Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Premier League 3. forduló

2009.08.22. 14:00 pote

NagyÁrpi nevét skandálva vágunk neki a mágikus harmadik körnek a Premier League-ben, hogy jobb kedvünk legyen a lezárt Margit-híd és a nyárbúcsúztató programok közepette. Rangadót azt nem fognak játszani, mert minek, de a bukdácsoló nagycsapatok és a trónfosztásra készülő kisebbek miatt érdemes lesz most is DigiSportot/Eurosport2-t sugárzó kocsmát/havert felkutatni, amilyen gyorsan csak lehet. Hajtás után tíz bombatipp, és pár gondolat az aktuális forduló elé.

Arsenal - Portsmouth 2-0
A statisztikákat, illetve a múltat böngészve, komoly agyi problémákkal kell rendelkeznie annak, aki a Pompey-ra akar fogadni ma délután. Wengerék egy kellemes BL-meccsen vannak túl, és az átlagosnál kevesebb sérültjük van (Nasri, Walcott, Rosicky). A Portsmouth azonban látványos zuhanórepülést szimulál a FA-kupa megnyerése óta. A szépreményű csapatból már alig vannak a keretnél, és a menedzser is elköszönt már rég.
Eduardo be fog találni.

Birmingham - Stoke 1-0
A Stoke nem az idegenbeli diadalairól híres, így óriási meglepetés lenne a győzelmük. A hazaiak nemkis mákkal hozták a hétközi kötelezőt, és szerintük ez lendületet fog adni nekik. Bowyer játszhat már, lehet ő lesz a mérleg nyelve.

Hull - Bolton 1-1
Egyik csapat sem kapta el a rajtot, de a Bolton legalább pihenhetett. A pontosztozkodással mindketten meg lesznek elégedve, de reméljük, hogy nem Hunt lövi a hazaiak gólját.

Man City - Wolverhampton 3-0
Kellemes a sorsolása a gigászi tervekkel rendelkező City-nek. A kisebb sérülések ellenére (Adebayor, Bridge, Robinho) is kötelező a győzelem az újonc ellen.
Tevez először fog kezdeni, és ezt góllal kell meghálálnia. Irelandtől pedig hasonlóan pimasz gólt várunk, mint tette azt a Rovers ellen.

Sunderland - Blackburn 2-1
Fülöp játéka kérdéses (sarok sérülés), így elsősorban annak szurkolunk, hogy ő játszhasson. A vendégeknél Salgado még nem léphet pályára, így akár a meccs esélyese is lehet a Rovers. Mi azonban férfiasan kemény ütközetet várunk, és hazai győzelmet, Bent góllal.

Wigan - Man Utd 1-2
Rooney-éknak fel kell kötniük a gatyát, mert már mindenki rajtuk köszörüli a nyelvét. Jó hír számukra, hogy Vidics már játszhat, így talán a védelmük nem lesz annyira sebezhető.
A meccs pikantériája egyértelműen az, hogy Antonio Valencia most játszik először ellenfélként a DW Stadiumban (ami már nem JJB), amit egy góllal fog emlékezetessé tenni.

Burnley - Everton 2-2
Megtippelhetetlen. Az Everton beleszaladt a késbe még a nyitófordulóban, de azóta legalább pihenhettek. Az újonc meg csakúgy elverte a bajnokot. Nem tudni, hogy a lendület vagy a nagyobb rutin fog diadalmaskodni. Mi az arany középutat választottuk. Pokoli hangulat és iram várható. Saha egyszer kilövi a hosszúsarkot.

Fulham - Chelsea 1-1
Harmadszor nem fog sikerülni a Chelsea-nek a fordítás, mert az ellen jobb csapat és motiváltabb is lesz az előzőeknél. Gera parádét és Anelka fejesgólt látunk az üveggömbünkben.

West Ham - Tottenham 1-1
Sokat vaciláltunk a vendéggyőzelem és az iksz között, végül utóbbi mellett tettük le a voksunkat. Talán azért, mert nem akarjuk elhinni, hogy a Spurs tud ilyen jól is rajtolni. Szomorúak Defoe-ék sikerénél sem leszünk, de a tippverseny miatt jó lenne egy 1-1.

Liverpool - Aston Villa 3-1
Hétfő estére is marad egy csemege. A Poolnak ezt a meccset is könnyedén hoznia kell, mert ez a Villa már nem a tavalyi Villa. Vagyis inkább, ez a Villa, a tavaszi Villa. Annyira nem lesz sima, mint az utolsó 5-0-ás, de nagyon nem fognak megizzadni Gerrardék.

Vendégtippelőnk, ígéreteink szerint, nagyon_halott lesz, akinek tippjeit már nagyon várjuk, de még nem érkeztek meg. Amennyiben 15.30-ig nem futnak be jóslatai, akkor az első bekommentelt tipposzlop ellen fogunk küzdeni. És ez fog most történni, shinigami tippjei a következők:

Arsenal - Portsmouth 2-0
Birmingham - Stoke 1-1
Hull - Bolton 1-2
Man City - Wolverhampton 3-1
Sunderland - Blackburn 2-1
Wigan - Man Utd 1-3
Burnley - Everton 0-1
Fulham - Chelsea 0-2
West Ham - Tottenham 1-2
Liverpool - Aston Villa 2-0

 

340 komment

Címkék: üveggömb premier league pl beharang 2009 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr261330505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

capor_ 2009.08.24. 23:10:45

@halihalo:
Voronyin oké kiegészítő embernek, de pl Babbel abszolút semmit sem csinál, sőt. Ezek a lövésnek nem igazán nevezhető dolgai, meg átfut a labdával balról jobbra.
Lucas meg úgy szar ahogy van.

capor_ 2009.08.24. 23:12:16

@poolfanati:

Simon pedig a Cordobában folytatja... (spanyol második vonal)

halihalo 2009.08.24. 23:15:36

@capor_: Hát, Te tudod... Nekem egyik sem volt meggyőző.
De nem bánom, ha kitart ez a formájuk mondjuk október közepéig... :)

pietro10 2009.08.24. 23:15:59

Voronyin megvétele az egyik legnagyobb vicc az átigazolási időszakban anno.
Még a hertha sem akarta megtartani akkor miről beeszélünk... :D

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.08.24. 23:52:07

@pietro10: a Hertha a gatyáját is odaadta volna érte, egyszerűen nem volt rá elég zseton.

@montipájton: nem kritikának szántam, sima helyreigazításnak :)

macca17 2009.08.25. 00:43:33

egyszerűen lehangoló volt a meccs. az első félidőben kuyt és benayoun dupla nullák voltak, lucastól meg mindig falnak megyek (ide jöhetne bag rkín csasztuskája lucasról), de gerrard is egy szimla nulla volt. vagyis egyszerűen értékelhetetlne volt a kpálya. a második félidőre csak kuyt javult fel, de h mért várt benítez a 63. percig lucas lehozásával, azt nem értem. azt meg végképp nem, h a teljesen indiszponált benayoun meg fent maradt a 75.ig... mondjuk se babel, se voronin nem tudott semmit hozzátenni.
egyszerűen nincs játék a kpályán, se belül, se a széleken. ha ennyien játszanak pocsékul, akkor ez a vége :(
johnson ok volt, az egyetlen, akit maradéktalanul lehet dicsérni.
a kommentátor szar volt, de egy dologban igaza volt: nem koncentráltak jól. mindenki dühöngött, reklamált már az első félidőben is, és ebből csak mcenroe jött ki jól.

pietro10 2009.08.25. 00:56:18

@pietro10: Voronyinért 3,5 millió eurót adott volna a berlin, illetve újabb kölcsönbe is belementek volna de a pool-nak szüksége volt voronin-ra.
Nem a pénz volt a probléma az anfieldi hülyéknek kellett ez az ukrán balek.
Egy dolog lődözni a gólokat a németeknél meg egy másik az angoloknál.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.08.25. 01:03:29

Na hát ez így érdekes lesz, h a pool, akit nagyon komoly emberek is esélyesnek mondtak idénre már a 3. fordulóban begyüjtötte a 2. vereségét - tavaly összesen volt ennyi......

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.08.25. 01:15:30

@pietro10: no, ez igaz. De nem is mondtam, h a Poolnak nagy hasznára lesz, viszont a Herthát elvitte a hátán.

poolfanati 2009.08.25. 08:32:29

@macca17: az idei évben eddig csak két jó játékosunk van, a két szélső védőnk.
johnson ennyi pénzért hozza is a jó játékot. insua pedig remek játékos (lesz).
nem tudom ki az argentin válogatott balhátvédje, de azt tudom hogy ki a következő. Insua!!!

Walmer 2009.08.25. 08:35:02

@Woland:
"karrierje csucsa fele igyekvo ereje teljeben levo argentin valogatott "

Jól hangzik, kár hogy köze nincs a látható valósághoz. Én Tevezt még az életben nem láttam normálisan futballozni. Pedig nem kevés angol bajnokit nézek. Talán a WHU-ban volt pár jó meccse. A csapat maga pedig nem gyengült akkorát amekkorát azt egyesek hiszik. persze ha nálad C. Ronaldo a MU alfája és omegája, azzal nem tudok mit kezdeni.
Ettől a Chelsea bajnoki címe persze egyáltalán nem lesz meglepetés, ha megnyerik, de az nem azért lesz, mert nincs a portugál. hanem mert qrva jó a chelsea.

crouchy 2009.08.25. 08:44:58

és morphine tényleg elmagyarázza. Asszem iszonyatosan hiányzik egy irónia-gomb a klaviatúrámról.

meccsünkről: kicsit Wengeres leszek: nem láttam, nem tudom mi volt a porbléma. tizenegyestől kezdve láttam csak, Gerrard ilyen marhaságot már rég csinált. de ha abból indulok ki, hogy a kommentátor egy olyan szerelés után mely során a kuyt ment a labdával, majd a védő egyáltalán nem a labda felé haladva beugrott Kuyt elé és megállt, székely/szathmári szerint nagyon helyes hogy megint nem fújt semmit a bíró, akkor érdekes ítéletek lehettek ezen a meccsen. A legnagyobb baj sztem az hogy mindenki idegbeteg.

Ronal-d'oh! 2009.08.25. 08:46:00

@Walmer: A Chelsea-vel várjunk még, tavaly is így kezdték, aztán télre mi lett belőlük?

crouchy 2009.08.25. 08:49:00

@morphine: amúgy lehet hogy primitív vagyok, de azért annyira nem hogy azért mert valaki lesen áll haragudjak rá. és gondoltam ha hozzáteszem h milyen a bőrszíne akkor könnyebb kitalálni ki az.

Walmer 2009.08.25. 09:13:16

@nekedX: Tavaly nem így kezdték.

Walmer 2009.08.25. 09:50:11

@Walmer: Ennek ellenére olyan érzésem van, hogy több esélyük van BL-t nyerni, mint bajnokságot. Ancelotti a BL-t úgy ismeri, mint a tenyerét és még a nyugdíjas Milannal is nyert.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.08.25. 09:50:27

@crouchy: jól van na. bár nem gyakorlom, azért megvan bennem a tanári végzettség, meg az apaszerep is bejátszik, szóval ne kérdezz, ha nem akarod, hogy elmagyarázzam :-)))))

Egyébként, csak halkan jegyzem meg, van irónia-gomb kombináció a billenytűzeteden, több is. csak egy példa: :-)

Viszont még a meccs előtt írtam ebben a posztban, hogy szerintem a pool-nál nagy lehet a zavar most, hogy nem tudják pénzből pótolni Alonso-t. Erre mi történik a meccsen? Azt olvasom, hogy teljesen összezavarodott a középpálya, és mindenki fejetlenül játszott.

Persze két vereség tényleg nem a világ, de azért jellemző, hogy Benitez már arról nyilatkozik: nem szálltak ki a címért folyó versenyből. Könyörgöm, ez a harmadik forduló, nincs olyan hülye, aki azt hiszi, kiszálltak - viszont ő úgy tűnik, elég nagynak érzi a bajt belülről.

Vagy már megint csak vuduzok...?

Hispan07 2009.08.25. 09:52:56

Mióta lehet az angol bajnokságban is 7 cserét nevezni?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.08.25. 10:04:14

(Nagy a baj a Poolnál, úgy látszik, Xabi mégis kulcsember volt, na ugye, de a tegnapi meccset 6-2-re is nyerhették volna, ha picit jobban koncentrálnak, és nem idegbetegek.)

(Ami még eszembe jutott: Rafa mintha tavasszal taktikát váltott volna. Nem megy rá a sok döntetlenre, az egy gólos győzelmekre, sokkal nyíltabban játszanak, ez már az egész tavaszi szezonban így volt. Több vereségük lesz, de összességében nem biztos, hogy rosszul jönnek ki ebből...)

nasteey 2009.08.25. 10:12:52

@Hispan07: Úgy emlékszem, már tavaly is lehetett.

shinigami 2009.08.25. 10:20:15

@Csöncsön:
igen de tavasszal uldozni kellett a MU-t a dontetlen nemlett volna eleg ugye...

@Walmer:
regen lattam a brazil bajnoksagban is, neha az argentin valogatottban es a WHU-ban is
hat a par jo meccse volt enyhe tulzas, rohadt jol jaccott.. dehat neki sem nayon volt meg sztem a posztja a MU-nal

Sladin 2009.08.25. 10:21:39

@morphine: nem benitez gondolja úgy, hogy kiszálltunk, hanem mindenki más fanyalog a két vereség miatt. Ami azért egyáltalán nem gáz, szezon eleji forma, ráadásul két top4-8 csapattól kaptunk, ami egyáltalán nem szégyen, a tavalyi bajnoki cím nem a tot vagy a villa ellen ment el, ha nem a stoke-ok ellen.

A tot gyönyörű első félidős játékkal vert minket a villa Friedellel és szerencsével, két pontrúgás plusz egy 11-es, helyzetük sem volt, ez persze nem mentség arra, hogy a pool nem tudott gólt lőni és burleszkbe illő jeleneteket mutattak be. Torres-re mérges vagyok az utóbbi időben többet fetreng, mint kellene és rinyál, olykor jogosan, de meg kéne értenie attól, hogy picsog nem lesz jobb.
A villa elleni meccsen látszott, hogy nincs kapocs a középpálya és a támadósor között. Benitez a feladatot Mascheranora próbálta testálni, ami örültség, mivel a csávó hát szerintem nem igazán tud egy normálisat passzolni. Lucas, aki vele ellentétben tudna, így eltűnik és mintha ott se lenne a kp-n pedig feladatának én azt látnám, hogy a védőktől kapott labdát megjátsza gerrardnak vagy vmelyik szélsőnek. Szerintem képes erre és beniteznek erre kéne játszatnia, Egyébként látszott, hogy amikor Lucas lejött még fogalmatlanabb lett a csapat játék, mint volt. Carragher lett az irányító (nevetséges). Ez pedig egy betömörülő villának nem is lehetett nagyobb segítség.
Benayoun az egyik kedvencem, de ő nem képes arra, hogy "nagy" csapatok ellen minőséget jelentsen, ellenben cserének az utolsó 30 percre kiváló lásd tot elleni meccs. Voronin tegnap kp-t játszott ami vicc volt, nem véletlenül volt olyan szerencsétlen, egy csatárnak a 16 oson belül állva kapnia kell a labdát az tüzelni. Kuyt-nek nyugodtabban kéne passzolnia rengeteg rossz (inkább túl merész) rövid passza volt, amiből persze jött a baloldali kontra. Az utolsó 15 percben egyedül babel volt az értékelhető. Egyébként most már értem, hogy ezen a Johnson gyereken mi ért 18 millát.
Egyenlőre nem aggódom a csapat miatt, a hibák javulhatnak és a sorsolás nem feltétlenül velünk kegyes, de a hétvégén most már meg lesz az első igazi rangadó is, sok minden kiderül két bajnokesélyesről, ráadásul a pompey a cityvel találkozik, ami azért megint csak vízválasztó lesz mindkét csapat életében.

shinigami 2009.08.25. 10:24:45

@morphine:
a mutatott jatek az ami tre nem feltetlenul a 2 vereseg.. bar gondolom annak sem orulnek

Data4u 2009.08.25. 10:44:58

@Csöncsön:

off
miért van mindig zárójelben a mondandód?
on

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.08.25. 10:46:39

@Data4u:
mert nem érdekli az angol foci
és le is nézi

Data4u 2009.08.25. 10:46:45

Sztem a pool ott túrta el, hogy visszaadta nekünk keane-t.
Már a harmadik dupláját rúghatná, és nem nálunk rontaná a levegőt. :-)
Tudom, Woland szerint jó, szerintem meg nem.
Egyébként meg: Forgiven, not forgotten. Én a második résznél vagyok...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.08.25. 10:55:00

@Data4u: @pote:

(Egyáltalán nem nézem le, és egyre jobban érdekel. Egyszerűen csak gyűlölöm. Bár ez is csapatfüggő; a Poolt meg a Spurst például bírom.) :-)

sAp 2009.08.25. 11:04:00

@shinigami: egyébként tevezszel az a vicc, hogy nem az volt sztem a baja (legalábbis számomra) h nem volt posztja, hanem h egy kbszt labdát nem volt képes átvenni, vagy azt értelmesen megjátszani. Utd drukkerként az utóbbi két év meccseinek zömét láttam, és hát tevez tényleg alig egy-két meccsen volt meggyőző. persze valószínűleg a rátestált védekezés elvette az erejét a higgadt támadójátéktól, épp ebben bízom rooney esetében is, hogy ha nem kell vkp-t játszania c miatt, akkor marad ereje és fejben ott lesz a befejezéseknél (egyelőre nem rossz). de ettől függetlenül mondjuk a meccsek első félidejében vagy csereként nyugodtan csinálhatott volna emlékezetes cselsorozatokat v elegáns passzokat, de ilyenre alig emlékszem.

mondjuk az is vicc volt, h forlán kb uezt nyomta pár éve, üres kapura mellé és bénázások (meg pár kbszt nagy gól), aztán PD-ban meg ő a király. lehet teveznek nem fekszik a stílus (annyi jó meccse a WHUban sem volt, bár a végén ő tartotta benn őket), majd idén kiderül. én is már akkor azt szerettem volna h fergie megvegye, amikor utd mezben ment corinthians sajtótájékoztatóra, persze SAF várt vele még 4 évet. ha akkor megszerzi, lehet ma c-vel egy szinten lenne (ha beleneveli az angol fociba).

shinigami 2009.08.25. 11:08:56

@sAp:
mondjuk nem vletlenul lesz vki argentin valogatottkent braziliaban csk
azert a labdat csak at tudja venni..

Strigo 2009.08.25. 11:13:00

Benitez tényleg a Benayoun-Mascherano-Lucas-Kuyt középpályában látja a jövőt? Mire Aquillani felépül, kiszállnak a bajnoki címért folyó versenyből.

sAp 2009.08.25. 11:15:18

akkor nem láttál tavaly mu meccseket:) tényleg, én nagyon örültem neki h leigazolták, remlétem is h jó lesz, elfogult szemem pedig kész volt a varacskos disznó tevezt is szépnek látni két éven át, de hiába, tényleg hihetetlen dolgokat csinált (rossz értelemben), illetve igazából érthetetlen. szó szerint gondoltam a labdát nem bír átvenni passzust, mert tényleg látványos gondjai voltak vele, mert ha csak a helyzeteket hagyta volna ki azt leszarom (lehet mondani h fejben nincs ott stb), de azért egy alap szintet hoznia kéne elgalább játékban is. na mind1,talán a city-ben magához tér ilyen szempontból, a corban még én is fantasztikusnak gondoltam és láttam, de egyszerűen egy kis fifikás, jól cselező spílerből a szemem láttára vált egy rooney-szerű de sokkal kevésbé hatékony (és technikás) varacskos disznóvá...jövök egy sörrel annak, aki talál egy videot, amiben egy MU-mezes tevez-csel van...max annyi mint jó wes brown beadás (1db,a bl döntőben,az is ballal).

shinigami 2009.08.25. 11:18:05

@sAp:
eleg sok meccset lattam tavaly es tavaly elott is... de pl tavaly elott meg sztem eleg jol jaccott
SAF-ot kene megkerdezni h mi tortent 1 nyar alatt...

undertow 2009.08.25. 11:20:23

@nekedX: charlieval már ezen a 3 meccsen több taktikai variációt láttunk, mint scolarival összesen.
egyébként ha összehasonlítgatni akarsz, akkor joséval is hasonlóan kezdtünk, aztán mi lett belőle ;)

undertow 2009.08.25. 11:23:20

@Walmer: nem tudom, a BL mindig lutri, némi szerencse nélkül nem fog menni. az persze igaz, hogy charlie angliai tapasztalatlansága miatt a PL nagyban fog múlni butch tippjein is.

undertow 2009.08.25. 11:24:59

@morphine: "Egyébként, csak halkan jegyzem meg, van irónia-gomb kombináció a billenytűzeteden, több is. csak egy példa: :-) "

le a szmájlikkal! az igazi férfi vigyori arcok nélkül is érzi az iróniát.

sAp 2009.08.25. 11:25:06

@shinigami: jó,lehet, nekem arról sincsenek olyan szép emlékek, legalábbis nem olyan ahol csatárerényeit csillogatatja (azért lőtt pár fontos gólt,szó se róla, de kb olyan volt mint saha előtte, ő is lőtt fontos gólokat, de semmi extra,csak a francia üveglábú). hasznos tagja volt a csapatnak, nem semmi, h beáldozta magát a csapatérdeknek és padozott meg kvázi vkp-t játszott, de azt a 25 millát én is soknak tartottam volna rá, másrészt meg sajnáltam volna ha véglegesen elveszíti a a utd-ben a monyóját.

mickeyknox 2009.08.25. 11:52:01

@Strigo a divatdrukker: sőt, azt se felejtsd el, hogy mire aquiliani felépül, már le is sérül... ő már csak ilyen.
ha liverpool drukker lennék, elsírnám magam ha meglátom, hogy "babel és voronin be" cserével próbál benítez menteni egy meccset.

mann 2009.08.25. 12:04:10

Tevez lassúsága is megér néhány szót. Már nem emlékszem pontosan, hogy ki ellen, de tavasszal volt egy PL meccs ahol ez jól látszott mikor nem érte utol sprintben a labdával menekülő ellent.
Örültem neki, hogy nálunk volt, de ahogy nyilatkozott miután elment, az nem volt túl szimpatikus. Kíváncsi leszek rá,hogy ebben a szezonban mennyit fog padozni a Citehben.

Walmer 2009.08.25. 12:05:47

@sAp: Látom hasonlóképpen írtéljük meg Tevezt. Az, hogy Brazíliában szopkodták, az egy dolog. Láttam a Sportklubon pár barzil bajnokit mostanában és komolyan nem értem miért jönnek el onnan a brazil játékosok. Az iram egy hajtósabb megye1-es derbire hajaz, ezt simán lehet csinálni a strandolás mellett, nem véletelenül érzi ott olyan jól magát Adriano. Az idő remek, jó csajok, cukornádpálinka, stb. Az hogy ott valaki trükközik, még nem jelenti azt, hogy a jégkorong sebességű és keménységű PL-ben is tud.

SamS 2009.08.25. 12:20:51

Annyira nem volt azért rossz játékos Tevez. A második szezonja sikerült hihetetlenül szarra (bár augusztusban ő volt a legjobb), Berbatov érkezésével elkezdett görcsölni, és soha nem játszott olyan jól többé, mint a 07/08-as szezonban.

undertow 2009.08.25. 13:12:45

Passers Team Passes Accuracy
Terry Chelsea 206 92%

Team Goals Shots On Target Shot Accuracy Succ Passes
Chelsea 7 57 20 35% 1484

nem rossz :)

optastats
www.skysports.com/story/0,19528,11096_5511604,00.html

sAp 2009.08.25. 13:52:53

@Walmer: ja,úgy tűnik hasonlóan, de én nem az elhatalmasodott anglofiliám miatt ;-) (mondjuk én is angold-drukker vagyok sajnos:) pölö szerinted nani is hulladék, én meg azt mondom h idén eddig le a kalappal (már amennyire 4 meccs alapján le lehet), nem hittem volna h valaha lesz még értelmes meccse, de eddig sokkal jobb mint valencia,ha már ott van, akkor én most bizalmat szavazok neki:)

brazil bajnokság meg a vicces nevek miatt jó (a színvonal tényleg nem magas), kedvencem Creedence Clearwater Couto.

mann 2009.08.25. 14:12:03

Naninak a képességeivel nincs gond, gyors, ügyes, jobbal-ballal vállalkozik, de tavaly nem kapott annyi lehetőséget SAF-tól, amennyit megérdemelt volna. Idén valszeg többet fog játszani.

mickeyknox 2009.08.25. 14:22:51

általában a mu szurkeszek tavalyi véleménye az volt, hogy nani egy hulladék, takarodjon, stb., anderson viszont még ugyan rossz, de még javulhat, stb., álatlában több bizalmat kapott tőletek, mint a portugál, és én ezt sosem értettem.
na, szerintem ez idén meg fog változni, és mindenki anderson eltakarítását fogja követelni a mu-ból, egyébként teljesen jogosan, mert szerintem még egy percre sem érdemelte ki azt, hogy egy ekkora csapatban játszon.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.08.25. 14:23:15

Jó hír Fabregasról, sérülése nem komoly!
Cesc Fabregas holnap este biztosan nem játszik a Celtic elleni hétvégi sérülése után, ám a vizsgálatok szerint nincs izomsérülése és még arra is van némi esély, hogy esetleg az Old Traffordon pályára lépjen.

SamS 2009.08.25. 14:29:30

@undertow: Scholesnak eddig a statisztikák szerint 4 rossz passza volt a szezonban :D

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.08.25. 14:31:17

@SamS:
Carlton Cole meg lehet h csak egy :)))

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.08.25. 14:31:46

@pote:
helyesen
Carlton Cole-nak...

Walmer 2009.08.25. 14:33:01

@sAp: @mann:
gyors ügyes játékosokért nem fizetünk tizenmilliókat, mint naniért. Ér/érték arányban még Djemba Djembánál is rosszabb vétel volt. Nem beszélve Anderson spanjáról.

