Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

(5-20) a négyzeten vs. (1-4) a gyök alatt, I.

2008.12.30. 14:48 pote

Év vége van, a számadások ideje. A megszokottól eltérően, idén egy picikét szusszanhatnak a PL csapatok, hiszen újévkor nem lesz meccs, s akik a FA kupát sem akarják komolyan venni, azok hülyére ihatják magukat szilveszterkor is. Így nekünk is van egy kis időnk megmutatni Nektek két különleges válogatottat még a januári adok-veszek és Gerrard pere előtt. Lapozás után az első.

Az ötlet már a szezon utáni válogatottak kialakításánál megszületett. Nyomasztott minket (azé' annyira nem), hogy szinte csak a top4 játékosaival tömjük tele a csapatokat, pedig a mezőny maradék részét is legalább annyira csippázzuk. Aztán jött az EB, és megint olyanra nem maradt idő, amit igazán szívesen csinálunk. Most azonban itt az alkalom. Két all star csapatot mutatunk be. Először egy - amolyan - Outsider válogatottat, amely az 5-20. helyezettek bivalyerős játékosaiból áll, és amely, szerintünk, bucira verné a másik válogatottat. Az a top4 leggyengébb képességű labdarúgóiból fog állni.
Fontos megemlíteni, hogy életképes csapatokat próbáltunk kialakítani, vagyis posztokra igazoltunk és a szubjektivitást is a minimális szintre tereltük. Emiatt még véletlenül sem köcsögválogatottról van szó a második esetben.

Nu, akkor a Kicsik közötti Óriások.

A kapus poszt már évek óta az övé. Nálunk az egész PL tekintetében is. Tökéletes lépés volt tőle, hogy a süllyedő Roversből a Villába igazolt. Brad Friedel azon kevesek közé tartozik, aki megbízható, de emellett meccsenként két-három óriási bravúrt is képes bemutatni. Az amerikai hálóőr a szezon végén már betölti a 38. születésnapját is, de csalódnánk, ha jövőre már nem látnánk a PL-ben. Azt lehet kevesen tudják, hogy a Galatasarayban is védett, volt kölcsönbe a Brondbynél és a Liverpool mezét is huszonötször magára húzta. Ismert azonban a Blackburnben lett, ahol 2004-ben még gólt is szerzett (eggyel többet, mint Baros és Smith együttvéve a tavalyi szezonban). A 90. percben egyenlített a Charlton ellen, de mégis kikaptak. Még éveket kívánunk neki!

A védelem összerakása már komoly vitákat szült. Különösen saját magunkkal, és a középső védők tekintetében. Végül legyőztük klubszimpátiánkat, és Richardsot a padra ültettük. Tavaly simán bekerült volna, 2008-ban már nem egyértelmű. A védősor közepe így az Upson - Laursen duóval áll fel. A West Ham válogatott védője is jókor lépett le előző klubjától. Eligazolása óta a Birmingham újra a Championshipben küzd, ő meg visszaverekedte magát a nemzeti tizenegybe. Sőt! A németek ellen ő szerezte meg a vezetést Berlinben.

Párja a Villa csapatkapitánya lesz. Martin Laursennek talán csak egy rossz meccse volt idén. Azt meg nagyon nem sajnáljuk, hogy ellenünk még nem volt formában. Azt inkább, hogy Huszti nem vágta be a gólpasszát. Tökéletesen helyezkedik, és az ellenfél kapuja előtt is veszélyes. Jelenlegi klubjánál már nyolc gólnál tart. Nagy valószínűséggel, korábbi klubjai mind-mind szívesen látnák újra a keretükben, de csak nem lesz olyan bolond, hogy visszamegy a Milánba vagy a Parmába.

