Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

A Lecce ellen kell bajnokságot nyerni

2008.09.25. 14:26 _benito

Nem a Milan és a Juventus, vagy az Inter ellen kell megnyerni a bajnokságot, hanem a Lecce, meg a Catania-féle csapatok ellen. A dolgos hétköznapokon, nem akkor, amikor 70 ezer ember van kint, újságírók, siker, pénz, csillogás… akkor kell nyerni, amikor az embernek tele a töke, hogy két héten belül a negyedik-ötödik meccsét játssza, az ellenfélnek pedig nyilván a szezon legfontosabb meccse, és ehhez mérten harap is az összes fogával. Az elmúlt három szezon bajnoka, az Inter többek között azért mondhatja magáénak a fenti titulust, mert képes erre, még úgy is, hogy nem játszik jól. A többiek meg nem, és ha ez nem változik, novemberben pezsgőt bonthatnak a San Siro Meazzaként ismert felében. Romában már nyakig ér a szar, a Milannál viszont már csak derékig, a Fiorentina nem okozott meglepetést, a Lazio annál inkább. Körvonalazódnak az erőviszonyok, pedig tudjuk, hogy ezt a fordulót mindenki csak le akarta tudni. Lássuk, kinek hogy sikerült.

Az Inter nyert, nem kellett hozzá sem öngól, sem bírói segítség, egyszerűen csak nyertek, mert tényleg jók – és ez akkor is igaz, ha ezt tegnap nem mutatták be valami meggyőzően. Ibrahimovic iszonyatos kapufát lőtt, de emellett is rengeteg helyzetük volt (persze, ne hallgassuk el, hogy a Lecce előtt is akadt jó néhány, sőt Julio Cesarnak megint kellett óriásit védenie, de ebből a brazil kapus általában nem csinál gondot), és tulajdonképpen teljesen felesleges egy győzelem jogosságát firtatni, még akkor is, ha 10 perccel a vége előtt szerzik a győztes gólt. A Zanetti márkájú traktor 600. alkalommal zötyögött végig tétmeccset Inter-mezben, ez pedig főhajtásra késztet mindenkit, függetlenül attól, hogy hupililát okádik-e az Intertől, vagy kék-fehér zászlócska lóg-e a visszapillantóján. A Nerazzuri tehát már pontelőnnyel vezet, és hiába kémleljük egyelőre a horizontot, nem látjuk az egyértelműen esélyes kihívót (ellenben jelen pillanatban úgy néz ki, hogy november végén személyesen teszem tiszteletemet az egyik általam ilyennek tartott csapat, a Napoli elleni meccsükön). Az Inter egyébként a győzelem mellett elérte, hogy elég pihenten futhat neki a Milan elleni, iszonyatos csatát ígérő derbinek. (Inter-Lecce 1-0)

A Juventus bezzeg nem tudta begyötörni a győztes gólt, így fájdalmas pontokat hagyott az Olimpico gyepén. Mivel azonban a torinóiak bevallott célja idén, hogy a több sikerrel kecsegtető (?) BL-re koncentráljanak, nem szeretnénk a földbe döngölni őket, amiért a Catania ponttal távozhatott Torinóból. Annál is inkább, mert jövőbe mutató dolog tűnt fel Ranieri csapatában, úgy hívják, Giovinco, aki végre-valahára kezdőként kapott lehetőséget, és a döntetlen ellenére igencsak jól élt vele. A Juvénak már nagyon hiányzott egy olyan játékos, aki látványos és eredményes játékot produkál a középpályán, hiszen ezekkel az idén látott 1-0-akkal nem szerzett sok hívet magának az Öreg Hölgy. Giovincóval azonban élet költözött a középpályára: nem kellett sok az első gólpasszhoz sem, és utána is cselezett, lőtt, futott, úgyhogy innen üzenjük Seccónak, hogy személyesen hágatjuk meg egy kiéheztetett rozmárral (amelynek az emlősök között a testméretéhez képest a legnagyobb…), ha rohadt gyorsan nem írat alá vele a harmadik világháború végéig. Egyelőre ugyanis úgy néz ki, hogy a Juventus kevésbé szimpatikus arcát mutatva pontosan azt játssza a fiatal támadóval, amit tavaly a klub legendájával is eljátszott: Del Piero végül aláírt (mindkét fél engedett, igaz, egy szponzornak is be kellett szállnia), és csak remélni tudjuk, hogy ugyanez történik majd Giovincóval is, akit egyébiránt a fél világ kíván leigazolni. (Juventus-Catania 1-1)

