Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 24. forduló

2008.02.23. 13:40 _benito

A BL-csapatokról leszakadt ing-gatya, hiszen egy héten belül a harmadik meccsüket kénytelenek játszani, és ugye senkinek nem kell feleleveníteni, milyen meccseken vannak túl. Semmi másra nem vágynak, mint egy Cagliari elleni hazai 1-0-ra, ahol elég 20 percet játszani, aztán le lehet alibizni a hátralévő időt némi lábkapkodással elegyített fetrengéssel. Ám a sors egyikükhöz sem ilyen kegyes! Látszatra a Romára vár a legnehezebb feladat, ők a Fiorentinát fogadják, de nem szabad elfelejtenünk, hogy hiába fingatta szerteszét magát Spalletti csapata, csütörtök este a lilák is pályára léptek az európai harctéren (és győzték le 2-1-re a Rosenborgot). A Milan is el tudna képzelni kellemesebb wellness programot, mint a derékhad egyik rapszodikus reprezentánsát, a szintén Európába vágyó Palermót, akiknek a kapuját ráadásul a kétszámjegyű bravúr/meccs indexszel domborító Fontana védi. És akkor elérkeztünk az Interhez, mely nem elég, hogy utazni kényszerül, de lógó orrát egyenesen a Marassi felé irányítja, ahol nem kisebb falat vár rá, mint a győztes derbi lendületétől és Cassano csodálatos játékától erősen felfújt arccal acsarkodó Sampdoria. Az Öreg Hölgy közben azzal a céllal slattyog le délre, hogy egy határozott mozdulattal kirúgja a sámlit a Reggina alól. Micsoda forduló lesz!

Roma – Fiorentina 2-2
A hazaiak minden bizonnyal tisztában vannak vele, hogy hiába nyerték meg a Real elleni odavágót, a kapott gól miatt korántsem nevezhetjük őket a párharc esélyesének, így természetesen a lilák sem bazírozhatnak arra, hogy fáradt, sőt, fásult ellenféllel találják szembe magukat. Főleg, mert ahogy a bevezetőben is említettük, rájuk is várt egy európai randi, bár távol álljon tőlünk, hogy egymás mellé tegyünk egy Rosenborg elleni, idegenbeli győzelmet követő UEFA-visszavágót, és egy Real Madrid elleni BL-odavágót.
A Farkasok a Siena ellen elbukott meccs után a frászt hozták a szurkolóikra, lévén tartaléklángon égve legyűrték ugyan a Regginát, de egy hétre rá már szomorú véget ért a torinói kirándulás. Ezt a szériát adták át a múltnak (?) a blancók elleni győzelemmel, és mivel az említett Juventus elleni vereséggel nagyon rájuk jöttek a zebrák, nem gondolhatjuk komolyan, hogy a Roma nem szaggatja szét magát, hogy maga mögött tartsa az egyre inkább magára találó Bianconerit (annál is inkább, mert jövő héten Interbe kell menniük)
Maga mögött tartásra melegít a Fiorentina is, csak nekik eggyel még vendéglátójuknál is keservesebb harcra kell élezniük a szablyákat: a fent említett duell azért folyik, hogy automatikus résztvevője legyen a két gigász egyike a BL-nek, míg a lilák a sorozatban való indulás jogáért futnak versenyt a Milannal – igaz, ők három kövér pontocska előnyről futnak neki a kalandosnak ígérkező párharcnak.
A Roma kifejezetten félelmetes az Olimpicóban, a Napoli elleni bolond meccsen elveszített két pont mellett az Inter tudott győzni Rómában (Giuly korai kiállítása miatt nehezen értékelhető meccsen), a többieket bedarálták Tottiék, ezzel szemben a Fiorentina még 50%-os idegenbeli mérleget sem tud felmutatni (5-5-1), bár egyetlen idegenbeli rangadóján döntetlent ért el a Milan ellen. A két csapat Firenzei meccse kifejezetten izgalmas, jó meccset hozott, a 2-2 megfelelt a játék képének, hiszen bár a rajt a liláké volt (fél óra után 2-0), a végén még az egy pontért is Frey hátát kellett suvickolniuk a zuhany alatt.
A hazaiaknál csak Juan sérült, Ferrari kezd, aki egyébként bejelentette, hogy az év végén a Milanhoz igazol, az eltiltott Mancini viszont egészen más tészta. Az ő hiánya, szükségetlen mondanunk, óriásit sebez a hazaiakon, hiszen Totti egyelőre nem sokat mutat (Spalletti nem meri Vucinicet játszatni, ha Bimbo D’Oro labdához sem ér, akkor sem).
A vendégeknél Mutu tartja magasra a zászlót és mivel a Catania elleni mutatványért nem tiltották el, így pályára léphet a Vieri távolmaradását eleddig remekül kihasználó Pazzo mellett.
Normál esetben ez nálunk országos hazai, most azonban úgy látjuk, a lilák számára nagyobb a tét, ezért beléjük helyezünk némi bizalmat egy döntetlen erejéig, aztán meglátjuk, cserben hagynak –e minket a szülinapi tippelésünk idején.

