Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok + Roma-amoR (vendégszerző)

2010.05.07. 15:28 _benito

Inkább az utolsó fordulóban orrantunk izgalmat a leglényegesebb kérdést illetően, a borzasztó gusztustalan kupadöntő két résztvevője a 37. fordulóban behúzza hazai meccsét, hogy a lehető legtovább húzzák a szurkolók idegeit. Az utolsó BL-hely viszont valószínűleg eldől, méghozzá a lehető legjobb módon: a Palermo és a Samp egymás ellen fenekedik, ahogy a kiesőket illető kérdőjel is kiegyenesedhet ebben a körben. A Juve és a Napoli azért megy, hogy ne július végén kelljen elkezdenie a következő szezont, és lesz egy toszkán derbi is, már amennyire a már kiesett Siena rángatni fogja az istrángot Firenzében. Rendhagyó beharangozónkat egy visszatérő vendégszerző, romanista tollából olvashatjátok, aki még mindig szerelmes kedvenc klubjába. Ehhez mi már csak a tipjeinket tesszük hozzá, idén már majdnem utoljára.

Jelen sorok szerzője a tavalyi év szeptemberében vendégszerzőként posztot publikált Nevelj Te is Roma-szurkolókat címmel. A poszt tartalma röviden: szerző minden idegszálával és erőfeszítésével Roma szurkolót igyekszik nevelni akkor két és fél éves kislányából.

Szerző családi állapotában azóta jelentős változás állt be: tavaly október óta nem él együtt feleségével és kislányával. Az esetlegesen cinikus NST olvasók vitorlájából ezennel kifogjuk a szelet: a különélés nem szerző (Roma) szurkoló mivolta miatt következett be, az esetlegesen aggódó olvasókat pedig megnyugtatjuk: szerző heti minimum két alkalommal találkozik kislányával, és a szurkolóvá nevelést továbbra is fontasnak tartja. Itt kell megemlíteni, hogy kislánya a futball iránt az utóbbi időben határozott érdeklődést mutat: a közvetítések alkalmával minden esetben a kapust keresi a tévé képernyőjén, ugyanakkor a Romát egyedül szerző „Angyalom, kinek is drukkolunk mi?” kérdesekor említi: a Jómának. (Szerző ezt jelen életkorban elégségesnek tartja, de továbbra is elszánt, azonban Márai Sándor szavaival élve egy angyal és egy szent türelmével halkan és csendben várja a rajongás egy magasabb fokát)

Szerző családi állapotában további fejlemény: újra találkozott és azóta párkapcsolatban él fiatalkori szerelmével, akivel a kapcsolat kezdetén nyomatékosan közelte: számára a Roma nagyon fontos, illetve finom és diszkrét módszerekkel a hölgyben és annak nagyobbik fiában is megpróbálta elültetni a Roma iránt rajongás magját – szerző szerint sikerrel –, bár saját állítása szerint a szóban forgó gyerek esetében még türelmesebb, mint saját gyermekével: „mégsem az én gyerekem, mégsem én vagyok az apja…” És ami nem történt meg a házasságban, megtörténni látszik a párkapcsolatban: szerző némi önző érdektől vezérelve római hosszú hétvégét javasolt, az utazást az utolsó hazai meccsre – Roma-Cagliari – időzítve. A javaslat pozitív fogadtatásra talált, sőt, egy rövid és tényszerű SMS érkezett nemrég az útitárstól: a jegyeket az utazási iroda a szállás recepciójára szállítja majd. Távolságtartó, szikár hímsovén közlés: dicséretes asszonyi proaktivitás, illetve itt kell kiemelni a jegyek intézőjének megállapítását: „ez az egész, ami a Romát körülveszi, engem is mélyen megérint…” Szerző, aki egyébként az NST-nek helyszíni jelentést ígért a meccsről, e ponton azt érezte, hogy itt egy újabb alkalom, hogy valaki – ráadásul a másik nem képviselője – a Roma iránti rajongását (?) és a futball iránti szeretetét világgá kiabálja, így egy vendégposzt megírására bátorította jegyek lelkiismeretes gazdáját, hátha lesz olyan jó az NST, és leadja. (És lett - a szerk.)

Roma – amoR

Úgy játszom ezzel a két szóval a fejemben, mint Örkény az Egypercesekben A fűre lépni tilossal tette. Roma, amoR vagy amoR, Roma. Egy nő agyának működése amúgy is sokszor nehezen érthető a férfiak számára, de hogy jön ez az egész a focihoz? Már e három sor felejthetővé tenné ezt az egészet, de kérem Uraim, ne tegyék, ne adják fel ilyen könnyen, ha már vettem a bátorságot és próbálok a fociról írni.

Kezdjük ott, hogy 2010. május 9-én A.S. Roma - Cagliari összecsapás lesz Rómában. A tárgyra térvén én már biztosan ott leszek és velem együtt ő is, aki „csak miattam” ment bele, hogy tavaszi szerelmetes utazásunk alatt a lelátón üljünk, megszakítva a római városnézést.

Mert itt jött amoR, aki rávett egy lányt, hogy több napi kemény munkával jegyeket szerezzen erre a meccsre. (Csak halkan jegyzem meg, hogy ő beérte volna egy kávéházi szurkolással is, legalábbis ezt mondja…) A lány azonban még a római Szent István Ház tiszteletreméltó nővéreitől sem röstellt segítséget kérni, hogy meglepje lemondásra hajlamos Kedvesét. A lelke mélyén álmodozó kisgyereknek szeretett volna örömöt szerezni, és persze ezzel egyidejűleg halhatatlanná tenni magát a férfi emlékezetében. Talán ez utóbbi megbocsátható.

A lány nagyapjától hallott először a fociról, aki egy vasárnap délután Apáról mesélt neki. A fiúról, akit nem lehetett felcsalni a Stáhly utcai grundról, mert ő volt a kis vézna kapus bátyja csapatában. A fiú később gombokat kezdett összeragasztani és órákig csiszolgatva, szépítgetve készítette fel csapatát a gombfoci meccsekre. Ahol immár nem számított a sovány alkat, és bajnokká nőtte ki magát. A bátyból egy piros kétkazettás magnó maradt, amelyet a nagyapa 1986 nyarán, 30 évvel fia eltűnése után vett magának Új-Zélandon a viszontlátás örömére. És utána mennyivel szebb hangon szólt a közvetítés!

Az évek során a rádió mellett televízió fronton is biztosította az egyre jobb és jobb körülményeket magának a nagyapa: mint minden magyar család, a hatvanas-hetvenes években ők is fekete-fehérben nézték a közvetítéseket, majd az első színes TV megvételétől a meccsek már zöld fehér színben tükröződtek az új TV képernyőjén. Az új készülék a félszobában kapott helyet, és a kiszűrődő hangok már a nagymamát sem zavarták.

Idővel azonban egyre hangosabban hallatszott a sportriporter hangja: már az egész házat zavarva különböző elfoglaltságai közben. Az idős ember felháborodva hárította el a fülhallgató elzárt, magányos világát, amely számára a közvetítések halálát jelentette volna.

Az Apa mellől – miközben ő a rendszerváltás nyújtotta új lehetőségeket próbálta megragadni – el-elmaradozott a futball szeretete. Eltűnni azonban ezek a dolgok sosem tűnnek el, hiszen Apa 9 éves unokájának vetődéseit látva, újra lábában érzi azt az ismerős Stáhly utcai bizsergést. S bár az újabb rendszerváltás elfoglaltságai még mindig nem teszik számára lehetővé, hogy engedjen a belül már dübörgő hívó szónak, múltkor már majdnem igent mondott egy családi meccsnézésre.

A lány nem mondott nemet a hívó szóra, és fia első meccsén, ahol mint nézők szerettek volna részt venni, egy hosszan kígyózó Fradi tábort vett rá, hogy engedjék előre gyermekével, hogy ne kelljen csalódottan távozniuk, ha már nem tudtak az új szurkolói kártyáról. Az eset a foci nevelőerejét is bizonyította, miszerint a nők és a gyerekek előreengedése nem lehet kérdés. A meccs közben előjöttek a gimnáziumi évek emlékei. A lány akkoriban egy másik fiúval járt, aki Fradi szurkoló volt. Egy narancssárga kis Polszkival igyekeztek eljutni a meccsekre, amelynek ablakában ott feszült a zöld sasos zászló. Tóth Bence gólja mosolyt csalt az arcára, de ez a mosoly nem csak a gólörömnek szólt. Melegség öntötte el a szívét és egy gondolat, hogy lám, lám a foci, a szerelem és Róma talán valóban örök.

Az út, amely Rómáig vezet, így ível át évtizedeken és nemzedékeken a jelenig, ahol a lány esténként szívdobogva várja Kedvese közvetítéseit és SMS-eit a budai kiskocsmából, ahol az óra ketyegését az óriás kivetítő és a vendégek szavainak morajlása nyomja el.

Ezek után nincs nő a földön, aki minden, a közelmúltban történt esemény (Roma – Sampdoria, Lazio – Inter) ellenére úgy várná ezt a mérkőzést, mint én. Bízzunk Claudio Ranieriben, aki az utolsó pillanatig való küzdésre buzdítja csapatát. Eredetileg május 9-én szerettem volna részt venni egy olyan ünneplésen, amilyeneket Carlo Zampának köszönhetően láthattam és hallhattam a neten, de a helyzet, ami türelemre tanít, talán még nagyobb örömet hozhat egy héttel később. A élmény, amely akkor még teljesen friss lesz, átsegít majd azon, hogy csak a képernyőn keresztül élvezhetem a győzelmi mámor felemelő perceit. 

Férfiak! Róma igaz fiai! Kérlek Benneteket, hogy Ti lépjetek a fűre!

Ehhez mi már csak a fordulóra rendelt tippjeinket tudjuk hozzárendelni, és persze jó utat, jó szurkolást kívánunk. És persze várjuk a beszámolót sok képpel, még több videóval.

Roma-Cagliari 2-1
Inter-Chievo 3-1
Palermo-Sampdoria 2-0
Juventus-Parma 2-1
Genoa-Milan 2-2
Napoli-Atalanta 1-1
Fiorentina-Siena 1-0
Bologna-Catania 1-1
Livorno-Lazio 3-2
Udinese-Bari 0-0

 

396 komment

Címkék: olasz serie a beharang vendégszerző

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr421981904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

calciomax 2010.05.07. 15:43:20

Sztem nem veri a Palermo a Sampot nem tudom miért de igy érzem. A két éllovas sem szerez 6 pontot ezt is igy érzem. Ezt sem tudom megmagyrázni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.07. 15:56:52

Azért az különösen mértéktartó és objektív, hogy a Lazio-Inter után hosszú bekezdés foglalkozott a Lazióval, illetve hogy sokak vágya nem fog teljesülni azzal, hogy végül bennmaradnak és a többi, valamint ezen mondat kíséretében került Index címlapra is, de a szerdai, Roma által bemutatott játék után, Totti után erről a következő beharangozóban egy szó sincs, mi több, a poszt nagy része egy szerelem bevallása a Romának. Ez csak nekem nem kóser?
Mi lett volna itt, ha a vasárnap esti meccs után hasonló, Lazio iránti megnyilvánulás hatja át a beharangozót?
Szerintem ez nagyon inkorrekt.

Leon Osman 2010.05.07. 15:57:47

Forza Inter, Forza Lazio :)

Roma-Cagliari 3-2
Inter-Chievo 2-0
Palermo-Sampdoria 4-2
Juventus-Parma 0-1
Genoa-Milan 3-0
Napoli-Atalanta 5-0
Fiorentina-Siena 0-2
Bologna-Catania 0-1
Livorno-Lazio 1-4
Udinese-Bari 1-1

_benito · www.nst.blog.hu 2010.05.07. 16:00:35

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hm, hát igazad van, ez eszembe sem jutott.

az az igazság, hogy nagyon nincs időm, pedig szívesen megírtam volna - nem a korrektség jegyében, hanem mert engem is zavar -, hogy mekkora türhő volt totti. egyszerűen így jött ki, időhiány, miegymás.

ne láss bele olyat, ami nincs benne, egyáltalán nincs szó ilyesmiről.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.05.07. 16:01:33

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: még annyit hozzátennék, hogy romanista küldött egy másik posztot is, de totti mutatványa miatt a szerzővel közösen úgy döntöttünk, most nincs aktualitása a kilövésének :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.07. 16:04:49

@_benito: Semmi bajom a vendégszerzővel és igazán szép posztot írt, tehát nulla személyeskedés, csak ez kicsit fura. Gondoltam szólok, ennél nagyobb probléma ne legyen, de nem a legszebb. Amúgy nincs harag persze.

_romanista 2010.05.07. 16:05:14

igen, így történt. a lazio - interről írtam, és valóban kértem _benito-t, hogy a totti mutatvány miatt ne tegye ki - nagyon nem lett volna elegáns. nagyon csúnya szabálytalanság volt, főleg, ahogyan eltorzult az arca. ennyi.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.07. 16:07:54

@_romanista: Hát ez romanista tollából ez most valóban nem lett volna elegáns. :)
De mondom, nincs harag, a poszt meg különösen szép lett, csak aránytalanságot éreztem, szerintem joggal.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.07. 16:09:56

@_romanista: Na de ezt most miért? Itt csak én lehetnék, akinek bármi baja lehetne és én is csak megemlítettem, hogy ez nem korrekt, majd magamban ennyivel elintézettnek is tekintettem, nagyobb igazságtalanságokon is felülkerekedtem már. Szóval sajnálom, ha te ezt valami személyeskedésnek vetted.

_romanista 2010.05.07. 16:11:30

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: dehogy vettem annak, tényleg. örülök, hogy zajlik az élet...

vsztk9111 2010.05.07. 16:16:36

Nah akkor hajrá angolok - csak hogy oldódjon a levegő :) Amúgy NST fronton mindig is óriási túlsúlyban volt a Roma-Juve tengely (New York -Tel-Aviv ühüm...), de hát egy blognak nem kell kiegyensúlyozottnak lenni, hiszen pont a szubjektum a blog lényege. Mégse a Népszabadság vezércikkéről van itt szó!

vsztk9111 2010.05.07. 16:18:11

@calciomax: Amúgy szerintem sem veri a Palermo a Sampdoriát. Már csak azért sem, mert Benito minden forduló előtt leírta, hogy a Samp úgysem jön be negyediknek, mert horror sorsolása van.

Gabez 2010.05.07. 16:24:09

Én is eluntam, kb a 4. sor után, ez most nem az a poszt, ami ide illik, sorry, romanista. Se az időzítés nem jó, se a családi életed nem tartozik senki másra. Ellenérvnek persze jó, hogy ez egy blog, szubjektív, az olvassa, akit érdekel.

Remélem, a Cagliari tét nélkülire veszi a dolgot és gurít egy 3ast az idegbajos farkasoknak ;)

Leon Osman 2010.05.07. 16:30:21

Én a Roma mínusz amoRig jutottam, azt sajátosan értelmeztem s így szórakoztatott, de onnantól nem olvastam tovább. A Palermo nyerni fog, csak a Catania lenne méltó ellenfelük otthon...

donnelly · http://nst.blog.hu 2010.05.07. 16:34:13

Szerintem semmi baj a poszttal. Nekem azzal van bajom, hogy hogyan lehet ilyen homár csapatoknak szurkolni?;)

horas 2010.05.07. 17:19:45

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Adom.1000% százalékban igazad van.

Elkezdtem olvasni a cikket,de mikor leesett,hogy ez ebből fog állni,abbahagytam.
Nem akarok bunkó és primitív lenni,de ezzel egyáltalán mit akartatok?
Főleg úgy,hogy a Lazio-t izomból szétférgezzük utána meg Roma mezre ejakulálgatunk egy kb hasonló erkölcsi szintű produkció után...

