Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Ronaldinho szólásra emelkedik - Serie A, #20

2010.01.19. 17:00 _benito

Semmi meglepő nem történt a Serie A 20. fordulójában, ami egyből meg is látszik az üveggömb teljesítményén. Mindenki folytatta, ahol abbahagyta, azaz ha elképzeljük a kis nyilakat, amikkel a táblázatokon jelölni szokták a csapatok irányát, a formákat tekintve mindenki mellett egy pont lenne. Az egyetlen kivétel a Fiorentina, amelytől igazából azért nem is meglepetés, hogy hazai pályán kikapott a jövőre a Serie B-ben evickélő Bolognától, mert ők pont ilyenek. Ronaldinho varázsol, Borriello van Bastent koppintja, a Milan meg már lassan odáig jut, hogy kifejezett esélyese a jövő heti csúcsderbinek. A Juventusnál szomorúbb csapat nincs az egész világon, hacsak a Laziót nem vesszük ide, ahol Zarate már kijelentette: csak a kiesést kell elkerülni, és a kupára koncentrálni.

Itt van Ronaldinho, tessék újra szeretni. Mert most újra lehet. Tavaly azt írtuk róla, csak rosszat vett fel magára a Serie A-ban, de közben lehet, hogy a braziloknak egy év kell, mire felveszik az olasz ritmust (Diegóban bízóknak is szól). Ronaldinho felvette, bár még mindig el-eltűnik a mezőnyben, de ezt csinálta a Barcelonában is, csak ott nem volt olyan feltűnő, a lényeg viszont, hogy amikor szólásra jelentkezik, már közel ugyanolyan mívesen formálja a szavakat, mint a La Ligában – pedig Olaszországban nem hátrálnak a kapuig a védők. A kétkedőknek annyit, hogy a Milan neki, és csak neki köszönheti, hogy ott van, ahol, és úgy hasít, ahogy. (Milan-Siena 4-0)

Az Inter nem játszott jól Bariban, de megverni azért nem tudták őket Komanék. A magyar kifejezetten jól játszott, pedig a szerepköre egyrészt igencsak hálátlan volt, másrészt nem is annyira sajátja. Voli nem szélső, annál nagyobb dicséret, hogy ott is megtalálta a helyét, és az olasz lapoktól is jó osztályzatot kapott, méghozzá elsősorban valószínűleg azért – és erről itthon is kevesebb szó esik – mert védekezni is tud. Ventura azért tolta ki őt a balszélre, hogy találkozzon Maiconnal, és amint a brazil elindul felfelé, lépjen vissza vele, de még inkább próbálja megakadályozni, hogy hozzá kerüljön a labda. Koman megoldotta a feladatát, és ha a csapattársai jobban bíznának benne (vagy nem lennének ilyen önzők), még gólt is rúghatott volna. Nagyon szeretnénk, ha lenne valami ebből a srácból, és egyben reménykedünk, hogy visszakerül a télen Genovába. (Koman-Inter 2-2)

Mit lehet még mondani a Juventusra? Semmit, úgyhogy át is adnánk a szót az egyetlen játékosnak, aki a mezéhez méltó teljesítményt nyújt. Ő pofázhat, mindenki másnak kuss a neve. „Csak égetjük magunkat. Parmában is csak azért nyertünk, mert szerencsénk volt, de ott is rosszul játszottunk. Alig találjuk el a kaput, helyzetünk egyáltalán nincs, és sok gólt kapunk, erre pedig nem lehet magyarázat a rengeteg sérült. Valamit nagyon gyorsan ki kell találnunk.” Giorgio Chiellinit hallottátok. (Chievo-Juventus 1-0)

Toni tökeit még vágja a bőrnadrág egy kicsit, de a harmadik ziccerét csak bepofozta, a Roma pedig agyonverte a Genoát. Gasperiniékkel fogalmunk sincs, mi van, a szezon előtt az egyik legkomplettebb társaságnak tűntek (a távozók ellenére), erre sehol nincsenek. A Roma ellenben egyre markánsabban jelzi, hogy visszatért az élők közé, ráadásul mióta Ranieri visszaparancsolta az övéit a Spalletti-formációba, újra játszanak is. Ennél a videónál van jobb minőségű, de Zampa ugatását nem tudjuk megunni.  (Roma-Genoa 3-0)
A Fiorentina már biztosan a BL-re készül (jó korán elkezdték), mert a Bologna majdnem egy év után tudott nyerni idegenben. Bizonyára kevesen számítottak rá, hogy ez pont Firenzében történik meg, hogy ne mondjuk, jó nagy osztalék járt érte. (Fiorentina-Bologna 1-2)

