Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Egy aranyérmes sarlatánról

2008.04.21. 10:40 _benito

Azt szajkózzuk a karácsony óta, hogy amíg az Inter megnyeri azokat a meccseit is, amiken legjobb esetben is döntetlent érdemelne, a Roma pedig elbukja, de legalábbis pontokat veszít azokon, amik simán neki állnak, nem lehet kérdéses, ki lesz a bajnok. És valóban, ez bizony egyre kevésbé kérdéses – ha még valamennyire egyáltalán! Sőt, ismét odáig jutottunk, hogy a bombaformában tevékenykedő Del Pierónak köszönhetően a Juve is egyre inkább ráközelít a Farkasokra, és a jelenlegi formák alapján még az sem zárható ki, hogy Tottiéknak kell majd a főtáblára jutásért bohóckodniuk a tadzsik bajnokkal. A Fiorentina és a Milan egyaránt győzni tudott, sőt, a Rossoneri gálát is rendezett szegény Reggina kárára (szép köszönet, mondhatom…), a lilák pedig a Serie A egyik legügyetlenebb játékosának góljával fektették kétvállra a Palermót. A Samp a földdel tette egyenlővé az Udinesét, ezzel pedig tapad a Milanra, míg a Bianconeri kiszállt a nagy versenyből, sőt, immár csak három pontra van tőlük a Genoa is. Parmában félreverik a harangokat a Napoli elleni vereség után (tehetik is!), hiszen a sereghajtó hármas 30-30 pontjánál csak eggyel szereztek többet, jövő héten pedig Regginában kellene domborítani, miközben a Catania hihetetlen fontos győzelemmel, a Cagliari pedig az újabban megszokott parádéval távolodott tovább a veszélyzónától. Hajtás után egy igazi olasz forduló történései, egy valag tizenegyes, egy nagyobb valag kiállítás, bombagólok, mesterhármasok, a Serie A legrosszabb edzője és egy négy hónapra kidőlő klasszis erősen szubjektív krónikája következik.

A Roma Livorno elleni pontvesztésének igenis megvoltak a jelei, (nem, nem az Amaranto Cagliari elleni vereségére gondolunk), a Farkasok ugyanis annak rendje és módja szerint végighisztizték az Udinese ellen megnyert meccset, hol egymással, hol a bíróval. Fogadni mi sem mertünk volna rá, hogy a baj pont a tökutolsó (már nem, egyébként…) ellen következik be, de Totti súlyos sérülése után már érezni lehetett, hogy baj van, hiszen Spalletti így kénytelen volt becserélni Mancinit. A brazil helyettesről gyorsan mondjuk el, hogy nem tudjuk, kinek akarják eladni, de játéka alapján aki egy kéthetes újságnál és egy használt kotonnál többet ad érte, az nyilvánvalóan pénzt mos és büntetést érdemel! Sajnos időközben Pizzaro is elhitte magáról, hogy Mancini elmaradó cseleit neki kell beépítenie a Roma játékába, a Livorno pedig a szerencsétlenkedő támadásokat foggal-körömmel visszaverve kapaszkodott az egy pontjába, a meglepetés tehát csak annyiban volt benne a meccsben, hogy marad a 0-0. Ezt Vucinic gólja lehetetlenítette el (Pizzaróról mondjuk el a sportszerűség jegyében, hogy nem az első ilyen remek passza volt), majd mivel ez az eredmény már nem festett olyan jól a vendégek számára, érkezett az irányító Diamanti, aki gyönyörű szabadrúgásával - egyébként tökéletesen érdemtelen - ponthoz segítette csapatát. Elsőre azt mondtuk, bravúrral védhető lett volna, aztán a hátsó kameraállásból már azt, hogy egy Doninál jobb kapus ezt simán kitenyerelte volna. Teszem azt, Amelia, aki a vége felé kétszer is hatalmasat védett, de ahogy azt szerencsejáték-függők is megtapasztalhatják: amikor nagyon kell, akkor soha nem ad a gép. A Roma elsősorban annak köszönheti a vereséggel felérő pontvesztést, hogy a vezető gól után nem próbálta a kapujába préselni ellenfelét, hanem szórakozni kezdett és látványosan már csak arra hajtott, hogy megtartsa az előnyt, ez pedig egy ilyen szezon vége felé komoly baki. Tottit ráadásul tegnap meg is műtötték (négy hónap múlva térhet vissza), az Internek pedig a Roma bajnoki címéhez a hátralévő négy meccséből kettőt el kellene veszítenie. Pont annyit, amennyit a szezon során eddig összesen elveszített. (Roma-Livorno 1-1)

Bezzeg az Inter hozta a szokásos menetrendet! A veszélyesebben kezdő ellenfél támadásai dacára az első kapura lövésükből gól született, majd mivel ez szemmel láthatólag nem törte meg a Torinót, Mancini nagy, fekete betűkkel aláírta a papírt, melyen az állt: szar edző vagyok! Egy bajnoki címre törő, bombaerős kerettel rendelkező csapat, mely a kiesés elől menekülő ellenfél otthonában elért gól után a 37. percben lecseréli az egyik csatárát egy középpályásra - nos, ezt a futballszerető társadalom nevében kikérjük magunknak! Innentől kezdve a szánk szélére kiülő fehér habról tudomást sem véve, megszállottan kezdtünk szurkolni a Torinónak, hogy rója ki a megfelelő büntetést a kontárságát sarlatánsággal kombináló Mancinire, ami nem is váratott sokáig magára. Jött a Toro, és ha lettek volna épkézláb játékosaik, egészen biztosan összejött volna az egyenlítés, ám egy szál Rosinával sajnos ez nem sikerülhetett, bár a lehetőségek megvoltak – gondolunk itt például a Burdisso sokadik hibája után kialakult ziccerre, melyet Julio Cesar végül hímtaggal hárított. Az Inter nyolcéves szurkolója egy óra elteltével odasétált a kispad mögé, és beszólt Mancininek, hogy ezzel a felállással az Albinoleffe is beszorítja őket, úgyhogy szerinte hozzon be egy csatárt, akivel kénytelenek lesznek hátrébb lépni a Toro védői, a Herrera utáni második legjobb edző pedig úgy találta, van valami a kissrác meglátásában és behozta Suazót. Az utolsó percben a vendégek bevihették volna a kegyelemdöfést, de Cesar (tudják, aki csatár helyett jött be az első félidőben) harminc centiről is képes volt hibázni, így az Inter nagyjából úgy harcolta ki bajnoki címét, ahogy egész tavasszal teljesített. Két héttel ezelőtt megindult valami, amiből azt hittük, újra a szezon elején látott Internek tapsolhatunk majd a dobogó tetején, de most azt gondoljuk, csak akkor ütnénk össze a kezeinket, ha két féltégla lenne bennük, köztük pedig Mancini golyói. (Torino-Inter 0-1)

