Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

I. NST-kupa - Színre lépnek a gladiátorok

2009.09.17. 10:48 heinrich

Elsőként természetesen a hétvége legfontosabb eseményére, az I. NST-kupára koncentrálunk, és bemutatjuk a résztvevő gárdákat. A csapatkapitányokat kérdeztük a várható taktikáról, a képviselt stílusról, a szakvezetés célkitűzéséről, valamint arról, mivel tudnák megvesztegetni a szervezőket, hogy legalább a csoportban elkerüljék az NST-galaktikusait. Tovább után mindenki választhat magának kedvenc csapatot, akinek az élő közvetítések alatt, hovatovább élőben szurkolhat. Már csak kettőt kell aludni.

Csabagyöngye

Célkitűzés:
akkor lássuk a medvét! A szakvezetés egyértelmű célkitűzése a győzelem és a trófea megszerzése, de a legfontosabb, hogy izgalmas meccseken kulturált játékot mutassunk be.

Taktika: a csapat stílusára jellemző az olasz taktikai repertoár elegyítése a britek soha nem lankadó lelkesedésével (ha a barcás kollega is jön, akkor még a katalán játékosság is színezi majd a képet). Mottónk – természetesen – KELL EGY CSAPAT!

Kommentelő spílerek: eboue, csirko pasek

A győzelemhez a legjobb csapatokkal mind meg kell mérkőzni, de ha valahogy mégis elkerülnénk a csoportban az NST-t, legközelebbi külföldi meccslátogatásom alkalmával írok egy posztot, amennyiben igény mutatkozik rá.

Egurút a pöttyös

Célkitűzés: Minél kisebb vereséggel megúszni a meccseket!

Taktika: stílusunk nincs, harcmodorunk mint a döglött patkányé, a taktika pedig titkos, nem kicsit, még én sem tudom.  A felsoroltak miatt a győzelem szinte biztos, csak a gólarány kérdéses. Jah, és ide nekünk a Galaktikusokat!

Komolyra fordítva: minden azon múlik, hogy milyenek az ellenfelek. Mivel most veszünk részt először a kupán (és senkit sem ismerünk), ezért megjósolhatatlan, mire lehet elég a csapatunk.

Manchester Gunners (esetleg Blue Manchester Pool Gunners – még nincs eldöntve)

Kommentelő spílerek: imici77, sAp, morphine, Strigo a divatdrukker, Ferguson, drosii, t.o.d., kavics30, badblood, Salvatore Bonnano – divi szereplése egyelőre kérdéses

Célkitűzés: csapatunk célkitűzése a tisztes helytállás, világbéke, a közönség kiszolgálása, önmagunk maximumát nyújtani, tralalala… GYŐZNI BÁRMI ÁRON! Megmutatni a világnak, hogy az angol foci mellett a szurkerek is verhetetlenek. Be fogjuk bizonyítani, hogy egy hazai rendezésű (világ)bajnokság után idegenből, az NST oroszlánbarlangjából is hazahozzuk az aranyat! Jól csengenek ezek a nevek: Bozsik, Szepesy, Lantos… ? Ahogy a nagy elődeink, mi is aranybetűvel fogjuk beírni a saját nevünket az NST nagy Football Könyvébe! Győzni megyünk!

Taktika: széles repertoárunkkal erődemonstrációt fogunk tartani! Annyit tudunk előre mondani, hogy pillanatok alatt váltunk 4-4-2-ből 2-2-1-be, rendelkezünk 15 belső sziklakemény védővel, 16 a pálya minden pontján felbukkanó középpályással, 17 befejező csatárral, akik Keselyű1, Keselyű2, stb. becenevekre hallgatnak.  Alaptaktikánk a brazilos szamba, az olaszos katanaccsó, az angol rúgdelőreééééésfuss elemek építőkockáiból lett összegyúrva német precizitással.

