Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Karácsonyi jóslatok - Premier League, 19. forduló

2009.12.25. 19:18 pote

December 26-27-én - ahogy megszokhattuk már - teljes fordulót rendeznek az angol bajnokságban. Természetesen, most is poszttal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Annyit mindenképpen ígérhetünk, hogy a tíz meccs elé tett szösszeneteink egyetlen bejgli, szaloncukor, halászlé, töltött káposzta, ajándék, jézuska szófordulatot sem tartalmaznak, mert gondoljuk, hogy Nektek is elegetek van ezekből.
Lapozás után kiemelten (és rendhagyó módon) foglalkozunk az Arsenallal, feltámadást várunk a Pooltól, győzelmet a MU-tól és a Chelsea-től, de még a Burnley-Boltonról és a Wigan-Blackburnről is írunk egynél több mondatot.

Birmingham - Chelsea 0-1
A listavezető az utolsó négy bajnokijából csak egyet tudott megnyerni, míg az újonc kilenc meccs óta veretlen (és nem is City-féle döntetlenözönnel: hat győzelem, három iksz). Vagyis, talán most van legközelebb a McLeish legénység ahhoz, hogy huszonkilenc év után újra győzzön a londoni Kékek ellen. Ebben, a jó formán kívül, az is segítségükre lehet, hogy az Anelka-Bosingwa-Deco-Essien négyes sérült, míg náluk csak a Johnson-Ridgewell duó játéka kérdéses.
Jó forma ide, sérültek oda, ezt a meccset be kell húznia a Chelsea-nek. A mindent eldöntő gólt Ballacktól várjuk.

Burnley - Bolton 1-2
Meglepődnénk, ha ezalatt a meccs alatt bármelyik patak is szaggatna.
A két csapat, az elmúlt hét forduló alatt - az összesen lejátszott tizennégy meccsükből - csak egyet tudott megnyerni. Ez a bravúr a Boltonnak sikerült. Az az érzésünk, hogy ez most is így lesz, és helyet cserélnek a tabellán.

Fulham - Tottenham 2-2
Tavaly, igaz a White Hart Lane-en, de ugyanezen a napon találkoztak, és egy felejthető nullnullal kedveskedtek a szurkolóknak. Idén mindkét csapat jobb formában, kedvezőbb pozícióból várja a karácsonyi derbit.
A hazaiak jó ideje minden második meccsüket döntetlenre hozzák a bajnokságban. Múlt héten épp a Unitedot verték, ami ugye a sormintát figyelembe véve azt jelenti, hogy a Spurs ellen is jók lesznek egy döntetlenre. Redknapp fiai pedig kihevertek egy kisebb hullámvölgyet, majd túlélték menedzserük haragját a spontán bulijuk miatt, vagyis felszálló ágban várják a szombati rangadót.
Mindkét tendencia egy élvezhető iksz irányába mutat. És kik vagyunk mi, hogy ezekkel szembemenjünk?!

Liverpool - Wolverhampton 6-1
Az utolsó tizenegy bajnokijából csak hármat nyert meg a Pool. Ez már nem is hullámvölgy, hanem hullámmélyföld (nem fogjuk ezt a szót levédeni, bár a faszipántos hullámmélyföld nem is hangzik olyan rosszul).
Mi most látjuk elérkezettnek az időt, hogy elinduljon a szekér. Miért is?! Javier Mascherano miatt. A buta argentin kapott négy meccs pihit az FA-től. Miközben Aquilani egészséges. Na ilyen tökéletes együttállása a csillagoknak elég ritka. Most még a pincér sem tud beleköpni a levesbe, ki fog derülni, hogy mit tud a porcelánlábú olasz. Szerintünk óriási változás nem várható, de az esélyt megérdemli, mert azokat a szomorú bociszemeket még nézni is rossz volt a kispadon.
Alberto gátlás-felszabadító ereje egy hazai hatosban fog manifesztálódni. Lesz itt minden, mint a viszáki búcsúban: Torres tripla, Gerrard kamubüntető, Agger bomba.

Man City - Stoke 2-0
Még mindig áll a bál a City-nél Hughes menesztése miatt, így Mancini debütálásához a körülmények nem éppen mondhatóak optimálisnak. A problémák csak fokozódnak azzal, hogy Onuoha, Lescott és Bridge is sérült, míg Richards játéka is az orvosoktól függ. Vagyis az eddig is szapult védelem, most még extrán foghíjas is lesz. Talán csak annyi a pozitívum az olasz menedzser számára, hogy nem egy verhetetlen ellenfelet kap bemutatkozásul, ráadásul hazai környezetben.
Ettől függetlenül a Stoke tipikusan a kellemetlen ellenfél kategória egyik prominens tagja, most már másfél éve. Ennek fényében zaklatott meccset várunk, és meglepetésképpen egy góltalan City-ellenfelet. Adebayor, ha pályára lép, akkor két gólt is fog vállalni.

Sunderland - Everton 1-0
A Sunderland öt, az Everton hat meccs óta nyeretlen a PL-ben. A hazaiak az idény elején muzsikáltak sokkal jobban, míg a vendégek az elmúlt szezonokban. Itt sem várunk karácsonyi hangulatot, kőkemény összecsapás lesz. Egy öngól fog dönteni.

West Ham - Portsmouth 2-1
Az utolsó látogat az utolsóelőttihez. Mi ez, ha nem kiesési rangadó?! Valahogy mi mégis csak a Pompey-t féltjük, pedig Avrampapával elég szépen kapaszkodnak.
A londoni a jobb csapat, és bírniuk kell a mostani kellemetlen nyomást.

Wigan - Blackburn 1-2
Egyik csapat sincs kirobbanó formában, meg a Wigan otthonában általában felejthető meccseket szoktak játszani, így mi is csak félrekattintás árán fogunk eljutni ehhez a meccshez. Mi a vendégeknek szurkolunk, és ezt a tippünkbe is beépítettük.

Arsenal - Aston Villa 3-0
Ehhez a meccshez a beharangozó egy kissé egyedi lesz, mivel karácsonykor - válság idején - Arsenal-bolond sógoromnak, egy szimbolikus ajándék kivételével, csak az Ágyúsok nyilvános felszopásával tudok kedveskedni. Nos akkor.

A negyedik helyezett látogat a harmadikhoz. Mindenképpen ez a forduló rangadója. Azonban ne essünk abba a hibába, hogy megpróbáljuk egy szintre helyezni a két csapatot. Senki ne jöjjön nekünk azzal, hogy tavaly is elverték az Emiratesben az Arsenalt, mert ez már nem ugyanaz a csapat.
Mindenekelőtt a legjobb hír a londoniakért szorítóknak: Fabregas jó eséllyel - rövid kihagyás  után - visszatérhet a pályára. Elnézve évről-évre a fejlődését, meg kell állapítanunk, hogy a spanyol irányító nagyon könnyen zidane-i magasságokban érhet. Játékintelligenciája kiemelkedik a PL-ben is. Mindig tudja, mi fog történni a pályán, sokszor nemcsak egy, hanem két passzal előbbre jár a többieknél.

Még semlegesként is jó látni, ahogy ez a fiatal gárda túl tud lépni legjobbjainak az eladásán. És idővel mindig kiderül, hogy az akkori sztárok csak ebben a közegben tudtak létezni. Hleb a barcelonai kudarc után kénytelen volt Stuttgartba visszatérni, közben semmit sem tett le az asztalra. Flaminit a legjobb védekezők között emlegették. Látszik, hogy csak az Arsenalban volt erre képes. Nagyritkán azért még pályára lép a gyenguska Milanban, de ennyi, semmi több. Aztán még ott van Adebayor, akinek ágyús lendülete még tartott a szezon elején, de most már Alan Smith is több gólt lő, mint a togói. Nem beszélve Kolóról, aki már-már nevetségessé teszi magát a City-védelem oszlopaként.

Persze, könnyű egy olyan klubnak sikereket elérni, ahol egy olyan ember a menedzser, mint Arsene Wenger. A francia nem csak tudásával emelkedik ki a menedzserek közül. Szinte süt le róla, hogy nem csak a focihoz van kivételes intelligenciája. Csak úgy tudjuk elképzelni, mint aki otthon komolyzenét hallgat, francia létére német filozófusokat olvas, rajong a gasztronómiáért, és a tökéletes férj prototípusa. Egyértelműen kiemelkedik az ösztönös vezetők közül, mint Ferguson, Redknapp, vagy hogy magyart is említsünk Tornyi és Mészöly.Természetesen itt csak az emberi értékekre, nem az edzői kvalitásokra gondoltunk.

Szóval parádés egy klub az Arsenal, és idén nagyon úgy néz ki, hogy trófeákkal is fogják ezt igazolni. Tele vannak sikerre éhes játékosokkal és óriási tehetségekkel is. Például Aaron Ramsey vasárnap lesz tizenkilenc éves, és nem most halljuk először a nevét.
A Villa pedig nem lehet a Leeds után az első olyan csapat, amelyik mindegyik top4-es csapatot megveri egy szezonban a PL-ben, mert az Arsenallal ellen még pontot sem fog idén szerezni.

A két apróbetűs rész között olvasottakat nem vághatjátok a fejünkhöz SOHA. Boldog karit, Töki! De azt ugye Te is tudod, hogy sosem fogsz úgy érezni egy esetleges Arsenal-sikernél, mint ahogy mi érzünk a körmendi diadaloknál ;)

Hull - Man Utd 0-2
Kezdenek eloszlani a viharfelhők a United ege fölül. Vidics, Rafael és Giggs is játékra kész állapotba kerülhet vasárnap. Így azért már más lesz a leányzó fekvése, és ezt a Hull a saját bőrén fogja érezni.
Nem várunk joga bonitot, de be lesz darálva a hazai csapat. Scholes századik góljával tér vissza az élők közé.

Vendégtippelőnk ismét a leggyorsabb billentyűzet-betyár lesz, aki magic kefír.

Birmingham - Chelsea 1-2
Burnley - Bolton 2-1
Fulham - Tottenham 2-0
Liverpool - Wolverhampton 3-0
Man City - Stoke 1-1
Sunderland - Everton 1-1
West Ham - Portsmouth 3-1
Wigan - Blackburn 1-1
Arsenal - Aston Villa 2-0
Hull - Man Utd 0-3

495 komment

Címkék: karácsony angol premier league pl beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr211622906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magic kefír 2009.12.25. 19:34:28

Birmingham - Chelsea 1-2
Burnley - Bolton 2-1
Fulham - Tottenham 2-0
Liverpool - Wolverhampton 3-0
Man City - Stoke 1-1
Sunderland - Everton 1-1
West Ham - Portsmouth 3-1
Wigan - Blackburn 1-1
Arsenal - Aston Villa 2-0
Hull - Man Utd 0-3

ZenZo 2009.12.25. 20:20:46

A múlt hét után nem akartam már első lenni :)

(Szeva Pöte, megvagy végre?! Isten éltessen a karácsony a alkalmából)

Azért itt titokban elárulhatod, mit vársz valós eredménynek az ágyús meccsre. Gyanus az x2, a 3-0 legalábbis túlzás. A Villa csak február környékén fog leereszteni, addig még bírják szusszal, a boxing day meg amúgy is jól megy nekik emlékeim szerint. Szerintem ha lesz is három gól, az inkább az 1-2 leosztásban (persze itt lehet a kék szurker is szól belőlem).

Tartok kicsit a mi meccsünktől is, most a keret és motiváltság, egyebek alapján két forgatókönyvem van, vagy szenvedős x, vagy nagyon sima négyes. Inkább az első felé hajlom, és a másodikban bízom, de remélem CA körbehajszárítózta SAF mintára a fijjúkat a zöltözzőben, mert már a kis csapatok is rájöttek, hogy ha megfojtják a középpályánkat, akkor a játékunk nem ér sokat. Hátul rendben vagyunk, de hogy egy bepöttyen, az bármikor benne van, a Drogba-Anelka páros meg ütős, csak már elég régen álltak fel egymás mellett pályán. Anelka idénre már lesérült, aztán meg Drogba távozik egy hónapra, Kalounak meg a saját lasszójával kéne szétverni a hátát, ha nem kapja össze magát.

A forduló meccse számomra a Fulham-Spurs, tipikus három esélyes mérkőzés, nagy kár, hogy jó esélyel egy meccset sem látok a fordulóból családi körtúra miatt.

A Burnley remélem behúzza hazai pályán, a kipukkanó félben lévő Sunderlandben illene pontot szereznie az Evertonnak, a WHU-Pompey nagy küzdős X lesz, mivel ez az az eredmény, amivel egyikőjük sem jár jól, a WHU-ból meg nem nézek ki egynál több gólt.

Nálam így néz ki:
Birmingham City - Chelsea : 0-4
Burnley - Bolton : 2-1
Fulham - Spurs : ööö, mondjuk 1-1
Pool - Wolves : 3-2
Citeh - Stoke : 4-2
Sund' - Everton : 1-1
WHU - Pompey : 1-1
Wigan - Blackburn : 1-3 (Di Santo meglövi a másodikját)
Arsenal - Aston Villa : 1-2
Hull - ManU : 0-2

10Messi4ever 2009.12.25. 20:28:39

Birmingham-Chelsea 0:2
Burnley-Bolton 1:0
Fulham-Tottenham 2:3
Liverpool-Wolverhampton 1:0
Man. City-Stoke City 2:1
Sunderland-Everton 1:2
West Ham-Portsmouth 0:3
Wigan-Blackburn 0:0
Arsenal-Aston Villa 3:1
Hull City-Man. Utd. 1:2

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.12.25. 20:29:54

@ZenZo:
csákó
asszem sikerült visszazökkennem, de azért még nem kiabálom el...

a 3-0 túlzó, de azért hazai sikert várok én is.
bár, roppant vicces lenne, ha a Villa leverne minden nagyot idén.

sztem a chelsea simán fog nyerni (de a tömörödés miatt persze jó lenne az iksz)

Kövi 2009.12.25. 20:40:20

@pote: először arra gondoltam, hogy az Ágyús résszel letudtad a húsvétot meg a következő szülinapot is.
Aztán rájöttem, hogy kell egy Hajrá, Arsenal!-szerű poszt is, mert amúgy rendes körülmények közt nem jönne össze :P

papercut 2009.12.25. 22:16:12

Furcsa úgy olvasni egy Arsenalról szóló bejegyzést. hogy minden szavával egyetértek, noha tudom, hogy idézőjelbe van téve...
Sebaj, a Villa, ha elhiszi, hogy nyerhet az Emiratesben, simán kikap. Ha csak 1 pontot akarna, lehet hogy 3 lesz belőle. Jó meccs lesz, a kapitány 50-50, reméljük vissztér, és Diabyval középről szétszedik a Villát!

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.12.25. 22:27:46

@papercut:
nem meglepő, h egyetértesz vele.
konkrétan megpróbáltam visszaemlékezni azokra a mondatokra, amiket a sógorom szokott mondani :))

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.12.25. 22:45:42

@pote: Mischodaaa? Csak most kapcsolok Zidane-ügyben :)

Én ugyan kimondottan komálom Fabregast, a Juvéba is két éve szajkózom (Meló és Momo között tökéletes lenne, ok, tudom, illúzió), no de Zizou-val egy lapon említeni blaszfémia :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.25. 23:36:36

ez minden idők legjobb PL cikke!!!! :)

Gratulálok hozzá! :)))

köszi :)

Üdv, ymy - még most is ragyog a nap :)

Szamárka 2009.12.25. 23:54:20

Smith felhozása csúnya volt (:D), nagyon jól teszi a dolgát a Newcastle középpályájának közepén - immár másfél éve. Mondjuk kijárna neki lassan egy gól a Roma elleni 7-1 óta. (:

vadkutya 2009.12.26. 00:22:31

@imici77: Egyetértek. Vmi történik itten, ez egy égi jel... ;)

@pote: Azt hittem semmi nem múlhatja felül a legutóbbi beharangozót. Csók a sógornak, meg az egész családnak, hepihálidéjz! :D

BTW, azért nem ártana, ha Agbonlahor-nak komolyabb szinten megfeküdné a gyomrát a töltött káposzta... :)

ZenZo 2009.12.26. 00:46:58

@vadkutya: "Azt hittem semmi nem múlhatja felül a legutóbbi beharangozót"

Jól is jártam veletek, nyilván egyedül a ti eredményeteket lőttem telibe :)

Nem mellesleg kemény az a Villa, ha elöl nem lesztek oly töketlenek, mint november végén (ellenünk), lesz esélyetek megfogni őket, de ha ugyanazt mutatjátok, akkor ugyanúgy is fogjátok végezni. A Villa kontrái gyilkosak, mint tudjuk. Az a Villa, amely megverte a Poolt (idegenben), a Chelseat, a ManU-t (a trashfordon), ne várjuk már, hogy simán kikap az Emiratesben, csak azért, mert nehogymá' megverjenek minden nagyot. Különben is tök ellentétes szezont futtok: ti a nagyoktól kaptatok ki így vagy úgy (ManU, Chelsea, Citeh, Sund'), míg a Villa a kicsitktől (Wigan, Blackburn, WHU).

Ubongo 2009.12.26. 01:23:10

A Chelseavel kapcsolatban sajnos nem ennyire egyértelmű a győzelem.
Én itt lakom és napok óta arról cikkeznek a lapok, hogy Anelka sérülése miatt nincs igazi csatára a csapatnak.
Hiszen Kalou és Drogba az Afrika kupára melegítenek, vagyis pontosabban 27-én kell megjelenniük az edzőtáborban, tehát a Birmingham ellen nem lépnek pályára.
Van Sturridge és Borini...
Ancelotti azt nyilatkozta, hogy itt az idő, hogy Sturridge megmutassa a képességeit... Éppen ebben a kritikus és zsúfolt időszakban kell neki is megmutatni. Nem örülök neki, bár a West Ham ellen is jól játszott a múltkor.
Meglátjuk.

papercut 2009.12.26. 01:52:46

@peter135: Na fogadjunk! Vendégem vagy egy sörre ha Diaby a mezhez méltatlanul játszik az NST lfogulatlan stábja szerint is! Ha így lenne dobj egy mailt és ledumáljuk!