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2009.08.25. 14:42:23

@Walmer: Nani és Anderson értékét majd akkor lehet véglegesen megállapítani, ha lecsengett nekik a klubban. Ha pl. Nanit idén ötmillióért elpasszolták volna Spanyolországba, na akkor az egy hihetetlenül rossz befektetés lett volna. Ha a portugál idén produkál egy remek szezont, akkor pedig már megérte az árát, hisz itt volt.

sAp 2009.08.25. 14:46:16

@Walmer: na igen,azt a valag pénzt egyelőre kétségtelenül nem szolgálták meg, a vicc az h obertan most kb nyolcadannyi pénzbe került mint ők,és nem hiszem h a kezdeti naninál rosszabb lenne. viszont én úgy vagyok vele,h ha már itt van, és ráadásul most kifejezetten jó volt eddig (értsd:PL szintű szélső,de mondom,4 meccs alapján semmit nem jelent), akkor most nem ekézném. lehet tényleg jót tesz neki h kilép c árnyékából, bár egy robben-nani csere azért elég nagy előrelépés lenne,de most spec semmi baj nincs nanival. már írtam: gyors,tud cselezni,jól ad be és lő; nem egy klasszis de szélsőnek elég jó lehet még.
anderson meg szintén érdekes, én benne is a forlán-szindrómát látom, kikiáltották hatalmas tehetségnek még portugáliában, ráadásul támadóközéppályás-szélső poszton, és oké h SAF akart belőle vkp-t faragni, de lőni meg cselezni nem hiszem h manchesterben felejtett el. én benne is bízom még azért,ha már itt van (meg a tiziket elég jól belőtte eddig kupadöntőkön fiatal korához képest, szóval ő fejben elvileg jó kell h legyen).

crouchy 2009.08.25. 15:04:45

@undertow: pontosan, szmájlival olyan elcsépelt.

crouchy 2009.08.25. 15:09:46

am nekem vasárnap este, mikor láttam hogy a papírformákat tippel shinigami már nyert, volt egy rossz érzésem, hogy ebben a fordulóban is kell lennie egy meglepetésnek. Kár h nem írtam ezt itt le mert ezek így üres szavak.

undertow 2009.08.25. 15:19:11

@SamS: inkább 14
nem rossz mutató, bár nem láttam a mu meccseket, nem tudom, hogy inkább rövid vagy hosszú, előre vagy hátra passzok voltak-e.

Woland 2009.08.25. 15:46:44

@Walmer: @sAp: @mann: szoval szerintetek Tevez egy haszontalan del-amerikai lufi, aki nem hogy labdat nem tud kezelni, de meg futni sem tud, ezen felul eronletileg is vekony mert annyira elfarad a vedekezesben hogy nincs ereje berugni a helyzeteit.

ez igen.

nyilvan az Old Traffordon is ironiabol zugott a "Sign him on!!!" gyakorlatilag minden meccsen amikor palyara lepett tavasszal. vagy csak vakok jarnak meccsre.

sAp 2009.08.25. 15:54:39

@Woland: ez így ebben a formában nem igaz,mindenesetre én nem értettem h miért akarták annyira marasztalni annyi pénzért. persze első szezonjában rúgott pár fontos gólt, de mondd, szerinted mondjuk előző idényben csinált szép cseleket (tényleg sok szemet bántó átvételi bénázása volt,de ez csak egy kiragadott példa)? vagy lőtt sok gólt? vagy csinált mást rakkoláson kívül?
a 07/08-as idénye nem volt rossz, de már egy éve angliában játszott ekkor, ráadásul nem is nagyon fiatal, ahhoz képest nem volt túl meggyőző. idénről meg tényleg csak az a carrick lövésébe beletett sarkazás maradt meg - az tényleg zseniális volt, sokat dobott a bajnoki elsőségért folytatott küzdelemben. sztem e gólok miatt volt beleszerelmesedve az OT közönsége, más magyarázatot tényleg nem találok.
amúgy nekem alapvetően semmi bajom nincs vele , szóval nem ezért mondom, de nekem a tavalyi MU meccseken nagyon ez jött le.
Neked mi?

mann 2009.08.25. 15:58:22

@Walmer: Zsembazsemba egy isten volt, ágyú volt a lábában :)
Nani eddig nem kezdett rosszul és Sonkához képest már jóval többet tett le az asztalra. Mondjuk ahogy bebőrözte Fabregast a brazil...., meg is énekelték a szurkolók. :)
Az idei év fontos lesz mindkettőjüknek.

Pig_Bodine 2009.08.25. 16:03:42

@Woland:

Tevez főleg azért volt közönségkedvenc, mert - mint valahol valaki írta - úgy játszott, ahogy egy szurkoló is játszana a kedvenc klubjában (vagyis megdöglött a pályán). Ezt a szimpátiát most jól eljátszotta az átigazolása körüli/utáni viselkedésével.
A 07/08-as évadban csinált fontos dolgokat, pl. győztes gól az Anfielden, egyenlítő a WHL-en stb. A tavalyi szezonban viszont konkrétan 5 bajnoki gólt lőtt, jobbára a padról beállva. Ennyit szerintem Owen is hoz, legfeljebb kevesebb huffing és puffing lesz hozzá.

crouchy 2009.08.25. 16:05:41

Nem tudok kilépni nálam van a gond, vagy esetleg mással is ez történik?

mickeyknox 2009.08.25. 16:10:01

bezzeg berbatov mekkora zseniális igazolás volt !!! :D

mann 2009.08.25. 16:14:40

@Woland: Azt nem mondanám, hogy lufi, én csíptem, de ahogy távozott és ahogy azóta viselkedik, hát nem a jó emlékek dominálnak az már fix.

mann 2009.08.25. 16:18:28

@mickeyknox: Ugye, hogy ugye? :)
Berbatov más kategoria. Neki még csak most jön a második éve.

Walmer 2009.08.25. 16:31:43

@Woland: Most tényleg azt akarod bebizonyítani nekünk, hogy Tevez bármi maradandót alkotott a MU-ban? ha kerülne mondjuk 2millió fontba, azt mondom 4 kézzel kapni utána. de így? Egy nagyon küzdős, rakkolós támadó, de ennyi. lehet Brazíliában nagy király volt és szerintem a Primerában is menne neki egy kis csapatnál, de a PL-be vékony. Mondom ezt úgy, hogy nagyon sokat vártam tőle, mett tényleg ódákat zengtek a srácról.

Az meg ne legyen már érv, hogy a tömeg skandálja hogy "sign him on". csapatot összerakni csak nálunk a "B" közép dolga. Arról nem is beszélve, hogy az éppen azon a meccsen kint lévő japán, koreai, portugál, stb turisták véleménye nem biztos, hogy mérvadó.

Woland 2009.08.25. 16:38:08

@sAp: nekem csak az jott le hogy jobb mint Owen. szerintem. mast nem is mondtam.

