Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Maci Laci és az olasz becsület

2010.03.16. 19:05 nou san trafford

"Mióta elmentem Londonból, fontos címeket szereztem, de a Chelsea is nyert néhány dolgot, például egy FA-Kupát" - kezdte meg Maci Laci lélektani masszírozását a visszavágó előtt Mourinho. A lelazult szájkarate nem jelenti azt, hogy a visszavágó kevésbé feszült meccset hozna, mint az első volt, itt ráadásul az asztal közepére helyezett zsetonok között ott figyel majd az olasz futball megtépázott becsülete is. Pancho beáraztatta a Lyonnal a La Ligát, ma este megnézhetjük azt is, az orosz bajnokság színe-java további árzuhanást indukál-e a Sánchez-Pizjuánban. Megszólal a CSZKA japánja, a spanyolok csehszlovákja, és nálunk is folyik a verbális harc az Inter és a Chelsea között. BL-nyolcaddöntők, visszavágók, utolsó előtti felvonás a hajtás után - ismét az új rendszerben.

Sevilla-CSZKA Moszkva (1-1)

Hajrá, CSZKA!

A blog moszkvai tudósítója, Ilja Nuszantreffov még a Sevillába indulás előtt készített interjút a CSZKA sztárjával, Keiszuke Hondával: "Köszönöm az érdeklődést, prímán beilleszkedtem, már a nevem is megy puska nélkül, figyelj...Хонда..., egyedül ezt a csontvelőfagyasztó hideget nem bírom megszokni, pedig én még Naganoban is voltam osztálykirándulni. Amikor épp nem hősugárzón ülve guglizok éttermet keresve, Berezuckijékkal kártyázom. Nagy formák, de mindig elnyerik tőlem a dugisashimit a piszkok. Ignasevicset is bírom, úgy forog, mint egy markoló, de tökjó a humora, állandóan győzköd, hogy kóstoljam meg, amit csak lehet, mert nem minden olyan, mint az arcszesz. Kraszics? Egy hétfői nap érkeztem, de péntekig az arcát se láttam, mert ügynökök vették körbe, amikor meg találkoztunk, autogramot akart adni egy Free Tibet-es szórólapra. Jó srác ő is. Esélyek? Lassan összeérünk és jó csapat leszünk, szerintem a Sevillát is elütjük a továbbjutástól, ezt arra alapozom, hogy a Moszkvában töltött pár hónap alatt sikerült kiismernem az orosz foci lényegét: csak előre nézz és ne állj meg, mögötted ott egy hadsereg. Nálunk senki se ijedős fajta, meg amúgyis, a spanyolok mezéhez jobban passzol a barna sportszár, nem..? Na, mentem, irány a check-in, szevasztok!"

Hajrá, Sevilla
 
A Sevilla esetében a BL-negyeddöntő a szezon előtt még kitűzött cél lehetett csupán, mostanra viszont reális elvárássá fokozódott. Kellett hozzá pár év, de ma este eljött az a pillanat, ami egy újabb szint meglépését jelenti a klub számára. Olyan nincsen, hogy Luis Fabiano egy ilyen meccsen ne rúgjon gólt annál az állásnál, amelynél az döntőnek bizonyul. Olyan sincsen, hogy Zokora élve átengedjen bárkit a középpályán, és ha mégis, akkor még mindig csak a védelemnél tartanak az oroszok, a kapuban Paloppal, aki a BL-ben ezzel előrébb végezhet, mint Reina vagy Casillas, akik a válogatottban bitorolják a helyét. Az orosz csapat még kevés a legjobb nyolchoz, a Sevilla pedig egy ideje már dörömböl a kapuján, és nem is az a fajta csapat, amely a nagyon fontos meccseken betlizne. Az ellenfél? Van egy új japán, Honda, azoknak eleve nem kéne futballozni, van egy kimustrált ex-betises chilei, Márk Gonzalez, azt inkább hagyjuk, van egy magas csehszlovák, abból Skuhravy meg Koller bőven elég volt. A szerb szalmafrizurás, aki még bizonyítana, őt lehúzza a rosszarcú orosz hadosztály, ami elvileg a védelmet jelenti, gyakorlatilag pedig a biztos bukást. Dzagoev? Ő még kicsi.
Hazai pálya előnye? Létezik is meg nem is. Néha az az ember érzése, hogy vágni lehet a feszültséget egy-egy stadionban, máskor pedig az, hogy kizárólag csendes szemlélődők váltottak jegyet. Utóbbira láttunk példát Moszkvában, előbbire számítunk ma a Pizjuanban. Mondanunk sem kell, melyik a szimpatikus, melyik érdemel még egy kört a BL-ben.

Chelsea-Inter (1-2)
 
Hajrá, Chelsea!
 
A legutóbbi hat évben csak egyszer nem jutottunk el az elődöntőig, azt meg tudjuk be az akkori edző képzetlenségének. Szerencsére a nagypofájú portugál most pont az ellenfelet boldogítja, ráadásul az Internél hagyományt teremtettek a BL-nyolcaddöntős kieséssel, amit még a Real Madridnál is jobban élveznek, úgy látszik. A Carlo-magic a Bajnokok Ligájában hagyományosan vörös mezőbe tereli a mutatót, nincs edző, aki nála jobban tudná, mit hogyan kell csinálni a legjobbak között, és most nem is egy nyugdíjasklubot kell a győzelemig vezetnie. A West Ham ellen véget ért a vesszőfutás (pfff... vesszőfutás, még így is vezetünk a Manure előtt vesztett pontokban), Milánóba döntetlenért mentünk, itthon viszont legyaluljuk a nagypofájú portugált, meg a szedett-vedett bandáját. Drogba állított a milánói irányzékon, most nem csak a kapufát döngeti meg, így azzal alázzuk meg az Inter, hogy a B-védelmünk mögött álló C-kapussal masírozunk a legjobb nyolc közé - ahol a helyünk van. Felkent küldetésünk, hogy digótlanítsuk a BL-t!
 

Hajrá, Inter!

Mer’ ugye Mourinho mindig-mindenből a legjobban jön ki, márpedig ez az egész olasz-angol ex-csapat skizofrén katyvasz az ő mentális pajzsának fekszik a legjobban. Egyszer már leoktatta a búbánatos Maci Lacit (aka Ancelotti), a Chelsea-t pedig senki sem ismeri jobban, mint a gonosz zseni. A hazaiak kacagtató védelemmel készülnek, a kapuban valami Turnbull kérődzik majd, Ashley Cole nincs, Terry ugyan van, de mióta lyukra futása balul sült el, csak réveteg tekintettel kódorog a pályán, és Ricardo Carvalho is csak most tér vissza sérüléséből. Lehet, hogy Eto’o nem találja a kaput mostanság, de az ilyen meccsekre felszívja magát, mint a szivacs, Milito mindig jó egy gólra, és Sneijderhez fogható kreatív manager sem fellelhető a droidok között – ezt már Milánóban bizonyították. Amúgy leégne a pofámról a bőr, ha egy ilyen Kalou lenne csapatom megváltója; a cél most sem lehet más, mint a kettős győzelem.

445 komment

Címkék: bl beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr241842497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beyonder 2010.03.16. 19:07:32

Életem első elsője?

Bevallom, MU-fan létemre a Chelsea-nek drukkolok, de 1-1 lesz.

Shikaka 2010.03.16. 19:12:54

Én örülnék egy hosszabbításnak a Chelsea-Interen :D

BASTi · http://www.borgatya.hu/ 2010.03.16. 19:19:50

kár, hogy nem eshet ki mindkettő.. én annak szurkolnék :D

ZenZo 2010.03.16. 19:30:23

Nagggyon ül a cikk, bár a legjobban a hajrá Moszkva lett eltalálva. Ha a Chelsea-Inter meg 5-3 lesz, akkor már jól van. A TV2 úgyis a Chelseanek szurkol: bl.tv2.hu/

Pachmann: "A Chelsea 4-3mas végeredmény jó lenne összefoglalónak,MÁSRÉSZT ÉN IS ÖRÜLNÉK NEKI" :)

Nagyon tartok a meccstől, sokat fog számítani, ki lövi az elsőt, főleg a meccs minőségét nézve. Ha a Chelsea talál egy gólt az elején, akkor minden adott egy jó meccshez, ha az Inter, akkor valószínűleg látunk egy nyögvenyelősen eredmény után fújtató Chelsea-t, meg egy néha az ellenfél térfelére átmerészkedő Intert.

Szurkolok a jó meccsért, azért, hogy ne a bíró döntsön, meg persze hajrá Chelsea.

Na, béke.

bobix 2010.03.16. 19:36:48

Nehogy 0-0 legyen...

WoloW 2010.03.16. 19:40:24

Chelsea és CSZKA továbbjutásra tippelek ma, de mindkettő a hosszabbításban dől majd el csak:)

BruceWayne 2010.03.16. 19:42:13

az év (legfontosabb) meccse lesz, de én bízok benne hogy sikerülhet a továbbjutás.
A papírforma alapján 1-0 vagy 2-0 lenne az eredmény, de a Chelseaből most hiányzik valahogy az a masszíság ami jelemzi a csapatot már régóta.

Rossz hír a semleges szurkolóknak Balotelli nincs a keretben ha minden igaz

horas 2010.03.16. 19:43:05

A Chelsea erősebb csapat szögezzük le.
Viszont előny lehet,a kapus az Inter-re nézve.
A védelemet nem bántanám,még a beugró 3 ember is beférne símán akárhova kezdőként szerintem.
Továbbá nagyon fontos lenne,egy korrekt játékvezetés.A Chelsea-nek főleg,de én is emlékszem szétfújt Inter nyolcaddöntőre nem is régről.

Ancelotti azt nyilatkozta ne fognak rohanni,pedig talán a kulcs szerintem a Chelsea-nél egy a Milan-MU 2007-es visszavágó szerű offenzíva lenne az elején,szóval szerintem nagyon gurigázni nem éri emg nekik mert egy gólt bármikor találhat az ellenfél és klasszis különbség van a kapusok között,ha ez nem is biztos,hogy kifog jönni a meccsen,de ezzel nem árt kalkúlálni.

(Kék-fekete kollégákhoz szólok,sokat elárúl a középpályáról,hogy a télen kiegészítő embernek igazolt 22 éves nulla tapasztalatú Mariga játszik igazából komoly sérülés hullám nélkül.És sokan írták,hogy aktuális a balszélső kérdés,szerintem meg igen is az,mert most is Zanetti a legmegbízhatóbb Chivu sérülése miatt,aki szintén zenész,tehát nem balszélső alapvetően.Viszont dicséret Mourinho-nak nemtudom mennyiben áll rajta,de szerintem sokban,hogy megint úgy érkezett meg az Inter a legfontosabb meccséhez,hogy hozzávetőleg a legerősebb felállításabn léphet pályára,ilyen mikor volt utoljára?...)

halihalo 2010.03.16. 19:43:50

nehéz győzelmet várok, de győzelem lesz! Továbbjut a Chelsea! :)
Az UEFA.comszerint ez lesz: a mezek sorrendjében a kezdők:

Turnbull, Ivanovics, Lampard, Drogba, Mikel-Ballack, Malouda, Zsirkov, Terry, Alex, Anelka

Cesar, Zanetti, Lucio, T. Motta, Eto'o, Snejder, Maicon, Cambiasso, Milito, Samuel, Pandev

Pampito 2010.03.16. 19:44:23

@BASTi: 1et értek :)
Csodálatos lenne!

halihalo 2010.03.16. 19:45:33

Ja, és ha már sokan emlegetik a játékvezetést: Wolfgang Stark, német
Talán jobban engedi a test-test elleni harcot.
Bár van olyan német, amelyik kosárlabdás felfogással vezet. Ha jól emlékszem, ő nem olyan.

horas 2010.03.16. 19:45:34

,hogy nem aktuális a balszélső kérdés

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 19:50:44

Mourinho: "Az edző dönti el, hogy ki kerül a csapatba, senki más!" Ez volt a reakciója, hogy Mario miért marad ki. Pandev remélem megint az átigazolása utáni formáját nyújtja, bátor kezdő, gyerünk Inter!

ZenZo 2010.03.16. 20:00:55

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: "bátor kezdő"

Egyetértek, JM-re azért ez nem annyira jellemző, max az utóbbi időben. 3 támadó, Eto'o, Milito, Pandev... hm, kezd gyorsulni a pulzusom.

Kettészakad a pálya középen jön fel a víz 2010.03.16. 20:04:04

Minimum 3 gól lesz! Hogy milyen elosztásban? Fingom sincs. Kéne olasz csapat a 8 közé. Kár hogy csak az Inter lehet az. Bár még mindig jobb mintha a juve lenne. Hajrá sok gól!

horas 2010.03.16. 20:05:09

Hát,ha ez lesz a kezdő,kicsit tartok tőle,a középpályás védekezés,rendre akadozik.De ezt is megértük,hogy az Inter nem 6-7 védekező emberrel játszik.Mourinho tudja,hogy gól szerzéssel,óriási lépést tenne a továbbjutás felé a csapat.Csak ez a nagy offenzíva nehogy visszaüssön...
De nekem már ez is elégtétel,hogy nyert a csapat első,meccsen és támadni akar a másodikon is,ha ki is esik az Inter ha nem.Ez már előrelépés a totálisan nézhetelen,antifocis évek után.

vargamma 2010.03.16. 20:06:34

@halihalo: jah, hogy a mezek sorrendjében...
egy pillanatra benéztem :-D
pedig vicces lett volna ez a felállás a Nagy Szpesől Vántól:

Cesar, Zanetti, Lucio, T. Motta, Eto'o, Snejder, Maicon, Cambiasso, Milito, Samuel, Pandev

ez vajon 4-4-2, vagy 4-3-3? :-D

horas 2010.03.16. 20:06:39

@ZenZo: Plus Sneijder.

Meglátjuk,mi sül ki ebből.

Malcolm 2010.03.16. 20:09:48

Hát az Internek fogok ma szurkolni.
Semmi bajom a Chelsea-vel, csak tényleg jót tenne a mezőnynek szerintem ha lenne olasz is, nem megint 3 angol.

Csak ne legyen nagyon sima a meccs, nem szeretnék nagy verést látni, bár erre azért nincs olyan nagy esély...

Asidotus 2010.03.16. 20:10:36

Tippjeim:
Sima Sevilla győzelem, a CSKA még nincs formában, hétvégén kezdték a bajnokságot.
Chelsea-győzelem, de az nem lesz elég a londoniak továbbjutásához.

halihalo 2010.03.16. 20:14:01

@Nűnű: Szócal szerinted öt gól lesz?? Ez azért eléggé valószínűtlen... SZVSZ

Titi120 2010.03.16. 20:14:08

@vargamma:

Azért egy Drogba - Lampard belsővédő - páros durva lenne. :D

halihalo 2010.03.16. 20:15:56

@Titi120: Drogba jó fejjel... :)

Asidotus 2010.03.16. 20:20:13

@halihalo:
annyira lehet, hogy nem valószínűtlen az öt gól, mivel 2:1-nél hosszabbítás, márpedig szerintem az a legreálisabb eredmény a rendes játékidőre.
Az Internek mindenképpen gólt kell rúgnia, anélkül biztosan kiesik. Márpedig, ha azt meglövik, akkor a Chelsea-nek mennie kell, mert akkor a továbbjutáshoz 3 gól kell. 11-esekre nem játszhatnak, nagyon nem egy szint a két kapus.

ZenZo 2010.03.16. 20:22:50

@Nűnű: és akkor még a Chelsea zseniális tizenegyesrúgásairól szó sem esett :|

halihalo 2010.03.16. 20:23:50

@Nűnű: Nem hiszem, hogy a 11-eseknél a két kapus között egyébként talán meglévő különbség sokat számítana. Egyébként szerintem fog Turnbull még meglepetést okozni páraknak. Lehet, nem ma, de fog.

horas 2010.03.16. 20:26:04

@ZenZo: Jó,hát az Inter meg a tipikus vesztes csapat prototípusa...

