Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Győzött a hibátlan

2007.03.11. 21:47 Joó Gabi

Jól melléfogtunk a pénteki beharangozóban, a Milan nem verte meg az Intert a derbin, és így nem vette el szezonbéli bajnoki veretlenségét. Sőt, a kék-feketék nyertek, 2-1-re, sovány vigasz, hogy legalább az bejött, Ronaldo betalál.

Inter-Milan 2:1

A dagi nem is akárhogy, ballal vagy húsz méterről, hajszálpontosan csavart a jobb alsóba, és ha van a pályán egy csatártársa, a pirosak talán nem is állnak meg egynél. De nem volt, csak a szokásosan magányos Kaká játszott újfent zseniálisat, a csere Gilardino fél óra alatt konkrétan nem ért labdába. Ancelotti sara, hogy Andrea Pirlót erölteti egy második csatár helyett, az meg Berlusconié hibája, hogy augusztusban nem ők hozták vissza Milanóba Hernan Crespót, hanem épp a városi rivális.

Bár igaz ami igaz, Crespo ezúttal egy melléfejesen kívül mást nem mutatott, de legalább átadta a helyét Julio Cruznak, aki első labdaérintésével megszerezte az egyenlítő gólt. Kellett persze ehhez egy Dida-hiba is, ha nem vetődik ki, nem ér bele igen sután a labdába, Oddo kiteszi szögletre. Vagy a labda simán eljut Cruzhoz, akinek csak be kellett volna pofoznia a hálóba. A fene tudja. Mindenesetre ha néhány perccel később Cruznak a sarkazása is bejön, az Inter-drukkerek még Ronaldo folyamatos kifütyüléséről is megfeledkeztek volna.

Az Inter győztes gólja végül Jankulovski töketlenkedésének volt köszönhető, Cruz leszerelte, visszagurítását pedig Ibrahimovicsnak már nem volt gond belőnie. Hiba hiba hátán a Milannál, de hát tudjuk, Jankulovski nem Maldni - ő középhátvédben 37 évesen is oktatott -, és akkor még nem beszéltünk Boneráról, aki ezen a meccsen kétszer indította Sztankovicsékat. Bezzeg ha a 41 éves Billy Costacurta egészséges lenne...

Az Internél bezzeg mindenki ott volt, sőt odatette magát, nem szúrt el semmit, egy passzt, egy becsúszást, egy fejelést. Megcsinálták, amire Roberto Mancini kérte őket, nyertek, és most már szinte blama lenne, ha nem veretlenül szereznék meg a Scudettót.

Gratulálunk, de azért tudjuk, ez nem olyan értékű veretlen szezon lesz, mint az Arsenal 2004-es bajnoksága.

4 komment

Címkék: olasz meccs ronaldo milan kaká gilardino inter serie a dida ibrahimovics julio cruz jankulovski maldini pirlo

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr9045486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GZs 2007.03.11. 23:13:12

És a BL-t ki nyeri? Csak nem a Milan?

j. 2007.03.11. 23:19:45

Pont Crespo volt ma a leggyengébb az Interben, de amúgy tényleg jobb, mint bárki a Milanban. Nem történt semmi különös, a bajnok és kupagyőztes, győzelmi csúcstartó, ezer éve veretlen csapat közepes játékkal lenyomta a rakkolós kis középcsapatot. A bíró ugyan szokás szerint nyomta Berlusconiékat (kétségtelen tizenegyes helyett sárga Ibrahimovicsnak) de akkora a különbség, hogy már ez is kevés volt. Ahogy egyébként már a tavalyi két derbin is.

sober 2007.03.12. 00:53:16

Azért nehogy hátast dobjunk az Inter miatt, a nemzetközi porondon (BL) megmutatták, mit is ér a tallián veretlenségi sorozatuk, míg ugye a rossonerik továbbmentek! :-)

MilanLaci 2007.03.13. 12:35:11

Lásd a 4-3-as meccset, ahol a bíró nagyon besegített az Internek. Akkor is Berlusconit nyomták???
süti beállítások módosítása