Mennyit számít a frissesség! A Juvénak idén nem kellett a BL embert próbáló meccseivel küszködnie, a kupából is elég gyorsan kiszálltak, így minden erejüket a bajnoki hajrára tartogathatták, ami jól kivehető eredményt hozott. A Bianconeri vitán felül a legjobb formában lévő csapat a Serie A-ban, köszönhetően elsősorban Alessandro Del Pierónak, aki egyébként az elmúlt hetekben mutatott játékával két helyre is bejelentkezett: az egyik az olasz válogatott kerete, a másik pedig a gólkirályi címért folyó versenyfutás – ahol már csak kettővel van lemaradva Borriello mögött. Az Atalanta elleni meccs nagyjából 7 percig tartott, akkorra ugyanis már kettővel úszott a vendégcsapat, előbb Alex passzából Legrottaglie volt eredményes, majd kezdetét vette a sokavirágzását élő csatárzseni fickándozása, mely mesterhármassal ért véget. A figyelmeztetés pedig immár a Romának szól, hiszen a Juve sorsolását elnézve egyáltalán nem kizárható, hogy idén már nem is vesztenek pontot, ráadásul a mostani parádéval már ők szerezték a legtöbb gólt a mezőnyben! (Atalanta-Juventus 0-4)

Egy másik klasszis is mesterhármast jegyzett a hétvégén, ezt meglovagolva pedig a Milan szerteszét gyalulta a Regginát. Kaká, merthogy róla van szó természetesen, két büntetőt is gólra váltott, majd akcióból is betalált, a BiancRossoneri pedig meglehetősen hosszú idő után nyújtott újra igen meggyőző teljesítményt – igaz, tette ezt egy szinte biztos kiesőnek mondható csapat kárára. A Reggina egyébként tovább erősítette azt a szabályt, miszerint a semmit nem érő szépítőgólok rendszerint óriási dugók, most Barreto lőtte ki irgalmatlanul a hosszú felsőt, de a vendégeknek nem volt ellenszere sem az egy, sem a később két csatárral támadó Milan játékára. Pippo visszatérése óta eltelt három meccsén már az ötödik gólját jegyezte (milyen vicces lenne egy Del Piero-Inzaghi csatáros az Eb-n?!), és bizony szükség is van a gólokra, mert még sok teendője van a csapatnak a hátralévő négy fordulóban. Az életéért küzdő Livorno után jön a milánói derbi, majd az otthonában veszélyes Napoli, végül az Udinese, mindez úgy, hogy a lilák még mindig négy ponttal vannak előttük. A háttérben már folynak a tárgyalások a csapat megerősítéséről, melyhez, sokadszor mondjuk, létfontosságú lenne a negyedik Bl-hely elcsípése, hiszen most például arról hallani, hogy Ronaldinhóért túl sokat akar a Barca. (Milan-Reggina 5-1)

Marco Donadel meglátásunk szerint az egész Serie A egyik leggyengébb képességű játékosa, most mégis az ő hátát lapogathatta mindenki a Fiorentina öltözőjében a Palermo elleni meccs után. A lilák ugyanis az ő góljával verték meg a kifejezetten szimpatikusan küzdő rózsaszíneket, akik legnagyobb lehetőségüket akkorra tartogatták, amikor már csak tízen voltak a pályán. Frey azonban mostanában tavalyi önmagát idézően teljesít szolgálatot a Viola kapujában, amit most Miccoli keserült meg többször is. Érdekes kis meccs volt, láthattunk fejre húzott, átvérzett neccharisnyát, egykori csatárfenomént két méterről hibázni, jelenlegi csatárfenomént gyönyörűen cselezni, és ahogy említettük, elsült a kapanyél is, úgyhogy soha rosszabbat ne lássunk! A Fiorentina sorsolását látva azt kell mondanunk, már csak ők ronthatják el a végét, hiszen most ugyan két nehéz meccsük jön, a végén viszont a Parma és a Torino ellen kell átszakítani a célszalagot, aki pedig a húsosfazék közelébe vágyik, annak illik az ilyen akadályokat leküzdeni, még akkor is, ha közben európai kalandjuk is a finiséhez közelít. (Fiorentina-Palermo 1-0)

A Sampdoria azért nem olyan simán, mint ahogy az eredmény mutatja, de mindenképpen megérdemelten pofozta le az Európába vágyó Udinesét, hiszen a Bianconerinek is megvoltak a helyzetei, csak ez most egy olyan nap volt, amikor sem Di Natale, sem Quagliarella nem találta az utat a hálóig. Bezzeg a hazai csatárpáros! Cassano kezdte, majd Bellucci folytatta és fejezte be, ráadásul öt perccel a harmadik gól után a vendégek középpályása, Zapoticny is levonulási parancsot kapott, az meg már a kutyát nem érdekelte, hogy az ezt nehezen viselő Marinót is elküldték a kispadról. Még mindig nem hisszük, hogy a Samp odaérhet, de drukkolunk nekik! (Sampdoria-Udinese 3-0)
A Lazio mindent elkövetett, hogy Cataniában népünnepély keretében harcolják ki a bennmaradáshoz elengedhetetlen győzelmet az Elefántok, hiszen Zauri széttépte a gólhelyzetben kilépő csatárt, a tizi-piros combo pedig ritkán jelent jót a 33. percben. Érezte Dabo is, hogy ehhez így már nincs kedve, így egy addig reklamált, míg kipirult a sárga, amit egy becsúszás után kapott, 9 emberrel pedig már hiába jött feljebb a Lazio. (Catania-Lazio 1-0)
A Genoa viszont megmutatta, hogy nem muszáj egy kiállítás után úgy összeesni, mint a vizes bukta a réztepsiben, hiszen egy órán át emberhátrányban játszva is győzni tudott a Siena vendégeként. Igaz, a győztes gól még a kiállítás előtt született, ráadásul a volt Bianconeri, Konko lőtte ki szépen a hosszút (majd sportszerűen nem kezdett törzsi táncba). Ennek ellenére a hazaiaknak sem lesz már nagy bajuk idén, más szóval bennmaradnak, mást pedig nem is remélhettek a szezontól. (Siena-Genoa 0-1)

