Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 12. giornata

2009.11.06. 22:18 _benito

Két komolynak látszó Milánó-Róma rangadóval, újoncderbivel és újabb Koman-gyanús Bari-meccsel köszön be a Serie A 12. fordulója, amelyben tovább nyúlik a táblázat. Az Inter-Roma lehetne ennél sokkal izgalmasabb is, bár a bordók akkor is tudnak itt jó meccset játszani, ha csak egy rohadt nagy taslira esélyesek. A Lazio-Milan már érdekesebb, hiszen a nagyon jól kezdő, de már hetek óta dögszagot árasztó strandkorlátosok a borzalmasan rajtoló, de mostanra néhol egészen pofás dolgokat csináló (a BL-ben már szinte továbbjutva, a bajnokságban szinte dogobósan) Milant fogadják. A Juve Conte Atalantája ellen megy, a Samp újabb pontot veszít – ezúttal Szardínián -, az Udinese-Fiorentinán pedig a sorozatterhelés dönt.

Inter-Roma 3-2
A hideg futkos az ember hátán, ha eszébe jut az elmúlt években lejátszott meccseken felszabaduló indulatmennyiség. A bírózás már most garantálható, Balotellit tutira újra a keblére öleli a római tábor, De Rossi pedig már most gyűjti a csulát a meccs utáni nyilatkozathoz.

Lazio-Milan 0-1
Még Ballardini az edző, vagy a Roma után a Lazio edzőközpontját is megtámadó szurkolók már lefejezték? A jelenlegi formák alapján egyértelműen a Milan tűnik esélyesnek, és a hétközi dádázásból sem biztos, hogy feleszmél a Lazio. Mert más ám egy Real Madrid elleni iksz után készülni egy ilyenre, mint egy Villarreal elleni henger alól kikecmeregni.

Atalanta-Juventus 1-3

Antonio Conte 13 (tizenhárom) éven át viselte a zebrabőrt, az ő pasztától gömbölyödő bendőjén még a naracsbőr-csíkok is fekete-fehérek. Egyébként most az a helyzet, hogy Trezeguet akármit csinálhat, nem fogják lecserélni: Del Piero és Iaquinta lábadoznak, Amauri eltiltott. (Csináljon valaki egy Facebook csoportot: „Imádom Treze-mamát a díszpáholyban pogózni látni”)

Udinese-Fiorentina 3-1
Nem a Loki két gólján felbuzdulva, hanem azért, mert az utóbbi időben nem kápráztatnak el senkit a lilák, az Udinese pedig hiába 13., igazából alig van lemaradva vendégétől. Felröppent újra a hír, hogy a maffiás csávót megléptetik a nyáron Udinéből.

Cagliari-Sampdoria 2-2

A szárdok nem kevesebb, mint három meccset nyertek zsinórban (kettőt idegenben), végleg maguk mögött tudták a hitvány rajtot. A Samp még mindig megy, ha a legutóbbi 2 fordulóban csak 1 pontot szereztek is. Ez már az összeesés első jele?

Parma-Chievo 1-0
A Paloschi-Bozsinov kettős gólversenyének kellene útjába állnia a veronaiaknak, akikben annyit feltétlenül érzünk, hogy ne kapjanak ki a Tardiniben. De aztán a hajrában Yepes nem bírja elviselni a múlt heti pontos gól súlyát, és egy sormintát csinál Galloppa meniszkuszán a stoplijával.

Genoa-Siena 2-1
Eddig tartott Baroni veretlensége a Siena padján (egy meccs). A Grifone a héten komoly arccal tért vissza az Európa Ligába, és ameddig ereje viszi, menni fog mindkét helyen. A Siena ellen a pontvesztés is kínos csendet generál az öltözőben.

Catania-Napoli 1-3
A Catania védelme valószínűleg nem fog annyi gólt rúgatni Hamsikékkal, mint a Juventusé, úgyhogy most meg kell majd harcolni azokért a találatokért. Lavezzi eddigi idei teljesítményét szórványos taps kíséri a hátsó sorokból, talán most…

Bari-Livorno 3-0

Hát mikor, ha nem most? Márpedig az olasz sajtó nem tippeli a kezdőbe Komant, hiába is szeretnénk nagyon, hogy úgy jöjjön haza, hogy mondjuk kezdőként 60 perc Serie A-meccsrutint pakolt a lábaiba. De kiegyezhetünk 30 perc csereként, és gól, az sem baj, ha büntetőből.

Bologna-Palermo 1-1

A Palermo kicsit belassult, a Bologna meg lassú volt már eddig is, úgyhogy ez nálunk döntetlen.

355 komment · 1 trackback

Címkék: olasz beharangozó üveggömb serie a beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr911505817

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cheap unlimited web Hosting 2018.11.25. 23:53:53

Lemez gyorstár - 2015. 14. hét: Ryley Walker, Noel Gallagher, Zs, Screaming Females, Say Lou Lou - Recorder

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.06. 22:36:26

Szóval valami azt súgja, hogy legalább egy pontot hozunk az Inter meccseken a hivatalos Meazza nevét büszkén viselő San Siroból. Racionális érv nem áll rendelkezésemre, csak Vucsinicsben bízhatom eleitől fogva.

A strandkorlátosokért beírtam egy piros pontot :-D!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.06. 22:46:18

Nem sokban tudok bízni, csak annyiban, hogy mikor, ha nem egy ilyen meccsen támad fel a Lazio. 1 kicsi ponttal már elégedett lennék, ebben a helyzetben az is nagy sikernek számítana. Kiábrándító a csapat sajnos nagyon, de Baronio a korai kiállítás miatt legalább friss, annyira csak nem fáradt el Kolarov és Zarate sem, Brocchi pláne jól fog játszani szerintem, bízom a legjobbakban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.06. 22:53:08

Mindenesetre elvileg Beretta és Mihajlovic az ajtók előtt áll, külön-külön megbeszélést folytattak Lotitoval a Villarreal elleni meccs után. Persze ez csak pletyka, de ha vasárnap kikap a Lazio, és ebben a helyzetben ez a realitás, akkor aznap maximum estére már más a vezetőedző.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.06. 23:06:28

@popp: Még annyit, hogy a csapata csúnya szereplése miatt joggal búslakodó popp mestert hadd derítsem fel valamivel: az olasz női futballbajnokságban a Lazio-Roma rangadó 0-2 lett, ezúton is gratulálok a győztes leányzóknak. :)

slyagency 2009.11.06. 23:11:48

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Pontosan emiatt gondolom, hogy idén nem lesz annyira meleg a látogatásunk az olimpicoban(egyik sem), bár a önmaga alulmúlásában mostanában a Milan sem ismer határokat... A tavalyi meccs is elég meleg volt az eredmény ellenére, az első félidőben kitömhettetek volna minket, csak a szerencsén és a befejezések pontosságán múlt, hogy a második félidőben Kaká és Pato cicázhattak a védelemmel, bár az ő befejezésük sem volt minden esetben pontos... Sok szerencsét a mérkőzéshez, remélem élvezetes meccs lesz, sok helyzettel, érzelmekkel a pályán! FORZA MILAN

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.06. 23:14:59

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Tényleg, arról tudsz valamit , hol rendezik az ilyen női derbyket és hány néző előtt?

@slyagency: Ráadásul a Curva Sud tüntet a meccs alatt.

slyagency 2009.11.06. 23:31:24

@popp: még nem hallottam, tudod a részleteket?

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.06. 23:40:38

Kattinsál a Esti avatarjában található linkre, egy elég informatív oldal, ott olvastam én is.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.06. 23:51:38

@slyagency: Köszönöm, így van, győzzön a jobbik! Tényleg, nem is volt rossz a tavalyi meccs, és bár az a Lazio sem volt jó formában, de a mostaninál fényévekkel jobb volt. Hozzáteszem, a Curva Nord is közleményt jelentetett meg, hogy a tragikus forma és vezetés miatt terveznek valamit.

@popp: Úgy tudom gyakorló pályákon, ott sem valami népszerű a női foci, de egy ilyen rangadóra összegyűlnek akár 1000-1500-an is.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.06. 23:55:10

Írta a gazzetta, hogy hétközben apró gondjai voltak Komannak a combjával. Talán azért óvatosabbak!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.07. 00:13:03

Egyébként ha már ez szóba került, szoktam nézni olasz csapatok magyar oldalait, és a többség nagy szép és tartalmas, te melyiket Roma oldalt olvasod popp? Az asroma.hu-t? Meg kérdezem ezt mindenkitől, aki ezt olvassa, érdekel hogy ki melyiket követi figyelemmel, ami szerintem nagyon informatív és igényes, az pl. a juventushungary.hu, az asroma.hu, és az acmilan.hu.
A vasárnapi meccsről meg még annyit most,hogy ahogy olvastam Gattuso biztos hogy nem játszik sérülés miatt, bár nem lett volna kezdő, ha minden igaz.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.07. 00:14:25

Egyébként ha már ez szóba került, szoktam nézni olasz csapatok magyar oldalait, és a többség nagy szép és tartalmas, te melyiket Roma oldalt olvasod popp? Az asroma.hu-t? Meg kérdezem ezt mindenkitől, aki ezt olvassa, érdekel hogy ki melyiket követi figyelemmel, ami szerintem nagyon informatív és igényes, az pl. a juventushungary.hu, az asroma.hu, és az acmilan.hu.
A vasárnapi meccsről meg még annyit most,hogy ahogy olvastam Gattuso biztos hogy nem játszik sérülés miatt, bár nem lett volna kezdő, ha minden igaz.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 00:33:20

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Igen az asroma.hu-t, különösen a történeti írásokat ajánlom mindenki figyelmébe.

@popp: Ternészetesen a Nord tüntet, a déli a mi kanyarunk.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 00:42:22

@Nerazzurri: Azért ez egy lényegesen erősebb olasz keret, mint az U20-as vébén. Ahogy nézem csak a kapus Fiorollo jön az egyiptomiak közül, míg a mi hőseink többsége ott lesz, de Kádárral, Varga Józsival(!) és a Vidis Szakállyal mi is erősebbek leszünk. Jó kis meccs lesz már alig várom. Gyóri feleim, mindenki az Eto Parkba! Innen valaki nem tervez egy győri túrát, csatlakoznék. on.

Gabez 2009.11.07. 10:16:40

Egyik kolegám volt kedden Milanóban és hozott nekem ajándékot:

kepfeltoltes.hu/view/091107/200911061091_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Jó, mi? ;) El fogom pusztítani! Ahogy az Inter is berámol 3at a megtévedt farkasoknak, ha lesz kedve.

giacinto 2009.11.07. 10:26:52

Mou legalább 70.000 embert akar vasárnap este boldoggá tenni :)

most már tényleg itt lenne az ideje hogy a Meazzában is kapjanak egy 2 taslit a farkasok, ne mindig csak az olimpicoban álljanak a rossz oldalra :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 10:41:57

@giacinto: A bajnokság érdekében kell újra megcsavarnuznk az Inter tökét!

giacinto 2009.11.07. 11:04:56

Hiányzókkal, sérültekkel hogy álltok? Várható kezdő?

Nálunk a legerősebb kezdő futhat ki ha José is úgy akarja. pihenteni most nem kell és elvileg minden kulcsember egészséges.

calciomax 2009.11.07. 11:17:23

Szerintem nem lesz olyan sima azaz Atalanta-Juve sem...
Ha a Roma gólt kap az első húsz percben megnézhetik magukat....

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 11:34:54

Nem túl jól, bár Juan, Burdisso és talán Motta rendbe jöhet, de Doni is megsérült a Fulham ellen. a Capitano továbbra sincs és Taddei is eltiltott. Nálatok?

ericcartmen 2009.11.07. 12:22:17

@popp: Taddei nem fog hiányozni, de a 3 védő nagyon kell, mert ha Cassetti és Andreolli is kezd, akkor végünk

ericcartmen 2009.11.07. 12:24:10

@ericcartmen: Taddeit úgy értettem, hogy természetesen eltiltott, de ezzel csak erősödünk, úgyhogy nekem nem fog hiányozni. Ha nem lett volna világos :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 13:39:21

@ericcartmen: Andreollival mi bajod? Taddei-t sok Roma drukker szídja, szerintem viszont nagyon hasznos játékos. Mondjuk gyönyörű csütörtöki gólpasszán én is meglepődtem.

Matteo_B 2009.11.07. 13:45:16

Bízzunk benne hogy harcra kész lesz egy Motta,Juan ,Mexes,Riise sor hátul egy Sergioval.Talán ez a legtöbb amit ki lehet hozni a keretből.

Mr.AT 2009.11.07. 13:53:06

_benito-nak grazie, hogy már pénteken összehegesztette a beharangozót. Ki későn fekszik, aranyat lel, hehe.

Az összes olasz lap biztosra veszi, hogy a Buffon - Caceres, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Felipe Melo, Poulsen - Camoranesi, Diego, Giovinco - Trezeguet kezdővel kezdünk este.

A padon Manninger, Legrottaglie, Grygera, Molinaro, Tiago, De Ceglie és az ifi Immobile.

