Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Ronaldinho szólásra emelkedik - Serie A, #20

2010.01.19. 17:00 _benito

Semmi meglepő nem történt a Serie A 20. fordulójában, ami egyből meg is látszik az üveggömb teljesítményén. Mindenki folytatta, ahol abbahagyta, azaz ha elképzeljük a kis nyilakat, amikkel a táblázatokon jelölni szokták a csapatok irányát, a formákat tekintve mindenki mellett egy pont lenne. Az egyetlen kivétel a Fiorentina, amelytől igazából azért nem is meglepetés, hogy hazai pályán kikapott a jövőre a Serie B-ben evickélő Bolognától, mert ők pont ilyenek. Ronaldinho varázsol, Borriello van Bastent koppintja, a Milan meg már lassan odáig jut, hogy kifejezett esélyese a jövő heti csúcsderbinek. A Juventusnál szomorúbb csapat nincs az egész világon, hacsak a Laziót nem vesszük ide, ahol Zarate már kijelentette: csak a kiesést kell elkerülni, és a kupára koncentrálni.

Itt van Ronaldinho, tessék újra szeretni. Mert most újra lehet. Tavaly azt írtuk róla, csak rosszat vett fel magára a Serie A-ban, de közben lehet, hogy a braziloknak egy év kell, mire felveszik az olasz ritmust (Diegóban bízóknak is szól). Ronaldinho felvette, bár még mindig el-eltűnik a mezőnyben, de ezt csinálta a Barcelonában is, csak ott nem volt olyan feltűnő, a lényeg viszont, hogy amikor szólásra jelentkezik, már közel ugyanolyan mívesen formálja a szavakat, mint a La Ligában – pedig Olaszországban nem hátrálnak a kapuig a védők. A kétkedőknek annyit, hogy a Milan neki, és csak neki köszönheti, hogy ott van, ahol, és úgy hasít, ahogy. (Milan-Siena 4-0)

Az Inter nem játszott jól Bariban, de megverni azért nem tudták őket Komanék. A magyar kifejezetten jól játszott, pedig a szerepköre egyrészt igencsak hálátlan volt, másrészt nem is annyira sajátja. Voli nem szélső, annál nagyobb dicséret, hogy ott is megtalálta a helyét, és az olasz lapoktól is jó osztályzatot kapott, méghozzá elsősorban valószínűleg azért – és erről itthon is kevesebb szó esik – mert védekezni is tud. Ventura azért tolta ki őt a balszélre, hogy találkozzon Maiconnal, és amint a brazil elindul felfelé, lépjen vissza vele, de még inkább próbálja megakadályozni, hogy hozzá kerüljön a labda. Koman megoldotta a feladatát, és ha a csapattársai jobban bíznának benne (vagy nem lennének ilyen önzők), még gólt is rúghatott volna. Nagyon szeretnénk, ha lenne valami ebből a srácból, és egyben reménykedünk, hogy visszakerül a télen Genovába. (Koman-Inter 2-2)

Mit lehet még mondani a Juventusra? Semmit, úgyhogy át is adnánk a szót az egyetlen játékosnak, aki a mezéhez méltó teljesítményt nyújt. Ő pofázhat, mindenki másnak kuss a neve. „Csak égetjük magunkat. Parmában is csak azért nyertünk, mert szerencsénk volt, de ott is rosszul játszottunk. Alig találjuk el a kaput, helyzetünk egyáltalán nincs, és sok gólt kapunk, erre pedig nem lehet magyarázat a rengeteg sérült. Valamit nagyon gyorsan ki kell találnunk.” Giorgio Chiellinit hallottátok. (Chievo-Juventus 1-0)

Toni tökeit még vágja a bőrnadrág egy kicsit, de a harmadik ziccerét csak bepofozta, a Roma pedig agyonverte a Genoát. Gasperiniékkel fogalmunk sincs, mi van, a szezon előtt az egyik legkomplettebb társaságnak tűntek (a távozók ellenére), erre sehol nincsenek. A Roma ellenben egyre markánsabban jelzi, hogy visszatért az élők közé, ráadásul mióta Ranieri visszaparancsolta az övéit a Spalletti-formációba, újra játszanak is. Ennél a videónál van jobb minőségű, de Zampa ugatását nem tudjuk megunni.  (Roma-Genoa 3-0)
A Fiorentina már biztosan a BL-re készül (jó korán elkezdték), mert a Bologna majdnem egy év után tudott nyerni idegenben. Bizonyára kevesen számítottak rá, hogy ez pont Firenzében történik meg, hogy ne mondjuk, jó nagy osztalék járt érte. (Fiorentina-Bologna 1-2)

A Samp hazai döntetlenjét nem szerették a szurkolók, és megdobálták a távozó Pazzini és Mannini autóját, ami érthető is, hiszen a Cataniát azért illett volna… (Sampdoria-Catania 1-1) A Napoli és a Palermo sajnos sokkal rosszabb meccset játszott, (0-0) mint vártuk, és ez elsősorban a hazaiak hibája, mert a szicíliaiak nem bántak volna egy 4-4-et sem. A Napoli így is megőrizte BL-helyét, de ezért a Juventus többet tett, mint ők. A Cagliari a Livornót, az Atalanta a Laziót zúzta agyon 3-0-ra, a Parma-Udinesére (0-0) pedig kár lenne szavakat pazarolni.

299 komment

Címkék: olasz összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr561684890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Iustizmord 2010.01.19. 17:05:15

nem kell még temetni.

Iustizmord 2010.01.19. 17:05:44

aka "én vagyok a feltámadás és az élet".

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.19. 17:12:15

Borzasztó ez bizony, én még egyszer nem fogok így hinni a csapatna. Most meg Ledesma ügynöke azt mondta, nem is állnak tárgyalásban a Juventussal, ki ismeri itt ki magát. Bár mindegy is, pontosan 1 hét, és szabad lesz. Formelloban meg mindenki tanácstalan, ki csodálja.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.19. 17:14:17

Nagyszerű! Remek! Szóljanak a fanfárok! Floccari 1 egész hónapra kiesett, ilyen nincs és nincs!

rizla 2010.01.19. 17:15:40

hát koman a válogatottban is a bal szélen játszik legtöbbször, mondjuk nem tudom, hogy itt a bariban melyiken szélen, de nem idegen poszt tőle azért. bár ha itt rohangálós, beadós feladata volt, akkor valóban.

szerintem mutatkozik rá némi esély, hogy az inter kipukkasztja a milan-lufit..

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.19. 17:18:46

@rizla: Az olasz bajnokság izgalma faktora múlik a vasárnap esti meccsen.

Gabez 2010.01.19. 17:19:27

Jó ez a Milan, Ronnie is belelendült, úgy látszik, de még mindig azt mondom, szerencsével nyertek, ez a Siena védő mégis mit akart a 10. percben? Rajta ment el az egész. Meg aztán, az előbb megnézve az összefoglalót, ez a meccs is lehetett volna 4-3 vagy 4-4, annyi ziccere volt a Roburnak.
Bízom Militoban és Pandevben, akik ennyi helyzetet csak nem hagynak ki...különösen előbbi nagyon jónak tűnik mostanság.
Oscar díjak? Mou lenne a legjobb edző a Serie A-ban? Sztem nem...

slyagency 2010.01.19. 17:27:15

@Gabez: Az a baj, hogy nem láttad a meccset, és úgy nyilatkozol... Egyedül Ronaldinhonak több helyzete volt, mint a Sienának... Összesen 2 ziccerük volt egyébként, egy fejes amit Dida védett, meg egy fölé lőtt Maccarone lövés...

Mala Suerte 2010.01.19. 17:32:00

"a Milan neki, és csak neki köszönheti, hogy ott van, ahol, és úgy hasít, ahogy"

ezt van még valaki, aki ugyanígy gondolja?

Árpádka 2010.01.19. 17:37:28

Szerintem meg megint elő jöt az hogy Dinho a kis csapatok ellen Superman máskor meg átlagos bár előbbi kétségtelenül jó a Milánnak, de én nem voltam soha elájulva az ő játékától.

Hispan07 2010.01.19. 17:53:49

Vicces, hogy kb ugyanaz megy most a Milannal, mint tavaly a Barcával - nyerhet a csapat sorozatban akármennyit, lőhet Dinnye 3 meccsen 6 gólt, kapásból jön a válasz: szerencse, kamutizi, kiscsapatok, szemfényvesztés, szar Juventus, stb.

Remélhetőleg ugyanaz lesz a vége is, mint tavaly a Barcával.

touristique 2010.01.19. 17:55:52

@matthe07: Nesta legalább annyira fontos. Kettőjük nélkül viszont legalább olyan jók lennének mint a Juventus.

Klárensz 2010.01.19. 17:56:50

Szerintem Leonardonak köszönhetjük, hogy Rondalinho ilyen jó formában van. Mellesleg a Siena ellen Pirlo is legjobb énjét hozta, rengeteg jó indítása volt, a gólpasszal egyetemben. Igazából az egész csapat nagyon jó volt. De az
Inter ellen fog csak a helyére kerülni a csapat. Remélem a lufi összetöri a vasembert.

balu11 2010.01.19. 18:04:52

@matthe07: nagyjából igen, bár @touristique: -kel egyetértve hozzátenném Nestát, és még egy Leonardot is

@Árpádka: a "sohá"t úgy érted, hogy soha? én sem vagyok egy brazil- v. Dinho-fan, de jó sokszor el voltam már ájulva a játékától az elmúlt jó néhány évben - egyszerűen csak mert szeretem a focit

IronRock 2010.01.19. 18:06:05

Tudom, NS már bulvárszintre ment, de ez azért szíven ütött:
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/a-turelem-ereny-ferrara-marad-a-juve-edzoje-2013948/
Mégis mi a franc kell a vezetőknek még, hogy végre kirúgják Ferrara-t???? Hogy a Juve osztályzós helyre csússzon le??? Ciro meg vetít itt hogy "minőségi csapatom van". Hátbazmeg, ha minőségi csapattal nem tud mit kezdeni, akkor nem ért hozzá és el kell küldeni a francba! Ha meg kamuzott hogy minőségi csapata van holott tudja hogy nem, akkor azért menjen a francba. Szép lesz, hétvégén a Roma fog megrépázni minket nagyon keményen. Remélem, lesz legalább egy rangadó az idén amin nem vernek el minket...
@_benito: "braziloknak egy év kell, mire felveszik az olasz ritmust (Diegóban bízóknak is szól)."
Ez még akár igaz is lehetne, de ha Diego-nak ehhez egy év kell, akkor jövőre már csak a Serie B-ben villoghat, ha így folytatja a Juve. Mellesleg én sose bíztam benne.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.19. 18:12:44

... a Milan neki, és csak neki...
szerintem Borriello legalább annyira fontos. Ott lesz a vébén, és nem egy gólt fog rúgni!

