Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 10 giornata

2008.11.01. 08:31 _benito

Először is szeretnénk válaszolni azokra a kérdésekre, melyek azt firtatják, vajon miért a kilencedik és a tizenhatodik csapat meccsével foglalkozunk bővebben, amikor a második a harmadikhoz látogat. Csak. Bővebb válaszért felütjük a sport közhelyszótárát, és ott a Juventus-Roma bejegyzés alatt azt találjuk: bárhol áll a táblázaton a két csapat, ez mindig rangadó. Nem vitatjuk ugyanakkor, hogy a Milan és a Napoli meccse is az, sőt, itt jó eséllyel egyszerre két kérdésre is választ kapunk, jelesül mennyire támadt fel a Milan a szezon elején rá záporozó spencerekből, és mit tud a Napoli egy jó formában lévő topcsapat otthonában. Remek meccsnek látjuk az Udinese-Genoát (nem csak a tavalyi 3-5 miatt), és nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ismét lesz derbi: a toszkán rangadón a Siena fogadja a Fiorentinát. (Friss hír: a Roma-Sampdoriát január 14-én pótolják.)

Juventus-Roma 1-0
Tavaly ebben a szereposztásban egészen más helyzetben találkoztak, akkor ugyanis a Roma éppen a bajnoki címért próbált versenyben maradni, most pedig veresége esetén akár kiesőhelyre is visszacsúszhat. Totti, de még inkább Aquilani nélkül erre minden esélye meg is van, hiába nem brillírozik ugyanis a Juventus, hármat nyert zsinórban, és tudva tudja, hogy szezonja legfontosabb időszakát éli éppen. A következő néhány hétben jön az Inter és a Real Madrid is, ezért ezt a féltérden lévő, összezavarodott Romát kötelező megvernie.
A Juventus Buffon hiányát sokkal könnyebben viseli, mint Camoranesiét (persze, csak ha úgy játszik, ahogy tud), de szerencsére az utóbbi hetekben mindig volt valaki, aki továbblökte a csapat szekerét. Ha Ranieri megoldaná, hogy gyorsabban és pontosabban jusson el a labda jó formában lévő csatáraihoz, már nem fájna ennyire nézni, hogy a fentiek ellenére a Juventus nem csak kevés gólt lő, de rettenetesen kevés helyzetet is alakít ki.
A Roma sok baja közül talán a legnagyobb a védelme volt, de a rangadóra végre összeáll középen a Mexés-Juan kettős, amely Panuccival kiegészülve talán még Riise játékának kellemetlen hozományaival is elbír. Középről Aquilani, elölről pedig Totti fog nagyon hiányozni, ezért borítékolható, hogy nem a Roma fogja irányítani a játékot a Taddei-Perrotta-Menez tengellyel. Baptista már a padra leülhet, de lehet, hogy őt veti be csodafegyverként Spalletti, mert a brazil valóban képes akár eldönteni egy meccset, más kérdés, hogy Roma-mezben ezt még nem mutatta be.
A közhely azért kikerülhetetlen legtöbbször, mert igaz. Így van ez azzal a megállapítással is, hogy a rangadó, az mindig teljesen más történet. A Roma képességét tekintve remek csapat, és ha egyszerre többen fognak ki jó napot, akkor ez ellen a bármire képes Juventus ellen simán győzhetnek is, ugyanakkor a torinóiak egész egyszerűen jobb csapatot alkotnak jelenleg, és ezt egy markáns 1-0-al bizonyítani is fogják.
Sok múlik majd azon, hogy Camoranesi vállalja-e a játékot, és ha igen, akkor Riisével, vagy Tonettóval kell-e megküzdenie, itt akár a meccs is eldőlhet. Vucsinics és Chiellini párharcában a külvárosi sikátorok bunyóinak futballpályára applikált verziója következik.

Milan-Napoli 2-2
Tavaly azt mondtuk volna, jó meccs lesz, idén azt mondjuk, rangadó (és jó meccs). Mindkét csapatnak ad a gép, ötből négyet lőttek az utóbbi időben, ráadásul a Milan már sorozatban tíz fölött jár veretlen meccsek tekintetében. Nem is nyer a Napoli, és talán a Milan sem, ha mégis, azért nagyon meg fog szenvedni. A nápolyiak szemlátomást elhitték, hogy ők már nagycsapat, és rosszul játszva is tudnak nyerni, ami pedig különösen szimpatikussá teszi őket, az az idegenbeli nyílt játékuk. A Milan védelmének balszárnya aggasztó, különösen, mert a Napoli Tankkal és Gyorsvonattal érkezik.

