Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Mocskos Inter!

2010.05.20. 10:30 _benito

(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.)

 

Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is elfogadta, más magyarázat nincs a büdös bunkók ilyen mértékű exodusára az Inter felé. Hosszú, tömött sorokban jöttek a futballpályák legnagyobb tahói, míg hosszú áldozatos munkával el nem érték, hogy a leghitványabb söpredék alkossa a csapatot. Bravo! Ezt a fajta játékost amúgy jellemzően két nemzet fossa bele a világba a legaktívabban: a német és az argentin, nem csoda, hogy mindkét országból számtalan játékos érkezett Milánóba, hogy tovább vigye a világ legundorítóbb klubjának hagyományait. És hogy ezek mik? Elsősorban: költs a legtöbbet, de vigyázz, hogy soha ne nyerj semmit. Másodsorban: próbálj csalni, hogy ne mondhassák, nem tettél meg mindent. És végül: maradj egész nyomorult életedre szerencsétlen második. Persze csak a városodban, a ligádban ez már siker lenne.

Pénz és ambíció volt rogyásig, úgyhogy nem meglepő, hogy mindig sikerült korszakos egyéniségeket a klubhoz édesgetni. Viselte az Inter mezét aranylabdás, aranycipős, aranylábú és aranytökű (ez természetesen Adriano), volt, hogy egyszerre több is, de másfajta arany sosem jött a házhoz. Ez a klub nem más, mint a Gyaloggaloppból megismert ostoba király birodalma, amin mindenki röhögött, amiért a mocsárra próbál meg várat építeni, de az mindig összedől, aztán elsüllyed. Kivéve, amikor leég, összedől, és csak azután süllyed el, ugyebár. A lúzerség bűzös mocsara évről évre ugyanúgy nyelte el a gusztustalan húzások, és az elköltött gigantikus összegek ellenére folyamatosan sikertelen klubot, így egy idő után bármerre jártak, mocsárszag követte őket.

Hagyjuk is, hogy Pirlo és Seedorf Drazsen Brncsicsért és Francesco Cocóért cserébe kerültek el a csapattól, hiszen itt inkább könyvelési ügyeskedésről volt szó, és érintett volt a susmusban a másik fél is. Hasonló volt a helyzet Cannavaróval, vagy éppen Crespóval: ezek a játékosok kiváló futballisták voltak, csak ahogy megcsapta őket a mocsár szaga, azt is elfelejtették, hogy kell bekötni a cipőt, és hogy kell leolvasni a mutatós órát. Aztán – rendszerint nagyon gyorsan, és sokkal kevesebb pénzért, mint amennyiért jöttek – távoztak, és újra tudták, hány óra, és a cipőjük is jól állt a lábukon.

Az elmúl húsz év másról sem szólt, csak arról, hogy az Inter milliárdokért leigazolta az ellenfelek villogó játékosait, akik aztán csúfosan megbuktak Milánóban. Az Inter a nagyok között lebőgött, úgyhogy elment alsósokat verni a homokozó elé: a kifejezetten szerencsétlen balfaszok számára kiírt UEFA-kupában ment a tarolás, meg a királykodás (a méltán népszerű, és hasonló attribútumokkal rendelkező Schalke azért ott is az orrukra koppintott), de például a 94-es győzelem mellett volt más izgulnivaló is tavasszal: egyetlen ponttal sikerült bennmaradni a Serie A-ban. Moratti érkezésével aztán sikerült még mélyebbre merülni a fortyogó takonyban: az Inter kétszer döntötte meg az átigazolási világcsúcsot, de velük sem sikerült odaérni, de még a közelébe sem! A Milan szurkolók transzparense ekkoriban azon poénkodott, hogy az olasz média minden júliusban azzal van tele, hogy az Inter bajnok lesz, és ez egészen augusztusig tart is, amikor az első fordulókban gyorsan eldől, hogy nem lesz.

Ronaldóval sem tudtak mit kezdeni, Moratti hiába édesgette sérülten is, az argentinokba mindig szerelmes volt, és az edzőt nem volt hajlandó kirúgni még a brazil sztár kedvéért sem. Ronaldo egy év után felépült, a nyáron gyorsan világbajnok lett Brazíliával, az év végén Aranylabdát nyert – csak nem az Internek, mert közben elhúzott a Real Madridhoz. A másik rekordigazolás sokkal jobban sikerült, amit az is bizonyít, hogy Bobo Vierivel a mai napig perben áll a klub. A csatárt Lippi vitte magával Milánóba (amúgy Lippi sem perecelt pályafutása során akkorát sehol, mint az Internél), ahol hiába rugdosta a gólokat rendületlenül, egy idő után teljesen ellehetetlenedett a helyzete, sorozatos viták után távozott. De ott volt még Roberto Baggio aki mindenkivel nyert az Intert kivéve, vagy a világ legjobb ballába, Alvaro Recoba, akit szintén sikerült tönkretennie a mételyes közegnek. És hogy miért perel Bobo? Á, semmi komoly, csak Moratti lehallgattatta a telefonját.
 
