Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Maci Laci és az olasz becsület

2010.03.16. 19:05 nou san trafford

"Mióta elmentem Londonból, fontos címeket szereztem, de a Chelsea is nyert néhány dolgot, például egy FA-Kupát" - kezdte meg Maci Laci lélektani masszírozását a visszavágó előtt Mourinho. A lelazult szájkarate nem jelenti azt, hogy a visszavágó kevésbé feszült meccset hozna, mint az első volt, itt ráadásul az asztal közepére helyezett zsetonok között ott figyel majd az olasz futball megtépázott becsülete is. Pancho beáraztatta a Lyonnal a La Ligát, ma este megnézhetjük azt is, az orosz bajnokság színe-java további árzuhanást indukál-e a Sánchez-Pizjuánban. Megszólal a CSZKA japánja, a spanyolok csehszlovákja, és nálunk is folyik a verbális harc az Inter és a Chelsea között. BL-nyolcaddöntők, visszavágók, utolsó előtti felvonás a hajtás után - ismét az új rendszerben.

Sevilla-CSZKA Moszkva (1-1)

Hajrá, CSZKA!

A blog moszkvai tudósítója, Ilja Nuszantreffov még a Sevillába indulás előtt készített interjút a CSZKA sztárjával, Keiszuke Hondával: "Köszönöm az érdeklődést, prímán beilleszkedtem, már a nevem is megy puska nélkül, figyelj...Хонда..., egyedül ezt a csontvelőfagyasztó hideget nem bírom megszokni, pedig én még Naganoban is voltam osztálykirándulni. Amikor épp nem hősugárzón ülve guglizok éttermet keresve, Berezuckijékkal kártyázom. Nagy formák, de mindig elnyerik tőlem a dugisashimit a piszkok. Ignasevicset is bírom, úgy forog, mint egy markoló, de tökjó a humora, állandóan győzköd, hogy kóstoljam meg, amit csak lehet, mert nem minden olyan, mint az arcszesz. Kraszics? Egy hétfői nap érkeztem, de péntekig az arcát se láttam, mert ügynökök vették körbe, amikor meg találkoztunk, autogramot akart adni egy Free Tibet-es szórólapra. Jó srác ő is. Esélyek? Lassan összeérünk és jó csapat leszünk, szerintem a Sevillát is elütjük a továbbjutástól, ezt arra alapozom, hogy a Moszkvában töltött pár hónap alatt sikerült kiismernem az orosz foci lényegét: csak előre nézz és ne állj meg, mögötted ott egy hadsereg. Nálunk senki se ijedős fajta, meg amúgyis, a spanyolok mezéhez jobban passzol a barna sportszár, nem..? Na, mentem, irány a check-in, szevasztok!"

Hajrá, Sevilla
 
A Sevilla esetében a BL-negyeddöntő a szezon előtt még kitűzött cél lehetett csupán, mostanra viszont reális elvárássá fokozódott. Kellett hozzá pár év, de ma este eljött az a pillanat, ami egy újabb szint meglépését jelenti a klub számára. Olyan nincsen, hogy Luis Fabiano egy ilyen meccsen ne rúgjon gólt annál az állásnál, amelynél az döntőnek bizonyul. Olyan sincsen, hogy Zokora élve átengedjen bárkit a középpályán, és ha mégis, akkor még mindig csak a védelemnél tartanak az oroszok, a kapuban Paloppal, aki a BL-ben ezzel előrébb végezhet, mint Reina vagy Casillas, akik a válogatottban bitorolják a helyét. Az orosz csapat még kevés a legjobb nyolchoz, a Sevilla pedig egy ideje már dörömböl a kapuján, és nem is az a fajta csapat, amely a nagyon fontos meccseken betlizne. Az ellenfél? Van egy új japán, Honda, azoknak eleve nem kéne futballozni, van egy kimustrált ex-betises chilei, Márk Gonzalez, azt inkább hagyjuk, van egy magas csehszlovák, abból Skuhravy meg Koller bőven elég volt. A szerb szalmafrizurás, aki még bizonyítana, őt lehúzza a rosszarcú orosz hadosztály, ami elvileg a védelmet jelenti, gyakorlatilag pedig a biztos bukást. Dzagoev? Ő még kicsi.
Hazai pálya előnye? Létezik is meg nem is. Néha az az ember érzése, hogy vágni lehet a feszültséget egy-egy stadionban, máskor pedig az, hogy kizárólag csendes szemlélődők váltottak jegyet. Utóbbira láttunk példát Moszkvában, előbbire számítunk ma a Pizjuanban. Mondanunk sem kell, melyik a szimpatikus, melyik érdemel még egy kört a BL-ben.

Chelsea-Inter (1-2)
 
Hajrá, Chelsea!
 
A legutóbbi hat évben csak egyszer nem jutottunk el az elődöntőig, azt meg tudjuk be az akkori edző képzetlenségének. Szerencsére a nagypofájú portugál most pont az ellenfelet boldogítja, ráadásul az Internél hagyományt teremtettek a BL-nyolcaddöntős kieséssel, amit még a Real Madridnál is jobban élveznek, úgy látszik. A Carlo-magic a Bajnokok Ligájában hagyományosan vörös mezőbe tereli a mutatót, nincs edző, aki nála jobban tudná, mit hogyan kell csinálni a legjobbak között, és most nem is egy nyugdíjasklubot kell a győzelemig vezetnie. A West Ham ellen véget ért a vesszőfutás (pfff... vesszőfutás, még így is vezetünk a Manure előtt vesztett pontokban), Milánóba döntetlenért mentünk, itthon viszont legyaluljuk a nagypofájú portugált, meg a szedett-vedett bandáját. Drogba állított a milánói irányzékon, most nem csak a kapufát döngeti meg, így azzal alázzuk meg az Inter, hogy a B-védelmünk mögött álló C-kapussal masírozunk a legjobb nyolc közé - ahol a helyünk van. Felkent küldetésünk, hogy digótlanítsuk a BL-t!
 

Hajrá, Inter!