Reggina-Inter 1-3
A héten azt mondta az őt nyektető újságíróknak Mourinho, hogy a bajnokságokat májusban szokás megnyerni, nem ősszel. Valamiért senki nem rikoltotta a portugál arcába, hogy a tavalyit már ősszel megnyerte az Inter, idén pedig ettől elég messze áll. Most könnyűnek tűnő feladat vár Mourinhóékra, a Reggina ugyanis tökutolsó, és vagy élete nagy bravúrjára készül, vagy elindul a Derby és a Levante duó által tavaly kitaposott ösvényen.

Siena-Fiorentina 1-1

A rangadókra igen felszívja magát a Robur, ezt idén már bizonyította a Roma és a Milan ellen is, most pedig derbi következik az Artemio Franchiban. A Fiorentina hiába van jó formában, ezzel a herélt támadósorral nem neveznénk egyértelmű esélyesnek, bár totónyelven szólva X2-nek látjuk a dolgot Csepelről nézve.

Udinese-Genoa 3-2
Ha a szezon meglepetéscsapatát keressük, akkor az vajon az élen álló, gólokat zsákszámra ontó Udinese, vagy a suttyomban remek kis csapattá váló, októberre már idegenbe sem csak szívni járó Genoa lesz? A genovaiak 3/3-al a lőlapon érkeznek, az Udinese viszont hazai pályán eddig egyetlen döntetlent engedélyeztek vendégeiknek (a Napolinak). Di Natale pihent a hét közben.

Sampdoria-Torino 2-1

Ha beszéltünk a szezon meglepetéscsapatáról, akkor a szezon csalódottjait is említsük meg, akik ráadásul egymás ellen készülnek a hétvégén. A Samp és a Torino mindketten álltak már idén kiesőhelyen, pedig ennek nem sok jele volt a szezon előtt, mostanra már mindketten a középmezőny alján, de még mindig vészesen közel (egy győzelmen belül) van a veszélyzóna.

Lazio-Catania 2-0
Egyre hátrébbról halljuk az elefántdübörgést, gonoszkodva mondhatnánk: kidurrant a lufi. Kötőtűk egész sorával hadonászva érkezik ugyanis a legtöbb gólt szerző Lazio, mely győzelmével tovább nyomakodhatna vissza az élbolyba, a Catania pedig vereségével akár a 10. helyig is visszacsúszhat.

Palermo-Chievo 2-0
Kicsit megbicsaklott mindkét csapat, a Palermo legutóbbi három meccsén egy pontot szerzett, szegény Chievónak ugyanehhez a teljesítményhez öt meccs kellett. A hazaiak az élmezőny végét célozták be, a veronaiak már kiesők, és egyelőre sajnos annak is tűnnek.

Cagliari-Bologna 3-1
Bennmaradási rangadó (köszönjük a segítséget). A szardíniaiak már kettőt is nyertek, és nagyott szusszanva bevágódtak a középmezőny aljára, a vendégek ellenben kizárólag a nagycsapatok ellen képesek eredményt elérni. A Cagliari meg ugye messze nem nagycsapat, így hiába kell elnézést kérnünk Di Vaiótól szezon előtti jóslatunkért, innen azért nem visznek el pontot.

Atalanta-Lecce 3-0
Vérfürdő lesz, az Atalantának most pont egy Lecce-féle vendégre van szüksége ahhoz, hogy visszataláljon a szezon elején látott önmagához. Annál is inkább, mert a vendégek azért messze nem jók annyira, mint ahol állnak, itt az ideje, hogy mindenki elfoglalja a helyét (az Atalanta egyébként már elfoglalta).

323 komment

Címkék: olasz üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr19743449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mickeyknox 2008.11.03. 15:08:06

ha az fc ballasztba kell német csatár, az legyen inkább bierhof

kroos 2008.11.03. 15:24:55

inkább stafan kuntz...

