Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Mocskos ManUnited!

2008.05.20. 12:00 pote


(Ahogy tavaly, a szerdai nagy döntőre készülve ma azt mondjuk meg, miért nem nyerhetnek a szereplők. Holnap meg azt, hogy miért igen.)

Kedves United drukkerek szerte a világon. Igen, szerte a világon, mert Manchesterben, akit anya szült, az a City-nek szurkol. Tudjuk, hogy sokan vagytok, de azt is tudjuk, hogy tévedtek. Nem kicsit, nagyon. Inkább kerüljön komcsi kézbe az a rohadt kupa, minthogy az imperialistáké legyen. Ez a csapat ugyanúgy túl van sztárolva, mint a 94-es Barcelona. Ugyanaz lesz a sorsa is. Csak most a megalázó gólt nem Desailly, hanem Carvalho fogja szerezni a második félidő közepén. Az iparváros gyászba borul, CR Madridba megy, Sir Alex meg nyugdíjba. Mindenki, ahova való. Ez a csapat, ha objektíven nézzük, nem érdemel egynél több kupát ebben az idényben. Azt az egyet is óriási bírói segítséggel nyerték meg.

 

Ha végignézzük, hogyan jutottak a döntőbe, már az gyomorfordító. Azzal verik a nyálukat, hogy már a csoportkörben sem tudták őket legyőzni. Na bumm! Ebben a csoportban a Fradi pontot sem vesztett volna. Aztán a legszebb támadófocit játszó csapatként jellemezték őket. Ezt „szépen” be is bizonyították: hat gólt passzíroztak be a három pároscsatán egy fostalicska Lyonnak, egy tottitlan Romának és egy kiherélt Barcának. Na, ez ám a kibebaszott szemet gyönyörködtető támadójáték. Mutassatok még egy csapatot, amelyiknél a két előretolt ék az ötösről szabadítgat fel, és négyszer többször csúszik be a saját kapuja előtt, mint ahányszor kapura lő a túloldalon. Nehogy már egy olyan csapat nyerjen BL-t, amelyik az elődöntőben 180 perc alatt csak egy gólt tud lőni egy olyan Barcának, amelyiknek még a Murcia is hármat lőtt totál kiesőként. Nem beszélve arról, hogy az az egy gól is csak azért sikeredett, mert Pumuklinak sikerült meglépnie Eder mester műhelyéből.

 

 

 

A csapatnévsor meg egy katasztrófa. Vagy alkoholista, vagy kurvázik, vagy egyszerűen ronda.
Kezdjük rögtön a menedzsernél, a skót Bajor Imrénél. Magasztalják egekig, lovaggá ütik. Mindezt miért? Mert ivászata vezetése alatt, huszonkét év alatt egyszer sikerült felülniük Európa trónjára. Nincs még egy klub, amelyik ennyire türelmes lenne egy bukott, sikertelen edzővel. Óriási mákja, hogy nem Sopronban kellett leülnie a kispadra. Már ott elvesztette az idei döntőt, hogy pár éve fejbe rúgta Beckhamet az öltözőben. Most majd várhatja, hogy ki adogat be forintos labdákat a 91-92. percben, hogy fordítsanak 0-1-ről. BL-döntőt nem lehet kétszer taktika nélkül, csumanagy mákkal megnyerni. Az öreg hattyúdala lesz a moszkvai zakó.

 

 

 

A csapat meg még gyatrább, mint a szivacs főnökük. A védelem egy vicc. Középen még talán elérnek egy Serie B szintet, de a széleken egy Csizmadia-Pollák páros minden bizonnyal nagyobb nyugodtságot sugározna. A jobbhátvédjük - egy normális edzőnél - még a róla elnevezett Wes Brownwich Albionba sem férne be. A középpálya meg nagyszerű, ha nem kellene előre játszaniuk. Hol egy Lampard, vagy egy Ballack, aki gólt érő zsugákat osztogat? Rangers szinten rombolnak, de a labdával ők sem tudnak mit kezdeni. Carricknél még egy csuklós troli is gyorsabban fordul, a szélsők meg akkora köcsögök, hogy Portugália egy emberként imádkozik lesérülésükért, hogy a semleges nézők is szorítsanak az ő sikerükért az EB-n. Említhetnénk még a támadóikat, de ugye ők védekező középpályások, meg különben is, inkább rajzfilmfigurának néznek ki, a csúnyább fajtából.

