Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Premier League 12. forduló

2008.11.08. 09:00 pote

Álszent dolog lenne azt hirdetnünk, hogy nem a nyitómeccs a forduló slágere. Így nem is tesszük, de azért lesznek még érdekes összecsapások. Meg fogjuk tudni, milyen a Hull, amikor kötelező nyernie, kíváncsian várjuk, hogy tud-e háromszor zsinórban nyerni a Newcastle, hozza-e a papírformát a Chelsea és a Liverpool, és hogy ki a nagyobb csapat idén, a City vagy a Spurs. Lapozás után a szokásos esélylatolgatás vendégtippekkel és egy kis feladattal.

Arsenal - Man Utd 1-3
Próbálnánk kellemes előjelekkel kedveskedni az Arsenalért szorítóknak, de azon kívül, hogy Gallas játéka kérdéses, semmi biztatót nem találtunk. Adebayor, Eboue és van Persie biztosan kihagyják a szombat déli rangadót, míg a csékán kívül Walcott, Sagna és Silvestre játéka is erősen kérdőjeles.
Minden-minden a vendégek győzelme mellett szól. Először is, ők idegenben szereztek egy pontot a BL-ben, és nem otthon szórtak el kettőt. Másodszor pedig, sokkal kevesebb minőségi hiányzójuk van. A bajnoki formáról meg ne is beszéljünk. A Unitednek van a leghosszabb veretlenségi sorozata jelenleg a PL-ben, hét meccsel. Míg az Arsenal tizenegy forduló alatt vesztett tizenhárom pontot, úgy hogy a legkomolyabb ellenfelet a Tottenham-Newcastle-Everton trióból választhatnánk ki. Ahogy a MU kezd összeérni, és egyre magabiztosabb lenni, az Ágyusok azzal a lendülettel kezdenek kifulladni, játékuk egyre görcsösebb, ötlettelenebb lesz. Hol vannak már azok a szeptember elejei kommentek, amikben a londoni csapat hívei kiröhögik az eligazolt sztárjaikat. Azóta Flamini és Hleb csapata is listavezető. Karácsonyig eröltetett menet vár Wengerékre, és akár ki is szállhatnak a bajnoki versenyfutásból, ha nem jönnek ki jól a MU-AV-ManCity-Chelsea-Wigan-Boro-Pool hetesből.
A tavalyi 2-2-höz hasonlóan idén is jó focit, nagy küzdelmet várunk. A tippverseny szorossága miatt nem mertünk bevállalni egy meglepetésnek számító hazai győzelmet. A vendégeknél lesz meglepetés gólszerző (vagy Park, vagy Anderson, tudjuk utóbbi kicsit becsípődött).

Hull - Bolton 1-0
A Hull letudta a két óriást múlt héten, így most egy gyengébb csapat ellen mutathatja meg, hogy mégis hol az ő igazi helyük. A Bolton teljes mértékben megfelel annak, hogy elől maradjanak. Érdekesség, hogy Stelios Giannakopoulos pályára léphet volt csapata ellen, ha pályára küldi Phil Brown, akinek szintén volt munkaszerződése a Boltonnal. Szép pillanat lenne, ha a görög találatával nyernének.

Liverpool - West Brom 2-0
Idén az ilyen meccseket hozza a Pool, általában egygólos különbséggel. Mi most megkockáztatunk egy kétgólos diadalt. Ugye nem is kell írnunk a gólszerzőt? (azért arra baromi kíváncsiak vagyunk, hogy leírhatjuk-e egyszer is ebben az idényben, hogy "naugye, megmondtuk"). A Spurs elleni vereség okán, biztosak vagyunk benne, hogy a megszerzett vezetés után sem fognak leállni a hazaiak.

Sunderland - Portsmouth 1-1
Nagy bánatunkra Michael Chopra kölcsönbe visszatért a Cardiff Cityhez, egy gólveszélyes cserével rövidebbek lettek a vendéglátók. Így Healy-től várjuk a hazaiak gólját. Inkább Adams csapata ellen találjon be, mint ellenünk. A Pompeynak idegenben tökéletesen elegendő lesz az egy pont az ellenszenvedett két vereség után. Fülöp ismét bizonyíthat.

West Ham - Everton 1-2

Az Everton sunyin feljött a hetedik helyre, és minden bizonnyal nem akar már lejjebb csúszni. Zola debütálása parádésra sikeredett, de azóta csak botladozik a kelet-londoni alakulat. A jelenlegi formák miatt mi vendégsikert várunk, annak ellenére, hogy Fellaininak ki kell hagynia meccset ötödik sárgalapja miatt.

