Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Halálvágy vagy halálosztás?

2010.03.10. 17:19 nou san trafford

Nem tisztünk eldönteni, hogy csak udvariaskodnak/hitegetnek a felek, amikor azt mondják a Manchester United-Milan visszavágó előtt, hogy nyílt a továbbjutást kérdése, de annyit feltétlenül szeretnénk jelezni, hogy szerintünk bizony az. Lehull a lepel, Garcia bőrmester is színt vall végre, és elmondja, mi a Milan lényege, donnelly pedig erőt vett magán, és megpróbálta kiemelni a Manchester United jó oldalát. Francia szekciónk vezetője, OJ meglepő végkifejletként csak egy szépítésnyit lát a Real Madridban (már azt is tudja, hogyan születik a szépségtapasz), és még azt is nagy teljesítménynek érzi. Jönnek a nyolcaddöntők visszavágóinak újabb csörtéi, hajtás után újszerű beharangozónk második kiadása érkezik.

Hajrá, Milan!

A Milan továbbjutásához két dolog szükséges: az egyik, hogy ismét elővezessenek egy olyan legalább fél meccset, mint amit a San Siroban, amikor a manchesteriek nem csak a labdát nem találták, de a tempóval sem tudtak mit kezdeni. A másik, hogy a maradék felében ne hagyják Rooneyt őrizetlenül. Mindkét dolog simán előfordulhat, mert az elsőt láttuk két hete, a másikat pedig feltétel nélkül el tudjuk képzelni a Nesta-Thiago Silva kettősről. Bár nem tisztünk megítélni Sir Alex és csapata lelkiállapotát, de abban biztosak vagyunk, hogy ha van ellenfél, amelyről ők maguk is elhiszik, hogy valami olyat tesz le a zöld gyepre, ami még nekik is sok, az a Milan. Időtől, tértől függetlenül van a Milanban valami olyan erő, amely a legnagyobbak fölé képes emelni. Aki most elkezdi számba venni a nevezetes botlásaikat, mint a Liverpool vagy a Depor elleni, az tegye a szívére a kezét, és sorolja fel azokat a meccseket is, amikor azt mondta, hogy na erre a kutya nem gondolt, öreg a Milan meg lassú, meg mindig unalmas a Siena elleni bajnokijuk, hogy van az, hogy mégis szívatják az angol, spanyol bármilyen ellenfelüket? Segítünk, ez úgy van, hogy ez a Milan lényege.
Időrendben a következő lesz: az első negyedórában a MU kezdeményezőbb és legyintenek a szakértők, hogy na ezek nem ússzák meg öt alatt, de gól nem születik. Ekkor is látszik már azonban, hogy a két szélen van keresnivalója a Milannak. A félidő hátralévő részében maga Ambrosini talál egy gólt, amire válaszol a MU, úgy, hogy Rooneynak lesz hozzá valami köze. A második játékrész elején jön az a csodás negyed óra, amikor a Milan legjobbjaiból kijön az a bizonyos dolog, amit még nem tudunk mi, mert senki nem számít rá. Lehet egy Pirlo szabadrúgás a léc alá vagy akár egy Ambrosini betörést követő, gólra váltott tizenegyes. Ekkor már a kommentátorok is elültetik a bogarat a fülünkbe, hogy már csak egy gól kell a Milannak, úgy, hogy közben nem kap. Ez utóbbi lesz a nehezebb, mert 70 percnél megjelenik az oldalvonal mellett Pippo, egy Steven Seagal filmben vérrel a falra mázolt felirattal a pólóján. ’Anticipation of death is worse than death itself’. Sir Alex olyan heves állkapocs-csapásokkal kezd rágózni, mint egy bespeedezett kolibri szárnycsapásai, és ez az utolsó tizenöt perc lesz az, amiben Pippo előbb betalál, majd a Milan iszonyatos erőfeszítések árán kibekkeli a hátralévő időt. (OK, egy esély a MU-nak: ha mégsem bekkeli ki, akkor hosszabbítás, tizenegyes, ott meg már minden lehetséges, csak az nem, hogy ne az angolok veszítsenek.)
 

Hajrá, Manchester United!

Tény, hogy a Manchester United még sosem esett ki nemzetközi kupából úgy, hogy az első mérkőzését idegenben nyerte. Ehhez vegyük még hozzá hogy a Milan már így is tiszteletreméltó helytállást tanúsított a szoros hazai meccsel, tehát Leonardóék hátra is dőlhetnek, Ronaldinho vigyorogva trükközhet, Becksnek meg akár meg is bocsájtható az alamizsna esetleges összekaparása. Az egyetlen kérdés, hogy a United megáll-e hétnél, vagy a Milanra a Románál is komolyabb gangbanget mérnek Wazzáék.
Időrenben a következő lesz: mire kitöltjük a sörünket és már nem szaggat a stream, 1-0, így az első gólról lemaradunk. A tizedik percben természetesen már kettő, és noha óriási góllal két perc múlva visszajön a Milan a meccsbe, húsz se telik le és már három-egy. A félidő végén Dida véd egy tizenegyest, ami pont azért kell, hogy SAF a szünetben kiüvölthesse magát, így a második félidőre olyan ihletett és gólképes állapotban jönnek ki a csatárok, mintha Ole-Gunnar is ott lenne köztük a gyepen. Egy Beckham-kapufa még borzolja az idegeket az első percekben, de a hatvanadikban 5-1-nél már jöhetnek a fiatalok, a hetvenedikben 6-1-nél pedig indulhatnak haza a nyakkendősök.

Hajrá, Real Madrid:

Nem nagyon örülök a Lyonnak, őszintén megvallom. Éppen kezdünk lendületbe jönni, ha kell, brillírozunk, ha kell, harcolva fordítunk, és pont faképnél hagytuk a lilára szopott Barcelonát a bajnokságban, erre jön a Lyon egy BL-nyolcaddöntőben. Ilyenkor kellene erős ellenfelekkel találkozni, akik ellen további önbizalmat gyűjthetnek hófehérben fiaink, és megmutathatnák mindenkinek, hogy már csak egy hely kiadó a nyári madridi buliban. Ehelyett jön nekünk az OL, amit cirka 20 perc alatt elverünk, mint a kétfenekű dobot, és tartok tőle, hogy a mezőnyben egyedül ránk jellemző úriember-attitűd miatt megkopik a lendület, és csak arra fognak figyelni hős fiaink, hogy jobban megverjék a Lyont, mint tavaly a borotvált lábúak. Ehhez pedig csak arra kell figyelni, hogy a négy rúgott mellé ne kapjunk egyet sem. Hát van ennél könnyebb feladat?

Hajrá, Lyon!

Miután Makoun mester masszívan megmogyorózta a magtalan madridiakat, a minimális cél máris teljesült az odavágón - ellenben tiszta sor, hogy Puel a szezon legharsogóbb füttyszavát kapja majd a reptéren hazafelé jövet, ha ezt a kétségkívül biztató helyzetet el meri szúrni valami formabontónak hitt, ámde értelmetlen taktikai húzással. Sajnos felmondólevelet nem adnának a fütty mellé egy valószínűtlennek vélt kiesés (hah!) esetén se, gyönyörűen lehet majd takarni az egészet azzal, hogy "ettől a Realtól nem szégyen...". No de a Raúl-cseréig (87.perc) inkább nem rajzolunk szellemeket a nappali falára, nehogymá' csak a Bayernnel kommentszinten már összeboronált Bordeaux maradjon talpon az ötszögben. Nem túl előnyös, de lyoni részről akad hiányzó: Bastos sajnos nem vigyoríthat a Bernabeu-ban, helyén Delgado futkorászhatja be a királyi védelemben keletkező golfpályányi lyukakat. Lisandro teljesen felkészült, hogy leépítse a védőket: Ramos néz majd akkorát, ha lefordul róla a szakállas, hogy inkább omlana a cellatársak ölelő karjaiba utána, minthogy az örvendező franciákat meg a sápítozó Arbeloa képét nézegesse 0-2-nél. Ha leszakad az ég, még egy Boumsong-öngól is beleférhet.

 

533 komment

Címkék: bl beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr391829034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krysal 2010.03.10. 18:36:02

Még mindig jól írtok, nagyon, és legalább ennyire örülök ennek, mint a minőségnek. Viszont most nem liftezik a gyomrom, most nem jött ide (eddig) senki szakérteni (legutóbbi kedvenc megnyilvánulás: 90% a Madrid esélye, hahaha), ragyog az optimizmus. Szóval bevágok egy pizzát, rágyújtok egy szotyis zacskóra, kihámozom a dobozból a cigimet, ájtatos Szűz Mária szobrocskámat párommal karöltve ölelgetem, és megnézem, mire leszünk képesek (az általam amúgy nagyon kedvelt) lyoni csigazabálók ellen. Hala Madrid, meg a többi agyonjátszott szólam. Remélem ma meggyalázzuk a Lyon összes bajnoki gólját.

Althedokan 2010.03.10. 18:43:17

ez a Milan lényege...:D
Totálisan egyetértek, ezeket valahogyan mindig megoldják... Én ebben bízom, mert másban sajnos nem tudok...

Pippo Mio!

www.youtube.com/watch?v=xZxDughhCdU

Fejlődő Szervezet 2010.03.10. 18:43:27

Nem kell beszarni, el kell hinni, hogy jobbak a fiúk (mert jobbak a fiúk) ennyi a lényeg. Jó lesz ez, meglesz ez.
Hajrá Real!

rowi 2010.03.10. 18:43:46

a poszt nagy lol:) szép munka

elkezdem az első meccsel, aztán ha a hajrá MU blokknak lenne igaza, irány a Real szenvedés

IronRock 2010.03.10. 18:44:10

Az írások megint ütnek! :-)
Az eredmények viszont nem fognak. A MU, ha nehezebben is mint várni lehet, de továbbjut az öregecske Milan ellen. Viszont a Real buktázni fog ismét, folytatva a rút hagyományokat. Hiába verték meg kétgólos hátrányból fordítva a Sevilla-t a hét végén, hiába vezetik - ha csak paraszthajszállal is - hosszú-hosszú idő óta a spanyol bajnokságot, ez a BL, és itt hiába a tonnányi önbizalom. Nem nézek ki ebből a csapatból annyit, hogy kiverje akár még ezt a Lyon-t is - bár ne lenne igazam!! Most megint a nyolcaddöntő lesz a végállomás, kár volt elbaltázni az első meccset...

rowi 2010.03.10. 18:45:10

@Althedokan:
jah ezt a meccset kerestem emlékeimben, ahol a Milan idegenebn 2-0ra nyert

Tom!ka · http://www.90minutes.blogzona.hu 2010.03.10. 18:49:35

Az a kérdés csupán, hogy Park koreai kung-fu mester megfújtja e Pirlo-t vagy hagyja élni. Valljuk meg Carrickel az angol gentleman-al a pályán nyugodtabbak lennénk mi vörös ördögök, de Park olyan apai szigorral fog Pirlo-ra vigyázni, hogy öröm lesz nézni. Becks azért kaphat majd egy nagy tapsot a meccs végén persze csak a fiúk után. Ha feltörik a Ferdinand - Vidic - Evrá védelmet a milánóiak legközelebb Garibaldi beválogathatja őket a vörös ingesek közé. Ha már Olaszországot pár nap alatt meghódította 100 vörös ingesével akkor a Milan labdarúgóival a Kinai nagy fal sem megoldhatatlan feladat. Elötte azonban az Álmok Szinházában vizsgáznak. Miért Álmok Szinháza? Talán mert a vendég csapatnak itt minden csak álom marad. Nem baj a Milan kiesése jövőhéten úgyis lesz egy milánói csapat a 8 között.

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2010.03.10. 18:50:07

"a mezőnyben egyedül ránk jellemző úriember-attitűd"

hát ez meg mi a szösz?????

Althedokan 2010.03.10. 18:55:09

@IronRock: ez a kifejezés nagyon idejét múlt és most már csak egy rosszul hangzó sztereotípia... előítélet, hamis remény... a Milan már nem öregecske... van ugyan pár öregebb (tapasztaltabb!) játékosunk, de kinek nincs? (Scholes?) Nagyon sok friss, fiatal és nagyon jó játékos játszik ott, csak egy két példa: Thiago Silva, Pato, Abate, Borriello, Huntelaar, és ezeken kívül vannak középidősek is... mint pl Ronaldinho, aki bárki bármit mond nem öreg:D

seamus gonzalez 2010.03.10. 19:02:50

Kartársak, adja vmelyik tévé a manchesteri dzsemborit vagy sztrímelni köll?

Tom!ka · http://www.90minutes.blogzona.hu 2010.03.10. 19:03:51

őőő...A digi adja felvételről szal stream ...

IronRock 2010.03.10. 19:24:11

@Althedokan: Ez így igaz, csak fontosabb posztokon pont hogy nem fiatalok vannak: Seedorf és Beckham 34 (más kérdés hogy ők nem kezdenek), Pirlo ugyan csak 30, de az évek óta mutatott formája alapján már simán 34 lehetne ő is. Ambrosini 32, Gattuso szintén, a védelemben Nesta 34 lesz. Ronaldinho, Pato Huntelaar és Borriello rendben van, de csak velük nem lehet BL-párharcot nyerni, pláne ha a MU az ellenfél.

Kövi 2010.03.10. 19:30:47

Hatalmas ez a poszt, főleg (az időrendben rész :-D), élvezetesebb, mint a Három dolog... játék.

United82 2010.03.10. 19:34:17

Úgy gondolom hogy a milánói győzelemmel a United játékosok megszabadultak a "milánói átoktól" (ugye a 2005ös oda-vissza sima 1-0, vagy a 2007es mégsimább hármas). A San Siroban az első 20percben még fogott az átok, aztán Scholes gólja megfordított mindent. Mégegyszer nem lesz olyan "balfaszkodás" a United védekezésében mint ami a San Siroban volt az első félidőben. Végig kézben lesz tartva a meccs, a milannak jönnie kell, a United pedig kontrázhat kedvére, azt pedig nagyon tudja ez a csapat. Ha csak valami óriási baki be nem következik akkor nem tudom elképzelni hogy a Milan 2góllal nyerjen az Old Traffordon, ha igen akkor először is gratulálni fogok másrészről pedig akkor valóban semmi keresnivalónk a 8 között.

Althedokan 2010.03.10. 19:35:24

@IronRock: akiket felsoroltál vagy nem játszanak, vagy keveset, azt meg simán bírják... Nesta akárhány éves, még mindig nagyon jó védő. Nincs igazad abban, hogy csak fiatalok kellenek egy csapatba. Nézd meg jobban a csapatokat... Minden csapatban vannak fiatalok, és vannak idősebbek, akik tapasztalatokkal gazdagítják a játékot. Szerintem a Milan most egészen jól összeállt ebből a szempontból. Egyébként mi az hogy fontosabb posztokon? A csatárok fiatalok, a védők közül csak Nesta idősebb sokkal, de ő még így is király. Szóval fogadd nemegyetértésemet

Althedokan 2010.03.10. 19:41:46

most a digi melyiket adja élőben? csak mert mindkettőre azt írja...

LOL

Mac_KAPUFA 2010.03.10. 19:50:42

@Althedokan: Pont most kapcsoltam oda, a Real-Lyont adják élőben, majd utána ismétlésről megy a MU-Milan.

paralelokocka 2010.03.10. 19:51:00

engem az érdekel leginkább, hogy a Real megbukik-e újra, még ekkora igazolások után is
mert az nem csak nekik lesz nagy égés, hanem a spanyol bajnokság színvonalának is, mert ez a Madrid a Barca-t leszámítva így is 20-25 pontot ver majd a a mezőnyre, pontosabban a 3. helyezettre, a többire még többet
na most ez a Madrid tavaly is szinte megcsinálta, tavalyelőtt bajnok is lett stb.
BL-ben ugyanúgy a 16 között esett ki akkor is ...

ha most esetleg nem jut tovább már a Lyon ellen (akik azért kb. egyből kiesnek majd a Chelsea, Inter, MU, Barca stb. ellen), az elég beszédes lesz

nem is a BL-től való begörcsölés az igazi gond sztem, hanem a színvonal, hogy itt nem az emberfogásról még soha nem halló spanyol kis csapatok vannak , kis túlzással...
meglátjuk, érdekes meccs lesz, CR és Kaká a közelmúltban voltak már meghatározóak a BL-ben, bennük van a Madrid esélye leginkább

másik meccsen 2 Milan gólt is érzek, de sztem az se lesz elég

sporttárs 2010.03.10. 19:53:36

A borotvált lábúak... :)))) A Barca eddigi legklasszabb meghatározása.

Althedokan 2010.03.10. 19:53:42

@paralelokocka: sztem 3-2 lesz a Milannak és tizenegyesekkel fognak továbbmenni, ez olyan Milanos lenne... Ja és persze ki lesz a meccs embere? Pippo Mio!

Althedokan 2010.03.10. 19:55:37

a DIGI honlapján nézem...

20:00 Labdarúgás, Bajnokok Ligája-összefoglaló

20:30 Labdarúgás, Bajnokok Ligája, Manchester – Milan
Élő
20:30 Labdarúgás, Bajnokok Ligája, Real Madrid – Lyon
Élő
22:45 Labdarúgás, Bajnokok Ligája-összefoglaló

23:15 Labdarúgás, Bajnokok Ligája, Manchester United – AC Milan
Felvételről

IronRock 2010.03.10. 20:06:06

@Althedokan: Védekező középpályás poszton pl. Ha egy csapat ott nem képes a ami futballban megállni a helyét, akkro baj van. És ott a Milan nem áll jól, Flamini az egyetlen, de én őt nem nevezném megváltónak. Se Ambrosini, se - sajnos, pedig nagyon bírtam pár éve, Davids-ra emlékeztetett - Gattuso már nem az a játékos aki egymagában tudja a közéépálya átjátszhatatlanságát biztosítani. A védelem még hagyján, bár ha lendületből rájuk vezetik a labdát, sokat már ők se tudnak tenni.

IronRock 2010.03.10. 20:08:05

@paralelokocka: A Real megbukik, hacsak a Lyon teljesen el nem bassza a taktikát és nem követnek el valami orbitális nagy védelmi hibát. Ez a Real nem az a Real, aki egy szervezett, erős, elszánt csapat ellen 1:0-ról tovább fog jutni, hacsak az ellenfél nem hagyja....

Boodler 2010.03.10. 20:11:55

@Rooney82: Így legyen.
Esetleg lehetne annyira sima is, hogy Rooney és Evra lejön mondjuk félidőnél. :)

balu11 2010.03.10. 20:19:29

zseniális poszt! ennyi.

krysal 2010.03.10. 20:20:21

@paralelokocka: ejnye pancho, nem szép dolog új nicken ugyanazt elmondani:)))

Félre a viccet, sajnos van ebben valami. Nagyon bízom benne, hogy fordul a kocka.

BruceWayne 2010.03.10. 20:28:44

nekem most nem úgy néz ki a digi oldala mintha működne az élő adás

Juan de Keserű, a keselyű 2010.03.10. 20:30:03

@Nerazzurri: "Can't connect to local MySQL server through socket"...

Behalt az egész, fasza.

BruceWayne 2010.03.10. 20:33:15

tegnap ezt az oldalt linkelte vki hogy elég jó minőségű, gyorsan be is regeltem, eddig valami skót meccs ismétlése ment egész tűrhető képpel
www.veetle.com/frameworked/index.php/channel/view#4b97ca459e7b8

BruceWayne 2010.03.10. 20:35:18

ráadásul 7(!) féle képarány közül lehet választani :)

komoly

madbalee 2010.03.10. 20:36:56

A Milan várható cserepadjának átlagéletkora 34,7 év.

el sastre 2010.03.10. 20:37:40

semkegesként melyiket nézzem?
Melyik lesz a jobb meccs?

Juan de Keserű, a keselyű 2010.03.10. 20:37:52

@Nerazzurri: Hú, köszi!

Aki magyarul akarja "élvezni", az a szokásos helyen tudja nézni a Digi-t, már megy az adás:
tv.0n-line.info/

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.10. 20:39:43

sopcaston a fox zseniális minőségben jön.

Juan de Keserű, a keselyű 2010.03.10. 20:40:07

@el sastre: Semlegesként egyértelműen a Burnley-Stoke City-t ajánlom.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.03.10. 20:42:04

a holland sopcast is tökéletes

Channel - 74176

Jo_Jo 2010.03.10. 20:42:05

ajjaj Gary Neville a kezdőben...
Rafael pedig simán jó volt Milánóban

Klárensz 2010.03.10. 20:49:37

@Jo_Jo: nabazmeg Jankulovski a kezdőben

Klárensz 2010.03.10. 20:50:13

@Klárensz: már ki is dolgozott egy helyzetet Rooneynak

donnelly · http://nst.blog.hu 2010.03.10. 20:51:11

Úazzze, gerinevill, visszaszívom a posztot!:)

mickeyknox 2010.03.10. 20:51:33

"a lyoni csapat egyik erőssége a kapus"
na ja :)

krysal 2010.03.10. 20:52:20

VamOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!

rowi 2010.03.10. 20:52:56

hogy ezt a milan hogy fogja kapott gól nélkül megúszni azt még enm látom

halareaal 2010.03.10. 20:53:02

na jól kezdtünk. a szaros digi megy vkinek? nekem az egész weboldal eltűnt.

Jo_Jo 2010.03.10. 20:53:20

@donnelly: már volt is egy bíztató ballábas távoli kísérlete :D

Klárensz 2010.03.10. 20:53:26

@rowi: ezzel a védelemmel sehogy

el sastre 2010.03.10. 20:53:39

pedig ezt a lloris gyereket jó kapusnak tartom
de ilyen gólt.....

BruceWayne 2010.03.10. 20:54:06

nagy passz volt. (nem volt amúgy les?)

Neville az NST-nek bizonyít :)

bazzeg Ronnie, majdnem ott volt az első

Piiii 2010.03.10. 20:54:36

milanos meccshez van valami jó patak?

BruceWayne 2010.03.10. 20:56:42

@Piiii:
nekem ezen a Milan jön
www.ilemi.com/331/1/Watch-Real-Madrid-CF-vs-Olympique-Lyonnais/

Huntelaar bazeg, pedig nem volt les.
Érik a Milan gól!

Jo_Jo 2010.03.10. 20:59:41

Rooney!!!
Ronaldinho annyira nem támadta Nevillet, pedig beadni tényleg tud. Most is bejött.

Ferguson 2010.03.10. 21:00:26

Roooney!!!!! Ezaz :)

zsakfos 2010.03.10. 21:00:35

Vazzeg ennyire nem tanulni az előző meccs hibáiból...

horas 2010.03.10. 21:00:53

Na a Milan-nak ez enniy volt...sajnos..

Ronal-d'oh! 2010.03.10. 21:00:58

Akkor lefőtt? Kétlem.

halareaal 2010.03.10. 21:01:05

@Martin Astin: köszi, ezen télleg jól jön.

mann 2010.03.10. 21:01:15

Wazza újabb fejes. Elképesztő tag

Boodler 2010.03.10. 21:01:15

MU - Milan streamet valaki légy szíves!

Klárensz 2010.03.10. 21:01:53

Jankulovski bazmeg, remélem nyáron eligazol.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.10. 21:01:56

Guti minden mozdulata élményszámba megy ma:)

sAp 2010.03.10. 21:02:10

hát bazzeg bejött a MU tipp, richtig lemaradtam a gólról, pedig sörrel nem is cseszekedtem, csak a kbszt streammel

www.roundplace.com/live/13568/3/watch-manchester-united-vs-ac-milan.html

itt nekem megy

mann 2010.03.10. 21:02:59

Hölgyeim és Uraim, Paul Scholes szabályosan csúszott be! Jegyezzük fel ezt a momentumot :)

Klárensz 2010.03.10. 21:02:59

@mickeyknox: Miről beszélsz? Már csak 3 gól kell.

mann 2010.03.10. 21:04:08

sop://broker.sopcast.com:3912/6816
nekem jól jön sopcast-tal, meg angol is

BruceWayne 2010.03.10. 21:04:15

mindenki tudta hogy a mu fog gólt lőni, szóval ez le is van tudva.

3-1 v 3-2vel még jó a Milan, előre!