Slice 2010.03.16. 20:28:30

Szerintem Turnbull egyáltalán nem rossz kapus nem hinném, hogy miatta esne ki a Chelsea ha kiesik..

horas 2010.03.16. 20:29:51

Basszus,rohadt ifeges kezdek lenni...

Keelhaul 2010.03.16. 20:30:21

Ma megtudtam, hogy Gera Zoli véleménye fontos.

ZenZo 2010.03.16. 20:32:26

@Slice: hát igen, nyilván jobban múlik egy védelmi megingáson, Lampard formáján, vagy Anelka esti 90 percnyi teljesítményén. Támadók szintjén jobb a Chelsea padja, más kérdés, hogy ha már ezen múlik, régen rossz.

Lacóka 2010.03.16. 20:34:18

@Keelhaul: nemtom hol láttam, h gera a cselzinek szurkol, nemtom ehhez a fulham szurkerek mit szólnak

Lojzi_ 2010.03.16. 20:35:19

Szerintem mindkét párharcból az orosz csapat megy tovább, de a meccsek szarok lesznek és sok játékvezetői hiba lesz.

Slice 2010.03.16. 20:35:35

@ZenZo: Ágyús drukker létemre, örülnék most egy Chelsea továbbjutásnak. A BL-ben mindig az angolok felé húz a szívem, bár megnéznék egy Arsenal-Inter összecsapást is. Valahogy meglepetést érzek a mai meccsen, tehát Inter továbbjutást. De simán benne van a dologban az is, hogy akár Drogba lerendezi a dolgokat.

halihalo 2010.03.16. 20:37:13

@Slice: Ha a Chelsea nem megy tovább, akkor az nem jó az Arsenalnak a PL-ben...

halihalo 2010.03.16. 20:38:09

No, megyek meccset nézni. Nagy képernyőn mégiscsak más. :)

Lacóka 2010.03.16. 20:38:11

@halihalo: asszem a fulham és a chelsea nem szeretik egymást, de lehet h csak vmelyik fifából rémlik :D

numerakirály 2010.03.16. 20:38:39

Azért említsük meg, hogy Sevillában magyar fellépők is lesznek. Én Kassai Viktornak, Erős Gábornak és Vámos Tibornak drukkolok ma elsősorban. Hajrá

Slice 2010.03.16. 20:38:49

@halihalo: Tisztában vagyok vele, meg amúgy sem örülnék, ha egy olasz verné ki őket:D Viszont ebben az Interben van valami ami eddig nemvolt..Mondhatnám azt, hogy Mourinho de ez eléggé leegyszerűsítené a dolgokat:D

halihalo 2010.03.16. 20:41:02

@numerakirály: A The Times a múltkor Kassait a világ egyik legjobb bírójának nevezte. Gerával hasonlította össze, hogy Gera közepes képességekkel azért vitte valamire egy jó bajnokságban, míg Kassainak esélye sincs az egyik legjobb bíróként, hogy PL meccseket vezessen. Szerintük ezen is változtatni kellene. Van benne valami...

rizla 2010.03.16. 20:42:39

az internek szurkolok, vagyis inkább a chelsea ellen. mindenképp jót tenne a BL-nek, ha végre továbbvergődne az inter a nyolcaddöntőn, és ha ezzel együtt végre nem lenne három angol a négy között. a chelsea egyébként is mindig ott van minimum az elődöntőben, ennél már csak az unalmasabb BL-fact évről évre: ha chelsea - liverpool elődöntő van, szerencsére azt idén megúsztuk jóelőre.

természetesen mivel ezen az estén az interrel vagyok, így tovább is jutnak.

montipájton 2010.03.16. 20:42:48

Szerintem továbbmegy az Inter, Mourinhónak valahogy fekszenek ezek a szituációk, nem tudom, esett-e ki valamikor is megnyert első meccs után a csapatával. (ja, a Liverpool ellen, 11-esekkel.)
Még a nagy MU-t is kipöckölte a kis Portóval anno, szintén egy 2-1-es első meccs után.)))

Hozzáteszem, én a Chelsea továbbjutásának jobban örülnék, nem Mourinho miatt, egyszerűen jobban tetszik az ő focijuk. De ez nem kívánságműsor, ugye.

A másik meccsen az oroszok lépnek tovább, így nem Benito, hanem Pancho írja a következő fikaposztot az NST-n.)))

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 20:42:54

@ZenZo: Így van, engem is meglepett, valószínűleg ha vezetnek, vagy döntetlenre állnak, akkor lejön majd Pandev, és marad egyvalaki elől. Bár akkor is érthetetlen, hogy Mario miért maradt ki. Kíváncsi leszek a Chelsea kapusára, az Internek drukkolok, de remélem nem miatta fog eldőlni bármi is. Persze, lehet egy tapasztalt kapus is fiatal kora ellenére, egyáltalán nem ismerem őt.

montipájton 2010.03.16. 20:44:35

@rizla: Van még olyan brigád, amelyik rendre ott van a négy között, mégse hinném, hogy unnád. Úgyhogy ez túl szubjektív érv a kékek ellen, nem vesszük figyelembe, mondj valami szakmaibbat.))

rizla 2010.03.16. 20:45:18

ja és persze tovább élvezhetnénk mourinho társaságát

www.youtube.com/watch?v=2PPI90yu2OA

rizla 2010.03.16. 20:46:48

@montipájton: ez a chelsea még mindig mourinho csapata, csak a szakmunkások cserélődnek a kispadon, beleértve az edzőket, és a cserejátékosokat. úgy érzem az lenne az igazságos, ha ez a kicsit arctalanabb brigád hullana el. nincs ebben semmi szakmai, a szurkolásban hogy is lenne? ízlés dolga.

lószerafin 2010.03.16. 20:48:48

Jobban félek ettől a meccstől, mint tavaly a Barca elleni elődöntőtől... Hajrá Chelsea.

littleflower 2010.03.16. 20:49:24

"Nuszantreffov " - ez melyikőtök agyából pattant ki???? kb. fél órát röhögtem rajta :)))))))))

rizla 2010.03.16. 20:53:31

eddig nagyon tetszik a bíráskodás, fetrengő fiúk elkussoltatása, jó koncepció

gamtab (törölt) 2010.03.16. 20:54:10

van valami stream oldaltok??küldjetek légyszi

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.16. 20:55:12

érdekes ez a 4-2-3-1 az internél, eto'o eljátssza ezt a jobbszélsőt, de pandevben nem vagyok biztos. meg abban sem, hogy elég középre cambiasso mellé motta.

Juan de Keserű, a keselyű 2010.03.16. 20:55:21

Csak nálam minősíthetetlenül szar a tv2-s stream?

Mr.AT 2010.03.16. 20:57:44

Nem kérdés, ma este hajrá Inter!

nils_h 2010.03.16. 21:00:18

@batmag: www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=67495&part=sports
én a fox Soccer-t nézem, angol kommentár, élvezhető minőség.

ZenZo 2010.03.16. 21:01:15

ezt már eljátszották az odavágón Ballackal... ejj Sporri, megesszük Eto esését, ez meg nem lap....

danesdzsu2 2010.03.16. 21:02:29

Az Internek általában szép mezei vannak, de szerintem ez erős kivétel...

nils_h 2010.03.16. 21:02:39

@ZenZo: pedig elég kemény volt. Fejre talppal, enyje-ejnye...

danesdzsu2 2010.03.16. 21:04:00

@Nerazzurri: akkor melyik másik szimpatikus játékosnak szoríthatunk?:)

nalazo 2010.03.16. 21:04:49

A riporterek nem szeretnék, ha elfelejtenénk, hogy Zsirkovért 18 millió fontot adott a Chelsea.

Mourinho már nem a király 2010.03.16. 21:06:04

@rizla: nem tudom mennyi volt az az eddig de most Lucio nem kapott egy sárgát és utána meg nem volt les.

lószerafin 2010.03.16. 21:09:10

@nalazo: Annyiért jöhetett volna mondjuk Kolarov is. Szerintem sem a legjobb vétel.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.16. 21:13:35

még a végén 0:0? gyik egy birkózás eddig.

sporttárs 2010.03.16. 21:16:24

Eto'o se megy a szomszédba egy jóízű fetrengését, miért is tenné, ha itt van a szép zöld gyep?

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.16. 21:16:36

a Chelsea az 1:0-t játssza... megyek megteszem. mega 0.0-t is. ha mázlim van, mindenképp nyerek.

sporttárs 2010.03.16. 21:17:12

Lesz gondja a Chelseanek a góllövéssel.

Mourinho már nem a király 2010.03.16. 21:18:12

@anonim222 [semleges néző]: tedd meg a 0-5-öt. Ha mázlid van mindenképpen nyersz :D

nils_h 2010.03.16. 21:19:10

@anonim222 [semleges néző]: mindkét csapatnak elég 1 gól. nem fognak rohanni, az már látszik (sőt megmondták előre). Viszont ahogy fogy majd az idő, nő a tét, egyre vörösebbek lesznek a fejek és sztem a lapok is. Bár eddig a bíró nem nagyon osztogat, pedig nem igen kímélik egymást a játékosok.

sporttárs 2010.03.16. 21:20:17

Na, megvan az első meg nem adott Chelsea-büntető, de ez még csak olyan halvány övrebö. :))

Ferguson 2010.03.16. 21:20:29

Nem bánnám, ha a chelsea hool-jai megbúbolnák lucio-nak azt a csúszómászó fejét... :)

raoul_duke 2010.03.16. 21:21:14

Nagyon jó ez a két csapat.

Mr.AT 2010.03.16. 21:21:55

Nem újdonság, de ez a Maicon egy g*ci jó játékos.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.16. 21:22:00

a zinter meg a 0:0-ért jött. az annyira nyilvánvaló, hogy nem is érdemes megemlítenem. a 0:5-re nem találtam fogadási lehetőséget, így sajnos kihagyom. tippem: nézzük a második félidőtől! ebben történik semmi.

ZenZo 2010.03.16. 21:28:00

hát, a helyzetek megvannak, be kéne már lőni

montipájton 2010.03.16. 21:28:01

Na, ez ziccer volt... Amúgy viszont idáig sebezhetetlennek tűnik az Inter. Kevés lesz ennyi a kékektől.

Piiii 2010.03.16. 21:29:56

miket mentettek eddig az inter védők az uccsó pillanatban. ballack és malouda lövésénél is. 1 gólt kell löniük különben kiesnek...

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.16. 21:30:33

NST szlenggel élve: faszipántos kis meccs kerekedett!!:)

lószerafin 2010.03.16. 21:31:06

Kár h most lesz szünet.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 21:31:08

Samuel miket ment basszameg. :) Jóhogy nem matrix kezdett most.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.16. 21:31:33

a faszba, két egyenes passz nincs a meccsen. spanyol bajnokit akarok!
állandóan csúszkálnak, fetrengenek. ez egy esős angol meccs (championship, csak az iram k. gyors)

sporttárs 2010.03.16. 21:31:41

Sevillában bezzeg vannak gólok, izgin alakul az is.

montipájton 2010.03.16. 21:32:20

Hm, simán el tudom képzelni, hogy ha lenne videobíró, azért a Drogba-ölelésért megkapta volna a 11-est a Chelsea.

De valahogy továbbra sincs az a brutál nagy nyomás hazai részről, az Inter az ilyen meccsek kibekkelésére iparilag össze van rakva.)))

Mindkét csapat simára bucizná bármelyik közepesebb ellenfelét, pech, hogy egymásba futottak.

Strigo 2010.03.16. 21:33:08

Nem tudom eldönteni, hogy Drogba vagy Eto'o ellenszenvesebb.

Keelhaul 2010.03.16. 21:33:12

Két jó csapat, de a foci amit játszanak irdatlan fos.

montipájton 2010.03.16. 21:34:29

Sevillában jöhetnek a 11-esek és az orosz öröm.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 21:34:37

@montipájton: Hát csak azzal az a baj, hogy Drogba magától ugrott fejest a földbe azért inkább sárgát kellett volna kapnia. Ha már tizit akarsz, inkább a Motta féle kézrángatás inkább.

bobix 2010.03.16. 21:36:05

@_benito: szerintem azért Pandev univerzálisabb játékos, mint a kameruni még ha eddig nem is sokat mutatott

Titi120 2010.03.16. 21:36:19

Zsirkov lerántása nálam egyértelmű tizenegyes volt, Pandev hullaszar, Maicon elképesztő. Röviden ennyi.

halihalo 2010.03.16. 21:37:00

@montipájton: Kéne pár gyorsabb ember a Chelsea-be. Pl. Ballack-J. Cole csere. Abban lehet valami, hogy az Inter a félidő végi iramot nem bírná sokáig. Nincsenek hozzászokva.

Eastbay1 2010.03.16. 21:37:28

@montipájton: Hát azért az ölelés önmagában még nem szabálytalan. Az meg látszott, hogy Drogba dobta magát elsőnek.
Megint az a baj a Chelsea-vel, hogy annyira szeretnének egy tizit kapni, hogy a bíró már csak azért se fogja befújni nekik.

halihalo 2010.03.16. 21:37:37

@Great Cornholio: Érte imádkoztak az angol lapok... Hiába...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.03.16. 21:39:24

Vajon mi lenne ha az egyenes kieséses szakaszban a Chelsea nem úgy menne ki a pályára, hogy már a csoportkép készítése közben elmaradt tizit reklamálnak?

WoloW 2010.03.16. 21:40:27

egyre több a reklamálás, bíró kioszthatna 1 sárgát, hogy fékezze kicsit a dolgokat, majdnem minden döntése után megy a balhé, szájharc

Inter kb. a 10. perctől próbál szép lassan időt húzni:), Maicon bedobásai, César kirúgásai stb., 1 perces hosszabbítás vicc volt, pláne, hogy éppen őt ápolták csak fél percig

Chelsea-nél érdekes a védelem, az orosz játékos többet van elől, mint hátul, Terry sokat húzóik ki balra, ez ilyen 3 védős taktika inkább, ami érdekes, hogy még így sem fölénybe kerülni a baloldalon a Chelsea, pedig Zhirkov, Malouda is ott van és Lampard is kimozoghat oda

olyan nagy helyzet nem is volt még, egyik oldalon sem, viszont a hangulat az parázs, legalább az...
:)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.16. 21:42:03

@bobix: pandev meg labdához sem ér, ahogy sneijder sem :)

bobix 2010.03.16. 21:43:16

valaki tud biztosat mondani arról, hogy Milito kiugrása tényleg les volt-e??

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.16. 21:43:47

ha a kommentátorok nem sikítoznának a meccs közben, hótt unalmas lenne, mert semmi nem történik. enyhe túlzással. ők meg a semmire is sikítoznak. leveszem a hangot. az a tuti.

halihalo 2010.03.16. 21:44:04

Emlékszik valaki az Inter egy kaput eltaláló lövésére? Melyik volt az?

ZenZo 2010.03.16. 21:44:32

@csizsikpizsik: vártam már az első építő jellegű hszt egy barca szurkolótól, bár őszintén először csöncsönt tippeltem.

halihalo 2010.03.16. 21:44:55

@bobix: Kb. fél méter lehetett...