Fehér, számozott mezben fogunk pályára lépni mind az 5 meccsen, ahol a saját játékunkat fogjuk játszani és ráerőltetni az ellenfelekre. A mérkőzés alakulását figyelembe véve olykor eldugjuk a lasztit, máskor egész pályás letámadást alkalmazunk, ha kell, beállunk védekezni, ha kell csatárt hozunk be védő helyett. Lesz olyan támadónk, aki csak a hatoson belül lő gólt, de lesz olyan is, aki a Blaháról ereszti el a lövését, s zsinóron húzva (vagy a vizes füvön megpattanva és felgyorsulva) a jobb pipában köt ki. Nem vagyunk cukorból, nem félünk az esőtől, nem félünk a test test elleni kontaktustól. Csúszni-mászni fogunk (nem 80m-t sprintelve!) és ott hagyjuk a szívünket a pályán, a ziháló tüdőnk mellett! Ez a torna számunkra egy háborúval ér fel, a csatát majd lejátsszák a kicsik… HÁBORÚBA MEGYÜNK ÉS MINDEN VÉRREL, HÁJJAL FEL LESZÜNK SZERELKEZVE!

Azt üzenjük a sportszerűtlen, a fair play írott és íratlan szabályait be nem tartó csapatoknak, hogy ellenük be fogjuk tenni az oktatófilmet, az első félidőben eldöntjük a meccset, a másodikban pedig  gálázunk! Nincs mese, angol úriemberek vagyunk, de erre a tornára nem teázni megyünk, hanem megtanítjuk az oroszokat vodkát inni, a brazilokat szambázni, az olaszokat öltözködni, a kanadaiakat korongozni, a kínaiakat pingpongozni, a skótokat dudálni, a franciákat meg bort inni!

Remélem, mindenki tisztában van azzal, hogy a rombusz, paralelogramma, bolygó, kiscsillag, meg mindenféle középpályán eddig ismert alakzat ideje lejárt. Mi egy új - az űrtechnológia kutatási eredményeit felhasználva – formációban futunk ki a zöld gyepre… egyelőre csak képekben mutatjuk meg (balra), de szombaton élőben is láthatjátok a kisgöncöl névre keresztelt felállást!  
Mégy egy fontos dolog a taktikához: jobban rotálunk, mint Rafa! – s ez TÉNY!


Mit ajánlunk fel, hogy elkerüljük az NST-t? Semmit! 

Jégen Sikló Szinkroncsikló

Célkitűzés: a mezőnyt, illetve saját csapatunk erősségét jól ismerve, mindenképpen szomorúak lennénk, ha nem jutnánk tovább a csoportból - onnantól pedig (ahogy a futball-közhelyszótár is tartja) bármi megtörténhet. A negyedik hely tehát az alapvető célkitűzés, éremnek már nagyon örülnénk.

Kommentelő spílerek: balu11, csörszike

Taktika: a JSSz alapvetően támadó szellemű csapat, masszív védelemmel, és két jó kapussal. Szóval jóformán verhetetlen. 3-2es felállásban játszunk, egy masszív, és egy "visszalépőbb" támadóval. A hátsó alakzatban egy határozott, taktikailag fegyelmezett centerhalf szerepel, akinek a támadásépítésben minimális feladatai vannak - nemúgy, mint a szélsőknek... Csapatunk gyengéje a sebesség, specialitásunk a bedobás. (Nevünk pontos eredete egy magyar válogatott hokimeccset követő Teri presszó-beli italozás jótékony homályába vész. Ezúton is köszönjük Garcia bőrmesternek a hozzájárulást a névhasználathoz úgy is, hogy ő maga most nem tart velünk a pályán.)

Számozott mezünk lesz (szép bordó-narancssárga, mert van köztünk Roma-drukker is)

Nekünk valóban sokat megérne, hogy a csoportban elkerüljük az NST gárdáját, hisz' mégiscsak ti szervezitek ezt a tornát, megminden, szóval nem akarnánk, hogy a négy közé se férjetek be... Ezért hajlandóak vagyunk felajánlani csapatunk egy általatok választott tagjának az egész torna során a meze alatt hordott pólóját, melyet dedikálunk is (ha van rá igény).

Vladár FC (esetleg 'dísz-kvalifikáltak' - ez változatlanul nem tiszta előttem - h.)

Célkitűzés: a szakvezetés a válság megállítását, a recesszióból való kilábalást , a teljes foglalkoztatottságot, és a tornagyőzelmet tekinti célnak, egyebekben tisztes helytállást is elfogad a szakvezetés, amennyiben a gólkülönbségünk nem lesz rosszabb, mint Magyarország folyó fizetési egyenlegének hiányszáma.