Mer’ ugye Mourinho mindig-mindenből a legjobban jön ki, márpedig ez az egész olasz-angol ex-csapat skizofrén katyvasz az ő mentális pajzsának fekszik a legjobban. Egyszer már leoktatta a búbánatos Maci Lacit (aka Ancelotti), a Chelsea-t pedig senki sem ismeri jobban, mint a gonosz zseni. A hazaiak kacagtató védelemmel készülnek, a kapuban valami Turnbull kérődzik majd, Ashley Cole nincs, Terry ugyan van, de mióta lyukra futása balul sült el, csak réveteg tekintettel kódorog a pályán, és Ricardo Carvalho is csak most tér vissza sérüléséből. Lehet, hogy Eto’o nem találja a kaput mostanság, de az ilyen meccsekre felszívja magát, mint a szivacs, Milito mindig jó egy gólra, és Sneijderhez fogható kreatív manager sem fellelhető a droidok között – ezt már Milánóban bizonyították. Amúgy leégne a pofámról a bőr, ha egy ilyen Kalou lenne csapatom megváltója; a cél most sem lehet más, mint a kettős győzelem.

445 komment

Címkék: bl beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr581842497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halihalo 2010.03.16. 23:27:29

@Great Cornholio: Oké, de hozzátenném, hogy nekem nem csak diafilmként működött, és nem csak itt láttam...
Jó éjt mindenkinek!

horas 2010.03.16. 23:28:08

@horas: "együtt"..na nézd már levagyok részegedve a boldogságtól irni se tudok..bár azt alapba se...:)

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.03.16. 23:28:24

@rizla: kihagytad samuelt, aki oriasit egett spanyolfoldon (bar elotte es utana is egyike a legjobbaknak)

egyebkent meg komolyan, melyik csapat tud felmutatni valami hasonlot a

maicon-lucio-samuel-chivu/zanetti vedosorral, ha elottuk meg ott van cambiasso? egeszsegesen a chelsea, meg talan a mu.

a jogabonito meg nem minden, mint az angliai rohangalas sem. az latszott, hogy a chelsea jatekosok nem nagyon vannak hozzaszokva ahhoz, hogy allandoan 2-3ember veszi oket korul.

sneijdert en is csak egy jo tamado kozeppalyasnak tartottam a szezon elott, de szerintem bebizonyitotta, hogy egy jo iranyto is egyben. szerencsenkre a hofeherkek megvettek az evek ota semmit sem mutato kakat, igy letszam folottive valt...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 23:28:25

@halihalo: Akkor láss is ne csak nézz, már nekem is betöltött. Tudod a sok önkielégítéstől romolhat az ember látása. :D

szangye puncog 2010.03.16. 23:29:02

morinho bármelyik csapatból képes chelseat csinálni.
barca intert szeretnék látni....

bakító 2010.03.16. 23:30:03

@rizla: költői provokatív kérdés (és persze sajnálom Kakát is.)

@benito: azért az elég szomorú, hogy a szemetet mindig egy helyre fújja szél. Nevezett két arcon kívül rémlik még nekem egy Cordoba nevezetű dél amerikai tömeggyilkos is, pedig igazán nem vagyok nagy Inter szakértő. Fura ez na...

@ haliho: Balotellit az angol sajtó állandóan Wengerrel akarja összeboronálni, úgyhogy előre aggódom. Egyébként a visszataszító ostoba nagyképűség számomra kevésbé visszataszító, mint egy Motta féle ámokfutás.

ForzaInter 2010.03.16. 23:31:52

@Mrs Wallace: Miért a Realnak kéne drukkolnunk?

halihalo 2010.03.16. 23:35:02

@Great Cornholio: Ha vicc volt, nem értem. Ha nem, akkor bunkóság...

rizla 2010.03.16. 23:35:04

@Pályaelhagyó autóversenyző: samuelt azért nem írtam, mert ő már jó ideje az interben játszik úgy tudom, nem mourinho találmánya (persze JC, maicon, vagy cambiasso sem, de ők kurva nagy játékosok mindenhogy), de a nyári igazolásaiból gyakorlatilag mindenki bejött. lucio, sneijder, milito, és eto'o-t ezért az egy gólért már érdemes volt elhozni, még ha egyelőre nem is hozza magát. télen egy pandev, ez is remek húzás volt.

valójában amiért állati ellenszenves évek óta a chelsea, az épp mourinho hiánya. amikor ott volt, akkor meg miatta volt ellenszenves, de akkor mást éreztem, az olyan félelemmel vegyes tisztelet volt. most viszont egyszerűen nincsen egyértelmű identitásuk, tényleg a mourinho által lefektetett alapokra építkeznek, dehát pont ezaz, hogy nem építkeznek, hanem csak veszik a töltelék arcokat a régesrég kialakított tengely mellé.. és játszhatnak bármilyen szépen a bajnokságban egy sunderland ellen, komoly meccsen nincsen stílusuk, egyik idei általam látott rangadójukon sem ők voltak a karakteresebb csapat. még azokon sem, ahol nyertek.

horas 2010.03.16. 23:35:06

@rizla: Kifeljetetted Samuel-akinek ugyanúgy megtört a karrierje Madrid-ban és Eto'o is szószerint kidobták mindenhonnan....
Vicces az elmúlt evtized sztár inváziója mellett,a kimondott sztár igazolások nem jöttek be többnyire..Quaresma,Vieira,Ibrahimovic(!) és a régebbi időkből végtelen a sor...

bobix 2010.03.16. 23:36:13

Na hagy szopja már akkor még egy Juvés az Inter f***át... Nagy gratula, teljesen megérdemelt továbbjutás. Mély respekt az egész csapatnak, de kiváltképp az elnyűhetetlen kapitányotoknak.

Nekünk a Fulham ellen necces lesz, el lehet képzelni milyen az, mikor Zebina már belső védőt kell játszon, hogy a hétvége meccsembere, Grygera betöltse kedvenc jobbszélső posztját. A kapusproblémákról már nem is beszélek, mindezek ellenére továbbjutást várok.

Azt viszont valaki megmondhatná, hogy miért csak 50$-t tettem az Inter továbbjutására?!...