Elégtelen.Ölég nagy.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.07. 17:20:10

Már kezdenek egyre vadabb pletykák terjengeni. Felmerült, hogy érkezhetne Balo kölcsönben Róma kék felébe, én ezt nem nagyon hiszem és nem is örülnék neki, akármennyi is van benne.
Lotito 18 millióért adja Kolarovot bárkinek, az Inter úgy néz ki ennyit adna is. Felmerült olyan hír is, hogy 25 millióért vinné az Inter Kolarovot és Ledesmát, kicsit kevésnek érzem, pár millió még mehetne rá.
Szintén hír, hogy Kolarovért cserébe érkezhetne a Lazióba Muntari és Santon, utóbbit elképzelhetetlennek tartom, előbbinek még lehet realitása. Én annyira nem vágom Muntarit, a tuskósága mellett mennyire használható játékos?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.07. 17:21:35

@horas: Köszönöm! Most fogjuk megkapni, hogy milyen undorító ez az Inter-Lazio testvériség. :)
De mindegy, tényleg nem akartam ebből feszültséget.
Mi a véleményed az előbb írtakról?

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.05.07. 17:26:48

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Megszivtad. a blog el akarja adni magat es itt tobb a roma drukker mint a lazio:P

horas 2010.05.07. 17:32:30

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nemtudom én Quaresma-t vonám be a Kolarov bizniszbe. :)
Muntari?
Tavaly jó volt,megbízható,idén a ramadám idején rettenetesen fos volt,majd nemtudta visszanyerni a formáját és elég gyenge szezont fut,kikerült a kezdőből is főleg úgy,hogy Mourinho egyik szeméyles kedvence.Ebben benne van az is szerintem,hgy az Inter játéka rengeteget változott sokat gyorslt és passzolóssabb lett,Muntari ezóta nagyon kilóg.Amúgy ha megtalálja a formáját egy igen tiszteséges labdaszerző,párharcot nem nagyon veszít,nagyon erős,és elég jól szerel,mindemelett brutális is eléggé,idén nagyon pontatlan,tavaly ez egyáltalán nem volt rá jellemző,hébe-hóba van egy-egy remek kiugratása is.

Nemtudom Ledesma-nak voltak igen gyenge meccsei idén kicsit elbizonytalanodtam vele kapcsolatban,ha ilyen mélységi irányító/védekező középpályást akar az Inter én inkább Montolivo/Banega kettős közül választanék.
Ledesma-t jól látom?

Santon szerintem is esélytelen.
Balotelli,franc tudja.

horas 2010.05.07. 17:45:08

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Igazából Balotelli már most túl nagy sztár ahhoz,hogy kölcsönbe menjen.Rizikó ismét a keretben tartani,ahogy elengedni is.
Ugyanott vagyunk ahol Adriano-val,hogy sok a gond vele de a kvalitásai miatt félnek tőle megválni,nehogy máshol táltosodjon meg.

Én személy szerint felhívnám az Arsenal-t és megmondanám,hogy Balotelli plus 20 milla Fabregas-ért.

touristique 2010.05.07. 19:11:57

Hát, ha sok időm lesz nyáron, egyszer ezt is elolvasom ígérem.

Asidotus 2010.05.07. 19:34:38

@horas:
az a durva, hogy ha Balotelli komolyan venné magát és a munkát, szerintem simán egy az egyben egyenértékű lenne Fabregassal. Persze, én úgy látom, hogy együtt lennének nagyon jók

Hispan07 2010.05.07. 20:12:20

Nem igazán teccik az ötlet, de a fontosabb milanos oldalak szerint Balotelli jön a Milanba, a Chelsea-be távozó Pato helyére.

Oblio 2010.05.07. 20:23:53

Olasz hírforrások szerint meg egy Balotelli-Tévez csere érik.

divatdrukker 2010.05.07. 20:30:20

ez olvashatatlan. bocs...

Oblio 2010.05.07. 20:34:33

Azt sem tartom kizártnak, hogy a Totti-eset sorsdöntő fordulatnak bizonyul és Balotelli marad.
(Amúgy nem semmi megmozdulás volt, amit közvetlenül a lerúgása előtt művelt.)

blasco 2010.05.07. 21:18:27

ez alibiposztnak is hmm

sh4d0w 2010.05.07. 21:55:59

Ez a poszt... hmm... sajnálom, de messze van az itt eddig prezentált és megszokott színvonaltól. Lesz majd hasonló interes, milános, juvés, baris stb.? Mert azokat ki se rakjátok...

@Hispan07: van vmi linked?

vadkutya 2010.05.07. 22:12:16

Hmm. Érdekes poszt, de tény: az említett Cagliari elleni meccsről írt beszámolóval összemosva, külön posztként nagyobbat ütött volna.

Hispan07 2010.05.07. 22:52:09

@sh4d0w: www.rossoneriblog.com/ tessék, pl itt ha kicsit visszalapozol, megtalálod. és persze ez csak pletyka, de sztem lehet valóságalapja... sajnos. százszor inkább a kacsa mint egy gorilla

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.08. 01:30:02

@horas: Quaresma, ne hozd már rám a frászt. :)
Ledesma sajnos nagyon elszürkült, a védekezésben még mindig mellőzhetetlen és stabilitást ad a csapatnak, de az irányítókészsége a visszatérése óta szinte semmiben nem nyilvánult meg, talán csak abban az egy - igaz gyönyörű - gólpasszban, amit Rocchi lábára ragasztott a Roma ellen. Változatlanul értékes játékos és szerintem ha megfelelő impulzusok érnék, akkor tudná ugyanazt nyújtani, amit évekig. Jelenleg egy dolgát megfelelően elvégző iparos, aki szinte kizárólag a védekezésben nyújt jót, igaz ott tényleg nem rossz.
Sajnálnám ha elmenne, de talán mindenkinek jobb lenne úgy, neki azért, mert új benyomások, új környezet és talán a régi, sokkal jobb játék, a klubnak meg a nem kevés euró.

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.05.08. 02:59:09

@donnelly:
nem meglepő, h eldurrant az agyad ma a pályán ;)

sh4d0w 2010.05.08. 06:41:34

@Hispan07: apám, itt nem csak Patóról van szó, de Thiago Silváról is... idióták lennénk, ha bármelyiket is eladnánk, de Silvának mindenképpen maradnia kéne. Csatárokat még csak lehet találni, de igazán jó középső védők alig vannak a világfutballban.

Claudio Marchisio 2010.05.08. 07:30:38

@vsztk9111: érdekes felvetés, 2001 óta nem tudok úgy hozzá állni seriea befejezésnek h örülnék ha a roma lenne a bajnok, csúnya dolog, de most se(persze rohadjon meg az inter, meg legyen már más a bajnok...de ne a roma...inkább balotelli, vagy ki - szép volt totti, őt szeressük
és annak se fogok örülni ha a bl döntőben a bayern szétszedné az intert(de legalábbis 4-1-ig ne álljanak meg)
viszont nagyon fogom szidni a zintert ha tripláznak idén...

Hispan07 2010.05.08. 08:38:17

@sh4d0w: jah, az meg a másik remek pletyó - bár együtt a kettő már elképzelhetetlen számomra. aztán ki tudja...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.08. 09:08:23

A poszt szerintem jó és ennek kapcsán nyugodtan elvonatkoztathatunk a szerdától.

Forza Roma! - de jó volna a végére még egy váratlan fordulat. Gyerünk csacsik!

jurgen 2010.05.08. 09:44:43

Hogy miért kell nekem egy blogon a "világ legjobb futballjáról" valakinek a szerelmi életéröl olvasnom...?!

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.08. 09:53:41

klasszikus szurkolói viselkedés. (mármint a reakciók, kommentek egy része :)). ha nem az imádott csapatot tömjénezik, az irritáló. :D Világbéka! izé, világbékét!

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.08. 11:40:29

@jurgen: nem kell elolvasnod. Az is egy választás, hogy valaki ír egy ilyen posztot, az egy másik, hogy a szerk föltossza-e, az meg egy harmadik, hogy a nyájas látogató végigolvassa-e.

horas 2010.05.08. 11:49:41

@Nűnű: @Hispan07:
Balotelli komoly fejtörés még igy is,hogy én utálom őt.Ha valahogy meglehetne műteni az agyát,Ibrahimovic után/mellett ő lenne perpillanat a legsokoldalúb támadó a legszűkebb elit köreiben.
Balotelli ha normális lenne,nem csak Fabregas-szal hanem bárkivel harmonukisan ki jönne a páyán,remekül cselez,lő,erős,gyors mindemellet lát a pályán is,remek előkészitései is vannak,nagy vesztesége lesz ő a futballnak ha valami csoda folytán nem változik meg.

Balotelli helyére Torres-t szeretném megmondom öszintén,ha csatárban gondolkodunk,de beszarnék Vucinic,Agüero,Silva trió bármelyikétől,Tevez perpillanat nekem azért nem kellene mert inkább a passzolós vonalat erőltetném az Inter-be,Tevez a iskolapéldája az "Attacking Allrounder" kifejezésnek,ő sokkal inkább ez a verekedős tipusú támadó,az emltettek nagyon jók az egy-az egyekben a szélekre ez kell,Silva ráadásul nagyon kombantiv is.Természetesen nem lennék szomorú ha jönne,de mivel szerintem ő a City perpillanat legfontosabb játékosa ez a transzfer nekem elég pletyka jellegű.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Quaresma miért?
Sosem lehet tudni,tipikus kis él csapat ember.

Ezért mondom,hogy én inkább Banega/Montolivo kettős közül választanék.Bár abból kiindúlva,hogy Sneijder-t és Milito-t sem igazán akartam,akár Ledesma is lehetne egy újabb sztárja a futball társadalomnak.

horas 2010.05.08. 11:58:04

@Hispan07: Amúgy ha Pato lelép lehúzhatjátok a rólót szerintem.Elöször a játék minősége miatt,főleg úgy,hogy Pato az elkövetkező két évben fogja teljesen megtalálni a klasszisát/formátumát,másodszor meg azért gerjesztene apokaliptikus viziókat mert Galliani-ék nyomatékositanák azt a hozzáállásukat,hogy eszükágában sincs megerősteni a klubbot sőt,inkább tovább rombolják a már-már tarthatatlan szinvonalat is.

Calogero 2010.05.08. 14:18:22

Tottit csak azért nem ildomos most darabjaira szedni, mert hát azért mégis csak nem mást, mint a világ legnagyobb taplóját rúgta szanaszét több tízmillió szurkoló legnagyobb örömére. Ettől függetlenül persze vállalhatatlan némiképp a Capitano ámokfutása, de maradjunk annyiban, hogy ha van ember, akinek ez valaha kijárt, az maga Balotelli volt. Mellékesen nem is rossz figyelmeztetés szerintem a srácnak, hogy ha nem változtat a viselkedésén, valahogyan így fog majd kerékbe törni a pályafutása, mondjuk ha egyszer egy Materazzi kvalitású játékos nem a a saját csapatában rúgja a labdát.
Arról egyébként nem is beszélve, hogy szerintem például Totti a labdát rúgta el :)!

horas 2010.05.08. 14:20:03

Mourinho leadta a névsort nincs Lucio,Cordoba,Santon,Sneijder
Lucio szülinapos 32 éves isten éltesse nemtudom,hogy pihentetni Mou vagy van e valami baja.
Sneijder hiányzásával kapcsolatban pedig üdvözölöm Burdisso-t és az egész AS Roma-t.

horas 2010.05.08. 14:22:55

@Calogero: És hogy vélekedtsz Totti fejberugdosódásairól a földön fekvő emberekbe illetve játéktól független szituációban Milito felrugásáról/lökéséről....???

Hagyjuk amúgy nem érdekes csak ezt hozzáakartam tenni.,...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.08. 14:30:17

@Calogero: Amúgy Meterazzi állítólag már az öltözőben szintúgy belerúgott egyet Balóba már a milánói Barca meccs után, csak azt nem mutatatta száz kamera és nem volt tele az internet még aznap este az eset különböző interpretációival.

@horas: Tarthatatlan színvonal, persze. Hol van az megírva, hogy egy klubnak folyamatosan a topon kell lennie? A Milan akkor is a focitörténelem nagycsapata marad, ha tíz évig nem nyer semmit. A klubnak hatvanasokbeli felfutása után is akadtak szűkebb esztendői, most jó húsz év szinte törtelen sikersorozat után megint rájuk fér egy kisebb hulámvölgy. Az Inter is megjárta évtizedes kálváriáját, most a Juvén és a Milanon a sor.

horas 2010.05.08. 14:33:21

@popp: Persze etgyértelmű.
Itt a tragédia az,hogy nem is nagyon érzem,hogy akarnának tenni ellene.

horas 2010.05.08. 14:37:02

@popp: Azért az idei szezon Inter és MU elleni elég nagy tenyeresek szerintem tarthatatlan szinvonal és már nem is tartozik egy kategóriába a "nem nyernek semmit"-tel sem.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.08. 14:37:09

@horas: Ugye arra nem emlékszel, hogy az őszi milánói meccsen, hogy henteltétek a mieinket a bíró jóindulatú aszisztálása mellett, hogy az úgy tucatnyi kirívó szabálytalanságból csak Vieira könyökösét említsem, amivel De Rossi arccsontját törte össze. Szóval volt már ennek a feszült kupadöntőnek előzménye bőven, az sem példátlan, hogy egy kupadöntőben a vesztes fél játékosainak elgurul a gyógyszere.

Nem mintha ez mentené Tottit vagy Taddeit, de az erkölcsi piedesztálról nyugodtan leugorhatsz. Napirendre térthetnénk végre a kupadöntő fölött is már.

horas 2010.05.08. 14:40:33

@popp: Szerintem az teljesen elkülönthető,hogy mi történik az öltözőben egy adott csapaton belül és mi a pályán egy komoly kupadöntőn egy ellenféllel szemben.

horas 2010.05.08. 14:43:20

@popp:De emlékszem,nem volt szép.Vieira szabálytalansága nekem akkor sem és még a mai napig sem tünik annyira tudatosnak,direktnek.
Nem vagyok erkölccsősz,ettől még Sneijder sérült és megérdemlitek a beszológatást.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.08. 14:50:31

@horas: Az MU nem szólhatott volna semmit, ha milánói meccs első félidejében rúgnak nekik egy hármast. Ehelyett egy ritkán látható mázlista góllal egyenlítettek a félidő végén. Az első meccsen összeségében sem volt jobb az MU, csak szerencsésebb.

Az Inter elleni őszi meccsen az első húsz percben szintén a Milan uralta játékot, aztán váratlanul jött egy Inter gól, meg egy Gattuso faszság és a kiállítással el is dőlt a meccs.

A második meccsen a Milan ötször-hatszor tiszta helyzetből egyenlíthetett volna és ha az sikerül, akkor talán nyernek is.

Az MU elleni visszavágót viszont nehéz magyarázni, bár én aztán tudom, hogy nem példátlan a hazai parádé az Old Traffordon. Lehet, hogy a Bayern sem jött volna ki jobban manchesteri meccsből ha nem állítja ki a kis brazilt a spori. Írtam már neked, hogy nüanszokon fordul ez a játék, úgyhogy én óvatos volnék a nagyívű ítéletekkel.

