Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Döntsön akkor a Madonna - Serie A, #21

2010.01.22. 15:42 _benito

Az olasz bajnokság izgalmas tavasza múlik a 21. forduló rangadóján, ami történetesen a Derby della Madonnina 273. kiadása is lesz: ha az Inter begyűri a Milant, valószínűleg az utóbbi évekhez hasonlóan csak az ezüstért megy a tülekedés a hátralevő fordulókban. Viszont ha a Milan nyer, vesztett pontokban befogja a Nazionalét, és olyan idegesítően rányomul, ahogy utoljára a Roma két évvel ezelőtt (bár tavaly januárban még a Juve sem volt messze tőlük). Lesz egy másik rangadó-szerű izé is, de a Juventus-Roma tulajdonképpen csak két dolog miatt lesz fontos. Az egyik Claudio Ranieri, akit tavaly két fordulóval a zárás előtt kivágtak Torinóból, mint a gerelyt, a másik a Juventus Bl-helyének igen komoly veszélybe kerülése, ami a tavalyi évhez hasonlóan idén is az edző fejébe kerülhet. Érthetően háttérbe szorul a többi párosítás, whitefülűeknek szólunk: a Palermo-Fiorentina nem ígérkezik rossznak.

Inter-Milan 2-0

Sajnos a visszavágón nem leszünk ott, pedig jobb meccset ígér, mint az augusztusi, amikor az Inter a földdel tette egyenlővé a híg székletre emlékeztető védelme által gazdagon gyalázott Milant. Azóta sok minden történt az ezúttal vendégként otthon maradó Milannál (az Internél a világon semmi nem történt), hiszen Ronaldinho gondolt egy merészet, és az ősz közepén elkezdett futballozni, hozzá csatlakozott a hosszú kihagyás után parádés formában visszatérő Nesta, ez a két dolog pedig elég volt ahhoz, hogy néhol jól, néhol elégségesen, máskor szerencsésesen teljesítve ott legyenek a Nazionale sarkában. Az elbaltázott rajt viszont besarcolta a maga jussát, ha kikap a Milan, nemcsak oda-vissza veszíti el idén a szezon meccsét, de – a két csapat keretének erejét összehasonlítva – gyakorlatilag elveszíti a bajnoki címet is. Sok van még hátra, de ha ránézünk, mit teljesített eddig a két csapat, és mi várható tőlük a folytatásban, egyértelműen az Interre kell tennünk.

És nem csak a bajnokságban, hanem vasárnap is. A Milanból nagyon fog hiányozni Nesta, és Pato is, mert Ronaldinhót leszedi Maicon, miközben a hazaiaktól csak Eto’o lesz az igazán fontos hiányzó, a többieknek hasonló játékerőt képviselő helyettesük van, ráadásul Pandev nem kezdett rosszul. Mindehhez jön még, hogy Mourinho a Milan gondjai látva példátlanul támadó felfogású csapattal készül, a két csatár mögé két támadót rak: Balotelli és Sneijder levédekezése eleve túl nagy falat lenne, de az előttük pulzáló két csatárral már szinte biztosan nem tudja megállítani őket az Abata, Kaladze, Thiago Silva, Antonini négyes. A Milannak maga Mourinho kínál esélyt, aki amint csapata vezetést szerez, azonnal visszarendel mindenkit (ha az Inter előnyben megy a szünetre, a négy támadó közül egyet lekap a portugál), ezen kívül gondot okozhat, hogy nincs belső középpályás-cseréje az Internek, és a pad egyébként is nagyon vékonykának tűnik. Reszketve várjuk a Santon-Beckham összecsapást, többek között.

Juventus-Roma 1-1
Visszatér Momo, a Juventus egyetlen kiegyensúlyozottan jól teljesítő játékosa, és ha minden igaz, pályára lép az új szerzemény Candreva is, aki lehet, hogy világmegváltó, csak elég kicsi az esélye, hogy egy 22-éves, összesen vagy 20 Serie A-meccset teljesített srác (Olaszországban 22 évesen még srácnak számít valaki, ami többek között a calcio egyik legnagyobb problémája) húzza ki a történelmi mélységű fekáliából a torinóiakat. Ranieri dörzsölhetné a markát, mert Torinóba mostanában a Románál rosszabb csapatok is nyerni járnak, és ha nekimenne a Juvénak úgy, ahogy kellene, nem is lenne a világon semmi gondja. De Ranieri nem az a nekirontós fajta, a tötymörgés pedig két pontjába kerül a csapatának. Már csak az a kérdés, ki lő gól a Juventusban, és milyen helyzetből. Elsődleges tippünk: Chiellini egy szöglet után.

Palermo-Fiorentina 3-2
Hat meccse veretlenek a szicíliaiak, ezt már nevezhetjük kiegyensúlyozottan jó teljesítménynek, ami véletlenül sem kerülhetne szóba a Fiorentinával kapcsolatban. A múlt heti hazai vereség (Bologna, pff…) azt mutatja, hogy a gondok nem változnak. Meg egyébként is, a Fiorentina gyúrjon csak a BL-re.

Genoa-Atalanta 1-1
Meglepetésnek tűnik, de a genovaiak képtelenek úgy játszani, ahogy a keret erejéből kitelne, az Atalanta viszont Conte kirúgása (és a vele rossz viszonyt ápoló Doni újjászületése) óta nem kapott ki, legutóbbi idegenbeli meccsét megnyerte.

Livorno-Napoli 1-1

A Napoli megőrzi hosszú ideje tartó veretlenségét, de nem nyer Livornóban. Lavezzi megsérült (nem ezért nem nyernek), a komcsiknál a fél védelem dőlt ki, ezek pedig kiegyenlítik egymást annyira, hogy a tabellán egymástól elég távol álló csapat leikszeljen. És a Livorno nem esik ki.

Lazio-Chievo 2-2
A Chievo három vereség után végre nyert, a Lazio viszont tovább folytatja idei vergődését: az olasz Szuperkupa-győztes olyan távolról követi a veronai csacsikat, hogy alig látszanak. Hazai pályán az erőviszonyok alapján sem tűnnek esélyesnek a Chievo ellen, és közben már a kupában sem védhetik meg címüket, mert kiestek, mint a huzat.

Udinese-Sampdoria 0-0
A genovaiak szép sormintát építenek: D, V, D, V, D, úgyhogy most elvben ki kellene kapniuk Udinében, de a hazaiak sormintája nem nem ezt mondja. Az Udinese számtalan vereség után legutóbbi két meccsén döntetlent játszott, és ezúttal is ez tűnik a legvalószínűbb végkimenetelnek.

