Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Premier League, 37. forduló

2008.05.03. 11:15 pote

Miután a Barcelona Scholes elintézte, hogy már idén legyen 39. forduló külföldön a PL-ben, máris újabb háromnapos dzsembori előtt állunk. Nagyon számolgatni senkinek sem kell. Aki benn akar maradni, annak nyerni kell. Aki bajnokságot akar nyerni, annak nyerni kell. Aki meg akarja mérettetni magát Európában, annak nyerni kell. Aki nyugalmat akar a végére, az jól kiesett a BL-ből. Ilyen egyszerű játék ez a foci. Lesz igazi (Fulham - Birmingham) és nem igazi (Bolton - Sunderland) kiesési rangadó, jónak (Arsenal - Everton, Newcastle - Chelsea) és rossznak (Blackburn - Derby, Liverpool - ManCity) ígérkező találkozó, meg egy ManUnited - West Ham is. Volt időnk átnyálazni a Fio-Rangers meccs alatt az üveggömb használati utasítását, így nem is a jóslatainkat, hanem már a végeredményeket tudjuk közölni veletek. Aki izgulni akar az ne klikkeljen a továbbra.

Semmiképpen sem lesz annyi gól, mint múlthétvégén (36, ....em a szádhoz pattanhat) és az élen sem fog sok minden változni, csak az Arsenalnak már nem kell számolgatnia. A Villa közelebb lép az UEFA kupához és a  forduló előtt még hatszereplős kiesési versenyfutás négyszereplősre fog zsugorodni, aminek a Boro és az Athletic hívei fognak a legjobban örülni. szokásunkhoz híven, most is időrendben haladunk.

Manchester United - West Ham United 2-1. Ahogy múlt szombaton, így most is a bajnoki címvédő az első pályáralépő. Sok minden történhet, két dolog semmiképpen sem. Előszöris kizártnak tartjuk, hogy kikapnak a hazaiak. Másodszor pedig, elképzelhetetlen, hogy a Vörös Ördögök zsinórban negyedik meccsükre védekező taktikával fussanak ki. Igaz, hogy régen volt ilyen emelkedett a hangulat Manchesterben, mint a napokban, de halkan megjegyeznénk, hogy a fiúk nem játszanak szépen mostanság. Ilyen szempontból nagyon kellemes ellenfélnek ígérkezik a 10. helyen tanyázó (valszeg ott is maradó) West Ham. Hogy mégsem az, az a közelmúltnak köszönhető. Az utolsó három bajnoki meccsen a Kalapácsosok nyertek, vagyis a bajnoki címért folyó versenyfutáson kívül még a törlesztés is motiválhatja Ferdinandékat. Nem várunk gólfesztivált, de úgy érezzük, hogy lesz egy ilyen gól, csak a szerzőjén más mez lesz, Ashton is betalál, és megszakad C.Ronaldo négymeccses góltalansági sorozata, aminek következtében valami különlegesen szerény gólörömöt láthatunk az időközben már a pályamunkások az újságírók által is az Év Játékosának választottól. Vidic még mindig nem lesz bevethető, de Rooney leülhet már a padra.

Aston Villa - Wigan 4-0. Ötödik hely versus Bennmaradás. A Villa most sem fog mást tenni, mint amit eddig. Kivégzi a kiscsapatot. Lelki szemeink előtt a csütörtöki zeniti expresszt látjuk, szép játék lesz, a vendégek kicsit később fogják feladni, mint a Bayern. Olof Mellberg búcsúzni fog a Villa Parktól, nyártól ő tölti be a Juventusnál Tiago helyét. Ő lesz a szarigazolás.

Blackburn Rovers - Derby County 3-0. Legszívesebben összeengednénk a Derby-t a Rangers-szel, a lelátóra meg felültetnénk az összes gyerekgyilkost kiakasztott szemekkel. Erősen gondolkodtunk, hogy rúgassunk-e gólt velük, de aztán elálltunk tőle, mert azt mi sem gondolhattuk komolyan, hogy Friedel egy szezonban egynél többet kapjon egy ilyen fostalicska csapattól. A név kötelez, Derbyshire-től természetesen gólt várunk.

Fulham - Birmingham City 2-1. Jajj, de ott lennénk a Craven Cottege-en! Hogyis szokták volt mondani? Izé... Megvan! Igazi hatpontos meccs. Tartjuk magunkat a Fulham benntartásához, így értelemszerűen nyerni fognak. Nem lesz látványos meccs, de Demsey duplája elég lesz.

Reading - Tottenham 0-2. Szeretjük a nagy sorozatokat, így a Reading most sem talál be. Majd jövő héten, de akkor már lehet késő lesz (most kaptuk kézhez a nyelvvizsga eredményemet, ott is a Reading volt a leggyengébb). Berbatovot mindenképpen be akarjuk rakni az év csapatába (biztos ő sem fog örülni az egyik szélsőnek), így szombaton nem fog 5 méterről fölé fejelni, ahogy tette ezt a Bolton ellen. Szerencséje, hogy vajból van a szívünk, mert azért legalább egy herecsavarás járt volna.