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2010.03.16. 23:37:10

@ferenck: szerintem is.

btw: az pedig vicces és szánalmas, hogy egyesek a mai meccsek apropóján sem bírják megállni, hogy ne fikázzák egy kicsit azt a csapatot, amelyik ma egyébként nem játszott, és amelyről még azt lehet tudni, hogy hazai nagy riválisa, bár borotvált lábbal, de jól kiesett a múlt héten!

amúgy pedig kemény kis meccs volt, hajtós, és bizonyos szempontból látványos. az Inter jól játszott, hatalmas védőmunkákkal, zseniális Sneijderrel. ha berúgják a labdáit, és ha pandev helyett lett volna egy jobb balszélsőjük.... a cselszi pedig nem tudott igazi helyzetig sem jutni. persze, megint kellett volna kapniuk 3 tizit, oszt jó napot.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 23:38:33

@halihalo: Vicc, hogy csak azt látsz amit akarsz, és az eléd tolt tényekkel sem vagy képes objektíven megbirkózni.
Nem állítom, hogy ma Motta jófej volt, mint azt hogy pl Maloudat is 2x kellett volna kiállítani, de ebben az esetben Motta nem áldozat volt és igen mégcsak nem is szabálytalankodott.

rizla 2010.03.16. 23:38:51

@horas: eto'o sehogysem jön ide. szó szerint kidobták mindenhonnan, jaj, ugyan már, azért csak nyert "pár" trófeát a barcával, nehogymár futball-menekültnek állítsuk be. így hozta az élet, most nyerhet BL-t az interrel is, de ő abszolút befutott, elit kategóriás világsztár. a lucio-sneijder-milito féle vonal meg inkább ilyen másodvonalas (tudom, tudom, lucio régóta nagy klasszis, de klubszinten azért a bayern nem a legteteje).

WoloW 2010.03.16. 23:41:06

következő kör sorsolására ezt találtam ki:

Barca-MU
Inter-Arsenal
--
Lyon-CSZKA
Bordeux-Bayern

külön ágakon:D

pénteken vajon csak a köv. kört sorsolják ki, vagy már a párosításokból az elődöntőt is?

Piiii 2010.03.16. 23:41:27

@szangye puncog: akarod mondani stuttgart intert????:)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 23:42:07

@WoloW: Az Inter cseréld Ki a Lyonnal és tedd a másik gra és TÖKÉLETES. :D

horas 2010.03.16. 23:43:31

A Chelsea-hez irjuk oda,hogy Ancelotti első éve.Emellett sok volt a sérült is,szal Bosingwa-val Ashley Cole-lal sokkal játékosabb lett volna a csapat.
A másik ami nekem szembe ötlő,hogy Ancelotti taktikája mindig egy-egy emberre volt felhúzva,történetsen Kaká és Pirlo.Hasonlót akar játszatni a Chelsea-val is csak a kreatív faktor abszolút nem stimmel,és a Chelsea játékos állománya teljesen másra jó.Lendületből erőből kellene ezzel a Chelsea-vel focizni szerintem.Annyira ne írjuk le a Chelsea-t,az Inter nagyon jó volt,de konkrétan felkézzel vernék az egész mezőnyt Bayern-estűl Bordeaux-ostúl,a ballasztokról nem beszélve CSZKA,Lyon...de még talán az MU-t is...

zsakfos 2010.03.16. 23:44:16

Ha jól emlékszem Benito írta,hogy a Chelsea elleni párharcban eldől, hogy Sneijder világklasszis e. Asszem eldőlt:) Bár sztem eddig is az volt a "buta holland" ( igaz Pöte?:)))

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.03.16. 23:44:21

@bobix: igazad van, az a zanetti, akit en lassan nem nagyon szeretnek a kezdocsapatban latni, ujra bebizonyitotta, hogy miert univerzalis jatekos.

@rizla: valld szepen be, hogy azert nem irtad, mert nem tartod akkora jatekosnak.. semmi baj, csak a roma szurkolok nem ertenenek ezzel egyet, meg hat az internek is nyert mar egy bajnoki cimet, miutan materazzi leserult valami piros-feher-zold valogatott ellen

cambiasso ma annyit nem tudott hozzatenni a jatekhoz, mint altalaban, de azert az egy vicc, hogy szinte kisebbfajta csoda kellene ahhoz is, hogy a kokos zseni kivigye afrikaba... bezzeg burdisso evek ota stabil valogatott

horas 2010.03.16. 23:47:13

@rizla: jó rendben,ez igaz,de ő is kiselejtezett csávó valamilyen szinten.Igen vannak olyanok akikben már nem bíztak,szal ez a turkáló jelleg ül,de vannak olyanok is akik ott lettek világklasszisok,Cambiasso,Maicon,JC.

Innen is látszik,hogy az Inter magasan legjobb szakmailag is az olaszok közül,azért össze lehetne számolni mennyibe került a mai kezdő csapat konkrétan...

rizla 2010.03.16. 23:47:55

@Pályaelhagyó autóversenyző: nem ismerem annyira a játékát, azért nem írtam. meg azért amit mondtam: ő már régóta a csapat tagja. de én nem nézem rendszeresen a meccseiket, érted.
cambiasso be nem válogatása óriási szégyen.

rizla 2010.03.16. 23:50:04

@horas: nem kiselejtezett csávó. megnyert mindent, bebizonyított mindent. hozzá képest egy milito gyakorlatilag 30 évesen szűz az elit tetején, lucio számára is az inter az eddigi legmagasabb lépcsőfok. sneijdernek pedig végre egy szerető otthon. de eto'o-nak csak egy érdekes állomás a pályafutásában.

bakító 2010.03.16. 23:51:19

@horas: Nincs ezzel a Cselszkivel (jelenleg) komoly gond, én már láttam idén jópár meccsüket, ahol úgy zakatoltak mint egy gőzvonat. Most nem jött ki a lépés, ill. az Internek nagyon kijött, a kupameccsek már csak ilyenek.
A Chelsea ezzel a kerettel majd hülye lenne kreatív játékot játszani. Az olyan volna mint Mike Tyson balettcipőben.
Viszont ha Ancelotti azt gondolja, hogy a csapat fő erejét jelentő brutál-metál középpálya komoly fiatalítás nélkül sokáig huzza a PL-ben akkor nagyon meg fog lepődni. (Obi Mikel és hasonló viccek nem érvényesek).

horas 2010.03.16. 23:52:37

@zsakfos : Én konkrétan CSZKA-t szeretném az Inter-nek a Barcelona és a Chelsea után csak idén(!),több mint jogos!
A Bayern emg menjen szépen az Old Trafford-ra vagy a Nou camp-ba...nagy lóbrét Bordeaux,bár lehet megcsinálnák őket most is.

