Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Premier League, 24. forduló - Akkor felezzük meg

2009.02.02. 08:55 pote

Öt percen múlt csak, hogy ne kiáltsuk már most ki bajnoknak a Manchester Unitedet. Aztán Torres kettőt villant és visszahozta meccsbe a Liverpoolt. A hétvégén, a számtalan bírói bakin kívül, sok minden megütötte a szemünket. Robbie Keane még a padra sem ülhetett le, a Spurs óriási kakiban van, a United egynullás sikereiért nem fizetnek a fogadóirodák, az Arsenal fogja nyerni az első Európaliga döntőt, a City-n lassan már nevetni sem lehet, kilenc csapat gólt sem rúgott, és Bosingwa megoldotta az egyik vesszőparipánkat, a csináljunk már valamit a szögletzászlónál időt húzó játékgyilkosokkal. Lapozás után bővebben.

Ritka az olyan vasárnap, hogy GS döntőt, kézi vébé éremosztókat, Pool-Chelsea-t és még egy Lazio-Milant is láthatunk. Azon kívül, hogy Federer vereséget mi is majdnem megkönnyeztük és a lengyelek bronzának kitörő lelkesedéssel örültünk, most csak a PL rangadóval foglalkozunk.
Nem volt egy óriási meccs, de mégis emlékezetes marad. Nem volt óriási meccs, mert egy óriási meccshez két csapat kell, két kiemelkedő ellenfél (ld.: Nadal vs Federer). Tegnap este a Chelsea ezt a szintet nem ütötte meg. Sőt! Szinte semmilyen szintet nem ütött meg. Sem akarat, sem játékkedv nem látszódott a csapaton, ami azért elég meredek egy olyan gárdától, amelynek brazil edzője van.
Ez egyébként Mike Riley sporttársnak is szemet szúrt, és a maga módján meg is büntette a Kékeket. Ezen sokat nem akarunk csámcsogni, ő eddig is sík hülye volt, miért pont negyvenötévesen változna meg.
Ezen a ponton egy posztíró kollégánk kérését teljesítjük:
"Pöte, írd már meg, hogy Riley-t én is összerugdostam volna, ha az én osztálytársam lett volna - valószínűleg hasonló előzmények motiválják a játékvezetésben. Ez a köcsög egyszerűen alkalmatlan a játékvezetésre. (Mindkét fél részére egyformán hülye.)
"

A Pool sem játszott semmi különlegeset, de rajtuk legalább látszódott, hogy átérzik a feladat fontosságát, hogy amennyiben nem nyernek, akkor már februárban elkezdhetnek fókuszálni a kupameccseikre. Most nem azt játszották, mint az Emirates-ben, amikor emberelőnybe kerültek. Mentek, mint a mérgezett egér. Benitez most nem cserélte el magát. de azt igazán elmagyarázhatná, hogy Keane-nel mi a terve, ha nem akarja a mai nap végén eladni.
Torresen kívül ki kell emelnünk Beyanount, mert most először láttuk, hogy érdemben tud hozzátenni a hazaiak játékához. És hogy dorgáljunk is: Kuyt és Riera csalódás volt. A spanyolt mintha kiismerték volna az ellenfelek, és annyira ballábas, hogy még Quaresma jobb lába is dobna rajta. A holland meg pár forduló alatt visszaküzdötte magát a tavalyi szintjére.

A Kékek játékosaira sok karaktert nem pazarolnánk, csak Bosingwára térnénk ki pár sor erejéig. Számunkra egyértelmű, hogy a Bundesliga logóját, időutazás segítségével, az ő mozdulatsorából mintázták a német kollégák (bizonyíték jobbra). Eddig a szögletzászlóról Milla tánca, Maradona pakolgatása és Rivaldo összeesése jutott eszünkbe, de mostantól Bosingwa nyújtott lába fog beugrani.
Liverpool - Chelsea 2-0