Middlesbrough - Portsmouth 1-1. A hazaiaknak sokkal fontosabb lesz ez a meccs. Egy esetleges vereséggel nehéz helyzetbe is kerülhetnek. Ez nem fog megtörténni, mert a Pompey a Wembley-re gondol mindig, meg-megállva, nyikorgó kosárral ölében. Békés döntetlen lesz ez, meglássátok. Baros ismét cáfolni fogja a tételt, miszerint a focit fejjel kell játszani, és a másik oldalon is a héten visszatérő csatár fog betalálni (Aliadiere).

Bolton - Sunderland 1-1. A Wanderers történetének egyik legfontosabb meccsének titulálta Megson a szombati ütközetet. Tény, ha kikapnak, akkor valószínűleg a Stamford Bridge-en kell nyerniük a bennmaradáshoz, ami utoljára PL-csapatnak még a vízözön előtt sikerült. Persze, nem hiába hívják őket mákbercinek, hiszen nem elég, hogy a Sunderland már csak muszájból fog focizni, ráadásul még azt az előnyt is megkapták, hogy a többi eredmény tudatában lépjenek pályára. Reményeink szerint győzelmi kényszerrel. Davies visszatér, így az egyetlen hazai találat akár az ötösön kívülről is eshet. Az is sanszos, hogy élőben látjuk a meccset, majd igyekszünk Richardson vezető találatanál csendben örülni.

Szombat estére így fog festeni - gömbünk szerint - a tabella alsó része:

  • Wigan   37
  • Boro     37
  • Bolton   34
  • Fulham  33
  • Reading 33
  • B'ham    32
  • Derby    11

Arsenal - Everton 3-1. Ha a United nem nyerne szombaton (fog!), akkor elég sokan játszanának el a gondolattal, hogy milyen lehet két néger nővel akár Észak-Londonba is kerülhet a bajnoki serleg. Van egy sanda gyanúnk, ez lesz az egyik legjobb meccs a fordulóban hétvégén. A liverpooliaknak kell a pont, mert előző nap nagy eséllyel nyer a Villa, míg a hazaiaknak szépen kell búcsúzniuk. A Gunners pontosan ott van - sőt! -, ahova év elején vártuk őket. A túl jó kezdés miatt most egy kicsit savanyúbb a szájuk íze, de júliusra már ők is érezni fogják, a maximumot hozták ki ebből a szezonból. Egyértelmű cél a nyárra: csapatot együtt tartani, pár posztot megerősíteni (Flamini sorsa elvileg a kezdő sípszóig kiderül). A kékeknél is hasonló tervek lehetnek, de addig ők még mindenképpen meg akarják tartani az európai indulást érő ötödik helyezést. A mérkőzés hűen fogja tükrözni a PL erőviszonyait. Ennyi különbség van a big4 és az odavágyók között.

Liverpool - Manchester City 1-2. Csalódott csapatok csatája (hopp, egy alliteráció). A Poolnál a BL-döntő elbukásával lefőtt a kávé, a City-nél pedig dübörög az Eriksson elküldése körüli botrány. Ígérjük, nem fogunk meglepődni a hazaiak kezdőjén, de érdekes lesz, az biztos. A Citynél visszatér a védelembe Dunne, aki a manchesteri meccsükön a mezőny legjobbja volt (bár azon a meccsen...), így talán nem kell megint Elanonak jobbhátvádet játszania. Nagy valószínűséggel újra le fog ülni a kispadra, a még augusztusban megsérült Bojinov is. A maffiózó tulajdonoson kívül mindenkinek (játékosok, szurkolók) a bizalmát élvező svédnek nagyon jól fog jönni ez a győzelem. A hazaikban még mindig benne lesz Riise csukája, és már mindenki azon fog agyalni, hogy kiket hozzanak a nyáron. Persze, a legnagyobb kérdés az lesz, hogy ezt még mindig Rafa fogja-e eldönteni. Szerintünk nem. És nem is Erwin Koeman.

Newcastle - Chelsea 2-3. Kicsit bizarr időpontban, az angliai munkaszünet miatt (pedig már kerestük a Gyalog Galopp "hülye angolok" részletét), hétfő délután lesz a forduló mérkőzése. Szerintünk ismét elbírják a nyomást a Kékek, de a Geordiek nem fogják könnyen adni magukat. Ami döntőnek fog bizonyulni, hogy az AVRAMovics-legények lendületben vannak. Az előzetes hírek szerint nem lesznek hiányzók egyik oldalon sem, így Seva ismét időhúzó-csere lehet. A Chelsea különben a többfrontos megmérettetés ellenére elég fitt tud maradni, köszönhetően a tv-közvetítések miatt ide-oda tologatott meccseknek. Az utolsó pár pályáralépésük így néz ki: csütörtök-kedd-szombat-szerda-hétfő, a United szombat-szerda-szombat-kedd-szombatjával szemben. Nüanszok dönthetnek, és ez egy NÜANSZ, bár szerintünk marad a serleg ott, ahol van.

