Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok Ágyús szemüveggel - Premier League 14. forduló

2008.11.21. 19:44 Vendégszerző

Történelmi események tanúi lehettek. Először az NST történetében, vendégszerzőnk tolla alapján készülhettek fel a hétvégi PL-csomagra. Szokásos kvízjátékunk heti győztese, a várható vereség mellett, önként elvállalta a beharangozó megírását. Mi ennek örültünk, mert végre egyszer pénteken is elmehetünk bulizni.
Imici77 így gondolja a jubileumi tizennegyedik fordulót:

„Egy, két, há s zümmm…Várom a szombat délutánt, na gyere tekerünk egy trombitát…A buli pont most kezdődik el…” Szóval, a buli most kezdődik el. A BULI MOST KEZDŐDIK EL!!! Nincs mese. Vége a bajnokság első harmadának. Mindenki tudtára adta a másiknak és a nagy világnak (akár dvd formájában), hogy mi a célja erre az idényre. Tömör a mezőny és minden csapatnak úgy kell a három pont, mint Pötének egy-egy telitalálat. Sokkal okosabbak leszünk a forduló végére? Nem hiszem, de kiderül, hogy a Villával mit kezd a MU (szoktuk látni mit művelnek azokkal a csapatokkal, akik legyőzik az Ágyúsokat). Választ kapunk arra, hogy az Arsenal nagy csapat-e? Wenger nagy edző-e? Hozza-e a kötelezőt a Pool és a Chelsea? Marad-e kieső helyen a Spurs? Születik-e gól a Stoke-WBA meccsen? Csupa kérdés és kérdés. Lapozz!

Szerdán átgázoltunk, bohócot csináltunk, lefociztuk, kitömtük, iskolajátékot bemutatva megettük vacsorára az északon lakó írek favágókra emlékeztető csapatát, Sanya és Gerzson fantasztikus, tanítani való, okos, meseszép, előre megrajzolt góljaival. A találatokat visszanéztünk vagy tízszer (kössz upc), s igencsak jó kedvünk lett. Így megittunk egy pint guinnesst, aztán még egyet, s felvételről megtekintettük a berlini meccset. Nem történt meglepetés, Berlinben nem szokás. Gomest kölcsönadva a németeknek, simán behúztuk azt a meccset is. 2 meccs, 2 győzelem, 4 lőtt gól, 6 pont. Mi kell ennél több? Egy újabb PL forduló Kuyt góllal! A svédeknek is beköszönt hét közben a holland, most épp a végjátékban!

Mielőtt rátérnék a válaszokra, két szót magamról. Aki nem ismerne, s nem tudná kinek szurkolok. S így könnyebb lesz véleményt formálni a jóslataimra. Voltam a Highburyben (Geráék ellen Bergkamp csavart egyet + gólpassz) és már eljutottam az Emirates-be is (láttam Henryt utolsó Ágyús meccsén), felejthetetlen élmények. Amúgy már a Newcastle táborában is ott találtam magam egyszer, mikor Király Gabiék ellen… Hagyjuk! Annyi mentségem van, hogy én sem tudnék még lekötözve sem végig nézni egy olasz „foci” meccset, s nem esem hasra a Bayern csodáktól (mióta 8 hete totózunk, azóta elátkoztam Őket néhányszor), s a spanyol bajnokságból is max. az összefoglalókat vagyok hajlandó megnézni. Megpróbálok elfogulatlanul tippelni.

Middlesbrough–Bolton Wanderers
Matematikus vagyok. Az utolsó 5 meccs hazai szempontból: DWDWD. Mi következik? W. Az utolsó 5 meccs vendég szempontból: LLWWL. Mi következik? L. Akkor a ’Boro győzelmét már megjósoltam. Számszerűsítsük a dolgokat. Ne legyen túl bátor tipp, de ne is legyen egy sovány 1-0. Meg a Boltonnak amúgy is jár egy gól a múlt hétről. Már-már majdnem hajlok az x-re, de a számok nem hazudnak, és a sorozatok sem. 2-1

Chelsea–Newcastle United
Megtanultuk, hogy nem bevehetetlen a Stamford Bridge és Drogba néhány apróval vett három meccs pihenőt magának, de a listavezető nem fog botlani. Ezúttal sem. Hisz ott van a soraiban az elnyűhetetlen, huszonötödik másodvirágzását élő, „mindenhonnanbetalálokebbenazidényben” Anelka (állítsunk párhuzamot közte és a veszprémi Csárli között), aki ismét fut legalább másfél kilométert és keresztbe tett kezével madárkaszárnyakat formáz majd kezeivel gólja(i) után. A szarkák nem is tudom miben bízhatnak? Bennem? Kívánjunk Nekik sok szerencsét! Ha valaki Angliában olvassa e sorokat, akkor az egészségemre bontson egy Newcastle Brown Ale-t, KÖSSZ! Megrángatták az oroszlán bajszát, ezért 3-0.

Portsmouth–Hull City
Én is hétről-hétre megemelem a kalapom a vendégcsapat előtt. Nekünk még várni kell a visszavágás lehetőségére, de Mr. Arsenal megteheti ezt most helyettünk. Ha más nem, akkor beáll és kifejelgeti a lasztikat, amik sorozatban fognak a hazai 16-oson belülre jönni, mindenhonnan. Egyik szabadrúgás után gólt is fejel a vendégcsapat, de a meccs végén a rutinra fogjuk majd a Pompey győzelmét az újonc felett. Bízom, hogy Pöte meglepetést szagol e meccsen, sok gólt jósol az újra elromlott üveggömbjével, így az én tippem mindenféle ész érvek nélkül 2-1.

Liverpool–Fulham
Nem és nem és nem és nem pukkad ki a liverpooli lufi, amit Rafa vagy elcserélt a szezon elején, vagy telifújta. Tapadnak A Kékekre, szorongatják a töküket, ott loholnak a nyakukban, miközben hátrafelé már csak kacsintanak egyet, ahogy a Mersey túloldalára is csak vigyorognak, jóízűen. Mostanság Ők is megtanulták, hogy idegenben nem jó 1-0-nál minden helyzetet kihagyni, de a Fulham „tegnap” revansot vett. Tiszteletre méltó Roy Hodgson csapatának sorozata az elmúlt hetekben, de ahogy a Chelsea meccsen is megtippeltem a hazait, itt sem tehetek mást. Bocs. Megjósolom, hogy a Pool legalább két gól lő. Kik rúgják? Akik nem tudnák, azoknak ajánlom figyelmükbe az elmúlt posztokat. Klasszikusan: 2-0.

