Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Mocskos Roja!

2010.07.09. 12:20 donnelly

Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt.

Eleve vicc, hogy az a csapat VB-döntőt játszhat, amelynek öltözőjében meccs előtt nem a melegítőkrémet, hanem a rózsaszín borotvát osztják szét a srácok között, de hát Mundialt ilyen csapat úgysem nyerhet. Európa bajnokságon néha becsúszik egy-egy kiscsapat a dobogó legfelső fokára, láttunk már dán, görög és cseszlovák EB-győzelmet, így a spanyol is belefért, de azt tudjuk, hogy a világbajnokság egyszerűen túl nagy falat ezeknek az együtteseknek. Kiscsapat még sose szagolt hozzá a serleghez, és most se fog. Hollandia eddig két döntőt játszott, VB-klasszikusok sora fűződik a nevéhez. Spanyolország a kanyarban sincs és ezután sem lesz. A VB valamiért különleges, itt csak komoly múltú, igazán nagy válogatottak neve kerülhet fel a trófeára.

A csapat felkészülésével kapcsolatos legnagyobb hír az volt, hogy Fernando Torres levágatta a haját, és innen már rögtön láthatjuk, hogy mely csoportokból áll a spanyol válogatott rajongótábora, ugyanis a hölgyszurkolóknak és a divatdrukkereknek köszönhetően hazánkban a spanyol számít a legnépszerűbb nemzeti tizenegynek - legszörnyűbb rémálmainkban (?) még a hazai aranylábúaknak sem szurkolnak annyian idehaza, mint ezeknek a szépfiúknak. Persze vannak olyan katalán nemzettudattal megvert honfitársaink is (!), akik egész éves átkaik 99%-át Madridra szórják, ennek a csapatnak pedig kipirulva tapsolnak a Szabadság téren - no comment.

Ha a német válogatott nem német, akkor nyugodtan elsüthetnénk, hogy ez a spanyol válogatott meg nem spanyol. Leginkább katalán-baszk köcsögválogatottról közösválogatottról beszélhetünk. Elsüthetnénk, amennyiben nem lennénk tisztában azzal, hogy ezek a hagyományosan királyhű, majd a 20. századra szeparatistává vált tartományok azóta Spanyolország részei, amióta Aragóniai Ferdinánd rámozdult Kasztíliai Izabellára. Egyébként ez a spanyol világuralmi kényszer (V. “Genti” Károly birodalma a soha le nem menő napjával, meg ilyenek) a gyarmatbirodalom felbomlása után - bár a világ ekkor már rég nem rettegte a terciókat, sem pedig az ármádiát - a nemzetközi futballban talált magának életteret, de az évezred utolsó századának eseményei miatt ez csak a klubfutballban tükröződött, a spanyol válogatott az évtized közepéig össze nem illő primadonnák csoportja volt. Annyi változott, hogy most már összeillő primadonnák és cicafiúk alkotják ezt a gruppot, de a világbajnoki címhez harcosokra, nem pedig szépfiúkra van szükség. A spanyol inkvizíció ezeket macskajancsikat valószínűleg tárgyalás nélkül küldte volna máglyára annak idején.

A verhetetlen spanyolok egyébként kikaptak attól a svájci válogatottól, amelyik éles helyzetben odahaza, Luxemburg ellen is képes volt elhasalni - és amelyik a VB előtti utolsó győzelmét is a törpeállam ellen aratta még októberben. Utána Honduras, Chile, Portugália és Paraguay testén át vezetett az út az elődöntőig - ugye milyen elrettentően félelmetes névsor? - ahol Paul polip nagyon csúnyán lenyomta a bránert Jogi Löw torkán a német válogatott idei leggyengébb produkciója, meg egy szögletből (!) bekapott gól képében.

De nézzük is, melyik ez az elborzasztó hadsereg, melynek verhetetlenségéhez legendák fűződnek!

Szép dolog a támadó szélsőbekk ideája, de Sergio Ramos nem csak saját kapuja előtt, hanem az ellenfél térfelén is hasznavehetetlen, legfontosabb skillje a nemzeti színű csuklószorítón és a tíz évvel ezelőtti futballistadivatnak megfelelő hajpánt viseletén felül, hogy hasonlít Val Kilmerre. Ott van mellette Piqué, aki még azt sem tudja, hogyan kell szabálytalankodni, pedig ha tudná, Svájc talán nem lőtt volna gólt nekik - ez a nyápic hozzáállás éppen elég lesz Sneijdernek arra, hogy betörhessen a tizenhatoson belülre és eltegye a bogyót Casillas kapujának hosszú alsójába. Apropó Casillas, Iker fiú lassan egy évtizede számít a világ (egyik) legjobb kapusának, pedig erre bizonyítékot vagy öt éve nem láttunk, hm. A borzas idegbeteg nevét nem szeretnénk monitorra vetni, de a spanyol futball legkomolyabb kritikája, hogy ő a bajnok csapatkapitánya.