Boodler 2010.03.10. 21:04:20

@sAp: Köszi!
Milyen nyelven mondja a tutit itt?
:)

Lojzi_ 2010.03.10. 21:04:51

@_Maverick: Belegondoltál már vízuálisan abba, hogy milyen undorító kifejezés az "élmény számba megy"?

mickeyknox 2010.03.10. 21:04:57

@Klárensz: borriello mesterhármast vízionálok én is, ja :D

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.03.10. 21:05:13

@Boodler: írtam feljebb, h holland stream

Channel - 74176

rowi 2010.03.10. 21:07:33

nah

lassan viszont kezdem azt sem látni, hogy az MU, hogy foga kapott gól nélkül megúszni

:)

Klárensz 2010.03.10. 21:08:10

Jankulovskit legszívesebben felpofoznám, hamár megy előre hátha hibázik a védő, akkor ne lepődjön már meg, hogy tényleg hibázik.

sAp 2010.03.10. 21:08:33

@Boodler: portugál sztem, ritka randa nyelv...

a holland sopcast nekem nem működött btw, bár az a nyelv sem lenne sokkal nagyobb audioélmény:)

Hispan07 2010.03.10. 21:08:51

@Klárensz: elmegy, hálisten ez már biztos

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.10. 21:10:37

nem csinálja rosszul a milan, meg is volt garcia jóslata, mert ronnie simán befejelhette volna, huntelaar meg lyukat rúgott ziccerben, az ostoba.

rooney egészen kivételes, nem tudok nála jobb csatárt mondani jelen pillanatban.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.10. 21:11:48

Higany bakker.... ilyen eltolás után nem berakni... szétstresszeli magát ezen a BL dolgon...

krysal 2010.03.10. 21:11:50

Hát én ezt nem hiszem el. Pancho, NE VooDooZD HIGANYT!!!

Klárensz 2010.03.10. 21:12:22

@_benito: Plusz Thiago Sylva parádés passzokat oszt, olyanokat, mint Pirlo fénykorában. Ugyanakkor Jankulovski nagyon zavar.

Ronal-d'oh! 2010.03.10. 21:12:27

@_benito: mindig is ilyen volt szerintem, csak egészen tavalyig neki kellett güriznie, hogy Ronaldo csinálhassa azt, amit most ő.

Piiii 2010.03.10. 21:13:25

Higany! mi volt ez? :)

halareaal 2010.03.10. 21:14:26

na nagyon megy a Madrid, kár h Higuaint illyen szörnyű balszerencse sújtja.

jörgömös 2010.03.10. 21:15:04

Higuain kezdi elgörcsölni, ha higgadtabb lenne már meg lenne a meccs.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.10. 21:15:49

@halareaal: ha szanaszét szerelnék azt mondanám, hogy tényleg kevés, de ez inkább pech, illetve stresszelés, nem értem miért nem marad nyugodt, a nehezén mindig túl van már...

halareaal 2010.03.10. 21:16:06

@tovaris konyec: hát a kapufa nagy pech volt, ez az előbbi meg inkább Lloris "sara", mint Higuainé.

mann 2010.03.10. 21:16:07

És Scholes ismét, a labda közben a távolban :D

mickeyknox 2010.03.10. 21:17:08

@nekedX: a mu-t nem, de rooney-t kedvelem, és pont ezért köptem cr-re meg fergusonra is. rooney megérdemli ezt a szezont.

papercut 2010.03.10. 21:17:41

Egy barátom mondta, de teljesen igaza van: egy olyan csapat ellen, mint a ManU, aminél a támadásbefejezések 90%-a Rooneyra van kehegyezve miért nem lehet az idejemúlt követő emberfogást alkalmazni?

Ronal-d'oh! 2010.03.10. 21:17:50

@mann: Valami iszonytató becsúszás, vagy mi? :)

Ratttatattta 2010.03.10. 21:18:19

támadásoknál kb,. hasonlóan szar ez a Lyon, mint tegnap a Porto, de hátul kicsit szervezettebbek

Casillas-nak még védenie sem kellett, így nem lesz Real égetés:D

ZenZo 2010.03.10. 21:18:19

Olyan érzése van az embernek, hogy ennek a szerencsétlen Milan védelemnek az egynegyven magas Rúni akkor fejel gólt, amikor akar... ezzel szerintem is eldőlt, innen a ManU már nem engedi ki a győzelmet.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2010.03.10. 21:18:53

Lehet az is segítene, ha Higauínt mondjuk Villának hívnák.

mann 2010.03.10. 21:19:19

@nekedX: csak a szokásos: vagy 5 méterről, full elkésve :)

Hispan07 2010.03.10. 21:20:15

Nesta miért nem játszik?

jörgömös 2010.03.10. 21:20:19

@halareaal: lehet, de olyan érzésem van, mint a sevilla ellen volt. Minden áron gólt akar rúgni, holott a második helyzeténél választhatta volna Ronaldot is.

krysal 2010.03.10. 21:21:00

@pancho_sanza: mondtam, kérlek, hogy ne most voodozz. Vagy képzeld oda Villát a helyére, a lényeg, hogy tovább jussunk.

ZenZo 2010.03.10. 21:21:03

Mellesleg találtam frankó streamet, a kép tv minőség, angol hang - de szépséghiba mindig van: a kép olyan 12-15 másodpercet késik a hanghoz képest.... :) a gólnál is már a visszajátszást elemezgették, mikor nálam még gól sem volt :D

ha valakinek mégis kellene: sop://broker.sopcast.com:3912/81774

Gennyzsák Sam 2010.03.10. 21:21:54

Vidic a meccs után randira megy? nagyon érdekelte, merre áll az orra...

Ronal-d'oh! 2010.03.10. 21:23:52

@mann: nindzsáááá...!

Komolyan, ha milliárdos leszek, csinálok két tévéadót, megveszem a BL-t, és mindenki nézheti majd full ingyér a meccseket. Kedden kettőt, szerdán is kettőt. Nem állapot ez, hogy majd' mindenkinek patakkutatással megy el a szerda estéje.

rowi 2010.03.10. 21:24:55

nem hittem, hogy Cechnél rosszabbul tud kirúgni vki, de Abbiati konkurál

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.10. 21:24:59

francba, digi most omlott össze. dögöljenek meg.

Kövi 2010.03.10. 21:25:08

Neville úgy pörög, mint már régen nem :)

rowi 2010.03.10. 21:25:58

ugyanakkor, azt is meg kell jegyeznem, hogy Cech már-mrá hokikapusokat megszégyenítő gólpasszmennyiséggel is rendelkezik ugyanezekből a kirúgásokból...

zsakfos 2010.03.10. 21:26:51

Na ezért nem válogatott Ronaldinho...Nem kellene néha visszamásznia védekezni? G. Neville-nek eddig volt 4 beadása. Ebből egy gól lett...kettő mondjuk pályán kívülre ment, végül is lehet ebben is bízni.
Abbiatti bazmeg egyszer a pályára is rúghatna egy kirúgást.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.10. 21:27:23

2570 linken lógtam az összeomlás előtt. meteorzáport a központi tányérjukra. most épp a főoldal se jön be.

mann 2010.03.10. 21:27:39

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Ez teljesen jó, ahogy már írtam fentebb is, ráadásul angol.
Most, hogy az asszony nyugovóra tért, még a tv-n is egész jól nézhető :)

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.10. 21:29:45

Megjegyzem, erről sosincs szó, de Albiol szimplán tökéleteset nyújt egész idényben!

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.03.10. 21:30:17

vidic tekintetében van vmi janckeres

Ronal-d'oh! 2010.03.10. 21:31:22

@mocsing: Jut eszembe, szerintetek Vermaelen nem úgy néz ki, mint Vidic öccse? Talán kicsit kisebb termetű, de arcberendezésre eléggé hasonlatosak.

rowi 2010.03.10. 21:32:39

real meccshez angol veetle link vki?

Piiii 2010.03.10. 21:33:16

kaka valami iszonyat gyenge ma (is) minden támadás elakad rajta...

sh4d0w 2010.03.10. 21:34:01

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Dida az odavágó óta melegíti a kispadot. Szvsz óriási hiba volt elengedni Storarit, inkább Didát kellett volna elzavarni Jankulovskival és Kaladzéval egyetemben.

rowi 2010.03.10. 21:34:46

nah most főtt le a Milan...ennek az MUnak a Chelsea/Barca/Real se rúg egy félidő alatt 3at

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.10. 21:35:18

@sh4d0w: Ez nekem nagyon kimaradt, pedig nagyjából képben vagyok a Serie A történéseivel, köszönöm!

Ferguson 2010.03.10. 21:35:30

Sárcok, az a nagy helyzet, h 3 félidő alatt 15-20 perc kivételével ez a MU mocsok xarul játszik. A labdát nehezen tartja és így is simán továbbjutásra áll. Mi lenne, ha még jól is fociznánk...? Ez a milanosok szívét nem melengeti persze :)

Ratttatattta 2010.03.10. 21:36:07

kell 1 gól a Lyon-tól, mert nem elég izgalmas a meccs:D
mondjuk ha így játszanak a franciák 2. félidőben is, tökéletesen megérdemlik a kiesést
bár egyelőre ugye hosszabbításra áll a meccs, hála Higuain-nak:)

Milan már a hétvégi bajnoki meccsre készül vajon? azért 1-2 gólt kinéztem belőlük meccs előtt az OT-n is

gibson 2010.03.10. 21:41:31

Nem tudom írta-e már valaki, de a Sat1-en a Real meccset adják!

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.10. 21:42:24

Higany ezzel a szerencsétlen kapufával hosszas vitát fog gerjeszteni. bár még hinthet egy hatricket. upc 2 perc alatt aktiválta a sat1-et. inentől tv, németül, Paul Breitnerrel mint vendégszakértővel. csak azok a sörreklámok....

Pig_Bodine 2010.03.10. 21:43:38

@nekedX:
Tegnap pont erre gondoltam én is az Arsenal-meccs közben.

Tom!ka · http://www.90minutes.blogzona.hu 2010.03.10. 21:44:02

Egyelőre nem jön be a jóslat....www.sipszo.blog.hu --- oldalon de ki tudja mi lesz még... A Milan szerintem innetől esélytelen. Ha MU kap 3-at egy félidő alatt akkor megérdemlik, hogy kiessenek. Nem játszik jól egyik csapat se. Nem annyira jó a meccs, de még van egy félidő...A másik meccsen pedig remélem így marad minden mert akkor átkapcsolok a 11-esekre :)...

horas 2010.03.10. 21:44:23

Valaki írna,egy-egy rövid elemzést a két félidőről kb másfél percet láttam mindkét meccsből,Huntelaar rontott ziccert illetve Higuain kapufa pont benne volt...

rowi 2010.03.10. 21:45:40

közben vezet a Stoke, és nahát Delap bedobásból.

de ez nyílván nem érdekel senkit

d3vnull 2010.03.10. 21:46:02

Scholes, szabályos becsúszás? ha lábat ért volna narancssárga lap, mondta is a bíró. De asszem tőle ezt szinte el is várja már mindenki :) Ahogy a streamen megjegyezték : King of late tackles :)

Fogalmam nincs hogy gondolta a Milan ezt a meccset, Ronaldinho-n és néha Pirlo-n kívül nem látok értelmes megoldásokat. Huntelaar-nál sokszor azt hiszem, hogy valami kész átverés show-t vagy mit nézek, botrány. Flamini is.

Pippo 36 évesen is sokkal nagyobb veszély mint Huntelaar és Boriello együttvéve szerintem.

rizla 2010.03.10. 21:46:32

hihetetlen, hogy mit hagyott ki higuain. ez lesz az egész párharc szimbolikus pillanata, ha kihullik a madrid, a BL-átok tökéletes manifesztációja.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.10. 21:48:50

@rowi: de, fontos info. Delapot az angol válogatottba!

Ferguson 2010.03.10. 21:49:44

Rooney! ENnyi meg egy bambi... :D

Jo_Jo 2010.03.10. 21:49:59

Nani végre villant egyet, nagy assziszt!

krysal 2010.03.10. 21:50:09

@horas: a RM-Lyonól tudok nyilatkozni: a habfehérek elég vehemensen rontottak neki a Lyonnak, de a kapus hibája kellett a gólhoz. Azóta kicsit vissza vett a csapat, próbálja járatni a labdát, keresi a réseket, és nem egy alkalommal talált is. De őszinte sajnálatomra, és talán pancho kárörömére, Higany kapufára gurította a kihagyhatatlant, majd a lövését védte bravúrral a kapus. Lyoni részről eddig egy említésre méltó momentum volt, de elesett a lövéskor.

És.. Apa, kezdődik!!

sh4d0w 2010.03.10. 21:50:44

Most azt magyarázza el nekem valaki: ha tudom, hogy az ellenfélnél csak 1 csávó tud gólt rúgni, akkor nem állítom rá a legdurvább kullancsomat? Hihetetlen, hogy Rooney a 2. meccsen a 4. gólját szerzi ellenünk...

sAp 2010.03.10. 21:51:46

nani juhúúú már jó sok idő eltelt az arsenal meccs óta, itt volt az ideje...

rooney meg...

Ronal-d'oh! 2010.03.10. 21:52:36

Ez volt a 30., és még van az MU-nak 9 meccse a bajnokságban, plusz legalább 2 a BL-ben. Vajon befogja CR 42-jét?

Juan de Keserű, a keselyű 2010.03.10. 21:56:20

Mennyire balfasz ez a Lyon, te jó ég...

jörgömös 2010.03.10. 21:56:56

Francba, a szünetben újraélesztették a Lyont.

krysal 2010.03.10. 21:59:03

@_Maverick: jó neked, hogy csak kezdesz én eddig lábon kihordtam két szívinfarktust...

halareaal 2010.03.10. 21:59:18

elég veszélyesnek tűnik ez a félidő, remélem a középpályánk előbb-utóbb méltóztatik kijönni az öltözőből.

Kövi 2010.03.10. 21:59:37

Ez a Jankulovszki gyerek már attól eldől, ha Valencia ránéz...

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.10. 22:01:45

granero vdv csere kellene, mást ugyse tudunk cserélni...

Ronal-d'oh! 2010.03.10. 22:02:26

Na most akkor kezdődik a megtorlás az előző párharcokért.

Ferguson 2010.03.10. 22:02:30

Park, ennyi meg egy bambi :)

sAp 2010.03.10. 22:03:01

park bazd ott is van, scholes azért szépen odarakta, ő meg átvette, PA-RÁ-DÉS...

mann 2010.03.10. 22:04:04

@Kövi: akarod mondani: Valencia annyira kemény, hogy elég csak ránéznie az ellenfélre :)

jörgömös 2010.03.10. 22:04:09

@_Maverick: illetve még marad Raul, de akkor már nagy lesz a baj.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.10. 22:04:43

Ez kezd csúnya lenni a Milannak, azért hogy Pak is gólt lő...
Emlékszem, pár hónapja még arról értekeztünk itt páran, hogy ennek a Milannak komoly esélye lehet a Manchester ellen. Szép álom volt...

sh4d0w 2010.03.10. 22:04:48

Ehh... mi focizunk, a MU meg iszonyú hatékony.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.10. 22:05:25

Időt kéne kérni... merev görcsben a csapat:S

papercut 2010.03.10. 22:05:44

Áhh, ennél azért többet gondoltam erről a Milanról. De grat. a Manchesternek, ez egy tiszteletet parancsoló eredmény.. bár még nincs vége, de lehet hogy csak rosszabb lesz..

sh4d0w 2010.03.10. 22:06:16

De azt azért nem felejtem el, hogy a koreai is gólt rúgott nekünk...

mann 2010.03.10. 22:06:22

Popp merre van? Írhatná ismét, hogy egész jó a meccs :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.03.10. 22:06:37

Egyszerűen ennyi van egy olasz és egy angol csapat között.

Ronal-d'oh! 2010.03.10. 22:06:59

A Hero's welcome... Goldenballs has arrived.

mann 2010.03.10. 22:07:26

Becks megkönnyezte

badblood 2010.03.10. 22:08:30

United drukkerekhez fordulván kérdezem: ki azok az arcok az OT-n zöld-sárga szerkóban? Még integettek is a zöld-sárga sáljaikkal. Nem vágom az összefüggést, de érdekelne. :))

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.10. 22:09:51

Vajh miért nem passzolnak a srácok mint 45 percig vagy mint a hétvégén? Megint jönnek az egyéni falnak rohanások...

nakamura · http://mozimocsok.blog.hu/ 2010.03.10. 22:09:54

már csak 5öt kell rugni, történelmi meccs lesz!!

Kövi 2010.03.10. 22:09:58

Becks meg Scholes félig már egy pubban érzik magukat :D

Ronal-d'oh! 2010.03.10. 22:10:24

@badblood: az MU jogelődje a Newton Heath nevezetű csapat volt, akik hogy, hogy nem sárga-zöldben játszottak, és a mai szurkerek ezzel utalnak a gyökerekre, szemben a profitorientált amerikai tulajokkal (Glazerek) szemben.

Piiii 2010.03.10. 22:10:46

real meg be van tojva h kaphatnak egy gólt, és akkor minden elszállna...

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.03.10. 22:10:54

@badblood: a zöld-sárga az eredeti klubszín. ez egy 'mozgalom', így tiltakoznak a Glazerek ellen.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.03.10. 22:11:41

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Nyilván kicsit túloztam, de csöppet sem lepődök meg ezen az eredményen. Jövő héten pedig a Chelsea megy tovább, de az jóval szorosabb lesz.

drosiii 2010.03.10. 22:11:41

nem akarok gonoszkodni, de lassan átkapcsolok croni kálváriájára, hogy lássak valami izgalmat is.

Matteo_B 2010.03.10. 22:12:32

pippo érkezik!4et hint az old traffordon:D

badblood 2010.03.10. 22:12:52

@nekedX: @heinrich: Köszi srácok, ma is tanultam valami újat, már érdemes volt felkelnem :))

Kövi 2010.03.10. 22:13:28

@badblood: A Unitedet alapításakor Newton Heathnek hívták, és zöld-arany mezt viseltek.

toerix_ (törölt) 2010.03.10. 22:13:30

@Piiii: az a baj ezzel, hogy ha rúgnának is egyet is, egy kapott gól szintén kiesést jelentene. Szóval valahol még érthető is. Bár ne csinálnák

Ronal-d'oh! 2010.03.10. 22:14:24

Dinho hogy felkapta Rafaelt... :)

Ratttatattta 2010.03.10. 22:16:06

"...a Milanban valami olyan erő, amely a legnagyobbak fölé képes emelni."

így-így:D

Boodler 2010.03.10. 22:16:15

@Boodler:
Ha nem is a félidőben... :)

Lojzi_ 2010.03.10. 22:16:38

A francia kapu mögött ülő Real szurkolók mindenesetre már megadták magukat...

horas 2010.03.10. 22:17:07

Na mivan a Real meccsen a végén még kiesik 300 m euró egy a hajrában talált Lyon góllal?vagy mi van ott valaki informáljon...
@peter135: Hát,ha abba belegondolunk,hogy az Arsenal-lal felmosta a padlót a Chelsea akkor szerintem az is Inter is leverné az ágyúsokat,bár ez csak találgatás...

krysal 2010.03.10. 22:18:11

@horas: nézd a meccset, és ne ironizálj. Interesként nem áll jól.

jörgömös 2010.03.10. 22:18:22

Érik a Higuain Raul csere.

sh4d0w 2010.03.10. 22:18:56

@horas: azért a Porto is egy rossz csapat... akinek Bendtner 3-at rúg, az rossz csapat.

toerix_ (törölt) 2010.03.10. 22:18:58

na a Realnak mostmár 2 kell....

badblood 2010.03.10. 22:19:22

Madridban hirtelen nyakig ér a hólé...

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.03.10. 22:19:57

Az ember lassan már sajnálja a Realt.

Lassan :)

krysal 2010.03.10. 22:20:04

Nah, lehet örülni.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.10. 22:20:12

Asszem kilépek MSNből, és kikapcsolom a teloim egy olyan 3 napra... És emailt sem olvasok...

MI a francért estünk össze szünetben????????

horas 2010.03.10. 22:20:16

@krysal: Nincs stream-em komolyn kérdezem?NEm ironizálok

Ratttatattta 2010.03.10. 22:20:31

hoppáré Lyon 1-1

na most jön az izgalom

hosszabbítás sem lesz már biztosan

Lojzi_ 2010.03.10. 22:21:18

Ablakon kidobott 65 milla le, saját nevelés fel. Epic.

Ferguson 2010.03.10. 22:21:22

Born United, Live United, Die United és ezt becks is tudja... :) Üdv újra itthon srác!!!!

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.10. 22:21:35

Talán most egy feltámadás mint annyiszor a bajnokságban, de akkor sem vágom a leállást, tök nyeregben voltunk:(

rowi 2010.03.10. 22:21:47

na végre egyszer jó meccset nézek

horas 2010.03.10. 22:21:53

Baszki pedig az első félidőben ezt elkellett és lehtett volna dönteni...
Csípem a Lyon-t de azért ez a Real sokkal jobban hiányozna a BL-ből...aztaszenteget....

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.03.10. 22:22:52

még egy tizit befújnak a realnak, érzem

horas 2010.03.10. 22:23:45

Ha kiesik a Real Pellegrini-t ott négyelik fel ahol a bajnoki cmíeket szokták ünnepelni...

jörgömös 2010.03.10. 22:25:23

@horas: még ma este sor kerül rá. Hétvégén már Valdano ül a padon.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.10. 22:28:26

Röhej ez a görcsösség, ami franc se tudja honnan jött... mindjárt szétrobbanok:(((

horas 2010.03.10. 22:28:57

A végén igaza lesz Pancho-nak basszus Higuain-on elmehet a hajó ennél nagyobb blama nem elsz ebben a BL-ben...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.10. 22:29:11

@heinrich: Falumbéli, te is Degec faluban születtél? :P

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.10. 22:29:27

45 percig szép, pontos játék, azóta nem volt két passz embernek...

sh4d0w 2010.03.10. 22:29:37

Pirlo, mennyé' anyádba...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.10. 22:29:44

hejj, mi lesz itt! higany tekintete sokatmondó volt.

Keelhaul 2010.03.10. 22:30:20

@horas: Nem lesz igaza, a második félidőn ugyanannyira ment el a hajó. Persze Higany is bekúrhatná a helyzetét.

Kövi 2010.03.10. 22:30:39

Azon gondolkodom, hogy ennél közelebb engedi-e a Milan védelme a MU védőit...

Ronal-d'oh! 2010.03.10. 22:30:40

Fletcher.. Mondjuk Abbiati legyilkolt közben pár lepkét.

sh4d0w 2010.03.10. 22:31:12

Remélem, végre költeni fognak a csapatra...

Ferguson 2010.03.10. 22:31:20

A mai mu-milan bl meccs legnagyobb konklúziója: az OT nem bohócoknak (értsd olaszoknak) való vidék... :D

montipájton 2010.03.10. 22:32:14

@horas: Azért Pancho szokásos megmondására (hogy ugye a Lyon ellen fingja se lesz a csapatnak, emr ez nem a La Liga) kíváncsi lettem volna az első félidő 65-35-ös labdabirtoklása, meg a pályán se lévő Lyon után is, persze nyilván ő már akkor tudta, hogy a Real így is bukik, és amilyen a Zélet, még Higuainra is foghatja bónuszként az egészet. Remélem, örül.)))

Amúgy meg égés, nincs mit szépíteni rajta. Lesz durcizás Perezéknél.

paralelokocka 2010.03.10. 22:32:29

hát ez van, gondoltam

Kaká beégett újra, igaz nem volt elég jó Real úgy összességében sem

Sevilla ellen ugye az utolsó 20 percben mennyit támadtak, voltak kapufák, 10 centivel mellé ment lövések, Palop többet védett bravúrral, mint máskor 5 meccsen összesen, most pedig a Real még lövésig sem jut el a Lyon gólja után, pedig ugyanúgy ők vannak "gólhátrányban"

bármennyit vásárolhat a Real, leginkább pár edzőpartner kéne nekik, nem dubai túrák

azt Kaká-t megkérdezném, hogy mi van vele, 10-edét nem hozza annak, amit ő egykor tudott
de ez nem 1 emberes sztori, nem arra akarom kihegyezni

a Lyon ezt megérdemelte, szó se róla, érdemes lesz megnézni, mit csinál velük majd esetleg egy angol csapat, azt kapnak

Eastbay1 2010.03.10. 22:32:40

@horas: Nem láttam az első félidőt, mi volt? Higuain kihagyta a jövő hetet is? Vagy csak egy tizit?