Woland 2009.08.25. 16:43:48

@Walmer: "Arról nem is beszélve, hogy az éppen azon a meccsen kint lévő japán, koreai, portugál, stb turisták véleménye nem biztos, hogy mérvadó."

hahahahaha, kepzelem ahogy skandalnak! erdekes logika amugy egy magyar kommentelotol.

en annyit tudok hogy az en szememben kellemetlenebb ellenfel volt a ManU Tevezzel a csatarsorban, mint Owen-nel. ennyi, majd meglatjuk mikent alakul, ha nagyon bejon a liverpoolos srac akkor elsokent fogom dicseretet zengeni. (eddig amugy nem jatszik rosszul. csak hat semmi extra, ami mondjuk a Burnley ellen nem artott volna.)

neeson 2009.08.25. 16:46:41

Soha nem értettem a Sign Him Up skandálást én sem. Sőt, a lehető legnagyobb mértékben irritált. Tevez hajtott, mint a meszes, ezért imádták, csakhogy nem azért hajtott, mert annyira tisztaszívű harcos vagy annyira imádja a klubot és a szurkolókat, hanem mert ő ennyi volt. Lehetséges, h a lassú brazil bajnokságban meg tudta csinálni a cseleit, de a gyorsabb Premier Leagueben az egyik legbotlábúbb csatár. Azon kívül h hajtott, kifejezetten lassú és ügyetlen volt, játékintelligenciája átlagos, lövései pedig soha a nem voltak pontosak, csak belekapált egyet.

Az a viselkedés pedig, amit egész évben képviselt, max. egy jó nagy pofont érdemelt volna meg. Jött valaki a posztjára, erre egész évben picsogott fűnek-fának, miközben nem győzte hangsúlyozni, hogy a világ legnagyobb igazságtalansága történik vele, merthogy nem lehet a játékán kivetnivalót találni. Carrick ugyanúgy megkapta Hargreavest egy évvel korábban, de kussolt, dolgozott, és három hónapon belül alap kezdő lett akkor is, ha mindenki egészséges volt.

Mindenki hüledezik, hogy miket nyilatkozik, de ne haragudjatok, akinek nem esett le már tavaly november környékén, h egy 10 éves szinten megrekedt hugyagyú idióta Tevez, az meg is érdemli. Nálam ő a világ legtúlértékeltebb játékosa.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.08.25. 17:13:31

@crouchy: Na látod, megy ez ;-p

egyébként simán lépj be egy másik inda felületen egy másik felhasználóval, ez kiléptet minden más indán Crouchy-ként. (feleségem indamailt használ, ilyenkor nekem újra be kell jelentkeznem hogy itt kommentelhessek)

sAp 2009.08.25. 19:08:32

@Woland: igaz h nem állítottál mást, de kíváncsi lettem volna a véleményedre (mint számomra az egyik mérvadó nst-s kommentelőére), ha már meglepődtél a véleményünkön. én sem azt mondtam h tevez egy rakat fos, hanem hogy a utd-ben, főleg a 2. évében nem sokat tett le az asztalra, direkt nem általánosságban beszéltem róla.

az viszont igaz, owent én sem látom eddig túl jónak, valahogy hiányzik nekem belőle a tűz és a dinamizmus, egyszerűen nem tudom elképzelni, amint megkap egy labdát, tol egy cselt majd a léc alá lövi...eddig tényleg nem sok extrát nyújt, a hétvégi góljáról mondjuk pont lemaradtam, de tényleg nagyon örülnék neki ha összekpaná magát, mert sztem helyezkedésben és játékintelligenciában jobb teveznél. ha hozzávesszük h ingyen jött, tevez meg egy rakat pénz lett volna, sztem megéri owen, igaz kicsit lutri, de 30 M spórolást megér.(az h ő a 7es kissé túlzásnak érzem én is,SAF néha elragadtatja magát)

abban amúgy mindenképpen jobb owennél, h ha szar formában is van, az argentin felszántja a pályát és labdákat szerez,reméljük owennek erre nem lesz szüksége, és végre normális fizikai állapotba kerül, valamint fejben is helyreáll.

bag 2009.08.25. 19:29:14

Elkeserítősőt kiábrándító volt a tegnap este.

Nem a két vereség a sok, hanem a 6 pont hátrány máris...

Már az első forduló elött leírtam a meggyengült/megroggyant Pool nem lesz a 3-ban idén.
--
A CR7 és Tevezre fanyalgóknak: Nem ők hiányznak a MU-nak, hanem a 40-50 gól amit termeltek...

bag 2009.08.25. 19:45:48

@Strigo a divatdrukker: Már kiszálltunk, mire az olasz hulladék "felépül" soha véget nem érő sérüléséből, örülhetünk valamelyik EL helynek és várhatjuk, hogy legjobb harmadikként továbbmehetünk-e szintén csak oda...

Woland 2009.08.25. 20:01:10

@sAp:

tulajdonkeppen en is igy latom.

hasonlo hianyossagokat latok Owenben mint amit leirtal.

Teveznel az altalad leirt erenyeken kivul szerintem van egy jo adag technikai kepzettseg es spontaneitas is. de tudom hogy te is az alapjan iteled meg mint amit latsz - es te tobbszor lattad mint en.
en nem latom hogy lassu lenne vagy tul gyakran pattogna el tole a labda vagy hogy latvanyosan elfaradna ido elott.

nem hiszem hogy meg tudnam valtoztatni barki oszinte velemenyet (meg nem is nagyon akarnam) - csak ugy ereztem hogy egy kicsit tulzasba vittetek Tevez szapulasat. es kicsit nehez eldonteni mikor/kinel va szo koltoi tulzasokrol. (pl. walmertol sem tudom hogy mire veljem azt hogy ketmillaert lett volna jo vasar Tevez, vagy hogy Gibsonnal is van olyan jo a ManU kozeppalyaja mint tavaly volt.)

Strigo 2009.08.25. 20:09:09

Tevezt ne bántsátok, sokszor megmentette már a csapatot az elszánt játékával. Ha nem ez a hülye helyzet van az átigazolásával, hanem csak szerződést kellett volna hosszabbítania, akkor maradt volna a csapatnál. 25 millió nagyon sok érte (Berbáért is a 32), Owen ingyé' is hozza majd azt a pár fontos gólt.

Ronal-d'oh! 2009.08.25. 20:10:19

Látom mindenki úgy vélekedik Tevezről, mint én.

Kicsit sok ilyen játékos kezd lenni nálunk. Nagy dérrel-dúrral jön, mint amazing prospect, aztán semmi se lesz belőlük. Szerintem Tosicnak se lesz 50-nél több meccse, Obertan még kiderül, most sérült, Andersont jó eséllyel elküldik, Nani ki tudja meddig bírja fejben, Owen bármikor lesérülhet, amúgy se nagy szám eddig, Berbáról is tudja a franc, hogy menni fog-e neki, Rooney meg jellemzően akkor fog lesérülni, amikor a legjobban megy neki. Valencia is inkább tűnik egy nagy futónak, de igazából sok agya nincs, megtolja, beadja, azt' lesz, ahogy lesz.

Ez volt a pesszimista vélekedés.

