Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Fekete Lovag, Skrtel-bicikli és gonosz nyolcadikos

2009.03.11. 00:32 _benito

Vajon melyik alázás marad meg a fejünkben tovább? Hát persze, hogy a Liverpool Madridra mért csapása, mert hiába számít történelminek a Bayern alázása, a Sporting egyszerűen nem való a BL-be, és jól is teszi, ha elsüllyed szégyenében. Ugyanígy tehet a Real Madrid is, lehet ugyan bírózni, csak teljesen felesleges, mert pont ennyivel jobb csapat a Liverpool náluk, úgyhogy hivatalosan is eljött az ideje a néhány évente esedékes madridi égszakadás-földindulásnak. A Juventus ellenben a Fekete Lovag mentalitásával küzdötte végig a Chelsea elleni meccsét, és érdemelte ki a forduló tragikus hősének járó posztumusz becsületrendet – az angolok meg a két meccs alapján a továbbjutást. A nyolcas pályán a Villarreal csapott célba, és mivel Riquelme most nincs a keretben, tovább bizakodhatnak.

Hát ez nem lett 5-1. Mondjuk nem is voltak sokan, akik elhitték a madridi kincstár feneketlen mélyéről előrángatott szózatot, de azért ez a mészárlás már talán egy kicsit megfekszi a gyomrát a döntéshozóknak. Egy Real Madridot – még akkor is, ha tele van alkalmatlan arcokkal – erős ennyire megverni, és nagyon el van tévedve, aki a bíró szerepét helyezné előtérbe. A helyzet ugyanis az, hogy a reális (nem ül itt mellettem Sinkovics Gábor, ezért kisbetű) a különbség a mutatott játék alapján. Lehet, hogy nem lett volna meg a nagyon csúnya négy gombóc a végére - és talán jobban is járt volna a Liverpool, mert most aztán hallgathatják a bírózást – ha a közismerten vörös lelkületű rigó nem fütyül össze-vissza, de ez semmilyen szinten nem menti fel a Real Madridot. Tavaly kibontakozott egy vita a Roma elleni kiesés után, hogy akkor most az olaszok ennyire jók, vagy a Madrid ennyire gyenge. Ezt a kérdést most újra elővehető, de egyre gyanúsabb, hogy a Liverpool számára nem lehet értékmérő a spanyolok leigázása, ez ugyanis kevesebb gondot okozott nekik, mint egy átlagosnál jobb napot kifogó angol kiesőjelölt legyűrése. A Real Madridot az összes jelentős játékerőt képviselő ellenfél szétszedi, akivel csak szembetalálják magukat, így a Pool játékerejének leméréshez várnunk kell még egy fordulót, ahol – és talán ez a legfájdalmasabb a madridiak szurkolóinak – egészen biztos, hogy erősebb ellenféllel szemben kell továbbjutni a Liverpoolnak, mint a Madrid volt. Pedig Skrtel biciklije egy szar poénnak indult.

Volt egy első félidő Londonban, ami kísértetiesen hasonlított a torinóihoz: a hazai csapat fölényben játszott, megszerezte a vezetést, aztán érthetetlenül visszaállt. A két csapat keretének ereje közti különbséget mutatja, hogy ezt a Chelsea a legjobb pillanatban kihasználta, a Juventus pedig csak helyzetekig jutott Londonban, de hogy senki egy gondolatnyi szemrehányást nem tehet az olaszoknak a kiesés miatt, az biztos. A Te, sánta, van neked púpod? ősvicc elevenedett meg, amikor Nedvedet letámogatták a pályáról, innentől pedig a Szalihamdzsic-Tiago-Marchisio középpályával volt kénytelen harcba indulni a Juve. Essünk túl az események felsorolásán: Treze csodapasszát Iaquinta higgadtan belsőzi be, de hiába tűnik bizonytalannak Cech és Terry, a Juve visszaáll. A félidő vége a Chelsea-é, már Drogba szabadja bent van, Essiené meg aztán a játékossal együtt, hogy ne legyen vita (Buffon felelősségét kár elvitatni a kiesést jelentő gólban). Chiellini kiállítása kreténség, tehát már ott tartunk, hogy a sánta púposnak varázsütésre fitymaszűkülete is van, de megdobban a bálnaszív, és még egyszer visszajönnek a torinóiak. Treze másodszor is feltűnik a képernyőn, Cech óriásit véd, majd a három gólt ígérő kontrájából egyet bevágó Chelsea eldönti a továbbjutást. Kiesett a hatalmasat harcoló Juventus, igazából kizárólag azért, mert idegenben nem sikerült gólt lőnie, de ez egy olyan meccs volt, amiből sokkal inkább erőt kell tudnia meríteni a torinóiaknak. A Chelsea két meccs alapján nem érdemtelenül jutott tovább, mert kegyetlenebb volt a kapu előtt, mint ellenfele, de bármilyen furcsán hangzik, fogalmazhatunk úgy is, hogy a kapusok közti különbség döntött.

A Bayern gonoszabb, mint Hókuszpók és Bokros Lajos együtt. A szemüveges nyolcadikos, akit félholtra zsibbasztóznak még a számtekszakkörben is, ezért a szünetben leugrik a homokozóba negyedikeseket aprítani. Nem, igazából nem ők a hibásak, csak tették, amiről a portugálok elfelejtkeztek. A Sportingot fognám, és eltiltanám 10 évre a Bajnokok Ligájától, mert ilyet nem lehet csinálni. Mert most akkor vagy a Bundesliga ilyen rohadt erős (nem), vagy csak arról van szó, hogy a bajorok minden felgyülemlett frusztráltságukat rászabadították a portugálokra, de az azért mégsem járja, amit a Sporting csinált. Itt nem feltartott kézről van szó, hanem saját szurkolóik és úgy nagyjából az európai klubfutball pofán köpéséről. A bajorok bezzeg ki tudják szolgálni a saját közönségüket, és ez még akkor is szép tőlük, ha az ellenfél úgy csinált, mint a Harlem Globetrotters ellenfelei. Mondanunk sem kell, ebből aztán semmiféle következtetést nem tudunk levonni, csak tapsolni tudunk a szép góloknak, de hát tudjuk, mit ér egy bármilyen pompásan kivitelezett balhorog, ha egy nyolcéves fogyatékosnak osztjuk ki.

A Villarreal bevágódott a legjobb nyolc közé, és a surranópályán érkezőkre mindig érdemes figyelni, főleg, ha a következő körben kicsípik a Portót, mert akkor megint lesz az elődöntőben valaki, akitől már az odavágón focit várhatunk. A La Liga becsületére rá is fért némi gyorssegély, a görögöknek pedig köszönjük az Inter megelőzésével szerzett szép pillanatokat.

189 komment

Címkék: összefoglaló bl szakértelem

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr74995006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Crouch 2009.03.11. 01:03:43

A Real ilyen szintű elverését rég láttam már. Szegény Juve kiesett, de a Chelsea jobb csapat egyzerűen

Mikor közbe mutatták a Bayern eredményeit, hogy újra és újra rugdossák a gólokat nem hittem el. Utólag meg hogy Ribery nem is kezdett végképp nem.

Rég volt ilyen szép estém fociszempontból.

Hispan07 2009.03.11. 01:04:17

A másik BL poszt köpködéséhez nem adom a nevem, úh ide írom: az a négy csapat jutott tovább, amelyik jobban megérdemelte, 2009 tavaszán ez a realitás.

_benito, nem raknátok fel néha egy tisztán bírózó posztot, ahol az összeesküvés elméletek rajongói nyugodtan kiélhetnék magukat?

Lencse. 2009.03.11. 01:07:18

A bayernes bekezdés ült, benito. :)

avenger13 2009.03.11. 01:08:14

benito, egyetértek veled, semmit sem lehet levonni a meccsből. tavasszal, ha nyertünk akkor rúgtunk 5öt (jó a dortmundnak 3at) de aztán szerencsétlenkedtünk heteken keresztül. nem is értem, hogy jöhetett egymás után 4 napon belül egy 5-1 és 7-1. remélem folytatódik ez a sorozat, és szépen összekapjuk magunkat, bár akkor a bundesliga második helyéért menne izgalmas küzdelem, bár az sem rossz.

calcio_di_rigore 2009.03.11. 01:13:33

Brazzo, Tiago, Marchisio, miközben ez lett volna az alap: Camoranesi, Sissoko, Zanetti, Nedved.
Ez mindent elmond.
Két éve még a B-be nyomtuk, most meg tele sérülttel is vagyunk olyan szinten mint a Chelsea. Egészségesen meg még jobbak is. Ez a nagyondurva.

sempreLippi 2009.03.11. 01:46:10

"Buffon felelősségét kár elvitatni a kiesést jelentő gólban"
ill.
"fogalmazhatunk úgy is, hogy a kapusok közti különbség döntött"

ez ugye csak valami rosszul sikerült vicc? vagy a másik két drogbagólra gondolsz?

az is csoda, hogy Buff elérte azt a megpattant labdát, a kipattanóra meg talán nem neki kellett volna odaérnie (szó szerint zárójelben jegyzem meg hogy az ilyen kapufáról visszaérkező labdát a kapus látja meg utoljára)

a sérültek, az idegenbeli gól hiánya, kis szerencse meg a buta kiállítás döntött. meg az a pártucatmillió euro amit a chelsea játékosokra költ.

giovincot jó volt látni felnőni :) a feladathoz

szbszig 2009.03.11. 02:56:12

@Crouch: Az egy dolog, hogy újra és újra rúgdosták a gólokat, ezen lepődtem meg még kevésbé, de amikor láttam is őket a képernyő sarkában, afelett már tényleg nem tudtam napirendre térni: kapus kirohan, és letarolja a védőjét; védő Tokodyt megszégyenítő mozdulattal bevágja a saját hálójába; felszabadítás helyett gólvonal előtt gurigáznak stb. Mint az óvodások...

