Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Átigazolási tipródás III. - Hadd szóljon az offtopic

2010.07.30. 09:17 heinrich

Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A szóbeszédek követésére fordított energia 5% hasznosul, mégis nehéz kibírni, hogy az ember ne kapkodja a fejét, és ne foglaljon állást nemlétező igazolásokról. Hiszen mi van, ha pont ez valósul meg. Esetleg az. Vagy mindkettő. Vagy egyik sem. Felesleges eszmefuttatások a vb-turbósított átigazolási piacról – jöhet ide mind.

618 komment

Címkék: h vegyes izé

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr742184748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacóka 2010.08.04. 22:50:58

@matthe07: basszameg, pedig nézni akartam

Woland 2010.08.04. 23:23:03

@matthe07:

a csapatok amiket pályára küldenek alig vannak köszönőviszonyban azzal amivel egy tétmeccsen állnának ki.

szerintem általában egyáltalán nem érdekli őket a barátságos meccseken elért eredmény. csak az a fontos, hogy megnézzenek pár periferiális játékost és, hogy ne szedjenek össze sérülést a szezonkezdet előtt.

a szurkolók közül is nagyon kevesen törődnek ezekkel a vereségekkel (mondjuk egy olyan 4-1-es hazai zakó amit a Tottenham elkövetett megindíthatja a vészharangokat a szívbajosabb drukkerek körében).

egyébként csak a Tottenhamnél maradva:
- 2008 nyarán minden felkészülési meccset megnyertünk (az utolsót 5-0-ra az AS Roma ellen), ezután minden idők legrosszabb PL-kezdetét szállítottuk - 2 pont 8 forduló után.
- 2009 nyarán alig nyertünk meccset az előkészületi időszakban, aztán az első 4 meccset zsinórban hoztuk a bajnokságban, 1961 óta először.

vadkutya 2010.08.04. 23:28:48

@Woland: Nah, akkor mi most megint elbasztuk az Emirates kupával. Nem baj, majd jövőre. :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.08.04. 23:51:25

@Woland:

Ja, ja, én is megtanultam már, hogy ezekből az eredményekből SEMMILYEN következtetést sem szabad levonni.

Emlékeim szerint tavaly például a Villarreal tönkrevert mindenkit az előszezonban (EL-t is beleértve), aztán a bajnokságban 7 forduló után 3 ponttal állt. A túl jó előszezon egy kicsit mindig gyanús is.

Kemencés Szittya Buci 2010.08.05. 00:05:46

@Lacóka: Elég "löttyedt" meccs volt, annak ellenére, hogy 7-1 lett. Főpróbának azért éppen nem nevezném a hétvégi szuperkupa előtt, de azért pl jó látni, hogy Owen felépülgetett, Chicaritoban van spiritusz, Valencia bal lábbal is labdához ér (nem is csúnyán). :D
Mondjuk azt nem volt jó látni, hogy egy ilyen meccs végén Vidic majd kiköpi a tüdejét, azt hiszem, hogy a felkészülés hiánya csúúnyán visszaüt az első néhány fordulóban, látszódni fog az állóképességükön. Smalling meg... hát még bőven van mit fejlődnie...
Na, de előre a Community Shield(?)-ért!

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.05. 00:32:01

@horas: "Azért mert jövőre éejár a szerződése azért ne engedték el tavaly 13 milláért?"
lasd az elso pontot

popp · http://koncertblog.com/ 2010.08.05. 00:33:11

@Csöncsön: @Woland: Tavaly mi is két hetest utaltunk ki az UEFA selejtezőben a Kassának és a Gentnek aztán két zakóval és Spalletti búcsújával nyitottuk a szezont. A hat vereségünkből meg ötöt az első tíz fordulóban szedtünk össze.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.08.05. 07:34:06

Lotito bejelentette, hogy lesz hivatalos Lazio TV. Valahogy ez a nyár amilyen rosszul indult a csapat háza tájékán, úgy lesz egyre reménytelibb. Egyre valószínűbb hogy Almeida érkezik.

zsakfos 2010.08.05. 10:14:23

@horas:
Ha az Ajax nem jut be a BL-be, -és ahogy elnézem amit eddig idén játékban produkáltak a szóba jöhető ellenfelek közül könnyebbnek ígérkező Auxerre és Young Boys ellen is zéró felé konvergál a továbbjutási esélyünk-reális opció, hogy el kell adni a van der Wielt vagy/és Suarezt. Bár rohadtul nem örülnék ha elmennének,de előbbi szerintem jó választás lenne Maicon helyére.

Lezuzius 2010.08.05. 12:01:47

@Woland: Azert ez a chelsea nem all messze a valosagtol (Cech+Drogba hianyzik)

Chelsea team is in: Turnbull, Ferreira, Ivanovic, Terry (c), Cole, Essien, Mikel, Lampard, Kalou, Anelka, Malouda

Es a city is eleg fullos volt:
City: Hart, Richards, Kolo Toure, Kompany, Kolarov; Wright-Phillips, Barry, Yaya Toure, Johnson; Jo, and Adebayor

nasteey 2010.08.05. 13:35:07

Na, ha már Csöncsön úgyis a spanyol Szuperkupát említette a napokban... Megköszönheti a Sevilla, hogy ekkora fórral indul az elhódításáért, mert VdB frissen hírdetett keretéből csak Iniesta hiányzik Barcásként, a többi hét játékos utazik Mexikóba.

