Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Premier League, 24. forduló - Akkor felezzük meg

2009.02.02. 08:55 pote

Öt percen múlt csak, hogy ne kiáltsuk már most ki bajnoknak a Manchester Unitedet. Aztán Torres kettőt villant és visszahozta meccsbe a Liverpoolt. A hétvégén, a számtalan bírói bakin kívül, sok minden megütötte a szemünket. Robbie Keane még a padra sem ülhetett le, a Spurs óriási kakiban van, a United egynullás sikereiért nem fizetnek a fogadóirodák, az Arsenal fogja nyerni az első Európaliga döntőt, a City-n lassan már nevetni sem lehet, kilenc csapat gólt sem rúgott, és Bosingwa megoldotta az egyik vesszőparipánkat, a csináljunk már valamit a szögletzászlónál időt húzó játékgyilkosokkal. Lapozás után bővebben.

Ritka az olyan vasárnap, hogy GS döntőt, kézi vébé éremosztókat, Pool-Chelsea-t és még egy Lazio-Milant is láthatunk. Azon kívül, hogy Federer vereséget mi is majdnem megkönnyeztük és a lengyelek bronzának kitörő lelkesedéssel örültünk, most csak a PL rangadóval foglalkozunk.
Nem volt egy óriási meccs, de mégis emlékezetes marad. Nem volt óriási meccs, mert egy óriási meccshez két csapat kell, két kiemelkedő ellenfél (ld.: Nadal vs Federer). Tegnap este a Chelsea ezt a szintet nem ütötte meg. Sőt! Szinte semmilyen szintet nem ütött meg. Sem akarat, sem játékkedv nem látszódott a csapaton, ami azért elég meredek egy olyan gárdától, amelynek brazil edzője van.
Ez egyébként Mike Riley sporttársnak is szemet szúrt, és a maga módján meg is büntette a Kékeket. Ezen sokat nem akarunk csámcsogni, ő eddig is sík hülye volt, miért pont negyvenötévesen változna meg.
Ezen a ponton egy posztíró kollégánk kérését teljesítjük:
"Pöte, írd már meg, hogy Riley-t én is összerugdostam volna, ha az én osztálytársam lett volna - valószínűleg hasonló előzmények motiválják a játékvezetésben. Ez a köcsög egyszerűen alkalmatlan a játékvezetésre. (Mindkét fél részére egyformán hülye.)
"

A Pool sem játszott semmi különlegeset, de rajtuk legalább látszódott, hogy átérzik a feladat fontosságát, hogy amennyiben nem nyernek, akkor már februárban elkezdhetnek fókuszálni a kupameccseikre. Most nem azt játszották, mint az Emirates-ben, amikor emberelőnybe kerültek. Mentek, mint a mérgezett egér. Benitez most nem cserélte el magát. de azt igazán elmagyarázhatná, hogy Keane-nel mi a terve, ha nem akarja a mai nap végén eladni.
Torresen kívül ki kell emelnünk Beyanount, mert most először láttuk, hogy érdemben tud hozzátenni a hazaiak játékához. És hogy dorgáljunk is: Kuyt és Riera csalódás volt. A spanyolt mintha kiismerték volna az ellenfelek, és annyira ballábas, hogy még Quaresma jobb lába is dobna rajta. A holland meg pár forduló alatt visszaküzdötte magát a tavalyi szintjére.

A Kékek játékosaira sok karaktert nem pazarolnánk, csak Bosingwára térnénk ki pár sor erejéig. Számunkra egyértelmű, hogy a Bundesliga logóját, időutazás segítségével, az ő mozdulatsorából mintázták a német kollégák (bizonyíték jobbra). Eddig a szögletzászlóról Milla tánca, Maradona pakolgatása és Rivaldo összeesése jutott eszünkbe, de mostantól Bosingwa nyújtott lába fog beugrani.
Liverpool - Chelsea 2-0

A United már szombaton hozta a kötelezőt. A megszokott eredményt szállították, egy nemvitatott büntetővel. Most egyet szusszanhatnak, aztán március közepéig lezavarnak gyorsan tíz tétmeccset. Lesz négy kupameccs, egy elmaradt- meg sok normál bajnoki, lezárva a Liverpool vendéglátásával az Old Traffordon. Biztos jobban örültek volna egy vasárnapi döntetlennek, de szerintünk ők is max a Super Bowl miatt nem aludtak.
Jövő vasárnap a mumushoz mennek, oda is fogunk jósolni MU kapott gólt.
ManUtd - Everton 1-0

A Villa és az Arsenal a fontolva haladás taktikáját tűzte ki zászlajára. Mindkét alakulat egy ponttal kúszott közelebb a dobogóhoz, és kettővel távolabb a bajnoki címtől. A Villánál az utóbbi talán soha meg sem fogalmazódott, de egy laza sörözésre a big4 összes itteni kommentelőjét meghívjuk, ha esetleg bekövetkezik.
Az Arsenal már hetek óta egy középcsapat szintjén focizik, így nem volt meglepő a szombati impotens játék sem. A Villának meg sokszor adott mostanság a gép, így várható volt, hogy nem minden kötelező győzelmet abszolválnak három megszerzett ponttal. Míg Agbonlahorék szinte csodával határos módon nem találtak be, addig az Emiratesben az lett volna a csoda, ha gól születik. A végeredmény azonban itt is, ott is ugyanaz lett. Wenger tinédzserei lehet hogy tehetségesek, de hétről-hétre gyengének találtatnak.
Arsenal - West Ham 0-0
Aston Villa - Wigan 0-0

Az idei három feketebárány most is kitett magáért.
A City kezdte a sort. Úgy gondolták, hogy egy tizennyolcszoros bajnoktól nem szégyen példát venni, így a Pool után, ők sem rúgtak gólt a Britanniában. Óriási fegyvertény egy gólon tartani egy emberhátrányban játszó újoncot, és ezt meg is csinálták Irelandék. Bridge objektíve jó igazolás volt, de egy meccs már el is ment rajta. SWP meg hasonló jókra számíthat, mint Bosingwa. (Stoke - ManCity 1-0)
A Spurs legalább küzdött. 2-0-ról, az eladólistán lévő Bent duplájával, még gyorsan kiegyenlítettek, de Kevin Daviesé volt a slusszpoén. Modricék hiába a tizennegyedikek, ettől még egy pontra vannak a kiesést jelentő helyektől. Mi szégyelljük magunkat helyettük is. Az európai kupameccsek most púpként fognak viselkedni a hátukon. (Bolton - Tottenham 3-2)
A barik közül csak a Newcastle tudott pontot szerezni, pedig nekik jutott a legnehezebb falat, a helyi derbin kellett bizonyítaniuk. Fülöp Márton kapuját csak büntetőből lehetett bevenni, ez volt a Geordie-k egyenlítő találata. A hazaiak rászolgáltak az egy pontra, de olyan kamutizenegyest kaptak, amilyet csak Howard Webb tud befújni. Szerencséjükre Lengyelország kedvenc játékvezetője dirigálta a mérkőzést, így nem vitte el a Sunderland mindhárom pontot. (Newcastle - Sunderland 1-1)
A három muskétás annyira összegabalyodott ebben a szezonban, hogy a hülyébbnél hülyébb lépéseik közben még egymás közt is üzletelnek. Ennek jó példája, hogy a City kapust vett a Newcastle-től. Given jó kapus, jobb az átlagnál, de Hughes csapatánál eddig kapuson még nem ment el meccs, az biztos. Hart óriási tehetség, hétről-hétre ezt meg is tudja mutatni, akkor ez most mire volt jó. Maaargit, noooormális?!

A Hull, Halmosi segítsége nélkül, nem tudta legyőzni a sereghajtót, így már csak öt pontra vannak a veszélyes zónától. A hazaiak kétszer is vezettek, de az Albion mindkétszer egyenlíteni tudott. Lehet, hogy az Arsenal elleni idegenbeli diadal tartja benn az újoncot? (Hull - WBA 2-2)
Gera pár percet kapott a Pompey ellen, így ő is együtt örülhetett csapattársaival a gyepen. Gerzson szezonja mellett, Adams munkássága is csalódás eddig. Bajnokit még nem tudott nyerni csapatával, és kezd nagyon meleg lenni a pite. A Leverkusenből Gekas érkezett hozzájuk kölcsönbe. A görög beillik a PL hajtásába, de a Portsmouthnál nem ez a hiányposzt. (Fulham - Portsmouth 3-1)
A Boró folytatta pazar formáját. Három meccse nem lőttek gólt, az utolsó hét találkozójukon is csak egyet. Az elmúlt tizenhárom bajnokijukon egyszer nyertek. Ha május 2-ig nem kap gólt a MU, akkor egy valag pénzt feltolunk arra, hogy Alves szakítja meg a szüzességüket. A Rovers sincs irigylésre méltó helyzetben, de ők legalább felszálló ágban vannak. (Middlesbrough - Blackburn 0-0)

Tippversenyünkben ismét ügyesen játszottunk, mert sikerült találnunk egy gyengébben jósolót. Kroost nem akarjuk bántani, mert van elég baja ezzel a hétvégével, így csak magunkat méltatjuk a vasárnapi pontözönünkért. (NST - Kommentelők 9-11)

Heti kérdésünk ismét egyszerű: ki van a képen? A harmadik helyes beküldő (nst.pl@freemail.hu) a huszonötödik forduló vendégtippelője.

van is nyertesünk. Joe Cole van egyébként a képen. A kétkedőknek meg egy pár másodperccel későbbi fotó:

367 komment

Címkék: összefoglaló premier league pl tippverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr40917466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kroos 2009.02.02. 09:09:50

1 gólon mulott...de revansot veszek már ment is az e-mail.

szferi 2009.02.02. 09:27:55

"a City kapust vett a Newcastle-től. Given jó kapus, jobb az átlagnál ... akkor ez most mire volt jó"

Része a bennmaradási taktikának.

United82 2009.02.02. 09:28:05

Nem láttam a Pool-Chelseat csak az összefoglalót, de ez a piros nevetséges volt. Bosingwa meg..klasszikus:) (de azért egy jó pár meccses eltiltást megérdemelne), De Gerrard is, ha már mindig szóba hozzák CR7 eséseit, hát Gerrard ugyanakkora színész mint ő.

A bajnokság szempontjából az X-nek jobban örültem volna, de így is jó mert Benizet úgyis elcsesz majd jó pár meccset, plusz a Pool jön az OT-ra ott pedig majd kapnak egy sima 3-ast.

teyfel 2009.02.02. 09:33:26

Én 'Pool-drukker vagyok, de a S. G. szabálytalansága legalább olyan sárga kártyát ért, mint a F. L.-é.
De hogy piros???!
Riley valóban eldöntötte a meccset... :)
Egyértelműen jobb volt a Liverpool, de hogy gólt is préseltek-volna-e be (a kiállítás nélkül), vagy jön egy szokásos Drogba-találat a végén... (?)
Ezt a Bosingwa-t meg úgy el fogják tiltani 2-3 meccsrő (ha nem 4...), mint a sicc...
Remélem, szoros lesz a vége

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2009.02.02. 09:35:54

A Blackburnnek sikerült összehoznia a legfrusztrálóbb veretlenségi sorozatot Big Sammel.

Egy dolog, hogy még nem kaptunk ki vele, de négy meccsen is dühítő apróságokon ment el a három pont - és lett belőle egy. A Man City a sírból hozta vissza a meccsét 0-2-ről, a Sunderland ellen az üres kapuba nem bírtuk berúgni a labdát a végén. A Bolton ellen a csapat futott az eredmény után 0-2-ről és a nagy rohanásban "csak" egyenlíteni sikerült, most pedig itt van ez a Middlesbrough elleni sótlan 0-0, ahol azért megint mi voltunk közelebb a győzelemhez...

Tizenkét pont -helyett- négy pont, ami kevés, rettentő kevés, és a big4 csak most jön. :-(

davidmoyes 2009.02.02. 10:18:50

"Óriási fegyvertény egy gólon tartani egy emberhátrányban játszó újoncot, és ezt meg is csinálták Irelandék."
Jujj, de gonosz!! Még most is kacagok...

lazlo85 2009.02.02. 10:34:21

mit csinált bosingwa? mert én lemaradtam video?

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2009.02.02. 10:57:33

Bosingwa az isten ilyet én még nem láttam, szerintem zseniális volt, elsőre nem hittem el aztán meg elkezdtem fetrengeni a röhögéstől, mikor vissza lasították, félelmetes (na nem mintha foci pályára illő lenne, de érted, ilyet nem fogsz gyakran látni, ráadásul úgy, hogy semmi megtorlás)

davidmoyes 2009.02.02. 11:01:24

Lapot sem kapott érte?
Ez a Riley tényleg félelmetes..

davidmoyes 2009.02.02. 11:02:09

Úgy tiltanám el 4-5 meccsre, mint a huzat!

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.02.02. 11:03:15

@nordsee: köszönjük! :)

Bosingwára nehéz mit mondani, de hogy mindig is szarcsimbók dolognak tartottam a szögletzászló körüli labdatartást, az biztos.

Talán szerencsésebb lett volna ha nem talpalja hátba, hanem egyszerűn picsánrúgja, azt is érdemli az ilyen.

kroos 2009.02.02. 11:03:42

@davidmoyes: ,,Lapot sem kapott érte?"

kifelé volt dobás utána.

teyfel 2009.02.02. 11:03:43

Ez a Bosingwa egy f...sz, remélem, jól eltiltják!!!
De:
mi értelme ennek a buta időhúzásnaka szögletnél ???

Tiszta b@romság...

teyfel 2009.02.02. 11:05:44

@heinrich: jaja,
pics@anrúgás... az tetszik... na: az kijárt volna...
emberelőőnyben nem beadni egy szöglet utáni szituációban, hanem, mint egy tanulatlan 5 éves, beállni a szögletzászlóhoz, és megvárni, hogy vki feldöntsön...

a pics@anrúgás-ötlet *-os 5-ös!

ZenZo 2009.02.02. 11:08:29

Őszinte csalódottságomat fejezem ki a forduló rangadója miatt.