Paul polip 2009.12.26. 02:24:56

Ha már Viszák szóba került: 1-1 lett a Viszák-Szarvaskend. Halogy-Őriszentpéter full highlights: vasnepe.hu/sport-megyekettokormend/20091122_megyei_ii_kormend_halogy_oriszentpeter_15/2.

vadkutya 2009.12.26. 03:11:58

@ZenZo: Hát, igen, én is a kontráktól tartok a leginkább, rettentő boldog lennék én egy x-el is. Ugyan eddig nem nagyon zavartattam magam a Villa miatt, de 1xcsak megint ott lihegtek/nek a nyakunkon, szóval úgy néz ki, idén is számolni kell velük, minimum márciusig... ;)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.12.26. 03:27:25

@Rahn schießt, Rahn schießt:
ahogy látom, fontos volt ez az iksz, mert kben szarvaskend beelőz :)

váév építők (törölt) 2009.12.26. 07:52:00

anyai ágról én is félig viszáki vagyok...
hajrá viszák!

nepáli 2009.12.26. 07:54:47

@ZenZo: akit "Isten éltessen a karácsony alkalmából", az a messiás..

nepáli 2009.12.26. 07:56:18

jó edző wenger, de szerintem veri a feleségét....

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.12.26. 10:08:30

pote, a halászlét nyugodtan felhozhattad volna, az nem fekszi meg az emberfia pocakját. max halszag lesz a lakásban.
digitv műsorújság szerint (Szines RTV) két élő pool meccset ad. pool-szurkeszok előnyben! :) (szvsz mindkettő felvételnek tűnik).

Oarbeaskoa 2009.12.26. 10:11:59

Birmingham - Chelsea 1-0
Burnley - Bolton 0-2
Fulham - Tottenham 0-0
Liverpool - Wolverhampton 3-0
Man City - Stoke 3-0
Sunderland - Everton 0-0
West Ham - Portsmouth 0-1
Wigan - Blackburn 1-1
Arsenal - Aston Villa 0-0
Hull - Man Utd 0-2

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.26. 12:40:45

@heinrich:

(Ööö... hol is tartott Zidane 22 évesen? És hol tart Fabregas?)

(Csak Neked. Megnéztem az "ámokfutó" szó jelentését az ÉKSz.-ben: 'A trópusokon kóros idegrohamában őrjöngve rohangászó, öldöklő (személy)', vál. 'elvakultan féktelenkedő (ember)'.)

(Boldog karácsonyt a PL-fanoknak is!)

poolfanati 2009.12.26. 13:29:16

@Csöncsön: és ki a jobb? messi vagy giggs?:D:D

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.12.26. 13:36:31

@Csöncsön: nincs esélyed felbosszantani, Mókamiki :)

magic kefír 2009.12.26. 14:02:32

@pote: kapaszkodj, kezdődik :)

toerix_ (törölt) 2009.12.26. 14:14:45

sziasztok, nem tudom ki melyik derbit választotta karácsony 2. napján, én a fulham-tottenham meccset tudom ajánlani

papercut 2009.12.26. 14:24:27

Nagyon jó Birmingham - Chelsea is!

Árpádka 2009.12.26. 14:29:21

@Csöncsön: És hol lesz Fabregas 34 évesen . :D

20LEGEND 2009.12.26. 14:29:43

@papercut: Csak Walton úr kicsit vakon van, és persze most is a londoniak "javára".. mekkora kapufa. :D

papercut 2009.12.26. 14:33:16

Én is így látom, de nem akartam már a félidő előtt vitát generálni..

Ferguson 2009.12.26. 14:34:10

@ZenZo: egy scumford bridge-i csak ne nevezze trashford-nak az álmok színházát :)

váév építők (törölt) 2009.12.26. 14:40:26

nem értem benítezt, miért nem mer játszani legalább két csatárral??
tavaly jól működött, amikor gerrard nem volt ennyire elől, és torres mellett vagy riera vagy kuyt volt a másik ék. most lehetne ngog a balszélen, ha már rierát nem akarja betenni.
szerintem benayounnak és gerrrardnak nem kéne egyszerre a pályán lenni, yossi kiváló cseréje gerrardnak...
nem kell beszarni 3 csatárral kell rohamozni a farkasok ellen.
a védelem meg sajnos azóta bizonytalan, amióta skrtelt agger váltotta. ez nem feltétlenül a dán hibája, sokkal inkább a helye a taktikában nem megfelelő.
skrtel egy klasszikus középhátvéd-söprögető volt, most meg ez a feladat megoszlik középen és lehet, hogy néha a belső emberek nem tudják, mikor mi a fontosabb. e,beren csimpaszkodni, vagy pzicionálni zónába..
na mindegy : a csapat majdnem a tavalyi, előbb-utóbb beleszalad valaki a késbe...

sepsta75 2009.12.26. 15:07:39

Zoli milyen jól mozog ma.

sundin 2009.12.26. 15:39:47

@sepsta75:
www.marca.com/2009/12/26/futbol/futbol_internacional/1261836132.html
Sajnos ez sokkal durvább. Buonanotte súlyos közlekedési balesetet szenvedett: 3-an életüket vesztették, B. pedig súlyos tüdősérüléseket szenvedett, valamint eltört a kulcscsontja... reméljük megmarad.

toerix_ (törölt) 2009.12.26. 15:44:53

tudja valaki miért volt a Chelsea meccsen 6 perc hosszabbítás? amúgy újabb 2 pontot buktak... :)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.26. 15:45:36

Man City-Stoke City, 16.00, ES2

Man City: Given, Zabaleta, Toure, Kompany, Sylvinho, De Jong, Barry, Ireland, Petrov, Robinho, Tevez

Subs: Taylor, Richards, Garrido, Vidal, Bellamy, Weiss, Boyata

Stoke: Sorensen, Wilkinson, Abdoulaye Faye, Collins, Higginbotham, Sanli, Whitehead, Diao, Whelan, Etherington, Sidibe

Subs: Simonsen, Huth, Lawrence, Beattie, Fuller, Pugh, Delap

Mancini első meccse, Bellamy a padon, Ade, SWP és RSC elvileg mind kisebb sérüléssel küzdenek, Bridge, Lescott, Onuoha meg nagyobbal

padon +1-2 ifi, meglátjuk...

Come on (Man) City!

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.26. 15:48:37

@sundin:

(Úristen, szegény.) :-(

(Az olimpián láttam, fantasztikus tehetség volt.)

papercut 2009.12.26. 15:50:13

Háát ezt az eredméyt nehéz lesz mint megnyer 1 pontot magyarázni a vezetőségnek... Nem mondom, jó csapat ez a Birmingham, de ekkora nyomásnál be kellett volna verni egyet. Sebaj, ha nyerjük a mecseinket 1 pont lesz a különbség a Chelsehez képest. Go Gunners, le kell mosni a Villát!

Pety91 2009.12.26. 15:51:17

@toerix_:
Harth-nak a fejét majdnem össze kellett varrni egy önfeláldozó mentés után, Chech-nek meg a kapufával való találkozás okozott migrént.

sepsta75 2009.12.26. 15:52:06

@sundin:
Reméljük a legjobbakat.Imádkozom érte.

sepsta75 2009.12.26. 15:56:46

öcsém, azt hittem a fulham behúzza ezt a meccset, nincs igazság. :(
masszív kis csapat lett ez a Fulham.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.26. 16:31:22

Martin Petrov 1-0, itt volt már a vezetés ideje

sepsta75 2009.12.26. 16:50:10

tiszta röhej, hogy ez a Tevez nem kellett a MU-nak

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.26. 16:55:11

Tevez éppen a vége előtt még 2-0

nagyon beindult Carlitos, pillanatok alatt már 7 gólos a bajnokságban

(+6 gólpassz asszem)

eddig gond nélkül alakult a meccs, 1 komolyabb Stoke helyzet volt, Given fogta, azonkívül nem volt momentumuk

City-nél akadt pár rontott helyzet, de hát 2-0- bőven jó eddig

vadkutya 2009.12.26. 17:37:27

Alakul ez a bajnokság Chelsea részről. Meglátjuk mit talál ki Ancelotti, ha majd nem lesz sem Drogba, sem Essien. A feladat adott lesz.

Már csak egy MU bukta dobhatná fel jobban az ünnepeket, egy Arsenal győzelemről nem is beszélve. Holnap kiderül.

GO GUNNERZ!

Glory 2009.12.26. 17:45:02

@Pety91: nem tulzod el egy kicsit azokat a h-kat?? :)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.26. 18:28:41

City meccsről:

elég lapos volt a 2. félidő, a Man City eléggé "elaludt", talán már a Wolves meccsre készült, kb. 1-2 normálisabb helyzet volt, ott Sörensen védett...
Stoke többször támadott talán, de komoly veszélyt így sem jelentettek

nagyon sima 3 pont lett belőle, noha sokkal jobban fostam a meccstől, mint amilyen sima lett a végére, ráadásul gólt sem kaptunk, ami nagy dolog idén

Barry kiemelkedően jól tolta, már-már Aston Villa-s teljesítménye volt

kicsit már látszott is, hogy jobban tudja kontrollálni a meccset a City Mancini-vel, mint Hughes-zal, persze nem a Stoke az igazi fokmérője ennek

azért ennyi sérülttel ez is bőven elég volt, ráadásul faragtunk 2 pontot a Tottenham-en (pláne a Chelsea-n:D)

még egy Wolves, Villa és Hull pontmentés a hétvégén és klassz karácsonyt zárhatunk:D

Viszlat 2009.12.26. 19:43:29

Lucas vajon attól is elesne ha rákacsintanék? :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.12.26. 19:49:01

@Viszlat:
ne bántsd,
legalább van amiben jó :)

bag 2009.12.26. 19:50:03

milyen a meccs, vki tudja nézni?

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.12.26. 19:55:25

@bag:
gyenge Pool, elképzelés nélküli újonc, sztem el tudod képzelni :)

azzal, h vezetést szerzett a Pool, és kiállítottak egy vendégjátékost
most már csak 9 emberrel fog védekezni a Wolves...

Viszlat 2009.12.26. 19:56:47

@bag: nyomtok-nyomtok. Lucas műesése után emberelőnyötök is lett, aztán Gerrard megmászott két védőt és 1-0.

Amúgy digisporton teljesen jól nézhető (szigorúan hang nélkül, nem tudom ki ez a gyászhuszár, de 5 perc után lenémítottam).

Viszlat 2009.12.26. 19:58:43

@pote: de miért pont ezt tanulta el Gerrardtól? :)

Viszlat 2009.12.26. 20:00:02

Megpattanó Benayoun lövés, 2-0.

Kisvárosi Fojtogató 2009.12.26. 20:04:04

www.eplsite.com/channel1.html

Most kapcsoltam ide, szaggat mint állat. Nagy éneklés, zuhogó eső, kezdődő felzárkózás. Reszkess Villa, Spurs!

vadkutya 2009.12.26. 20:06:08

OFF

Hjaj, srácok, épp most lett vége az idei BL összefoglalónak az Eurosporton (Barca szemszögből). Felháborító volt, amit Övrebö művelt, nálam még mindig kiveri a biztosítékot az a meccs, az ultra-über pofátlanság teteje. Konkrétan sajnáltam akkor a Chelsea-t, amit Arsenal drukkerként igen ritkán teszek...

ON

toerix_ (törölt) 2009.12.26. 20:10:50

@vadkutya: OFF én is néztem, és én nem is emlékeztem erre a 4-5 sima tizire... én se mondok ilyet sokszor,de sajnáltam a Chelseat és Drogbát (!!!) is meg tudtam érteni, miért volt olyan indulatos.
ON

nagyon jó lenne ez a 2-0, de Liverpoolra nem nagyon fogadok egy ideig, rám tudják hozni a frászt :)

bag 2009.12.26. 20:12:55

@vadkutya: néhányszor szóvá tettem ezt a meccset a Barcaval kapcsolatban, legutoljára az aranylabda szavazásnál, de a hardcore Barcások lehurrugtak, h nem kell ezt felhozni, nem időszerű már. háááát...

vadkutya 2009.12.26. 20:13:41

@toerix_: Borzadály volt, komolyan mondom. Sztem minden jó érzésű, épelméjű ember rosszul volt a meccs után. Az idei év egyik mélypontja volt, futball szempontból mindenképp...

vadkutya 2009.12.26. 20:14:35

@bag: Barcásoknak magyarázhatsz, náluk korlátoltabb embereket nem ismerek... :)

mándy 2009.12.26. 20:16:16

OFF
@vadkutya: ne húzd fel magad. Én pont Iniesta gólját néztem erről a meccsről (Puskás-díj 2. helyezett) az előbb és tényleg nem érdemelt továbbjutást a Barca azon a meccsen - amúgy az egészet nézve, jogosan nyertek BL-t (meg a többit is).
ON

bag 2009.12.26. 20:17:16

@vadkutya: hiperérzékenyen reagáltak az biztos, ebből is látszik, h nem volt minden ok azon a meccsen és nemcsak szerintem...

vadkutya 2009.12.26. 20:22:17

@Hontalan Ivan: Véleményem szerint pedig pont,h nem érdemelték meg, s ezt nem azért mondom, mert felhúztam magam. Jól látszott,h egy szervezett, stabilan felálló, kőkemény angol védelem ellen nem sok lószart ért a Barca spanyol tili-tolija...

Kisvárosi Fojtogató 2009.12.26. 20:26:59

On: Nyertünk 2-0-ra, jók voltunk, lassan összeállunk. Ameddig ti a tavalyi hórol beszélgettek, addig majd mi szép lassan a nyolcas pályán feljövünk és beelőzünk.

bag 2009.12.26. 20:28:03

végre nyertünk, köszi a tudósítást!

mándy 2009.12.26. 20:29:58

@vadkutya: mármint a barca nem érdemelt továbbjutást? kb. én is ezt írtam (vagy legalábbis akartam)

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2009.12.26. 20:30:07

Ahogy nézem Tevez produkcióját újabban, Argentín szöv.kap.-ként jelenleg biza Tevez-Higuain csatárkettősre szavaznék, úgy látszik őket motiválja legjobban a VB éve...

vadkutya 2009.12.26. 20:34:58

@Hontalan Ivan: Nem a továbbjutásról beszéltem, hanem a BL címről. Tény,h úgymond leléptek mindenkit, többek közt a MU-t is elég csúnyán, de sztem olyan csapat nyerjen BL-t, amelynek a játéka az adott időszakban mindenkiénél(!) jobb, láthatóan jobb...

poolfanati 2009.12.26. 20:35:00

@Kisvárosi Fojtogató: ha nem csak 10 percet kapna a jobb oldalon, hanem úgy kábé 50et csatárként, biztos hogy bizonyítana.
ki kéne próbálni torres mellett.
habár félek, hogy amíg németh görögországban sütteti a hasát, addig pacheco lecsap a helyére.
egyébként azt vettem észre, hogy mintha lett volna stabilitás a középpályánkon... hm, aquilani?:D

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.26. 20:39:39

@vadkutya:

(Olyan még sohasem fordult elő a futballtörténelemben, amiről te beszélsz. Ilyen alapon az is ordító igazságtalanság lett volna, ha a Chelsea nyer, mert őket meg a Roma ütötte ki még a csoportkörben. Szerintem már az is csodaszámba megy, hogy van olyan BL-győztes a sorozat 16/53 éves történetében, amelyiknek mindössze egyetlen egy rossz meccse volt.)

Lacóka 2009.12.26. 20:45:16

@_Maverick: nem akarom elvenni Csöncsön kenyerét, de hova tennéd a világ perpill legjobb játékosát? :)

vadkutya 2009.12.26. 20:47:22

@Csöncsön: A csoportköri meccseket sztem ne keverjük ide, ott még egészen mások a prioritási elvek, mint mondjuk a 4ed és az elődöntőknél (a Barcának is volt 1-2 halovány meccse akkortájt). Nekem csak az bántja a szemem,h függetlenül a bírói tevékenykedéstől, a Barcelona egyik meccsen sem tudott mit kezdeni egy olyan védelem ellen, amit a Chelsea tud, jelenleg is...

mándy 2009.12.26. 20:48:38

@vadkutya: melyik volt tavaly a bl-ben ez a csapat (amelyik MINDEN meccsen láthatóan jobb volt az ellenfelénél)? egyébként úgy van, ahogy mondod, csak gyakorlatilag nem lehetséges minden meccsen klasszissal jobban játszani, mint az ellenfél. a győzelemhez (továbbjutáshoz) szerencse is kell.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2009.12.26. 20:50:46

@Lacóka: :))

Messi-nek van helye nem is kérdés. Nekem például abszolút beleférne, hogy Tevez az egy ék, és Messi meg Higany szélről érkezve támogatja. Messi nálam sokkal inkább kicsit visszavonva, vagy szélsőként él, sem mint előretolt csatárként.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.26. 20:54:20

@vadkutya:

(Nem igaz, hogy nem tudott mit kezdeni. Nem lőtte be a helyzeteit. Az első meccs akár 3-0 is lehetett volna a helyzetek alapján; és ne feledjük: ott is volt egy teljesen egyértelmű, meg nem adott 11-es. Szerintem egyébként a döntő volt a legfényesebb cáfolat erre a "nem tud mit kezdeni" szövegre. Tudott...)

Lacóka 2009.12.26. 20:54:32

@_Maverick: messi egyértelműen nem ék, éppen ezért klasszikus kétcsatáros játékban nehéz is lenne megtalálni a helyét, túlságosan jobbra kéne tolni. De hárman együtt (én mondjuk inkább Higuaint tolnám középre) elég jól hangzanak. Bár maradona amennyire idióta, az argentínok a második vébén zúgnak majd ki a legjobb kerettel a 8 között :D

Ha már felmerült, pancho megkövette már higanyt? :D

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2009.12.26. 20:56:37

@Lacóka: A spanyol postban épp erről született vagy két oldal komment:D

Egyébként a legjobb 8 Maradonával már egész dícséretes lenne szerintem... :))

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.26. 20:57:10

OFF

(Közben a szavazást látva kiderült, hogy ezt a szájtot is többségében óvodások látogatják.)

