Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Ki mit tud - BL-elődöntők, Inter-Barca

2010.04.20. 14:23 nou san trafford

Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a hasonló végkimenetel a legvalószínűbb, pedig nem így van. Amit a Barcelona tud, azt senki más nem tudja a világon, de ha van olyan csapat, amely tud ellene játszani, azt viszont Internek hívják. Hogy ki is tudja nyírni, abban két tényező segítheti: a padon a mindenre elszánt gonosz zseni, a pályán pedig a még mindenre elszántabb, még gonoszabb Samuel Eto’o. Visszafogottnak nem mondható hajrázás, talán nem teljes hülyeségeket felvonultatva a csapatok mellett, illetve ellen hajtás után.

Hajrá, Inter!

Valamit forgat a fejében Jose, amilyen fifikás egy ganef. Azt már lassan egyértelműen kijelenthetjük, hogy a bajnokság beáldozásra került (nem arról van szó, hogy nem akarja megnyerni, de nincs prioritása), ha pedig így van, akkor valami nagyon érdekes dolgot fogunk látni a Meazzában este.

Halandóként úgy látjuk, az Inter megpróbálhatja a csoportmeccsen látott esélytelen játékkal megőrizni a kapuját, és valami óriási mázlival előnybe kerülni. Ez esetben a Mourinho-féle nagy varázslatot Barcelonában fogjuk megtekinteni. Ha viszont a portugál úgy dönt, hogy az első meccsen megpróbálja eldönteni a meccset, hogy aztán idegenben a Chelsea ellen látott (mondjuk ki, zseniális) taktikával törje össze a katalánokat. Ebben az esetben egy kettős győzelem sem lehetetlen.

De egy valamiben biztos vagyok: Jose valami olyan meglepetéssel készül, amivel meg fogja lepni nemcsak Guardiolát, de az egész Barcelonát. Egyszerűen elképzelhetetlen, hogy az utóbbi hetek bajnoki játéka nem a kedd esti csörtére való felkészülésnek esett áldozatul, így magabiztosan kijelenthetjük: az Inter megnyeri az odavágót. Csak egy dolog miatt nem vagyunk nyugodtak itt az Inter-táborban: tiszteljük, böcsüljük Zanettit, de nagyon reméljük, hogy nem sokszor marad ott egy az egyben Messivel. A többi poszton, és csapatrészben nincs jelentős különbség, az említettre pedig megvan a megfelelő ellenszer. Samuel Eto’o napok, talán hetek óra erre a meccsre készül, ha valaki, hát ő biztosan nagyon szeretné a BL-en kívül látni a Barcelonát. Micsoda elképesztő elégtétel lenne Guardiolával szemben, ha a vele mindent megnyerő Barca semmit nem nyerne nélküle! És ezért tehet is, sőt, ő tehet érte csak igazán. Teljesen mindegy, milyen poszton küldi be Jose, nagyon kellemetlen estéje lesz annak a barcelonainak, aki szembe kerül vele.
Holnaptól nem a Barcelona nagyszerűségét zengjük, csak szólok!

Hajrá, Barcelona!

Csak az, kinek az Úr nem adott világot, sem lámpást, nem látja, hogy a Barcelona a világ legjobb, a futball egy új dimenzióját feltáró csapata. Ellene szurkolni, kudarcát kívánni vétkes könnyelműség, a labdarúgás intézménye ellen irányuló oktondi barbárság. Különösen az a foci sírgödrét tíz körömmel is tovább kaparó olaszok ellen.

Tiszta szerencse, hogy a vegytiszta futball-zsenializmus laboratóriuma (értsd: Barcelona), és a kisipari manufaktúra csirizműhelye (értsd: Internazionale) között akkora különbség mutatkozik, mintha egy tál gesztenyepürét és egy felhőkarcolót hasonlítanánk össze.
Puyol mindenhol ott lesz. Haja dúsabb, mint legénykorában – ez már önmagában kiváltja Eto’o-ból a komplexusos szorongások teljes élettani tárházát. Xavi, a racionalitásba oltott racionalitás, mindent leszervez, átszervez, optimalizál, majd biopsziás tűt vezet az Inter szívébe. Messi ellen mit sem érnek a lomha gólemek kőbunkói, ám mégis Keita nagyszerű játékáról marad emlékezetes az este, aki olyan szabadon mozoghat majd a középpályán, melyről az önnön sutaságuk mázsás béklyóiban vergődő Interisták csak ábrándozhatnak.

833 komment

Címkék: bl beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr431937132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Althedokan 2010.04.20. 14:30:05

valószínűleg Mourinho a Chelseahez hasonlóan egy otthon nyerek idegenben meg ölök taktikát akar, de a Barca ellen szerintem kevés lesz még az ő tudása is... Meglátjuk, hajrá Barca!

Boodler 2010.04.20. 14:34:20

A Hajrá Inter rész meggyőzőbb. (-nek hangzik.)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.20. 14:35:37

Mellesleg mi az oka annak, hogy ilyen hamar kilőttétek a posztot, stabilan 1500 körüli kommentet akartok? :)

Althedokan 2010.04.20. 14:35:55

egyébként kétségtelen, hogy Mourinho nagy koponya (megjegyzem egy kőbunkó, de hát itt adtak, ott elvettek...), viszont Pep sem hülye. Ahogy már az El Calssicon is bemutatta ő is képes váratlan húzásokra, nem csak Mourinho... Szerintem egyébként ezen a meccsen két olyan csapat áll majd fel, ami az ellen lehetséges váratlan húzására épül, így valami totális káosz lesz és 10 perc alatt 4 gólt láthatunk, aztán megnyugszanak a kedélyek és innentől 2-2 marad a végéig, lesz két kiállítás...:D Mármint mindkét oldalon...:D

Althedokan 2010.04.20. 14:37:16

@Boodler: egyébként igaz, mert nekik van mire hivatkozni, míg egy Barca drukker mit tud mondani? "Hát jobbak vagyunk bakker, mit bizonygassak?"

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.20. 14:38:22

@Althedokan: A személyes ismeretség mondatja veled hogy bunkó, mert akkor oké és irigyellek, vagy a hozzám hasonlóan, a pálya mellett látott és sajtóban olvasott, egyedi stílusa?

poolfanati 2010.04.20. 14:40:30

@Althedokan: egyetértek, szerintem mourinhi kitalál valami meglepit, például tökéletesen felkészíti az intert a barca szokásos játéka ellen. guardiola erre számít és ha már egy ici-picit is változtat, akkor mourinho terve mit sem ér.
na, hát el kell ismerni hogy már guardiola nem csak annyit mond a játékosoknak hogy élvezzétek a játékot és játszatok szépen, a gólok pedig majd jönnek. ő is jó kis taktikus lett már.
ha ma gólt kap az inter, akkor ugye mourinho tervének annyi. a ma esti meccset még megmentheti, de aztán a nou campba a barca megrúgja a szokásos 4 gólt:D

lestrade 2010.04.20. 14:42:33

mennyit fizetnek vajon a bookie-k egy materazzi gólért?

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.20. 14:43:00

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: szó sincs róla, csak megbeszéltük, hogy tök mindegy, mi megy ma ki, mindenki a meccsről beszél, úgyhogy inkább kilőttük korán.

ENNYIRE szívünkön viseljük a kommuna lelki egyensúlyát. ez annyira szép tőlünk, szerintem.

Mr.AT 2010.04.20. 14:44:03

@_benito: Hüpp, hüpp, kösz anya. Ha felnövünk, megháláljuk és dalt írunk neked pánsípon.

Everred 2010.04.20. 14:44:15

"akkora különbség mutatkozik, mintha egy tál gesztenyepürét és egy felhőkarcolót hasonlítanánk össze."

És melyik melyik? Szerintem a gesztenyepüré magasan, nagyságrendekkel hasznosabb, nagyobb létjogosultságú társadalmi konstrukció, mint a felhőkarcoló.

Althedokan 2010.04.20. 14:47:07

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hát igen, tegnap együtt vacsoráztunk, ezért is tudom mire készül, mondtam is neki, hogy csak óvatosan... Mondhatsz akármit, de aki ilyeneket nyilatkozik, mutogat, satöbbi az nem egy sportszerű és szimpatikus ember, hanem egy bunkó, ez van. Lehet hogy ezzel a viselkedéssel előnyt is szerez a csapatának, de a pszihológiai hadviselésnek ez a fajtája szerintem elítélendő... Szerintem a csapatok többsége már csak azért is akar jól játszani ellenük, hogy Mourinho arcát láthassa amikor kikapnak... És ez viszont nem jó a csapatnak, mert így sokkal több erőt vesz ki belőlük az állandóan ellenük hergelt felbőszült csapatok elleni meccsekkel... Amint az látszik is a bajnokságban mutatott teljesítményen... Míg Guardiola mit mond? Mourinho a világ legjobb edzője... Szerintem ez a jó hozzáállás...

Mr.AT 2010.04.20. 14:47:57

@Everred: Arról nem beszélve, hogy pl. próbálj meg eltalálni egy Boeing 747essel egy tál gesztenyepürét. Na ugye. :-)

apok 2010.04.20. 14:48:30

Nem vagyok odáig a Barcaért de az Intert egyenesen utálom, szal hajrá Barca. Megérdemelnék a katalánok a BL duplázást elsőként, mert űrfocit tolnak, de sajnos nem azért mert olyan kurva jók, hanem mert a többiek szarok mostanság.

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.20. 14:49:16

Az inter sok szart nem tud kitalálni, feltolhatja Maicont középpályára, aztán nagyjából ennyi.

Az mondjuk faszaság lenne, ha ezzel párhuzamosan Balotellit kezdetné balszellőbe. Nyerni csak otthon nyerhet az inter, idegenben Mourinho be fogja adni a Fio elleni kupameccs 5-4-1-ét.

Remélem Ibra nem kezd, sztem hiba lenne, csak felborítja a Barca játékát,elég ha 2. félidő végén beáll.

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2010.04.20. 14:49:25

Én arra számítok, hogy a Samuel-Motta-Cambiasso tengely napi parancsba kapja, hogy vágja tarra (akár szabályosan, akár szabálytalanul) a katalánok középpályáját. Ha ez sikerül nekik, akkor nyerhet és továbbmehet az Inter. Ha nem, akkor kiesik az Inter. Bár ennél azért bonyolultabb az ügy, de ez lenne az alap.

Althedokan 2010.04.20. 14:50:22

@_benito: teljesen jogos... itt viszont akkor most lehet vitatkozni... köszönjük a gyors áttekintést és a gyors kommuna-barát döntést

forza NST!

@Everred:teljesen igaz:D:D:D:D Bár azért egy felhőkarcolónak van létjogosultsága, de a gesztenyepürével összehasonlítani... Max annyiban hoyg mindkettőnek van feltétje... (tejszínhab-TV antenna) de jelen helyzetben én is jobban szeretem a gesztenyepürét:D

Althedokan 2010.04.20. 14:52:19

@heinrich: "Remélem Ibra nem kezd, sztem hiba lenne, csak felborítja a Barca játékát,elég ha 2. félidő végén beáll." - aztán rúg két gólt...:D egyébként egyetértek

Boodler 2010.04.20. 14:52:34

Kicsit a visszavágó felé is nézve:
Samuel, Maicon, Zanetti, Stankovic kihagyja a visszavágót, ha sárgát kap.
Másik oldalon csak Puyol.

eurosport.yahoo.com/20042010/58/champions-league-team-news-ibrahimovic-fit.html

Althedokan 2010.04.20. 14:56:06

@Boodler: márpedig kinéz... és ez lehet az Inter vége, hogy nem mernek majd a tőlük megszokott durvasággal fellépni a Barca pattogó kis törpéi ellen... Vagy ha kihagyják a visszavágót, akkor meg ott lesz gondban az Inter, hacsak nem rejteget Mou valahol 5 vadkant... Egyébként mekkora az odsz arra, hogy Materazzi szerez egy gólt Messi fejével?

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.20. 14:56:23

Szerintem mindkét meccsen 5-5 lesz és 11-esekkel fog eldőlni.

Piiii 2010.04.20. 14:56:30

ha az inter nem nyer ma minimum 2 góllal akkor kiesik

HosCincer 2010.04.20. 14:57:07

@Althedokan: "Míg Guardiola mit mond? Mourinho a világ legjobb edzője... "
Két dolog miatt mondhatja:
1: tényleg így gondolja
2: ha kiesnek mondhatja, hogy ugye én megmondtam (A Barca a favorit, ezért Guardiola bukhat nagyobbat ezen az összecsapáson)

Mr.AT 2010.04.20. 14:57:23

Sokan bedobták már ezt a "Maicon-t előre" témát. Benne pont az a zseniális, hogy védőposztról oldja meg azt, amit nyújt - ha előretolja, egyrészt nem lesz olyan special (kreatív poszton vannak nála jobban), másrészt nyilván kell a helyére valaki (praktikusan kb. Chivu), aki viszont a támadásokat nyilván nem tudja ilyen szinten segíteni. Ettől egyrészt defenzívvé, másrészt tompává válna az Inter.

Maicon maradjon szépen hátul, s a két mélyen napbarnított srác (a Bosszúálló és a Renitens) rohangásszon a szélen, Sneijder passzaival kiugrálva.

Boodler 2010.04.20. 14:57:24

@Althedokan:
"Egyébként mekkora az odsz arra, hogy Materazzi szerez egy gólt Messi fejével? "

Melyik kapuba? :)

szferi 2010.04.20. 14:58:12

Barca, bayern, inter? brrr, számomra szeptemberben lesz a következő BL meccs ;)

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2010.04.20. 14:59:11

@heinrich: részben egyetértek, de az is lehet egy koncepció (és lehet h Mourinho ezt gondolja) hogy ha van egy egészséges Ibra, aki ráadásul jól ismeri az Inter bekkjeit, akkor bizony játszatom, visszapakolom Messit a szélre, és a pozíciós játékban is előrébb vagyok. Ráadásul Messi minél kevesebbet találkozik Samuellel középen, annál nagyobb az esélye, hogy a saját lábán száll be a végén a buszba.

Most akkor mi lenne a meglepő húzás Guardiola-tól: nem játszatni Ibrát, noha felépült, de az utóbbi időben jól működő szisztémát alkalmazni, vagy inkább azt mellőzni, és Ibrával rohamozni középen?

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.20. 14:59:45

remélem, szar lesz a bíró, soxor, és lehet majd csalózni agyba-főbe.

_Colos · http://keseiversek.blog.hu 2010.04.20. 15:01:25

A Barcás rész különösen költőire sikeredett. :-) Azért meglepődnék, ha Keita játékától lenne hangos holnap a világ sportsajtója...
Előzetesek a meccshez: www.youtube.com/user/szalead

Althedokan 2010.04.20. 15:04:56

@HosCincer: meg azért, mert sportszerű, de kétségtelen hogy a te érveid is helytállóak... Csak én most nem ezek miatt emeltem ki...

@Boodler: nekem mindegy, de esélyesebb a sajátjukba... érted, ha már úgyis gól, akkor legalább fejetlenség legyen...:D

@anonim222 [semleges néző]: ez egy nagyon semleges néző kívánság...:D

szeme közé, laposan! 2010.04.20. 15:05:30

Szerintem meg az lesz, hogy az Inter hideg fejjel támad végig, a Barca meg fejvesztve bekkel... vagy mi.

balu11 2010.04.20. 15:06:31

én csak abban vagyok biztos, hogy a kettőből min. az egyik meccs borzasztó lesz

a legvalószínűbb forgatókönyv nálam egy milánói Inter-siker + barcelonai atombunkerfutball

nem igazán szurkolok senkinek, de meglepetést (Inter továbbjutást) várok

(végülis mindegy, mert heinrich már így is jön egy sörrel, tekintettel arra, hogy Barca-MU döntő már nem nagyon lesz... mondjuk, ha úriember, akkor a Barca távolmaradását egy ráadás korsóval honorálhatja :))

zsakfos 2010.04.20. 15:07:31

@poolfanati:
Mourinho kitalál valamit, de Guardiola is tudja, hogy a portugál kitalál valamit, viszont Mourinho is tudja, hogy Guardiola is tudja, ezért vagy még valamit kitalál vagy nem talál ki semmit és ezzel meglepi Guardiolát:)
A jó öreg Piszkos Fred és Fülig Jimmy jutott eszembe:)

HosCincer 2010.04.20. 15:08:04

@bobix: " The Inter president used tectonic weapons"
ehez képest a bíróvásárlás lóf@sz :)

Titi120 2010.04.20. 15:08:29

Nosza, ma is lesz meccs ? :o

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.20. 15:11:05

kurva blogmotor, lenyelte egy tök jó beszólásomat. mostmár cseszhetem...

Mr.AT 2010.04.20. 15:15:14

Mourinhonak elég kitalálnia azt, hogy hogy működik egy vasúti váltó, aztán a határ után nem sokkal átkapcsolja a barcás vonatot Nápoly irányába. :-)

"Hát ha nem mertek eljönni, nem mertek, így is jó, a 3:0 ide megvan."

Mr.AT 2010.04.20. 15:16:14

@Titi120: Nem, ma lesz A meccs. Holnap jön a vigaszág.

Althedokan 2010.04.20. 15:19:20

@Mr.AT: igen, erre Guardiola is számított, és azt találta ki, hogy busszal mennek...1-0

szferi 2010.04.20. 15:19:22

@anonim222 [semleges néző]: azért csak próbálkozz, eddig csak egy szar ment át :)

Mr.AT 2010.04.20. 15:22:07

@Althedokan: De azt mondjuk nem mondta, hogy nem sínen. :-)

Althedokan 2010.04.20. 15:23:36

@Mr.AT: de már ott vannak nem? vagy most nem értelek...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.20. 15:29:18

egy hirtelen hamukiszórás pedig megbénítja az automata lézeres lesdetektorokot, és a partjelzöknek műszeres támogatás nélkül kell dönteniük. közkivánatra újra!

elmyd 2010.04.20. 15:35:40

"valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik" Ez azért enyhén barokkos túlzás. :)

Piiii 2010.04.20. 15:39:34

53. komment. az 1500ra rá kell gyúri srácok:)

Althedokan 2010.04.20. 15:40:48

@Piiii: nem szólhatsz egy szót se:D

én igyekszem...

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.20. 15:46:35

@anonim222 [semleges néző]: Állítólag Övrebö-t ismét a visszavágóra tartogatja az UEFA. :D

Egyébként nagyon izgalmas, komoly taktikázás lesz. Én Inter - Bayern döntőt tippeltem, meglátjuk...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.04.20. 15:50:01

Na én itt is megismétlem: sok múlik a bíró felfogásán is: fújja-e a kisebb faultokat a középpályán és szórja-e a sárgákat a taktikai szabálytalanságokért.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.20. 15:50:31

csak nem jut már a döntőbe egy olasz csapat, ekkora válság nincs a világ fodballjában :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.04.20. 15:55:18

@zsakfos :
nekem így működik a taktikám kő-papír-ollóban az első kör után :)

mickeyknox 2010.04.20. 15:56:57

szerintem nyer ma az inter, de annyival nem, hogy a visszavágón esélyesként léphessen pályára.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.04.20. 16:01:40

@imici77: A valság épphogy véget ért azzal, hogy három ködös-borús év után kiszorultak az angolok a négyből ;-).

gorszky tivadar 2010.04.20. 16:03:47

@popp: igen, igen. mint peldaul a meltan kevesbe emlegetett barcelona-chelsea elso meccsen...volt ott minden a kozeppalyan, maradt is a 0:0

duran6 2010.04.20. 16:21:11

Csak az Inter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Althedokan 2010.04.20. 16:21:57

@elmyd: nagyon túlzás, maximum a két edző párharcára mondhatunk ilyeneket és még az is túlzás (pl van gaal...)

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.20. 16:25:05

Én mindig meglepődöm mennyire népszerű Balotelli Olaszországban. Ha a hírekben megemlítik az Inter nevét, akkor törvényszerű hogy ezután mondjanak valamit (a szigorúan) Szuper Máriónak titulált srácról.
Olyan régóta még nem vagyok itt, hogy megértsem pontosan miért ennyire népszerű, de látva a rengeteg néger bevándorlót (a rohadt sok arab, bangladesi, ázsiai mellett) szerintem Balotelli valahol azt szimbolizálja a taljánoknak, hogy a sok idegen be tud illeszkedni (és még hasznosak is lehetnek).
Egyes olaszoknak már az is hatalmas sikerélmény, ha a bevándorlók abból élnek meg, hogy a szupermarketek előtt a bevásárlókocsikból elkérik az aprót. Ezekhez képest Balotelli istenszámba megy.
(persze lehet azért népszerű, mert szerintük is köcsög :) )

Althedokan 2010.04.20. 16:28:32

@Artsuhtaraz: nincs ezen mit meglepődni, a bajkeverőket mindig is nagyon szerették... Szerintem azért hívják szupermáriónak, mert egy lobbanékony nagyon jó felépítésű focista, aki mindig valamilyen galibába keveredik... szuper focista és szuper bajkeverő, és szuperhíres ezek miatt... főleg egyébként a renitenssége miatt, de ettől még nagyon jó focista, és nagyon tehetséges, ha valaki megzabolázza akkor még lehet belőle a legértékesebb igásló is... Persze inkább versenyló legyen...

Althedokan 2010.04.20. 16:29:29

@Althedokan: különben is miért szeretik az olaszok? szinte az egyetlen olasz az Inter keretében...

numerakirály 2010.04.20. 16:29:56

@desenvolupador: Szerintem is 0-0 lesz. Mourinho belátja, hogy nincs más esélye, csak rombolni-rombolni és aztán idegenben egy talált góllal vagy tizikkel továbbmenni. Nem lesz szép foci ma.

Althedokan 2010.04.20. 16:30:51

@Artsuhtaraz: különben meg ki zabolázná meg, ha nem Mourinho...

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.20. 16:31:48

@Artsuhtaraz: Meg azt az aprócska tényt se felejtsük el, hogy ha nem lenne egy irdatlan nagy faszkalap és alázattal játszana, akkor már most a világ egyik legjobb támadójátékosa lenne. Akár Messivel egy szinten, de ezt persze nem tudhatjuk. Istenadta tehetség a srác, csak nem használja ki, mert buta mint a főőőd'.

Althedokan 2010.04.20. 16:33:29

@Zsoca87: hát akkor mondanám hogy nem használja ki, ha nem lenne focista... kihasználja, csak kapott hozzá egy valag faszságot is és azt is kihasználja... :D

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.20. 16:33:45

@Althedokan:
Ő annyira olasz, hogy a ghánai válogatottság se kizárt nála :)

Másrészt meg Mourinho amekkora arcszerkezettel felruházta a fél cselzít (icce fákin diszgrész), majd pont Balotelli lesz a keze alatt egy kezes bárány :)

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.20. 16:33:50

@BENIARRIVO: Drogbát is leszedték a trollok, Ibrát sem erőltetném, mert hozzá azért erőteljesebb szélsőjáték kell. Messit nem mozdítanám el középről, az hétszentség :)

elmyd 2010.04.20. 16:35:02

@Althedokan: Igazad van, de én a nagy túlzást az Inter esetében érzem.

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.20. 16:35:43

@Zsoca87:
Ezaz, itt végre alakul már valami anyázás :)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.20. 16:42:18

@Artsuhtaraz: Nem ez volt a célom. :D A káosz és anyázás maradjon estére

@Althedokan: Nem logikátlan amit írsz. :D Viszont azt mondom, hogy aki alázattal küzd és hajt, az többet ki tud magából hozni teljesítmény terén. SZerintem.

Althedokan 2010.04.20. 16:42:55

@Artsuhtaraz: hát most miért? ha Gerald Asamoah lehetett német válogatott... Most már semmi sem kizárt...

Ettől függetlenül ő az egyik olasz állampolgár a 7 közül (Orlandoni, Toldo, Donati, Esposito, Materazzi, Santon, Balotelli) és azok közül is nem sokan játszanak, valamint szerintem Materazzin és Balotellin kívül nem is nevezik őket a meccsre...

Althedokan 2010.04.20. 16:46:00

@Zsoca87: ebben egyetértünk... csak a fenti állításoddal vitatkoztam...

@elmyd: a csapatok esetében én is az Interre értem, de az edzőknél meg Guardiolára... Sajnos Mourinho mindenképp a legjobb 2 között van, Guardiola sem rossz, sőt mostanság tőle is láthattunk szép húzásokat, de azért neki nagyon komoly anyaga van a dolgok véghezviteléhez, és szerintem vannak nála jobbak... pl Van Gaal szerintem nagyon jó edző...

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.20. 16:48:46

@Althedokan:
Persze, igazad van, ő az egyik ígéretes fiatal tehetsége az olasz labdarúgásnak.
De attól még nem látok arra esély, hogy a nagypofájű, öntelt Mourinho (nem, én se vacsoráztam vele) egy szolid, szerény, alázatos focistát fog faragni Balotelliből. A labdarúgásnak ennél már csak az lenne nagyobb ellentmondása, ha a magyar válogatott vb aranya esetében, nem az mlsz elnök venné át a kupát, a csapatkapitány helyett.

krysal 2010.04.20. 16:57:26

Az öreg portugál az alábbi taktikát találta ki: A San Siro világító paneljei közé felküldte a Perez által kifizethető legjobb orgyilkost (természetesen azért Perez fizeti, mert nehogy a Bernabeuban fusson tiszteletkört a Barca a BL kupával - de ezt csak a gyengébbek kedvéért írom le). Az a meccs elején kilövi Messit, és biztos-ami-biztos: Xavit. Miután így két, egyenrangúnak tűnő csapat csatája következne, már csak a gólba tartó bogyókat kell (röptében!!) leszednie, és imádkozni, hogy ne kelljen Valdezt is eltennie láb alól, mert ugye, ez több, mint ciki lenne az Internek.

Ha azonban nem ez lenne a forgatókönyv, még lehet imádkozni a 100 meccsből egyszer..., illetve a fociban minden megtörténhet tézisekért.

(Hogy igazán kerek legyen, a Barca jut a döntőbe, melyet a Bayern ellen játszik, és csodák csodája, elveszíti azt. A Bőrnadrág (hiába izzasztó) újra divatba jön, Ribery aláír (halljátok felsírni a Barca és a Real transzferfelelőseit?), sőt.

De ez még a jövő zenéje, én meg megyek, beveszek egy aszpirint, ledőlök, és elgondolkodom, hogy írhattam megint ennyi hülyeséget...

gorszky tivadar 2010.04.20. 16:57:35

@Artsuhtaraz: haha, vagy az aktuális miniszterelnök...

egyelőre minimális elvárásom, hogy a hatarozott vedojatekot sérülés nélkül ússza meg mindenki a barcelonaban ..persze, persze, tele vagyok eloitelettel az interrel es a portugallal szemben...

FFeri 2010.04.20. 16:58:55

Ki írta ezt a szar Barcás szöveget?

impulzusmoduláció 2010.04.20. 17:01:31

E.Cambiasso megeszi Xavit, a hátsó sorban állomásozó mészárosok levágják Messit,0-0 a vége.

elmyd 2010.04.20. 17:02:14

Super Márijó-val nem az a baj hogy nagy a pofája, mert rengeteg ilyen akad a focisták között, hanem az hogy a játék iránti alázat és tisztelet nincs meg benne, ami speciel C. Ronaldóban meg van, akár mekkor beképzelt kis piperkőc marad egész életében. Márijó tehetsége nem vita tárgya mert ha nem lenne neki akkor a brescia c-ben rúgná a bőrt, de tehetség szintjén akár messivel vagy rooney-val egy lapon említeni elég meredek. És szerintem sem pont josé fog embert faragni belőle.

gorszky tivadar 2010.04.20. 17:09:03

pep g. ma este is megkavarja a kezdocsapatot, az alabbi modon: lerakja magnestablat hotelszobaja suppedos szonyegere, korbeles, hogy nem jutott-e be megis valaki titokban, hogy kilesse, majd feldobja a barcelona teljes keretet - magnesfigurak kepeben persze, a keszletet par eve egy magyar bajszos magustol kapta - es megvarja, mig a szetszorodo korongok megallapodnak....majd a tablara felhelyezi a legkozelebbieket....messi korongja szomoruan nezi a fotel alol a sajtotajekoztatora indulo mestert...

hat remelem, ennyire nem akarja meglepni a portugalt... :)

nasteey 2010.04.20. 17:09:26

3,30-as szorzója van az x-nek, aki nagyot akar kasználni...