Hatalmas szarban van a Parma! A röhejes büntetőn kis híján összeverekedő Cigarini és Budan közül utóbbi góljával vezetést szerzett a Giallorossi, de Ayroldi sporttárs, amolyan kompenzációként még az első félidőben befújt egy tizenegyest a vendégeknek, ráadásul kiszórta a vétkes hazai játékost, így szünetben meccsnull és szívroham alakult Pármában. A Napoli vezetése csak még feljebb spannolta az egyébként is forráspont környékén bugyogó indulatokat, így nem volt meglepetés, hogy bunyó tört ki egy Castellini fault után (egy piros ide, egy oda, csak a bűnös úszta meg), az pedig már egyértelműen az elszabaduló indulatok eredménye volt, hogy Gasbarroni hátulról kísérelte meg kettétörni Garics pályafutását – egyből piros, és reméljük, a fegyelmi bizottság legalább 8 meccsre eltiltja! Más kérdés, hogy ezt lehet, hogy már a másodosztályban kell leülnie… (Parma-Napoli 1-2)
Háromszoros halleluja a Cagliarinak! Az Isolani nem véletlenül vívta ki szimpátiánkat, hiszen a télen szinte biztos kiesőnek tűnő szardíniai egylet mostanában úgy kapkodja szét ellenfeleit, ahogy egy lelkes iskolásfiú a bakfislány melltartóját. Most éppen az Empoli szembesülhetett az ismét Acquafresca (figyelem, a fiatalember nem semmit játszik idén!) góljával előnybe kerülő Rossoblu erejével, ami nekik sem egyértelmű halálos ítélet még, de mostantól nem nagyon fér bele több hiba! A Cagliari viszont szinte már meg is nyugodhat. (Cagliari-Empoli 2-0)

A B ligában a Chievo agyoncsapta a magyarjai nélkül kiálló Bresciát, és mivel a Bologna csak döntetlenre volt képes a Bari ellen, immár hat ponttal vezet. Az Albinoleffe idegenben tudott győzni, amivel egy pontra jött fel a Bologna mögé, a Lecce pedig meglepetésre nem bírt a Pisával (inkontinencia? vehehe), így maradt negyedik. A Filkort végig a soraiban tudó Grosetto idegenben aratott 5-3-as győzelmet, az Avellino pedig ismét Kenő nélkül kapott ki otthon. Előbbi már biztosan bennmarad, utóbbi még nem biztos, hogy kiesik. 

95 komment

Címkék: olasz videó összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr43435072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabez 2008.04.21. 11:20:31

Nagyon sokat emlegeted az Interesek tökeit - ez vmi tudatalatti késztetés lehet? :)

Egyébként ha a Torino rúgott volna egy gólt, akkor az Inter bevitt volna egy ziccert, az tuti - vannak olyan jók, hogy behúzzák ezt a meccset.

Weah_ 2008.04.21. 11:24:06

_benito! lécci, lécci ne tégy minket egyenlővé a Bianconerivel... :))

sh4d0w 2008.04.21. 11:34:48

_benito, ha sokat sértegeted a Milan-drukkereket, nem jövünk ide többet! :)
Mi Rossonerik vagyunk, nem Bianconerik!

_benito · www.nst.blog.hu 2008.04.21. 11:35:46

vehehe, bocs, nem volt szándékos, csak még egy kicsit a tegnap túra hatása alatt vagyok... javítom és bocs!

Asidotus 2008.04.21. 11:36:22

Toni - Inzaghi -Del Piero csatársor, és miénk az EB!

the real 2008.04.21. 11:37:58

Pillanatnyilag csak a kiesés elleni harc tűnik izgalmasnak. Elől esetleg az lehet mondjuk a 4., 6. vagy 7. helyért menő harc, de jelen állás szerint nem az.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.21. 11:43:38

Talán mondanom sem kell, milyen vaszott ideges lettem szombat este. Sikerült ikszelnünk egy olyan meccsen, ahol több mint hetven százalékban birtokoltuk a zsugát és kidolgoztunk vagy tíz ziccert. Ráadásul a Livorno játékában nagyon nem volt benne gól, erre a nyolcvannegyedik percben be akad egy kósza szabadrúgás. Újfent bebizonyosodott hogy ha van is a focinak istene (szerintem nincs), akkor ideje nagy részét durmolással tölti.

Persze lehet mondani, hogy flegmáztunk a vezetés után, meg hogy már az Udinében is vitatkoztak a fiúk, de szerintem ezt a három pontot mindenképpen megérdemltük volna. A Livorno meg nem érdemelt egyet se. Plusz, ha ezt mostani 1-1-et összeadjuk az őszivel elmondhatjuk, hogy a bajnokság utolsó helyezetje ellen szoptuk be a Scudettot, ezért szívből remélem , hogy kiesenek a picsába.

Sajnos a helyzet még a _benito által vázoltnál is rosszabb, mert hat pontos előnye mellett még az egymás elleni összevetésben is jobban áll a milánói idegenlégió. Így hét ponttal kéne többet szereznünk náluk, ami valljuk be nehezen elképzelhető.

Továbbra is Forza Roma!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.21. 11:46:38

Nűnű, ha még hozzávesszük Cassanot, Di Natalét, Boriellot, vagy éppen Quagliarellát, elmondhatjuk, hogy van miből válogatni. Én a Toni, Del Piero, Di Natale, Boriello, Cassano ötöst látnám legszívesebben a keretben!

Gabez 2008.04.21. 12:03:17

"Livorno meg nem érdemelt egyet se. Plusz, ha ezt mostani 1-1-et összeadjuk az őszivel elmondhatjuk, hogy a bajnokság utolsó helyezetje ellen szoptuk be a Scudettot"

popp, ez csak akkor igaz, ha feltételezed, hogy az Inter ugyanazt a teljesítményt nyújtotta volna, mint ahogy tette - de HA feltesszük, hogy az Inter sem ixel a Livorno ellen és mondjuk nem kap egy lesgólt a Juve ellen, akkor már bajnok lenne - szal erre nem lehet alapozni.

Vigasztaljon a tudat, hogy jövőre nem csak az Interrel, hanem a Juveval is alaposan meg kell küzdeni :)

Bár ha jön Milanoba Mourinho, Drogba és Lampard, akkor inkább csak az utóbbival, újfent a 2. helyért.

Ronaldinho az UEFA kupában fogja nyomni - szép lesz :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.21. 12:15:57

Gabez, most nem kezdem sorolni az eseteket, amelyek, ha nem történnek meg, akkor a Roma vezetne az Inter előtt, de legelőre nyilván Mexes milánói kiállítását venném. Úgyhogy nem is értem, hogy merészelsz ;) ilyen mit adtak meg és mit nem esetekkel előjönni épp ezután a szezon után.

Ünnepelhetnél lényegesen elegánsabban is, de tőlem nyugodtan kóstolgathatsz is. Figyelmeztetlek, megint te provokáltad ki az Inter csalózását, majd csak figyeld a Juve fanokat, mit reagálnak majd.

Az ilyen kijelentésektől meg továbbra is falramászok: "Egyébként ha a Torino rúgott volna egy gólt, akkor az Inter bevitt volna egy ziccert, az tuti - vannak olyan jók, hogy behúzzák ezt a meccset." - Ilyet én is tudok: Egyébként, ha Juvének nem adták volna meg azt a gólt, akkor bevittek volna egy másik ziccert, az tuti, voltak annyival jobbak mint az Inter, hogy behúzzák azt a meccset. - na ehhez mit szólsz?

