Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Bajnokok Ligája 4. játéknap - Fonáktamáskodás

2007.10.04. 18:28 habitang

Egy hazai, hat idegenbeli győzelem, egy döntetlen. Ez a mérleg a második forduló második játéknapján, így most minden együttérzésünk a fogadóké. A csapatok szinte minden esetben az oddsok ellen dolgoztak, fügét mutatva szakíróknak és kocsmai nagyokosoknak, és meg kell mondjuk, mi is szerencsésnek mondhatjuk magukat, amiért nem nagyon faggattuk a gömböt.

"A" CSOPORT
Rafa Benítez, a Liverpool edzője néha nem egyszerűen a rotálja a csapatát. Felforgatja. Nem hisszük, hogy csak a rotációval van baj, tegnap az Anfielden annál jóval nagyobb volt a bibi. A csapat ugyanis nem volt csapat. Támadás közben random szaladgáló játékosok, a csatároktól huszonöt méterre álló középpályások, ezt láhattuk. Azoknak, akik látták az Ajax-harmonikát működni, vagy akár csak Mourinho lassan, de biztosan ölő Chelsea-jét legjobb formájában, vicces látvány volt. A balszárnyon Leto, aki életében nem játszott komoly európai kupameccset, a hét hónapot kihagyó Aurelio, aki a hétvégén harmatos játékkal tért vissza, több mint fura. Azt, hogy a teljesen formán kívüli Sissoko, akinél jobban csak a fénykorát élő Dévényi Tibor szórta a labdákat, és aki a gólt megelőzően is elvesztette a labdát, mit keresett a pályán a meccs végén, szerintünk a spanyol sem tudná megmagyarázni. Valószínűleg ott felejtődött. Erős a gyanúnk, hogy az otthon 17. helyen álló, idén egy meccset nyerő Marseille-t lebecsülte a menedzser, és ez súlyos hibának bizonyult. A hosszabbításig kerek nulla igazi helyzetet kidolgozó Liverpoolra egy nagyon szép Valbuena-góllal csúnya vereséget mértek a franciák (Liverpool-Marseille: 0-1). Az okokat külön postban taglalhatnánk, most csak annyit mondunk: bajban van a Liverpool. Rafa azzal indokolja a néha teljesen logikátlannak tűnő rotációt, hogy a Poolnak hatvanöt meccset kell játszani az idén, a játékosoknak pedig szükségük van pihenésre. Ez igaz is, de ha így folytatják,  a 65-ből csak 55 meccs lesz, és lőttek az érvnek, a bajnokságnak, és az összes egyéb kupának is - a játékosok pedig pihenni fognak, például a BL negyeddöntők alatt is. A spanyol ráadásul hiú ember, nehezen éli meg, ha hibázik, még nehezebben ismeri ezt el tettekkel. A saját egója akár Rafa végzete is lehet Liverpoolban. De tényleg, "Rafa"? A szurkolók körében mostanában egyre inkább csak Benítez, sokunk számára pedig az ember, akit közvetlenül a nők után fogunk csak megérteni. Az otthon impotens Marseille 6 ponttal az élen áll az A csoportban, a Pool pedig egy ponttal a harmdik helyen húzza meg magát. Na, erre ki fogadott? A csoport másik mérkőzésén a Porto a 92. percben húzta be a három pontot a Besiktas ellen, természetesen Quaresma góljával. A kis "Cigány" résen volt. Az első félidőben törökök hibáztak többet tiszta helyzetben, és a "tiszta helyzet" itt már sejteti: több látnivaló akadt a Stuart Dougal-happening színhelyén, a Besiktas-stadionban, mint az Anfielden. Valóban, mindkét kapu többször forgott komoly veszélyben, a törököknek illett volna legalább egy helyzetet kihasználni. Nem tették, ezért aztán utolsók is a csoportban, nulla ponttal. (Besiktas-Porto: 0-1)