Hármat nyert zsinórban a Milan, és már nem fest annyira rosszul a helyzet, mint egy héttel ezelőtt. A játék még mindig nem tökéletes, de legalább már nem rossz, ráadásul eredményekkel is párosul, úgyhogy a Rossoneri megkezdheti szezonja gatyába rázását. Az első gólt szerző Borriello sérülése sokkal nagyobb gond, mint amekkorának a keret többi csatárának nevéből gondolnánk, eddig egyértelműen az olasz nyújtja a legjobb teljesítményt a Milan támadósorában. Seva még keresgél, Pato megítélésével pedig még mindig várnunk kell egy pár hónapot, mert megkapjuk, hogy nem bízunk benne, pedig tényleg nem. Egyébiránt a Milan nem rossz ezzel az átvariált támadósorral (2-1 helyett 1-2), Seedorf sem rossz egy sorral hátrébb, Ronaldinho viszont ebben akkor sem fog játszani, ha éppen megérdemelné, azt pedig még nehezebben tudjuk elképzelni, hogy az ő kedvéért fogja átvariálni a csapatot Ancelotti. Nem lesz rossz a Milan, de a védelem közepe rettenetesen bizonytalan, ezt pedig a hétvégén az Inter ellen nagyon nehéz lesz elkendőzni. (Reggina-Milan 1-2)

Habi megmondta: Riise egy rakás szar. Hittük is, meg nem is, mert bevalljuk, a Liverpool meccseivel nem kínozzuk magunkat egy ideje, de most már számunkra is kiderül, hogy így van. És nem csak ő, de Loria is zsákutca, igaz, őt a padra vették, és csak a sok sérült miatt került be egyből a mélyvízbe - viszont belefullad,és rántja magával a csapatát is. A Roma most éli meg azt az időszakot, amikor annyira nem ad a gép, hogy az már szinte hihetetlen: a partjelző előtt pont betakar egy római játékos, így nem veszi észre a legalább három méterre belógó védőt, kiállítják De Rossit, megsérül Aquilani (akit jó nagy marhaság volt beállítani, mint megváltót), és a sok sérült pótlása sem nagyon akar összejönni. A Roma sajnos nagyon úgy néz ki, hogy elkapálta az egész szezonját, mert már hiába szedi össze magukat, a mostani helyzetből ez már nem lesz nagyon sokra elég, különös tekintettel arra, hogy még egyetlen rangadót sem játszottak. Kár értük. (Genoa-Roma 3-1)

A Lazio úgy elverte a Fiorentinát, mint a jég a határt. Zarate most nem lőtt gólt, de az elsőben és a másodikban is komoly részt vállalt (az első egyébként pont olyan volt, mint a szezon nyitófordulójában esett egyik gól, a megfejtéseket a kommentek között várjuk), a Fiorentináról pedig most már végképp kiderült, hogy pontosan azért nem lesznek idén sem versenyben a bajnoki címért, mert idegenben erőtlenek, mint az unikum next. A Lazio ellenben meg van győződve róla, hogy idén nekik kell a főváros becsületét megmenteniük (lehet, hogy lesz is némi igazuk), ezért a mezőny legtöbb gólját szerezve megint másodikak, és a következő fordulókban lepény ellenfelekkel találkoznak. (Lazio-Fiorentina 3-0)