77 komment

Címkék: üveggömb premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr65451785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hitchiker 2008.05.03. 12:07:54

és meglett a nyelvvizsga? :-D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.05.03. 12:19:19

Jó kis szösszenet, gratulálok!:)

Flamini sorsa vszínű jövő héten dől el. (Kicsit pipák vagyunk, hogy nem tudja eldönteni mit akar. Ha Milanba vágyódik, akkor megvárja mi lesz az Inter ellen, gondolom nem akar uefa kupázni, ha úgy alakul. Jó lenne, ha eszébe jutna, hogy idén Wenger mit tett vele és odaírná a Flattuso nevet a a papirosra...)

Sztem a Mu jobban nyerni fog, -1-ről tessák a beten megtenni.

A Bolton nem fog nyerni? Meglátjuk...

A B'ham meg mehet a másodosztályba, örökre.

Jó szurkolást és GO GUNNERS!:) Hajrá Szarkák, csak a játék kedvéért:) (hátha lesz még ezüstünk...)

Üdv, ymy

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.05.03. 12:20:18

meg,
különben nem írtam volna bele :)

off
Hajrá Körmend! emtée
on

krysal 2008.05.03. 12:53:49

Érdeklődve várom, Flamini zsoldos-e, és beáll a Milanba rontani a korátlagot, vagy rádöbben, mekkora jövője lehet Wenger "csikócsapatában", ha így focizik tovább.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.05.03. 13:00:17

Sztem a MU-nak sem rosszabb az átlagéletkora, mint a mienk, lassan ez a "csikócsapat" titulus érvényét veszti...hacsak a nyáron nem lep meg minket a Főnök 1-2 igazolással:)
(és a Pool sem öreg...)

giacinto 2008.05.03. 13:07:21

"rádöbben, mekkora jövője lehet Wenger "csikócsapatában", ha így focizik tovább."

ja, másfél-2 év múlva lecseréli egy 18-19 éves szupertehtségre, ő meg mehet a kukába, és verheti a fejét a falba hogy a csúcson (most) nem hagyta ott a csikókat.

crouchy 2008.05.03. 13:20:03

szerintem Grant kapitány gyermekei nem fognak szerni Újkastélyban. 2-2-t tippelek.

crouchy 2008.05.03. 13:20:34

nem szerni hanem nyerni..

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.03. 13:39:27

Off
"ték-ték-ték pirosfeketék, hajrá Olaj!"
On

drosiii 2008.05.03. 13:42:04

sztem a MU-nak mára is kitart a rossz formája :(

Bendeguzi (törölt) 2008.05.03. 14:31:11

nani a horror hive.
lesz itt meg min izgulni

Strigo 2008.05.03. 14:37:32

40
ronaldónak még a pöcséről is a kapuba pattan a labda

marchellow 2008.05.03. 14:52:21

Nani is Zidane-tól tanult "fejelni" :)

h492019 2008.05.03. 15:29:18

beszarok, eddig elég jól működik a gömb: Ashton gól, CRondaldo gól.. :)

MUfanatic 2008.05.03. 15:41:27

az a vicc, hogy 10-en is jobbak voltunk egy (igaz motiválatlan és sérülésekkel telitűzdelt) középcsapatnál!
Hajrá Newcastle hétfőn...

kutyacica 2008.05.03. 15:43:20

Na, elég sokat eltaláltatok: carlitos, ashton, CR gól, Ronnie szerény ünneplése (bár ezt ti persze irónikusan írtátok, de sebaj :) és a támadó focink is visszatért. A vége igazán élvezetes volt. Nagyon kár Naniért, majd benő a feje lágya. Már csak egy meccs!!!

Glory Man Utd

emese23 2008.05.03. 16:01:22

Vegre megint ugy jatszott az MU ahogy egy bajnokhoz illik.remelem SAF kiokositja nanit mert kicsit elszallt a gyerek...sebaj jovohetn gyozni kell es akkor ujra bajnokok vagyunk:)
amugy hetfon szerintem X lesz...

Viszlat 2008.05.03. 19:32:01

Néztem a Sky Sports-on a meccs után nyilatkozatokat, SAF-ot megkérdezték, hogy van-e panasza a kiállítással kapcsolatban. A válasz az volt, hogy semmi, éretlen, felelőtlen és amatőr viselkedés volt, meg fogja tenni a kellő lépéseket, hogy ez többet ne forduljon elő.

jasszgeri 2008.05.03. 19:53:15

nahát dögöljön meg mindenki a villa parkban. elk*rták a lapomat. ráadásul a wigan a legcsicskább csapat a pl-ben és bent fog maradni. pedig de jó lett volna, ha a derby-reading-wigan trió esik ki.

jasszgeri 2008.05.03. 19:55:12

nyerni fog a liverpool. nem hiszem, h az idény utolsó hazai meccsén letérdelnének a city előtt. tudják, mit érdemel a kop.

