Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Döntsön akkor a Madonna - Serie A, #21

2010.01.22. 15:42 _benito

Az olasz bajnokság izgalmas tavasza múlik a 21. forduló rangadóján, ami történetesen a Derby della Madonnina 273. kiadása is lesz: ha az Inter begyűri a Milant, valószínűleg az utóbbi évekhez hasonlóan csak az ezüstért megy a tülekedés a hátralevő fordulókban. Viszont ha a Milan nyer, vesztett pontokban befogja a Nazionalét, és olyan idegesítően rányomul, ahogy utoljára a Roma két évvel ezelőtt (bár tavaly januárban még a Juve sem volt messze tőlük). Lesz egy másik rangadó-szerű izé is, de a Juventus-Roma tulajdonképpen csak két dolog miatt lesz fontos. Az egyik Claudio Ranieri, akit tavaly két fordulóval a zárás előtt kivágtak Torinóból, mint a gerelyt, a másik a Juventus Bl-helyének igen komoly veszélybe kerülése, ami a tavalyi évhez hasonlóan idén is az edző fejébe kerülhet. Érthetően háttérbe szorul a többi párosítás, whitefülűeknek szólunk: a Palermo-Fiorentina nem ígérkezik rossznak.

Inter-Milan 2-0

Sajnos a visszavágón nem leszünk ott, pedig jobb meccset ígér, mint az augusztusi, amikor az Inter a földdel tette egyenlővé a híg székletre emlékeztető védelme által gazdagon gyalázott Milant. Azóta sok minden történt az ezúttal vendégként otthon maradó Milannál (az Internél a világon semmi nem történt), hiszen Ronaldinho gondolt egy merészet, és az ősz közepén elkezdett futballozni, hozzá csatlakozott a hosszú kihagyás után parádés formában visszatérő Nesta, ez a két dolog pedig elég volt ahhoz, hogy néhol jól, néhol elégségesen, máskor szerencsésesen teljesítve ott legyenek a Nazionale sarkában. Az elbaltázott rajt viszont besarcolta a maga jussát, ha kikap a Milan, nemcsak oda-vissza veszíti el idén a szezon meccsét, de – a két csapat keretének erejét összehasonlítva – gyakorlatilag elveszíti a bajnoki címet is. Sok van még hátra, de ha ránézünk, mit teljesített eddig a két csapat, és mi várható tőlük a folytatásban, egyértelműen az Interre kell tennünk.

És nem csak a bajnokságban, hanem vasárnap is. A Milanból nagyon fog hiányozni Nesta, és Pato is, mert Ronaldinhót leszedi Maicon, miközben a hazaiaktól csak Eto’o lesz az igazán fontos hiányzó, a többieknek hasonló játékerőt képviselő helyettesük van, ráadásul Pandev nem kezdett rosszul. Mindehhez jön még, hogy Mourinho a Milan gondjai látva példátlanul támadó felfogású csapattal készül, a két csatár mögé két támadót rak: Balotelli és Sneijder levédekezése eleve túl nagy falat lenne, de az előttük pulzáló két csatárral már szinte biztosan nem tudja megállítani őket az Abata, Kaladze, Thiago Silva, Antonini négyes. A Milannak maga Mourinho kínál esélyt, aki amint csapata vezetést szerez, azonnal visszarendel mindenkit (ha az Inter előnyben megy a szünetre, a négy támadó közül egyet lekap a portugál), ezen kívül gondot okozhat, hogy nincs belső középpályás-cseréje az Internek, és a pad egyébként is nagyon vékonykának tűnik. Reszketve várjuk a Santon-Beckham összecsapást, többek között.

Juventus-Roma 1-1
Visszatér Momo, a Juventus egyetlen kiegyensúlyozottan jól teljesítő játékosa, és ha minden igaz, pályára lép az új szerzemény Candreva is, aki lehet, hogy világmegváltó, csak elég kicsi az esélye, hogy egy 22-éves, összesen vagy 20 Serie A-meccset teljesített srác (Olaszországban 22 évesen még srácnak számít valaki, ami többek között a calcio egyik legnagyobb problémája) húzza ki a történelmi mélységű fekáliából a torinóiakat. Ranieri dörzsölhetné a markát, mert Torinóba mostanában a Románál rosszabb csapatok is nyerni járnak, és ha nekimenne a Juvénak úgy, ahogy kellene, nem is lenne a világon semmi gondja. De Ranieri nem az a nekirontós fajta, a tötymörgés pedig két pontjába kerül a csapatának. Már csak az a kérdés, ki lő gól a Juventusban, és milyen helyzetből. Elsődleges tippünk: Chiellini egy szöglet után.

Palermo-Fiorentina 3-2
Hat meccse veretlenek a szicíliaiak, ezt már nevezhetjük kiegyensúlyozottan jó teljesítménynek, ami véletlenül sem kerülhetne szóba a Fiorentinával kapcsolatban. A múlt heti hazai vereség (Bologna, pff…) azt mutatja, hogy a gondok nem változnak. Meg egyébként is, a Fiorentina gyúrjon csak a BL-re.

Genoa-Atalanta 1-1
Meglepetésnek tűnik, de a genovaiak képtelenek úgy játszani, ahogy a keret erejéből kitelne, az Atalanta viszont Conte kirúgása (és a vele rossz viszonyt ápoló Doni újjászületése) óta nem kapott ki, legutóbbi idegenbeli meccsét megnyerte.

Livorno-Napoli 1-1

A Napoli megőrzi hosszú ideje tartó veretlenségét, de nem nyer Livornóban. Lavezzi megsérült (nem ezért nem nyernek), a komcsiknál a fél védelem dőlt ki, ezek pedig kiegyenlítik egymást annyira, hogy a tabellán egymástól elég távol álló csapat leikszeljen. És a Livorno nem esik ki.

Lazio-Chievo 2-2
A Chievo három vereség után végre nyert, a Lazio viszont tovább folytatja idei vergődését: az olasz Szuperkupa-győztes olyan távolról követi a veronai csacsikat, hogy alig látszanak. Hazai pályán az erőviszonyok alapján sem tűnnek esélyesnek a Chievo ellen, és közben már a kupában sem védhetik meg címüket, mert kiestek, mint a huzat.

Udinese-Sampdoria 0-0
A genovaiak szép sormintát építenek: D, V, D, V, D, úgyhogy most elvben ki kellene kapniuk Udinében, de a hazaiak sormintája nem nem ezt mondja. Az Udinese számtalan vereség után legutóbbi két meccsén döntetlent játszott, és ezúttal is ez tűnik a legvalószínűbb végkimenetelnek.

Siena-Cagliari 1-2
Csak halkan mondjuk, hogy egyre inkább realitása van annak, hogy a szárdokat jövőre megnézzük Európában is. Arra meg még annál is sokkal nagyobb, hogy a Siena megnézéséhez jövőre a Serie B felé kell fordulni. De már nem Malesanival, mert őt jövő hétfőn kirúgják.

Catania-Parma 1-0
Figyeljük Llamát, az argentin érdemes rá. Mással nem nagyon tudjuk alátámasztani a tippet, mert a múlt héten a Parma végre véget vetett hárommeccses szopószériájának, a Catania meg ugye még mindig a táblázat legszomorúbb részén pulzál.

Bologna-Bari 1-2
Szerintünk csak kisiklás volt a firenzei Bologna-győzelem, viszont a Bari pontszerzése az Interrel szemben teljesen megérdemelt volt. Komant a kezdőbe tippeli a Gazzetta is, ha ugyanúgy játszik, mint a milánóiak ellen, talán végre ott is ragad. Utoljára próbáljuk meg, ha most sem, babonából soha többet: Voli megszerzi első Serie A-gólját.

771 komment

Címkék: olasz serie a beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr671692944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Weah_ 2010.01.22. 15:52:59

Nesta játszani fog, az meg hülyeség h 4 támadót képtelenség megfogni.

Titi120 2010.01.22. 15:53:29

Hajrá Bari, lőjjé Voli !

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.01.22. 15:55:17

Elso es szerintem a roma nyerni fog (bar ez a tippem tekintve hogy nehany eve mar a farkasoknak szurkolok nem tul meglepo). es a firenzeiek is most elerte a hullamvasutjuk aljra tehat most minden ut folfele vezet

s4tch 2010.01.22. 16:12:21

"Momo, a Juventus egyetlen kiegyensúlyozottan jól teljesítő játékosa"

Chiellini ezért joggal lefejelne.

Kár, hogy sokra nem megyünk két jó formában focizó játékossal. Kéne még legalább hat.

Woland 2010.01.22. 16:15:37

Forza Isolani! remelem odernek az UEFAs helyekre, es meg a BL sem elkepzelhetetlen, az valami iszonyat szep lenne! mondjuk a Siena az utolso ket meccsen nem jatszott remenytelenul, csak nem pont most jon majd ki nekik a lepes...

a Milan-nak is drukkolok majd, Nesta most akkor serult vagy sem? nelkule elegge ijeszto az a Milan-vedelem... amugy szerintem Beckham-show lesz, teker egy golt szabibol meg Borriello fejere is varazsol egy golpasszt. lehet hogy Dinnyenek mar ra sem kell tennie.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.22. 16:21:34

Úgy néz ki, hogy Cassano összekapott Del Nerivel. Cassano nem utazik Udinébe, és lehet, hogy a következő vasárnapokon sem számít rá a mister!

Quagliarella sem fog játszani Livornóban!

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.22. 16:23:19

@mbemba: ezt már cáfolták azóta, legalábbis azt olvastam.

zsakfos 2010.01.22. 16:28:26

Sneijder lehet nem játszik mert magas láza van.

Iustizmord 2010.01.22. 16:30:38

benito tippje milan-győzelmet ígér, forza !

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.22. 16:34:01

@_benito: A Gazzetta címlapján most is ott!

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.22. 16:38:54

A Roma nem nyerni jár Torinóba a zebrákhoz, sem a téli Olimpicoba, sem a Delle Alpiba. Ugyanakkor ez most egy now_or_neva szitu, mert mióta az eszemet tudom nem láttam ilyen szarformába lévő Juvét. Reménykedem ugyan a farkas győzelemben, de egy döntetlen sem lenne tragédia. Nem jó ómen viszont, hogyí Milan is ellenünk támadt föl.

A Madonninán Milan győzelemnek vagy a döntetlennek örülnék.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.22. 16:40:33

Aszongya Del Neri, hogy nem vita, személyes ügy van a háttérben, hanem Cassano állapota.
,,Idegenben nem feltétlenül mionőségi játékosra van szükség, hanem inkább mennyiségire!"
A galiba az, hogy utána mondja Del Neri, hogy nem tudja hány vasárnapra vonatkozik a döntése.

Szándékosan írtam, hogy: ,,úgy néz ki"

Hogy tiszta vizet öntsek az nst-be! :))

méregvera 2010.01.22. 16:41:46

-teszek (szarok) az Interre, mint te
-a livorno kikap és kiesik
-egyébként minden úgy lesz, ahogy leírtad

horas 2010.01.22. 16:43:55

Llama gyerek nekem is szemet szúrt...
@mbemba: Azonnal kölcsön az Inter-be!!!
@zsakfos : Az szopás lenne nagyon.
Roma sztem földbe döngöli a Juve-t ennyire málé és vak még Ranieri sem lehet.
Egyszerűen nem tudom megtippelni milesz a derbyn.Az Inter góllövivel nincs gond,ellenben középpálya nulla és a Milan-nal ot nagyon él msot mindenki,ellenben megint enmtudom megitélni,hogy a Milan közelmúlt eredményei valójában mennyit is érnek...

Hispan07 2010.01.22. 16:44:16

Na, zsákfos kolléga megelőzött: Sneijder MOST úgy áll hogy nem játszhat.

Amúgy pedig hiszem, hogy Nesta játszani fog, így bár Pato hiányzik (még vagy 3 hétig, bakker), igenis nyerni fogunk - egész egyszerűen azért, mert ha nem, akkor bekaphatjuk a sajátunkat, azt meg mégse kéne.

Zsír lesz, hajrá fijjug, hajrá MILAN!

Matteo_B 2010.01.22. 16:45:35

Nagyon kéne a Juventus ellen a győzelem.Félek hogy fel fogják szívni magukat és Diego megint a Roma ellen mutat valami értékelhetőt,de a ráció azt mondja hogy ez a meccs 2-es!Totti is harcra kész!

ericcartmen 2010.01.22. 16:49:00

@Matteo_B: Mindenképp nyerni kell, ez a 3ik hely jó dolog, nem kell majd blselejtezni, egy győzelemmel kicsit szilárdulna ez a hely.
Amúgy is vissza kellene vágni az őszi meccsért, azóta pont megfordult a forma.

horas 2010.01.22. 16:52:37

Még ha nem is,döngöli földbe a Roma a Juve-t,perpillanat elképzelhetetlen,hogy a Juve gólt szerezzen Ranieri Roma ellen,

calcio_di_rigore 2010.01.22. 16:53:59

@horas: írjatok még ilyeneket aztán tuti hogy alázunk.

horas 2010.01.22. 16:57:09

@calcio_di_rigore: Én csak az aktuális formákból probálok ki indulni,és azok nem sok esélyt adnak a Juve-nak...

calcio_di_rigore 2010.01.22. 16:58:47

@horas: Értem én, de a forma az olyan, hogy néha megfordul.:)

bocino 2010.01.22. 16:59:08

Juve szurkolóként most az egyszer: Forza Milan,
de ez tényleg csak 1 nagyon kivételes eset!!!!!

ericcartmen 2010.01.22. 17:02:31

@calcio_di_rigore: Persze, benne van a juvéban, hogy feltámad, de azért a Toni-Vucinic, illetve a belső védőkettős formája bizalomra ad okot, ráadásul visszatér De Rossi, Mexes, és talán Totti is.
Plusz láttam a Chievo-Juve utolsó 5 percét...

Asidotus 2010.01.22. 17:13:52

Köcsög Thiago b@szott jól játszani a Juventusban, az Atletico Madridban meg már gólt is lőtt tegnap a kupában...

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.01.22. 17:20:52

@Nűnű: na ja, meg kapott két akkora bőrt, hogy rossz volt nézni.

horas 2010.01.22. 17:20:52

@_benito: Inter siker még rendben van,de,hogy a Milan ne szerezzen gólt az szinte kizárt,az elmúlt háromfordulóban lötték a góljaik 1/3-át,az Inter meg 5-öt kapott két meccsen.

horas 2010.01.22. 17:21:55

@Nűnű: Ricardo Oliveira is mindenhol ontotta a gólokat csak a Milan-ban nem,van ilyen...

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2010.01.22. 17:32:32

Moruinho nem azért rak fel sok támadót mert támadó focit akar játszani, hanem mert nincs elég középpályása.
Viera eladva, Sneijder beteg, Chivu sérült, Stankovic, Motta, épül és kérdéses, Mancini, Queresma nem is kérdéses.
Maradt tehát Cambiasso és Zanetti. Védőt csak nem hoz még be ötödik hatodiknak. Maradt viszont négy csatár. Pandev, Balotelli, Milito, Arnautovic.
Nosza legyen 442 helyet 424

Hispan07 2010.01.22. 17:35:21

@horas: RicOli... jesszus, felállt a szőr a hátamon, mikor megláttam a nevét :) mióta futball eszemet tudom (10-15 éve), kevés ekkora tévedésre emlékszem, mint az a gyerek.

Mr.AT 2010.01.22. 17:46:03

Candreva qrvára hasonlít Marescára. Remélem szebb jövő áll előtte, Toro elleni 20 méteres fejesgól ide vagy oda.

calciomax 2010.01.22. 17:54:00

Van két jegy az Inter-Milanra illetve bérlet de nem tudunk elmenni esetleg eladnánk....niceprice -ért.

Hispan07 2010.01.22. 17:59:33

@calciomax: mennyi az annyi, engem érdekel

vargamma 2010.01.22. 17:59:59

@Hispan07: ehehe: ezt a nevet má én is rég hallottam. mintha nem is lett volna.

derby: mindannyiunk érdeke, h a Szent Szűz most a Milannal legyen!

Hispan07 2010.01.22. 18:06:51

@calciomax: no, tényleg érdekelne a dolog, szal kérlek dobj egy emilt az elespanyol07@hotmail.com - ra részletekről (mennyibe kerülne, hogy-hol-mikor tudnám átvenni). köszi

mantegna 2010.01.22. 18:31:11

Ja abban az átigazolási idényben megvehette volna a Milan az Amauri-Diego kettőst ugyanazért a pénzért. Vagy Berbatovot egyedül ua a pénzért. De ti szerintem a S Frey (5.75 m E Parma-Firenze) és Maicon (7 m E Monaco-Inter) kettősnek örülnétek most a legjobban.

mantegna 2010.01.22. 18:31:53

@Hispan07:
Ja abban az átigazolási idényben megvehette volna a Milan az Amauri-Diego kettőst ugyanazért a pénzért. Vagy Berbatovot egyedül ua a pénzért. De ti szerintem a S Frey (5.75 m E Parma-Firenze) és Maicon (7 m E Monaco-Inter) kettősnek örülnétek most a legjobban.

Juan de Keserű, a keselyű 2010.01.22. 18:50:46

Bár utálom a Livornót, mint a sz*rt, de Cosmit mindig is csipáztam, s szerintem a csapat sorsa - jelesül a bentmaradás- eldőlt, amikor a Labronici padjára ült.

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.01.22. 20:06:55

lehetne a Juvénak az a napja,amikor kivételesen jól játszik!
nagy nagy blama lesz mondjuk Ranieri gárdától szopcsizni:P

calcio_di_rigore 2010.01.22. 20:29:37

"Train with us and learn the art of shooting...and scoring."
www.youtube.com/watch?v=TI1hD2R-aWY

Ciro, vazze:))

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.01.22. 20:43:12

van ez olyan vicces,mint mikor Ralph Schumacher volt egy biztositó plakátján,és a szabályos közlekedésre hivta fell a figyelmet!

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.01.22. 21:15:57

@calciomax: baxx, ha egy hete mondod, akkor hamarabb mentem volna milanoba a hugommal par nappal...

@_benito: beni, szemet vagy, ha inter buktat josolsz, tuti nyerunk... direkt csinaltad, valld be!

szerintem a szunetben cserekent beallo balotelli donti el a dolgot (akit a golorom utani verekedesben jol ki is allitanak) (szunetig: cambiasso es dinnye)

krysal 2010.01.22. 21:21:50

Bár szinte csak távirati stílusban kapok el nem-Juve Serie A-s meccseket, de most bátran azt írom, a Milan nyeri a derbit. Nem azért, mert jobb formában vannak, mint az Inter, nem azért, mert Dinho feltámadt: hanem azért, mert az egész csapaton látszik, hogy viszi őket a szívük. Amit láttam az Interből az utóbbi fordulókban, ez úgy érzem, elég is lehet...

Ferrara meg szarjon sünt, egy ex-játékos öli ki a zebrákból a "Spirito Juvét"? Az megvan, ha nyer a Roma, milyen elégedetten fog az (egyébként jogosan) menesztett Ranieri mosolyogni a vezetőség felé...?

sh4d0w 2010.01.22. 21:26:28

@Pályaelhagyó autóversenyző: francot, Balotellit Gattuso kinyírja a pályán :)

krysal 2010.01.22. 21:27:27

@sh4d0w: azok ha egymásra akadnak, egymást nyírják ki...

Iustizmord 2010.01.22. 21:40:25

@krysal: ebony, ivory, living in perfect harmony :o)))

drani 2010.01.22. 21:46:07

szerintem mindkét meccs ikszes lesz, ha játszik Nesta, nem kap ki a Milan. Ballotelli tuti lő egy gólt.
A juve 2-1-re nyer, Toni lő egyet, Canna fejel egyet, a győztes gólt pedig nem mondom meg hogy ki. Pontrúgásból lesz.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.22. 21:54:34

Nem tudom hogy miben bízhat a Lazio...talán ez lesz éppen a meglepetés, de nem tudom. Floccari sérült, és 0 az esély jó igazolásokra, egyáltalán, bármilyen igazolásokra.

Iustizmord 2010.01.22. 22:17:27

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: lüldj nekik egy szép kosztolányit. hátha megvígasztalódnak :o)

giacinto 2010.01.22. 22:19:43

@_benito: "Reszketve várjuk a Santon-Beckham összecsapást, többek között."

ezt fejtsd ki kérlek picit bővebben.

a Livorno bentmaradása is érdekes, én nem nagyon látok náluk gyengébb csapatot. ugye szóba jöhetne még a Siena is, oké, őket nem is sajnálnám de amit az Inter ellen előadtak szebb reményekre adna okot.
aztán a Bologna? ők is szarok, de azért csak becsúszott nekik egy Fio-verés. de z igazából még mindig csak 2 csapat.
Catania? Mihajlovicsal elég jól muzsikálnak, juvét vernek, ugye.
Atalanta? Doni király csapata kizárt hogy kiessen. más nem igen jöhet szóba.

giacinto 2010.01.22. 22:21:48

a derbyről egyelőre nem irok semmit, annyira képlékenyek a kezdők hogy egy-egy játszás/nem játszás simán eldönti a párharcot és itt most elsősorban a Sneijder-Nesta párosra gondolok.

Stankovic viszont nagyon fog hiányozni, ő elég nagy "uomo di derby"

numerakirály 2010.01.22. 22:22:29

Nesta nagyon hiányozna, de Leonardo annyira nem játszatja (jogosan) Kaladzét, hogy Nesta helyére hamarabb rakja be Favallit is. Vagy gondol egyet és Abate vagy Flamini megy be Silva mellé. Forza Milan

Rino 2010.01.22. 22:29:05

Nem lehet csak Nestara és Dinhora kihegyezni a Milan sikereit, több dolog is kellett ahhoz, hogy a Milan ott tartson, ahol.
A "néhol jó, néhol elégséges" jelzők nem a legjobbak.
Nagyon nem hiszem továbbá, hogy egyértelműen az interre kéne tenni, sőt...
Forza Milan!

numerakirály 2010.01.22. 22:32:20

Seedorf viszont úgy néz ki, játszhat. Lehet, hogy így Beckham megy egy sorral hátrébb

numerakirály 2010.01.22. 22:35:34

a fogadóirodáknál azért az intert esélyesebbnek látják. H:2,5, V:2,8. De sebaj, legalább többet fizetnek ki nekünk :)

giacinto 2010.01.22. 22:38:19

Szezonbeli-átlagnézőszámok:

1. Inter 52492
2. Napoli 46852 (!)
3. Milan 41574
4. Roma 36604
5. Lazio 33326
....
ligaátlag: 24148

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.22. 22:48:18

@giacinto: Döbbenet, hogy a Lazio ott van az élbolyban. Ez is azt mutatja, hogy ez az irigyelni való szurkolótábor mit is érdemelne.

giacinto 2010.01.22. 22:52:50

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hát ez az, ők 33 ezren vannak, Lotito csak egyedül :))

calcio_di_rigore 2010.01.22. 23:01:42

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: inkább ez a döbbenet:

Average attendance 1998-2004

Inter 58743
Milan 55523
Roma 52282
Lazio 45574
Juventus 39445

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.22. 23:09:12

@giacinto: Megnézném egyszer, ahogy Lotito egyszemélyes közvélemény kutatást végez a Nordban, vajon mi lenne?

@calcio_di_rigore: Valóban az. Nem is értem, pontosabban irigylem a milánóiakat.

giacinto 2010.01.22. 23:10:53

egyébként benito javítson ki ha tévedek, de a derbyket nagyjából el szokta találni, ugyhogy a milanisták most ne nagyon örüljenek a vereség-tippnek :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.22. 23:22:39

@giacinto: Mi lelhette Morattit? Még mindig nem adta fel, minden előzetes hír ellenére. Quaresmat kölcsönben, Krhint végleg, és 8 millió eurót adna Ledesmáért és Kolarovért.
Lotito erre 99%, hogy nemet mond.

gasbert 2010.01.22. 23:30:14

@giacinto: Nyugtasd csak magad . ;)

Szerény véleményem szerint mind Nesta ill. mind Sneijder játszani fognak .
Egyrészt Nestát egész héten az orvosok figyelték és segitették mig Sneijder lázát nem érzem elégnek h kihagyjon egy derbyt.

Én már nagyon spanolodok erre a meccsre , rég volt ekkora felhajtás és izgalom ez a Derby körül.

Forza Milan per sempre!

blasco 2010.01.23. 00:05:34

Tény, hogy az utóbbi évek legérdekesebb derbije lesz
_A_ derby. Az égiek is csak egyet akarhatnak:
Forza Milan!

pacino 2010.01.23. 00:36:40

A "Ronaldinhót leszedi Maicon" részhez:
A két brazil a napokban együtt szórakozott, amit Ronaldinho megerősített: "jó barátok vagyunk, mindig szívesen lógunk együtt, ilyenkor nem beszélünk a fociról."
:)

IronRock 2010.01.23. 02:10:46

Na most akkor én is.
@_benito: Juve-Roma 1:1??? A Juve-t eddig csak az nem verte el, aki nem botlott az útjába. A Roma-nál ott lesz Totti, Vucsinics, és ezzel a Juventus védelemmel garantált a zakó, játsszon Chiellini akármilyen formában. Az igaz hogy Ranieri nem az a kockáztatós fajta, de most ő is látja hogy volt munkaadóját meg lehet és meg is kell verni, ez a demoralizált és gyenge Juventus meg nem fog tudni komoly ellenállást kifejteni.
Személy szerint örülnék ha a Juve-t megint elvernék, akármennyire fájna is ez, mert lehet hogy egy második súlyos és megalázó vereség egy közvetlen riválistól végre elég ok lenne a vezetőség szemében ahhoz hogy Ferrara-t végre kirúgják a francba. Mielőtt a csapat már az osztályozós helyezésért harcolna.
A többi meccs számomra max. érdekes, Mourinho Intere legyűri a Milan-t és onnantól nekik sétagalopp lesz a bajnoki cím.
A Juve meg - vérzik a szívem - örülhet, ha EL-helyekért küzdhet, ha továbbra is Ferrara marad....

váév építők (törölt) 2010.01.23. 08:43:07

a juvénál nagy változásokra van szükség, a stadionépítéstől nem fog javulni a helyzet semennyit sem. ahogy mondani szokták: ha nem megy a kupleráj, nem a bútorokat kell kicserélni, hanem a kurvákat....bocs ha közhelyes voltam.

tjunior 2010.01.23. 09:11:09

Nyerünk a Roma ellen, még pedig jó játékkal, minden megnyugszik, végre fordult a kocka. Ferrara állása megmenekül stb. Aztán jövőhéten simán, kapura lövés vagy értéklehető akció nélkül kikapunk otthon a Laziótól. Ez most egy ilyen csapat, bár abban reménykedek hogy Momo hoz egy kis stabilitást a középpályára, hátha...

horas 2010.01.23. 10:04:32

@Hispan07: Ja hát Gilardino is mekkora tévedés volt...

horas 2010.01.23. 10:10:54

@Hispan07: NEm szorul rá a csávó,de megkell,hogy védjem egyedül a Milan-ban nem ment neki,volt ő Milito éktársa és konkrétan jobbnak tünt nála...meg a Milan-os korszakban volt vmi emberrablás is ha jól emlékszem...Sztem a több van a csávóban mint amire vitte...de ezen ugye lehet vitatkozni...

horas 2010.01.23. 10:18:16

@pacino: Együtt nevelkedtek a Grémio-ban ha jól tudom...

horas 2010.01.23. 10:19:46

@sh4d0w: AZ a szörnyű,hogy Balotelli még emberesedni fog...mármint testalkat ügyileg.