A balhátvéd Capdevila Portugália ellen bizonyította, hogy a hagyományosan szénné oltott luzitánok valójában csak erős tájszólással beszélő spanyolok (de tényleg), így igazából a Céronaldóékra aggatott jelzők nyugodtan alkalmazhatóak a rokonaikra is. Még az is, hogy egyemberes csapatot alkotnak, annak ellenére, hogy lépten-nyomon azt hangsúlyozza mindenki: ezt a spanyol csapatot nem nevezhetjük egyemberesnek, még akkor sem, ha David Villa húzza ki őket a szarból folyamatosan - túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nélküle a csoportkört sem élték volna túl.

A védők előtt sertepertél Sergio Busquets, aki mellett még Felipe Melo is becsületes munkásembernek tűnik, valamint Xabi Alonso, a “mélységi irányító”, muhaha. Az a helyzet, hogy a Mariana-ároknál is mélyebben “irányít”, így természetesen nem is jelenthet veszélyt egy komoly középpályássorral bíró együttes ellen, már pedig van Bommelék nem most jöttek le a falra aggatott Bayern-törölközőről. Rafa Benítez szerint a világon Alonso játssza legjobban a kétérintőt, igen ám, de mást nem is tud, csak ezt. Néha pedig azon a poszton bizony nem ártana egyből, vagy háromból megoldani, ehelyett mindenféle kifacsarodott mozdulattal veszi át és passzol, csak hogy hű maradhasson beteges vonzalma tárgyához: a legalacsonyabb prímszámhoz. Ha pedig sehogy se megy, akkor átveszi, és rásüti hatvanról, gratulálunk!

Xavi szemöldöke ugyan elborzaszt minden egészséges férfiembert, de még ennél is szörnyűbb, hogy új mutatókat kellett kreálni a botrányosan szürkén, látványtalanul és unalmasan futballozó katalán felmagasztalásához: ó de sokat passzol, ó milyen sikeresen passzol! Ez mind szép lenne, de ugye Jamie Carragher is képes 99%-os passzmutatóval lehozni BL-meccset, tehát igazából vagy Carra egy nagyon mélyen futballozó játékmester, vagy Xavi alibizik túl sokat. Legjobb pajtása a gyerekkorát a szobában töltő és végig szerepjátékozó Iniesta. Vele kapcsolatban már azt sem értjük, hogyan bír megmaradni a napon, és nem lennénk meglepve, ha egy hűvös őszi éjszakán valamely európai nagyváros sikátorában látnánk, amint egy szerencsétlenül járt kóbor kutya nyakára harapva táplálkozik prédája véréből...

Van itt még ez a Pedro gyerek, aki azt hiszi, hogy a csillagokban, a Kabbalában, Akhilleusz pajzsán, de még a Da Vinci-kódban is az van megírva, hogy ő minden sorozatban gólt szerez, ahol csak pályára lép. Hatalmasat röhögtünk volna, ha Németország kiegyenlít az elődöntőben, majd Spanyolország tizenegyesekkel búcsúzik, miután Pedrito képtelen volt gólt rúgatni Torresszel, de kárörvendeni ráérünk majd akkor, amikor vasárnap a 2-0-ra égő spanyolok kétségbeesetten rohannak az eredmény után, és hősünk minden támadást maga akar majd befejezni - egészen addig, amíg be nem jön a helyére David Silva.

És akkor ott van a legnagyobb kérdés: megéri-e játszatni a cuki Torrest, aki akkor sem képes labdát vezetni, ha csúcsformában van? Mert ugye padoztatása esetén sanszos, hogy egymilliárd női néző kapcsol el, és az nem biznisz. Bár erre is van megoldás: a csajok beérik majd azzal, hogy a padon ötpercenként rávált a rendező operatőr, aztán amikor melegszik a paella, már percenként, végül pedig végignézhetik ahogyan Fernandito itatja az egereket - ez úgyis legalább olyan katartikus élmény lesz a számukra, mint a férfiszurkolóknak a Villa kihagyott tizenegyesét követő holland kontra, melynek a végén Dirk Kuyt fejeli az orániaiak második gólját.

Xavi meg legalább jól megvígasztalhatja majd az összes csapattársát.