Scolarit én is felelősnek érzem a látottak miatt. Már szinte az elejétől nyilvánvaló volt, hogy a 0-0-ért mentünk el ma az Anfieldre. Az eredményt a bírói döntésnek köszönhetjük, mert alapvetően meghatározta a játékunkat a végéig, de ettől még 60 percen keresztül kilátástalanul fociztunk 11 emberrel, a támadás legkisebb jelét sem mutatva.

Az előrejátékunk megszűnt létezni, és ezért hibás az edző is, de a két csatárunk is. Anelka és Drogba között annyi volt a különbség, hogy a francia nem csinált semmit, az elefántcsontparti megcsinálta és elflegmázta. Komolyan mondom rossz volt nézni ezt a lélektelen játékot, ha másért nem, ezért megérdemeltük a vereséget. A futballban nehéz gól nélkül győzni, mi pedig még csak kísérletet sem tettünk erre. A Pool igen. Ultraszarok voltak ők is, átütőerő nem volt bennük, és 11 emberrel lehet, hogy kihúzzuk x-re, ami szerintem a látottak alapján az igazságos eredmény lett volna, de akkor is nehéz elmenni amellett, hogy mi nem győzni akartunk, hanem pontot szerzni, egy rangadón úgy, hogy már négyet elbuktunk előtte. Most megvan az ötödik a sorban.

Bosingwa megmozdulása utólag is szerintem jó esetben 3, de inkább 5 meccses eltiltás. Azért ilyet ne engedjen már meg senki magának egy futballpályán.

Azazello007 2009.02.02. 11:21:41

Persze, nem szabad ilyet csinálni, de mégis jó volt látni és emelje fel a kezét, aki legalább egy kicsit nem mosolyodott el:-) A szögletzászlónál való időhúzást sárgával büntetném, ha már a mezlevételért is jár.

drosiii 2009.02.02. 11:29:07

Szerintem meg teljesen szabályos volt Bosingva mozdulata: test test elleni küzdelem :))

drosiii 2009.02.02. 11:30:21

@imici77: bajnokság végén az élmezőny:
1.MU
2.Chelsea
3.AV
4.Pool
5.Arsenal
6.Everton

davidmoyes 2009.02.02. 11:41:43

@heinrich:
Teljesen igazad van, de attól még remélem jól odaver neki a FA.

davidmoyes 2009.02.02. 11:44:21

Nem értem Scolarit. Sosem értettem. Ilyen játékosállomány mellett, sikerül teljesen elrejtenie azt, hogy mit akar játszatni.
Az a benyomásom - kis túlzással - hogy erre én is képes lennék.

moTa 2009.02.02. 11:46:55

"de azt igazán elmagyarázhatná, hogy Keane-nel mi a terve, ha nem akarja a mai nap végén eladni."

www.goal.com/en/news/699/tottenham/2009/02/02/1089315/report-liverpool-accept-tottenhams-robbie-keane-bid

Keane eladva...:)

davidmoyes 2009.02.02. 11:52:54

@moTa:
Kölcsönbe nekünk is jó lett volna..

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.02.02. 12:00:21

van is győztesünk.
Joe Cole volt.
psychocska lesz a tippelő.
kellemes hetet mindenkinek!
p.

Dani Kalifornia 2009.02.02. 12:01:29

@ZenZo: Igazságos lett volna a döntetlen???? MUHAHA, a Chelsea pontlevonást érdemelt, nem hogy pontot...
A Liverpool meg ha nem is fantáziával, de legalább ment előre, egyenlő létszámnál is.

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2009.02.02. 12:04:25

drogba robinho csere? ez most komoly???

nordsee 2009.02.02. 12:05:06

@heinrich:
Picsán rúgás!? :))
Ez a gif kicsit továbbmegy:
i604.photobucket.com/albums/tt128/SoliusRedCafe/bosingwapush3-1.gif
Remélem mod-safe! ;-)

ken adams 2009.02.02. 12:08:47

@szferi: szerintem a man citynek ez a legfeleslegesebb igazolása. ha van esze/lett volna esze a newcastlenek, legalább hartot kérik cserealapnak

kroos 2009.02.02. 12:10:07

én is gondoltam colera de nincs rajta csukloszorito..

ken adams 2009.02.02. 12:11:53

@moTa: ha mindez igaz, akkor a spurs visszaszerezte a defoe oda-vissza üzlet veszteségének nagyrészét...

teyfel 2009.02.02. 12:16:07

@kroos: jaja...
abszolute... a csuklószorító (izzadságtörlő) hiányzott nálam is... pedig mindig viseli (?)
vagy nem?
Ő volt az első tippem, de a fentiek miatt azonnal elvetettem... kár! :(

mickeyknox 2009.02.02. 12:19:14

nekem eddig a szögletzászlóról mindig materazzi megoldása ugrott be :D
www.youtube.com/watch?v=3kZGMxBGqWc
number 4 :D

moTa 2009.02.02. 12:21:23

@davidmoyes: Miért nem kértétek?:D

moTa 2009.02.02. 12:21:56

@ken adams: Hja, sok értelme volt...

ken adams 2009.02.02. 12:27:33

@moTa: ja, elcsesztek egy félévet. de laglább anyagilag nagyjából zéró veszteség...

d3vnull 2009.02.02. 12:29:46

Nekem is azonnal Joe Cole jutott eszembe, de egy : csuklószorító, kettő : mit keres ő a szögletrúgásnál.

moTa 2009.02.02. 12:29:52

@ken adams: Na igen.
Én annak örülök, hogy egyel kevesebb csatárunk van, így még összejöhet a Torres-Szalai ékpár:)

davidmoyes 2009.02.02. 12:33:12

@moTa: Volt róla szó, de aztán elsikkadt az ügy..
Nekünk inkább Asamoah Gyan kell! (Jézusatyám...)

Lencse. 2009.02.02. 12:34:28

@mickeyknox: Sebők Vili gólöröme is jó volt, amikor közelről belenézett a szögletrúdba, komoly youtube-sztár lehetett volna belőle, ha valaki a hátára ugrik.

kroos 2009.02.02. 12:35:31

egy : csuklószorító, kettő : mit keres ő a szögletrúgásnál.
3 ez szerintem deco:)

davidmoyes 2009.02.02. 12:36:01

Javier Saviola mennyibe kerülhet?
Úgyis csak üdítőket szolgál fel Madridban...

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.02.02. 12:49:06

@kroos @és a többi kétkedőnek:
felraktam a bizonyítékot is.

kroos 2009.02.02. 12:55:53

Jó akkor a kérdés mit keres Decon Joco meze?

(nem kételkedtem,ha komolyan vetted szori)

davidmoyes 2009.02.02. 12:59:57

"Jó akkor a kérdés mit keres Decon Joco meze?"
:D

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.02.02. 13:00:22

@kroos:
bár én fényképeztem, és akkor még Deco nem is volt Chelsea játékos, de egy kicsit elbizonytalanodtam ;)

moTa 2009.02.02. 13:04:43

@davidmoyes: Hát erre tényleg nem tudok mit mondani:)

badblood 2009.02.02. 13:11:19

@davidmoyes:

Talán nem is akkor túlzás, hogy ilyen "produkcióra" bármelyikőnk képes lenne...

davidmoyes 2009.02.02. 13:12:34

@badblood: Laurencz László híres nyilatkozata jut eszembe...

horas 2009.02.02. 13:14:09

Kiváncsi vagyok minek kell még történnie ahhoz Scolari-nak veszélybe kerüljön az állása...Sztem azért nincs már eltávolítva mert nincs pénz a Chelsea-nél ugyhogy elkéne adni valakit,hogy eltudják küldeni a Scolari-t.:)hehehe

wilco 2009.02.02. 13:20:11

@horas:
abból hogy Scolarinak van még állása látszik tökéletesen hogy Abramovicsot azért nagyon már nem izgatja a Chelsea...

ZenZo 2009.02.02. 13:24:52

@reggie_bush: állítottam én, hogy szépen játszottunk? Hogy végigtámadtuk a meccset? De őszintén, a Pool a kiállítás előtt mit tett a gólszerzésért? Lőtt kettőt távolról? Na az nagy cucc... Nem is tagadtam, hogy szar játékot játszottunk, az x-ért mentünk, támadás nem volt, bekkelés. A kiállításig a Pool kb. olyan szar volt, mint mi. A kiállítás jogosságát viszont vitatom, és szerintem 11-11-ben kihúzzuk 0-0-ra.

davidmoyes 2009.02.02. 13:34:02

@wilco: nekem is ez jutott eszembe.

Pety91 2009.02.02. 13:37:05

@ZenZo:
Szerintem nézd újra az összefoglalót és meglátod mit tett a gólszerzésért a Pool a kiállítás előtt:
vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=51553447
Én hat gólszerzési lehetőséget számoltam össze a Terry fejese ellenében, de lehet hogy tévedtem...
A piros meg inkább sárga volt, dehát legyen nekünk is malacunk a tavalyi Malouda kamutizi után! Bosingwa-t meg majd az FA elintézi...
Walk On!

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.02.02. 14:03:59

12.51 Hereford have signed Hungarian goalkeeper Peter Gulacsi on loan from Liverpool.

davidmoyes 2009.02.02. 14:16:46

@imici77: Te is a yahooo-t nézed? :)

Ferguson 2009.02.02. 14:19:50

pote:"Jövő vasárnap a mumushoz mennek, oda is fogunk jósolni MU kapott gólt." hehh :) Csak nem én provokáltalak túlontúl, h ezt tedd? De hajrá, eddig is "bejöttek" a MU kapott gólos tippjeid :D Amúgy a west ham meccstől én is fosok egy kicsit, elég masszív mostanában a kalapácsos brigád. A MU-nak mindig vannak átmeneti, időszakos mumusai. Miután steve mclaren elment a boro-hoz, ők lettek azok a 2000-es évek elején, hiszen korábban másodedző volt a Boss mellett, de volt már mumus a blackburn is, de az utóbbi pár évben egyértelműen a west ham az :S Go MU

szferi 2009.02.02. 14:31:24

@ken adams: Úgy értettem, az ellenfél gyengítése a bennmaradási taktikájuk, sztem is felesleges igazolás.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.02. 14:38:19

nekem épp elment egy pillanatra a streamem a Bosingwás esetnél, szóval most láttam először, de az hagyján, hogy őt el kell tiltani, de ezt a partjelzőt komolyan pálya közelébe fogják engedni ezek után???

ZenZo 2009.02.02. 14:59:02

@Pety91:
melóban nem tudok videjót nézni, úh. ezt most kihagyom, elhiszem, hogy volt hat helyzetetek (Terry fejese az semmi, az egyetlen valamire való helyzetünk Kalou erőtlen-gyenge lövése), de 60 perc alatt 6 helyzet, az nem sok.

A kamubüntető az kemény volt tavaly, de a büntetőért senkit nem tiltanak el 3 meccsre.

Lencse. 2009.02.02. 15:02:13

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: Ha jól hallottam, a neve alapján valami arab származású arc lehetett a taccsbíró, nekem gyanús kissé, hogy egy-két hátbarúgott izraeli neki teljesen megszokott látvány.

poolfanati 2009.02.02. 15:43:21

@Lencse.: aha és szólt utána bosingwának hogy legközelebb erősebben, mi?:D
gulácsi mennyi időre ment kölcsönbe?

psychocska 2009.02.02. 15:51:43

kösz a lehetőséget, megpróbálok nem szégyent hozni a kommentelőkre! :D

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.02. 15:55:12

"gulácsi mennyi időre ment kölcsönbe?"

a szezon végéig.

poolfanati 2009.02.02. 16:00:22

zenzo: nekünk 25 lövésünk volt nektek 8...
lehet hogy csak 9 ment kapura de egy csomó másik éppen hogy mellette ment, xabi kapufa, vagy féltucat alex mentés, és mégennyi cech bravúr.
reinának semmi dolga nem volt.
de igazad van, mert lehet hogy összefoglalóban meggyőzőnek tűnik, de a meccs egészében a teljesítményünk nem volt valami nagy. egy középcsapat ellen 0-0. de szerencsére a chelsea nagycsapat és presztízsből nem álltak be 10 védekezni a 16oson belülre, ahogy egy stoke teszi...
más: lampard egyáltalán nem reklamált, ő is jogosnak vélte a pirosat??
ez minimum a negyedik kiállítás xabiról a szezonban, lehet hogy több:D

Tika_ 2009.02.02. 16:02:13

Bosingwa vadállat megmozdulása sima piros + szerintem 2 meccs eltiltás kéne legyen. Amúgy nem értem miért nem adnak ezért a sarokba egyensúlyozásért mindig sárgát - ha ez nem sportszerűtlen, akkor mi az? Azért meg lehet sárgát adni, nem?
A SportGéza szerint a partjelző vadul lengetett.
Grat az MU-nak.

poolfanati 2009.02.02. 16:03:27

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
kösz, remélem jobban összejön a karrierje mint mondjuk carsonnak...
a hereford hogy áll?

poolfanati 2009.02.02. 16:05:43

@poolfanati: még mák hogy csak szezon végéig megy, mert nagyon úgy tűnik hogy ebből kiesés lesz...

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.02. 16:08:29

@pocak: "egész pontosan május 2-ig."

ami egész pontosan az utolsó forduló a League 1-ban. Play-off pozícióban meg nem nagyon reménykedhetnek. :)

@poolfanati: "a hereford hogy áll?"

23. helyen, 7 pontnyira a bennmaradástól... A kapushelyzetük pedig tragikomikus, tehát Gulácsi játszani fog.

pocak 2009.02.02. 16:10:30

@poolfanati:
Utolsóelőttiek a League One-ban.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.02. 16:10:30

ó, az isten a faszát rakja már bele, ha riley hülye, és a Pool a szerencsés, akkor miafasz van a manure-west brom meccsen kiszórt faszi kiállításával, amit visszavontak a videó alapján (nem a portugál balettáncos, hanem Park esett össze)? és az everton elleni tizenegyes????

pocak 2009.02.02. 16:11:25

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
ja, gondoltam különben, hogy egybeesik, logikus is, csak nem néztem utána.

rizla 2009.02.02. 16:13:27

@Tika_:

"Amúgy nem értem miért nem adnak ezért a sarokba egyensúlyozásért mindig sárgát "

mire gondolsz? ugye nem arra, amire gondolok, hogy igen?

"A SportGéza szerint a partjelző vadul lengetett."

megnéztem videón, azonnal jelzett a partjelző.