@heinrich: Ez viszont érdekes, az Espanyol ellen pont az a 10 perc volt jó, amikor végre volt csatár a pályán, Ibra elől tudta tartani a labdát, felértek a társak is. Szerintem ha megint csak Messi és Xavi lesz a pályán, mint akik az előre játékért felelnek, az Mourinhoéknak fog kedvezni.

gorszky tivadar 2010.04.20. 17:10:31

neztem szorzokat, barcelona gyozelme 1 tizeddel kevesebbet er mint az inter-e..valamiert a fogadoiroda is dontetlenre szamit..

Althedokan 2010.04.20. 17:12:32

@Artsuhtaraz: @elmyd: én sem azt mondom, hogy doromboló kiscica lesz belőle, de szerintem fél annyira Mourinhotól hogy nem mer neki ellent mondani... Meg szeretne játszani, így kánytelen Mourinhora bízni magát...

viszont a tehetségéhez nem férhet kétség. Szerintem van annyira tehetséges mint Messi, annyira meg pláne, mint Rooney... Messi a hihetetlen alázata miatt ennyire jó (Balotelliben ez hiánycikk...), Rooney viszont van annyira arrogáns mint Balotelli (na jó talán nem...) , és ezenkívül tisztátalan a játéka, és egy troll mind kinézetre, mind viselkedésre... Kétségtelen, hogy ahhoz ért, hogy a labdát a kapuba tegye, de amíg odáig eljut... különben meg ahhoz Balotelli is ért...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.20. 17:16:17

á, nem haladunk nem lesz itt 500 komment se.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.20. 17:16:54

pláne, hogy sokan itten értelmes dolgokat próbálnak beírogatni...

gorszky tivadar 2010.04.20. 17:18:16

kezdocsapatokrol, ha ez igaz, pep g. olvasta levelem, amiben a sved beallitasaert konyorogtem:)

www.footballorgin.com/2010/04/uefa-champions-league-inter-mian-v-fc_20.html

haha, portugal a biro, ovni kell..

gorszky tivadar 2010.04.20. 17:20:01

most latom, milito kezdoben...nem ertem en ezt..

Althedokan 2010.04.20. 17:22:21

@poolfanati: hát én nem nagyon sajnálom őket, egyszer kibírják. Pláne, hogy szerintem még segíti is őket az együtt töltött idő, csak egységesebbek lesznek... Amúgy a képekből mi jön le? A Barcelona elment Milánóba kirándulni... :D Tisztára osztálykirándulás feeling:D Különben sem hiszem hogy rossz az a busz... Mit nem adnék érte ha ilyennel kellene utaznom Milánóba... Pláne ha ilyennel utazhatnék hetente Zalaegerszegre, meg vissza...Szerintem ha bevezetnék ezt a mindig busszal megyünk dolgot, akkor nagyobb lenne a csapat egység... A játékosok is jobban megismernék egymást, mert hát mit lehet csinálni egy buszon 14 órán keresztül? beszélgetni... Szóval szerintem ez nem válik a kárukra... pláne hogy egy nappal korábban érkeznek a helyszínre, van idejük belerázódni a légkörbe és van idejük feldolgozni a fárasztó buszutat...

Althedokan 2010.04.20. 17:24:14

@anonim222 [semleges néző]: szerintem azért ez nem akkora baj... mármint hogy értelmes dolgok is jönnek...

Egyébként a meccs alatt meg majd jönnek az anyázások meg minden, hiszen a nagy taktikai harcban mindenki unni fogja magát és majd jön ide kommentelni...

poolfanati 2010.04.20. 17:25:41

@Althedokan: hát biztos hogy nem egy 50 éves Ikarus busszal mentek. Én úgy képzelem el hogy egy faszipántos jacuzzi és szauna is van a buszukon:D

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.20. 17:28:52

@poolfanati: esetleg masszázsos csajszik :) az erőnlétből kiderül!

elmyd 2010.04.20. 17:33:45

@Althedokan: A mondanivalód első részével egyet tudok érteni. Vagy belátja hogy az edző dirigál, az ő dolga pedig hogy focizzon,, vagy nem fog játszani és eligazol máshová, ahol ugyan ez lesz vele a gond.

Ami a tehetséget illeti: Szerintem Messit pont nem az alázat az ami megkülönbözteti a többi játékostól , hanem az ösztönös tehetsége, meg sebessége.
A Rooney vs Balotelli összehasonlításoddal sem tudok egyet érteni. Jelenleg nem sok értelme őket hasonlítgatni, mert Balotelli a fasorba sincs Rooney-hoz képest, teljesítmény és a pályán mutatott játék alapján.(viszont Balotelli jóval fiatalabb) Hangsúlyozom szerintem.

BruceWayne 2010.04.20. 17:41:47

@poolfanati: jók ezek a képek.
vajon ha a cszka jut tovább akkor rajtunk keresztül buszoztak volna át? XD

Árpádka 2010.04.20. 17:54:27

Közben a horvátokkal feltöröljük a jeget Ljubjanában :D

rizla 2010.04.20. 18:00:26

"Amit a Barcelona tud, azt senki más nem tudja a világon, de ha van olyan csapat, amely tud ellene játszani, azt viszont Internek hívják."

ez így van. hasonló lehet a forgatókönyv a tavalyi chelsea elleni párharcéhoz.

eto'o viszont egyáltalán nem biztos, hogy mindenre elszánt lesz. ő egy érzelmileg eléggé komplikált figura, és habár az tűnne logikusnak, hogy mindent megtegyen peppel szemben, azt is kinézem belőle, hogy pont ezért lesz észrevehetetlen.
a barcelona legnagyobb baja a kulcsjátékosai nyúzottsága, am iniesta kidőlésével gyakorlatilag permanenssé válik a hátralevő meccsekre. épp itt az ideje, hogy ibrahimovic vezérré váljon. az arsenal kilövése volt az első lépés.

poolfanati 2010.04.20. 18:02:04

@Nerazzurri: jaja, MOL benzinkútnál álltak volna meg:D

Althedokan 2010.04.20. 18:04:57

@elmyd: nézd itt most nem a pályán nyújtott teljesítményről beszéltünk, hanem a birtokolt tehetségről... Ami persze kicsit nehezen megfogható téma, de azért lehet következtetni... Szerintem etéren bőven el van eresztve a srác, és akár Messi ösztönösségéhez is mérhető... Szerintem gyorsabb mint Messi egyébként. Rooney meg hát mindig játszik és mindig gólt is rúg, elismerem hogy fasorban sincs Balotelli teljesítménye Rooneyhoz képest. De ez a teljesítményről szól már, amit még a tehetségen kívül rengeteg tényező befolyásol.Ettől még lehet annyira tehetséges mint ő.

Mac_KAPUFA 2010.04.20. 18:16:06

@Althedokan: a beígért 100 hozzászólásodhoz pedig már csak 73 van hátra ;)

Althedokan 2010.04.20. 18:21:57

@Mac_KAPUFA: megszámoltad? (már csak 72....:D)

Mac_KAPUFA 2010.04.20. 18:30:37

@Althedokan: én és a számolás...erről tudnék mesélni :D haladsz...haladsz :)

Althedokan 2010.04.20. 18:30:45

festek egy képet...

Nou Camp... Egy derűs este, Barcelona-Inter mérkőzés. Felállnak a csapatok. A Barca kezd, a labdát hátrafelé indítják, majd meglepődve állnak és bámulnak az Inter játékosaira, akik fejüket vesztve sprintelnek a saját kapujuk irányába. Miután betömörültek a kapujuk elé nem mozdulnak tovább... Ezen meglepődve és felbuzdulva a barcások először támadásba lendülnek, majd miután látják, hogy esélytelen egy ilyen betömörült védelem ellen csinálni valamit, belátják hogy ki kellene nyitni őket. Ezért a saját 16osuk közelében elkezdenek cicázni, és ez így megy kb. a 85. percig. Már mindenki unja, a labdabirtoklás 100-0 % eddig. Eto'o arcán már kezdenek kidagadni az erek az erőlködéstől, hogy ne mozogjon előre... mégis bírja, hiszen fegyelmezett... Na de ki nem az? Hát Balotelli... a 85. percben Mourinho azzal a meglepő húzással áll elő, hogy cserél... behozza Eto'o helyére Balotellit, aki Barca mezben lép pályára, és beáll cicázni, majd amikor neki passzolják a labdát akkor berúgja a kapuba. Ezzel a góllal beírja magát a történelembe és a Barca a következő 5 percben rúg 5 gólt a verekedés miatt jelentősen megcsappant létszámú Internek... (_71)

Fodri · http://aprochef.blog.hu/ 2010.04.20. 18:36:49

Győzzön a jobb, én egyik félnek sem drukkolok, de azzal teljes mértékben egyetértek, hogy aki ezt a párharcot nyeri, az nyeri a BL-t is. Lényeg hogy nagyon jó meccset lássunk...:)

avenger13 2010.04.20. 18:38:47

@Fodri: ez rohadtul nem így van. az inter és a barca is verhető egy meccsen, akár a lyon, akár a bayern az ellenfél. ők lennének az esélyesek, de nem több. ilyeneket röhejes állítani. tegyük fel továbbjut a barca, nem lesz hülye nekiugrani az ellenfélnek egy egy meccses döntőn.

Althedokan 2010.04.20. 18:40:44

@avenger13: csak nem azért mondod ezt, mert Bayern drukker vagy?:D De egyébként igazad van, egy meccsen mindenki verhető, de ettől függetlenül én is azt hiszem hogy a mai győztes lesz a BL fő esélyese... (_70)

Althedokan 2010.04.20. 18:42:57

@Fodri: általában az ehhez hasonló taktikai harcok nem szoktak nagyon izgalmas és szép játékot hozni. Pl. ZTE-MU:P Mindig a visszavágón szoktak elszállni az emberek és akkor aztán gólzápor, de az első meccsen (odavágón) még nem vágnak nagyon oda a csapatok... Hacsak nem egy Milan-MUról beszélünk ahol szar védelmek csapnak össze jó támadószekciókkal... (_69)

Althedokan 2010.04.20. 18:44:07

@Mac_KAPUFA: még jó, hogy nem az eredetileg némi költői túlzással gondolt 500at írtam be...:D (_68)

avenger13 2010.04.20. 18:45:44

@Althedokan: nem a mai győztes, hanem aki továbbjut.

a barca meg nem nou campban szereti eldönteni a dolgokat. ezért ha ma az inter nem nyer, aki gyakorlatilag 0ra csökken az esélye annak, hogy továbbjut.

Althedokan 2010.04.20. 18:49:19

@avenger13: egyébként ha már itt tartunk, miért van az, hogy a döntőben csak egy meccs van? Ennyi erővel lehetne az egyenes kiesésben is csak egy meccs mindig, ezáltal nem lenne ekkora leterheltsége a csapatoknak, és még esélye is lehetne egyes kiscsapatoknak... Nem lenne az, hogy elmegyünk játszani egy 0-0-t idegenbe, hogy aztán majd ha idejönnek megkapják, hát kapják meg egyből... (pl ZTE-MU:D) Vagy akkor a döntő is legyen dupla meccs... Bár az tulajdonképpen azt jelentené hogy a második meccs a döntő... Na mindegy, de szerintem ez így nem igazságos, mert ha valaki már jó játékkal idáig elküzdi magát aztán valami rosszul jön ki akkor a döntőben akárki szarjankótól is kikaphat, holott ő a világ legjobb csapata... És akkor miért nem nyeri ő a BL-t egy kis senkiházi csapat helyett... (_67)

Mac_KAPUFA 2010.04.20. 18:51:01

@Althedokan: na majd 23 órakor leellenőrizlek :D

Althedokan 2010.04.20. 18:52:37

@avenger13: igaz, bocs én is úgy gondoltam...

de a másikkal nem teljesen értek egyet...

Arsenal-Barcelona 2-2
Barcelona-Arsenal 4-1

(_66)

Althedokan 2010.04.20. 18:54:38

Kicsit beletörődőnek érzem, hogy a NSO-n a Bajnokok Ligája a külföldi foci kategóriába került... Sebaj, legalább nincsenek illúzióink...:D Bár még egyszer hadd mondjam el... ZTE-MU 1-0!:D

(_65)

avenger13 2010.04.20. 18:57:21

@Althedokan: ez mi volt? nem értesz egyet azzal, hogy a barca a nou campban szereti eldönteni a meccseit? és ezt bizonyítandó felhozol egy meccset, ahol ezt tette? nem azt mondtam, hogy nem rúgnak gólt idegenben. hanem, hogy nem pörögnek fel annyira egy idegenbeli meccsre. pl stuttgart.

Althedokan 2010.04.20. 19:07:03

@avenger13: "a barca meg nem nou campban szereti eldönteni a dolgokat." - ezt írtad... tehát akkor egyetértünk, mindazonáltal szerintem rajta lesz, hogy szerezzen pár idegenben lőtt gólt... (_64)

2010.04.20. 19:09:20

@nasteey: 58. perctől már volt csatár a pályán, akkor cserélték be Henryt. Emlékeim szerint Ibra 1 percet nem játszott csatár poszton, jobb szélen mozgolódott.

Tippem továbbra is 3:1: Milito, 2xBalotteli ill. Pedro

Messi az egyetlen akiben bíznék, de a srác már ki van facsarva és a felállás sem biztos, hogy segít neki majd.
Az interben több a gólveszélyes játékos, nálunk lassan csoda ha a bolhán kívül valaki betalál.

2010.04.20. 19:10:01

@mdJanitor: na ez a nick nem ide tartozik
én voltam

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.20. 19:12:29

Elvileg egy jó kis 4-1-4-1 mellett döntött Mourinho, legalábbis a Gazzetta szerint, ahol az ék nem Balo, hanem Milito, a védősor előtt meg Cambiasso. Ez az a meccs, ahol én Baloval kezdenék.

Althedokan 2010.04.20. 19:14:23

@Blaugrana: eléggé borúlátú vagy... Egyébként én azt figyelem, hogy a Barca fanok félnek az Intertől... Vagy inkább Mourinhotól, nem tudom, de a lényeg hogy nem bíznak a sikerben, pedig a posztban is szépen megfogalmazták lírai módon: "a Barcelona a világ legjobb, a futball egy új dimenzióját feltáró csapata"
szerintem nincs mitől tartani, maximum attól, hogy sok sérült lesz... (_63)

2010.04.20. 19:16:39

@Althedokan: én nem az intertől tartok

Althedokan 2010.04.20. 19:16:44

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: szerintem be is fogja cserélni.. pláne, ha Milito a mostanában megszokott hanyatló formáját hozza... Egyébként egyet értek veled, szerintem is kellene ide Balotelli gyúlékonysága és gyorsasága...
Persze nem mondom hogy jobban tudom Mourinhonál, lehet hogy neki lesz igaza és Milito behúzza a gólt/gólokat (_62)

Althedokan 2010.04.20. 19:17:56

@Blaugrana: miért te mitől tartasz? a saját csapatotok gólimpotenciájától? vagy nem értem...igaz az arsenal ellen is csak Messi tudott gólt lőni, bár ő 4et is ... (_61)

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.20. 19:19:41

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ja, akkor szoros lenne a fetrengoverseny a ket csapat kozott ... :)

en birom balot, de egyelore sok neki a 90 perc, nem koncentral elegge. cserekent viszont fontos, hogy be tudjon allni

Boodler 2010.04.20. 19:22:13

@Althedokan:
Huhh, tényleg nem fogod 100 alatt adni. Ahogy mondják: viccben nem ismer tréfát. :)

rizla 2010.04.20. 19:23:37

@Blaugrana: nevetséges a tipped, bocs. 3-1, na ez az, ami kizárt. gyakorlatilag 0% az esély arra, hogy 4 gól legyen ezen a meccsen. és ha az internek több is a gólveszélyes játékosa (nincs így feltétlenül), akkor mivan? szerinted ez dönt el egy meccset?

Althedokan 2010.04.20. 19:28:23

@Boodler: hát, ahogy mondják, pont úgy... de igyekszem nem szétoffolni a posztot meg viszonylag értelmes kommenteket hozzáfűzni...

@rizla: egyáltalán nem nevetséges a 4 gól... Ha valamelyik nagy taktikus eltaktikázza magát, akkor simán kinézhet 4 gól... Meg ha a Barca véletlenül rúgna kettőt, akkor az Inter tuti megpróbál lőni nekik kettőt, mert hát otthon mégsem kellene kikapni 2-0ra, így aztán kinyitnak és onnantól akár 3-2 is lehet, vagy még több gól is eshet, szóval ez egy olyan találkozó, ahol bármi megeshet... Persze nagyobb esély van a simaszar 0-0-ra, hisz mégiscsak egy odavágó... És persze a 3-1-re a fogadóirodák is komoly odszokat adnak azt hiszem... (_60)

Chicagoi 2010.04.20. 19:29:30

Hajrá Barca ! :)

X szagú a meccs.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.20. 19:30:28

Az igaz, hogy a férgeskedéstől nem kell félteni Balót, meg az is, hogy talán 90 perc sok neki, de talán többre mennének 60 perccel, amit kezdőként töltött a pályán, mint 30 perccel, becserélése után, én nem hiszem, hogy itt a fáradtság mint olyan felmerülhet a Barcánál. Meglátjuk, Mourinho knows best.

2010.04.20. 19:36:30

@Althedokan: Amennyiben a csapat hozza azt amit tud, nem lesz gond. A saját játékunk bárki ellen, bármilyen taktika ellen elég, ha eléggé pörögnek hozzá a fiúk.
Ami miatt nem bízok ebben az Pep eddigi(ez évi) ténykedése. Bár eddig az eredmények őt igazolják, de ebben a szezonban még egyszer sem jött ki egy egész meccsen a brigádból a maximum. Voltak 20-30perces gálák, de az igazán jó teljesítménnyel még "adósak".

Althedokan 2010.04.20. 19:39:04

@Blaugrana: akkor itt az ideje... Az Inter ellen ez megkoronázása lenne a szezonnak:D legalábbis előkoronázása... Persze nem azt mondom hogy szabad előre inni a medve bőrére, de azért jól festene az eredményjelzőn hogy 0-10:D

(_59)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.20. 19:43:15

@Blaugrana:

Egyszerűen rossz olvasni a kommentjeidet. Már tavaly is végighuhogtad az évet, akkor is ilyeneket írtál, Pep fogalmatlan, kiesünk, nem lesz meg a bajnokság se, idén ezt fokoztad. Már a csoportkörben is kiesést jósoltál.

Amiben speciel pont nagyon is lehet bízni, az Pep eddigi ténykedése. Egy mindent megnyerő év után még mindig motiváltak a játékosok, még mindig előjönnek a zsákból új játékelemek, új felállások. Hihetetlenül egységes a csapat, mindig tud váltani, ha bajba kerül.

Én óvatosan bár, de bizakodó vagyok. Kétségtelen, hogy az eddigi legkeményebb ellenfél jön, és bármi megtörténhet, de van bőven tudás és rutin a lábakban (és fejekben).

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.20. 19:44:08

@Blaugrana:

Egyszerűen rossz olvasni a kommentjeidet. Már tavaly is végighuhogtad az évet, akkor is ilyeneket írtál, Pep fogalmatlan, kiesünk, nem lesz meg a bajnokság se, idén ezt fokoztad. Már a csoportkörben is kiesést jósoltál.

Amiben speciel pont nagyon is lehet bízni, az Pep eddigi ténykedése. Egy mindent megnyerő év után még mindig motiváltak a játékosok, még mindig előjönnek a zsákból új játékelemek, új felállások. Hihetetlenül egységes a csapat, mindig tud váltani, ha bajba kerül.

Én óvatosan bár, de bizakodó vagyok. Kétségtelen, hogy az eddigi legkeményebb ellenfél jön, és bármi megtörténhet, de van bőven tudás és rutin a lábakban (és fejekben).

2010.04.20. 19:47:09

@rizla: gondolom, ha fordítva írom az eredményt nem ágálsz ennyire a 4 gól ellen
az inter szabadrugásokból és szögletekből is veszélyes, kontrából meg pláne
3 gólhoz elég 10 perc rövidzárlat is, de bejöhet egy 30méteres álombomba(ellenünk szokás ilyet lőni), büntető és owngol kombóval :)

rég kaptunk ennyi gólt és régen kaptunk ki több góllal
sok dolog van ami most összejöhet ellenünk, elég hozzá egy "pillangó"

Althedokan 2010.04.20. 19:50:16

@Blaugrana: itt össze vissza dícséred az Intert, lassan nem tudom valóban Barca drukker vagy-e... Azt az egyet nem veszed számításba, hogy az Internek is elég egy rövid zárlat (vagy rövidzárlat:P) és Messi máris lőtt 2 gólt... Pedroról nem is beszélve... Szóval vannak itt is ott is nagyon veszélyes elemek, de majd meglátjuk mit hoz a jövő...

(_58)

2010.04.20. 19:51:38

@Csöncsön: új taktikai elemekkel nem volna semmi gond, sőt.. de ne a szezon végén kiélezett, sorsdöntő meccseken gyakoroljuk ezeket

annak meg, hogy ennyire szarok a megérzéseim csak örülnöd kellene, hiszen még sose fogadtam a csapatunkra :)

rizla 2010.04.20. 19:53:02

@Blaugrana: "gondolom, ha fordítva írom az eredményt nem ágálsz ennyire a 4 gól ellen"

??? de, igen, ágalnék akkor is.

"3 gólhoz elég 10 perc rövidzárlat is, de bejöhet egy 30méteres álombomba(ellenünk szokás ilyet lőni), büntető és owngol kombóval :)"

most aztán meggyőztél. akkor már miért nem 5-1? sajnos mindenféle logikát, racionalitást, valószínűséget mellőz az elemzésed.

rizla 2010.04.20. 19:55:49

@Blaugrana: nem a megérzéseid szarok, egyszerűen csak hasraütésszerűen, összevissza beszélsz. megkérdezi az ember, hogy ugyan miért 3-1, erre "ahhoz elég egy 5 perces rövidzárlat". lollerkopter

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.20. 19:56:40

@Blaugrana: "annak meg, hogy ennyire szarok a megérzéseim csak örülnöd kellene"

Ez mondjuk igaz. Annál idegesítőbb lenne viszont, ha 99 rossz jóslatod után századikra találnál, és jönne az "ugye megmondtam"...

Titi120 2010.04.20. 19:57:43

Barcelona (4-3-3): Valdes; Dani Alves, Pique, Puyol, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Messi, Ibrahimovic, Pedro

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Motta, Cambiasso, Pandev; Sneijder; Diego Milito, Eto;o

rizla 2010.04.20. 20:00:02

@Csöncsön: lehet, hogy nyer az inter, de hogy ezen a mérkőzésen nem lesz 4 gól, az fix. legalábbis erősen valószínűtlen.

giacinto 2010.04.20. 20:01:26

kezdő alapján José nem talált ki semmit. majd meglátjuk!

ITT AZ IDŐ!

CSAK AZ INTER!

(kikapunkmintaszar)

2010.04.20. 20:03:02

@rizla: nem elemeztem tippeltem
a foci egyébként sem egy racionális dolog különben a totonak és társainak semmi értelme nem lenne

@Csöncsön: bocs, de a többséggel ellentétben nem az a fajta vagyok
se ez, sem a kárörvendés nem szokásom

Althedokan 2010.04.20. 20:03:18

@Titi120: eddig semmi szokatlan...(_57)

rizla 2010.04.20. 20:06:24

@Blaugrana: "a foci egyébként sem egy racionális dolog "

te leszel az új pelé

Everred 2010.04.20. 20:06:52

@giacinto: mutassátok meg, hogy Lehet Más a Bajnokok Ligája.

rizla 2010.04.20. 20:06:55

@Althedokan: te, ezek a számok a kommentjeid végén mik?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.20. 20:07:35

@rizla:

Szerintem se lesz 3-1, de ha mégis az lenne, Blaugrana miatt külön is idegesítő lenne. Alapjában nincs ellenemre egy kis károgás, de Blaugrana összes hozzászólása erről szól.

Althedokan 2010.04.20. 20:10:03

@Althedokan: (_56) (_55)

ja az elején mondtam, hogy 1500ból 100 komment lesz az enyém... visszaszámlálok MAC_Kapufa kedvéért... meg a magaméért is persze...

numerakirály 2010.04.20. 20:10:24

Inter-Barca mi az?? 20:40 Rtl klub:
László és Vilmos sokkoló felfedezést tesz, amikor megvásárolják az áhított versenylovat. Miklós rádöbben, hogy nem adhatja meg a fiának, amit az a legjobban szeretne. Nóra elkeseredett lépésre szánja el magát, ami Miklós és Timi életére is kihatással lesz. Linda fényképet kér új internetes barátjától, nem sejtvén, hogy ki az valójában. Sikerül-e Claudiának visszaszereznie Vanda szeretetét? Miklós új ellenséget szerez magának. Soma visszatér, de kérdés, hogy tényleg megjavult-e.

nasteey 2010.04.20. 20:11:54

Már majdnem válaszoltam Blaugrana, de végülis kaptál elég választ, így maradjunk annyiban, hogy nagyon más felfogásúak vagyunk, és egyáltalán nem értünk egyet.

@giacinto: "(kikapunkmintaszar) "

Két meccsen talán, TALÁN, lehet összesítve olyan az eredmény, de ebben sem nagyon hiszek. Egy nagyon szűk továbbjutást jósolok. Kérdés, hogy kinek. :)

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.04.20. 20:11:56

@rizla:
Világvége lesz, azért számol. Holnap ne menj dolgozni, nem lesz hová.

calciomax 2010.04.20. 20:12:53

Az Internek hogy legyen bármi keresnivalója a helyzetek a kihasználásában mindenképp a Barca fölé kell(kéne) nőni már Milánóban is és még igy is 70-30 a Barca javára.

rizla 2010.04.20. 20:13:24

@OJ: "holnap ne menj dolgozni"

ne hülyéskedj.

2010.04.20. 20:14:17

@rizla: hát akkor Mester írj Te egy előzetes elemzést, mert utólag mindig zseniálisan ki tudod elemezni a dologkat(értsd: ngyon okos vagy)

rizla 2010.04.20. 20:15:15

@Blaugrana: " különben a totonak és társainak semmi értelme nem lenne"

te, izé, azt amúgy tudod, mi az az odds? szerinted mi alapján osztják? random?

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.04.20. 20:15:19

@rizla:
Házhoz jön a meló? Az is felejtős. :)

Althedokan 2010.04.20. 20:15:24

@OJ: :D:D:D:D:D vagy az Interre számolok rá...:D
(_54)

rizla 2010.04.20. 20:17:47

@OJ: mit jelent az, hogy meló?

2010.04.20. 20:20:53

Az FC Barcelona hivatalos kezdőcsapata: Valdes - Alves, Puyol, Piqué, Maxwell - Busquets, Xavi, Keita - Messi, Ibrahimovics, Pedro.

mea culpa és köszönet Pepnek, hogy most nem variált
Yaya és Abidal jó lenne még, de ez bőven jó kezdő

2010.04.20. 20:34:04

hát akkor részemről, hajrá Barca és jó szurkolást mindenkinek! :)

rizla 2010.04.20. 20:39:41

@Blaugrana: a taktikai rajz önmagában semmit sem jelent, egyébként pedig ha tényleg standard 4-3-3, én annak kevésbé örülök. idén annyira nem hatékony a messi jobb, pedro bal, ibra közép felállás, ibrának és messinek is jobb, ha középen játszik leo.

horas 2010.04.20. 20:40:11

"Messi ellen mit sem érnek a lomha gólemek kőbunkói, ám mégis Keita nagyszerű játékáról marad emlékezetes az este, aki olyan szabadon mozoghat majd a középpályán, melyről az önnön sutaságuk mázsás béklyóiban vergődő Interisták csak ábrándozhatnak."

Találó-Az Inter nem egy könnyűléptű csapat az biztos,de az elmúlt évekhez képest sokat fejlődtek,remélem ebbe az irányba haladunk.Tovább.

Én az őszi meccsekre hajazót várok,talán egy gondolattal,jobban elhúzva a lényeget.

Althedokan 2010.04.20. 20:40:45

elég gusztustalan a Barca meze...(_52)

Everred 2010.04.20. 20:42:36

Azt vágjátok, hogy a tv2-n rossz a játék kérdése, mivel hogy Eto'o a Barcelonával és a Real Madriddal is nyert Bajnokok Ligáját :-) Igaz, hogy 2000 tavaszán ő már a Mallorca kölcsönjátékosa volt, de attól még BL-győztesnek számít.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.20. 20:44:17

@OJ: kicsit lehetne lassabban? még megvárnám a meccs végét minimum

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.20. 20:49:41

Most vettem észre a Sopcaston a nagyítás funkciót :D

sporttárs 2010.04.20. 20:52:21

Műeső Messi megúszta a sárgát.