Wigan - Stoke 1-0

Akkora kiesési rangadó, hogy csak na. Steve Bruce az egész csapattal már egy hete a tizanhatoson belül táborozik, és volt NDK-s nehézatléták hajigálnak be egyfolytában labdákat, modellezve a Stoke City taktikáját. Szerintünk a Wigan pont olyan csapat, amelyik ellen még Delap sem tud mit csinálni. Rekord-kevés néző előtt Koumastól várjuk a döntést.

Aston Villa - Middlesbrough 3-1

A Villa megkapja második esélyét, hogy belépjen az első négy közé. Ha most sem tudnak élni a lehetőséggel, akkor sajnos le kell írnunk őket. Petrov még mindig sérült, így egy kicsit nehezebb lesz, de mégis kötelező a győzelem.

Blackburn - Chelsea 1-7

A római pofon Ince csapatán fog csattanni. A Chelsea iszonyatosan fog koncentrálni, a Rovers - támadói hiányában (McCarthy, Santa Cruz) - csak az áldozatai bárány szerepét fogja tudni eljátszani. tavaly Habinak volt egy hasonlóan merész tippje, a Derby-NU-t rakta meg 0-11-re; akkor az 1-0 lett:)

Fulham - Newcastle 0-2
Kitart a geordie-k lendülete és behúzzák a harmadikat is egyhuzamban. Owen csereként fogja bebiztosítani a győzelmet. A vendégek legjobbja most is Jonas Gutierrez lesz, míg a másik oldalon Gerának most sem fog menni a játék. Barton kiállítása csak hab lesz a tortán.

Man City - Tottenham 2-3

Mindkét csapat győzelemmel mulatta az időt az európai hadszíntéren, de a Spurs mégis sokkal jobb formában van. Fura ezt leírni annak fényében, hogy mennyire mélyen voltak még két héttel ezelőtt. A City főleg idegenben szenved, de otthon is csak a kisebb csapatok ellen szárnyal. Jó meccset várunk, váltott vezetéssel, amiből végül a vendégek fognak jobban kijönni. Ha Dunne öngólt szerez, akkor Wolandot meghívjuk egy sörre

Tippversenyünkben most először futunk neki hátrányból a hétvégének. Reméljük, hogy utoljára. Ebben segítségünkre lehet Csirko Pasek is, aki a következő tippeket küldte el nekünk:

Arsenal - Man Utd 0-0
Hull - Bolton 0-2
Liverpool - West Brom 4-0
Sunderland - Portsmouth 3-1
West Ham - Everton 2-2
Wigan - Stoke 3-1
Aston Villa - Middlesbrough 2-1
Blackburn - Chelsea 0-3
Fulham - Newcastle 2-1
Man City - Tottenham 2-2

Végezetül, lazításként az ebédközeli rangadó előtt, énekeljük el himnuszunkat.

168 komment

Címkék: üveggömb premier league pl

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr34756651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kavics30 2008.11.08. 16:45:11

Imici77 üzeni, hogy mindenkit puszil és Wenger knows :)

dillinger 2008.11.08. 16:47:32

gondolom heinrich már neki is kezdett a mikrofon-álomtizenegy összegyűjtésének :)

drdugo 2008.11.08. 16:54:37

..na holvannak ilyenkor a cristiano ronaldo rajongók?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.08. 17:13:45

drdugo, a tinédzser lánykák más blogokon pattognak. Cét elismerni muszály, de szeretni lehetetlen!

Martin Astin 2008.11.08. 17:24:35

Wengerball is back 0n track...

Woland 2008.11.08. 17:45:45

hohoho, well done Arse!

macca17 2008.11.08. 17:54:03

bocs, de a muszáj, pontos j :)
amúgy meg remélem is, h nem a manure nyeri a bajnokságot. és természetesen grat az arsenalnak. be szokott ez jönni, h a sok sebtől vérző alakulat lenyomja az esélyesebbet. ld cselszki-pool

rizla 2008.11.08. 18:10:07

"Minden-minden a vendégek győzelme mellett szól"

ilyenkor szokott nyerni a másik.
és tényleg.

Oleksandr Khatskevichelyadinsky 2008.11.08. 18:10:57

A Pompeynak nagyaon kellett már ez, hátha végre megindul a szekér...
Hull égett egy nagyot.
És persze: Arsenal were back. But had they ever really gone away?