ON

mándy 2009.12.26. 20:58:07

@Lacóka:
"Bede Márton: Maradona úr, gondolja, hogy a WM-rendszer és a totális futball mellett egyszer a "pálya szélén állni, tanácstalanul és kövéren" is ott lesz a szakma klasszikusai közt? Diego Armando Maradona: Nem. Bede Márton: Köszönöm az interjút! "

vadkutya 2009.12.26. 21:00:19

@Csöncsön: Hát, az azért nem az a MU volt, amelyiket megszokhattuk, fejben semmiképp sem voltak ott, a védelmük meg egy nagy rakás kaki volt azon a meccsen, s ezért kaptak olyan súlyos oktatófilmet a Barcától. De, mindenképpen igazat tudok adni bizonyos tekintetben Neked is, csak mondom: sztem nem érdemelte meg a Barcelona a BL-t, mert... Nah, leírtam. (azért egy újbóli Chelsea - MU döntő lényegesen keményebb meccset hozott volna, minden szempontból)

Amúgy csak sikerült provokálni. :D Kevesebb jéger-pálesz kombót kéne nyomnom az ünnepek alatt, akkor nem érintenének ennyire érzékenyen az idei év futball-történései. ;)

Lacóka 2009.12.26. 21:05:16

@_Maverick: látszik, h ott nem olvasom a kommenteket :) Ne becsüljük le őket, ha a bírók nagyon nyomják dél-afrikát, és vhogy velük kerülnek össze, meg lehet a 8 :)

@Hontalan Ivan: ez gyönyörű xD

pontilyen 2009.12.26. 21:07:58

@_benito:

(Mármint a Chelsea-Roma hazai?)

Strigo 2009.12.26. 21:08:10

Gyenge eddig ez a PL-forduló, de annyira azért nem, hogy Csöncsönnel vitatkozzatok a Barcelonáról :)

mándy 2009.12.26. 21:09:23

@Strigo a divatdrukker: szarok a meccsek. a jobbak csak holnap játszanak.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.26. 21:11:05

@pontilyen:

(Pardon, ezt én kérdezem.) :-)

@vadkutya:

(Engem is mindig fölizgat, ha szóba kerül az a meccs, nyugodj meg. Bár valószínűleg másképpen és más miatt, mint téged.)

Viszlat 2009.12.26. 21:11:48

@vadkutya: úgy van, ahogy mondod, minden értelmes, épeszű, jóérzésű embernek forgott a gyomra azután a meccs után (kb mint a dél-koreaitól). Míg élek sajnálni fogom, hogy olyan ócska napot fogtunk ki a döntőben...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.26. 21:18:43

@Viszlat:

(És ugye az is ugyanennyire fölháborít, és émelyegteti gyomrodat, hogy az első meccsen nem fújták be Henry lerántásáért a színtiszta 11-est?)

Árpádka 2009.12.26. 21:20:18

A fene vigye egy meccset sem láttam hála a rokonságnak x(
A Chelsea-t úgy tűnik elérte a forma hanyatlás ami elvitte Scolari székét kiváncsi vagyok Ancelotti kiket vesz meg ha igazol
A holnapi Arsenal- Villa meg egy nagy vizválasztó lehet hiszen ha az ManUtd nyer akkor megléphetnek a többiektől s City Pool Villa Tottenham négyes mehet a 4 helyért bár szerintem erre a poolnak meg a citznek van a legnagyobb esélye.
UI: Abszolút megértem a Chelsea drukkereket de nem unják már minden 5. kommentbe leirni azt hogy överbö meg Platini összeesküdtek ellenük?
A barca drukkereket úgy se tudnák meggyözni igazukról akkor meg minek felemlegetni ? Már nem oszt nem szoroz :)

Viszlat 2009.12.26. 21:22:23

@Csöncsön: ha a cselszkinek egy be nem fújt tizije lett volna a második meccsen, senki nem beszélne az egészről. De nem várom el tőled, hogy ezt megértsd.

Viszlat 2009.12.26. 21:23:18

@Árpádka: egy ágyús vetette fel a témát. :)

Árpádka 2009.12.26. 21:26:31

@Viszlat: Új vagyok még erre sorry :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.26. 21:27:33

@Viszlat:

(A visszavágón is egy olyan tizi volt, amelyik az első esethez hasonlóan vitathatatlan: Piqué kezezése. (Az nem 11-es, hogy valaki félrefordul egy lövés elől, és felkaron találja a labda.) Ugyanakkor volt ott egy elég jogtalannak tűnő kiállítás is, mely viszont a Barcát sújtotta. A két meccsen összességében ide és oda is történtek hatalmas tévedések. Azt pedig, hogy a Barca nagy összességében a legjobb csapat volt a sorozatban, a döntő, melynél egyoldalúbb az utóbbi 15 évben nem volt, elég fényesen igazolta.)

(Mindig elhatározom, hogy nem kezdem újra ezt a vitát, ehhh.....)

vadkutya 2009.12.26. 21:32:25

@Viszlat: AZ Ágyús... :D

@Csöncsön: ;) Én provokáltalak, elismerem, de reméltem is,h találok vkit, itt az NST-n amúgy sem nehéz vitapartnerre lelni, én részben ezért járok ide, mert itt értelmi/érdemi érvelés folyik... :)

vadkutya 2009.12.26. 21:33:22

@vadkutya: Meg aztán vkinek ugatni is kell, ugye @Viszlat: kolléga... XD

Árpádka 2009.12.26. 21:34:23

@Csöncsön: "a döntő, melynél egyoldalúbb az utóbbi 15 évben nem volt" az lehet hogy a barca volt a jobb de Ön akkor lemardt a Porto-Monacoról na az tényleg egyoldalú volt de a tavalyi első 10 percéban Parknak volt helyzete ha nem tévedek. :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.26. 21:38:16

@vadkutya:

(Egyébként teljesen megértem a túloldal csalódottságát. A másik oldalról éltem már át többször hasonlót.)

@Árpádka:

(Jogos. Azt a döntőt mindig kifelejtem. A Real-Valencia is 3-0 volt, azt hittem, azt fogja említeni valaki, de ott 2-0-ig a Valenciának rengeteg helyzete volt.)

Viszlat 2009.12.26. 21:41:27

@Csöncsön: én azt értem, hogy te meg a barca drukkerek nagy része így látja (hálisten azért köztük is találni józan szurkolókat, ha nehezen is), de azért a focivilág nagy része (amint láthatod, a semlegesek és még az egyébként ősi ellenfelek drukkerei is) nem így látta. És talán nem meglepő, de én sem. :)

Mellesleg nagyon gáz a döntővel érvelned, az egy másik meccs volt, semmiféle köze nincs az elődöntőhöz, ennyire nem kéne lesüllyedni azért...

vadkutya 2009.12.26. 21:42:03

@Csöncsön: Én max csak azért vagyok csalódott, mert kb ugyanazt a focit művelik az Emiratesben, mint a Nou-ban, mégis... Hát, tudjuk, mindannyian. Noh, "DE MAJD IDÉN!" ;)

Viszlat 2009.12.26. 21:42:35

@vadkutya: bocsánat, semmiféle degradáló szándékom nem volt a kisbetűvel. :)) Az ugatásról annyit, hogy a kezdeti belépő óta sokat fejlődtél. ;-)

mándy 2009.12.26. 21:43:00

@Csöncsön: a világért sem akarlak idegesíteni, de mivel 15 évet írtál visszamenőleg: 1994 Milan-Barcelona 4-0. tényleg bocs.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.12.26. 21:45:10

@Csöncsön:
legalább a zárójelezést fejezd be :)

mindenidők egyik legnevetségesebb fújása volt a chelsea-barca.
én pl fel se tudtam dolgozni, egyszerűen elcsábítottam egy astrát...

...hol lehet a kis aranyom, talán veszprém pihenget?! :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.26. 21:52:04

@Viszlat:

(Mit vársz, mit írjak? Azt, hogy nem érdemelt döntőt a Barcelona? Játsszák újra? Vagy tényleg, mit akarsz, mit írjak? Hogy a Chelsea jobb csapat? Vagy mi az ördögöt? Tény, óriási szerencsénk volt. Sose tagadtam. Nagyon nem jellemző ez a klubra, de most ebben az évben egyszerűen minden bejött, a mák-faktor is. Én egész évben láttam a csapatot, és tudom, hogy mennyire igazságtalan lett volna, ha egy rossz meccs miatt kerül a levesbe a szezon. De nyilván elfogadtam volna. Csak az a szöveg idegesít, hogy egy kemény védelem ellen blabla. Az ilyen szövegekkel azok jönnek, akik nem látták a Barcelonát idén, vagy lebecsülik a többi ellenfelüket. Ha valami, akkor számomra a lebecsülés, az ellen nem tisztelése gyomorforgató. Volt egy szerencsés meccs, ennyi történt. Legközelebb az ellenfél lesz szerencsés, és mi sírunk.)

@vadkutya:

(Szerintem az Emiratesben annak a focinak a gyerekváltozatát művelik.) ;-)

@Hontalan Ivan:

(NEM VÉLETLENÜL írtam 15 évet, ehhh...) :-)

vadkutya 2009.12.26. 21:52:51

@Viszlat: Pedig azóta is ugyanolyan keserűen konkrét vagyok (ezt igyekszem Arsenal-os önkritikával egyensúlyozni), csak meg kellett szoknod... ;)

vadkutya 2009.12.26. 21:54:13

@Csöncsön: Persze, mert a felnőtteket rendszeresen megveszitek. :D Labda volt, mindkét oldalról, kár lett volna érintetlenül hagyni... :)

Árpádka 2009.12.26. 21:58:37

@Hontalan Ivan: 2 éves voltam szóval lemardtam róla
@vadkutya: Ja csak ahogy Csöncsön is irta ott kisfiuk vannak és ezzel nem akkarlak megsérteni de szerintem nem egy 22 éves játékosnak kellene irányitania a csapatott és az elődöntöben ez jött ki föleg az emiratesben
@Csöncsön: előbb vagy utóbb a Barcelona ciklus is megszakad és szerintem inkább előbb tavaly az MU a döntöben fuladt ki és a BL csoportkörből kiindulva közel vagyunk a kifuladáshoz :)

mándy 2009.12.26. 21:59:14

@Csöncsön: :)
ahogy írtam, szerencse is kell a nagy sikerekhez, ez a barcának az elődöntőben megvolt, a döntőben meg (sajnos) jobb volt a manchesternél.
szerintem abszolút megérdemelték a bl-t.

Viszlat 2009.12.26. 21:59:16

@Csöncsön: semmit nem várok tőled, valamit félreértettél, vagyis inkább elkövetted azt a hibát, hogy egy kalap alá vettél minden veled ellenkező véleményt. Sok idegeskedéstől (és égéstől) megkímélheted magad ha erre odafigyelsz. :)

@vadkutya: nem-nem, finomodtál erősen azóta, de értem én, hogy meg kell őrizni a vad imázst. ;-)

Árpádka 2009.12.26. 22:01:09

@Árpádka: Vagyunk izé vagytok a végén kijön hogy Barca drukker vagyok de életem első meghatározó a 99.es Bl döntő volt

mándy 2009.12.26. 22:06:18

@Árpádka: már csak az a kérdés, hogy kinek szurkoltál akkor. én a végén kuffourral együtt sírtam. mondjuk ő bánatában, én örömömben. máig sem feledem a jó lothar arcát a cserepadon.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.26. 22:08:47

@Hontalan Ivan:

(Ha minden MU-szurkesz* olyan korrekt lenne, mint te, könnyebb lenne az életünk.) :-)

@Árpádka:

(Így van, most adott a gép. Voltak másféle időszakok is, és lesznek is.)

*(Hozzáteszem, a többségetek szerintem korrekt és normális, Viszlat tényleg a kivételek egyike.)

mándy 2009.12.26. 22:10:48

@Csöncsön: minden MU szurkolónak egyik kedvenc városa Barcelona 99 óta :)

Árpádka 2009.12.26. 22:14:15

@Hontalan Ivan: Nekem valahogy mind2 csapat szimpatikus volt kisrácként felemelő amikor egy csapat az utolsó percekben fordit igazából a bajorokat egy chelsea elleni bl negyeddöntőn kedveltem meg amikor 3 gólos összesitésbeli hátrány ellenére 80. percben is rohamoztak. Nekem azért nem szimpatikusak a latin csapatok mert nem látom láttam őket küzdeni pl 2002 vb döntő 2-0nál az esélytelen csatárnélküli németek rohamoznak mig a brazilok nagyképüen védekeznek és húzák az időt lehet hogy ha a 98 as vb döntőt láttom vagy a Rivaldo féle barca villog akkor latin fan leszek de igy az angol meg német szurker klubcsapatoknál meg az MU meg a bőrnadrágosok :)

Viszlat 2009.12.26. 22:17:13

@Csöncsön: csillagozhatsz, ugyan miért is lennél korrekt? De ha esetleg meg van benned a szándék, kezdheted kigyűjteni azokat a hozzászólásokat, amikben a Chelsea védelmét éltettem, vagy azt állítottam, hogy jobb csapat, vagy akár azt, hogy nem focizott le minket a Barca a döntőben. Na amint ezeket sikerült összegyűjteni, jöhetnek az ilyen személyeskedő utalgatások, addig meg kéretik azzal foglalkozni amit ténylegesen leírtam.

mándy 2009.12.26. 22:25:44

@Árpádka: ha láttad volna a 98-as vb döntőt akkor ZIDANE fan lennél. mondjuk ebbe ne menjünk bele, mert újabb vitát generálnánk, még ennél a barcásnál is nagyobbat tán, s még heinrich sincs itt (van itt poszt a 98-as vbről, olvass bele, ott ment ám az osztás a kommenteknél!)

a manchester 99-ben igazán a ronaldóval felálló inter (negyeddöntő) és a mainál fényévekkel jobb juve ellen (elődöntő) játszott fantasztikus meccseket - a döntő már csak hab a tortán.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.26. 22:33:20

@Viszlat:

(Csak az utóbbi néhány hozzászólásban "nem józannak", "égőnek" "nem épeszűnek", "nem értelmesnek", "nem jóérzésűnek" stb. neveztél. Ennyit arról, hogy ki személyeskedik. Ha ez egyedi alkalom lett volna, betudnám annak, hogy rossz napod van, karácsony napján is dolgoznod kellett, összevesztél a feleségeddel stb. Te azonban már több ízben is hasonlóan nyilvánultál meg, valamiféle erkölcsi piedesztálról fölényeskedően osztva az észt. Különös, hogy te ezt nem látod. Bizonyára nincs tükröd otthon.)

(Érved jelen vitában annyi volt, hogy aki szerint nem volt gusztustalan az a meccs, az egy barom. Szerintem hősiesen küzdött mindkét csapat, gigászi csata volt, melyen a szerencsésebb csapat nyert. Ennélfogva szerinted én barom vagyok. Nálam innentől kezdve "no comment".)

Árpádka 2009.12.26. 22:33:27

@Hontalan Ivan: Én is kommenteltem egy párat bár az igazi osztás szokás szerint Csöncsön körül ment. Zidane-t először úgy hogy értetem is a szabályokat 2000 es eb láttam ott is nagy volt meg persze nagy a glagow-i Bl döntőn lőtt gólja nálam top 10 ben van de ez nagy off volt és erre kéretik nem reagálni mert megint csak cirkusz lesz. Ja meg a csatároknál Owen volt (van) számomra és Angliának kell egy jó Owen és a unitednek is

vadkutya 2009.12.26. 22:39:15

@Árpádka: Az a baj,h Hozzád hasonlóan sokan "fikázzák" az Arsenal-t az életkor miatt, holott aki jelenleg (is) az Ágyúsoknak szurkol, az pont ezért teszi. Egy külön színt, stílust, felfogást, futballt képvisel a jelenkori Arsenal, függetlenül attól,h éppen mennyire eredményes. Nekem élvezet nézni azt, ahogy ezek a fiatalok felveszik a versenyt bárkivel, s alkalomadtán nyernek is. Mellesleg, amint találunk egy új, 80%-ban Henry-t (vagy Bergkamp-ot), újra szétverjük a népet, ugyanis vhol évek óta ez az egyetlen probléma az Ékszerdobozban.

Az meg,h egy 22 éves irányítja a csapatot... Ez egyrészt nem véletlen sztem, másrészt Cesc esetében nem a kor a döntő, valószínű,h a Barca sem emiatt próbálja fáradhatatlanul visszacsábítani, btw.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.26. 22:39:44

Hihetetlen hogy még mindíg ilyen indulatokat vált ki ez a téma, így fél év után is. Mindenesetre én jól szórakozom. :)

mándy 2009.12.26. 22:39:55

@Árpádka: anno a fiatal Owen engem is lenyűgőzött és majdnem egy másik vörös csapat lett a nyerő; szerencsére Owennek is megjött az esze :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.26. 22:41:53

@Árpádka: Ott az elődöntőben ennél sokkal súlyosabb problémák voltak. Fölösleges belemagyarázni a csapatkapitány személyét.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.26. 22:48:13

@peter135: "Hihetetlen hogy még mindíg ilyen indulatokat vált ki ez a téma, így fél év után is."

(Harminc év múlva is indulatokat fog kiváltani, mint minden igazi futballklasszikus.) :-)

Árpádka 2009.12.26. 22:49:14

@vadkutya: Ez nem fika volt csak rutin nélkül nehezen lehet nyerni és az elődöntőben egyszerüen bepánikoltak az első emiratesben kapott gól után.
Megértem hogy idegesit ha fikáznak csak akkor nem kell nagyképüen kimenni a gyepre és elsősorban Wengere gondolok aki kibaszott jó edző de....., azt szerintem te is elismered hogy ha Fabregas mellet van egy Hleb akkor másként alakulnak a dolgok az Arsenalból egy hiányzik egy igazi vezér aki a tartja a lelket a 18-20 éves srácokban vagy amikor nem megy meccset dönt el egy 90 perceben rúgott gólall.:)

vadkutya 2009.12.26. 22:54:45

@peter135: Pontosan. Ha vkivel a legkevesebb baj van, az akkor Fabregas.