Slice 2010.03.16. 21:45:39

@halihalo: Pandev távolról szöglet után talán próbálkozott valamivel. A kapus kezébe pottyant. Bár ez elég erős kapuralövésnek.

bobix 2010.03.16. 21:46:17

@_benito: én általánosságban beszéltem, nem a mai meccsről. Ha a ma estéről kellene véleményt alkotni, akkor Titi120-t idézném: "hullaszar"

halihalo 2010.03.16. 21:47:29

Ballack legalább fut, ha már túl építően nem játszik. Ő futotta a legtöbbet az egész mezőnyben. De az első három Chelsea játékos is többet futott, mint a legtöbb interes.

danesdzsu2 2010.03.16. 21:50:25

Az ilyenért, amit Motta csinált, egészségesebb lenne pirosat adni, szvsz.

lószerafin 2010.03.16. 21:51:58

Ma se kap tizit a Cheslea.

lószerafin 2010.03.16. 21:57:37

Mi történik Sevillában? :O

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.03.16. 21:58:01

Be kellene hozni Stankovicsot Pandev helyére, hiába a három csatár, ha közünk nincs a labdához. Stanko szerelni is tud vmennyire, átlövés, hosszú indítás, labdatartás, ez kellene most az internek.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 21:58:59

Véletlenül sem ostorozni akarom a spanyol-szekciót, de ha nem változik gyökeresen a helyzet, akkor a Barca lehet az egyetlen csapat amelyik a legjobb 8-ba jut. Persze, az olaszok is így vannak ezzel, de spanyol drukkerek szoktak kérkedni a számottevő nemzetközi kupahegemóniával. No majd meglátjuk.

montipájton 2010.03.16. 22:01:44

Sansztalan a Chelsea, hogy átvigye az olaszokon a labdát. Ha lesz első gól, azt az Inter lövi, szerintem.

Hacsak nem egy talált bomba, á la Iniesta. ))

Ha Robben után Sneijder is 8 közé jut, Pancho ír egy hozzászólást a madridi szar igazolásokról vajon? )))

Lojzi_ 2010.03.16. 22:02:00

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Hacsak a Stuttgart ki nem veri a Barcát.... :o)))))))

Zsirkov meg nem is olyan rossz. Nem előszür ér vissza az utolsó pillanatban tisztán.

danesdzsu2 2010.03.16. 22:02:21

@Great Cornholio: az se volt szép, de kibillenteni az egyensúlyából, majd a kezét leszorítani a saját karja alá, hátha sikerül komolyabb fájdalmat okozni neki, hááát..., én a pirosat inkább ez utóbbiért osztanám. (És mintha pont Malouda-val tette volna ezt.)

lószerafin 2010.03.16. 22:02:25

Zsirkov most dolgozta le az árát.

Turnbull meg magabiztosabbnak tűnik mint Hilaro.
Nem mintha olyan sok dolga lett volna.

Piiii 2010.03.16. 22:02:58

nesztek legnagyobb helyzet a meccsen meg kapuralövés..

Mourinho már nem a király 2010.03.16. 22:04:09

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: és az is lehet hogy csak 2 angol lesz a szokásos 4 helyett.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.03.16. 22:04:11

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Höhöhö, azért a Barca még nem jutott tovább. Gyühet akár egy Moszkva-Stutgart rangadó is pár hét múlva...

Lojzi_ 2010.03.16. 22:05:23

Ballack hatalmasat játszott....

Lacóka 2010.03.16. 22:05:35

@montipájton: jelen pillanatban az inter nem adná vissza a realnak sneijdert kakáért

Lojzi_ 2010.03.16. 22:06:10

@Lojzi_: ...tegnap este a fürdőkádban a kishajóival.

montipájton 2010.03.16. 22:06:23

Na most, ha egy meccs úgy indul, hogy az oalsz csapatnak nem szabad gólt kapnia és továbbjut, akkor nem az történik borítékolhatóan, ami eddig a meccsen?
Nem látom és nem is érzem a kékeken, hogy meglenne bennük a spiritusz az Inter összezavarásához. Samuel, Cambiasso, Lucio, mint a beton. Vagy inkább tölgyfa.

Sneijder fogja a győztes gólt lőni.))

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 22:07:58

Igen, ezért volt feltételes mód a Barca esetében is.
Az meg hihetetlen, hogy milyen könnyen elengedték Madridból Robbent is Sneijdert is, döbbenet.

micz 2010.03.16. 22:09:18

@Lacóka: ... és hogy ezt a Reálban hogy nem tudta!!!

lószerafin 2010.03.16. 22:09:39

Maloudát le kéne cserélni mert ha nem leküldik.

Piiii 2010.03.16. 22:10:37

erről a képről kéne majd roschar: inter kispad lehajtott fejjel fogja a fejét, vagy 6 ember ugyanúgy:)

Keelhaul 2010.03.16. 22:10:44

@Lacóka: Sneijder nagyon-nagyon jó ma. Militoék meg legalább annyira nem verik a helyzeteiket, mint Higany.

Lojzi_ 2010.03.16. 22:11:02

Írtam is Nerlingernek, hogy jövőre is nézzen szét a fehérben halottnak látszó madridi játékosok között.

Ahol egy van ott lesz több is.

Eastbay1 2010.03.16. 22:15:07

Tud valaki egy normálisan működő streamet?

Mr.AT 2010.03.16. 22:15:24

Sneijder is nagyot játszik ma.

montipájton 2010.03.16. 22:15:24

1. A Chelsea egyetlen kreatív embere ma Malouda. Értsd: aki előrefelé meg tud csinálni egy cselt.

2. Mintha érne az Inter vezető gólja. (Amúgy 0-0 marad.)

3. Vajon mit ígér a brazil vb-szereplésre nézve, hogy két legjobb (inkluzíve: jó) formában lévő játékosuk a kapus és a középhátvéd?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 22:17:09

De szép is volt anno legyőzni a Chelsea csapatát, BL-ben, idegenben...

lószerafin 2010.03.16. 22:17:29

Anelka helyett játszhatna Thorgelle Sanyi.

Mourinho már nem a király 2010.03.16. 22:17:56

Kalou benyomja a 89-ik percben érzem.

montipájton 2010.03.16. 22:18:41

Baszki, Lampard elindul előre, a félvonalnál elélépnek, botlik kettőt és azzal a lendülettel visszafordul. Tök jellemző jelenet, még ha utána majdnem helyzet is volt az Inter kapujánál.

Na, Kalou megcsinálta a cselt, és lőtt. Ha visszahozzák a lábát, még kereshet valamit.

Keelhaul 2010.03.16. 22:19:48

Ballack a pályán van?

Piiii 2010.03.16. 22:20:40

a bíró nagyon nem akar belenyúlni a meccsbe. minden kicsit is kétes lest lefúj

montipájton 2010.03.16. 22:21:38

Sneijder, vaze, mekkora zsuga...

PANCHO, akkor most az angol bajnokság is szar? )))

Lacóka 2010.03.16. 22:21:45

kéne egy gyors cselzi gól, nagyon fasza kis hajrá lenne

nalazo 2010.03.16. 22:21:47

Igen!!!
Eto király!!

Lojzi_ 2010.03.16. 22:21:57

Hát nem most kapcsoltam át a Digire, hogy ott mi a halál van?

danesdzsu2 2010.03.16. 22:22:03

@Lojzi_: Azt hittem, figyelmeztetni akarod egy brazil hátvéd kiemelkedő játékára, talán ő is megszerezhető lenne ;)

giacinto 2010.03.16. 22:22:11

ETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Mr.AT 2010.03.16. 22:22:22

Mekkora gólpasszt adott Sneijder, te jó atyaúristen...

Lojzi_ 2010.03.16. 22:22:50

@Lacóka: Csak hosszítás ne legyen, ebből 90 perc is elég.

Piiii 2010.03.16. 22:22:55

na ezt elengedte. szép volt!

micz 2010.03.16. 22:22:56

nemhiszem hogy az internek sürgős lesz az utolsó 10 perc...

montipájton 2010.03.16. 22:23:13

Azért remélem, az Eto'o-szopkodások elmaradnak, berúgta, mert illett. Amúgy is szokása ez neki Londonban.))

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 22:23:15

Sajnálom hogy úgy néz ki a Sevilla viszi el a fogadásom. :) Azért jegyezzük meg, ez bizony összességében nagyon szép meccse eddig az Internek, azzal együtt, hogy bizonyos pillanatokban a szerencse is kellett. Egy szalutálást a Special One-nak.

Lacóka 2010.03.16. 22:23:52

@Lojzi_: felőlem lehet, had fáradjon a chelsea hétvégére :D

sporttárs 2010.03.16. 22:24:15

Nagyon benne volt már a meccsben ez. Totálisan átvette az irányítást az Inter, jobbak az olaszok.
Nyolcban csak két angol csapat, a BL sem a régi már. :))

nalazo 2010.03.16. 22:24:24

Jön Marika, hogy Kenya megbüntesse Angliát.

lószerafin 2010.03.16. 22:24:51

Ancelotti észrevehetné hogy már nem működik hogy Anelka elvonja a védőket Drogba elől, másra nem jó, és ezt a többi edző is észrevette már.

giacinto 2010.03.16. 22:25:18

@Mr.AT: A 4-et adta kb, kár hogy nem rúgtuk be mindent.

Sneidjer 15 millió euró :))

Piiii 2010.03.16. 22:25:38

na innentől fetrengés és időhúzás:)

Klárensz 2010.03.16. 22:25:43

Tökéletes ez az este eddig.

Glory 2010.03.16. 22:25:59

gol ota hany perc volt a tiszta jatek??

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.16. 22:26:41

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Igen, nekem is ez ugrott be, hogy Mourinho lehet hogy megjátsza a köcsögöt, de azért mint edző...

Lassan feltolhatjuk a szomszéd házát is a Barca címvédésre. Bár ha az Interben átszakad a gát a továbbjutással, még érdekes lehet. Na meg ott van a Rooney and Co., de a fő fenyegetés kimúlt. Azért sajnálom a Chelsea-t, egy most már járna nekik.

Érdekes mezőny lesz: Bayern, Bordeaux, Lyon, CSZKA a 8 közt, erre nem sokan tettek volna a BL kezdetekor!

sporttárs 2010.03.16. 22:27:27

Kicsit összezavarodtam most, hogy akkor Sneider jó, csak a Realba nem, amelyik viszont már kisett?

Pancho elmagyarázhatná. :)

Keelhaul 2010.03.16. 22:27:40

@Klárensz: Ballackot még felhívhatnák a pályára hogy kihagyhasson egy tizenegyest.

sporttárs 2010.03.16. 22:28:53

@_Maverick: A Barca a nyolc között megkapja a CSZKA-t, az elődöntőben mondjuk a Bordeaux-t, de talán a döntőben már valami komoly ellenfelet is, igaz, addigra meg belejönnek. :)))

danesdzsu2 2010.03.16. 22:28:58

Motta második piros...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.03.16. 22:29:05

Sneidjer BL legjobb nyolcban perceken belül? Nocsak :)

Lacóka 2010.03.16. 22:29:17

drogba mit csinált pontosan, a közepes csípődobáson kívül?

Lojzi_ 2010.03.16. 22:29:33

@danesdzsu2:
Ezzel kettő problémám van.
1. Nem mindig megy így a srácnak (na jó azért többször igen, mint ahányszor nem)
2. Nem igazán fiatal ő már. Milánóban biztos kifejlesztettek valami vakcinát, amitől az aktív pályafutás bátran 35 éves kor felett is megy, de Münchenben ez a recept sajnos nincs meg...

Mindettől függetlenül 1-2 évig még maradhatott volna, de ez azért messze nem madridi szintű elkótyavetyélése egy játékosnak.
Pláne, hogy ha jól emlékszem, akkor nem egynyári igazolás volt, hanem 7 évig tolta bőrnadrágban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 22:29:36

@_Maverick: Igen, elképesztő furcsa egy ember.

Azért hadd jegyezzem meg, ez a Motta valami elképesztő gusztustalan egy játékos úgy mindennel együtt.

sporttárs 2010.03.16. 22:29:58

Ez a Motta is pont akkora köcsög, mint barcelonai korában volt, meg úgy általában az egész színész digó banda. Szerencséjük, hogy jobban is fociztak az angoloknál. :)

mehr luft 2010.03.16. 22:30:02

nem lehet nem szeretni ezt a csapatot!
időhúzás a 10. perctől kezdve... aztán motta...
gyönyörű!

Piiii 2010.03.16. 22:30:15

drogba nagyon hülye volt megint, de ez azért 11es volt sztem...

Glory 2010.03.16. 22:30:35

azert ez tenyleg undorito amit ezek csinalnak. hihetetlen. mottat siman el lehetne tiltani. vicc. chelsea drukker lenne mar mar keresnem a fejszet amivel szetbaszhatnek vmit

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2010.03.16. 22:30:46

Motta is kimehetett volna már simán, de hogy Drogba megint mekkora egy gyökér suttyó....! nem lepődünk meg!

bobix 2010.03.16. 22:30:57

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: elég sok labdarúgó szaladgál a focipályákon, de ha valaki megkérdezni tőlem melyiket útálom legjobban, gondolkodás nélkül rávágom Motta nevét

Mourinho már nem a király 2010.03.16. 22:31:03

Fölösleges ez a Sneijder-ezés, el lett adva mert kicsit sokan voltak a tkp posztra. Az Interbe is 11-en vannak a pályán nem csak Sneijder...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 22:31:10

@sporttárs: Az Interbe ma csak brazil és kameruni színészkedett, egy olasz sem.

lószerafin 2010.03.16. 22:31:18

Ez után a meccs után még jobban fáj a tavalyi elődöntő.. :S

nalazo 2010.03.16. 22:31:44

Ez a piros tényleg túlzás volt, Motta meg olyan, amilyen.

Iustizmord 2010.03.16. 22:31:44

a milan is a 91.ben húzta be tegnap(előtt)...

mehr luft 2010.03.16. 22:31:48

@mehr luft: és bár drogba egy ordas nagy fasz, a tavalyi "fuckin' disgrace" és a mai motta-kabaré után lehet sajnálni :(((

Piiii 2010.03.16. 22:32:42

@mehr luft: azért az az időhúzás dolog elég nagy baromság, főleg h a gólig kb 58-42 volt a labdabirtoklás a digóknak. hülyeségeket azért ne! nyilván a gól óta ezt kell csinálniuk...

Klárensz 2010.03.16. 22:32:53

Ez a Motta ugyanaz a Motta, aki a Barcában tolta?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 22:33:01

@mehr luft: Te ennyit láttál ma az Intertől?

@bobix: Valahogy a genovai teljesítménye nagyon mélyen megmaradt bennem, és az Interben erre csak ráerősít. Mi szükség volt erre.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 22:33:17

@Lacóka: Szándékosan belelépett a fekvő motta bokájába. vagyis inkább talpalt.
Amúgy meg ennyit tudnak.

nalazo 2010.03.16. 22:33:52

Motta másodállásban nem dramaórákat ad?

Keelhaul 2010.03.16. 22:34:20

Én csak röhögni tudok Drogbán.

raoul_duke 2010.03.16. 22:34:26

@Klárensz: az.

Carlot sajnálom, de baszott erős ez az Inter, simán győzhetnek idén szerintem.

sporttárs 2010.03.16. 22:34:53

A Chelsea PL-mérlegét jól beárazta az Inter. :)
Jézusom, csak nehogy azzal jöjjön majd valaki, hogy az olasz bajnokság de fasza.

Az Inter igen. Még döntős is lehet.

Piiii 2010.03.16. 22:35:04

@Great Cornholio: először azért motta volt köcsög, amiért 11es kijárt volna. nyilván a piros is tök jogos. csak azért a sorrend nem mindegy...

danesdzsu2 2010.03.16. 22:35:15

@Lojzi_: persze, de nekem úgy rémlik, hogy annyira szerette a végén az átlag Bayern-drukker, mint pancho Sneijder-t:)

(Én egyébként sose értettem, hogy miért pazarolta el magát a bundásban, megfelelt volna nagycsapatoknál is.)

Glory 2010.03.16. 22:35:17

motta helyett materazzi :))) igazi minosegi csere :DDD

Phuturo 2010.03.16. 22:36:32

Na mostantól jönnek a rémálmok egy inter-bayern döntőről........

Piiii 2010.03.16. 22:36:37

na stankovics is beliratkozhat a főköcsögök közé

nalazo 2010.03.16. 22:36:41

Ez férfimunka volt Rodgers kapitány!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 22:36:51

@Glory: Matrix szegény akármilyen, de ne hozzuk egy platformra Mottával. :)

Szép volt Inter, örömteli este volt ez, gratulálok az interistáknak! Mindig jó látni Pandevet.