Stoke City–West Bromwich Albion
Fél tucat szöglet 1 gól 2 bedobás 1 gól. Zenéljünk egy kicsit. Itt ülök fél órája, és nem találok egy normális számot sem, de nem tudok erre a meccsre mit tippelni. Persze inkább ezt fogom streamelni, mint az Inter-Juve meccset megnézni. Nem találtam zenét, de képet igen! Donnelly kolléga válasszon:

vagy
Na jó, vissza a focihoz. A Stoke beleszaladt a múlt héten a késbe, de a statisztikák szerint a Stoke annyiszor nyert otthon, ahányszor a WBA kikapott idegenben (4-4…Woland, erről mi jut eszedbe?). Nem fog változni ez a meccs után sem és nem lesz döntetlen a meccs. Lehet, hogy nem is fogok döntetlent tippelni ezen a héten! 0-0-s félidő után szakadó esőben egy gólt csak begyötörnek a hazaiak, nem? 1-0.

Breaking news: nso, 22.54: Tottenham: UEFA-kupa-győztes kapusedző érkezett a csapathoz. A Tottenham Hotspurs vezetősége a klub legendás kapusát, Tony Parkst nevezte ki kapusedzőnek, miután elődje, a 35 éves osztrák, Hans Leitertet kirúgták – azaz ő fizetett meg a nyáron igazolt Heurelho Gomes súlyos pontokba kerülő hibáiért.

Manchester City–Arsenal
PokolMennyPokolMennyPokolMennyPokolMennyPokoMennyPokol.
Megyek a betre, és feltolok egy kisebb vagyont az Arsenal győzelmére.
Gondolom a City szurkerek most azt számolgatják, hogy Robinho félidőnként mennyi gólt suhint, s látják maguk előtt, ahogy Gallast háromszor körbefutja (kétszer fogja csak). Az a baj, hogy Walcott is megtenné. Majd februárban megteszi a tarcsik között Rosicky mellett. Cesc sem játszik sárgák miatt. Mintha Kolo is lesérült volna...
Az, hogy a Villa lefocizta az Arsenalt, nem vitás, de mi lesz most? Kíváncsian várjuk!
Idén már kipipáltuk az egyik manchesteri gárdát, jöhet a másik! Szerintem Mark Hughes együttese esélyesebb a győzelemre annak ellenére, hogy nem mostanában érezték a győzelem semmihez sem hasonlítható édes ízét. Hejj, de nehéz volt ezt leírnom! De bízom benne, hogy szerdához hasonlóan Írország nem lő nekünk gólt, és Bendtner nem rosszabb játékos, mint a mi Sanyink. Ennél frappánsabb indokot nem tudok a tippem mellé felsorakoztatni. 0-1
Ezt a hétvégém a világtól elzárva a hegyekben töltöm néhány barát és sör+pálinka kombó társaságában. Biztosra megyek, rosszul nem jöhetek ki a hétvégéből. Jah, és Menny!
Ui: Mike Riley elmehet az olaszokhoz meccset vezetni!

Aston Villa–Manchester United
Két igen jó formában lévő csapata csap össze ebben a fordulóban. E játéknap rangadója lesz ez a 90+5 perc. Itt sorolhatnánk 100+101 érvet a vendéggyőzelem mellett, továbbá igazolhatnánk Martin O’Neill sikerét mindenféle „fiatal-fiatal”-os lendülettel.
Az, hogy a Villa lefocizta az Arsenalt, nem vitás, de mi lesz most? Kíváncsian várjuk!
Írok néhány közhelyet, hátha palástolni tudom tanácstalanságom. Az első gól nagyon fontos lesz. Ha a Villa rá tudja erőltetni a MU-ra az akaratát, nyerhet. Ha CRonaldo és Berbatov jó napot fog ki, akkor könnyen elhozhatja mindhárom pontot. Nagyon kell mindkét csapat számára a három pont, bármi megtörténhet. Sorsolás ide, sorsolás oda, ha a Manchester komolyan gondolja a bajnoki aranyat, akkor nem kaphat ki. A Villa álmodozik egyelőre a top4-be kerülésről, most megtehet egy nagyon fontos lépést. Sir Alex csapata sehol sem esélytelen. Agbonlahor ismét bizonyíthat.
Mit mondtam? Megpróbálok elfogulatlanul tippelni. Megteszem. 0-1

Tottenham Hotspur–Blackburn Rovers
0-5, kommentár nélkül! A Spurs - egy kellemetlen Fulham elleni vereséggel - visszatért az álomvilágból a valóságba és a kieső zónába (Hejj, de nehéz volt ezt leírnom), miután legyőzték az Arsenalt és a Poolt, utóbbit kétszer is. Mondanám, hogy nagyon érett ez a pofon már, de akkor keresztbe lenyelnének, kerékbe törnének, felnégyelnének, esetleg elküldenének nekem egy dvd-t a tottenhami drukkerek. És már van kapusedzőjük is. Mindenféle előítéletet félresöprök, és mivel a szezon elején is megmondtam, hogy a Spurs az ötödik lesz, egy fogadásom most is él ezzel kapcsolatban, így el kell ismernem, hogy nagyon jó kis csapat a Sarkantyúsok, így behúzzák ezt a meccset is. Az egyik ok: Paul Ince együttesének hiába van egy pöttyel többje jelenleg, pocsék formában van, emberemlékezet óta nem nyertek. És ahogy említettem, nem is fognak most. A nap kérdése szerintem az lesz, hogy négynél megáll-e a hazai csapat? Tippem 4-0. (a 85. perc után már nem születik gól, most szólok!)

Sunderland–West Ham United
A West Ham nem talál az ellenfeleken fogást mostanában, Zola együttese sem ebben a hónapban nyert utoljára, egyre csúsznak lejjebb, lejjebb és lejjebb. Keane munkája most érik be? Marci ismét bizonyítani fog? Djibril Cisse már öt gólnál jár, hozzátesz most is legalább egyet? Valahol egy darálós kis meccsre számítsunk? Eldől már az első félidőben a három pont sorsa? Most mondjam, hogy a két edző beférne még most is mindkét csapatba?!
Igazságos 2-0 lesz a vége? Tényleg, Zola és Keane mikor játszott egymás ellen?

Wigan Athletic–Everton
Hajnal 2 óra van. És még bele szeretnék olvasni Steinbeck Édentől keletre című könyvébe. Egy pillantás a statisztikára, mert a számok nem hazudna. Ezek a számok és a ligakupa meccs nekem most azt mondja, hogy bár szívem szerint x-re húznám a meccset, de az Everton elhozza mindhárom pontot most. És megígértem, hogy nem tippelek döntetlent. 0-1

A mi tippjeink előtt küldenénk Iminek egy szerda esti párbeszédet. Budapest, 21.30 körül.
- Pöte, nem találod ki, hogy ki szerezte az angolok gólját!
- Ne mondd meg Habi. Kitalálom.
- Nem fogod.
- OK. Melyik csapatban játszik? Arsenal? Nyugi, csak vicceltem!