Tippem szerint ma megszakad Mourinho nagy hazai veretlenségi szériája.

Everred 2010.04.20. 20:54:15

@sporttárs: ez nem bajnoki meccs, úgyhogy itt olyan nagyon nagy szériája nem tud megszakadni.

Everred 2010.04.20. 20:55:33

hopp, jócsaj a képen

Mourinho már nem a király 2010.04.20. 20:57:01

Etoo te nagyon hülye!
Amugy nem volt fault

Glory 2010.04.20. 20:57:15

@Artsuhtaraz: akkor kiprobalhatod a duplaklikket is ;)

halihalo 2010.04.20. 20:58:44

Gusztustalanul segíti már most a bíró a barcát... fujjjjj....
Messinek nem adott sárgát, egy nem lest beintett, és Etoo sem volt szabálytalan. Mindkettőnél egedül mentek volna kapura...

Mourinho már nem a király 2010.04.20. 21:00:05

@halihalo: BL elődöntő valami kékek ellen. Á nincs deja vum

zsakfos 2010.04.20. 21:00:10

Hát az Inter drukkerek asszem eddig nem fogadják kegyükbe a játékvezetőt.
Messi műesés nem sárga, egy ziccerben kilépés lefújása lesnek, Eto'o szerelése nem szabálytalanság + egy buta sárga emiatt.
Remélem nem a játékvezetőn fog múlni se ide, se oda.

BillyMack 2010.04.20. 21:00:42

látom a real meg a chelsea szurkerek megjöttek..

papercut 2010.04.20. 21:01:18

Miért, miért ez a Busquets neű kretén játszik, mikor van Yaya Touréja is a Barcának?

Everred 2010.04.20. 21:02:54

Xavi eladta a labdát, LÁTTAM!!

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.20. 21:03:18

Eto'o vág egy mesterhármast és véletlenül megszokásból a Barca kispadhoz fog szaladni örömében.

Everred 2010.04.20. 21:04:04

hopp, gól. Maxwell alázott :-)

Mourinho már nem a király 2010.04.20. 21:04:15

Na bmeg. Ahelyett hogy ki lennének tömve...

Everred 2010.04.20. 21:05:12

Lucio miért torpant meg? Ha lép még egyet előre, pont beleáll a passzsávba, ahol Maxwell beadta a labdát.

questra 2010.04.20. 21:05:18

@Everred: Nem tudom, mennyit kell játszani ahhoz, hogy valaki hivatalosan "beleszámítson" a BL-győztes csapatba, de tény, hogy Eto'o abban az évben (1999-2000) az őszi csoportmeccsek során háromszor volt csere a Realban..

zsakfos 2010.04.20. 21:05:32

Ilyen kibaszott nagy védelmi hibát, Cambiasso meg Lucio mit csinált...

Glory 2010.04.20. 21:05:39

azt hogy engedtek el ott bazze

sporttárs 2010.04.20. 21:06:20

Ez akkora védelmi hiba volt, amiből még a Videoton is gólt lőtt volna. Persze azért csodabarca, meg minden.

Althedokan 2010.04.20. 21:07:03

atya ég, ennyit a 0-0ról...(_51)

BillyMack 2010.04.20. 21:07:14

@sporttárs: de kurva fárasztó vagy te.

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.20. 21:09:56

Az Inter semmit nem bír játszani, bár erre számítani lehetett. Arra, hogy Mourinho sem lesz sehol, már kevésbé. Bár olyan marha nagy okosságot ezzel a kerettel nem is lehet kitalálni, csak a védelemben vannak sokoldalú játékosok.

Mourinho már nem a király 2010.04.20. 21:12:17

@heinrich: ja végülis csak 3 góljuk lehetne, abból 2-őt a bíró állított meg tévesen, 2-szer meg Milito kihagyta (ebben a pillanatban a 2-ik).
Mondjuk a sok igen hosszan előrevágott labdát én sem értem.

krysal 2010.04.20. 21:12:28

A Barca beárazza az Intert?

Ezek szerint nem vállalta me José a géppuskás fedezetet, a lá Utolsó cserkész.

Glory 2010.04.20. 21:12:32

@heinrich: mostmar. mert nekem a golig az jott le hogy az inter megy a barca meg sehol nincs

Althedokan 2010.04.20. 21:12:33

hát simán kinéz 4 gól szerintem...:D (_50)

Everred 2010.04.20. 21:15:12

na, ez szép volt.

Épp mondani akartam, hogy olyan római BL-döntő szaga van a dolognak: elején jobb az ellen, de a Barca az első helyzetéből gólt rúg és nekiáll frusztrálni az ellent. De így más a helyzet.

Althedokan 2010.04.20. 21:15:23

a védelmek nincsenek a toppon...

Glory 2010.04.20. 21:17:01

hat szerintem sokkal jobb az inter

zsakfos 2010.04.20. 21:17:32

Ha az előzőt visszapasszolja Milito, az 5ösön tök üresen álló Sneijdernek most 2-1 lenne...

krysal 2010.04.20. 21:17:43

@Glory: az mindegy, ha az állás 1-1.

nalazo 2010.04.20. 21:18:27

Bakker, ha Milito jobban összpontosít eddig ...

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.20. 21:22:24

Ez az Inter annyira jó, hogy ide még Denilson se férne be.

vadkutya 2010.04.20. 21:23:33

Nocsak, az űrben is jár az Intercity?

sporttárs 2010.04.20. 21:24:06

@heinrich: Az látszott a Barca góljánál. :)

Stiel 2010.04.20. 21:24:25

Egyik bokára megy, attól elesik, másik fejberúgja... fúj.

krysal 2010.04.20. 21:24:37

@Artsuhtaraz: ugyan, Denilson bárhová beférne:D

Althedokan 2010.04.20. 21:24:55

szerintem kb kiegyensúlyozott küzdelem... izgalmas helyzetekkel... Messi azért kapott az előbb... (_49)

Althedokan 2010.04.20. 21:27:09

jó azért tévedget a bíró ide is oda is... (_48)

krysal 2010.04.20. 21:27:30

@Glory: a legborotváltabb lábú:)))

BillyMack 2010.04.20. 21:28:15

Szerintetek Eric még mindig a Xavi hátra-oldal passzokat számolja azért nincs itt?:D:D

Glory 2010.04.20. 21:28:44

@krysal: jaaaaaaaaaa akkor megvan :D

Slice 2010.04.20. 21:29:17

@Althedokan: Mit tévedett a Barca kárára ami felér a Milito és Eto'o féle ítélettel?

krysal 2010.04.20. 21:29:45

@BillyMack: elképzelhető. Vízionálom: "Egy...még mindig egy...még mindig egy...még mindig egy..."

lószerafin 2010.04.20. 21:31:19

Ibra azt játtsza a Barcában, szarul amit tavaly Eto'o játszott nagyon jól, Eto'o meg azt csinálja rosszul az Interben amit tavaly Zlatan jól...

Glory 2010.04.20. 21:31:25

amugy most hogy itt a borotvalt labakrol beszeltunk jottem ra, hogy miert nem tamadtak meg maxwellt a golnal: mert o meg budos :)

Stiel 2010.04.20. 21:31:26

Sípszó utáni labdael...ütés? Ügyes próbálkozás, de azért jár a sárga. ;)

rizla 2010.04.20. 21:32:07

mezőnyben jobb a barcelona (természetesen), de az interben több a kfraft, több helyzetük van, és veszélyesebbek. sneijder nem világos számomra, hogyan maradhatott ennyire üresen.

Althedokan 2010.04.20. 21:32:17

@Slice: hát például mi volt ez a szabadrúgás amit utána Sneijder rúgott rá? Ha belövi akkor most már az Inter vezet... Na persze nem lőtte be... (_47)

micz 2010.04.20. 21:32:25

jól láttam hogy etoo és ibra mezt cserélt?

BillyMack 2010.04.20. 21:32:32

@krysal: aztán: kettő...még mindig kettő...hopp egy gólpassz, jah azt nem számoljuk bele:D:D

Everred 2010.04.20. 21:32:40

@Slice: a Milito-féle les azért bőven az elnézhető kategória, nagyjából 1,5 centin múlt, ráadásul ellenkező irányba mozgott a védő és a támadó.

Eto'o "szabálytalansága", hát az vicces volt.

zsakfos 2010.04.20. 21:32:42

Ahhoz képest nem rossz az Inter, hogy van egy pár igen gyenge teljesítmény náluk( Motta, Pandev ).

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.20. 21:32:49

Denilson Xavinak a gonosz ikertestvére. Mint a homok titkaiban.

rizla 2010.04.20. 21:33:58

@sporttárs: most már tényleg nagyon nagyon mélyen vagy. eddig 2 hozzászólásodból 2, mint egy duzzogó, 10 éves gyereké.

Slice 2010.04.20. 21:34:36

@Everred: Hát végülis elnézhető, de ez nem hiszem, hogy bármelyik Interistát is vígasztalná.

Althedokan 2010.04.20. 21:34:59

jó iramú meccs, ennél sokkal rosszabbra számítottam... Szerintem itt a Barca annyit fog elérni, amennyi az otthoni továbbjutáshoz kell. Egy gólt már lőttek.

Egyébként úgy tűnik a két mester úgy döntött, hogy összeméri a két csapat erejét pusztán lovagi torna jelleggel, semmi taktika, csak mindenki amit tud, aztán majd csak lesz valami...

Bár szerintem a Nou Campban egy másik Inter lesz... Mourinhot ismerve...

Mourinho már nem a király 2010.04.20. 21:34:59

Kicsit kalibrálhatna az Inter az 5-10 méterrel hosszabb "indításokon". Vagy mondjuk nem kéne egyből előre vágni.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.20. 21:36:56

@rizla: Pedig a Barca góljához tényleg hatalmas baki kellett. Az Interéhez is, tenném hozzá.
Dani Alves pedig vállalhatatlan, beadni nem tud, de legalább gólt kaptak róla.
Szerintem egyébként Mourinho tudja mit akar és jobb az Inter, az van, amit ők akarnak.

rizla 2010.04.20. 21:37:40

@Althedokan: meglátjuk, még akár lehet is 4 gól, sőt, még 3-1 is. de a második félidő borítékolható, hogy más lesz.

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.20. 21:38:18

Én annyira pályára nem illő elemnek látom Zlatant, hogy akkor se tudnám elképzelni, hogy gólt lő ma este, ha az inter védelme hernyókúszásban közlekedik egy félidőn át.
(mit fogok kapni ha gólt lő :) )

rizla 2010.04.20. 21:38:50

@Zsoca87: mindkét gólhoz kellett baki. nagyon sok gólhoz kell védelmi baki.
alves csak előrefele szar, hátul megbízható.
és osztom, jobb az inter, határozottabb, tudatosabb.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.20. 21:38:53

hat, az un. semleges nezo megkoszonheti mourinhonak, h az elmult fel evben sokat fejlodott az inter, es nem allunk be izombol vedekezni, mint korabban.

bakító 2010.04.20. 21:41:14

Ami idáig a fő meglepetés, hogy az Inter tetszetős focit játszik a meccs nagy részében.
Ami nem meglepő az a Barca mezőnyfölénye, de ennél szarabbul csak Stuttgartban játszottak (bár ehhez biztos az Internek is köze van).
Dani Alves pedig gondolom stabil kezdő lesz a köcsög válogatottban. Alamuszi kis pöcs, rendkívül visszataszító figura, és most még szarul is játszik.
Messi ugyanolyan csöndes mint az eddigi idegenbeli meccseken, eddig...

Everred 2010.04.20. 21:41:17

@Slice: oké, csak tendenciózus bírói geciséget nehéz belelátni abba az ítéletbe.

rizla 2010.04.20. 21:44:39

@bakító: tipikus idegenbeli BL-meccs a barcának, mondhatjuk így is. remélhetőleg az eredmény is tipikus lesz (döntetlen)

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.20. 21:45:13

@rizla: Alvest úgy lecserélném szünetben, mint a szél. Sneijder gólja? Milito helyzete? Kapott még egy sárgát, meg volt két gyalázatos beadása. Mindezt úgy, hogy Pandev támadásban értékelhetetlen.

Althedokan 2010.04.20. 21:45:23

Tényleg az Inter meglepően jól játszik magához képest. Úgy értem valamiért most nem annyira ölik a focit... Lehet ez Mourinho legújabb csele?? Szerintem már hónapok óta neveli a csapatot, hogy egyszer bevetjük a tudunk focizni is cselt...:D:D (_44)

halihalo 2010.04.20. 21:46:26

@Everred: Volt már példa 3-4méteres lesre is, azt is meagdták, no meg a gólvonaltól 1 méterre kipattanó labdára, amit szintén megadak... Csak nem ezeket kellene követni.

Chicagoi 2010.04.20. 21:46:39

@rizla: Guardiola-val idegenben csak X a BL kieséses szakaszban. :)

Slice 2010.04.20. 21:47:07

@Everred: Persze jogos, csak arra reagáltam, hogy valaki szerint a bíró ide is oda is fúj. Messi is sárgát érdemelt volna a műesésért, Gerrardtól szoktam meg ilyeneket.

gorszky tivadar 2010.04.20. 21:47:42

@BillyMack: tényleg kellene eric, mert akkor xavi brillírozott..

Törteli Tivadar 2010.04.20. 21:47:52

Háhá, mekkorát köpött Pep:))) régi beidegződések

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.20. 21:48:57

@bakító: jajj, ne kezd, multkor se csinalt semmit, csak lott negy golt, rizla meg magyarazhatta ketszazhusz kommentben, hogy tulkepp azert az nem olyan rossz teljesitmeny... :) (hat, valoban nem az)

azert ez nem a csucs barca, de interistakent banja a fene. potencialisan az interben is van meg tobb, de az mar csak a kovetkezo idenyben johet majd ki. iden eleg annyi, hogy visszairjuk magunkat a topcsapatok koze, ez meg a jelek szerint meglesz.

Althedokan 2010.04.20. 21:49:10

bakker ez is milyen veszélyes volt... nem Dani Alvesen múlt... (_43)

danesdzsu2 2010.04.20. 21:49:15

Szerintem igaza lesz Blaugranának, meglesz a 3-4 Inter gól a meccs végére. Túl sokat hibázik a Barca védelme.

elmyd 2010.04.20. 21:50:07

@heinrich: pontosan ugyan ezt akartam én is leírni. Alves úgy játszik mint egy hóldkóros. Rohangál össze-vissza, a gól egyértelműen az övé. Pandev oda-viszza szopatja folyamatosan, és nem volt értelmes beadása sem.

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.20. 21:50:25

Bíró meg mi a faszt nézett?

Everred 2010.04.20. 21:50:45

Nagyon jó az Inter, nagyon rossz a Barca-védelem.

Fura, hogy a középpályás védekezés mennyire nem működik, ami remekül megmutatja, hogy "abszolútértékben" európai szinten gyenge a Barca-védelem, csak általában jól szokott működni csapatszinten a védekezés. Most nem.

Törteli Tivadar 2010.04.20. 21:51:19

hát igen, az inter jobbhátvédje kicsit hasznosabb

Althedokan 2010.04.20. 21:52:02

@Pályaelhagyó autóversenyző: azért a bajnokságot is illett volna megnyerni... Ebből látszik hogy azért még van hova fejlődni (_42)

danesdzsu2 2010.04.20. 21:53:30

Hát, Puyol nélkül nem lesz könnyű....

Althedokan 2010.04.20. 21:53:56

puyol mekkora hülye... anyám... már múltkor is mikor kiállíttatta magát... nem a régi már ő sem... (_41)

hatoldal 2010.04.20. 21:55:06

Sose gondoltam volna, hogy az Inter-nek fogok tudni őszintén szurkolni egyszer. (Milan szimpatizáns vagyok alapjáraton) Respect nekik, bármi lesz a vége. Maicon meg nagyon állat.

sporttárs 2010.04.20. 21:58:00

Az se árt, hogy az Inter kapusa ilyeneket tud védeni. A két csapat braziljai között van különbség ma.

Althedokan 2010.04.20. 21:58:58

ajajjj, a csere és az alapján, amit Mourinho mutogatott neki mielőtt bejött most jön a bunker foci... (_40)

Everred 2010.04.20. 22:01:45

Ibrahimovic igazából egy luxusberbatov.

Althedokan 2010.04.20. 22:02:47

a Barcától ritkán látni ilyen durvulást amúgy, mint ami itt ma megy... Úgy tűnik a két csapat szerepet cserélt ma...(_39)

rizla 2010.04.20. 22:03:03

és bazmeg, tényleg 3-1.

sagkjvposdjb
dsb
dsbslkbpfkbn
dsnvcőnpl

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.20. 22:03:05

Nem akarok én itt ódákat zengeni, mert nincs miért, de Mourinho ezért a világ legjobb edzője. Mikor azt hisszük, hogy semmi extra és ugyanolyan a csapat mint eddig, akkor is eléri, hogy ilyen eredmény lehessen. ELKÉPESZTŐ!

R-l@nch 2010.04.20. 22:03:12

Na most már azt mondom kiesőben a Barca!

lószerafin 2010.04.20. 22:03:27

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ehehehehe.

Az külön öröm hogy csak a barcanak ad sárgát a bíró.

Leon Osman 2010.04.20. 22:04:00

Már csak kettő kell :D

danesdzsu2 2010.04.20. 22:04:49

Szegény Walmer, miről marad le a mentalista miatt...:D

Cadaver!! 2010.04.20. 22:05:25

A Barca védőinek ki írta elő, hogy csak az alapvonalra merőlegesen lehet mozogni, a labdát pedig csak szemmel lehet követni?

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.20. 22:05:45

Dani Alves újabb szánalmas védekezése.

Az is borítékolható volt, hogy Ibrát tök felesleges játszatni.

Althedokan 2010.04.20. 22:05:56

tudom ez most trolletetés, de ez nem volt les? nem láttam pontosan, csak kérdezem... (_38)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.20. 22:05:59

Iminek meg kell érnie azt a válságot talán, hogy olasz csapat lesz a döntőben? ;) Ráadásul úgy, hogy beárazza a Arsenalt. ( No, no, no offense! )

BillyMack 2010.04.20. 22:06:01

vicc ez a mai játék amit előadunk, komolyan mondom...

Ibra meg tényleg luxusberbatov.

rizla 2010.04.20. 22:06:10

jövőre ibra-milito csere?

Lacóka 2010.04.20. 22:06:22

@Everred: cseréljük el, adunk berba mellé egy bőrkanapét, csak h egyenlő legyen

a durva az, h szépen játszik az inter, semmi gyilokpornó

meglássuk mit tud a barca kétgólos hátrányban, volt ilyen az elmúlt két évben?

rizla 2010.04.20. 22:06:47

@heinrich: hát ki játsszon, krkic? vagy ne álljon ki középcsatárral pep? hogy blaugrana mája tovább hízzon? :(

rizla 2010.04.20. 22:07:20

@Lacóka: semmi antifoci az intertől. mourinho teljesen új csapatot alkotott.

rokamoka33 2010.04.20. 22:07:30

Messi és Ibra eddig nagy nullák, ami a Barca támadásait illeti, védelmükről nem is beszélve

Inter meg gecijó:D

Althedokan 2010.04.20. 22:07:33

mario, mario, mario!!!!(_37)

nils_h 2010.04.20. 22:07:34

@rizla: ibra-berbatov csere :D

R-l@nch 2010.04.20. 22:07:34

@rizla: Most hibázott először Pep Zlatan játszatásával sztewm.

Malachi 2010.04.20. 22:08:03

Azt kell, hogy mondjam, hogy ez azért kurva szép. Végre vergődik a csudacsapat. A visszavágóra 1-0- át várok és ocsmány olasz bunkerfocit. De az eddigiek alapján előre megbocsájtom nekik.

Mourinho egy ikon, Pep is ilyen lesz nagykorára. Ga szerencséje van. :)

rizla 2010.04.20. 22:08:03

fújják le, legalább a 3-1 maradjon

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.20. 22:09:05

Én már nem tudom, hogy ki volt aki a hétvégén Militot az Inter kerékkötőjének nevezte de remélem, hogy nézi a meccset.

shúméker 2010.04.20. 22:09:42

lehet valahol neten nézni?

Everred 2010.04.20. 22:10:04

és rugdosódik a Barcelona, kurvára érzik, hogy ez így nem kóser most.

Stiel 2010.04.20. 22:10:16

@shúméker: digisport.hu, regisztálni kell, de elég jó

danesdzsu2 2010.04.20. 22:10:25

@rizla: :) Ha ráfizettek annyit, mint Ibrakadabrára......:)

BillyMack 2010.04.20. 22:10:48

Még jó hogy mindent a Barcának fújnak, igaz?

na mindegy gratulálok az interistáknak, mert ez nem fog változni ma.

lószerafin 2010.04.20. 22:10:53

Guardiola kétségbe van esve. Ilyet még nem láttam.
Ha így megy tovább még kiszornak egy Barcást. Egyre inkább úgy gondolom hogy Abra hatalmas fasz h összeveszett vele. De legalább bosszút áll a Chelseaért. .)

Althedokan 2010.04.20. 22:10:55

@shúméker: digisport, hamás nincs... de ott nincs kommentátor...(_36)

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.20. 22:11:20

@rizla: felesleges volt, Drogbát is leszedték 180 percig.

Még nagyobb gond - gyakorlatilag az egyetlen lyuk a Barca keretében - hogy Iniestának semmilyen szintű helyettese nincs.

shúméker 2010.04.20. 22:11:28

@Stiel: müködik külföldön is?

Lacóka 2010.04.20. 22:11:57

@Althedokan: digisportot ismerve, ez a jobbik eset

slowmotion 2010.04.20. 22:12:06

nem mondom, hogy nem érdemli meg az Inter a vezetést (de igen, megérdemli), de pofátlanul megfújja a hazai pályát a kis köcsög sárgamezes.
a szemüveges bakter meg ott a vonal mellett már annyira unta, amikor Milito a háromméteres lesekért reklamált, hogy a sokadikat már elengedte neki.
azért kíváncsi vagyok, mikor unja meg a bíró Maicon hentesmunkáját, bár sanszosan nem fogja...

shúméker 2010.04.20. 22:12:10

@Stiel: müködik külföldön is?

Slice 2010.04.20. 22:12:39

Ide már csak Balotelli kell, hogy kiprovokáljon egy pirosat.

rizla 2010.04.20. 22:12:53

@heinrich: ősz óta ezt ugatom, hogy szűk a keret. a lehető legrosszabbkor sérült le iniesta sajnos.

shúméker 2010.04.20. 22:13:15

@Stiel: müködik külföldön is?

krysal 2010.04.20. 22:13:24

Guti bazze hogy izgulhat (ezt a párom bökte ki most, nem saját):)

Althedokan 2010.04.20. 22:13:37

@shúméker: ott még nem próbáltam... talán... (_35)

Stiel 2010.04.20. 22:13:43

@shúméker: ööö miért ne menne? Ki kell próbálni.

shúméker 2010.04.20. 22:13:58

@Stiel: müködik külföldön is?

Althedokan 2010.04.20. 22:14:08

mario, mario, mario!!!:D (_34)

Harald hardrode 2010.04.20. 22:14:27

Messi, aki sose bánt senkit...

rizla 2010.04.20. 22:14:30

messi legyilkolja maicont, szürreális ez a meccs

shúméker 2010.04.20. 22:14:47

kell várost adni ember...

Mourinho már nem a király 2010.04.20. 22:14:57

Loool a köcsög Messi kiveri Maicon fogát!! Na de ilyet!

Everred 2010.04.20. 22:15:38

@Harald hardrode: nem volt az szándékos vagy rosszindulatú, peches dolog volt.

Leon Osman 2010.04.20. 22:15:58

@shúméker: Én a tv2 honlapján nézem

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.20. 22:16:15

Az komoly, hogy lehetett látni, ahogy repül Maicon foga. Nagyon durva!

Althedokan 2010.04.20. 22:16:28

@slowmotion: te sajnos nagyon elfogult vagy... Az Inter tőle nem várt és rég nem látott jó focit mutat, hogy a fene enné meg... A Barca meg tőle nem várt és rég nem látott szar játékkal lecsúszik a labdákról, üt rúg, nem megy a játék és ők is érzik, hogy valami nem stimmel... Remélem a Nou Campra összeszedik magukat...(_33)

rizla 2010.04.20. 22:16:42

ha balotelli gólt lő, kitérek a hitemből. csak ezt a faszt ne

danesdzsu2 2010.04.20. 22:16:46

Mario! Mégis megpróbálja elbukni Mourinho?

Althedokan 2010.04.20. 22:18:29

@shúméker: add meg Budapestet... (_32)

slowmotion 2010.04.20. 22:18:45

@Glory: már nem.
kb 10 perce meguntam. mit nem vettél észre?

Stiel 2010.04.20. 22:18:49

@shúméker: Budapest, a cím pedig Szent Gellért tér 1. :p

shúméker 2010.04.20. 22:19:13

nah,okosok... :-(((

Az Ön országából a videó nem elérhető

Slice 2010.04.20. 22:20:18

Ha az Inter nem figyel oda kapnak egy gólt és máris sokkal pofásabb az eredmény Barca szempontból.

Glory 2010.04.20. 22:20:40

@slowmotion: meguntad?? akkor te nem az inter-barcat nezed. akkor csak a fradi-ute lehetett. mi lett annak a vege???

ddrum77 2010.04.20. 22:20:47

Férfiak a kisfiúk ellen.

lószerafin 2010.04.20. 22:20:55

@Slice: Azaz, Guardiola nagyon jól cserélt.

Stiel 2010.04.20. 22:21:19

@shúméker: nehogymár megsértődj. Megpróbáltunk segíteni, mégis mit vársz még?

Harald hardrode 2010.04.20. 22:22:01

@Everred: tudom, de jól esett leírni :-D

shúméker 2010.04.20. 22:22:16

@peter135: Firefox weiß nicht, wie diese Adresse geöffnet werden soll, da das Protokoll (sop) mit keinem Programm verknüpft ist.

:-(

shúméker 2010.04.20. 22:22:48

@Stiel: én megsértödni?!?nane

danesdzsu2 2010.04.20. 22:22:49

@Stiel: legközelebb kérjen segítséget a kedves mamájától.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.20. 22:23:41

Nem kötözködésképpen, de valahol elég szánalmas, hogy a világ megagigalegeslegjobb csapata úgy dobálja magát, mint a kisasszonyok a viharos szélben.

ycool 2010.04.20. 22:23:58

Ha Barca - Lyon döntő lesz, akkor a Barca fog nyerni.
Ha Barca-Bayern döntő lesz, akkor a Barca fog nyerni.
Ha Inter-Lyon döntő lesz, akkor az Inter fog nyerni.
Ha Inter-Bayern döntő lesz, akkor a Bayern fog nyerni.

nils_h 2010.04.20. 22:24:19

@shúméker: úgy érted köszönöd, de ez nem működik?

slowmotion 2010.04.20. 22:24:29

@Althedokan: azt sem bírom, ha esetleg a csapatomnak fúj a bíró, mert nekem sajnos akkor is keserű a szájízem, ha nyer(ne) is a csapatom.
de a Motta-belépő vagy a 60-65. perc körüli Maicon-térdes meg lerántás bőven sárga nálam, legalább annyira az, mint a Puyol-feltartás volt.
azt viszont már anno is írtam, hogy az Inter megérdemli a vezetést, kicsit más dimenzióban fociztak addig, amíg néztem. aztán nem volt hozzá kedvem tovább.

Everred 2010.04.20. 22:25:10

Piqué nem középcsatárnak született :-)

Everred 2010.04.20. 22:25:50

Ezt be kellett volna fújni.

Ferguson 2010.04.20. 22:25:58

Ez a daniel alves mekkora szánalom :O Zsákot kéne húzni a fejére és megruházni egy sötét utcában... :D

slowmotion 2010.04.20. 22:26:03

@Glory: nem a Pool játszott, ez van. akkor kiszenvedtem volna magamból a 90 percet, játsszanak akármilyen kilátástalanul is...

shúméker 2010.04.20. 22:26:15

hm,nincsen soapcastom.nem is tudom mi az.azt hittem csak úgy lehet a neten nézni.bocs a zavarásért.majd megkérdezem a mamámat,ahogy danesfasz ajálnja.

