Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 23. forduló

2008.02.15. 10:58 _benito

Egy szuperrangadóval és egy derbivel, meg persze rengeteg érdekes meccsel támad ránk a Serie A 23. fordulója! Lesz ugyanis egy Juventus – Roma, ahol a talán jobb formában ügyködő harmadik fogadja az utóbbi pár fordulóban nem különösebben meggyőző másodikat, valamint tanúi lehetünk a Miatow kolléga által említett megtisztító, zsigeri gyűlölködésnek is, hiszen a Derby della Lanterna keretében ismét összecsap Genova két csapata. A Livorno haza sem utazott, hiszen négy nappal a Milan elleni pontszerzés után a San Siro másik bérlőjével is megmérkőzik (Ronaldo-post coming soon!), miközben a Siena folytatja leszegett fejjel történő rohamozását, ezúttal a meglepő életjeleket mutató Torino ellen. Az ezer sebből vérző Milan is nehéz 90 perc elé néz a Tardiniben, a Napoli – Fiorentina – Palermo trojkának pedig muszáj lenne otthon tartaniuk az összes pontot, hogy megszilárdítsák pozíciójukat. Hajtás után szuperrangadunk.

Juventus – Roma 2-1
Valószínűleg a Zebrák és a Farkasok is tisztában vannak vele, hogy összecsapásuk sokkal inkább az automatikus BL-helyet szavatoló második pozícióért zajlik, mintsem az Interrel való, meglehetősen egyoldalú versenyfutás életben tartásáért. A Roma négy egységgel hasít a Juve előtt, akit viszont viszonylag távolról, hatpontos távolságból követ a Fiorentina (utolsó elmaradt meccsét is bepótolva hétre van a Milan), de mivel tudjuk, hogy a négy csapat közül egyikük nagyon szomorú lesz, az utolsó pillanatig kiélezett csatára számítunk.
Pontosan úgy, mint a torinói Olimpicóban, hiszen már a rómaiban is remek meccset játszott egymással a két gárda. A harmadik fordulóban 2-2-re végeztek egymással, bizonyára sokan emlékeznek a Criscito sírját megásó meccsre, ahol Buffon elképesztő védései mellett Totti remek játéka, Alex kihagyott büntetője és Iaquinta lefújás előtt szerzett, meglehetősen furcsa egyenlítése borzolta a kedélyeket.
A Juve sérültjei többé-kevésbé felépültek, így a legerősebb összeállításában csoszoghat a pályára az Öreg Hölgy, ami persze függ Ranieritől is, hiszen könnyen lehet, hogy Zebina kezd jobbunkóban Salihamdzic helyett, ami rossz csere, viszont elképzelhető, hogy Sissoko váltja középen Nocerinót, ami mindenképpen ajánlatosnak tűnik. Annál is inkább, mert immár nem csak alattomos rugdosódással jelzi Camoranesi sem, hogy visszatért, hanem a tőle várt hatékony szélsőjátékkal, amit legutóbb egy fejesgóllal is megtámogatott (emlékszik valaki korábbról ilyenre?). Sem Treze, sem Alex nem tud olyan szarul játszani (pedig Udinében mindketten megpróbálták), hogy Iaquinta kezdjen, pedig szerintünk tett már idén annyit a csapatért, hogy lehetőséget kapjon, és ne csak akkor, ha már szorul a kapca.
A Románál viszont van egy komoly hiányzó, ez pedig a középhátvéd Juan, akit Ferrari pótol majd Mexés mellett abban a római védelemben, mely az elmúlt 12 meccsén hat gólt kapott (ebből hármat ugye a Siena volt kedves elhelyezni Doni kapujában). A harmadik legtöbb gólt (40) szerző farkasok egyébként a roppant kiegyensúlyozott csapatmunkában mindenképpen bízhatnak, elég csak rápillantani a gólszerzőikre: 13 játékosuk talált eddig be, és persze ott van Totti, aki egymaga tízet vállalt. A szokásosnak mondható 4-2-3-1 véleményünk szerint most annyit változik, hogy középen vagy Taddei, vagy Giuly helyén Perrotta lép majd pályára, azt viszont nem tudjuk, hogy a sérülése után még önmagát keresgélő Aquilani egy formációval hátrébb szerephez jut –e, vagy Pizzaro marad De Rossi partnere a böllérsorban.
A Juventus a Cagliari elleni szégyenletes teljesítménye után az Udinese ellen is átaludta csaknem az egész első félidőt, viszont a másodikban egészen jól játszva fordította meg a meccset, úgyhogy ha ott folytatják, esélyesek a farkasok legyőzésére. A Roma ugyanis némileg lépést tévesztett (nem a Siena ellen, ott egészen biztosan és nagyon lépést tévesztett) és hiába gyűrte le a Regginát, aki látta a bordókat, tudja, hogy még erősen kavargott a fejük a Robur gázolása miatt. Spalletti remek edző, most kiderül, mennyire tudja felpörgetni az övéit, hiszen a Juve után az étlapon a legveszélyesebb támadója nélkül hetet vágó Real Madrid kínálja magát (utána Fiorentina!), így ha nem vigyáznak nagyon, szűk két héten belül szomorú véget érhetnek a szezon jelentősebb kérdései számukra. Hazudhatnánk, hogy drukkolunk, hogy ne így legyen, de fényes páncélunk a becsület, ezért inkább bevalljuk, a bordóknak történő szurkolást csak vasárnap kezdjük meg. Akkor viszont ígérjük, megkezdjük.