Middlesbrough–Bolton Wanderers 3-0
Chelsea–Newcastle United 4-1
Portsmouth–Hull City 1-0
Liverpool–Fulham 2-0
Stoke City–West Bromwich Albion 1-2
Manchester City–Arsenal 2-4
Aston Villa–Manchester United 1-1
Tottenham Hotspur–Blackburn Rovers 2-1
Sunderland–West Ham United 0-1
Wigan Athletic–Everton 0-2


...és köszönjük mégegyszer Imici77-nek. El is indultunk az éjszakába.

150 komment

Címkék: üveggömb premier league beharang imici

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr100781790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.22. 13:26:38

Lencse, persze egy kiraktnyi szép lány van Angliában, olyan is akad közöttük, aki még énekelni is tud. De az utcákon végig haladva az átlag bányászati segédeszközöket látod.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.22. 14:30:36

donnelly

szentségtörés vagy nem szentségtörés, de pl. EZT és ÍGY csak a youtube-on lehet megnézni/meghallgatni:

www.youtube.com/watch?v=OToMVatoRtQ

:)

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.11.22. 14:31:20

Alma és körte szájder is van, a szép lányok meg csak elölről szépek:)

wan2bee 2008.11.22. 14:33:11

az arsenal serultjeibol egy vilagbajnoksagra valo 11-et is ki lehetne hozni siman.. fasza.

wan2bee 2008.11.22. 14:33:41

ja es a cidRE akkor jo, ha cseszebol isszak!

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.22. 14:34:29

sörügyben pedig ale-párti vagyok, azon belül is - szégyen vagy nem - a London Pride-ot favorizálom.

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.11.22. 14:36:22

bedobásnál: LOL:DDD - Arnold Layne-es nincs?:)

Ha már ale, akkor nekem mindegy, csak sötét legyen és keserű...:)

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.11.22. 14:50:01

See Emily Play,
nagyon ott van,
így már nem is vagyok ideges, h nincs meccs kettőkor.
a 4 órás meccsig már csak három PF számot kell meghallgatnom (echoes, shine on..., atom heart mother, és már be is vágja Ireland)

a Carling meg a legpocsékabb sör volt, amit kinn ittam. egy jó pontja volt, h occsó, de ez a józan ár-érték arány megállapítás van.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.22. 14:51:18

donnelly

Olyan nincs, de az nem is ütne ekkorát. :) De ha már angol lányok; itt egy remek dal egyikükről a legalulértékeltebb angol zenekartól:

www.youtube.com/watch?v=UQuFAfKO58g

(I got a girl and her name is Mary / I like to fuck her on a basis daily)

persze hadd én kérjek elnézést...

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.11.22. 14:54:29

Pöte, Manchester nagyon szar hely lehet, ha ott még a Carling is rosszízű;)

Lencse. 2008.11.22. 15:19:20

Pote, ha Zekét hallgatnál, még két komplett album beleférne. :D www.youtube.com/watch?v=nrtxvZVup6U

A Supergrass tényleg nem rossz.

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.11.22. 15:20:59

Ha meg Napalm Death-et, akkor az egész diszkográfia:)

papercut 2008.11.22. 16:07:12

Még csak ma találtam de máris imádom! Instant classic! Külön figyelmébe ajánlanám a "Ronaldónak az aranylabdát fan klub" tagjainak!

Lencse. 2008.11.22. 17:00:59

papercut :DD

Ez az Arsenal meccs kegyetlen szar, láttam már ennél jobbat a Borsodi ligában. :( A City megérdemelten vezet.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.22. 17:01:57

labdabirtoklás az első félidőben:

Liverpool 43%
Fulham 57%

mindent elmond.

Woland 2008.11.22. 17:10:30

A Carling az angol Kőbányai.

Valóban egy pozitivuma van hogy olcsó. : )

Ireland gólja meg bejött, pöte! : ) de sajnálom hogy már az elején kiszálltunk a negyedik helyért folyó harcból. ez az Arse nehezen fog megkapaszkodni.

crouchy 2008.11.22. 17:30:33

ez nem igaz, sztem direkt nem előzzük meg a chelseat, mert nem tudnánk elviselni a tabellavezetés terhét. Csak így meg hogy leszünk bajnokok? Torres meg am végre mutathatna valamit..

crouchy 2008.11.22. 17:35:32

amúgy így az uccsó 10 percre tud valaki adni egy normális, működő stream-linket?

rizla 2008.11.22. 17:39:19

robinho ezt hogy hagyta ki? mondjuk ahogy clichy (vagy hoyte?) visszasprintelt a gólvonalra, az nagyon durva volt

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.11.22. 17:50:26

ilyenkor mit mond a szabálykönyv, tudja valaki? (vPersie vs Hart)
vagy legyen ez a kvízkérdés??;)

wan2bee 2008.11.22. 17:57:59

azt mondja a szabalykonyv, hogy gol. Ahogy Bestnel is azt mondta. Kurva birok! Multkor Riley, most meg ez a pocs. Ezt az apro oromot is elveszik tolunk. Inkabb befujja a 11-est a tuloldalon. Mondjuk az az volt..Wenger irany a korhaz, menedzselt a sracokat ott, az evet meg bizd ra a fiatalokra, es akkor majd jovore lesz egy fasza csapat. De ez az ev is eluszni latszik. Vagy koncentraljunk a BL-re

crouchy 2008.11.22. 18:02:11

ah ezt így eltöketlenkedni. De legalább a tippelők vezetnek 3-0ra a Stoke bravúrjával:)

Woland 2008.11.22. 18:04:34

pote,

unsportsman-like behaviour, a kommentátor szerint sárga is járhat érte.

megintcsak az angol kommentátor szerint: Best próbált ilyet csinálni egy nemzetközi meccsen és nem adták meg neki, és nemrég volt West Ham-meccs ahol szintén nem adták meg (asszem jött a sárga is).

szóval általában nem adják meg mert sportszerűtlen. és az is, nem? ha ez szabályos akkor kézből sosem tudnának a kapusok kirúgni.

wan2bee 2008.11.22. 18:07:25

akkor kerem a kommentemet torolni. hiaba. az akadozo arab streamet nehez lekovetni.. de en azert fizetnek egy sort van persienek. meg djourunak is. aztan a tobbit magamnak, hogy jol berugjak. ezt meg is teszem erre a csodas alkalomra valo tekintettel.. Ugyis regen voltam aljas reszeg hoesesben

mann 2008.11.22. 18:14:37

Eddig jól alakul ez a forduló, márcsak be kéne darálni a Villát valahogy.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.11.22. 18:16:04

persze h sportszerűtlen,
én sem adnám meg.
főleg nem a City ellen :)