Egyébként szerintem a Milannak a kiscsapatok ellen elszalasztott lehetőségek miatt fájhat a fejük, nem a nagyok elleni meccsei miatt. A real madrid meccsekből például egész jól kijöttek.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.08. 14:53:06

@horas: És sokkal türelmesebben is álljuk mint ti szoktátok fordított esetben, de szerintem tényleg lapozhatnánk.

horas 2010.05.08. 15:06:49

@popp: Érdekes vita téma.Lehet igy is nézni,de nézzük szeritnem mi történt.

Gattuso kiállitásánál már 2-0 volt az állás a tizenegyesnél egyértelműen lekellett volna küldeni.
A másik meccsen szeritnem a Milan-t nehezn lehet megdicsérni azért,mert több mint egy órányi emberelőnyben nemhogy nemtudtak kiegyenliteni,de még nőtt is a hátrányuk.Pandev lőtt ám egy kapufát...

Az MU ellen az első félidő elején télleg remek volt a Milan,de szerintem ezt irhatjuk az MU számlájára is,mert a félidő után szétfocizták a Milan-t...
Ez MU idén azért esett ki mert nem haraptak eléggé,nem volt a szokásos szinten a koncentráció náluk,a Bayern ellen erre rái s faragtak,szine kézzel fogható volt a két csapat közti különbség mikor akartak futballozni az angolok.
A kinti MU elleni Milan meccset mérjük már az Inter Stamford Bridge-es vagy Nou Camp-os produktumához vagy akár a Bayern-éhez Old trafford-os vizitálásohoz a Bayern is meglett verne de a nincs egy szinten a két vcereség most függetlenül attól,hogy tovább jutottak a németek...

Azért a Milan-nál nüanszokról elég nehezen beszélhetünk szerintem.

horas 2010.05.08. 15:13:36

@popp: És pont ez a lényeg,ettől jó egy csapat,hogy nem csak a nüanszokon hanem egy-egy meccsen belüli rosszabb periodúson is tovább tudnak lendűlni.

A Milan összeomlott már Gattuso kiállitása elött is,hiába uralták a meccset elötte.
Az Inter nem omlott össze mikor Sneijder-t kiállitották...ezek nem nűanszok...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.08. 15:19:15

@horas: Ezt akkor másképp látjuk. Szerintem a Milan egyszerűen meglepte az MU az első félidőben és a második félidőben sem focizta le őket az MU, csak egy csúcsformában lévő Rooneyra kihegyeztek két kontrát. Aztán nem sok hiányzott ahhoz, hogy a Milan 1-3 után egyenlítsen, rá is szolgált volna.

Abban egyetértünk, hogy a Bayernnek óriási szerencséje volt az MU, de már Fio ellen is, de ehhez a szerencséhez azért kellett egy Rbben.

Na de holnap verjük a Cagliarit ez a lényeg és szorítsunk a Chievonak!

horas 2010.05.08. 15:21:16

@popp: Igen ezt mondhatjuk,hogy meglepték őket,de összeségében szerintem a többségnek úgy van meg a párharc,hogy a Milan-nak esélye sem volt továbbjutni...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.08. 15:23:11

@horas: Én meg úgy mondanám, hogy az Inter kihasználta a helyzeteit Gattuso kiállítása után, a Milan meg kihagyta Sneideré után. És mintha kiállítás pillnatában már vezetett volna az Inter. A Barca sem igen tudott mit kezdeni emberelőnyben az előnyben játszó Inter ellen, sőt állítom, hogy a Milannak még több helyzete is volt, mint Xaviéknak.

horas 2010.05.08. 15:30:22

@popp: Nálam ez angyon sántit,hogy az egy mellékes dolog,hogy az egyik csapat szerzett gólt a másik meg nem...
Akkor a Milan miért nem lötte be a helyzeteit az Inter meg miért igen?

A kiállitáskor már volt előny ez nem azt at ükörzi,hogy a Milan már akkor is vesztes pozicióban állt?És a kiállitás ellenére sem sikerült kiegyenliteni a Milan helyzeteit pedig kioltja Pandev gólja és kapufája...akárhogy ragozzuk a Milan idén kevés volt mindenhez...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.08. 15:31:17

A második meccsen már nem, meg az első meccs eredményének ismeretében sem nagyon, de a hazai meccsük miatt egyáltalán nem kell szégyenkezniük.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.08. 15:35:34

@horas: Nem mellékes egyáltalán, ezt nem mondom én sem. Meg kevés volt a Milan, de azt nem mondhatjuk, hogy sansza sem volt egyáltalán. de visszakanyarodhatun oda is, ahonnan indultunk, hol van az megírva, hogy a Milannak toppon kell lennie mindig. Külső szemlélőként idén láttam egy Milant, amelyik nézhető focit játszott, eljutott a bl tiztenhatjáig és hoz egy brunzot a Serie A-ban. Nem olyan rossz ez.

horas 2010.05.08. 15:36:52

@popp: Ebben sem értünk egyet.
Szerintem megsemmisitő vereség volt mind kettő.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.08. 15:37:32

Remek, lesérült Firmani, nem lehet ott Livornóba. Nem mintha kezdő lett volna, de vele mégiscsak más odamenni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.08. 15:39:04

@horas: Egyébként Quaresmának azért nem örülnék, mert szerintem tökéletesen kiégett, Portugálián kívül soha nem mutatott semmi, még a válogatottban sem és Lazio mércével mérve horribilis a fizetése. Nem is sanszos hogy ebből bármi legyen és nem is kár.

horas 2010.05.08. 15:39:32

@popp: Persze,hogy nem olyan rossz,meg ezzel lehet púderezni a témát,de a felszin alatt a Milan igen csak eltávolodott az jelenlegi elit szinvonaltól,ezt jól példázza az Inter és az MU elleni kiütéses vereségek.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.08. 15:42:46

@horas: én nem mondanám, főleg úgy nem, hogy a Milannak a két vereség ellenére lett volna sansza bajnokságot nyerni, a kis csapatok ellen balfaszkodták el.

Hispan07 2010.05.08. 15:45:47

@horas: @popp: nos, alapvetően: a Milantól ebben az évben remélni lehetett többet, várni nem. Ergo: akár még elégedettek is lehetünk, de az tuti - a csapat nem fut kirívóan szar, Juve szintű évadot, ez a legfontosabb, minden más porcukor.

Lehetett volna jobb is, pl az Inter ellen az első meccs ritka szerencsétlenül alakult, a másikon kiderült, nem mindig előny az emberelőny. A MU ellen ha nincs Szkólsz sutája, ki tudja mi lett volna. Sőt, akár még a bajnoki cím se lett volna elérhetetlen, de mint a BL nyolcaddöntőben és az Inter ellen, úgy a tavasz döntő részében is hiányzott Pato és Nesta, és ezt nem bírta el ez a csapat. Ráadásul Leo kezdőként nem mindig volt a helyzet magaslatán. Tehát még egyszer - idén semmi ok nincs szégyenkezni, max egy-egy meccs miatt.

Ami a jövőt illeti. Először is, Pato és Thiago eladása nyilván öngyilkosság lenne, mert még ha költenénk, akkor se nagyon pótolhatóak - leszámítva ugye Máriót, de ő meg irgalmatlan lutri. De én nem hiszem, h eladnánk őket. Másodszor: idén sem költünk sokat. Hogy miért és miért nem, csak tippelhetünk, szerintem főként arról van szó, hogy Berlusconi mint miniszterelnök nem szórhatja úgy a pénzt, mint korábban. Emellett nyilván meg is öregedtek, válság is van, stb. Hogy beleszarnának azt nem hiszem, inkább csak makacsok, túlzottan ragaszkodnak régi bútorokhoz, elképzelésekhez. Itt a harmadik gond: a szent tehenek. Pippo jövőre fontosabb szerepet akar, nyilván Gattuso is folyamatosan hisztizik Leo ellen, Pirlo innen vonulna vissza, Seedorf se akar még haza menni levezetni, és akkor van még Ambro, Zambrotta, Dida, Dinnye - csupa öreg sztár, akik ma már kevesek, krúgni csak úgy mégsem lehet őket, és bizt hisztizni sem restek, ha úgy adódik. Ez sajnso jövőre is velünk lesz.

Ami bizakodásra ad okot: muszáj lesz fiatalítani, és az előbb utóbb hasznot fog hozni. Nem ma, nem is holnap, de talán holnapután. Aztán jönni fog egy edző, jobb esetben most nem házon belülről. És ez felrázhatja a bandát, megtörheti az az öltözői öreg-klikket, akik ellen Leo kevés volt. És végül - Berlu öregszik, a gyerekeit nem érdekli a Milan, szal végső soron majd jön egy új tulaj, opcionálisan Dubajból, és akkor még a játékosok kakijának az aranyozására is fussa majd.

Összegezve: a Milan nincs a topon, nem is lesz ott jövőre sem, ez szinte biztos. a korábbiakhoz képest visszaestünk, de a helyzetet túldramatizálni is kár - dobogó és BL megvan, Torinóban pl örülnének most ennek is. poppnak teljesen igaza van, én is mondtam már: ez valahol törvényszerű, a nagy sikerek után mindig jön visszaesés. a Milannak, Juvénak most jött el ez. De változni fog a szél járás, talán hamarosan, és akkor majd a ma jól futó csapatok válságáról elmélkedhetünk bölcsen. hogy mást nem mondjak pl: az Inter kulcsjátékosai sem fiatalok, ha idén mindent nyernek és szépen jóllaknak, ráadásul Mórinnyó is lelép, ki tudja, mi lesz jövőre.

horas 2010.05.08. 15:50:09

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Quaresma technikai képzettsége szenzációs,viszont játékintellingeciája valami eszméltetlenül alacsony,mindig cselezni akar,sosem nézni hova rúgja a labdát,arról nem beszélve,hogy elég rosszul is lő,beadni sem tud,és10/7 rossz megoldást választ az Inter-ben pedig az önbizalma is csúnyán elment.

Quaresma-val szerintem az a baj,hogy portugáliában lett kész játékos,ott sztár lett viszont a játéka teljesen sallangos,ezt egy jó edző kitudta volna nevelni belőle lásd Ferguson-Ronaldo.Amig Ronaldo huszonegykét évesen Ferguson szigoru iskoláján nevelkedett,addig Quersma ugyanennyi idősen a 86.feleslges csel után az egyik lába mögül adta be a semmibe a labdát a Beleneses ellen,mivel ezzel sikerélménye volt mert felhördültek a játékos pedig igy maradt.A képességei egyedülállóak csak rengeteg a vadhajtás és ő már lekésett arról,hogy lényegében megváltozzon a játéka.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.08. 15:56:30

@horas: Éppen az általad írtak miatt nem lenne előrelépés ő. Van már egy technikailag szuper képzett, önző labdabuzija a Laziónak, nem kell még egy. Quaresma balsorsa az, hogy tényleg nem volt egy olyan nevelője, aki ezeket a vadhajtásokat lenyesegette volna, pedig őt is Bölöni fedezte fel. :) Nem árt megnézni, hogy ugyanaz jellem szinte minden tekintetben mint C. Ronaldo, ám utóbbi mit ért ez azzal, hogy derekasan kapta a lebaszásokat és hajszárítókat.
Inkább jöjjön Khrin vagy Muntari.

horas 2010.05.08. 16:04:06

@Hispan07: Igen.sok az idősebb játékos,de az Inter-nél nem volt gond a kerete frissitéssel az elmúlt években,nem estek túlzásba az öregekkel Tavaly és idén Crespo,Cruz,Figo,Vieira,Dacourt lett elengdve és Materazzi és Cordoba is szépen hátrébb kerültek a rangsorban ahogy öregedtek.

Tavaly elött Recoba,Solari,Cesar,
Azelött Mihajlovic,Kily Gonzalez,Favalli(!!!),Veron.
Az Inter-nél ilyenből nem volt gond sose egy nagy nivójú játékost a kora ellenére is a csapatban tarsanak ha az már nem volt képes az adott szinten teljesiteni.Bizom benne,hogy ez idén sem szakad meg.

Piiii 2010.05.08. 16:09:18

@horas: burdisso belépője abszolút nem volt szándékos.h lesérült miatta sneijder az pech

giacinto 2010.05.08. 16:11:00

nem akarok bunkó lenni, de nagyjából a kávéházi szurkolásig olvastam el.

horas 2010.05.08. 16:13:23

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Kolarov és Ledesma 20 m + Muntari örökbe Jimenez,Obinna kölcsönbe.

Amúgy ez a Krhin-ezés ez honnan jön?Tök sokan irják,hogy Krhin igy meg úgy én láttam azt az 50 percet amit idén a pályán töltött a semmivel egyénrtékű volt.

horas 2010.05.08. 16:16:45

@Piiii: Brutális szabálytalanság volt,lehet,hogy nem szándékos,de rettenetesen rossz ütemben rúgta meg nagyon erősen és csúnyán,lehet,hogy nem tudatos attól még egy ritka primitiv és szemét belépő jól jellemzi a gazdáját.

giacinto 2010.05.08. 16:25:37

minek nekünk Ledesma?

legyen Kolarovért Muntari+8-10 milla. bőven reális, sőt.

giacinto 2010.05.08. 16:26:21

@horas: mit vársz egy védekező kp-tól egy megnyert meccs utolsó 10 percében?

giacinto 2010.05.08. 16:28:04

sztem legyen már holnap bajnokavató.

horas 2010.05.08. 16:32:05

@Claudio Marchisio:
Egy meccsen bármi megtörténhet.
Tartok a Bayern-től,de az Inter idén 3 gól kapott a Chelsea,Barca duótól 4 meccsen az egyik meccset több mint egy órás emberhátrányban.Eltüntették Drogba,Malouda,Anelka,Lampard
Messi,Xavi,Alves,Ibrahimovic
támadó tengelyeket
Robben,Olic,Müller,Altintop?talán...
valószinüleg sikerülni őket is.
Úgy tudom ellképzelni,hogy nyer a Bayer,hogy ilyen fis-fos megpattanós gólokat találnak,az Inter-nek viszont semmi nem jön össze,minden kimarad.Tegyük,hozzá hogy a Bayern sok gólt kap viszont sokat is rúg 12-őt löttek 4 meccsen,most nem menjünk bele milyeneket.Kiváncsi vagyok Van Gaal mit talál ki,szerintem semmit,többször is vert helyzetből isteni csodával jöttek vissza.Valami hasonlóban bizhatnak a döntővel kapcsoltaban is,mert nem elfogultan de a szilárd tények halmazában minden az Inter mellett szól.
Ebból szoktak a pofára esések is lenni.

Hispan07 2010.05.08. 16:38:28

@horas: hja, majd meglátjuk, de pl azoknak akiket írsz általában nem akkor "járt le a szavatossága", amikor el lettek engedve. itt jön az, hogy milyen hosszú a keret. a Milanban sem lenne gond, ha Pirlo és Seedorf fél órákra szállna be kicsit tenni a zsugát. De a hosszú minőségi keret ugye pénzkérdés - a Milannal most ezért vagy azért nincs annyi, mint az Internél. Ennyi.

Mindenesetre az Internek az esetleges BL győzelem után jövőre a jóllakottság kezelése új élmény lesz.

horas 2010.05.08. 16:40:46

@giacinto: Én a Livorno elleni meccs első félidejére gondolok.Meg mi a hype tárgya egy 19 éves vkp körül aki nyert meccsek végén bejön 10percre???

Ledesma-ról Kornél jókat mond,Pandev-et
os teljesen reálisan lötte be.Védekezésben jó,biunk benne,hogy feltámad szervezésben lásd Sneijder vagy Milito.