A Samp hazai döntetlenjét nem szerették a szurkolók, és megdobálták a távozó Pazzini és Mannini autóját, ami érthető is, hiszen a Cataniát azért illett volna… (Sampdoria-Catania 1-1) A Napoli és a Palermo sajnos sokkal rosszabb meccset játszott, (0-0) mint vártuk, és ez elsősorban a hazaiak hibája, mert a szicíliaiak nem bántak volna egy 4-4-et sem. A Napoli így is megőrizte BL-helyét, de ezért a Juventus többet tett, mint ők. A Cagliari a Livornót, az Atalanta a Laziót zúzta agyon 3-0-ra, a Parma-Udinesére (0-0) pedig kár lenne szavakat pazarolni.

299 komment

Címkék: olasz összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr471684890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.20. 19:24:06

@csirko pasek: nem, szerintem a juve kezdője van olyan erős, mint az interé. de el lett baszva a felkészülésük, és most olyan formában vannak, hogy bárki erősítést jelent.

viszont az ilyen gödörből nem egy játékos fogja kihúzni a szekeret.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.01.20. 19:31:19

@_benito: gomez amauri mezét akarja majd megörökölni. de csak ha nem vonultatják vissza

csirko pasek 2010.01.20. 19:40:48

@_benito: igen, én is így látom. azt hiszem a szakmai stábra férne rá egy jelentősebb vérfrissítés. Nem csak Ferrarara gondolok, akit sztem hosszú évekig épített fel a Juve, nem véletlenül dolgozott sokáig Lippivel és akkor tették a kispadra, amikor már a keretet is elég erősnek érezték. Asszem ezt félnek feladni.

Piiii 2010.01.20. 19:55:18

@_alerob: @Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
semmi konkrét, csak, hogy visszatérne szívesen ha egészséges és Lippinek szüksége van rá. szerintem ha nem lesz semmi baja, Lippi ki is vinné. de ez csak az én személyes véleményem és kívánalmam volt inkább:)

_alerob 2010.01.20. 19:55:49

Na, most ha a szezon előtt lennénk ugyanazt mondanám mint anno, a Juventus simán bajnok és BL esélyes. Hogy mi történt a játékosokkal a kutya sem tudja. Van egy feltevésem, miszerint a fizikumuk elég gyenge szinten van, ami végülis az edzőt és a vezetőséget okolja. (végülis a Chievo szétfutja a Juvét, az kicsit ezt bizonyítja)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.20. 20:03:04

Ez akét döntetlen pon' fasza a két halasztott meccsen Főleg a Genoa-Bari x-e jó, ezek a csapatok így nem közeledtek jelentősen hozzánk.

horas 2010.01.20. 20:18:40

@ericcartmen: ÉS miért nem lesznek ott?

horas 2010.01.20. 20:26:51

@csirko pasek: Nem az lényeg,hogy melyikőjük lesz ott,hanem egyszerűen már nem azt a szintet képviselik amit...utánuk pedig nincsen senki.

horas 2010.01.20. 20:45:39

Szal kb olyan a szitu,mintha a spanyoloknál Valeron-nal Baraja-val Raúl-al kellene kiállni mert nincs aki jobb...

Titi120 2010.01.20. 20:52:13

Futsal EB -ről nem lesz poszt ?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.20. 20:59:37

@Titi120: Majd a világ legjobb futsal blogján. Ráadásul Uli-fejjel az efféle kérdéseket inkább a bundás posztban tedd föl ;-).

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 21:06:59

@_benito: Jó ezt olvasni, ugye hogy jó játékos!

@csirko pasek: Ezt tudom, már korábban mondtam, hogy én jobban örülnék, ha maradna minden úgy ahogy volt, de ez az én véleményem.

@Piiii: Erre szintúgy azt tudom mondani. :)

Közben Lichti is kezdő, Avramov védi a firenzeiek kapuját, talán lehet még itt valami. Szomorú a Lazio ellen látni De Silvestrit.

Titi120 2010.01.20. 21:14:21

@popp:
Volt már az NST-n is futsal poszt, ezért kérdeztem.

daneeka 2010.01.20. 21:17:56

@csirko pasek: Pont ezt látom én is. Már a Napoli elleni bajnokin látszott ez. 2-0-ról 2-3, és már 2-2-nél is látható volt a kétségbeesés az arcokon, hogy most mi lesz.
Emellett ott van az erőnléti hátrány is, a meccsek végén rendszerint gólt kap a csapat. A Chievo ellen kifejezetten csodálkoztam, hogy nem kaptak egyet a végén.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 21:51:26

Summázva, de párszor kitörölve az eredeti szöveget: Zarate egy nagy nulla, mint mostanában mindig, először mondom azt, hogy vigyék el sok pénzért és szívjon vele más. A védelem egy katasztrófa, még Stendardo sem az igazi. Nem egyenlő erők küzdelme ez, szégyen komolyan, szégyen. Remélem hamarosan érkezik a támadás "segítésére" Inzaghi és Makinwa. Én vagyok a hülye hogy ezzel idegesítem magam.