"B" CSOPORT
Benítezzel ellentétben Avram Grantet most fényezni fogjuk. Ha volt arcunk többször kritizálni őt, kell legyen hajlandóságunk dícsérni is. Ki merte hagyni Sevát, merte alkalmazni a 4-3-2-1-et a második félidőben, vagyis volt bátorsága Mourinho Chelsea-jét játszatni, ezzel nem széthúzni a már összekopott fogaskerekeket. A meccs ugyan nem úgy indult, hogy a kényszerből lassan egész védelmét maszkokba bújtató Chelsea fog örülni a végén: Villa góljával már a 9. percben vezetést szerzett a Valencia, és jobban is játszottak a spanyolok. A londoniak a pályán a sokadszor fővezéri képességeket felvillantó Drogbának, Maloudának, valamint francia kapu elé lőtt labdáját közelről bepasszoló Cole-nak köszönhetően hamar egyenlítettek, inkább a semmiből, mint előre sejthetően. Ez a gól a Valenciát doppingolta jobban, néhány látványos passzal, akcióval jelezték: ők azért mégis ragaszkodnának a  gólelőnyhöz. Nem sikerült összehozniuk, de a Chelsea csak a félidő végére talált magára ismét. A szünet után pedig jött a meglepi: egy meggyőző, a pálya közepén nagyon tömör, szervezett Chelseat láttunk viszont, a középpályások labdaszezése után azonnal előre robbanó támadókkal. Az edzőváltás óta, de talán az egész idényben először emlékeztetett gépezetre a csapat, és ez bizony az edző dicsérete is. A második félidőben a Kékek ellentmondást nem tűrően akasztották meg a spanyol akciókat, támadtak, és a 2005-ös BL-döntő harmadik Milan találatát idéző góllal meg is nyerték a meccset. Cole egy vétlennek tűnő kezezést követő lefordulás után Drogbát indította, aki a maga módján, góllal fejezte be a kétszemélyes akciót. Joe Cole a "forintos labda" a kategóriában elképzelhető legnagyobb elismerést érdemli: Michael Laudrupot juttatta eszünkbe. A Valencia egyébként két perccel a gól előtt harcba dobta a tegnap nagyon harmatos, de legalább jó magas Zigicet is, teljesen feleslegesen, érthetetlenül. Többek között emiatt mondjuk: az edzők közül Avram Grant volt jobb formában. A Chelsea 2-1-re nyert, és felnyújtotta a kezét a hátsó padsorban, jelezve az otthoni vetélytérsaknak is: jelen vannak. (Valencia-Chelsea: 1-2) A másik összecsapáson a Mourinho leváltására csak ürügyként szolgáló mérkőzésen, Londonban döntetlenező Rosenborg kikapott a Schalkétól, akik Jones és Kurányi révén nyerték meg 2-0-ra a Schalke történetének első norvégiában játszott európai kupameccsét. A leshatáron állókra szinte egyáltalán nem figyelő Rosenborg védőknek mindkét találat után kijárt volna egy dankesőn, Kuranyi pedig Vincze Ottó svájci dupláját juttatta eszünkbe. (Rosenborg-Schalke: 0-2)

"C" CSOPORT
Rómában, az Olimpiai Stadionban a Lazio és a Real produkálta a játéknap egyik ésszerű végeredményét a kevés közül. Mindkét csapat sok helyzetet dolgozott ki, ám a gólokon csak két játékos,Van Nistelrooy és Pandev osztozott, mindkét félidőt 1-1-es döntetlenre alakítva. Ezzel egyébként a holland 1 gól/BL-meccs mutatót kalapált össze magának a Real színeiben 9 mérkőzésen, ami tényleg nem semmi. Az első egy szerencsének is köszönhető gól volt, míg a második találata előtt a holland egy 43 éves kapussal szemben elvárható finomsággal fektette le Ballottát, csak azért, hogy aztán finoman átemelje. Hiába, az első félidőben a háló tetejét nyüvő Pandev a 75. percben belőtte a második gólját is - ezúttal laposan-, a Curva Nord pedig ismét tombolt, így már vidámabban fakadhattak egy újabb "Non mollare mai"-ra. (Lazio-Real Madrid:2-2) Az Olympiakosz tegnap törte meg idegenbeli nyeretlenségi sorozatát a BL-ben, az otthon is rapszodikus Bremen ellen 3-1-re nyertek a görögök. Nem kockázatos kijelentés, hogy a Werder Bernabeuban mutatott teljesítményének 80 százaléka elég lett volna a ponthoz, akár a pontokhoz. Így azonban a Bremen maradt, ami a meccs előtt volt: az egyetlen pont nélküli csapat a csoportban. (Werder Bremen - Olympiakosz: 1-3)