Ez a gól ne legyen elhallgatva: )))www.youtube.com/watch?v=ictIEiZ2BCY

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.19. 18:14:30

Calcio Oscar: óriási gratula DDR-nek az elmúlt év legjobb olasz focistájának!

_alerob 2010.01.19. 18:15:24

Benito, hozzácsaphattad volna a "Senkinek nem jó, hogy ilyen szarok vagyunk!" részt is :)

Egyébként elég szörnyű (főleg a Juve vezetőség részéről), hogy Candrevában vagy Paolucciban látják a kiutat, ráadásul De Caglie meg Grygera szaladgál a pályán.- ????? - Nos, nem értem miért nem lehet Cassanoért vagy Pazziniért küzdeni, Lanzafamet visszahozni vagy akár Nistelroyért tenni ajánlatot, ő se törökbe menne szívesen, vagy valami klasszis szélsőre rástartolni, nem Rafinhára. Rengeteg a sérült, egy pár játékos amúgy sem tesz róla, hogy megérdemelje a mezt, akkor miért nem lehet beindulni? Elvileg ez egy erős keret, de eddig ez nem mutatkozott. Ez tehát azt jelenti mégsem erős.

Koman hajrá!

Árpádka 2010.01.19. 18:15:35

@balu11: Nem kedvelem az olyan játékosokat akikben még az alázatt nyoma sincs meg lecselez öt embert rúg egy bazi nagy gólt majd jön azzal a bárgyú vigyorával. Azon kivül hogy 2002 ben volt egy lecsúszó beadása sok dologot fontos meccsen nem csinált. Azt hogy ő hires a Pepsi reklámoknak is köszönheti meg azt is hogy aranylabdás jó játékos de nálam talán csak a top 50 be fér be.
@IronRock: A hülyeségnek nincs határa már a München elleni fiaskó után mehetet volna, de nem az én tisztem ezt eldönteni és véleményt nyilvánitani.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.19. 18:22:36

Amúgy meg be szép lenne nyerni Torinóban! Most van is rá sansz.

luzsi 2010.01.19. 18:30:55

Ronie nagyon kell, de azért tőle függetlenül is rendben van ez a csapat. Én azt hittem, hogy Seedorf és Pato nélkül szenvedünk majd, aztán tessék. Jött Beckham... :)
Kell Ronie, de kell egy jó Borriello és egy fantasztikus Nesta-Silva páros.
Hétvégén meg kell verni az Intert és Mourinhot (127 hazai bajnoki után), akkor bármi lehet. És legyen is.

horas 2010.01.19. 18:49:16

@Hispan07: Hát ez nem teljesen igaz,eleinte igen úgy tünt mert sokáig nem találkoztak nagy csapattal,aztán mindenki levolt borúlva és én úgy emlékszem,hogy a Chelsea-nek sem volt sok esély jósolva,tisztán rémlik egy ilyesmi poszt-részlet: "Rendben,hogy Essien levette Gerrard-ot a pályáról,de ebben a Barca-ban kire állítod rá a ghánai Terminátor-t?!"...
Meglehet nézni a Milan kiket vert rommá ez elmúlt 3 fordulóban?
Juventus az Inter meccsen kivül mindenkitől kikaptak,Genoa? Roma ugyanúgy megszórta őket.
Siena?...Jó formában van a Milan de elszállni nem kell,van sanszuk a derby-re de nem lett sztem más kategória a Milan mint tavaly csak Leonardo-val és egy két új emberrel van némi látszatja a vérátömlesztésnek...Meglátjuk jó kis meccs lesz!

Ettől függetlenül sok sikert kívánok a Milan-nak mert amit ők akarnak játszani az eredményes lehet és nem mellesleg mutatós is,csak nem ezzel a kerettel...mindenesetre jó utón járnak.

Pampito 2010.01.19. 19:14:40

7végén a Farkasoknak meg kell verni a Zebrákat! És ha igy lesz,annak a Juve drukkerek is örülni fognak,mert az lesz a szög az edző koporsójába :)
Csak igy tovább-Koman és Toni!

rizla 2010.01.19. 19:15:26

@Árpádka: hát amikor jól játszik, akkor rohadtul nem átlagos a nagyok ellen. real madrid, milan, chelsea, lehetne sorolni azokat, akik ellen a barcelonában remekül játszott

nasteey 2010.01.19. 19:19:46

Én azért Ronaldinho ítélkezésével megvárnék egy komolyabb meccset. Ha az Inter ellen, vagy majd a MU ellen tud valami villantani, elkezdek bízni benne. Addig viszont nem, egyszer elég volt csalódni benne.

Mindenesetre a fejlődés látszik, a kevésbé tempós meccseken ki tud emelkedni.

"pedig Olaszországban nem hátrálnak a kapuig a védők."

A bábuk mégis ugyanúgy dőlnek... :)

Tika_ 2010.01.19. 19:20:58

@Hispan07: a vicces az, hogy a Milan "menetelését" a Barca tavalyi évéhez hasonlítod
no offense, olaszban a Milannak szurkolok, de ez rotfl

Árpádka 2010.01.19. 19:40:37

@rizla: 2002 elődöntő döntő semmi 2006 Bl döntő szintén semmi az elödöntőben rúgta spiccel azt a gólt asszem, mindenki elájúlt hogy mekkora helyzet felismerés pedig csak csörölt egyet a labdába semmi különös 2006 os vb zéró nulla semleges és ugye az ellőt volt aranylabdás 2005 ben gerrard is pont úgy megkaphatta volna mint ő. Dinho a tipikus 3 éves brazil játékos hamar kiég De ne legyen igazam :)

Asidotus 2010.01.19. 19:42:32

Nem, nincs jó csapata a Juventusnak, a jelenlegi keretben nincs 2-nél több olyan játékos*, aki valaha is Juventus-szinten játszott 2 szezont bármely csapatban, leszámítva a Trezeguet, Del Piero párost, meg Cannavarot-t, mert ők már azért öregednek, és tőlük nem is várható.
*: Buffon és Chiellini

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.19. 19:44:31

@Árpádka: Én soha nem voltam nagy Dinho fan, de amit leírtál, azt te sem gondolhatod komolyan.