Viszont,nem vagyok elszállva,simán kilehet esni a Bordeaux a Bayern vagy az Mu ellen is,ha nem játszik ekkora alázattal a csapat és nem tart ennyire az ellenféltől az Inter,de viszont lelkileg több éves gát szakadhat fel most.

horas 2010.03.16. 23:57:28

@bakító: Pedig Ballack helyére egy kreatív mélységi irányítóember vagy/és Anelka helyén egy Gerrard féle kreatív árnyékék és szerintem nem így néz ki a Chelsea.Mondjuk egy Fabregas tipusú csaávó középpályára előre meg mondjuk Ribéry és már rendben is van a csapat.Olyan nagy baj nincs a Chelsea keretével,akinek a helyére ember kell az Deco,Belletti,Ferreira,Ballack a középpályát felkell kicsit frissíteni és Carlo taktikájába mindenképp kell majd egy-egy gondolkodó futballista szerintem.

horas 2010.03.17. 00:02:22

@zsakfos : NEm is neked akartam hanem neki bocs :) :
@WoloW: Én konkrétan CSZKA-t szeretném az Inter-nek a Barcelona és a Chelsea után csak idén(!),több mint jogos!
A Bayern emg menjen szépen az Old Trafford-ra vagy a Nou camp-ba...nagy lóbrét Bordeaux,bár lehet megcsinálnák őket most is.

Viszont,nem vagyok elszállva,simán kilehet esni a Bordeaux a Bayern vagy az Mu ellen is,ha nem játszik ekkora alázattal a csapat és nem tart ennyire az ellenféltől az Inter,de viszont lelkileg több éves gát szakadhat fel most.

Keelhaul 2010.03.17. 00:05:52

@Blaugrana: Igen azon én is röhögtem, kicsit furán értelmezik egyesek a labdarúgás szabályait.

Keelhaul 2010.03.17. 00:07:59

@zsakfos : Inkább csak az az ijesztő, hogy Madridban rohad egy bizonyos középpályás immár 15 éve, akihez képest Sneijder lóf*t nem tud. Mit tenne, mit tett volna vele egy Inter, vagy egy MU?

Sneijder előtt le a kalappal.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.03.17. 00:08:44

@rizla: nem csesztetni akarlak, csakhat a "fal" mar romaban legenda volt, mielott vitte a madrid. es nemi kihagyas utan szerintem ujra a top 5/10 tagja (vermerseklet szerint) amugy cambiasso hamarabb erkezett, mint samuel :)

es bar oriasi jatekosoknak tartom az argentinokat, lassan be kell latni, hogy van valamilyen rossz karmajuk, vagy nem tudom mi, de gyakran a braziloknal jobb kerettel sem birnak nyerni. persze neha a rovid haj a fontos a szovetsegi kapitanyuknak, neha meg csak nem fer bele az elkepzelesebe az addigi csk (zanetti) - ehhez utolag is szeretnek gratulalni..

en meg azt is megertem, hogy maradona mascerano kore epiti a csapatat, de egy cambiasso meg a keretbe se ferjen be? (persze inter szurkolokent nekem o a legjobb a posztjan es max. essien erhet a kozelebe. meg par eve vieira :) )

amugy eto'o igazolasanak ezt az egy ertelmet lattam korabban is.: a bl-ben mas csapatok vannak, mas mozgas szukseges, ebben nagyon hasznos lehet a kameruni. az olasz bajnoksagban kevesbe, ez azert latszik is.

mindenkinek jo ejszakat!

bakító 2010.03.17. 00:09:44

@horas: A baj ezzel a frissítéssel, hogy további 100 M font már nem áll rendelkezésre. Az anyagi ésszerűség kezd beszivárogni a kékek háza tájára is, viszont a relatíve olcsó de jó játékosok meg nem nagyon akarnak beválni (kivétel a két szláv szélsőhátvéd). Én azt gondolom hogy olcsó de jó játékosok leigazolásában Ancelotti sem túl erős.

Everred 2010.03.17. 00:16:05

@bakító: hát ha a másik szláv szélsőhátvéd Zsirkov lenne - és más nem jut eszembe -, akkor ő relatíve nem olcsó, hanem abszolútértékben drága és egyelőre sokat nem tett hozzá a Chelsea idényéhez, szóval a beválással is várnék egy kicsit.

Ivanovic jó vétel volt, de ő is belekerült 10 millió fontba, ami egy szélső védőnél nem éppen olcsó. Vidic+Evra összesen került annyiba.

giacinto 2010.03.17. 00:19:24

Ancelotti beteljesítette a tökéletes párhuzamot amit róla irtam Mou kapcsán, ő is azonnal kiesett az első körben, mikor előző állomásának legnagyobb riválisával került szembe első évében.

horas 2010.03.17. 00:22:49

@bakító: NEm is neki kell igazolni,lehet ott okosan igazolni,nem kell feltétlen sztárokban gondolkodni,amúgy nincs nagy gáz a Chelsea-nél belehúztak a legjob 4-5 csapat közüla z egyikbe,az Inter folyamatosan ezt csinálja már évek óta,msot is ezt csinálta csak most kijött a lépés,ezért is volt idegesítő Arsenal meg ahasonló csapatokat nézni az elődöntőig ahol simábban kizúgtak mint az Inter ugyanattól a csapattól...

Viszont igazam lett,a Chelsea nek az lett volna a afegyvere ha neki ront az Inter-nek,ez a gurigázás csak az Inter-nek dolgozott,támadót hozott Ancelotti egyre kevesebben maradtak a 4(!) támadóval a Chelsa-sek mentek is a Sneijderkiugratások kb 4 ziccer helyzet volt...Eltakitákzta Ancelotti bácsi,ahogy szerintem Pellegrini is,bár Carlo-ék talán úgy is kiestek volna.

Mindenestre óriási húzás volt,hogy 4 támadó szellemű játékossal állt fel Mour,igazából ezzel ölte meg a Chelsea játékát,hogy rettenetesen figyelni kellett hátúl...
Na mindegy Gud nájt.
Ez már igen fiúk!
Forza Inter,Grazie Mouri!

avenger13 2010.03.17. 00:23:03

drogba egy büdös nagy tapló, ahogy motta is. mindegy. a jobb csapat ment tovább ennyi. viszont ha jól láttam, következő meccsen se lucio, se motta, ami főleg az első igen sok gondot okozhat még.

a bayern bordeaux, cszk lyon 4est meg röhejes leírni. bármelyik megverhet bárkit. van aki nézte a cszk játékát? nem véletlenül ütötték ki a sevillát.

rizla: mennyiben nagyobb csúcs az inter mint a bayern? az utóbbi éveket tekintve semmiben. mindegy.

luciot nem utálta ki a bayern szurkolótábor, de tavaly borzalmas teljesítményt nyújtott, ahogy az egész csapat is. eladták valami nem teljesen érthető okból, ahogy zé robertot is. én személy szerint mindkettőt sajnáltam.

avenger13 2010.03.17. 00:24:42

ugyanakkor támadt egy olyan érzésem, hogy ribery a chelseabe megy.