Siena-Cagliari 1-2
Csak halkan mondjuk, hogy egyre inkább realitása van annak, hogy a szárdokat jövőre megnézzük Európában is. Arra meg még annál is sokkal nagyobb, hogy a Siena megnézéséhez jövőre a Serie B felé kell fordulni. De már nem Malesanival, mert őt jövő hétfőn kirúgják.

Catania-Parma 1-0
Figyeljük Llamát, az argentin érdemes rá. Mással nem nagyon tudjuk alátámasztani a tippet, mert a múlt héten a Parma végre véget vetett hárommeccses szopószériájának, a Catania meg ugye még mindig a táblázat legszomorúbb részén pulzál.

Bologna-Bari 1-2
Szerintünk csak kisiklás volt a firenzei Bologna-győzelem, viszont a Bari pontszerzése az Interrel szemben teljesen megérdemelt volt. Komant a kezdőbe tippeli a Gazzetta is, ha ugyanúgy játszik, mint a milánóiak ellen, talán végre ott is ragad. Utoljára próbáljuk meg, ha most sem, babonából soha többet: Voli megszerzi első Serie A-gólját.

771 komment

Címkék: olasz serie a beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr651692944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.25. 10:53:40

@Iustizmord: dejszen dehogy személyeskedés ez, a világon semmi bajom sem veled, sem a komemntjeiddel.

de a fórumo lényege a párbeszéd, és ha valaki azt látja, hogy a 400 hozzászóláson 3 ember osztozik, az nem párbeszéd, hanem nagymonológ.

csak ennyiről van szó, nem szeretnék senkibe semmit belefojtani. ezért kértem, hogy írd bátran az okosságokat, csak próbáld meg egybe összevonni. (kaptál is ilyenért pityorkát legutóbb)

@mocsing: téged kérdezett valaki, bubi? :)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.25. 10:54:16

@Iustizmord: most hogy mondod, valaki rálépett a lábamra a villamoson, és szerintem fingott is egy durvát előtte. szégyentelen.

Hispan07 2010.01.25. 10:59:02

@Zsoca87: szerintem Pato, Thiago Silva, Nesta. Esetleg Borriello, bár tegnapi produkció alapján nem nagyon. Pirlo meg már nem fog úgy játszani, attól félek.

És én röhejesnek tartom, ha a tegnapi meccset bárki milanos meg akarja magyarázni. 60 perc alatt nem rúgtunk gólt emberelőnyben. Ennyi.

horas 2010.01.25. 11:00:57

@Iustizmord: nem neked,csak akik számon kérik a tizit meg Maicon-t nem találták el a szabi elött rájuk gondoltam...

horas 2010.01.25. 11:05:20

@Hispan07: Borriello-t ne bántsd!Ahhoz képest,hogy nem egy erőcsatár rendre lefejeli Samul-t és Lucio-t is akik azért nem kis formátum középső védők és volt egy fejese ami centikkel ment fölé.NAgyon jó a csávó,szinte nincs párbaj amit elveszít,és a labdát is nagyon jól tartja,tőle féltem sokszor.

Hispan07 2010.01.25. 11:09:07

@horas: nem bántom, sőt. Borriello tényleg jó. DE. az volt a kérdés, ki férne be az Interbe a Milanból. Tegnapi forma alapján pedig a MiliPanda párost nem szorítaná ki - mert ők mégjobbak voltak

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.25. 11:19:55

@Hispan07: Pato talán. De Nesta-Thiago Silva szerintem nem annyira. Inkább csak Nesta. Azért ez a Lucio-Samuel páros nagyon fasza. Pato-t nagyon bírom, elismerem, de Pandev és Milito elég jól tolják együtt lássuk be és akkor még ott van a padon Eto'o és Balottelli.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.25. 11:31:09

kiváncsi vagyok, képes lesz-e az inter ezt a játékot belátható időn belül megismételni. szerintem nem, mondjuk, nincs is mindig szükég rá... meg kellett egy gyámoltalan ellenfél is, aki az első tiz percben padlót fogott. (azért JC is nagyokat alakított a kapuban, ami kellett, hogy a milán a 2.-ban is belássa, nem érdemes erőlködni).

horas 2010.01.25. 11:32:17

@Hispan07: hát iszonyat nagyot futballoztak tegnap sztem,Pandev-el hihetelnül belenyúltak!
Nagyon durva leírni,de jelenállásban Eto'o nem fér be.

Az sem jön rosszul a Milan-nak,hogy Sneijder és Lucio sem lesz min.egy fordulóig,és lehet,hogy összejött vkinek még az eltiltás.Főleg úgy,hogy Eto'o Chivu sem lesz.

rizla 2010.01.25. 11:43:59

kiderült már, hogy mit mondott sneijder?

touristique 2010.01.25. 11:59:31

@Great Cornholio: Ez az ami tényleg vicces... 16oson belül lehet olyan jelentős a műesés, hogy sárgát ad érte (bár Boriellonak nem adott), de az meg nonszensz hogy műesést követ el Lucio FÉLPÁLYÁNÁL, miközben vihetné, és vitte is volna tovább... Nevetséges, Rocchi örülhetett volna, hogy valaki még meg is tapsolja ezért, ő meg erre kiküldi. AZ is szánalmas volt tőle, fentebb leírták sokan, miért. Én spec már akkor majdnem összetörtem a távirányítót, mikor Ronaldinho nem kapott lapot a 2. percben, biztos a szép mosolya meggyőzte a bírót.

Lucionál megadható volt a tizi, valamelyik szögből úgy tűnt, hogy nem az arcát találta volna el. Na de: erre kap egy sárgát majd pirosat... Ha normális bíró vezeti a meccset a brazilnak, eleve nincs még sárga lapja. DE a normális bíró a szándékos kezezésért azonnal pirosat ad, ha gólba tart a labda, vagy rosszul tudom?. Ha meg nem volt szándékos (mert nem is volt az), akkor minek a lap?

Maiconnál a labda úgy emlékszem, mintha a combjáról pattant volna. Lehet, hogy rosszul láttam. Olyanért meg megint nem szokás tizit adni.