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.11.03. 15:31:22

Jancker, Sonny Silooy, Florian Maurice, Di Livio, Lentini, Ilgner mind visszatartó tényezők...

kroos 2008.11.03. 15:31:33

gyerekek kéne edzö is.
Az én jelöltjeim:gigi simoni,michel platini,glázer robert.

mickeyknox 2008.11.03. 15:36:38

ranieri, hector cuper, matthaus, luxemburgo, van basten, koeman

giacinto 2008.11.03. 15:40:44

edzőnek donadoni.

Jardelt aki felhozta az nem normális. gyakorlatilag minden szezononban lőtt 30-40 gólokat.

giacinto 2008.11.03. 15:41:22

Oleguer Presas-t ki ne hagyjátok sztem. :))

kroos 2008.11.03. 15:43:24

ja-ja oleger a csk.

mickeyknox 2008.11.03. 15:45:15

giacinto, jardel az ellencsapatban jött fel, ahol a kiváló képességű, ámde nem sokat nyerő játékosok vannak.

kroos 2008.11.03. 15:46:18

ahol a csk jay jay okocha..

kroos 2008.11.03. 15:56:32

mit ad holnap a viasat 6?

mickeyknox 2008.11.03. 16:11:20

roma-chelsea, liverpool-atletico

mickeyknox 2008.11.03. 16:12:31

szerdán fio-bayern, arsenal-fener

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.11.03. 16:29:52

Héé kroos, Kuntz ról szállj le, ő a Lauternben nagyon is jól nyomta, és nem is nyert semmit sem, na jó EB-t :P

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.11.03. 17:07:55

Kuntz nem csak EB-t nyert, mondjuk azt én sem értem, miért merül itt fel a neve.

kroos 2008.11.03. 17:35:18

Hogy miért?
Enyhén szolva bevoltak határolva a képességei,még a ,,jó iparos" mércét is alig üti meg.amugy 86-ban bundes. gólkirály volt,de azt hogy érted hogy nem csak EB-t nyert,?

kroos 2008.11.03. 17:40:11

föleg ugy hogy völlerrl,klinsivel,bobiccal,aloffsal egyidöben rugta a bört.a kontraszt elég huzos.

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.11.03. 17:48:05

Én azt értem, hogy Völler és Klinsmann jobb játékos volt, meg kontraszt van, stb., de azt nem értem, hogy mi volt a gond Kuntz-cal úgy egyébként? Hogy nem volt világklasszis? Ettől még nem nevezném iszonyatos képességű játékosnak (róluk akar szólni a poszt, ahogy olvastam).

Látod, hogy Jugovicsról is összehordtak baromságokat. Kuntz ne járjon így.

Azazello007 2008.11.03. 17:53:20

giacinto: na jó, többet nem is offolok az ellencsapatról, mert úgy látom, némelyeknek nehéz kétfelé figyelni...:-)

madbalee 2008.11.03. 18:37:40

Ahoyg már írták Donadoni lehet csakis egy ilyen FC Ballaszt-nak az edzője:))

Azazello007 2008.11.03. 18:45:16

Én TÉNYLEG nem akarok vérre menő vitába keveredni senkivel, de szerintem az FC Ballaszt kispadjára legjobban Rijkaard illene, aki ugye BL-győztes és EB-elődöntős is volt úgy, hogy sosem volt különösebben jó edző.

kroos 2008.11.03. 18:48:23

www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=206652&

egyetlen játékos aki szabadrugásból mester3-ast ért el.ö a legjobb aki nem nyert semmit.(na jó egy scudettot).

kroos 2008.11.03. 18:49:31

és nálam is rejkard.érdekes hogy a holland vonulat hogy megégett:rejkard,van baste,koeman,gulit,...

Azazello007 2008.11.03. 18:49:56

És egy alattomos kis féreg volt, de szerettem.

madbalee 2008.11.03. 18:54:06

Dario Simic:

csak úgy pár címe: VB bronz
BL, olasz bajnok, kupagyőztes, Európai szuperkupa, világkupa győzelem.