Gabez 2008.04.21. 12:33:36

Igen, akkor jobb volt a Juve, elismerem, nincs ebben semmi rossz.

Ahogy az Inter is jobb csapat a Torinónál.

Ahogy én is csak reagáltam vmire, szal nem kezdtem ún. provokációt, ami egyébként nem is az, csak egy egyszerű vélemény.

Vélemény arról, hogy álmodozni jó, de haszontalan.

A Juvésokat meg ne hergeld, most jól elvannak a csapatukkal :)

gerbanek 2008.04.21. 12:59:13

azért a Cagliari második gólja nem egyszerű

Count Adyn 2008.04.21. 13:04:15

Bizony, elég nagy boldogság nekünk hogy a "3 nagy" ellen is győzni tudtunk, ellenben nem kaptunk ki, a kitűzött cél, a Bl hely már biztos gyakorlatilag, és Del Piero biológiai órája visszafelé kezdett el ketyegni:D
Ennél több nem kell, ezzel a csapattal ez már felér egy bajnoki címmel^^

nalazo 2008.04.21. 13:28:39

Popp túl sokat engedsz meg magadnak. A normális módon hozzászólók itt a véleményüket mondják el, még ha az időnként szubjektív is. De senkinek sincs joga - főleg, ha ennyire elfogult - hogy bírája legyen a vele egyenrangú társának. A "merészelsz", meg a "Figyelmeztetlek" szavak túlságosan erősek ennek a posztnak a jellegéhez.
A témához hozzászólva pedig, a Roma vacak játékáért és eredményiért hibáztasd őket.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.21. 13:54:43

nalazo, szerintem meg te reagáltad túl, merészeltem remélni, hogy a merészelsz mögé odatett kacsintós szmájli, elveszi a szó élét és a figylemeztetelek sem szándékolt bántás, csak egy talán valóban nem túl elegáns provokáció.

Mert ha már a véleménynél (amly mint Piszkos Harry óta tudjuk, olyan mint segglyuk, mert mindenkinek van belőle) tartunk, az enyém az, hogy az Inter többet köszönhet a bíróknak az idei szezonban, mint amennyit számonkérhet rajtuk (elég diplomatikus voltam?), még akkor is ha a valószínűsíthető bajnoki címükhöz nem igen fér kétség.

A Roma játéka meg csak szerinted vacak (mi ez, ha nem durván elfogult vélemény) és egy ilyen kioktató szöveg végére odabiggyeszteni legalább annyira provokatív, mint egy merészelsz kacsintva.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.21. 14:36:53

Popp. Szeretném, ha felsorolnád az összes esetet amit szerinted az Internek csaltak el, majd én azt, hogy ellenük mennyit csaltak, csak hasonlításképp, mert érdekel. Mert mindenki csak ezzel jön aki képtelen megverni egy kiscsapatot, hogy akkor a másik csal, v ellene csaltak. Csodálom, hogy még nem jött senki azzal, hogy nem is volt szabadrúgás szitu, a livorno gólja előtt ezzel is a Roma ellen csaltak.

nalazo 2008.04.21. 14:38:18

Miért vannak olyan emberek, akik, ha megkritizálják, rögtön úgy gondolják valamiféle sértettségből - holott a kritika a szabad világ terméke -, hogy kioktatták őket?
Talán mégsem volt provokáció, mert az általad beharangozott Juvés megszólalások valahogy nem érkeztek meg.
Én láttam a Roma- Livorno meccset, és teljesen mindegy, hogy mennyire játszott jól a Roma, mert az 1-1 akkor is döntetlen és vacak egy ilyen csapat számára. Ha Roma szurkoló lennék, nagyon bosszankodtam volna.
Idenyomok neked egy csomó ;););););) jelet, de ettől még szavaim úgyanazt jelentik.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.21. 14:42:18

Én 2 esetre emlékszem, de tehettek még hozzá, Inter -Parma, Couto kezezett elismerte, jogos bünti + 11es. Az, hogy nem bírnak ki 2 percet emberhátrányban egyéni szoc problem. Inter empoli, 1-1 11es ide-oda, Inter berúgja Empoli nem, egyéni szoc problem.
A többit várom.

nalazo 2008.04.21. 14:46:56

Great Cornholio!
Soha sem fogják felsorolni, mert ez is csak egy olyan mese, amit csak azért találtak ki, hogy a csalódottságukat tompítsák, ha ránéznek a tabellára. Ugyanilyen tompító eszköz az "ez a bajnokság úgyis színvonaltalan és nem ér semmit", "a többieket azért hozták rossz helyzetbe, hogy az Inter bajnok lehessen", "Moratti Ferrarikkal vette meg a bírókat, meg mindenkit, akit csak lehetett",meg a "na majd jövőre megmutatjuk". Sok ember tulajdonsága az, hogy ha nem ér el egy célt, akkor megpróbálja annak a jelentőségét kisebbíteni. Ne foglalkozzunk velünk. Éljen az Inter

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.21. 14:48:46

"Mert mindenki csak ezzel jön aki képtelen megverni egy kiscsapatot, hogy akkor a másik csal, v ellene csaltak." ez most nekem szólt? Ha igen, akkor nanana, nem én jövök ezzel én csak reagáltam, Gabez játszotta ki a Juve ellen az les volt kártyát. Egyébként keresd elő az internetről a gyanús eseteket. de vissza is lapozhatsz az itteni postokban is fordulóról-furdulóra.

Meg pár hónapja volt egy kimutatás, amely összeszedte ezeket dolgokat, most nincs időm előcibálni az összeset (nagyon sok volt!). Egyébként meg úgy érzem , hogy nem olvassátok végig postjaimat, hanem belecsimpaszkodtok egy-egy mondatomba, inkább örüljetek a bajnoki címnek.

A vitás itéletek ellenére teljesen jogos az Inter valószínűsíthető bajnoki címe - leírtam már nem egyszer, de jól jegyezzétek meg, mert többször nem fogom!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.21. 14:53:13

Popp. :) A hegyi Iván féle ezért ki kellett volna állítani? :)) A tegnapi meccsen 4 Livorno játékos szabálytalankodott úgy , ahogy vieira a Fio ellen. :)) És azokat a "csaló listát" Roma V Juve drukker állította össze? :DDDD
Inter elleni "vétségeket" összeállított valaki? :) Vagy esetleg ezek megtörténtekor, olyan elégedettséggel töltötte el az összeírót, hogy megfeledkezett róla? :)))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.21. 15:00:03

A helyes mondatszerkesztést tegyétek össze, gyorsan gépelek, és nem vagyok lektor.
www.soccerbot.com/seriea/results/seriea08x.htm?Team=Inter
Memória felfrissítésként lehet, böngészni melyik meccsen csalt az Inter, csak írjátok le, hogy tudjam én is. :))

Metgergo 2008.04.21. 15:02:38

Nem túl nagyvonalú szerintem ez a
"A vitás itéletek ellenére teljesen jogos az Inter valószínűsíthető bajnoki címe" kijelentés.