Woland 2008.11.08. 18:15:44

No, a Liverpool-meccs elé egy kis olvasnivaló. Csak azért linkelem be mert kurvajól irta meg a szerző. Nem akarok több kommentet generálni a témában. Izelitőnek:

"English Integrity Takes A Dive With Stevie G - One small step for Liverpool required one giant leap from captain Steven Gerrard last night in the 94th minute at Anfield."

Kis lépés a Liverpoolnak, de hatalmas ugrás Steven Gerrardnak. - Őszintén, ez kurva vicces, nem? : )

www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=950269

amúgy remélem megverik a West Bromot. mióta jönnek az eredmények a Spurs-nek, az aljnövényzet többi lakója is termeli a pontokat.

kelta 2008.11.08. 18:20:10

ez a rafael milyen nemzetiségű?

bag 2008.11.08. 18:26:43

Woland:
hallom újra összeakadunk a Carlingben
szerinted ki nyeri a cseresorok csatáját?

Woland 2008.11.08. 18:26:49

Fülöp 35-ről kapott gólt. nem megy túl jól a bizonyitás a srácnak. A válogatottban ki jön még számitásba? Szerintem itt az ideje Gulácsit betenni a selejtezőkre.

bag 2008.11.08. 18:30:47

nincs Torres:(
van Kín...

Woland 2008.11.08. 18:33:22

bag,

szeretném azt mondani hogy mi. Rafa tutira jobban lenézi az angol kupákat mint egy angol edző tenné, de jelen esetben 'Arry is a bajnokságra koncentrál.

Persze a cseresorunk 4-0-ra verte a Dinamót, de a horvátok League One-teljesitményt nyújtottak, úgyhogy sokat ez nem jelent.

A Negyeddöntő a tét. Nem lesz rossz meccs az tuti. Cimvédőként hajtani fognak a mieink a Poolosok meg múlt szombatért akarnak majd visszavágni. A kezdőcsapatokon fog múlni persze.

Addig verjétek meg nekünk a West Bromot lécci! : )

mann 2008.11.08. 18:53:01

Írták már előttem és csak helyeselni tudok. Ez a MU védelem nem a tavalyi MU védelem. Rio és Vida makkozik már meccsek óta, rengeteg a kapott gól. Soha nem hittem volna, hogy leírom, de visszasírom Wes Brownt :). Gary sajnos már túl van a zeniten, Rafael meg még túl fiatal, bár inkább ő mint a mostani Neville.
Wazza gólcipőjét meg lenyúlták a Carringtonról, valaki átcsempészte Sahának.

macca17 2008.11.08. 18:54:42

igyekszünk Woland, hidd el :), de ez nyögvenyelős szokott lenni. lásd stoke. (bár gerástul asszem egy ötöst kaptak). a linket köszi, mingyá elolvasom. én is megpróbálom összeszedni, amit gondolok erről. már készül :)

Woland 2008.11.08. 19:00:34

gyönyörű passz sarokkal Keane-től a tizenhatoson belülre : )

macca17 2008.11.08. 19:11:53

a vicc egyébként tök jó :)

macca17 2008.11.08. 19:12:38

kín góljával veztünk :) bag, lássunk csodaát :)

Papp Sanyi 2008.11.08. 19:18:19

Egyszer csak be kellett jönnie a Keane-i jóslatnak :D

pocak 2008.11.08. 19:18:25

És hadd legyek én az első, aki gratulál, Pöte. Hihetetlen éleslátással jósoltad meg.

pocak 2008.11.08. 19:19:14

Baze, lemaradtam. Akkor másodiknak.

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.11.08. 19:19:49

Na ugye;)
MUHAHA, bár úgyis elrontja, mert rúg még:D

macca17 2008.11.08. 19:20:12

:)))))). grat pote:)))

Woland 2008.11.08. 19:22:29

Igazi Keane-es gólok : ) Lesz még egy tucat ilyen.

Csak ne csókolgatta volna a cimert... Pool-szurkolók helyében elkezdenék aggódni hogy télen eligazol.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.11.08. 19:26:30

de ha most még rúg kettőt, és ezért lesz telitalálata Csirko Paseknek,
akkor elátkozom :)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.08. 19:28:00

Az Isteni Robbie csak úgy fossa a gólokat! :D Az első akkora volt, hogy még a netem is elment! Hát akkor erre most iszom 1 Breizh Colát!

