Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hételeji jóslatok - Premiership, 33. forduló

2007.04.09. 08:29 Gitár János

Watford - Portsmouth 1-1
Most mindenki megmutathatja, mit ér: a Watfordnak már megrendelték a szemfedőt, de hazai pályán az óriásölő ellen legalább egy pont kell ahhoz, hogy ezt a szemfedőt - szép képzavarral élve - felemelt fejre helyezzék majd. A Pompey előtt a MU elleni hihetetlen győzelmet követően felcsillant még az UEFA-kupa fénye is, de a Watford talán nem szúrja tökön magát annyira, mint szombaton a Manchester. Priskin szépségdíjas góllal egyenlít.

Aston Villa - Wigan 3-1
A leírások szerint egy kifejezetten jó formájú Villa verte - nagy-nagy meglepetésünkre - a Blackburnt. Lássuk meg, de hátha ez nem puszta fellángolás, hanem a Martin O'Neill-féle munkaerkölcs újjászületése. És akkor a Wigan belenéz egy csúnya, nagyon mély szakadékba.

Bolton - Everton 2-3
Egyértelműen a csonka forduló (a nemzetközileg még érdekelt négy csapat meccse elmarad) mérkőzése, a győzelemmel a ruganyos kis Everton pontszámban beéri a Boltont, a gólkülönbsége pedig nagyon sokkal jobb. A Bolton persze nem a Fulham, lehet ebből akármi, tippünk a szimpatikusabb csapaté.

Fulham - Manchester City 1-1
A Fulhamnél nagy a gáz, hiába koncentráltak és szereztek vezetést az Everton ellen, az ellenfél egyszerűen átgázolt rajtuk (itt említeném meg, hogy Mikel "Best Kept Secret" Arteta csöndben kiosztott három gólpasszt). A Premiership egyik legbénább védelme (a nem kieső helyen álló csapatok közül a Charlton és a Fulham kapta a legtöbb gólt) a Premiership legbénább csatársora ellen. Futballünep van készülőben.

Newcastle - Arsenal 0-2
Kedves Arsene, Kedves Fiúk! János üzeni Pestről, hogy most már kéne nyerni, mert veszélyben a BL-indulás lassan. Persze számolni Ti is tudtok és biztosan futballozni sem felejtetettek el, ahogyan nálunk a sportszaklap szokta írni hasonló helyzetekben! Európának szüksége van egy jó Arsenalra, szedjétek össze magatokat! Még két dolog: a Martins gyerekre figyeljetek, gyors és nagyon ügyes, Julio Baptista helyett meg kezdjen Flamini vagy például akárki, ő sajnos egy hátramozdító. Minden jót, sziasztok!

Charlton - Reading 0-1
Ugyanaz egy emelettel lejjebb: mióta egyfolytában dicsérjük itt a Readinget, folyton kikapnak. Úgyhogy.

Szólj hozzá!

Címkék: angol üveggömb premiership

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr3056356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása