Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Serie A: esküdt ellenségek szemtől-szemben

2009.12.05. 10:55 _benito

Az olasz futball szurkolói teljesen jogosan érzik úgy, hogy a következő hétvégén nagyon szeretik őket az égiek: a táblázat első hat helyezettjének összecsapásába belefér a nemzet rangadója (Derby d’Italia), és a római Derby della Capitale is, a szarvasbélszín tetején a koktélmeggy pedig a villámrajtból meglassuló Sampdoria és a mézstartból felgyorsuló Milan meccse lesz. Eddig a jó hírek, kicsit azonnal muszáj árnyalnunk a képet: a dolgok jelenlegi állása szerint az Internek nem feltétlenül muszáj nyernie, Mourinhónak így tökéletesen elég lesz nem kikapni, a Juventus idei szezonja pedig nem azt vetíti előre, hogy a szezon meccsén játszanának a legjobban. A római derbin egy gyalázatos Lazio látogat az egyre inkább Ranieri képére formált, de azért felfele tartó Romához (vicces ilyet mondani két társbérletben utálkozó csapatról), itt is inkább várható fogcsikorgató tusakodás, mint mondjuk a tavalyi tudományos fantasztikum megismétlése. A Milan-Sampdoria és a Genoa-Parma jobb meccsek lesznek.

Idén először valóban jogos Derby d’Italiának nevezni a Juventus-Intert, mert újra van olyan kritériumrendszer, ami ezt a két csapatot teszi Olaszország legjobbjává. 1967-ben Gigi Breva újságíró használta először a kifejezést annak a két csapatnak a meccsére, amely soha nem esett ki az első osztályból. Az Inter ugyan végzett az utolsó helyen, de valóban nem esett ki soha, míg a Milannak kétszer is sikerült (a 80-as években nem esett, küldték), 2006-ban pedig a Juventust csinálták ki a Calciopoli néven elhíresült kutyakomédia keretein belül. Az Olaszország rangadója kifejezést mostanra a bajnoki címek száma is igazolja, hiszen a két rekordbajnok találkozik: a torinóiak 29 bajnoki címéből kettő ment a levesbe a MoggiGate miatt, egyet az Inter kapott, így a zsinórban megszerzett néggyel együtt Milánó kék-fekete felében 17 scudetto gyűlt össze a trófeateremben (csakúgy, mint a Milannál).

2007-ben, a Serie B-ben senyvedő Juventusnál azt mondták, 2010-re építik fel újra a csapatot a pre-calciopoli szintre, és az idei szezon kezdetéig tulajdonképpen – ha döcögött is az út – mondhatjuk, hogy szisztematikusan zajlott az építkezés: rengeteg olasz fiatalt próbáltak beépíteni, volt, aki nagyon bejött (Chiellini, Marchisio), volt, aki bejövögetett (De Ceglie, Giovinco), és volt, akit eladtak, hogy másnál jöjjön be. 2009 nyarán viszont mélyen a zsebébe nyúlt a Juve, és komoly összegért igazolt sztárokat, hogy valóban bajnokesélyes legyen, és úgy tűnt, így is lesz: épülgetett a kisbarca Torinóban.

A reményeket táplálta, hogy az Interben is fontos változások mentek végbe: a Barcelona megléptette a támadások lelkét, az olasz gólkirály Ibrahimovicsot, akire akkor is számíthatott a csapat, ha éppen csapnivalóan játszott (két éve majdnem sikerült eltippmixelni a bajnokság végét, az utolsó fordulóban az összedrótozott Zlatannak kellett Parmában egy félidő alatt szállítania a bajnoki címhez kellő győzelmet). Mourinhónak változtatnia kellett, Eto’o és Milito leigazolásával már mindig két csatárral játszik (ha bármelyik kidől, Dulifuli Balotelli alig várja, hogy a pályára csörtethessen), és kár lenne tagadni: az Inter ha gyengült is, az olasz mezőnyben ez alig észrevehető. A két csatár hozza magát, a mögéjük rendelt irányítóra, Sneijderre nincs is mindig szükség, és a csapat a megváltozott összeállításban is bármikor képes a Darth Vader-szerű magabiztossággal elért győzelmekre.

Talán túlságosan leegyszerűsítjük a kérdést, de biztosan nagy szerepe van a két csapat között feszülő 8 pontban az újonnan érkezettek teljesítményének. A fent említett Interista csatárpáros és a holland kolonc mellett Lucio is jól teljesít a védelem közepén (Luciósan jól, szóval ott azért fogható lenne a csapat, ha eljutnának a kapuig az ellenfelek), miközben Torinóban dögvész van és siralom. Az utóbbi évek komoly pénzekért elhozott sztárigazolásaihoz (Almiron, Tiago, Poulsen) hasonlóan idén sem sikerült belenyúlni: a Fiorentinában a Serie A egyik legjobb belső középpályásaként villogó Felipe Melo 25 millió euróért kizárólag fingfogásban jeleskedik zebrában, Diego pedig, aki a csapat legnagyobb gondját hivatott megoldani, szintén keserves csalódás. Tavaly az volt a Juventus baja, hogy nem volt senki, aki a kétségkívül masszív középpályát összekösse a kétségkívül jó csatárokkal, a lyuk betömésére alkalmasnak látszó Diego azonban azokat a félelmeket váltja valóra, miszerint ha a jelenlegi Juventus nem is jobb csapat a Werder Bremennél, előbbivel semmilyen szinten nem bír a brazil.

Mourinho megvonta a vállát, amikor elment Ibra, és egy teljesen más szisztémában hasonlóan dögunalmas, de ugyanolyan iszonyúan hatékony csapatot rakott össze. Nagyokat nem szokott variálni rajta, ha Sneijder éppen jól van, akkor ő, ha nincs, akkor Sztankovics irányít (a szerb egy sorral hátrébb játszva újjászületett, Laziós időszakát idézően jó a Pirlo-poszton, furcsamód még a kapura is veszélyesebb). Balotelli ugyan az egész világra haragszik, mégis szinte mindig igen hasznos tagja az Internek, ami nem meglepő, hiszen valójában egy sérült elméjű zseniről van szó. Amit ő kap majd Torinóban, azt nem lesz könnyű lábon kihordani.

Eközben Ciro Ferrarának szemlátomást meghaladja a képességeit a feladat: annak idején a csapat védelmét kiválóan irányította, tábornokként egyelőre bukásra áll. Pedig igazából ebben a Juventusban minden megvan, azt meg el kellene tudnia viselni egy ilyen csapatnak, hogy a szélsőhátvédek képességbeli hiányosságokkal küzdenek. De nem viseli el, mert senki nem hajlandó folyamatosan jól teljesíteni a csapatból, talán egyedül a minden szembejövőbe belerúgó Camoranesi, és a ramadán fáradalmait pihegő Sissoko dicsérhető. Néha felvillan, mit tudnának, ha össze lennének rakva, de inkább az a jellemző, hogy az egész szezonban hat szerzett gólnál tartó Livorno ellen Gigi Buffon a Juventus legjobbja.

Az Interből két fontos játékos fog hiányozni, az irányító középpályás Sneijder, és az irányító jobbhátvéd Maicon sem lesz ott, ami komoly esélyt kínál a legerősebb összeállításában pályára lépő Juventusnak. Mégsem valószínű, hogy hazai győzelem születne, mert nagyon sok torinói játékosnak kellene ugrásszerűen iszonyú nagyot javulnia, miközben az idén látott Inter tartalékosan, félgőzzel pöfögve is képes egy ikszre az Olimpicóban.

Derby della Capitale: Roma-Lazio 2-1
Az országot a Juve-Inter tartja a markában a hétvégén, kivételt ez alól csak a főváros jelent, ahol szintén az év meccsére készülnek: először a Roma lesz a pályaválasztó a szezon két telt házas meccsének első kiadásán. Egyből meg kell jegyeznünk, csak azért lesz telt ház, mert Tottiék a pályaválasztók, a Lazio most nem töltené meg a nyári Olimpicót, de még az is kérdés, hogy a legendás Curva Nord teljes egészében kékbe öltözik-e. A mászókakékek ugyanis olyan gyalázatosan teljesítenek idén, hogy a szurkolók egy része tiltakozásul távolmaradással tüntet.



A Roma már magához tért a katasztrofális start okozta sokkból, és mióta Totti visszatért, már szállítják az eredményeket is, de valahol az egész olasz első osztály, és a csapat kritikája, hogy ehhez egy 33 éves játékosra van szüksége. Ilyen is régen volt utoljára: a Roma gyakorlatilag a legjobb összeállításában kezdi a derbit, visszatérhet a szétkönyökölt arcú (és közben vesekővel is bajlódó) Jövő Kapitány, és összeáll a védelem közepén a Serie A egyik legjobb párosa, Mexes és Juan.

A Lazio legutóbbi két bajnoki meccsén már legalább nem kapott ki, és újra bizonyítást nyert, hogy a gondok nem annyira hátul vannak, mint inkább a támadósorban, és ennek elég egyszerűen lekövethető okai vannak: Ledesma és Pandev csak edzésen veheti fel a standkorlátkék mezt, mindketten büntiben vannak, pedig mindkettőjükre óriási szüksége lenne a csapatnak. Zarate kölcsönjátékosként villogott, a nyáron érte kiadott 18 millió fontért viszont már nem képes rendesen megdolgozni, Foggia és Rocchi sem úgy teljesít, ahogy várják tőlük, így hiába teljesít szolgálatot a Serie A legjobb szélsőhátvéd-párosa a rómaiaknál, nem sok hasznát látják a Kolarov-Lichsteiner kettősnek – akik egyébként lehet, hogy középpályást játszanak majd egy amolyan 3-3-3-1-es rakétaformációban.

Ranieri néha már hajlandó kisandítani a mellvéd mögül, de azért ott még nem tart, hogy a mostanában alkalmazott 4-2-3-1-ben (Spalletti csak ezt nyomatta a csapattal) lépjen pályára a szezon meccsén. Kulcsszerep hárulhat a francia Menezre, aki lassúsága miatt a 4-4-2-ben kevésbé használható, de egy támadóbb csapatban képes lehet hasznos teljesítményre, de most a komoly súlyveszteséget elszenvedett De Rossi helyett is kellene falnia a kilométereket. Egy extra motivációról is meg kell emlékeznünk, Totti a Lazio-legenda Beppe Signori Serie A-gólrekordját (188) hajszolja. Micsoda érzés lenne pont a derbin…!



Ballardiniről fogalmunk sincs, miért nem rúgták már nagyon régen ki a Laziótól, hiszen ezzel a kerettel azért jóval előrébb kellene tartania. Az Irriducibili Mihajlovicsot látná a legszívesebben a padon, és ha kikap a derbin, az szinte biztos, hogy Ballardininek mennie kell. A héten a Lazio kiesett az Európa Ligából (a reptéren a szurkolók várták a csapatot, és nem barátkozni akartak), ez akár jól is jöhet, mert az európai szereplés csak nyűg volt az egyébként is csokker keret számára, ráadásul tovább tüzelheti őket, hogy a Roma ugyanakkor a továbbjutás küszöbére került a sorozatban.

Ennek a derbinek sokkal könnyebb megnevezni az esélyesét: a Romának nagyon simán le kell lépnie a Laziót, nincs apelláta. Nagy célokért idén már valószínűleg egyik csapat sem lesz versenyben (hacsak a Roma nem megy rá az EL-győzelemre), számukra tényleg az év meccsei az egymás elleniek.

Milan-Sampdoria 2-1
A Doria nem is olyan régen még az élen állt, azóta történt ez-az (például arcpirító különbséggel elbukták a genovai derbit), a Milan pedig az évad elején látott semmiből a feltámadó Ronaldinho vezérletével már egészen pofás csapat benyomását kelti. Vajon milyen napja lesz Cassanónak?

Genoa-Parma 2-1
A fantasztikusan teljesítő újonc az EL által meggyötört, de még így is betonkemény Genoához látogat a liga derékhadának élén feszítő csapatok rangadóján. A hazaiak szeme előtt egy cél lebeg: miután lezúzták a Sampdoriát, most meg is előznék

Napoli-Bari 1-1
Az olasz média egy emberként a kezdőbe tippeli Koman Vladimirt, akinek most minden eddiginél nehezebb feladata lesz, de ha ezt is sikerrel veszi, pont ott fog tartani, ahol a világbajnokság után reméltük: beverekszi magát a Bariba, és lassan meghatározó alakja lesz a Kakaskáknak.

A többiek:
Fiorentina-Atalanta 3-1, Bologna-Udinese 1-1, Livorno-Chievo 1-2, Palermo-Cagliari 2-2, Siena-Catania 4-0

521 komment

Címkék: olasz beharangozó üveggömb serie a derbi derby beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr71575479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giacinto 2009.12.05. 11:12:57

"épülgetett a kisbarca Torinóban"

LOL :D :D :D

ez nagyon keméyn

giacinto 2009.12.05. 11:14:31

"az Inter ha gyengült is, az olasz mezőnyben ez alig észrevehető"

minden kritérium (fordulók, ellenfelek) alapján több pontunk van mint tavaly volt. sokkal több gólt rúgtunk.

Gyengülés?

giacinto 2009.12.05. 11:17:53

"a Serie A egyik legjobb párosa, Mexes és Juan. "

na ez megint nagy. a védelme alapján e a Roma egy kieső jelölt csapat lenne.

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.12.05. 11:22:15

@giacinto: ezt még az olasz edzőképzés vezetője mondta Ferraráról, hogy a Barcához hasonló, labdatartásra épülő csapatot fog építeni, és hogy mennyire innovatív bla-bla. Sajnos, nem sok minden lett belőle. Konkrétan szinte semmi.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.05. 11:22:45

mondd még, testvér, ne hagyd abba :D

giacinto 2009.12.05. 11:26:40

@_benito: több hülyeséget nem találtam, na. :)

andree 2009.12.05. 12:12:30

Sztem Diego nem érdemel ilyen erős kritikát. Végighajt minden meccset, az 1-1-eket nyeri, csak a kitalált "kisbarca" taktikához túl statikus a középpálya, és míg ott egy Toure vagy Iniesta mindig szabadon van, és tud előre is passzolni, itt poulsen/a mostani Melo nézelődik a felezővonalon, és ha labdát kap odaadja 2 méterrel a jobb bekk mögé. Kb ennyi. Diegonak 5 emberen kéne átszlalomozni, hogy valami történjen.

touristique 2009.12.05. 12:16:03

@_benito: Meg kell enned azt, amit főztél... :) De Mexés és Juan szerintem is jók együtt. Az Inter gyengülése viszont egyszerűen nem igaz, egyrészt ott vannak Giacinto adatai, másrészt csak mert sokkal jobb nézni a csapatot mint tavaly.

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2009.12.05. 12:16:42

ez az inter-sálas néni hatalmas!!!!! :):):)

blasco 2009.12.05. 12:25:13

szóval mi is az az új kritériumrendszer, ami ezt a két csapatot teszi Olaszország legjobbjává?
tényleg érdekelne, mert olasz ismerőseim sem tudják rá a választ

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.12.05. 12:25:38

@andree: és a multkori egyérintős játék, Poulsen-Cacares-Grosso gól? le se esett a labda...

calcio_di_rigore 2009.12.05. 12:27:13

Végre összeállhat a várva-várt Marchisio-Melo-Sissoko fal, csak így Camoranesinek nem jutna hely, aki viszont előrejátékban mindegyiknél jobb. Nem tudom hogy döntenék most Ciro helyében, Amaurit szedném le legszívesebben, de DP-t sem lehet otthagyni egyedül a tirpákok között. Meglátjuk.
Kizárólag a győzelem elfogadható, ez viszont biztos.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.12.05. 12:29:46

Két megjegyzésem volna: 1. Burdisso érkeztével már nem bizos, hogy a Mexes-Juan a legjobb belső kettősünk, sőt biztos vagyok benne, hogy az argentin kezdeni fog. 2. A Roma nemcsak az EL továbbjutás küszöbére ért, de tovább is jutott. Az egy ponttal mögöttünk játszó Basel és kettővel leszakadt Fulham nem tud olyan eredményt hozni egymás ellen, hogy mindketten megelőzzék farkasainkat.

andree 2009.12.05. 12:49:18

@anonim222 [semleges néző]: Na jó azért vannak még szép momentumok, de azért viszonylag kevés egy harmad szezon alatt. Ha barca meccset nézek, azt látom, hogy ők úgy tudják megtartani a labdát(egy hasonló játékrendszerben), hogy folyamatosan mozgásban vannak, rengeteg kényszerítő, beindulás, üresbe mozgás jellemzi a játékukat, akkor is ha épp csak középen tartják a labdát, míg mi általában fix pozíciók között tologatjuk a labdát, és keressük, hátha valaki épp üresben van, ezért van viszonylag kevés hatásos támadásunk. Mikor kihúztuk szélekre a 4231-el azonnal lendületesebb lett a csapat. Szóval vagy ki kell találni valamit, hogy működjön a tilt-toli, vagy váltani kell. PL meg lehetne csinálni egy 442-t, ahol Diego a második csatár. Én imádnám, ha működne ez a sok passzos játék, ráadásul pont belefér a kedvencem Marchisio, de ha nem sikerül hatásosan előadni a 20-30. meccs után, akkor el kéne gondolkozni, jó-e ez nekünk.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.12.05. 12:53:36

Véleményem az, hogy tavaszra, amikor a hadjáratnak indulnia kell, akkor a Juve összeáll!
Melo nagyon jó, Marcihsio visszajön, meg Iaquinta is. S ha a mennyiség rendben, akkor Diego elkezd passzokat adni.

Menez lassú? (nem figyelgettem)

sepsta75 2009.12.05. 12:58:18

balotellinek mit énekelnek olyan lelkesen,vki lefordítaná?

tjunior 2009.12.05. 13:01:24

Itt milyen szájkarate lesz este :D.
Meloval én nem értem mi a probléma, ugyan nem hozza azt amit tavaly, de hogy rossz lenne? ugyan! könnyelmű megoldásokra hajlamos ez tény, de semmiképp sem rossz, egy kis pihenés jót fog tenni neki. A másik meg Diego, ő is rossz lenne? dehogy, kedvenc példám erre Nedved, aki az első 6 hónapjában lézengett a Juvéban, a közelébben sem volt a Laziós formájának, az első gólját is aszem decemberben lőtte, aztán csak beindult Pavel-papa, Diegonak csak idő kell, meg hogy békénhadják.