Csak jelezve az ésszerűséget: a világbajnokok szabadsága augusztus 9-én jár (járna?) le, 11-én barátságos meccs Mexikó ellen (ami egyébként bármikor máskor egy kurva jó meccs lenne). Max. két nappal előbb edzésbe állhatnak, valamivel csökkentve a sérülés kockázatát, de így első blikkre elég nagy marhaság VdB-től, és a Szövetségtől a behívásuk.
Ja, és az első kör ugye 14-én lesz Sevillában, és még az első csapat ajtaján kopogtató, mind a két felkészülési meccsen magabiztosan játszó Jonathan dos Santos is bekerült a mexikói keretbe.

Asidotus 2010.08.05. 13:39:03

@HosCincer: majd ferde szemmel nézünk a liverpooliakra :)

rizla 2010.08.05. 13:46:51

@nasteey: idézek az eurobarcáról: "a Spanyol Szuperkupa szabályzata kimondja, hogy egy csapatnak legalább hét meghatározó, első kerethez tartozó játékosát szerepeltetnie kell a két találkozón, vagy nem játszhat. "

mi a pöcs ez? amúgy nem is a szuperkupa érdekel engem, hanem a szezonkezdet. ha így megy tovább, xaviék kb novemberre lesznek formában..

popp · http://koncertblog.com/ 2010.08.05. 14:01:16

@rizla: Lehet ezen dohogni, de mindig így van. A vébén meghatározó játékosok a nagy torna után lassabban rázódnak bele. Azt tudom erre mondani, mint a Robben miatt dohogó Bayernes kollégáknak, tessék kevesebb válogatott játékost alkalmazni.

Ugyancsak vébé kapcsán érezem úgy, hogy Guardiolának minden eddiginél nehezebb dolga lesz. Egy tucat már mindent megnyerő játékost kell motiválnia. Ilyenkor óhatatlanul csökken a sikeréhség. Rijkaardnál is ilyen, sőt ennél kevésbé sikeres szakasz után kezdődtek a gondok. Mondjuk ha valaki képes lehet megoldani a problémát az éppen Guardiola.

rizla 2010.08.05. 14:07:41

@popp: egy pillanatra sem dohognék a vb miatt. de egy vb-t (ráadásul győztes vb-t) követő barátságos meccs azért más.
a motiváció miatt nem aggódok, a triplázás után sem különösebben csökkent, sőt, a triplázás az ugye az Eb-győzelmet követte. a vb-sikertől is pozitív hatást várok, meg hát lesz pl egy villa, aki még nem nyert komoly trófeát klubszinten, vagy ibrahimovic, akinek még nincs BL-címe. persze fasz tudja, meglátjuk, számomra messi is érdekes kérdés, hogy a tavalyi zsenialitás és a szar vb után hova tovább.

nasteey 2010.08.05. 14:20:10

@rizla: Én sem igazán értettem, de gyorsan belegondolva, ezzel nem lesz gáz. Pinto, Alves, Milito, Abidal, Maxwell, Keita, Iniesta, Adriano, Messi, Ibrahimovic bevethető, és innen csak Iniesta az, aki későn kezdi a felkészülést (már Messinek és Alvesnek is lesz 2 hét felkészülés a meccsig). Szóval akármi is az, lényegtelen.

Még ezek a játékosok is garanciát jelentenek egy jó idegenbeli eredményre, engem is inkább az aggaszt, hogy nulla felkészüléssel kell elutazniuk elég messzire. Aztán remélhetjük, hogy nem sérül meg senki, és a felkészüléssel sem lesz nagy gond.

nasteey 2010.08.05. 14:26:56

@popp: Részben igazad van, de ne felejtsük el, hogy akivel inkább baj volt, az Deco és Ronaldinho, Eto'o és Messi pedig sokat volt sérült. És kik voltak azok, akik a motiválatlan Barcában is (relatíve) jól játszottak? Xavi és Iniesta. Velük akkor sem volt igazából baj, az akkori kulcsemberekkel volt probléma. Most pedig ők a kulcsemberek. Egy - az utóbbi évekhez képest gyengébb - Messi-t, pedig egy jó formában lévő, és motivált Villa - Ibra duó pedig tud pótolni. De Messi formájától sem tartok, csak benne van, hogy a tavalyi 47 helyett "csak" 33-at lő. Megérződne, de azért az is tiszteletre méltó teljesítmény lenne.
Szóval egyelőre kevésbé félek a motivációs problémáktól.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.08.05. 14:27:10

@rizla: Nem volt olyan szar az a vébé Messi szempontjából.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.05. 14:36:31

Real Madrid: Kaká térdét megműtötték, három-négy hónapra kidőlt

Megműtötték Kaká bal térdét, és a Real Madrid brazil futballistájának várhatóan három-négy hónapot kell kihagynia.