Iustizmord 2010.01.20. 21:56:27

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: én egyre többet gondlkodom rajtad.hogy róm.kat vagy vagy heretikus lazionale. vagy az utóbbi csak egy r.kat irányzat

ilyen galamblelkű hozzászólűsokat, egymás nyektetésének a kerülését, széplelkűséget azóta nem hordotta pálya midőn egy kedves (azóta az EU Bizottságának dolgozó) jogász barátom a saját elkúrtnagy felb@szása után a nekitámadó kapusnak (f@szt dobod fel magad, geciiiii, b+ te kötsög, usw) csak annyit mondott csendesen:

s verset mikor olvastál utoljára?

(amiért a pályán át kergették utóbb, anyázásért csak baz+ járt volna)

:o)))

Iustizmord 2010.01.20. 21:58:04

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: a kis nzaghi még ott van????

emlékszel mit mondott róla d canio?

(oh, di canio. mi a véleményed az öreg fasisztáról? aki 1x kifejtette hogy ő nem náci, ő fasiszta)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 22:05:36

@Iustizmord: Barátom, ez a nap dumája, ezen röhögök, komolyan kiírom az asztalomra. :D
"én egyre többet gondlkodom rajtad.hogy róm.kat vagy vagy heretikus lazionale. vagy az utóbbi csak egy r.kat irányzat"
No de ez a jogász cimborád viszi a prímet, mekkora beszólás ez! :) Nagyon-nagyon üt.
Di Canio számomra körülbelül "A" játékos, nem tudom eleget méltatni. Egyébként fasiszta érzelmű, nem fasiszta, ami ég és föld a nemzetiszocializmusról, de ez hosszú, nagyon hosszú beszélgetés lehetne, amit már régebben meg is ejtettünk itt.
Foggia be, kis remény, büntetem magam tovább.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 22:09:45

Na, csak szidnom kellet Zaratét, na ez az, amit ő tud! Ez van benne!

giacinto 2010.01.20. 22:17:58

Lippi óriási hibája hogy meg sem nagyon próbált új embereket betenni Cannavaroék helyére.

nálam vmi ilyesmi lehetne a legjobb kezdő részben tudás, részben idei forma miatt:

Buffon--Santon-Cannavaro (ha Nesta nincs)-Chiellini-Criscito-Ambrosini-Pirlo-De Rossi-Cassano-Gilardino-Balotelli

Lécci a DP-t a válogatottba szöveget ne kezdjétek el megint.

Piiii 2010.01.20. 22:22:01

@giacinto: ok, nem kezdjük. elég ha Totti Cassano cserélnek. vagy inkább ő menjen előre a kis fekete helyére Totti meg a csatárok mögött:)

rexford 2010.01.20. 22:22:28

@giacinto: Santon idei formájáról mit tudunk? Azt legalább tudjuk, hogy DP szar.

giacinto 2010.01.20. 22:23:42

@giacinto: és ez nem is egy kivénhedt, nem is egy zöldfülű csapat, megfelelő arányban vannak a fiatalok az öregekkel. villanásokra is képes és a védekezés is meg van oldva.

átlagéletkor: 27,6 tökéletes

giacinto 2010.01.20. 22:25:36

@rexford: mondztam hogy részben tudás, részben idei forma alapján. tudás alapján Santon jobb mint bármelyik szélsőhátvéd. és jelen állás szerint végig fogja játszani a tavaszt

Balotelli valóban ellentmondásos figura, de képes meccseket eldönteni és ilyen pepe-féléknél sokkal jobb. totti egyrészt nem biztos hogy megy, ezért nem irtam bele.

Iustizmord 2010.01.20. 22:25:44

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: örülök hgnevettettelek.

én (ÉN) tudom hogy fasizmus =/= náci, de ui van aki nem.

a cimbim meg tényleg magy spíler, pályán (na jó, ott osztottam neki a zsugát rendesen) meg pályán kívül is, és tényleg elhangzott ez a sogenannte "domber" beszólás. és tényleg kergették miatta.