Megüti a fülünket a lehallgatás szó. Hol is hallottuk ezt? Hja, igen: a calciopoli. A bíróküldési botrány, ahol az Inter végre megtalálta azt a platformot, ahol legyőzheti a pályán reménytelenül üldözött ellenfeleket. Itt viszont gyors, lendületes támadásokat vezetett, és ripsz-ropsz, a mezére nyomtak egy plecsnit, amiért csak annyit tett, hogy nem esett ki a Serie A-ból. Elszipkázta a földbe döngölt Juventus épkézláb játékosait, és amennyire tudta, kitörte a Milan nyakát is. Bármilyen furcsa, ehhez semmi mást nem kellett tennie Morattinak, csak jól igazolnia, és most nem is nyúlt mellé: Guido Rossi megbízható Inter-káder volt, a kellő magabiztossággal vezényelte le a calciopolit, hogy aztán beüljön a Telecom Italia vezérigazgatói székébe. Micsoda? Hogy a Pirelli tulajdonosáé a TIM is? Hát léteznek ilyen hihetetlen egybeesések? Ezt jól csináltad, Massimo, de már közelít az úthenger…

A calcipoli óta eltelt öt évben az Inter már semmit nem bízott a véletlenre. Bár ellenfél már nem nagyon volt, még ráerősítettek a bírók megvásárlásával is, hogy még egy olyan szerencsétlen hülye, mint Mancini is képes legyen behúzni három bajnoki címet. De valami még mindig hibádzott. Kellett még a koktélmeggy a szarostorta tetejére, és Moratti el is hozta: Jose Mourinho érkezésével vált egészen biztossá, hogy az Inter minden idők legundorítóbb csapata. No contest! Már előtte is érdemes volt végignézni a keretükön: Ibrahimovic kvalitásait nem kell külön kiemelnünk, Samuelt a Serie A bármelyik csatára örömmel végezné ki, Cordobától Bogotában is félnek, pedig ott az ovisoknak is machete van az uzsidobozukban, Muntarit a saját anyja sem szereti, és még bele sem mentünk Materazziba. Moratti viszont még nem volt elégedett. Valami még hiányzott. Fogta tehát a fenti játékosok DNS-ét, leküldte a pokolba kiigazításra, majd örömmel konstatálta, hogy a visszáruban valóban benne van minden: Balotelli akár lehetne az Inter címerállata is.

Egyetlen szerencsénk, hogy Moratti keze nem ér el Európáig, a hazai stiklik nem sokat érnek a BL-ben, így legalább az az egy biztos, hogy nem kell ezt az ork-hordát bámulnunk a kontinens csúcsán egy évig. A Real Madrid-rejectekből összeállított csapattal már amúgy is pirosba ért a gusztustalansági mutató, de még rádupláztak a Serie A egyik legnagyobb bunkójával, Thiago Mottával (Muntari mellé, vágod?!), végül sikerült elhozni a Barcától azt a játékost, akit még Martin Luther King is leniggerezne. A bírók nélkül még így sem játszhatnának döntőt, hiszen a Barcelona 2-0-ra legyőzte őket, miután Milánóban  2-1-re kikapott, mégis ott lesznek Madridban.

Szerencsére azért nyerni biztosan nem fognak, az ember DNS-ébe vésett kódok ugyanis nem változnak meg csak úgy hirtelen attól, hogy egy nagypofájú portugál seggdugasz azt akarja. Élünk a gyanúval, hogy az eddigiek mind csak azért történtek, hogy a végén még jobban fájjon a Bayern által kiutalt lángos. 

174 komment

Címkék: bl inter több mint foci mocskos

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr312017419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

el basta 2010.05.20. 14:14:57

Ezt a videót mi csináltuk a Duomo-nál vasárnap:
www.youtube.com/watch?v=na-XuqqqUlc

Ja és JUVENTINO PEZZO DI MERDA!!!

Strigo 2010.05.20. 14:16:05

fasza lett ez is, grat

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.05.20. 14:23:22

@Strigo a divatdrukker: az nst-s kupás levelemre is válaszolj, pls! köszi!

slowmotion 2010.05.20. 14:25:15

@el basta: igen, van aki büszke az ilyesmire

Rántott máj (törölt) 2010.05.20. 15:11:47

@sanyikácska: En is. A masik ilyen Djorkaeff. Jobb kozeppalyas volt Zidane-nal, de ot is elcsesztek.

Skeeter 2010.05.20. 15:14:42

Interistaként nekem is bejött a cikk, ugyanakkor egyetértek Nalazo kollegával, hogy a mutatott játékba nem lehet belekötni :)

Mr Anderson 2010.05.20. 15:39:15

Nekem is jobban tetszett a mocskos Bayern cikk, de ez sem rossz. Bár Macellaio Materazzi-t még lehetett volna feszíteni egy kicsit.

horas 2010.05.20. 15:59:21

Odabasz.
Nagyrésze tagadhatatlan.
Amúgy a döntővel kapcsolatban azért árulkodik,hogy míg a Mocsoks Bayern az idei szezon keresztül lett szétfikázva itt a lúzer múlt van a terítéken...

Lehet,hogy az Inter is benne volt a bundabotrányban egyenlőre nem derült ki,ettől függetlenül lehet.