Leon Osman 2010.01.23. 11:17:26

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Én abban a hitben voltam a kupameccsen h az visszavágós :D aztán otthon észrevettem h nem, francba...
Lotitonak fel kéne venni 1 játékos megfigyelőt vagy 1 menedzsert, de főleg 1 edzőt, mert amíg ő van ott kb. egyedül addig nem lesz itt semmi jó. Lippi kéne ide :D hadd fortyogjanak a zebrák. Liverani játszik még? Ha már visszakerült baronio, dabo meg a többi kutyaütő jöjjön ő is.. 4-0-ra nyerünk amúgy.

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.01.23. 11:43:28

a szomorú az,hogy ha ma a Róma megpofozza nagyon a Juvét,Ferrara akkor is tuti marad,meg a balfasz vezetőség is. és nem lesz itt jövőre még bl első kör sem!

slyagency 2010.01.23. 12:09:25

@Leon Osman: Liverani a Palermoban játszik.
@IronRock: Hátrébb az agarakkal! :) Azért legyen bármilyen szar formában is a Juve, így lebecsülni őket, nem egy okos dolog! :) Ez full háromesély, bár ha tényleg csak Paolucci van, akkor X :) Mourinho Intere pedig nem gyűri le a Milan-t (remélem és minden porcikámmal ennek szurkolok) Az külön ironikus lenne, ha pont mi vennénk el a millió éve tartó "szüzességét" otthon :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.23. 12:30:07

@slyagency: Így van. Aztán azokat a Juventino borongásokat is erős túlzásnak tartom, hogy a Juve kiesés ellen fog küzdeni, ha marad Ferrara.

Az tény, hogy nagyon rossz passzban vannak, meg talán az is kiderült, hogy a szezon eleji elvárások túlzóak voltak. Meg azért most még nyerjen a Roma. Abban voiszont biztos vagyok, hogy lesz még jobb szakasza idén a Juvénak és ezzel a kijelentéssel olyan nagy kockázatot nem is vállalok.

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.01.23. 12:44:12

én már azt is eredménynek tekintem,ha nem sérül meg komolyabban ma senki a Juventusnál... :-/

horas 2010.01.23. 12:51:07

'Chelsea,Man.City plan Ledesma.'
Tényleg egy igazi lúzer lehet a csávó...

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.01.23. 12:53:29

@vargacsabi: A Roma nem egy rugdosodos csapat (foleg ha nem lesz Mexes es miert lenne?) Ugyhogy max akkor serulhet le valaki a cspatbol ha Riise a sorfalba kuld egy szabadrugast. :)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.23. 12:55:13

@popp: nem voltak túlzóak, a juve kezdője a liga egyik legerősebb csapatát kellene, hogy alkossa. a cserepadon az inter erősebb, de ennek nem lenne szabad így jelentkeznie, még a sok sérült ellenére sem.

nézd meg az augusztusi-szeptemberi juventust, és tedd mellé a novemberit: el lett baszva a felkészülés, ez nem vitás.

egészen elképesztő számot kapnánk, ha megnéznénk, november közepe óta hányszor találta el akcióból a kaput a juventus. szerintem épphogy két számjegyű.

horas 2010.01.23. 13:04:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Pedig ez már méltányos,fordítva kéne Quaresma végleg Krhin kölcsön.
Quaresma a Lazio-ban megtáltosodhat,tipikus kisélcsapat ember.

horas 2010.01.23. 13:07:29

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Lotito mire mondana igent?Itt már ilyen szintű lérdések vetődnek fel...vagy az az ember tud egyáltalán beszélni?

horas 2010.01.23. 13:14:26

@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!): Riise szépen apránkéént,hogy magára talált.

Mr.AT 2010.01.23. 13:49:46

@_benito: Ezt akár én is írhattam volna, totally agree.

Phuturo 2010.01.23. 13:50:43

@IronRock: Ranieri az excsapatai ellen sztem felkészül rendesen és én már a csodában sem reménykedem mert arra utaló jel sincs semmi. Plusz már azon is meglepődnék ha a zakó után történne vmi. Miért pont most? Ilyen helyzet már van egy ideje..

@Nűnű: Inkább szurkolj neki, hátha ottmarad!

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.01.23. 14:04:31

a Juve fanok abban bizhattak esetleg,hogy a rangadókra öüsszeszedi magát a csapat...csakhát volt most a szépemlékü Milan meccs,

Hispan07 2010.01.23. 14:13:50

@horas: Gilardino nem jött be, de egy lapon sem említhető RicOlival... és tök mindegy, máshol mit nyújtott, ha nálunk semmit...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.23. 14:30:47

@horas: Bizony, mára már az egyik legjobbunk.

@_benito: Szó se róla nekem is reményteljesnek tűnt a Juve a nyitánykor. De a sok kulcsposztra hozott új játékos és a régiek összeilleszthetőségének problémáit talán kihagytuk a számításból. Heinrich már akkor is feszegetett bizonyos szerkezeti problémákat és úgy tűnik igaza volt. Mindazonáltal abban tényleg lehet valami, hogy a fizikai felkészítés el lett vaszva.

Persze a Juve sorsolása sem volt éppen kedvezőtlen a rajtkor. A Roma ugye akkor volt teljesen maga alatt, míg a Lazio azóta bizonyítja, hogy az ő legyőzésük nem akkora fegyvertény. Aztán lehet mondani, hogy az akkor lesajnált Milan kerete öreg, de az az előnyük mindenképpen megvan a Juvével szemben, hogy akad egy jópár Münchhausen báró köztük, aki a hajánál fogva képes kihúzni a csapatot a kakiból.

Mindettől függetlenül a ma esti meccs még háromesélyes.

Phuturo 2010.01.23. 14:37:18

@_benito:@Mr.AT: ezt fejtsétek ki légyszi bővebben, mert én nem látok bele h hogyan ba@hatták el a felkészöülést ill. miért nem lehet azt a szezon közben v félidőben vhogy orvosolni! Nem azért mert nem értek egyet hanem mert nem vágom h gyakorlatilag ez h nézhet ki.

horas 2010.01.23. 14:53:53

@Hispan07: Hát nemtudom.Tény a Milan-ban nulla volt,de én azért Gila szintre raknám,mondjuk más stílusuak Oliveira igazi technikás brazil csatár mint régi Adriano kb stílusra.Gila meg az igazi lesipuskás.

touristique 2010.01.23. 14:54:08

Na, ha Sneijder nem játszhat, felesleges lejátszani a meccset, középpálya nélkül nem lehet nyerni... Ha felépülne pl. Motta, már legalább ki tudnánk állni. Esetleg valami szokatlan döntés... Pandev mint irányító?

horas 2010.01.23. 14:55:11

@horas: Én csípem a csávó kár,hogy ilyen kúrta karrieirja volt,sztem nagyon sok helyre beférne ő még ma is.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.23. 15:00:04

@horas: Nem tény. Az első évben jól nyomta Sevával. Aztán voltak sérülései is és nehezen lendült formába, de a Fioban újra megtalálta magát.

Hispan07 2010.01.23. 15:08:18

@horas: Gila 94 meccsen 36 gólt szerzett piros-feketében, Olivérka ezzel szemben 26 meccsen 3-at. Van egy kis különbség...

Hispan07 2010.01.23. 15:09:48

@popp: sztem horas Olikára írta, hogy nulla volt - az is volt. Gila pont hogy nem volt nulla - csa nem jött be. Óriás különbség.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.23. 16:15:21

@Hispan07: Ha így van, akkor én kérek elnézést!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.23. 17:22:11

@Leon Osman: Liverani sem lenne sokkal jobb, Dabo tényleg botrány, de Baronio játékával hozzáállásával nincs gond, egész ősszel ő volt a legjobb, csak az utóbbi pár meccsen látszik rajta a fásultság.

@horas: Én nagyon nem szeretném fél évre sem a portugált, van már egy többre hivatott, öncélú cselgép, elég belőle egy. Khrint se, akármilyen tehetséges, azon a poszton amúgy sem játszana soha, ahol tud. Azt megértem, hogy Lotito ebben a helyzetben a csapat jelenlegi magasan legjobb játékosát nem akarja eladni, a Fiorentina ellen is már inkább irányított, mint védekezett, zseniális egy focista lesz belőle.

Közben Lotitóra rátámadt az olasz APEH, és komoly gondban is van, ha 40 napon belül nem törleszt, balhé van, csak ez kéne még.
Quaresma egyébként úgy érkezne kölcsönbe, hogy az Inter még állna is annyit a fizetéséből, hogy a rómaiaknak csak a saját szintjüket kelljen fizetni. Közben Lotito már engedné Ledesmát 8 millióért, plusz Khrin kölcsönbe, de Moratti megmakacsolta magát.
Egy jó hír van kétségtelenül: Barreto betöltötte a 18-at, és jövő héten már játszhat is, nagyon sokat várnak tőle, közkeletű neve az új Forlán.

Iustizmord 2010.01.23. 17:55:53

@Hispan07: lehet hogy gila is "kisélcsapatos" ember, ahogy horas olyan találóan megjegyezte.

ric.oliv. szvsz is nagy mellényúlás volt. mint általában a legtöbb spanyolo-ból igazolt milan-játéákos. contra, redondo (tudom, a sérülés), részben rivaldo, meg hogy is hívták a srácot az atletiből?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.23. 18:09:18

Komolyan, szánalmas ez az egész. Zuniga, Rinaudo és Canini is biztos hogy nem igazol a Lazióba, pedig nem kevés időt fektetett ebbe a csapat. 1 hét van vissza, és senkit, de senkit nem igazoltak még.
Ma remélem nyer a Catania és a Juventus, legalább kis pénzt nyerjek, ha már a csapatomban nem lehet sok örömöm. :)

Romanes eunt domus 2010.01.23. 18:14:29

@Iustizmord: José Mari :)) meg játszott itt az Alaves sztárja, Javi Moreno is :))

Emlékszem, egész nyáron Sevcsenko utódját kerestük, "leigazoltuk" Etoo-t, Ronaldot, Henryt, Tonit, Rafael Sóbist (!), Torrest, aztán augusztus 28án érkezett Oliveira, akinek addig egy jó szezonja volt, a 2004-05ös, akkor góllövőlistán 2. vagy 3. lett Spanyolországban, aztán 2005 ősszel megsérült egy BL-meccsen, és tavaszra épült csak fel úgy ahogy. Első Milanos meccsén gólt fejelt, akkor sokan azt mondtuk, hogy jó igazolás volt. A következő bajnoki gólja meg 2007-ben jött, a Siena elleni 4-3 alkalmával :)))

Romanes eunt domus 2010.01.23. 18:16:31

Gilardino meg akkor vált volna be, ha nem évekig ezt az egycsatáros, karácsonyfás lófaszt játsszuk, hanem két csatárral állunk fel, ahol Gila mellett a másik támadó egy Seva-féle komplexebb játékos. Pippoval csak egymást ölték a 16oson belül, egyedül meg mégis mihez kezdjen 4 védővel a nyakán. Amikor Seva mellette volt, azért csak elvergődött 17 gólig

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.23. 18:18:28

Jól mutatja komolyan a Lazio érdekérvényesítését, hogy Maxi Lopez is inkább egy szinte biztos kiesőt választ Róma helyett. Vicc..
Viszont meglepően jó eddig a meccs.

Iustizmord 2010.01.23. 18:22:43

@balinhosa: sajna a milan igazolásai az utóbbi években nem világverőek. kevés kivételtől eltekintve.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.23. 18:29:18

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Dögöljön meg a szomszéd tehene is, mi? Aztán az a Lazionak nem túl jó ám, ha nyer a Catania ;-).

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.23. 18:36:35

@popp: Ugyan, ne vedd személyeskedésnek a világért sem. Pusztán Mammon mondatta velem a fentieket. :)

giacinto 2010.01.23. 19:18:16

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

"Közben Lotito már engedné Ledesmát 8 millióért, plusz Khrin kölcsönbe"

:)) ó de nagyvonalú lett vki :) 3 nappal a szerződés felbontása előtt elengedné 8 milláért LOL
ráadásul úgy hogy a gyors érkezéséből semmi hasznunk nem lenne hiszen a serbyn már nem játszhatna

"1 hét van vissza, és senkit, de senkit nem igazoltak még."

Jó lesz nektek Quaresma.

@Iustizmord: "sajna a milan igazolásai az utóbbi években nem világverőek. kevés kivételtől eltekintve."

Thiago Silva

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.23. 19:28:09

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Tényleg, nem is néztem milyen oddsokat adtak a meccsre.

Piiii 2010.01.23. 19:35:07

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ejej a Roma ellen fogadni botor dolog :)
(reméljük)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.23. 19:51:25

@popp: az első meglepetéstippem bejött, lássuk a másodikat ;)

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.01.23. 19:52:46

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nezd, ha en jatekos lennek, tuti kirugnam a menedzseremet mar azert is, ha szoba all lotitoval. plusz a lazio jelenleg olyan melyen van (moralisan/mentalisan), hogy egy-ket jatekos erkezese nem oldja meg a problemat.

egy kiscsapatnal legalabb ertekelik a dontetlent is, van neha sikerelmenye a jatekosoknak, nalatok erre nem sok esely van.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.23. 20:10:30

@giacinto: Ingyen fog az Interbe menni Ledesma, bárki meglássa. Akárki akármit mond, nem szeretném a portugált látni a Lazióban, semmivel sem lennének vele előrébb, ez a véleményem. Mondjuk a milánói derbin megnéztem volna Ledesmát, az igaz, sajnálom is.

@popp: A Cataniára kétszeres odds volt, a Juventusra 2,50. Eddig bejött a Sevilla is, most már csak a torinói meccsnek, meg a Barca vendégjátékának kell sikerülnie, szóval drukkolj. ;)
Komolyan szólva, látható, hogy a Cataniát nagyon felrázta Szinisa, holnap ha nem nyer a Lazio, még mélyebbre kerül a gödörben, és már most sem lát ki belőle. A Chievo ellen pedig nagyon nehéz lesz, főleg hogy megint játszhat Pellissier.

@Piiii: Nem egy tuti tipp, az kétségtelen, de nagyot nyerni nem is lehet máshogy. :)

@Pályaelhagyó autóversenyző: Ebben sajnos tökéletesen igazad van, főleg a morális oldalról. Egy értelmes, jó játékos, akinek ráadásul nincs is komolyabb mehetnéke, és Lotito megkeresi, hogy ugyan már, gyere hozzánk, hát a hideg kileli. Bizonyos, hogy az utóbbi 10 év legnagyobb válságában van a csapat.

A helyzet a következő: Lotito vagy feladja az eddigi politikáját, és jelentősebb pénzeket mozgósít, hogy mégis legyen valami pozitívum az érkezők előtt, vagy folytatja azt amit eddig, ez esetben viszont felkészülhet rá, hogy egész tavasszal egyensúlyozni fog a csapat a bent maradást érő helyeken, és hálát adhat minden laziale majd az égnek, ha ezt a mutatványt sikeresen végrehajtják.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.23. 20:29:59

@_benito: A 2001-2002-es szezonban vertük utoljára Torinóban a Juvét, még a Della Alpiban. Akármilyen formában van most a Juve nagyon nagy dolog lenne a győzelem.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.23. 20:40:49

@giacinto: Jövő hét elején megy tárgyalni a klub megbízottja Spanyolországba. A Villarreal nyitott a tárgyalásra, a Lazio meg valószínűleg 2 összegben szeretne fizetni. Nem lenne rossz igazolás, de sok értelme sincs, nem ezen a poszton vannak a problémák.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.23. 20:45:44

Totti a padon, azért, mert meg merte ezt húzni Ranieri, vagy azért, mert még nem épült fel?

Iustizmord 2010.01.23. 20:51:28

toni nem egy hoszútávű megoldás... nem lehetett volna ezt melegítés alatt:

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.23. 20:53:08

Szegény Toni, készülődik Totti. Nem is izzadhatott meg.

gasbert 2010.01.23. 21:11:23

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Megsérült ? Pont mikor bejött Totti akkor inditottam el a meccset és nem láttam az előzményeket .

@popp: Gondolom tudod de azért megemlitem h Totti soha nem szerzett gólt a Juve ellen , Torinoban , ez azért érdekes .

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.23. 21:23:40

@gasbert: Felugrott Toni, és rosszul ért földet. A térdével lehet valami, azonnal be is ment az öltözőbe.

Rino 2010.01.23. 21:35:09

hát ez eddig langyos. hogy mást ne mondjak...

calcio_di_rigore 2010.01.23. 21:40:59

Kb. olyan meccs mint a Juve-Milan... meglátjuk, hogy a Romának is adunk-e ajándékot.

rexford 2010.01.23. 21:43:25

Néminemű javulás van a Juve játékában, de még mindig sok a pontatlanság és a töketlenkedés. Sissoko nagyon kellett, kérdés, hogy mikor sérül meg, ma vagy a következő meccsen. Amauri továbbra is ballaszt.

gasbert 2010.01.23. 21:47:12

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ami feltünő az eddigi Juve meccsekhez képest h Sissokoval jobban uralják a középpályát mint Meloval v Poulsennel . Lehet , sőt valószinű h változott a taktika is de ebben a formában egy jobb befejezőcsatárral a Juve sokkal erősebb és eredményesebb lenne .
Amauri egy vicc , ienkor örülök h nem mi vettük meg.

krysal 2010.01.23. 21:57:02

"Amauri egy vicc , ienkor örülök h nem mi vettük meg. "

Nagyon rossz formában van, de tud ő ennél többet is. Most vetődött fel bennem a kérdés, miért nem jelentkeztek be Ruud-ért a zebrák? Gago nekik megoldás lenne?

krysal 2010.01.23. 21:57:37

Nah, Ikon-Roma, 1-0

így kell ezt.

toerix_ (törölt) 2010.01.23. 21:58:53

@popp: 2,4 volt a Juve, 2,7 körül a Róma. az X meg ugye kb. 3 felett...

na most lesz nehéz, de hozni kéne nagyon!
FORZA ROMA

rexford 2010.01.23. 22:04:36

@krysal: Ruud jó lenne, ha a 20 évvel ezelőtti Gullit lenne. Még egy mániás-depressziós argentin sem kell, elég nekünk Camo is.

krysal 2010.01.23. 22:07:37

@rexford: hát, ezt a jelzőt még nem hallottam Gagora, de érdekes. Ruud még mindig gólérzékeny (Amaurinál és Iaquintánál mindenképp jobban), és sérülékenység szempontjából is tökéletesen illik a Juvéba (sajnos...). Amúgy túlhaladott kérdés, aláírt a HSVhez...:(

krysal 2010.01.23. 22:08:17

@rexford: hja, és Gagot a pletykák miatt kérdem, nem ajánlgatom. Csak több hír is házasította veletek.

giacinto 2010.01.23. 22:11:26

RvN - HSV hivatalos.

gasbert 2010.01.23. 22:14:28

Na megvan az a Totti-gól.

1-1 , Chiellininek mehet a pacsi ;)

rexford 2010.01.23. 22:14:36

@krysal: Nem is annyira konkrétan Gagóra értettem, hanem általában az argentinokra. :) Benzemát szívesen átvesszük viszont, nálatok úgyse nagyon vált be, és mi szeretjük is a franciákat.

Ipa 2010.01.23. 22:15:58

Tényleg 11-es volt?

krysal 2010.01.23. 22:16:36

@rexford: őt én személy szerint még próbálgatnám 1-2 évig, fene belé, táncsak beleszokik...

Mr.AT 2010.01.23. 22:18:29

Favágó mészáros Taddei már negyedszerre csúszott rá vkire hátulról mire megkapta a lapját.

Mr.AT 2010.01.23. 22:20:37

@gasbert: Sissoko g*ci jó ma is, mint mindig, eddig 11 labdát szerzett, pedig még van 20 perc.

gasbert 2010.01.23. 22:21:27

Tiszta volt Grosso szándéka és a fenntartása , Taddei rájátszott de ha akart volna se nagyon tud továbbfutni.
Jó döntés Tagliaventotól szvsz.

gasbert 2010.01.23. 22:22:30

@Mr.AT: Látszik is h abszolut ura a középpályának .

Közbe jött Candreva , kiváncsi vagyok mit alakit a srác.

rexford 2010.01.23. 22:26:48

@gasbert: Köszönjük az objektív megállapítást.

gasbert 2010.01.23. 22:28:14

Ez a Gigi becsúszást még Materazzi is megirigyelné :D

gasbert 2010.01.23. 22:30:02

@rexford: Próbáltam az lenni , nem sikerült volna ? :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.23. 22:30:30

@gasbert: Nem volt más lehetősége. Nem minden kapus vállalta volna be.

krysal 2010.01.23. 22:30:33

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: éééés Buffon belesikít az éjszakába: Karateeeeeeeeeeee! - még jó, hogy nem trafálta telibe:)

Szegény Juvét még az ág is húzza.

rexford 2010.01.23. 22:30:57

Nagyon fickándozott a Juve (relatíve), meg kellett fogni. Buffon kiállítása persze jogos volt.

Piiii 2010.01.23. 22:31:57

na a hentes juvésok...undorító!!!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.23. 22:32:12

@krysal: Ezt kellett tennie. Nekem szimpatikus, hogy ezt simán bevállalta a csapatért, mondom, nem minden kapus tette volna ezt.

krysal 2010.01.23. 22:34:46

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: szívből ment, de az a magasba emelt láb annyira nem volt szép, valljuk meg...

A puszi Tottitól viszont ott volt...

Iustizmord 2010.01.23. 22:36:39

hentes, mészáros, favágó, hóhér

kb ennyi most gigiről. :o(

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.23. 22:36:43

@krysal: Nem, de éppen azért végtelenül szimpatikus mert ahogy mondod, szívből ment. Szép pillanat volt Tottival, nekem is tetszett.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.23. 22:39:31

Nem gondoltam volna hogy ez lesz, de a Roma minden gratulációt megérdemel. Amilyen szerencséje van a Laziónak, biztos, hogy most lesz edzőcsere. Nem mintha most olyan sok esélye lenne, mert nem, de edzőcsere esetén körülbelül 0.

gasbert 2010.01.23. 22:41:14

A továbbiakban ezzel a Romaval komolyan számolni kell , Ranieri nagyon összerázta őket .
A Juvera pedig nincsenek szavak , a piros teljesen elintézte a meccsüket , én most nem okolnám Ferrarrat.

Ipa 2010.01.23. 22:43:24

Eljutottam oda, ahova soha nem gondoltam, hogy elfogok: sajnálom a juvet. Forza Inter

Piiii 2010.01.23. 22:43:26

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
hát azért az igaz h nem kell a szomszédba mennie durvaságért, de ott volt egy-két durva rúgás.
nem baj Riise megoldotta:)

rexford 2010.01.23. 22:43:26

A Milantól, vagy éppen a Cataniától jogosan kaptunk ki, ettől a harmatos Romától nem. Kurva nagy balszerencsénk volt.

Mr.AT 2010.01.23. 22:43:31

Na akkor most tegye fel a kezét az a Roma-drukker, aki szerint megérdemlik a 3 pontot a maiak alapján.

A vicc az, hogy idén kb. most játszottunk még legelfogadhatóbban (=<10%), és most fogják kib*szni Cirot. Hozzá kell tegyem, qrvára legfőbb ideje.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.01.23. 22:43:57

@Iustizmord: Fogok is nektek, .. a tisztes helytállásért. :DDD

toerix_ (törölt) 2010.01.23. 22:45:39

@Mr.AT: tökéletesen egyetértek veled. az utolsó betűig.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.23. 22:46:37

Csak még 1 hétig ne rúgják ki Ferrarát. Nem, így sem lenne sok esélye a Laziónak, sőt, de nem lehetnek olyan szerencsétlenek, hogy az első Ferrara utáni meccsen mennek Torinóba.

Iustizmord 2010.01.23. 22:47:20

@Great Cornholio: amennyiben a győzelem az :o)))

Iustizmord 2010.01.23. 22:48:43

@Mr.AT: x-es meccs volt, be is aludtam. sissoko tényleg jobban nyomta mint az elődei. de más értékelhető kevés volt a csapatban. modnjuk a lövés klasszis voét.

Lojzi_ 2010.01.23. 22:48:55

@Mr.AT: Sem Roma drukker nem vagyok, sem az első félidőt nem láttam, de szerintem a második félidő alapján megérdemelte a Roma.

A kiugratásaik rendre veszélyesek voltak és néha csak a téves les beintés, vagy a lesen álló játékos beavatkozása mentette meg a Juvét a bekapott góloktól (vagy épp Buffon önfeláldozása).

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.01.23. 22:49:20

@Iustizmord: Hát nem tudom, de a tisztes helytállás kifejezést ritkán használják győztes csapatokra. :)

Mr.AT 2010.01.23. 22:50:26

@Lojzi_: A 11esig (68.perc) egy kapura lövése volt a Romának. Téves les beintés pedig összesen 1 volt a meccsen, az is a mi kárunkra, mikor Chiellinit tévesen nem engedték el.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.01.23. 22:50:30

@Lojzi_: Mint pl Vucinic nem lesen állásért tévesen befújt lese, amit Várhidi egyértelmű lesként aposztrofált, gól kellett volna legyen.

Olmen 2010.01.23. 22:50:45

@Mr.AT: *magasra tett kézzel*, a Roma mindig győzelmet érdemel :)p

Lojzi_ 2010.01.23. 22:52:51

@Lojzi_: Ja és a második gól előtti hajszálpontos beadás az szép volt, mindenképpen gólt ért.

Mr.AT 2010.01.23. 22:53:24

Szép lassan amúgy az EL-helyekről is lecsúszunk a bajnokságban. Amit a meccs közben magyarázott a kommentátor, hogy Hiddink úgy látja, a Juve-vezetőség sem tudja, mit akar igazán, tökéletesen fedi a valóságot. Ő 7 Mio EUR-t kért, 3,5-öt ajánlottak neki - most komolyan ez a téma, egy ilyen klubnál, mint a miénk?

Lojzi_ 2010.01.23. 22:55:42

@Mr.AT: Állítottam, hogy többször lőttek kapura, mint a Juve?
Azt állítottam, hogy a második félidő alapján megérdemeltnek látszott a győzelmük a semleges néző poziciójából szemlélődve...

daneeka 2010.01.23. 22:56:23

Csak megjegyezném halkan, hogy a Juve megint a hajrában kapott gólt. Úgy tűnik ez idén már-már hagyománnyá vált.

rexford 2010.01.23. 22:59:17

@Lojzi_: Persze. Ismerjük a semleges Bayern-drukkerek hozzáállását a Juvéhoz, pláne itt az NST-n.

Mr.AT 2010.01.23. 23:01:59

@Lojzi_: Csak akkor kérdezzünk erről egy semleges nézőt, ne téged. :-)

Lojzi_ 2010.01.23. 23:02:30

@rexford: Biztosíthatlak afelől, hogy nem állok máskép a Juvéhoz, mint a Romához.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.23. 23:12:16

nem szeretném fényezni magam, de most ez következik. kottára az történt, amit mondtam, ranieri puhapöcs volt, az 1-1 kőbe volt vésve, de ez a juventus most olyan, hogy ha nem verik meg, akkor megveri saját magát.

momo tényleg jó volt, szerzett 200 labdát, 170-et azonnal vissza is adott, és a kiállítás az ő sara volt.

külön szép, hogy candreváról kaptuk a gólt a 93. percben...

gasbert 2010.01.23. 23:15:01

@_benito: Miért volt Sissoko sara a kiállitás ?? Ezt kifejtenéd ?