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.11.08. 20:35:09

igazad van,
mindenki...
:)

macca17 2008.11.08. 20:43:34

na, négy helyett csak 3, de azért nem rossz

macca17 2008.11.08. 20:47:34

most ne azzal törődj pote, h ki ölt meg kit :)))

crouchy 2008.11.08. 20:48:22

Arbeola lőtt már nálunk gólt?

pocak 2008.11.08. 21:03:03

www.liverpoolfc.tv/team/squad/arbeloa/

Eszerint egyet lőtt (nem ma frissítették, még Keane-nél is 2 van), nekem rémlik is, tavaly egy szöglet után kifejelt labdát lőtt vissza úgy 17-ről valami Fulham-szerű csapat ellen a bal sarokba.

pocak 2008.11.08. 21:03:57

És ha végigolvastam volna, amit belinkeltem, hát az is oda van írva, hogy a Reading ellen lőtte.

crouchy 2008.11.08. 21:09:02

köszi. Akkor az ő első bajnokiját nem most ünnepeljük:)

luis garcia 2008.11.08. 21:41:29

szép volt Robbie.

Woland:
kurva nagy vicc. Még viccesebb az egész cikk. Dehát biztos csak az irigység beszél a kis arab barátunkból.

Robbie meg miért is ne csókolhatta meg a címert? a yidds ellen valóban visszataszító, wazza-féle megoldás lett volna, de tekintve hogy boyhood LFC fan, a wba ellen normális szerintem.

Woland 2008.11.08. 22:37:20

luis,

mi értelme van "kis arab barátunk"-ozni? lehet hogy 2 méter magas és perzsa : ) ezen felül nagyon jól megirt cikk és szépen kifejtett gondolatmenet. ritka hogy egy angliai iró kritizáljon angol játékost műugrás okán - de szerintem dicséretes. és megnevezi azt a konkrét okot is amiért a legtöbb ember csőrét bassza Stevie G (mármint a kétszinűséget).

a cimercsókolgatást én meghagynám Carraghernek, Ledley Kingnek, Terrynek, Tottinak, Raúlnak stb. De ez izlés dolga. (Meg nekik nincs is rá szükségük.) Volt erről nemrég egy érdekes cikk a BBC-n (pont Rooney miatt), ha érdekel megkeresem a linket.

Ja, és Robbie Keane most beindul. Olyan trabantosra sikerült az eleje, de most már pöfögni fog, le se lehet lőni. Mondom annyi kellett neki hogy letudja a White Hart Lane-i vizitet, felszabadult. (Amúgy a kedvenc klubja mindig is a Celtic volt - a Poolról most nyáron beszélt először, miután bejelentette, hogy a Spurstől akar nyugdijba menni. Ramos hibája amúgy.)

no, Salem Aleykum.

pocak 2008.11.08. 22:44:13

A Spurs-meccs előtt Keane odanyilatkozott, hogy nem fog ünnepelni egyáltalán, ha gólt lő. Akkor még a feltételenzés is röhejesnek tűnt persze, hogy ilyesmit tehet.

Martin Astin 2008.11.08. 23:07:46

Woland, engem érdekelne az említett cikk, tudsz adni linket?

Woland 2008.11.09. 00:03:19

Martin,

itt a csókos cikk.

www.bbc.co.uk/blogs/robborobson/2008/10/kissing_in_the_wind.html

annyira nem nagy szám, de érdekes - és engem is idegesit a dolog. (bár ez inkább csak esztétikai kérdés : )

Woland 2008.11.09. 00:58:38

kurvára off:

ha valaki az NST-től ismeri Joó Gábort, lécci-lécci mondja meg neki hogy ilyen "Hamilton-csaja-hülye"-cikkekkel ne szemetelje már az Indexet.

onwards...

Woland 2008.11.09. 01:12:44

pöte,

Marhára remélem hogy bejön a jóslatod és hármat pakolunk holnap... (bár te nyilván az ellenkezőjének örülnél).
Eddig ez a Tottenham legfiftififtibb meccse idén. Tényleg bármi lehet - az tuti hogy jó meccs lesz : )

Robinhóra olyan szorosan kell tapadni mint a rossz hirnév. Azt is elképzelhetőnek tartom hogy Gilbertót kezdőbe dugja 'Arry csak hogy legyen brazilunk a brazilra.

Amúgy nehéz dolog most csapatot választani, mert tulajdonképpen mindenki jó formát mutat - a szélsőhátvédeken kivül.

Azért valszeg ez lesz:
Gomes,
Bale(Corluka?), Woody, Őfelsége, Hutton(BAE? Gunter?)
Lennon, Jenas, Hudd, Bentley
Modric,
Bent.