 

Ha eddig sem sikerült meggyőznünk, hogy kék szamszung pólóban kattintsd fel holnap este az első sörödet, akkor itt az aduászunk: Mr. Szerénység, a Hiszti Koronázatlan Királya, a Focipályák HavasHenrike. Nem tudjuk elképzelni, hogy kishazánkban van olyan, akinek 1-essel kezdődik a személyi száma és szereti. Komolyan, Sebők Vili kevesebb hajolajat/zselét használt, mint ez a pojáca. Dombi Tibink kevesebbszer repült a büntetőterületen belül, mint ez a foci-antikrisztus. Ha ő jobb, mint George Best, akkor Puskás csak a második legjobb magyar focista Zombori Zalán után. Jöhetnek itt a 41 góllal, meg a kapott díjakkal, de az angol csapatok közül idén egynek nem tudott még gólt lőni. Na melyiknek? Bizony kispajtás, a Chelsea-nek nem. Most sem fog. És legalább annyira fogunk örülni a meccs utáni könnyeinek, mint Kuffour gyepdöngölésének 99-ben.

 

Nem vitás, szerdán újra lefocizzák Grant kapitány gyermekei a Unitedet, ahogy tették ezt április végén. Négy hét telt el azóta, semmi sem változott, még talán a MU fásultabb lett. Az öregek már a Barca és a Wigan ellen ellőtték a puskaporukat, a fiatalok meg össze fogják fosni magukat a téttől. Az egész meccs az UEFA döntőre fog hajazni. A focizni akaró csapat a Chelsea lesz, a Rangers szerepét pedig a United fogja játszani, és a 2-0-ás vereség után a szurkolóik szétverik Manchestert.

Évek óta nem láttunk olyan sima BL-döntőt, mint ami holnap lesz látható. Kedves Vörös Ördögök, javasoljuk, hogy nagyobb összeget toljatok fel a londoniak győzelmére, hogy ne legyen olyan savanyú a sör fél 11 tájban.

77 komment

Címkék: beharangozó bl több mint foci mocskos beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr40477924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leito 2008.05.20. 12:19:41

ez is lol!
most pedig jöjjön a pro-cikk!

bakító 2008.05.20. 12:22:35

Jaj de nagy sütyiség ez!

Flankerr 2008.05.20. 12:26:57

Ezekre emlékszem már tavaly is, nem romlott a szinvonal hála égnek..:)

szferi 2008.05.20. 12:36:27

Benito a chelsea fonákságait tette nevetségessé, te viszont csak evidens dolgokat voltál képes a visszájára fordítani (pl. sir alex eyg hülye, ronaldo egy szar, stb.), ez így nagyon gyenge.

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2008.05.20. 12:37:05

Csizmadia-Pollák? szerintem a végén már te sem tudtad visszafojtani a röhögést... :D

drdugo 2008.05.20. 12:49:11

kiváló irás, alig-alig esett át pote a lo tuloldalára, többnyire a szintiszta igazságot írta le.

sixx · http://comment.blog.hu 2008.05.20. 12:58:55

pote, most jöhet a kifigurázós cikk, ez a színtiszta rögvalóság, csak azt hagytad ki, hogy van egy 30 millió fontos centerhalfjuk, aknél még Bánfi Jani is jobban helyezkedik most, öltönyben, rávarrt reklámmatricával.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2008.05.20. 13:15:57

Hát, pote kevésbé utálja a manu-t, mint _benito a dinamót, ennyi kiderült :-D de sebaj,mindketten szívemből szóltatok :-DD királyság, már csak Lezúziusz, a nápolyi masztiff hiányzik.......

szferi 2008.05.20. 13:20:22

Amúgy a tavalyi cikkek (erős) iróniával voltak megírva, ez a kettő viszont csak színtiszta mocskolódás. Nagy kár.