chrisred 2010.08.05. 14:46:57

@HosCincer: És ha megnyerjük a hatodikat, akkor a kínai zászlót is meg kell változtatni. :)

www.chinese-flag.org/chinese-flag-640.jpg

zsakfos 2010.08.05. 15:26:28

Elég nagy szopóálarc sokaknak ezek az augusztusi barátságos válogatott meccsek. Volt egy vb, alig tudtak pihenni a játékosok, sokan egyből BL selejtezőket játszanak,amikor némelyikük kvázi elkezdené a közös munkát a klubcsapatukkal ( jó nagy késéssel persze) elrángatják egy felesleges válogatott meccsre.
Persze oké szeptemberben már EB selejtezők vannak.
Mindenesetre a hollandok szerintem elég jól megoldották a dolgot. A 2.számú kapus ( Vorm) kivételével, csak azok vannak a keretben akik nem voltak a vb-n, mondván a többiek együtt készültek 2 hónapot. Aki meg akarja mutatni és be akar kerülni azoknak meg itt az alkalom.
www.vi.nl/Nieuws-item/184606/Veel-nieuwe-gezichten-in-18koppige-Oranjeselectie.htm

rizla 2010.08.05. 15:34:02

@zsakfos : ezt így csinálják a franciák is (blanc mondjuk pedagógiából is kihagyott minden vb-szereplőt), a spanyolokat nem igazán értem..

redmist 2010.08.05. 15:41:58

Jeffren meg Bojan megy U21-ezni ráadásul és szerintem az se biztos, hogy Alves meg Ibra nem megy válogatott meccsre.

nasteey 2010.08.05. 15:57:19

@rizla: Van valami szerződést, ami maitt a világbajnokok x%-ának a pályára kell lépnie, különben 2 millió eurótól esik el az LFP.

zsakfos 2010.08.05. 15:58:26

@redmist:
Barátságos meccset játszanak a spanyol U21-esek? Mert selejtezőt csak szeptemberben játszanak a hollandok ellen. Nagy meccs várható, az első is kurva jó volt.

redmist 2010.08.05. 16:02:26

@zsakfos : Finnország ellen játszanak tétmeccset.

zsakfos 2010.08.05. 16:13:37

@redmist:
Igazad van, elnéztem egy sorral. Már kezdtem aggódni, hogy ha a holland U21 is játszik miért van 5 játékos a felnőtt keretbe, de látom, hogy Liechtensteinnel játszanak...
Amúgy igen érdekesen vannak ezek a csoportok összerakva..., hogy kerülhetnek össze a hollandok és a spanyolok...
A német fiatalok meg elég nagy kakiban vannak a továbbjutást illetően.

horas 2010.08.05. 18:42:12

Kaká mostani sérülésében nagyon benne van,hogy karrier ende,legalább is ezen a szinten.Katasztrófális formában volt,riktán jön jól ilyenkor egy ekkora kihagyás.

Mancini nem lehet ekkora kretén,hogy pont Bellamy-t akarja lepasszolni,kurva jó támadó,sokat fut küzd hajt,nem büdös neki a meló,szélsőknél támadóknál nagyon ritka az ilyen akármennyire egy féreg az arc.Szerintem az egyik legfontosabb játékosa a City-nek.

horas 2010.08.05. 18:51:39

@zsakfos :
Maicon-t nem poszt ügyileg kell pótolni,hanem funkciójában.
Ugyanaz mint C helyére ugyan jött Valencia aki megoldotta a szélső posztot de a klasszis faktor üresen maradt,ugyan ez Maicon-nál,van 25 ember aki kurva jó jobb hátvéd,de egyik sem lenne az a csapat számára mint Maicon-t,őt így kell pótolni szerintem.Ahogy Ibrahimovic-ot pótolták Milito-Sneijder duó-val,érted,hogy mondom.

zsakfos 2010.08.05. 19:16:48

@horas:
Van der Wiel nem októberre tudná pótolni Maicont világos, de simán benne van a potenciál. És hasonló felfogású játékos, mint a brazil, ráadásul én a legjobb alternatívának tartom aki jelenleg a piacon elérhető, nem mellékesen 7 évvel fiatalabb és kb. fele annyiba kerülne.

halareaal 2010.08.05. 20:05:57

@horas: pont hogy jó részben a sérülése miatt volt ilyen gyenge formában. az operációval és a pihenéssel sztem egyáltalán nincs kizárva h visszatérjen régi önmagának legalábbis a közelébe, akkor pedig hatalmas erősítés lesz. közel nem olyan idős még, h egy 3-4hónapos kihagyás miatt befejezze, és a mentalitása sem olyan, mint aki hamar feladja. én örülök h a műtét mellett döntöttek, az el clasicoig és a bl csoportkör végéig így lesz ideje felépülni és formába lendülni. egyébként pedig így többé kevésbé nyitva az út Canales előtt, tőle sokat várnak mindenhol.

a Maiconos részhez pedig értem h mire célzol, de azt a fajta pótlást lehetetlen megoldani sztem, max egy jó formában lévő Ramos v Dani Alves tudná hozni amit vársz, ők meg nem mennek. a másik h 2 emberrel pótolják, és egy jó hátvéd mellé egy kalsszis szélső is jön, dehát az már messze nem ugyanaz.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.08.05. 20:41:48

Gondoltam öt perce, hogy sztrímelve belenézek a Besiktas-meccsbe, s mit látok: Quaresma a szögletzászlónál becsúszik, mint állat, majd lepasszolja a megszerzett labdát.

S miközben ezt írom gólt lő. Igen, külsővel! :)))

Mindez kéét-három perc alatt történt! :)

horas 2010.08.05. 20:56:56

@halareaal: Persze nyílván találgatás,hogy Kaká ebből a sérülésből,hogy fog kijönni,bármi előfordulhat.