Lojzi_ 2010.03.10. 22:33:18

Hány BEK és BL győzelem esik most ki hirtelen?

sAp 2010.03.10. 22:33:18

fletcher is, még az kellett volna, hogy berba lőjön egyet, de minden nem jöhet össze...
thiago silva meg kiba gyors, középső védőként simán lefutja nanit...

drdugo 2010.03.10. 22:33:22

a merkozes elott ugy voltam vele, hogy ha esetleg kikapunk, akkor nagy megalázás legyen. jo hogy igy alakult. legalabb elgondolkozik a vezetoség hogy mekkora vakvágányon vagyunk leonardoval és a nyáron szakembert ultetnek a kispadra.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.10. 22:33:38

Mondjuk kiíváncsi lettem volna lisandrora, ha mondjuk ezt a helyzetet 2-0nál hagyta volna ki. :D

Juan de Keserű, a keselyű 2010.03.10. 22:33:44

Lisandro...ez mi a péló volt? Arc.

andris` 2010.03.10. 22:33:53

hát a Milan szép kis vereségbe futott bele végül... :)

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.03.10. 22:34:12

Melyik Lyonos volt ez a balfasz?

Piiii 2010.03.10. 22:34:30

na ez a lisandro lopez megmutatta milyen ez a lyon.szánalmas..

Pipázó Csákány 2010.03.10. 22:35:09

Atyavilág ajó-ablak. Fiam 10 kör a meccs után...

bög 2010.03.10. 22:35:18

a digis kommentátort mostanra meg tudnám fojtani egy kanál vizben

sporttárs 2010.03.10. 22:36:08

Angolfoci megint erődemonstrál, eddig 9-0 két meccsen. De hát megszoktuk a BL-ben.
Mint ahogy a Real kiesését is a tizenhatban. :)) Ennyire balfaszkodni, ezek azt hitték, első félidő után pontozással továbbmentek?

Amúgy meg tökös ez a Lyon.

horas 2010.03.10. 22:36:09

@Eastbay1: Egyszer a tizenhatoson már elhúzta a kapus mellett kicsit kisodródva,de nem nehéz szögből üres kapúra kapufát találta,el meg volt egy ziccere amit a kapusba lött,de azt már nem láttam csak mondták,de nem biztos...

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2010.03.10. 22:36:17

Az elmúlt 15 év legjobb Madridja. Az érzés kettős, nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.10. 22:36:31

@Piiii: ugyanmá, most vették tőlük Benzemát, otthon csak nem verik meg a reált...

Gabez 2010.03.10. 22:36:56

"A másik, hogy a maradék felében ne hagyják Rooneyt őrizetlenül. Mindkét dolog simán előfordulhat..." - hehehe

"de abban biztosak vagyunk, hogy ha van ellenfél, amelyről ők maguk is elhiszik, hogy valami olyat tesz le a zöld gyepre, ami még nekik is sok, az a Milan. " -
hahaha

"Időtől, tértől függetlenül van a Milanban valami olyan erő, amely a legnagyobbak fölé képes emelni. " - hohoho

Bocs, ezt nem tudtam megállni. :)
A Milan 1-2nél feladta már két hete. És a nevéből él 3 éve.

Keelhaul 2010.03.10. 22:37:02

@horas: Meg volt egy tizenegyes, amit nem adott meg a bíró.

Eastbay1 2010.03.10. 22:37:06

@nekedX: Mindig mondtam, hogy tizenegy CR kéne abba a csapatba:D

nakamura · http://mozimocsok.blog.hu/ 2010.03.10. 22:37:47

dinhoval még le lehet hozni egy szezont a cataniak meg livornok ellen, de ha nyáron nem tesznek semmit a presztizs helyrerakása érdekében, az nagy csalódás lesz.

sporttárs 2010.03.10. 22:38:29

Közben a Bordeaux otthon kapott ki az Auxerre-től, szeretni fogják ezt a napot Lyonban. :))

Keelhaul 2010.03.10. 22:38:36

@pancho_sanza: Szerintem simán csak örülsz.

badblood 2010.03.10. 22:38:36

Én még mindig azt vallom, hogy a leggyengébb láncszeme a Madridnak a kispad. Konkrétan Pellegrini

Ronal-d'oh! 2010.03.10. 22:38:45

@Eastbay1: Elég szürrealisztikus lehet, amikor 10 CR fikáz egyet, mert elönzőzött egy helyzetet. Vagy ahogy éppen összevesznek, ki lője a szabadot. Vagy kinek jobb a sérója.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.10. 22:39:15

Nem elég bő a magyar nyelv, hogy kifejezzem mennyire csalódott vagyok. És egész nap hallgathatom a sok divatantidrukkert meg cukkoló havert is. Szégyen gyalázat. Hogy lehet így szétesni nyerő helyzetben? Koktéloztak abban a kibaszott szünetben??? Vagy megbeszélték, hogy innentől sima, ne is menjünk ki?? ááá...

Keelhaul 2010.03.10. 22:39:41

"Adiós Champions, Adiós Pellegrini" - a marca címlapjáról... na ez a vicc. Nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek.

Eastbay1 2010.03.10. 22:39:53

@horas: Ja, látom most levonulásnál szégyenli az arcát a csávó.
De hát igazából ez papírforma már. A Real nem tud annyit erősödni, a Lyon meg eleget gyengülni, ahhoz hogy a Real jusson tovább.

Ratttatattta 2010.03.10. 22:39:57

omg Lopez

azt én onnan simán beraktam volna, talán Ti is:D

Raúl mit tanárkodik itt a végén a kopasz brazillal:D

Perez veheti a következő csomagot, sztem reggel 8-kor már ott lesz a madridi bank kapujában a hitelért:DD

a Milan pedig nem kapott akkora verést, mint a Roma anno, talán ezzel elégedettek is lehetnek

sporttárs 2010.03.10. 22:40:15

De jó hangulat lesz ma Madridban. :)

Ferguson 2010.03.10. 22:40:50

@Great Cornholio: ne aggódj, a sorozat folytatódik, jövő héten az utolsó olasz is megy a szemeteskosárba... :D (amúgy a villa csak kettővel ütné ezt a milant :)

Klárensz 2010.03.10. 22:40:51

Grat a Munak, és a Lyonnak.

@drdugo: Én is ugyanezt gondolom, kell egy edző nyáron, azért Leonardot megtartanám, nem csak edző kell ám, hanem jó játékosmegfigyelő is.

Keelhaul 2010.03.10. 22:41:54

Ráadásul nincs mediaplayerem, szóval se sopcast, se rendes stream. A picsába.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.10. 22:41:55

Amennyit láttam a meccsekből, a Real a Gerlandban esett ki. Várható volt, hogy 0-1 után elgörcsölik. Az a lélektani plusz, ami a La Ligában mindig a javukra dönt, a BL-ben mindig ellenük.

Mondjuk azt hittem, Cé érkezése változtat ezen, de még ez se.

Ami a Milant illeti: szégyen. Egyébként kitől is kaptak ki utoljára 4-0-ra a BL-ben?...

rowi 2010.03.10. 22:42:10

Madridon én csak röhögni tudok, így viszont megnyerhetik a bajnokságot

a Milan szurkolók meg erősen szorítsanak jövő héten a Chelseanek, mert az Inter csak addig szarja le a bajnokságot, amíg a BLben áll...de amíg áll, addig a Milan utolérheti, esetleg meg is előzheti őket...

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.03.10. 22:42:17

37% labdabirtoklással továbbjutni azért borzongató profizmusra vall. :)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.10. 22:42:30

úgy a 60.dik perc táján fogyott el a szusz, meg a hit a realból. tisztelet a kivételnek.

rizla 2010.03.10. 22:43:21

hát lehet hogy ezzel most elment a bajnokság a barcának, mert a madrid ott fogja kiköszörülni a csorbát, de a meccs közben rájöttem, hogy nem érdekel, egyszerűen semmilyen körülmények között sem tudok nem a madrid ellen drukkolni. és most megint olyan vidám vagyok, tudom, nem szép dolog, de...

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

NYOLCADDÖNTŐ BAZMEG.

krysal 2010.03.10. 22:43:28

Őszintén gratulálok a károgóknak, a Barca drukkereknek, és úgy általában az ellendrukkereknek. Mindenkinek kell egy kis öröm.

Mindenesetre a kiesést magunknak köszönhetjük. Egy félidőn keresztül kontrolláltuk a meccset, aztán... nem tudom. Nem tudom elképzelni, mi történhetett. Kimondhatatlanul szomorú vagyok.

Eastbay1 2010.03.10. 22:43:42

@nakamura: Nem fognak tenni semmit. Qrvára nincs ám most pénz a Milannal. Mondjuk a Milan szintjén az nem pénzkérdés szerintem, hogy odaültessenek valakit aki szinte a nulláról tud szinte nulla befektetéssel csapatot csinálni.

horas 2010.03.10. 22:43:53

Hát részvétem a Real szurkeszeknek,ennél nagyobb szégyen nagyon nincs.
A Milan már az Inter ellen rangadókon kiderült,hogy nincsenekmár a legszükebb elit közelében és utólag látjuk mennyit értek a Real ellen sikerek a csoportban.
Ez igen,ez a forduló.A Milan-nál sejtettem a végkifejletett,de a Real,ott is benne volt a szenvedéses továbbjutás,de ezt nehezen hittem volna.

Keelhaul 2010.03.10. 22:44:36

@krysal: Elfáradtak a sevilla elleni meccs után? Franctudja.

drosiii 2010.03.10. 22:44:57

@Csöncsön: Mikor estek ki úgy BL-ből, hogy rosszabb volt a gólkülönbségük 2-7nél?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.10. 22:45:40

Aki Pellegrinit szidja, annak azért halkan megsúgnám, hogy Capello is elbukta a Reallal a nyolcaddöntőt, ugye, minden idők legrosszabb Bayernje ellen.

Ez rég nem az edzőről szól szerintem.

Keelhaul 2010.03.10. 22:46:09

@Csöncsön: Nem hát. Meg nem is csatárról.

papercut 2010.03.10. 22:46:19

Jaj, jaj jaj. Válság van fiaim, nagy válság... Nem hittem volna, hogy ezt megéljük, pedig de. Kiesik a Milan, kiesik a Madrid. A Juve a Második Számú Európai Kupasorozatban(Tm) a Fulhamet fogadja. Még szerencse, hogy a Bayern továbbjutott, különben minden érték odalenne.... Hová jut így ez a világ???

montipájton 2010.03.10. 22:46:22

@pancho_sanza: Az első félidőben is leírtad volna ezt? Vagy te tényleg minden meccsben a magad törvényeit látod beigazolódni? (Konkrétan amikor a Lyon a térfeléről se talált ki és kereste a labdát, akkor is úgy láttad, hogy "majd csak néz a Real, amikor a franciák odaállnak az ember mellé"? Tényleg érdekel, mert kissé zavar, hogy eredménytől függetlenül te mindig megmondtad előre.)

jörgömös 2010.03.10. 22:46:56

@Csöncsön: de Pellegrinin fog csattani az ostor

giacinto 2010.03.10. 22:47:17

amekkora balfaszok Madridban még éjfél előtt kibasszák Pellegrinit.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.10. 22:47:20

ennyit tudnak. a csapat fele nem tud futni. pff. vagy inkább az elsőbe szétfutották magukat? cr tempóját nem sokan bírják.

Eastbay1 2010.03.10. 22:47:28

@krysal: Látod basszus, az egész szemét világ a Madrid ellen van.

Ronal-d'oh! 2010.03.10. 22:47:53

@Csöncsön: jó, és ez kit érdekel? Most a Depor örül, ha Real nem vág nekik 3-at otthon.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.03.10. 22:48:24

@papercut: pont az ilyenek miatt mondom, h eredményekben gazdag éveket zárunk, még ha nincs is kupa...

halihalo 2010.03.10. 22:48:54

@imici77: Remélem a tegnapi és mai angol sorozat a jövő héten folytatódik... :)

nakamura · http://mozimocsok.blog.hu/ 2010.03.10. 22:49:17

@Eastbay1: részemről ez nem volt több, mint szegény ember kiáltása a sötét puszta közepén. lesz itt még jópár feledhető zero titoli év, aztán a minden elmúlik alapon ez a sorozat is meg fog szakadni valamikor. klasszikus zenét kell hallgatnom, hogy lenyugodjak. a MU-nak meg grat.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.10. 22:49:52

@Keelhaul:

Meg nem is a bajnokságról. Ugyanennek (tán egy kicsit jobb) Lyonnak a Barca tavaly egy ötöst rúgott.

krysal 2010.03.10. 22:49:56

@Eastbay1: nem egy fent olvasott hozzászólásból látva nem, nem mondanék ilyet, de magyarhonban a legszebb öröm a káröröm, ezt sokszorosan igazoltnak érzem. Ilyen megnyilvánulásokat, pláne ezen a fórumon Madridistától nem olvastál szerintem.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.03.10. 22:49:58

@OJ: Éppen ezt akartam írni. úgy a 30. perctől néztem a meccset, és nekem úgy tűnt, hogy a Lyon tűpontosan ezt akarta csinálni. Még arra is ügyeltek, hogy ne legyen több, éppen csak 1-1. Eszméletlen.

montipájton 2010.03.10. 22:50:16

@horas: Szégyen nincs nagyobb, de a szar érzés még fokozható lenne májusban, ha a katalán fiúzenekar a Bernabeuban duplázna, először a BL történetében. Mindenesetre a sansz megvan rá, ami a Real álmaival kapcsolatban már nem mondható el.

psychocska 2010.03.10. 22:50:17

@giacinto:
a képeden látható úriember érkezik nyáron madridba

halareaal 2010.03.10. 22:50:42

hihetetlen, hogy ki bírtunk esni. a Lyon jól játszott a párharc során, de azért kurvára nem érdemeltek továbbjutást, 1xüen vicc, h ez a meccs döntetlen lett.

Lojzi_ 2010.03.10. 22:51:11

Ennél már csak az lenne nagyobb pofáraesés, ha véletlenül a Stuttgartnak sikerülne a csoda.

Én mindenesetre nagyon örülnék annak is.

A Madridisták meg ne csüggedjenek. 100-100 milláért jövőre jöhet Ribéry, Villa és Rooney és az új klubjaiknál kivirágozhat majd Van der Vaart, Kaká, valamint Higuain.

rizla 2010.03.10. 22:53:37

@krysal: "a Barca drukkereknek, és úgy általában az ellendrukkereknek. Mindenkinek kell egy kis öröm."

hát igen, a barca drukkerek tényleg csak a madridon való élcelődésből szerezhetnek maguknak örömöt
: DDDDDDDD

300 millió.... : DDDDDDDDDDD

montipájton 2010.03.10. 22:54:00

@morphine: Persze, az, hogy a Lyonnál a labda sem volt szinte, nyilván szintén az ő taktikai felsőbbrendűségüket igazolja a spanyol futball alsóbbrendűségével szemben, majd Pancho kifejti részletesebben.

(Kurva nagy mákjuk volt az első félidőben, ennyi, meg persze a Real-csatárok töketlenkedése. A második félidő viszont valóban felveti a nagy problémákat, amiket hat éve minden nyolcaddöntő.)) )

Eastbay1 2010.03.10. 22:54:33

@nakamura: Szerintem még nagyon sok rossz éve lesz a Milannak. Berlusconi lassan beadja a kulcsot, aztán ki tudja ki veszi át a klubbot.

drosiii 2010.03.10. 22:54:35

@Lojzi_: Nem hiszem, hogy Rooney-ra lenne pénzük, ha csak nem üt be valami újabb Glazer szarság.

Juan de Keserű, a keselyű 2010.03.10. 22:54:46

Kristóf Petya esete a légkondival...

Lojzi_ 2010.03.10. 22:54:59

@krysal: A Madridot nem sajnálom btw, de a szurkolóikat meglehetősen, főleg az itteni arcokat.

De azért azt meg kell értenetek, hogy ez a fajta monopoly jellegű csapatépítés szükségszerűen mindenkit a Real ellen fordít, aki nem Real szurkoló...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.10. 22:55:26

@Lojzi_:

Ne rémisztgess ilyenekkel. :-)

Szerintem a Madridot is elátkozta valami boszorkány öt évvel ezelőtt, aztán látod, mi lett a vége.

Strigo 2010.03.10. 22:55:59

4-0, azt hittem, ennél sokkal nehezebb lesz. Az egész csapat kiválóan játszott, főleg Nani és Neville okoztak kellemes meglepetést. Park ráállítása Pirlora, és a gyors szélsők besegítése a védekezésbe nagyon jó húzások voltak, támadásban és védekezésben is létszámfölényben voltunk. Nem kéne beszopni a sorsolást, és simán lehet ebből ismét egy döntő.

rizla 2010.03.10. 22:56:04

@montipájton: azért két meccs alatt egy jó félidő kicsit kevés, hogy a lyont csak simán mákosnak tartsuk.

nakamura · http://mozimocsok.blog.hu/ 2010.03.10. 22:56:10

@Eastbay1: benne van a pakliban. én minden évre úgy tekintek, mint a hét szűk esztendő megkezdésére... öregem, elhozzák beckhamet, de mi a bánatért?!

halareaal 2010.03.10. 22:56:23

lehet a pillanatnyi csalódottság mondatja velem, de Pellegrini örüljön, ha kijut Madridból. először az Alcorcón, most meg ez. egy csapatnak úgy kell kifutnia éles helyzeben a második félidőre, mint a Poolnak 2005ben, nem pedig úgy, hogy seperc alatt romba dönti a szezont, egy olyan meccsen, ahol egész addig lefocizta ellenfelét.

drosiii 2010.03.10. 22:56:27

Szerintem Perez megtette az első félidőben az 1-1et és a befolyt összegből fizeti vissza a kölcsönöket.. Jövőre meg lesz majd nemulass.

halihalo 2010.03.10. 22:56:56

@papercut: A Bayern csak Övrebőnek köszönheti a továbbjutását...

petyace 2010.03.10. 22:57:09

milan: el lehet mondani, h ez történetének leggyengébb milanja?

real: beárazták?

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.03.10. 22:57:33

@montipájton: adom amit mondasz, nyílván, ha Higany bevágja a helyzetét, más a leányzó fekvése. De bátraké a szerencse: szerintem pontosan ezt akarták, túlélni az első félidőt, aztán hirtelen megültetni a madridot felpörgetett tempóval. Felőrölték őket, ha engem kérdezel. Tudod, ahogy a nagycsapatok szokták a kiscsapatot - csak a pénztárca itt fordított szerepet sugall....

rizla 2010.03.10. 22:58:21

@halareaal: perez nagyobb faszságot nem tehet most, mint hogy kibassza pellegrinit. akkor a bajnokságra is keresztet lehet vetni.
kész is lenne a galaktikus katasztrófa 2, összevissza igazolásokkal, és edzőkeringővel.

Eastbay1 2010.03.10. 22:58:25

@krysal: Mindegy, ebbe most ne menjünk bele, mert ez egy véget nem érő parttalan vita.
Az a lényeg, hogy aki nem szereti a Madridot az most örül. Majd ha a Barca fog kisz@pni, akkor meg ti fogtok örülni.

Keelhaul 2010.03.10. 22:58:58

@Lojzi_: Na ja, ezért vannak vegyes érzéseim. Minden ellenkező igyekezetem ellenére szeretem ezeket a srácokat, és baromira kiborít, amit látok.

Mindegy, otthon meg kell zúzni a Barcát, nekem már ez is elég.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2010.03.10. 22:59:33

@montipájton: Nézem az összefoglalót és egyszerűen csak szomorú vagyok.

geem5 2010.03.10. 23:00:15

2 csapat járt angliában 2 nap alatt BL nyolcaddöntőn, 4.5-ös kapott gólátlagot visznek haza...
az meg szürreális, hogy egy angol rangadón(legutóbb Chelsea-ManCity) 2 olasz edző ült a kispadokon
erről nem lesz poszt, kicsit felfordult a világ rendje?
olasz klubcsapatok meg fényévekre a jelenlegi európai elittől, pedig az olasz edzők világszinten még mindig a topon vannak

Keelhaul 2010.03.10. 23:00:21

@morphine: Ez egy akkor marhaság, hogy nem találok rá jelzőt. Adnak fórt a madridnak (ez valahol 1 és 6 gól között egyenletes eloszlás), majd jól meglepik őket a második félidőben egy talált góllal! WOW!

Keelhaul 2010.03.10. 23:01:42

A probléma spanyolul:

"No sabemos jugar los partidos importantes. En algunas fases del encuentro no hemos jugado como un equipo y hemos recurrido a las individualidades"

halareaal 2010.03.10. 23:02:24

@morphine: sztem jó helyen kapisgálsz, csak fejtsd ki bővebben, most minden kis vidámságra szükségem van (a komolyság látszatát azért hagyd meg, mint eddig, különben annyira nem vicces)

Everred 2010.03.10. 23:02:26

Bocsánat, de muszáj azon röhögnöm, hogy milyen arcot vág majd Ronaldo, ha meghallja, hogy miközben a Madrid zsinórban hatodjára égette le magát a 16 között, a United tönkreverte a Milant.

Ez az este csak akkor lehetne szebb, ha Beckham is rúgott volna egy gólt.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.10. 23:03:21

@OJ: ez az est legfaszább megállapítása! és milyen kurvára igaz!!

giacinto 2010.03.10. 23:04:14

@psychocska: 2012, 2015 vagy 2020 nyarán ?

psychocska 2010.03.10. 23:05:25

2010nyarára gondolnék én, főleg ha kiesik a zinter.

montipájton 2010.03.10. 23:05:43

@rizla: Világos, az első meccsen ment el sokminden, én konkrétan a mai első félidőről beszéltem, az alapján mákjuk volt.
De persze ha egy Real Madrid "a" Real Madrid akar lenni, kurva kevés egy jól megnyomott 45 perc.

krysal 2010.03.10. 23:06:10

@Eastbay1: ehhez csak egy dolgot tudok hozzátenni, csak és kizárólag addig szurkolok a Barca ellen, míg előttünk vannak, és csak a bajnokságban. Nincs semmi bajom velük.

@rizla: téged idézlek: "hát lehet hogy ezzel most elment a bajnokság a barcának, mert a madrid ott fogja kiköszörülni a csorbát, de a meccs közben rájöttem, hogy nem érdekel, egyszerűen semmilyen körülmények között sem tudok nem a madrid ellen drukkolni. és most megint olyan vidám vagyok, tudom, nem szép dolog, de...

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

NYOLCADDÖNTŐ BAZMEG. " Kapisgálod? Talán pont neked nem kéne megnyilvánulni a Barcádból kiindulva. De hát, valakiből ilyenkor jön ki, milyen is, még ha alapjáraton a kvalitásai meg is vannak hozzá, hogy ne kelljen lesüllyednie egy bizonyos szint alá.

@halareaal: a legnagyobb baj madridban az edzőkeringő, és az ész nélküli igazolások. Nem szabad ebbe belemenni újra.

montipájton 2010.03.10. 23:08:01

Hozzáteszem, a Madrid minősítését - megint - az adja majd meg, hogy ezt a Lyont a negyeddöntőben simán kipofozza a következő nekirendelt ellenfél. Ha így lesz, Panchónak jövünk egy körrel.)))

Juan de Keserű, a keselyű 2010.03.10. 23:08:56

Egyszer látnám, hogy olyasvalaki készíti az interjút, aki tudja az adott nyelvet, bazz...

Harald hardrode 2010.03.10. 23:09:01

@halihalo: óriási közhellyel élve csak azt szeretném mondani, hogy 10 év múlva már senki nem fogja megmondani, hogy mi volt, amúgy meg nem a másikon kell élcelődni, hanem továbbjutni. Ti még egyszer sem tudtátok megverni a Lyont hazai pályán.
Elnézést minden másik madrid drukkertől: Nyolcaddöntő álé!!!!!

Fejlődő Szervezet 2010.03.10. 23:09:28

Most akkor menjen Manuel, vagy ne menjen?