106 komment

Címkék: d spanyolország beharangozó több mint foci mocskos vb 2010 beharang vb döntő

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr172140538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

England win The Ashes! 2010.07.09. 12:38:22

Ez marha jó lett, donelly!!!

krysal 2010.07.09. 12:39:44

Ez a Casillasos duma nagyon mellélőtt; ez most erőltetett lett. Hiába, nem mindenki Bayern, akiről rutinból lehet gyönyörű mocskolódást írni:P

A Ramosos kép viszont legalább odabasz, tartok tőle, képernyőkímélőként szemlélhetem majd párom laptopján...:)

Szaffi B. 2010.07.09. 12:51:04

Nem vágom, hogy ez most vicces, vagy mi?

"ugyanis a hölgyszurkolóknak és a divatdrukkereknek köszönhetően hazánkban a spanyol számít a legnépszerűbb nemzeti tizenegynek"

:SSSSS
hölgyszurkoló: kb.10 éves korom óta szurkolok a spanyoloknak, hol volt akkor Torres...Iniesta ronda mint az állat, mégis az (egyik) kedvencem.

divatdrukkerek: Le kell nyelni, bár bosszantó, de a győzteshez húzás mindenhol ott van, lásd: (Valentino) Rossi,(Michael) Schumacher, Barca, stb.Kicsit sok a sosem látott mennyiségű hazánkban szaladgáló spanyol-mezes, dehát ez van. :S

Szaffi B. 2010.07.09. 12:53:12

ui: Piquénél hiányolom az Ibrahimovics poént.

Orvenyhivo 2010.07.09. 12:57:51

Egész jó lett, donelly! :) Csak az Aragones dicsőségén élősködő VDB-t hiányolom... (Hajrá spanyolok, amúgy.)

Dani Kalifornia 2010.07.09. 12:58:08

A legendás női humorérzék...

Szaffi B. 2010.07.09. 12:59:53

@henkmoody: kontra legendás ffi köcsögölés

Szaffi B. 2010.07.09. 13:01:32

@henkmoody: ronda irigyek :DDDDDDDDDDD

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.07.09. 13:01:51

"a spanyol futball legkomolyabb kritikája, hogy ő a bajnok csapatkapitánya."

:-))

Bár a magyar (angol, olasz, német stb.) futballnak is az lenne a legnagyobb kritikája, hogy a bajnok csapatkapitánya egy Puyol szintű csupaszív, végsőkig harcoló, klubhű focista.

Jó lett a poszt!

England win The Ashes! 2010.07.09. 13:01:55

@bglrk: Ja, szerencsétlennek valaki a stábból dobhatott volna egy köntöst, ott áll egy szál f.szban a királyné előtt. :)

mickeyknox 2010.07.09. 13:03:45

jó poszt!

kíváncsi vagyok humort nem értő, vérszagot orrontó trollok hadára... :) (1 már van)

Szaffi B. 2010.07.09. 13:04:33

@henkmoody: kezdem vágni, hogy vicc, kicsit lassú a felfogásom, a legendás női agy, hehe

mickeyknox 2010.07.09. 13:04:54

ja, és a ramos-kép hatására majdnem a monitoron landolt a milánói makaróni, azt igazán nem kellett volna betenni.

Szaffi B. 2010.07.09. 13:05:44

@mickeyknox: Már rájöttem hogy viccesnek szánták, kicsit távol áll tőlem a fikázódás ezért a késedelmes reakció, amúgy magamat is kinevettem ha nem látnád..

Dani Kalifornia 2010.07.09. 13:06:26

@bglrk: Ennek a pornó-változatára lennék kíváncsi...

caralho voador 2010.07.09. 13:06:39

Ennek a Xavi=búza dolognak mi a valóságalapja? Annyi helyen utaltok rá, de még sehol sem találkoztam tisztességes leírással. Rémlik, mintha lett volna valami nyilatkozata...
Ha valaki képben van és felhomályosít, megköszönöm.

Dani Kalifornia 2010.07.09. 13:08:34

@caralho voador: Az a rikimartinos szemöldök nem elég?:D

krysal 2010.07.09. 13:09:32

@caralho voador: a Barca áll a közhiedelem szerint "borotvált lábú" und "búza" titulussal, Xavinál gyanús a szemöldök (lásd fent). Amúgy (valszeg) kamu, de valamibe ugye meg kell kapaszkodnia az ellendrukkereknek:)

balu11 2010.07.09. 13:10:46

zseniális lett! a képek is odab_sznak, rendesen (különösen a bevezető zászló)!

10/10

caralho voador 2010.07.09. 13:17:43

@krysal: kösz. Mintha valahol idézték volna egy nyilatkozatát, miszerint azért nincs felesége, mert számára csak a Barca létezik vagy mittomén.
Na mindegy. Jó lett volna valami konkrétum a Barca-fan ismerőseim bosszantására. :)
Azért, remélem, vasárnap elagyalják az oranjét.