@zsakfos : Maicon pótlására én úgy gondoltam,hogy jöjjön egy megbízható jobb hátvéd lehet Zanetti Santon Van Der Wiel,tököm,de azt a plust amit Maicon adott a játékhoz pótolni kell,vagy egy Cassano-val,Agüero-val,tököm bánja kivel,de kell egy komoly ember a helyére kezdőbe,nem értek egyet Giacinto-val Mascherano nemhogy nem pótolja Maicon-t akár kit tolunk hátra jobb hátvédbe a jelenlegi keretből,de még a jeleneg a posztján lévő embereknél sem alkotta látványosan nagyobbat.

@mbemba: Aranyhusa,hazatalált,ez az ő szintje Besiktas barátságos felkészülési meccs.
Amúgy Besiktas meccset érdems lesz nézni Quaresma és Guti is ezen a szinten alázni fognak.

horas 2010.08.05. 21:00:39

www.youtube.com/watch?v=HDj36SgxS1Q

Amúgy nagyon durvq itt ,hogy aláz mindenkit az Inter-ben épkézláb megmozdulás nem volt.
Lenne egy kis agya,nagy futballista lehetett volna belőle.

giacinto 2010.08.05. 21:01:32

@horas: Akkor tessék, nevezd meg, ki az aki tudná pótolni Maicont támadásban (és védekezésben)!

Ja, és vedd azt is hozzá, hogy megszerezhető-e (reálisan), és mennyiért?

Gyanítom nem nagyon fogsz találni opciókat.

Az én szememben még mindig Zanetti (és Santon) a legjobb opció, szlalomozni, megindulni, eddig is szokott, most majd a pálya szélén teszi, nem lesz neki idegen. Ha fejlődik/gyorsul picit a csapatjáték Benitez érkezésével, csapat szinten bőven lehet pótolni Maicon 7-8 gólpasszát meg 4-5 gólját.

giacinto 2010.08.05. 21:03:03

@horas: ja hát a török bajnokság kb ugyanaz a szinvonal mint a portugál, talán még gyengébb is.

Hazatalált.

giacinto 2010.08.05. 21:15:02

ez a videó egyébként jól jellemzi Quaresmát.

Sok ostaoba és felesleges huzogatás, noname senkiházi traktorfordulékonyságú védők ellen egy olyan csapatban ahol azt érezheti, hogy ő a legnagyobb király, mindenki aládolgozik stb, miközben sokszor a kiváló helyzetből is kicselezi magát vagy éppen a 11-t is fölébassza.

De ha jól megnézed a videót, veszély kurvakevés volt a megmozdulásaiban. Lövései nem túl jók, vagy erőtlenek vagy elkerülik a kaput. a beadásaiból sem alakult ki semmi komoly fejes vagy helyzet.

tökéletes videó na.

benyaltuk mi is, ezt is hozzá kell persze tenni.

az évtized legnagyobb flop-ja.

horas 2010.08.05. 21:19:05

@giacinto:
Leírtam,szerintem tök egyértelmű volt,Maicon védő munkáját pótlja Zanetti vagy mit bánom én ki,de a támadó játékát perpillanat nincs aki hozná a posztján,ezért kellene szerintem valami nagoyn komoly előre a támadó szekcióba,én kimondottan Cassano párti vagyok,de tudom,hogy vele szemben kilométernyi kifogás van.Maicon szintű emberre nem kell sajnálni a pénzt,különben is ha lemgy lesz miből.Az,hogy felgyorsul majd a játék az,hog egyáltalában lesz játék,egyáltalában az Inter jobb lesz mint tavaly,az csak egy feltételezés,egyetemben azzal,hogy csapatként majd pótolva lesz Maicon teljesítménye.Az is egy feltételezés,hogy Agüero vagy Jovetic vagy Cassano pótolná ezt az űrt,de előbb mint Zanetti vagy Santon az fix.
Ezek szerint Sneijder sem kell,csapatként pótolva lesznek a forintos passzok,meg a szabdrúgások, sőt Milito sem kell,majd a csapat pótolja a szenzációs helyzetkihasználását,nemá....

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.08.05. 21:19:38

@horas: Mindkettőt szeretem, mint édesanyámat. :))

A nyelvtanulás ürügyén nem is tudom mit fogok nézni. Majd jön a Genclerbirligi! A Besiktas után nehezen lehet váltani a Galatára, a Fenerre.

giacinto 2010.08.05. 21:19:44

Giovinco a Parmába igazolt kölcsönbe+opció.

Jovetic fél évre kidőlt sérülés miatt, Fio-nak meszeltek.

Gasperini szerint Sculli már Inter-játékos.

giacinto 2010.08.05. 21:23:08

@horas: "Ezek szerint Sneijder sem kell,csapatként pótolva lesznek a forintos passzok,meg a szabdrúgások, sőt Milito sem kell,majd a csapat pótolja a szenzációs helyzetkihasználását,nemá.... "

hol olvasol te ilyet????

igaza volt vmelyik korábbi kommentelőnek, neked nem tetszik, ha vkinek eltérő véleménye van, bármiről.

giacinto 2010.08.05. 21:26:04

A Sampnak elég durva sorsolása lehet holnap BL-t illetően:

Sevilla, Werder, Tottenham, Zenit, Ajax

Egyértelműen az ajax ellen van esélyük, a többi sztem szopó. az utóbbi években a hollandok mindig elhasaltak a selejtezőkben, nem látom hogy mitől lenne ez idén másképp.

horas 2010.08.05. 21:26:49

@giacinto:
"Akkor tessék, nevezd meg, ki az aki tudná pótolni Maicont támadásban (és védekezésben)!