(O'Hara, Zokora, Pav, Frazier, Gilberto pad)

nagyon kellene a három pont, de bravúrszámba menne jelen helyzetben...

luis garcia 2008.11.09. 10:12:31

woland,

elfogult vagyok Steve Gerrard-dal kapcs. az a véleményem, hogy ilyen műugró-összeállítást bárkiről lehetne csinálni. Az meg hogy Angliában miért a Pool és játékosai ezeknek a fő célpontja, ismert (scum).
Azt meg h Robbie kedvenc csapata a LFC, csak az ő nyilatkozata alapján mondom. Lehet hogy csak a szokásos szöveg, de én elhittem neki.

poolfanati 2008.11.09. 10:50:42

bármennyire is örülök a pool győzelemnek és robbie keane duplának(nem hittem volna hogy egszer kimondhatom: keano dupla:D) először az arsenalnak szeretnék gratulálni!
és külön örülök hogy nasri ilyen jó, talán megjött az új sikergenerációja a franciáknak... nasri és benzema rájuk aztán lehet majd éppíteni!(domenechre nem!)

hogyha del bosque megnézi arbeloa gólját, akkor sergio ramos nem sokáig lesz még válogatott mert arbeloa kiszorítja:D

poolfanati 2008.11.09. 11:06:26

woland: az hogy keano kedvenc csapata a pool az csak odaigazolás előtti segnyalás, főleg a szurkolóknak! amikor valaki hozzánk igazol mindig kiderül róla hogy poolfan... vagy az is lehet hogy mindenki az egész világon poolfan...:D
pote: grat, de egyszer csak be kellett jönnie a tippednek:D és a további forduló jóslatokban megmardnak majd ezek a keano dupla jóslatok??

egy kis keane statisztika: 2 gól/12 forduló
egyszerűsítve: 1 gól/6 forduló, azaz 38/6=6, marad a 2. és vagy 20 millába került...
van egy olyan érzésem hogy bag kommentjeiből sok lesz, idézem: R Kín egy katasztrófa, R Kín szar

poolfanati 2008.11.09. 11:07:58

38/6=6, marad a 2 azt jelenti hogy 38 forduló alatt elvileg 6 gólja lesz. ne legyen igazam...

Woland 2008.11.09. 16:23:54

Gomes rúgatott egyet Robinhóval...

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.09. 16:26:39

Woland, nálam ez a gól nem Gomesé volt. Mit kellett volna tennie, a fogai közé szorítani a labdát?

Woland 2008.11.09. 16:30:49

huha... véleményes piros Fernandesnek.

Woland 2008.11.09. 16:31:52

mit fogott Hart!!!! francba!

Woland 2008.11.09. 16:33:33

BEEEEEEEENT!!!!!!!!!!!!!!!!

na ez is ajándék volt - pöte ez Dunne-öngólnak számit?

bag 2008.11.09. 17:08:47

a címercsókolgatás szerintem ultra gáz volt R Kín részéről
mert ha ezt Carra vagy Gerrard teszi az rendben van, de ő mire fel?

a góljaitól azért nem kell hanyattesni, egy közepes képességű csatárnak, mint ő, azokat nagyobb bravúr lett volna kihagyni, mint belőni, ziccer volt mindkettő

luis garcia 2008.11.09. 17:11:40

bag
és amikor legutóbb wazza csinálta, vagy ronaldo a sporting ellen viselkedett undorítóan, akkor miért nem akadtál ki te szegény manure drukker?

bag 2008.11.09. 17:19:14

luis g

remélem a többiek megerősítik és számos félreérthetetlen kommentem bizonyatja, hogy már igen régóta (1977) Pool drukker vagyok és maradok...

egyes játékosokat viszont nem tudok tolerálni, h a mi mezünket ( jelesül pont Keegan és Dalglish mezét) viseli, viselheti...

az említett személyek hasonló cselekedeteit én is mélyen elítélem, dehát tudjuk ennek célja nagyrészt pont az ellenfél provokálása, játékból való kizökkentése volt.

Woland 2008.11.09. 18:01:44

hát ez a győzelem minden volt csak szép nem, de a biró cseszte el a meccset. részvétem a city-drukkereknek, nem tudtuk meg hogy melyik csapat a jobb. de annyira kellett ez a három pont mit egy falat kenyér.

de szép lenne végre valahára egy fordulót a kiesőzóna fölött zárni!

bag 2008.11.09. 18:13:14

a Spurs szépen jön fel,

szerintem esélyünk sincs ellenük a Carlingban a szokáss cseresorral...

bag 2008.11.09. 18:21:56

T. Szerkesztők,

Időszerű lenne egy Aranylabda topik...
mikor indítjátok?