Sevin 2008.05.20. 13:24:00

Jó cikk, jókat röhögtem rajta, de azért egy Manchester utáló cikkben is belerúgnak a Bayernbe, az azért kicsit sem vicces...

daneeka 2008.05.20. 13:29:59

Wes Brownwich Albion :D:D:D

BruceWayne 2008.05.20. 13:47:48

hát ez odab*sz... durván alpári, de jó :-)

kroos 2008.05.20. 13:49:14

Sevin,nem erröl van szó.Hanem arról hogy emlékesztetnek hogyan érte el ez a klub a legnagyobb sikerét.Ami nélkül olyan lenne mint pl egy Arsenal vagy Inter.És akkor Fergi sem lenne Sir.

Lencse. 2008.05.20. 13:57:48

Nagyon jó. :D

Kimaradt az a bunkó, aki annyira szar, hogy soha nem kellett sehová, csak a piás barátja, a manchesteri Gátvéder tette be 758 meccsen ugyanabba a csapatba.

Sevin 2008.05.20. 13:58:22

Ha a MU-t akarom fikázni, akkor nem a Bayernt cikizem (...mint Kuffour gyepdöngölésének 99-ben.). Mert ugye ha már 99 vetődött fel, akkor a kettő együtt nem igazán megy!

Sevin 2008.05.20. 14:01:55

Bocs az idézet előtt kimaradt, hogy "örülni {...}, mint Kuffour gyepdöngölésének 99-ben.

Badbitie 2008.05.20. 14:02:57

szferi

Azért a cselszki cikknek legalább a fele nem mocskolódás csak szimpla tények. :D

BruceWayne 2008.05.20. 14:04:58

f*szt, a Chelseas is kamu, csak nem ilyen durva

szferi 2008.05.20. 14:05:19

épp most írtam a másiknál, ot6t legalább van valóságalap, de a bunkóság ott sem tetszik. ez meg csak bunkó és ennyi.

progvog 2008.05.20. 14:21:59

szerintem mindennél többet elmond a postról az, hogy olyan embereknek tetszik, akik szerint Giggs olyan szar, hogy senkinek nem kellett, és SAF csak bedaszva tette be a csapatba (vagy, és ez talán még rosszabb, ezt viccesnek gondolják).
Könyörgöm srácok, ez nem irónia, ez színtiszta mocskolódás, ezt a postot bárki megtudta volna írni így; "az edző? eredménytelen szar. a védők? szarok. a középpályások és a csatárok? még szarabbak".
Ha szerintetek ez vicces, hát gratulálok.
És most nem a vörös ördög szív beszél belőlem, hanem az egyszerű olvasó.

drdugo 2008.05.20. 14:25:35

mit sírtok ennek az írásnak majdnem minden meglátása teljesen helytálló, csak "kicsit" hater hangnemben íródott, dehát azért "mocskos manutd' a post címe. :)

szferi 2008.05.20. 14:31:14

drdugo, ne mínősíts magad, inkább gyárts összeesküvés-elméleteket. segít a blikk ha nem megy, ha más nem a stílus tetszeni fog. de bizonyára a tartalommal se lesz gondod, ha szted ez a cikk helytálló.

Henke 2008.05.20. 14:35:26

valaki nagyon rajtamaradt ezen a Shrek-Quasimodo filmen... :D

amugy mind a kettő cikk jó

TUNYA 2008.05.20. 14:54:13

Borzasztó gyenge poszt............
A 80%-a akkora sületlenség, mint ide Makó, de vegyük csak sorra.........
1.Melyik nagy európai klub nincs túlsztárolva? ha már egy csapatban rohadt yo játékosok játszanak az már túl van sztárolva??Akkor a Cselszkij is túlsztárolt csapat......
2. CR büdös életbe nem megy Madridba, mert a Madrid nem fog tudni annyit fizetni a Unitednek.....
(Meg egy BL győzelem után miért is menne oda?)
3. Ez a bukott sikertelen edző 10 szeres angol bajnok, 5 szörös kupa győztes, 2 szeres ligakupa győztes, BL, KEK, Világkupa is behúzva........(Edzőként egy csapattal én is szeretnék ennyire sikertelen lenni):D:D
Kedves Avram Grant pajtásod mit mutathat fel?
Izraeli 4. osztály bronzérem???
de nem is sorolom tovább........
Az olajos ruszkis cikknek legalább van valóságalapja.....
De ennek??0

Romanista 2008.05.20. 14:55:22

ez túl bársonyos.


nesztek olaj a tűzre. SAF- ez önmagában egy vicc.

drosiii 2008.05.20. 14:59:54

3 olyan szurkoló van aki nem tudja elviselni a csapata fikázását:
1.interes
2.poolos
3.tunya

gyerekek, ha ennyire komolyan veszitek ezeket a cikkeket, akkor nem lehetett boldog gyermekkorotok. jo mondjuk hogy is lenne aki a "mi Lacink"-on meg dombin nő föl...