Iustizmord 2010.01.20. 22:29:56

@giacinto: nagyon tisztességes névsor, nekem cassano lóg ki. eseteg egy kvajarella?

rexford 2010.01.20. 22:30:15

@calcio_di_rigore: Nekem is C. Zanetti jutott eszembe.:)

@horas: "Amúgy az Inter nimbuszán sokkal nagyobbat dobott volna,ha azt a bajnoki címet nem fogadják el.Csak ehhez kellett volna egy kis emberi nagyság is.Ahogy Muhamad Ali is a folyóba dobta az olimpiai aranyat..."

Na olyan interessel még nem találkoztam, aki ilyet mondott volna. Nice to meet you! :)

Iustizmord 2010.01.20. 22:32:40

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: szal di canio vissza lazioba, és megítéltek egy tizit. a kis inzaghi akart odamenni lőni de ő elzavarta, mondván h MOGYORÓNYI agyának kell lennie inzaghinak ha azt hszi az Ő LAZIOJABAN hagyja h más végezze el a tizit. :o))) nem kis arc

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 22:34:36

@Iustizmord: Igen, ő Di Canio. :) Ez is Lotito hibája, hogy maradt még 1-2 évig.

Iustizmord 2010.01.20. 22:38:17

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: btw, a szakadárnak nem örültél volna :o)))

látod kánonjogilag is van képzettségem.

gecse gusztáv rulez. :o)))))))))))))

Iustizmord 2010.01.20. 22:40:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: lassan dzsihádot hirdethetnél ha a ius ecclesiasticum hagyná.

lotito antichristus est, igaz?

:o)))

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 22:57:15

@Iustizmord: Komolyan, most te vidítasz fel, baromi jó hogy megjelentél itt a fórumon. :)

Rohadt ideges vagyok. Kis reménycsepegtetés, aztán elkerekedik az ember szeme a borzalomtól. Foggia a borzalom netovábbja. A Fiorentina tette amit kellett, jobb volt egy klasszissal végig, remélem sokáig jutnak még. Ez a 2000-es évek kétségkívül legnagyobb válsága, nem tudom mi a kiút. Csalódott és mérges vagyok, ez .... nem volt méltó a mezhez.

Iustizmord 2010.01.20. 23:02:59

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ost h a fleségem elment duzzogva aludni, örülök h van érző ember a ki min. keresztényi (nem keresztényi !!!) szeretettel van értem :o)

nézd ez csak 1 játék, ha játszod nagyon jó, ha nézed csak ideges leszel, a lényeg e lélek békessége.

és minél többet szívok az életben, annál biztosab,, amit don vito corleone mondott:

a férfi csak asszonyával lehett meghitt.
meg a gyerekeivel.

mit ide ha a milan serie b-s lesz? lazio kiesik? lototi helyett az yesus gil y gil (látod, nevében Jézus) leszaz elnök? sag sohn, szurkolj s légy boldog. idelent. mer lehet s kell.

Iustizmord 2010.01.20. 23:04:29

@Iustizmord: KERESZTYÉNI nem keresztényi.

i mean.

Iustizmord 2010.01.20. 23:06:47

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Komolyan, most te vidítasz fel, baromi jó hogy megjelentél itt a fórumon. :)

BTW EZT KÜLD EL BENITONAK MEG MRAT-NAK, HÖRÖGNEK MAJD. :o)

bocs a capslockét

Iustizmord 2010.01.20. 23:15:24

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: btw, mindég vrespect aki közép-kiscapatnak (márha lazio az) szurkol, mert remény van, de az előbb hal meg, mint a kiugró eredmény, ha meg nagycspatnak szurkolsz (vö én+milan) akkor meg nem lehetsz elég eredményes és kis sikertelenség is nagy kudarc.

aurea mediocritas, hol vagyol? nem a(z) (ir)realnal, nem is a napolinal.

mi hát 1 szurkoló álma: a topfavorit, a lehetséges ász, a közép-de-kiugró, vagy a kiesést-bravúrral-elkerülő?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.20. 23:16:55

@giacinto: Azért azt is tudjuk, hogy Cassanot biztos nem viszi a vébére. Meg kell jegyeznem, hogy Perrotta nagyon jól csűri az utolsó két hónapban. Ha Lippi fejével gondolkodunk ő előbb lesz a csapatban, mint Ambro, mert őt nem állhatja a Mister.

Criscito nagyon gyenge láncszem ű8rengeteg gólt nyel a Genoa), akkor már inkább Antonini, ha úgy tolja, mint az utóbbi hetekben. Ő lehetne az idei Grosso.

A center poszton jó megoldás lenne Gila, de ha Boriello tartja a formáját és Toni fut egy jó tavaszt, akkor lesz választék és még ott van Pazzo is összekaphatja magát.