A United már szombaton hozta a kötelezőt. A megszokott eredményt szállították, egy nemvitatott büntetővel. Most egyet szusszanhatnak, aztán március közepéig lezavarnak gyorsan tíz tétmeccset. Lesz négy kupameccs, egy elmaradt- meg sok normál bajnoki, lezárva a Liverpool vendéglátásával az Old Traffordon. Biztos jobban örültek volna egy vasárnapi döntetlennek, de szerintünk ők is max a Super Bowl miatt nem aludtak.
Jövő vasárnap a mumushoz mennek, oda is fogunk jósolni MU kapott gólt.
ManUtd - Everton 1-0

A Villa és az Arsenal a fontolva haladás taktikáját tűzte ki zászlajára. Mindkét alakulat egy ponttal kúszott közelebb a dobogóhoz, és kettővel távolabb a bajnoki címtől. A Villánál az utóbbi talán soha meg sem fogalmazódott, de egy laza sörözésre a big4 összes itteni kommentelőjét meghívjuk, ha esetleg bekövetkezik.
Az Arsenal már hetek óta egy középcsapat szintjén focizik, így nem volt meglepő a szombati impotens játék sem. A Villának meg sokszor adott mostanság a gép, így várható volt, hogy nem minden kötelező győzelmet abszolválnak három megszerzett ponttal. Míg Agbonlahorék szinte csodával határos módon nem találtak be, addig az Emiratesben az lett volna a csoda, ha gól születik. A végeredmény azonban itt is, ott is ugyanaz lett. Wenger tinédzserei lehet hogy tehetségesek, de hétről-hétre gyengének találtatnak.
Arsenal - West Ham 0-0
Aston Villa - Wigan 0-0

Az idei három feketebárány most is kitett magáért.
A City kezdte a sort. Úgy gondolták, hogy egy tizennyolcszoros bajnoktól nem szégyen példát venni, így a Pool után, ők sem rúgtak gólt a Britanniában. Óriási fegyvertény egy gólon tartani egy emberhátrányban játszó újoncot, és ezt meg is csinálták Irelandék. Bridge objektíve jó igazolás volt, de egy meccs már el is ment rajta. SWP meg hasonló jókra számíthat, mint Bosingwa. (Stoke - ManCity 1-0)
A Spurs legalább küzdött. 2-0-ról, az eladólistán lévő Bent duplájával, még gyorsan kiegyenlítettek, de Kevin Daviesé volt a slusszpoén. Modricék hiába a tizennegyedikek, ettől még egy pontra vannak a kiesést jelentő helyektől. Mi szégyelljük magunkat helyettük is. Az európai kupameccsek most púpként fognak viselkedni a hátukon. (Bolton - Tottenham 3-2)
A barik közül csak a Newcastle tudott pontot szerezni, pedig nekik jutott a legnehezebb falat, a helyi derbin kellett bizonyítaniuk. Fülöp Márton kapuját csak büntetőből lehetett bevenni, ez volt a Geordie-k egyenlítő találata. A hazaiak rászolgáltak az egy pontra, de olyan kamutizenegyest kaptak, amilyet csak Howard Webb tud befújni. Szerencséjükre Lengyelország kedvenc játékvezetője dirigálta a mérkőzést, így nem vitte el a Sunderland mindhárom pontot. (Newcastle - Sunderland 1-1)
A három muskétás annyira összegabalyodott ebben a szezonban, hogy a hülyébbnél hülyébb lépéseik közben még egymás közt is üzletelnek. Ennek jó példája, hogy a City kapust vett a Newcastle-től. Given jó kapus, jobb az átlagnál, de Hughes csapatánál eddig kapuson még nem ment el meccs, az biztos. Hart óriási tehetség, hétről-hétre ezt meg is tudja mutatni, akkor ez most mire volt jó. Maaargit, noooormális?!