Lojzi_ 2010.01.23. 23:17:30

Belenéznék a Juve vezetőség Outlookjába.
Szerintem van minden hét hétfőre egy ismétlődő bejegyzés, hogy:

10:00
Vezetőségi ülés
Tárgy:
Edző munkaviszonyának megőrzése/megszűntetése

Hispan07 2010.01.23. 23:22:59

nya, a futsal meccsel (pffffffffffff) váltókapcsolásban nézve:
- roppant gyenge meccs volt, mindkét csapat ötlettelenül cseszegette a labdát fel-alá, végül a szerencsésebb győzött
- taddei és szalihamidzsics két utolsó pronyó
- ezt a juvét tényleg csak szánni lehet, de azért a candreva és paolucci féle igazolásokkal nem tudom ki mit vár.
- lippi korábbi érdemeit elismerve: ha tottit és/vagy delpierot kiviszi, totál hülye, a góljaik ide vagy oda (mondjuk alexé tényleg szép volt). irtó lassúak, játékban semmit nem érnek, eljárt felettük az idő. ha pedig ezt a foglamatlan amaurit akarja vinni borriello helyett, akkor meg is érdemli, ami rá vár

remélem holnap jobb meccs következik

calcio_di_rigore 2010.01.23. 23:30:15

@calcio_di_rigore: és igen, megcsináltuk megint. Szép volt gyerekek.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.23. 23:40:15

@gasbert: parancsolj, kérlek. a szögleteknél chiellini előremegy fejelni, neki és grygerának kell visszazárnia a helyére. beindítottak mögé, mint egy taknyos ifi mögé, és buffonnak már nem volt más választása, mint felütni riisét.

Althedokan 2010.01.23. 23:46:39

@benito: Nem hiszem hogy az Inter simán leveri a Milant, nagyon mennek, Ronaldinhot soha nem szedi le Maicon, de még két Maicon sem, abban viszont igazad lehet, hogy a védelem átjáróház. Bár én még reménykedem egy esetleges Abate fellángolásban...:):):) Viszont a támadósorunk Pato nélkül is nagyon erős. Boriello kettőt lő holnap, ahogy Ronaldinho is. És akárhányat is lő az Inter, a Milan minimum eggyel többet!

remény... forza Milan

Althedokan 2010.01.23. 23:52:54

ja és futsal... teljesen magyar felfogásban sikerült elveszteni, alig jellemző, nagyon felhúztam magam rajta... Tényleg szégyen ahogyan kikaptunk, de a csehek előtt le a kalappal, ahonnan így felálltak

gasbert 2010.01.23. 23:55:49

@_benito: Nem rosszindulatból kérdeztem rá h miért is okolod Sissokot , csupán furcsáltam .
Újranéztem a gólt és igazad van .
Sissoko egyetlen mentsége h magasan jött az inditást és gyönyörüen ütemre de ennél határozotabb lehetett volna.

Il Capitano 2010.01.23. 23:56:25

Most mondhatnám, hogy szánalmas, kalap sz@r, ésatöbbi, de már ahhoz sincs kedvem.

Sokmindenért lehet becsülni Cirót, amit viszont most csinál, azzal nálam elásta magát. Nem azért, mert csak és kizárólag az ő hibája, hanem azért, mert nem lehet hiteles ember az, aki ehhez adja a nevét... A vezetőség bábja lett, ők szépen megerősítgetik, amíg nem találnak jobbat, vagy mert nem akarják beismerni az újabb tévedésüket, várják Ferrara lemondását, hogy ne az ő saruk legyen. Ciro meg nem akarja megtenni nekik a szívességet, de ezzel csak árt a csapatnak, mert itt az új impulzus miatt KELL az új edző, ha már a keretet és a vezetőséget nem lehet lecserélni. Viszont ha Ferrarának tényleg a csapat fontos, akkor menjen. Igaz ezt legkésőbb a Milan ellen meg kellett volna tennie, akkor még lett volna becsülete. Helyete hülyét csinál magából, a játékosok meg a vezetőség meg asszisztál hozzá. Még a B-liga és '98/99 fordulója sem volt ennyire kiábrándító, mint ez a mostani posvány. Benito azt írta a Milan elleni meccs után, hogy megérkeztünk a tenger fenekére, most elkezdtünk ásni...

calciomax 2010.01.23. 23:57:36

Nem az a kerdes mikor kuldik el Ferrarat hanem hogy milyen vastag a bor az arcan es mikor all fel magatol....
Tragedia ez a Juve!

blasco 2010.01.24. 00:00:52

Nos erre csak az örökérvényű klasszikussal tudnék reagálni:)
fast1.onesite.com/community.foxsports.com/user/sact0wnf1n3st/158b22cbd34645fd776938e145a4bbcc.jpg
ha a Juve varázslatos, Cicciolina még szűz

Althedokan 2010.01.24. 00:01:45

@calciomax: néztem a meccset... egyre inkább sajnáltam a Juvét, de sajnos a Roma jobb volt, még ha nem is volt jó. Én vártam hogy Riise gólt szerezzen, szerintem ez az ő meccse volt. A Juve meg már kezdhetne magával valamit, ilyen kerettel... Borzasztó rosszul megy nekik, rossz nézni. Nem tudom ez mennyire Ferrara hibája, de az biztos hogy sokat nem dob a dolgon, nem vagyok híve a gyors edzőváltogatásnak, de azt gondolom, nem ártana a Juvéban egy kis vérfrissítés. És egyszerűbb az edzővel kezdeni mint az egész csapattal

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.24. 00:02:50

@gasbert: jogos, nagyon szép passz volt.

@Il Capitano: egyébként a mai játék feltétlen előrelépés a korábbaikhoz képest, diegónak volt egy elfogadható félideje, momo egyébként tényleg jól játszott, volt valami kis mozgás.

most csak az zavar, hogy egy nagy büdös lófaszt érdemelt ranieri, nem ekkora elégtételt. ugyanazt a szart nyomta, amiért kivágták a juvétól (teljesen jogosan), csak hát ez most egy ilyen időszak...

kicsit tartok tőle, hogy azért, mert az inter ellen jól játszott a balszélen, marchisióról elhittük, hogy balszélső, pedig csak támaszkodik a bal lábán, és egyébként sem szélső, mert sajnos elég lassú.

grosso pedig a legrosszabb balhátvéd a serie a-ban, de ez nem újdonság.

Althedokan 2010.01.24. 00:03:24

A Milan ha nem nyer le is mondhat a bajnokságról, és éppen ezért fog nyerni!

Mr.AT 2010.01.24. 00:03:52

@Il Capitano: Nincs érdemi alternatíva most, az a baj. Hiddinket sikeresen elkefélték, más húzónév meg nincs a piacon szabadon.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 00:04:49

@blasco: Ezt még nem láttam, de nagyon vicces. :) Nem is gondoltam, hogy még mindig ennyire ismerik hazánk lányát Olaszországban.

Althedokan 2010.01.24. 00:05:40

egyébként akármennyire is egy falat szar a Juve, Del Piero gólja mutatott valamit a tudásából, lehet hogy öreg már, de egy két ilyet mindig mutat, szerintem még így öregen is simán lehetne válogatott, mert az egyik legjobb olasz focista így is

Mr.AT 2010.01.24. 00:06:19

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Viccelsz? A legnagyobb király(nő) még ma is. :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 00:06:37

@Mr.AT: Nem érdemeltünk győzelemet, de tudod mit pont leszarom, Ha tudnád hány és hány fontos meccset szoptunk be ugyanígy. Most kuffára örülök, nyolc és fél év után újra bevettük a Juve várát. Amit meg Pizarro művelt a második gól előtt arra meg te is csak csettintehetsz.

@_benito: Én se szeretném fényezni magama, de mintha én írtam volna egy múltheti kommentben, hogy Rani összefogja fosni magát. Mondjuk Toni sérülése is nagyon szarul jött az elején. Tiszta szerencse, hogy így is nyertünk!

Forza Magica!

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.24. 00:08:16

@Mr.AT: milánóban nem így gondolják, a felirat legalábbis erről árulkodik a san siro mellett.

Mr.AT 2010.01.24. 00:08:36

@Althedokan: Alex a válogatottba már nem való, szvsz, de nálunk még simán lehetne egy jó éve, ha felnőne mellé a csapat. Ha nem ő van fent egyedüli kreatív játékosként (=nem kap dedikált őrzőt a túloldalról), simán benne van a zsuga.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 00:10:35

@Mr.AT: Az igaz, hogy munkássága örök időkre szól. :) Csak éppen nem tegnap volt.

@_benito: Miért, hogy gondolják Milánóban?

Althedokan 2010.01.24. 00:14:19

@Mr.AT: nem tudom, végülis, igazat adok, habár én a Milannak drukkolok, ahol 33 év az átlagéletkor, ellenben azt gondolom, hogy öregek ide vagy oda egy fantáziadús akármikor villanni tudó játékos mindig jól jön. Bár lehet a válogatottba tényleg nem kell, ha vannak jobbak, meg fiatalabbak. De ha a Juve így folytatja, akkor Alex már hiába fut, elcseszik a végét neki

Mr.AT 2010.01.24. 00:14:38

@_benito: Qrvára tele vagyunk ballasztokkal amúgy, az a baj. Grosso is ilyen - előrejátékban nem rossz, még a leginkább ő tud beadni (sajna Amauri melléfejelte az egyik forintos beadását), de a védekezés katasztrofális.

Vele ráadásul az a baj, hogy Lippi kiskedvence, afféle szent tehén, muszáj lesz játszani, nem lehet csak simán kirakni, mint Molinarot.

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.01.24. 00:28:00

@popp: köszi, hogy felhívtad a Juve szurkolók figyelmét arra, hogy Ranieri beszari edző :)

blasco 2010.01.24. 00:39:11

@_benito: milyen felirat és miért?

calcio_di_rigore 2010.01.24. 00:51:12

@Mr.AT: Lippi nem is engedne semmilyen húzónevet. Marad Ferrara, max. majd hoznak helyette fél évre egy Viallit vagy Gentilét ha már rájuk gyújtják a székházat. Aztán nyáron bevonul az öreg, és nem veszi észre, hogy már senki sem kívánja vissza, hogy majd nosztalgiázhasson a Grosso-féle senkiháziakkal.

Mr.AT 2010.01.24. 01:03:00

Amúgy offtopic kicsit, de pötének van köze a South Park magyar hangot kreáló stábhoz?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 02:56:16

@heinrich: Ugyanmár, szóra sem érdemes. Viszont lehet, hogy ez a beszari Ranieri többre menne ezzel Juvével, mint szegény Ciro, akit tényleg sajnálok.

calcio_di_rigore 2010.01.24. 04:18:24

@popp: Valószínűleg a szertáros is többre menne.
Viszont ez a nagy mártírkodás nem kellene amit Ranieri előad. Amikor elküldték, akkor már egyértelmű volt, hogy mennie kell, a szurkolók többsége már hamarabb megtette volna, mint a vezetők. Tudta ő ezt nagyon jól. Jól dolgozott, felépített egy stabil, masszív csapatot, de több nem volt a történetben. Jó helyen van ő most, nem a Juve a csapata, sajnáltam, de egy szezonban háromszor nem lehet hullámvölgybe kerülni egy Juventussal. Teljesen független ez attól, hogy azóta milyen mélységekbe süllyedtünk, de ez már egy értékelhetetlen abszurd dolog, és Ranierinek sem Ferrarával kéne összemérnie magát.
Majd megírom könyvben, meg nem fogok kezet a vezetőkkel, stb... Ugyan már Claudio...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 08:45:43

@calcio_di_rigore: Az tény, hogy akadnak Ranierinél szimpatikusabb emberek szép számmal. Szerinbtem sem volt elegáns ez a "nem fogok kezet a vezetőkkel" duma, meg a Spallettival kapcsolatban megejtett néhány nyilatkozat sem. Eleve hozzám sokkal közelebb áll Luciano habitusa és foci-filozófiája. Mai napig furcsa még, hogy nem a kopasz ül a padján.

Ám Ranieri is jó munkát végez Rómában egyelőre és a klubhoz való viszonyulása is tetszik. Úgyhogy ebben a helyzetben igencsak druzkkolok neki és jó edzőnek tartom.

Il Capitano 2010.01.24. 10:00:00

@Mr.AT: Ez nem alternatíva kérdése, AKÁRKI jönne, adna egy új impulzust, az "új seprű jól seper" elve alapján, bár utána lehetne egy visszaesés, mint anno Carlóval is volt '99-ben. Másrészt én kedvelem Cirót, de egyre kevésbé tudok szimpatizálni vele, ha hétről-hétre képes ehhez adni a nevét. Tény, pechünk is van, de akkor is. Legyen már becsülete a fickónak!

@_benito: most akkor Grosso vagy Molinaro a legrosszabb balhátvéd a Serie A-ban? :D Egyébként mikor Grosso idekerült, nem sokan voltak az én véleményemen, mert kezdettől fogva nem lelkesedtem érte. Az meg pláne nem tetszett, hogy Lippi "rakta be" Ciro kezdőjébe.

Én már komolyan azt nem értem, hogy a fenébe tudtunk 4 (a tavalyiakkal együtt 6) bajnoki győzelemmel indítani?

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.24. 10:11:53

@Il Capitano: molinaro már nincs a serie a-ban.
cannavarót is ő hozta haza, mondjuk ő még tudna jól játszani, csak valamiért mégsem - ahogy a többiek sem.

lippi használja a juvét, a fostos válogatottját próbálja összeszoktatni, pedig szar lesz az mindenhogy. így főleg.

rexford 2010.01.24. 10:25:13

@calcio_di_rigore: Nekem is az tűnik per pillanat az egyetlen logikus magyarázatnak a jelenlegi helyzetre, hogy Lippi mester le van dílelve már nyártól.

drani 2010.01.24. 10:28:24

Nagyon tetszik, hogy Alex egy fél szezon után lő egy gólt, és sokan a válogatottba követelik. Az a súlyos, hogy tényleg mindegyik gólja olyan, hogy az ember csak ámul és bámul, hogy hát bazze.

rexford 2010.01.24. 10:31:47

@rexford: Egyébként az nem is lenne baj, ha így lenne, feltéve hogy vezetőnek jön (és saját embert akar majd vezetőedzőnek, esetleg megtartani Ferrarát), és nem edzőnek.
Ez nagy nyeremény lenne, lássuk be. Mondjuk úgy, hogy Bettega felfelé bukna elnöknek, a helyére menne Lippi, Secco helyett meg Lippi junior és/vagy Moggi junior (esetleg maga a sátán).:)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.24. 10:38:54

@_benito: Marchisio lesz még gyors és nagyon jó!

Iustizmord 2010.01.24. 10:41:36

@Great Cornholio: most az inter erősebb, jobb, tehát megverni igenis nagyon tisztes helytállás lesz.... :o)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.24. 10:53:58

@mbemba: gyors már nem, nagyon jó még lehet. de ehhez azon a poszton kellene játszatni, ahol a leghasznosabb.

például a 4-2-3-1 támadó részének közepén, ahogy a roma csinálta perrottával. kincset ér egy labdával is ügyes labdaszerző az ellenfél térfelén, ugyanis így lehet ott tartani a labdát.

vannak értékei még ennek a borzalmas juventusnak is, csak képtelen rájuk erősíteni. a momo-melo párosban benne van, hogy a világ egyik legjobb szűrőpárja legyen, de ez sem.

egyébként visszanézve csak annyit, hogy riise fejese jó volt, de buffon érzésem szerint kiszedte volna.

Iustizmord 2010.01.24. 10:54:23

1. vki írta h volt diegonak egy elfogadható félideje. most a bemelegítésre vagy a 3. félidőre gondolt???? mert én konkrétan nem sokat láttam tőle: 1 látványos ollózós felszabadítás és1 jó beadás. ennyi.

2.szvsz totti és DP betehető a válogatpottba 1-2 meccsre, de hogy akár iegészítők legyenek SA-ban... sok az már nekik, a válogatottnak meg luxus hogy fejenként 1-2 féidő kdvéért kimenjenek.

3. nekem nagyon ne úgy tűnt h bármelyik csapat hajt a győzelemre, de ha már mégis, a inkább a roma volt, különösen buffon vakrepülése után. ha már elkaszálta az öreg riise-t, morálisan (...) igazságos a gól. vagy inkább epikus.

4. vhol már írtam, lehet h ciro = gyurcsány, az játékosok élete árán is végrehajtja a feladatot . s nem alkuszik inkább meghal .... bár ennél már az angolok is jobbak, ott legalább mindig going down fightin' van... :o)

bocino 2010.01.24. 11:04:33

BREAKING NEWS: SÍRÓ-t 48 ÓRÁN BELÜL elzavarják!!!!!!!!!!!!!!

Althedokan 2010.01.24. 11:14:59

Nem jobb az Inter most, sőt, most nagyon nem jobb, így ez vissza nem térő alkalom arra, hogy megverjük őket. Remélem kapnak egy nagyobb zakót, és egy kicsit visszavesznek...

horas 2010.01.24. 11:24:42

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Moratti bácsi!Ha olvasod,pedig erre pontot kéne tenni...Akárhogy is,megérné azt a 8 millát!

horas 2010.01.24. 11:34:39

@Iustizmord: Kokrétan Pato az egyetlen olyan igazolás ami bevált és nem két évre szerezték...Thiago Silva is úgy néz ki zsír lesz.

Még így Inter-esként is szörnyű nézni Buffon-t és Del Piero-t a mostani körülmény kiszolgáltatottjaiként...

Mondjuk ha felbontják a szerződését,akkor nem éri meg! :)
Quaresma-t Mancini-t elkell passzolni elhozni kölcsönbe Cassano-t helyükre!

Althedokan 2010.01.24. 11:36:06

@horas: és még így is mi nyerünk majd...:P

horas 2010.01.24. 11:51:51

@Althedokan: Sztem az Inter leadja egy x-re a meccset,gyors gólváltás a 24-34 perc körül második félidő Milan nyomogatás,alibiző Inter unatkozoó Mourinho...Erre számítok,de egy erődemonstrációt szeretnék egy elég magabiztos legalább 2 gólos győzelemmel,meglátjuk...

Iustizmord 2010.01.24. 11:56:37

@horas: cassanot gondlolom a csapategység erősítése végett kéred :o)))

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 12:00:12

@Iustizmord: Totti helyét a válogatottban nem egy hónapos kihagyás utáni meccs alapján kéne mérlegelni szerintem. Ha nyárig sérülés nélkül végigtolja biztosan olyan formába lendül, hogy simán leshetz majd a helye a keretben. Idén végigmelózta a nyarat, meg is kehet nézni hogy játszott a Fio vagy a Nápoly ellen.

Tíz-tizenöt meccsen rúgott tíz gólt, azért ez önmagáért beszél.

horas 2010.01.24. 12:04:55

@Iustizmord: Nem azért kérem,mert Sneijder-t tudná pótolni ha sérült,nem beszélve arról,sztem kategóriákkal feljavítaná az Inter támadójátékát,variációs lehetőségeit.Nem látom annyira veszélyesnek morálisan őt,Balotelli-hez képest elenyésző dolgai vannak,hozzáteszem MÁR!
Megmondom őszíntén én benne látom az európai áttörés egyik kulcstényezőjét.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.24. 12:18:05

Sissoko visszajöttével már jobb volt a csapat, ha Camoranesi vagy Iaquinta is visszajön, akkor elől többet lesz a labda.

Hogy Ferrara lesz ezalatt a kispadon vagy sem, szerintem nem annyira fontos.

Szurkolok a Juvénak a válogatott miatt!

@Iustizmord: A 4. pontban említett hasonlatod szerintem negyon sok miatt nem áll meg. Ha átgondolod szerintem szerinted sem.
De értem, hogy miből indulsz ki!

Mr.AT 2010.01.24. 12:18:42

@bocino: Csatlakozom @Phuturo: kollégához: linket!

horas 2010.01.24. 12:31:17

@Mr.AT: Igen,Guus Hiddink-et pénz miatt elszalajtani elég nevetséges,de már maga a helyzet,hogy a Juve-val kapcsolatban vadászni kell az edzőkre...
Úgy kéne csinálni mint a Zaragoza-nál,az egész vezetőségnek lemondani a vérbe...

Mr.AT 2010.01.24. 12:33:04

Amúgy ha már összeesküvés-elméletek: ha Lippi ki tudja tolni az edzőmenesztést nyárig, ő nagyot szakíthat ezzel a csapattal, mert hát kár tagadni, hogy valójában qrva yo nevekből áll a csapat.
(Mást ne mondjak, videók alapján ez a Candreva gyerek sem ügyetlen, s hát aligha véletlenül lett olasz válogatott, mégha Riise gólja tegnap tényleg az övé is volt.)

Egy dolgon bukhat el a dolog: ha tényleg ENNYIRE botrányosan szerepel a csapat - s mondjuk nem lesz meg valamelyik BL-hely, mert az financiálisan nyilván nem fér bele. A scudettoról nyilván lemondtak (nehéz is lenne nem lemondani ilyen hátrányban), a kérdés az, hogy a fix BL-hely (=top3) meglesz-e.

Jelenleg ha mki bepótolja az elmaradt/le nem játszott meccsét, és a legrosszabb forgatókönyv jön be (=mki nyer), akkor konkrétan a 8. helyre csúszunk már vissza, ami gyakorlatilag elképesztő. A milánói pároson kívül a Roma, a Napoli, a Palermo, a Fiorentina és a Cagliari is megelőzhet ez esetben minket, ami együtt már nem kevés, különösen ha figyelembe vesszük a mi formánkat, s a tényt, hogy mind a Roma, mind a Napoli két klasszissal jobban összeszedett per pill, mint mi.

Sztem most van a negatív breakeven point: ennyit már Lippi leendő érkezése sem ér meg, s most már tényleg qrva nagy a kockázat, s most már kifejezett szerencse is kell, hogy beérjünk vmi értelmes helyre. Márpedig ez a Juventus, nem az Udinese, itt nem nagy teljesítmény a BL-hely, hanem alap.

Iustizmord 2010.01.24. 12:53:11

@mbemba: fejtsed ki jobban, mert én nem értem.

nem politizálni akarok, de arra gondoltam h bizonyos szempontból mindkettő már koárbban lemondhatott volna (vö népakarat), de bízott abban (önmagában) hogy meg tudja fordítani a dolgok irányát.

de írhattam volna ludendorff-ot is, 1918-ból (tudjátok, a német hadsereg vezérkari főnöke az I VH-ban, aki a végsők és a nyilvánvaló vereség után is harcolni akart)

horas 2010.01.24. 12:54:54

@Iustizmord: Nincs baj az ilyen mentalitással,csak az adott szitációban értelmetlen.

Iustizmord 2010.01.24. 12:56:38

@horas: hogy cassano lenne az edge, amin átlendülve bl-ért küzdene az inter? meg hogy padozna sneijder mögött?? háááát....

Iustizmord 2010.01.24. 12:59:48

@Iustizmord: általában nagyon józanul értékelsz de szvsz egy cassano-szerű hiszts primadonna még murinyónál ias kibaszná a biztosítékot. az öreg capello nagy fegyelmező (vö az angol válogatottat is hogy megregulázta, olvassad csak a hozsannázó brit sajtót, nekem sokszor megvolt), de cassanoval még ő se bírt - a realban..

cassano a samp-méretűeknek való, közép-élcsapatoknak, ahogy találóan írtad.

Iustizmord 2010.01.24. 13:01:02

@horas: nincsen, ha sztálingrádot véded és nincs vesztenivalód. egyébként meg olyan mint a cigány lova: nem vak hanem vakmerő.

horas 2010.01.24. 13:04:43

@Iustizmord: Azt írtam,hogy egyik.Nem padozna nálam Zanetti padozna.
Nemtudom,sztem az kreativitása,játékintelligenciája nagyon hiányzik az Inter-ből,devianciája jóval alábbhagyott az idő múlásával.A téma más kérdése,hogy engem mindig is vonzottak az egyéniségek...

Iustizmord 2010.01.24. 13:06:43

@horas: zanetti helyett cassano, ahhoz formációt is kéne váltani, nem?

horas 2010.01.24. 13:06:45

@Iustizmord: Szó-szó Ferrara hitele kitelt.

horas 2010.01.24. 13:10:06

@Iustizmord: Hát persze.
Nálam Cassano-Sneijder kettőst,Xavi-Iniesta páros megfelelője ként probálnám érvényesíteni.

Iustizmord 2010.01.24. 13:13:31

@horas: az utóbbi párosban benne van a játék iránti hihetetlen alázat. cassano ennek megfelelne????

mellesleg xavi meg iniesta védekezik is. ez menne cassanonak?

sok kérdőjel.

Mr.AT 2010.01.24. 13:19:26

@horas: Cassano+Sneijder játszaná azt, amit Xavi+Iniesta? Ne komolytalankodjunk már. Cassano egész pályafutása során összesen nem szerzett annyi labdát, mint Xavi egy meccsen.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.24. 13:20:44

@Iustizmord: Gondolkozz! Képzeld el egymás mellett a két figurát, szerepléseiket! Próbáld meg, lehet, h feltűnnek a különbségek is!

horas 2010.01.24. 13:22:35

@Iustizmord: Nemtudom Cassano-ban én látok vmilyen szintű megbánást a karrierje ellen elkövetett merényletei végett,tujda magáról,hogy igazán nagy célokért is küzdhetne,és én érzem benne azt,hogy most már tudná értékelni az ilyen lehetőségeket,nem véletlen,hogy szinte könyörög az Inter-nek hogy igazolják le,ha nem is szószoros értelmében de sztem ez elég nyílvánvaló,nem beszélve,ez egy újabb kapu lehet a válogatotthoz.
Hát tavaly az Inter ellen az Olasz-Kupaban úgy zárt visza a középpályára,hogy öröm volt nézni.Mindenesetre most sem képességekről beszélünk,én nem látom reménytelennek a dolgot vele kapcsolatban.

Iustizmord 2010.01.24. 13:23:31

@mbemba: tény, ciro nem monda el sehol: elbasztam reggel, este, elbasztam a milan és a roma ellen, de én a mentalitásra gondoltam: már senki nem bízott bennük, csak ők önmagukban s nem vetté észre hogy az kevés.

erre gondoltam.

ehagyvana politikai felhangokat meg állásfoglalásokat (szoci-fideszes-jobbikos tb)

Iustizmord 2010.01.24. 13:25:43

@horas: hát, ez olyan int a halak 100 m-es síkfutása: elsőnek fut be a kardhal, másodiknak érkezik a csuka, a remény hal meg utoljára

horas 2010.01.24. 13:26:26

@Mr.AT: Valami hasonlót.A Barcelona-ban a labdaszerzés nem egyéni képességek függvénye,ezért is tudnak 4-5 abszólút támadószellemű játékossal kiállni.Papíron a Barcelona játéka is elképzelhetetlennek tünt...

horas 2010.01.24. 13:29:30

@Iustizmord: Jó hát ez csak egy elképzelés...
Inkább kisérletezgetnék ilyenekkel mint Muntari-val a balszélen meg Stankovic-al a csatárok mögött megmondom öszíntén.

Törteli Tivadar 2010.01.24. 13:32:42

Nem láttam a meccset, de érdekelt volna, hogy Candreva hogy játszott. Ahogy nézem nagyon ellentétesek a vélemények, valaki szerint megérdemelten válogatott már, más meg Paoluccihoz hasonlítja haszontalanságában. Hol az igazság, értékelje már valaki objektívan!

horas 2010.01.24. 13:39:58

@golazzo: Játszott kb 20 percet nehéz mondani róla bármit is.Objektíve melőle fejelte Riise a gólt amiben egy kicsit benne volt a kapus is.Egy szitu megvan mikor kb 40 méterre a kaputól jobb szél környékén megprobálta átverni Juan-t elvesztette a labdát,nagyon sokat nem volt játékban.

rexford 2010.01.24. 13:46:52

@golazzo: Ezen a meccsen nem derült ki, hogy Candreva mit tud.

Iustizmord 2010.01.24. 13:49:41

@golazzo: semmi értékelhetőt sem csinált. konkréta amikor juan próbálkta átjátszani (horas említi).... akár én is lehettem volna.