@Árpádka: Mielőtt jobban belemegyünk ebbe a nagyképűségi kérdésbe, megkérdezném,h eddig hány Arsenal meccset láttál?

"Az Arsenalból egy hiányzik egy igazi vezér aki a tartja a lelket a 18-20 éves srácokban vagy amikor nem egy meccset dönt el egy 90 perceben rúgott góllal." - Pont ezt írtam. Ez volt Henry, vagy Bergkamp.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.26. 22:57:22

@Árpádka: Hleb? Mint vezér? Ez azért így durva, nem gondolod? :) Azért az elmúlt években, különösen 07/08-ban nem panaszkodhattunk az utolsó perces gólok hiányára. Általában Gallas szállította ezeket, de ha akarod utánanézek pontosabban. Szóval van ilyen emberünk. Valamint Hleb helyett azért Arshavin jobban mutat, most valljuk meg őszintén. :)

Árpádka 2009.12.26. 22:58:29

@vadkutya: Real madrid-Arsenal bl nyolcadöntőtől 2006 os szezont a bl ben idén láttam a spurs, united chelsea meccset meg még régebről néhányat ezek azok amik megmaradtak

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.26. 22:59:36

@Csöncsön: Egyébként azon a meccsen nagyon szurkoltam a Barcelonának, rosszabb dolgot sem tudtam volna elképzelni, mint hogy a Chelsea ismét döntőt játszon, mitöbb meg is nyerjék.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.26. 23:01:28

hihetetlen, h mindenki tudja mi kell az Arsenalból.... vezér, csatár, öreg csk, érett játékosok, meg karácsonyi égők Wenger fájáról....

nájsz :)

Árpádka 2009.12.26. 23:03:38

@peter135: Én valahogy nem kedvelem az oroszt akko már inkább Rosicky aki irányit ( tom hogy a muszka szélső meg a cseh irányit) . És azt is tudom hogy közhelyet irtam de azért egy nem Gallasnak kellet volna a gólokat szálitania.
Részemról lezárva ( holnap talán folytatjuk :D)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.26. 23:04:02

@imici77: Te Imi, én megmondom a tutit. Te kellesz az Arsenalba! :) Tapasztalt dörzsölt róka. Egy igazi klasszis kapus, aki az utolsó percben egy szögletnél befejelné a mindent eldöntő gólt! :)
Lehetnél cséká is. :))

Árpádka 2009.12.26. 23:05:23

@imici77: Ez van a 21 millió Arsenal edző országa :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.26. 23:05:23

@Árpádka: Rosicky 3 év alatt kevesebb meccset játszott, mint Arsha 3 hónap alatt... :) meg Hleb, mint vezér... alakul ez :) kapus is kell? :)

Árpádka 2009.12.26. 23:06:31

@peter135: Most ki tehet róla hogy üvegcsontu ( Biri néni) :D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.26. 23:06:51

@peter135: "Te kellesz az Arsenalba! :)"

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

az a nap hozzászólása :)

Árpádka 2009.12.26. 23:07:26

@imici77: Lehmannnak mostanéban megjött az esze lehetne csk

mándy 2009.12.26. 23:09:23

@Árpádka: Lehmann avagy az inkontinencia problémája a futballpályán

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.26. 23:10:30

@peter135: amúgy, ha én lennék a cséká, akkor Belőled egy jó középpályást faragnék, lehetnél Denilson cseréje :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.26. 23:13:09

@imici77: de én nem tudok focizni. :) Max Senderos vagy Silvestre pótlék lehetnék. Big Philnél úgyis az az egyik pozitívum hogy magas, nos az én 197 centimmel, neki már esélye sem lenne. A minőségbeli változás pedig elhanyagolható lenne. :)

Árpádka 2009.12.26. 23:14:25

ako Árpádka Arsenal meneger kezdő 11 e legyen 4-4-2 vagy inkáb b rombusz abba mindenki bele illik :d
Lehmann ( csk)
Traóré-Silvetre-Senderos-Ebúé
Dárdai( tapasztalat vagy Halmosi ő ugyis ingyen van)
Arsavin Nasri
Rosicky
Priskin Eduardo

Árpádka 2009.12.26. 23:17:47

@Árpádka: cserék kapus Király Clichy Barazite Walcott és Air Sanyi :D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.26. 23:21:28

@peter135: ha nem tudsz focizni, akkor nemcsak Denilson cseréje lehetnél :) Ha beleölünk a játékodba 4-5-6 évet, akkor bmi megtörténhet :) Amúgy, fiatal vagy, szíp magos, ha beszélsz franciául és kicsit fekete vagy, akkor a jóisten sem ment meg Téged egy próbajátéktól:) majd hosszú távú szerződést kötünk Veled :)

amúgy az nst tornán kiderült, h jobban rotálok, mint Wenger és a 4. helyett bmikor tudom hozni :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.26. 23:22:05

@Árpádka: Barazite mondjuk nem tudom mennyire vicc. Én bírom, szerintem jó játékos. Idén is játszott volna a CC-ben, csak aztán megsérült és majd csak 2010-ben játszhat. Anno 07/08-ban ő volt a tarcsik között az év játékosa, tavaly pedig gyakorlatilag végigjátszotta a szezont a másodosztályban.

Árpádka 2009.12.26. 23:22:35

Még miellőt mágiát csinálnátok azt elismerem hogy baromság volt Hlebet vezérnek ki kiáltani önkritikát gyakorolok.( de attól még hiba volt elengedni)

vadkutya 2009.12.26. 23:25:13

"fiatal vagy, szíp magos, ha beszélsz franciául és kicsit fekete vagy, akkor a jóisten sem ment meg Téged egy próbajátéktól" :))))

Nem árt, ha a felmenők közt van afrikai is. :D

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.26. 23:27:10

@Árpádka: Nem volt hiba, így visszagondolva. Akkor nem lenne Nasri-Arshavinunk.

@imici77: Franciául nem beszélek, fekete is csak árnyékban, sőt még annyira akkor sem. :) Az itteni képemen is szegény Jackre vetültek a sötét árnyak, pedig Denilsonnal kellett volna egy ilyen beállítású kép. :)

Árpádka 2009.12.26. 23:28:25

@peter135: 19 éves és még nem játszott PL meccset :O ( na jó ez vicc)

Árpádka 2009.12.26. 23:29:55

@peter135: Nem tom mit láttok Nasriban én csak sötétséget :D pedig anno az OM ben jól tolta

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.26. 23:32:14

amúgy látom, az Ágyúsok nem tudnak aludni... holnap a villa beleszalad a késbe :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.26. 23:34:01

@Árpádka: Ezt se hallottam még senkitől.

@imici77: Én úgy tudtam, hogy Denilson brazil, nem roma. Viszont ezzel a késes sztorival elgondolkodtattál.:)
Hatékonyabb lenne a középpályás védekezésünk, az biztos.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.26. 23:39:20

nah, jó éjt, holnap kiderül, h folytatódik-e a Karácsony :)

Ferguson 2009.12.27. 00:58:04

@Csöncsön: én egyetelen tiszta ziccerre emléxem, amikor drogba egyedül vitte valdes-re a labdát, de elqúrta. Nem tudom milyen 3-0-ról beszélsz...

vadkutya 2009.12.27. 02:47:45

@Ferguson: Én sem emlékszem többre...

horas 2009.12.27. 11:12:36

Értem a költői túlzást a poszt Arsenal-részében,de azért a 3-0 az erős.Az x sokkal relatívabb de a Villaból kinéz a győzelem is.

horas 2009.12.27. 11:15:20

Amúgy,ha managerkedünk Gilberto Silva-t Flamini-t Hleb-et megtartották volna akkor most bajnok esélyes csapatról beszélhetnénk,meg mondjuk vettek volna egy csatárt Adebayor helyére,mondjuk Huntelaar.

horas 2009.12.27. 11:24:31

Amúgy most télen ennyit kéne igazolni Huntelaar,Flamini.A Milan-nak úgy sincs pénze,nem kellene vagyonokat kifizetni.Meg sztem Hleb is eljönne egy kiesés ellen küzdő Stuttgartból :)

horas 2009.12.27. 11:32:18

De biztos nem akarja őket Wenger,ők már megérett férfiak,nem illenének ebbe a gyerek-csapatba.

clfo 2009.12.27. 11:32:19

@Csöncsön: tükörsima döntő volt a májusi, de mi az hogy 15 éve nem volt ilyen? Ami elsőnek eszembe jutott az a Porto 3-0-s meccse a Monaco ellen, aztán a Valencia földbe döngölése á lá RMadrid 2000, a Dortmund meglepetéses alázása a Juve ellen...

clfo 2009.12.27. 11:35:19

Ja arra persze nem vettem a fáradtságot, hogy végig olvassam a kommenteket.
Sry :>

horas 2009.12.27. 11:38:53

@clfo: Azért alázásról nem beszélhetünk a Juve-val kapcsolatban,egyértelműen jobb anyagból állt az a Juve csak egyszerűen fásúltak voltak,a Dormtund meg hazai pályán(!) teljesen felpörögve hozta az iparos fociját és azért azt is bekell láti,hogy minden bejött nekeik,sima győzelem volt de nem volt sima meccs és alázás sem.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.27. 11:44:42

mondtam én mindenki tudja a frankót :) gilberto silvával bajnokesélyesek lennénk... Amúgy Huntelaar meg kb akkor kapott volna 1-2 percet, amikor minden csatárunk megsérült, addig az eredmények tükrében nem kellett volna... biztos jól érezte volna magát nálunk 3 hónapot a padon... Ade csak egy fék volt, Wenger kivette, s termeltük a gólokat... gilberto, ez jó :)

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.12.27. 11:50:30

a tavalyi év slágere a 'célfutball' volt, most az 'iparos' szó lett elég népszerű.

@horas: gondolom, az a juve azért nem volt iparos, mert az addig franciaországban vitézkedő zidane elkezdett feltűnni a futball világában. vagy mert adp sarkazott egy gólt. (ricken sem éppen csak belebikázott). a bvb meg azért volt iparos, mert...

egyébként itt csak végletek vannak? vagy alázott a dortmund, vagy a százszor jobb juvét bedarálták az iparos focijukkal?

vadkutya 2009.12.27. 11:51:16

@horas: Rendkívüli szinten tud untatni ez a folyamatos "gyerek-csapatozás" Arsenal ügyben, illetve már az is kurva unalmas és kimerítő,h ennek mindig hangot kell adni. Jó pár kommenttel feljebb leírtam már (megint!),h mi a jelenkori Arsenal, szóval vigyél egy kicsit nagyobb kreativitást a hozzászólásodba akkor, mikor Észak-Londonról nyilatkozol, kérlek szépen.

Gilberto Silva - hagyjuk.
Hleb - van helyette mondjuk egy "kölyök" Arshavin, de ezt is leírták már tegnap helyettem.
Flamini - őt meg Song pótolja, elég meggyőzően.

vadkutya 2009.12.27. 11:52:36

@imici77: Látom, nem csak engem nevettet meg 1-2 hozzászólás... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.27. 11:54:34

@vadkutya: amúgy nem is értem, hogy gondolhatja vki, h idejön 2 középpályás és egy csatár és minden jóra fordul... ilyen hozzáállással akkor a pudlihoz kit kellene hozni, 12 játékost?
Amilyen fizikai állapotban lehetnek a fent említett játékosok - akik ráadásul meccshiánnyal küzdenek -, olyan május elejére már bevethetőek is lennének...

Ritka, de teljes mértékben egyetértek a hozzászólásoddal :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.27. 11:55:54

@vadkutya: most jöhet az ebéd, előtte egy kis pálinka, egy kis szunya, és kezdődhet... féljen a villa :)

horas 2009.12.27. 11:57:59

@imici77: Jó Gilberto túlzás de sztem ammai napig jobb mint Denilson,az,hogy ki ennyi időt kapott volna az csak találgatás,Bendtner és a mostani Eduardo kiszorításához nem kellett volna nagyon villogni...
@mocsing: Jó okés lehet,hogy nem volt annyira szürke az a Dotmund,de azért akár mennyire is elfogult vagy játékos állományban minőségibb volt az Juve,de most nyílván nem erről volt szó meg érdemelt Dortmund siker volt Ricken gólja klasszikus,de sztem egyértelmű,hogy inkább a Juve játszota a futballt a két csapat közül,de néha nem ez számít ahogy 1999-ben sem... :)

clfo 2009.12.27. 11:57:59

@heinrich: na jó, erős volt sry. A zidane, del piero, vieri hármas azon a döntőn (is) klasszis volt, de azért a védelem rendesen nyelte...

vadkutya 2009.12.27. 12:00:26

@imici77: "Ritka, de teljes mértékben egyetértek a hozzászólásoddal" - Meg is lepődtem, ez vmi Karácsonyi csoda... :D Egy pálesz már nálam is befigyelt ebéd előtt... ;)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.27. 12:00:29

@horas: én nem megyek bele a gilberto vs denilson vitába, majd jön Peter, s meggyőz :)

_alerob 2009.12.27. 12:01:50

Angliába csak a gyári melósok és az izomagy robotok focizhatnak. Ők bírják. :):)

Árpádka 2009.12.27. 12:10:10

@_alerob: Te se láttál akkor sok Pl meccset. Azt elismerem hogy sok favágó van de az első 7-8 csapat türhető focit játszik, azt meg hogy jó az iram az teszi érdeksé az egészet :D

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.12.27. 12:14:06

@mocsing: egyik sem. Az a Juve (a három Bl-döntős csapat közül egyébként egyik sem) sem volt egy virtuóz csapat úgy összességében. A közepes Dortmund másfél helyzetből három gólt lőtt, a Juve meg tízből egyet - nagyjából ennyi volt a különbség, a helyzetkihasználás, játékban egyébként sehol sem volt a BVB.

A meccs elsősorban a minősíthetetlenül játszó védelmen (Porrini-Ferrara-Montero-Iuliano) és a végig alibiző Boksicson ment el, akit btw sosem kedveltem.

Vul-Kahn 2009.12.27. 12:21:53

@horas: ezt a "Dortmund hazai pályán (!) játszotta a BL-döntőt"-részt írd már be lécci a "Heja BVB"-posztba is... :)

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.12.27. 12:27:32

@Vul-Kahn: egyrészt nyilván hülyeség, másrészt meg távolról sem az :)

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.12.27. 12:29:04

@horas: elfogult abszolút nem vagyok, de nem szeretem az ilyet, amikor csak azért, mert az a juve, ez meg német csapat, utóbbi iparos focival gyötörte le az előbbit. mert nem így volt., illetve tőlem leiparosozhatjuk a bvb-t, de a juve se volt sokkal jobb, ahogy

@heinrich: is írja.

valószínű, h 10-ből 6-szor hozta volna a meccset a juve, mert klasszisokkal elöl jobban állt sokkal, de ettől függetlenül annak a dortmundnak senki ellen nem kellett félnie. minden idők egyik legjobb emberfogója, a friss aranylabdás sammer mellett, a két szélen heinrich és reuter, középen meg paulo sousa a skóttal és a csúcsformában lévő möller. elöl mondjuk volt baj bőven az örök kérdőjel riedlevel és chapuisat-tal.

de mondom, pontozással a juve nyerne, csak a középen robotoló jugovic, di livio, deschamps trióval nem volt akkora különbség köztük, h az egyik iparos legyen, a másik meg nem. vagy mindkettő az, vagy egyik sem, ez a kérdés, válasszatok :)

_alerob 2009.12.27. 12:29:36

@Árpádka: Nekem nincs bajom az irammal, de hogy valaki egyenesen azt vallja, hogy aki nem a PLben játszik, az már fizikálisan gyenge meg május elejélre belejön. Szerintem az olasz és a spanyol csapatok is vannak olyan fizikális szinten, mint az PLben a társaik.(sőt..) De már a Francia és a német ligát is idevenném. Pl Bordeux. olyan dinamikus gyors játékkal verték a Juvét mint annak a rendje.

vadkutya 2009.12.27. 12:35:25

@_alerob: Lehet,h Neked ez a véleményed, de számtalan példa megmutatta már,h aki a PL-be jön külföldről, annak nem 2 hét felvenni a ritmust, főleg ha évközben érkezik. Persze, léteznek ellenpéldák is, itt van rögtön Vermaelen, bár ő a nyáron érkezett...

vadkutya 2009.12.27. 12:37:07

@vadkutya: Illetve, ha már fizikum, akkor az sem véletlen,h a top4 angol csapat közül rendszerint 3 ott van a BL legjobb 4 csapata közt...

horas 2009.12.27. 12:38:39

@vadkutya: Jó játékosok megítélése szubjektív.
Figyelj,az Arsenal átlag életkora egy szám,és sztem nem túlzás azt mondani,hogy a csapat nem elég érett ahhoz,hogy bármilyen címet is nyerjen.
@imici77: Én nem azt mondtam,hogy megoldódna minden,szeméyles észrevételem az,hogy az említett játékosok ha kerethez tartoznának az Arsenal kerete erősebb kiegyensúlyozottabb lenne.Most,hogy ezzel nem értenek egyet az egy újabb olyan dolog amin nem tudok és nem is akarok változtatni.
Bendtner,Eduardo,Wallcott,Rosicky,Senderos,Silvestre,Vela,Ramsey mennyit tesz hozzá az Arsenal játékához,most tényleg?

horas 2009.12.27. 12:39:14

Ezt mondom úgy,hogy kedvelem az Arsenal-t...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.27. 12:39:24

@_alerob: Hlebnek kb 2 év kellett, h felvegye az Arsenal ritmust :)

Lehet vitatkozni, de taktikailag nem hiszem, h az angol csapatok a nagy virtuózok, s az utóbbi évben mégis ők domináltak... sztem fizikálisan jobbak, persze, lehet h nem igaz, de h flamoney, hleb kiköpné a tüdejét egy félidő után, az biztos :)

jó pihit délutánig :)

vagy taktikailag verjük a mezőnyt és a rúgd előre és fuss csoda meg elköltözött a Szigetről :)

Árpádka 2009.12.27. 12:40:04

@_alerob: Szerintem aki ezt irta a padozó Flaminire meg a tudomásom szerint a Pana -ban játszó Gilberto Silvára gondolt. Hleb tudtom szerint rendszeresen játszik Stuttgartban ami BL nyolcaddöntős.

vadkutya 2009.12.27. 12:42:26

@imici77: Pontosan. Vegyük pl Arshavin-t, lassan 1 éve van itt, mégis 60 percet bír rendszerint a pályán, teljes erőbedobással. Más kérdés,h ő a 85. percben is tud olyat húzni,h...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.27. 12:45:59

@horas: ok, igazad van, h velük erősebb lenne a keret, de az sztem nem lenne meghatározó, ha most jönne flamoney és hleb és huntelaar. hosszú távon lehet h beválna, de most nem hiszem.