Piiii 2010.03.17. 00:30:04

amúgy azért a teljes igazsághoz hozzátartozik, h az első félidőben 3szor a 16os környékén lévő nagy lövéseket csak az utolsó pillanatban blokkolták óriási mákkal és fegyelemmel az inter védők, ami mind kapura ment volna. ha egy is eljutott volna a kapuig akkor más lett volna a meccs fekvése. de örülök h nem így alakult persze. grat az internek! innentől illik letojni a bajnokságot és csak a BL-re koncentrálni:)

Ferguson 2010.03.17. 00:30:23

Grat az inter-nek! Ezzel mindenképpen "tartozom". Rászolgáltak és megérdemelték. A chelsea óriási csalódás volt számomra, mourinho egyértelműen ancelotti fölé nőtt...

avenger13 2010.03.17. 00:40:31

vajon mennyit fizet a stuttgart továbbjutása?

Harald hardrode 2010.03.17. 00:50:35

@Iustizmord: nem látok egyetlen nácis poént se. Mi van? kiestek a kékvérűek? (minden Chelsea drukkertől elnézést, kivéve mord)

Integető hajbókoló lufiember 2010.03.17. 01:44:39

Hirtelen LETTEK Inter szurkolók is? Ez kb olyan, mint pornófilmben az ázsiai FÉRFIAK kétséges léte.

szbszig 2010.03.17. 02:47:26

Amúgy kurva jók lettek a beharangozók. Egyedül a Palopról szóló rész cinkes kicsit ezúttal a látottak alapján, a többit viszont nagyon eltaláltátok, és a stílus is roppant szórakoztató. :D

United82 2010.03.17. 07:34:35

Alapból a Chelsenaek szurkoltam, már csak azért is mert így h kiestek most koncentrálhatnak a PL-re, de látva a meccset az Inter volt szimpatikusabb (Error-rendszerhiba....egy Inter meccsen az ellenfél unszimpatikusabb:)...szóval az Inter teljesen megérdemelten nyert, nem is értem a Chelsea mit akart játszani. Az Interből Sneijder óriási volt, kiosztott vagy 4-5gólpasszt, szenzációs volt...
Remélem a Chelseat ez a vereség lelkileg visszaveti és vhogy begyűrjűk őket a bajnokságban. A mi szempontunkból pedig remélem a CSKA-t kapjuk a chelsea elleni bajnoki előtt és után...

ami a BL-t illeti 3 fő esélyest látok az égen (Barca,Inter,United) és egy jó sorsolással az Arsenal is odaérhet. Ezzel nem írom le a Bayernt,Lyont,CSKA-t,Bordeauxt (hiszen egy sorsolással akár ebből a 4ből is lehet egy döntős), de józan ésszel mérve a Barca,Inter,United 3as az akik odaérhetnek (és talán az Arsenal ha egyszer egy nagycsapat ellen is megemberelik magukat)

Mégegyszer gratula az Internek teljesen megérdemelten nyertek.

United82 2010.03.17. 07:45:28

Ja és eddig 2/2 spanyol kiesett, ha ma a VFB csinál egy 2-2őt.....na hogy egy klasszikust idézzek..ha ébren vagy ne álmodj:)

avenger13 2010.03.17. 07:48:40

@Rooney82: ha már álmodsz, akkor legalább egy 1-5 kéne :D az mennyivel szebb. persze tudom, nem tesz jót a szívó csapat moráljának. de valószínűbb az 5-1 persze.

vsztk9111 2010.03.17. 08:32:46

@Pályaelhagyó autóversenyző:
Eto a bajnokság elején a hátán vitte az Intert. Akkor sok meccset láttam, ő hajtott a legjobban és volt a legjobb is. Nagyon akart bizonyítani. Aztán visszaesett, majd Afrikából való visszatérése után szinte el is tűnt. Remélem most feltámad.
Az idióta se..fej, Balotellit meg el kéne adni jó pénzért, amíg lehet.
Az Inter az utóbbi időben tényleg a kukából szedte össze az embereket, és csinált belőlük nagy csapatot. Ezért óriási gratula.
Az meg külön vicces, hogy Itália, ahol mindennél jobban utálják az Intert a többi csapat szurkolói, most az Inter sikerének örvend. De nem csak Itáliában van ez így, mindenhol. Az én barátaim is, akik nagy olasz foci fanok, mint rühellik az Intert. Én az angol focit szeretem, lehet, hogy ezért szurkolok a csizmában a milánói kék-feketéknek.

nalazo 2010.03.17. 09:05:39

Tegnap az Inter olyan olyan szinten volt elszánt és feltüzelt, hogy a Vörös-tenger magától szétnyílt vona előttük ijedtében.
Szép volt fiúk!

balu11 2010.03.17. 09:12:34

Azért az megérne egy misét, hogy (ha ma papírforma eredmények születnek) idén a BL8-ban 6 ország csapatai képviseltetik magukat! Ennek én, személy szerint, nagyon is örülök - nem ugyanazokat a meccseket kell nézni a negyeddöntőben, mint 2-3-4 éve.

Ja, és csupán zárójeles megjegyzés, hogy az angolok mellett melyik országból lesz (valószínűleg) egynél több csapat a nyolcban? Nem, nem a spanyol, a német, vagy az olasz...

rizla 2010.03.17. 09:39:13

@avenger13: "mennyiben nagyobb csúcs az inter mint a bayern? az utóbbi éveket tekintve semmiben. mindegy."

jobb bajnokság (ha jelenleg nem is sokkal), több pénz, és persze MOURINHO. az elmúlt években rendre pechük volt a BL-ben, most is, aztán kettős győzelemmel továbbmentek.

slowmotion 2010.03.17. 09:39:29

@balu11: dehogyis, idén nem is volt Chelsea-Pool :D

rizla 2010.03.17. 09:40:59

@vsztk9111: szerintem unta mindenki már a default 3 angolt a 4 között.

avenger13 2010.03.17. 09:43:45

@rizla: konkrétan az internek nincs több pénze, a bajnokság erősebb, de most épp úgy tűnik a németek beelőzik őket.

lehet guus hiddink a török válogatott edzője attól még nem lesz nagyobb presztízs ott játszani, mint mondjuk a spanyol válogatottban.

avenger13 2010.03.17. 09:49:10

@rizla: az internek nincs több pénze a bayernnél, a bajnokság tényleg jobb jelenleg, de a németek épp készülnek beelőzni.

