Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hol a falanx? - BL, negyeddöntők, II.

2010.03.31. 19:03 nou san trafford

Két olyan párharc jutott mára, amit sokan lefutottnak tekintenek, pedig hát szó sincs ilyesmiről. A Barcelona az európai topfutball egyetlen olyan csapatához látogat, amely anélkül szállhat szembe vele némi eséllyel, hogy spártai falanxot vonna a kapujától 35 méterre, az Inter pedig végképp nem teheti meg, hogy lekezelje a CSZKA-t ilyen közel a célhoz. Az esélyesek megnevezése nem bonyolult feladat, de ebben a BL-sorozatban egymást érik a vaskos meglepetések. Az például megvan, hogy az eddigi 18 meccsen csak három döntetlen született? És a brutális gólátlag? Remek BL-szezon ez, nem vitás, hasonlókat kívánunk a negyeddöntők második játéknapjához is.

Hajrá, Arsenal!
Négy évvel ezelőtt az ostoba kraut miatt a fényesre nyálazott Barcelona megúszta, amit most nem fog. Aki emlékszik, Henry milyen bűn rosszul játszott a 2006-os döntőben, annak biztosan eszébe jut az is, hogy a meccset egy olyan játékos döntötte el – a 10 emberrel is veszélyesebb Arsenal ellen –, akinél ügyetlenebb soha nem szerzett még gólt BL-döntőben. Voltak évek, amikor esélyesebbnek tartottak minket a végső győzelemre minden sorozatban, de ez nem azt jelenti, hogy nem pont idén húzzuk be mindkettőt. Lehet, hogy csatárposzton nem mi vagyunk a jobbak (elnézve Ibrahimovicot újabban, erre sem esküdnénk), de a középpályás sornak egyetlen tagja sincs, akitől meglepetés lenne a gól, ráadásul a meccs előtti legnagyobb félelmünk is elmúlt. Nem a Barcelonáról van szó, attól tartottunk, hogy Cesc nem játszhat. Nem most kell dönteni, Barcelonában készülünk bevinni a döntő csapást, mert addigra kisárgítunk mindenkit a Vasas védelméből, aki potenciális fenyegetést jelent. Visszatérnek a sérültek, köztük Gallas, akinek a bal golyójáról meredező egyetlen szőrszálban több tesztoszteron van, mint a komplett katalán keretben. Nem veszthetünk.

Hajrá, Barcelona!
Komolyan vehető ellenféllel találja magát szemben ma a Barca. Legalábbis, az előzmények és az angol bajnokságban elért helyezés erre enged következtetni, a londoni csapattal kapcsolatban, kiknek élén réges-rég Arsene áll.
Tüzetesebben megvizsgálva azonban egy BL-elődöntőért vívott csatánál figyelembe veendő fontos tényezőket, már egyértelműnek tűnik a párharc kimenetele. Posztonkénti összehasonlítást érdemes végezni, mert nagyjából hasonló a két gárda játékrendje. Ebben arra jutunk, hogy Arshavin az egyetlen, akit kezdőként szívesebben látnánk a Barcában, mint az ágyúsoknál, de ez is csak a Henry és Pedro közötti átmeneti időszakra vonatkozik. Fabregas sokat dobna a kereten, de jelenleg még Xavit és Iniestát kéne kiszorítania a keretből.Az angoloknak Bergkamp és Henry kiválása óta nincs olyan embere, aki döntő hatással lehetne egy ilyen szintű párharcra. (A Barcelonának van több is.) Az összeszokottság és a rutin kérdésében is inkább a katalánok felé billen a mérleg, akik egy-két változást leszámítva ugyanazzal a kerettel tolják végig immáron a második szezont.Az edző ráhatása? Na ez jó kérdés. Akár elképzelhetőnek tartjuk, hogy Wenger rendelkezik akkora tudással, hogy a felsorolt hátrányokat ellensúlyozni tudja, de nemzetközi szinten ezt még soha nem bizonyította, nem az az egy meccsen nagyot húzó ember, inkább a lassan várat építő fajta, ez pedig most még nem lesz elég a Barcelona ellen. A leggyengébb láncszem pedig, türelmének egyik túlérett gyümölcse Sol Campbell, aki a védelem közepén negatív Hófehérkeként fogja végigrettegni a törpék, számára nem éppen meseszerű rohamait.

Hajrá, CSZKA!
Moszkva anyácskát megpróbálták már néhányan bevenni, de ha jól emlékszem dél-amerikaiak most próbálkoznak vele először. Valamiért a csapból is az folyik, hogy mennyivel esélyesebbek, mint mi, pedig nincs három hete, hogy tiszteletre neveltük a mediterrán népséget. Mark Gonzalez gólját hesszelte mindenki, egyébként? És Hondáét Sevillában? Nem szeretnénk szerénytelennek tűnni, de az volt 2010-ben az első meccsünk, tehát még nem voltunk formában sem. Nekünk van a legjobb kapusunk, a legfiatalabb csehünk, és a legrondább szerbünk (utóbbi kettő összesen hatszor kormolta ki az ellenfeleket), de azt sem sok mindenki mondhatja el magáról, hogy ha nagyon akar, négy kontinensről is bevethet sztárjátékosokat. Azon kívül ott van az az apróság is, hogy az Inter idén percekre volt a klinikai haláltól Oroszországban, most végleg kiegyenesedik az EKG. Mellesleg zuhog a hó nálunk, meg olyan rohadt meleg sincs. Sapka, sál, tovarisi!

Hajrá, Inter!
Jose Mourinho három országban volt már bajnok, de egyelőre hiába calciózta a padlóba Ancelottit, még mindig vérben forgó szemmel üldözi az egyetlen komoly trófeát, ami valahogy mindig kicsúszott a keze közül, a portói meg már olyan régen volt, hogy alig emlékszünk rá. A portugál zseni pedig nem szereti az ilyet, ha kellene, valóban feláldozna mindent a BL-győzelemért, de szerencsére még erre sincs szükség: ebben az Interben minden megvan, amire Mourinhónak szüksége van, és valószínűleg nincs senki, aki komolyan gondolja, hogy egy CSZKA Moszkva útját állhatja. A védelem gyakorlatilag hibátlan, talán nem is lenne baj, ha gyorsan összeszednénk néhány sárgát, a visszavágón úgyis pihenhet majd néhány kulcsjátékos. Eto’o visszatért, és elszántabb, mint valaha, és ha még Dulifulit is játékra tudjuk bírni, csúnya náspáng néz ki szegény szegény muszkáknak. Nem is erre a körre kell felkészülni igazán, hanem majd a következőre, valószínűleg az öltözőben annyi lesz az összes taktikai utasítás, hogy „Gyerekek, a műfű lehúzza a blazúrt a seggetekről, próbáljatok állva szerelni”. Ennyi pont elég is lesz.

540 komment

Címkék: bl beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr741884856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fsgh 2010.03.31. 19:14:36

Csak Én érzem úgy, hogy abban hittben íródott ez, hogy az Inter idegenben játszik?:)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.31. 19:19:01

@Chicagoi: @fsgh: és tényleg. mosmá mindegy. bocsesz.

vadkutya 2010.03.31. 19:23:25

@_benito: Legalább jó lesz ez az írás a következő találkozójukra is...

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.31. 19:28:15

@vadkutya: kíváncsi vagyok, felmegy-e 30 fölé azoknak a száma, akik megjegyzik.

szeme közé, laposan! 2010.03.31. 19:33:08

gyerekek vs. törpék - mióta várok már erre!:)

bakító 2010.03.31. 19:33:57

Ha minden jól megy nem az öreg Solt fogják ma riogatni a törpék. Gallas és Vermalen együtt már egész megnyugtató.
Még az is előfordulhat, hogy RVP kivételével papíron a legerősebb csapat fog kiállni.

De egyébként tökmindegy, mert mindkét csapatban van jópár olyan arc, aki képes egyedül eldönteni egy meccset.

Nagyszerű futball estét várok. Győzzön a jobb, és persze
GO GUNNERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vadkutya 2010.03.31. 19:40:30

@_benito: Mákod van,h kevesen mernek lebaszni érte, ismerve a bannolásban szerzett jártasságodat... :))

nordsee 2010.03.31. 19:41:33

Pöte az arzenálos? '...Arsene áll'. Vehehe! Idétlen, akárki is. :)

nordsee 2010.03.31. 19:42:57

@vadkutya: Én egész nap meg voltam róla győződve, hogy oroszba' lesz. _beintótól függetlenül...

vadkutya 2010.03.31. 19:43:34

@nordsee: Pöte ManCity-s, ha jól emlékszem...

bakító 2010.03.31. 19:44:52

@Lezuzius: Nem is tudod milyen igazad van. Almunia jól illeszkedik a Seaman Lehmann vonalba, akik pozitív és negatív irányban is el tudnak dönteni egy meccset.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.31. 19:46:44

@vadkutya: vazze, bármiben lefogadom, hogy messze én bannoltam a legkevesebbet a szerzők közül.

úgy bánok az interesekkel, mint a hímes tojással, a bayerneseket hájjal kenegetem. a legnagyobb seggfejeket sem bannolom.

Titi120 2010.03.31. 19:47:28

A gyantázott mellkasúak vs borotvált lábúak meccse előtt akkora a várakozás, hogy ebből rendszerint élvezhetetlen foci szokott kisülni. De most nem fog !

bakító 2010.03.31. 19:50:47

A BBC szerint:

1844: STARTING LINE-UPS
Arsenal: Almunia, Clichy, Vermaelen, Gallas, Sagna, Diaby, Song, Fabregas, Arshavin, Bendtner, Nasri.
Barcelona: Valdes, Maxwell, Puyol, Pique, Alves, Xavi, Busquets, Keita, Pedro, Ibrahimovic, Messi.

Ez így most elég faszányosnak tűnik.

2010.03.31. 19:51:18

Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Maxwell, Xavi, Keita, Busquets, Messi, Ibrahimovic és Pedro

Almunia, Sagna, Gallas, Vermaelen, Clichy – Diaby, Song, Nasri, Fabregas, Arsavin – Bendtner

ha ez igaz, akkor az első félidő az ágyúsoké, kérdés mennyit hoznak ki belőle

vadkutya 2010.03.31. 19:52:12

@_benito: Van ám skin, Te már a szerzőket bannolod? :) Amúgy nem gáz, egy kis ban még nem ártott meg senkinek...

halihalo 2010.03.31. 19:58:35

Londonban 6 fok van és 30-40 km-es szél. Nem az az igazi spanyolos fociidő.
Máshol Angliában meg hótorlaszok vannak. Jön a globális felmelegedés... :)

Titi120 2010.03.31. 20:00:40

@halihalo:
Ha valami, akkor egy 30-40 km / h -s szél nem hiányzik egy ilyen meccsnek semleges szemszögből.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 20:02:19

Szerintem sok fog múlni az első perceken. Ha akkor sikerül ráijeszteni a Barcára az ágyúsoknak, akkor lehet baj. Érzésem szerint ahogy megy előre a meccs, annál jobban kibontakozhat a Barca játéka.

vadkutya 2010.03.31. 20:03:20

@Titi120: Kevésbé semleges szemszögből pedig főleg nem hiányzik ekkora szél. Remélem keresztbe fúj és nem hosszába, jó sok bedobás lesz... :)

vadkutya 2010.03.31. 20:04:33

@halihalo: Jól érzem,h ma kék részről is csatlakoznak az Ágyúk mögé? :)

2010.03.31. 20:08:21

Jól látom, hogy 8 meccsen 0 gól a mérlege Ibranak az angol csapatok ellen?
biztató :(

halihalo 2010.03.31. 20:10:01

@vadkutya: Részemről ez természetes... :)

vadkutya 2010.03.31. 20:12:55

@halihalo: Helyes, fordított esetben én is ezt tenném, ahogy tavaly is. :)

Kezdődjön már! 7 óta Rage Against The Machine-t hallgatok, Audioslave-es átfedésekkel, jöhet is a Slayer lassan...

Azazello007 2010.03.31. 20:13:16

Akkor játsszuk azt, hogy az nyer, aki sikerrel megtippeli, hány fejpárbajt nyer meg a Barca 90 perc alatt, ez kiváltható azzal, ha benitóval bannoltatod magad húsz perc alatt.

Messi88 2010.03.31. 20:19:38

Abidallal most akkor mi van?

lui1698 2010.03.31. 20:20:32

Döntő fontosságú lesz, hogy Busi és Puyol meg tudja e majd állítani a gyors Arsenal akciókat és, hogy ki szerzi a gólt.

Visca Barca!

vadkutya 2010.03.31. 20:20:59

@Messi88: Reméljük épp most végzett azzal a gnocchival, amitől rájön a híg fosás...most!

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.03.31. 20:21:33

Nem számítok sok jóra, de azért:

Go Gunners!

nordsee 2010.03.31. 20:23:07

@vadkutya: tudom, hogy szitis. Arra voltam kíváncsi kiírta a Hajrá Barcát. (Persze nem azt írtam, de ez egy ilyen nap)

horas 2010.03.31. 20:24:15

@_benito: NEkem is fura volt....én tegnap off-oltam az olasz posztot,hogy jó lenne ha sokan mennének ki és katlant csinálnának a Meazza-ból...
A legfontosabb:Se rá görcsölni,se lebecsülni őket nem szabad.A hazai Rubin meccset szeretném látni mai is...Sajnos a csapat hajlamos,végig kocorászni egy vélt gyengébb ellenfél elleni meccset főleg a BL-ben.1-0 a min.,2-0 az álom.

Egy uantkozó Barca és egy a lehetőségeitől meglepődött Arsenal-ra számítok.

Na Mourinho fater elővette a 4-2-3-1-et,de nyerjünk is ne msot süljön be,mindenki atom fegyelmezett és nincs könnyelmúsködés!

toerix_ (törölt) 2010.03.31. 20:24:47

a másik meccs meg egy szar 0-0

halihalo 2010.03.31. 20:29:28

@vadkutya: Valahogy sosem volt kedvencem a spanyol(os) foci. A barca egy ideig kivétel volt valamennyire, de érthető okokból az elmúlt időszakban már nincs kegyelem számukra részemről... :) A londoniakat meg szeretem... :))

Domingo 2010.03.31. 20:29:45

A cikkhez: Azért Campbellt nem nevezném leggyengébb láncszemnek, tekintettel arra, hogy korához képest emberfelettit nyújt. Nem igen lehetett az ő nyakába gólokat varrni. Az már más kérdés, hogy 90 perc után egy hét pihenést igényel.

halihalo 2010.03.31. 20:32:17

A digis riporter kérdése a stúdióban ülőkhöz: "A védekezésre ilyenkor lehet figyelni?" :))

vadkutya 2010.03.31. 20:34:12

@halihalo: Engem eleve túl sok Barca szurkoló vesz körbe napi szinten a melómban. Ami vicces, azt hiszik,h ők utálnak engem, pedig nem: én utálom őket... :)

HeroZs 2010.03.31. 20:35:24

megbízható stream linkeket kérhetek valakitől?

rizla 2010.03.31. 20:36:39

másnak sem működik a digisport.hu streamje??? annyi van az élő alatt, hogy "bajnokok ligája összefoglaló". ez mi a fasz?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 20:37:34

@rizla:

A felírással ne törődj, kattints a nyílra!

nalazo 2010.03.31. 20:39:52

@horas: Tudsz valami streamet az Inter meccsre?

bakító 2010.03.31. 20:41:02

@rizla: Akkor nekem (eddig) mákom van, mert digit patakoztatok.

badblood 2010.03.31. 20:42:00

@vadkutya: én meg úgy vagyok vele, hogy melyik ujjamba harapjak...? xD

De ha tegnap MU drukker "tudtam lenni" akkor ma tudok lenni Gunnerz "fan" :))

horas 2010.03.31. 20:42:53

@nalazo: myp2p-vel probálok kínlódni jobbat angyon én se...

nordsee 2010.03.31. 20:44:45

A Digi olyan, mintha a Kovács Áron közvetítené...

vadkutya 2010.03.31. 20:45:01

@badblood: Az Arsenal-t nem nehéz szeretni. :)

raiongo 2010.03.31. 20:45:05

Ki ez az überidióta műsorvezető a Digin?
Már tegnap is feltűnően nagy baromságokat kérdezett...