Silva meg a 40méter olyan 15.98-ban futja le hátszélben, s nem tudna megfordulni, mert nincs a pálya körül futópálya...

ps: Bendtner az év labdarúgója lett Dániában, Ramsey szintén, csak nem Dániában, Eduardo láttuk h képes jól játszani (Huntelaar gólszáma nem meggyőzőbb, ugye?), Rosi és Walcott beleillik a rendszerbe. Vela számomra talány, Silvi meg a mankeszteri trójai faló nálunk, hánynom kell, ha meglátom.

vadkutya 2009.12.27. 12:47:05

@horas: De ez is kétélű dolog, ha az érettségen múlna, akkor nem jutnánk minden évben addig, ameddig. Nézd meg más csapatok hasonló életkorú játékosait, amikor együtt játszanak, B csapat néven. Sokat nem mutatnak, ellenben az Arsenal... Tudjuk.

Szóval ahhoz,h vmi címet nyerj a játékodnak kell érettnek lennie, s nem a személyidben található évszámon múlik ez...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.27. 12:47:50

@vadkutya: amit tavaly Walcottal a pudli ellen műveltek... nyolvanhanyadik perc és úgy süvítettek, hogy ha nincs a "STP, ARSHA, STOP" felirat a stadionban, akkor Föld körüli pályára állnak :)

horas 2009.12.27. 12:48:52

@mocsing: Jó rendbe túlzó volt az iparos,inkább úgyállná meg a helyét,hogy iparosabb mint a Juve.
De a csatárok közti óriási különbség azért a Juve fele billenti a mérleget ami játék látványos részét illeti.
@vadkutya: @_alerob: Sztem,egyre valószínübb,hogy az irambeli különbség az olasz és más bajnokság között,meghatározó tényezővé kezd válni az nemzetközi szinten.Alátámasztja,hogy az olasz csapatok nem nagyon bírtak mostanában a német csapatokkal sem...(Milan,Inter-Werder,Bayern-Juve)

Viszlat 2009.12.27. 12:50:39

Aláírom, hogy az Arsenal-Villa a rangadó ma, de azért halkan megkérdezném "sorstársaimat", hogy csak én fosok a Hull-tól? Elég masszívak otthon (kellett nekem megnézni a 6 meccses mérlegüket), no meg velünk ellentétben baromi motíváltak... :/

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.27. 12:52:48

@Viszlat: csak Te fosol, simán meg lesz, ne aggódj! :) egy nagy rakás favágó, még Nani csellói is bejönnek ellenük :)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.27. 12:53:21

@heinrich: aaargh, boksic állat volt, csak te vagy hüje, fijam.

amúgy meg a legfontosabbat hagytad ki: a skót botlábú leradírozta zizout a pályáról.

vadkutya 2009.12.27. 12:54:09

@imici77: Idén is lenyomta a Gooner C a Pool B-t, szóval lefutott dolog már ez a kor-kérdés... :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.27. 12:55:56

@horas: Gilberto éveken át fontos tagja volt a csapatnak. Sokak szerint a 04/05-ös bajnoki cím az ő hosszúra nyúló sérülésén ment el, pedig az a csapat talán jobb is volt mint a veretlenek. 06/07-ben is remek szezont futott, és önmagához képest sok gólt is lőtt, a csapat vezére volt. Aztán jött a Copa, ahonnan későn ért vissza és addigra Flamini megállíthatatlan lett. Mikor pedig lehetőséget kapott, siralmas volt. Nekem különösen fájt hogy egy ilyen remek játékos ilyen rövid időn belül leépült. Nem tudom mi volt a gond, lehet hogy csak egy normális alapozás hiánya, de akkor Gilberto már a csapat egyik leggyengébb pontja volt. Ha ezt a Gilbertot és a mostani Denilsont összehasonlítjuk, isten bocsásson meg, de én Denit választanám.

"Bendtner,Eduardo,Wallcott,Rosicky,Senderos,Silvestre,Vela,Ramsey mennyit tesz hozzá az Arsenal játékához,most tényleg? "

Erre csak azt tudom mondani hogy kellenek kiegészítő emberek.

horas 2009.12.27. 12:56:14

@vadkutya: Sztem meg pont ez a lényeg,Az Arsenal-nak a játékával nincs gond,azzal tudnak az elit csapatokhoz felérni,de megfogni őket már nem és itt jön az amit mondtam,hogy egy valmilyen szinten más összetételű csapattal ez lehet,hogy nem így lenne.De ez mind találgatás.
Huntelaar villantot olyat amivel megmutatta,hogy nem kutyaütő gyerek,példáúl én egészen odáig egy viccnek tartottam az arcot.
Igen,az eddigi teljesítménye nem predesztinálja arra,hogy ő megmentője lehetne az Arsenal-nak én csak annyit írtam,hogy sztem ő illene az Arsenal játékába és a képessége is megvan ahhoz,hogy átvegye a fő gólfelelős szerepét.

vadkutya 2009.12.27. 13:00:11

@peter135: Egyetértek, nekem is nagyon rossz volt látni,h már nagyon gyengén muzsikált. Legalább annyira fájdalmas volt, mikor Ljungberg visszatért a sérüléséből (csípő volt asszem), s már egyáltalán nem volt a régi, pedig Freddy nagy király volt... :(

vadkutya 2009.12.27. 13:02:37

@horas: Hát, nem tudom, a csapatösszetételnél sztem nálunk sokkal nagyobb probléma az állandó kórházi jelenlét, itt mennek el a címek...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.27. 13:08:08

@_benito: "amúgy meg a legfontosabbat hagytad ki: a skót botlábú leradírozta zizout a pályáról. "
tehát
@heinrich: akkor Cesc már most jobb, mint az akkori kopasz izzadós :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.27. 13:08:28

@vadkutya:
Almunia
Sagna-Gallas-Vermaelen-Clichy
Song
Diaby-Fabregas
Nasri-Arshavin
RvP

Fabianski
Djourou
Gibbs
Eduardo
Ramsey/Wilshere/Merida
Walcott
Bendtner

Azért ez szép lenne valljuk meg.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.27. 13:09:32

@peter135: felépült RvP!!! nah, ide még egy felest! :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.27. 13:10:57

@peter135: Gibbs kimaradt... (és Denilson is - áthúzva:))

Viszlat 2009.12.27. 13:10:58

@imici77: a próféta beszéljen belőled. :)

horas 2009.12.27. 13:11:55

@peter135: Tiszta sor,hogy kellenek,de az már más tészta,hogy mivel egészitik ki a kezdőcsapat produkcióját...és itt erről volt szó nem arról,hogy mindenkinek világklasszisnak kell lennie a keretben.

Nincs nekem problémán az Arsenal filozófiájával és koncepciójával,csak akkor ne beszéljen Wenger címekről.

Mert ez így lenne kóser Wenger szájából,hogy:Fiatal játékosokat akarunk kinevelni,fontos marketing és anyagi szempontok alapján menedzselni a csapatot,lehetőségeink szerint minden sorozatban minél jobban szerepelni és ragaszkodni látványos,közönség szorakoztató futballunkhoz ami az eredménnyesség rovására is mehet sok esetben.
Nem bajnoki címmekkel hülyíteni a szurkolókat,már bocsánat.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.27. 13:12:30

@Viszlat: már csak a cselszkijt kell lekoptatnunk és végre visszatérhetünk a régi Arsenal-Mu-s párharcra a bajnoki címért :)

horas 2009.12.27. 13:14:20

Mikor kezdődik a meccs?

vadkutya 2009.12.27. 13:16:55

@imici77: "Már csak a cselszkijt kell lekoptatnunk és végre visszatérhetünk a régi Arsenal-Mu-s párharcra a bajnoki címért."

Így-így, de szép is volt az! :)

@peter135: Kétségkívül tetszetős névsor. Ebben az összeállításban max 1 meccs... :D

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.27. 13:26:02

@horas: Bendtner, Rosicky, Eduardo szerintem elsőrangú csereemberek. Sőt, többre is hivatottak akár. Senderos, Silvestre. Az egyik még elmegy 4. számúnak, Djourou mindenképp előttük van, de még elé is vennék valakit, hiába kedvelem nagyon a játékát( és van tőle egy olyan Arsenalos vizem, amiből ő ivott). Walcott, Vela meg jelenlegi formájukban hulladék. Viszont láttuk már őket remekül játszani, nem temetem őket, még.

horas 2009.12.27. 13:26:49

@imici77: THX zsír,de jó hogy nem kell 5ig várni.
Amúgy az Arsenal-al szimpatizálok,de Villa-nak szurkolok a 4.ik BL-hellyel kapcsolatban.Sztem nagyon megérdemelnék,tudatos csapat építés,korlátozott anyagi lehetőségek mellett megérdemelnének egy kiugró lehetőséget,míg a Tottenham és Man.City anyagilag sokkal stabilabb (utóbbi...)
Mondjuk ha be is jutnának a BL-be és valamennyire tudnának is erősíteni,biztos nem érnének abban a szezonban oda megint a 4.ik helyre...Tottenham meg a régebbi Inter-re emlékeztet,minden adott,de soha nem jön össze...

horas 2009.12.27. 13:35:04

@peter135: Ez így rendben van.Nyílván tökéletes keretet nem lehet összeállítani,ahol mindenki mindig jól játszik...

Glory 2009.12.27. 13:44:06

en is felek a hulltol mint allat. remelem ma mar lesz vmi vedelemfele is nem a kp kell hogy ott jatszon.
az arse fiatal temahoz: mindenki tudja hogy mit mondott alan hansen a mu fiataljairol anno: you will win nothing with kids. na ugyanezt erzem itt is. mindenki csipakol hogy igy fiatalok, ugy fiatalok es majd lesz nagy pofaraeses amikor elkezdik a kolkok behuzni a cimeket.

horas 2009.12.27. 13:47:04

@Glory: Hát ilyenre eddig nem nagyon volt példa...

vadkutya 2009.12.27. 13:50:19

@horas: "Nem bajnoki címekkel hülyíteni a szurkolókat,már bocsánat."

Végül is, lehetne magyar edzője is az Arsenalnak, s minden meccs előtt nyilatkozhatná azt,h célunk a pontszerzés. :D

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.27. 13:53:06

@imici77: én szeretem fabregast, és tényleg sokra tartom, de azért ilyet még viccből se, ha lehet. az egyetlen, akiről elfogadom, hogy megközelíti, az xavi.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.27. 14:08:20

Arsenal team in full: Almunia (c), Sagna, Gallas, Vermaelen, Traore, Song, Denilson, Nasri, Diaby, Arshavin, Eduardo
SUBS: Fabianski, Eboue, Silvestre, Fabregas, Ramsey, Walcott, Vela

horas 2009.12.27. 14:09:42

@_benito: Nálam Pirlo "the best" gondolkodó futballista.Mintha fogamat húznák ha belegondolok,hogy elengedtük...:(

horas 2009.12.27. 14:12:23

@peter135: Villa kezdőt nem tudsz?

horas 2009.12.27. 14:14:12

@imici77: Diaby,most már kijelenthetjük,soha nem lesz Vieira utód.Teljesen más fekszik neki...

wil 2009.12.27. 14:16:11

@horas: Friedel, Young, Cuellar, Dunne, Warnock; A Young, Milner, Petrov, Downing; Agbonlahor, Heskey.

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.12.27. 14:20:44

@_benito: boksics ugyanaz a játékos volt kb. mint Klinsmann - mondjuk ennek semmi köze ahhoz, hogy szerettem-e. Nem, és nem is volt egy kimondott klasszis.

Zizou-t meg nem vette le senki, egykomám, a labdákat simán kiosztotta, csak az aznap fogalmatlan csatáraink - élükön Boksiccsal - a kaput sem találták el, Zizou ráadásul ütött egy kapufát is, még az első félidőben.

horas 2009.12.27. 14:21:02

@wil: Köszi.
Milner jó húzás volt betenni középre.Jó kis játékos már felfigyeltem rá a Newcastle-ben is.Kicsit Sneijder és Gerrard játékának keverékére emlékeztett azon a poszton,nyílván nem olyan szinten de...nagy igéretnek tartom...

_alerob 2009.12.27. 14:21:05

@horas: A Juve nem arra játszott, hogy lefussa, szétzúzza a Bayernt, hanem védekezgetett, majd gyorsan begyötört kettőt. Az olasz csapatok ha akarnak, tudnak futni is, meg eszetlenül támadni.Itt a taktika kezd kicsit megbukni, csiszolni kéne.

vadkutya 2009.12.27. 14:28:41

Nah akkor... GO GUNNERZ!

vadkutya 2009.12.27. 14:37:02

Nem igaz, Eduardo! Mikor találja már el a labdát végre úgy, ahogy kell? :S

horas 2009.12.27. 14:39:50

@_alerob: A taktikából adódik az iram.Falábú védekező középpályás sereggel nehéz tempót diktálni és globálisan olyan futballistákkal akik nem tudnak se futni a labdával,se alapban passzolni,nemhogy futás közben...

Eddig elég fogalmatlan a Villa,Denilson kezd hasonlítani egy férfire nem egy kamaszra...

vadkutya 2009.12.27. 14:46:07

"Everybody was worrying the cold weather, but Arshavin said: what cold weather?" :D

horas 2009.12.27. 14:54:32

Diaby a pályán van? :)

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.12.27. 14:55:00

@heinrich: "boksics ugyanaz a játékos volt kb. mint Klinsmann"

tudod bannolni magadat?

vadkutya 2009.12.27. 14:57:10

@horas: Elég komoly helyzetet csinált Eduardonak az első percekben, más kérdés,h Dudu borzasztó súlytalan még mindig... :(

horas 2009.12.27. 15:00:25

@vadkutya: Nagyon hiányzik Van Persie.
Song-nak kinéz egy piros a 68.ik perc körülre...

vadkutya 2009.12.27. 15:04:20

@horas: Song nagyon fel lett gyúrva a mai meccsre. :) Sagna eddig nem igazán érti mi történik ma itt, még jó,h a Villának nincs túl sok elképzelés a mai játékában...

horas 2009.12.27. 15:08:47

@vadkutya: Hát igen szerncséje Ashley Young nulla eddig,de mondjuk Downing is.Mondom én Milner itt az agy.Amúgy ha ez a Sagna kapás lövés bemegy forduló gólja...
Petrov?Meglehet,hogy alúlértékelt konkrétan nem tudok róla szinte semmit,pedig már nem fiatal,jó játékos?

horas 2009.12.27. 15:13:29

Villa-nak nagyon jól jön majd a szünet.Elég x.szagú meccs,pedig lehetne most fogni az ellenfeleken mindkét csapatnak.

vadkutya 2009.12.27. 15:14:43

@horas: Petrovról semmi emlékezeteset nem tudok így hirtelen, a Celticben játszott igen sokáig...

vadkutya 2009.12.27. 15:15:52

@vadkutya: Meg asszem volt egy büdös nagy gólja a Derby County ellen 2008-ban...

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.12.27. 15:16:33

@mocsing: nem tudom, de sztem igen :)

Típusra, stílusra értettem, Klinsmann kb ötször akkor játékos volt.

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.12.27. 15:18:02

@heinrich: ja ok, akkor kussoltam :) csak kicsit szíven ütött a dolog, de már jól vagyok :)

horas 2009.12.27. 15:18:55

@vadkutya: Ja egy megbízható szürke eminenciás aztán pont,nem?Lehet,hogy ezt tudná hozni egy topcsapatban is de ez valószínüleg ebben az életben már nem fog kideülni....

horas 2009.12.27. 15:19:34

@mocsing: @heinrich: Klinsmann klub karrierje elég hányatott volt nem?

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2009.12.27. 15:21:33

Igazából nem tudom eldönteni, hogy a Villa mit akar. Nem védekezik túl jól, de a támadásait is leginkább bedobásokból akarja felépíteni.

Mindegy, ha így megy tovább, simán behúzzuk a meccset.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.27. 15:21:43

Szerintem egész jól játszuk. Nem hiszem el hogy Diaby át tudta menteni a jó játékát erre a meccsre is. Deni is egész jó, Song a szokásos.

horas 2009.12.27. 15:22:52

Hát sztem Ancelotti földbe dózerolja majd Mourinho-t majd februárban,attól tartok...

vadkutya 2009.12.27. 15:23:41

Nah, hát Wenger remélem legújabb szokásához híven kiordítja a falat az öltözőben, mert ez eddig nem az igazi. Jöhetne Cesc Walcottal karöltve...

horas 2009.12.27. 15:28:19

Arshavin,Eduardo semmi,Nasri,Diaby nem rossz
meglepetésemre Denilson elég sokat van játékban.
A Villa-nál a szélsők nullák.Elképzelés nincs,a 30.perctől már a félidőt várták...

vadkutya 2009.12.27. 15:33:07

Bezony, Deni lassan kezd felnőni a feladathoz...