Strigo 2009.02.02. 16:16:58

@sixx: Te nézed is ezeket a meccseket, vagy csak olvasol róla valami scouser blogon?

lacikacs 2009.02.02. 16:36:18

@rizla: lengetett, de a másik fele mutatott a zászlóval, gondolom azért lett bedobás

BruceWayne 2009.02.02. 16:40:32

azért az poén hogy a havazás miatt a PL átigazolási időszak kitolódik 2 nappal :-)

ken adams 2009.02.02. 16:41:39

@Nerazzurri: csak pár órával, de akkoris vicc.

ZenZo 2009.02.02. 16:48:03

@poolfanati:
olvasol is, vagy csak írsz?

Tika_ 2009.02.02. 16:49:56

@rizla: arra gondolok, amikor időhúzás céljából az egyik csapat mást se csinál, csak elmegy a sarokba a labdával, aztán próbálja távol tartani az ellenfelet

Everred 2009.02.02. 16:51:47

@Nerazzurri: van valami hír, ami mindenkinek elkerülte a figyelmét, miszerint a havazás miatt szerdáig tart a transfer window, vagy mi?

Boxi_911 2009.02.02. 16:56:18

@Everred: Én úgy olvastam, hogy ma lejár a határidő, csak ha valaki mégis megegyezett e-mailben közölheti az FA-val, hogy a hó miatt nem tudja aláírni a papírokat... Szal elvileg kedd este 6, de ma este 6-ig kell az e-mail-eket elküldeni...

ZenZo 2009.02.02. 16:59:53

Ez így van, itt az angol hivatalos közlemény:

"The Premier League will grant applications from clubs to complete transactions after the original transfer deadline if there is email confirmation from the two clubs involved that a deal has been agreed in principle."

wendriner úr 2009.02.02. 17:01:45

@sixx: nem kéne itt arcoskodni, ha nem láttad a meccset. rajtad és egy szombati elvakulton kívül senki sem vitatta a tizenegyest. a WBA-s kölyök meg 2-0-nál lett kivágva. tudjuk, hogy milyen gyakran kap 2 gólt a Man Utd még teljes csapattól is...

Everred 2009.02.02. 17:02:55

1556: Liverpool have confirmed they have "agreed a deal" with Tottenham for the transfer of Robbie Keane back to White Hart Lane.

No, a gyerekkori álom fél év alatt totális rémálommá változott. Így jár, aki a Liverpoolnak szurkol, én mindig mondtam, hogy az egy teljesen értelmetlen dolog :-)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.02.02. 17:08:52

15.48 At last Arsenal and Zenit St Petersburg have finally agreed a fee for the transfer of Andrei Arshavin to the Gunners. The deal is still to be finalised though with Arshavin and the Russians still to sort out a final payment. It is understood Arshavin will wear the number 13 shirt.

sky

Data4u 2009.02.02. 17:12:17

Hát nem tudom, de szegény Defoe lehet, megint megszivja? Megvan a sztori Mindenkinek Ł nélkül:
- eladjuk Defoe-t a Portsmouth-nak – mert Keane kijelentette, itt szeretné karrierjét befejezni ill Berbatov happy at Spurs – Defoe meg játszani akar…
- Berbatov bejelenti, hogy menne a csipába a ManU-hoz, mert idős már és trófeák kellenek neki
- Keane bejelenti, hogy menne a Pool-hoz, mert világ életében ott akart játszani
- Defoe szárnyal, köszöni jól van, házi gólkirály a Portsmouth-nál
- legdrágább igazolásként megvesszük Bent-et a Charlton-tól
- Megvesszük Pávelt a Zenit-től, mert Arshavin-t drágáljuk vagy mi.
- Bent gólgyáros úr eladta a gólgyárát, kispados (kicsit drága…)
- Pavlucenko nem is volt gólgyáros (mert fiatal, és még nem játszott soha külföldön, beszokik, angolul tanul stb)
- Visszavesszük Defoe-t (pici buktával, de kit érdekel :-D)
- Visszavesszük Keane-t, a köcsög árulót, kinek szive nem a miénk
- Defoe és Keane emlékezetem szerint sosem volt egy isten páros
- Pável/Bent? – Keane páros jó lehetne (ha alapra nem bomlasztana az áruló)
- Defoe szopik megint ha magához tér 1 hónap múlva?
- Továbbra is van egy drága cserénk, lévén (Newcastle have reportedly failed in a bid to swap Spurs' Darren Bent with Obafemi Martins.)

Akkor most mi van?

Lencse. 2009.02.02. 17:16:13

@Everred: hu.wikipedia.org/wiki/1556

Széchy Margit katonákkal űzi el az utolsó szentgotthárdi apátot.
V. Károly lemond a német-római császári címről, s ezzel a Habsburg család két házra szakad

Robbie Keaneről nem írnak.

BruceWayne 2009.02.02. 17:16:17

az van hogy ez egy nagy szopás.

Everred 2009.02.02. 17:19:20

@Lencse.: Rick Parry meghamisította a történelmet, de a Kiválasztottak tudják az igazságot.

Woland 2009.02.02. 17:29:08

francba... Keane visszajött.

legalább nyertünk rajta 5 millát. na meg kétszer egymás után csak nem fog ennyire szarul kezdeni az új klubjában : )

hihetetlen mennyi bumerángot dobtunk nyáron!

van még pletyka bőven. Quaresma például... annak sem biztos hogy örülnék...

avenger13 2009.02.02. 17:45:55

nevetséges lampard kiállítása

ZenZo 2009.02.02. 18:07:10

áááh, egy vicc. Keane :)

érdekesség valamikor ma déltájból:
Sky Bet go 7/4 the transfer window is extended - mi az, amire nem lehet fogadni manapság...

ZenZo 2009.02.02. 18:09:08

1700: The transfer window is shut. However, because of the bad weather in the UK today, there is still time for clubs to complete signings.

A nagy kérdések még csak most jönnek: Will Andrei Arshavin do it? Will Robbie Keane do it? Will Olivier Kapo do it? What about the Roque Santa Cruz transfer?

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.02. 18:09:47

"Breaking news: The Football Association has confirmed that no disciplinary action will be taken against Chelsea defender Jose Bosingwa for his challenge on Liverpool's Yossi Benayoun on Sunday."

...

ZenZo 2009.02.02. 18:10:21

Fulham have signed French midfielder Olivier Dacourt on loan until the end of the season from Inter Milan, according to the London club's official website

Sunderland striker Michael Chopra has returned to Cardiff on loan, according to the Championship club's official website

ZenZo 2009.02.02. 18:11:01

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
forrás?

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.02. 18:11:25

az hagyján, de állítólag hova megy kölcsönbe Quaresma, na hova? :DDD

mann 2009.02.02. 18:12:36

@Lencse.: bakker leestem a székről :DD

Dos Santos nem felelt meg a Pompeynál orvosi vizsgálaton. Ez milyen ?!?! :)

poolfanati 2009.02.02. 18:26:57

@Lencse.: mi az nem ismered a katonai órát?:D
@ZenZo: ezt hogy érted?

poolfanati 2009.02.02. 18:28:44

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: semmi baj ha nem csinál semmit az FA, majd a Moszad elintézi Bosingwát:D
vagy izrael megtámadja portugáliát:D

poolfanati 2009.02.02. 18:31:54

wtf??? most akkor ngog a második számú csatárunk?:D
remélem kap esélyt babel csatárként. kuyt meg szedje össze magát szépen!

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.02. 18:40:51

@poolfanati: Babelnek idén egy épkézláb megmozdulása nem volt még.

Egyébként Keane távozásával még gyanúsabb, hogy Némethet 1 hónapra adták kölcsön. Úgy tűnik tényleg számolt volna már idén vele Rafa.

poolfanati 2009.02.02. 18:50:27

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: lehet, de fejlődik, a wigan elleni meccsből az a pozitívum hogy babel nem önzőzte el folyton és passzolt!
ha nem is csatárként de balszélsőként megint be kéne vetni, mert riérát nem hogy az angol védők de én is kiismertem:D egyszerűen csak be kell hátrálni előle. babelnek nagyobb a cselrepertoárja, ha arra van szükség...
akkor is nagyon szarul állunk csatárilag. természetesen torrest ilyenkor nem számítom:D

mann 2009.02.02. 18:52:07

Végül is úgy néz ki, hogy nem fogják Bosingwát eltiltani, még csak nem is fogják tárgyalni az esetet.
Ezek után lehet SAF-ot osztani, hogy beszól a bíróknak és az FA-nek ;)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.02. 18:54:31

Babel visszafejlődik tavaly óta és szenved, le is akart lépni az Ajaxba. A Keane-ügy mellett az ő és Plessis visszafejlődése az, ami megkérdőjelezi a szememben Rafa man-management képességeit.

Riera teljesen jó a balszélre szerintem.

bag 2009.02.02. 19:24:46

A nap híre :

R Kín végre elhagy bennünket!!!

továbbmegyek ide se kellett volna , hogy egye a fene.
aki ismer tudja, végig ostoroztam, mert semmit de semmit nem csinált itt (na jó az Arsenal elleni gólja látványos volt, de ez csak erősíti a szabályt ami a következő -ígérem utoljára- :)

R Kín egy katasztrófa
R Kín egy f@sz

woland: még sok ilyen igazolást...:)

montipájton 2009.02.02. 19:29:11

Mi a baj a Bosingwa-jelenettel? ízig-vérig Monty Python! )))

pocak 2009.02.02. 19:49:38

És akkor most az üveggömb a Tottenhamben is folyamatosan jósolja majd a Keane-duplákat?

ZenZo 2009.02.02. 19:52:31

Kvarezsma kölcsönben a Chelseanél, ivatalos hír a Chelseafc.com-ról

csak tudnám, örüljek-e vagy sírjak...

ZenZo 2009.02.02. 19:53:18

nem rajongok a portugálért, de szélsőre szükség van, mint egy falat sörre

ZenZo 2009.02.02. 19:55:12

Bosingwa ügyhöz:
The Football Association has confirmed that no disciplinary action will be taken against Chelsea defender Jose Bosingwa for his challenge on Liverpool's Yossi Benayoun on Sunday.

So, physical assault on the football field is acceptable, but winning a tackle (Frank Lampard) is a red card offence. Pathetic.

hivatalos ok:
Referee Mike Riley has informed The FA that, while he did not see the incident himself, it was seen by his assistant Mo Matadar. No action was taken against Bosingwa by the officials.

Under the FIFA Laws of the Game, The FA is prohibited from taking disciplinary action when incidents are seen at the time by the match officials.

ZenZo 2009.02.02. 20:03:49

Még 1 magyar a Championshipben:
Southampton have completed a late deadline-day swoop for Hungarian defender Zoltan Liptak.

calciomax 2009.02.02. 20:04:40

Quaresma idegei állitólag nem birták a SanSiro-atmoszféráját. A Stamfordon még bevállhat.....

mickeyknox 2009.02.02. 20:14:35

ez az egész átigazolási piac egy vicc, bazzeg :D
de főleg a spurs... uhúúúú

davidmoyes 2009.02.02. 20:22:28

végül is , kölcsönbe..

2009.02.02. 20:42:34

Lehet hogy bennem van a hiba, de én úgy látom Bosingwa "csak" odarakta a lábát és taszajtott egyet a szenvedő félen, messze volt ez a rúgástól, Cantonához közelíteni megy egy baromság. Ez persze nem mentesíti az elkövetőt.

crouchy 2009.02.02. 21:06:00

bazmeg ez mi. Mi az hogy eladtuk Keanet? és senki a helyén. Micsoda baromság. jééézusom.

crouchy 2009.02.02. 21:09:04

nekem hiányzik robbie keane. és most nem hülyéskedek. Vmi rohamom lehet vagy mi?

Glory 2009.02.02. 21:12:01

miert van olyan erzesem hogy wenger csak azert igazolja le az asravint hogy igazoljon vkit?? jot jatszott tenyleg az oroszokkal de vhogy en ugy vagyok vele hogy 27 evesen nem egy zenitben kene lennie ha akkora tehetseg. jo jo jatekos de en tenyleg ugy erzem hogy a wenger csak ki akarja elegiteni a szurkolokat hogy hat mi is veszunk vilagsztart sok piiiizert. nekem nem kene az orosz. es mint latom a sirnek sem.
@Hadrian77: eskuszom direkt nem szoltam mert kaptam volna a fejemre, ugy voltam hogy nem szolok nincs belole bajom. DE: szerintem sem rugott egyszeruen megunta hogy ott tokol csinalt vmit hogy vege legyen. benaju nem rinyalt, nem esett ossze, nem kellett a stoplikat kimuteni a hatabol. szerintem sem volt semmi komoly.
glory manunited

Ronal-d'oh! 2009.02.02. 21:21:40

@glorymanunited: igazából nem is rúgás volt, inkább tolás. Ettől függetlenül mehetett volna érte a piros, mert azért mégis, anno Paul Scholes kapott pirosat arra, hogy ráijesztett az egyik liverpoolira, mintha megütné. Meg a horvát csávó is a kézi döntőn.

crouchy 2009.02.02. 21:26:42

de legalább bocsánatott kért. FA-ről meg a szabályairól pedig ennyit. SZÁNALMAS.

Lencse. 2009.02.02. 21:27:42

@nekedX: Haha, ott meg tudtam érteni a bírót, ha az a Vori gyerek felém indul el így barátkozni, én is elveszíteném a humorérzékem. :D

@glorymanunited: Én nagyon szeretném hinni, hogy bejön Wengernek ez a húzás, és sikerül jól beépíteni Arshavint. Az Arsenalnak úgy kell most ez, mint egy falat kenyér, azt elhiszem, hogy Alexnek nincsenek ilyen égető támadógondjai.

Lencse. 2009.02.02. 21:32:11

Pote, szerintem küldj el némi nyersfordítást a posztjaidról Keane-nek, most vigasztalhatná a tudat, hogy valaki végig hitt benne.

davidmoyes 2009.02.02. 21:34:57

Az ilyen szándékot eleve büntetni kell...

davidmoyes 2009.02.02. 21:36:48

Nem a Pote fordítást, hanem a Bosingwa félét!
:D

crouchy 2009.02.02. 21:42:48

HELP: emlékszem régebben mesélte itt valaki hogy átbaszkurálta az angol Eurosport2-jét magyarra, van egy Upc-s ismerősöm akinek hasonló szándékai volnának, el tudná valaki mondani hogy kell?