Everred 2010.07.09. 13:18:18

Parádés :-)

Carragher, a mélységi játékmester :DDD

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.07.09. 13:18:51

@caralho voador:
egyszerű guglizás:
"xavi hernandez" + girlfriend

nincs értékelhető találat :)

krysal 2010.07.09. 13:21:48

@caralho voador: igen, mondott ilyet korábban, ez színigaz. Azóta is erre ejakulál néhány, a cikkben is említett katalán-magyar. Ez mondjuk nem = azzal, hogy ne kufircolna minden meccs után, másik nővel. Mellesleg a Pique-Ibra fotó után nem Xavit venném elő xD

caralho voador 2010.07.09. 13:22:42

@pote: hmm, látom, itt az NST-nél valaki (netán többen is) nagyon reménykedik :))))

nincsbasten 2010.07.09. 13:24:25

félig offtopic, de szerintem érdemes, focivébé a labda szemszögéből és némi irodalom: litera.hu/hirek/az-egyetlen

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.07.09. 13:24:26

@caralho voador:
ááá, panchót nehezen tudom elképzelni barcással ;)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.07.09. 13:26:46

@caralho voador: @krysal:

Szerintem az egésznek a Barca játékstílusa az alapja, szóval hogy nincsenek hentesek, alig szabálytalankodnak, szóval szinte "nőiesen" játszanak. És persze a "buzi-e vagy?" gondolkodás működését jól ismerhetjük az ismert Belga számból.

krysal 2010.07.09. 13:27:48

@caralho voador: látod-látod, megint nem Xavi van akcióban. Dani Alvesből mondjuk zokszó nélkül kinézem, ahogy azt is, hogy mindig ő a fiú:P

krysal 2010.07.09. 13:29:17

@Csöncsön: nekem ez max viccnek jó, bár lassan ez is elkopik. Amíg meg ilyen jól játszanak (meg egyébként is), kit érdekel, milyen lyukakban turkálkódnak? Ízlések és pofonok.

caralho voador 2010.07.09. 13:30:32

@Csöncsön: az Sickratman-szám (és viccnek jó, társadalomkritikának kevésbé). A nőies játékról nem épp a finomság jut eszembe. Láttál már bármilyen női labdajáték-meccset? Úgy aprítják egymást, mint a rosseb. :D

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.07.09. 13:31:01

@krysal:
az egész homofób focitársadalom összerogyna, ha kiderülne, h a Barca kezdőtizenegy fele meleg

balu11 2010.07.09. 13:31:28

@pote: inkább egy jó Higany...?

(egyébként bár sokan dícsérték, igazából szörnyű az avatarod :) azt meg, hogy ő lenne a legnagyobb király, Illés Béla nevében kérem ki magamnak!)

krysal 2010.07.09. 13:33:07

@pote: ugyan miért? A gyanú jelen társadalmunkban (+ médiában) amúgy is majdnem egyenlő a bizonyítottsággal. Ráadásnak szerintem olyan magasról szarnának a "homofób" véleményekre, hogy ihaj.

Dani Kalifornia 2010.07.09. 13:34:24

@pote: @krysal: Egészséges férfiember amúgy sem szurkol a Barcelonának ;)

krysal 2010.07.09. 13:35:33

@henkmoody: mondjuk úgy, egészséges Madridista egészen biztosan nem:P Bár volt már rá példa, kirívó esetekben.

montipájton 2010.07.09. 13:40:33

Hm, Pöte avatara nagyon hasonlít Dávid Kornél király udvari bolondjára.)))

Amúgy a poszt kitűnő, ahogy holland párja is. Köcsögök döntője lesz, hiába. )))

HosCincer 2010.07.09. 13:47:49

bassza meg Ramostól majdnem elhánytam maga (az előbb kajáltam)...

egyébként iszonyú jó lett!!!

2010.07.09. 14:09:43

Höhö...
de engem esz a narancssárga irigység, főleg, hogy a spanyolok 2 évig buliznak majd a tengerparton, ha ez a falábú banda megnyeri a vb-t :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.09. 14:17:36

@balu11: Berkics a király, na meg Pisont Pista.

A posztról: na a mocskos németek poszt elmaradása miatt sajnálom egyedül, hogy kipukkant a germám lufi, vagy tengerbe zuhant a V2-es.

persze legszívesebben Maradonát és Higanyt vagy Lippit és De Rossi gyalázó Mocskos cikket olvastam. Sebaj az Azzuri majd két év múlva, az albiceléste meg négy év múlva kerül sorra.

