Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Minden, amire vágyhatsz: Barca-Inter, BL-1/2

2010.04.28. 15:09 nou san trafford

Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált csapatjáték szikrázóan kemény védekezéssel? Akkor neked az Inter kell, amely már egyszer 90 percben sűrítette a fentieket, és ezzel a kiesés szélére sodorta azt a korszakos Barcelonát, amelyet már két hónapja is mindenki a döntőben látott. Futballfilozófiák, edzői hitvallások, és két egymástól iszonyú messze álló játékfelfogás csap össze a Camp Nouban. Nem túlzás, a világ jelenlegi legjobb csapatai jönnek. Csak ma, csak neked, csak nálunk, Chuck Norris. 

Hajrá, Barcelona!

Sokkal nagyobb és összetettebb annál a tét, mint, hogy a Barcelona bejut-e az idei BL-döntőbe vagy sem. A Barcelonát Guardiola edzői időszaka alatt, joggal tartjuk a világ legjobb csapatának. Ha az Inter jut ma tovább, ez a nézet sokak szemében megváltozik, a tények talaján cáfolatot nyer. Abban az esetben viszont, ha a Barcelona 1-3-ról megfordítja a párharcot és továbbjut, akkor attól lesz hangos a holnapi sajtó, hogy a Barcának és Guardiolának még ez is ment. Pep számára ráadásul azt a pillanatot is elhozná a holnapi nap, amikor nem mást, mint Mourinhót győzte le. Az Inter az eddigi teljesítménye alapján döntőt érdemel. Ha a Barca jut ma tovább, akkor viszont nem, mert ez egy olyan nehéz helyzet, amit ha megoldanak a katalánok, akkor senki más nem érdemel döntőt, mint ők.

Meg kell próbálni visszatérni ahhoz a taktikához, ami két szezonon át eredményre vezetett. Nem kell kockázatosat húzni, azzal, hogy Alves a jobbszélső, Maxwell a belső középpályás, stb., azt kell csinálni, ami a legjobban ment és bízni abban, hogy a játékosok kiteszik a pályára tudásuk legjavát és lesz 2-3 meccset eldöntő megmozdulás. Említésre sem érdemes, de ha van csapat, amelyben a játékosok tökéletesen tisztában vannak egy jól átgondolt, bevált és számtalanszor sikerre vezető taktikával, az a Barcelona. Kezdésnél Messi jobbszél, Pedro balszél, Ibra center. Mögöttük Xavi, Keita és bár jobb lenne Touré, de Busquets. Keita lehet a kulcsfigura, akinek azt a szerepet kellene betölteni, amit Iniesta szokott, egy az egy ellen, egy  a kettő ellen betöréseket, esetleg távoli lövéseket erőltetni, és ezzel elvonni egy-egy plusz embert Ibrahimovicsról, vagy a túlszélen várakozó Messiről. Kell a szélső védők megfelelő támogatása is, mert azokra már nem marad védekező ember vagy ha mégis, akkor abban Sneijder, Eto’o és Pandev úgy el fognak fáradni, hogy talán hamarabb be lehet szorítani az Intert, mint az odavágón a 75. perctől. A félidei 1-0 kiváló alap lenne a folytatáshoz, ehhez az is kell, hogy a kiugratásra váró Milito és csatártársai egy az egy ellen ne jussanak értelmes labdához. Türelmes és pontos játék kell, mert a labdaszerzésből egyből indítani akarnak majd az olaszok. Akár Mourinhótól is lehet tanulni e tekintetben és Sneijderre, aki a gyilkos passzokat tudja adni, ráállítani egy embert, aki a támadáshoz nem is megy fel, ha Sneijder a félpálya körül van. Ha nincs meg a vezetés, akkor viszont közben változtatni kell, ekkor lehet Messit behúzni a pálya közepére Iniesta posztjára és még egy támadót, Krkic, Henry sorrendet figyelembe véve, kitenni a szélre.

A történelem egy-egy meccs tekintetében vajmi keveset számít, az csak statisztika és figyelemfelkeltő érdekesség, így sem egyik, sem másik csapat szempontjából nem mérvadó, hogy a BL 1993 óta íródó történelmében, a kieséses szakaszban összesen 3 esetben fordult elő, hogy a visszavágón otthon játszó csapat kétgólos hátrányból jutott tovább. 2004-ben a Monaco fordított 2-4 után, 3-1-re nyerve a visszavágót a Real ellen, míg ugyanebben a negyeddöntő körben a Deportivo búcsúztatta a Milant 1-4, 4-0-lal. A harmadik ilyen fordítást a Barcelona produkálta, bár hosszabbítás után, de 1-3-ról felállva a Chelsea ellen az 1999-2000-es szezonban. A Barca kispadján, akkor Louis van Gaal ült, a csapatkapitány Pep Guardiola volt, és náluk játszott az aktuális ballábas aranylabdás, Rivaldo. 2-1 után a harmadik gólt a kapitány készítette elő egy szabadrúgásból. Több mint 150 párharc távlatából, arányaiban kevés a 3 fordítás, matematikailag majdnem ugyanilyen kevés lenne a 4 is, viszont egyenként mindegyik évtizedekre szóló élményt jelent a szurkolóknak, nézőknek. Reméljük ma ez megadatik a katalánoknak. Kedvcsinálónak a videó: Barcelona-Chelsea

 

Hajrá, Inter!

Jose egy lépéssel már előrébb tart, mint Guus, hiszen legyőzte a Barcelonát, nem csak szétfingatta. Hogy egy nagyon nagy lépést ráver-e a hollandra, az a Camp Nouban dől el szerda este. A Chelsea csak nagyon közel került ahhoz, hogy kiüsse a Barcát, Iniesta lövése a 173. percben egy jobbára érdemtelen, de nagyon sokat érő továbbjutáshoz segítette a katalánokat, akik aztán meg sem álltak a győzelemig. Az Inter már most közelebb van, és egy sokkal reménykeltőbb első meccsen van túl, így igazából kijelenthető: az olaszok a továbbjutás esélyesei.

Amit Jose az első meccstől akart, azt elérte. Mind játékban, mind eredményben, ez pedig valószínűleg jeges rémülettel tölti el a saját legyőzhetetlenségükbe vetett hitükben megingatott borotvált lábúakat. Látták a pokloknak kénköves bűzt árasztó fenekét, és nem tetszett nekik. Nem tetszett nekik, hogy elnyomták őket, hogy a nyakukban lihegtek 90 percen át, nem tetszett nekik, hogy nemcsak homokszem került a gépezetbe, de a homokdombtól nem is látszott a gépezet.

Jose eladta, amit el kellett adnia hazai pályán, a nagy kérdés az, hogy mire készül idegenben. Nagyon meg lennénk lepve, ha bevillantaná a korábban már megcsodált 5-4-1-et, amivel élő falat vont Julio Cesar elé, hiszen nem feltételezzük róla, hogy ne tudná ő is: aki így tesz, azt kicsinálja a Barcelona. Könnyen lehet, hogy a gyakorlatilag hiba nélküli szisztémába nem is nyúl bele, hanem megpróbálja ugyanazt eladni még egyszer. Ebbe ugyanis nem lehet kicsit belenyúlni: vagy szétcsűri az egészet, és valami teljesen mással próbálkozik, vagy megtartja az egészet, ahogy van. Mert ha kiszed egy támadót (Pandev?), akkor elöl lesz vékony az Inter, és beszorítja a Barcelona. Arra gondolni sem merünk, hogy egy szűrőt vesz ki, bár láttuk már az Intert is afféle 3-4-3-ban játszani, ami talán nem is butaság, hiszen a Barcát a kaputól 30 méterre kell megállítani, utána már késő.

Bármilyen furcsa, Sztankovics bizony hiányozni fog. A vén csetnik ugyan nem gyors már, de az összeszedegetett labdákat képes leosztani – legalábbis sokkal jobban, mint Motta, vagy Cambiasso. Emlékezzünk csak vissza az odavágó első perceire, amikor a két említett úriember indítási kísérletei vagy Boys San Siro, vagy Puyol martalékai lettek, miközben Eto’o és Milito kérdőn néztek a társakra. Más fontos hiányzó nincs, a többiek egyébként sem kezdenének, ott van viszont Barcelonában a csapattal Mario Balotelli. És hát lássuk be, létezik annál mourinhósabb dolog, mint a bükkfavesszőből font sudribunkó előre megfontolt szándékkal történő bevetése?

Szerda este nemcsak Jose Mourinho, de Pep Guardiola is megmérettetik. Előbbiről az első meccs alapján úgy sejtjük, nehézsúlyú, utóbbi Milánóban könnyűnek találtatott. Hogy ez minden évben csak egyszer fordul-e elő vele, az 20.30-tól kiderül. Hajrá, Inter!

922 komment

Címkék: barcelona bl inter beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr461959294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.28. 17:35:34

Annyira mélységesen és csodálatosan gyönyörűséges lenne _innen_ döntőbe jutni, hogy sajnos nincs az az isten... :-(

Althedokan 2010.04.28. 17:44:23

@Csöncsön: dehogynincs

remélem... Egyébként szerintem is 6-4 lesz...

Everred 2010.04.28. 17:47:49

3-1 3-1 3-1 3-1 3-1

(szuggerálok, nagyon szeretnék egy hosszabbítást)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 17:49:13

Lehet hogy tévedek, de anno az a Milan-Depor nem 4-1 volt Milánóban?

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.28. 17:49:14

Azt hittem a Bayern láttán már senkit nem érdekel ez a meccs és ezért nem kommentel ide senki.
Bár úgyis a Bayern nyeri a döntőt, úgyhogy részben igazatok van :)

Althedokan 2010.04.28. 17:50:32

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: én is ezt akartam írni éppen... És így sajnos még nagyobb gáz, pláne hogy aztán a döntőben vagy hol 3-0ról sikerült kikapni a második félidőben...

balu11 2010.04.28. 17:51:02

tipp: 2-1 (félidőben 0-1 Motta, a másodikban majdnem sikerül a csoda, de kevés lesz a Messi és Ibra gól...) + bírózás, lesgólozás, piros lap(ok)

aki innen továbbmegy, az megérdemli (egyébként)!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 17:55:50

Hőn remélem, hogy Balotelli többet az Inter kispad közelébe sem kerül. Ez valóban egy hihetetlen jó meccsnek ígérkezik, ezért természetes, hogy nem a tv2 adja. No mindegy, a Digi stream elég jó szokott lenni.

nils_h 2010.04.28. 17:59:34

Valamelyik 3 gólos fordításhoz nincs köze Josénak? Nem akkoriban ólálkodott a Barca kispadja körül? Nem azt a Monacot picsázta el a Portóval?

dzzzzz 2010.04.28. 17:59:42

"Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok?" szerintem az inkább "Töketlen játék, hátra passzok?"

t.o.d. 2010.04.28. 18:00:38

@Csöncsön: ha a Barca INNEN a döntőbe jut, meg is érdemli. Ha meg nem jut, senki se vitathatja, hogy az Inter érdemli meg.

Lenyűgözött az Inter múlt héten, de azért titkon szurkolok a Barcának, hogy legalább egy olyan csapat legyen a döntőben, amit nem utálok gyerekkorom óta... :-)

t.o.d. 2010.04.28. 18:03:05

@Artsuhtaraz: ha a Bayern ezek bármelyikét megveri (nem megpattanóval, kamutizivel, kamukiállítással, lesgóllal), mondjuk egy olyan játékkal, mint tegnap, akkor emelem kalapom. Addig meg bízom benne, hogy erről szó sem lesz. :-)

rowi 2010.04.28. 18:06:29

szvsz a portugál előadja uazt amivel a Chelsea se tudott mit kezdeni: fel fog állni uazzal a támadószekcióval az ellenfél meg vakarózzon, hogy támadni kéne, de hátra is qrvára figyelni kell közben, de közben lassítani, ölni fogják a játékot ahol érik, meg ahogy nem szégyellik...Stamford 2.0. én szóltam

calciomax 2010.04.28. 18:07:18

Tudja valaki hogy az Interben kinek van sargaja Eto-n kivul?
Ja Ribery nem jatszik a dontoben 3 meccses eltiltast kapott.

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2010.04.28. 18:08:18

a kedves Hajrá Barca szerző Iniesta és átlövései hiányát emlegeti. Helyesen! A különbség csak az, hogy Iniesta szokott játszani, de az átlövés az ritka a Barca játékában, mint a fehér holló! Tőle is, mástól is. Pedig mára ez pont egy jó megoldás lehetne, a Barca egyik nagy hiányossága pedig pont ez. Tudom: nem ez a Barca játéka, de nem kellene a játékot alapvetően átrendezni ahhoz, hogy ilyen ellenfelek ellen legyenek jó átlövések. Keita, Xavi és Ini képes jókat lőni középtávolról, mégsem nagyon teszik. A tavalyi cselszki elleni lövés kivétel, és egyben kiválóan mutatja, hogy milyen hatékony lehet ez.

horas 2010.04.28. 18:08:33

Stankovic annyira nem hiányzik amúgy Motta és Cambiasso is jobban passzol szerintem,de egyiknek sem ez a fő skillje,ezért kellene majd idén nyáron egy mélységi irányító szerű,Ledesma,Montolivo esetleg.
Stankovic elég pontatlan lett védekezésben inkább már egy brusztolós vkp lett belőle,nekem nem rémlenek a lélegzet elállító Stankovic passzok,indítások,nagy rakétái vannak azt adom.
Motta kombínatívabb viszont ő hullámzó egész szezonban és egy meccsen is.Cambiasso-nak meg nem marad ideje semmire,ő remekül szervezi is a játékot.

Bármi benne van a meccsben.Bízom benne,hogy a Barca belevan már fásulva a saját játékában,az ő játékuk eléggé alkotó jellegű azt nem lehet világszinten csinálni évekig,és úgy gondolom,hogy a motivációs tényezők is dominálnak ebben a párharcban,ezt támasztja alá,hogy nem volt még címvédés.

Meglátjuk.Ha ki is esik a csapat,nem baj.
Szép volt fiúk eddig is,sokkal nehezebb ág volt az Inter-é.

apok 2010.04.28. 18:08:34

Hatalmas dráma lenne ha Balotellivel kezdene az Inter és az ovis betalálna, ne adj isten eldöntené az egészet. Amúgy 1 kínkeserves 2-1 rajzolódik ki a lelki szemeim előtt.

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2010.04.28. 18:10:33

ja igen, Keita játéka szerintem is kulcs lehetne, persze csak akkor, ha nem lesz olyan fos, mint egy hete!

Althedokan 2010.04.28. 18:15:23

@nils_h: de igen, megjegyzemott utáltam meg ezt a parasztot, utálatos fociöléssel (l. Inter, Chelsea) megölte a jó focit játszó a BLt sokkal inkább megérdemlő Monacot...Ma is fájó pont...

Everred 2010.04.28. 18:15:25

@rowi: a Chelsea pont a vakarózásra baszott rá. A Barcelona nem játszhat kivárásra, mert kétgólos hátrányban vannak, nem hiszem, hogy ők is ugyanúgy nekiállnak tökölődni, mint a Chelsea. Akkor Ancelotti meg is mondta, hogy a legjobb egy 90. perces gól lenne, na, úgy is játszottak, de a Barcának ez nagyon nem fér bele.

Tika_ 2010.04.28. 18:18:11

ezek a lelkesítő videók már majdnem olyan jók, mint a tavalyi pályára lépős - ezekért már megérte így kikapni az első meccsen :)
innentől viszont össze kell kapni magukat a fiúknak, és továbblépni a döntőbe!
Visca el Barca!

zsakfos 2010.04.28. 18:18:57

Mindenesetre akármelyik csapat jut tovább pikáns döntő lesz.
Inter-Bayern döntő esetén:
Madridban: Robben Sneijder ellen
van Gaal Mourinho ellen
Barca-Bayern döntő esetén:
A Barca Madridban játszik BL döntőt
van Gaal ( és van Bommel) Guardiola és a Barca ellen.
Csemege:)
Egyébként van Gaal és szinte mindenki Münchenben az Intert akarja, bár megjegyzem nem kis elégtétel lenne neki, ha ezt a Barcát tudná megverni ezzel a Bayernnel egy BL döntőben.

rowi 2010.04.28. 18:21:34

@Everred:
megmondta. de abban a Chelseaben én nem láttam a gólt, az ellen az Inter ellen. pedig erősen próbáltam...sem a 90ik percben sem előbb. pont azért, mert hátra majdnem többet kellett figyelni, mint előre

horas 2010.04.28. 18:24:07

@calciomax: Samuel,Zanetti,Maicon
Abból szopás lehet.Mármint az első párharcnál azt mondták,ha ők lapott kapnak akkor kihagyják a visszavágot,ha most lapot kapnak nem játszhatnak a döntőn?
Mert sanszos,hogy mindegyik kap,és nélkülük igen szopás lenne a BL-döntő,főleg Zanetti-nek aki 10 éve kezdő és a várva vár BL-döntőt kellene kihagynia.
Ezt jó lenne tisztán látni valaki tudja?

Boodler 2010.04.28. 18:26:26

@horas:
Samuel Eto'o, Maicon, Walter Samuel, Javier Zanetti will all miss the final, should inter qualify, if they pick up another booking.

eurosport.yahoo.com/28042010/58/champions-league-inter-set-gamble-sneijder.html

rizla 2010.04.28. 18:30:50

olyan nemzeti összefogás megy katalóniában reklámkampánnyal, meg mindennel, olyan gigantikus méreteket öltött a fogadkozás, hogy meglepődnék, ha sikerülne kiejteni az intert, mert az ilyesminek általában egy nagy koppanás a vége. persze ne legyen így, de iszonyatos nehéz lesz. szerintem a barca megnyeri a meccset (naná), de az inter jut tovább.

rizla 2010.04.28. 18:32:49

@Everred: pedig nem lehet eszetlenül rohanni, mert az inter nagyon könnyedén kontrázhat. a chelsea nem arra baszott rá, hogy nem rohant előre, hanem arra, hogy langyospöcsűek voltak. a kettő nem feltétlenül egy és ugyanaz.

horas 2010.04.28. 18:35:00

@rizla: Tipik.Ilyenkor aztán mindenki egyért és egy mindenkiért a nemzeti öntudat dialdala.Aztán majd esetleg elcsúszik a bajnoki cím is,akkor jönnek a zsebkendők meg a fújjolás a játékosokra.
A fogyasztók.

rizla 2010.04.28. 18:37:24

@BENIARRIVO: "Pedig mára ez pont egy jó megoldás lehetne, a Barca egyik nagy hiányossága pedig pont ez."

ez mindig, de tényleg MINDIG előkerül, imádom! még a triplázó csapatnál is volt, aki mindig azzal jött, hogy jó jó, de hol vannak az átlövések?

"Tudom: nem ez a Barca játéka, de nem kellene a játékot alapvetően átrendezni ahhoz, hogy ilyen ellenfelek ellen legyenek jó átlövések."

átlövés=10ből 9szer labdavesztés. igen, ez nem a barca játéka. de ha valaki lövőhelyzetbe kerül távolról, az rá szokta szúrni. de általában nem ez a legjobb megoldás.

"Keita, Xavi és Ini képes jókat lőni középtávolról, mégsem nagyon teszik."

iniesta: DDDD dehogy tud, legendásan gyengék a lövései. egyszerűen nincs benne erő, és helyezni sem nagyon tudja. annál nagyobb csoda volt a stamford bridge-en, ahogy bevágta.

"A tavalyi cselszki elleni lövés kivétel, és egyben kiválóan mutatja, hogy milyen hatékony lehet ez."

nem tudom, hogy az átlövésnek minősül-e. messi észrevette üresen iniestát, legurította, lövőhelyzet, tiszta útja volt a labdának, tulajdonképpen kidolgozott helyzet volt, csak nem közelről, hanem távolabbról. egyébként azon az egész meccsen reménytelenül próbálkoztak távolról az emberek, meg is lepődtem, hogy az lett a cselszkisek kedvenc mantrája, hogy "egy kapuralövés", mert pont, hogy volt egy csomó, csak mind a lelátón kötött ki.

rizla 2010.04.28. 18:38:06

@horas: erősen kétlem, hogy ennek a csapatnak zsebkendőket lengetnének. max jövőre.
"fogyasztók" húha, és te mi vagy?

Mr Clown · http://egyzene.blog.hu/ 2010.04.28. 18:39:14

hol lehet majd nézni? mert a szemétláda tv2ő-nem adja

Lezuzius 2010.04.28. 18:39:30

@rowi: Magyarul smafu, itt az eredeti (4,4 millio hit):
www.youtube.com/watch?v=WO4tIrjBDkk

Titi120 2010.04.28. 18:41:49

Altintop tegnapi felfutásait látva, jobban jár az a csapat, amelyik ma kiesik. Ha Messiéknek van egy kis eszük, akkor tudhatják, hogy a döntőben már Pranjics is játszhat majd és Demichellis is 100 % -os lehet, így jobb ha feladják és inkább az Intert küldik a mészárszékre, hogy május 26 -án ők röhögjenek Mourinhoékon kaján pofával a fotelben ülve.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.28. 18:41:53

@rizla: haha, az az egy kapura lövés klasszik lett, ez volt a cikk címe, és egy olvasó 100,000 karakterben küldött el a kurva anyámba :))

Althedokan 2010.04.28. 18:43:26

@Lezuzius: nem azért de szerintem ugyanolyan... legalábbis a hatása...

Althedokan 2010.04.28. 18:45:41

@Mr Clown: nézd Digin, én már jó előre belőttem a digit, addigra jól beáll majd a Stream...:D Most még a múltkori meccs megy...

rowi 2010.04.28. 18:45:59

@Mr Clown:

miért szemét az akinek az a koncepciója, hogy keddenként ad meccset, meg a döntőt??
2 www.myp2p.eu, atdhe.net, ww.digi.hu, www.p2p4u.net, www.channelsurfing.com (vagy.net)

ölég?

Malcolm 2010.04.28. 18:46:26

Megjósolni is nehéz mi lesz.

Ha rajtam múlna akkor egy nagyon hajtós, sok gólos meccs, a végén egy hasonló mozzanattal Barca részről, mint egy éve Londonban.

Én ezzel kiegyeznék:)

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2010.04.28. 18:47:01

@rizla: "a lelátón kötött ki" hát ez az!!! de mi a faszért!!!???

"legendásan gyengék a lövései": nem erős lövést írtam, hanem jó lövést. Iniesta rúgótechinkája tudjuk milyen, tehát 22-25ről nem szorul rá, hogy bikázzon, lehet ugye máshogy is.!

"kidolgozott helyzet": ha valaki 25-nél lövőhelyzetbe kerül az is sokszor kidolgozott helyzet: ha valaki egy csel után saját maga vagy passz után más 25ről felnéz és tisztán lőni tud, az is ki van dolgozva.

amúgy az átlövés mantra meg olyankor jön elő (most és cselszi), amikor arra ok van, amikor a tili-toli nem jön be. Igenis képesnek kellene lenniük, hogy ha ezt látják maguk előtt, akkor ne kelljen harapófogóval kiszedni belőlük egy tisztességes lövést.

Mr Clown · http://egyzene.blog.hu/ 2010.04.28. 18:51:55

@rowi: mert pl a magyaregy mindkét meccset adta azér - a szemetek meg elhalászták előle és csak keddenkét közvetítenek - ez neked a koncepció? ezt nálunk kibaszásnak hívják - nincs digim baszódjak hanyatt - és netem sincs - a mókahelyemen meg azér nem maradok éjfélig

rizla 2010.04.28. 19:04:13

@BENIARRIVO: "nem erős lövést írtam, hanem jó lövést. Iniesta rúgótechinkája tudjuk milyen"

milyen?? tudod te hány gólt lőtt eddig iniesta a barcában ÖSSZESEN? 22-25ről meg kb egyet. és de igen, erős lövésre van szükség, a sevilla ellen egyszer átemelte a kapus felett 30ról, de nem mindenki áll kint olyan hülyén, hogy meg lehessen ezt vele csinálni. iniesta szarul lő.

"ha valaki 25-nél lövőhelyzetbe kerül az is sokszor kidolgozott helyzet: ha valaki egy csel után saját maga vagy passz után más 25ről felnéz és tisztán lőni tud, az is ki van dolgozva."

a barcelona ellen úgy védekeznek a csapatok, hogy ez jóformán lehetetlen.

rizla 2010.04.28. 19:08:18

@Mr Clown: jobb, mintha mindet a digi adná..