Lojzi_ 2009.03.11. 07:13:20

A portugálokból 1 gól után megint kifolyt a gerinc.
Pechjük, hogy most ez a 7. percben történt, nem a 42.-ben, mint 2 hete.
Viszont mákjuk, hogy Ribéry és Toni, valamint a második félidőben már Zé sem volt a pályán. Így megúszták héttel.

Én ezt igazából nem is értem. Mondjuk én mióta az eszemet tudom német focit nézek, de szerintem a legnagyobb bűn, amit a foci ellen el lehet követni az nem a 11 kapussal történő védekezés, hanem a meccs teljes feladása. Undorító "csapat" ez a Sporting.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.03.11. 07:26:07

@Lojzi_: Azért ismerjük el, szép nagy gólt veretett a Sportingos csávó. Benne volt minden dühe, azt a szegény pókot sajnáltam a sarokban. :)

montipájton 2009.03.11. 07:28:38

Azért ne már csak a Juve szempontjából nézzük a mecset: a Chelsea vérprofi módon csinálta, amit idegenben kell, övék a jobbik csapat, nem vitás. Trezeguet gólpassza persze ettől még csodálatos volt. De akkor is.

Lojzi_ 2009.03.11. 07:33:57

Ez igaz. Ezt írtam is a másik posztba.
De ez még nem menti fel a csapatot.

United82 2009.03.11. 08:10:28

2 meccset is néztem tegnap..

Pool-Real, nincs miről beszélni, osztálykülönbség, bíró ide v oda. Azért vicces volt látni hogy az a Torres aki Rio és Vida között egy jót nem tud passzolni hogy sz*patta oda vissza a Real védelmét...ennyi a különbség:)

Juve-Chelsea, a Juvénak nem kellett volna ennyire visszaállni, mert a chelsea mindig képes egy gólra, onnantól meg vége volt. Ha nem jött volna a gól az első félidő végén akkor lehetett volna izgalmasabb, így hiába volt 2-1is, nem volt benne a juve tjutás, főleg a kiállítás után.

másik két meccsről: a Sporting egy vicc....a villareal meg besompolygott...
(ha ma tmegyünk - amiben nagyon reménykedem- akkor a Bayernt akarom:)

daneeka 2009.03.11. 08:18:53

1. Chiellinit nem kellett volna kiállítani.
2. Drogbát kellett volna kiállítani (11-es előtt nem ő kezezett?)
3. A Juve emelt fővel búcsúzik

el sastre 2009.03.11. 08:29:07

üdv!
valaki lenne olyan rendes és leírná a következő kör párosításait. annyit tudok hogy Barca-Lyon győztese a MU-Inter győztesével játszik.

kroos 2009.03.11. 08:29:10

@avenger13: semmit sem lehet levonni persze..de ha más ütötte volna igy szét öket akkor már le lenne vonva a konzekvencia.
12 gól az magáért beszél.Ez gy magyar csapat ellen is sok lenne,nem hogy egy moutinho,liedson,veloso,stb..sportingt ellen.

kroos 2009.03.11. 08:35:13

hajdu b.....
,,a reál több mint 100 milliot költött hollandokra,és ebben nincs benne rvn."

,,raul,guti,casillas" Bl gyöztesek de elnézve a reál igazoláspolitikáját többet nem lesznek azok.

fighting 2009.03.11. 08:36:51

Amilyen mákos a Bayern, majd szépen megkapja a Portót a nyolc között.
Miközben a négy angol meg egymás ellen küzdhet.

Sunlounger 2009.03.11. 08:39:25

Én még sajna emlékszem egy hasonló 1-7 0-5 kombinációra ...

füligjimmy77 2009.03.11. 08:44:59

@fighting: Ha jól tudom, egymás ellen nem játszhatnak azonos országból érkezettek. Persze a négy között már kénytelenek, de az Arsenal odáig mrár nem jut el.

tb 2009.03.11. 08:45:34

hát arra mindenki emlékszik, de ahogy a jugók nem nyerték meg a VB-t úgy a Bayern se fogja a BL-t

Stoney Hill Billy 2009.03.11. 08:45:36

Amikor a HajdúBé a tizenegyes után aszonta, hogy már csak az a kérdés, lesz-e 5 a vége, gondoltam ez hülye. Aztán annyira mégse..

kroos 2009.03.11. 08:56:44

Igen kb erröl beszéltem.
Ezt az eredmény mindenki a helyén kezeli,de ha a madrid rugott volna ennyit akkor most szólna a joga bonito,támadó foci apostolai stb.....felszopó hadmüvelet.

füligjimmy77 2009.03.11. 08:58:54

@kroos: Há' alig hinném, most épp egy győzelmi sosorzat után is némák maradtaka fanfárok, pedig a sok 1-0 között például a Betist rendesen kitömték.

England win The Ashes! 2009.03.11. 09:02:37

@el sastre: Rosszul tudod, mivel még nem is zajlott le a sorsolás! Ha jól rémlik, akkor pénteken lesz, akkor viszont már egész a döntőig elkészítik.

@füligjimmy77: Ez sem igaz: innentől mindenki mindenkivel összeakadhat. Az Arsenal kiesésére meg azért ne vegyél mérget!

Walmer 2009.03.11. 09:02:47

Annyira tudtam.
Az előző post 500 kommentjébe bele sem olvasok, mert nem vagyok kíváncsi Csöncsönék meg az olaszfanok frusztráció okozta fröcsögésére. Ennyit tud a laliga. Hogy ment a szar szöveg 2 hete, hogy a Pool milyen rohadt antifocit nyom, meg mekkora mákjuk volt. Hát tessék. 4 dugó. Egy ilyen eredmény 10 éve világszenzáció és aranybetűkkel került volna be a Pool törikönyvébe. Ma gyorsabban fogjuk elfelejteni, mint egy Bolton elleni 1-0-ra kiizzadott bajnokit. Komolyan mondom Panchot sajnálom a legjobban. Az odavágó előtt olyan szépeket írt a madridról, hogy mikor ha nem most és végre látszódik valami, meg 6-ot rúgtak valami spanyol csapatnak a Ligában, stb. Aztán itt ez a csúnya, válasz nélküli 5 gól. Állítom ez a Real az angol bajnokságban a kiesés ellen harcolna. A többi spanyol brigád meg jó lesz a Championshipbe.
A Chelsea az utóbbi 3 év legjobb döntését hozta azzal, hogy picsánrúgta azt az idióta brazilt és a klub történetének legrosszabbját, mikor idehozták. Mindegy, elmúlt 1-0, 2-2 a Juve ellen, nem rossz az.
Nagyon keveset láttam a meccsekből. Valahogy úgy vagyok vele, hogy majd nézem az angol csapatok egymás elleni meccseit a későbbi szakaszban, mikor már tényleg lesz tét és nem rontja a színvonalat se a Liga, se a Serie A. Ha az Inter ma kiesik, szerintem megint színangol döntő lesz.

tb 2009.03.11. 09:06:22

@kroos: nem hinném, hogy egy ilyen arányú real győzelemnél áradoztam volna, még belegondolni is rossz....

kroos 2009.03.11. 09:07:31

,,A spanyol foci újabb diadalnapja
4-0ás összesítésnél próbálkoznak legalább"

mi lett volna akkor ha jól játszanak.?

Basti · http://borgatya.hu/ 2009.03.11. 09:09:50

@kroos: pontosan!
Ha a Bayern nyer, akkor az mák, lefekvő ellenfél sötötbö..sötöbö....NST-i objektivitás, de már megszoktuk :)

Bezzeg ha szopó lett volna akkor meg moutinhoék lennének az istenkirálycsászárok, és itt olyan teátrális bajorfikázás lenne, amit a madrid érdemelt volna most (az persze elmaradt)...
Amúgy emléxem még az odavágó előtt azt ecsetelgette néhány kolléga, hogy milyen faszán nyomják a portugálok, meg hogy úgy is megszopatják nagyképű bajorokat....

..majdnem

tb 2009.03.11. 09:12:46

@Walmer: "Állítom ez a Real az angol bajnokságban a kiesés ellen harcolna. A többi spanyol brigád meg jó lesz a Championshipbe. "

Na, ez azért legalább annyira röhejes, mint amilyen a Real volt tegnap

Gabez 2009.03.11. 09:15:23

"a görögöknek pedig köszönjük az Inter megelőzésével szerzett szép pillanatokat."

Ha te így, hát akkor sokan mások is köszönik a bírózó Juve (!) kiejtésével szerzett csodaszép pillanatokat a Chelsea-nek...

eyeofodin85 2009.03.11. 09:24:34

A Juve-Chelsea-t meccset Steamen néztem aminek kurva szar volt a minősége, de ennek ellenére én egyből vágtam, hogy Belletti kezelt. Arról fogalmam sincs, hogy ki találta ki, hogy Drogba volt. A bíró felfogása nem tetszett nekem, szinte minden apró szabálytalanságot lefújt, minden kétes labdaszerzést, amit a PL-ben biztos nem fújnak le. Ez szerintem mind a két csapatnak ártott. Azt sem értem, hogy miért a bírót hibáztatják a Juventus fanok, azza előrébb lettek volna, hogy ha Ballack és Belletti megkapja a kezezésért a sárgát. Illetve Anelka kiugrása nem volt les, de mindegy mert mellé lőtte.

l3w1n7o 2009.03.11. 09:26:02

azért mert belefutott egy verésbe a sporting még nem azt jelenti, hogy nem való a bl-b, ennyi erővel a reál se.

el sastre 2009.03.11. 09:26:43

@Dr Jozef Vengloš: Kössz Doki!
Pedig meg mertem volna esküdni hogy én ezt már olvastam valahol. ( ezek szerint álmomban.....)

