Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi Jóslatok - Premier League 23. forduló

2008.01.19. 08:38 habitang

Megérkezett Keegan, és felbolydult a Premier League. Tegnap reggelre már tucatnyi játékost boronált össze a sajtó a Toonnal, Wright-Phillipstől Downingon át Defoe-ig. Egy komplett csapat, véletlenül körülbelül ennyi ember hiányzik majd a Szarkák keretből szombaton, azaz nem lesz gond nélküli a Messiás munkakezdése. Mi azért szorítunk neki, hogy a Newcastle játékával kapcsolatban leglább annyit elérjen belátható időn belül, hogy az sajátos legyen, ne pedig sajnálatos. A Chelsea, az Arsenal és a United viszonylag könnyebb ellenfelekből préseli ki majd a megadást, míg a Liverpool hétfőn az Aston Villa ellen érzésünk szerint a viaszpecsétet is ráteszi a BL-helyek valamelyikének megszerzésére irányuló, és az alsó asztalfiókból valószínűleg már előkapart "B" tervre. A Derby szerintünk egy góllal a pakkjában érkezik majd vendégségbe a Pompeyhoz és egy ponttal távozik, a West Ham pedig másodszor már nem utazik feleslegesen Manchesterbe egy héten belül.  

Birmingham - Chelsea 0-1
A birminghami Kékek vagy a londoni Kékek? A londoniak.
Egyszerűen olyan sokszor kaptunk barackot a Chelsea-től a tippjeinkért, hogy meguntuk. Még akkor is, ha a Birmingham az utólsó két PL-meccsén - a United és az Arsenal ellen, mindkétszer idegenben - 1-2-es összesítéssel zárt, és most a St. Andrewsban lesz a mulatság, ahol McLeish még nem vesztett egyszer sem. Miért nem merünk mégsem a Chelsea ellen tenni? Mert a Birmingham megidézett meccsein a szoros eredmény vagy éppen a döntetlen ellenére a  helyzetek aránya körülbelül 4-40 volt az ő szempontjukból, a Chelsea pedig az utóbbi időben talán még és gumicsizmában is kiharcolná az egygólos győzelmet, a sok sérült és a ghánai happening ellenére. A Birmingham ráadásul ritkán ússza meg kapott gól nélkül, eddig csak a múlt héten éppen egymás ellen döntetlent játszó Liverpool - Middlesbrough páros és a Bolton ellen sikerült ez nekik. A Chelsea az utóbbi tizenhárom találkozóján csak kétszer nem lőtt gólt, a United ellen az Old Traffordon, és az Arsenal ellen az Emiratesben... Egy frissen érkező, tehát még igyekvő Anelka pedig egy Chelsea-ben képes két meccsen egy gólt lőni, nem? Még az is fordulhat, hogy Lampard is visszatér. Nem álljuk meg, hogy leírjuk: a Chelsea-nek a tengernyi zsozsóval a komódban illene már egy legalább a PL-csapatok honlapjai minőségének átlagához közelítő webszájtot összekalapáltatni. A Chelsea-fanok tudnak!

Blackburn-Middlesbrough 2-1
A Rovers vért izzadva, meszet nyalva ugyan, de nyer a
ligában, míg a Boro a Spurs-szindrómát mutatja, és kiszámíthatatlanságával kalandorrá avatja a meccsükre jóslót. Arsenalt vertek, pontot szereztek a Liverpool ellen, éppen az utolsó meccsükön, de ugyanígy képesek 3-0-ra kikapni a Birminghamtől. Vegyes bérzéseinket elfojtva el kell mondanunk, összességében fejlődtek az utóbbi hónapokban. Ennek ellenére, többek között éppen a Pool elleni pontszerzés miatt a Blackburnre teszünk, kétszer egymás után ugyanis nemhogy csodát nem várunk a Borótól, de erős csapatokkal szembeni döntetlent sem. Emerton és Tugay visszatérhet a Roversbe, Woodgate a Boróba, Mido pedig - bár számítottak rá -, még mindig nem épült fel, így továbbra sem küzdhet a meccsprémiumért. Hughes helyében mi Robertset simán a kezdőbe raknánk a múlt heti teljesítménye után.