Milan – Palermo 0-0
Ilyen szar ne lenne a Palermo, most simán elkaphatnák a Rossonerit, de mivel egyszerre tér vissza Amauri, Miccoli és Guana, egy iksz talán kifuthat nekik. Tavaly 0-2 lett ez a leosztás, kéretik figyelembe venni!

Reggina – Juventus 1-2
A Juve ellen még a botlábú, flanelinges informatikusok is megbokrosodnak, nemhogy az életéért egyre kilátástalanabbul küzdő Amaranto. A Bianconeri azonban a legerősebb összeállításában érkezik, így jobbunkóban Zebinával súlyosbítva sem lehet gond.

Sampdoria – Inter 1-0
Nem kell velünk törődni, csak mondjuk a magunkét, de hát mikor kapjanak ki, ha nem egy olyan meccs után lihegve, mint amit Liverpoolban voltak kénytelenek elszenvedni? Egyébként is, a Doriában most igencsak benne van egy ilyen eredmény, a Serie A-ra pedig nagyon ráfér egy Nerazzuri-hullámvölgy!

Atalanta – Siena 2-1
A bergamóiak az elmúlt tíz meccsükből csak egyet nyertek meg, a Siena pedig hiába került el a kiesőhelyről (egyetlen árva gólocskával kaptak kevesebbet az ugyanannyit szerző Parmánál), a hazaiak egy győzelemmel leszakíthatják magukról a Genoa-Napoli párost.

Udinese – Genoa 3-1
A vendégek nem elég, hogy elbukták a szezon legfontosabb meccsét múlt héten, még ki is állították Danilót (megmondjuk a keresztnevét, jó? Sacramento az Istenadta), de nem hisszük, hogy a Grifone akár vele is esélyesként utazna a Friuliba. Mert ott van Di Natale, aki úgy határozott, a nyáron elutazna egyet Svájcba. Mi vinnénk…

Torino – Parma 1-1
Borzasztó egy meccs lesz.

Cagliari – Lazio 1-1
A hazaiak az elmúlt fordulókban megkezdték a bennmaradók lassú megközelítését (négy meccsen öt pont), de a Lazio azért még jelenlegi formájában is keményebb dió annál, hogy csak úgy legyintsünk rájuk. A rómaiaknak szerencsés esetben is már csak négy meccsük lesz idén, amire figyelniük kell, de az mind a kupában esedékes.

Livorno – Napoli 1-0
Reméljük, nem zavartuk meg annyira a hazaiakat, hogy letérjenek arról az ösvényről, mely a bennmaradás felé vezet, de hogy nem sok pontot szereztek az elmúlt fordulókban, az látszik. Így van ezzel a Napoli is, melyet legutóbb az Empoli oktatott a San Paolóban, ráadásul a játékukban sem tudtunk semmi bíztatót találni. Azért hajrá, Kovács néni.

Empoli – Catania 1-1
Giovinco, aki az Atombogár becenévre hallgat, trequartistaként parádézott múlt héten, úgy érezzük, most is ő mozgatja majd a Vannuchi-Saudati kettőst, ez pedig akár a győzelemhez is elég lehet a kiesőhelyről elmozdult hazaiaknak. De ott van az az apróság, hogy a Catania szívós, mint Penge Borisz. Iksz ez, azt mondjuk!

107 komment

Címkék: olasz videó üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr81349279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giacinto 2008.02.22. 09:57:25

nyugodtan rúghat gólt Cassano, ha kapnak mellé 3-at. Suazo pajti ellátja a bajukat. a védelem lesz érdekes, mert egyrészt Cordoba és Samuel befejezte ezévi tevékenységét, emellett vigyázni kell Burdissora vagy Rivasra a Pool ellen, valamint figyelni kell nehogy Cuchi kisárguljon a Roma ellen. mert ugye szerdán hétközi forduló, aholis végleg eldől a bajnoki cím, még ha a tuttosport másképp gondolja is LOL!

nalazo 2008.02.22. 10:39:10

Lehet, hogy a bajnokságban is kellene egy pofon, hogy a csapat kizökkenjen a mostani hozzáállásból. Cáfoljatok meg (Inter szurkolók), de úgy érzem, hogy a nyerés rutinszerűvé vált, és az üldözőink sem üldönek valójában bennünket. Így az egészséges önbizalom már magabiztossággá nőtte ki magát. Képesnek érzem a csapatot arra, hogy kiverje a Liverpoolt, de csak ha akaratban is 100%-ra teszik magukat.

Milan, Roma, Juventus nyerni fognak egy-egy góllal.
A többi közül csak az Udenese-Genoa és az Atalanta-Siena néz ki izgalmasnak. A többi négynél döntetlenízű, unalmas mérkőzések várhatók.

kukonyalori 2008.02.22. 10:47:32

imici77, Szerinted milyen csapat az aktuális világbajnok és a bl címvédő. Én úgy tudom mind kettő olasz.
Én is bízom Cassanoban az Inter ellen. És természetesen Romai győzelmet várok az olimpicoban. Ha minden úgy lenne, mint a mesében akkor szerdára csak 5 pont lenne a hátrányunk.