Különben én egyenesen imádom, ha úgy nyerünk, hogy a bíró a mi kárunkra téved, csak félő, hogy a kettős mérce, amiről Mourinho is beszél, megnehezíti a dolgunkat a későbbiekben is.

touristique 2010.01.25. 12:09:17

@horas: Eto'o vs. Pandev téma: Én ezért gondoltam azt még nyáron, hogy nekünk nem a kameruni kell a Barcától, hanem egy újabb valag pénz. A befejező emberünk akkor már megvolt Milito személyében, akiben nagyon bíztam, nem is hiába, és úgy gondoltam, majd a pénzből veszünk egy igazi visszavont csatárt. Nem Pandevre gondoltam, hanem Cassanora, de ha a macedón így folytatja, akkor nem is kell Cassano.

Iustizmord 2010.01.25. 12:11:45

@rizla: nem mondott semmit, csak gondolt. de már az is pirosat ért :o)

gasbert 2010.01.25. 12:49:35

Én abszolút azt a mentalitást vártam amivel felálltak a Bernabeuban , mert az a csapat többre ment volna ezzel az Interrel .
Továbbá megbizonyosodtunk róla h Abate nem hátvéd , nem tudja megoldani a védekezést ugy mint a tapasztalt Zambrotta , támadásban jobb de nem ez az elsődleges feladata egy hátvédnek még ha szélső is . Antonini szerintem nem volt rossz , Maicont elég jól tudta tartani és jól segitette a támadásokat , itt megjegyezném h a röviden hazaguritott labda amit Maicon lefülelte az nem ő volt hanem Jankulovski .
Ez a Pandev-Millito duó pedig a legjobb most a Serie A-ba egyértelműen , kiváncsi vagyok ez mire lesz elég a Chelsea ellen.
Na de fel a fejjel , a második még teljesen reális sőt szerintem jelenleg a bajnokságban jelenleg csak egy csapat jobb nálunk .

Iustizmord 2010.01.25. 13:02:56

@gasbert: itt megjegyezném h a röviden hazaguritott labda amit Maicon lefülelte az nem ő volt hanem Jankulovski .

és tényleg.

jankulovskit szidni meg divat :o)

gasbert 2010.01.25. 13:07:20

@Iustizmord: Nem azért irtam le h szidjam , csupán mert Antonini tegnap viszonylag jól teljesitett és ne varrjuk ezt az orditó hibát a nyakába .

rizla 2010.01.25. 13:16:49

@neeskens: nagy kritikusa vagyok, de ronaldinho tűnt az egyetlen épkézláb játékosnak a milanból. nem tudta a hátára venni a csapatát, de nem érzem, hogy kudarcot vallott volna személyesen, próbált a szarból várat építeni. kár a kihagyott tiziért.

raoul_duke 2010.01.25. 13:27:17

@Iustizmord: Jankulovski soha nem volt Milanba való játékos.

szferi 2010.01.25. 13:30:42

@raoul_duke: cseh válogatott létére szerintem sem kellett volna így lealacsonyítania magát.

gasbert 2010.01.25. 13:36:29

@raoul_duke: Amikor elhoztuk az Udineseből akkor jó volt , minden téren , de azóta sajnos nagyon belefásult.

raoul_duke 2010.01.25. 13:40:19

@szferi: @gasbert: igen, tudom, volt elfogadható időszaka, és biztos túlzás, amit írtam. De van néhány játékos, aki nálam nem tud elég jó (és elég rossz sem!) lenni, ezt belátom, hogy hiba.
Jankulovski az első fajtából való.

giacinto 2010.01.25. 13:48:12

@rizla: "nagy kritikusa vagyok, de ronaldinho tűnt az egyetlen épkézláb játékosnak a milanból. nem tudta a hátára venni a csapatát, de nem érzem, hogy kudarcot vallott volna személyesen,"

Sztem momentuma nem volt, legalábbis érdemleges hol Maicon, hol Zanetti, hol Cuchu figyelt rá.

persze néha oda pattant hozzá a 16-oson veszélyes szituban de összességében sztem éppen ő voot a legjobban okolható a milan gyengeségéért. Beckham és Pirlo ugynaazt csinálta mint máskor, Borriellot pedig Samuelék ették meg.

giacinto 2010.01.25. 13:50:21

@horas: "Főleg úgy,hogy Eto'o Chivu sem lesz. "

Etoo már ma kieshet, de ha ma nem, akkor az elődöntőben.

csak akkor hagyja ki a Parma meccset ha döntőznek.

egyébként annyira nem hiányzik a tegnapi játék alapján. és Chivu sem. Santon jól tolta. remélem egy tavalyi tavaszt produkál

ericcartmen 2010.01.25. 13:56:37

Na, Motta után állitólag érdeklődik a City. Kurvaideges leszek, ha elmegy, hétről hétre abban reménykedek, hogy végre játszik, és nem a szerencsétlen Cassettin kell izgulni, hogy mikor ad megint gólpasszt az ellenfélnek...

Hispan07 2010.01.25. 14:03:04

@raoul_duke: tök igazad van, és én már az oviban is utáltam Jankulát. becsszó

rizla 2010.01.25. 14:08:01

@giacinto: hát nem tudom melyik meccset nézted, de volt pl ahol egy gyönyörű csellel került lövőhelyzetbe, aztán a többiek baszták el. beckham játéka a beadásokról szól csak, pirlo egyszerűen fantáziátlan, és gyenge, seedorf no comment. ronaldinhonak volt jó lövése, jó passzai, meg tudta tartani a labdákat, általában kihozott valamit a helyzetből.
érdekes, hogy őt okolod főleg, a többieket meg egy-egy szóval lazán felmented.

Hispan07 2010.01.25. 14:08:57

@giacinto: neked is tök igazad van. Pirlo nem volt rossz, Becksi jól nyomatta a beadásokat - kétszer is majdnem gól lett belőle, Boriska szegényem meg őrlődött a satuban, de már fentebb értekeztünk róla, h tisztességgel helyt állt. Dinnye viszont kb semmit nem csinált, főleg nem olyat, amivel megszolgálta volna a belé, mint egyes számú sztárba vetett bizalmat. A másik nagy gond pedig az volt, hogy nem Pato volt jobb oldalt, és mögötte Beckham, hanem a nemgyors Beckham volt eleve hátrébb, mögötte meg Gattuso keserítette mindazokat, akik valaha kedvelték.

Viszont Santon nem volt jó. Beckham + Abate többször is simán megkeverte, a beadások 90% az ő oldaláról jött be.