Loop · http://www.autostat.hu/ujdonsagok 2009.12.05. 13:17:49

az inter szerintem lassan kifúj, a juventusnál pedig semmi jelét nem látom a javulásnak. sajnálatos...

blasco 2009.12.05. 13:24:45

@sepsta75: Balotelli a kurva anyádat
illetve
Hogyha ugrálsz, meghal Balotelli

WallyB 2009.12.05. 13:40:04

Benito! Akkor jól értem, hogy iksz a tipped a Juve-Interre?

madbalee 2009.12.05. 13:59:48

@WallyB: Sztem nincs tippje csaj azt írta, hogy mire lehet képes az Inter

bög 2009.12.05. 14:03:36

azt nem tudom, hogy volt-e kisbarca torinóban, mert az "öreg hölgy" meccsei elé ki kéne kötözzenek, hogy megnézzem, de egy fél éve a nagypofájú juventus drukkerek elhitették velem hogy világverő a csapat. Ma este majd látványosat szopnak a szintén súlytalan intertől (vagy a szokásos döntetlen lesz), hogy mindenki lássa mennyit érnek. A bl-ben azért igy is kiejtik a realt szokás szerint, hogy az első angol vagy a barca gond nélkül megalázza őket

füligjimmy77 2009.12.05. 14:06:33

Az Inter állítólagos gyengülését én se érzem, négy év alatt talán háromszor láttam őket jól játszani, de "aránylag" eredményesek. Előtte néhány évvel jól játszottak (legalábbis szerintem), éegalábbis izgalmasabban, nem nyertek sz*rt se. A Juve a jövő évet már nem Ciroval kezdi.

Uff

tigris 2009.12.05. 14:12:29

szerintem is furcsa, hogy a Diego rossz lenne, vszinü ennél sokkal jobb is lesz még később, de most is megtesz mindent a csapatért. Melo nálam egyáltalán nem hozza amit vártak tőle, mondhatnám gyenge. Amaurit soha nem értem miért nyomja annyira Ferrara, sokkal jobb játékosok vannak a padon. Ok a labdát megszerzi és meg is tartja, de gólt nagyon keveset lőtt mióta megvette a Juve. A másik Ferraraval soha az életben nem leszünk bajnokok szerintem, nála még Ranieri is jobb volt. A Lippi tudna ebből a csapatból valamit csinálni, de sajnos foglalt. Azért este adunk az Internek, kedden meg a bayern-nek, bár az sokkal könnyebb lesz. FORZA JUVE!

GGG77 2009.12.05. 14:26:21

A néni sálja 10 pontos!

raoul_duke 2009.12.05. 14:41:22

Győzzön a Milan, meg mondjuk a Roma, legyen X vagy 1-es az Juve-Inter, meg játsszon jól Koman, és elégedett leszek a fordulóval!

magiaro 2009.12.05. 14:46:56

Most akkor milyen kékek is? Mászóka-, vagy strand-? Marha szellemes...

Žďárský 2009.12.05. 15:05:39

Azt a Siena-Catania négy-nullát kellene megtenni tippmixen... Ha _benito-nak pontos információi vannak a várható erdményről, akkor gazdag leszek...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.12.05. 15:26:00

@andree: szakmailag, bár aláírom, hogy nem értek hozzá, és kevés juve meccset nézek, de: 1. meccs közben szerkezet-, és iramváltás, ha kell (433-442-451 a la chelski dinamo). 2. több mozgás, futás. 3. 1. és 2. szerintem nem megy a jelenlegi állapotában a csapatnak. (jobbaknál ez megy csere nélkül is. max cserélnek, de nem a poszt miatt, hanem mert a játékos kifutja magát , pl JC from chelski).
(érdekesen módon az internek is uez a baja szerintem, hajlamosak ellazsálni egy-egy félidőt, 20 percet. néha bejön, néha nem). de ők fizikailag szétalázhatnák a juvét, ha Mourinnyó ezt találná ki. persze ilyet ő sose (energiatakarékos). lehet, hajt a legkevesebb futással megszerzett bajnoki címre.

kiváncsian várom az esti meccset, bár félek, más programom lesz.

WallyB 2009.12.05. 16:20:10

@madbalee: okés, csak azért kérdem, mert tudjuk, hogy mi szokott történni, ha Benito Nazionale döntetlent, vagy vereséget tippel... :)

daneeka 2009.12.05. 16:21:15

Van egy olyan érzésem, hogy unalmas 0-0 lesz a meccs, 2 kapuralövéssel. Ha az Újpest pályáján tartanák, akkor a legnagyobb történés az lenne, hogy Balotellit a 72. percben megdobálnák ban... akarom mondani kockacukorral.
Komolyra fordítva a szót, mindkét csapatnak a BL a fontosabb. Az Internek azért, mert a bajnokságban egyszerűen nincs rivális, a Juventusnak meg pont azért, amiért az Internek is, csak ők ugye másik oldalán állnak annak a valaminek.
FORZA JUVE!

WallyB 2009.12.05. 16:23:38

@tigris: Azt remélem én is, hogy kedden elrendezi a Juve a bajorok száját, szurkolok is majd nekik, de ma este, szerintem, nem nyernek. Pont azért, mert az Inter sz@rul játszva is (kivéve a BL-ben) tud legalább egy döntetlent hozni. Maiconnal, Sneijderrel nagy győzelmet tippelnék, így viszont egy csúnya 0-1 is megteszi majd.

slyagency 2009.12.05. 16:48:21

Nem szeretem ha Benito kolléga Milan győzelmet tippel, mert akkor általában fiaskó lesz a dologból.. :) Nem tudtál volna egy pofás kis 1-1 et odabiggyeszteni, hogy aztán jól kitömjük Pazziniékat a San Siroban?? :D

s4tch 2009.12.05. 17:01:35

@calcio_di_rigore: Camo nálam Diego helyén játszana, akár trequartistaként, akár egy Ranieri-féle klasszik 4-4-2-ben jobb oldali kp-ként. Diego pihenjen csak, a két római meccs óta nem láttam focizni, pedig szinte mindegyik meccsen játszott.

tigris 2009.12.05. 18:03:59

@WallyB: szarul játszottunk már kb a négy meccset, de ma nagyon jók leszünk érzem és tudom. Én 1-0, vagy 2-1-et tippelek. Most a fiúk is bizonyítani akarnak, mert a tiffosok is unják ezt a rossz szériát, meg a Ciro szénája is elégszarul áll már. Mondjuk nem lenne álmatlan éjszakám, ha elzavarnák már innét, nem Juve szintű edző szerintem.
s4tch: hála az égnek, hogy nem te állítod össze a csapatott. A Diego nélkül sokkal szarabbak lennénk, a Camo meg jó helyen van ahol játszatják. Nekem inkább a Iaquinta tettszene állandóan a kezdőben, mert legalább neki a gól rúgás is megy.

váév építők (törölt) 2009.12.05. 18:08:08

azért jellemző az olaszokra, hogy az ország meccse csak egy juve-inter...

calciomax 2009.12.05. 18:14:01

@váév építők: az angolok meccse mi? Mert tudod az olaszoknál a Juve-Inter mellett még Roma-Laziot is rendeznek de egy spanyol Barca-Real mellett a többire ki figyel?

calcio_di_rigore 2009.12.05. 18:18:37

@váév építők: ezt azért fejtsd ki bővebben. Vagy ne?:)))

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.05. 18:28:01

@váév építők: hát nem egy szeged-veszprém, de azért megjárja

mickeyknox 2009.12.05. 18:29:59

@_benito: sajnos az se a régi már...

a milan mellesleg gázol közben

blasco 2009.12.05. 18:56:52

20 perc, 3 gól :D

Forza Milan!!

Rino 2009.12.05. 19:01:08

nagy pénzt mernék tenni rá, hogy este nem lesz 3gól...;)

krumplee 2009.12.05. 19:04:24

@popp: Szerintem nem hülyeség, hogy a mexes-juan azegyik legjobb páros. Az pedig 100, hogy jobbak Burdissonál, én, mikor tavaly eladtuk, lementem pezsgőért. piros lapok, pontok mentek el rajta, stb. Nem egy Samuel.

pacino 2009.12.05. 19:05:04

szegény lesajnált Milan, mintha picit túlteljesítené magát. hm érdekes dolog a fútball:)

giacinto 2009.12.05. 19:16:44

@Rino: Csak az Interen múlik hogy lesz-e 3 gól. minden szempontból, elöl is, hátul is.

zsakfos 2009.12.05. 19:33:02

Ezért nem fogom megszeretni soha az olasz futballt..
Hogy lehet egy szögletből 2 passzal hazapasszolni a saját térfélre a labdát? Istenem...

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.05. 19:35:43

@zsakfos : na, ácsi. habi, aki akkor látott utoljára olasz futballt, amikor tavaly előtt a pool kiverte az intert, azt találta mondani nemrég, hogy a liverpool egyetlen skillje, hogy bármikor, bárhonnan képes megjátszani a jobbhátvédjét két passzból.

nem vicc, így volt.

danesdzsu2 2009.12.05. 19:59:14

@_benito: Egyrészt: hol áll a liverpooli jobbhátvéd szögletnél?, másrészt habi joggal kritizálja a csapat játékát.

;)

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.12.05. 20:01:57

@s4tch: a második római meccsen meg is sérült, pedig jól kezdte a szezont.

Nem mondom, h nem játszhatna jobban, de ne legyen már minden az ő hibája. Egyedül nem bírja elvinni a Juvét, társai meg gyakorlatilag nincsenek.

giacinto 2009.12.05. 20:15:20

na elnézve a kezdőket, lesz izmozás a középpályán....

Mou megkönyörült a juve ócska szélsővédőin és középen akar támadni.... bravo.

dzolutan 2009.12.05. 20:31:02

Tequila, sör kéznél, kezdjünk mááár!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.05. 20:35:47

Izmozás lesz ma, vagy játék? A hétvége második legfontosabb meccsén izgalom, vagy unalom lesz-e az úr?

danesdzsu2 2009.12.05. 20:45:32

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A Hamilton-Hearts meccset egy másik posztban kell megbeszélni, itt off.

s4tch 2009.12.05. 20:46:32

@heinrich: dehogy minden Diego hibája... Viszont Camo szerintem jobb formában van, nyugodtan játszhatna a mostanában gyengélkedő Diego helyén. A brazil amúgy tényleg nagyon jól kezdte a bajnokságot, de sajnos azóta semmit nem mutat a képességeiből.

Na, forza Juve.

s4tch 2009.12.05. 20:47:14

@dzolutan: paprikás chips tejföllel az igazi.

Mr.AT 2009.12.05. 20:48:32

Szép jó estét az uraknak. Hajrá mi!

Mr.AT 2009.12.05. 20:50:38

Chiellot nem irigylem. Aki futott, pláne focizott már törött orral, tudja miért.

dzolutan 2009.12.05. 20:56:32

@s4tch: sajtos telekréker a desszert. :D

Mourinho már nem a király 2009.12.05. 20:57:00

No comment, ha ez nem 11-es akkor mi? Cannavaro letepi a mezt, a biro latja es semmi?

Mr.AT 2009.12.05. 21:03:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Lehetne, hogy legalább pár percre ne a kiesőjelölt csapatod holnapi meccséről áradozz most? Köszi.

dzolutan 2009.12.05. 21:06:39

ááááááááááááááááááááá

daneeka 2009.12.05. 21:07:25

Julio "lepke" Cesar

Mr.AT 2009.12.05. 21:07:46

Ott is megyünk, 1:0... :-)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.05. 21:08:11

Ajaj, érik a nagy arc, a játékvezető pedig ezzel az ítéletével nevetségessé tette magát.

calciomax 2009.12.05. 21:17:22

azok rettegő juvés arcok mindent megérnek

dzolutan 2009.12.05. 21:18:57

Melyikre gondolsz? Melo, Chiellini, Cáceres, Alex, ki?

calciomax 2009.12.05. 21:21:40

Az összes abban a 15 percben amig be lettek szoritva. Egyszerüen a tempó túl gyors volt nekik ennyi...

daneeka 2009.12.05. 21:23:20

@calciomax: 15 perc? Te melyik meccset nézed?

dzolutan 2009.12.05. 21:26:40

@calciomax: Kettőspont előtt perc, utána másodperc. :D

daneeka 2009.12.05. 21:26:40

Muntarinál érik a piros...

calciomax 2009.12.05. 21:29:03

oh látom van aki júvés szemüvegben nézik.....

daneeka 2009.12.05. 21:31:40

@calciomax: a 15 perces kijelentés után nem beszélnék szemüvegekről :)

Titi120 2009.12.05. 21:37:07

Kb a 8-dik percben olyat láttam, amelyit már rég nem, fel is kaptam rá a fejem: Zanettitől elvették a labdát !
Szabályosan. Bravó, Marchisio !

calciomax 2009.12.05. 21:37:59

Melo-nál már elmaradt egy második sárga és Chiellini földről való visszarúgása Lucio-ra is minimum sárga...

calcio_di_rigore 2009.12.05. 21:40:56

Muntari még a pályán? LOL

calciomax 2009.12.05. 21:43:17

Nagyon hiányzik Maicon a Juve széle ma is fos. Nagyon meg tudná keverni.

calcio_di_rigore 2009.12.05. 21:44:44

Nálunk szar formában van szinte az összes kulcsember, az Inter viszont csak egyfajta játékra képes, arra is elég gyengén, simán verhetőek ma, ha nem félünk tőlük továbbra is.

s4tch 2009.12.05. 21:45:27

@calciomax: neked milyen szemcsid van, cica?

giacinto 2009.12.05. 21:48:39

@calcio_di_rigore: "Inter viszont csak egyfajta játékra képes, arra is elég gyengén"

nyugi, lesz más is, ha beáll Mario pajti és megrángatja a széleket.

s4tch 2009.12.05. 21:52:14

@giacinto: nem lennék a helyedben, azért lássuk be, szörnyű lehet egy balotelli kaliberű ember beállításában bízni.

WallyB 2009.12.05. 21:54:59

Caceres a mezőny legjobbja? Csípős ez egy kicsit, nem?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.05. 21:55:22

@Mr.AT: Hogyne lehetne, hisz neked különösen fájó élmény lehet a második vonal, a közelmúltban többet ismerkedett vele a csapatod. :)

G_P_T 2009.12.05. 21:56:24

@calcio_di_rigore: Gazzetta szerint még sárgája sincs, szóval vagy ők tévednek, vagy Fülöpék.

dzolutan 2009.12.05. 22:01:44

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

daneeka 2009.12.05. 22:01:47

Marchisio élete gólját lőtte asszem.

Mr.AT 2009.12.05. 22:02:00

Marchisioooooo...!!!! Háááát mit csinált ez a sráááácc?!!! :-)))

daneeka 2009.12.05. 22:03:13

@calciomax: Most még jön 35 és megnyugodhatsz te is :D

WallyB 2009.12.05. 22:03:14

Ezt viszont szépen csinálta a srác, el kell ismerni...

psychocska 2009.12.05. 22:04:20

Ez gyönyörű volt emberek!

WallyB 2009.12.05. 22:04:45

Nem venném zokon, ha az Inter az eddig mutatott kb. 50%-ról felpörögne kissé Rubin Kazany ide, vagy oda...

ulver 2009.12.05. 22:08:16

Julio Cesar nem véd élete formájában :)
Ha nyer a Juve, Marchisio e hét embere.

beállt Balotelli, lesz hát kiállítás mindjárt. Vagy ő áll ki, vagy aki felrúgja :)

Bár az Interre fogadtam, nem bánnám, ha maradna az állás, csak hogy izgalmas maradjon a bajnokság.

ulver 2009.12.05. 22:10:00

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: képzeljük el, ha nem ő érkezik a kipattanóra, hanem mondjuk Poulsen :)

WallyB 2009.12.05. 22:10:36

Mondjuk, ha a Juve ilyen intenzitással szántaná a pályát minden meccsen, akkor nem lenne már most ekkora hátránya, gondolom én, laikusként.

WallyB 2009.12.05. 22:12:17

Várhidire csak én vagyok allergiás, vagy másnak is hányingere van a palitól?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.05. 22:13:24

@WallyB: Mi a gondod vele? Remek dolgokat mond és olasz futballhoz tényleg ért. Mellesleg a PMFC edzője. :)

WallyB 2009.12.05. 22:14:36

Úgy értem: meghívhattak volna egy Inter-szemüveges "szakkommentátort" is, ha már Juvés van a stúdióban...

Mr.AT 2009.12.05. 22:14:53

Samuel tisztán visszahúzza Del Pierót, hátulról. Ez a szabálykönyvben a sárga lap mintaesete. Bár tekintve, hogy az Interről van szó, nyilván lap sehol.

WallyB 2009.12.05. 22:18:16

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nyilvánvalóan :)
Ettől még tény, hogy sz.. bocs, gyenge ma az Inter, és ha az eredmény ez marad, akkor nem nagyon van miért rinyálni, mert nem érzem, hogy a fiúk tenni akarnának a győzelemért. Vagy csak a Juve javult fel nagyon az utóbbi hetekhez képest, és csak ennyit enged... :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.05. 22:19:51

@WallyB: Mit gondolsz, mit tud még húzni az Inter? Azon túl, hogy nem kapta meg ezt a büntetőt?

WallyB 2009.12.05. 22:20:35

Megkövetem Várhidi. Jelzem Mr. AT-nél is van igazság.

calciomax 2009.12.05. 22:21:00

Az Inter játékába aki valamiféle fineszt-ötletességet tudna vinni az Maicon vagy Snejder ezzel el is mondtam a mai Interről a véleményemet.

Mr.AT 2009.12.05. 22:21:37

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Igazán olcsó ár ez a részükről azért, hogy Samuel potyára a pályán maradhatott, a teljesen egyértelmű második sárga helyett.

WallyB 2009.12.05. 22:21:49

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: semmit, nem érzem, hogy még egy gólra képesek lennének a fiúk, ami azért gáz, mert nyert a Man. City, a Real is és ehhez már csak a Bayern győzelme hiányzik, hogy "feldobja" a hétvégémet... :)

dzolutan 2009.12.05. 22:22:06

Az is kurva idegesítő, hogy Marchisiot még a 80adik percben 1 gól után is lediegózzák.

WallyB 2009.12.05. 22:22:39

Chuchu helyett Mancini? 3-1 lesz a vége...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.05. 22:22:50

@Mr.AT: Lehet hogy kompenzált, de szerintem egyszerűen nem vette észre a játékvezető.

dzolutan 2009.12.05. 22:23:20

@WallyB: Bayern tegnap megvolt. :)

calciomax 2009.12.05. 22:24:17

Röhej hogy mennyire leszarják az egészet. Már a BL-re pihenteti Cambiasso-t.

daneeka 2009.12.05. 22:24:18

@WallyB: Lehet olvassa a blogot. :D
Én viszont várok még itt izgalmakat a végére

WallyB 2009.12.05. 22:25:28

@dzolutan: Jah, tényleg... mindegy, CR kihagyott 11-ese, meg kiállítása az olcsó vigasz... az Inter ma nem érdemel pontot, ez a véleményem. Persze nem fogok sírni, ha mégis találnak a fiúk egy gólt.