TUNYA 2008.05.20. 15:16:14

Figy ez nem igaz, csak akkor írjanak olyan dolgokat amik igazak is...........
Ne csak odaböffentsek a levegőből kliséket, h ez szart meg az szar indok nélkül.......
A másik postban legalább alá vannak támasztva az oltások.......
Az meg h nem bírom a csapatom fikázását nem igaz teljesen, mert amellett, hogy az Ördögöknek szurkolok természetesen Fradi drukker vagyok és hát ismerősöktől nem túl sok jót kaptam az utóbbi két évben, de egyetértek Velük.....
Mert ha valami fos az fos, ez a mostani UNITED nem az!
Ha pl 3-4 éve jelenik meg egy hasonló cikk, abszolút egyetértenék Vele és egy szavam nem lenne.......

drosiii 2008.05.20. 15:18:32

tunya, itt csak a fröcsöklöés volt a cél (asszem). majd holnap meglátjuk. különben ha átigazolásokról lenne szó, tudnék írni egy listát h kire van szükség és kire nem...

TUNYA 2008.05.20. 15:27:30

Mármint melyik átigazolásokra gondolsz?
H a MU-nak kire lenne szüksége és kire nem?
Kíváncsian várom ezt a listát......
Megvitathatjuk....:D:D

drosiii 2008.05.20. 15:28:14

igen, pontosan a MU-ra gondoltam. figyelembe véve Fergie ízlését is.

TUNYA 2008.05.20. 15:48:57

Hát akkor kezdjük a kire nincs szükség szerintem....:
Sajnos (bár nagyon szeretem) a Neville felett eljárt az idő, én csap. kapitányként főleg nem alkalmaznám......
Wes Brown ha 8 lábam lenne annyival rúgnám ki, O'Shea, Fletcher szintén egy nagy kalap fos, és itt már talán kitűnik h Nekem a legnagyobb próblémám a védelemmel van mert sztem amellett, h kicsit öreg, gyenge is de nagyon......
A középpályával úgy-ahogy ki vagyok békülve, bár sztem a Park amellett h rengeteget robotol technikailag nem üti meg a szintet, meg sajnos az Andersonnal sem csináltunk túl jó vásárt........
Az öregeket (Scholes, Giggs) nem bántom, mert ők remélem lesznek annyira önkritikusak és tudni fogják mikor kell abbahagyni, nem úgy mint pl. a Neville
Csatárposzton maximálisan elégedett vagyok oda nem is kéne senki most......
Najó egy Torres beférne :D:D:D

mujure 2008.05.20. 15:50:30

"Pumuklinak sikerült meglépnie Eder mester műhelyéből."
"Vagy alkoholista, vagy kurvázik, vagy egyszerűen ronda."
ezek viszik a prímet, ez nagy volt pote:D:D HAJRÁ MU!!(csakazértis:D)

vma 2008.05.20. 15:51:33

Ferguson fikázásból kimaradt, hogy a zalaegerszegi cserecsatár Koplárovics Béla semlegesítését sem tudta megoldani :)

red7 (oda adjad befelé a labdát, bazzmeg!) 2008.05.20. 15:56:03

Úgy tűnik, _benito jobban utálja a Chelseat, mint pote a MU-t, mert a másik anyag durvább volt. Abban nem volt egyetlen igaz mondat sem, ebben pedig, sajnos, van egy csomó tény, amivel MU-drukkerként sem nagyon lehet vitatkozni. Sz@r a védelmünk, tényleg nincs irányító a középpályán, és túl sokat kell védekezniük a csatároknak. Ahelyett, hogy támadnánk, mint a 2. ukrán hadsereg a voronyezsi áttörésnél. Ha minél kevesebb kapott góllal akarunk nyerni - megszopjuk. Ha támadni akarunk és úgy nyerni - nyerni is fogunk! És tényleg válogatottan rondák a játékosaink - de akkor is Glory, Glory Man United!!

