Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi Jóslatok - Premier League 16. forduló

2007.12.07. 12:48 habitang

Az előző PL-forduló adott egy barackot a romantikának: a nagy négyes kiszorította az első helyekről a könyöklő, tolakodó Manchester City-t, úgymond, "helyreállt a rend" a táblázaton (persze ha erről őket kérdezzük, egész mást mondanak, kivéve a gye.. az Arsenalt). A közönségnek az a része pedig, amely eddig bőszen temette mítoszukat, most a komoly tudósarcot felöltve ismételgeti az új mantrát: "mi már a nyáron megmondtuk". Tény ami tény, pár csapat tényleg közelebb került a "Big Four"-hoz, éppen emiatt alakul ki markáns törésvonal Középföldén, és emiatt lesz az utóbbi évek leginkább megszolgált PL-címe a bajnoké, akárki is legyen az. A 16. fordulóra a négy topcsapatnak éppen a mezőny táblázaton lassan leszakadó második feléből sorsoltak ellenfelet, de szerintünk a United kivételével mindannyian nehezebben kaszálnak majd, mint amire a helyezésekből következtetni lehetne.

Aston Villa-Portsmouth: 2-1
Hát, nagyon hadakoztunk magunkkal! A Pompey az Arsenal elleni meccse - azaz pontosan tíz(!) forduló - óta veretlen, idegenben azóta mindig nyert, otthon viszont még a középcsapatokkal is rendszeresen 0-0-t játszik. A Villa utoljára az Arsenalt szorongatta meg, igaz, csak a Fabregas nélkülit, ami persze még mindig nagyon üt, de azért mégsem ugyanaz. Most viszont nem a Cesc nélküli Arsenal, hanem a Villa Parkban 52 éve nem nyerő Pompey lesz az ellenfél, és szerintünk Redknappék most is csak megcincálják majd az Oroszlánok bajuszát, azok viszont bődülnek egyet, adnak két pofont, este pedig utólag isznak Redknapp bőrére. Carew nem volt elég jó ahhoz, hogy gólt fejeljen az Arsenalnak, de elég jó ahhoz, hogy gólt rúgjon a Pompeynak.

Chelsea-Sunderland: 1-0
Most mondjuk azt, hogy döntetlen? Nem mondjuk. Akkor sem, ha a Kékek az utóbbi két fordulóban legalább két pontot köszönhettek a kis és nagycsapatok eseteiben különböző irányokba mozduló mobil leshatárnak - Cole góljánál a múlt héten a bíró lufit fújt volna a tüdejéből sípon keresztül, ha a másik oldalon történik ugyanez -, és egy embert - név szerint Mikelt - pedig a bírókat kissé kiszámíthatatlan(khm) időpontokban hatalmába kerítő jóindulatnak. Persze, ez a Chelsea rámolt be négyet a Rosenborgnak is idegenben. Szóval, dehogy döntetlen: győzelem, Drogba nélkül is.

Middlesbrough-Arsenal: 0-1
A Boróról olyat fogunk mondani, amit eddig soha, azt is úgy, mintha a jobb felső kettes éppen veszne: többet érdemelt volna az előző fordulóban a Reading ellen, mint az a nekik így is megbocsájthatatlan döntetlen. Nem így az Arsenal, amely utolsó alkalommal éppen azt kapta jutalmul, amiért megdolgozott: egy pontot a St James' Parkban. Wenger szerint a régóta sérült Van Persie mellett Fabregas, Hleb, Flamini is kihagyja a hétvégét, ami egy középcsapat ellen már túl sok lenne, a Boro viszont nem középcsapat. Az Arsenal a Wigan és a Villa ellen szenvedett, de nyert, a mostanában harmatos Newcastle ellen pedig már nyerni sem tudott. Ugye, már szóltunk, hogy nehezebb lesz, mint amilyennek tűnik? Ja, és még mielőtt elfelejtjük: Bendtner!

Everton-Fulham: 3-1
A jó eredményeket szériában produkáló Evertont nem a Fulham fogja megállítani, bár kis kedvencünk nem térdel le könnyen. Az első gól több, mint fél óráig váratja majd a Goodison közönségét, az utolsót pedig már nem látják azok, akik nem tűrik a csúcsforgalmat, jól meg is érdemlik. Ha már Lescott elkövette azt a galádságot, hogy a Portsmouth ellen jóslatunkkal ellentétben nem szerzett gólt, most elvárjuk, hogy megtegye. Még akkor is, ha tudjuk, hogy a sherpák néznek le olyan magasról, ahonnan ő tesz ránk.