A Hull, Halmosi segítsége nélkül, nem tudta legyőzni a sereghajtót, így már csak öt pontra vannak a veszélyes zónától. A hazaiak kétszer is vezettek, de az Albion mindkétszer egyenlíteni tudott. Lehet, hogy az Arsenal elleni idegenbeli diadal tartja benn az újoncot? (Hull - WBA 2-2)
Gera pár percet kapott a Pompey ellen, így ő is együtt örülhetett csapattársaival a gyepen. Gerzson szezonja mellett, Adams munkássága is csalódás eddig. Bajnokit még nem tudott nyerni csapatával, és kezd nagyon meleg lenni a pite. A Leverkusenből Gekas érkezett hozzájuk kölcsönbe. A görög beillik a PL hajtásába, de a Portsmouthnál nem ez a hiányposzt. (Fulham - Portsmouth 3-1)
A Boró folytatta pazar formáját. Három meccse nem lőttek gólt, az utolsó hét találkozójukon is csak egyet. Az elmúlt tizenhárom bajnokijukon egyszer nyertek. Ha május 2-ig nem kap gólt a MU, akkor egy valag pénzt feltolunk arra, hogy Alves szakítja meg a szüzességüket. A Rovers sincs irigylésre méltó helyzetben, de ők legalább felszálló ágban vannak. (Middlesbrough - Blackburn 0-0)

Tippversenyünkben ismét ügyesen játszottunk, mert sikerült találnunk egy gyengébben jósolót. Kroost nem akarjuk bántani, mert van elég baja ezzel a hétvégével, így csak magunkat méltatjuk a vasárnapi pontözönünkért. (NST - Kommentelők 9-11)

Heti kérdésünk ismét egyszerű: ki van a képen? A harmadik helyes beküldő (nst.pl@freemail.hu) a huszonötödik forduló vendégtippelője.

van is nyertesünk. Joe Cole van egyébként a képen. A kétkedőknek meg egy pár másodperccel későbbi fotó:

367 komment

Címkék: összefoglaló premier league pl tippverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr53917466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crouchy 2009.02.04. 22:00:32

@capor_: 1. köszi a rossz hírt..
2. Azrét ugye nem gondolod komolyan? Reina, alonso, Arbeola, Riera??? Egy csatárért?

Glory 2009.02.04. 22:03:22

adjak oda torrest is :))

Glory 2009.02.04. 22:03:52

aguero valjon be annyira mint RKeane

crouchy 2009.02.04. 22:07:04

ha már nagyon el akarsz adatni spanyolt, akkor adjuk el Rafát.

pocak 2009.02.04. 22:07:13

Ezt láttátok?

"Because of pending legal proceedings, Myp2p has removed all links in the following competions:
Elitserien - SM-Liga - NHL - Swedish Allsvenskan - Italian Serie A - English Premier
League - Dutch Eredivisie.
Once a judgment has been given, we will notify you of the outcome."

Glory 2009.02.04. 22:08:05

@crouchy: NEEEEEEEEEEEEE ot semmikepp, neki maradnia KELL!!!!

poolfanati 2009.02.04. 22:12:18

@pocak: már működik. van megint sopcastos link

poolfanati 2009.02.04. 22:13:27

azt nem értem, hogyha keane pool szurkoló, aztán ilyen simán visszamegy a spurshöz, az "otthonához", hogy a fenébe kaphatta meg nálunk a 7es mezt?

crouchy 2009.02.04. 22:16:38

1. azt mondta pool szurkoló
2. azt viszont nem mondta h majd fél év után viszamegy a spurshöz, az otthonához
3. épp nem volt hetesünk
4. előtte meg Kewell wolt a hetesünk..

poolfanati 2009.02.04. 22:17:32

@crouchy: ennyi, vége, gerrard nélkül végünk.
a BL-ig 3 hét a hamstring injury-k minimum egy hónaposak...
ráadásul hétvégén pompey, a legnehezebb meccsek egyike, 0-0 mint mindig...

crouchy 2009.02.04. 22:19:12

@poolfanati: jézusom poolfanati mi az hogy "ennyi vége?" egy poolos hogy a gyilokba mondhat ilyet?

capor_ 2009.02.04. 22:21:09

Hát Reina maradhat, most elfogadható formáját mutatja. Alonso mostanában nem találja a helyét :( Egyébként nem egy az egybe gondoltam, oda is írtam hogy plusz pénz is.

ha nem menne a myp2p.eu, akkor nézzetek körbe itt: www.rojadirecta.com
:)

pocak 2009.02.04. 22:21:48

@poolfanati:
De a felsorolásban nincs is benne az FA kupa, csak a PL.