Iustizmord 2010.01.24. 13:50:59

@horas: muntarit anno nagy igazolásnak könyvelték el....

horas 2010.01.24. 13:57:52

@Iustizmord: Muntari tavaly jó volt,bár abszólute nem azt produkálta mint amilyen szerepkör lett neki kitalálva,ne felejtsük,hogy Lampard helyett jött!
Rengeteg labdát szerzett,mivel feladatkörében volt,második hullámból szerzett pár gólt,volt benne nagyon fontos is,de szépen lassan kitisztúlt vele kapcsoltaban a kép,vele sem vagyunk előrébb,összjátékban nulla,van egy-egy remek kiugratása 5 meccsenként,idén pedig visszalépést produkált formatartást illetően.Nálam felesleg ő.

horas 2010.01.24. 14:17:05

@Iustizmord: Arról nem beszélve,hogy időzített bomba bármelyik meccsen kiszorhatják egyik-pillanatról a másikra,mondjuk erre kevés példa volt ha jól emlékszem egy,de a játékában benne van mindig.

Romanes eunt domus 2010.01.24. 14:22:14

Nesta nem játszik este -.-

horas 2010.01.24. 14:24:14

@balinhosa: Ezen a tényezőn eldőlhet a párharc...

Romanes eunt domus 2010.01.24. 14:28:39

Nem is tudom, ki játszhatna helyette, a meccshiányos, egy éve lábadozó Bonera, a 38 éves Favalli, aki amúgy balhátvéd, vagy az örök gólveszély grúz...

Iustizmord 2010.01.24. 14:30:31

@balinhosa: modnom, paolo to be reactivated. túl hamar vonult vissza.... még volt benne 2-3 év. :o)

horas 2010.01.24. 14:33:05

@balinhosa: Nonszensz.Galliani nem tudom,hogy gondolhatta,hogy ilyen kerettel versenyben lehetnek a bajnoki-címért amihez egyértelműen a kiegyensúlyozottság kell a leginkább...

Iustizmord 2010.01.24. 14:37:10

@horas: bezony, nem is értem h miért mindig csatárposzton erősít a ilan amikoe 3-4 védő és kp-jás kellene leginkább.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.24. 14:38:59

@Iustizmord: Meg egyikük közülük egészen visszafogott szerény ember!

De említhetem IX. Musztafa esetét is, aki...

Iustizmord 2010.01.24. 14:40:16

méga anno 1992 körül kérdezték berlusconit h miért kell neki a 3 holland + papin + boban + savicevic + a sok olasz sztár (donadoni, ancelotti, evani, lentni, massaro, simone, stb) amikor max 3 külföldi játszhat 1szerre.
azt mondta h neki 2 KOMPLETT csapat kell h otthon, a kupában és a BEk-ben is jó lehessen a csapat.

na, ez ost nem van meg.

Iustizmord 2010.01.24. 14:41:03

@mbemba: ?????????? tényleg nem értem.

horas 2010.01.24. 14:44:33

@Iustizmord: Most egy komplett csapat sincs sztem.Ahhoz a Milan-hoz képest.Most ilyesmi talán a Chelsea-nél,ahol az egyik legfőbb hiányposzton is (balbekk),két az elithez tartozó játékossal rendelkeznek.Cole,Zhirkov.(Engem meg Chivu-ról akarnak meggyőzni sokan,meghogy nem kell Kolarov.)

horas 2010.01.24. 14:46:28

Bognár-nak mi fogalma van a Palermo keretéről?NEmá...

horas 2010.01.24. 14:47:40

Ugyan az mint Zombori,az se ismeri a játékosokat...

horas 2010.01.24. 14:52:19

Erről a Veloso-Quaresma cseréről tud vki vmit?
Egyáltalán Veloso-ról mit kell tudni az alapvető dolgokkal tisztában vagyok,játszani nem nagyon láttam...

Hispan07 2010.01.24. 14:52:40

@horas: nagyon nagy érvágás Nesta hiánya, de azért várjuk meg a meccs végét. Ha nyerünk, ez az ócska kis keret is versenyben lesz a bajnoki címért (ahogy egyébként perpillanat is versenyben van).

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 14:57:08

Eguren egyre közelebb a Lazióhoz, hihetetlen, lehet hogy még igazol is a csapat? Bár csak kölcsönbe érkezne, de a Villarreal csak úgy engedi, ha vállalja a Lazio, hogy a nyáron megveszi.
Remek egyébként a kezdő: mondjuk az tényleg jó, hogy végre nem 3, hanem 4 védő van, pályán Firmani, ez is jó, de csak a padon Lichtsteiner, és kezd Cruz. Micsoda előjelek...

horas 2010.01.24. 14:57:51

@Hispan07: Ott van a Fiorentina meccs is,meg a Juve is összeomlott.Tény,hogy egyelőre elég szerencsésen elkerülték a sérülések a csapatot.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.01.24. 14:59:44

Hosszú idő után igazi tétje lesz egy Inter-Milannak. Leginkább az, hogy kiderülhet: normális csapat (aka: "komoly ellenfél") ellen ér-e valamit a Milan sétálós játéka.

(Madrid elleni 3-2 nem ér, az egy kicsúszott eredmény volt. Máig mocorog bennem a gyanú, nem zsírozta-e le egymás között a legendás barátságban levő Perez és Galliani.)

gasbert 2010.01.24. 15:01:17

Jelentem Koman újra kezdő :D

horas 2010.01.24. 15:01:32

@Csöncsön: Mi az,hogy nem ér? ez azért vicces:)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.01.24. 15:02:26

@horas:

Attól, hogy az Alcorcón 4-0-ra verte a Realt, egy percig sem gondolom, hogy erősebb csapat lenne...

horas 2010.01.24. 15:04:15

@Csöncsön: Azért mert egy kicsúszott eredmény a Milan győzelme a Bernabeu-ban nem gondolod,hogy nem jobb a Real,ennyi erővel...

Klárensz 2010.01.24. 15:06:05

@horas: Mit értetlenkedsz? Azt kérdezte Csöncsön, hogy "NORMÁLIS csapat (aka: "KOMOLY ellenfél") ellen ér-e valamit a Milan sétálós játéka".

Hispan07 2010.01.24. 15:06:13

@Csöncsön: én is így vagyok a Barcelonával, egyre csak várom, mit ér erősebb csapat ellen - mert ugye az hogy a Realt elveri, sokat nem jelent.

@horas: Ha... és azért azt se felejtsd el, mi van, ha az Inter kerül gödörbe?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.01.24. 15:06:59

@horas:

Nem teljesen értem a mondatodat, de nem akarok ebbe a vitába belemenni, már tavaly is untam a Barca kapcsán. Az a lényeg, hogy a Milan ma engem meggyőzhetne, hogy tényleg nagyon komolyan kell venni.

daneeka 2010.01.24. 15:07:51

@rexford: Szerintem nem Lippi, hanem vmi más nagy név van lezsírozva. Én Capellora tippelek, ezt sejteti egyrészt Bettega visszatérése, másrészt Moggi azon nyilatkozata, hogy alig várja, hogy visszatérhessen.

horas 2010.01.24. 15:08:13

@Csöncsön: Annyiban egyetértek,akkoriban a Real védelme nagyon bizonytalan volt.De ez így nem érvelés,hogy az nem ér.

Ha Milan legyőzi a Real-t,de nem jobb nála akkor egyáltalán mi értelme az esélylatolgatásnak.Most kicsúszott eredmény 0-4 (Milan-Inter) is...érted ennyi erővel.

daneeka 2010.01.24. 15:09:40

@Iustizmord: A valódi ok az volt, hogy így legalább nem játszanak ellenük az említett spílerek.

horas 2010.01.24. 15:10:04

@Csöncsön: Így már más. :)
@Hispan07: A gödör az most van konkrétan,sztem láttad az elmúlt 2 meccsen a rengeteg hiányzóval.

Hispan07 2010.01.24. 15:12:39

@horas: azt hittem, most az "ad a gép" van az uccsó perces fordítással...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.01.24. 15:15:17

@horas:

Igen, nem is főleg az eredmény számít majd, hanem hogy mennyire tudnak majd dominálni, mennyire stabil a védelmük, mennyi helyzetet tudnak kialakítani stb.

Tényleg kíváncsi leszek.

horas 2010.01.24. 15:16:14

@Hispan07: Most konkrétan nem értem,mire gondolsz.Annyi a lényeg,hogy az Inter a hullámvölgyeit különösebb pont vesztések,botladozások nélkül kiszokta hordani,ellenben a Milan-nal,és itt jön a kerettel kapcsolatos vitánk.

horas 2010.01.24. 15:20:57

@Csöncsön: Igen a játék.Amúgy valamelyik nap megnéztem az elözőt,ott is domináltak az Inter középpálya teljesen fogalmatlan volt,Zanetti,Stankovic,Motta semmi labdát nem szerzett,ott fordúlt meg az egész meccs képe amikor Gattuso megsérült,akkor tudott letelepedni az Inter a tizenhatos elé akkor jöttek a csiki-csukik,Flamini és Jankulovksi botrányosan játszott,aztán Leonardo megadta a kegyelemdöfést maguknak.

Hispan07 2010.01.24. 15:21:30

@horas: Pedig pont erre gondoltam - ha a Milan nyerne úgy, mint az előző fordulókban az Inter, akkor azt hallgatnánk, hogy éppen "ad a gép".

De ha ez most az Internek hullámvölgy, akkor ma nyugodtan nyerhet a Milan.

horas 2010.01.24. 15:22:57

@Hispan07: Ezt nem vitatta senki.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 15:27:05

A tüntetőleg az első 15 percig nem a stadionban lévő szurkolók végül megérkeztek, és zeng a Lotito vaffanculo. :)

Hispan07 2010.01.24. 15:40:19

@horas: akkor köztünk sincs vita :) megnézzük a meccset, aztán majd tudunk okoskodni tovább :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 15:53:38

Szép, lehetett volna még egy büntető is a Laziónak, bár Muslerának is volt egy nagy védése. Az a baj, hogy tökéletesen és teljesen kiszámíthatatlan mikor hogy játszik a csapat, és így nem lehet sokra menni. Ma tényleg szép minden, de semmi sem garantálja hogy 1 hét múlva megint jön a nagy halál. Most viszont ennek nagyon örülök.

horas 2010.01.24. 15:55:39

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ballardini egyértelműen megbukott,ezt hogy látod?És,hogy hogy az ő ügyében sem történik semmi?

daneeka 2010.01.24. 15:59:44

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ne aggódj, 1 hét múlva minden rendben lesz. :S

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 16:00:15

@horas: Ugyanúgy értetlenül állok a kérdés előtt, mint Ferrara esetében. Szerintem most már ő marad a szezon végéig, ha az ősszel nem menesztette Lotito egyszer sem, most már nem fogja. A kiegyensúlyozottság hiánya az, ami megöli hosszútávon a Laziót, ezen kéne segíteni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 16:02:26

@daneeka: Önző módon örülnék, ha legalább addig maradna Ferrara, a minimális esély meglenne a vereség elkerülésére.

Romanes eunt domus 2010.01.24. 16:03:03

@Csöncsön: Marseille 2-1, Real Madrid 3-2, Roma 2-1, Juventus 3-0...ja tudom, ezek se számítanak. Több nagycsapattal nem játszottunk idén (az Inter elleni odavágó ugyanis elmaradt, helyette valami science-fiction ment a sporttv-n :))) )

Iustizmord 2010.01.24. 16:13:18

@daneeka: papin alán, de boban ! savicevic nem. akkor már inkább h 95 után megvették az ajax egy részét. (nem sokra mentek vele, ld kluivert)

Althedokan 2010.01.24. 16:13:48

@Csöncsön: na igen, amennyiben az Inter a normális "KOMOLY" csapat, akkor itt az ideje elgondolkodni. A reál szerintem tovább viszi a BLben is náluk, egyébként meg, az a meccs állat volt, a Milan nagyon jól játszott ennyi. Ahogy már nem is tudom hogy mennyi ideje állandóan nyer, szóval nem lesz gond. Az Inter semmivel nem komolyabb csapat a reálnál. Már bocs

Iustizmord 2010.01.24. 16:15:24

@mbemba: változatlanul nem értem. fejtsd már ki, komolyan...

Althedokan 2010.01.24. 16:19:16

Egyébként nem tudom miért jönnek ezzel mindig hogy nem tudunk komoly csapatok ellen játszani. Nálunk inkább ez úgy szokott lenni, hogy a komolyabbnak kikiáltott csapatokkal nagyot meccselünk, míg holmi Baritól meg Zürichtől kikapunk. Én nem aggódom, ha az Inter tényleg ennyire komoly csapat...

Althedokan 2010.01.24. 16:20:31

azt viszont nem értem miért engedték a halasztást a Milannak a rangadó előtt, ez tökre hülyeség, ennyi erővel minden meccs előtti meccset el lehetne halasztatni. Valaki tudja hogy ennek mi az az oka, ami miatt engedélyezték? vagy csak bunda szar az egész?

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.24. 16:20:56

@Iustizmord: ludendorff tevékenységével - bármekkora értelmiségiek vagyunk - nem logikus példázódni. Még az nst-n sem!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 16:21:01

@Althedokan: Azért a Bari éppen nem szolgált rá, hogy "holmi Bari" módjára lenézzék.

Althedokan 2010.01.24. 16:21:39

mert ennyi erővel igaza van Murinhonak, hogy ő is halasztást kér, mert épp hullámvölgy van. bár őt speciel utálom...Még akkor is ha Leonardo szerint intelligens, és jópofa ember, nekem nem szimpatikus

Althedokan 2010.01.24. 16:22:50

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: mea culpa, bocsánat, most az Interhez viszonyítva értelmeztem a dolgokat, és így adta a billentyűzet, miután megvertek minket nem is nézem le őket...

horas 2010.01.24. 16:26:20

@Althedokan: Bari nem nyert a San Siro-ban.ha jól rémlik nagyon közel álltak,hozzá csak elbénázták az összes helyzetüket.

Althedokan 2010.01.24. 16:28:09

@horas: ja tényleg 0-0 lett vagy mi, de a lényeg, hogy a meccs után eléggé szégyenteljesnek éreztem a drága csapatot...

horas 2010.01.24. 16:30:34

Na Fiorentina is a Milan meccs elött döglik ki...

horas 2010.01.24. 16:31:11

@Althedokan: Hát katasztrófa szarok voltak az biztos...

horas 2010.01.24. 16:33:07

Napoli ott lesz a Bl-ben figyeljétek meg.HA elöbb elküldik Donadoni-t még jobban álnának.

gasbert 2010.01.24. 16:41:01

@horas: Halasztották a meccset , majd csak február végén játszunk velük , addig bármi lehet .

Iustizmord 2010.01.24. 16:42:06

@mbemba: hádemért????? mit is tett az öreg ericv von 1918 nyarán???

gasbert 2010.01.24. 16:46:32

Komannak van egy ikertestvére aki szintén a Bariban tolja ? Az eredmények.com szerint igen :))

"Vladimir Koman helyett Vladimir Koman játszik a Bari -bal"

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 16:58:03

Toni több mit egyhónapra kidőlt, fasza :-(, várni kell To-To-ra!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.24. 16:58:25

@Iustizmord: Ha akarod, akkor gondolkodj az eredeti problémán: hasonlíts össze két olyan figurát, akiknek gyakorlatilag semmi közük egymáshoz!
A túlmozgást illetően viszont látok egy F-hez hasonló figurát! :) (itt, egészen közel!)

blasco 2010.01.24. 17:02:37

@Csöncsön: értem, szóval mivel ezt csinálták a Barcával, ezért most te is ezt kezded a Milannal, logikus.
Tényleg unalmas.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 17:03:25

Ez van, ennyit tud a csapat. A szezon egyetlen egy dologról fog szólni, harc a Bolognával, a Livornóval és a Cataniával, ennyi.

Iustizmord 2010.01.24. 17:04:50

@mbemba: rébuszok, rébuszok.

nagyon eltérő a hullámsávunk.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.01.24. 17:11:30

@blasco:

Hát pont nem. Tavaly ugye bárkit alázott szét a Barca, általában 3-4 gól különbséggel, legyen az Sevilla, Valencia, Lyon, Bayern, Real..., mindig az a szöveg jött, hogy "na de majd egy komoly ellenfél ellen..." Soha nem húztak határvonalat.

Nálam ez most határvonal lesz a Milan kapcsán. (Talán érthető neked is, hogy pl. a mostani Juventus vagy a védelmét stabilizálni képtelen, egyébként nagyon szimpatikus Genoa miért nem lehetett az.) Értékmérő.

horas 2010.01.24. 17:22:14

@Csöncsön: Egy határ még is volt,Ovrebo eltüntette...:)

Piiii 2010.01.24. 17:38:14

na az a lényeg, hogy a Bognár Gyurinak tetszik Diego játéka... akkor nincs is semmi gond:)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 17:52:34

@Piiii: Mondjuk tegnap nem tolta rosszul, főleg az első félidőben nem.

Iustizmord 2010.01.24. 17:59:56

@popp: ? te melyik meccset nézted? :o)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 18:09:26

Az egy csere, és az utolsó percekben is a pályán tartott 2 támadó is mutatja, hogy Ballardini hazai pályán védte a döntetlent. Itt tartunk jelenleg. 3 csatár ült a padon, de még pár percre sem küldte be Rocchit. Meglehet, nem lett volna nagy segítség, de önmagában ez a tett mutatja, hogy védte az 1 pontot.
Immáron biztos, teljesen biztos, hogy a Lazio versenytársai a Bologna, a Livorno, az Udinese és a Catania lesznek a kiesés elkerülésének érdekében. Ezt is megértük. Ennél kiábrándítóbb már nehezen lehetne a csapat, és még mindig sehol egy normális, bevethető védő. Egyszerűen nincs igazolás.

daneeka 2010.01.24. 18:10:23

@Iustizmord: Savicevic, Boban esetében igazad van, de mondjuk Papint nehéz lenne ezzel magyarázni. 95 után meg csak pofátlanabbak lettek, de meg is kapták érte a "megérdemelt jutalmat".

Iustizmord 2010.01.24. 18:32:28

lehet hogy a család este tévézni akar.

vmi ötlet / link stream-mediára a debyre???

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.24. 18:43:06

@Iustizmord: diego első félideje rendben volt, én is azt a meccset néztem, amit popp.

gasbert 2010.01.24. 18:44:28

@Iustizmord: bet365 , én valószinű ott nézem . Kicsi ablak de legalább jól megy és angol kommentár , nagyon vagány háttérhanggal.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 18:53:02

@Iustizmord: Diegonak voltak rossz passzai is, de jók is, meg szép cselei is. Szögletei és oldalsó szabadrúgásai meg rendre veszélyesek voltak.

Piiii 2010.01.24. 18:57:20

stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=4&mforum=stream

ez a legegyszerűbb. neten tudod nézni a sport 1-et sport 2-őt. én most is itt nézem a kéziEb-t.

daneeka 2010.01.24. 18:57:26

@gasbert: bet365-re trükk, hogy bejelentkezel, és felnagyítod az oldalt firefox-ban, majd megnyitod a videós oldalt. Így a video is nagyobb lesz.

gasbert 2010.01.24. 18:58:46

@daneeka: Mivel nagyitod fel az oldalt firefoxban ? Nem értem ...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 19:01:12

@_benito: Az első félidőben káromkodtam is rendesen, hogy csak ellenünk képes fakítani ez az imposztor. Éreztem benne a gólt, szerencsére a második félidőre azért visszaesett.

@gasbert: Én is azt szoktam tolni.

gasbert 2010.01.24. 19:06:25

Ez a trükk nem igazán vállt be nálam , a kép ugyanakkora marad , csak a fekete rész növekedik mellette . :)

Iustizmord 2010.01.24. 19:06:59

@popp: jó, de ennyi erővel 1 db beadógép is megcsinálja. ld bekám. szal ettől nem ájulnék el. sztárnak vitték, tehát ha a szarhoz képest középszerűen tolja, az még nem egy nagy was ist das.

ksözi a linkeket

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 19:08:51

Egyébként a bwin is adni fogja, és ott is mindig nagyon szép a kép.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.24. 19:14:07

@Piiii: ez nagyon király, Piii, köszi! mennyire szokott lagzani amúgy? most így hirtelen felléptem, és megy, néha akad, de a kép nagyon jó.

Juan de Keserű, a keselyű 2010.01.24. 19:16:07

@anonim222 [semleges néző]: Nem a lagzással van a gond, hanem inkább azzal, hogy mostanában totál leáll maga a "közvetítés". Azért reménykedjünk...

Juan de Keserű, a keselyű 2010.01.24. 19:18:26

@anonim222 [semleges néző]: Ja, és, a szétesne, akkor itt is lehet elvileg követni, most is épp a Sport1 megy.

tv.0n-line.info/

daneeka 2010.01.24. 19:19:37

@gasbert: Vmit nem csinálhattál jól. fenti menü: Nézet->Nagyítás->Nagyítás sokszor (8-10x) megismételve, és nálam szép nagy lesz tőle az egész oldal, mint ahogy a videó is. Fontos, hogy még a live in-play-re kattintás előtt nagyítsd fel.

horas 2010.01.24. 19:20:22

@Iustizmord: Ja most én se örülök a Férfibecsületnek...pedig jó film.
:)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.24. 19:20:29

@Iustizmord: ezért nem is azt írta egyikünk sem, hogy brillírozott, hanem azt, hogy volt egy elfogadható félideje.

gasbert 2010.01.24. 19:22:20

"Fontos, hogy még a live in-play-re kattintás előtt nagyítsd fel. " - itt ronthattam el , megpróbálom mégegyszer .
@Piiii: Ha ez menne :D

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.24. 19:24:08

@Juan de Keserű, a keselyű: ja, köszi. hasznos linkek, baj esetén valamelyik csak segít. ha muszáj, van sopcast is azé...

gasbert 2010.01.24. 19:33:00

@daneeka: És igen , nagyon király . Köszönöm

Igy már megfelelő körülmények között tudom követni a Milan ma esti sikerét :D

Iustizmord 2010.01.24. 19:44:15

@_benito: nem akarok kötözködni, de ha szerinted EZ elfogadható volt, akkor mi az észrevehetetlen középsz@rű?

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.24. 19:52:12

@Iustizmord: nyilván a korábbi teljesítményéhez mérten volt elfogadható, nem ahhoz képest, amit vár tőle az ember.

azt hittem, ezt nem kell magyarázni egy ilyen aktív kommentelőnek :)

horas 2010.01.24. 19:54:14

12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 10 Sneijder; 27 Pandev, 22 Milito.

1 Toldo, 2 Cordoba, 8 Thiago Motta, 23 Materazzi, 30 Mancini, 45 Balotelli, 89 Arnautovic.

Mancini?Mondjuk ő egy fokkal kevésbé botrány mint Quaresma.

Nem gondoltam volna,nyáron,hogy Sneijder félév múlva kedvenc-szerűségem lesz.Azt hittem róla,hogy egy jó rugótechnikájú túlhype-olt holland törpe...

Iustizmord 2010.01.24. 19:56:39

@horas: a ciki h van ilyen felvevős-vinyós aszatli dvd-m, de a család realtime-ben akar tévédzeni, aktuális meccs felvételről meg nem izgi.

22-es csapdája :o(

Iustizmord 2010.01.24. 19:57:41

@_benito: hiszem h a mennyiség előbb-utóbb átcsap minőségbe. már lenin is megmondta :o))))

gasbert 2010.01.24. 19:58:03

Akkor már a mienk is :
Dida ; Abate , Silva , Favalli , Antonini ; Ambrosini , Pirlo , Gattuso ; Beckham , Borriello , Ronaldinho

Favallitól félek de remélem nem lesz nagy gond vele , Borriellora kiváncsi vagyok h tudjae folytatni a San Siro-beli jó formáját.

Forza Milan! Győzzőn a jobbik.

horas 2010.01.24. 19:58:21

@Iustizmord: Azaz.Monduk nálunk nekem szerencsére van tv a szobámban is,de azért még is csak a nappali raj!!!
:)

Iustizmord 2010.01.24. 19:58:53

@horas: balotelli nem kezd? lehet hogy fél murinyó h 15 perc alatt kiszállna...

horas 2010.01.24. 20:00:14

@horas: Sneijderhez annyit nem voltam különösebben oda érte,ha rajtam múlott volna nem jön,de mondjuk Milito se...ölég nagy hibák lettek volna,de nem derültek volna ki...:)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 20:00:34

@horas: Jó látni mindig Pandevet a kezdőben, remélem Kamerun még sokáig küzdi magát, és tud bizonyítani tovább.

Iustizmord 2010.01.24. 20:00:35

@horas: látod én vagyok a családfő de nincs külön tv-m. nemhogy szobám. itt kuksolok a pc előtt a hall sarkában. rosszabbul élünk mint 25 év múlva :o)))

horas 2010.01.24. 20:01:00

@Iustizmord: IS.meg azért vmi futballistára emlékeztető ember üljön azért a padon is.

horas 2010.01.24. 20:02:12

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Vissza jön Eto'o sztem Pandev ugyanúgy marad a kezdőben nyomatjuk a 4-2-3-1-et.Pandev sokkal kiegyensúlyozottabb mint Balo-kapitány...

horas 2010.01.24. 20:03:04

@Iustizmord: Majd ha család fő leszek nekem se lesz nyugodj meg! :)

touristique 2010.01.24. 20:04:33

Quar remélem már a Veloso csere miatt maradt ki a szűk keretből. Muntari meg remélem összeszedi magát.

Iustizmord 2010.01.24. 20:06:34

@horas: off: mikor megnősültem, apósom megmondta: első a gyerek, aztán a kutya, és a végén jön a férj. ha jut rá idő. mára kiderült, nem rosszindulatból mondta. TAPASZTALATBÓl. LOL.

szóval becsüld meg míg otthon / egyedül /max a csajoddal élsz :o)))

on.

horas 2010.01.24. 20:06:56

@touristique: Na te tudsz vmi átlagosnál többet erről a csávóról?
Muntari-t egész egyszerűen emberfogásban rá Ronaldo-ra aztán jó van.

Althedokan 2010.01.24. 20:07:15

@horas: nálunk sikeresen elértem, hogy a család majd a felvettet nézze, én meg izgulhatok, hahaha, bár apukám is szívesen nézi ezt, szóval no problemo... na lássuk mit kezdünk egymással, bakker egész nap ezen izgultam...:D és még mindig csomó idő

horas 2010.01.24. 20:07:48

@Iustizmord: A legutólsót már nehéz...:)

horas 2010.01.24. 20:09:09

@Althedokan: JA ilyenkor nem mozog annyit a mutató...
Családi témához annyit én meg bunkó vagyok menjenek a szobámba...
:)

Iustizmord 2010.01.24. 20:10:23

@horas: akkor ha nehéz, nincs más csak a nősülés . két ember, ha már nem tud moit kezdeni egymással, mit tesz? összeházasodnak. :o)

by nemjuteszembe. zsidó származási newyork-i neurotikus klarinétos szinész-rendező az annie hall-ból.

neeskens 2010.01.24. 20:11:07

Sziasztok!

Valaki tudna mondani egy működő linket, ami tuti az Inter-Milanhoz?

A kocsmáig hideg van elmenni, tv-m nincs.Plíz.

horas 2010.01.24. 20:11:33

Kiváncsi vagyok Várhidi miket fog beszélni,miért van az,hogy semmi olyat nem mond amire rálehet csodálkozni,hogy 'tényleg,vazze!'