Hispan07 2010.03.10. 23:09:46

Egyik szemem zokog, a másik a Madridon röhög.

montipájton 2010.03.10. 23:09:49

@krysal: "De hát, valakiből ilyenkor jön ki, milyen is, még ha alapjáraton a kvalitásai meg is vannak hozzá, hogy ne kelljen lesüllyednie egy bizonyos szint alá."

Ezt valahogy nagyon találónak érzem Rizlával kapcsolatban, nem mintha őt ez izgatná, gondolom.))

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.10. 23:10:32

én vagyok a designated hitter a posztra, de sajnos végigvergődtem a milant, csak az utolsó 18 percét láttam a realnak, és így nem akarok írni róla. holnap délelőtt lesz poszt, addig kitartás.

szeretném megjegyezni, hogy - bár a real soha nem volt szimpatikus - az itteni szurkolói kulturáltságban odaverik az összes többi csapatét.

rizla 2010.03.10. 23:10:50

@krysal: nézd, ha ezen a madridon nem lehet kárörvendeni, akkor ebben az életben kb semmin, de tényleg. én némiképp örültem volna, ha továbbmennek, marad a kettős terhelés, de most nem tud nem eszembejutni az a kurva nagy hype, ami az elejétől kezdve megy, hogy elköltöttünk 300 misit, a barca mehet a sunyiba, triplázás, bernabeu-döntő, és a többi lószar. esküszöm, ha a negyeddöntőben esik ki a madrid, egy szót nem szólok, de ez iszonyú durva. nyolcaddöntő, baszki, nyolcaddöntő. meg tavaly micsoda károgás ment, hogy jaj de könnyű a barca sorsolása, és hogy 5-2re megütni a lyont semmi. hát tessék.

és persze ha kiesik a barca a stuttgart ellen, az még cikibb lesz, de csak erre az idényre lebontva.

Vaader 2010.03.10. 23:11:28

Én ezt nem hiszem el. Most tényleg ennyire messze vagyunk Európa élcsapataitól, hogy 6 éve nem jutunk 8-ba? És közben a spanyol bajnokságban meg jók vagyunk?
Valaki magyarázza el légyszi! (Ne Pancho)
@Fejlődő Szervezet: NE!

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.10. 23:12:51

@krysal: "csak és kizárólag addig szurkolok a Barca ellen, míg előttünk vannak, és csak a bajnokságban. Nincs semmi bajom velük."

Én hasonlóképp vagyok a Real Madriddal. Most is sajnálom őket. Még Cét is már kezdtem megkedvelni az utóbbi időben, komolyan. Látom a statisztikákat: 28 kapuralövése volt a Realnak. Ha ez bajnoki lett volna, ebből minimum hat bemegy. Hihetetlen.

rizla 2010.03.10. 23:12:55

@Fejlődő Szervezet: azzal tönkrebaszná perez az egész idényt. de év végén jó eséllyel simán menni fog, bajnoki cím ide vagy oda. komolyan pozitívat csalódnék perezben, ha nem baszná ki egy esetleges bajnoki elsőség után.

krysal 2010.03.10. 23:14:28

@pancho_sanza: nézd, tartok tőle, nem fogják. Aztán jön a következő, és e miatt az átkozott "mi vagyunk a Real Madrid, soha semmi nem elég" miatt bármi hiba után akárki van a padon, repül. Én remélem, hagyják még, a kezére igazolnak, nem bele a levegőbe. Capello a szarból épített várat, mégis kibaszták. Del Bosque dettó. Azok jó döntések voltak szerinted?

@montipájton: rühellek ilyet leírni, mert nagyon sok esetben végletekig egyet tudok érteni vele. De ebből a szempontból van olyan típus, aki azt mondja, gratulálok az ellenfélnek, és van olyan, aki beleröhög a vesztes képébe. Így a kérdés az emberi milyenség kérdése, nem a "szakmai" hozzáértésé.

Senderos 2010.03.10. 23:14:51

@Vaader: a spanyol bajnokság egy vicc. nézz premiershipet:)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.10. 23:15:07

@rizla:

Jó, ez hülyeség. A Barcát legalább ugyanannyira hájpolják, ezt el kell ismerni.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2010.03.10. 23:15:07

@rizla: Juande Ramos hány hét edzősködés után nyert zsinórban 15 bajnokit a Real Madriddal?

rizla 2010.03.10. 23:15:33

@Csöncsön: ez a ti dolgotok. aki meg örül, hadd örüljön, az meg a mienk. bár hozzáteszem, hogy annyira nem örülök, mint mondtam, hasznosabb lett volna a bajnokság szempontjából, ha átizzadják magukat a lyonon. de nehogymár részvétet kelljen nyilvánítani a világ leggazdagabb klubjával szemben, ami zsinórban ötödször, vagy hatodszor hasalt el az első komolyabb próbatételnél európában. és már megint nem valami kőkemény csapat ellen, bár eszemben sincs leszólni a lyon-t, mindig is szívás volt ellenük játszani, de azért nem egy chelsea, ugye.

Titi120 2010.03.10. 23:15:46

@krysal:
Én se vagyok edzőváltogatás párti, de ha van esély elhozni a nyáron a Realnak Mourinhot, akkor meg kell lépniük.

A meccset egyébként nem láttam, de ezúton csatlakozok Lojzihoz: a Real szurkolóknak (kiemelten az ittenieknek) együttérzésem, de én is csak örülni tudok a bukásuknak, illetve annak a bizonyos "perezi filozófia" bukásának.

rizla 2010.03.10. 23:16:15

@Csöncsön: nem ugyanannyira, hanem jobban. szerinted miért?

drosiii 2010.03.10. 23:17:55

Majdnem megkérdeztem, hogy "ha jövő héten kiesik az Inter, akkor mikor fordult elő utoljára olyan, hogy nincs olasz a 8 között?"

De aztán eszembe jutott.. És nem akartam gonoszkodni =(

Kettészakad a pálya középen jön fel a víz 2010.03.10. 23:17:59

@geem5:
Pénz. Jó 10 évvel ezelőtt a nagy olasz csapatok azt vettek meg akit akartak. Ez mára megváltozott. Elég csak a Kaka Ibrahimovic igazolásokra gondolni. A két nagy spanyollal anyagi téren össze sem lehet hasonlítani az olaszokat.Természetesen igaz ez legalább 5 angol csapatra is. Talán még az Inter tűnik versenyképesnek pénzügyileg. Nem véletlen, hogy ők az egyetlenek akik versenyben lehetnek a pénzóriásokkal.
Egyébként volt erről korábban egy igen jó poszt. Mármint az olasz futball hanyatlásáról.
Forza Lupi!

Elképesztően szórakoztató, hogy egyesekkel milyen örömmel élik meg egy másik csapat szurkolóinak kudarcát. pl. Ferguson. Ha a csapata nyer az meg az ő diadala. Mintha bármit is hozzátenne. Félre értés ne essék jómagam is több mint 10 éve szorítok a farkasokért, de személyes sikerként csak szerencsétlen NB1- es csapatom ritka győzelmeit érzem kicsit magaménak. Ott valamit én is hozzáteszek szurkolásommal, utazásaimmal.
Gondolom most minden itteni MU drukker elégedetten dől le: Győztünk!
Jó éjt!

rizla 2010.03.10. 23:18:31

@Titi120: mourinho hülye lenne egy olyan klubhoz menni, ahol hozzávágnak egy keretet, és azt mondják, hogy BL-t kell nyerned, vagy repülsz, de az igazolásokba azért ne szólj bele, és a bajnoki cím kevés.

@pancho_sanza: az egészen más szituáció volt. a madrid tragikusan állt a bajnokságban, a 4. hely környékén. játékban és morálisan egyaránt szétesett volt a gárda. aztán suszternek még volt képe pluszban lenyilatkozni, hogy nincs az az isten, hogy nyerjenek a camp nouban..
nem volt miért várni.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.03.10. 23:19:37

@Keelhaul: @halareaal: lehet vagdalkozni, de számomra, semleges (na jó, szerettem volna, ha a real kiesik, de csak a viccfaktor miatt, a lyonhoz nincs közöm) néző számára nem a real esett össze a második félidőben, hanem a lyon kezdett el egész másként focizni. Okée, rendben, túlzás azt állítani, hogy esetleg terv lett volna, de nekem valahogy tényleg nem úgy tűnt, mintha olyan marhára erőlködnének - egyszerüen csak ütemes tempójú, folyamatosan egyre támadóbb játékkal fokozatosan felőrölték a Realt.

pont ahogy @OJ: mondja, erre reagáltam eredetileg

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.10. 23:20:48

@rizla:

Én nem tudok ilyen hideg szívvel nézni játékossorsokat, edzősorsokat. Ezek az emberek végigdolgoztak kőkeményen egy szezont a legmagasabb szinten, a sajtó állandó támadásai közepette. Nem azért estek ki, mert fél vállról vették. Ha így lett volna (ld. Porto), én sem sajnálnám őket.

Everred 2010.03.10. 23:22:03

Egyébként vajon Leonardo mit akarhatott azzal a Bonera-Seedorf cserével? Csak mert gyakorlatilag azonnal meg is mutattuk, hogy miért is óriási marhaság: Rooney-nak kábé három kilométer területe volt, az egy szem belső védő szegény azt se tudta, hova forduljon.

Ha Abatét hozza le és Flaminit hátraküldi (ahogy meg is tette később), az is értelmesebb lett volna.

Fejlődő Szervezet 2010.03.10. 23:23:13

AZ a baj, hogy ha nem is hajtják el Pelle-t, nem fognak vele parolázni a lépcsőfordulóban, meg nem rázogatják a kezét, meg nem lesz családi ebéd stb...
A korcs kutya is érzi ha nem szeretik, na.

rizla 2010.03.10. 23:24:05

@Csöncsön: ki mondta, hogy fél vállról vették? de egyébként is hagyjál már békén, tök leszarom, hogy te szurkolsz a madridnak is, akkor te is szard le, hogy én meg leginkább ellenük.

@Titi120: majd meglátjuk, elsősorban nem pénz kérdése. ha teljesítik a kéréseit, akkor hajlandó lesz odamenni. ha nem, akkor nem. a barcához is azért nem írt alá, mert guardiolát akarták a másodedzőjének, és ehhez ragaszkodott a klub.

rizla 2010.03.10. 23:25:16

amúgy vicces volt, olyan streamet néztem, ahol a kép ugyan a madrid - lyon volt, de a hang az MU - milan, szóval hallottam az összes gólt (vicces pillanat volt madrid bedobásnál az üvöltő kommentátor, lyon gólnál a csendes beszélgetés)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.10. 23:25:41

@rizla:

Te kötöttél belém (szokás szerint).

Messi88 2010.03.10. 23:25:58

@morphine: Puel vmi nagyon ütőset mondhatott a szünetben. Ahogy a félidő elején fociztak, az teljesen meglepte a Real-t (meg engem is), aztán amikor már kezdték felvenni a nagyobb ritmust a madridiak, bekapták a gólt, ami visszavetette őket. Mindenesetre nem hiszem hogy ezt így tervezték, de jól sült el. Nagy tartás van ebben a Lyonban, szimpatikusak voltak, az ellenféltől függetlenül is.

drosiii 2010.03.10. 23:26:06

@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz: Nekem álmatlan éjszakám lesz mert továbbjutott az a csapat amelyiknek szurkolok... Ugye így jó?

A Milant nem tudom sajnálni a két csapat előző összecsapásai miatt.. Sajnálni csak az Inter elleni első meccs után sajnáltam őket.

Real Madrid meg... Mondta valaki előttem, hogy egy jó félidővel ne jussanak tovább. Ezt én is tartom. Csak az utolsó 20 percét láttam az összecsapásnak, de ott nem tudtak valami hatékonyak lenni.

Vaader 2010.03.10. 23:26:14

Először a Marca-t kellene eltakarítani a csapat környékéről... www.marca.com/
Azt persze nem lehet, mert Perez bandája.

Eastbay1 2010.03.10. 23:26:41

@rizla: És itt van tömören összefoglalva, hogy mi a baj a Madriddal:
"Mourinho hülye lenne egy olyan klubhoz menni, ahol hozzávágnak egy keretet, és azt mondják, hogy BL-t kell nyerned, vagy repülsz, de az igazolásokba azért ne szólj bele, és a bajnoki cím kevés."

meroving 2010.03.10. 23:27:14

Én szerintem a kommentár is sokat mondó volt... nagyon illet a Real meccs képére a 60-ik perc környékén.

Azt mondta a fazon, hogy "itt most Ronaldonak kéne húznia valamit".

Kb így gondolhatták Madridban is, meg így gondolják egész idényben. Nem vok oda a Realért, ezért csak 4-5 meccsüket láttam a szezonban, de ha ezt a CRonaldót (akiért szintén nem vagyok oda!!) kivesszük, akkor ez a csapat 1 lufi.

VDV mit csinált 90 perc alatt? Kaka? Van aki legalább 45 percig jót nyújtott. De ami a legnagyobb gáz. Összevásárolsz minden arcot, és nincs tartás a csapatodban. Szomorú látni, hogy egy CR küzd a legvégén is, aztán Ő csak egy zsoldos sok más echte madridossal szemben... szánalmas.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2010.03.10. 23:27:22

@rizla: na de kérem egy új edzővel (Juande Ramos) nyertek két hét után 15-öt zsinórban egy szarabb sorsolással. Sőt ha jól sejtem Pellegrini új edzőként 62 pontot csinált az első 25 mérkőzésén.
Egy kicsit tovább számolva Schuster első 15 bajnokiján nyert Barcelonában, Valenciában, Bilbaóban és még az Atléticonál is. Ilyenre már vagy 50 éve nem volt példa.

Valamiért tévesnek érzem a gondolatmenetedet az előző három edző bemutatkozása alapján. Vagy a mutatott játék miatt gondolod, hogy megtorpanhatnak?

rizla 2010.03.10. 23:28:19

@Csöncsön: igazad van, igazából krysalnak kellett volna reagálnom, de őt személy szerint tényleg sajnálom, nem akarom piszkálni.

halareaal 2010.03.10. 23:28:31

@krysal: a bajnokság szempontjából lehet, h jobb ha marad Pellegrini, de ez se biztos. az viszont nem lenne rossz, ha egy nagy tekintélyű edző jönne, akinek lenne elég ideje összecsiszolódni a csapattal, ő készítené fel őket nyáron, stb.
engem is idegesít a semmi sem elég-attitűd, de azért ebben a szezonban kikapni ettől a Lyontól, ráadásul megint a 16 között, ilyen csapattal, már túl sok. főleg így, h látszott, h a Madridban vannak a jobb játékosok, a Lyon tulképp csak az első meccs 2. félidejének elején kerekedett felül rajtunk, mégis összességében sima lett a végére.
tavalyelőtt egy jóval gyengébb, sérülésekkel tizedelt kerettel estünk ki, tavaly meg a 2. meccsen egy brutális ellenféllel szemben, mégis ezek is elég nagy blamák voltak. de ez most mi, mégis? ezt a Lyont muszáj lett volna megverni egyszerűen.

meg Pellegrini nem úgy nézett ki, mintha vmi zseniálisat húzott volna a Lyon ellen, simán fingja sem volt, mit kéne csinálni. az első félidőben a játékosok hozták magukat, Pelle meg gondolom hátradőlt. a végén meg biztos ami biztos alapon meghúzta a Kaká-Raul cserét, ami menthetetlen, hacsak nem sérült volt Kaká. és akkor az első meccsről még nemis volt szó, oda meg úgy mentünk ki, mintha elev ki akarnánk esni.

krysal 2010.03.10. 23:29:55

@pancho_sanza: téged azért tisztellek, mert legalább konzekvensen mindig ugyanazt állítod. Röhögj körbe, de közben meg ne felejtsük el megemlíteni, Del Bosquéval is voltak rossz szériák, és ő mondjuk a másik posztban említett időpontban egy morálisan padlón lévő, e legalább összeszokott csapatot kapott kézhez. Én ettől a csapattól a nagyobb durranást jövőre várom - ha nem próbálják átépíteni jövőre újra.

@rizla: ezúton kérek elnézést a személyeskedésért. Még friss a seb. Amúgy meg nem vagyok kárörvendő típus, és nehezen viselem. Romantikus hülyegyerek, nah, ez volt az önkritika rész. A hypre-ra mg mondjuk ne fogjuk már, a Barcának legalább ugyanakkora (ne tudd meg, hány magyar katalán garázdálkodik a mesterhatos után hazánkban jelenleg.), Perez csak vissza akarta adni a szurkolók hitét. A 2-6 után lett is volna mit kiheverni.

@Titi120: egy Bayern drukkertől (mint a másik hagyományosan közgyűlöletnek örvendő csapat a Real mellett, sokak állítása szerint a dojcse Real, Barca nélkül) több empátiát vártam volna:)

rizla 2010.03.10. 23:30:17

@pancho_sanza: hogy nyáron kibassza perez pellegrinit, az gondolom tiszta sor. azzal tulajdonképpen nincs is feltétlenül gond, bár egy bajnoki cím után igazából nem illene, és felesleges lenne megtörni az addigi munkát. eddig sem ment semmire az állandó edzőcserékkel a madrid, ugyanúgy kihullott a nyolcaddöntőben. de ezt most tegyük félre.
amiről én beszélek az az, hogy ha MOST fogja kibaszni perez pellegrinit, tehát a bajnokság közepén. susztert úgy baszták ki, hogy szarul állt a bajnokságban, majd úgy jött juande ramos, aki végignyomhatta a bajnokságot, nem küldték el máris a BL után. most pellegrinivel legalább a bajnokságban dominál a madrid, perez ezt a trófeát is csak feleslegesen tenné kockára tekintélyelvűségből, ha megválna a chileitől. nincs értelme.

Tika_ 2010.03.10. 23:30:37

@sh4d0w: Egy csapat irReálisan megtette, oszt mire ment vele...

IronRock 2010.03.10. 23:33:02

Na megmondtam hogy a Real bukni fog...ha ezek után nem nyerik a bajnokságot (van rá sansz, a Barca még nem az a kifingtam kategória), Pellegrini-t idény végén elküldik a rákba, aztán jöhet megint az ügyeletes megváltó és ki lehet adni egy valag pénzt sztárjátékosokért.... Tudom hogy nehéz a Lyon ellen játszani meg stb, de ezt a meccset - bármilyen szar is leírni - a Barca behúzta volna. Ha a Real nem tudta mire számíthat az első meccs után, akkor az edző egy balfasz és el kell küldeni a francba, ha meg a csapat nem tudta lereagálni a Lyon húzását, akkor a fél keret mondott csődöt és őket kell kivágni a francba. Tökmind1, az történt amire vártam: egy összevásárolt sztárokból álló csapat megbukott az első erőpróbán, leülhetsz, hülyegyerek, egyes.

Jo_Jo 2010.03.10. 23:33:47

@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz:
Nem értem miért nem lehet külföldi csapatnak drukkolni?! Egyrészt itthon attól tartok nincs kinek, vhogy a magyar foci nem szórakoztat... Másrészt ha utazásokkal nem is tudjuk támogatni a csapatot, szerintem a mai világban már sokkal közelebb érezhetik maguk a szurkolók a csapathoz mint korábban.Több infot lehet már megtudni a netről pl egy angol csapatról, mint az egész magyar bajnokságról. Nyilván így sem teljesen igazi az élmény, de akinek nincs lehetősége, kedve, stb drukkolni magyar csapatnak az hadd szurkolhasson már más külföldi csapatnak.

rizla 2010.03.10. 23:33:55

@krysal: én nem rajtad kárörvendek, hanem a real madridon. ha a barca kihullik a stuttgart ellen, eszemben sem lesz bármit mondani azokra, akik röhögni fognak, még az állandóan zabszemmel a seggében pattogó sporttárs is oszthatja az észt, csendben meghúzom majd magam, mert teljesen igazuk lesz. a világ legjobb csapatának is állandóan bizonyítania kell, és pont.
tudom, hogy a barca hype-ja ugyanakkora (sőt, nagyobb), csak hát az nem véletlen. és nem a közvélekedés hype-jára gondolok, ott a barca respektje érthetően nagyobb, mint a madridé. hanem arra a hype-ra, amit maga perez gerjesztett, de nem akarom ezt megint kifejteni, lényeg a lényeg, hogy showmannak óriási, de hogy sportszakmailag milyen elnök, az most fog csak kiderülni igazán.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.10. 23:33:56

@halareaal:

De ebből az következik, hogy a Lyon edzőjével a Real jutott volna tovább, ami szerintem nettó hülyeség.

Lojzi_ 2010.03.10. 23:34:11

@rizla: Ba akarsz szólni Krysalnak, de később rájösz, hogy ő tulképpen jó fej, ezért inkább osztod Csöncsönt....

Te jó ember vagy.
:o))))

rizla 2010.03.10. 23:34:32

@IronRock: "ha ezek után nem nyerik a bajnokságot (van rá sansz, a Barca még nem az a kifingtam kategória), Pellegrini-t idény végén elküldik a rákba"

ha megnyerik, akkor is elküldik, minimum 50%.

sporttárs 2010.03.10. 23:36:29

@rizla: Teljesen rendben van, lehet örülni, nyilván a Barcelonát is vastagon ki fogjuk röhögni, ha nem nyer semmit, vagy csak egyvalamit és majd megpróbáljátok ettől korszakosnak láttatni. Meg jönni Messi zsenijével és a szép passzokkal. Ez az élet rendje.
(Mindettől függetlenül az ember megnézi a Real BL-eredménysorát már hetedik éve, hetedik, baszki, és tényleg a térdét csapkodja.)

Azt mondjuk nehezen értem, miből állítod eltökélten, hogy a bajnokságban majd a Real arat, gondolom, ez a kötelező nagyotmondó pesszimizmus, hogy annál jobban lehessen röhögni, ha mégse.

rizla 2010.03.10. 23:36:31

@Lojzi_: nem, nekem az a fajta fellengzősség nem tetszik, hogy valaki azért hiszi magát a kulturált szurkolás nagykövetének, mert ő nem szurkol soha senki ELLEN, és ezt csöncsön is nagyon nyomja. szerintem meg a szurkolásban, és az egész futball-színházban az a jó, hogy gátlások nélkül, szenvedélyesen szerethetsz, és gyűlölhetsz, itt nincsenek politikailag inkorrekt dolog. nem akarok én rábeszélni senkit, hogy röhögjön a madridon, de én hadd élvezzem már, múló öröm ez úgyis. de ha egyszer vicces : DDDDD

halihalo 2010.03.10. 23:36:55

@Harald hardrode: Elismerem, rossz az emlékezetem, de mikor játszott a Lyon a Stamford Bridgen utoljára?

krysal 2010.03.10. 23:37:10

@Csöncsön: neked pedig természetesen respect. Mi vagyunk a világ hülyéi, de így kerek a világ.

A mifajtánk kedvéért egy kis Steinbeck - Kék öböl:

"Nem furcsa - mondta Doki -, hogy amit csodálunk az emberben: a jóságot, nagylelkűséget, őszinteséget, becsületet, megértést, gyengédséget, a mi rendszerünkben mind a kudarc velejárói. Amit viszont megvetünk: a ravaszkodást, mohóságot, pénzvágyat, aljasságot, önzést, önteltséget, mind a siker tényezői. És míg az előbbieket csodáljuk, az utóbbiakat boldogan kitenyésztjük magunkban."

sporttárs 2010.03.10. 23:37:56

@rizla: Zabszem az neked van-volt a Real kapcsán, ez egyre nyilvánvalóbb, a baj az, hogy neked öröm vagy bánat egyremegy, a parasztosabb sértegető éned úgy is előjön, de hát egészségedre.

rizla 2010.03.10. 23:40:23

@sporttárs: "majd megpróbáljátok ettől korszakosnak láttatni."

én sosem mondtam ezt a korszakosat, ezt kb huszonhatodszorra írom le csak neked.

ha a barca csak bajnokságot nyer, az NEKEM tökéletesen elég is lesz, tőlem aztán azon röhögsz, amin csak akarsz.

