Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Mocskos Chelsea!

2008.05.20. 12:01 _benito

(Ahogy tavaly, a szerdai nagy döntőre készülve ma azt mondjuk meg, miért nem nyerhetnek a szereplők. Holnap meg azt, hogy miért igen.)

Hogy egy olajtól csöpögő dollármilliókból összevásárolt bohócbanda punnyassza fel a benzinszagú seggét Európa trónjára, azt már azért talán végképp nem kéne! Nem vagyunk virágzabáló hippik, akik tortával dobálják a világbank elnökét, és vörös festékkel locsolják le a metrón a nubukbőr cipőben parádézó menedzsereket, de azért attól az összes csarnokvizünk kifolyna, ha ezt a se múltja, se jövője, maffiabanda által pénzelt, érdemtelen bagázst kellene a másodosztályon kívül bármelyik másik sorozat dobogójának a tetején látnunk. Ha ugyanis szerda este a Chelsea megnyerné a Bl-t, az azt az egekig bűzlő üzenetet hordozná, hogy a labdarúgás és a fair play őshazájában egy tésztaképű ruszki hobbiból csak úgy csapatot vehet pénzmosás napnál világosabb céljából, mert éppen már nem akadt a magánrezervátumában magánszarvas, amit lelődözhet unaloműzésként. Hiába vitetted a döntőt a Большая спортивная арена Олимпийского комплекса Лужник-be, kutya, otthon lesztek kivéreztetve!

Nesze, itt az edzőtök! Szép darab, szó se róla. Az a nagypofájú portugál sem volt piskóta, ahogy megállás nélkül ontotta a fost magából, hogy mekkora zsugás, miközben a MU-szurkeszek viccet csináltak belőle (Mi a hasonlóság Mourinho és háromfogú konnektordugó között? Mindkettő használhatatlan Európában), de ezt a csókát bizony mi csak úgy tudjuk magunk elé képzelni, ahogy a vurstliban hajlítgatja a légpuskák csövét, miközben az ezerkecsóból bömböl az ájlájksopen. De ez sem az ő hibája, hiszen mi is szívesen bohóckodnánk a válogatott csatársorában, ha mondjuk Koeman mester egy kőkeményre sodort látnok-skunk rakétáért cserébe beküldene a portugálok ellen. Pedig hobbicsapatnál tényleg így mennek a dolgok. Hol is voltál eddig edző, pubi? Hapoel Petah Tikva? Szopatsz, gibbon, nincs is ilyen! Tudod, mit, ha leírod a hóba sárgával, megkapod a Chelsea padját, úgyis tele a tököm ennek a portugálnak a nyavalygásával.

Várjuk már, mi lesz a következő, de nagyon reméljük, hogy láthatjuk Roman könyvelőjét balszellőben, a fodrásza meg talán kimozoghat a másik szélre, hogy parádés ütempasszokkal ugrassa ki a két Chelseában töltött éve alatt kilenc teljes, egész gólig jutó másik cimbit, Sevcsenkót. Esetleg a szintén olcsóér’ beszerzett Maloudát (ketten 11 gólt vágtak a 100 millió euróért cserébe), de említhetjük még Pizzarót, aki ugyan ingyé jött, de nem keres rosszul – amikor a Bayern új szerződést tett elé, kijelentette, hogy több pénzt akar, erre pedig Rummenigge azt válaszolta, hogy aki annyit akar keresni, mint Sevcsenko, az játsszon is úgy, ezt a tanácsot pedig a perui meg is fogadta: most annyit keres, és úgy játszik. Aztán jött a zsák meg a foltja, hiszen hol máshol kötött volna ki Nicolas Anelka, aki nagy hangon évek óta saját magát tartja a világ legjobb játékosának, és mostani igazolásával bebizonyította, hogy vannak még olyan hülyék, akik ezt becsszóra elhiszik neki: 15 millió fontos vételárával ő lett a világ legdrágább játékosa, hiszen párizsi távozása óta már 90 millió fontjába fájt mindenféle kluboknak, hogy soraikban tudhatták a magát remekül menedzselő franciát. Egyébként nem Grant az egyetlen izraeli a Chelseanál, hiszen még Mourinho odavitte Ben-Haimot, akivel aztán sikerült annyira összeveszniük, hogy a honfitársnak nulla esélye van bekerülni a csapatba. Úgy látszik, Grant nem bratyizik olyan könnyen, mint a főnöke…