Ja, és vedd azt is hozzá, hogy megszerezhető-e (reálisan), és mennyiért?

Gyanítom nem nagyon fogsz találni opciókat."

Mert ez aztán olyan marhára nyitott,bensőséges családi hangvétel....

Szerintem hülyeséget írtál,ezért reagáltam így.

horas 2010.08.05. 21:30:46

@giacinto: Nem kell Maicon helyére senki,Zanetti bemegy hátra Mascherano a középpályára a csapat majd pótolja Maicon-t,folytassúk tovább...
Nem kell Sneijder felmegy Stankovic a helyére a csapat majd pótolja az ezer kilóméterről pontos labdákat a szabadrúgásokat,folytassuk tovább,nem kell Milito Suazo beáll a helyére a csapat majd belővi az összes helyzetet szinte,közösen felváltva...
szerintem a napnál is világosabb volt ...de hagyjuk...

horas 2010.08.05. 21:32:36

A logikádat áthelyettesítettem egy másik játékosra,hogy lásd nálam miért nem stimmel az amit mondasz.

giacinto 2010.08.05. 22:02:08

Tavaly Ibrát adtuk el, azt hittük világvége van, senki nem tudja helyettesíteni... igaz hogy Milito meglőtte a góljait, de csapatszinten lettünk sokkal jobbak.

Aztán a csapat még jobb lett. ilyesmire gondolok most is.

Egyébként meg ha hoznál egy Cassanot/Agüerot, kit hagynál ki? Mert ugye ott tartottunk hogy Zanetti védekezésben pótolja Maicont de támadásban kell egy fenti kaliber.
de igy vkit ki kell hagyni. vagy egyszerre lesz pályán Etoo-Milito-Pandev-Cassano és Sneijder is?

Asidotus 2010.08.05. 23:03:57

Szerintem Maicon támadó játékát Eto'o pótolni fogja. Ha mögötte olyan jobbhátvéd van, aki jól védekezik, és a középpályánál nem megy előrébb, akkor a kameruni jobban beléphet a támadásokba, kisebb lesz a védőfeladata, és akkor már jó lesz az Internek.

A probléma az, hogy idén sem érkezett a Juventusba juventus-szintű focista (értsd olyan, aki bármely más csapatba is beférne).

horas 2010.08.05. 23:41:56

@giacinto: Pandev-et.Ha Cassano vagy akárki aki a helyén játszana,mögötte Zanetti aki abszolut nem mászkál fel ugyan ott vagyunk,mint egy sok védekező feladatú támadó és Maicon.
Ibrahimovic helyére jött egy Sneijder és egy Milito(Eto'o,Pandev),Maicon helyére jötnne egy Mascherano,még mindig nem látom Maicon zsenije,hogyan lenne pótolva.
Egyébiránt erről is már értekeztem fentebb----------->>>>@horas:

horas 2010.08.05. 23:51:43

Szumma szumárum.Maicon-t nem lehet házon belül pótolni szerintem.Én akkor lennék nyugodt,ha jönne helyette egy komoly támadó,lehet Agüero aki nem kész klasszis,de az lehet hónapokon belül vagy jöhet egy kicsit problémás de kétség kívűl zseniális Cassano,nekem mindegy,de mindenképp nagy formátumú támadóval lennék nyugodt,nálam mág játszik Mata is,mittudom én sokan,sok verzió van ami megnyugtatna,csak történjen pótló jellegű igazolás.

Asidotus 2010.08.05. 23:57:17

@horas: én úgy vélem, hogy Eto'o támadó potenciálja nem volt kihasználva tavaly. Ha mögötte stabil védekezés van (én úgy emlékszem, hogy Eto'o a jobb oldalon játszott), akkor jobban mehet előre, nem kell annyit visszazárnia

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.06. 00:30:30

@Nűnű: viszont szerintem fiatalitas szempontjabol jelesre vizsgaztunk Bonucci es Motta megszerzesevel, es ezzel a Motta - Chiellini - Bonucci tengellyel a valogatott vedelmet is siman megoldjuk jo ideig, hisz lesz egy osszeszokott mag, igy konnyebb lesz Prandellinek is

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2010.08.06. 08:31:33

@mbemba: úgy látom kicsit egyoldalú, de kurva jó meccs lehetett

www.youtube.com/watch?v=GmwK5svKk1o

Qua gól és gólpassz

chrisred 2010.08.06. 09:39:19

@horas: Bellamy nem féreg, kicsit idegbeteg és túl egyenes fickó. És az ő helyzete kétségessé vált, amikor kiállt a honfitársa mellett, amikor menesztették Hughes-t.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.08.06. 10:16:35

@dzsoni bikicsunáj: Tetszett, amit láttam, az a kábé 30-40 perc. Ugyanolyan hangulata van a közepes sztrímnek, mint bő 20 éve Erdélyben a bolgár tévét nézni.
S közben morajlik a Besiktas-tábor! :)

www.youtube.com/watch?v=Dyrug3zTxro

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.08.06. 16:25:40

Hernanes játszana a Libertadores-kupa döntőben is ha bekerül a Sao Paolo. Ez mindenesetre szimpatikus. Almeida leigazolás napok vagy csak órák kérdése, Boateng is vagy a Lazio vagy a Milan játékosa lesz. Ha Boateng nem sikerül, akkor a Marseille adhatja Ben Arfát vagy Cissét.