Azazello007 2010.01.19. 19:47:27

@Árpádka: nézz utána, ki mit csinált, mikor és hol, mert így az érvelésed nagyon suta.

Árpádka 2010.01.19. 19:49:37

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Miért folyamatosan mérkőzéseket döntöt el azon kivül hogy a Barcában volt 2,5 3 éve és még PSG játszott jól most 3-4 meccsen jól muzsikál mindenki be van ájulva. Hányadik is Siena? Ha az Internek meg a MU rúg mesterhármast vagy ad hatalmas assziszisztokat akkor jól van. De igy. Ez a különbség a klasszis meg a világklasszis között

Árpádka 2010.01.19. 19:54:31

@Azazello007: Mondj ellen érveket 2002 ben az elődöntőben egy Ronaldo szoló, döntö Rivaldo Ronaldo Kahn meg Klébersonak volt egy lécce nem?
2006 VB gondolom nincs mit irjak 2006 Bl döntő Eto meg Beletti Nem? és eto ról állitoták ki Lehmant nem?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.19. 19:55:08

@Árpádka: Dinho őszi teljesítményére nyugodtan ráillik a klasszis, de ha azt nézzük, amit a Barcaban tett évekig, akkor extraklasszis. Most is jó úton halad az egyre jobb teljesítmény felé.

Árpádka 2010.01.19. 20:03:28

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ha 2006 os Barcából kellene választani embert akkor szerintem Larsson vagy Deco. Azt hogy Dinho az égbe emelték jelentős szerepe van a reklámoknak meg a cseleinek nem azt mondtam hogy nem klasszis hanem azt hogy nem világklasszis.
És nincs kedvem minden nyáron Dinhos mezeket látni most mentek ki divatból :P

Bumpi 2010.01.19. 20:05:27

azért Koman adta a "grándé bállát" :D

Törteli Tivadar 2010.01.19. 20:08:37

@Nűnű: Fölösleges ilyenekkel jönni, hogy ki juve szintű, meg ki nem. A kezdő csapatban játéktudásuk alapján igenis kiváló játékosok vannak, középszerű kiegészítő emberek pedig mindig voltak a juvébe (pl birindelli, jó sokáig). Az pedig Ferrara és a vezetőség felőssége, hogy egyetlen "juve szintű" kreatív játékosra akarják rálőcsölni a játék szervezését. Szóval ne a keretet szidd!

Hispan07 2010.01.19. 20:24:15

@horas: azért az rögtön egy ellentmondás, hogy azt a Juventust nem nagy szám megverni idegenben, amelyik azért az egyértelműen legerősebb Intert megverte...

Mindenesetre én nem tartom a legkevésbé csodacsapatnak a Milant, de tény: néhányan örökké károgni fognak, hogy ez nem bizonyíték meg az nem elég mérvadó teljesítmény.

@Tika_: Már megbocs, de én az emberek hozzáállását hasonlítottam össze, nem a szent Barcelona isteni menetelését... Mellesleg akár még a Milan is vihet mindent idén (nem, 99%-ig tuti vagyok benne hogy nem fog, 1% csak a csodának van fenntartva), uh majd akkor hasonlitgatok minden mást, ha bejön.

Árpádka 2010.01.19. 20:26:35

@Árpádka: De Eto'o sem volt rossz akkor és most se.
Az pedig sokat elmond hogy Inter 5 Milan 0 egy világklasszis egy ilyen meccsen játszik fantasztikusan ahol magával ragadja a többieket.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.01.19. 20:27:26

Madrid fanként megnéztem minden Barca meccset csak azért, hogy lássam Dinhot! Rendben van, hogy sokat tett a híre lerombolásáért, de ne beszéljünk hülyeségeket... Ember nem volt SOHA annak a közelében, amit ő a top évében, vagy 2 évében művelt! Nézzetek már meg egy best of videot vagy akármit. Lélegzetelállító. És nagy csalódás, hogy eltűnt... drukkolok neki, hogy tartsa és javítsa a formát, mert a mostani magához képest favágó focit játszó, jellegtelen brazil válogatottban - félreértés ne essék: jók, csak színtelen, szagtalan módon - olyan szimpatikus arcok mellett mint Melo, Alves és Robinho nagyon elkellene, hogy ne tök közömbösen üljek le életemben először selecao meccs elé...

Árpádka 2010.01.19. 20:37:29

@mindenki Bár az jellemző hogy szembe megyek az árral például az isteni Maradonnát nagyon nem birtam soha de azt nem hiszem hogy én vagyok az egyetlen aki nem kedveli Dinhot.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.19. 20:44:00

@Árpádka: Más kérdés kedvelni valakit, és más kérdés elismerni az adottságait. Nem kedvelem például Tottit, de kevés ilyen kvalitású római gyerek volt/van mint ő.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.19. 20:46:15

Huntelaar állítólag szívesen jönne kölcsönbe a Lazióba. Ha rajtam múlna, tárt karokkal várnám!