Csak érdekesség képpen.:
2007/2008

Juventus

Buffon,Belardi
Grygera,J.Andrade,Stendardo,Molinaro,Birindelli,Chiellini,Zebina,Criscito,Legrottaglie
Camoranesi,Nedved,Tiago,Salihamidzic,Sissoko,Olivera,Almiron,Zanetti,Nocerino,Marchionni
Iaquinta,Trezeguet,Del Piero,Palladino

Inter

J.Cesar,Toldo,Orlandoni
Materazzi,Burdisso,Córdoba,Maxwell,Maicon,Samuel,Chivu,Rivas
Cambiasso,Zanetti,Stankovic,Figo,Solari,Vieira,Dacourt,Cesar,Jimenez,Pelé,Maniche
Ibrahimovic,Crespo,Cruz,Adriano,Suazo,Balotelli

Az akkori keretekből az Inter jelenleg 12 játékossal rendelkezik a mostani keretben ehhez képest 10 új játékos szerepel(Lucio,Santon,Motta,Quaresma,Muntari,Mariga,Eto'o,Sneijder,Pandev,Milito)

A Juventus akkori keretéből most 11-en alkotják a keretet és 13 más játékos van a jelenlegi keretben
(Manninger,Chimenti,Caceres,Cannavaro,Grosso,De Ceglie,F.Melo,Marchisio,Poulsen,Giovinco,Candreva,Diego,Amauri)

Lehet,hogy az Inter is benne volt bundabotrányban,de ahogy visszajutott a Juventus az élvonalban,szine ugyanazon feltételek és lehetőségek voltak adottak mindkét csapat számára csapatépítés szempontjából.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.05.20. 16:15:30

@Mr Anderson: matrac pont a szereplesenek megfelelo karakterszamot kapott... kulonben is, mostanaban busquets videokat nez, hogy fejlessze a jatekat

touristique 2010.05.20. 16:15:39

Kellett ez a jónépnek, mint a Győzike show. :) Kicsit mondjuk úgy érzem, hogy réges-rég elejtett fonalakat vesz fel a cikk (Cannavaro???), de ez is azt mutatja, hogy manapság jól mennek a dolgok. Aki meg a Barcelonás részt elhiszi, az tegnap meg lett mondva, vagy szemellenzős katalán, vagy lány. :)

Olmen 2010.05.20. 16:16:12

Ilyen fröcsögő, sötét szóképekkel tarkított cikket még nem olvastam...

Gratula, könnyesre röhögtem magamat! :)

horas 2010.05.20. 16:21:35

Mourinho leadta a nevezéai listát,senki nem hiányzik róla,még Motta sem.Ennek a névsornak inkább gesztus értéke van.

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

A legvalószinübb a szokásos felállás egyetlen kérdőjel,hogy Balotelli vagy Pandev kezd az egyik szélen.A baromarcú jobbformában van,viszont a macedón sokkal alázatosabb és csak az a rizikó van a játékában,hogy esetleg nem megy neki annyira Balotelli -é ben még az is benne van,hogy egyik pillanattól kezdve elkezd a saját kapujára támadni...

..........Julio Cesar
Maicon,Lucio,Samuel,Zanetti
....Cambiasso Stankovic
Eto'o Sneijder Balotelli/Pandev
...............Milito

Toldo,Chivu,Córdoba,Materazzi,Mariga,Muntari,Balotelli/Pandev

Iustizmord 2010.05.20. 16:28:13

várjuk the great cornholio finom és giacinto nem olyan finom visszavágását.... csak ne úgy mint ivan ivanovics, a furfangos visszavágás nagymestere tenné :o)))

il Magnifico 2010.05.20. 16:31:17

@_benito: hehe. tudom, hogy azt várod, hogy kijavítom-e a 17-et 18-ra, de nem.

Ehelyett két jelenleg sokkal fontosabb adat:

82 vs. 55
2(3) vs. 0

:)

nasteey 2010.05.20. 16:33:10

Hát... én jobbra számítottam. Eddig mindig sikerült túlozni, most meg csak egy általános jellemzést kapunk a csapatról... :/

_benito · www.nst.blog.hu 2010.05.20. 16:41:56

@il Magnifico: holnap elpusztítlak, ha fontos dolgod van, intézd el még ma. :)

Ganz 2010.05.20. 16:46:08

Ez tetszett.
:)

Az az érzésem, hogy lehet poénra venni, de ha komolyra veszem, akkor is tartalmaz igazságokat.

Olvasnék egy lazio-sat is.

Persze csak egy "Forza Lazio"-s után.

zsakfos 2010.05.20. 17:02:20

@_benito:
Köszi:) egy élmény volt beleolvasni az írásaiba...
Jogász aki a jogot hosszú ó-val írja, ne már...
Mondjuk a játszótál is nagyon jó, meg a a szocikra a komancsók (ez egy másik írásába van,de végül is van focis vonatkozása is lehet Koman csók:)...
Szerintem csak egy 16éves felvágós hülyegyerek.

daneeka 2010.05.20. 17:50:49

Ez nem vicces. Ez a színtiszta igazság!

ferenck · http://agens.blog.hu/ 2010.05.20. 18:03:09

nagyszeru iras,Benito,gratulalok! leszamitva az eto'o-rol irt 1 mondatot,elejetol a vegeig szintiszta igazsag.

room303 2010.05.20. 18:10:44

Azon vagyok meglepődve, hogy összejött 100 komment és mindenki érti a viccet. Gratula a kommentelőknek is!

sporttárs 2010.05.20. 18:11:14

Mindkét mocskos... cikk kurva jó lett, ebben kicsit speciel jobban érzem, hogy még komoylan is gondolta a sok marhaságot a szerző, de a stílus remek.