ZenZo 2010.03.16. 22:37:03

Ok, nem olvasok, nem írok, megérdemelte az Inter, jó éjt

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.03.16. 22:37:23

@Phuturo: Úristen, kellett ezt mondanod, egy hétig nem alszom :(

mehr luft 2010.03.16. 22:37:27

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nem, a chelsea - maloudát leszámítva - teljesen impotens volt, az inter meg azt játszotta amit kellett + zseni sneijder és luccsó

Mrs Wallace 2010.03.16. 22:37:27

Nem akarok bántani senkit, de aki ennek a 2 csapatnak szurkol, az nem szereti a focit...

Boodler 2010.03.16. 22:37:38

Cszka közben tovább árazza a spanyol bajnokságot.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 22:37:51

@Piiii: jaj hagyjuk már, mert fasszal belement drogba seggébe aki pucsított?

Amúgy meg kérem jelentkezzenek az angol szurkolók a statisztikáikkal.
Fio-Liverpool 2-0
Milan MU 0-2
Inter-Chelsea 2-0

Azaz 4-2 re jobbak az olaszok. :DDDD

Sőt Juve fulham 1-0

Keelhaul 2010.03.16. 22:38:24

Ma az Inter beárazta az angol bajnokságot. Jegyezzük meg, az Inter 1 ponttal vezet csak azelőtt a Milan előtt, amely ezer gólt kapott a MU-tól.

lószerafin 2010.03.16. 22:38:24

Most mondjam hogy megint a bírók?
Áh, igazábol emellé még szarok is voltunk.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 22:38:36

@sporttárs: Nem, és ezért színészkedni se tudott egy olasz se. :) Vicc nélkül, nem volt ma jellemző az Interre a dobálás, Eto'o kivételével.

Mrs Wallace 2010.03.16. 22:38:51

Nem akarok bántani senkit, de aki ennek a 2 csapatnak szurkol, az nem szereti a focit...

Ipa 2010.03.16. 22:38:56

Annyira boldog vagyok!!!!!!!!!

sh4d0w 2010.03.16. 22:39:02

Első és utolsó alkalom, hogy ilyet leírok: ez az Inter jó csapat, ma felnőtt a feladathoz.

Althedokan 2010.03.16. 22:39:42

ez egy hihetetlen gusztustalan meccs volt. Drogba kiállításáról annyit, hogy nem ő kezdte... Az Internél gusztustalanabb favágó, szedett-vedett bandát nem ismerek! Remélem a bajnokságot szépen eljátszák, miközben azt hiszik van keresnivalójuk a BL-ben. Remélem valaki jól elseggeli őket... A Chelsea meg ugyanaz kékben... egyik rosszabb mint a másik. És ezek a top csapatok a fociban, szégyen! csókolom!

mehr luft 2010.03.16. 22:39:54

@Piiii: időhúzás vs labdabirtoklás ???

bobix 2010.03.16. 22:40:22

@lószerafin: Én inkább egy Inter - Bayern várok, hogy a németeket is tegyék oda, ahova valók

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 22:40:40

@Althedokan: Te miért másik meccset néztél?

@mehr luft: Ez igaz, én is nagyjából így láttam.

Everred 2010.03.16. 22:41:06

Akkor talán itt az ideje kimondani: ez a Chelsea, hiába kiáltották ki főesélyesnek (én is) a szezon előtt, semmivel sem jobb, mint Granté. Sőt.

Persze már az is gyanús kellett volna, hogy legyen, hogy Ronaldo és védelem nélkül is tartjuk velük a lépést :-)

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.03.16. 22:41:22

És akkor ennyit arról is, hogy Mourinho a BL-ben nem tud semmit kezdeni az Interrel, hova a hype. Kivágták a TOP2 favorit egyikét, ráadásul úgy, hogy épp szar formában voltak. Nagyon kíváncsi vagyok ennek a szezonnak a végére!

halihalo 2010.03.16. 22:41:29

Hát, szarok voltunk... És még finoman fogalmaztam...
Semmi váratlan, vagy ötletes megoldás előrefelé.
De azért a legnagyobb Chelsea-utálók sem mondhatják, hogy bármilyen meccsen is a bírók mellette fújnának? Még tévedésből sem.
Valaki elmesélné, hogy Drogbát miért állították ki? Mert 4× ismétlés után sem értem.

Lojzi_ 2010.03.16. 22:41:48

@danesdzsu2: Azért lehetett ilyen érzésed, mert az utolsó szezonja neki sem volt jó, ahogy senkienk sem a Klinsi-féle müncheni ámokfutás alkalmával.

De felejtős.
Emlékezzünk a korábbiakra, főleg a tavalyelőttire, ahol oszlopa volt a Bundesliga-történet legkevesebb gólt kapó védelmének.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 22:41:50

Valamint ne felejtsük el, hogy csont nélkül kiesett a Sevilla az ekézett, szezonkezdő CSZKA ellen. Holnap vajon mit mutat a Stuttgart? :)

Ferguson 2010.03.16. 22:42:13

@Great Cornholio: ez egy év, ez max. kozmetikázza az előző évek 0-10-ét... :D

lószerafin 2010.03.16. 22:42:17

@Great Cornholio: Naa, azért vmit tisztázzunk, nem vagyok Manchester szurker, Chelseas vagyok. :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 22:42:37

Valamint ne felejtsük el, hogy csont nélkül kiesett a Sevilla az ekézett, szezonkezdő CSZKA ellen. Holnap vajon mit mutat a Stuttgart? :)

Iustizmord 2010.03.16. 22:42:38

@sh4d0w: amolyan mianos győzelem ? :o)

@Keelhaul: a MU-nak kicsúszott, ennyi.

montipájton 2010.03.16. 22:42:58

@Great Cornholio: Maradjunk annyiban, Motta jó olasz ripacsiskola tanulójaként fetrengett egy teátrálisat.

Amúgy a meccshez nagyjából 15 percig volt köze a Chelsea-nek, de lehet, hogy az is sok. Mourinho leckét adott.

A Sevilla meg szépen lehúzta magát a retyón, a spanyolfanok már csak a Stuttgartban bízhatnak.))))

Everred 2010.03.16. 22:43:03

Mondjuk az is megérne egy misét, hogy ha az Inter ilyet is tud, akkor mi az istent csinált az első meccsen? Oké, hogy nyertek, de az a játék arra engedett következtetni, hogy a Bridge-en kifilézik őket. Erre...

bobix 2010.03.16. 22:43:16

el is felejtettem gratulálni a Moszkvának!

Titi120 2010.03.16. 22:43:26

Hogy én milyen jóízűt aludtam az utolsó 25 percben !
Az előtte levő 65 (+90 ugye) alapján én úgy láttam, hogy a jobbik csapat ment tovább.

Mrs Wallace 2010.03.16. 22:43:45

csontzene... ezt szereti valaki? Egy normális értékelhető periódusa se volt a meccsnek. ennyi

halihalo 2010.03.16. 22:44:30

Ja, és a meccs nem Turnbullon múlott. Sőt!!

Keelhaul 2010.03.16. 22:44:54

@Iustizmord: Na nem mondod? Épeszű ember nem gondolja, hogy egy egyenes kieséses rendszer beáraz bármit is. Ez arról szól, hogy milyenek a matchupok, hogy kinek jön ki jobban, ki zúzza mellé a helyzeteket, ki nem. Lehet, hogy ugyanezt lejátszva 10/9szer a kékek jönnének ki jobban.
Közhely, de ugyanakkor meg ettől szép a foci.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.16. 22:45:12

Sneider mekkorát játszott már a második félidőben! Most bizonyított a Realnak is. Az első félidő vége és a második eleje a Chelsea-é volt, de egy szavuk sem lehetett volna, ha az utolsó félórában kapnak egy hármast. Amúgy Lucio és Samuel voltak a továbbjutás kulcsai. Ez az Inter megcsinálhatja!

Everred 2010.03.16. 22:45:20

@Iustizmord: "a MU-nak kicsúszott, ennyi."

Ja, már lassan négy éve valahogy mindig kicsúszik.

Eastbay1 2010.03.16. 22:45:22

@Mrs Wallace: Mér? Mindig annak kell szurkolni aki a szép focit játsza? Be se kapcsold a tévét júniusban.

nalazo 2010.03.16. 22:45:23

Csókoltatom azokat, akik hetek, hónapok óta jósolgatták, hogy a Chelsea majd hogyan intézi el az Intert.

rizla 2010.03.16. 22:46:11

@Titi120: én is aludtam, pedig kifejezetten eto'o góljára vártam, bassza meg.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 22:46:29

@montipájton: Nézd meg 3x lassították úgy odalépett, hogy örüólhet, hogy csak 1 pirosat kapott érte.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 22:46:36

@csizsikpizsik: Nem drukkolok én a Barca ellen, reálisan nézve egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne a hazaiak jussanak tovább.

@popp: Igen, tényleg élsz, nem csak mendemonda! ;)

montipájton 2010.03.16. 22:46:51

Megjegyzem, Benito az első meccs előtt azt írta, ha nem nyer kettővel az Inter, simán megy a levesbe. Azért néha megnyugtató látni, hogy ti sem vagytok murinnyók.))

Persze végül is kettővel nyert. Összesen.

De mit művelt volna ezzel a Chelsea-vel a Catania?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.16. 22:47:35

@csizsikpizsik: Nem drukkolok én a Barca ellen, reálisan nézve egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne a hazaiak jussanak tovább.

@popp: Igen, tényleg élsz, nem csak mendemonda! ;)

@Great Cornholio: Azért Mottát te sem védheted.

hererál · http://hulyeemberek.blog.hu/ 2010.03.16. 22:48:45

@montipájton: 0-6 és 0-8 közé teszem a tippem :P (tehát 0-7 ;-) )

Keelhaul 2010.03.16. 22:48:54

@montipájton: Mivel háromszor annyi gólt rúgott, mint az Inter, a Chelsea beárazta a Cataniat:

6-1 az első meccs, 3-0 a második.

Lacóka 2010.03.16. 22:49:12

@halihalo: @Great Cornholio: szerint taposás, index szerint könyöklés, sztem csípődobás, majd kiderül :D

Mrs Wallace 2010.03.16. 22:49:36

@Eastbay1: nem csak annak lehet szurkolni, csak nem értem, hogy kinek élvezet ezt nézni... De mondom, nem beszólni akartam!

@montipájton: Bízom is a Stuttgartban...:P

montipájton 2010.03.16. 22:50:13

@Great Cornholio: Odalépett (0,1 másodperc), majd Motta három és fél percig fetrengett, és akkor még a sikolyait nem is hallottuk. Túl volt játszva, maradjunk annyiban, ettől még biztosan durva volt.
Fordított állásnál nyilván Drogba is fetrengett volna, de valahogy Mottánál jobban adja magát a "kis tetű" kifejezés.))

Nem mintha bármi múlt volna rajta, ha még egy féidőt hosszabbít a bíró, akkor se lő gólt a Chelsea.

halihalo 2010.03.16. 22:50:53

@Great Cornholio: Nem úgy van a szabály, hogy az első szabálytalanságot kell lefújni, és nem a szimpátia alapján válogatni az esetek között? Mert ha nem, akkor jogos volt a kiállítás, ha meg igen, akkor Motta sárga, és 11-es... (köztes megoldásként ennél a bírónál még el tudom képzelni, hogy semmit nem fúj, mint ahogy a meccs jó részén korábban.)

rizla 2010.03.16. 22:51:12

a chelsea végre igazolhatna majd valakit, aki felér a drogba-lampard-terry trió szintjére játékban, de fiatalabb, frissebb azoknál (különösen az angolok öregszenek).
mourinho pl igazolt egy eto'o-t, meg egy sneijdert, eldöntötték ezt a párharcot.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.03.16. 22:51:25

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A realitás a fociban néha irrealitás :)
Várjuk ki a holnapot (aztán ha beégünk majd azt mondom, a vébére pihen a spanyol csapatok színe-virága)

montipájton 2010.03.16. 22:51:38

@popp: Nocsak, egy olasz csapatról váratlanul kiderül, hogy életképes Európában, és máris felbukkansz. )))

Strigo 2010.03.16. 22:52:22

Drogba jövőre a harmadik BL-szezonját kezdheti eltiltással :)

Eastbay1 2010.03.16. 22:52:40

@Mrs Wallace: Basszus, akkor nézz futsalt vagy freestyle-osokat, mert ún. szép focit nagypályán már soha a büdös életbe nem fogsz látni.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 22:52:48

@montipájton: A fekvő játékos bokájára fentről izomból taposott mint hülye gyerek a hangyabolyra. Fel bírod fogni? Ha szerinted nem fáj, akkor gyere hozzám, garantálom, hogy többet fogsz fetrengeni 3,5 percnél. Csak úgy barátilag.
@halihalo: Talán mert nem volt szabálytalanság? Másik, ha fellöksz és én pofán könyököllek például akkor én jövök szabival?

WallyB 2010.03.16. 22:53:10

Eto'o végre megtaláltad a lábadat! Elfogult vagyok, szóval bocs, de az Inter ma jobb volt, mint a Chelsea, akik számomra csalódást okoztak, csakúgy, mint egy hete a Madrid. Persze nem panaszképp mondom, Sneijder, Chuchu, Lució és Capitano óriásit játszottak. Milito, Maicon rengeteget dolgoztak, látványelem nélkül, de durva, hogy a Chelsea az első félidő végétől eltekintve nem volt veszélyes kapura. Drogba piros lapját nem értem, illetve azt sem, hogy Mikel miért nem kapott kétszer 1 db sárgát, mint Muntari pénteken...

Lojzi_ 2010.03.16. 22:53:34

@csizsikpizsik: És ha ott teszemazt megint kizúgnak a csoportból, akkor mit mondasz?

Megvered a kutyádat? :o)))

montipájton 2010.03.16. 22:53:59

@rizla: Így van, halaszthatatlan a váltás egyes posztokon a Chelsea-nél, de legalábbis egy-két, új impulzust jelentő (világ)klasszis leigazolása kellene. Azért Lampardék még elfocizhatnak mellettük.

Shikaka 2010.03.16. 22:54:58

Nekem tetszett a meccs, a 0-1 a legigazságosabb eredmény.
(a Chelsea ezért a szuperprodukcióért nem érdemelt gólt, az Inter érdemelt 1et :D)

rizla 2010.03.16. 22:55:45

@montipájton: persze, nem feltétlenül úgy gondolom, hogy lampardék helyére, drogbát pl nyilván nem kell lecserélni, de ugyanazzal a garnitúrával futnak neki minden évben jó ideje. az ilyen anelkák csak arra jók ezen a szinten, hogy kitöltsék a helyet.

montipájton 2010.03.16. 22:56:26

@Great Cornholio: Szerintem meg nem izomból és nem fentről, de te nyilván ezt is jobban tudod, a személyes ismertségtől eltekintenék, nem bírom az idegbajos arroganciát, bocsesz.))