Mr Clown · http://egyzene.blog.hu/ 2010.04.28. 19:11:49

@rizla: és ha mindet a digi adná, akkor: jobb mintha nem is adnák - és ha nem is adnák, akkor jobb mintha nem lenne meccs?

mickeyknox 2010.04.28. 19:13:24

@Mr Clown: nincs más megoldás: irány a kocsma!!!

horas 2010.04.28. 19:14:11

@rizla: Tipikus eszköztelen érvelés,mikor a saját hiányosságaimat a vitapartnerem lehetőség szerinti hibapontjaival probálom eltompítani.
Nyílván ez teljesen felmenti azokat az embereket ő ez ilyen megitélés alól ha én is egy érdekszerinti,teljesen felszínes,manipúlálható,győkértelen szurkoló vagyok.

horas 2010.04.28. 19:15:30

@rizla: Bocs nem akartam személyeskedni,hagyjuk is az egész témát.teljesen hülyeség volt felhozni.

giacinto 2010.04.28. 19:16:38

sajnos nagyon csúnya verésbe fogunk beleszaladni, egyszerűen klasszis különbség van a csapatok között, a Barca vitán felül a világ legjobb csapata, soraiban a világ legjobbjával.

de nem baj, majd jövőre összejön, a csapat már fel van épitve, már csak finomhangolni kell egy picit.

(kikapunkmintaszar)

horas 2010.04.28. 19:19:40

@Titi120: Mészárszék.Azaz.
A Lyon-nak lőni 3 gólt abból kettőt emberelőnyben.
Az optimizmusod mindenesetre ellentmondást nem tűrő. :)

bög 2010.04.28. 19:19:46

messi helyében egy maicon fogaiból készült nyakláncban lépnék ma pályára (á lá crocodile dundee). csak a megfélelmlítés végett.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.28. 19:20:24

@giacinto: detto ugyanezt a szart toltad az első meccs előtt. ez akkor most ilyen babonaszerűség? :)

horas 2010.04.28. 19:21:53

@giacinto: Benne van,hogy kiesik az Inter de nem hiszem,hogy olyan nagyon sima lesz...
Egy góllal bármikor képbe jöhet a csapat...
Azt meg nehezen hiszem,hogy időelött 4-el elhúzna a Barca.
Tartok a meccstől,de vannak fények ott az alagút végén.(CSak nem értem miért dudál!!???) :)

horas 2010.04.28. 19:23:22

@bög: Motta meg egy Messi parókában...:)

rizla 2010.04.28. 19:24:03

@_benito: szóról szóra ugyanezt akartam mondani neki én is.

"haha, az az egy kapura lövés klasszik lett, ez volt a cikk címe, és egy olvasó 100,000 karakterben küldött el a kurva anyámba :))"

nagyon helyes : DDDD

rizla 2010.04.28. 19:25:01

@giacinto: az inter simán továbbjut.

rowi 2010.04.28. 19:26:23

@_benito:
vagy csak simán pesszimizmus, aminek végülis 2 kedvező kimenetele van:)

vagy igaza lesz,
vagy nagyon fog örülni

:)

horas 2010.04.28. 19:26:26

@giacinto: Inkább attól kell tartani,hogy Zanetti,Maicon,Eto'o és Samuel is kihagyhatja a döntőt.

Malcolm 2010.04.28. 19:32:46

@rizla: lehet, hogy végül tovább lép az Inter, de sima biztos nem lesz.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy ez a Barca hazai pályán egy madridi Bl döntőt simán adjon.

szeme közé, laposan! 2010.04.28. 19:33:29

@Titi120: A döntő 22-én lesz! Csak szólok, h ne maradj le róla...:)

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.28. 19:33:48

meg nem erositett gazzetta infok szerint pandev nem kezd, chivu lesz a balszel, zanetti meg kozeppalyas lesz. azert ez nagy szopas, valljuk be...

en balo golt varok :)

ferenck · http://agens.blog.hu/ 2010.04.28. 19:39:08

barmi lehet,5-1 ugyanugy,mint 0-0. mar most annyira ideges vok,h remegek,gepelmi alig tudok. a csapat kepes a tovabbjutasra,viszont attol felek,h a felfokozott hangulat,a fanatizalt katalonia,gorcsos akarasba megy majd at...

horas 2010.04.28. 19:39:34

@Pályaelhagyó autóversenyző:
Miért szopás?
Annyi,hogy a rombusszal kezd a csapat,ami szerintem sem szerencsés,de a Gazzetta-nak elvétve jönnek be a kezdő 11-ei.

shinigami 2010.04.28. 19:40:04

@rizla:
ezt te sem gondolod komolyan
siman biztosan nem

nordsee 2010.04.28. 19:40:27

@giacinto: Nem Everred az alternatív nicked?

Asidotus 2010.04.28. 19:45:21

@Mr Clown:
Hol adta az M1 mindkét meccset? Minden fordulóban egy meccset adott csak, legfeljebb hol szerdán hol kedden, mikor ígérkezett jobbnak találkozó. Ráadásul Knézy annak idején sportot csinált belőle, hogy meccs közben, a lehető legváratlanabb pillanatokban elpofázta annak a meccsnek az állását, amit a Sport1 még leadott közvetlen utána, felvételről. Hál'istennek, a halálával a sírba vitte ezt a rossz szokást, a többiek nem csinálták.

nasteey 2010.04.28. 19:47:47

@shinigami: @Malcolm: Érteni is kell rizlát. :D
Giacinto szinte full egyenzt írta múlthéten, bejött neki, nyert az Inter. Itt a rekontra rizlától, így majd a Barca megy tovább. :)
Bár most lehet, hogy belepofáztam a vuduba. :/

nasteey 2010.04.28. 19:49:16

@shinigami: @Malcolm: Érteni is kell rizlát. :D
Giacinto szinte full egyenzt írta múlthéten, bejött neki, nyert az Inter. Itt a rekontra rizlától, így majd a Barca megy tovább. :)
Bár most lehet, hogy belepofáztam a vuduba. :/

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.28. 19:51:51

@horas: mert sokkal defezivebb igy a taktikank, raadasul pandev nagyon fontos szerepet tolt be a tamadojatekunkban (zanetti jol hozzaszokott a balbekk poszthoz, jobb, ha ott jatszik. mondjuk, ahogy chivu ropkod a belott labdakra, az se semmi)

balonak padra kell kerulnie, mert ha lerugjak seneijdert, akkor szinte semmi eselyunk se lesz, mert nem fogunk tudni tamadni.

Malcolm 2010.04.28. 19:52:35

Valdés, Alves, Piqué, Touré, Milito ; Xavi, Busquest, Keita, Messi, Pedro y Ibrahimovic.

a sport szerint 3-4-3

rizla 2010.04.28. 19:53:25

@shinigami: én csak rákontráztam giacintora

Everred 2010.04.28. 19:56:35

@nordsee: azt még megértem, hogy Bruce Wayne nem hirdeti, hogy ő Batman, de nekem miért lenne jó titokban az Internek szurkolni? :-)

nordsee 2010.04.28. 19:58:17

@Everred: Csak a meccs előtti temetés kísértetiesen hasonló...

sza1000 2010.04.28. 20:00:03

Ugyan már skacok. A barca az első félórában el fogja dönteni a továbbjutást. Voltak a barcának máskor is rosszul sikerült idegenbeli meccsei (kb a stuttgart is lefocizta a barcat, aztan jött a nemulass). Nem lesz ez itt sem másképp. Próbálok objektiv lenni, és igy mondom, hogy az első félidőben berámol a barca 3-mat, és a második félidőben is becsurran egy-két barca gól.

horas 2010.04.28. 20:00:51

@Pályaelhagyó autóversenyző: én is szoktam így kombínálni,de Mou okosabb nálunk sztem...

Ferguson 2010.04.28. 20:02:58

A videóra utalva: Istenem, mekkora láma volt ez a hesp :O Mondjuk de goey sem párducként vetődött már a labdák után... :)

Everred 2010.04.28. 20:05:09

@nordsee: csak mondjuk giacinto pesszimizmusát nehezebb komolyan venni szerintem, lévén a csapata olyan 2-3 szinttel erősebb az enyémnél.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 20:06:20

Személy szerint, most úgy érzem magam, mintha 1-0-al menne a Barca a 80. percben, pedig még egy 40 perc van a kezdésig.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.28. 20:06:35

@horas: hat nalad lehet... :)

mindenkinek jo szurkolast, megyek is a kocsmaba.

BillyMack 2010.04.28. 20:10:28

Mindenkinek jó szurkolást!:)

Tippem: 4-1-re nyerünk egy 90. perces szabival:)

Lehet túl optimista vagyok, de a hangulat már teljesen magával ragadott...

Goooooo Barca!

rizla 2010.04.28. 20:18:52

@sza1000: "Voltak a barcának máskor is rosszul sikerült idegenbeli meccsei (kb a stuttgart is lefocizta a barcat, aztan jött a nemulass)"

szerinted komolyan összehasonlítható egy idegenbeli 1-1 egy idegenbeli 3-1es zakóval? vagy egy idegenbeli 2-2?

"Próbálok objektiv lenni, és igy mondom, hogy az első félidőben berámol a barca 3-mat"

az eddigi hazai mészárlásoknál mindig jó idegenbeli eredményt sikerült elérni előtte. a lyon, a stuttgart, de még az arsenal szétverésére is jó esélyt láttam, nem csak azért, mert rosszabb csapatok, mint az inter, hanem mert az eredmény miatt gólt kellett volna lőniük a camp nouban. az internek nem kell.

Titi120 2010.04.28. 20:23:10

@szeme közé, laposan!:
Igaz. :)

@horas:
Tudtam én, hogy valaki ráharap, tiéd a gumicsont ! :)

Titi120 2010.04.28. 20:25:16

FC Barcelona (4-3-3): Victor Valdes; Dani Alves, Pique, Yaya Toure, Milito; Xavi, Busquets, Keita; Messi, Ibrahimovic, Pedro.

Milito lesz a balbekk ?! :o

rizla 2010.04.28. 20:28:08

@Titi120: 3-4-3 lesz az inkább

Althedokan 2010.04.28. 20:31:13

huu gyerekek, ez a műsor, ami a Digin megy...:D Hiper láma gáz... ráadásul a hang is csúszik és egymásra játszák a kettőt... A nyilatkozatok meg a kérdések is nagyon szánalmasak...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 20:31:29

@mickeyknox: Azt hittem védekező kp. Barcelonat, ebben az idényben a múlt héten láttam először, ma meg utoljára, bármi legyen a vége. Szerinted honnan kéne tudnom?

Titi120 2010.04.28. 20:32:05

@rizla:
Érdekes húzás, akkor Keita lesz a baloldalon, Pique - Toure - Milito tengely középen.

HeroZs 2010.04.28. 20:33:09

digi nekem nézhetetlen

anorbika 2010.04.28. 20:33:47

MELYIK KÜLFÖLDI TV CSATORNA ADJA ÉLŐBEN A MECCSET?????
KÖSZI

lószerafin 2010.04.28. 20:34:08

@Ferguson: Pont ezt jutott eszembe hogy azóte se tudom eldönteni hogy Hesp volt e a nagyobb láma vagy De Goey.

balu11 2010.04.28. 20:37:39

keitat balbekknek rajzolják - kérdem a barcásokat, hogy ez vajon mi lehet?

tényleg balbekk lesz

vagy 3-4-3

vagy vmi más

?

lószerafin 2010.04.28. 20:37:40

@Malcolm: Én meg egy hasonló bíráskodással mint tavaly Londonban a vendég csapat felé. :P

r_magpie 2010.04.28. 20:41:19

aki határ közelében él keleten/délen, az a román illetve szerb egyesen nézheti!

Althedokan 2010.04.28. 20:43:18

gyönyörű ez a stadion és ez a szurkolás... Jó ez a nagykép...Amúgy szerintem a Bayerné is ugyanennyire volt jó. Nem jobb ez semmivel, ellenben ez a fociláz és a teljes mellszélességgel az egész város a csapat mögé állunk megint nem lehet egy rossz érzés... Ilyen háttérrel illene győzni!

Hajrá!

balu11 2010.04.28. 20:43:27

(egyébként nálam ez normális minőségben megy, 10 perce megszakítás nélkül (bónuszként a szakkomentátor - ha jól hallottam - Alan Smith:))

www.firstrow.net/watch/17393/1/watch-fc-barcelona-vs-inter-milan.html

2010.04.28. 20:43:28

Hát nem tudom merjek e tippelni a legutóbbi után.

Be le merek gondolni mi lesz.
Menjünk tovább akármilyen játékkal és bírói ténykedéssel, vagy essünk ki csodálatos játékkal! :)
Hajrá Barca!

Titi120 2010.04.28. 20:45:17

Mourinho mit húzott, most látom ... Falanx ?

Everred 2010.04.28. 20:45:53

Miért Chivu kezd végül, tudja valaki?

balu11 2010.04.28. 20:46:09

azért az durva lenne, ha továbbmenne az Inter úgy, hogy a védelem 3/4-e nem játszhat a döntőben (vagy plusz egy Lucio-piros, és akkor az egész :))

Orvenyhivo 2010.04.28. 20:46:39

@Great Cornholio: Alapvetően középhátvéd, de egy sorral előrébb is jól elboldogul, előfordul, hogy ott játszik - de "legjobb esetben" Puyol-Piqué a két középső védő.

Titi120 2010.04.28. 20:48:05

Olyan mintha Guardiola 3-4-3 -ra váltását ezzel a Pandev - Chivu cserével már az öltözőfolyosón megpróbálta volna lereagálni Mourinho.

mickeyknox 2010.04.28. 20:49:00

@Great Cornholio: tavaly is ő volt a középhátvéd, ha idén nem láttál még barca meccset.

Everred 2010.04.28. 20:50:27

Maicon milyen könnyen kapu felé engedte Pedrót, nem lett belőle semmi végül, de ez azért meglepő volt.

_norbee (törölt) · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.04.28. 20:53:01

vki latta, hogy csipogott a Mourinho-gyerek? :))

Mourinho már nem a király 2010.04.28. 20:53:08

Basszus ennyire feladja a labdatartást az Inter már az elején?
Spórolnak az erővel. Durva.

Cadaver!! 2010.04.28. 20:53:52

Az egész vítli meg van halva? Egyik streamjük se megy... :S

mickeyknox 2010.04.28. 20:55:19

azért az vicces, hogy egy sérült csatár helyett berakja kívut :)

nem ugyanaz csozé, mint a stamford bridge-n volt... mondjuk ott több volt a törlesztenivaló

Everred 2010.04.28. 20:55:35

Most mondja a kommentátor, hogy a Barcelona a legutóbbi négy BL-elődöntőjekor nem tudott gólt szerezni a Nou Campban (Real Madrid, Milan, Manchester United, Chelsea, időrendi sorrendben). Ebbe bele sem gondoltam, elég kemény.

_norbee (törölt) · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.04.28. 20:56:25

@mickeyknox: hetvegen azert ebben a szerepkorben eleg szep golt akasztott Chivu.

balu11 2010.04.28. 20:57:02

@Anthony (kick-ass): ez sztem akkor jöhet be, ha kihúzzák a félidőt. Ha előtte gólt kapnak, akkor még jobban jönni fog a Barca, még inkább elhiszik + egy csapat sem képes 90 percen keresztül ezt kibírni, ha nincs vmi plusz (pl. a félidei 0-0).

Mourinho már nem a király 2010.04.28. 20:57:25

A svédről letépték a mezt.
Közben a törpe tönkreteszi Maicont egészen :DDD

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 20:58:20

Nem igaz hogy Messi nem utazik Maiconra. :) Van valami elő sztorijuk? :D

Everred 2010.04.28. 20:58:58

Messi miért haragszik Maiconra? :-)

mickeyknox 2010.04.28. 20:59:23

van valakinek egy működő sopcast-os stream-je, vagy akármilyen????

halihalo 2010.04.28. 20:59:25

Messi egy alattomos hernyó...

bög 2010.04.28. 20:59:29

@Everred: ezt akartam kérdezni. tisztára meg akarja ölni

lószerafin 2010.04.28. 21:00:03

Várom amikor Messi olyan Zidanosan lefejeli Mottát.

Keelhaul 2010.04.28. 21:02:45

A Messi szó rímel arra, hogy geci?

Cadaver!! 2010.04.28. 21:03:28

veetle.com/index.php/channel/view#4bc0b3f2e7b47
Ez se a legjobb minőség, de legalább folyamatos.

Mourinho már nem a király 2010.04.28. 21:04:14

@_benito: :D
A letámadás nem fegyver idegenben, főleg ha megint csak 70 percig bírnák tüdővel. Meg különben is azt a taktikát bemutatta Mou,
Most területvédekeznek, magyarul zónáznak :D
De hogy ennyire ne akarják megtartani a labdát akkor sem értem. Ez ilyen pszichikai dolog lehet, nesztek a labda, úgysem tudtok mit kezdeni vele, nekünk megfelel az eredmény.

Keelhaul 2010.04.28. 21:04:32

A digi szopkodja a barcát

báró Leopold 2010.04.28. 21:04:46

80-20% labdabirtoklás...nice

balu11 2010.04.28. 21:05:48

@mickeyknox: szívesen

azóta találtam egy szebbet, de ez kicsit megbízhatatlanabb: www.firstrow.net/watch/17393/7/watch-fc-barcelona-vs-inter-milan.html

Everred 2010.04.28. 21:06:37

Hát ezt Xavi ellőhette volna inkább.

sedre 2010.04.28. 21:07:26

a digi csodát tett. igaz, hogy 3 perc alatt, de most a meccs közben betöltött. benyomtam, hogy úgyse fog menni, és sikerült...el se hiszem :D

balu11 2010.04.28. 21:07:27

ez a Milito-beadás, úgy, hogy senki nem volt a 16oson belül, 25 méteren belül is csak 1 interes, asszem szimbolikus...

lószerafin 2010.04.28. 21:08:26

@Anthony (kick-ass): Az első meccsen se érdekelte őket a labdabirtoklás, csak akkor több embert zavartak előre mikor előrerúgták a labdát, most abban bízik José gondolom hogy Milito egyszer átveri Piqét vagy hogy Eto'o úgyis lő egy gólt megszokásból a Camp Nouban.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 21:13:24

Várható volt egy nagy büdös csalás, egy mocskos csaló csapat javára.

_norbee (törölt) · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.04.28. 21:13:40

a biro elintezte az Intert... mi a fene van ezekkel a birokkal???

Matteo_B 2010.04.28. 21:14:07

Na innen nagyon érdekes lesz!!!!

mehr luft 2010.04.28. 21:14:40

ERRE MI SZÜKSÉG(E) VOLT (A BARCÁNAK)?

Mourinho már nem a király 2010.04.28. 21:14:57

na most le kell hozzon egy csatárt. sebaj.

reader613 2010.04.28. 21:15:06

ne vicceljünk, EZ piros??!

sedre 2010.04.28. 21:15:06

@Great Cornholio: a tavalyi elődöntő visszavágója jut eszembe.... csak ott máshogy csaltak

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 21:15:08

A Barcelona sikereinek kulcsa a bíró, önállóan képtelen nyerni bármit is ez a féreg csapat.

Ferguson 2010.04.28. 21:15:08

Na ezért utálom a déli focit. Undorító alattomos színház az egész. Bohócok...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 21:15:18

Messi kiveri Maicon fogait, semmi gond, észre se vesszük. Motta kicsit hátralegyint, színészgyerek adja a nagyhalált, erre szevasz. Mi van? Így kell megmutatni, hogy ha már egyszer elment a Barcából, többé a gyepére sem léphet? Hihetetlen.

toerix_ (törölt) 2010.04.28. 21:15:22

ne mondd már, hogy ez szép volt... főleg a lap után

halihalo 2010.04.28. 21:15:29

Ez azért már gusztustalan... Elveszik az egész értelmét az ilyen szemétségekkel...

Everred 2010.04.28. 21:15:37

na, bazmeg. Remélem, többet nem kell hallgatnunk a Barcelona-drukkerek sírását az első meccsen megadott félcentis lesgól miatt...

Második sárgának írják, de nekem kurvára úgy tűnt, hogy egyből pirosat kapott. Nem?

báró Leopold 2010.04.28. 21:15:53

Semleges szurkolóként hadd mondjam el, h ez soha a büdös életben nem piros...mondjuk az amit utána csinált az kb 5 meccses eltiltás

Titi120 2010.04.28. 21:15:57

Kommentrekord garantálva.

lószerafin 2010.04.28. 21:16:10

Nevetséges, két egymást követő évben nem kéne eljátszani ugyanazt.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.28. 21:16:12

na, beélezem a moderátor-üzemmódot.

Mourinho már nem a király 2010.04.28. 21:16:13

mocskos fetrengők, hogy elesett már. ilyenkor utálom a focit.

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 21:16:17

Remélem, legalább az fájt Busquets-nek, ahogy a földre esett... Eddig az Internek drukkoltam, most már a Barca ellen.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.28. 21:16:24

pont bejött a sopcast... sárga-sárga

Keelhaul 2010.04.28. 21:16:53

@Titi120: Az nst lefizette a bírót!

Egyébként menjenek a kurva anyjukba.

bakító 2010.04.28. 21:17:05

köcsög csapat ez a Barca, a bírók meg bele vannak bújva a seggükbe.

Szégyen!

halihalo 2010.04.28. 21:17:15

@báró Leopold: A Chelsea-Barca meccs után is Drogbát tiltották el, mert szóvá merte tenni a csalást, Övrebő azóta is vezet, a arca meg menetel az ilyen calásokkal... Ez így megy...

balu11 2010.04.28. 21:17:20

heinrich erről az Inter-felállásról írhat majd elemzést :)

mi is ez? nekem leginkább 5-2-2-1nek tűnik, esküszöm

egyébként ez a taktikát bármelyik másik csapat csinálná, azt mondanám, öngyilkosság a Barca ellen, de valahogy Mourinhonak elhiszem. A kérdés, hogy a Barca (és Guardiola) "elhiszi-e"...

hopp, így már más!

sporttárs 2010.04.28. 21:17:22

Ugye ha most írok valamit a színészkedő katalánokról, akkor rizla rinyának nevez, mert egy eset miatt ugatok. :)
Hát jó. Fél óra telt el, emberelőny. Remek ez a Barca, tényleg.
(Mondjuk megjósoltam, hogy ez lesz, pontosan felmérte Guardiola, mire van szükség.)

Innentől ujjgyakorlat egy korszakos csapatnak.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.28. 21:17:25

ugyanezt eljátszották az Arsenal ellen is... essen ki mindkettő csapat :)

mickeyknox 2010.04.28. 21:18:00

2. sárga volt egyébként

báró Leopold 2010.04.28. 21:18:12

Nos, valóban sárga-piros, úgy viszont már védehtő a döntés, sárgát lehetett erre adni

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 21:18:38

Tényleg csak ennyit tudok mondani: @Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Hogy a büdös fenébe képzelte ezt a játékvezető? Ez kis színészgyerek elsírná magát, ha Motta valóban azt tette volna, amit eljátszott.

Titi120 2010.04.28. 21:18:57

Innentől már én is az Internek szurkolok, ez itt már a vég kérem szépen. :)

Piiii 2010.04.28. 21:19:18

és pont Motta mondta h mekkora egy színész banda. szánalmas ez a Busquets...

sporttárs 2010.04.28. 21:19:26

@Great Cornholio: Korszakos a helyes jelző, barátom, korszakos. :))))

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.28. 21:20:23

@sporttárs: lassabb voltál, mint vártam :)

Mourinho már nem a király 2010.04.28. 21:20:30

Ibra taposása nemsárga, Barcelónába vagyunk nem?

toerix_ (törölt) 2010.04.28. 21:20:32

nem tudom, ha 2. sárga... hány ilyet láttunk már? szerintem meg lehetett adni. de ha ez dönti el a meccset, az szomorú

lószerafin 2010.04.28. 21:21:09

Messinek nem jár sárga? Megnézem a szabálykönyben.

Everred 2010.04.28. 21:21:11

hopp, egy elmaradt sárga Ibrahimovicnak.

A játékvezetés kurvára el fogja érni, hogy az Internek szurkoljak.

Ferguson 2010.04.28. 21:21:35

Mondjuk az tény, h minek kellett hátraütnie mottának? Alattomos és felesleges volt...

Endoscope 2010.04.28. 21:22:33

@báró Leopold: Ha 2. sárga, akkor mire? Ütésre? Az nálam viszont egyből piros.

Mindenesetre nálam az mindent elmond, hogy soha nem szurkoltam más csapatnak a Realon kívül egy semleges meccsen (valaki ellen meg különösen nem), de rég szorítottam annyira valakiért, mint most az Interért.

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 21:22:34

Azért annyit tegyünk hozzá, hogy Motta bár szerintem sárgát sem érdemelt volna feltétlenül, valójában csak magának köszönheti a lapot, mi a töknek kapálózik hátrafelé ilyen porbafingók ellen?! Esélye nem volt mondjuk mellkason megtámasztani, csak arcon kapni... Busquets meg a fetrengéseiről híres, semmi meglepő nem volt benne.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.28. 21:22:38

Pep úgy iszik a palackból, ahogy Wenger :)

Everred 2010.04.28. 21:23:31

@báró Leopold: az uefa honlapja straight red cardot ír.

Egyébként szerintem ez sárgát sem ér, kitette a kezét, hogy Busquets ne férjen hozzá a labdához. Nem ütött, nem volt erő vagy lendület a mozdulatban, ergo nem volt veszélyes, csak szabálytalan. Egy szabadrúgás lett volna az igazságos ítélet.