Glory 2009.02.04. 22:22:42

@poolfanati: ahh az csak nalunk egy honap, nalatok par nap es fitt ujra

crouchy 2009.02.04. 22:24:17

@glorymanunited: na ez viszotn nagy hülyeség. Agger visszatérése kb45ször lett bejelentve, a liverpooli orvosi stáb sztem a leggyengébb.

crouchy 2009.02.04. 22:27:46

nah ez szép volt: ott ült a poolos csaj az evertonos pasijával az everton tábor közepén, és határozottan élt:)

capor_ 2009.02.04. 22:33:29

az év szöglete :)

pocak 2009.02.04. 22:33:40

Jelentenek valamit ezek a zoknik? Cahillt már az előbb is megdobták eggyel.

pocak 2009.02.04. 22:34:49

@capor_:
az én torrentem le van maradva, úgy látszik, mert nem értettem, miről beszélsz. De aztán láttam.

crouchy 2009.02.04. 22:37:37

hát ha sok a pályán a sock, az suck.

pocak 2009.02.04. 22:37:46

Mindegy különben, az enyém is okés (myp2p), csak úgy látszik, egy fél perccel később kell izgulnom mindig.

wilco 2009.02.04. 22:38:06

srácok biztos hogy Stevie G megsérült, nem lehet hogy csak valami újabb Rafa féle magic? :)

capor_ 2009.02.04. 22:41:16

@wilco:
Bár az lenne:)
Már várom azt, amikor Benitez Reina elyére egy mezőnyjátékost küld be taktikai húzásként :D

pocak 2009.02.04. 22:41:58

Aha.
"Goodison Park is littered with socks thrown by Liverpool fans. Apparently that's in reference to a derogatory term for people from Kirkby - the location for Everton's proposed new ground."

Szóval állítólag a zoknis dolog a kirkbyiek gúnynevére utal, és ugye ott lesz az Everton új stadionja.

Glory 2009.02.04. 22:42:10

de jo rajottem hogy nekem nem is kellene sztrimelnem
majden gooool

Glory 2009.02.04. 22:44:44

a MU pedig a derbyvel fog jatszani

poolfanati 2009.02.04. 22:45:49

@crouchy: ti milyen meccset nézel?
stoke, everton, wigan, chelsea helyett digó focit néztél?
realista vagyok és mostanság eléggé pesszimista:(
már annyira hogy ott tartok, hogy tiziknél csak xabi és kuyt tudná berúgni a sajátját, szóval pepének 4et kell fognia:D

poolfanati 2009.02.04. 22:47:12

"ti milyen meccset nézel?" mármint te

crouchy 2009.02.04. 22:47:45

@poolfanati: én nézem a pool meccset, és ha kikapunk 37 meccsen akkor sem mondom azt hogy adjuk fel a 38.at. Sosem lehet feladni.

crouchy 2009.02.04. 22:48:19

meccset-mármint meccseit:)

crouchy 2009.02.04. 22:49:08

lucas mostanában nagyon hasznos dolgokat művel a pool meccsein

capor_ 2009.02.04. 22:49:28

Fel sem fog tünni a hiánya, lehet még pozitív hatása is lesz a kiállításnak...
Az FA cupban számít az idegenben lőtt gól?

pocak 2009.02.04. 22:49:40

Basszus, nem érek rá felhúzni magam a hülye Lucason, még dolgoznom kell. Ki is kapcsolom a sztrímet inkább mingyár, asszem.

poolfanati 2009.02.04. 22:50:09

nincs mese, beállni bekkelni, riera off hyypia on kéne szerintem
rafát ismerve a bekkelés lesz a lépése:D