Árpádka 2010.01.19. 20:51:36

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Én elismerem azt hogy a Pepsi reklámban szép cseleket csinált és azt is hogy a pályán persze nem mindenki ellen de azt hogy Ő az elmúlt 5-6 év non plusz ultrája nem fogom mert nem az. Ha az állandóságot nézük akkor legalább 4-5 leelőzik ( C ronaldo Káká Zidane 2006 osa vb miatt bár ez szubjektiv Totti Larsson kölcsönben az Mu ban is szarta a gólokat, Gerrard Lampard És az ez ellőtti 3 év alapján Rooney meg Messi ja és Ibrahimivic meg persze Iniesta meg Xavi nos nálam ők meg egy páran a bundásból bőven ellőte vannak csak ebben az évtizedben) Számora ő egy csel gép aki a vizuális élményen kivül sok mindent pl emberileg nem tud nyujtani.

Árpádka 2010.01.19. 20:54:43

@Árpádka: Meg persze Henry. Nagy bánatomra Fabregas is kezd olynt nyujtani ami már világklasszis szintű Pl Villa ellen na ilyen egy világklasszis be áll és eldönti a meccset ha nem megy akkor is megszakad a csapatért és nem azért hogy vigyorogni tudjon.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.19. 20:57:31

@Árpádka: Oké, eltér a véleményünk, de azért az, hogy jobbnak mondod például Larssont vagy Rooneyt, szerintem túlzás, elismerve persze mindkettejük klasszisát.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.01.19. 20:57:45

@Árpádka: CÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ???????????? Most viccelsz? Hol volt több mint 3 kiváló éve? Láttad mit csetlik botlik egész szezonban idén? Melyik nagy meccsen nem csuklott össze? 2006-os VB-n nem volt említésre méltó labdaérintése. Protugál - Német negyeddöntő 2008-ban? Szerintem nem ért a labdához én meg majd felrobbantam. Megnyert BL döntő? Ok befejelt egy szögletet, de más semmi és kihagyott 11-es. Tavalyi BL döntő? Saját magáért játszott, aztán 30 perc után azt is befejezte.

Lehet Ronaldinho nem a non plus ultra, de 1000-szer több fontos momentuma volt mint Cének.

Matteo_B 2010.01.19. 21:01:03

Sport Tv:
"Tudják milyen amikor a farkas átgázol a zebrán?":D:D:D

Rino 2010.01.19. 21:07:45

Ezt a csakis Dinhonak dolgot nagyon nem osztom, amit a Milan csinál, az igazi teamwork. Ezért nagyon szerethető a csapat.

@popp: én nektek szurkolok majd:)

vargamma 2010.01.19. 21:10:02

Dinnye mellett sztem is a Nesta-Silva páros az egyik kulcs a sikerekhez. utóbbi igazán kiváló igazolás volt, egyre jobb védővé növi ki magát és a támadásokba is bekapcsolódik, ahogy egy brazil védőhöz illik.
Pirlo a közepesnél jobb kezd lenni, Ambrosini kifejezetten jó évet fut.
Boriska pedig olyan gólokat lő, h le a kalappal.

akik viszont gyengék: Gattuso, Beckham. ők voltak már jobb passzban is szvsz.

nemtom mi lesz a derbyn, de az biztos, h ez a Milan jelenleg sokkal szebben focizik mint az inter. hogy hatékonyabb is e, az nem valószínű.

Árpádka 2010.01.19. 21:10:21

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Larsson 94 óta ezért 2007 ig elég szépen teljesitett Rooney meg idén belelendült.
@_Maverick: ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ idén eldöntöt vagy 2.3 meccset pl Marseille vagy Zürich elleni meg az El Classicon is jól játszott. Tavaly Bl döntöbe lőtte a csapatott ha az nem megy be nem biztos hogy bejutunk.2006 ban kireklamált egy elödöntőt érő pirosat. Meg persze 40 körül rúgott szezononként persze ez semmi:)

vargamma 2010.01.19. 21:15:19

@Árpádka: "2006 ban kireklamált egy elödöntőt érő pirosat."

világklasszis, nem vitás...

mongyuk tényleg nem vigyorog annyit, mint Ronaldinho.

Árpádka 2010.01.19. 21:15:28

@_Maverick: Az EB meg jól tette hogy nem csinált semmit fritzeknek szurkoltam:D

Árpádka 2010.01.19. 21:17:11

@vargamma: Ahhoz is tehetség kell :D
Dea PL ben tényleg hátán vitte az Mu t , meg a Bl ben is és nagyon hiányzik a csapatból.

Árpádka 2010.01.19. 21:20:51

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Jó kis csatár a Madridban meg a milánban csak jegelték pedig az Oranjéban termeli a gólkat én kedvelem a stilusát. Bár a PL-ben jobb helye lenne:)

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.01.19. 21:40:17

"A Juventusnál szomorúbb csapat nincs az egész világon"

náluk szomorúbbak csak a szurkolóik.
a csapatra egyébként a siralmas jelzőt használnám.
és a helyzetre most a reménytelent.

gasbert 2010.01.19. 21:49:24

Hogy lehet valaki ignorba rakni ? :)

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.01.19. 21:54:04

@Árpádka: Ok, 2006 óta soroltál fel. Az 3 év, és a 2009-et azért ne is ngyon számoljuk... Ennyit Dinho is hozott, szóval állandóság tekintetében egyelőre nem látok különbséget előbbi javára.