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 21:23:48

@lószerafin: én Messit leküldtem volna már akkor, amikor pályán kívül tett alá Maiconnak, de ez legyen az én szubjektív véleményem, az a srác valahogy nem tudta még magát a szívembe lopni, bármennyire ügyes játékos.

Titi120 2010.04.28. 21:23:49

Ja, hogy 2-dik sárga volt ?
Akkor mégsem szurkolok az Internek ! :)

Essen ki mindkettő a fenébe, és adják oda a trófeát a Bayernnek ! :D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 21:23:55

@Ferguson: Az alattomos a színészgyerek volt, de remélem, lesz alkalma élesben bemutatnia a játékát. Method acting, ugye.

bög 2010.04.28. 21:24:22

hát eddig voltam én is semleges. Hajrá inter

ForzaBianconero 2010.04.28. 21:25:14

Ezt a busquets-t remélem valaki jól lerúgja egyszer, már nem először játssza el a nagy halált a semmire(úgy néz ki nem csak szépen passzolni tanulnak Barcelonában).

_norbee (törölt) · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.04.28. 21:25:32

@Titi120: milyen igaz. :)) a Bayern jobban megerdemli kettojuknel.

sporttárs 2010.04.28. 21:25:35

@Rexfelugyelo: Az összes barcelonai (itt is) pont ezt fogja mantrázni. Nagyon-nagyon szimpatikusak ők mindig és elismerik, hogy nem jött rosszul a dolog, de hát szegény hülye ellenfél mit kapálózik, tényleg, meg aztán, ahogy Bede írja majd, futballozni CSAK a Barca akart. :))

báró Leopold 2010.04.28. 21:25:39

mégsem sárga-piros, ez azonnali piros volt az uefa.com szerint

Mourinho már nem a király 2010.04.28. 21:26:19

Ehh, komolyan, katalán műesés a 16-oson belül, a másik leveszi kézzel, most Messi kap szabadot, viccviccvicc

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 21:26:40

Messi kapott az orrára, de már nem mert elfeküdni, túl közel volt Mourinho és féltette az életét.

mickeyknox 2010.04.28. 21:27:01

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: mit akarsz hallani?
a bíró hülye, de ezt te is tudod.

Keelhaul 2010.04.28. 21:27:14

Asszem a döntőben a Bayernnek (!!!!!!!!) drukkolok

_norbee (törölt) · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.04.28. 21:27:16

@báró Leopold: mindenhol mast irnak, de az uefa.com kellene a hivatalos nezopont legyen...

ForzaBianconero 2010.04.28. 21:27:22

@Titi120: @Schweini: Ha a barca jut a döntőbe, akkor szerintem egész Európa nektek szurkol majd ezután. Legalábbis én biztos. :)

Ferguson 2010.04.28. 21:27:23

Guardiola mér nem cserél? Már rég be kellett volna hoznia henry-t...

giacinto 2010.04.28. 21:27:46

ennek a busquetsnek vki igazán kettétörhetné a gerincét, egy mocskos patkány. pajtására lelt a szarházi belgában.

Endoscope 2010.04.28. 21:27:57

Az megvan mindenkinek, hogy Eto'o a balhátvéd? :)

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 21:28:07

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: a Barcának szorítok izgulnak nagyon, mert egyelőre még mindig két gólra vannak a döntőtől. Remélem, ez így is marad, esetleg kerülhetnének még egy kicsit messzebb... :)

balu11 2010.04.28. 21:28:15

úgy 50-60 kommentje nagy a kuss culé-oldalról...

báró Leopold 2010.04.28. 21:28:25

@Schweini: a kicker és a sport1 is eredetileg s-p-nak írta, de mindkettőt kijavították

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 21:28:52

@mickeyknox: Nem lehet könnyű most nektek. Barcásként a pokolba kívánnám a színészgyereket hogy így megalázta a Barcelonát.

janc72123as 2010.04.28. 21:28:57

meg lesz ez...hajra Barca !

sporttárs 2010.04.28. 21:29:18

Ha van, ami idő előtt értelmetlenné tehette az egész meccset, egy Inter-kiállítás, nem csoda, hogy rámentek a szimpi katalánok. Innentől az ő játékukkal csak idő kérdése a két gól.

De Bleckeere amúgy az UEFA legmegbízhatóbb bírója, érdemes áttanulmányozni az előéletét.

Malachi 2010.04.28. 21:29:36

múltkor örültem az eredménynek, de csak azért, mert az Inter gyönyörűen verte el a tökéletes Barcát. na meg azért is, mert gyűlölöm a fetrengőket, bármilyen zsenik is egyébként.

na most kifejezetten csalódott lennék, ha nem az Inter jutna tovább. egyszerűen nem értem, mi szükség van erre a nevetséges színjátékra egy ilyen csapatnak, mint a Barca. hiszen zsenik, nagyhalál nélkül is.

a bíró meg egy fasz és a végén bunyó lesz és még 1-1 piros mindkét oldalon.

Woland 2010.04.28. 21:29:58

egybol pirost adott a biro, eleg nagy hiba volt. esetleg egy sargat megert volna, es akkor talan vedheto a kiallitas.

Motta viszont hulyebb mint egy szekernyi Balotelli - nem pont o nyilatkozta hogy szineszkednek a Barcasok? (Busquets + Alves) Erre pont a legnagyobb szineszt legyinti arcon... marha.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 21:30:10

@Rexfelugyelo: Bár így is rúgna egy gólt az Inter...

Közben Messi sokáig rázta a pofonfát Chivunál.

Titi120 2010.04.28. 21:30:19

@Ferguson:
Ez egy jó kérdés, nem hiszem, hogy értelme van innentől kezdve ennyi védekező játékost fenntartani (Toure, Keita, Alves, Milito, Piqué, Busqets).

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.28. 21:30:23

Tekintve, hogy ... (a Mentalistát nézem ---> áthúzva) nem látom, hogy mi történik, valaki, aki viszonylag semleges (tehát nem sporttárs), összefoglalná az első félidő eseményeit?

Az UEFA honlapján látom, hogy 10-0 a kapuralövési arány, 76-24 a labdabirtoklás, és kiállították Mottát. Ennyit tudok.

rizla 2010.04.28. 21:30:42

dögöljön meg a szájbabaszott kurva digisport. undorító hülye faszok. szerver telítettség 100%, HÁT AKKOR A KURVA ANYÁTOKÉRT CSINÁLTOK KÖZVETÍTÉST, HA AZ EMBEREK NEM TUDJÁK NÉZNI BAZMEG. megszakadt a netkapcsolatom, erre nem tudok visszamászni nézni. undormány ez az egész, ami idén folyik közvetítés címén.

balu11 2010.04.28. 21:31:06

@apok: ha ez egy rorsach-meccs lenne, meglenne a nyertes :)

Piiii 2010.04.28. 21:31:18

kell a félidei 0-0!

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.28. 21:31:22

pólósapkában mióta ér játszani? :)

semlegesként sima sárga volt, ütés, szándék.

Keelhaul 2010.04.28. 21:32:22

@Csöncsön: A Barca féreg módon játszik, 0 elképzelés, az inter 11 majd 10 emberrel védekezik. Sosem volt még ennyire undorító a katalán nacionalizmus.

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 21:32:38

@Csöncsön: ennyit elég is tudnod, más nem történt. Aki eddig nem kedvelte a Barcát, az most megutálta, aki kedvelte, meg izgulhat, mert még mindig kiesésre állnak.
Ja, a játék érdekel? Az a várható volt a kiállításig, Barca járatja a labdát elképzelés nélkül, az Inter meg labda nélkül harcol. A kiállítás óta ez a négyzeten.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.28. 21:33:06

@rizla: 2 hónapja minden ilyen meccsen összeomlik a digin, a neten 10000000 helyet találsz ahol nézheted...

www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=73109&part=sports

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.28. 21:33:15

@Endoscope: egy ideje ezen kacarászok én is

Eastbay1 2010.04.28. 21:33:38

Na, faszán lemaradtam az első 40 percről. Jogos volt a Mottának kiosztott két sárga? Amúgy ez az egykapuzás volt egész meccsen, mint az előző 5 percben?

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 21:34:16

@báró Leopold: nem az, de aki későn csatlakozik, az a túlterheltséggel találkozik. Önző vagyok, ezért örülök, hogy azoknak, akik befértek (mint én), azoknak legalább jó a kép és a hang. Ha engem is ledob az UPC, akkor úgy járok majd, mint rizla, és szomorú leszek. :)

lószerafin 2010.04.28. 21:34:33

Mátrix ott van a cserepadon? Utso pár percre be kéne küldeni, neki lenne vér a pucájában megrugdosni a bírót, nem úgy mint Ballacknak.

Cuore 2010.04.28. 21:34:45

Ha segíthetek valakinek. www.myp2p.eu/index.php?part=home Mindjárt írom a know-how-t.

Eastbay1 2010.04.28. 21:35:20

@rizla: @Rexfelugyelo: Sopcaston egész normális a minőség, nem akadozik.

sh4d0w 2010.04.28. 21:35:32

Hű, a Barca is megkapta a hazai pályát (kicsit erősnek tűnik Motta kiállítása), kérdés, mire megy vele a 9-0-s felállás ellen.

Chivu meg úgy néz ki, mint Besenyő Pista bácsi :)

halihalo 2010.04.28. 21:36:13

@Ferguson: Nem ütött... semmi szándékos nem volt benne, ibra taposásában, és messi ámokfutásában annál inkább. fog, váll, a következőben tökön rúgja, majd eltöri a lábát?

mickeyknox 2010.04.28. 21:36:19

utálom, mikor egy bíró tönkrebassza a meccset. elvette az egésztől a kedvem, pedig rohadtul vártam a meccset. még akkor is, ha a barcának szurkolok.

a köpködő, barca ellen fröcsögő, másoknak gerinctörést kívánó úriembereknek további jó szórakozást. kívánom nektek, hogy soha ne tévedjen a bíró a javatokra!

rizla 2010.04.28. 21:36:24

@Eastbay1: érdekes, eddig két sopcastosat próbáltam, pont akadozik mindkettő, az egyik meg is szűnt. undorító, suttyó módja ez a meccsnézésnek. magyarország bazmeg, az.
és ne kezdjen el okoskodni senki, hogy köttessem be a digit, IDE NEM LEHET.

Eastbay1 2010.04.28. 21:36:35

@█ Fekete drazsé █: Ööö, oké. Livescore-on sárga-pirosat írnak. Micsinált a jóember?

balu11 2010.04.28. 21:36:52

@rizla: ez egész jó minőség, és csak nagyon ritkán szakad meg fél másodpercre:
www.firstrow.net/watch/17393/7/watch-fc-barcelona-vs-inter-milan.html

@Csöncsön: nagyjából mindent tudsz. Jose bunkert épített a Barca nem találja a rést. Ziccerük nem volt, egy sarokra menőt kiszedett Julio. Motta ütésért kapta, elvileg egybőlpirosat - háááát.... sárgát _talán_ érdemelt volna (és már volt neki), de ahogy Sergio eljátszotta, az vérlázító volt (egyébként is eléggé rámennek a tieitek a lapokra... nem túl szimpatikus módon). Ha Pep nem talál ki vmit, vagy nem lesz vmi mázli az első 15 percben, akkor nagyon-nagyon nehéz lesz.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.28. 21:37:00

@Keelhaul: @Rexfelugyelo:

Köszi.

A legkevésbé sem fog érdekelni, hányan utálják a Barcát, ha meglesz (valami csoda folytán) a továbbjutás. Így látatlanban se sok esélyt látok rá.

toerix_ (törölt) 2010.04.28. 21:37:37

@Eastbay1: bocsi, melyiken nézed? én még nem talákltam semmi faszát

2010.04.28. 21:38:07

@Eastbay1: Uefa.com - on azonnali piros
Kicsit megsimogatta a mögötte haladó sporttárs arcát

Everred 2010.04.28. 21:38:11

Hát, gratula az Internek, hogy 12 ember ellen is kibírták eddig... Csak félő, hogy elfogy az erejük a második félidőre. Ha a 65. perc előtt gólt kapnak, nem ússzák meg.

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 21:38:20

@Eastbay1: ha elmegy, én nem keresek másikat, még néznem kéne, ahogy sorra állítják ki a fehérmezeseket a gravitáció által hatványozottan sújtott hazaiakról... (ami egyébként túlzás, mert Busquets-et leszámítva a többi Barca-játékos egyébként egyelőre nem ment át fetrengősbe a megszokottnál jobban. Várhatóan az Inter-játékosok fognak többet feküdni, amíg jó nekik az eredmény.)

Vajon Guardiola bemegy a bírói öltözőbe, vagy Mourinho megszerezte a kulcsot, és rázárja a bíróra?

rienderien 2010.04.28. 21:38:33

Na, csak azért, hogy tiszta legyen. Forrás: LiveScore.com: Motta sárga 10. percben, aztán még egy a 28-ban - ez biza vörös.

bakító 2010.04.28. 21:39:09

Rendkívül antipatikus csapat ez a Barcelona. Külön ront a helyzeten a már sokadik fogalmatlan bíró, akik valahogy mindig az űrcsapat szekerét tolják.
Ezúton kívánok nekik minden rosszat.
És hajrá Inter (életemben először).

bög 2010.04.28. 21:39:16

csöncsön rizla bazmeg csináljatok már vmit, nehogymár pont ti ne tudjátok nézni

raja ram 2010.04.28. 21:39:29

sammer kommentár: még csak sárgát sem kellett volna adni ....

BillyMack 2010.04.28. 21:39:45

fejezzétek már be a patkányozást, meg férgezést, szánalmas.

A lesgól után senki nem hörgött itt, meg patkányozott, vagy most már nem ti álltok továbbjutásra??

halihalo 2010.04.28. 21:39:45

@sporttárs: Úgy érted, úgy fúj, ahogy előre mondják neki???

Cuore 2010.04.28. 21:39:52

Sopcast kell ehhez is, de gyorsabban tölti be – ha ez a kiindulási pont (nyilván sokan ismerik, azoknak írom, akik nem). A „Register” könnyed, csak e-mail és usernév/password kell. Az oldalra belépve megnyomod a „Login” gombot, majd felül balról a harmadik „Live Sports”. Azon belül a futballalbda-ikon. Ott kiadja a meccsek listáját – nyilván Barcelona-Inter. A Barca-Inter-be belépve sorakoztatja az adók listáját. Érdemes a FoxTV-t próbálni (Fox soccer– vigyázat, az egyik, az only UK jelű csak Angliában működik; angol kommentátorok, amerikai elemzők - vicces). Amikor már 90-95% körül lesz, megnyomható a nagy képernyős gombot, s akkor átvált teljes képernyős windows mediaplayerre. Innentől truváj.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 21:40:00

Komolyan mondom, lassan én is arra jutok, az nem lehet véletlen, hogy amikor a Barca döntőbe jut, akkor az elődöntőben azt csak égbekiáltó csalással tudja elérni. Undorító.

Everred 2010.04.28. 21:40:01

@rizla: ha nem felel meg, akkor sopcast 81774-es csatorna, nálam kifogástalanul működik és relatíve jó is a képminőség.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.28. 21:40:19

Rémember
Hollandia-Olaszország 0-0, Zambrotta kiszáll az ellején, de Toldo mindent véd!

rizla 2010.04.28. 21:40:24

@balu11: köszi, de most találtam végre egy jó sopcastost. csak ezekkel az a baj, hogy mindig hirtelen kell keresgélni, mert a meccs előtt fél órával fingod nincs róla, hogy melyik fog jól működni.

Eastbay1 2010.04.28. 21:40:57

@rizla: Oké, én az ún. "fejlett nyugatról" nézem, nekem a sopcast faszán műxik. Aztán azon kívül semmi más...

casaubon 2010.04.28. 21:41:15

ha Motta elsőre pirosat kapott, az kicsit erős, de ha második sárgával küldte le, az rendben van. ilyenért, ha valaki a másik arca felé hadonászik, még ha nem is akar ütni, az esetek kétharmadában lapot adnak. amivel egyet is lehet érteni.

viszont, én a Digin nézem, nem tudom, az ottani kommentátorokról volt-e már szó korábban, a kritikán aluli is gyenge kifejezés...

Cadaver!! 2010.04.28. 21:41:22

Háhá angolok mutattak egy olyan visszajátszást, ahol a földön hempergő Sergio kinéz a kezei között a padra, hogy "fetrengjek tovább?", majd visszatemette a fejét a kezébe, és forgott egyet. :D

halihalo 2010.04.28. 21:41:47

@rizla: Ami a meccsen folyik, az is undormány. De nagyon.

balu11 2010.04.28. 21:42:12

még egyszer, akinek kell stream - jó minőség, nem akadozik, nincs semmi regisztráció, ilyesmi (asszem):

www.firstrow.net/watch/17393/7/watch-fc-barcelona-vs-inter-milan.html

Strigo 2010.04.28. 21:42:29

@Eastbay1: ez nem egykapuzás, ez tökölődés a kaputól 40, majd 30 méterre
illetve, korszakos tökölődés

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 21:42:34

@mbemba: azért ott adott némi varázst a meccsnek a sok kihagyott tizenegyes. Itt nem nagyon szeretnék olyat, nincsenek DeBoer-tesók a pályán hogy elrontsák az elronthatatlant is... :)

sporttárs 2010.04.28. 21:42:37

Szerintem nem az a durva, hogy volt egy kiállítás, nagy összegben fogadtam volna rá.
Amúgy szerintem lesz még kiállítás a meccsen és egy 11-esen se csodálkoznék.
Azon már inkább, és ezen vagyok legjobban meglepődve, ha látnám nemtudom hány hét után ismét jól játszani a világ legjobb csapatát. Baszki, ilyen teljesítménnyel BL-döntőbe fognak jutni.

(Szívesen írnék az Interről is valami rosszat, no de hát mit lehet a Camp Nouban csinálni, háromnegyed meccsen át emberhátrányban? :)) )

Endoscope 2010.04.28. 21:42:49

@Cadaver!!: Jaja... én is ezt szúrtam ki egyből a szünetben az ismétléseknél.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 21:42:52

@Valetudox: Na ez mindent elmond. Motta vajh' megmutatja neki a meccs után, milyen, ha ő azt úgy komolyan is gondolja?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.28. 21:42:58

@bög:

Szerverleterheltség: 100.00%. Szerinted mennyi az esélye, hogy a második félidőre néhányan lekattannak a sztrímről?...

Amúgy vicc, hogy eddig azért utálták a Barcát, mert túl sokan drukkolnak neki; most meg azért, mert senki sem...

Busquetsben benne van a színészkedés (benne és Alvesben), mondom ezt úgy, hogy nem láttam az esetet. Tényleg irritáló tud lenni az az ember.

sh4d0w 2010.04.28. 21:43:05

Ez is elég tűrhető közvetítés, törökül értők előnyben: www.veetle.com/view/index.html#4bd5c0ceb7b2c

rienderien 2010.04.28. 21:43:21

én sopcast 79080-on nézem és tanulok románul...

Eastbay1 2010.04.28. 21:43:28

@rizla: @toerix_:
Fromsporton klikkeltem a sopcastos linkre.

Tassadar 2010.04.28. 21:43:38

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: égbekiáltó csalásnak nem nevezném, sima színészkedés, amit a másik oldalon is nagyon undorító módon meghúztak (maicon). A többi lap teljesen jogos volt.
+ volt egy tizi gyanús esett is, amikor ibrának a mezét szépen megtépték.

drosiii 2010.04.28. 21:43:44

Remélem félidőben kicsit videóznak a bírók és a második félidőben kompenzálnak majd :>

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: Mit mondasz a kiállításra?

Eastbay1 2010.04.28. 21:44:39

@█ Fekete drazsé █: Oké, elhiszem, nem vitatkozni akartam:D

_norbee (törölt) · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.04.28. 21:44:50

"0:0 zur Pause zwischen Barcelona und Inter Mailand. Die Spanier waren drückend überlegend."

hat ez igy aze nem nehez...

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 21:44:59

@mbemba: na azt meg végképp nem szeretném, ha Toldo-nak is pályára kéne lépnie. A kapuscsere sosem jó jel.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.28. 21:45:14

Balotelli előbb-utóbb be fog jönni! (José most mondta rá üzi-rözimre)

siQapu (törölt) 2010.04.28. 21:45:23

Nem értem azokat, akik rákattantak erre a szinészkedés témára. Egy interjátékos egy ilye mozdulatra tökugyanezt csinálta volna. Ez nem a Barca hanem az egész futball szégyene, az Interé ugyanennyire..

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.28. 21:45:36

UEFA.com-on is sárga-piros, annak meg jogos.

Vagy elfogadom, hogy simán ér valakit pofánvágni, vagy sárgát nyomok érte. Én az utóbbi mellett vagyok, ez volt a Bayern-Fiorentinán is.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.28. 21:46:12

@Rexfelugyelo: És ha együtt állnak be Julius Cézárral? :))

Tassadar 2010.04.28. 21:46:17

@Cadaver!!: Sergio-t én is megrugdosnám.

gabenito 2010.04.28. 21:46:30

@BillyMack: Ami azt illet lesen állni nem patkányság - senki sem direkt lesről lő gólt. de a színészkedés patkányság. ha balotelli csinállta volna akkor a barcások akadnának ki ez ilyen egyszerű.

ami az igazán nagy gond, hogy úgy tűnik a bírók TENDENCIA szerűen támogatják a barcát amikor bajba kerül. kiemelem újra: úgy tűnik. Teszem hozzá sajno ebben a kíírásban sokat kellett amúgyis bírokról beszélni egyáltalán ami szintén nem tesz jót a sportnak

BillyMack 2010.04.28. 21:46:31

@siQapu: tökéletesen egyetértek.

casaubon 2010.04.28. 21:46:57

@siQapu:

tudod jól, hogy a saját csapatodnak mindent szabad, az ellenfélnél meg mindenki köcsög :)

Ganz 2010.04.28. 21:47:02

Erre még egy közepes edző is taktikát tud építeni, hogy Motta tíz percen belül sárgát kap, húszon belül meg pirosat, ha ráhegyeznek csak elvétve is.

Ezt a szitut vizionáltam már az első meccsre, de akkor valamiért nem jött be.
Most 7 percet késett beigazolódni...

saska80 2010.04.28. 21:47:21

SopCast Channel - 81774 en

báró Leopold 2010.04.28. 21:47:57

@heinrich: az uefa.com-on pirost írnak nem s-p-t, ne a játékoslistában nézzed, hanem a kommentárban

bög 2010.04.28. 21:48:04

@Csöncsön: digi halott ügy, próbáűlgasd a belinkelt streameket

Cadaver!! 2010.04.28. 21:48:11

veetle.com/index.php/channel/view#4bc0b3f2e7b47

Én ezen nézem még mindig, szép folyamatos, a kép minőség olyan amilyen, szokott jobb is lenni.

Amúgy a sok patkányozó, férgező, köcsögölő stbzőnek: úgy csináltok mintha ilyen sose történt volna, pedig fociban ez teljesen általános. Sajnos. Amíg a fejesek nem szankcionálják keményen a színészkedést, és nem alakítják át a játékvezetést ez így is fog maradni. Ha megnézitek a pirosnál hol volt a bíró, simán elhiszem, hogy ő tiszta ütésnek látta. Max a tartalék spori láthatta volna jól, hogy mi történt, de ő vagy a kispadot fegyelmezte, vagy aludt vagy nem mert szólni.

toerix_ (törölt) 2010.04.28. 21:48:13

@Rexfelugyelo: pedig van már egy sárgája JCnak :o

2010.04.28. 21:48:13

A kiállításig kettővel többen voltak az interesek, most már csak eggyel. Magam rángatnám le a svédet a pályáról, ha kint lennék a stadionban. Az elmúlt 20 év legszarabb barca csatára.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.28. 21:48:31

@heinrich: És kukucskálni földön fetrengve? Na az érdemel valamit? (csak úgy, nem alkotmányjogilag:)

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 21:48:33

@siQapu: lehet, de egyelőre Busquets-nél tartunk. Tudnám értékelni, ha mondjuk ilyenért kapna valaki eltiltást. Mondjuk legalább akkorát, mint Motta fog a piros utánio dühében elkövetettekért. Vagy hosszabbat.

lószerafin 2010.04.28. 21:48:39

@gabenito: Ebben a szezonban úgy egészében. Lehet tényleg csak az van benne hogy nagyon felgyorsult a játék... De ki tudja.

Titi120 2010.04.28. 21:49:07

@heinrich:
Népszerűséghajhász kommentnek ezt semmiféleképpen nem nevezném. :)
Egyébként hajlok arra, hogy igazad van.