A védelem két szélére is válogatottak kerültek. A jobb oldalon Glen Johnson rohangálna nálunk. Chelsea-ből való eljövetele jó döntés volt. A Pompey-nál játékban van, újra gondolnak rá a válogatottnál. Véleményünk szerint, itt lenne az ideje eggyel feljebb lépni. A Portsmouthnál ennél többet nem fog tudni elérni. Tavaly FA kupát nyert, ilyen kis klubbal ezt nehéz lenne megismételni. Talán még nevelőegyesületénél (WHU) is találna új motivációt, de szívből csak az Evertont tudjuk javasolni a mikrofonfejűnek. Akkor csapattársa lehetne a bal oldali védőnknek. Joleon Lescott is túl van már hat válogatott fellépésen, és Laursenhez hasonlóan, ő is nagyon érzi az ellen kapuját. Lassan három éve van Liverpoolban, és tizenhárom gólt szerzett. A tavalyi Everton menetelésnek az egyik vezére volt, hárompontot érő gólokkal, megbízható védőmunkával. Pályán való viselkedését, és a homlokán lévő pamacsot nagyon nem bírjuk, de mint ígértük, itt a tudásra/hasznosságra koncentrálunk.

Középpálya. Ugyanaz a probléma: melyik ujjunkba harapjunk. És ismét felülemelkedtünk érzéseinken. Itt Andy Reid szorult a padra, hogy életképesebb legyen a tizenegy.

Elsőként a megkérdőjelezhetetlenek. Két Villa játékos. Két ballábas. Mindkettőjüket baromi nehéz lesz megtartania O'Neillnek. Gareth Barry a nyáron már majdnem a Liverpoolban (vagy az Arsenalban) kötött ki 11 év Aston Villa szolgálat után. Meglepődnénk, ha nem állná meg a helyét ott is. A Villában több szervező feladat jut neki, de már közhelynek számít, hogy amikor ő van Gerrard mellett a válogatottban, akkor a Pool ikon is jól muzsikál. Ahogy a válogatottban, mi is védekező középpályásként számolnánk vele kis csapatunkban.

Mellette, teljesen a bal oldalon, Ashley Young futkározna fel-le. A Watfordban nevelkedett 23 éves szélső pazar formában van. Tavaly huszonöt pontot szerzett a kanadai táblázaton (nyolc gól, tizenhét assziszt) és idén is adott már hat gólpasszt öt rúgott gólja mellett. A válogatottban - érzésünk szerint - hosszú ideig ő jelentheti az állandóságot a balszélen. Hogy meddig marad a birminghami klubban? Ez a Villától is függ. Ha sikerülne BL helyezést elcsípniük a bajnokságban, akkor tálán könnyebb lenne megtartani a keretet és erősíteni a vékonyabb posztokon. Helyettese Martin Petrov lehetne, ha nem lenne maródi.

A középpálya jobb oldala már egy kicsit véleményesebb. Itt középre Jimmy Bullardot tettük. A Fulham bohém spílerénél nem tudtuk félretenni személyes szimpátiánkat. Ő nem csak az a játékos, aki élvezi a játékot. Őrajta látszódik is. Kár, hogy csak ennyiben hasonlítunk. Tavaly miatta is maradt benn a Fulham, idén miatta is teljesítenek jól. Humora legendás. Ritka, hogy ne említenék meg vele kapcsolatban, amikor Ausztriában egy mandolinnal rögtönzött rövid koncertet, csökkentve a feszültséget csapattársaiban, akik a Real galaktikusait bámulták szájtátva. Azt már kevesebben tudják, hogy egyik nagymamája német (nehezebben érthető jó humora) és 2006 előtt akár válogatott is lehetett volna Klinsmann irányítása alatt (szívesen játszott volna régi csapattársa, Lampard ellen a vébén). Aztán mégis majdnem angol válogatott lett, de a keretösszetartáson túl még nem jutott. Kár. C'mon Jimmy!

A jobbszélre is fenegyereket toltunk ki. Steven Ireland mostanság már középen, néha meg elől játszik, de nekünk jobbszélsőként kell. Közben majd Bullarddal cserélhetnek a jobb hatékonyság érdekében. A City neveltje brutális sebességgel fejlődik, idén már a gólokkal sem marad adós. Viselkedni azonban nem tud. Volt már letoltgatyás gólöröme, de kacagni csak a válogatottból való kirúgásán tudunk, amikor azt hazudta, hogy a nagymamája halt meg, így hazaengedték az edzőtáborból. Később kiderült, hogy nem is halt meg a nagymamája (ezen különösen a család lepődött meg, mert ők is az újságból tudták meg). Ekkor javított, hogy nagypapája elvált, és a második nagymami halt meg, de ez sem volt igaz. Majd elmondta az igazságot, hogy a barátnőjéhez akart menni, aki elvetélt. Senki sem érti, miért nem ezzel kezdte, de azóta sem kapott behívót. Pedig! Az új kocsija is cuki.