Ipa 2009.03.11. 09:26:46

@fighting: Szerintem arra a 4 angolra még ne vegyél mérget. Kettő megvan, de Milanó és Róma vára még nem adta meg magát.

butatót 2009.03.11. 09:29:27

Nem láttam a Pool-Realt és enyhén szólva meglepett, hogy 4-0 ellenére három helyen is Casillast hozták ki a legjobb spanyolnak. Azóta láttam öszzefoglalót, hát tényleg volt legalább 5 olyan védése, ami ha bemegy, senki nem hibáztatta volna. Reszpekt. (szerintem a Barcának pont rá lenne szüksége, persze nem hinném, hogy elmenne, pedig a Realban aközeljövőben nem sok jóra számíthat).

A juvesok birozasa meg kicsit meglep, tekintettel a meg nem adott cselszki gólra (Buffon milyen fapofával szaladt a labdával "Eeeeez ben volt?? Ugyanmár!" :D)

Tika_ 2009.03.11. 09:30:04

@daneeka: Chiellininek nem kellett volna kiállíTTATNIA MAGÁT...
a brazil Belletti és az elefántcsont Drogba összekeverését nemtom ki kezdte el, de nagyon szépen szajkózzák többen. ez mi, ez már valami ultrarasszizmus? :)

Barca szurkolóként, alapvetően a Real - részben persze a spanyol foci - védelmében: emlékezzünk a viccre; annyit állíthatunk, hogy a Hortobágyon legalább 1 birka legalább 1 oldala fekete - nem azt, hogy minden birka minden oldala fekete...
ilyen messzemenő következtetéseket levonni majdnem annyira gáz, mint ha a német bajnokságot mondanánk 12-szer jobbnak, mint a portugált...

azért persze továbbra is várok a posztíróktól legalább 1 mondatot arról, hogy most akkor hogy is van ez az Antikrisztus dolog! :)

repect a Bayernek (nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok írni...), hogy kiszolgálták a szurkolóikat!

avenger13 2009.03.11. 09:31:25

@Basti: @kroos: hát igen. meg, ha izzadva jutunk tovább, akkor is ment volna a mákos bayern. sőt már most is elkezdődött. persze akkor lenne igazság, ha az intert kapjuk már most. az, hogy villareal-pana porto-atleti párosítás van az nem zavar senkit. mi vagyunk a mákosok. igazából kezeljük helyén a győzelmet, mi megtettük amit kellett a többi meg le van szarva. Ha a sporting ennyire összezuhant, akkor megérdemlik. MvB gólja előtt a Müller gyerek hogy ment már el a jobb szélen? Csak ennyit láttam játszani az összefoglalóból, de az is nagyon nagy volt. Kezdőbe vele :) Ja és végre rájött klinsi, hogy van buyten és breno is tud védekezni (bár nem nagyon kellett) micho pihent, ami nem ártott meg neki, és hétvégén majd nagyobb intenzitással játszhat. érdekes megnézni, hogy van buyten sem az a király gyerek volt, de most, hogy bizonyítani akar meg kezdőbe kerülni, egész kiválóan játszik. ezért kell a rotáció, hogy meg legyen a motiváció.

Ipa 2009.03.11. 09:31:40

@Gabez: Ejnye kedves interista-társam, ez egy finom oldalvágás egy jópofa juvestól. Ezen nem megsértődni és hülyeséget beírni kell, hanem mosolyogni. Este meg továbbjutni az OT-ben. Forza Inter!

santinocorleone 2009.03.11. 09:31:46

@daneeka:
1. Miért is nem kellett volna kiállítani Chiellinit??? Mindkét sárgája abszolút jogos volt.
2. Drogbát nem kellett volna kiállítani, Belletti kezelt a tizi előtt, sárgát érdemelt volna, ez tény.
3. Nem vitás.
De, ne felejtsük el, hogy Drogba szabadrúgása bent (!) volt, Anelka nem volt lesen, stb...

_benito · www.nst.blog.hu 2009.03.11. 09:32:21

@Gabez: azt hittem, gc fog először reagálni rá :)

ha pancho egyszer nem a chat-ablakba ontaná be az ilyen meccsek utáni meglátásait, akkor megkapná a real is - jóval keményebben, mint tőlem.

én a portugálokra vagyok dühös, nem a bayernre.

Ferguson 2009.03.11. 09:34:32

"A Sportingot fognám, és eltiltanám 10 évre a Bajnokok Ligájától, mert ilyet nem lehet csinálni. Itt nem feltartott kézről van szó, hanem saját szurkolóik és úgy nagyjából az európai klubfutball pofán köpéséről." - teljesen egyetértek benito. Ez már bennem is megfogalmazódott. Persze központilag az UEFA nem büntethet egy ilyen játék után, de azért fű alatt, informálisan küldenék nekik egy levelet, h ez elfogadhatatlan, ami műveltek. De sokkal fontosabb, h a klub v az edző kőkeményen megbüntesse őket. Ki lehet esni gyenge játékkal, de bohóckodva, lélektelenül, öngólokat rúgva nem lehet kiesni. Ha vki nem tud koncentrálni, akkor jelentkezzen és jön a cseréje. Nem szeretem a bayern-t, de ettől függetlenül, amit a sporting művelt ezen a két meccsen, az a BL-nek a lejáratása és szurkolóik szemenköpése volt. Bárcsak tényleg el lehetne tiltani őket ezért. Remélem jövőre a BL közelébe nem teszik a lábukat...

Ferguson 2009.03.11. 09:37:52

@calcio_di_rigore: "most meg tele sérülttel is vagyunk olyan szinten mint a Chelsea. Egészségesen meg még jobbak is. Ez a nagyondurva." - hagyjad már! Ha scolari nem verte volna szét a chelsea-t, hanem hiddink foglalkozott volna velük már hónapok óta, akkor még ennyi esélyetek sem lett volna. Így is két gólra voltatok a továbbjutástól, ami ezen a szinten sok...

lazlo85 2009.03.11. 09:38:09

ki ki ellen meccsel a következő forduloba és mikor lesz?

szferi 2009.03.11. 09:39:01

Őszintén sajnálom a real szurkolókat, az agyonszidott liverpool úgy játszotta le őket a pályáról, mintha az ificsapattal jöttek volna az anfieldre, casillas egy nagyon ronda veréstől mentette meg őket. Lehet szidni benitezt, de valamit nagyon tud: a pool kerete nem sokkal jobb, mint a realé, ha egyáltalán. ráadásul a szép, támadó foci is megvolt tegnap, nem először (és nem is utoljára) az idei szezonban.

Következő körben jöhetne a bayern, csakhogy rendbe rakjuk a gólarányukat :)

sh4d0w 2009.03.11. 09:39:11

A Sportingot nem nagyon értem... Az otthoni 5-0 után egészen nyugodtan focizhattak volna egy jót, ehelyett feltartott kézzel mentek ki a pályára... Elfogadhatatlan.

A Real meg örülhet, hogy megúszta 4-gyel, ha Casillas rosszabb napot fog ki, 8 a vége, az meg már Besiktas-szint...

Remélem, hogy ma a MU megmutatja, miért is jobb csapat az Internél.

dontotti 2009.03.11. 09:39:20

@Walmer: Én is angolfoci drukker vagyok, ráadásul liverpool-i. Azért a Barcát nem írnám le... la liga ide vagy oda, azért meggyőződésem, hogy a Barca minimum a 4 között lesz....

avenger13 2009.03.11. 09:40:43

@lazlo85: márc. 20-án van asorsolás. akkor kiderül ki ki ellen, és április 7-8-án kezdik visszavágó 14-15

avenger13 2009.03.11. 09:42:52

nem tudom miért akar annyira mindenki minket. azért rá lehet arra fázni. azt meg ne gondolja senki, hogy így ki tudnak minket tömni, mint mi a sportingot. legyen liverpool bayern de ha mi jutunk tovább szívesen fogom olvasni a posztokat. :)

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.03.11. 09:44:46

túl van ragozva ez kicsit, nem hiszem, hogy anno a Romára olyan nagyon mérges volt mindenki (max popp), amikor egy hétre utaztak manchesterbe. vagy a deporra, amikor nyolcat kaptak a monacotól? a római 1-7 visszavágóján is benne lett volna szerintem egy visszavágón az 5-0.

van ilyen, nyilván jobb csapat a Bayern, ennyivel nyilván nem, előfordul, hogy valakinek minden összejön, a másiknak meg semmi.

vicces, hogy ennyire fáj mindenkinek egy elsöprő Bayern-siker. annál jobb nekünk.

@kroos: és ez sajnos nagyon ül

Basti · http://borgatya.hu/ 2009.03.11. 09:49:24

@avenger13:

ez "hú de szar a sporting és tiltsuk el" féle vicckategóriás megszólalás is csak arra irányul, hogy a bayern érdemeit kisebbítsék.
Pedig ha emlékeim nem csalnak, volt itt egy másik csapat is, amely korábban ekkora zakót kapott... de ugye ők ilyen ákltalános körbenyalandó kedvencnek számítanak... ergó őket nem kell eltiltan

Számomra ez határozottan vicces szemlélet :)

sporttárs 2009.03.11. 09:49:26

Benito, ehet, hogy nem ült melletted Sinkovics Gábor :), de talán éppen ezért több lett egy névelővel abban a mondatban. :)

A Bayern-fanoknak annyit, hogy meg lehet sértődni, amiét nem erre a 12 gólra élvez most az egész fórum, de szerintem kb ez a reális értékelése a dolognak. El kell ismerni, hogy manapság ritka az ilyen gólparádé európai szinten és köszönet is érte, de mindenki tudja, mire volt elég a játék a Köln ellen. Szóval, várjunk már az istenítéssel legalább addig, amíg egy ellenfél nem esik össze az első gól után.

Ugyanez igaz, ahogy benito írja is, a Liverpoolra, legfeljebb furcsa, hogy az ő Sportingjukat Realnak hívják: de csak nehezebbet kaphatnak ezután.