RoFä 2010.07.09. 14:23:37

@pote:

Statisztikai alapon a bővebb keretben minden válogatottban van egy homár. :)

A Sergio Ramos képért sosem bocsátok meg nektek, liftezik a tükörtojás.

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.07.09. 14:29:52

@montipájton:
dávid kornél csak álmodott olyan éltetésről, mint amit az udvari bolond kapott
(egy hódmezővásárhelyi vereség után parázsabb hangulat volt nálunk, mint mikor az alba bajnok lett.
ha jobban belegondolok, akkor az albacompnak egyetlen pozitív pillanata volt fennállása óta, h legyőzték a falcót a döntőben ;)

@balu11:
jogos, ez csak a kosárra vonatkozik,
bár béla inkább isten ;)

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.07.09. 14:39:44

@RoFä:
egy jófajta gif-en az egyik csuka is liftezne :)

balu11 2010.07.09. 14:40:37

(((@pote: na, szép, baszki, már majdnem egyet értettem az első bekezdéseddel, mire a végére értem... egyébként így is kénytelen vagyok igazat adni neked, mert speciel pont ott voltam azon a fehérvári meccsen, és mire kiértünk az öltözőfolyosóról (ahol azért megünnepeltük rendesen Walke Karcsi(!)ék ezüstjét) már kongó üresség volt a csarnokban... nem is értettem...)))

ON

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.07.09. 14:43:05

@balu11:
walke karcsi!!!! ez az!!!
hogy hívták a kutyáját?
naugye kedveseim :)

on

Iustizmord 2010.07.09. 14:49:08

@krysal: mindhárman melegek vagytok? :o)

amúgy xaviról inkább a "herélt" kifejezés jut eszembe :o)

ferenck · http://agens.blog.hu/ 2010.07.09. 15:59:45

@caralho voador: en szoktam gyakran meltatni azert,mert par eve nyilatkozta,h addig nem nosul meg,amig focizik,majd utana raer gondolkodni rajta. es azt is hozzafuzte,h az o szerelmet ugy hivjak,h fc barcelona.

Dani Kalifornia 2010.07.09. 16:01:42

@ferenck: Akkor rólad beszélt itt @krysal: "igen, mondott ilyet korábban, ez színigaz. Azóta is erre ejakulál néhány, a cikkben is említett katalán-magyar."

:DDD

Iustizmord 2010.07.09. 16:09:53

@krysal: nem, nem kellene.. :o)))

Gea 2010.07.09. 16:45:02

Ez szánalmas... Irigység, kilátástalanság, düh... Ez most mind igaz is... A 4 évvel ezelőtti tápos olasz győzelemre... Savanyú a szőlő... Azért lehet, hogy én fogom könnyesre röhögni magam, mikor Casillas a magasba emeli a trófeát, és nagyon belül eszembe villan eme magasröptű szösszenet... :-)

Gea 2010.07.09. 16:46:21

Ja! És nem vagyok divatdrukker, nem vagyok kis pisis. '92 óta Barca, '94 óta Spanyoldrukker... És 31 múltam. Csak a hurrogók miatt mondom...

_Colos · http://keseiversek.blog.hu 2010.07.09. 16:48:11

Ugyanaz a téma, mint a "Mocskos Barcánál". Valóban nehéz rájuk mást kitalálni. :-) Mondjuk a Xavi-s rész sajnos éppen találó, történetesen én is soknak érzem az alibi passzt. Persze még így is jóval több a zseniális előre tett zsuga vagy átadás, mint másnál. Bár Puyol idegbeteg? Nekem éppen idegesítően nyugodtnak tűnik. :-D

Everred 2010.07.09. 16:54:05

@barcavideo: hét Barca-játékossal a kezdőben csak egy kis Ramos-mocskolással kínálkozott valódi lehetőség az eredetiségre :-)

hopp, közben humortalan troll érkezett a kijárattól balra, a kettes vágányon, a vágány mellett kérjük vigyázzanak, a vágány mellett fokozott figyelmet kérünk.

donnelly · http://nst.blog.hu 2010.07.09. 16:55:24

@barcavideo: Ja, Robert Plant sokkal kevesebbet alibizik, mint Xavi ;)

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.07.09. 17:12:00

@Gea (az igazi):
én az ilyen eltévedt durcimurcikat szeretem a legjobban :)

egy kicsit gördítsd le az egérkédet, vagy várj egy napot, és akkor egy halvány mosoly is megjelenik majd a pofikádon

agi0525 2010.07.09. 17:28:01

Spanyoldrukker vagyok már 8 éve,de szétröhögtem magam,főleg az Iniestás részen! Elképzeltem ahogy olyan Gollamos mozgással,hangokkal eszi a prédát:D
Sergio Ramosról meg ez a kép bűntet.