Csatárposzton Gabriel Agbonlahor adja magát. Ő is Villa nevelés, mint Barry. Igaz ő volt kölcsönben a Watfordnál és Sheffield szerdai felénél. Idén már kilenc gólnál tart, simán túlszárnyalhatja a tavalyi tizenegyet. Gyors, agilis, kellően kemény és még csak huszonkettő. Younggal meg borzasztóan jól megértik egymás.

A kérdés: ki legyen mellette? Házi kedvencünk, Tuncay? Esetleg Pavljucsenko? Nem. Mi Michael Owent raknánk oda. Ha nem sérült és megfelelő társasakat kap, akkor kevés csatár jobb nála. Buta volt a Real, hogy nem használta őt rendeltetésének megfelelően. Még mindig nincs harminc, de sérülékenysége miatt óriási lutri a leigazolása. Azonban a Newcastle-től mennie kell. ASAP. Talán most januárban. Nagyon sok helyre befér.

A padra, menedzsernek, Martin O'Neillt ültetjük. Segítője David Moyes lesz. A cserék pedig, akik rendelkezésükre állnak:

Joe Hart - Jagielka, Richards - Reid, valamelyik Petrov - Pavljucsenko, Tuncay, Defoe, Zaki

Rögtön jövünk a gyenge top4-gyel.

53 komment

Címkék: válogatott premier league pl

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr93848738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lencse. 2008.12.31. 00:40:13

Höhö, imici, ez a kérdés azért hitelesebben hangzana egy kevésbé elvakult Arsenal-szurkertől. :) Egyébként szerintem nem feltétlenül Villa-lufiról van szó, normális esetben a Villa hasonló teljesítménye mellett a nagy4 sok ponttal lépne el tőlük, szóval Villa-lufi helyett inkább az Arsenalban kell keresni a hibát. (Kerestem valami találó metaforát az Arsenalra, hogy szembeállítsam a lufival, de semmi frappáns nem jutott eszembe. Talán egy használt óvszer, de az sem az igazi. Bocs. :) )

Kapusposzthoz: ezen már gondolkoztam sokat, hogy Friedel vajon hány pontot jelent egy csapatnak szezononként. Úgy 20ra saccolom.

Lencse. 2008.12.31. 00:48:18

Az amúgy teljesen normális, hogy a poszt címét hozzávetőlegesen kiszámoltam komplex tartományban, és csak aztán kezdtem olvasni, ugye? :D

Interista · http://calcio.blog.hu/ 2008.12.31. 09:13:56

rohadt jó ötlet ez a poszt, vmikor megkocogtathatnád _benito vállát h ha van véletlenül van egy kis fölös szabadideje, meg mondjuk véletlenül éppen, teszem azt január 9-ig nem játszanak a Serie A-ban összedobhatna egy hasonlót. :P

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.12.31. 09:27:48

nyugi, meg van kocogtatva, elvileg ő is dolgozik rajta.

de ha legközelebb kérnél tőle valamit, akkor változtass nicket ;)

zotya72-ből 2008.12.31. 09:36:28

imici: villa-lufi?? inkább arsenál-lufi...

zotya72-ből 2008.12.31. 09:38:52

vizsgaidőszak?? hajjj...gyerekkori karácsonyok...de vén fsz vagyok már...

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.12.31. 10:03:36

azé' jobb lenne még mindig egy vizsgaidőszak,
mint melóhelyen 8-tól béna top4 válogatotthoz képeket keresni :)

neeson 2008.12.31. 10:28:30

Soha nem tudtam mit kezdeni az olyan védőkkel, akik jobbak támadásban mint hátul. A Villa fölénye viszont elsöprő, lehet nem is top4-ről, hanem top5-ről kellene szólni a másik posztnak.
Szerintem nemcsak a nagyok gyengélkedésének köszönhetően van ott a Villa, de egy jó év nem jelent semmit, a Spursnek is voltak jó szezonjai.

caralho voador 2008.12.31. 10:56:46

Oké a dolog, bár Owen helyett én mégs Tuncay-t tenném befelé. Ashley Young meg nem ballábas. (hanem...? Jobb.)