Forza Roma, Forza Lupi!!!

szétbaszta a izét az óriásrobot 2008.02.22. 10:59:25

Az Inter kikap most is és jövő héten a Romától is, akkor pedig újra nyílt lesz minden. sőt, olyan idegesek lesznek, hogy közben kikapnak a laziótól a kupában, kiesnek a pool ellen és a végén csak hatalmas hajrával csípik meg a harmadik helyet.

A név kötelez, ugyebár...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.02.22. 11:01:04

Nünü, jogos, két nap volt!

Romanista 2008.02.22. 11:01:26

menthetetlen idealista.


legyen igazad

drdugo 2008.02.22. 11:04:14

Én akkor sem lepődék meg, ha az összes meccs iksz lenne végül.
A BL-esek eleve takarékra fogják venni, a többi mérkőzés pedig alapból x-szagú.
Nem is tudom hirtelen mire mernék fogadni a leosztásból. Talán a Reggina - Juventus fix 2. De a többi....

anniehall 2008.02.22. 12:27:50

Cordoba, Samu nélkül tényleg elég gáz lesz ez a hét, a bl-ben meg még Mátrix sem lesz, te jó ég, ebbe belegondolni is rossz..

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.02.22. 12:29:03

kukonyalori
jojo, legyen igazad:))) a milan es az inter annyira olasz, mint a mu, arsenal, cselszkij angol, maradjunk ennyiben...:)

Gabez 2008.02.22. 12:42:07

"Cáfoljatok meg (Inter szurkolók), de úgy érzem, hogy a nyerés rutinszerűvé vált, és az üldözőink sem üldönek valójában bennünket."

Jól látod nalazo...látszott kedden, hogy nem ehhez vannak szokva a fiúk, nincs igazi kihívás a Serie A-ban. Senki nem futja így szét őket...de ettől még le kell nyomni a Poolt a Meazzában.

Lehet, hogy belefér most két iksz (most meg szerdán), akkor talán magukhoz térnek egy kicsit az elkényelmesedett srácok. De a Roma, a Viola és a Milan is nagyon fáradt lesz hétvégén meg szerdán...szal itt az esély a Juve-nak, hogy bejöjjön a 2. helyre.

argentin#21 2008.02.22. 16:02:41

szerintem a Roma es az Inter is dontetlent jatszik a hetvegen, de Cruzt megint padra kell helyezni szerdaig, Vieirat meg egyenesen visszakuldeni Afrikaba. Suazo ha kifogja azokat a napjait akkor meg lehet nyerunk is.
.. es hogy a Liverpool-lal hogy lesz? hm.. gyors golt az elejen es meg egyet 11esbol. sakkor jo lesz. kar ,h nincs vedonk ,nagy takolmany lesz az egesz.

calcio_di_rigore 2008.02.22. 17:52:52

"látszott kedden, hogy nem ehhez vannak szokva a fiúk, nincs igazi kihívás a Serie A-ban. Senki nem futja így szét őket..."

No, már csak az a kérdés, hogy a Milant mér nem futották szét az angol csapatok tavaly (se)!?

calcio_di_rigore 2008.02.22. 17:57:18

"A Bianconeri azonban a legerősebb összeállításában érkezik, így jobbunkóban Zebinával súlyosbítva sem lehet gond."

Akkor nézzük a hiányzókat: Buffon, Trezeguet, Iaquinta, Nocerino és Zebina is. Úgyhogy sajnos vagy Grygera vagy Brazzo fog szerencsétlenkedni(?) jobb-bekkben. Elöl pedig játszhat Palla.

nalazo 2008.02.22. 18:37:38

Tavaly az angolok rossz irányba futottak ...

Gabez 2008.02.22. 19:03:09

A Milannak szerencséje volt megint, hogy nem kapott gólt, sokkal jobb volt az Arsenal - ahogy a Pool is, de ez csak természetes otthon. Az Inter meg egy balszerencsés, megpattant lövéssel került hátrányba + Cordoba is megsérült...ha csak a tényeket nézzük, nagyon is jól tartották magukat 10 emberrel idegenben egy felszívott Poolal szemben, a Milan erre tuti nem lett volna képes. És ez az első vereség fél éve...le a kalappal a kékfeketék előtt, akárhogy ócsároljátok őket folyamatosan, pusztán rosszindulatból.

bög 2008.02.23. 18:46:59

idéznék a postból

Torino – Parma 1-1
Borzasztó egy meccs lesz.

:DDDDDDDD

segantini 2008.02.23. 18:47:21

Torino-Parma a félidőben 2:4

madbalee 2008.02.23. 18:52:28

Mekkora gólokat vágott a Parma!