Ő a Milan egyik nagy ballasztja volt:)

BruceWayne 2008.11.03. 20:18:20

Jens Jeremies-t bevágnám egyből, legalább olyan idegenül festett a focipályán mint Molnár Balázs. csatárnak meg mondjuk Zickler.

rexford 2008.11.03. 20:23:51

Jeremies egyszer csak nekem is beugrott, de azért megtette ő a magáét a Bayernnél, és az 50 feletti német válogatottságra is lehet biccenteni egyet.

BruceWayne 2008.11.03. 20:26:45

akkor meg birindelli. meg a realba is volt pár jóképességű egyén a bl győzelmek idején

madbalee 2008.11.03. 20:31:27

Jeremies, bazze hogy nem nekem jutott eszembe
Na ő tuti kezdő!

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.11.03. 20:32:53

Lassan kiderül, hogy mindenki falábú volt, aki nyert valamit, de nem volt világklasszis. Birindelli. Jól van. Még valaki?

Nem látom át ennek az értelmét.

rexford 2008.11.03. 20:33:51

Nem sok van neki, ez tény.

BruceWayne 2008.11.03. 20:45:12

nem kell véresen komolyan venni, de azért azt mindenki látja hogy pl. Barthez egy kutyaütő tróger balfasz volt

Quentin Montargis-ból 2008.11.03. 21:07:19

Álljál már le a marhaságaiddal, Simoni UEFA-kupát nyert.

divatdrukker 2008.11.03. 21:33:48

Jordi Cruyff, Smicer, Riise, Baros, Illgner, Aldair?

_alerob 2008.11.03. 21:34:45

Birindelli és Pesotto?:D mert még ha molinarot mondanátok, de ő még nem nyert semmit:)


Robert Kovac?Boumsong?

mann 2008.11.03. 21:40:34

Portillo, Baros, Huth, Kleberson.
Butt esetében annyi csak a problémám, hogy voltak olyan idényei, mikor párharcainak több mint 80%-t megnyerte, ami nem rossz egy középpályástól. Mondjuk ezt már régóta nem tudja hozni :).

mann 2008.11.03. 21:41:08

Na Barossal megelőztek :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.11.03. 21:45:32

Reizigerre nem volt reakció :((

Azazello007 2008.11.03. 21:59:50

Egyébként ha lehet egy javaslatom az NST-stábnak: megcsinálhatnátok az "ellencsapatot" is, azokkal a játékosokkal, akik megérdemelték volna, mégsem nyertek semmit -- a kommentek alapján lenne rá igény is, ötlet is, esetleg szavaztathatnátok is. Lehet, hogy a Ballaszt FC-projekthez is segítség lenne előbb a némileg könnyebb feladat.

Persze ha hülyeség, akkor nem szóltam.

Romanes eunt domus 2008.11.03. 22:28:15

Középpályára Brocchit javasolnám

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.11.03. 22:43:24

Trap nagy kedvenc Strunz. Eb, BL és sokszoros bajnok!

Trap-gondolatok Thomasról (csak hogy nehogy elfelejtsük!):
it.youtube.com/watch?v=qoSLm9G8o4c

halareaal 2008.11.03. 23:33:21

Helguera a legjobb éveiben a legelegánsabban játszó középhátvéd volt. és azért ok, hogy vannak ilyenek, mint Roke JR, de azért egy Real Madrid szintű csapatban nem maradhat meg vki éveken keresztül az egyik legfelelőssételjesebb poszton, úgy hogy közben bajnokságot, BLt nyer a csapattal, anélkül, hogy kurva jó játékos lenne. ugyanez igaz Salgadora is, aki még most is, már féllábbal a sírból is tökéletesen lehozza a jobbhátvédet. ők csak csapattársaikhoz, Zidanehoz, Figohoz, Raulhoz képest voltak "kutyaütők", egyébként a beválogatásuk komplett hülyeség. pedig a 2002es csapatból énis kinéztem Salgadot, sőt Helguerát se szerettem különösebben, amikor elkezdte szórni az öngólokat. ennek ellenére nemis mérhetők a többiekhez.

BruceWayne 2008.11.04. 00:08:55

na de emberek, most tűnt csak fel hogy kimaradt az csapatból az "all time secret weapon right-winger" alias Dombi THE RAINMAN" Tííííboooooor!!!!!!!!!!!!