ZenZo 2008.12.31. 11:00:45

Jajjj, elmúlt vizsgaidőszakok szele :) jobb, mint 8-tól bal kezet szigorúan az Alt-Tab-on tartva (mert az NST megint telerakta képpel a posztot, így nem vész el a cikk az excel táblák tengerében) olvasgatni, mert munka meg úgysincs...

Az ötlet egyébként jó, bár az opciók miatt akár 3 ilyen válogatottat is simán össze lehetne szerkeszteni. De szorítkozzunk csak 1-re. Alapvetően jó az összeállítás, de azért számomra van néhány más jelöltem. Az első Owen. Nálam ő már csak elveszett idők emléke. Már abban is megsérül, ha labdába ér. Kár érte, de ez van. Tuncay, Alves, Pavljucsenko, Santa Cruz, Zaki, McCarthy, Anichebe, Robinho, Defoe, Ashton. Kb ennyien számítanak nálam jobb opciónak helyette így elsőre.

Egyébként így újra és újra elolvasva a többi poszt tényleg el lett találva, kapus, védelem, középpálya... padra esetleg el tudom képzelni a Citehből Elanot vagy Benjanit. Esetleg Carewet. Meg valahogy Artetanak is helyet kellene szorítani legalább a padon. Meg Valencianak. És ott van a másik mikrofonfej Fellaini. A Spursből Zokora. Turner és Geovanni a Hullból. Hűű...

Tehát Owen helyett Dean Ashton, a padom valahogy úgy nézne ki, hogy: Hart, Jagielka, Turner, Arteta, Zokora, McCarthy, Zaki.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.12.31. 11:03:39

Young több mint hazsnálható bal oldalon!

Zaki kimaradt, pótolva!

capor_ 2008.12.31. 11:06:40

Azért Robinho a maga 11 góljával simán beférne owen helyére...

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.12.31. 11:17:43

nem illene olyanvalakit berakni, aki a Realból érkezett augusztusban.
ráadásul nagyon nem bírom :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.12.31. 11:29:03

Azért nekem az jutott eszembe, hogy egy ilyen csapatot egy spanyolországi "másodvonal" még akkor is agyonverne, ha nem Top2-vel, hanem Top6-tal számolunk ott... :-)

(De csak halkan mondom, nehogy egy angol DJ engem verjen agyon.)

drosiii 2008.12.31. 11:42:25

Csöncsön ezt honnan veszed? :) Ennyire elvakult te se lehetsz..
Ebből a csapatból mondjuk Ireland-on és Bullardon gondolkoznék el.. Ők számomra (hangsúlyozom számomra) nem tűnnek olyan bivalyerősnek...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.12.31. 11:48:39

@drosiii:

Előítélet. :-)

Egyébként megnéztem tegnap (ó, mit tesznek a focielvonási tünetek...) a Hull City-Aston Villa rangadót. Hát... Halmosi kb. a mezőny egyik legjobbja volt. De egyébként gratula neki!

drosiii 2008.12.31. 11:54:15

Csöncsön ez teljesen más stílus. Láthattad, hogy tavaly hengereltek az angolok a BL-ben, UEFA kupában viszont semmi. Sztem idén fordítva lesz és BL-ben nem lesz 3 csapat a 4 között, viszont a Tottenham és Aston Villának kijuthat egy jó szereplés az UEFA-ban. (halkan jegyzem meg, hogy sztem Tottenham jut tovább, és az AV teljesítménye vissza fog esni).

Ez áll sztem a PL tavaszi részére is. Arsenal többre nem fogja vinni, mert kb ennyit enged a kerete. Pool tuti visszaesik, mert már így is jóval erőn felül teljesít. Chelsea és MU pedig rossz formában van. Inkább köztük dőlhet el idén is a versenyfutás. Ha a Pool tartani tudná a formáját, akkor pedig respect nekik

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.12.31. 12:04:16

@drosiii:

"Pool tuti visszaesik, mert már így is jóval erőn felül teljesít."

Ezt már sokadszorra olvasom itt az NST-n. Majdnem olyan mantraszerűen, mint azt, hogy "na, majd várjuk meg, mit tud a Barca a rangadókon!". (Amikor a Barca a rangadókat is sorra megnyerte, akkor jött az újabb szöveg: "várjuk meg, mit tudnak a BL-ben!") És előre látom a kárörvendő szövegeket, ha nem jön össze (mondjuk) aznap egy BL-meccsen.