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.16. 22:57:04

@montipájton: @Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: örülök, ha hiányzom, meg szívesen ugáznék is itten. Időm nincs, hogy sokat, keveset meg minek ). Amúgy az utóbbi két évben kicsit túltengtem itt, újat mondani meg már nemigen tudok, ha jól figyeltetek nektek sincs már mit tanulni a fociról ;-).

halihalo 2010.03.16. 22:57:11

@rizla: Van pár fiatal, csak Carlo nem játszatja őket. De való igaz, Abrának a zsebébe kell nyúlnia, ha komolyan gondolja a BL címet egyszer. A Ballack, Carvalho, Bosingwa, Ferreira, Deco, Belletti már nagyrészt csak nevek, meg nagy összegek, más semmi. J. Cole is inkább a szerződésével foglalkozik mostanában, mintsem a játékkal. Amikor meg lehetőséget kap, hát ma is látható volt: nulla. Frissítés kellene.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 22:57:23

@montipájton: Bocs lemaradt a smiley, persze ha lesz highlight, és visszanézed, azért ígérd meg hogy bocsánatot kérsz. Ott leszek az olaszposztban ha keresnél.

halihalo 2010.03.16. 22:58:18

@Great Cornholio: Motta volt először szabálytalan.

danesdzsu2 2010.03.16. 22:58:28

@Great Cornholio: csak tudod, pont arról a Mottáról van szó, aki... de ezt már leírtam.

rizla 2010.03.16. 22:59:01

a sevilla kiesése sem meglepő sajnos, bár ebben nem hittem annyira, mint a chelsea szopásában, igaz, nem is akartam annyira hinni.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.03.16. 22:59:33

@montipájton: @rizla: Érdekes, amikor augusztusban az első pl meccsek után ezzel a "öregszik a cselszki" gondolattal jöttem, mindenki lehurrogott, hogy a behúzzák erőből. Köszönöm, hogy elönthet a kellemesen bizsergető megmondtam érzés :-)

montipájton 2010.03.16. 23:00:02

@Great Cornholio: Sorry, de nem kell bocsánatot kérnem, mert nem minősítettelek, csak a (jelek szerint félreértett) személyeskedésed után.
Mottától kell elnézést kérnem, ha kiderül, hogy komolyan megtaposták, de hát meglesz nélküle, asszem.))

drdugo 2010.03.16. 23:00:24

nagyon impotens volt a cselzi tamadojateka. drogba se tudja mindig eldonteni egyedul a dolgokat... anelka milliomodjára bizonyitotta hogy egy overrated bohóc, komoly meccseken nem tud futballozni. malouda meg csak szimplán nem cselzi szint. bar a kozeppalyat sem igazan tartottak ellenorzes alatt. gyenge ez a cselzi.
kovetkezo korben johet az inter - mu. : )

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.16. 23:00:32

Sneider továbbjutott, mint volt csapata, Zsirkov viszont nem -ezt sem gondolta ajó Jurij mikor Lonmdonba igazolt.

danesdzsu2 2010.03.16. 23:01:03

@popp: igaz, csak minket, ideológiailag képzetleneket néha még megtévesztenek az eredmények, ezért szükséges a folyamatos megerősítése annak a ténynek, hogy igenis az olasz foci a legjobb a világon ;)

giacinto 2010.03.16. 23:01:05

Csak a Barca erősebb egyértelműen innentől, döntőbe oda lehet érni jobb sorsolással.

rizla 2010.03.16. 23:01:13

@morphine: én biztos nem hurrogtam, ezt az inter-továbbjutást jó előre MEGMONDTAM : DDDDD

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.03.16. 23:01:54

@montipájton: drogba az elso meccsen mar az elso percben fetrengett. bar, orultem volna, ha mottat kiallitjak / eltiltjak, addig se rontja a levegot.

szertnem megismetelni egy korabbi kijelentesemet: az inter a vilag (egyik) legjobban vedekezo csapata, csak iden tamadni is tud. az egyik masik jol vedekezo csapatot epp most ejtettuk ki, max a mu kepes hasonlora.

egyebkent a sok "ezert meg azert is tizenegyes jart volna" chelsea fanon kivul ki az, aki szerint megerdemelte volna a tovabbjutast a kek csapat? nem araz ez a meccs be semmit, egy eros (de ma nem jol jatszo) csapatot gyoztunk le.

ui. mourinho ma meglepte azt, amit carlo nem mert: a mi csapatunk a leheto leginkabb tamado osszeallitasban lepett palyara. mert ez nemzetkozi meccs, nem pedig a bajnoksag. es egy nemzetkozi meccsen joe cole legyen mar kezdo, anelka meg kezdjen a zuhanyfulkeben

rizla 2010.03.16. 23:02:04

lampard is a VB-re gyúr amúgy.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 23:02:13

@montipájton: Arra gondoltam, hogy felsőbbrendűen rendre oktatsz, hogy mi történt, gondolván neked van igazad. A bocsánat azért, hogy te tévedtél és nekem van igazam- ra gondoltam.

WallyB 2010.03.16. 23:02:44

www.youtube.com/watch?v=PDztCvdsv5g

Akinek nem inge, nem veszi magára, a fenti linket, de nagyon örülök a CSAPAT megérdemelt továbbjutásának. A Bayern-t akarom a következő körben, hogy megbüntethessük őket a Juve elleni gyalázatért, és a Fiorentina elleni nem is tudom, miért...
A Milant a döntőben képzeltem el megbosszulni. :)
Annak is örülök, hogy Josénak igaza lett, és a kis hülyegyerek Ballotelli nélkül nyertünk - szóval a kisgyereknek csak annyit: nem ugat, nem pofázik!

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.03.16. 23:02:54

@rizla: személy szerint lehet, hogy monti sem, de az tuti, hogy anno egyedül voltam a gondolattal :-p látom the feeling is mutual :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.16. 23:03:15

@drdugo: Szerintem meg Lucio, Samuel és Maicon volt kicseszett jó, mind a háromnak volt olyan mentése a tizenhatoson belül - Lucionak több is -., amelyik más védők ellen sanszosan gól.

montipájton 2010.03.16. 23:03:49

@morphine: Én sem hittem, hogy meghnyeri, bár nem lett volna ellenemre, talán a tavalyelőtti döntő drámája miatt.
Szerintem semmi égbekiáltó nem történt, egy állomány, amelyik egészen brutálisan hat éven át majdnam folyamatosan négy között volt, most nem jutott oda, a nagy számok törvénye alapján várható volt, ráadásul a sorsolást is okolhatják, azért szerintem egy Sevilla, Moszkva, Porto stb. ellen simán továbbléptek volna. Szóval nyilván fájdalmas nekik és felvet pár dolgot, de mondjuk a Milan szinte törvényszerű összecsuklásához képest kevésbé "korszakzáró", ha lehet így mondani.

BruceWayne 2010.03.16. 23:04:30

Na ez fasza volt, nagyszerű teljesítmény! Kár hogy pont a Chelsea ellen, na de mindegy, lényeg hogy erős a csapat és jól játszott, csak így tovább a következő körben is!

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.16. 23:04:59

@montipájton: az jogos :)

mourinho a szájába vette, megrágta, és ahogy volt, lenyelte ancelottit. a tésztaképű meg csak nézett bambán, és hagyta, hogy josé a térdére fektesse, és elnadrágolja.

gratu az internek, teljesen megérdemelték. (egészen hihetetlen módon felugrottam eto'o góljánál).

montipájton 2010.03.16. 23:06:01

@Great Cornholio: Bocs, ha irritáló a stílusom, vitatkozunk, te sem túl kedélyesen minősítgetted Drogbát, szerintem egálban vagyunk. Nem rólad, hanem Mottáról írtam azt, amit.

halihalo 2010.03.16. 23:06:36

@montipájton: Még ezzel a szar játékkal is a Barcán kívül valószínűleg az összes többi kapható (nem angol) csapaton túljutottunk volna. Az Inter nagy napot fogott ki, meg egy Jose-t. Mindig is úgy gondoltam, hogy hiba volt elküldeni Londonból...

Everred 2010.03.16. 23:08:51

Engem Joe Cole teljesítménye abszolúte szomorú pandává változtatott. A beállása után sikerült alulmúlnia Ballackot, aki bár nulla volt játékban, legalább erős volt és kellemetlenül jelen volt a középpályán. Cole gyakorlatilag emberhátrányt jelentett, és az ő tehetségével ennek nem így kellene lennie. De asszem, az ő hajója már elment.

Glory 2010.03.16. 23:09:23

@WallyB: mi ez az ossznepi olaszfaszszopkodas?? elvileg ti ugy gyulolitek egymast mint a fene. most meg itt bosszut akarsz allni a tobbi olaszert??? mifolyikittgyongyoson???????????????

WallyB 2010.03.16. 23:09:26

@_benito: Mintha varjúhájjal kenegetnének, amikor ilyeneket olvasok tőled. :)

danesdzsu2 2010.03.16. 23:09:35

@Great Cornholio: miért nem írod inkább ilyenkor azt, hogy hosszas keresgélés után találtuk csak meg azt a hátvédet, aki sportszerűségben méltó utóda lehet Materazzinak, és szimpatikus, mint Balotelli.:)

Nyugi, nyertetek, mit akarsz még???:)

ferenck · http://agens.blog.hu/ 2010.03.16. 23:09:49

2. felidoben az inter lefocizta a palyarol a szineszcsapatot,egyertelmuen megerdemeltek. sneijder szenzacios vt,samu meg lehet,h cataniak,sanbenedettese-k ellen nem lo golt,de fontos meccseken mindig betalal. drogba undorito,egesz meccsen 11esre probalt rajatszani (ezt ismerjuk mar eleg jol),es immaron harmadik elvesztett csata (mu elleni donto,tavaly ellenunk,meg most),ami utan elgurul a gyogyszere. 6 meccses eltiltast szabnek ki ra,de ugy,h a legjobb 16tol lepjen ervenybe. nevetseges,h az eltiltasait mindig apoel nicosiak meg roman bajnokok ellen tolti le. egyedul carlot sajnalom,de az 1. felido veget leszamitva,az tortent a palyan,amit az inter akart. lucio es samuel emberfeletti vedomunkat nyujtottak. ennyit a cselzirol,akinek a biro most nem tette meg azt a szivesseget,h (jogtalanul) kiallitsa az ellenfel vmeik jatekosat.
sevillat naon sajnalom. most mar csak nekunk kell tovabbjutni holnap

montipájton 2010.03.16. 23:10:17

Amúgy meg: nem az nyert, akinek inkább szurkoltam és nem volt sok helyzet, ezzel együtt nem gondolom, hogy "nézhetetlen" meccs lett volna, még csak rossz sem volt. Feszültség, hatalmas iram, remek mentések, pergő 90 perc. Atletikus élmény. Ez is a csúcsfutball, ha nem is a csúcsok csúcsa.

Mindenki megnyugtatására, aki kikapcsolta a felénél: holnap jönnek a borotvált lábúak és a muzikális fociköltészet hívei is kielégülhetnek, ah, ah.

Addig is gúdnájt.

WoloW 2010.03.16. 23:10:21

ilen buzi, köcsögösködéssel teli meccset régen láttam:), az Inter továbbjutására nem gondoltam volna, viszont kérdés nélkül megérdemelték, 2. félidőben annyit támadtak, a Chelsea meg semmit
érdekes ez a Chelsea is, Ballack-Mikel semmit nem tud hozzátenni 1-1 támadáshoz, a csere emberek se nagyon, Anelka rossz napjain óriási fék a csapatban
Drogba nyávogása, pofázása már nagyon ellenszenves, nem igaz, hogy nem tudja levetkőzni ezt a stílust már

Inter nagyon okosan és taktikusan működött, Mourinho megmutatta mit tud, azért még 1 kört legalább menniük kéne, hogy ez tényleg érjen vmit

CSZKA továbbjutást legalább eltaláltam:)

horas 2010.03.16. 23:10:53

Sosem istenítettem Mourinho,mondván semmi olyat nem tett még le az asztalra itt az Inter-nél.
Most ezt pótolom,Mourinho isten vagy.

Csak idő kérdése volt,melyik kontra megy be.
Chelsea-nek is voltak helyzeteik,de ők erőből fociztak,az Inter a kis csiki-csukikban sokkal jobban voltak.Mourinho rájött,,hogya az Inter középpályája nulla kombínácókban.Ezért játszott csak Cambiasso és Motta mindketten elég jól passzolnak és rengeteg védekező feldatattal Pandev és Eto'o.Amíg a kis egy-egy az egyek csak Malouda-nak mentek addog az Inter remekült tartogatta a labdát,az említett dolgok miatt nem beszélve Sneijder és Maicon-ról.Sneijder szenzációs volt kb 4 ziccer labdát adott.

Inentől kezdve,most egy kis szerencsét is szeretnék ne a Barcelona-t kapja z Inter mert szerintem a Barca-n kívül mindekit kiverne az Inter.Nem kicsit lesz idegesítő egy Bayern-Cszka vagy Cszka-Bordeaux párosítás,vagy Bayern-Lyon ha az Inter a Barca-t kapja.

Vazzeg kettős győzelemmel,ezt nem hiszem el!!!Nagyon büszke vagyok az egész csapatra mindenki jó volt.Mourinho,rohadj meg,egy igazi zseni a faszi ha utálod ha nem.

Glory 2010.03.16. 23:11:04

@_benito: tehat eloszor megragta majd lenyelte. akkor viszont hogy fektethette a combjara egy kis seggrepacsira??? zavart erzek a rendszerben :)

bakító 2010.03.16. 23:11:43

Én nagyon kevés olasz meccset látok, de ez a Motta gyerek őszintén meglepett. Ekkora undorító tetvet már régen láttam focipályán, talán a cseréje mérhető még hozzá (némi iróniát ad a történéseknek hogy a piros lapos srác is dörzsölt tetűnek nevezhető). .
A másik ami pedig meglepett, az pedig az Inter játéka, mivel teljesen megérdemelten nyertek az igen masszív Dinamo ellen. Teljesen egyértelmű, hogy a 22 pályán lévő játékosból ma fölényesen kiemelkedett a kicsi holland. Olyan okosan osztotta a zsugát, ahogy ma igen kevés játékos képes. Mondjuk szebb napjain Fabregas, Xavi, Gerrard és öööö... más nem. Lehet hogy nem mindig ilyen, meg sokat sérült, de egyszerűen nem értem hogy nem fért be egy elvileg igen gazdag csapat elképzeléseibe.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 23:12:25

@montipájton: Semmi bajom drogbával, minthogy a képemen is látszik. a Chelseavel sem. Kis fricska nektek angol szurkeszeknek, akik már a múlt héten lekicsinylően "sértegették" az Intert meg az olasz focit.

videos.sapo.pt/G4KVz5pP6ZZGlps4rV7D

itt pedig a 43. mp-nél láthatod a szitut. Bár nem túl jó a felvétel. Nálam csak diafilmként működött.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 23:13:18

@danesdzsu2: Hátha Mottara gondolsz az érdekes, mert nem hátvád. :)

rizla 2010.03.16. 23:14:17

azért van valami bájos ebben a mostani inter-keretben, az ezen a szinten kikukázott klasszisaival. lucio, a brazil középhátvéd, 31 éves, szerintem más BL-győzelemre pályázó csapatoknál csak második-harmadik opció lett volna a posztra, erre fel tanár egy chelsea ellen. sneijder, aki fiatalon kiégve totál le volt írva egy real madrid miatt, vagy milito, aki persze jó sok gólt rúgott a serie A-ban, dehát ő is öregkorára játszik először nagy csapatban, alaposan kiböjtölte.
aztán mennyire cool már julio cesar, amikor a braziloknak alig van normális kapusuk, maicont, cambiasso-t felesleges is megemlíteni.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 23:14:29

@Great Cornholio: Az esetet visszanézve, Motta el akart futni Drogba mellett ütköztek, Drogba egy ypponnal a földre vitte Mottát majd jól megtaposta, és még ezért tizi. OMG.

rizla 2010.03.16. 23:15:47

@bakító: "egyszerűen nem értem hogy nem fért be egy elvileg igen gazdag csapat elképzeléseibe. "

remélem költői ez a felvetés..