Lássuk, hogy jutottak el olyan mélyre a dolgok, hogy idén Bl-döntőt játszhat a Chelsea. A legkutyább csoportba kerültek, ahol a történelmi mélypontot támadó Valencia mellett a kizárólag sarkvidéki környezetben lejátszott hazai meccseiben bízó Rosenborg és az erősnek mondott, de inkább csak mákos Schalke volt az ellenfél. A továbbjutás természetesen nem okozott gondot, pedig a spanyolok és a norvégok is ponttal távoztak a Stamford Bridge-ről, majd az egyenes kieséses szakaszban (hűtött golyókra gyanakszunk) jött az Olimpiakosz, mely ellen szintén csak döntetlen jött össze az első meccsen. És még mindig kitartott a malac, a negyeddöntőben a Fenerbahce következett, ellenük pedig már az egy pont sem akaródzott hazajönni az odavágón, és a visszavágón is csak három perccel a lefújás előtt vált biztossá a továbbjutás Lampard góljával. Na, és akkor a non plus ultra, a Liverpool elleni csörte, ahol a vörösök az Anfielden ropogósra sütötték őket a menóra fölött, majd maceszgombóccal körítve lenyelték őket keresztbe a 94. percig, mikor érkezett Riise, és gyakorlatilag továbblökte őket. A hosszabbításba torkolló visszavágón ugyanis hiába tartotta magát jól a Pool, végül továbbröfögtek. Állapítsuk meg; beteg egy szezon ez, ha már döntőt lehet játszani úgy, hogy az odáig vezető úton mindössze egy fajsúlyos ellenfelet kell legyőzni!

De nem kell aggódnunk, mert győzni biztosan nem fognak.  Vigaszunk viszont csak ennyi lesz, mert a meccs maga olyan szar lesz, hogy nem csak az erőből betépő szmókerek punnyadnak be a második félidő elejére, hanem mindenki. Ez a kretén ugyanis támadni nem tud, úgyhogy öt védővel fogja megnyomorítani a szerda esténket, sőt, igen valószínű, hogy valakit még kirendel a szélre Ronaldo őrzésére, így megnézhetjük, mire megy Drogba úgy, hogy a legközelebbi csapattárs 40 méterre lesz tőle. A Chelsea egyetlen reménye, hogy kapusa kifog egy olyan napot (nála azért ez nem ritka), és legalább a 60. percig kell várnunk a megnyugtató harmadik gólra. Az első gólt mi pofozzuk be, a fordításhoz pedig tartás kell, gerinc és hit, azt meg nem lehet pénzen megvenni, mert olyan, hogy vagy van, vagy nincs. Szívás, mi?

Szóval nem szeretnénk nagy szavakat használni, de az biztos, hogy a United átgyalogol rajtuk, ahogy azt a bajnokságban is megtette! A futball egyetemes törvényei ugyanis általában metsző kegyetlenséggel juttatják eszébe a mázli-hullámot meglovagolva döntőbe jutó csapatoknak, hogy hol a helyük. Hiába drukkol majd az ő pénzükből összevásárolt kék förtelemnek a hazai szurkolók jelentős része, egyszerűen elképzelhetetlennek tartjuk, hogy a görög sorscsapás után újabb röhejes bagázs nyerjen valamit a következő húsz évben.

158 komment

Címkék: chelsea beharangozó bl manchester united több mint foci mocskos

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr22477830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bacity · http://kacat.blog.hu 2008.05.20. 15:00:29

kár az NST-ért
sokkal de sokkal jobb sorsra érdemes .

Romanista 2008.05.20. 15:01:50

arra azért fene mód kiváncsi vagyok bacity hogy az ajnár cikkekkel mennyire lesz próblémád.

drosiii 2008.05.20. 15:06:48

sokkal jobban örülnék egy Roma-ManUtd döntőnek...

bacity · http://kacat.blog.hu 2008.05.20. 15:06:49

a stílussal és az ebből látszódó gondolkodással nem tudok kibékülni!

értelmes, gondolkozó emberhez nem méltó. publikálni felesleges ha ennyit tud csupán!

drosiii 2008.05.20. 15:09:07

ugyan már, mindenki tud kultúráltan étkezni, mégis van, hogy gondolkodás nélkül nekilát zabálni...

bakító 2008.05.20. 15:11:30

Szánalmas, hogy egyeseknek milyen gyenge a felfogóképessége. bacity és társai: Ez nem komoly. Ez egy görbe tükör, vagy ha jobban érted egy saturészeg ellendrukker utálkozó büfögése kifigurázva.

NNNA!

Egyébként ez a poszt jobban sikerült mint a MU-s. Látszik hogy a szerzőtől nem áll messze a Chelsea utálat.