Romanista 2008.11.04. 00:21:59

(miriuta laci)

Javi Moreno,José Mari

(nerazzurin még mindig röhögök)

shinigami 2008.11.04. 00:40:56

ugye nem gondoltatok komolyan h nem domenech lesz az edzo?
di livio felhozatala gyasz, akkor mar inkabb dennis wise (bar o nem nyert kb semmit)
amugy nem ze carlos volt a dinnyearus?
es h emlitsek jatekost is, megemlitenem szemelyes kedvencemet marco 'meszaros' materazzit technika 0, jatekintelligencia 0 kar h intereskent 'csak' olasz bajnok mondjuk a valogatott eredmenyek szuksegszerusege miatt a spanyolok kiesnek...

kroos 2008.11.04. 07:39:13

Dino kuntz kivel nyert bundesliga-t?

divatdrukker 2008.11.04. 08:28:51

kroos: 1991-ben a Kaiserslautern-nel

divatdrukker 2008.11.04. 08:32:02

szerintem Lucio is beférne legalább a keretbe - főleg ha Helguera ott van, aki amúgy szerintem sem volt rossz

kroos 2008.11.04. 08:40:21

bocsánat...tényleg.
hej mekkora csapat volt azis...labbadia,winkler,kadlec....öszinténszolva kuntzra nem emlékeztem...

drani 2008.11.04. 09:21:00

nem lesz olasz összefoglaló?
és bl beharang?

_benito · www.nst.blog.hu 2008.11.04. 09:23:51

olasz összefoglaló nemsokára, bl-beharangot soha a tyúkszaros életünkben nem csináltunk még :)

kroos 2008.11.04. 09:55:59

Strunz megcsinálta effenbert feleségét:ennél kevesebb vagányabb dolog van.

drani 2008.11.04. 09:59:01

tehát akkor nem lesz

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.11.04. 09:59:17

Milyen vörös lehetett az eff feje. Szeeeegény :((

kroos 2008.11.04. 10:03:55

BOCSÁNAT!!!!!!! FORDITVA VOLT!!!!!!!

Azazello007 2008.11.04. 10:55:34

Fordítva bizony.

Egyébként milyen nő az, aki hozzámegy egy Strunzhoz, akit megcsal egy Effenberggel?

giacinto 2008.11.04. 11:04:12

mihajlovic nyert BL-t, világkupát, KEK-et, európai szuperkupát, 2 scudettot :P, 4 olasz kupát, 3 jugó bajnokságot.

Mr.AT 2008.11.04. 11:41:21

Di Livio? Pancho Sanza, láttad te valaha az isteni Angelot játszani? Az a faszi egy anatómiai csoda volt, legalább 6 tüdővel. Hozzá képest Gattuso egy lélektelenül alibiző lusta disznó... :-)

Egy márciusi kupameccs után mondta róla az olasz kommentár, hogy "Di Livio úgy tűnik karácsonyig egyfolytában tudna futni, a szenteste után persze rögtön folytatná"... :-)

Sok mindennek mondanám, de ballasztnak nem. Azon kevés Juve-játékos közé tartozik, aki tett annyit a csapatért, hogy még azt is megbocsátottam neki, hogy a Fiorentinába igazolt tőlünk...

kroos 2008.11.04. 12:01:13

Igen de sose játszott a Reálba,és fénykora nem 98-2002 közöttre tehetö,ami a foci FÉNYKORA VOLT!!!.PPPPP

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.11.04. 12:08:24

Láttam Di Liviot. Szerintem a futáson kívül nem valami sokat tudott. Lehet, hogy egy gólképesebb középpályással a Juve legalább nyert volna egy BL döntőt:)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.11.04. 12:16:26

pancho hozzászólásait a nemspanyol futballról kéretik a helyén kezelni, 1, maximum 2 mérkőzés alapján hirdet ítéletet, mert vállaltan nem néz semmi mást, csak spanyol focit és bl-t.

daneeka 2008.11.04. 12:20:26

Iván Campo? Válogatott szinten 0 eredmény, de ha jól tévedek BL-győztes ő is.

zoliie777 2008.11.04. 12:23:26

Én titusz bramble-t is el tudnám képzelni a csapatban, talán még mint csk is!