Fulham - Arsenal: 0-2
A Fulham utóbbi négy meccséből három volt londoni derby,
a mostani lesz a negyedik. Az angol foci rajongói így a párosítás ismerte nélkül is sejthetnének valamit az erőviszonyokról, hisz a Fulham legnagyobb sajnálatunkra a leggyengébb fővárosi csapat. Ha ehhez hozzátesszük, hogy egyelőre Roy Hodgsonnal még pontot sem szereztek, könnyen lesz olyan sejtésünk hirtelen, hogy az Ágyúsok rajongói szorosra húznák a nyakukon az Arsenal-sálat, ha csapatuk nem nyerne a Craven Cottage-en. Mi persze rájuk teszünk, abban ugyanis biztosak vagyunk, hogy a Birmingham elleni 1-1-et nem csak az ágyúmintás zoknit és pizsamát hordó Gunnerek bocsátják meg nehezen a csapatnak, hanem Wenger is, ő pedig ráncba szedi majd a gárdát. Rosicky visszatérhet, bizonyos értelemben Van Persie is, de ő sajnos csak Hollandiába, rehabilitációra. A Fulham viszont változatlanul a sérülésektől leginkább sújtott csapatok egyike. Kérdés?

Portsmouth-Derby: 1-1
A Derby County a hároméves, feljutást célzó terveit
túlteljesítve már az elsőben felkerült a Premier League-be - ami kétségtelenül szép eredmény -, de a játékerejük is éppen olyan volt eddig, mint a két év múlva feljutni szándékozó Championship-csapatoké. Jewellel erősödtek, de eredményesebbé nem váltak, bár az utóbbi időben többször is apró nüanszokon csúsztak csak el. Robbie Savage és az egykor a Pompeyban is játszó Robert leigazolása alkalmasnak látszik a csupán nüansznyi különbségek eltörlésére. Az ellenfél, a Portsmouth viszont még egyszer nem játszhat annyira indiszponáltan mint az előző fordulóban a Sunderland ellen, ez is biztos. Ennek ellenére meglepetést orrontunk, itt az ideje az újabb Derby-pontnak.

Reading-Manchester United: 0-3
Nincs ember, aki ingyen listázná az érveit arra, hogy
miért nyeri meg ezt a meccset a Manchester United. Csak halovány, erőtlen ellenérvnek minsőíthető, hogy feltehetően mindneki majdnem ugyanennyire biztos volt a United-győzelemben az első fordulóban is, amikor a Reading végül pontot csórt az Old Traffordról. Ez már nem az a United, a Reading viszont pontosan az a csapat, amely a Derbyvel párban a legtöbb gólt kapta  Premier League-ben.

Tottenham-Sunderland: 3-1
Vannak, akik szerint a Fekete Macskák múlt heti győzelme
a Portsmouth ellen akkor is komoly érv mellettük, ha azt csak egy jelentősen meggyengített, ráadásul látszólag fejben valahol stadionon kívül járó csapat ellen érték el. Mi inkább a Sunderland játékából induknánk ki, amely ugyan tényleg tiszteletet érdemelt, de a Pompey csatárai finoman szólva sem mutattak készséget arra, hogy kiaknázzák az ellenfél nehezen forduló, gyakran könnyen hibára kényszeríthető hátvédeiben rejlő szinte végtelen lehetőségeket. Most viszont a jó napjukon villogó Spurs-támadókkal néznek macskaszemet, és ennek könnyen  rossz vége is lehet. Már, ha azok a támadók jó napot fognak ki. Egy helyen komolyan gyengül a Spurs, Malbranque nem játszhat, viszont Jenas és Huddlestone egyaránt letöltötték eltiltásukat. Azt hisszük, a Sunderlanddal szemben a Spurs teljesítménye leginkább tényleg azon múlik, hogy milyen napot fognak ki Keane-ék, nem pedig azon, hogy az egyébként remek Malbranque játszhat-e. Mi most a jó napra teszünk, azokon pedig még a Sunderlandnél sokkal jobb csapatok ellen is a Spursre tippelnénk.