WallyB 2010.03.16. 23:17:17

@Glory: Egyrészt, Gyöngyöstől én magam messze lakom. Akkor inkább már Szeged :)
Másrészt, bocsássa meg a világ, az olasz futball iránti szeretetem még anno 1982-ig datálódik, amikor bizonyos Paolo Rossi 6 gólt szerzett (3-mat a brazilok ellen) és ugye ő Juvés volt, szóval Juvénak részemről RESPECT, Platini, szegény Gaetano Scirea, és amiért Lengyelországban standing ovation jár: Zibigniew Boniek. Gombfociban mindenkit vertem velük. :) Tévét életemben először a Dortmund-Juve BL-döntőn köptem le Lars Ricken gólja után... aztán, asszem levertem a csillárt anno, amikor a van Basten-Rijkaard-Gullit féle Milan 5-0-val küldte haza a Real Madridot... (bár az talán előbb volt) és valahogy mégis a Bergomi-Matthaus-Brehme-Serena (és még sokan mások) által fémjelzett 1989-es Inter fogott meg... szóval miért ne szurkolhatnék az olasz kluboknak? (Mellesleg az angolhoz is elég sok közöm van, de ezt most ne forszírozzuk) :)

2010.03.16. 23:17:30

@montipájton: www.youtube.com/watch?v=gCelXxvhgz8
Nem kell Mottanak hívni senkit ahhoz, hogy fájdalmában fetrengjen, ha valaki a közel 90kilójával így megtapossa a bokáját.
A 2 kommentátor is vicc volt. Nem jár piros, mert Motta folytatni tudja a mérkőzést, sőt mivel nem döglött bele még egy sárga is járt volna neki.
na mind1

Eto'o-t vétek jobbb oldalon játszatni, be középre vele, vagy balra.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.16. 23:18:58

@bakító: az nst olaszos posztolója már a genoában kifigyelte kivételes suttyóságát, és még genovaiként betette a szezon köcsögválogatottjába

slowmotion 2010.03.16. 23:19:17

@Great Cornholio: dehogy akart elfutni mellette. pont neki akart futni, hátha eldurran Drogba agya. be is jött neki.

halihalo 2010.03.16. 23:20:00

@bakító: Hát akkor Ballotellit meg kell nézned. Képzeld, ha a Special One sem bírja már a stílusát, akkor milyen lehet... :)

rizla 2010.03.16. 23:21:30

@_benito: motta amilyen jelentéktelen futballistaként, valahogy annál emlékezetesebb bír lenni a balhékkal, amikbe keveredik a pályán. egy fickó, aki a fél pályafutását a legkomolyabb csapatoknál töltötte, és közben mindenki arra emlékszik majd vele kapcsolatban, hogy piros lap, öngól, meg hasonlóan szép dolgok.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 23:22:11

@slowmotion: Ha a nevedhez hűen tekinted meg a linkemet, láthatod motta nem is arra néz. De mind1, minek megyek bele ilyen vitákba.

rizla 2010.03.16. 23:22:33

@halihalo: a special one ezzel a győzelemmel alaposan helyretette a kis köcsögöt.

halihalo 2010.03.16. 23:22:57

@Great Cornholio: Megszámoltam: négyszer fordult át, a tizenegyes ponttól egészen az 5 és feles közepéig hengeredett. Szép teljesítmény...

WallyB 2010.03.16. 23:23:14

@WallyB: Jah, és a Bayern-t meg zsigerből utálom, szóval ott akkor Fio, még akkor is, ha lila... :)
Tudom, nem logikus Matthaus-féle Inter, és a Bayern nem... ez nem egy egzakt tudomány... :)

calcio_di_rigore 2010.03.16. 23:23:46

Kötelességemnek érzem, hogy szóljak.:)
Gratulálok az Internek, tanárian játszottak, igazi calcio volt ez. Sajnálom, hogy pont tőlük kellett látnom, az viszont jó, hogy akkor már legalább pont angolokat oktattak vele.

A következő körben megérdemelnének egy gyengébb ellenfelet.

BruceWayne 2010.03.16. 23:23:54

@Glory: hát a múlt heti mu-bayern összeborulás után ezen már nem kéne meglepődnöd :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 23:25:17

@calcio_di_rigore: Nektek is el kéne kenni a Fulhamet. Jó hét lenne.
@halihalo: Hagyjál léci békén, vakokkal nem vitatkozok.

BruceWayne 2010.03.16. 23:26:06

@calcio_di_rigore: kösz.

Mottának amúgy volt egy gólja a milan ellen meg egy szép indítása Pármában, ezenkívül produkált értékelhető megmozdulást amióta nálunk van?

giacinto 2010.03.16. 23:26:25

@calcio_di_rigore: köszönjük ezt a szimpatikus nyilatkozatot, talán ez az első tőled a 3 év alatt :))

A Stuttgart például kiváló ellenfél lehetne számunkra! :)

UEFA-pontszámításban újabb 3 (2+1) pont az itáliai zsebben, holnap a juve hozzátehet ehhez még 3-at egy győzelemmel.

horas 2010.03.16. 23:26:38

@Althedokan: Mr.At-ot idézem:
"Kacagjunk felszabadúltan ennyit."
A kommenteden...érthető idénre neked ennyi maradt...

halihalo 2010.03.16. 23:27:29

@Great Cornholio: Oké, de hozzátenném, hogy nekem nem csak diafilmként működött, és nem csak itt láttam...
Jó éjt mindenkinek!

horas 2010.03.16. 23:28:08

@horas: "együtt"..na nézd már levagyok részegedve a boldogságtól irni se tudok..bár azt alapba se...:)

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.03.16. 23:28:24

@rizla: kihagytad samuelt, aki oriasit egett spanyolfoldon (bar elotte es utana is egyike a legjobbaknak)

egyebkent meg komolyan, melyik csapat tud felmutatni valami hasonlot a

maicon-lucio-samuel-chivu/zanetti vedosorral, ha elottuk meg ott van cambiasso? egeszsegesen a chelsea, meg talan a mu.

a jogabonito meg nem minden, mint az angliai rohangalas sem. az latszott, hogy a chelsea jatekosok nem nagyon vannak hozzaszokva ahhoz, hogy allandoan 2-3ember veszi oket korul.

sneijdert en is csak egy jo tamado kozeppalyasnak tartottam a szezon elott, de szerintem bebizonyitotta, hogy egy jo iranyto is egyben. szerencsenkre a hofeherkek megvettek az evek ota semmit sem mutato kakat, igy letszam folottive valt...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 23:28:25

@halihalo: Akkor láss is ne csak nézz, már nekem is betöltött. Tudod a sok önkielégítéstől romolhat az ember látása. :D

szangye puncog 2010.03.16. 23:29:02

morinho bármelyik csapatból képes chelseat csinálni.
barca intert szeretnék látni....

bakító 2010.03.16. 23:30:03

@rizla: költői provokatív kérdés (és persze sajnálom Kakát is.)

@benito: azért az elég szomorú, hogy a szemetet mindig egy helyre fújja szél. Nevezett két arcon kívül rémlik még nekem egy Cordoba nevezetű dél amerikai tömeggyilkos is, pedig igazán nem vagyok nagy Inter szakértő. Fura ez na...

@ haliho: Balotellit az angol sajtó állandóan Wengerrel akarja összeboronálni, úgyhogy előre aggódom. Egyébként a visszataszító ostoba nagyképűség számomra kevésbé visszataszító, mint egy Motta féle ámokfutás.

ForzaInter 2010.03.16. 23:31:52

@Mrs Wallace: Miért a Realnak kéne drukkolnunk?

halihalo 2010.03.16. 23:35:02

@Great Cornholio: Ha vicc volt, nem értem. Ha nem, akkor bunkóság...

rizla 2010.03.16. 23:35:04

@Pályaelhagyó autóversenyző: samuelt azért nem írtam, mert ő már jó ideje az interben játszik úgy tudom, nem mourinho találmánya (persze JC, maicon, vagy cambiasso sem, de ők kurva nagy játékosok mindenhogy), de a nyári igazolásaiból gyakorlatilag mindenki bejött. lucio, sneijder, milito, és eto'o-t ezért az egy gólért már érdemes volt elhozni, még ha egyelőre nem is hozza magát. télen egy pandev, ez is remek húzás volt.

valójában amiért állati ellenszenves évek óta a chelsea, az épp mourinho hiánya. amikor ott volt, akkor meg miatta volt ellenszenves, de akkor mást éreztem, az olyan félelemmel vegyes tisztelet volt. most viszont egyszerűen nincsen egyértelmű identitásuk, tényleg a mourinho által lefektetett alapokra építkeznek, dehát pont ezaz, hogy nem építkeznek, hanem csak veszik a töltelék arcokat a régesrég kialakított tengely mellé.. és játszhatnak bármilyen szépen a bajnokságban egy sunderland ellen, komoly meccsen nincsen stílusuk, egyik idei általam látott rangadójukon sem ők voltak a karakteresebb csapat. még azokon sem, ahol nyertek.

horas 2010.03.16. 23:35:06

@rizla: Kifeljetetted Samuel-akinek ugyanúgy megtört a karrierje Madrid-ban és Eto'o is szószerint kidobták mindenhonnan....
Vicces az elmúlt evtized sztár inváziója mellett,a kimondott sztár igazolások nem jöttek be többnyire..Quaresma,Vieira,Ibrahimovic(!) és a régebbi időkből végtelen a sor...

bobix 2010.03.16. 23:36:13

Na hagy szopja már akkor még egy Juvés az Inter f***át... Nagy gratula, teljesen megérdemelt továbbjutás. Mély respekt az egész csapatnak, de kiváltképp az elnyűhetetlen kapitányotoknak.

Nekünk a Fulham ellen necces lesz, el lehet képzelni milyen az, mikor Zebina már belső védőt kell játszon, hogy a hétvége meccsembere, Grygera betöltse kedvenc jobbszélső posztját. A kapusproblémákról már nem is beszélek, mindezek ellenére továbbjutást várok.

Azt viszont valaki megmondhatná, hogy miért csak 50$-t tettem az Inter továbbjutására?!...

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2010.03.16. 23:37:10

@ferenck: szerintem is.

btw: az pedig vicces és szánalmas, hogy egyesek a mai meccsek apropóján sem bírják megállni, hogy ne fikázzák egy kicsit azt a csapatot, amelyik ma egyébként nem játszott, és amelyről még azt lehet tudni, hogy hazai nagy riválisa, bár borotvált lábbal, de jól kiesett a múlt héten!

amúgy pedig kemény kis meccs volt, hajtós, és bizonyos szempontból látványos. az Inter jól játszott, hatalmas védőmunkákkal, zseniális Sneijderrel. ha berúgják a labdáit, és ha pandev helyett lett volna egy jobb balszélsőjük.... a cselszi pedig nem tudott igazi helyzetig sem jutni. persze, megint kellett volna kapniuk 3 tizit, oszt jó napot.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 23:38:33

@halihalo: Vicc, hogy csak azt látsz amit akarsz, és az eléd tolt tényekkel sem vagy képes objektíven megbirkózni.
Nem állítom, hogy ma Motta jófej volt, mint azt hogy pl Maloudat is 2x kellett volna kiállítani, de ebben az esetben Motta nem áldozat volt és igen mégcsak nem is szabálytalankodott.

rizla 2010.03.16. 23:38:51

@horas: eto'o sehogysem jön ide. szó szerint kidobták mindenhonnan, jaj, ugyan már, azért csak nyert "pár" trófeát a barcával, nehogymár futball-menekültnek állítsuk be. így hozta az élet, most nyerhet BL-t az interrel is, de ő abszolút befutott, elit kategóriás világsztár. a lucio-sneijder-milito féle vonal meg inkább ilyen másodvonalas (tudom, tudom, lucio régóta nagy klasszis, de klubszinten azért a bayern nem a legteteje).

WoloW 2010.03.16. 23:41:06

következő kör sorsolására ezt találtam ki:

Barca-MU
Inter-Arsenal
--
Lyon-CSZKA
Bordeux-Bayern

külön ágakon:D

pénteken vajon csak a köv. kört sorsolják ki, vagy már a párosításokból az elődöntőt is?

Piiii 2010.03.16. 23:41:27

@szangye puncog: akarod mondani stuttgart intert????:)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.16. 23:42:07

@WoloW: Az Inter cseréld Ki a Lyonnal és tedd a másik gra és TÖKÉLETES. :D

horas 2010.03.16. 23:43:31

A Chelsea-hez irjuk oda,hogy Ancelotti első éve.Emellett sok volt a sérült is,szal Bosingwa-val Ashley Cole-lal sokkal játékosabb lett volna a csapat.
A másik ami nekem szembe ötlő,hogy Ancelotti taktikája mindig egy-egy emberre volt felhúzva,történetsen Kaká és Pirlo.Hasonlót akar játszatni a Chelsea-val is csak a kreatív faktor abszolút nem stimmel,és a Chelsea játékos állománya teljesen másra jó.Lendületből erőből kellene ezzel a Chelsea-vel focizni szerintem.Annyira ne írjuk le a Chelsea-t,az Inter nagyon jó volt,de konkrétan felkézzel vernék az egész mezőnyt Bayern-estűl Bordeaux-ostúl,a ballasztokról nem beszélve CSZKA,Lyon...de még talán az MU-t is...

zsakfos 2010.03.16. 23:44:16

Ha jól emlékszem Benito írta,hogy a Chelsea elleni párharcban eldől, hogy Sneijder világklasszis e. Asszem eldőlt:) Bár sztem eddig is az volt a "buta holland" ( igaz Pöte?:)))

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.03.16. 23:44:21

@bobix: igazad van, az a zanetti, akit en lassan nem nagyon szeretnek a kezdocsapatban latni, ujra bebizonyitotta, hogy miert univerzalis jatekos.

@rizla: valld szepen be, hogy azert nem irtad, mert nem tartod akkora jatekosnak.. semmi baj, csak a roma szurkolok nem ertenenek ezzel egyet, meg hat az internek is nyert mar egy bajnoki cimet, miutan materazzi leserult valami piros-feher-zold valogatott ellen

cambiasso ma annyit nem tudott hozzatenni a jatekhoz, mint altalaban, de azert az egy vicc, hogy szinte kisebbfajta csoda kellene ahhoz is, hogy a kokos zseni kivigye afrikaba... bezzeg burdisso evek ota stabil valogatott

horas 2010.03.16. 23:47:13

@rizla: jó rendben,ez igaz,de ő is kiselejtezett csávó valamilyen szinten.Igen vannak olyanok akikben már nem bíztak,szal ez a turkáló jelleg ül,de vannak olyanok is akik ott lettek világklasszisok,Cambiasso,Maicon,JC.

Innen is látszik,hogy az Inter magasan legjobb szakmailag is az olaszok közül,azért össze lehetne számolni mennyibe került a mai kezdő csapat konkrétan...

rizla 2010.03.16. 23:47:55

@Pályaelhagyó autóversenyző: nem ismerem annyira a játékát, azért nem írtam. meg azért amit mondtam: ő már régóta a csapat tagja. de én nem nézem rendszeresen a meccseiket, érted.
cambiasso be nem válogatása óriási szégyen.

rizla 2010.03.16. 23:50:04

@horas: nem kiselejtezett csávó. megnyert mindent, bebizonyított mindent. hozzá képest egy milito gyakorlatilag 30 évesen szűz az elit tetején, lucio számára is az inter az eddigi legmagasabb lépcsőfok. sneijdernek pedig végre egy szerető otthon. de eto'o-nak csak egy érdekes állomás a pályafutásában.

bakító 2010.03.16. 23:51:19

@horas: Nincs ezzel a Cselszkivel (jelenleg) komoly gond, én már láttam idén jópár meccsüket, ahol úgy zakatoltak mint egy gőzvonat. Most nem jött ki a lépés, ill. az Internek nagyon kijött, a kupameccsek már csak ilyenek.
A Chelsea ezzel a kerettel majd hülye lenne kreatív játékot játszani. Az olyan volna mint Mike Tyson balettcipőben.
Viszont ha Ancelotti azt gondolja, hogy a csapat fő erejét jelentő brutál-metál középpálya komoly fiatalítás nélkül sokáig huzza a PL-ben akkor nagyon meg fog lepődni. (Obi Mikel és hasonló viccek nem érvényesek).

horas 2010.03.16. 23:52:37

@zsakfos : Én konkrétan CSZKA-t szeretném az Inter-nek a Barcelona és a Chelsea után csak idén(!),több mint jogos!
A Bayern emg menjen szépen az Old Trafford-ra vagy a Nou camp-ba...nagy lóbrét Bordeaux,bár lehet megcsinálnák őket most is.