"Azt mondjuk nehezen értem, miből állítod eltökélten, hogy a bajnokságban majd a Real arat"

nem mondtam egy szóval sem, hogy eltökélt vagyok, hogy a real arat, ezt pancho mondta ("semmi sem menti meg a madridot a bajnoki címtől"), én csak úgy gondolom, hogy a BL-kiesést ott fogják kompenzálni, hiszen az elmúlt években MINDIG ezt csinálták. ez egy tendencia. és mivel rájuk valamivel könnyebb meccsek várnak, és nem lesznek kettős terhelés alatt sem, most már valamivel esélyesebbek talán.

(egyébként ha megengedsz egy személyes megjegyzést, az a különbség köztünk, hogy én a madridot valóban rühellem, te viszont nem szereted sem a barcelonát, sem a madridot, kizárólag az objektív okostojás szerepköréből nyomod állandóan az antibarca propagandát. százszor arrogánsabbnak gondolom ezt bárminél. zárójel bezárva)

drosiii 2010.03.10. 23:40:28

@rizla: szerintem ilyet nem nagyon mondott.. átjárt egy időbe az angol posztokhoz a kedvenc tehenes gárdája ellen szurkolni =)

IronRock 2010.03.10. 23:40:52

@rizla: Nem hiszem, főleg ha a Barca-t előzik meg és lesznek bajnokok, akkor lehet védeni még hogy csapatépítés, első idény stb. Amúgy meg kit hoznának a helyére, aki el is vállalná? Nincs az az épeszű komoly nemzetközi hírű futballedző aki leülne a forrón izzó vasra csak hogy felugorhasson, amit a Real kispadja jelent az elmúlt 6 évben...
Perez még egy évig hagyja dolgozni Pellegrini-t ha meglesz a bajnokság. Ha megint kizúgnak a BL-ből, akkor lincselés lesz a Real-székház előtt, jövő ilyenkorra.

Lojzi_ 2010.03.10. 23:41:54

@Jo_Jo: Ne foglalkozz vele.
Néha megjelenik itt egy-egy arc, aki szerint nem is igazi foci szurkoló az, aki nem szurkol az ETO-nak, csak azért mert Győrt dobta neki a gép adott esetben....
Meg van olyan is, aki mindig a többesszám első személyű, azonosuló hozzászólásokon rágódik mindig.
Estére bevesznek majd két üveg nyugtatót, aztán elcsitulnak, ne félj.

rizla 2010.03.10. 23:42:27

@sporttárs: nincs zabszem. nem szeretem a madridot, de ma készen álltam rá, hogy meghajoljak előttük, jó volt nézni a játékukat, ronaldo már a 6. percben alázott, szóval minden együtt volt ahhoz, hogy elfogadjam, hogy annak a madridnak, amelyiken röhögni lehetett, már vége.
aztán kiderült, hogy mégse. ettől még a bajnokságban ennél nehezebb ellenfél még nem volt.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.10. 23:44:07

@rizla:

Ha már említesz: természetesen az nem igaz, hogy nem szurkolok senki ellen. Annak nagyon örülni szoktam, ha a MU kikap. Mondjuk ha hétszer egymás után elbuknák a BL-nyolcaddöntőt, lehet, hogy még őket is megsajnálnám.

@krysal:

Amit csizsikpizsiktől kapni fogok, azt, tartok tőle, nem teszem ki az ablakba. :-)

rizla 2010.03.10. 23:44:53

@IronRock: "Perez még egy évig hagyja dolgozni Pellegrini-t ha meglesz a bajnokság."

fogadunk, hogy nem? tényleg kellemeset csalódnék benne, de hogy PEREZ HAGYJON VALAKIT MÉG EGY ÉVIG? sőt, nem is igazságos tőlem, hogy itt kiemelem perez nevét külön. egyszerűen önmagában abszurd feltételezni, hogy a real madrid jelenlegi szellemiségével ez a szókapcsolat összefér, hogy "hagyni dolgozni még egy évig".

rizla 2010.03.10. 23:46:28

@Csöncsön: jó, túltárgyaltuk. a madridot nem tudom sajnálni, de szegény krysal-t ettől még igen. választott volna körültekintőbben : DDDDD

Kettészakad a pálya középen jön fel a víz 2010.03.10. 23:46:52

@Jo_Jo:
Ezt abszolút adom. Sőt mint fentebb írtam én is több mint 10 éve szurkolok a Romanak.Csak azt a fajta megnyílvánulást tartom viccesnek amikor valaki személyes sikerként éli meg például a MU sikerét.
A magyar tv-ben tényleg nézhetetlen. Igaz azt is tudjuk a fodball nem csak fodballról szól.

elber 2010.03.10. 23:47:01

Sajnos nagyon rossz volt a stream, de azért vigi szenvedtem a real meccset. Valahogy egyszerre örülök, nevetek és sajnálkozom. Örültem volna egy madrid-bayernnek, de tényleg. Azt a pár szurkolót is sajnálom akik nem divatból szerették meg a csapatot, mert ők régóta nem ezt érdemelnék.

Viszont valami tényleg nem klappol arrafelé. Az nem vitás, hogy nem Manuel a megfelelő kaliber oda, de azért össz-vissz egy rúgott gól??. Pedig elvileg a nyáron vettek védekező játékosokat is a támadók mellé, szóval a sztárok nyugodtan foglalkozhattak volna a góllövéssel.Mert ebben ők is benne vannak alaposan. Az meg, hogy még a végén majdnem megsajnáltam Cé-t, az meg nagyon durva. Remélem összekapják magukat jövőre, nekem hiányzik egy jó bayern-real ahol mindkét csapat a toppon van (na nem mintha mi jelenleg ott lennénk).

Lojzi_ 2010.03.10. 23:48:49

@rizla: Azért a kultúrált szurkolás (és véleménynyilvánítás) sem az ördögtől való, pláne ilyen zárt(abb) közösségben, mint ez a blog.

Egyébként évről-évre csökken bennem az az érzés, amiről beszélsz. A rengeteg játékosmozgás és a teljesen lecserélődő csapatok miatt már nem tudok úgy szeretni, meg gyűlölni, mint a Bosman szabály előtti aranykorban, amikor egy német-angol meccs valbóban az volt.
Még az akkori Bayernt is jobban szertettem, mint a mait...

Fejlődő Szervezet 2010.03.10. 23:48:53

Az a baj, hogy kb a 30. perctől mondogattam, hogy a Real a tűzzel játszik, mikortól alábbhagytak a támadások, a lendület, csak ment a pöcgölgetés. Ok, hogy Higany kapufát ver, de hát ne ezen múljon már. Szerintem minden Madridista érezte a szíve mélyén, hogy ha nem vernek 3-at baj lesz. Lett is. Azért lehet itt védeni MP-t, persze, de kinek kellet volna felrázni a srácokat, a szomszédnak?

halareaal 2010.03.10. 23:49:17

@morphine: nem vagdalkozni akarok, télleg viccesnek találtam, hogy szted a Lyon mindent eltervezett, majd a második félidőben "felmosta" a Realt. ráadásul Keelaul reagálása is rátett még egy lapáttal.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.03.10. 23:50:26

@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz: ha vki élt ott, járt meccsekre, és Te erről nem tudsz, akkor viccesnek tartod, h egyes szám első személyben ír róla... :)

Calogero 2010.03.10. 23:51:02

Azért az hűen tükrözi a Milan jelenlegi erejét, hogy pár évvel ezelőtt még letargiában ültünk volna egy ilyen meccs után néhány olasz fan barátommal, most meg csak röhögve átkapcsoltunk a Real meccsre, mert igazából senki nem várt mást. Nincs ekkora különbség nyilvánvalóan a két csapat között (pláne hogy a Manchester szerintem ráadásul idén közel sem olyan erős, mint az tőle megszokott), de a Milan fényévekre van korábbi önmagától. Az olasz foci semmivel sincs nagyobb bajban, mint akár 3 évvel ezelőtt, a Fio abszolút túlteljesített, az Inter meg továbblép a Chelsean, egyedül a Juve lúzerkodásáért kár. Grat a Lyonnak, made my day

rizla 2010.03.10. 23:53:22

@Lojzi_: a klubok egy része azért továbbra is őrzi az identitását, az állandóan cserélődő keretektől függetlenül. a madridban mindig is volt nagybevásárlás, és a szellemiség, amit árasztottak magukból, az minden pozitívumával és negatívumával együtt ma is a klub sajátja.

Jo_Jo 2010.03.10. 23:54:30

@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz:
Jó, annyiban igazad van, hogy a képernyő elől nekünk semmi ráhatásunk nincs egy-egy csapat sikerére vagy kudarcára.
De hát szurkolni épp azért jó dolog, mert ha nyer a csapatod és te szorítottál nekik akkor úgy érezheted hogy te is részese vagy ennek a sikernek. Természetesen ahány ember annyi fajta szurkoló van, aki kicsit érzelmesebb az jobban magának érzi, aki kevésbé az pedig nem ragadtatja magát el annyira.
Szerintem máskor lépj át ezen, és akkor megkíméled magad az ilyen esetlegesen túlmagyarázó hszken mint pl az enyém :)

krysal 2010.03.10. 23:55:01

@rizla: gyerekként nem gondoltam ennyire előre, és azóta is bizonyítom, hogy létezik örök szerelem, még ha az egykoron sudár menyecske mára kövérkés, éjszaka horkol, az egykoron szintén szerelmesei szemére vetik az összes hibáját...de hallod, néha úúúgy, de úgy sz...k (és akkor egy kétélű megjegyzést is sikerült beleszuszakolnom ebbe)!

rizla 2010.03.10. 23:55:20

@elber: az igazság az, hogy CR-t én kizárólag hivatalból nem sajnálom, de abszolút hülye érzések kerítettek hatalmukba engem is. baszki, 6 meccsen vert 7 gólt, és el kell köszönnie a nyolcaddöntőben, ez milyen már?

rizla 2010.03.10. 23:56:13

@krysal: na jó, azért csak nem olyan szar a real madridnak szurkolni, de BL-szempontból az elmúlt 8 év az elég kemény.
de érted, lehetnél liverpool-drukker is, na az kemény lenne. vagy portsmouth, de persze olyanok itthon nincsenek.

halareaal 2010.03.10. 23:56:43

@Csöncsön: nem az következik belőle. a Lyon edzője nyilván a saját csapatából naprakész, nem tudjuk mi van ha más az edző. de az sztem nehezen vitatható, h Puel többet tett hozzá a Lyonhoz, mint Pellegrini a Madridhoz.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.10. 23:59:06

@halareaal:

Talán mert a Lyonnál hagyják dolgozni az edzőt?

Biztos vagyok abban (de legalábbis erősen gyanítom), hogy Pellegrini amúgy jobb edző, mint Puel.

rizla 2010.03.11. 00:06:38

Jorge Valdano: "Tudjuk, hogy a Real Madrid edzője állandóan ellentmondásos helyzetbe kerül, ám Pellegrininek szerződése van a klubbal a jövő idényre is, és a tervek szerint továbbra ő lesz az edzőnk."

na, még a végén nem őrülnek meg teljesen.

Keelhaul 2010.03.11. 00:07:23

@Csöncsön: Persze. De Madridban az abszolút siker a mérce. Annak pedig pl Capello se tud megfelelni. Sőt, senki. Mourinho mikor nyert utoljára BL-t?

halareaal 2010.03.11. 00:08:02

@Csöncsön: "Talán mert a Lyonnál hagyják dolgozni az edzőt?"

ugyanmár. Pellegrininek sokkal erősebb keret állt rendelkezésre, az ő csapata játszotta a második meccset otthon, és már ő is több mint egy fél szezont lehúzott a csapatával. egy meccsre kellett volna felspannolnia úgy a csapatát, h fossá verjék a Lyont, ehhez képest láttuk mi történt.
amúgysem Puellel akarom itt hasonlítgatni, akivel amúgy a Lyon elvesztette 7 éven keresztül tartó, megönthetetlennek tűnő dominanciáját Foban. csak azt mondom, h a Madridnak olyan edző kell, akivel a csapat a lehető legjobb lehet. Pellegrini bár nyilván nem egyszemélyben felelős, ezután a párharc után nem így néz ki.

Everred 2010.03.11. 00:08:03

@rizla: dehogy nincsenek, az indexen elég jól pörgő topikja is van a Portsmouthnak.

rizla 2010.03.11. 00:08:53

@Everred: bocsánat, nem személy szerint a portsmouth-t akartam baszogatni, lehet rossz példa volt, de a nagy csapatoknak törvényszerűen több a drukkerük külföldön.

krysal 2010.03.11. 00:14:15

@halareaal: nézd, az ezzel a gondom, hogy megvehetünk a világon bárkit (van az a pénz), elhozhatjuk az összes nagynevű edzőt, és egy év után kiszórhatjuk őket az ablakon, de ettől még nem lesz csapat a csapat. Most ott tartunk, hogy van 11 magasan képzett egyéniségünk - ezek összecsiszolásához idő kell. Nincs mentség a kiesésre, ezt a Lyon verni kellett volna valóban. De ha egyszer az életben nem hagyják melózni az edzőt hosszabb távon, nem is lesz soha igazi eredmény.

@rizla: szar, mert a Madridban genetikusan kódolva van a soha semmi nem elég. A 'Poolban mondjuk ott van, hogy "Na, talán majd most". Nálunk ezzel szemben a jellemző a "ha most se..." Én szeretem ezt a csapatot is, szerettem a tíz évvel ezelőttit is, és már ott tartok, hogy kezdem megszeretni Cérnanyalót is (bár ezért a pályán szolgál keményen). Amíg élek, értük fogok szorítani, dacára a humanista életszemléletemnek, meg annak, hogy túl lehet misztifikálni ezt a 300 misit. Keelhaul (jól emlékszem, te voltál az, ugye kolléa?) nagyon jól leírta egy korábbi posztban, egy bizonyos pont után horribilis árnövekedéssel nagyon minimális különbséget vásárolsz meg. (Ezt tőle kéne visszaolvasni, hisz az ő szakterülete) És a pályán mindig 11 ember mérkőzik meg másik 11 ellen. Rengeteg tényező játszik közre mindig, és a BL-ben egyértelműen szellemi nyomást érzek. És ahogy Csöncsön is írta, ha ez bajnoki, (ha nem is hatot, de...) minimum hármat verünk.

Tika_ 2010.03.11. 00:19:32

@_benito: azért néha olvasd is a blogodat, ne csak írd... Mármint a kommenteket is. Legrosszabbak, hogy finoman fejezzem ki magam, mert jelen helyzetben nem akarom tovább gerjeszteni a feszkót. Úh bocs, de ekkora baromságot nem lehetett szó nélkül hagyni.
Mavericket én is sajnálom most, ő mondjuk kivétel.

Egyébként a ma esti "közös" meccsnézést :) is köszönöm a tisztelt kommentelőtársaknak, megint öröm volt itt, sikerült néhány igen eltalált hsz :).

rizla: szerintem az a durva, hogy ha a Barcat a következő körben letarolja a Cselszkij, a kupában ugye kiszoptak a Sevillától, a Real nyeri a bajnokságot, tehát a Barca lóf*szt se nyer, a Real meg a ligát, az edzőt akkor is kivágják...

Ferguson 2010.03.11. 00:43:59

Szerintetek mennyit ajánl perez nyáron rooney-ért? :D 60-70 millió euró köré saccolom...

Glory 2010.03.11. 00:52:34

@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz: a megvasarolt tagsagi, a manchesterbe valo utazasok feljogositanak, hogy magamenak erezzem a csapat gyozelmet????????

Ferguson 2010.03.11. 01:02:18

@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz: "pl. Ferguson. Ha a csapata nyer az meg az ő diadala. Mintha bármit is hozzátenne." - innen magyaro.-ról ha akarnék se tudnék többet hozzátenni, mint h teljes intenzitással szurkoltam nekik a sztrím előtt. Akik az OT-n üvöltöttek ma este, semmivel sem tettek többet oda, mint én, csak a hangjukat. Én nem érzem magam emiatt "kisebbnek". Üdv

jawbone 2010.03.11. 01:06:17

@Ferguson:
nem tokmindegy neked mennyit kap a Glazer csalad?
azt sejted hogy a klubodat total kivegeztek, ugye?
vagy neked nem szoltak rola?

Ferguson 2010.03.11. 01:09:34

@jawbone: olvastam erről-arról angol lapoban, de kivárok, mást nem tehetek. A "red knights-ban" bízom vmennyire... Üdv!

Integető hajbókoló lufiember 2010.03.11. 01:12:01

Várom azt a kort, mikor Mourinho az edzések szünetében CéRoni heréit darálja ütvefúróval, amiért ismét késett edzésről és a 6 tonna zselé/nap rátáját nem tornászta lejjebb.

Az de szimpi csapat lesz ecsém...:)

jawbone 2010.03.11. 01:14:38

150 millat kivettek ugy hogy kozben 300m-val nott a hitelallomany, igy most mar 800 felett vagytok
Cé ara se kerult vissza ugye..
ha nem vagytok folyamatosan 4 kozott BLben akkor komoly torlesztesi gondok lesznek, marpedig Ferguson nem lesz orokke ott
ez kb a jelen allas
ilyenkor te azon vihogsz mennyit kap a szimpatikus csalad Rooney-ert...gratz bzm

rizla 2010.03.11. 01:20:43

@jawbone: komolyan meglepne, ha egy ilyen márkanév, mint a manchester united bajba kerülhetne gazdaságilag. akármikor el lehet passzolni az araboknak cakkumpakk. persze én laikus vagyok, úgyhogy vázold fel a világvége-elméleted.

Ferguson 2010.03.11. 01:20:47

@jawbone: kösz az infókat, de hidd el, h ezekkel tisztában vagyok, mint ah minden mással is a klub háza tájáról (pl. azzal is, h a családos evra-t egy szőkével látták hetyegni nemrég egy luxus motelban a házától 30 km-re éjjel kettőkor... :D). A klub tulajdonlási hercehurcája és pénzügyi mutatói miatt nem járok örömtáncot az utóbbi időben...

nsz! 2010.03.11. 02:34:30

hi,
régóta olvasom a blogot/kommenteket, írni viszont nem szoktam. most viszont csúnyán bekezdenék- kint voltam londonban az arsenal-porton-, egy vendégcikk formájában, ha lenne rá igény...

TickTickTickBoom 2010.03.11. 03:05:00

nem nagyon látok kiutat se a Real-nak, se a Milan-nak, mert míg mindkettő szépen leégett tegnap este, addig mindkettő bajnokesélyesnek mondható a bajnokságukban

a Liverpool most ugyanígy leégett volna valszeg tegnap(vagy ősszel meg is tette), de meg is van a büntetésük, nem fognak a BL-be bejutni, és ha nem rendezik a sorokat kellőképpen, évekig nem kerülnek vissza

a Real pedig ott folytatja ahol abbahagyta, ver hétvégén 5-öt a Valladolidnak, majd 7-et a Xerez-nek stb.

Milan meg összekaparja a 2. vagy 3. helyet, ki tudja, még meg is nyerik talán

a langyos állóvíz pedig egyre langyosabb lesz, a kontraszt pedig majd csak nő, bár érdekesen alakul, mert a Milan eddig is 1 frontos volt, amikor a BL-ben hasított, annak az is az ára volt a Serie A-t leszarhatták, elég volt vmelyik BL hely is, most sokkal szarabbak csapatként, keretben, fejben, mindenben, mint mondjuk 2007-ben, de kvázi bajnokesélyesek, és nem sokszor nyertek bajnokságot mostanában
(hacsak olyat nem találnak mondani, hogy most a bajnokság fontosabb, mint a BL, ezért arra koncentrálnak, ez ugye gyenge érv lenne, még pénzügyileg is, ami nem ártana pont számukra, mármint a della)

Lyon-nak nagy grat, jó nagy verés volt beígérve nekik, tartották magukat, majd lecsaptak, drukkolok nekik, hátha kikapják a Sevilla/CSZKA-t vagy éppen a Bordeux-t:)
vagy inkább egy olyan kapja őket, aki 1. körben nehezebbet kapott, tehát ne az Arsenal:)

Ronaldo meg pozitív csalódás, ahogy látom nagyon sokat levetkőzött a hülye stílusából, mondhatni előnyére változott, teljesítményére se lehet panasz ( vs. Kaká), ilyen "zsoldost" minden csapatnak, aki meg nem becsüli meg, ne nyerjen sose semmit ...
magasan a Real legjobbja idén, de azért 1 ilyen fricskát megérdemelt, hogy kiestek, MU meg száguld tovább, és ki tudja hányszor lesz ez még így a jövőben

szangye puncog 2010.03.11. 06:35:47

@jawbone: szerintem félre értetted, nem azon vihog, hogy mennyit kapnak glazerék, hanem azon mennyit fog ajánlani perez.

váév építők (törölt) 2010.03.11. 07:28:06

azért szép dolog, hogy hiába vagy qrva gazdag, mégsem érhetsz el mindent.
ne gondold, hogy tied a világ...
szép volt Lyon! egy rendkívül szimpatikus csapat vert ki egy rendkívül unszimpatikus klubot a bl-ből.

horas 2010.03.11. 07:38:44

A Real-al kapcsolatban,egyértelmű,hogy itt már pszichés és lélektani problémákról beszélhetünk.
A tegnapi kiesésért valamilyen szinten,hibáztatható Pellegrini bácsi is,mind taktikailag,mind motiváció ügyileg.Az első félidőben mindenképp rövidre kellett volna zárni témát és nem megelégedni,azzal,hgy a játék képe alapján továbbfognak jutni és én úgy gondolom,hogy csapat összeállításban is hibákat követett el.Kaká problémájára már rég megkellett volna találni a választ és egy ilyen fontos meccsen,nem megkockáztatni,egy jó formában lévő és ügyes,de nemzetközi szinten semmit nem mutató és igen csak kétes értékű/megitélésű Higuain-t,mikor ott van a gátlástalan már mindent megnyerő perpillant legjobb támadók egyike a keretben C.Ronaldo.Bátrabban kellett volna cserélnie,nivő,pénz ide-vagy oda Kaká-VDV csere adta magát és a csapat egyszerűen könyörgött érte,bár ekkora már talán veszett fejsze nyele volt mert a csapaton olyan lélektani nyomás volt,hogyha reggelig játszanak se rúgnak gólt.Szummázva PEllegrini hibáztatható mert ezt a lYon-t bekellett volna darálni,és nem lett volna szabad a meccs hajrájához így érkeznie a csapatnak,ez ellen mindent megkövet megkellett volna mozgatni.Pellegrini hibázott.Lehet,hogy érdemes lenne elküldeni,lehet,hogy nem de egy másik edző is valászinüleg ugyanezekkel a dilemmákkal fogtalálkozni és itt már megint nem szakmai kérdések állnak fenn,mert Kaká egyszerűen pl nem lehetett volna kihagyni vagy korábban lecserélni és így tovább...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.11. 07:48:34

@horas: itt ha valaki darált, az a Lyon volt. csak ők közbe tudtak játszani is. sokkal stabilabbak is szerkezetileg. egy ilyen piff-paffból gyorsan kiderül, ki a jobb (egyenes kiesés). csak senki nem érti, hogy-hogy a Lyon az.

Ronal-d'oh! 2010.03.11. 07:56:19

@Csöncsön: látom mély nyomokat hagyott benned az Scholes bomba. :D

tbazsi83 2010.03.11. 08:35:07

Én nagyon örülnék, ha madridban laknék... Még kétszer is láthatnám játszani a Barcát a Bernabeu -ban a nyárig :))

viszont azon lassan el kell gondolkozni a Real -nál, hogy mi lesz így a szezonnal... én nem igazán hiszem, hogy a bajnoki cím annyira motiválná a játékosokat, hogy kitartson ez a lendület ami otthon jellemezte őket.. ráadásul most is látszott, hogy győzelmi kényszer alatt nem tudnak felszabadultan játszani, márpedig náluk már csak a bajnokság maradt....

Nem beszélve arról, hogy mindenki láthatja a Barca ennél rosszabb formában már nem lesz az idén, és mégis azonos ponttal állnak a táblázaton ami sok jót nem jelent a következő hetekre nézve...

vsztk9111 2010.03.11. 08:50:50

Az angol második legyalázta az olasz másodikat, a francia harmadik (negyedik?) pedig a jelenlegi spanyol elsőt. (Szerintem nagyon szoros lesz a spanyol végjáték odahaza.) Soha jobb BL-napot!