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.11.04. 13:08:14

Én csak azt mondom, hogy Dombi Tibin túl nem sok olyan szélsője volt az utóbbi 15 évnek, aki minden századik mérkőzésén lőtt egy gólt:) A Juventusban játszott egy hasonló:)

Azért egyre jobban örülök, hogy azok az olasz hozzáértők, akik például Ivan Campo vagy Helguera felett ítélkeznek sokkal több spanyol bajnokit láttak, mint én olaszt. Pedig lenne rá egy söröm, hogy nem így van. Elég sok mindent néztem abban az időben, mert ha eltekertem a parabolát Astráról, akkor láthattam TVE-t, meg RAI-t, de például buktam a DSF-et és a Eurosport sokáig nem volt a Hotbird kettőn (azt hiszem ez volt a műhold neve).

Azazello007 2008.11.04. 13:30:35

Ohh Pancho, ne is mond, emlékszem, hányszor hallottam, hogy BELTÉRI EGYSÉG...azok a boldog kilencvenes évek.

kroos 2008.11.04. 13:32:35

Ja de ez még nem mentesiti Ivan Campo-t semmi alól.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.11.04. 13:36:30

hát akkor kívánom neked helguerát a real védelmének közepébe, aztán majd elolvasom, mi a véleményed a posztban, amiben fejtetőre állítod a real-címert.

di liviótól nem is várt senki gólzáport, max azok, akik szerint azért lett jobb játékos zidane a realban, mert ott nagyobb gólokat lőtt. (utólag is: muhaha!)

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.11.04. 13:39:07

„Átlagosan három gólt szerzek egy évben, de tavaly nem sikerült betalálnom, és az idei év is hasonlóan indult. Talán azért van ez, mert sokat dolgozom a mezőnyben, a kapu elé érkezve pedig már elfogy erőm. Jó játékosnak tartom magam, de nem vagyok világklasszis, 28 évesen egy gól boldogságot okoz, de nem tesz fenoménná, csak jelzi, hogy én is a Juventus játékosa vagyok.”

_benito · www.nst.blog.hu 2008.11.04. 13:46:16

"de nem tesz fenoménná, csak jelzi, hogy én is a Juventus játékosa vagyok."

egy real-szurkolónak, akinél az minősít egy középpályást, hogy hány gólt lő, ezt tök feleslegesen magyarázod

mickeyknox 2008.11.04. 13:58:48

di livióra mondta a keresztapám, hogy ha ez a csávó nincs tele koksszal, akkor senki :)

drani 2008.11.04. 14:29:48

rád meg azt hogy ha ez nincs tele knoxszal akkor senki

kroos 2008.11.04. 14:39:49

NA ÉS POPP MEDDIG FOG MÉG BUJKÁLNI:)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.11.04. 14:49:38

Meg Di Liviónak volt, teljesen mindegy, h jobbon játszik, vagy balon. És nem azért, mert mindkettőn zsenge lett volna.
A koksz, tényleg nehezen kizárható. De akkor senki más nem csinálja, vagy alkoholizűlt is rá, mert ő mindenkinél többet robotolt.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.11.04. 14:57:13

Új edzője van a Chievónak: Domenico di Carlo. Ha nem tudnátok, ő az, aki covercianói szakdolgozatát a támadók labda nélküli mozgásából írta, illetve a pontrúgásokból.

mickeyknox 2008.11.04. 15:10:23

persze, ma már tudjuk, hogy mindenki tol valamit. és ilyenkor jönnek ki a valódi különbségek :)

kroos 2008.11.04. 15:31:48

a milan kapusa volt Rossi aki egy fadarab.Mégis csomo rekordot tart,meg megnyert mindnet és válogatott is volt.(amögött a védelem mögött ez nem csoda)

Hispan07 2008.11.04. 15:47:12

_benito, hol a posztunk? (mert látom, már az angoloknál kommentelgetsz :))

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.11.04. 15:49:28

@szabika,

Torricellit remélem a 'Félisten' kategóriában nevezted :)

balu11 2008.11.04. 15:55:15

tudom, hogy sok a francia, de egy jó Deschamps... mondjuk Petit helyett, aki azért nem volt annyira gáz, vagy éppen haszontalan (ha már csak a futómennyiséget nézzük pl.)