giacinto 2010.01.19. 22:14:38

@vargamma: "nemtom mi lesz a derbyn, de az biztos, h ez a Milan jelenleg sokkal szebben focizik mint az inter. hogy hatékonyabb is e, az nem valószínű. "

örülök hogy ez felvetődött.

kiváncsi lennék C_d_r véleményére a témában :)

Weah_ 2010.01.19. 22:17:02

Árpádka! megtennéd h az odaillő helyekre teszel egy pontot, kérdőjelet, vesszőt vagy valamit, h olvasható legyen a topic? köszi.

egyébként a Milan védelme most -ami a kapott gólokat illeti- holtversenyben a legjobb a ligában, ami sztem sok-sok éve nem fordult elő. T.Silva hihetetlen nagyot játszik, elképesztő magabiztossággal, persz a Védelmi Miniszter mellett nincs nehéz dolga, de akkor is.

_benito, lehetne a posztok végére egy táblázatot tenni az aktuális állásról?

giacinto 2010.01.19. 22:19:11

www.football-italia.net/jan19r.html

egyébként holnap 2 meccset pótolnak, Genoa-Bari és Bologna-Atalanta

remélem Komanka megint játszik

Iustizmord 2010.01.19. 22:53:50

@Klárensz: SZARvasembert.

hindman, hehe.

Iustizmord 2010.01.19. 23:01:56

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: huntelaar? csak a tstemen át. jó gyerek, kéne vele vmit kezdeni. vmi komolyat. hogy ő is elhigyje nem csak a fogalmatlan holland bajnokságban volt császár hanem a topcsapatokban is tud bizonyítani. a kvalitás mevan, de az önbizalom is vital.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.19. 23:05:16

@Iustizmord: Éppen ezért nem lenne rossz ötlet fél évre kölcsönbe adni. Ez a Milan most összeért, itt nem hogy kezdő nem lesz, de alig-alig fog pályára lépni, na ez az, ami nem tesz jót neki. A Milanban nem hiányozna, eddig sem hiányzott, ő újra megtalálhatná régi önmagát, mindenki jól járna.

Iustizmord 2010.01.19. 23:13:21

@Árpádka: nem osztom a ronaldinhoval kapcsolatos álláspontodat. néha bizony öncélú showman (vagy show-off, ha érted), de ezek adják el a játékot, és nem a jaap stam féle kőkemény becsúszások. ill az is, de a látványnak ronnie nagyon jót tesz. pl egy championship meccsen van iram mint az állat, tech megoldás meg kevsé. egy carioca bajnokságban meg meghalnak a szépségért. ki mit szeret. az öreg ronnie tech tudása nemhogy a best 50, de inkább a best 5-be teszi, amit a pályán is tud. néha biztos haszontalan, de ha te a hasznos focit szereted, szurkolj a nazionalefnek. na ugye.

szóval ronnie nem azért félisten, mert ő a leghasznosabb játékos, vannak szürke eminenciások, pl dieter eilts, aki nélkül nem megy. lehetne sorolni, maldini, nesta, helguera, puyol, a kisvörös a MU-ból, gattuso, ambrosini (aka powerhouse, zongoracipelő), akik nem villognak de nélkülözhetetlenek és vannak akik konzisztensen hozzák magukat, kaka, v nistelrooy, becks, pirlo, akik mindég jók de néha nem látszik vagy nem jön ki. és vannak akik villognak és néha nagyon bejön, dinho, c.ronaldo, robinho,jay-jay okocha, ők is hasznosak, mégha ez nem mindíg ólokat jelent. ha meg nagy gól, akkor dupla öröm

megjegyzem, pelé egyik nagy villanása volt amikor a kezdőkörből a kapura emelt. éppen mellé ment, de a bestof összefoglalókban benne van. noch dazu.

Iustizmord 2010.01.19. 23:14:03

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: jó, küldöm a számlaszámom. a Lovag hallgat rám.

Iustizmord 2010.01.19. 23:17:01

@Iustizmord: de most képzeld el, mi van ha olyan PÉLDÁTLAN sérüléshullám éri a milant mint szegény-szegény juvét. vagy a zintert. akkor visszaadjátok?

Iustizmord 2010.01.19. 23:18:17

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: a feleségem a gyerekek iskoláztatásáról akart velem éppen enagyon fontos megbe3szélést folytatni de lecsaptam.

tárgyaljunk az IGAZÁN fontos dolgokról.

:o))))

Iustizmord 2010.01.19. 23:21:42

@Iustizmord: ronnie-ra visszatérve, sokszor csinál 2-3 látványos cselt a vonal mellett majd PASZOL. akár vissza is. szóval kicsit meghal a gyönyörben (aka kive...szóval önkielégíti magát a labdával) de atán OKOSAN szabadul tőle, nem megy bele holmi addig-cselezek-míg-bírok bohóckodásba.

egyszer gordie howe-ot, a neves NHL hokist (na, hoki, ugye) megkérdezték miért jönnek be a cselei.

azt válaszolta, hogy tudvalevőleg mindig az UTOLSÓ csel nem szokott sikerülni ezért Ő AZT LEHAGYJA.

na ijjjjen pofon1szerű

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.19. 23:22:34

@Iustizmord: testvérem, ezzel a lebírhatatlan közléskényszerrel kezdjünk valamit. szedd össze egybe, vagy ilyesmi.