Genoa – Sampdoria 1-2
Megy a trash-talk egy hete, Genova rendőrfőkapitánya nyugtatókon él, Cassano hűségesküt tett a Blucerchiati tifosóknak (hiszi a piszi), viszont Montella nem játszhat. Mint az összes hasonló, ez is döntetlenszagú, de most legalább talán játszani is fognak, nem úgy, mint ősszel. (Ezekből szemezgessetek)

Inter – Livorno 1-1
Megmondtuk előre! Mármint, hogy ikszet fogunk tippelni és ezzel, hangozzék bármilyen furcsán, igencsak kedvezünk a Nerazzurinak. Mert egyszer kifogy a mák a malacperselyből, és akkor már inkább a szívfacsaróan szimpatikus Livorno ellen, mint a vérszagot általában remekül megérző ’Pool ellen. (Tavano ugyan kérdéses, de ha már a gyerekeknek megígértük… )

Fiorentina – Catania 2-0
Mázsás kő zuhant le Prandelliék szívéről, hiszen ha a Milan legyőzte volna otthon a Livornót, máris csak ötödikek lennének, így viszont ismét a saját kezükben van a sorsuk a jövő évi húsosfazék körüli helyezkedést illetően. Ha a visszatérő Mutu is így gondolja, akkor a Catania megszívta.

Parma – Milan 0-1
Visszatér korábbi sikerei színhelyére Gilardino a Kaká hiányában valószínűleg 4-3-1-2-vel pályára lépő Rossonerivel és küzdelmes, fogcsikorgatós meccsen begyűjti a három pontot a Lucerelli nélkül csatába induló Parma ellen. Hacsak Bonerát nem érintik meg a régi emlékek az egyébként is bizonytalan vendégvédelem tengelyében. (Oh, Ronaldo… a qrva életbe!)

Siena – Torino 2-2
Bár egy esetleges hazai győzelem helycserét is jelentene, a Toro újabban nem csak döntetlenek halmozásával (már 12 van nekik) tölti idejét, hiszen elmúlt két meccsét megnyerte. A Siena viszont sormintát épít, elmúlt öt meccsén felváltva győzött és kapott ki, ezek szerint pedig most ismét siker következne. De nem.

Palermo – Cagliari 1-0
Zamparini elnök előbb Guidolint gyalázta porba, majd közölte, hogy a csapata kislányokból áll és egy jó nagy seggberúgás az, amit érdemelnek, semmi más. Hogy a sajátos motivációs technika mennyire vezet eredményre a tökutolsó Cagliari ellen a Szigetek Csatáján, azt vasárnap délben megtudjuk.

Reggina – Udinese 2-2
Nem kell foglalkozni velünk, tudjátok, hogy képtelenek vagyunk eltalálni, éppen mit játszik az Udinese. Lehet, hogy vissza kellene térnünk a default 1-0-hoz?

Napoli – Empoli 1-0
Hiába mutatkozik be Giovinco szezonbeli harmadik posztján, a Napoli otthon nem fogja kiengedni a kezéből a győzelmet, annál is inkább, mert az újabban felvett szokás szerint idegenben általában megruházzák őket, így a versenyben maradáshoz otthon kell domborítani. Az Empoli pedig szép lassan alászáll…

Lazio – Atalanta 1-1
A hazaiak beletörődtek, hogy ez a szezon számukra már csak a kupából áll (abból sem sokáig, az elődöntőben az Inter lesz az ellenfél), miközben a vendégek még nem tévesztették szem elől az UEFA kupás helyeket. A döntetlent itt igencsak biztosnak gondoljuk, sőt, szerintünk Rocchi bólint, utána Doni büntet. Esetleg fordítva.