Glory 2009.02.04. 22:51:04

@capor_: nem mivel egymeccses a rendszer. ez most ujrazas

poolfanati 2009.02.04. 22:52:00

@crouchy: és ki nem szokta sose feladni?
ott ül a padon, a 16. percbe cserélték le...
és hiába benajun nem gerrard és nem is újgerrard...

crouchy 2009.02.04. 22:53:30

@poolfanati: amúgy sztem ilyenkor nem jó bekkelni. Előre, vágjatok egy gólt, mert még 30 percet emberhátrányban gcinehéz lejátszani.

poolfanati 2009.02.04. 22:55:10

@crouchy: most egy pillanatra legyél elfogult. akik most vannak nálunk a pályán szerinted ki tudna gólt lőni?
amúgy egyetértek, de mondani könnyű.

crouchy 2009.02.04. 22:55:13

@poolfanati: hát kezded azt éreztetni velem hogy az egész világon csak én, de nem hiszem h ez így van:)

crouchy 2009.02.04. 22:56:31

@poolfanati: az előző komment még a te előződre ment. Torres tudna gólt lőni, meg alonso, meg benayoun.

capor_ 2009.02.04. 22:57:28

@glorymanunited:
jogos, nem gondoltam át a dolgot :)

poolfanati 2009.02.04. 22:58:30

@crouchy: ahhh, én nagyon visszasírom az őszt. de szép is volt a boro, a mancity a wigan ellen...:(

poolfanati 2009.02.04. 23:00:57

jó volt a riera-mascha csere, de maschát 90 perccel hamarabb kellett volna behozni lucas helyére...
de viszont emberhátrányba csak azokat a vicces mascha szólókat engedhetjük meg magunknak:D

Glory 2009.02.04. 23:02:32

pool szoglet jajjjj

Glory 2009.02.04. 23:05:23

everton szoglet jujjj

Glory 2009.02.04. 23:06:34

nah hosszabbitas. en meg nem rohogok mert mennem kell dolgozni :(

crouchy 2009.02.04. 23:07:27

najó erre nekem nincs időm. További jó szórakozást!

poolfanati 2009.02.04. 23:07:33

glory: ügyesen összefoglaltad a meccs izgalmait:D

poolfanati 2009.02.04. 23:08:03

@crouchy: innen nem maradt le egy szmájli?:D

capor_ 2009.02.04. 23:08:34

Én már végigszenvedem csak azért is

Woland 2009.02.04. 23:09:03

@undertow:

remélem neked van igazad és nem a haveromnak aki volt a Bridge-en egyszer-kétszer Tottenham-vendégség alkalmával. (a Lane-en tuti hogy csinálják, nem kiabálják túl a hazaiakat csak a vendégszektor mellett a kapu mögött legolcsóbb a jegy : )

amúgy "hallani véltem" nem is egy meccsközvetités alatt a tévében is, de ezt nem veszem én se perdöntő bizonyitéknak mivel tévén keresztül sok minden torzul (persze ez elég egyszerű hang).

de mondom, remélem neked van igazad.

mindettől függetlenül a big4-ból a Chelsea a legkevésbbé ellenszenves csapat nekem. : )

poolfanati 2009.02.04. 23:11:08

@Woland: jajj de gonosz:D gondolom a big5-ból már nem:D

wilco 2009.02.04. 23:17:40

@StretfordEnd:
az a baj hogy szar a hitel szerkezete, ezért a 40 éves becslés, bár ez MUST adat, szóval a lehető legszkeptikusabb. szerintem egyébként nincs baj, valóban van kockázat benne, de hát kockázat nélkül nincs üzlet ;) nyerni kell a bajnokságokat és kész.

capor_ 2009.02.04. 23:18:59

mindkét everton játékos lesen volt...

undertow 2009.02.04. 23:28:03

maximum egy gyorsan fogyó (hangos) kisebbségről lehet szó. lásd pl:
www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1379314,00.html

elég távoliak már azok az idők, amikor az olyan csoportok, mint a combat 18 és az NF hívei uralták a shed endet.