Manchester United-Derby County : 4-0
Ezt is le kell játszani, még akkor is, ha a Derby tényleg csak azért van a ligában, hogy mindeninek legyen egy jó napja. Függöny! Jaj, elnézést, még egy kérdésünk lenne: amikor Tevez a harmadik gól előtt nem neki, hanem Rooneynak passzol, a Királylány vajon megint elhúzza a száját?

Newcastle-Birmingham: 2-2
Az egyik legnehezebb feladvány a hétvégére. A pillanat, amikor McLeish igazi Birminghamjéről lehull a lepel mint a McLarenről, még messze van, a Newcastle pedig az Arsenal elleni döntetlenjével gyűjtött némi mentális muníciót. A gond csak az, hogy ez utóbbit nem lehet jó védőre váltani. A vonalkódosok hátvédsorában ugyanis továbbra is bérelt helye van a lyuknak - Adebayor gólja megvan? -, ez minimum egy gólt jelent, a McLeishnek villanatni akaró Brums játékosok pedig egy másikat. A Szarkák pedig most kettőt összekalapálnak maguknak. Ez így 2-2, nem?

Reading-Liverpool: 1-2
Azért tippeltünk Reading gólt, mert nem gondoljuk, hogy a valószínűleg kezdő Hobbs-Hyypia páros 90 percig kezelni tudja majd Kitsont, ráadásul nagyjából itt az ideje, hogy a Liverpool ismét gólt kapjon a PL-ben. A Vörösök viszont a ligában a legtöbb gólt lőtték az utolsó tíz percben, és ha véletlenül más nem, a Reading ellen ez elég is lesz.

Bolton-Wigan: 1-1
Megson Boltonja és Bruce Wiganje.. Az év elején még pletykának is rossz lett volna, most maga a valóság. Két csapat, amely egyelőre sokkal kiszámíthatatlanabb, mint Titus Bramble a Wigan hátvédsorában, pedig az kunszt. Nem akarunk hazudni, mosolyra görbült a szánk, amikor láttuk Steve Bruce-t Titus újabb klasszikusa után a hétvégén a Manchester City ellen. 1-1-et tippelünk, amit a kedves olvasó bátran tegyen az "óvatos" kategóriába.

Tottenham-Manchester City: 1-1
Huhh. A Tottenham az előző héten otthon kapott ki a Birminghamtől, megint úgy, hogy bebizonyították: jobb perceikben sokkal jobbak az ellnfelüknél. Ennek ellenére egy árva pontot sem tudtak otthon tartani. Változatlanul szeszélyes tehát a Tottenham, senki nem tud a PL-ben úgy elveszíteni 40-50 percig agyonnyert meccseken, ahogy ők. Hiába no, kutyából nem lesz Sevilla egyhamar, legalábbis a régi Sevilla nem. (A mostni pedig nem is akar lenni..) Azért óvakodnánk a Spurst leírni, de az is biztos: amit a Birmingham tud idegenben, azt a Manchester City bármikor jobban tudja. Így egyelőre nem látjuk, hogy Keane és Bale nélkül a Spurs hogyan nyerhetne vasárnap a Lane-en, de egy döntetlent szerintünk most öszehoznak. Ha netán-tán a City játékosai közül túl sokan nézik meg vasárnap hajnalban a hétvége legnagyobb sporteseményét, amelyen vérmes szurkolójuk és Anglia egyik legnagyobb kedvence, Ricky Hatton Floyd Mayweatherrel bokszol Vegasban, akkor nincs mese, buktuk a tippet.

Blackburn-West Ham: 2-1
A Blackburn a múlt héten a Newcastle baját látta el egy olyan meccen, amely olasz hátvédekkel 1-1-re, olasz csatárokkal 7-5-re végződőtt volna, de itt 3-1 lett. Ez már sejteti, hogy nem volt rend a hátsó fertályon a Roversnél sem. Most a West Hammel játszanak, akikről soha nem lehet tudni, hogy a szebbik, vagy a csúfabb felüket mutatják, csak egy biztos: kellemetlen ellenfelek akárhol. A támadószekciók közötti különbség dönti majd el ezt a meccset, Bentley pedig megint felkéredzkedik a táblára.

