Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

A Fenomeno visszavág

2007.03.09. 15:38 Joó Gabi

Tizenhét meccset nyert zsinórban az Inter az olasz bajnokságban, múlt szombaton aztán döntetlent játszott hazai pályán az Udinesével, ezúttal meg ki fog kapni.

A Milan lábában ugyan benne van a szerdai, Celtic elleni 120 perc - Kaká megint megmentette a csapatot -, az Inter csak kilencvenet játszott, nem veszített, mégis kiesett. A BL-ből a nem túl meggyőző Valencia ellen búcsúztak – egy jót azért verekedtek a végén – a bajnokság zsebben, a kupában döntősök, valahogy mégis fel kellene pörögniük a derbire.

A másik oldalon ott lesz egykori Fenomenójuk, a még mindig XXL-es izommezt, de már piros-feketét viselő Ronaldo, aki első rangadóját vivja excsapata ellen. Nem valószínű, hogy hergelni kell majd, mint ahogy társait sem: a múlt novemberi 3-4 tönkretette a Milan őszét és telét, egy derbisiker meghatározhatja a tavaszát, természetesen pozitívan. Főleg, hogy az Inter első bajnoki veresége lenne az idényben.

Ráadásul az utóbbi években szinte rendszeresen a Milan a jobb az Inter pályaválasztásakor: a legutóbbi húsz bajnoki Inter-Milan találkozóból a kék-feketék csak négyet nyertek meg, ellenfelük tizenegyet. (A fénypont a 2001-es 0-6 volt.)

1 komment · 3 trackback

Címkék: olasz ronaldo milan inter serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr6244740

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.Heelspalace.com 2018.02.15. 11:18:57

afda - Basic medical billing collection process flowchart

Trackback: bridal High heels 2018.02.11. 15:51:44

Reinstatement Letters For Financial Aid - agscisovba on blog.hu

Trackback: Heels Palace 2017.11.23. 01:29:53

Ferrari 70 - A Scuderia története: Mike Hawthorn -

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J. 2007.03.11. 15:40:34

Tessek, a biro a tiszta tizenegyes helyett sargat adott Ibrahimovicsnak, ismet kiderult hogy a milan legerosebb jatekosa silvio berlusconi. De ez is keves lesz siman nyer a bajnokcsapat!
süti beállítások módosítása