"D" CSOPORT
Az első ránézésre viszonylag kiegyenlítettebbnek tűnő "D" csoportban a Celtic a Milant fogadta a szokásos "You'll never walk alone"-nal a lelátóról, és egy csapattal, amely feledtetni kívánta a Sahtar elleni randa buktát. A Milan formáját figyelembe véve nem is túl nagy meglepetésre sikerült is nekik, a 90. percben szerzett McDonald-góllal lebunkózták az olszokat. A csapatok tavalyi párharcának első visszavágóján az első gólt is ők szerezték, amikor is egy szöglet után McManus az útjába csúsztatott labdát más választási lehetőség híján a golyszlijaival terelte a kapuba. Mi nevettünk, ő örült neki! Csak azért, hogy vicces jelenetekben ne legyen hiányunk, öt perccel később Markus Merk tizenegyest adott Ambrosini őrzéséért. Kakát persze nem zavarta, hogy a szögletek és szabadrúgások számától függően mérkőzésenként 30-150 alkalommal előforduló mozdulat miatt rúghat büntetőt, bevágta, utána pedig szokásosan puszit küldött az égbe fel. Most rossz helyre címezte. Arról, hogy a skótok végül három ponttal gazdagodjanak, a 90. percben McDonald gondoskodott, aki a Parkhead legnagyobb örömére egy Didáról kipattanó labdát a kapuba passzolt. Ekkor még sem a meccsnek, sem a vicces jelenetek sorának nem volt vége, Dida ugyanis a humorláda aljáról még előkotort egy apróságot. Történt, hogy egy - kétségtelenül elítélendő módon - a pályára befutó Celtic szurkoló megsimogatta a brazil kapus arcát, aki ettől először szaladni kezdett, majd rövid három méter futás után eszébe ötlött, hogy az egyenlítésre talán már kevés az idő, de az UEFA irodáiban akár még meg is nyerhetik ezt a mérkőzést, ezért összesett. A hordágyon fekvő kapus arcára tett jégakku valószínűleg kellemetlenebb lehetett, mint az a tasliszerűség, szánalmas produkció volt az egész. Mellesleg a Milan is hasonló érzéseket vált ki belőlünk: ilyen színjátékra a címvédőnek egyszerűen nem lehet szüksége. (Celtic-Milan: 2-1) Az előző fordulóban a most önbizalomnövelő győzelmet aratott Celticet miszlikbe aprító Sahtar Donyeck Lisszabonba utazott a Benficához, hogy reményeik szerint bezsebeljék első idegenbeli BL-győzelmüket. Már nem csodálkozunk rajta, sikerrel jártak. Jobban kezdett a Benfica, de a Sahtart nem sikerült megtörniük Rui Costáéknak. Hiába no, ukrán legény kemény legény, persze, ha mellette van pár brazil, olasz vagy horvát, az sem árt. Fernandinho és a Gretzky 99-es mezét elirigylő Lucarelli révén több lehetősége adódott a Sahtarnak is, végül Jadson góljának köszönhetően ők vágták zsebre a pontokat is. A Donyeck így meggyőző teljesítménnyel, 6 ponttal első a csoportban, trónol a Milan, a Benfica és a Celtic felett, cafatokra tépett tipp-mix szelvényeket hagyva maguk után. (Benfica-Sahtar Donyeck: 0-1)

Nemsokára jönnek a letölthető összefoglalók linkjei is

41 komment

Címkék: chelsea videó összefoglaló milan celtic valencia gól űliverpool marseille

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr3186006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crouchy 2007.10.04. 18:38:43

nyugalom emberek, nem kell temetni a poolt. 2005ben hogyis wolt? első 3 meccsen 4 pont.. majd ha a besiktast se verjük meg akkor kiestünk, ez igaz. és télleg a benítez már észhez térhetne, wagy pedig ott az ajtó és elmehet. lita meg aurelio.. nevetséges. és ebben az évben nem először történt meg h rafa lebecsülte az ellenfelet és nem pörgette fel kellőképpen a fiúkat.Nah ez viszont undorító, rémisztő, ellenszenves tulajdonság

crouchy 2007.10.04. 18:40:17

meg azér az is rémisztő h anfielden kikapunk. az akárki ellen rémisztő..

habitang · www.nst.blog.hu 2007.10.04. 18:42:05

Crouchy, szerinted nincs baj? Hidd el, én ztán jól emlékszem arra az idényre, de azért na: akkor ki várta, hogy a néha 9 sérülttel, gyengébb játékosállománnyal játszó Pool jó játékkal lépjen túl mindenkit? Mellort kellett visszahívni kölcsönből, a balhátvédet pedig Djimi Traore-nak hívták!

most vannak olyan játékosok, akikből minden kétséget kizáróan jobb cspatot lehet csinálni annál, amilyen az utóbbi hetekben a Pool. Na, csak ennyit szerettem volna elmondani!:)

habitang · www.nst.blog.hu 2007.10.04. 19:00:01

"meg azér az is rémisztő h anfielden kikapunk. az akárki ellen rémisztő.."