gasbert 2010.01.19. 23:29:03

Ronaldinhonak pont ez kell , hogy beszéljenek róla , hogy a gazzetta a cimlapján hozza le az amúgy teljesen alaptalanul felfújt tökutolsó elleni mesterhármasa után járt táncát . Róla beszélni kell , szeretni , imádni kell és akkor hozza azt amit tud is valójában. Ha nincs bizalom , nincs játék .
Most minden adott , ajánlom figyelni a Milant. :D

Iustizmord 2010.01.19. 23:48:42

@_benito: sajnálom. nem megy. 1szerűen nem. minden új komment, egy új éleény új impulzuist gyújt. mint egy vulkán *** már terapeutánál is voltam, aki aztat javasolta hogy csak NATURÁLISAN. ahogy csövön kifér. pedig a zasszony is kérte hogy ne 5ször, de én neki is aztat mondtam hogy ha rákívánok, mert izgat, akkó nincs ellenszer. a sok duma meg ellenkezés meg feltüzel. (há ne odá nyomjád, geci) ki köll ürülnie. inább ez gyüjjék ki mint az orvos.

@Mr.AT: örülök h van minek örülnöd. ha már a cspatodnak nem lehet (gonosz kárörvendő vigyor begyújt)

megalol

***

Tonight Im gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out yeah!
And floating around in ecstasy
So don't stop me now don't stop me
Cause Im having a good time having a good time

Im a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity
Im a racing car passing by like lady godiva
Im gonna go go go
There's no stopping me

Im burning through the sky yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me mister fahrenheit
Im travling at the speed of light
I wanna make a supersonic man out of you

Don't stop me now Im having such a good time
Im having a ball don't stop me now
If you wanna have a good time just give me a call
Don't stop me now (cause Im havin a good time)
Don't stop me now (yes Im havin a good time)
I don't want to stop at all

Im a rocket ship on my way to mars
On a collision course
I am a satellite Im out of control
I am a sex machine ready to reload
Like an atom bomb about to
Oh oh oh oh oh explode

Im burning through the sky yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me mister fahrenheit
Im travling at the speed of light
I wanna make a supersonic woman of you

Don't stop me don't stop me
Don't stop me hey hey hey!
Don't stop me don't stop me ooh ooh ooh (I like it)
Don't stop me don't stop me
Have a good time good time
Don't stop me don't stop me ah

Im burning through the sky yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me mister fahrenheit
Im travling at the speed of light
I wanna make a supersonic man out of you

Don't stop me now Im having such a good time
Im having a ball don't stop me now
If you wanna have a good time just give me a call
Don't stop me now (cause Im havin a good time)
Don't stop me now (yes Im havin a good time)
I don't want to stop at all

got this, man?

Iustizmord 2010.01.19. 23:56:52

@Mr.AT: btw ezt is egy milanistától kaptad. nem akarod ecserélni a frusztráló zebramezt???? tudod, ördögök a mennyekben is vannk... zebrák meg csak azn állatkertben. :o)))

btw 2, a zebrák rímel a hererákra. ki gondolta vón???

de az csúnya személyeskedés és most a saját kezemre is csaptam. a70-80-as juve naon állat vót, el kő ismerni, WB82 nélkülök nem lehetett volna. különöen a védelem volt epikus. ha valakit agyonrúgok most is gentilét hívom tanunak.

rizla 2010.01.19. 23:58:18

@Árpádka: "az elödöntőben rúgta spiccel azt a gólt asszem, mindenki elájúlt hogy mekkora helyzet felismerés"

nem, azt egy évvel korábban rúgta, és a nyolcaddöntőben. és igen, az egy zseniális gól volt, ha szerinted nem, akkor nehezen tudlak komolyan venni a továbbiakban. "csak belecsőrölt egyet" jó vicc. mák, mi? nem is így akarta, csak úgy belepöckölt.
aztán a következő évben is a chelsea jött a nyolcaddöntőben. ott egy remekbeszabott szólógólt rúgott nekik, miután lepattant róla terry is..
2006os VB-n valóban szar volt, de ez most hogy jön a klubfocihoz? meg a 2002-es VB? amúgy szerinted anglia nem komoly csapat? csak mert ellenük is kurva jó volt.

"Dinho a tipikus 3 éves brazil játékos hamar kiég De ne legyen igazam :) "

lehet. ettől még hülyeség, hogy ne játszana jól nagy csapatok ellen. mindenesetre most tényleg javul a formája, szóval várjunk még azzal a 3 éves ítélettel.

rizla 2010.01.20. 00:07:41

@Árpádka: de amúgy igazad van részben, ahogy nasteeynak nincs. villantson nagy meccseken, ahogy a barcában. a madrid ellen pl szar volt a játéka. úgyhogy én is várnék a fanfárokkal, tényleg újra és újra csak csalódást okozott. bár én elég hamar abbahagytam a reménykedést.

rizla 2010.01.20. 00:08:30

@rizla: "ahogy nasteeynak nincs."

ahogy nasteeynak IS : DDDDDDDD pont az ellenkezőjét írtam annak, amit akartam, bocs, késő van.

Iustizmord 2010.01.20. 00:09:45

@gasbert: ergo ronnie egy jó csaj. hypeolni kel s akkor jól szopi... teljesít.. igaz lehet.

az önbizalom furcsa dolog

állítólag verebes (muhaha) elhitette nemkeés hun játékossal h ők a bestof. és bejött.