Új célok még Goebel, Garics és Ireland, utóbbi értéke 8-10 millió euró. Így állunk most. Rómához kapcsolódó hír, hogy a Roma nagy eséllyel nem veszik meg Behramit, sokallják az érte kért 5 millió eurót, joggal.

feed_the_Goat 2010.08.06. 16:33:50

off

live.mcfc.co.uk/

Edzés a City-nél, élőben, jó stream, 3 csapat van, vmi ügyességi teszt lesz vagy nem tudom.:)

(Kamureggel is megy:D)

8Lamps8 2010.08.06. 16:54:25

@feed_the_Goat: ez nem volt vmi hosszú edzés, ha csak ennyit tréningeznek, akkor nem lesz ebből megint top4:D

ahogy összeszámoltam 3 PL kezdőt ki tudna állítani a City most, 1 nagyon erőset, 1 elég erőset, és 1 gyengébbet:D
vagy csak kettőt és akkor cserék is lennének:)

csak nem az olasz Lombardo ácsorgott Mancini mellett? a kopasz?

feed_the_Goat 2010.08.06. 17:18:35

@8Lamps8: Na ettől én is többet vártam, remélem nem ennyi Mancini napi edzésterve.:D

Sok játékos van, az biztos, de ezekből pár ifi, illetve páran távozóban vannak még. (És akkor Zabaleta, Bridge, Robinho még nem is volt ma itt.)
3 kezdő helyett elég lenne 1 is, de az kaszálna be 75-80 pontot.
(Amúgy ja, Attilio Lombardo, Mancini haverja, bevette a buliba őt is.:D)

Oblio 2010.08.06. 20:16:32

@horas: "Akkor tessék, nevezd meg, ki az aki tudná pótolni Maicont támadásban (és védekezésben)!
Ja, és vedd azt is hozzá, hogy megszerezhető-e (reálisan), és mennyiért?
Gyanítom nem nagyon fogsz találni opciókat."

Pedig van és már folynak is a tárgyalások: Ilsinho.
Ingyér" lenne (lejárt a szerződése a Sahtarral, ingyen igazolható) és úgy védekezik, mint egy nagyon jó védő, úgy támad, mint egy nagyon jó csatár. :)
Viszont nem túl jó a rúgótechnikája... :(
Csak hát ott tolakszik a Milan is, remélem, minket választ.

giacinto 2010.08.06. 21:30:47

@horas: én vagyok a hülye hogy reagálok, de nem birom megállni :)

"Ha Cassano vagy akárki aki a helyén játszana,mögötte Zanetti aki abszolut nem mászkál fel ugyan ott vagyunk,mint egy sok védekező feladatú támadó és Maicon."

A tavalyi csapat pont attól IS lett jobb, hogy sokkal egységesebb CSAPAT lett, a támadók védekeztek is, a védők támadtak is és labdabiztosabbak lettek (Lucio), és a középpálya is univerzálisabb lett az általad istenitett Mottával.

Ha a védők csak védekeznek, a támadók meg csak támadnak, akkor megint kapunk egy kettészakadt csapatot, akik védekezésben kevesebbek lesznek, de támadásban is.

giacinto 2010.08.06. 21:33:33

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

"Hernanes játszana a Libertadores-kupa döntőben is ha bekerül a Sao Paolo."

Jól irtad, játszaNA. ugyanis nem jutottak be, mert az Internacional jutott a döntőbe, sőt ezáltal ők fogják képviselni Dél-amerikát a klub VB-n, mert a másik döntős a mexikói Chivas nem, mert nem dél-amerikai.

Szóval a decemberi klub VB-n nagy valószínűséggel láthatunk egy Inter-Inter döntőt. Istenem de szép nap lesz :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.08.06. 22:24:15

@giacinto: Mikor volt ez a meccs? Jól el voltam ez esetben maradva. Személy szerint nem sajnálom, előbb csatlakozik és lesérülni sem fog.

giacinto 2010.08.06. 22:37:27

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Ma hajnalban volt, a Sao Paolo nyert 2-1-re de ez kevés volt az 1-0-s vereség után.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.08.06. 22:43:24

@giacinto: Köszi, ez nekem teljesen kimaradt, azt hittem ma lesz. Megkockáztatom, akkor az Inter nyeri a klub vb-t? :)

Orvenyhivo 2010.08.07. 01:14:22

Hm. Túl jó hírek az Atleti háza táján, Forlán és Agüero még megvan, valamint igazoltak egy balhátvédet (Filipe) meg egy középhátvédet (Godín; kár, hogy Victorinót nem sikerült megszerezni mellé :) ). És még kergetnek egy jobbhátvédet is (főként Fannit a Rennes-ből.)

Még a végén lesz itt valamiféle védelem - ami persze a klub hagyományainak arculköpése.

virtuoz 2010.08.07. 13:25:26

Albin Ekdal (Juventus) helyzetéről tud valaki valamit? Állítólag már félig a Bolognáé, 2millio juróért, de még mindig a Juvénál edz, és az EL selejtezőben is a csapat tagja volt.

horas 2010.08.07. 14:01:06

Na,Mata radarban ennek örülök.
Állítólag,az Arsenal 23 m ajánlott Reina-ért,örülnék ha bebizonyosdna,megnézném az Arsenal fanok fejét akikkel pontosan erről vitáztam pár napja.
:)

Messi88 2010.08.07. 14:46:51

@Orvenyhivo:
ez az év áttörést jelenthet a Athletico-nak. Persze megint lesznek összeszokottságbeli gondok hátul, de azért most minőségi igazolások voltak végre hátra is, a középpályán meg a csatársorban eddig sem voltak gondok. Sokat várok tőlük, most tényleg :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.08.07. 17:11:00

@Orvenyhivo: @Messi88:

Ráadásul a többi élcsapat inkább stagnál vagy gyengült. Az EL-győzelem meg külön lendületet és önbizalmat adhat az Atletinek.