Mindegy, a stream legalább kitűnően működik.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 20:47:29

Lehet, hogy tényleg Almunia fog dönteni?!...

ForzaBianconero 2010.03.31. 20:48:52

Csak én vagyok ilyen elvetemült hogy semlegesként az Inter meccset nézem? :D

badblood 2010.03.31. 20:51:08

@vadkutya: igazából még sosem próbáltam... xD

vadkutya 2010.03.31. 20:51:11

Át kéne már jönni a felezővonalon.

vadkutya 2010.03.31. 20:52:04

Ajjaj, asszem ennyi elég is volt ebből a meccsből... :S

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 20:52:57

Lehet egy másik streamet kellene nézni, ez az orosz riporter már akkor ordít ha 25 méterre megközelítik a kaput.

bakító 2010.03.31. 20:53:26

Tele a gatyánk...
Ez nem jó!

rowi 2010.03.31. 20:53:37

hú ha arsenalos lennék, már leizzadtam volna...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 20:55:00

A barcának meg be kéne lőni a helyzeteket. Nem biztos, hogy minden tíz percben lesz öt...

ForzaBianconero 2010.03.31. 20:55:07

@Great Cornholio: próbáld a digit, ott nincs riporter :D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 20:55:56

@ForzaBianconero: Nem jön be az oldal maga, gondolom a sok Barcas miatt. :)

horas 2010.03.31. 20:56:03

@Great Cornholio: Én feladtam...semmi sehol amradt a Livescore meg a Nemzeti Sport...
Magyarország én így szeretlek...

nsz! 2010.03.31. 20:57:17

@horas: nincs ORF1ed sem? : /

horas 2010.03.31. 20:57:35

NEm látom a meccset de Stankovic-ot figyelmezetetni kellett már?...kezd az arc kifele menni,egyre pontatlanabb szinte mindenben...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 20:57:58

@horas: Install sopcast player, és a rojadirectan bejön simán. Szép a kép is.

HeroZs 2010.03.31. 20:58:06

peter135 linkje, a
www.veetle.com/frameworked/index.php/channel/view#4bb326c93dd89

nekem tökéletesen működik, csak fel kellett tenni a szoftvert
bár lehet lezárja bizonyos userszám után

ForzaBianconero 2010.03.31. 20:58:45

@horas: az semmi Marco már sárgát is kapott.:D (megjegyzem a szerb is kaphatott volna)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.31. 20:59:59

Eddig ez valami remek meccs, jobbára Almunián és Ibrán múlt.

Mr.AT 2010.03.31. 21:00:10

Így az Arsenal meccset nézve meg kell jegyeznem, hogy aztakurva... :-)

bakító 2010.03.31. 21:00:10

Almunia vért ivott....

nordsee 2010.03.31. 21:00:45

Ha így megy, az egész csapat lecidázhatja Almuniát.

rowi 2010.03.31. 21:00:51

pfff...a Barca azt csinál amit akar, az Arsenal,de főképp a védelem pályán sincs, Almunia meg negyedóra alatt megdolgozott a man of the match címért

horas 2010.03.31. 21:00:54

@Great Cornholio: Nincs spocastom...
Ahogy írjak,azért nyomogat az Inter...Matrix lap?
Alakúl...

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.31. 21:00:59

az év legviccesebb meccse eddig.

Eastbay1 2010.03.31. 21:01:00

Ki fog esni a Barca b+...

Endoscope 2010.03.31. 21:01:14

Úgy tűnik Almunia 'Best Of Casillas' videókat nézegetett a meccs előtt. :)

Óriási eddig a meccs, de nem tudom mit művel a Barca, hogy még nem 0-4. Szegény Pep 'Puta Madre'-zik a padon rendesen.

toerix_ (törölt) 2010.03.31. 21:01:27

@Csöncsön: bár ennyi elszórakozott helyzet után szokott az lenni, h a másik csapat az elsőből vág egyet :D

TickTickTickBoom 2010.03.31. 21:02:06

elképesztően szopatják az Arsenal-t:DD

jó nézni, de hogy Ibra mindent kihagyhat ma?

kb. 2 gólt lőhetett volna már, na Eto meg is lőtte volna ezekből...

a Barca könnyen erősítheti az Arse kisfiús imidzsét:D

Woland 2010.03.31. 21:02:47

aztakurva 15 perc utan 0-5 siman lehetne, hihetetlen makja van az Arse-nak

Eastbay1 2010.03.31. 21:03:27

@toerix_: Ja, hát ez Murphy törvénye.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 21:03:30

@horas: próbálgatnak, csak pandev nem tud beadni, a cszka meg kontrázgatni próbál. langyos eddig, a ruszkiknak volt egy szép 30m szabad.

www.sopcast.com/
letöltöd felrakod, és nézed a roja-s linken.

badblood 2010.03.31. 21:03:51

Úgy játszik a barca, mintha a nou camp-ban lenne a meccs, ill. mintha ketős-hármas emberelőnyben lennének... Hát nem szarral gurigáznak...

czudarpesta 2010.03.31. 21:04:22

Eddig még nem volt két jó Arsenal passz egymás után.

toerix_ (törölt) 2010.03.31. 21:04:37

labdabirtoklást nem mutattak? sztem közel járok ha 20-80...

BruceWayne 2010.03.31. 21:06:47

@toerix_: pedig ennek a két csapatnak a meccsén én reménykedtem egy olyan 65-65%-ban :)

Endoscope 2010.03.31. 21:06:52

Az hagyján, hogy Ibra kihagyott 2 ziccert, de Messi is minimum kettőt a kapusba lőtt. Tőle ez szokatlan.

nordsee 2010.03.31. 21:07:56

@nordsee: lövés 0-11, 20 perc alatt.

rowi 2010.03.31. 21:08:29

ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy Song is felvette a tanárúr jelmezt

czudarpesta 2010.03.31. 21:08:30

Most szóltak a londoniaknak, hogy elkezdődött a meccs.

horas 2010.03.31. 21:11:55

@Great Cornholio: Valamiért,nemtudom még elindítani sem a setupot mindegy...leszarom...
nem idegesítem magam.

Hát többek között ezért rohadt meg az Inter a 16 között 3 éven keresztül...

BruceWayne 2010.03.31. 21:12:23

"Labdás szerelés volt"

ez kb olyan mintha azt mondta volna hogy "Anyás szülés"

horas 2010.03.31. 21:13:01

Ibrahimovic-ra gondoltam...csak az Inter-nek nem volt ennyi helyzete....

toerix_ (törölt) 2010.03.31. 21:13:16

Ez Messitől milyen szar esés volt...
Az orosz lesérül. egyre jobb

TickTickTickBoom 2010.03.31. 21:14:28

na Arshavin megérdemelte a sérülést, azért ahogy odament Busquets-nek a sárgájánál...

a karma visszaüt:D

vagy csak taktikai csere?:D

Mr.AT 2010.03.31. 21:16:20

Nem hiszem el, hogy ilyen színvonaltalan hülyeségekkel múlatjátok az időt, miközben csodálhatnátok, ahogy a fantasztikus FC Bayern München amatőrcsapata alázza a Rot-Weiss Erfurt armadáját... :-)

Everred 2010.03.31. 21:17:34

30-70 a labdabirtoklás...

toerix_ (törölt) 2010.03.31. 21:19:32

a bejegyzés címe különösen vicces nézve a meccset

horas 2010.03.31. 21:19:38

Esetleg valaki írna egy kisebb elemzést az Inter meccsről?

sporttárs 2010.03.31. 21:20:02

Szegény Arsavin, szegény Arsenal, még mákja is van a Barcának ezzel.

Everred 2010.03.31. 21:21:05

@sporttárs: a játék eddigi képét elnézve Eboué még hasznosabb is lehet most, mint Arsavin...

sporttárs 2010.03.31. 21:21:12

A kézilabda szabályai nem teszik lehetővé az ilyen durva labdabirtoklási fölényt, továbbá a kosárlabdáé sem. Támadóidőt a futballba! :))

BruceWayne 2010.03.31. 21:21:22

leült a meccs...

@horas: szerintem nem sokan nézik :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 21:22:15

@horas: Egyre inkább támadgatunk, már a 16osnál is körbepasszoljuk a ruszkikat, Ők egyre kevésbé képesek kontrázni, inkább a seggberúgjuk a labdát.
Egyre több helyzetünk.

BruceWayne 2010.03.31. 21:22:52

huh, ez izzasztó szituáció volt

Everred 2010.03.31. 21:22:55

te jó isten, Bendtner mit hagyott ki.

rowi 2010.03.31. 21:23:28

les volt, de akkor is bazz Lukács...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 21:23:57

@horas: Ja meg aprítanak minket keményen, csoda hogy Sneijder még jár.

horas 2010.03.31. 21:25:14

Na Krasic kihagyja a visszavágót,ez nem baj főleg úgy,hogy talán ő legismertebb/veszélyesebb játékosuk...

nsz! 2010.03.31. 21:26:03

gallas out, nem is lehetne rosszabb : /

BruceWayne 2010.03.31. 21:26:39

ez a tempó még az Arsenalnak is sok

lehet a Barca leléptetéssel fog nyerni :)

Matteo_B 2010.03.31. 21:27:01

Ibrahimovics lábát is elkapta az a csúnya lila betegség ami pl:Nanit és Vucinicet is megfertőzte!

toerix_ (törölt) 2010.03.31. 21:27:30

@nsz!: hát azért én mostmár beszarok. jól hallottam, h fabregasnak is vigyáznia kell a sárgával? mert még csak az kéne..

Mourinho már nem a király 2010.03.31. 21:27:31

2 sérülés egy félidő alatt, na most b@sszmeg az összes kva élet mostmár

zolika26 2010.03.31. 21:27:35

Első félidőben két kényszerű csere?

Lojzi_ 2010.03.31. 21:28:10

Ha ilyen ütemben fogynak, akkor lassan de biztosan tart az Arsenal a 7 emberes hajrá irányába.

Song miért kapott sárgát?
Rossz játékost lökött föl?
Messiért nem is sima szabi jár csak?

TickTickTickBoom 2010.03.31. 21:28:13

Gallas és a 10-es mez, sose fogom megérteni

Eastbay1 2010.03.31. 21:29:40

Fabregas direkt csinálta.

Lojzi_ 2010.03.31. 21:29:45

@toerix_: Már nem kell neki vigyáznia.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 21:29:49

@zolika26: Legalább az öregek helyett jöhetnek a fiatalok nem? :)

BruceWayne 2010.03.31. 21:29:58

na akkor fabri pihen jöv héten? (kitakarta ez a hanghibás szar a kiírást)

bakító 2010.03.31. 21:30:27

Az egy dolog hogy írtó szarul játszunk, de hogy a rigó is bele van bújva a katalánok picsájába az dúrva.

rowi 2010.03.31. 21:30:32

@Lojzi_:

nem állt elég messze a szabdrugástól felszólításra se, a barcásnak meg volt elég esze, hogy belerúgja. sárga

fabregas visszavágóról out...

toerix_ (törölt) 2010.03.31. 21:30:47

@Lojzi_: nem vágom hogy ez miért volt sárga...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 21:31:13

@horas: Gólhelyzet kimaradt. :( Olyan a meccs mint a kazany ellen. Támadunk már végre bemelegedve, a moszkva amerre áll arra rúg.

mann 2010.03.31. 21:31:38

Sajátosan fújnak hazai pályát az Arsenalnak

nsz! 2010.03.31. 21:31:47

@toerix_: odaállt a szabi elé és nem hagyta ,h elvégezzék, utána messi rárúgta

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 21:32:02

@bakító: Ez szerinted olyan meglepő? (pedig nem is nézem a meccset.)

Domingo 2010.03.31. 21:32:34

Almunia élete meccsét produkálja.

horas 2010.03.31. 21:32:44

Istenem,hogy okádták az epét rám az Arsenal-osok egx párhete mert valami hasonlót vázoltam fel mint a mi most van...

zolika26 2010.03.31. 21:32:54

Na akkor Cesc, mint akinek semmi vesztenivalója nincs hint egy hármast a második félidőben :D

vadkutya 2010.03.31. 21:33:52

Nem rossz meccs, az biztos. Kellően szórakoztató...

Domingo 2010.03.31. 21:34:50

@Nerazzurri:
Most is pihennie kellene. Értelmetlen volt beállítani, láthatóan nincs meccskész állapotban.

sporttárs 2010.03.31. 21:35:16

@bakító: Durva? Miért, meglepődik még valaki ilyesmin?

Nem nagyon lesz gondja ezzel a párharccal a Barcának, szerintem már itt gurítanak egyet legalább.

horas 2010.03.31. 21:35:42

@Great Cornholio: Jólvan annak örülök,Mourinho-nak jól szoktak jönni a szünetek,mondjuk a padról csak Quaresma van...nem sok esélyt látok rá,hogy Porto mezben lépjen pályára...

csabber-18 (törölt) · http://www.csabber.fw.hu 2010.03.31. 21:36:23

Az Arsenal ma ritka gyenge, a Barca meg beszarás. De még semmi sincs veszve. Amúgy, nálam már most a meccs embere Almunia.

vadkutya 2010.03.31. 21:36:24

@peter135: ...egyébként sztem is. Csoda kell, vagy egy hiba Barca részről. Ráadásul megint fogyatkoztunk, a Nou Camp-ban kivégzés lesz...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 21:36:26

Egyrészt nagyon-nagyon bosszantó, másrészt megnyugtató első félidő volt. Bosszantó, mert negyedóra alatt a továbbjutást is el lehetett (és el kellett) volna dönteni. Nem értem, mi történt pl. Messivel. Ilyen helyzetekből ő sokkal pontosabban szokott célozni... Az viszont megnyugtató, hogy nincs egy súlycsoportban a két csapat, és semmi jelét nem látom, hogy ez a párharc következő 135 percében megváltozna.

Azazello007 2010.03.31. 21:37:09

Nagyon elcseszte a Barca az első húsz percben, simán eldönthették volna akár a továbbjutást is, most már sokkal nehezebb lesz.

nalazo 2010.03.31. 21:38:20

A Veetle-n keresztül jó minőségben nézhető az Inter meccse. A második félidőben már gólt is fogunk rúgni. Az oroszok eléggé fogalmatlanok voltak eddig.
Evviva la squadra nerazrurra!!!

bakító 2010.03.31. 21:39:05

Messi semmi nem csinál, nála kevesebbet már csak Fabregas.
Diaby és Song úgy viselkednek mint parasztgyerek a nagyvárosban, csak nézik a sok látnivalót.
Bendtner iparkodik, Ibrahimovich meg csak szimplán béna (ami nem is csoda ha valaki így el van telve magával.)
A Busquets gyerek nagyon jó, csak túl könnyen borul.