és lehet guus hiddink a török válogatott edzője, attól még nagyobb presztízs a spanyol nemzeti 11ben játszani. így ez szerintem nem érv. az igaz, hogy az utóbbi években nincs sok szerencséjük, ezt aláírom.

ugyanakkor nagyon örülök a sokkal színesebb bl 8nak sőt sokkal kiegyenlítettebb meccsek lesznek, ami megint csak jó.

mickeyknox 2010.03.17. 09:57:02

végre nincs 4 angol a legjobb 8-ban, csak KETTŐ. ha valaki ezt állítja nekem a szezon elején, hát én kirögöhöm. de egyáltalán nem bánom hogy így alakult

Piiii 2010.03.17. 09:57:49

már mindenki elkönyvelte a franciák mai továbbjutását, én azért várnék még evvel.monjduk nyilván én is őket várom a 8-ba, de el sem tudtam volna képzelni pl, h a sevilla hazai pályán kizúg...

rizla 2010.03.17. 09:58:07

várjunk még azzal a beelőzéssel, bár előfordulhat ma az is, hogy 2 német lesz a 8 között, miközben 1 olasz, és 0 spanyol :(

Piiii 2010.03.17. 09:59:39

@vsztk9111: tudod vannak szurkolók, akik még az internél is jobban utálnak valamit: az angol focit! :):)

(amúgy én nem utálom, csak nem szimpi, inkább a digók!)

rizla 2010.03.17. 10:01:04

@Piiii: én nem láttam, de a cszka állítólag eléggé szopatta a sevillát az első meccsen is, akik szerencsések voltak a döntetlennel. ennek fényében nem olyan meglepő a dolog. az oroszokkal vigyázni kell, a zenit uefa-menetelése ugye megvan mindenkinek (röhögve vertek ki egy bayernt is), de a rubin kazan is letette a névjegyét a barcelona megverésével. jó az a bajnokság.

United82 2010.03.17. 10:05:48

@rizla:
azért annyira nem kell a CSKA-t túlmisztifikálni.
Ok csak csoportmeccsek, de moszkvában kb az utolsó 15percben kezdtünk el játszani, addig csak néztük az órát hogy legyen vége a meccsnek és a végén nyertünk. Otthon meg egy hiperszar csapattal szintén az utolsó 10percben pörögve hoztuk 3-3ra a meccset. (igen vezettek 3-1re de azon a meccsen se akartunk focizni...)
Ezzel csak azt akarom mondani hogy pl a Barca vagy mi v az Arse ha kicsit is odafigyel akkor simán továbbjut a CSKA ellen. Nem rosszak, de semmi extra.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.03.17. 10:09:52

@Piiii:
Szerintem egyértelmű a dolog.
Amúgy meg: az új BL-posztos érában két hajrá, két siker a mérlegem (Lyon, CSKA), ma esedékes a harmadik. :)

szferi 2010.03.17. 10:15:21

@mickeyknox: de ezt egyetlen liga sem múlja felül, én meg ennek örülök! :)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.17. 10:18:04

@OJ: én háromból semmi vagyok :)

danesdzsu2 2010.03.17. 10:23:39

@Rooney82: Napoleon és Hitler is így gondolta, aztán...

Apropó, mekkora termetű is vagy?:D

United82 2010.03.17. 10:31:31

@danesdzsu2:
Okés, de azért játszottunk velük és tudom mire képesek, tudom hogy mi mire vagyunk képesek, és ebből a kettőből kijön az hogyha összesorsolnak velük, akkor kellő odafigyeléssel sima továbbjutás.
Amúgy a pénteki sorsoláskor nagyon sok minden eldől és nemcsak a BL-t tekintve, hanem akár a bajnokságokat is.
Pl egy United-CSKA esetén, mondjuk kedden első meccs Old Trafford, szombat PL Chelsea, Szerda Moszkva visszavágó. Egész jól hangzik. De mondjuk egy Szerda idegenben Barcelona(hazaérkezés csüt hajnalban..)1 napos felkészülés szombat otthon Chelsea, Kedd otthon Barcelona...ez már nem hangzik jól:)

giacinto 2010.03.17. 10:36:34

@_benito: ezek szerint nem te irtad a hajrá intert? :)

mantegna 2010.03.17. 10:38:45

@WoloW:
Az az első hiba ezzel az elosztással, még nincs meg mind a 8 továbbjutó. A második pedig az, hogy az Uefa klub koefficiens listán már most található négy továbbjutott csapat az Inter előtt:

Mu, Arse, Bayern, Lyon.

Amennyiben a Barcelona továbbjut, amire az események várható menete szerint kitűnő esély van, akkor a Lyon átkerül a második kalapba:

Barca, MU, Arse, Bayern

Lyon, Inter, CSKA, Bordeaux/OlimPireaus

www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2010.html

United82 2010.03.17. 10:47:37

@mantegna:
Kalapok lesznek a sorsoláskor?

Mr.AT 2010.03.17. 10:55:21

Tegnap önfeledt gyerekként örültem az Inter góljának, ilyen sem mostanában volt. Nem viccelek: ez az idei egy szerethető csapat.

Sneijder pedig lehet, hogy hangulatember, s lehet, hogy néha eltűnik, de ha ilyen ösztönös, dropból bokával kiosztott zseniális passzokat ad, akkor nem lehet kihagyni egy csapatból sem.

A csapat két motorja ugyanakkor egyértelműen Maicon és Cambiasso. A saját posztján mindkettő nemhogy 10/10es, de 100/100as. Tökéletes fizikum, hiba nélküli rombolás, és ami a legfontosabb: okos, néha fifikás megjátszása a labdáknak. Mindkettő olyan stabilitást ad a csapatnak, ami aranyat ér: mindenki fújhat kettőt, amíg náluk van a labda, ezentúl tegnap is úgy tűnt, hogy karácsonyig egyfolytában képesek lennének futni. Természetesen a szenteste után folytatnák.

mantegna 2010.03.17. 10:56:09

Naturalmente
Kiemelés hiánya esetén ez az okoskodás, semmilyen érvényességgel nem bír.
Mégis hadd vegyem a koefficienst és Barca továbbjutást a jövendő alapjául.