Data4u 2009.02.02. 21:49:04

@glorymanunited:
esetleg megmondanád az áruló bolgár hány éves volt amikor elugrott hozzátok nyerni néhány kupát?

capor_ 2009.02.02. 22:28:59

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:

Ezután akkor tömegével számíthatunk az ilyen esetekre :) Mostantól senki sem lehet biztonságab a szögletzászlónál :D:D:D

Glory 2009.02.02. 22:30:34

@Data4u: az arulo bolgar mar azert mutatott par ev alatt vmit azelott hogy a mu-ba jott volna. volt ott egy eleg jo menete a leverkusennel, majd a poolban szem elott is produkalt. biztos en voltam ubertajekozatlan amator de hogy oszinte legyek en nem sokat tudtam asravinrol mielott az eb-n produkalt volna. amugy ha engem kerdeznek melyiket szerettem volna jobban keane-t vagy berbat en tuti az irre szavaztam volna. szerintem rafa volt keptelen neki jo helyet, jo taktikat valasztani. szerintem r keane egy kibaszottul jo jatekos. amugy pedig megbeszelte levi-vel hogy direkt xar lesz esmajd a telen visszamegy a spurshoz a haszon ami az uzleten keletkezik meg felezve lesz. igy most o 4 millaval gazdagabb :D

Glory 2009.02.02. 22:31:35

termeszetesen a bolgar a spursben volt szem elott

capor_ 2009.02.02. 22:35:35

A spursel egyébként jó üzletelni, ha nem jön be a játékos akkor "gariba" visszaveszik..
Mondjuk defoe bejött...

Woland 2009.02.02. 22:56:59

@glorymanunited:

"amugy pedig megbeszelte levi-vel hogy direkt xar lesz esmajd a telen visszamegy a spurshoz a haszon ami az uzleten keletkezik meg felezve lesz. igy most o 4 millaval gazdagabb :D"

hahah, ez jó : )

Defoe sajna 10 hétig nem játszhat, igy mondjuk muszáj volt minőségi csatárt venni. 12 milla alatt meg nem valószinű hogy Keanonál jobbat találtunk volna Angliában.
Máshonnan meg lutri. Bár ha igaz hogy Arshavint 12.5 milláért szerezte meg az Arsenal akkor azért a ruszkit sokkal szivesebben láttam volna nálunk. Bár ha igaz akkor rekordfizetést kap majd úgyhogy tulajdonképpen huszonnéhány milla is lesz abból.

wilco 2009.02.02. 23:03:30

hát érdekes dolgok történtek. quaresma szerintem totál mellélövés, egyszerűen nem is értem hogy aki megbukik a barcában, megbukik az interben, az hogy kerülhet mégis nagy klub közelébe.
a pool Robbie eladásával ugyan nem gyengült, de veszélyes játék ez igy egy csatárral neki menni a bajnokságnak, Bl-nek, Pl-nek. az arsenal esetében én is úgy éreztem hogy Wenger csak azért veszi meg Arsát mert különben lefejezik az ágyús szurkolók... egy percig nem tűnt úgy mintha tényleg akarták volna a srácot. szóval valahogy mindhárom klub mintha kényszerből cselekedett volna, majd meglátjuk mennyire fog bejönni nekik.

wilco 2009.02.02. 23:05:05

@Woland:
"amugy pedig megbeszelte levi-vel hogy direkt xar lesz esmajd a telen visszamegy a spurshoz a haszon ami az uzleten keletkezik meg felezve lesz. igy most o 4 millaval gazdagabb :D"

na még azt hozzuk ki hogy igazából Fergie ötlete volt az egész...;)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.02.02. 23:07:50

@Lencse.:
be kell vallanom, h az unokatesóm

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.02. 23:09:30

@wilco:

"na még azt hozzuk ki hogy igazából Fergie ötlete volt az egész..."

hmmm, így végiggondolva...

Lencse. 2009.02.02. 23:15:39

@wilco: Nekem is egyre inkább úgy tűnik, hogy Manchesterben fogva tartják mindegyik rivális klub vezetőjének egyik hozzátartozóját, és mindent ők diktálnak. Rafában meg valószínűleg konkrétan egy távirányítható bombát helyeztek el az ominózus vesekőműtétnél, azóta kapja a meccsek 70. percében a "Torres-Lucas csere MOST!" tartalmú sms-eket.

Data4u 2009.02.02. 23:17:47

@glorymanunited:
sztem is jó gyerek (volt) a Kin, amig nem úgy ment el, ahogy...
erre az áruló Berbára meg olyan rohadt nehéz haragudni, mert olyan intelligensen játszik, hogy na... rohadék! :-)
arshavin sztem is nagy lutri, de legalább kora alapján rangidős a csapatban ;-)

reszkessetek észak-londoni bevándorlók hétvégén!!!

Data4u 2009.02.02. 23:24:45

@Lencse.: csak fel ne robbanjon. akkor kit fogtok szidni? a szokásos SAF/WEN párost? :-D
olyan jó utálni azt a xxxfejet :-D

Woland 2009.02.02. 23:46:17

Arsavin egy ideig még nem fog játszani ugye? - az orosz bajnokság szünetel egy ideje, úgyhogy aligha meccs-fit a lelkem.

Keanora viszont az is lehet hogy szükség lesz hétvégén : ) bár nem veszem 100%-ra hogy befér a kezdőbe, Pavlju még mindig jó formában van, Bent pedig most hintett kettőt. Robbie meg úgyis hozzászokott a padhoz északon.

Remélem az Arsenal-specialista Jenas játszik a tökkelütött Palacios helyén.

Viszlat 2009.02.02. 23:46:50

Számomra nagyon megnyugtató, hogy míg a big4-ból három csapat össze-vissza igazolgat, saját szurkolók által is meglehetősen kritizálható módon, addig mi, vagyis ne nagyképűsködjünk, Alex Ferguson vett két fiatalt, az egyiket rögtön kölcsön is adta az eladó klubnak.

Meglesz a tripla, egyre biztosabban érzem. :-)

wilco 2009.02.02. 23:47:16

@Data4u:
Robbie tényleg jó csatár, a pool szerintem ott rontotta el hogy mást akart tőle ahhoz képest amit tud. se arra nem képes hogy egy szem csatárként megállja a helyét, sem arra hogy ő legyen a csatárpárosban a kiszolgáló fél (ugye nyilvánvaló hogy a Spursben is Berba volt az ész, a Poolban meg ugyanennyire az hogy Torrest kell kiszolgálni nem őt) azért azt nem értem hogy miért nem sikerült legalább egy kölcsönbiznisszel pótolni valahogy, hogy legalább létszámban meglegyenek. na meg arra is kiváncsi vagyok kire fognak rámenni a nyáron. ráadásul a font mélyrepülése révén elég nehéz lesz az angoloknak minőségi játékosokért versengeni a kontinensről.

drosiii 2009.02.03. 00:12:14

@Viszlat: na azért remélem a triplát a ligakupa-pl-vb-döntőre értetted. Az meglehet reálisan. FA kupa és BL viszont hogy mindkettő meglegyen a PL mellett, arra nem fogadnék. És addig örüljünk, amíg minden sorozatban ott vagyunk, nem kell felvenni sztem a nagy mellényt.

Viszlat 2009.02.03. 00:17:49

@drosiii: sorozatban a harmadik bajnokira céloztam csupán, ugye az nem nagy mellény? :)

drosiii 2009.02.03. 00:31:04

@Viszlat: "Meglesz a tripla, egyre biztosabban érzem. :-) "

A tripla így önmagában a PL,FA,BL hármasra vonatkozik. en.wikipedia.org/wiki/The_Treble

És azért írtam, nehogy egy kevésbé értelmes pudli neked essen.

Woland 2009.02.03. 00:44:43

hehe csak most láttam a Bosingwa-incidenst : ))

szerintem vicces - az akció veszélyességi foka abszolút nulla volt. hacsak nem ment Benayoun seggébe egy-két stopli : ) azt meg kibirja.

piros azért persze járt volna érte - de nem mert olyan kitudjamekkora durvaság lett volna.

a szögletzászlós köcsögösködést meg eszerint Bosingwa is annyira rühelli mint én.

aki meg Cantona kungfu-rúgásához hasonlitja azt nem lehet komolyan venni. (az Index szerint egy pár angol lap ezt tette.)

Glory 2009.02.03. 00:48:53

akkor en ebben az evben tokom tudja hogy mondjakot akarok. sorolom: vb, liga,fa, bl, pl. ha vmit kihagytam kerem hozzagondolni :)

drosiii 2009.02.03. 01:06:51

@glorymanunited: szép is lenne. jövőre mindenki a MU-t fikázná és milyen jó lenne ezt hallgatni :)

kroos 2009.02.03. 07:56:38

és az milyen hogy dos santos nem ment át az orvosi vizsgálaton:?:,?,????

rizla 2009.02.03. 08:49:10

mennyire ciki már, hogy keane-t visszarugdosták londonba, mindezt azután a nyilatkozat után nem sokkal, hogy benitez bízik benne.
és most belegondol az ember, hogy némethet 1 hónap kölcsönjáték után simán leültetné a padra rafa..

sporttárs 2009.02.03. 08:56:55

Rizla, ezzel mit akarsz mondani? Hogy valójában Némethben sem bízik? Vagy éppen ellenkezőleg, Németh jobb, mint Keane?

Én azt mondom, nem kell minden nyilatkozatot elhinni.

rizla 2009.02.03. 09:13:28

azt akartam mondani, hogy némethet talán nem véletlenül adta kölcsön 1 hónapra benitez kizárólag azért, hogy játszon meccseket (amit a reserves-ben nem tud megtenni). ez a keane-dolog akkor már simán benne volt a pakliban, nyilván számolt ezzel.
ergo krisztián kibaszott peches már megint. biztos vagyok benne, hogy odaülne a padra, ha nem lenne sérült, és visszatérne blackpoolból. egyszerűen nincs igazi csatár torres mellett, csak kuyttel, meg babellel tud bűvészkedni a spanyol.

németh nyilván nem jobb (egyelőre, mert később ki tudja), mint keane, de ettől még akár hasznosabb is lehet(ne) a liverpoolnak. dehát közbejött ez az arccsonttörés, úgyhogy egyelőre felesleges spekulálni, sajnos.

ZenZo 2009.02.03. 09:57:28

@wilco: "quaresma szerintem totál mellélövés"

Őszintén szólva én sem vagyok meggyőződve arról, hogy a SerieA legrosszabb igazolása jó lehet, de: végre nem ész nélkül vett a Chelsea milliókért valakit, hanem kölcsön, ami meg ingyen van. Kettő: RQ gyors, 1-1-ben is képes kezdeni valamit a labdával (ami jelenleg Chelsea szinten ritka, az egyetlen Kalou kivételével), és POSZTRA érkezett... nálunk ez olyan ritka, mint a fehér olló (aka NST). Nem hiszem, hogy nincs jó formában, ezt az embert JM akarta, JM edzette. Más kérdés, hogy aztán fel kellett adni a 4-3-3-at, és a csapatba sehogyan sem fért be a portugál.

Összegezve lehet jó is, ha nem, nem kell játszatni, mert nem adtunk érte tizenmilliót, aztán mehet vissza Milanóba, ha meg beválik, és CR-t nem fetrengésben, hanem góllövésben kívánja utánozni, azt mondom legyen! Arra leszek kíváncsi, hogy Scolari, aki válogatott szinten nem preferálta a játékost, mit kezd vele majd most a PL-ben...

Data4u 2009.02.03. 10:08:45

@kroos: nem azért nem ment át, mert nem "match fit"? Az meg ugyi lehetséges... itt az idei stat-ja:
- 6 League
- 1 F.A. Cup
- 1 L.G. Cup
- 2 UEFA
és hát nem kezdőként...

davidmoyes 2009.02.03. 10:11:31

"Nekem is egyre inkább úgy tűnik, hogy Manchesterben fogva tartják mindegyik rivális klub vezetőjének egyik hozzátartozóját, és mindent ők diktálnak. Rafában meg valószínűleg konkrétan egy távirányítható bombát helyeztek el az ominózus vesekőműtétnél, azóta kapja a meccsek 70. percében a "Torres-Lucas csere MOST!" tartalmú sms-eket."
Na, ezen beszartam. :D

mickeyknox 2009.02.03. 10:13:22

@wilco:
"egyszerűen nem is értem hogy aki megbukik a barcában, megbukik az interben, az hogy kerülhet mégis nagy klub közelébe"

az angol bajnokságba még jó lesz, azért :D

sh4d0w 2009.02.03. 10:22:18

Remélem, a futballszövetség állásfoglalásának értelmében ha Bosingwát minden hátralévő meccsen hátbarúgják, nem fújja le egy bíró sem... Szánalmas.

Azazello007 2009.02.03. 10:46:07

Remélem a futballszövetség állásfoglalásának értelmében ezentúl mindenkit hátba rúgnak, aki a szögletzászlónál húzza az időt.

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.02.03. 10:56:15

Remélem, a futballszövetség valamennyi tagját hátbarúgja valaki bosingwa-mezben.

rizla 2009.02.03. 10:57:05

@Azazello007: "ezentúl mindenkit hátba rúgnak, aki a szögletzászlónál húzza az időt."

persze, meg töröljék el a lesszabályt is, úgy sokkal több gól lenne!!!

zotya72-ből 2009.02.03. 11:06:07

itt már valaki a hétvégén felvetette, hogy robbie keane-t nem benitez akarta leigazolni. van valami szabály a pl-be , hogy x brit játékost és y játékost a klubok saját akadémiájából a keretben kell tartani. lehet, hogy ez játszott közbe, ezért vették meg keane-t egy újabb spanyol helyett.

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2009.02.03. 11:06:10

A Tottenham a transfermarkt szerint ebben a szezonban 140 milliót költött az átigazolásokra. Szép. Enyhe gyógyír, hogy azért az eladásokból is befolyt 81 millió, de ez a laza hatvan milkás különbség nagyon durva.