Iustizmord 2010.01.24. 20:12:08

ON a milan kp-ja szvsz nagyon stabilnak tűnik, flaminivel variábilis. egyedül favalli aggódást keltő, a két szélső megbízható középszer, csatárok ígéretesek.

horas 2010.01.24. 20:12:48

@Iustizmord: Utóbbi kisebb-nagyobb gondot okoz,what?

horas 2010.01.24. 20:14:45

@neeskens: Ilyenkor én már havernál ülök,egy órája,aki persze utálja a focit! :)

Iustizmord 2010.01.24. 20:15:27

@horas: várhidi az itt a piros hol a pirosra gyúr a magnetboard-on. whatever.

bár az abszolút zéró az volt amikor kovács káélmán volt a colour commentator a (?) 2006-os vb-n (?).

mit mondja black-and-white nyomta. :o)))

horas 2010.01.24. 20:16:06

@Iustizmord: Hát azt kell,mondjam,jobb mint a Cambio-Muntari-Zanetti hármas.

horas 2010.01.24. 20:19:15

@neeskens: Utoljára Barca-Inter mecset néztem havernál -nincs digim-,persze totál laikus,meccs végén megkérdezte tőlem,bájosan.
'Te miért ezeknek szurkolsz?'
:)

Iustizmord 2010.01.24. 20:19:26

@horas: a nősülés a gond vagy a színész neve? nekem mindkettő :o)))

rájötte: woody allen

(nice woody quality sort of word.)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 20:19:49

@Iustizmord: Woody. Aki nem tudja, tanítja és aki még a tornát sem tudja tanítani, abból lesz a kommentelő :-D.

horas 2010.01.24. 20:20:06

@neeskens: My2p biztos találsz,mást nagyon én sem tudok...

Iustizmord 2010.01.24. 20:20:10

@neeskens: fentebb vannak linkek, olcvass vissza

horas 2010.01.24. 20:21:28

@Iustizmord: Ja azt hittem témához kapcsolódik vmi poén akar lenni,azért nem értettem.A nősülés sem megy nem is erőltetem!:)

Iustizmord 2010.01.24. 20:21:36

@popp: aki meg kommentelni sem tud abból a sport1-2 meghívott szakkommentátora. :o)

Iustizmord 2010.01.24. 20:23:09

@horas: nem is a fiúk erőltetik, trust me.

gasbert 2010.01.24. 20:23:48

@neeskens: Picit visszaolvassa rálelsz egy linkre Piii jóvoltábol ahol lehet majd nézni a Sport 1-et elég jó minőségben . Vagy hanem ott van a bet365.com , egy egyszerű regisztrálás után itt is lehet nézni a meccset.
Vagy ha esetleg egyik se menne akkor a www.myp2p.eu oldalon találsz még számtalan lehetőséget .
Remélem tudtam segiteni.

Iustizmord 2010.01.24. 20:24:21

na jó, a zasszonyt ráduáltam h inkább olvasson a lurkóknak, megyek serért a sarki kiskoszosba, de azért tán benézek játkmegszakításokkor. remélem nem lesz sok

forza milan

horas 2010.01.24. 20:24:55

@popp: A legjobbakat mindenhol eltanácsoljak,mindenki félti pozicióját! :)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.24. 20:25:56

@Iustizmord: szívünkből szólsz, tezsvérem :)

Iustizmord 2010.01.24. 20:27:55

benito, vazze, privátban foglak floodolni a szarkasztikus diszkriminatív beszólásért. ha majd lesz limit hoy hány komment / nap, akkor.

komoly volt.

horas 2010.01.24. 20:28:05

Jó lenne külső tényezők nélküli meccsről beszélni majd a jövőben...

horas 2010.01.24. 20:29:41

Milito gólt lő,ez hír?
:)

drdugo 2010.01.24. 20:41:58

jézusom favalli a kezdőben. hát ilyen nincs... ránézek a hátsó alakzat névsorára és kiráz a hideg. elképzelésem nincs hogy ebből hogy lesz inter verés. de ne legyen igazam.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 20:48:07

Azért ha nem Dinho az, aki becsúszik így, akkor tuti a lap.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 20:49:09

Jó kis Sneider piszka kezdésként!

Mr.AT 2010.01.24. 20:50:37

@Iustizmord: Van ez a Raiffeisenes reklám, ahol a barátnői gyűrű darabszámra akar venni mindent, egyesével, az új, fantasztikus megtakarítási cross-sell programot kihasználandó.
Qrvára ez jut rólad eszembe mindig, karakterszám/komment relációban.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.24. 20:55:22

mi afasz van itt? ezek rohannak fel-alá...

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.01.24. 20:56:30

Inter söprés, pont ekkora a különbség a két csapat között.

Lacóka 2010.01.24. 20:58:00

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: azért a szöszke védő nélkül nem sikerült volna

Gabez 2010.01.24. 20:58:41

Bíztam Militoban - és Pandevben. Fújják le! ;)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 21:01:36

@Lacóka: @Anthony - awkward silence: Teljesen igaz, de el kellett oda jutnia a labdának.
Egyszerűen felrobbanok a méregtől, hogy egy ilyen kvalitású fickót dobott ki, mint a hulladékot Lotito, komolyan, ez az utolsó szemét ember, ilyen elnök nincs még egy. ...%&@...
Egy klasszissal jobb az Inter eddig, és nagyon jó a meccs!

Lacóka 2010.01.24. 21:03:16

negyed óra alatt egy kapufa, egy gól, meg két dida védés... mondjuk ehhez a milan védelemhez képest a MU egy hónappal ezelőtti sora (carrickkel meg fletcherrel) betonfal

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.24. 21:09:06

meddig bírja ezt a tempót az inter? mondjuk, nyilván akarnak még1-et, osztán visszavennének. gyilkos az iramuk. a milánosok arcán is látszik az idegesség.

Iustizmord 2010.01.24. 21:13:59

hát ez nem volt szép ha nyer az inter azért. ha nem. akkor azért.

Iustizmord 2010.01.24. 21:14:36

@Mr.AT: nemtom miről beszélsz de látom h nem hízelgő.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 21:15:20

Azért ez a Rocchi nagy fax. Többször akadályozta egyik vagy másik játékost akadályozza, aztán kiállít egy ilyen baromságért, így belenyúl a meccsbe. Amúgy eddig jó kis derby. Szerintem a kiálítás előtt nem volt reménytelen a Milan sem, de az Inter valóban jobb.

horas 2010.01.24. 21:15:32

NA erről beszéltem gratulálok,a legszebb,hogy a Milan-nak máshogy esélye sem lett volna...

Titi120 2010.01.24. 21:16:24

Ritkán lát az ember ilyenért pirosat, de nem tudom sajnálni Sneijdert, ilyet nem engedhet meg magának.

Iustizmord 2010.01.24. 21:19:21

szal a kiállítás nem volt szép / szükséges de már látom kompenzál a spori. a 30. ban be lhetett volna fújni maiconnál, majd ambonál, majd antonininél a balosn.

Lacóka 2010.01.24. 21:20:03

@Klárensz: sneijder előadta heath ledger "joker tapsol" műsorát

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 21:20:05

@Titi120: Egy ilyen meccsen, derbin, hangulatban, ilyen hamar, a semmiért kiosztott piros óriási játékvezetői hiba. Óriási.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 21:20:14

@Titi120: Üm. Ez egy feszült derby és egy perccel azután miutána spori akadályozta. Puhl Sanyi mondta egyszer, hogy játékvezetőnek sem kell mindent meghallania.

Klárensz 2010.01.24. 21:20:49

@Lacóka: köszi, akkor ez olyan volt, mint amiért egyszer Rooneyt is kiállították

hatoldal 2010.01.24. 21:20:49

egy sárgát megért.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 21:20:49

@Lacóka: :DDD

@Klárensz: Szövegért, gúnyolódásért kiállította a játékvezető Sneijdert.

Piiii 2010.01.24. 21:20:57

ez a rocchi mekkora egy vacak bíró.. 11est persze minek adni a Milannak. pedig ott állt 10 méterre max. fogalmatlan...

Lacóka 2010.01.24. 21:22:31

@Lacóka: @Klárensz: csak kifejtem bővebben. lucio indult el, felrúgták/elesett (visszajátszásból (nekem) nem volt egyértelmű), sárga és szabad a milannak, amire sneijder meglehetősen gúnyosan tapsolt rocchi orra alá (meg lehet h mondott is vmit, ez még nem derült ki)

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.01.24. 21:23:12

@Klárensz: Sneijder alaposan megtapsolta a spori amúgy helyes ítéletét, majd annyit mondott, hogy _brávó_ (Ilyet utoljára Mourinhótól láttam, szintén pirosért, röhej)

Pár perccel korábban a spori akadályozta Sneijdert egy lövésben, azon is mocskosul kiakadt a holland, gondolom benne maradt a bíróban.

Mindenesetre nevetséges a kiállítás.

nalazo 2010.01.24. 21:24:24

Rocchit a következő napokban kicsavarja és ledarálja az olasz sajtó.

Titi120 2010.01.24. 21:25:24

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @popp:

Szomorú, hogy egy ilyen meccset ez dönt(het) el, de ilyen viselkedés nem való a pályára.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 21:26:56

@Titi120: Nem való, persze, de szükséges velejárója. Pont az ilyen tűz miatt nézzük az ilyen meccseket.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 21:27:02

@heinrich: Az a fajta mundérvédő spori ez, aki a pofázásért kiállít, de az emberölésért nem.

Titi120 2010.01.24. 21:29:08

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Ez szerintem egy az egyben ugyanaz a kategória, mint Van Bommel bemutatása annak idején.

hatoldal 2010.01.24. 21:29:56

De ez meg sem kottyant az internek, látszólag.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.24. 21:31:16

most vannak pariban kábé... Ronny meg mekkorát villant 4 ember között. kiváncsi vagyok, hányan fejezik be ezt a meccset.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 21:32:17

@Titi120: Azért egy tapsot és "bravo" kiáltást változatlanul nem tartok nagy bűnnek. Bommel pedig azt is szívta, hogy utaztak rá a játékvezetők, a vége felé már jogtalanul.

Titi120 2010.01.24. 21:32:52

@nalazo:
Beckham a fék a Milan gépezetében.
Óriási minőségi romlást okozott a Pato - Becks kényszerű csere a piros - feketék játékának minőségében.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.24. 21:33:08

kettős emberhátrányban van az inter (muntari)

horas 2010.01.24. 21:34:40

Na mindegy a Milan lufi kipukkadt...

nalazo 2010.01.24. 21:35:34

@_benito: Egyet értek. Muntari helyett még Vitár Róbert vagy Dobor Dezső is jobb lenne.

krysal 2010.01.24. 21:35:43

@_benito: ebben mondjuk egyetértek...

(csini az avatárod, mondták már?)

Titi120 2010.01.24. 21:36:08

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Van Bommel abban az esetben azt szívta meg, hogy türhő volt, ahogy az olyan, ugyanúgy az ilyen viselkedés se megengedhető.
Rossz példát mutat a gyerekeknek. :)
Úgy néz ki, ez egy holland sajátosság ...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 21:36:47

@Titi120: Ó ilyesmi még kispályán is előfordul haverok közt, nemhogy egy ilyen derbyn. A spori a szünetben odahívja tagot és megmondja neki, hogy tiszteljük egymást fiú.

Il Capitano 2010.01.24. 21:37:07

Juve-szurkolóként egészen sajátos "élmény" nézni, hogy mire képes a Milan, amikor nem a Juventus, hanem egy csapat az ellenfél.

Bonera meg hogy süllyedt odáig, hogy a Serie A egyik legígéretesebb hátvédjéből Favalli cseréje lett? :(

Iustizmord 2010.01.24. 21:37:18

na, ha Mr AT és benito nem nehezményezi:

1. a milan nem támad csak támadgat. boriello egyedül 5 védő közt örlődik, a legközelebbi milanosmin 10 m-re.

2. ehhez képest az inter (pláne a pirosig) marha gyorsan átjátsza a nemlétező milan-védekező kp-t, és kurvajól kontrázik.

3 a spori sok mindnt benéz. kicsiket ugyan, de benéz

4 egyébént is fogalmatlanok a milan-ámadások. ronnie ott van, ppörög, de őaz ún egy fecske. bekám sehol, gattuso nem harap, antonini jó, jobbszél sehol.

a védelem minden labdarávezetésnél összeszarja magát.

dida jó.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.24. 21:37:49

vagy 30 mp-ig tapsolt belemeredve a bíró képébe... valami baja volt Sneijdernek szemlátomást. egy gyors nyugtatóinjekció talán segíthetett volna. szvsz az öltözőt is szétrúgja most. pedig nem volt ilyen korábban, vagy igen?

Titi120 2010.01.24. 21:42:12

@popp:
Kispályán ilyenért úgy küld le a spori, hogy a szeme se rebben.

gasbert 2010.01.24. 21:43:00

@horas: Ha kikapunk is , még fellehet fújni azt a lufit ;)

horas 2010.01.24. 21:43:19

Arról nem beszélve valószínüleg szétfogja kompenzálni a meccset...25 ik perc körül bajnoki címet eldönthető meccsen,kiállítani reklamálásért?
Ezt az ember kitíltani mindn stadionból!!!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 21:43:35

@Titi120: Ezt sajnos tanúsíthatom. Azt viszont tartom, hogy ilyen helyzetben, ilyen meccsen ez simán elnézhető volt, sőt.

Iustizmord 2010.01.24. 21:44:06

továbbá:

1 van bommelre utazni nem bűn hanem a játék szeretete.

2. nem értek egyet estikornél stbvel, nekem az a szimpi ahogy a kézisek / rugbysek nyomják. ott SOHA nincs dumálás, SOHA nem viszk el a labdát, mert azonnali helyben felkonc. ez kéne a focipályára is, itt túl sok a játékvezetői inzultus, gusztustalan sportszerűtlenség. ilyen pl nfl-ben, rugbyben nincs. amit a spori mond az úgy van. és nem máshogy. és kész.

3. bekám nem játszik. le is kén cserélni

4. örülök a juventinok kárörömének (az a legszebbm, ugyi) de tényleg jobb az inter . sajna.

horas 2010.01.24. 21:45:08

@gasbert: HA nincs ember elöny már meccs sincs...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.24. 21:45:44

azé Murinnyo se semmi, hogy nem cserélt arra 15 percre... mondjuk, kiderült, hogy nem kellett.

gasbert 2010.01.24. 21:46:29

@horas: Tény h jobb volt az Inter a pirosig , sőt még most is nagyon is meccsbe vannak . De ezt még Te se tudhatod ;)

Piiii 2010.01.24. 21:47:46

@horas: az már megvolt.nem adott meg egy tizit a milannak egyértelmű kezezés miatt...

horas 2010.01.24. 21:48:14

@anonim222 [semleges néző]: Muntari-t lekell venni sok labdát ad el és nem fogja tudni nem kiállítani a majom akár mennyire kompenzál majd...

Iustizmord 2010.01.24. 21:49:03

@horas: Arról nem beszélve valószínüleg szétfogja kompenzálni a meccset...

bizony, már teszi is. még szép hogy ezt egy interes írja le.

hába, a kivételesen objektívek egyike. még ha nem is zeiss. vagy schmidt and bendtner :o)))

@Klárensz: bezony sérülés után van bonera, de szvsz nem akkora szám. de favallinál jobb.

és fenntartom h maicon kezezett a 30.ban.

és azt is hgy a focit meg kéne a bíróval üvöltő reklamálóktól (egyűltaán: a reklamációtól) tisztítani. tűzzel-vassal, ha kell meccsenként 5 kiállítással, 15 sárgával.

Titi120 2010.01.24. 21:50:18

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Én is sajnálom az esetet, de utálom ezt a fajta viselkedést és ennek az elharapódzását a futballpályákon.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 21:51:48

@Iustizmord: Oké, de ezzel sok elveszik abból is, amit ma focinak ismerünk és szeretünk, valamint a szenvedély. Ezért sem szeretem az amerikai sportokat, mint egy nagy, korrekt show műsor, 0-99 évig. A foci, az igazi foci más.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.24. 21:52:24

@horas: szerintem nem szedi le, megvárja a pirosat, hogy legyen hangulat. azért 2.-nak pirosat nehezebben osztanak már, még Muntarinak is.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 21:57:59

@Titi120: Ez nem rajtad és rajtam múlik, hozzátartozik és kész. Lehet elfogadni és utálni is, nem változtat a tényen.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 21:58:56

@Iustizmord: Azt ne felejtsd el, hogy az nfl-ben és asszem rugbyben is megadják azt a tiszteletet a sportolóknak, hogy igénybe veszik a videóbírót vitás esetekben. A focipálya meg egyes naív elképzelésekkel szemben nem a lordok háza.

Iustizmord 2010.01.24. 22:08:54

boriellot nem tudják tartani.forza

Iustizmord 2010.01.24. 22:10:35

@popp: a foci urak sportja amit az alsóbbnép játszik. a rugby az alsóbb nép sportja amit urak játzanak.

idézet: nem tudom honnan. vmi angol. (biztos rugbysektől)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 22:11:50

Ezekkel a kontrákkal viszont vigyáznia kell a Milannak. Milito és Pandev nagyon érzik egymást.

krysal 2010.01.24. 22:12:14

Az a nevetséges inkább, hogy Wesley egy tökéletesen felesleges pillanatban, helyes játékvezetői döntést illetően kezdett bohóckodni. Ha teszem azt egy kétes (vagy legalább nem ennyire látványosan helyes) döntésnél teszi ugyanezt, max sárga, annyira megszokott az ilyen viselkedés, pláne a csizmában.

Szóval egyrészt Sneijder magának köszönheti, pszihiátert neki (hátha itt nem utasítja vissza, nem úgy, mint tőlünk), másrészt túlreagálta a bíró. Kompenzálnia meg max ezzel volt mit, mert a tizi jogos lett volna.

(..amúgy kiirtani az ilyen viselkedést? El tudnátok képzelni, hogy Totti nem szimulál, hogy Cé nem grimaszol, hogy Rooney nem üvölti le a bíró fejét?)

Iustizmord 2010.01.24. 22:13:27

inter kontrák gecijók.

milito kurva jó, nem értem miért nem kellett a barcanak s mit bohóckodott a genoaban

pandev is jól nyomja.

respect

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 22:15:00

Na tessék Pandev. Nagyon jó igazolás volt.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 22:15:03

@popp: Minden egyes alkalommal mikor Pandevre nézek, képzeletben egy tűt szúrok a Lotitót ábrázoló, fejemben létező varázsbabába.

@krysal: Oké, én ezt is értem, de nem tudnám elképzelni. :)

Lotito! %@&##&@%!!!

Piiii 2010.01.24. 22:15:11

ez a Didagyerek mit csinál??? neki nem védenie kéne???

de niro 2010.01.24. 22:17:45

Na ezért nem lehet hinni a Milannak. Fantasztikusan szar csapat.

Titi120 2010.01.24. 22:18:53

@krysal:
Nem a szimulálásról vagy a grimaszolásról van szó, ezek nálam beleférnek. A problémám azzal van, ha valaki nem adja meg a tiszteletet a másiknak.

Mindazonáltal az Inter ismételten megérdemelten lesz bajnok.

drdugo 2010.01.24. 22:24:16

édes istenem. csak tudnám miért játsszuk ezt a lófasz ívelgetős focit. semmi értelme. ilyen szinten ez már rég nem működik. az inter a második gol elotti pandev kapufánál pontosan megmutatta mit és hogyan kell játszani 2010-ben.
borriellot meg a szünetben már le kellett volna hozni, komoly ellenfelek ellen használhatatlan. nem csak az utolso 6 helyezett ellen kell villogni. tipikus operettfutballista.
bar igazábol a védelmen ment el a meccs, abate, favalli, hányszor kell még bizonyítaniuk, hogy nem ütik meg a milan szintet?

raoul_duke 2010.01.24. 22:26:06

Boriello rőtyéjén látszik, hogy megérkezett Beckham a csapatba. Más terve nincs mára a csatársorral Leonardonak.

Klárensz 2010.01.24. 22:26:53

@de niro: :D

Nem-nem. A Milan egy lufi, a Juve a szar csapat.

Iustizmord 2010.01.24. 22:30:06

@Klárensz: nem lufi. csak az inter most jobb.

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.01.24. 22:31:12

ezt a Militot más csapatban szivesebben látnám.
jól tolja,meg szimpi is.

duran6 2010.01.24. 22:35:14

El se hiszem, hogy ezt az Intert nyelte le keresztbe a United anno. És én még ettől a "fasza" milántól féltettem az ördögöket. Ugyan kérem!

de niro 2010.01.24. 22:35:36

@Klárensz: Ahogy jobban tetszik. Hidd el, drukkoltam a Milánnak, az Intert kifejezetten utálom, de ez siralmas, amit elővezetnek.

A Juve rossz formában van, szerintem főleg az edző miatt, míg a Milan állítólag most van a csúcson. Nagy különbség.

Klárensz 2010.01.24. 22:36:18

@Iustizmord: Az Inter jobb, már évek óta, de ugye most ment ez a "most kipukkad a lufi" szöveg. Na mindegy, sokkal jobb egy lufi, még ha ki is pukkanhat, mint egy szarkupac, ami messziről bűzlik.

raoul_duke 2010.01.24. 22:37:34

@de niro: a Milan legutóbb talán 2007-ben volt a csúcson.

Klárensz 2010.01.24. 22:38:10

@de niro: Most van a csúcson az igaz, de egy papíron is erősebb csapattól, nem mellesleg a bajnoktól még ilyenkor is ki lehet kapni simán, sajnos.

de niro 2010.01.24. 22:39:13

@raoul_duke: Nyilván nem arra gondoltam, hanem erre a szezonra.

giacinto 2010.01.24. 22:39:37

5 perc? mire vazze?

"until they score"?

Piiii 2010.01.24. 22:40:42

ezt 1-0nál kellett volna bíró elvtárs..

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 22:41:10

A sors igazságot szolgáltatott, mert erre büntetőt adni...

de niro 2010.01.24. 22:41:44

@Klárensz: De ilyen kilátástalan játékkal 75 percen keresztül 10 ember ellen?? Én kedvelem a Milánt, nem bántó szándékkal mondom.

Romanes eunt domus 2010.01.24. 22:42:10

Gratulálok az Inter-szurkolóknak.

Piiii 2010.01.24. 22:43:36

mourinhonak meg mekkora arca van: kb mintha azt mondta volna, hogy pfff mit akartok kispajtások.. hát nem lett szimpatikusabb

raoul_duke 2010.01.24. 22:44:07

@de niro: erre akkor azt válaszolom, hogy "Favalli, Jankulovski" :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.01.24. 22:44:17

LOL, a kamukiállítások és a szokásos kamutizivel karöltve a sors igazságot tesz. :DDD

giacinto 2010.01.24. 22:44:30

@Piiii: ugyse rúgja be, akkor minek.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 22:44:37

Ez a nagy különbség, hogy az Inter akkor nyújtja a legjobb formáját, amikor arra szükség van. Nagyon kíváncsi leszek mit fognak nyújtani a Chelsea ellen, itt minimum egy klasszis különbség volt mindenben a két csapat között. Szép győzelem volt, egy jó meccsen.

Lacóka 2010.01.24. 22:45:06

@duran6: egy összeszedett védelem ellen nincs ötletünk. ha minden jól megy, addigra a MU-nak lesz egy ilyenje. a Milan védelme meg (nesta nélkül) hígfos

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.01.24. 22:45:14

Lustizmordnak pedig grat a tisztes helytállásért. :))

giacinto 2010.01.24. 22:45:22

Mátrix Berlusconi álarcban LOOOOOOOOOOOOOL

:)))

Iustizmord 2010.01.24. 22:45:42

szép győzelem, grat az internek.

mondjuk most sem értem horas-t miért parázik zanettitől, tökre ott van. ő az az internek mint volt maldini a milannak.

duran6 2010.01.24. 22:47:14

A milánt MEGALÁZTÁK! Ennyit ért ez a qrva nagy hype... A milán így a milán úgy. Persze. Grat az Internek!

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.24. 22:48:08

Ezt így nagyon megérdemli az Intert. Hasonó tizi volt mint tegnap Tottié, de a mi Capitanonk egy hangyányival jobban helyezte, de Buffonnak sem sok hiányzott. Gratula az Internek, ezt megérdemelték! Ilyen hozzállással lesz sansza Chelsea ellen is.

Mindazonáltal továbbra is azt mondom, hogy jó csapat a Milan. Ha Milan hozza a Fiol elleni meccset akkor még lehet seanszuka Scudettora, ha viszont kikapnak mi kerülünk közel az ezüsthöz.

drdugo 2010.01.24. 22:48:16

ennyit erről. a kiesőjelöltek és az éppen rossz formában lévő csapatok ellen már megy a játék, komoly ellenfél ellen viszont nagyon kevesek vagyunk.
de tényleg nem tudom mit akartunk azzal, hogy szinte minden labdát felíveltünk, mikor állandóan 2-3 ember volt az amúgy is lófütty borriellón. de ronaldinhora is érvényes, hogy nem csak az alsóház ellen kell villogni. a védelemre ugyanez igaz, a serie b-be való abate és favalli páros két megmozdulásán pont el is meccs.

Iustizmord 2010.01.24. 22:48:19

@Great Cornholio: köszi, köszi, remélem őszinte :o)

de kérlek figyelj rá, a Iustizmord kezdete egy dba kapitális "i" betű.

Klárensz 2010.01.24. 22:48:52

@de niro: Azt mondom, hogy ez benne van sajnos. Az Inter a Serie A-ból bármelyik csapatot képes megverni emberhátrányban, sőt. Az Inter emberhátrányban olyan, mint a sebzett vaddisznó, az elmúlt években, ha emberhátrányba kerültek, garantált volt a győzelmük.

nalazo 2010.01.24. 22:49:07

@giacinto: Az nem Toldo volt?

Köszönjük fiúk! Ez gyönyörű volt! Így van esély a Chelsea ellen.

raoul_duke 2010.01.24. 22:49:17

@duran6: megalázták a lófaszt.

Mourinho azért igazi Interbe való alak.

gasbert 2010.01.24. 22:49:30

Grat az Internek innen is . Ma az Inter ismét jobban akarta a győzelmet mint az ellenfele , ez nem az a Milan volt aki sorba nyerte a meccseit .
Nem kötözködésből de miért is volt kamutizi ?

Iustizmord 2010.01.24. 22:51:22

fiúk, lányok, nem értek 1 dolgot. a milannak ment az elmúlt x hétben. jl nymták, kisebb csapatok ellen. sokak szerint ez lufi meg túlhype.

szvsz meg apróbb feltámadás.

jött egy erős csapat: uve. lelépték.

sokaknak nem tetszett.

jött egy még erősebb: inter: kikaptak

ez van, de a megalázót, lufidurranást, stb nem használnám. a jobbtól kaptak ki és kiderült ha az inter most tényleg kétség kíyvül jbb.

ez van, van hová fejlődni. forza.

duran6 2010.01.24. 22:51:25

@raoul_duke: Persze hogy égett a milán. Ezen kár is vitatkozni. Hülyét csináltak a milánból.

gasbert 2010.01.24. 22:51:26

Hát erre nincsenek szavak .

Grat az Internek!

Klárensz 2010.01.24. 22:51:50

@gasbert: Tudod, Milan tizi=kamutizi.

gasbert 2010.01.24. 22:52:18

Egyiket kilehet törölni :D

raoul_duke 2010.01.24. 22:52:59

@duran6: jaaa, hát ha ezen kár vitatkozni, akkor ne tegyük.

sh4d0w 2010.01.24. 22:53:11

Gratula az Internek, egyértelműen megérdemelték a győzelmet!

A csapat és Leonardo meg megérdemel egy fenékenrúgást. Ha egyszer az ellen támadásban legfontosabb játékosa kiállíttatja magát, a kapuhoz kell szögezni őket. Ehhez képest a második félidőben összesen 15 percig nyomtunk úgy, ahogy kell.

Pirlo végre elfelejthetné a szabadrúgásokat, iődszámításunk kezdete óta nem talált kaput; Ronaldinho meg a 11-esekről szakadhatna le, nem elég koncentrált ahhoz, hogy mindig ő rúgja.