Eltiltva: Amauri (ez vicc, vagy inkább röhej, ismerve a múlt heti meccset)

Sérült: Del Piero, Iaquinta, Sissoko, Marchisio, Zebina, Salihamidzic

Ha Trez nem fog ki mostani szokásához híven bűngyenge napot, akár nyerhetünk is - csak cserélni ne kelljen.

ericcartmen 2009.11.07. 14:02:19

@popp: Andreolli bizonytalan nekem, pláne Mexes sincs bombaformában, kevés lenne ez a kettős az inter ellen. De Juan mindenképp hiányozna, ő a legjobb védőnk.

Taddei meg régebben tényleg hasznos volt, de az elmúlt másfél évben egyszerűen katasztrófa amit művel. Lassú, körülményes, pontatlan, és védekezése is inkább csak látszatvédekezés

gasbert 2009.11.07. 14:17:43

Leo holnapi keretébe újra visszakerült Abbiati , bár én még nem raknám kezdőbe , amióta a brazilok kezdők veretlenek vagyunk.

giacinto 2009.11.07. 14:41:28

@Mr.AT: "csak cserélni ne kelljen"

tehát nem szívesen küldenél be senkit a padról? :))

giacinto 2009.11.07. 14:43:41

hopp-hopp, Rudolfot a Fiorentina és több más olasz csapat is vinné januárban.

A liláknál akár még játszhatna is, hiszen a 4231-be több helyre berakható.

de jobb lenne egy oylan csapatba mennie, ahol fix kezdő lehetne, végre lehetne egy meghatározó magyar játékos a Serie A-ban is, Komanra egyelőre nem igen számítanak...

Mr.AT 2009.11.07. 14:49:33

@giacinto: Hát te, erről a padról ("Legrottaglie, Grygera, Molinaro, Tiago, De Ceglie és az ifi Immobile") maximum De Ceglie és az ifi srác, aki amúgy nem ügyetlen az, aki nálam kaphatna pár percet.

Bárki más 2 klasszissal gyengébb a kezdőben helyén játszónál.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 14:54:14

@ericcartmen: A legfrissebb szerint pedig nem lesz se Juan, se Burdisso. Mondjuk holnap estig még van idő.

giacinto 2009.11.07. 14:57:51

@popp: José elismerően nyilatkozott a Romáról (nem először) hogy mindig is nagyon tetszett neki a Roma, és néháény játékos :) valamint nem mutatja a tabella az igazi erőtöket stb.

Szóval ki lettetek fényezve :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 14:59:08

@giacinto: Rómában szívesen látnám. Mondjuk ez várható volt két ilyen gól után.

@Mr.AT: Ugye, hogy hiányzik az agyonszidot Marchionni?

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 15:01:03

@giacinto: Ja a Romát meg Genoát és különösen Spallettit ás Gasperinit mindig dicsérte. Azért én a meccs előtt várok egy szokásos Claudio-Jose csörtét.

giacinto 2009.11.07. 15:02:03

az egyetlen hiányzónk Cambaisso lehet, akit elővigyázatosságból hagyhat ki a kezdőből Mou. a helyén vagy Stankovic vagy Motta kezdhet.

giacinto 2009.11.07. 15:03:00

@popp: Hát igen, Ranierit különösen kedveli :))

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.07. 15:08:17

Javítsanak ki a Milan drukkerek, de úgy tudom Storari, Bonera, Jankulovski, Onyewu, Gattuso, és Di Gennaro sérült, nem is lesz a keret tagja, a Lazionál mindenki egészséges, kivéve Meghnit és Del Nerot, utóbbi komolyan hiányozhat is, viszont teljesen friss Matuzalem, Cruz, Brocchi és balszerencsés módon Baronio is, Rocchi is csak egy órát játszott, Zarate, Kolarov is csak csere volt a kupameccsen.
Tulajdonképpen nincs semmi meglepő, én csak két dologban bízom: a csodában, és abban, hogy az első forduló óta nem nyert otthon a Lazio, valamikor csak meg kell ezt törni...
Elég pesszimista vagyok, mert ez most egy egész jó formában lévő Milan, de most lesz a világ szeme a Lazion, hajrá, győzzön a jobbik!

fikike 2009.11.07. 17:41:01

@popp: ha Burdisso úgy játszik mint korábban nálunk akkor csak örülhettek ha nem léphet pályára :)
amúgy én lehet, hogy mennék Győrbe pénteken.

calcio_di_rigore 2009.11.07. 17:43:47

Nagyon szar lesz Conte ellen, de nyerni kell.
Mitico Capitano!
www.youtube.com/watch?v=2RHMg7dp6XE

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 17:49:58

@fikike: Nálunk jól játszik, tényleg. Volt egy két hibája ujgyan (melyik középhátvédnek nincs), de általában magabiztos.

giacinto 2009.11.07. 18:41:28

@popp: pedig hogy ellene voltak a róma drukkerek, mondván inter-szemét.

giacinto 2009.11.07. 18:42:26

Acquafresca igazán elkezdhetné a gólgyártást, már ma este! :)

Mass!mo 2009.11.07. 19:25:37

@giacinto: Ráér az még, Viszont Trez-mama konfettit akarok minimum kétszer:D
Poulsen megint kezd:(

madbalee 2009.11.07. 19:31:52

@giacinto: hogy értik azt hogy erre a szezonra? A 2009-es évet tekintve? :
"Italy have shot to the top of the UEFA ranking for this season, leapfrogging England and Spain"

giacinto 2009.11.07. 19:58:35

season az szezon, ezt különben sem évekre számolják.

mondjuk nem tudom ez hogy jött ki náluk, mert a MU, Chelsea, Arsenal hármas is elég jól áll, az uefa-kupás eredményeikkel viszont nem vagyok tisztában. a léyneg hogy a németeket lenyomják az olaszok az idén.

giacinto 2009.11.07. 20:01:11

@giacinto: na az euroópa ligában sem állnak jobban mint az olaszok. Tehát kb a Liverpool gyengesége miatt lehetnek előbbre az olaszok. A többi kb egyforma.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.07. 20:04:03

@giacinto: A Fulham 2 pont híján a Roma mögött a harmadik helyen van, az Everton pedig biztos előnnyel a második. Az olasz csapatok az UEFA-ban jobbak, mint az angolok és németek ezzel.

Piiii 2009.11.07. 20:21:51

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
a Bl-ben meg magasan jobbak, nem is tudom miről beszélünk most..Bayern meg sem éli a tavaszt, a Wolfsburg talán..Stuttgart valószínű kiesik.az olaszok meg mind továbbmennek, vagy legalábbis elég sanszos. bár egy páran elhullhatnak ott is. De juve,fio tuti, az inter meg milannál csoda lenne ha kiesnének

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.07. 20:31:18

@Piiii: Én nem tudom most miért kell kötözködni, beszéltem én a BL-ről? Annyit mondtam, hogy az EL-ben most, jelen pillanatban jobbak az olasz csapatok, ez ténymegállapítás, nem több. A BL-ben meg az angolok, igen, de nem erről volt szó.

Mr.AT 2009.11.07. 20:47:30

A várt felállással nyitunk.
Tekintve, hogy az Atalanta kispadján ott van egy Madonna nevű játékos, Conte-nak küldeném a meccs után a "Papa, don't preach" c. számot.

dzolutan 2009.11.07. 21:02:50

Hülye név egy csatárnak.

Mr.AT 2009.11.07. 21:08:08

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Megingathatatlan része az ificsapatnak. :-)

dzolutan 2009.11.07. 21:15:46

Bazzeg, lehet Cáceres lesz a megoldásunk jobbhátra. :O

Mr.AT 2009.11.07. 21:16:02

Bazze, pedig milyen szép beadás volt Caceres-től...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.07. 21:19:58

@Mr.AT: Kösz, gondolom akkor csak a helyzetre való tekintettel ül most a padon.

Mr.AT 2009.11.07. 21:21:54

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Persze. Alex és Iaqi ugye sérült, Amauri meg eltiltott, Trez az egyedüli csatárunk, ő fent is van a pályán.

Mr.AT 2009.11.07. 21:22:56

Na, ezt végre már meg is adják. :-) Megint Camo - két meccs, két gól. :-)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.07. 21:23:39

@Mr.AT: Igen, ezt tudom, remélem lehetőséget kap ma, ha csak 5 percre is.

dzolutan 2009.11.07. 21:24:00

Jó az öreg a háznál, de azért megint szarok vagyunk. Grossot épp szidni akartam, még várok egy picit, Giovi qrvasokat hibázik, de remélem nem kapjuk meg De Cegliét helyette.

Mr.AT 2009.11.07. 21:24:50

Milyen szép passzt adott a fiatalember a 16osra... :-) Helyesbítenék akkor, "megint Camo - két meccs, három gól." :-)

0:2, így tovább.

Mr.AT 2009.11.07. 21:27:53

@dzolutan: Gio-val nincs baj, csak csúszkál, rengeteget. Sztem nem ártana vagy stoplizást, vagy komplett cipőt cserélni, alig áll meg a vizes füvön a lábán.

dzolutan 2009.11.07. 21:33:29

Hetek óta azon gondolkodom, hogy kire hajaz Melo, de megvan:Forest Whitaker-re. Plusz a pályán Danny Trejo, padon Ashton Kutcher, Cristian Slatert meg eladtuk. :D

Piiii 2009.11.07. 21:35:41

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: jah bocs, nem a tiedre akartam reagálni, de az előtte lévő hozzászólást meg félreolvastam ahol giacinto pont azt írta, hogy az olaszok idén mindenben jobbak.félrenéztem sorry!!
:) :)

ForzaBianconero 2009.11.07. 21:37:53

Bazz Chiellini. Nagyon birom a csávót: 44. perc Juve támadás, beadás szélről, ki érkezik 8 méterre a kaputól?: hát persze hogy Giorgio. Szerintem gólkirályi címre hajt, vagy csak nagyon unatkozik hátul:)
A dán meg ma egész tűrhető(tőle ez is sok).

Mr.AT 2009.11.07. 21:56:24

Adjuk meg, amit meg kell: Guarente g*ci nagy zsugát adott, gyönyörű gólpassz volt.

Mr.AT 2009.11.07. 21:57:05

Na, fasza, Felipe Melo gólját sem adják meg.

dzolutan 2009.11.07. 21:58:14

"Adjuk meg, amit meg kell" és Caceres sem nagyon volt nyomon, mint most egy fél perce. Eddig 5 gól, 3 les.

dzolutan 2009.11.07. 21:58:44

Ezt már megadják :D

Mr.AT 2009.11.07. 21:59:23

Na miután meglőttük a harmadik (meg nem adott) lesgólunkat is, lövünk egy harmadik szabályosat is. Felipe Melo beb*szta, ahogy kell.

ForzaBianconero 2009.11.07. 21:59:23

Ez már nem az első meccs hogy 4 gólt rúgunk és kettőt adnak meg, persze les volt de attól még szar érzés) közben 3. lesgól (vicc):D
(azt csak halkan jegyzem meg hogy az internek az ilyeneket tavaly megadáták)
Na a 6. érvényes :D

értelmetlen_nevű 2009.11.07. 22:04:10

@ForzaBianconero: "(azt csak halkan jegyzem meg hogy az internek az ilyeneket tavaly megadáták)"

csak én érzem úgy, hogy nemsokára meglesz az a 250-300 hozzászólás a poszthoz?

dzolutan 2009.11.07. 22:12:24

Immobilét csak behoznám, eddig is 10 emberrel játszottunk, nagy baj nem lehetne.

Mr.AT 2009.11.07. 22:15:30

@dzolutan: Jah. Trez hozta a szokásos 3 labdaérintését az eddigi 70 perc során (+ a meg nem adott lesgólja).

henrypass 2009.11.07. 22:15:45

grosso istentelenul szar

ForzaBianconero 2009.11.07. 22:16:53

@Mr.AT: Grossora se lehetünk büszkék, elég sok gólt fogunk kapni miatta még a szezonban:(
@dzolutan: Így nem nagyon fog jönni.

henrypass 2009.11.07. 22:20:13

elegem van a grosso-de ceglie duobol.rossz nezni h mindkettonek suket a jobb laba.

dzolutan 2009.11.07. 22:20:45

Viszont van De Ceglie és Grosso baloldalon, el is morzsolok egy könnycseppet.

Mr.AT 2009.11.07. 22:22:12

Poulsen amúgy ma (főként önmagához képest) meglepően jó. A mai "gyenge láncszem" versenyünk Trez és Grosso közt dől majd el.

ForzaBianconero 2009.11.07. 22:28:52

DIEGOOOOL!!!!!!!!!!!
Nagyon kellet ez az önbizalmának.

Mr.AT 2009.11.07. 22:29:09

Trez-t lassan hazaküldeném, ahogy szegény Dombi Tibit is kib*szták anno az Eintracht edzéséről, mert zavarta a többieket. :-)

ForzaBianconero 2009.11.07. 22:30:54

Trezt is csak szidni kell 5-2:D

Mr.AT 2009.11.07. 22:31:08

Na, rúgunk egy ötödiket is. Trez biztos hazaindult, s véletlenül beleakadt a lába a labdába. :-)

dzolutan 2009.11.07. 22:31:26

Giorgo már megint elől kavart, Trez megköszönheti.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.07. 22:32:45

Ez most így fog vajon menni a Juventusnál? Egy gála, egy borzalom? Mondjuk látványosnak látványos. :)

Rino 2009.11.07. 22:42:53

jé, a juve gólokat lő. még szoknom kell az érzést

Mr.AT 2009.11.07. 22:43:13

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Borzalom nincs sok, csak mikor Tiago a pályára kerül.