De hát a fő meglepetés Almunia. Amit eddig művelt az fenomenális.

Eastbay1 2010.03.31. 21:39:31

@_benito: Amúgy, ha jól láttam megvolt neki a labda, szóval a bíró színtiszta empátiától vezérelve megmentette szegényt egy skizofrén élménytől.

halihalo 2010.03.31. 21:39:45

@vadkutya: Eddig nem sok jót hozott a szurkolásom, hacsak azt nem, hogy Almunia élete meccsét hozza eddig.
No, de majd a második félidő. Csak éppen már nincs cserelehetőség az első félórában, mert hátha megint lesérül valaki.

Domingo 2010.03.31. 21:40:01

Azért védekezésből ma jelesre vizsgázik az Arsenal. Egyelőre.

horas 2010.03.31. 21:40:18

@Great Cornholio: NA fater egy kisebb epilógust dobj nekem úgy is félidő van,ki milyen,ki szar,ki nem,kinek mit kéne...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.31. 21:41:09

a barca gyengusz, az arsenal reménytelen. csak azé nézem, mert megcsiptem egy jó streamet. van Basten a szagértő :)

d3vnull 2010.03.31. 21:41:15

De tényleg tök durva, hogy mi Chelseasek az arsenalnak szorítunk :D

mándy 2010.03.31. 21:41:30

a barca tényleg eldönthette volna, ekkora ziccereket kihagyni... persze sok van még hátra ebből is + 1 meccs, na meg ha ilyen ütemben fogynak az arsenal játékosok...

Eastbay1 2010.03.31. 21:41:55

@bakító: Tóth Iván és Végh Zoli járnak ki hozzá korrepetálni.

csabber-18 (törölt) · http://www.csabber.fw.hu 2010.03.31. 21:43:28

@Eastbay1: Kérlek, csak Végh Zolit ne.. Még mindig rosszat álmodok. :)

vadkutya 2010.03.31. 21:43:29

@halihalo: Almunia-nak ugye égető emlék a 2006-os döntő, hiszen Lehmann helyett neki kellett beállnia. Ha jól emlékszem azelőtt a bajnokságban 1-2x, nemzetközi meccsen pedig első meccsen védett az Arsenal-ban akkor. Revansot vesz, remekül csinálja.

rowi 2010.03.31. 21:45:09

inter meccs, eurosport live (szöveges)

"No real chances of note."

halihalo 2010.03.31. 21:45:40

@d3vnull: Előfordul az ilyesmi. Van ellenfél, és még nagyobb ellenfél... náluk már csak Övrebőt szeretem jobban... :)
Amúgy, azért magunk között szólva, mi ennél sokkal meggyőzőbbek voltunk a barca ellen hazai pályán. Akkor azért nagyrészt fogalmuk sem volt, hogy jussanak el a kapuig. Most van, csak berúgni nem tudják.

Eastbay1 2010.03.31. 21:46:07

@Rico1: Hát azt én nem nevezném védekezésnek, amikor gyakorlatilag csak dobálják magukat bele a lövésekbe.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.03.31. 21:46:17

@vadkutya:
Azért Manu akkor a csoportkörben védett pár meccset, és az azt megelőző szezonban játszott 10 meccset.

bakító 2010.03.31. 21:46:17

@vadkutya: Igen Almunia remek, de a középpályásaink mi a lófaxt művelnek. Úgy adogatják el a labdát mint egy NBI-es csapat. Hát így persze hogy gálázik az ellen. Miért van így tele a gatyája mindenkinek?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 21:46:39

Félidőben:

kapuralövés: 2-15
ebből kapura: 0-7
labdabirtoklás: 31%-69%
passzok: 91-278

horas 2010.03.31. 21:46:57

Wenger minden évben bebízonyítja,hogy egy kategóriára van csapata,az elit szinttől.
Huzó emberek helyében én lelépnék...
Ibrahimovic,pedig ahogy mondtam egy kibaszott lelkizős fasz,aki egszerűen megvan ijedve a lehetőségeitől akár mennyire is hihetelenül hat is ez.Én ezt néztem 3 évig.

halihalo 2010.03.31. 21:47:21

@csabber-18: Teljes életnagyságban a DigiSporton.

Eastbay1 2010.03.31. 21:48:06

@csabber-18: Jó, akkor külön neked Végh Zoli helyett legyen a Holczer (vagy ki).

Domingo 2010.03.31. 21:48:43

Na, így kell kezdeni egy félidőt. Almunia egy perc alatt tönkretette 45 percnyi csodatételét.

halihalo 2010.03.31. 21:48:53

Hát, helyreállt a világ rendje... Almunia... :(

zsakfos 2010.03.31. 21:49:14

Éreztem, hogy a sok bravúr után fog kapni egy potyát...

TickTickTickBoom 2010.03.31. 21:49:27

Almunia, hoho

szép volt Ibra

vadkutya 2010.03.31. 21:49:32

@peter135: Valóban? Akkor benéztem vmit, vagy csak simán rosszul emlékszem, nem néztem komolyabban utána, sorry...

Nah, ennyi, remek. Most meg szarul jön ki. Hahota...

horas 2010.03.31. 21:50:17

@bakító: Arra azért számítottam,hogy Arsenal,egy-egy pofás labda kihozatalra képes lesz,de azt gondoltam,hogy védekezni semmit nem fognak tudni,úgy néz ki egyikből jön a másik...

vadkutya 2010.03.31. 21:50:31

Végre ihatok, majd jövök. Talán. :)

krai 2010.03.31. 21:51:15

a f*szom almunia fülébe

horas 2010.03.31. 21:51:19

Arra lehet fogadni,hogy Pep beáll egy kicsit?

mándy 2010.03.31. 21:52:56

bassza meg, lementem fröccsért a konyhába, felérek, hát már csak a sárga kupacot látom...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 21:54:07

Azon azért lehet röhögni, hogy az Arsenal fanok szerint a Barca nem fogja bírni a PL-tempót... :-)

nsz! 2010.03.31. 21:54:33

megint mit fúj b+???!!?!!!

bakító 2010.03.31. 21:54:49

Ez a bíró bazmeg hihetetlen...

nsz! 2010.03.31. 21:56:25

@horas: tessék kihozták...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.31. 21:57:07

@vadkutya: inkább ne. 3 napja itt vagy :). Bendtner-nek ezt az arcmosó mozdulatot kéne elfelejteni...

bakító 2010.03.31. 21:59:22

@Csöncsön: Még jó hogy az 56-ik percben írod.

bakító 2010.03.31. 22:00:29

Most komolyan... A Barcának miért van szüksége a bíró támogatására?

Domingo 2010.03.31. 22:00:54

@bakító: Teljesen lényegtelen mikor írta, aki komolyan gondolta azt, hogy a Barca nem bírja a PL tempót, az egy okleveles balfasz.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 22:01:03

@bakító:

Ja, hogy a 80. percben fognak kifulladni. Valahogy nem ez az érzésem...

Eastbay1 2010.03.31. 22:02:29

@bakító: Most el ne kezdj hülyebírózni, mer nem a bíró miatt jobb a Barca.

bakító 2010.03.31. 22:02:33

Akkor ez a meccs ennyi volt...

horas 2010.03.31. 22:02:53

Mivan ennyire pökhendien jött ki az Inter?
Ne vicceljünk már,hogy gólt kapjunk hazai pályán a CSZKA-től,ébresztő 10 percen belül gólt kéne szerezni,nem akarok görcsölést...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.31. 22:03:30

@Csöncsön: Nem gondoltam hogy ilyen sima lesz, ha nincs itt komoly változás és nem úgy néz ki hogy lesz, akkor ez megvan a katalánoknak. Komolyan sajnálom hogy ilyen egyoldalú a meccs.

bakító 2010.03.31. 22:03:47

@Csöncsön: A csapatom szarul játszik, a biró egy pojáca, pont a hülye okoskodásodra van még szükség...
Leave me alone

Kettészakad a pálya középen jön fel a víz 2010.03.31. 22:03:48

Idén először meglesz a címvédés!
Kegyetlen ez a barca. Megállíthatatlannak tűnik.

Domingo 2010.03.31. 22:04:14

Egy az egyben olyan ez a meccs, mint azok, amin az Arsenal teljes dominanciával 4-0-lal hazaküldi valamelyik kis- vagy középcsapatot. Csak most az Ágyúsok vannak a fasz rosszabbik végén.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 22:04:23

@horas: Nyomunk, csak a cszka, 10 2 méteres kanadai favágócsoporttal áll szemben.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 22:04:54

Baszki egy kibaszott ziccer Stankovic. :(((

nils_h 2010.03.31. 22:05:35

@Eastbay1: attól még, hogy az a csapat a jobb, akinek fúj, még fújhat szarul egy bíró, nemde?

mickeyknox 2010.03.31. 22:05:50

ibrahimovic lehet kinn van a gödörből... lehet.

bakító 2010.03.31. 22:05:56

@Eastbay1: Persze hogy nem, mint ahogy ezt nem is mondta senki.
Viszont a bíró tényleg egy pöcs.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.03.31. 22:06:09

azt ajánlom ennek a _fostalicska_ internek,
hogy sürgősen kezdjen el fotballozni,
hogy a sör ára visszajöjjön ma ...

horas 2010.03.31. 22:07:07

Azért szerintem a második Wenger-éra féle koncepció eddig is védhetelten volt,de most már...nem volt komoly csapat elleni BL-meccs mikor nem lettek intenzív fellációra térdeltetve egész meccsre hazai(!)pályán...

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.03.31. 22:07:53

@Great Cornholio: magasról ...
vastagon ...

csak az eredmény kell, érted ...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 22:08:11

BAsszameg, 3an szétpasszolták a 8 főből álló védelmet erre a gólpassz megpattan az uccsó védő lábán, aki nem szándékosan ér bele, ilyen minden 2. támadásunk.

mándy 2010.03.31. 22:08:31

hihetetlen milyen különbség van a barca javára a játékban... lassan az eredményben is, most már a helyzetek is bemennek. az arsenal nem képes még passzolni sem...

nils_h 2010.03.31. 22:09:15

@horas: melyik meccsekre gondolsz?

lószerafin 2010.03.31. 22:09:46

@nils_h: Jó is hogy nem nézem. Csak idegesítene.

Eastbay1 2010.03.31. 22:10:03

@nils_h: @bakító:
Ez a világ rendje, az erősebb kutyáé az utolsó kocka csoki.
Ti is megkapjátok a Pompey meg a Burnley ellen.

horas 2010.03.31. 22:10:36

@Great Cornholio: Ez így rendben van de most már gól is kellene,nagyon közelítünk a hajrá felé nem akarok Quaresma-t meg görcsölést...

Már a Roma meccsen is a helyzet kihasználással voltak a gondok,remélem nem marad erre a meccsre is ez...

TickTickTickBoom 2010.03.31. 22:10:50

nocsak, 1 angol játékos az Arsenal-ban

:DD

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 22:11:11

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Akkor egy kis késéssel jön az adás, Milito csak most bombázta be!!
Amúgy már várható volt a meccs alapján. Az orosz riporter is akkorát ordított mint egy brazil/argentin kommentátor. :D

giacinto 2010.03.31. 22:12:31

2. félidőben már sokkal jobbak vagyunk, látszik rajtuk a megalkuvást nem tűrés, itt bizony hazai győzelem lesz. az orsozoknál alig van a labda ha meg náluk van 35-ről lövöldöznek.

Domingo 2010.03.31. 22:12:31

Na, akkor most Walcott előhúzza zsebből Horvátországot.

Eastbay1 2010.03.31. 22:12:53

@bakító: Én is csókoltatlak.
Na örüljél:D

nils_h 2010.03.31. 22:13:13

baszki, először volt egymás után három pontos Gúnár passz...

Domingo 2010.03.31. 22:13:44

@bakító: Marhára igaza van egyébként a maga provokatív módján.

TickTickTickBoom 2010.03.31. 22:13:58

és az egy szem angol hoz 1 gólt:D

nils_h 2010.03.31. 22:14:00

@bakító: @Eastbay1: miért kell ez? jobb a Barca nem? Hülye a bíró nem? hát akkor meg???

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.31. 22:14:07

@Great Cornholio: Bocs spoilerért. :) Szép kis lövés volt, remélem most megvan a lélektani előny, és még követi 1-2 gól. Nekem egész megfelelően megy a digi stream.

horas 2010.03.31. 22:14:27

Na ez az...Ez a Milito a szürke kis iparosok csúcspéldánya...Imádom!
@nils_h: Hát a tavalyi MU-ra a mostanira,elötte meg PSV-től esett ki a csapat egyből a 16 között meg nem biztos,hogy jól rémlik de van egy Pool elleni hazai 2-4 is az agyamba...
De gondolom te egy Wenger-fan lehetsz,és neked tetszik az is ami most megy,és nem is érted mire gondolhatok...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 22:15:22

Ezt nem hiszem el. De rohadt hízelgő lenne ennek a moszkvának egy négy gólos vereség.

giacinto 2010.03.31. 22:16:49

vazze Pandev mit hagyott ki... ezt nem hiszem el

Domingo 2010.03.31. 22:19:00

Henry megkapja a kötelező standing ovationt.

horas 2010.03.31. 22:19:28

Pandev amilyen zseniális volt amikor jött olyan ecet lett mostanában...

horas 2010.03.31. 22:20:54

Alapvetően jó az 1-0 is,de ahogy lejön símán jogos lenne a 2 is.Ha az meg van,nem eshet ki a csapat.

nils_h 2010.03.31. 22:21:16

@horas: Tehát a háromszoros bajnok (és közben BL győztes) MU-ra gondolsz? Ők valóban volt, hogy lezúzták az Arsenalt. kb. kit nem? PSV? melyik nagy csapatot nem viccelte már meg valamely közepes? Barca, Inter, Madrid soroljam?
Tévedsz, nem tetszik amit látok. De a folyamatos térdre kényszerítés egész meccsre MINDEN valamire való csapat ellen sztem nem volt.

horas 2010.03.31. 22:24:38

@nils_h: Olvasd el még egyszer a 22:07:07-es kommentem.
Jó nem minden esetben igaz,de utóbbiakra nagyon is,a többiek meg már csak önmagukban sem szépek,de látom van aki vitatja...

Domingo 2010.03.31. 22:24:55

Ugyan meccsdöntő füttyjei nem voltak, de azért szúrja rendesen a spori az Arsenalt.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 22:26:44

@Rico1:

Most már volt meccsdöntő füttye...

Lojzi_ 2010.03.31. 22:26:47

A bírózás kérdését lehet előről tárgyalni.

Törteli Tivadar 2010.03.31. 22:26:59

@Rico1: ez eléggé az:) amúgy elmagyarázná valaki, ebben mi volt a piros?

rowi 2010.03.31. 22:27:02

tizinek tizi az tiszta sor, de piros?

gorszky tivadar 2010.03.31. 22:27:04

mar nem csak komikus a biro...micsoda 11es..

TickTickTickBoom 2010.03.31. 22:27:26

hát ez érdekes piros volt...

nils_h 2010.03.31. 22:27:31

@horas: tényleg nem minden esetben igaz, és a többi már önmagában sem szép. így látod, már senki nem vitatja.

Domingo 2010.03.31. 22:27:44

Büntető, rot, Fabregas gól, sérülés, minden. Ő bazmeg.

Eastbay1 2010.03.31. 22:27:49

Ez azért erős volt.

BruceWayne 2010.03.31. 22:27:52

hát ez vicc basszák meg !

rizla 2010.03.31. 22:27:57

undorító kamu. egyszerűen gusztustalan.