Newcastle-Bolton:  1-1
Mi mindenre képes egy ember az aláírásával! Persze, a
miénk nem zsongatta volna be egész Newcastle-t, de egyikünk sem Kevin Keegan. Az övé elég volt a zsongáshoz, és szerintünk a csapatának többek között éppen erre van éppen szüksége. Annak az Allardyce-nak a helyére, aki minden tudományok összes kütyüjét és összes új tételét felhasználva próbált megtervezni mindent - végül csak a csapat játékán nem látszott meg...-, és hamarabb mondta meg minden játékosáról, hogy mennyi a vörösvérsejtejeinek száma, mint azt, hogy melyik lábbal rúg jobban, hoztak egy embert, aki talán némi életet is lehel az egykor szebb napokat megélt, és maiaknál mindenképpen szebb napokat remélt játékosokba. Keegan ismeri a klubot, a szurkolókat, és mindeki veszettül bízik benne. Semmi kétség, óriási fesztivál-hangulat fogja fogadni a St James' Parkban őt és csapatát, a Toon Army biztosan megteszi majd a magáét, a győzelemért. Más kérdés, hogy ez könnyen bizonyulhat kevésnek. Keegan ugyanis egy átmeneti, de egészen extrém helyzetben vezetheti először a csapatot. Konkrétan arról van szó, hogy van 11 felnőtt mezőnyjátékosa és két taknyos, LuaLua és Carroll személyében, a többiek a ghánai happeningen vannak, sérültek, vagy - mint Butt, Emre és Smith -, eltiltásukat töltik éppen. Ez azt is jelenti, hogy nagyjából a szükség mondja meg, milyen szerkezetben játszik a Toon. Szeretjük mi a tündérmeséket, de nem hiszünk bennük, és a döntetlenre is csak azért teszünk, mert romantikus énünk elhatalmasodott rajtunk.

Wigan-Everton: 1-2
A Liverpool hétfői botlása esetén - bár már nem tudjuk,
hogy egy Pool-döntetlent ne szokásnak nevezzünk-e inkább? -, egy győzelemmel az Everton a négybe kerülhet, és Moyesék ezt a lehetőséget a világ minden kincséért sem szeretnék önhibájukból elszalasztani. A ghánai eszkorton kívül igazán fontos hiányzójuk nincs, az ő távollétük pedig a Manchester City elnáspángolását sem tudta megakadályozni. Az biztos, hogy az Evertonnak két gólra lesz szüksége a győzelemhez, kérdés, hogy ennyire jók lesznek-e? Fogadnánk rá, hogy igen.

Manchester City - West Ham: 1-1
A két csapat négy napon belül másodszor fog játszani
egymással, az FA kupában a City nyert 1-0-ra Elano fejesével. Bolondok lennénk persze ebből kiindulni, olyannyira, hogy a döntetlenre teszünk.

Liverpool-Aston Villa: 1-1
A gömb valami körkörös hivatkozásról és végtelen
ciklusokról kezdett hadoválni a meccsel kapcsolatban, ezért félretettük pihenni és ráterítettünk egy Liverpoolos törölközőt, hogy legalább ő szépeket álmodjon ha már mi rémeket látunk. A hétfői nap gyásznap is lehet az Anfielden, a Chelsea, az Arsenal és a United egyaránt gyengébb elenfeleket kapott, míg a formán kívüli Pool - ne mondja senki, hogy a Luton elleni meccs számít!- az éppen formában lévő, vele azonos ponttal a hatodik helyen álló Villát fogadja, így akár 15 pontra is bőhet a különbség az élen állók és a Vörösök között. Elszontyolodva írjuk le, hogy egyszerűen nem látjuk a Pool győzelmét, nem látjuk, hogy Agbonlahort, Youngot és Carew-t bármelyik bevethető belsővédő-pár lekezelné 90 percen keresztül, és elsősorban nem látjuk a Pool góljait, melyekből a győzelemhez minimum kettőre lesz szükéség. Szóval, a receptoraink azt jelzik, nem nyer a Pool, hacsak valami csoda folytán Gerrard és Torres nem fog ki eszeveszetten jó napot. Egyszerűen arról van szó, hogy a Villának szinte minden poszton jobb formában lévő játékosai vannak, a Poolon pedig szerintünk csak két zseniális megoldás segíthet hétfőn. Akárki akármit mond, a Liverpool a mostani Aston Villához hasonlóan erős csapatot idén még nem győzött le a PL-ben, és igen, az első forduló Aston Villáját és az októberben még formán kívüli csatárokal és Cahill nélkül felálló Evertont is ide értjük. Döntetlen. Szomorú a poszt vége, de kénytelenek vagyunk ezzel a meccsel befejezni, mert a hétfő a vasárnap után következik.