A Diego-Camo-Gio hármas nagyon zsír, és egyre jobban érzi is egymást, ma még azt is elbírták, hogy Trez gyakorlatilag levegővé vált, a két helyzetét (lesgól+gól) leszámítva. Ha megnézed, rúgtunk 5 gólt, meg 3 másikat, amit les miatt nem adtak meg - jól mutatja, hogy helyzetek kialakításával nincs gond.

Ha a 2 hetes szünet alatt tényleg felépül Sissoko és Marchisio is, kicsit megnyugodhatunk, mert szükség (sérülés, eltiltás, rotáció) esetén is lesz végre normális variációs lehetőségünk. Most ez a legfőbb gyengeségünk - ha kiesik vki, csak Tiago a csere.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.07. 22:48:01

@Mr.AT: Gratulálok a maihoz, ezen nincs mit gondolkozni, szép meccs volt. Bár semmi realitása, de azért csak örülnél Tiago helyett Ledesmanak. :)

Mr.AT 2009.11.08. 00:17:44

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Személy szerint bárkinek örülnék Tiago helyett, a gond az, hogy a kutyának nem fog kelleni, pedig mi ugye 2007 nyarán 13 Mio EUR-t adtunk érte... (Azt sem értem amúgy, hogy hogy lehet az, hogy ez dupla nulla csávó játszhatott ilyen klubokban, mint a Benfica, a Chelsea meg az Olympique Lyon, hogy rólunk már ne is beszéljek...)

Ledesma korrekt kis játékos, a rotációs elv alapján feltétlen elférne a mi keretünkben is, bár ebben a 4-2-3-1 rendszerben nem látom a pontos helyét (amennyire én tudom, nem klasszikus vkp, de nem is kreatív játékmester, inkább egyfajta univerzális kp).

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 00:58:36

@Mr.AT: Igen, amolyan mindenes, labdákat szerez, indít, a rúgótechnikája is kiváló. 4-3-1-2 és 4-4-2, amiket a Lazio előszeretettel játszik, ezekben mind remekül megállta a helyét, de ha pontosan nem is lenne helye a 4-2-3-1-ben, akkor is növekedne vele a Juve variációs lehetősége, és Tiago játékánál jóval többet nyújtana. Persze ez fikció, mert ahogy tudom, fel sem merült a Juventus mint vevő Ledesma esetében.
Tiago szerintem tipikusan az a játékos, aki egy Benfica szintű csapatban kiválóan tudott játszani, és ő volt a menő, a posztjához képest jó gólstatisztikái is mutatják ezt, és többet láttak benne, mint ami van. A Chelsea sem járt vele jól, ment egy szinttel lejjebb, a Lyon is továbbpasszolta, meglepne, ha Juventus nem adna valamikor a nem olyan távoli jövőben túl rajta.

rexford 2009.11.08. 09:23:56

Tiago jó volt a Chelsea-nél az első szezonjában, végig játszott és bajnok lett (utána Essien kiszorította), és a Lyonban is jól nyomta Juninho mellett. A franciák aztán pénzt csináltak belőle, szokásukhoz híven.

szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.11.08. 09:43:48

@Mr.AT: Ledesma jó játékos, de az ő játéka nem érvényesülne a juvéban, legalábbis remélem, mert nem szeretem a 40 méteres keresztpasszokra épülő játékot.

Döcörög a Juve, érezni lehet, hogy több van bennük, de soha nincs egyszerre jó napja legalább a csapat felének. Ha mégis, akkor az van, mint a Doria ellen, ha meg nem, akkor kettőt rúg Grossóról az Atalanta.

Tegnap Grosso, Treze, Diego kifejezetten gyenge volt, melo a gólja ellenére is inkább átlagos. nyugodt szívvel Chiellinit, Camoranesit lehet dicsérni.

Cacares nem lesz rossz játékos, a beadásai már most jók, csak meg kéne tanítani védekezni, mert azt nem nagyon tud.

giacinto 2009.11.08. 13:04:14

@Nerazzurri: hát ez hatalmas. Feküdtem amikor egyszerűen fogja a haját és földre teperi. :))

Ez a csaj a férfiak közt is megállná a helyét. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.08. 13:14:10

@Nerazzurri: @giacinto: Na az ilyenekért gondolják Amerikában, ahol a Soccert női sportágnak hiszik, hogy ez egy durva játék.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 14:29:12

No hamarosan indul a délután legnagyobb meccse, testvértalálkozó biztos hogy nem lesz, mert Simone a padon sincs, de elvileg ma Pippo kezd. Az egyik oldalon Oddo és Nesta, a másik oldalon Brocchi és ha pályára lép Foggia is régi ismerősökkel találkozik, a Lazio felállásában semmi meglepő, a szokásos felállás, annyi csupán, hogy Bizzarri megsérült, úgyhogy a padon a harmadik számú kapus, Berni fog ülni. Hajrá Lazio!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 14:37:35

@Nerazzurri: Csak ha bátor vagy, itt ma a realitás a Milan győzelem, de hazai pálya, rangadó, mikor ha nem most fut egy jó eredményt a Lazio. De mondom, ilyen formában az X is jó eredmény, bátor tipp, némi esély azért mutatkozik rá. Bár mikor elvileg jó formában volt a Lazio, akkor is kikapott otthon a Juventustól.

Rino 2009.11.08. 14:56:58

erre a gyöngyszemre ma hívták fel a figyelmem:

az inter felállása, avagy a 4-3-3-3:)))

img.index.hu/imgfrm/5/1/6/3/BIG_0006695163.jpg

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 14:59:03

Át lettem vágva, Simone mégis ott van a padon, ellenben ez a felirat, hogy Zaradona, zseniális. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.08. 15:00:12

@Rino: Én tegnap találkoztam ezzel.

Mr.AT 2009.11.08. 15:08:57

@Rino: LOL, ez qrva nagy. :-)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 15:19:44

Elképesztő jó nézni Zarate játékát, nagy játékos lehet belőle.

Mr.AT 2009.11.08. 15:39:54

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Jaja, nálam Zarate, Foggia meg Kolarov az ász. Bármelyiküket szívesen látnám nálunk, s lenne is helyük a csapatban.

Mr.AT 2009.11.08. 15:41:05

Nem gyengén esik amúgy az eső.
Kár, mert jó kis meccs volt, mégha már eldőlni is látszik, sajna.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 15:47:20

@Mr.AT: Igen, a csapat két legnagyobb értéke Kolarov és Zarate, fényes jövő előtt állnak és szerencsére egyikük sem akar elmenni. Na de ilyen eredmények és szereplés mellett...
Miért van megint úgy néz ki igazam? "itt ma a realitás a Milan győzelem" "1 kicsi ponttal már elégedett lennék"
Jönni fog a szünet után Foggia és Cruz, ez tuti, és a felállás is változni fog.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 17:11:05

Gratulálok a Milan szurkolóinak, ennek a Lazionak valóban ott a helye, ahol most van, 2 pontra a kiesőzónától. Augusztus óta nem nyertek bajnokit...

Rino 2009.11.08. 17:13:33

kikapott a Samp, tehát 3.ok vagyunk, már csak egy Inter verés kéne mára. este forza Roma!

Itáliainagysándor 2009.11.08. 18:01:05

Nem szoktam ilyeneket mondani, de ma igazán nyerhetne a roma.

gasbert 2009.11.08. 18:20:54

Ma egy esetleges Inter vereséggel ismét lenne egy kis izgalom az olaszba , ami elég fura hisz november , altalába ienkor szokott eldölni nagyjából minden.
Forza Roma!!! Egy ikszre jók lehettek..

Hispan07 2009.11.08. 18:40:59

Szép volt fiúk; No para Kornél, lesz ez még jobb is (de nyáron lepasszolhatnátok Zarate komát ;)); hajrá-hajrá Roma, hajrá!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 18:59:02

@Hispan07: Gratulálok! Zarate éppen most hosszabbította meg a szerződését, nagy szerencse ez a mostani helyzetben.

Matteo_B 2009.11.08. 19:01:34

Várható kezdő estére:
Roma: J.Sergio-Motta,Mexes,Andreolli,Riise-Guberti,De Rossi,Pizarro,Perrotta-Menez,Vucinic

Inter: J.Cesar-Maicon,Lucio,Samuel,Chivu-J.Zanetti,Cambiasso,Stankovic-Sneider-Eto'o,Milito

giacinto 2009.11.08. 20:29:25

@Matteo_B: ehhez képest egy lebutitott kezdőt jelölt José, kimaradt Chivu, Cambiasso és SNEIJDER (!!) is.

nyertesek Muntari, Motta, Vieira

Matteo_B 2009.11.08. 20:31:26

asroma.hu szerint:
A hírek szerint november 22-én a Bari elleni mérkőzésen már ott lehet a pályán.

Aztán ,hogy ténylegesen mikor,azt nem lehet tudni.

giacinto 2009.11.08. 20:31:28

@Rino: na halljuk, sorold a téves bírói ítéleteket, aminek következtében 7 ponttal vezetjük a tabellát.

a milan kárára elkövetetteket nem kérem, hiszen ugyis tudom hogy mindig a milan ellen csalnak és mindig minden körülmények között ők vezetik az aktuális pont-guberálós tabellákat....

Matteo_B 2009.11.08. 20:35:03

@giacinto: Úristen,milyen rombolás lesz a középpályán...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 20:48:01

@Matteo_B: Köszi! Kíváncsi vagyok, vajon méltó csata lesz-e az elmúlt évek meccseihez képest.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.08. 20:52:08

Vieira még nem tudja milyen mezben van a saját csapata.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 20:59:59

Írni akartam már, hogy a Roma méltóbb vetélytársa az Internek, mint a Lazio volt a Milannak. Ez a vezető gól nélkül is igaz lenne. Jó kis meccs lesz ez.

ulver 2009.11.08. 21:00:42

már csak 76 percet kell valahogy kihúzni kapott gól nélkül

toerix_ (törölt) 2009.11.08. 21:03:23

nagyon nem voltam mostanság képben Róma ügyben... Donival mivan?

ulver 2009.11.08. 21:08:49

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: a Fulham ellen sérült meg csütörtökön

psychocska 2009.11.08. 21:10:15

Hát ezek hagyományosan gólgazdak kis meccsek, remélem most is így lesz. Bár lehet szüksége lesz az internek pár cserére ehhez :D

Mr.AT 2009.11.08. 21:15:35

Volt igény Vucsinics góljára. Izgi lesz így a meccs.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.08. 21:20:01

Mondjuk ezt a fanyűvő Vierát ki kellett volna állítani, ehhez képest szabit sem kaptunk.

ulver 2009.11.08. 21:20:07

kimentem két percre, mi történt De Rossival?

drdugo 2009.11.08. 21:21:47

ez a vieira se lett kisebb suttyó, mint amekkora mindig is volt. szégyen h ilyen tirpákokat futballpálya közelébe engednek.

Mr.AT 2009.11.08. 21:22:47

Lemaradtam pár percre, hova tűnt De Rossi?

ulver 2009.11.08. 21:30:31

lesz itt ma még piros lap, az csak szerencse kérdése, hogy melyik csapatból (Mexes örök esélyes, bár most az Interben is a kemény sor van benn)

drdugo 2009.11.08. 21:30:46

különben semmi értelme lejátszani a bajnokságot ha ilyeneket elnéznek az internek. még akkor is ha esetleg video alapján eltiltják ezt az őstaplót, a romának már édes mindegy lesz. legjobb játékosát vesztette el egy ilyen fontos meccsen, az ellenfél meg 11 emberrel folytathatta a játékot.

psychocska 2009.11.08. 21:32:24

Vucinic egy remek kis játékos, nagyon szimpatikus már nekem régóta. Képes zseniális dolgokat produkálni. Ez a Menez gyerek se rossz, csak kicsit ideggyenge szegény.

Mr.AT 2009.11.08. 21:33:26

Stankovic szépen visszahúzta Menezt a mezénél, Muntari meg elegánsan belerúgott egyet sarokkal, mégis Menez kapott sárgát reklamálásért, a két milánói meg semmit. Hát ez muhaha.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 21:34:00

@psychocska: Vucinic olyanfajta legény mint Berbatov, egy kicsi hiányozna hogy igazi, nagy klasszis legyen, már van a Unitedban egy ilyen. :)

touristique 2009.11.08. 21:34:36

Milito is kapott egy szépet.

dzolutan 2009.11.08. 21:35:34

@Mr.AT: nekem is ez tűnt fel. Menez-t nem hoznám ki a második félidőre: vagy összetörik, vagy besokall és törlesztés miatt megkapja a második sárgát.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.08. 21:36:30

@drdugo: Szeretem az ilyen bírókat, előbb ad sárgát reklamálésért, mint emberölésért.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.08. 21:37:47

@psychocska: Bravúr gólokban jó a Mirko, ziccer kihasználásban már nem annyira.