SamS 2010.03.31. 22:27:59

Egyértelmű tizi.

Everred 2010.03.31. 22:28:24

És el fogja szórakozni a Barcelona, hihetetlen. Kis összpontosítás és 0-4 lenne, ehelyett 2-2... nem semmi.

bakító 2010.03.31. 22:28:36

Drámai...
Kedves Barcások, mi a vélemény a bíróról?

rizla 2010.03.31. 22:28:45

hihetetlen, szart sem érdemelt ma az arsenal.

bög 2010.03.31. 22:28:51

nevetséges volt ez a 11-es.

messinek meg egyre argentinabb feje van

mann 2010.03.31. 22:28:55

Így akkor nem lesz Piqué és Puyol sem a visszavágón?

nsz! 2010.03.31. 22:28:59

11es közben megsérül...

Woland 2010.03.31. 22:29:09

hahahaha, van meg utalatosabb csapat az Arse-nal? : ) fel tucat gomboccal kellene szopniuk : ) erre ajandek tizi es ajandek piros, 2-2.

mindegy, remelem mostantol abba lesz hagyva a Barca-Arse osszhasonlitgatas.

Eastbay1 2010.03.31. 22:29:16

Gyakorlatilag a piros berúgott Puyol lábai közé...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 22:29:25

Ezzel együtt kár volt visszaengedni a meccsbe az Arsenalt. Vagy mégis kijött a PL-iram? :-))

TickTickTickBoom 2010.03.31. 22:29:39

Puyol és Pique se játszhat a visszavágón?

igaz Fabregas sem

meg talán Gallas és Arhsavin sem, hisz kedden már meccs van

érdekes lesz, Barca simán eldönthette volna az egészet ma, de mondjuk így csak több izgalom lesz a párharcban, más nem...

Kettészakad a pálya középen jön fel a víz 2010.03.31. 22:29:44

Indulhat a vita!
Ilyen tizit a fradi kap pakson vagy a MU az OT-on.
Mostmár az Arsenal is a Highburyben.
Vicc...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.31. 22:29:49

csak hogy jött ez létre? hogy került Puyol lába közé az anglius lába?

Domingo 2010.03.31. 22:29:51

Azért nem volt olyan erős az a büntető, bár a Barcások mérge érthető, mert keresnivalója sincs itt az Arsenalnak.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.31. 22:30:11

Akinfejev valami egészen elképesztően. döbbenetesen, félelmetesen véd...

horas 2010.03.31. 22:30:13

Na a Barca meccs a tegnapi Bayern indigója?A jobbik csapat,egyzserűen már nem tudja komolyan venni a meccset?

rizla 2010.03.31. 22:30:17

henry nem jó semmire. az arsenalnak játszik.

mickeyknox 2010.03.31. 22:30:48

@bakító: a 2-2 nem olyan rossz eredmény... de azért bassza meg a köcsög rigója!!!

Eastbay1 2010.03.31. 22:30:48

@anonim222 [semleges néző]: Hát úgy, hogy a piros belendítette oda a lábát. Akarod, hogy személyesen prezentáljam neked?:D

mándy 2010.03.31. 22:30:53

ilyen a világon nincs... barca elrontja amit nem lehet, fabregas meg 11-es rúgásban sérül meg

Lacóka 2010.03.31. 22:31:18

jól értem, puyolt kiállították, mert fabregas luftot rúgott?

A bukott Madonna a nagy didikkel Van Klomptól 2010.03.31. 22:31:21

A csaló Fabregas elnyerte méltó büntetését, Isten nem ver bottal.

horas 2010.03.31. 22:31:36

Beszarok ez a hülye Inter lőhetett volna egy zsák gólt ma este?

Domingo 2010.03.31. 22:31:50

@rizla: Hát mi a fasznak kellett beállítani? Ki érti ezt?

mann 2010.03.31. 22:32:13

Jogos a tizi, gólhelyzet-piros.

Domingo 2010.03.31. 22:32:29

@crookedvulture: Azért ne essünk már túlzásokba.

Kettészakad a pálya középen jön fel a víz 2010.03.31. 22:33:22

@nsz!:
Persze! Én még mindig csak Ian Wrightot nem látom.

rizla 2010.03.31. 22:33:38

@rowi: tiszta sor? rég ott sem volt a labda, amikor fabregas berúgta a lábát puyol pöcséhez, majd elesett. undorító volt, tudja ő is.

gorszky tivadar 2010.03.31. 22:33:44

hiaba no, nyomjak krahacsot....duhito am, hogy mindig a barcanak fujnak a birok...:)

[piros ezert..]

Lezuzius 2010.03.31. 22:33:54

Fabregas fair play bol serult le, hogy 10-10 ellen legyen az utolso par perc.

rizla 2010.03.31. 22:34:11

@mann: : DDDDDDDDDDDDD gólhelyzet. hogyne.

mann 2010.03.31. 22:35:17

@rizla: cserélj szemüveget ;)

A bukott Madonna a nagy didikkel Van Klomptól 2010.03.31. 22:35:41

@Rico1: Nem vagyok Barca fan, de ez gusztustalan volt, PL mi? Hanyattvágja magát, amint kontaktot érez.

horas 2010.03.31. 22:35:59

Akinfeev az új Casillas?

A bukott Madonna a nagy didikkel Van Klomptól 2010.03.31. 22:36:38

Kurvára nem volt gólhelyzet, esélye nem volt megjátszani a labdát, ráadásul nem is történt semmi.

rizla 2010.03.31. 22:36:51

megköszönheti az arsenal. a realitás 1-4 lett volna. kb. henry meg a totálisan rossz karma egy arsenal ellen, faszság volt beküldeni

Eastbay1 2010.03.31. 22:37:13

Az volt már, hogy a héten keményen be lett árazva a Premier League?:)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 22:37:53

Nohát, a barca ellen téves bírói ítélet? Felháborító.

Domingo 2010.03.31. 22:38:23

@horas: Lloris meg az új vdS akkor?

Everred 2010.03.31. 22:38:30

Na, hát a reális eredmény az kábé 1-9 lenne, de így viccesebb, pláne ezzel a remek tizenegyessel :-)

Most komolyan, szerintem semmi jelentősége az egyenlítésnek, elaludt 2-0-nál a Barcelona. A Nou Campban majd csak 4-0-nál lépnek le a pedálról, ennyi. Hihetetlen különbség volt a két csapat között, nem tudom, mikor láttam hazai csapatot ennyire alárendelt szerepet játszani egy BL-negyeddöntőben. Tán a PSV-Liverpool 0-3 volt hasonló.

avenger13 2010.03.31. 22:38:51

a 11es egyértelmű a pirosat is meg lehetett adni. azt nem gondoljátok komolyan, hogy fabregas a hátán lévő szemével megleste hol jön puyol, és jól betette a lábát puyol két lába közé??? a labda se volt messze, gólhelyzet volt.

a barca megnyerhette volna, de leültek nagyon. a manu is beszívta meg ők is. ettől függetlenül a barca jut tovább, mivel fabregas sokkal jobban fog hiányozni, mint puyol és pique.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 22:38:52

A véleményem majdnem ugyanaz, mint itt: @Csöncsön: a szünetben.

Bosszantó, mert a reális eredmény 1-7 lett volna.

És megnyugtató, ugyanezért...

SamS 2010.03.31. 22:38:57

@rizla: Szerintem az gusztustalanabb volt, amilyen flegma módon kezelte a Barca az Arsenalt a vezetés tudatában. Lekezelő, nagyképű, pökhendi játék.

Titi120 2010.03.31. 22:38:58

Felesleges rugózni a végén történteken, ez az Arsenal még Gallassal, Arsavinnal és Fabregassal is kevés hazai pályán a Barca ellen, hát ha még a fentiek közül hiányozni is fog egy vagy kettő a jövő héten a Nou Campban.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.03.31. 22:39:11

Így is simán a Barca megy majd tovább, ha a Nou Campban is ugyanezt a játékot játszák majd. És miért ne játszanák ugyanezt? Gallas, Arshavin, Cesc. Ennyit nem ért az egész.

rizla 2010.03.31. 22:39:18

@mann: attól nem lesz valami gólhelyzet, hogy ott van egy támadó, egy védő, meg a labda az ötös környékén. rég túlment kettőjükön a labda, amikor fabregas hozzáért puyolhoz. érted, nem is puyol ért fabregashoz, hanem fordítva.

szá-nal-mas. főleg, hogy kristálytiszta fairplay volt, amit a barca bemutatott, ellenben fabregast rég le is lehetett volna zavarni a pályáról, nagyon csúnyán rácsúszott hátulról busquetsre az első félidő végén. wenger meg még a sárgáért is reklamált
: DDDDDDDD

a mai naptól fogva gyűlölöm az arsenalt. így is csak 10%-uk maradt a továbbjutásra, de elrontották ezt a kiváló estét.

halihalo 2010.03.31. 22:40:08

@Hywel Dda: Ez volt a minimum, amit a barca az eddigi BL-es bírótámogatások miatt megérdemelt... Ennél még csak többet kellene kapnia...

horas 2010.03.31. 22:40:23

@Rico1: Csak összfoglalókat ovlasok,de vagy a 80% róla szólt...több bravúrral...kérdeztem amúgy...tudod...

nalazo 2010.03.31. 22:40:26

Nyertünk 1-0-ra, de még vagy 3 gól a tarisznyában maradt.

rizla 2010.03.31. 22:40:32

@avenger13: "azt nem gondoljátok komolyan, hogy fabregas a hátán lévő szemével megleste hol jön puyol, és jól betette a lábát puyol két lába közé??? "

?!?!??!?!?!?!?!? ki mondta, hogy direkt rakta be? és akkor mivan? ez most mi? és szerinted puyol direkt fogta satuba fabregas lábát a két combjával, amikor a labda már ott sem volt?
NEM MINDEN TESTI KONTAKTUS UTÁN BEKÖVETKEZŐ HANYATTESÉS JELENT FAULTOT, helló!

Domingo 2010.03.31. 22:40:51

@rizla: Szimpatikus hozzáállás.

halihalo 2010.03.31. 22:40:54

@rizla: Érdekes, hogy ezt nem tavaly mondtad pl. :))

Azazello007 2010.03.31. 22:41:04

A realitás mindig a végeredmény. Ez történt meg, ez a valós. Hogy mi KELLETT volna, hogy legyen, az nem érdekel senkit. (Egyébként k*rva jó meccs volt)

rizla 2010.03.31. 22:41:29

@halihalo: ja persze. azért csendben megjegyzem, hogy a stamford bridge-en is nevetséges pirosat ítéltek a barca ellen.
a tizenegyest amúgy leszarom, de piros? wtf

mickeyknox 2010.03.31. 22:41:46

@Everred: ja, csak itt 2-2 lett...

@Eastbay1: ott a pont! :)

gorszky tivadar 2010.03.31. 22:42:25

@SamS: es ez a pokhendi hozzaallas annyira felb-ta a birot, hogy nem birt magaval...

henry-t minek rakta be a "mester"?

valdes meg eppen arrol almodozott, hogy talan vegre palyara lephet a valogatottban, es elmelazva, konnyes szemmel atengedte az walcott hazaguritasat..orulet

Domingo 2010.03.31. 22:42:41

@mickeyknox: Ennyi év után lassan ideje volt megmutatni, hogy nem csak Anglia és a Barca van a futballtérképen.

rizla 2010.03.31. 22:42:46

@halihalo: nem hiszem hogy 4 vitathatóan büntetőgyanús szituációt össze lehetne hasonlítani egy kamupiros+tizi kombóval. de nyomjad csak az okosságot.
egyébként tavaly is mondtam: a barcelona kurva mákos. ennyi.

nils_h 2010.03.31. 22:42:51

@peter135: igen hiányozni fognak a bajnoki hajrából. A Barca meg továbbment. Megérdemelten.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.31. 22:42:53

Ilyen játékkal nem lehet gond Moszkvában, de azért nem ártott volna az a 2-3 gól. Sebaj, nem lesz gond.

rowi 2010.03.31. 22:43:18

@rizla:

megnéztem még vagy 3x. és most már nem csak a tizit gondolom jogosnak, hanem a pirosat is...

SamS 2010.03.31. 22:43:22

@BillyMack: Te Kiss Ádám vagy, vagy Fábry?

Kettészakad a pálya középen jön fel a víz 2010.03.31. 22:43:32

@halihalo:
Akkó azé nem leltem a pályán Bergkampot, meg Wightot sem.

giacinto 2010.03.31. 22:43:32

ha 3 vagy 4-0 a vége amoszkva nem szólhatott volna egy szót sem. mindegy, lényeg agyőzelem meg a 0 az eredmény végén, ha igy játszunk kint is, nem lehet baj.

rizla 2010.03.31. 22:43:33

egyébként kérem jelentkezzen az az arc, aki fogadni akart velem abban, hogy nem a barcánál lesz többet a labda.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 22:43:33

@rizla: Most kikeressen mit írtatok tavaly a Chelsea elleni visszavágó után? :))))

Harald hardrode 2010.03.31. 22:43:40

Nem is értem, hogy Puyol, hogy kaphatott pirosat, hiszen a fél pályánál állt, hogy indítsák a többiek. Mondhatnám úgy is, hogy hangyafasznyi szabálytalanság volt, de szabálytalanság és a svájci észrevette. Más kérdés, hogy Fab elérte-e volna a labdát amúgy.

rizla 2010.03.31. 22:44:29

@rowi: oké, majd visszanézem én is háromszor, addig a téma részemről befagyasztva.

@Great Cornholio: igen, keresd ki légyszíves.

gorszky tivadar 2010.03.31. 22:44:30

@halihalo: mennyi van meg a barca rovasan?? mar ugyertem hany piros/11es var rajuk a hatralevo...1,2..4 meccsen, hogy visszaalljon a rend? :)

nasteey 2010.03.31. 22:44:55

"A Nou Campban majd csak 4-0-nál lépnek le a pedálról, ennyi."

Ja, csak ne lenne rá pár napra El Clásicó. Akármit mondanak, fél szemük már azon lesz. Erre jön, hogy a két középhátvéd el lesz tiltva, nem biztos, hogy olyan sima lesz. Persze nem okozhat nagy gondot az Arsenal, mert a legjobbjaik nélkül még otthon is húzós lenne.

Busquets-nek viszont mostmár tényleg a jó k.... Talicska fos már megint, gólpassz az ellenfélnek, ráadásul utána úgy futott át az Arsenal a kp-n, ahogy akart.

Mondjuk az Arsenalnak még szarabb. Már nem csak az eredmény, hanem a mutatott játék is. Mindezt hazai környezetben.

Titi120 2010.03.31. 22:45:02

@rizla: "... de elrontották ezt a kiváló estét."