Sztorm 2008.05.03. 20:05:34

Céronáldó megint bebizonyította, hogy a nagy csapatok ellen majdhogynem használhatatlan. A Barca ellen kétszer 90 perc alatt sem csinált semmi értékelhetőt a Chelsea ellen meg csereként jött be ba**ni a rezet. Persze a fél csapatot nélkülöző West Ham ellen megy ám a gólvágás (az egyik egyébként TÉNYLEG a tökéről pattant be!!). Nem is csoda, ha olyan védőkkel áll szemben akik az első biciklicsel után telerakják a nadrágjukat. Egy kicsit tökösebb, szervezettebb csapat egyből nem hagyja ficánkolni.
Erre nyilván lehet hozni nem egy ellenpéldát, mégis ez a tendencia: a nagy meccseken Cé nem tudja hozni azt a formát, amiért oly sokan (értsd: az a rengeteg ManU drukker meg néhány kósza lélek) annyira szeretik.

drdugo 2008.05.03. 20:56:42

valahogy nem lepődtem meg hogy c. ronaldo ezen a meccsen lőtt újra gólt.
az ilyen derbyk, whuk, readingek, stb... - mindegy csak ne a négy nagy ellen - mindig istenkirályul játszik. a négy nagy ellen vagy komolyabb bl meccseken már általában elfogy a tudomány.
portugál válogatottban szintén. ott is inkább a hisztijeivel szokott kitűnni. 2004 óta nem tudott még ebből kinőni.
persze a premier ligában tőkéletes gólvágó, egy szezonban 40 gol az 40 gol, de sztem ennek 95%-át kis és kozépcsapatok ellen szerezte.
a nagy bombái, szabadrugásai is általában csak kisebb csapatok ellen mennek be. a cseleit szintén csak a gyenge védok eszik meg. ilyen csapatok ellen konnyu villogni.
lásd barca ellen egy kozepes zambrotta teljesen levette a pályárol. vagy tavaly egy szintén kozepes oddo tette ugyanezt.
fogalmam sincs miért hypeolják évek ota. a premier ligán kivul még semmit se bizonyitott. nem derby countyk, meg épp szétesett newcastle-k ellen kell villogni, hanem magasabb szinten.
másik meg h úgy ünnepelteti magát minden szaros jelentéktelen gólja után mint valami hülyegyerek, amikor meg komoly meccsen szarul játszik akkor csak grimaszolni, hisztizni, meg esni-kelni tud.
ebbol a mu-bol vannak néhányan akik tényleg igazi klasszisok, és bárki ellen jók tudnak lenni. rooney, giggs, tevez, ferdinand, scholes ilyen.
c. ronaldo nem.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.03. 21:02:41

drdugo, csak egy megjegyzés, Zambrotta valóban középszerű a Barcában, de azért ő egy klasszis játékos.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.05.03. 21:08:44

kettőt lőtt az Arsenalnak, egyet a Poolnak
27-et meg a "kiscsapatoknak"

én sem szeretem, nagyon nem, de most a legjobb!

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.05.03. 21:10:02

ja meg nagyon off
2-0 a Körmendnek
on

emese23 2008.05.03. 21:10:51

Hat nem tudom C.Ronaldo en ugy emlekszem iden lott a Lyonnak,Romanak,Liverpoolnak,Arsenalnak is golt..ha nagy csapatok nevet kivanjatok hallani itt van pl ez a negy....az igaz h pl a Chelseanak nem vagy Barcanak sem de azert azt nem mondanam h sehol se van a gyerek...kell meg fejlodnie meg kell tanulnia az alazatot ha ez is meglesz jobban fog tudni teljesiteni MEG ennel is.es nem utolsosorban o nem csatar...

johevi 2008.05.03. 21:12:59

McBride az isten!!!!!!

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.05.03. 21:13:32

Ronaldo témánál sokkal szomorúbb,
hogy a Bolton nyert...

drdugo 2008.05.03. 21:20:33

'kettőt lőtt az Arsenalnak, egyet a Poolnak
27-et meg a "kiscsapatoknak'

na erre gondoltam. persze az a 27 is gol, azok nélkul valoszinuleg nem lett volna bajnok az united. de ettol még nem lesz vki extraklasszis.
nem akarom cr-t senkivel se összehasonlitani, de pl kevin phillipsnek is volt anno két idénye amikor 30 körüli golt lott ha jol emlékszem... vagy robbie fowler is ipari mennyiségben lotte a golokat pár évig, aztán nem sok minden lett belole sajnos.
vagy ottvan a tényleg isteni matt le tissier, aki olyan dolgokat csinált a southamptonban kiesési rangadokon, hogy azt még cantona vagy bergkamp is megirigyelte volna, nemzetkozi szinten mégse ért el semmit. válogatottban nem alkotott maradandot, nagy csapatba sose hivták.
c. ronaldo is kb. ilyen, csak jo csapatban játszik és neki valamiért jó a sajtoja.
de ezt se értem miért, még csak nem is egy példamutato ember....
ottvan pl fernando torres. na ő szarja a golokat a premier ligában, és a bl-ben is tudta hozni a klasszisát. más kérdés h kiesett a pool, de igazán nem torresen mulott.