Ha nincs köze a kétes ítéleteknek a bajnoki címhez, akkor nem kell megemlítnei. Ha meg szerinted köze van hozzá, akkor nem kell gratulálni. De ez így semmiképpen sem elegáns.

szétbaszta a izét az óriásrobot 2008.04.21. 15:02:54

Na, csak hogy legyen min csámcsogni: legutóbb Vieira fejese, amikor egyértelműen szabálytalanul csinált helyet magának.

Reggina ellen (2-0) büntető: simán kívül volt Cambiasso esése!

A Roma ellen mexés kiállítása röhejes volt, hozzá sem ért az emberéhez! utána jött az Inter egyenlítése...

Catania ellen teljesen egyértelmű lesről lőtte az első gólt Cambiasso, ezt még ti is elismertétek.

Az Empoli elleni győztes gólt eredményező büntető szintén nevetséges kategória

A Parma elleni meccs, ahogy van.

A Sienát a bíró verte meg, ez sem lehe vitás. Az első gól megint tizenegyes (cruz nekifutott az emberének), a második gólnál pedig Cruz volt lesen.

Jöhetnek a cáfolatok!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.21. 15:06:26

"Soha sem fogják felsorolni, mert ez is csak egy olyan mese, amit csak azért találtak ki, hogy a csalódottságukat tompítsák..." - persze meg még hazudnak éjjel, hazudnak nappal, hazudnak minden hullám hosszon.

Hirtelen az Il Romanista februári listájára bukkantam rá!
12 meccs, 12 bíró...

Empoli-Inter 0-2. O:O-nál az Empoli nem kapott megy egy jogos tizit (Samuel lökött),és Iaz inter 2. gólját Ibra lesen lőtte.
Arbitro: Ayroldi

Inter-Catania 2-0. Az Inter vezető gólja előtt Adriano kezezett
Arbitro: Orsato

Livorno-Inter 2-2. 1:0-nál a Fio nem kapta meg a tizit Burdisso faultja után
Arbitro: Trefoloni

Juventus-Inter 1-1. AS meccs elején Cordoba átkarolta del Pierot, a tizi elmaradt
Arbitro: Rocchi

Inter-Lazio 3-0 .Az első gólhoz végül egy ajándék tizi kellett.
Arbitro: Damato

Inter-Atalanta 3-1 Úgy lőtték a 2. gólt, hogy Cruz fellökte a védőt elötte. Maxvell szabálytalanságára elmaradt a tizi. Simone Inzaghit Julio ICesar szinészkedése miatt
Arbitro: Banti

Inter-Torino 4-0 Itt is kapott egy ajándék tizit azt Inter, biztos,ami biztos
Arbitro: Saccani

Inter-Milan 2-1 1. 0-nál cambiasso faultolta kakát, de elmaradt a tizi
Arbitro: Morganti

Siena-Inter 2-3 .-nál Az inter (Cruz)kapott egy kamu tizit, a Siena viszont nem kapott meg egy jogosat (amiben viszont Cruz faultolt)i.
Arbitro: Girardi

Inter-Parma 3-2 Párma nrm kapott meg egy tizit, az inter vsizont kapott (Cuioto "kezezésért", majd fordított
Arbitro: Gervasoni

Inter-Empoli 1-0 -,ég egy "kezezéses" tizi az internek
Arbitro: Tagliavento

Catania-Inter 0-2 Cambiasso lesgóljával szerzett az Inter vezetést
Arbitro: Farina

Ha ehhez még hozzávesszük Mexes milánói kiállítását, akkor azért már elég csinos kis listáról van szó, még akkor is ha nem mindegyik véleményes eset volt meccset befolyásoló, vagy nem mindegyik volt tévedés. De ezeket Nalazo állítása ellenére ezerszer végigrágtuk már ezen blogon is, a magam részéről már nem is kivántam velük foglalkozni, de csak kiprovokáltátok. Boldog Scudettot kivánok nektek!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.21. 15:06:44

Emplit és Parma úgy ahogy van meg van cáfolva. Érdekes felvetés a Vieira fejes ,ugyanis a védő mint állat betámasztott és két kezés hátracsapva próbálta feltartani Vieirát. Dehát tudjuk hogy ez a védekezés szabályos. A Kosárlabdában. A Roma ellen lehet hogy túlzó volt, de a bíró valszeg a szándékot büntette, mint hagy ne soroljam fel az Inter Udinese és Genoa elleni kiállításait, ami miatt 2x is döntetlen lett.

nalazo 2008.04.21. 15:08:10

Bármely, az Intert támogató ítéletek listája csak akkor ér valamit, ha melléteszik azt is, ami az Intert sújtókat sorolja fel. Nyugodtan neki lehet állni, és megcsinálni!
De azért olyanok ne legyenek benne, hogy a Roma-Inter meccsen szándékosan lőtték Giuly kezének a labdát.
Meg a vitatott gól utáni második, nem vitatott gól létjogosultságát is megkérdőjelezni, "lélektani hatás" címén.
Fel a listakészítésre, akinek járt a szája!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.21. 15:08:20

popp legelább ne legyél röhejes, hogy 4-0nál csalást emlegetsz.
Juventus-Inter 1-1. AS meccs elején Cordoba átkarolta del Pierot, a tizi elmaradt
Arbitro: Rocchi, Mint ahogy Vieirát is csak ő befejelte. Védővel.
na mentem majd otthonról.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.21. 15:09:49

Most nézem, az egész bírói kar kollektíve csalt az Internek. Hurrá Moggi átigazolt az Interhez. :)))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.21. 15:11:35

Na még ezt meg kell kérdeznem mielőtt megyek. Az empoli is kapott ajándék tizit, ha ő belövi és az Inter nem akkor is fel lennétek ennyire háborodva? Egyenlő esélyek voltak, az empoli megannyira balf... hogy még azt sem tudta berúgni.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.21. 15:12:37


Livorno-Inter 2-2. 1:0-nál a Fio nem kapta meg a tizit Burdisso faultja után
Arbitro: Trefoloni

ez mi Fiore? :)

nalazo 2008.04.21. 15:19:24

Várjuk a másik listát is.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.21. 15:19:44

Nalazo egy korábbi postodra: "Popp túl sokat engedsz meg magadnak... De senkinek sincs joga - főleg, ha ennyire elfogult - hogy bírája legyen a vele egyenrangú társának." - ezek a mondatok beleférnek a vélemény és a a kioktatás kategóriába is. Azt meg méricskélhetnénk, hogy melyikünk mennyire elfogult, de egy fociról és főleg kedvenc csapatainkról szóló vitában teljesen értelmetlen.