+/- mérleg az utóbbi szezonokban:

2008/09: -59,3 M
2007/08: -73,0 M
2006/07: -20,7 M
2005/06: -13,9 M
2004/05: -38,7 M
2003/04: -28,4 M

...és az előző öt évben is masszívan tíz millió fölötti hiánnyal zárták az átigazolási időszakot. Szerintem az összes topligát tekintve nincs még egy ilyen rossz ár/teljesítmény-mutatójú csapat.

rizla 2009.02.03. 11:12:28

atletico madrid? igaz, ők BL-szereplők legalább idén

Azazello007 2009.02.03. 11:13:55

@rizla: akkor már a pálya méretét is a felére lehetne csökkenteni; plexifallal lenne körülvéve, hogy lehessen mandinerből gólt lőni, mert úgy kettőt érne. A meccseket tíz rúgott gólig vagy ötven percig játszanák, de ha ötven perc után is döntetlen lenne az állás, akkor az nyerne, aki többször eltalálja a kapufát harminc másodperc alatt.

Különben se ironizálj, mert hátba rúglak Bosingwa-mezben:-)

Egyébként vicces, hogy életemben először emlékszem két nap után is valamire, amit Bosingwa csinált. És persze nevetséges, hogy nem tiltották el, ez nem kérdés.

ZenZo 2009.02.03. 12:00:14

@JClayton:
"A Tottenham a transfermarkt szerint ebben a szezonban 140 milliót költött az átigazolásokra. Szép. Enyhe gyógyír, hogy azért az eladásokból is befolyt 81 millió, de ez a laza hatvan milkás különbség nagyon durva."

Főleg úgy durva, hogy ha egyetlen igazolást sem csinálnak sem in, sem out, akkor egyrészt változatlan a keret (sőt, erősebb :) ), másrészt megmarad 60M. Az év vicce, hogy akiket eladtak, azokat vették vissza. Egy játékos még elmegy, persze. Nade 3 (na jó, kettő és fél) egy szezonon belül, na az a durva.

Viszlat 2009.02.03. 12:00:30

@drosiii: azt fogod mondani, hogy szőrszált hasogatok, de ha a Treble-re gondoltam volna, akkor A Tripla. :-) Egyébként köszönet a jószándékért.

ZenZo 2009.02.03. 12:02:01

@mickeyknox:
Keane ír, én meg ilyen szabályról nem tudok. Tervben volt már, van már egy ideje, de a bevezetésről még nem hallottam. (gondolom ugye itt az 5+6 szabályról lenne szó)

zotya72-ből 2009.02.03. 12:08:54

@mickeyknox: de az, de szóba került az a szabály a leigazolásakor...
ha valaki tudná pontosan hogy is fogalmaz..
de tképp már mindegy.
ekkora amatőr bandát, mint a pool vezetése...
csak adnák már el a klubot valami jó gazdag arab milliárdosnak...

capor_ 2009.02.03. 12:40:45

@zotya72-ből:

Remélem sohasem jönnek az arab milliárdosok.. nézd meg mit csináltak a Cityből? Egy zsoldos sereget.. Az kedvenc csapatom meg ne legyen már ilyen...

Itt van egyébként pár érdekes adat:
www.transferleague.co.uk/

Szerintük a Liverpool második helyen áll a legtöbbet költők listáján. Ez elég szomorú, mert azt jelenti, hogy szarul vásároltunk legtöbbször.

drosiii 2009.02.03. 13:05:15

@capor_: Szerintem pedig egyenlőre semmi olyat nem tettek a City-sek amiért lehetne zsoldosseregezni őket. Leginkább posztra igazoltak és észszerűen. Nem úgy mint mondjuk a Pool... Lehetnek gazdagok a tulajok, de amíg nem vásárolnak fel mindenkit ész nélkül mint a Chelsea (és a Milan és a Real), addig ne szidjuk már őket, ha lehet...

capor_ 2009.02.03. 13:37:52

A nagy szerzemény Jo már most kölcsönben van, mert nem felelt meg.. Helyére már jött két újabb csatár ha jól rémlik... És ez még csak a kezdet. És jelen állapotában igenis inkább egy zsoldoshadseregre hasonlít, mert nem a csapat hírnevével vagy a sok játéklehetőséggel, "biztos hely a csapatban"-nal csábítják a játékosokat, hanem a pénzzel...
De ne érts félre, nekem ezzel semmi bajom sincs csak azt írtam, hogy nem szeretném ha a liverpool ilyen lenne..
Egyébként ez a felvásárolom a fél világot és bajnok leszek a Chelsea-nek bejött mert meglepetésszerűen érte az egész angol futballt és egy olyan edző is volt ott aki ezt meg tudta csinálni. Ennyi.. A Citynek már inkább egy másfajta stratégiát kellene követnie.

zotya72-ből 2009.02.03. 13:56:25

nem baj ha jön a pénz, ha az edzőre bízzák az elköltését, nem a tulajok szólnak bele a csapatépítésbe.
én bízom benítezben fel tudna építeni egy olyan csapatot, amelyik rendszeresen 4-ben van a bl-ben és bajnokságot is képes nyerni.
lehet, hogy a pool az utóbbi időben sokat költött, de volt lemaradása a mu-val és a chelsea-vel szemben.
5 éve a mu kerete kb 5x annyit ért mint a vörösöké,
ma ez kb másfélszeres mindössze(sacc). szóval van még mit behozni, hogy kiegyenlítődjenek az erőviszonyok.középpálya megfelelő, a csatársorba kéne 2 klasszis(50 M) Torres mellé, illetve a védelembe is elférne egy-két újítás szerintem.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.03. 14:12:28

Az a bizonyos szabály a BL-re vonatkozik, és azt írja elő, hogy a 25 fős "A-listáról" 4 játékos klubnál nevelt, 4 játékos pedig a klub hazai bajnokságában nevelt kell hogy legyen. Helyesebb lenne persze úgy fogalmazni, hogy 17 olyan játékos lehet a BL-keretben, aki nem ilyen, hiszen ha nincs meg a 4+4 ilyen játékos, a klub legfeljebb 25-nél kevesebb játékost regisztrál az A-listára.

Egyébként ez igazából csak a Poolnál, az Internél és az Arsenalnál jelent problémát, illetve ez utóbbinál azért nem annyira, mert Wenger be tud nevezni egy stadionnyi, B-listára jogosult fiatal játékost.

davidmoyes 2009.02.03. 14:23:46

@zotya72-ből:
Nevetséges egyébként, hogy bizonyos klubelnökök menedzserjátékként kezelik, irányítják a csapataikat.
Különösen Spanyolországra igaz a "ha megveszem x-et megválasztotok" rendszer, ami szintén röhej.
Néhányan képtelenek megérteni, hogyha kizavarsz 11 sztárt a gyepre, az még nem csapat..

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.03. 14:48:43

"ergo krisztián kibaszott peches már megint. biztos vagyok benne, hogy odaülne a padra, ha nem lenne sérült, és visszatérne blackpoolból."

én is így gondolom.

Egyébként hadd osszak meg veletek egy hozzászólást az egyik Liverpool-fórumból (a topik címe: 'Who would you buy?'):

"Sell Babel and Pennant.

Buy Nemeth a DVD with our games from the past with the movement from the likes of Dalglish and Rush, put him in the squad, and let the boy actually enjoy his game and play with no pressure. Tell him to just go out there and do that, we have players who will work hard for him."

rizla 2009.02.03. 15:10:08

baromi gyorsan épüljön fel, ennél jobb sansza nem lesz a liverpoolban (nyáron úgyis igazolni fognak csatárt, még ha németh le is nyomhatja az előszezont a felnőttekkel). meg kéne hosszabbítani a kölcsönadási szerződését

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.03. 15:22:37

@rizla: az biztos, hogy ebben az idényben nagyon jó esélye lett volna (a Ligakupában is játszott volna, ha nem sérült), és még lehet is. Viszont nem gondolom, hogy jövőre sokkal kevesebb esélye lesz majd. Egyrészt már idén is a nagycsapattal edz folyamatosan (tehát nem csak az előszezonban lesz velük), másrészt jövőre elvileg már jogosult lesz a B-listára a BLben, tehát szerintem oda is nevezni fogjá. Ráadásul szerintem Babel elmegy a nyáron, a Keane eset tanulságaiból okulva pedig szerintem egy "középfajú" csatárt fogunk igazolni, tehát nem sztárt, hanem egy megbízható, de padoztatható valakit. N'Gog-ot meg azért nem lesz olyan nehéz lenyomnia.

ZenZo 2009.02.03. 15:25:31

Keane és a hogyan változzon gyorsan a véleményünk:

"I'm delighted to be back at a club I have very strong feelings for from having previously spent six wonderful years here," Keane told the club's official website.

"Coming back to Spurs was an easy decision to make because this is my home. Firstly in respect of the club - but also my house is in the area and everything is set up for me to walk right back into.

"It's funny how football works sometimes and situations turn around very quickly, but I can assure fans I will be giving my all to make sure this club stays in the Premier League.

"It was a difficult time for me at Liverpool, but there's no point in dwelling on it.

"Now I have the chance to work with a fantastic manager in Harry Redknapp, who has done a great job since he came in, so I am lucky to be getting this exciting opportunity."

ZenZo 2009.02.03. 15:27:04

Ja, és újabb hír magyarokról:

West Ham have signed goalkeeper Peter Kurucz on loan until the end of the season from Ujpest FC, according to the Hungarian club.

Meanwhile, Villa youngster Zoltan Stieber has left the club to join German side TuS Koblenz.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.03. 15:27:35

ja, még valami, ami a legtöbbek figyelmét elkerülte: az előszezonban 4 meccsen játszott Krisztián, 4 különböző pozícióban: játszott belső (támadó) középpályást, jobb oldali középpályást, second strikert és befejező csatárt is. Ez arra utal, hogy Rafa több poszton el tudja képzelni, ami megint csak nagyon jó jel.

Glory 2009.02.03. 15:40:12

lampard piros lapjat toroltek

Lencse. 2009.02.03. 16:41:07

@glorymanunited: Nálam is inkább egy különösen szúrós szemmel kombinált sárgalap lett volna a dolog, de szerintem ha már a bíró pirosat adott, meghagyhatták volna. Nálam Gerrard és Bosingwa sem játssza végig a meccset, hozzájuk képest tényleg Lampardé volt a legkisebb bűn.

Igazából a bosingwás dologgal is az a baj, hogy nem tudom, Hunt, Bellamy meg a többi okos legény mit gondol, amikor látja ezt az esetet és hogy az FA a legkomolyabban kijelenti, hogy nem foglalkozik az üggyel.

poolfanati 2009.02.03. 16:56:49

arshavintól szerintem egyáltalán nem kell félnünk. Az EB-n tényleg remek volt, na de kik voltak az egyetlenek akik megfogták őt és megverték a ruszkikat? a spanyolok. és hol játszik a legtöbb spanyol a PL-ben?
keane elvileg azért igazolt hozzánk hogy trófeákat nyerjen. erre eligazol egy kiesőjelölt csapathoz...
crouchy: tényleg nem ke llett volna eladni keane-t, kivéve ha lenne pótlása. gondolom egyetértünk hogy nem ngog az a pótlás:D

drosiii 2009.02.03. 17:06:26

@poolfanati: ez az arsavin-spanyol analógia elég gyenge.. Még jó hogy egyik csapat sem fog idén PL-t nyerni. Mellesleg a Tottenham-Liverpoolon ki lőtte a spanyoljaidnak a döntő gólt?

@capor_: És a Liverpoolba nem zsoldos ment Keane személyében? Továbbra sem győztél meg.. és ha Keane-re azt mondod, hogy ne jött, be akkor a másik félnek meg Jo nem jött be.. Nem hiszem, hogy a nagy csapatoknak több 'joguk' lenne össze-vissza vásárolgatni. A baj csak az, hogy ők megtehetik.

Ronal-d'oh! 2009.02.03. 17:38:48

@poolfanati: Talán az a Németh, akinek szilánkosra törték az orcáját?

zotya72-ből 2009.02.03. 18:01:05

komolyan úgy folyik a téma arshavinról, mintha vmi világklasszis lenne...annál azért komolyabb ez a blog..az az ember egy senki a footballban..
könyörgöm, volt egy-két jó meccse 27 évesen? dzurják csöpinek sokkal több volt...gratula az arsenalnak, remélem vagy 30 misi ráment...

kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.02.03. 18:33:45

@zotya72-ből: Azért vegyél vissza...megnézheted az általa elért egyéni eredményeket, díjakat. Amúgy, meg, ha ezen a komoly blogon állandó téma Ashley Young, akkor Arsha akár a fejlécre is nyugodtan kikerülhetne. Ahhoz képest, hogy az AV már hosszú évek óta semmit nem ért el a futballban, elég nagy lett odaát az arc- pedig még ennek a szezonnak sincs vége.
Persze, tudom, MON az isten és Ashley a következő aranylabdás...csak ez egyelőre még nem realizálódott eredméynek tekintetében.

poolfanati 2009.02.03. 18:34:19

@drosiii: az az orosz aki az EB-n egyetlen gólt lőtte a spanyoloknak két meccsen.
"Még jó hogy egyik csapat sem fog idén PL-t nyerni."
sok van még hátra a szezonból!
@nekedX: németh mikorra épül fel?

kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.02.03. 18:36:13

Reménykedni pedig felesleges. Az a 30 az valójában 18,3 €.

capor_ 2009.02.03. 18:41:39

@poolfanati:

"he had fractured his cheek bone when he clashed with a QPR defender just 60 seconds into his debut"

Elég szomorú :(
Valószínüleg már nem lép pályára a következő egy hónapban (tehát amíg kölcsönben van)

Woland 2009.02.03. 19:01:19

@ZenZo:

naja, de ki a franc akarta például Berbatovot és Keane-t eladni? tartottuk volna őket háznál a tarcsiba? mert hogy Berba például szart volna komolyan játszani az tuti.

az meg igaz hogy Defoe-n például vesztettünk 7 millát, de Keane-en nyertünk nyolcat, szóval a liverpooli kiruccanás nekünk jó befektetés volt ebből a szempontból.