Iustizmord 2010.01.20. 23:19:42

@popp: ambrosini IS a must. luca antonini amilanból, ő? jó lenne. boriello jön fel, NÁLAM is, ami nagy szó.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.20. 23:29:07

@Iustizmord: Igen, kifejezetten tetszett a srác Genoa ellen, a Juventus ellen sem volt vele probléma. Ha a MU ellen is megállja a helyét, akkor lehet vele számolni a válogatottban is. Hej, ha Mirko Vucsinics olasz lenne (még inkább lehetne magyar) most simán beférne az Squdrába (és még hogy, a nemzeti tizenegybe).

Iustizmord 2010.01.20. 23:34:51

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nem tűnt eddig fel? már vagy 20 éve. truly rossoneri.

ez már így marad, én gullitékkon nőttem fel.

nekem gullit volt az Ő.

vargamma 2010.01.20. 23:44:35

nálam a jelenlegi legjobb formában lévő olasz center Borriello.

sztem a squadra hiányposztjai a támadni tudó szélsővédő meg az irányító. ezekre kellene megoldást találni leginkább. utóbbira Pirlo-t is próbálták már, de nem hiszem, h ez lenne a megoldás hosszabb távon. és Totti sem tűnik a jövő emberének, ha mindig lesérülget.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 00:16:23

@vargamma: Itt most hosszabb távról nincs szó, csak a vébéről. Arra pedig összetudja még kapni magát Pirlo. A vébé után Lippi meg, az új kapitánynak kell a jövő csapatát fölépítenie. Ja csatár poszton majdnem elfelejtettem Matrit, na ő még versenyben lenne nálam.

mickeyknox 2010.01.21. 09:25:57

@Iustizmord: a legintenzívebb szurkolást az általad "lehetséges ász" csapatoknak lehet folytatni. sok öröm, néha kudarcélmény, az élet sava-borsa. ennek az olasz bajnokságban a leginkább megfelelő a roma, szerintem.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 10:36:09

Van rá sansz, hogy Fabio Simplicio már a téli mercato alatt Rómába költözik Palermoból, hogy bordósárga mezt húzzon. Ha őt leakasztanánk, akkor kábé Franco Sensi fénykora óta a legjobb átigazolási szezont zárnának. Fabio Simplicioval már Pizarronak is lenne alternatívája. Vele kiegészülve már tényleg egész komoly keret lesz a Romáé, amely így minden fronton jó eséllyel harcolhatna.

Piiii 2010.01.21. 12:43:46

@popp: és ott van még Rossi is, sztem ő is beférne, bár ő nem az a kifejezetten csatártípus...

Phuturo 2010.01.21. 13:52:44

@giacinto: azért a keretben még benne lehet az öreg?:)
azért egy Balotelli-Cassano duó nem tudom mit tenne a csapatmorállal...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 14:00:36

@Piiii: Jogos, valamelyik szélről jó lehet G. Rossi is.
@Phuturo: Arról nem is beszélve, hogy Balotellinek valóban vannak zseniális megmozdulásai, de vannak olyan meccsei is mintha a pályán sem lenne. rizikós volna szerepeltetése, szerintem alapból többet ártana, mint amennyit használhatja. Vele ellentétbedn mondjuk Pepe egy átlag teljesítményt azért mindig hoz.

Phuturo 2010.01.21. 14:11:56

egyébként tartok tőle h a vb utánra szertefoszlik a Lippi varázs:(
(bár 4 éve is mindenki csóválta a fejét ilyentájt asszem)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 14:16:17

@popp: Ettől ne féljenek a romanisták, Simplicio ezt a jövök, nem jövök dolgot a Lazióval is végigjátszotta nyáron, aztán ősszel is. Nem sajnálom egyébként, bőven nem tartom olyan nagy számnak mint sokan.

Mr.AT 2010.01.21. 14:18:25

@calcio_di_rigore: Lelkem rajta, de nem sok mindenre emlékszem ebből a Candreva gyerekből, bár az mindenesetre sokatmondó, hogy 22 évesen többszörös olasz válogatottságig vitte a Livorno-ból egy olyan poszton, ahol Itáliában azért van választék rendesen.

Ahogy elnézem, 7 Mio EUR volt, ez a piacot ismerve egész diszkont ár.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 14:23:24

Az Inter megtette utolsó ajánlatát Ledesmáért, mégpedig 6 millió euró, plusz Khrin kölcsönbe, de úgy, hogy ha beválik, könnyű szívvel meg is válnak tőle. Amennyiben Lotito ezt nem fogadja el a nap végéig, a milánóiak többet nem próbálkoznak, csak mosolyogva várják 26.-át.