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.12.05. 22:26:04

Amauri szerelése viszont teljesen szabályos volt, ez nevetséges

WallyB 2009.12.05. 22:26:04

@daneeka: Nem lesz, tartok tőle.

Mr.AT 2009.12.05. 22:27:02

Poulsen a pályán, érik a 2:2. :-)

WallyB 2009.12.05. 22:28:14

@Mr.AT: bennem felébredt a remény :)

calciomax 2009.12.05. 22:29:36

Mancini nyugodtan visszamehet a Roma-ba oda még jó lesz.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.05. 22:30:08

Micsoda egy undorító ember ez a Balotelli.
De Buffont se gyakran látni így.

danesdzsu2 2009.12.05. 22:30:20

Balotellit játszatni óriási öngól.

WallyB 2009.12.05. 22:30:53

Nah, színházi produkció van Ballottellivel az élen, minek ez... Buffonnál is elgurult a gyógyszer. Sissokót mitől esett össze?

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.05. 22:31:01

van még valakinek kérdése balotellivel kapcsolatban?

ulver 2009.12.05. 22:31:15

Na, meg is van a kiállítás, szépen eljátoszotta a szimpi Balotelli

bög 2009.12.05. 22:31:51

kezdenek elszabadulni az indulatok, ugyhogy jon matrix bekiteni

Mr.AT 2009.12.05. 22:32:03

@_benito: :-)))) Igen, miért nem szeretitek ezt a szerény, visszafogott, korrekt fiatalembert? :-)

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2009.12.05. 22:32:09

Azért nehéz elvitatni az ütés szándékának tényét, még rá is ismételt, így sárgát megért, persze Balotelli ettől még nem lesz kisebb csicska...

Mr.AT 2009.12.05. 22:32:52

@bög: :-)))))))))))))))))) LOL :-)) Igen, elkél most a higgadtság a pályán. :-) Még Muntarit kellene visszahozni, ha lehetne. :-)

WallyB 2009.12.05. 22:33:08

Wenger tőlem viheti.

danesdzsu2 2009.12.05. 22:33:43

Várhidi Materazzi becserélésekor: "Ennek egyértelmű fejelési szándéka van..."

:D

Paul Newman Jr. 2009.12.05. 22:33:51

@dzolutan: pláne Grossót :)

A tizi jogos lett volna internek, de Samuel kiállítása is elmaradt, plusz a bunyóban interes nem csinált semmit? Még egy sárgára sem voltak jók?

Nem érdemeljük meg a győzelmet, de most pont leszarom :)

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.12.05. 22:33:58

fúj, Mommótól rossz volt látni ezt az olaszos viselkedést :(

daneeka 2009.12.05. 22:34:24

Nah most már senki sem fogja megtartani a labdát. :D

WallyB 2009.12.05. 22:36:07

@bög: ez jó... érdekes a haja

calciomax 2009.12.05. 22:36:07

Maradjunk annyiba hogy a srác nem gátlásos....

WallyB 2009.12.05. 22:37:31

@Paul Newman Jr.: volt sárga Balottellinek. Mindegy, mi meg lóf@szt nem érdemlünk... nulla egész nulla.

ulver 2009.12.05. 22:38:19

ott a "fejelési szándék"

dzolutan 2009.12.05. 22:38:48

Matrix jóval kezdett.
<<<=== :D

daneeka 2009.12.05. 22:40:00

Jó volt látni a rettegő Interes arcokat. :D

ulver 2009.12.05. 22:40:00

Na, gratula a Juvénal, holnap este meg jöhet a foduló rangadója, ahol 4-3-ra nyer a Roma.

Mr.AT 2009.12.05. 22:40:46

Na, megvan, hála az égnek. A két élet-halál meccsből az első megvan, mki takarodjon be az öltözőbe 2 perc alatt, és kezdjen el hangolódni keddre.

WallyB 2009.12.05. 22:41:01

Kíváncsi vagyok, mi lesz a Kazany ellen, mert ha ott is elcsúszunk, akkor csúnyát mondok... nah, közben vége, gratula a Juvének, többet tettek a győzelemért, amit láttam belőle (első félidőt nem nagyon) az alapján megérdemelték. Ezek után remélem a Bayern-t is kicsontozzátok.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.05. 22:41:06

@értelmetlen_nevű: Furcsa egy ízlés. :)

@zsakfos : Igen, és jöhetett volna a ketrecharc. :)

Mindenesetre gratulálok a juventinoknak, nem volt rossz meccs, és megérdemelte a Juventus a győzelmet.

calciomax 2009.12.05. 22:43:23

@daneeka: bár látnám egyszer de ezek leszarnak mindent. Barca meccs után is kedélyesen vihogtak. Ma legalább ezt nem csinálták.......

értelmetlen_nevű 2009.12.05. 22:44:09

hihetetlen gyenge színvonalú meccs, a bunyót leszámítva Marchisio gól előtti mozdulata egyedül említésre méltó, de az a helyzetis JC hibájából alakult ki. Egy egyértelmű tizenegyest nem adtak meg az Internek.

Tipikusan az a szituáció, amikor mindkét csapat 0 pontot érdemel.

(Ezt a Juvét simán vernünk kellene kedden 3 góllal, persze most mi is kurvarosszak vagyunk :/ )

ForzaBianconero 2009.12.05. 22:44:56

Csak azt sajnálom hogy ha Melot egyszer kiállitották, akkor miért nem ütött tényleg fejre:)
Amugy motta se kisebb féreg, nagy ge*inek kell lenni valakinek hogy Buffont kihozza a béketűréséből.
Kedden ütjük a Bayernt és minden olyan szép lesz mint év elején(csak most remélem tovább fog tartani)
FORZA JUVE!!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.05. 22:45:00

@ulver: Így van, holnap jön a forduló rangadója, bár ma sem volt rossz a meccs. Holnap azonban mindenki csak lesni fog.

tigris 2009.12.05. 22:45:23

FORZA JUVE!!!!! Bejött a jóslatom 2-1, kezdünk éledezni, de azért írjátok továbbra is, hogy a Diego nagyon rosszul játszik. A köcsög Balotelli megint adta magát, hogy rohadna meg. Jó meg kellene már valakinek rugdosni azt a fiatal köcsögöt, mert addig nem néz magába és ekkora arccal soha nem lesz belőle nagy játékos.

WallyB 2009.12.05. 22:47:24

A Barcát, meg Eto'o-t (jó, ma betalált végre) elnézve tartok tőle, hogy Moratti bácsi megint nem csinált jó boltot, bár nekem ma az egész Inter impotensnek tűnt. Sokkal többet vártam ettől a meccstől (is). Úgyhogy a Kazany elleni győzelem az egyetlen olyan dolog, amivel Moratti meg Csozé kiengesztelheti a szurkolókat, különben fel lehet köpni a levegőbe, oszt' aláállni... mármint nekik.

Titi120 2009.12.05. 22:47:28

@értelmetlen_nevű:
Már az is bravúr volt Cesartól, hogy Sissoko (?) lövését hárítani tudta, semmiféleképpen nem tenném felelőssé a gól miatt.

dzolutan 2009.12.05. 22:48:02

@tigris: Miért Diego jó volt? Te is kevered? :D

ForzaBianconero 2009.12.05. 22:48:44

Azt elfelejtettem hogy Caceres valami elképesztő volt, fantasztikusan játszott, elsősorban a védelemben, de támadásban is jobb mint Grygera.Remélem megvesszük nyáron.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.12.05. 22:49:43

Grt a Juvenak. Csak azt tudnám, hogy mi a picsáért játszottunk ennyire nyilvánvalóan x-re. Simán lehetett volna több benne. JC valami fos volt mind2 gól tutira övé volt.

BruceWayne 2009.12.05. 22:50:47

hát nem volt egy nagy meccs, a juventusnak fontosabb volt, az Inter meg Sneijder-Maicon-Balotelli nélkül a kezdőben várható volt hogy nem fog sokat hozzátenni a támdásokhoz.
de azért egy X jobb lett volna.

ForzaBianconero 2009.12.05. 22:50:48

@calciomax: Ja kurvára leszarták, a végén lévő "összeszólalkozás"-ból is erre lehet következtetni.

calciomax 2009.12.05. 22:50:52

@Titi120: Sissoko lövésénél teljesen rossz ütemben vetődött-igy már kiütni is bravur volt- egyszerüen nem érezte ma. Nem volt egy egetverő bomba simán tolhatta volna alapvonal mögé.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.05. 22:51:24

@Titi120: egyetértek, bár jc sokkal jobb kapus, mint amit ma mutatott. egyébként ma én sem éreztem az interen, hogy megszakítaná magát, de ez legyen az ő bajuk. részemről inkább azt emelném ki, hogy diego nélkül is megvertük az intert.

WallyB 2009.12.05. 22:51:34

@Great Cornholio: az első peches volt, megpattant, amikor már elindult a másik irányba, a másodiknál meg nagyon higgadt volt a csatár, én nem hibáztatnám.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.12.05. 22:52:13

@calciomax: Amilyen lendülettel vetette magát azelső labda után, amit még nagyanyám járókerettel is elért volna, utána meg ugrik vissza, baszki ekkora lepkét. Lehet pihennie kéne jöhetne toldo.

giacinto 2009.12.05. 22:52:25

1, a 2. gól szép volt, de az első gól egy óriási kamuszabadrúgásból született.

2, egy tökéletesen X-es meccset nyert meg a rendkívül fegyelmezett hazai csapat.

3, nagyon hiányzott Sneijder és Maicon. nem kaptunk meg 2 tizenegyest (első félidőben Samuelről leszabták a mezt fejeléskor, + Milito eset)

4, Balotelli mit játszott el? Melo megütötte vagy nem? nincs több kérdésem. ezért hány meccs eltiltás jár majd? 1? mert a "Vai tu"-ért 2 meccs járt....

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.12.05. 22:53:20

@WallyB: nézd csak vissza, az is csoda lett volna ha a kapuig elgurul, de ő oda akart futni, hogy ölbe vegye.

giacinto 2009.12.05. 22:53:38

@Great Cornholio: te beteg vagy. mármint JC megitélését illetően.

calciomax 2009.12.05. 22:53:38

@ForzaBianconero: Ha Te ebből azt szüröd le hogy odatették magukat mert a végén összeverekedtek akkor ok. Valenciába se csinátak lófaszt se basztak támadni ott is a meccs végi bunyóra öszpontositottak.

tigris 2009.12.05. 22:54:04

@dzolutan: szerintem jó volt igen, de biztosan keverem. Szép passzokat adott az első félidőben, a begyakorolt beadásokat szinte mind szépen adta be, és talán két labdája volt amit eladott, szerintem jó volt igen. Te talán másik meccset néztél.

giacinto 2009.12.05. 22:54:23

a leszarással viszont egyetértek, nem nagyon erőlködtünk, de ez jó jel szerdára.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.12.05. 22:54:44

@giacinto: Nem JC kurvajó kapus, csak azért mostanában olyan gólaokat kapunk amit nem biztos hogy kellene.

Titi120 2009.12.05. 22:54:56

@calciomax:
Nem így láttam, JC követte Sissoko mozgását és így a rövid felé oldalozott, de a mali-i ügyesen visszarúgta a másik oldalra, onnantól kezdve meg már bravúr volt, hogy elérte egyáltalán.

andree 2009.12.05. 22:55:04

Azért az látszik, hogy Momo-val sokkal erősebb ez a Juve középpálya. Hála Istennek a fiatalok is nagyon jól tolták. Egy ilyen meccs megnyerése jó kiindulópont lehet, hogy fordítsunk a dolgok menetén.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.05. 22:55:50

@calciomax: De jó meccs is volt az anno.

@giacinto: Azt azért nehezen lehetne nem megjátszásnak nevezni, ha téged vállon legyintenek, te pedig jajongva az arcodhoz kapsz.

dzolutan 2009.12.05. 22:56:01

@giacinto: Szerintem te is beláthatod, hogy nagyon nem a 11esek miatt kaptatok ki.
Megvan egy fontos győzelem, viszont ha kedden játszik Franck vagy Robben, olyan masnit kötnek Grosso és Canna lábára, hogy még Ferrara sem tudja kibogozni.

Titi120 2009.12.05. 22:57:19

@dzolutan:
Robben valószínűleg fog, Ribery viszont szinte kizárt.

WallyB 2009.12.05. 22:57:24

@Great Cornholio: te fociztál már életedben? Mert, ha igen, akkor tudhatod, hogy milyen trükkökre képes egy megpattanó labda... mindegy, nem személyeskedni akarok, a lényegen nem változtat. Lehet, hogy foghatta volna, de szerintem csak bravúrral. Azért ne a Kazany ellen jöjjön Toldo.

dzolutan 2009.12.05. 22:57:31

@tigris: Akkor szerintem másik meccset néztem.

ForzaBianconero 2009.12.05. 22:58:33

@calciomax: Csak azt akarom mondani hogy hülyeség ez a "ki is kaphatunk mert a bajnokságot úgy is mi nyerjük" hozzáálás. Az Internek is fontos volt a mecs(az hogy 1-2 ember hogy állt hozzá az más kérdés). Bár márió is röhögött mikor elcsúszott a szabadrúgásnál(meg rajta kívül még pár millió ember:D )

tigris 2009.12.05. 22:59:10

Kedden megverjük még a szar Bayernt, az sokkal könnyebb meccs lesz mint a mai.

WallyB 2009.12.05. 22:59:14

@dzolutan: azért Canna lábára nem olyan egyszerű masnit kötni. Főleg nem egy olyan üveglábúnak, mint Robben.

Bunyom 2009.12.05. 22:59:33

Annyit tennék hozzá, hogy ha van ma videóbíró, akkor bizony Juve-Inter 1-3.
Kicsit más nem?

calciomax 2009.12.05. 22:59:59

@ForzaBianconero: Hát persze hogy az! Ezért üt meg a guta baszod.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.12.05. 23:00:07

@WallyB: De láttad a labda sebességét? Azért futott hogy ölbe vegye sztem ez egyértelmű volt. De megpattant amire nem számított, ez is egyfajta hiba.

calcio_di_rigore 2009.12.05. 23:00:25

Az megvan amikor Camoranesi nyugtatja Buffont?

Nah, az első megvan, remélem kedd este jöhet a nagy arc.

calciomax 2009.12.05. 23:01:42

@WallyB: Menj már Canna saját maga karikatúrája. Ma is fos volt. Ettől még remlem nem lesz gond és tovább megy a Juve.

WallyB 2009.12.05. 23:02:08

@Great Cornholio: lehet, vissza kellene néznem, de már csörög a pizsi... az a gáz, hogy sokszor a lassú labda is gyors. Tudod, ez a rohadt fizika... :)

calcio_di_rigore 2009.12.05. 23:02:13

@giacinto: az a baj, hogy ti elég ritkán erőlködtök.

viszont legalább magyarázat az mindig van.:))

tigris 2009.12.05. 23:02:18

Milyem baromság ez, hogy van videó bíró? Miről beszélsz valamiről lemaradtam, már ilyen is van a fociban.

dzolutan 2009.12.05. 23:02:54

@WallyB: Múlthéten annyira rosszul játszott, hogy nem bízom benne.
+1: Cáceres tényleg a menofdömeccs.

WallyB 2009.12.05. 23:03:07

@calciomax: megyek. Mondom, hogy csörög a pizsi. De kedden a Juvének... vagy Juvénak(?), mindegy, a Zebráknak drukkolok majd.

ForzaBianconero 2009.12.05. 23:03:12

@Bunyom: akkor jó hogy nincs:D
Remélem nem lesz semmiféle büntetés mert megint lehetett hallani énekeket ballotelliről :D

tigris 2009.12.05. 23:05:24

@WallyB: ezt jó hallani. Én is mindig olasz csapatnak drukkolok, ha a Juve nem játszik.

WallyB 2009.12.05. 23:05:37

@dzolutan: Oké. Valahol feljebb írtam, hogy ha a Juve minden meccsen így fel akarná szántani a pályát akkor többre jutna, de úgy néz ki, hogy nem tudnak felpörögni elégszer. Rangadóból viszont kevés van, és a bajnoki cím többnyire nem is azokon múlik. Most sem azon fog.

BruceWayne 2009.12.05. 23:06:03

@giacinto: Balotelli fog kapni majd egy Arany Rivaldo díjat :-)

@calcio_di_rigore: ja, ritkán, mert anélkül is megy a bajnokságba

Bunyom 2009.12.05. 23:06:46

@ForzaBianconero: személy szerint (nem csak a mai meccs matt) nagyon videóbíró párti vagyok. Nem találok egyetlen ellenérvet sem. Továbbá nem értek egyet azokkal, akik joosnak látják a mai Juve sikert. Tény, hogy így izgalmasabb a bajnokság.

Bunyom 2009.12.05. 23:07:55

@Nerazzurri: hozzáteszem, emitt nem megy a BL-ben...

giacinto 2009.12.05. 23:08:00

@calcio_di_rigore: magyarázat? fogjam a sok sérültre? ja nem, az a ti szokásotok :))

Hispan07 2009.12.05. 23:09:32

Meglátások semleges szemmel, csak a 2. félidő alapján:

- ócska játék volt
- igazából mindkét csapat elég szürke erőfocit tol. látszik az eredménye...
- Balotelli egy sunyi, nagyképű görény, 20 perc után sem kérdés
- Milito felrúgása 11es volt. DelPiero lerántása sárga (piros). Melo ütött (min sárga) - Balotelli színlelt (lásd fent)
- Marchisio nagyon szépen csinálta

örülök, h nyert a Juve, már csak 4 pont (eldőlt a bajnokság, mi?)

ja és szubjektívebben, de még mindig objektíven: mindkét csapat nyugodtan kezdhet félni a Milantól, mert mára messze jobb focit játszik náluk - és ez meg az erőfoci a válasz arra is, miért mondta Buffon, hogy csak a Milan érhet el vmit Európában

dzolutan 2009.12.05. 23:09:51

@WallyB: Jól látod, hogy mi a legnagyobb problémánk!

giacinto 2009.12.05. 23:10:12

@calcio_di_rigore:

"remélem kedd este jöhet a nagy arc."

ha kiveritek a bayernt, még én is gratulálni fogok a nagy archoz.

egyébként gratulálok a ma estéhez is, sikerült feljönni a nagy riválisra, már csak 1 pontra vagytok tőlük :)

WallyB 2009.12.05. 23:11:02

@tigris: :) Gyerekkoromban szerettem őket. Zoff- Gentile, Brio, Scirea, Cabrini- Bonini, Tardelli, Platini, Bettega- Boniek, Rossi. :)

giacinto 2009.12.05. 23:11:48

@Hispan07: "mindkét csapat nyugodtan kezdhet félni a Milantól"

azért ott még talán nem tartunk. Ad a gép rendesen mostanában (nem a maira gondolok), sikerült ezt jól meglovagolni, na.