CsakaCalcio 2008.02.23. 18:58:07

basszus, lemaradtam:-)
Ilyenek a borzasztó meccsek a Serie A-ban :-)
Na jó, nem, ez tényleg kivételes, hogy 6 gól esett kiscsapatok meccsén egy félidő alatt, ilyen még nem volt a szezonban.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.02.23. 18:59:00

és mekkorát játszik ez a Gasbaroni. Az tutti, hogy a mazochisták rég elkapcsoltak.

bög 2008.02.23. 18:59:37

és kelllevinnem ezt a mocskos kutyát

drdugo 2008.02.23. 20:01:29

végül is bejött az országos iksz, csak 'közbeiktattak' nyolc gólt.

madbalee 2008.02.23. 20:28:23

Benito jóslata a a meccshez ez volt: "borzasztó meccs lesz"

Bár a döntetlent eltaláltad:)
Ezentúl is ilyeneket írj csak:)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.23. 22:20:16

már most mondom, nem fogok bírózni!

drani 2008.02.23. 22:23:00

sissokot soha többé nem akarom látni a juvéban!!

drdugo 2008.02.23. 22:35:59

ezt a szemétséget... elotte egy csomoszor lehetett volna 11-est adni a juvénak és egy ilyenre befujja a 92ik percben? ez bunda.

giacinto 2008.02.23. 22:46:22

pedig a tuttosport szerint még bajnok is lehet a juve... :))

calcio_di_rigore 2008.02.23. 22:49:54

nagyon kemény... 4 tiszta tizit nem kaptunk meg a meccsen. reggina játékosnak semmiért sem adnak sárgát... DP fél óráig könyörög hogy állítsák 9 méterre a sorfalat, de nem... egy nevetséges bajnokság ami idén megy.

Romanista 2008.02.23. 22:54:28

nem mondom hogy nem örülök az eredménynek, de undorító ahogy elérte a Reggina.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.23. 23:08:21

a nagy képet érdemes nézni, akármi történik is! a juventus hemzseg az alkalmatlan, szerencsétlen balfaszoktól, akik még a regginából is kilógnának, ez a lényeg, nem az, hogy most összejött e az egy pont, vagy sem.

andree 2008.02.23. 23:09:18

Elképesztő!
Szegény Sissoko a mezőny egyik legjobbja volt pedig. Egy ilyen bírónál baromság volt ezzel a kockázatos move-al próbálkozni. Palla meg Molinaro egy nulla.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.02.23. 23:25:34


Tavaszi nagytakarítást a cservellókban!
Tény, a Juve sok mindent nem kapott meg ezen a meccsen sem, de ...
1.) A Juve sokat tett azért, hogy így bánjanak velük a bírók.
2.) Amorusót durávra megrúgták
3.) Makinwa testvér nem volt lesen a hosszabbítás perceiben és egy az egyben tört volna ...
Nemzetközi meccseken Juv szurk vagyok, és amúgy a Regginát csak annyira szeretem, mint minden délit! (pl. Palermo, Napoli, narancs)

calcio_di_rigore 2008.02.23. 23:26:45

"hemzseg az alkalmatlan, szerencsétlen balfaszoktól, akik még a regginából is kilógnának"

Ki se jött a Reggina a 16-osról, hagyjuk már ezt a dumát. "hemzseg" hogyne... A Roma ellen miért nem hemzsegett?

calcio_di_rigore 2008.02.23. 23:28:24

"1.) A Juve sokat tett azért, hogy így bánjanak velük a bírók."

Ezt az érvelést b+... Nem vagy te politikus?

Romanista 2008.02.23. 23:30:57

"A Roma ellen miért nem hemzsegett?" mert akkor a Romában is hemzsegett.

+1: A Reggina első gólja előtt nem a lestz kellett volna reklamálni, pláne nem a kapusnak.

yuuzer_ · http://juventuz.freeblog.hu 2008.02.23. 23:31:21

Szerintetek tizenegyes volt amit a végén befújtak a Regginanak?

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.23. 23:38:36

calcio, ha már a juve beszorítja a csontkieső regginát, akkor már fasza?

molinaro, palladino, nocerino, zanetti, almiron, belardi (és tudom, hogy te nem bírod grygerát, akit én viszont igen, de ez nem számít - az én hülyeségem, bírom a cseheket általában)

közülük melyik szerepel az álom-juvédban?

calcio_di_rigore 2008.02.23. 23:42:36

Akkor ki a balfasz? Belardi? A labda nem nagyon volt a közelében, amúgy is cserekapus. Grygera? Nem rajta múlt, de ő is csere. Legro? Chiellini? Molinaro ok. Camo? Sissoko? Zanetti? Nedved? DP? Palla? Vagy az otthonmaradottak közül Trez? Jakinta? Nocerino? Buffon? Csupa alkalmatlan balfasz, tényleg.
Kb. 2 max. 3 poszton kell erősítés. Ez a csapat kevés a bajnoki címhez, nem is várja el tőlük senki, de tettek már annyit le az asztalra, hogy ne balfaszozzák le őket egy elcsalt meccs után.

calcio_di_rigore 2008.02.23. 23:46:57

Molinarot aláírom. Palladinot szeretem, de kezd elfogyni a türelmem iránta. Nocerinoval semmi bajom, az álom Juvémban valószínűleg nem szerepelne, de ettől még nem alkalmatlan ide. Zanetti a B-ben is, idén is a csapat egyik legjobbja. Almiron már nincs is itt. Belardi ahogy már írtam cserekapus, annak megfelel.
Sehol sem áll a keret 22 klasszisból.