Romanista 2008.05.20. 15:11:38

gondolkozó emberkén nyilván észre vetted hogy a cikk egyik célja hogy kiakasszon. ha a célt eléri, érdemes publikálni. Iggy Pop se zenéljen mert csúnyákat énekel?

bacity · http://kacat.blog.hu 2008.05.20. 15:13:06

hey drossil,
jövőre sikerülhet és nem kell legyőzni az olajmaffiát sem.
csapatban marad.
a döntő helyszinét már kikavarták,
a rohadt mocskok :-)

drosiii 2008.05.20. 15:16:25

bacity, csak jövőre akkor címvédés legyen :P

füredi (törölt) 2008.05.20. 15:20:07

"A Közhelymentes Sportújságírásért Kommandó" közleménye.

Egyszer már beírtam egy fél éve, talán pont a sorsoláskor, de hiába a közhely, az közhely: "Rosenborgban" hideg van, egyenesen sarkvidék.

Nos, Trondheim ugye egy jelentős kikötő, ami azért feltételezi, hogy nem fagy meg ott nitrogén. Valamerre arra császkál ugyanis a Golf-áramlat kisöccse, az Észak-atlanti áramlat. Ennek következében pölö a cselszkij-rosenborg napján, november 27-én -1 fok volt a nappali átlaghőmérséklet, de úgy, hogy csak -2 volt a minimum:

(www.wunderground.com/history/station/01271/2007/11/28/DailyHistory.html?req_city=NA&req_state=NA&req_statename=NA)

Budapest ugyanezen a napon +2 c-os átlagot produkált, és tény, hogy London viszont + 9-et, de ettől még messze van Trondheim mondjuk Bergentől!

ciru717 2008.05.20. 15:20:16

Holnap majd jövök sírni hogy milyen gusztustalanul dicsőítik a Chelseat...ki tart velem?:D:D

bacity · http://kacat.blog.hu 2008.05.20. 15:26:56

"kikaszzon" ?
mindennek van határa!
a mocskolódásnak is
és valóban: kiakaszt
csúnyán énekelni izlés kérdése. mindenkinek más jön be.
viszont, tényszerüen közölni az elborúlt elméből kiszakadó légvártörmelékeket. háááááát
több mint szánalmas.

drosili: bárki is nyer a címvédés lehetetlen.
jövőre az Örök Város népe új bajnokot fog látni.

drani 2008.05.20. 15:28:12

füredi,
ez nagyon kemény. te a blogok közhelyeire vadászol?
súlyos. de tetszik

rambó négy 2008.05.20. 15:31:28

Nekem a mencseszteri cikk jobban tetszett, de lehet, hogy csak elfogult vagyok :)

the real 2008.05.20. 15:32:11

Nem a "Trondheim Óceáni Éghajlatának Elismeréséért Kommandó" tagja vagy csak?

bög 2008.05.20. 15:36:03

kibaszott szánalmas ez a sírás, amit itt egyesek előadnak. Én mindkét cikken jól szórakoztam, kösz. A döntőben meg a chelsea-nek fogok szurkolni.

p.s. szopatsz gibbon, nincs is ilyen:DDDDD ez kész

Badbitie 2008.05.20. 15:46:23

bacity

Esélytelen, A mindentlátó gömbömben látom, hogy jövőre két bajnok csapat lesz a döntős ismét, elvégre ez bajnokok ligája, nem 1st runnerup ligája. :D

drosiii 2008.05.20. 15:48:42

vagy MU-Real-Bayern-Lyon 4esből lenne a két döntős?

Badbitie 2008.05.20. 15:49:01

Kolozsvár-MTK akkor már :) Mostanában úgyis trendi az egynemzetes döntő :)

bacity · http://kacat.blog.hu 2008.05.20. 15:55:02

kedves badbitie,

a gömb, ebben hibázik.
a BL-serleget elég ritkán nyeri meg aktuális bajnok de lehet, hogy ezt is az olajbagázs kavarta így ki.

neeskens 2008.05.20. 16:08:37

Amúgy nekem mindegy,ki nyer, csak ne Ronaldo lőjön gólt, szerintem ott helyben elkezdené szopni magát, vagy nem fogna kezet Platinivel, mert hogy jön az elnök ahhoz, hogy ővele smúzoljon

Ivan Berger 2008.05.20. 16:31:49

Kár, hogy nem mindenkihez jutott el a két írás. Egybként riszpekt, a túlérzékeny/savanyú embörkék meg próbáljanak meg hátradőlni és lazítani néha.

el perro malo, andalucia, a testesebbik (el) (törö 2008.05.20. 16:34:06

Kicsit agresszív, pofozkodós, de tetszik.
A sport mindig is kőkemény üzlet volt, már Athénban is, nem érdemes ostorozni azt, ami nyilvánvaló és ésszerű. Ismételt spanyol megagyaloglásom közben lehet, kedvet kapok egy kis EB-nézésre majd...
Én McCainnek drukkolok (US Elephant)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.20. 16:48:24

Na ez még jobb! Bacity te miért olvasod az nst-t, ha nem jön be ez a stílus. Egyébként a hálón mégjobban kijön, amit az utcán látsz, az emberek jó része nem tud ellazulni. Egyre többen vesztik el a humorérzéküket.