Azért kedden a Zürich ne okozzon majd gondot, jó? kinos lenne 2-szer.

andree 2009.12.05. 23:11:51

Arra vagyok még kíváncsi, hogy Buffon mit hallott, mert ilyen kitörést én még nem láttam tőle.

tigris 2009.12.05. 23:13:15

Ja a Milánnak most jól megy a szekér, de mindig van náluk mélypont már évek óta, és az elég sokáig szokott tartani. Remélem most is eléri öket:)

Titi120 2009.12.05. 23:16:09

@andree:
Nem tudom, de van egy olyan érzésem, hogy a mondanivalót Mottának Mátrix súgta a padról. :)

Hispan07 2009.12.05. 23:17:04

@giacinto: akkor ne félj - majd megijedsz. előtte javaslom a magas lóról való leszállást, úgy kisebb a puffanás. én szóltam előre.

szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.12.05. 23:18:52

@giacinto: Kéjes élvezetet okoz a vergődésed. Kérlek, semmiképpen ne hagyd abba.

BruceWayne 2009.12.05. 23:19:40

@Hispan07: jó most ez a milan, "drukollok" most is nekik én is (bár tudom ez hülyén hangzik), de tényleg csak ad a gép hetek óta, ez előbb utóbb alább fog hagyni, plusz elkezdtek már beszélni a bajnoki címről is, na kb minden nem bajnok esélyes csapat kb. ekkor szokott megtorpanni ha már bajnokesélyesnek hiszik magukat

tigris 2009.12.05. 23:20:59

@WallyB: hát igen az elég régen volt, de szép volt. Én most is imádom őket. akkor is amikor a Seria B-be kellett játszanunk, pedig nem csak nálunk voltak gondok. Azért akkor sok mocskos áruló elhagyta a süllyedő hajót, és nem rossz játékosok voltak. Onnét felálltunk és nem is tudtunk költeni játékos vásárlásra szinte semmit. Becsülöm azokat akik maradtak és küzdöttek. Mocskos Ibra az ment egyből, és nálunk tanult meg focizni. Nyilatkozni is megtanulhatott volna, mert mikor hozzánk jött akkor is azt nyilatkozta, hogy gyerek kora óta arra vágyott, hogy a Juvéban focizzon. Utána meg arra vágyott, hogy az Interben focizzon, nevetséges. Most legalább a Barcánál már nem ezt mondta.

calcio_di_rigore 2009.12.05. 23:22:10

@giacinto: nem, olyasmire fogd aminek alapja is van.
Látod nektek zakó után is nagy az arcotok, persze Barcelonában sem kellett erőlködni, tudjuk.

Kikaptatok egy gyenge formában lévő Juventustól, ízlelgesd. A Spirito Juve-t nem csak értelmezni nem tudjátok, de tenni sem tudtok ellene semmit, ez van.

tigris 2009.12.05. 23:23:51

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: igen, ez tény akkor nagyon rosszak voltak, de remélem még lesznek. Csak a haverom ne olvassa a miket írogatok, mert ő nekik szurkol. Én is szeretem őket, csak ne legyenek elöttünk. Bár mindig jobb mintha az Inter van.

Hispan07 2009.12.05. 23:25:19

@Nerazzurri: én nem beszélek bajnoki címről, ráér majd májusban. és azt is aláírom, amint megcsináltuk a zürichet, hogy nem lehet okunk panaszra az elmúlt 2 hónap után.

de attól még tény: kicsit korán lett leírva idén a Milan, ideje lenne komolyan venni. pl. giacinto nem teszi. ő baja. milanosként könnyű most az élet: a csapat összekapta magát, szépen játszik végre újra, az eredmények is jönnek - és ha végül nem nyerünk semmit? na bumm, végülis ez minden idők legszarabb Milanja ;)

calciomax 2009.12.05. 23:26:06

Hogy idén az Internek hátrányból kell focizni nem egy állapot hanem tulajdonsága a csapatnak.

BruceWayne 2009.12.05. 23:26:13

@calcio_di_rigore: ja hogy ez ma spirito juve volt?????? :DDDD

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2009.12.05. 23:27:19

Ronaldinho hány gólpassznál jár? Csak érdeklődök rápislogva a Samp meccs ismétlésére... Ha nem is olyan "megic" mint volt, de azért mostanában nem pörög rosszul:)

BruceWayne 2009.12.05. 23:29:14

@_Maverick: ez pont eszembe jutott nekem is, a mai 2-vel már kb 7-8 biztos van

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2009.12.05. 23:32:52

@Nerazzurri: remélem valahogy végül ott lesz a VB-n!

Hispan07 2009.12.05. 23:34:44

@_Maverick: @Nerazzurri: az ESPN szerint eddig összesen 14 meccs, 4 gól, 6 gólpassz

ez most már szódával elmegy

lezsolt 2009.12.05. 23:44:19

@calcio_di_rigore: Ha valakinek itt az nst-n igazán nagy az arca, az te vagy.

Amúgy pedig grat a Juvénak, sajnos ma megérdemelten nyertek, Marchisio pedig ügyes gyerek.

Ma is látszott, mi hiányzik az Interből: egy Muntarinál jobb "univerzális" középső középpályás (Galloppa?), és egy támadó középpályás Sneijder cseréjének, mert Stanko megint nem volt jó ezen a poszton.

calciomax 2009.12.05. 23:47:51

A Jvésokat kérdem: Ez most akkor a jó Juve volt vagy a szar? Sztem szarnak jó volt de jónak meg szar....

calcio_di_rigore 2009.12.05. 23:56:19

@lezsolt: nem kérek tőled is idézeteket, mert egyszer már ezzel ráfáztam.:)

@calciomax: neked sincs saját csapatod?

dzolutan 2009.12.05. 23:56:22

@calciomax: sokan megint az elvártnál gyengébben teljesítettek, viszont volt győzni akarás, csapatszellem, amit az utóbbi 10 meccsből talán 3 meccsen lehetett felfedezni.

BruceWayne 2009.12.06. 00:05:13

@calciomax: "Sztem szarnak jó volt de jónak meg szar.... "

ezt jól megfogalmaztad :-)

Il Capitano 2009.12.06. 00:06:45

Minden Interes szégyellje magát, aki a 11-essel takarózik, Samuel elmaradt második sárgája után, nameg azok után, hogy a spori a második játékrész első 20 percében MINDEN SZART lefújt ellenünk a középpályán. Akik sportszerűen gratuláltak, azoknak elismerésem.

A játékosaink nyilatkozataira nem vagyok kíváncsi addig, amíg nem teszünk hozzá ehhez a győzelemhez még kettőt vagy hármat, mert tavaly a sokat szidott Ranieri papa is össze tudott tenni 4-5 meccses győzelmi szériákat, amivel idén nagyon adósak vagyunk. Márpedig nem megyünk sokra azzal, ha megverjük a Romát, a Sampot meg az Intert, ha közben hülyét csinálnak belőlünk a kis- és középcsapatok.

Marchisio nagyon kellett, sőt, lehet, hogy a 4-3-1-2 is, csak így Camo a padon marad, bár azért kevésbé masszív ellenfelek ellen lehet nyomni őt az egyik vkp helyett. Az első 20 perc nagyon tetszett, ahogy letámadtunk, de nem értem, miért estünk vissza megint ilyen látványosan (nehogy már elfáradjunk ennyi idő alatt...). De hogy csatáraink minek vannak, az nagy kérdés. ADP egy lövés, Amauri 0. Jó, hogy szétfutja a tüdejét, de egy csatártól én azért gólokat várnék. Nem elsősorban a mai meccs alapján mondom ezt, hanem úgy általában.

BruceWayne 2009.12.06. 00:17:43

@Il Capitano: nem a bírón múlt a meccs, de mikor Samuel az oldalvonalnál visszahúzta del pierot, akkor azért erősen rájátszott ő is. nem volt az egy akkora szabálytalanság, le kell fújni és kész, de ahogy emlékszem még a juve játékosok sem reklamáltak sárgát.

andree 2009.12.06. 00:23:15

@Il Capitano: Amauri iszonyatosan sokba került, ahhoz képest amit ér. Ha 8-10m-ért vesszük, akkor nagyon elégedett lennék, ezzel a harcos játékstílusával, de ez a Juve, és ide ha valakit sztárcsatárnak veszünk, akkor az legyen Torres vagy Pato féle játékos. Néha rossz nézni, hogy hónapokig csak tologatja a védőket a levegőben. Félreértés ne essen kedvelem őt, csak be kell látni, hogy baromira áron felül volt.

gabenito 2009.12.06. 00:27:17

@Il Capitano:
11-es volt
sárga volt, de nem kiállításnyi (értem h szabálykönyv meg minden, de tudjuk, hogy megy ez.)

más
Ez a meccs olyan volt mint egy Manchester-Chelsea az elmúlt pár évben, csak a foci volt picit angolosabb itt. De az indulatoknak pont olyan volt a röppályája, mint azokon szokott lenni.
más2:
Könyörgöm Balotelli egy fiatal kis pöcs. Bőven van még ideje megjózanodni, de ha nem az sem baj. Legalább van miről beszélni ha ilyen gyenge a színvonal

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.06. 00:50:14

Akkor most jöhet az év meccse, Vucinic azt nyilatkozta, nagy álma hogy a derbin lője meg következő gólját, Zarate ügynöke, aki egyben a testvére is, pedig azt, hogy Mauro el fogja hallgattatni a Roma rajongóit, és góllal, gólokkal fogja bizonyítani, nem volt hiábavaló véglegesen megvenni őt. Szóval kard ki kard! :)

horas 2009.12.06. 00:58:42

@_benito: ez nem csak feltétlenül neked szól....
ha lenne a meccsel kapcsolatban mondanivalóm jó lenne....
ez a meccs nekem azt mutatta meg,hogy hogy lehet bucira verni olaszország perpillanat papíron két legjobbcsapatát....
szólítom(!) a fő interistákat és juventinokat,(!)
ha (min.)kettő helytálló példát mondanak akkor télleg ez az a fórum amibe én bele szerettem...

Okostojas 2009.12.06. 01:04:26

Ave Lazio!!!!!!!!!!!!!!!!!

kampat 2009.12.06. 01:11:49

@gabenito:
"Könyörgöm Balotelli egy fiatal kis pöcs. Bőven van még ideje megjózanodni, de ha nem az sem baj. Legalább van miről beszélni ha ilyen gyenge a színvonal"

25 évesen már nem nagyon változik az ember. :)

kampat 2009.12.06. 01:35:46

@Great Cornholio:

Ja, persze. Én meg Afrikában árulom a szoláriumokat. :)

zsakfos 2009.12.06. 01:52:24

@kampat:
Palermóban született, ott talán nem hamisítanak anyakönyvi kivonatot...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.06. 07:18:48

@Okostojas: Úgy bizony!

A várható kezdőcsapat: Muslera; Siviglia, Stendardo, Radu; Lichtsteiner, Brocchi, Baronio, Kolarov; Matuzalem, Zarate; Rocchi

Cribari szerencsére a keretbe se került, Ballardini is megunta a szavakkal nehezen leírható védőmunkáját, jelen formájában Diakité is emberhátrány, szóval a lehetőségekhez képest elég biztató a védelem, Lichtsteiner és Kolarov megint a középpályán kerül bevetésre, Matuzalem pedig a középpálya előtt segíti Zarate és Rocchi tevékenységét, úgy, hogy Zarate gyakran visszalép, és Rocchi az ék. Ettől annyiban lehet eltérés, hogy bizonyos híradások szerint Rocchi a padon kezd, helyette Mauri kerül be, Matuzalem mellé, és Zarate kerül így Rocchi helyére.
Cruz sérült, de ha nem is lenne az, akkor sem léphetne pályára az eltiltása miatt, ahogy sérült Bizzarri és Perpetuini is. Tényleg csak abban tudok bízni, hogy a derbi, az valami más, nem csak egy szimpla meccs, ezért a papírforma nem érvényes rá. Meglátjuk, amíg élek remélek. :)

Itáliainagysándor 2009.12.06. 07:55:56

Jó kis meccs volt a Derby viszont sok dologban nem értettem egyet, pl: Mourinho kiállításával, most sem vágom miért kelett elküldeni a padról, szerintem most (kivételesen), nem szolgált rá.

Nem értem az interisták milyen 11-est reklamálnak Militónak, mivel a lassításokat nézve Milito lépett rá Caceres lábára, szerintem abban semmi szabálytalan nem volt.

Viszont ez a Tiago Motta egy Igazi Interista játékos, olyan undorító dolgokat csinált a pályán ami már nekem szégyen nem az Interistáknak.

calciomax 2009.12.06. 10:09:16

@Itáliainagysándor: Nézd meg mégegyszer légyszi hogy Milito milyen labdára lépett rá. Most néztem meg a tube-on fent van HD-ban a labdához nem ér senki. Amúgy megérdemelte a Juve abszolút jobbak voltak ennyi nem kifogásként mondom.

giacinto 2009.12.06. 10:22:28

@Itáliainagysándor: "pl: Mourinho kiállításával, most sem vágom miért kelett elküldeni a padról, szerintem most (kivételesen), nem szolgált rá."

a gól előtti kamu-szabadrúgást reklamálta, majd 3 hangos "Bravo"-t kiáltott a 4. játékvezetőnek mikor az figyelmeztette.

Igen, ezért a mai világban piroslap jár! :))

Il Capitano 2009.12.06. 10:29:46

@calciomax: nem a labdára, Caceres LÁBÁRA lépett rá. Ezt én is így láttam, arról miért az uruguayi tehetett, hogy megtaposták a bütykét?

Murci meg megsértette az olasz önérzetet a héten tett nyilatkozataival, azért járt a piros! :D

calciomax 2009.12.06. 10:36:51

@Il Capitano: hát nem egészen sztem előbb kitolta alóla másik lábát utána már esés közben lehet oda lépett. De ahogy Chielini a földről felrúg Luciora az se volt túl szimpi. Viszont tényleg Samuel "darabokra tépte" ADP mezét remélem nem sérült meg szegény....minimum pirosat ért....

Il Capitano 2009.12.06. 10:42:39

@calciomax: második sárgát ért, se többet, se kevesebbet, de nem akarok vitatkozni. 5 pont előnyötök van, meglátjuk mire lesz elég és mit tudnak kezdeni vele kezdeni a riválisok.

Jó szurkolást mindenkinek!

Itáliainagysándor 2009.12.06. 11:27:41

@calciomax: A lábára lépett rá, látom jól tudsz olvasni...:D

touristique 2009.12.06. 11:33:44

Sajnálom a vereséget, de nem kell nagy következtetéseket levonni, mert ez nem egy normális erőviszonyoknak megfelelő meccs volt, pláne a második félidőben, ment a brusztolás, a küzdelem, és világos volt, hogy aki gólt talál, az nyer. Ha egy perccel a gól előtt Chiellini és Cannavaro szerencsétlenkedéséből valahogy jobban jövünk ki, akkor mi hozzuk a meccset, mert a Juventus úgyanúgy nem tudott volna felpörögni. Kikaptunk, de ha azt vesszük, hogy a Juventus drukkerek múlt héten azt számolgatták, hogy a derbi után akár már vezethetik is a tabellát, még van 5 pont előnyünk, a Milannal szemben pedig 4. És hát ez a két csapat még kétszer játszik egymás ellen a bajnokságban.

Nem emelnék ki bűnbakokat, Muntari volt kissé gyengébb, de még ő is odatette magát a képességeinek megfelelően. Eto'o, Cambiasso, Stankovic, Samuel, Lucio, és még Chivu is egész jók voltak. A Balotelli ügyhöz meg annyit, hogy nehéz lesz kijönnie ebből a helyzetből, hogyha egy sima lökésre, ami mindenkivel előfordul, egy könyökös a válasz. Azt hiszem a Balotelli halálát kívánó Juventus-ultrák pályára kivetülése ez a Felipe Melo nevű patkány.

Kicsit bírózok, de én nem a tizenegyest kérném rajta számon (szerintem csak nem látta), hanem az első gól előtti szabálytalanságot... Ezt a test-test elleni küzdelmet egyszerűen soha nem szokás lefújni, Del Piero egyszerűen lepattant Samuel mellkasáról. Utána Samuelt valóban ki lehetett volna állítani a 2. félidőben, de Juventus oldalon is jó pár sárga elmaradt (a félidőben mutattak egy szép remixet a rugdosódásból, amiből csak Meloé volt lap).

Az azért durva, hogy Militoról mennyi tizenegyest lehet kapni (lehetne, ha meg is adnák...).

babo410 2009.12.06. 11:52:08

Nem értem miért reklamálgatnak a zinter szurkolók, hogy nem kaptak meg nem tom hány jogos 11-est! Egy volt, ami megadható lett volna! Múlt héten meg ritka gyenge teljesítmény után egy kamu 11-essel tudták csak megverni a Fiort! Most is jobb volt a Juve!!!! És milyen szánalmas, hogy most arra kenik, hogy az X-re játszottak, meg nem volt ott nem tom ki! A Juve egyszerűen jobb, mint a zinter, és csak a folytonosság hiányzik a Juvéból! FORZA JUVE!!!!!!

giacinto 2009.12.06. 11:54:33

Félévig hátralévő meccsek:

Inter: Atalanta, Lazio, Chievo, Siena. Nem egy nehéz sorozat. azt hiszem jogos elvárás a 12 pont.

Milan: Palermo, Fiorentina, Genoa, Juve. :)) Finom sor.

Juve: Bari, Catania, Parma, Milan. Trükkös meccsek, lehet bukni is rajtuk.

babo410 2009.12.06. 12:04:34

@Bunyom: Ha van videóbíró, akkor most a Juvénak 30 Scudettoja lenne! az internek meg nem lett volna az előző négy! Nagyon sok meccset csalt el a bíró az inter javára! Sőt sokszor csak a bíró segítaségével tudtak nyerni!! Meg emlékezzetek vissza a tavalyi Roma elleni rangadóra, ahol egy kezesgólnak lehetett köszönni a döntetlent!

BruceWayne 2009.12.06. 12:06:28

@babo410: ha van videóbíró ti már 98-ba mentek a serie B-be, na nem mintha a kettő bármilyen szempontból is összefüggne...

andree 2009.12.06. 12:10:56

@touristique: "Azt hiszem a Balotelli halálát kívánó Juventus-ultrák pályára kivetülése ez a Felipe Melo nevű patkány."
Jaj szegény kis védtelen Balotelli, bántotta a csúnya nagy Melo.(Mitől patkány?) Elképzelem, hogy fájt neki, ahogy elzúgott előtte Melo könyöke, miközben próbálta minél jobban megtaposni a sarkát és közben fellökni.(Melo-nak sima 2. sárga vagy piros, kurva nagy baromságot csinált, és így kb Balotelli érte el amit akart. Ebben nagyon fejlődnie kell, mert mindenki rá fog játszani, a habitusára.) Amúgy Balotelli 2 pecrel a beállása után elkezdte provokálni a nézőket és a játékosokat. Sissoko ment oda, hogy testvérem hagyd már rá ezt.

andree 2009.12.06. 12:14:02

@giacinto: Hát a Milan bizonyíthatja, hogy nem csak egy szerencsés roham volt az elmúlt időszak. ha az első 3 meccsből hoznak 7 pontot, akkor azt hiszem megnyugodhatnak a szurkolóik. A Juve-nak ezeket be kell húzni, mert ezekből a könnyűnek tűnő, de "trükkös" meccsekből már pont eleget buktak el idén.