72 komment

Címkék: olasz videó üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr78340177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jasztreb 2008.02.15. 11:13:52

hej de bátrak vagytok. mindhárom rangadószerűség iksz lesz, ezt tudhatnátok.
juve-roma 1:1
parma-milan 0:0
genoa-samp 1:1

mehettek a bwin-re megtenni kötésben.

Zebra12 2008.02.15. 11:21:09

Az a baj, hogy az egész blog színvonalát tönkevágja ez az iszonyatos Inter ellenességed, nem tudom hányinger nélkül olvasni a soraidat _benito. Szerintem nagyot tévedtek akik téged ideengedtek, neked Egy Fasz Juves Álmai címmel kéne valahol Blog-ot írnod. Ezzel a csapatot is lejáratod akinek szurkolsz.

Különben is Hajár Juve!

_Sky 2008.02.15. 11:34:36

Egy valamit áruljon el nekem valaki. Miért kell ezt a másodosztályba tartozó Zebinát erőltetni a Juve-nak... Agresszív, agyatlan játékos.

Leito 2008.02.15. 11:45:05

ízi _Zebra_, ízi!
Nem tisztem megvédeni _benitot (+ sztem nem is szorul rá), de ezt egy picit soknak érzem. Mindenkinek joga van annak szurkolni, akinek csak akar, így neked is a juvénak, _benitonak is annak, akinek akar (és az sztem nem az inter)! Plusz ez a blog kvázi hobbimunka, így nem kell erőltetni az elfogulatlanságot sem mint mondjuk egy hivatásos újságbairogatónak...
Ha nem tetszik az írás, akkor nem kell elolvasni:)
+ habitang, velem ellentétben nem nevezhető chelsea szurkesznek, mégis mindig örömmel olvasom a jóslatait, beszámolóit!

Metgergo 2008.02.15. 11:47:02

A Romában is Zebina volt az egyik leggyengébb láncszem, de Capello valamiért szerelmes volt belé, és a Juvéba is magával vitte. Már akkor se értettem miért, mostanra se lettem okosabb.
_Zebra_: Interesként mondom, hogy olvashatóak _benito bejegyzései. Az pedig kifejezetten jó omen, ha döntetlent tippel!
Ronaldohoz meg annyit, hogy történt ami történt, nem kedvelem őt, de tisztelem, és remélem, hogy fog még ő egyszer bizonyítani, annak ellenére, hogy ezt már senki nem várná el tőle.
Arról egyébként volt már szó, hogy az Inter ificsapata megnyerte a Karnevál-kupát? Gratula a fiúknak! És a Juveverő Balotelli lett a gólkirály!

Hyni 2008.02.15. 11:55:45

A Juve-Roma egy nagy tuti X! A Seria A végső sorrendje nagy valószinűséggel már kialakult;
1.Inter 2.Roma 3.Juve

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.02.15. 12:01:58

"Annál is inkább, mert immár nem csak alattomos rugdosódással jelzi Camoranesi sem, hogy visszatért, hanem a tőle várt hatékony szélsőjátékkal, amit legutóbb egy fejesgóllal is megtámogatott (emlékszik valaki korábbról ilyenre?)."

A tavalyi szezon óta ez volt Camoranesi harmadik fejesgólja... Egy a Verona ellen (győzelmet ért), egy a Napoli ellen (ezzel lett meg a vezetés), meg most, az Udine ellen. Persze ez nem kritika a blogírónak, elvégre kevesen figyelik és ismerik annyira mélyrehatóan a Juventus történelmét és közelmúltját, mint én.

kroos 2008.02.15. 12:25:26

Palermo-ra és a Milan-ra raktam minden pénzem,de most egy kis pisztolyszagot érzek.Szeretném már látni mitöl ér Amauri 20 millio-t.+remélem a Tartdini-ben Corradi lesz az egyetlen elöretolt ék.

krysal 2008.02.15. 13:00:14

Hát, a Juve-Roma x-re nem tenném a fejem. Sőt!
A juvénak mindenképp kaparni kell, ha valamit ki akar hozni az egyébként sem gyenge szezonjból (bár a Serie B-ből friss feljutóként, ezer sebből vérezve, játékosait vesztve, Zebinával rontva így sem rossz a végeredmény eddig...), és egy jó eredménnyel a becélozhatóvá válik a dobogó második foka.