Az már igazán a szurkolók bizonyítványa, hogy mindkettő kommentelői között bőven van, aki szerint semmi túlzás ezekben... :)))

(Benito elővette az ősz óta fagyasztott epét, a négy éve félre tett hányást, betett néhány Balotelli-videót és aktuálisan is felhergelte magát, akkor nekiállt püfölni a billentyűket, de valami még, érezte, hiányzik, valami gyilkos, frappáns ökörség, talán az amúgy támadhatatlan idei BL-menetelésnek egy orbitális fika, de mi legyen az?
És akkor felhívta Csöncsönt.)
:))))

pitbaccardi 2010.05.20. 18:26:34

remélem ezzel a cikkel sikerült kicsit kompenzálni a felgyülemlett frusztrációt. ha így van megérte, mer azért ennél viccesebbek szoktak lenni a hasonló "mocskos" cikkek. a majmos képet viszont nem ártott volna még1x átgondolni sztem.

Mr.AT 2010.05.20. 19:03:57

@pitbaccardi: "Trova le differenze" = találd meg a különbséget. Ezzel semmit nem mondott a szerző, sőt.

Szerintem a bokatartásukban van a különbség elrejtve, de ha te ennél több különbséget is vélsz felfedezni, lelked rajta. :-)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.05.20. 19:13:30

ehüm

úgy érzem, a majmot kommentálnom kell, ha már a blog ősatyja is szóvá tette. szóval szó sincs arról, hogy bármennyivel is többet jelentene, mint az elvtelen fikacunami többi komponense.

a harlem renaissance két vonulata, ezen belül richard wright és langston hughes hatása a polgárjogi küzdelmek két ágára, malcolm x-re és martin luther kingre

ez volt a diplomamunkám címe magyarul

giacinto 2010.05.20. 19:29:03

különbség a 2 mocskos-cikk között hogy a Bayernben végigvesézték és felnagyitották a klub és a játékosok bénaságait, itt gyakorlatilag csak a zsigeri juventino gyűlölet van megspékelve egy kis emészthetetlen frusztráltsággal :) történelmi papirba csomagolva.

még több ilyet akarok.

danesdzsu2 2010.05.20. 19:30:06

@_benito: semmirekellő éhenkórász könyvtárbüfé-szakos....:P

Vul-Kahn 2010.05.20. 19:45:50

Óriási írás! Hut ab, mein juventiner freund!

Bár némileg beárnyékolja a posztot, hogy, mint tudjuk, az Internek fogsz szurkolni a döntőben...:S

gibson 2010.05.20. 19:48:59

Nálam még mindig a Mocskos Chelsea! az abszolút No. 1, de a tegnapi Bayernes poszt feljött a második helyre, ez pedig egyértelmű bronzérmes!

Tegyük hozzá, idén nem volt túl nehéz dolgotok... :DDD

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.20. 20:02:43

@_benito: Én például nem is gondoltam, hogy rasszista volnál. Azt viszont már a szakdolgozatod témája nyomán is tudnod kell, hogy bizonyos érzékenységekre nem árt tekintettel lenni. Ha csóváljuk a fejünket, a nézőtéri huhogás miatt, ha a Lazio szurkolóival kapcsdolatban nem hallgatjuk el aggályainkat, akkor fikacunimink végéről lehagyjuk ezt a nagyon csúnya áthallásra lehetőséget adó poént, akármennyire utáljuk Balotellit. Szerintem és tisztelettel!

Tika_ 2010.05.20. 20:04:11

Ez kurva jó lett!! Grat, benito!
A Ballotellis részen (képpel együtt :)) percekig röhögtem térdemet csapkodva, de az Etoos is hatalmas :)))).
Lehet, elolvasom a másik 3-at is... :)

Mr.AT 2010.05.20. 20:06:00

@popp: Ne máááár... komolyan, ha egy ennyire magas labdát nem lehet egy szándékoltan ironikus írásba beilleszteni, akkor már tényleg durván az agyunkra ment a turbóliberalizmus.

Ez szerintem qrva yo poén, egy ilyen helyen, ilyen szövegkörnyezetben (értő közönség ;-) előtt) abszolút belefér, és ha magát szuperMáriót megkérdeznénk, még talán ő is röhögne rajta. :-)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.20. 20:07:06

@popp: Mi az aggályod velem kapcsolatban? A francba, már megint freudi alapon idéztem a Mein Kampfból?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.05.20. 20:09:51

Ja, ja, George W. Bushról is készült hasonló kép, most akkor az is rasszista? Ugyan már!

(Pont akkor "olvassuk" szerintem rasszistán a képet, ha nem Balotellit, hanem "egy négert" látunk rajta.)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.05.20. 20:16:16

Még annyit hozzátennék, hogy minden képtől függetlenül nekem a "Mocskos Bayern!" írás jobban tetszett, mert nem annyira tipizált, inkább egyénítve döfködött. (A két klub számomra kb. teljesen egyforma mértékben közömbös, szóval ebben a témában kivételesen akár objektívnak is vagyok nevezhető.) De persze ez se rossz.
:-)

Claudio Marchisio 2010.05.20. 20:24:25

@giacinto: nagyon jók ezek a "mocskos"-ok, ezért az egyért talán még a milan is bekerülhetne a bl döntőbe...
mondjuk jövőre...de csak akkor:)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.20. 20:24:59

@Mr.AT: Szerintem aligha röhögne, mivel az őt joggal gyűlölő ultrák is mindig a bőrszínével találják meg, Balotelli rovására bőven találhatunk olyan poént is, amelyet nem lehet a bőrszínére vonatkoztatni.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Na te meg ne tedd az értetlent, mikor egész múlthéten Tottit rasszistáztad ;-).