A Palermo elszenvedte első vereségét Ballardini irányításával, de Nápolyban ki lehet kapni, úgyhogy várhatóan megtarthatja állását még egy pár hétig. Hamsik megint betalált, de Zalayeta gólja sokkal viccesebb volt, mert egy méterről kapufát lőtt, és a kipattanót pofozta be. A megye II-ben erre azt mondják, okos gól. A Napoli már negyedik, és tipikusan olyan játékosokból áll a keret, akiket szívlapáttal kell ütni, hogy leálljanak. Mi szeretjük az ilyet, őszintén szólva. (Napoli-Palermo 2-1)
A Bologna az első fordulóban a Milan elleni győzelmével elhitte, hogy a bab is hús, de ahogy jeleztük, jött Bud Spencer, és megmutatta, hogy hol a helyük. Az Udinese ellen nem lett volna ilyen sima a meccs, ha nem állítják ki már a 13. percben Britost (jogossága  kérdőjeles, bár tarolás-gyanús). Az udineiek nem kegyelmeztek, és csúnyán elrakták az újoncot, akik ezzel már kiesők. (Bologna-Udinese 0-3)
A Chievo-Torino meccs az a fajta döntetlen volt, ami után mindkét csapat a bírót durvaanyázza. A Chievo egy nekik be nem fújt, és egy ellenük befújt büntető miatt durcás, a torinóiak pedig még életükben nem látott olyat, hogy valaki veszélyes játékért egyből pirosat kapjon. (Chievo-Torino 1-1)

Már négy forduló lement, és még mindig az élmezőny tagja az Atalanta, igaz, eddig olyan marha nehéz feladatba nem botlottak, ha meg igen, abban pofára is estek. Most szegény jó Cagliarit pofozták le a szokásos meggyőző 1-0-val. A szardíniaiaknál nem sikerült jól a csatárok formaidőzítése, Larrivey és Acquafresca egyelőre egymást múlják alul. (Atalanta-Cagliari 1-0)
A Siena és a Sampdoria a hírek szerint dögunalmas, eseménytelen meccset játszott egymással. A Samp idén még nem nyert, és az első forduló mutatós teljesítménye óta a játékuk is akadozik, a Robur meg a táblázat azon részét támadja, ahol lehorgonyozni remél a szezon végén is. (Siena-Sampdoria 0-0)

59 komment

Címkék: olasz összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr52681100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kroos 2008.09.25. 14:37:21

,,Larrivey és Acquafresca egyelőre egymást múlják alul" már ha játszanak....

kroos 2008.09.25. 14:42:39

,,a Liverpool meccseivel nem kínozzuk magunkat egy ideje":DDDD

amatoer4 2008.09.25. 14:53:01

"...függetlenül attól, hogy ... kék-fehér zászlócska lóg-e a visszapillantóján..."
Gondolom ez kék-fekete.

ZenZo 2008.09.25. 15:12:15

Nem került bele a cikkbe, s végülis kevésbé kapcsolódik az Interhez, mint Zanetti, de egy másik százas határ is megvolt a meccsen, mégpedig Mourinho-é, aki ezzel a mérkőzéssel 100 mérkőzés óta veretlen hazai pályán aktuális csapatával. (süvegemelés)

Hispan07 2008.09.25. 15:13:03

azért most már kicsit nyugodtabban ver piros-fekete szívem. az inter elleni meccs nagyon kemény lesz, főleg mert borriello százszor jobb igazolás eddig, mint a punnyadt-dinnye és a tékozló-kozák együttvéve, para, hogy szegény pont most sérült le. pató pálban én bízom, fiatalka még, és borriello jó pár neki végre. kaká egy isten, seedorf HA AKAR, mindenkinél többet tud, flaminitől viszont pöppet többet várnék, főleg hogy pirlo akármilyen formában is volt mostanában, hiányzik.

és mivel 3-at nyertünk, egész jó játékkal, a védelemről most nem közölném nézetemet, mert kár lenne pár tucat anyázással és bazdmeeggel elszúrni ezt a szép hetet.

hajrá milan, talán végül mégis jobb szezonunk lesz, mint tavaly

poolfanati 2008.09.25. 15:17:31

"A Juventus bezzeg nem tudta begyötörni a győztes gólt, így fájdalmas pontokat hagyott az Olimpico gyepén." a juve stadionja nem a delle alpi?

kroos 2008.09.25. 15:21:41

Zarate csak kölcsönbe van a Lazio-nál 2 milla/év.A vételára 16 milla.Én megadnám érte.

krysal 2008.09.25. 15:25:16

to kroos: Kérdés, hogy gatyába van-e rázva annyira a Lazio büdzséje, hogy 16 millákkal dobálózzanak...