BillyMack 2010.04.20. 22:26:21

nah akkor innen lehet abbahagyni véglegesen a bírózást.

lószerafin 2010.04.20. 22:26:22

:D:D

Az eddig csak 1 nem 5. A barca szót nem szolhat.

rizla 2010.04.20. 22:26:26

sajnos alves köcsög feje miatt nem fújta be a bíró a jogos tizit.

rokamoka33 2010.04.20. 22:26:27

ez az Alves esés anyira volt 11-es, mint a Chelsea-Barca-n kb. 2-3, azokat sem fújták be, szerencsére ezt sem...

papercut 2010.04.20. 22:26:29

na ennyit a interellenes bíró teóriáról.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.20. 22:26:31

mielott barki hinne ennek a ket foglamatlannak, ez nem bunteto

danesdzsu2 2010.04.20. 22:26:43

@Everred: Be. Dehát ismered a mesét a fiúról, aki folyton farkast kiáltott...

Törteli Tivadar 2010.04.20. 22:26:47

@Ferguson: miért is? mert sneijder hátulról megrúgta??

elmyd 2010.04.20. 22:26:59

Alves te hisztis fürdős kurva:) (bár szerintem azért minimum véleményes)

sh4d0w 2010.04.20. 22:27:15

Még hogy slowmotionnek nincs igaza... nincs a frászt nincs, a kanári csúnyán megfújja a hazai pályát az Internek.

Ha ez nem 11-es, akkor semmi nem az, ehhez képest Alves kap sárgát műesésért... Remélem, a Nou Campban összecsomagolják az Intert.

rizla 2010.04.20. 22:28:17

ez kész bazmeg, nem igaz

nils_h 2010.04.20. 22:28:24

@golazzo: kurvára nem rúgta meg, de sehol!

Everred 2010.04.20. 22:28:26

Piqué még mindig nem középcsatár.

Althedokan 2010.04.20. 22:28:49

melegedik a pite az Inter háza táján... okosan kellene ha már bekkelnek...(_31)

Stiel 2010.04.20. 22:28:51

Nem volt ez tizi, visszahúzta Sneijder a lábát. Majdnem, de nem.

lószerafin 2010.04.20. 22:29:10

Mekkora meccs basszus. Nem akartam nézni mert az első meccsek mindig szarok...

rokamoka33 2010.04.20. 22:29:45

Pique már csatár:D

60-70 milliós Ibra meg a padon...

Everred 2010.04.20. 22:30:02

egyik-másik Inter-játékos már kopoltyúval próbál lélegezni, minden erő elfogyott.

Althedokan 2010.04.20. 22:30:57

Dani Alves, kutyaszar...(_30)

danesdzsu2 2010.04.20. 22:31:02

Balotelli eddig sima emberhátrány.

rizla 2010.04.20. 22:31:03

de mik ezek a beadások????

Cadaver!! 2010.04.20. 22:31:23

Dani Alves felszabadított. Megint.

nils_h 2010.04.20. 22:32:05

@danesdzsu2: néztem az előbb a mozgását, a 3 méterre lévő labdás embert nem volt hajlandó megtámadni úgy, hogy mindenki más védekezik, alig él, ő meg most állt be és még nem csinált semmit...

Stiel 2010.04.20. 22:32:10

@Everred: jaja, kb. már a 70. perc óta fogynak elfelé.

mehr luft 2010.04.20. 22:32:14

balotelli mekkora arc :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

lószerafin 2010.04.20. 22:32:18

Balotelli mi a faszt csinál?????

shúméker 2010.04.20. 22:32:27

na szasztok.sajna nem láttam :-(
köszi a segíteni akarást!

Everred 2010.04.20. 22:32:34

@danesdzsu2: Alvesszel mindketten lemennének, egyből szimpatikusabb lenne mindkét csapat, a játékból meg egyikük sem hiányozna.

ddrum77 2010.04.20. 22:33:27

Balotelli direkt idegesíti Murinnyót, sztem még a mobil is nála van, ha csörögne, felvenné a vonal mellett

lószerafin 2010.04.20. 22:33:43

Jose helyében egy hatalmas atyai pofont lezavarnék Balottellinek a meccs után.

Althedokan 2010.04.20. 22:33:43

@danesdzsu2: nem az, mert Dani Alves a túloldalon ugyanaz...

Althedokan 2010.04.20. 22:34:26

@Althedokan: (_30) (_29)

azért ez a lövés nem volt olyan rossz..

Vaader 2010.04.20. 22:34:49

Ez a Balotelli tényleg Milan szurkoló.

Glory 2010.04.20. 22:34:56

piquet mekkora zsonglor mar

Althedokan 2010.04.20. 22:36:08

na erről ennyit, asszem, remélem a Nou Campban értékelhetőbb lesz a Barca... (_28)

Boodler 2010.04.20. 22:36:15

Na, indul a busz.
:)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.20. 22:36:30

Az Inter szurkolók helyében én most ábrándulnék ki örökre Balotelliből. Ez egyszerűen undorító, többé a pályára nem léphetne.

danesdzsu2 2010.04.20. 22:37:21

@nils_h: @Everred: @Althedokan: Szerintem messze nem egy kategória.Balotelli le szarja a meccset. Egy normális csapatnál az öltözőben fél órán át rúgdosnák. Ha Mourinho tökös, akkor most leküldi a kölyök 2-be.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.20. 22:37:28

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Pontosan. HIhetetlen, hogy ezt megengedheti magának.

Más:
Jose Mourinho, a legjobb. És ez tény. :)

Althedokan 2010.04.20. 22:37:37

nem hittem volna hogy valaha is ilyet mondok... (a kis avataromból is kiindulva, de gratulálok az Internek, nem hittem volna, hogy focizni is tudnak...

Egy kérdés: Eddig hol maradt ez a tudás????

(_27)

rizla 2010.04.20. 22:38:00

na, hadd kövessem meg elsőként blaugranát, és értetlenül állok jedi képességei előtt. mea culpa.

az internek gratuláció, megérdemelték a győzelmet, a két gólos különbség azonban a meccs végét elnézve egy kicsit erős. innentől totál reménytelen a BL.

mehr luft 2010.04.20. 22:38:13

@lószerafin: nekem is ez jutott eszembe, de ahhoz képest ez sehol nem volt :(

Althedokan 2010.04.20. 22:38:51

@danesdzsu2: @Zsoca87: most mivan?
mit csinált? Nem láttam semmi felháborítót...

(_26)

czudarpesta 2010.04.20. 22:39:52

Bocsi, de lemaradtam, mit csinált Balotelli, hogy ennyire szidjátok?

salander 2010.04.20. 22:40:06

Ez a Balotelli mekkora **** az valami hihetetlen, remélem nem engedik többet a pálya közelébe sem.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.20. 22:40:18

@Althedokan: Sétált, végig. És szart bele. Most ez komolyan nem tűnt fel, hogy míg a többiek hullafáradt futnak helyette is, ő sétálgat? :O

ddrum77 2010.04.20. 22:40:28

Sztem a buszút miatt volt gyenge a Barca, Messi Bojannal a hátsó sorban bömböltette mobilról a diszkót, Puyol büdöseket fingott, Keita térde nyomta az előtte ülő Pique hátát, Valdes meg megette a mellette ülő Ibra szembvicsét.
Így nem lehet meccset nyerni.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.04.20. 22:40:38

@Zsoca87: meccstől függetlenül, mert nem láttam: mourinho akármekkora zseni, a foci egyik nagy leépítője, mellesleg gusztustalan köcsög

Rino 2010.04.20. 22:40:53

BALOTELLI RULES!

hatalmas arc:)))))

Althedokan 2010.04.20. 22:40:57

@Zsoca87: ja csak ennyi? akkor jó, már azt hittem lemaradtam valamiről... (_25)

danesdzsu2 2010.04.20. 22:41:04

@Althedokan: nyugi, Milan mezben is pont ilyen köcsög lenne.:)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.20. 22:41:45

Dani Alves 28 millió fonttal került többe, mint amennyit ér valójában. :D Vicc. Tavaly a Chelsea ellen is ugyanezt nyomta.

Chicagoi 2010.04.20. 22:41:56

@Zsoca87: Hát nem is lett meg. :(

lószerafin 2010.04.20. 22:42:11

@Zsoca87: Meg ha a közelébe került a labda belerúgott egy baszott nagyot, kb leszarta hova megy...

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.20. 22:42:25

@BillyMack: Nem nézted? Ma volt Inter-Barca és nyert az Inter. :)

Törteli Tivadar 2010.04.20. 22:42:39

@dickinson: Leépítő??? Ne mondd már, hogy ez antifoci volt:D Balotellin kívül mindenki támadott. Végén beszorult az inter, de szó sem volt bekkelésről...

Everred 2010.04.20. 22:43:30

Istentelenül kibaszott nagy meccs volt.

Nem bánnám, ha a visszavágón korán gólt rúgna a Barcelona, hogy az is ilyen tetves módon szájbabaszottul izgalmas legyen.

Titi120 2010.04.20. 22:43:44

@rizla:
"innentől totál reménytelen a BL."

cöcöcö ... ezt azért te sem gondolod komolyan.

Nagyot játszott az Inter, de ennek az ütközetnek még nincs vége.

sh4d0w 2010.04.20. 22:43:45

@Zsoca87: SpecálVannal kapcsolatos állításodra ráférne egy bizonyítás. A legjobb egyelőre SAF és ez még sokáig így lesz :D

BruceWayne 2010.04.20. 22:43:51

UÁÁÁÁRRRRGHHHHHH...!!!!!!

kurva nehéz lesz azért a visszavágó az fix

halihalo 2010.04.20. 22:44:01

Ez a Balotelli mekkora köcsög...

BillyMack 2010.04.20. 22:44:11

@Zsoca87: és ettől egy Chelsea szurkolónak miért kell így örülnie?(amúgy gondolom)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.20. 22:44:18

Na kiírom magam. Az a kis törpgeci szándékosan beleugrott Maiconba. A többi köcsög a legundorítóbb olasz módjára dobálta magát a 16-oson belül, hajdú B, ajánlásával. Ennyi a barca.

calciomax 2010.04.20. 22:44:24

Balotelli for president!

blasco 2010.04.20. 22:44:26

Balotelli for president!

Nagyon nagy tag:DD

montipájton 2010.04.20. 22:44:37

Na, Heinrich a 15. percben megállapította a szakmai frankót, hogy Mourinho fogalmatlan, az Inter semmit se játszik.

Aztán beárazták. ))))))

(Bocs, de kihagyhatatlan volt.)

nasteey 2010.04.20. 22:44:38

@rizla: Na ugye, hogy baj van velük. :D

Amúgy meg kipihenve egy 2-0 nem esélytelen hazai pályán, a sírást megtartom következő szerdáig. Hátha nem is kell.

Althedokan 2010.04.20. 22:44:47

@danesdzsu2: és ez most hogy jön ide? vagy ezt most mire írod? ja hogy nem láttam mit éreztek ennyire felháborítónak? nem tudom a meccs vége felé csatárt játszott egy nyertes csapatban, ahol inkább védekezni kellett, nem támadni. Igaz volt egy hihetetlen idióta megmozdulása miután a labda földkörüli pályára állt, de ettől még nem kell megölni... Különben meg hogy jön ide a Milan? (_24)

sh4d0w 2010.04.20. 22:45:07

@Great Cornholio: uhhh... ebből az anyagból én is kérek :D

krai 2010.04.20. 22:45:20

ez a Balotelli... nem vagyok egy Inter szurkoló, de ha egy ilyen hulladék lenne a csapatomban , még cipőt pucolni sem engedném... takarodjon a milanba a kis csicska ha annyira menni akar

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.20. 22:45:33

@BillyMack: Mourinho miatt leginkább, mióta kiestünk neki szurkolok. Illetve a tavalyi elődöntő után ez elégtétel.

Everred 2010.04.20. 22:45:33

@Great Cornholio: gratulálok, aranyérmet nyertél a "hogyan kezeljük a győzelmet a lehető legkevesebb méltósággal" versenyben.

montipájton 2010.04.20. 22:46:00

Azért a párharc hogy lenne már lefutott, emlékeztetőül csak annyi: Chelsea-Barca. Sokat ér még Pedro gólja. Nagy meccs lesz a visszavágó.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.20. 22:46:39

@Great Cornholio: Most te komolyan azt gondolod, hogy Messi direkt csinálta? Nee...

BillyMack 2010.04.20. 22:47:06

@Great Cornholio: az baromira szándékos volt te.
ha meg köcsögökről beszélsz, csak nézz az avatarodra.

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.20. 22:47:06

Látom megjöttek a Balotelli fan club tagjai is.
Van még hely nekem?

Titi120 2010.04.20. 22:47:26

@nasteey:
A Barcának a visszavágón négyet kell tolnia, mivel Eto'o-ban még bennemaradt egy gól ma ...

lószerafin 2010.04.20. 22:47:37

@BillyMack: Én mint Chelsea szurkoló, rohadtúl örülök hogy legalább egy kicsit visszakapott a Barca a tavalyiból...

Messi88 2010.04.20. 22:47:38

hát a gratuláció jár az Internek, összességében jobbak voltak, bár sztem csak 1 góllal, Milito-t én lesen láttam.
kiütközött a fásultság a csapaton, ez mondjuk nem az utazás miatt van elsősorban, hanem azon, hogy pl. Messi és Xavi szinte az egész tavaszt végigjátszotta.
Ibra ismét duplanulla, bár sérülés után tért vissza.
Alvesnek meg kell találni a nyáron egy cserét, mert ez nem állapot így. Busquets jól játszott, ettől függetlenül ilyen meccsen játszatni kéne Yaya-t, de mondjuk akár Keita helyett is játszhatna.
Pedro-val nagyon meg vagyok elégedve, a gólján kívül is kb ő volt a legveszélyesebb(vagy a végén Pique-ha nem töketlenkedik, bekaparhatott volna egyet simán)

nasteey 2010.04.20. 22:47:40

@Zsoca87:" Illetve a tavalyi elődöntő után ez elégtétel. "
Ja hogy ja. A tavalyi meccs a 2005-ös Barca - Chelsea-ért volt elégtétel. ;) no offense

vadkutya 2010.04.20. 22:47:47

Micsoda csontzene lesz itt a Nou Camp-ban...

bakító 2010.04.20. 22:47:50

Le a kalappal az Inter előtt! Nem vagyok rendszeres olasz foci néző, de gondolom sokakat meglepetek a játékukkal.
Dani Alves és Balotelli pedig egy csapatban kellene hogy játsszon. Két ilyen visszataszító arcot...

Örömmel látom, hogy nem megy a bírózás, csak Hajdúbéék rugaszkodnak el a valóságtól.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.20. 22:47:51

@Everred: Miután kiütötték maicont, meg undorító módon próbálkoztak, ennyi a minimum. :D

ja És nagyon örülök, hogy Ibrahimovic játszott, remélem a visszavágón is fog. Pique pedig hatalmas arc, a nevéből ítélve az autóvezetéshez jobban ért, mint a labdakezeléshez. :DD

Beyonder 2010.04.20. 22:48:01

Balotellinél egyszerűen ELŐJÖTTEK A GÉNEK.

Félig olasz.

BillyMack 2010.04.20. 22:48:03

@Everred: neked ez már viszont a +1 vagy +2:)
akármit is jelentsen.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.04.20. 22:48:13

@golazzo: örülnék ha a teljes hozzászólást olvasnád! Mit művelt a Chelsea-nél anno? Botrányos játékot játszottak. Ő csak arra megy rá, hogy egy góllal nyerjenek, 'oszt kész. A leggusztustalanabb célfocit hozta be a köztudatba.

gabenito 2010.04.20. 22:48:16

@montipájton: tökjogos.heinrich olyan gyakorisággal (és IMHO néhol már-már túlzott magabiztossággal) kezeli az árazót írásaiban, hogy ideje volt egy ekkorát csattannia rajta.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.20. 22:49:28

@nasteey: Ne kezdjük el, bocs h nekiálltam. :D (Bár ha 1500 komment a cél, akkor hajrá :D)

argentin#21 2010.04.20. 22:50:21

én Zanettinek a mai estéért 10 pontot adok

rizla 2010.04.20. 22:50:24

@Titi120: @montipájton: 3-2nél nagyon bizakodó lennék, a 3-1 viszont tragikusan szar eredmény. éppenhogycsak nem dőlt el. nem hiszem, hogy az inter majd kedvesen beáll védekezni, hogy a barcelona lőhesse a gólokat, ugyanilyen agresszív játékot várok tőlük (bár a mai félresikerült jóslásom után inkább nem merek mondani semmit), és akkor minimum 3 gólt rúgni kell a hosszabbításhoz.
nagy meccs lesz, de az inter most már nagyon nagy favorit.

danesdzsu2 2010.04.20. 22:50:50

@Althedokan: Mindenki megszakad azért, hogy a hosszú ideig tartó BL szívás után végre valami nagyot homorítsanak, ő meg szotyizik a pályán.
A Milan pedig úgy jött ide, hogy akárcsak te, Mario is Milan drukker.

rizla 2010.04.20. 22:51:23

@Messi88: pedro előtt le a kalappal.

Iustizmord 2010.04.20. 22:51:37

1. csak a 2. félidőt láttam, vélemány így

2. messi a pályán volt, de nem láttam. xavit se. viszont pedro nem érdemtelenül van ott, ibra szar, most ennyi

3 a 2. inter gól előtt messit visszahúzták, puyolt feltartották, de ez belefér

4. se puyol, se pique sárgáját nem értem. előbbi véleményes utóbbi nem volt az mert szabályos volt

5. sneider vs dani alves: violt illegal contact, tizi volt, csak véleményes.

6 orbitális h pandev csapatátlag felett futott

7 a barca nettó mezőnyfölénye délibáb

8 kibaszottul jól kontráz az inter, ki hitte volna. nekem a milan ellen esett le.

9 balotelli tényleg 1 köcsög: ha milito belerokkan, neki faszér' fáj brusztolni 10 percet.

10 és ami most jön, aztat minen interszurker írja fel: utálom mou-t, nem kedvekem az intert, de a jelenlegi nagysága ellen meghajlok, mert fontos meccseket hoz. a baszotterős keretből mou zsenialitása kihozza a max-ot, MOST márvreálsnak látom a BL-t az internek. max respect, LEHET ez még grande inter

11 (és annyi próbálkozás után, shall be and may be), lehet h egy kicsit drukkolni is fogok. végül is a milan nem ellensége csak ellenfele a znternek

12 azért az inter csak inter, olasz játékos oda nem fér

13 mou arcossága NÉLKÜL ezt lnnyebb vlna elfogadni

+1 a 2nd leg nagy flash lesz és a barca min 50%-ra jó otthon továbbjutni, bárha ez egy nagyon nagy lpés volt.

bakító 2010.04.20. 22:51:43

@argentin#21: A dagadt isten hogy nem tud ilyen játékosokból világverő csapatot csinálni?

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.20. 22:52:03

@montipájton: igazából azt állapítottam meg, még meccs előtt, hogy Ibrát játszatni vadbaromság.

Később meg azt, hogy csalódtam Mourinhóban, mert a világon semmit sem talált ki, ha Dani Alves nem Talapa Jani szintjén játszik, akkor sima a meccs.

A második gól előtt a fél Barca megállt, mert Messit tíz méteren keresztül rángatták, a harmadik szinte biztosan les volt + a meg nem adott tizenegyes.

A legjobban az idegesít mondjuk, hogy qrva szar meccs volt.

Laciii 2010.04.20. 22:52:14

Ez a hazai pálya nem lejtett, ez szakadék volt.
Szégyen.

rizla 2010.04.20. 22:52:33

@gabenito: sokakan csattant ez ma :( és nem csak magamról beszélek, egy csomó inter szurkoló sem hitt még csak a győzelemben sem.

Messi88 2010.04.20. 22:52:50

@Great Cornholio: az arc az nagy, de van még egy meccs...
a végén, amikor komolyabban próbálkoztunk, érezni lehetett, hogy ez nem a Chelsea. Én még nagyon is bizakodó vagyok. A szélesebb pálya és a frissesség még sokat jelenthet.

Ferguson 2010.04.20. 22:52:51

Azért elképzelem, h egy SAF típusú edző mit művelne balotteli-vel. Felhívná iszogatni az irodájába és amikor a legkevésbé számít rá, egy akkora pofont lekeverne a fekának, h kiesne az ablakon :) Szégyen a hozzáállása ennek a gyökérnek...

Domingo 2010.04.20. 22:53:05

Dani Alves helyében komolyan elgondolkodnék azon, hogy rozsdás, szuperaidses szögesdróttal felakasztom magam.

gabenito 2010.04.20. 22:53:27

@dickinson: a chelsea egyáltalán nem játszott botrányos játékot a PL-ben. az hogy a BL-ben igen az meg egy teljesen érthető taktika része. pl a MU hasonlóval nyerte meg tavalyelőtt. másrészt ez az egész "gusztustalan célfoci" szöveg ami szerintem az egyik legnagyobb röhej. vegyük már észre, hogy miről szól ez a játék!

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.20. 22:54:03

én csak azt szeretném mondani, hogy

THIS IS SPARTA!

Everred 2010.04.20. 22:54:13

Balotelliből soha nem lesz futballista. Jobb is.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.04.20. 22:54:44

@Ferguson: többek között ezért is tiltakozom, mikor valaki felveti, hogy jöhetne hozzánk. Egy senki egyelőre, de már valakinek képzeli magát. Ráadásul nem egy túl nagy attrakció.

argentin#21 2010.04.20. 22:54:52

@bakító: mert ilyen zseniket nem visz VBre ,mint Cambiasso és Zanetti (etc.)

Törteli Tivadar 2010.04.20. 22:55:23

@Ferguson: Eddig két mai hozzászólásodban egy embernek zacskót akartál húzni a fejére és úgy megverni, másikat meg csak simán fölpofozni. grat, erről szól a foci...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.20. 22:55:27

Elképesztő undorító ez a Balotelli. Mélységesen csalódott leszek, ha Mourinho valaha is pályára küldi még. Rohadjon meg az ilyen.

halihalo 2010.04.20. 22:55:40

@BillyMack: José nagyot alkotott... :) Hülye volt Abramovics, hogy elküldte.

Althedokan 2010.04.20. 22:56:34

@danesdzsu2: hát szerintem nem volt annyira feltűnő ez a dolog, mint ahogy itt nyomatják a kommentelők, de mindegy is, remélem ha eljön a Milanba akkor majd hajt...(_22)

Lacóka 2010.04.20. 22:56:39

HBI is nagy állat :D

@argentin#21: Cambiasso-t?? Messi megy? :D

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.04.20. 22:56:50

@gabenito: Vegyük észre? Vedd észre magad te. Ha az Arsenal soha többé nem nyer semmit, akkor is nekik fogok szurkolni, amíg ezzel a játékstílussal állnak ki. Itt van a probléma, már csak az eredmények számítanak mindenkinek.

És a Chelsea DE, botrányos focit játszott a PL-ben is. Azóta majdhogynem megkedveltem őket, mióta a tahó lelépett.

calciomax 2010.04.20. 22:56:59

A Barca játékáról meg annyit, hogy mindenki úgy játszik ahogy hagyják. Az Inter leszükiti a tereket ez a játéka.
Közben a két fogamatlan megállás nélkül birózik....beszarás nem a meccsről beszélnek....ennyit tudnak

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.20. 22:57:49

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Hú, látom nálad az átlagnál is jobban kiverte a biztosítékot. Mondjuk megértem. :)

Titi120 2010.04.20. 22:58:18

Egyébként meg valahol nagyon is jól van ez így, hogy végre a Barcának is kiutaltak egy maflást.

Lassan már mindenki kezdte elhinni, hogy ők tényleg egy másik bolygóról jöttek, de azért ma ismét kiderült, hogy a foci annál sokkal szebb játék, hogy mindig a jobbik győzzön.

pacino 2010.04.20. 22:58:30

Balotelliből nagy futballista lesz. Csak rossz helyen van

vadkutya 2010.04.20. 22:58:39

Balotelli egy igazi fasz (csak nincs a fején szökőkút). Teljesen kész van... :)

rizla 2010.04.20. 22:59:03

@argentin#21: ez tényleg a szánalmas kategória. cambiasso a VKP-k krémje. a csapatával most már úg 70-80 százalék, hogy BL-döntőzik. mi a fasz baja van ennek? túl sok a koksz.

Iustizmord 2010.04.20. 22:59:17

btw, nekem konkrétan úgy tűnt hogy maicon KITÖRT FOFAI repkedtek a levegőben (lassításban) amikor ÜTKÖZÖTT messivel, és abban SEMMI geci vagy szándékos vagy rosszinduatú nem cvolt, eztet híjják VÉLETLENNEK

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.20. 23:00:10

@Messi88: Nem az arcról van szó, hanem ha valaki nem akar lefeküdni a Barcanak, akkor mégiscsak ugyanazokhoz az undorító eszközökhöz nyúlnak, mint bármelyik halandó. Ezek szerint ők is büdöset szarnak és hiába akarják elhitetni a világgal, mennyire csodálatosak. Ennek ellenére nem mondom, hogy továbbjutottunk, mert simán kieshetünk.

vadkutya 2010.04.20. 23:00:12

@Titi120: Így-így, lent a Földön másképp mennek a dolgok.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.04.20. 23:00:24

@pacino: igen, talán Szaúd-Arábiában nagy focista lehetne.

danesdzsu2 2010.04.20. 23:00:32

@Titi120: kezdesz reménykedni? Hiába, holnap a jobbik fog nyerni;)

Iustizmord 2010.04.20. 23:01:22

@Great Cornholio: Pique pedig hatalmas arc, a nevéből ítélve az autóvezetéshez jobban ért, mint a labdakezeléshez.

szerintem te egy másik meccset néztél...

rizla 2010.04.20. 23:01:35

@Iustizmord: miért, valakiben amúgy felmerült a szándékosság?

calciomax 2010.04.20. 23:01:36

@pacino: Ha egy Barca eleni BL elődöntő nem dobja fel akkor mi? Hol lesz nagy focista a Gyimrótba!

Titi120 2010.04.20. 23:02:10

@danesdzsu2:
A heti meglepetés adagot ma ellőtték, holnap a papírformának kell jönnie. :)

montipájton 2010.04.20. 23:02:13

@heinrich: Bocs, de mit kellett volna "kitalálnia" Morinhónak szerinted? Balotellit középhátvédbe? Komolyan érdekel. Egy 3-1 után.

Kurva szar meccs? Ja, mert nem volt gála. Néha úgy érzem, már túlzásba viszed a laboratóriumi meccselemzéseket.

danesdzsu2 2010.04.20. 23:02:55

@Titi120: Akkor együtt iszunk a Lyon sikerre!;)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.20. 23:03:03

@Iustizmord: Én azt néztem, hogy olyan volt, mintha konkrétan úgy törött volna el az állkapcsa, hogy az alsó fogsora elcsúszott valahogy. De nem látszott jól.

gabenito 2010.04.20. 23:03:28

@dickinson: 2005ben legtöbb gólt lőtték, 2006ban pláne. ezek adatok. az én emlékeimben (minden megvetés ellenére) egy jól és sokszor szépen focizó robotbandára emlékszem ami valóban egy antipatikus dolog. szerintem a legtöbben így vagyunk.
ez nekem olyan mint a helyesíráson kattogni a tartalom helyett.
te annak drukkolsz akinek akarsz, sőt drukkolhatsz akár mezszín alapján és elvárhatnád, hogy abban versenyezzenek a csapatok, hogy kinek van a legjobb frizurája. de ha a csapatok nem gólra játszanak 100%-ig nincs is értelme elkezdeni.

montipájton 2010.04.20. 23:03:41

@rizla: 2-0-ra elég nyerni, arra meg bizonyítottan képes a Barca az Inter ellen. Tökéletesen kétesélyes még a párharc. Ennyit jelent egy idegenbeli gól.

Althedokan 2010.04.20. 23:03:42

@danesdzsu2:OFF remélem a JOBBIK sosem fog nyerni... ON bocs ezt nem hagyhattam ki... Egyébként meg szálljatok már le Ballotelliről... Úgy csináltok, mintha róla szólt volna ez a meccs, pedig kb semmi köze nem volt hozzá... Jó értem ezt lehet sérelmezni, de azért mégiscsak láttunk egy nagyon jó meccset, ahol valaki szép játékkal (!!!!! Inter és Mourinho esetében igen nagy szó) lejátszotta a pályáról az asztronautákat... Tessék ezzel foglalkozni, ne pedig a feka olasz gyerek hangulathullámaival!(_21)

danesdzsu2 2010.04.20. 23:04:04

@rizla: kb. annyira volt szándékos, mint amikor Cambiasso(?) fejberúgta Messit az első félidőben...