poolfanati 2008.11.09. 18:28:25

bag: azért a kicsi benayoun jól szokta vezetni a pool B-t meg lucas is mindig kitesz magáért! meg a reserve-s srácok is jók mert mind bizonyítani akarnak...
áá basszus csak ne lenne ilyen béna a cserekapusunk...

poolfanati 2008.11.09. 18:30:10

woland: hol maradnak a BBC-s live kommentárjaid a spurs meccsről? :-)

Woland 2008.11.09. 18:38:52

most nem volt közöttük klasszikus : ) de ez azért aranyos:

1534: Darius Vassell is sacrificed - no, not like that - as Mark Hughes hauls him off and brings on Dietmar Hamann.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.09. 18:55:48

Woland, akkor efölött elsiklottál:

'1434: "Like I said, Gomes is starting. Spurs lose."
Liverpool-D on 606

Yeah, like they did last weekend... '

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.09. 18:59:33

poolfanati

te meg úgy tűnik afölött siklóttál el, hogy Itandje hónapok óta ismeretlen helyen tartózkodik, és már a kiváló Cavalieri a Liverpool 2. számú kapusa.

Woland 2008.11.09. 19:23:04

elsiklottam bizony : ) nem rossz : )

Gomesnek volt egy pár nagy védése (Robinhónak volt egy erős, helyezett lökete a második félidő közepe táján), de a gólban benne volt ő is. Oké hogy közelről jött Vassell és végülis kivédte, de középre az ötösre ütni a labdát öreg hiba.

Nem mondom hogy pihentetni kell, játszon csak minél többet, nem rossz kapus, sőt. Formába kell lendülnie mint Bentnek : ) 11 gól! : )

ja, és még valami amit meccs után olvastam a BBC-n:
ha összeadjuk a pontokat amiket Redknapp idén a két csapatával szerzett akkor harmadik lenne 24 ponttal!

bag 2008.11.09. 20:04:48

hát most gyorsan kiszállunk szerintem ebből a kupából. nem kell magyarázkodni a Spurs most jó formában.
tényleg a jó Cava véd?
adja valamelyik adó?

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.09. 20:32:14

bag

szinte 100%, hogy Cavalieri véd majd. Sport1 adja a meccset.

Data4u 2008.11.09. 20:34:16

Jaj de jó, az első forduló amit nem kieső helyen ünnepelünk :-)
nem gondoltam volna, hogy Bent ilyen csodát tesz (főleg magával) 3 a prágaiak ellen, most 2. még elkezdek hinni benne lassan... :-)
nem láttam - sajna - a meccset, de ez a Zokora gyerek tényleg 90 percig kellett nekünk? Pável wonder csere nem fért bele? A neten olvasgattam a meccset percről percre és Skywalker megint jónak tünt a kommentek alapján, és mintha Bentley is tényleg a jó gyógyszert szedi mostanában.
Viszont elkezdtem fetisizálni Huddlestone-t! :-D
mi lesz Dawson-nal? nem látom a helyét hátul...
Reszkessen Mindenki! :-)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.09. 20:34:52

ja, és persze állati bosszantó, hogy Németh még mindig nem fitt. Gulácsi viszont kispados lehet ismét.

Woland 2008.11.09. 21:11:13

data4u,

Zokora kellett - most is és a Zágráb (nem Prága! : ) ellen is nagyott játszott. Most pedig a végén Assou-Ekotto kiállitása után még vissza kellett mennie balhátvédbe is.

Lennon jött csereként Modric helyett. Kontrákból tudtunk volna főleg további gólokat szerezni, Pavljucsenkó meg minden csak nem sprintkirály.

Én vigyáznék még az ilyen "reszkessetek" kommentekkel : ) Egyelőre ott tartunk hogy nem a sima három pont+clean sheet jut rólunk a mezőny eszébe. Már ennek is örülni kell! Na meg azt is meg kell emliteni hogy nem tudtuk kivégezni a Citeh-t emberelőnyben sem, az igaz hogy a labdabirtoklás 120% volt ide, de nem volt túl sok helyzetünk. Annyi volt nekik is a kósza kontrákból.

Huddlestone tényleg isten volt a Zágráb ellen - ma egy picit halványabb. Lőhetett volna ma is csodagólt, gyönyörűen elé tálalták Bentley-ék, de most nem sült el a lába.

Gomes parádézott egy párszor, a gólnál meg hülye helyre ütött egy erős, közeli lövést. De mondom most bőven a pozitivumok voltak túlsúlyban. Kettő-három nagy védés.