51 komment

Címkék: angol beharangozó premier league hétvégi jóslatok 23.forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr51302982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tb 2008.01.19. 11:48:38

mi a baj a Chelsea honlapjával?

habitang · www.nst.blog.hu 2008.01.19. 12:17:56

tb

hát most beléptem, és két perce töltődik, ugrál az "enter site" után, és még most sem látok semmit. Mindezt a legújabb Flash Player és gyors net mellett.
Ez csak a technikai része a dolognak, de a navigációja is inkább egyedi akar lenni mint jó. Naponta többszáz oldalt töltök le, és általában semmi problémám nincs, viszont a Chelseafc.com-mal nagyon sokszor, és nem csak egy gépről...

Na, még most is: "Loading Chelsea FC"

Hát ez a baj vele.. este nem volt ennyi probléma, az igaz, de akkor is baromi lassú volt. Körülbelül ennyi, de próbáld meg magad is, hátha kiderül, hogy nálam van a baj. De nem hiszem, mert különben nullaszor sikerülne gond nélkül megnéznem, nem mondhatom, hogy soha nem sikerül.

vzv (törölt) 2008.01.19. 12:32:28

A hiba az Ön készülékében van. Nincs semmi baj a honlappal

habitang · www.nst.blog.hu 2008.01.19. 12:44:14

fpartick

milyen baj lehet vele, ha tegnap este meg tudtam nézni, és ma is láttam már vagy húsz falsh-es oldalt, ráadásul a text verziót tökéletesen megnyitom? Komolyan kérdezem, ha nálam van a zűr, mi az ötlet?

Amúgy ettől eltekintve sem vagyok vele elégedett (felépítés, látvány, navigáció) és miután naponta kétszer minimum megnézem, kicsit bosszantó a dolog.

Malcolm 2008.01.19. 13:47:23

Én se tudok belépni,csak villog a Loading ChelseaFc felirat.,semmi más nem jött be.
A jóslatokkal én nagyjából egyetértek,kivéve az első meccset,szerintem a Chelsea nem fog nyerni.Én x-re tippelnék.Ja és nem a honlap miatt:)

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.01.19. 13:57:58

a szerdai City-WHU a helyzetek alapjan siman lehetett volna forditva is!
ez a Hart gyerek teljesen jogosan szoritotta ki az Isakssont. (lehet, h vegre lesz normalis kapusuk az angoloknak?)
Castillo serulesevel sokat erosodott a City (nem volt normalis passza sem addig), vagyis szerintem (remelem) a szerdai gyozelembol profitalva siman nyernek!
Elano fejesgolja kulonben Shearer cselsorozataihoz, Inzaghi 30meter bombaihoz vagy CRonaldo szereny megmuzdulasihoz hasonlithato...

erzesem szerint az egyik nagy botlani fog (nagyot irtam, vagyis nem a Poolra gondoltam)
C'mon City
p.

habitang · www.nst.blog.hu 2008.01.19. 14:21:50

pote

Igen, Erikkson nyilatkozta ha jól emlékszem, hogy nem emlékszik rá, hogy Elano valaha is hasonlót szerzett volna.

papercut 2008.01.19. 14:44:30

Nálam okosabbak!(biztos vagytok egypáran itt a blogon) Valaki elmagyarázná nekem, hogy egy olyan tehetségtelen kőbunkó, mint Senderos, mit kereshet egy Arsenal-szintű csapat keretének akárcsak a közelében? Lassú, helyezkedni nem tud, eldől minden cselre, a levegőben is verhető. akkor meg minek? Én tényleg megtanultam hinni Wenger szemében, sőt volt egy pillanat( a gólnélküli menetelés a Bl-ben), amikor már azt hittem, én vagyok hülye, de azóta ez a srác vagy tucat meccsen bizonyította, hogy hozzá képest Gus Cesar egy elveszett tehetség! Vajon tényleg az kell, hogy a Touré nélküli másfél hónapban elbukjuk a bajnokságot,hogy rájöjjön a mester, hogy kell egy épkézláb belső védő(pl Richards)?

d3vnull 2008.01.19. 14:44:44

Szvsz a flash-es honlapok szarok. Nagyon szép, igényes és legfőképpen könnyen navigálható honlapokat lehet flash nélkül is készíteni. pont. A Chelsea isten, a honlap átlag alatti.