Woland 2009.02.03. 19:18:58

@JClayton:

engem Spurs-szurkerként a negativ mérleg semennyire sem zavar. nekünk szinte nincs is adósságunk a PL kábé összes csapatával szöges ellentétben.
Bentley-t, Modricot, Pavlyucsenkót, Defoe-t, Woody-t mind-mind megérte megvenni. páran jelenleg nem azt mutatják amit tudnak de jobb várni, szeritnem pár hónap és beérnek.

elmondtam már egy párszor: a klubelnök gyerekkorától Tottenham szurkoló, ezen felül tisztességes angol üzletember, nem amerikai cukrosbácsi (Pool, ManU), orosz olajgengszter (Chelsea), szaúdi olajgyőzike-thaiföldi diktátor (ManCity).

Nem izgat, sőt örülök neki hogy Levy a klubra költi a pénzét, különösen úgy hogy messze a Spurs adja a legtöbb pénzt jótékony programokra az egész PL-ben (és gyanitom a világ összes focicsapata közül is).

a baj nem azzal van hogy sokat költünk játékosokra hanem azzal hogy kurva gyakran váltunk edzőket. ezzel nagyon nem volt szerencsénk az utóbbi egy tucat évben.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.03. 19:19:22

Benítez:

"And if we need more options then we also have Krisztian Nemeth, who has been doing very well in the reserve team, and Daniel Pacheco has been playing well too."

www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N163121090203-1451.htm

rizla 2009.02.03. 19:23:28

@poolfanati: "arshavintól szerintem egyáltalán nem kell félnünk. Az EB-n tényleg remek volt, na de kik voltak az egyetlenek akik megfogták őt és megverték a ruszkikat? a spanyolok. és hol játszik a legtöbb spanyol a PL-ben?"

LOL, halálos logika

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2009.02.03. 19:35:36

@Woland: nekem nem az a bajom, hogy mennyit költ a Tottenham játékosokra, felőlem akár száz milliós is lehet a hiány évente. Persze az ember néha eljátszadozik a kósza gondolattal, hány lélegeztetőgépet lehetne venni Bent árából :P

...viszont ami tény és vicces, hogy ezekkel a drága játékosokkal az égvilágon semmit sem sikerül nyerni már évek óta (oké, kupa nem játszik :) ).

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:

basszus, a végén még tényleg meggyőzöl róla, hogy Németh tényleg játszani fog az idén a Liverpoolban...

Strigo 2009.02.03. 20:41:43

@Data4u: Nem értem, miért tartják a Spursnél árulónak Berbatovot. Két év alatt lőtt majdnem 50 gólt, nem rajta múlt, hogy a Spurs nem tudott bekerülni a top4-be (amivel gondolom Londonba csábították), és 27 évesen úgy érezte, hogy nem szabad kihagyni egy olyan lehetőséget, mint a United ajánlata. Ami egyébként nem rivális klub, ráadásul a "beszerzési ár" több mint kétszeresét fizette a bolgárért, és még Campbellt is kölcsönadta év végéig, mivel az átigazolási szezon uccsó napján nehéz lett volna új csatárt szerezni.
Megértem, hogy szar, ha egy ilyen jó játékos távozik a csapattól, de 32 millió fontért azért találni hasonló kaliberűt.

Adamfark 2009.02.04. 00:28:20

@Woland:
Ez mind rendben van!
Viszont szeretne Levy olyan bizniszeket kötni, mint Glazerék a Uniteddel.
Velük kapcsolatban én már kezdettől fogva nem voltam olyan elutasító, mint a legtöbb United szurker. Annak idején erősen lincshangulat uralkodott, amikor Magnierék eladták neki(k) a klubbot. (Glazerék és részvényesek is jogosan félhettek az életükért...)
Azóta azt vesszük észre, hogy gyakorlatilag nem veszünk észre semmit. Természetesen a jegyek drágábbak lettek, de szerintem ez egyáltalán nem Glazeréken múlott. Meg ha így is megveszik őket, akkor miért vinnék lejjebb az árukat.
Ugyanakkor Glazeréknek már megvolt a Tampa amerikai foci csapatuk. Ezért a bankok hiteleztek neki, mert tudták, hogy nem csak "1 lábon állnak".
Csak Ők vittek az egészbe egy csavart. A klub gyakorlatilag saját maga vette meg nekik magát. Tulajdonképpen a bankok elfogadták fedezetnek a Unitedet, nem nagyon kellett ezen felül semmit belevinni. Jelenleg úgy állunk, hogy a United az egyik legnagyobb tartozással rendelkező klub, de gyakorlatilag ez az az összeg, amibe a Klub került, csak a Unitednek magát kell majd kitermelni. Eddig ez ment is, mert még mindíg nem valamelyik hitelező bank tulajdonában van a klub. Gyakorlatilag Glazerék a hitel futamidejének végén ingyen "kapják meg" a Unitedet.
Szerintem nem kellene ezt a sztorit összekeverni bármelyik másik felvásárlással.
Lehet, hogy - egyesek szemében - a Glazer family a megtestesült apokalipszis, de akkor is durva ügyesen csinálják.

Glory 2009.02.04. 01:12:49

@Adamfark: ezt mar vhol en is leirtam hogy igaz a mu-nak van a legnagyobb tarozasa de ez a tartozas vhogy megsem olyan mintha vki esz nelkul koltekezne meg adna fizetest a jatekosoknak. ok kitermelik meg igy is azt amit ki kell (vagyis nagyon remelem). ennyierovel en is lehetnek a mu tulaja mert a glazerek nem vittek penzt az uzletbe. felajanlottak a mu-t fedezetkent, es amit utana termel love abbol torleszt. en igazi szive elnok lennek: mindent a csapatert :D

Woland 2009.02.04. 02:16:33

www.youtube.com/watch?v=Q4oVU2zy1QQ

HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!

Ezt nem fogjátok elhinni!! : ))

Ennél lustább forgatókönyvirót ki sem lehetne találni!

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.04. 02:59:20

@Woland: :D szerintem ez inkább egy inside joke a fociértő keveseknek. :)

Data4u 2009.02.04. 06:52:36

@Strigo: igazad van Strigo, és irtam is feljebb, hogy nem tudok haragudni rá (bár ahogy elment az egy csúnya 2 hónap volt annak minden bomlasztó hatásával...), de csak azért, mert ő egy Úr a pályán. Fetisizálom. Áruló köcsög :-)

ZenZo 2009.02.04. 12:22:39

@Woland, Adamfark, glorymanunited:
jogos, minden jogos. A United-nek hiába nagy a tartozása, most simán nullára hozza az éveket, sőt, talán némi profittal. De mi van, ha jön egy trófeátlan év? (nem úgy néz ki, hogy az idei az lesz, de bármikor benne van, lásd tavalyi Chelsea)

Woland: nem érdekel, Levy mennyit öl a csapatba, nem érdekel. Engem meg az, hogy Abra, az utált olajbáró. A Chelsea-t mindenki ezért utálja, mert hányszor hallottuk már, hogy hát annyi pénzből bárki képes csapatot csinálni. És kérem egyre-másra jönnek a példák, hogy dehogy... az Abra-féle Chelsea épített egy csapatot, akkor rohadt sok pénzért hozott egy rahedli játékost. Azóta olyan nagy összegek nem cseréltek gazdát, persze vannak hülyeségek, mert minden csapatnak van egy Sevcsenko, Keane a keretben. De amennyiért ti vettetek egy Bentet, annyiért mi vettünk egy Essient. (pölö) És ott a manU. Igaz, hogy senki által nem ismert fiatalokra, de most csak télen kiadott 20+ M fontot. Nyilván nem véletlenül, s SAF csinálja jól, egy pár csapatot összerakott már, de meg is volt rá az ideje - de ez már más tészta.

Összegezve Levy költhet akármennyit, mer ő szurkoló, tehát jó csávó, Abra meg egy rohadt orosz olajgengszter, a Chelsea meg Chelski, kozák sereg, lokomotiv london... alapjaiban már ignoráltam magam ezek iránt, és csak átszalad rajta a szemem, de valahol nem értem a kettős mércét. Szurkolóként persze van egy szubjektív szemlélet, (legyen is) de azt hagyjuk meg a szurkolói fórumra, egy ilyen nst féle közösségben legyünk már objektíve(bbe)k.

Uff.

Woland 2009.02.04. 15:03:55

@ZenZo:

hehe, oké, izlések és pofonok. van akit a Fradinál sem zavart Torgyán apu.

nekem bassza a csőröm amikor ilyen Abrához-Sinawatrához-sejkekhez hasonló alakok kilopnak egy szegény országból font milliárdokat aztán ezzel tömik a hobbicsapatuk focistáinak zsebét. (a dicső Anglia meg szemet huny minden felett.)

sosem hőbörögtem azért mert a Chelsea sokat költ - azzal van bajom hogy milyen pénzt költenek.

bár az ember nem szabad hogy túl érzékeny legyen ilyen dolgokra mert akkor nem tudnánk hányás nélkül végignézni kábé egyetlen meccset sem... : )

egyébként nekem nincs orosz-fóbiám : ) ha tisztességes üzletember vette volna meg a Chelsea-t szót sem szólnék. én például nem érzem sértőnek azt sem ha valaki Cselszkinek nevezi a kékeket - rosszabb dolgok történnek a foci környékén. például amikor kék szurkerek Tottenham-meccsen megeresztik azt a hirhedt sssssssssssssszzzzzzzzzzzzz-"rigmust."

azt viszont aláirom hogy jó szemmel vásárolt Abra-José - Essien meg talán a legjobb példa, ő lenne az első játékos akit lenyúlnék tőletek.

Woland 2009.02.04. 15:08:15

@_benito:

ja! : ) érdekes hogy nem maradnak következetesek, hamár Abra, Pavlju és Arsa.

BruceWayne 2009.02.04. 15:19:08

ez azért már durva, nem lennék most spurs szurkoló:

Tottenham: a visszatérő Keane máris csapatkapitány lett
Egyből megkapta a menedzser Harry Redknapptől a csapatkapitányi karszalagot Robbie Keane, a Liverpooltól a Tottenham Hotspurbe visszatérő támadó.

Woland 2009.02.04. 15:21:39

@Nerazzurri:

ja, ez tényleg ütött... és állitólag 'arry jól tud bánni a focisták lelkével. lószart... csak abban bizom hogy ez még nem jelent automatikus helyet a kezdőben.

WallyB 2009.02.04. 15:21:57

Aloha!
Tudja valaki, hogy melyik tv csatornán adják az Everton-Poolt ma? Tenkes.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.02.04. 15:33:25

@WallyB:
olaszba is írtam,
sportklub+ az NS szerint

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.02.04. 15:45:28

@WallyB:
fix kettes,
alex(1), lavezzi (2)

StretfordEnd 2009.02.04. 15:52:01

"Összesítve a Manchester United bevételei elérték a 240 millió £-os értékösszeget. 2007-ben az adózás előtti bevétel 210 millió £ volt, amely adózás után 59.6 millió forint tiszta nyereséget jelentett. 2008-ban ez az összeg meghaladhatja akár a 75 millió £ körüli pénzmennyiséget."

mi nem a tulajdonosok pénzéből gazdálkodunk...

mickeyknox 2009.02.04. 16:16:26

@Woland: szerinted a csapatkapitány nem automatikus kezdő? :DDDDD

Adamfark 2009.02.04. 16:39:43

@ZenZo:
StretfordEnd hozzászólására hivatkozva: Ez már a tiszta nyereség. Tehát ebben már az is benne van, hogy a banknak saját tartozásként fizeti vissza a hiteleit. Ha esetleg 1-2 szarabb év jönne, akkor is minimum 20-30 millát így is össze tudnának karistolni.
Ha meg esetleg csak a tabella alján végezne a United, akkor is, max. Glazeréknek be kellene tolni pár millió dollárt. De gyakorlatilag mindíg jobban járnának, mintha az elején le kellett volna tenni az asztalra 7-800 milliót.
Mellesleg a közvetítési díjjak folyamatosan emelkednek, ezen felül a AIG most bontotta fel (nem hosszabbított) a szerződést, és most új mezszponzor fog érkezni a csapathoz. Állítlag még az AIGnél is jobb üzletnek néz ki a dolog...

Woland 2009.02.04. 17:25:48

@mickeyknox:

ez Spurs-specialitas: Ledley King, na meg a csk-helyettesek (Dawson, Jenas). (ugye Keane is King helyettese lesz elvileg.)

Data4u 2009.02.04. 17:26:09

@Woland:
ez mi a pék? és miért nem tudok róla? hány éves a kapitány?

"sssssssssssssszzzzzzzzzzzzz-"rigmust."

Data4u 2009.02.04. 17:26:46

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:

lol

ZenZo 2009.02.04. 17:28:11

Adamfark és StretfordEnd:
Én úgy hallottam anno egy londoni ismerőstől, aki a Financial Times-ra hivatkozott (most nem találok linket, de persze mindegy, mert ez csak 1 újság, és hát ugye fenntartással kell kezelni ezeket a "híreket"), hogy £272 millat csináltak. Ebből £212 volt a kiadás £12 milla adó és £48 milla a kamat az adósságra. Ez alapján viszont nullszaldós az év. Míg a Chelsea - akármilyen mocskos olajpénzére - nem kell kamatot fizetnie. (Igaz, most először zártuk az évet plusszban hosszú idő óta)

Woland 2009.02.04. 17:35:18

@Data4u:

az sssssssszzzzzzz-re kerdezel? vagy Robbie Keane-re? : )

a 'rigmus' az "indul a vonat Auschwitz"-ba cimu anti-MTK szornyedveny Chelsea-verzioja.

ugye a elvileg csak legelvetemultebb kek szurkerek hallatjak ezt a ssszzz-hangot Spurs-meccsek alatt (ami ugye a gazcsap megnyitasat hivatott szimbolizalni...) de azert olyan kevesen nem lehetnek mert sokszor elegge jol lehet hallani.

Keane csapatkapitannya valo kinevezeset meg en sem igazan ertem. de olvastam egy tulajdonkeppen elfogadhato magyarazatot:

- ugye evek ota Ledley King a csk, aki evek ota alig jatszik. eszerint evek ota legtobbszor kapitany nelkul allunk fel a meccseken, ami messze van az idealis allapottol. akik szamitasba jottek eddig csk-nak ok nem igazan valtak vezeregyenisegge (Jenas sem es Dawson sem - talan Woody-t meg lehettet volna azert probalni). Keane viszont tavaly majdnem egesz evben kapitany volt es bizonyitottan jol viseli a vezer szerepet. persze erkolcsi szempontokat figyelembe veve nincs sok ertelme a dolognak... dehat a tekozlo fiu vegulis visszatert.
Nem azt mondom hogy nekem tetszik, de valamikeppen azert vegulis magyarazhato a dolog.