Ha Mészöly Kálmán a Sport tévében azt találja mondani, hogy most jöttek le fáról és mi jogosan fogjuk a fejünket, akkor az ilyeneket ne már.

A Martin Luther Kinges poénon például én is csúnyán beröhögtem. De ez a feka-majom párhuzam szterintem nagyon alpári és még ilyen szövegkörnyezetben is sértő. (Még mielőtt, van hogy bejön az alpári humor.)

Végül visszaolvasva az előző kommentet, lehet, hogy túl kioktatóra sikeredett, nem akarom én ezt túl fajkasháztivadajkodni, de engem az a kép kicsit zavar, na.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.20. 20:27:39

@Csöncsön: Az a különbség, hogy rasszisták előszeretettel majmozzák a fekákat. Na de lezárom a témát azzal, hogy számomra necces az a kép. Nem sértődöm meg, ha szerinted belefér.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.20. 20:30:07

@popp: Milyen értetlent? Baj hogy említeni mertem a niggerező Tottit? Hogy lehet még egy ennyire indifferens témához is a lazialékat behozni? Akkor már adjunk az érzésnek, Heil Hitler, úgyis ő hozta létre először az EU-t, csak a barom angolokon múlt az egyesítés.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.05.20. 20:32:03

@popp:

1. Mészöly Kálmán komoly szövegkörnyezetben mondta, amit.

2. Ott egyértelműen a fekete játékosok bőrszíne alapján képzett belőlük csoportot, míg Balotelli itt mint egész ember van majomhoz hasonlítva, egyáltalán nem (csak) a bőrszíne miatt.

3. Persze nyilván nem szép, de miért, ez az egyetlen dolog volna sértőnek érezhető a posztban, ha komolyan vennénk? :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.20. 20:33:53

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: És Bonaparte Napoleon? Szuper szenzitív vagy, ha elhangzik a Lazio szó. Én csak arra utaltam, miként vezette be _benito az IRR megszűnéséről szóló írásodat. Nyilván nem rád gondoltam.

De tényleg hagyjuk ezt!

gibson 2010.05.20. 20:34:21

@Csöncsön:

"(Pont akkor "olvassuk" szerintem rasszistán a képet, ha nem Balotellit, hanem "egy négert" látunk rajta.)"

Én is pont szóról szóra ezt akartam írni... :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.20. 20:37:49

@popp: Á, Napóleon közel sem járt hozzá, Skandináviához köze sem volt, de Dél-Európával és Kelet-Európával se tudott túl sokat kezdeni.
Ha már EU közjogot tanulok. :D Jól van, nem tudtam hogy arra utalsz, nem ez derült ki a szavaidból. Zaklatott és ideges vagyok. :)

madbalee 2010.05.20. 20:49:26

Nekem valahogy ez a poszt jobban tetszett, mint a bőrnacis.

madbalee 2010.05.20. 20:52:00

Messiről szó sincs?

madbalee 2010.05.20. 20:52:43

@madbalee: mármint a kommentek között:)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.20. 20:57:07

@Csöncsön: privát ment. Csak annyi, hogy mindenki véleményét elfogadom, az enyém az amit leírtam.föntebb. _benito elnézést, ha kioktató hangot ütöttem meg, nem volt szándékomban. Annál lényegesebbnek én sem tartottam a dolgot, hogy az első kommentemben egy félmondatban jelezzem az aggályomat.

@gibson: Tudod ez a feka-majom párhuzam egy rasszista klissé - ennyi csak a bajom vele. Na de tényleg túlragozzuk.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.20. 20:59:42

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Hát Spanyolországban szopogatott, de itáliát szépen behódoltatta. Oroszország viszont ma sem tagja az Uniónak és a skandinávok is jó sokáig tartották magukat ;-). Erről már nem is beszélve, hogy Napcsi kicsit tovább tartotta a vonalait mint Hitler. on.

Ipa 2010.05.20. 21:04:42

Fiúk, öröm olvasni, hogy olyan arcok, akiknek focis hozzászólásaitól néha falramászok, (amikor nem velem együtt dicsőítik az Inter ;) most milyen értelmesen beszélik meg ezt a fára mászó Marió képet. És mindkét vélemény normális és tiszteletet érdemlő. Értékelem az "nst-kommentes-törzsbázisát"

Hispan07 2010.05.20. 21:05:55

baromi jó lett, el is határoztam, hogy továbbra is utálni fogom az Intert :D

danesdzsu2 2010.05.20. 21:07:06

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Skandináviához köze sem volt? Még most is az egyik tábornokának utódai uralkodnak Svédországban:)

danesdzsu2 2010.05.20. 21:16:46

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nem, nem érted, amit olvasol:

"..., ha a Lazio szurkolóival kapcsdolatban nem hallgatjuk el aggályainkat, akkor fikacunimink végéről lehagyjuk ezt a nagyon csúnya áthallásra lehetőséget adó poént,..."