A Roma lehet hogy ezen az estén visszafogottabb lesz, érezve a feszülő csörtéket a keddi estében, mely a Real Madrid személyében igyekszik seggbedurrantani a farkascsordát. (Az említett Fio már csak hab a tortán...), merthogy nem jönne jól egy kiesés (lelki szemeim előtt látom Zebunkót, ahogy páros lábbal egy Totti mezes úriembert szanál épp... Uppsz. Ez csúnya volt...)

_egyébként ku**a unalmas mindíg az elfogultágos kommenteket olvasgatni, én sem szólok be _benitónak, hogy a Madrid ellen épp az örök (gyűlölt?) riválisnak szurkol a BL-ben. Ízlés dolga. (Amúgy fene az ízlésedet, muhaha:)

krysal 2008.02.15. 13:02:09

Hjaj, mielőtt engem szanálnának, félreértés ne essék, a Roma által produkált foci nekem is tetszetős, piszok pech, hogy épp őket sodorák az égiek az utunkba. Bár sajna így is kijöhet, hogy megnézzük idén a ManUtd-Roma párharc visszavágóját... Bár ne legyen igazam...

kroos 2008.02.15. 13:02:58

Hegyi Iván is elfogult,ettöl függetlenül jók az irásai.

krysal 2008.02.15. 13:16:27

Vigyázz barnetta, még meglincselnek a Hegyi-ellenesek, ha ilyeneket írsz:)

kukonyalori 2008.02.15. 13:16:30

Na végre egy romanista itt az "északi tengerben". Üdvözölhetném magam a kommentezők között, ha ez nem lenne egy picit skizo.
Természetesen nem fognyerni a Juve a "téli" olimpicoban, mert az olimpicoban csak a farkasok nyerhetnek. Nagyon bízom benne, hogy a capitano összeszedi magát és újra önmagához méltóan varázsol. Ami meg Zebinát illeti remélem kezdeni fog. Van mit törlesztenie, rengeteg meccse ment el rajta a farkasoknak.

Forza Roma, Forza Luppi!!!!!!

kroos 2008.02.15. 13:18:19

krysal most mi rosszat mondtam?Láttad tegnap a zuhanyhiradót?Érdekes volt...

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.15. 13:19:24

kukonyalori, üdvözlünk mi is :)

krysal, nincs nekem bajom a reallal sem, de a roma játékát tényleg szeretem nézni. az meg sajnos tényleg benne van, hogy zebina (ha nem is tottit, de mancinit simán) szanál. ha már egy operatőrnek sem oszt könyörületet, eza minimum... :)

kukonyalori 2008.02.15. 13:20:12

Kétség ne férjen hozzá a Madridot is lezúzzuk.

Forza Roma, Forza Luppi!!!

kroos 2008.02.15. 13:24:54

Volt egy ennél is jobb Roma.
Antonioli
Cafu Samuel Aldair Candela
Tommasi,Emerson,Assuncao
Totto
Batistuta,Montella

krysal 2008.02.15. 13:25:01

Tudom én, el van nézve:) Az operatőrök vesszenek inkább, egy JÓ Rómát lenne élvezet kiejteni (már ha...)

barnetta, ne érts félre, csak vicc volt!! És igen,, láttam (bár cvsak fél füllel, és szemmel, mert munka, ehh), és valóban érdekes volt. De nem gondolod, hogy vannak, akik az ott elhangzottakba is belekötnek?

kroos 2008.02.15. 13:30:53

De igen és talán jogosan.Talán nem.Csak egy példa hogy elfogultan is észre lehet venni a hibákat.

kukonyalori 2008.02.15. 13:37:22

Na Barnetta az a Roma bajnok is lett. Csak sajnos becsődölt a klub. Nem tudta megtartani (a Capitanon kívül) játékosait. De azóta új csapat épült a colasseum romjain, amelyik a bajnoki cím mellett a bl trófeáért és az olasz kupáért is harcol. ( be gyönyörű mondat, wehe).
Amúgy kutya kemény hetek állnak a farkasok előtt. Senkinek se kivánnám. Juventus, két Madrid meccs, Fiorentina, Inter... Ha a következő pár hétből jól kijövünk határ a csillagos ég.
Elnézést a patetizmusért. Végig olvasva a kommentet könnybe lábad a szemem, :-))

Forza Roma, Forza Luppi!!!

kroos 2008.02.15. 13:46:28

Igen.Csak az egy olyan bajnokság volt amiben bombaerös volt a Parma,Fiorentina,Milan,Inter,Juve,Lazio,is.