VGL 2008.05.03. 21:34:51

Előre leírom: nem szeretem CR-t.
De, a többi csapat is ugyanazok ellen játszik a bajnokságban, és bár nem vagyok tisztában a statisztikával, de Torres, Adebayor is játszhatott közel ugyanennyi PL mérkőzést.

durkop · http://www.ganzleckek.blog.hu 2008.05.03. 21:40:09

Valaki már leírta, CRonaldo szélsőként tart 40 gólnál.... Az előbb felsoroltak mind csatárok voltak. Torresnek is van bibije... Ő pl a góljai 90%-át hazai pályán szerzi. És ő sem lövöldözte a gólokat nagycsapatok ellen sokáig... Itt látszik egy-egy játékos megitélésénél, ki kit tart szimpatikusabbnak.

BruceWayne 2008.05.03. 21:40:57

k***aannyát a wigannak meg a villának, most akkor utóbbi így bentmaradt :-( hát hogy fognak így pontot rabolni a MU-tól???

drosiii 2008.05.03. 22:00:48

Nera igy legalabb tudsz aggodni a derbiért ;)
Rossoneri az melyik? (mindig keverem a kettőt, írna vki vmi részletest róluk?)

drdugo 2008.05.03. 22:10:38

'k***aannyát a wigannak meg a villának, most akkor utóbbi így bentmaradt :-( hát hogy fognak így pontot rabolni a MU-tól???'

sehogy
ez a villa - wigan is óriási bundameccs, kb mint a mult heti genoa - empoli, vagy a mai mtk - vasas:)
csak az a kérdés, hogy ki egyezett meg kivel? :D
a wigan jön jövőre egy hazai meccsel a villának, vagy a mu kente meg a villát, és a mu jön majd egy meccsel jövőre a villának???
amugy se hiszem hogy a wigan megverte volna a mu-t. inkább a west hamnek kellett volna meglepnie őket.

Viszlat 2008.05.03. 22:16:05

Remélem sose leszek annyira elborult szurkoló, hogy minden szalmaszálba belekapszkodjak, csak hogy egy unszimpatikus játékost szidhassak. Szánalmas.

BruceWayne 2008.05.03. 22:40:00

"Rossoneri az melyik?" hát a Milan, pirosfekete :-)

mtk-vasas :-DDDDD
hát ott nem tudom ki bundázott és miért

drdugo 2008.05.03. 23:24:57

"mtk-vasas :-DDDDD
hát ott nem tudom ki bundázott és miért"

nem tűnt még fel hogy a vasas évek óta gyenge nb2-es szintű kerettel érdekes körülmények között marad bent? és mindig úgy, hogy ősszel kiesésre vagy majdnem kiesőre állnak, aztán az idény végén hogy hogy nem parádés menetelésbe kezdenek. az öreg mészöly elintéz mindent...
bár most nem tudom mi szükség erre, hisz a két kieső már megvan. lehet hogy az intertoto kupára hajtanak. :)
ja és garami egy nappal az mtk - vasas előtt ilyet nyilatkozott, hogy "az se lesz tragédia, ha nem leszünk bajnokok"
na ezekután mi volt ez ha nem bunda?

ja elnézést az offért, tom h itt a világ legjobb focija van. :)

sAp 2008.05.03. 23:28:06

ez a sose tud fontos meccsen villogni olyan, h ha ma nem lőtt volna gólt, akkor azt mondják h igen, most amikor kéne,akkor bezzeg nem csinál semmit (mert ez ugye elég fontos meccs volt).
az meg h nagycsapatok ellen nem villog,azért mint említették lőtt már párat ellenük is,és akkor itt jön elő h a United idén elég defenzíven játszik a jobb ellenfelek ellen,talán ez is közbejátszhat.
amúgy meg szélső a posztja,és rangadókon ott is játszik rendszerint,akkor most mondjatok egy olyan szélsőt aki rendszeresen fontos meccseket dönt el...
amúgy stílusát én sem bírom,visszavehetne az arcából meg hisztikből,az tényleg nem pályára való,de azt meg tényleg sokan csinálják mások is,csak ő egyrészt túl is affektálja,másrészt meg mindig őt mutatják,persze h a fél világ ezért gyűlöli..
ettől még játékosnak igen jó,henry-t se vette elő senki amikor harmincakárhány gólokat lőtt,azért azok nagy részét ő is szar csapatoknak lőtte(van Nistelrooy dettó).
cronaldoval szemben egyszerűen bazinagyok az elvárások,és kicsit tényleg túlhypeolják (annyira imádja ezt a szót mindenki),attól még sztem egy szélsőtől 40 gól és 1-2 fontos meccs amit eldönt az nem rossz,lehet belőle még "klasszis" játékos.(de tényleg,pölö idén ki az aki olyan rengeteg rangadót nyert meg egyedül?)
peace

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.03. 23:58:53

Off, pote, egyenlített az Olaj, remélem az elődöntőben találkozunk!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.04. 00:05:58

dr.dugo két dolog: 1. C. Ronaldo nekem se szimpatikus, de attól még extraklasszis. 2. Idén nem lehet kiesni az NBI-ből, ez már márciusban eldőlt, a Sopront ugye kizárták, a Tatabányának meg annyi pontja van mint egy katicának. Az MTK-val kapcsolatban meg tavaly is az volt az érzésem , hogy nem akarnak bajnokságot nyerni.