Romanista 2008.09.25. 15:36:27

A Romával kapcsolatban csak az az aggasztó hogy tavaly is voltunk emberhátrányban, meg lesgólt is vettek el de egy fájdalmas x-re azért jók voltunk a közép csapatokkal.
4 forduló alatt annyi vereségünk van mint tavaly összesen.
megnézném most a Roma egyik edzését.
(((komoly football addikcióm van;támolygok és ez a kedvenceim hibája, felfordul a gyomrom)))

montipájton 2008.09.25. 15:36:43

Popp, úgy tűnik, még nem ér rá, így gyorsan leírom helyette, nehogy hiányozzon bárkinek is, hogy a Roma egyáltalán nem rossz, meglátjátok, Spalletti tudja, mit csinál, és a szezon nem menthetetlen

satöbbi, majd a részleteket tőle. )))))))))

kroos 2008.09.25. 15:37:20

jogos...elkéne adni pár inzaghit,makinvat,mutarellit,meghnit...aztán hátha...ha addig ki nem szurja az Inter.

kroos 2008.09.25. 15:38:03

tényleg hol van popp?

Romanista 2008.09.25. 15:39:21

Lehet kórházban ha magamból indulok ki.

kroos 2008.09.25. 16:12:49

bocs de offolnom kell.

OFF
loris
- Réveillére, Boumsong, Bodmer, Källström - Makoun , Toulalan, Juninho - Govou , Fred , Benzema
Igy állt fel a lyon a fiorentina ellen.ki volt a balbekk?
tényleg Kim?

calcio_di_rigore 2008.09.25. 16:21:18

Giovincónak 2011-ig szerződése van, semmi sem indokolja a kapkodást. Majd meg lesz hosszabítva a szerződése, a sajtó meg kereshet magának más témát, amivel keveri a szart. Ráadásul Secco és Giovinco is elmondta, hogy alá fognak írni.

A Cataniát egyébként tavaly sem vertük meg, de ami tegnap volt az valami vicc... A reális végeredmény kb. 8-1 lett volna, a dupla kapufánál már csak röhögtem. Alig várom már, hogy összeálljon a Camo-Sissoko-Zanetti-Giovinco-Amauri-DP sor.

mickeyknox 2008.09.25. 16:26:08

kroos:
alkalmi balbekk volt, legalábbis valamelyik oldalon ezt olvastam :) viccesnek vicces

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.09.25. 16:28:26

Én meg a Chievót védeném. A Toróból a csávót az uccsó percekben küldték le, vagyis ők csak ne panaszkodjabak!

Calogero 2008.09.25. 16:30:38

Úgy tűnik elég hasonló összefoglalót szültünk a fordulóról, de, hogy Riise és Loria szerződtetése a nyár legnagyobb melléfogásai voltak, arról nehéz lenne vitatkozni. Menez, ha adja Isten tényleg olyan nagy teheteség is, mint amilyennek beharangozták, az sem idén fog kiderülni szerencsétlenkedését tekintve, Baptista meg amellett, hogy egyből lesérült még hetekre van a normálisnak nevezhető formájáról. Asszem hatalmas hiba volt Giuly elengedése, Mancini meg bármilyen nagyképű volt, már most hihetetlenül hiányzik elölről, mindezek mellé a fél csapat sérülése... Remélem Spalletti kitalál valamit, még mielőtt újra megkísérti a Rómát a manchesteri 7-1, mondjuk a Chelsea ellen.

nokéremtisztelettel 2008.09.25. 16:58:23

poolfanati:

Most ideiglenesen az Olimpico-ban játszanak, megy asszem herce-hurca a delle Alpi felújításával.

Electric Joker 2008.09.25. 17:09:02

Lazio szurkolóként írom, hogy csalódás lenne, ha lecsúsznánk az UEFA helyről, de a BL-t sem tartom lehetetlennek. A Zarate-Pandev csatársor káprázatos, és Rocchi is visszatérhet egy hét múlva!

giacinto 2008.09.25. 17:09:20

"ne hallgassuk el, hogy a Lecce előtt is akadt jó néhány"

Te valamivel nagyon kevered ezt a meccset! A Lecce beásta magát a 16-osukra, 1 db távoli lövésük volt összvissz, igaz akkor tényleg nagyot védett Julio mester. A félidőben 80-20 volt a labdabirtoklás, ami a meccs végére sztem közel lehetett a 90-10hez. ennyit a leccéről. rohadt "szimpatikus" volt amit tegnap előadtak..