Igen talán lehet,hogy tulzó amit én irtam.Muntari jelenlegi piaci ára 6-8 m között lehte Kolarov-é pedig kb 12-15.Amúgy akiben biztos vagyokmhogy nagyon jó lenne mondjuk akár LEdesma helyett az Banega.Sok labdát szerez és nagyon lát a pályán már-már Pirlo-s labdái vannak,viszont sokkal aggresszvebb labdaszerzéseben.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.08. 16:41:25

@giacinto: Kolarovért Muntari és 12 millió, deal? :)
Amúgy Muntari se az a játékos, akivel feltétlenül kint lenne a csapat a vízből. Ledesma elvégzi amit ő, jóval intelligensebben, Brocchi is reneszánszát éli, de ott van Firmani is. Maradnak talán mégis a sima kápénál.

horas 2010.05.08. 16:48:07

@Hispan07: Ha az Inter emgnyeri a BL-t,HA!,ne kiabálljuk el.Én már irtam,elkell kezdeni új csapatot épiteni,nem észnélkül de a kezdőben min 3-4 játékost kell venni.Ha megvan a BL idén jövő le se szarom a generáció váltásból jól jöjjön ki a csapat aztán jólvan.

32:Samuel,Stankovic,Lucio
33:Cordoba
36:Zanetti
30 körül Milito,Chivu,Cambiasso,Eto'o,Maicon.
Nem aggodom az idei mercato tökéletes volt,mindenki egytől-egyig bevált.

Hispan07 2010.05.08. 17:05:47

@horas: én ennyit várok a következő évtől:
- legyen meg legalább ugyanez mint idén (dobogó, BL nyolcaddöntő)
- jöjjön egy edző, akinek van hosszú távú terve
- ne adjuk el Pato, Thiagot, hozzunk melléjük legalább 2 olyan fiatalt, akinek van magas szinten is jövőképe
- gyorsuljon fel a csapat, labda töszörgetés helyett gyors támadófocit várok, a 4-3-3 vmilyen variánsaként bemutatva.

enny nekem per pill elég

horas 2010.05.08. 17:06:31

Amúgy lehet a negativ lehetőségeket is sorolni,meg azt is meg lehet emliteni,hogy az Inter sokat javitott az európai státuszán idén,az eddig sem kevés pénz még több lesz,Mourinho eddig is jó hivószó volt,de most ez hatványozodott ebben a szezonben.Igen az idei keret kicsit öreg elsz jövőre,de valljuk be kisebb arra a sansz,hogy az Inter nem erősödik inkább most nyáron...

Nézzük kik vannak tervben:
Kolarov úgy néz ki jön,Chivu valószinüleg ezáltal több szerepet kap majd ismét középen,szó van Bonucci-ról, Ranocchia-ról,Mario Fernandes-ról a Hambrugi Boateng-ről,valszószinüleg jön egy lözülük a középhátvéd poszt letudva.
Emlegetnek egy védekező középpályás Veloso,Ledesma került eddig szóba valószinüleg Muntari helyére, és van a kalapban egy óriási sztár érkezése is Fabregas,Gerrard,Torres,Agüero...
Szerintem kár abban bizni,hogy az Inter nem fogja tartani al épést....

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.08. 17:11:41

@horas: Kolarov 90-95% hogy az Inter játékosa lesz, az pedig 100% hogy elmegy, ez van. Ledesma szerintem maradni fog, ez a realitás, az utóbbi hónapokban nem lehetett hallani az Inter érdeklődését. Nyilván ingyen vitték volna, de így kétlem, főleg úgy, hogy a 2011-ben lejáró szerződését igaz meghosszabbítaná, de úgy, hogy 8 millió legyen a kivásárlási ára, Lotito ellenben nem megy 13 millió alá.

horas 2010.05.08. 17:16:51

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Hát kár,annyira nem bánom Banega gyerek nálam most nagyon ott van.

Hispan07 2010.05.08. 17:55:11

Miccoli, Ambrosini, Balotelli, Cassano kihagyása óriás hiba. A 9 Juventus játékos meg még viccnek is rossz.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.08. 17:57:46

@Hispan07: Zambrotta, Gattuso, Pirlo, nyilván nem lep meg, de ők is védhetetlenek.
Cossu az egyedüli aki kellemes meglepetés.

Hispan07 2010.05.08. 18:06:25

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Zambrotta gyönge, de ebben a keretben szódával elmegy, Pirlóról meg jól írja a cikk, hogy igazi se veled, se nélküled figura lett. egyébként szerelmes vagyok bele, és még mindig nem annyira szar, mint amennyire Gattuso. aki szimplán nonszensz.

Rossit nem láttam játszani idén, de korábbi teljesítménye alapján inkább a Milanba kéne hozni a Napoli elől.

horas 2010.05.08. 18:08:42

Azért vannak olyanok akik megmutathatják magukat.
Bocchetti,Bonucci,Criscito,Cassani,Palombo,Montolivo,Cossu nekik örülök kérdés mennyit játszanak.
Santon,Miccoli,Cassano,Ambosini nemhogy a keretben,a kezdőben a helyük.

Hispan07 2010.05.08. 18:33:58

A Milan leigazolta Lazar Petkovicot. Mi a jó hír, ha nem ez?

horas 2010.05.08. 18:43:30

@Hispan07: Ha télleg ügyes gyerek kb 10 év múlva akár be is mutatkozhat a Milan-ban,Pirlo cseréjeként a 83.ik perceben 3-0 nál a Bologna ellen:)

Hispan07 2010.05.08. 18:50:37

@horas: 15 éves kapus a szentem, te rosszmájú interpista - de lehet zseniális húzás lenne Pirlot a következő 10 évre a kapuba állítani... :)

giacinto 2010.05.08. 18:51:26

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Faraoni-ról mit tudsz? mert állítólag hozzánk kerül nyáron a 18 éves védő.

horas 2010.05.08. 18:54:25

@Hispan07: Csak vicc probált lenni amúgy fogalmama sincs a csávóról ennyi,hogy fiatal

giacinto 2010.05.08. 18:54:56

vicc, amit Lippi, az elmúlt 2 évben művelt. ennek nagyon csúnya vége lesz, kb olyasmi mint az EB-n meg a Konföd Kupán volt.

egyértelműen Cambiassoéknak fogok szurkolni a VB-n, de nem bánnám ha lenne edzőjük is...

horas 2010.05.08. 18:55:34

@Hispan07: Amúgy én már régóta pedzegetem,hogy lehessen még kapust beálltani mezőny játékos helyére úgy,hogy ő is védhessen.:)

horas 2010.05.08. 19:00:50

@giacinto: Cambiasso-t kiviszi az az ecet fasz MAradona?

Amúgy egy egész korosztály fog eltüntetni Maradona ezzel a vb-vel:
Zanetti,Samuel,Milito,Lucho,Cambiasso,Maxi,Riquelme...
Maradona féle válogatottat egy jobban megszervezet csapat úgy fogja zerintem kiverni mint a szart.Nagyon fogom sajnálni őket sok szimpatikus jáékosnak elsz ez az utolsó vébéje.
Amúgy VB esélyes garniturájuk van.Mourinho simán döntőzne vagy 4 közé menne vlük abban biztos vagygok.

Hispan07 2010.05.08. 19:02:46

@horas: catanaccio 2.0 - 10 kapus, egy csatár :)

amúgy a :) a hsz végén azt jelentette, h értettem h vicc ;)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.08. 19:10:20

@giacinto: Igen, sajnos ez igaz, megírtam az inter.hu-n is, idemásolom:
"Röviden Faraoniról: '91-s születésű, Lazio nevelés, az új Nestának tartják. Ebben az évben már tagja volt a nagycsapat keretének, de sajnos augusztusban egy súlyos keresztszalag-szakadása volt, így csak tavaszra épült fel. Hihetetlen nagy ígéret és nagyon-nagyon sajnáljuk hogy távozni akar, de sajnos ez nem egyedülálló, szerencsések lehettek hogy a csapatotokban fog játszani. 3 évre fog aláírni az Interhez."

A sztori úgy teljes, hogy még a sérülése idején is nagyban mondta, hogy minden vágya végre magára öltenie a felnőtt csapatban is a Lazio szerelését, aztán nagyjából felgyógyult és onnantól kezdve már csak azt mondta, ő tuti hogy elmegy nyáron, ez 100%. Itt jött a képbe az Inter, ami mostanra 99%. Szóval én nem tudom mi történhetett, az is lehet, hogy a klubon belüli légkör a vezetőség miatt szörnyű és menekülni akar, az is, hogy megkörnyékezte egy igen szép, gondolom legalább háromszor nagyobb fizetéssel az Inter, mint azt a Lazio tehette volna, nem tudom. Szomorú vagyok, mert hosszú évek óta nem volt ekkora ígéret az utánpótlásban, talán tényleg Nesta óta ő legnagyobb kincs.
De hát ez van, ti interesek igazán szerencsések lehettek ezzel az igazolással, mert ott lesz a keretben az olasz foci két legnagyobb védőígérete.

Ha ehhez még hozzáveszem, hogy De Silvestrit is hogy engedte el a klub. Eret vágok magamon, hogy ennyire balfaszok egyfelől, másfelől meg ennyire szerencsétlenek.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.08. 19:57:48

Hajaj, de nagyon készülődik Livorno a holnapi meccsre. :) Szegények a Serie B előtt akarnak még egy kis örömet maguknak, nem fognak sikerülni, a Lazio idegenben az utóbbi hónapokban remekül teljesít, már írtam, a csak vendégként elért eredmények alapján az 5. lenne a csapat. Szóval, remélem zúg majd az arrivederla, csak hogy megadják a tiszteletet a lazialék. :)

giacinto 2010.05.08. 20:17:00

megértelek, és sajnálom is az ilyen szituációkat még ha haszonélvezői is leszünk most ennek.

és nem is igazából értem: miért lesz jobb ennek a srácnak is pl hogy eljön az Interbe. A Lazioba sokkal előbb és sokkal többször bekerülhetne, itt nagyon nagy kérdőjel lesz. Bár ha nagy tehetség akkor nem kétség hogy utat tör magának.

giacinto 2010.05.08. 20:19:38

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

"remélem zúg majd az arrivederla"

:) ez nagyon jó :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.08. 20:27:36

@giacinto: Pár év és Santonnal együtt oszlopai lehetnek az Inter védelmének, persze ideális esetben. Ez közvetve az olasz labdarúgásnak is jó. Én leginkább arra gyanakszom, hogy Faraoni menedzsere behülyítette a srácot pénzzel, meg hogy az olasz foci jelenleg messze legjobb klubjához igazolhat, az Internél meg nyilván örülnek, hogy nekik aprópénzért 3 évig övék egy ekkora tehetség, ha nem is lesz belőle senki, akkor is megérte.
Minimális lojalitást várnék csak el a saját neveltektől. Mindenesetre nagyon bízom Capua, Cavanda, Luciani, Perpetuini, Sevieri és Cinque nevezetű ifjakban, mind komoly esélyesei a felnőtt csapatba való bekerülésnek, Capua, Perpetuini és Sevieri már augusztustól is.

Iustizmord 2010.05.08. 20:42:54

@horas: @Hispan07: jellemző, a milan azon gondolkodik hogy eladja-e elgígéretesebb fiatal sztárjait, a zenitjükön innen, az interesek meg fabregasban meg torresban gondolkodik... és nem álmodozik

szomorú év(ek) jöhet(nek) milánó patinásabbik csapatára :o(((

Mr.AT 2010.05.08. 20:47:51

@Nerazzurri: Fasza cikket írt heinrich, egyet is értek vele.

Miccolit már én is számtalanszor hiányoltam itt, az őt kritizálóknak annyit, hogy nálunk 2004ben negyedik csatárként (Trezeguet, Del Piero és Di Vaio mögött), gyakorlatilag rendszeres csereként is 8 gólt lőtt - annyit, mint most a házi góllövőlistát vezető ADP.

Balotellin meg Cassanon lehet kötözködni egyrészt a nem egyenletes teljesítményük, másrészt problémás mivoltuk miatt, de hogy Miccoli helye megkérdőjelezhetetlen kellene, hogy legyen, az egyértelmű. Hatalmas öngól otthonhagyni.

Iustizmord 2010.05.08. 20:53:20

@Hispan07: Pippo jövőre fontosabb szerepet akar, nyilván Gattuso is folyamatosan hisztizik Leo ellen, Pirlo innen vonulna vissza, Seedorf se akar még haza menni levezetni, és akkor van még Ambro, Zambrotta, Dida, Dinnye - csupa öreg sztár, akik ma már kevesek, krúgni csak úgy mégsem lehet őket, és bizt hisztizni sem restek, ha úgy adódik.

a realból úgy basznák ki őket hogy csak az AS-ból tudnák meg másnap. nem mintha követendő lenne, meg a milan persze egy nagy család, de akkor is, van határ, a múlt érdemeiből élni jobb helyeken (pl amcsi major ligák) nem lehet. kár h a milan kivétel.

Iustizmord 2010.05.08. 21:12:51

@Hispan07: ambosini kihagyása miatt visszaadhatná a licencét lippi.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.09. 05:22:08

Lotito tegnap Torinóban tárgyalt, hogy a nyári nagytakarítás során a Juventustól megszerezhesse Giovincót és De Cegliét.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.09. 07:03:10

www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/feleves-eltiltast-a-rasszista-tottinak-2027795

Ez a rendes gyerek még niggerezne is? Hát még ahhoz is tudatlan hogy tudja, olyat csak a Laziósok csinálnak, egy romanista soha?

Hispan07 2010.05.09. 08:59:54

@Iustizmord: én nem örülnék, ha csak úgy kibasznák őket, látjuk a Real is mire ment ezzel a mentalitással. Csak most már ne az övék legyen a főszerep. ennyi.

Más: sztem szinte tuit, h van Basten jön edzőnek, elkezdte nyomni a később majd megbeszéljük, de nagyon örül h gondoltak rá dumát. örülök, mert Marco az Marco, és abszolút támadófocit játszik. ugyanakkor túl sok eredménye még nincs...

Iustizmord 2010.05.09. 09:21:39

@Hispan07: konkrétan 0. már a holland kispadon is megosztó volt, de a szent teheneket bizony eltüntette a csapat környékéről...

Iustizmord 2010.05.09. 09:44:00

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nem értem ezt a niggerezős hisztit.

még az öreg martin luther king is azt tota az "i have a dream" c beszédében, hogyaszonygya:

"Five score years ago, a great American, in whose symbolic shadow we stand today, signed the Emancipation Proclamation. This momentous decree came as a great beacon light of hope to millions of Negro slaves who had been seared in the flames of withering injustice. It came as a joyous daybreak to end the long night of their captivity.

But one hundred years later, the Negro still is not free. One hundred years later, the life of the Negro is still sadly crippled by the manacles of segregation and the chains of discrimination. One hundred years later, the Negro lives on a lonely island of poverty in the midst of a vast ocean of material prosperity. One hundred years later, the Negro is still languishing in the corners of American society and finds himself an exile in his own land. So we have come here today to dramatize a shameful condition."

calciomax 2010.05.09. 10:43:13

Na törölték a Milanóba menő összes járatot. Páran leszopruk k*va kib*szott vulkán.....