Minden jokat! : )

wilco 2009.02.04. 18:56:56

@Adamfark:
Zenzo irta jól, a United a kamatok és a játékosigazolások (évi 20-30m-val számolva) nullszaldós. a Glazerek terve pedig egyértelműen az hogy felnyomni a klub értékét majd óriási haszonnal eladni. most ez a gazdasági helyzet miatt késhet pár évet, de nyilvánvaló hgoy ez fog történni.

StretfordEnd 2009.02.04. 19:16:18

/59.6 millió forint helyett font természetesen/

bag 2009.02.04. 19:25:28

Szolgálati közlemény:


A Sportklub + adja az

Everton-Pool meccset ma 20:45-től

nordsee 2009.02.04. 19:34:56

A liverpooli meccset Sportklub 22.45-töl csusziba adja a Zolasz meccs után.
www.sportklub.tv/programme

undertow 2009.02.04. 19:48:21

@Woland:
kicsit leragadtál a 80as években. a bridgen bates kerítése óta kitiltás jár a hasonlókért. bates egyik legnagyobb eredménye volt, hogy kisöpörte a headhunters féle szemetet a stadionból.
vagy azt akarod mondani, hogy a three point lane-en sziszegnek túl titeket a vendégek? ezesetben én kérek bocsánatot, ill AHHAHAHAHAHAHA ;)

Data4u 2009.02.04. 20:11:57

@Woland:
köszi a választ. döbbenet, hogy ezt hagyják...
vagy csak én vagyok túl érzékeny?

Kin egy vicc. Woody volt csk, és sztem nem is rossz... biztos, hogy nem adtam volna oda neki "csak úgy"
viszont ha lő 2őt vasárnap, akkor megkezdheti nálam (gondolom baromira érdekli :-)) a 3éves vezeklését...

Adamfark 2009.02.04. 20:18:38

@wilco:
Nem a vita kedvéért, de ézt én nem tartom életszerűnek!
Nem nagyon találhatsz olyan befektetést, ami miután kitermelte a saját árát, ilyen haszonnal kecsegtetne . Nincs az az üzletember, aki megvenné a világ második (ha jól emlékszem) legtöbbet érő csapatát, hogy felverje az árát.
Ha már megvan akkor miért nekik fialná a lóvét.
Ha még csak Zenzo számait is vesszük, akkor is ha a hitel lecseng, akkor ugye kamatot már nem kell fizetni, ami azt jelenti, hogy majdnem 50-70 millió szabadul fel. Ez gyakorlatilag 20%-os nyereség. Ilyen szintű vállalatoknál ez szerintem már egy nagyon jó ráta. És ez még csak ennél jobb lesz.
Gondolok itt szponzorációra, vagy a közvetítési jogok emelkedésére, ráadásul mindezt úgy, hogy elvileg a világválság kellős közepében vagyunk...

wilco 2009.02.04. 21:13:18

@Adamfark:
én se akarok vitatkozni, de nem vagy tisztában a körülményekkel és a befeketetés lényegével. a Unitedra 40!!! éves hitel van felvéve, jelen pillanatban pedig egy forintot nem fial a Glazereknek. ezért fontos hogy évről évre bl-be jussunk, hogy a működő tőke meglegyen folyamatosan. a haszon a glazereknek az lesz hogy beleraktak 200-300 millió fontot a vásárlásnál, az eladásnál pedig ennek a 2-3szorosát fogják kivenni. (a hitel miatt nem többet ugye). elolvashatsz jópár közgazdasági elemzést a dologról, mind ezt hozta ki.

(mellesleg a Forbes szerint a United a világ legértékesebb csapata minden sportágat tekintve.)

crouchy 2009.02.04. 21:31:25

Az FA kupában tetőzik ki benitez hülyesége: ugye egy dolog van ami nem hiánytik soha - plusz egy mérkőzés
tegyük fel hogy nem akarunk kiesni: ez esetben meg kellet volna nyerni az első meccset - tehát ott szerepeltetni végig a sztárokat. Ha nem nyerjük meg, akkor meg a gudizon parkban már nem olyan gáz kikapni, tehát nyugodtan felküdhette volna a fiataljait, hátha bizonyítanak. De ez így nagyon hülyeség. Főleg ha kiesünk. főleg ha lesérül valaki.

pocak 2009.02.04. 21:37:43

@crouchy:
és Gerrard már le is sérült, baszki.

crouchy 2009.02.04. 21:42:25

a prostituált isten hímvesszejét...

crouchy 2009.02.04. 21:45:13

"Stevie-G injury update: hamstring tweak. Technical. A couple of weeks at most." ez remek. a lottót találnám el így bmeg. amúgy mi az h hamstring tweak?

Glory 2009.02.04. 21:49:41

talan a kifordult a terde egy kicsit es az in serult. vagyis az in serult az tuti, de hogy a csip, csavar jelentesu tweak mit jelent itt fogalmam sincs

Glory 2009.02.04. 21:51:40

fulop a padon sincs a sunderlanben. miert?? serult vagy csak mert kupameccs igy a tobbiek kapjak a lehetoseget??

crouchy 2009.02.04. 21:53:00

@glorymanunited: sztem azért mert megírta az nso hogy nehéz lesz kiszorítani az első csapatból:)

capor_ 2009.02.04. 21:53:50

@crouchy:
Becsípődött, kb mintha meghúzta volna, a térdínát.. Lassan gyógyuló szarság....

Riera meg egy rakás kaki.. Olvastam olyan pletykákat, hogy nyáron vinné az Atleticó az Alonso-Arbeloa-Reina triót... Még hozzácsaphatnák ezt a kutyaütő spanyolt is és jöhetne Aguero plusz pénz... De szép is lenne

Glory 2009.02.04. 21:54:05

@crouchy: tehat a selejt jatszik (gordon) :)

Glory 2009.02.04. 21:55:43

neville a biroval egyutt baxta le a szephaju gyereket :)))

crouchy 2009.02.04. 21:57:03

ez az everton valami hányadékul jűtszik. Fellainit amúgy se szabadna focipálya közelébe engedni, de amit pienarral művel ezen a meccsen az egészen kivételes.

crouchy 2009.02.04. 21:59:03

a dossena meg mondjuk ne mtud focizni, de ezt eddig is tudtuk. üres területen nem bírja vezetni a labdát. elképesztő..

crouchy 2009.02.04. 22:00:32

@capor_: 1. köszi a rossz hírt..
2. Azrét ugye nem gondolod komolyan? Reina, alonso, Arbeola, Riera??? Egy csatárért?

Glory 2009.02.04. 22:03:22

adjak oda torrest is :))

Glory 2009.02.04. 22:03:52

aguero valjon be annyira mint RKeane

crouchy 2009.02.04. 22:07:04

ha már nagyon el akarsz adatni spanyolt, akkor adjuk el Rafát.

pocak 2009.02.04. 22:07:13

Ezt láttátok?

"Because of pending legal proceedings, Myp2p has removed all links in the following competions:
Elitserien - SM-Liga - NHL - Swedish Allsvenskan - Italian Serie A - English Premier
League - Dutch Eredivisie.
Once a judgment has been given, we will notify you of the outcome."

Glory 2009.02.04. 22:08:05

@crouchy: NEEEEEEEEEEEEE ot semmikepp, neki maradnia KELL!!!!

poolfanati 2009.02.04. 22:12:18

@pocak: már működik. van megint sopcastos link

poolfanati 2009.02.04. 22:13:27

azt nem értem, hogyha keane pool szurkoló, aztán ilyen simán visszamegy a spurshöz, az "otthonához", hogy a fenébe kaphatta meg nálunk a 7es mezt?

crouchy 2009.02.04. 22:16:38

1. azt mondta pool szurkoló
2. azt viszont nem mondta h majd fél év után viszamegy a spurshöz, az otthonához
3. épp nem volt hetesünk
4. előtte meg Kewell wolt a hetesünk..

poolfanati 2009.02.04. 22:17:32

@crouchy: ennyi, vége, gerrard nélkül végünk.
a BL-ig 3 hét a hamstring injury-k minimum egy hónaposak...
ráadásul hétvégén pompey, a legnehezebb meccsek egyike, 0-0 mint mindig...

crouchy 2009.02.04. 22:19:12

@poolfanati: jézusom poolfanati mi az hogy "ennyi vége?" egy poolos hogy a gyilokba mondhat ilyet?

capor_ 2009.02.04. 22:21:09

Hát Reina maradhat, most elfogadható formáját mutatja. Alonso mostanában nem találja a helyét :( Egyébként nem egy az egybe gondoltam, oda is írtam hogy plusz pénz is.

ha nem menne a myp2p.eu, akkor nézzetek körbe itt: www.rojadirecta.com
:)

pocak 2009.02.04. 22:21:48

@poolfanati:
De a felsorolásban nincs is benne az FA kupa, csak a PL.

Glory 2009.02.04. 22:22:42

@poolfanati: ahh az csak nalunk egy honap, nalatok par nap es fitt ujra

crouchy 2009.02.04. 22:24:17

@glorymanunited: na ez viszotn nagy hülyeség. Agger visszatérése kb45ször lett bejelentve, a liverpooli orvosi stáb sztem a leggyengébb.

crouchy 2009.02.04. 22:27:46

nah ez szép volt: ott ült a poolos csaj az evertonos pasijával az everton tábor közepén, és határozottan élt:)

capor_ 2009.02.04. 22:33:29

az év szöglete :)

pocak 2009.02.04. 22:33:40

Jelentenek valamit ezek a zoknik? Cahillt már az előbb is megdobták eggyel.

pocak 2009.02.04. 22:34:49

@capor_:
az én torrentem le van maradva, úgy látszik, mert nem értettem, miről beszélsz. De aztán láttam.

crouchy 2009.02.04. 22:37:37

hát ha sok a pályán a sock, az suck.

pocak 2009.02.04. 22:37:46

Mindegy különben, az enyém is okés (myp2p), csak úgy látszik, egy fél perccel később kell izgulnom mindig.

wilco 2009.02.04. 22:38:06

srácok biztos hogy Stevie G megsérült, nem lehet hogy csak valami újabb Rafa féle magic? :)

capor_ 2009.02.04. 22:41:16

@wilco:
Bár az lenne:)
Már várom azt, amikor Benitez Reina elyére egy mezőnyjátékost küld be taktikai húzásként :D

pocak 2009.02.04. 22:41:58

Aha.
"Goodison Park is littered with socks thrown by Liverpool fans. Apparently that's in reference to a derogatory term for people from Kirkby - the location for Everton's proposed new ground."

Szóval állítólag a zoknis dolog a kirkbyiek gúnynevére utal, és ugye ott lesz az Everton új stadionja.

Glory 2009.02.04. 22:42:10

de jo rajottem hogy nekem nem is kellene sztrimelnem
majden gooool

Glory 2009.02.04. 22:44:44

a MU pedig a derbyvel fog jatszani

poolfanati 2009.02.04. 22:45:49

@crouchy: ti milyen meccset nézel?
stoke, everton, wigan, chelsea helyett digó focit néztél?
realista vagyok és mostanság eléggé pesszimista:(
már annyira hogy ott tartok, hogy tiziknél csak xabi és kuyt tudná berúgni a sajátját, szóval pepének 4et kell fognia:D

poolfanati 2009.02.04. 22:47:12

"ti milyen meccset nézel?" mármint te

crouchy 2009.02.04. 22:47:45

@poolfanati: én nézem a pool meccset, és ha kikapunk 37 meccsen akkor sem mondom azt hogy adjuk fel a 38.at. Sosem lehet feladni.

crouchy 2009.02.04. 22:48:19

meccset-mármint meccseit:)

crouchy 2009.02.04. 22:49:08

lucas mostanában nagyon hasznos dolgokat művel a pool meccsein

capor_ 2009.02.04. 22:49:28

Fel sem fog tünni a hiánya, lehet még pozitív hatása is lesz a kiállításnak...
Az FA cupban számít az idegenben lőtt gól?

pocak 2009.02.04. 22:49:40

Basszus, nem érek rá felhúzni magam a hülye Lucason, még dolgoznom kell. Ki is kapcsolom a sztrímet inkább mingyár, asszem.

poolfanati 2009.02.04. 22:50:09

nincs mese, beállni bekkelni, riera off hyypia on kéne szerintem
rafát ismerve a bekkelés lesz a lépése:D

Glory 2009.02.04. 22:51:04

@capor_: nem mivel egymeccses a rendszer. ez most ujrazas

poolfanati 2009.02.04. 22:52:00

@crouchy: és ki nem szokta sose feladni?
ott ül a padon, a 16. percbe cserélték le...
és hiába benajun nem gerrard és nem is újgerrard...

crouchy 2009.02.04. 22:53:30

@poolfanati: amúgy sztem ilyenkor nem jó bekkelni. Előre, vágjatok egy gólt, mert még 30 percet emberhátrányban gcinehéz lejátszani.

poolfanati 2009.02.04. 22:55:10

@crouchy: most egy pillanatra legyél elfogult. akik most vannak nálunk a pályán szerinted ki tudna gólt lőni?
amúgy egyetértek, de mondani könnyű.

crouchy 2009.02.04. 22:55:13

@poolfanati: hát kezded azt éreztetni velem hogy az egész világon csak én, de nem hiszem h ez így van:)

crouchy 2009.02.04. 22:56:31

@poolfanati: az előző komment még a te előződre ment. Torres tudna gólt lőni, meg alonso, meg benayoun.

capor_ 2009.02.04. 22:57:28

@glorymanunited:
jogos, nem gondoltam át a dolgot :)

poolfanati 2009.02.04. 22:58:30

@crouchy: ahhh, én nagyon visszasírom az őszt. de szép is volt a boro, a mancity a wigan ellen...:(

poolfanati 2009.02.04. 23:00:57

jó volt a riera-mascha csere, de maschát 90 perccel hamarabb kellett volna behozni lucas helyére...
de viszont emberhátrányba csak azokat a vicces mascha szólókat engedhetjük meg magunknak:D