Taktika: a csapat a tervezett káosz jegyében, szigorúan szervezett esetlegességet tekinti taktikai alapvetésének, melyhez szigorúan nem tartja magát.

Csapattagok:
- Tóth Alpár Lukács (csk), valószínűleg Magyarország egyetlen embere aki szerint ha nem jön közbe az a durva sérülés 13 éves korában, akkor múlt szombaton a puskás stadion 42.000 embere az ő nevét skandálta volna hosszú percekkel a győztes meccs lefújása után is.
- balázsinho: ne ítélj elsőre, csak ennyit mondok
- Inoxzsolti, az acélember.
- levi méltó társa inoxzsoltinak, és nagy hibát követ el az, aki a múlt heti gyengélkedése kapcsán esetleg lebecsüli
- ruszkaja: van két nagy szőrös lába, és jól kosarazik. Ez nálunk már elég a csapatba kerüléshez
- kiskopasz: minden könyvet elolvasott már, amit valaha írtak a fociról, ezért ha nem is teszi mindig azt, amit kéne, mindig tudja, mit kellett volna
- borzash: általános ötödikben traumaként élte meg, hogy az iskolai bajnokságon nem ő lett a gólkirály, ezért azóta közelébe sem ment a focipályának, pedig Kelet-Hortobágy északi részének legtehetségesebb focistája volt.
- krisicica: elég csak kimondani a nevét és felszántja a pályát (azzal, aki kimondta)

Tagja még a csapatnak Dávid és Szabolcs, ám róluk nem tudok írni semmit, de biztos vagyok benne, hogy nagy segítséget jelentenek majd a csapatnak.

FC Padania (olaszszurkolók gyülekezete, abszolút nemhivatalos nevén Mágnespeti Sörissza Báránykái)

Kommentelő spílerek: Pályaelhagyó Autóversenyző, Raoul_duke, szucs3, Bakero, Wood, Öreg Johnsson

Sorsolás: erre két válaszunk is van:
1, Moggi, Berlusconi és Moratti ezt már rég elintézte
2, semmit, szeretjük a kihívásokat

Célkitűzés: a torna megnyerése. A játékosok között végzett felmérés alapján ez a következőképpen történik meg:
-    A Milan szurkolók a torna vezetőségébe szeretnének beépülni és kihasználni a kapcsolatrendszert (33%)
-    A Juventus szurkolók a bírókkal beszélgetnének el barátilag (33%)
-    Az Interisták az NST csapatának kizárását követelték valamint a csoportban levő csapatok pontlevonással történő büntetését (ez hamar le lett szavazva) (33%)
-    Az AS Roma szurkoló a pályán szeretné megnyerni a mérkőzést.(1%)

Végül a vezetés úgy döntött, hogy a tornát megnyerjük. A pályán.

Rövid bemutatás:
Padania nagyjából 161 000 km2-es ország, 33 millió fociőrült lakossal. Focicsapata megnyerte a legutóbbi két világbajnokságot. Csapatunk tagjai olasz csapatoknak szurkolnak, innen az elnevezés.

Szövetségi kapitányunk Mágnespeti, ahogyan az a logónkból is kiderül. (gyengébb idegzetűeknek: Várhidi Péter); prófétánk pedig _benito, de ezt már kitalálhattátok. (őt ezúton megkérnénk, hogy írjon már szebbeket a Juvéról, Interről, Milánról és a Romáról)

Taktikánk lényege az offenzív catenaccio, mely mágnesbábuk hiányában a következőképpen írható le:
-    vonalbanbotlás, tanítják: egész Serie A
-    hiperérzékenység földönfetrengéssel (a mesterek megegyeznek az előzőekkel)
-    gólszerzés bármilyen testrésszel, tanítja az Isteni Pippo
-    kétkezes csuklórázás szöveges kommentárral, tanítják: Materazzi, Gattuso, Legrottaglie (labdavolt, ottsemvoltam, váffánkúló!)

Itt hajtanánk fejet az utóbbi idők legjobb kommentje előtt: sporttárs 2009.08.30. 13:31:12 Cseréljetek le, mert agyonrúgok valakit. Na tessék, nem megmondtam bazmeg? Szeretem Gattusót. :))

Utóirat: A korábbi rossz tapasztalatok miatt határozottan tiltakozunk bármilyen ecuadori származású vagy Moreno nevű bíró ellen!