Klárensz 2009.12.06. 12:16:13

@Nerazzurri: Ha van videóbíró, akkor senki sem ment volna a Serie B-be, mert nem lehetett volna csalni, akarommondani fel sem merült volna a gyanú, hogy valaki csal.

Klárensz 2009.12.06. 12:19:49

@Klárensz: Próbáltam a lehető legvisszafogottabban fogalmazni. Még mielőtt akárki is ugrana, nem a csalás a lényeg, hanem hogy még a gyanú sem merült volna fel.

Rino 2009.12.06. 12:19:59

@_Maverick: Ronaldinho mérlege:
4 gól, 8 gólpassz.
(Blben és bajnokságban összesítve)

BruceWayne 2009.12.06. 12:22:28

@Klárensz: igen, de ekkora hülyeségre csak hülyeséggel lehet válaszolni

andree 2009.12.06. 12:22:39

Off: Nem tudjátok, hogy mostanság mi a helyzet a cigivel a határon. Megyek meccsre, de nem akartam szenvedni a cigivásárlással Olaszországban, és most esett le, hogy lehet nem örülnek majd a határon, 5 doboz bagónak. :s 1 óra múlva indulok, szóval valaki beírhatná, hogy számolhatok-e egy szőrösszívű vámos tarkólövésével, mint keményvonalas csempész?

Viszlat 2009.12.06. 12:33:36

@andree: itt kérlek unió van, sz'al nem nagyon fogsz határőrrel találkozni. De egyébként is, 1 karton az amit különösebb indoklás nélkül magaddal vihetsz személyes használatra. Ha meg nagyon biztosra akarsz menni, akkor bontsd fel mindegyiket már itthon, de mondom, se vámost, se határőrt nem nagyon fogsz látni. :)

Klárensz 2009.12.06. 12:34:17

@Rino: :D köszönöm. Szintén zseniális.

andree 2009.12.06. 12:34:21

@Viszlat: Fasza. Köszi a gyors választ.

Klárensz 2009.12.06. 12:42:45

@Nerazzurri: Első olvasásra fel se figyeltem babo410 kommentjére, de most hogy így mondod tényleg nagyon meredek.

Klárensz 2009.12.06. 12:57:38

@Rino: Még egy apró észrevételem van, Seedorf nem csak, hogy nem nyert semmit az Interrel, de még a sérója is gáz volt, amikor ott játszott.

BruceWayne 2009.12.06. 13:03:30

de legalább látványosabban játszott :-)

Rino 2009.12.06. 14:26:33

na jó, akkor még egyet, csak hogy x legyen:) nagy olasz tudás nem kell hozzá. /juventinoknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott:)
www.antijuve.com/img/ZONABluc.jpg

calciomax 2009.12.06. 14:40:08

@babo410: "A Juve egyszerűen jobb, mint a zinter" -ezt Te sem hiszed el. Meg hogy megint jobb volt igen tényleg 2005 után megint.

calciomax 2009.12.06. 14:45:43

Bocs én vagyok a hülye hogy ilyenre reagálok. Visszavonom. Igazad van.

_alerob 2009.12.06. 14:47:52

Marchisio a legnagyobb kincse a Juventusnak, és nem Diego. És most nagyon nem a tegnapi meccs végett.

Amúgy Buffon nagyon kiakadt, kíváncsi vagyok a pontos sztorira. De az őszinte véleményem, ha a Juvét megbüntetik Balotelli miatt, akkor Balotellit tiltsák ki a válogatott közeléből is.. BOTRÁNYOS.

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2009.12.06. 15:05:25

Komané a meccs második szabálytalansága.

_alerob 2009.12.06. 15:08:58

Amúgy nem is volt rossz meccs.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.06. 15:40:19

Jó ez a Genoa-Parma meccs, megjegyzem, Bianiany neve a Lazioval kapcsolatban is felmerült.

calciomax 2009.12.06. 17:30:38

@_alerob: "Marchisio a legnagyobb kincse a Juventusnak, és nem Diego. És most nagyon nem a tegnapi meccs végett." -azért ha ezt tegnap iyenkor irod könnyebb lenne elvonatkoztatni a meccstől....
"ha a Juvét megbüntetik Balotelli miatt, akkor Balotellit tiltsák ki a válogatott közeléből is.." -azért ezt fejtsd ki bővebben. nem látom az ok-okozati összefüggést....

_alerob 2009.12.06. 17:42:11

@calciomax: lerágott csont és elég uncsi is, de ha már Buffon is kirohan szó szerint, akkor ott már gáz van. Kicsit dühből és elfogultan írtam tény, de nem bírom elviselni a srácot.Ha annyit mondok van mit fejlődnie viselkedésben akkor nagyon, de nagyon enyhén fejeztem ki magam. Melot kiállították miatta, esküszöm legalább tényleg vágta volna fejen, ne csak játssza el a nagy halált.

Marchision meg már régóta látszik, hogy bődületesen sokat hozzátud adni a Juvéhoz. A tegnapi gólja se semmi, de amennyi munkát véghez visz, ha kell védekezik, labdát szerez, passzol (jól), és gólt lő. Na ő kellett a Juvénak. Sissokoval együtt olyan páros a középpályán ami hihetetlenül hatékony. Persze örülnék, ha Diego is visszatérne a formába, Melo meg szerintem annyira nem rossz, habár Diego se. És ebből a Caseresből is bombajátékos lehet.

BruceWayne 2009.12.06. 17:44:28

hát buffon vagy azon akdt ki hogy chivu meg sissoko összefejelt, vagy azon hogy Motta karkörzőset játszott vele :-)

zsakfos 2009.12.06. 17:46:42

Addig baszogatja mindenki szegény Baromtellit, hogy elmegy a ghánai válogatottba játszani,aztán pár év múlva ( vagy akár már a vb-n)meg sírhatnak az olaszok, hogy elveszítették. Pedig én nem nagyon látok olyan rengeteg csatárklasszist vagy sok ifjú zsenit a válogatottban, hogy ne legyen szükségük rá.

zsakfos 2009.12.06. 17:50:11

OFF:
Babosék ( Nijmegen) nem gyenge meccset játszanak a listavezető Twentével Hollandiában. Ők vezettek 1-0ra, majd 1-3lett, aztán egyenlített a NEC mindezt 30 perc alatt.
ON

calciomax 2009.12.06. 17:52:18

@_alerob: Azért Melo sem egyszerü nálam már megkapta volna a 2. sárgáját mielőtt Balotelli melegiteni ment volna. A Buffonos sztorinak meg mi köze volt Balotellitől. Az meg hogy "ha már Buffon is kiakadt pedig ő milyen nyugodt srác" szöveg meg hülyeség gyúrták egymást Mottával egyik sem akarta abbahagyni persze Motta a girnyó.....Amúgy Baloteli egy féreg ezt már 100szor leirtam. Menjen ahová akar vagy ahonnét sok pénzt kaunk érte.

_alerob 2009.12.06. 18:02:12

@Nerazzurri: hát igen, az lehet egymásik "balhé" de akkor is. tökmindegy. egyébként azt hittem Buffon leveri Mottát :D

_alerob 2009.12.06. 18:03:30

@calciomax: a tehetségével semmi baj. Örülnék, ha Giovinco annyit játszana mint Balotelli.

értelmetlen_nevű 2009.12.06. 18:06:53

@zsakfos : nem nézem a meccset, de a livescore.com szerint M. Burgzorg sárgalapot kapott. Eddig ez a legfaszább focistanév, amivel találkoztam, zseniális.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.06. 18:13:08

Úgy látszik akkor mégis ez lesz a végleges kezdőcsapat: 86 Muslera; 13 Siviglia, 28 Stendardo, 16 Radu; 2 Lichtsteiner, 32 Brocchi, 33 Baronio, 11 Kolarov; 8 Matuzalem, 5 Mauri; 10 Zarate

A Romaban Tonetto kivételével mindenki harca kész, ha minden igaz. 20:45, lassan kezdem a hangolást! :)

calciomax 2009.12.06. 18:15:22

@_alerob: "....és ebből a Caseresből is bombajátékos lehet" az a gond -és ez igaz az Interre is sajna, hogy hogy se Caseres se Sissoko se Diego és se Milito se Cambiasso de felsorolhatnék bárkit SOHA NEM LESZNEK BOMBAJÁTÉKOSOK! ADP igen ő bombajátékos(volt) akikről mi most beszélünk ezek klasszist nyújtanak egy-egy meccsen ennyi.
Bombajátékosok: Iniesta,Messi,CR,Ibra, Drogba, Xavi A., Gerrard stb...érzed nem?

Klárensz 2009.12.06. 18:15:25

Melo könyökölési szándéka egyértelmű, meg az is hogy nem talált, Balotelli viszont színészkedett.

A bírónak amúgy a szándékot is kell díjaznia, vagy csak a sikeres mészárlást? Ha kell akkor jogos a piros, ha nem kell akkor nem. Balotellinek meg járt volna a sárga színészkedésért mindkét esetben.

Klárensz 2009.12.06. 18:22:55

@calciomax: Tényleg, hirtelen úgy emlékeztem, hogy nem kapott.

calciomax 2009.12.06. 18:35:10

@Klárensz: Melo úgy, hogy volt sárgája hátraütött, ha Balotelli feje 10cm-el előrébb van eltalálja nem tudta hogy pontosan hol áll a csoki ergó Melo is egy f@sz. Nem mintha nem tenne jót Balotellinek egy-két pofon, de ha ilyet csinál mondjuk kedden a 60. perc tájékán 0-0 -nál az nem lenne olyan kva jó a Juvénak.....

_alerob 2009.12.06. 18:36:53

@calciomax: Értem én miről beszélsz, és valamilyen szinten igazad is van. Épp ezért örülök Marchisionak, Ő eddig minden meccsen hozott valamit, ha nem is mindig volt bomba formában, de egy szintet hozott. Sissoko és Marchisio szerintem bomba játékos. MÁR. Szerintem annyira nem hiányoznak ezek a "bomba" játékosok, csak a formával van baj.

ez is lerágott csont, de a Calciopoli nemhogy a Juvénak, az internek és semmilyen olasz csapatnak nem tett jót. Nem tudom miért.

zsakfos 2009.12.06. 18:41:55

@értelmetlen_nevű:
És van még a Nijmegenben egy Kivuvu, egy Ntibazonkiza meg Fejzullahu is:)
Amúgy 4-3ra nyert a Twente a 88.percben rúgott Ruiz góllal, Vleminckx 2 gól után egy pirosat is kapott és 40 perc emberhátrány sok volt Baboséknak.
Hihetetlen ez a Twente 14 meccset nyertek eddig, abból 10-et 1 góllal...Pedig ez holland és nem olasz bajnokság:) Mondjuk csak 2 döntetlenjük van és 11 győzelmük zsinórban, úgyhogy Dzsudzsákéknak és az Ajaxnak iparkodniuk kell, ha bajnokok akarnak lenni.

danesdzsu2 2009.12.06. 19:35:29

@calciomax: most eltekintve Melotól, azért azt ugye tudod, hogy ha valaki arcba könyökli Balotellit, vagy megfejeli Materazzit, az az illető úgy egyébként nem biztos, hogy állat módjára viselkedik a focipályán.

Én pl. egy galamblelkű ember vagyok, Balotellivel még talán el is lennék a pályán, de ha valaha egy pályán kellett volna játszanom Materazzival, könnyen lehet, hogy véletlenül eltörtem volna mindkét lábát, majd miközben a földön fetreng, az arcába üvöltve rángattam volna, hogy álljon fel, ne szimuláljon....

calciomax 2009.12.06. 20:27:33

@danesdzsu2: "hogy ha valaki arcba könyökli Balotellit, vagy megfejeli Materazzit, az az illető úgy egyébként nem biztos, hogy állat módjára viselkedik a focipályán" -de igen mert kiállitják és ezzel hazavágja adott esetben az egész brigád szezonját lásd: Materazzi Liverpoolban két éve. Ezek veled ellentétben profi játékosok esetenként hetente keresnek annyit mint más egy életen át, nem engedheti meg magának és kész. Zidane is nevetséges volt: Jaj mit mondott a hugicámra ez a csúnya Materazzi..... ki nem szarja le? Mindegy erre rájátszanak az ellenfelek és itt nem Balotelin és Materazzin van a hangsúly hanem Melo-n mert megvan benne a hajlam és erre rá fognak játszani az ellenfelek és ez egy gyenge pont egy ketyegő bomba ha úgy tetszik mert kiélezett helyzetek esznek bőven ne aggódj. Balotelli egy köcsög ettől függetlenül.

CsakaCalcio 2009.12.06. 20:36:49

Hmm.
egy győzelemmel a Roma egy pontra kerülne a 4.helytől. Érdekes.
Ezt sem sokan gondolták volna az első néhány forduló után.
Egyébként meg nagyszerű forduló, jó kis délutáni csörtékkel, remélhetőleg a Napoli is visszatalál a győzelmek ösvényére, azért ez a Mazzari nyerő típusú karakter. Meg Q-nak is ideje volt elkezdeni a hosszú hajrát a VB-ig.

danesdzsu2 2009.12.06. 20:50:11

@calciomax: www.youtube.com/watch?v=VMqSysgrhzU&feature=fvw

Az olasz futballszövetség szégyene, hogy ez az ember focizhatott.

Pályaelhagyó autóversenyző 2009.12.06. 20:55:29

nem mintha szamitana, de Melonak azonnali piros jart volna, nem pedig masodik sarga. (a szandek szamit, nem az eredmeny) Aktiv jatekvezetovel neztem a meccset, ezert vagyok ilyen ...va okos :)

mas. nem tudom, ti hogy vagytok vele, de azt aki zinterezik en azonnal banolnam a blogrol.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.06. 20:56:56

Zarate amíg nem tanul meg passzolni, addig igazán nagy játékos nem lehet.

CsakaCalcio 2009.12.06. 20:59:26

elég jó iramban indult ez a harc.

giacinto 2009.12.06. 21:00:31

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Biabiany Inter-játékos, kölcsön van Parmában. A hírek szerint nyáron ő érkezik Mancini helyére.

@CsakaCalcio: "remélhetőleg a Napoli is visszatalál a győzelmek ösvényére, azért ez a Mazzari nyerő típusú karakter"

Napoli Donadonival 1 pont/meccs, Mazzarival éppen 2 pont/meccs :))

Lehet hogy ha Mazzarival kezdenek most valahol a Juve környékén álllnának pontszámban? kitudja...

Piiii 2009.12.06. 21:00:38

@Piiii: bár ez Vucira ugyanúgy vonatkozik...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.06. 21:01:37

@giacinto: Tudok róla hogy Inter játékos, a Pandev üzletben merült fel a neve.

BruceWayne 2009.12.06. 21:10:21

@danesdzsu2: de nélküle VB cím se lenne :-)

babo410 2009.12.06. 21:15:53

@Nerazzurri: Ha van videóbíró, akkor mi nem megyünk sehova, akkor nincs lehetőség csalini! De inter se lett volna ennyiszer bajniok az tuti! Utóbbi bajnokságokban volt egy két érdekes fújás a zinter javára!

babo410 2009.12.06. 21:19:58

@calciomax: A Juve soha nem csalással nyerte a bajnoki címeit, meg zöldasztalnál! A Juve mindig is egy jó csapat volt, és erősebb az internél!!! És ha a Juve az elmúlt két bajnokságban Ratyierivel is stabilan jó teljesítményt nyújtott volna, akkor biztos bajnok lett volna! És intert, ha egyszer is kizárnák, akkor úgy széthullana, hogy többé fel nm jutna!

CsakaCalcio 2009.12.06. 21:20:48

Viszont most eléggé leült a meccs...
Ja a Napoli jobban küldi, de azért eddig a szerencsefaktor is velük van hazai pályán: Mazzari debütálásakor is a 90.perc környékén nyertek, Milan ellen 0-2-ről jöttek vissza a ráadásban, és ma is a 90-ben lőtte Q a mindent eldöntő gólt.
Viszont ami nekem furcsa, hogy Lavezzi alig lő gólt, és mintha játékban is kevesebbet tenne hozzá idén, mint régebben. (Bár ma ő adta kétszer is a gólpasszt Q-nak)

BruceWayne 2009.12.06. 21:21:37

@babo410: ja a csizmádba is ma a Mikulás tette az ajándékot... maradj ebben a tudatban addig jó, boldogok a tudatlanok :-)

CsakaCalcio 2009.12.06. 21:30:53

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hát nemtom, de mintha ebben benne lenne egy vaskos 0-0 is.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.06. 21:32:58

@CsakaCalcio: Benne lehet persze, de a második félidőben jönni fog Rocchi, meg amúgy is, szerintem ez nem egy rossz meccs, jó iram, helyzetek.

calciomax 2009.12.06. 21:38:48

@babo410: "A Juve soha nem csalással nyerte a bajnoki címeit" -ne haragúdj de szerintem a 2005 előtti évekre nem igazán emlékezhetsz akkor még nem voltál 9 max amit apuék mondtak róla....

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.06. 21:40:36

Összegezve röviden az első félidőt, a meccs jó, helyzetek vannak, iram és szenvedély is. Kiegyenlített a játék, és ha Zarate megtanulna passzolni, a legnagyobb klasszisok közé emelkedhetne, de elképesztő önző nagy általánosságban.

ulver 2009.12.06. 21:46:46

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Összegezve az elsö félidőt, nem nyűgözött le a játék. Ha Menez játszik, mindig ideges leszek, ahogy néz, az már ér egy sárgát. Ráadásul még rosszul is játszik.
Zaraténak meg köszi, hogy elrontotta.

danesdzsu2 2009.12.06. 21:49:25

@Nerazzurri: Szerintem Great Cornholio humorizál babo410 nicken...

babo410 2009.12.06. 21:51:18

Én 196 óta a Juvénak drukkolok! És igen is a Juve nem csalással nyerte címeit! Lehet Moggi tett dolgokat, De nélküle is Nagyon erős keretünk volt! A Juve mindig is erősebb kerettel rendelkezett mint az inter! Esetleg a 2007/08-as szezonra nem igaz, de akkor is elvertük az intert sokkal jobb játékkal!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.06. 21:53:18

@ulver: Menez tekintetében egyetértünk, Zarate pedig kétszer ennyire hasznos lehetne az önzősége nélkül. Nem fantasztikus a meccs, de élvezhető. Most pedig jön Foggia.

babo410 2009.12.06. 21:55:44

Ja és max az interistáknak nem tetszik, hogy a Juve a jobb! De el kell fogadni! Nem véletlenül van Olaszország szerte 2x annyi Juve drukker, mint iteres! És a világon is, legalább is egy 2004-05 körüli felmérés szerint, a Juve rendelkezik az egyik legnagyobb szurkolói bázissal! Nem véletlen!

calciomax 2009.12.06. 21:58:11

@babo410: "Lehet Moggi tett dolgokat...." -miket is?

babo410 2009.12.06. 21:58:18

És ha az inter olyan erős, akkor miért kell a bíró segítsége sok meccsen a győzelemhez? Pl. a Tavalyi téli szünet elötti utolsó fordulóban az inter egy hatalmas lesgóllal tudott a Sienatól pontot menteni!

giacinto 2009.12.06. 21:59:57

A Juvéban mindig a világ legjobb játékosai játszottak, természetesen gyönyörű futballt. Emiatt soha semmilyen csalásra nem volt szükségük és nem is részesültek ilyesmiben. Minden ott dolgozó játékos, vezető a sportszerűség mintaképe.