calcio_di_rigore 2008.02.23. 23:51:56

Egyébként az a durva, hogy Molinaro meccseket nyerhetne nekünk ha tudna beadni, mert ragyogóan csatlakozik és vesz részt a támadásokban.
Amúgy valamit ki kell találni a 11 emberrel védekező csapatok ellen, mert nem véletlen, hogy ilyenkor veszítünk pontokat (Catania, Cagliari, Reggina), az Udinese és a Roma ellen meg nyerünk.

calcio_di_rigore 2008.02.23. 23:54:12

Grygerával nincs különösebb bajom, de Zebina jobb nála. Ez nem azt jelenti, hogy Zebinánál nincs jobb, csak nem a Juventusban. Ettől függetlenül Grygera simán maradhat- kiegészítő cserének megteszi.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.23. 23:54:37

akkor nevek nélkül inkább: nincs se jobb, se balhátvéd, bár a jobboldalon salihamdzic lehet megoldás, de miért kell kényszermegoldás egy juvénak??? zanetti lehet, hogy sokat fut, de előre használhatatlan, mellé legalább egy klasszis középpályás kell középre (ami szintén nincs, ugye), nocerino és palladino a katasztrófa és a tragédia határán mozognak, de mindeképpen röhejesek.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.23. 23:58:45

sztem akkor is előrébb van a juve, ha del piero játszik jobbhátvédet, mint ha zebina...

ja, a roma elleni megjegyzésre reagálnék: ha egyszerre van a pályán delp, iaquinta és treze, akkor azért könnyebb megtartani a labdát, ha pedig megvan a vezetés, sissokóval már stabil tud lenni a csapat - csak előre lesz veszélytelen, körülbelül kurvára.

a juventus nagyon elcseszte a nyarát, ennyi pénzből bajnokesélyes csapatot lehetett volna csinálni. és én ezért vagyok rohadt dühös!

andree 2008.02.24. 00:05:06

Szerintem az a baj, hogy mi nem akarunk irányítóval játszani, viszont így Zanetti nem elég kreatív és lendületes, hogy mozgassa a Juve-t. Amúgy szimpatikus játékos, de szürke iparos, néhány jó passzal meccsenként. A kiscsapatok ellen nem tud 4 ember egyértelmű helyzeteket kialakítani, ha nem kap támogatást hátulról. Ráadásul a középső embereink nem tudnak lőni, a szélső védők meg beadni. Így nehéz egy 8 emberrel védekező csapatot legyőzni.

calcio_di_rigore 2008.02.24. 00:24:28

Ilyen játékvezetés mellett tökéletes igazolásokkal se lehetett volna bajnokcsapatot csinálni.

Én inkább attól félek, hogy telenyomják mindenféle jöttment zsoldossal a csapatot, aztán Marchisio, Giovinco, De Ceglie, Nocerino, Palladino stb. meg mehet a levesbe... Nem érdekel ha ezekell a srácokkal többet kell várni a győzelemre, de amikor az eljön, mindennél édesebb lesz. Számomra nem a világválogatott az álom-Juve. Emerson és Vieira távozása együtt nem fájt annyira, mint amikor Marescát eladták...

Asidotus 2008.02.24. 00:24:43

A Juve sosem arról szólt, hogy világsztárokat igazolt, hanem roppant tehetséges, fiatal, de már kész játékosokat, mint C. Ronaldo volt két éve, és zebra mezben lettek világsztárok. ÉS a Juve azért volt nagycsapat, mert meg tudta tartani őket, és csak pályafutásuk csúcsa után, de még horror pénzért adták őket tova (Zidane, pl). Manucho, Adebayor, Agüero, Diego (Werder) tipusú játékosokat vettek, ráadásul minden posztra, nem volt gyenge pont a csapatban. Lehet Moggit fújolni, de volt szeme.

halareaal 2008.02.24. 00:32:02

"Sehol sem áll a keret 22 klasszisból."
ez igaz, de a Juvéban jó, ha 3-4en vannak.

andree 2008.02.24. 00:34:48

Maresca de jó lenne most Zanetti helyén, De Ceglie Molináro párosbol játszhatna a jobb, Giovinco lehetne Palla helyett. Szerintem ha Marchisio oylan jó lesz jövőre, mint aminek most beállítják akkor nem kell 40 milliókat költeni a nyáron. A baj az, hogy ezt idén is össze lehetett volna hozni egy kis előrelátással.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.24. 00:47:32

sajnos a klubfutball nem erről szól, de értem, amit mondasz.
és tetszik is.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.02.24. 08:09:13


Szerintem, a Juve vezetői pontosan ennyit akartak erre a szezonra. Adtak egy esélyt dinónak (Palla), a Zebi fiúnak, Nocerinónak és még egy párnak, vagyis azok a gyenge pontok, amiket felsoroltatok azok jövőre ... 1-2 azért marad!

szétbaszta a izét az óriásrobot 2008.02.24. 09:01:18

Az lehet, hogy csak ennyit akartak, de attól még ésszerűbben is el lehetett volna költeni a dohányt. És akkor most örülhetnének, hogy ugyan csak annyit akartunk, aztán mégis több lett belőle.