Matteo_B 2009.11.08. 21:43:05

Eddig eredményben tökéletes a meccs!Szervezett a Roma.De amit ezek művelnek...meg Rocchi.De Rossi meg kórházba...FANTASZTIKUS!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.08. 21:45:01

@Matteo_B: Menez is durván sántít, miközben nincs a padon középhátvéd.

Matteo_B 2009.11.08. 21:46:26

Menez helyett jöhet Babtista vagy Okaka is,de ha Mexes-szel lesz valami...Akkor marad Cassetti,vagy Tonetto.

toerix_ (törölt) 2009.11.08. 21:52:48

áááh... szép gól sajnos

Mr.AT 2009.11.08. 21:52:56

@drdugo: Teljesen egyetértek.

Mr.AT 2009.11.08. 21:54:23

Most hogy levitte a két hentest, kíváncsi vagyok, milyen lesz az Inter vkp-ja. Stankovic és Motta, nem egy átjátszhatatlan páros.

Mr.AT 2009.11.08. 21:58:02

Stankovic megint felk*rja a lendületből jövő Menezt, megint nincs lap, naná.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 21:58:25

@Anthony - awkward silence: Köszi! :)
Mourinho nem adja a hazai veretlenségét. Megjegyzem, az ilyen meccseket szokta végül behúzni az Inter.

Ipa 2009.11.08. 22:01:05

Szép volt a gólunk, de Vieira rémes volt, interesként is minden együttérzésem DeRossinak, remélem nem komoly a baj.

Mr.AT 2009.11.08. 22:02:03

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Kérdés, 9 emberrel is behúzná-e, ahol minden normális bírónál tartanánk most. (Vieira piros, Muntari 2. sárga)

Mr.AT 2009.11.08. 22:03:41

Hát b*zmeg ez kész. Megint visszahúzzák tök nyíltan a mezénél Perrottát, megint nincs semmi.

ulver 2009.11.08. 22:06:51

hát úgy néz ki, ez ugyanolyan lesz mint a Milan ellen, bár a kamutizi még hiányzik...
Faty nem túl jó, hogy finoman fogalmazzak,

Jééé, közben Stankovics mégiscsak sárgát kapott. Bizos elnézte Rocchi

psychocska 2009.11.08. 22:07:09

Bazzzz ez szép volt.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 22:09:42

@Mr.AT: Igen, az lett volna a helyes döntés mindkét esetben, de a tényleges helyzet az, hogy mindketten a pályán maradhattak. Ettől eltekintve mondtam, hogy az ilyeneket szokta behúzni az Inter.
Balotelli pedig szokásához híven undorító.

ulver 2009.11.08. 22:09:50

lassan a komplett Inter mehet a köcsögválogatottba, már a labdát se hajlandók kirúgni, ez nem igaz.

psychocska 2009.11.08. 22:10:09

Fú de fogom én utálni ezt a Balotellit pénteken...

Mr.AT 2009.11.08. 22:10:14

Igazi válogatott férgek gyülekezete ez az Inter. Véletlenül lefújnánk őket rovarirtóval, kipusztulna a fél csapat.

Rino 2009.11.08. 22:11:10

ezt a balotelli gyereket ki a jó ég bassza már pofán egyszer??
szégyent hoz az olasz focira

toerix_ (törölt) 2009.11.08. 22:12:09

ha vucinic téleg megsérült én egy évig nem veszek pirelli téli gumikat (nincs autóm se)

Mr.AT 2009.11.08. 22:12:51

@toerix_: Épp most vitték le, már a második sérülést köszönhetitek kék-fekete barátainknak.

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2009.11.08. 22:13:10

nem vitás hogy balotelli egy moslék féreg.

toerix_ (törölt) 2009.11.08. 22:14:19

@Mr.AT: láttam, de nem tudni mennyire komoly..
ez szép volt most

Ipa 2009.11.08. 22:14:20

@Mr.AT: Kéretik a másik csapatát nem ócsárolni, nálatok is bőven vannak favágók. Tény, hogy rondán játszunk, de egyrészt ez nem mindig van így, másrészt mindenki a maga háza táján söpörjön.

psychocska 2009.11.08. 22:14:25

OKAKA győztes gólt vizionálok!

de niro 2009.11.08. 22:15:59

Rá fog fázni ez az undorító kis patkány, előbb nem rúgta ki a labdát, amikor Vucsinics megsérült, utána jól belerúgott valakibe.

Ilyet nem kívántam még egy sportolónak sem, de ez megérdemelné, hogy megsérüljön és akkor valaki más ne álljon meg, hogy ápolni lehessen.

Valóban az olasz foci szégyene.

toerix_ (törölt) 2009.11.08. 22:16:16

@psychocska: ha bejön kapsz egy akármilyen sört :D

ulver 2009.11.08. 22:16:28

Most épp 20-9 a szabálytalanságok aránya. Az Inter hazai pályán. Igazi bajnokcsapat...
Mellesleg rég játszottunk ilyen jól, és még viszonylag higgadtak is vagyunk. Egyelőre...

Mr.AT 2009.11.08. 22:17:58

@Ipa: Mea culpa, nekem gyomorforgató ez az alattomos, sunyi produkció, az otthagyott lábakkal meg a bíró háta mögötti könyöklésekkel. Nem az a baj, hogy rondán játszotok, hanem az, hogy a következmények nélkül. Normális esetben az imént kaptátok volna a 10. sárgát mindezért, itt meg mki szende szűzként félre néz.

de niro 2009.11.08. 22:20:32

A calciopolival tönkretették a Juvét és a Milánt, ezt a két fantasztikus olasz csapatot, ezt meglovagolva lehet 150-szeres bajnok az Inter, de ez a mérhetetlen arrogancia, agresszivitás az örökös vesztes kisebbségi komplexumából fakad, hiszen az Inter is tudja, hogy nem maguknak köszönhetik a rengeteg Scudettot, és hogy normál körülmények között csak harmadikok lehettek az igazi nagycsapatok mögött.

de niro 2009.11.08. 22:21:35

Ennek tényleg mindent szabad? Elhányom magam.

Mr.AT 2009.11.08. 22:21:36

Balotelli hátulról, lábra, ahogy kell. Lap megint keine. Ez így vicc, de tényleg.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 22:21:43

Ezek az arckifejezések, fintorok Balotellitől, nem tudom mi lehet a baj ezzel az emberrel, nem lesz így hosszú karrierje.

Mourinho már nem a király 2009.11.08. 22:22:01

Hát ilyent tényleg nem minden nap látni amit az Inter lerendez ma. Meg kéne nézni a faultok számát.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 22:22:35

@de niro: Azért ez nem pont így van, de az tény, hogy jól jött az Inter újkori fénykorához a botrány-

ulver 2009.11.08. 22:22:38

Pizzarro bezzeg egyből kapja a sárgát

Mr.AT 2009.11.08. 22:22:49

Pizarro taktikai faultja félpályánál bezzeg rögtön lap. Hát b*zmeg ez vicc, muhahahaha... :-))))

de niro 2009.11.08. 22:30:41

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Valaki - szó szerint - ketté fogja törni a pályáját. Nem sok mindenkinek fog hiányozni, ilyen gusztustalan férget én még nem láttam focipályán.

de niro 2009.11.08. 22:32:16

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Lehet nemzetközi téren bizonyítani, hogy rászolgáltak. A Juve és a Milan mindig megtette.

Mr.AT 2009.11.08. 22:33:41

Ez az Okaka gyerek kifejezetten jó. Nem is értem miért nem játszik többet. Gyors, jól fedezi a labdát, robbanékony, stb.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 22:34:04

@de niro: Én is ezt vizionálom. Pedig elképesztő tehetséges, de ilyen hozzáállással nem lesz belőle az, aki lehetne.

Mr.AT 2009.11.08. 22:35:27

Stankovic a jelek szerint akkor kap sárgát, ha a Mikulás hoz neki. Előbb Pizarro egy teljesen ugyanilyen faultért kapott lapot.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 22:37:11

@de niro: Én is ezt vizionálom. Pedig kár érte, mert elképesztőn tehetséges, de ilyen hozzáállással nem fogja azt a karriert befutni, amire hivatott.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 22:38:37

@Mr.AT: Már kapott egyet, nyilván nem akarta kiállítani.
Szép teljesítmény volt a Romatól, hogy két legjobbja nélkül is hozott egy pontot, de az Inter ezzel együtt elég pocsékul játszott.

ulver 2009.11.08. 22:42:47

Az Inter nem rossz csapat, a Romatól nem rossz az idegenbeli pont, de nem okoz eufóriát, hogy megint két kulcsember kidőlt (De Rossi, Vucsi), ráadásul mindkettőt következmények nélkül rúgták/könyökölték le. Csak a lefújt szabálytalanságok 26-12 az Internek(plusz volt még kettő ezen kívül biztosan). Ha az Inter ezt a BL-ben is így tervezi, gondjaik lesznek, mondjuk a Barca ellen, mert 8-an fogják befejezni.

Na mindegy, ez mindig ugyanaz a nóta. A lényeg, 6 pontnyira van a negyedik hely.

Rino 2009.11.08. 22:44:56

Grazie Roma!

ja és éljen 4-3-3-3

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.08. 22:47:08

Mourinho ügyesen lecserélte a két fő ganéjt Muntarit és Vieirát. A második félidőben viszont Thiago Motta és Sztankivics szolgált rá egy-egy poirosra. Véráldozatokkal (DDR, Mirko) hoztunk egy pontot. Még szerencse, hogy két hét szünet jön lehet kúrálni a sebeket.

giacinto 2009.11.08. 22:47:15

Ti nagyon betegek vagytok az egyszer bztos! :))

eszméletlen szeméthegy gyűlt itt pár perc alatt össze, gratulálok a sok hozzáértő kommenthez.

nagyon fájhat hogy ennyire vezetünk, na mindegy.

Vieira piroslap? mivan? ilyen könyöklés minden meccsen van vagy 20.

psychocska 2009.11.08. 22:48:50

@giacinto:
Otthon majdnem 30szabálytalanság?
Na az szeméthegy...

BruceWayne 2009.11.08. 22:49:08

bassza meg hogy miért kell Motta-Muntari-Vieira hármassal kezdeni....... kb 20 perc után fix volt hogy a helyükre jön Sneijder-Balotelli-Cambiasso, mi a faszér nem lehet velük kezdeni????

amúgy "gyönyörű" meccs volt, első félidőbe többet állt a játék mint amennyit ment.

ulver 2009.11.08. 22:49:57

@giacinto: neked tetszett a mai Inter?

drdugo 2009.11.08. 22:52:35

balotellinek is járna már egy kis agyonrúgás (nagyon ritkán kivánok ilyet bárkinek is), hátha akkor észbekap hogy hol is van a helye. nem tudom mit babusgatják a birok is, meg az olasz sajto is. egy igazi veleszületett aljas féreg és még csak nem is olyan irdatlan nagy tehetség. persze őt se verbálisan se fizikálisan nem lehet bántani, hisz az már rasszizmus, pedig ha albínó lenne ugyanúgy rühellené minden jóérzésú futballszurkoló. pedig etooval és sneijderrel most már egész szimpatikus brigád lehetne az inter, dehát ilyen balotelli, vieira, muntári féle alakok igencsak lerontják az összképet.

giacinto 2009.11.08. 22:53:14

@ulver: meglátva akezdőt, már tudtam hogy itt gondok lehetnek. a félidei cseréket gyönyörűen vizionáltam és fel is pörgettük a játékot de az utolsó passzok nagyon pontatlanok voltak.

összességben, ezt a rómát gólokkal kellett volna verni, de inkább itt bukjunk pontokat, mint Kijevben.

freiwald 2009.11.08. 22:54:17

Gratula a Romanak és szurkolóinak! Nagyon megérdemelték a pontot. Állták a sarat a sok favágó közötttt, sőt mondhatni igazi nagy helyzeteik is inkább nekik voltak, csak éppen rendre elpuskázták őket. Kár érte, de azért Grazie Roma!
@popp: Ma asszem jól alszol. Bár ez a sérültlista eléggé aggasztó... :o(
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Kössz a gratulációt és ne csüggedj felfele is vezet út.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.08. 22:56:20

@giacinto: Szerinted nem játszott alattomosan az Inter, mert szerintem nagyon.

freiwald 2009.11.08. 22:58:19

@giacinto: A könyöklésért sárga jár. A mezhúzásért nemkülönben. A sportág hibája, hogy nem ismer következetességet, mert akkor pár meccsből amolyan Olasz-magyar U20-as alakulna. Ettől függetlenül legalább megtanulnák páran, hogy szabályos eszköökkel is el lehet venni azt a kurva lasztit a másiktól. Vagy te nem láttad a sűrű rengetegben azt a sok favágót?