(de az is játékidegen, ahogy a védők a tizenhatos magasságától fedezve kikisérik a labdát, aztán mégis lehet)

Woland 2008.11.22. 18:17:58

FIFA szabálykönyv, 12. szabály:

"An indirect free-kick is awarded to the opposing team if, in the opinion of the referee, a player prevents the goalkeeper from releasing the ball from his hands."

vagyis közvetett szabadrúgás jár ha, a biró szerint, egy játékos megakadályozza hogy a kapus kézből játékba hozza a labdát.

nem ez volt a kvizkérdés, ugye? : ))

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.22. 18:19:37

Mikor volt utoljára olyan, hogy a big fourból egyik sem nyert, mert most - feltéve, ha Villa úgy játszik, mint a múlthéten -, meg van rá a lehetőség.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.22. 18:28:58

popp

tavaly, a 3. fordulóban. jó lett volna kvízkérdésnek mondjuk. :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.11.22. 18:30:13

na, akkor ez elúszott, mint kérdés :((
szégyelld magad ;)

Woland 2008.11.22. 18:56:05

hát hogy ilyen köcsög vagyok, elrontottam minkenki játékát.

bocs : )

Lencse. 2008.11.22. 18:56:15

Sajnos ez a 9-0 nem is volt irreális tipp.

Woland 2008.11.22. 19:19:38

haha, Wenger utánozhatatlan:

"It's a flattering result for Manchester City. The attitude was right because we fought very hard. We lacked a bit of maturity to dominate the game. I don't think Man City created a lot. I think we were quite in control of the game. We have no big issues - just the fact we didn't win the game. We have a good attitude, a good spirit. We'll turn it around."

: )))

rizla 2008.11.22. 19:28:28

ez a pepsi reklám mikor kerül le a műsorról?

sAp 2008.11.22. 19:53:15

na és az h a big4 gólt sem rúgott?
rooney mindenesetre mindent megtesz ázz...

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.22. 19:56:38

Amióta streamelésre kényszerülök, ismét rá kellett jönnöm, hogy a brit kommentátorok néha még nagyobb faszok tudnak lenni, mint a mieink. Kit érdekel a "great tackle" (amiben szintén nem vagyok biztos) Vidictől, ha közben húzza le Agbonlahort a mezénél fogva??? Egyértelmű 11-es volt.

Heinrich · www.nst.blog.hu 2008.11.22. 19:57:26

Le kell csalóznom a mocskos lelkű rigót, ezt a Unitednak azonnal fújta volna. Vidic piros, tizenegyes, jajj-gól, 1-0 a jobbiknak.

Data4u 2008.11.22. 19:59:17

mondjuk a fordulóból már most kiderült:
- a MU mindenkori ellenfeleire továbbra is igaz, hogy nem kaphatnak 11est még akkor sem, ha már nem is a 11esen belül, hanem az 5ön belül tépik le a mezt róluk
- rooney-nak még közelebb kell menni a kapuhoz, mint 5m, hogy eltalálja
:-)

Egy nagyon kedves barátom (még akkor is, ha genetikai mutáns arenal-os) felhivott a 10. forduló körül, hogy már nem tud tiszta szivből örülni a vergődésünknek, mert komolyan sajnálja a csapatot és engem is (vagy csak engem :-) erre nem is emléxem hirtelen).
Respect neki, és asszem részemről is hasonlóakat a mai teljesitmény után még akkor is, ha 9 játékosuk nem játszott az alapcsapatból.

Woland,
Ez a Wenger komolyan, milyen meccset nézett?

poolfanati 2008.11.22. 20:20:58

ez a buzi international break úgylátom mindenkiből kivette az erőt...
de xabi alonso helyett lucast játszatni??? xabi van olyan profi négy napon belül kibírjon 2 meccset. gerrard pedig sürgősen épüljön fel!
nem értem mi van az arsenéllal, elvileg most nyerniük kellett volna(ha a szar meccs után jó meccsük jön), meg a wigan a tarcsijuk nagyon bezúzta...

bag 2008.11.22. 20:24:34

talán már ismerős:

R Kín egy katasztrófa
R Kín egy f@sz

pocak 2008.11.22. 20:25:19

Na most akkor valami statisztikus bányássza elő, mikor fordult elő utoljára, hogy a négy nagy közül egyik se rúgott gólt egy fordulóban.

mann 2008.11.22. 20:26:27

Ezt a bírót lecsalózni? :D
Nagy esélyt szalasztott el a MU, nyerni kellett volna. A Villa pedig geb@sz erős, a bajnokság végére még akármi is lehet :)
Ronaldo ma újabb patronokat adagolt az anti C puskákba :D

Lencse. 2008.11.22. 20:31:58

Nem kell nagy statisztika-mesternek lenned, a Page Up billentyű a barátod.

pocak 2008.11.22. 20:38:23

A lefújás utáni harmadik másodpercben kommenteltem kábé. Annyi idő alatt nem lehet ám végigolvasni. Bár így utólag is csak arra találom a választ, hogy tavaly a 3. fordulóban volt, hogy egyik se nyert. De gólt se rúgtak, vaze.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.22. 20:46:51

pocak

szerintem ezt már ne lőjük le, ez ugyanis remekbeszabottan geci kvízkérdés lehetne, csak át kellene fogalmazni, hogy ne legyen vita.

mindenesetre várjuk meg pötét. :)

Lencse. 2008.11.22. 20:47:56

pocak, mentségemre szóljon, hogy én meg a kommented végtelenül felületes elolvasása után 2 másodperccel válaszoltam. :D

pocak 2008.11.22. 20:49:37

bedobás, attól ne félj, hogy én utánajárok, mingyár jönnek a fiúk pókerezni

Lencse, nem bocsátok meg. Hahhahhahhahha (sátáni kacaj). :D

poolfanati 2008.11.23. 11:34:07

az aston villa a big four ellen eddig 5 pont szerzett, grat nekik!
már a 14. fordulóba elfáradt mindenki?:D

undertow 2008.11.23. 12:06:23

lehet ám bonyolítani a kérdést. mikor volt utoljára olyan, hogy a top 5 csapat nem rúgott gólt? :)

Strigo 2008.11.23. 13:50:50

Agbonlahor-Vidic párbajra reagálva:
Ha szabadrúgást ítél a bíró, és Vidicnek sárgát ad mezrángatásért, akkor egy szava nem lehetett volna senkinek, viszont ahogy átlépték a 16-os vonalát, Vidic elpöccintette a labdát, Agbonlahor meg feldobta magát, a bíró pedig helyesen továbbot intett.
Egyébként ritka fos meccs volt, egyik csapat sem érdemelt győzelmet. Elszalasztottuk a nagy lehetőséget, hogy kihasználjuk a meglepetés-eredményeket. Jövő héten Villareal, és Man Shitty idegenben, és vége a nehéz őszi sorsolásnak.