Természetesen mindkét csapat jól és szépen játszott, valamint ahogy hagyták.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.03.11. 09:50:21

@mocsing: a római 1-7 az manchesteri 7-1 volt, az odavágót a roma megnyerte, 2-1-es előnnyel mentek angliába.

azon a meccsen a középhátvéd (mexes) és a kapus (doni) élete legszarabb meccsét játszotta, ez pedig egy rendesen bepörgetett mu ellen ezt eredményezte, egészen más sztori volt, mint a mostani.

játszunk csütörtökön?

avenger13 2009.03.11. 09:51:03

@mocsing: kroos basti vagy aki látta a meccset mit szóltok a müller gyerekhez?

_benito · www.nst.blog.hu 2009.03.11. 09:51:46

@sporttárs: gábor a névelők királya? :)

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.03.11. 09:52:13

@sporttárs: látom, odáig már ellátsz, hogy van az istenítés, meg a történelmi gólarányú győzelem negligálása. próbálj kicsit tovább is, nem nehéz.

avenger13 2009.03.11. 09:52:44

@Basti: igazad van. mi megtettük amit kellett, és ki tudja, ha a sporting többet vállal nem kapnak e ki még jobban. ha a liverpoolt megvernénk a következő fordulóban az lenne életem egyik legboldogabb napja. pláne, ha a visszavágón ott is lehetnék.

Mourinho már nem a király 2009.03.11. 09:53:23

Nem

Viszont most remélek egy Poo-Bayern találkát.

sporttárs 2009.03.11. 09:53:52

A Fekete Lovag pedig, amikor már se keze, se lába nem volt, kiegyezett volna egy döntetlenben. Az a Juvénak kevés lett volna, ezért nem tökéletes a párhuzam. :))

És hol hasonlít Drogba Graham Chapmannre? :))

sporttárs 2009.03.11. 09:55:05

@mocsing: Szerintem azt senki nem negligálja, de mégis mi jelenené szerinted a megfelelő méltatást ehhez?

Basti · http://borgatya.hu/ 2009.03.11. 09:58:30

@avenger13: hát én - folyamatosan működő stream hiányában - azon vadkapitalista kábelszolgáltatókat, Tv-csatornákat szidtam, melyek az elmúlt időszakban megfosztottak a BL-től. Vagyis nem láttam Thomast.
De néhány fórumon - ahogy olvastam - azt mondták "spritzig" volt a gyerek. Gyors és bátoran vevállat mindent. Azt hiszem egy újabb saját nevelésű gyöngyszem lesz ;)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.03.11. 09:59:36

@sporttárs: a képpel próbáltam korrigálni :D

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.03.11. 10:01:06

@Tika_: Hátha láttad volna a Deport, a Valenciát vagy a Sevillát kiesni, akkor nem mondhatnád, hogy ez csak véletlen...
Itt nem a kiesésről van szó, mert az csak egy dolog, soha nem az volt a probléma, hanem a mód. Ha nézed a meccseket, akkor látod, hogy valami nem stimmel. Ha nem gondolod, hogy Juande Ramos teljesen hülye, akkor megkérdezed, hogy miért Marcelo játszik rendszeresen Sneijder helyett? Vagy például mit keres Higuaín és Gago a pályán? Az első meccset egy Liverpool szurkolóval néztük és elég érdekes arcot vágott, amikor azt találtam mondani, hogy Sneijder és van der Vaart ide nem férnek be. Teljes joggal.
Na most az, hogy a Real Madrid 10 meccset tudott nyerni zsinórban az elég gáz, de nem az ő problémájuk, hanem a spanyol bajnoki mezőnyé.
Este meglátjuk mit lép az Atlético és a Barca, mert az előzetesen legkönnyebb továbbjutónak kinéző Villarreal sem volt olyan nagyon meggyőző, bár szerintem őket a legnehezebb megverni a spanyol csapatok közül. Az Atlético számára nagyon rossz előjel, hogy ennél valamivel gyengébb (ha Michel Salgadot és Guti játszott perceit vizsgáljuk) Real Madrid ellen sem igazán boldogultak és valószínűleg most a portugálok kapusa is összekapja magát.
A Barca esete megint érdekes, mert rohadtul nem lehet tudni, hogy mire képesek. Igaz, hogy nyertek egy csomó meccset, de azok közül egyet tudok mondani, amelyik számít: a Lyon elleni odavágó.
Hogy mennyire lenne jó a továbbjutás? Az Atlético számára nagyon, mert ők tudják, hogy szarok és esélytelenek, így minden újabb meccs ajándék. A Barca számára viszont egy kurva erős továbbjutás kellene, mert ők sem hülyék, látják, hogy nem kizárólag ők csináltak bohócot a spanyol vagy a portugál Sportingból, a Valenciából és a Deportivóból, s azért a Lyon pont az a csapat, amelyiknek fikarcnyi esélye se lenne az angolok ellen.

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.03.11. 10:02:56

@sporttárs: semmiféleképpen nem az, hogy 2meccs 12 góljáról mindenki annyit tud mondani, hogy az ellenfelet el kéne tiltani a bl-től, mert szarok voltak. benito feltehetően túlzott, a többiek nem biztos, egy korábbi kommentelő bárcsakozott az eltiltással kapcsolatban. ha a reac ellen lő 12-t a Bayern, az más.

a sporting a portugál bajnokság ezüstérmese (asszem).

és ha egy agyonverésből annyit tudunk kihozni, hogy gyakorlatilag a vesztes rúgatott magának 12 gólt, tiltsuk el, akkor negligáljuk a győztes érdemeit. ez szánalmas szerintem.

Basti · http://borgatya.hu/ 2009.03.11. 10:03:48

@_benito:

"azon a meccsen a középhátvéd (mexes) és a kapus (doni) élete legszarabb meccsét játszotta, ez pedig egy rendesen bepörgetett mu ellen ezt eredményezte, egészen más sztori volt, mint a mostani."

hát..volt egy mostanában irtó szar Bayern, amely nagyon felszívta magát erre a meccsre (is) és volt egy Polga, mely kb 5 gólban volt benne...... hát mit is mondjak?! tényleg, valóban más sztori! :)

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.03.11. 10:06:41

@_benito: ez innen maszatolás, tökmindegy, milyen szitu volt. ki-ki meccs volt és kész, ahogy ez a 0-5 is. én is láttam azt az 1-7-et és felháborítóan szar volt a Roma, mégis mindenki a MU cidázásával volt elfoglalva és senki nem akarta eltiltani a Roma-t (viccből sem)... ami innen kroos hivatkozott kommentjének az alátámasztása és ok egy újabb általános szomorú szmájlira

csüt. sajna biztos nem jó, hüpp :(

_benito · www.nst.blog.hu 2009.03.11. 10:08:02

@Basti: ahogy említettem, a roma 2-1-re megnyerte az odavágót, és továbbjutni utazott manchesterbe. azért ez érzékelhető különbség, nem?

Walmer 2009.03.11. 10:12:29

@tb: Nyilván sarkítottam, de azért arra kíváncsi lennék kinek rúgott ebben az idényben 4-et a Pool.
És nem is a 4 itt a gond, hanem ahogy kapták. Az elsó gólnál Pepe azt hitte a Bernabeuban van és majd kifelé szabaddal honorálják az alakítását.
A 3. gól szimpla alázás volt. Pedig hát a a "falábú" Gerrard lőtte, aki ugye nagyon távol van a joga bonitós szupertechnikás ibér faszagyerekektől.

A Juvét meg miért kell felmagasztalni? Sima kiesés egy romjaiból újjáépített Chelsea ellen. valaki már írta. ha nem hozzák Scolarit, ez a csapat nagyon más lenne.
A Bayernnek pedig grat. Én még emlékszem hogy ment itt a kárörvendés, mikor az UEFA-ból kiestek valami spanyol kis szar csapat ellen. Most meg gurítanak egy 7-est a Sportingnak és nemis ők voltak jók, hanem a portugálok/brazilok szarok, akiket el kellene tiltani mert szembeköpték a futballt. Nevetséges. Nem inkább azért haragszol rájuk, benito mert ellenük nyert így a mindenki által (általad is) utált Bayern?

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.03.11. 10:13:33

@avenger13: nem láttam a meccset sajnos, mert a szájbaszexuált laptopom valamiért nem szereti a streamet.

(egyébként ezért sem szólnék hozzá alapesetben, vagy mondjuk ha 0-2, 2-0-val továbbmegyünk és mindenki elmondja, semmivel nem voltunk jobbak, vagy ilyesmi. bazmeg, 0-5, 7-1 lett)

Basti · http://borgatya.hu/ 2009.03.11. 10:17:10

@_benito: és? akkor az a baj, hogy egyáltalán elutaztak Münchenben? Mi több...esetlega aza a baj, hogy a Bayern kiállt ellenük, és urambocsás, gólokat merészeltek nekik lőni?

A portugálok valószínűleg korrigálni szerették volna Lisszabonban elveszett becsületüket (Anderlechtnek sikerült tavaly), ami nagyon nem jött össze. Darabokra hullotak mint akkor a "fantasztikus" Róma.
Maradjunk annyiban, hogy ez Sporting kizárásosdi a Bayern közvetett lekicsinylésének hangzik (és sztem az is).
Ja és nem azt vártuk, hogy hypoljuk körül a bajorokat, csak egy minimális tiszteletet... de hát ez van, megszoktuk

sporttárs 2009.03.11. 10:24:16

@mocsing: a sporting eltiltatása nyilván túlzás, nem is kellene ennyire komolyan venni. Az viszont tény, hogy nektek is helyén kell kezelni ezeket a győzelmeket, legalábbis ha belőlük a BL-re szóló további következtetéseket vonnátok le. Vagy akár a Bundesligára szólókat.

Részemről köszönet a Bayernnek, mert fociztak, mondjuk nekem már a csoprotkörben a Steaua elleni hazai is tetszett. De tény, nagyágyúval eddig nem találkoztak. (Aztán ki tudja, lehet, hogy most már jöhet az is, lendület, önbizalom nyilván rendben.)