Azaz, ha benito a Lazio drukkereknek be tud szólni rasszistákat majmoló szokásaik miatt, akkor a saját kommentjébe se írjon ilyeneket.

Te itt sehol sem szerepelsz, elvégre nem vagy rasszista szokásokat majmoló Lazio drukker. Elvileg:)

Ps: ezen a héten már magyarázok meg semmit senki helyett, a rendelésnek vége, reklamációval forduljon, (ide a szokásos szöveg jön,etc.)

gibson 2010.05.20. 21:22:08

@popp: értem, amit mondasz, de szerintem ha valahol elmegy egy ilyen kép, akkor az itt és most van, ennél a posztnál.
Nem akarom ezt túlragozni én sem, vagy további, felesleges vitákat generálni, de egy dolgot ne feledj:
a Bede-féle villáminterjú óta tudjuk, hogy Balotelli az a színesbőrű játékos, akit még Samuel Eto'o is csak "büdos nigger"-nek hív... :D

dean23 2010.05.20. 21:24:59

Fantasztikus cikk! Benito a király! :))))

madbalee 2010.05.20. 22:05:56

@gibson: Ha már Bede féle villáminterjú:

villaminterju.blog.hu/2009/03/12/villaminterju_jose_mourinhoval_az_internazionale_edzojevel:

Bede Márton: Mourinho úr, Ön is szokott azon kacagni, hogy a Portóval érte el a legkomolyabb sikereit, és azóta valójában lassan, de biztosan csúszik lefelé?
José Mourinho: Nem.
Bede Márton: Köszönöm az interjút!

Lehet, hogy José megállt a lejtőn azóta, hogy leparkolt a repülővel:)

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.05.20. 22:51:33

hat, a kep szerintem is tulzas (intereskent nem akartam elsokent hisztizni)

de ahogy igazan be lehet durvitani a posztot: mario, akit a sajat anyja sem kedvel ...

gibson 2010.05.20. 22:56:06

@madbalee: hát igen, ez a villáminterjú még az elődöntők előtt készült...
Kíváncsi leszek a következőre, miután a Real - murinnyóval az élen- elpicsázza a Villával és Cesc-el felálló Barcát az őszi klásszíkón... :)

horas 2010.05.20. 22:56:35

Amúgy a Balotelli képből nem kell ügyet csinálni,én is majmoztam nem egyszer Balotelli-t,itt abszolút nem faji dolgokról van szó és amúgy meg ebben a vonatkozásban amiben ez a cikk iródott kihagyhatatlan ziccer volt,ezt be kell látni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.20. 22:59:39

@popp: @danesdzsu2: Félreértettem fiúk, elnézést kérek érte, agyamra ment a jog.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.05.20. 23:11:55

OFF

ja, ha valaki megdobna egy meccsnezesi lehetoseggel (=kocsma vagy ilyesmi) nagybudosfalvan, azt megkoszonnem.

lehetoseg szerint legyen mar ott 1-2 (legalabb kenyszerusegbol) macskazabalo-szimpatizans, multkor vagy 100 barca drukker kozott neztem a visszavagot, az utolso percben kifejezetten alacsony volt a komforterzetem, pedig addigra mar hozzamrugtak egy szeket...

sot, ha lenne eredeti macskazabalo, az lenne a tuti...

Mala Suerte 2010.05.21. 01:23:33

"elhozni a Barcától azt a játékost, akit még Martin Luther King is leniggerezne"

hatalmas :D:D:D

touristique 2010.05.21. 01:34:31

Mivel ebben a sorozatban a tükör erősen görbített (különben zseniális, hogy egyben azoknak a paródiája is, akik véresen komolyan gondolják a leírtakat), nem reklamálok Eto'o niggerezése miatt, aki egy remek sportember szvsz, vagy nem kérdezem meg, mi olyan gáz az egyenes kieséses szakaszt sárga lap nélkül lehozó Samuelben, de van itt szerintem egy komolyabb tévedés:

Hernán Crespo az egyik kedvenc csatárom. Na most én úgy tudom, hogy ő a 2002-03-mas idényben 18 bajnokin és 12 BL meccsen szerepelt, előbbiken 7, utóbbikon 9 gólt ért el. Februárban megsérült, és utána kb. május elején tért vissza. Szóval ez nem a legjobb példa, pláne, hogy mikor másodszorra is leigazolta az Inter, még volt pár jó szezonja, lőtt fontos gólokat. Nem nagy hiba, nem azért, csak volt itt Keane meg Hakan Sükür, ezek azért durvább történetek. :)

_karmapolice_ 2010.05.21. 01:38:52

@Pályaelhagyó autóversenyző: ZP? A visszavágón a fenti részleg tele volt Interessel.

Leo Decimus 2010.05.21. 10:19:05

@Pályaelhagyó autóversenyző:

Én Frankfurtban néztem a Barca-Inter visszavágót egy helyi óriás sportkocsmában, és a több száz Barca mezes (!) német kis híján meglincselt... a dolog külön érdekessége, hogy az előző esti Lyon-Bayern alatt kongott a hely az ürességtől: egy árva lelket nem lehetett látni, aki a bajoroknak szurkolt volna. Tudom-tudom, az ősi Frankfurt-Bayern gyülőlség, de ez akkor is furcsa.