Glory 2009.02.04. 23:02:32

pool szoglet jajjjj

Glory 2009.02.04. 23:05:23

everton szoglet jujjj

Glory 2009.02.04. 23:06:34

nah hosszabbitas. en meg nem rohogok mert mennem kell dolgozni :(

crouchy 2009.02.04. 23:07:27

najó erre nekem nincs időm. További jó szórakozást!

poolfanati 2009.02.04. 23:07:33

glory: ügyesen összefoglaltad a meccs izgalmait:D

poolfanati 2009.02.04. 23:08:03

@crouchy: innen nem maradt le egy szmájli?:D

capor_ 2009.02.04. 23:08:34

Én már végigszenvedem csak azért is

Woland 2009.02.04. 23:09:03

@undertow:

remélem neked van igazad és nem a haveromnak aki volt a Bridge-en egyszer-kétszer Tottenham-vendégség alkalmával. (a Lane-en tuti hogy csinálják, nem kiabálják túl a hazaiakat csak a vendégszektor mellett a kapu mögött legolcsóbb a jegy : )

amúgy "hallani véltem" nem is egy meccsközvetités alatt a tévében is, de ezt nem veszem én se perdöntő bizonyitéknak mivel tévén keresztül sok minden torzul (persze ez elég egyszerű hang).

de mondom, remélem neked van igazad.

mindettől függetlenül a big4-ból a Chelsea a legkevésbbé ellenszenves csapat nekem. : )

poolfanati 2009.02.04. 23:11:08

@Woland: jajj de gonosz:D gondolom a big5-ból már nem:D

wilco 2009.02.04. 23:17:40

@StretfordEnd:
az a baj hogy szar a hitel szerkezete, ezért a 40 éves becslés, bár ez MUST adat, szóval a lehető legszkeptikusabb. szerintem egyébként nincs baj, valóban van kockázat benne, de hát kockázat nélkül nincs üzlet ;) nyerni kell a bajnokságokat és kész.

capor_ 2009.02.04. 23:18:59

mindkét everton játékos lesen volt...

undertow 2009.02.04. 23:28:03

maximum egy gyorsan fogyó (hangos) kisebbségről lehet szó. lásd pl:
www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1379314,00.html

elég távoliak már azok az idők, amikor az olyan csoportok, mint a combat 18 és az NF hívei uralták a shed endet.

egyébként is túl sok a túrista és a sznob, szerintem a pezsgős üvegek sziszegtek :) jól megy a kis kaviáros szendvicskék mellé, és teliszájjal úgyse lehet énekelni vagy skandálni, nem?

capor_ 2009.02.04. 23:42:26

na inkább mentem volna aludni...

drosiii 2009.02.04. 23:48:14

@capor_: legalább több esélyetek lesz a végelszámolásnál a PL-ben.

poolfanati 2009.02.04. 23:48:32

evertonosok is leviszik a szögletzászlóhoz a labdát, de mi mégse vagyunk tahó parasztok beléjük rúgni. nem ez a megoldás, igaz én tuti beléjük rúgnék:D

poolfanati 2009.02.04. 23:49:28

@drosiii: sg lesérült, crouchynak volt igaza, a B keretnek kellet volna játszania...

capor_ 2009.02.04. 23:51:39

@drosiii:
Az everton ellen ez nem vigasztalhat.... :P

drosiii 2009.02.04. 23:56:28

@poolfanati: remélem hogy Rafa bá még sokáig marad nálatok. Jó edzőnek tartom :))

wilco 2009.02.05. 00:12:34

@poolfanati:
utólag könnyű okosnak lenni, azért amig 11-en voltatok legalább annyi esélyetek volt mint az evertonnak, sőt. nyilvánvaló hogy a keretetek nem birná el a 3frontos harcot, még lehet örülhettek is hogy nem kell a villával meg utána ki tudja még kivel játszani. Stevie G igy is kiesett, Torres meg bármekkora zseni, felőrlődik abban hgoy egyedül van elöl. azért a mai forgatókönyvet is Fergie irta...;)

Adamfark 2009.02.05. 00:55:59

@wilco: Én fogalmaztam rosszul! Valóban a United franchise érheti a legtöbbet, de tényleges bevételben a Real előttünk áll. Egyik sem olyan szar! :)

Data4u 2009.02.05. 11:02:25

@poolfanati:
inkább big6, és én kérek elnézést :-D hahaha

BruceWayne 2009.02.05. 11:40:45

Everton gólja után komoly volt a lelátói gólöröm, hogy megőrültek a hazai szurkolók!

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.05. 14:48:26

itt egy jobb minőségű kép a Robbie Keane-es hirdetésről a szemfüles Index-újságírónak:

www.flickr.com/photos/26881675@N08/3254794817/

mondjuk én még mindig nem vagyok 100%-ig biztos a valódiságában, mert gyanús, hogy a brit sajtó egyáltalán nem harapott rá, de tény, hogy ez két különböző kép, két egymástól független forrásból.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.05. 15:08:00

Gerrard egyébként állítólag 3 hétig nem játszhat.

wilco 2009.02.05. 15:20:20

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
ott nehéz felkapni mert reklámnak minősülne...

wilco 2009.02.05. 15:32:30

Stevie G sérüléséről ezt irta valami pool fansite:

The only plus point for Liverpool fans is that Lucas Levia will miss one of these games through suspension.

:)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.05. 15:48:11

@wilco: engem nagyon zavar Lucas állandó ekézése. ha nem vagyunk képesek elviselni a hibákat a fiataloktól, akár be is zárhatjuk az akadémiát és elküldhetjük a tartalékcsapatot. ebben a korban természetes az inkonzisztencia a játékosoktól, pláne Lucas posztján.

wilco 2009.02.05. 15:58:42

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
egyetértek veled, bár én sokat őt nem láttam játszani, viszont ahogy olvasgatok 10ből 9 pool szurkesz szidja, ami azért érdekes. mondjuk az én véleményem szerint sem az ő posztja itt a probléma.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.05. 16:07:41

@wilco: én rengeteget láttam játszani, többek között a tartalékcsapatban is. biztos vagyok benne, hogy 1-2 éven belül képes lesz hétről hétre hozni azt a teljesítményt, amit pl. a Newcastle ellen a pályára tett, persze ha addig nem csinálják ki az agresszív kismalac szurkolók ("nem várok!") meg a sajtó.

emlékeztetőül:

videos.sapo.pt/T4CgpBLRqkmsBbgeMW8W

poolfanati 2009.02.05. 16:31:16

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
most linkeljem akkor be, amikor felrúgta a wigan játékost tizenhatoson belül vagy a tegnapi piroslapját?
egy havant&waterloobizének lőtt gólból(amúgy tényleg óriási), egy tizi kiharcolása tavaly everton ellen, meg egy gólpaszból nem lehet megélni...
lehet hogy mondjuk jobban passzol, meg jobban támad mint mascha, de maschának nem az a dolga...

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.05. 16:44:33

@poolfanati: a manchesteri kollégák a napokban ódákat zengtek itt Carrickről. Lucas lehet 1-2 éven belül a mi Carrickünk, minden adottsága meg van hozzá, ezeket a buta hibákat meg le lehet nyesegetni. persze ha még a saját szurkolói is folyamatosan tűz alatt tartanak valakit, úgy nem könnyű.

Lencse. 2009.02.05. 17:19:25

A változatosság kedvéért ebben is Benitezt látom felelősnek, ezekkel a 70. perces Torres-Lucas cserékkel jó eséllyel teszi ki a játékosát ilyen támadásoknak.

bag 2009.02.05. 17:47:09

a Chelsea elleni (jogos) győzelmünk után valamelyik szuperokos focitudor kikereste, hogy mikor kit állítottak ki ellenünk, és sokat sejtető konteókat állított fel :) LoL

ezen az ösvényen javaslom ennek a sporttársnak, hogy gyűjtse ki a Pool kiállítottjait, sőt sárgalaposait, az ellenünk adott tiziket mindent.

Szóval ha értitek a lényegét, ezt én baromságnak tartom. Egyszer fent, egyszer (kétszer :) ) lent.
Hajrá Pool!

wilco 2009.02.05. 18:34:16

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
azért olyan játékintelligenciája mint Carricknek van sosem lesz...;) de abban igazad van hogy válhat belőle simán jó játékos, a kérdés igazából az hogy elbirja-e a pool keret meg az elvárások most a fiatal játékosok hullámzását, szerintem nem, és Rafa sem arról hires hogy ő aztán mindenáron beépiti az újakat vagy fiatalokat, ugye Robbie Keane...

mann 2009.02.05. 18:45:52

@wilco: ne mond ezt. Dossenát is milyen jól beépítette. Alig padozik....... a tarcsiban :)

poolfanati 2009.02.05. 18:47:13

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: egy hónappal ezelőttig én is kitartottam mellette, ugyanezeket mondtam róla mint te. én meg azt szerettem volna/szeretném ha valami kaká féleség jönne ki belőle...:D
de am meggyőztél adok még neki egy kis haladékot.
mondjuk egy hónapot. és ha maschával a real ellen felhúznak egy betonfalat a középpályán és látok tőle egy jó játékot megbocsájtok neki.
maschát is akkor szerettem meg amikor milan ellen kakát leszedte a pályáról. aztán amit az inter ellen csinált... na azok után neki simán el néztem a piros lapját.
lucas még nem érdemli meg, mint mondjuk carra, hyypiä vagy riise.

poolfanati 2009.02.05. 18:48:19

@wilco: "Rafa sem arról hires hogy ő aztán mindenáron beépiti az újakat vagy fiatalokat,"
insua nem sokára visszatér hálistennek habár én aurelioval is elégedett vagyok.

Woland 2009.02.05. 18:50:16

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:

Carrick azert hatalmas jatekos volt mar mielott Machesterbe ment is - a Tottenham tulajdonkeppen azota leszallo agban van hogy eladtuk.

en ugy istenigazabol nem is tudom hogy lattam-e rosszul jatszani... (persze United meccset ritkabban nezek : )

Lucasert mennyit fizetett a Pool? mert Carrick 18 millioba kerult a Unitednek ha jol emlekszem.

crouchy 2009.02.05. 18:52:13

"„Steven fáradt volt, ezért sérült meg. Ugyanígy volt Wiganben is, de amikor lecseréltem, mindenki azt mondta, hogy neki a mérkőzés minden egyes percében pályán kell lennie. Most le lehet vonni a következtetéseket” – mondta némi sértődöttséggel a hangjában Benítez."

Most sugárban hányok. Erre bmeg már szavak sincsenek. hihetetlen,.

wilco 2009.02.05. 18:56:02

@poolfanati: azért 2004 óta ez nem sok...;)

mann 2009.02.05. 18:59:40

@Woland: 5 milla volt Lucas.
Carrick pedig 18.6, de futotta rá, hála Mikelnek :)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.05. 18:59:52

@Woland:

"Lucasert mennyit fizetett a Pool? " 6 milliót.

2006-ban az év játékosa volt a brazil bajnokságban, fiatalabban, mint előtte bárki. nem egy rossz lista egyébként:

en.wikipedia.org/wiki/Bola_de_Ouro

crouchy 2009.02.05. 19:22:23

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: lehet az univerzum játékosa is ha szar. Aranylabdások névsora se rosz, de ott van owen...

rizla 2009.02.05. 19:30:07

van der vaart interjú (részlet):

Mit gondolsz a Liverpool elleni közelgő összecsapásról?

Robbie Keane visszatért a Tottenhamba, az ő hiánya pedig érezhető lesz

:)))))))))))))))

undertow 2009.02.05. 19:30:10

@mann: gondolom úgy érted, hogy hála morgan andersennek, aki meghamisította a papírokat ami alapján a lyn oslo eladhatta mikelt.

bag 2009.02.05. 19:44:51

1.sok cikket olvastam az angol sajtóban a Pool vezetőség széthúzásáról (ők biztos tudják).
ennek a hatalmi harcnak a csapat és mi szurkolók látjuk a romboló hatását
2. vannak olyan hangok is, amik egyenes megkönnyebültek a kieséstől -én nem gondolom ezt-vereség az vereség
3. csatárok nélkül nehéz lesz, Torres bármennyire világklaszis nincs 100 még 50 %-os állapotban sem.

mann 2009.02.05. 20:20:10

@undertow: igaz.
Viszont Mikel nélkül Andersen soha nem lett volna ennyire híres hamisító :)
soccernet-assets.espn.go.com/design05/images/domr/obimikel_mufc_275.jpg
;)

capor_ 2009.02.05. 20:52:18

@rizla:
érezhetően jobb lesz a 'pool :D Csak ez lemaradt az interjúból.

Lucas meg jó játékos lenne, de mégsem az. Valószinüleg túl korán kapta a nagy feladatokat :(

danesdzsu2 2009.02.05. 21:17:33

@crouchy: ezért minden egyes játékosnak a következő meccsen középkezdés előtt szépen a kopasz buksijára kéne köpni. Ez egy féreg, nem edző.

wilco 2009.02.05. 21:24:32

@capor_: Lucas jó kis kiegészitő játékos lehetne, de az a baj a poolnál hogy mondjuk 5 embert kivéve mindegyik másik csak kiegészitő játékos kéne hogy legyen egy 'rendes' bajnokcsapatnál... igy persze hogy baromi nagy a teher mindenkin.

capor_ 2009.02.05. 21:29:03

@wilco:

Teljesen egyetértünk ebben.. Ezért sem értem minek érkeznek olyan játékosok hozzánk mint pl Riera, aki csak jószívvel mondva üti meg az átlagos szintet..Vagy arbeloa, dossena etc..

poolfanati 2009.02.05. 21:39:01

@capor_: arbeloa? a négy szélső aki játszik egy meccsen(védők és középpályások közül) ő az egyetlen aki tud rendesen beadni. meg aurelio.
kuyt, dossena, babelnek egy rendes beadásuk nem szokott lenni.

wilco 2009.02.05. 21:46:55

@capor_:
hát igen, ráadásul az idén kiadott 35M fontból a 3 játékosért egyedül Riera az aki minimum a padra odafér, de a meghatározó játékostól ő is elég messze van...
süti beállítások módosítása