Papp Sanyi 2010.03.11. 08:58:38

@tbazsi83: Erre gondolok én is, hogy a bl kiesés nem biztos (sőt!) hozza magával a bajnoki címet. Főként, hogy nagy valószínűséggel 1 meccsen (El Classico, Madridban) fog eldőlni.
Nehéz lesz felrázniuk a madridi futballistákat.
A Lyonnak meg respect. Így kell csinálni!

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.11. 09:09:27

érdekes, hogy a szimpatikus játékos, és a nyerő tipusú játékos, mint tulajdonságok, izé, nem tudnak egy helyen koncentrálódni :). eddigi meccsek alapján a működő csapatszerkezet tarol az egyéni képességek felett.

Mourinho már nem a király 2010.03.11. 09:22:56

A tegnap a bekapott gól után ki is kapcsoltam, de már kb. a 70-ik perctől éreztem, hogy vége. MIT csináltunk a 2-ik félidőben, kik voltak azok, merthogy nem ugyanazok akik az 1. félidőben játszodtak az biztos.

Én már az szezon eleje óta elégedetlen voltam Pellegrinivel, de az esti meccs nem az ő hibája. Nem mintha ártatlan lenne, de nem ebben. Pellegrini az első meccset kúrta el, nem kicsit, nagyon: M. Diarra nem tudom mit keresett a pályán..
Azt kéne megérteni, hogy a kupában egy idegenbeli gólnak óriási jelentősége van, mi meg elmentünk Lyonba 0-0-át játszani. Vagy ha nem is azért mentünk, de a játékunk azt mutatta. NEM lehet ilyent, idegenben kapjál ki 3-2-re, ne 1-0-ra.

Az első meccs után tudtam hogy ez lesz az eredmény, 1-1 vagy 2-1-et tippeltem, aztán a Sevilla elleni meccs után én is optimistább lettem, nem kellett volna.

Az esti meccsről: az első félidei játék remek volt, bár az eredménnyel elégedetlen voltam. Higuain: vertem a fejem a falba. A korai gól igen megnyugtatta a csapatot, a második félidőt nem értem. SÉTÁLGATUNK a pályán a BL egyenes kieséses szakaszban????? Na ott tudtam hogy vége, CR vagy Kaka elviszi szélen de nincs senki akinek beadja? Noooormális, hogy akartak ezek nyerni, a Lyon bevág egy öngólt vagy mi???

Említettem a Sevilla elleni meccset, lehet az sokat kivett belőlük, azért is vánszorogtak a második félidőre. Gutit talán hiba volt kezdetni, 40 percet játszott a Sevilla ellen, nem volt fitt a 90 percre. Sajnos a csapatösszeállításon nagyon nem volt mit variálni, ez már nálunk így megy a BL-ben: sérülések + eltiltás. NEM volt kit becserélni Vaarton kívül.

Teljesítmények: CR, Guti, Ramos aki jó volt, bár Ramos védekezése a második félidőben szétesett. A meccs lúzere Arbeloa, te jószagú ÚRISTEN miket csinált, nem tudja átvenni a labdát, meg a második félidőben miket leműveltek hátul, sírógörcsöt kaptam. Vagdosták ki a labdát mint a mérgezett egerek, nem voltak képesek kipasszolni 2 lyonit, Iker is majdnem gólpasszt adott az ellenfélnek...

Megfogadtam hogyha kiesünk nem nézek több Real meccset a szezonban, már nagyon unom hogy 6 éve márciusban számomra vége a BL-nek, esetleg a Classicot ha megnézem, de ezek után lehet azt sem, nem szeretem nézni ha leégetjük magunkat.

Ezt írtam a hazai fórumra, kicsit ideges lettem na!

halareaal 2010.03.11. 09:28:09

@anonim222 [semleges néző]: " itt ha valaki darált, az a Lyon volt."

ha a darálás abból áll, hogy egy félidőn keresztül csak nyomozod a labdát és közben imádkozol, hogy ne kapj gólt akkor lehet. utána már meccsben volt a Lyon, de a második félidőben sem mutattak semmi extrát, kb 2-3 támadást vezettek, az egyikből gól lett. egyszerűen begörcsölt a Madrid, a játék képe alapján mégis ők érdemeltek volna továbbjutást.

doktor.dikhed 2010.03.11. 09:40:44

Akkor következzen egy kis Nani "bashing":

Hihetetlen, hogy még mindig mekkora fék. Hiába a gólpassz, meg a viszonylagos jó játék 4-0 után, előtte folyamatosan elszórta a labdákat, ráadásul állandóan olyan helyzetekben, amikor a Milan lendületből indulhatott labdaszerzés után.

Arról nem is beszélve, hogy védekezésben Abate - ha jól emlékszem - folyamatosan az ő helyén futott fel, Nani meg bent kolbászolt a pálya közepén. Legalább háromszor került úgy helyzetbe a Milan, hogy Nani védekezési hibája miatt bejátszották mögé a labdát.

Annyi a szerencse, hogy ami a Milán erőssége, az a gyengéje is. Ronaldinho minden passzán - az első félidőben, mert utána nulla volt - látszik, hogy zseni, de ha az ellenfélnél van a labda, néhány társával együtt, átvált sétára. Ez már kevés ilyen szinten. Nincs akkor formában, hogy elbírja a csapat az ilyen lazaságot.

Beckham meg szerintem megmutatta, hogy miért kell az angol válogatottba. Hihetetlenek a beadásai és a szögletei. Egy ilyen jól fejelő Rooney-val - esetleg "Kráuccsal" - főnyeremény. Mezőnyben meg nem nyújtana kevesebbet, mint bárki más, sőt...

Egyébként látva az angolok Egyiptom elleni teljesítményét, az volt az érzésem, hogy azért nem megy az angol válogatottnak, mert a játékosok egyszerűen nem szeretik egymást - néhány gesztusról egyből ez ugrott be - nem tudják félretenni, hogy egyébként riválisok, és együtt nem tudják élvezni a játékot, csak robotolnak...

tbazsi83 2010.03.11. 09:42:16

@halareaal: Szerintem egyoldalú a kritikád és nem is jogos.... Ha láttad a lyon -i meccset akkor el kell ismerned, hogy a Madrid egy szót sem szólhatott volna ha 3-0 -lal jön haza a Franciaországból....

Ezért nem értem, miért nem lehet reálisan elfogadni, hogy a 2 meccsen összesen 1 félidőt nyert meg vita nélkül a Madrid, mégpedig a tegnapi elsőt...

Szerintem ezzel a "mi érdemeltünk volna továbbjutást" szöveggel csak magatokat áltatjátok....

Az tény, hogy az ismert okok miatt a Real -nál mindig magasra van téve a mérce, de azért lehetne néha tárgyilagosnak is lenni....

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.11. 09:44:27

@Anthony (kick-ass): furcsa módon nagyot játszott a Real (első félidő), különösebb előzmények nélkül. ennyire lehengerlőek még nem voltak az idén. balszerencsés körülmények között ez egy gólra volt elég, amúgy kettő is kevés lett volna szerintem, mert a Lyon nyilván tartalékolt a másodikra. (szerintem el se hitték, hogy esélyük van, de tették a dolgukat). az elsőben mindenki nagyot nyújtott nagyjából a realban... cr-t néha 3-4 ember fékezte le, az se mindig sikerült. kaka is jó volt, de hamar elfáradt. ramossal a fő probléma a védekezés hiánya volt. granero nem tudott villogni a sztárok között. guti az guti, jó labdák, kevés futás, bár odatette magát. higanyt most hagyjuk, ha ez a meccs rámegy a szezonjára (fejben megzavarodik), a real se nyer bajnokságot (magánjellegú tipp, kérem, ne is reagáljanak). a cserék későn jöttek, a francúzok nagyobb sebessége, és frissessége fájó lehetett egy madridistának. a real, mint csapat egyik fele feladta a második vége felé... illetve látványosan nem tudták, vagy csak nem bírták megtenni, amit kellett volna. az meg nem segít, bár látványos, hogy elszaladok a labdáért, és leteszem az ötösre. a la Raul.
még egy valami. ez a Cris fájóan lassú volt... hogy a fenébe nem lehetett mellé állni valakinek, oszt várni a lehetőségre? semlegesként irok.

balu11 2010.03.11. 09:44:28

azért ez elég kemény nyilatkozat (Pellegrini):
"De a Lyon kitartó csapat, mi pedig elfáradtunk, és elveszítettük a lelkesedésünket. Nem tudtuk már irányítani a találkozót."

Ha jól értettem a nyilatkozat egészéből (és persze amennyiben jól fordították) ez a második félidőre vonatkozik. Két dolgot nem értek:

1 - OK, hogy komoly meccset toltak a Sevilla ellen, de _elfáradni_? Azért így március elején, ekkora játékoskerettel (tudom, sérülések - azok mindenhol vannak ám), ez így kicsit erős.

2 - "Elvesztettük a lelkesedést"? Na, ez meg aztán pláne! Még ha esetleg itt már a gól utáni szituációról beszél, akkor is nonszensz. 5 éve nincs BL8, nyáron 128ezercsillió eurós erősítés, idén a Bernabeuban a döntő, és 1 góllal már megvan a hosszabbítás, amire van 20 perc, hogy begyötörjék, és ők _elveszítik a lelkesedést"? Ez nagyon erős.

Ha jól emlékszem Schusternél is a végén vmi negatív színezetű nyilatkozat lett a casus belli...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.11. 09:47:14

@halareaal: fentebb jobban részleteztem véleményemet. még1: cr-re 3-4 ember, ha megindul, felé zártak. ilyet pl az angliusoknál sose csináltak, emlékeim szerint. ott egy, esetleg kettő megfogta, vagy felrúgta (csapatfüggő volt).

Mrs Wallace 2010.03.11. 09:48:43

Szerintem felesleges így alázni a Madridot. A helyzetek meg voltak, be kellett volna rúgni őket. Szerintem ennyi a megfejtés. Nem tették, így érthető, hogy a Lyon befeküdt a kapu elé. És persze jogosan jutottak tovább. Én is csalódott vagyok, de azért ez nem az a kategória volt, mint a kupában. Szombaton meg mindenki a csapat egységétől volt elájulva. Akkor most mi van?

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.03.11. 09:48:49

@balu11: egy góllal még nem lett volna semmi, csak sima kiesés. Kettő kellett.

halareaal 2010.03.11. 09:51:29

@tbazsi83: "Ha láttad a lyon -i meccset akkor el kell ismerned, hogy a Madrid egy szót sem szólhatott volna ha 3-0 -lal jön haza a Franciaországból...."

??? láttam a meccset, képzeld, és a 3-0 minden lett volna, csak nem reális. az kb azt jelentette volna, h a Lyon az összes nagy helyzetét belövi, mi pedig egyet sem. még egy 3-1re azt mondom, talán, de akkor az itteni félidőnek is 3-0ra kellett volna végződni.
az igaz, hogy csak egy félidő volt, amikor egyértelműen jobbak voltunk, de a Lyonnak még annyi sem. a Lyon 15 percig volt akkora fölényben az első meccsen, mint mi egy félidőn keresztül, a párharc többi része kiegyenlített volt.

balu11 2010.03.11. 09:52:49

@heinrich: hopp, ezt elnéztem, OK

így is tartom, hogy nem ez volt a megfelelő nyilatkozat, és ha Real-drukker lennék, akkor kikérném magamnak

halareaal 2010.03.11. 09:55:37

@heinrich: @balu11:

a "lelkesedés", vagy nemtom mit akar ezzel Pellegrini, már akkor sem volt meg amikor hosszabbításra álltunk.

bakító 2010.03.11. 09:56:11

Elnézve a tegnapi két nagyvadat (MU, Real), érdekes összefüggésekre leltem a klub felépítése és jelenkori eredményei közt.

Ügye mind két klubnak óriási szurkolótábora van mind otthon mind a világon, nagy tradíciói vannak, pénze van szarásig, adóssága csillagászati.

Mégis mindkét klub jövőjével kapcsolatban állandóan kongatják a vészharangot, de eddig valahogy tévesen.

Szóval adott a MU, ami egy gazdasági társaságként működik. Ennek előnye, hogy a döntéshozói kör szűk, és bizonyára nem kéthetente változik a stratégiájuk, az hogy mit ugat a mezei szurkoló csak kicsit számít (ameddig megveszi a bérletet), és ebből adódóan a szakmai munkáért felelős menedzser helyzete meglehetősen stabil. Hátránya, hogy a vezetés nem feltétlenül lojális a klubhoz, és pénzügyi hiénák áldozatává válhat a klub. Ennek eredménye a mostani gigászi méretű (és jelen körülmények közt már finanszírozhatatlan) adósság, amely mellett azért még meglehetősen versenyképes a csapat. Persze egy pénzügyi összeomlást a MU is észrevenne.

Adott továbbá egy Reál Madrid, egy olyan tulajdonosi, működési struktúrával, amit halálom napjáig nem fogok pontosan megérteni, de ha jól látom a dolog lényege, hogy bizonyos szurkolóknak joga van bizonyos időközönként megválasztani a klub elnökét. Ez a szisztéma inkább a politikai irányítási rendszerekre hajaz, annak minden előnyével és hátrányával. Ügye minden demokráciának a legfőbb baja, hogy az emberek többsége kb. 2 hétre előre tud tervezni, nagyobb rendszereket mint egy társasház képtelen átlátni, ezért a populisták (vagyis azt mondom amit hallani akarsz, és részben azt is teszem, de közben csinálom azt is amit nem mondtam el, mert hülyének nézlek) martalékává válhat. Kiváló példa erre a Real Madrid, ahol a kevéssé fejlett stratégiai gondolkodású szurkolók kegyeiért versenyeznek mindenféle gátlástalan szerencselovagok. Ezen alakok képessége többnyire kimerül a hatalom megszerzésében, utána viszont kapkodás, hőzöngés és felelőtlen költekezés következik. A szakmai vezetés persze azonnal felelőssé tehető mindenért, hiszen őt csak kinevezték, míg az elnök urat megválasztották. Ez a nagy múltú klub olyan mély szakmai válságban van, hogy az egészen elképesztő. És minden évben azt tervezik, hogy (a szakmai vezetés teljes leváltása mellett) milyen jól hangzó nevet vegyenek csillagászati összegért. Ez így kívülről látva szinte érthetetlenül nevetséges, belülről bizonyára roppant fájdalmas.

Szóval mi a jobb?

1/ Pénzügyi hiénák áldozatává válni?
2/ Öntelt pojácák áldozatává válni?

Endoscope 2010.03.11. 10:02:43

Real szurkolóként 1995 óta ugyebár megéltem egyet s mást. Nem is igazán tudom mi lenne a megfelelő szó, arra amit éreztem tegnap és amit érzek ma is. Dühös, mérges egyáltalán nem vagyok (ellentétben az elmúlt évek hasonló időszakaival). Szégyenérzet sincs bennem, bár ahogy olvasom a kommenteket, lehet, hogy kellene. :) Igazából talán csalódott és szomorú vagyok. És nem elsősorban a kiesés ténye, módja, időpontja miatt. Sokkal inkább azért, mert azt érzem, hogy ebben a csapatban benne van az, amit várnak tőle. Nagyon is.

Nem dőltem be a nyári médiahypenak és most sem gondolom/érzem azt, amit pl. rizla "szívesen" látna/hallana/várna egy Real szurkolótól. Nem hiszem és hittem azt, hogy 1 év alatt megfordul a világ. Nem gondolom most sem azt, hogy a Real Madrid (akár Pereznek köszönhetően, de) olyan rettentően különleges lenne. Egyszerűen csak hosszú idő után igazán magaménak tudtam (és tudom) érezni ezt a csapatot. 1-2 ponton ugyan erősítésre szorul, de úgy gondolom, hogy nagyon jó alapok lettek lerakva a nyáron. És most az egyetlen dolog ami engem érdekel, hogy mik lesznek a következő lépések. Mert hiszem, hogy ha most mind a vezetőség, mind a szurkolók a csapat mellé/mögé állnak és azt mondják, hogy a nyári költekezés nem a 2010-es évre, hanem az elkövetkezendő évekre/évtizedre szólt (vagy annak első nagy lépése volt) és nem a lábfejünket kell nézni, hanem az utat amerre haladni akarunk, akkor látok reményt (nem is kicsit) a jövőre nézve.

Ha azonban a nyáron megint belekezdenek az értelmetlen edzőváltásokba (pl. Mourinho), játékosvásárlásokba (pl. Ribéry), akkor 15 év után sajnos tényleg végleg át kell pártolnom az NFL-re. :)

tbazsi83 2010.03.11. 10:03:56

@halareaal: Én értem, hogy mit mondasz, de akkor tegnap 3-3 is lehetett volna a helyzetek alapján, ezt Te is tudod... És most kérlek ne gyere majd azzal, hogy az utolsó 10 percre annyira kinyílt a Madrid, hogy ilyen nem lett volna HA berúgják az első félidő, tényleg nagy helyzeteit...

Azt gondolom, hogy az a minimum a Madrid -tól, hogy egy Lyon elleni párharcot nagyobb részben uralni tud... ez nem lehet szempont, mert erre számított a Lyon is.... így erre nem alapozhatod azt, hogy ki érdemel jobban továbbjutást...

Nem mondom, azt, hogy jobban örülök a Lyon továbbjutásának mert ahogy az utóbbi időben a Real játszott az tényleg meggyőző volt (mondom ezt Barcelona drukkerként), de ami tény az tény... 2 meccsből egyszer sem tudták legyőzni a Lyon és összesen 1 gólt tudtak rúgni nekik... Ez pedig a La Liga -n túl úgy tűnik nagyon kevés...

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2010.03.11. 10:08:27

Valdano nyilatkozata teljesen megdöbbentő, persze ha tényleg ezt nyilatkozta:

„Voltak helyzeteink az első félidőben, és néhány kedvezőtlen bírói döntés is született. Nagyobb előnyt érdemeltünk a szünet előtt."

Miről beszél ez az őrült? Milyen bírói döntés? Miért érdemel nagyobb előnyt az a csapat, amelyik az ordító ziccereket a kapusba meg kapufába lövi? Beszarás.

Fejlődő Szervezet 2010.03.11. 10:10:46

A kiesés után elszabadultak az indulatok madridi oldalon. A hírek szerint Higuaín és Sergio Ramos az öltözők előtt összeverekedtek több francia játékossal. Kaká sajtószóvívője és a felesége pedig egy közösségi oldalon élesen kritizálták a Real Madrid edzőjét.

Na ez szép...

bonaventura 2010.03.11. 10:18:37

@bakító:
ez jó összegzés szerintem

pl láthatjuk, mennyit költöttek (engedtek elkölteni) cr-ért kapott pénzből

Mrs Wallace 2010.03.11. 10:20:21

@BENIARRIVO: Sajnos tényleg ez van. aki üres kapuba se talál be az ne jusson tovább... Nem értem ezt a Higanyt. Tényleg ekkora különbség lenne a Liga és a BL között???

Mrs Wallace 2010.03.11. 10:22:55

ja és a CRért kiadott pénz, ha lehet ilyet mondani, abból a szempontból nem volt felesleges, hogy a srác fejben nagy rendbe lett rakva. Igazi csapatember!!!!

krysal 2010.03.11. 10:24:58

@BENIARRIVO: gondolom a talán befújható tizire gondolt, de mivel a forrás az nso, őszintén kíváncsi lennék, valójában hogy hangzott el a nyilatkozat.

@Fejlődő Szervezet: forrás?

Piiii 2010.03.11. 10:26:02

@BENIARRIVO: volt egy Higany 11es amit nem adott meg a bíró. befújható lett volna, lehet erre gondolt

vargamma 2010.03.11. 10:44:08

nem olvastam végig a kommentáradatot, de.

ez a 7-2, ez akkora égés, h sztem végérvényesen be kellene látni, h Loenardo gyenge, vagy inkább súlytalan edző, nem mérhető sem Murinnyóhoz, sem fergiehez, sem ancelottihoz.
a szezon fontos meccsein, rendre belehajoltunk nagy pofonokba (kivétel talán a Real elleni meccsek) ld. Inter-Milan: 6-0, MU-Milan: 7-2.

hiába szerethető az idei Milan játéka sokszor, egy ilyen nagy csapatnál ilyen eredményekkel ez égés, qrva nagy égés.

krysal 2010.03.11. 10:47:36

@Fejlődő Szervezet: ajvé:( Sok negatívat lehet elmondani róluk, de az értesüléseik elé pontosnak mondhatók.

Paul Newman Jr. 2010.03.11. 10:49:06

@Mrs Wallace: mire Cé Madridba került, már ezer éve rendbe volt.

Endoscope 2010.03.11. 10:49:09

A meccsről magáról érdemben nem sokat érdemes mondani.

Elsőként azonnal leszögezem (nem revidiálva pancho-t :)), hogy ez a meccs kőkeményen Higuainon ment el. Akármennyire is kedvelem, tegnap rettentően öncélúan és önzően játszott amellett, hogy érzem és értem, mi volt ennek az oka. A görcsössége pedig tökéletes tükörképe volt a csapatnak.

Azt sem tudom figyelmenkívül hagyni, hogy CR milyen hatalmasat játszott tegnap (legalábbis az én szememben). Bár Maverick biztos nem szívesen olvassa, de élmény volt nézni azt a (már-már megszokott) alázatot, küzdeniakarást és küzdenitudást amivel tegnap kilépett a pályára. Rengeteget passzolt, önzetlen volt (miközben min. 2x nem adták le neki a biztos gólt jelentő végső passzt!) és abszolút csapatemberként játszott egy olyan csapatban, amelyből még úgy is toronymagasan kiemelkedik, hogy az a csapat egyébként rengeteg kiváló játékost tud felmutatni.

A Lyon engem abszolút nem győzött meg (mondhatják erre mások jogosan, hogy őket meg a Real nem). 2 mérkőzésen 2 gólt tudtak lőni úgy, hogy gyakorlatilag semmi mást nem csináltak, mint 3 félidőn keresztül aggresszívan letámadtak és a kontrákra építettek. Ez az én olvasatomban a fociiskola 1. osztályának 2. leckéje. Az pedig természetesen a saját csapatom igen egyértelmű és erős kritikája, hogy egy ilyen játékkal is verhetőek ill. egy ilyen alapszintű játék ellen sem tudnak kezdeni semmit. Ezt készséggel aláírom.

De számomra egyértelmű volt tegnap, hogy ezt a meccset/párharcot, a Milan ellenihez hasonlóan nem az ellenfél nyerte meg, hanem a Real bukta el. Csak azért nem mondom, hogy tökéletes első félidőt játszottunk, mert 3-0 helyett 1-0 volt az eredmény. A szünetben kettőt cserélt ugye a Lyon és itt már érezni lehetett, hogy egy tökös forma a franciák vezetőedzője. Gondolom ráérzett a lehetőségre és a szünetben szólt a fiúknak, hogy merő görcs a Madrid és pont elég lesz, ha hozzuk azt amit az 1. meccsen (letámadás, területszűkítés és kontrák). Meg is lett az eredménye. Elvégre évek óta nem láttam olyat, mint amit a meccs utolsó 5 percében... hogy gyakorlatilag 1 szem védő maradt hátul Ikerrel. Ez is tökéletesen mutatta azt a görcsös fejetlenséget, amivel mindent feladva, minden taktikát felejtve, eszetlenül, szívvel tört előre a csapat.

Szelaví. A Realon most vérmérséklet és habitus szerint lehet röhögni/sajnálkozni/fröcsögni, de én bízom abban, hogy az nevet, aki a végén nevet és sosem felejtem a mondást: "Egy lovag a bajban sem hagyja magára szíve választottját". Ugye krysal? :)

Utóiratnak pedig jöjjön egy kis kedélyjavító Belga: www.zeneszoveg.hu/lyrics.php?lc=6071

Paul Newman Jr. 2010.03.11. 10:51:33

@Endoscope: hogyan lehet egyszerre letámadni és kontrákra építeni? fociiskola...

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2010.03.11. 10:52:18

@krysal: @Piiii:
tudom én is, mire gondolt. befújható lett volna? igen, lehet, bár én még sehol nem olvastam, hallottam olyan véleményt, amelyik egyértelmű bírói hibáról beszélt volna, Valdanoét kivéve persze.