_benito · www.nst.blog.hu 2010.05.09. 10:44:11

@calciomax: nemáá, mentetek volna, és nem ment el a gépetek??

calciomax 2010.05.09. 10:47:57

de nem ám.... a római meg tele volt hogy esetleg átvezettünk volna ...haverok mondták hogy Kolozsvárról se szálltak fel...áhhh

_benito · www.nst.blog.hu 2010.05.09. 10:51:52

apám, ekkora szívást. sajnálom.

giacinto 2010.05.09. 12:09:07

Genoa-Milan zártkapuk mögött lesz.

horas 2010.05.09. 12:27:25

@giacinto: @Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Igen nagy űr az olaszfociban az utánpótlás,én cask az Inter-en keresztül látopm mennyire rossz uton halad ez a téma:Balotelli,Santon,Bonucci...

calciomax 2010.05.09. 13:51:04

@Great Cornholio: kár hogy nincs magángépem....

giacinto 2010.05.09. 14:11:47

Palermot akarok a 4. helyre. Zamparini van annyira megszállott hogy nyáron rádob pár millát a keretre, a kezdőcsapatuk pedig jó focit játszik.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.09. 14:37:24

@calciomax: Csak azért írtam, ha Romából felkocsikáztál volna, Velence sincs messzebb. :)

calciomax 2010.05.09. 15:10:44

@Great Cornholio: csak Romába vot járat Velencébe meg nem, mindegy hagyjuk.

Piiii 2010.05.09. 15:14:45

CHIEVOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Piiii 2010.05.09. 15:19:01

@anonim222 [semleges néző]: nem nézem amúgy. akkor csak a szokásos inter-meccs:)

calciomax 2010.05.09. 15:21:14

Hát nem törik össze magukat a fiuk...

Mr.AT 2010.05.09. 15:26:28

@giacinto: Me too. A Palermoban sokkal nagyobb a potenciál, mint az elég kiszámítható Sampdoriában. Szvsz a genovaiak a csoportkörig sem jutnának el, szimpla pazarlás ha ők lesznek a negyedikek.

Mr.AT 2010.05.09. 15:30:04

Vkinek használható streamje a Juve-meccshez?

Spinesi 2010.05.09. 15:33:15

@Mr.AT: bet365.com oldalán tolják több olasz meccsel együtt. regisztrálni kell ugyan, de gyorsan megy.

Mr.AT 2010.05.09. 15:34:43

@Spinesi: Thx, időközben találtam elfogadhatót: www.vipcanal.com/ch2.html ez egész használható, nem akad.

Épp Del Piero békíti az ultrákat, akik szedik szét a stadiont, fasza.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.09. 15:35:08

Igazán berúghatnák 1-2 helyzetüket, mert mennék edzeni. :)

Phuturo 2010.05.09. 15:35:13

@Mr.AT: már DP is próbálta csitítgatni a szurkolókat:)

kampat 2010.05.09. 15:36:01

Amíg Totti lerúgja féreg módjára Balotellit, addig Alex kimegy a balhézó szurkolókkal beszélni, és csitítgatja őket. Kapitány és Kapitány között is picit nagy a különbség... :)

calciomax 2010.05.09. 15:37:26

Mancini idejében áttam utoljára ilyen tanácstalannak a csapatot.....erre tessék

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.05.09. 15:43:30

na, bemelegedett az inter. komoly meccsre biztos jobban jönnek ki. azé az öngólváltás szép volt az elején.

Mr.AT 2010.05.09. 15:43:35

Nem gyenge gólt lőtt Milito, 3:1.

Időközben Crespo megaláz minket, Lanzafame meg még át is veszi, és meg is tolja a labdát, mielőtt az üres kapuba rúg, 1:2.
Lángoljon Torinó! :-)

Mr.AT 2010.05.09. 15:47:58

Poulsen Grygera-i magasságokba emelkedve indítja Crespot, gyönyörűen lekészítve, nehogy túl erős legyen. Anyám...

_karmapolice_ 2010.05.09. 15:48:35

@Mr.AT: lángoljon? de hát zuhog az eső :-)

Mr.AT 2010.05.09. 15:49:30

@_karmapolice_: Ahogy elnézem azért a lelátókon próbálkoznak tisztességgel... :-)

_karmapolice_ 2010.05.09. 15:52:13

@Mr.AT: más sztrímet nézhetek, mert ezt nem nagyon mutatják, de képzelem.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.09. 15:53:59

Legalább akkor én nem olyan rossz meccset nézek, a Lazio megmutatja, hogy miért is lesznek jó csapat a következő szezonban: pontosan annyit adnak ki magukból, amennyit muszáj és biztosan vezetnek, langyos játékkal, pedig a livornóiaknak ez az év meccse. Legalább a vége szép lesz!

BruceWayne 2010.05.09. 15:55:54

azt honnan a vérből szedte Méhes hogy ha elmenne José akkor 30% az esély capellora és 30% MIhajlovicra??? XD

asztem kiesek az ágyból mikor meghallottam

dzolutan 2010.05.09. 15:56:31

Kampányolni szeretnék egy "szezon legfontosabb igazolásai" posztért(mert elég sok volt), persze a bl-döntő után és remélem egyezni fog ezzel a sorrenddel:
+: LvG,Robben, Milito, Olic, Sneijder, Ancelotti, Cé
-: Ibra, Gomez, Juventus, Kaká, Benzema

salander 2010.05.09. 16:01:09

Koman gólját az Udinese ellen látta esetleg valaki?

calciomax 2010.05.09. 16:10:26

miért mellőzi Mou ennyire Pandevet. Abszolut nincs játékban a BL döntőben ez visszaüthet.

calciomax 2010.05.09. 16:18:32

Távolodik a Palermo a BL-től......

BruceWayne 2010.05.09. 16:25:53

@calciomax: sajnos nagyon visszaesett a teljesítménye a kezdethez képest

Mr.AT 2010.05.09. 16:26:13

Poulsen szerette volna izomból felkúrni Valianit, de luftot rúgott, és akkorát esett hátra mint a ház, muhahaha, tök aranyos volt... :-)

calciomax 2010.05.09. 16:26:35

1000%-os helyzetet hagyott ki a cagliari

Mr.AT 2010.05.09. 16:30:50

Szopunk OTTHON 2:1re (!), és Zaccheroni Diego helyett (!!) hozza be Candrevát (!!!). Alberto, te most már direkt provokálsz minket, 'ázz!

Gabez 2010.05.09. 16:30:56

20 percre a bajnoki címtől...na meglesz vagy sem?

Piiii 2010.05.09. 16:31:37

@calciomax: vicces h ezt annak fényében mondod h a Romának volt 2 kapufája vagy 10 helyzete és semmi nem ment be. kezd a samp elleni meccsre hasonlítani a dolog...

Piiii 2010.05.09. 16:32:07

jah ott volt a 3. kapufa is ezt nem hiszem el..

Mr.AT 2010.05.09. 16:33:27

@calciomax: Miccoli hozza fel őket, 1:1.

Mr.AT 2010.05.09. 16:34:36

Yesssss! :-) Go Cagliari!!!! :-)

Piiii 2010.05.09. 16:34:38

áááá bazz ekkora szánalmat...

calciomax 2010.05.09. 16:35:18

@Piiii: Igy van. deeeeeeeeeeeeeeee góóóóóól

Piiii 2010.05.09. 16:36:16

megnyerjük innen is nyugi, de akkor is...

Mr.AT 2010.05.09. 16:36:23

Mostantól a Cagliari játékosoknak csak arra kell vigyázniuk, hogy tuskótotti fel ne qrja őket is hátulról. :-)

Mr.AT 2010.05.09. 16:40:09

Torinóban amúgy semmi izgalom, magabiztosan tartjuk az 1:2es vereséget.

Piiii 2010.05.09. 16:40:24

egészen elképesztő, miket hagyunk ki...

Piiii 2010.05.09. 16:41:53

na egy megvan, gyerünk!

_karmapolice_ 2010.05.09. 16:43:34

@Mr.AT: "Torinóban amúgy semmi izgalom, magabiztosan tartjuk az 1:2es vereséget."
lol

Mr.AT 2010.05.09. 16:44:34

Pandev 2 méterről üres kapura kapufát rúg, bazz.

Piiii 2010.05.09. 16:45:53

@calciomax: @Great Cornholio: TOTTIIIIII!!!!!!!!!
ROMA!!!!!!!!

Piiii 2010.05.09. 16:47:56

na egy chievo gól és a bajnoki cím ünneplésből bajnoki cím elvesztése lehet!

calcio_di_rigore 2010.05.09. 16:48:45

@Mr.AT: azér' el ne sírd már magad.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.09. 16:49:04

@Piiii: Ebből is látszik milyen lúzer Ranieri, hogy nem merte kitenni a keretből. :)

Mr.AT 2010.05.09. 16:49:16

De Ceglie közben belesérül a tizennyolcadik molinarojába (btw jubileumi 250. sérülés nálunk), de így jöhet a mágus, a bokacselek és nyesett zsugák királya, a kiismerhetetlen Fabioooo GROSSOOOOO!

Mr.AT 2010.05.09. 16:51:52

Hehe, ez az, alázzuk még meg Buffont is, persze. :-) Biabiany, 1:3.

Mr.AT 2010.05.09. 16:52:43

@vadkutya: Viccelek. Még csak a 80. körül járunk, nothing special.

Piiii 2010.05.09. 16:53:47

4-3nál ment a moratti-telefon h gyerekek eddig és ne tovább és mindenki zsebében landolt egy kis della...

Claudio Marchisio 2010.05.09. 16:53:48

Na, ez a 3. parma gól teljes mértékben jellemzi az egész idényt. ÁÁÁÁ!!!! szegény buffon pedig ezt is majdnem kifogta...
7. hely
gratulálok, szép volt!

Mr.AT 2010.05.09. 16:53:50

A bet-and-win-en amúgy 2.80as odds-al adják amúgy, hogy a Iaquinta-Trezeguet párosnak lesz-e még labdaérintése a hátra lévő 10 percben, hehe.

vadkutya 2010.05.09. 16:54:10

@Mr.AT: Egy pillanatra elhittem, aztán leesett. :) A 80 pont jó, ismerős, részvétem.

Mr.AT 2010.05.09. 16:54:44

@Piiii: Mondjuk azért egy ilyen megkönyörülős tizivel kiizzadt vezetés után én ezt nem erőltetném a helyedben.

Piiii 2010.05.09. 16:56:32

méhes milyeneket mondd. mondjuk 100%ig igaza van. uccsó 2 meccse az internek igancsak könnyű volt hathatós közreműködéssel...

calciomax 2010.05.09. 16:56:38

és még nekünk kellett majdnem cidrizni a végén

Claudio Marchisio 2010.05.09. 16:58:51

aha, vipcanal-on meg beváltottak a chelsea meccsre, legalább nem kell tovább szenvednem...

calciomax 2010.05.09. 17:00:36

@Piiii: hát ha Méhes mondja akkor az úgy is van.

Mr.AT 2010.05.09. 17:00:59

@Claudio Marchisio: Pedig lemaradtál így egy gyönyörű Marchisio gólpasszról, melyet az ötösről még Iaqi sem tudott kihagyni. :-)
2:3

G_P_T 2010.05.09. 17:01:28

@Piiii: Biztos megint csalás volt, azért rúgtunk 1-et a chievo helyett, meg rúgattunk még 2-t velük, hogy ne legyen feltűnő... :eyeroll:

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.09. 17:01:54

Természetesen megverte a Lazio a Livornót, ennél nehezebb feladatokat is végrehajtottak az utóbbi időben idegenben. Jövőre ez a csapat veszélyes lesz!

horas 2010.05.09. 17:06:35

@Piiii:
Mert a Cagliari aztán a seggén vette a levegőt a meccs végén ugye?

G_P_T 2010.05.09. 17:07:27

Meg egyébként a két gólt lövő Totti még mit keres a pályán?

horas 2010.05.09. 17:10:29

@G_P_T: FIGC
Inter játékos kb 10 meccses elitlást kapott volna ,nem érdekes,Moratti pénze elfogyott,lefizette a Lazio-t,Chievo-t,Cagliari-t,Sampdoria-t,
Totti eltiltására már sajnos nem jutott....

montipájton 2010.05.09. 17:12:20

@G_P_T: Nem tudok őszintén szorítani a Romának így, hogy Totti a pályán lehet. Igaz, Balotelli is rúgott gólt ma. )))

Claudio Marchisio 2010.05.09. 17:15:19

@Mr.AT: jellemző :)
utána pár perccel láttam livescore-on h 2-3 lett, mondom mi van? nem 1-3 volt? hát ja, majd összefoglaló.
és lehet trez meg camo utolsó hazai meccse volt, nem ezt érdemelnék ők legalábbis.
majd a jövő héten milan-juve :) nagy derby lesz :)

BruceWayne 2010.05.09. 17:17:46

Tottit a kupában állították ki, ez bajnoki meccs volt.

Claudio Marchisio 2010.05.09. 17:18:19

@Claudio Marchisio: most esik le "Marchisio gyönyörű gólpassza" :)
remélem sok hasonlót látok még tőle, benne még bízok

G_P_T 2010.05.09. 17:26:44

@Nerazzurri: Fegyelmi vétségért az olasz szövetség szerintem minden hazai meccsről eltilthatja. Ez a "kupameccsen csak kupára" eltiltás sztem csak a kisárgázásra és a "sima" kiállításra vonatkozik.

Adriano87 2010.05.09. 17:27:17

@Piiii:

jó lesz nektek az ezüstérem.

Adriano87 2010.05.09. 17:37:01

@Nerazzurri:

kupameccsen rúgta agyon Balotellit Totti de kábé félévre el kellett volna tiltani minden tétmeccsről csak Olaszországban a nagy bajnokoknak mindent lehet.

ericcartmen 2010.05.09. 17:42:41

@horas: Nem unod még az eltiltások miatti hisztit?

horas 2010.05.09. 17:44:26

@ericcartmen: Nem-e?
A tököm tele van velük...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 17:45:45

Grazie Roma, Grazie France, Grande Capitano.

Ma megmutatta Totti miért fogjuk örökké imádni mi romanisták. Ne feledjük, hogy miközben elkövette a nem mindennapi görénységet Balotellivel szemben, három bajnokin, négy gólt vágott és mára még jutott egy kapufa is, hogy gyengénlátók szórkozásáról is gondoskodjon.

Fütyülhetik a mi Tottinkat az ellenszurkolók, de amíg harminchárom évesen hosszú sérülésből visszajöve négy-öt meccs után elkezdi szarni a gólokat imádni is fogom. Nagyon rossz lenne a bajnokságnak, ha ahogy egyesek követelik fél évre eltiltanák ezt az utánozhatatlan zsenit. Már csak nyolc hiányzik neki a készázadik Serie A góljához, azért ez sem akármi. Látni kell, hogy Totti nemcsak az az idegbeteg állat aki lerúgja Balotellit, de ő az a fantasztikus játékos is, aki jóval harminc fölött is a hátán viszi egyetlen csapatát, a drága AS Romát.

Jövőhétről szépeket álmodom, ne feledjük a Siena kapujában egy született romanista Gianluca Curci áll és akár meg is nyerheti nekünk a bajnokságot.

Forza Lupi, Forza Robur!

Adriano87 2010.05.09. 17:47:34

@popp:

először verjétek meg a chievot utána lehet álmodozni.

Lebowski Őtökisége 2010.05.09. 17:48:49

Én inkább Tonit meg Baptistát nem értem a keretben. Semmi hasznuk, tényleg. Toni azt várja, hátha eltalálják a fejét labdával, de se passzolni, se rálőni nem tudja normálisan, Baptista meg bár nagyon meggyőző pofát vág mindig, hogy "na majd most!", de abból a "most"ból mindig "majd" lesz.