Dizel 2008.05.20. 16:54:25

"Látszik hogy a szerzőtől nem áll messze a Chelsea utálat." + "Mocskos Chelsea" ilyenek után ez a blog számomra érdektelen, nem vagyok elfogult chelsea drukker (egy csapatot sem utálok az angolok közül!!!) de nem érzem ebben a cikkben az iróniát, vagy a rejtett humor egy aprócska megcsillanását sem. Szín tiszta utálkozás, szitkozódás.
Én a focit szeretem és ebben nincs helye ilyesfajta utálkozásnak.

Rezgrof 2008.05.20. 17:03:42

Két klasszikussal üzennék a látványosan jajveszékelőknek:

1) láss, ne csak nézz
2) nektek jobban hiányzik egy kiadós dugás, mint bárkinek a világtörténelemben

el perro malo, andalucia, a testesebbik (el) (törö 2008.05.20. 17:08:02

vitatkozzatok, inkább itt szavakkal, mint nézőtéren sörösüvegekkel... :)

undertow 2008.05.20. 17:08:46

nem lenne rossz a cikk, kar, hogy tele van egyertelmu hazugsagokkal...
a tenyekre alapozva nem megy a fikazas? ja bocs, ahhoz tisztaban kene lenni a tenyekkel...

pepe11 2008.05.20. 17:25:17

Szerintem ez nem utálkozás. Csak a tények elég rendes elferdítése. Alapvetően 3 dologról szól:
-A Chelsea igazolásai. Valljuk be egyik fent említettről sem mondhatunk túl sok pozitívat.
-A Chelsea sorsolása. Tényleg viszonylag könnyű ellenfeleket kaptak és nem volt túl nehéz dolguk eljutni idáig.
-Abramovicsról meg mindenkinek megvan a maga véleménye...
Itt nem esett szó Drogba szinészkedéseiről, Grant aljas beszólásairól és az esetleges szarokbelevalahogyúgyisnyerünklegyenmárvége hozzáállásról stb,amit egy véresszájú ellendrukker mondana.

Ellenben a másik cikkben: SAF sikertelen, bukott edző, a védelem szar, a középpálya impotens, a csatárok csak védekeznek és rusnyák és CR egy hisztis geci.

giacinto 2008.05.20. 17:32:58

_benito!

ilyen szép postot talán még az interről sem tudnál írni! :)

(egy picit belegondolva elég feleslegesek ezek a cikkek, mert betévednek majd ide 7-8 éves óvodások, neveket nem akarok mondani, akik majd a köv. kommenteknél a kül. sztereotípiákat nyomatják minden héten... kell ez?)

dillinger 2008.05.20. 17:37:07

és arról sem esett szó, hogy az egyetlen komoly ellenfélen a BL-ben csak annak köszönhetően jutottak túl, hogy Riise agyában egy pillanatra átvette az irányítást a halvaszületett csökevényes sziámi ikertestvére

bag 2008.05.20. 18:30:22

benito:

Az újságírás mélypontját alulról súroló, (ló)citrom díjra méltán felterjeszthető Pool ellenes cikked után azt hittük nincs lejjebb.

bebizonyítottad : van

Szégyeld magad!

szferi 2008.05.20. 18:32:12

poop, ne mondd már, hogy nálad a humorérzék egyet jelent a mocskolódással?!
Rezgrof "nektek jobban hiányzik egy kiadós dugás, mint bárkinek a világtörténelemben", ha neked ez a dolog így tetszik, akkor ugye tudod mibe dugd a farkad legközelebb? :)
Na mindegy, én túltettem magam ezen a szardobáláson, de nyugodtan élvezkedjetek rajta még egy kicsit.

megmondó 2008.05.20. 18:40:39

elképesztő hogy pár lúzer úgy néz focit hogy közben nem szeret kurvaanyázni. ezt a sportot az emeli a többi felé, hogy verkednek a szurkolóik, és van bene pattanásig feszült hangulat. ha valaki ezt ne mveszi be az nézzen forma1-et mint a többi lány.

bag 2008.05.20. 18:50:16

Néhány napra kizártak mert e post szerzőjét egy futbalpályákon gyakran hallható rigmusra emlékeztettem.

Ezért most elnézést kérek!

Sajnálom h nem hamarabb tettem meg!