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.08. 22:58:30

@freiwald: szerencse, hogy két hét van következő meccsig, addig talán fölépülnek páran. Most már zsinórban kell hozni ameccset a derbyig és egy ottani, mert egy ottani győzelem után mindig megindulunk,

Matteo_B 2009.11.08. 23:02:48

3 pontot el lehetett volna hozni véleményem szerint.
Felháborító hogy ennyi szabálytalankodást meg lehet úszni lap nélkül,de hát ugye 4-3-3-3...
Innen pedig előre a tabellán!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 23:02:54

@popp: Milyen kár ugye neked, hogy december 6.-án nem fog nyerni a Roma. :)

@freiwald: Köszönöm, a Milan megérdemelte a győzelmet, a Lazio meg azt a helyet, ahol most áll.

Matteo_B 2009.11.08. 23:04:51

@Matteo_B: pontosítás:piros lap nélkül

Matteo_B 2009.11.08. 23:07:18

@popp: Az egyértelmű hogy innen tavaszig be kell húzni a meccseket(6-án is)akármilyen csapattal is ;)

BruceWayne 2009.11.08. 23:08:45

azért látom a 7 pont (ami már csak 5) sok emberből kihozta a parasztot

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.08. 23:23:05

@Nerazzurri: A parasztot az Inter néhány játékosából hozta ki, az ő teljesítményükre reagáltunk csak. Már az elején megfékezhette volna őket a spori néhány sárgával, de nem tette meg. Utána meg látták, hogy úgy se kepnak lapot, így rúgdosódtak serényen.

giacinto 2009.11.08. 23:25:43

@popp: Az milyen volt amikor Andreolli utolsó emberként (!) belelépett Milito gyomrába, az is mehetett tovább....

BruceWayne 2009.11.08. 23:33:48

@popp: gondolhatod hogy nem rád értettem.... na de mindegy, tényleg indokolatlanul kemény volt a játék főleg vagy 2 játékos részéről, mehetett volna több lap, nem állta bíró a helyzet magaslatán, na de itt szokás szerint minden a 20-szorosára lett felfújva, 3-4 durva belépő már a calciopolit is megidézi néhány frusztráltabb egyénnél....

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.08. 23:36:33

@giacinto: Öt hasonlót tudok mondani Inter részről. Amúgy rosszul emlékszel nem mehetett tovább, mert les volt.

BruceWayne 2009.11.09. 00:01:09

„Balotelli teljesítménye egészen szörnyű volt, nagy nulla. Nem mozgott, nem dolgozott, nem segített a többieknek. Nem tudok mit tenni vele, én mindent megpróbáltam, kedves és agresszív megközelítést is. Most már neki kell reagálnia. Fejlődik, de egy ekkora tehetségnek már előrébb kellene tartania" - mondta Mourinho.

:)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 00:10:00

@Nerazzurri: Most meg egy újabb fogást próbál Jose a büszkeségére próbál hatni, azzal hogy a médiáben pocskondiázza. Zanetti is nyilatkozta pár hete, hogy beszélni fog vele, mert ez így nem megy. Nem tudnak hatni rá. Sajnálom, mert tényleg tehetséges a gyerek.

BruceWayne 2009.11.09. 00:14:23

pedig ma még Mexes provokálását se vette fel, mondjuk játékba tényleg nem sokat nyújtott

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 00:35:48

Változtatni kell tényleg, mert akármekkora tehetség is, ezt meg fogja unni Mourinho. Egyszerűen gyomorforgató ez az ember.

Piiii 2009.11.09. 02:33:14

@giacinto: értem.akkor nem akarlak megbánatni, de úgy látom, minden meccsen a 22 játékosból 20nak eltörik az arccsontja mint ahogy DDR-nek. kicsit gondolkozz már el..

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.11.09. 07:27:52

Eto'o gólja után bealudtam, szóval nem tudom értékelni Balotelli teljesítményét, de annyi szidalmat kap, hogy két dolgot megemlítenék, ami szimpatikus benne. persze kevesebbet látom, mint az olaszosok, de:

- nem láttam még reklamálni
- ha talpon lehet maradni (amikor ellene szabálytalankodnak), akkor ő talpon marad, nem fetreng

mindkettő olyan tulajdonság, amit nagyon tudok értékelni egy olasz játékosnál.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.09. 07:33:52

Hát jobb is hogy kikapcsoltam a gépet, és inkább úgy néztem a meccset. Jól játszott a Roma, a fele taktika a labda picsán rúgása hogy minél mélyebbre szálljon az Inter térfélre a labda, a másik fele az élethű esésre ment, hogy a bíró félbeszakítsa a játékot. Plusz 1-2 ember meg volt bízva hangulatkeltéssel, plusz hátha sikerül kiállíttatni valakit az Interből. Ha csak fele úgy hajtanak mint Kijevben, plusz balotellinek van kedve játszani egy 8ast gurítunk ennek a romanak.

freiwald 2009.11.09. 08:33:15

@Nerazzurri: Ha jól emlékszem ő legyintgetett Mexes felé. Az valamit magyarázott neki(nyilvána babusgatás mellett volt némi zrika is), erre gyorsan jött Maicon, hogy "Engedd el a nyakát Jean-Philipe, mert ebben a csokiban van mogyoró!"
Sajnos gyakorta előbúj belőle a másik énje és olyankor szemmel láthatóan nem tudja: "Most akkor én lenni Balotelli vagy Baromtelli?"
Lehet José is azt kiabálta neki "Piano-Piano Mario!" Ő meg azt értette "Piano-Piano Már jó!" Hát nem jó... (egyébiránt tényleg überfasza zsugás lehetne, csak nehéz feledni azt a hatalmas arcát, ami se oldalazva, se másként nem fér be az ajtón). Lehet egy olajtankerre felférne. Moratti egyébként is abban utazik. :)

freiwald 2009.11.09. 08:45:51

@Great Cornholio: de niro mondandója túlzó. Nem tették tönkre a Milant. Fura is lenne ezt elmondani egy Berlusconi fémjelezte Milanról, bár ez most más tészta. Ami tény, hogy mondvacsinált okokkal meszelték el őket, ami jogállamban azért fura, mert, ha még te is vagy a gengszter, addig megillett az ártatlanság fogalma, ameddig nincsen bizonyíték ellened.Ilyen alapon az Intert is elmeszelhették volna, de törvényszerű, hogy ha a társaság nagyobbik fele bilibe borul, van az a szar, aki fenn marad a húgy tetején....:) (tessék humorral venni) Perdöntő bizonyíték a Milan esetében nem nagyon volt. Ami fontosabb, hogy az Inter utólsó 4 bajnoki címéből gyakorlatilag kettőt a zöld asztalnál nyert. Nos ez nem von le sokat az érdemeiből, de annyi szent, nem is volt hozzá sok közük. A többi elvitathatatlan. Csak éppen kezeljük helyén a dolgokat, a foci ugyanis minden országban sáros egy kicsit, akár a politika. Mi mégis elmegyünk szavazni.

ericcartmen 2009.11.09. 08:57:25

@Great Cornholio: te szerintem másik meccset nézhettél

giacinto 2009.11.09. 08:59:35

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: minek nézel Inter-meccseket akkor? itt hőzöngtök hogy fúj de undoritó meg gyomorforgató meg stb. akkor egyszerű a teendő. nem kell nézni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 09:04:28

@giacinto: Én megértem hogy Inter szurkoló vagy, de ha kicsit is objektíven nézed, beláthatod hogy nagyon nincs rendben Balotelli viselkedése. Azért, mert nekik szorítasz, azért még élhetsz kritikával. Éppen azért szomorú a hozzáállása, mert akkora tehetség.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 09:06:41

@Great Cornholio: Ezt te sem gondolod komolyan, én elég kevés műesést láttam a Romától, ellenben az Internél legalább 2 piros lap lett volna, másrészt mi akadályozta őket akkor hogy ne lőjjenek 8 gólt? Nem volt jó tegnap az Inter, a Roma pedig 2 legjobbja nélkül is helytállt.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.09. 09:06:42

@ericcartmen: Hát az első perctől kezdve kontrára játszottak, ha lehet annak nevezni, az első 10 percben gondoltam, hogy itt lehet valami izgalom, de találtatok egy gólt, és ahogy a vérmesebb Barca szurkolók mondanák, megöltétek a focit. A Roman látszott, h v nem akar v nem tud többet. nem fogom eldönteni, h melyik. okakanak volt egy megmozdulása a gól után de nem emlékszem h egy picit is izgultam volna akármelyik Roma helyzetnél. Persze ez nem von le semmit a mieink töketlenkedéséből. Ugyanilyen szarok voltunk Livornoban, de a Roma annál azért rutinosabb, h kikapjon.

giacinto 2009.11.09. 09:09:27

egyébként a tegnapiban mi volt ANNYIRA gyomorforgató? hogy egyszer megrúgta Mottát? na és, előfordul. rálegyintett Mexesre? jól tette.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.09. 09:13:44

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Azért nem lőttünk mert szarul nyomtuk, meg 1-2 játékosnak nem volt kedve játszani. Gondolom egyeseknél az piros ha 2 játékos felugrik és mindettő könyököl, csak az egyik magasabb 30 centivel ezért az ő könyöke a másik fején míg a kisebb az előző veséjén landol. persze a magasabb kapjon pirosat (Vieira vs ddr) Ugyan már. Mivel utaltam, hogy a Roma gyönyörűen véfdekezett 10 emberrel, és ha náluk volt a labda se nagyon akartak semmit ezért volt sok szabálytalanság az Inter részéről elismerem, de a Roma játékosok se simán estek össze, hanem mintha cirkuszban lennének. melleselg ha már piros, nálam se menez se Mexes sem biztos hogy végigmegy.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 09:17:22

@Great Cornholio: Legyen, de az azért sokat elárul, ha a hazai, elvileg jóval erősebb csapat majd kétszer annyit szabálytalankodik.

@giacinto: Biztos én is úgy vagyok már vele a tapasztalatok okán, hogy elég csak meglátni egy-egy fintorát, mimikáját, és előjön minden rossz emlék. De tényleg őszintén, szerinted úgy un bloc minden rendben van a viselkedésével?

nalazo 2009.11.09. 09:21:14

Úgy tűnik, már hagyomány, hogy az Internek inkább csak Rómában megy a Roma ellen. Tegnap az elvárhatónál jóval gyatrább játékot produkáltunk, amellet, hogy az ellenfél kifejezetten jól és élvezhetően játszott.
Ami a szabálytalanságokat illeti, valóban rengeteget szabálytalankodtunk, sokszor sunyin, de a nagy része taktikai volt, amiért - bármennyire is szeretnék itt egyesek - nem jár azonnal sárga lap. Vieirát magam is leküldtem volna, Menezzel együtt, akinek a visszakönyökléséről a hozzászólók szelektív módon elfelejtettek megemlékezni, pedig még vissza is játszották.
A kommentelőknek zömében igazuk volt az Inter kritizálásában még akkor is, ha az néhány esetben valamiféle zsigeri pulykaméreggel párosult is.

U.I.: Arra emlékszik valaki, amikor Menezt állítólag felrúgták, és ordítva hintázott a földön a lábát fogva? Amikor a bíró nem fújt semmit egy pillanat alatt felpattant és gyógyultan rohant utána.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 09:24:17

@nalazo: Ez igaz, de mikor Muntari a játékvezető háta mögött csak úgy sarokkal megrúgta Menezt, majd az ezt okkal kérte számon a bírón, akkor reklamálásért kapott sárgát. Ez sem volt éppen szép.

freiwald 2009.11.09. 09:30:08

@Great Cornholio: A megoldás, ne könyököljön és nem kap pirosat. Ez a teóriád habár értem a célzást kissé suta, mert ha mindkét oldal könyököl, akkor mindkét oldalnak kijár a sárga, de azért van különbség aa letépem a fejed és az oldalba könyököllek között, mert ma már szinte borítékolt, hogy egy játékos úgy vesz lendületet, hogy a kezeivel rásegít (nem amiatt, hogy szabálytalankodjék) Te nyilván nem észlelted a cseréket a Roma oldalán...Szóval a foci nem pankráció. A találtak egy gólt kifejezés, nem nagyon vesz vissza a gól értékéből. Egy szép fejes volt. Ezt nevezik helyzetkihasználásnak. Kontrára játszani ugyancsak nem tilos. Mindemelett a Roma rúghatott volna még vagy kettőt, de elbaltázta. Tegnap ők voltak azok akik az élvezhetőbb focit tolták. Az Inter akart, de a hazai pálya ellenére, nem sokat csinált a favágáson kívül (gondolok itt arra, hogy x esetben csak a baba fordult meg az agyakban a labda nem nagyon érdekelte őket), magyarán a vendégeknek volt több nagyobb helyzete. Az x valahol igazságos, mert a focit gólra játszák.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 09:54:32

@Great Cornholio: Mégis mit játszott volna a kulcsjátékosait nélkülüző Roma a listavezető ellen idegenben, vezetésnél? Így is volt egy-két pofás támadás. Azért nem volt több, mert az Inter is vágta, hogy kontrára megyünk, ezért az induló rómaiakat egyből faultolták, sokszor durván. Ebben Sztankovics járt az élen, aki egy normális bírónál nem játsza végig a meccset. A viccses az, hogy még pofáznia is volt egy-egy szabálytalansága után.