sporttárs 2010.07.09. 17:50:58

Jó kis cikk, megfelel a műfaj szabályainak, bármelyik gondolatáról simán hihető, hogy komolyan írja a szerző, mindenki találja ki, mennyi a valóság.:))

Hasonlóan sejtelmesen kicsit talán nagyobb hangsúly eshetett volna arra a mérhetetlen unalomra, ami az Armada játékát jellemzi, most hagyjuk, aki idegesen szurkol értük, mindenki más belealudhatott bármelyik meccsükbe. A kurva fantáziadús svájci világverők meg elverték őket, mert ennyi a szitu, ha a baszott nagy labdatartásba egyszercsak belebüffent a túlképzett ellenfél.

Ráadásul még csak egy karakteresen utálható szövetségi kapitányuk sincs, mint az enyhén rasszista Aragones (bár lehet, hogy a franciák most épp megkövetik az öreget, amiért lebutázta Henryt), ez a Del Bosque olyan, mintha valami faantikus nyert volna egy nyereményutat a nagypapájának a spanyol kispadra.

Nem hiszem, hogy 2-0-nál jobban nyernék a döntőt.

bög 2010.07.09. 18:00:04

basszátok meg az a sergio ramos-os kép az nagyon nem kellett volna. sokszor zabálás közben olvasom az nst-t, ennek a szokásnak a mai nappal VÉGE!

England win The Ashes! 2010.07.09. 18:25:48

@sporttárs: "Nem hiszem, hogy 2-0-nál jobban nyernék a döntőt. "

Olyannyira nem, hogy németalföldi győzelem lesz. :P

bz249 2010.07.09. 18:26:58

@Dr Jozef Vengloš: a polip mast mondott...

de azert Hup Holland!

tuono 2010.07.09. 18:36:21

Jó ideje a spanyoloknak drukkolok (1990), de az írás tetszik. A korábbi "mocskolódásokat" olvasva végképp büszke vagyok, hogy csak ennyi felróni valót talált donnelly . :)
Vamos Espana!

Iustizmord 2010.07.09. 18:37:25

@bög: btw, ha már a Nemzeti Együttműködés Rendszerét 50x70-esben MÉLTÓ MINŐSÉGBEN kiakasztom a falra , rögtön mellé kellene akasztanom S. Ramos egészalakos aktját is, csukával a pöcsén.

DE HONNAN TUDOM KELLŐ MINŐSÉGBEN LETÖLTENI? ugye min. 50x70-es álló téglalapra gondolva?

krysal 2010.07.09. 18:38:19

@henkmoody: nem, nem róla beszéltem, ferenck nem klinikai eset:)

England win The Ashes! 2010.07.09. 18:41:29

@bz249: A polipkét éve is bakott lőtt a döntővel kapcsolatban, ráadásul úgy érzem, csak a német fociban van otthon. :)

Árpádka 2010.07.09. 19:02:42

Valaki beírta hogy ez nem is egy spanyol csapat. Hiszen csupa: katalán, baszk, meg galíciai játszik. Sőt ők nem is szeretik a spanyolokat ellentétben mondjuk: a német válogatott nem német származású tagjaival:D

Szaffi B. 2010.07.09. 19:30:03

@A bukott Madonna a nagy didikkel Van Klomptól:
"@Gea (az igazi): És a humorérzék is túlteng benned... "

Aki nem olvasta az összes Mocskost, annak nem biztos hogy elsőre lejön hogy ez totál vicc, mert hasonló baromságokat (bocs) simán hallani spanyol gyűlölőktől. Úgyhogy én is beszívtam elsőre...amúgy meg annnnnnnnnnyira azért nem humoros ;)

Pety91 2010.07.09. 20:26:06

Paul a polip már választott:
www.studs-up.com/comics/2010-07-09.jpg
Vajon Villa jól dönt? :D

Poha 2010.07.09. 20:40:53

Ugyis a Man United nyeri a VBt! :-)
A zaszlon szakadtam ... :-)

Szaffi B. 2010.07.09. 20:41:35

@Iustizmord: "csukával a pöcsén"
Hehe, szegény halacska :DDDD

seamus gonzalez 2010.07.09. 20:42:42

Akkor most a hollandfanok narancsmezben naranccsal dobálják majd a melegfelvonulást?
Attól tartok, az nem lesz elég hardcore a többi dobálónak és ellenük fordulnak :oP