BillyMack 2010.04.20. 23:04:13

@rizla: szerinte: Great Cornholio

szándékossan szétverte a fejét.

WallyB 2010.04.20. 23:04:32

Egyrészről, nagyon nagy meccs volt José ismét igazolta zsenijét, aki még nem hinné el, hogy jelenleg a világ egyik legjobb edzője, az talán újragondolhatná.
(ezt) a Barcát nem nagyon szokták ilyen szinten nem engedni játszani, úgy, hogy közben hármat lőnek nekik. Messi és Xavi ma este sószegény diétán voltak... nem ettek meg sokat. A bírót nem bántanám, nyilván a hajrában elkövetett kétes ítéletek erősebbnek hatnak, mint a 0-0-nál visszafújt kapussal szembeni "nem" lesek, szóval ez karcsú indok...
Másrészről még ott a visszavágó, és a Barca idegenben lőtt gólja, de a ma este látottak után nem tennék túl nagy összeget arra, hogy a Barca ott lesz a döntőben - még akkor sem, ha tudom én magam is, hogy "űrfocira" képesek. Csak nem Mourinho ellen.
Szép volt fiúk, nem várt kellemes meglepetést szereztetek, remélem, Maiconnal nincs komoly baj, balotelli meg egy botrány, sztem a holnapi (ha lesz) edzésen Samuel (vagy Materazzi) úgy derékmagasságban rúgja négyfelé ezt a gyökér bazári majmot. Mehet oda, ahova akar, kb. annyi hasznot hajt, mint Mancini a Milannak (már sajnálom is őket érte).

Leito 2010.04.20. 23:05:00

a tizi-nem tizi polémiához:
a svéd viasat - ami zlatan miatt mindennel vádolható, csak éppen barca-ellenességgel nem - egy csomó kameraállásból megnézett visszajátszás és kikockázás után arra jutott, hogy nem volt tizi, de csak a vak véletlenen múlt, hogy sneijder lába a földben akadt el, nem pedig alvesben:P
egyetértek

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.20. 23:05:02

@Iustizmord: csak azt a 3 ziccert amit még Muntari is betett volna.

Lojzi_ 2010.04.20. 23:05:11

Szerintem Balotelli ma olyan szerencsétlenül csúszik el a csapat zuhanyzójában, hogy úgy fog kinézni holnap reggelre, mint akit vagy huszan vertek össze....

calciomax 2010.04.20. 23:05:16

@heinrich: egy csalódott ember szavai. amúgy nagy baromságokat irsz -mint általában.

montipájton 2010.04.20. 23:05:19

@Titi120: Miért, ma is a jobbik győzött. (Vasárnap meg a Fidesz fog, haha.)

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.04.20. 23:05:22

@gabenito: de ha a csapatok nem [b]győzelemre[/b] játszanak 100%-ig nincs is értelme elkezdeni.

talán így értetted? vagy szerinted én nem a gólra törő játékot szeretem?

ku1yek 2010.04.20. 23:06:07

Sziasztok!

Mar a kezdetektol olvas(gat)om az NST-t, de most kommentelek eloszor. Kezdetnek leszogeznem, hogy azok koze tartozom, akik szerint a Barca uj dimenzioban futballozik, regen elveztem ugy a focit, mint az elmult ket evben az o meccseiket nezve.

Ezzel egyutt ugy erzem, a mai meccs 90%-ban az Interrol szolt. Nem vagyok Inter drukker, de meg kell hajolnom a csapat elott. Hasonlokepp, emberileg ritka taplo kocsognek tartom Mourinho-t, de azt hiszem, ma vitathatatlanul a szakma csucsara ert, mind taktikailag, mind pszichologiailag (talan Balotelli beallitasat kiveve). Hogy igy megverte a Barcat, s hogy egyaktalan igy meg lehetett verni ezt a Barcat, az egyertelmuen nagyreszt JM erdeme. Az volt a legijesztobb, hogy az Inter osszeszedettseget, tudatossagat figyelembe veve siman el tudom kepzelni, hogy -akarcsak a Chelsea ellen- hasonlo jatekkal a Barcat is ujra legyozik, de legalabbis boven pariban lesznek a visszavagon. Minden tiszteletem a portugal mestere...
Jo ejt mindenkinek,

P.S. Eto'o egy zseni, pont mint amekkora kocsog Balotelli...

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.04.20. 23:06:16

miért nem lehet valami formázást használni???

rizla 2010.04.20. 23:06:22

@montipájton: szerintem sem csak a tökéletes játékot hozó meccs lehet jó meccs, sőt. ha mindenki tökéletesen játszana, akkor lenne ugye 0-0.

@danesdzsu2: @BillyMack: nevetséges, látta mindenki. ahogy nyilván cambiasso sem akart rálépni a fejére. vannak ilyenek.

WallyB 2010.04.20. 23:06:27

@pacino: egyetértek japán zs-liga... bár ott is inkább Tsubasa kapitány a sztár... :D

argentin#21 2010.04.20. 23:06:34

@Lacóka: Messinek sajnos a maihoz hasonló produkciója lesz majd nyáron. remélem tévedek.
amúgy az Inter argentinjai közül egyesek (Zanetti) még a B-csapatba se férnek bele:

——————Romero/Carizzo—————-
ZABALETA——Burdisso—–Milito———INSUA
DELGADO——-LUCHO—–Cambiasso—–DIMARIA
—————–LOPEZ—MILITO—————-

BillyMack 2010.04.20. 23:06:46

@Althedokan: Mért ő megteheti hogy sétálgasson egy BL negyeddöntőben?

Althedokan 2010.04.20. 23:06:53

@montipájton: na persze, de a Milan is képesnek hitte magát a MU ellen, igaz kicsit más helyzet, de azért csak okosan kell ehhez hozzáállni...

És nem véletlenül féltek a Barca fanok...

(_20)

montipájton 2010.04.20. 23:06:54

@calciomax: Kicsit hasonlít most Heinrich Sporttársra, csak ő Barca-győzelmek után szokott fanyalogni.

Nekem ma a Debrecen győzelme esett igazán rosszul. )))

zsakfos 2010.04.20. 23:07:07

Ez a Balotelli a Baló György és a Morvai Krisztina eltitkolt gyermeke, és még Fekete Pákó is benne volt a gruppiba. Más magyarázat nem lehet.

WallyB 2010.04.20. 23:07:17

@Lojzi_: :D :D :D :D én is ezt mondom. :D

Philipsson 2010.04.20. 23:07:31

Iszonyat egy meccs volt :)
Ekkora hajtást rég láttam néhány inter játékostól. Zanetti respect. Lucio és Samuel 10 pont. Ha nincs Maicon sérülése, sztem Mariga v. Muntari jött volna Motta helyére, bár lehet Sneijder kérecckedik le...
Ez még nem lefutott, qrva nehéz lesz a Nou Campban. Remélem nem áll be az inter bekkelni, mert abból bukta lesz. Ez a barca képes simán kettőt verni akár az első negyedórában, pláne ha Iniesta visszatér. Puyol eltiltása áthidalható, Gabi Milito pótolhatja. Stankovic szintén pótolható (Muntari kezd majd talán).
Balottellit nem értem. Sztem most játszotta el az uccsó kártyáját Mo előtt. Takarodjon ahová akar, ha lehet akkor a szigetre menjen a PL-be. Ott majd megruházzák remélhetőleg. Azonnal össze kellene rugdosni most a többieknek az öltözőben!
Nagyon elfáradt az inter, lehet mostmár "érdemes"??? beálldozni a scudettót a BL-ért. Ezt inter drukkerként mondom :s Bár ahogy Mo gondolkodik, ez eszébe sem jut.

2010.04.20. 23:07:32

@rizla: úgy látszik most jött el a böjtje a mu:bm meccsre elszórkozott tippemnek, már akkor bántam amikor beírtam és Csöcsönek igaza lett, úgy látszik ez volt a 100.

meccs közben mobilon elkaptam egy hszed amiben a májam növekedésére céloztál
most már a pc-n vissznézve nem találtam, de ha komolyan azt hiszed bármi örömöm leltem bármiben Pedro gólja után, ma este, akkor elmehetsz a picsába

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.04.20. 23:08:02

@Althedokan: Csak az a gond, hogy simán megtörténhetett volna az is, hogy az ő oldaláról kapnak 2 gólt és akkor egy egész csapat több hetes(hónapos?) felkészülése veszik kárba.
Másrészt pedig lássuk be, profi fociban ilyet sosem látni, ez nagyon durva beleszarás. Beleszarsz a csapatba, a mezbe, a csapattársakba, az edzőkbe és több millió szurkolóba. Ezért annyira durva ez az eset.

Messi88 2010.04.20. 23:08:25

@Great Cornholio: ők nem "akarják elhitetni a világgal, mennyire csodálatosak", a sajtó akarja. Nyugottan linkelj be tőlük olyan nyilatkozatot, hogy bazmeg mi vagyunk a legjobbak, ki se kell menni a pályára. Soha nem nyilatkoztak ilyet, a pályára is szinte mindig alázattal mennek ki( kivétel talán a Stuttgart elleni idegenbeli fellépés).Küzdenek, hajtanak, ahogy csak tudnak, ez így van rendjén, nem tudom neked ebben mi az undorító...

MAti 2010.04.20. 23:08:44

Balotelli alighanem leadhatja a szerelést a portánál.

Az Inter összes többi tagja előtt viszont le a kalappal - szvsz pályára varázsolták maradéktalanul azt a maximumot, amit ez az Inter tud.
És ez most talán elég is lehet.

Koncentrált, hihetetlenül szervezett, színvonalas foci volt, a meccs jelentős részében megfojtották a Barcelona-t. Aztán elfáradtak, de úgy, hogy azt nézni is rossz volt... :)

Iustizmord 2010.04.20. 23:08:46

@heinrich: "A második gól előtt a fél Barca megállt, mert Messit tíz méteren keresztül rángatták, a harmadik szinte biztosan les volt + a meg nem adott tizenegyes."

ugye nem csak nekem tűnt fel???

"A legjobban az idegesít mondjuk, hogy qrva szar meccs volt."

visziont akkorvte egy msik meccset (dvtk vs dvsc)

blasco 2010.04.20. 23:09:19

@pacino: bizony rossz helyen van. már szinte sajnálom

Iustizmord 2010.04.20. 23:10:23

@rizla: igen egy kommentelő (nemtomki) quasi (sogenannte eshetőleges) szándékos faultot gondolt, egy inter fan.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.20. 23:10:31

sztem hulyeseg birozni , messizni, hisztizni...

a barcanak van legalabb 40% eselye, bar most mondom, rugunk idegenben is golt. mert kepesek vagyunk ra.

a barca meg kepes arra, hogy rugjon negyet, a folytatast jo kevesen megnezhetik jovo heten...

rizla 2010.04.20. 23:10:52

@Blaugrana: a májas hozzászólás csak poén volt, nyugi. pelé visszavonva.

danesdzsu2 2010.04.20. 23:11:18

@Althedokan: Azért, mert ilyen nem létezhet. Ha nem akar focizni, semmi gond, beállhat labdaszedőnek, vagy vehet jegyet a stadionba, de amíg focistaként alkalmazza Inter, addig nagyon keményen próbáljon felpörögni és hajtani az AlbinoLeffe ellen is az olasz kupa harmadik körében.

De figyelembe véve, hogy rengeteg igen kiváló focistának soha sincs még csak reménye se arra, hogy 5 percet játszhasson a csúcson levő Barca ellen egy BL-elődöntőben, egyszerűen meg kéne cipőzni. Menjen kukásnak, akárminek, de ha focista akar lenni, akkor tisztelje annyira a focit, hogy ilyet nem csinál.

Iustizmord 2010.04.20. 23:12:20

@Zsoca87: Én azt néztem, hogy olyan volt, mintha konkrétan úgy törött volna el az állkapcsa, hogy az alsó fogsora elcsúszott valahogy. De nem látszott jól.

szvsz nagy gáz van ott, nekem úgy tűnt h álkapocs meg fogak mentek az ambulanciára... szerencsétlen ütközés. a vb is oda lehet... :o(

Eastbay1 2010.04.20. 23:12:33

Engem egyetlen egy dolog bosszant.
Tavaly ugyanígy szívatta meg a Cselszki a Barcát, várható volt, hogy az ellenfelek értelmesebbje megpróbálja majd ugyanazt a taktikát követni (csak kicsit több mákkal).
Akkor kérdezem én, mi a retkes K anyját csinált Pep az elmúlt egy évben? Mert hogy nem azon törte a fejét, hogy mit kell ez ellen csinálni, az tuti.

Althedokan 2010.04.20. 23:13:10

@BillyMack: miért ne tehetné meg? mindenki megteheti, persze ezzel nem vívja ki az emberek szeretetét... Meg kivívhat egy elbocsátást, ilyesmiket... De még mindig róla beszélünk...

@WallyB: Balotellivel kapcsolatban teljesen egyetértek... Mint Mancini a Milannak... fagyyott vízre jégverés... szarnak egy pofon, ilyesmiket tudnék felsorolni...totál fölösleges oda... Bár elég vicces egy BL posztban a Milanról beszélgetni idén...(_19)

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.20. 23:13:39

Messi már a vébére pihent, számtalanszor próbálta meg a "gyorsan megtolom" illetve a "váratlanul iránytváltok" témákat, és Sneijder, Zanetti, Cambiasso vagy aki épp arra járt 5-ből 4-szer simán szerelte. Mert sokkal lassabb volt, mint az idén bármikor.
Úgy egyébként szerintem a Barca pont azt játszotta és pont úgy, mint eddig mindenhol az idén, az ellenfél volt egy kicsit motiváltabb, taktikusabb, ügyesebb és egyben szerencsésebb a korábbi ellenfeleknél.

De ha innen továbbjutnak (remélem, nem fognak), legalább tényleg elmondhatják, találkoztak komoly ellenféllel... :)

halareaal 2010.04.20. 23:14:27

télleg nagyon durva lenne, ha Sneijder és Robben találkoznának a Bernabeuban a bl döntőben. mág jó hogy eladtuk őket.

Titi120 2010.04.20. 23:14:50

@Iustizmord:
Kár érte, Maicon nagy kedvencem.
Ha Simek Peti nem foglalta volna már le a gyorsvonat becenevet, akkor simán ráaggatnám.

Eastbay1 2010.04.20. 23:14:59

@Iustizmord: Nem csak az orra tört el?

Iustizmord 2010.04.20. 23:15:20

@Great Cornholio: muntari? az meg ki? hentes mészáros??? hogy jön ő PIKÉ-hez???

Althedokan 2010.04.20. 23:17:34

@Philipsson: most már nem kell beáldozni...:D (_18)

Gabez 2010.04.20. 23:18:02

"és egy nyilvánvaló büntetőt sem kapott meg, amikor Sneijder hátulról felrúgta Dani Alvest."

Micsoda hazugság a főoldalon. Alvesnek járna egy sárga lap színészkedésért. Ki lehet kockázni.

@Heinrich: ha ideges vagy, szedjél hangyát, a zebratetem környékén biztos sok van.

Mou pedig nem bunkó, hanem kimondja, amit gondol, és amit ti is megtesztek, szépen nickek mögé bújva. Akkora nyomásnál ti (akik lebunkózzátok) viszont csak nyüszítenétek, mint a csupasz kiskutyák.

Balotellit az Arsenalba! Most!

Forza Inter!

Iustizmord 2010.04.20. 23:18:11

@Eastbay1: haggyuk má a spellinget, hispano-amerika nem szakterületem...

horas 2010.04.20. 23:18:11

@heinrich: Vajon Hadas Miklós is így látná?
Innen látszik,számomra most vált egyértelművé,hogy minden ami kicsit szakmai és értelmes volt az írásaidban,az az ő gondolatai voltak,csak az ő faszával verted a csumbujt...

Mou nem talált ki semmit?
Ki lőtt ennek a Barca-nak 3 gólt plus még egy gólnyi ziccer kimaradt,és miért egy nevetséges védelmi hiából született a Barca gólja?

Még símán kieshet az Inter,de ezt a győzelmet megérdemelték és az arányt is,ezt még a Barca-sok is elismerik.

BillyMack 2010.04.20. 23:18:17

@Althedokan: itt a válasz: danesdzsu2 2010.04.20. 23:11:18

Keresd vissza, tökéletesen egyetértek.

ha én lennék az edző, vagy a tulaj azonnal szerződést bontanék vele vagy legkésőbb nyáron.

Menjen a picsába, beképzelt köcsög.

Althedokan 2010.04.20. 23:19:36

@Philipsson: hát most már nem kell beáldozni...:D (_18)

rizla 2010.04.20. 23:20:13

@Eastbay1: "Tavaly ugyanígy szívatta meg a Cselszki a Barcát"

??

Eastbay1 2010.04.20. 23:20:28

@Iustizmord: Piquet pont nem hispano-amerikai:D

Everred 2010.04.20. 23:20:28

Nekem ma sokkal szerethetőbb csapat volt a Barcelona, mint hosszú ideje bármikor.

Végre idegeskedtek, meg odarúgtak, meg hibáztak, időnként teljesen pontatlanok voltak - szóval teljesen emberinek tűntek, nem volt az az inhumán tökéletesség.

BillyMack 2010.04.20. 23:20:44

@horas: hát én az arányt nem ismerem el, de az Inter győzelmet igen.

Eastbay1 2010.04.20. 23:21:33

@rizla: Gyakorlatilag ugyanez a meccs volt tavaly is, csak Drogbáéknak fontosabb volt tizit kapni, mint gól rúgni.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.04.20. 23:22:39

@gabenito: Kicsit elbeszélünk egymás mellett szerintem. Természetesen a győzelemre kell törekedni, de a módszer nem mindegy.

Glory 2010.04.20. 23:22:57

@heinrich: talapa nevet szadra ne vedd :)))

Iustizmord 2010.04.20. 23:23:13

@Eastbay1: nekem úgy tűt h inkább szájsebész (on grand scale) mint fülorrgégész

lassítában ami repül az nem verejtékcsepp lehetett...bár tévednék.

@Titi120: maicon rulez, méltó elődje posztjára (roma-milan, ugye tudod)

Iustizmord 2010.04.20. 23:23:51

@Eastbay1: haggyuk már, a nyelvterületre gondoltam

bakító 2010.04.20. 23:24:09

@Gabez: "Balotellit az Arsenalba! Most!"

Egy nagy lófaxt. Pont megszabadultunk Kamubayortól, és jönne helyette egy kétszer akkora gyíkarc.

Balotelli pont ott van ahova való: Olaszországban.

Eastbay1 2010.04.20. 23:24:37

@Iustizmord: Nem tudom, majd kiderül. Rohadt geci vagyok, de örülnék ha nem játszana a visszavágón.

Rino 2010.04.20. 23:25:15

Kis kárpótlás az olasz focinak a Fio kiejtése miatt. khm

bakító 2010.04.20. 23:25:24

@Everred: Ehhez kellett az Inter is, meg olyan bíró aki nem eszi meg minden vetődésüket. Úgy azért nehezebb.

Eastbay1 2010.04.20. 23:25:31

@Iustizmord: Tudom, hogy arra gondoltál:DD

Domingo 2010.04.20. 23:25:31

Balotellivel kapcsolatban nekem már az furcsa volt, hogy elég sokáig készült fel, na meg amikor megkapta az utasításokat Mourinhótól, csak nézett előre, se egy biccentés, vagy egy szó. Mi a fasz baja lehet ennek a gyereknek?

giacinto 2010.04.20. 23:25:33

Ebből a meccsből iszonyat jó posztot várok holnapra :)

GRANDE INTER!

Althedokan 2010.04.20. 23:26:03

@bakító: azon belül is a legjobb helyen: INternazionale... már csak a származási hülyesége miatt is... De amugy is, a taplócsapatban...

És akkor ma minden megváltozott és az Inter elkezdett focizni. és akkor Balotalli agyő...

(_17)

Eastbay1 2010.04.20. 23:27:24

Gyerekek, Lippi helyében én elvinném ezt a nagyondélolasz csávót a vb-re. Egy ilyen főkötsög mindig jól ha van a spájzban.

Gabez 2010.04.20. 23:27:41

@bakító: vicc volt :) de azért remélem, elmegy vhova jó drágán...Ibránál is reménykedtem a nyáron és megtörtént a csoda!

Althedokan 2010.04.20. 23:28:30

@Eastbay1: azért nem hinném hogy ez jól jönne...

habár igazad lehet... egy ilyen löttyedt olasz válogatottban mint ez a mosatni jól jön valaki akit szívesen kergetnek a saját csapattársai a pályán...:D

(_16)

Althedokan 2010.04.20. 23:29:11

@Gabez: én most Oddoban reménykedem... nem kell?:D (_15)

Iustizmord 2010.04.20. 23:30:34

@giacinto: még nem de érik. hacsak nem örök ígétet lesz ;o)))

duran6 2010.04.20. 23:31:47

Azért az elképesztő, hogy néhány itteni qrva nagy "szakértő" hogy visszavett az elfogult arcából... (azért ne kezdjük el 1más faszát szopni srácok... -ahogy Mr. Wolf mondta hajdanán...)
Nagy volt a mellény? Alighanem.

A barca meg szánalmasan szar volt ma:
-Alves egy gennyfakasztó féreg;
-az is elképesztő, hogy a világlegeslegjobbjátékosai hogy nekiállnak rinyálni a bírónak ha nem úgy alakul a játék képe ahogy ők szeretnék (a hideg ráz az olyan primadonnáktól akik körbeállják a bírót és sírnak mint 1 fürdőskurva);
-Messi a szimulálásban is világklasszis (bezzeg CéeR hogy szét van már szedve ha szólni mer -mellesleg jogosan- ha felrúgják...);
-Piké egy agyatlan favágó, agy is kell a futballhoz, nem csak 2 méteres termet...;
-ez a csapat Iniesta nélkül egy nulla; és még sorolhatnám.

Maximális tisztelet az Internek, hogy nem szarták össze magukat ettől az agyonistenített bagázstól!!
Nem minden a körömpasszos bohócvurstli ám...

(a begőzölt barcások meg kíméljenek, ez csak egy vélemény volt, nem felhívás!) Jóccakát!

Törteli Tivadar 2010.04.20. 23:31:53

@Iustizmord: semmi különös, inkább hagYJuk rá a dolgot:)

Althedokan 2010.04.20. 23:32:01

@Iustizmord: márpedig most hadd örüljenek, mert remélem egy hét múlva koppannak egy nagyot... Vagy legalább egy jó meccsen essenek ki. Legyen igazság és győzzön a jobbik:D (_14)

horas 2010.04.20. 23:32:04

Eddig is elégedett lettem volna az idei szezonnal,de így!
Óriási volt,ha ki is esik az Inter,szenzációs élmény volt,nem találok szavakat,nekem ez felér félig meddig egy BL-címmel.Eszméletelenül összetartott a csapat,midenki meg akart halni a pályán és kis túlzással meg is történt.Mindenki óriási volt,egy valakit kivéve.

Mourinho-t szerintem pedig símán fél-isten státuszba emelhetjük.Nem elég,hogy Messi leradírozta de még Xavi-t is!
Ibrahimovic viszont megérdemli a sorsát,ha tovább is megy a Barca,sok köze már most sincs ehhez a BL-szezonhoz.Az ilyen győkértelen,rideg emberek ezt is érdemlik.

Ha ki is esik az Inter és elúszik a bajnoki cím ezért és a Chelsea meccsekért megérte.Ezek után szerinem nem kérdés,hogy az Inter ott van Európa 4 legjobb csapata között.

Balotelli pedig,ennyi volt,most bebízonyította,hogy használhatatlan már csak abba belegondolok,hogy egy Fabregas vagy Agüero lehetne helyette a keretben...már mindent leírtunk róla hagynám is.

Mindegy kijut tovább a másik ágon szerintem elkezdhetnek rettegni a felek...

Grazie Inter,Grazie Mourinho!

Gabez 2010.04.20. 23:32:28

@Althedokan: áh, az Interbe bunkók kellenek, ő meg egy olyan aranyos fijú, elszaladgál ott, pont jó helyen van :)

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.20. 23:33:02

@horas: nyilván. egy posztban használtam fel az írását, szinte evidens dolgokban, amiket már korábbi posztokban egyesével amúgy is megírtunk. Azt is leírtam a kommentek között, h miért volt ez így, és meg is neveztem a forrást. Amúgy igazából az egész NST-t Hadas Miklós találta ki, és ő is építette fel.

calciomax: a hozzázólásod első fele tökéletesen igaz. A másodikat meg tökéletesen leszarom.

@montipájton: kicsit félreérted a helyzetet, hombre. Mourinhót évek óta a legjobb edzőnek tartom, és igen, azt gondoltam, hogy lesz a mai meccsen olyan húzása, amire azt mondom, na, erre sosem gondoltam volna.

A "nem csinált semmit" egyszerűen arra vonatkozott, hogy ez 100%-ban a chelsea elleni Inter volt.

stanmore 2010.04.20. 23:33:20

sajna nekem egyébként nem tűnik olyan zseniálisnak a Barca tili toli játéka.Most mindenki láthatta ,hogy az olasz bajnokság szinvonala bizony magasabb mint a spanyolé.Általában az olasz stílus eredményesebb ,nem öncélú tologatás ,amit nem mindig hagy az ellenfél .Pl ma sem hagyták ,hátul adogathattak ,de az kit érdekel.Namármost nekem a Barca évek óta azért nem szimpatikus,mert tele van fetrengő színészekkel ,akik amint egy opici alkalom van rá feldobálják magukat.Pl ebben a 11-esnek mondott szituban végre volt egy bíró ,aki nem vette be a semmit,ugyanis akoma lábához hozzá sem ért avédő ,tisztán lehetett látni alassításban.
A meccsek végén ,meg közben rendszeresen ugatnak a bírónak a barcások ,amit tavaly be is vett Övrebo a Chelsea ellen .Nos ilyet nem látni sem az angol sem az olasz bajnokságban ,hogy ennek egy kultuszát építették ki a Barcában.Messi meg édes istenem hova jön egy Puskáshoz vagy Peléhez ,rémes.Nemcsak grund szintű védők ellen kéne brillirozni ,hanem profik ellen is ,de az nemigen megy neki.

Althedokan 2010.04.20. 23:33:39

@duran6: jaja, szép rózsaszín mezben...:D Lehet hogy az frusztrálta őket... (_13)

Eastbay1 2010.04.20. 23:35:45

@duran6: Köszönjük, leülhet.

rizla 2010.04.20. 23:37:32

@stanmore: "Most mindenki láthatta ,hogy az olasz bajnokság szinvonala bizony magasabb mint a spanyolé"

most hirtelen a spanyol bajnokság lett beárazva. gondolom a PL-nél is színvonalasabb az olasz bajnokság, csak mert a chelsea-t is kiverték. légbőlkapott megállapítások ezek.
a tologatással semmi baj, azzal volt a baj, hogy a barcelona jóval fáradtabb volt. nem akarom elővenni a buszozást, egyszerűen csak szűknek látom a keretet.

" tele van fetrengő színészekkel ,akik amint egy opici alkalom van rá feldobálják magukat"

ebben a szezonban a barcelona összesen 3 darab tizenegyest kapott. szerinted ez sok? szerinted sokan bekajálták a fetrengéseket? vagy mi ez?

"A meccsek végén ,meg közben rendszeresen ugatnak a bírónak a barcások ,amit tavaly be is vett Övrebo a Chelsea ellen "

annyira, hogy kiszórta abidalt a semmiért. amúgy érdekes, ott meg nem fetrengtek a chelsea-sek? övrebö nem hős, amiért nem kajálta be drogbáék nagy halálait?