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.05.20. 18:55:48

akik ezen a két cikken felháborodtak, vajon annak idején mennyit adakoztak Isaura felszabadítására?

d3vnull 2008.05.20. 19:03:52

Na basszus, el kell rohannom, majd éjjel végigolvasom :)

Alig várom, hogy a Liverpool-ról is majd jelenjen meg ilyen (bár ahhoz el kéne jutni valahová), tele van a padlás érzékeny lelkű Pool szurkerekkel akik a cikk címe alapján már posztolnának sírósat :) Nem akartam bántani a Pool-t sem meg őket sem mondjuk, szóval bocsesz (mivel tudom, hogy nem szabad csúnyát mondani :)).

Gotama 2008.05.20. 19:08:43

Nem gondoltam volna, hogy ennyi primitív ember van...
Szánalmas siránkozás!
Forza Milan! (rá is keresek a tavalyira, már nem emlékszek rája:D )
u.i. A ManUs ütősebb (cronival nem nehéz)

bag 2008.05.20. 19:10:06

d3

eljutttunk már egynéhányszor és megsúgom fogunk is. úgyhogy bocsi de mellélőttél mint már annyiszor.

Strigo 2008.05.20. 19:16:48

Mindegy, milyen a cikk, ha a címe ilyen jó :)

Green21 · http://www.fullstart.hu/szabodezikepek.htm 2008.05.20. 19:17:55

Szomorú ha valaki, egyes szám első személyben beszél mások sikeréről, és balhézik olyan miatt, amiből más keres egy rakás pénzt. A foci egy ugyanolyan sport mint pl az úszás. Ha nem anyáztok akkor is tudnak a játékosok golt rúgni, és ha anyáztok akkor is csak az Ő sikerük lesz és nem a tiétek. ( FullStart.hu )

Gotama 2008.05.20. 19:18:19

Vajon akik ma felháborodnak az ócsároláson és szídják az nst-t, azok holnap a szopkodós-ajnározós cikkeknél mit fognak szólni??
LOL

RéCica (törölt) 2008.05.20. 19:30:48

tőőőők joooooooooooooooo! és igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.20. 19:32:37

Döbbenet, hogy még az ennyire nyílt, kimondott, deklarált, szájbarágott iróniát sem értik egyesek.

Tényleg nagy szükség van magyartanárokra...

Pseudo 2008.05.20. 19:49:15

bedobásnál: ez nagyon komoly. Magyarország teljes államadóssága kb 40 mrd font. Ha minden felvett fillért fociba fordítottunk volna, lehetne olyan nb1, hogy csak Chelsea és MU játszana benne (igaz, akkor másra enm sok jutott volna belőle). Viszont nekünk sajnos Abramovics helyett Kopunovics, Glazer család helyett "csak" egy Glázer Róbert jutott:)

madbalee 2008.05.20. 19:52:04

Nekem tetszik, de most tényleg ütősebb lett a Mocskos MU :P

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2008.05.20. 20:30:03

Ez tényleg döbbenet, hogy emberek nem értik: szerepjáték az egész. (A "mocskos gibbon" fordulaton csak hápogtam percekig, kb a napirajz szintje :-DDDDDDDDD )

szerencsére arra használtam a kötelező iskolai tanulmányaimat, hogy megtanultam szöveget értelmezni, szóval köszönöm, nekem átjött. És ahogy már írtam, és ahogy látom mások is: míg ebből a dinamó cselszki cikkből süt, hogy benitó tényleg a saját vérébe mártotta a pennát, pote valahogy nem utálja eléggé a mut szerintem :-DD

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.20. 20:50:27

Igen, morphine, szerintem is lehetett volna picit jobban csócsálgatni, de szerintem mindkettőt.

Megrögzött angolfoci-gyűlölőként tudtam volna azért még érveket sorakoztatni.
:-)

bög 2008.05.20. 21:10:02

ez hihetetlen ami itt megy. kedves sírósok, menjetek már vissza az nso-ra (opcionálisan behelyttesíthető nb1.hu), vagy a fene tudja honnan bújtatok most elő hirtelen... tavaly ilyenkor még nyiván nem itt, mert akkor nem hápognátok ennyire ezeken a cikkeken.

crouchy 2008.05.20. 21:18:50

"a Liverpool elleni csörte, ahol a vörösök az Anfielden ropogósra sütötték őket a menóra fölött, majd maceszgombóccal körítve lenyelték őket keresztbe a 94. percig, mikor érkezett Riise, és gyakorlatilag továbblökte őket. A hosszabbításba torkolló visszavágón ugyanis hiába tartotta magát jól a Pool, végül továbbröfögtek." gondolom Benito ezt volt a legnehezebb leírnod. régen olvastam ilyet tőled (vagy úgy általánosságban nstn) tudom hogy kényszer szülte de ezért megérte leolvasni:)