Nocerino olasz válogatott akar lenni! javaslom a hét vicce rovat beindítását!

szétbaszta a izét az óriásrobot 2008.02.24. 09:02:17

Természetesen nem Nocerino, hanem Molinaro a hét viccének témája... korán van még.

szétbaszta a izét az óriásrobot 2008.02.24. 09:30:28

Bár, ha _benito összekeverhette őket, talán nekem is meg is megbocsátható! ;)

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.02.24. 09:35:55

A Dondarini nevű pályatartozék 3,5-öt kapott a Gazzettától, ennél számszakilag van rosszabb is, mondjuk az egyes, de gyakorlatilag alig. A Reggina 11-ese jogos, a gond az, hogy előtte három olyan eset volt, amiért büntetőt lehetett volna adnia a Juve javára.

Itt van olyan érzésem, hogy sokan nem nézik a meccseket. Calcio di rigore nagyjából leírt mindent. Igen, jöjjenek a zsoldosok, az idén 56 gólpasszt adó Zanetti nem jó előrejátékban, Zebináról (aki itt valamiért nagyon nem népszerű) lassan kiderül, hogy a Juve történelmének legrosszabb játékosa. "Igen, jöjjön Ronaldinho, meg C. Ronaldo. Minél több híres és ügyes focista mert scudettót akarok. Mindegy, hogy kivel."

De Ceglie kell és Giovinco. Porrinik meg Torricellik kellenek.

Gabez 2008.02.24. 10:20:09

Nem semmi, micsoda összeállításokat csináltak ma reggelre a meccsről, zenével, feliratokkal, stb...érdemes körbenézni a tube-on :) Persze, főleg Reggina fanoknak.

11-es volt a Sisokko féle légiparádé, zebrák? Tehetséges artista a srác, atyavilág, hol fent volt a lába!

Treze jáccott?

Count Adyn 2008.02.24. 10:52:39

Hát öö veszélyes játék, közvetett szabad ha jól tudom 16oson belül. Nem értem miért kell még szoptani isszerencsétlen csapatot, elég szarok maguktól is...

drani 2008.02.24. 11:10:01

Aki ilyeneket csinál a 16-oson belül, azt én kirúgnám a csapatból. Mert itt most egyértelműen sissokon ment el az egy pont (meg az én lóvém is)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.02.24. 13:08:20

1. Valaki mondta , hogy aJuve nem akar irányítót, valószínűleg ezért van a nyári bevásárló lista legelején Diego, vagy Van Der Vaart. A mostani keretben egyszerűen nincs megoldás erre a posztra.

2. Mogginak lehet , hogy jó szeme volt, de jó telefonja is, ezért töltöttetek egy évet a Serie B-ben.

3. A második pontból kifolyólag azt javaslom a Juve szurkolóknak, hogy csendben tűrjék a bírói hitványságokat. Főleg úgy , hogy amióta az eszemet tudom kötelező volt jv-knek a Juvét nyomni, kompezálnak szegények.

BruceWayne 2008.02.24. 13:11:47

nem láttam a tegnap esti meccset, csak annyit akartam hogy: HA-HA-HA!
(ez a kedd után most jól esik)

giacinto 2008.02.24. 13:17:39

3-4 büntetőt nem adtak meg??? te jóég, miről beszélnek egyesek. sissoko-ügy itt is ott is az volt, meg esetleg nedved lebirkózása. ennyi. a kezezésnél le volt szoritva a karja a csávónak.

calcio_di_rigore 2008.02.24. 13:26:21

2 kezezés volt, mindkettőnél a kéz mozdult a labda felé. Plusz Sissoko és Nedved esete. Az internél meg már az is tizi, ha kifejeli a csávó a labdát. Kimentek Liverpoolba, aztán nagyon meg vannak lepődve, hogy nem engedhettek meg maguknak mindent.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.02.24. 14:06:29

calcio, az nálatok is tizi volt két éve! Továbbra is azt mondaom: Juve drukker tűrjél kussban :). De az valóban felháborító, hogy idén meg az Intert nézik Juvének! Úgy látszik ezeknek csak egy fix valag kell!

BruceWayne 2008.02.24. 14:21:23

jajjj ez a Moratti..... :-)
amúgy Ibrahimovicot meg Cruzt miért nem vitték samp-ba?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.02.24. 15:34:04

jó meccset játszunk a Fioval.

CsakaCalcio 2008.02.24. 16:22:43

Cassano!
Isten ez a faszi, ahogy ellőtte Materazzi mellett, csúcsjó volt:)
És még Calagól is betaált Livornográdban, soha rosszabb délutánt, lefújhatnának igazán minden meccset ahogy van

CsakaCalcio 2008.02.24. 16:24:54

És ma végre tényleg érezni a sanszot, hogy kikap az Inter a bajnokságban, ami már nagyon-nagyon ráférne a calciora.
Egyből brutál derbi kerekedne a szerda esti Inter-Romából.