"Messi meg édes istenem hova jön egy Puskáshoz vagy Peléhez ,rémes"

mindezt egy meccsből. gratulálok.

stanmore 2010.04.20. 23:37:53

@duran6: Egyetértek ,tavaly is csalással nyerték meg a kupát.Lásd akkor a chelsea -től minimum 3 jogos 11-est vett el a bíró ,és nem ilyeneket mint ami ma műesésként lett előadva.

duran6 2010.04.20. 23:37:53

@Eastbay1: tudod hogy van a mondás: kinek nem inge... THINK!!!!

avenger13 2010.04.20. 23:37:56

@horas: a bőrgatya nem szokott a rettegéstől szorossá válni, és a lyon is megmutatta már párszor, hogy a hírveréstől nem fossák össze magukat. szóval pont leszarják.

nem igaz, hogy egy ilyen meccs után is képesek sokan a szar a másik ág, és a fiot is idehozni.

Xavi06 2010.04.20. 23:38:10

Először is grat az Internek, megérdemelték. A különbség mondjuk túlzó, ha nézzük a ziccereket, és az erősen hazafújó bírót, akkor a 2-1 v 3-2 sokkal reálisabb lett volna (lesgól + tizi)...
Mou játszatta amit tud, a 7-1-2 felállás legjobbját hozta ki, a stílus nyilván soha nem lesz szerethető egy Barca szurkolónak, dehát ez van. Még nincs lefutva a dolog, de már nagyon nehéz lesz, az olaszok (haha) életük meccsét fogják játszani, csúszni-mászni fognak, plusz a szokásos Inter féle agresszivitás. Gólt biztosan rúgunk, szinte biztos vagyok benne, hogy nyerünk is, a kérdés csak az, hogy ez elég lesz-e. Szerintem meglehet, de az esélyek most inkább 30-70.
Az igazi baj az, hogy elfogytunk a végére. Messi és Xavi viszi a csapatot már hónapok óta, Alves sajnos szörnyű elől-hátul, Iniesta szinte végig sérült (ő hiányzik a legjobban), Ibra még nem az igazi, Henry meg felejtős. Gyakorlatilag a tavalyi csapat előre játékát meghatározó 6 emberből 2 használható idén, a kérdés csak az volt, mikor fognak kifulladni... A nagyon nagy dolog az, hogy még így is van esély a két nagy címre, ez úgy gondolom megmutatja a csapat erejét. Illetve azt is, hogy jövőre mélyíteni kell a keretet, Henry csere evidens (Villa vagy Suarez lenne akinek nagyon örülnék), illetve középen is nagyon nagy szükség lesz Fabregas-ra, akit lehet majd rotálni a Xavi-Ini párossal. Úgy gondolom, hogy egy mélyebb kerettel ezt a mai meccset is minimum hoztuk volna, de még megvan a remény, hogy a visszavágóra is összeszedjük magunkat.
A jövő hét sorsdöntő, Inter után Villarreal, ha ezek meglesznek, szerintem meglesz mindkét cím, mert utána már csak heti egy meccs, és lehet rotálni is a könnyű meccseken.
Jövő hétre minden eldől...

Everred 2010.04.20. 23:38:24

hogy hazabeszéljek: annyi aprócska pozitívuma van a Bayern elleni kiesésnek, hogy legalább mondhatjuk, hogy érdemtelenül és igazságtalanul estünk ki, ahelyett, hogy a döntőben megalázóan kifilézne az Inter vagy a Barca.

rizla 2010.04.20. 23:38:47

@duran6: nevetséges. már csak sporttárs hiányzik. "ez a csapat iniesta nélkül egy nulla" LOL. ha meg messi nélkül kapnak ki, akkor nélküle egy nulla. ha xavi nélkül, akkor nélküle egy nulla. várj, összesen ez volt a harmadik vereség a szezonban..

BillyMack 2010.04.20. 23:39:42

@duran6: húúúú basszki.

túltettél sporttárson. vááóóóóó

valami olyat is letudtál volna írni ami más csapatra nem vonatkoztatható?

nehét lett volna mi.

2010.04.20. 23:39:44

Elég gáz lenne egy 6kupás szezonra rögtön rákontrázni egy 0-sal.
Pep megítélése nem tudom hogyan változna az őt egekig magasztalók szemében.
Természetesen még menthető a dolog, de most már nem hibázhat, sőt igazából a visszavágón jóval több is kell -tőle is- egy hibátlan meccselésnél.
A vereség és a 3 kapott gól nem csak az ő hibája persze(a kezdő jó volt), de az erre való reakció(hátrányban csatár nélkül) és az 1 rúgott gól már annál inkább.

Az idei keretet ő hozta össze, ha ebből a 20x játékosból csak 12-13 használható, akkor az csak is az ő bűne.
RMarquez, GMilito, YToure, BKrkic, THenry a padon, miközben a pályán többen is bénáznak, de cserével lehozzuk a meccset.
Engem ez kibszottul dühít, mert úgy kaptunk ki, hogy nem próbáltunk meg -mármint Pep- mindent.

horas 2010.04.20. 23:40:02

@heinrich: Miért vagy ennyire irigy,te nem ugyan ennyit kapsz az nst-től vagy Mou az Inter-től?
Egy szinten vagytok hozzáértésben,gondolom ezért fáj ez neked ennyire....

Althedokan 2010.04.20. 23:41:23

@Everred: de ezt mire föl mondod???(_12)

duran6 2010.04.20. 23:41:31

@rizla: benézted. Az én szememben Iniesta a csapat kulcsa, bocs...
(még egyszer leírom, csak hogy ne legyen félreértés: SZERINTEM Iniesta a kulcs, ő a csapat motorja)

Eastbay1 2010.04.20. 23:41:32

@stanmore: Most úgy csinálsz mintha a Barca találta volna fel a reklamálást. Én nagyon csípem az olasz focit, de mégis azt mondom nézz meg a hétvégén 3-4 olasz meccset, aztán majd csodálkozni fogsz, hogy finoman szólva is "nyomás alatt tartják a bírót" a játékosok (bár úgy néz ki, ez tök felesleges:D).

BillyMack 2010.04.20. 23:41:45

@BillyMack: természetesen nehéz akart lenni

avenger13 2010.04.20. 23:42:39

@rizla: lehet neked már szűknek tűnik a keret, ahol ha iniesta megsérül, akkor már csak henry van a cserepadon (tudom ő sem a régi). vess egy pillantást a bayern cserepadjára. :D másik dimenzió. volt, hogy felírták gomez nevét a cserékhez csakhogy legyen elég játékos névleg a padon, míg gomez sérülten a lelátóról nézte végig a mérkőzést. nem hogy minőségi, de legtöbbször cserénk sincs. holnap ha a kezdő nem oldja meg a feladatot, akkor nem jön majd gomez a fogalmatlan, és továbbra sem lesz sem jobb. nem támadás akar lenni, csak már sokadszorra olvastam ezt tőled, és feltűnt. de nyilván máshoz vagyunk hozzászokva.

Domingo 2010.04.20. 23:43:14

@stanmore: Most komolyan kezdődik a Messi-fika, amiért nem lőtt mesterhármast az Internek?
@horas: A TOP4 szerintem eddig is nyilvánvaló volt, ha az Interről volt szó. Mourinho ezt ma be is bizonyította azzal, hogy úgy múlta felül taktikailag a Barcát, mint Guardiola a Realt. Lekapták Messit és Xavit, így mindennél jobban kijött Iniesta hiánya. Kalapot le az Inter előtt, mert bár számítottam a győzelmükre, eszembe nem jutott volna, hogy ezt ilyen ragyogó módon teszik. A szezon egyik legjobb meccse volt, kurvára várom a visszavágót. Már csak azért is, mert kíváncsi vagyok, hogy Guardiola mit talál ki ellenük.

Eastbay1 2010.04.20. 23:43:15

@duran6: THINKelni fogok, becsszó!:)

BillyMack 2010.04.20. 23:43:41

@Blaugrana: a cserés résszel teljesen egyetértek, de én már a kezdőt se értettem.

rizla 2010.04.20. 23:44:19

@Blaugrana: "Pep megítélése nem tudom hogyan változna az őt egekig magasztalók szemében."

ki mondta, hogy tökéletes? mindenesetre vicces most hirtelen mindent a nyakába zúdítani kapva az alkalmon.

stanmore 2010.04.20. 23:45:12

@rizla: Ezt nem egy meccsből mondom ,hanem sokból ,és van különbség ajogos és a jogtalan 11-es között.amiket tavaly lecsalt övrebo ,azt egy gyerekmeccset vezető bíró esetén a vizsgán tuti bukás lett volna.
Sok meccsen játszott életében Puskás ,de ilyen szarul mint ma Messi soha .Ebben biztos lehetsz.nem volt egy jó csele ,egy jó passza ,márpedig Puskás di Stefanonak 40 m ről alábára tette a lasztitikat rendszeresen ,és nemigen volt meccs ,ahol el tudták volna tüntetni.
ja és a spanyol bajnokikon nincsenek rászorulva a színészkedésre ,ezért nem is csinálják olyan intenzíven ,de nézd meg akupameccseiket ,jóformán rájuk sem lehet fújni ,máris elvágódnak ,közben fél szemmel lesik hogy beveszi e a bíró ,és hanem ,akkor fájdalmas arccal fetrengenek tovább mint aki halálán van.

Philipsson 2010.04.20. 23:45:16

@Blaugrana: nekem is fura h nem cserélt többet, max arra gondolok, h nem akarta húzni az időt, pláne az uccsó 10-12 percben, Henry vagy Bojan talán dobott volna

Eastbay1 2010.04.20. 23:45:17

@Blaugrana: Mondom, engem az dühít, hogy Pep nem talált ki valamit az ilyen taktika ellen.

giacinto 2010.04.20. 23:45:17

Azon gondolkodtam, jövőre a Barca milyen mezben fog játszani Palermoban?

Althedokan 2010.04.20. 23:45:23

@avenger13: hát igen, bár a Milan kerete lenne ennyire szűk és rotálhatatlan...:D (_11)

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.20. 23:45:26

@horas: bocs, de ebből egy szót sem értek, kissé zagyva. Irigy? Ki kap mit kitől?

duran6 2010.04.20. 23:45:28

Én nem is értem mire megy még itt a rinyaparti a barcások részéről.... Elverték a csapatotokat, mint szódás a lovát, pont! Sokkot kaptatok, hogy a kulcsjátékosaitokat "ki merte" kapcsolni az Inter. Ez van, szokjatok hozzá, hogy az 1-sémás csapatotokat meg is lehet verni (magyarul szálljatok a le a fellegekből).

Everred 2010.04.20. 23:45:56

@Althedokan: mit mire fel?

Azt próbáltam mondani, hogy a United nem érdemelt kiesést a Bayern ellen, pechje volt. De legalább mondogathatjuk, hogy pechünk volt, míg ha továbbjutunk és a döntőben megkapjuk a magunkét (ami elkerülhetetlen lett volna), akkor még ez sem lenne :-)

avenger13 2010.04.20. 23:45:58

na sikerült a manu meccset is elővenni. kezdem szégyellni, hogy a bayernnek szurkolok. :D

vadkutya 2010.04.20. 23:46:22

@rizla: Kell is egy Wenger - Guardiola csere, legalább megismernétek a vénasszonyt, itt úgyis túl sok szakértője akad... :)

duran6 2010.04.20. 23:46:36

@stanmore: ott a pont! Ez a lényeg barcások...

Eastbay1 2010.04.20. 23:47:27

@Rico1: Mit találna ki? Semmit. Ugyanúgy felb@ssza a társulatot a pályára mint eddig, oszt játszátok gyerekek amit eddig.

BillyMack 2010.04.20. 23:47:39

@stanmore: nagyon ülnek a hasonlataid, csak 40-50 év a különbség.

ezen gondolkodj picit

rizla 2010.04.20. 23:47:58

@stanmore: "Sok meccsen játszott életében Puskás ,de ilyen szarul mint ma Messi soha .Ebben biztos lehetsz.nem volt egy jó csele ,egy jó passza"

most erre mit mondjak? de volt. meg két jó lövése is. bizonyára puskás összes meccsét láttad, jó vén lehetsz.

@duran6: rinyaparti, én eddig csak téged meg stanmore-t látlak rinyálni, számomra ismeretlen okokból.

bakító 2010.04.20. 23:48:48

@Xavi06: Szerintem rosszul értékeled a helyzetet. Fabregas és Villa mellé meg kell még szerezni Rooneyt, Essient, Robbent és Cambiassot. Így már tényleg elég "mély" lenne a keret.

Mi a fenét akasz te még?

horas 2010.04.20. 23:48:52

@avenger13: a bőrgatya nem szokott a rettegéstől szorossá válni, és a lyon is megmutatta már párszor, hogy a hírveréstől nem fossák össze magukat. szóval pont leszarják.

nem igaz, hogy egy ilyen meccs után is képesek sokan a szar a másik ág, és a fiot is idehozni.

Becsülöm,az önbizalmat,de azért az eddigi meccsekből és a továbbjutásokból azért lelehetne venni,hogy ez az ág azért jócskán erősebb.

A Bayern-nek és a Lyon-nak is két fegyverténye van A Real és az MU.Azért azok a továbbjutások mindenk voltak csak meggyőzőek és magabiztosak.

Ettől még nyerhet BL-t a Bayern és a Lyon is,de az alapvető játékerőt tekintve nincsenek szinkronban.

Eastbay1 2010.04.20. 23:49:16

@stanmore: De most komolyan, mi értelme van Puskást meg Messit hasonlítgatni?

Althedokan 2010.04.20. 23:49:20

@Everred: na igen én is erre céloztam, csak nem értem miért mondod, hogy nem érdemelte a Bayern a továbbjutást... Simán továbbmehetett volna a MU ha kevésbe nagy az arc és odafigyelnek, ehelyett Milan módra kiestek egy német csapat ellen, ami ellen az utolsó percig is figyelni kell, úgy csináltak mintha ezt nem tudták volna. A Bayern tette a dolgát és továbbment, ennyi. (_10)

stanmore 2010.04.20. 23:49:33

@Xavi06: neked már aneved is előrevetíti hogy egy szemszögből nézed a dolgot ,mert van egy rossz hírem a tizi nem volt az pl,és az az impotens tologatás hátul nem foci a szememben ,jogosan fütyülte ki a szakértő olasz publikum.pláne egy Meazza stadionban,aki ugyebár nem egy Balotelli volt még csak Messi sem.

Domingo 2010.04.20. 23:50:08

@stanmore: Feltételezem láttad Puskás összes meccsét.

BillyMack 2010.04.20. 23:50:17

@duran6: jézusom,te...

ma aztán nagyon el lett verve a Barca.

te tényleg a faszságok beszélése miatt vagyg fent?

Eastbay1 2010.04.20. 23:50:24

@rizla: duran6 szerintem az nso-n szocializálódott.

Domingo 2010.04.20. 23:51:12

@Eastbay1: Aha, tehát ez volt a kulcsa a tavalyi 6 trófeának!

Iustizmord 2010.04.20. 23:51:41

@Althedokan: bezony. lassan a milan kezdő m11-et is csak a primaverával tudja kiegészíteni...

Althedokan 2010.04.20. 23:52:25

@Rico1: @Eastbay1: most komolyanm ki a fene gondolja hogy egy Messi valaha is jobb lehet Puskásnál... :D:D:D

És most komolyan hogy a retekbe jön Puskás egy Inter Barca meccshez? (_9)

rizla 2010.04.20. 23:52:48

@bakító: a barcelona kerete 20 főből áll. függetlenül a játékosok minőségétől, ez kevés. összehasonlításképp a többi spanyol csapat létszáma: madrid, valencia 24, sevilla 26, atletico 22, csak a villarrealnak van szintén 20 fős. közben meg mérhetően több meccset játszik idén a barcelona, mint a világon bármelyik csapat, kapásból ugye a szuperkupákkal kezdődött az idény (+ 3 meccs), aztán klub vb (+2), plusz nagyon sokáig menetelés a BL-ben. kevés a 20 fő.

Xavi06 2010.04.20. 23:53:03

@stanmore: és a les? :)
te amúgy kinek szurkolsz elárulod? Mert én a Barca-nak, ez látható. És igen, szubjektíven látom, ahogy mindenki, aki szurkol a csapatának.
Van egy rossz hírem - az impotens tologatás a történelemben először 6 címet hozott, és még idén is lehet bajnokság + BL. Vélemény? :)

duran6 2010.04.20. 23:53:03

csak a tények kedvéért: 3 -1

minden más csak szájtépés, kedves barca drukkerek.

horas 2010.04.20. 23:53:05

A Bayern-nek és a Lyon-nak is két fegyverténye van A Real és az MU.Azért azok a továbbjutások mindenk voltak csak meggyőzőek és magabiztosak.
NEM
:) A lényeg lemaradt.

Althedokan 2010.04.20. 23:53:10

@Iustizmord: csak már egészítené.... (_8)

Eastbay1 2010.04.20. 23:53:11

@Rico1: Tavaly még nagyjából újdonság volt. Van egy játék, amit kibebaszott jól tudnak, és ez működik is az ellenfelek 99%-a ellen. Csak az a baj, hogy pont azon az 1%-on mehet el egy BL vagy egy bajnokság.

gorszky tivadar 2010.04.20. 23:53:23

@Rico1: a baj az, hogy szerintem nincs mit kitalálnia - mármint ő nyílván jobban tudja - de úgy gondolom, hogy sok játékost nem cserélgethet, mert kit hoz be? nekem mondjuk yaya hiányzott, de nem követtem tv-s kommentárokat, lehet említették miért. azért bízom fiúkban :)

stanmore 2010.04.20. 23:53:55

@duran6: Tán az sem véletlen ,hogy aspanyolok soha nem nyertek Vb-t míg az olaszok igen, nem is egyszer(3x).Bár az tény hogy avilág legjobb klubcsapata a Reál volt ezidáig,napersze kellett hozzá egy kis feljavítás magyar ,uruguay,és argentin erőkből.

Althedokan 2010.04.20. 23:54:28

@horas: de mindenki érezte hogy mire gondolsz:D (_7)

Eastbay1 2010.04.20. 23:54:46

Na, további kellemes csevegést:)

ntk 2010.04.20. 23:55:02

Gratula az Internek! Majd meghaltak a pályán annyira hajtottak.
Barca magához képest gyenge volt, és mintha a 3. Inter gól les lett volna.... Alvesnek adott sárga műesésért is vicces volt.
Bár a tavalyi Chelsea meccs után Barca nem nagyon reklamálhat bíró ügyben.
Dani Alves 2 gólban benne volt, hiába nem megy neki mostanában, megint 10-ből ha 2-3 értelmes beadása volt. Gardiolát megint nem értettem, 1-3-nál csatár helyett hátvédet cserél, rendben Maxwell nem volt jó kellett Abidal, és Ibra is gyenge volt, de így nem volt elől senki! A végén még Piquének volt 2 helyzete... Messi is kb. 30 méterre az Inter kaputól álldogált, Keita vagy Busi helyett nem tudom miért nem hozta be Tourét...
Nehéz lesz a visszavágó de az az 1 idegenbeli gól még sokat jelenthet.

horas 2010.04.20. 23:55:14

Amúgy érdekes beszélni a keretekről.
Az Inter ugyanúgy megvan halva,több mint 10 pontos előnyt adott le...

gorszky tivadar 2010.04.20. 23:55:39

@stanmore: haha, ne már megint visszakanyarodjunk szegény cselszkihez..

rizla 2010.04.20. 23:56:02

@rizla: egyébként pep MAGA mondta az idény előtt, hogy idénre TÖBB játékos kell, mint tavaly, ehhez képest kevesebb van. aztán már védi a mundér becsületét, mondván neki elég ennyi, stb, de azért ezen elég könnyű átlátni. nagyobb keretet akart a barca, eléggé elszarta a nyarat ehhez képest.

BillyMack 2010.04.20. 23:56:27

@duran6: csak a tények kedvéért: te egy kárörvendő kis .... vagy.

Ha itt minden Barca drukker teli szájjal fröcsögne akkor MÉG meg is érteném, hogy bajod van, de így hogy kb. mindenki elismerte az Inter győzelmének jogosságát...

vicces vagy, de ezt már a Stuttgart ellen is mondtam;)

duran6 2010.04.20. 23:56:33

@stanmore: én azért nem nézném ilyen tág körben ezt a dolgot.

és még egyszer, csak hogy eljusson a forrongókhoz is : 3 - 1

Domingo 2010.04.20. 23:56:47

@desenvolupador: A taktikai változtatás nem feltétlenül abból áll, hogy cserél párat.

bakító 2010.04.20. 23:57:03

@rizla: És hol van az leírva, hogy 60 misiből nem lehet 5 db jó játékost venni?
A Barca vett egyet, és gondolom ezután is a 20 misi feletti kategóriából fog venni. Ez van, a Barca vezetése így döntött. Gondolom 5 db 40-60 milliós játékosra már nekik sem futi.

rizla 2010.04.20. 23:57:09

@imici77: ezek az összekacsintások nagyon olcsók. igen, ahhoz, hogy megnyerje az összes trófeát, vékony.

Althedokan 2010.04.20. 23:57:26

@horas: igaz, az Inter nem bírja a 3 frontos vágtát, de épp ebben rejlik Mourinho ereje, hogy bizonyos meccsekre nagyon fel tudja spanolni a játékosokat, míg úgy tűnik ebben Guardiola nem erős annyira... vagy ma nem akartak nyerni, hanem ki akartak kapni 3-1re, hogy legyen valami izgalom is jövő héten... (_6)

rizla 2010.04.20. 23:58:02

@bakító: "És hol van az leírva, hogy 60 misiből nem lehet 5 db jó játékost venni? "

????
nyilván a barcelona baszta el. sehol nincs leírva, kritizáltam már akkor is az átigazolási szezont, nézd vissza tőlem nyugodtan.

"Ez van, a Barca vezetése így döntött. Gondolom 5 db 40-60 milliós játékosra már nekik sem futi. "

igen. rosszul döntött.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.20. 23:58:09

@rizla: mennyit költött a barca az utóbbi 3 évben összesen? tudom, volt miből, az összeget mondd.

Xavi06 2010.04.20. 23:58:25

@rizla: 2009 január óta ha jól számoltam 26! meccsel játszottunk többet mint a real. Ez gyakorlatilag majdnem egy plusz 2/3 szezon. Ennek fényében (és a sérüléseket, a szűk keretet és a formahanyatlást figyelembe véve - pl. Henry tavaly 20+ gólja helyett idén kb.2) csoda ahogy idén is megy a csapat, én ezért nem is vagyok ideges ezen. Nyilván többet kellett volna rotálni, de a végig kiélezett szezon miatt ezt nem nagyon merte bevállalni Pep. Így vagy mindent visz, vagy semmit, de szerintem ez a jó hozzáállás.
És tényleg elképesztő, hogy a 250M-os real-lal és a komplett EU mezőnnyel partiban vagyunk (90%-ban jobbak is), ez igazán megmutatja Xavi és Messi nagyságát (és azt is, hogy nem robotok).

Everred 2010.04.20. 23:58:41

@Althedokan: ha még egyszer meghallom ezt a nagy arc dolgot... hihetetlen, komolyan. 40 percet játszottunk emberhátrányban, és mégis mintha mindenki azt kérné számon, hogy miért nem bírtuk jobban erővel és futással, mint a Bayern. Faszomat már. Egyenlő létszámnál sokkal jobbak voltunk, csak becsúszott egy hülye gól, ami, sajnos, kurva sokszor becsúszik idén a fontos meccseken. Nagy arcról szó nem volt, egyszerűen emberhátrányban már nem tudta tartani a lépést a csapat.

rizla 2010.04.20. 23:58:51

@Althedokan: " bizonyos meccsekre nagyon fel tudja spanolni a játékosokat, míg úgy tűnik ebben Guardiola nem erős annyira... "

újabb egy példa alapján általánosító baromság. de, nagyon erős benne. ma így sikerült. ahogy josé csapata is sok meccset elkúr.

duran6 2010.04.20. 23:59:09

@BillyMack: ez nem kárörvendés, csak jeleztem, hogy a meccs előtt mekkora volt itt néhány arc... mostanra pedig jókat röhögök azon a pár elvetemült egomajmon, hogy mennyire próbál izzadva visszafogott lenni... (szánalmas)

Domingo 2010.04.20. 23:59:59

@horas: Látszott is a meccs végére, mert az utolsó 10 percben már az ánuszrózsájukon keresztül vették a levegőt.

@imici77: Nem is lehet azt mondani, hogy sok játékosból gazdálkodhat Guardiola. Ezt már tavaly is lehetett érezni, idén meg pláne, csak eddig ez nem igen vált hátrányukra.

rizla 2010.04.21. 00:00:02

@imici77: te valamit nagyon félreértesz a mondandómban öreg.

@duran6: nem tudom kire gondolsz, max az interisták mondták, hogy ők itt ma nagyon kikapnak, barcás arcolást nem láttam, de várjuk a példákat, elő velük, copypaste, hajrá.

Althedokan 2010.04.21. 00:00:30

@duran6: te állítsd már le magad! Mi értelme az eredményt szajkózni? Mindenki tudja mennyi lett, el is ismerték, sőt azt is hogy jogosan és az Inter is jól játszott... Még én is elismertem, aki aztán megállás nélkül tudnék az Inter ellen fröcsögni. Nem tudod kezelni a győzelmet? Szánalmas... Nem kella földön heverőkbe még kettőt belerúgni. Köszönöm!

(_5)

stanmore 2010.04.21. 00:00:40

@Xavi06: Elárulom ,hogy nekem a Barca játéka nem igazán fekszik ,akármilyen eredményes.azért vonjuk már le belőle a presszionált bírók közreműködését is .hiszen ugyebár ha egy csapat ki van kiáltva félistennek ,akkor általában a bírók 90 %-a könnyebben befújja neki a dolgokat.mert pl ma is néhány szabadrúgás magadása ,amiből egyébként könnyen gól leheettett volna megmosolyogtató volt .az interesek is röhögtek rajta pl.
Gondolj csak egy angol bajnokira ,hogy miket nem fújnak le ott .Igaz ott ajátékos sem szokott színészkedni .
Visszatérve a lényegre nekem tetszik pl a Róma ,és az Arsenál kombinatív ,szép játéka .És már akkor is kiálltam p la Róma mellett ,amikor 12. volt a bajnokságban.

Xavi06 2010.04.21. 00:00:57

@duran6: ki forrongott? elég frusztrált vagy a Barca miatt :) gondolom a kedvenc csapatod már ősszel búcsúzott :)

2010.04.21. 00:01:24

@rizla: valaki lenyúlta a nicked?

jah mondta, erre én is emlékszem

tavaly gyönyörűen rotálta a csapatot, idén meg homály
talán őt is annyira ámulatba ejtette Messi játéka, hogy azt hitte ő egyedül megoldja az egész szezont
néha meg úgy belebambul a meccsbe, mintha Rijkaard megszállta volna

BruceWayne 2010.04.21. 00:01:29

azért ez a Barca ellenes kárörvendés is elég égő.
hány ilyen meccse van a csapatnak egy évben? 1 db?
mindenki csak erre várt mert 60 meccsből csak ezen lehet fogást találni Guardiolán és Messin.....

bakító 2010.04.21. 00:01:33

@rizla: Akkor jó, látom már egyet értünk. Az eredeti felvetésem sem ellened szólt, hanem aki úgy gondolja a keret mélyítését, hogy leültet Fabregasokat és Villakat a kispadra. Mert a Barcának ez is jár...

Everred 2010.04.21. 00:02:19

@Everred: de ez egyébként nyilván nem tartozik most ide, nem is akarok belemenni, a lényeg az, hogy legalább nem porolnak ki minket a Bernabeuban, ami nem is baj :-)

Domingo 2010.04.21. 00:03:13

@Blaugrana: Homály baszdmeg... Felfogod egyáltalán, hogy miket írsz? :)

stanmore 2010.04.21. 00:03:50

@Rico1: Hát azért nekem ne játsza meg a zsenit az ,aki Henryt nem játszatja ,mert az nemigen ért a focihoz.
Mintahogy murinho chelseas korában elég faszkalap volt hogy kihagyta J.Cole-t és Gudjohnsent .igaz azóta fejlődött.

horas 2010.04.21. 00:04:15

Guardiola továbbra is zseniális.Nem tud más kitalálni,ez egy kényes kérdés,ennél jobban dominálni nagyon nem lehet,idehozták Ibrahimovic-ot,de nem lehetett tudni,hogy ennyire beég,már ami centerjátékot és a beívelgetős focit szembe állítja a céltalan sokszor túljátszott huzogatással, passzolással.

Továbbá én kiemelném a motivációs tényezőt,ami szerintem az egyik legfontosabb faktor a BL-ben nem véletlen nem volt címvédés.
Míg az Inter ez a meccs/párharc a világot jelenti a Barca-nak egy újabb nagy csapat akit lekéne győzni...