Strigo 2008.05.20. 16:14:37

Tunya, hát te meg milyen United-drukker vagy, hogy Nevillet, Brownt, O'Sheat, Fletchert elküldenéd, Giggset és Scholest nyugdíjaznád? Mind saját nevelésű játékosok, rengeteget tettek és fognak még tenni a klubért. Ja, hogy róluk nincs kétoldalas poszter a Bravo Sportban, mert nem akkora sztárok?

A cikkről meg sokat nem akarok mondani United-drukkerként, bár lehetne viccesebb.

pote, te city drukker vagy? olyan meg miért lesz az ember?

drosiii 2008.05.20. 16:19:40

akire már nincs szükség: saha,neville,silvestre, fletcher
oshea sztem beleillik a csapatba, bár kevés szerephez jut. a kér öregnek még talán van 1 éve, többet nem hiszem h lenne értelme.
kuszczak jó lesz cserekapusnak, de lassan meg kéne találni VDS utódját. németet,olaszt,franciát,spanyolt nem hoznék Angliába, így esetleg egy holland, vagy vmi északi (akár orosz, ha van megfelelő)
Hátvédeknél ugyebár Neville kiöregedett, helyére jó lesz majd Eagles és majd Brown-nal megküzdenek a kezdőposztért. Középre jó az a 3as, bár Pique-t nem nagyon láttam játszani eddig. Balszélen Evra tökéletes, de Silvestre-től elköszönnék már. Kérdés hogy ki lenne jó a helyére. Talán W.Bridge? Úgy is mellőzik...
középpálya: Ronaldo, Rooney, Carrick, Anderson, Nani, Hargreaves, Park - őket mindenképp megtartanám.
támadók: ugyebár csak Tevez van, mellé kéne még vmi Solksjaer utód (Tomasson,Gudjohnsen???). Manucho következő idénytől már játszhat, kérdés mennyi sikerrel. Berbatov, Santa Cruz jók lennének, de Fergie mester nem igazol sztárokat (csak kineveli őket, ahogy mondják). Esetleg Agbonlahor, J.Defoe kerülne szóba nálam...

quaso0926 2008.05.20. 16:20:57

Na, szerintem ez a két cikk az olyanoknak íródott, mint red7, vagy pedig én.

Én egyik csapatot sem igazán kedvelem, bár mindkettőben van olyan játékos, aki az "álomtizenegyemben" kezdő lenne. Pl. az öreg "Pumukli" (LOL) és Makelele, illetve a nem annyira öregek közül Rooney és Cech.

red7 pedig az a tipusú drukker, aki tud nevetni a csapata esetleges bénaságain. Erre a legjobb példa Céronaldo. Zselé, kurvázás, hiszti... -> persze, hogy úúútálatos. Negyvensok gól? -> Ide nekem!

Szóval nincs gond ezekkel a cikkekkel, ha a helyén kezeljük őket! (Bár a csezisben az a kis 'zsidózás' nekem se nagyon tetszett)

Összességében szétröhögtem magam!

A két nem túl kedvelt csapat közül pedig azért inkább a MU játsza a szebb focit, úgyhogy én nekik drukkolok.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.20. 16:22:56

Az azért hihetelen, hogy egyesek már azon is besértődnek, ami direkt fikázás sé előre tudtuk, hogy ilyen lesz. Jó a cikk, gratula a szerzőnek!

Sorokin 2008.05.20. 16:26:38

Mókás írás :)

Tunya, te meg hülye vagy!
Azzal a védelemmel van bajod, ami a bajnokságban a legkevesebb gólt kapta? Valamint öreg?!!!...LOL
Evra Vidic Rio Brown négyes átlagban 26-29 között szóródnak. Ha ez neked öreg, akkor idióta vagy.
Neville meg nem játszott egy éve. Mi alapján állítod, hogy kiöregedett?
Park milyen szintet nem üt meg? Talán néha egy-egy meccset is meg kellene nézned
Anderson nem jó vásár. És ezt mégis honnan tudod? Első évben bőven elég volt, amit mutatott a 19 éves kölyök.
És a csatársorral vagy elégedett, ahol van két bevethető töpszli "árnyékék" és egy szélső?