Alexxxx 2008.02.24. 16:29:45

milyen eszement dolgokat írnak egyesek???!!! :( :S
"Juve drukker tűrjél kussban"?EMBER!minden rendben?
Szóval szerinted ilyenkor,amikor teljesen egyértelműen megverették a csapatot(akár Nápolyban!),csendben hunyászkodjunk meg,hogy "hát igen,végülis három éve történtek dolgok,szal rendbe van" ...ISTENEM...
Elárulom mindenkinek,aki ezen a szinten van: a Moggi-féle dolgokért a büntetést MEGKAPTUK MÁR.LE IS TÖLTÖTTÜK.Szóval,ugyanolyan egyenlő elbírálás kell,mint bármelyik másik csapatnak,alapból...

CsakaCalcio 2008.02.24. 16:32:50

Persze mindenbe beleszartak, egyenlítettek a komcsik, az Udine, meghát persze az inter is...fasza...

madbalee 2008.02.24. 16:39:49

termelik a gólokat a srácok

CsakaCalcio 2008.02.24. 16:52:22

Calaio basszus, ez de kellett
Borriello 2 meccs alatt 6 gól az Udinesének, ez se semmi
Cagliari-győzelem 10 emberrel
Jó kis forduló volt, na, soha rosszabbat (az esti meccs borítékolhatóan pocsék lesz, megtekintése nem ajánlott)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.02.24. 17:37:50

Alexxx, ha Juve drukker volnék (isten ments :)) én is ki lennék :). Csak arra utaltam valóban kissé provokatív módon, hogy amióta az eszemet tudom szemérmetlenül csalnak a zebráknak, szóval egy ilyen évet igazán kibírhatnátok. Főleg úgy, hogy mintegy jelzésszerüen lenyilatkozták (kedvenc szavaim közé tartozik, mint a bepassz) a Juve vezetők az év elején, hogy idén még nem akartok bajnokok lenni. Egyébként jót kacagtam , azon a dumán, hogy meg kell szokni a Serie A légkörét. Viccnek jó, nehogy már Buffon, Nedved, Alex (akit nagyon bírok) zavart okozzon az első osztály. Jövőre meg az jön , hogy meg kell szokni a Bl légkörét.

Más: újra nyert a drága Róma, nem is akármilyen játékkal. Cicinho egy isten, nehogy mán eladjuk! Ismét négy pont a Juvével szemben, ha San Siroban nyerni tudnánk akkor meg hat az Interrel szemben.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.02.24. 17:42:41

Buffonnak, Nedvednek, Alexnek - természetesen.

ni 2008.02.24. 17:48:33

Torino 4 - 4 Parma
Reggina 2 - 1 Juventus
AS Roma 1 - 0 Fiorentina
Atalanta 2 - 2 Siena
Cagliari 1 - 0 Lazio
Empoli 2 - 0 Catania
Livorno 1 - 2 Napoli
Sampdoria 1 - 1 Inter Milan
Udinese 3 - 5 Genoa

9-ből 1

Alexxxx 2008.02.24. 18:26:48

popp: hmm....de mi a garancia,hogy csak 1 ilyen év lesz? :S persze én ezt sem szeretném "kibírni",átélni.Sajnos a relatív sikertelenség oka a Juvénál a kvöetkezők: időnként botrányos játékvezetés,rossz taktika(2 vkp-val,akik támadni semmit nem tudnak,és - kapaszkodjatok - a következő meccsen Nocerino és Sissoko lesznek :S),illetve az átigazolások elbaltázása: Tiago,Grygera..pl.. Plusz ehez még jöhet némi balszerencse,ugye Camoranesi,Marchionni sérülései...
Én azért reménykedek még a második helyben.És angyon várom a következő szezont Marchisioval,Giovincoval kiegészülve és egy irányító+szélső védő vásárlásával ez egy nagyon ütős és szerethető csapat lesz :)

kukonyalori 2008.02.24. 19:00:23

Juvések ne sírjatok már. a 3. hely meg lesz. Ahogy ezeket ismerem nyáron tuti lerabolják a játékos piacot. A 2. helyről ne álmodozzatok.
Az Inter sajnos most sem tudott kikapni, de ez is eljön szerdán reméljük. A Roma rangadót nyert. Remélem szerdán már csak 6 ponra leszünk a listavezetőtől. Kicsit megremegett az Inter.

Forza Roma, Forza Lupi!!!

Gabez 2008.02.24. 19:17:15

A szerdai rangadó tuti x...nem kell sehova rohannia az Internek, amely mellesleg nem remeg (ez nem magyar anyámasszonyfoci), hanem spórol. Biztos, hogy nem adnak bele apait-anyait, mert minek?! A Roma és a Juve is fog még botlani, ez fix. Jó az az egy pont a Sampnál, ez látszott is, kaptak egy gólt, de gyorsan egyenlítettek oszt ennyi. Már csak a második helyért megy a csata, meg a 4.-ért...;)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.02.24. 19:39:05

Alexxx, a Catania ellen az ucsi percben megadott kamu tizitekről nagy vonalúan megfeledkezel. Annak viszont örülök, hogy azzal az állításommal, miszerint korábban nektek csaltak nem vitatkoztál, nehezen is tehetnéd :).