Bentet én sose kritizáltam - komolyan nem értem hogy honnan jön vele szemben a nyavajgás... Berba-Keane alatt kevesebbet játszott mint Defoe (azt hiszem több gólt szerzett mint Jermaine, de ez mellékes), sosem hisztizett hogy nem kap lehetőséget, várt a sorára - és amióta ő lett az első/második számú csatár szórja a gólokat. Csak azt tudom elképzelni hogy az ára az ami miatt basztatták-basztatják. De eddig Berbánál és Keanonál is jobban muzsikál.

No, itt a vége.

Respekt a City-nek - küzdöttek rendesen. Nekünk meg nagy szerencse hogy Dunne maradt Corluka meg jött.

Data4u 2008.11.09. 21:20:59

mea culpa a prágáért, persze, hogy zágráb.
csak ki szerettem volna menni prágába megnézni az aston villá-t (most 4-én), de nem jött össze, és valahogy az maradt a fejemben. :-)
pont ma töltöttem le a zágráb meccset, holnap megnézem...
Bent-et berakom a fantasy csapatomba... itt az ideje, hogy lehetőséget adjak magunknak :-) és lehet, hogy Skywalker-t is.

Köszönöm az összefoglalót!!!

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.11.09. 21:33:14

nincs energiám kiszámolni, ki nyerte a tippelést?

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.11.09. 21:37:28

ne törd magad Imi ;)
grat az ellennek a mindent eldüntő telitalálatért az utolsó meccsen.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.09. 21:44:00

"Bent-et berakom a fantasy csapatomba..."

éjó, az enyémben szezon eleje óta ott figyel. :)))
mondjuk nem is cseréltem még egyet sem.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.11.09. 21:48:49

ezek szerint megint behúztuk :) GRAT!!! :)

kár, h a net hozzáférésem miatt nincs esélyem a játékban részt venni, de egyik héten esetleg Wolanddal (neki sincs az időeltolódás miatt) közösen kihívhatnánk a Pote-Donnelly párost :)

örülök a tegnapi győzelmünknek, a PL középmezőnye meg tömörödik, jó kis bajnokság ez...

jo.e 2008.11.10. 08:43:36

A Keane LFC fan kérdéshez: www.independent.ie/breaking-news/sport/soccer/keane-vows-to-end-title-drought-at-liverpool-1443062.html
Sztem ennyire azért nem akart segget nyalni, hogy az egész családot, meg mindent belekevert.
+ még1: "John Aldridge,a Liverpool egykori sztárja szerint Robbie Keane néha túl görcsös, mivel egész életében a Liverpool játékosa akart lenni." -ennek az angol eredetijét nem találtam.
Valszeg mindenki LFC játékos akar lenni, aki meg ott van, az meg Real :)

luis garcia 2008.11.10. 08:55:56

Itandje a Galatasarayban véd (?) most, Kewell régi/új csapattársa. szerintem semmi undorító dolog nincs abban hogy Keane egyszer megcsókolta a címert, nem teátrálisan, csak egy apró pici puszit nyomott rá :)

Walmer 2008.11.10. 08:59:44

örülök, hogy nyert a Spurs, meg hogy Bent kettőt rúgott, annak viszont nagyon nem, hogy a Villa kiszívott egy teljesen szagtalan borótól, miután Newcastle-ben is vesztett.
De az, hogy Anelka vezeti a góllövőlistát....

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.10. 13:34:13

luis garcia

én úgy tudom visszautasította a török ajánlatot. de hogy akkor mit csinál most, az rejtély.

luis garcia 2008.11.10. 13:59:22

utánanéztem. sem a galataban, sem a psgben nincs, a liverpoolfc.tv sem írja hogy kölcsönben lenne, viszont onnan semmi hír róla. Reina, Cavalieri ill Gulácsi a 3. számú kapus, Itandje le van építve :)

luis garcia 2008.11.10. 14:00:43

Let's play a game: Where in the world is Charles Itandje?
"He lives in Liverpool, but he has been dropped completely out of the entire team, so until January he wont be away"
"Rejected move to Galatasary, wanted move to PSG but they didn't want to sign him. Was recently seen at a top North West psychiatrist."

Azazello007 2008.11.10. 14:31:47

Walmer: Anelka idei teljesítménye megdöbbentő. Még mindig nem bíznék rá egy fél guriga taknyot sem, de ilyen formában talán még sosem láttam. Hiba a mátrixban...