Nem tudom, kérdezz meg a Pool-drukkert!;)))

rexford 2007.10.04. 19:09:42

Hát én majdnem elbőgtem magam. Nagyon súlyos volt, olyan magyarfocis: lábról elpattanó labdák, támadásban max. két passz, teljesen láthatatlan csatárok, durva védelem és középpálya. Na és Stevie G! A legjobb megmozdulása az volt, amikor egyszer a lábai közt átengedte valaki más passzát. Ezenkívül simán pirosat kellett volna kapnia: indokolatlanul, vieirai nyugalommal kaszált és csúszott be egyenes lábbal.

Utána Souness, Hoddle és Jamie Redknapp félórán keresztül elemezte a Pool "játékát", abszolút egyetértés volt, hogy a rotáció miatt van ez a gáz. Nem most kell rotálni, szezon elején, amikor még mindenki friss, hanem a legjobb 11-gyel kell nyomni, és ha jönnek az eredmények (amik jöttek a legeslegelején, ugye), akkor minek kavarni, amúgy se fáradnak el olyan könnyen a sikerélmény miatt. Karácsony környékén aztán, amikor jól áll a csapat, el lehet kezdeni óvatosan, fokozatosan cserélgetni, pihentetni az embereket 1-2 hónapig, utána vissza a legjobb 11.

Ehhez képest:
Riporter: Nem gondolja, Mr. Benitez, hogy a rotáció miatt a játékosok nem igazán ismerik egymás játékát, nem szoktak eléggé össze a sok különböző felállás miatt?
Benitez (faarccal, de eléggé sápadtan): Nem.

Ennyi volt a válasz.

crouchy 2007.10.04. 19:34:37

habitang tudod ez ilyen politikus duma volt. most nem mondhatom el a magánvéleményem mert most nem magánemberként vagyok jelen hanem poolosként. szal érted..:P

habitang · www.nst.blog.hu 2007.10.04. 19:38:24

rexford,

remélem, tényleg csak majdnem..

Nem hiszem, hogy egy-két hónapig kell rotálni, lehet végig is, de ennél finomabban.

Amúgy majdnem állandó csapattal is lehet nyerni BL-t.. Ha Benitez megnézné a Milan tavalyi összeállításait, leesne az álla valószínűleg!:)

habitang · www.nst.blog.hu 2007.10.04. 19:49:00

Crouchy,
természetesen elmondhatom, csak vicc volt!:)

rexford 2007.10.04. 20:06:41

Bajnokságban, BL-ben 12-13 játékos elég lenne kezdőként (ha nincs sérülés), a többi a padról, a kupában és a ligakupában. De lehet, hogy Benitez tényleg a ligakupára hajt.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.10.04. 20:42:29

Na, más országokban így megy ez:

Most olvasom, hogy a lükepék Celtic szurkolót, aki képes volt Didát megpaskolni egészen gyengéden, örök életére kitiltották a Celtic Parkból.

Érdekes, én úgy tudtam, ennél sokkal durvább fiúk akár klubszékházakba is bejáratosak lehetnek.

cooper (törölt) 2007.10.04. 21:05:30

Hehe, Skócia visszatért a nagyszínpadra! Verik a BL-ben (is) a franciákat meg az olaszokat! Finom lesz az a skót-olasz derbi az ebselejtbe!

luqe 2007.10.04. 22:21:28

"Így azonban a Bremen maradt, ami a meccs előtt volt: az egyetlen pont csapat nélküli a csoportban."

Ezt hogy hozták(tok) össze? :)

nasteey 2007.10.04. 22:23:39

Dida-saga - Köpnék egyet, de még félreértenék...

gibson 2007.10.04. 22:28:03

végre valaki itt az nst-n is kimondta az igazságot benitezről: hiú ember, hatalmas egóval. ugyanaz, mint mourinho, csak őt a fél világ utálja ezért (bár igaz, neki kicsit nagyobb a pofája... :)).
ezt az erőltetett, mindenáron való rotálást én sem értem amúgy. és sajnos a cipész is kezdi alkalmazni, idén még nem játszott kétszer ugyanazzal a kezdővel a real... kezdek aggódni... :(

rizla 2007.10.05. 00:33:04

azért az tisztességes húzás a milantól, hogy mintegy elismerve dida pocsék színészi tehetségét, eszébe sem jut megóvni a meccset. pontosabban az indoklás a szép: nem lenne méltó egy BL-címvédőhöz

grigorij (törölt) 2007.10.05. 08:39:20

Tehát ismét Milan-Pool döntő lesz..!