2009.03.11. 10:30:23

Izgatottan várom kit kap a Pool a következő körre és mit alakít a hétvégén a MU ellen:)
A Realnál meg már valaki rendet rakhatna, válság van ott is, egy helyi Bokros elkelne:)
"A Sport szerint Perez érkeztével csak hat játékos érezhetné magát teljes biztonságban: Iker Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Lassana Diarra, Robben és Van Nistelrooy. Megfelelő ajánlat esetén a többieket hajlandó lenne elengedni, ami persze nem jelenti azt, hogy mindannyiukat egyszerre."

kroos 2009.03.11. 10:31:25

ugy látom nincs rajtunk sapka:)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.03.11. 10:34:30

eszem azt a mimóza lelkét a bayernes kommunának, ígérem, a következő poszt megírásához kölcsönkérem mocsing vmelyik bayern-mezét a 47ből.

kroos 2009.03.11. 10:37:20

@_benito: nekem csak 12 van,de adhatok én is....mit szólnál a Ballackos-hoz?
(óriás szmájli)

r_magpie 2009.03.11. 10:38:19

csak ezt a sopánkodó, büszkeségében állandóan megsértett, komplexusokkal terhelt bayernes dumát ne kellene olvasnom

annyira tipikus, hogy a Sporting fikázásából csak a Bayern lekicsinylését látjátok, hihetetlen, hogy mindig, rögtön védekeztek

hatalmasat csalódtam a Sporting hozzáállásában, és az első és a második reakcióm is az volt, hogy nem valók a bl-be

de csak a szélsőségesek nem ismerik el szerintem, hogy 12 gólt rúgni bl 16 között nagyon nagy dolog, még ha egy lelketlen, szánalmas bagázs ellen is követték el

zoltandavid 2009.03.11. 10:45:14

Háhallod, ez a szemüveges nyolcadikos po'jén odabaszott azért:DDD

d3vnull 2009.03.11. 10:49:38

Amúgy miért beszél mindenki a juve 2-1es állásáról úgy mintha az milyen istenkirály lett volna? Akkor még mindig bőséggel a CHELSEA áll továbbjutásra idegenben lőtt góllal.

Basti · http://borgatya.hu/ 2009.03.11. 10:49:40

áh bocsesz..ezt biztos csak én interpretáltam félre:

"A szemüveges nyolcadikos, akit félholtra zsibbasztóznak még a számtekszakkörben is, ezért a szünetben leugrik a homokozóba negyedikeseket aprítani."

ladislaus 2009.03.11. 10:52:14

@Rooney82: Majd hetvegen szopatja a ManUtd-t is :)

ladislaus 2009.03.11. 10:55:55

@Sunlounger: Banfi forgolodott mint a grillcsirke az Ulloi uton... leghosszabb meccs a tortenelemben. Egy hét :) Bár nem vicces... :(

Titi120 2009.03.11. 10:57:43

Tegnapi Real meccs hát ... Ritkán sajnálom a Madrid szurkolókat, de a tegnapiak után már cikizni sincs kedvem őket, van elég bajuk.

@pancho_sanza:
értem én, hogy RVDV, Marcelo, Gago, Higuian nem való a Real kezdőjébe, na de most Ramos helyében kit kezdettél volna tegnap ?

Ez a keret nagyjából ennyit tud, nem hiszem, hogy ha Guti kezd például, akkor sokkal beljebb vannak ...
A legkevésbé sem hibáztatnám Ramost a tegnapiért.

A Bayern meccshez csak annyit tennék hozzá, hogy : :)))))

hottentotta 2009.03.11. 10:58:38

"A BL-sorsoláskor az egyik legegyértelműbb párharc volt a Real-Pool, és igazából most is az. Kicsit más előjellel."

Hát igen. Úriember ilyenkor beismeri, hogy tévedett ;)

vargamma 2009.03.11. 10:58:38

sztem is jó arczok a bajorok! senki nem várta el tőlük, h pörögejenek a 2. meccsen. ez egyben azt is jelenti, h a köv. körben nem csak a vilarreal, porto csapat akar majd az odavágón is focizni, hanem a bayern is.

az olaszoknál meg nagyon érik hogy nem marad senki a köv. körrel. én bíztam a juvéban, de nem jött be.

rattenfanger 2009.03.11. 11:09:40

Llorente hatalmas grat!
Idén sárga konfettieső lesz a döntő után :)

2009.03.11. 11:19:39

A Liverpool győzelme kb. annyit ér mint a bajoroké, messzemenő következtetésekre végképp nem kellő alap.

rattenfanger 2009.03.11. 11:20:12

A Juve kiesése ott dölt el, hogy Hiddink elvállalta a Cselszkit. Ahova ez a fazon elszerződik ott készül valami nagy. Jelenleg a legjobb szakember szerintem.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.03.11. 11:22:11

@Titi120: Én nem is igen szoktam Juande Ramost hibáztatni, sőt eléggé határozott véleményem van a csapatról és a játékosok egyéni képességeiről is, de a legborzasztóbbnak azokat a pillanatokat tartom, amikor Guti a Bajnokok Ligája döntőjében való szerepléséről és Higuaín a 2-0-ás liverpooli győzelemről nyilatkozik. Vagy Sneijder arra fogja a gyengélkedését, hogy nem középen kell játszani.

Edzőpárti vagyok, így nem igazán szoktam az edzőkre fogni vereségeket, igaz a győzelmekben is kisebbítem az érdemeiket, mert szerintem lehet valaki akármekkora szakember, arról nem tehet, hogy alternatíva hiányában Gagot kell játszatnia. Ilyen szempontból egy szövetségi kapitány sokkal felelősségteljesebben válogathat, mert neki elvileg korlátlanok a lehetőségei, így például Maradona -ha van egy kis esze - kurva gyorsan elfelejtheti Heinzét, Gagot, Higuaínt.

rattenfanger 2009.03.11. 11:26:27

@Hadrian77: Osztom, leginkább önbizalomnövelésre volt jó mindkettőnek ez a forduló.

Más: Tudja valaki miért Babbelezi le Babelt Hajdú Zs. Pifta minden Pool meccsen? Marcus Babbel már rég visszavonult :)

brassmonkey24 2009.03.11. 11:26:57

nemcsak a kerettel és az elnökkel van gond hanem stábbal akik dolgoznak a játékosokkal,nem véletlenül igazoltak például egy gyepmestert az Arsenaltól

Walmer 2009.03.11. 11:27:30

@rattenfanger: Ellent kell, hogy mondjak. Ott dőlt el, hogy kirúgták Scolarit. Ha Wilkinset nevezik ki (ő még ott a másodedző?), akkor is leverik a Juvét.

2009.03.11. 11:28:13

@rattenfanger: talán mert még Markus Babbel élénken él emlékeiben:)

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2009.03.11. 11:29:21

Már a tegnapi nagy kárörvendés és gyalázkodás közepette is megjegyeztem, hogy hosszú évek óta Madrid szurkolóként mélységesen le vagyok sújtva. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy tényleg alkalmatlan-e a keret (mert azért láttuk a Holland válogatottban Sneijdert meg Robbent, tehát a képességnek meg kell lenni bennük, az EB-n sen kisebb a tempo:( ), vagy mi lehet az ok. Végtelenül elkeserítő látni, hogy gyakorlatilag mintha egy másik osztályból jött volna az ellenfél...

Viszont volt egyetlen pozitívum, ami a 4 gól miatt elsikkad, de ez volt az egyetlen ok, amiért végignéztem a meccset:

Iker Casillas valami elképesztően zseniális volt!

Leesett az állam, pedig hála a sportcsatornáknak az elmúlt 5 évben azért láttam, hogy nélküle kb. BL helyet érő eredményünk sem lett volna, de a tegnapi valami hihetetlen volt számomra.

És Lassana Diarra is pozitív számomra. Félelmetes mit tud futni a gyerek, és ráadásul a technikai tudásával sincs igazán baj. Ő legalább jó igazolás volt, mindenképp megtartanám a nagy takarítás esetén is.

rattenfanger 2009.03.11. 11:29:58

@pancho_sanza: Gágogó és Higany szerintem sose merülne fel Maradona-nál a VB keret majdani kijelölésénél. Heinze már más eset, jobb szélsőbekket nem fog sajnos találni.

vigvik 2009.03.11. 11:33:42

@pancho_sanza: Érdekes a véleményed, mert szerintem a Madrid jó úton jár, a Casillas, S. Ramos, Pepe, Macelo, Diarra, Diarra, Sneider, Gago, Robben, Higuain (van der Vaart - őt kevésbé csipázom) váz fiatal, és tele van potenciállal. Csak hagyni kéne egy edzőt 2-3 évig dolgozni velük, erre a keretre lehet alapozni. (Egy kissé megerőszakolva, de ez egy komplett kezdő 4-2-3-1-ben.) Ezen kívül hozni kéne fel egy-két Castillas arcot, aki megdöglik a pályán a Madridért, ha arról van szó, a hiányposztokra meg persze igazolni. Nem tudom miből vonod le azt a következtetést ilyen fiatal játékosokról (Gago, Higuain), hogy alkalmatlanok, pláne, hogy már nem egy jó meccsük volt a legmagasabb szinten is. Úgy látszik felétek a csapatépítés tényleg ismeretlen fogalom.

Titi120 2009.03.11. 11:38:55

@pancho_sanza:
Értelek, csak az előzőben picit úgy jött le nekem, hogy Ramos felelősségét is firtatod.

Pedig sz*rból várat ugye nehéz ...

Kemény 3 ember szaladgált tegnap Madrid mezben, akikről biztosan állíthatom, hogy nem magas nekik ez a szint ...
Jó, Robbent is beleszámolva 4, de tegnap ő is értékelhetetlen volt.

Mourinho már nem a király 2009.03.11. 11:39:45

@vigvik: Nem sok jó meccsük lehetett a legmagasabb szinten. Manapság a La Liga nem a legmagasabb szint. A Bl-ben meg minden normális csapattól kikaptunk.