Ezzel a ha úgy, mint Kijevben, akkor rúgunk egy nyolcast dumával meg ne röhögtesd ki magad, mert nem sok helyzetetek volt, nem tobb, mint a Romának. Ráadásul a Roma két legjobbja nélkül is jobb csapat, mint a Dinamo.

1-1 után meg följebb is jöttünk és csak rövid időszakokra tudtatok beszorítani minket, folyamatos nyomásról meg egyáltalán nem beszélhetünk, sőt olyan is előfordult, hogy percekig a ti térfeleteken pattogott a labda.

egy-egy után meg a Roma is följebb jött, és 2-3 percekrew szorult be a második félidő egyes szakaszaiban, egyáltalán nem volt folyamatos a nyomás.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 10:02:13

@popp: Mindennel egyet is értek, kivéve abban, hogy a Roma két legjobbja nélkül nem jobb csapat mint a Kijev, talán két legjobbjával sem. Mármint 1-1 meccsen biztos vagyok benne hogy el tudná kapni a Kijev a Romát, gondolj csak a Kolozsvár elleni meccsekre. De mondjuk ez is most lényegtelen.

giacinto 2009.11.09. 10:04:25

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

"elég csak meglátni egy-egy fintorát, mimikáját, és előjön minden rossz emlék. De tényleg őszintén, szerinted úgy un bloc minden rendben van a viselkedésével?"

na ezzel van a baj. hogy már egy fintorgásra is ugratok, pedig ezzel aztán nincs semmi gond, nem öl meg senkit egy nézéssel.

A viselkedésével egyáltalán nincs minden rendben ez tényleg igaz. de ő ilyen, miért kell minden egyes (nekünk éppen nem tetsző grimasz, szempillantás stb.) után gusztustalannak és gyomorforgatónak titulálni. ő ilyen.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 10:32:54

@giacinto: Aza természetes alapállás, hogy Estinek ez szemet szúr, neked meg mint Inter szurkolónak nem.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 10:38:37

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:Nem véletlenül mondtam ezt. Két éve egy Bl-csoportban voltunk a Kijevvel itthon 2-1-re nyertünk, Totti gólt is lőtt. Kijevben viszont Totti nélkül nyertünk 4-1-re egy sorsdöntő ki-ki meccsen, ahol Vucsinics hármat vágott.

A Kolozsvár elleni hazaira durván tartalékosan álltunk ki, nem véletlen, hogy legjobb csapatunkkal a kinti meccset simán hoztuk. Jelzem azt a Bordeux-t vertük tavaly oda-vissza amelyik most szárnyal. A Bl-ben kifejezetten jól ment nekünk a Spalletti-éra alatt.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 11:01:41

@popp: Ebben igazad van, de két éve jóval jobb formában volt a Roma, én a mostani Kijev és mostani Roma erősségét mondtam, persze hipotetikus különbségtétel ez, inkább szubjektív mint objektív, meglehet hogy igazad van.

@giacinto: Jó, nyilván Inter szurkolóként másként látod, arra kívántam csak rávilágítani, hogy ilyen viselkedéssel csak megnehezíti a saját dolgát mind a pályán, mint a saját csapatában, lásd Mourinho és Zanetti nyilatkozata, nyilván elég kezelhetetlen a helyzet, ha már a sajtónak beszéltek erről.

Pályaelhagyó autóversenyző 2009.11.09. 11:30:50

amiota par eve jobban ramennek a birok a konyokles utani pirosra, mindenki azt probalja eljatszani, hogy ot marpedig eppen halalosan orrbacsaptak, es ha a foldon fetrengve nem tartana az orrat, akkor bizony leesne. raadasul olaszfoldon ugye nemzeti hagyomany a szimulalas...

a tegnapi meccs nem volt kulonosebben durva, pedig volt a palyan nehany idegbeteg vieiratol mexesig.

szerintem a jelenlegi inter eredmenyessegenek legfontosabb eleme elsosorban balotelli, az esetek 80%-ban teljesen mashogy jatszunk, ha o bent van a palyan. csak tegnap a taplosaga mellett a teljesitmenye is visszafogott volt.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 11:40:04

@Pályaelhagyó autóversenyző: De Rossi olyan ügyesen és odaadóan szimulálta a könyöklést, hogy el is törte a saját arccsontját...De komolyan, nem is az a lényeg hogy durva meccs vagy sem, hanem hogy a biztosan vezető, címvédő, jóval erősebb Inter hazai pályán majdnem kétszer annyit szabálytalankodik mint az ellenfele?
Balotelli meg tényleg az egyik legfontosabb játékos, de amit fentebb is írtam, komoly problémák lehetnek vele ha az edző és a csapatkapitány is a sajtónak is mondja már.

Mr.AT 2009.11.09. 11:46:44

Nem lesz spanyolviasz-szerűen új amit mondani fogok, de az egyetlen szerethető védekező középpályása az Internek szerintem Cambiasso. Hihetetlenül tisztán és jól játszik, pontosan érkezik, nem hagyja ott a lábát, s emellett szinte hiba nélkül megoldja a feladatait.

A két alternatívája, Muntari és Vieira egyrészt maximum 60%át tudja annak, amit ő (Vieirá-ra ez most jelen időben igaz, fénykorában nem volt rosszabb), másrészt (alighanem technikai és sebességbeli lemaradásuk folytán is) sokkal durvább és nem ritkán alattomosabb, amit nyújtanak.

Stankovic-csal meg az a baj, hogy szerb, s mint az ő focistáik túlnyomó része, hihetetlenül indulatos, rátarti és agresszív, az a tipikus "beszóótáá', köcsög?" attitűdű arc. Pontosan ilyen volt nálunk anno Jugovic, vagy pl. a Lazioban Mihajlovic, ez nem eseti jelenség - mellette pedig azért érvként szól, hogy ő legalább jó, hajtós játékos, fut, küzd, szerel, lő, nem is rosszul.
Az viszont tény, hogy ha a fent méltatott kettőssel (Muntari&Vieira) egyszerre vannak fent, külső szemlélőnek (pláne ellendrukkernek, including myself) elég visszataszító látni azt a hentelést, amit képesek művelni.

Ami a játék minőségét illeti, napnál is tisztább, hogy mit jelent Sneijder és Cambiasso az Internek. Ha ők nincsenek fent, a labdák fele sem jut el előre. Hentesék megölni simán megölik a játékot, különösen ezzel a védősorral megtámogatva, de a kombinatív játéknak ezzel egyben be is fellegzett.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 11:52:21

@Pályaelhagyó autóversenyző: Azértvicces, hogy pont most osztod ezt, mikor De Rossinak arccsontja törött. Amúgy ha De Rossi fetrengeni kezd, ott lehet tudni, hogy nagy a baj, mert egy átlagos összefejelést kihord lábon.

zsakfos 2009.11.09. 12:06:39

@Pályaelhagyó autóversenyző:
Az idei meccseket látva sztem meg inkább Sneijder a kulcs.
Ezt a meccset tegnap az Internek Mourinho baszta el.
Világosan látszott, hogy a holland és Cambiasso nélkül ez a kp. nem tud igazán előre játszani. Nem tudom mennyi volt köze hozzá, hogy sérülésből épültek fel,de hiba volt nélkülük kezdeni.
A másik, nem tudom minek vették meg Mancinit és Quaresmát ha nem játszatják őket.
Sokoldalúbb lenne az Inter játéka ha őket is használnák. A félidő után behozta a portugál Balotellit és 3 középcsatárral támadtak. Etooval és a fiatal olasszal a szélen. Láthatóan nagyon idegenül mozogtak mindketten az oldalvonal mellett. A kameruninak 10ből 8passza rossz volt, beadni nem tud, mondjuk nem is ezért tartották soha. Balotelli meg hát no comment annyira rossz volt. Ráadásul mindketten igyekeztek behúzódni, amivel csak tömörítették a Roma védelmét. Egy igazi szélsővel szerintem többre mentek volna.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.09. 12:07:39

@popp: Azt a 8as dumát azért írtam, mert kijevben tudtak hajtani és akartak is, itt meg fosok voltunk sok tekintetben, és ez nem csupán a Roma hanem saját magunk érdeme is.
@freiwald: A példa nem feltétlen suta mert ha ddr magasabb mint vieira és ő találja el Vieira fejét akkor is itt hadonászna mindenki hogy pirosat ddr-nek?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.09. 12:08:42

Amúgy meg a szándékos könyöklésért jár piros. Ez meg nem volt az, amúgy meg ugrott már fel valaki kézi lendület segítség nélkül és azzal. Akkor tudja mi a különbség.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 12:11:47

@Great Cornholio: Pedig nem mindegy ki az ellenfél. Iyen erővel mondhatnám, hogy Tottival és De Rossival gólokkal nyertünk volna, csak semmi értelme. Mindenesetre, ha Sztankovics mindazt megengedi magának Kijevben is, mint tegnap, az első félidőt nem játsza végig. Menez az első reklamálásért sárgát kapott, míg ő faultjai mellé még folyamatosan ugázott is.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.09. 12:12:38

@zsakfos : Sneijder is szar volt tegnap, hátrafut a kapusig labdával, cselezni nem cselez vele előre passzolni csak szélre passzol. tegnap nem volt kiugratás ill. egy vak is útját állta volna. Tökéletesen látszik, hogy nem tudnak mit csinálni letámadás esetén, ezért fogunk egy orbitálisat szopni barcelonaban, ha nem a 0-0t célozzuk meg focigyilkos taktikával.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.09. 12:14:12

@popp: De kijevben Balotelli is akart, olyan szélső beadások záporoztak hogy ihaj. It meg 2-t ha be tudtak adni, mert v nem tudták kipaszolni szélre v nem indult senki a labdáért. Azért max 50% a romanak a jó védekezésért.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 12:23:36

@Great Cornholio: Nem lehet, hogy a Roma jobban levédekezte őket. Szerintem a két szélső hátvédünk, Riise és Motta a mezőny legjobbjai között voltak.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.11.09. 12:45:18

pedig mit ekézték itt szegény Riisé-t a fanok korábban...

ericcartmen 2009.11.09. 12:46:47

@Great Cornholio: Azért ez a "ha mindenki hajt egy 8ast simán lövünk" duma eléggé az én apukám erősebb szindróma, hagyjuk ezeket az óvodás érveket.
Nem játszott jobban tegnap az inter, viszont sokkal durvább volt.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 12:53:18

@anonim222 [semleges néző]: Ez jogos. Élen jártam ebben, de szarul is játszott tavaly ősszel. Tavasz óta az egyik legjobbunk és ezt sem mulasztom el hangsúlyozbi.

Piiii 2009.11.09. 12:55:17

@popp: hát persze, hogy nem lehet....itt csak az inter lehet szar, a roma semmiképp se jó...

Piiii 2009.11.09. 12:57:45

@Great Cornholio: amúgy meg az elképesztő, hogy tudsz ennyire elfogult lenni saját csapatoddal.még a végén DDR a hibás, hogy nem nőtt magasabbra mert akkor nem csapták volna arcon és nem törik el a csontja..

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.11.09. 13:02:50

@popp: csak arra akartam a dolgot kihegyezni, hogy csapatsportban nehéz egyszemélyi felelőst találni :) a rossz eredményekért, pláne, ha sorozatban jönnek, bár egyedi esetek azért akadnak...

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 13:18:14

@Mr.AT: Tényleg, Marco Motta játéka hogy tetszett?

Mr.AT 2009.11.09. 13:57:11

@popp: Nem figyeltem különösebben a srácot, nagy egyéni hibára nem emlékszem tőle. Az viszont feltűnt, hogy a beadásai elég gyengék, gyakorlatilag nem volt pontos ívelése középre. Nekünk meg ugye ez az egyik gyengénk, a szélsők közül egyik sem tudja jól támogatni a csatárokat.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 14:07:12

@Mr.AT: Ezek szerint arra sem emlékszel ki varázsolta a lasztit Vucsinics fejére.

rexford 2009.11.09. 14:12:32

@Mr.AT: Jugovics egyáltalán nem volt ilyen.

horas 2009.11.09. 14:26:34

@Mr.AT: Azért Motta is nagyon jó az ilyen csiki-csukikban,lát a pályán,jól passzol,jó a rúgó technikája,csak hullámzó a teljesítménye eléggé,a Roma ellen nem volt normális passza,és hajlamos a széteső játékra de képességeit nézve az egyik legsokoldalúbb középpályás az Inter-ben,ha jól játszik az nagyon látszik a csapaton.

Vieira és De Rossi ütközésénél sztem semmiféle tudatosságról és szándékos sérülés okozásról nem beszélhetünk.Meg ha már annyira férgezünk nemtudom ki mennyire emlékszik a VB-n olaszország-usa meccsre,mostani áldozati bárány milyen iskola könyököst engedett el...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.09. 14:27:01

@Piiii: Azért olvasd el még egyszer. Nem akarok más babérjaira törni a szövegértelmezésre utaló kioktató válasszal.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.09. 14:27:59

@ericcartmen: Olvasd tovább a kommenteket.