egyébként is túl sok a túrista és a sznob, szerintem a pezsgős üvegek sziszegtek :) jól megy a kis kaviáros szendvicskék mellé, és teliszájjal úgyse lehet énekelni vagy skandálni, nem?

capor_ 2009.02.04. 23:42:26

na inkább mentem volna aludni...

drosiii 2009.02.04. 23:48:14

@capor_: legalább több esélyetek lesz a végelszámolásnál a PL-ben.

poolfanati 2009.02.04. 23:48:32

evertonosok is leviszik a szögletzászlóhoz a labdát, de mi mégse vagyunk tahó parasztok beléjük rúgni. nem ez a megoldás, igaz én tuti beléjük rúgnék:D

poolfanati 2009.02.04. 23:49:28

@drosiii: sg lesérült, crouchynak volt igaza, a B keretnek kellet volna játszania...

capor_ 2009.02.04. 23:51:39

@drosiii:
Az everton ellen ez nem vigasztalhat.... :P

drosiii 2009.02.04. 23:56:28

@poolfanati: remélem hogy Rafa bá még sokáig marad nálatok. Jó edzőnek tartom :))

wilco 2009.02.05. 00:12:34

@poolfanati:
utólag könnyű okosnak lenni, azért amig 11-en voltatok legalább annyi esélyetek volt mint az evertonnak, sőt. nyilvánvaló hogy a keretetek nem birná el a 3frontos harcot, még lehet örülhettek is hogy nem kell a villával meg utána ki tudja még kivel játszani. Stevie G igy is kiesett, Torres meg bármekkora zseni, felőrlődik abban hgoy egyedül van elöl. azért a mai forgatókönyvet is Fergie irta...;)

Adamfark 2009.02.05. 00:55:59

@wilco: Én fogalmaztam rosszul! Valóban a United franchise érheti a legtöbbet, de tényleges bevételben a Real előttünk áll. Egyik sem olyan szar! :)

Data4u 2009.02.05. 11:02:25

@poolfanati:
inkább big6, és én kérek elnézést :-D hahaha

BruceWayne 2009.02.05. 11:40:45

Everton gólja után komoly volt a lelátói gólöröm, hogy megőrültek a hazai szurkolók!

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.05. 14:48:26

itt egy jobb minőségű kép a Robbie Keane-es hirdetésről a szemfüles Index-újságírónak:

www.flickr.com/photos/26881675@N08/3254794817/

mondjuk én még mindig nem vagyok 100%-ig biztos a valódiságában, mert gyanús, hogy a brit sajtó egyáltalán nem harapott rá, de tény, hogy ez két különböző kép, két egymástól független forrásból.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.05. 15:08:00

Gerrard egyébként állítólag 3 hétig nem játszhat.

wilco 2009.02.05. 15:20:20

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
ott nehéz felkapni mert reklámnak minősülne...

wilco 2009.02.05. 15:32:30

Stevie G sérüléséről ezt irta valami pool fansite:

The only plus point for Liverpool fans is that Lucas Levia will miss one of these games through suspension.

:)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.05. 15:48:11

@wilco: engem nagyon zavar Lucas állandó ekézése. ha nem vagyunk képesek elviselni a hibákat a fiataloktól, akár be is zárhatjuk az akadémiát és elküldhetjük a tartalékcsapatot. ebben a korban természetes az inkonzisztencia a játékosoktól, pláne Lucas posztján.

wilco 2009.02.05. 15:58:42

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
egyetértek veled, bár én sokat őt nem láttam játszani, viszont ahogy olvasgatok 10ből 9 pool szurkesz szidja, ami azért érdekes. mondjuk az én véleményem szerint sem az ő posztja itt a probléma.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.05. 16:07:41

@wilco: én rengeteget láttam játszani, többek között a tartalékcsapatban is. biztos vagyok benne, hogy 1-2 éven belül képes lesz hétről hétre hozni azt a teljesítményt, amit pl. a Newcastle ellen a pályára tett, persze ha addig nem csinálják ki az agresszív kismalac szurkolók ("nem várok!") meg a sajtó.

emlékeztetőül:

videos.sapo.pt/T4CgpBLRqkmsBbgeMW8W

poolfanati 2009.02.05. 16:31:16

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
most linkeljem akkor be, amikor felrúgta a wigan játékost tizenhatoson belül vagy a tegnapi piroslapját?
egy havant&waterloobizének lőtt gólból(amúgy tényleg óriási), egy tizi kiharcolása tavaly everton ellen, meg egy gólpaszból nem lehet megélni...
lehet hogy mondjuk jobban passzol, meg jobban támad mint mascha, de maschának nem az a dolga...