Bakhere első ideírt kommentemben szó sem esett a bírókról, ezt a témát Gabez kapta elő, gondoltam reagálok. Ráadásul a válasz posztom teljes szövege ismeretében szerintem teljesen korrekt és sportszerű az általad kifogásolt kijelentésem, amit még egyszer nem ismétlek meg. A magam részéről a témát lezártam!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.21. 15:25:35

GC, én egy mások által készített listát citáltam és a hozzáfűzött megjegyzéseemet is elolvashattad volna a végén., például ezt: "már elég csinos kis listáról van szó, még akkor is ha nem mindegyik véleményes eset volt meccset befolyásoló, vagy nem mindegyik volt tévedés."

BruceWayne 2008.04.21. 15:40:23

azért hülyeség ez a lista mert tök egyértelmű eseteket is belevesz, pl Coutu kezezése, vagy pl itt az első gól előtti eset, tisztán látszott hogy a védő kirúgjra a csatár lábait: www.youtube.com/watch?v=_Elk7W1_JK0

persze van jónéhány jogos reklamáció, Cambiasso pl. tényleg lesről lőtte azt a gólt, csak hát nem azért nem intették/fújták be mert csaló/megvett/lefizetett/Interes bírók voltak, hanem mert baromira nem láthatta a partjelző... Mexesnek se kellett volna 2. sárgát adni de ezt is mindenki már csak a lassításokból állapította meg...

the real 2008.04.21. 15:40:54

nalazo, mielőtt leírnád még egyszer, hogy másik listát is kérnél: azt Great Cornholio ígérte. Remélem, be is írja, csak a rend kedvéért.

Great Cornholio 2008.04.21. 14:36:53
Popp. Szeretném, ha felsorolnád az összes esetet amit szerinted az Internek csaltak el, majd én azt, hogy ellenük mennyit csaltak, csak hasonlításképp,

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.21. 15:55:13

Ok, most nincs sok időm, de
LAzio Inter , Rocchi feje miatt les.
Inter -Juve egyértelmű
Genoa Inter, és Udine Inter, 1-0 után kiállítás a kiscsapat egyenlítéséért.
A többin gondolkdom még, mert nem mindegyiket láttam.

Ramon Serrano 2008.04.21. 16:04:01

Hogy relevans is legyen valaki:

Eloszor lattam Balotellit jatszani.. hat a eleg kolyokkepu a srac, de fizikalisan tenyleg tobbnek tunik, mint 17. Bar ez nem jelet semmit, mert anno Ronaldo is errol volt hires meg a PSV-ben, szoval akar igaz is lehet. Mindenesetre hatalmas tehetseg, asszem az Inter egyik csatarposztja meg van oldva a kovetkezo tizen-egynehany evre.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.21. 16:13:37

Empoli Inter, ez a mészárlás kamu tizi?
www.youtube.com/watch?v=FGJCPAnPh8Q

Inter-Catania te sem gondolod, hogy a kezére esve akkorát ütött a labdába hogy 3 métert gurult tőle jobbra erősen laposan?
www.youtube.com/watch?v=mA5DGVIWaX0

Hasonlítsd össze a Siena - Inter "kamu11esét" Az Inter empoli kamu11ével + liverpool -Inter Burdisso kiállításával
www.youtube.com/watch?v=dgMvyErXOQs

Érdekes nem, csak ha az Internek fújják akkor csalás. Ráadásul az Empoli ellen kamukiállítás a "szabálytalanság" a 16 kívül volt. Ugyanis ott volt a védő lábfeje, mert ez nem kosár.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.21. 16:15:05

Ramon, valóban meg lenne oldva, ha csatárt játszatnának vele nem balszélsőt. (ráasásul csak jobbal tud úgy látom)

nalazo 2008.04.21. 16:15:28

Kár, hogy az emberek igazságérzete csak akkor működik, amikor a saját csapatukat megelőzi egy vagy több rivális. Ez a kommentpárviadal nem a gyanús esetekről, részrehajlásról és csalásról szól, hanem arról, hogy néhány ember képes-e elfogadni azt, amin úgy sem változtathat. Mit számít az utólag, hogy Camoranesi vagy Cambiasso lesen állt-e vagy sem? Ez a "csakazértis az én apukám erősebb, mint a tied" kommentezés egy önbecsapás.
Na megyek haza!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.21. 16:17:28

nalazo igazad van, de jó érzés egy kicsit vitatkozni. :)))

Gabez 2008.04.21. 16:25:55

popp: tudjuk anélkül is, hogy leírnád, hogy az Inter volt a legjobb idén.

A Roma is jó volt, de nem annyira. Nem a Livornón múlt, hidd el...;)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.21. 16:28:39

Persze, hog y nem de nincs az ilyen pontvesztésnél idegesítőbb, mindjárt kibaszom az ablakon a tévét érzés.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2008.04.21. 17:12:24

A Parma igazán megérdemelné már, hogy kiessen a francba, egy év béliga elég is lenne, hogy kipucolják az udvart. Rossz nézni ezt az ipari keccsolást.

Ramon Serrano 2008.04.21. 17:12:59

Great: Nekem tegnap eppen csatarnak tunt, ha meg nem annak volt szanva, akkor eleg gyatran latta el a feladatat a balszelen :D.

Es igen, eleg jobblabasnak tunik a srac, vajh mit akarhat Mancini vele a bal oldalon...

madbalee 2008.04.21. 18:35:13

Pippót a nemzeti kezdőbe!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.21. 19:06:10

madbalee, itt is épp erről megy!

giacinto 2008.04.21. 19:06:19

Bírom ezeket az idiótaságokat, azt senk inem írta össze hogy hány sérelem érte az Intert. legalább ennyi eset lenne, csak azok nem kaptak akkora visszhangot, mert néhány eleve győztes meccsen született, azzal meg nem foglalkozik senki ... meg amúgy sem, az Inter ellen tévednek az csak tévedés, ha a javára, az Csalás! grat.

nem akarok minden esetet megcáfolni, legalább felét (inkább többet) meglehetne, csak a MEXES-dolgot.:
1, elsőre látásra (ahogy a bíró látta, nem 16-szor ismételve) 99% befújja a sárgát, ami ugye már a második volt.
2, ki mondta hogy ha Mexes a pályán van akkor nem egyenlít az Inter??? Zanettil övésénél kb 3-an vették körül, mégsem szerelt egyik sem. jah Mexes biztos a gólvonalon állva kifejelte VOLNA a labdát igaz????
3, az állítólagos benemfújt 11esek az Inter ellen, ki mondta hogy mind gól lett volna? JULIO CESAR nem egy büntetőt megfogott már, kifejezetten jó a statisztikája ilyen szempontból...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.21. 19:12:23

"ki mondta hogy ha Mexes a pályán van akkor nem egyenlít az Inter??? Zanettil övésénél kb 3-an vették körül, mégsem szerelt egyik sem. jah Mexes biztos a gólvonalon állva kifejelte VOLNA a labdát igaz????" - mindenesetre sokkal kevesebb esélye lett volna a gólszerzésre 10 emberne 11 ellen, mint 10-nek volt 10 ellen!
"3, az állítólagos benemfújt 11esek az Inter ellen, ki mondta hogy mind gól lett volna? JULIO CESAR nem egy büntetőt megfogott már, kifejezetten jó a statisztikája ilyen szempontból...", hosszú évek tapasztalata alapján mondom, jóval több tizi meg be, mint kimarad.