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.12.27. 15:34:17

Song elképesztő, Diaby jól tolja, Arsa meg elég ha lő kettőt a semiből, már megtette. amit kell :-) szóval jól adjuk csak edu nem tudom miért nem bír egy rendes megoldást választani ziccerben......

horas 2009.12.27. 15:37:01

Na Nasri,Diaby!Tőlük kell várni a mai napon valamit...

horas 2009.12.27. 15:42:41

Vermaelen marha jó vétel volt.

vadkutya 2009.12.27. 15:43:27

Vermaelen... :D A T-Rex.

horas 2009.12.27. 15:44:27

Diaby tarthtatlan!!!!:)

halihalo 2009.12.27. 15:46:19

@morphine: Songot már két sárgával ki kellett volna állítani. Elképesztő favágó.

vadkutya 2009.12.27. 15:47:51

@halihalo: Erős túlzás a favágó jelző. Songnak ez a dolga. Cesc IN !!!

vadkutya 2009.12.27. 15:51:31

ÁÁÁÁÁÁ, üssük meg őket!!!!

vadkutya 2009.12.27. 15:55:49

AZ ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!! ALL TIME!!!!

papercut 2009.12.27. 15:56:16

FAAAAAAAAAAABREEEEEEEEEEGASSSSSSS!!!!

vadkutya 2009.12.27. 15:57:48

Éreztem,h az bent lesz. Totálisan megváltozott a játék képe, mióta a Kapitány a pályán van... GO GO GO!!!

Mr. Acid 2009.12.27. 16:11:46

WALCOTT! FABREGAS!!! :D Wow. Szép kontra.

vadkutya 2009.12.27. 16:12:55

Hát, lehet,h nem egy Zidane. De... Amikor a fiatalok összejátszanak, Walcott + Cesc. :D

vadkutya 2009.12.27. 16:15:31

@imici77: 18 perc alatt megnyerte a meccset. Jah, sérülésből jött vissza... :)

papercut 2009.12.27. 16:16:43

Remélem nem újult ki Fabregas sérülése.. sokba fájna az nekünk..

halihalo 2009.12.27. 16:16:46

@vadkutya: Érdekes feladat sorozatosan nyújtott lábbal aprítani az ellenfelet... Nekem ez nem illik az Arse-képbe.

vadkutya 2009.12.27. 16:18:58

@halihalo: Valóban, de lehet,h ez kell ahhoz,h kupákat nyerjünk... ;)

lexx 2009.12.27. 16:19:26

@halihalo: ez csak azert van mert nem emlekszel a Vieira,Adams paros legendas tenykedesere :)

váév építők (törölt) 2009.12.27. 16:21:44

azt hiszem ma leendő bajnokcsapatot láttam győzni.
ez az arsenal, ha folytatja amit idén ősszel elkezdett, meg tudja előzni a chelsea-t és a mu-t.

vadkutya 2009.12.27. 16:23:18

Háháhá-háááááááá! Ahogy kell, fatality... :)

S akkor 3-ra:

WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS,
WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS,
WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS,
AND A HAPPY NEW YEAR!!! :D

halihalo 2009.12.27. 16:23:51

@lexx: Oké, a mostani képbe.
Azt viszont el kell ismerni, hogy szép győzelem ez, mert e3z a Villa nem rossz csapat. És ha így folytatják az ágyúsok, még komoly esélyük lehet a bajnokságra. De persze, ott van a HA.. Meg az a ha, hogy ha pl. a Chelsea is így folytatja... De valami azt súgja,e két csapat között fog eldőlni a bajnokság.

Ronal-d'oh! 2009.12.27. 16:24:03

@váév építők: Ja, majd úgy 4-5 év múlva talán. Szerintem egy jobb Chelsea vagy MU bedarálja őket. És ezt most értheted a bajnokságra ÉS egy egymás elleni meccsre is.

vadkutya 2009.12.27. 16:26:12

@nekedX: Meglátjuk, ahhoz nem ártana már meccset nyernie az említett 2 csapatnak... ;)

lexx 2009.12.27. 16:27:10

@nekedX: @halihalo: @váév építők:
ja sajnos minden evben latjuk a leendo bajnokcsapatot igy jatszani aztan jon egy masik csapat aki megnyeri helyettuk a bajnoksagot :(
de nem baj mi igy szeretjuk oket,kupak nelkul,jatszva a focit.

lexx 2009.12.27. 16:27:46

ja Pote meg ezentul mindig vicceljen az arsenal gyozelmekkel. koszi.

papercut 2009.12.27. 16:28:43

Pöte látod, érdemes volt a sógorra hallgatni megmondta a tutit.

Ronal-d'oh! 2009.12.27. 16:30:21

@vadkutya: Akkor is jól ment februárig, amikor Eduardonak eltört a lába. Akkor viszont egy hét alatt kizúgtatok mindenhonnan. Szóval én még nem lennék ennyire víg december végén. És még csak most jön az Afrika Kupa...

@lexx: amikor kijön a lépés az általam említett kettősnek, akkor ők is szépen játszanak.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2009.12.27. 16:30:39

@halihalo: jobb híján kell fogodzót találni, ha már a játék nem ment, ugye?

papercut 2009.12.27. 16:31:38

@imici77: Kell csatár, mert néha a szép foci nem elég, és kell az izom. Egy jól fejelő erőszakos, de technikailag képzett ember kell. Ilyen lenne pl Dzeko, de szerintem Gignac Gervinho vagy Rémy sem lenne rossz.

vadkutya 2009.12.27. 16:32:39

@nekedX: Azért egy tükörsima 3-0 után hadd legyek víg így december végén, eszküzé moá. De megértem a jelenkori United-es frusztrációdat... ;)

bög 2009.12.27. 16:33:17

nagyon durva volt, amit fabregas csinált, és a villáé nagyon nagy skalp. Ha F. sérülése nem sulyos, az arsenal bejelentkezett a bajnoki címért.

horas 2009.12.27. 16:35:04

Kissé ironikusan túlzó poszt szinte minden szava bejött...:) kész...
Song-nak 68.percre tettem a pirosat 67.ben kapta az első ami addigra a harmadiknak kellett volna lennie.Útolag furcsa,hogy Song-ot figyelmezgette egész meccsen,Delph meg egyből lap a 93.percben.Végülis ez mellékes volt.
A Villa marha masszív szívós szervezett csapat,de egy elég márkáns vonal választja el őket a legnagyobbaktől,ahogy a Tott'ham-et is.
Chelsea mostani psoztvesztése szerencse kérdése volt,megvoltak a helyzeteik nem jött össze semmi.Ugyanígy lesz olyan meccsük is amikor hót szarok és teljesen érdemtelenül fognak nyerni.Az Arsenal-ról meg tudjuk,hogy szeret botladozni mind kisebb mind nagyobb csapat ellen.

Ronal-d'oh! 2009.12.27. 16:35:12

@vadkutya: Csak annyit mondtam, hogy ne bízd el magad. :) Most indul majd be a szekér, amikor mindenki felépül. Na jó, amikor végre lesznek védőink, abban én már nem hiszek, hogy Hargreaves valaha visszatér régi formájába...

Mourinho már nem a király 2009.12.27. 16:35:23

Komolyan, egyre inkább szeretem az Arsenalt (persze csak a Real után), a legszimpatikusabbak az angol mezőnyben :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.27. 16:37:02

Fabregas egy zseni. Kész. Diaby is nagyon jól tolta szvsz. Deni sem volt rossz ismét, de miután bejött Cesc, láthattuk a különbséget.

vadkutya 2009.12.27. 16:37:30

@nekedX: Legyen így, fentebb írtuk többen is,h már csak a Chelsea-t kell lerázni, s akkor visszatérhetünk a jó öreg Arsenal-MU versenyfutáshoz, ennek azért mégis van egyfajta íze, nem kolléga? ;)

horas 2009.12.27. 16:38:33

@papercut: Rémy,Gervinho igazi madárcsontú vézna srácok.Jó játékosok nem az a gond,de ha erőcsatárban gondolkodsz akkor sztem ők nem a legjobb választás.Gignac és Dzeko már inkább.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2009.12.27. 16:39:10

@horas: Songnak miért kellett volna lapot kapnia? Azért, mert a Villa taktika nélkül állt ki, és nekik is meg kell adni az esélyt?

nils_h 2009.12.27. 16:41:17

bázeg, most értem haza... :(

halihalo 2009.12.27. 16:42:44

@dickinson: Erről már fentebb volt szó. A favágó jelzőm nem tetszett, de lehet más is: hentes? :)

vadkutya 2009.12.27. 16:43:06

@nekedX: Áh, 2 rendkívül kedves, szimpatikus, finomkodó fiatalember... :)

Ronal-d'oh! 2009.12.27. 16:43:49

@horas: Dzeko szerintem akármelyik csapatnak nagy fogás lenne.

lexx 2009.12.27. 16:43:50

@nekedX: a kulonbseg annyi,hogy nekunk ha szepen jatszunk ritkan jon ki a lepes :)

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2009.12.27. 16:44:13

@halihalo: Te vagy nem a meccset nézted, vagy pedig Villa-drukker vagy, ezért méltóztattam ostobaságnak titulálni fentebb leírt gondolataidat.

váév építők (törölt) 2009.12.27. 16:45:02

@vadkutya: arse-mu versenyfutásnak van íze...akkor még fiatal vagy.: nem tudhatsz egy arse-pool rivalizáláshoz a 70-80-as években..

horas 2009.12.27. 16:45:13

@dickinson: Egy szóval sem írtam,hogy nem érdemelte meg az Arsenal a győzelmet.Song-nak nem azért kellett volna lapot kapnia,mert fogalmatlanúl játszott a Villa,hanem mert nagyon potatlanúl játszott rengeteg szabálytalansággal.Egy szigorúbb bíró kiszórta volna akkoriban ahogy saccoltam.

vadkutya 2009.12.27. 16:45:21

@peter135: Fabregas tényleg no comment. Kérvényezni fogom az FA-nél,h ezentúl csak Ágyús szurkolók vehessék a szájukra, bármilyen témakörben. Ő lesz a jelenkori Untouchable. :)

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2009.12.27. 16:46:02

@halihalo: Amennyiben a jó labdatartás és passzjáték a hentesekre jellemző, igazat adok. Most komolyan, idézz fel akár csak egy durva szabálytalanságot Songtól a mai meccsről.

halihalo 2009.12.27. 16:46:57

@dickinson: Sosem voltam Villa drukker, de amelyik csapat és játékos jól játszik, azt el szoktam ismerni. Lásd, most Fab fab volt. Viszont nem egedül írtam, hogy Songot ki kellett volna állítani minimum 2 sárgával. Nem az esélyegyenlőségért, hanem a fair play érdekében. Már ha komolyan vesszük a szabályokat.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2009.12.27. 16:47:43

@horas: Tudom, hogy a győzelem jogosságát nem kérdőjelezted meg. Szerintem komoly bíró Angliában ilyenért egy sárgát, ha ad. Részben azért, mert engedik a keménykedést, részben azért, mert a játékot csak imitáló csapat ne is jusson semmilyen előnyhöz.

vadkutya 2009.12.27. 16:47:46

@váév építők: Valóban, 83-as születésű vagyok, 2001 és 2006 között Londonban éltem, így csak ehhez tudok viszonyítani... :)

horas 2009.12.27. 16:48:20

Song sztem kurva jó játékos a psoztján,de ma gyengébb volt,és össze jöhetett volna neki két sárga símán és ebben semmi elfogultság nincs.

Árpádka 2009.12.27. 16:48:31

Nagyon meg kellene ütni a Hullt ha nem nyerünk nyakik benne leszünk a ............ @dickinson: amikor elgáncsolta Youngot és a spori szinészkedésért utóbbinak adott sárgát az megvan?

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2009.12.27. 16:48:40

@halihalo: No, úgy érzem, hogy nem fogjuk meggyőzni egymást, úgyhogy hanyagoljuk a témát :)

halihalo 2009.12.27. 16:49:30

@dickinson: Első félidőben volt két nagyon durva nyújtott lábas beszállása. Aztán a másodikban volt a saját 16-os előtt egy olyan, ami befelé kellett volna legyen, ehelyett neki ítéltek (még a vak kommentátor is észrevette). Ezzel szemben röhej, hogy csak a műesésért kapott.
Az, hogy mellesleg hasznosan játszott a csapatának, nem változtat azon, hogy mit kellett volna kapnia.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2009.12.27. 16:49:42

@Árpádka: Én úgy emlékszem, hogy Young átesett az egy helyben álló Song térdén. Ha szabálytalannak is mondod, a kigáncsolás elég helytelen terminológia.

Jo_Jo 2009.12.27. 16:50:16

Végre van két igazi belső védő az MU kezdőben, máris más a leányzó fekvése. Visszatért Giggs is, Berbatov a kezdőben, győzelmet várok!

Árpádka 2009.12.27. 16:51:51

@dickinson: akkor ott hagyta a lábát de akkor is falt volt :)

halihalo 2009.12.27. 16:52:58

@dickinson: Oké, van benne valami. :)

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2009.12.27. 16:53:10

@Árpádka: Szerintem meg Young egyszerűen kapni akart egy szabadot, ha már semmi más nem ment neki:)

halihalo 2009.12.27. 16:55:14

@Jo_Jo: Az utolsó előtti ellen talán nem túl merész vágy.... Bár, ahogy ez az idény alakul. :)

vadkutya 2009.12.27. 16:56:08

Hagyjátok már Song-ot, jelenleg nem igazolható. :D

horas 2009.12.27. 16:56:29

@dickinson: Ja Delph sárgája a 93.percben azért volt az első szabálytalansága ellenére mert a focit imitáló csapatban játszott,értem.
Most egy mögöttetek lévő közvetlen rivális felett aratott főlényes győzelem miatt,ne legyünk egyből a futball nagykövetei és erkölcs-csőszei sztem...

(Mert ennyi erővel amikor hazai pályán égtetek az MU-től a BL-elődöntőben miért kapott pirosat Fletcher,egy a focit imitáló csapat ellen játszó játékos és hogy volt pofája elvégezni azt a büntető Van Persie-nek ami már nem szorzott nem osztott?)

Glory 2009.12.27. 16:59:52

en nagyon parazok. minden adott hogy ma jok legyunk, de sajna iden a mu-nal ez nem igazan szamit.
GLORY GLORY MAN UNITED

Jo_Jo 2009.12.27. 17:03:19

@halihalo: nem egy csapatnak ment el már úgy a bajnoki címe, hogy az utolsó és utolsó előtti csapatokat nem bírta legyőzni. Ez a premier league.

vadkutya 2009.12.27. 17:03:24

Végezetül annyit,h mivel egész nap arról ment részben a vita,h fiatalság kontra idősebbek, jelezném,h a második gól átlagéletkora 20.5 év volt (Traoré - Walcott - Fabregas), ez mondjuk kiváltképp látszott a sebességen... :)

Végre megszakadt a Villa sorozata az Emiratesben. Én ezzel kívánok minden Ágyús-társnak Kellemes Ünnepeket...

(A túlzott örömöt pedig most nézzétek el nekem. :))

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2009.12.27. 17:06:04

@horas: Delph sárgájának jogosságáról egy szót sem ejtettem. Valóban felesleges volt. Fletchert meg valóban nem kellett volna kiállítani (ezt az "utolsó emberes" szabályt át kéne vizsgálni, kicsit finomítani...mert ugye a piros lap+tizenegyes az dupla büntetés), a bünti viszont jogos volt.

Árpádka 2009.12.27. 17:09:29

Nem tudjátok Nanival mi van? Amióta kritizálta Fergusont eltűnt.

Glory 2009.12.27. 17:09:55

@dickinson: Nem volt jogos. eloszor a labdat rugta el.

vadkutya 2009.12.27. 17:10:05

@Árpádka: Kérdésben a válasz. :)

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2009.12.27. 17:13:10

@Glory: Beleért a labdába, de csak egy-két milliméterrel mozdította el. Tehát szabálytalan volt.

papercut 2009.12.27. 17:13:30

@peter135: Jössz Diabynak egy sörrel! Jó, volt, talán a legjobb a pályán Fabregas mellett. Tud a srác, és idén talán kijön a lépés is neki is meg nekünk is, ha nem sérül meg.

vadkutya 2009.12.27. 17:16:14

@papercut: Wengert ismerve, nagyon úgy néz ki,h nem fogunk igazolni januárban. :)

Glory 2009.12.27. 17:17:47

ez egy kurta nagy szereles volt.

vadkutya 2009.12.27. 17:19:33

Uhh, Giggs, én ezt már bent láttam...

Slice 2009.12.27. 17:20:05

A meccset sajnos nem láttam, de egyáltalán nem tartottam annyira ettől a meccstől mint sokan. A hozzászólásokat olvasva jókat nevettem, pl, hogy Song-ot favágónak titulálták. Pont ő az a védekező középpályás aki kevés szabálytalansággal próbálja megoldani a szereléseket, olyan meccsei meg mindenkinek vannak ahol 1-2 belépő nem úgy sikerül ahogy akarja, bár ismétlem nem láttam mi történt. Az meg főleg vicces hogy pont egy Chelseás titulál bárkit is favágónak.Ilyen Mikelhez hasonló játékosok után...:)
Ez a "fiatalokkal nem lehet semmit elérni" szöveg meg már évek óta megy és évek óta egy nagy faszság. Ezekszerint a Milannak kéne minden behúznia, ők olyan tapasztaltak.

Glory 2009.12.27. 17:21:51

@dickinson: @Glory: Beleért a labdába, de csak egy-két milliméterrel mozdította el. Tehát szabálytalan volt. <---tehat nem volt szabalytalan.
amugy engem nem izgat mat az eset. tema lezarva (karacsonykor mindenkinek megbocsajtottam) :D

horas 2009.12.27. 17:22:01

@dickinson: hagyjuk,ennyire nem érdekel engem se...:)
@Árpádka: Hogyan kritizálta,vagy mivel ezt nem vágom.
Hallotam ilyet,hogy Di Maria-ért ajánlottak 10 m plus Nani-t,elutasították mert,hogy a csapatot nem akarják évközben megbontani.

vadkutya 2009.12.27. 17:22:32

@Slice: Song-on kívül másba ma lehetetlenség lett volna belekötni, ám legyen...