Woland 2008.11.23. 15:36:12

Lennon hihetetlen mit játszik. Agyonfutja majd a következő balhátvédet is mint ezzel a szerencsétlen svéddel tette : )

Pavljucsenkó meg kifejezetten jó befejezőcsatár. Sőt, mezőnymunkát is darálja rendesen.

Gyerünk, nem lazsálni! Nincs ez még megnyerve!

Woland 2008.11.23. 16:25:46

14. hely!!!!!!!!!!! SZÉDÜLÖK!!!!! : )))))))

Azazello007 2008.11.23. 16:31:11

Woland. :-)))))

Ez a Lennon-gyerek ma tarthatatlan volt...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.11.23. 17:21:23

"ez a buzi international break úgylátom mindenkiből kivette az erőt..." (poolfanati)

Mikor volt olyan utoljára, hogy a MU, az Arsenal, a Liverpool, a Chelsea, a Real Madrid, a Juventus, a Valencia és a Sevilla, szóval ez a nyolc csapat egy hétvége alatt ÖSSZESEN egyetlen (szerencsés) gólt ért el?

Már aggódom a Barca miatt...

poolfanati 2008.11.23. 17:41:26

csöncsön: ne aggódj, messi nem játszott skócia ellen, majd ő megnyeri akkor is ha csak csereként áll be az utolsó percben. ez a legrosszabb eset. a legjobb pedig az hogy megint eto'o mesterhármas/négyes

Woland 2008.11.23. 18:46:49

poolfanati, Csöncsön,

szerintetek a Man Citeh-ből meg a Tottenhamből hányan nem játszottak hétközben barátságos meccset? (A Citeh-nél még a cserék között is volt aki gólt lőtt a 6-2-es brazil-portugálon - Elano.)

a Pool Gerrard-függő, ha meg emelett Alonsót is pihenteti a pincér akkor nem meglepő ha nem verik meg a Fulhameket, különösen amikor Schwartzer Buffon-napot tart. (A Fulham amúgy sem gyenge, igaz, idegenben ezelőtt egy pontjuk volt.) nem kenném a válogatott meccsekre. az Arsenal többszörösen tökönszúrta magát azon felül hogy a jóisten is tökönszúrta őket egy jó pár sérüléssel. A United meg egy nagyon jó Villa ellen játszott idegenben - az iksz nem nagy meglepetés és nem is katasztröfi. A Chelsea meg úgy játszott hogy nyerhetett volna 10 nullra is (asszem 26-szor találták el a kaput?).

Szóval szerintem nem kell túlértékelni a nemzetközi meccsek szerepét a big4 gólnélküli fordulójában. Forgandó.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.11.23. 21:46:37

@Woland

De ez a kísértet mintha egész Európát bejárta volna. Persze, hogy a Barca sem nyert. :-(

Woland 2008.11.23. 22:04:36

Csöncsön,

igen, néha összejön ez igy. de szerintem a Barcelona is simán magának rontotta el. Bojan meg kábé annyira alkalmatlan a kezdőbe mint én lennék. Henry meg csak a hetvenedik percben jön be a gyerek cseréjének? Nem forditva lenne ezt véletlenül? Vagy legalább a szünetben, ha már a Getafe aláz a Nou Campban?

Henry helyében hihetetlenül fel lennék háborodva. Megalázó. Az rendben hogy Messi meg Eto'o jobbak, de Bojant játszatni a francia kárára... erre szerintem nincs magyarázat sem mentség. Akkor már inkább Gudjonsen.

(Messi meg Barca-edzésen sérült meg, nem? Lehet ha játszik a skótok ellen most is pályára léphetett volna.)

Woland 2008.11.23. 22:34:23

www.premierleague.com/javaImages/bf/5b/0,,12306~4676543,00.gif

Gomes nem viccel! : ) Azt nem lehet ráfogni hogy nem menne tűzbe a csapatért...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.11.23. 22:40:26

Woland, szerintem Bojanban tévedsz. Ő egy igazi zseni, csak mivel nem nagyon kap játéklehetőséget Guardiolától, túlgörcsöli minden pályára lépését.

De tavaly például ő sokkal többet tett a Barcáért, mint Henry.

Woland 2008.11.23. 23:37:08

Csöncsön,

oké, gondolom te több Barca-meccset látsz mint én : ) nekem abból amit látok az jön át hogy nem különleges a srác - vagy legalábbis nem Henry szintje. szerinted a francia nem kap túl kevés játékidőt?
szerintem a Barcában ahhoz túl sok extraklasszis támadó van ahhoz hogy Bojan ilyen sok percet kapjon. de mondom, te jobban ismered hogy mit tud. de mégis, hány 18 éves kezdőjátékos van top-top-csapatoknál? nálam ez a mai Barca-kezdő a Getafével szembeni arrogancia volt Guardiola részéről.

rizla 2008.11.23. 23:40:34

"mivel nem nagyon kap játéklehetőséget Guardiolától, túlgörcsöli minden pályára lépését. "

aha. nem azért kap kevesebb lehetőséget, mert nem játszik jól. azért nem játszik jól, mert nem kap lehetőséget.
SIMÁN elég lehetőséget kap 18 éves létére, ha a BL-t, és a kupát is nézzük.

zseni létét eddig semmivel sem bizonyította.
ami körülötte van, az médiafelhajtás. azért, mert tavaly belőtt pár gólt 5 méterről.

tudod miért görcsöl minden pályáralépésnél? mert folyton ezzel baszogatják az újságok, hogy keveset játszik, ő meg elhiszi, hogy neki több jár. a nagy faszt jár több. pont most kellett volna bizonyítani, és erre az a kifogás, hogy nem játszik eleget? VICC. szerencsére nem az ő kifogása.

rizla 2008.11.23. 23:43:38

woland: "Henry helyében hihetetlenül fel lennék háborodva. Megalázó. Az rendben hogy Messi meg Eto'o jobbak, de Bojant játszatni a francia kárára..."

az a furcsa, hogy a legtöbb barcás ez pont fordítva gondolja. a helyzet az, hogy henry tényleg nem egy nagy csoda, a ziccereket is szereti elszúrni, és ebből egyenesen következik, hogy krkic sokkal sokkal jobb lenne, és guardiola milyen ostoba, hogy "nem ad neki lehetőséget" (közben játszott már több, mint 500 percet. ezquerro, vagy saviola messze nem játszott ennyit). mindezt egy 18 éves kissráccal kapcsolatban.

médiahiszti, túlhype-olják. ez fogja idő előtt kinyírni a karrierjét, ha nem vigyáz. ha elhiszi, hogy ilyen jó. pedig nem ilyen jó, legalábbis messi sokkal jobb volt 18 évesen. dehát ő mindenkinél, tán nem hozzá kéne mérni minden egyes fiatalt..