Egyébként egy döntő pillanatban elkövetett, tévedés, még óriási tévedés marad, még akkor is , ha nem tudhatjuk mi történt volna utána.

bzola 2008.04.21. 19:32:26

bírói tévedések (segédletek?) nélkül nem az inter lenne a bajnok. és nem, nem vagyok sem roma, sem juventus szurkoló. popp, te meg hagyd a fenébe, úgysem tudod nekik megmagyarázni.

calcio_di_rigore 2008.04.21. 19:35:01

Hehe, nyomjátok srácok.:) Forza Juve!

calcio_di_rigore 2008.04.21. 19:39:55

bzola, az igaz, hogy az interistáknak nem kéne mindenkit hülyének nézniük, de a bajnoki címük jogosságát megkérdőjelezni azért nem nagyon lehet...

giacinto 2008.04.21. 19:57:34

az utolsó mondatot elismeri mindenki, de azért csak-csak belerúgnak a csapatba és gyártják az összesküvés elméleteket.

más: Mancini azért hozta le SuperMariot, mert elkezdték hergelni azok a majmok izé bikák, és féltek egy esetleges kiállítástól. mindenki láthatja h forrófejű a srác néha, sztem teljesen jogos volt a csere.

más: a Gazzetta szerint jön Mourinho, Drogba és Lampard a nyáron...

Alexxxx 2008.04.21. 19:58:43

MŰBALHÉÉ :D:D:D:)

calcio_di_rigore 2008.04.21. 20:04:22

Azért azt tegyük hozzá, hogy a Gazzetta a Sun információira hivatkozik, ami hát...:)

chisslord 2008.04.21. 20:36:19

Vicces ez a csalás mizéria itt :) szerintem teljesen felesleges vita. Az Internek jogosan-jogtalanul megadott és az ellenük nem megadott tizik száma szvsz. belül marad az átlagon (ha neccesen is).

Egyetlen furcsa számadat van a tizenegyesekkel kapcsolatban. Mégpedig az, hogy a Juve javára a komplett szezon alatt össz-vissz, ha HÁROM darab büntit befújtak. Inter, Milan, Roma trió egyenként ennek a többszörösénél jár.

Ez minden bizonnyal a calciopoli következménye, a szezon elején elég látványos volt. Fel is robbantam tőle rendesen. Mostmár teszek rá magasról. Azt mindenesetre mutatja, hogy a bíráskodás nem teljesen pártatlan az olasz fociban és akkor még finoman fogalmaztam. Dehát ez mindig is így volt, ne legyenek illúzióitok. Nemzeti specialitás :D (persze máshol is ez megy, csak diszkrétebben)

chisslord 2008.04.21. 20:39:14

giacinto: a bajnoki cím ünneplésével azért én megvárnám az utolsó forduló végét, de minimum, amíg matematikailag biztossá válik a dolog.

Bármennyire is elveszíthetetlennek tűnik a parti innen, mégiscsak az Interről beszélünk... :D:D

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.21. 20:42:17

chrisslord, azt kell mondjam, hogy a Roma sem kapott négynél több tizit az egész szezonban. A Livorno ellen is volt egy igencsak gyanús eset.

Ezt hogy tévedtek témát megint a hiperérzékeny Inter szurkolók pörgették föl. Többször elmodntam, hogy szerintem se ezek döntötték a bajnokságot, meg összeesküvések után sem kutakodom. De azért nehogy már kihozzuk, hogy bírók idén többet tévedtek az Inter kárára, mint javára, mert ezen még Moratti és Mancini is nevetne.

Nedved11 2008.04.21. 20:44:02

Popp! intereseknek hiába írsz bármit, 1989 óta frusztráltak.

Ipa 2008.04.21. 22:09:31

Kedves Interes társaim, szeretem ezt a blogot, és popp szerintem a kötelező indulaton túl (pl. Róma Livorno 1:1) meglehetősen tárgyilagosan irkál ide. Az idei szezonban tévedtek a javunkra és ellenünkre is a bírók, minkettőből több volt a kelleténél. A legfájóbb Matrix kiállítása Liverpoolban, a legmákabb Couto "kezezéséért" kapott 11-es. Szerintem nem ezzel kellene agyonvágni a blogot. Vannak persze olyan szurkolótársak, - sajnos interesek is - akik minden hozzászólásukban beszólnak a másiknak, de ezekkel nem kellene foglalkozni, magukat minősítik. Forza Inter, és merjünk vidáman örülni a zsinórban harmadik bajnoki címnek mások fikázása helyett és ellenére. Kösz, hogy elolvastad.

Olmen 2008.04.21. 22:20:06

hali, szerintem Ipánál a pont, annál is inkább, mert ezek az utólagos elmélkedések, "mi lett volna ha" kezdetűek a vesztes emberek ismertetőjelei. És mindörökké Róma.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.21. 22:29:44

Csatlakozom Olmenhez, lpa-nál a pont és mindörökké Roma.

drosiii 2008.04.21. 22:52:28

Mindenesetre nem, vagy nemcsak európai mivoltom mondatja velem, de most nagyon drukkolok a Juvének (mármint a Roma ellen).

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.21. 23:30:44

Nedved11. ez így van elismerem, hogy 15 év csalásából csak 2-t ismertek el. :)

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.04.21. 23:41:22

drosii, klasszikusokat csak pontosan :)

'Nem európai mivoltom mondja, vagy mondatja velem, de most nagyon drukkolok a finneknek' - bár persze tudom, te nem erre a Knézy klasszikusra gondoltál.

nalazo 2008.04.21. 23:45:18

Látjátok így kell megbeszélni a dolgokat. Józan belátás, tolerancia és konszenzus. Lehet ezt normálisan is művelni.
Kár, hogy holnap vagy a következő forduló után a kommentezők nagy része ugyanazt fogja csinálni, mint amit most elítél.
Interes társaim! Ne legyenek illúzióink!

Dr Keynes 2008.04.22. 05:41:01

Azt azért adjuk meg Mancininek, bármennyire nem is szeretem, hogy a sztárok játszanak. Néha rosszul, de nem omlott össze a csapata, mint tette azt a Real, a Barcelona vagy akár korábban az Inter más edzők keze alatt.

Valahogy így van ez: vannak hatékony edzők, akiknek sikerül, akik akkor is nyernek, ha nem érdemli meg a csapat, ha nem érdemli meg az edző.