Viszont,nem vagyok elszállva,simán kilehet esni a Bordeaux a Bayern vagy az Mu ellen is,ha nem játszik ekkora alázattal a csapat és nem tart ennyire az ellenféltől az Inter,de viszont lelkileg több éves gát szakadhat fel most.

horas 2010.03.16. 23:57:28

@bakító: Pedig Ballack helyére egy kreatív mélységi irányítóember vagy/és Anelka helyén egy Gerrard féle kreatív árnyékék és szerintem nem így néz ki a Chelsea.Mondjuk egy Fabregas tipusú csaávó középpályára előre meg mondjuk Ribéry és már rendben is van a csapat.Olyan nagy baj nincs a Chelsea keretével,akinek a helyére ember kell az Deco,Belletti,Ferreira,Ballack a középpályát felkell kicsit frissíteni és Carlo taktikájába mindenképp kell majd egy-egy gondolkodó futballista szerintem.

horas 2010.03.17. 00:02:22

@zsakfos : NEm is neked akartam hanem neki bocs :) :
@WoloW: Én konkrétan CSZKA-t szeretném az Inter-nek a Barcelona és a Chelsea után csak idén(!),több mint jogos!
A Bayern emg menjen szépen az Old Trafford-ra vagy a Nou camp-ba...nagy lóbrét Bordeaux,bár lehet megcsinálnák őket most is.

Viszont,nem vagyok elszállva,simán kilehet esni a Bordeaux a Bayern vagy az Mu ellen is,ha nem játszik ekkora alázattal a csapat és nem tart ennyire az ellenféltől az Inter,de viszont lelkileg több éves gát szakadhat fel most.

Keelhaul 2010.03.17. 00:05:52

@Blaugrana: Igen azon én is röhögtem, kicsit furán értelmezik egyesek a labdarúgás szabályait.

Keelhaul 2010.03.17. 00:07:59

@zsakfos : Inkább csak az az ijesztő, hogy Madridban rohad egy bizonyos középpályás immár 15 éve, akihez képest Sneijder lóf*t nem tud. Mit tenne, mit tett volna vele egy Inter, vagy egy MU?

Sneijder előtt le a kalappal.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.03.17. 00:08:44

@rizla: nem csesztetni akarlak, csakhat a "fal" mar romaban legenda volt, mielott vitte a madrid. es nemi kihagyas utan szerintem ujra a top 5/10 tagja (vermerseklet szerint) amugy cambiasso hamarabb erkezett, mint samuel :)

es bar oriasi jatekosoknak tartom az argentinokat, lassan be kell latni, hogy van valamilyen rossz karmajuk, vagy nem tudom mi, de gyakran a braziloknal jobb kerettel sem birnak nyerni. persze neha a rovid haj a fontos a szovetsegi kapitanyuknak, neha meg csak nem fer bele az elkepzelesebe az addigi csk (zanetti) - ehhez utolag is szeretnek gratulalni..

en meg azt is megertem, hogy maradona mascerano kore epiti a csapatat, de egy cambiasso meg a keretbe se ferjen be? (persze inter szurkolokent nekem o a legjobb a posztjan es max. essien erhet a kozelebe. meg par eve vieira :) )

amugy eto'o igazolasanak ezt az egy ertelmet lattam korabban is.: a bl-ben mas csapatok vannak, mas mozgas szukseges, ebben nagyon hasznos lehet a kameruni. az olasz bajnoksagban kevesbe, ez azert latszik is.

mindenkinek jo ejszakat!

bakító 2010.03.17. 00:09:44

@horas: A baj ezzel a frissítéssel, hogy további 100 M font már nem áll rendelkezésre. Az anyagi ésszerűség kezd beszivárogni a kékek háza tájára is, viszont a relatíve olcsó de jó játékosok meg nem nagyon akarnak beválni (kivétel a két szláv szélsőhátvéd). Én azt gondolom hogy olcsó de jó játékosok leigazolásában Ancelotti sem túl erős.

Everred 2010.03.17. 00:16:05

@bakító: hát ha a másik szláv szélsőhátvéd Zsirkov lenne - és más nem jut eszembe -, akkor ő relatíve nem olcsó, hanem abszolútértékben drága és egyelőre sokat nem tett hozzá a Chelsea idényéhez, szóval a beválással is várnék egy kicsit.

Ivanovic jó vétel volt, de ő is belekerült 10 millió fontba, ami egy szélső védőnél nem éppen olcsó. Vidic+Evra összesen került annyiba.

giacinto 2010.03.17. 00:19:24

Ancelotti beteljesítette a tökéletes párhuzamot amit róla irtam Mou kapcsán, ő is azonnal kiesett az első körben, mikor előző állomásának legnagyobb riválisával került szembe első évében.

horas 2010.03.17. 00:22:49

@bakító: NEm is neki kell igazolni,lehet ott okosan igazolni,nem kell feltétlen sztárokban gondolkodni,amúgy nincs nagy gáz a Chelsea-nél belehúztak a legjob 4-5 csapat közüla z egyikbe,az Inter folyamatosan ezt csinálja már évek óta,msot is ezt csinálta csak most kijött a lépés,ezért is volt idegesítő Arsenal meg ahasonló csapatokat nézni az elődöntőig ahol simábban kizúgtak mint az Inter ugyanattól a csapattól...

Viszont igazam lett,a Chelsea nek az lett volna a afegyvere ha neki ront az Inter-nek,ez a gurigázás csak az Inter-nek dolgozott,támadót hozott Ancelotti egyre kevesebben maradtak a 4(!) támadóval a Chelsa-sek mentek is a Sneijderkiugratások kb 4 ziccer helyzet volt...Eltakitákzta Ancelotti bácsi,ahogy szerintem Pellegrini is,bár Carlo-ék talán úgy is kiestek volna.

Mindenestre óriási húzás volt,hogy 4 támadó szellemű játékossal állt fel Mour,igazából ezzel ölte meg a Chelsea játékát,hogy rettenetesen figyelni kellett hátúl...
Na mindegy Gud nájt.
Ez már igen fiúk!
Forza Inter,Grazie Mouri!

avenger13 2010.03.17. 00:23:03

drogba egy büdös nagy tapló, ahogy motta is. mindegy. a jobb csapat ment tovább ennyi. viszont ha jól láttam, következő meccsen se lucio, se motta, ami főleg az első igen sok gondot okozhat még.

a bayern bordeaux, cszk lyon 4est meg röhejes leírni. bármelyik megverhet bárkit. van aki nézte a cszk játékát? nem véletlenül ütötték ki a sevillát.

rizla: mennyiben nagyobb csúcs az inter mint a bayern? az utóbbi éveket tekintve semmiben. mindegy.

luciot nem utálta ki a bayern szurkolótábor, de tavaly borzalmas teljesítményt nyújtott, ahogy az egész csapat is. eladták valami nem teljesen érthető okból, ahogy zé robertot is. én személy szerint mindkettőt sajnáltam.

avenger13 2010.03.17. 00:24:42

ugyanakkor támadt egy olyan érzésem, hogy ribery a chelseabe megy.

Piiii 2010.03.17. 00:30:04

amúgy azért a teljes igazsághoz hozzátartozik, h az első félidőben 3szor a 16os környékén lévő nagy lövéseket csak az utolsó pillanatban blokkolták óriási mákkal és fegyelemmel az inter védők, ami mind kapura ment volna. ha egy is eljutott volna a kapuig akkor más lett volna a meccs fekvése. de örülök h nem így alakult persze. grat az internek! innentől illik letojni a bajnokságot és csak a BL-re koncentrálni:)

Ferguson 2010.03.17. 00:30:23

Grat az inter-nek! Ezzel mindenképpen "tartozom". Rászolgáltak és megérdemelték. A chelsea óriási csalódás volt számomra, mourinho egyértelműen ancelotti fölé nőtt...

avenger13 2010.03.17. 00:40:31

vajon mennyit fizet a stuttgart továbbjutása?

Harald hardrode 2010.03.17. 00:50:35

@Iustizmord: nem látok egyetlen nácis poént se. Mi van? kiestek a kékvérűek? (minden Chelsea drukkertől elnézést, kivéve mord)

Integető hajbókoló lufiember 2010.03.17. 01:44:39

Hirtelen LETTEK Inter szurkolók is? Ez kb olyan, mint pornófilmben az ázsiai FÉRFIAK kétséges léte.

szbszig 2010.03.17. 02:47:26

Amúgy kurva jók lettek a beharangozók. Egyedül a Palopról szóló rész cinkes kicsit ezúttal a látottak alapján, a többit viszont nagyon eltaláltátok, és a stílus is roppant szórakoztató. :D

United82 2010.03.17. 07:34:35

Alapból a Chelsenaek szurkoltam, már csak azért is mert így h kiestek most koncentrálhatnak a PL-re, de látva a meccset az Inter volt szimpatikusabb (Error-rendszerhiba....egy Inter meccsen az ellenfél unszimpatikusabb:)...szóval az Inter teljesen megérdemelten nyert, nem is értem a Chelsea mit akart játszani. Az Interből Sneijder óriási volt, kiosztott vagy 4-5gólpasszt, szenzációs volt...
Remélem a Chelseat ez a vereség lelkileg visszaveti és vhogy begyűrjűk őket a bajnokságban. A mi szempontunkból pedig remélem a CSKA-t kapjuk a chelsea elleni bajnoki előtt és után...

ami a BL-t illeti 3 fő esélyest látok az égen (Barca,Inter,United) és egy jó sorsolással az Arsenal is odaérhet. Ezzel nem írom le a Bayernt,Lyont,CSKA-t,Bordeauxt (hiszen egy sorsolással akár ebből a 4ből is lehet egy döntős), de józan ésszel mérve a Barca,Inter,United 3as az akik odaérhetnek (és talán az Arsenal ha egyszer egy nagycsapat ellen is megemberelik magukat)

Mégegyszer gratula az Internek teljesen megérdemelten nyertek.

United82 2010.03.17. 07:45:28

Ja és eddig 2/2 spanyol kiesett, ha ma a VFB csinál egy 2-2őt.....na hogy egy klasszikust idézzek..ha ébren vagy ne álmodj:)

avenger13 2010.03.17. 07:48:40

@Rooney82: ha már álmodsz, akkor legalább egy 1-5 kéne :D az mennyivel szebb. persze tudom, nem tesz jót a szívó csapat moráljának. de valószínűbb az 5-1 persze.

vsztk9111 2010.03.17. 08:32:46

@Pályaelhagyó autóversenyző:
Eto a bajnokság elején a hátán vitte az Intert. Akkor sok meccset láttam, ő hajtott a legjobban és volt a legjobb is. Nagyon akart bizonyítani. Aztán visszaesett, majd Afrikából való visszatérése után szinte el is tűnt. Remélem most feltámad.
Az idióta se..fej, Balotellit meg el kéne adni jó pénzért, amíg lehet.
Az Inter az utóbbi időben tényleg a kukából szedte össze az embereket, és csinált belőlük nagy csapatot. Ezért óriási gratula.
Az meg külön vicces, hogy Itália, ahol mindennél jobban utálják az Intert a többi csapat szurkolói, most az Inter sikerének örvend. De nem csak Itáliában van ez így, mindenhol. Az én barátaim is, akik nagy olasz foci fanok, mint rühellik az Intert. Én az angol focit szeretem, lehet, hogy ezért szurkolok a csizmában a milánói kék-feketéknek.

nalazo 2010.03.17. 09:05:39

Tegnap az Inter olyan olyan szinten volt elszánt és feltüzelt, hogy a Vörös-tenger magától szétnyílt vona előttük ijedtében.
Szép volt fiúk!

balu11 2010.03.17. 09:12:34

Azért az megérne egy misét, hogy (ha ma papírforma eredmények születnek) idén a BL8-ban 6 ország csapatai képviseltetik magukat! Ennek én, személy szerint, nagyon is örülök - nem ugyanazokat a meccseket kell nézni a negyeddöntőben, mint 2-3-4 éve.

Ja, és csupán zárójeles megjegyzés, hogy az angolok mellett melyik országból lesz (valószínűleg) egynél több csapat a nyolcban? Nem, nem a spanyol, a német, vagy az olasz...

rizla 2010.03.17. 09:39:13

@avenger13: "mennyiben nagyobb csúcs az inter mint a bayern? az utóbbi éveket tekintve semmiben. mindegy."

jobb bajnokság (ha jelenleg nem is sokkal), több pénz, és persze MOURINHO. az elmúlt években rendre pechük volt a BL-ben, most is, aztán kettős győzelemmel továbbmentek.

slowmotion 2010.03.17. 09:39:29

@balu11: dehogyis, idén nem is volt Chelsea-Pool :D

rizla 2010.03.17. 09:40:59

@vsztk9111: szerintem unta mindenki már a default 3 angolt a 4 között.

avenger13 2010.03.17. 09:43:45

@rizla: konkrétan az internek nincs több pénze, a bajnokság erősebb, de most épp úgy tűnik a németek beelőzik őket.

lehet guus hiddink a török válogatott edzője attól még nem lesz nagyobb presztízs ott játszani, mint mondjuk a spanyol válogatottban.

avenger13 2010.03.17. 09:49:10

@rizla: az internek nincs több pénze a bayernnél, a bajnokság tényleg jobb jelenleg, de a németek épp készülnek beelőzni.

és lehet guus hiddink a török válogatott edzője, attól még nagyobb presztízs a spanyol nemzeti 11ben játszani. így ez szerintem nem érv. az igaz, hogy az utóbbi években nincs sok szerencséjük, ezt aláírom.

ugyanakkor nagyon örülök a sokkal színesebb bl 8nak sőt sokkal kiegyenlítettebb meccsek lesznek, ami megint csak jó.

mickeyknox 2010.03.17. 09:57:02

végre nincs 4 angol a legjobb 8-ban, csak KETTŐ. ha valaki ezt állítja nekem a szezon elején, hát én kirögöhöm. de egyáltalán nem bánom hogy így alakult

Piiii 2010.03.17. 09:57:49

már mindenki elkönyvelte a franciák mai továbbjutását, én azért várnék még evvel.monjduk nyilván én is őket várom a 8-ba, de el sem tudtam volna képzelni pl, h a sevilla hazai pályán kizúg...

rizla 2010.03.17. 09:58:07

várjunk még azzal a beelőzéssel, bár előfordulhat ma az is, hogy 2 német lesz a 8 között, miközben 1 olasz, és 0 spanyol :(

Piiii 2010.03.17. 09:59:39

@vsztk9111: tudod vannak szurkolók, akik még az internél is jobban utálnak valamit: az angol focit! :):)

(amúgy én nem utálom, csak nem szimpi, inkább a digók!)

rizla 2010.03.17. 10:01:04

@Piiii: én nem láttam, de a cszka állítólag eléggé szopatta a sevillát az első meccsen is, akik szerencsések voltak a döntetlennel. ennek fényében nem olyan meglepő a dolog. az oroszokkal vigyázni kell, a zenit uefa-menetelése ugye megvan mindenkinek (röhögve vertek ki egy bayernt is), de a rubin kazan is letette a névjegyét a barcelona megverésével. jó az a bajnokság.

United82 2010.03.17. 10:05:48

@rizla:
azért annyira nem kell a CSKA-t túlmisztifikálni.
Ok csak csoportmeccsek, de moszkvában kb az utolsó 15percben kezdtünk el játszani, addig csak néztük az órát hogy legyen vége a meccsnek és a végén nyertünk. Otthon meg egy hiperszar csapattal szintén az utolsó 10percben pörögve hoztuk 3-3ra a meccset. (igen vezettek 3-1re de azon a meccsen se akartunk focizni...)
Ezzel csak azt akarom mondani hogy pl a Barca vagy mi v az Arse ha kicsit is odafigyel akkor simán továbbjut a CSKA ellen. Nem rosszak, de semmi extra.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.03.17. 10:09:52

@Piiii:
Szerintem egyértelmű a dolog.
Amúgy meg: az új BL-posztos érában két hajrá, két siker a mérlegem (Lyon, CSKA), ma esedékes a harmadik. :)

szferi 2010.03.17. 10:15:21

@mickeyknox: de ezt egyetlen liga sem múlja felül, én meg ennek örülök! :)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.17. 10:18:04

@OJ: én háromból semmi vagyok :)

danesdzsu2 2010.03.17. 10:23:39

@Rooney82: Napoleon és Hitler is így gondolta, aztán...