Metgergo 2008.02.15. 13:59:56

Szerintem a Romának pont az a baja, hogy nem bírja az ilyen sorozatterheléseket. El fog bukni, bár remélem csak a bajnokságban.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.02.15. 14:06:02

Hegyi Ivan es a jo irasok? hm, talan 10 eve...
most KiszelTundi blogja kozelebb all hozzam!

es en is Forza Roma!
Cafu forever!

p.

Count Adyn 2008.02.15. 14:07:56

Remélem a Juve ellen kikap a Roma, aztán a Realt megveri:)

kroos 2008.02.15. 14:08:20

Nincs mindig igaza(mint ahogy senkinek sem)de azt kedvelem benne hogy mindent meg tud indokolni,mindent alá tud támasztani érvekkel.

kroos 2008.02.15. 14:09:17

Srácok Okakával mi van?Pár éve még ö volt az uj Totti.

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2008.02.15. 14:18:45

Kölcsönben a Modenában a második osztályban. Fogalmam sincs róla, hogy ki az, de ilyenkor érdemes használni a transfermarkt-gúglit.

Gabez 2008.02.15. 14:21:19

_Zebra_: ezt is megértük, hogy egy Juvés tisztán lássa a helyzetet :) De mivel itt bárki regisztrálhat, azért igazolnod kell, hogy tényleg zebra vagy és máris nagyot nősz a függetlenek szemében: mondjuk ismertesd a holnapi fekete-fehér kezdőcsapatodat :)

Nem olyan jó ez a Livorno...a Milan volt gyengus szerdán, de nagyon. Már az angol focira készülnek. Igaz, lehet hogy a kékfeketék is azt fogják tenni, ugyanis Crespo - Suazo kezd, ez utóbbi jó hír, mert jó formában van.

kroos 2008.02.15. 14:32:56

Nekem is jó hír.Zlatan nélkül kiesik a gól,gólpassza,csel,kreativitás.Habár az Inter már ugyis bajnok lesz.Akkor meg tökmindegy.

kukonyalori 2008.02.15. 14:43:16

Valószínű, hogy bajnok lesz, de azért nekik is becsúszhat egy hullám völgy. Meg most beindul a bl is. Nem szívesen írom ezt, de ha a Roma és az Inter sokáig megy a bl-ben monnyuk a 4-ig, akkor a juve lehet a nevető 3, mer t nekik idén nincs más csak a seria a. Aztán nyáron úgyis Arcátlan vaásárlásba kezd, és a bírók is visszaállnak az Intertől a Juvéhez.

Forza Roma, Forza Luppi!!!

szétbaszta a izét az óriásrobot 2008.02.15. 14:47:17

dino vercotti, vannak esetleg b ligás meccseid?

mullerur 2008.02.15. 15:47:14

Üdv mindenkinek! Ez az első hozzászólásom itt.
Amúgy Forza Lazio! Cél a bennmaradás :-) Hegyi Iván meg szerintem lassan mindenkit utál már, saját magán, a Real Madridon és a boron kívül.. Ezzel együtt tényleg ír jókat néha.

Count Adyn 2008.02.15. 17:56:47

Gabez, a Livornóval nagyon vigyázni kell, mikor mi játszottunk velük lerágtam a körmöm kb, mert nagyon jól játszák az undorító játékukat:D (ami teljesen korrekt az erőviszonyokat feigyelembe véve) Beállnak védekezni mind aztán meg lekontráznak vagy 5-6 x a 90 perc alatt, és ha rugnak egyet akkor utánna nagy mák kell hogy nyerjen ellenük valaki is. Az utóbbi időben meg nem tul meggyőző azért ez az Inter, hozzák a meccseket, de mindig van valami érdekes segítő körülmény. Szóval a Livorno ellen vagy lesz egy borzalmasan unalmas döntetlen, vagy lemákolják az Intert 1-0 ra, vagy nagyon ki lesz tömve a Livorno.

Juve-Roma meg gyakorlatilag dönt a második helyről úgy érzem. Ha kikap a Jue akkor vége a dalnak szvsz, lehet kapaszkodni a 3.ik helybe.

madbalee 2008.02.15. 18:10:11

barnette: Okaka a Modenaban nyomja, ahogy már írták, és 6 gólnál tart. Rendszerint csereként lép pályára.

Gabez 2008.02.15. 19:17:35

Count Adyn: hja, magam is hasonló forgatókönyveket sejtek az Inter meccsre. FocIsten pályái kifürkészhetetlenek :)

Gyűjti vki itt a meccseket? Tesztek el vmi az utókornak vagy csak vedelitek a sert a derbiken a tv előtt? :)

Nekem van 1-2 Barca - Real összecsapás .aviban, de sajna olasz meccsek nincsenek. Pl a szombati torinoi meccset lehet, hogy érdemes lesz felvésni dvd-re - persze csak a rajongóknak :) Emlékzetek pl a 4-0-ra, ami Romaban volt és a végén Totti három kézmozdulatára a Juve kispad felé? Ki emlékszik, mik voltak azok?