A hetedik csapat nevezése a visszalépések miatt az utolsó percben érkezett, épp' mielőtt átmentünk volna DEFCON 1-be - így az ő bemutatkozásuk egyelőre hiányzik, viszont ígérjük, amint érkezik ilyesmi, belefrissítjük a posztba.

133 komment

Címkék: h beharangozó üveggömb több mint foci

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr241387950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raoul_duke 2009.09.17. 13:14:02

Nem lesz eső.

@t.o.d.: igen, Vialli inkább csak a létszámot növelte. Meg lehet, hogy Ranieri is.

Szurkolóinkat pedig kérjük, hogy ne üljenek fel a szigetországi heccmesterek "angolos viccei"-nek (biztos a mostani vidám szürke idő miatt élnek ennyire), inkább szombaton mutassuk meg nekik, hogy egy robogó is tud repülni, ha egy az akarat!

nils_h 2009.09.17. 13:19:46

@raoul_duke: eső lesz! Az angolok otthon játszanak :)

nils_h 2009.09.17. 13:21:13

@pote: video? csak nem rúgtak ki?

t.o.d. 2009.09.17. 13:22:57

@Ferguson: Macheda gólja a Villa ellen... Annyira tökéletes, mintha monnyuk Ibra lett volna... Hihetetlen volt. Érdekes, hogy Cé mennyiszer feltűnik, és most mégsem érzem, hogy nagyon szenvednénk nélküle. Reméljük, ez a vélemény kitart a Bl-döntőig, mert idén meg kell ütnünk a Barcát a döntőben, feltéve, hogy lesz olyan szerncséjük, hogy addig elkerülnek bennünket... :-)

raoul_duke 2009.09.17. 13:23:21

@nils_h: azért becsületből eljöhetnétek, 8 csapatra lett elkészítve a sorsolás, érted.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.09.17. 13:25:17

@nils_h:
megnézni nem tudom, de az oldalt látom!
köszönöm az aggódást :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.09.17. 13:26:06

"Szombaton az ország nagy részén többórás napsütésre készülhetünk. Délnyugaton változóan felhős lesz az ég. Mérsékelt lesz a keleties szél. 21, 26 fok között tetőzik a hőmérséklet."

nils_h 2009.09.17. 13:27:02

@raoul_duke: értem lett 8 csapatos a kupa? Hát ez megtisztelő. Nem mondom, a Majorkás csajoknak jobban örültem volna, de ismétlem, ez is igen megtisztelő.
Az angolok pedig ott lesznek, és nem csupán a papírformát, de a hazai pályát is hozzák! Úgyhogy ez a kávé lefőtt :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.09.17. 13:31:48

@nils_h: figyeld, most jön majd a vicces válaszával... :) mi meg csak tesszük a dolgunk, akár esőben, akár sárban, de ha süt a nap, akkor max lebarnulunk... jól fogunk mutatni a képen...

MG Csapattagok: 4ig focizunk, ha megnézitek a kiírást! :)

balu11 2009.09.17. 13:33:31

@pote: kösz, de nem elég férfias a mi kemény nevünkhöz... :)

Iustizmord 2009.09.17. 13:46:25

elvtársak, eltévedt a csk-nk, hová kell menni helyileg? most ne az írjátók hogy a tromos vagy a tungi pálya, hanem hogy irányítószám / város / utca / házszsám. meg hogy az melyik pálya.

t.o.d. 2009.09.17. 13:53:43

@Iustizmord: BKV előre, a Könyves Kálmán körúton az MTK-pálya mellett/mögött. Ha a Lágymányosi felől jöttök, a Hidegkuti Stadion után. De amúgy nem biztos, hogy érdemes jönnötök, mert mi megyünk. :-)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.09.17. 13:54:25

Helyszín: BKV Előre SC, Sport utcai stadion, 1087 Budapest VIII. Sport. u. 2. (Az MTK-pálya tőszomszédságában)

benne van a kiírásban.

raoul_duke 2009.09.17. 13:59:08

@Iustizmord:
nst.blog.hu/2009/09/03/szolgalati_kozlemeny_i_nst_kupa: "Helyszín: BKV Előre SC, Sport utcai stadion, 1087 Budapest VIII. Sport. u. 2."