(Várhidi annak idején azt mondta,hogy az Inter jobban fog járni Eto'o-val mint a Barca Ibrahimovic-al,mert Ibra szeret szabadon játszani,előkészíteni és így tovább a Bsrca-ban ezek a szabadságs egszűnik,a franc gondolta volna előre,hogy ez mennyit is jelent mert úgy néz ki elég sokat,nem Várhidi a lényeg mert ez elég alap amiket mond,és a vak tyúk talál szemet esete,de hogy bejött,hogy télleg bekövetkezet z elég durva)

Xavi06 2010.04.21. 00:04:20

@stanmore: jahogy a bírók miatt lett a 6 kupa, értem. További jó elemzést.
(BTW ezek szerint ha holnap a BKV Előre lenne kikiáltva félistennek, akkor őket tolnák a bírók, értem. És akkor meglenne a BL is nekik, szuper. Gondolom a játéktudásnak ehhez vajmi köze sem volt.)

Althedokan 2010.04.21. 00:04:43

@rizla: csak néhány példa... Milan elleni rangadók. Chelsea ellen, ellenetek, miközben kis csapatok, vagy mindenesetre verhető csapatok ellen nem mennek sokra...
@Everred: mea culpa, elfelejtkeztem az emberhátrányról, bocsi... Bár most is azt gondolom, amit akkor, hogy ezért ez a Bayern bőven verhető lett volna, mert nem érzem rajtuk hogy a világ legjobbjai között lennének... Még... (_4)

BillyMack 2010.04.21. 00:04:51

@duran6: azt nem tudom hogy kinek mekkora volt az arca a meccs előtt, én kiegyeztem volna egy 1-1 vagy 2-2vel is, de nem ez lett.

viszont amiket írsz az szerintem nem fedi le az igazságot és az objektivitást.

Alves akkor is fetrenget amikor ráléptek a kezére vagy a Barca játékosai nem is panaszkodhatnak a bírónál vagy mivan???

vedd le azt a Barca ellenzős szemüveget szerintem

vadkutya 2010.04.21. 00:04:55

@imici77: Nono, én csak figyelek. Itt ül az asszony, megkértem,h csapjon a kezemre, ha billentyűzetért nyúlok... :)

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.21. 00:06:23

@rizla: hat igen, az elso tiz percben valamikor elindult befele messi, es akkor ertettem meg, hogy mit jelent az, hogy gyorsan elindul.. nyilvan, ha egy szezonban 40 inter meccset nezek meg, akkor masok az elvarasaim.

persze a maradek 80 bebizonyitotta azt, amit korabban is gondoltam: az "urfoci" meg nem a csucs, egy csapatkent jol vedekezo, de a tamadasokat fel nem ado gardanak van eselye ellene. egyaltalan nem allitom azt, hogy az inter jobb csapat lenne, csak azt, hogy a barca nem akkora kiraly, mint ahogyan az a sajtobol lejon. (valljuk be, a barca haza tajan letezik az intezmenyesitett hype, eros alapokkal. a gond csak akkor van, ha a hype legyozi az alapokat)

ettol fuggetlenul allati izgalmas visszavagot varok, ket jo csapat kozott...es jo erzes leirni ezt, mert vissza kellett rajzolnunk magunkat a fociterkepre, es ez visszavonhatatlanul meg is tortent.

rizla 2010.04.21. 00:06:56

@bakító: "hanem aki úgy gondolja a keret mélyítését, hogy leültet Fabregasokat és Villakat a kispadra. Mert a Barcának ez is jár... "

nem tudom ki gondolja így. én bőven elégedett lettem volna azzal, ha gudjohnsen marad, meg érkezik még egy maxwellhez hasonlóan megbízható, sokoldalú cserejátékos a padra.

Xavi06 2010.04.21. 00:07:35

@bakító: Villa pl. Henry helyett kellene, vagy bárki más, mivel a franciának vége van nemzetközi szinten, ez sajnos már eléggé látható...
Fabregas-t pedig azért írtam, mert ő nagyon valószínű, hogy jön, és nagyon nagy szükség is lesz rá. Nem kispadra jön, hanem 3 embert rotálnának 2 helyre, illetve 2-3 éven belül Xavi helyett is kell ember, az ő helyét venné át. És nem, ez nem jár a Barcának, nem azért írtam.

Everred 2010.04.21. 00:09:19

@BillyMack: mondjuk a Milánóba ellátogató katalán szurkolók megérdemelnének egy seggberúgást a 0-1-nél való ollézásért.

Bár a végeredmény elég nagy seggberúgás, ha belegondolok.

Domingo 2010.04.21. 00:09:40

@stanmore: Örülök, hogy már oda is eljutottunk, hogy nem ért a focihoz.

horas 2010.04.21. 00:10:06

@Xavi06: AzInter-nél ugyan ez áll fenn,hogy vagy mindent vagy semmit.Ezért nem zavar,ha esetleg nem jön össze a bajnoki cím,mert hol van ettől a szinttől a Roma,és ha el is veszíti a Barca a bajnokságot,meglehet nézni a két el classico-t...
A Real egy fronton nyomul március eleje óta...(vagy mióta)

BillyMack 2010.04.21. 00:10:29

@Everred: az Milánó Barca szektor, nem NST.

Te nem olléztál volna ha a többi MU-s is ollézik 0-1nél a Bl elődöntőben?

gorszky tivadar 2010.04.21. 00:10:55

@Rico1: természetesen, de nem látom - és ezért ő az edző és nem én:) - , hogy kikkel tudna gólerős támadójátékot csinálni a visszavágón. és milyen taktikával egy 7-2-1-es felállásban érkező inter ellen. remélem kitalál valamit, de a svéden kívül nem tudom kit nem darálnának be percek alatt. nyílván nagyobb lenne a taktikai mozgástere pep.g-nek, ha nem -2-ről indulna a visszavágó.

bakító 2010.04.21. 00:11:30

@rizla: "Illetve azt is, hogy jövőre mélyíteni kell a keretet, Henry csere evidens (Villa vagy Suarez lenne akinek nagyon örülnék), illetve középen is nagyon nagy szükség lesz Fabregas-ra, akit lehet majd rotálni a Xavi-Ini párossal. "

Erre reagáltam.

horas 2010.04.21. 00:11:43

@Pályaelhagyó autóversenyző:
Ott pacsi fater!
(Érik a Mou tetkó....)

Everred 2010.04.21. 00:13:10

@BillyMack: nem is mondtam, hogy NST, csak társalogni próbáltam. Meg hát eszembe jutott, hogy micsoda köcsögség volt.

És nem, nem tettem volna. Egy ilyen helyzetben én sápadás, reszketés, hideglelés okán nem érek rá ollézni. Ahhoz nagy belső nyugalom kell, a négy-öt gólos előny.

stanmore 2010.04.21. 00:13:17

Balotelli egy őserejű vadparaszt kb Eto a négyzeten,már ami az öntelt faszkapalságot illeti .bár nem vagyok rasszista de egy tipikus néger majom ,aki most jött le a fáról.Namármost lenne benne fantázia ,mert elsöprő erejű játékos ,esze nemigen van,de nem lehet feltartani .

2010.04.21. 00:14:54

@Rico1: Te úgy látod mindig jól illetve elégszer cserél? Hátrányban lecserélni a csatárunkat és egyetlen 1 támadót sem behozni jó döntés?
A szezonban többször voltunk piros veszély közelében, egyszersem lett lecserélve az aktuális játékos. Többször volt, hogy a támdóink közül a sokkal jobban teljesítőt hozta le és a teljesen fogalmatlant meg pályán hagyta.
És ezeket nem csak én látom így, hanem mások is megjegyzik meccs közben vagy után.

bakító 2010.04.21. 00:15:09

@Xavi06: Tudom hogy minden egyes kib...ott nyár ezzel telik az unatkozó spanyol újságíróknak, de Fabregas szerződése valamikor a 45. században fog lejárni.
De hagyjuk is, mert kezd nagyon OFF lenni.

Philipsson 2010.04.21. 00:15:26

Mo reakció, Mario viselkedésére:
„Az Internél 2008 júliusa óta vagyok edző. Ezer és ezer alkalommal próbáltam ezalatt megnevelni egy nagy tehetséget, erre egy BL-elődöntőben – ami a klubfutballban a második legfontosabb párharcnak számít – ilyen ronda dolog történik."

horas 2010.04.21. 00:15:34

Azért kicsit hadd térjek ki még Mourinho-ra,hadd tömjénezzem.

Lehet,hogy egy eszméletelen visszataszító karizmájú figura,de azért annak is oka van,hogy mindenhol ahol eddig dolgozott,istenítik,imádják.

Nagyon jó uton jár,sőt talán már révbe is ért ez ügyben az Inter-nél is szerintem.

jawbone 2010.04.21. 00:16:37

@rizla:
barca hogy jatszana mar "merhetoen tobb meccset mint a vilagon barki" baszkikam?

kicsit nezzel mar utana Angliaban hany kupa van, pl Chelsea mennyit jatszott eddig

rizla 2010.04.21. 00:16:58

@bakító: hát nyilván nem a padra gondolta a srác
: DDDDD villa meg suarez henry helyére, ez világos szerintem. hogy fabregasra szükség van-e, az számomra nem egyértelmű, sőt. de erről megoszlanak a vélemények, ez az övé, kész. részemről én egy jó baloldali támadót preferálok, és jó cserét a középpályára, illetve jobboldalra dani alves-pótléknak. persze lehet fiatalokat is beépíteni, thiagoban van fantázia.
ezt hívják úgy, hogy csapatépítés, és a csúcson sem árt gyakorolni, ha nem akar egy csapat lepottyanni onnan. ez van.

stanmore 2010.04.21. 00:17:28

@bakító: Mindig azzal jönnek a Barcások ,hogy ők aztán nem vásárolnak össze sztárokat ,hanem a saját nevelés a fő .Valaki még azt is írta hogy Messi ingyen játszik:Ehhez képest mindenkit szeretnének megszerezni ,akit lehet.fabregas,henry,Ibra stb...

rizla 2010.04.21. 00:17:38

@jawbone: idén. ok, angolokon kívül, ők tényleg többet darálnak bárkinél, mert plusz egy sorozat. nem is 20 fős kerettel operálnak.

vadkutya 2010.04.21. 00:17:43

@imici77: :))) Végre vki, aki látja a mai meccs vonzatait. Az első ilyen hírrel sem fognak várni a jövő 7ig, az tuti...

avenger13 2010.04.21. 00:18:00

@horas: elismerem, hogy a negyeddöntők párosítása alapján az az ág az erősebb, de azért a mu ellen senki nem fogadott volna ránk nagyobb összegben. kiesett erről az ágról a mu és a real is. egy meccsen bármi megtörténhet, és hiába jobb a keretetek, ez semmire sem garancia, lásd a papíron erősebb barcát is megvertétek jó játékkal. nem is az önbizalmam nagy, mert szerintem sem lesz se a lyon se a bayern az esélyese a döntőnek, csak azt nem szeretem, hogy előre lefutottnak tekinti ezt bárki. rettegni meg pláne nem fognak. itt csak az a lényeg, hogy ki jut tovább. tavaly meg csaptuk a sportingot, utána meg kiestünk, ha nem haragszol (gondolom nem) én szívesebben jutok így messzebbre. :)

rizla 2010.04.21. 00:18:16

@stanmore: tudok neked egy jó helyet: nemzetisport.hu

BillyMack 2010.04.21. 00:18:45

@Everred: tényleg nem mondtad, de az jött le nekem legalábbis. 6 sör után nehéz már:D:D

Meg ha rúg a csapatod egy gólt akkor már had örüljenek.( az ollézás tényleg túlzás, de lehet akkor én is ki lettem volna az örömtől)

Althedokan 2010.04.21. 00:20:19

@Everred: most nem azért, de mi rossz van abban, hogy ha gólt lő a csapatod és te ollézol? (_2)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.21. 00:20:36

@horas: délre beidőzítettem egy posztot zsozéről :)

horas 2010.04.21. 00:21:01

@Philipsson: Fater Mourinho nyilatkozott ám a Barca-ról is:

A meccs után a játékoskijáróban látottak megmutatták, mire számíthatunk a visszavágón. A Barcelona játékosai megpróbálták meggyőzni a játékvezetőt az igazukról. Csak annyit mondhatok róluk, hogy rövid távú memóriájuk van, „Chelsea-játékosaim" tavaly Övrebo történelmi hibája után tényleg reklamálhattak... Miért nem tud a Barcelona bajnokhoz méltóan viselkedni és elfogadni, hogy kikapott egy nála jobban játszó csapattól?" – tette fel a költői kérdést Mourinho, aki szerint a visszavágón bármi megtörténhet.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.21. 00:21:14

@stanmore: a gólpasszokat saját nevelések adják :)

stanmore 2010.04.21. 00:21:15

@rizla: Így feljavultak volna a sportújságírók?

TickTickTickBoom 2010.04.21. 00:21:33

hát ezt nem gondoltam volna...

reális esély van arra, hogy az Inter egymaga megmenti még 1 évre az olaszok 4. BL helyét
aztán már ők sem segíthetnek de hát az az 1 év is valami, főleg annak a 1 klubnak, aki majd emiatt juthat be

Althedokan 2010.04.21. 00:21:53

@_benito: Mourinhot a Juventusba! Most! (_1)

Iustizmord 2010.04.21. 00:21:53

tényleg, semmi reakt a konzervatívbloggos linkre? tt már csak a foci számít,a pápa azs emmit???

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.21. 00:22:48

@_benito: emeled ki benne, h Wenger nem tudta legyőzni Őt :)

Everred 2010.04.21. 00:23:20

@Philipsson: na, ennyit Balotelli milánói karrierjéről.

kíváncsi vagyok, melyik eltévelyedett, elátkozott futballklub követi el azt a bődületes szarvashibát, hogy ad neki egy esélyt.

Woland 2010.04.21. 00:23:45

a Barca es az Inter jelenleg a vilag ket legjobb csapata - szerintem ez evidens volt eddig is. akik egy meccs alapjan leirjak a Barcat azoknak a velemenyet nehez ( = lehetetlen) komolyan venni. akarcsak azoket akik Messit ocsaroljak. 40+ golos ideny, erre jon egy meccs a mourinhos bivaly Inter ellen Milanoban ahol nem brillirozik es mar egybol lepkefing a gyerek : ) ket hettel azutan hogy 4-et hintett a negyeddontoben : )

50-50% szerintem az esely a ket felnek a dontore. vagy max. 60-40% az Inter javara. de barmi is legyen a vesztes fel nem lesz tole szar csapat, senki nem araz be senkit - egyszeruen az lesz, hogy a vilag egyik legjobb csapata legyozte egy BL-elodontoben a vilag masik legjobb csapatat. olyan nincs, hogy mindketten dontot jatszanak : )

de mar most tudom, hogy megy majd a l'art pour l'art szajkarate, miszerint igy-ugy meg lett mutatva az olasz/spanyol bajnoksag felsobbrendusege. : ( (tisztelet a kivetelnek)

horas 2010.04.21. 00:24:48

@avenger13: Én haragszom,és jogos amit írsz,csak míg az Inter rendre kizúgott igen korán a kedvezőtlen sorsolás miatt,addog engem zavar és szóvá teszem,hogy azok meg mit keresnek fele annyiért sokkal messzebb.

Mert ha idén döntőzik is az Inter egy Barca és egy Chelsea lesz mögöttük....másik oldalon lesz egy Mu meg egy Real és azok a győzelmek is olyanok amilyenek...remélem értesz semmi rosszindulat...

gorszky tivadar 2010.04.21. 00:24:49

ami meglepett a barca második félidei játékában, hogy kevés volt gyors kényszerítőzés - még az első félidei játékhoz képest is, amiből indulnak, váltanak, több volt a feleslegesnek tűnő - számomra - labdajáratás, amit időnként egy pique ívelés zárt le. lehet elfáradtak, nem tudom. nem hiszem, hogy pep.g. kérte tőlük. és azt sem, hogy az inter kényszerítette őket bele ebbe, ugyanígy szenvedett a barca az espanyol ellen is, csak ők nem találtak gólokat. inter érdemeiből nem von le semmit, hogy úgy nyertek, hogy a barcelona tőlük függetlenül nagyon nem jól játszott ma. dehát előfordul ez.
(a játékvezetést és az inter stílusát hagyjuk......)

Everred 2010.04.21. 00:25:08

@Althedokan: a passzolgatásnál való ollézás konkrétan alázásnak minősül, ami idegenben, egygólos előnynél minimum nagyképűségnek hat.

Az ollézásnak is megvannak a maga íratlan szabályai. Legfőbb funkciója, a csapat játékának elismerésén kívül, az, hogy megforgassák a kést az ellenfélben. Na most ezt 1-0-nál csinálni nem tanácsos, mert esetleg pofáncsap az élet.

stanmore 2010.04.21. 00:25:43

Mellesleg kurvára idegesítő ez a kánon kommentálás a tvben,ráadásul egymásra licitálva szórják a netről kinézett hülyeségeket ,pletykákat ,csak épp ameccsről terelnek de nagyon.Már gondoltam ,hogy leveszem a hangot.Ha kíváncsi vagyok ,hogy mit mondott az ángyának mondjuk ibra ,akkor majd utánakeresek.
És az az áhítatos hivatali seggnyalás pl :Messi leveszi labdát mondja hajdú B. erre amásik: Nade hogyan!Áááá...Ez sem teszi szimpivé pl a Barcát,mert unalmas és átlátszóan hülye.

Althedokan 2010.04.21. 00:26:10

@horas: ezek a nyilatkozatok ami miatt mindenki utálja ezt az embert... Miért kell a másikról negatívan nyilatkozni? Elég lett volna annyi, hogy köszönöm, jól játszottunk megérdemelten győztünk.

Különben meg nem értem miért dívik ez a rohadt sok reklamálás. Mintha valaha akárki is elért volna ezzel akármit.. hacsak nem azt, hogy kapott egy sárgát. Totálisan értelmetlen. Persze az emberből kijönnek néha méltatlan szavak, de hogy még meccs után is a bírót piszkálni... Semmi értelme... Komolyan nem is értem mire gondolnak a játékosok ilyenkor. És ha a bíró elismeri, hogy hibázott, akkor előrébb lesznek? Frászt.. akkor meg? (_1)

G_P_T 2010.04.21. 00:26:32

@Philipsson: Materazzi konkrétan rátámadott az öltözőfolyosón, aztán még a parkolóban pár szurkoló is szeretett volna "elbeszélgetni" vele.

BillyMack 2010.04.21. 00:27:02

@stanmore: nem. tévedsz. unalmas és átlátszóan hülye te vagy.

BruceWayne 2010.04.21. 00:27:09

@Everred: szerintem egy amerikai kosárcsapat

Everred 2010.04.21. 00:27:50

@horas: az Inter a kedvezőtlen sorsolását tavaly pl. annak köszönhette, hogy beleszart a csoportkörbe és csak második helyen vánszorgott tovább, szóval kár erről beszélni.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.21. 00:28:06

en vagyok az egyetlen, aki szerint fabregasra raferne kb 2 ev inter, mielott hazaterne? nem vitatom en egy percig sem, hogy granatvoros-kekben a helye, de lehet, hogy jo tapasztalat lenne neki egy olasz kiruccanas, es majd kiteljesedhet par ev mulva.

(es szivesebben latnam ot szeptembertol kek.feketebe oltozve, mint a homoritas koronazatlan kiralyat, divin' sztivit....)

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.04.21. 00:29:05

@_benito: Remélem te írod a cikket a meccsről - olvasgatom itten a kommentek már két órája és még senki sem tudta nálad pontosabban megfogalmazni, hogy mi is történt ma este :-)

Althedokan 2010.04.21. 00:29:45

@Everred: ez komoly? azt hittem ez csak egy egyszerű örömkifejezés...:D Na mindegy... (_-1)

jawbone 2010.04.21. 00:30:07

@desenvolupador:
meg hagyjuk azt is hogy ugyi elvileg csak a csk beszelhetne a biroval, ehhez kepest a barcasok feszt a spori korul lebzseltek, ugy otosevel-hatosaval, fasz tudja miert is?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.21. 00:30:28

cesc az interben kiteljesedne. kikapcsolom a gépet :)

gorszky tivadar 2010.04.21. 00:31:07

@rizla: hja, gudjohnsen eladását én sem értettem, olyan lelkes és hálás volt a fiú, mikor csereként beállhatott végre.

hát nem túl jól igazolt pep.g. - ld. kedvencem az ukrán - de ezt az idényt húzza ki valahogy a barca, nyerjen valamit és akkor nyáron hátha nem lesz pep ilyen csapodár igazolásilag

Everred 2010.04.21. 00:31:26

@Pályaelhagyó autóversenyző: a Gerrard-pletyka már csak azért is vicces, mert ugye mondták, hogy csak a Milan lépett idén pályára a BL-ben idősebb kezdőcsapattal, mint az Inter mai tizenegye. És akkor ehhez megvenni a 31 éves Gerrardot, háááát...

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.21. 00:31:46

@Althedokan: héé! nincs több kredit.

@morphine: vehehe, nem én.

Althedokan 2010.04.21. 00:31:57

(_0_) köszönöm a figyelmet, jó éjszakát NST:D

Üdv!

Forza Milan!

Hajrá Barca a visszavágón!

Grat Inter!

stanmore 2010.04.21. 00:31:58

@BillyMack: Fogadjunk ,hogy barca drukker vagy ,mert azok természetesnek tartják az általános seggnyalást az indolens csapatuk iránt .tehát akkor ki is az átlátszó?Inkább olvasd el Murinho száz százalékig igaz nyilatkozatát és akkor nem maradsz hülye ,mert láthatod az igazat.

gorszky tivadar 2010.04.21. 00:32:22

@jawbone: haha, mert a kék-feketék nem..ne vicceljünk már..

írtam én délután, hogy ostoba portugál bíró miatt előre óvni kellene...:)

rizla 2010.04.21. 00:33:06

@desenvolupador: tartom, hogy pep sokkal jobb edző, mint amilyen manager (ebben máris hasonlítanak wengerrel). gudjohnsent amúgy lehet fikázni, meg minden, de volt haszna a palinak. nyilván nem a személyes kvalitásairól beszélek, hanem arról, hogy egy alap dolgokra képes töltelék ember, akivel átmenetileg be lehet tömni a lyukakat. ilyen idén nem nagyon van, pep nem használja sem dos santost, sem thiagot.

2010.04.21. 00:33:58

egyébként, grat az Internek!
amennyiben ők mennek tovább szorítok majd Motta 2. és Eto'o 3. bl címéért, illetve utóbbinak még a 3. bl döntős góljáért

remélem a csapat már repülővel utazik vissza Barcelonába
a bajnokságot semmilyen körülmények között nem szabad elveszíteni!
akár bírói segítségek/tévedések sorozatával is, de be kell húzni :)

Althedokan 2010.04.21. 00:34:15

@Everred: bocsánat ezt még muszáj...

A Milan 28 éves átlagéletkorral lépett pályára... a MU 29 éves átlaggal... na ki az öreg?:D

horas 2010.04.21. 00:34:19

@Everred: Erről már folytattam vitát itt nem is egyet.
A Bayern hanyadik lett idén a csoportjában?Kit kapott?
Mikor megnyerte a csoportját az Inter kit kapott?
Az Arsenal-nak milyen csoportja volt idén...?
Tavaly az elődüntőben kaptak épkézláb ellenfelet...

Ne menjünk bele...sokat vitáztam róla,nincs jó rendszer,de azért van igazság abban amit mondok...

stanmore 2010.04.21. 00:34:49

@BillyMack: Te vagy átlátszó barca drukker,olvasgasd murinho nyilatkozatát.Igen fel kell készülni avisszavágón pl a bíróra ezerrel nehezedő nyomásra ,ha ez a színésztársulat idegenben ilyen indolens mer lenni.

avenger13 2010.04.21. 00:35:41

@horas: haragudj, de ezt ne a másik csapatokon vezesd le. nem ők tehetnek arról, hogy így alakult a sorsolás. ugyanakkor azért a mu kiverése, van annyira menő mint a chelsea megverése. az meg hogyan az meg tök mindegy. egyszer asszem az olaszok jutottak úgy el egy vbn elég messzire (nem tudom pontosan mennyire), hogy a csoportkörben 3 döntetlenjük volt. baromira nem releváns, hogy valaki 10-0, 0-10ekkel jut el döntőig, vagy 1-1 0-0al. a lényeg, az hogy ott ki nyer. másrészt a bayern épülő csapat, senki nem várta tőlük, azt sem, hogy ide jutnak, az őszi szereplés után meg azt sem, hogy a 8 közé. azt vitatni, hogy nem érdemli meg bármelyik csapat, azt ahol van nem érdemes.

stanmore 2010.04.21. 00:36:06

@BillyMack: Ja és csacsenoljál csak ,hacsak nem te vagy a Hajdú B.

BillyMack 2010.04.21. 00:37:44

@stanmore: Barca drukker vagyok. milyen seggnyalásról beszélsz?? ( copy paste please)

Én elismertem az Inter győzelmét Ma, de itt fröcsögni ahogy te teszed az nevetséges.

Pl. Puskást Messihez hasonlítani:D:D:D LOL

láttad te az összes meccsükét vagy mi? ( vagy láttál egy-két videót Puskásról és pár meccset Messiről az alapján hasonlítod össze őket, vagy hogyan légy szíves magyarázd el nekünk)

Ja és mourinho mindig az igazat meg a jót nyilatkozza le, igaz???

lehet hülye maradok, de már az előző nyilatkozatán is röhögök.

horas 2010.04.21. 00:38:22

@Althedokan: Hát szerintem meg igen is említse meg és a Barcelona lépten nyomon szembesűljön ezzel mert egy pakli kártyáról van szó,hanem egy BL-döntőről...(amit nem feltétlen érdemeltek meg és akkor finom voltam)

CS0ki 2010.04.21. 00:38:45

@Xavi06: És tényleg elképesztő, hogy a 250M-os real-lal és a komplett EU mezőnnyel partiban vagyunk (90%-ban jobbak is), ez igazán megmutatja Xavi és Messi nagyságát (és azt is, hogy nem robotok).

A real sem 250 millisó, hanem vagy 400...Csak hogy még mindig a barca kerete papíron a legerősebb, az a 170-es mínusz nyáron csak azt mutatta meg, hogy milyen durván le volt maradva az előző szezonban a Madrid...

oldelvis 2010.04.21. 00:39:06

nincs kedvem atragni magam a 700 kommenten ezert csak leirnam a velemenyem barca szimpatizanskent,bocs ha mar ezerszer elhangzott vmi.
eloszor is az inter jobb volt, megerdemelten nyertek, ez teny.
volt 1-2 eleg kerdeses szituacio, pl alves buktatasa szvsz alap hogy bunteto, de ez van, eszem agaban sincs a birot elovenni, tevedett mar forditva is, leszarom.
annyi hogy a ket golos kulonbseg talan tulzo, ha eggyel megy az inter az realisabb lett volna, ok se voltak azert olyan fergetegesek, inkabb csak szakaszokban.
ez a meccs alapjan leirni messit vagy guardiolat (az egesz csapatot) okorseg, az is csoda szerintem hogy idaig eljutottak a tavalyi szezon utan. (igenis kurvara tud motivalni guardiola)
messi,xavi,alves es ibra is szar volt ma, egy jo iniesta nagyon hianyzott, de a "toltelek" emberek se hoztak magukat. keita szvsz bungyenge volt, en biztos lecsereltem volna.
az interbol eto'ot mindenkeppen kiemelnem, nagyon odatette magat, de az egesz csapat komolyat alkotott(foleg a vedelem).
ja, balotelli gyoker.
a visszavago erdekes lesz, azert nem lesz egyszeru az internek, hazai palyan odafog azert baszni a barca, megha ez mar nem is a tavalyi forma. kis frissitest varnek a csapatban, pl toure es busquets jatszhatna egyutt(keita rovasara) es bojant se felnek bedobni, de nem centerkent, inkabb messit be kozepre es mogedobni a kis kolykot.
pique pedig beszaras volt csatarkent, kb mintha magamat lattam volna, szinte rohogtem vegig.
na peace

avenger13 2010.04.21. 00:39:26

@horas: arról sem tehetek, hogy az inter meg a fio is olasz. a sorsolás jó, ennél igazságosabb rendszer nincs. mert az sem az, hogy kiemelem az intert, és a többiek azért güriznek, hogy vele játszhassák le a döntőt. sorsolás volt amiben a szerencsének szerepe van. de ezért megint csak hangsúlyozom ne a bayernre, lyonra, arsenalra haragudj.