Apropó, mekkora termetű is vagy?:D

United82 2010.03.17. 10:31:31

@danesdzsu2:
Okés, de azért játszottunk velük és tudom mire képesek, tudom hogy mi mire vagyunk képesek, és ebből a kettőből kijön az hogyha összesorsolnak velük, akkor kellő odafigyeléssel sima továbbjutás.
Amúgy a pénteki sorsoláskor nagyon sok minden eldől és nemcsak a BL-t tekintve, hanem akár a bajnokságokat is.
Pl egy United-CSKA esetén, mondjuk kedden első meccs Old Trafford, szombat PL Chelsea, Szerda Moszkva visszavágó. Egész jól hangzik. De mondjuk egy Szerda idegenben Barcelona(hazaérkezés csüt hajnalban..)1 napos felkészülés szombat otthon Chelsea, Kedd otthon Barcelona...ez már nem hangzik jól:)

giacinto 2010.03.17. 10:36:34

@_benito: ezek szerint nem te irtad a hajrá intert? :)

mantegna 2010.03.17. 10:38:45

@WoloW:
Az az első hiba ezzel az elosztással, még nincs meg mind a 8 továbbjutó. A második pedig az, hogy az Uefa klub koefficiens listán már most található négy továbbjutott csapat az Inter előtt:

Mu, Arse, Bayern, Lyon.

Amennyiben a Barcelona továbbjut, amire az események várható menete szerint kitűnő esély van, akkor a Lyon átkerül a második kalapba:

Barca, MU, Arse, Bayern

Lyon, Inter, CSKA, Bordeaux/OlimPireaus

www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2010.html

United82 2010.03.17. 10:47:37

@mantegna:
Kalapok lesznek a sorsoláskor?

Mr.AT 2010.03.17. 10:55:21

Tegnap önfeledt gyerekként örültem az Inter góljának, ilyen sem mostanában volt. Nem viccelek: ez az idei egy szerethető csapat.

Sneijder pedig lehet, hogy hangulatember, s lehet, hogy néha eltűnik, de ha ilyen ösztönös, dropból bokával kiosztott zseniális passzokat ad, akkor nem lehet kihagyni egy csapatból sem.

A csapat két motorja ugyanakkor egyértelműen Maicon és Cambiasso. A saját posztján mindkettő nemhogy 10/10es, de 100/100as. Tökéletes fizikum, hiba nélküli rombolás, és ami a legfontosabb: okos, néha fifikás megjátszása a labdáknak. Mindkettő olyan stabilitást ad a csapatnak, ami aranyat ér: mindenki fújhat kettőt, amíg náluk van a labda, ezentúl tegnap is úgy tűnt, hogy karácsonyig egyfolytában képesek lennének futni. Természetesen a szenteste után folytatnák.

mantegna 2010.03.17. 10:56:09

Naturalmente
Kiemelés hiánya esetén ez az okoskodás, semmilyen érvényességgel nem bír.
Mégis hadd vegyem a koefficienst és Barca továbbjutást a jövendő alapjául.

Inter-Arse (mindkét csapatnak még bizonyítani kell, CL4-ba valók vajon, vagy afféle Real Madrid módra izmos csapatok.)

Barca-Lyon (Olimpiq fanok röhögjenek egy jót egy másik spanyol és esélyes csapaton.)

Bordeaux - ManU ( Bordeux jó csapat, érdekes izgalmas mérkőzés lenne)

Bayern- CSKA (Legyen egy meglepetés csapat a 4 között)

mantegna 2010.03.17. 10:57:33

@Rooney82:
Don't Know csak tippelgetek.

mantegna 2010.03.17. 11:03:01

Knockout phase
From the last 16 until the semi-finals, clubs play two matches against each other on a home and away basis with the same rules as the qualifying and play-off rounds applied. In the last 16, group winners play runners-up other than teams from their own pool or nation, while from the quarter-finals on the draw is free.
Ezt írja az Uefa.com
A fentiek alapján minden összesorsolás is free.
Tehát legyen egy Bordeaux-Lyon-Stuttgart-CSKA ág, míg a másik ágról jöjjön a VESZTES.

zsakfos 2010.03.17. 11:06:21

@mantegna:
ez igen tetszetős párosítás lenne.

avenger13 2010.03.17. 11:20:12

@rizla: nem mondtam, hogy biztos. az optimizmus inkább csak arra vonatkozik, hogy jövőre az olaszok vesztenek egy 5 pontos előnyt. idén szerintem nem előzzük be őket, csak akkor, ha a werder hamburg és a wolf is 4 között lesz az elben. a bayern meg a clben. de erre lássuk be kevés az esély.

giacinto 2010.03.17. 11:27:44

@Mr.AT: ha hiszed ha nem, Zebina góljánál én is felugrottam, hihetetlen mekkora gólt vágott a Fulhamnek :)

giacinto 2010.03.17. 11:33:52

természetesen nincs megkötés, bárki játszhat bárkivel.

Legyen egy MU-Barca, a többi már majdnem mindegy :)

Dean 2010.03.17. 11:36:52

"Pancho beáraztatta a Lyonnal a La Ligát"
Már meg ne haragudjatok, de ezt már a múltkori posztban is baromságnak tartottam.
A barca ugye egyenlő pontszámmal áll a spanyol bajnokság élén a reallal. Namost ha a barca a köv körben megveri a lyont, akkor mi értelme van ennek a beárazós szövegnek? Semmi.
A játékosok és a csapatok formája változik, a szerencsének is rengeteg szerepe van, stb. Az, hogy a real kiesett a lyonnal szemben, még nem jelenti, hogy a francia foci jobb lenne a spanyolnál. Ha a csillagok épp máshogy állnak, akkor a real két meccsen 6-1-es összesítéssel küldi haza a lyont, ugyanazzal a felállással. Ettől függetlenül az sem jelentette volna azt, hogy a francia foci en bloc sz*rabb a spanyolnál.
Hasonló erejű csapatoknál rengeteg múlik a szerencsén (ha Iniesta nem rúgja be azt a lasztit a chelsea ellen a meccs végén...), és egy kieséses párharcból kutyára nem lehet messzemenő következtetéseket levonni a bajnokságok színvonaláról.
Vagy akkor mondjuk azt, hogy a barca a BL és a klub-VB győzelmével minden más bajnokságot beárazott a planétán?
Eh.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.17. 11:46:36

1. Nagyon fáj a Sevilla kiesése. Különösen azért, mert egyértelműen náluk játszottak a jobb futballisták, és itt lett volna az esély nekik, hogy villantsanak. Jimenez nyakába varrnám a felelősséget. Tisztelem és kedvelem, de be kell látni, hogy sok neki ez.

2. A Chelsea-Interen pont az látszott, mire lehet képes egy nagy edző. Le a kalappal José előtt.

3. Kíváncsian várom Pancho véleményét arról, hogy miért szar játékos Sneijder.

+1. Megdöbbentett, hogy mennyire foghíjasak a Sánchez Pizjuán lelátói. Ilyet csak akkor láttam, amikor égszakadás ömlött Ibériára, és a Valladolid volt az ellenfél. Mi történt?

Mr.AT 2010.03.17. 11:55:53

Amúgy kövezzetek meg, de egyszerűen nem tudom megszokni a távol-keleti, különösen a japán focistákat az európai pályákon. Ráadásul pont egy orosz csapatban valahogy annyira torz egy Honda nevű srác...már csak a Suzuki-Yamaha szélsőkettős hiányzik, és nagy dolgokra lehetnek képesek, hehe.

Tudom, ez szűklátókörűség, és hát Nakata vagy Nakamura sem lógott ki sehonnan, de akkor is. Bárki bármit mond, a foci nem távol-keleti sport.

sporttárs 2010.03.17. 12:01:05

@rizla: Célpesszimizmusod brutális Barca-fanként már-már alulmúlhatatlan. Ezt azért csinálod, hogy teljesen egyértelmű sikereknek is jobban tudj örülni? :))

sporttárs 2010.03.17. 12:05:28

Bayern-Lyon, Barcelona-Bordeaux, Inter-Arsenal, MU-CSZKA, ez lesz.

Iustizmord 2010.03.17. 12:06:47

@Keelhaul: @Everred: a "MU-nak kicsúszott" arra utalt hogy a milan meg a MU között reálisan nem 7-2 a különbség, a manchesteri 4-esre mondtam hogy kicsúszott, ill a gólkülönbségre. mimózák.

@Harald hardrode: milyen nácis poénra gondolsz? germános poénra? meg miért találtál meg? de tessék: tegnap nem teutoburg volt hanem aqua sextiae, ha érted.

azt viszont nemtom honnan veszed h chelsea drukker lennék, vagy keversz valakivel, de lehet hogy te egy mésik meccset néztél.

rizla 2010.03.17. 12:07:03

@sporttárs: nem, egyszerűen csak túlzásnak tartom, hogy mindenki továbbjutónak számolja a barcelonát, amikor még hátra van egy meccs. így lehet a legnagyobbat puffanni.

Iustizmord 2010.03.17. 12:09:34

@sporttárs:

Bayern-Lyon, 1x, visszavágón x2, összesítésben bayern

Barcelona-Bordeaux fix 1, visszavágón 2x, össz barca

Inter-Arsenal 1x , vissza: 12, össz: inter
MU-CSZKA fix 1, vissza: fix 2, össz: MU

uff

rizla 2010.03.17. 12:09:40

@Mr.AT: nem tudom miért zavarnak. mitől kevésbé távol-keleti, mint afrikai? egyszerűen csak szokatlan, hogy egyre több ázsiai van, ennyi.
persze a foci igazi szegény ember sportja, és nyilván szimpatikusabb egy afrikai faluban felcseperedő labdazsonglőr, mint egy hong kongi utánpótlásban tökéletesre fejlesztett játékos, de ez van, a foci mindenkié.

balu11 2010.03.17. 12:11:03

@Csöncsön:

1. de legalább van önkritikája: www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/jimenez-az-en-felelossegem-ez-a-katasztrofa-2021402/

2. ezzel azt hiszem, csak egyetérteni lehet, még akkor is, ha Mouri nagyon ért ahhoz, hogy megalapozza a saját mások általi dicsőítését már előre egy esetleges komoly győzelemhez - ettől még nagyon komoly eredmény egy a kettős győzelem

3. ... és Robben

+1 csak összefoglalót láttam, de ez ugrott be nekem is elsőre, teljesen érthetetlen (unják már a BL-t? tiltakoznak az edző ellen? direkt megemelték a BL-meccsekre a jegyárakat a duplájára, és ez ellen demonstrálnak? ...?)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.17. 12:11:20

Én pont hogy kifejezetten bírom a japán focistákat. Rohannak, technikásak, ördöngösen cseleznek, soha nem adják föl.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.17. 12:12:51

@balu11:

Igen, ezt mondom. Emberként semmi bajom vele, sőt.

sporttárs 2010.03.17. 12:14:33

Az a jó, hogy az összes hülye, aki állandóan a topligák színvonaláról veszekszik meg ennek kapcsán veri a mellét cáfolhatatlan bizonyítékként citálva eredményeket akár önmagukban, akár egymáshoz viszonyítva, most nézhet, hogy két francia csapat lesz a nyolcban, közben egy olasz, egy spanyol (amelyiknek a legkönnyebb ellenfél jutott...) meg egy német. Ugyanennyi orosz. :)

Na, árazzátok be okosan, biztosan megvan az az összefüggésrendszer, amiben így is bebizonyosodik, hogy még mindig a spanyolok a legszebbek és az olaszok a legjobbak, bruhaha. :))

danesdzsu2 2010.03.17. 12:15:51

@Rooney82: persze, csak szerintem meg nem véletlen, hogy éppen senki sem "akar" focizni Moszkvában. És talán ugyanaz az ok, amiért ők Oroszországon kívül esetlen csetlő-botlóknak tűnnek.

Iustizmord 2010.03.17. 12:16:40

@Csöncsön: én a japán csajoknak inkább örülnék. pl a MU-s parktól a hideg ráz, vhogy ez a fegyelmezett , érzelemmentes robotolás fáj. olyan lélektelen. de lehet hogy csak a faszi antipatkus. nakatát pl kedveltem.

sporttárs 2010.03.17. 12:17:13

Én is bírom a japánokat meg a koreaiakat, főleg, mert iszonyat fegyelmezett emberek, indulat, reklámálás, cirkusz, fetrengés nem játszik, legfeljebb az olaszok hisztiznek, ha kipicsázzák őket az ilyen kis ferdeszeműek. :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.03.17. 12:19:52

@Iustizmord:

Na a koreaiak és a japánok között én különbséget teszek, és nem is elsősorban 2002 miatt (bár amiatt is!).

horas 2010.03.17. 18:42:26

(@avenger13: MEnnyivel angyobb csúcs az Inter mint a Bayern?Ezt nem kérdezheted komolyan?Szerencsétlen Bayern még egy Fiorentina-t sem tudott megverni normálisan,hagyjuk már...
@Integető hajbókoló lufiember: Ha nem jársz ide fórumozni mit vagy azon meglepődve,hogy nem tudsz semmiről?
@mantegna: Akinek bizonyítania kell a két csapat közül az az Arsenal,csak mert ember emlékezet óta nem vertek meg épkézláb csapatot?)

Amúgy ennyit érnek az UEFA kalapjai,a Sevilla egy full hoki csoportból jutott tovább és egy full hoki ellenfél ejtett ki őket...ahogy már annak idején is a Fenerbache...meglehet nézni a Sevilla csoportját meg mondjuk az Arsenal-ét,hasonlítsuk össze a Juve csoporttal meg a Lyon-éval...
(ezért kell ilyen ecet csapatokat nézni majd a következő fordulóban is,mert tuti,hogy két nagyobb megint összekerül míg a mákosok megint behúznak egy kecske brigádot...gondolok az Arsenal-ra meg a Bayern-re...)

Pedig az ágyusok igazán megérdemelnék,hogy egyszer akkor menjenek haza amikor ideje lenne nem az elődöntőben meg hasonlók mert hülye pontok miatt mindig zsír sorsolásuk van...

Szal elnézést,ha kicsit agresszív,de idegesít,hogy mondjuk Chelsea vagy Fiorentina sehol ilyen ingyen élők mint az Arsenal vagy a Bayern vagy CSZKA itt bohóckodnak a 8 között mikor semmi keresni valójuk,tudom,hogy perfekt sorsolást nem lehet összehozni,csak ennyit számítanak az UEFA pontjai meg kalapjai...

Iustizmord 2010.03.17. 19:33:25

@Csöncsön: a koreaiak és a japánok közt a japók is különbséget tesznek :o)

avenger13 2010.03.18. 11:38:29

@horas: te valahol eltévedtél. a fiorentina a bayernnel játszott. akkor a bayern ingyenélő? tavaly a barcát kaptuk a negyeddöntőben, tényleg baromi mákosok vagyunk. és rémlik, hogy szegény juve csoportjában voltunk mi is? pont ugyanolyan nehéz csoportunk volt mint a juvenak, de a juve szegény akivel platini direkt kicseszett, mi meg mákosok vagyunk. a kettős mérce nagy divat itt tudom, de ez már nagyon szánalmas.

a fiorentinat normálisan megvertük és kész. ti meg a cataniát nem bírtátok. ez szánalmas összehasonlítás. ez olyan, mintha én azzal jönnék, hogy a nagy elszámoltatás előtt nem nyertetek bajnokságot, és csak azért tud az inter bajnokságot nyerni, mert visszaküldték a nagy ellenfeleiket.
süti beállítások módosítása