Totti pedig KURVAJÓ, bár vicces hogy miket hagyott ki ő is, pl amikor 1 MÉTERRŐL FÖLÉ EMELT. uh. akkor azt hittem megeszem a streamet keresztbe.

teher alatt nyer a Róma - talán ez a helyes közmondás a Ranieri-szezonra. 0-0-nál mindenki azon volt, hogy majd úgyis bemegy csak lődd már rá, 0-1-nél viszont felpörögtek az arcok.

horas 2010.05.09. 17:48:56

@popp:
Totti képességeivel mindenki tisztában van,de nehogy már rá ne vonatkozanak a szabályok...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 17:49:15

@Adriano87: Nem először kell megverni őket, hanem az Inter pontvesztésével párhuzamosan. És hadd álmodozzam már, ha kedvem tartja ;-.)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 17:52:05

@horas: figyelj akárki játszhatott volna egy kupa kiállítás után a bajnokin, tehát nem a szabályok ellenére játszott. A fegyelmi tárgyalás még nem volt, azon majd nyilván elfogják tiltani, de kupa kiállításért nem jár automatikusan bajnoki kiállítás. Ez van, sajnálom!

Lebowski Őtökisége 2010.05.09. 17:53:29

@popp: ja és persze én is csatlakozom: GRAZIE ROMA, GRAZIE TOTTI! Azért nem semmi megfordítani a meccset 10 perc alatt, de szerencsére elmaradoztak a kapufák a vége felé :D

horas 2010.05.09. 17:54:11

@popp:
Engem annyira nem zavar,meg én ezt értem,csak a Piiii nagyon Moratti-zik közben azért ha nem Totti-ról lenne szó ez a 'geg' átíveli a kupa és a bajnokság közti különbséget,,,

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 17:55:15

@Great Cornholio: Adtak már ilyenért tizit, tény, hogy kezet ért a labda. Az egész meccs alapján meg teljesen megérdemelten nyertünk, rúghatunk volna kábé egy nyolcast. Amúgy a négyből gólból csak egy volt tizi, te szerencsétlen ;-). Mondjuk szerdán járt volna még egy, de mindegy már.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.09. 17:58:58

@popp: Ha simán nyertek csak bosszankodom, de a combról hónajra pattanó labdáért tizit.. ugyanattól a bírótól aki a kupadöntőn nem állított ki 4 Roma játékost....

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 18:00:50

@horas: Gondolom a fegyelmi bizottságnak van egy ülésezési rendje, más miatt sem tartottak volna rendkívüli ülést. Úgyhogy, hagyjuk ezt.

Lebowski Őtökisége 2010.05.09. 18:01:21

@Adriano87: na ja, ott is az volt hogy úgyis vezetünk, úgyis kurvajók vagyunk, stb, ezt már megnyertük...

viszont ha Pazzini lövi az elsőt és nem Totti, akkor tuti megnyerjük, mint a mait.

@Great Cornholio: A kamutizi fogalmát más helyzetekre használják, öreg. ha fordított esetben a chievo kezezett volna 1-1-nél ekkorát egy mittomén Balotelli beadás után, LEKAMUTIZIZNÉD?

tipikus interes :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 18:03:10

@Great Cornholio: Vagy ugyanattól, aki szerdán elfelejtett megadni két jogos tizit, ma is befújhatott volna egy egyértelműbbet már korábban is, úgyhogy ne hőbörögjél.

horas 2010.05.09. 18:03:23

@popp: Feltételes mód.
De télleg hagyjuk mert nálam ez nem akkora,csak megemlítettem.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.09. 18:05:16

@Lebowski Őtökisége: Le, mert a tipikus Interesnek van önkritikája.
@popp: Veled fölösleges vitatkozni, mert te Totti rúgásáért Balotellinek adtál volna pirosat. Sokszor bebizonyítottad, hogy hihetetlen marhaságokat vagy képes elhinni, ha Romaról van szó.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 18:09:47

@horas: Nem feltételes mód, ez a szabály, hogy kupa pirosért nem jár bajnoki eltiltás, mást sem tiltottak volna el. Hogy jól van-e ez így arról lehet vitatkozni vitatkozni, de azzal jönni, hogy a szent tehén Tottival kivételt tettek, durva csúsztatás, hogy finoman fogalmazzak.

Mndegy legalább lesz mire hivatkoznia a nagypofájú portugál istenednek, ha mégis elveszítenétek a Scudettot. (Be szép is volna!)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 18:17:38

@Great Cornholio: Nem kell nekünk vitatkozni, de legalább ne hazudozzál. Írtam többször, hogy párját ritkító görénység volt Tottitól, amit Balotellivel csinált.

Abban viszont van valami, hogy már csak a flegma pofája miatt kiosztanám a pirosat Balotellinek. Amúgy meg jó, hogy te beszélsz elfogultságról, abban azért magad is a Chimborassot közelíted. A különbség köztünk csak annyi, hogy veled ellentétben én vállalom.

calcio_di_rigore 2010.05.09. 18:18:19

@Great Cornholio: De szerencsére te mindig objektív vagy, amikor az Interről van szó.:))

calcio_di_rigore 2010.05.09. 18:20:09

A Sampnak már csak a tét nélkül játszó Napolit kell lezúzni hazai pályán, és megvan a BL.
És jó is lesz ez így, jobban kell a Juvéba Kjaer, mint Pazzini.:)

Rino 2010.05.09. 18:25:11

Tehát az Interlazionale nem ünnepel otthon...ez is valami.

gasbert 2010.05.09. 18:25:50

Azt azért élvezem h Millito kapufája a Roma szerencséje volt a római meccsen , legalábbis az interes tollak szerint mig a mai 3 Roma kapufa megsem emlitődik és a teljesen megérdemelt hazai három pont de a 11es az kamu és a biró hazafújt . Nevetséges.

blasco 2010.05.09. 18:27:37

@Rino: interlazionale lol:DD

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.09. 18:30:19

@calcio_di_rigore: Egyesekkel ellentétben nem szoktam orális fellációt alkalmazni, minden egyes nyert meccs után, hanem az Inter "támadókkal" szoktam értelmes vitát folytatni. Sőt nem állom meg hogy ilyen bejegyzések után írjak valami lohasztót. :)
@popp: Nem hazudozás, hanem költői túlzás, arra utalva, hogy rajtad kívül senki nem látott egy csipetnyi esélyt a Romanak az Inter ellen. de mind1 majd a jövő héten minden eldől.

horas 2010.05.09. 18:30:24

@popp:
Én csak Piiii gondolataira reagálva hoztam ezt a példát.Azért mert te igy gondolod,attól meg nem biztos,hogy így is van.
Nem ezen fog múlni,ha nem jön össze a scudetto.
Mourinho?
Most döntögeti a gólrekordokat a Chelsea az Inter-nek viszont nem sikerült egynél többet rúgni.Ez igen.

Calogero 2010.05.09. 18:33:05

Nem ezen múlik a Scudettónk, de azért az szégyen, amit a Chievo mutatott az utolsó percekben.
És bár még a Laziót meg tudom érteni valamilyen szinten az évszázados ellenségeskedés miatt, de ez akkor is egy baszott nagy szégyen, élből zárnám ki mind a két csapatot a legalsó osztályba.
Che vergogna

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 18:34:34

@Great Cornholio: Te nem láttál, de ugyanolyan elfogult vagy a saját cspatoddal, mnint én. Hogy te értelmesen vitatkozol azon röhögni kell, én inkább azt mondanám, hogy elvtelenül véded kedvenc csapatoödat, akkor is ha jogos kritika éri. Ezzel még nem is volna bajom, ha nem ignorálnád a vélemenyemet elfogultságra hivatkozva éppen te.

Calogero 2010.05.09. 18:34:36

persze mi mást várjon az ember begy Inter szurkoló Chievo elnöktől. Mondjuk ez is egy vicc, milyen szurkolók vannak Verónában, hogy ez az ember nyugodtan vállalhat ilyen sértéseket..

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.09. 18:35:08

@Calogero: Amit a Cagliari mutatott az is szégyen, arra sem vették a fáradtságot hogy a félpályán túlra rúgják a labdát, szépen odapasszolták a Roma játékosoknak, hogy gyorsabban jöjjenek. Ugyan már.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.09. 18:36:51

@popp: Nos, amennyiben megmondom mi volt a jogos kritika, piii beírása, hogy elfogyott Moratti pénze v mi? Védem a csapatomat, mert ha már szarul álltok, ti v aki épp az ellen, jön a Moratti, bíró, csaló szavakkal. Ezek lennének a jogos kritikák?

horas 2010.05.09. 18:37:09

A végén kihozzuk azt is,hogy az Inter-nek a riválisokon kivül mindenki lefeküdt...
Hát ennyi maradt a riválisoknak....

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.09. 18:37:45

@Great Cornholio: @popp: Nos, amennyiben megmondoD...
@horas: Az Inter senkit sem tud megverni, ha az ellen nem fekszik le, ez is jogos kritika. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 18:38:23

@Great Cornholio: Kér, hogy ezt nekem mondod, mert én nem szoktam Morattizni.

Calogero 2010.05.09. 18:38:51

@Great Cornholio: azért az, hogy 4-3-nál a Chievo húzza az időt és csak hátrafelé passzolnak az minősíthetetlen. De mondom, nem ezen múlik idén a Scudetto és még, ha van év, amikor nem sajnálok az Intertől semmit, akkor ez az idei, mert óriási amit letettekez évben az asztalra.
Sőt ez már szerintem nekik gáz, mert 99%, hogy segítség nélkül is nyerték volna mindkét meccsüket.
De a Lazio és a Chievo pillanatnyilag az olasz labdarúgás 2 legnagyobb szégyene

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.09. 18:41:50

@Calogero: LOL, ez most akkor jogos kritika, mivel edzeni voltam, ott csak a sport1 jött be. Ezért a Cagliari, ki se lépek a 16. ról, sőt kontrázni eszembe se jut, a labdát se rúgom seggbe inkább odaadom a 30 méterre álló roma játékosnak. Sztem ez a szégyen.
Lazán hozhatták volna az x-t, mert a Roma is elég fogalmatlan volt. a végén a bíró megszánta már őket, még a FőInter ellenes AT is úgy látta. :)

Calogero 2010.05.09. 18:45:02

@Great Cornholio: a Cagliari nem hajtott? vicces vagy, a "kamu" tizenegyesről nem is beszélve..
na mindegy, remélem Curci és Rosi vérét adja jövő héten és meg lesz a bajnoki cím. Az utolsó 10 perc alapján mi is rászolgáltunk újra

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.09. 18:46:17

@Calogero: Attól függ mit értesz hajtáson, a felszabadító rúgásokat?

horas 2010.05.09. 18:56:46

@calciomax: Pandev visszaeset,de én nem látomngyon vészesen rossznak,még így kicsit gyengébb formában is komolyszinvonalat képvisel,ragad hozzá továbbra is a labda és továbbra is okosak a labdái.

Eto'o.Nagyon elégedett vagyok vele.Rengeteget változott fejlődött,sok labdát szerez,rendre jól tartja meg több ember között és jól is játsza meg és az előkészitésben is előrelépett.A relative kevesebb gólja ellenére is nagyon nagy vétel volt.

calciomax 2010.05.09. 19:01:48

Nem tudom mennyire off ez most itt, de az Inter oda-vissza verte ezt a Chelseat. Nagyon durva!
Én örülök, hogy Totti játszott és jár az elismerés a Romának, hogy meg tudták forditani-nem hittem benne!

horas 2010.05.09. 19:08:08

@calciomax: Amúgy nekem is úgy tünt,hogy a Roma kicsit feladósra vette a figuárt.Nem kérdés,hogy megérdemelték,sokkal jobbak voltak.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 20:07:29

@calciomax: @horas: végig biztos voltam benne, hogy nyerünk.

calciomax 2010.05.09. 20:26:41

@popp: Mindenesetre nem lesz egyszerü az utolsó forduló se a Romának se az Internek. Mindenki az Inter sienai meccséről beszél de Veronában sem lesz egyszerü. Te jobban ismered a Romát nyilván, de én nem érzem egyáltalán magabiztosnak őket. Az Internek a sienai meccs lesz a BL főpróbája vagy talán annál is több plusz Lucio remélem játszhat Sneijderrel egyetemben és akkor nem lesz baj. Gólokat fog lőni egy stabil védelem mellett!

giacinto 2010.05.09. 20:28:12

@popp: a pályán lévő 25 szereplő is :)

giacinto 2010.05.09. 20:29:03

@calciomax: be lett árazva a Premier League. egy 103 gólos bajnokcsapat lett oda-vissza elverve :)

giacinto 2010.05.09. 20:30:10

A Milito-Etoo-Balotelli sor 54 gólt lőtt a szezonban. remélem 60-ig meg sem állnak.

BruceWayne 2010.05.09. 20:31:01

c.ronaldo+higuin meg ketten együtt 53-at

giacinto 2010.05.09. 20:43:39

@Nerazzurri: a ligák közti különbségre azért figyeljünk :)

gasbert 2010.05.09. 20:56:20

Drogba , Anelka , Lampard csak a bajnokságban 56ot ;)

giacinto 2010.05.09. 20:58:40

@gasbert: mondom hogy figyeljünk a bajnokságra :)

A serie A-ban nem villognának .

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.09. 21:05:07

@Calogero: HAHAHAHA! Tényleg egyre viccesebb vagy, Totti akkor meg a legszánalmasabb játékos, sőt egy rasszista tapló.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 21:07:26

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Azér nem kell készpénznek venni mindent ami balo meg az ügynöke állít.

giacinto 2010.05.09. 21:28:58

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

akkor tilos, de ha azt mondják Mátrix megütötte a kijáróban, akkor tutira igaz :))

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 21:32:07

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: főleg, a rasszizmus különben is tiszta laziale tulajdonság ;-).

@giacinto: tutira.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.09. 21:36:18

@giacinto: Így van, az a köcsög amúgy is provokálta Zizout, szóval tőle minden kitelik! :)

@popp: Sőt! Valójában Rocchi üvöltötte be hogy büdös nigger, szegény Totti meg csak szokásához híven tátogott mint a hal, szegény Balo ezért megzavarodott.

Iustizmord 2010.05.09. 21:45:20

hát bazze a milan még megöngyilkolja magát a samp javára. és akkor nagyon gát a múltjori "utsóperces" szopás.

ahogy cigóéknál mondanák: tiszta széééégyen.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 21:58:40

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nem unod még. Ha ekkora Totti fixációd van, akkor élvezz Jenő: www.youtube.com/watch?v=SnCFDUuvq_E

http://www.youtube.com/watch?v=yqtao1LS_Pw&feature=player_embedded#!

@Iustizmord: szííígyen!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.09. 22:06:03

@popp: Ha ekkora rasszizmus fixációd van, akkor nézd meg hogy a Romat hányszor büntették meg huhogás és fajgyűlölő kijelentéseik miatt.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 22:24:04

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Megnézed nekem? Én szívesebben nézek győztes Roma gólokat, szerencsére idén sok ilyenhez volt szerencsénk.

ericcartmen 2010.05.09. 22:39:45

És ha esetleg Totti tényleg leniggerezte Balotellit, akkor mi van? Egyértelműen nem azért rúgott bele, mert fekete, fölösleges a rasszizmust idekeverni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.09. 22:47:47

@popp: Hogyne, szívesebben, azért emlegeted annyit ezt a vádat, gondoltam hogy ilyen szöszmötölős lesz a reakciód erre. :)

@ericcartmen: Legyünk objektívek! Ha az IRR és bármi Lazióhoz kapcsolódó dologhoz nem vagyunk restek megállapítani, de legalábbis meglebegtetni a rasszizmus vádját, akkor bizony mindenki orrát is jól verjük bele, hogy Totti niggerezett.

horas 2010.05.09. 22:51:26

Ja és Maicon.Volt két szenzációs gólpassza ma,a hullámvölgyek ellenére,ebben a szezonban voltak a legzseniálisabb megmozdulásai,hiába volt jó néhány szürke meccse,igazi formátumát,klasszisát, idén érte el,az egyik legfontosabb játékosa az Inter-nek.Kevés szó esik róla,pedig az egyik legtöbbet játszik konkrétan szerintem idén -de nem csak idén- nem lett lecserélve sem.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 22:53:06

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Legyünk objektívek, az IRR-rel kapcsolatban van alapja vádnak, Tottival kapcsolatban viszont nem sok. Ha leniggerezte Balotellit az is inkább a személynek szólhatott. Ne hülyéskedjünk már pályafutása alatt vagy egy tucat feka gyerekkel játszott együtt, most is akad Romában feka, de még indián is.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.09. 22:57:07

@popp: Igen, én is pontosan azt mondom, hogy ez Balo személyének szólt. :) Részemről lezárhatjuk, csak nem árt megjegyezni, hogy Totti bizony lehet hogy niggerezett. Csak ha ezt egy ikonnak lehet, aki egy klubot testesít meg és nem nagy gond, akkor pár bunkó szurkoló hasonló reakciója miatt sem dől össze a világ. Igaz, utóbbi esetben a Lazio a gonosz, ám most, hogy Totti ezt tette, á, nem is történt ám semmi.