Dani Kalifornia 2010.07.09. 20:55:58

@birsalmamag: "annnnnnnnnnyira azért nem humoros"

Asszem valaki nagyon beárazta az NST-t :D

Szaffi B. 2010.07.09. 20:58:37

@henkmoody: Tök el is szégyelltem magam

montipájton 2010.07.09. 21:25:09

@pote: Möh, komolytalan emberekkel nem vitatkozom komoly sportágakról. )))

robot_ 2010.07.09. 21:46:12

áhh.. Puyol... az a szar. A spanyolok Balázs Palija.
Piqué és Ibrahimovich meg lehet hogy tényleg fartúrók?
Na mindegy... egészségükre.
Ettől az egy VB-től nem lesz spanyolország foci nagyhatalom, még akkor sem ha megnyeri...
4 eve még 3-1 -re szoptak a franciáktól.
'98-ban ki se jutottak a csoportból, mert Nigéria(!) és Paraguay(!) is jobbak voltak, pedig mind a két csapat kiesett utánna rögtön, szoval... nem kell a rizsa.. spanyolország 1szeres VBajnok lesz?
Uruguay, Argentina meg 2szeres, és?
Anglia, Fro. is volt vilagbajnok.... nem lesz ez igy orokre.

touristique 2010.07.09. 22:50:53

"a hölgyszurkolóknak és a divatdrukkereknek köszönhetően hazánkban a spanyol számít a legnépszerűbb nemzeti tizenegynek"

Ígyígy!

Meg nem említett "sérelmek":

- Unalmasmasmasmasmas játék

- Bírói hibákkal támogatott 1-0-ák sorozata

- Iniesta legalább annyira hetero mint Xavi! Vásári André jut róla eszembe. :)

robot_ 2010.07.09. 23:07:25

@Gea (az igazi):
Akkor 98-ra is emlékszel ? :D
Nigéria és Paraguay is jobb volt mint Spanyolország, aki egyébként még nem volt a legjobb 4 között soha... szoval hátrébb az agarakkal, 1szer már fro. és ang. is voltka vilagbajnokok, most fel lehet jönni az ő szintjükre, bravó...

veiledxposure 2010.07.09. 23:42:15

Jó lenne a cikk, de kár a homofób hangvételért...

CTamás · http://www.joegeszseget.hu/ 2010.07.10. 01:49:31

hollandok azért jobban játszanak...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.07.10. 07:50:02

homofóbostól, mindenestül k..vajó, általában arról lehet legjobban kötsögölni, aki télleg jó, hát tessék.

egyébként kiélezett helyzetben llorente fejeli a győztes spanyol gólt....aupa athletic!

Mala Suerte 2010.07.10. 08:53:43

Szerintem az eddigi legjobb "mocskos"-poszt (bár lehet, hogy csak azért, mert nagyon nem akarom a spanyol győzelmet), a sokszor részrehajló bíráskodást még bele lehetett volna venni valóban.

v2peti 2010.07.10. 11:00:44

Hajrá Hollandia!

1:0-sorozattal ne nyerjen senki sem VB-t! Sajnálom a németeket, ők argentinokkal küzdöttek, míg a spanyolok a "félelmetes" Paraguay-jal.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.07.10. 11:11:28

@v2peti:

Paraguay-Argentína 1-0, 1-1 (vb-selejtezők)

Paraguay lemosta a pályáról azt a Szlovákiát, amely a játék képe alapján teljes egyensúlyban volt a hollandokkal.

v2peti 2010.07.10. 12:28:51

Erről az jut eszembe, hogy a belgák megverték az arrgentinokat, az argentinok minket, mi Szalvadort 10:1-re! Akkor a belgák miért csak 1 gólt rúgtak Szalvadornak, ha mi 10-et, ha ennyivel jobbak??? (VB 1982) Ahol az a Lengyelország verte a belgákat, amit mi (akkor még) meg tudtunk volna verni! És ha ők X-eltek a Szovjetekkel, akkor mi is tudtunk volna X-elni.
Szóval ott lett volna a helyünk a legjobb 4-ben! Persze, ott már kikaphattunk volna az olaszok ellen. De azért egy 4. hellyel is mennybe mehetett volna a válogatott.

England win The Ashes! 2010.07.10. 12:42:45

@Csöncsön: A szlovákok után pedig csupán egy góllal verték Brazíliát és Uruguayt is, mindebből pedig az következik, hogy egy másik ágról Szlovákia a négybe jutott volna. ;-)

bz249 2010.07.10. 12:55:20

@Dr Jozef Vengloš: ha ehhez még hozzátesszük a Győr-Nyitra EL-selejtezőt és a szlovákok elleni EB-selejtezőt, akkor nyilvánvaló, hogyha a négybe nemis, de a 8-ba csont nélkül belefér a magyar válogatott.