Oarbeaskoa 2008.05.04. 01:43:08

és ki lesz a bajnok nálunk?
van még egy ilyen bajnokság Europában e szezonban ahol van kizárt csapat?

drosiii 2008.05.04. 09:29:05

popp, Roma kene a PL-be es akkor nem lenne ott a Pool, hogy utalja a nep :D

drosiii 2008.05.04. 09:29:39

ja es lehetnenek a City helyett es akkor a MU mar most bajnok lenne :P

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.04. 09:55:10

drosiii, a Romának jó helye van a Serie A-ban, az örök negyedik 'Pool nélkül meg a PL nem lenne ugyanaz. Jó hogy idén szarul jöttetek ki a City elleni derbyből, de Manchester sem lenne ugyanaz a városi rangadók nélkül.

Asidotus 2008.05.04. 10:08:46

Valahol a klasszishoz hozzátartozik, hogy a kiscsapatok ellen hozza magát. Idén például a Barcelona ott bukta el a bajnokiját, hogy a kiscsapatok ellen nem tudott nyerni. De ha a PL-ban maradunk, akkor mondhatjuk a Liverpoolt is.
C. Ronaldo nélkül a Manchester egy sótlan nagycsapat lenne.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.04. 11:14:24

Hű Popp ezt egy kicsit félreolvastam. kb. Így.:

"drosiii, a Romának jó helye van a Serie A-ban, az örök negyedik..... 'Pool nélkül meg a PL nem lenne ugyanaz. " :DDD

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.05.04. 11:30:18

City-t, Romát békén kellene hagyni ;)

Justy 2008.05.04. 11:50:35

na megtette a wigan azt a szivességet, hogy elintézte a Villát...hát nah, aki komolyan gondol 1 angol bajnokságot, annak eszébe nem jutna, h a villa valaha is kupában induljon. 10 évente ha egyszer... s ha az everton akár 1 pontot is szerez, márpedig az arsenal ellen mostanában azért összejön ez, a newcastle ellen meg végképp akkor megvan az 5ik hely... hajrá kékek :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.04. 11:59:49

Justy csak kötekedésből, a múltban viszont - az is valaha volt - bizony meg fordult a Villa az európai kupákban. Mi az hogy, nagyon is, hiszen azon négy angol csapat egyike, amelyik már elnyerte a legértékesebb európai trófeát, amikor még BEK-nek hívták. Egyébként a Bayernt verték meg a döntőben még '82-ben.

tb 2008.05.04. 14:01:02

"azon négy angol csapat egyike, amelyik már elnyerte a legértékesebb európai trófeát"

van egy olyan érzésem ,hogy ez a szám 5 lesz pár hét múlva

gerikova7 2008.05.04. 14:21:33

A szerző, azaz pote vasárnap este 6 után valamikor helyszíni telefonos tudósítást ad a Liverpool-Man City meccsről a Rádió Q 99.5-ön (a neten is fogható).

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.05.04. 14:31:49

ma van a szülinapom, 3 pontot, 3 Ágyús gól kérek :)

Kezdődhet a tánc :)

papercut 2008.05.04. 16:39:30

Gyülekeznek a viharfelhők.... Bendtner megint gólt szerzett, sikeresen elhitve mindenkivel, hogy csatár, és nem kell venni senkit a helyére.... a Milan nyer, a Fiorentina jelen állás szerint meg veszít így Flamini elmehet, mert a Milan a Bl-ben fog jövőre is játszani... Francba!

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.05.04. 17:02:29

nem érdemeltünk győzelmet.

Wenger ezzel a taktikával és C csapatos hadrendjével remélem látta a meccset...hihetetlen rosszak voltunk...ha vki nekem megmondja, h Eboue mit keres hónapok óta a középpályán, esküszöm meghívom egy deci felesre...

Remélem, ma Senderos és Lehmann azért jött be, mert év végén mennek...kézen foghatják Bendtnert is, ritka rossz volt ma is...

Nah, nem volt egy jó meccs, ez az Everton is mit keres az ötödik helyen???

Felejtsük el a meccset:)))

papercut 2008.05.04. 18:22:58

imici: Ha Eboué ügyben abból indulok ki, hogy Wenger knows, akkor őt illeti a feles...

kutyacica 2008.05.04. 20:18:13

drdugo, vedd már le a tavalyi lemezt. amit beszélsz arra a magyarban a következő szót használják: faszság.

Ronaldo lőtte a legtöbb gólt a MU-ban
...a premier league-ben
...a bajnokok ligájában
...európában.