Ellentétben a gonosz Interrel, ahol mindig is bénák játszottak, a világ legrosszabb játékosai, gusztustalan, nézhetetlen futballt produkálva. Emaitt minden bírót, partjelzőt, ellenfelet megvettek, megkentek, lefizettek, és így is csak örök harmadik tudott lenni. Mindig. Bármikor bármit nyertek, azt csak és kizárólag csalással érték el.

Köszönjük babo!

értelmetlen_nevű 2009.12.06. 22:00:59

@babo410: pihenj már egy kicsit, ez nem az nso.

calciomax 2009.12.06. 22:01:41

@babo410: Jó... akkor én is a Juvénak fogok drukkolni jó? és akkor még többen fognak a Juvénak drukkolni és akkor a Juve még jobb lesz és a kerete is erősebb lesz.....ne haragúdj nem birom tovább röhögés nélkül. Na jó éjt barátom.

CsakaCalcio 2009.12.06. 22:03:20

@babo410:
Látom Maicon gólja nagy hatással volt rád..De frissebb példát nem találtál? :)

babo410 2009.12.06. 22:04:10

Moggi befolyásolta a bíróküldést, amire semmi szükség nem volt! A világ legjobb játékosai voltak akkor a keretben! Ha moggi nem teszi amit tett, akkor senki se mondhatott volna egy rossz szót se a Juve bajnoki címeire. Csak sajnos sokan, főleg a zinter nem nézte jó szemmel, hogy nincs esélyük velünk szemben, ezért kellett a Calciopoli, ami nagyon egyoldalú és gusztustalan volt, és egyértelmű, hogy az inter nagyon szerette volna évekre kiütni a legfőbb riválisát. De nem úgy sült el, ahogy tervezték!

ulver 2009.12.06. 22:04:58

Kezdődik megint a rúgdosódás.
4-3-at tippeletem, szerintem nem fog bejönni :)

bobix 2009.12.06. 22:09:22

Figyelj babo410, szerintem elég, ha nálunk (JH) kifejted a véleményed, mert a sintérek úgyis kiforgatják minden szavad. Calciopoli ide, vagy oda, úgyis behúztuk volna simán azokat a bajnokságokat. Hadd örüljenek a szerencsétlenek, hogy most pár évig ők a tejhatalom. Utána úgyis visszaáll a világ rendje és 10 évig majd nyalhatják a talpuk. na csá!

BruceWayne 2009.12.06. 22:09:31

@babo410: biztos itt se volt semmi szükség a bíróküldés befolyásolására :-)
www.youtube.com/watch?v=NJtzJ5dF0vk

bobix 2009.12.06. 22:10:53

izé... _benito te írogatsz az nso-n benito3 név alatt??

lezsolt 2009.12.06. 22:11:52

Burdi azért megmutatta, miért is "kedveltem" annyira az Interben. :)

calciomax 2009.12.06. 22:12:17

@babo410: De hülye volt ez a Moggi, pedig nem is lett volna rá szükség....LOL

_alerob 2009.12.06. 22:12:28

le se tagadhatnánk, hogy egy Juve-Inter meccs volt a hétvégén

babo410 2009.12.06. 22:14:21

Én nem azt mondtm, hogy a zinter szar, és a Juve mindenek felett, meg a Juve szent és sérthetetlen, de mióta a Juve visszajutott, és a zinter bánatára túl korán, azóta van egy-két elég érdekes szitu a zinter javára! Ha nem megy a bíró jogtalan 11-est ad nekik? Meg kezesgólt ad meg a bíró? Meg a Roma-Interen 2007-ben rögtön az első pár percben egy elég érdekes piros lap, és utána tök simán verhető lett a roma! És hasonlók. Meg 2007/08-as szezonban a Juve ellen volt egy két érdekes itélet! Pár meg nem adott büntető, meg szabályos gólok les címen törölve? Mondjuk ezt nem kenném az interre, csak érdekes. És A 2007/08-as szezonban, ha elveszem a zintertől a jogtalan pontokat a Roma utcahosszal bajnok! És akkor Ibra vitte előre az intert. Ha nem lett volna, nincsenek sehol. zt a sérülésekor mutatott gyenge játék is bizonyítja. És őt is a Calciopolinak köszönhetik az internél! Meg akkor Eto'ot is közvetve. De midegy is!

CsakaCalcio 2009.12.06. 22:15:21

@_alerob: Jaja,azért nem gyenge a majd' 400 komment, főleg hogy a 80%-a totálisan kuka:) Vitatkozás a méltán közkedvelt fekete gyöngyszemről, aki tényleg megérdemelne az olasz foci szégyene.
Hülye a Moratti, ha nem passzolja Wengernek, amint csak tudja.

babo410 2009.12.06. 22:15:54

Na a Roma Lazio elég gyengén sikeredik egy rangadóhoz (meg nem rangadóhoz) képest!

CsakaCalcio 2009.12.06. 22:26:15

Vucinic passza szép volt.

ulver 2009.12.06. 22:26:42

CASSETTI
ez jól fizetni tippmixen.

Mr.AT 2009.12.06. 22:28:03

Halovány gyenge meccs, nem csoda, h mindkét csapat ott tart, ahol.

Cassetti góljának amúgy örülök, vicces lesz végignézni, amint a bugyikékek csont nélkül kizúgnak az első osztályból. :-)

zsakfos 2009.12.06. 22:28:55

@danesdzsu2:
Raterazzi.
Nem tudom, hogy láttam e nála nagyobb patkányt valaha is játszani.

CsakaCalcio 2009.12.06. 22:31:00

@Mr.AT: szerintem ritkán van a derbiken varázslós foci, általában pont ilyenek szoktak lenni.

Ettől még a Lazionak köze sem lesz a kieséshez, sőt én valahova a 10.hely környékére várom őket.

ulver 2009.12.06. 22:31:54

@Mr.AT: rossz-rossz, de ez most nem számít. A Juve se játszik mindig szépen. Ez most olyan ranieris játék

ulver 2009.12.06. 22:33:31

ez a Riise lövés azért nem volt rossz.

Mr.AT 2009.12.06. 22:35:01

@CsakaCalcio: Meglátjuk. Középen halovány gyengék, mind a kppályán, mind a védelemben, sokkal masszívabb csapatok vannak náluk a kicsik közt is. (A szélsőkben van fantázia, a Kolarov-Lichtsteiner páros, vagy pl. Foggia és Zarate nem rosszak, ők akár hozzánk is beférnének - még ha az utóbbi időben nem is mutatnak sokat.)

Nagyon heterogén az első három után az egész mezőny, kb. az utolsó forduló 93. percében dől majd el, hogy akkor kik is esnek ki, kb. gólaránnyal.

Mr.AT 2009.12.06. 22:36:16

Pizarro is túl sokat finomkodik, elkélne már egy kis keménység. :-)

CsakaCalcio 2009.12.06. 22:40:45

Hát a Roma hosszú idő óta újra nem kapott gólt. Ez is valami.

ulver 2009.12.06. 22:40:56

@Mr.AT: Pizarro csak időt akart húzni.
A lazios különben is csúnyán feldobta magát :)

calcio_di_rigore 2009.12.06. 22:43:54

Tottinak azért visszakézből valaki lezúzhatna egyet.

CsakaCalcio 2009.12.06. 22:43:56

@Mr.AT:
azért én remélem, hogy az Inter ellen majd összekapja magát a kisebbik római egylet. Ott kifejezetten drukkolok majd nekik:)

Egyébként meg Catania és Siena nálam holtbiztos kieső, bennük semmi sincs, de a Livorno is elég reménytelen, főleg hogy ők nagyon gólt se lőnek. (igaz, a Lazio se sokkal többet) De nem hinném, hogy ennél a három csapatnál ne lenne sokkal meggyőzőbb a fővárosi csapat.

ulver 2009.12.06. 22:44:56

6. hely, 1 pontra a negyedik Parmatól. Mögöttünk a Genoa és a Samp. A Parma hamarosan kipukkad, marad a Fiorentina. Ők meg majd elfáradnak a BL-ben.

touristique 2009.12.06. 22:45:30

@babo410: most arra a pirosra gondolsz a Roma meccs elején, mikor Giuly kiütötte a kapuból a labdát?
Kicsit a 9 éves önmagamra emlékeztetsz, amikor mindenfélét kitaláltam bánatomban, hogy miért csalás 1998-ban a franciák világbajnoki címe. Ugye, sima 3-0ra nyerték a döntőt, szóval kellett hozzá fantázia. :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.06. 22:45:42

@Mr.AT: Tudom én, hogy még mindig erős komplexusok dolgoznak benned, megviselte az idegeid a Serie B, nem is tudom kik játszottak akkor a másodosztályban, amikor a Lazio a pontlevonással együtt is harmadik lett a Serie A-ban. :) De aggódj, kedden is egy problémával kevesebb lesz a Juventusnak. :)

Nem volt rossz a meccs, nem ért fel a klasszikus rangadókhoz, de unalmas egy percig sem volt. Az az edző, aki hátrányban, úgy hogy pár perc van vissza behozza Dabot, nem is érdemel győzelmet, de döntetlent se. Gratulálok a Roma szurkolóinak!

calcio_di_rigore 2009.12.06. 22:47:26

@Nerazzurri: vicces, hogy évek óta ez a beleszaladás az egyetlen muníciótok.

calciomax 2009.12.06. 22:48:06

@CsakaCalcio: A Lazio nyilván bent marad. De ez nem ad okot gondolom különösebb ünneplésre- egy szuperkupás start után.

ulver 2009.12.06. 22:48:13

@touristique: az szerintem is egyértelmű csalás volt :)

Mr.AT 2009.12.06. 22:49:55

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ugyan, kedves álentellektüell Kosztolányi-imitátor barátom, ne rajtam vezesd le az elkeseredettséged, tekerd körbe a fejeden a térdig érő sálad, hónalj alá egy (amúgy még soha ki nem nyitott) Tóth Árpád verseskötet, és menj kocsmázni, egy pár ital mindig jól tesz ilyenkor. :-)

A viccet félretéve tényleg qrva gyengék vagytok. Nálunk is van probléma bőven, de ti ránézésre is háromszor akkora szarkupacot görgettek magatok előtt.

értelmetlen_nevű 2009.12.06. 22:52:57

@touristique: szerintem ő sem lehet sokkal több 9-nél.

@Mr.AT: ezt az álentellektüell témát én a te helyedben hanyagolnám :-)

BruceWayne 2009.12.06. 22:53:22

@calcio_di_rigore: se kedvem se időm a többit keresgélni, biztos fent van más is, de nagyon nem érdekelt amíg ez az nso.hu-s arc elő nem mászott a hülyeségeivel.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.06. 22:54:00

@Mr.AT: Tudod, olyan jó, hogy rajtad még egy ilyen kellemetlen eredmény után is felszabadultan lehet röhögni. Köszönöm! :D

popp · http://koncertblog.com/ 2009.12.06. 22:59:23

Megnyertük a derbyt és ez a lényeg! El kell viszont ismerni, hogy a Lazio jobban játszott - szerencsére sokra nem mentek vele.

Már hatodikak vagyunk egy pontra a bl helytől. Jövőhéten a Marassiban játszunk az épp most beért Samp ellen. Cassanoékat meg most el lehet kapni!

Mr.AT 2009.12.06. 23:05:11

@értelmetlen_nevű: Kedden majd válaszolunk, cicafiú. :-)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.06. 23:08:23

@Mr.AT: Na, de most már mehetsz szépen aludni. Ez a belső frusztrációktól táplált nagyképűség sok pihenést kíván.

értelmetlen_nevű 2009.12.06. 23:10:50

@Mr.AT: cicafiú? de most tényleg, ez honnan jött? tényleg érdekel.

egyébként a legszomorúbb a keddi meccsben, hogy nem nézhetem meg élőben :(
Jövőhéten kb. a legdurvább zh időszak következik, feszér nem tudják hétvégére tenni az ilyen meccseket. Mindenesetre elég gyépés harc jellege van így előre a dolognak, sajnos nem nagyon bízom a továbbjutásban. Két motiválatlan csapat, kevés gólos döntetlen. Nektek +1 kör a BL-ben, nekünk meg marad az EL. Majd jövőre odabaszunk :)

BruceWayne 2009.12.06. 23:13:03

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: várj még vele, addig nem lesz nyugalom amíg az Inter még nem került a helyére oda ahova való ugye egy középcsapat volt mindig is :-D

Hispan07 2009.12.06. 23:13:10

@babo410: tisztában vagy vele, hogy úgy is lehet kommentet írni, hogy nem raksz minden mondat végére felkiáltó jelet?

értelmetlen_nevű 2009.12.06. 23:13:36

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nyugi már, túl komolyan veszed szerintem. Ez csak a zinternet, ne húzd fel magad. Mondjuk a Lazio helyezését figyelembe véve, nem csodálom, hogy nincs jó kedved. A legszarabb dolog, ha a csapatod vezetősége senkiháziakból áll.

BruceWayne 2009.12.06. 23:14:14

@értelmetlen_nevű: ne szarozz már, meccs alatt lehet puskát vágni/ragasztani

értelmetlen_nevű 2009.12.06. 23:18:11

@Nerazzurri: puska nem opció sajnos. Nem olyan jellegű zh-k.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.06. 23:20:31

@Mr.AT: Csak sajnálkoztam rajtad. Bár néha szórakoztató a korlátoltságod, de jobbára csak szánalmas. Innentől kezdve nem foglalkozom a kommentjeiddel, találkozom én elég bunkóval.

@értelmetlen_nevű: Igen, tényleg az egyik legszarabb dolog. Köszönöm, nem húztam fel magam, a Lazio teljesítményén már amúgy sem teszem.

@Nerazzurri: :)

calcio_di_rigore 2009.12.06. 23:25:37

@értelmetlen_nevű: csak szólok neked, hogy a BL-ben senkit sem érdekel az őszi forma. Tovább kell jutni, ez a lényeg. Hogy tavasszal mire leszünk képesek, az egy másik történet, a tavalyi évet figyelembe véve félnivalónk nincs.

Úgyhogy nem kell az interistákhoz hasonlóan már előre megmagyarázni, hogy miért is szarjátok le a meccseteket.

calciomax 2009.12.06. 23:30:07

@calcio_di_rigore: nincs olyan messze ám az a február. A tavasz az azért még odébb van.

Mr.AT 2009.12.06. 23:34:59

@értelmetlen_nevű: Nem lesz sima menet a keddi, hiába elég nekünk az x. Abszolút háromesélyes a meccs, mindkét csapat képes elfogadhatóan és csapnivalóan is játszani, nagy kérdés, kedden ki hogy kel fel.

Ráadásul mi pont ott vagyunk a leggyengébbek, ahol ti a legerősebbek, ez sem jó jel.

A meccset meg amúgy meg kell nézni. Én pl. a belga-holland EB-n kint voltam a cseh-francia meccsen, pedig akkor összvissz 4 napom volt egy szigorlatra, s Bruges nem a szomszédban van. :-)

CsakaCalcio 2009.12.06. 23:35:18

@calcio_di_rigore:
Hát bárcsak így lenne. De őszintén: továbbmegyünk második helyen, ellenfelet kaphatunk a Man Utd, Chelsea, (Real, bár ott szerintem a Milan nyeri a csoportot), Lyon, Barca, Sevilla, Arsenal sokaságból.

Namost itt azért komoly sansz van rá, hogy belehúzunk a Man Utd, Chelsea, Barca hármasba, akik ellen szinte semmi esély sincs, míg a többi csapat.
Háát, még a legjobb ellenfél talán a Sevilla, de a Lyon illetve az Arsenal ellen már nem érezném esélyesebbnek a csapatot, főleg hogy otthon kezdenénk.

A nagy baj viszont, hogy amennyiben nem érünk el a negyeddöntőig, akkor jövőre vélhetően lecsúszunk a csoportsorsolás előtt a 3. kalapba, szóval az is csak szarabb lesz.
Forza Juve!

calciomax 2009.12.06. 23:41:57

@CsakaCalcio: "amennyiben nem érünk el a negyeddöntőig, akkor jövőre vélhetően lecsúszunk a csoportsorsolás előtt a 3. kalapba" -ez kizárt a Juve koefficiense nagyon magas, sztem most is első kalapos volt.

calciomax 2009.12.06. 23:44:01

@CsakaCalcio: bocs tényleg a 2. kalapból jött......

értelmetlen_nevű 2009.12.06. 23:45:11

@calcio_di_rigore: köszi hogy szóltál. Én azért a friss edzőváltáson túlesett Chelsea elleni "tisztes helytállás" alapján nem innék előre a medve bőrére. Ha félreteszem az egyébként létező Juventus-ellenszevemet, akkor is azt kell mondanom, hogy ezzel a kerettel a négy közé kerülés kisebb (inkább nagyobb) csoda lenne. És itt nem csak az aktuális formátokra gondolok, hanem a keret erősségére. Buffon, Chiellini, Melo nagyszerű játékosok, de itt kb. vége is van felsorolásnak. ADP öreg, Marchisio még fiatal, Diego, Camoranesi hangulatember.

Nem írtam olyat, hogy leszarnánk a keddi meccset, félreértettél/félreérthető voltam. Annyit írtam, hogy a csapat nem lesz különösebben motivált, szerintem mindenki érzi, hogy idén nincs nagy jövőnk a BL-ben. Lehet hogy ez nem tetszik neked, biztos jobban mutatna az év végi (nulla kupát tartalmazó) összesítésben, ha elmondhatnátok magatokról, hogy egy ereje teljében lévő, szupermotivált Bayernt ejtettetek ki. Ettől függetlenül a győzelem az győzelem, megígérem, hogy gratulálni fogok az esetleges továbbjutásotok esetén.