Ennyiből jogos az Inter és Mancini bajnoki címe: a legerősebb kerettel, a legtöbb használható játékossal játszhatta végig ezt az idényt és élni tudott vele.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.22. 07:12:50

heinrich, ez a Jenő idézet nekem szólt, mert a spanyol posztban én idéztem szarul ugyanezt a Barcát támogatandó a United ellen. Úgy látszik az MU-fan kolega úgy döntött, hogy visszaszúr ;). Persze ez egyikünket sem ment a pontatlanság súlyos vétke alól.

Gabez 2008.04.22. 09:20:35

lpa: naná, hogy tévedtek az Inter hasznára, meg minden más csapat hasznára is...és kárára is. Csak azt nem bírjuk, ha emiatt állandóan támadnak minket és általában csak minket, mivel mi vagyunk az első helyen, soksok ponttal előttük. Éééérted. ;)
Persze ezek is teljesen normális emberi reakciók (a támadás és a védekezés is), bocsánat, nem normális, hanem átlagos. Mindig is voltak, mindig is lesznek. Uff, én beszéltem.

Na de vasárnap bajnokok leszünk megint! :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.22. 09:51:31

Akkor a forduló tippelésből már nem lesz semmi, v csak a jövő idényben, esetleg az EB-re?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.22. 13:27:50

Közben úgy tűnik, hogy hosszútávon erős lesz a Roma. Az dubai-i emír beblöffölt vagy valós ajánlata ellenére mégis úgy tűnik, hogy Soros lesz a befutó, állítólag már csak a bejelentés van hátra! Ha valakit mélyebben érdekel a téma, itt már hetek óta erről megy a pofázás: forum.asroma.hu/viewtopic.php?f=5&t=55&p=61112#p61112

Count Adyn 2008.04.22. 17:26:14

:D
az interesknek vmi prosti a kabalaállatuk v mi volt az?:D

giacinto 2008.04.22. 17:31:47

sztem az bergamói drukker, és nem interes ;)

Tényleg annyira örülnek a Romások ennek a Soros-biznisznek?

Count Adyn 2008.04.22. 17:45:32

Hopp akkor bocs, de akkor is érdekes jelenség:)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.22. 17:50:11

Giacinto, az asroma.hu-n például durván megoszlanak a vélemények. Én inkább örülök, mert Sensiék az adóságaik miatt nem tudták már tartani a boltot, de Rossella Sensi kap valami funkciót és a szakmai ügyeket sem baszgatják szerintem. Mindenesetre Lotito (Lazio-elnök) és Galliani (Milan-elnök) már aggodalmukat fejezték ki, egyik egy új erős riválistól fél, a másik meg attól , hogy egyedül kell bérelniük az Olimpicot, ha Soros stadion építésbe kezd.

giacinto 2008.04.22. 18:24:07

miért? szó van ilyesmiről?
stadionépítés? játékosvásárlás? stb.
vagy ezek csak vágyálmok?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.22. 18:27:41

A stadion építésről egész konkrétan, az egyik ok, amiért megveszi a Romát. A játékosvásárláslásról meg Soros előtt is szó volt.

Gabez 2008.04.22. 20:10:33

Count: ha bergamói, akkor már nem is prosti, hanem jó nő, mi? Jellemző :P :)

-LinoSonego- 2008.04.22. 20:15:00

azt olvasom lahm nem hosszabbít bm-nél, azaz nyáron eladják juve/millibe szerintem jó pénzért. bár milli figyeli rafinhát, aki beajánlotta magát barcaba. közben a buffon gattusot akarja, aki azt mondta marad.
a real eladja diarrat interbe, de pirlot kéri van nistelrooyért a milantól. iaquinta megy roma/napoli, borriello szívesen menne haza, míg a man city beszólt a milannak, hogy túllicitálja ronaldnhoért (de jó is lenne!!)
miközben a bayernnek tetszik miccoli játéka, úgyhogy lehet a nem hosszabbító lahm palermoba megy.

bocs mindenkitól, de mindig szétröhögöm magam ha kicsit utánanézek a pletykáknak

Romanista 2008.04.22. 20:19:58

ez olyan mint egy szabad vers

Count Adyn 2008.04.22. 20:50:47

Dee akkor is prostinak néz ki, nem tudjátok honnan szedték?:D Én vmi kutyaszerűt találtam google csak amihez közük van:D

amugy elefánt volt a legjobb szvsz a videóba. Zebra mér nincs?:D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.22. 22:39:48

De gyönyörű volt ez a Riise fejes. :DDDDD

ferenckovacs · www.ferenckovacs.com 2008.04.23. 11:33:16

Csak hogy bekapcsolódjak: az idényben Inter sárga és piros lapok aránya eléggé durva. Voltak bírói tévedések ide is oda is, de azért a sok kiállítás és 10 emberrel játszás mindenkinek feltűnt...

chisslord 2008.04.23. 12:01:41

Na igen... ami talán azzal is magyarázható, hogy az Interben hemzsegnek az olyan játékosok, akiknek a kiállítására kis túlzással minden meccsen 1.5 alatt van az szorzó tippmixen :D

chisslord 2008.04.23. 12:07:56

Lahm elvileg nyáron menne a BMtől. Na ha valakire nagy szüksége lenne mondjuk a Juvénak, az ő. A VB óta álmaimban már zebracsíkos :D fix, h nem lesz olcsó a srác, de megéri a pénzét. Ráadásul fiatal...

calcio_di_rigore 2008.04.23. 12:14:34

Semmi szükségünk Lahm-ra. De Ceglie is fiatal, saját nevelés, visszahozni is könnyebb lesz, olasz, és a Juve egyik legnagyobb reménysége, aki már idén is bizonyított a Serie A-ban. Meg kell adni neki a lehetőséget, a pénzt meg lehet másra költeni.

chisslord 2008.04.23. 15:04:42

Tudom, h De Ceglie ügyes gyerek, nem is az ő "helyére" kéne. Jövőre bajnokság+BL. Nehogy már egy Molinaro-De Ceglie párossal álljunk ki a védelem ball szélén:S Legyen inkább Lahm-De Ceglie!

calcio_di_rigore 2008.04.23. 15:13:41

A málészájú Lahm akkor sem kell:) Mondjuk jobb alternatíva mint Grosso...

chisslord 2008.04.23. 15:19:47

Grosso szerintem tipikus "egyVBs" játékos. Nade könyörgöm... Molinaronál kevés falábúbb ballhátvédet tudok mondani! Kb. tízpercenként ki kell mennie a kispadhoz, hogy megcsiszolják a csülkeit smirglivel, mert nagy a veszélye, hogy egy-egy becsúszáskor (amire a legritkábban vetemedik) 20-30 centis szálkákat állít az opponensek vádlijába :S
süti beállítások módosítása