@popp: Valószínű, de ez nem menti fel a csapatom, hogy jobban és többet támadjanak. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 14:29:34

@horas: Mi a Romás Mottáról beszéltünk.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.09. 14:29:54

@popp: Lucio. Még meg is kérdezte, hogy jó lesz a fejedre vagy emeljelek meg még 1 kicsit. :D

horas 2009.11.09. 14:31:07

@Mr.AT: A hozzászólás 2.ik része nem neked hanem kommentekhez általánosságban...

horas 2009.11.09. 14:35:07

@popp: Én arra reagáltam,hogy Cambiasso és Sneijder nincs a pályán a kombínatív része lebénül az Inter-nek erre írtam,hogy sztem Motta is jó az ilyesmiben.

A Roma-s Motta sztem már rég standard-be nyomatni kéne a Zambrotta,Oddo vonal helyett a válogatottban...

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 14:35:26

@horas: Azért meg is bűnhödött DDR, piros lap, plusz és három mecses eltiltás, a döntőben játszott legközelebb. Amúgy sem érv ez Vieira védelmében, aki ellen még csak szabadot se fújtak a szándékos (!) könyökösért, hogy a lapról ne is beszéljek.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 14:38:01

@horas: Ja úgy. Marconak szerintem is a válogatottban volna a helye, ezt ő is így gondolja. Volt is ezzel kapcsolatban egy szerencsétlen nyilatkozata, amióta Lippi nem hívja be.

Piiii 2009.11.09. 14:38:51

@Great Cornholio: A példa nem feltétlen suta mert ha ddr magasabb mint vieira és ő találja el Vieira fejét akkor is itt hadonászna mindenki hogy pirosat ddr-nek

elolvastam és erre a kommentedre reagáltam...
amúgy meg elnézve ezt az összefoglalót, amit olasz tvben nyomtak le, én nem látom azt a hatalmas fölényt és helyzeteket ami az intert jellemezte..

horas 2009.11.09. 14:42:38

Meg még annyit,hogy Muntari egy igazi bennszülött,de az ő posztjára kell is a tulokság,de viszont egyre több labdájának van szeme,helyenként télleg kifejezetten jó labdái vannak példának okáért amivel Milito-t kiugratta, azért az indításért Pirlo-t régi fényében látnák itt egy páran...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.09. 14:47:27

@Piiii: Sztem az írásomból, az jön le ha azonosoan értelmezzük, hogy sokan inkább azért kiabáltak pirosért Vieiranak mert Inter játékos és nem az eset miatt. Mire én megfordítotam a helyzetet egy példával, és megkérdeztem, hogy ha ddr könyökölné le véletlen akkor is kiabálnának le. Amennyiben te is így értelmezed, nem értem a kirohanásodat.

horas 2009.11.09. 14:49:40

Számomra nagy kérdés Vucinic meddig játszik még a Roma-ban.Egy-másfél éve azt mondtam az egyik Roma-s haveromnak,hogy sztem 2-3 évenbelül az Drogba-szintű név lesz.Kár,hogy sérülékeny,ez az egy akadályozhatja meg a karrierje kiteljesedését.Én nagyon csípem az ő játékát.

horas 2009.11.09. 15:05:19

@popp: Lippi nek meg egyre több a megkérdőjelezhető és inkább számomra érthetetlen döntése,tudom,ohgy őt nem érheti kritika olaszhonban de azért mégis csak...

Mota már most jobb mint Zambrotta v Oddo,és ők nem lesznek jobbak a VB-ig,addig Motta igen is fejlődhet még addig is.

És ami nekem elég fals a válogatottal kapcsolatban még az Totti volt.Ahogy kijutott a válogatott egyből elkezdte lenyilatkozni,hogy ő is ott akar lenni.Sztem ez a többiekre nézve elég megalázó,lenéző dolog.

Szal, amíg a többiek időt,energiát nem sajnálva az istenhátamögött játszottak grúzia meg ciprus ellen a vakondtúrásos pályákon addig Totti,otthon heverészet.Ez nem fair azokkal akik végig járták a selejtezőket és esetleg Totti miatt fognak kimaradni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 15:26:48

@horas: Nem hiszem hogy Tottit magával viszi Lippi a VB-re, legalábbis nagyon remélem hogy nem. Az a viselkedés, amit tanúsított a válogatott irányába, nagyon elítélendő volt.

ericcartmen 2009.11.09. 15:40:41

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Szerintem se megy, pedig beférne.
Amúgy remélem is, hogy nem megy, csak újabb alkalom egy hosszabb sérülés összeszedésére, pihenjen inkább abban az egy hónapban.
Egyébként szerintem nem elitélendő, hogy lemondta anno a válogatottságot (már a vb előtt bejelentette, hogy utána visszavonul), teljesen érthető volt, ahogy Nestáé is. Vagy ezek szerint Nestát is elitéled?

horas 2009.11.09. 15:54:02

@ericcartmen: A különbség,hogy Totti már nyilatkozott ilyeneket,Netsa-t pedig fűzik de eddig hajthatalan és nem is nyílvánította ki ilyen írányú szándékát eddig.

ericcartmen 2009.11.09. 15:59:07

@horas: Ja igen, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ez a kacérkodás a visszatéréssel nem túl szép dolog, de szerintem úgyse lesz belőle semmi.
Viszont Kornél szerintem még a lemondásra értette, hogy elitélendő

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 16:07:04

@ericcartmen: Maga a lemondás önmagában nem elítélendő, csak én túl romantikus vagyok, ezért nem értem, hogy aki erőssége egy válogatottnak, és még éveket focizik a csúcson a klubjában, az miért mondja le, de ez más kérdés. Arra céloztam, hogy lemondta, majd pedzegette, hogy a fontos meccsekre azért csak-csak visszatérne, ez már nem valami szép, majd most ez, hogy na jó, ti Grúziában és Cipruson szenvedtetek, akkor most már én is jönnék a tutiba. Ez inkorrekt hozzáállás, de ezt Lippi is tudja.

ericcartmen 2009.11.09. 16:12:52

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Totti kb 3 éve nem tud 5 egymás utáni meccsen játszani, mert folyton lesérül, Nesta pedig most tért vissza nagyjából másfél év kihagyás után. Ennek tükrében szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki nem akarja kockáztatni a fölösleges sérüléseket, inkább csak a klubjában játszik (végülis onnan kapja a fizetést).
A visszatérésben meg egyetértünk.

freiwald 2009.11.09. 16:13:10

@Great Cornholio: Azt, hogy mindenki ezt tenné nem tudom. Én megszólnám, mert akkor is ezt teszem, ha a saját csapatomnál látok ilyet. Az viszont biztos, hogy nem tartok gálaestet a teljesítményükről és nem kezdem el őket ajnározni, hogy de fasza kis böllérek vagytok gyerekek. És tetszik, vagy nem tetszik, az Inter nagy ívben televan olyan arcokkal, akivel sokan nem nagyon szimpatizálnak. Ez ott mostanság, amolyan generációs jelenség. Szóval, ha majd szökőévente lesz ilyen a játékosok hozzáállása kék.feketében, akkor szerintem a fikázók száma is megcsappan. Erre viszont jelenleg kevés esélyt látok, hiszen mint montam, van pár delikvens az Interben, akinek alapból, az ilyen alattomos, nemtörődöm durva játék a sajátja. Hát ez van.

horas 2009.11.09. 16:17:13

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A lemondás abból szempotból érthető,hogy Nesta és Totti is elég komoly sérülésen vannnak túl és nem érzik már magukat képesnek és leginkább nem akarják ki tenni magukat egy esetleges újabb sérülésnek,és azért nyílván szép a búcsú a válogatottságtól egy VB-címmel,és tudták,hogy azért már benne lesznek a korban mire jön a következő.

Ettől függetlenül,nem szép sztem sem Totti-tól ez a dolog.Mert ha nem lenne olyan sérülékeny mint amilyen és télleg lehetne rá számítani és télleg mindenki könyörögne neki mint mondjuk Nesta-nak és a végén beadja a derekát az megint más mint hogy,frissibe kijutott csapathoz egyből bejelentkezik,hogy jövök!Azán az első csoport meccsen meghúzodna vagy mitudomén mire szokott állandóan rásérülni.

_KingJack_ 2009.11.09. 16:20:45

@freiwald: teljesen egyetértek. Sajnos a sikerek magukkal hozták a gerinctelen viselkedést is a kék feketéknél. Ráadásul szerintem Mourinho stílusa is csak táptalajt ad a Balotelli, mUNTARI-féle taplóknak...

_KingJack_ 2009.11.09. 16:23:41

@horas: Tottitól két dolog miatt nem szép, hogy saját magát könyörgi vissza a válogatottba:

-egyrészt így az egésznek olyan színezete van mintha csak a selejtezők fáradalmaitól akart volna megszabadulni, a 10-es mezt viszont továbbra is szívesen viselné a VB-n. Viszont csak a VB-n, Grúziában nem.

-másrészt jelenleg már nem jobb játékos, mint a posztján számításba vehetők. És ezt ő is tudja. Cassano-nak például sokkal több helye lenne a squadra azzurrában, ő mégsem hepciáskodik, hozzáteszem kivételesen.

horas 2009.11.09. 16:26:07

@freiwald: Hiba lenne,letagadni a favágókat és télleg jellemzik az Inter-t az arrogáns/balhéra hajlamos arcok már évek óta(Matrix,Mihajlovic,Veron,Vieira,Ibrahimovic,Muntari)ez tény.

De a mostani kommentekben nagyon benne van a bundabotrány keltette milliő,és az Inter arról tehet a legkevésbé,hogy a Juve meg a Milan ilyen gyanúba keveredett és az történt ami...Szal ezt hiba lenne ide kevereni.

Meg még anyit az Inter-hez,hogy azért ha nem is lófuttában de azért kezd eltávolodni,ettől a favágós,antifutballtól a játék stílusa ami az utóbbi időben jellemezte főleg a Mancini-érában a csapatot.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 16:28:29

@ericcartmen: @horas: Ez igaz, mondjuk érthető, hogy megsérülni nem akarnak, ettől még tartom amit mondtam fentebb, hogy nem értem valaki miért mondja le csak úgy a válogatottságot, de részükről a sérülések miatt ez érthető. A visszatérés mikéntjére mondtam, hogy nem lenne szép, de abban is egyetértünk.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 16:30:05

Az persze nem igaz, hogy a vébé kijutás óta nyilatkozgat a visszatérésről Totti. Már a 2008-as EB előtt mondott olyasmit, miszerint nem tartja kizártnak ,hogy a vébén ismét játszik. Aztán Lippi visszatérésekor is jelezte, hogy jönne, ha szükség van rá. Azóta fél évente, sőt még sűrűbben jelennek meg Totti nyilatkozatok a válogatottsággal kapcsolatban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 16:31:12

@horas: Azért a Mancini-éra legelején nagyon élvezetes futballt játszottak, bár az még elég más felépítésű csapat volt.

_KingJack_ 2009.11.09. 16:32:26

@popp: pont ez a gond. A VB-n szívesen játszom, de Grúziába nehogy elmenjek má' leizzadni....

horas 2009.11.09. 16:34:10

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Hát ez több dologból adódik össze.Van aki félti a karrierjét fél a sérüléstől és ezért mondja vissza.Valaki nincs jóban az aktuális szövetséggel (Frey,Riquelme,stb).
És én azt is eltudom képzelni,hogy valakinek meg már egyszerűen nem hiányzik az a plusz igénybe vétel amit a válogatottság jelent,ami amúgy is mindig azt a kevés szabadidejét veszi el,és azért 7-8 ilyen szezon után valamilyen szinten érthető,hogyha valaki vissza mondja a válogatottságot.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 16:34:18

@_KingJack_: Ment volna ő Grúziába is, ha Lippi hívja, más kérdés, hogy épp akkor sérült volt.

_KingJack_ 2009.11.09. 16:37:05

@popp: nem tudtam h ment volna, hiszen eddig itt az hangzott el, hogy a VB-re szívesen kimegy ha hívják. De ha ez igaz, amit írtál, akkor természetesen visszaszívom az előbbieket. Ettől függetlenül azonban Tottinak már nem szabad hogy helye legyen ebben az olasz csapatban.

_KingJack_ 2009.11.09. 16:42:00

@horas: Frey például szerintem a világtörténelem legnagyobb rejtélye. Barthez és Coupet szintű lepkevadászok mellett jutott el mindössze 2 válogatottságig.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 16:45:09

@_KingJack_: Frey esetét én sem értettem soha, nagyon-nagyon rosszban lehet valami fontos emberrel.

_KingJack_ 2009.11.09. 16:49:07

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: csak néhány név aki válogatott lett közben: Brthez,Coupet, Landreau, Mandanda.... MUHAHA

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 16:51:13

@_KingJack_: Pedig a keretben még simán elférne, szerintem még mindig az egyik legjobb olasz játékos.

A Totti hogy térne vissza meg mikor a visszavonulása óta téma. Elleve úgy mondta le a válogatottságot, annakidején, hogy nem zárta ki a visszatérés lehetőségét.

giacinto 2009.11.09. 17:38:53

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

"a biztosan vezető, címvédő, jóval erősebb Inter hazai pályán majdnem kétszer annyit szabálytalankodik mint az ellenfele? "

Ennek nyilván taktikai okai voltak. egyrészt a Róma alapból kontrákra játszott, erre még a vezető gól rá is tett egy lapáttal. A félidei cserék után 4-2-1-3-ban támadtunk, teljesen fellazultunk a középpályán, ahol Stankovic és Motta volt az ütköző emberünk. Egyiksem az a kimondott VKP.

nos, innentől 2 dolgot lehetett tenni:

a, végignézni öregurasan :) ahogy a Roma kontrák szépen végigmennek és egyszer csak bevernek egy győztes gólt

b, szabálytalanságokkal tördelni a játékot.