Mr.AT 2009.12.06. 23:50:35

@CsakaCalcio: Nem nagyon tartom elképzelhetőnek, hogy valahogy is 3. kalaposak legyünk jövőre. Ha belegondolsz, ez technikailag azt jelenti, hogy a 32es mezőnyből (legalább) 16 csapatot jobbnak ítélnek meg nálunk. Most objektíven, melyik 16 csapat lenne ez?

Mondjuk a 4 angolból 3, a 4 spanyolból 2, a 3 németből (legyen jóindulattal) 2, a 3 franciából 2 (?), meg mondjunk tőlünk (olaszoktól) 1. Ez összesen 10 csapat, s akkor azért bő szórással számoltunk. S még mindig van akkor 6 hely, ahova azért kétlem, hogy egy előző évben (mármint most) a fenti eszmefuttatás alapján BL top16ba ért, és amúgy olasz 1-3. csapat, örökös olasz bajnok Juve ne férne be.

Hispan07 2009.12.06. 23:53:39

@Mr.AT: a Juve az "örökös olasz bajnok" mivoltával kitörölheti a fenekét, ha az EUFA koeficiense gyenge lesz - bár a 3. kalapot én is valószínűtlennek tartom, de megeshet, ha idén gyenge lesz a szereplés

Mr.AT 2009.12.07. 00:00:18

@értelmetlen_nevű: Buffon, Chiellini és Sissoko, szvsz. Szerintem per pillanat nincs olyan csapat a világon, ahova ők hárman ne férnének be a kezdőbe - értsd, 10/10 játékosok, per pillanat.

Mellettük pedig ott van még Felipe Melo, Camoranesi, Marchisio és Amauri, egy szinttel lejjebb, a még mindig masszívan meghatározó játékosok közül. (Nevezzük 9/10nek.)

Ezt azért nem becsülném le ennyire, pláne hogy nálatok ilyen Müllerek, Braafheidek és Badstuberek adják a csapat gerincét, akikről tavaly fociban még amúgy képben lévők se nagyon tudták, mi fán teremnek.

Én amúgy egyáltalán nem becsülöm le a Bayernt, legyen bármily gyenge formában magához képest, mert vannak komoly erősségeitek, s egy-két villanás simán elég is lehet (már egy 0:1el is ti mentek tovább), de azért ne írjunk le olyat, hogy a Juventus kerete gyenge.

calcio_di_rigore 2009.12.07. 00:02:54

@CsakaCalcio: bármelyiket is kapjuk, miért kéne félnünk? Ez 180 perc, nem egy bajnokság. Legfőképpen szerencse kell hozzá, persze nyilván meg kell ütni egy bizonyos szintet de... akár szerencsénk is lehet, nem? Nem csak úgy, hogy a kapufáról befelé vagy kifelé pattan-e a labda, hanem úgy is, hogy Sissoko, Del Piero végre játékba lendül addigra, Melo visszanyeri az önbizalmát, Diego megtalálja a helyét (Nedvednek sem ment egyből), Amauri magához tér... Képességek alapján kitől kellene félnünk, ugyanmár... Barcelona, talán. De nem Sevilla, Arsenal, Lyon, vagy a tavaly B-csapattal, 10 emberrel majdnem kivert Chelsea. Persze utóbbinak erősebb a kerete, de ez továbbra is 2 meccs, nem több.

A mostani formánk alapján persze nincs miről beszélni, de ez az "előre felteszem a kezem" mentalitás nem a Juventus. Dolgozni, javulni, küzdeni kell, aztán meglátjuk mire lesz elég. Reméljük közben minél többen lesajnálnak és kiröhögnek minket, és ha ez eljut a csapatig is, nagy baj nem lehet. Maximum kiesünk tisztes helytállással.

Mr.AT 2009.12.07. 00:03:31

@Hispan07: Ha továbbjutunk kedden (innen indultunk ki fentebb), akkor idén már (értelemszerűen) automatikusan BL top 16 csapat vagyunk. Ha kvalifikálódunk jövőre (ez meg nyilván kell ahhoz, hogy kalapokról beszéljünk), az azt jelenti, hogy olasz top4 csapat vagyunk (praktikusan, minden Milan-iránti tiszteletem elővéve is, vagy bajnokok, vagy másodikak).

Ez két olyan érv, ami a szorzót igen masszív mértékben meghatározza - nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy a kiemeléskor ne kerülnénk a legjobb 16ba.

BruceWayne 2009.12.07. 00:04:14

"örökös olasz bajnok"

ezen mindig jót derülök

Mr.AT 2009.12.07. 00:06:48

@Nerazzurri: Derüljél csak. :-) Rengeteg szerencse és még több év kell még ahhoz, hogy ezt elmondhassátok magatokról, ha megéritek egyáltalán. ;-)

BruceWayne 2009.12.07. 00:11:37

ja hogy ez csak úgy mondogatásra megy... akkor nagyon fajsúlyos és értelmes megállapítás :-)

calcio_di_rigore 2009.12.07. 00:14:45

@értelmetlen_nevű: Nem hiszem el, hogy a Bayernben olyan játékosok játszanának, akik úgy állnak neki a keddi meccshez, hogy úgysincs nagy jövőjük idén a BL-ben, nem is törik nagyon magukat. Kizárt.

Vagy ha mégis, akkor kurv@nagy bajok vannak nálatok, ami nem arról szól, hogy Gomez hány gólt lő.

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.12.07. 00:18:00

@Mr.AT: braafheid melyik csapat gerincét adja?

a gerinc meg általában max 4 játékos, innen kiindulva a csapat gerincét egyik felsorolt játékos sem adja.

értelmetlen_nevű 2009.12.07. 00:22:42

@Mr.AT: hát erre nem igazán tudok mit mondani. Én is elfogult vagyok a kedvenc csapatimmal, de ez azért kemény :)

Nincs kedvem most részletesen össszehasonlítani a két keretet, de:

Sissoko 10/10? Akkor Essien 30? Elhiszem, hogy tehetséges srác, de eddig egy jól sikerült év van mögötte. Emlékszem tavaly el lett küldve a picsába párszor, mielőtt elkezdett volna értékelhetőt nyújtani.

Amauri 9/10? Ibrahimovic 500? erre nem tudok semmi értelmeset írni. Camoranesi 9/10?

Braafheid a pad melegen tartásában játszik szerepet (fel ne fázzon Ribery), Badstuber eddig nulla hibát produkált (és egy fasza szabigólt). Müller az utóbbi időben halványabb sajnos.

A kapusotok, belső védőitek egyértelműen jobbak (Demichelis brrr.). A szélső védőink egyértelműen jobbak. Védekező középpálya sajnos a tietek. A csatárposzton egyezzünk ki egy döntetlenben, bár ha szerinted Amauri 9/10-es, akkor nem fogsz egyetérteni.

Marad a kreatív középpálya. Ribery-vel egyértelműen jobbak vagyunk, nélküle viszont inkább gyengébbek. Kroos-t kölcsönadni óriási öngól volt.

A pillanatnyi forma mindkét esetben bűnrossz, szerintem nektek rosszabb.

Nem bízom a győzelemben az az igazság. Szerintem 10 emberrel fogtok védekezni, kihagyunk pár ziccert, c_d_r pedig még egy réteg bőrt növeszt az arcára . :(

értelmetlen_nevű 2009.12.07. 00:25:14

@calcio_di_rigore: én úgy látom, hogy kurvanagy bajok vannak nálunk.

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.12.07. 00:34:37

@értelmetlen_nevű: a kollégától korábban már megtudtuk, h camoranesi = robben :)) de volt még pár jó dolog, pl ribéry = diego, szal sztem ne menj bele ebbe a vitába :)

calcio_di_rigore 2009.12.07. 00:34:58

@calciomax: A 2. kalapba csak azért kerültünk tavaly is és idén is, mert előlünk kiesett valaki. Alapból a 3. kalapban voltunk, ami két év nemzetközi kupától való elzárás után nem meglepő. Mondjuk én ezt látom a legkisebb problémának.

értelmetlen_nevű 2009.12.07. 00:43:58

@mocsing: Nekem egyébként ez valahol szimpatikus. Szerintem a saját anyja nem volt ilyen jóindulatú Amaurival például, mint Mr. AT.

Diego lehet a következő Riquelme. Azért még rámcáfolhat, de nem egyszerű eset ő sem. Remélem, hogy nem kedden jön el a szokásos "minden tizedik meccsen villantok egy kurvanagyot" gólja/gólpassza.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.07. 00:51:49

Még mindig Ballardini az edző, legalábbis ma éjjel még állítólag nem beszélt Lotitoval. Kíváncsian várom mit hoz a hétfő.

Mr.AT 2009.12.07. 01:19:17

@mocsing: Egy kérdés: Robben minden zsenialitását nem megkérdöjelezve, ha egy képzeletbeli csapatodba kettejük közül kellene szélsöt választanád, akkor Mr.Üvegtérdet választanád, aki átlagban minden 5.meccsen bevethetö, s ha játszik is, meglehetösen öncélú (ezzel együtt persze átlagon felül gyors és kreatív), vagy a hihetetlenül szorgalmas és alázatos Camoranesit, aki amúgy bárkit megver egy az egyben, s a második nálunk az asszisztlistán?

danesdzsu2 2009.12.07. 01:42:29

@Mr.AT: Én még abban sem lennék biztos, hogy Ciro Ferrara Camoranesit választaná, ha lenne lehetősége választani...:)

Itáliainagysándor 2009.12.07. 07:57:36

@danesdzsu2: Azért amióta Camo a Juventusban játszik, sok edző keze alá dolgozott, és minden trénernél alap kezdő volt. Szóval ne firtassuk a kvalitásait. Ráadásul Robben annyira sérülékeny, hogy nem biztos, hogy sokáig lesz a Bayernél, legalábbis ha az eddigi klubjait nézzük úgy eléggé sanszos.

Hispan07 2009.12.07. 08:07:11

@Mr.AT: a bajnoki helyezés nem számít bele az UEFA pontszámba - tehát a 3. kalap elkerüléséhez nemzetközi jó szereplés kell.

A játékosok értékelése pedig... Hát őszintén, én kérdés nélkül csak Buffont és Chiellinit venném át a Milanba. Esetleg még Marchisiot, mert benne tényleg van potenciál. De a többieket, háááát... Camoranesi már nem az igazi, Amauri hullámzik mint a tenger, Melo fejben nagyon nincs rendben, Sissoko meg tényleg jó szűrő, de előrejátékban harmatos. Robben pedig sztem jobb mint Camoranesi - HA játszik. Persze sérülékeny, tény, de Camoranesi is látogatja az orvosi szobát rendesen. A bunkóság faktoruk közel egyenlő, ott nincs vita. :)

Számokban pedig, bár sztem ez számszerűsíthetetlen: Messi és Cé a 10/10 JELENLEG, és ez alapján a Juvében (és az olasz bajnokságban, talán Maicon kivételével) csak 8-asok játszanak.

pattopo · http://100ev.uw.hu 2009.12.07. 08:10:52

jó kis meccs volt a fővárosi rangadó,
bár a Laziónak szurkoltam mint a "szimpatikus kiscsapatnak"

még mindig nem tudom felfogni, hogyan lehet a földön fekve kitolni egy lövést a léc alól,
de a Róma kapusa megtette

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.07. 08:21:32

@pattopo: Durva, hogy 10 év alatt egy európai szinten nagyon jelentős csapat eljut a szimpatikus kis csapat szintig, de jelenleg valóban ez a helyzet. Amit írsz, az valami elképesztő bravúr volt, el sem hittem. Muslera is védett kettő káprázatosat, de ez a bizonyos védés káprázat volt. Hajtós meccs volt.
A következő mérkőzés meg a Genoa ellen jön, ami kicsit visszaesett az idény eleji formából, de ez még mindig nagyon erős a Lazionak. Sok jóra ott akkor sem számítok. Nagy szerencse, hogy a Siena és a Catania tuti kiesőnek tűnik, és a Livorno sem meggyőző, de ez így sem lesz könnyű. 2-3 jó meccsel el lehetne kerülni a kiesőhelyek környékéről, talán ennek érdekében kinyílik Lotito pénztárcája januárban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.12.07. 08:47:22

@pattopo: @Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Julio Sergioval nagyon megvagyunk elégedve, amióta első kapus bravúrjaival és magabiztossággal rengeteg pontot hoz nekünk. Ahhoz a tegnapi védéséhez csak Buffon parádéját tudnám hasonlítani, amikor kiszedte Zidane fejesét a vébé-döntő hosszabbításában.

Julio Sergio és a gólszerző Cassetti mellett Mexest, Juant és a mára húzóemberünké vált Riisét lehet még kiemelni. Ez a tegnapi győzelem már nagyon Ranieris óvatoskodós volt. Ranieri ujja nyomán rendesen szürkül a játékunk, ez már nem Spalletti cspaata, de amíg nyerünk kit érdekel?

LevyASR 2009.12.07. 09:16:08

@popp: engem...
nem azt mondom, hogy szép játékkal kikapni öröm, de azért na! ;)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.12.07. 09:21:16

@LevyASR: Jobb ha szép játékkal nyerünk, de a lényeg csak a nyerés, főleg egy derbyn. Jobb egy 1-0 ide, mint egy 4-2 oda.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.07. 09:26:59

@LevyASR: @popp: A Romanak nem lehet oka panaszra a tegnapiak alapján, teljesen mindegy egy derbin a játék minősége, a győztes kiléte az egyetlen, ami számít. A Lazio valamivel jobb volt a mezőnyben, és ennyit értek vele. Szóval nyugodtan büszkék lehettek, a tragikus kezdés után megy a szekér, Ranierit lehet szidni, de amit tud, azt nagyon tudja.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.07. 09:46:00

@bobix: nem, nem is vagyok regisztrálva az nso-n. pedig szöllő vmelyik posztjánál gondolkodtam, hogy kéne.

horas 2009.12.07. 10:09:11

"a Roma-Interen 2007-ben rögtön az első pár percben egy elég érdekes piros lap, és utána tök simán verhető lett a roma!"
Arra gonolsz mikor Guily megfogta a gólvonalon a labdát?Hát télleg elég érdekes....

"És A 2007/08-as szezonban, ha elveszem a zintertől a jogtalan pontokat a Roma utcahosszal bajnok!"
Azt se felejtsd el,hogy az utolsó 3-4 fordulóban az Inter-rég eldönthette volna bajnoki-címet csak elszórakozta a meccseit,ha le is vonnád az összes pontot,akkor behúzták volna azokat a meccseket...

"Tavalyi téli szünet elötti utolsó fordulóban az inter egy hatalmas lesgóllal tudott a Sienatól pontot menteni!"
Rendben van les volt,de tavaly Ronaldinho győztes gólját ugyanúgy leshelyzet előzte meg.

"És akkor Ibra vitte előre az intert"
Minden csapatnak megvannak a meghatározó játékosai,ahogy akkoriban Ibra volt az Inter-nek,a Roma-nak mai napig Totti,tavaly Ronaldo az MU-ban,vagy mondhtnám Kaká-t aki kulcsszerepet játszott a Milan BL.-címeiben.Ez miért baj...

horas 2009.12.07. 10:14:44

@popp: Igen örülök,hogy a Roma végre megtalálta a kapusát.Tegnap tényleg hihetetlen bravúrt mutatott.Bár én úgy érzem,2-3 játékost még kellene szerezni,hogy igazán ütőképes legyen a Roma.Úgy érzem,idén egy kis szerncse is kelleni fog a 4.ik hely eléréséhez,ami ha nem sikerül ismét,az egyenlő lenne a katasztrófával,a Roma pénzügyi helyzetét látva...

popp · http://koncertblog.com/ 2009.12.07. 10:16:17

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Egyetértek. Tegnap például annál jobban örültem a gólnak, hogy már nem is számítottam rá. A hetvenedik perc környékén kérdeztem is magamban, hogy fögunk így gólt rúgni. Abban bíztam, hogy nem kapunk, mert J. Sergioban nagyon megnyugtató a kapuban és a védelem is jól állt a lábán. Végre is a hetvenkilencedik percben jött egy szép támadás és a Cassetti beverte ahova kell - nem is tudom, mikor lőtt utoljára gólt.. Aztán már telhetetlenségemben kicsit sajnáltam, hogy Riise bombáját kiszedte Muslera.

Másrészről meg korábban nem volt jellemző ránk, hogy szarul játszva tudunk nyerni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.07. 10:59:17

@popp: Tudod micsoda megtiszteltetés ért téged? Maga Szöllősi György kommentálta a róla írt kommentárt a szüret blogban. :)

calcio_di_rigore 2009.12.07. 11:36:34

@Hispan07: Hát igen, Marchisio túl fiatal oda.
Pirlo, Ambrosini, Gattuso, Seedorf, ez az élet gyerekek.

Most komolyan, minden Juvést kérdezek: Ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy a Milan mögött végezzünk a tabellán?

giacinto 2009.12.07. 11:45:57

Koman hányas osztályzatot játszott tegnap?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.07. 11:59:41

A yahoo 5,5-re értékelte. Volt nála számszerűsítve jobb és rosszabb is jó pár.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.07. 12:00:00

@calcio_di_rigore: egy hónapja azt mondtam volna, hogy kizárt. most már nem tartom elképzelhetetlennek.

érted, leigazoltuk diegót, aki azt mondta, ő lesz az új nedved, aztán kiderült, hgoy az új nedved már nálunk játszik, 25 guriga szevasz. (melóba már bele sem megyek).

nagyon hullámzunk, és többet vagyunk az alján, mint a tetején, ez még akkor is igaz, ha ez a szombati szerintem egy szép győzelem volt, és bár nem szokásom, most én is spiritózok egy kicsit.

de ha kiesünk a sátán másik csapata ellen (simán benne van), akkor az egész szart sem ér.

blasco 2009.12.07. 12:15:17

@calcio_di_rigore: szerintem arcból vissza, mert így nagy meglepi lesz, ha nem vigyázol. eddig még a semmire veritek magatokat...
btw látod azt a kábelt, ami a gépedből indul? na, hajolj le, kövesd a végéig. megvan? most húzd ki az áramból.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.07. 12:37:48

@blasco: Ez szép volt! :) Mellesleg hagyd csak, tudod, örökös bajnokok meg minden, ez mindenre érv. :)

calcio_di_rigore 2009.12.07. 12:40:26

@blasco: Ez nem arc, ez vélemény. Ugyanúgy ahogy meg kell előznünk a Cataniát, a Milan sem végezhet előttünk mindent egybevetve. Szerintem.