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.25. 17:12:41

Itt vagyok, kicsit megtörve! De most következik a monti által beharangozott önszugerálás.

"A Roma sajnos nagyon úgy néz ki, hogy elkapálta az egész szezonját, mert már hiába szedi össze magukat, a mostani helyzetből ez már nem lesz nagyon sokra elég, különös tekintettel arra, hogy még egyetlen rangadót sem játszottak. Kár értük." - köszönjük _benito, de akinek halálhírét keltik sokáig fog élni. Négy forduló után meg kissé korai még az ilyen következtetések levonása. Jelzem az Inter is már tizenakárhány ponttal vezetett márciusban, mégis majdnem behoztuk őket. Ordas közhely következik: a remény hal meg utoljára!

Máshol is írtam már, nem játszottunk rosszabbul, mint a Genoa, de ezzel a Brighi sporival sajnos igen szarul jártunk, remélem ez a briganti hónapokig nem vezet a Serie A-ban.

A válogatott szünet előtt még van egy bajnokink az Olimpicoban (a Juve a téli Olimpicoban játszik!) és egy Bl Bordeuxban, örülnék már ha ezeken fordulna szerencse, de a szünetben remélem már végleg összekapjuk magunkat!

rizla 2008.09.25. 17:15:56

ronaldinho visszatért már?

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.09.25. 17:19:38

gia
2 lnagyobbra én is emlékszem (megnézve egy összefoglalót:).
Az pedig, hogy az Inter ellen egy kiscsapat beáll védekezni, az nem kell, hogy ellenszenves legyen. Sztm.

drdugo 2008.09.25. 17:20:29

_benito: 25 / 12. ez Pato eddigi mérlege a Milanban. Az első évében, 18 évesen, egyből bedobva a mélyvízbe. Ez kezdetnek szerintem jóval több a vártnál. Már most megérdemli a bizalmat sztem. Még rengeteg izmot kell rápakolni, és javítani a helyzetkihasználásán, de már most simán meg tud verni bárkit egy az egyben, és a kaput is érzi. Jah, és alacsony termete ellenére durván jól fejel. Kakával már nagyon érzik egymást, ha nem sérülnek le, akkor rengeteg gólt fogunk lőni. Persze kérdés mit fog ez érni, ha továbbra is átjáróház lesz a védelem. :)

"de egy másik százas határ is megvolt a meccsen, mégpedig Mourinho-é, aki ezzel a mérkőzéssel 100 mérkőzés óta veretlen hazai pályán aktuális csapatával. (süvegemelés) "

ezt fogja vasárnap átadni a múltnak a Milan.

Gabez 2008.09.25. 17:21:44

Julio Cesarnak a 100. meccse volt az Interben. Mit védett megint...ez a gyerek viszi valamire ;)

Calogero (ha már itt reklámozod magad ;)): 1. az Inter már az elmúlt fordulóban is az élen állt 2. Cruz nem kegyvesztett, hanem sérült volt eddig 3. Mourinho nem nyilatkozik egy ideje, nem csak a tegnapi meccs után - nyilván megunta, hogy mindenki beszól neki (lásd Ranieri meg Monaco), aztán ha visszaszól, akkor őt szidják.

Gabez 2008.09.25. 17:24:51

drdugo: ez a Pato akkor egy szuperman - van vmi gyengéje is?? :)

A Milan vasárnap legfeljebb a tiszteletét adja át, meg a 3 pontot, mivel ők lesznek otthon.

drdugo 2008.09.25. 17:31:23

"ez a Pato akkor egy szuperman - van vmi gyengéje is?? :)"

Nem olvastad mit írtam? Még bőven nem tökéletes, legalább 10 kiló izmot kellene rápakolni, mert elég könnyen fel lehet rúgni, és a védők gyakran élnek is vele. Plusz elég sok tiszta ziccert a kapusba rúg, ezen is kell még fejleszteni. Ha ezek meglesznek, akkor simán serie a gólkirály lehet.
Mutass már olyan 18 éves játékost, aki az utóbbi időben egy ekkora nagycsapatba kerülve 25 meccs után rögtön fél gól / meccs átlagot tudott hozni. Még Messi vagy C. Ronaldo sem kezdett be így. Ráadásul Pato egy gyenge periódusban jött hozzánk, és ennek ellenére így termeli a gólokat.

halareaal 2008.09.25. 17:33:18

annyira azért nem vészes a fizikai erőnléte sem, nem verőember ő, h úgy kigyúrja magát.