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2010.04.28. 21:49:12

@drosiii: nem láttam jól a szarakodó stream miatt, de amikor láttam, hogy nem más, mint a patkány fetreng a földön, nekem világossá vált a helyzet

lószerafin 2010.04.28. 21:49:17

@Blaugrana: Emlékszel Maxi Lopezre? :O

BillyMack 2010.04.28. 21:49:19

@gabenito: Igen alapvetően jogos amit mondassz, de azért sztem ez befújható volt, ugye kontakt is volt (azt senki se fogja tagadni, hogy Sergio nagy szinész), de Motta mi a f*sznak rakja ki a kezét egy teljesen ártalmatlan szituációban?

bakító 2010.04.28. 21:49:22

@imici77: Én is azon nézem. Első osztályú a vétel.

sh4d0w 2010.04.28. 21:49:35

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hja, de a BM betolása az rendben van... funny.

gabenito 2010.04.28. 21:49:56

@heinrich: a bayern fion Gobbi straight reddel távozott (szemben malactolóval aki következő meccsen ezt sárgával úszta meg) de ne tépjük fel a régi sebeket

gibson 2010.04.28. 21:50:03

stream: Nekem TVU Playerrel tokéletesen megy, a csatorna: 10007 /CCTV-5 Sports/

siQapu (törölt) 2010.04.28. 21:50:21

@Rexfelugyelo: És Maiconnak is jár eltiltás azért mert direkt visszajött a pályára és ott letérdelt fájó vállal időthuzni? láthatóan járni egész jól tudott.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.28. 21:50:39

mondtam én h sárga-sárga a helyes döntés...

2010.04.28. 21:50:58

@lószerafin: most ő is jobb lenne, ollózna 2 felsőkapufás gólt
hehe

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 21:52:00

Száz szónak is egy a vége, Busquetsnek, a bírónak (meg úgy általában a meccsnek) az a szerencséje, hogy Materazzi nincs a pályán. Ha bejön, én Busquets helyében cserét kérnék... :)

gabenito 2010.04.28. 21:52:06

@BillyMack: szerintem is befújható volt és vitatható is. mintahogy pl messi nyakon könyökölte chivut vagy az előző meccsen is volt valamije. csak neki valamiért ez mindig szabad (mert pici?)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 21:52:43

@sh4d0w: Ne idegesíts már könyörgöm. Igen, a bajorokat betolták, olyanok mint a Dél-Korea és Görögország közösen, plusz a lábuk is büdös. Már a meccs előtt.

balu11 2010.04.28. 21:53:29

legalább annyi haszna lehet a mai meccsnek, hogy a VB előtt megkapják ukázban a bírók, hogy a színészkedésért villanjon a lap, és ne csak a 16oson belül

Endoscope 2010.04.28. 21:53:36

Kiváncsi leszek vajon lesz-e Barca 11es a meccsen...

sporttárs 2010.04.28. 21:54:13

@heinrich: Csöncsönnél te vagy a nap hőse. Csodálnám, ha nem szó szerint idézné párszor. :))

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 21:55:39

@siQapu: ha már így rákérdeztél, nem. Eltiltás nem jár érte. Sárgalap esetleg. Ha elfogult lennék, azt mondom, megpróbált visszatérni, de belenyilalt a fájdalom és lefeküdt a pályának a labdától legmesszebb levő sarkában. Valójában inkább húzta kicsit az időt, és jelezte a bírónak, hogy Messi sem egy maszületett bárány, ha már magától nem vette észre. Szerintem az ugyanis még inkább alattomos volt, mint a fetrengés.

Endoscope 2010.04.28. 21:57:20

@Schweini: Akár. :) Jut eszembe, hadd gratuláljak itt a Bayernnek. Amikor a Juve elleni utolsó szalmaszálukba kapaszkodva bejutotta(to)k a 16 közé, már éreztem hogy nem lenne jó, ha a Real velük kerülne össze. :) Igazi német csapat. Le a kalappal.

lószerafin 2010.04.28. 21:57:24

Ha Iniesta lenne, akkor majdnem biztos lennék a Barca továbbjutásában, így viszont sztem az Interé a meccs.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 21:57:48

@heinrich: Láttál már te Roma meccset? az utóbbi 2 hétben?

_norbee (törölt) · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.04.28. 21:58:12

milyen szep statisztikak a Barcelonanal: Pedro 20 gol a szezonban, Ibra 20, Messi 40, egyutt 80... kar, h ma biroi segitseggel sem fognak rugni egyet sem. :D

█ Fekete drazsé █ (törölt) 2010.04.28. 21:58:40

@Eastbay1: Nem is vettem úgy :P

madbalee 2010.04.28. 21:59:37

"Ha bejön, én Busquets helyében cserét kérnék... :) "

Vagy egy Matrix-Ibra combo is ütős, igazi tirpák párharc lehetne;)

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2010.04.28. 21:59:49

Azért a színvonal jelentősen alulmúlja a tegnapit. Már livescore-on is egyből pirosat kapott Motta, de a Yes tévés szakértők is csak a fejüket csóválták miatta.

Endoscope 2010.04.28. 22:00:05

Azt hiszem az Ibrahimovic-féle gyönyörű esések után szokta mifelénk kiabálni a kemény mag, hogy: "Föl-det-rá! Föl-det-rá!" :)

_norbee (törölt) · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.04.28. 22:00:13

@Endoscope: koszonjuk. :D amugy hadd meseljek el egy tortenetet azzal a meccsel kapcsolatban: ugye 3-0 volt es a harom golt olic, butt es gomez jegyeztek. Olic 11-esben, Butt 22-esben, Gomez meg 33-asban jatszik. Erre bejon Tymoschuk es mondom a havernak, h torvenyszeru, h o loje a negyediket, me, h 44-esben jatszik. A sors keze. :))

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.28. 22:00:18

Azt nem értem, hogy a gól, amit idegenben nyomott a Barca, pontosan megmutatta a járható utat.

A széleket kellene erőltetni, de még csak véletlenül sem beadni, hanem betörni, földön lekészíteni lövésre.

Ibra minden pályán töltött perce csak kárt okoz, ebben a helyzetben Bojan sokkal hasznosabb lenne helyette.

sh4d0w 2010.04.28. 22:00:49

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: érdekes, hogy Görögországot megemlíted és nekem tulajdonítod, pedig nekem az ő eb-győzelmükkel semmi bajom, soha rossz szót arról nem szóltam. Szerintem az szép lecke volt Európának. A többit meg tartom.

Titi120 2010.04.28. 22:00:57

Elképesztő impotens a Barca emberelőnyben, illetve az Inter is jól gyilkolja a játékukat.

Eastbay1 2010.04.28. 22:01:34

Amúgy ez valami axióma, hogy a Barcát tolja a bíró?

madbalee 2010.04.28. 22:01:54

@mbemba: csak nehogy a döntőt is úgy végződjön. (Bár tudom már nincs aranygól, így az nem lehet)

Mourinho már nem a király 2010.04.28. 22:02:37

már lövöldöznek 30-ról, EZAZ!

madbalee 2010.04.28. 22:02:47

@Eastbay1: 1 hete meg az Inter felé húzott.

Eastbay1 2010.04.28. 22:03:01

Mekkorát köpött héájjáhó...

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.28. 22:03:07

@báró Leopold: és az miért hitelesebb? :)

Ok, egyelőre ellentmondásosak az infók. Direkt piros jogtalan, dupla sárga jogos sztem. Motta ettől függetlenül hülye, mi a faszt kalimpál.

_norbee (törölt) · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.04.28. 22:03:20

@Titi120: Igen, ez a "masik jatekanak gyilkolasa"... :-/ Nem lenne sokkal szebb, ha mindenki a maga jatekat jatszva haladna, ne a masiket gyilkolva. Az lenne az igazi Bajnokok Ligaja...

Endoscope 2010.04.28. 22:03:41

@Schweini: Hehe. Óriási. :) Lehet CR-nek is egy 9-est kéne vésnie a mezszáma mögé. :)

báró Leopold 2010.04.28. 22:03:46

@heinrich: már nem ellentmondásosak, mindenhol pirosat írnak már

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 22:04:07

@sh4d0w: Nem tulajdonítottam neked, próbáltam minden szitkot összehozni. :)
Máshogy látjuk.

balu11 2010.04.28. 22:04:11

annyira hiányzik a fújolás, amikor "Sergio" labdába ér...

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.28. 22:04:17

@madbalee: Arra van egy másik séma! :)
Az idő barcelonai! :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 22:04:33

@madbalee: Ja tényleg, pedig befújhatott volna ott is 1-2 műesést.

ZenZo 2010.04.28. 22:05:23

Na, félidőben találtam képi forrást is végre, láttam az esetet is, egy ilyen meccsen nagyon kár belenyúlni egy pirossal, főleg ezért. Felesleges azon vitatkozni, hogy fújható-e, piros, sárga, stb. Ez nem volt semmi.

Ettől nem lett antipatikusabb a Barca (azt már sokkal korábban elérték a Chelsea elleni meccseken), nem lett szimpatikusabb az Inter sem, JM miatt szurkolok a nazionale-nak, hát hajrá, de még 30 perc így baromi nehéz lesz...

casaubon 2010.04.28. 22:05:31

elképesztően gyengén játszanak ma többen a Barcelonából: Ibrahimovic, Pedro, Keita, Alves... de magához képest még Messi is.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.28. 22:05:42

Arról, hogy látok egy percet is a meccsből, már épp annyira lemondtam, mint hogy a Barca egy gólt is lő.

Na mindegy, majd legközelebb...

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 22:05:53

@Eastbay1: az axiómákban az a jó, hogy nem kell bizonyítani, nem lehet megkérdőjelezni. .)

Everred 2010.04.28. 22:06:45

@heinrich: és épp ezért talán el lehetne gondolkodni azon, hogy ha az idei Zseniális Taktikai Húzás, azaz Messi középen játszatása, nem kontraproduktív-e a jelen helyzetben.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.28. 22:06:53

az Arsenal annyira kifárasztotta a barcelonát, hogy azóta is kapkodnak a levegő után.

lószerafin 2010.04.28. 22:07:46

Vajon leküldi e Julio Cesart időhuzásért?

madbalee 2010.04.28. 22:07:50

Hát Ibra matrix párharc nem lesz már;)

Titi120 2010.04.28. 22:08:13

Könnyen lehet, hogy teljesen irrelevánssá válik a piros fölötti polémia, mert ez a Barca ma olyan fogalmatlan, amilyennek én hazai pályán már nagyon rég nem láttam őket.

Persze egy gólt találni is lehet, az pedig mindent megváltoztathat még.

ZenZo 2010.04.28. 22:08:22

@Titi120: Hát bár a második félidőt láttam/látom csak, pont ez fogalmazódott meg bennem is. Bár ezt már tavaly is látthattuk Pep vs Hiddink, hogy nincs B terv, na majd most - nesze Heinrics - Bojan Körkics be, Ibra le, Búszkecc le... mostmár minden szép és jó lesz :DDD

gabenito 2010.04.28. 22:08:27

most komolyan: messi érinthetetlen?

madbalee 2010.04.28. 22:08:32

és Busquetsnek sem kell tartania megtorlástól

_norbee (törölt) · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.04.28. 22:08:42

Ezt a Busquets-Jeffren cseret nem ertem...

Eastbay1 2010.04.28. 22:08:54

Basszus, el kell lőni 16ról, hiába próbálják becipelni, ritkán fog sikerülni, ha meg mégis, úgysem fogja befújni a tizit.

Endoscope 2010.04.28. 22:09:41

José óriási. :) Nem hiszem el, hogy egy ilyen figura nem érdemel BL döntőt. Van Gaal-José párharcot akarok a döntőben! :)

BillyMack 2010.04.28. 22:09:44

jóravaló, becsületes Inter játékosok, ugye sose színészkednek igaz Chivu?:)

Eastbay1 2010.04.28. 22:10:06

@Schweini: Leszóltak Guardiolának, hogy világszerte rohamosan csökken Busquets népszerűsége...

sh4d0w 2010.04.28. 22:10:19

@lószerafin: szerintem a nagyarcú kapus megérdemelné a második pirosat is időhúzásért...

Valetudox 2010.04.28. 22:10:35

Barcaban nem nagyon vagyok jaratos.

Mit tud ez a Jeffren?

lószerafin 2010.04.28. 22:10:44

25 percük maradt két gólt rúgni.

ZenZo 2010.04.28. 22:10:44

Lehet én nézek kevés Barca meccset (lévén nem nézek), de ki a f.. az a Jeffren??

_norbee (törölt) · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.04.28. 22:10:54

@Eastbay1: Azert meg egy Henryt meg lehetett volna probalni szvsz.

gibson 2010.04.28. 22:11:06

Na, lehozták a férget végre. Csak az a kár, hogy nem hordágyon :D

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 22:11:26

@Endoscope: Én is. Számomra az olyan lesz mint az Alien vs Predator :))))

_norbee (törölt) · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.04.28. 22:11:46

Azt ismeritek, amikor Muntari es Balotelli sakkoznak...? =))

Mourinho már nem a király 2010.04.28. 22:12:07

Azért durva amikor a 70 milliós sztárt lecserélik 60 perc után :)

Eastbay1 2010.04.28. 22:12:17

@Valetudox: Önmagát kicselezni, elesni, aztán jól bevarrni.

lószerafin 2010.04.28. 22:12:19

Kezdődik az IGAZI mészárlás. :S

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 22:12:22

@Eastbay1: Bocsi, de ő kb. az anyját leszámítva senkinél nem népszerű...

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 22:12:28

@sh4d0w: ne aggódj, lesz még itt piros, de ahogy nézem, Muntari lesz, aki kapja. Mennyi is a rekordja, pár olasz fordulóval ezelőtt a becserélése után vagy két perccel kapta meg a második sárgáját, úgy, hogy nem ért labdába sem?

madbalee 2010.04.28. 22:12:39

@ZenZo: Keirrissonnal együtt jött fiatal tehetség azt hiszem, de a Barcasok majd kijavítanak.

gabenito 2010.04.28. 22:12:46

@BillyMack: de a szabálytalanság itt is megtörtént és: nem is kapott messi sárgát. pedig ma sem az első. másrészt az inter emberhátrányban van. az elég sok patkánykodást legitimizál (nálam).
utóirat: nem szeretem az intert. de a barca-bayern döntőnél csak azt utálnám jobban ha a juve is ott lenne

balu11 2010.04.28. 22:12:56

Sneijder pihenhet a bajnokira, mint tegnap Robben

(és remélem mindketten főleg a VBre)

Lojzi_ 2010.04.28. 22:13:22

Az űrfocit a Barcával kapcsolatban arra szokták érteni, hogy üres, súlytalan és értelemes lényeknek nyoma sincsen?

Titi120 2010.04.28. 22:13:29

Eto'o ma még nem járt az ellenfél térfelén, hehe. :)

Eastbay1 2010.04.28. 22:13:32

@Schweini: Hát ja. Mondjuk nem értem a koncepciót, mert leszedte Ibrát, behozta Krkicet, ettől függetlenül ívelgetnek befelé ezerrel...

madbalee 2010.04.28. 22:14:00

@Schweini: : még mindig játszanak gondolom, mert nem ismerik a kezdő lépést:)

Endoscope 2010.04.28. 22:14:15

@_benito: Jól érzem, hogy Pep cseréinek (Bojan-Ibra, Jeffren-Busquets) köszönhetően fizikálisan gyengül a Barca középpályája/támadósora, míg erre José egy Muntari behozatallal reagált?

Erősen az az érzésem, hogy a rutinos és kőkemény Lucio-Samuel-Chivu-Cambiasso-Muntari-Zanetti hatossal szemben nem sok keresnivalója lesz a kis katalán fiataloknak (Bojan-Jeffren-Pedro-Messi).

Mourinho már nem a király 2010.04.28. 22:14:16

@gabenito: ezt adom. meg a manu. az szép 4-es lenne :D

sh4d0w 2010.04.28. 22:14:28

@Schweini: baz+ :D
@Rexfelugyelo: szvsz az nem volt 2 perc... de nekem is ez jutott eszembe :D

chop 2010.04.28. 22:14:43

Röviden és tömören: egy hétig is játszhatnának, ennek az Internek gólt nem lőnek.

balu11 2010.04.28. 22:15:07

@Lojzi_: a nap kommentje

(persze a tegnapi 3-0 után könnyű :))

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 22:15:28

Kezd az egész meccs nagyon hasonlítani a 300 című filmre. Remélem, a 90 perc még azelőtt véget ér, hogy a púpos, kiebrudalt csóka (itt lehetne Balotelli) megmutatja a perzsáknak az utat...

Eastbay1 2010.04.28. 22:15:33

Itt már csak Balotelli segíthet a Barcán.

bög 2010.04.28. 22:15:34

a kommentek sokkal jobbak mint maga a meccs

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.28. 22:15:38

@Everred: de, teljesen. Általában 4 ember áll Messi és a kapu között, mikor átveszi a labdát. Nem hiszem el, hogy szélről ne cselezte volna be magát 3-4-szer, és akkor legalább a tizenhatoson belül van.

Gondolom, van vmi koncepció Guardiola fejében, de fogalmam sincs, mi lehet az.

ZenZo 2010.04.28. 22:16:03

@Schweini: :D

@madbalee: thx

@Lojzi_: színtelen, szagtalan, szúrós szagú gáz, mit? :D

Lúcsió meg nagy arc, már bevetette az összes mindenséget, már övsömör is gyötri, már veseköve is van, meg aranyere... :)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 22:16:07

@Endoscope: Most már kb. a szertárost is becserélheti nagy léleknyugalommal.

Ganz 2010.04.28. 22:17:01

@Ganz: khm...de Muntari sem rossz ebből a szempontból...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.28. 22:17:03

Közben jelenthetek egy örömhírt: 5 perc erejéig bejött az egyik sztrím. :-)

A látottak alapján (lassú, tanácstalan labdatologatás) lehet, hogy nem is ver, hanem jutalmaz minket a DigiTV, hogy ezt nem látjuk...

báró Leopold 2010.04.28. 22:17:19

@bozsi.´ ´ ´: kurva nagy :-) vmiért cé jut eszembe

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 22:17:37

@Csöncsön: Örülj hogy te nem látod, k...va szerencsés vagy...:(

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.28. 22:17:41

@Titi120: de, az előbb elvégzett egy bedobást. tényleg balbunkó. csak nem futhat fel.

Kard 2010.04.28. 22:17:55

Basszus ekkora antifocit amit az Inter játszik...de hatásos kétségtelen.

madbalee 2010.04.28. 22:18:43

@bozsi.´ ´ ´: pont ezen poénkodott a két angol kommentátor az egyik streamen:)

lószerafin 2010.04.28. 22:18:52

Olyan mintha a Barca attól félni hogy két perc után elveszik tőlük a labdát passzív játék miatt.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 22:19:19

@bozsi.´ ´ ´: Nagyon nagy! :D Ha ezért nem tiltják el a színészgyereket, akkor menjenek a búsba.

bög 2010.04.28. 22:19:22

cordoba matrix mariga arnautovic banántelli

fraki 2010.04.28. 22:19:36

a barcelona nagyobb sebességen van, de a pontosságukat nem tartják.

balu11 2010.04.28. 22:19:50

@heinrich: ami ennyire nem látszik, az gyanúsan nincs is, ill. nem valami átütő

persze a valószínűbb az, hogy csak nem tudta rendesen beléjük verni, de az ugyanúgy hiba

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 22:19:52

Vajon Victor Valdez ilyenkor mit csinálhat? Pályán van még egyáltalán?

bög 2010.04.28. 22:20:17

@bög: cornholionak szantam, ezek a cserék

Titi120 2010.04.28. 22:20:25

20 méteren védekezik az egész Inter, már "zavarót" se alkalmaznak.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 22:20:30

Basszus a Barcanak óriási sansza lenne ha Balotelli bejönne.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 22:21:06

@bög: Kösz Mariga v arna jöhetne milito helyett jöhet

miva? 2010.04.28. 22:21:22

nagyon elkedvetlenítő sz egész
a holland kommentár igazi antifutballt emleget az interrel kapcsolatban.
én nekik drukkoltam eddig, de gusztustalan, amit nyomnak
persze a cél meg a szentes ET meg az eszköz, de akkor is.
jobb annak, aki nem látja, kivéve, ha olyan inter drukker, aki szereti az unalmas, kínos időhúzást

apok 2010.04.28. 22:21:37

@Rexfelugyelo: Bedobtak neki 1 rejtvényújságot, azt fejtegeti.

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.04.28. 22:22:21

a tegnapi meccs fényében _ez_ a gyengébbik ág :)

ZenZo 2010.04.28. 22:22:35

@Rexfelugyelo: ja, félpályán bohóckodik... röhögnék, ha valamely fehérmezes félpályáról akasztana egyet ezért

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 22:22:50

@miva?: szerinted mit kéne tennie az Internek? De most komolyan? Nehogy már az Inter legyen az oka annak, hogy Messinek egy csel nem jött be eddig, vagy hogy Xavinak nem volt még egy igazán jó labdája sem?

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.04.28. 22:23:12

nézhetetlen meccs.
(most dobott le huszadjára az aktuális stream :))

Valetudox 2010.04.28. 22:23:16

@miva?: szerinted mit kellene csinalni 10 emberrel mikozben osszesitesben 3:1 re allnak?

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 22:23:16

Azért most elolvasnám az olaszfoci-fanok elemzését hogy ez miért szép...(mondjuk aztán Pep magyarázatát, hogy mit akartuk egyáltalán)

Endoscope 2010.04.28. 22:23:28

Nem hittem, hogy valaha is le fogom írni ezt a mondatot, DE:

Eto'o követő emberfogása egészen fenomenális. :) Messit leveszi a pályáról...

papercut 2010.04.28. 22:23:54

Mintha csak az Arsenalt nézném... a különbség csupán annyi, hogy mi ezt képesek vagyunk ezt a szintű töketlenséget egy Stoke ellen is előadni.

bög 2010.04.28. 22:24:18

@miva?: lol, mást nem is akarok hozzáfűzni

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 22:24:25

@Rexfelugyelo: Pedig az Inter az oka, hogy eddig egy csal se jön be messinek. :)

lószerafin 2010.04.28. 22:24:29

@Titi120: Jól csinálják, annyi ember között nem fér el a labda.

sh4d0w 2010.04.28. 22:24:41

Muntari és Lucio Oscart érdemelnének...

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.04.28. 22:24:45

hogy is volt tegnap?
az inter nem érdemli meg a döntőt, mert egy szar barsza ellen jut tovább? :)))

LakiMisi 2010.04.28. 22:24:46

@miva?: mit csináljanak a Barcelona ellen 10 emberrel idegenben? nyilván nem kezdenek el letámadni.

casaubon 2010.04.28. 22:24:56

@csizsikpizsik: szerintem egyikük se tudná elmagyarázni...

Kard 2010.04.28. 22:25:17

Én ezt nézem iraqgoals.tv

Iustizmord 2010.04.28. 22:25:21

azért csak nem jön a barca gól, és a védekezésben is van szépség, copyright maldini

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 22:25:25

@Schweini: Lassan egyébként kezdhet felkocogni szögletnél fejelni vagy valami hasonló, szerintem ma benne van a gól Valdezben.

Micimedwe 2010.04.28. 22:25:29

Álláspontom szerint egyre kevésbé valószínű, hogy Barca-Bayern döntő lesz. Bár ki tudja.

báró Leopold 2010.04.28. 22:25:40

@LakiMisi: tudod, a baj az h addig is ezt csinálták, amíg 11-en voltak

miva? 2010.04.28. 22:25:52

@Valetudox: sztem nem biztos, hogy percenként 30 másodperceket kellene feküdni, meg hisztizni, a védekezés ok, nem arról beszélek.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.28. 22:26:05

@miva?: Van egy kézi meccs is valahol. Ott van akció itt is, ott is!
Bocs, de ez van!

Eastbay1 2010.04.28. 22:26:10

@miva?: Most mégis mi a baj az Inter játékával? Azt játszák amit tudnak (és kell), ráadásul jól.

Kard 2010.04.28. 22:26:13

Sajnos az az érzésem, hogy 11 emberrel ezek lehet megverték volna a Barcelónát. Egy-két kontrából rugtak volna egy gólt.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 22:26:42

Ahogy olvasom nekem jön csak kiválóan a stream, szakadás nélkül? Biztos vétettem valamit hogy EZT kell látnom fullverzióban...címvédés, megagigabruhaha...

Valetudox 2010.04.28. 22:26:53

@miva?: Hat igen, azthiszem ezt az egeszet az urfocit jatszo barca kezdte. Folyamatos szineszkedes....

casaubon 2010.04.28. 22:27:06

na most már tényleg vége...

Ferguson 2010.04.28. 22:27:07

Mekkora lenne SAF jelezné, h mennyi a hosszabbítás... :D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.28. 22:27:14

vajon horas már megírt 2 oldalt az inter szuper teljesítményéről és murinnyóról? :)

miva? 2010.04.28. 22:27:14

most egyébként egy kicsit jobb s mecss, már vagy 3 perce nem feküdt le senki csak úgy

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 22:27:16

@miva?: Mi va'? Láttad a meccs egészét? Az Inter tehet arról, hogy kiszórtak közülük valakit jogtalanul? Ezek után te milyen taktikát választanál a Nou Campban?