BruceWayne 2008.05.20. 22:58:53

f*szomért kellett ezt kitenni az index főoldalára? hány nímand regisztrált ma ezért tájékozódás nélkül??? TROLLLLLL

Paul Newman Jr. 2008.05.21. 03:22:16

jamal05

grat, sikerült komplett idiótát csinálni magadból, az ilyen szánalmas hozzászólásokat még kimoderálni sem szokás errefelé, de veled talán kivételt tesznek a srácok - rászolgáltál te kis oktondi, buta fiú.

rizla 2008.05.21. 05:20:04

igen olcsók lettek az idei cikkek, már eleve a koncepció az volt, csodálkozom, hogy van aki ezt bekajálja. sajnos messziről látszik, hogy arra megy rá, hogy "ugorjatok cselszisek/músok", és ez be is jön, itt pattog jamal05 is a gumicsontért; de minek..?

Az évek meg a rutin 2008.05.21. 08:52:30

Nagygygyon jó lett a cikk, szerző még betehette volna Abramovics JWC-kapcsolatait és azt a mindent átfogó globális szabadkőműves összeesküvést is, amellyel az ingatlanspekuláns MU-kirabló Glazereket elpakolja a BL-győzelem közeléből. Roman elintézte, hogy hazai pályán legyen a meccsünk és ha már lúd legyen kövér: a szláv testvériség jegyében szlovák bírót kaptunk! :-)
Hajrá, Cselszki!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.05.21. 09:04:31

jamal, ilyen névvel keep rolling és kender.blog.hu, ha érdemben van vmi hozzáfűzésed, írj.

ja és bob m. is ment és lelőtte a seriffet, ez erölcstelen! :D

kroos 2008.05.21. 09:08:21

,,Na megtettem nagy nehézségek árán megtettem hogy regelek erre a szájbakurt oldalra"
ezért hálásnak kellene lennünk?Szerintem mennyél vissza nb1.hu-t olvasni.

Walmer 2008.05.21. 09:08:48

Gyerekek, korábban is volt itt ennyi hülye?

mickeyknox 2008.05.21. 09:10:42

lehet, csak eddig csendben voltak. én nem értem, hogy lehet ezeken a posztokon felpaprikázódni, nem pedig röhögni.

Badbitie 2008.05.21. 09:11:38

Jamal kommentjét olvasva azt hiszem idén is maximálisan megérte a cikk megírása. :D

szferi 2008.05.21. 09:48:38

"latszik hogy szart sem tanitott neked az elet sem pedig a football" - ez egy gyöngyszem :):):)

mickeyknox 2008.05.21. 09:52:25

lehet, hogy jamal megnézte a football factory-t :)

bacity · http://kacat.blog.hu 2008.05.21. 10:03:27

pedig annyira jó kezdeményezés voltál NST!

aztán megjelent a "Lakat T. Károly Barátikör" és átvette az irányítást.

sajnálom :-(

remélem az EB-ig magához tér mindenki!

Romanista 2008.05.21. 10:17:46

a Lakat T.-t már tényleg nem értem hogy jön ide.

rizla 2008.05.21. 10:18:48

"Jamal kommentjét olvasva azt hiszem idén is maximálisan megérte a cikk megírása. :D"

miért? mert sikerült egy értelmi fogyatékost provokálni? ugyanmár. ennél még benneteket provokálni is nagyobb durranás

Walmer 2008.05.21. 10:19:22

Én egy bennfentes haveromtól tudom, hogy _benito egyszer kijelentette (igaz egy kicsit részegen), hogy ő mindig is Sinkovicsot tekintette példaképének.
És ha ehhez hozzávesszük, hogy Heinrichnek Lakat T. cikkgyűjteménye van, akkor szerintem ne csodálkozzunk semmin:-)

kroos 2008.05.21. 10:22:57

Apropo Sinkovicsot ,a világ legjobb filmje a két félidö a pokolban.

Romanista 2008.05.21. 10:26:59

Klaviatúra közelébe csak gipszelt kézzel mehessenek ezentúl.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.05.21. 10:36:37

tettem 2ezret a cselzire, dupla vagy semmi, ha veszítek, holnap itt megtaláltok, mindenkinek kellemes esti sörözést, csőszi

kroos 2008.05.21. 10:38:01

én 4 ezret raktam hogy ismét Belleti dönti el...

BruceWayne 2008.05.21. 10:39:53

2-szeres van arra hogy a Chelsea nyeri a kupát, én ezt fogom megtenni, szóval elég ha a hosszabbításban nyer a csapat.

seahawks 2008.05.21. 10:49:08

ez a blog eddig is ismert volt mu-imádatáról, ma csak újabb bizonyítékát adták.