@imici77:
> max lebarnulunk... jól fogunk mutatni a képen...
Még nem késő, átnevezhetitek magatokat wannabe-Padania FC-nek.

Iustizmord 2009.09.17. 13:59:33

@t.o.d.: namost képzeld el ha csak ti mennétek és egyoldalú küzdelemben elhoznátok a második helyet.

ráadásul a mi célunk a teljes foglalkoztatottság, miegymás. két passz között helyreütjük a költségvetést, megépítjük a 4-es metrót, megteremtjük a zen-budhizmus és a római katolikus vallás teljes fúzióját, s még HA marad időnk gurítunk nektek egy gólt. :o)

Iustizmord 2009.09.17. 14:00:10

@imici77: köszi, csak akartam hogy gyakoroljatok.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.09.17. 14:14:04

@Iustizmord: semmi baj, szívesen segítünk... ha gondotok van a betűkkel, linkekkel, zárójelekkel, megoldjuk... de ha copypastezni kell, abban is segítünk! :)

tudod: fair play...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.09.17. 14:16:34

@raoul_duke: mehetnénk az olaszok focizni... csak olyan, hogy "olasz foci" nincs benne a foci szótárban, az angolban nem találtam meg, pedig kerestem a színész fogalma alatt is... :)

t.o.d. 2009.09.17. 14:17:46

@Iustizmord: oké, én egyvalamit kérnék (a 4-es metró előtt, az most úgyis pörög, mióta kiderült: az ország legjobban fizetett alkalmazottja a projekt vezetője), ha lehet: meg lehetne teríteni aszfalttal a 31-es utat a gyömrői elágazástól mondjuk Hevesig úgy, hogy egy nagyobb eső után ne fulladjon meg az ember a kátyukban? Én olyan kurva hálás lennék. :-) Meg ez után nem gurítanátok semmit sehova. :-)

t.o.d. 2009.09.17. 14:18:39

@raoul_duke: @Iustizmord: @imici77: SZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJKARATEEEEEEEEEEEE!
:-))))))))))))))))))))))))))

Iustizmord 2009.09.17. 14:21:55

@imici77: nézd ha úgy tudnék csellózni / lőni mint ahogy írni /olvasni akkor a milan velem pótolná kaká-t

amúgy a linkekkel tényleg van bajom, két csapattársam is lemondta a részvételt... :o)

ps: a copypaste-ről annyit, hogy a kapusunk majd kivágja, én meg beillesztem a hálóba. :o)

Iustizmord 2009.09.17. 14:24:00

@t.o.d.: rendelését a vezetőség regisztrálta. kérem nyomja meg a piros gombot s nyugodjon békában.

Iustizmord 2009.09.17. 14:24:50

@t.o.d.: a csapatnak is megmondtam h az én posztom a középen ácsorgó mindenkivel veszekedő lesz. erre edzek.

t.o.d. 2009.09.17. 14:31:07

@Iustizmord: jó, ha tudod, hogy én ezt edzés nélkül, bármikor. csak azért, hogy ne lepődj meg, ha ezen a poszton nem Te leszel az MVP... :-)))

raoul_duke 2009.09.17. 14:31:58

@imici77: keresd a "világbajnok" bejegyzésnél!

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.09.17. 14:40:05

@imici77:
fair play???
máig hüledezek a cseréként védett lövésen :))

balu11 2009.09.17. 14:45:51

@pote: pontosan ugyanez jutott eszembe :)

azóta sem értem, hogy hogyan úszhatta meg élve...

majd figyelni kell a MG-re, hogy a csapat cseréi SZIGORÚAN az oldalvonal mellett álljanak :)

nils_h 2009.09.17. 14:57:46

@pote: @balu11: Sztem ymy még az angolok kapusproblémáját is megoldhatná efféle hozzáadott értékkel...

madbalee 2009.09.17. 15:23:57

@raoul_duke és pajtiai: FC Padania csapatába jelentkeznék a következő kupára. (Persze amennyiben lesz még szükség 1 vezetőségbe beépülő Milan szurkerre) :)

raoul_duke 2009.09.17. 15:28:20

@madbalee: helyes!