Eastbay1 2010.04.28. 22:27:20

Ez a meccs vizsgatétel lesz a Verebes Akadémián, az tuti:)

Mourinho már nem a király 2010.04.28. 22:27:26

és megint egy törpe fejel. még jó hogy mellé

pressurexxxx 2010.04.28. 22:27:36

színházi patkányok... sergioval az élen...

messi meg egy alattomos kis féreg...

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 22:27:40

@sh4d0w: sajnos azt a díjat a mai meccsen elvitte Busquets, minden más csak ócska utánzat színészkedés terén. Szó se róla, próbálkoznak becsülettel... :)

Meth, Not even once 2010.04.28. 22:27:57

@miva?: Nem túl szép, nem túl etikus, de mégiscsak szügséges, és még jól is csinálja az inter :)

Everred 2010.04.28. 22:28:12

Na, ezzel a Bojan-fejessel szerintem lekésték az utolsó csatlakozást.

Kard 2010.04.28. 22:28:51

naaa már csak egy kell :)

casaubon 2010.04.28. 22:28:56

húha, Piqué ilyet tud? :O

Titi120 2010.04.28. 22:29:03

Micsoda gól Piquétől, asztabetyárját !

miva? 2010.04.28. 22:29:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: jajmá!
itt nyafogok csak, hogy ne sajnálja aki nem látja,

na mosmeg gól, fasza
les volt, de megadták

chop 2010.04.28. 22:29:10

Na, akkor most lesz érdekes!:)

Endoscope 2010.04.28. 22:29:11

@Micimedwe: Vajon a nickneved mögött Hegyi Ivánt, Nyilasi Tibort vagy Zombori Sándort tisztelhetjük? :)

_norbee (törölt) · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.04.28. 22:29:12

Na innetol kellene kezdodjon a foci, bar ez megint segitsegnek tunt a Barca javara...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 22:29:34

Akármilyen helyzetben, de meg kell hagyni, hogy ezt Piké valami gyönyörűen csinálta.

Eastbay1 2010.04.28. 22:29:39

Szombelétek, itt spoilereztek:D

báró Leopold 2010.04.28. 22:29:56

na, legalább a végére lesz egy kis izgalom is

toerix_ (törölt) 2010.04.28. 22:30:04

oké les...
de azért szép volt :D

HosCincer 2010.04.28. 22:30:06

beszarok még a végén lehozza Murinho a meccset 0:0-lal

Everred 2010.04.28. 22:30:09

talán mégse.

Hiába, csak kell ahhoz a manchesteri tanulóidő, hogy egy efféle komoly csapatnak is gól lőjön egy Barca-játékos.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 22:30:10

Még egy kamutizi és tökéletes este lesz.

fraki 2010.04.28. 22:30:14

gyönyörű gól, de les

gabenito 2010.04.28. 22:30:21

ezt megnézném vonalból :P

bozsi.´ ´ ´ 2010.04.28. 22:30:27

bassza meg a barca, nehogy már innen bemákolja :(((
amúgy meg szép gól volt, én se csinálhattam volna szebben :)

Lacóka 2010.04.28. 22:30:38

ez milyen futsalos gól volt.... vér fog folyni a végén

_norbee (törölt) · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.04.28. 22:30:49

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Valoban szep volt. Lehet, h nem is volt les? A tuloldalon vki mintha bennragadt volna...

balu11 2010.04.28. 22:30:52

hoppá, és még mondták az első meccs végén, hogy az a baj, h pikének nincsenek csatárerényei... ez 5ös volt (és valszeg nem volt les)

ezzel együtt az Inter sokkal jobban megérdemelné a továbbjutást sztem

bög 2010.04.28. 22:30:57

szenzációs gól volt

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 22:31:00

Annyira de annyira gáz ez. Jogtalan kiállítás, lesgól, de persze űrfoci, naná bazmeg.

casaubon 2010.04.28. 22:31:00

nem volt les, a túloldalon ketten is ott voltak, a 16-os vonalához viszonyítsatok

Eastbay1 2010.04.28. 22:31:18

Lehet, hogy a feka a túloldal be volt ragadva.

pressurexxxx 2010.04.28. 22:31:34

hát ha továbbmegy a barca, akkor a világ nagy szégyene lesz ez a meccs, ekkora bírói tévedéseket...

drosiii 2010.04.28. 22:31:43

@Schweini: nem maradt bent. bár vonalból megnézve egyszerűbb lenne..

szerintem les volt. ki is kapcsoltam a streamet.

Everred 2010.04.28. 22:31:53

nem azért, de biztos, hogy les volt?

Csak mert tán Muntari a túloldalon nagyon gyanúsan rossz helyen állt a többiekhez képest.

Eastbay1 2010.04.28. 22:32:19

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Jóvanmá, ez egy ilyen igazságtalan világ:)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 22:32:26

Istenem csak ez a faszkalap riporter próbálná leplezni barca drukker mivoltát.

gibson 2010.04.28. 22:32:28

Ha ez nem volt les akkor semmi. Elképesztő....

sh4d0w 2010.04.28. 22:32:28

@Great Cornholio: jah, Militóéhoz fogható csak.

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 22:33:01

Piquet meg is érdemelte, hogy ő rúgja azt a gólt. Közben César is megmutatja, hogy vele teljes az Inter hősies védekezése.

balu11 2010.04.28. 22:33:03

@Schweini: asszem a újsütetű balbekk, Samuel... Eto'o

pressurexxxx 2010.04.28. 22:33:03

imádom a barcat, de az internek kell továbbmenni srácok...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 22:33:27

Ha mindezek mellett továbbmegy a Barca, akkor a Roma mellett lesz a helye ezentúl nálam.

Eastbay1 2010.04.28. 22:33:49

@gibson: Ha ez nem volt les, akkor a múlt heti se:D

balu11 2010.04.28. 22:34:18

megint kezd elfogyni az Inter ereje... egyre inkább a saját kapujukhoz közelebb támadják meg a hobbitokat, ami nem jó jel...

pressurexxxx 2010.04.28. 22:34:27

ekkora egy színész szarokat...

Lojzi_ 2010.04.28. 22:34:47

Alves ismét rápróbált egy tizire, mint az első meccsen.

pressurexxxx 2010.04.28. 22:35:10

de mér nem kap sárgát?

pressurexxxx 2010.04.28. 22:36:03

imádom a barcát, de ez nem volt szép meccsük... szégyen...

madbalee 2010.04.28. 22:36:45

bazz eddig teljesen jó volt a stream, most esik szét:(((((

micz 2010.04.28. 22:36:47

nabazmeg még ezt kellett volna megadni..

Lojzi_ 2010.04.28. 22:36:48

Azért ez csűnya lett volna, ha ezt is megadja...

pressurexxxx 2010.04.28. 22:36:50

anyááááááááááááád..... helyes....

Iustizmord 2010.04.28. 22:37:10

le volt szorítva no hands.

miva? 2010.04.28. 22:37:11

nna ez mi volt, urak? kéz?

báró Leopold 2010.04.28. 22:37:39

miért van 4 perc hosszabítás egyébként? alig állt a meccs

lószerafin 2010.04.28. 22:37:49

Ezt meg kellett volna adni.. XDDDDDDD

sh4d0w 2010.04.28. 22:37:54

Ez kéz? Irányította a labdát? Nyúlt felé?

Everred 2010.04.28. 22:37:59

na hány Inter-szurkolót kellett újraéleszteni most? :-)

pressurexxxx 2010.04.28. 22:38:05

szted nem volt kéz? nagy kéz volt, ennél csak az arcuk nagyobb...

balu11 2010.04.28. 22:38:35

na most akkor kezezés-e, megálltak-e a védők, les-e, ...

most már csak az biztos, hogy ha az Inter megy tovább az azért még mindig teljesen megérdemeltnek tűnik nekem

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.04.28. 22:38:56

Ezt a meccset Eto' védekezése hozza:DDDD

miva? 2010.04.28. 22:39:08

szegény bírót most mindenki joggal anyázhatja, egy ilyen meccs után

sh4d0w 2010.04.28. 22:39:12

@báró Leopold: jah, alig színészkedtek 5 percnél többet az Inter-védők, plusz húzta az időt a kapusuk...

pressurexxxx 2010.04.28. 22:39:34

végeeeeeeeeeeee.... hála isten...

Mourinho már nem a király 2010.04.28. 22:39:58

ez a kiesés fájt a legjobban a katalánoknak szerintem

im happy!!

lószerafin 2010.04.28. 22:40:21

Igeeeeeeeeeen. Végre.

Titi120 2010.04.28. 22:40:26

Mourinho megőrült. :D

micz 2010.04.28. 22:40:29

hátakkor nemlesz címvédés ó-ó

báró Leopold 2010.04.28. 22:40:49

Bayern-Inter döntő...király lesz

2010.04.28. 22:40:55

grat a döntősöknek!

steaksauce 2010.04.28. 22:40:56

Szerettem a Barcát, eddig a meccsig....

Ferguson 2010.04.28. 22:41:17

Két bohóccsapat :) Na jóéjt mindenkinek!

casaubon 2010.04.28. 22:41:24

most tényleg mindenki joggal szidhatja a bírót... de azt hiszem, évek óta ez lesz az első BL-döntő, amit kihagyok.

feriboy 2010.04.28. 22:41:26

ez után a meccs után hogy fognak majd sírni az inter drukkerek miután a döntőben elpicsázza őket a bayern :D

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 22:41:26

Megérdemelte az Inter, hősiesen védekezett, és megérdemelte a Barca is a kiesést. Leo Messi pedig úgy tűnik, elfáradt a szezon végére, ezen a meccsen értékelhetetlen volt. Ami kevés.
Pique-t sajnálom csak egy kicsit, mert az ő játéka hibátlan volt.
Jól figyeltem, hogy az Inter lehozta úgy a meccset, hogy csak Motta nem játszhat a döntőn?

madbalee 2010.04.28. 22:41:27

"Inter have done it"! Grat kuzinok gyűjtsétek tovább a koefixiens pontokat!

Everred 2010.04.28. 22:41:29

Azér az a csapat, amelyik a 95. percben egy kibaszott kurva szögletet nem képes BEÍVELNi, hanem megpróbálja megint körbejáratni a labdát, az lófaszt érdemel, egészen pontosan.

Gratulálok az Internek, megérdemelték.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 22:41:34

Igen! Végre-valahára, hosszú évek után egy meglepő és érdekes döntő! Még így sem sikerült a Barcának. Szép volt Inter, nagyon szép!

Iustizmord 2010.04.28. 22:41:38

kivédekezték, milánói hagyomány.

tkp nem azt bánom hogy az inter hanem hogy murinyó. de ngy volt az inter, EZT a barcátmegállítani...

kösse fel a gatyát a bayern, mocsing beware, nem tudok elkézelni nemolasz győzelmet. a germánok nagyon tudnak akarni de ez az inter eléggé germán

petyace 2010.04.28. 22:41:49

gratulálok az internek, megérdemelték!

Tassadar 2010.04.28. 22:41:53

@Lojzi_: miről beszélsz teljesen testhez szorította, ezt nem szokták befújni...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.04.28. 22:41:56

Jól láttam, hogy Valdes meg akarta verni Mourinhot?

Leon Osman 2010.04.28. 22:42:00

Oh yeahhhhhh, végre érdekes a BL...

hererál · http://hulyeemberek.blog.hu/ 2010.04.28. 22:42:07

Tudom, hogy az "első komoly csapat"-szöveg snassz, de úgy untam a Barcelona körbeszopkodását a hat kupa (ebből vérmérséklet szerint 4 vagy 5 aránylag súlytalan) megnyerése miatt, tele mákokkal, hogy ennél szebb eredmény nem is lehetett volna.
Pápá, űrfoci. Most is nyomtak a bírók, de annyira szarul játszottatok, hogy túl pofátlannak kellett volna lenniük a továbbjuttatásotokhoz.
Dél-Korea anyone? :D

Lojzi_ 2010.04.28. 22:42:14

Jobb ez így.
A címvédés megint csak álom maradt.

És összejött a Sneijder-Robben randi Madridban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 22:42:26

...és a legszebb: Sneijder és Robben egymás ellen Madridba. Remélem Perez érzi kicsit, mekkora egy állat.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 22:42:34

Micsoda statiszika 60 perc emberelőny, 4 kaput eltaláló lövéssel. :)

sh4d0w 2010.04.28. 22:42:50

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: micsoda? Ezt csak itt és csak most fújták be kéznek...

Grat amúgy az Internek, egyértelműen nem érdemtelenül vannak a döntőben.

Tassadar 2010.04.28. 22:42:59

@petyace: jah 2 szabálytalan góllal döntőbe jutottak...

BillyMack 2010.04.28. 22:43:01

grat az Internek.

Hajrá Bayern.

rizla 2010.04.28. 22:43:18

megérdemelte az inter.
viszont már most olyan gusztustalan hozzászólások vannak, hogy megint csak értelmetlen lesz olvasni a kommenteket.

báró Leopold 2010.04.28. 22:43:24

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": úgy nézett ki :-) Mourinho meg úgy mintha bekattant volna

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 22:43:24

@csizsikpizsik: Nincs is szebb mikor egy orbitális csaló csapat szív, de megyek nem rontom tovább itt a levegőt. pá skacok.

madbalee 2010.04.28. 22:43:28

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: És Galliani is, hogy a Real kukázásából az ő szerzeménye nincs ott a Bernabeuban!!!!!!!

gibson 2010.04.28. 22:43:51

IGEEEEEENNNN!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDD

ÉDES ISTENEM, KÖSZÖNÖM!!!!!!!!

slyagency 2010.04.28. 22:43:52

Zsozé és a catenaccio reneszánsza! :) A Barcát BEÁRAZTÁK! :D

BillyMack 2010.04.28. 22:44:13

@Eastbay1: jah ezt már mondtam.

Mit lehet várni egy ilyen embertől akinek ez az avatarja?:D:D

duran6 2010.04.28. 22:44:16

KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM KELL EZT AZ ÖNELÉGÜLT BARCÁT LÁTNOM TÖBBET A BL-BEN, ÉS A MÉG ÖNELÉGÜLTEBB SZURKOLÓIK ÖMLENGÉSÉT HALLGATNOM, KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZT HÍVJÁK POFÁRA ESÉSNEK..... HATALMAS GRATULÁCIÓ AZ INTERNEK!!!

Cadaver!! 2010.04.28. 22:44:29

Sírba visz a Barca ezekkel a kis-szögletekkel.

Milan - Juve utáni legérdektelenebb döntő fog következni.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.28. 22:44:36

Az utolsó tíz percet láttam végre, hála madbalee linkjének. Tényleg hála, mert az tetszett nekem, és így nem olyan keserű szájízű ez az este.

Piqué gólja lesnek tűnt (többször meg kéne nézni, mert a túloldalon mintha beragadt volna egy védő), Bojané viszont teljesen szabályos volt. José a végén az égre mutatott. Volt miért. Gratula az Internek, óriási az eredmény, amit elértek.

nalazo 2010.04.28. 22:44:38

Fel Madridba! Az Inter a legnagyobb király!

effberg 2010.04.28. 22:44:39

ennyire visszataszító és vérlázító dolgot még életemben nem láttam... egy örülő csapatra rányitni a locsolórendszert és vizespalackal dobálni egyszerűen mindennemű intelligencián aluli... minden barca szurkoló most legyen büszke magára... korszakos csapat... pff... korszakos bunkóság ... Inter, várunk Madridban

montipájton 2010.04.28. 22:45:06

@hererál: Nem mondom, ha Övrebö vezeti, megoldotta volna, tavaly semmivel sem volt kevésbé impotens a Barca az elődöntőben, mégis továbbment. Erre írtam, van igazság.

Meg amúgy is: az a csapat jutott tovább, amelyiknek érvényesült az akarata a párharcban.

Bede meg fogalmazza csak szépen át a Mourinhóról írottakat.)))

sh4d0w 2010.04.28. 22:45:10

@Great Cornholio: gratula, igazán szép szurkolás ez.

Az ilyeneket nem lehetne kimoderálni?

Tassadar 2010.04.28. 22:45:13

@rizla: naja asszem nem is nyitom meg a kommenteket többet...

balu11 2010.04.28. 22:45:15

az mennyire korrekt és elegáns, hogy fél perccel a lefújás után beindítják az öntözőrendszert, nehogy mán ünnepelni lehessen a pályán - sztem Busquets volt a szertárból...

Cadaver!! 2010.04.28. 22:45:18

@duran6: Rossz hírem van, ugyanis jövőre is ott lesznek.

Eastbay1 2010.04.28. 22:45:23

@rizla: Kezd nso-s lenni a színvonal.

capor_ 2010.04.28. 22:45:43

Hahaha. Nagyon nagy meccs volt, fantasztikusat játszott az Inter!!!!
Ezen a Barcan ez ellen az Inter ellen max Ovebro segíthetett volna...

giacinto 2010.04.28. 22:45:46

Gratulálok! Pazza Inter amala!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 22:45:48

@sh4d0w: Jártál már kocsmában, és néztél ott meccset :P

xenuka 2010.04.28. 22:46:30

Remélem a Bayern München 6:0-ra elkeni az Inter száját a döntőben, mert ez a beállunk védekezni 15-en undorító.

BillyMack 2010.04.28. 22:46:33

@rizla: jah hát ilyenkor lehet arcozni (great corhnolio vagy ki) meg most egyesülhetnek a Chelsea+Real szurkolók is...:D

capor_ 2010.04.28. 22:47:05

@Csöncsön:

Leszámítva Toure kezezésével indult, amit be is fújt a bíró :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 22:47:19

@Tassadar: Bruhahaha, neked ez a végkövetkeztetésed?

@effberg: Így igaz. A Barca most kimutatta a foga fehérjét. Undorítóak voltak és sikerült őket jó időre indexre tennem magamban.

SamS 2010.04.28. 22:47:26

@sh4d0w: Kéz volt te gyík. A kezéről pattant elé a labda. Azért ennyire ne legyél már elvakult.

montipájton 2010.04.28. 22:47:27

Inter-Bayern 1-1, góllövő Sneijder, ill. Robben, a hosszabbításban pedig jön Samuel. )))))

sh4d0w 2010.04.28. 22:47:36

@Great Cornholio: igen, de az a kocsma, ez meg nem.

bakító 2010.04.28. 22:47:49

Akkor ennyit az űrfociról és az űrlény Messiről.

Az egész meccs olyan volt mint a barbár túlerő ellen hősiesen védekező Római Légió harca.

Grat az Internek (holnaptól megint lehet őket utálni).

rexford 2010.04.28. 22:48:06

@BillyMack: Így örül egy interes.

Mourinhóból a végén kijött az Inter 40 éves frusztráltsága.

Domingo 2010.04.28. 22:48:14

Csak sikerül elvenni a Monaco - Portótól a legfosabb BL döntő címet. :)

Remélem ezután az lesz a módi, hogy minden valamire való támadni tudó csapat ellen 10 védővel készülnek majd.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.28. 22:48:20

most látom valdest, lehmann neve jutott eszembe.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 22:48:22

@Eastbay1: Azért ebben a néhol hihetetlen nagyképű Barca szurkolóknak is okuk van. Ez a reakció, ok és okozat.

rizla 2010.04.28. 22:48:35

@montipájton: ez a párharc az első meccsen dőlt el. ott lett volna esély nyílt játékra, nem sikerült élni vele. nyilvánvaló volt, hogy az inter a camp nouba a 0-0ért jön, ennél bölcsebbet nem is léphettek volna. emberhátrányban meg aztán pláne. ezt azért tehették meg, mert az odavágón jók voltak. sokkal jobb csapat ez, mint a tavalyi chelsea.

raja ram 2010.04.28. 22:48:35

victor valdez le akarta lökdösni a pályáról az ünneplő mourinhot (sky sport)

sh4d0w 2010.04.28. 22:49:05

@SamS: nem volt kéz, te gyík. Nézz utána a szabálykönyvben, mikor kell lefújni a kézhez érő labdát.

balu11 2010.04.28. 22:49:08

@Tassadar: azért te sem lehetsz nagyon büszke az előző kommentedre

rizla korrekt, azzal kezdte, hogy az Inter megérdemelte (és sajna a többiben is igaza volt)

Endoscope 2010.04.28. 22:49:08

@effberg: Szóról szóra egyetértek.. egy Inter-José szócserével. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 22:49:12

@sh4d0w: Bocs legközelebb öltönyt veszek és latinul fogok írni.

h492019 2010.04.28. 22:49:12

@xenuka: csak 10en voltak, öreg!

Titi120 2010.04.28. 22:49:41

És ami az egyik legdurvább, senki se sárgázta ki magát az Inter védelméből a döntőre. A Motta - Sztankovics cserével meg még nyernek is ...

rizla 2010.04.28. 22:49:50

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: én csak azt nem értem, hogy valahányszor kérek valakit, hogy mutasson nekem hihetetlenül nagyképű barca szurkolókat, csöndben van.
na, esetleg te mutatsz nekem egyet? vagy idézel valakit a párharc előttről? tényleg nagyon érdekel.

Strigo 2010.04.28. 22:50:55

2009 egy korszak volt :)

halihalo 2010.04.28. 22:50:56

@ZenZo: Ezt egyszer már halkan megjegyeztem, de akkor senki nem reagált. Mitől nagy edző pep?? Egy féle játék, a meglévő játékosokra, és ha EDZŐVEL találkozik, meghalt. Csak toporzékol a pálya mellett...
Ettől függetlenül ez volt az év meccse!!! Szép volt Inter no és José! :)

BillyMack 2010.04.28. 22:50:57

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Én nemtom, hol és ki a nagyképű itt az Nst-n (mármint úgy általában)?

rexford 2010.04.28. 22:50:57

@Everred: 160-170 centis embereknek nem nagyon érdemes ívelgetni.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.28. 22:51:09

@Csöncsön: Szerintem kezezés volt a gól előtt.

Amúgy grat Inter, én örülök, hogy továbbmentek. Idén se lesz BL címvédés. Kíváncsi vagyok kinek fog ez összejönni. (Illetve megélem-e :D)

Keelhaul 2010.04.28. 22:51:21

@rizla: tika, és ezzel gyakorlatilag ha a camp nou teljes közönsége szerény szent emberek gyülekezete, a barca szurkolótábora akkor is min. köcsög.

Domingo 2010.04.28. 22:51:36

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Elsősorban a Bayern miatt. A hányinger kerülget tőlük. A mai visszataszító játéka miatt csak azért nem hányok kettőnél többet az Interre, mert idén már megmutatták többször is, hogy megérdemlik a döntőbeli szereplést. De Bayern...

Tassadar 2010.04.28. 22:51:51

@Tassadar: Emellett el kell ismerni az Inter érdemét, de azt nem szeretem, ha olyan valamiért sározzák a csapatom, amit a másik csapat is ugyanúgy kihasznál...

qrshq5 2010.04.28. 22:51:57

Hál Istennek, hogy a Barcelona kiesett. A csodálatos Messi és a töbiek hol voltak?

Keelhaul 2010.04.28. 22:52:03

Örülök, hogy kiesett a barca, egyébként, nagyon alja volt a mai produkció. Egyébként Guardiola Qta el.

rizla 2010.04.28. 22:52:11

montipájtonnak és sporttársnak meg annyit, hogy a várható ujjongásuk és faszverésük nagyon vicces annak fényében, hogy szakértőként a barcát veretlenül várták bajnoknak, meg automatikus BL-döntősnek, és amelyik barca-drukker (a híresen nagyképű barca-drukkerek!) ezzel nem értett egyet, az nyilván szalonpesszimista volt.

sporttárs 2010.04.28. 22:52:16

Nem hittem volna, hogy hazai pályán, ennyi időt emberelőnyben játszva ennyi telik a Barcelonától. Ez semmi, nincs helyük a döntőben.
A meccs közel volt az élvezhetetlenhez a rettentő, ámde komoly helyzet nélküli egyoldalúság miatt.

Szezon közben mentek a poénok, hogy jézusom, mi lesz egy Bayern-Interen, asszem, először a negyeddöntők körül merült fel, hogy a két stabilan ellenszenves csapat közül ugyan kinek szurkolnánk. Hát, most összejött, ahhoz képest elég sokan örülnek neki. :))

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 22:52:28

Egyértelmű volt hogy nem jutunk tovább, nem volt benne a csapatban. Ha az Arsenal kicsit acélosabb talán már ott megfeneklünk.
Ennyi, nincs ezen mit szépíteni és nem kell túldimenzionálni. Űrfoci, korszakos csapat, vereség nélküli bajnokság, BL-címvédés, ezeket nem is Barca-fanok találták ki, hanem azok akik beálltak az ellentáborba. Istenem, most majd lehet mást utálni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 22:53:06

@Eastbay1: Pontosan, ez egy érv, ok és okozat.