Woland 2009.08.25. 20:14:35

@poolfanati:

5! 5 ev... Eriksson hulye. raadasul a Notts County meg csodbe megy vele a tetejebe.

sAp 2009.08.25. 20:38:05

@Woland: jó,az idő előtt elfáradot úgy értettem h fejben főleg, így helyzeteknél rendre rossz megoldást választott (lehet ez nem is a védekezésével volt összefüggésben), a lassúság nekem sem tűnt fel. spontaneitás van benne,ez tény, de a sok hibával párosulva kevés volt.

city-ben kivirágozhat, bár ott sem lesz elsőszámú csatár valszeg,sőt,talán még több vetélytársa van mint a MUban,ahol relatíve sokat játszott azért (meccsszámban mindenképp,ha sokszor csereként is), arra is kíváncsi vagyok,h ezt hogyan reagálja le majd.

mint ahogy arra is,h c meddig bírja cérnával h nem ő a király,barátságosokon eddig gyenge, ahhoz képest mindneképp amit megszokhattunk, mondjuk,gyanítom azért belejön majd.de érdekes lenne ha még mondjuk egy hónapig ilyen kevés jutna neki meccseken a rivaldafényből, lehet besokallna.elég furcsa akkor látni csak az összefoglalókban,amikor megy pacsizni...

na hajrá loki!

undertow 2009.08.25. 21:14:02

@Woland: egy év múlva beint és átmegy a foresthez ;)

SamS 2009.08.25. 23:06:19

Nem tudom, nektek mi a véleményetek, de inkább látok egy olyan játékost a pályán, aki a szart is kihajtja magából, küzd, akar, de több hibával játszik, mint aki jobb képességű, de szarik a csapatra. Az meg h Tevez nem azért küzdött, mert szerette a csapatot, a szurkolókat? Akkor miért? Belenyugodhatott volna abba, hogy ő itt csak 3. számú csatár, boldogan ült volna a padon és a fizetését ugyanúgy megkapta volna. Látszott rajta, hogy a Unitednél szerette volna folytatni, de néha tényleg amit Fergie művelt vele, az elég visszataszító volt.

Woland 2009.08.25. 23:23:57

@sAp:

szerintem Tevez a Shitty-ben tuti hogy elsoszamu csatar lesz Adebayorral + Robinho a szelen. Santa lesz a padon, Bellamy, Benjani hosszutavon el vannak adva.

persze nekem szurkolokent az az erdekem hogy ne jojjon semmi ossze az argentinnak a kekeknel : )

Woland 2009.08.25. 23:26:01

@undertow:

ha lesz egy mod ra, tuti hogy megteszi : ) raadasul valahogy ugy csinalja hogy a Forestnek ne keruljon semmibe.

crouchy 2009.08.26. 00:20:38

@morphine: ha a "na látod, megy ez" arra vonatkozott, hogy a szmájlit megfelelően használva jeleztem az iróniát, akkor ki kell hogy ábrándítsalak, most kivételesen nem ironizáltam:)

Woland 2009.08.26. 01:19:38

elszabadultak a neandervolgyiek a West Ham-Millwall meccs elott, alatt es utan:

www.youtube.com/watch?v=SdJNu_KtA-4

news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/london/8221451.stm

Woland 2009.08.26. 01:30:25

hoho, a Swansea-Scunthorpe meccset meg heten fejeztek be a hazaiak, de csak azert mert a biro visszazavart a palyara egy serult wales-it mert hatan nem folytathattak volna...

amugy a het ember harom kiallitas meg egy serules utan jott ossze. a Swansea-t ezen kivul meg egy kamutizivel is buntette a spori. elnyomjak szegeny wales-ieket edward mocskos ivadekai.

shinigami 2009.08.26. 01:38:41

@bag:
azert a hulladek szintnel 1 icipict jobb focista, nemsokkal csak 1 kicsit....
mondjuk annyira h amikor epp le tudott jatszani 5 meccset egyhuzamban kb fel europa allt erte sorban...

Walmer 2009.08.26. 08:20:30

@Woland:
"hahahahaha, kepzelem ahogy skandalnak! erdekes logika amugy egy magyar kommentelotol. "

Ez a mondatod van igazán híján a logikának, amerikai kommentelő;-)

Walmer 2009.08.26. 08:33:26

@Woland: Cé szerintem inkább csatárt játszott az utolsó két évben. Értem úgy, hogy csak a támadásal foglalkozott Labdát nem szerzett, védekezni nem védekezett, passzolni nem nagyon passzolt. Rooney védekezett helyette.
Viszont fosta a gólokat. De a tavalyi évet egyértelműen a MU védekezése csinálta meg. Az, hogy valaki 40 felett rúgjon egy angol csapatban egy szezonban az egy életben egyszer adatik meg. Ronaldónak megvolt. Több ilyenje nem lesz, 85-90 millió euróért/fontért el kellett adni.
A MU nem lesz rosszabb csapat nélküle. Illetve rosszabb lenne, ha a 2 évvel ezelőtti Ronaldó ment volna el. De mint mondottam volt, olyat csak egyszer lehet csinálni.

United82 2009.08.26. 11:06:45

@Walmer:
Ez így van, mármint valóban, főleg a 07/08-as évben mikor 40felett lőtt, papíron ugyan 2 csatár volt Tevez és Rooney és két szélső, de egyáltalán nem az volt a játék, különösen a nagy meccseken.
A Kisebb meccseken még valóban a szélen játszott de sose ment vissza védekezni és a belső kpálya tolódott úgy hogy Rooney ment vissza balra. A nagy meccseken meg alapból Ronaldo volt legelől és Rooney+Tevez csinálta a piszkos melót.
Tavaly annyiban változott a játék hogy bejött Berba a képbe aki nem munkás ember és Fergie már próbál átállni a mostani 442re, de mivel volt Ronaldo még ezért 4231 lett belőle, eleinte Ronaldo szélső volt, nem is jöttek neki annyira a gólok mint tavaly, aztán mikor a végén megint előre volt küldve és Rooneyék csinálták neki a helyet kezdte lődözni a gólokat és azért megint megtermelt nem is keveset.
De Fergie jól tudta hogy idén nem lesz, ezért is próbált már tavaly átállni a mostanira csak Ronaldoval ez nem ment, ezért is akadozott a gépezet tavaly és ezért is volt rengeteg nyögvenyelős 1-0 és ezért is Red Wall érdeme a tavalyi bajnoki cím.
Idén máshogy lesz ha összeérik a gárda és nyomatjuk a sima 442-őt akkor sok ilyen 3-4-5gólos meccsek lesznek, kérdés hogyha sok olyan meccs lesz mint pl a Burnley elleni mikor senkinek se megy , akkor a Red Wall működik-e annyira hogy 0-ára lehozza a meccset és elől lesz-e valaki akiről bepattan, ha igen akkor zsinórban 4, ha nem akkor marad az hogy szebb játék, több a gól, de nincs bajnoki cím, majd kiderül.
Ami pedig Ronaldot illeti, tényleg fantasztikus amit ő itt produkált az utolsó 3 szezonban ,de egyben biztos vagyok a Realban ahol Benzema és Raul (v Higuain) lesznek a csatárok , ott nem lesz annyi területe a góllövésre mint nálunk ahol Rooney és Tevez megcsinálta neki.
Persze így is lő majd jópárat de nem fog 40felé menni egyszer sem, ebben biztos vagyok.