Hispan07 2010.01.25. 14:10:19

@rizla: ööö... nem lehet hogy te néztél valami más meccset, ha rajtad kívül mindenki gyengének látta Dinnyét..?

rizla 2010.01.25. 14:15:04

@Hispan07: szerintem csak máshoz mérjük. szerintem egy játékos teljesítményét a csapat általános színvonalával kell összevetni. ronaldinho ebből a milanból egész biztos, hogy nem lefele lógott ki. a legszarabb napjain ő húzta vissza a barcát, most nem érzem jogosnak őt fikázni, csak mert egy impotens milanban nem verte meg egyedül az elsőszámú bajnoki favoritot.
nem játszott jól, de a többiekhez képest még ő volt a legfantáziadúsabb.

Mr.AT 2010.01.25. 14:17:54

A "melyik csapatból ki férne be a másikba" jellegű kommentek azért qrva viccesek ám. :-) Mintha nem arról szólna az egész szezon gyakorlatilag mindenkinél (nyilván élen velünk), hogy egy fél kezdőcsapatnyi sérült és hiányzó van rendszeresen, és folyamatosan lyukakat tömködünk be.

Majd ha lesz olyan csapat, ahol 30, valóban extraklasszis, első osztályú játékos lesz EGYSZERRE a keretben, akkor lehet fellengzősködni.

Mindhárom (na jó, legyünk jófejek a Romával, ha már sikeresen hagytuk, hogy ők is megalázzanak minket a hétvégén), szóval mind a négy nagycsapat keretében van alsó hangon 6-7 olyan játékos, aki SIMÁN beférne bármelyik másik három csapat keretébe, az itt fellengzősködő szurkolóik aztán meg csak dörzsölnék örömükben a kezüket, hogy de qrva yo kis üzletet csináltunk.

rizla 2010.01.25. 14:18:18

@Hispan07: lehet, hogy becks jól ad be, de állandóan elindult kifele, hogy beadhasson, addigra az inter szépen vissza is zárt. másra meg nem jó a csávó, csak arra, hogy betekerje. leonardo nem használta jól, várhidi szünetbeli észrevétele, hogy túlságosan középen van, szerintem jogos volt.

rizla 2010.01.25. 14:19:32

ronaldinho amúgy olyan egyedül volt szerintem, mint a szar. arról nem hiszem, hogy ő tehet, hogy mourinho kiiktatta taktikailag. az inter egyszerűen kiherélte a milant.

Mr.AT 2010.01.25. 14:21:14

@rizla: Ezzel meg teljesen egyetértek. Ronaldinho legalább be mert menni a védők közé a labdával, küzdött, verekedett, cselezett, ahogy kell, harcias volt, látszott rajta, hogy nagyon akar. A többi bamba f*sz meg csak tologatott meg ívelgetett, more or less reménytelenül.

Hogy nem ő húzta le a Milant, az biztos.

Hispan07 2010.01.25. 14:24:39

@rizla: értem. én viszont úgy látom, hogy mindenkinek megvan a maga dolga. végletekig egyszerűsítve: Ambrosini és Gattuso szerezze meg a labdát, aztán adja oda Pirlonak, Pirlo adja oda Beckhamnek, Beckham adja be, Borriello lője/fejelje be. Ez Gattuso labdaszerzését és Borriello befejezését leszámítva tulajdonképpen megvolt. Viszont ha Pirlo Dinnyének adja, akkor azt várjuk, hogy Dinnye nyomasson valami flikk-flakkot, cselezzen, pörögjön, után adjon be vagy lőjön gólt. Ehelyett mit csinált: visszadta Pirlonak, jónapot. És ezért volt tehetetlen tegnap a Milan. Pato hiányában az egyetlen cselképes emberünk nem mutatott semmi extrát. Így Beckham hiába adogatta be egy darabig a Pirlotól kapott labdákat, Borriellot legyilkolták középen.

Amúgy pedig Dinnyétől nem az az elvárás, hogy egyedül nyerjen meccseket, hanem hogy a csapat húzóembere legyen, kulcstényező a győzelem megszerzésében. Tegnap nem volt, kikaptunk - és ezek után tökmindegy, hogy lefele kilógott-e, vagy sem.

ericcartmen 2010.01.25. 14:28:07

@Mr.AT: Keretbe nyilván sokan beférnének, padon nem sok klasszis játékos ül, de itt most kezdőről volt szó, az meg más tészta. Főleg az Inter kezdőjébe férne be elég kevés játékos a többi csapatból.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.01.25. 14:29:34

Választ kaptam a @Csöncsön: kérdésemre. Klasszis különbség volt a két csapat között. Jellemző, hogy még kettős emberhátrányban is majdnem az Inter lőtt gólt.

Az argentin tengely (Zanetti, Cambiasso és Milito) szenzációs volt, de Pandev is ihletett formában játszott, illetve Sneijder is, amíg pályán volt. Jó csapat, szervezett, stabil, látszik Mourinho munkája.

A Milan meg fog nélküli oroszlán. Kisebb és sebesült zebrákat még leüt a mancsával, de nagyvadak ellen komoly meccsen, úgy fest, esélye sincs.

daneeka 2010.01.25. 14:30:31

@giacinto: Balotelli miért is férne be a válogatottba? Santon még talán, de a főköcsöggel csak kinevetteted magad.

rizla 2010.01.25. 14:31:25

@Hispan07: "Viszont ha Pirlo Dinnyének adja, akkor azt várjuk, hogy Dinnye nyomasson valami flikk-flakkot, cselezzen, pörögjön, után adjon be vagy lőjön gólt."

nem akarlak megbántani, de elég egyszerű elképzeléseid vannak a játékról. szerintem ronaldinho próbálta színezni, voltak meglepő labdái, pár jó csele, lövése, de baszki, ha a legközelebbi társ 15 méterre áll tőle, akkor ő sem fogja megváltani a világot.
azt kell nézni, hogy ki mekkora hasznára volt a csapatnak. te a többieket megdícséred, mert pár alapdolgot elvégeztek, de ronaldinho szar volt, mert nem intézte el a támadásokat egyedül. boriello azon kívül, hogy egy-két jó beadást fölébólintott (két védő szorításában azért ez nem csoda), mi a faszt tett hozzá? és beckham azokon a beadásokon kívül? de ronaldinho nem flikk-flakkolt, tehát ő húzta le a milant.