@Tassadar: Te mit tettél volna a helyükben? 10 emberrel, mellesleg jogtalanul, nem húztad volna az időt? Ugyan már.

@rizla: Csöncsös megnyilatkozásainak egy jelentős része képes bicskát nyitni a gyengébb idegzetűek zsebében és bár én kedvellek, de a stílusod is gyakran utat adhat az indulatnak. Tika ignorálási szokásairól nem is beszélve, ami egyébként nekem szintén emberes. :)

Eastbay1 2010.04.28. 22:53:21

@rizla: Szerintem a tavalyi Cselszki jobb volt (nem azért mert most utálnom kéne az Intert). Bucira verhették volna otthon a Barcát, annyi helyzetük volt, a védekezést meg mindkét meccsen nagyjából ugyanolyan színvonalon lehozták mint az Inter most. Oké, persze a kiállítás sokat számít, de szerintem ma 11 a 11 ellen is ugyanez lett volna a játék.

Everred 2010.04.28. 22:53:34

@rizla: azt mondd meg nekem, hogy a Barcelonánál meg van tiltva az, hogy egyszerűen beadjanak egy szögletet? Muszáj körbejáratni? Engem ez nagyon idegesített, és én még nem is szurkoltam nekik, el tudom képzelni, egy drukker hogy felbaszhatja az agyát ezen.

Én nem hoztam volna le Ibrahimovicot. Messi, Xavi, Keita, Pedro - Ibrahimovic, Bojan, aztán hadd szóljon, nem kell félni a beívelgetésektől, nem büdös az. Mert így megint nem volt B-terv, jellemző, hogy akkor volt veszélyes a Barca, amikor Piqué fennragadt és volt a tizenhatoson belül egy magas, erős ember is, nem csak egész Aprajafalva.

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.28. 22:53:38

Most halt be a Digi. Lemaradok a rengeteg gólhelyzet ismétléséről. Ja, de nem is,. mert töketlen labadatologatás folyt 90 percig.
Lehet az Intert szidni a játék elrontásáért, de aki odahaza 60 perc emberelőnnyel nem tud mit kezdeni, az meg is érdemli a kiesést.

Zanetti BL-döntőre vezetheti ki a csapatát, maximálisan megérdemelte, hogy megkoronázza a pályafutását, az lenne az igazán szép, ha a kupát is a magasba emelhetné!

mándy 2010.04.28. 22:53:41

az internek két meccsből volt egy jó meccse, a barcának egy sem, ergo az inter jogosan a döntőben, de azért hihetetlen, hogy tudtok ÍGY örülni a barca kiesésének.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.04.28. 22:54:12

Hihetetlen. A tavalyi elődöntő eseményein máig csámcsognak, ha a barcások szidják a bírót. Ezt a kurva kéz-nemkéz (inkább afelé húzok, hogy nem volt szabálytalan) meg egy teljes évre elegendő indokot szolgáltat majd arra, ha a Barca javára téved valaki, akkor lehessen jusztifikálni.

rizla 2010.04.28. 22:54:24

@Keelhaul: egy ember=barca drukkerek?

"Örülök, hogy kiesett a barca, egyébként, nagyon alja volt a mai produkció."

a múltkori volt alja. ez a mai az internek rutinmunka volt sajnos. cambiassot ha maradona nem viszi ki, szerintem felesleges is elrepülniük dél-afrikába.

sporttárs 2010.04.28. 22:54:30

Amúgy az igazi szopás nem ez a Barcának, a BL-ben, elődöntőnél már nincs garancia a sikerre - az igazi szopás az lenne, ha a bajnokágot elbuknák. De mivel egy olyan hosszú sorozatban azért ki kell jönnie, melyik a legjobb, és kétszer verték a Realt, nem hinném, hogy sikerül elbukniuk.

És ha már a BL kapcsán leírtam: nem is lenne igazságos.
(A BL-ben is a két legjobb jutott a döntőbe a szezon egésze, de legalábbis a kieséses szakasz alapján szerintem.)

drosiii 2010.04.28. 22:54:47

Grat az internek megérdemelte, ahogy a szurkolóik is.

@sh4d0w: mondjuk a stamford bridge-n mit mondtál a fejmagasságban találkozó kéz és labda esetére?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 22:54:57

@Rico1: A Bayern aki keresztülment többek között a Juventuson és a megagiga Uniteden? Ők jobbak lennének mert szebb a mezük, kedvesebb a nevük? De ezt is annyiszor túlragoztuk már.

rizla 2010.04.28. 22:55:15

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: "a stílusod is gyakran utat adhat az indulatnak"

és ennek mi a faszom köze van a barca-drukker nagyképűséghez? áruld már el, könyörgöm. összevissza beszéltek, ez az igazság.
tényleg nso-szint már.

Leon Osman 2010.04.28. 22:55:43

A BArcelonások most drukkolhatnak a BAyernnek :D

lószerafin 2010.04.28. 22:55:51

@Everred: :)) Aprajafalva.

Zltatannal az volt a baj az hogy Piqué hatékonyabnak tünt támadásban mint ő a 70 millájával.

BillyMack 2010.04.28. 22:56:12

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: de te most kb. 3 embert írtál le, ide viszont vagy 10-en szoktak irogatni.

Titi120 2010.04.28. 22:56:25

@Interista:
Akkor ez elkerülte a figyelmemet.

Interista · http://calcio.blog.hu/ 2010.04.28. 22:56:34

egyelen összegző véleményt hadd mondjak:

EURÓPA LESZ**HAT!!! :DD
FORZA INTER!!!

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.28. 22:56:35

@rizla: ha messi lövése bemegy az elsőben, akkor a rutinmunka nincs meg. nem volt ez rutinmunka, hiába győzködöd a lelkecskéd ezzel. rutinmunka a stuttgart ellen volt.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.28. 22:56:58

@rizla:

+1

@Zsoca87:

Meg kell jegyeznem, hogy a papírzsebkendő nagyjából a Camp Nou ahhoz a sztrímhez képest, amin legalább az utolsó tíz percet láttam a meccsből, szóval nem biztos, hogy az én véleményem a legautentikusabb, mindenesetre én úgy láttam, hogy Tourét hason lőtték. Lehet, hogy ott volt a keze is, az is lehet, hogy hozzá is ért a labda, de ennél "leszorítottabb" testhelyzet nem létezik. Mindegy. Nem itt dőlt el. Az első meccset kellett volna kihozni 3-2-re; az várható volt, hogy EZT az Intert nem lehet két góllal megverni.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 22:57:02

Azért az nagyon vicces a számomra, hogy lesz egy döntő ahol Luis-José kerül össze. Egyik miatt még mindig van hogy sírva ébredek fel, a másikat szimplán ki nem állhatom.
Ilyenkor kinek drukkol az ember? (bár a MU-Chelsea döntőnél sem jutottam eredményre a mai napig sem)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 22:57:11

@BillyMack: Igen, hármat, akikkel amúgy az égvilágon semmi gondom sincs, csak hajlamosak ingerületet kelteni.

sporttárs 2010.04.28. 22:57:18

@Everred: És vajon ehhez semmi köze az edzőhöz?
Én nem tudom, de ebben a párharcban teljesen súlytalannak éreztem Guardiolát.

rizla 2010.04.28. 22:57:28

@Everred: passz. az első meccsen múlt, nem ezen. ez már veszett fejsze nyele volt az elejétől kezdve.

fraki 2010.04.28. 22:57:50

A véleményem a következő.

1. Piqué gólja elképesztően szép volt, és hátul mostmár én is úgy látom, hogy beragadtak, nem volt les.
2. Keita kezezése nem volt kezezés, ergó egy gólt elvett a bíró.
3. Alves beadásai lófosok.

halihalo 2010.04.28. 22:57:54

@csizsikpizsik: Nem vagyok olasz foci fan, de ebben az a szép, ami a lefújás után történt. :)
Egyébként páran már kérdezték korábban: Mit kellene 10 emberrel 3:1-es vezetésnél csinálni?

Eastbay1 2010.04.28. 22:58:00

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: De érted mi a probléma: egyrészt attól, hogy valaki türhe, attól még nem okvetlenül kell neked is türhének lenned. Másrészt, statisztikailag bizonyított tény, hogy pont ugyanolyan arányban fordulnak elő parasztok a Barca szurkerek között, mint az Inter (Madrid, Chelsea...) szurkerek között.

rizla 2010.04.28. 22:58:30

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: de ember, tényleg nem érted amit pofázok? hogy nagyképű vagyok, annak a barcához semmi köze, a barca kapcsán egész biztosan nem vagyok nagyképű. ha azt írod NAGYKÉPŰ BARCA DRUKKER, akkor az azt jelenti, hogy nagyképűség a CSAPATRA vonatkozóan.
hogy nagyképű vagyok ÉS barca drukker, az két külön dolog.

Everred 2010.04.28. 22:58:45

@lószerafin: hát ja, Piqué veszélyesebb volt, mint Zlatyi. De akkor meg tolja fel őt, vagy valami, csak csináljon valamit, mert ez a Jeffrén-Bojan-Messi-Pedro négyes Maicon, Samuel, Lucio, Zanetti és társaik ellen viccesen súlytalan volt. Néha bizony kell valami állat, akit nem nyomnak el, aki kitépi magát a védő kezéből, aki nem lép vissza, hogy üres területen kapja a labdát, hanem várja középen és megverekszik érte. Na, ilyen nem volt ma. Ma sem.

balu11 2010.04.28. 22:58:58

@rizla: vagy legalábbis haza ne nagyon akarjon/merjen menni egy darabig... Cambiasso az a játékos nálam, akit sem a csapatai, sem a nemzetisége, sem a posztja miatt elvileg nem "kellene" különösebben kedvelnem, mégis most már hosszú évek óta csak csodálni tudom a játékát - nincs olyan az elmúlt 3-4 évben, aki nála stabilabban és folyamatosabban hozná a világklasszis szintet

ha valaki, ő megérdemelte a döntőt (és persze Zanetti hasonlóképp')

Chicagoi 2010.04.28. 22:58:59

Grat az Internek.

El se olvasom a kommenteket, mert látom rekord lesz és megy a fröcsögés.

Tassadar 2010.04.28. 22:59:10

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: pff és a maicon amit bevágott, mikor még 11-en voltak a pályán?
sergioval együtt küldtem volna követ törni szibériába...

fraki 2010.04.28. 22:59:19

Jahogy az nem is Keita volt. Akkor meg pláne nem volt kezezés ;)

rizla 2010.04.28. 22:59:26

@imici77: "hiába győzködöd a lelkecskéd ezzel."
: DDDDDD

úristen. na szerbusztok.

BillyMack 2010.04.28. 22:59:45

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: jó ezt aláírom (főleg Tikánál), de ne általánosítsunk.

Domingo 2010.04.28. 22:59:55

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ez ellen a Juventus ellen nem egy nagy mutatvány teresztülrobogni, a United pedig csakis magának köszönheti, hogy akkora rutin mellett olyan amatőr módon játszottak a németek ellen, akik köszönték szépen, ki is használták az angolok hibáit. Na de hogy azért harcoljanak, hogy Európa legjobbjaként emlegessék őket? Na ne. :D

Strigo 2010.04.28. 23:00:29

@at the beginning a fish: a jó öreg Scholes már tavaly megmutatta, mit érdemel ez a színészpalánta: www.youtube.com/watch?v=W66JLyOAt7g

Everred 2010.04.28. 23:00:34

@sporttárs: én is valami ilyesmire próbálok célozgatni, hogy biz teljesen tehetetlen volt.

Mondjuk valahol az is necces, hogy a címvédőnek egy Bojant és egy Jeffrent kell becserélnie, ha támadásban kezdeni akar valamit.

sporttárs 2010.04.28. 23:00:45

@rizla: Te milyen sudribunkó tudsz lenni, ha kiakadsz. (Copyright benito) :)))

De remélem, ha elolvasod a kommenteket, legalább magadban elnézést kérsz.
(Kérdezted a nagyképű Barca-drukkereket? Hm, a nagyképűség és a másoknak rendre célzott kioktató beszólások olyan nagyon nem is állnak távol egymástól. Ilyen traumák után megértem, de neked nem kellenek hozzá ilyenek. :) )

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 23:00:48

@halihalo: Legalább egyszer átlépni a felezővonalat hogy úgy látszódjon mintha...

Domingo 2010.04.28. 23:00:54

Azért remélem a Sikoly c. kép Busquets változata megvan mindenkinek. :D

r_magpie 2010.04.28. 23:01:00

nem sok esélye volt a barcának, a szoros összesítés meg az utolsó 6 perc ellenére ez sima volt. sajnálom, hogy csak 6 percig szórakoztunk jól. viszont Pique gólja nekem eddig az év megmozdulása!

semlegesként egyébként nagyon fura olvasni ezt a sok pszichopata, frusztrált barcagyalázást

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.28. 23:01:12

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Ha tudsz mutatni egy olyan kommentet, amelyben nagyképű voltam, akkor a magam részére ezt elismerem; de ha emiatt általánosítasz minden Barca-drukkerre, és emiatt UTÁLOD a Barcelonát, akkor ahhoz csak gratulálni tudok.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 23:01:29

@Eastbay1: Én nem is voltam szerintem türhe és nem pártolom senkiét. Csak jeleztem, hogy objektíven nézve nem meglepő az ilyen érzelemkinyilvánítás, pláne akkor, ha az egy ezerszer orálisan fixált csapat.

@rizla: Tényleg nem érted, hogy ha társítanak valakihez egy tulajdonságot és tudják mellesleg, hogy kinek drukkol, akkor azért némileg összekapcsolódik?
Nem akarok én balhét, mert nekem nincs ezzel gondom, veled meg pláne nem, de ez is az egyik oka a sok nem túl elegáns megnyilvánulásnak.

montipájton 2010.04.28. 23:02:31

@rizla: Mondanám, hogy egy Mourinhóval voltak jobbak a tavalyi Chelsea-nél, de hát ott meg Hiddink ült a padon... 179 percig ők is megcsinálták, amit akartak, igaz, nem mutattak olyan támadójátékot, mint az Inter az első meccsen.

xenuka 2010.04.28. 23:02:52

A Barca ma fantáziátlan és tehetetlen volt. A gól meg lesgól volt.

Eastbay1 2010.04.28. 23:03:17

@dickinson: Tök felesleges, azon rágódni, hogy kéz vagy nem kéz. Hosszú távon (illetve manapság már rövid távon is) úgyis kiegyenlítik egymást a bírói tévedések.
Eddig egyébként azt hittem, hogy mostanában szarabbak a bírók, mint mondjuk 20-30 éve, de rájöttem, hogy jobbak. Csak a 34627194 kameraállás miatt tűnik úgy, hogy hülyék. Pedig manapság sokkal több necces helyzetet kell megítélniük mint korábban, és egész jó százalékban találnak is.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.28. 23:03:32

@xenuka: nem volt les, kikockázták a tv közvetítések során

r_magpie 2010.04.28. 23:03:38

amúgy Bojan becserélése egy Samuel-Lucio-Zanetti-Cambiasso darálóba óriási vicc volt (mégis ott volt a fején a gól)

Sath 2010.04.28. 23:04:24

Grat az internek, megérdemelték a 2 meccs alapján.

Viszont:
"Nem túlzás, a világ jelenlegi legjobb csapatai jönnek. Csak ma, csak neked, csak nálunk, Chuck Norris.

Csak az nem derült ki, mi van ha a 2 legjobb csapat megmérkőzik, ugyanis a bíró mind2 meccsen minősíthetetlen volt, és döntő hibákat vétett, mind2 oldalra.

De megérdemelt a továbbjutás, mert a Barca idei szezonjának 2 legrosszabb meccsét játszotta.

Egy dolgot nem fogok soha elismerni, hogy ez Mourinho zsenijének köszönhető.

Nekem ne mondja senki, hogy a Messi lővésénél, Mourinho miatt csinálta meg Cesar a szezon védését, illetve hogy Mourinho miatt nem cselezett le 1 az 1-ben Messi senkit 180 perc alatt.

A Internek minden bejött 180 perc alatt, a Barcának semmi, de tavaly viszont mindenhol minden összejött, ez az élet rendje.

montipájton 2010.04.28. 23:04:25

@rizla: Vállalom. Van pár tucat "szakértő" az NST-n, aki különböző csapatokkal kapcsolatban különböző, később tévesnek bizonyuló jóslatot tesz. (Meg olyan is, aki nem.)) )

Ha ez nálad faszverés, hát az. Továbbiakban nókomment.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 23:04:43

@Tassadar: Miután Messi kiverte volna a fogaid, majd megpróbálta volna veled lerombolni a táblákat, kis pihenőt nem kértél volna? Szerintem ez az ő helyzetében a legkevesebb.

@BillyMack: Nem tettem, csak mint fentebb is írtam, bár nem értek vele egyet, de be kell látni, hogy oka van.

@Rico1: De ha egyszer eljutottak oda, ahova és te sem vonod kétségbe hogy joggal, akkor azonkívül, hogy neked antipatikusak, mi a gond velük?

@Csöncsön: Nézd, veled sincs semmi gondom, de eklatáns példája mindennek például az, mikor Dinho egy sima passzát az egész Zidane életmű fölé emelted.

1116001 2010.04.28. 23:04:51

Még sorsoláskor valaki viccesen benyögte itt, hogy inter-bayern döntő lesz. Ki volt az?:)
Szeretném elkérni tőle az eheti nyerőszámokat:)

rizla 2010.04.28. 23:04:58

@sporttárs: akkor újra elmagyarázom.
nagyképű barca drukker jelentése: barca drukkerként nagyképű. tehát pl "simán kiverjük az intert", "az arsenalnak esélye nem lesz", stb, stb. ha ilyesmikkel lenne tele az nst, elfogadnám a véleményt, de nekem nem úgy tűnik, hogy így van.

"De remélem, ha elolvasod a kommenteket, legalább magadban elnézést kérsz. "

miért kéne elnézést kérnem? mert elkeserít, hogy kb ez a szint megy itt, mint az nso-s kommentekben? olvasd vissza duran6 elélvezését, meg a többit.

"a nagyképűség és a másoknak rendre célzott kioktató beszólások olyan nagyon nem is állnak távol egymástól. "

fogd fel: a barca kapcsán nem vagyok nagyképű. általam idiótáknak gondolt emberekkel az vagyok. hidd el, ehhez nem kell a foci háttérnek.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: tényleg nem érted, hogy a nagyképűségem teljesen független a csapattól? iszonyatosan nagy faszság, amit mondasz, BOCS.

Mala Suerte 2010.04.28. 23:05:26

@Eastbay1: ...és régen nem is színészkedtek ennyit a játékosok szerintem. Egyébként ha valamiben, ebben mindenképp a világ 2 legjobbja csapott össze ma este. :))

BruceWayne 2010.04.28. 23:06:11

Egy ilyen kurvakemény munkanap után egy ilyen kurvakemény meccs...... hát nem volt egyszerű átvészelni! megvan a továbbjutás, megérdemelten, ennyi a lényeg. (ahogy nézem itt meg kommentrekord volt?)

krai 2010.04.28. 23:06:15

@imici77: én úgy láttam hogy les volt...

rizla 2010.04.28. 23:06:20

@montipájton: nem, ez nem faszverés. csak úgy kárörvendeni, hogy közben igazából mást vártál, az elég ellentmondásos. ha meg a barca jut be, akkor "na ugye megmondtam"?

Everred 2010.04.28. 23:06:47

@dickinson: tekintve, hogy az interesek a sípszó hallatán megálltak, szerintem egy kicsit utolsó szalmaszálba kapaszkodás-íze van, ha a meg nem adott gólra hivatkozik bárki is.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.28. 23:06:50

@imici77: les volt. én úgy láttam. a többi fotosop... :)

sporttárs 2010.04.28. 23:07:23

Majd ha a Barcelona játékát remekül értő szakemberek kellően lehiggadtak, őszintén elemezzék már ki, az alapvetően változatlan állományú tavalyi mindentnyerő csapat idén miben más? A rendkívül sokszor emlegetett hat címből négy (kupa, BL, utóbbi miatt Eu. Szuper-kupa, klub vb) már biztosan ugrik. Nem lehet, hogy csak az bizonyosodik be, annyi minden múlik nüanszokon?

És ez esetben nem lehetne belátni, mégis túlzás volt a korszakozás?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 23:07:44

@rizla: Igen, független, de attól még talán nem véletlen hogy sokan joggal társítják a csapathoz nem? Itt egy Barca drukker és nagyképű. Összekapcsolódik. De hagyjuk, e tekintetben nem értjük egymást, nehogy megváltozz. :)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.28. 23:08:04

Messinek meg nem volt 1-1 szituja. csak 1-3, minimum.

rizla 2010.04.28. 23:08:07

@Sath: messi lecselezett embereket, csak nem ment a csapat vele semmire, mert utána vagy nem tudta hova passzolni, vagy messzire pattant tőle, és elvették. az inter szervezett, tudatos.
és lehet, hogy cesarnak óriásit kellett védenie messi lövésénél, de az a lövés sem ziccer volt ugye. pont az ilyen villanások hárításához tartják a kapust.

pytho 2010.04.28. 23:08:22

a ma este jelmondata akkor is: "az nem volt kéz"
(szerintem nem volt)

kedves cimborának február elején azt mondtam, hogy a Bayern nyeri a bl-t. nevetett.

lehet hogy igazam lesz?? :)

halihalo 2010.04.28. 23:08:33

@Csöncsön: Fent ültek az interes szurkerek...

Eastbay1 2010.04.28. 23:08:41

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: De nyilván nem a Barca szurkerek szopták a saját f@szukat. Te (meg még itt egy páran) beleestetek abba a tipikus hibába, hogy hagytátok magatokat felheccelni a média és a hülye emberek által. Bekajáltátok ezt az űrfocis baromságot, meg hogy a Barca egy Oscar-díjas társulat, aztán elhatároztátok, hogy ők a rosszak, az Inter meg a jó. Közben meg lehet, hogy 5 éve ugyanígy fújtatok a Chelseare...

Everred 2010.04.28. 23:08:42

Ugye nem csak én nem tudok olyan emberről, aki három BL-döntőt is gólt szerzett?

Eto'o lehet az első, asszem.

Endoscope 2010.04.28. 23:09:19

@montipájton: Cambiasso asszisztjából... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.28. 23:09:25

@krai: mondom, kikockázták, behúzták a vonalakt, elforgatták a gyepet, megállították a játékost, xxi. századi technológiával, ahogy a snookerben szokták

montipájton 2010.04.28. 23:09:36

@rizla: Ja. De ezt meg csinálja még nagyjából hatmillió szurkoló. Kárörvend időnként.

Hozzáteszem, én most majdnem kizárólag a tavalyi Chelsea-elleni igazságtalanság miatt kárörvendek, egyébként hullamindegy volt, ki lesz a döntőben. (Csak majdnem, mert azt valahogy nem akartam, hogy pont a Bernabeuban ünnepeljen a Barca, fene se tudja, miért.)) )

sporttárs 2010.04.28. 23:09:40

@rizla: Azért mások fejébe nem kéne már belelátni.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.04.28. 23:09:53

@Everred: @Eastbay1: nem is én vitatom, csak egy jóslat: erről fog szólni a következő egy évünk.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.28. 23:09:53

@Everred:

Guardiolának nincs mit fölróni. Eddigi pályafutása során 9 sorozatban indult el a csapata, ebből 6-ot megnyert, és most a másodikat nem. Azt szerintem eddig is tudtuk, hogy nem fogja élete összes sorozatát megnyerni. Az alapján a 10+5 perc alapján, amit a maiból láttam, nem vallott szégyent most sem a Barcelona. Van olyan, hogy egy tíz emberrel csak és kizárólag a védekezésre koncentráló (egyébként világszínvonalú) csapat védelmét csak a 84. percben sikerül föltörni. Meg olyan is, hogy amikor másodszorra is sikerül, akkor a játékvezető visszafújja a gólt.

rizla 2010.04.28. 23:10:16

@sporttárs: "És ez esetben nem lehetne belátni, mégis túlzás volt a korszakozás? "

aki korszakozott, az majd belátja. erről szerintem kérdezd benitot, vagy heinrichet, ők írták, hogy korszakos csapat.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: szerintem nagyon gyenge, amit most művelsz, légből kapott érvelés, erőlködés. ha én nagyképű vagyok most veled (igen, az vagyok), de ha azt írom a meccs előtt, hogy bár a barca nyer, de az inter megy tovább (jé, tényleg), vagy az egész párharc előtt, hogy 50-50 az esély, akkor én egy nagyképű barca drukker vagyok?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 23:10:37

@Eastbay1: Eddig a meccsig nekem nem volt gondom a Barcával és talán nem teljesen reálisan, de a színészgyerek, főleg a kis kitekintésével fetrengés közben, hihetetlenül kiverte nálam a biztosítékot.

Leon Osman 2010.04.28. 23:11:13

én nem láttam, de les volt.