Én megint várnék egy gólt SWP-től. Már a szezon elején mondtam, hogy idén máshogy játszik a fiú. Nyáron megmondta, hogy fix kezdő akar lenni, és ezért mindent meg fog tenni. Meg is tesz. Rohan, hajt, lő, és gólt is rúg. Lescott mögüli fejese pedig maga a megalázás, aki egy védő mögül 162 centiről gólt tud fejelni, arra marhára nem figyeltek :) Noha tul.képp már Lescott fejéről ment be.

mook 2008.01.19. 16:21:24

papercut: Richards angolnak született és ezzel diszkvalifikálta is magát :-)
Amúgy egyetértek, de mostanában nem is volt kezdő Senderos, most az Afrika Kupa miatt játszik ennyit, asszem.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.01.19. 18:09:46

hogy bejott, h bukik az egyik nagy :)

Lacóka 2008.01.19. 18:36:22

Mért, melyik bukott? A 3ból, amit én nagynak hívok, mindegyik hozta...

ShanklyGates 2008.01.19. 18:57:32

Khm, kezd elegem lenni ebbôl a röhejes Keegan-hypeból, ami már habi látását is elhomályosította... Miért, miért? Mert ô volt a lúzer united egyetlen olyan mestere az elmúlt 10+ évben, aki csak félig bukott meg?

habitang · www.nst.blog.hu 2008.01.19. 19:13:00

Üdv SG!

Valahol azt sugalltam volna, hogy mostantól aztán minden rendben, de legalábbis sokkal könnyebben fog menni Szarkáéknál?

ShanklyGates 2008.01.19. 19:46:36

Azt nem is állítottam, de h mitôl lett helyi agybajból országos ügy, de még magyar blogokat is foglalkoztató téma... ott elvesztettem a fonalat.
Hány címet is szerzett eddig Keegan (már nem rövid) pályafutása alatt edzôként? Nagyon szereti a média, maradjunk annyiban.

Ronal-d'oh! 2008.01.19. 21:00:27

12 pont előnyről buktak egy bajnokságot '96-ban az MU ellen.

rexter 2008.01.19. 21:48:47

haha getafe sevilla tipp majdnem bejott, bar még van 1 perc lehet be is jön! :D

crouchy 2008.01.19. 22:04:54

www.liverpoolfc.hu/news.php?subaction=showfull&id=1200694939&archive=&start_from=&ucat=1& Hát ez rohadt jó:):) őszintén ajánlom minden nem poolos figyelmébe is. A Finnanen szakadtam a legnagyobbat. Lehet h ezér szeretem a poolt. ők nem kurváznak rómában hanem hülyülnek..

rowi 2008.01.19. 22:16:29

azt én se értem, hogy technikailag mi bajod a Chelsea honlapjával...nekem seperc alatt töltődik...a designját én mexoktam, de kétségkívül egyedi és szokni kell...és nem modnom, hogy jól néz ki, de technikailag rendben van (legalábbis firefoxon, ie-n nem próbálom)

jah és végre nem tippeltetek a Cheslea ellen...be is jött...na ugye:D

crouchy 2008.01.19. 22:20:03

lehet hogy megszűri a vörös vért:) mindjárt kipróbálom..

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.01.20. 00:05:33

Hali!

Egesz jok a tippek...Grat hozza!:) En a bet miatt orulok a "porszmusz" gyozelmenek...:)
Ha a Pool nem nyer, akkor tenyleg kiszallnak a versenybol, marad a negeydik helyert valo harc...

Tokeletesen egyetertek papercut velemenyevel...Mindig Wenger miatt biztatom magam, hogy Seneros nem rossz jatekos, de amikor latom jatszani, sir a labda, amikor a kozelebe kerul...2 belso vedovel kevesek leszunk a vegelszamolasnal...Ha a Milan ellen melegiteni is latom, akkor en is sirni fogok, nemcsak a labda...

Udv, ymy

wan2bee 2008.01.20. 05:20:45

senderos olyan vedo, mint en.
nagy a lelkesedese, utkozik, odateszi magat, ha kell, csak mindig legyen mogotte meg egy ember, es ne keruljon 1-1 ellen szituacioba, mert akkor para van. es ha para van, akkor hibazik. en is nagy kiraly vagyok, ha tudom, hogy van mogottem meg valaki vesz esetere. neha meg jol is megy a jatek ilyenkor. de utolsonak lenni szornyu remalmom :D

badblood 2008.01.20. 12:53:05

wan2bee
Senderos mögött általában még ott a kapus, nem? :))
Egyébként én is defenzív játékos vagyok, (csak kispálya!) és utálom ha van mögöttem egy ellenfél. Ezt elkerülendően ritkán járok az ellen térfelén :))
Sosem vagyok nagy király :)), teszem a dolgom, ahogy csak tudom, de a társaim jobban szeretik, ha a pályán vagyok, és nem a padon ücsörgök. De hát hadd játszon mindenki :))