LOL, hát azért voltak ma ott a pályán, hogy elrontsák a barcások estéjét ! :)

horas 2010.03.31. 22:45:13

@halihalo: Jaja,kár,hogy anti Barca dózisból elhasználták valamennyit igazán tartogathattak volna belőle sőt az egészet megtarthatták volna és szétfújhatták volna az elődöntőt a tavalyihoz hasonlóan az Inter javára...
Mert ez az Arsenal még ahhoz is kevés volt ma...

rizla 2010.03.31. 22:45:38

@Great Cornholio: de ne más barca-szurkolók kommentjeid citáld ide, az kurvára nem érdekel. ok?

rizla 2010.03.31. 22:46:37

@Titi120: jó játékkal is megtehették volna. de nyilván nem az arsenallal van bajom, harcoltak, ennyi.

tisti · http://todoristvan.blogspot.com/ 2010.03.31. 22:46:52

Hát a tizenegyes nem volt jogos, a pirosról nem is beszélve... Fabregas hátrarúgott egyértelműen... Henry pedig tényleg harmatgyenge, három labdája volt összesen, kettőt el is veszített.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 22:47:08

@rizla: Azt írtam, " írtatok" nem spec rád. :) De ne idegeskedj, ugyanezt érezték tavaly a Barca ellenesek, meg a Chelsea drukkerek, csak ők ki is estek emiatt, nektek meg egy kis kellemetlenség.

halihalo 2010.03.31. 22:47:20

@Hywel Dda: Sok van a rovásukon... És egyébként zen a meccsen is a 70. perc környékéig nekik nyalt be igen mélyen a sori.

rizla 2010.03.31. 22:48:25

@Great Cornholio: akkor mi a faszért nekem címzed? áruld már el. attól, hogy a barcelonának szurkolok, még nem vagyok felelős más barca-szurkolók kommentjeiért. vagy szerinted igen?

Domingo 2010.03.31. 22:48:29

@tisti: Most komolyan, ezen így ki kell akadni? Én már azon is meglepődtem, hogy hozzáért a labdához.

mann 2010.03.31. 22:48:41

@BillyMack: esetleg még valami építő jelleggel?

Rizla mégegyszer. Fabregas berúghatta volna, Puyol ebben szabálytalanul akadályozta. Tovább nem magyarázom, szerintem alapeset.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 22:48:46

Kicsit átgondolva a dolgot, talán nem is baj, hogy egyenlített az Arsenal. Legalább föl lesz paprikázva a Barca a visszavágóra. A Stuttgart elleni iksz is jól hatott a visszavágóra... Én legalábbis most elég motivált lennék a BArca-játékosok helyében, hogy kegyetlenül szétkapjuk ezt az Arse-t a Camp Nouban...

Eastbay1 2010.03.31. 22:49:00

@rizla: Hagyjad rájuk mester, qrvára nincsenek felhomályosodva. Kettő darab rúgott gól idegenben, ez a lényeg, csókolom!

Lezuzius 2010.03.31. 22:49:28

@rizla: mi az hogy a labda ott sem volt? Fabregas berugta volna kapasbol. Elvegre Barca neveles. Ez van a DNSeben.

gorszky tivadar 2010.03.31. 22:49:43

legalabb puyol es pique kipihenheti magat a klasszikusig...

nils_h 2010.03.31. 22:49:48

@rizla: "a mai naptól fogva gyűlölöm az arsenalt"
:)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 22:50:05

@rizla: Mert téged látlak itt mint egyedüli Barca drukkert. :DD

rizla 2010.03.31. 22:50:29

@mann: mondom, még visszanézem én is, mielőtt folytatjuk ezt a vitát. amikor fabregas és puyol ütköztek, a labda már TÚL VOLT rajtuk. érted? elérhetetlen volt. ez nem gólhelyzet. legalábbis nekem így tűnt abból a két visszajátszásból, ennyi.

Eastbay1 2010.03.31. 22:50:55

@halihalo: De aztán az aranyér visszanyalt, mi?

rizla 2010.03.31. 22:51:24

@Lezuzius: én nem gúnyolódnék azon, hogy az arsenal CSK-ja egy ízig-vérig culé, 22 éves srác. gyökértelen csapat. kár, többet érdemelne ez a szurkolótábor. és mondom ezt úgy, hogy alapvetően csípem őket.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.31. 22:51:37

@rizla: Nem kötekedésképpen de ha felrúgnak valakit nem kell ott lennie a labdának, hogy szabálytalanság lehessen.

Eastbay1 2010.03.31. 22:53:01

@Great Cornholio: Jelen esetben qrvára nem lett senki felrúgva. Megrúgva is max Puyol.

BillyMack 2010.03.31. 22:53:07

@mann: Van még sok, ne aggódj;)

Sztem meg te vedd le azt a bizonyos szemüveget, ezt akartam hangsúlyozni, de látom nem jött át..

rizla 2010.03.31. 22:53:32

@Great Cornholio: lehet, csak éppen piroslap nem jár érte, ha nem gólhelyzet..

avenger13 2010.03.31. 22:53:42

@rizla: ez az volt. nem minden az. nézd meg, puyol hátulról nekifutott fabregasnak. így akasztotta a rúgó lábat. szabálytalan. ha nem a 16oson belül lett volna, még te is elismerted volna. puyol volt a fő hülye. ha ahogy te láttad nem is volt ott a labda, akkor nincs semmi bibi, ha meg ahogy a nem barca szurkerek és semleges nézők látták ott volt, akkor 2-2 ha fabregas berúgja, és puyol játszhat a visszavágón.

fabregast nem kellett volna leküldeni. kapott egy sárgát, pedig a labdát érte el először, de hátulról csúszott... meg lehetett adni. ahogy ezt is.

hakapesz imi 2010.03.31. 22:53:50

A tizi-piros-kombó jogosságáról vitázni annyira felesleges, mint Riberyt plasztikázni.
Ibra a második gólnál maga sem hitte el, hogy most tényleg tovább engedték az amúgy -az uccsó 15 percet leszámítva korrektül fújó - sporik.
Busquets pedig rendesen felnőtt a feladathoz, kár, hogy lehet hogy faszt sem ér, ha tényleg Marquez lesz a NC-ban az egyik belsővédő...
A továbbjutás még kurvára nincs lejátszva, hála a spori balfaszságának.
Amúgy Fabregas baszottul nem volt szimpi, de ő legalább tudta, éppen melyik csapat mezét is viseli...
Meglátjuk jövő héten.

halihalo 2010.03.31. 22:54:20

@Eastbay1: Ha arra gondolsz, hogy nem volt 11-es és piros, akkor nem, mert az volt. De ha nem is lett volna az, mint már mondtam, ez a minimum,amit megérdemeltek. Lehet, legközelebb kicsit empatikusabbak lesznek a nagyképűség helyett...
Ettől függetlenül tovább fognak jutni (sajnos). De azért nem mindenhol van kolbászból a kerítés.

bakító 2010.03.31. 22:54:31

A Barca jobb csapat, ezt tudtuk a meccs előtt is, most is kiderült. Ennyire azért mi nem vagyunk szarok, mint az első félidőben. Azt még most sem értem miért voltunk így beszarva.
A bíró egy igazi kretén volt. Presze a vicces az, hogy amíg rendszeresen ellenünk fújt, addig itt fújta az arcát az összes katalán hogy ez nekik jár (mármint hogy a bíró nekik fúj), (WTF), visszataszító arrogancia. Aztán a végén volt egy véleményes tizi, (akár megadható) és elindult a blaugrana szitokáradat.

SZÁNALMAS

Egyébként grat a Barcának, nagyon jó csapat.

mann 2010.03.31. 22:54:46

@BillyMack: de átjött. A többi is. Öblíthetsz.

@Great Cornholio: ezt adom. Állítólag az akadályozás is szabálytalan, ha jól tévedek :)

Strigo 2010.03.31. 22:55:02

Én csak az utolsó fél órát láttam, de abban az égvilágon semmit nem csinált a Barca. Megérdemelték, mint ahogyan tegnap a United is, ez van, ha nem teszi oda magát egy csapat 90 percig.
Büntető amúgy sima ügy. Beállt szorosan mögé, nem tudott tőle lőni, gólhelyzet, a piros megadható.

halihalo 2010.03.31. 22:55:20

@rizla: "gyökértelen csapat. kár, többet érdemelne ez a szurkolótábor" Ez a duma ismerős innen a környékről...

Eastbay1 2010.03.31. 22:59:14

@halihalo: Hagyjátok már ezt a megérdemel/nem érdemel témát. Ki a faszt érdekel, hogy ki mit érdemel? Aki nyer az megérdemli, aki nem az nem. Mondhatnám, hogy én is megérdemelnék egy 3-4-szer ekkora fizut, aztán valahogy az egész világ tojik rá:DD

BillyMack 2010.03.31. 22:59:38

@bakító: "addig itt fújta az arcát az összes katalán hogy ez nekik jár (mármint hogy a bíró nekik fúj), (WTF), visszataszító arrogancia"

Kik azok a katalánok akik itt fújták az arcukat, mert szerintem nem volt sok és ezt úgy mondom, hogy a meccset próbáltam nézni(ha jó volt a stream), nem pedig a kommentekek olvasgattam.

paralelokocka 2010.03.31. 22:59:51

az Inter beárazta az oroszokat

Fabregasnak pedig egyből le kell majd térdelnie Puyol elé az öltözőben 1 mélytorokhoz, amikor átigazol

a a többi az meg mind süket duma:D

rizla 2010.03.31. 22:59:55

@halihalo: "Lehet, legközelebb kicsit empatikusabbak lesznek a nagyképűség helyett... "

empatikusabbak? tudod, hogy mit jelent ez a szó egyébként? : DDDDDD

rizla 2010.03.31. 23:01:13

@bakító: ". Azt még most sem értem miért voltunk így beszarva. "

szó nem volt beszarásról. az arsenal egyszerűen akkor jó, ha nála van a labda. esélye sem volt megszerezni a labdát. így tehát rosszul játszott.
ezt mondtam a sorsolás után is.

hakapesz imi 2010.03.31. 23:01:51

@mann: az akadályoztatás, ha tökön rúgnak?! Mármint, ha Puyol lába előbb ért oda, mint Fabregasé, akkor cak nem Fabregas volt előnyösebb helyzetben, és Puyol meg nem épp statikusan feltartotta vagy ilyesmi... Pöcsség.

Eastbay1 2010.03.31. 23:02:21

@Strigo a divatdrukker: Akkor ennyi erővel a meccs első szögleténél ki lehetne szórni a védekező csapat 6-7 játékosát, mert ők sem engedik lőni/felugrani a támadókat.
Egyébként pont az a foci lényege, hogy nem hagyjuk az ellenfelet gólt rúgni, mi meg majd találunk egyet.

bakító 2010.03.31. 23:03:17

@BillyMack: Esbay1 válasza a bíró elleni kifakadásomra: "Ez a világ rendje, az erősebb kutyáé az utolsó kocka csoki.
Ti is megkapjátok a Pompey meg a Burnley ellen. "

Ez mi ha nem arrogancia?

rizla 2010.03.31. 23:03:28

@Eastbay1: egyébként tényleg ez a büntetése annak a csapatnak, amelyik ennyire visszavesz az intenzitásból. ez van. ha a barcelona nem ereszt le, akkor nincs ez a 2-2. így is reménytelen az arsenal helyzete, de valami kis fény pislákol az alagút végén. ha a barcelona nem hagyja abba a nyomást, illetve pep nem cserél számomra érthetetlenül rosszul, akkor tényleg semmibe sem kapaszkodhatnának.
a szurkolótáboruknak egyébként taps, énekeltek akkor is, amikor végigszopták a 60 percet.

rowi 2010.03.31. 23:04:29

egyébként meg tizi ide vagy oda, az arsenal ló**zt sem érdemelt, nemhogy győzelmet, de még tán a döntetlen is túlzás. így marad Mourinhora a feladat, hogy vmi okosságot kitaláljon...

Eastbay1 2010.03.31. 23:05:06

@rizla: Hát együtt kellett volna érezned a pirosakkal. Sírni amikor gólt kapnak, örülni amikor rúgnak.
Ja, hogy akkor Arsenal szurkoló lennél...?

gorszky tivadar 2010.03.31. 23:05:09

@halihalo:
"Lehet, legközelebb kicsit empatikusabbak lesznek a nagyképűség helyett..."

hahaha, empatikusabbak?? :D egyutt kell erezni az ellenbfel fajdalmaval 2:0-nal???...amugy ilyen szempontbol valdesnek helyen a szive, ahogy azt a "lovest" tovabbpaskolta maga moge...

bakító 2010.03.31. 23:05:14

@rizla: Talán ha mától fogva utálod az Arsenalt, megengeded, hogy ne tekintselek "objektív" véleményalkotónak.

SamS 2010.03.31. 23:05:29

Furcsa egyébként, de az Arsenal az idegenbeli rangadókon jobban teljesít, mint hazai pályán. Kíváncsi vagyok, a Nou Campban tudnak-e ennél vmi jobbat mutatni.

ferenck · http://agens.blog.hu/ 2010.03.31. 23:05:41

hu,de ideges vagyok. 1 megnyert meccset igy elszorakozni,padlon vt az arsenal,erre mi lealltunk lotyogni...

Sath 2010.03.31. 23:06:58

Ilyet b@zdmeg megye II-ben nem lehet csinálni, hogy azt hiszik hogy a 70dik percig tart a meccs, csak mert idegenben vezetnek 0-2-re....

Az egy dolog, hogy a játékosok elkényelmesednek, de ilyenkor kéne közbe nyúljon az edző...

Guardioláé minden tiszteletem az eddigi sikerekért, de most nagyon buta volt...

Lehozni a 2 gólos Ibrát, akinek nagyon bejött az este, csak hogy felhozhassa gálázni Henry-t...
Nagyképűség, azt hitte ő is hogy vége.
De ha, akkor már miért nem a Pedro helyett hozza be, aki alig csinált vmit?

De eleve inkább a Touré kellett volna a Busquets helyett, mert nem szűrt elég szorgalmasan középen, és sztem pont ott lehetett volna megfogni a meccset.

Majd erre, mikor baj van, jött a semmiből egy gól, plussz 11-es, akkor a Messit hozza le....Miért??????
Ismét inkább a Pedro, Messi nem volt nagy formában, de bármikor benne van egy gól kontránál vagy akármikor...

Barca csúnyán elkönnyelmüsködte ezt, és hátradőlt a 2dik gól után...egészen elképesztő...

Puyol és Pique nélkül pedig fölöslegesen tették izgalmassá a visszavágót. Csak magukat okolhatják.Az Arsenal még annyira sem volt addig a meccsben mint tegnap a Bayern...

mann 2010.03.31. 23:06:58

@hakapesz imi: Puyolnak a combjához van kötözve? wow :D
Puyol miatt nem tudta elrúgni, aki akadályozta Fabregast a lövésben. Néztem pár visszajátszást az imént, továbbra is tartom, hogy jogos volt.
Mondjuk Terry Venables szerint is, de az ő véleménye semmit nem ér az NST-n :)

bakító 2010.03.31. 23:07:06

@SamS: Rosszabat biztos nem...

rizla 2010.03.31. 23:07:22

@bakító: el tudok vonatkoztatni a személyes érzelmektől. többek között ezért mondtam, hogy a tiziről nem szeretnék tovább vitatkozni, mert én még nem láttam elégszer.

halihalo 2010.03.31. 23:07:54

@rizla: Tudom, arról meg nem tehetek, hogy nem érted. De egyszer megpróbálom elmagyarázni. Empatikusabbak lehettek volna (vagyis kicsit megértőbbek másokkal szemben, a mások helyzetébe magukat jobban beleképzelni tudók), amikor az ellenfeleik kissé idegesek voltak a rájuk nehezedő bírói nyomás miatt. De ők természetesnek vették,hogy az jár nekik, hogy segítik őket. Most, amikor úgy érzik, hogy nem kapták meg, amit megérdemelnének, meg fel vannak háborodva... Pedig most épp nincs igazuk...