De te csak személyeskedjél tovább, ha már önálló gondolatod nincs. Amúgy meg kurvára nem téged kérdeztelek, olvass vissza.:)

calcio_di_rigore 2009.12.07. 12:44:46

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Te csak legyél jó fiú, keress pár romanistát, és gratulálj nekik.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.07. 12:47:03

@calcio_di_rigore: Én már rég gratuláltam nekik, ezt olvashattad is, de kérlek szórakoztass mindenkit a csak Mr. AT-hez mérhető arcoddal és stílusoddal. Szerintem sokak arcára vigyort csal.

calcio_di_rigore 2009.12.07. 12:53:37

@_benito: Chiello nélkül húzós lesz a holnap.

calcio_di_rigore 2009.12.07. 12:59:55

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: most húzzam ki a kábelt, vagy szórakoztassak mindenkit? Olyan bizonytalan vagy, mint a Lazio Serie A-tagsága.

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.12.07. 13:06:53

@calcio_di_rigore: miért nem játszik holnap chiellini?

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.12.07. 13:07:26

Sajnos én nem láttam spiritót, szimpla mákunk volt, de nem izgat.

A Bayern ellen azért megleszünk Giorgo nélkül is, nem szabad, h ez számítson

blasco 2009.12.07. 13:08:09

@calcio_di_rigore: pihenj. minden személyeskedést mellőzve reagáltam a Milanra tett cinikus megjegyzésedre, de legközelebb biztos megvárom, amíg engedélyt adsz a válaszra... tán gondold át még egyszer igen önálló és magvas gondolataidat. azért remélem nem gázoltam bele a lelkedbe...
(biztosíthatlak, nincs az az Isten, hogy magamra vegyem a "Juvés" jelzőt)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.07. 13:08:28

@calcio_di_rigore: Ez az, jobb vagy bármilyen kabarénál! :) Kevered hogy mit mondtam én, és mit más, de ettől csak szebb a műsorod. :)

Phuturo 2009.12.07. 13:24:36

@_benito: hát amikor a juve nyerte a bajnokságokat akkor én úgy emlékszem h behúzta a kötelezőket és a rangadókon bukdácsolt. ez középcsapatos mentalitás h megmutatjuk a nagynak de egy kiscsapattól kikapunk. inter se nyújtott 100%-ot....

Hispan07 2009.12.07. 13:38:17

@calcio_di_rigore: látom megint sikerült egy kicsike darab érvecske nélkül kinyilatkoztatnod, hogy a Juventus predesztinálva van, hogy a Milan előtt végezzen. Ez ám az igazi a Spirito, gratulálok, csak így tovább.

Phuturo 2009.12.07. 13:46:17

@mocsing: edzésen vmi megfájdult...

horas 2009.12.07. 14:03:22

@_benito: "leigazoltuk diegót, aki azt mondta, ő lesz az új nedved, aztán kiderült, hgoy az új nedved már nálunk játszik, 25 guriga szevasz"

Ezt pontosan hogy érted?

CsakaCalcio 2009.12.07. 14:03:38

@Mr.AT:
tudod, az elmúlt 5 év koefficiense számít csak.
Az idei kiemelésnél a második kalap utolsó előtti csapata voltunk ( a Rangers volt csak mögöttünk)
A nagy probléma a 2 szezon amikor nem voltunk Európában, és az hogy az 5 ével ezelőtti szereplés a legerősebb az egész intervallumon belül (negyeddöntő).
Ezáltal például ha real-time listát készítünk (mivel kiesik az utolsó év, és feltöltik az idei év részeredményeivel) akkor ezt kapjuk: en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficient
Tudom, hogy wikipédia, de helytálló.
Azaz jelen pillanatban nincs a legjobb 20-ban a Juve, márpedig a biztos ha az első 16-ban lenne (bár persze lehet hogy akármelyik előrébb sorolt csapat nem indulhat majd a BL-ben)
Szóval akárhogy is nézzük, azért annyira nem tükörsima, hogy jövőre második kalapos a Juve.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.07. 14:40:57

Komolyan mondom, nem tudom mikor láttam akkora bravúrt kapustól, amit a Roma portása Mauri lövésénél bemutatott. Valami elképesztő.

horas 2009.12.07. 14:54:47

@Phuturo: Jaaa,lehet... :)
Én amúgy gondoltam,hogy túlzás lesz Diego-tól a megváltást várni.Jó kis játékos,de ő nem akkora klasszis,hogy egy mostani Juve-nak új horizontokat adjon.De még bármi lehet belőle,de sztem már olyan nagyon sokat nem fog fejlődni.

calcio_di_rigore 2009.12.07. 15:06:09

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: jajj, de butuska vagy... nem te szmájliztad a haverod megjegyzését? De tényleg elfelejthetsz, már mondtam múltkor is.

calcio_di_rigore 2009.12.07. 15:14:21

@Hispan07: nincs predesztinálva, ez a VÉLEMÉNYEM, érted?
Egy jó képességű, de már nagyrészt kiégett, százéves keretet nem látom alkalmasnak arra, hogy előttünk végezzenek a tabellán. Vajon lehetünk-e olyan szarok, hogy ezt megengedjük? Szerintem nem, szerinted meg igen.

Hispan07 2009.12.07. 15:29:34

@calcio_di_rigore: rendben, így már értem, és ha ez a VÉLEMÉNYED, szíved joga, meglátjuk. Az én VÉLEMÉNYEM: ez a Juventus semmivel sem jobb az öregecske Milannal, sőt, ergo megelőzhetjük, és meg is kell előznünk. 2 hét múlva okosabbak leszünk a "kinek az apukája erősebb" kérdést illetően.

Titi120 2009.12.07. 16:25:53

Engem egyik oldal se vádolhat elfogultsággal, a véleményem pedig az, hogy egyáltalán nem tartozna a csoda kategóriájába, ha a Milan a Juve előtt végezne.

A Nesta - Thiago Silva belsővédő - páros (belső védő páros ? belső - védőpáros ?) elég izmos, a liga egyik legjobbja, a széleken Antonini és Zambrotta az átlagot stabilan bírja hozni.
A Pirlo - Ambrosini / Gattuso / Flamini középpályás védekező - szekció, annak ellenére, hogy öregecske, kávéval még mindig fogyasztható, ha nem is a régi.

A támadórészleget meg nagyon eltalálta Leonardo. Ronaldinhonak balról indulva mostanában egyre többször benne van a lábában egy 3 pontot érő zsuga, Patot nem kell részletezni, center posztra meg egyenesen túlkínálat van, Borriello és Huntelaar is ér anyit, mint Amauri vagy Iaquinta, akármikor.
Seedorf apó kakukktojás, az ő kiváltása már tényleg elég égető kérdés.

sáklit (törölt) 2009.12.07. 17:30:33

@horas:
"de tavaly Ronaldinho győztes gólját ugyanúgy leshelyzet előzte meg. "
Adriánó kézilabdája durvább volt szerintem.

"vagy mondhtnám Kaká-t aki kulcsszerepet játszott a Milan BL.-címeiben.Ez miért baj... "
talán mert a 2003asban nem játszott kulcsszerepet.. 2005ben meg nem nyerte meg. sajnos.
2007 viszont tagadhatatlan.

Törteli Tivadar 2009.12.07. 18:54:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Fasza, hogy sikerült elvinned ezt a blogot ilyen személyeskedő, mocskolódó irányba. Nemrég még nagyzolva kijelentetted, hogy te bizony leszarod Mr AT általad primitívnek titulált beszólásait, de úgy nézem sikerült újabb ellenséget találni, akit lehet gyalázni. Vedd már észre, erre senki se kiváncsi. Még az interesek is leálltak, de te, nagy Lazios, Esti Kornél imitátor nekiálltál habzó szájjal leugatni mindenkit, aki nem olyan kibaszottul szofisztikált, hogy Kosztolányira élvez. Na bocs, ez kikívánkozott belőlem, mert már nagyon unom ami itt folyik, inkább a fociról beszélnétek.

calcio_di_rigore 2009.12.07. 18:57:27

Lehet, hogy Chiellini mellett Buffon sem játszhat holnap. Fasza, ha bekkelünk, kiesünk.:)

Törteli Tivadar 2009.12.07. 19:00:46

@calcio_di_rigore: Buffonnal mi történt, nem tudja valaki? És Chiellinit ki rúgta le?

_alerob 2009.12.07. 19:08:01

A Bayernek sokkal erősebb a Juvénál, a kerete főleg, főleg vkp poszton XDDDDDDDDD Sissoko,MArchisio, Melo, Poulsen? ne röhögtessen senki .. XD

Megvolt mára is a sok aranyköpés

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.07. 19:08:32

de rég moderáltam utoljára, a keservit.
lazuljon el mindenki, még ma jön az összefoglaló, és ott lehet folytatni, de már sokkal jobban szeretve egymást.

krysal 2009.12.07. 19:17:12

Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok olasz fun:) Micsoda élet megy itt...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.07. 19:32:56

@_benito: Azért jó látni, hogy a személyeskedő kommentek közül a c_d_r által írt nem szúrja a szemed, ellenben az enyém, amiben ennél kevesebb volt, igen. De tudom, ez a Spirito Juve. :)

@golazzo: Te tudod miről beszélsz? Ha visszaolvasod, akár több olasz posztot is érintve, pontosan láthatod hogy alakult ez, és nem én voltam a provokáló fél. Azért, mert egy klubnak drukkolsz az említettekkel, még némi objektivitás lehetne benned. De a kommented nagy részét nem igazán értem, kit ugattam én le, milyen indokkal, és ehhez hogy jönnek az interisták?

_alerob 2009.12.07. 19:35:59

@_benito: Itt mindenki nyugodt :) csak titkoljuk

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.07. 19:36:21

@golazzo: Másfelől meg én vittem volna el ezt a blogot személyeskedő irányba? Ne nevettess ilyen hülyeségekkel kérlek. :)

horas 2009.12.07. 19:45:49

@sáklit: Lényeg a nagyvonalúság,ugye...

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.07. 19:50:38

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nem mentem nagyon vissza, egyet-egyet szedtem ki mindkettőtöktől. a legalsókat, csak a jelzés kedvéért, ha gondolod, bemásolom ide mindkettőt.

horas 2009.12.07. 19:53:05

@sáklit: Azért nem kis stílű dolog banoki címet,BL-győzelmet egy-egy tévesen megadott itéletnek számlázni és ezeket citálni...és egy a mondanivaló szempontjából lényegtelen elíráson lovagolni...
Amúgy görgess feljebb,hogy mire írtam ezeket...
nem Kaká volt a lényeg...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.07. 19:54:29

@_benito: Hagyd csak, és ezt a Spirito Juves megjegyzést ne is vedd magadra, feldúlt voltam, nem emiatt, de jobb is hogy kiszedted.

@golazzo: Sajnálom hogy úgy látod, ahogy, biztos vagyok benne, hogy ha az elejétől fogva olvastál volna mindent, nem ez lenne a véleményed. Persze lehet akkor is, de úgy nem tudok mit mondani.

horas 2009.12.07. 20:21:24

@Titi120: A lényegi kérdés Ronaldinho,ha neki megy megy a csapatnak is.Nagy különbség télleg nincs a két keret között.Sztem Seedorf semmivel nem lóg ki a középpályáról,Pirlo,Ambrosini,Gattuso ugyanolyan szürke önmagához képest,Flamini még így sem fér be azért az elég gáz rá nézve.Borriello és Huntelaar kb egyforma erős a Juve duóval bár azért a hollanddal várjunk még...
A középpályát kell sztem majd frissíteni meg minőségi szélsővédőket szerezni akkor szerintem újra lehetne számolni a Milan-nal mindenhol..

rexford 2009.12.07. 20:22:52

@calcio_di_rigore: most húzzam ki a kábelt, vagy szórakoztassak mindenkit? Olyan bizonytalan vagy, mint a Lazio Serie A-tagsága.

Jó, hogy ez benn maradt. :D

AIR 2009.12.07. 20:25:43

@Titi120: 2 megoldás van: belső védőpáros (=védőpáros, ami belül van) vagy belső védő-páros (=párban álló belső védők).

hogy hozzászóljak a témához is: csak a magyar foci és a Ferencváros.

Titi120 2009.12.07. 20:34:18

@horas:
Seedorfnak sajnos már jóval többször van rossz napja, mint jó, amíg az előtte lévő hármasnak megy, ez még bele is fér, de hosszú távon az újonnan rászabott irányító, tequarista szerepkör többet kíván meg.

@AIR:
Köszi.

nasteey 2009.12.07. 20:44:54

@krysal: Akkor nem csak én kerestem itt a boldogságot? :D Volt néhány akkora poén, hogy a könnyem kicsordult.

Pedig csak az érdekelt, hogyan vélekednek Dinho-ról, aki idén talán már 9 assisstnál jár. Mintha tényleg kihozná magából, ami még benne maradt.

Plusz a tegnap Derbi vége érdekelt volna, amikor Totti a hüvelykujjával mutatott lefelé. Gondolom a Lazio drukkereknek üzent vele. Tévedek?

BruceWayne 2009.12.07. 20:47:25

@nasteey: nem, csak be akarta dugni egy krokodil seggébe

horas 2009.12.07. 20:47:33

@Titi120: Az viszont igaz.Mondjuk nálam szinte mindenki csere lenne a középpályáról már.Meg érdemi középső védő cseréjük se nagyon van.

Mr.AT 2009.12.07. 21:01:38

@Nerazzurri: :) Ez nálam 10/10. :) SP rulez.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.12.07. 22:36:31

@nasteey: A kiesésre utaltva mutogatott nekik, de már bocsánatot is kért tőlük.

krysal 2009.12.08. 07:54:48

@nasteey: valahogy nálunk megragadtunk a "katalán gödör", a "higuain szar" valamint a "messi nem jól lő messziről" féle beszólásoknál, itt meg ugye a drukkerek olyan bőszen tudják szidni egymás felmenőit, hogy kezdem azt gondolni, mi igazából (Barca-Real oldal) odaát barátként viselkedünk egymással:)

Kérdésedre válaszolva Leonardo jó hatással van rá. Sosem fog olyan fényében tündökölni, mint tette azt nálatok, de attól lehet belőle még egy piszok jó zsugás. Totti meg kinek másnak...?

giacinto 2009.12.08. 09:40:50

@Mr.AT: "Nem nagyon tartom elképzelhetőnek, hogy valahogy is 3. kalaposak legyünk jövőre. Ha belegondolsz, ez technikailag azt jelenti, hogy a 32es mezőnyből (legalább) 16 csapatot jobbnak ítélnek meg nálunk. Most objektíven, melyik 16 csapat lenne ez?"

csak ez nem megítélés kérdése, hanem ostoba UEFA-pontok alapján számolnak, sajnos.
Tavaly is 3. kalaposak lettetek volna depáran kiestek előletek igy becsúsztatok a 2-esbe.

Jelenleg az elmúlt 5 év eredményeit (2005-2010) alapul vevő listán a Juve 27-28.helyen áll az európai listán, ami ebben a pillanatban 4.kalapot jelentene. Persze sok van még ebből az évből, so kcsapat el fog vérezni előletek és pl be sem jut majd a BL-be de 16 alá kerülni necces lesz. Csak az idei eredményeket nézve a Juve 19. európában.

nasteey 2009.12.08. 11:48:20

@krysal: "Totti meg kinek másnak...?" Oké, bár én hirtelen arra gondoltam, hogy azt üzente 'ide jöhettek térdelni', erre popp szerint teljesen más. :D

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.08. 12:37:07

@krysal: "itt meg ugye a drukkerek olyan bőszen tudják szidni egymás felmenőit, hogy kezdem azt gondolni, mi igazából (Barca-Real oldal) odaát barátként viselkedünk egymással:)"

Miért, nem? ;-)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2009.12.08. 12:42:06

@Csöncsön: Figyi, az olasz topichoz képest mi egy kozsó-öleljmegúgyszeretlek-szakkör vagyunk :)))

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.08. 14:27:24

Nem jellemző ez a hangnem egyébként, csak pár embernek már akkora az arca, hogy képtelenség nem reagálni rá. Egyébiránt valóban barátságosabb a légkör például a spanyol posztoknál.

rexford 2009.12.08. 14:28:27

@AIR: A második verziód nem jó. Belsővédő-páros a helyes, második mozgószabály.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.08. 14:35:27

Nagyszerű, Mihajlovic aláírt a Catania csapatához. A Lazio vezetőségének újabb nagyszerű döntése volt a kivárás.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.08. 14:56:32

@shinigami: Ez is egyfajta kohézió. :) De igazad van, az sem éppen jó, én csak az általános hangulatra utaltam, ahogy én vettem észre.

Mr.AT 2009.12.08. 15:21:18

@giacinto: Az elmúlt 5 évre vonatkozó résszel egyetértek, itt nyilván nekünk senki máshoz nem fogható hendikepünk van a 2 év calciopolis kihagyás miatt, ezzel nem lehet mit tenni.

Azt viszont kétlem, h az idei év alapján csak 19. csapat lennénk Európában, pláne, ha ma továbbjutunk. Ezzel aut BL top16 csapat lennénk.

Hispan07 2009.12.08. 15:54:14

@Mr.AT: csak sajnos az nem sokat jelent a kalapolásnál, hogy hogy egy évre vetítve ki hogy áll

@_benito: lesz még összefoglaló a BL őrület előtt?

LevyASR 2009.12.08. 16:40:38

_benito:de rég moderáltam utoljára, a keservit.
lazuljon el mindenki, még ma jön az összefoglaló, és ott lehet folytatni, de már sokkal jobban szeretve egymást.

az a ma ma van ma má? ;)

freiwald 2009.12.08. 17:12:52

@LevyASR: Mama, ma van má' máma? :) - Szerintem sk dolga közepette maga sem tudta mit is ígér a népnek... Forza _benito!

krysal 2009.12.08. 17:28:29

@csizsikpizsik: @Csöncsön: najó, de ezt csak az olasz poszba kommentelők ihlették: az összes Barcás monnyonle:)

@nasteey: az a baj, hogy itt tényleg annyiféle kontextusban lehet ezt értelmezni, hogy ihaj. Én mondjuk ezt láttam benne, de bőven benne van, hogy tévedek:)

krysal 2009.12.08. 17:29:21

@Csöncsön: hja, és ezt kérdezd meg (for info) Tikától, mit gondol a dologról:P

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.08. 17:34:37

@krysal: Tényleg a Lazio szurkolóinak mutatta, a rossz szereplésre utalva, de azt mondta, a meccs heve meg a győzelmi eufória késztette erre, és elnézést kért.

váév építők (törölt) 2009.12.08. 18:03:48

@calcio_di_rigore:nem lenézésnek szántam... lemaradt a smileym,... csak hangsúlyozni akartam, hogy a múlthoz képest mennyire nincs jelentősége most ennek a derbynek mostanában, annak ellenére, hogy olaszország 2 legjobb csapatáról beszélünk...egyszerűen nem tudott lázba hozni valamiért..
jó volt látni egy angolosan küzdő juvét!
@_benito: sajnos a szeged-veszprémek sem a régiek már...
süti beállítások módosítása