BruceWayne 2010.05.21. 14:29:33

szerintem ez kicsi kilóg a sorból, teljesen más irányba megy el. inkább egyfajta sértődöttség, bizonygatás jön át belőle, nem pedig az a felszabadult és jóérzésű, kívülálló gyalázkodás mint a bayernesből (+chelsea, barca is tetszett pedig velük is szimpatizálok, meg a mu is nagyon jó lett).

horas 2010.05.21. 15:42:13

A NSO-n megjelent egy cik,hogy Mihajlovic lesz az Inter új edzője.Mourinho pedig vinné magával Milito-t és Maicon-t és Kolarov kell neki még.
Maicon és Milito is mehet jó pénzért2 szeonnál több úgy sincs bennük ezen a szinten és ha megszerzik helyette Torres-t és Kolarov-ot.Mihajlovic helyett meg egy olyan ember kellene aki elért már valamit,lehet,hogy bejönne Sinisa,de nincs kedvem rizikózni.
Benítez,Deschamps,Magath vonal alá nem szabad menni edző ügyileg.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.21. 15:58:03

@horas: Ha Mourinho lesz a Real edzője, akkor a listáján az elsők között szerepel Kolarov.

horas 2010.05.21. 16:03:21

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Akkkor ezek szerint az Inter-hez való szerződésést is ő forszírpozta leginkább,uye?

BruceWayne 2010.05.21. 16:05:06

@horas: uhh, ezek a nevek.... majdnem kiestem a székből.

Inkább minden maradjon még legalább egy évig....

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.21. 16:11:58

@horas: Azt tudom, hogy Mourinho nagyon kedveli Kolarov játékát, nagyon húzta Morattit, hogy már télen legyen megegyezés a Lazióval, de akkor még a kiesés miatti félelemből Lotito nem volt hajlandó egyezkedésre. Most a képlet tiszta: aki az általa kért pénzt adja, ahhoz mehet Kolarov. Ha Mourinho lesz a Real edzője, akkor 100%, hogy Kolarov megy Spanyolországba.

BruceWayne 2010.05.21. 19:11:29

egy BL döntő előtt igen, biztosan ezen jár az agya

Jana17 2010.05.21. 19:24:54

Mekkora balfaszok vagytok, öcsém! Ez milyen poszt?
Savanyú a szőlő, mert mindenkit kivert az Inter, még a "verhetetlen" Barcelonát is! Lúzerek

babo410 2010.05.21. 19:30:41

Nagyon jó cikk!!! És Kolarov meg a Juvéban fog kikötni!!! Marotta sokkal jobb szakember!!! És én nem látok a képpen semmi rasszista megnyilvánulást, de már a Juve drukkerek is le lettek rasszistázva Ballotteli sértegetése miatt, pedig ők is csak Balottelit gúnyolták. Sajnos ezt egy olyan meccsen, ahol ott se lehetett, mert nem az inter játszott. És egyébként az intert meg a realt én is gyúlölöm, de nem azért, mert Juve drukker vok, hanem mert unszimpatikus mind a két csapat. A Real a megveszünk minden sztárt kilóra, az Inter meg a bunkók gyülekezete. És ráadásul olyanok, mint a politikusok, plábne, mint a magyar politikusuk. Nem baj, ha tönkreteszik az egész olasz labdarúgást, csak villoghassanak. Pedig, ha a Juve és a Milan talpra állna, újra fellendülhetne a bajnokság. Amíg csak egy csapat van igazából, addig meg halott az olasz foci.

babo410 2010.05.21. 19:44:08

Igen, savanyú a szőlő! kedves Jana17! A csoportkörben még a Barca körbeverte az intert! Aztán megfogták milyen érdekes na kit? A Chelseat! Mondjuk a BL sorsolás is elég érdekes már egy ideje! És tavaly a Juve a Hiddink által akkor átvette Chelsea-be futott bele, és derekasan helytállt! Az inter meg Ancelotti Chelsea-jét kapta, amelyikről kiderült, hogy nem is olyan jó, sőt egy nagy lyukas garast nem ér! A mutatott játék nulla volt, a teljesítmény ugyanaz. És idén még a Manchester United is elég gyenge volt, látszik, hogy csak CR húzta előre. Meg az egész angol bajnokság nulla volt. Ennek köszönhető, hogy a Chelsea meg tudta nyerni. Az inter ellen ki is jött a csapat gyengesége. A köv körben könnyű ellenfelet kaptak, a Barca legyőzéséről meg ne is beszéljünk, mert az igencsak érdekes volt! A Bayern meg pont ugyan ez. Úgy verték ki a Fiorentinat, hogy tulajdonképpen az az övrenbö nézte el az első meccset, aki tavaly a Chelsea-Barca összecsapást is. Tehát idén valami olyan lehetett a jelszó (sajnos), hogy minél nagyobbat csalsz, annál esélyesebb vagy! Mondjuk azért égés a Juvénak, hogy egy állítólag gyengébb Fior meg tudta verni a Bayernt, a Zebrák meg nem, sőt beégtek! De rendesen! Üzenem minden inter drukkernek, hogy az idei igen érdekes BL-ből ne induljanak ki a csapat erősségét illetően, mert nem jelent semmit. Sőt csak jobban erősíti azt az érzetet, hogy az inter csak kilóra tudja megvenni a címeit, másképp nem megy!