Mr.AT 2010.01.21. 14:26:22

@giacinto: Cassano-t nem fogja vinni a VB-re, Criscito bűngyenge, Santon utoljára meg tavaly látott labdát.

Arról nem beszélve, hogy Camoranesi úgy fog kelleni ennek a meglehetősen defenzív csapatnak, mint egy falat kenyér, úgyhogy róla ne feledkezz el.

Mr.AT 2010.01.21. 14:33:30

Megszabadultunk Tiagótól meg Molinarótól (ha csak ideiglenesen is), pluszban Ariaudo elment rutint szerezni a Cagliari-ba, és hoztunk helyettük két fiatal olaszt, Paoluccit és Candrevát.

Mondjuk lassan kb. 20 év lesz a csapat átlagéletkora (különösen az 5 VB-győztes öreg nélkül), maholnap olyanok leszünk, mint az Arsenal, már csak a játék hiányzik.

Phuturo 2010.01.21. 14:33:50

birom az ilyen játékosokat mint pl a Pirlo aki tök mind1 mit csinált a csapataiban tuti kezdő

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 15:05:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nekünk nagyon jó lenne. Legalább Pizarro mellé is lenne egy alternatíva. Szerintem egyébként épp elég jó focista.

@Phuturo: Hát pedig nem nagyon akad még egy olyan mélységi irányító. D'Agostino jöhet még szóba, meg talán Cigarino, esetleg a kis Conti, ezeknél meg még mindig jobb Pirlo. Igazi alternatívája Aquilani lehetne, de ő meg örökké sérült.

giacinto 2010.01.21. 15:06:54

@Mr.AT: Camoranesi sérülékenysége meg a forrófejűsége is úgy kellenek a VB-re hogy ihajj. + ez a szezonja eddig értékelhetelen kb.
Cassanot tudom hogy nem viszi ki, én vinném. Criscito szar? ja, Grosso meg világ legjobbja a poszton.
Chivu kidőlésével viszont Santon végig fogja játszani a tavaszt (ha nem lesz sérült).

giacinto 2010.01.21. 15:09:16

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Morattiéknak teljesen elment az esze ha 4-5 nappal az "leárazás" előtt ilyen nevetségesen magas ajánlatot tesznek. A jelenlegi helyzetben örülni kéne, hogy mondjuk Krhint megkapjátok kölcsönbe, nem kell más után nézni. és még igy is jó ajánlat lenne Morattitól.

de remélem tartja magát Lotito a nagyszerű elveihez.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 15:22:38

@giacinto: Szerintem félnek Morattiék, hogyha ingyen igazolhatóvá válik Ledesma mást választ majd.

Criscito egyébként szerintem is reménytelen, Grosso mellett legalább szól a rutin.

Mr.AT 2010.01.21. 15:25:21

@giacinto: Camo mikor játszott, szokás szerint qrva yo volt még ebben a botrányos szezonban is (5 asszisztja van jelenleg), az meg hogy idén már harmadszor sérül meg, alapból egyáltalán nem jellemző rá.

Minőségi támadó középpályása és szélsője alig van az olaszoknak, márpedig rajtuk fog állni vagy bukni a játék. Arra nem lehet bazírozni, hogy majd DDR meg Pirlo mindig megoldja hátulról.

Criscitot meg volt alkalmam kb. 10x látni Juve-mezben is, hát őt gyorsan felejtsük el, mégha az amúgy formásan játszó Genoát nézve úgy is tűnhet, hogy épkézláb játékos. Szar szezon és szar forma ide vagy oda, Grosso még így is két klasszissal jobb nála.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 15:42:26

@giacinto: Ne félj, ha egyszer a főnök elhatározta magát, akkor az úgy lesz, ő még 25.-én is 10 milliót kéne érte. Vicc ez az ember.

@popp: Igen, pont ezért ajánlanak még így is relatíve sokat, ingyen azért lesz pár lehetősége hova menni.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 15:53:25

@Mr.AT: Azért az utóbbi két évben Camo is többet sérült, mint ép, de egy jó Camoranesi szerintem is elférne a válogatottban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 16:05:10

Nem tudom miért, de mikor Camoranesi a döntő után széket hozott a pályára, ahogy levágták a haját, annyira emberi volt az egész örömködésre, a szívembe zártam akkor, szóval örülnék, ha ott lenne a kezdőben.

vargamma 2010.01.21. 16:52:20

a nyári olasz válogatottnál rengeteg lesz a HA.

gattuso, camo, perrotta, totti, toni, rossi, di natale, grosso, zambro.