35 komment

Címkék: foci angol beharangozó premier league hétvégi jóslatok

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr100255489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d3vnull 2007.12.07. 12:59:50

Na, szerintem a Newcastle megint szopni fog. Nem tudom mi mondatja velem, de szerintem nem meglepő :)

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.07. 13:11:17

d3vnull

Megérzésekkel nem vitatkozunk!:) Főleg, hogy nem a Mu-Derbyről beszélünk, hanem tényleg az egyik legbizonytalanabb meccsről, hülyén is nézne ki!:)

pote · http://nst.blog.hu/ 2007.12.07. 13:41:20

sztem:
a Newcastle most megindul felfele, es sima lesz a meccs (ezt egy geordie mondta nekem, aki az Arsenal ellen is erzett valamit, azt ami az eredmenyjelzon volt...) es a Newcastle-nek most 4 nyerheto meccse jon, ami megfelelo alkalom lesz a felzarkozashoz!
(en lattam mar mindket csapatot eloben, es nem erzem a B'ham tamado alakzatat semmivel sem erosebbnek a N'castle harmatos vedelmenel!)

masik: sajnos a Spurs-City meccsen rosszat sejtek.
a City-nek idegenben nem megy, Londonban meg nagyon nem:(
remelem csak sok Guiness-t ittam tegnap, es azert vannak remalmaim, de tobbgolos zakot mond az en gombom! ne legyen igazam
(Ricky pedig olyanra kepes, amivel itt Man-ban meg nem talalkoztam: lenyomja a focit az ujsagokban! kar, h utalom a profiboxot :))

a Derby meg remelem szot fogad, es nem kezd el 15 fordulo utan hoskodni, ha mar van jegyem a meccsre :)
persze jot rohognek egy 3-3on is...
Kben a United tamado szekciojaban eleg nagy a hiszti mostanaban, legalabbis minden volt a Fulham ellen, csak egyetertes nem (Ceronaldo miatt meg lassan uj kapukat kell felrakni a stadionban, mert akkora arca van, hogy mar csak oldalazva tud kifutni a gyepre)

tovabbra
Cmon City, Rovers
p.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.07. 14:08:59

Pote

15 perce jött ki a goal.com PL tipplistája, ők is Spurs-győzelmet szagolnak, ahogy te!:) Az érdekesség kedvéért berakom az ő tippjeiket is

Villa-Portsmouth: 2-1 (Hol láttam már ezt a tippet?)
Chelsea-Sunderland: 3-0 (Túlzás!:)) )
Everton-Fulham 1-1 (Van benne ráció, de sztem nem így lesz!)
MU-Derby: 3-0
Reading-Liverpool:1-3
Boro-Arsenal:0-2
Spurs-City:2-1
Blackburn-West Ham: 3-1(Hát nem tudom, a West Ham tíz meccs óta nem kapott két gólt..)

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.07. 14:10:54

Ja, és
Bolton-Wigan:1-1
Newcastle-Birmingham: 2-2

pote · http://nst.blog.hu/ 2007.12.07. 14:48:25

haaaat
ge.i nehez meccsek az biztos!
ritka nagy makom van kben, h most vagyok kinn...
meg pechem is, h a B'burn meccs 4kor van, igy nem tudok menni (bar az durva lenne, ha 2 het alatt 5 PL meccset latnek;), pedig sztem a WHU siman rug kettot, a Rovers meg 3at:))

d3vnull 2007.12.07. 15:33:18

Habi : "Chelsea-Sunderland: 3-0 (Túlzás!:)) )"
Nem. A Man.City ellen lett volna túlzás 6-0-t tippelni. Imádott kékjeim képesek rohadt gólképtelenül is játszani, de azért ha megjön a kedvük úgy befűtenek, hogy még :)

És azért valljuk be, a Sunderland verhető :)

Node asszem befogom a szám, mert nem szoktam szerencsét hozni a preferált csapatnak :) De azért szilárdan hiszek a zúzmó keane csapata felett aratott győzelemben.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.07. 15:48:19

d3vnull


Én is hiszek.. Derby - meccs rémlik ?:))

ShanklyGates 2007.12.07. 16:58:26

Ne legyen igazam, de nem tûnik egy majálisnak a readingi kirándulás. Remélem Beniteznek és a játékosoknak nem a sorsfordító jövô héten jár majd az eszük (kedd: Marseille BL, vasárnap: MU), mert pusztán a vörös meztôl senki sem fossa még össze magát a PL-ben. Egyelôre még. : )

Carragher szerintem kimarad (egy sárgára van az eltiltástól, hülyeség lenne azt a MU-derbi elôtt beszednie...), formában lévô csatárt viszont MINDIG a kezdôbe! Aztán 2-0-nál majd le lehet hozni Torres-t.