BruceWayne 2010.05.21. 20:39:59

@értelmetlen_nevű: haggyad, már biztos feltolt valamit ma éjszakára :)
kérek belőle én is!

granate 2010.05.21. 20:43:56

jót röhögtem ezen és a bayernen is. szerintem az inter jelenéről is lehetett volna még sokkal több szart írni.

a Barcáról most inkább nem szólok, ugyanis én elvakult Barca fanatikus lány vagyok...

touristique 2010.05.21. 22:00:25

@babo410: hát főnök, te egyedül viccesebb vagy mint a két "Mocskos" cikk, meg még vagy 5 évadnyi Gálvölgyi Show együttvéve. Szerinted a BL-t és a Premiershipet megnyerni nem jelent semmit... Kilóra megvenni a címeket? Én ismerek valakit, aki így csinálta, és el is tiltották a futball világától örökre. A cikk bunkózását is sikerült komolyan venned, hát elárulom neked, hogy 3-4 kőbunkót minden olasz csapat kerete tartalmaz, csak nem mindegyiknek adatik meg, hogy BL elődöntők és VB döntők kapcsán beszéljenek róluk.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.21. 22:29:14

@Iustizmord: Azért annyira finoman nem vágok vissza. :) Annyira nem jött be, de már páran elmondták, inkább sértődöttség van benne, mint jókedvű gyűlölködés. :)
Ja és az elmúlt 2 évtized, csak 15 év legyen már, hacsak nem kerekítünk fel. :)
@danesdzsu2: Próbáld csak ki a könyvtár szakot, majd amikor a rektori engedélyt kéred. Azt büfé - ruhatár szaknak hívják. :)

A Balotellis kép priceless, még most isazon röhögök. :D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.21. 22:59:14

Lucio nincs eltiltva a döntőről 2 sárga lap miatt?

touristique 2010.05.21. 23:05:55

@Great Cornholio: A Moszkva ellen volt eltiltva. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.21. 23:17:09

@touristique: hát a Barca elleni visszavágón kapott egyet, meg mintha az írták volna ki a képernyőre ,hogy misses next match. :)

touristique 2010.05.22. 10:04:46

Akkor az eltiltása után az volt az első sárgája. Nem kapott másikat Moszkva óta.

horas 2010.05.22. 10:43:50

Ahogy mondtam,Mihajlovic-nál komolyabb edző kell,Maicon,Milito mehet, egy-két éven belül úgy is találni kell a helyükre valakit,most legalább pénz állna a házhoz belőlük.
Torres,Kolarov,Deschamps/Benítez/Magath

Ennyi.
Ma estére,sok sikert a csapatnak.
(Sikerűlni fog!)

ForzaBianconero 2010.05.22. 11:40:04

Még a Fenerbahce szurkolók is tudják mi jár az internek : :D
www.youtube.com/watch?v=Hp2tiL7Am_Q

danesdzsu2 2010.05.22. 11:44:25

@Great Cornholio: Nem lehetek könyvtáros, én olvasok:P

sh4d0w 2010.05.22. 14:28:07

@_benito: bazz, talán az összes posztod közül a legfaszább :DDD

Grat!

marcello4 2010.05.24. 01:21:06

Ezzel a bejegyzéssel csak egyetérteni lehet.
A mutatott játékról annyit,h : antifoci.
Amire nem nagyon, legalábbis szerintem nem eléggé tért ki a szerző, - aki előtt le a kalappal - hogy ezt a nyomorult tróger intert milyen nemzetiségű játékosok alkotják. Hány játékost ad az olasz válogatottba ez a mérhetetlenül "csodás" csapat ( 0 )..... például. Ok internazionale, de ha annyira nemzetköziek akkor játsszák az egyik szezont a La Ligában, következőt meg a Premier League-ben .... és kurvára ne legyenek büszkék magukra,h ők olaszok mert kurvára nem azok.
Végszó : az inter mindennek a legalja.

Minarik Ede bácsi 2010.05.29. 14:46:34

Amíg nem olvastam, nem értettem, mit vihorászik meg hahotázik a lányom oly sokat a "mocskos"-okon, de aztán követtem példáját. Egyrészt olvasásban, másrészt vihorászásban, hahotázásban. Ugyan a Barcáról és pláne a Milanról szóló kevésbé tetszett, de nem gondolnám, hogy elfogultságról lenen szó, mert a "Mocskos Liverpool"-t ugyanúgy végigröhögtem, mint a Manchestert 2x, meg a maradék hármat. Nagyon várom már, hogy elolvashassam július 8-án vagy 9-én a hagyományokhoz hűen a Mocskos Angliát és a tudományosan felépített Mocskos Brazíliát.

interjani 2010.06.10. 10:33:49

savanyú a szőlő...

interjani 2010.06.10. 10:35:29

primitív trágár íromány.

horas 2010.06.10. 11:00:22

@interjani: Ez itt szokás.Minden BL-döntő elött van egy-egy a végletkig túlzó pozitiív és negatív iromány a döntő résztvevőiről.
süti beállítások módosítása