Látva a tegnapi meccset, nem elegáns ez a nyilatkozat. Nem a bíróval kellene foglalkozni, mert nem 2-3 tuti bírói balfaszságról van szó, hanem egy szerintem védhető bírói fújásról (illetve nem fújásról). Gólt kell rúgni, higanynak konkrétan 3-at, de min. 2-őt kellett volna.

@Fejlődő Szervezet: hát ha ez igaz, akkor az durva!

Mrs Wallace 2010.03.11. 10:53:25

@Paul Newman Jr.:Én úgy emlékszem, hogy nyávogott, szimulált stb. szóval fürdős kurva módjára nyomta. Mostanra ez jobbára kiveszett belőle. Szerintem.

balu11 2010.03.11. 11:05:16

@Endoscope: tudom, hogy nem szép dolog egy korai kiesés után még kötözködni is (+ nagyon igazat adok _benitonak az itteni Real szurkeszek méltatásával kapcsolatban), de

nagyon nem bírom, az ilyen "nem az ellenfél nyerte meg a meccset, mi veszítettük el", mert

1 - tiszteletlenség, és gőg árad ebből a megjegyzésből, még akkor is, ha az írójának nem ez volt a szándéka (mint gondolom, neked sem)

2 - szvsz nettó baromság az esetek 90%-ban, és a maradék 10%-ban is max. féligazság. Rosszul megy a csapatnak a támadás? Persze, hisz az ellenfél erőinek 80% a (tágan értelmezett) védekezésre összpontosítja. Gólpasszt ad a védő az ellenfélnek? Ebben azért benne volt annak a támadásnak az átütő ereje, Pranjic és Lisandro (?) agresszív, ügyes, dinamikus mozgása, gólérzékenysége. Motiválatlan a társaság? Naná, látva az ellenfél erejét. ...

(Természetesen nem vitatom el a szerencse szerepét a fociban, de pl. abban is, ha egy csatár ordító ziccert hagy ki, igenis benne van az ellenfél ereje, felkészültsége. Alapvetően ez egy olyan csapatjáték, ahol az ellenfél minden rezdülése meghatározza a saját játékodat.)

Endoscope 2010.03.11. 11:10:01

@Paul Newman Jr.: jogos észrevétel. :)

Én arra gondoltam, hogy egyrészt aggresszívan letámadták a védőket, már a labdafelhozatalt is kínkeservessé téve (lsd. 1. meccs nagy része ill. a 2. meccs 2. félidejének első fele), másrészt a saját térfelüket gyakorlatilag megszállva, a kispadot is a kapu elé húzva tömörülnek, várva mikor kontrázhatják le az eszetlenül támadó madridiakat (lsd. mindkét meccs utolsó 20 perce).

Mondom mégegyszer én ebben "harcmodordban" olyan hatalmas megoldást/újítást nem látok, ellenben a Real impotenciáját igen. Jelesül, hogy egy ilyen alapvető taktikai megoldás ellen sem tudnak mit kezdeni.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.03.11. 11:14:29

@Csöncsön: Ember...Ha én tegnap benyomom a gépet most már új nicknéven agyalhatnák, mert egy éleltre kizártak volna innen...Céer mint szimpatika...a leborult krisztusra kérlek vagy többet vagy kevesebbet igyál mielőtt ilyeneket leírsz...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.11. 11:18:14

@anonim222 [semleges néző]: "furcsa módon nagyot játszott a Real (első félidő), különösebb előzmények nélkül. ennyire lehengerlőek még nem voltak az idén."

???

Már hetek óta így játszanak a La Ligában. A Sevillát (amely szerintem semmivel sem rosszabb csapat, mint a Lyon) 0-2-ről is be tudták darálni.

Igazából tavaly a Barca is egy félidőt nyomott meg nagyon a Lyon ellen (a négyből), és azzal el is döntötte a párharcot. Ugyanezt tette a Real is, és senki egy szót se szólhatott volna, ha szünetre 4-0-lal mennek a csapatok.

Dehát ezt jelenti a nyolcaddöntő-átok: Higany tízből tízszer csukott szemmel is gólt lő olyan helyzetekből, melyeket most kihagyott. Van ilyen.

Endoscope 2010.03.11. 11:19:22

@balu11: Igazad van. Talán nem jól fejeztem ki magam. A gőg vagy a tiszteletlenség legkisebb szándéka sem állt az írott soraim mögött (lsd. "itt már érezni lehetett, hogy egy tökös forma a franciák vezetőedzője"). Minden tiszteletem a Lyoné és megérdemelten jutottak tovább.

Azonban továbbra is tartom, hogy nincs olyan érzésem, hogy megverték a Realt. Hiába az 1. meccs eredménye, én azt is csak 55-45 arányban adtam volna a Lyonnak, hiszen voltak ziccerei a Realnak is. A 2. meccs azonban egyértelműen akkor dőlt el (mondom ezt így utólag, bár már akkor is ez volt az érzésem), amikor 1-0 volt a félidei eredmény. Egy félidei eredmény természetesen nem lehet mentség, sem felmentés a végeredményre. De sajnos valamiért (aminek okát szerintem senki sem/mindenki tudja) a Realnál görcsösséget és kapu előtti totális impotenciát okoz(ott).

Ez pedig nem a Lyon érdeme, ellenben mondjuk egy liverpooli 4-0-al.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.11. 11:19:54

@csizsikpizsik:

Ezt mindjárt gondoltam. :-))

CR _önmagához képest_ nőtt a szememben az utóbbi időben. Mondjuk volt honnan. :-)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.03.11. 11:24:51

Egyébként ha valaki megdöbbent azon hogy a Real kizúgott az én vagyok (nem néztem a meccset, reggel keltem az eredményre, azt hittem viccel az emerkettőpetőfis hírolvasó).
Én bekajáltam a bajnokságban mutatott szuper formát, a rengeteg pöttyöt, a zseniális Higanyt, a mindenkin átgázoló Céert, a meccs előtt acélosan fogadkozó szakállas Ikert.
Nem tudom, többet vártam, simaliba továbbjutást. A Sevilla meccset vízválasztónak tartottam, hogy megtört az átok, a csapat összeforrt és májusban k...a sok programot kell csinálni nehogy időm legyen netezni és címlapokon látni a BL-kupát lengető portugál gyopárt.
Az EL spanyol-égés után bejött itt is pancho jóslata...kezd a nemzetközi helyzet fokozódni...

Fejlődő Szervezet 2010.03.11. 11:29:53

@krysal:
Ha ennek a hírnek a fele igaz, az magában sokkal kellemetlenebb, mint maga a kizúgás.

balu11 2010.03.11. 11:31:22

@Endoscope: nem is gondoltam, hogy nem ismernéd el az ellenfél érdemeit (ahogyan írtam is), és abszolút csak a megfogalmazás szerencsétlen voltára szerettem volna felhívni a figyelmed, és kösz a választ

Egyébként valószínűleg áll is, hogy 55-45 arányban nyert játékban az 1. meccsen a Lyon, de a két meccset tekintve taktikailag kb. 70-30ra, pszichésen pedig min. 80-20ra. És jól látható, hogy ez mennyit ért.

(Egyébként már sokszor meg akartam írni, hogy mennyire nem bírom ezt a mondatot ("nem ők nyertek, mi veszítettünk"), és asszem nem a legjobbkor tettem, tekintettel arra, hogy ez esetben egy kicsit még értelmezhető is, féligazság szinten, + a kommentedből egyértelműen hiányzott az a gőg, ami igazán zavarni szokott ehhez a mondathoz kötődően.)

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2010.03.11. 11:32:09

Megnéztem a derbit még egyszer és Pellegrinit egyértelműen arra büntetném, hogy a következő hazai mérkőzés szünetében, egy szál mikrofonnal a kezdőkörben állva tartson egy 10 perces előadást arról, hogy miért ez az elmúlt 15 év legjobb Madridja, miközben a kivetítőn 5-5 percig játszanak egy-egy összevágott videót Kaká és Ronaldo legszebb BL góljairól/cseleirő,/megmozdulásairól. Mindeközben Higauín élőben az ötös sarkáról a kapufát lövöldözgeti, míg Guti és Granero mélységi passzokal indítgatják egymást a chilei szakember feje fölött.

Röviden ennyi jutott eszembe, bár ha az öreg Manuel egy csillogó Elvis ruhában nyomná napszemüvegben az a helyzet komikumához jobban illene.

rizla 2010.03.11. 11:33:26

higuaint amúgy megvédeném a baszogatástól, azaz menjünk kicsit elébe pancho megkövetésének.
miért is nem igazolt annyi pénzből a madrid egy világklasszis középcsatárt? vettek egy benzemát, akiről kiderült, hogy egyelőre kicsit túlértékelt, de igazából már akkor is tudni lehetett, hogy ő nem fog 20-30 gólt lőni az első szezonjában (eddigi legjobb szezonja a lyonban 20 gólos volt). ezen kívül van egy kiöregedő raúl, és ez a higuain srác, aki egyelőre megijed a saját árnyékától a BL-ben, és addig bizony nem lesz világklasszis, de nem rajta kell elverni a port.
és itt a pellegrini-fikázásra is reflektálnék: azért a szakmai vezetést még nem lehet felmenteni, mert csillió euróért igazoltak játékost. nem érzem jogosnak azt a megállapítást, hogy perezék elvégezték a dolgukat, mert elhoztak két aranylabdást, meg stb, tehát minden adott a triplázáshoz, "csak" csapatot kéne gyúrni belőlük, és ez már az edző feladata, ő nem szólhat egy szót sem ilyen kerettel. pont az a bosszantóan nagyképű a madridban, hogy ha tényleg övék a világ összes pénze igazolni, akkor már miért nem a lehető legprecízebb módon, és AZ EDZŐVEL KÖZÖSEN tervezve állítanak össze egy jó csapatot, aminek nem annyi a koncepciója, hogy tele van kurva jó játékosokkal, ez ugyanis önmagában még kevés, a játékosoknak illeszkedniük is kell egymáshoz egy adott játékrendszerben. ergo kaká lehet aranylabdás, és akár ennél jobb formában is játszhat, de ha egyszer nincs posztja, akkor szar igazolás ennyi pénzért.
persze mindezt csak a BL-re lehet vonatkoztatni, mert a spanyol bajnokságot ettől még röhögve megnyerheti a madrid, mert annyival ütik a mezőnyt a játékosok minőségét tekintve a barcát kivéve.
bár ahogy olvasom, idén talán a szokásos "buktuk a BL-t, a bajnokságban ezért még az eddiginél is többet nyújtunk" mentalitásra kevesebb az esély, mert összeverekednek a játékosok, kaká felesége veri az asztalt, stb, szóval morálisan ez most még csúfabb csapás lehet, mint az elmúlt években.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.11. 11:33:43

@csizsikpizsik:

Ezek már nem a régi szép idők, amikor nem az volt a kérdés egy BL-elődöntőben, hogy ott lesz-e három spanyol csapat, hanem csak az, hogy éppen melyik három...

balu11 2010.03.11. 11:37:06

@csizsikpizsik: sztem az egyik nagy hibája az volt a Realnak, hogy náluk is többen így gondolkodtak...

(és talán itt lehet elővenni Pellegrinit, egy Ferguson, Wenger, Ancelotti, Mourinho, akár Guardiola nem engedte volna, hogy akár egy pillanatra is eszébe jusson akármelyik játékosának, hogy "mennyire faszák voltunk a Sevilla ellen")

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.03.11. 11:37:35

@Csöncsön: Kedvellek, de ez a zsúrfiú-szerepkör amiben tetszelegsz számomra értelmezhetetlen.

rizla 2010.03.11. 11:38:38

@Csöncsön: bocs, de a barca az idegenbeli meccsen is dominált végig a második félidőben, ez a madridról nem mondható el. csak egy félidőben volt parádé persze, de hát a lyon régóta az egyik leggecibb ellenfél a BL-ben. most látszik csak igazán, hogy mekkora durranás volt ötöt besöpörni nekik.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.11. 11:38:52

@csizsikpizsik:

Zsúrfiú-szerepkör. :-DDD

Na oks, lelőttem magam.

Mrs Wallace 2010.03.11. 11:39:02

@Endoscope: Szerintem az általad említett "harcmodorral" senki nem tud mit kezdeni lsd. Barca vs Chelsea. Pedig akkor a Barca nem úgy nyomta, mint most.
Ez a "harcmodor" alapvető és hasznos, de én ezt a sportág megcsúfolásának érzem... Mondjon bárki bármit, a focinak a gólról kéne szólnia! És ezt nagyon sok csapat feladja a "szent cél érdekében".

Neil Blender 2010.03.11. 11:39:54

1000% ig biztos voltam abban hogy nem fogunk tovabbjutni. Nem sikerult Capellonak, Schusternek, Ramosnak, Pellegrininek sem.

Ez sztem rohadtul nem fugg ossze sem az edzovel sem az individumokkal. Ez egy csapatkerdes, mintahogy a Real is csapatkent mondott csodot, megint. Mikor a 6. percben megvolt a vezetes, a 2 repedt bordamra szarva uvoltottem, ugraltam, tomboltam, akkor elhittem hogy meglehet. Abban biztos voltam ha az elso felido 0-0 akkor vegunk. Erre a Higu mindent kihagy, a masodik felidore kb 80%kal visszaesett mentalis kepessegekkel jovunk ki. Es kiesunk. Jogosan. Szerencsetlenul. Es megint jon majd egy uj edzo, nehany uj jatekos, uj nyilatkozoatok stb.

Innentol kezdve mese nincs, a bajnoksagot be kell huzni, a Barcat otthon meg kell verni, hogy csorbitsa a csapat a tartozasat a szurkolok fele, akik kozul a realisabbja (talan mint en) BL negyed/elodontovel es egy szoros bajnoki 2. hellyel elegedettek lettek volna idenre hogy a csapat taroljon jovore. Viszont innentol kezdve kell a bajnoksag. Perezek pedig remelem okosak maradnak es hagyjak ezt a szerencsetlen chileit dolgozni mert a tegnapi meccs nem rajta ment el.

rizla 2010.03.11. 11:40:35

@balu11: mondjuk igen, függetlenül attól, hogy szerintem hülye lenne perez, ha most visszakézből kibaszná pellegrini-t, bizony elő kell venni az öreget ezért a második félidei rövidzárlatért. ez teljesen nyilvánvaló edzői hiba, hogy ha egy csapat egy félidőn keresztül lefocizza az ellenfelet a pályáról, akkor a második félidőben legalább a felében tartsa ugyanazt a ritmust (mert végig azért lehetetlen úgy játszani). nem értem, hogy mi történt a madriddal, persze a lyon jól cserélt, de hát arra lehet reagálni is.

rizla 2010.03.11. 11:42:28

@Neil Blender: "Viszont innentol kezdve kell a bajnoksag. Perezek pedig remelem okosak maradnak es hagyjak ezt a szerencsetlen chileit dolgozni mert a tegnapi meccs nem rajta ment el."

az a jó döntés, ha hagyják a bajnokság végéig, mert az azonnali kirúgásával megtorpedózzák a maradék egy trófeát is. ettől még nem lehet felmenteni jock ewingot (szerintetek nem hasonlít?) a második félidőért. ilyen nincs, hogy ennyivel jobb egy csapat az első félidőben, aztán a másodikban összeszarja magát.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.03.11. 11:45:14

@pancho_sanza: Azért van aki dolgozik egy mahagónival díszített kriptában, itt nem lehet ám hangosan nyeríteni percekig :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

krysal 2010.03.11. 11:47:19

@BENIARRIVO: szerintem is felesleges bírózni, nem olvastam senkitől olyat, hogy ezen ment el a meccs. Nem elegáns, de attól még egy paraszthajszálnyi igazság van benne. De neked jobban, gólt kellett volna rúgni.

@Endoscope: soha. Az örökkön örökké nálam nem egy sima ígéret, sokkal inkább életszemlélet.

@Fejlődő Szervezet: nekem mindebből az mutatkozik meg, hogy TÉNYLEG nagyon akarták. Nyögés lett a vége, remélem a bajnoki szereplésben nem fog ez a fiaskó megmutatkozni.

@csizsikpizsik: te agresszor:)

@rizla: megint egyetértünk nagyrészt.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.11. 11:52:31

@Endoscope: Igazad van, Cé utóbbi időben jól tolja és passzol, elismerem. Talán a két idióta piros kicsit észre térítette. Elégedett voltam vele... Mást meg nagyon egyelőre nem tudok hozzáfűzni:(

Számomra az az érthetetlen, hogy szünetben milyen szinten szétesett a csapat, és ez valahol edzői hiba. Nem követelem Pellegrini fejét, de ebben ő is benne van. Ahogy a játékosok is vastagon. Nem volt két passz a második félidőben, csak egyőni bruszt. Óriási csalódás. Ennél még a tavalyi Pool beli égést is jobban viseltem, mert ott legalább nyilvánvalóan köze nem volt a gárdának az egészhez. Most meg begörcsöltek, mint néha a csapatom szokott egy bajnokin újabban, csak a Reallal szemben mi a tabella alján a kiesés ellen küzdünk... Nem mindegy...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.11. 11:54:13

@rizla: mi lehetett ott az öltözőben, baszki? gondolom, rögtön előkapták Higanyt a kapufáért... mehetett a mutogatás, anyázás orrba-szájba. pár srácnak biztos elgurult a gyógyszere.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.03.11. 11:55:21

@krysal: Nézd, Céer szimpi? (egy Barca "rajongónak"?) Höhöhö, várom az első Realost aki a nevére veszi Zlatant :)))

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.03.11. 11:57:24

Azért annak aki ráér...as/marca/sport címlapok beszédesek...

rizla 2010.03.11. 12:00:23

amúgy nekem perezről kicsit robert de niro karaktere ugrik be az "ez a fiúk sorsa" filmből. vesz a srácnak egy puskát, aztán a srác kutyát akar, ezért vesz neki egy kutyát, ami hiába iszonyú drága vadászkutya, egyáltalán nem aranyos, hanem egy randa dög, ja és persze a puskát eladta, hogy megvehesse neki. aztán nem érti mi a baja a kölyöknek, semmi sem jó neki, megkapta a kibaszott kutyát.
itt is ez van. perez régen nem vett védőket, az volt a baj, most vett védőket, tehát ő nem tehet semmiről. pedig ugyanott cseszte el mindkétszer: nem egy meglévő szakmai, edzői koncepcióhoz adja a pénzt, hanem fizet, aztán elvárja, hogy az alapanyagból legyen tökéletes koncepció. a szurkolók is könnyen elmennek emellett a tény mellett, pedig pellegrini nyár óta csak mellékszereplő, pedig ő ennek a csapatnak a feje sportszakmailag. vették a kurva jó játékosokat zsinórban, nyomták köréjük a show műsort, a bemutatásaikon ott volt perez, valdano, di stefano, meg aranyos gyerekek, akik beszaladnak autogrammot kérni, hogy igazi családi szórakozás legyen a prezentáció. egy valaki nem volt ott: a csapat edzője. még meg sem volt az edző. de aztán amikor meglett, az első felkészülési meccsig akkor sem kérdezte őt senki, inkább jöttek az izgalmas riportsorozatok kakáékról, a fasza interjúk, hogy "milyen érzés lenne a bernabeuban BL-döntőt játszani?", "mit jelent nektek a real madrid?". ez nem így megy.

neeskens 2010.03.11. 12:04:30

"A Lyon engem abszolút nem győzött meg (mondhatják erre mások jogosan, hogy őket meg a Real nem). 2 mérkőzésen 2 gólt tudtak lőni úgy, hogy gyakorlatilag semmi mást nem csináltak, mint 3 félidőn keresztül aggresszívan letámadtak és a kontrákra építettek. Ez az én olvasatomban a fociiskola 1. osztályának 2. leckéje."

Ez mekkora butaság,már bocs. Ahhoz hogy ezt egy lényegesen magasabbra taksált és egyénileg jóval nagyobb tudással rendelkező csapattal szemben megcsinálják az nem első osztály, rohadtul nem.

rizla 2010.03.11. 12:07:07

@neeskens: csatlakozom, nevetséges. mikor lett volna meggyőző a lyon? ha oda vissza rúgnak hármat a világ egyik legerősebb keretének?

krysal 2010.03.11. 12:17:44

@csizsikpizsik: hidd el, nekem is érthetetlen, de bedolgozta magát Céribi a megbecsülésembe, bár emberileg talán sose fogok megbarátkozni vele, de a munkamorálja, odaadása példás. Viszont annyira nem leszek követezetlen soha, hogy Ibrát vagy a külön kategóriaként rühellt Dani Alvest a száma vegyem (a mellett, hogy mindketten kiváló focisták).

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2010.03.11. 12:22:51

@rizla: Ennek nincs hagyománya. Amikor Capello felépítette az első madridi csapatát nagyjából kapott egy Panuccit, mert mire kinevezték már zsákban volt Mijatovics, Seedorf, Carlos, Ilgner, Suker.
Ugye Del Bosque első évében annyira nem szólhatott bele a keretbe, hogy Toshack volt az edző és olyan összeszokott bagázst örökölt, amelyből akkor ment el Seedorf, Suker, Mijatovics, Panucci, érkezett Anelka, Ivan Campo, Salgado, Helguera, Mcmanaman. Utóbbit még akkor igazolták (ingyen), amikor a Heynckestől Hiddink vette át a stafétát.

Pellegrini azt kérte volna, hogy C. Ronaldo helyett hozzátok nekem Rierát vagy Kaká helyett olyan jól mozogna Simao Sabrosa vagy Romaric?

Azért felmerül a kérdés, hogy egy világban, ahol Wayne Rooney balszellőként játszik az egyik játékosom mögött, akkor mi a fene indokolja szakmailag, hogy egy, a Bl-ben 20 meccsen semmit nem mutató csatárt rakjak az ominózus játékosom elé?

Szerencsére múlt héten voltak ilyen válogatott mérkőzések. Leírtam már megnéztem azt kibaszott Xabi Alonsot és lassan egy év távlatából is olyan labdát adott 30-40 méterről, kettőből kétszer Torresnek,a milyet Madridban senkinek. Szakmai nonszensz, hogy Xabi Alonso idén ilyet egyetlen egyszer nem produkált.

Ott van Kaká kérdése. Mindössze egy Inzaghit vagy egy Fabianot elég elérakni és magától működik. Fél év alatt nem sikerült megtalálni a helyét, pedig ha csak két brazil válogatott meccset, vagy a BL győztes Milan egy-egy mérkőzését megnézte volna Pellegrini, ahelyett, hogy az elmúlt 15 év statisztikáit bújja, akkor most nem lenne ilyen kellemetlen helyzetben.

Az biztos, hogy kilenc hónap alatt azon dolgozott, amit a Lyon ellen láttunk. Ezért teljesen felesleges tovább dolgoznia (jövőre talán egy hosszabbítára jó lenne a francia bronzérmes ellen) és mivel az első 15 bajnokiján az utóbbi három kinevezett edző (Schuster, Juande Ramos és ő maga) pontoka lapján simán jól teljesített, így hátha az új szakember legalább megpróbálná egy kicsit összerakni ezeket a játékosokat.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.03.11. 12:32:19

@krysal: Tőlem Te írhatsz lángoló szerelmes levelet Céernek (és tudod mit, még el is viszem személyesen ha péntekig eljuttatod hozzám), madridista vagy, a te csapatod szekerét tolja. De egy "Barcás" kezdjen lángolni érte???
(egyébként Alvesszel mi a hézag?)

rizla 2010.03.11. 12:37:46

@pancho_sanza: "Pellegrini azt kérte volna, hogy C. Ronaldo helyett hozzátok nekem Rierát vagy Kaká helyett olyan jól mozogna Simao Sabrosa vagy Romaric?"

nyilván nem c. ronaldoval van a baj, és még csak nem is feltétlenül kakával. de például pellegrini marasztalta volna robbent, leszarták. most meg mindenki sír, hogy nincs széljáték.

"Szakmai nonszensz, hogy Xabi Alonso idén ilyet egyetlen egyszer nem produkált."

ott be volt építve rendesen a csapatba, amúgy akkor már évek óta ott játszott, ezt se felejtsük el. majd jövőre ad ilyen labdákat a madridban is. vagy nem.