ApukadHUN 2008.05.21. 10:51:33

Seahawks: olvastad a mocskos MU című cikket?

seahawks 2008.05.21. 10:51:54

érdekes módon, most azt állítja a cikkíró, hogy a pool alázta őket anfield-en, de a meccs másnapján fikázták mindkét csapatot... akkor most hogy is van?
Kérdem én : mi az a manchester united???? életemben nem hallottam róla...semmi jelentőset nem csináltak a football története során!

gibson 2008.05.21. 11:15:06

Azért hihetetlen, hogy mennyi primitív segg van, aki nulla humor-, de annál nagyobb igazságérzettel jönnek pofázni ilyenkor, meg védeni a kedvenc csapatukat... Ezeket lehetne is bannolni egy életre szerintem, hiányozni nem hiányoznának senkinek...

_benito, amúgy ez eddig a legjobb cikk tőled, az első két bekezdés minden mondatán röhögtem percekig!

szferi 2008.05.21. 11:34:31

az is hihetetlen mennyi "primitív segg" van, aki képtelen meghúzni a határvonalat az irónia és a humor, meg a bunkó mocskolódás között, és most nem a szerzőre gondoltam

ASRM 2008.05.21. 11:50:42

_benito, mintha mindent egy lapra tettél volna fel ezzel a cikkel és be is jött - de a másik cikk is nagyon ott van.
A saját csapatuk címben is deklarált fikázását nem állók meg mér nem vesznek már vissza egy kicsit, örüljenek inkább, hogy az ő csapatuknak jutott ki idén ez a "lehetőség". Mert az addig rendben van, hogy nagyon sok pénzzel szinte mindig ott lehet lenni a legjobb nyolc/négy között, de a döntőbe jutáshoz ez már önmagában nem szokott elég lenni, idén ők nyertek a bl lottón, hurrá.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.21. 11:56:32

@szferi:

Nem igaz, hogy nem érzed, hogy a "bunkó mocskolódás" is humor forrása lehet adott esetben. Abban az esetben, ha tudjuk, hogy nem komoly. Márpedig itt ki az a debil, aki nem tudja?!

szferi 2008.05.21. 12:05:41

Csöncsön:

1. adott esetben, de én ha lehet mellőzném :)
2. pl. jamal05 :):):):):):)

BruceWayne 2008.05.21. 12:13:51

várható kezdőcsapatokat meg lehet már tekinteni valahol?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.21. 12:15:14

Jamal05 nagyon komolyan vette magát. Tehát inkább szánalom forrása, mint humoré.

BruceWayne 2008.05.21. 12:33:23

Nasri In London Today

Marseille midfielder Samir Nasri looks set to complete his move to Arsenal within the next 24 hours. The French prodigy will arrive in London today to complete a medical and put pen to paper at The Emirates...

mickeyknox 2008.05.21. 12:39:34

várható volt, hogy nem fog még egy évet az om-nél tölteni... és az is hogy wengernél köt ki.

BruceWayne 2008.05.21. 12:42:02

Hleb meg úgy tűnik nagyon menni akar, az Interbe. remélem inkább marad

d3vnull 2008.05.21. 14:22:39

"eljutttunk már egynéhányszor és megsúgom fogunk is. úgyhogy bocsi de mellélőttél mint már annyiszor."

Idénre gondoltam, amúgy tényleg eljutott. Egyébként hányszor lőttem mellé? Nem hinném, hogy annyira követnéd a hozzászólásaimat (én is csak a rinyálás miatt emlékszem rád :)), de mindegy akkor biztos megint tévedtem mint már annyiszor... :)

BruceWayne 2008.05.21. 14:27:44

mickey: jó neki ott. a mi csapatunkba valahogy mást képzelnék el.

d3vnull 2008.05.21. 14:31:46

Ja, Lampardot, mi? Francba - röhögjetek ki, de - komolyan tökre parázok, nehogy eligazoljon. Ő egy ikon a klubnál, értékes, jó és vezérelvű játékos. Ha eligazol az nagy érvágás lesz nekünk mind morálisan mind technikailag.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.05.21. 14:54:10

sziasztok, kicsit hosszú leszek, bocs.

1. a hajrá mu cikk, mely egyébként igen fontos lett volna számomra, hogy összeszedett, jó kis poszt legyen (olyasmi, mint amit heinrich kolléga előállított chelsea ügyben) már félkész állapotban volt, amikor tegnap éjféltől ma délután fél 2ig elszállt a upc mindenestül. nem részletezem, van oka, miért nem tudtam befejezni és máshonnan fellőni, a lényeg, hogy elnézést érte, de nem lesz már kint.