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.07.10. 13:20:49

@montipájton:
vita? én csak tényeket közöltem, cáfolni meg nem tudod :)

England win The Ashes! 2010.07.10. 14:56:12

@bz249: A klubfocit eleve nem számítanám, mert pl. az írek ligája hulladék, a válogatottjuk meg egész pofás (amúgy milyen EB-selejtezőt?).

VISZONT ha azt nézzük, hogy a (akkoriban) regnáló világbajnokot és Európa-bajnokot elcsapták, minimum alanyi jogon kijárna egy döntő. Vagy egy meghívás a Copa Americára. :)))))

Keelhaul 2010.07.10. 15:40:17

Bár komolyabban felvetődött bennem is, hogy Xavi ratykó, de

www.blaugranas.com/xavi_y_su_novia_elsa-fotos_del_f_c_barcelona-igfpo-28958.htm

Egyébként meg kurvára szoktam unni a játékát, mert Guti hívő vagyok. Abból is látszik, hogy jobb focista, hogy jobb nője van.

media.grupojoly.com//cache//0000036035_230x230_jpg000.jpg

Keelhaul 2010.07.10. 15:40:51

@Keelhaul: Mivel ezek ilyen spanyol gyerekek, ajánlom a "novia" szó használatát a google-ben girlfriend helyett

ferenck · http://agens.blog.hu/ 2010.07.10. 15:49:52

@Csöncsön: miert faj elismerned,h hollandia ugyanugy megerdemelte a dontot,mint spanyolorszag? ez a ket csapat jelenleg a vilag ket legjobbja. argentinaval meg ne gyere,lattuk,mennyit ernek,ha 1 oan csapat az ellenfel,amelyik nemcsak hirbol ismeri a taktika szot,hanem alkalmazza is. lassan argentinaval is ugy vagyok a vb-ken,mint angliaval: mindig mind2 szuperfavoritkent erkezik,aztan legkesobb a negyeddontoben tavoznak.
szlovakia azert vt egalban a hollandokkal,mert hollandia - erthetetlen okokbol - 1-0 utan leallt. tobbi meccsukon is ezt tettek. amugy mindket csapatban komoly tartalekok vannak meg,eddig egyik sem porgott 100on,bar az elodontoben mar lathattunk mind2tol szep dolgokat.

Shikaka 2010.07.10. 16:04:55

@bz249: a Nyitra edzője amúgy azt nyilatkozta, hogy a győri állapotokhoz (stadion, edzőpálya, stb.) képest a szlovák első osztály olyan, mint valami falusi liga...

rexter 2010.07.10. 20:20:46

ez is jo lett, mint a holland.uristen azok a kommentelok akik ezt vagy a holland posytot faarccal kommentelik meg ellenkeznek, nezzenek mar magukba mennyire szanalmasak.

rexter 2010.07.10. 20:22:05

a sergio ramos képen hangosan röhögtem:D

rexter 2010.07.10. 20:24:19

@birsalmamag: neharagudj de te rettenetesen szánalmas vagy :D

pimpalini 2010.07.11. 13:15:20

Ez teljesen jó, végre van a döntősöket fikázó poszt is...:)
Lehet vitázni a sok hollandmagyarázóval, meg spanyolpubival...:)

@Csöncsön:

Hidd el - bár most épp nem emlékszem ki volt (lehet, hogy nem Te), aki korábban állandóan azzal a szöveggel jött, hogy mindenki megérdemli a döntőt, aki bejut - ezek a spanyolok eddig egyszer alkottak maradandót ezen a meccsen, s az sem volt sem élvezhető, sem látványos. Ebből a szempontból ül a párhuzam a 2006-os olasz válogatottal.
Nekem - amellett, hogy alapvetően tetszik, hogy olyan ország csapata nyeri a VB-t aki még nem - lenne egy olyan ötletem, hogy egyik csapat se kapja meg a trófeát, ha nem vállalnak fel legalább egyszer a tornán látványos, nyíltsisakos támadófocit...:)

pimpalini 2010.07.11. 13:18:03

@ferenck:

Sem Hollandia, sem Spanyolország nem érdemelte meg, különböző okok miatt. Az egyetlen átfedés kettejük között a nézhetetlen játék, amit pl. Szlovákiától, Trinidad és Tobago-tól, vagy Malitól elvisel az ember, de Tőlük nem.

Az egyetlen pozitívum a két válogatottban az, hogy kiejtették a brazilokat (az egyik az európait, a másik a hagyományost).
süti beállítások módosítása