"Amúgy pedig Dinnyétől nem az az elvárás, hogy egyedül nyerjen meccseket, hanem hogy a csapat húzóembere legyen, kulcstényező a győzelem megszerzésében."

de baszki, arról nem feltétlenül ő tehet, ha nem tud kulcstényezővé válni. az egyéni teljesítményével szerintem nem volt gond, a többit a milan csapat-szinten cseszte el, illetve mourinho intézte el.

Phuturo 2010.01.25. 14:35:07

" Juventus Will Have A New Coach By Thursday's Inter Match"

goal.com/en-us/news/86/italy/2010/01/25/1760499/report-juventus-will-have-a-new-coach-by-thursdays-inter

csak nehogy elsiessék! muhaha

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.25. 14:38:14

@Mr.AT: Elméleti szintről beszéltem. Próbálj meg elvonatkoztatni. De ha nem megy, felteheted így is a kérdést:
Tegnap vajon Mourinho ill. Leonardo hány játékost választott volna be az ellenfél csapatából a sajátjába? Mourinho kb. 0-át...
Mindössze arra akartam rámutatni, hogy az Inter kerete mérföldekkel erősebb és jobb mint bárkié Olaszországban.

Hispan07 2010.01.25. 14:39:35

@rizla: nem bántasz meg, mert eleve odaírtam, hogy VÉGLETEKIG LEEGYSZERŰSÍTVE.

de téeg idézve: baszki, mi olyat tett tegnap Dinnye a 7 milliós fizetésért, ami előbbre vitte a csapatot? Mert Borriello legalább fölé fejelt egy-két ebadást a Samu-Lucsó reteszből, és megtartotta a labdákat, amik felé mentek nagyritkán. És mitcsinált eközben a szupersztár Dinnye? Eljátszogatott? Nagyszerű, rendes tőle, hogy legalább nem öngólokat rugdos. De ehhez nem kell aranylabdásnak lenni, más is megcsinálja, tizedennyiért.

A csapat gyenge volt tegnap egy extraerős ellenfél ellen - többek között azért, mert a legnagyobb sztárja nem nyújtott semmi extrát. Ha szerinted fordítva van, gratulálok.

Árpádka 2010.01.25. 14:48:11

Nem akarok köcsög lenni de hol volt az isteni Ronaldinho? :D

rizla 2010.01.25. 14:49:00

@Hispan07: "Mert Borriello legalább fölé fejelt egy-két ebadást a Samu-Lucsó reteszből, és megtartotta a labdákat, amik felé mentek nagyritkán"

1. ronaldinho is megtartotta a labdákat, sőt mi több, meg is játszotta őket, előrefele passzolt, és úgy kellett előrefele játszania, hogy mint mondtam, a legközelebbi társ általában jó, ha 15 méterre ácsorgott.
2. volt egy kapáslövése, ami nem volt sokkal reménytelenebb boriello szorított helyzetből fölétett fejeseinél, volt egy blokkolt lövése, amit egy gyönyörű csel után csinált (ezután vonszolta ki beckham a jobbszélre, ahonnan végül rá tudta ívelni boriello fejére, de ott már meghalt az akció)
3. megnyert egy párharcot maicon ellen a 16oson belül, amikor is maicon kezezett, azért tizi járt volna. és az 100%-ban ronaldinho skilljének az érdeme lett volna, mert szinte reménytelen helyzetben bűvészkedte ki a labdát.

most így hirtelen ezeket tudom felidézni.

ericcartmen 2010.01.25. 14:49:19

@Hispan07: Tegnap taktikailag is meg volt verve a Milan, Dinhora különösen nagyon figyeltek, ha lett volna kivel összejátszania más lenne a megitélése, de igy ő se tudott kitűnni. Én rizlával értek egyet, még egyedül benne volt fantázia

rizla 2010.01.25. 14:52:19

@Hispan07: "többek között azért, mert a legnagyobb sztárja nem nyújtott semmi extrát. Ha szerinted fordítva van, gratulálok. "

igen, szerintem ez fordítva van. attól még valaki játszhat jól, hogy a csapat számára az ő játéka sem tud átütő erőt adni. ehhez ugyanis taktikailag is ütőképesnek kell lenni, különben semmit sem érnek a jó játékosok. fel kell őket tudni rakni a pályára (pl becks miért szenved középen, ronaldinho miért van tökegyedül, társ nélkül, stb). ronaldinho nem azért nem tudta sikerre vezetni a milant, mert szarul játszott, hanem mert az inter szétszedte a középpályát. ronaldinho előtt nem volt lehetőség, ha akadt, azzal megpróbált élni, szerintem nem is rosszul.

Iustizmord 2010.01.25. 14:55:00

egyébként én sem értem miért fikázza indenki

1. ronnie-t
2. a milant

1. ronnie legalább próbálkozptt, főleg az elején, a véére kicsit belefásult, de játszótársa, az tényleg nemigen akadt
2. egyértelmű vereség volt a milan részéről, de fogatlan oroszlánozni, lufikipukkadásról dumálni meg hasonlók... mintha rögtön egy görög másodosztályú csapat fogott volna ki a milanon. ezzel szemben egy papíron erősebb, eddigi formáján 200%-ot javító, felülmotivált és taktikailag jobban felkészített csapat verte meg a milant.

talán ez volt a baj: nem lehetett érezni a milanban hogy akarják, hogy harapnak, hogy elhiszik hogy lehet.

hát így nem is lehet. :o(

rizla 2010.01.25. 14:58:43

amúgy én évekig néztem a szar, lébecolós fociját, és próbáltam pozitívumokat felfedezni. hogy mondjuk még mindig oda rakja a labdát, ahova akarja, veszélyesek a szabadrúgásai, és jól fedi a pocakját a két számmal nagyobb mez. úgyhogy tudom milyen az, amikor rosszul játszik, lassítja a játékot, mert csak annyira képes, hogy elindul visszafele a labdával, a befejezésekhez nem ér oda, és eleve nem is próbálkozik lövéssel, mert minden helyzetben valami fantasztikus utolsó passzt akar adni.
ehhez képest mostanában agresszív, le tud fordulni (volt egy szuper csele a középpályán két ember között, ami után villámgyorsan indította is a balszélt, nem is értettem, miért nem játszották vissza), hajlandó lőni (nem is rosszul), és amikor lendületből rávezeti a védőre a szélen, tényleg megpróbálja kicselezni, nem csak egy visszapassz a vége.
ezeket a pozitívumokat most is fel véltem fedezni, és bár nem játszott aranylabdás-szinten, ez nem az ő hibája volt elsősorban. ő megjátszotta, amit tudott, ennyire volt elég. semmire.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.25. 14:59:44

Rony-nak az első félidő vége felé volt egy varázslatos mozdulata a félpályánál, amikor 4 interes közül lőtt ki a labdával, valahogy áthúzta okszival, és abból indult, fel is gyorsult rendesen, aztán az 5. meg a 6. kicsit odébb szerelte. ott látszott, hogy jó formában van. ebbe a meccsbe viszont nem volt érdemes semmit se beletennie. nem rajta ment el. a sors igazságtalansága lett volna, szvsz, ha a tizi kicsit korábbi, bemegy, és még egyenlít is a milán.