papercut 2008.01.20. 14:37:15

Köszi srácok, megvilágosodtam! Szóval egy olyan emberrel a védelem közepén kellene majd pl: Kakát megakadályozni a gólszerzésben(ha Touréval neadjisten történik vmi az Afrika-kupán), aki 1,) csak veszélyes szituba ne kerüljön(a Birmingham meccsből ítélve egy szöglet az már para) 2,) legyen mögötte még egy védő, hogyha elcseszi, akkor legyen aki kisegítse? Bíztató kilátások, nem mondom... Nem mondana vki pár jó középső védőt ilyen esetekre?

crouchy 2008.01.20. 15:09:53

mi a szar van a wigan pályáján? Megőrült a fűnyírós? Vagy mi szántotta fel olyan szépen kersztbe az egész pályát?

wan2bee 2008.01.20. 16:55:37

majd az akademiai csapatbol felhoz valakit wenger. Amugy ha a milan ellen a kozepso vedok kilete dontene, akkor mar regen rossz lenne. Ha minden jol megy, akkor el sem jutnak odaig. Es inkabb az o kozepso vedujokon kene aggodnunk, nem a sajatunkon :)

Csörszike 2008.01.20. 17:19:26

nem kenyerem a tippelgetés, meg a "majd meglátjátok , h az x csapatom hogy megveri a ti y csapatotokat" típusú beszólogatás, de télleg komolyan gondoljátok, h frankofón csikócsapatanak esélye lehet a Milan ellen? vicc...a jelenlegi brazil 3szöget az arsenalnál sokkal komolyabb csapatok sem tudják majd semlegesíteni. meg aztán ottvan a padon még tarcsiba Pippo is, aki azért még mindig bármikor bármely testrészével képes gólt lőni, ha esetleg a pato gyereknek mégse menne annyira...

papercut 2008.01.20. 17:47:39

Csörszike:Melyik Milanról is beszélünk? Brazil 3 szög??? Na jó akkor már tényleg beszéljünk róla. Az általad elített brazil hárömszög egy vicc. Kemény 1 meccse már együtt is játszanak... Amaitt nem beleértve, ahol a Gilardino(!!!) a 90 edik percben mentette meg a Milan írháját... A "csikócsapat" titulust meg felejtsük már el, az Arsenal mostani kezdőtizenegyéből 8-an ott voltak 2 éve is a Bl döntőn, úgyhogy eléggé nehéz összeszokatlannak minősíteni őket. Ha meg arra gondolsz, hogy fiatalok, akkor a Milan meg vén trotty. Totál irreleváns a kor. A bajnoki formáról meg had ne beszéljek... Félreértés ne essék, nem állítom egy percig sem, hogy könnyen nyer az Arsenal vagy ilyesmi, csak szükségtelennek tarotom, hogy le kellejen becsülni a csapatomat holmi mondvacsinált indokok alapján. Tiszteljük egymást, aztán a pályán úgyis minden kiderül! Respect!

papercut 2008.01.20. 18:33:57

wan2bee: Igazad van szerintem is a középpályán fog eldőlni a találkozó. Bár nagy kérdés, hogy mit tud majd kezdeni a Kakával a Fabregas-Flamini páros, de szerintem a széleken ahol Hleb és Rosicky keveri a kártyákat, verhetőek, főleg ha fellép a támadásokhoz Clichy és Sagna!

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.01.20. 21:12:29

Csorszike!

Lattam ma a Milan meccset, azert az Agyusaim szerintem egy hajszalnyival jobbak az Udinenel...Szoval, a "vicc" kategoriat kicsit erosnek tartom. Lehet, h a Milan az eselyesebb (gondolom a tapasztalat es a BL eredmenyek alapjan), de nem lesz egy leanyalom ez az "olaszok" szamara az Emirates-be valo latogatas, akik szinte annyira olaszok, mint mi angolok...:)

En kifejezetten orulok, h a Milan tavasszal bekezdett, mert igy kicsit meg odafigyelnek a bajnoksagra a BL mellett. Annak is, hogy 1 meccs utan felistenek ismet Kakaek a szurkolok es a vezetoseg szerint. Mert ezt Wenger is latja, es ilyenkor mindig kitalal valamit...