Árpádka 2009.12.27. 17:24:29

@horas: Valami olyasmit nyilatkozott hogy túl nagy nyomást helyeznek rá nem kap elég lehetőséget hogy bizonyitson és ezért az edző a hibás.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2009.12.27. 17:30:48

@Glory: köszönöm :) Végülis tényleg tökmindegy, annak a szezonnak már vége, nem ezen a büntetőn múlt a továbbjutásotok :)

horas 2009.12.27. 17:34:51

@Slice: Itt nem arról volt szó,hogy minél rutinosabb egy játékos annál jobb,hanem arról,hogy nem véletlen,hogy az Arsenal-ol kívül senki nem dolgozik ilyen alacsony átlag életkorú kerettel.Tény kérdés,hogy amióta ez a koncepció él,azóta a címek elmaradnak.Lehet,hogy faszság,hogy az a feltételezés,hogy fiatalokkal nem lehet semmit elérni,ellenben a gyakorlatban eddig ez történik.

nils_h 2009.12.27. 17:36:21

Á, de töketlen ez a MU elöl...

horas 2009.12.27. 17:36:57

@vadkutya: Én beletudnék.:Fabregas-függőség.
De inkább vegyük úgy,hogy nem mondtam...:)

horas 2009.12.27. 17:38:42

@nils_h: Nekem meg a fejemet akarták venni mikor azt mertem írni,hogy Rooney-n kívül nincs BL-viszonylatban komolyan vehető csatáruk,és ő is hajalamos eltűni hetekre.

vadkutya 2009.12.27. 17:41:04

@horas: Azt mindjárt gondoltam,h Neked menni fog. Mondjuk egy Dinho képpel függőségről beszélni... Érted... XD

nils_h 2009.12.27. 17:41:37

@horas: pontatlanok, toszogatják a labdát, egymásra várnak. ennél több kell. közben most is majdnem kaptak egy gólt

Árpádka 2009.12.27. 17:44:20

Hány ziccer kell vazze!!!!!!!!!!!

clfo 2009.12.27. 17:50:26

LOL a hull-os a szemével bűvölte Fletchert a beadása előtt, uristen

A kapusuk se vmi meggyőző. Durva miket bénáznak a tigrisek...

Parraghramma. · http://torrance.freeblog.hu/ 2009.12.27. 17:50:30

Na, ilyenkor hol vannak a Hull szurkerek, he? Ilyenkor lapít mindenik! Jellemző...

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2009.12.27. 17:51:44

Csak nem a hosszabbításban szerzett vezetést a MU? Milyen meglepő :D

Jo_Jo 2009.12.27. 17:51:55

@Árpádka: elég sok kellett :)

Jó kis meccs, mind2 csapat hajt, helyzet itt, helyzet ott. Manchester rutinosabb egy fokkal, talán ez választja el a 2 csapatot. Igaz meg kell jegyezni, hogy a Hullnak kijárt volna egy 11-es Brown szerelésénél, de a bíró elnézte.

Slice 2009.12.27. 17:52:52

@horas: "hanem arról,hogy nem véletlen,hogy az Arsenal-ol kívül senki nem dolgozik ilyen alacsony átlag életkorú kerettel."
Tehát ha valami elvet csak egyetlen egy csapat követ a világon, akkor az mindenképpen szar? Megmondom őszintén, nem tudok semmi konkrétumot mondani, hogy miért nem nyer évek óta semmit az Arsenal, de mindent erre fogni, hogy fiatalok durván erős. Talán az lehet az egyik oka, hogy minden évben egy nagyon durva sérülés hulláma van az Arsenalnak, más csapatok szurkolói meg már akkor rinyálnak, ha néha van 1-2 sérültjük. Persze a mostani MU-nak is komoly sérültjei vannak, a védelemben, de talán 2 éve volt az Arsenalnak is olyan hogy a komplett védelme sérült volt+még 3 védő a padról is. Rosicky egy kurvajó játékos de állandóan sérült. Stabilan van 2-3 olyan ember aki sérült és sokat hozzá tudna tenni a játékhoz, ehhez az ágyúsok hozzászokhattak. Ha a 'poolban sérült egyszerre Torres és Gerrard akkor minden összeesküdött ellenük stb. Az Arsenalnak azzal a sérüléshullámmal kell egész évben szembesülni évről-évről amivel a többi csapatoknak csak néhányszor.(A 'pool szurkolóktól elnézést, más csapatot is fel tudtam volna hozni példának.)

Strigo 2009.12.27. 17:55:23

@Jo_Jo: büntető? a hull játékos rálépett a labdára, attól esett el

Jo_Jo 2009.12.27. 17:58:14

@Strigo a divatdrukker: én úgy láttam, h Brown eltalálta a bokáját.

horas 2009.12.27. 18:01:46

@Slice: Én nem mondtam,hogy szar,te írtad,hogy márpedig ellehet érni bármit a fiatalokkal,én erre mondtam,hogy ez eddig nem sikerült.Érdekes dolog ez a sérüléshullám,valahogy mindenkinek a saját kedvenc csapatát súlytják állandó sérülés hullámok...
Ugye milyen szar,hogy megsérülnek a kezdők és csak tapasztalatlan debütáló fiatalok ülnek a padon....
;)

nils_h 2009.12.27. 18:01:47

Azt jól láttam, hogy a gól előtt Flecher adott be balról, a csatárok elbalfaszkodták, jobbra mentett a Hull és azt is Flecher ívelte vissza? Rooney-n, meg a Pumuklin kívül rajta látom egyedül, hogy meg akarja nyerni ezt a meccset a MU-ból...

clfo 2009.12.27. 18:02:30

A szabadot leszámítva Giggs nem sok értékelhetőt csinált eddig.

@Árpádka: Nani a Wolfsburg elleni uccsó BL meccs óta sérült.
Btw, aktuális meccs előtti sérültekről a BBC oldalán egész jól lehet tájékozódni (match preview).

clfo 2009.12.27. 18:05:00

@nils_h: én úgy láttam jobbról adta be, amit giggs tovább egyérintőzte Rooneynak, aki bevágta. Az kimaradt, hogy mentett volna a Hull vmerre. Kapu felé végülis sikerült "menteni"... :D

nils_h 2009.12.27. 18:09:04

@clfo: még előtte gondoltam. Mielőtt jobbra Flecherhez került volna a labda, volt egy baloldali beívelés is, és azon ámultam, hogy Flecher vonaltól-vonalig játszik. Mintha egyedül lenne a középpályán. és sztem Giggs (aszittem Berba volt) nem ért bele a labdába, csak szeretett volna.

Slice 2009.12.27. 18:10:29

@horas: Az a helyzet, hogy ezek a tapasztalatlan debütáló fiatalok, olyan játékra képesek amire nagyon kevesen, ha nem is eredményességben, de látványban szinte bárkit hazabasznak. Inkább szurkolok egy olyan csapatnak aki szépen játszik, viszont nem valami eredményesen, mint egy robotoló egyhangú focit játszó csapatnak akik eredményesek. Nem a trófeák miatt szerettem meg az Arsenalt és nem is sírok ha nem nyerünk semmit, csak már időszerű lenne.

horas 2009.12.27. 18:18:51

@Slice: Na,hát ez teljesen rendben van.Én sem trófeák miatt szurkolok azoknak akinek.Egész egyszerűen erről volt szó és nekem ebben a témában ezek az eszrevételeim.

Árpádka 2009.12.27. 18:19:29

Basszus 11 es, gól Fagan

Parraghramma. · http://torrance.freeblog.hu/ 2009.12.27. 18:21:01

Na, és ilyenkor hol vannak a Hull szurkerek?

Mr.AT 2009.12.27. 18:21:06

"Hull" a pelyhes fehér gól... :-)

Jo_Jo 2009.12.27. 18:21:19

Nagyon buta hiba, rooneytól szokatlan az ilyen

popp · http://koncertblog.com/ 2009.12.27. 18:27:08

Hát te is csak másik kárán örvendhetsz manapság :-)!

Árpádka 2009.12.27. 18:28:02

Ez igy nagyon nem jó, rengeteg a hiba szimpla paszok meg átvételek se sikerülnek.

Mr.AT 2009.12.27. 18:29:31

@popp: Az a'capella változatból küldeném a római curva sud-be az "A pofááádat befogoood" c. szerzeményt a déli kívánságműsorban... :-)

Árpádka 2009.12.27. 18:33:00

Góóóóóóóóóóóóóóóóóóól

Mr.AT 2009.12.27. 18:33:41

Na, megint jön a szokásos formátlan, mákos szar gól, a szokásos egy gólos kiszenvedett ManU győzelemhez, menetrendszerűen... :-)

rizla 2009.12.27. 18:34:15

centerezés, robotfoci!

toerix_ (törölt) 2009.12.27. 18:34:49

és kérdezhetném: "hol vannak ilyenkor a szar Hull drukkerek?" :D

toerix_ (törölt) 2009.12.27. 18:35:38

@Parraghramma.: ja bocsi, megelőztél, ezzel az örökérvényűvel.

clfo 2009.12.27. 18:38:30

Rooney ma nagyon él mind2 csapatban :>

Mr.AT 2009.12.27. 18:38:35

@d3vnull: Egyébként ez is egy skill, az elvitathatatlan, és nyilván nem véletlen, hogy rendszeresen így van, csak valahogy qrva idegesítő ezt kívülállóként éveken át nézni. :-)

Jo_Jo 2009.12.27. 18:39:37

@Mr.AT: az a jó csapat amelyik akkor is nyer ha szarul játszik

de még nincs vége a meccsnek, úgyhogy nem kiabálok el semmit:)

toerix_ (törölt) 2009.12.27. 18:42:02

@Jo_Jo: mostmár talán el lehet. 1-3

Árpádka 2009.12.27. 18:42:04

@Jo_Jo: Most kiabálhatsz a:Dszem

Mr.AT 2009.12.27. 18:42:09

Ez viszont szép, azt el kell ismerni.

Jo_Jo 2009.12.27. 18:42:48

@Mr.AT: a chelseanek is megvolt még a mourinho érában, és tényleg nagyon utáltam :)

Árpádka 2009.12.27. 18:43:07

@rizla: Ez is robotfoci volt :D

Mourinho már nem a király 2009.12.27. 18:43:44

@Mr.AT: de ugy is lehet nézni h. jól elb@szta a védő :)
Vagy álljon lesre, vagy zárjon jobban.

De Rooney passz szép volt meg kell adni.

Jo_Jo 2009.12.27. 18:44:09

már megint egy centerezés, undorító... :D

clfo 2009.12.27. 18:44:27

Rooney - form is temporary, class is permanent :>

Parraghramma. · http://torrance.freeblog.hu/ 2009.12.27. 18:45:06

Már alig várom, hogy összefussak a Hull szurker haverjaimmal, és beolvassak nekik egy nagyot, mondjuk nemgyengén.

Fú, de jó lesz!

Mourinho már nem a király 2009.12.27. 18:52:02

@Parraghramma.: hát igen, ezzel a vereséggel azt hiszem elbúcsúzhatnak a bajnoki címtől :/

d3vnull 2009.12.27. 19:10:14

Hát én egy Hull szimpatizánst ismerek csak, és az is még Windass miatt :)

nils_h 2009.12.27. 19:14:56

@Anthony - awkward silence: hogy mondhatsz ilyet?!?! még a félidő se ment le a bajnokságból... :)

Mr.AT 2009.12.27. 19:19:39

@nils_h: Amúgy is a 2010es BL-cím a célkitűzés náluk, ahhoz meg bőven elég idén a top4 helyezés. :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.12.27. 19:28:24

@Mr.AT: Suszter Lórit meghagyom a hanyatló juventinok ópiumának ;-)

Mr.AT 2009.12.27. 19:38:10

@popp: Jöttök ti még hamarosan Torinóba... :-)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.12.27. 19:38:50

ehh, ilyenkor jó nézni a mu-t, amikor szarul jáccik. respect, mert egy csapat. az edzőjüknek semmi köze a mindennapi történésekhez. addig lesz jó nekik, amig ezt a csapatszellemet szét nem csapják valahogy 1. lásd pool; 2. gondolom, most kicsit ráerősített erre CR távozása (szóval jobban együtt vannak). Park beszáll fél év után, és ott csúszkál a seggén a kapuban... respect, no. mondjuk, Berba kicsit kilóg a nagy össznépi kaparásból, de amikor kell, odaér. egy művészt elbírnak. középpálya tanári. ekézésre valószínűleg csak holnap tudok reagálni, addig is minden jót, szép győzelem volt, gratula!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.12.27. 19:42:41

@Mr.AT: Remélhetőleg már a To-To párral.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.27. 19:45:50

@mocsing: nem szükséges, itt vagyok. [ördögsmiley]

horas 2009.12.27. 20:06:38

@vadkutya: értem,csak a képemen,Manuel Fernandes van... :)

agi0525 2009.12.27. 20:47:05

Történelmi tettre szántam el magam, hogy írok ide,1:hogy lány vagyok,2:mivel már ideje olvaslak titeket, de ilyen szép Arsenal posztot még nem láttam,úgyh nekem is muszáj volt:) Ahogy anyukám megjegyezte(fogalma sincs az egészről,de azért mindig hozzászól valamit,na nem mint ha én akkora szakértő lennék,sőt...)ez a Feri gyerek egész ügyes! Mélységesen egyetértek,Cesc Feri Fabregas a király!!!!!! Hajrá Arsenal!!!!!!!!!!!!!!

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.27. 20:53:57

Cesc legjobb esetben pár nap, legrosszabban 3 hét. Magunkat ismerve az utóbbi lesz. Ja, Deninek ismét gondja van a hátával. Szegénykém. Ha egyikük sem játszik a Pompey ellen, akkor esélyes Ramsey kezdőbe nevezése.

Viszlat 2009.12.27. 21:21:21

Végülis nem volt annyira kemény meccs mint amire számítottam. Tulajdonképpen ha Rooney nem követi el pályafutása legnagyobb bakiját, a Hullnak köze sem lett volna az egészhez. Remélem Phil Dowd lelke is mostmár megnyugodott a kondis beszólás miatt, nevetséges volt az a tizi amit befújt, lenne 8-10 büntető meccsenként ha az összes ilyet befújnák...

papercut 2009.12.27. 21:31:51

@peter135: Megköveted végre Diabyt? Vagy a mai sem volt elég jó?

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.27. 21:33:57

@papercut: Szerintem ma kvajó volt. Meg is lepődtem hogy tartani tudta ezt a formáját. Viszont két jó meccsnél azért több kell, hogy végérvényesen megváltozzon valakiről a véleményem. Alapvetően bírom Diabyt, csak ezek a hullámzásai nagyon nem kellenének.

klimt 2009.12.27. 23:17:18

:D Mintha Eboué ott lett volna Fabregas első góljának ünneplésekor. Hihetetlen tejlesítmény ez a padról!

vadkutya 2009.12.28. 00:13:02

@horas: :D Akkor meg az apa közös, volt ott vmi komoly buli, sztem egy ló is közre játszott... XD

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.12.28. 00:20:22

@agi0525: üdv nálunk, bárcsak több lány kommentelne! még akkor is, ha Arsenal-szurkolók... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.28. 00:20:46

Siaby előtt megemelem a kalapom, de a csapat előtt is... akármi lesz, ezt a meccset nem tudja elvenni tőlünk senki... rég láttam ilyen teljesítményt...

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.12.28. 00:30:52

@imici77: nem, ez az utóbbi idők legizgibb bajnoksága lesz tavaszra, csak hát nekem nem lesz benne sok köszönet. ti viszont ott lehettek a végén is (nem tudlak nem emlékeztetni arra, hogy én ezt már tavaly megmondtam :) ) (innen pofátlanul kitöröltem egy ordas nagy baromságot, mentségemre szolgáljon, hogy most ébredtem és kábább vagyok a Pool védelménél)

vadkutya 2009.12.28. 01:20:16

@imici77: Hát, én is, nagyon rég voltunk ennyire egyértelműek és kőkemények. Az egyetlen homályos pont még mindig Eduardo, de hála az égnek, ma nem is volt rá szükség. Egyszerűen hihetetlen,h hetek óta nem tudja eltalálni a labdát, ilyen szinten ez megengedhetetlen... :S

Woland 2009.12.28. 02:28:24

@Viszlat:

"Végülis nem volt annyira kemény meccs mint amire számítottam. Tulajdonképpen ha Rooney nem követi el pályafutása legnagyobb bakiját, a Hullnak köze sem lett volna az egészhez."

Annak alapjan amit en lattam, a Hull teljesen egyenrangu ellenfele volt a ManU-nak. 1-3 utan is volt harom nagy helyzetuk meg. Elotte meg vagy feltucat kisebb-nagyobb lehetoseg. Ha a kicsi Dawson be tudta volna hajlitani a bokajat es kirugja Rooney centerezeset mint a legtobb vedo tette volna, akkor konnyen cumi a vege. A ManU minden volt csak meggyozo nem - a Bullard nelkuli Hull ennyi helyzetet az egesz szezonban osszesen nem tudott kialakitani.

"Remélem Phil Dowd lelke is mostmár megnyugodott a kondis beszólás miatt, nevetséges volt az a tizi amit befújt, lenne 8-10 büntető meccsenként ha az összes ilyet befújnák..."