Holott szerintem mind a Pool, mind a Barca kerete nagyon is mély. A B csapatuk is simán tud ötöst rúgni Lisszabonban. Szóval, meglátjuk.

Abban viszont egyetértünk, hogy nem a BL-szereplés az egyetlen fokmérője egy bajnokság erejének. Meglepő módon az UEFA-együttható szerintem viszonylag pontos képet ad.

poolfanati 2008.12.31. 12:19:15

a barca geci erős, és csak nagyon csúnya, gyökér védekező focival tudná megverni másik topcsapat is.
a barca vs pool BL döntőt el tudnék képzelni:)

capor_ 2008.12.31. 12:20:21

@pote:

Na a realban én sem szerettem. Ott úgy nézett ki mint egy agyonsztárolt utcagyerek aki csak a labda fölött tud ugrálni keresztbe, meg futni mint bolti lopás után.
De azért a cityben jó teljesítményt nyújt, nem nagyképű stb. Kellemes csalódás.

drosiii 2008.12.31. 12:38:10

csöncsön, azért én a pool keretére mondtam, hogy erőn felül teljesít.

drosiii 2008.12.31. 12:46:58

és szép teljesítmény amit eddig elértek, de nincs akkora pool fanatikus aki azt mondaná, hogy a keretük felvenné a versenyt a tavalyi bl döntősökkel.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.12.31. 12:48:51

nah, akkor lufi szurkerek...

1-1 sör, h végén megelőzzük a villát...

Kinek áll a fogadás? vagy hurkák vagytok? - ezt az óvszerért cserébe :)

Martin Astin 2008.12.31. 13:07:42

@zotya72-ből: LOL, és ezt mégis mire alapozod?

Martin Astin 2008.12.31. 13:10:30

" Brad Friedel azon kevesek közé tartozik, aki megbízható, de emellett meccsenként két-három óriási bravúrt is képes bemutatni. " Ezen jót röhögtünk egy páran....néztétek pl. a tegnapi Hull- AV meccset?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.12.31. 13:13:16

belenéztem, hihetetlen, h ezeket a meccseket behúzza a villa...sajna, ebben jobbak, mint mi... de én reménykedem, h elfogynak.

giacomo 2008.12.31. 13:16:45

A csapat korrekt, a menedzserben viszont csak részben értünk egyet. Moyes helyett lehetne inkább Hodgson, Redknapp vagy Brown.

seahawks 2008.12.31. 14:57:04

@Martin Astin: a mutatott játékukra, szerintem simán meglesz a villának a 4.-hely(4-5 pont), simpi csapat az arsenál, de idén lemaradnak, látszik wenger arcán is a pánik mostanában..a villa meg nagyon együtt van, ha nem jön közbe komoly sérüléshullám, ők a negyedikek.

seahawks 2008.12.31. 14:58:20

@imici77: benne vagyok emlékeztess majd!

seahawks 2008.12.31. 15:00:46

@Martin Astin: megérzés, amúgy kiegyezek azzal ha az ágyusok a negyedikek, csak a tottenham essen ki.

halareaal 2008.12.31. 15:04:56

mondjuk megértem pötét, de azért Robinho a mai Owennél és Agbonlahornál is legalább egy nagyságrenddel jobb játékos. nem hittem volna, hogy így beválik neki ez az angliai út, legalábbis egyénileg mert a 10en valahanyadik hely viszont elég siralmas a 2x spanyol bajnok után.
az Arsenal újra és újra le van itt sajnálva, pedig az első csapatuk legalább olyan erős, mint a MUé vagy a Chelseaé. előbb utóbb felépülnek a sérültjeik, beindul a szekér, és idén bizonyították már sztem, hogy ezt a 8-10 pontos hátrányt akár az idegenbeli rangadóikon is le tudják majd faragni, mondjuk a MU ellen.

egy ilyen válogatottnál egyébként sztem nagyon nehéz objektív mércét találni, nehezebb, mint egy szezonválogatottnál, így végsősoron mégiscsak a szimpátia is nagyon sokat számít. nálam Zokora vagy Pavjucsenko is ott lenne, legalább a cserepadon. meg még Lennon, akit furcsamód nem említettetk, bármennyire is jó Ireland, egy Lennin szerű jobb szélsővel életképesebb lehetne a válogatott.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.12.31. 15:06:00