Inter-Arse (mindkét csapatnak még bizonyítani kell, CL4-ba valók vajon, vagy afféle Real Madrid módra izmos csapatok.)

Barca-Lyon (Olimpiq fanok röhögjenek egy jót egy másik spanyol és esélyes csapaton.)

Bordeaux - ManU ( Bordeux jó csapat, érdekes izgalmas mérkőzés lenne)

Bayern- CSKA (Legyen egy meglepetés csapat a 4 között)

mantegna 2010.03.17. 10:57:33

@Rooney82:
Don't Know csak tippelgetek.

mantegna 2010.03.17. 11:03:01

Knockout phase
From the last 16 until the semi-finals, clubs play two matches against each other on a home and away basis with the same rules as the qualifying and play-off rounds applied. In the last 16, group winners play runners-up other than teams from their own pool or nation, while from the quarter-finals on the draw is free.
Ezt írja az Uefa.com
A fentiek alapján minden összesorsolás is free.
Tehát legyen egy Bordeaux-Lyon-Stuttgart-CSKA ág, míg a másik ágról jöjjön a VESZTES.

zsakfos 2010.03.17. 11:06:21

@mantegna:
ez igen tetszetős párosítás lenne.

avenger13 2010.03.17. 11:20:12

@rizla: nem mondtam, hogy biztos. az optimizmus inkább csak arra vonatkozik, hogy jövőre az olaszok vesztenek egy 5 pontos előnyt. idén szerintem nem előzzük be őket, csak akkor, ha a werder hamburg és a wolf is 4 között lesz az elben. a bayern meg a clben. de erre lássuk be kevés az esély.

giacinto 2010.03.17. 11:27:44

@Mr.AT: ha hiszed ha nem, Zebina góljánál én is felugrottam, hihetetlen mekkora gólt vágott a Fulhamnek :)

giacinto 2010.03.17. 11:33:52

természetesen nincs megkötés, bárki játszhat bárkivel.

Legyen egy MU-Barca, a többi már majdnem mindegy :)

Dean 2010.03.17. 11:36:52

"Pancho beáraztatta a Lyonnal a La Ligát"
Már meg ne haragudjatok, de ezt már a múltkori posztban is baromságnak tartottam.
A barca ugye egyenlő pontszámmal áll a spanyol bajnokság élén a reallal. Namost ha a barca a köv körben megveri a lyont, akkor mi értelme van ennek a beárazós szövegnek? Semmi.
A játékosok és a csapatok formája változik, a szerencsének is rengeteg szerepe van, stb. Az, hogy a real kiesett a lyonnal szemben, még nem jelenti, hogy a francia foci jobb lenne a spanyolnál. Ha a csillagok épp máshogy állnak, akkor a real két meccsen 6-1-es összesítéssel küldi haza a lyont, ugyanazzal a felállással. Ettől függetlenül az sem jelentette volna azt, hogy a francia foci en bloc sz*rabb a spanyolnál.
Hasonló erejű csapatoknál rengeteg múlik a szerencsén (ha Iniesta nem rúgja be azt a lasztit a chelsea ellen a meccs végén...), és egy kieséses párharcból kutyára nem lehet messzemenő következtetéseket levonni a bajnokságok színvonaláról.
Vagy akkor mondjuk azt, hogy a barca a BL és a klub-VB győzelmével minden más bajnokságot beárazott a planétán?
Eh.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.17. 11:46:36

1. Nagyon fáj a Sevilla kiesése. Különösen azért, mert egyértelműen náluk játszottak a jobb futballisták, és itt lett volna az esély nekik, hogy villantsanak. Jimenez nyakába varrnám a felelősséget. Tisztelem és kedvelem, de be kell látni, hogy sok neki ez.

2. A Chelsea-Interen pont az látszott, mire lehet képes egy nagy edző. Le a kalappal José előtt.

3. Kíváncsian várom Pancho véleményét arról, hogy miért szar játékos Sneijder.

+1. Megdöbbentett, hogy mennyire foghíjasak a Sánchez Pizjuán lelátói. Ilyet csak akkor láttam, amikor égszakadás ömlött Ibériára, és a Valladolid volt az ellenfél. Mi történt?

Mr.AT 2010.03.17. 11:55:53

Amúgy kövezzetek meg, de egyszerűen nem tudom megszokni a távol-keleti, különösen a japán focistákat az európai pályákon. Ráadásul pont egy orosz csapatban valahogy annyira torz egy Honda nevű srác...már csak a Suzuki-Yamaha szélsőkettős hiányzik, és nagy dolgokra lehetnek képesek, hehe.

Tudom, ez szűklátókörűség, és hát Nakata vagy Nakamura sem lógott ki sehonnan, de akkor is. Bárki bármit mond, a foci nem távol-keleti sport.

sporttárs 2010.03.17. 12:01:05

@rizla: Célpesszimizmusod brutális Barca-fanként már-már alulmúlhatatlan. Ezt azért csinálod, hogy teljesen egyértelmű sikereknek is jobban tudj örülni? :))

sporttárs 2010.03.17. 12:05:28

Bayern-Lyon, Barcelona-Bordeaux, Inter-Arsenal, MU-CSZKA, ez lesz.

Iustizmord 2010.03.17. 12:06:47

@Keelhaul: @Everred: a "MU-nak kicsúszott" arra utalt hogy a milan meg a MU között reálisan nem 7-2 a különbség, a manchesteri 4-esre mondtam hogy kicsúszott, ill a gólkülönbségre. mimózák.

@Harald hardrode: milyen nácis poénra gondolsz? germános poénra? meg miért találtál meg? de tessék: tegnap nem teutoburg volt hanem aqua sextiae, ha érted.

azt viszont nemtom honnan veszed h chelsea drukker lennék, vagy keversz valakivel, de lehet hogy te egy mésik meccset néztél.

rizla 2010.03.17. 12:07:03

@sporttárs: nem, egyszerűen csak túlzásnak tartom, hogy mindenki továbbjutónak számolja a barcelonát, amikor még hátra van egy meccs. így lehet a legnagyobbat puffanni.