Sajnos a bajnokság megint nem lesz nagyon izgalmas - hacsak megint el nem tippmixeli az Inter. Egyértelműen a Serie A legerősebb csapata, a többiek meg hozzá képest pozicionálják magukat és vehetnek példát az igazolásokról.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.01.24. 22:53:14

Izomból rákúrni arc előtti kézre kamutizi. Megmondta Puhl, ha kéz keresi a labdát az szabálytalan Sándor is,

Lacóka 2010.01.24. 22:53:30

OFF
Elefántok - algírok 2-3, mindenki oda, nagyon durva rúgdésfuss megy :D

gasbert 2010.01.24. 22:54:00

@duran6: Te tanulj meg irni barátom . ;)

@Klárensz: Tudom , csak kiváncsi vagyok hogy mióta nem adnak kezezésért szabadrúgást , ergo a 16oson belül büntetőt .

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 22:54:20

@gasbert: Hogy vehette volna el a kezét Lucio? Ráadásul az arca elé kapta, képtelen lett volna nem a labdához érni, de nem ezen múlt.

GGG77 2010.01.24. 22:54:54

Abate, Favalli, Borriello, T Silva...
Ilyen emberek egyáltalán hogy a f@szba húzhatnak magukra Milan mezt!?
Gallianiéknak baromira illene már elgondolkodni azon, hogy akarják-e újra Európa (és ezzel Olaszország) élén látni a Milant, vagy tovább süllyesztik a középmezőny felé? Ahhoz viszont az kell, hogy mondjuk egy Kakanak eszébe se jusson máshonnan nyugdíjba menni, mint a Milantól.

FORZA MILAN!

Ja, és persze Chelsea... ;)

sh4d0w 2010.01.24. 22:55:27

Jah, Leonardót meg a rossz cseréi miatt kéne megbillenteni; véletlenül sem a harapós Pippót hozza be, hanem Huntelaart, aki olyan vékony, mint a ropi...

de niro 2010.01.24. 22:57:26

@Klárensz: Meg amikor 11-en vannak. Kurva unalmas.

GGG77 2010.01.24. 22:57:27

@gasbert:
Nem volt szándékos a kezezés, ezt el kell ismernünk.

FORZA MILAN!

Everred 2010.01.24. 22:59:06

@Iustizmord: a jelenlegi Juventust erős csapatnak titulálni... hát nem tudom. Maradjunk annyiban, hogy jó játékosállománnyal bíró csapat.

sh4d0w 2010.01.24. 23:01:42

@gasbert: Az a kamutizi, amit GC annak minősít; jó, hogy nem Milan-szurkoló.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 23:03:13

@sh4d0w: Nem tudom ezen miért kell erősködni, mikor nem ezen múlt. Meg lehetett persze adni, mert kezet ért, de teljesen passzív kezezés volt, az arcát védte Lucio.

Iustizmord 2010.01.24. 23:03:52

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: tudo, ahogy a grundon mondják: önvédelem. de az másik sportág. 10/9 megadják.

@duran6: nem égett. jobb volt az intr (sokkal), de ez nem égés. az őszi 4-es volt az égés.

@Great Cornholio: igen, aki így meg tudja lőni az akár háttal a ficakot is, akkor minek kézre lőni? :o)

@Klárensz: a sebzedd wilde sau találó

@GGG77: szvsz egyik se volt gáz, boriello küzdött s fejelt (akakamauri, akint annyian szopiznak), t.silva nem hbázott, abate is csak 1 kicsit, favalli meg csak a gól előtti szabinál, de az megesik mindenkivel. ÁLTALÁBAN volt fogalmatlan a védelem, nem volt összefogva a kontrák ellen, de ehhez kellett volna egy védekező kp sor is.

na, @_benito , öszefoglaltam, most örülünk, Vincent? :o)

Iustizmord 2010.01.24. 23:07:42

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: a tizin biztos azért erőlködnek mert ha bemegy akkor van még 2-3 perc, és mint tudjuk a remény hal meg utoljára. legalábbis a mu-bayern bl döntő óta.

raoul_duke 2010.01.24. 23:07:44

@Iustizmord: te, azért Abate meg Favalli egy-egy "kis hibájából" 2 bekapott gól lett!

horas 2010.01.24. 23:08:55

"Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal,és amazokra akik testvéreim ármányos elpusztitására törnek,és majd megtudjátok,hogy az én nevem az ÚR,amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok."

Nins Inter szurkoló aki nincs extázisban!Az év meccse volt.Ember nem gondolta volna,hogy az őszi 0-4 nél is jobban meglehet alázni a Milan-t!
Egy kis szerencsével rúghattunk volna megint 4-et.

Pazza,Pazza!
Köszönöm!

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.24. 23:08:59

@Iustizmord: szupcsi vagy

becksi helyett a szünetben jöhetett volna pippo, seedorfot nem is értettem, mi a tökömnek hozza be. hogy tapossák egymás sarkát pirlóval 30 méterre a kaputól?

ennyivel jobb csapat az inter, még 10 emberrel is, nem vitás. ettől még a milan nem lett rosszabb csapat, csak megmutatta, hol van a helye az interhez képest.

freiwald 2010.01.24. 23:09:16

Gratulálok az Internek és szurkolóinak! Mourinho hatalmas pofája ellenére is nagyon megérdemelték ezt a sikert, mint ahogy a Milan is nagyon megérdemelte ezt a vereséget! Ilyen teljesítményért ez jár és nem más. Talán végre a vezetőség is felfogja, hogy illene érdemben igazolni.
FORZA MILAN!!!

Iustizmord 2010.01.24. 23:12:12

a kérdés inkább úgy merül fel, h miként lehet hogy az inter milito, pandev, muntari sneijder szintű játékosokat igazol, részben a seria a-ból, akiket be is épít, miközben a milan 3-4 éves struktúrában nyomja, akit meg megvesz, vö, huntelaar, csak nézik a meccset.

antonini az egyedüli makinek örülök, , ha jól emlékszem haza nevelés. mondjul akrmit mondanak abate se szar. csak még egyik se klasszis. szemben az előbbiekkel.

giacinto 2010.01.24. 23:12:44

@Iustizmord: nem égés 70 perc emberelőnyben egy "must win"-meccsen gól sem lőni, egy legjobbjait nélkülöző csapat ellen? (Etoo, Sneijder)

Althedokan 2010.01.24. 23:12:46

Mindenekelőtt, a spori kritikán aluli volt, ide-oda. Persze nekünk nem adott meg 11est, ami után ki tudja mi lett volna, de kétségtelen, hogy ilyen harmatos játékkal nem megyünk semmire. majdnem végig többen voltunk de egy épkézláb helyzetet nem tudtunk összehozni, Boriello nagyon jó, de ha 3man vannak rajta egyszerre állandóan akkor senki sem tudna alakítani. Ronaldinho nem találja el a labdát, a 11est kihagyja, Pirlo balf@sz, hátrafelé játszik, sarkazgat, nem tudom mit képzel, Abate nem támadt fel, Favalli hozta magát, de hogy T. Silva nem vehet magára milan mezt azt a legkevésbé sem mondanám, jelen meccsen a legjobb védőnk volt, és amugy is elég jo, én szeretem, Huntelaar, no komment, A f@szkalap Maicon meg dobálja magát és ebből is gólt kapunk, megjegyzem Dida tehetetlen volt, szerintem jó kapus. Leonardo meg későn cserél szarul, bár Seedorf kellett a játékunkba, de Beckham se tudott sokat mutatni. Azt gondolom, nem nőtt fel a Milan a feladathoz, már a meccs elején is látszott, mikor mindenki össze vissza rohangált, akkor is a Milan játékosok álltak egy helyben, míg az Inter futott, a pofám leszakad, ha így akarunk bajnokságot nyerni akkor hajrá... komolyan ez nem volt teljesítmény, 75 percen keresztül tologattuk a labdát fogalmatlanul, Nem tetszett, nem jött be a remény, de még nincs vége az évnek! FORZA MILAN

Iustizmord 2010.01.24. 23:14:43

@_benito: tündérmackó, kösz a dícséretet. ki is plakátolom.

szvszseedorf nem baj h jött, mert kombinatív, csak löl nm volt kinek. tehátb pippo ténleg jöhetett volna, akár becks helyére.

már holnap javasollak leonardo helyére. :o)

Iustizmord 2010.01.24. 23:19:03

@giacinto: nem, az égés erős. a várakozáson aluli, az helyes.

kezdetben is elismertem h az inter erősebb EZÉRT lenne fegyvertény megverni.

de nem ment, mert a VÁRTNÁL is erősebb, hiába horas sajnálkozó altatása.

az inter védelme és támadói jobbak voltak, a kp meg most nem volt releváns mert gyorsan átjátszották, nem úgy mint a tegnapi roma-juvén. . de ott is kicsit jobb volt az inter.

szal ne akarjon senki a legyőzött ellenbe még egyet rúgni: nem dőlt a paprforma, gőzött azb erősebbik, jobbik, megérdemelten, megmutatta a milan gyengéit, világ viszont nem dőlt.

kárörvendés lehet ON, de nem igazságos

Althedokan 2010.01.24. 23:19:38

csendesen megjegyzem, hogy az agyonistenített inter nagyon tisztátalanul, játékot, embert ölően, mocskosul és becstelenül játszott, amit a két kiállítás is mutat... Ettől függetlenül nekünk mindenféleképpen hozni kellett volna ezt a meccset, nem tettük, szarok voltunk, fejlődni!!!!!

F. M!

nalazo 2010.01.24. 23:20:07

Kellemetlenebb ez a vereség a Milannak, mint az őszi, mert akkor ők voltak emberhátrányban és kaptak ki, most meg ők voltak emberelőnyben és kaptak ki.

Mr.AT 2010.01.24. 23:22:14

Bár nyilván a Milannak drukkoltam, hogy szoros legyen a bajnokság, de teljesen megérdemelten nyert az Inter.
Kb. olyan szinten kapta össze őket a kiállítás, mint anno a 2000es EB-elődöntőben az olaszokat a hollandok ellen.

Ezentúl:
1. Abate Grosso-i magasságokba emelkedett az ifi2ben is pironkodva fogadott gólpasszával;
2. Didának süntenyészetet farfekvéssel, legalább tenne úgy, mintha érdekelné, Pandev szabijáért kb. csak ki kellett volna nyújtania a kezét;
3. A tizenegyes nem volt tizi (Lúciót gyakorlatilag egy méterről izomból pofánlőtték, estében pont a labda és a feje közé jutott a keze, ez vicc, nem tizi);
4. Júlio Cesar ma nálam is javított egy szintet, kezdem elhinni, hogy nem rossz kapus - nyilván nem csak a megfogott tizi miatt.

Gratula az Internek, a mai meccsből mindent kihoztak, ami benne volt. Ha Pandev zseniális zsuga utáni nem kevéssé zseniális pörgetése nem kapufa, vagy a Balotellivel kettesben kilépő Maicon nem akar maga nagy gólt rúgni, ennek is megalázó lett volna a vége.

Nyugodalmas jó éjt az uraknak.

Iustizmord 2010.01.24. 23:22:55

@Althedokan: nem értek egyet, nem játszott tisztátalanul az inter, egyik kiállítás sem emberelleni durva szabálytalanság vlt. és tolták ameccset rendesen, iramosabban mint a milan. adjuk ezt meg, mert igaz.

nakamura · http://mozimocsok.blog.hu/ 2010.01.24. 23:23:05

kár, hogy idén se lesz túl izgi a végelszámolás...

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.24. 23:24:37

@Iustizmord: legalább lenne valaki, akit meg tudna verni a juve :)

GGG77 2010.01.24. 23:31:45

@Iustizmord:
Gyakorlatilag ezt írtam én is. Nem az a bajom, hogy ez a Milan ma este rosszabbul szerepelt, mint, ahogy tud, hanem az, hogy ha jól szerepel, akkor sem áll egy nemzetközi élcsapat szintjén.
Antonini valóban saját nevelés, az igazolások viszont tényleg nem méltóak a Milanhoz.

GGG77 2010.01.24. 23:32:24

@Althedokan:
Nincs igazad, nagyon nincs.

FORZA MILAN!

Althedokan 2010.01.24. 23:33:11

@Iustizmord: igaz hogy nem azért állították ki őket, de ha már Lucio is sárgát kap... Amúgy meg lépten nyomon rúgták az ellenfelet, az hogy a drága bírósportárs ezeket nem fújta be az más kérdés. Kétségtelen hogy nem hoztuk a szintet, de nem az Inter volt jó, hanem mi voltunk szarok, amugy kaptak egy gólt tőlünk meg egyet a bírótól, nem tudom mit képzelt, talán megbánta Snejder kiállítását és kompenzálni akarta... nem tudom, nem tetszett az Inter játékölése

calciomax 2010.01.24. 23:33:14

A Sneideres Pandeves Militos Internek nincs felnivalija a Chelsea ellen sem ebben teljesen biztos vagyok ahogy abban is hgy Ibra nelkul sokszinubb es jobb a csapat jateka!!!!! Pazza Inter!!!!
Ja es Hispan jobb hogy maradtal ezert kar lett volna kiutazni..

Iustizmord 2010.01.24. 23:34:09

@_benito: nézd, keddenként haverokkal kispályáznk, ulibuli alapon. ha szólnál cironak, egy garnitura mezért vállaljuk a megmérettetést. én m-es méretet hordok. a felirat lehet a nick-em. 11-est kérek, opcióval 7-est.

(btw, torino vagy roma mezeket kérünk, az olyan szép színű...)

:o)))

Iustizmord 2010.01.24. 23:36:10

@GGG77: disagree

ma tudás alatt játszotta csapat, de a nemzetközi porondon ez több a semminél. meglátjuk a MU ellen, ha továbbjutás lesz, fasszopkodás is lesz í(pláne ha az inter botlik).

szóval semmi sem 1 értelmű, pláne nem 1 meccsből.

antonininek örülök.

Althedokan 2010.01.24. 23:37:18

@GGG77: én nem tudok semmi értelmeset, vagy komolyat felfedezni a mai Interben sem. megnyertük nekik a meccset, bár védekezni tudnak, Boriello labdához sem jutott

Iustizmord 2010.01.24. 23:37:42

@Althedokan: ne légy igazságtalan. nem ezen múlt, s nem is volt úgy.

Althedokan 2010.01.24. 23:40:22

@Iustizmord: miért mondod hogy nem ezen múlt? fociztál már úgy, hogy bármit csináltál beléd rúgnak? amúgy nem tudom ez miért nem tűnik fel senkinek, én így láttam. Egyébként most erre nagyon sok mindent lehetne mondani, hogy min múlt ez a meccs, szerintem a Milan nem bírta a nyomást, és ez szánalmas... Nem voltak felkészültek a meccsre, ennyi. Tudásban simán voltunk az Inter szintjén, felkészültségben viszont a közelébe sem értünk, ennyi

nalazo 2010.01.24. 23:40:37

@Althedokan: Ez nem egy másik Milan volt, hanem ugyanaz, amelyik állítólag a Serie A legjobb formában levő csapata (volt). Ez ugyanaz a játék volt, mint amit más győztes meccseken mutattak, csak most nagyon kevésnek bizonyult.

GGG77 2010.01.24. 23:42:27

@Iustizmord:
Az Inter botlása könnyen elképzelhető, sajnos ha kiütnénk a MU-t, az akkor is meglepetés lenne, ha ma 3-0-ra vertük volna az Intert. És ez a szomorú. Ott tartunk, hogy rettegnünk kell egy MU-tól...

Althedokan 2010.01.24. 23:44:00

@Iustizmord: különben is elegem van abból, hogy mindenki isteníti ezt a bandát, akik nem jobbak rangokkal a többieknél, de mégis megy nekik a szekér, feltehetően a nagyképű és annál is nagyobb seggfej Murinho (aki előtt, mint szakember le a kalappal) kapja mindig össze őket a megfelelő szintre (és semmivel sem többre) Egyáltalán nem mondanám, hogy gyönyörűen játszottak, és simán hozták a meccset, azt végképp nem hogy megalázták a Milant, a 2. félidőben teljesen fogalmatlanok voltak, a szerencséjük az volt, hogy mi méginkább, de a labda nálunk volt végig, kivéve, mikor Maicon feldobta magát és kaptunk egy gólt.

Althedokan 2010.01.24. 23:45:19

@GGG77: sajnos azon a szinten sosem voltunk, hogy így lenézzünk a MU-t, azért az egy igencsak komoly csapat volt mindig is, és sosem lehettünk nyugodtak amikor ellenük voltunk

Althedokan 2010.01.24. 23:45:55

@nalazo: ha megnézted a meccseket, akkor csak rosszul emlékszel, nem csináltunk semmit ezen a meccsen...

Althedokan 2010.01.24. 23:46:24

@Althedokan: ja de, Abate adott gólpaszt...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 23:47:25

@Althedokan: Egy meccset néztünk mi? Mert amit én láttam, ott a Milan kettős emberhátrányban is csak Maicon önzése miatt nem kapott gólt. Említhetném Pandev helyzetét is, Milito kiugratása után. Nem volt egy szinten a két csapat, ezt nem tudom minek kell tagadni. Ettől még nagy sansza van a Milannak a második helyre, de miért kell bizonygatni az égről, hogy nem kék, hanem zöld színű?

Althedokan 2010.01.24. 23:47:47

kíváncsi vagyok mit mutat ez a csodálatosan fantasztikus Inter a BL-ben

btw.: bocs a sok interfikázásért, most ideges vagyok, lehet hülyeségeket beszélek

Mala Suerte 2010.01.24. 23:48:03

Kicsit OFF:

A 2010-es vébére készülő olasz válogatottról szerintem elég sok mindent elmond, hogy Pirlonak és Gattusonak bérelt helyük van a keretben.

ON.

Ronaldinho-ra (már) nem lehet csapatot építeni.

giacinto 2010.01.24. 23:49:52

@Althedokan: te valszeg nem sok olasz meccset láttál. emberhátrányban, egy rangadón mit kellett volna csinálni? egyértelmű hogy húztuk az időt ahol lehetett, de ki ne tette volna? meg kerestük az apróbb faultokat amiből aztán néhány nagy is összejött.

a bíró óriásit hibázott Sneijdernél, egy sárgával ugyanúgy lehűtötte volna, de nem, ő azonnal pirossal mutatta meg ki a jani.

Althedokan 2010.01.24. 23:50:02

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hát ezzel fel is soroltad az összes helyzetet, kb. kontráztak végig. az elsőre is van sansza, ha az inter elbutáskodja a meccseit, ezt sajnos nem butáskodta el. Nem tagadom, hogy nem voltunk sehol ezen a meccsen, én csak azt mondom, hogy az Inter nem annyira nagy csapat, amennyire tisztára nyaljátok...

Althedokan 2010.01.24. 23:51:02

@giacinto: ebben egyetértek, szerintem is túlzás volt a helyből piros, sárgát ért

Iustizmord 2010.01.24. 23:51:35

@Althedokan: nem értelek. veszíteni is tudni kell, méltósággal.

nem értek egyet azzal a cinikus megközelítéssel (bárha én nagy cinikus vagyok) ha a milan csak szar csapatokat győzött le fos játékkal (vagy fordítva) s az első jó csapattól szopott, mert ez hülyeség.

a milan kurvanagyot játszott a elmúlt x fordulóban a liga legszebb játékával míg az inter csak szenvedett, de úgy jártunk mint az inter a juve ellen az ősszel: pont most jött ki másképpen. ez van. nem kell szeretni, el kell fogadni, túl kell lépni s építkezni.

uff

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.24. 23:52:09

@Althedokan: Én ugyan nem nyalom, nincs is rá okom. Csak nem értem, hogy egy ilyen tökéletesen egyoldalú meccset hogy lehet másként magyarázni.

Althedokan 2010.01.24. 23:52:17

@giacinto: erre mondtam, hogy játékölés, persze erre lehet mondani, hogy nézzem meg az eredményt, meg ilyenek, akkor sem fog tetszeni...

Althedokan 2010.01.24. 23:53:39

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: akkor viszont én nem értem melyik meccset nézted, azért azt semmiképpen sem lehet mondani, hogy az inter végig dominált és a végén szépen ahogyan kell megnyerte a meccset, pusztán annyi történt, hogy az inter taktikusan játszott, mi meg böszmén, bár lehet ezzel pont aláástam az elsö állítást? nem tom

Iustizmord 2010.01.24. 23:53:45

@Althedokan: aki jól kontrázik az isten

valóban, ahhoz h az inter "grande" legyen kellene vmi nemzetközi siker, time will tell.

neeskens 2010.01.24. 23:56:22

A Milannak drukkoltam, hogy nyílt legyen a bajnokság, csalódtam bennük.

Viszont Murinnyóé minden elismerésem, rettenetesen beélesítette az Intert mára, taktikailag és lelkileg is. Ahogy támadásban a Milito-Pandev- Sneijder trió kihasználta a területeket, öröm volt nézni. Levették Ronaldinhot, lezárták a területet és lecspatak elöl, nyerték a párharcokat.
Ha nincs Sneider kiállítása ez kiütés lett volna megint.

A Milan összes gyengesége kijött ma. Lassúság, a sok elvesztett párharc. Nestának nincs helyettese, ha Ronaldinhonak nem megy nincs ötlet a támadásokban,sorolhatnám...

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.01.24. 23:56:39

ha a Milan vagy a Juve (vagy bárki) annyit és olyat igazolna mint az Inter,nem lenne baj az Olasz bajnoksággal.a kb3 legfontosabb játékosuk az utóbbi fél évben jött.(Milito,Pandev,Sneider)

neeskens 2010.01.24. 23:57:43

Az meg, hogy hol vannak nemzetközi szinten, úgyis kiderül a Chelsea ellen.

giacinto 2010.01.24. 23:58:47

Stat:

Inter 2-0 Milan

kapuralövések 6-4...
kapufa 2-0
beadások 6-45
szögletek 2-11
labdabirtoklás 33-67
passzok 245-505

ez utóbbi adatok jól mutatják, azemberelőnyt meg a tehetetlen lassú tilitolit

szabálytalanságok: 14-22....

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.25. 00:01:15

@vargacsabi: Azért éppen egyik igazolásra sem lehet mondani, hogy komoly pénzekért véghezvitt igazolások lettek volna, és hogy más nem csaphatott volna le rájuk, Pandev például ingyen érkezett. Egyszerűen ebből is látszik, hogy szakmailag is jelenleg az Inter magasan a legjobb.

giacinto 2010.01.25. 00:01:39

@vargacsabi: beáldozva az addigi legjobbat.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.25. 00:05:33

@giacinto: Egyébként holnap van talán a tényleg végső tárgyalás, Moratti egyenletében 10 millió euró+Khrin+Obinna = Ledesma+Kolarov. Lotito viszont úgy néz ki, ha Kolarov is az üzletben van, 20 millió alatt nem állapodik meg.

giacinto 2010.01.25. 00:06:17

@vargacsabi: a milan is bőven igazolhatott volna Kaká pénzéből. nem tették. ajuve meg másra szórta el. a lehetőség adott volt.

Iustizmord 2010.01.25. 00:06:17

@giacinto: meg h becksi még mindig a premiershipben képzei magát: megkapom, betekerem, örülök.

giacinto 2010.01.25. 00:07:53

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ez pont 20 millió :) 10+5+5 :)

egyébként jelenleg nem látom nagy szükségét Kolarovnak.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.25. 00:10:07

@giacinto: Ó, hát ilyen győzelem után én sem látnám, de hidd, az Internek is erősítés lenne. De mindegy is, úgyse lesz az egészből semmi.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.01.25. 00:23:55

"A labda kezezése azt a szándékos cselekedetet jelzi, amikor egy játékos
a kezével, vagy karjával kerül érintkezésbe a labdával. A játékvezet0 a
következ0ket vegye figyelembe:
• a kéz mozog a labda felé (nem a labda a kéz felé)
• az ellenfél és a labda közötti távolság (váratlan labda)
• a kéz helyzete nem szükségszerHen jelenti, hogy ez egy szabálysértés
• a labda érintése egy kézben lév0 tárggyal (ruházat, sípcsontvéd0)
szabálysértésnek számít
• a labda megdobása egy tárggyal (egy cip0, sípcsontvéd0, stb.)
szabálysértésnek számít."

illetve

"Büntet0rúgás az ítélet, ha a felsorolt tíz szabálytalanság valamelyikét egy
játékos a saját büntet0területén követi el, tekintet nélkül a labda
helyzetére, feltéve, hogy a labda játékban van."

Közvetlen szabadrúgás, 10. eset: "szándékosan kézzel érinti a labdát (kivéve a saját büntet0területén belül
tartózkodó kapust)."
-----
eddig az elmelet, forras: mlsz.hu

csak azert raktam be ujra, mert a kommentelok felenek fogalma sincs a konkret szabalyokrol.

a konkret esetekrol nem irnek, amig a jatekvezeto nem csal, addig tevedhet is az egyes szituaciok megiteleseben (bar elvarnam, hogy utolag hozzak helyre a feleslegesen kiosztott sargak, pirosak miatti hatranyt)

van olyan, ami viszont zavar: az a fajta kovetkezetlen jatekvezetoi magatartas, amikor egy darabig hagyja orditani a jatekosokat, majd egybol pirosat oszt. eleve undoritonak tartom, hogy hogy a szent jatekvezeto szemelye sokkal fontosabb, mint a jatekosok testi epsege, lassan tobb sargat osztanak szovegelesert, mint a hentesmunkaert ("engedi a kemeny jatekot")
igen, nem vagyok hajbokolo angolszasz, letojom az ertelmetlen sportszerusegre valo hivatkozast, es nagyon egyet tudok erteni az amcsikkal abban, hogy a nezonek az a fontos, hogy lassa jatszani a sztarokat. eltiltani csakis kirivo esetben lenne szabad, nem pedig minden vacakert, meg 3 sargaert.

mindezt ugy irom, hogy en abszolut nem vagyok reklamalos tipus...

normal esetben ez igy nezne ki: 5mp-ig uvolt, amit akar, utana figyelmezteti a jv, hogy adni fog egy sargat, ujabb 5mp mulva megkapja a figyelmeztetest, megy a konyveles, ha folytatja a szovegelest, kapja a masodikat. ha a jatekos fel perc alatt sem bir elkussolni, es a csapattarsai sem birjak onnan elvonszolni, akkor menjen pihenni (ha mar ez a szabaly) ket nap mulva meg kap egy 10e euros buntit, melyet koszonnek szepen az aquilai arvak.

rexford 2010.01.25. 00:25:41

@matthe07: "A 2010-es vébére készülő olasz válogatottról szerintem elég sok mindent elmond, hogy Pirlonak és Gattusonak bérelt helyük van a keretben."

Plusz még vagy nyolc embernek a Juvéból. :)
Nagy balfasz ez a Lippi, hogy nem válogat bátrabban az Interből.

giacinto 2010.01.25. 00:36:46

@rexford: mondjuk tudna...
Santon 100-szor jobb mint Grosso, Mátrix is hozná Legro atomfos szintjét, Balotleli pedig Amauriét.

rexford 2010.01.25. 00:46:37

@giacinto: Vicces, de Grosso a válogatott egyik kulcsembere, Legro pedig viszi a rózsafüzért, ő azért kell. Amaurit nem hiszem, hogy behívja végül, hacsak nem rúg vagy 20 gólt addig.
Kár viszont, hogy Quaresma játszott már a portugál válogatottban, lehetett volna honosítani, hogy legyen egy valamirevaló jobbszélső a csapatban.

giacinto 2010.01.25. 00:58:57

@rexford: "Grosso a válogatott egyik kulcsembere,"

na éppen ez a baj, ez mindent elmond a jelenlegi válogatottról.

nem mellesleg, a kisgyerek mind2 szélen bevethető, ahol szinté nem hemzsegnek a jobbnál-jobb védők.
stb.

de nyugodtan poénkodjál. tudod mit? Chimentit is vigye, meg Paoluccit, Ariaudot is.

rexford 2010.01.25. 01:04:11

@giacinto: Chimenti volt az adu ász, te győztél. :D

pytho 2010.01.25. 01:40:29

Milan-drukkerként maxirespect az Internek, ezt lehozták, ahogy kell, örülök, hogy nem lett 0-3 (vagy 0-4) a vége. A Lucio-tizenegyes/kiállítás nem volt az, nem tudok annyira elvakult lenni, hogy azt mondjam, hogy igaza volt a bírónak.