A BL csoportkörben 3 ellenfélből 2-nek betalált, méghozzá 5 meccsen 5 alkalommal. A kieséses szakaszban gólt lőtt a Lyonnak, majd a következő körben a Romának is.

A bajnokságban 36 meccsen 30 gól, lőtt az Arsenalnak és a Poolnak.

Remélem ezt végigolvastad és egy kicsit azért érzed hogy mekkora baromságot beszélsz.

Glory Man Utd

halareaal 2008.05.04. 21:18:44

C. Ronaldo a világ legjobbja. ez egyértelmű.

"ebbol a mu-bol vannak néhányan akik tényleg igazi klasszisok, és bárki ellen jók tudnak lenni. rooney, giggs, tevez, ferdinand, scholes ilyen.
c. ronaldo nem."
C. Ronaldo mégis aranylabdás meg aranycipős lesz, ellenben velük. nem rossz teljesítmény vkitől, aki igazából nem is klasszis :S.

"ottvan pl fernando torres. na ő szarja a golokat a premier ligában, és a bl-ben is tudta hozni a klasszisát. "
Ronaldo nem befejező, nem az egyetlen normális támadó a csapatában, mégis több gólt lőtt mindkét sorozatban.:O ezenkívül szebben játszik, és bár ezt nemtom konkrétan, szinte biztos vok benne, h több gólpasszt adott. ezek alapján C. simán jobb a játék minden elemében, mint Torres. az arca is nagyobb, dehát az kit érdekel.

a válogatottban sajna nincsenek hasonló képességű társai, illetve valban nemtud annyira villogni, ezért marad el egyenlőre a brazil Ronaldotól, Ronaldinhotól és Zidanetól.

halareaal 2008.05.04. 21:24:25

egyébként mi lesz az Arsenallal, ha az amúgysem túl bő keretből távozik Flamini és Hleb? mind2ért nagyon kopogtatnak ugyanis. abba meg sztem bele is rokkanna a csapat, ha Fabregast is elvinné a Barca v a Real. pedig jó lenne, ha ez a középpálya együtt maradna, legtöbbször öröm volt nézni a játékukat a szezon folyamán.

crouchy 2008.05.04. 21:34:39

Na hát nekem nagy pozitív csalódás volt ez a mai meccs. A helyzetkihasználáson van még mit csiszolni, de legalább voltak helyzeteink, nem is kevés. Jah és volt egy óriási élményem; épp mondtam magamba hogy bárcsak lehozná a benitez ezt a lucast mer most már nem megy neki, de nem gondoltam hogy így lesz, mindig a babelt cseréli le előszőr(nem tudom miért), és erre mi történik?? LECSERÉLI! WOW!!! amúgy remélem hoyg németh játszhat majd a WHL-en, de nem nagyon hiszem mer inkább csak azokat játszatja a tartalékból, akikre majd szüksége lehet a közeljövőben.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.05.04. 21:45:25

Flamini megy a Milanba, de Hleb és Fabregas marad szépen a seggén. Wenger is bekeményített végre és megmondta hogy akinek szerződése van az marad szépen a popsiján. Mellesleg Cesc és Hleb is tett egy két olyan nyilatkozatot amely szerint a következő szezont is itt töltik. Sőt Fabregasnál még hosszabb távban kell gondolkodni.

drdugo 2008.05.04. 22:05:55

www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Milan/Primo_Piano/2008/05_Maggio/04/spogliaMilan.shtml

jah már biztos Flamini.
Mit tud ez az ember? Nem sok Arsenal meccset láttam, mióta ES2-n van a PL, a Milan - Arsenalon meg nem az arsenal játékát figyeltem....
Hol lehet használni kpn?
Elvileg azért vettük, hogy a Gattuso, Ambrosini, Pirlo hármast tehermentesítse. Túl sok meccset játszott idén ez a 3 játékos, nagyon kellene egy jó ember, akit bármikor be lehet rakni ezekre a posztokra.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.05.04. 22:18:06

papercut
Asszem ráférne Wengerre is most, hogy nem vmi francia bort kortyolgasson, hanem egy hazai szilvával öblögessen, mert ha tovább szűkíti a keretet és hagyja/hagyta, hogy Flamini ingyen eligazoljon, akkor azért egy berúgás dukál...

drdugo
bmelyik helyére nyugodt szívvel betehetitek majd

Jah, Bendtnerről áradozik a Főnök...Gilbertot meg meg akarja tartani...Ez van...