@borzash: az elég sérülésveszélyes azért, szerintem, ha nem muszáj, akkor ne.

t.o.d. 2009.09.17. 15:36:48

@borzash: inkább ön, de azért közveszélyes is. szvsz ne. szalonspicc persze oké... :-)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.09.17. 15:37:08

@balu11: @pote: @nils_h: megoldom a kapusproblémát, nyugalom... amúgy, ha megeszi a bíró, akkor majd hőböröghettek, Ti választottátok Koppányt! :)

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.09.17. 15:53:35

@borzash: @t.o.d.: Én azért hozom azt a páleszt a labda és a góllövő cipő mellé bekészítve.... :-)

Egyébként öröm látni, milyen tökéletes a CsK választásunk. Hiába, ha komoly a meló, bízd gúnárra ;-)

Iustizmord 2009.09.17. 15:55:34

@t.o.d.: alkossunk belső középpályáspárt ! tisztára olyan lesz mint ba monthy python vonatkozó jelenete a sok focizó filozófussal.

Iustizmord 2009.09.17. 15:57:14

@morphine: mert ugye ha a labda kóvályog a levegőben az nem jó a kapusnak...

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.09.17. 16:24:19

@borzash:
mivel pancho is ott lesz, így javaslom h a sportértéket domborítsuk ki a torna során,
a mulatásra ráérünk utána is...

t.o.d. 2009.09.17. 16:36:54

@Iustizmord: kártyád hozol? qrva unalmas lesz 2*15 perc álldogálás... 66-ozzunk, azzal repül az idő. :-)

madbalee 2009.09.17. 16:41:11

@raoul_duke: Köszönöm! Remélem az ügyvéded is ezt javasolja;)

t.o.d. 2009.09.17. 16:51:29

@madbalee: @raoul_duke: még el se kezdődött, de máris a szétszéledő csapattagok pótlásán gondolkodtok?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.09.17. 17:01:23

Adebayor out of derby date

Manchester City striker Emmanuel Adebayor has been handed a three-match ban for his stamp on Arsenal forward Robin van Persie's head.

t.o.d. 2009.09.17. 17:06:46

@imici77: Citeh Adebayor meg Tévez nélkül... MU ellen Bellamy-Ireland rohamok? Ezezk után illene belegyalulni a földbe őket. Pláne, hogy az egész Gúnáros banda nekünk szorít (mind a négyen) :-)))

Iustizmord 2009.09.17. 17:53:53

@t.o.d.: inkább hozom a pokerchips-settet. "blöff az élet megrontója" jeligével.

Iustizmord 2009.09.17. 17:55:34

@t.o.d.: nem baj még leigazolhatják kaká-t

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.17. 21:48:14

hajrá FC Padania. ha nem is nyertek, majd a zöldasztalnál tietek lesz az első hely. :DD

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.09.18. 07:30:21

érdekes adat: a gimnáziumi focicsapatunkat is Csabagyöngyének hívták, fontos adalék persze, hogy a tornatanárunk neve Csaba volt.

drosiii 2009.09.18. 09:02:02

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: Ti is bemutathattátok volna magatokat!

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.09.18. 09:14:08

@drosiii:
Benő az egyetlen, aki nem fog mezt húzni.
és ez társadalmi érdek is :)

balu11 2009.09.18. 09:25:52

@pote: azért az kemény, hogy csak mert saját rendezésű torna, az NST megteheti, hogy előre bejelenti (!!!), h egy játékosuk kivételével az egész csapatuk rendszeresen elkövet egy sárga lapot érő szabálytalanságot...

balu11 2009.09.18. 09:35:42

@heinrich: adok még egy kis időt... :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.09.18. 09:36:22

@balu11:
:)

@heinrich:
csoda h nem értetted a "Őszi Klára épített egy házat" ?!

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.09.18. 09:37:43

@balu11:
esélytelen,
talán majd a vb-döntő első vuvuzelás dallamára le fog neki esni...

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.09.18. 09:51:00

@pote: @balu11: bazz, ez még pöte átlagos szóvicceinél (napi 20) is gyengébb, azért nem értettem, ráadásul kezdek immunis lenni az ilyesmire - biztos valami önvédelmi reflex :))

nils_h 2009.09.18. 10:09:18

@heinrich: nekem is be kellett venni egy kávét, mire leesett...