De persze majd meglátjuk.

Ami Tevezt illeti , nekem tetszett a játéka és a hozzáállása a pályán az első évben , ő is akárcsak Rooney feláldozta magát a csapatért és ha kellett fontos gólokat is lőtt.
tavalyi idényben a pályán harcos maradt, de azonkívül semmi. Volt kb 3 jó meccse az idényben, azonkívül pedig rinyált egyfolytában hogy keveset játszik (többet játszott mint Berba és Rooney...erről ennyit...). Amit pedig a távozása után művel az undorító és gusztustalan. Ronaldo úriemberként eltávozott, Tevez meg most is beszólogat...

halareaal 2009.08.26. 11:55:06

@Rooney82: nehéz megmondani egyelőre h fog felállni a Real, de az valószínűnek látszik, h csak 1 klasszikus csatár lesz (Benzema). igaz mögötte lehet 3 támadó kp, így valóban nem lesz több területe. 40 fölé valszeg nem fog menni, de nemis kell neki, nameg azért a la ligában, főleg ha Barca v Real játékos vagy, jóval 1xübb gólt lőni, mint a PLben...

halareaal 2009.08.26. 12:06:35

amúgy pedig a MU ugyanolyan masszív maradt, azt azonban nem hiszem, h Ronaldot pótolni tudnák, még szisztéma-váltással sem. 1xüen nem olyan ütős így a támadósor, ami nem feltétlen a csatárok miatt van, hanem a támadó kpályások hiánya (vagy gyengesége miatt). 2 szélső Valencia és Nani, 2 csatár Rooney és Berbatov/Owen. tekintve Berbatov MUban mutatott formáját, illetve Owen utóbbi néhány évét, igazából a nagyon erős védelmeknek itt egyedül Rooneytól van félnivalójuk, a középső kpályások közül senki sem tud nagy extrát mutatni támadásban sztem. persze ez mind megváltozik, ha Berbatov a Spursben mutatott játékot hozza, esetleg Owen visszanyeri korábbi formáját (erre van a legkevesebb esély kb), vagy talán az is segíthetne, ha Nani minimum azt a játékot tolná, amit a Sportingban tudott (csakhát ott ugye ált jóval gyengébb ellenfelek ellen).
az viszont igaz, h a védelem hihetetlen erős, talán a legjobb a világon, de ha Ronaldonál elmondtátok h nem lesz még egy olyan szezonja, mint 08ban, akkor lehet h ez a védelemre is igaz, főleg h itt több emberen is múlik a dolog. szal így is bárol esélyes a United, de sztem mindenképpen kéne még igazolniuk 1 v 2 erős támadó játékost, különben megtörik a sorozatuk. (remélem nem Robben lesz az, akivel erősítenek)

Woland 2009.08.26. 12:44:15

@Walmer:

" "hahahahaha, kepzelem ahogy skandalnak! erdekes logika amugy egy magyar kommentelotol. "

Ez a mondatod van igazán híján a logikának, amerikai kommentelő;-) "

no, kibontom : ) szoval japan, koreai es portugal TURISTAK nem skandalnak angol frazisokat, kulonosen nem olyan aktualisakat mint a 'sign him on.' ha viszont skandalnak akkor nem turistak hanem szurkolok es ilyen minosegukben semmiben nem kulonboznek egy magyar ManU-szurkolotol.

SamS 2009.08.26. 13:14:03

@Rooney82: "Ronaldo úriemberként eltávozott, Tevez meg most is beszólogat... "

Már mindenki elfelejtette, h milyen hisztit csinált a gyerek tavaly nyáron? Ha rajta múlik, már akkor lelép a "rabszolga".

United82 2009.08.26. 13:23:23

@SamS:
Annak a nagy része médiacirkusz volt, mikor Fergie elbeszélgetett vele és megegyezett vele hogy még 1év itt átveszed az aranylasztit aztán mehetsz, onnantól kezdve egy rossz szava nem volt soha senkire.
Az igazolás is minden karc nélkül lement, szép oda-vissza nyilatkozatok, semmi sárdobálás, egy szó se.
Tevez?
Égen-földön elmondja mennyire itt akar maradni, aztán kap egy szerződést, de ő elmegy a Citybe, és azóta köpköd a MU-ra és Fergire hogy alig játszatta és hogy nem vette komolyan meg még sok minden más. Kb olyan patáliát csap ezzel a nem játszatott eleget Fergie dumával mint Benitet azzal hogy a Pool nem tud annyiért igazolni mint a MU...
Meg kell nézni a számokat azok nem hazudnak. Tevez többet játszott mint Berba+Rooney...ennyi...ehhez nem kell több kommentár..

Walmer 2009.08.26. 16:26:10

@Woland: skandálnak, amennyiben hallják, hogy két angol szurker skandálja.

SamS 2009.08.26. 19:56:13

@Rooney82: Teveznek nem a pályán töltött percekkel volt gondja, hanem amikor pályán volt, azt milyen helyzetben... Végig játszott pl. a Ligakupában a Welbeck, Macheda féle tinédzserekkel, ellenben a nagy rangadókon szinte soha nem volt pályán.

Egyébként a médiacirkusz kb. ugyanannyira igaz mindkét esetre. Videón láttam a saját szememmel (skyon), amint Ronaldo elmondja, hogy egyetért Blatter kijelentéseivel (magyarul rabszolgának érezte magát nálunk). Teveznek csupán Sir Alexxel volt baja, amit meg is tudok érteni az ő fejével gondolkodva, de tényleg indokolatlan már ez a sok mocsok, ezek az üzengetések. Ennek ellenére imádta a klubot, ahogyan ő mondta "I gave my life for the Man Utd shirt" - teljesen igaz.

De például vegyük azt, amiben azt állítja h SAF nem vette őt komolyan. Augusztus hónap játékosa volt. Egyértelműen. Rooney szarul játszott a szezon elején. Mindneki elkezd pánikolni, megérkezik Berbatov, és Tevez szépen lecsücsül a padra. Még nem padozik annyit, hogy visszaessen a formája, így az adandó lehetőséget 4 góllal hálálja meg a Bburn ellen a Ligakupában. Következő meccsen megint Rooney-Berbatov csatársor. Így tényleg nehéz lehet jól játszani és tisztelni egy edzőt, ha tudod, hogy te itt csinálhatsz akármit, nem fogsz pályára lépni fontos meccseken.

drosiii 2009.08.26. 23:49:39

@SamS: Üldözésmániás vagy?

SamS 2009.08.26. 23:54:05

@drosiii: Üldözésmániás biztosan nem, de tudtommal üldözési mániás sem ;)
süti beállítások módosítása