De... Sneijder kiállítása jogos volt. Így nem lehet futballpályán viselkedni. Örülök, hogy végre egy bíró helyretett valakit a sok nagyképű barom közül egyet. Tiltsák el a f@szba pár meccsre és gondolkozzon...

hererál · http://hulyeemberek.blog.hu/ 2010.01.25. 03:58:34

@gasbert: Milyen szomorú... bár gondolom, bármikot meghalni szomorú.

Hispan07 2010.01.25. 08:07:07

Nos... nincs kedvem most elolvasni az előzményeket, ha ismétlődő dolgokat írnék, bocs.

Az Inter teljesen jogosan győzött, jelenleg egyértelműen erősebb csapat mint a Milan - gratulálok. Nagyon hiányzott Nesta és Pato, de nem ezen múlt. Sneijder kiállítása valszeg jogos volt, de nem tudom mit mondott. Lució-é valszeg nem, de a bíró nem láthatta. Örülök hogy Dinnye nem rúgta be a 11-est, csak cukrozta volna a takonyt, nem érdemeltük meg.

Én Pirlot nem bántanám, nagyon magányos volt középen, nem tudott mit tenni. Ambrosini szürke volt, kár hogy pont most. Egyértelmű viszont: Gattuso volt a leggyengébb láncszem. Eljárt felette az idő, én búcsút vennék tőle. Beckhamnek nagyon jó, góllal kecsegtető beadásai voltak, hiba volt, hogy csak nagyon későn jött a második csatár. Borsika küzdött, de tegnap gyenge volt. Antonini előre átlagosnál valamivel jobb és hasznos játékos, hátra nem az igazi. Abate nagyon elcseszte, sehol nem volt tegnap. Favalli nem tehet róla, hogy még mindig játszania kell. Thiago nem tudott mindenki helyett védekezni. Dinnye majdnem beadta nekem az elmúlt hetekben, hogy szeretem. Lószart, csak egy vigyori pötsch. Huntelaarral meg az a baj, hogy jön be, és eszembe nem jut róla, hogy nna, ez most egy reménysugár. Seedorf sérülés után jött, nem csinált se jót, se rosszat. Ez az igazi baj: nem jöhet ilyenkor más.

No mindegy, ezzel kell együtt élni. Az Inter ha megnyeri (megfogja), teljesen megérdemli, nem kell szégyenkeznünk. Mostantól a bajnokságban relatíve könnyű a sorsolásunk, szóval a 2. helyet meg kell tartani, amúgy pedig gatyát fel, és megszorongatni a MU tökeit.

Iustizmord 2010.01.25. 08:17:52

@rexford: igen, cambiasso, maicon szerintem is lazán beférne a válogatottba :o)

@Pályaelhagyó autóversenyző: "a szent jatekvezeto szemelye sokkal fontosabb, mint a jatekosok testi epsege, lassan tobb sargat osztanak szovegelesert, mint a hentesmunkaert ("engedi a kemeny jatekot")"

disagree

nekem sokkal jobba tetszik a vízilabda, kézi, rugby, kosár, stb, ahol nincs LEHETŐSÉG dumára.

képzweld el hogy a 100kg-os rugbysek lökdösnék meg lefejelnék a bírót hogy előreejtés volt vagy sem. vagy hogy a vízilabdázók habzó szájjal kiugranak a medencéből hogy "de víz alá vitte"

mellesleg pl a rugby.bíró nem is beszél (!) a játékosokkal, KIZÁRÓLAG a kapitánnyal, pl "szóljon a 3-asnak hogy ne fejeljen"

érdekes hogy ők vissza tudják fogni magukat, akkor a focistáknak miért nem megy?

Iustizmord 2010.01.25. 08:40:20

@Iustizmord: mondjuk igaz ehhez az is kéne hogy a játékvezetői ítéletek szubjektivitását csökkentsék, pl videozási lehetőséggel legalább az érdemben vitatható gól/tizi/piros lap esetén

giacinto 2010.01.25. 09:09:00

@Iustizmord: mondjuk érdekes lett volna hogy mit itéltek volna videózás után a:

1, Maicon keze esetben
2, Sneijder pirosa esetben
3, Lucio pirosa esetben

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.25. 09:18:13

Lucio kiállítása tök jogos. Ilyen nincs, hogy véletlen volt. Fej magasságban lengette a kezét, gólba tartó lövést akadályozott meg. Aki szerint ez nem sárga, az lapozza fel szépen a szabálykönyvet. Az első sárgája szintén vitathatatlan. (Mondjuk kíváncsi vagyok h ő mit kap ezért, hiszen közvetetten Sneijder reklamálása és pirosa az ő hülyeségéből indult. Hülye színész, ennyit érdemel)

giacinto 2010.01.25. 09:19:13

egyébként csak én láttam úgy hogy Ambrosini az ominózus jelenetnél elérte Lucio lábát? mert ha igen, minimum nevetséges a sárga szimulálásért és abból jött aSneijder piros is.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.25. 09:23:38

@giacinto: Én nem így láttam, de lehet. Nekem nem tűnt fel.

giacinto 2010.01.25. 09:27:36

@Zsoca87: Ambrosini térde elérte Lucio alsó lábszárát.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.25. 09:27:57

@Hispan07: Az az igazság, hogy Olaszországban az Inter keretének erőssége nagyon-nagyon kiemelkedik a mezőnyből. Hány ember férne be a Milanból az Interbe?? Hát, nem sok szerintem.

giacinto 2010.01.25. 09:32:53

@Zsoca87: Egy egészséges Nesta igen, más nem.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.01.25. 09:48:26

@Zsoca87: Rárúgták a kezére ami az arca előtt volt. Gól akkor lett volna ha a labda letépi Lucio fejét. és azzel együtt megy az alapvonal mögé. Maicon "kezezése" meg dettó izomból rárúgás.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.01.25. 09:50:59

Amúgy meg inkább azt magyarázza el valaki ha Lucio elesik de láthatóan menne tovább a játék, mert pattan fel, akkor minek fújja le műesésért? Ezek szerint ha valaki elcsúszik azért is sárga járna?

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.25. 09:58:19

Szerintem messze volt az arcától a keze.

G_P_T 2010.01.25. 10:05:09

@Zsoca87: A Gazzetta videóbíró rovata szerint:
- Maicon kezezése befújható tizi volt
- A túloldalon Pandev lerántása is
- Ambrosini elérte Lucio lábát
- Sneijder piros lapja egyértelműen túlzás
- Lucio kezezése nem volt tizi

www.gazzetta.it/Calcio/25-01-2010/rocchi-due-rigori-602766739797.shtml

horas 2010.01.25. 10:05:58

@Iustizmord: Abate Antonini egy-egy gólpasszt kiosztottak,elöbbi a gólnál másik pedig röviden gurított haza,Maicon meg az üresen álló Balotelli helyett belelötte Dida-ba.NEkem volt róluk egy kisebb vitám itt,abban egyetértek,hogy nem rosszak,de tegnap láthattuk,hogy mire elegek,és Ronaldinho és a fanyalgókat igazolta.

Amúgy lehet részletezni,hogy Maicon nem találták a szabi elött,de a elötte a Pandev kapufát miért nem emlegetitek,lehet részletezni,így meg úgy ember előnyben letettek kiütve és elnézést a karakánság miatt de ez az igazság.

@Althedokan: "csendesen megjegyzem, hogy az agyonistenített inter nagyon tisztátalanul, játékot, embert ölően, mocskosul és becstelenül játszott, amit a két kiállítás is mutat..."

Na erről beszélek két kiállítás?AZ egyik hihetetlen bírói tévedés a másik meg megint úgy jött össze,hogy még Ambrosini is a fejáhez kapott mikor Lucio az első sárgát kapta,Lucio azért reklamált,hogy miért nem engedte tovább a játékot mert nála maradt a labda.Az Inter 10 emberrel ölte a játékot?Azt is írd már le a Milan mit csinált ember előnyben,birót meg ne vedd a szádra mert ha nem állítja ki Sneijder megint 3-0 lett volna min. a félidőben.Semmi különlegeset nem láttál az Inter játékában és nem tetszett?Hát nekem semtetszett volna amikor Pandev-Milito dupla túlerővel szemben szétgurígázzák szopatják a csapatom védelmét.

Azért nem szép ilyeneket írni,jó,hogy gól elönyt nem akarsz még,bár úgy is leletettek volna térdeltetve...

horas 2010.01.25. 10:09:08

Szal Milan-os sporttársak a bírót ne vegyétek szátokra a tegnap nap után ha kérhetetm,mert ennél jobban nagyon nem tudott volna rajtatok segíteni...

horas 2010.01.25. 10:11:50

@Althedokan: Szal ne haragudj de nevetséges,hogy ezt a meccset megakarok magyarázni...

horas 2010.01.25. 10:14:36

@Althedokan: "NEm annyira nagy csapat mint amennyire tisztára nyaljátok",
BL viszonylatban nem,de hozzátok képest jelenállásban nagyon nagy csapat.

horas 2010.01.25. 10:26:00

@pytho: Remélem kiszórnak valakit tőletek az MU-ellen a 25 percben valami hasonlóért!
Most az ilyenre mit lehet írni?

horas 2010.01.25. 10:36:36

Nem kis nevű játékosok alkották az Inter-ben a támadó szekciót mindig is,de ez a Milito-Pandev kettős sztem az elmúlt 5-10 év legjobb csatárpárosa lehet.Hihetetlenül érzik egymást már a harmadik meccsen perpillanat Eto'o nem hiányzik és nem is fér be.Sneijder kiállítás egyértelműen túlzás volt,de a kis-csávóval beszélni kell,mert ez nem az első pirosa ilyesmiért a szezonban,és ez most nagyon csúnyán is elsülhetett volna.
Santon visszatért,remek produkció volt.
Julio Cesar!Tudtam,hogy kiszedi!Muntari helyére valakit igazolni kell!

Iustizmord 2010.01.25. 10:39:16

@giacinto:

1. maicon keze: tizi
2. sneijder dumája:sárga
3. lucio keze: véleményes, szvsz megadható, de a piros nem kellett volna

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.25. 10:39:47

Iustizmord megfertőzött, ember?

Iustizmord 2010.01.25. 10:42:19

@horas: ki vtte a bírót a szájára? vagy nem nekem szólt?

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.01.25. 10:43:37

@_benito: nem lesz napi kommentlimit egy főre?

Iustizmord 2010.01.25. 10:44:18

@_benito: hombre, mire ez a cpermanens személyeskedés? a te lábadra léptem rá pár napja a villamoson? mert ha igen akor bocsi.

vagy minden komment után fizetsz valakinek 10 Ft költséget? :o(

zsakfos 2010.01.25. 10:48:24

@Pályaelhagyó autóversenyző:
Ami még engem nagyon zavar az a műesés vs. szabálytalanság megítélése. Ha jv. úgy látja nem történt szabálytalanság és a játékos elesik rengetegszer ad sárga lapot műesésért sztem teljesen fölöslegesen. Attól még, hogy szabályos volt a szerelés el lehet esni a lendülettől, az ellenfél kibillent az egyensúlyomból stb. A probléma még jobban előjön ha 11-es vs. sárga lap a tét, itt is csak a teljes bizonyossággal kellene sárgákat adni, mondom ezeket annak ellenére, hogy nagyon nem szeretem a színészeket a sportpályán. keménykedés vs. rekalmálás: Ahogy Ronaldinho felrúgta a 3. percben ( asszem) Maicont, az 100%os sárga volt az elmaradt vs. Sneijder reklamálása ( undorító volt, nagyon nem szeretem az ilyet) egyből piros. A játékosok testi épsége a fontos vagy a jv. mindenáron való tisztelete, ami önteltségbe is átmehet? Nem láttam volna, hogy elnézést kért volna, amikor a hollandot megakadályozta egy 18körüli lövésben ( ami nála szinte gólhelyzet) , még a kezét sem tette fel..

@G_P_T: Egyetértek a gazzettával. Ss. Lucio úgy kapott két sárgát, és így pirosat, hogy igazából egyik sem volt jogos...

hererál · http://hulyeemberek.blog.hu/ 2010.01.25. 10:50:49

@G_P_T: Magyarán nagyjából, ha nem teljesen fedi az itteni átlagvéleményt.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.25. 10:53:40

@Iustizmord: dejszen dehogy személyeskedés ez, a világon semmi bajom sem veled, sem a komemntjeiddel.

de a fórumo lényege a párbeszéd, és ha valaki azt látja, hogy a 400 hozzászóláson 3 ember osztozik, az nem párbeszéd, hanem nagymonológ.

csak ennyiről van szó, nem szeretnék senkibe semmit belefojtani. ezért kértem, hogy írd bátran az okosságokat, csak próbáld meg egybe összevonni. (kaptál is ilyenért pityorkát legutóbb)

@mocsing: téged kérdezett valaki, bubi? :)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.25. 10:54:16

@Iustizmord: most hogy mondod, valaki rálépett a lábamra a villamoson, és szerintem fingott is egy durvát előtte. szégyentelen.

Hispan07 2010.01.25. 10:59:02

@Zsoca87: szerintem Pato, Thiago Silva, Nesta. Esetleg Borriello, bár tegnapi produkció alapján nem nagyon. Pirlo meg már nem fog úgy játszani, attól félek.

És én röhejesnek tartom, ha a tegnapi meccset bárki milanos meg akarja magyarázni. 60 perc alatt nem rúgtunk gólt emberelőnyben. Ennyi.

horas 2010.01.25. 11:00:57

@Iustizmord: nem neked,csak akik számon kérik a tizit meg Maicon-t nem találták el a szabi elött rájuk gondoltam...

horas 2010.01.25. 11:05:20

@Hispan07: Borriello-t ne bántsd!Ahhoz képest,hogy nem egy erőcsatár rendre lefejeli Samul-t és Lucio-t is akik azért nem kis formátum középső védők és volt egy fejese ami centikkel ment fölé.NAgyon jó a csávó,szinte nincs párbaj amit elveszít,és a labdát is nagyon jól tartja,tőle féltem sokszor.

Hispan07 2010.01.25. 11:09:07

@horas: nem bántom, sőt. Borriello tényleg jó. DE. az volt a kérdés, ki férne be az Interbe a Milanból. Tegnapi forma alapján pedig a MiliPanda párost nem szorítaná ki - mert ők mégjobbak voltak

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.25. 11:19:55

@Hispan07: Pato talán. De Nesta-Thiago Silva szerintem nem annyira. Inkább csak Nesta. Azért ez a Lucio-Samuel páros nagyon fasza. Pato-t nagyon bírom, elismerem, de Pandev és Milito elég jól tolják együtt lássuk be és akkor még ott van a padon Eto'o és Balottelli.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.25. 11:31:09

kiváncsi vagyok, képes lesz-e az inter ezt a játékot belátható időn belül megismételni. szerintem nem, mondjuk, nincs is mindig szükég rá... meg kellett egy gyámoltalan ellenfél is, aki az első tiz percben padlót fogott. (azért JC is nagyokat alakított a kapuban, ami kellett, hogy a milán a 2.-ban is belássa, nem érdemes erőlködni).

horas 2010.01.25. 11:32:17

@Hispan07: hát iszonyat nagyot futballoztak tegnap sztem,Pandev-el hihetelnül belenyúltak!
Nagyon durva leírni,de jelenállásban Eto'o nem fér be.

Az sem jön rosszul a Milan-nak,hogy Sneijder és Lucio sem lesz min.egy fordulóig,és lehet,hogy összejött vkinek még az eltiltás.Főleg úgy,hogy Eto'o Chivu sem lesz.

rizla 2010.01.25. 11:43:59

kiderült már, hogy mit mondott sneijder?

touristique 2010.01.25. 11:59:31

@Great Cornholio: Ez az ami tényleg vicces... 16oson belül lehet olyan jelentős a műesés, hogy sárgát ad érte (bár Boriellonak nem adott), de az meg nonszensz hogy műesést követ el Lucio FÉLPÁLYÁNÁL, miközben vihetné, és vitte is volna tovább... Nevetséges, Rocchi örülhetett volna, hogy valaki még meg is tapsolja ezért, ő meg erre kiküldi. AZ is szánalmas volt tőle, fentebb leírták sokan, miért. Én spec már akkor majdnem összetörtem a távirányítót, mikor Ronaldinho nem kapott lapot a 2. percben, biztos a szép mosolya meggyőzte a bírót.

Lucionál megadható volt a tizi, valamelyik szögből úgy tűnt, hogy nem az arcát találta volna el. Na de: erre kap egy sárgát majd pirosat... Ha normális bíró vezeti a meccset a brazilnak, eleve nincs még sárga lapja. DE a normális bíró a szándékos kezezésért azonnal pirosat ad, ha gólba tart a labda, vagy rosszul tudom?. Ha meg nem volt szándékos (mert nem is volt az), akkor minek a lap?

Maiconnál a labda úgy emlékszem, mintha a combjáról pattant volna. Lehet, hogy rosszul láttam. Olyanért meg megint nem szokás tizit adni.

Különben én egyenesen imádom, ha úgy nyerünk, hogy a bíró a mi kárunkra téved, csak félő, hogy a kettős mérce, amiről Mourinho is beszél, megnehezíti a dolgunkat a későbbiekben is.

touristique 2010.01.25. 12:09:17

@horas: Eto'o vs. Pandev téma: Én ezért gondoltam azt még nyáron, hogy nekünk nem a kameruni kell a Barcától, hanem egy újabb valag pénz. A befejező emberünk akkor már megvolt Milito személyében, akiben nagyon bíztam, nem is hiába, és úgy gondoltam, majd a pénzből veszünk egy igazi visszavont csatárt. Nem Pandevre gondoltam, hanem Cassanora, de ha a macedón így folytatja, akkor nem is kell Cassano.

Iustizmord 2010.01.25. 12:11:45

@rizla: nem mondott semmit, csak gondolt. de már az is pirosat ért :o)

gasbert 2010.01.25. 12:49:35

Én abszolút azt a mentalitást vártam amivel felálltak a Bernabeuban , mert az a csapat többre ment volna ezzel az Interrel .
Továbbá megbizonyosodtunk róla h Abate nem hátvéd , nem tudja megoldani a védekezést ugy mint a tapasztalt Zambrotta , támadásban jobb de nem ez az elsődleges feladata egy hátvédnek még ha szélső is . Antonini szerintem nem volt rossz , Maicont elég jól tudta tartani és jól segitette a támadásokat , itt megjegyezném h a röviden hazaguritott labda amit Maicon lefülelte az nem ő volt hanem Jankulovski .
Ez a Pandev-Millito duó pedig a legjobb most a Serie A-ba egyértelműen , kiváncsi vagyok ez mire lesz elég a Chelsea ellen.
Na de fel a fejjel , a második még teljesen reális sőt szerintem jelenleg a bajnokságban jelenleg csak egy csapat jobb nálunk .

Iustizmord 2010.01.25. 13:02:56

@gasbert: itt megjegyezném h a röviden hazaguritott labda amit Maicon lefülelte az nem ő volt hanem Jankulovski .

és tényleg.

jankulovskit szidni meg divat :o)

gasbert 2010.01.25. 13:07:20

@Iustizmord: Nem azért irtam le h szidjam , csupán mert Antonini tegnap viszonylag jól teljesitett és ne varrjuk ezt az orditó hibát a nyakába .

rizla 2010.01.25. 13:16:49

@neeskens: nagy kritikusa vagyok, de ronaldinho tűnt az egyetlen épkézláb játékosnak a milanból. nem tudta a hátára venni a csapatát, de nem érzem, hogy kudarcot vallott volna személyesen, próbált a szarból várat építeni. kár a kihagyott tiziért.

raoul_duke 2010.01.25. 13:27:17

@Iustizmord: Jankulovski soha nem volt Milanba való játékos.

szferi 2010.01.25. 13:30:42

@raoul_duke: cseh válogatott létére szerintem sem kellett volna így lealacsonyítania magát.

gasbert 2010.01.25. 13:36:29

@raoul_duke: Amikor elhoztuk az Udineseből akkor jó volt , minden téren , de azóta sajnos nagyon belefásult.

raoul_duke 2010.01.25. 13:40:19

@szferi: @gasbert: igen, tudom, volt elfogadható időszaka, és biztos túlzás, amit írtam. De van néhány játékos, aki nálam nem tud elég jó (és elég rossz sem!) lenni, ezt belátom, hogy hiba.
Jankulovski az első fajtából való.

giacinto 2010.01.25. 13:48:12

@rizla: "nagy kritikusa vagyok, de ronaldinho tűnt az egyetlen épkézláb játékosnak a milanból. nem tudta a hátára venni a csapatát, de nem érzem, hogy kudarcot vallott volna személyesen,"

Sztem momentuma nem volt, legalábbis érdemleges hol Maicon, hol Zanetti, hol Cuchu figyelt rá.

persze néha oda pattant hozzá a 16-oson veszélyes szituban de összességében sztem éppen ő voot a legjobban okolható a milan gyengeségéért. Beckham és Pirlo ugynaazt csinálta mint máskor, Borriellot pedig Samuelék ették meg.

giacinto 2010.01.25. 13:50:21

@horas: "Főleg úgy,hogy Eto'o Chivu sem lesz. "

Etoo már ma kieshet, de ha ma nem, akkor az elődöntőben.

csak akkor hagyja ki a Parma meccset ha döntőznek.

egyébként annyira nem hiányzik a tegnapi játék alapján. és Chivu sem. Santon jól tolta. remélem egy tavalyi tavaszt produkál

ericcartmen 2010.01.25. 13:56:37

Na, Motta után állitólag érdeklődik a City. Kurvaideges leszek, ha elmegy, hétről hétre abban reménykedek, hogy végre játszik, és nem a szerencsétlen Cassettin kell izgulni, hogy mikor ad megint gólpasszt az ellenfélnek...

Hispan07 2010.01.25. 14:03:04

@raoul_duke: tök igazad van, és én már az oviban is utáltam Jankulát. becsszó

rizla 2010.01.25. 14:08:01

@giacinto: hát nem tudom melyik meccset nézted, de volt pl ahol egy gyönyörű csellel került lövőhelyzetbe, aztán a többiek baszták el. beckham játéka a beadásokról szól csak, pirlo egyszerűen fantáziátlan, és gyenge, seedorf no comment. ronaldinhonak volt jó lövése, jó passzai, meg tudta tartani a labdákat, általában kihozott valamit a helyzetből.
érdekes, hogy őt okolod főleg, a többieket meg egy-egy szóval lazán felmented.

Hispan07 2010.01.25. 14:08:57

@giacinto: neked is tök igazad van. Pirlo nem volt rossz, Becksi jól nyomatta a beadásokat - kétszer is majdnem gól lett belőle, Boriska szegényem meg őrlődött a satuban, de már fentebb értekeztünk róla, h tisztességgel helyt állt. Dinnye viszont kb semmit nem csinált, főleg nem olyat, amivel megszolgálta volna a belé, mint egyes számú sztárba vetett bizalmat. A másik nagy gond pedig az volt, hogy nem Pato volt jobb oldalt, és mögötte Beckham, hanem a nemgyors Beckham volt eleve hátrébb, mögötte meg Gattuso keserítette mindazokat, akik valaha kedvelték.

Viszont Santon nem volt jó. Beckham + Abate többször is simán megkeverte, a beadások 90% az ő oldaláról jött be.

Hispan07 2010.01.25. 14:10:19

@rizla: ööö... nem lehet hogy te néztél valami más meccset, ha rajtad kívül mindenki gyengének látta Dinnyét..?

rizla 2010.01.25. 14:15:04

@Hispan07: szerintem csak máshoz mérjük. szerintem egy játékos teljesítményét a csapat általános színvonalával kell összevetni. ronaldinho ebből a milanból egész biztos, hogy nem lefele lógott ki. a legszarabb napjain ő húzta vissza a barcát, most nem érzem jogosnak őt fikázni, csak mert egy impotens milanban nem verte meg egyedül az elsőszámú bajnoki favoritot.
nem játszott jól, de a többiekhez képest még ő volt a legfantáziadúsabb.

Mr.AT 2010.01.25. 14:17:54

A "melyik csapatból ki férne be a másikba" jellegű kommentek azért qrva viccesek ám. :-) Mintha nem arról szólna az egész szezon gyakorlatilag mindenkinél (nyilván élen velünk), hogy egy fél kezdőcsapatnyi sérült és hiányzó van rendszeresen, és folyamatosan lyukakat tömködünk be.

Majd ha lesz olyan csapat, ahol 30, valóban extraklasszis, első osztályú játékos lesz EGYSZERRE a keretben, akkor lehet fellengzősködni.

Mindhárom (na jó, legyünk jófejek a Romával, ha már sikeresen hagytuk, hogy ők is megalázzanak minket a hétvégén), szóval mind a négy nagycsapat keretében van alsó hangon 6-7 olyan játékos, aki SIMÁN beférne bármelyik másik három csapat keretébe, az itt fellengzősködő szurkolóik aztán meg csak dörzsölnék örömükben a kezüket, hogy de qrva yo kis üzletet csináltunk.

rizla 2010.01.25. 14:18:18

@Hispan07: lehet, hogy becks jól ad be, de állandóan elindult kifele, hogy beadhasson, addigra az inter szépen vissza is zárt. másra meg nem jó a csávó, csak arra, hogy betekerje. leonardo nem használta jól, várhidi szünetbeli észrevétele, hogy túlságosan középen van, szerintem jogos volt.

rizla 2010.01.25. 14:19:32

ronaldinho amúgy olyan egyedül volt szerintem, mint a szar. arról nem hiszem, hogy ő tehet, hogy mourinho kiiktatta taktikailag. az inter egyszerűen kiherélte a milant.

Mr.AT 2010.01.25. 14:21:14

@rizla: Ezzel meg teljesen egyetértek. Ronaldinho legalább be mert menni a védők közé a labdával, küzdött, verekedett, cselezett, ahogy kell, harcias volt, látszott rajta, hogy nagyon akar. A többi bamba f*sz meg csak tologatott meg ívelgetett, more or less reménytelenül.

Hogy nem ő húzta le a Milant, az biztos.

Hispan07 2010.01.25. 14:24:39

@rizla: értem. én viszont úgy látom, hogy mindenkinek megvan a maga dolga. végletekig egyszerűsítve: Ambrosini és Gattuso szerezze meg a labdát, aztán adja oda Pirlonak, Pirlo adja oda Beckhamnek, Beckham adja be, Borriello lője/fejelje be. Ez Gattuso labdaszerzését és Borriello befejezését leszámítva tulajdonképpen megvolt. Viszont ha Pirlo Dinnyének adja, akkor azt várjuk, hogy Dinnye nyomasson valami flikk-flakkot, cselezzen, pörögjön, után adjon be vagy lőjön gólt. Ehelyett mit csinált: visszadta Pirlonak, jónapot. És ezért volt tehetetlen tegnap a Milan. Pato hiányában az egyetlen cselképes emberünk nem mutatott semmi extrát. Így Beckham hiába adogatta be egy darabig a Pirlotól kapott labdákat, Borriellot legyilkolták középen.