BillyMack 2010.03.31. 23:08:01

@bakító: Jogos, de ne általánosítsunk szerintem.(legalábbis én nem hörögtem teli szájjal, pedig Barca drukker vagyok)

halihalo 2010.03.31. 23:08:41

@Hywel Dda: Nem a mostaniról beszéltem.

rizla 2010.03.31. 23:08:51

@Sath: egyetértek. ez van sajnos, azért egy arsenal ellen nem lehet lötyögni.

a bayernt elő ne hozzuk már, ők minden statisztika szerint jobban fociztak az MU-nál, az arsenal meg az utolsó 20 percet leszámítva egyszerűen pályán sem volt.

apok 2010.03.31. 23:10:30

az arsenal walcott gólja után hinthetett volna 1 4est is ha széthajtották volna magukat, a barca szétesett. Amúgy messi aka maradona játszott a meccsen mer nagyon nem lehetett észrevenni.

rizla 2010.03.31. 23:10:36

@halihalo: de most kiről beszélsz? a kommentelőkről? vagy mi?
egyébként nem hiszem, hogy túl sok égbekiáltó tévedése lett volna a bírónak az első félidőben. a barca topicok is mindig tele vannak a bíró szidásával, csak mert továbbengedett pár vitatott szitut, azoknak sem szoktam bedőlni.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 23:11:34

@Strigo a divatdrukker:

A hasonlatban (tegnapi MU, mai Barca) van egy csöppnyi igazság, de valójában kevés. Az Arsenal 60 percig szinte szó szerint a pályán sem volt, osztálykülönbség volt a két csapat között, kapuralövési arány (az egész meccsen): 22-6, ebből ami eltalálta a kaput 11-3 volt a Barcelonának. Tagnap azért messze nem ilyen arányok voltak a Bayern-MU meccsen, és akkor finoman fogalmaztam...

Szóval összességében irtózatos szerencsével (és valóban, azért, mert a Barca egy picit könnyelmű volt, már a második percben is) úszta meg az Arsenal az óriási verést; tegnap viszont az lett volna az óriási szerencse, ha 0-1-gyel kihúzza a MU az Allianz Arenában.

De mindegy, talán még jól is jön ez a pofon (mert nekem az volt, hogy 1-6 helyett 2-2 lett az eredmény). Így remélhetőleg tényleg nagyon odateszi magát a Barcelona a visszavágón, és nem akkor jön a hidegzuhany, amikor végzetes következményei lehetnének.

rizla 2010.03.31. 23:12:55

@Csöncsön: szerintem meg teljesen felesleges összehozni egy izgulós meccset a clasico előtt, megfelelt volna az az 1-6..

rizla 2010.03.31. 23:13:52

@rizla: arról amúgy nem beszélve, hogy mekkora erődemonstráció lett volna szarráverni őket hazai pályán. elúszott az eufória lehetősége:(

gorszky tivadar 2010.03.31. 23:14:18

haha, kepzelem, ahogy wenger magyarazza, mennyire tudatos volt ez a jatek, amivel feloroltek a barcelonat a vegere, kihozva a barcelonabol az arroganciat, pokhendiseget, nem beszelve arrol, hogy vegre egesz vilag lathatta, mennyire hianyzik a katalanokbol az empatia kepessege...:)

tartok tole, nem lesz setagalopp a visszavago puyol es pique nelkul..annyira sz*r nem tud lenni az arsenal, hogy egy golt ossze ne szerencsetlenkedjenek marquez-ek :)

BruceWayne 2010.03.31. 23:14:33

húh ezeken az arsenalt bevédő, Barcát nagyképűző kommenteken már csak röhögni lehet...

köze nem volt az arsenalnak még csak a továbbjutási esélyeinek az életben tartására se, aztán ok hogy Pep szarul cserélt, meg hogy visszaálltak (amúgy 1 hét múlva lesz a visszavágó, 02-nél 20 perccel a vége előtt melyik csapat rohant volna előre úgy hogy előtte már szétfocizta az ellenfelet?), de az a 11-es+piros többször visszanézve is elképesztő nagy kamu volt

Eastbay1 2010.03.31. 23:14:47

@rizla: Leeresztettek, és akkor mi van? Nem lehet minden meccset 4-0-ra hozni. Pláne, hogy be kell osztani magukat, mert kemény két hónapja (+vébé) lesz a társaságnak. Ezen a meccsen belefért a x is.
A bajnokikon majd nem fog beleférni, ott végig kell figyelni.
Pepnek meg tanulnia kéne ebből is, és Henry helyett hozni majd egy-két védőt.

bakító 2010.03.31. 23:15:47

@rizla: A bírónak nem égbekiáltó tévedései voltak, hanem koncepcionális hibája.
Ha minden testkontaktust lefúj a Barca ellen, akkor tényleg nincs senkinek semmilyen esélye ellenük. Jellemző volt a meccs végén is, hogy a 200 kg-os hegyomlás Walcott, vállal ütközök Maxwallel, az gurul egy latinosat mert a párharcot már elvesztette, és a bíró fúj.
Rendszeresen ez volt. Ez kurvára idegesítő.

halihalo 2010.03.31. 23:16:24

@rizla: Nem voltak égbekiáltó tévedései, mert gólt nem rúgtak miatta, de amikor sorozatban fújja le ugyanazt a lökést az egyiknek, és nem a másiknak, akkor valami megmozdul az emberben, még akkor is, ha nem az én csapatom a szenvedő alany.
Ebben persze az is közrejátszik, hogy az angol bajnokságban az itt mezőnyben lefújtak ha harmadát fújná be egy bíró. Többek között ezért sem szeretem a latin focit. Ha ilyet akarnék, arra ott a kosárlabda.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 23:16:26

@rizla:

Hát az 1-6 lett volna a legjobb, tény, de ha marad az 1-2, lehet, hogy azt hiszi néhány játékos, hogy elég a lötyögés a visszavágón. Az végzetes lehetett volna. Így viszont nem hiszem, hogy bárki is ezt hiszi majd.

rizla 2010.03.31. 23:18:31

@Hywel Dda: a védelem szerencsétlenkedése nem lesz olyan fontos remélhetőleg. az arsenalnak nyernie kell, vagy legalábbis három gólt rúgnia. iszonyatos helyzetben vannak. azok a csapatok, akiknek így kellett a camp nou-ba menniük, fel lettek szeletelve. a mai játék alapján kiderült, hogy az arsenal tökéletes partner a barcának. erre számítottam, de azért aggódtam, hogy wenger előáll majd valamivel. hát nem állt elő semmivel. az arsenal képtelen bunkerfocira veszélyes kontrákkal vegyítve, mert tíz éve arról szól a játékuk, hogy birtokolni kell a labdát. egy barca ellen ezt nem lehet.

halihalo 2010.03.31. 23:19:11

@rizla: Íme a válaszhoz egy adalék még: @bakító:

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 23:20:17

@bakító: @halihalo:

A játékvezetőt értelmetlenség szidni: egyszerűen kontinentális stílusban fújt, lefújta a kontaktokat. Őszintén szólva nekem egyáltalán föl se tűnt, hogy hibázott volna. A 11-es miatt először mérges voltam, de aztán megnézve többször: végülis meg lehetett adni némi szőrös szívvel. A piros kissé túlzó. Nem a bíróról szólt ez a meccs.

Strigo 2010.03.31. 23:20:38

@Csöncsön: Elhiszem, hogy jobbak voltak a katalánok 60 percig, nem is vitatom, mert nem láttam, csak az utolsó fél órát. Akkor viszont egy Messi-meginduláson kívül semmit nem mutattak, csak lötyögtek, passzolgattak. És lehet, hogy kurva nagy közhely, de amelyik csapat nem koncentrál a meccs végéig, az megérdemli, ha nem nyer. Ezt láthattuk tegnap is, de említhetném '99-et, vagy a tavalyi Chelsea-Barcát.

avenger13 2010.03.31. 23:20:45

@Nerazzurri: nem volt köze az arsenalnak az egész meccshez. tény. a 11es jogos volt nyugodt szívvel megadhatta a bíró, puyol meg hülye.

nem rohanni kellett volna, azt egyáltalán nem csinálták, hanem a labdát megtartani, és nem hagyni, hogy az arsenal egy pillanatig is abba a hitbe ringathassa magát, hogy van itt keresnivalója. gyakorlatilag nyomozták a labdát, 60 percig, és ehhez nem kellett rohannia a barcának, kényelmesen lőttek két gólt. utána leengedtek nagyon. így is simán tovább fognak jutni.

rizla 2010.03.31. 23:21:09

@bakító: @halihalo: én annyira nem vettem észre ilyen részrehajlást. eleve logikus az, hogy ha egy csapatnál van 70%-ban a labda, akkor őket többször lökik el tőle, mint azokat, akiknél nincs is. de bizonyára van alapja a véleményeteknek, de én a meccs hevében nem tudok azzal foglalkozni, hogy mennyire fújnak az ellenfél ellen, bocs. ha ez az empátia hiánya, akkor vállalom (szerintem ugyan nem).
de abban gondolom egyetértünk, hogy nem ezen múlt a mezőnyfölény..

nils_h 2010.03.31. 23:21:19

@rizla: ha jól emlékszem a meccs kétharmadáig szinte egyáltalán nem volt szükség a Barca védelmére. Max passzoltak a középpályának. Én sem látom annyira vészesnek a két védő játékos hiányát, az Arsenal sérüljei sokkal fájóbbak az Arsenalnak.

nasteey 2010.03.31. 23:21:46

@SamS: Ha megnézzük a várható hiányzók listáját, szerintem 'nem' lesz a válasz. Legerősebb csapattal még talán, de keddig nem hiszem, hogy jobb lesz a helyzetük.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 23:22:31

@Nerazzurri: "02-nél 20 perccel a vége előtt melyik csapat rohant volna előre úgy hogy előtte már szétfocizta az ellenfelet?"

Ez teljesen jogos. Bennem is inkább bosszúság van, mint harag.

halihalo 2010.03.31. 23:22:40

@Csöncsön: Nem a bíróról szólt, ez igaz, de nem voltak egyenlőek az esélyek. Ilyen szempontból egész Európa előnyben van az angolokkal szemben, mert angol bíró nem vezethet angol csapatnak, a többiek meg minden nevetséges dolgot lefújnak a mezőnyben. Talán pár északi bíró a kivétel.

halihalo 2010.03.31. 23:23:27

@rizla: Neme zen, ezt már írtam az előbb.

bakító 2010.03.31. 23:24:22

@rizla: Mint már korábban is írtam, sokkal jobb volt ma a Barca, csak azt nem értem miért kell még a bírónak is őket támogatni. Mindegy ugorjunk...

rizla 2010.03.31. 23:24:52

@nils_h: azért ez túlzás, sőt. piquének és puyolnak olyan közbelépései voltak, amivel az arsenal nem tudott mit kezdeni. tehát az előrevagdosott labdákról pontosan tudták, hogy hol szedjék össze. aztán a védelemtől jött a zseniális indítás is ibrához, igaz, marquez is tud ilyeneket. puyolnak bravúros mentései is voltak, párszor azért nagyon kellett a legjobb védőkettős.

nasteey 2010.03.31. 23:26:16

@Strigo a divatdrukker: Ez így van. Viszont könnyebben pukkan el az ember agya, ha az első félidőben egy laza hármast mindenféle túlzás nélkül kaphatott volna az Arsenal, Valdes meg talán az 55. percben védett először.
Így viszont saját bőrükön tapasztalja az edző és a csapat a saját hülyeségét, és még nem is volt túl drága tanulópénz.

avenger13 2010.03.31. 23:26:23

@halihalo: pl övrebö aki nem fúj le semmit, és ha fúj akkor is rosszul.

én is úgy láttam, hogy nem látványosan, de kicsit részre hajló volt a bíró a barca felé, tényleg marha sok mindent befújt ami nem volt abszolút semmi. a 11est meg meg lehetett adni, és akkor a pirosat is, bár szerintem senki nem szólt volna semmit, ha sárgát kap csak puyol. legalább akkora marhaság volt mint amit tegnap neville művelt.

rizla 2010.03.31. 23:26:32

ennyire koncentráltan és élesen amúgy a 6-2 óta nem láttam focizni a barcát csapatszinten, mint most az első 60-70 percben. egyszerűen hibátlan produkció. valdes is beletette a magáét, amikor kellett.
aztán sajnos walcottnál is :(

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 23:27:06

@halihalo:

Jó, hát én sose titkoltam azt a véleményemet, hogy a brit futballt úgy ahogy van be kéne szüntetni. ;-)

Szerintem inkább az angol bíróknak kellene alkalmazkodni a kontinentális játékvezetéshez, nem fordítva. Talán kevesebb láb törne el arrafelé...

bakító 2010.03.31. 23:28:02

@nasteey: Arshavin a mai és az elmúlt néhány heti produkciója alapján nem fog hiányozni. A sérült Fabregas sem sok vizet zavar, ezt ma bebizonyította. A legnagyobb veszteség Gallas. A második gólt biztos hogy nem laptuk volna ha ő még pályán van. Ibra okosan kavarta meg Songot, aki nem tudta hogyan állítsa őt lesre, aztán már késő volt. Lehet, hogy még az öreg Sol is jobban megoldotta volna.

halihalo 2010.03.31. 23:28:04

@avenger13: Írtam, hogy PÁR... :) Ő viszont páratlan. :)

rizla 2010.03.31. 23:30:12

@bakító: azért ironikusnak gondolom gallas sérülését. arról beszéltünk a sorsolás után az arsenal-drukkerekkel (talán veled is), hogy az arsenal védőkettőse jobb. mondtam, hogy szerintem ugyan nem, de a lényeg, hogy két használható emberük van a posztra, és ez kevés. ti meg mondtátok, hogy á, nem, nem..

2010.03.31. 23:30:15

@nils_h: Szerintem se a Puyol-Pique páros hiánya lesz a legnagyobb gond, hanem pl. Busquets újbóli 90 perc játéka. 60-70percig nincs gond vele, de aztán rendszerint túlmelegedik és beüt nála a kékhalál, olyankor meg szórja a gólpasszokat az ellenfélnek.
Az Alves-Marquez-Milito-Abidal négyes tökéletes, főleg Yaya-val előttük(erre sajnos kicsi az esély).
Henry semmiképpen ne játszon a visszavágón és a mai játékának tükrében Pedro se, ennyit kisujjból hoz Bojan és Jeffren is.

BruceWayne 2010.03.31. 23:30:28

@halihalo: "mert angol bíró nem vezethet angol csapatnak, a többiek meg minden nevetséges dolgot lefújnak a mezőnyben. Talán pár északi bíró a kivétel. "

pl Övrebö?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 23:30:29

@rizla: "ennyire koncentráltan és élesen amúgy a 6-2 óta nem láttam focizni a barcát csapatszinten, mint most az első 60-70 percben. egyszerűen hibátlan produkció."