(Persze ilyenkor szokott az Atlético öt forduló után négy vereséggel állni, elbúcsúztatva egyből bármiféle bajnoki esélyeit...)

Oblio 2010.08.07. 19:54:21

Nocsak. Bénitez rájött, hogy nem szabad eladni Maicont. A kérdés csak az, hallgat-e rá Moratti és leállítja-e a már-már megegyezésig jutott tárgyalásokat. Jó lenne.

A tegnap este unalmamban valami youtube-os videokat néztem, találtam egy összefoglaló-szerűséget az Inter tavalyi csodás szezonjának kulcsmomentumairól. Persze, minden jelenet jól ismert volt, de mégis, feltűnt, hogy a döntő pillanatok 80%-ához köze volt Maiconnak.

Valami lesz a jobboldalon, akkor is, ha elmegy, de most így belegondolva, az Inter egyik, ha nem a legfontosabb játékosa. Valójában pótolhatatlan.

És akkor miért is kell eladni?

spain33 2010.08.07. 20:48:55

ez a City szopat engem, 3-adszor ültem le nézni egyik barátságos meccsüket, hogy megnézzem David Silva-t, ma végre először kezdett erre a 40. perc előtt Mancini lecseréli
amúgy nem mozgott rosszul, kíváncsi leszek, hogy a PL hogy fog ízleni neki...

szegény Valencia meg jól szét lett kapva, remélem a BL-ben elkapnak vmi óriási faszmák szériát és kivernek legalább 1 mega klubot:)

giacinto 2010.08.07. 21:00:45

@Oblio:

"És akkor miért is kell eladni? "

egyelőre még nem ment el, de ha el lesz adva, akkor csak és kizárólag azért lesz, mert Ő akart elmenni. Moratti, Branca és Benitez sem hülye. Pénzre egy ilyen szezon után nem lehet szükség, a 28 milla, amúgy sem sok egy ilyen játékosért, harmadrészt nehéz lenne pótolni.

Ha viszont menni akar, akkor elvárható lenne, hogy minnél jobban húzzuk le a madridot és szépen fokozatosan építsük fel Santont a posztra.

Oblio 2010.08.07. 22:27:48

@giacinto: Igen, tudom, hogy az Internél ez alapelv, aki el akar menni, az menjen.
Ha a Real tenne egy ún 'visszautasíthatatlan ajánlatot', még meg is érteném.
De áron alul akarják vinni és vele is keményen egyezkednek a fizetését illetően.
Megfelelő pillanat egy váratlan fordulathoz. Érzem, hogy lesz valamilyen meglepetés.

Oblio 2010.08.07. 22:37:39

Azért bevallom, az Ibra eladása óta már nem vagyok egészen biztos abban, hogy 'a kulcsjátékosokat nem szabad eladni'.
Na de áron alul?...

horas 2010.08.07. 22:37:51

@giacinto: Az a baj ellenem küzdesz nem az ellen amit mondok.
Maicon pótolni kell,Zanetti Mascherano nem tudja,eddig sem tudta ezután sem fogja.
Tök mindegy,hogy a támadó védekezik többet vagy a védő támad sokat.
MAICON DRIBBLE-JEIT PÓTOLNI KELL.

horas 2010.08.07. 22:41:02

Amúgy most úgy vagyok Mata minden pénzt megér ha Maicon elmegy.

Domingo 2010.08.07. 22:50:53

@horas: Majd elmúlik. Nyugi.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.08.08. 01:39:31

Almeida egyre biztosabb érkezése után a Lazio halkan de stabilan elkezdett puhatolózni Huntelaar irányába. Lotito ezen a nyáron megkezd egy pre-Cragnotti korszakot?

Oblio 2010.08.08. 10:08:54

Az olasz sajtó szerint Moratti azt nyilatkozta, hogy a hátralévő 10 nap legfontosabb célkitűzése Cassano megszerzése.
Csodálkoznék, ha a Samp elengedné.

horas 2010.08.08. 21:02:46

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Az megint egy fasza húzás lenne,mivan Lotito agy átültetésen esett át?
@Oblio: Meglehetne oldani,pénz van plus Obinna,Macini,Suazo,Rivas,mindenkit bevonni akit csak lehet.Azért a Samp-nak ezek messze nem akkora hulladékok mint az Inter-nek.
És ott van megint az,hogyha Cassano menni akar,akkor felesleges,ott tartani.
Ha összejönne konkrétan beszarnék.

horas 2010.08.08. 21:07:22

Amúgy szerintem felesleges Amauri-t erőltetni az olasz válogatottba,azon a poszton dúskálnak,Borriello,Pazzini,Gilardino,Quagliarella.
T.Motta,Ledesma,Balotelli,Cassano üdítő színfolt lehet.

giacinto 2010.08.08. 22:04:53

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Lehet hogy az eddigi megszorítások ezért voltak? Gondolom most már stabilabb az anyagi helyzet, ezért mer többet költeni a csapatra. De sztem ez az Almeida nem kakor afogás (legalábbis ha a Werder-es Almeidáról van szó)

@horas: Ha Cassano pályára lép a Samp BL-selejtezőjén, nálunk már nem játszhatna a BL-ben.
Tehát ezek után sokkal olcsóban kéne elengedniük.
BL-selejtező előtt meg mi értelme eladniuk?
ez nagyon nagy kamu, amit minden átig. szezonban be kell dobni. nem lenne rossz, szó se róla, de én messze lennék a beszarástól ha mégis megvalósulna.