A Milan legjobb jatekosa Senderos lehet:) Bar, ha Clichy ad 1-2 golpasszt, akkor ezzel majd javitja a svajci tarsa hibajat:)

Meglatjuk, en 60% eselyt adok magunknak...

Udv, ymy

Woland 2008.01.22. 23:57:21

NEM HISZEM EL!!! Hahahahahahahaha! Öt! 5! Csinkve! Pjaty!

Hol van ilyenkor egy angol poszt? Mondjuk itt is ugyanolyan jól esik leirni! :))))) Nagyon fasza az Index sportoldalán a cikk cime: "A Tottenham agyonverte az Arsenalt" : ) Ilyet még nem is álmodtam soha! És mindezt úgy hogy Berbatov még csak nem is szerzett gólt!
Zokorát sajnálom hogy nem élvezhette a helyszinen - de lesz mivel szivatni Kolo Tourét meg Ebouét! : )))

De szép volt istenem 8 és fél szűk esztendő után! Ez a Jenas mindig L'Arse ellen játszik kitűnően, de az egész csapat hihetetlen volt.

Na meg az is látszott hogy kisfiúkat nem lenne szabad felnőttek ellen harcbaküldeni. Gallas, Gilberto, Hleb, Sagna mind túl fiatalok még. : ) Ahogy Gallas és Bendtner hiszizett egymással komolyan az ált. isk.-t juttatta eszembe!

Spurs are going to Wembley!!!!!!!!!!!!!! : ))))

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.01.23. 01:43:15

Gratulalok a sp?rs-nek es szurkoloinak!

Ebbe a kesbe belerohantunk, ez van, nincs mit ezen szepiteni...Kar erte, es foleg, ha a sp?rs ellen jott ki ez...

Ebben az evben meg igy is pozitiv a merlegunk ellenuk, es mi legalabb tudtunk nyerni idegenben a bajnoksagban egymas ellen...

2 Arsenal 23 16 6 1 46 17 29 54
11 Rottenham 23 7 6 10 44 40 4 27

Ez pont ketszer annyi pont:) "NEM HISZEM EL!!! Hahahahahahahaha!" Mondjuk minden huszonegyedik meccset elveszithetjuk ellenuk, usse kavics, es az lehet 5-1...de legalabb nem fekete-feher fenykepeken nezzuk a bajnoki gyoztes tablokepeket:)

Go Gunners!

Udv, ymy

ui: egy tottenham - arsenal posztot en is olvasnek egyebkent, milyen okokbol is szuletett a "soha nem gyoztok le minket" dal;)

ui: nem is tudom kinek szurkolnek egy cselszkij - sp?rs donton...:D

Hartog 2008.01.23. 04:31:38

én viszont tudom, hogy kinek fogok a stolwerck-rotten meccsen :)

d3vnull 2008.01.23. 09:15:08

Grat a spurs-nak, Chelsea drukker létemre tapsikoltam mint egy kisgyerek, úgy örültem ennek az 5-1nek. Jót tesz az Arsenal arcának most ez szerintem. Furcsa is volt, hogy elmaradt a szokásos balhé - tudjátok amit fabregas szokott kezdeni -, ehelyett Gallas és Bendtner elintézték házon belül :) Szép játékkal történt a dolog, még Adebayor gólja is szép volt.

szferi 2008.01.23. 09:37:06

Remélem ez csak a kezdet, jót tenne a PLnek ha a Tottenham és a NUFC végre hoznák a tőlük elvárt játékot és eredményeket

d3vnull 2008.01.23. 09:53:12

Jót bizony. És ha a csóri Fulham egy picit belehúzna az is. Szimpatikus csapat, nem nekik kéne kiesniük.

crouchy 2008.01.23. 17:31:32

jajj istenem de jól esett:) és végre kiderült hogy a wenger bácsinak is vannakl hülyeségei. világosan látszott h ez a csikócsapat, ezt a tottanhamet nem veri meg. de mondjuk még mindig inkább ez mint a rotáció.. jah és mikor lesz már 3 dolog?

crouchy 2008.01.23. 17:33:52

mmint ez is rotáció persze de nem olyan mint a benítezé...