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.02.15. 19:37:31

Vannak, az utolsó néhány fordulót nem rögzítettem csupán, lustaságból.

AndrásPéter7 2008.02.15. 19:55:23

Jajj emberek,nekem még mindíg erős szívfájdalom a szerdai meccs!Nem hittem el először,de aztán tudatosult!

Sztem ez a téma amiben nem lehet szívózni!
Akárki akármelyik csapatot szereti és gyűlöli,RONALDO az RONALDO!RONALDO A FOCI,és Mi szeretjük a focit!És még akarjuk látni,tehát erősen szurkoljon mindenki!

Romanes eunt domus 2008.02.15. 21:43:28

Az a bizonytalan vendégvédelem az elmúlt 5 meccsén 1 darab gólt kapott...
Ja, és tényleg szimpatikus a Livorno, egész addig, amíg pályára nem lépnek :D

FORZA MILAN!!

Romanista 2008.02.15. 22:10:03

Juve Roma 0-3.
muhaha. remélem nem csalnak a megérzések.
kukonyalori, nem vagy olyan egyedül ám!!! egyébként meg nem nagyon hinném hogy a juve olyan tetemes előnyre tenne szert a bl által, mert ősszel sem tudtak ebből kiindulni. persze aztán majd még kiderül.
Forza Roma, Forza Sud!
(a Napoli fog kaszálni a hétvégén)

Gotama 2008.02.15. 22:33:00

Télleg szánalmas ez a siránkozás a blog objektivitása kapcsán... (mentő körülmény lehet a valószínűleg 15 év körüli életkor)
Gabez! Én gyűjtögetek, a Milan összes győztes bek/bl döntője megvan, +3eu szuperkupa, interkont. kupasikerek. A bajnoksikból csak egy: Inter-Milan 0:6 :DD POKEEER!!!

Gotama 2008.02.15. 22:34:02

Gád blessz eDonkey!

WendyTestaBurger 2008.02.15. 23:25:02

Hali új vagyok, de már elég régóta követem a blogot. Csak 1 kérdésem lenne: A juve az Olimpicoban vagy a Delle Alpiban játsza a meccseit?

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.16. 08:19:29

válasz a postban :)

még megy a variálás, hgoy mi legyen az alpival, ha megnyerték volna az EB pályázatot, akkor más lenne a helyzet, így most az a terv, hogy átépítik (kicsi lesz).

kukonyalori 2008.02.16. 11:23:49

Most, amíg a Delle Alpit renoválják, addig a "téli" olimpicoban játszanak. Nem tudom mikor készül el. De érdekesség, hogy a megszokottal ellentétben a Delle Alpit szűkítik. Ne tűnjön olyan üresnek az aréna. Amikor az a max. 8-10 ezer ember kilátogat a zebrák meccsére.

Forza Roma, Forza Luppi!!!

Oarbeaskoa 2008.02.16. 13:45:45

Benito szerintem nem Inter ellenes, és nem Juve párti. Lehet ez is az is, tényeket ir le, hogy ki hogy , hogy megy neki a meccseknek, aztán mi lesz a meccsen az egy másik dolog.

Calogero 2008.02.16. 14:10:26

Azért,mert a Juvénak szurkolsz,attól az még nem fogja megverni a Romát.. és nagyon derék dolog,hogy próbálnád itthonról kigáncsolni az Intert,de az sajnos nem most fog bekövetkezni.. viszont legalább jó az oldal :-)
az én tippeim;
Juve-Roma 1-2
Parma-Milan 1-2
Inter-Livorno 4-0

Dajeeee Roma!

kukonyalori 2008.02.16. 15:01:30

Na látom azért a Roma is elég népszerű a commentezők között. örülök neki.

Oarbeaskoa 2008.02.16. 16:02:26

van egy plusz elem: jövő héten BL

WallyB 2008.02.16. 16:09:37

Ez egy blog. Nem is akármilyen. Az itt "publikálóknak" nem kell, hogy objektívek legyenek, és mivel teljesen kulturáltan húz a szívük az adott klubhoz, szerintem bőven belefér az, ahogy _benito mondjuk az Intert szekálja. Mondom ezt Inter-drukkerként. Jah, és _benito Metallica-ügyileg is képben van, szóval ne tessék bántani. :)
Tippelni még lehet? Bár az Inter már hat perce játszik a Livornoval (eddig szó szerint).
Inter-Livorno 2-1
Parma-Milan 2-1
Juve-Roma 2-1
Tudom, nem túl változatos.