Megintcsak ellenkeznem kell : ) Ennel egyertelmubb tizit ritkan latok. Rafael hatulrol nekiugrott Altidore-nak ugy hogy a labdahoz koze sem volt/lehetett, mig a jenki 5 meterre a kaputol keszult arra hogy a tulajdonkeppen orizetlenul hagyott haloba stukkoljon. Ez hogy nem tizi? 8-10 ilyen eset egy meccsen? Be a bit more gracious in victory, will ya? ; )

Ferguson 2009.12.28. 02:37:15

Elképesztő látni, hallani, olvasni az arsenal szurkerek elégedettségét. Minden happy, minden jó. Mi, MU szurkerek ezt érezzük már három éve... :D

vadkutya 2009.12.28. 02:40:06

@Ferguson: Ennyire nyomorult hozzászólást csakis egy MU szurker írhat. Fröcsög belőle az a fajta felsőbbrendűségi érzet, amitől normális sportbarátnak égnek áll a haja.

vadkutya 2009.12.28. 02:41:21

OFF

Nem tudom, ki olvasta, nem egy mai írás, de én beszartam rajta: matula.hu/index.php?section=article&rel=46&id=557

:D

ON

Ferguson 2009.12.28. 02:45:28

@vadkutya: kösz a kedvességét és jóindulatot :)

Woland 2009.12.28. 02:48:06

az Arse osszessegeben megerdemelten verte a kontrabajnok Villat. bar az iksz lett volna talan a legjobb, de ennek az eredmenynek is tudtam orulni. a Villa pontvesztese nagyon jo, az Arse meg ugyse lesz bajnok.

a pokfoci amugy beszaras volt: az elso felidoben Denilson kapott egy szabit 18 meterre Friedel kapujatol, mert negykezlabon fedezte a labdat (szabalytalan, nemde?) es ekozben Dunne ele dobta magat. a masodik felidoben Vermaelen meg egyertelmubben fedezte negykezlab a hasa alatt a lasztit Ashley Young ellen es o is megkapta erte a jutalmat egy Arse-szabi kepeben ahelyett hogy a Villa jott volna veszelyes poziciobol. es ezt igy hogy?

vadkutya 2009.12.28. 02:51:26

@Ferguson: :) Ma hárítok mindent és mindenkit, aki bele akar piszkítani az örömömbe. Nyomorult Arsenal szurkoló vagyok, ennyi hadd járjon már Karácsonykor... :D

vadkutya 2009.12.28. 03:02:33

@Woland: "az Arse meg ugyse lesz bajnok" - Ebben gondolom semmi objektivitás nincs, csak egy jó adag T.Ham önérzet... :)

Woland 2009.12.28. 03:15:27

az osszes top7 csapatnak nyerheto meccse jon amugy, a Villanak es a Liverpoolnak eppen egymas ellen : )

a Tottenham megnezheti magat ha egy ujabb 'kotelezo' hazai meccset veszit. a West Ham ellen meg amugy is jol megy az utobbi evekben. persze derbirol van szo ugyhogy elvileg 33% esely van mindharom lehetseges kimenetelre. (5-0)

a Shitty a Wolves-nal lesz vendeg, idegenben Augusztus ota nem nyertek. a Wolves pedig ezt a meccset nem fogja leadni. de azert blama lenne Mancini-nek az iksz, azt Hughes is hozta volna. kell egy motivalt Bellamy a sikerhez, na meg Ireland a kezdobe. Robinhot nem is erdemes elvinni egy ennyire melos meccsre. (1-3)

a ManU-nak hozott a Jezuska egy Wigan elleni hazait. ha ugy jatszanak majd mint a Hull es a Fulham ellen akkor baj is lehetne, de nem fognak. na meg a Wigan-ben is benne lesz meg a hazai 0-5 emleke. es Evra is meguszta a pirosat es ezzel az eltiltast. (4-1)

az Arse egy potencialisan nehez deli kirandulasra indul szerdan. a Pompey siman bent fog maradni, de ahhoz hogy az Arse-ot megfogjak nagyon sok bolygonak egyutt kell majd allni. hatha a Spurs-kontingens (Kaboul, Boateng, O'Hara, Brown) extra motivalt lesz. O'Hara biztosan : ) (5-0)

a Chelsea otthon muszaj hogy kicsinalja a kurva eros Fulham-et - talan idegenben kicsit gyengusabban nyomjak Hodgsonek. de ellenfeltol fuggetlenul is, most kotelezo a harom pont a Chelsea-nek, kell az Afrika kupas meccsekhez a lendulet es az onbizalom. (2-1)

a Villa-Pool meg akarmi lehet. szerintem erdemes a vendegekre fogadni. A Villa szeret egymas utan ketszer kikapni, hogy aztan megint veretlenek legyenek marciusig. a Liverpoolnak meg el kell kezdenie a zarkozast a Citeh-re, ha meg tenyleg akarjak azt a negyedik helyet. (1-2)

Woland 2009.12.28. 03:20:51

@vadkutya: egy Tottenham szurkolonak csak ez lehet az objektiv velemenye : )

annyit elismerek hogy a Citeh-nel talan picivel nagyobb az eselyetek a vegso gyozelemre. remelem ertekeled ezt a nemesnek szant gesztust : )

vadkutya 2009.12.28. 03:33:26

@Woland: Mindenképp, részemről volt megtisztelő ez a pár sor, kezdetnek nem rossz, bár a Citeh szótól nekem alapjáraton is allergiás reakcióim lesznek, de májusig lesz még időd kigondolni, hogyan hódolj be minimális szinten... ;)

Viszlat 2009.12.28. 08:50:02

@Woland:

"Annak alapjan amit en lattam, a Hull teljesen egyenrangu ellenfele volt a ManU-nak. 1-3 utan is volt harom nagy helyzetuk meg. Elotte meg vagy feltucat kisebb-nagyobb lehetoseg."

Azt aláírom, hogy a harmadik gól után kicsit összekapták magukat és nyomtak rendesen, de azért a meccs nagy része arról szólt, hogy többnyire a saját kapujuk előtt tömörültek 8-an, 9-en, mi meg kerestük a rést. Számomra nem ilyen az egyenrangú ellenfél. Legalábbis én arra számítottam a Hull részéről (mert láttam már ilyet tőlük), hogy halál fegyelmezett védekezés, labdakihozatal és labdatartás, de ezt maximum 10 percig tudták produkálni összesen az egész meccsen. Ehelyett senki testi épségét nem kímélő utolsó pillanatban bevetődő védekezés és volt olyan szakasz, amikor 75-25%-ban birtokolta a United a labdát.

"Ha a kicsi Dawson be tudta volna hajlitani a bokajat es kirugja Rooney centerezeset mint a legtobb vedo tette volna, akkor konnyen cumi a vege."

Valószínűleg ha ez egy Arsenal támadás lett volna, meg is tudja tenni, de szerencsére ennél a támadásnál mi nem álltunk meg töketlenkedni a tizenhatosnál. ;-) Dawson lendületből érkezett, nem középen állva várta, hogy mi fog történni. De ha tegyük fel, valahogy bele tud úgy piszkálni, akkor is ott volt közvetlen mögötte és kicsit hátrébb is teljesen tisztán egy vörös ördög.

A tiziről: értem én, hogy a szándékot büntette a bíró és azt sem tagadom, hogy Rafael nem a labdával foglalkozott, de azért az elég vicces volt, hogy kb akkorát tudott lökni a kis pöttöm, hogy a természetesen a karját egyből széttáró Altidore még így is majdnem gólt fejelt. :) A 8-10 esetet pedig úgy értettem, hogy ekkorka lökés simán történik ennyiszer meccsenként, persze többnyire nagyobb tömörülésben, a szögletekből gólt fejelő játékoson ennél jóval nagyobbat szoktak taszajtani.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.28. 09:50:08

"az Arse osszessegeben megerdemelten verte a kontrabajnok Villat."

sejtettem, hogy ezután jön majd a bírói hazai fújás, remélem, Cesc gólöröme is előjön 2-3 óra múlva...

ez a meccs kb akkora különbséget mutatott a a 2 csapat között, mint a sp?rs 9-es találkozója, csak mi erről nem adunk ki dvd-t. bár, most megvenném, mert sztem az idei legjobb teljesítmény volt. mondjuk, ha a dvd b oldalára ráférne egy másik Cesc gólos sima hármas meccs is :)

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.12.28. 10:24:22

Tökéletes streamen néztem a tökéletes meccset, egészen addig hogy dunne felrugja a kapitányt, és ő szabadrugáshoz készülődik - itt elment a szomszéd engedéllyel csapolt netje, szóval pont a gólokat nem láttam :-x Ettől függetlenül: ez már döfi, most nagyon keményen bizonyított a csapat, háromszor feltörni a villa védelmét, miközben rövid pórázon tartjuk a futógépeiket :-DDD

Persze volt annyi eszem, hogy a manu győzelmével kötésben fogadtam meg, így a maradó harmadik hely ellenére van öröm, a pompey-t pedig cesc nélkül is be kell húznunk!

Pöte, azért remélem felvésted a kéménybe, hogy az Arsenal nem hálátlan: tövig benyalás hozza neked a három pontot a tippversenyben ;-p szóval, ahogy mondani szokták, csak így tovább!

Mourinho már nem a király 2009.12.28. 10:25:00

Amugy a Villáról jutott eszembe, hogy az Arsenalba milyen jól illene D.Villa :)
De addig is télen elvihetnék Huntelart a Milanból (bár a BL-ben gondolom nem játszhat), szerintem jól menne a hollandnak.

nils_h 2009.12.28. 10:31:48

@Woland: @Viszlat: Az első félidőben én nagyon töketlennek láttam a MU támadószekcióját, és bizony-bizony volt két-három elég "meleg" kontrája a Hull-nak, amit nem túl meggyőzően hárított a vörös védelem (balfaszkodott el a Hull). Nem volt ez olyan sima meccs, mint amit az eredmény mutat...

nils_h 2009.12.28. 10:33:10

@Woland: Woland, Woland! Mikor tanulod már meg, hogy a Thamnek nincs "kötelező" meccse, bármikor képesek bekapni a cumit :)

vadkutya 2009.12.28. 10:37:40

@morphine: Én annak is nagyon örültem,h pl Agbonlahor-nak vagy Carew-nak nagyon momentuma sem volt. Tőlük mindig tartok egy picit...

vadkutya 2009.12.28. 10:40:58

@imici77: "sejtettem, hogy ezután jön majd a bírói hazai fújás, remélem, Cesc gólöröme is előjön 2-3 óra múlva..."

Te sem gondoltad,h Ágyús szurkereken kívül bárki is könnyen fogja emészteni, vagy fricska nélkül feldolgozni az Arsenal sikerét. Régebb óta vagy itt, már megszokhattad volna... ;)

halihalo 2009.12.28. 10:43:10

Tudja valaki a Chelsea-Fulham eredményét? A DigiSport 3/4 4-kor ismétlésben adja már... :)

Viszlat 2009.12.28. 10:44:57

@nils_h: ez szinte a legtöbb gémmel így van, a foci ritkán igazságos játék (szerintem). Sokszor töketlen a csapat nagy része mostanában, de inkább nem is megyek bele ennek boncolgatásába. :/

balu11 2009.12.28. 10:54:27

Érdemes nézni Wenger arcát a 2. gól után, kb ezt gondolja (látva Cesc gólját, utána néhány másodperccel meg, h húzza a lábát):
"Ez azzzzz! Így is van, eldőlt, yess! ... Na, ne b_sszatok ki velem megint!!! ... Aaron, húzz el melegíteni, zstenbssszzmeg!"

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.12.28. 10:54:54

@halihalo:
2-0
én legalábbis ezt írtam a beharangban ;)

vadkutya 2009.12.28. 10:55:54

@Viszlat: Így-így, a futball ritkán igazságos játék, ha így lenne, akkor nem szennyezné a környezetünk FC Barcelona szurkolókkal... ;)

progvog 2009.12.28. 11:16:26

olvastátok, mit mondott wenger bácsi a bedobásokról?

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.12.28. 11:17:48

@nils_h:
igyekszem
kezdésre biztosan kinn lesz

nils_h 2009.12.28. 11:22:11

@pote: keményen küzdesz, hogy miként tornázd feljebb az Arsenal ajnár-mutatóját a következő fordulóra? :)

agi0525 2009.12.28. 11:25:52

@Alapvonalszippantó Hapci Benő:
Az megnyugtatna,h magamon kívül egy lány Arsenal szurkolókat se ismerek? Merthát nem is...Nem fogjuk elárasztani a világot,az tuti...

agi0525 2009.12.28. 11:26:25

Na ezt faszán megfogalmaztam....

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.28. 11:28:09

@agi0525: én ismerek, s ajánlom figyelmedbe: www.arsenalhungary.hu/

a hivatalos (Arsenal által elismert) magyar szurkolói klub.

Üdv, a fedélzeten! :)

vadkutya 2009.12.28. 11:30:22

@imici77: @progvog: Mármint,h ne bedobások legyenek, hanem berúgások. Mondjuk a berúgásra szavazok én is, csak másképp... :D

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.12.28. 11:30:43

@agi0525:
ez is bizonyítja, hogy több csaj szurkol az Ágyúsoknak, mint férfi ;)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.28. 11:31:59

@pote: de a csaj csapatunk is verné a rómát, ugye? :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.28. 11:33:20

@vadkutya: amúgy sztem idén sem gyakoroljuk a bedobásokat, mindig az ellenfélnek dobjuk... kicsit idegesítő... dobd előre és fuss :)

én dobás párti vagyok, a berúgás az inkább más program :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.28. 11:35:22

most nézem a cselszkij ellen a gól nem volt les... csak sportszerűtlen, de szabályos...

vadkutya 2009.12.28. 11:35:30

@agi0525: Meg se halld az Arsenal-os fricskákat, még most gyorsan ki kell szórniuk magukból, szezon végén nem lesz aktualitása... :)

vadkutya 2009.12.28. 11:37:57

@imici77: Se a bedobás, se a beadás nem megy igazán nekünk, jó ideje. Bár, a szabadrúgásokban fejlődni kezdtünk...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.28. 11:39:32

@vadkutya: najó, de ne várd, h Arsha fejel majd... sztem azokkal nincs baj, csak a bedobásokkal... majd jön Bendtner és ívelgethetünk :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.28. 11:41:14

a hullnak meg volt egy tizije... nah, innentől nem kérek a bírói csalnakazarsenalnak anekdótákból :)

vadkutya 2009.12.28. 11:45:04

@imici77: Hát, jah, Nicklasnak inkább a fejére, mint a lábára... :D

nils_h 2009.12.28. 11:46:25

@vadkutya: Hát, jah! Teljes erőből!

agi0525 2009.12.28. 12:30:22

@nils_h: Az elsőre nem mondanék semmit, a Bözsi nénis kép megnyugtató:)

@vadkutya: Én bírom a csipkelődést, szóval egyáltalán nem zavar:)

Woland 2009.12.28. 12:45:34

@nils_h: @agi0525:

Erzsebet kiralyne valoban Arse-fan! a despotak, diktatorok egyebkent is szeretik a gunarokat, Osama bin Laden-nek is gyakran jart a Highbury-be es Fidel Castro is az agyusoknak szorit ha igaz.

Osama es Castro gunar hatteret figyelembe veve mar-mar torvenyszeru, hogy Salman Rushdie es Bob Marley viszont Spurs-szurkolo : ) a jo es a rossz egyetemes kuzdelme a North-London Derby kereteben. gondolom a szereposztas vilagos ; )

na, meg az is vicces hogy a jelenlegi norveg kiraly tottenhames, az apja meg gunar volt. : )

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.28. 12:46:48

@Woland: mennyivel egyszerűbb az élet olaszországban, ahol... kinek is szurkol berlusconi? ja, megvan, a rohadt csaló juventusnak.

agi0525 2009.12.28. 13:03:31

@Woland: Ha majd én leszek a királynő, meghívom Fidelt az afgán barlangrendszerbe Arsenal-Tottenham meccsnézésre,miközben Bob Marley szól és a háttérben jedik és sithek lézerkardoznak:)

Woland 2009.12.28. 13:05:23

@_benito: engem meg mindig lenyugoz, hogy van Berlusconi-kupa olaszorszagban : ) amugy lehet tudni, hogy Berlusconi el van-e kotelezve barmelyik csapat irant? erzelmi alapon ertem, nem uzletileg : )

Woland 2009.12.28. 13:07:15

@agi0525: remelem lesz webcam! : )

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.12.28. 13:07:22

á, az kizárt, hogy itt józan elmék is vannak. mindenki repül, hiába, ünnepek vannak, vagy mi... már csajok is kommentelnek!

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.12.28. 13:08:35

@_benito: ez most komoly? vagy a hepi része? zavart érzek az erőben (bár egy politikustól nem lenne furcsa).

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.12.28. 13:10:12

@agi0525:

lehet h túl soká tartolttad lenn?!
megesik ;)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.28. 13:23:42

berlusconi nemcsak üzletileg elkötelezett, viszont az örökösök, akikre a mediasetet bízná, leszarják a focit, és eszük ágában sincs a mostani összeget rákölteni.

egyébként nem, nem komoly, mert akkor nem csinálta volna ki a juventust :)

agi0525 2009.12.28. 13:39:45

@Woland: Ez Osaman múlik azt hiszem,végülis az ő kérója...:)

@pote: ezt kikérem magamnak,bennem az a szép,hogy magamtól vagyok nem normális!!!:D

Mr.AT 2009.12.28. 13:57:16

@_benito: A Juventust nem Berlusconi csinálta ki, hanem saját maguk, azzal, hogy loptak, csaltak, hazudtak, vesztegettek, zsaroltak, szűz kisfiúkkal fajtalankodtak, továbbá emberáldozatokat mutattak be szektás fekete miséken. Szerencsére a hófehér, minden hasonló visszásságtól tökéletesen mentes európai labdarúgás példásan lesújtott rájuk, és kitaszította ezt a gusztustalan, bűzölgő és amorf szarkupacot oda, ahova való. :-)

horas 2009.12.28. 14:05:47

@vadkutya: Hát elég technikás ló lehetett.... :D
@imici77: Nem tudok róla,de pár film már született ennek az aprópójából... :D

horas 2009.12.28. 14:20:23

Botsáska Crouch milyen gólt lött a Fulham-nak szombaton,és a pláne,hogy szabályos volt.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.12.28. 14:40:36

@agi0525:
okké,
akkor jár a pluszpont, ami nullázza az arsenal-rajongásod ;)

nils_h 2009.12.28. 15:31:03

@pote: akkor ezért neked meg jár egy harkály, te ornitológus! :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.12.28. 15:33:58

@nils_h:
harkály az jöhet! pont ráérek ;)

nils_h 2009.12.28. 15:45:07

@pote: na, akkor nyisd ki a szád, küldöm!

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.12.28. 15:46:12

@nils_h:
asszem félreértetted...
én a fa lennék, nem a madár ;)

nils_h 2009.12.28. 15:58:34

@pote: amennyiben a harkály az, ami a csőrét mozgatva könyörtelenül lukat üt a fába, míg a fa ezt szó nélkül tűri...
süti beállítások módosítása