Sath 2010.04.28. 23:11:24

@krai: Legalább neked is megadatik valami öröm ebben az életben.

rizla 2010.04.28. 23:12:10

@montipájton: nekem semmi bajom nem lenne a kárörvendésetekkel, esküszöm, ha közben nem akarnátok egyben objektív szakértők is lenni. és ha nem kötnétek bele abba is, ha valaki speciel egyáltalán nem nagyképű a barca kapcsán. ilyen van rajta sapka nincs rajta sapka koncepció alapján működik ez, persze inkább sporttársnál, bocs, már megint összemostalak titeket.

halihalo 2010.04.28. 23:12:32

@xenuka: Persze, mert José helyében inkább emberhátrányban támadtál volna, és szépen meghalva 6:0-lal kiesel. Igaz?

báró Leopold 2010.04.28. 23:12:44

@Everred: ha csak BL-t veszünk, akkor tényleg Eto'o lehetne az első, ha VVK-t is számítjuk, akkor többen is megcsinálták

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 23:12:46

@rizla: Igen, akkor te egy nagyképű ember vagy, aki Barca drukker. Ne magyarázd megint meg, hogy nem nagyképű Barcás, hanem nagyképű ember, aki Barcás, mert értem. Te viszont nem, amire eredendően céloztam. De miért nem fejezzük be? Aláírom, lehet hogy rosszul gondoltam.

sporttárs 2010.04.28. 23:13:07

@montipájton: Hát, így meg Robben vagy Sneijder fog ünnepelni a Bernabeuban, nekik ez lesz olyan, mint a Barcának lett volna. Remélem, Perez is nézi. Ja, meg Pancho Sanza. :))

Mourinho vs Van Gaal, Inter vs Bayern - nem a szimpátiatüntetésektől fog megbénulni Madrid forgalma, az biztos. :))))

rizla 2010.04.28. 23:13:10

@Sath: pedig teljesen igaza van.

Eastbay1 2010.04.28. 23:13:16

@matthe07: Régen jóval többet színészkedtek, csak nem derült ki sok esetben. Nagytesó (kamera) mindent lát. Egyre inkább azon a véleményen vagyok, hogy nem hogy gólkamera ne legyen, de mondjuk max 5 kamerával lehessen közvetíteni egy meccset. A bíró szava meg legyen szentírás, mint a rugbyben.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 23:13:19

@sporttárs: Hát még nem vagyok higgadt, de:Te láttál már focit vagy ez volt az első meccs? Nűanszokon múlik? Igen te okostojás. Nűanszokon múlik. Bepördül a labda, sikerül a csel, bemegy a ziccer, stb. Nem jött most be, szarba csaptunk.
Egyébként ha a Barca nem korszakos akkor mi van? Esik az Uefa-részvény árfolyama? Felbukkan a Titanic? És ha nekem akkor is az ha idén semmi, jövőre meg a kiesés ellen harcolunk akkor?

nalazo 2010.04.28. 23:13:26

Messi játszott? Mert hogy nemigen vettem észre.

sporttárs 2010.04.28. 23:13:41

@rizla: Én nem akarok objektív szakértő lenni ezen a blogon.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 23:13:42

Ja és nem vagyok kárörvendő egy percig sem, csupán ezen a meccsen nagyon megérdemelte az Inter a továbbjutást.

csak a tények kedvéért 2010.04.28. 23:14:02

@Schweini:
Nem tudom, hogy Ricónak mi baja az Inter-Bayern döntővel, az enyém viszont ugyanaz, mint annak idején az Edberg-Lendl meccsekkel. Olyan izé.

Csak a tények kedvéért: húha jó teniszezők voltak mindketten, de az egymás elleni meccsük nem olyan cucc, ami az ünnepi asztalra való

Gabez 2010.04.28. 23:14:14

A francba, kikaptunk.

Eastbay1 2010.04.28. 23:15:48

@rizla: Ez egy tipikus lúzer hozzáállás: mindig annak szurkolunk aki az első vagy aki vezet:) Aztán meg utólag megy az okoskodás.

rizla 2010.04.28. 23:16:23

@nalazo: játszott, voltak lövései, meg egy gólpassz értékű labdája bojannak. nem hiszem, hogy őt kéne elővenni. ibrahimovic pl mit is csinált?

sh4d0w 2010.04.28. 23:17:01

@drosiii: azt, hogy az a 11-es, amit befújnak. Netalántán emlékeztesselek rá, hogy a londoniak 60 percet játszottak emberelőnyben és eszük ágában sem volt bevinni a kegyelemdöfést?

sporttárs 2010.04.28. 23:17:13

@csizsikpizsik: Természetesen te azt gondolsz, amit akarsz. Gondolom, amikor a hat cím kapcsán büszkélkedtél, akkor is sokszor beláttad ezt a nüansz-dolgot.

halihalo 2010.04.28. 23:17:14

@Rico1: Ez a bayern sokkal "szerethetőbb", mint bármikor korábban SZVSZ. Mondom ezt angolosként. És igenis lehet jó meccs, azért mert nem lesz ott a legjobbnak kikiáltott 4-ből egy sem.

rexford 2010.04.28. 23:17:23

@krai: Miért vagy ennyire setét?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.28. 23:17:34

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Nem akarok leragadni ilyeneken, de túl azon, hogy az a komment nyilvánvaló túlzás volt, olyan, mintha te azt írnád le, hogy Di Canio egyetlen megmozdulása többet ér, mint a Totti-életmű (ami ugyebár szubjektíve igaz is lehet), annak a kommentnek volt azért előzménye az NST-n (a teljesen mértékeket vesztett Zidane-hájp).

Mindenesetre továbbra is tartom: ha én emiatt nagyképűnek neveztetem is, MINDEN Barca-szimpatizánsra általánosítani, és emiatt utálni a Barcelonát, igen méretes butaságnak tűnik. Akkor utálj inkább engem, annak több értelme van.

@sporttárs:

Minden siker nüanszokon múlik. Hat siker nem múlhat nüanszokon.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.28. 23:17:50

@sporttárs: a korrektség jegyében jelzem, hogy ÉN korszakoztam, és rizla vitába is szállt velem a kijelentést illetően.

Eastbay1 2010.04.28. 23:18:02

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nézzél többet meccset. Ne csak BL-t, sima mezei bajnokikat is novemberben. Csodálkozni fogsz hány ilyen "fetrengek, de alig bírom visszatartani a röhögésemet" produkciót bemutatnak világszerte.

xenuka 2010.04.28. 23:18:24

@imici77:
A grande tv-n néztem a neten a Sport TV 1-et full hd-ben, ők is kikockácták a gólt is és a kezezés miatt meg nem adott gólt is.

Ők arra jutottak, hogy lesgól volt és nem volt kezezés - én egyetértek velük.

De minden nézőpont kérdése.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 23:19:05

Ibra hibája az egész, Ha Eto'o még Barcelonában lenne ők jutnak be.

krai 2010.04.28. 23:19:18

@rizla: ezt így adom, az inter kb 3szor jobban járt az Eto'o -Ibra cserével mint a Barca,

Mellesleg meglátásom szerint elég fogalmatlan volt az egész barca, szépen körbepasszolták a védelmet, sehol egy jó beindulás, vagy valami távoli bomba, megérdemelten estek ki...

Eastbay1 2010.04.28. 23:19:59

@csak a tények kedvéért: Miért, van olyan teniszmeccs, ami lázba hoz bárkit is? Már azokon kívül, akik játszák:)

sporttárs 2010.04.28. 23:20:08

@Csöncsön: Utolsóhoz: igen, ez így van. De a hat sikerből eleve kettő egy harmadik függvénye, és kicsit túl sokszor lett ajnározva ahhoz képest, mennyit ért valójában.
(A Barcelona idei teljesítménye sem nüanszokon múlik, de valamiért mégsem olyan sikeres, mint a tavalyi, pedig nem gyengültek, erre várom a magyarázatot.)

balu11 2010.04.28. 23:20:21

@Csöncsön: ez most komoly? Tényleg vétlen az edző a kiesésben, egy maximum ugyanolyan játékerejű (de inkább gyengébb) ellenfél ellen? Több mint egy óra emberelőnnyel? (Ráadásul mondod mindezt úgy, hogy nem láttál min. 80 percet...)

Hmmm..., érdekes.

xenuka 2010.04.28. 23:20:26

@halihalo:
Ez volt a jó taktika az Internek, de attól még én a támadó focit szeretem.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 23:20:51

@sporttárs: Igen, pontosan. (magyarként éveket élve Németországban megtanulod hogy van nűansz, amikor minden focis program utáni sörözésen a köcsögök az ellenünk szerzett vb-címet az orrod alá dörgölik)

Sath 2010.04.28. 23:20:54

@rizla: kötekedni lehet, de döntő helyzetben, mikor szemben állt valakivel, nem ment neki, sem ma, sem múlt héten.

Amikor meg Ibra visszasarkazta neki, akkor cselezni akar lövés helyett...

Fos volt a lövését leszámítva, mind2 meccsen.

Ettől még ugyanaz, az általam imádott futbalista, mint volt, csak bebizonyította, hogy van szar napja, nem is egy...

halihalo 2010.04.28. 23:20:54

@Eastbay1: +1
annyi kiegészítéssel, hogy 11-11 ellen talán marad a 0:0, vagy 1:1 esetleg. Sokat számít az ilyen felállásban, hogy mondjuk kb. 10-15%-kal többet kell futni.

krai 2010.04.28. 23:21:07

@rexford: Világosíts fel Mr FÉNY...

Ferguson 2010.04.28. 23:21:24

Nem értem, h guardiola miért nem hozta be henry-t és miért jeffren-el meg bojan-al bohóckodott. Henry legalább párszor rászúrta volna a balösszekötő helyéről. Az is vicces, h egyedül keita próbált messziről lőni, de neki nem ment. Xavi miért nem tűzte meg néha messziről. Oldalról se nagyon tudták beadni a labdákat, a játék nagy része abból állt, h passzolgattak középen a kaputól 25-30 méterre. A barca megint szépen akart játszani, pedig ilyenkor azt kell csinálni, h minden helyzetből lőni kell a labdát kapura v. adni be az ötösre, hátha megpattan, lepattan és az emberelőny miatt talán egy barcás ért volna oda előbb. Mellesleg az inter új fogalmat adott annak a szónak, h masszív...

Mala Suerte 2010.04.28. 23:21:34

@Eastbay1: Én meg azon, hogy vezessék be a színészkedés utáni eltiltásokat, mert az sokszor teljesen tönkre tud tenni egy meccset. Egyébként ha Guardiola tényleg annyira jóban van a spílereivel, ismeri őket, szívén viseli a sorsukat meg minden, akkor miért nem tud rászólni erre a tetvedék Busquets-re, hogy "hé srác, azért ezt talán már mégse kéne"? Mert több mint undorító, amit művelt...

drosiii 2010.04.28. 23:21:48

@sh4d0w: Szóval akkor az kezezés, amit befújnak nem? (csak ezért hoztam elő azt a meccset, hogy észrevedd mennyire következetlenül irogatsz most.)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 23:21:55

@Eastbay1: Igen, de ettől még lehetek dühös a Barcára IS, nem?

@Csöncsön: Nem utálok én senkit, téged pláne nem, csak hajlamos vagy vitatható dolgokat mondani, amivel nekem nincs bajom, de többeknél képes kiverni a biztosítékot. Szerintem Zidane esetében nincs túlhájpolás, minden kevés őt méltatni, de ez személyes vélemény.
Na meg hogy Di Canio egy mozdulata többet ér mint Totti életműve, axiómákat szóba se kell hoznod. :)

duran6 2010.04.28. 23:22:19

@rizla: nem tagadom, boldog vagyok és hót nyugodt ezekben a pillanatokban, s tod' mér rizla? Hát azért mert undorító volt nézni a barca bl meccseit: a soros ellenfelek összeszarták magukat a barcától, megteremtve az illúziót, hogy a barca verhetetlen űrfocista alakulat meg faszom.... AZTÁN, a bírok nem mertek a barca ellen fújni (hadd ne hozzam a példákat....pl. a mai lesgól????) mer szent grál a csapat meg Platini nem fog neki örülni meg faszom.... AZTÁN, a borotvált lábú barca játékosoknál nagyobb színészgépeket nem hordott hátán a Föld!!! Az ember egyszerűen lecsapta volna őket mikor nekiálltak fetrengeni meg bírót letámadni a kedvező ítéletért (Alves, Messi).... ÉS MÉG CSODÁLKOZNAK A BARCÁSOK HOGY KEDVENC CSAPATUKRA OLYAN UNDORÍTÓ ÉS MOCSKOS JELZŐKET RAGASZTANAK??????? Ugyan kérem, ne legyünk már önámítóak... Magunkba kéne nézni!!!!
És igen tisztelt(?) rizla, kurvára nem vagyok bedurranva, mint mondtam boldog és nyugodt vagyok, mert helyre állt a világ rendje, a sors IGAZSÁGOT szolgáltatott! és pont.

rexford 2010.04.28. 23:22:57

@krai: Nem jársz messze az igazságtól :) Az a baj, hogy menthetetlennek tűnsz.

Adriano87 2010.04.28. 23:23:19

@halihalo:

emberhátrányban csak ezt tudta játszani az Inter.

montipájton 2010.04.28. 23:23:32

Piquet megoldása egyébként káprázatos volt a gólnál, ügyetlen hátvédje. )))

Lesz itt az utózöngék közt megint üzengetés, mutogatás, a Barca-jáétkosok egynémelyike (pl. Xavi...) már korábban is nehezen viselte a kudarcokat, de ha korrektül nézik az egész párharcot, nem mutogathatnak senkire. Szerintem Guardiola sem fog.

sporttárs 2010.04.28. 23:23:48

@_benito: Pedig az akkor egy objektív korszakozás volt. :) Szerintem se volt igazad, amíg nincs a BL-ben címvédés, egyetlen csapatra sem fogom mondani. Aki mindig jól jön ki a nüanszokból, az a korszakos. :))

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 23:23:59

@sporttárs: Gyengültünk, pl. Henry elaggott, Ibra egy rakat szar, Etoo-t kirúgtuk, Bojan cserebere, Iniesta többet sérült mint nem, az ukrán hátvédbeszerzésünk vicc, még valami?

Stiel 2010.04.28. 23:24:15

@duran6: ez a komment mókás... de te nem vagy bedurranva. Á, nem. :)

krai 2010.04.28. 23:24:21

@rexford: és ezt két sorból megállapítottad? ügyes vagy:))

Eastbay1 2010.04.28. 23:24:37

@rizla: Most ne verd már Ibrára a vereséget. Ez Pep sara egyértelműen. De nyilván nem várható el tőle, hogy 2 év vezetőedzői tapasztalattal a háta mögött túlokoskodja Mourinhot.

duran6 2010.04.28. 23:25:07

@Stiel: kösz, jó kedvem van... Asszem van is okom rá... :DD

Everred 2010.04.28. 23:25:14

Na, játsszunk korszakoscsapatosat akkor, látom, igény van rá.

Szóval, a 2000-es évek egyetlen korszakos csapata a Manchester United, mert csak mi tudtunk címvédőként a következő évben BL-döntőbe jutni. Ennyi, mehet mindenki haza, utolsó lekapcsolja a villanyt.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.28. 23:25:37

@duran6: másik példa a nemlesgól mellett?

(rizla, Téged védelek, látod?:))

rizla 2010.04.28. 23:26:05

@sporttárs: egyébként a válasz a kérdésedre kb az, hogy tavaly az apró dolgok is klappoltak, volt szerencse, szerencse bíróval, szerencse a sérülésekkel, volt egy tökéletes nagyságú és minőségű keret, volt frissesség, volt éhség.
az idei barcelona is egy kiváló csapat, amelyik remek szezont produkál, de egy triplázós/duplázós idényhez még ennél is több kell.

@Sath: "csak bebizonyította, hogy van szar napja, nem is egy... "

erre te most jöttél rá? ettől még a jobbak közé tartozott a mezőnyben. felesleges irreális elvárásokkal hozzáállni.

Ferguson 2010.04.28. 23:26:19

@duran6: szerintem felesleges azért ilyen erős párhuzamot vonni a barca és az itteni szurkolói között. Egyszerű mezei emberek vagyunk, semmi több. Ha most a united esett volna ki így, akkor te (mi) kapnád a fejedre ugyanezt...

montipájton 2010.04.28. 23:26:34

Ja, a döntő maga lesz a dögunalom, José ott azért nem fogja meglépni a háromcsatáros-letámadásos-csakelőre!-focit.

És együtt anyázik majd a tévé előtt MU és Barca-drukker, hogy "miért nem mi, miééééért?"...))))))

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 23:26:36

@duran6: Szerintem menj aludni, az általánosban 8kor már a padban kell ülni...

Eastbay1 2010.04.28. 23:26:43

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Legyél:) De ennyi erővel lehetsz dühös az egész világra is, szóval sok értelmét nem látom.

rizla 2010.04.28. 23:26:56

@Eastbay1: nem vertem ibrára. ugyanezért messire is felesleges, de páran máris elkezdték.

halihalo 2010.04.28. 23:27:24

@csizsikpizsik: Etoo majdnem gólt lőtt a szögletzászlótól (na jó, a tizenhatos vonalától az alapvonal mellől). Amúgy kb. a 70. percig 1:0 volt a kaput eltaláló lövések száma. Ezt nem nevezném szép és heves támadásnak semmilyen szinten.

calciomax 2010.04.28. 23:27:25

Gardiola lehozza Ibrat? Henry a padon marad? Hat ki ez? Ez sztar edzo????? Senki nulla!!!!!!!!!!!!!

Endoscope 2010.04.28. 23:27:26

@Everred: És a Puskás-féle Real is korszakos volt. (Csak, hogy nekünk madridistáknak is jusson mán' egy kis dicsfény meg korszakozás). :)

Stiel 2010.04.28. 23:27:29

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: 'amivel nekem nincs bajom, de többeknél képes kiverni a biztosítékot.' Akkor miért te reklamálsz érte, fogadatlan prókátor úr? Kicsit olyan benyomásom van ezzel a minden kommentedben ismételt 'de én persze nem'-mel, mintha dugni is szeretnél, meg szűz is maradni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 23:27:42

@Eastbay1: Ilyen kispadra kitekintek féle bohóckodás ritkán van, ez kritikán aluli, ennyire ne gondold alávalónak a focit. :)

csak a tények kedvéért 2010.04.28. 23:27:56

@Eastbay1:
Ezt még akkor volt, amikor azt hittem, hogy van sport a focin, bokszon meg a gombfocin túl is.

Csak a tények kedvéért: tényleg régi ügy, a Liverpool még több bajnokságot is nyert utána

balu11 2010.04.28. 23:28:18

ja, és hogy a mai nap se maradjon beárazás nélkül, gondolkodjunk el csak, hogy az Eto'o+40milla hány Ibrát is érne mondjuk ma...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 23:28:31

@Stiel: Nem reklamáltam. Olvasd el feljebb és meglátod miről volt szó.

Ferguson 2010.04.28. 23:28:31

@Everred: igaz, sőt a united-nek két nagy korszaka is volt: 1999-2001 (belelóg a 2000-es évekbe) és 2007-2009. Mindkétszer 3 bajnoki cím, 1 bl győzelem, világkupa és még egy csomó kupa... :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.28. 23:28:37

@balu11:

Nem azt mondom, hogy vétlen, nyilván hibázott ő is, csak azt, hogy méltánytalan elővenni őt. Igazából méltánytalan bárkit is elővenni. Lehet elemezni a hibákat, de ettől még Guardiola nem kisebb edző, Messi vagy Xavi nem kisebb játékosok. Márpedig itt nem kevesen azt sugallják, hogy igen.

A BL-címvédés sem Van Gaalnak, sem Mourinhonak, sem Fergusonnak, sem Ancelottinak, sem Beníteznek, sem Rijkaardnak, sem Cruyffnak, sem Hitzfeldnek, sem Del Bosquének, sem Capellonak, sem senkinek nem sikerült még.

Ebbe a sorba illeszkedik mostantól Guardiola is.

sporttárs 2010.04.28. 23:28:38

@csizsikpizsik: Jó, hát ez alapján már a csoportból se mentetek volna tovább. :)
Én továbbra is azt mondom, Guardiola jó edző, de idén mintha fizetné a tanulópénzt a nagyoknál. Igazán figyelemre méltó, hogy Milánóban nem tudott mit kezdeni egy agresszív Interrel, most meg ennyire futotta emberelőnyben.

krai 2010.04.28. 23:29:08

@montipájton: pont az ilyen újhullámos divatszurkerek miatt vannak ilyenek, én pl MU drukkerként nem fogok ilyenen bánkódni, ami volt elmúlt majd jövőre megmutatjuk
a döntőben meg hajrá inter

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2010.04.28. 23:29:23

@1116001: szerintem ugyanaz a fickó volt, aki nyáron leírta, hogy egy szerényebb összeget készül feltenni a Bayern BL-győzelmére :)

Eastbay1 2010.04.28. 23:29:31

@matthe07: Azért nem szól rá, mert 11 szentéletű Teréz apával kiállni egy meccsre egyenlő a vereséggel.

Everred 2010.04.28. 23:30:27

@balu11: mondjuk nem mintha Eto'o megváltotta volna a világot az Internél, a csatárigazolásaik közül Milito volt a nagy húzás. Tudom, gól a Stamford Bridge-en, de hát Zlatyesz meg duplázott az Arsenal ellen, oszt mégis ekézik. Sőt, egy clásicót is hozott a Barcának.

sporttárs 2010.04.28. 23:30:51

Nos, megkaptam a választ a kérdéseimre, és ez a legklasszabb válasz a világon, de tényleg: Egyszerűen, ilyen a foci.

Háromkor kelek hajnalban, jóéjt.

rizla 2010.04.28. 23:31:08

@calciomax: henry egy rakás megbízhatatlan szar idén, azért nem hozta be.

krai 2010.04.28. 23:31:18

@Ferguson: én még nem tekinteném lezártnak az érát, csak majd ha esetleg elbukjuk az idei PLt

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 23:31:23

@Everred: Mondjuk eto'o olyan az Internel mint, Anelka a Chelseanél. A nevében csatár valóságban szélső.

halihalo 2010.04.28. 23:31:35

@Sath: Nagyon egyszerűen látod a világot. Tulajdonképpen elég lenne 11 véletlenszerűen összejött embert kiküldeni, és annyi, ugye?
Ez kicsit olyan,mint amikor azt mondják, hogy egy zenekar a karmester nélkül is tud játszani... Na ja, de nem úgy. Itt pl. SZVSZ a két edző közötti különbség döntött.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 23:32:20

@sporttárs: Na, valamiben egyetértünk, jó edző, csak most nem jött össze, nem dől össze a világ.

Sath 2010.04.28. 23:32:25

@csizsikpizsik: eto'o-nak is volt ilyen időszaka, mint Ibra második féléve most.

a 2 BL cím között pl.

A még valami pedig a motiváció, az Internek több volt.

Mourinhonak ebben igaza volt:
"We have the dream of winning the Champions League and for Barcelona it's an obsession,"

Ez pedig görcsös akarássá változott, mely mind2 meccs teljesítményére rányomta a bélyegét.

Az Inter sokkal többet küzdött, ezért megérdemelt elsősorban.

Görcsöltek

rexford 2010.04.28. 23:32:52

@Everred: A 90-es években 4 elődöntő, 3 döntő sorozatban + 1 kupa.

Everred 2010.04.28. 23:33:11

@Endoscope: sőt, az akkori Stade de Reims is korszakos volt, csak a Madrid miatt nem jutott nekik a rivaldafényből :-)

Eastbay1 2010.04.28. 23:34:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ez tapasztalat. És akkor gondolj bele, hogy a legtöbben jól játsszák el a szabálytalanságot. Ettől nem lesz aljas a foci, csak vannak pofátlan játékosok meg kevésbé pofátlanok.

Stiel 2010.04.28. 23:34:19

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: persze, mindent elolvastam. Nem bírsz leállni a témával, de közben végig szabadkozol. Ezt így minek? Mondjuk olyan 200 kommenttel ezelőtt kellett volna leállni. Tudod, okos enged stb.

Everred 2010.04.28. 23:34:26

@rexford: jó, fel van véve a Juventus is a listára :-)

Eastbay1 2010.04.28. 23:35:01

@sporttárs: Most már tök felesleges arra a pár órára lefeküdni:)

Leon Osman 2010.04.28. 23:36:05

Jövőre céronáldó eligazol messzistül a bundásba tanulni a fotbalt...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 23:36:10

@Sath: Hát volt elégszer hogy Etoo-t nyomozni kellett a pályán meccseken keresztül, de Ibrahim akkor sem a Barcába való. Az elejétől ezt mondom, továbbra is tartom és a mai meccs is ebben erősített meg.

halihalo 2010.04.28. 23:37:10

@sporttárs: Egy blog eleve nem lehet objektív. Nem arra találták ki.

Sath 2010.04.28. 23:37:30

@halihalo: Ja, pont ezt mondtam... bravo.