Nem az poszt volt felháborító, hanem a marhaságaid!

Sorokin 2008.05.20. 16:28:00

"Hátvédeknél ugyebár Neville kiöregedett, helyére jó lesz majd Eagles és majd Brown-nal megküzdenek a kezdőposztért. Középre jó az a 3as, bár Pique-t nem nagyon láttam játszani eddig."

Na, a másik értelmes...

Eagles jobszellő, nem védő. Okostojás.

Strigo 2008.05.20. 16:34:08

"Eagles jobszellő, nem védő. Okostojás."

Szerintem inkább Simpsonra gondolhatott, mint jobbhátvéd, őt én is szeretném jövőre többször a csapatban látni.

drosiii 2008.05.20. 16:45:34

Bocs az elírásért. Nem kell egyből nekem esni.

Rezgrof 2008.05.20. 17:04:37

Két klasszikussal üzennék a látványosan jajveszékelőknek:

1) láss, ne csak nézz
2) nektek jobban hiányzik egy kiadós dugás, mint bárkinek a világtörténelemben

zidane 2008.05.20. 17:17:45

Ott kezdeném hogy ez az írás szánalmas, a Chelsearől ugyanúgy lehet írni ien "baromságokat" h ez szar az szar ez minek van itt meg hasonlók, én a legjobban azon vagyok felháborodva h Giggset ocsmároljátok...Giggs egy kíváló játékos akiért 8-7 éve minden csapat versengett,igaz már nem fiatal de még a 20éves szíve dobog benne, ugyanúgy küzd mint bárkimás...Tunya írta idézem "Kedves Avram Grant pajtásod mit mutathat fel?
Izraeli 4. osztály bronzérem???" ebben van valami, Alex sokkal nagyobb edző mint ez a Grant....Grant bekerült egy "kész" csapatba amit mourinho rakott össze , Alex pedig őmaga nevelt ki pár játékost és rakta össze a csapatát és nyer bajnokságot BL-t velük..a chelsea hol volt pár évvel ezelőtt? béka segge alatt se,most jött egy orosz multimilliárdos összevásárolt egy csomó sztárt..odaadta őket mourinho kezébe és győztes csapatot kovácsolt akik képesek "lettek volna " bármit megnyerni de mourinhot is elküldték, és hozták ezt a bohócot...a félreértés végett nem vok egyik csapatnak se a drukkere de majd kiderül hogy melyik csapat a jobb...de jobban szeretném ha a Mu nyerne...

jasszgeri 2008.05.20. 18:25:32

mu fan vagyok. van humorérzékem is. vártam is vmi durvát. de ez semmi. ez nagyon gyenge post. sajnálom. őszintén és mezítláb.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.20. 19:45:37

Csak egyetlen ponton inog meg a poszt.

Ki az az állat, aki örült '99-ben Kuffour könnyeinek? Életem egyik legrosszabb futballélménye volt, a magyar-izlandi 1-2-höz közeli, hogy a beképzelt, favágó angolok teljesen érdemtelenül megnyerik a BL-t, amelyhez addig közük sem volt.

De tényleg. :-)

jasszgeri 2008.05.20. 20:38:45

csöncsön te kimeríted a kóros elmeállapot fogalmát. persze csak ha nem ironizáltál.

Ylaya 2008.05.20. 20:45:53

ejha, ezek az anyázások tuti nem valami hű de fasza marketing fogások. De azt tisztelem, hogy bemertetek tenni két ilyen cikket. Az egészben az a vicc, hogy semmi realitást nem tükröz. Egyet mondjatok amiben van valami...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.20. 20:47:08

@jasszgeri:

És ha kóros elmeállapotban ironizáltam? ;-)

Henke 2008.05.20. 20:49:26

jasszgeri: a Chelsea könnyű ellenfeleket kapott -ok, nem a pool

Henke 2008.05.20. 20:50:19

jasszgeri = Ylaya :P

crouchy 2008.05.20. 21:13:33

pote cikkében megjelent az egyetlen dolog, aminek szurkolni fogok holnap, hogy ez a portugál büdösbogár törje el a lábát. ez nagyon csúnya dolog, tudom, de én meg nagyon utálom őt.

drosiii 2008.05.20. 22:42:32

crouchy te sikeres ember nem lehetsz ennyire megkeseredve.
1. hány éves vagy?
2. ha van már szavazati jogod, akkor mit dolgozol?
3. van családod, barátaid?