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2010.01.25. 15:00:04

tudtátok, hogy _benito és Mourinho járnak?

ez szerintem sok mindent megmagyaráz...

rizla 2010.01.25. 15:01:07

@Iustizmord: "ezzel szemben egy papíron erősebb, eddigi formáján 200%-ot javító, felülmotivált és taktikailag jobban felkészített csapat verte meg a milant."

akik 70 percig emberhátrányban játszottak, majd még 5 percig kettős emberhátrányban, és még egy tizit is befújtak ellenük (igaz, kettőt kellett volna). nagyon kevés volt, amit a milan mutatott. emberelőnyben 2-0ra kiszopni úgy, hogy lehetett volna 3 vagy 4 is (ziccerek alapján), az tényleg ciki.

rizla 2010.01.25. 15:02:52

dida amúgy benne volt pandev góljában simán. nem volt rossz lövés, de egy ilyen szintű csapat kapusának ezt illik kiszednie, nem tartozott volna a klasszisbravúr kategóriájába. ez a tohonya mamlasz meg csak nézte.

Piiii 2010.01.25. 15:03:32

igazából az a szomorú, hogy a jobb formában lévő Milannak egy percig nem volt esélye a vacak formában lévő interrel szemben, annak ellenére sem, hogy 1 órán át emberelőnyben voltak még utána is ők kaptak egyet. és az is sokatmondó, hogy az átigazolási időszakban megint az inter csinál "nagybevásárlást" (pandev úgye már ott) de lehet jön még a az újabb lazio-tengely (kolarov, ledesma), úgy, hogy a töltelékek is maradnak,(mancini, quaresma) mig a milan senkit nem vett eddig, nem is fog, juvéhoz egy árva candreva jött, nem hiszem, hogy csodát művel, a Romaban Toni "csodát" művelhetne, de,hogyan, ha 45 napra valószínűleg kidőlt...

raoul_duke 2010.01.25. 15:14:07

Abban lehet bízni, hogy Leonardo képes arra, hogy ilyen meccsből tanuljon (és akkor ezzel akár új flame is kezdődhet miattam). Kezdő edző olyan feladattal (újítsd meg EZT a Milant), amivel egy-egy nagy öregnek is komoly munka lenne.

Arról nem tehet, hogy Abate gólpasszá tette Pandev eleve jó labdáját, meg arról sem, ahogy Dida bekísérte (az egyébként is jó) szabadrúgást. Arról viszont szerintem igen, hogy az ellenfél irányítójának kiállítása után 6 védekező jellegű játékossal nem sikerült megfogni az Inter kontráit (Pandev-Milito két főt), mondjuk ez részben a keret miatt is így alakult (Favalli bazmeg, borzalom). Meg arról is tehet, hogy a második félidőre sem sikerült kitalálnia semmit.
A két belső védőnek annyi dolga volt, hogy fogja Boriellot, Ronaldinhot szintén jól fogták, Beckham poszt nélkül játszott, részben Pirlo is. Seedorfnak meg Pirlonak szerintem annyit mondott, hogy "legyetek útba egymásnak".

Mr.AT 2010.01.25. 15:18:50

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: A baj az, hogy úgy tűnik, egyelőre a portugál a bika a felállásban. :-) Hajrá Bence! :-)

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.01.25. 15:19:28

@Alapvonalszippantó Hapci Benő:
_benitót még megértem,
de hogy José mit eszik ezen a veszprémi gyereken?!
sztem csak a pénze miatt jár vele

Mr.AT 2010.01.25. 15:20:28

@Phuturo: Úgy legyen, de hiszem, ha látom, tényleg. Meg ugye goal.com-os link, ennyi erővel bárkitől származhatna.

rizla 2010.01.25. 15:24:29

@raoul_duke: simán leonardo cseszte el ezt a meccset. az más kérdés, hogy nekem ezzel együtt is egész jó edzőnek tűnik. ki várta a második helyre a milant? összekapta őket, ronaldinho egészen tűrhető a keze alatt, nem rossz ez.

Mr.AT 2010.01.25. 15:26:23

@ericcartmen: Kezdőről volt szó, hát legyen. Alapul véve az általam fentebb írtakat, szerinted Pato vagy Nesta, Chiellini vagy Sissoko, vagy épp De Rossi és Totti nem férne be az Interbe?

Az Inter fantasztikusan egységes, emiatt nyer idén is, akkor is nyer, ha qrvára nem érdemli meg. (Bő 5 éve mi is ilyenek voltunk, tudom, milyen ez.)
Egyénileg viszont ettől még igenis bőven javítható. Jól mutatja, hogy Pandev is hogy kinyílt ezalatt a két hét alatt, mióta ott van.

Piiii 2010.01.25. 15:30:34

@pote: na szóval kiderült a posztíróról, hogy veszprémi...helyes, helyes:) értem már az Mkb-s párhuzamot...
just like me:)

Mr.AT 2010.01.25. 15:35:10

@Piiii: Mondjuk az, hogy a fentiekből neked az üti meg a szemed, hogy veszprémi, az kicsit olyan, mint a régi óvodás viccben: "Ott egy koton a radiátoron!" "Mi az a radiátor?" :-)

ericcartmen 2010.01.25. 15:57:19

@Mr.AT: Egyetértünk, én sem állitottam mást, de kezdőbe max 1-2 férne be. Ráadásul ők is kiütik egymást, vagy De Rossi, vagy Sissoko, kettő együtt szerintem sok. Totti meg (jelenlegi formájában) nem kell az internek, inkább Juan vagy Riise.

Tika_ 2010.01.25. 15:59:11

@Hispan07: "De ehhez nem kell aranylabdásnak lenni, más is megcsinálja, tizedennyiért.
A csapat gyenge volt tegnap egy extraerős ellenfél ellen - többek között azért, mert a legnagyobb sztárja nem nyújtott semmi extrát."

szerintem sokat vársz Ronaldinhotól, inkább ez okozza, hogy nagyon elégedetlen vagy vele

neeskens 2010.01.25. 16:13:17

Nagyon hiányzott Nesta, Favalli tragédia ott, akkor is, ha Abate csinálta a hülyeséget.