Everred 2010.04.21. 00:39:34

@Althedokan: "Only AC Milan have selected an older starting XI in a Champions League semi-final than Inter this evening."

A BBC írta eztet ám.

Mac_KAPUFA 2010.04.21. 00:40:42

@Althedokan: nos, 0:21:53kor volt meg a 100. kommented ebben a posztban :) Kihagytad a 49-es, 23-as, 3-as sorszámot, valamint 2szer írtál 30-as, 18-as és 1-est :)

horas 2010.04.21. 00:41:08

@avenger13: Én csak megemlítem.Nem lehet,ha valami jogos elismerem,ennyi.

Ha az Inter gyengébb csoportot megnyerve gyengébb csapatokon keresztűl jutott volna el,idáig elhiheted,hogy írnám,hogy az X csapatnak sokkal nehezebb sorsolásuk volt és nagyobb respekt nekik mint az Inter,hogy ugyanott tartanak,ez miért fáj másnak....

gorszky tivadar 2010.04.21. 00:43:03

@rizla: félreértettél, nem gúnyosan írtam. meglepett, hogy eladták/elajándékozták/megették...most látom, a monaco-ba ment..

remélem pep.g. tud valami olyat, ami miatt nem lefutott a visszavágó, mert kis portugál a játékot megölni nem fél...vicces m. istenítése, próbálná meg ugyanezt a bajorok keretével..mint amit van gaal művel :)

vadkutya 2010.04.21. 00:43:51

Nah, akkor érdemben:

Grat az Inter-nek. Jó volt látni,h ők nem játszották el a "kicsi vagyok, székre állok - bassza meg, még így sem látok" játékot, hanem inkább kirúgták mások alól a stokit. Vagy - én is csak őt tudom idézni - ahogy @_benito: írta: This is Sparta!

Mindamellett a Barca-t igen komoly hiba lenne leírni. Tény, ez a pofon úgy gondolom,h elkélt, nagyon is. Ha valóban akkora csapat, amekkorának a szakma beállítja, akkor felállnak. Ha nem, akkor...

"... majd segít rajtunk a mesét rejtő, űrből pottyant fehér kendő..."

Mellesleg a semleges nézővel igencsak sikerült kibaszni, legalábbis sztem: ugyanis fogalmam sincs,h kinek szurkoljak a visszavágón.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.21. 00:44:47

@Everred: a statisztikaval mindenki kitorolheti...

az inter a keretet tekintve egyaltalan nem szamit a legidosebb bandanak a serie a-ban. a mai kezdonket tekintve... ha zanettit kivesszuk, akkor mindenki kb. a legjobb korban van, o meg rohadtul nem log ki a kora miatt. a tisztesseges vedekezeshez rutin kell, ez nalunk megvan. (vo. vilagbajnok olasz valogatott)

es foleg nem szamit kiegettnek, a milannal is inkabb ez a baj, nem a kor. pirlo pl. kabe harom eve ugy jatszik, mintha elmult volna negyven, dinho sem epp fiatalos lendulettel rohangal elore. de oregnek egyaltalan nem oregek.

Everred 2010.04.21. 00:47:11

@horas: de nagyon kevés.

Az Inter az idei sorsolás miatt érezheti magát pechesnek, előbb a csoportban a Barcelona, aztán rögtön a Chelsea, ez oké.

Tavaly? Nem sikerült megnyerni a Panathinaikos, Werder Bremen, Anorthosis csoportot. Hát ezek után kijárt nektek a címvédő :-)

Előtte egy meglehetősen középszerű Liverpool volt a 16 között, bár elismerem, a csoportmásodikok közül csak az Arsenal volt erősebb (meg a Roma, de őket nem kaphattátok). Mindenesetre az sem egy legyőzhetetlen űrcsapat volt, messze nem...

06/07-ben az egyik leggyengébb csoportelsőt sikerült kifogni a Valencia személyében, 05/06-ban meg az Ajax után a Villarreal jött... hát ezek alapján én nem gondolnám balszerencsésnek az Intert a sorsoláson. Azért a BL-ben időnként találkozni kell jó csapatokkal.

jawbone 2010.04.21. 00:47:21

@desenvolupador:
erdekes nekem ugy remlik mintha a Portoval nyert volna BL-t..

stanmore 2010.04.21. 00:48:13

@BillyMack: Halgassál már bele a közvetítők dumájába .Van nekik egy sablon szövegük ,és szinte elélveznek ha egy Messi levesz egy labdát ,miközben másnál ezt észre sem veszik.És ez bizony az újságírók zöménél így megy .Így aztán nem csoda hogy a sztárocskák személyes sértésnek tekintik a bírótól ,hogy nem ők nyertek.
És én mán csak ilyen hülye vagyok ,igaz nem egy két video alapján ,hogy sokkal nagyobb kalibernek tartom a foci történelmében Puskást ,de pelét eusebiót még Maradonát is mint messit.
Ugyanis ehhez áttekintő képesség kell, igen régi videók is, szakvélemények személyes emlékek és érzék .

horas 2010.04.21. 00:48:26

@avenger13:
A sorsolással meg igen is vannak gondok
Mi a brét keres a Sevilla két UEFA kupával 3-4 évvel ezelöttről az első kalapban?

Továbbá a másodikban CSZKA,Rangers,AZ...

Hagyjuk ne menjünk bele....

Everred 2010.04.21. 00:48:50

@Pályaelhagyó autóversenyző: ebben neked teljesen igazad van, de én akkor sem tartom célszerűnek egy viszonylag magas átlagéletkorú keretbe egy újabb 30 fölötti, ráadásul meghatározónak szánt játékost szerződtetni...

horas 2010.04.21. 00:51:06

@Everred: A Tavalyi szezont adom,de azért akkor is a címvédő jutott egyből.
A Pool akkoriban azért elég erős volt,a meccsbe meg bele se menjünk.

A többi az rég volt és azt adom.

stanmore 2010.04.21. 00:54:43

@BillyMack: Murinho pedig nem röhejeset mond ,mert még nem is említette azt ,ameccset ,amikor a színészkedő Messi sunyin kiállítatta a chelsea játékost és azt ameccset emiatt elbukták .A tavalyi meccs az meg égbekiáltó volt ,fordított estbena Barca még ma is azon rikoltozna mint egy sebesvalagú csirke .Az persze nem érdekes ,de ma aműesés miatt rinyálnak.Én a bíró helyében ki is állítanám utólag a reklamálókat.mind.Nadehát ezt a nagy Barcával ,Platini kedvenc csapatával nem lehet megtenni ,mert akkor vége a bírói karriernek.

Tika_ 2010.04.21. 00:56:00

ezmiafaszvoltez?!
a srácok megint a Stuttgart ellen méltán felháborodást keltő hozzáállást vették elő, azzal a különbséggel, hogy most nem 30-40, hanem csak 10-15 percig imitáltak focit
teljesen megérdemelt vereség; a fene meg is enné azt a sportot, ahol ettől eltérő eredményt érhetne el egy csapat, ha a BL-elődöntőben idegenben csak a mezt küldi fel a pályára

BillyMack 2010.04.21. 00:56:29

@stanmore: majd a holnapi Zh-m után válaszolok. (ami nagyon csúnya karó lesz)

gorszky tivadar 2010.04.21. 00:57:11

@jawbone: mikor volt az más...(és ez nyílván izlés kérdése, de milyen játékkal???)

Stiel 2010.04.21. 00:57:46

@BillyMack: miből (ha szabad érdeklődni)?

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.21. 00:57:54

@Everred: alapvetoen igazad van, csak az indoklassal nem ertek egyet...

iden beepitettunk ket 30 folotti jatekost: militot es luciot. es marhara orulok, hogy nalunk jatszanak

tavaly a mu ellen kezdett santon es balotelli, ok azert rendesen lehuznak a csapatatlagot is...

szvsz inkabb a format nezzuk, mint a kort, ez alapjan gerrardot en sem latnam szivesen (bar a tehetsege elott meghajolok)

fabregast meg igen, barmennyire is fuldokol a rohogestol itt vmelyik kollegega

jawbone 2010.04.21. 00:59:34

@desenvolupador:
ez mar szanalmas vazze

nyilvan az angol es az olasz bajnoki cimei is mind mind csak mazli

orulok hogy ezt is megtudtuk

horas 2010.04.21. 01:00:37

@desenvolupador: Van Gaal bebízonyította,hogy télleg jó edző meg minden,de azért Mourinho val meg az Inter idei BL szereplésével ne hasonlítsuk össze...szinte maguk sem tudják,hogy hogyan de be csetlettek botlottak az elődöntőbe,miközben az Inter-nek ez volt az 5.ik győzelme a kiesés szakaszban...

Everred 2010.04.21. 01:03:09

@Pályaelhagyó autóversenyző: na de pont ez az, hogy Lucio és Milito beépítése után már sok lenne Gerrard. Nem önmagában a 30 fölötti játékosokkal van nekem bajom, simán lehet olyannal is erősíteni, de az nem egészséges, hogy ha túl sok a meghatározó játékos 30 fölött, ugyanis jó eséllyel hirtelen, egyszerre kell őket majd lecserélni. Lásd Milan, vagy akár Manchester United, ahol most hamarosan egyszerre kell megoldani Scholes, Giggs, Van der Sar és az egyre sérülékenyebb Ferdinand pótlását.

Azt én is elhiszem, hogy az Internek jó lenne Fabregas, csak azt nem látom be, neki miért lenne jó az Inter :-)

rizla 2010.04.21. 01:04:18

@horas: ez így van. és mourinhonak már nem kell sok, hogy elmondhassa, a chelsea és a barcelona testén keresztül jutott a döntőbe, ellenük 4 meccsen ugye minimum 3 győzelemmel. ez jó keret nélkül nem is lehetséges, bár az inter egyáltalán nem olyan egyértelműen sztárcsapat, objektíve nekem szimpatikus, hogy van benne egy csomó régi harcos, későnérő, vagy máshonnan kipenderített. a bayern továbbjutásához jókora adag mák kellett, összehasonlíthatatlan tényleg.

gorszky tivadar 2010.04.21. 01:04:48

@jawbone: nem mázli. nem ezt írtam, hiába olvastad így. erős kerettel tette amit tett. jó edző nyílván, de hogy félisten lenne, és géniusz.... ezt próbáltam érzékeltetni azzal, hogy a bajorokkal próbálta volna ezt elérni - utólag is elnézést kérve a bayern szurkolóktól, hogy pont a munchen jutott eszembe...

BillyMack 2010.04.21. 01:05:20

@stanmore: faszt. inkább most.

Most ne kelljen már visszamenni mindig az időben. ( és az ezlőtti celszi-barca meccseken mi volt? elárulom: ott is volt jó pár vitatható itélet stb.stb.

Mou a tavalyi elődöntőröl beszél, meg az Ő játékosairól, nem röhelyes ez egy kicsit? (tudtommal tavaly az Inter edzője volt)

melyik műesésre gondolsz konkrétan?? ( az előbbire se hoztál példát talán erre fogsz, amúgy meg: akár mű akár nem ha egy csapattársad elesik akkor nem fogsz első felindulásól rinyálni?? segítek: valószínűleg fogsz)

Platinis részeidre nem is reagálok, mert amúgyis egy vicc vagy és vitatkozni sincs kedvem veled

rizla 2010.04.21. 01:06:27

@BillyMack: hagyjuk már ezt az arcot, ez tényleg a legalja. kb olyan, mint a múltkor eric, csak ő volt olyan hülye, hogy a meccs előtt közölte az elmés megállapításait, hogy utána együtt röhöghessen rajta mindenki.
hmm várjunk csak, esetleg stanmore=eric???

jawbone 2010.04.21. 01:07:44

na ne kavarjal mar
eros kerettel???! a Portoban?

horas 2010.04.21. 01:07:45

@Everred: Gerrard nekem sem kell,arról nem beszélve,hogy nincs is jó formában én csak Sneijder posztján tudom elképzelni oda minek?

Azért elég vicces vagy fiú vagy te egy ilyen meccs után,meg a Chelsea oda vissza kiverése után,a Chelsea és a Barca is puposra verték Fabregas-ékat idén...
Nem érted miért lenne jó Fabregas-nak az Inter?
Egy ennél sokkal gyengébb Barca-t az MU épphogy kitudott ejteni tavaly elött...

Ez kicsit nagyképű lett,fater...

BillyMack 2010.04.21. 01:08:48

@rizla: jogos, jogos.

Csak idegesít a faszsága, főleg ha a szeretett csapatomról beszél faszságokat, hülyeségeket, egyszerűen nehezen tudok elmenni mellette, főleg most.

jawbone 2010.04.21. 01:10:51

@desenvolupador:
"eros kerettel" a Portoban, asszem ez az ev vicce

most meg a lesajnalt Interel kiverte (siman!) a Chelseat, iden a vilagon elsokent egy 3ast dobott a katalanoknak, szerinted ez tok normalis, atlagos edzoi teljesitmeny..

horas 2010.04.21. 01:12:11

Amúgy csak angyon zárójelben másik ágon egy MU-Real hasonló nagy csőrte lehetett volna,mert ha jól vartam el a szálakat akkor az lett volna....

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.21. 01:14:09

@Everred: iden 6 ember epult be ugy a kezdocsapatba, hogy ennek hatranyat szinte soha nem lattuk.

zanetti lassan csereember lesz, a lucio-samuel-chivu triobol ketto meg mindig vilagszinvonal (es nyaron varhato ember ide), ha maicont eladnank, akkor vesszuk kolarovot, es ket fiatal szelsohatveddel kezdunk (santon es kolarov) pukkanjak meg, de mottat lecserelnem pistara, nyilvan nem aranyaron.

a csatarok kozul a most igazolt milito a legvenebb, ott iden fiatalitottunk eroteljesen. oszinten szolva nem ertem, hogy mitol lennenk oreg csapat.

de mindegy, joejt, pisz.

gorszky tivadar 2010.04.21. 01:17:45

@horas: persze mérhetetlen, szubjektív és ráadásul hasonlíthatatlan a dolog, de az említett van gaal relatíve semmiből épített csapatokat (ajax, az, bayern(? :) ), míg a portugál a mediát felhasználva - nem véletlen, hogy ilyen a stílusa - megcsinálta magát, és ő most a zseniális, a nagybetűs edző...ettől még jó edző persze, hisz nem lehetne ott ahol, csak a kultusza zavaró..

heh, pedig van gaal-t _is_ hogy rüheltem, ahogy lekezelően beszélt a fradiról anno a bl-ben...

divi · http://weareunited.freeblog.hu/ 2010.04.21. 01:17:49

nem vagyok Barca-drukker, és a mai meccsnek is csak olyan 70%-át láttam, de van egy olyan megérzésem, hogy a visszavágón simán továbbjut a Barca. Még egyszer nem játszhatnak ilyen rosszul. Én tuti megteszem, most legalább jól is fizet majd :)

horas 2010.04.21. 01:20:26

Ernesto Paolillo az Inter ügyvezetője,súlyos büntetést helyezett kilátásba Balotelli-nek.
Kijár,viszont nagyon nem örülök ennek a bajnoki hajrához a bajnoki címhez mindenkire szükség lesz.
Amúgy Balotelli ha megakarta magát utáltatni még az Inter-esekkel is,ennél jobb alkalmat nem is találhatott volna.

És még egy kis Inter vonatkozás,Ibrahimovic-ot látva a Barca-ban szerinem most már sokan értik miért nem volt sehol az Inter a BL-ben már évek óta.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.21. 01:21:31

@divi: az elmult nehany inter meccs a bl-ben a legtobb szurkolo hasonlo megerzeset mar elnyomta... :)

lehet persze sima, csak valoszinutlen. bar, a mai eredmeny is az volt...

horas 2010.04.21. 01:21:57

@desenvolupador: Van Gaal is jó edző,de azért ne felejtsük el,hogy a Barcelona kis túlzással romba döntőtte,pedig aztán ott azt vettek meg akire rámutatott....

Mou sztorija ennél jóval sikeresebb és látványosabb...

luqe 2010.04.21. 01:26:33

@divi: no offense, de a stuttgart elleni idegenbeli meccs után is ezt mondták sokan (meg kb. én is így gondoltam.). Csak hát ott ugye nem vert be 3-4 gólt a stuttgart, itt az Inter meg igen. De elég sovány előny, mert a 2-0 már a katalánoknak jó. Szerintem is sima barcelona továbbjutás lesz.

divi · http://weareunited.freeblog.hu/ 2010.04.21. 01:26:34

@Pályaelhagyó autóversenyző: OK, úgy értem a simát, hogy nem nyögvenyelős utolsó másodperces góllal, sem tizenegyesekkel. Respect az Internek, nem lebecsülöm őket, egyszerűen szerintem ez csak egy kisiklás volt a Barcától, az igazi arcukat (a Real- és Arsenal-verőt) a visszavágón elővehetik...

horas 2010.04.21. 01:26:44

@Pályaelhagyó autóversenyző: Ehhez az öreg nem öreg témához annyit,hogy papír nem fiatal az Inter az tuti,és egy-egy helyen frissíteni kell majd a keretet.Viszont amit te mondasz az,hogy leeht,hogy összeségégben magas az átlag életkor de mindenki még top formában van,Zanetti,Samuel,Lucio,Milito
De Maicon Cambiasso Eto'o se fiatal,de öregnek is túlzás lenne nevezni őket...

gorszky tivadar 2010.04.21. 01:27:09

@jawbone: deco, maniche, carvalho rémlik a portobol, mert akkor valamiért végignéztem a monaco elleni döntőt, és nem győztem csodálkozni, hogy ők nyertek. természetesen parttalan vita....és az én kedvemért , hogy nekem bizonyítson, nem megy a portugál madridba, bajnokot csinálni az atleticoból..

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.21. 01:29:04

@horas: sztem ez egyszeru: mert nem pandev, eto'o es sneijder probalta labdaval tomni...hanem muntari meg adriano...

de azt se sokan szoktak erteni, hogy balotelli tavaly kulcsember volt: vele osszedolgozhatott ibra, raadasul akkor meg balo foleg kozepen gyujtotte a sargat, mikozben ibranak lett helye, plusz az alternativai kiegett sztarok voltak: crespo, cruz, adriano.

amugy minden balo-gyulolonek ajanlom figyelmebe, hogy az inter konkretan nem is lenne a selejtezokben a bl-ben nelkule, plusz ha jatszott volna, velhetoleg most nem a roma vezetne az olasz bajnoksagot.

divi · http://weareunited.freeblog.hu/ 2010.04.21. 01:29:17

@luqe: mondjuk sztem a Barca ma jobban játszott mint a Stuttgart ellen idegenben, de amúgy értem amit mondasz. Viszont a visszavágó hazai pályán lesz nekik, ott tényleg ritkán játszanak rosszul (igen, Kazany, na szerintem erre a szezonra az volt az összes)

horas 2010.04.21. 01:30:40

2-0 ra képes a Barca,de már a vezető gól elött is jobb volt az Inter.
Az,hogy mennyire szar volt a Barca ahhoz azért kell egy ellenfél is,szal ezt lehet így is nézni,hogy milyen szar volt a Barca ilyen szar nem lehet....de miért volt szar....

Meglátjuk hazai pályán a lehető legnagyobb előnyt szerezte a csapat meghaltak a pályán.Én rettenetsen felnézek rájuk majd úgy is ez a meccs után,ha esetleg símán kizúgnak.

Everred 2010.04.21. 01:31:16

@Pályaelhagyó autóversenyző: vááá, nem mondom, hogy öreg az Inter, hanem hogy faszság lenne Gerrardot megvenni, mert mire beleszokik az olasz fociba, már kereshetitek is az utódját, pont akkor, amikor majd másokat is pótolni kell. Ennyi.

gorszky tivadar 2010.04.21. 01:32:57

@horas: nem mondtam, hogy van gaal tökéletes...:)

pont ott a lényeg, túl látványosan végzi munkáját - ami szakértelmét nem csökkenti..de tényleg parttalan, én nem szeretem a stílust, amit játszanak a csapatai, megnyilatkozásait sem, de ettől még nyílván nyugodtan alszik, és lesz az év edzője, ha valami csoda nem történik barcelonaban...

Everred 2010.04.21. 01:33:43

@Pályaelhagyó autóversenyző: vagy mondhatnám úgy is, hogy az a jó, ha a keret összetétele életkorilag is vegyes, szóval ha sok a 79-81 körül született játékos (és az Interben van jópár), akkor nem árt másfele nézelődni, hogy ne egyszerre történjen meg a baj.

jawbone 2010.04.21. 01:36:02

@desenvolupador:
@desenvolupador:
nagy komedias vagy te haver:P
szerinted egy Patrick Kluivert, Marc Overmars, Frank and Ronald de Boer, Edgar Davids, Clarence Seedorf, Winston Bogarde, Michael Reiziger, Edwin van der Sar-al felallo Ajax az gyengebb mint a Deco-s Porto?

hat ez azert minimum nehezen vedheto allaspont

horas 2010.04.21. 01:36:34

@Pályaelhagyó autóversenyző:
Ezt nem gondoltad át rendesen.
Pandev,Sneijder,Eto'o trojka kicsit kevésbé nivósabb minta Xavi Iniesta Messi,ők idén tömik...
Hallottad a mai meccsen a nevét?

Balotelli Kazan elleni góljára emlékszem,de ez a mai produktum védhetetlen és ezt te sem tagadhatod.
Balotelli tökéletes csere alap egy komoly sztárigazoláshoz vagy pénzt lehet belőle csinálni.
Ha választani lehetne Balotelli és mondjuk Agüero között kit választanál?

horas 2010.04.21. 01:40:34

@desenvolupador: Fentebb már leítam a vélekedésem a témában.
Én tőlem lehet az év edzője én láttam,hogy jutottak el idáig.

horas 2010.04.21. 01:42:43

@desenvolupador: Stílus kicsit fellengzős az tuti a mai meccs után kicsit túlzásnak érzem a csoda kategóriát...
A csoda inkább hasonlít arra,hogy a Bayern a 4 között van fater....

rizla 2010.04.21. 01:43:03

@divi: "hazai pályán lesz nekik, ott tényleg ritkán játszanak rosszul "

soha nem volt olyan helyzetben a barcelona (legalábbis peppel), hogy egy két gólos hátrányt kell eltüntetnie hazai pályán.

TickTickTickBoom 2010.04.21. 01:48:24

Puyol eltiltott lesz, így vélhetően Gabi Milito fog kezdeni
Diego Milito ellen:DD

az szép lesz

_X_ 2010.04.21. 02:14:17

@rizla: miért a lesgól megadás, 11es megnemadás nem mák?

2010.04.21. 03:23:25

@Blaugrana: klikkre nagyobbak lesznek

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.21. 03:30:53

@TickTickTickBoom: Ha döntőbe jut az Inter, akkor is nagyon-nagyon esélytelen, hogy ez segít.

sporttárs 2010.04.21. 06:30:28

Engem legjobban a Barca-védelem töketlensége lepett meg a meccsen, mindhárom gólban vastagon benne voltak, Puyol kisárgult és Piquet is rugdosódott. És hát ez az állandó hiszti sem volt az övék eddig, mondjuk amikor megy a játék, nem is kell.
Elég nyűgös lehet így kikapni, hogy a nagy labdabirtoklás meg ami szokott, megvan, de jobb volt az Inter valóban, ez nem kérdés.

Alapból én is azt mondanám, otthon bárkit megver 2-0-ra a Barcelona, de Mourinho van a másik oldalon. Nehéz ügy nagyon. Ha megoldják, megérdemlik a duplázást - és persze egy ilyen feladvány igazán jár annak, aki BL-t akar nyerni, azt nem lehet mindig Stuttgartok ellen.

danesdzsu2 2010.04.21. 07:49:57

@imici77: Ha 10 körömmel az angol bajnokság dobogójába kapaszkodás lenne a céljuk, akkor ahhoz nem lenne szűk....:P

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.21. 09:54:55

@danesdzsu2: :DDD jól nyomod ezeket a megjegyzéseket :) mondjuk a keretük elég ahhoz is, h 11mp-es derbyket játszanak, ha érted mire gondolok :)

danesdzsu2 2010.04.21. 10:10:14

Rosszul értettem volna, nem arra próbáltál célozni, hogy Arsenalhoz képest szerinted meglepő, ha valaki szűknek érzi a Barca keretét?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.21. 10:26:00

@danesdzsu2: úgy általánosságban szűknek nevezni a keretet barcselónában, meglepő számomra. amikor 60misiért igazolgatnak csatárt, akkor nekem határeset.

A másik, Cesc-et és Villát akarja/akarják, miközben az Arsenal felmelekedésében ezt látja: "vermalenhez hasonló feltörekvő, fiatal, de már tapasztaltnak mondható játékosokat, akik az arsenalban válhatnak klasszissá. "

...

BillyMack 2010.04.21. 13:21:44

@imici77: te mindig a Zlatanon vagy a barcselónán rugózól?

ezt most nem értem: Barcelónában nem lehet szűknek nevezni a keretet (amikor láthatóan az) mert 60 misiért igazoltunk le egy játékost, vagy hogy érted ezt?

Althedokan 2010.04.21. 13:28:15

@Mac_KAPUFA: oh hogy az a...:D Nem baj, végülis a lényeg, hogy megvolt...:D De te most komolyan mennyi időt töltöttél ennek a leellenőrzésével?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.21. 13:38:09

@BillyMack: nem rugózom (sőt, tervezek egy barcás meccs megnézését élőben, mert nem minden nap láthatsz korszakalkotó űrfocit).

de lehet szűknek nevezni a 60misis költekezés ellenére, csak amikor ezt felhozom/felhozzuk az Arsenallal kapcsolatban (nincs pénz, nincsenek játékosok), akkor megy az észosztás ezerrel, hogy unalmas, meg, hogy Wenger hülye. A 2 párhuzamos a végtelenben nem találkozik, erre hívtam fel a figyelmet (és írtam a kiket kellene igazolnia a 2 klubnak példát is).

Remélem és kívánom, h nyerjétek meg a BL-t! - minden irónia nélkül.

BillyMack 2010.04.21. 14:00:00

@imici77: így már érthetőbb azért ;)

én nem akartam hogy Ibra idejöjjön, sokkal inkább Villát preferáltam volna, mint ahogy a szurkolók többsége is (ha jól emlékszem), ráadásul még egy rakat pénzt+ Eto'o-t is oda adtuk érte, vicc...

Az Inter járt ott a legjobban.

danesdzsu2 2010.04.21. 14:13:03

@imici77: Írtam egy borzasztó hosszút, de kitöröltem, mert ezt inkább egy sör mellett kéne megbeszélni. Nagyon messzire visz.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.21. 14:31:39

@danesdzsu2: megírhatod magánban (csak este olvasom a leveleim), de a sörre is nyitott vagyok. magánban azt is megszervezhetjük, meghívunk külsős nst-s kollégákat is. szerda BL visszavágó nézése? - előtte kiwengerezhetjük magunkat. asztalt foglalok, de visszamondani nem ér:)
hm?

Mac_KAPUFA 2010.04.21. 15:19:28

@Althedokan: nem sokat :) mivel számoztad a kommenteket, csak arra kellett figyelnem, hol hagytál ki vagy el számokat :) secperc alatt megvolt...szakmai ártalom :D

danesdzsu2 2010.04.21. 15:27:57

@imici77: Öööö, ennél kissé rugalmatlanabb vagyok, de majd megbeszéljük. Viszont most nem leszek vagy egy napig.

Mac_KAPUFA 2010.04.21. 15:36:10

@Mac_KAPUFA: gratulálok magamnak..."hol hagytál ki vagy el számokat" - mert ez ugyanazt jelenti...5 óra alvással ne várjak már sokat magamtól. Szóval csak arra kellett figyelnem, hogy hol hagytál el számokat és hol dupláztál :)

berti5 2010.04.30. 10:43:29

Szégyen volt ez a meccs, a szó legszorosabbik értelmében... És nem azért mert Barca drukker vagyok hanem mert ilyen pofátlanul szabálytalan bírói döntéseket nagyon rég láttam már...

Szergejev 2010.04.30. 10:47:01

Én a Barcanak drukkoltam,szóval elég szomorú vagyok...de sajnos ez van. A döntőben Bayern-nek fogok!!
süti beállítások módosítása