Janek 2007.12.07. 17:03:43

A vörös meztől összeszarják ám magukat, de csak akkor, ha nem Carlsberg van ráírva hanem AIG :)))

Habi
Észrevettük ám, hogy nem volt összefoglaló poszt, ha legközelebb bármi ilyen van szólj és besegítek az írásba:)))
Ja, és nem írtál vissza az e-mailemre :(((

crouchy 2007.12.07. 17:28:29

oké ez lehet h ha Hobbs kezd akkor kapunk gólt, viszont akkor többel nyerünk. kicsit jól passzol a srác:) Úgy negyven ötven méterről:)

crouchy 2007.12.07. 17:29:19

jah és majd elfelejtettem. Habitang: Csodálatos érzés péntek d.u olvasni a cikked;P

bet21 · bet21.blog.hu 2007.12.07. 17:41:46

Minden elismerésem már akkor is, ha csak néhány bejön (bet21.blog.hu) Pool siker meglesz, az tuti, de szerintem is max egy gólos.

badblood 2007.12.07. 17:43:06

Naja, azt a J.Cole-gólt volt szerencsém többször, lassítva, több kameraállásból megnézni, és hálákat rebegtem az ég felé, hogy nem én voltam a partjelző ama szituban... :))

(erre mondaná az öregem, hogy ha vágnak három-négy gólt, akkor senkit sem érdekel, hogy az egyik les volt-e, vagy sem - ha belegondolok, igaza van)
BLUE'S RULES!!

papercut 2007.12.07. 18:36:33

Csak annyit, hogy Bentley nehezen fog gólt lőni a West Hamnek, lévén hogy 1 meccses eltiltását tölti a Newcastle ellen összeszedett, szezonbeli 5-dik sárgalapjának...

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.07. 19:04:45

Janek
Valóban nem írtam összefoglalót, de most fogok!:) Lehet, hogy kicsit másképpen, de lesz. Megnéztem, valóban nem válaszoltam egy mailedre, pedig úgy emlékeztem, hogy igen.

papercut
Igen, igazad van! Kösz!

mickeyknox 2007.12.07. 19:19:39

mi ez a fülkés faszság "szuperbré(n)" ?! minden blogra belinkelik ezt a szart?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2007.12.08. 09:34:15

Habi, ha elintezed, h az Arsenal valahogy nyerjen es a Pool vagy a Cselszki botoljon, fizetek egy sort:)

ui: a Szarkak sztem behuzzak most mar a hazai meccsuket...

Udv

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.08. 12:06:38

imici

"ui: a Szarkak sztem behuzzak most mar a hazai meccsuket..."

Normál esetben én is arra tennék, de a mostani többedrendben sem normál eset.

Üdv neked is!

ui: Ne provokálj!:))

Janek 2007.12.08. 12:39:46

Habitang
A Newcastle-nek én is a győzelmére tettem, de mondjuk az én tippeim... A Poolt viszont nagyon dicsérem, xal érdemes elolvasonod:))))
Ja és ha van kedved dobhatnál egy msn-t, jó fejnek tűnsz...

d3vnull 2007.12.08. 19:44:25

Ohohó, 3-1 Readingben a Pool ellen a 68.-ik percben. Ez nekem nagyon jólesik :) Az meg főleg, hogy tök jó a meccs. Hogyhogy még nem írt be egy Pool-os sem, hogy elmaradtak a tizenegyesek? :)

siQapu (törölt) 2007.12.08. 19:58:33

Nem bírunk írni sem ilyen játékvezetés mellett.

crouchy 2007.12.09. 19:05:40

csak annyir hogy úgy lenne korrekt h az ilyen balfékek a következő héten a chelseanek meg a unitednek vezetnek meccset. akkor se mondom azt hogy ok, dehát mégis igazságosabb.. d3nvull sztem csak egy tizit kellet volna befújnia,m ikor a védő elpöckölte, a torres ment volna utána, a védő meg felbaszta a torrest. és amit a reading kapott... nevetséges. ha az nincs legroszabb esetben is 0 0 lesz. dehát mind1. kár rágódni a múlton. meg kell ölni a bírót.