@Oblio:
"Megfelelő pillanat egy váratlan fordulathoz. Érzem, hogy lesz valamilyen meglepetés. "

Remélem jó jós leszel, mert a legfrisebb (!) pletykák szerint fordulat történt.

Moratti lezárt mindenféle tárgyalást és megmondta Caliendonak, hogy Maicon nem megy sehová.

giacinto 2010.08.08. 22:05:59

@horas: Prandelli ma Pepe-Cassano-Balotelli-Amauri 4-essel próbálkozott elöl. Mögöttük De Rossi és Palombo aprított.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.08.08. 22:26:28

@horas: @giacinto: Óvakodnék még attól, hogy Lotitót bármiben is dicsérjem az adósságkezelésen kívül, de az tény, hogy jó ideje ez a legkellemesebb meglepetésekkel teli átigazolási időszak. Könnyen lehet egyébként, hogy ahogy lazul a hurok, úgy egyre nagyobb a mozgástér. Bár ez egy tendencia kezdete lenne...

Almeida érkezésétől én sem vagyok elájulva, de ő nagyon szeretne jönni, konkrétan a Lazióhoz, ez már szimpatikus, nem kér horribilis összeget és az utóbbi 3 évben Brémában lőtt 27 gólt 76 meccsen, ez nem különösebben fasza mutató, de vannak góljai azért. Cserének érkezne és azt nézve, hogy eddig a sérülések esetén egy Makinwa nevű játékos is felmerülhetett, ez hihetetlen jó hír.

Srácok, szép lett nagyon az inter.hu!

horas 2010.08.08. 22:28:25

@giacinto:
Cassano-t semmikor nincs értelme elengednie a Samp-nak.De ha megfelelő ajánlat érkezik és ő is menni akar,akkor szerintem elengedik.Egyértelmű,hogy a BL-selejtező elött akarják megszerezni.

Meglátjuk,a Samp-nak anyagilag biztos jól jönne ha bejutnának a BL-be,még ha rá is megy a szezonjuk.Viszont akkor Cassano-t valszeg nem tudják olyan szinten értékesíteni,ha segít kiharcolni a bejutást.Rengeteg a hibapont ahol borul a történet,de én konkrétan beszarnék,hogyha sikerülne,hogy te hogy reagálsz erre az számomra teljesen lényegtelen,de semmi harag.
:)

Jól hagzik bár Motta-t megnézném De Rossi melett és én Quagliarella,Borriello,Pazzini trió valamelyikében gondolkodnék Amauri helyén.

horas 2010.08.08. 22:30:37

Illetve Guberti-é nálam az egyik szél.

horas 2010.08.08. 22:32:30

Egyébként A Roma-s Menez miért nem válogatott,most godolkodom ilyen Govou szintű illuzionistáknál símán jobb már...

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.08.08. 22:35:14

@horas: Blanc behívta, ott van a másik posztban.

horas 2010.08.08. 22:35:59

@OJ: Na,igen?
kösz,amúgy.

Piiii 2010.08.09. 01:29:39

Roma eladta Guberti másik felét a Sampnak, szuper. Ranieri, ezt nem tudom miért kellett?

CaBeL 2010.08.09. 08:42:56

Ez a Maicon nem az interben játszana huszadrangú brazil senki lenne, akiről nem beszélünk, mert azt se tudjuk ki. No offense. Szerintem bárki képes pótolni, ha eladjátok 30-35-ért, még jól is jártok.

Oblio 2010.08.09. 09:11:34

@CaBeL: "Ez a Maicon nem az interben játszana huszadrangú brazil senki lenne, akiről nem beszélünk, mert azt se tudjuk ki."

:D
Így viszont elsőrangú brazil valaki, akiről sokat beszélünk, mert tudjuk, hogy ki ő, és mit tud.

Amúgy tökéletesen igazad van, ha pl Messi a szingapúri járási bajnokságban tollaslabdázna, kevés szó esett volna róla ezen a fórumon.

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.08.09. 09:37:15

@CaBeL: sőt, ha egyáltalán nem tudna focizni, még kevesebbet beszélnénk róla.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.08.09. 10:33:05

@heinrich: Azért ha moddjuk egy brazil sorozatban szerepelne, akkor esne róla szó, akár a hüvelygombáról.

CaBeL 2010.08.09. 20:34:52

@popp: nem tudom mit vagy úgy oda, szerintem egy fair price maiconért 30-35 millió euró. úgy odaadnám ennyiért, hogy hozzácsapnám még eto luxusautóját is. lassan 30 éves vagy már el is múlt, ha még hamisították is az anyakönyvi kivonatát, akkor meg már lehet hogy 40 is elmúlt. vigye csak magával mourinho madridba, meg a fél argentín válogatottat is. jók lesznek együtt.
süti beállítások módosítása