Alexxxx 2008.02.24. 20:06:58

arrol nagyvonalúan meg,ahogy te arról,hogy azon a meccsen a Catania gólja lesről született(mégha szabad szemmel nehezen láthatóról is) :)
viszont fejből felsorolok neked 4 meccset,amin a bírók aktívan közreműködtek a Juve ellen(bár gondolom sok embernek a könyökén jön ki,de): Cagliari,Udinese,Napoli,Parma... :S:S

popp · http://koncertblog.com/ 2008.02.24. 20:33:22

A Napoli meccset láttam, az tényleg két kamu tizi volt! Azt meg már mondtam, hogy tegnap én is ki lettem volna ahelyedben. Így viszont, épp a múltatok miatt kasán vigyorral az arcomon nézem és nem kis kárörömmel nézem ezeket a jeleneteket.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.24. 21:35:39

bocs, calcio, ezt át kell fogalmaznod.

drdugo 2008.02.24. 21:54:06

torkig vagyok már a szerencsétlen hülyebírókkal. a 63-ik percben járunk és már két teljesen nyilvánvaló szándéos kezezésért nem adott 11-est.

calcio_di_rigore 2008.02.24. 22:36:14

Nagyon gyorsan meg kell oldani a bíró kérdést. Ami idén megy, az bohózat. Nem csak egy-egy csapatnak, hanem az egész calcionak árt ez.

_benito, mindegy, annyira nem fontos.:)

Romanes eunt domus 2008.02.24. 22:37:20

Il cross...Inzaghiiii...SUUUUPEEEEEEER PIPPOOOO INZAGHI! DUE-UNO PER IL MILAN!!! :D:D:D

Gyertek, fikázók :D

Romanes eunt domus 2008.02.24. 22:37:20

Il cross...Inzaghiiii...SUUUUPEEEEEEER PIPPOOOO INZAGHI! DUE-UNO PER IL MILAN!!! :D:D:D

Gyertek, fikázók :D

popp · http://koncertblog.com/ 2008.02.24. 23:02:08

Balin, a jó Pippó füle cimpájáról pattant be?

Asidotus 2008.02.24. 23:18:24

Szerintem ki kellene moderálni a csaló bírókról szóló kommenteket, mert máre marhára unalmasak. Talán van köztünk valaki, aki stiatisztikai füzettel a ekzében legalább 10 évre visszamenőleg följegyezte az elcsalt meccseket, és csapatonként mérleget tudna adni?
Igen, van ilyen, volt ilyen, és lesz is ilyen. Ma az Internek, tegnap a Juvénak, holnap a Milannak, stb. A Juvéról kiderült, hogy bajnokságot eldöntő mértékben gyakorolták, megbüntettek érte minket, leültük, kész.
Inkább drukkoljunk, hogy az agyonhypolt angolokat minél többet verjünk ki az európai kupákból!

drdugo 2008.02.24. 23:25:43

Hu de nagyon kellett ez a 3 pont. Kimondottan szarul játszottunk, de az ilyen győzelmek erősítik a morált.
Jól bunkerezett a Palermo. Elképesztő, hogy mennyire nem tudunk mit kezdeni még hazai pályán se az ilyen taktikával fellépő csapatokkal. Erre valamit ki kéne már találnia Ancelottinak, nagyon sok pontot hullajtottunk ilyen meccseken hazai pályán.
Pozitivumok: Pippo gól, Oddo gólpassz (bár az is véletlen volt, épphogy elérte Ambro, de azért írjuk fel neki:), Bonera, Gourcuff
Negativ: Kaka nagyon formán kívül van.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.24. 23:33:13

akármit gondolok is alta tenzionéról, csodálatos, ahogy minden góljának úgy tud örülni, mint egy óvodás.

utálom, ha valaki darth vaderkedik egy gólja után. az alatt már csak az van, ha lekussolja a közönséget.

nalazo 2008.02.25. 08:59:17

Akkor most a Sampdoria megállított bennünket?

Count Adyn 2008.02.25. 09:17:16

A kontraszt kedvéért megverjük a Fio-t és az Intert márciusban:) A rangadókón azért nagyjából tűrhető volt a bíráskodás eddig hálisten:)

Gabez 2008.02.25. 09:19:20

Az OOOO gólpassz tényleg f@sza volt. Sajna nem látszik a tv-s felvételeken, hogy így akarta-e, ami az ő esetében - valljuk meg - eléggé kétséges. :)

Ezt a meccset nem is a Milan nyerte meg, hanem a Palermo bukta el...micsoda védekezési hibák, irány a Serie Z.

De azért van olyan jó ez a Milan, hogy odaérjen a 4. helyre, a lilák tegnapelőtt is csak töketlenkedtek, miután Mutu lesérült. Apropó, vele mi van?

drani 2008.02.25. 10:31:17

Nűnű: teljesen egyetértek a véleményeddel, én is nagyon unom, hogy erről folyik a parttalan vita, ráadásul tele van személyeskedéssel is. Le velük!
süti beállítások módosítása