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.09.18. 10:12:23

@drosiii: jogos, de lehet, hogy nem én lennék erre a legalkalmasabb, tekintve, hogy a körülmények szörnyű összjátéka okán eddig valamennyi nst-meccsről lemaradtam. :)

gyap! 2009.09.18. 10:15:25

@nils_h: nekem az se segített... vki világosítson fel mert lassan agyvérzést kapok :-)

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.09.18. 10:21:43

@drosiii: @Alapvonalszippantó Hapci Benő:

töredékinformációim persze vannak: tudom pl., hogy pancho Higuain típusú játékos; _benito játékában Carragher hatását fedezheti fel a szakértő szem; heinrich pedig a magyar Balotelli.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.09.18. 10:28:03

@Alapvonalszippantó Hapci Benő:
meg tudom erősíteni.
egyszer annyit késett, h csak hányni ugrott be :)

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.09.18. 10:33:27

@gyap!: "Benő az egyetlen, aki nem fog mezt húzni.
és ez társadalmi érdek is :)"

ezt írta pote, és balu lecsapott, hogy ez ugye mezlevétel = sárga.

gyap! 2009.09.18. 10:34:56

@nils_h: bassza meg, leesett :-D
ez fájt...

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.09.18. 10:35:32

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: "a körülmények szörnyű összjátéka okán eddig valamennyi nst-meccsről lemaradtam"

Hmm. A körülmények szörnyű összjátéka. Ezt még ízlelgetem :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.09.18. 10:36:05

@heinrich:
mezHÚZÁS a sárga,
nem a mezlevétel!

kell vennünk egy kávéfőzőt otthonra :)

gyap! 2009.09.18. 10:37:19

@heinrich: kösz, közben nagy nehezen felfogtam :-)
még most is a hatása alatt vagyok...

nils_h 2009.09.18. 10:51:36

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: Ugyan, ne szabadkozz! Pöte állítólag megdugott egy Astrát...

balu11 2009.09.18. 10:56:37

egyébként is nincs olyan íratlaa NST-s szabály, hogy pénteken ér szóviccelni? mintha beleszaladtam volna már itt pénteken egy-két nem feltétlenül sportszakmai csevejbe (játékosnév-szóviccelés pl...)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.09.18. 10:57:33

@Alapvonalszippantó Hapci Benő:
pontosan emlékszem,
egy feles pálinka volt!

@nils_h:
és azóta se egy levél, se egy mail, se egy telefon.
minden astra k....!

nils_h 2009.09.18. 11:11:47

@pote: lehet, hogy bekapta a legyet :D

@balu11: volt rá példa (volt tré példa)...

t.o.d. 2009.09.18. 11:54:25

Családfa-kutatásaim eredményeképpen megvan a legkorábbi jogelődje a Manchester Gunnersnek:
photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs245.snc1/9235_163823291631_540631631_3714935_2478669_n.jpg

Imponáló. Akkoriban pl Padaniában még nem volt kerék. :-)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.09.18. 11:57:33

@t.o.d.:
de müncheni csapat tuti h volt :)

t.o.d. 2009.09.18. 11:59:05

@pote: persze, csak Mammutvadászattal foglalkoztak. :-D

t.o.d. 2009.09.18. 11:59:38

@t.o.d.: nem tudom, miért nagy m-mel írtam.

t.o.d. 2009.09.18. 12:04:45

@raoul_duke: mehe, ezt ismerem. De fociban jobb vagyok.

balu11 2009.09.18. 12:59:44

na, akkor holnap a pályán, addig is jó szájkaratét mindenkinek :)

Csörszike 2009.09.18. 14:01:14

@pote: szerintemis mezhúzás=mezrángatásra gondolhatott balu kolléga...
Henrik, és a legdurvább, h a szinkroncsiklóból balu11nél még van egy rosszab szóviccelő. egy "jóformában" szóviccelő dohánygábortól folyamatosan átrugdaljuk majd a labdákat a blue boys szektorába a hidegkutiba,csak hogy ne kelljen hallgatni... basszus, lehet, h mégiscsak ittasan kellene menjek, h ezt el tudjam viselni, főleg, ha még pote is effajta viccgyáros...