A Romának meg a nagy tömörülés miatt nem kellett sokat szabálytalankodni mivel gyakorlatilag 9-10 emberrel visszahúzódtak 40 méteren belülre.

Az meg már a bíró dolga hogy kinek ad és milyen színű lapot.

Hispan07 2009.11.09. 17:40:21

Én meg most szép csöndben megjegyzem - minden idők majdhogynem legszarabb Milanja szép csöndben felkúszott a 3. helyre...

Nem, nem lett csodacsapat. Igen, még mindig óriás bajok vannak. Nem, nem vagyok elájulva. És nem, baromira nem beszélek még se bajnoki címről, se egyébről.

de azért... ez már több, mint véletlen. a pancser Leo TÉNYLEG kezdi végre megárezni, miről szól a Milan biznisz. szóval csak nehogy a végén nagyot csattanjanak vkik, akik már szeptemberben meg októberben le akarta fújni a bajnokságot. azaz dehogynem, csattanjanak nyugodtan :)

ericcartmen 2009.11.09. 17:51:22

@giacinto: "Az meg már a bíró dolga hogy kinek ad és milyen színű lapot."
Valóban, de ettől még nem biztos, hogy a birónak van igaza. Tatkiai faultokért, ami emberre megy (vagyis a közelben sincs a labda) sárga jár.
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy akkor is ilyen könnyedén nyilatkoznál-e a biróról, ha mondjuk Militot és Cambiassot viszik le hordágyon, illetve még vagy 2-3 inter játékost kell hosszan ápolni a vonal mellett.

Matteo_B 2009.11.09. 18:02:13

Totti egy sportember,a rómától kapja a pénzét.Válogatott színekben elérte a legnagyobb dolgot.Ezután rájött hogy az erejét a rómára kell fordítania,nem oszthatja meg.(Sérülések miatt)
De most ,ha látja hogy segítségére lehet az olasz válogatottnak,akkor nehogy ő legyen már a hibás,ha segít.
Reálisan nézve ,jobb ha nem megy bele,mert nagyon kell a sárgabordóknak.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 18:02:20

@ericcartmen: Jogos.

@giacinto: Ebben is van igazság, csak azért a sokszoros címvédőtől ennél elegánsabb és meggyőzőbb játékot várna az ember, szerintem joggal.

@Hispan07: Igazad van, de hozzáteszem, a vasárnapi meccsnél csak nehezebb dolguk lesz. De mindemellett tényleg megtáltosodott a Milan, kíváncsi vagyok meddig fog tartani és hogy a későbbiekben esetleg Dinho mennyire húzza le a csapatot. ;)

Hispan07 2009.11.09. 18:04:40

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: amíg tízből négy gólpasszt dinnye-maki ad, addig még őt is elviselem

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 18:05:01

@Matteo_B: Akkor segítene, ha azt mondja, Lippi mester, hol a repülőjegyem Tbiliszibe? De így, hogy a tutira mondja hogy oké, jövök, ez nem szép. Bár popp ugye azt mondta, hogy jött volna az izzadós meccsekre is, csak sérült volt, vagy nem kellett a játéka, ha ez igaz, akkor persze más a leányzó fekvése, de szerintem most már az a legkorrektebb, hogy akik kiharcolták, azoknak legyen a jutalma a VB szereplés.

ForzaBianconero 2009.11.09. 18:05:43

@Hispan07: Mindig ezzel a pofára eséssel jösz, csak azt felejted el hogy ez a Milan jónéhány meccset elég nagy mákkal nyert(Roma,Chievo), tehát a 3. hely nem feltétlen Leo meg a többiek hirtelen megtáltosodását jelenti.
Azonkívül az hogy ez a Milan 3. az sajnos a Seria A kritikája.
Ez a minden idők legszarabb Milanja meg baromság, és a bajnokság elején vizionált 9.helyet még szerintem benito se gondolta komolyan.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 18:08:46

@Hispan07: De azt jól sejtem, hogy a Fifa Managerben már túladtál rajta? :)

ForzaBianconero 2009.11.09. 18:09:10

De mit foglalkozok én a Milannal mikor a Capitano ma ünnepli 35.-ik születésnapját!
Boldog születésnapot Alex!!!

Hispan07 2009.11.09. 18:12:21

@ForzaBianconero: amíg a helyi juvés és interes erők hangadói helyenként pofátlanul nagyképűek és arrogánsak, addig én mindig csudálatos pofára eséseket fogok vizionálni.

aztán: mint fentebb is írtam - a csapat NEM táltosodott meg, de ma sokkal jobban működik, mint egy hónapja. ez tény, és szerintem Leo is jobban érzi, mithogyan. amúgy amióta az eszem tudom (vmivel több mint 10 éve futball téren), ez a leggyengébb Milan, ez is tény, ha meg visszaemlékszel/keresel, olvashatod, ki miket osztott róla - _beniton kívül is.

végül - a bajnokságokban azok szerepelnek jól, akik mákkal vagy egyébbel sok pontot gyűjtenek a gyenge csapatoktól (is). egyébként ha a Roma elleni meccs mák volt, akkor a Juve Hapoel elleni meccse malac, az Inter Kijev elleni meccse meg mázli. vagy mondhatjuk úgyis: a nagy csapatok szenvedve is behúzzák a meccseket.

Hispan07 2009.11.09. 18:14:43

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: elvből nem nyúlok máshoz, csak a Football Managerhez :) amúgy meg a meló és egyebek miatt sajna nincs már annyi idő edzősködni mint régen, de persze, Dinnyét azonnal megmogyoróztam :) - az lett az eredménye, hogy a kis hülye imád, mert szigorú és egyenes vagyok, Seedorf papa meg berágott, hogy miért bántom azt a szegény gyereket, és azonnali eladását követeli :)

ForzaBianconero 2009.11.09. 18:21:17

@Hispan07: "a nagy csapatok szenvedve is behúzzák a meccseket."
Mondjuk az tény hogy ez mindig is jellemző volt a 3 nagy olasz csapatra(a Roma valamennyire kivétel).

"amíg a helyi juvés és interes erők hangadói helyenként pofátlanul nagyképűek és arrogánsak"
Ez meg annak tudható be hogy a bajnokság elején mindenki ezt a két csapatot tartotta a legnagyobb esélyesnek,ez valamennyire normális is,de hidd el én is lettem már "rosszul" 1-2 Juve drukkoló nagyképű és "szakértő" hozzászólásaitól.
De azért a Milan szurkereket sem kell félteni ilyen téren(nem rád gondolok)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 18:22:44

@Hispan07: Pardon, Football Manager. :) Na igen, eszközök arra, hogy egy olyan dimenziót hozzak létre, ahol a Lazio világverő csapat. :)
Sajnos már nekem sincs annyi időm, de emlékszem még, mikor a Fifa 07-ben mindennek a kulcsa Azaouagh megvétele volt a Mainztól, kb. 3 millió euróért, majd 2 évre rá a Bayern vette vissza 20 millióért. Azt a csapatot fénykorában a saját nevelésű tehetségek mellett a csúcsformában lévő Nasri, Ronaldinho, Beckham és Walcott fémjelezte, bajnoki címek, kupák és BL serlegek övezték útjukat. :)

Mr.AT 2009.11.09. 18:27:04

@Hispan07: Öööö... mikor is játszott a Juve a Hapoel-lel? Az utóbbi 20 évben pl. biztosan nem... :-)

Hispan07 2009.11.09. 18:29:21

@Mr.AT: de az marha nagy malac volt!!! :) (jól van, elszúrtam, Maccabi lesz az ...ugye?)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 18:49:07

@giacinto: Hogyne a bíró dolga, persze vannak bizonyos előírások és azokon túl szokások arra nézvést mire adunk lapot. Aztán a taktikai szabálytalanságon túl Szatankovics Menezzel szembeni gesztusaiból számomra lejött egy "én majd megmutatom nekekd kisköcsög, hol fickándozzál" attitűd.

_alerob 2009.11.09. 19:54:53

"Azonkívül az hogy ez a Milan 3. az sajnos a Seria A kritikája. " Nem feltétlen. A Realt elverte utána X. Persze, a milan háza táján is vannak gondok bőven. De ez a Milan még mindig erős, ezerszer több van bennük is de még az Interben és a Juvéban is.(ez már más tészta). Amúgy az olyan csapatok mint a Genoa, Samp, Udinese vagy akár Palermo csak nehezítik a nagyok dolgát. Túl van sztárolva a többi bajnokság, és az Olasz meg alul lett értékelve.

Boldog születésnapot CAPITANO!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 19:57:27

@_alerob: Kedves tőled. de Tottinak nem most van a szülinapja ;-).

_alerob 2009.11.09. 20:47:49

@popp: ki az a Totti, valami operaénekes?:O .....:D:D:D

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 22:00:18

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Szeretnétek ti egy 184 Serie A gólos vicchőst magatoknak ;-).

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.09. 23:18:14

@popp: Ebben nincs vita köztünk. Felteszem, tudod, hogy az ő főszereplésével megjelent viccgyűjteményre céloztam, amelynek azt hiszem előszavát is ő írta. Mondjuk van önkritikája. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 23:27:10

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Tudok erről, de szerintem jó fejség, hogy fölvállalja dolgot. Ráadásul nem is az eszéért szeretjük.

calcio_di_rigore 2009.11.09. 23:35:49

Egy Totti-vicc, ADP-vel adják elő: www.youtube.com/watch?v=c31oO8GjZH0

-Alessa, hogy sikerült a dolgozat?
-Rosszul, teljesen üres lapot adtam be.
-Én is. A tanár azt fogja hinni, hogy rólad másoltam.

Faszák ezek a videók.:)

freiwald 2009.11.10. 00:56:56

@calcio_di_rigore: Ez még jobb. Itt Giginek nem esik le a tantusz miért is vesz rögtön két példányt a könyvből:)))

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.10. 01:33:02

@popp: Abszolút jó fej e tekintetben, ezt a javára kell írni tényleg.

giacinto 2009.11.10. 09:57:46

"az hogy ez a Milan 3. az sajnos a Seria A kritikája. "

Ott a pont.

@popp: "Szatankovics Menezzel szembeni gesztusaiból számomra lejött egy "én majd megmutatom nekekd kisköcsög, hol fickándozzál" attitűd."

Úgy beszélsz mintha most láttál volna először oalsz bajnokit, ahol sohasem szerették az ilyen bicikliző, ide oda húzogató flegma "kisköcsögöket"

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.10. 10:26:11

@giacinto: Ez persze menti Sztanko indolens játékát.

Zici 2009.11.10. 13:53:09

@freiwald: Azért te is írhatnál fordítást a magamfajta olasz tudás nélkülieknek, mert nem értem milyen könyvből vesz kettőt.
:-)

giacinto 2009.11.10. 15:34:07

Francesco Totti az Inter-Roma meccset a lelátóról nézte végig a sérülése miatt és arra felvetésre mely szerint az Inter durván játszott-e érdekes módon másképpen vélekedett mint az edzője Claudio Ranieri. ˝Azt mondta hogy az Inter durván játszott? A meccset nézve valóban volt pár kemény szabálytalanság de hát a foci már csak ilyen. Az Internek amúgy is a fizikum a fő ereje még szép hogy ezt kihasználják egy fontos meccsen."

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.10. 15:42:13

@giacinto: Lehet hogy kevés Inter meccset nézek ;-). Nálunk mióta az eszemet tudom játszanak ilyen gyerkek, egy Giannini, egy Totti, egy Cassano, egy Mancini és újabban egy Menez.

ericcartmen 2009.11.10. 18:11:37

@giacinto: ezt a kommentet azért elmentem, kiváncsi vagyok változik-e a véleményed, ha az interből rúgja le valaki az egyik "kisköcsögöt"

touristique 2009.11.10. 21:03:06

@ericcartmen: Mint tavaly Tiago Balotellit, tavalyelőtt Camoranesi Pelét? Kösz azért, de mi sem múlt hét óta nézünk focit.

freiwald 2009.11.10. 22:37:03

@Zici:a "Miként oldjuk meg problémáink 50%-át" c. könyvből :)

calcio_di_rigore 2009.11.10. 23:08:18

@touristique: akkor sírtatok mint a kislányok, most meg "nem történt semmi, ilyen van egy meccsen 20".

touristique 2009.11.11. 08:16:32

@calcio_di_rigore: Nekem úgy rémlik, hogy itt a kommenteknél a Juventus-drukkerek (meg egyéb hivatásos Inter-ellendrukkerek) sírtak, hogy hogy lehet ilyen köcsög Balotelli, hogy felidegesítette az ellenfelet. Camoranesitől meg nem is vártam mást, azon a kupameccsen meg már úgyis mindegy volt.
süti beállítások módosítása