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.05. 16:44:33

@poolfanati: a manchesteri kollégák a napokban ódákat zengtek itt Carrickről. Lucas lehet 1-2 éven belül a mi Carrickünk, minden adottsága meg van hozzá, ezeket a buta hibákat meg le lehet nyesegetni. persze ha még a saját szurkolói is folyamatosan tűz alatt tartanak valakit, úgy nem könnyű.

Lencse. 2009.02.05. 17:19:25

A változatosság kedvéért ebben is Benitezt látom felelősnek, ezekkel a 70. perces Torres-Lucas cserékkel jó eséllyel teszi ki a játékosát ilyen támadásoknak.

bag 2009.02.05. 17:47:09

a Chelsea elleni (jogos) győzelmünk után valamelyik szuperokos focitudor kikereste, hogy mikor kit állítottak ki ellenünk, és sokat sejtető konteókat állított fel :) LoL

ezen az ösvényen javaslom ennek a sporttársnak, hogy gyűjtse ki a Pool kiállítottjait, sőt sárgalaposait, az ellenünk adott tiziket mindent.

Szóval ha értitek a lényegét, ezt én baromságnak tartom. Egyszer fent, egyszer (kétszer :) ) lent.
Hajrá Pool!

wilco 2009.02.05. 18:34:16

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
azért olyan játékintelligenciája mint Carricknek van sosem lesz...;) de abban igazad van hogy válhat belőle simán jó játékos, a kérdés igazából az hogy elbirja-e a pool keret meg az elvárások most a fiatal játékosok hullámzását, szerintem nem, és Rafa sem arról hires hogy ő aztán mindenáron beépiti az újakat vagy fiatalokat, ugye Robbie Keane...

mann 2009.02.05. 18:45:52

@wilco: ne mond ezt. Dossenát is milyen jól beépítette. Alig padozik....... a tarcsiban :)

poolfanati 2009.02.05. 18:47:13

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: egy hónappal ezelőttig én is kitartottam mellette, ugyanezeket mondtam róla mint te. én meg azt szerettem volna/szeretném ha valami kaká féleség jönne ki belőle...:D
de am meggyőztél adok még neki egy kis haladékot.
mondjuk egy hónapot. és ha maschával a real ellen felhúznak egy betonfalat a középpályán és látok tőle egy jó játékot megbocsájtok neki.
maschát is akkor szerettem meg amikor milan ellen kakát leszedte a pályáról. aztán amit az inter ellen csinált... na azok után neki simán el néztem a piros lapját.
lucas még nem érdemli meg, mint mondjuk carra, hyypiä vagy riise.

poolfanati 2009.02.05. 18:48:19

@wilco: "Rafa sem arról hires hogy ő aztán mindenáron beépiti az újakat vagy fiatalokat,"
insua nem sokára visszatér hálistennek habár én aurelioval is elégedett vagyok.

Woland 2009.02.05. 18:50:16

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:

Carrick azert hatalmas jatekos volt mar mielott Machesterbe ment is - a Tottenham tulajdonkeppen azota leszallo agban van hogy eladtuk.

en ugy istenigazabol nem is tudom hogy lattam-e rosszul jatszani... (persze United meccset ritkabban nezek : )

Lucasert mennyit fizetett a Pool? mert Carrick 18 millioba kerult a Unitednek ha jol emlekszem.

crouchy 2009.02.05. 18:52:13

"„Steven fáradt volt, ezért sérült meg. Ugyanígy volt Wiganben is, de amikor lecseréltem, mindenki azt mondta, hogy neki a mérkőzés minden egyes percében pályán kell lennie. Most le lehet vonni a következtetéseket” – mondta némi sértődöttséggel a hangjában Benítez."