johevi 2007.12.09. 19:27:28

Hát ez a hét nem a Tietek volt... Ami jött az a MU és Everton a többi karácsonyi köd :-)))

badblood 2007.12.09. 20:46:52

Bizony voltak meg nem adott büntik... :))A chelsea-sunderland meccsen a negyedik tizenhatoson belül elkövetett "macskás" faultot azér már nem bírta nem észrevenni a spori. (Alexet akarta az ellen "levetkőztetni" botor módon, elég látványosan) Nekem meg összeugrott a gyomrom amikor Lampard állt a bőrgolyó mögé...
A többi már történelem :))

BLUE'S RULES!!

crouchy 2007.12.09. 20:59:34

az a köcsög portugál ************ meg megin mit kapott meg? ki kéne állítani minden meccsen. kimegyek majd a magyar portugálra berohanok a pályára, pofán verem, aztán eldobom magam és fájdalmas képpel fogom majd a lábamat. de utálom azt az embert..

d3vnull 2007.12.10. 00:25:13

Pontosan. 1 tizi ért volna a Poolnak is. De csak egy. És a Readingnek a másik kettő mezőnygól volt. Abból ez elsőt Reina nézte be szvsz.

céronáldó téma : www.youtube.com/results?search_query=manchester+united+derby+2007&search=Search
03:22-től. Most mit is írjak? Komolyan mu-sok, mi a véleményetek erről? Ugye vágjátok, hogy ezt mondjuk nem lehet kimagyarázni? Nem mondom, hogy más nem követ el ilyet, de hogy ez a rohadt mocsok féreg mellett nincs még egy ilyen az biztos.
Persze, rohadt nagy játékos, mindenki elismeri. Focizni rohadtul tud. Csakhogy... Valahogy ne várják már az emberektől (továbbmentem, ez már nem csak erről az esetről szól), hogy egy ilyen tetüládát tiszteljenek.

Bocs gyerekek, csak nem láttam a meccset és most néztem meg archívumból. Naív hülye fejjel azt hittem, véget ért már ez a korszaka és már csak a szimpla bicskanyitogató viselkedése maradt, de nem, azért maradt még a régi batman-ból is.

d3vnull 2007.12.10. 00:28:19

Mellesleg Crouchy mi megyünk egész biztos a magyar portugálra és természetesen nem tettlegesen, de szóban szeretném a portugál válogatott tudtára adni, hogy számomra ők a legmocsokabb szemetek. 20%-ban a portugál válogatott és 80%-ban a gepárdba oltott patkány. Mondjuk azért nem szeretném, ha Quaresma is a PL-be kerülne, mert akkor már másfél dudás lenne egy csárdában :)

d3vnull 2007.12.10. 00:29:21

Bocs a három postért és bocs mindenkitől, tudom, hogy fröcsögök a gyűlölettől, majd visszaveszek :)

d3vnull 2007.12.10. 01:58:54

Na, a negyedik is én leszek. A link amit sikerült bepostolnom el lett cseszve és az istennek sem találom most a jót sajna. Sebaj, 1-2 nap és tuti fent lesz.

Woland 2007.12.10. 03:44:18

d3vnull,
most olvastam hogy Quaresmát megkörnyékezte a Tottenham, de úgy néz ki nem lesz belőle üzlet. Aminek kicsit örülök én is annak ellenére hogy hihetetlen játékos, mert bizonyos szögből nézve és ha a fény is úgy esik rá nagyon hasonlit Cére.
Azt meg nem tudnám elviselni ha egy C2-nek kellene szurkolnom. A szegény Derby elleni tizenegyes megint nevetséges volt amint azt sokan megjegyezték már. Mi visz rá egy top4 focistát arra hogy a biztos kieső ellen, 3-1-es vezetésnél, a 90.-dik percben összeszinészkedjen egy büntetőt????

Ez a forduló nagyon szépen alakult! : )
Hogy a Boro verje az Arsenalt ezt azért még a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna! Ebben az idényben még nem láttam Southgate-éket jól/ötletesen játszani. De milyen sima meccs volt! (az összefoglaló alapján legalábbis) Persze Fabregas, Flamini, Van Persie, Hleb nagyon sokat számit, de lenne még ott bőven olyan játékos aki meccset tud nyerni. A szenvedő Newcastle ellen is szenvedtek, zakó az elfekvőben lévő Borótól: lehet hogy jön egy kis lassulás a gúnereknél.