Sath 2007.10.05. 08:45:43

Köszönöm ezt a cikket, most reggel olvastam az irodában és máris jobban indul a nap :)
Nem volt időm követni az eseményeket hét közbep...és ez a Milan mecs beszámoló rendkívül multaságos volt...
"Ekkor még sem a meccsnek, sem a vicces jelenetek sorának nem volt vége, Dida ugyanis a humorláda aljáról még előkotort egy apróságot."
:))))))))))))

mickeyknox 2007.10.05. 08:51:36

én didát tiltanám el örökre a bl meccsektől, vagy akár a futballpályákról. annak idején nagyon szerettem rivaldó játékát, de azután a nevetséges színjáték után, amit a vb-n művelt, megutáltam. az ilyen játékosokat szigorúan büntetném, ha én lennék a fifa.

ApukadHUN 2007.10.05. 09:15:08

rizla:
Persze, mert a Milan vezetői is látták a felvételt:)
Ha nem lenne ilyen egyértelmű, azért az olaszokat nem kéne félteni a nem méltó cselekedetektől...

Más.:Nem értem a Valenciát. Az utolsó 20 percben futottak, hajtottak, akartak. De miért nem elejétől a végéig. Én emlékszem egy Valenicára (Kily gonzalez, claudio Lopez, Mendieta, Djukics, Carboni...) , amelyik a nagy Barcelona-t, meg a nagyarcú Lazio-t oktatta egy elentmondás nem tűrő játékkal. Az a játék két BL döntőt eredményezett nekik. Akkor még nem akarták 1-0-ra nyerni a meccseket....
Egyébként spanyol csapatoknak el lehetne gondolkodni, hogy ha biztonságra játszottak, mire mentek vele és mi történt, amikor támadni akartak.
Valencia-Lazio BL negyeddöntő 2000
Deportivo-Milan visszavágó 2004-ből
Depotivo - Porto elődöntő (biztonsági kiesés) 2004-ből

Szóval azért szeretném a Valenciát, ha kiállna és rúgna 2-3 gólt meccsenként, aztán már csak az a kérdés, hogy kap-e 2-3 gólt.... De ezek a fos 1-0-ás néha bejön meccsek:(

broáf 2007.10.05. 09:16:05

Nem kell temetni a Poolt, ha már be kell csúszni egy vereségnek, akkor az sokkal inkább a BL csoportkörben legyen, mint a bajnokságban.
Csak semmi pánik!

nasteey 2007.10.05. 10:03:18

"Tehát ismét Milan-Pool döntő lesz..!"

Sztem meg Arsenal - Barca... :)

1., jelenleg, mintha ők lennének a legjobb formában
2., '05-Milan-Pool '06-Arsenal-Barca '07-Milan-Pool '08... 8)

Karma Police 2007.10.05. 10:13:29

ApukadHUN 2007.10.05. 09:15:08

egyetértek. bár éppen azt az időszakot hozod fel, amikor a reál verte a valenciát a béel-döntőben és pont belefutott minden idők egyik legerősebb csapatába.
a védekezésre való beállás pedig sokszor nem is annyira az edzői taktikára, mintsem a játékosok lélektanára vezethető vissza. persze a kettő gyakran összefügg.

Fekete Pákó 2007.10.05. 11:26:53

"Joe Cole közelről bepasszolt gólja" teljesen nyilvánvaló öngól volt. nem mintha változtatna bármin is, de ha már belinkelitek a videot, talán érdemes lenne megnézni, mielőtt írtok róla. :)

Walmer 2007.10.05. 11:59:50

Pákó!Lerágott csont. Az M1-en szerdán kb 543-szor visszajátszották. Egy kapu mögötti kameraállásból tisztán látszik, hogy Cole lövi be.
Az UEFA is neki adta.

drani 2007.10.05. 12:03:50

szerintem megint olyan csapat lesz a döntőben, amelyik most még nem tündököl

habitang · www.nst.blog.hu 2007.10.05. 13:34:55

Pákó

Bár már megelőztek, annyi érdemes megjegyezni, hogy mára már majdnem minden forrás Cole-t nevezi meg gólszerzőként, a hátsó kameraállás alapján helyesen.