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.11.24. 00:04:34

Henry kb. Higuaín szintjén játszott tavaly a Barcában, és idén se jobb. Sőt idén Higuaín valamivel még jobb is nála. Szóval róla ennyit.

Krkics pedig tavaly, amikor megkapta a bizalmat, temérdek gólt lőtt, és nagyon jól játszott. De a korosztályos Eb-n magunk is megcsodálhattuk. Egyszerűen kiemelkedett az egész korosztályából.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.11.24. 00:09:03

Ja, és lehetséges, hogy azért látja ezt a legtöbb barcás úgy, ahogy én is, mert így van.

Akarom mondani, lehet, hogy nem rizla az egyedüli, aki látja az igazat, a többiek meg mind hülyék.

(Guardiola amúgy azért nem játszatja annyit, mert még a B csapat edzőjeként volt egy konfliktusa vele.)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.11.24. 00:14:22

Egy kis adat:

Bojan az első felnőtt idényében 36 meccsen 10 (!) gólt lőtt tavaly, úgy, hogy nem is klasszikus befejező csatár. 17 évesen...

Ez nem kíván kommentet.

Woland 2008.11.24. 00:47:09

Csöncsön,

amit a Barcáról irok kivülállóként teszem. : ) nem tudok túl sokat róla. úgyhogy elfogadom ha te vagy egy másik Barcás kijavit. csak azt irom hogy nekem hogy jön át a srác a havi egy élő Barca-meccsből meg az összefoglalókból.

Henry is lőtt 19 gólt és adott 11 gólpasszt az első idényében a wikipédia szerint - azt mondod szar szezonja volt. És kevesebbszer lépett pályára a La Ligában mint a 17 éves Bojan.

az éveinek a száma nem erény szerintem. ma a Getafe ellen azt láttam hogy elakad rajta egy csomó akció és többször választja a rosszabbik döntést mint a jobbat. (nagyon könnyen lehet hogy éppena fiatal kora miatt, és nem tudom hogy jó-e fölöslegesen stresszelni a srácot ilyen fiatalon mikor Henry vagy Gudjohnsen is kezdhetett volna helyette. látszott rajta hogy ki volt akadva mikor leült a kispadra, úgy tűnt mintha sirt volna.)

ahogy bejött Henry veszélyesebb lett a Barca.

azzal nem vitatkozom (nem is lehet szerintem) hogy Bojan tehetséges. de az hogy az U-18-as korosztályban ő Maradona nem kellene hogy elég legyen a Barcelonába. 18 évesen ott a Király Kupa, vagy BL-csoportmeccsek azután hogy a továbbjutás eldőlt. a többit a felnőttekre biznám.

szerintem a Barca érdeke hogy Henry formába lendüljön, mert nagy játékos (mocskos gúnár!!!). az meg Bojan ÉS a Barca érdeke hogy őt fokozatosan, lassan, okosan vonják be nagycsapatba.

rizla 2008.11.24. 01:48:39

csöncsön:

"Bojan az első felnőtt idényében 36 meccsen 10 (!) gólt lőtt tavaly, úgy, hogy nem is klasszikus befejező csatár."

igen, nagyon szép teljesítmény 17 évesen. és? ettől még nem lesz jobb, mint henry. aki lehet, hogy nem igazán találja a formáját, de gyorsabb, erősebb, tapasztaltabb, rutinosabb, okosabb. de ami a legfontosabb: A SZÉLEN JOBB. ma láttuk mire képes krkic a szélen, semmire. azért, mert nem az a posztja. henrynak sem igazán, de jobban elboldogul. vagy bojan szorítsa ki eto'o-t? komolyan gondolod?
(egyébként annak a 10 gólnak egy jelentősebb része olyan volt, hogy lövették vele, amitől persze nem érnek kevesebbet, csak éppenséggel jól játszani sem kellett hozzájuk, és komoly túlértékelésre adhat okot vele kapcsolatban)

"úgy, hogy nem is klasszikus befejező csatár."

de az, mindig is az volt, mindenhol azt játszott, középcsatárt, centert, befejező csatárt, ahogy tetszik.

"(Guardiola amúgy azért nem játszatja annyit, mert még a B csapat edzőjeként volt egy konfliktusa vele.)"

soha nem is volt az edzője, ember. guardiola tavaly edzette a B csapatot, amikor bojan már a felnőttekkel készült. de azért te tudod jobban.

"Ja, és lehetséges, hogy azért látja ezt a legtöbb barcás úgy, ahogy én is, mert így van."

vagy az is lehet, hogy bekajálják a hype-ot. tényleg egyedüli, kirívó eset lenne...
a probléma az, hogy ugyanez a hype helyezi a nyomást bojanra, akin nem kéne hogy legyen semmiféle nyomás 18 évesen, mégis ott görcsölt a pályán. tudod miért? nem azért, mert nem játszik. játszott már idén uszkve 600 percet, ha az összes sorozatot figyelembevesszük. szerinted ez 18 évesen egy FC BARCELONÁBAN kevés???

"Akarom mondani, lehet, hogy nem rizla az egyedüli, aki látja az igazat, a többiek meg mind hülyék."

lehet. meg az is lehet, hogy bojan nem messi, ahogy a játékosok 99,9%-a nem az, és sokkal több idő kell neki. lehetséges, hogy annak ellenére, hogy potenciális világklasszis, és sztárjelölt, nem 18 évesen kellene szabályosan követelnie őt a világ egyik legnagyobb, és legjobb klubjának a csapatába minden médiumnak, és habzó szájú szurkernek. és akkor lehet, hogy ő sem görcsölne be. lehet, hogy a saját útját kéne járnia, nem messiét.