A Liverpool legalább mutatott valamit a Reading ellen (2 szép kapufa), de szerintem megérdemeltem kapott ki. Az első félidőben sok helyzete volt a Readingnek. Benitez mester meg lehozta Gerrardot a hajrára, hogy ne legyen túl izgalmas.

A Tottenham-City meccs meg már csak a torta volt a hab alatt. Mennyire vártam ezt a győzelmet! Az első gólunk véleményes volt az igaz (bár sem a les, sem a kezezés nem volt egyértelmű a visszajátszásból) de megint rengeteg helyzetünk volt. Bent-nek meg nagyon szar napja - két gól benne maradt legalább. Berbatov megint adott egy pár gólpasszt, amit elcsesztek a társak.

Comolli meg bassza meg ha igaz hogy Martin Petrovot miatta nem vette meg a Spurs! Berbatovval tökéletesek lennének. City-ből még Etuhu is nagyon jó volt.

Ja és a végére: Sven-Göran Eriksson meccs utáni nyilatkozatánál szimpatikusabbat még soha senkitől nem hallottam. A bbc.co.uk-n meg lehet tekinteni, érdemes.

crouchy 2007.12.10. 08:50:10

meg ez a rohatt nani is olyan mint cr. ammeg sztem benítez elcseszte, ezt meg a marseillet kellet volna megnyerni. a mutd ellen csöppet nehezebb lesz...

pote · http://nst.blog.hu/ 2007.12.10. 13:09:10


en is neztem a Match of the Day 2-t...
mar eddig is nagyon szurkoltam a Citynek,
de vhogy Sven-ben nehezen talaltam szimpatiat! A tegnapi nyilatkozata tenyleg kalapemelo volt!
(mindenki kapasbol 10 managert fel tudna sorolni, aki elkuldte volna a halal f.szara a birot, mert azert, ha 0-0 a felido, akkor az tipikus "City nyer a vegen" lett volna:),
Ireland kiallitasa pedig sajnos jogos volt, mondjuk ezert Hunt csak sargat kapott anno:(

Cegecihez,
kinn voltam a meccsen, pont a masik kapunal
(igy peldaul a sok hulye hazaindulo miatt azt hittem az osszefoglaloig, h Rooney harcolta ki a tizit :),
de sztem is gyomorfordito eset, foleg ugy, h a hetfoi meccs utan, meg csutortokon is a Fulham elleni meg nem adott 11es volt a tema (mert akkor meg lett volna a mesterharmas!)
a meg stadionban levo tomeg pedig egy emberkent kovetelte "Ar-gen-ti-na" rugja a tizit, de mivel a kocsog harcolta ki, igy a kocsog is rugta :(
es ahogy en lattam:
www.youtube.com/watch?v=4BM4RGYe198

tovabbra is Cmon City,
jo kis meccs lesz a Bolton ellen, az tuti!!!

p.

badblood 2007.12.10. 13:09:29

C.Ronaldo vitán felül óriási tehetséggel megáldott futballista-egyébként hogy kerülne a M.U.-ba, aranylabda várományos volt, lesz-ám a bőréből nem tud kibújni, ne feledjük, latin vér csordogál az ereiben-labdarúgó tehetsége mellett hatalmas színész tehetség is. :))

Végül is anno megtörtént a nagy egymásra találás C.Ronaldo, és a M.U. között, mert mi is az Old Trafford beceneve?? :))

(a dolog másik oldala, hogy a játékvezetés színvonala már évek óta messze alulmúlja P.L. színvonalát...)

mook 2007.12.10. 14:31:54

Wolandnak:
Rafa valószínűleg részben azért hozta le Gerrardot, mert már feladta a meccset és pihentette a hétközi BL-meccsre, aminek tényleg_nagy_a_tétje.
Másrészt azért, hogy ne dögöljön ki a MU meccs előtt sem, ami jövő hétvége. Neadjisten még egy sárgát begyűjtsön -> kiállítás, eltiltás a MU elleni meccsről.
Szopás, persze, de hosszú még az idény.
Ja, és pont most jönnek át a tulajok, az egyik már a Marseille elleni meccsen, a másik csak a MU-meccsen lesz ideát.
süti beállítások módosítása