Livornóban 2 római újságírót megtámadtak a humanista baloldali bölcsész szurkolók. Fáj a kiesés, fáj a vereség. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 23:03:15

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Szereted bagetelizálni a csapatod szurkolói között föltűnő rasszista jelenségeket, azért te is tudod, hogy nem pár emberről vanszó. És persze nem csak lazio szurkolói között bukik ki ez a jelenség, hanem más csapatok ultrái között.

Tottival kapcsolatban meg te tényként tálalsz egy Francesco által tagadott állítást. Jobbulást az újságíreóknak!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.09. 23:08:05

@popp: Te pedig most Totti lehetséges tettét relativizálod. Pontosan annyi emberről van szó, mint más, nem kimondottan baloldali irányultságú csapatnál. A lényeg, hogy ha már a Lazio mindig mindent rosszat megkap, akkor Tottira is hívjuk fel a figyelmet, mégpedig nagyon. Ennyi. Tényleg lezárhatjuk, remélem sokan megjegyezték.

touristique 2010.05.09. 23:13:03

@ericcartmen: Hanem mert Balotelli azt mondta neki, hogy inkább foglalkozz a focival, főnök?

Vagy inkább mert nem tud veszíteni?

Tökmindegy. Tiltsák el a búbánatba. Tudom, hogy ő Totti, meg üthet meg könyökölhet minden meccsen, de most az egyszer tényleg gondolkodni kéne, mert ha nem, jövőre a Roma ellen az ificsapattal kell kiállnunk, hogy ne legyenek komoly veszteségeink.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 23:18:43

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Én meg Totti két góljára hívnám föl a figyelmet. Egyébként lehet szeretni vagy nem szeretni Tottit a figyelmet nem kell felhívnod rá, figyelnek rá amúgy is. Aztán ha leniggerezte (ha így lett volna, nem volt szép dolog tőle ez sem) Balotellit, ha nem, abban egészen biztos vagyok,hogy Francesco Totti nem rasszista.

horas 2010.05.09. 23:19:29

@touristique: Ez azért nem feltételen fair mert az öszi meccsen az Inter alakította a húsklopfolót.

GGG77 2010.05.09. 23:19:43

Ezt az idényt meg kell próbálnom gyorsan elfelejteni...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.09. 23:20:07

@touristique: ó istenem, ti kezdtétek a faragást még az ősszel Milánóban,

Matteo_B 2010.05.09. 23:44:52

@popp: ki az indián?búgócsiga?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.10. 00:20:36

@Matteo_B: bizony a mi Davidunk. Legalábbis minimum félvér.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.10. 00:21:59

@Mr.AT: Vajon a pénzen kívül ugyan mi a fenét lát Kurányi Kevin az orosz lehetőségben?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.10. 00:28:44

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nem rossz bajnokság az orosz. Amúgy avatarom, Spalletti Zenitje nagyon faszán megy. Kilenc forduló után hat győzelemmel és három döntetlennel vezetik a bajnokságot.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.10. 00:33:30

@popp: Nem rossz, nem rossz, de le merném fogadni hogy maximum a pénz motiválja. Spalletti meg szintén túl jó szakember oda és bár nem vagyok képben, de remélem játszatja Husztit.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.10. 00:46:19

Szerintem alá becsülöd az orosz ligát. Két éve ugye a Zenit parádés meneteléssel nyerte meg az UEFA-kupát. Idén a CSZKA Moszkva ott volt a legjobb nyolc között a Bl-ben, a Rubin Kazany meg kishíján továbbjutott bivalyerős csoportjából a Barca és az Inter közül.

Pénz is van az orosz fociban, Spallerti például sokkal többet keres, mint Romában. Szerintem az orosz liga további fölzárkózása várható a következő években.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.10. 01:19:37

@popp: Azt nem kétlem hogy többet keress, gondolom azért van főleg ott. Pénz van dögivel, ez nem kérdés. Sokat fejlődött nyilván a bajnokság, tényleg sokat, de nem hiszem, hogy Kuranyi a Dinamo Moszkába azért menne, mert trófeákat tud szerezni, gyengébb csapatba és gyengébb bajnokságba megy szerintem.

giacinto 2010.05.10. 11:27:19

Kevinke legalább őszinte, bevallotta hogy "nagy szerepet játszott a pénz a döntésében."

Korrekt.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.10. 11:32:18

@giacinto: Tényleg az. Pedig most lett volna lehetősége még komolyabb csapatba igazolni, de miután belátta, hogy válogatott már soha többet nem lehet, baszik a sikerekre, nincs miért elérni azokat, marad a lé. Te tetted ezt Jogi!

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.05.10. 11:36:43

hogy soha többé ne lehetne a 28 éves kuranyi válogatott, az egy erősen eltúlzott nézőpont, löwön kívül majdnem mindenki behívta volna, jogi távozása a vb után meg nem lenne túl nagy meglepetés. de persze moszkvából senki nem fogja behívni.

giacinto 2010.05.10. 11:42:46

Siena-Inter megint a végén.

06-07: 33. fordulóban találkoztak, Inter 13-mal ment a Roma előtt. egyidőben játszott a 2 csapat. a farkasok kikaptak 2-1-re Bergamoban, az Inter Sienában Mátrix góljaival nyer, 5 fordulóval a vége előtt bajnok.

07-08: Inter-Siena 37. forduló. Az Internek elég lenne nyerni és bajnok. emlékezetes meccs, 2-2, Mátrix tizit ront, előny 1 pontra olvad és izzadni kell Parmában. (Harcsa szarjon sünt)

08-09: Inter-Siena, sorsdöntő meccsnek igérkezik a 36. fordulóban, az Internek csak nyerni kell, de a milan elvette az örömöt, mert előző este kiszopott udinében, játék nélkül bajnok az Inter, de nyernek 3-0-ra, Ibra flegmázva rúg egy gólt, miközben a lecserélésért rimánkodik Josénál.

09-10: Siena-Inter utolsó kör, 2 pont előny, csak nyerni kell a bajnoki cimhez. :)

Jó hir hogy jövőre nem lesz ilyen párositás :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.10. 12:15:49

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Mit tehetnél, ha már igazi kedvenceid rendszeresen a hátsó traktusban helyezkednek ;-)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.10. 12:19:07

@popp: Ez így van sajnos, még egy rasszista, rugdosódó Capitanóra se futja, mint a város boldogabbik felében.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.10. 12:28:16

@popp: Hajaj, mi lenne itt, ha egy Lazio játékos niggerezett volna, lenne itt a nagy önigazolás, hogy ez csak egy Lazio játékos, jóhogy' niggerezik a barma! BEZZEG a mieink. Lehet mosdatni persze Tottit, megnézném mi lenne itt ha ezt Rocchi tette volna. Szerinted mi? ;)

Dias teljesen megérdemelten a hét Seria A csapatában. Jó igazolás volt!

vadkutya 2010.05.10. 12:28:20

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @popp: Mindig nagy kedvvel olvasom, mikor oda-vissza passzolgattok... :)

vadkutya 2010.05.10. 12:34:22

@vadkutya: Amúgy meg:

Miért nem tud Stevie Wonder olvasni?
...
Mert néger.

horas 2010.05.10. 14:05:04

@vadkutya: Miért nem tud úszni a süket?
Mert nem hal...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.10. 14:07:28

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Húúú, belegondolni is rossz, tényleg. Én sem vagyok paranoiás, de tényleg üldöznek.

@Great Cornholio: Hogy elfelejtetted már az utolsó fordulóban ellúzerkedett címeket, na majd jövőhéten eszedbe jutnak .-).

horas 2010.05.10. 14:11:20

@popp:
Megtörténhet,de Mourinho nem az a tipus aki egy ilyen félbarátságos meccsen fogja az egész éves kőkemény munkáját elbaszni.
Ahogy az Inter is túl erős ahhoz,hogy egy már kiesett Siena-t nem győzzőn le egy ilyen fontos meccsen.

Amúgy hasonló lesz mint tavaly elött,ahogy az Inter vezetése biztossá és elég egyértelművé válik a Roma szépen apránként majd feladja...szerintem.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.10. 14:21:00

@horas: Azért azt ne feledd, hogy a Siena zebra csapatként jelentősen szívni fogja magát az Inter ellen, ellentétben a Lazioval és a Chievoval.

Ráadásul a Robur a soraiban tud majd két extra motivált római gyereket Curcit és Rosit. szóval ne hidd, hogy félbarátságos meccsetek lesz.

Nyilván az Inter sokkal jobb csapat, mint a Siena, meg ők az esélyesek, de előfordulhat, hogy fejben már Madridban járnak majd embereitek. Persze mi is botolhatunk Veronában.

horas 2010.05.10. 14:34:20

@popp: Nem voltak könnyű meccsei az elmúlz szezonban az Inter-nek a Siena-val,az biztos.
De most ebben a meccsben manifesztálodik a bajnoki cím.
Nem hiszem,hogy Madrid-ban lennének már,ahogy a kupa döntőn is tejesen koncentrált volt a csapat.

Más.A Juventus,Iaquinta-t és 45 millió euró-t adna Ibrahimovic-ért,30 m most 15-t jövőre.Benítez-el való tárgyalásol pedig megakadtak,Benítez teljes körú kontroll szeretne a nyári átigazolásoknál a Juve-nálé pedig direktr e-célből hozott Marrota-ra bízzák ezt a feldatatot,egyértelmű,hogy nem bíznak Benítez-ben ez ügyben valószinüleg.
Ha Benítez mégsem jönne lehetséges variácókban felmerült Allegri?Del Neri,Spalletti és Prandelli neve.

Eközben egyre többet hallani Mourinho utódjáról is,most Zdenek Zeman irogatják,de elötte szóba került már Mihaljlovic,Zenga és Capello.Legutóbbit leszámítva mindegyik jelentős visszalépést jelentene Mourinho-hoz képest.Ja és Moratti úgy néz ki megakarja szerezni Fabregas-t.

horas 2010.05.10. 14:40:19

Totti 4 meccses eltiltást kapott,emelett
Balotelli és Chivu is kapott egy-egy meccs eltiltást mert inzultálta a bírókat,és Oriali június 30-ig nem vehet részt hivatalos szerepkörben az olasz szövetség által szervezett eseményeken,ugyan ilyen ügyből kifolyólag.

A végén az Inter több büntetést kapott mint a Roma,azon a meccsen.

Elmennek ám jóbüdös mocskok,tetves,szarházi,buzi anyukkba az összes.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.10. 14:50:52

@horas: A jó öreg Zdenek Zeman, na csodálkoznék, ha ő még egyszer komoly csapatot kapna Olaszországban. Néhányszor dopping és egyéb ügyekben nem hallgatta el elég sarkos véleményét. Azóta nem nagyon kap komoly feladatot.

ericcartmen 2010.05.10. 15:01:44

@popp: Edzősködik ő mostanában valahol? Utoljára a Leccénél hallottam a nevét.
Meg az is rémlik, hogy 2004-ben felmerült a Románál is.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.10. 15:06:49

@ericcartmen: Igen. A Lecce nagyon jó focit játszott az ő keze alatt, Bozsinovval és Vucsiniccsel. Asszem volt azóta Serie B-s csapata, de meg nem mondom melyik

Gabez 2010.05.10. 15:16:42

@popp: sztem a simán Roma kikap Veronában - azok ott vérbeli Inter szurkolók, pláne a prezidente...;)
Amúgy szép volt ez a kezezés hétvégén, amiből a büntető lett, alig volt átlátszó - kb olyannyira, mint a Lazio meccs egy hete. ;)

Azért persze a Roma jobb csapat, mint a Cagliari.

"egy tucat feka gyerekkel játszott együtt, most is akad Romában feka, de még indián is. " - a fokozással mit akartál kifejezni pontosan? ;)

Gabez 2010.05.10. 15:17:23

A "Roma simán", akarni mondanom.

Piiii 2010.05.10. 15:35:14

húha mit indítottam el evvel a kijelentésemmel... csak az uccsó 3 fordulóban 2 csapatnál azt hallani a meccsek 2. féidejében a kommentátoroktól, akiknek a szavára nyilván nem kell 100%-ig adni, de azért nem suták az olasz focihoz, és értenek azért hozzá, h 0-2nél hihetetlen h még a félpályát se lépik át, meg tegnap azt h kínosan ügyelnek, h nehogy támadjanak 4-3as hátrányban. kicsit frusztráló. főleg ha hozzáteszik h jövő 7en a Roma ellen biztos jobban fognak küzdeni mint ma..annak fényében h a Chievo-s elnök inter drukker. hál Isten a Siena-s meg Roma-drukker, úgyh jövő 7en remélem vért isznak a játékosok. nem hiszem h innen az Inter elveszíti, de hát a remény hal meg utoljára...
@horas: nem értem mit vártál. h egy évig eltiltják?vagy a bajnokikról? az nevetséges lett volna.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.10. 15:39:05

@vadkutya: Szerintem ezt még sokáig teheted, mindannyiunk nagy örömére. :) A vicc pedig: ÁÁÁÁÁ! :D

horas 2010.05.10. 16:28:23

@Piiii:
Azt nem vártam,hogy ismét lesz két Inter eltiltás úgy,hogy Burdisso és Taddei is utólag símán kaphatott volna eltiltást.Erre valószinüleg jogosan reflektáló Inter játékosok kapják az eltiltást.Na mindegy,igazából szerintem ezt már nevezhetjük,szokásosnak is,hogy Inter játékos dumálása az mindennél nagyobb vétség,jelen esetben más testi épségek veszélyeztetése...

horas 2010.05.10. 16:30:49

Most igazából Ibrahimovic-on is gondolkodok...
Lehet,visszakéne hozni.
Amúgy helyében,vagy maradnék Barca-ban még egy évet vagy angliába venném az irányt az MU-ba és a Chelsea-be is szerintem totál passzolna.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.10. 16:31:53

@horas: Azért ha jól emlékszem Vieira olcsón talán büntetés nélkül úszta meg De Rossi arcának összetörését.

Piiii 2010.05.10. 16:39:01

@popp: meg Chivu is Toni szándékos megtaposását áprilisban

horas 2010.05.10. 16:39:03

@popp: És kapott eltiltás a reklamáló Roma játékos?

horas 2010.05.10. 16:41:59

@popp: @Piiii:
Vieira szabálytalansága nem volt teljesen tudatos,
Chivu megkapta a sárgáját,és jól emlékszem az az egy kirivó szabálytalansága volt,most ezt Burdisso és Taddei egész meccses porduktumáról nehezen mondható el.
Nem baj...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.10. 16:42:09

@horas: Mondjuk az szerintem is vérlázító, hogy előbb büntetnek és adnak lapot dumáért, mint szándékos emberölésért.

horas 2010.05.10. 16:55:10

Visszatérve Zeman-ra,sokat nem tudok róla,ő inkább kb 15 évvel ezelötti volt keresett név,egyértelműen látszik ez a visszaesés a munkaadó csapatai sorából.
Hasonlóan nem tudták követni a futball változásait pl Cúper vagy Eriksson.