WallyB 2008.02.16. 16:21:08

Jah, nem tudom szabad-e "közvetíteni" - szóljatok rám, ha nem, és akkor ez volt az első, utolsó, sohatöbbet ilyen kommentem, de az Inter Suazo fejesével megszerezte a vezetést. Nem láttam a beadást megelőző szitut, hogy tényleg szabálytalanság történt-e, les volt-e, vagy csak műesés (:S))... de Chivu labdáját Suazo egy emelettel a Livorno védők feje fölé emelkedve Amelia lábai között küldte a kapuba. :)

WallyB 2008.02.16. 16:22:47

Hmmm... nagyon úgy néz ki, hogy az Internek ezúttal ott a szokásos mázlifaktor, hogy nem ők játszottak hétközben a Livornoval... :)

madbalee 2008.02.16. 16:42:46

simán vezetnek, és most a bírókat sem veszi elő remélem senki.

drdugo 2008.02.16. 17:10:44

szánalombrigád ez a Livorno. a Milan ellen 10 emberrel védekeztek, romboltak végig, széttördelték az egész játékot a sz*ros egy pontért, az Internek meg simán lefekszenek.
ezért lesz bajnok megint az Inter. a hulladék kiscsapatok mindig a Roma, Juve, Milan akarják megmutatni, hogy ők a janik, az Internek meg készségesen ledőlnek.

WallyB 2008.02.16. 17:33:04

drdugo! két csapatnevet mondok (illetve írok): Empoli, Parma... valóban mind a kettő "lefeküdt" az Internek. Annyira lefeküdtek nekik, hogy azóta is arról cikkez a sajtó... én attól tartok, hogy a Parma "fekszik le" ma este a Milannak, bár én pármai győzelmet tippeltem... Ezzel együtt teljesen megértelek. Naon sz@r érzés az, amikor a kedvenceidnél jobbnak bizonyul a (nem éppen kedvelt) rivális... én már csak tudom...

Metgergo 2008.02.16. 18:23:57

Ez azért már nem kicsit szánalmas. Ha már semmi másba nem lehet belekötni, akkor lefeküdt az ellenfél. Annak semmi köze az egészhez, hogy az első 20 percben ki sem tudott jönni a Livorno a kapuja elől, mert nekiesett az Inter. Nem, az azért volt, mert gyorsan akartak kapni 2 gólt, hogy után nyugodtan focizhassanak.
Ennyire mélyre ne süllyedjünk már!

Greg36 2008.02.16. 20:28:05

Ugyan, van egy pont, ami után már lényegtelen: A következő fordulóban már az lesz a baj, hogy egyik Inter játékoson sem volt sapka...
Nem bántásként a Milan és a Parma felé, de remélem az esti Juve-Roma kicsit eredményesebb lesz.

Gabez 2008.02.16. 20:31:52

Ugye mondtam hogy Suazo jó formában van...én Mancini helyében őt játszatnám kedden.

_benito: upgrade-eld a jóslás szoftvered :)

nalazo 2008.02.16. 20:53:40

Az ilyen drdugo-fajta vinnyogásra oda sem kell figyelni! Az efféléknek teljesen mindegy, hogy mi történik, a lényeg az, hogy köpködhessen. Kinyitja a száját, de még sem tud semmit mondani. Micsoda szánalmas mélység ez?!

Metgergo 2008.02.16. 21:21:55

Sanyi nem kis gólt akasztott! De remélem fordit a Roma, mert ha most kikapnak, esélyük sem lesz a Real ellen. És én is 3 olasz csapatot szeretnék látni a legjobb 8 között a BL-ben.

drani 2008.02.16. 21:25:06

MEgtettem Del Pierot (akit a riporter csak Zanettinek hív) anytime-goalscorernek 2,62-vel, de szerintem Totti is fog még gólt rúgni ma

BruceWayne 2008.02.16. 21:46:55

gabez: nyáron úgy nézett ki a MU elleni csatársor hogy
Figo-Ibrahimovic-Suazo, hát ott durván jók voltunk.
mondjuk a pool ellen biztos 4-4-2 lesz, Suazo tényleg belejött most nagyon, lehet érdemes lenne vele kezdeni.... (bár Cruz meg brutális befejezőember, lehet egyszer kerülne helyzetbe de azt olyan higgadtan vágná be). a lényeg hogy Chivu, Maicon, Zanetti, Cambiasso kezdjen, meg talán Maniche is (Jimenez még fiatal)