Egyetértek. Ezért is hihetetlenül bosszantó, hogy ez nem 2-6 lett.

halihalo 2010.03.31. 23:30:41

@Csöncsön: Mégiscsak onnan indult el a foci, miért ők változzanak? Amúgy alapvetően a foci a szegények, az egyszerű emberek sportja volt a kezdetektől (a gazdagok rögbiztek/nek). Ez pedig a játék minden részére rányomta a bélyegét. Mellesleg ma sem a magas intellektusukról híresek a játékosok. Ellentétben pl. a vízilabdával vagy vívással, ahol doktorok sora játszik/játszott.
De ettől még szeretjük a focit, nem? :)

rizla 2010.03.31. 23:31:22

@bakító: arshavin nem is kapott labdát, aztán meg is sérült a szerencsétlen. mondjuk borítékolható volt, hogy ő nem lehet megváltó, tipikusan az az arc, akinek minden kedve elmegy a játéktól, ha keveset van nála a labda, és akkor annál a kevésnél is használhatatlan. lásd még spanyol-orosz, EB

rizla 2010.03.31. 23:33:16

@Blaugrana: busquets-cel nemhogy gond nem volt 60-70 percig, de tökéletes volt.
pedro is jól játszott, az ő passzait is élmény volt nézni, engem meglepett, hogy most ennyire benne volt az összjátékokban, nagyon felpörgött a meccsre ő is. bojant inkább ne erőltessük..

bakító 2010.03.31. 23:34:50

@rizla: Most azért a Barca cseresor is ki lesz próbálva:)

Ferguson 2010.03.31. 23:35:03

A barca a bl toronymagas favoritja, ez egyértelmű. Gratula a nekik a ma esti fociért, bár majdnem úgy elqúrták, mint tegnap a MU, sőt, valójában pique és puyol eltiltásával el is qúrták vmennyire. Érthetetlen, h nem tudtak már az első félidőben betalálni. Az arsenak első félidei produkciója ihletheti evra "férfiak vs. fiúk" vol. 2. verzióját...

Everred 2010.03.31. 23:36:12

Milyen már, hogy nem lesz angol csapat a négy között.

bakító 2010.03.31. 23:36:47

@rizla: Viszont Walcott milyen kellemes meglepi volt. Vele csak az a baj, hogy olyan mint egy lovasroham, a fáradó ellenfél ellen jó.
És mint mondtam volt a fáradtság is kiütközött a Barcán a végére, ez nem csak flegmaság volt.

mediumnasty 2010.03.31. 23:36:49

@rizla:

Sajnos igazad van ami a mostani csapatot illeti, de a 2003-04-es Arsenalnál jobban kontrázó csapatot én nem nagyon láttam. Ennek ersze semmi jelentősége, de 10 éven belül volt :)

rowi 2010.03.31. 23:36:58

az nso cikkcím mindenkinek megvan? az Rasenal leleplezte a Barca varázslatot?

"vajh' mire gondolhatott a költő?"

rizla 2010.03.31. 23:37:25

@bakító: szerintem nem ezen a meccsen fog múlni ennek a megítélése. milito azért.. khm.. kicsit jobb mint csőrike meg gyuru együttvéve. mondjuk campbell fater érhet valamit.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 23:37:50

@halihalo:

Nekem a brit futball túl durva, és ezért sem engedi kibontakozni a szellemességet. De nyilván csak vicceltem. Borítékolható, hogy konfliktus lesz a játékvezetés kapcsán, ha brit csapat játszik európaival. Tavaly például mezőnyben abszolút Barca-ellenesnek éreztem Övreböt a Chelsea-meccsen, holott hát ő is nyilván csak az északi stílust tolta. Akkor ezt a cselszisek nem értették, és csak a 11-esekről beszéltek. Most már talán jobban értik az angol-szurkeszek, hogy mire gondoltam akkor...

Eastbay1 2010.03.31. 23:37:56

@halihalo: Na jó, azért ne az angol bírókból induljunk ki. Az elmúlt 20 évből nem tudok mondani egy jó angol bírót sem. Szóval a PL rohadtul nem mérvadó.

halihalo 2010.03.31. 23:38:35

@Ferguson: Igaz, esélyesek, de azért ha Murinho kicsit tanulmányozná őket, akkor okozhat kellemetlen perceket nekik (csak előbb túl kell jutni a CSZKA-n)

rizla 2010.03.31. 23:39:45

@rowi: ű: DDDDDDDDDDDDDDD nemár. inkább meg sem nézem, mert ezt nem hiszem el.

@bakító: walcottal kapcsolatban hadd írjam le az sms-váltásomat haverommal.
én: "fogadjunk hanyszor er labdaba walcott.tippem:1"
ő: "Szerintem gólt lő. Veszel egy sört ha igen."

:(

maxwellnek túl gyors volt a gyerek, abidal majd leépíti, ne félj.

gorszky tivadar 2010.03.31. 23:40:30

@rizla: remelemhetoleg wenger nem beszel majd hiddink-kel, hogyan lehetne jatekot olni...messi-ek kepesek megint naggya tenni almuniat - nem lebecsulve a kapus zsenialitasat - csak azert, hogy valdes kimaradjon a spanyol vb keretbol. megint.. :)

Es akkor 0:0-nak, a 78. percben marquez lazan hazaguritja a labdat, roviden, es azt meg bendtner sem tudja kihagyni....

Tassadar 2010.03.31. 23:40:31

Jobb helyeken ezért kifelé jár szabadrúgás, Fabregas rúgott bele Puyolba...

halihalo 2010.03.31. 23:40:53

@bakító: Egyébként nekem is az volt az érzésem, hogy ha az Arsenal a 11-es után még nyomott volna erősebben, lett volna keresnivalója. Mintha zavarodott lett volna a Barca. Persze, lehet, már ők is elfáradtak, és Fab miatt emberelőny sem igazán volt.

halihalo 2010.03.31. 23:43:02

@Eastbay1: Webb pl elég korrekt.
Amúgy ez a mai Szuvlaki, vagy mi, a digis riporter szerint a világ legjobb bírója címet kapta tavaly.

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.03.31. 23:44:21

Furcsa volt a visszajátszásban látni ahogy Balotelli inkább megsértődött csapata góljánál. Csak azért tapsolt, mert a mellette ülő ember már ütlegelni kezdte örömében.

vadkutya 2010.03.31. 23:45:38

Én nem tudom,h ki és mit látott, sztem igazán élvezetes volt ez a West Ham - Arsenal...

Hogyan is mondják arzenálékra, belehal a szépségbe? Vmi ilyet láttunk ma is, csak így lehet leadni egy 2 gólos előnyt. A "West Ham" tudja ezt, mint általában. Kb jól védekezett, meg kb próbálkoztak, sőt: szerencséjük is volt. A kapusuk meg olyan, amilyen, kicsit bohóc. Mondjuk ilyen van a túloldalon is, vmi svéd benga. Ennek ellenére - ne vitassuk el az érdemeket - jót meccseltek ma ők ketten, az biztos.

Az edzők kaptak némi leckét, ide is, oda is. Jó volt, nah...

rizla 2010.03.31. 23:45:52

@halihalo: digis riporter megint nagy volt. hasonlóan a kristófhoz, ez is már lecserélt játékosokat lát a pályán. 80. percben egyszercsak benyögte, hogy "NASRI!"

bakító 2010.03.31. 23:46:20

Na Pace emberek.
Így normál pulzussal, és egy nyugtató pálinkával már azt kell hogy mondjam, hogy jó kis derbi volt ez.

A visszavágón is hasonló izgalmakat várok.

Szép éjszakát.

rizla 2010.03.31. 23:46:38

@rizla: és közben eszembejutott, hogy mégsem nasrit cserélték le, tehát TÉNYLEG nasri ért a labdába, elnézést kérek.
; DDDDDDDD

Eastbay1 2010.03.31. 23:47:39

@halihalo: Nagyon nem számít, hogy tőlük indult el a foci (mellesleg ezt egy csomóan vitatják), mert ők hozták és hozzák meg a mai napig a szabályokat. Olyan szabályokat hoztak amiket lehet így is, meg úgy is értelmezni. Ha nem tetszik nekik, hogy a déli bírók minden szart lefújnak, akkor írják bele a szabálykönyvbe, hogy "úgy fújjatok csórikáim, ahogy a brit bírók, mert csak az a helyes felfogás".

Everred 2010.03.31. 23:47:46

@rizla: Nasri végigjátszotta a meccset...

rizla 2010.03.31. 23:47:57

@vadkutya: szerintem nem volt arsenalos a barca. akkor már inkább a stamford bridge-en tavaly. csak az arsenalnak nem lett volna szerencséje, hanem hazakullog egy sima vereséggel. karakter-függő.

2010.03.31. 23:48:28

@rizla: Pedig 2k játékperc után nem 10 gólnál és 2 gólpassznál járna már a kicsi, erre mérget vehetsz.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.31. 23:48:40

@halihalo:

Még jó, hogy zavarodott volt.

FIGYELEM, ARSENAL SZURKOLÓK NE NÉZZENEK IDE!

Ha te lemennél a haveroddal 12 éves gyerekek közé játszani, és fél perc után nyilvánvalóvá válna, hogy nem vagytok egy súlycsoportban, akkor kerülnétek helyzetbe, amikor akartok, mennétek 2-0-ra, aztán a semmiből egyenlítenének a gyerekek, nem lennél egy kicsit megzavarodva?

rizla 2010.03.31. 23:48:51

@Everred: igen, közben rájöttem. de igazából már akkor rájöttem, csak azóta elfelejtettem. ezt teszi a futball az emberrel.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.03.31. 23:49:17

1.: első 20 perc focisuli... jah, nem... FOCISULI... ilyet legutóbb a magyar-jugón láttam.
2.: tizi volt és piros.
3.: almunia jobb kapus mint reina (cech)?
4.: nem kaptunk ki
5.: jobb csapat a barcselóna
6.: messi nem ezért fog aranylabdát kapni
7.: azért ez jó kis meccs volt
8.: soha ne írd le az arsenalt!
9: élmény volt nst kupán megismert srácokkal (főleg tehenes szurkerrel) nézni a meccset, köszi Nekik
10.: ez a barca néha 4D volt, öröm látni ezt a játékot

Üdv, ymy

Everred 2010.03.31. 23:49:22

Na, bele is gondoltam: 2003-ban volt utoljára, hogy nem volt angol klubcsapat a BL elődöntőjében.

Szép kis sorozat volt, kár érte, hogy megszakad.

rizla 2010.03.31. 23:49:38

@Blaugrana: nem veszek rá mérget inkább. bojan még ott sem tart, mint pedro. szélsőnek pedig tragikus, bizonyította már sokszor.

Woland 2010.03.31. 23:50:11

labdabirtoklas: 38 % - 62 %
kaput eltalalo loves: 2 - 14
kapu melle: 3 - 7
szogi: 0 - 4

es ez mind hizelgo ahhoz kepest ami latni lehetett a palyan : ) persze orulnek en is ha a sajat csapatom szerzett volna pontot egy ennyire egyoldalu meccsen.

ha csak fele ekkora mazlija lesz az Arse-nak a visszavagon meg a vegen nyernek 2-1-re ket megpattano Denilson lovessel.

az se biztos hogy baj lesz hogy Ferike ekkora idiota es kisargittatta magat. a mai meccsen sem tunt volna fel ha nincs ott.

Wenger viszont elegge felelotlen volt, hogy a nem 100-as Gallast es Feriket is kezdette. a PL-ben sokat jelenthet ha par meccset ki kell hagyniuk.

Eastbay1 2010.03.31. 23:50:28

@halihalo: Webb? Hát lelked rajta, de azért nézd meg párszor a kopaszt a PL-ben. Szerintem ő még az angol átlagból is kirí, és nem felfelé.

rizla 2010.03.31. 23:50:38

@Everred: szerintem meg az MU túljut a bayernen. vagy mi most rooney diagnózisa?

vadkutya 2010.03.31. 23:51:06

@rizla: Tudom, Apám, tudom. A Barca csak Barcás lehet, Isten látja lelkem, tudom. Ne vedd a szívedre, de nekem akkor is, ez ma egy West Ham - Arsenal volt, s marad... ;)))

halihalo 2010.03.31. 23:51:46

@rizla: Ezt jogosan mondta, de ennek ellenére a legjobb az volt, amikor hanghiba miatt nem hallottuk. Igaz, akkor a kép harmadát eltakarták a felirattal. :)

gorszky tivadar 2010.03.31. 23:52:20

tartok tole, hogy a visszavagon sem a toure fiu fog kezdeni...marad a kezdoben a kapus haver ugyes, amde engem bosszanto hibakat veto fiacskaja (nyilvan, ha csak sejtene velemenyemet guardiola, valtoztatna :))

Eastbay1 2010.03.31. 23:52:52

@rizla: 2-4 hét jogerősen. De ahogy ismerem őket, tuti, hogy harmadolnak.

halihalo 2010.03.31. 23:52:56

@Everred: Bármennyire is fájdalmas leírni, de a MU-t nem írnám le. Meg nem nyerik, de szerintem egy kört még mennek.

rizla 2010.03.31. 23:53:11

@halihalo: az a felirat engem is a halálba idegesített. amúgy ezt a faszit jobban bírom, mint a múltkorit, kedves hangja van, nem irritál.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.03.31. 23:53:12

@Ferguson: messi fejese meg van, amikor evrázol és (kis)fiú vs férfiakról beszélsz? vagy a tegnapi gól?

Ferguson 2010.03.31. 23:53:43

"elnézve Ibrahimovicot újabban, erre sem esküdnénk" - LooL :D Ehhez képest lőtt két nem is akármilyen gólt! Sose írd le a svéd zsenit. Ingen kickar footbal som han... :)

vadkutya 2010.03.31. 23:53:49

@imici77: De most mondd meg, Imi: ez nem egy WHU - Arsenal meccs volt? :D

2010.03.31. 23:54:08

@rizla: baromság, 100x jobban ad be szélről, mint a Pedro gyerek, 1/4 annyi játékperccel is több assistja van
Pedro gyilkos módon tud befejezni az ötösről, minden másban jobb a félszerb

Ferguson 2010.03.31. 23:54:58

@imici77: tudtommal te néztél a legnagyobbat, h mi történik a pályán az első félidőben, egész közelről láttam :) Itt még férfiak vs fiúk sem volt, mert a fiúk köddé váltak a labdakeresésben... :D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.03.31. 23:55:56

@Woland: egyik sorozatban sincs esélyünk, hova tartalékoljunk? - ez a realitás. amúgy ha aug-ban vki ezt mondja, hogy most így állunk, akkor vagy kinevetitek, vagy mi aláírjuk... Ahogy a Ti szerepléseteket is.

Everred 2010.03.31. 23:56:42

@rizla: a klub még kussol, hivatalos diagnózis nincs. Amit itt sokan emlegetnek, az a Sky meg nem erősített értesülése, 2-4 hét. De ez nem hivatalos, ez egy meg nem nevezett forrásból származó értesülés.

@halihalo: hát ha túljutunk a Bayernen, akkor csak bejutunk már a döntőbe. Meg nem nyerjük, az biztos, mert a Barcelona kifiléz újfent, de legalább kapnánk még egy adag ezüstérmet.

De szerintem már a Bayernen sem jutunk túl, legalábbis most már nagyon nagy meglepetés lenne.

rizla 2010.03.31. 23:57:02

@Blaugrana: bojan túlértékelt, már a legelfogultabb szurkolóknak is leesett. úgy tűnik te vagy a kivétel.

"Pedro gyilkos módon tud befejezni az ötösről, minden másban jobb a félszerb "

majd lőjön egy olyan gólt 20ról azért bojan is, mint pedro múltkor.

vadkutya 2010.03.31. 23:57:33

@imici77: "múgy ha aug-ban vki ezt mondja, hogy most így állunk, akkor vagy kinevetitek"

Szó szerint, no comment.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.03.31. 23:57:33

@Ferguson: lásd tavalyi BL döntőt... ott ugyanezt láthattad.... csak most 2-2 lett. a tavalyi meccshez képest a barca most 150%ot adott ki. vedd fel dvd-re ilyet nem sokat látsz. ez nem az arsenalon múlott, mindenki tudja. ez nagyon durva foci volt...

halihalo 2010.03.31. 23:57:54

@rizla: Tudod mi lenne az igazi? Ha a visszavágót a Csisztu közvetítené... :)))

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.03.31. 23:59:30

@vadkutya: de, csak a végén a barcának nem volt egy rvp-je, aki kihagyja azt a kihagyhatatlan fejest. :)

ps: innentől kezdve a bajnokságban és a bl-ben is minden perc ajándék.