kiváncsi leszek ezek közül a (többségében világbajnok) játékosok közül, - akiket Lippi egyébként szeret játszatni - ki lesz végül ott és ha ott lesz hozzá tud e tenni valamit a játékhoz, mert jelenleg kevesen vannak köztük nagy formában idén, vagy még régebb óta.

persze nyárig még sok levegő átmegy a vuvuzeelán... :-D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 16:55:39

@vargamma: Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy Gattuso, Toni, Grosso és Zambrotta ott legyen egyidejűleg, persze a szükség nagy úr.

vargamma 2010.01.21. 17:02:01

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hát ezaz, h én sem. de akkor kik igen? én annyiban csalódtam Lippi 2. uralkodásában, h sok új embert nem épített be (legalább is alapembernek)

nekem rossi tetszett mikor néha láttam játszani.

Mr.AT 2010.01.21. 17:03:47

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Az árnyalja a képet, hogy VKP van dögivel, és csatártéren sem állunk rosszul, de jó, rutinos és egyben formában is lévő olasz szélsőhátvéd nem nagyon van, így ott kényszermegoldás kell.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 17:08:24

@vargamma: Ne legyen igazam, de benne van egy nagy leégés a vb-n. Lippi mióta újra kapitány, semmit, de szinte semmit nem változtatott. Tudom, hogy a Konföderációs Kupa mennyit ér, de riasztó volt látni az olaszokat. Az az egy győzelem sem lett volna meg, ha nincs Rossi, aki talán az egyetlen bevált új ember.

@Mr.AT: Ez igaz, ezért gondolom hogy hogy Grosso és Zambrotta ott lesz, pedig nem szolgáltak rá. Nem is fognak szerintem. Oddo kell oda. :)

vargamma 2010.01.21. 17:15:39

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: szvsz idén is ki kell robbantani egy calciopolit, az mindig beválik ('82, 2006) :-D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 17:16:11

Atyaisten, nem elég, hogy mindjárt vége az átigazolási szezonnak, de komoly esély van rá hogy visszajön Mutarelli.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 17:20:16

@Mr.AT: Mint amilyen Grosso volt 2006-ban, egész jól bejött.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Mutarelli lőtt nekünk gólt egy rossz emlékű derbyn.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 17:34:19

@popp: Csakhogy számomra nem felmentő körülmény egy tragikus játékos esetében az, hogy gólt lő derbin, nem úgy, mint neked Baptista esetében. ;)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 17:49:59

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A derby gyöztes gól mindent üt. Cassetti is nagyot nőtt a szememben, december elején ;-), bár játszathatná inkább Mottát a Claudio.

giacinto 2010.01.21. 17:56:51

@Mr.AT: "Grosso még így is két klasszissal jobb nála"

kezet foghatsz Lippivel.

Piiii 2010.01.21. 18:15:31

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: de az még lúzer Donadonival volt. azért Lippi klasszisokkal jobb.igaz csodát ő sem tud művelni

touristique 2010.01.21. 18:17:02

@giacinto: Ja-ja, Grosso nem szar formában van, ő az Interben is ennyit tudott, töketlen támadásban, hátul átlagos...

horas 2010.01.21. 18:59:11

@rexford: Az évkönyvebe úgy is Inter-t írnak...

horas 2010.01.21. 21:03:00

@popp: Ledesma olaszországon belül,perpillanat az Inter-rel járhat a legjobban.Sztem helye is lesz emrt Stankovic lassan kifele megy,Zanetti meg jó lenne ha kifele menne most már lassan,Muntari-t simán kiszorítja,Quaresma,Mancini szinte 1000%százalék,hogy jövőre már nem lesznek.

Iustizmord 2010.01.21. 22:19:49

@Mr.AT: helyes, jó úton jártok, a fiatalítás jó, csak nem instant eredmény, ha jól emlékszem 95 körül is egy csikócsapatot kezdtek ott összerakni, de et te jobban tudod.

Iustizmord 2010.01.21. 22:24:25

@vargamma: AMBROSINI MIÉRT VAN H FEL SEM MERÜL? nagy szezont fut szvsz.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.22. 09:22:37

@Iustizmord: Ambro és Lippi nem egy csészéből kávézgatnak.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.01.22. 09:46:02

azert a kereteken meg nem latszik az a nagy fiatalitas, a juve kerete ATLAGOSAN oregebb, mint az intere. persze azert az oregfiuk fc vezet, laza 30-as atlaggal (juve: 28,6 inter 28,1) a legfiatalabb iden is az udinese es a cagliari (24,9 25,1) (forras: transfermarkt)

onmagaban 1-2 oreg majdani eladasa nem javit az atlagon, mert kozben a keret 25-28 masik tagja is oregszik 1 evet.