Metgergo 2008.02.16. 22:05:15

Én egy J.Cesar-Maicon,Matrix,Chivu,Maxwell-J.Zanetti,Cambiasso,Maniche,Stanko-Zlatan,Cruz kezdőnek örülnék. Aztán 55. percben Cruz-Suazo csere, majd egy Maxwell-Pele és egy Stanko-Jimenez csere valamikor később a 70-75-ik perc környékén 2-0-ás Inter vezetésnél (gólok: Cambiasso 23', Suazo 62'). A vége is maradna ennyi. :-)

calcio_di_rigore 2008.02.16. 22:39:30

calcio_di_rigore 2008.02.04. 14:01:49
"Egyébként olyan szarok voltunk tegnap (bár ha Trez vagy Palla belövi a 100%-os ziccerét az 1. félidőben, meglett volna a meccs), hogy csak úgy kontrasztból megverjük az Udineset és a Rómát.:)"


Unalmas már hogy mindig igazam van.

calcio_di_rigore 2008.02.16. 22:52:12

Egyébként csak divatból nem kell Zebinát ekézni, egyértelműen a legjobb megoldás a jobbvédő pozíciójára a jelenlegi keretből.

Metgergo 2008.02.17. 07:17:38

Zebinát ilyen jól játszani még nem láttam. Viszont az elég sokat elmond Romáról, hogy a Juve 3 csatárral játszhatott.
Sanyi pedig a szép gólja ellenére nagyon gusztustalanul játszott. Ő volt az egyetlen, akit szerettem a Juvéban, de amit most csinált... Az egész 2. félidőben azt várta, hogy valaki csak csúnyán nézen rá, hogy összeeshessen. Volt egy olyan szituáció a 80-ik perc környékén, amikor ő kezdett a labdával a Roma játékosok után futni, akik inkább elálltak az útjából, nehogy összeessen megint, és húzza az időt.

kukonyalori 2008.02.17. 11:41:26

Gratulálok a zebráknak. Gyönyörű volt Alex szabadrúgás gólja. Azt azért hozzá kell tenni, hogy az az akció faulttal indult. De a bíró sajnos tovább engedte, abból lett a gól. Azért a Madridadot lenyomjuk. Mostmár azért a Capitano télleg összekaphatná magát.
Továbbra is Froza Roma, Forza Lupi!!!!

Nedved11 2008.02.17. 12:15:41

Del Pierot rendesen faragták, mellesleg Mexest ki lehetett volna állítani simán 2 sárgával.

Alexxxx 2008.02.17. 12:27:29

Olvastam itt tegnap érdekes dolgokat. _benito kapott a fejére,hogy álmodik,amikor Juve győzelmet tippel. Hogy is van ez kedves "rómaiak"? :)
Alex isten volt tegnap,a védők szintén. Molinaro,akit a Juventusfc.hu fórumon néha "zsák krumplinak" hívunk,eszméletlen jól tolta tegnap :D

kukonyalori 2008.02.17. 13:07:40

Alexxxx, nem vetted ;szre ugye , hogy faultból indult a támadás, aminek a vége a szabadrugás lett. A második félidőben meg beálltatok sündisznóba. Ettől függetlenül gratulálok. Azért mi 3 fronton állunk. és ebből 2-t be is húzunk. És még mindig 2. a Roma.

Forza Roma, Forza Lupi''!!!

Count Adyn 2008.02.17. 15:00:33

"zsák krumpli" :DDDD

Alexxxx 2008.02.17. 16:08:39

kukonyalori 2008.02.17. 13:07:40
nem vettem észre,hogy egyértelmű fault lett volna.Viszont hogy én is mondjak vmit(mint az ovodában :) ),Alexet S**RRÁ rúgták tegnap,és mégis mindig megúszták lap nélkül.Véleményem szerint a bíró mérkőzést befolyásoló hibát nem vétett,néhány kisebbett igen(pl az előbb említett sárgalap-hiány,hogy így mondjam :D).

Gabez 2008.02.17. 16:14:27

Tegnap nagyon igyekezett Alex bá...futott is meg minden. Sztem Donadoni orra alá akar(t) csinálni. De egy meccsen ez nem fog sikerülni, a bajnokság végéig kell így nyomni, akkor esetleg. És mindkét tábornak igaza van, faragták is, illetve színészkedett is - ahogy majdnem mindenkivel ez volt a helyzet a pályán. Hja, ilyen egy olasz rangadó.
süti beállítások módosítása