Iustizmord 2010.01.25. 16:13:35

milyen szép volna ha Tika_ és Rizla egymásnak válaszolgatna; tiszta skizo érzés lenne.

raoul_duke 2010.01.25. 16:39:54

@rizla: igen, ez így van. Ha idén a Milan második lesz, nem kell szégyenkezni a csapatnak, főleg ha a BL-ben "minél tovább" jutnak. Ha ezzel párhuzamosan sikerül megújítani a keretet ~2 év alatt úgy, hogy mondjuk közben ezekből az eredményekből nem engednek, akkor újra komoly tényező _lehet_ a Milan európai szinten.
De ennyi idő minimum kell egy ilyen keretnek és egy ilyen új edzőnek szerintem.

touristique 2010.01.25. 16:47:55

@Mr.AT: Na akkor:

Nesta: Az idei csapatba még beférne, mivel Lúcio ingadozó formát mutat. De leigazolni elég fölösleges lenne szvsz.

Pato: Fordítva: Belőle még sztár is lehet, ám egyelőre nem feltétlenül kell csatárposzton erősítenie a csapatnak.

Chiellini: egyelőre nem jobb mint Samuel. Hány éves is ő?

Sissoko, De Rossi: elfogadnám egyiküket, Mottánál és Muntarinál jobbak. Talán inkább De Rossit, bár nem tudom, hogy Rómán kívül is ugyanolyan fanatikus maradna-e.

Totti: Nem kell ő ide...

ericcartmen 2010.01.25. 17:00:51

ejha, olasz posztnál volt valaha ennyi komment?
ha összeharangozó lesz megint, szerintem meglehet az ezer is :)

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.01.25. 17:02:33

Chiellini: egyelőre nem jobb mint Samuel????

ez vicc??

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.25. 17:23:11

@ericcartmen: Hoppá, én sem láttam még ennyi kommentet!

Ha minden igaz, Sebastian Eguren, a Villarreal 29 éves védekező középpályását a mai napon fél évre, 700 ezer euróért kölcsönvette a Lazio, azzal a kikötéssel, hogy nyáron 3,5 millió euróért a rómaiak meg is vásárolják. Az uruguayi válogatott 2 honfitársához csatlakozik, közülök Muslerát jól ismeri.

Iustizmord 2010.01.25. 19:01:08

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

akkor szóljatok _benitonak hogy ne csesztessen különben fele ennyi komment se lesz :o)

@_benito , hallod-olvasod ?!?!?! :o)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.25. 19:05:08

@Iustizmord: de megnő az infotartam, ugyanott leszünk :).

Iustizmord 2010.01.25. 19:08:56

@touristique: nesta/chiellini duo lazán jobb mint a samuel/lucio duo. úgy 2 klasszissal. ha lucio-t levesszük, akkor csak 1,5-lel.

pato is beférne pandev helyére lazán. most hogy lőtt egy sépet / játszott egy nagyot ne ájuljunk el, pato jobb. gyorsabb, technikásabb, gólerősebb.

sissoko/de rossi tengely is beférne, kérdés mi lenne cambiassoval, mert ő meg tényleg jó, én egy cambio-de rossi kp-ját ideálisnak látnék.

totti tényleg nem kellene, neki csak a roma való.

és ronaldinhot sem zavarnák ám el a kezdőből, hidd el....

és pl muntari helyett ambrosini bőven beférne.

santon sem jobb mint antonini.

tehát, ha már az eszményi metszetet keressük, a következő (szvsz):

j.cesar-maicon, nesta, samuel, santon VAGY antonini - zanetti, ambrosini, cambiasso, ronaldinho - pato, milito

@horas véleméyn?

Iustizmord 2010.01.25. 19:09:44

@anonim222 [semleges néző]: a címed? csak hogy küldjek levélbombát :o)

ericcartmen 2010.01.25. 20:46:00

@Iustizmord: Szerintem:
Samuel helyett Chiellini vagy Juan, ha belbekket akarsz cserélni, akkor már inkább Riise, mint Antonini, Zanetti/Ambrosini helyett De Rossi (Sissoko), Ronaldonho helyett meg maradjon Sneijder.

Iustizmord 2010.01.25. 21:15:26

@ericcartmen: félreértesz, én egy best of Milano-t gondltam. csak milan-inter keretből. nem bestof liga.

Piiii 2010.01.25. 21:33:34

@Mr.AT: most mit kommentáljak azon, hogy járnak e??? szóra sem érdemes :)

horas 2010.01.25. 21:49:23

Ronaldinho annyiban megvédeném,hogy ő nem játszott rosszabbúl mint az elöző meccsein csak nem a Siena meg a Genoa volt az ellenfél...
Ezért éreztem túlzónak, "a szárnyaló Ronaldinho" és a "nem lehet levenni a pályáról" észrevételeket.

giacinto 2010.01.25. 21:53:21

@rizla: félreértettél. Pirlora és Beckhamre azt irtam hogy azt csináták mint máskor, semmi különösebbet, 1-2 alibipassz me ga betekerés. de ez nem kreatív meg váratlan. Dinho bénaságát meg arra értettem hogy negyed annyi területe nem volt mint máskor, nem is csinált az elmúlt meccsekhez meg a hype-hoz képest semmit sem. igy értettem, nem úgy hogy lefelé húzta volna a milant. csak az elmúlt hetek arról szóltak hogy igy meg úgy a dinho.

Faragó Richárd szerint még mindig ő a világ legjobbja. no comment.

ericcartmen 2010.01.25. 21:55:05

@Iustizmord: ok, bocs, nem volt egyértelmű
de csak hogy kötekedjek, a dinho nem biztos, hogy kiszoritaná sneijdert

giacinto 2010.01.25. 22:02:23

@Iustizmord:

Best of Milano City:

JC-Maicon-Nesta-Samuel-Santon-Zanetti-Cambiasso-Stankovic-Sneijder-Milito-Pato

és ebből nem engedek. antonini? viccelsz?

touristique 2010.01.25. 22:04:44

@Iustizmord: Patoban végül is igazad lehet, mert jelenleg komplettebb játékos mint Balotelli, az idő majd választ ad, hogy melyikük lehet nagyobb klasszis, illetve arra is, hogy Santon jobb-e mint Antonini. Szerintem több van benne. De Rossi és Sissoko Cambiassot sehogy nem szorítják ki szerintem, Muntari vagy Motta helyett lazán beférnek viszont, mint mondtam, de ez akár Marchisiora és Ambrosinire is igaz.