a kezdocsapat mas teszta, de olaszban azt ugyis a dokik allitjak ossze, nem az edzok...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.22. 11:13:55

Ezt muszáj vagyok megosztani veletek, olasz-focibuzi barátaim. Egy perfekt youtube oldal, amely teljes egészében tartalmaz legendás olasz vébémeccseket, például a 82-es olasz-brazilt, de egy csomó egyéb másik '82-es, '94-es, 2006-os olasz meccset. Böngészgessétek egészséggel: www.youtube.com/user/storiadelcalcio08#p/u/295/T4Fc7z8pqWw

horas 2010.01.22. 12:09:34

@Pályaelhagyó autóversenyző: NEmtudom mennyire kapcsolodik ahhoz amit írtál,de az Inter.hu fórumban is írtam,hogy Mourinho odavolt a fiatalaokért meg az utánpotlásért.Ehhez képest Baloteli kap rendszeres játék lehetőséget,de ős is kiugró tehtség a korosztályán belül,Bonucci,Biabian tök ügyesek nem kellenek.Santon számüzött idén,Krhin-nek tök jó sajtója van,én egyszer láttam fociznis emmi extra nem volt,d állítolag nagy tehetség ö sem kap semmi lehetőséget,pedig most rengeteg sérült volt a középpályán,meg fellett hozva Obi is a nagy kerethez,talán még a padon sem volt...Stevanovic játszott 20 percet a Siena ellen de ő is csak azért mert csak primavera volt a padon,meg égett ház és taktikailag váltani kellett...szal vannak érdekes dolgai Mourinho-nak Mancini,Quaresma meg az utolsó után lehetőséget is megkapja,jó mondjuk ők sem játszanak nagyon sokat,de ennyit egy fiatal is hozzátudna tennimint ők.Mindenesetre én kiváncsi lennék rájuk,mert az elmúlt évekbeb elég jó hatásfokkal dolgozik az utánpótlás,PL.:Martins,Pandev,Balotelli,Santon,Bonucci,Vivano,Biabiany...

giacinto 2010.01.22. 14:26:02

@horas: ",Krhin sem kap semmi lehetőséget,pedig most rengeteg sérült volt a középpályán"

éppen ő leginkább sérült az összes középpályás közül. Muntari és Stanko játékára van esély vasárnap, de jelenleg csak Cuchu és Zetor játéka biztos.

horas 2010.01.22. 14:50:22

@giacinto:Nem az a lényeg,oké nemtudtam,hogy sérült volt,de amúgy sem kapott semmi lehetőséget.Sztem nagyobb teret kellene engedni a fiataloknak,látván,hogy milyen jól muzsikálnak kölcsönben és a vagyonokért vett jó nevű játékosaink meg full fosok.És ennek a koncepciónak a gazdasági szempontból is igen kedvező hatásai lehetnek.Nem azt mondom,hogy Arsenal-osodjon el az Inter,de mondjuk Muntari klt atom fos meccse után kapjon lehetőséget Krhin mondjuk.Vagy Mancini és Quaresma totális csődjei után mondjuk Stevanovic kerüljön közelebb a kezdőhöz,bár róla nemtudom biztosan milyen poszton is játszik.
Ha Cambiasso visszatér nyugodt leszk,Zanetti helyett sokkal jobban örülnék Stankovic-nak.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.01.22. 20:06:39

azert ide irom, mert itt kezdtuk el: az utobbi par evben azert a jobb fiatalok kapnak lehetoseget az interben. bar furcsa, hogy pl. kozephatvedet nem sikerult felhozni, meg akkor sem, amikor kb. a kutyus-burdi duo kepviselte az ellenfelek erdekeit hatul.

szerintem pl filkornak lehetett volna eselye a tavalyi interben, iden mar semmi. (jo, a mancini-quaresma duonal gera is klasszisokkal jobb lett volna)

ugyanebben az idoszakban a milannal a tenyleg botranyos vedomunka (tavaly, tavalyelott) ellenere sem epitettek be a fiatalok kozul senkit, pedig silva vagy pato peldaja azt mutatja, hogy nem a korral van problema

Iustizmord 2010.01.22. 21:41:40

@popp: és a prfi mentalitás?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.23. 01:13:49

@Iustizmord: Panuccit például minden emberi számítás szerint ki kellett volna vinnie 2006-ban, de megnyerték Christian nélkül is. Amúgy meg egy edző és egy játékosa közti feszült viszony az egész csapat teljesítményére kihathat.
süti beállítások módosítása