rizla 2008.11.24. 01:54:11

ja, egyébként nekem nem az a bajom, hogy kezdett ma, semmi baj nem volt ezzel. kezdett, nem játszott jól, lecserélték, na bumm, majd legközelebb jobban játszik, nem történt tragédia. nagyon is jó, hogy egy ilyen szintű meccsen is kapott lehetőséget.
azzal van a bajom, hogy mindenki annyira kibaszott szakértő, hogy jobban látja a csapatot belülről, mint guardiola, és el akarja magyarázni, hogy guardiola hibája, hogy krkic ma gyenge volt, mert nem kap lehetőséget. ez mennyire abszurd? gyenge volt, mert NEM KAP LEHETŐSÉGET? MOST VOLT A KEZDŐCSAPATBAN.
545 perccel a háta mögött az idényben (forrás: hivatalos honlap, leellenőrizhető) talán nem olyan nagy elvárás, hogy ne adjon el minden labdát.
aki nem játszik soha, az sylvinho. és mégis jól játszott. ja, ő tapasztalt. na és? akkor most játszon csak azért egy kölyök, hogy minél hamarabb sztár legyen? A CSAPAT AZ ELSŐ.

de nem kell bántani, rossz napja volt, ez van.

rizla 2008.11.24. 01:59:19

woland:

"18 évesen ott a Király Kupa, vagy BL-csoportmeccsek azután hogy a továbbjutás eldőlt. a többit a felnőttekre biznám."

jól látod, de itt BOJAN KRKICRŐL VAN SZÓ, AKI MÁR 18 ÉVESEN SZUPERSZTÁR. érted már?
ezaz, égjenek ki a játékosok fiatalon! király.

ha bojantól csak egy olyan nyilatkozatot olvastam volna, hogy "nem zavar, tudom hol a helyem, segítek a csapatnak, amiben csak tudok", stb, nyugodt lennék. de a helyzet az, hogy inkább olyanok voltak mint "szeretnék többet játszani, de ez az edző döntése", meg ilyenek. persze, nem vetette el a sulykot, de nem úgy tűnik, mint akit belülről egyáltalán nem bántana ez az egész.
és mindezt csak és kizárólag a hülye felhajtás miatt.

Martin Astin 2008.11.24. 08:44:52

Mi a rák van itt? Menjetek már át a spanyol topikba, emberek...

Azazello007 2008.11.24. 10:50:11

Tökéletesen egyetértek rizlával: annak idején, amikor elkezdtem focit nézni (pedig egyáltalán nem vagyok öreg:-)) a legnagyobb sztárok mind húszas éveik közepén jártak. A tizenévesen berobbant Owen kifejezett kuriózumnak számított.

Most mi a tendencia: felfuttatnak pár tehetséges tinit, agyba-főbe nyomják őket a sportszergyártók reklámfilmjeiben, addig sztárolják őket, amíg öt év alatt ki nem égnek, aztán keresnek helyettük mást. Nagyon cinikus, aki azt állítja, hogy a legtöbb tizenéves gyerek képes megbirkózni ekkora nyomással. Nem Krkic a hibás, hanem azok, akik ezt teszik vele.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.11.24. 12:22:20

Szerintem is a spanyol posztban folytassuk.

A magam részéről az utolsó OFF itt:

engem csak az zaklatott föl, hogy Woland kétségbe vonta Bojan képességeit. Egy rossz meccs miatt.

Egyebekben egyetértünk. Nagyon veszélyes a médiahiszti körülötte.

Nekem kicsit megrendítő is volt, hogy egy 18 éves gyereknél eltörik a mécses, mert "mindössze" 55 percet játszott (gyenge közepesen) az FC Barcelona egyik bajnokiján.

Strigo 2008.11.24. 12:42:29

Engem nem nagyon szokott érdekelni a tippverseny, de a mostani találati arány röhejes. Ennyi pontot az is el tudna érni, aki sosem látott PL meccset. Mindenki monnyonle! :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.11.24. 12:54:45

@Strigo:

Rólam nagyjából elmondható, hogy sosem láttam PL-meccset, de azért a tippversenyben 12 pontot értem el. :-)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.24. 13:11:29

Strigo

Mark Lawrenson, a BBC hivatalos tipstere egy, azaz 1 pontot ért el a hétvégén, ehhez képest bravúrosan teljesítettek a srácok. :)

poolfanati 2008.11.24. 14:42:33

én is néztem a barca-getafe meccset és egyáltalán nem bojanon ment el szerintem! mert xavi mit mutatott tegnap? nagy szart! és én henrytól se ájultam el, volt néhány beadása és ennyi. szerintem gudjhonsent kellett volna hamarabb behozni segíteni xavit...
woland: a cityénél meg a spursnél is voltak válogatott meccsek persze, de a poolnak is kijárt volna egy 1-0ás győzelem amilyet a spurs ért el... és szerintem pável(:D)-ben semmi extra, amennyi gólt eddig láttam tőle 5-10mről rúgott be lapos beadás után, mezőnyjáték semmi.
bojan múlt évi 10 "rúgatott" góljáról: valaki számolja már össze hogy inzaghival hány gólt rúgattak:D ő már döntött így el BL döntőt is! igaz ettől én kurvára nem szeretem:D

poolfanati 2008.11.24. 14:56:27

na végre egy On hír:D

Liverpool Reserves take on Newcastle United tonight boosted by the return to the squad of fit again Krisztian Nemeth, and it's a match you can watch on LFC TV from 6.30pm GMT.

poolfanati 2008.11.24. 15:11:16

ja és fabregas lett az arsenal csapatkapitánya!

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.24. 15:42:07

Németh a tervek szerint 20-30 percet fog játszani. Remélem, hogy egy fenomenális szezont nyit meg ma este! Amúgy pedig Simon talán végre kezdeni fog, mivel Brouwer az első csapattal edz a héten, illetve valószínűleg Gulácsi véd majd.
A Newcastle-ben meg gondolom ott lesz Kádár, szóval érdemes lesz nézni a meccset.

Woland 2008.11.24. 17:13:59

poolfanati,

"a cityénél meg a spursnél is voltak válogatott meccsek persze, de a poolnak is kijárt volna egy 1-0ás győzelem amilyet a spurs ért el..."

pontosan ezt mondom, ember! : ) nem a válogatott meccsek miatt nem nyert a Liverpool és a Chelsea hanem most szimplán balszerencséjük volt. (meg a 'Castle és a Fulham jól játszotta amit kellett, és -gerrard, -drogba.) a ManU meg ugye a top4 új tagjánál ikszelt, az Arse meg időlegesen megadta magát a gravitációnak egy sztárcsapat otthonában.

sajnálom hogy neked az jött át hogy "bezzeg a Citeh meg a Spurs mennyivel faszább csapatok mert ők igy is nyertek", azt hittem egyértelmű volt a mondandóm: nem kell visszakézből a válogatott meccseket okolni.