Csörszike 2009.09.18. 14:05:56

@pote: a vuvuzela dallamát meg a magam részéről még naivan reménykedve nem festeném a falra. hátha addig még lesz egy puccs, vagy éhínség, polgárháború, vagy egyszerű stadionelnemkészülés délafrikában, ami miatt a nemzetközi labdarúgószövetség őszinte sajnálkozása mellett beckenbauer bejelenti, h ezt a vb-t is hajlandóak beugróként megrendezni-ha blatter szépen kéri, egyidejűleg nyelvével megérinti sepp maier golyóját, és ünnepélyesen megfogadja, h európán kívül ezutánmax az usa rendezhet vb.t...:))

raoul_duke 2009.09.18. 14:14:54

@imici77: ha ilyen tempóban tudok továbbra is haladni az internet for dummies kiadvánnyal, 1-2 héten belül valószínűleg már emailt is tudok majd írni és fogadni (állítólag bárkinek lehet ilyen úgynevezett postafiókja!!!).

t.o.d. 2009.09.18. 14:17:17

@Csörszike: megkockáztatom, hogy Blatter kissé szigorúnak tartaná Beckenbauer-Maier duó feltételeit... :-)

Ellenben ott van Kisteleki, aki nem kér semmit, csak egy közös fotót Eusebióval, ahogy mindketten mosolyognak. Igaz, hogy cserébe egy épkézláb stadion nem sok, annyit se tud biztosítani... :-(

t.o.d. 2009.09.18. 14:19:00

@raoul_duke: bazmeg... Nem mondod... És ez mióta van? Ha veszel iet, hozzá má nekem is, kifizetem.
:-)

Csörszike 2009.09.18. 14:26:04

@t.o.d.: télleg, szervezzen az mlsz és az nbh közös projekt keretében egy akciócsapatot, csupa beszivárgó ügynökből, akik belülről szabotálják délafrikát, és a hadművelet sikeres végrehajtása után kisteleki eredményesen csaphatna le a rendező nélkül maradt vb-re!!! javasloma a könnyeb álcázás érdekében a beszivárgó ügynökcsapat parancsnokának Fekete "leszmégerdélymagyarország" Pákót, helyettesének pedig Onyutha "délkeletenelszórtancsapadékraszámíthatunk" Juditot, valamint adélafrikai fehér népesség köreibe való beférkőzés jegyében Morvai "PC" Krisztinát!!!
ütős csapat, baszki, asszem a SAS meg a GSG9 együtt nem dobna össze ilyet:)))

raoul_duke 2009.09.18. 14:49:27

@t.o.d.: valami hatalmas rafkó lesz ebben, csak még nem értem, hogy mi, de olyan nincs, hogy "csak úgy kapsz", az biztos.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.09.18. 15:55:36

tárgyaltunk Messivel, de utolsó pillanatban maradt a barcánál... nah, ő nem akar nst kupát nyerni :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.09.18. 16:02:29

@pote: most beszéltem Henrikkel, lehet h nem leszünk meg, de nem akartuk visszamondani a szereplést. Azt mondta, hogy menjünk, legfeljebb Te játszol nálunk... Üdv, a Csapatban!

ymy

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.09.18. 18:43:48

@imici77:
nem vagyok olcsó,
nagyon nem :)

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.09.18. 18:49:50

@imici77: azt ugye tudod, hogy ez csak a kölköknél ilyen egyszerű? oké, hogy gúnárként nem nagyon lehet tapasztalatod felnőtt játékosok igazolásával kapcsolatban, de ez nem így működik. :)

hint: virítsd a lóvét! :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.09.18. 21:06:58

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: szted egy olasz játékosért mit tudok ajánlani? de most komolyan... egy kecskét és 3 pöttyös gumilasztit? :)

szucs3 2009.09.19. 00:33:34

háááhhhááááááááá, mindenkit legyőzüüüünk!!!!!!
:)))

öreg johnson 2009.09.19. 00:40:07

Muhhahahaa, megvan a gyilok felállásunk!
Mindenki rettegjen, jön az FC Padania!!
(jó ez a fehér mezünk, csak lennének rajta fekete csíkok...)

Pályaelhagyó autóversenyző 2009.09.19. 00:51:51

mint latszik, vegetert a padanias edzotabor... :)

motivacios problemaink sincsenek, az mar biztos
:)
süti beállítások módosítása