"csak a tottenham essen ki."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez már megért egy sört:)

poolfanati 2008.12.31. 16:17:40

@imici77: Esssen ki a spurs!!!!!!!
Jössz nekem is egy sörrel:))

Lencse. 2008.12.31. 16:29:53

@imici77: öööö, lehet nem volt egyértelmű, de én is Arsénékkel szimpatizálok. :D

Amúgy jó mulatást mindenkinek, gólokban, 6:3-as meccsekben gazdak újévet kívánok. Poppnak egy bónusz 7:1-et. :o)

Strigo 2008.12.31. 16:40:07

A Villa-lufihoz annyit, hogy óriási mákjuk van. Nem csak a tegnapi meccset nyerték meg utolsó percekben szerzett góllal, hanem még jópárat. Ráadásul tegnap még szarok is voltak, egyáltalán semmit nem csináltak egész meccs alatt. Sajnáltam a Hullt, de ők sem játszottak jól, Mendyt leszámítva. Halmosi is gyengén nyomta, Reo-Coker levette őt a pályáról, pedig nem is jobbhátvéd.

zotya72-ből 2008.12.31. 16:54:04

@Martin Astin: én már tudom a végeredményt;)
annyit elárulok, hogy pirosmezes iparvárosi csapat nyeri a bajnokságot.

zotya72-ből 2008.12.31. 16:55:28

nem tudom, hogy vagytok vele, de én már beb@sztam korán

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.12.31. 17:32:40

ha kiesik a sp?rs, MINDENKINEK FIZETEK EGY SÖRT :)

poolfanati 2009.01.01. 15:17:58

ha kiesik a mu akkor én is!!

zotya72-ből 2009.01.01. 18:06:49

mindenkit száván fogunk sörügyileg,

essen ki a mu, spurs, bayern, meg a real...
ynwa

crouchy 2009.01.01. 19:36:30

mikor olvastam a bevezetőt nagyon megörültem, mert ez egy nagyon jó ötlet, de már a kapusnál elakadtam; a TOP4 nálam a Pool, Chelsea, Mu, Aston Villa eurosport.yahoo.com/football/premier-league/2008-2009/league-tables/ :P
@giacomo: David Moyes csapata minimális költségvetéssel stabil Uefa (európa)- kupa résztvevő.

rizla 2009.01.01. 23:12:41

hát a villa nem éppen 5-20 jelenleg..

rizla 2009.01.01. 23:21:14

ja, amúgy lennonak még pad sem jut? ejnye

sundin 2009.01.02. 11:11:14

Az 5let jó, tetszik. Látom Csöncsön már nem bír magával :) Bele is gondoltam, egy 7-20-as spanyolba:
Aranzubia - Contra, Garay, Lopo, Monzón - Arango, Emana, Barkero, Guadardo - Negredo, Llorente
pad: Moya, Iraola, Juanito, Torrejon, Plasil, Valeron/Sergio, Casquero/Granero, Pedro Leon, Sergio Garcia, Luis Garcia

sundin 2009.01.02. 11:12:45

Guardado. Mé nincs szerkeszt opció?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.01.02. 14:14:13

@sundin:

Maradjunk annyiban, hogy ezt a csapatot szívesebben elnézném, mint angol verzióját. :-)

kavics30 2009.01.02. 14:54:31

Imici ebben nem fogadok veled, mert szerintem a négybe visszaküzditek magatokat:) úgyhogy a dupla vagy semmit másra kell majd ellőni.

Zotya, nem véletlenül vagyunk hasonló korban:)(nem teljesen, de a választott csapatokkal egyetértek:D)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.01.04. 15:22:39

Képben van valaki a Villával kapcsolatban annyira, hogy tudja Stieber mért nem kap lassan lehetőséget? Talán nekik van a legszűkebb keretük a PL-ben és Zoli tudtommal elég jól nyomja a reserve-ben. Ehhez képest a mai meccsre sem nevezték, pedig pl. Delfouneso kezdő, és másik 3 reserve-játékos is ott van a padon.

petyace 2009.01.13. 16:27:29

ireland-del kapcsolatban: ő mondta le a válogatottságot, trap kb. hetente küld vkit, h visszaédesgesse...
süti beállítások módosítása