Más kérdés, hogy szerintem már abból, ahogy a labda a kapuba jutott, gyanús lehetett a dolog azoknak, akik elég sokat játszanak, játszottak maguk is: a becsúszó lábról a labda íve természetellenenek tűnne egy picit.

Üdv

habitang · www.nst.blog.hu 2007.10.05. 13:36:41

luqe

biztos a szövegvakság az oka, javítottam, kösz!

ShanklyGates 2007.10.05. 15:56:42

Jó kis pofon volt, többet ér mint egy semmilyen 0-0. A Liverpool mindig is akkor volt jobb, amikor szívbôl játszott és nem ésszel. Szóval most legalább már van honnan felállni.

Kialakult mindenki fejében a képlet, rotáció=rossz, állandó, összeszokott gerinc=jó. Bár ilyen egyszerû volna! Egy fontos dologra felhívnám a figyelmet: Lampard, Terry, Drogba, Scholes, C. Ronaldo, Rooney, Ferdinand - ún. meghatározó játékosok. SG - ún. szent tehén, nem tud olyan hosszú ideig formán kívül játszani, h ne legyen kezdô ha járni tud. Mit is mondott Shankly, h a klub mindig fontosabb, mint bármelyik játékosa? SG egy vízfej lett, egy dévidbekem, aki ránôtt a klubra. És nem ô tehet róla, hanem a státusza. Hány nagycsapat azonosítja még a reményeit egyetlen játékossal, két kézzel kapaszkodva bele? Igen, ez a kiscsapatok szokása.

crouchy 2007.10.14. 20:16:49

Walmer: 50 másik kameraállásból meg világosan láccik h nem ő lőtte. de mnd1..

habitang · www.nst.blog.hu 2007.10.14. 20:19:05

Crouchy

Nyugi, Cole lőtte..:)

Üdv

crouchy 2007.10.14. 20:22:30

nem habtiang, nem cole lőtte. és wagyok olyan hülye h továb fogom bírni ezt mint te:P

crouchy 2007.10.14. 20:58:59

most belinkeljek 50 másik kameranézetet?

crouchy 2007.10.14. 21:00:45

igen innen kétségtelenül elég meggyőző. de csak innen. mondjuk sztem az lenne jó, ha megkérdeznénk tőle? Következő kvízjáték nyereménye legyen az h a nyertes feltehet egy kérdést colenak meg annak az istentuggyahogyanhívják valenciásnak h mejikü wolt.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.10.14. 21:03:28

Hát, ha ezután van sok kedved és időd!:)) Tényleg nem hiszed el? :)))))

Ha tudsz olyat, amin jobban látszik.. De nem fogsz tudni, illetve egyet igen, ez pedig a kapu mögötti, amiből aztán - ha lehet, bár nem hiszem - még ennél is egyértelműbben kiderül, hogy Cole lőtte azt a gólt.

De úgy látom, tényleg tobább bírod!:)

crouchy 2007.10.14. 21:06:43

Figyelj az alapvető probléma ott wan h az nem lehet hogy amikor az egész órszág felállwa hüjézte a kommentárt, hogy hogy lehet ijen wak, akkor neki legyen igaza. amúgy sztem itt wmi sötét erők avatkoztak be. mer innen egyértelmű h cole wolt, de wan egy két kameranézet ahonnan meg az egyértelmű h nem ő. meghasadt a tér idő kontinum.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.10.14. 21:09:24

Nem, crouchy nincsenek sötét erők..

Nézd meg a becsúszó lábat, arról egyszerűen nem pattanhat a labda úgy a kapuba..:)

crouchy 2007.10.14. 21:10:21

oh a labda az mindenhogy pattanhat.

crouchy 2007.10.14. 21:11:27

nah jólwan mára elég ennyi holnap majd kipihenten tudok még baromságokat mondani Jó éjt!

crouchy 2007.10.14. 21:11:30

nah jólwan mára elég ennyi holnap majd kipihenten tudok még baromságokat mondani Jó éjt!

_benito · www.nst.blog.hu 2007.10.14. 21:21:13

"Következő kvízjáték nyereménye legyen az h a nyertes feltehet egy kérdést colenak meg annak az istentuggyahogyanhívják valenciásnak h mejikü wolt."

megkérdezem, hátha... :)

egyébként bárki volt is, mindketten azt mondanák, hogy cole lőtte (mint ahogy szerintünk is, de ez most nem számít)
süti beállítások módosítása