Data4u 2008.11.10. 15:02:56

Walmer, Azazello007
mi nem értetek? ahhoz, hogy el tudja adni magát a következő csapatába jövőre, kell lőnie pár gólt idén :-D

luis garcia 2008.11.10. 15:07:04

ennyi...zsoldos szar :)

Azazello007 2008.11.10. 15:09:00

Én is zsoldos szar akarok lenni:-)))))))))))))))

poolfanati 2008.11.10. 15:39:27

bedobás: tudom hogy nyár óta Cavalieri a kapusunk és ő szerintem szar, olyasmi mint gomes. óriási nagy bakikat tud csinálni...
valaki tudna írni egy várható spurs felállást a szerdai ligakupa meccsre?

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.10. 17:21:03

poolfanati

ez érdekes, ugyanis szerintem is olyan, mint Gomes, viszont nálam ez utóbbi a 10 legjobb Európában védő kapus között van. :)

Woland 2008.11.10. 17:26:43

ymy : )
szerintem ez a többiekkel szemben lenne unfair, de mindenesetre megható és megtisztelő a javaslatod : ) Persze legalább két olyan meccs lenne ahol pont forditva tippelnénk 5-0-át és 0-5-öt : )

poolfanati 2008.11.10. 17:34:47

bedobás: az a te véleményed, az enyém más, én elfogadom a tied remélem te is az enyém...
és bárcsak gulácsi lehetőséget kapna... szerintem élne vele, nagyon jó kapus, amilyen bravúrjai az EB-n voltak, olyat kevesen tudnak!

Woland 2008.11.10. 17:42:21

poolfanati,

Gomes nagy kapus - csinál hülyeséget, de arról le lehet szoktatni. a gandzsafüstös holland stadionokban hozzászokott hogy baj nélkül rohangálhat össze-vissza. arra gondolom emlékszel, hogy a múlt szombati meccsen volt egy-két óriási bravúrja (meg hülyesége...). Jó kapus ő, ha Cavalieri ilyen akkor régen jó a Poolnak.

lehetséges Tottenham-felállás a ligakupára?... nem egyszerű. Az UEFÁban:

Gomes, Hutton, Woodgate (Gunter 85), Dawson, Bale, Bentley (Bostock 79), Zokora, Huddlestone, Lennon, Modric (Campbell 75), Bent.

volt a felállás, úgyhogy valami hasonlóra számitok a Ligakupában is.
Azzal a különbséggel hogy mondjuk Hutton és Bent helyett Corluka és Pavljucsenkó kezdhet (mivel utóbbi kettő UEFÁban nem játszhatott). De Frazier Campbell is könnyen lehet hogy több szerepet kap majd szerdán. Nem tudom 'arry mennyire veszi komolyan a Ligakupát, de talán mivel cimvédők vagyunk erős csapatot válogat majd ki.

Egy biztos, Őfelsége nem lép pályára.

Poolnál mire lehet számitani?

poolfanati 2008.11.10. 17:54:42

kapuban akármennyire szeretnénk nem gulácsi hanem cavalieri
középen hyypia a tolószékből szétszedi bentet, társa szerintem carregher lesz. (vagy agger:D)
ha a degen nem sérült meg 66odjára a néhány hónap alatt mióta itt van, ő lesz a jobb szárnyon, míg a balon dossena.
kp: benajun, lucas, plessis(?), pennant
csatár(ok): ngog, babel(?)

szóval: Cavalieri, Dossena, Hyypia, Carregher, Degen, Benajun, Lucas, Plessis, Pennant, Ngog, Babel

sajnos nem tudom hogy rafa mennyire fogja a nagy sztárjainkat játszatni, de abban biztos lehetsz hogy brutális cseresorunk lesz, gerrardal, torressel, keane-el és kuytel.
ja és gerrardra még csúnyán se nézzetek mer 11est kapunk:D

poolfanati 2008.11.10. 17:56:57

"Jó kapus ő, ha Cavalieri ilyen akkor régen jó a Poolnak. "
ne viccelj már woland, ha reinának nem casillas lenne a kortársa, a világ legjobb kapusa lenne, persze hogy jó nekünk:D cserének pedig jó lesz cavalieri, szerdán bizonyíthat még nekem:D

Woland 2008.11.10. 18:33:58

szerintem Reina jó vonalkapus, de szögleteknél, beadásoknál eléggé bizonytalan. de nyilván sokat mond hogy egy párszor megnyerte már az Arany Kesztyűt a PL-ben.

ha Gomest megszeliditjük szerintem jobb lesz : ) de ez szurkolói vélemény, úgyhogy vitára nem különösebben érdemes. : )

poolfanati 2008.11.11. 16:53:41

bizony ám, ha jól tudom 3x egymás után...
süti beállítások módosítása