Amúgy pedig Dinnyétől nem az az elvárás, hogy egyedül nyerjen meccseket, hanem hogy a csapat húzóembere legyen, kulcstényező a győzelem megszerzésében. Tegnap nem volt, kikaptunk - és ezek után tökmindegy, hogy lefele kilógott-e, vagy sem.

ericcartmen 2010.01.25. 14:28:07

@Mr.AT: Keretbe nyilván sokan beférnének, padon nem sok klasszis játékos ül, de itt most kezdőről volt szó, az meg más tészta. Főleg az Inter kezdőjébe férne be elég kevés játékos a többi csapatból.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.01.25. 14:29:34

Választ kaptam a @Csöncsön: kérdésemre. Klasszis különbség volt a két csapat között. Jellemző, hogy még kettős emberhátrányban is majdnem az Inter lőtt gólt.

Az argentin tengely (Zanetti, Cambiasso és Milito) szenzációs volt, de Pandev is ihletett formában játszott, illetve Sneijder is, amíg pályán volt. Jó csapat, szervezett, stabil, látszik Mourinho munkája.

A Milan meg fog nélküli oroszlán. Kisebb és sebesült zebrákat még leüt a mancsával, de nagyvadak ellen komoly meccsen, úgy fest, esélye sincs.

daneeka 2010.01.25. 14:30:31

@giacinto: Balotelli miért is férne be a válogatottba? Santon még talán, de a főköcsöggel csak kinevetteted magad.

rizla 2010.01.25. 14:31:25

@Hispan07: "Viszont ha Pirlo Dinnyének adja, akkor azt várjuk, hogy Dinnye nyomasson valami flikk-flakkot, cselezzen, pörögjön, után adjon be vagy lőjön gólt."

nem akarlak megbántani, de elég egyszerű elképzeléseid vannak a játékról. szerintem ronaldinho próbálta színezni, voltak meglepő labdái, pár jó csele, lövése, de baszki, ha a legközelebbi társ 15 méterre áll tőle, akkor ő sem fogja megváltani a világot.
azt kell nézni, hogy ki mekkora hasznára volt a csapatnak. te a többieket megdícséred, mert pár alapdolgot elvégeztek, de ronaldinho szar volt, mert nem intézte el a támadásokat egyedül. boriello azon kívül, hogy egy-két jó beadást fölébólintott (két védő szorításában azért ez nem csoda), mi a faszt tett hozzá? és beckham azokon a beadásokon kívül? de ronaldinho nem flikk-flakkolt, tehát ő húzta le a milant.

"Amúgy pedig Dinnyétől nem az az elvárás, hogy egyedül nyerjen meccseket, hanem hogy a csapat húzóembere legyen, kulcstényező a győzelem megszerzésében."

de baszki, arról nem feltétlenül ő tehet, ha nem tud kulcstényezővé válni. az egyéni teljesítményével szerintem nem volt gond, a többit a milan csapat-szinten cseszte el, illetve mourinho intézte el.

Phuturo 2010.01.25. 14:35:07

" Juventus Will Have A New Coach By Thursday's Inter Match"

goal.com/en-us/news/86/italy/2010/01/25/1760499/report-juventus-will-have-a-new-coach-by-thursdays-inter

csak nehogy elsiessék! muhaha

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.25. 14:38:14

@Mr.AT: Elméleti szintről beszéltem. Próbálj meg elvonatkoztatni. De ha nem megy, felteheted így is a kérdést:
Tegnap vajon Mourinho ill. Leonardo hány játékost választott volna be az ellenfél csapatából a sajátjába? Mourinho kb. 0-át...
Mindössze arra akartam rámutatni, hogy az Inter kerete mérföldekkel erősebb és jobb mint bárkié Olaszországban.

Hispan07 2010.01.25. 14:39:35

@rizla: nem bántasz meg, mert eleve odaírtam, hogy VÉGLETEKIG LEEGYSZERŰSÍTVE.

de téeg idézve: baszki, mi olyat tett tegnap Dinnye a 7 milliós fizetésért, ami előbbre vitte a csapatot? Mert Borriello legalább fölé fejelt egy-két ebadást a Samu-Lucsó reteszből, és megtartotta a labdákat, amik felé mentek nagyritkán. És mitcsinált eközben a szupersztár Dinnye? Eljátszogatott? Nagyszerű, rendes tőle, hogy legalább nem öngólokat rugdos. De ehhez nem kell aranylabdásnak lenni, más is megcsinálja, tizedennyiért.

A csapat gyenge volt tegnap egy extraerős ellenfél ellen - többek között azért, mert a legnagyobb sztárja nem nyújtott semmi extrát. Ha szerinted fordítva van, gratulálok.

Árpádka 2010.01.25. 14:48:11

Nem akarok köcsög lenni de hol volt az isteni Ronaldinho? :D

rizla 2010.01.25. 14:49:00

@Hispan07: "Mert Borriello legalább fölé fejelt egy-két ebadást a Samu-Lucsó reteszből, és megtartotta a labdákat, amik felé mentek nagyritkán"

1. ronaldinho is megtartotta a labdákat, sőt mi több, meg is játszotta őket, előrefele passzolt, és úgy kellett előrefele játszania, hogy mint mondtam, a legközelebbi társ általában jó, ha 15 méterre ácsorgott.
2. volt egy kapáslövése, ami nem volt sokkal reménytelenebb boriello szorított helyzetből fölétett fejeseinél, volt egy blokkolt lövése, amit egy gyönyörű csel után csinált (ezután vonszolta ki beckham a jobbszélre, ahonnan végül rá tudta ívelni boriello fejére, de ott már meghalt az akció)
3. megnyert egy párharcot maicon ellen a 16oson belül, amikor is maicon kezezett, azért tizi járt volna. és az 100%-ban ronaldinho skilljének az érdeme lett volna, mert szinte reménytelen helyzetben bűvészkedte ki a labdát.

most így hirtelen ezeket tudom felidézni.

ericcartmen 2010.01.25. 14:49:19

@Hispan07: Tegnap taktikailag is meg volt verve a Milan, Dinhora különösen nagyon figyeltek, ha lett volna kivel összejátszania más lenne a megitélése, de igy ő se tudott kitűnni. Én rizlával értek egyet, még egyedül benne volt fantázia

rizla 2010.01.25. 14:52:19

@Hispan07: "többek között azért, mert a legnagyobb sztárja nem nyújtott semmi extrát. Ha szerinted fordítva van, gratulálok. "

igen, szerintem ez fordítva van. attól még valaki játszhat jól, hogy a csapat számára az ő játéka sem tud átütő erőt adni. ehhez ugyanis taktikailag is ütőképesnek kell lenni, különben semmit sem érnek a jó játékosok. fel kell őket tudni rakni a pályára (pl becks miért szenved középen, ronaldinho miért van tökegyedül, társ nélkül, stb). ronaldinho nem azért nem tudta sikerre vezetni a milant, mert szarul játszott, hanem mert az inter szétszedte a középpályát. ronaldinho előtt nem volt lehetőség, ha akadt, azzal megpróbált élni, szerintem nem is rosszul.

Iustizmord 2010.01.25. 14:55:00

egyébként én sem értem miért fikázza indenki

1. ronnie-t
2. a milant

1. ronnie legalább próbálkozptt, főleg az elején, a véére kicsit belefásult, de játszótársa, az tényleg nemigen akadt
2. egyértelmű vereség volt a milan részéről, de fogatlan oroszlánozni, lufikipukkadásról dumálni meg hasonlók... mintha rögtön egy görög másodosztályú csapat fogott volna ki a milanon. ezzel szemben egy papíron erősebb, eddigi formáján 200%-ot javító, felülmotivált és taktikailag jobban felkészített csapat verte meg a milant.

talán ez volt a baj: nem lehetett érezni a milanban hogy akarják, hogy harapnak, hogy elhiszik hogy lehet.

hát így nem is lehet. :o(

rizla 2010.01.25. 14:58:43

amúgy én évekig néztem a szar, lébecolós fociját, és próbáltam pozitívumokat felfedezni. hogy mondjuk még mindig oda rakja a labdát, ahova akarja, veszélyesek a szabadrúgásai, és jól fedi a pocakját a két számmal nagyobb mez. úgyhogy tudom milyen az, amikor rosszul játszik, lassítja a játékot, mert csak annyira képes, hogy elindul visszafele a labdával, a befejezésekhez nem ér oda, és eleve nem is próbálkozik lövéssel, mert minden helyzetben valami fantasztikus utolsó passzt akar adni.
ehhez képest mostanában agresszív, le tud fordulni (volt egy szuper csele a középpályán két ember között, ami után villámgyorsan indította is a balszélt, nem is értettem, miért nem játszották vissza), hajlandó lőni (nem is rosszul), és amikor lendületből rávezeti a védőre a szélen, tényleg megpróbálja kicselezni, nem csak egy visszapassz a vége.
ezeket a pozitívumokat most is fel véltem fedezni, és bár nem játszott aranylabdás-szinten, ez nem az ő hibája volt elsősorban. ő megjátszotta, amit tudott, ennyire volt elég. semmire.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.25. 14:59:44

Rony-nak az első félidő vége felé volt egy varázslatos mozdulata a félpályánál, amikor 4 interes közül lőtt ki a labdával, valahogy áthúzta okszival, és abból indult, fel is gyorsult rendesen, aztán az 5. meg a 6. kicsit odébb szerelte. ott látszott, hogy jó formában van. ebbe a meccsbe viszont nem volt érdemes semmit se beletennie. nem rajta ment el. a sors igazságtalansága lett volna, szvsz, ha a tizi kicsit korábbi, bemegy, és még egyenlít is a milán.

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2010.01.25. 15:00:04

tudtátok, hogy _benito és Mourinho járnak?

ez szerintem sok mindent megmagyaráz...

rizla 2010.01.25. 15:01:07

@Iustizmord: "ezzel szemben egy papíron erősebb, eddigi formáján 200%-ot javító, felülmotivált és taktikailag jobban felkészített csapat verte meg a milant."

akik 70 percig emberhátrányban játszottak, majd még 5 percig kettős emberhátrányban, és még egy tizit is befújtak ellenük (igaz, kettőt kellett volna). nagyon kevés volt, amit a milan mutatott. emberelőnyben 2-0ra kiszopni úgy, hogy lehetett volna 3 vagy 4 is (ziccerek alapján), az tényleg ciki.

rizla 2010.01.25. 15:02:52

dida amúgy benne volt pandev góljában simán. nem volt rossz lövés, de egy ilyen szintű csapat kapusának ezt illik kiszednie, nem tartozott volna a klasszisbravúr kategóriájába. ez a tohonya mamlasz meg csak nézte.

Piiii 2010.01.25. 15:03:32

igazából az a szomorú, hogy a jobb formában lévő Milannak egy percig nem volt esélye a vacak formában lévő interrel szemben, annak ellenére sem, hogy 1 órán át emberelőnyben voltak még utána is ők kaptak egyet. és az is sokatmondó, hogy az átigazolási időszakban megint az inter csinál "nagybevásárlást" (pandev úgye már ott) de lehet jön még a az újabb lazio-tengely (kolarov, ledesma), úgy, hogy a töltelékek is maradnak,(mancini, quaresma) mig a milan senkit nem vett eddig, nem is fog, juvéhoz egy árva candreva jött, nem hiszem, hogy csodát művel, a Romaban Toni "csodát" művelhetne, de,hogyan, ha 45 napra valószínűleg kidőlt...

raoul_duke 2010.01.25. 15:14:07

Abban lehet bízni, hogy Leonardo képes arra, hogy ilyen meccsből tanuljon (és akkor ezzel akár új flame is kezdődhet miattam). Kezdő edző olyan feladattal (újítsd meg EZT a Milant), amivel egy-egy nagy öregnek is komoly munka lenne.

Arról nem tehet, hogy Abate gólpasszá tette Pandev eleve jó labdáját, meg arról sem, ahogy Dida bekísérte (az egyébként is jó) szabadrúgást. Arról viszont szerintem igen, hogy az ellenfél irányítójának kiállítása után 6 védekező jellegű játékossal nem sikerült megfogni az Inter kontráit (Pandev-Milito két főt), mondjuk ez részben a keret miatt is így alakult (Favalli bazmeg, borzalom). Meg arról is tehet, hogy a második félidőre sem sikerült kitalálnia semmit.
A két belső védőnek annyi dolga volt, hogy fogja Boriellot, Ronaldinhot szintén jól fogták, Beckham poszt nélkül játszott, részben Pirlo is. Seedorfnak meg Pirlonak szerintem annyit mondott, hogy "legyetek útba egymásnak".

Mr.AT 2010.01.25. 15:18:50

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: A baj az, hogy úgy tűnik, egyelőre a portugál a bika a felállásban. :-) Hajrá Bence! :-)

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.01.25. 15:19:28

@Alapvonalszippantó Hapci Benő:
_benitót még megértem,
de hogy José mit eszik ezen a veszprémi gyereken?!
sztem csak a pénze miatt jár vele

Mr.AT 2010.01.25. 15:20:28

@Phuturo: Úgy legyen, de hiszem, ha látom, tényleg. Meg ugye goal.com-os link, ennyi erővel bárkitől származhatna.

rizla 2010.01.25. 15:24:29

@raoul_duke: simán leonardo cseszte el ezt a meccset. az más kérdés, hogy nekem ezzel együtt is egész jó edzőnek tűnik. ki várta a második helyre a milant? összekapta őket, ronaldinho egészen tűrhető a keze alatt, nem rossz ez.

Mr.AT 2010.01.25. 15:26:23

@ericcartmen: Kezdőről volt szó, hát legyen. Alapul véve az általam fentebb írtakat, szerinted Pato vagy Nesta, Chiellini vagy Sissoko, vagy épp De Rossi és Totti nem férne be az Interbe?

Az Inter fantasztikusan egységes, emiatt nyer idén is, akkor is nyer, ha qrvára nem érdemli meg. (Bő 5 éve mi is ilyenek voltunk, tudom, milyen ez.)
Egyénileg viszont ettől még igenis bőven javítható. Jól mutatja, hogy Pandev is hogy kinyílt ezalatt a két hét alatt, mióta ott van.

Piiii 2010.01.25. 15:30:34

@pote: na szóval kiderült a posztíróról, hogy veszprémi...helyes, helyes:) értem már az Mkb-s párhuzamot...
just like me:)

Mr.AT 2010.01.25. 15:35:10

@Piiii: Mondjuk az, hogy a fentiekből neked az üti meg a szemed, hogy veszprémi, az kicsit olyan, mint a régi óvodás viccben: "Ott egy koton a radiátoron!" "Mi az a radiátor?" :-)

ericcartmen 2010.01.25. 15:57:19

@Mr.AT: Egyetértünk, én sem állitottam mást, de kezdőbe max 1-2 férne be. Ráadásul ők is kiütik egymást, vagy De Rossi, vagy Sissoko, kettő együtt szerintem sok. Totti meg (jelenlegi formájában) nem kell az internek, inkább Juan vagy Riise.

Tika_ 2010.01.25. 15:59:11

@Hispan07: "De ehhez nem kell aranylabdásnak lenni, más is megcsinálja, tizedennyiért.
A csapat gyenge volt tegnap egy extraerős ellenfél ellen - többek között azért, mert a legnagyobb sztárja nem nyújtott semmi extrát."

szerintem sokat vársz Ronaldinhotól, inkább ez okozza, hogy nagyon elégedetlen vagy vele

neeskens 2010.01.25. 16:13:17

Nagyon hiányzott Nesta, Favalli tragédia ott, akkor is, ha Abate csinálta a hülyeséget.

Iustizmord 2010.01.25. 16:13:35

milyen szép volna ha Tika_ és Rizla egymásnak válaszolgatna; tiszta skizo érzés lenne.

raoul_duke 2010.01.25. 16:39:54

@rizla: igen, ez így van. Ha idén a Milan második lesz, nem kell szégyenkezni a csapatnak, főleg ha a BL-ben "minél tovább" jutnak. Ha ezzel párhuzamosan sikerül megújítani a keretet ~2 év alatt úgy, hogy mondjuk közben ezekből az eredményekből nem engednek, akkor újra komoly tényező _lehet_ a Milan európai szinten.
De ennyi idő minimum kell egy ilyen keretnek és egy ilyen új edzőnek szerintem.

touristique 2010.01.25. 16:47:55

@Mr.AT: Na akkor:

Nesta: Az idei csapatba még beférne, mivel Lúcio ingadozó formát mutat. De leigazolni elég fölösleges lenne szvsz.

Pato: Fordítva: Belőle még sztár is lehet, ám egyelőre nem feltétlenül kell csatárposzton erősítenie a csapatnak.

Chiellini: egyelőre nem jobb mint Samuel. Hány éves is ő?

Sissoko, De Rossi: elfogadnám egyiküket, Mottánál és Muntarinál jobbak. Talán inkább De Rossit, bár nem tudom, hogy Rómán kívül is ugyanolyan fanatikus maradna-e.

Totti: Nem kell ő ide...

ericcartmen 2010.01.25. 17:00:51

ejha, olasz posztnál volt valaha ennyi komment?
ha összeharangozó lesz megint, szerintem meglehet az ezer is :)

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.01.25. 17:02:33

Chiellini: egyelőre nem jobb mint Samuel????

ez vicc??

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.25. 17:23:11

@ericcartmen: Hoppá, én sem láttam még ennyi kommentet!

Ha minden igaz, Sebastian Eguren, a Villarreal 29 éves védekező középpályását a mai napon fél évre, 700 ezer euróért kölcsönvette a Lazio, azzal a kikötéssel, hogy nyáron 3,5 millió euróért a rómaiak meg is vásárolják. Az uruguayi válogatott 2 honfitársához csatlakozik, közülök Muslerát jól ismeri.

Iustizmord 2010.01.25. 19:01:08

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

akkor szóljatok _benitonak hogy ne csesztessen különben fele ennyi komment se lesz :o)

@_benito , hallod-olvasod ?!?!?! :o)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.25. 19:05:08

@Iustizmord: de megnő az infotartam, ugyanott leszünk :).

Iustizmord 2010.01.25. 19:08:56

@touristique: nesta/chiellini duo lazán jobb mint a samuel/lucio duo. úgy 2 klasszissal. ha lucio-t levesszük, akkor csak 1,5-lel.

pato is beférne pandev helyére lazán. most hogy lőtt egy sépet / játszott egy nagyot ne ájuljunk el, pato jobb. gyorsabb, technikásabb, gólerősebb.

sissoko/de rossi tengely is beférne, kérdés mi lenne cambiassoval, mert ő meg tényleg jó, én egy cambio-de rossi kp-ját ideálisnak látnék.

totti tényleg nem kellene, neki csak a roma való.

és ronaldinhot sem zavarnák ám el a kezdőből, hidd el....

és pl muntari helyett ambrosini bőven beférne.

santon sem jobb mint antonini.

tehát, ha már az eszményi metszetet keressük, a következő (szvsz):

j.cesar-maicon, nesta, samuel, santon VAGY antonini - zanetti, ambrosini, cambiasso, ronaldinho - pato, milito

@horas véleméyn?

Iustizmord 2010.01.25. 19:09:44

@anonim222 [semleges néző]: a címed? csak hogy küldjek levélbombát :o)

ericcartmen 2010.01.25. 20:46:00

@Iustizmord: Szerintem:
Samuel helyett Chiellini vagy Juan, ha belbekket akarsz cserélni, akkor már inkább Riise, mint Antonini, Zanetti/Ambrosini helyett De Rossi (Sissoko), Ronaldonho helyett meg maradjon Sneijder.

Iustizmord 2010.01.25. 21:15:26

@ericcartmen: félreértesz, én egy best of Milano-t gondltam. csak milan-inter keretből. nem bestof liga.

Piiii 2010.01.25. 21:33:34

@Mr.AT: most mit kommentáljak azon, hogy járnak e??? szóra sem érdemes :)

horas 2010.01.25. 21:49:23

Ronaldinho annyiban megvédeném,hogy ő nem játszott rosszabbúl mint az elöző meccsein csak nem a Siena meg a Genoa volt az ellenfél...
Ezért éreztem túlzónak, "a szárnyaló Ronaldinho" és a "nem lehet levenni a pályáról" észrevételeket.

giacinto 2010.01.25. 21:53:21

@rizla: félreértettél. Pirlora és Beckhamre azt irtam hogy azt csináták mint máskor, semmi különösebbet, 1-2 alibipassz me ga betekerés. de ez nem kreatív meg váratlan. Dinho bénaságát meg arra értettem hogy negyed annyi területe nem volt mint máskor, nem is csinált az elmúlt meccsekhez meg a hype-hoz képest semmit sem. igy értettem, nem úgy hogy lefelé húzta volna a milant. csak az elmúlt hetek arról szóltak hogy igy meg úgy a dinho.

Faragó Richárd szerint még mindig ő a világ legjobbja. no comment.

ericcartmen 2010.01.25. 21:55:05

@Iustizmord: ok, bocs, nem volt egyértelmű
de csak hogy kötekedjek, a dinho nem biztos, hogy kiszoritaná sneijdert

giacinto 2010.01.25. 22:02:23

@Iustizmord:

Best of Milano City:

JC-Maicon-Nesta-Samuel-Santon-Zanetti-Cambiasso-Stankovic-Sneijder-Milito-Pato

és ebből nem engedek. antonini? viccelsz?

touristique 2010.01.25. 22:04:44

@Iustizmord: Patoban végül is igazad lehet, mert jelenleg komplettebb játékos mint Balotelli, az idő majd választ ad, hogy melyikük lehet nagyobb klasszis, illetve arra is, hogy Santon jobb-e mint Antonini. Szerintem több van benne. De Rossi és Sissoko Cambiassot sehogy nem szorítják ki szerintem, Muntari vagy Motta helyett lazán beférnek viszont, mint mondtam, de ez akár Marchisiora és Ambrosinire is igaz.

Chiellinit nem látom mitől lenne jobb mint Samuel, talán mert gyorsabb, de Wally szerintem ritkábban hibázik (kopkopkop), míg Ronaldinho Sneijder miatt nem fér oda szvsz. Bár el tudom fogadni, ha valaki azzal jön, hogy Quicky több gólt lőtt eddig. A holland viszont többet dolgozik.

horas 2010.01.25. 22:06:59

@lószerafin: Vártam már.Ez már halálosan méltatlan s nem lehet mondani azt sem,hogy nem állt volna ki a csapatért,de neki is egy élete van és ha körülötte nem történik semmi akkor neki kell tennie valamit.Ne felejtsük el,hogy ez már a 3.ik szezon az első osztályban.Se BL-élboj se bajnoki cím,egyszer minden véget ér...még Buffon türelme is...

horas 2010.01.25. 22:14:46

@Iustizmord:
...........Julio Cesar
Maicon Nesta Samuel Santon
....Cambiasso Stankovic
.....Pato Sneijder Pandev
..............Milito

Juve-ból max Chiellini férne be Samuel helyére,de ő emg a kedvencemúgy,hogy nem egyébként Kolarov ordít a balszélen!De Stankovic helyére egyértelmű,hogy De Rossi,de most a milánói bestof volt a téma.

Ronaldinho vs Sneijder
90 perc semmi,+ kihagyott tizi vs
25 perc kapufa + piros
...sztem egyértelmű....

horas 2010.01.25. 22:19:26

@Iustizmord: Liga válogatott ugyan ez Kolarov-val a balszélen De Rossi-val Stankovic helyén.Chiellini-Samuel nálam döntetlen.

horas 2010.01.25. 22:31:08

Az elgondolkodtató,hogy sztem ennek a bestof-nak sem lenne több sansza a Chelsea ellen.
Amúgy ez a kontra játék,nem lenne rossz az Inter részéről Chelsea ellen sztem meglehetne forgatni a nagy robosztus embereket mind a középpályán mint a védelemben Pandev-Milito-Sneijder hármas képes lenne rá..csak ahhoz,hogy ez müködjön nemkéne gólt kapni az első 10 percben pontrúgásból.Egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy Drogba-t leszedjék a védőink.A meccs megint ott fog elmenni,hogy nem tudjuk járatni a labdát a középpályán.De sztem nem fogunk olyan símán kiesni mint az Mu ellen szal fogunk gólt lőni,ez egy mozgékonyabb,ügyesebb csapat nem egy agyatlan,romboló gépezet egy BL skrupulusos Ibrahimovic köré építve,de még ez is kevés lesz.Nem baj azért ez a csapat egyre jobban kezd hasonlítani egy futball csapatra és ezt felfedezték a klubnál is,hogy a sündisznó állás előrefele haladni nem lehet.ÉS ez mindenképp pozítiv.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.01.25. 22:40:31

@horas: ne legyel igazsagtalan, dihnonak volt egy jo kapaslovese

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.01.25. 22:47:55

szerintem santon lepkepuki volt tegnap is, ket het mulva ujra a padot fogja melegiteni.

jc-maicon lucio samuel zanetti - sneijder cambiasso sztankovics - pandev eto'o milito

na ez tokos kezdes lenne a chelsea ellen (szemely szerint balotelli - eto'o cserevel jobban tetszene, de annak nem sok valosagalapja van)

giacinto 2010.01.25. 23:07:33

Ha nagyon össze akarunk hozni egy Best Liga-keretet, mondjuk 23-25 fővel, akkor nálam igy nézne ki (jelenleg!)

JC, Buffon, Frey (3)

Maicon, Nesta, Samuel, Chiellini, Silva, Juan, Santon, Kolarov (8)

Cambiasso, De Rossi, Sissoko, Sneijder, Hamsik, Zanetti, Marchisio, Diego (8) (Sneijder cseréjének :)

Milito, Pandev, Pato, Totti, Etoo, Gilardino (6)

ericcartmen 2010.01.25. 23:24:54

@giacinto: Pandevnek eddig két jó meccse volt, Diegonak is max annyi, pedig ő nem hagyta ki az őszt. Ennyi erővel Toni is ott lehetne. Nem nagyon követem a Napolit, de Hamsik se fut akkora idényt, mint tavaly. Santon is alig játszott még, ellenben Riise hatalmas formában van.
A többi oké :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.25. 23:28:56

@ericcartmen: Pandevnek eddig minden meccse jó volt, amin pályára lépett, és ez így is marad, mert kevés nagyobb bizonyítási vággyal rendelkező játékos van a Serie A-ban.

rizla 2010.01.25. 23:33:01

@giacinto: hát a hype túlzás, és hülyeség, de tény, hogy mostanában lehet rá számítani. ezen a meccsen is jobb volt pirlonál, vagy beckhamnél.

ericcartmen 2010.01.25. 23:34:03

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Toni detto.
Amúgy egyetértek, de ligaválagott folyamatos jó szereplés után legyen valaki, bár jelen esetben ez nyilván nem az érintetteken múlt.

daneeka 2010.01.26. 00:03:42

@giacinto: És mi lesz a szent Balotellivel? Kihagynád? :P

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.26. 00:07:17

@ericcartmen: Ez is igaz, bár szegény Tonira ugye újabb 1 hónap kihagyás vár, épp mikor belelendült volna.

Piiii 2010.01.26. 00:08:46

@horas: Riise Santont simán üti...az utóbbi hetek, de lassan az utóbbi egy év teljesítménye alapján.

Piiii 2010.01.26. 00:10:40

@horas: jah és Juan-tanár úr bármikor befér a középső védő posztokra

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.26. 00:12:42

@Iustizmord: Hoppá ezt csak most látom, Pato jobb jelenleg Pandevnél? Ezt nem gondolhatod komolyan. A macedón érettebb, taktikusabb, jobban hasznára van eddig a csapatnak. Pato persze nagy játékos lehet, de jelenleg nincsenek azonos szinten. Pandev folyamatosan, évek óta jól teljesít, az utóbbi fél év tükrében pedig még inkább megsüvegelendő a mostani játéka.
süti beállítások módosítása