Patrik Berger túlzás - azért ő egy spíler volt, még ha nem 4 meccsből mondjuk 1szer játszott is csak jól

Salgadonak helye van, inkább mint G. Neville-nek - jut eszembe, Phil hol van?

sztem jó az FC Ballaszt ötlet, meg persze egyszerre veszélyes is, könnyű rápörögni - nem véletlen, hogy 1,5 éve készül

egyébként meg nem véletlen, hogy felülreprezentáltak a franciák - ma sem hiszem el, hogy megnyerték azt a VB-t a horvátok, hollandok, argentinok, brazilok helyett...

bár holland drukker vagyok (bocs), de kénytelen vagyok csatlakozni a Bogard-ot a csapatba követelőkhöz (egyébként szerintem ő tanította a kis Khalid-ot a foci alapjaira...)

balu11 2008.11.04. 16:15:37

egyébként is az előző holland generáció meglehetősen erős volt, de a zseni(k) mellett volt egy-két ballaszt-gyanús - ezek közül mindenképpen képviseltethetné valaki magát

Reiziger sztem nem, ha nem is volt labdazsonglőr, hasznos volt

Bogarde-ra szavaznék, de azért van még egy jelölten

B. Zenden [jut eszembe - hülye nevűek válogatottja volt már?] - holland kupa-, bajnoki arany(PSV), spanyol bajnok (Barca), Ligakupa (Boro), Eu. Szuperkupa, BL döntő (Pool) + VB elődöntő (ráadásnak egyfajta ballaszt-szimbólumként gól a vesztes bronzmeccsen)

szabika 2008.11.04. 16:26:54

Rochembach... Mondjuk ő azt hiszem, semmit sem nyert.

_alerob 2008.11.04. 16:30:25

"NA ÉS POPP MEDDIG FOG MÉG BUJKÁLNI:)"
Szerintem egy kocsmában van és fel nem áll a pult elől szombat este óta ?!? :)

shinigami 2008.11.04. 16:34:05

sztem addig nem latjuk poppot ameg nem nyer a roma
szal ma tuti nem

Mr.AT 2008.11.04. 16:51:35

Pancho, írod: "lehet, hogy egy gólképesebb középpályással a Juve legalább nyert volna egy BL döntőt:)".

Nem akarnék vad sokkot okozni a ténnyel, hogy a 96os Ajax elleni győztes BL-döntőben Di Livio konkrétan játszott a csapatban, mi több, be is lőtte a maga kis tizenegyesét... :-)

kroos 2008.11.04. 19:08:43

paulo sosa helyett állt be .a 11-eseket pedig ferrara,pesotto,padovano és JUGOVIC lötte,5.re nem volt szükség mert davids és silooy kihagyta.

halareaal 2008.11.04. 20:39:26

"hát akkor kívánom neked helguerát a real védelmének közepébe, aztán majd elolvasom, mi a véleményed a posztban, amiben fejtetőre állítod a real-címert"

ez jó nagy hülyeség, Helguera már messze túlvan ugyanis pályája csúcsán. a Realban nagyon jó éveket húzott le, talán csak egy olyan éve volt, amikor még kezdőként inkább volt szar, mint jó. ennyi erővel utolsó éveiben az öreg Hierro is elég veszélyes volt a védelem közepén, legendás lassúságával, mégsem vitatja el talán senki a tudását.
én sem az alapján ítélem meg Di Liviot (akit amúgy bírtam), hogy ma hogy teljesítene a Juvéban...

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.11.04. 22:11:01

ballaszt-csapat kacsán jut eszembe Virdis. A Milan-Steaua 4-0-án állították be, mikor már minden eldőlt: öreg volt, ősz, merev, és mellette futkostak a hollandok, meg Donadoniék. Sajna, a válogatottban nem volt ott, hogy díjazni lehessen. Meg, amúgy lehet nem is volt, annyira gyengus.

divatdrukker 2008.11.05. 07:53:09

Virdis olasz gólkirály volt a holland korszak előtt, és több mint 100 gólt lőtt a Serie A-ban. Nem volt egy világklasszis, de rossz játékos sem. Nekem abból a Milanból inkább a két Galli tűnt ballasztnak. Ráadásul Giovanni Galli világbajnok is volt 1982-ben.

kroos 2008.11.05. 09:07:24

filippo viszont világklasszis védö volt.
süti beállítások módosítása