Most sugárban hányok. Erre bmeg már szavak sincsenek. hihetetlen,.

wilco 2009.02.05. 18:56:02

@poolfanati: azért 2004 óta ez nem sok...;)

mann 2009.02.05. 18:59:40

@Woland: 5 milla volt Lucas.
Carrick pedig 18.6, de futotta rá, hála Mikelnek :)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.05. 18:59:52

@Woland:

"Lucasert mennyit fizetett a Pool? " 6 milliót.

2006-ban az év játékosa volt a brazil bajnokságban, fiatalabban, mint előtte bárki. nem egy rossz lista egyébként:

en.wikipedia.org/wiki/Bola_de_Ouro

crouchy 2009.02.05. 19:22:23

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: lehet az univerzum játékosa is ha szar. Aranylabdások névsora se rosz, de ott van owen...

rizla 2009.02.05. 19:30:07

van der vaart interjú (részlet):

Mit gondolsz a Liverpool elleni közelgő összecsapásról?

Robbie Keane visszatért a Tottenhamba, az ő hiánya pedig érezhető lesz

:)))))))))))))))

undertow 2009.02.05. 19:30:10

@mann: gondolom úgy érted, hogy hála morgan andersennek, aki meghamisította a papírokat ami alapján a lyn oslo eladhatta mikelt.

bag 2009.02.05. 19:44:51

1.sok cikket olvastam az angol sajtóban a Pool vezetőség széthúzásáról (ők biztos tudják).
ennek a hatalmi harcnak a csapat és mi szurkolók látjuk a romboló hatását
2. vannak olyan hangok is, amik egyenes megkönnyebültek a kieséstől -én nem gondolom ezt-vereség az vereség
3. csatárok nélkül nehéz lesz, Torres bármennyire világklaszis nincs 100 még 50 %-os állapotban sem.

mann 2009.02.05. 20:20:10

@undertow: igaz.
Viszont Mikel nélkül Andersen soha nem lett volna ennyire híres hamisító :)
soccernet-assets.espn.go.com/design05/images/domr/obimikel_mufc_275.jpg
;)

capor_ 2009.02.05. 20:52:18

@rizla:
érezhetően jobb lesz a 'pool :D Csak ez lemaradt az interjúból.

Lucas meg jó játékos lenne, de mégsem az. Valószinüleg túl korán kapta a nagy feladatokat :(

danesdzsu2 2009.02.05. 21:17:33

@crouchy: ezért minden egyes játékosnak a következő meccsen középkezdés előtt szépen a kopasz buksijára kéne köpni. Ez egy féreg, nem edző.

wilco 2009.02.05. 21:24:32

@capor_: Lucas jó kis kiegészitő játékos lehetne, de az a baj a poolnál hogy mondjuk 5 embert kivéve mindegyik másik csak kiegészitő játékos kéne hogy legyen egy 'rendes' bajnokcsapatnál... igy persze hogy baromi nagy a teher mindenkin.

capor_ 2009.02.05. 21:29:03

@wilco:

Teljesen egyetértünk ebben.. Ezért sem értem minek érkeznek olyan játékosok hozzánk mint pl Riera, aki csak jószívvel mondva üti meg az átlagos szintet..Vagy arbeloa, dossena etc..

poolfanati 2009.02.05. 21:39:01

@capor_: arbeloa? a négy szélső aki játszik egy meccsen(védők és középpályások közül) ő az egyetlen aki tud rendesen beadni. meg aurelio.
kuyt, dossena, babelnek egy rendes beadásuk nem szokott lenni.

wilco 2009.02.05. 21:46:55

@capor_:
hát igen, ráadásul az idén kiadott 35M fontból a 3 játékosért egyedül Riera az aki minimum a padra odafér, de a meghatározó játékostól ő is elég messze van...
süti beállítások módosítása