poolfanati 2008.11.24. 17:27:05

woland: ez tökéletes forduló lett volna nekem ha nyer a pool:D
így viszont semmi nagyobb gond nincs a poolnál, minden úgy ahogy eddig volt. csak a nehéz október, szeptember után, a gyengébb csapatokat verni kell. west brom, bolton, fulham, west ham: belőlük simán lehet 12 pontot szerezni! persze 10 pont is szép teljesítmény azért:D
bedobás: egyetértek azzal amit némethel kapcsolatban írtál. azt nem tudod hogy az előbbi meccseken mért nem gulácsi hanem az a bouzanis védett?

poolfanati 2008.11.24. 17:30:22

ja meg még valami woland: tavaly a pool szenzációs volt az első ilyen válogatottak miatti szünetig... akkor kijöttünk a formából. most kibírtunk 2-t a 3. után csak egy döntetlen. ez az ok amiatt "visszakézből a válogatott meccseket okolom". :D

Woland 2008.11.24. 17:32:39

ja, és Pavljucsenkó védelmében:

eddig három PL-meccsen szerzett győztes gólt (Bolton, Liverpool, Blackburn), ez a massziv 15 pontunkból 9.

egy csatárnak az a dolga hogy pozicióba kerüljön, ne csak várja a mannát. ha meg már ott van akkor vágja is be, mint Keane csinálta amig fehérben játszott (hehe, lófaszt, nálunk is minden negyediket lőtte be, már ha...).

Pavljucsenkó, az égimeszelő termete ellenére, nagyon sokat fut és nem is céltalanul, minden szögletnél, kapunkhoz közeli szabinál rohan vissza védekezni - ÉS ha az ő emberét keresik labdával akkor meg lehet nyugodni, mert tuti hogy kifejeli.

Kevés embernek volt nálam szkeptikusabb véleménye erről a ruszki srácról amikor szerződtettük. de nagyon boldog vagyok hogy rámcáfolt. minden tekintetben meg vagyok vele elégedve. eddig úgy tűnik hogy nem a Rebrov-Sevcsenkó-Voronyin vonalat követi a srác.

ja, és minden egyes gólja után első dolga hogy a gólpasszt adó játékoshoz rohan megköszönni a gólt, nem pedig magát ünnepeltetni (az is jön, persze, csak utána : ). Keano-tól például ezt csak akkor láttam ha Berbatov adta neki az asszisztot...

szóval azon felül hogy eredményes, még szerethető is a figura. ha lecserélik sosem ingatja a fejét méltatlankodva, hanem magában keresi a bajt (pl. az Arse-Spurs 4-4-en). azzal meg hogy lenyilatkozta hogy ha nincs akkora mázlija hogy focista legyen akkor tuti teherautósofőr lenne Szibériában szerintem megint sokakat levett a lábáról.

no, vége a szerelmi vallomásnak : )
From Russia with Love.

poolfanati 2008.11.24. 17:59:22

"ja, és minden egyes gólja után első dolga hogy a gólpasszt adó játékoshoz rohan megköszönni a gólt,"
hát ha csak az üres kapuba kellett gólt rúgni akkor ez minimum:D

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.11.24. 18:01:52

Strigo,
mi fáj?
h eltaláltam a MU-döntetlenjét?! ;)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.24. 19:31:18

"azt nem tudod hogy az előbbi meccseken mért nem gulácsi hanem az a bouzanis védett?"

Hát, tavaly ugye volt, hogy Bouzanis és Gulácsi nagyjából felváltva védtek, a szezon végére viszont kimondva-kimondatlanul Gulácsi lett az első számú reserve-kapus. Ettől függetlenül Bouzanis (aki szintén nagyon jó kis kapus, ráadásul valamivel még Gulánál is fiatalabb) időnként lehetőséget kap. Az előző 2 meccsen ez pl. teljesen logikus is volt, hiszen Gulácsi a League Cup miatt az első csapattal készült.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.24. 19:39:57

ma viszont Gulácsi véd, és Simon valóban kezdő:

Liverpool:

PETER GULACSI, Emmanuel Mendy, Emiliano Insua (C), Mikel San Jose, Daniel Ayala, Damien Plessis, Nabil El Zhar, Steven Irwin, ANDRAS SIMON, Daniel Pacheco, Vincent Weijl
Cserék: Gerardo Bruna , Dean Bouzanis, KRISZTIAN NEMETH, Francisco Duran, Andre Wisdom

Newcastle:
Steve Harper, Phil Airey , David Edgar, Mark Donninger, Darren Lough, James Marwood, TAMAS KADAR, Brad Inman , Shane Ferguson, Andy Carroll, Fabio Zamblera
Cserék: Jeoff Henderson, Ole Sodenberg, Sami Ameobi, James Tavernier, Nile Ranger

8-kor kezdődik.

Stream:
rtmp://87.21.36.251/live/liverpooltv

(FLV Player kell hozzá)

poolfanati 2008.11.24. 19:52:30

de durva hogy már a reserve-be is alig van angol!!!
sajna spearing és darby most nincsenek de azt hallottam hogy irwin is nagyon jó!
de legalább 3-man a legtehetségesebb tarcsisok közül angolok és ráadásul liverpooliak!

Azazello007 2008.11.24. 20:27:08

Én spec. sosem értettem, mi a különbség két olyan játékos között, akik közül az egyik harmincról bombáz egy szezonban 10-et, a másik üres kapuba gurít mondjuk 25-öt. Söt. Nistelrooy sem rugdosott csodagólokat, mégis megkérdőjelezhetetlen a teljesítménye. Pavljucsenko gólérzékeny, ráadásul sorsdöntő találatokat szerez. Kell ennél több? (Vagy szép gólok duplán érnek?)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.24. 20:59:00

Weijl az új Robben, sajnos kábé pont annyira szimpatikus is...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.11.24. 22:20:56

pote,

Gratulálok, megnyerted a tippversenyt!
Tavasszal visszavágok! :)

Üdv, ymy

Woland 2008.11.24. 23:12:06

ymy,
tippgyilkos forduló volt, ilyet nem szégyen elveszteni, sőt jelen esetben a vereség a hozzáértést bizonyitja! : )

ja és jár az óriási gratula a Boltonnak! sosem gondoltam volna hogy Jay-Jay után valaha igy látom játszani őket! gyönyörű gólok, hajtás... le a kalappal. nem is bánom hogy benn fognak maradni.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.11.24. 23:36:39

Azért nem bántam volna, ha nem csak egy Stoke meccset találok telibe :)

Végigolvastam a kommenteket, volt itt minden, sör (+cider, carlsberg - HÖLGYSÖRÖK!!!), csajok zenék, teletubbies (wazz:)))), és még Henry neve is szóba került... :)

Mindegy, ez egy ilyen hét volt... Ágyús szemmel:)
süti beállítások módosítása