2. többek között azért is lett volna fontos, mert úgy látom, kicsit félrement a tegnapi két poszt. a minőségüket a ti dolgotok megítélni, és úgy láttam, törzsolvasóinknak le is jött, hogy mennyire gondoltuk komolyan a leírtakat, így nem is foglalkoznék azokkal, akik akkor sem vesznek észre egy viccet, ha tábla mutatja mellette.

ehhez kapcsolódóan leírnám, hogy fogant tavaly az ötlet. bedével dumáltunk róla, hogy kellene egy poszt, amiben összegyűjtjük, miért utálják az ellendrukkerek a két csapatot, aztán egy olyan, hogy miért szeretik. (mivel egyikünk sem volt érintett a pool-milan döntőben, így mondanom sem kell, hogy poénra is vettük az egészet). így született tavaly a hajrá/mocskos pool/milan cimke.

ennek a (méltó? méltatlan? közömbös?) folytatása volt a tegnapi két poszt. amit hangsúlyozni szeretnék: egyikünknek sincs baja az által fikázott csapatokkal, az a feltételezés tehát, hogy kommenteket, kattintásokat gyűjteni, vagy provokálni akartunk volna velük, egyszerűen orbitális faszság! azokkal pedig, akik komolyan vették, egyszerűen nem tudok mit kezdeni...

3. walmer, valamelyest valóban bennfentes vagy, de én annyira soha nem rúgtam be, hogy ilyet mondjak, másrészt viszont lakat t valóban édesanyám osztálytársa volt gimiben. :)

és ha már ági mami szóba került, vállalom és bírom a kritikát, bakizom is érte eleget, de egy kommentelőt kénytelen voltam végleg kimoderálni.

kicsit feszült vagyok, elnézést érte. mindenkinek jó mulatást estére, szívesen mondanám stílszerűen, hogy hajrá chelsea, mert nagyjából közömbös, ki nyer, vsizont heinrich miatt kénytelen leszek a mu-nak szurkolni.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.21. 15:05:38

szferi és minden felháborodott arc, azt kell tudomásul venni, hogy ennek az írásnak még maga a szerző sem veszi komolyan gondolatait, fellengzősen fogalmazva ez amolyan zsurnalisztikai szerepjáték és mint ilyet kell értelmezni. Ezért tudnék röhogni a fordulatokon , ha Romáról írnának ilyesmiket, bár jó érzésű ember ilyet még a szerepjáték kedvéért sem tenne ;).

Szóval ezt vér komolyan venni, számomra valóban egyfajta humorérzék hiányát jelzi. A sértett egójú fanok meg örüljenek, hogy idén az ő csapatukról írtak ilyesmiket, mert ez azt jelenti, hogy ők jutottak a Bl-döntőbe.

(Egyébként nagyjából ugyanezt gondoltam, a Bayern szurkolókat vérig sértő Heinrichnél előforduló lózung kapcsán is.)

gibson 2008.05.21. 15:08:01

szferi, mondd, te mi a faszomon sértődtél itt meg? Tegnap átküldtem ezt a cikket egy Chelsea-drukker haveromnak, és azt mondta, annyira tetszett neki, hogy a röhögéstől nem bírja olvasni. Őszintén szólva én sem értem, _benitohoz hasonlóan, hogy mit lehet mondani valakinek, akinek annyi humorérzéke sincs, hogy egy ilyen írást komolyan vegyen. A primitív segg-el nem rád céloztam egyébként, a korábbi hozzászólásaid alapján téged egy értelmes kommentelőként könyveltelek el. Ezért sem értem igazából, hogy most mi a bajod...

Paul Newman Jr. 2008.05.21. 15:14:11

nekedX

magamtól nem tartom sokra a yahoo+eurosport oldalt, úgyhogy köszönet ezért, ez egy kivételesen ötletes poszt a részükről. Ezután talán több bizalmat kapnak :))

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.21. 15:19:38

De jó hogy nem olvastam végig kommentemet, és mások által már leírt bölcsességeket fingottam ki magamból.

ASRM 2008.05.21. 15:34:36

Na ezt aztán már télleg nem kéne, még meg is magyarázni, hogy miért lettek elkövetve ezek a remekbe szabott cikkek.
Számomra pl., de szerintem van még itt pár ilyen elvetemült, ezek legalább visszaadnak vmit a bl döntő hangulatból, ha már az esti meccstől úgyse várhatom ezt.
Mondjuk, popp, szerintem a Bayern esete kicsit más volt a múltkor, de az most nem is érdekes.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.05.21. 17:44:28

"egyikünknek sincs baja az által fikázott csapatokkal"

elhatárolódom _benito-tól!
;)

estére mindenkinek jó szurkolást!
nem vicc:
Hajrá MU,
folyjon a sör az utcákon...
p.
süti beállítások módosítása