Romanista 2008.09.25. 17:38:04

Azért szerintem nem ártana neki egy kis izomzat, így szabályosan is meglehet borítani.

Popp, én irigyellek az optimizmusodért, bennem per pillanat a tehetetlen düh és a csalódottság uralkodik.
Igaziból talán az bosszant hogy nem is nagyon látom mi a baj.

(és ha egy nyamvadt egy nullát adunk az Atalantának akkor megint elhiszem majd hogy jajj meg jujj nincs is gáz)

rizla 2008.09.25. 17:38:49

drdugo: messinek és c.ronaldonak nem is center a posztja.

andree 2008.09.25. 17:40:41

Azért az egy jó hír, hogy újra van balhátvéd a Juventusban. Giovinco meg pont az ilyen meccsekre kell. Nedved mezőnymunkája kell a nagyok ellen, de az ilyen meccseket pont a kicsi lendületével lehetne megnyerni. Sajnos ezt elbambulta most a csapat. Ha kihagyjuk azokat a helyzeteket 1:0-nál, amiket sikerült valahogy az utolsó 20 percben, és rug egy gólt a Catania a 85. percben akkor mondhatjuk, hogy balszerencse. De a második félidőben Poulsenen és Giovincon kívül senki sem vette észre, hogy még tart a meccs. Ez el lett rontva. Szomorú.

_alerob 2008.09.25. 18:26:17

"Azért az egy jó hír, hogy újra van balhátvéd a Juventusban" De még milyen! ŐSTEHETSÉG! ÉS Marchisioról senki nem ejt egy szót sem?:) Giovinco, MArchisio, de Caglie trió azt hiszem olaszország legnagyob igéretei! A Juvét sajnálom, mert lehetett volna 8-1 is, és a gül egy olyan szerencsétlen szituáció, ami pont az ilyen meccseken szokott előfordulni :S:S nah mindegy, Forza JUVE!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.25. 18:27:29

Romanista, a Spalletti Romája nagyon sok örömet szerzett nekem az utóbbi három évben, nagyjából ugyanezzel a kerettel. Most elment öt meccs, emiatt nem fogom elfelejteni nekik az elmúlt két és fél ragyogó szezont (egyébként Mancini érdemeit sem feledem csak azért, mert tavaly eltörött nála valami. Az persze már nem tetszik, hogy képes volt az Interhez igazolni). Szeretem ezt a csapatot, akkor is ha most szarul megy nekik és biztos vagyok benne, hogy kijövünk ebből a szarból!

Egyébként ha láttad volna tegnapi meccset, nem a srácokra lennél dühös, hanem a köcsög és arrogáns bíróra, meg a vaskalapos FIFA korifeusokra, akik nem hajlandók bevezetni a videobírót. Jelzem a Genoa második gólja is les volt, bár annak megítélése azon múlik, mit tekintünk tétlen lesnek.

Ha nézted volna a meccset, azt is láttad volna, hogy a spori a mezőnyben is többször tévedett a kárunkra - szinte tendenciózusan - és láttad volna, mint mentünk tíz emberrel az egyenlítésért, egy tényleg jól játszó Genoa ellen, még hit is volt a srácokban, de tényleg vaszottul nem dob nekünk a gép az idén, viszont fog ez még fordulni is (Menez biztatóan mozgott és Okaka is, őt szép lassan be kell építeni a csapatba).

Akire ki vagyok az Riise, már 'Pool játékosként is csak lövéseit becsültem, Habival egyetértve abban, hogy egy kalapszar. Abszolút nem érzi játékunkat, egy jó passza sincs és rendszeresen szarul helyezkedik. Tegnap az első gól is egyértelműen az övé volt. Ha Tonetto meggyógyul ülhet a padra ez a szerencsétlen viking.