Chiellinit nem látom mitől lenne jobb mint Samuel, talán mert gyorsabb, de Wally szerintem ritkábban hibázik (kopkopkop), míg Ronaldinho Sneijder miatt nem fér oda szvsz. Bár el tudom fogadni, ha valaki azzal jön, hogy Quicky több gólt lőtt eddig. A holland viszont többet dolgozik.

horas 2010.01.25. 22:06:59

@lószerafin: Vártam már.Ez már halálosan méltatlan s nem lehet mondani azt sem,hogy nem állt volna ki a csapatért,de neki is egy élete van és ha körülötte nem történik semmi akkor neki kell tennie valamit.Ne felejtsük el,hogy ez már a 3.ik szezon az első osztályban.Se BL-élboj se bajnoki cím,egyszer minden véget ér...még Buffon türelme is...

horas 2010.01.25. 22:14:46

@Iustizmord:
...........Julio Cesar
Maicon Nesta Samuel Santon
....Cambiasso Stankovic
.....Pato Sneijder Pandev
..............Milito

Juve-ból max Chiellini férne be Samuel helyére,de ő emg a kedvencemúgy,hogy nem egyébként Kolarov ordít a balszélen!De Stankovic helyére egyértelmű,hogy De Rossi,de most a milánói bestof volt a téma.

Ronaldinho vs Sneijder
90 perc semmi,+ kihagyott tizi vs
25 perc kapufa + piros
...sztem egyértelmű....

horas 2010.01.25. 22:19:26

@Iustizmord: Liga válogatott ugyan ez Kolarov-val a balszélen De Rossi-val Stankovic helyén.Chiellini-Samuel nálam döntetlen.

horas 2010.01.25. 22:31:08

Az elgondolkodtató,hogy sztem ennek a bestof-nak sem lenne több sansza a Chelsea ellen.
Amúgy ez a kontra játék,nem lenne rossz az Inter részéről Chelsea ellen sztem meglehetne forgatni a nagy robosztus embereket mind a középpályán mint a védelemben Pandev-Milito-Sneijder hármas képes lenne rá..csak ahhoz,hogy ez müködjön nemkéne gólt kapni az első 10 percben pontrúgásból.Egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy Drogba-t leszedjék a védőink.A meccs megint ott fog elmenni,hogy nem tudjuk járatni a labdát a középpályán.De sztem nem fogunk olyan símán kiesni mint az Mu ellen szal fogunk gólt lőni,ez egy mozgékonyabb,ügyesebb csapat nem egy agyatlan,romboló gépezet egy BL skrupulusos Ibrahimovic köré építve,de még ez is kevés lesz.Nem baj azért ez a csapat egyre jobban kezd hasonlítani egy futball csapatra és ezt felfedezték a klubnál is,hogy a sündisznó állás előrefele haladni nem lehet.ÉS ez mindenképp pozítiv.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.01.25. 22:40:31

@horas: ne legyel igazsagtalan, dihnonak volt egy jo kapaslovese

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.01.25. 22:47:55

szerintem santon lepkepuki volt tegnap is, ket het mulva ujra a padot fogja melegiteni.

jc-maicon lucio samuel zanetti - sneijder cambiasso sztankovics - pandev eto'o milito

na ez tokos kezdes lenne a chelsea ellen (szemely szerint balotelli - eto'o cserevel jobban tetszene, de annak nem sok valosagalapja van)

giacinto 2010.01.25. 23:07:33

Ha nagyon össze akarunk hozni egy Best Liga-keretet, mondjuk 23-25 fővel, akkor nálam igy nézne ki (jelenleg!)

JC, Buffon, Frey (3)

Maicon, Nesta, Samuel, Chiellini, Silva, Juan, Santon, Kolarov (8)

Cambiasso, De Rossi, Sissoko, Sneijder, Hamsik, Zanetti, Marchisio, Diego (8) (Sneijder cseréjének :)

Milito, Pandev, Pato, Totti, Etoo, Gilardino (6)

ericcartmen 2010.01.25. 23:24:54

@giacinto: Pandevnek eddig két jó meccse volt, Diegonak is max annyi, pedig ő nem hagyta ki az őszt. Ennyi erővel Toni is ott lehetne. Nem nagyon követem a Napolit, de Hamsik se fut akkora idényt, mint tavaly. Santon is alig játszott még, ellenben Riise hatalmas formában van.
A többi oké :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.25. 23:28:56

@ericcartmen: Pandevnek eddig minden meccse jó volt, amin pályára lépett, és ez így is marad, mert kevés nagyobb bizonyítási vággyal rendelkező játékos van a Serie A-ban.

rizla 2010.01.25. 23:33:01

@giacinto: hát a hype túlzás, és hülyeség, de tény, hogy mostanában lehet rá számítani. ezen a meccsen is jobb volt pirlonál, vagy beckhamnél.

ericcartmen 2010.01.25. 23:34:03

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Toni detto.
Amúgy egyetértek, de ligaválagott folyamatos jó szereplés után legyen valaki, bár jelen esetben ez nyilván nem az érintetteken múlt.

daneeka 2010.01.26. 00:03:42

@giacinto: És mi lesz a szent Balotellivel? Kihagynád? :P

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.26. 00:07:17

@ericcartmen: Ez is igaz, bár szegény Tonira ugye újabb 1 hónap kihagyás vár, épp mikor belelendült volna.

Piiii 2010.01.26. 00:08:46

@horas: Riise Santont simán üti...az utóbbi hetek, de lassan az utóbbi egy év teljesítménye alapján.

Piiii 2010.01.26. 00:10:40

@horas: jah és Juan-tanár úr bármikor befér a középső védő posztokra

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.26. 00:12:42

@Iustizmord: Hoppá ezt csak most látom, Pato jobb jelenleg Pandevnél? Ezt nem gondolhatod komolyan. A macedón érettebb, taktikusabb, jobban hasznára van eddig a csapatnak. Pato persze nagy játékos lehet, de jelenleg nincsenek azonos szinten. Pandev folyamatosan, évek óta jól teljesít, az utóbbi fél év tükrében pedig még inkább megsüvegelendő a mostani játéka.
süti beállítások módosítása