@pancho_sanza: Azért Ramos sara is. 4-4-2-be kiállni nem volt jó ötlet. 4-5-1-be mentem volna.

rowi 2009.03.11. 11:40:28

akkor sorban:
1., Ballacknak a kezezéséért járt volna a sárga
2., Drogba szabadja bent volt
3., Bellettinek is kijárt volna a sárga a kezezésért
4., Chiellini mindkét sárgája teljesen jogos volt. A 2ikat, akinek nem tűnt fel, azért kapta, mert a kezdőkörben felrúgta Drogbát páros lábbal szemből, csak a Chelseanél maradt a labda, így ment tovább, majd mikor Belletti lökött a 16oson belül akkor lefújta és kiosztotta utólag a sárgát
5., 2-1nél nagyon nem sajnáltam, hogy Nedved nincs...

Tika_ 2009.03.11. 11:42:03

@szferi: azért tisztázzuk: a Dinamo kerete sokkal erősebb, mint a Juventusé. Ezzel a 2 góllal minimum. Viszont a Realban simán nagyobb nevek játszanak, mint a Liverpoolban. Vagy pont azért nagyobb nevek, mert ott játszanak?... :eltöpreng: Azért annyira fosok nem lehetnek; legalábbis úgy rémlik, a hollandok elég jól tolták még tavaly nyáron a válogatottban...

No offense: Higannyal akkor most mi a szitu. Tudom, hagyományosan falábú. Néhány hete (hónapja?) még házi gólkirály volt, többesével rúgdosta a gólokat, hátán vitte a csapatot. Most megint fos?

Titi120 2009.03.11. 11:42:12

@vigvik:
"Nem tudom miből vonod le azt a következtetést ilyen fiatal játékosokról (Gago, Higuain), hogy alkalmatlanok"

2009.03.10 - Liverpool - Real Madrid 4-0
És itt nem elsősorban az eredményről van szó.

rattenfanger 2009.03.11. 11:44:21

@Walmer: Hiddink egy mágus, ahol ő melózik ott nem nagyon van félnivaló. Kb. annyit jelent az ő edzősködése, mintha egyszerre tiéd lehetne az aktuális top5 spiler.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.03.11. 11:46:04

@Titi120: Ki az a három, arra kíváncsi vagyok?

@Awkward: Teljesen jogos, kipróbálhatta volna a 4-5-1-et, meg lehet, hogy reaktiválni kellett volna Dombi Tibit. Hátha ő egy tizit kiharcol.

@Tika_: Azokról a hollandokról beszélsz, akiket az oroszok megaláztak játékban?

Walmer 2009.03.11. 11:49:06

@rattenfanger: Mondjuk nem nagyon nyert még semmit a tavalyi UEFA kupán kívül. Ellentétben mondjuk Capelloval, vagy Ancelottival, vagy Murinhoval, stb.
Nagyon jó edző, félre ne érts, de azért a Chelsea váz már évek óta megvan. Csak nem kell őket szétkúrni Scolarival, Decoval, Sevcsenkoval, stb.

rowi 2009.03.11. 11:50:11

este meg életemben másodszor leszek képes az Internek szurkolni. a Bayernnek meg taps, kénytelen is voltam felhívni és gratulálni a bayernes barátomnak...

rattenfanger 2009.03.11. 11:50:35

@Titi120:
Casillas, Diarra, Raúl az a 3? Ha 3 akkor ez a 3 ugrik be hirtelen.

Titi120 2009.03.11. 11:53:03

@pancho_sanza:
Casillas, Ramos, Raul.
Előbbi kettőn azt hiszem nincs vita, Raulon már lehet polemizálni, de elképesztő volt látni, hogy tegnap százvalahány BL - meccsel a háta mögött, klub szinten trófeahegyekkel rendelkezve tízszer akkora tűz volt benne, mint Higuianban például.

Egy igazán erős Realban már csak pados lenne valószínűleg, de szerintem rá még ettől függetlenül áll, hogy "nem magas neki ez a szint".

rattenfanger 2009.03.11. 11:53:08

@Walmer: Nem nyert, de olyan csapatokat visz be 4 közé kupákban, tornákon (ill. VB-re juttat ki) amiket más sehova sem.

2009.03.11. 11:53:22

@Walmer: UEFA kupát nem valami Advocaat húzta be? Vagy rosszul értelmeztem a szöveget?

rattenfanger 2009.03.11. 11:54:24

@Walmer: Ja és lemaradt, hogy nyert már BEK-et klubcsapattal azért (PSV)

Titi120 2009.03.11. 11:55:38

@rattenfanger:
Hmmm, Diarra igen ... Ez egy kicsit korai kérdés még, mert eddig még csak kb 3x 90 percet láttam belőle a Realban, de ő lehet meg fog győzni.

vigvik 2009.03.11. 11:56:49

@Awkward: @Titi120: Ugyanmár, Higu 21 éves, Gago 22. Nem stabil a formájuk, van még hova fejlődniük valóban, de ezt föl nem fogom, hogy állítólagos Madrid szurkolók miért akarják elzavarni a csapatuktól a fiatal, tehetséges játékosokat. Nyilván mi jobban értünk itthonról a fotelből a valódi tehetségek kiszúrásához. Még ha nem is lesznek meghatározó emberek, akkor is kiváló, a Madrid iránt elkötelezett kiegészítők lehetnek.

Az előző felsorolásomból kimaradt egyébként Huntelaar

Ilu 2009.03.11. 11:59:49

Argentin valogatottba Gago, ahol van egy Cambiasso ? LOL, Higanynal meg csak jobb csatarok vannak, eleg csak a spanyol bajnoksagban keresni.

rattenfanger 2009.03.11. 12:00:57

@Titi120: Szerintem meg fog győzni. Az ilyen iparosok mint ő nem döntenek el derbiket de megnyernek sorozatokat. Minden csapat alapja 1-2 ilyen ember, aztán jöhetnek a labdafényezők köré.

Titi120 2009.03.11. 12:03:34

"Ugyanmár, Higu 21 éves, Gago 22. Nem stabil a formájuk, van még hova fejlődniük ... "

Utóbbi tagmondatoddal teljesen egyetértek. :)

"állítólagos Madrid szurkolók miért akarják elzavarni a csapatuktól a fiatal, tehetséges játékosokat"

Ezt az "állítólagos Madrid szurkoló" -t remélem nem rám értetted. :)

"Még ha nem is lesznek meghatározó emberek, akkor is kiváló, a Madrid iránt elkötelezett kiegészítők lehetnek."

Ez igaz is.
Csak, hogy potenciális kiegészítő emberekkel elég nehéz túljutni a negyeddöntőkön.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.03.11. 12:04:32

@Walmer:

Pedig nem ártana, ha elolvasnád, mit írtam a másik poszthoz... :-)))

Walmer 2009.03.11. 12:05:50

@Hadrian77: Keverem a hollandusokat:-)

rattenfanger 2009.03.11. 12:11:17

@Ilu: Gago helye argentín válogatott viszonylatban kb. B vagy C válogatott között mozog, Higany véleményem szerint még fejlődőképes és még lehet belőle kerettag 1-2 nagy tornán. Jelenleg ő is csak a 10 közé férne be maximum egy poszt szerinti versenyben a hazájában.

acdcisti 2009.03.11. 12:12:26

Tisztelt Bayernes társaim. Mi a rabok f@szának kell ennyire görcsösen ragaszkodni hogy most mindenki leboruljon csapatunk előtt? Nyertünk, 2szép meccs volt, közönségünk jól érezhette magát egy tét nélküli meccsen is, örüljünk.
Be kell ismerni: Real meg pool nagyobb szurkólótáborral rendelkezik, tehát többet bajlódnak velük. Egészségükre.
Örülök a 12gólunknak, de nem várom el hogy mindenki istenitsen minket. Az odavágó 2-0 utántól kezdve fájt valahol a szportingnak a f...a hogy 100%-ot teljesitsen. Nem nevezhető konkrétan sem a portugálok szégyenének sem a mi überfocinknak ez a nyolcaddöntő, valahol a kettő közt van a zigasság.
Ha ennyire kell az elismerés: ez rekord, statisztikák közt ottvan és még jódarabig ottmarad. Csókolom. Ez a 12-1 még nem fogja megnyerni nekünk a bajnokok ligáját, ahogy a többiek esetleges Bayernistenitése sem jelent autómatikus döntőbe való részvételt.
Páran szépen gratuláltak. Bőven elég. Nem kell több.
Remélem kitart a lendület és a nyegyeddöntőbe egy igazi nagycsapatot ütünk ki (mert látom sokan minket akarnak ellenfélként).

Hajrá Bayern!

Walmer 2009.03.11. 12:12:31

@Csöncsön: I beg your pardon, Csöncsön de nem olvaslak tovább.
Már ez a kettő kicsapta az agyamban a biztit:
A két legjobb azért spanyol volt: Casillas, Torres.
Tehát Gerrard két gólja ellenére neked nem fér be a két legjobb közé.
A másik kis szösszeneted: jó Real nélkül nincs európai klubfoci.
Tehát 1966-1980 között mondjuk, haldoklott az euópai klubfoci. Az emberiség nagy része (velem együtt) hálistennek szarik a Realra.

donnelly · http://nst.blog.hu 2009.03.11. 12:14:09

Én gratulálok a bajoroknak, és maximálisan elégedett vagyok Pomádinhóék földbedöngölésével. A probléma itt az, hogy a gólösszefoglalón is átjött, hogy a portugál játékosok éles szituációkban szartak az egészbe, nevetséges gólokat is lőttek a hazaiak, olyanokat, amelyeket még barátságos meccsen sem engednek be védelmek. Ez a latinos beleszarás az, amivel pofánköptek mindenkit, de hát ők ilyenek, ezzel eddig is tisztában voltunk;)

A Bayern meg nem lenne Bayern, ha nem kapna vérszemet amikor ilyen szinten terjeng a punciszag a pálya légterében...:)

dzolutan 2009.03.11. 12:14:43

1. Aki veri a nyálát Drogba szabigólja miatt, annak jusson eszébe az azt megelőző "kezezés"
2. Valaki védte Buffont az elején: a.) megpattanót szögletretolni b.)ha mégse, akkor a kapufáról lepattanót megfogni c.)ha nem tudja megfogni, ki oldalra, legalábbis ne tartsa a csatár előtt d.)egyik sem sikerül, hozzon össze egy kapustámadásos szituációt. Nagyon nincs még formában
3. Jövőre miénk a világ: a szív megvan, nyáron erősítés és remélem egy új edző.
4. Innentől kénytelen vagyok eu. második legjobb csapatának, a Bayernnek drukkolni B)
5. Éreztem sorsoláskor, hogy a cselszkijt kapjuk, most a münchennel kapcsolatban érzem ugyanezt.

vigvik 2009.03.11. 12:20:25

@Titi120:
"Csak, hogy potenciális kiegészítő emberekkel elég nehéz túljutni a negyeddöntőkön."