Romanista 2008.09.25. 18:46:32

Félre értettél popp, én nem vagyok mérges a játékosokra, sem a csapatra sem semmire. pláne nem felejtek és nem azért szurkolok mert elsők/másodikak /tizedikek vagyunk voltunk leszünk. egyszerűen fájdalmat okoz hogy nem dob a gép mert ugyérzem ennél többet érdemelnek (éppen az elmúlt évek eredményei miatt és azért is ahogyan azok az eredmények jöttek)
Nyilván nem akarom racionalizálni hogy miért szeretek valamit, ám ez azt is jelenti hogy azt sem tudom elfogadni hogy "nem dob a gép". mint már mondtam, nem értem mi a baj, nem lehet Riisére (vagy akár egy játékosra) verni ezt és nem akarom, a bírókra sem. ezért érzek tehetetlen dühöt és csalódottságot, ám annál boldogabb leszek ha egyenesbe jövünk. de akkor tényleg sínre kell tenniük magukat.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.25. 19:02:19

Romanista, van olyan , hogy rossz rajt és onnan föltápászkodás, remélem nekünk is összejön, az biztos, hogy nem leszünk egész évben ilyen pechesek és csak nem lesz mindig egyszerre sérült öt-hat kulcsember. Egyébként nekem is szinte fizikai fájdalmat okoz egy-egy ilyen vereség.

Gabez 2008.09.25. 19:17:31

Végignézve a Napoli - Palermo meccs összefoglalót, hát igencsak mázlival nyert az előbbi...én nem láttam ezen a meccsen tőlük semmit, ami akár uefa kupára jogosítaná őket...

_alerob 2008.09.25. 20:26:15

Szerintem ez az év az egyre indulatosabb Inter - Juve párharcról fog szólni. Ez már kezd körvonalazódni. Lazio meg szerintem esélyes egy 4ik helyre, de ez csak a Román függ.

Calogero 2008.09.25. 21:40:13

Gabez, ha már helyreraktál... Cruz olyannyira kegyvesztett volt,h Mourinho a nyáron megpróbált megválni tőle (más kérdés,hogy ez nem sikerült) és miután nem úgy sikerültek az igazolások, ahogy azt Morattiék gondolták, végül maradt Milánóban és idei első meccsén kapott komoly 18 perc játéklehetőséget.
Ugyan az Inter élen állt már múlt héten is a tabellán, viszont a Juvéval holtversenyben és mivel végelszámolásnál az egymás elleni eredmény dönt, így lószart sem ér az egyel több rúgott gól, ami max a tabella élére nyomta őket,így asszem ez sem túl nagy hülyeség, Mourinho meg,ha jól tudom a tegnapi meccsen és az azt megelőző sajtótájékoztatón nem nyilatkozott mindössze,amikor illet volna csapata végett megjelennie. Azért köszi

robill760 2008.09.25. 21:42:04

A Patóval kapcsolatban fanyalgókat én sem értem - minden mozdulatán látszik, hogy őstehetség. Az egyetlen hibája szintén könnyen megállapítható: végtelenül nagyképű. Ha sikerül - izom helyett - némi alázatot magára szednie, akkor valódi gyilkos fegyver lesz belőel.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.25. 22:31:04

Azért azt bírom, hogy négy forduló után már messzemenő követekztetéseket vontok le. Persze a mutatott játékból kiderül valami, de míg az egyik csapat legjobjait tudja pályára küldeni máshol meg öt-hat játékos hiányzik.

Szerintem általában tíz fordulót kell várni, hogy bármi megállapítást tehessünk. Ugye a Roma hátránya is csak hat pont, összesen két győzelemnyi. Igaz négy forduló alatt kellemetlen ennyit összeszedni, de szerencsés esetben akár két forduló alatt is ledolgozható. Szóval várjunk tizedik fordulóig, mielőtt durvuló Inter-Juve párharcról beszélünk.

Tegyük föl hogy Milan elkapja a hétvégén az Intert (ez azért egyáltalán nem elképzelhetetlen), akkor egy pont marad a két milánói gárda között öt forduló után, ráadásul úgy hogy Milan két zakóval nyitott. Most mondhatjátok, hogy savanyú a szőlő, de ha tizenkét ponttal vezetnénk akkor sem mondanék mást. Egyelőre csupán annyi körvonalazódott, ki az aki beragadt a rajtnál és ki az, aki nem.