"Mindössze egy Inzaghit vagy egy Fabianot elég elérakni és magától működik. Fél év alatt nem sikerült megtalálni a helyét, pedig ha csak két brazil válogatott meccset, vagy a BL győztes Milan egy-egy mérkőzését megnézte volna Pellegrini, ahelyett, hogy az elmúlt 15 év statisztikáit bújja, akkor most nem lenne ilyen kellemetlen helyzetben."

na ez egy érdekes kérdés, itt sajnos kijön az, hogy egyikünk sem profi edző, de nekem laikusként úgy tűnik, hogy baromi nehéz egyszerre építeni a csapatot ronaldora, és kakára. a madrid a jelenlegi játékosokkal nem látom be, hogy hogyan tudna úgy játszani, mint a BL-győztes milan. abban a játékrendszerben hol lenne a helye ronaldonak?

"így hátha az új szakember legalább megpróbálná egy kicsit összerakni ezeket a játékosokat. "

ez nem érv a mostani leváltása mellett. egy edzőváltás összezavarHATJA a csapatot. nem azt mondom, hogy tuti, hogy megtörténik, de előfordulhat. minek kockáztatni? a bajnokságban megy a szekér, felesleges azt is kockára tenni egy populista döntés miatt (bár valami marca szavazás szerint az emberek 70%-a nem küldené el pellegrinit). nyáron leváltani más kérdés, az indokolható, de most felesleges rizikózni. végülis hova rakja össze kicsit a játékosokat az edző? a bajnokságban össze vannak rakva, BL idén már nincs. nincs hova kapkodni.

rizla 2010.03.11. 12:39:26

@pancho_sanza: "Ennek nincs hagyománya. "

amúgy ehhez még annyit, hogy mi lenne, ha teremtenének új hagyományt? attól, hogy párszor bejött ez az összevásárlós taktika, még nyilvánvalóan megvannak a hibái. az sem véletlen, hogy a tavalyi barcelona triplázott, és sosem az összevásárolt real madrid.

hakapesz imi 2010.03.11. 12:45:14

@rizla: "...miért nem a lehető legprecízebb módon, és AZ EDZŐVEL KÖZÖSEN tervezve..." - mert Pellegrini feliratú mezből nem jön be 3 hónap alatt 70 milka.
"...higuaint amúgy megvédeném..." - szerintem sem Higuaint kell odadobni a kutyáknak, de azért az üreskapuba betalálhatott volna, mindegy, hogy a Lyon vagy a Getafe kapusa mellet csinálta meg a cselt előtte...
"Benzema" - annyira örülök, hogy nem lett semmi a Barcelona-i transzferből annak idején.
A morális válságra pedig nekem is lenne egy komolyabb fogadásom, de e nélkül is behúzná a Barva a laligát.
@Mrs Wallace: a foci igenis a gólról szól, pontosabba arról, melyik csapat ér el többet. Hogy ki miylen taktikát alkalmaz, vitatárgyát képezheti, de nehogy már azt mondjuk, jó, lehet védekezni is a fociban, de nem ANNYIT meg olyan nagyon KEMÉNYen...
@Neil Blender: szerintem sem Pellegrini a bűnbak, vazze, be kell rúgni üreskapuba... Persze azért lehet, hogy bűnbakot csinálnak belőle.

Neil Blender 2010.03.11. 12:48:44

@rizla: @_Maverick: Miert lenne benne Jock Ewing Pellegrini? (tenyleg baszottul hasonlit :D)

Biztos azt kerte a jatekosoktol, hogy essenek ossze, ne csinaljanak 2 jo passzt es kapjanak egy golt. Ugyanmar. Nehogy mar ilyen CR, Kaka, Higany, Guti fele jatekosok mentalisan osszeessenek mert az edzoba nem magnestablazott a szunetben. En kozel sem latom ennyire Pellegrini felelosseget, a Sevilla ellen a csapat a masodik felido elejen megkapta a 2. dugot, megsem estek ossze, mentek kuzdottek hajtottak, es jol jatszottak egymasert.

Itt a szunetben nem volt tragedia, a meccset uraltuk, a kiegyenlites megtortent, csak be kellett volna fejezni amit az elso felidoben elkezdett a csapat. Nem sikerult es ez tisztan a jatekosok hibaja szvsz.

@pancho_sanza: mivel lesz jobb ha megint jon egy uj edzo? A jatekosok sunyi ekezesen kivul ird mar ezt le pls.

krysal 2010.03.11. 12:50:12

@csizsikpizsik: nem szokásom picsogni, van elég divatszurkesz ehhez. De lecsapok majd rád is, miközben ejakulálsz Xavi egy-egy megmozdulásán:))

Alves meg egy alattomos vérgeci. Hozzáteszem, szigorúan nekem, végletekig szubjektív vélemény.

@rizla: ebben az idényben annyiban menteném Perezt, hogy az igazolásokra igazán nagy szükség volt. Gondolom rémlik a tavalyi idény mindenkinek. Vérfrissítésre volt szükség, és amiben jó, azt megtette. Innentől hátra kell(ene) dőlnie, és hagynia az edzőt dolgozni. Nem feltétlenül ő a hibás mindenért.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.03.11. 12:54:24

Hűűű, nagyon vad hírek terjengenek minden sportlapban kinél merre gurult el a gyógyszer tegnap Madridban. Vajon mi lehet ezekből az igaz?
(és ki a f....om Kaka felesége?)

rizla 2010.03.11. 12:54:43

@hakapesz imi: "szerintem sem Pellegrini a bűnbak, vazze, be kell rúgni üreskapuba..."

na itt álljunk meg egy szóra. semmilyen érvet sem utálok jobban, mint ezt. hogy az edző nem rúghat gólt maga, stb. tehát kb mindegy, hogy ki az edző, mi? nagy lófaszt. ezt a második félidőt bizony ő kúrta el. nem tudott reagálni a lyon lépéseire, és nem tudta fenntartani a játékosok motivációját, ami az első félidő rohamaihoz kellett. elszúrta.

rizla 2010.03.11. 12:56:26

@Neil Blender: biztos azt kérte a játékosoktól... bazmeg, rühellem ezt is, légyszíves ne nyomjátok, faszság. ennyi erővel te is lehetnél az edző, megmondanád nekik, hogy fussatok, lőjjetek gólt, aztán mivel nem teszik meg, nem a te hibád, hiszen te nem azt mondtad, hogy bénázzanak?
második félidő. ilyen nincs, hogy egy csapat ilyen fölény után így visszavesz. ezt az edzőnek kell megelőznie és kiküszöbölnie, pont.

rizla 2010.03.11. 12:58:52

@krysal: "Innentől hátra kell(ene) dőlnie, és hagynia az edzőt dolgozni. Nem feltétlenül ő a hibás mindenért. "

nem ő, csak az a szellemiség, aminek óriási előidézője a személye. az igazolások kellettek, de az edzőnek kellene eldönteni, hogy pontosan melyek kellenek, és melyek nem. a fél csapatot megvették, mire pellegrini egyáltalán leült a kispadra. nyilván nem mondta volna azt, hogy ne hozzátok CR-t, de mivan, ha az ő koncepciójába egy kaká nem fér el? semmi, mert őt is meg kell venni, mert marketing. nem a szakmai munkáé az első számú prioritás madridban, ennyi.
kurvára nem annyi a csapatépítés, hogy te veszel 300 millióért játékosokat, aztán hátradőlsz, hogy na, edzőkém, összerakod őket, vagy repülsz a gecibe. ez kicsit könnyű lenne így..

sporttárs 2010.03.11. 12:59:54

@rizla: De azt aláírod, hogy ha "a bajnokságban megy a szekér" (megy, kétségtelen), akkor az egész spanyol bajnoksággal gond lehet? Hol lenne a tegnapi Lyon a spanyol bajnokságban?

Egyébként ezért nem értem a Barcelonát temetőket sem. Én nem hiszem, hogy a Barca kiesett volna ezzel a Lyonnal szemben.

sporttárs 2010.03.11. 13:02:04

Én ebben annyira járatos nem vagyok, de egyáltalán nem biztos, hogy mindenhol az edző dönti el, kiket igazol egy klub. És nem hiszem, hogy a Real lenne az egyetlen kivétel.

Guardiola akarta Ibrát? Mert elküldeni Eto'ót igen az oké.

Neil Blender 2010.03.11. 13:03:24

@rizla: ha ennyire okos vagy (mint mindig) akkor szted mi tortent az oltozoben?

Szted mit mondott/tett vagy mit nem mondott/tett Pellegrini ami ilyen kaliberu jatekosok ilyen szintu szetzuhanasat okozta? Ismetlem, ezek a jatekosok a Sevilla ellen a szunet utan nyeltek megegyet, majd taktikai ertekezlet, lelkesito szentbeszed nelkul nyomtak harmat, es 1-2 utan a szurkolo egy percig nem erezte azt hogy ez a meccs nem lesz ez.

Tovabba azt is hozzateszem hogy egy 5 eve innen tovabbjutni keptelen, dontetlenre allo, hazai kozonseg elott jatszo csapatot a szunetben motivalni kell akkor az mar regen bunrossz. Tovabbra is tartom hogy a jatekosok total indokolatlanul osszezuhantak amire sztem Pellegrini sem volt es nem is lehetett felkeszulve, egy ilyen elso felido utan.

hakapesz imi 2010.03.11. 13:03:45

@rizla: nem, egyáltalán nem mindegy, ki az edző, de ha már sikerül ajtó-ablak helyzeteket kialakítania a JÁTÉKOSOKnak az adott takitika alapján, akkor bizony arról már nem az edző tehet, hogy Higuain nem szorítja le a lövést vagy nem a pont megfelelő bütykével találja el a labdát... Ha az ilyen esetek pedig nem elvétve fordulnak elő egy adott meccse, hanem sorozatban, akkor azt ne varrjuk már az edző nyakába.
Az más kérdés, hogy mikor és hogyan cserélt Pellegrini tegnap; későn reagált és a látottak alapján nem a legmegfelelőbben. Ez ténykérdés. De azért pl. Higuain balfaszságáért nehogy már Pellegrinit basszák agyon!

rizla 2010.03.11. 13:05:17

@sporttárs: egyszerűen csak arról van szó, hogy a bajnokságban elég az, hogy a madrid kerete 10szer erősebb, mint a barcáét leszámítva akárkié. láthattuk ősszel, hogy a madrid akkor is nyerte a meccseit, nem ritkán sok gólt lőve, amikor csapatként még iszonyatosan rozsdás volt az egész.

én nem temetem a barcelonát, de ennek semmi köze a lyonhoz. viszont a tények azt mutatják, hogy a madrid a BL-kiesés után még sokkal jobban ráfekszik a bajnokságra. és a barcát leszámítva senki sem képes őket megverni. most egyenlő a pontszám, és a madridra várnak a könnyebb meccsek, és nincs kettős terhelés, plusz ott lesz ez a "buktuk a BL-t, a bajnokságban 150%-ot nyújtunk" mentalitás. a barcának meg közben ott lesz a BL is. még ha jobb csapat is, mint a madrid (ami így van, még ha mostanában ez nem is látszik), akkor is több minden szól már a real mellett, nehéz lesz, az tuti.
a BL-lel meg az a baj, hogy annak a megnyeréséhez általában vagy az kell, hogy egy csapatnak szép előnye legyen a bajnokságban, vagy hogy már nyilvánvalóan ne legyen esélye a bajnokságra. nem mondom, meg lehet csinálni máshogy is, csak sokkal nehezebb.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.03.11. 13:05:19

@krysal: Azért nagyon szoktam magamra vigyázni Xavival kapcsolatban, mert én akkora fanja vagyok hogy még a bemelegítését is állva szoktam tapsolni, nekem nem ildomos túlzottan sz..ni őt (pláne nem itten ugyebár)
Alves pedig jó srác. Ez is szigorúan szubjektív és bizonyára addig tart amíg nálunk van :)

rizla 2010.03.11. 13:09:08

@Neil Blender: "ha ennyire okos vagy (mint mindig) akkor szted mi tortent az oltozoben? "

honnan tudjam? de nem az történt, ami ahhoz vezetett volna, hogy a madrid folytassa a jó játékot, pont.

"Szted mit mondott/tett vagy mit nem mondott/tett Pellegrini ami ilyen kaliberu jatekosok ilyen szintu szetzuhanasat okozta?"

honnan tudjam? nem vagyok edző. csak azt látom, hogy nem sikerült megakadályoznia a szétzuhanást. márpedig ő azért van ott, vágod. ki akadályozza meg a szétzuhanást, ha nem ő? ráadásul csak egy lyonról beszélünk, az isten szerelmére.

"Ismetlem, ezek a jatekosok a Sevilla ellen a szunet utan nyeltek megegyet, majd taktikai ertekezlet, lelkesito szentbeszed nelkul nyomtak harmat"

és akkor mivan? az egy másik meccs volt, egy másik sorozat, és nem kupameccs. hogy a francba jön az ide, mit bizonyít ez?

"hogy egy 5 eve innen tovabbjutni keptelen, dontetlenre allo, hazai kozonseg elott jatszo csapatot a szunetben motivalni kell akkor az mar regen bunrossz."

nem értek egyet. egyébként sem azt mondom okvetlenül, hogy nem voltak motiváltak. de elvesztették a fonalat mentálisan, ez tiszta sor.

"Tovabbra is tartom hogy a jatekosok total indokolatlanul osszezuhantak amire sztem Pellegrini sem volt es nem is lehetett felkeszulve, egy ilyen elso felido utan."

ja, hát akkor pech. van ilyen. ugyan már... jól elbasztatok egy megnyert meccset, kész.

rizla 2010.03.11. 13:10:52

@hakapesz imi: nézd, ha a második félidőben is úgy játszik a madrid, és akkor sem lövik be az üreskapus helyzeteket, akkor egyetértenék. az szimpla pech, de nem ez történt. a második félidőben egy szarabb madrid játszott. ha ugyanúgy játszanak, ahogy az első félidőben, akkor sem biztos, hogy a játékosok belövik, és továbbjutnak, de mondjuk hogy nagyobb esélye van annak, aki 90 percig folyamatosan kialakít ilyen helyzeteket (és akkor egy vagy kettő csak bepottyan), mint annak, aki csak 45 percig. a csapat nem tudta megtartani magában a megfelelő feszültség-szintet, és ebben az edző felelőssége óriási, MINDIG.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.11. 13:11:01

bementek az öltözőbe, ki tudja mi volt, kijönnek, látszik, hogy baj van, de még mennének, Higany kap egy labdát, kicsit szarul, ollózni próbál (oda jött, 11 pont körül volt), erre eltöri... és dob egy hátast a mozdulatból. ő, gondolom, kapott hideget-meleget. szvsz a játékosok kaptak össze, rosszkor jött ki a feszkó. utána nem voltak már hajlandók egymással normálisan játszani, valami ilyesmi nyilatkozatok is voltak (Gutitól pl.)

sporttárs 2010.03.11. 13:16:07

@rizla: Utolsó mondatodhoz: meg lehet csinálni úgy is, hogy nem találkozik komoly ellenféllel. :)))

Amúgy meg ha a Barcelona jobb csapat (és tényleg jobb), akkor meg kell nyernie a bajnokságot. Hozzá képest nem igaz, hogy a kerete 10szer erősebb a Realnak, csapatként is jobban működnek a katalánok, és azért tapasztalat meg önbizalom hiányáról is nehéz lenne beszélni.
A BL-ben lehetnek minőségi ellenfelek (bár ugye lehetőségként kínálkozik már most egy Bayern vagy egy Lyon :) ), de otthon nem.

Ha pedig a Real meg tudja előzni ezt a Barcelonát, egy oylan sorozatban, ahol nem egy meccs, hanem 38 számít, vagyis ki kell jönniük a reális erőviszonyoknak, akkor tényleg semmi, de semmi magyarázatot nem találkok arra, hogy még a legjobb nyolcba (!) se fér be Európában. Én nem gondolom, hogy esélyes volt a BL-re, de ez a nyolcaddöntő, ez hatalmas gáz.

sporttárs 2010.03.11. 13:17:46

Én egyébként tegnap inkább focizni mentem este, hazafelé egy kocsmában néztem az első félidő összefoglalóját majd a második első tizenöt percét. Akkor felálltam, azt mondtam, ezt már csúnyán elbaszta a Madrid, és hazamentem.

Egyszerre volt nevetséges és szánalmas, ahogy az öltözőben maradtak.

Mrs Wallace 2010.03.11. 13:19:27

@hakapesz imi: Ez egy kicsit a mondandóm kiforgatása. Védekezni kell, régen is alkalmazták ezt a dolgot. Csak az a fura, hogy vannak/voltak olyan csapatok, akik kitaláltak olyan taktikát, hogy megpróbálunk több gólt rúgni, mint amennyit esetlegesen kapunk, és erre az ellen azt találja ki, hogy ez tök jó, lefekszem a kapu elé és egyszer csak sikerül kontrázni egyet 90 perc alatt (mintapélda Serie A). És a nézhető focit játszó csapatok ellen mindig az a taktika, hogy megöljük a játékot. És ez valahol gusztustalan.

rizla 2010.03.11. 13:28:25

@sporttárs: "Amúgy meg ha a Barcelona jobb csapat (és tényleg jobb), akkor meg kell nyernie a bajnokságot."

ez nem ilyen egyszerű. attól, hogy a barcelona általában véve, és bizonyos szempontok szerint jobb csapat, még nem biztos, hogy idén is jobb tud lenni. már csak azért sem, mert most nyertek 6 kupát, ez egész más scenario, mint a madridé, ugye.

"A BL-ben lehetnek minőségi ellenfelek (bár ugye lehetőségként kínálkozik már most egy Bayern vagy egy Lyon :) ), de otthon nem."

eddig is magunkat vertük meg, úgyhogy ne aggódj emiatt, ettől még simán lehet bukni a ligát (és ne feledd, te veretlen bajnoki szezonra tippeltél).
amúgy nem kéne leszólni a lyon-t ezek után, és nehéz nem kárörvendően gondolni azokra a madrid szurkolókra, akik folyton fikázzák a barcát a szerencsés sorsolás miatt. ők is megkaptán a lyont a nyolcaddöntőben, egy gólra voltak képesek két meccsen. a bayernt még annyira sem kéne leszólni, van gaallal azért jobban megy a szekér, mint tavaly, és a ribery-robben páros azért elég kellemetlennek tűnik.

raoul_duke 2010.03.11. 13:29:41

Nem bánom, hogy nem láttam tegnap a Milant. Ne keressek ismétlést, ugye? :)

sporttárs 2010.03.11. 13:41:50

@rizla: A Lyont speciel eszemben sincs leszólni, éppen arra utaltam korábban, hogy a spanyol mezőnyben nem sok ellenfele lenne.

De mégsem hiszem, hogy a BL-ben a legnehezebb falatok egyike lenne.

Neil Blender 2010.03.11. 13:49:43

@rizla: Az utolso mondatot er valamit. "jol elbasztatok egy megnyert meccset" Ebben ketsegtelenul igazad van.

Csak azert gondoltam hogy tudsz valamit vagy van valami teoriad mert annyira megfellebezhetetlenul kikialtottad Pellet bunbaknak hogy siman elhittem van vmi insider infod....

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2010.03.11. 14:25:14

@rizla: Szerintem egyszerűen átbaszták a palánkon Pellegrinit. Amikor volt az Alorcon-os cucc, akkor kurva gyorsan elfelejtett pár játékost (Gago, Guti, Raúl, van der Vaart, Drenthe, Metzelder). Már az is vicces volt, hogy egy ezeket a srácokat minek rotálja és hát Valdanoék szóltak is neki, hogy az újonnan érkezőkből kellene valami csapatszerűséget építeni, amelyik majd jó lesz.

Ekkor egy normális edzőnek két lehetősége lett volna: a saját futballról alkotott filozófiája és taktikai elképzelése szerint próbál a keret tagjaira rákényszeríteni dolgokat. Legjobb példa erre talán Capello vagy Lippi, akiktől nagyjából tudni lehet, hogy nem egy rugalmas csapatot akarnak, hanem olyat amelyben mindenki tudja mi a feladata és azt csinálja. Minden áron.
A másik lehetőség az lett volna, hogy megnézi kik állnak rendelkezésére és a keret adottságaihoz megfelelő, lehető legoptimálisabb taktikát dolgozza ki, fokozottan figyelve a különösen nagy téttel bíró mérkőzésekre. Ennek két nagy képviselője: Hiddink és Del Bosque.

Gondolom senki nem kételkedik benne, hogy utóbbit várták el Pellegrinitől. Aztán valahol az úton elsorvadt a gondolat, mert Ronaldo felépült, Higauín lőtte a gólokat, Marcelo osztotta a zsugákat, a Marca szopkodta a játékosok faszát és az egész milliőbe botorság lett volna belerondítani, meg amúgy sem volt rá szükség, hiszen azt mutatja a tabella, hogy ennél faszább Madrid nem volt soha.
Azok az óvodás gólok, amit Higuaín és Marcelo összehoztak, az, hogy egy madridi támadótól már a beindulás pillanatában három méterre áll a védő minden bajnokin, egyszerűen elsorvasztották a csapatépítésre való hajlandóságot

Pellegrininek egy döntőig jutó csapat ígéretét kellett volna legkésőbb mostanra felmutatnia. Egyszerűen neki van szerencséje, hogy a Lyon jött most szembe, mert az biztos, hogy ma reggel már nem lehetne Madridban, ha este Rooney játszik Lisandro helyén. Lehet dícsérni a Lyont, de már az első mérkőzésen is bántóan csúnyán rontották el a 2-3 vagy 3-3 elleni szituációkat és egy ilyen csapat ellen az volt Pellegrini válasza, hogy beküldi Raúlt meg van der Vaartot, miközben kilenc hónap alatt egyetlen egyszer nem próbálta ki, hogy vajon mi a fenéért játszatta Ferguson Rooney előtt Ronaldot. Guti volt a váratlan húzás? Gutinak a Realnál elég sok és elismert edzője volt, de téthelyzetben még egy Minambrest is hamarabb hoztak be meglepetésnek, mint őt. Nemhogy karszalaggal parádézzon.

Mindezek ellenére tovább lehetett volna jutni a Lyon ellen, de az ugyanúgy nem változtatna a megítélésen, mert egyszerűen primitív, korszerűtlen és minden koncepciót nélkülöző focit játszanak. A játékosokat sajnálom, mert megint tényelg azt hitték, mint tavaly, hogy ők kurva jók. Csak mert kitömték a Villarrealt, meg 48-szor találták el a Sevilla kapuját, meg gyűjtöttek 62 pontot és hetvenpercenként lőnek gólt a bajnokságban, de sajnos senki nem szólt nekik, hogy ez kurva kevés Európában már egy Lyon ellen is. Vajon Mourinho tud szofisztikálni egy Chelsea vagy egy Genoa elleni mérkőzés között? Szerintem jobban, mint Pellegrini.

Neil Blender 2010.03.11. 14:31:15

@pancho_sanza: "Azok az óvodás gólok, amit Higuaín és Marcelo összehoztak"

Erre vagy egy hasonlo mondatra vartam toled mar kurvara. Gyanus volt neked ez a "Higuain jo jatekos" duma.

De ha vki boldog a tegnap este utan az te vagy, hiszen urra lehet rajtad a "naenmegmondtamezeknekahulyenknekmarfeleve" erzes.

rizla 2010.03.11. 14:33:59

@Neil Blender: "Csak azert gondoltam hogy tudsz valamit vagy van valami teoriad mert annyira megfellebezhetetlenul kikialtottad Pellet bunbaknak hogy siman elhittem van vmi insider infod...."

nem kiáltottam ki bűnbaknak, de nem lehet felmenteni a vereség miatt, benne volt ő is.

@sporttárs: nyilván. már csak a madrid fricska miatt is jó lenne őket kapni, meg lehetne sírni megint a könnyű sorsolás miatt. bár amíg egy stuttgart is kemény diónak tűnik, addig sajnos kuss van.

Tika_ 2010.03.11. 14:34:55

@csizsikpizsik: én is bekajáltam, sőt, még most is tartok tőle. és meg is döbbentem
viszont ezt a zsúrfiú-szerepkört nem vágom
@rizla: +1
@pancho_sanza: a kiesés után arra gondoltam, hogy kéne panchonak egy 3 napos ban, különben nem ússzuk meg az ilyeneket...
süti beállítások módosítása