Iustizmord 2010.03.17. 12:09:34

@sporttárs:

Bayern-Lyon, 1x, visszavágón x2, összesítésben bayern

Barcelona-Bordeaux fix 1, visszavágón 2x, össz barca

Inter-Arsenal 1x , vissza: 12, össz: inter
MU-CSZKA fix 1, vissza: fix 2, össz: MU

uff

rizla 2010.03.17. 12:09:40

@Mr.AT: nem tudom miért zavarnak. mitől kevésbé távol-keleti, mint afrikai? egyszerűen csak szokatlan, hogy egyre több ázsiai van, ennyi.
persze a foci igazi szegény ember sportja, és nyilván szimpatikusabb egy afrikai faluban felcseperedő labdazsonglőr, mint egy hong kongi utánpótlásban tökéletesre fejlesztett játékos, de ez van, a foci mindenkié.

balu11 2010.03.17. 12:11:03

@Csöncsön:

1. de legalább van önkritikája: www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/jimenez-az-en-felelossegem-ez-a-katasztrofa-2021402/

2. ezzel azt hiszem, csak egyetérteni lehet, még akkor is, ha Mouri nagyon ért ahhoz, hogy megalapozza a saját mások általi dicsőítését már előre egy esetleges komoly győzelemhez - ettől még nagyon komoly eredmény egy a kettős győzelem

3. ... és Robben

+1 csak összefoglalót láttam, de ez ugrott be nekem is elsőre, teljesen érthetetlen (unják már a BL-t? tiltakoznak az edző ellen? direkt megemelték a BL-meccsekre a jegyárakat a duplájára, és ez ellen demonstrálnak? ...?)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.17. 12:11:20

Én pont hogy kifejezetten bírom a japán focistákat. Rohannak, technikásak, ördöngösen cseleznek, soha nem adják föl.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.17. 12:12:51

@balu11:

Igen, ezt mondom. Emberként semmi bajom vele, sőt.

sporttárs 2010.03.17. 12:14:33

Az a jó, hogy az összes hülye, aki állandóan a topligák színvonaláról veszekszik meg ennek kapcsán veri a mellét cáfolhatatlan bizonyítékként citálva eredményeket akár önmagukban, akár egymáshoz viszonyítva, most nézhet, hogy két francia csapat lesz a nyolcban, közben egy olasz, egy spanyol (amelyiknek a legkönnyebb ellenfél jutott...) meg egy német. Ugyanennyi orosz. :)

Na, árazzátok be okosan, biztosan megvan az az összefüggésrendszer, amiben így is bebizonyosodik, hogy még mindig a spanyolok a legszebbek és az olaszok a legjobbak, bruhaha. :))

danesdzsu2 2010.03.17. 12:15:51

@Rooney82: persze, csak szerintem meg nem véletlen, hogy éppen senki sem "akar" focizni Moszkvában. És talán ugyanaz az ok, amiért ők Oroszországon kívül esetlen csetlő-botlóknak tűnnek.

Iustizmord 2010.03.17. 12:16:40

@Csöncsön: én a japán csajoknak inkább örülnék. pl a MU-s parktól a hideg ráz, vhogy ez a fegyelmezett , érzelemmentes robotolás fáj. olyan lélektelen. de lehet hogy csak a faszi antipatkus. nakatát pl kedveltem.

sporttárs 2010.03.17. 12:17:13

Én is bírom a japánokat meg a koreaiakat, főleg, mert iszonyat fegyelmezett emberek, indulat, reklámálás, cirkusz, fetrengés nem játszik, legfeljebb az olaszok hisztiznek, ha kipicsázzák őket az ilyen kis ferdeszeműek. :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.17. 12:19:52

@Iustizmord:

Na a koreaiak és a japánok között én különbséget teszek, és nem is elsősorban 2002 miatt (bár amiatt is!).

horas 2010.03.17. 18:42:26

(@avenger13: MEnnyivel angyobb csúcs az Inter mint a Bayern?Ezt nem kérdezheted komolyan?Szerencsétlen Bayern még egy Fiorentina-t sem tudott megverni normálisan,hagyjuk már...
@Integető hajbókoló lufiember: Ha nem jársz ide fórumozni mit vagy azon meglepődve,hogy nem tudsz semmiről?
@mantegna: Akinek bizonyítania kell a két csapat közül az az Arsenal,csak mert ember emlékezet óta nem vertek meg épkézláb csapatot?)

Amúgy ennyit érnek az UEFA kalapjai,a Sevilla egy full hoki csoportból jutott tovább és egy full hoki ellenfél ejtett ki őket...ahogy már annak idején is a Fenerbache...meglehet nézni a Sevilla csoportját meg mondjuk az Arsenal-ét,hasonlítsuk össze a Juve csoporttal meg a Lyon-éval...
(ezért kell ilyen ecet csapatokat nézni majd a következő fordulóban is,mert tuti,hogy két nagyobb megint összekerül míg a mákosok megint behúznak egy kecske brigádot...gondolok az Arsenal-ra meg a Bayern-re...)

Pedig az ágyusok igazán megérdemelnék,hogy egyszer akkor menjenek haza amikor ideje lenne nem az elődöntőben meg hasonlók mert hülye pontok miatt mindig zsír sorsolásuk van...

Szal elnézést,ha kicsit agresszív,de idegesít,hogy mondjuk Chelsea vagy Fiorentina sehol ilyen ingyen élők mint az Arsenal vagy a Bayern vagy CSZKA itt bohóckodnak a 8 között mikor semmi keresni valójuk,tudom,hogy perfekt sorsolást nem lehet összehozni,csak ennyit számítanak az UEFA pontjai meg kalapjai...

Iustizmord 2010.03.17. 19:33:25

@Csöncsön: a koreaiak és a japánok közt a japók is különbséget tesznek :o)

avenger13 2010.03.18. 11:38:29

@horas: te valahol eltévedtél. a fiorentina a bayernnel játszott. akkor a bayern ingyenélő? tavaly a barcát kaptuk a negyeddöntőben, tényleg baromi mákosok vagyunk. és rémlik, hogy szegény juve csoportjában voltunk mi is? pont ugyanolyan nehéz csoportunk volt mint a juvenak, de a juve szegény akivel platini direkt kicseszett, mi meg mákosok vagyunk. a kettős mérce nagy divat itt tudom, de ez már nagyon szánalmas.

a fiorentinat normálisan megvertük és kész. ti meg a cataniát nem bírtátok. ez szánalmas összehasonlítás. ez olyan, mintha én azzal jönnék, hogy a nagy elszámoltatás előtt nem nyertetek bajnokságot, és csak azért tud az inter bajnokságot nyerni, mert visszaküldték a nagy ellenfeleiket.
süti beállítások módosítása