_alerob 2008.09.25. 22:38:46

Én ezt nem a rajt miatt mondtam. Egyébként bízok a Roma feléldésében, mivel számomra szimpatikusak!

kroos 2008.09.26. 07:58:15

chievo-pelisier és még mondják nincsnnek jó olasz csatárok...

drani 2008.09.26. 09:03:20

az inter-milan tuti x

mickeyknox 2008.09.26. 09:16:54

patora izom? az isteni pippo meg a régen gólfosó sevcsenko sem erősebb testalkatú nála! akkor ő miért legyen tank?

kroos 2008.09.26. 09:17:52

szerintem seedorf-ra kéne izom:DDD

mickeyknox 2008.09.26. 09:22:55

csináljunk belőle töfting-et :D

Gabez 2008.09.26. 09:28:08

Calogero: Cruz azért nem játszott, mert sérült volt, és még te sem tennéd be így azonnal a kezdőbe, főleg, ha van egy jó formában lévő Ibrád, Adrianod és Mancinid vagy Balotellid. Egyébként beszéltél Morattival és Mourinhoval a nyáron, hogy kit akarnak eladni vagy a goal.com-on olvastad? Nem igazán látom a kegyvesztettséget, ahogy fogalmaztál. Ezek alapján Jakinta is kegyvesztett.

Az Inter állt tabella élén, és bár a végén az egymás elleni eredmény számít, de nem a végén vagyunk/voltunk, hanem a 3. fordulóban, ezért már két forduló óta ott van. Ez a tény, és nem az, hogy a 4.ben állt oda. ;) Nem mintha számítana persze.

"Mourinho nem jelent meg a találkozót követő sajtótájékoztatón, de ezt tudjuk be az idegborzoló összecsapás eredményeként."

Arra próbáltam rávilágítani, hogy nem az "idegborzoló" összecsapás miatt nem jelent meg, hanem már előtte eldöntötte, hogy nem nyilatkozik.

Minedezek persze apróságok, és nem téged tettelek helyre, hanem ezeket a tévedéseket.

kroos 2008.09.26. 09:28:42

viszont ha már felszoptuk giovinco-t akkor meg kell emlitemi Jovetic legutobbi teljesitményét is.

giacinto 2008.09.26. 09:30:26

Mancini újra tagja a brazil keretnek, ellentétben Ronaldinhoval :)) meg Marchionnival

kroos 2008.09.26. 09:33:19

mi ebben a meglepetés?

_alerob 2008.09.26. 09:38:07

Marchionni sose lesz tagja a brazil keretnek.Ennek a fő oka az, hogy olasz állampolgár. Egyébként ha Ronaldinho folyamaos lehetőséget kapna akkor ő is tagja lehetne. Már rég láttam ilyen gyenge brazil keretet.. Egyébként Amauri? őt se hívták be... Nah igen, ebből látszik, hogy attól, hogy valaki kiváló labdarugó volt, nem jelenti azt, hogy edzőnek is alkalmas. Dunga takarodjj!!!!

_alerob 2008.09.26. 09:40:28

"viszont ha már felszoptuk giovinco-t akkor meg kell emlitemi Jovetic legutobbi teljesitményét is." De Caglie és Marchisio minimum akkora tapsot érdemel mint Giovinco. Egyébként.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.26. 09:40:51

_alerob, de az olasz keretbe is csak akkor kerül be , ha za ismeretlen katona kapcát cserél.

Amauri meg előbb lesz olasz válogatott, mint brazil.

_alerob 2008.09.26. 09:44:48

Hát igen popp, és ez a baj. Olazsországnak sok jó támadója van, de nézzünk már a Brazilra. Amauri simán jó lenne oda. Egyébként tudom, Marchionni egyenlőre az olaszba is neccesen férne be. De ha játszik többet, akkor lessz esélye.

A bukott Madonna a nagy didikkel Van Klomptól 2008.09.26. 09:56:19

@amatoer4,
nyilván argentin zászlócskára gondolt ez az elvetemült..;)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.26. 10:55:11

"A Samp idén még nem nyert, és az első forduló mutatós teljesítménye óta a játékuk is akadozik, "

Az első fordulóban is egy rakat szar voltak, csak akkor még az Inter sem rázódott bele. Ahogy az első forduló utáni kommentemet most is tartom, a Samp a kiesés ellen játszik.
süti beállítások módosítása