Lehet h inkább én iszom egy felest :) cseresznyét vagy szilvát...

papercut 2008.05.05. 00:12:41

Az azért nagy szemétség lenne (volt?) Flaminitől, hogy az első olyan szezon után, amikor valóban hozzátett a csapat játékához, lelép.... Nagyot gyengülne a kiválásával a gárda, Viera óta nem volt senki aki akár elfogathatót nyújtott volna a posztján, Gilberto egy rakás szar, az előző szezonban is az volt, egyszerűen nem értem mit keres már évek óta a csapatban, mert semmit nem csinál, észrevehetetlen. Nem ad jó labdákat de nem is védekezik, nem passzol jól, nem szerez labdát, nem lő jól, vagy fejel.... illeteve mindeztelt csinálja csak nem olyan szinten, hogy feltűnő legyen. Remélem idén tényleg lesz valami a komoly erősítésekből, mert ez a keret ennyire képes. A kezdő 11-ünk bármelyik csapattal felveszi a versenyt, de ez az első 10 forduló után már nem számít, mindenképp dőlnek ki emberek, és kell hogy legyen aki pótolj őket. Remélem lesz végre egy igazi csatár védő és szélső középpályások, mert az lehetetlen hoy az egész keretben 1 ballábas középpályás legyen... Na reménykedjünk, hogy Flamini marad aztán meglátjuk.

bakító 2008.05.05. 06:55:47

papercut: Azért amit Gilberto Silváról írtál nagyon nem igaz. Az idei idénye elég gyengusra sikerült, de korábban nagyon is hasznos játélos volt. Ezzel együtt ha elmegy Flamini, akkor komoly gondok lesznek a középpályán, Song és Denilson még kicsi fiúk ide.
Bal kp-ba jön Vela (vissza az Osasunából), meglátjuk mire lesz elég, állítólag nagyon tehetséges.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.05.05. 10:17:06

Vela állítólag jobb mint Reyes a Sevillában anno, csak hát mások a játszótársai:)

eblaze66 2008.05.05. 11:53:53

eleg reg olvasom a bloggot szerintem jol csinaljatok amit csinaltok, de maradjatok csak a foldon vagyis kemeny talajon, mert kezdtek elszallni magatoktol. eddig tetszett ahogy irtatok de most mar neha idegesito egy kicsit vegyetek visszabb:D jah amugy egy eredmenyt nem talaltatok el 9 bol jah meg hatra van a cselzii deh hat az se lesz 2-3

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.05. 11:56:49

Bakítóhoz csatlakozva, elmondanám, hogy Gilbertonak elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy az Arsenal két éve Bl-döntőt játszohatott! Nincs rosszabb, mint a hálátlan szurkoló ;).

mediumnasty 2008.05.05. 13:13:28

Papercut, nézz egy kicsit több meccset, mert így minden igazi Arsenal szurkolót égetsz.

Gilberto idén nem volt jó, mert alig játszott.

Tavaly viszont 34 bajnokin 10 gólt rúgott, végig nagyon jól játszott és nagyon jól kapitánykodott, mikor Henry sérült volt. Sokkal jobban, mint Henry vagy idén Gallas.
Brazil csk, BL-döntős, világbajnok, invincible... Ha szerinted nem nyújtott elfogadhatót, akkor vagy idén láttad először, vagy fogalmad nincs a fociról.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.05.05. 14:14:17

Mellesleg Gilberto egy nagyon alázatos ember aki egy szót nem szólt mikor padozott. Elvégezte azt a kis feladatot amit kapott meccsenként és nem nyavíkolt.
Remélem innen vonul vissza:)

Bendeguzi (törölt) 2008.05.05. 18:24:31

vezet a cselszkij
jajajajajjjj

Bendeguzi (törölt) 2008.05.05. 18:26:05

kurta mod felek a wigan elleni meccstol mert szerintem az tuti hogy a cselszi hozni fogja a bolton elleni otthonit, mig a wigan nem lesz egy setagalopp minekunk. wigan 2-0ra verte a villat idegenben. te jo eg en mar befostam aaaaaaaaaaaaaaaaaa

bag 2008.05.05. 19:36:06

Még érdekes lehet a vége, megint nyertek a kékek.

Még a duplázás is meglehet nekik.

ajajj

bag 2008.05.05. 19:45:00

Bár a MU-t illeti idén mindkét trófea.
Grat nekik a nagyszerű szezonért.

Minden elismerésem a rágózó öregembernek.
Nincs nála nagyobb edző most.
Bár nekünk lenne egy ilyenünk.

ZenZo 2008.05.06. 14:09:30

Tegnap azért én is kaptam ott sorba a szívrohamokat az újkastély elleni meccsen, de a végére simább lett, mint vártam.

Érdekes lesz bizony a köv. (the last) forduló. Utoljára '89-ben volt, hogy az utolsó fordulóra két csapat azonos pontszámmal állt, akkor az Arsenal nyert, remélem, most mi fogunk, bár vajmi kevés esélye van annak, hogy a Wigan akárcsak pontot szerez a ManU ellen. Valahogy kb. úgy tudom elképzelni, mint a WHU ellenit, rúgnak kb. négyet, úgy, hogy CR7-nek még a f@sszáról is bepattan a labda, mi meg csinálhatunk a Boltonnal, amit akarunk...

Egyébiránt Bag, már miért érdemelné meg jobban a ManU a PL serleget (pláne mindkettőt)? Mert SAF nagyobb edző, mint szegény Abra Jóhaver teknősbéka tornatanár grunt Grant?! Ugyanmár...
süti beállítások módosítása