d3vnull 2008.01.23. 19:28:11

Csak itt az edzőt kellett rotálni hogy siker legyen :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.01.23. 23:04:54

ui: nem is tudom kinek szurkolnek egy cselszkij - sp?rs donton...:D

akkor nem tudom:)

ha mar igy alakult, akkor orulok, mert igy a cselszki meg egy nagy tetmeccsel tobbet jatszik, hatha faradnak a bajnoksagra; az everton meg tud koncentralni a negyedik helyert valo kuzdelemben...

hatha a mi malmunkra hajtja ez a vizet es a pudliak is izzadnak a negyedik helyert (amit at tudok erezni:))

Udv

BruceWayne 2008.01.23. 23:20:51

egyértelműen a Chelseanek! Go Blues! kupaspecialista :-)

d3vnull 2008.01.24. 01:07:28

Remek mérkőzés volt, és számomra kedvező eredménnyel is zárult. Ha a Spurs tartja a formáját hatalmas meccset jósolok a Wembley-be! True blue!!!

Lacóka 2008.01.24. 14:24:49

index.hu/sport/foci/bendade0124/

Csak én látom úgy h Brendtner Gallasszal vitázik, és Gilberto veeszi ketté őket? (miközben adbeayor oda se figyel...)

Woland 2008.01.24. 20:39:51

Lacóka,
az már a békités volt. Gallas ott már csak nyugtatni próbálta Bendtnert miután Adebayor lefejelte szegény nagypofájú dánt. (Persze orditott rá, de Gallas szerintem csak úgy tud beszélni.)

www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/article3241381.ece

itt látszik az egész eset - ha csak állóképeken is. Jellemző hogy nem lett kiállitás belőle, vigyázni kell az arsenalos sztárokra... bezzeg Bowyert meg Dyert kiszórták a Newcastle-ből egyből mikor egymásnak estek... bár még az FA rámcáfolhat ha utólag eltiltják Adebayort (persze még ezen kivül is volt egy eset hogy arcon vágta Lee Hyung-Po-t - és már volt egy sárgája de a biró valamiért újra nagyon megértő volt vele...)

Üdv,
Gergely

5-1... még most sem hiszem el : )))) A Reading cserecsapatát nehezen tudtuk 1-0-ra elverni! Öt! Hahahahahaha!

Woland 2008.01.24. 20:45:10

Tudtam hogy megússzák a mocskok: news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/a/arsenal/7204144.stm
Ennyit az egyenlő bánásmódról... Persze eddig sem lehettek illúziói az embernek... Tenyérbemászó gúnárok!
Bravó FA!

Lacóka 2008.01.25. 11:23:50

Woland: kösz, így már más

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.01.25. 14:35:36

Woland

latom orulsz, es megy a masik csapat pocskondiazasa...
oruld ki magad, mert aztan nem sok sikerelmenyben lesz reszed...;)
54=27*2; hatha osszejon a vegere a buvos negyven pont...:)

Udv, ymy - csak sportszeruen

Woland 2008.01.26. 03:21:43

Ymy,

gondolom megérted ha éppen most éppen az Arsenallal szemben nem fogom vissza magam. : )

a pocskondiázás szót azért egy kicsit erősnek érzem - meg vagyok bántva!

Amúgy arra diplomatikusan nem reagáltál hogy az Arsenal megúszta a csapaton belüli bunyót mindenféle szankció nélkül. : )

Ami a bajnokságot illeti - abból nekünk már sok jó nem lesz. De az Arsenal sem lesz bajnok attól tartok, őszintén, a ManU és a Chelsea masszivabbnak tűnnek. A Milan annyira szar Olaszországban hogy szinte biztos kiüt titeket a BL-ből. Marad az FA - talán...

Jó kis meccsek lesznek hétvégén - Keegan biztos feltüzeli a Newcastle-t, bár érzésem szerint kevesek lesznek idegenben, innen továbbmentek.

Nekünk most kicsit komolyabb dolgunk lesz az Old Trashford-on...

Üdv, Woland - csak sportszerűen, ne fejeljétek le egymást gyerekek : )

crouchy 2008.01.26. 16:41:54

hajrá havant & Waterlooville!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Woland 2008.01.26. 17:00:39

"The Havant & Waterlooville supporters are singing 'can we play you every week?' Next week, by the way, they're playing Hayes and Yeading."

Ilyen nincs! Ez szebb mint egy mese!

"Havant & W's Phillip Warner comes off with an injury and Tony Taggart, the dustbinman, comes on with Liverpool being taken to the cleaners."

Come on You Hawks!!!!!!
süti beállítások módosítása