Ferguson 2010.04.01. 00:00:26

A BL-t a lyon nyeri, a döntőben lisandro első perces góljával 1-0-ra veri a moszkvát, a kupát pedig pote-től veszi át lloris... :D

Woland 2010.04.01. 00:01:01

@vadkutya:

nehany embernek semmi vizualis elmeny nem eleg ahhoz hogy abbahagyja a Barca-Arse analogia mantrazasat : )

a West Ham - Arse 2-2-re gondolsz?

labdabirtoklas: 50 - 50
kaput eltalalo lovesek: 9 - 10
kapu melle: 6 - 5
szogletek: 6 - 8

de igazad van, ugyanaz a meccs volt : )

(forras: news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/8322561.stm)

Woland 2010.04.01. 00:03:50

@imici77:

figyelj szerintem a PL-ben siman ott az esely. kulonosen ha a Manure - Chelski iksz lesz.

es igen, rohogtem volna azon (sot, szerintem rohogtem is;) aki azt talalta volna mondani nyaron hogy az Arse es a Tottenham igy szerepelnek iden.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.01. 00:03:52

@Woland: ha láttad azt a meccset, az 0-4 is lehetett volna, ugyanaz volt, mint az 1 évvel ezelőtti 2-2 a villa ellen. Statisztikákkal dobálózni nem mindig éri meg. lásd sp?rs x-eket, amikor kb 20 szögletet rúgtok...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.01. 00:05:49

@Woland: sztem csak akkor van esély, és továbbra is csak matematikai, ha a mu-cselszkij x lesz. Hiszünk és bízunk benne, de azért van egy realitás is. Persze nagy ívben lesz?rnám, ha így is pl-t nyernénk. :)

nasteey 2010.04.01. 00:06:59

@rizla: Azért annak ellenére, hogy sárgában csak egy színesbőrű gyerek játszott, szépen le-keitázta Busquets-et.

Ferguson 2010.04.01. 00:07:01

@imici77: holnap jorky-n duplikálom zlatan mai góljait... :P

vadkutya 2010.04.01. 00:07:13

@imici77: Van szíve ennek a csapatnak, s ezt senki sem vitathatja. S valóban, elnézve a sérülteket, vhol ajándék ez a szezon. Talán még némi bizakodással is eltölt.

A FC Barcelona mindamellett zseniális futballt játszik, s mindezt remek játékosok kivitelezik.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.04.01. 00:07:27

@Ferguson: yó ez nick ?
Nem bántásiból, de csak kérdem ?

faxom a Zintrbe, szedett-vedett suta társulat
ennyi, hogy összeszedik az apraját :DDD

www.youtube.com/watch?v=9oE1m54JusM

BruceWayne 2010.04.01. 00:07:40

azért néha az nso-nak is összejön 1-2 vidám mondat:

"Az első percekben a CSZKA játékosai megmutatták, hogy itt bizony nem lesz kímélet: többet aprítottak, mint egy sztahanovista szibériai favágó élmunkás. A vidám rugdosódásba az Inter is beszállt (Materazzi kapott is egy sárgát),"

Ferguson 2010.04.01. 00:09:08

@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: mindenhol ezt használom, így ismernek más fórumokon is, miért változtatnék? Üdv!

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.01. 00:09:50

@Ferguson: valaki nagyon tökön lesz rúgva, attól tartok :)

vadkutya 2010.04.01. 00:12:43

@Woland: Pontosan. Ugyanaz a meccs volt, hagyjuk a statisztikát, ott is büntető volt a végén (asszem), s előtte még "bemákolt" a gyengébb csapat. Ilyet mellesleg már számtalanszor játszottunk a WHU-val, sőt: ellenünk a Bolton gyakran folytat hasonló mérkőzéseket. Esély nélkül, de mégis x. :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.01. 00:16:47

@Ferguson: Neked fogok gólt fejelni, aztán fizetek egy sört, hoyg jobb kedved legyen :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.01. 00:18:50

amúgy rizla kommentjei voltak visszaolvasva a legviccesebbek. Rem, a tizit már visszanézte, mert a végén még kihozza, h kifele szabadnak kelletett vón következnie... :)

Ferguson 2010.04.01. 00:19:27

@imici77: amúgy ma meglepően jól bírtam a két sört, igaz, hazafelé kicsit dülöngéltem a megállóban, miközben vártam a vilire... :D

két duda( . ) ( . )egy csárdában 2010.04.01. 00:20:34

@Woland: "persze orulnek en is ha a sajat csapatom szerzett volna pontot egy ennyire egyoldalu meccsen."

Nem egészen értem ezt a gondolatmenetet- persze, a Sp*rs szurkolók esetében ez elő-előfordul.:-)

Az általad citált statisztika pont arra utal, hogy a Barca nem volt jobb. Nem tudta kihasználni a mezőnyfölényt (lsd. még meddő szócikk, stb.), Pep észjárását sem értettem.
Lehetett volna 2-6 is, de nem lett, mert a vendégek nem éltek a lehetőségekkel, hibáztak.

Mondjuk a bővebb interakció felesleges, mert a NC-ban vélhetően abszolválja a továbbjutást a Barca, csak vicces, hogy az Arsenalnál minden egyes alkalommal felhozzák a helyzetkihasználási problematikát, de amikor mondjuk az Arsenal ellenében a Barca mutat ebből iskolapéldát, akkor persze jön a "lefocizták őket" meg, a "0-10 is lehetett volna" klisé - pl. a helyett, hogy a világ legjobb csapata mennyire gyatrán élt a kínálkozó lehetőségekkel- ami nem igazán lényeges szerintem (persze nem mindenki ismeri a sztorit a nagymamáról, a kerekekről...)

Wenger viszont megint nulla volt taktikailag, megöregedett rendesen.

Woland 2010.04.01. 00:23:38

@vadkutya:

haha, hagyjuk, ja. en azon a meccsen messze nem lattam ekkora kulonbseget, ennyi : )

Walcott golja szerintem nem mak volt, az hogy Busquets legalabb egy-ketto ekkora hibat elkovet meccsenkent az egy allando, es nem mak. Walcott meg szepen betette a rovidbe. (ennek ellenere remelem nem viszik a vebere, hacsak Lennon es Milner komolyan le nem serulnek.)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.04.01. 00:24:23

@Ferguson: csak meglepő, de semmi több ...
üdv Néked is & minden yót

rizla 2010.04.01. 00:25:21

@két duda( . ) ( . )egy csárdában: "Az általad citált statisztika pont arra utal, hogy a Barca nem volt jobb. Nem tudta kihasználni a mezőnyfölényt (lsd. még meddő szócikk, stb.)"

a meddő mezőnyfölény azt jelenti, hogy többet van valakinél a labda, de nem jut el helyzetekig. a barcelonának csak az első negyed órában volt kb 3 ziccere. ez minden, csak nem meddő. aztán bevert kettőt, majd visszavett a sebességből.

"a helyett, hogy a világ legjobb csapata mennyire gyatrán élt a kínálkozó lehetőségekkel- ami nem igazán lényeges szerintem"

pont a két ziccergól miatt nem volt az gyatra. már én is ott tartottam, hogy annak nevezzem lassan, de akkor jött zoltán.

Messi88 2010.04.01. 00:33:56

az első 20 perc alatt mutatott játékunkra nem találok szavakat, én még ilyet nem láttam, kár hogy a befejezéseknél nem koncentráltunk.
Otthon nagy mészárlás lehet ebből...

wan2bee 2010.04.01. 00:33:57

Azert en meg ide vennek sok meccset,ahol az agyusok meddo folenye dontetlent eredmenyezett.
Kivancsian varjuk a viszavagot es az nst serultvalogatottjat szilveszterkor. Komolyan,pavlik doktort az arsenalba! (Meg mindig az a vic ackers es csapata az eu hatter,aki Adams es viera koraban volt.

Messi88 2010.04.01. 00:43:24

Wengert meg komolyan nem értem, ilyen idétlenül felállni ellenünk nem sok csapatot láttam. Xavit hagyták szervezni, nem ütköztek, nagyon feltolták a védekezésüket...tehát úgy próbáltak játszani, ahogy mondjuk egy Stoke ellen játszanának, ezt persze meg lehet próbálni, de kb. a 10.perc után érezniük kellett volna, hogy ez nem fog menni, a tudásuk kevés ehhez.
Ha van esze W.nek akkor a NC-ban sokkal visszább zárnak, keresnek még 2 olyan favágót mint Song előre meg felteszik Walcottot meg Arshavint. Ha nem ezt teszik, annak csúnya vége lesz-otthon még több helyünk is lesz+hazai pálya+még egyszer ennyit nem fogunk hibázni befejezéseknél.

Woland 2010.04.01. 00:45:22

@két duda( . ) ( . )egy csárdában:

nem ertem mit nem ertesz... ha lefociznak a palyarol olyan 80 percen at, akkor nyilvan nagy megkonnyebbules ha iksz a vege. tenyleg tul bonyolult? vagy szerinted nem volt egyoldalu a meccs?

"Az általad citált statisztika pont arra utal, hogy a Barca nem volt jobb." - ezt azert te sem gondolod komolyan ; )

a meddo mezonyfoleny cucc meg azt jeloli amikor a kozeppalyan fenyezi a labdat egy csapat anelkul hogy nagy helyzeteket ki tudna alakitani az ellenfel kapuja elott. nagyon nem applikalhato a mai meccsre.

szerintem osztalykulonbseg volt a ket csapat kozott ma - amit nem vartam a meccs elott. szerintem a tizi+piros is biroi tevedes volt, de az biztos hogy konnyen be lehetett nezni. (az egyebkent elegge elfogult angol kommentator is azt mondta hogy szerinte Ferike csak belerugott Puyolba.)

két duda( . ) ( . )egy csárdában 2010.04.01. 00:46:13

@rizla: Minden tiszteletem mellett, de teljesen másképp értelmezem a meddő mezőnyfölényt. Értem persze, hogy mire utalsz, de a meddő mint jelző ebben a kontextusban számomra mint az irreleváns szinonim kifejezése értelmezendő.

"a meddő mezőnyfölény azt jelenti, hogy többet van valakinél a labda, de nem jut el helyzetekig."
Számomra páldául nem ezt jelenti. Az, hogy valami meddő-e vagy sem, csak és kizárólag az eredmény tekintetében mérlegelhető szvsz.
Látok egy 38 % - 62 %-es adatot, s egy 2-2s végeredményt, számomra ez kimeríti a vonatkozó jelentéstartalmat. Nem tartom lényegesneka ziccerek számát, sőt, az esetleges hatékonysági rátát sem, ha ez azzal jár, hogy az ellenfél visszavesz, s leadja a megszerzett előnyt, s nem használja ki, hogy a másik együttes a padlón van.

Mindenesetre a Barcelona nagy alkalamat szalasztott el arra vonatkozóan, hogy porig alázza a Wenger-fiókákat, igaz, a Nou Campban még megtehetik (bár én jellegében teljesen más mérkőzést várok a visszavágón).

rizla 2010.04.01. 00:46:15

@Messi88: az arsenal nem tud ütközni. wenger pedig makacs. pontosan erre számítottam, bár azért ekkora fölényre nem.

"keresnek még 2 olyan favágót mint Song előre"

de nincs még 2 olyan favágó, mint song. ő az egyetlen épkézláb védekező középpályásuk.

egyébként nem zárhatnak sokkal visszább, mert gólt kell rúgniuk, sőt, gólokat. és már most is csúnya vége kellett volna, hogy legyen. tudtam, hogy benne van a pakliban az arsenal szarrá pofozása, de hogy ennyire, azt tényleg nem vártam. erre 2-2, gafgopujbvjlbxj

rizla 2010.04.01. 00:47:52

@két duda( . ) ( . )egy csárdában: "Mindenesetre a Barcelona nagy alkalamat szalasztott el arra vonatkozóan, hogy porig alázza a Wenger-fiókákat, igaz, a Nou Campban még megtehetik (bár én jellegében teljesen más mérkőzést várok a visszavágón"

ugyanígy érzek. az arsenalt az utolsó pillanatban hozták vissza 60 perces újjáélesztés után, és még az agyhalált is megúszta. a halálközeli élmények után pedig az ember újraértékeli az addigi életét ugyebár..

Woland 2010.04.01. 00:49:09

@vadkutya:

haha, ha a Nou Camp-ban negy akciogolt lottok es 4-4 lesz ugy, hogy a Barca elso ket golja fantom-szogletbol es ajandek szabibol jon akkor siman megerdemlitek a tovabbjutast : )

két duda( . ) ( . )egy csárdában 2010.04.01. 00:53:47

@Woland: már leírtam rizlának a véleményemet, nem ismételném magam, ha nem haragszol.
Azt nem tudom, hol olvastad, hogy szerintem nem volt egyoldalú a mérkőzés, stb.

"szerintem osztalykulonbseg volt a ket csapat kozott ma - amit nem vartam a meccs elott."

Ebben is egyetértünk, azzal a kiegészítéssel, hogy én valami hasonlót vártam, 0-2-ig abszolút az történt, amire számítottam.

Még nem néztem vissza elégszer a kérdéses szituációt, hogy világos álláspontom legyen, de abszolút benne van, hogy tévedett a sípmester.

Az Arsenal bűngyenge volt, ezt egy pillanatig sem vontam kétségbe. A felvetésem reflexióként inkább arra irányult, hogy a 2-2-t nem "égbekiáltó szerecseként", stb. aposztrofálom, hanem a Barca kritikájaként értelmezem (ezért nem tudok mit kezdeni ezekkel a 2-6 is lehetett volna-féle eszmefuttatásokkal).

Nyugovóra térek, jó éjt mindenkinek, azért kétségtelenül érdekes meccs volt!

vadkutya 2010.04.01. 00:56:14

@Woland: Nem így értettem a Tot - Ars kérdést, de jó volt emlékezni, télleg... :D

Woland 2010.04.01. 00:58:45

@vadkutya: ja! bocs, oke! reg ellenoriztem azt az e-mail-cimet! irok majd nemsokara ; )

sporttárs 2010.04.01. 08:28:04

Jó kis meccs volt a londoni, kicsit sajnálom, hogy a Barcelonának idén végképp úgy fog összejönni a címvédés, hogy nem találkozik komoly ellenféllel. :)

(De most komolyan, ki lenne az. A rajongók nyilván élvezik, bizonyára én is élvezném, de még jobban, ha lenne valami versenyjellege egy BL-sorozatnak.)

Könnyűlovasság ez az Arsenal, törékeny, de becsülettel harcolt. Összességében kb. ennyire volt sansza előzetesen is, vak, aki többet gondolt.

A másik meccset nem tudom, de nagy élmény nem lehetett. Természetesen az Internek kell drukkolni, hátha az elődöntőben láthatunk valami Mourinho-performanszt, meg az azon kiakadó spanyol-híveket. De nem írnám le a Moszkvát, otthon elmehetnek hosszabbításig.

sporttárs 2010.04.01. 08:29:33

@rizla: Nálad lekezelőbben azért kevesen írnak egy ellenfélről, szerencséd, hogy a csapatod nem ilyen pökhendi.
süti beállítások módosítása