Nyilván. Viszont egyrészt, ha van a csapatnak egy gerince, akkor könnyebb olyan meghatározó játékosokat venni a hiányposztokra, akik valóban sokat lendítenek a játékon, másrészt az előbb felsoroltakból jó esély van rá, hogy 1-2 azért világklasszissá érik. Alakul egy jó csapat (van még vele meló), ami ráadásul egyébként címeket is hozott már. Ha most nyáron szétzavarják az egész társaságot, akkor lényegileg nulláról kellene építkezni. Abból meg akkor jövőre se lesz BL-menetelés.

Ja, és persze a keret együttartásával párhuzamosan kibírhatnának már legalább 2 szezont edzőcsere nélkül...

rattenfanger 2009.03.11. 12:20:33

@Walmer: "A két legjobb azért spanyol volt: Casillas, Torres"
Ez tény, ezért nem is értem mit "szuperangolfociznak" itt a premiersíp szerelmesei. Talán a 3 angol szereplő miatt? Még a győztes taktika is spanyolt dícsér :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.03.11. 12:25:11

@Walmer:

Hát hogyha ez a mondatom kicsapta nálad a biztit, akkor

1. nyilvánvalóan nem láttad a meccset (miről beszélsz akkor?),
2. nem én vagyok a korlátolt, hanem te.

Egyébként egy pillanatig sem mentegetem a tegnapi Realt. És innentől fogva duplán is drukkolok ellenük a bajnokságban. Egyrészt ellenük, másrészt értük...
:-)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.03.11. 12:30:06

@donnelly:

Hát igen, a latin focinak van jónéhány pozitív és jónéhány negatív tulajdonsága. Az utóbbi évekre az volt a jellemző, hogy Portugáliában és Olaszországban sűrűsödött össze az összes negatív tulajdonság (csalások, hisztik, maffia, mentalitásbeli problémák, nagyképűség), Spanyolországban pedig az összes pozitív (szellemesség, fantázia, támadófoci, szenvedély).

A Real Madriddal is az a legfőbb probléma most, hogy nagyítóval kell keresni ott a spanyolokat. (Akik vannak, azok még így is messze a legjobbak a csapatban.)

balu11 2009.03.11. 12:40:01

tök ciki ez a Sporting - hogyan tud egy csapat kikapni otthon 7-1re, utána meg idegenben még egy 5-0-at hozzá. komoly, továbbjutást érő tétmeccseken???

ilyet én még soha életemben nem láttam

pontosabban az elmúlt 11 és (majdnem) fél évben nem...

Mourinho már nem a király 2009.03.11. 12:41:05

@vigvik: Nem akarom elzavarni. Cserének maradhatnak. Nyáron maradhat
kezdő: Casillas, Peppe, Cannavaro, Ramos, Lassana, Robben (?)
csere: Higuain, Sneijder, Gago, Marcelo, M. Diarra, Raúl (a múltja miatt)

A többieknek kalap-kabát.
(ok, jön Garay, meg kell nézni, Huntelaar még teszt alatt van, RVN lássuk mire lesz képes ha felépül.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.03.11. 12:44:43

@Awkward:

Robben abszolúte túl van értékelve.

Amúgy szinte teljesen egyetértek.

hmikey 2009.03.11. 12:49:41

Robben egy szar. Na nem tudásra. Nála önzőbb egy figurát igen ritkán látni. Az EB-n is feltűnt, és a real meccseken is. Ráadásul olyan helyzetkeben is rádurrantja, amikor világosan a tuti az lenne, ha beadná a töküres embernek (Raul nem véletlenül tárogatja annyit a karját).

Amúgy a Sporting az első meccsen nem volt annyira szar, mint az eredmény mutatja (végignéztem, direkt). A 7-1 azért erős, ebből csak az összefoglalót láttam, szerintem ott a fejekben már sakk-matt volt. Ezzel pedig sem a sportingot felnagyítani, sem a bayernt lekicsinyelni nem akarom, az ilyen szintű megadás nem való egy BL 16-ba.

Azazello007 2009.03.11. 12:53:56

Most fogadtam egy tálca sörben, hogy a Lyon kiveri a Barcát.

:-)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.03.11. 13:01:58

@Azazello007:

Már csak az hiányozna... (Már így is előre félek Pancho következő posztjától; hát még ha a Barca is kiesne...)

Walmer 2009.03.11. 13:03:36

@Csöncsön: korlátoltságról csak te beszélsz.
Torrest cidázd nyugodtan. Neked már csak ez maradt.
Meg a Liga. MUHAHAHAHA

Dzsúd Horse 2009.03.11. 13:04:11

Most fogadtam 10 tálca sörben, hogy a Barca kiveri a Lyonnak.

:-)

Real meccset nem élveztem ennyire még, mint tegnap. Még több ilyet lécci. Raul kezdősebessége közel 0.

Walmer 2009.03.11. 13:07:10

@rattenfanger: valamit nagyon benéztél. Egyetlen szóval nem mondtam, hogy angol csapatok ezek. Olvass vissza.
Angol klubokról beszéltem. Gerrard viszont, aki 2 gólt lőtt tegnap angol. ha viszont nem rám gondoltál, akkor minek nekem írogatsz?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.03.11. 13:07:38

@Walmer:

Maradt nekem még a Barca is, vagyis a lényeg. :-)

Walmer 2009.03.11. 13:09:49

@Csöncsön: kérdés meddig. Mert ők sem vertek még meg a szezonban normális csapatot.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.03.11. 13:10:41

@Pesszimista Pista: Hát a Lyon és a Bayern egy csoportból jöttek.
A Barca meg a Sporting is...

Tika_ 2009.03.11. 13:13:12

most fogadtam 100 tálca sörben, hogy valaki ma este kiveri :)))

@pancho_sanza: részben. azokról a hollandokról, akik a franciákat és az olaszokat alázták ;). az oroszok ellen azért DT-ztek, mert "Hiddink egy mágus" ;)

elismerve, amit írsz, azért a Real BL-szenvedése és a spanyol csapatok európai leszereplése nem ugyanaz a folyamat, vagyis előbbi nem része utóbbinak. A Real 5 éve nem jut a 8 közé, ezalatt pl. a Sevilla UEFA-t nyert a Barca meg BL-t.

Walmer 2009.03.11. 13:18:01

@donnelly: Hogy vagy képes a puncit a Bayern és Sporting kontextusában használni??? :-)

Dzsúd Horse 2009.03.11. 13:22:00

@pancho_sanza: Értem. Akkor az első meccs miért lett 1-1, és miért nem 5-1, ha már egy csoportból jött a Bayernnel a Lyon...tudom lesz erre is valami válasz, de had gondoljam már úgy hogy továbbjut a Barca lécci, te meg készülj a hétvégi bajnokira a baszkok ellen, ott gálázhattok :P

Walmer 2009.03.11. 13:27:28

@Pesszimista Pista: Nem érted a lényeget: pancho most teljes nyugalommal mondhatja: "Én megmondtam". És tényleg megmondta vazze.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.03.11. 13:31:26

@Pesszimista Pista: Szerintem simán továbbjuthat a Barca, a Lyon ilyen szempontból nagyon jó ellenfél, mert maximum 60 percen keresztül képes csak úgy játszani, ahogyan a Barcelona ellen kellene.
Az első meccs után is azt mondtam, hogy mindkét csapaton látszik, mennyire nincsenek hasonlóan komoly mérkőzései.
Meglátjuk mi történik.

Dzsúd Horse 2009.03.11. 13:40:24

@pancho_sanza: én is pont így látom, 50-60 percig tudott csak úgy játszani a Lyon, ahogy kell. Benzema felépülésének nem örülök egyáltalán. Remélem jó meccs lesz.

mickeyknox 2009.03.11. 13:47:08

még megtörténhet, hogy 2 angol, 2 olasz, 2 spanyol, 1 portugál és 1 német csapat megy tovább. valami nyoma maradna akkor legalább, hogy ezt az egészet valami UEFA rendezi, nem holmi premiership-playoff....

Itáliainagysándor 2009.03.11. 13:49:13

Egy spanyol és egy Afrikai már továbbjutott minden megtörténhet :)

Walmer 2009.03.11. 13:50:16

@Basti: Erre most mit? Minden ilyen lista hülyeség, de azért, mert mi nem ismerjük Pat Jenningset, vagy Southallt, aki egyébként abban az Evertonban védett, amelyik a 80-as évek közepén kétszer volt angol bajnok, ami akkoriban azt jelentette, hogy Európa legjobbja is volt. Ja, hogy az angolok a BEK közelébe nem mehettek, léveén eltiltották őket? Meg Southall walesi, Jennings meg északír, ezért válogatottszinten nyilván semmit nem értek el.
Ettől még Southall qrva jó kapus volt. Jenneingset nem nagyon láttam védeni, de kb.12365-szeres északír válogatott, ami megint nem egy nagy szám, de hát nem spanyol volt. nyilván Sepp Maier, meg Kahn előrébb is végezhetett volna, de ez egy szubjektív lista.