"Tulajdonképpen elég lenne 11 véletlenszerűen összejött embert kiküldeni, és annyi, ugye?"

Pontosan ebben nem értünk egyet, hogy csak a 2 edzőn múlott. Ez ugyanolyan túlhype-olt hülye media duma, mint hogy messi a valaha volt legjobb futbalista. Mind2nek van valami igazságalapja, amiből a média gerjesztett egy f@szságot.
De pont te látod túl egyszerűen a kérdést, ha azt mondod, hogy ez a 2 meccs csak az edzőn múlott.

Eastbay1 2010.04.28. 23:38:25

@Leon Osman: Guardiola meg beiratkozik a Verebes Akadémiára:)

rexford 2010.04.28. 23:38:32

@Everred: Az Inter viszont 72-ben játszott döntőt utoljára, legrégebben a klasszik nagycsapatok közül. Nem örülök, hogy megszakadt ez a szép hagyományuk. :)

BruceWayne 2010.04.28. 23:39:16

na végigfutva a mai termést: kritikán aluli.

A faszér nem tudtok 90 percre leülni a tv elé egy ilyen fontos meccsnél? vagy elhúzni a kocsmába.

A legalja megint az anti-Barcás szekció volt ma, komolyan nekik ez az egy ünnepnapjuk van évente mikor a Barcát elverik és kiélhetik magukat? Mert amúgy az egész NST-n kb. a Barca drukkerek a legnormálisabbak, ezt a nagyképűség dumát nem tudom ki kezdte el de nevetséges hogy mibe fordult már át..... Az Inter ma továbbjutott, megérdemelten, de attól még a Barca ugyanúgy a világ egyik legfaszább csapata és igenis bizonyos szempontból külön szintet is képvisel, amit egyáltalán nem dörgöl itt senki a többi csapat szurkolóinak orra alá szóval tényleg abba lehetne már hagyni ezt a picsába.....

Sath 2010.04.28. 23:39:21

@csizsikpizsik: És a szezon első felében mit mondtál, mikor az X első meccsen betalált (5-7, nem emlékszem), jó volt az összjátékokban, aszisztokban és az ő góljával nyerte a Barca az El Classicot?

Csak kérdezem, ha akkor is ezt mondtad, karakán gyerek vagy.

Leon Osman 2010.04.28. 23:42:39

@Eastbay1: már ha beveszik...

Pepnek kellett volna játszani Motta helyett, akkor 12 a 10 ellen csak megoldották volna... Balotelli már próbálkozott múltkor ezzel...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 23:42:41

@Sath: Olvass vissza, kb. ugyanezt és kaptam is a ledorongot, hogy így statisztika-úgy eredmény. az el clásico volt az egyetlen amikor a "hülye bosnyák" hirtelen "svéd isten" lett, de az egyszeri kilengés volt :)

Stiel 2010.04.28. 23:43:08

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: mindegy, ne vegyél túl komolyan, csak nem tudom szó nélkül hagyni, ha egy egyébként értelmes ember álszentkedik. Az egy szint, hogy ebbe kötök bele, sok kommenten csak nevetek amúgy. :)

Sath 2010.04.28. 23:43:53

@Great Cornholio: Ez a ma este messze legjobb pillanata, Köszi! :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.28. 23:44:40

@Nerazzurri:

Respect.

[Az jutott eszembe közben, hogy éppen ez a mindent elsöprő antibarcás indulat jelzi legjobban, hogy a Barca tényleg különleges (hogy ne mondjam: korszakos :-)) csapat. Hányan és milyen hevülettel (és milyen jelzőkkel) örömködtek tegnap a Lyon kiesése fölött?... A gyűlölet is értékmérő.]

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 23:46:03

@Csöncsön: Ez tény. Nézz be az olasz topikba, az Inter is korszakos. :))

GGG77 2010.04.28. 23:46:42

Abszolút megérdemelten jutott a döntőbe az Inter, de ettől még hiba Guardiolat temetni, nem érdemli meg.

FORZA MILAN! (na meg 22.-én Bayern:)

Sath 2010.04.28. 23:46:58

@csizsikpizsik: akkor bravo. én pedig azt vallom, hogy eto'o semmivel nem jobb játékos, csak rá jobban hatott a megbántottság daca. Iletve az egyik legjobb barátom Inter szurkoló, és az egész szezon alatt mást sem hallgattam eddig, mint hogy az eto'o mekkora szar, amivel szintén nem értek egyet természetesen, csak vicces.

Ez a Barca soha nem egy eto vagy ibra miatt volt/lesz fantasztikus, hanem messi, xavi és iniesta + a csapategység miatt.

clfo 2010.04.28. 23:48:52

@duran6: gusztustalanok a hozzászólásaid, szégyellem, hogy egy csapatnak szurkolunk.

Pool kapott volna ki akkor se verném így a nyálam. Szánalmas...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.28. 23:49:04

Egyébként meg ki volt ez a jeffren gyerek?

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.28. 23:50:16

@Sath: Etoo vhogy jobban érezte/értette ezt a játékot. Mert Ibra nem szar, sőt, egyszerűen nem idevaló. Nemcsak a Barcát, a spanyol bajnokságot érzem elhibázottnak nála.
De akár tévedhetek is (mondjuk most minden hátralévő meccsen mesterhármasokkal alázhatna engem, de szeretném)

krystian · http://detektorok.blog.hu/ 2010.04.28. 23:50:23

Ez vicces! Azért lettem Bayern és Inter szurkoló, mert olyan sokan olyan olyan csúnyákat mondtak/írtak róluk. Most meg azt látom, hogy páran az "undorító", meg a "mocskos" jelzőket használják a Barcára. Jövőre nekik fogok szurkolni?

MAti 2010.04.28. 23:51:00

Megérdemelte az Inter, megdolgoztak érte.
---------------------------------------

Egy vonal, és alatt sok minden részletkérdésről lehet vitatkozni, ami a fenti megállapítást nem érinti.
A Barcelona játssza azt a focit, amiért ezt a játékot szeretjük, amiért a TV elé ülünk általában.
Az Internek pedig maximális tisztelet, mert amilyen alázattal dolgoztak ezen a két meccsen, tökéletesen ismerve és elismerve az ellenfél képességeit, az példamutató volt.

Mourinho-t sem szeretni kell, pusztán elismerni a tudását.

halihalo 2010.04.28. 23:52:50

@Sath: Azt nem mondtam, hogy csak, de ebben a párharcban ők voltak a nagy különbség. Ez előfordul azért. Vagy ha Pep jót mondott, akkor a játékosai fogalmatlanok, akik nem értik, mit kellene tenniük?
@Great Cornholio: Nagyon hasonlót Malouda hagyott ki a hétvégén a Stoke ellen, igaz, akkor már 7:0 volt. :) De az be sem ment.:)

halihalo 2010.04.28. 23:54:01

@Csöncsön: Ezek szerint Balotelli világsztár? :))

duran6 2010.04.28. 23:54:46

@clfo: te max ezt a hozzászólásodat szégyelljed...
(majd pont a te kedvedért nem írom le a véleményemet...)

Adriano87 2010.04.28. 23:55:27

Gratulálok a csapatnak! emberfelettit védekeztek.ha nincs kiállítás akkor nem kell izgulni.Frank de Bleeckere a ***** anyádat majdnem egy éves munkát tettél tönkre te barom.megérdemelten döntős az Inter.Barca továbbra is a világ legjobbja.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.28. 23:57:33

@csizsikpizsik:

Én nagyon drukkoltam neki, sőt most is drukkolok, de én is azt érzem, hogy mondjuk Angliában jobban tudna érvényesülni. Spanyolországban minden apró faultot lefújnak, és ez teljesen elvette az önbizalmát. Torres vagy Villa lenne a legideálisabb csatár a Barcelonába valószínűleg.

Everred 2010.04.28. 23:57:47

@Képfényező: mondhatok ám valamit? Szerintem tárgyi tévedés arról beszélni, hogy az egyik csapat játékáért szeretjük a focit.

A focit én azért szeretem, amit két csapat tesz le a pályára. A mai meccs szar volt, mert az Inter védekezett, a Barcelona pedig nem tudott ezzel mit kezdeni. Egyformán hibásak tehát. De ha pl. egy Barcelona, vagy Real Madrid, vagy akárki ronggyá aláz valami kiscsapatot káprázatos játékkal, az sem az, amiért a focit szeretem, mert mit izgat az engem? Tök egyoldalú, egyesélyes meccsek nem szórakoztatnak, függetlenül attól, milyen csodás megoldásokat láthatunk.

Az Inter-Barca, a milánói, na, azért szeretjük a focit (legalábbis én), az olyanokért. De hát ahhoz meg mindkét csapat bőséggel hozzátette a magáét, az Inter is. Maradjunk annyiban, hogy "esztétikusabb" futballt játszik a Barcelona, ne keverjük ide azt, hogy miért szeretjük a focit.

Sath 2010.04.28. 23:59:49

@csizsikpizsik: ha ezek után meg bírnák nyerni a ligát, az hatalmas lélekerőről tanúskodna.

szvsz nem fog menni, mert a Sevilla, ill. Villareal elleni 2 meccsből nem lesz meg a 6pont, főleg nem ekkora pofon után.

clfo 2010.04.29. 00:01:16

Rizla és Csöncsön pedig abszolút nem érdemel semmilyen oltást, a blog legértelmesebb arcai közé tartoznak.

Nem olvastam az összes hozzászólást tőlük természetesen, de mindig megadták a tiszteletet és az elismerést az ellenfeleiknek, szurkolótársaiknak az általam látottakban.
Azt hiszem ez fordítva is megérdemelnék.

(egyébként 1iket se ismerem, ők se engem és ez így is marad)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.29. 00:03:24

balotellit azé meg kellett volna próbálni, hátha... ja, a barcába volt két beépített ember, max és ibra. persze, hogy nem nyertek. izé, kettővel.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.29. 00:03:41

@Csöncsön: Olaszból nagyon kevés játékos tud érvényesülni spanyolban, de az idény elúszását nem varrnám Zlatan nyakába.
Vajon mit mondhat otthon amikor becsukja maga mögött az ajtót, hogy az Inter ott van, ő meg nem, holott azért gyütt ide mert ott akart lenni?

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.29. 00:05:14

@Sath: Persze hogy nem fog menni. Az Almeria ellen ment el a Liga. Az Espanol már csak a szög volt a koporsóba. A többi meg rege már...

duran6 2010.04.29. 00:06:58

Itt melyik fél is volt a bunkó...? hmm melyik is, lássuk csak, lássuk csak... NO COMMENT!
www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2026655

Domingo 2010.04.29. 00:07:16

@rizla: Biztos kevesebbet tudott volna hozzátenni, mint a Jeffren.

Domingo 2010.04.29. 00:10:25

Busquets köcsögválogatottbeli helye azért megvan már, nem?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.29. 00:12:37

@csizsikpizsik:

Tényleg nincs értelme bűnbakokat keresni. (Még Henryt se nevezném annak, bár engem egyértelműen ő idegesített föl idén a leginkább.) Kollektív volt a siker, kollektív a kudarc is.

Ibra lelkizős alkat, bármennyire vastagbőrűnek is látja a felületes szem. Ha nem megy neki, szívére veszi, elbizonytalanodik. Én sajnálom, hogy nem sikerült neki most sem, szóval személyesen is sajnálom.

Most már teljes összpontosítással a bajnokságra kell figyelni. Négy meccs van, 12 pont kell. Nagyon nehéz, de nem lehetetlen.

MAti 2010.04.29. 00:15:12

@Everred: Igaz, egyetértek. :)

BruceWayne 2010.04.29. 00:21:11

Szűk a Barca kerete, ennyi. 5 középpályással és egy centerrel előbb utóbb kifogynak a variációk. De egyébként ez évek óta probléma hogy nagyon kevés a középpályás és vérbeli támadó is csak 1-2 va hosszú ideje.

rexford 2010.04.29. 00:26:32

@Nerazzurri: 3 helyre 5 nem olyan kevés, és még Marquez is tud vkp-t játszani. Az 1 center viszont tényleg kevés.

horas 2010.04.29. 00:30:45

Ez férfi munka volt!Ismét megprobálták becsalni a nagycsaládosokat a döntőbe.Ez a faszkalap bíró ugyanaezt eljátszotta a Liverpool ellen is két éve Materazzi-val.
Forradalmi a Barca még mindig a játékot tekinteve,de azért azon is kellene gondolkodni,hogy az Inter a két párharc alatt kb 20%-ban birtokolta a labdát és 60 percnyi emberhátrányban is több gólt szerzett mint a Barca...Labdatartásban mindképp hatékony ez a taktika de valami másban?Majdnem becsalták őket idén is,de ha tavaly is csak ennyit csalnak mint ma akkor tavaly sem jut be a Barca a döntőbe.

Ez egy óriási fegyvertény.Ha 10 emberel játszunk akkor mi lett volna?Na mindegy...bocs a szurkálodásért,de ennyit megérdemelnek a BArca szurkeszek,azért cserébe amit én átéltem több mint egy órán keresztűl.

A hab a tortán,hogy nem sárgúlt be sem Zanetti sem Maicon sem Samuel és Eto'o sem hagyja ki a döntőt,úgy,hogy emberhártányban játszott az Inter majdnem egy órát.Vegytiszta továbbjutás.

Grazie Inter!Grazie Mourinho!

horas 2010.04.29. 00:37:41

@Csöncsön: Amúgy én ezt már réges rég leírtam,ahogy te írod most is.Sokan kikacagták,de nem látták azt amit én és amit te most végig néztél ebben a kieséses szezonban Ibrahimovic-al kapcsolatban.

horas 2010.04.29. 00:41:59

@rexford: Nemtudom ezt mennyire gondolod komolyan,de ha igen akkor annyi a válszom rá,hogy az Inter egy év alatt többet fejlődött mint a Juve 3 alatt és erről senki nem tehet édespapa....

stanmore 2010.04.29. 00:42:37

Én soha nem csíptem a Barcát ,mert egy sumák csapat,ráadásul fel is lett fújva ,mert csak ott játszik eredményesen ,ahol hagyják.nem panaszkodhatnak ma sem abíróra,de murinho előre megmondta ,hogy ez lesz ,mert a Chelseavel kitapasztalta ,hogy milyen eszközöket vet be a Barca.A múltkori meccsen végre volt egy nem teljesen lefekvő bíró, erre máris kifordultak önmagukból .A Messi egy kis gnóm,ha kiismerik semmit nem ér.Ide jutottunk ,hogy valamikor egy Pelé egy Puskás volt a sztár,aki mellesleg nem kapott aranylabdát ,aztán pedig még acipőjét sem pucolhatnák a mai sztárok.

MAti 2010.04.29. 00:43:28

@horas: "Labdatartásban mindképp hatékony ez a taktika de valami másban?"

Érdekes egyébként, és utoljára szokott az embernek eszébe jutni a Barcelona-ról... de ez a taktika kiváló védekezés is egyben.
Megdöbbentően kevés gólt kapnak, részint azért, mert nincs az ellenfélnél a labda.

Claudio Marchisio 2010.04.29. 00:45:45

@Everred: én akkor éreztem először, hogy "miért" szeretem a focit amikor oszt.kir.-ról hazaérve 2000-ben leültem a portugál-angol meccs elé és nem sokkal figo gólja után az égre emelt tekintettel azt mormoltam el magamban "kösz, hogy ezt láthatom, erre értem haza". na az egy mintapéldája volt a "jó meccs"-nek. aztán nem sokkal azután ugyanezt éreztem a spanyol-jugo-n is. és azóta a jópár serie-a derbik, el clasico-k, egy-két arsenal-mu-chelsea párharcon át rájöttem egyre ritkább az igazán "epic" hangulatú játszma.
mindenesetre a mostani, évek óta lefikázott/lesajnált seriea-bundesliga bl döntö érdekesnek hangzik(az egyedüli problémám, hogy nem tudok kinek drukkolni...)
a mai meccsről meg... hát ja, ezt tudja a barca(?!) a(z amúgy nevetséges) kiállítás pillanatában eldőlt a dolog. onnantól kezdve "büntetlenül" beállhatott bunkerba az inter, mivelhát senki nem szólhatja le őket ha csak a védekezésre koncentrálhatnak, hiszen emberhátrány, blabla.
ja és igen, az inter-barca is visszahozott a hangulatból, hiába inter-így, inter-úgy, az a meccs végén azért vigyorogtam(persze csak kínomban:))

calciomax 2010.04.29. 00:45:52

Bameg elmegyek madridba....

Boodler 2010.04.29. 00:46:17

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Jól láttam, hogy Valdes meg akarta verni Mourinhot? + @effberg: ennyire visszataszító és vérlázító dolgot még életemben nem láttam... egy örülő csapatra rányitni a locsolórendszert és vizespalackal dobálni egyszerűen mindennemű intelligencián aluli

Te jó ég miről maradtam le.
Két kérdés: 1. mikor és hol adják le újból a meccset?
2. addig is valaki részletezné mi történt pár szóban? (A fentebb idézet eseményeket.)

Előre is köszi!

Az eredményről a videó első 7 másodperce ugrott be:
www.youtube.com/watch?v=plvpV9p0ywg

Robot Robi 2010.04.29. 00:47:52

kivancsi lennek, h miket mondott jose chivunak. asszem 3x is magahoz hivta.

maicon meg megint nagyon jo volt. nekem lahm is nagyon tetszett a bm-lyon meccsböl

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.29. 01:07:36

@Stiel: Figyelmedbe ajánlom, hogy én nem egyszer leálltam volna, Rizla és Csöncsön kérdezett jó pár alkalommal vissza. Én pedig úriember lévén ha kérdeznek, válaszolok.

Domingo 2010.04.29. 01:20:45

@stanmore: Tipikus megalapozatlan okoskodás, ami csak arra jó, hogy felbőszítse az embert.

Robot Robi 2010.04.29. 01:21:27

@Boodler: megindult a locsolorendszer par perccel a meccs utan. az ünneplö intert (latszolag) nem zavarta. fura volt azert. palackdobalast en nem lattam a norveg streamen. valdes a deliralo mourinho egbeemelt ujjai es atszellemült arca ellen öt lefogva probalt közbelepni. eleg unfair akcio volt. jose eleg betegen nezett ki (sokat türt annak idejen barcelonaban mig edzö lett, asszem kitört belöle vmi kompenzacio), de valdes akcioja is eleg fura volt (vmi iesmi, h "itt ne mutogass")

Domingo 2010.04.29. 01:26:43

@Robot Robi: Szerintem Valdes azt hitte, hogy Józsi a katalán szurkolóknak arcoskodik.

Robot Robi 2010.04.29. 01:30:23

@Rico1: amiben sztem volt vmi igazsag. nekem fura volt jose. volt vmi beteges az arcaban

Robot Robi 2010.04.29. 01:31:40

@Rico1: de akkor is unfair volt. az arsenal sem esett neki ademajoranak.

Robot Robi 2010.04.29. 01:34:52

@Rico1: egyikük aktivitasa sem volt uriemberhez melto. eleg polarizalo esemeny volt.

rexford 2010.04.29. 01:40:28

@horas: Nem tudom miről beszélsz, édes fiam.
Egyébként meg volt honnan fejlődni, és Moratti papátok meg is tett mindent a fejlődés érdekében.

horas 2010.04.29. 01:41:34

@Boodler: Elég langyos mecs a Barca nyomogat,az Inter védekezik semmi komoly.10 perc Motta sárga,egy elég meredek becsúszás úgy gondolom sárgát ért,de ilyen meccsen azért lehet figyelmeztetni is és azért disztingválok megprobáom elkerülni,hogy belenyúljak a meccsbe,de részben adható a lap,(havernak meg is jegyeztem,hogy ennek nem örülök,ebből baj is lehet),majd ugyanez a semmit tevés a pályán a Barca tizenhatosát egy 15-20 méterre Motta kiséri az alapvonal fele a labdát az őt támadó Busquets-nek kitámasztja a kezét,amivel kb a nyakánál az állán találja el,nagy összeröffenés,piros.
Ugynaz az elképzelés nélküli labdajártaás az Inter beszögelése folytatódik csak kb 5-8 méterrel közelebb az Inter kapujához.86 ik percig egy komolyabb ziccer Krkic fejel mellé 5 méteről egy labdát,majd egy remek kiugratás leshatáron,de lehetetlen megitélni Piqué-nek hasonló csel mint a Bernabeu-ban tavaly.1-0.Nyomogatott a BArca tovább de semmi.Vége:1-0 az Inter a döntőben.

horas 2010.04.29. 01:48:41

@rexford: Istenem.
A Juve 3 éve első osztályú,azért elég nevetséges vagy,hogy még mindig ott tartasz,hogy 2006-ban kilett zárva a Juventus.
Az Inter sehol nem volt még tavaly se,idén kiejtette perpilllanat top 3 cspatból 2-őt.

Moratti mit tehet arról,hogy képtelen a Juve előrelépni most már évek óta?

Elégetlen.

rexford 2010.04.29. 01:53:34

@horas: Továbbra se értem, miről beszélsz. Én az Interről, a Juvét meg sem említettem.

sporttárs 2010.04.29. 06:45:00

@Csöncsön: Mehehe, respect, mi? Na, maradjunk annyiban, téged se zavar a bunkó stílus, ha közben jól megdícsérik a Barcát...
Nerazzuri pont lehozza az általad amúgy kifogásolt beböfögős sztílt, csak mivel konkrétan a Barca ellendrukkereit küldi el a picsába (így...), neked ez tetszik.

No comment.

Ő persze épp annyira objektív, mint akárki más. Képzelem, mennyire szeretett volna Inter-sikert. :))

HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA 2010.04.29. 07:41:54

@Titi120: ezek szerint van egy kis eszük drága katalán barátainknak...

Stiel 2010.04.29. 09:02:28

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Most akkor nekem mosakszol? :) Ha akartál volna, tudtál volna olyat mondani, ami lezárja (pl. rájuk hagyod mindenféle 'de...' kitétel nélkül).

Spongyát rá. :)

danesdzsu2 2010.04.29. 11:07:42

@toerix_: Az lett. Az Inter felállása:)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.29. 12:55:37

@sporttárs: "Képzelem, mennyire szeretett volna Inter-sikert. :))"

Nickjére tekintve, gyanítom, eléggé... Pont ezért respect neki.

PeDro 2010.04.29. 14:26:20

hat, az inter azt jatszotta, amit kellett. ettol meg utalom az olasz antifocit. ez a Mourino meg jo edzo, de mekkora egy epuletes seggfej. ritka nagy paraszt a ficko.

Tika_ 2010.04.29. 14:32:16

@Nerazzurri: @clfo: :leborul:
@Csöncsön: @csizsikpizsik: +1

(clfo egyébként kicsit sajnálom, hogy kizárod a személyes megismerés lehetőségét, mert egy nst focitornán való találkozásnak lehet relevanciája. Tudtommal pont az angol szurkerek közül fenik többen a fogukat a Barca-szurkolói csapat skalpjára :))

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: jól értem, hogy szerinted azzal keltek indulatot, hogy ignorálok? Szerintem pont, hogy az ellenkezője! Ha elkezdenék acsarogni, hogy hülyeségeket beszélsz, barom vagy, stb., sokkal rosszabb lenne. Így sokkal inkább béke van.

@Everred: mondhatok ám valamit? Szerintem tárgyi tévedés arról beszélni, hogy miért szeretjük a focit :)))). Nekem speciel tetszenek a tök egyoldalú, egyesélyes meccsek, ha szép megoldások vannak, és az nyer, akinek szurkolok :).
Természetesen elfogadom, ha te - vagy más - küzdést szeretnél látni.

stanmore 2010.04.29. 21:29:13

@Rico1: Engem meg az a sunyiság bőszít fel ,ami a Barcára általában jellemző.Szegény Busquets csak azt csinálta ,amit szokás a Barcában ,és amit pl korábban Messi is művelt a Chelsea ellen.A hülyegyerek még buta is ,mert tudhatta volna ,hogy amikor kikukucskál a keze mögül a haldoklása közben ,hogy beveszik e a nagyjelenetét ,akkor a száz kamera közül egy biztos leleplezi.Az igazán nagy csapatok nem szorulnak rá az ilyen cigánykodásra ,gondoljatok csak a nagy Reálra vagy a Puskás féle Honvédra.Ezeknek a nyomába nem jön ez az impotens tili toli játékot játszogató Barca,amelyik a hátul való adogatással is csak a nagy mellényét fitogtatja ,aztán meglepődik ,amikor egy igazi focit játszó és valódi csatárokkal rendelkező csapat pofánveri.

Lacóka 2010.04.29. 21:43:49

@stanmore: nem bírom ki, te hány éves vagy? csak mert ha jól számolom, negyedjére írod le, h "puskás faszább, mint messi", amiben egyetértünk, csak tőled úgy hangzik, mint aki minden hétvégén kint volt a kispest meccsen.

duran6 2010.04.30. 14:38:08

@stanmore: igazad van, én is így látom.
süti beállítások módosítása