Strigo 2008.05.20. 23:37:13

"pote cikkében megjelent az egyetlen dolog, aminek szurkolni fogok holnap, hogy ez a portugál büdösbogár törje el a lábát. ez nagyon csúnya dolog, tudom, de én meg nagyon utálom őt."

neked meg vágja le a villamos, hogy lehet ilyesmiért szurkolni?

Henke 2008.05.20. 23:56:58

ha ez vígasztal, ő nem ismer téged, és ezért valószynű hogy nem is utál téged. szerintem ennek is megvan a maga sajátos oka :)

Ylaya 2008.05.21. 00:06:44

nemvagyok jasszgeri

Bondi 2008.05.21. 09:29:54

Nagyon jó lett a cikk, bár kicsit túlzásokba estetek, de jó lett összességében. Amúgy nem tudom melyik lenne jobb, ha a muff vagy a cselszkij nyerné meg. Mindkettőt utálom, ugyh valószílüleg ez lesz az első bl döntő amit nem fogok megnézni.

drosiii 2008.05.21. 10:19:49

Bondi akkor te Bayern szurkoló vagy. Talált?

kem 2008.05.21. 11:18:20

ezaz, fikazzatok csak a bajnokot
mu>cselzi
go cry emo kids

Bondi 2008.05.21. 11:59:55

drosiii:

Nem talált:) Romanista vagyok:) Te is?

Bondi 2008.05.21. 13:45:50

Egy kicsit megtévesztő voltam, bocsánat:)

badblood 2008.05.21. 14:16:48

Ez is hatalmas cikk, csakúgy, mint a párja :))
Akár csőlátású, elfogult drukkerek is írhatták volna,
sőt, talán épp eléjük állít görbetükröt. :))

A lényeg, hogy nagyon jók!!! XD

ericantona 2008.05.21. 14:48:42

fergi tényleg szar abszolult... idén nyerte meg 10szer a pl-t.. semmit se tud abszolult ja és a támadó játék is szar mennyivel volt jobb a gólkülömbségük..

ballack+lampard kettöjükön össz van annyi zselé mint ronaldon de ketten együtt se tudnak annyit mint ronaldo.

drosiii 2008.05.21. 19:45:11

Bondi, csak abbol véltem azt, hogy bayernes vagy ('99 miatt - ott is szurkoltal ezek szerint), mert mondtad h ez lesz az elso olyan BL donto ahol mindket csapatot utalod. Romat kedvelem, de a MU sokkal régebbi számomra..

Thrasher 2008.05.21. 20:14:12

Hihetetlen, hogy a többi cikk majd kiszúrja a szemét a sok kis hülyének, mégse értik, mi a célja ennek a sorozatnak... Mingyá megyek szurkolni a Manchesternek, remélhetőleg a 99-es döntő óta életem legnagyobb futballélményét fogom látni, mégis hangosan röhögtem a poszton.

"Említhetnénk még a támadóikat, de ugye ők védekező középpályások, meg különben is, inkább rajzfilmfigurának néznek ki, a csúnyább fajtából." XDDDD

spanyol inkvizíció 2008.05.22. 09:01:00

"És legalább annyira fogunk örülni a meccs utáni könnyeinek, mint Kuffour gyepdöngölésének 99-ben."

és örültetek? ;)

Bondi 2008.05.22. 09:20:05

Mindig meg szoktam nézni a BL döntőket, bár gyakran( sőt inkább mindig) előfordul h olyan csapat van ott akik számomra cseppet sem szimpatikusak. Ahogy a Bayern sem az:)

Dexterr 2008.05.23. 12:44:37

Annyira szívesen megnézném ezt a gyereket aki írta a cikket! De még szívesebben vágnám szájba!:)
Örülne ha tied annyi nőt húzhatna magára mint C egy fél év alatt!

_benito · www.nst.blog.hu 2008.05.23. 23:20:36

mivel csak példa volt, nem tiltalak ki, csak kimoderállak.
süti beállítások módosítása