Walmer 2009.03.11. 13:51:20

@mickeyknox: A PL playoff erősebb lenne, mert ott lenne még az Everton, meg a Villa:-))))

rattenfanger 2009.03.11. 14:03:28

@Walmer: Egyetértettem veled, miszerint ők ketten voltak a legjobban. Ha ez baj akkor bocs :)

thetriggerhappy 2009.03.11. 14:04:18

nem volt erőm az összes eddigi hozzászólást végignyálazni de azért a pool-madrid meccsel kapcsolatban nem értek mindenben egyet a poszt szerzőjével, de ennek felvázolása előtt pár tény:
- nagyon nem vagyok madridista
- nagyon nem vagyok liverpool szimpatizáns
- a pool nagyon jó volt tegnap, a madrid meg egy percig nem érdemelte meg a győzelmet,
DE!!!!!!!
akár nagyon másképpen is alakulhatott volna a meccs ha heinze ellen nem fújja be a spori a teljesen alaptalan tizit.
láttuk már rault és a madridot teljesen előzmény nélkül gólt rúgni, 1-1nél pedig bmi lehetett volna.
ettől függetlenül a pool megérdemelte a győzelmet.

engem jobban izgat, hogy a roma ma kipicsázza a franko-afrikai válogatottat.

rattenfanger 2009.03.11. 14:06:24

@rattenfanger: legjobbak, óh én gépelni nem tudó :)

Walmer 2009.03.11. 14:13:51

@thetriggerhappy: Valóban láttunk ilyet raultól, alsó hangon is legalább 6 éve. A francianégerek ellen én is szurkolok majd.( Sohasem gondoltam volna, hogy valaha egy angol klub ellen fogok szorítani. Bár azt senm gondoltam soha, hogy jön majd egy vénasszonykinézetű francia, aki ezt teszi egy Arsenallal)

thetriggerhappy 2009.03.11. 14:43:31

@Walmer:

én sem tartom valósnak, hogy így történt volna, de ha madrid szurkoló lennék, azt hiszem, hogy bosszantana a lehetősége is.

montipájton 2009.03.11. 15:10:50

Három dolog, ami.

1. Sem a Liverpool, sem a Bayern győzelmét - K.O.ját! - nem sportszerű CSAK a vesztes fikázásával elintézni. Bl-nyolcaddöntőben így megcsapni bárkit, komoly dolog. Akkor is, ha BL-ben így megcsapni mondjuk szlovák, izraeli vagy mittomén milyen alakulatokat szoktak, a csoportkörben. De ez legyen a vesztesek szégyene.

2. A Chelsea és a Juve között már a sorsoláskor megjósolható módon a hidegebb fej, a racionálisabb mentalitás döntött. Alapeset: mindketten hamar hátrányba kerültek idegenben, csak az angolok tudtak gólt lőni amikor kellett, az olaszok meg nem. Ezen múlt és nem két sárga lapon, vagy mittudomén micsodán.

3. Voltak gólok, juhé! (És megint köszönet a Sportin..., lófaszt, a Bayernnek. ))) )

Papp Sanyi 2009.03.11. 15:17:12

@thetriggerhappy: 1-1? Milyen 1-1? Szerinted képes lett volna a Madrid tegnap akár egy fél gólt rúgni? Volt elől egy Raul és ennyi. A többiek csak ténferegtek össze vissza. Néha Ramos előrevágtázott. Végül is az arrarepülő sirályról bepattanhatott volna simán ;)
Ezek után Cannavaro sem gondolja komolyan a hosszabítást. Amit Torres művelt vele az elképesztő/elkeserítő (kinek-kinek pártállása szerint) volt. Itt az ideje visszatérni Nápolyba.

avenger13 2009.03.11. 15:24:05

@Basti: ez a cikk nyilván egy vicc. már az első 10 is. zubizarreta grosics előtt HAHAHAHA

arról nem is beszélve, hogy Kahn nem véletlen hosszú idők óta az egyetlen esélyes kapus volt arra, hogy aranylabdát kapjon. szerintem még cassillas lehet hogy a nyomába ér valamikor Kahnnak de attól még messze van. Nagyon jó kapus, de Kahn egy csapat és egy válogatott irányítója volt a kapuból főleg mentalitásban és győzni akarásban. szóval a 18. helyezése elég nagy vicc. de ezzel nem is foglalkozom többet :) angolok persze hogy ilyen listát állítanak össze.

Walmer 2009.03.11. 15:31:32

@avenger13: jaj, basszus vénséges vén szakik meg azon röhögnek, hogy van, aki jobb futballistának tartja Puskást, mint Orth Gyurit.
Einstein óta tudjuk, hogy minden, de minden relatív

sospal 2009.03.11. 16:01:08

néha ugy érzem picit túlértékelik öcsit, nem mintha nem érdemelné meg, csak nagy feneket kerítenek neki..
estére ki mit mond, szurkol

Tika_ 2009.03.11. 16:23:48

Mártha Bence az benito?

Itáliainagysándor 2009.03.11. 16:26:57

@montipájton: Szerencse az a szó amit keresel.;)

sospal 2009.03.11. 16:51:21

azér a casillas egész jól birta egy 15 percig....:)

Itáliainagysándor 2009.03.11. 17:02:23

Amúgy szerintem semmi pozitív hatással nem lenne az európai labdarúgásnak, ha minden angol csapat továbbjutna.
Nem értem mire ez a nagy divat hájp az angolok iránt, 3-év alatt élje ki magát minden divatszurkoló, utána úgy is át pártol a 70%-a más bajnokságba.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.03.11. 17:04:03

@Walmer: van aki azon is röhög, hogy ő volt az aranycsapat legjobbja, és nem kocka, vagy a rongylábú.

Ferguson 2009.03.11. 17:13:47

Ma este: Glory, glory ManUtd 2* and the Reds go marchin' on!!!

sospal 2009.03.11. 17:16:45

ha már itt ültök kukkantsatok rá, focis kvíz és nem könnyű: greattogether.heineken.hu/bl-kviz.html

rmcf 2009.03.11. 17:43:46

a manutd nem jut tovább a címvédő átka miatt, pedig nem szeretném az intert a legjobb nyolc között látni

kroos 2009.03.11. 17:52:11

elég a 3 sör vagy hosszabitás várható?

_benito · www.nst.blog.hu 2009.03.11. 17:56:07

@kroos: semmiképpen ne igyál sokat, toni, a múltkor is mi lett belőle. :D

horas 2009.03.11. 17:59:26

A Juve-s rész nagyon hazabeszélős lett.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.03.11. 18:27:13

@kroos:

Melyik meccset kérdezed? A Porto-Atléticón szerintem nagyon is elképzelhető egy hosszabbítás...

Basti · http://borgatya.hu/ 2009.03.11. 18:32:33

ha már így felmerült a bírókérdés sztem adjunk esélyt a másik nemnek is
sportgeza.hu/futball/2009/03/11/playboy-modell_a_vilag_legszebb_jatekvezetoje/

őket nem tudnám úgy anyázni, mint mondjuk a bundásbeli hímnemű vakegereket :))

Basti · http://borgatya.hu/ 2009.03.11. 18:57:15

"Alighanem senkit sem lep meg: tüntető drukkerek fogadták Lisszabonban a müncheni megalázó 1–7 (összesítésben 1–12) után hazakullogó Sporting CP csapatát. A szurkolók úgy vélik, a csapat gyakorlatilag szembeköpte őket hit nélküli és gyáva játékával"

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.03.11. 19:01:00

este nem leszek gépnél, szal most közlöm, h a zinter (döntetlennel), a zarsenal (győzelemmel), a zatletico (győzelemmel) és a barca (győzelemmel) fog továbbjutni. ennek fényében érdemes fogadni.

kroos pajti, csak okosan!

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2009.03.11. 19:09:24

ha ez az arsenal továbbjut akkor én nagyon szomorú leszek! a roma-nak pedig nagyon szorítok!!

Itáliainagysándor 2009.03.11. 19:11:22

@horas: Fura ilyet mondani, aki látta a meccset és tisztában van a 2-csapat keretbéli különbségével, tisztes helytállás volt.

Estére meg forza mind2 olasz csapatnak, mentsék meg európát, legalább egy győzelemmel, különben satnya bl-lesz ez.

Hozzá teszem, mivel 2 angol csapat továbbjutott, az nem azt jelenti, hogy az angol labdarúgás ilyen magas szinten van, inkább a külföldi tulajdonosok pénztárcájára utal és a légiósokra orientált igazolások.

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2009.03.11. 19:15:50

... bár a roma hiányzóit elnézve (perrotta, cassetti, mexes, panucci, cicinho, de rossi) kapufás lesz a dolog.

undertow 2009.03.11. 20:21:11

@sospal: nagyobbat, mint hasselbainké?

undertow 2009.03.11. 20:24:14

drogba egyébként rávilágított miért nem volt sárga belletti kezezése után:
'The referee gave a penalty, I think he was right but he did not know who touched the ball so that is why there was a bit of confusion in the box,' explained Drogba
mondom én, idióta volt a játkvezető...

calcio_di_rigore 2009.03.11. 21:46:49

@Ferguson: Aha, akkor Scolari= calciopoli, ugye? Kemény csávó lehet. Így is áldhatják a sorsot és a bírót hogy továbbmentek, pedig sokkal jobb keretük van, nálunk meg az egész középpálya hiányzott. Csapatként a Juve a jobb, teljesen egyértelmű.

kroos 2009.03.12. 07:38:46

DDDD...befostatok mi?
nem volt elég a 3 a Roma miatt,de legalább ez Bl-szagu este volt.

thetriggerhappy 2009.03.12. 11:32:17

@Papp Sanyi:

szerintem a pool nem szorult rá arra a nagyon kamu tizenegyesre és már soha nem derül ki, hogy mi lett volna anélkül. ennyit írtam, és ezt tartom.
süti beállítások módosítása