Piiii 2010.05.10. 17:02:47

@horas: amúgy Taddeit még adom, neki elgurult a gyógyszere, de Burdisso belépője sztem nem volt annyira brutális Sneijderrel szemben, szándékos meg főleg nem, igaz Balotellivel szemben megkaphatta volna a 2.at is, ott szerencsénk volt h nem állították ki

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.10. 17:03:57

@horas: Zemannál inkább azt suttogják, hogy nem engedik padhoz a nagyszája miatt. Mindig látványos megalkuvás nélküli támadó focit játszatott csapataival, például a Romával a kilencvenesek második felében.

horas 2010.05.10. 17:04:11

@Piiii: Brutálisnak brutális volt,Sneijder nem játszik a Siena ellen sem...
Szándékosnak teljesen télleg nem lehet nevezni.

horas 2010.05.10. 17:05:52

@popp: Ezt nem tudom megmondom öszintén.
Lehet valami az egyéni játékstilusával mert a wikipedia külön foglalkozik vele.
Nemtudok ról semmit megmondom öszintén.

Piiii 2010.05.10. 17:22:41

@popp: én úgy tudom a Romához eléggé kötödött, nem hiszem h ennek fényében leülne az Inter kispadjára.bár lehet rosszul tudom

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.10. 17:44:59

@Piiii: Annyira kötődött, hogy a Lazióból ment a Romába. Ez profi világ, ilyen nincs. Ranieri például a Roma előtt Lotióval is tárgyalt és csak a pénzen nem tudtak megegyezni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.10. 17:54:21

@horas: Sajnos ilyen világ ez. Amúgy nem egy lényegi kérdés, csak tény. Sokan emlegetik, hogy Ranieri milyen nagy romanista, közben igen kicsin múlt, hogy nem a Lazio padjára ült le. Nem vitát akarok ebből, csak arra célzol, itt szinte mindenkit a pénz mozgat, ezért duplán megbecsülendők azok, akiket nem csak az.

horas 2010.05.10. 18:05:01

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Nem én Lotito-ra gondoltam,nem régóta ismerem,de vele szinte lehtetlen egy nevezőre vergődni...mi volt itt januárban?
Emlékszel,Ledesma-ért ennyit ad Moratti,nem jó,tárgyalás napján Lotito elfogadja,Ledesma pert veszít akkor megint többet ajánl Moratti az se jó...
Meg ami az egészet megelőzte...kicsit sajátosan intézi a dolgait az egyszer biztos és nem feltétlenül jól.Ranieri-vel Pandev-el és egész évben Ledesma-val szinte biztos,hogy 4 között lenne idén a Lazio.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.10. 18:20:34

@horas: Lotito egy aljas gazember, ez teljes mértékben igaz. Az első hatban lehetett volna normális körülmények között a Lazio, ezt én is így látom. Reménykedjünk a 2010-2011-es szezonban! :)

gasbert 2010.05.10. 18:29:50

@horas: "Ranieri-vel Pandev-el és egész évben Ledesma-val szinte biztos,hogy 4 között lenne idén a Lazio. "

Akkor megvan kit kell megvegyen jövőre a Juve :D

horas 2010.05.10. 18:48:32

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Arról nem beszélve,hogy Delio Rossi-t is faszé kellet elküldeni Olasz-Kupa-val a zsebben?Ha jóé tudom a Szuperkupa elött metn már nem?
Vele sem itt tartana a Lazio.

@gasbert: Amúgy évközben én ajánlottam az akkor még szabad Delio Rossi-t a Juve-nak....
Szerezni kell egy normális edzőt nem kell,hogy nagyon nagy név legyen jól kell zárni az igazolásokat és odaérni a negyedik helyre.

Más.Amúgy remélem Maccarnoe bennragad az első osztályban simán beférne komoly csapatokba is,jó játékos.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.10. 19:25:18

@horas: Nagyon rossz viszonyban volt Lotitóval, ki hinné? A Szuperkupát hivatalosan már Ballardinivel nyerte a csapat, de az még bőven Rossi munkája volt. Ballardini "munkája" meg látszott ősszel.

touristique 2010.05.10. 19:25:47

@popp: De azért azt nem hiszem, hogy te azt gondolod, hogy akármelyik faragás az őszi meccsen egy kategória lenne Totti ámokfutásával. Még Vieira sokat emlegetett mozdulata sem. Ha utána mondjuk Totti a már földön fekvő Balotellit nem rúgja fejen suttyomban, akkor még talán... Na mindegy, szerintem túl van tárgyalva.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.10. 21:41:15

Jó hír gyerekek, a sport döntőbíróság, még a BL döntő előtt tud dönteni Ribery sorsáról, hogy 3 piros lappal súlyosbított eltiltását 0 meccsesre csökkentse, amit a Bl döntőn el is kezdhetne.

ForzaBianconero 2010.05.10. 21:54:24

@horas: "és odaérni a negyedik helyre."
Ha jövőre is a negyedik helyért fogunk harcolni akkor szerintem Tibetbe költözök. Normális edzővel(mint írtad) idén is minimum az ezüst lett volna.

De hogy jó hír is legyen:www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/juventus-a-torinoi-csapat-lemondott-rafa-benitez-megszerzeserol-2028225/
:)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.10. 22:03:10

@touristique: Jó de mondjuk egy meccsecskét kaphatott volna volna az öreg francia zúzógép. És mondjuk mikor Chivu a tavaszi meccsen megtaposta Tonit, azért az is ritka gusztustalan volt.

Mondjuik Christianra nem tudok öklendés nélkül gondolni, mikor nálunk volt úton-útfélen nyilatkozta, hogy ő mekkora nagy romanista, aztán mikor Barca többet is fizetett volna mint az Inter és a klub inkább oda akarta adni mint a milánói közvetlen riválishoz, akkor hisztizni kezdett, hogy ő Olaszországba maradna.

Szerencsére a helyére sokkal olcsóbban hozott a Juannal nagyon jól jártunk szerintem jobb játékos is a brazil

ForzaBianconero 2010.05.10. 22:06:53

@ForzaBianconero: Tehát pl: ha Zaccheronival kezdjük a szezont szerintem a 4.-ik hely akkor se lenne kérdés. Persze a "ha" az nem játszik.

G_P_T 2010.05.10. 22:31:52

@horas: Ezt honnan veszed? Én azt olvastam, hogy szinte biztosan játszhat.

Budlofsky 2010.05.11. 10:10:00

Tottit 4 kupameccsről tiltották el. Biztos enyhítő körülmény volt, hogy Balotellibe rúgott bele. :)

giacinto 2010.05.11. 11:35:53

Zemant Moggi nyirta ki anno a doppingos kijelentései miatt, azóta nem igen kap csapatokat. A juvénál sem mennek a szomszédba pofátlanságért.

Ibra pedig bomlassza az öltözőt máshol, ne az Internél, amúgí sem illik bele a mostani rendszerbe.
egyébként Zeman mániája a 433, lehet ezért merült fel a neve.

giacinto 2010.05.11. 11:39:01

@popp: Chivu nyilván nem volt hülye hogy a spanyol bajnokságban menjen védőnek. Ott minden Itáliai védő megégett az utóbbi időben (Samuel, Canna, Zambrotta stb.)

Piiii 2010.05.11. 12:20:25

@mocsing: sajnos nem, én is olvastam. csúnya lenne...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.11. 12:41:08

@mocsing: Ha Ribery játszhatna a döntőn és most ne kezdj Totizni, mert azt már kibeszéltük.

montipájton 2010.05.11. 12:43:14

@popp: Ha Ribery játszhat, akkor Mottának is játszania kell.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.05.11. 12:46:45

@popp: öö, nemtom, hogyan jön ide Totti, de nekem ehhez egy indoklás sem ártana gc baromságán kívül. (de lehet, h poén volt, ezért kérdeztem, h tudjam).

tehát miért lenne csúnya?

totti amúgy sztem egy köcsög, szted?

@montipájton: ribéry már letöltött egy meccset, azt vágjátok mind, ugye? motta meg most kezdi majd.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.11. 12:49:59

@mocsing: Én fölülemelkedem azon, hogy Totti egy köcsög és így mint kedvenc csapatom Capitanoját és korszakos zsenijét tisztelem. Na?

Simán belefér több is, azért amit Ribery csinált.

sh4d0w 2010.05.11. 12:54:31

Nah, lesz BL-győztesként Serie B?

sportgeza.hu/futball/2010/05/11/a_juventus_edzot_keres_az_intert_tamadja/

Ha tényleg bizonyítást nyer a dolog Nápolyban, akkor vissza lehet adnia címeket... Mindet, a calciopoli óta.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.05.11. 12:56:28

@popp: erre nem is számítottam :) meggyőztél :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.11. 13:13:26

@sh4d0w: Az egész pontosan négy Scudettot jelentene nekünk, az ideivel együtt.

Adriano87 2010.05.11. 13:29:58

Luciano Moggi azt bizonygatja, hogy nem volt semmilyen csalás, illetve összeesküvés. Másrészről azt állítja, hogy a bírókat kijelölő emberek bátorították a vezetőket, hogy telefonáljanak nekik.

A következő tárgyalás kedden lesz, ahol a védelem azt szeretné bebizonyítani, hogy sem Moggi, sem a többi klub nem követett el bűnt, és nem vétett a fair-play szelleme ellen.

„Nápolyban arról próbáljuk meggyőzni a bíróságot, hogy sosem volt semmiféle összeesküvés, és a csapatok mindig a pályán mutatott erények alapján nyertek, a bírók pedig ember létükre követhetnek el hibákat.” – mondta a Gold Sportnak.

„Én azt mondom, hogy mindenki ártatlan, mivel a bíróküldő bizottság tagjaival való kommunikáció általános volt. Ezek pedig ugyanazok az emberek voltak, akik arra kértek minket, vezetőket, hogy hívjuk fel őket.”

„Mindenki hívogatott mindenkit.”

Adriano87 2010.05.11. 13:30:52

Luciano Moggi azt bizonygatja, hogy nem volt semmilyen csalás, illetve összeesküvés. Másrészről azt állítja, hogy a bírókat kijelölő emberek bátorították a vezetőket, hogy telefonáljanak nekik.

A következő tárgyalás kedden lesz, ahol a védelem azt szeretné bebizonyítani, hogy sem Moggi, sem a többi klub nem követett el bűnt, és nem vétett a fair-play szelleme ellen.

„Nápolyban arról próbáljuk meggyőzni a bíróságot, hogy sosem volt semmiféle összeesküvés, és a csapatok mindig a pályán mutatott erények alapján nyertek, a bírók pedig ember létükre követhetnek el hibákat.” – mondta a Gold Sportnak.

„Én azt mondom, hogy mindenki ártatlan, mivel a bíróküldő bizottság tagjaival való kommunikáció általános volt. Ezek pedig ugyanazok az emberek voltak, akik arra kértek minket, vezetőket, hogy hívjuk fel őket.”

„Mindenki hívogatott mindenkit.”

Adriano87 2010.05.11. 13:32:04

mindenki ártatlan.nem lesz itt semmi kizárás.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 17:27:53

Szombaton lesz a Milan-Juve és a Lazio-Udinese, a szurkoló balhéktól félve hozta előre a szövetség ezt a két meccset.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.12. 07:51:41

@mocsing: Miféle baromség, a tárgyalás meg lesz tartva, pont a bl előtt. Kicsit ironizáltam, de egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy ribéryt engedik játszani. Hát milyen lenne már ha nem a teljes csapattatl állna ki mind2 együttes. ja bocs nálunk Lucio meg a mostanában csillogó Motta hiányozni fog. Ejnye no.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.05.12. 13:03:42

@Great Cornholio: a baromság az volt, hogy ribéry 3 meccséből nullát csinálnak, amikor egyet már letöltött. (lyon-visszavágó, tudod)

nem nagyon látom át, hogy motta, akinek ha egyre mérséklik (az alá nehéz lenne), akkor is hiányozni fog, vagy lucio hogy jönnek ide.

te szerinted van összefüggés? kifejthetnéd

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.12. 21:35:55

@mocsing: nonono, az egy alapból jár a piros miatt. Ő a szabálytalanság mértéke miatt PLUSZ 3 meccset kapott, amit szvsz annulálni fognak.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.05.12. 21:40:20

@Great Cornholio: nem.

egyet letöltött, ahhoz jön még kettő, így lesz meg a három. ebből a háromból lehetne egy és így játszhatna a döntőn.

szerintem nem fogják mérsékelni, de ez nem fontos.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.12. 21:57:41

@mocsing: de, a pirosat letöltötte, most jönne a 3 meccses eltiltása, ezen megy a vita, hogy eltöröljék-e v nem.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.05.13. 00:29:44

@Great Cornholio: ne őrjíts már meg, GC, attól hogy utólag mondta ki, nem tölthetett le belőle már egyet?

piros után egy jár automatikusan, aztán hármat adtak neki, de ETTŐL MÉG EGY LEMENT MÁR.

hol itt az ellentmondás?

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.05.13. 00:30:53

@Great Cornholio: eltörölni senki nem akar semmit, ne csináld már, csökkenteni akarják egyre

horas 2010.05.13. 00:33:21

@sh4d0w: @popp:
Az a bajnoki cim amit a zöld asztalnál kapott az Inter azt adom,de a másik 3-nak mi köze van a Calcoploihoz?
A Roma és a Milan mit és mennyit gyengült a bundabotrány miatt azt azért elolvasnám,ahogy felsoroljátok.A Milan kapott 8 pont levonást,de azóta se csináltak semmit a bajnokság,és a Roma is maradjon szépen csöndben.
Miért nem ti vettétek meg Ibrahimovic-ot?
Mert nem tudtátok?
Jaaaa...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.13. 11:24:48

@mocsing: Lassan írom, hogy te is megértsd Ribery 4 meccses eltiltást kapott, amiből egyet kötelezően le kell töltenie (letöltött), de a maradék 3 ami még hátravan eltörölhető? Capische?

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.05.13. 13:02:11

@Great Cornholio: akkor én szótagolom. vagy inkább idézek. az uefától. ehhez mit szólsz?

www.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/disciplinary/news/newsid=1482249.html

"The French international was banned for last night's second leg in Lyon, which means that the suspension now remains in place for two further games – the UEFA Champions League final in Madrid on 22 May and the following match in any UEFA club competition for which he is eligible."

VERSTANDEN?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.13. 22:17:14

@mocsing: Akkor plusz 2 meccset kapott, mert amit letöltött alap.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.05.13. 22:53:46

off
@Great Cornholio: ha mr.at-ot kiosztottam, teged is ki foglak: capisci (elvegre tegezitek egymast. ha nem, akkor meg capisce)

Mr.AT 2010.05.14. 00:59:21

@Pályaelhagyó autóversenyző: A kiosztástól nagyon messze voltál, konkrétan okoskodni próbáltál, aztán pofára estél, as usual. :-)

De hogy rád is ragadjon valami: nincs olyan kiejtés, mely alapján helyes lenne a "Mr.AT-ot" forma.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.05.14. 07:50:24

@Pályaelhagyó autóversenyző: Arról nem hallottál, hogy az arisztokraták néma H-t használnak? :)
süti beállítások módosítása