Mr.AT 2010.01.20. 00:10:13

@Iustizmord: Öreg, neked amúgy nincs rendes, valódi, offline életed? :-) Vagy téged fizet itt ezért vki, karakterenként? :-)

gasbert 2010.01.20. 00:26:04

@Iustizmord: Csak figyelmed meg , ha nő a hiszti körülette még jobban teljesit .
Ez volt a Barcanal is a fő gond , nem ő volt a középpontban hanem Messi és ez megis látszott.
Leo nyalja a seggét és ő lövi a gólokat , de igy a szép

.@Mr.AT: Szerintem csak nem tud aludni és még hiperaktiv is. :))

shinigami 2010.01.20. 06:04:50

@golazzo:
birindellinek 1,5 feladata volt: ne cseszd e a tobbiek jatekat (es lehetoleg szerezz labdat)
ezt pedig atlag feletti@rizla: modon tolta

@_Maverick: ideje is tobb volt ra, raadasul a brazil csapatot ne hasonlitsuk mar a portugalhoz...

@vargamma: becks nem is a posztjan jatszik (tenyleg neki most mi a posztja?) raadasul nemreg erkezett...

@rizla: 3 ev, 1-2 ev kihagyassal? vegulis arrol nem volt szo h a 3 evet egyben kell jol jatszani...

WallyB 2010.01.20. 07:47:05

Bakker, tegnap írtam, csak nem küldtem el... azt akartam kérdezni, minden gonoszkodás nélkül, hogy nem lehet az, hogy Koman Vladimir "fejében" maradt a Bari győztes gólja az Inter ellen? Tudom, a kérdés már eleve "magyaros", kötözködős, de nem bántani akarom a srácot, nagyon jó volt ő is, meg a Bari is, és Interesként mondom, hogy - csakúgy, mint az előző héten a Siena - semmiképp nem érdemeltek vereséget. Csak volt egy szitu, asszem 2-0-nál, amikor a szélső csokisrác elment, a lövését JéCé középre paskolta, ahol Koman jött, és én már azt hittem gól, mert felugorva vette mellre a labdát fejelés helyett. Persze azt nyilván ő tudta, érezte, látta, hogy a labda milyen sebességgel, milyen szögben jött, mennyire volt fejjel üres kapura küldhető 12-14 méterről. Nekem fura volt, mert abban a pillanatban úgy éreztem, hogy ráfejeli és 3-0. Onnan, szerintem, nem jött volna vissza az Inter. Persze nem lehetünk elégedetlenek a srác teljesítményével, csak volt ez a szitu, és gondoltam megkérdem, más is így látta-e, vagy csak én akartam ott egy Koman-gólt?

Weah_ 2010.01.20. 08:06:11

ehhez a Dinhos dologhoz csak annyi, h én már tőle az égvilágon nem várok semmit. a Barcában úgy tolta pár éve, h felesleges jelzőket keresgélni, megnyert mindent és mivel imád élni és bulizni, ezért valszeg azt a szintet már soha nem fogja elérni. még mindig jobb h látjuk játszani, mitha tavaly visszavonult volna. mert simán megtehette volna.

reader613 2010.01.20. 09:08:34

"Koman-Inter 2-2" :-)))

akkor már lehetett volna "Ronaldinho-Siena 4-0"

reader613 2010.01.20. 09:10:12

A Roma-Genoa link kommentátora nem semmi :-)))

AndrásPéter7 2010.01.20. 09:26:32

Emberek,az azért már vicc hogy azt is felrójátok szegény Dinnyének hogy vigyorog!a foci az élete ha nincs akkor ő meghal,és minden egyes gól vagy csel vagy egy jó passz egy szívverés a számára.valamint egy igazi brazil bohóc!
amúgy meg tutira biztosra mondom,hogyha az interben játszik valaki ilyen hasonlóan és eredményesen,akkor annak habosra van nyalva a segge!!
meg amúgy is azok akik itt most továbbra is senkinek tartják dinhot, azok pár éve amikor még más színű csíkok díszelegtek rajta imádva nézték és minden klasszis megoldása után megemelték a kalapjukat.....

valamint egyfojtába az a téma hogy mennyire szar az olasz foci minősége.....na most itt a milan aki a serie a legszebb fociját játszák meglehetősen offenzív futballal,csak ez sajnos nem tetszik a nem milan drukkereknek mert nem a saját csapatuk teszi ezt.....na erről ennyit

egyébként garantálom hogy a milan megveri az intert hétvégén,dinho jól fog játszani,de a hétfői postban úgyis mindenki le fogja írni a kommentekben hogy az inter sokkal jobb meg a milannak megint szerencséje volt,és majd nézzük meg hogy meddig tart a lendület meg hogy majd a mencseszter ellen villogjanak......
egyszóval teljesen mindegy hogy a barcát veri a milan vagy a sienát vagy hogy ronaldinho 6szor oda vissza adott kötényt a védőnek akkor is mindenki szar marad!!!!

na még egy utolsó:amikor a barca megverte mostanában a tenerifét 5:0ra akkor csak ennyit hallottál:húú azért gyerekek ez a barca,azér ez nem semmi,micsoda játék,isteni csapat.......

blasco 2010.01.20. 10:22:25

@AndrásPéter7: majd meglátjuk, mi lesz egy komoly ellenféllel szemben... ;)

giacinto 2010.01.20. 10:23:15

Örülök hogy előjött ez a dinmho-féle csőrrel belebeaszok egyetés végül gól-jelenet.

Tevez hajszálpontosan ilyet lőtt kb 1 hete, nem tudom kinek. arról persze sehol nem volt semmi.
mikor azt dinho lőtte, az egész vuilág a faszát szopkodta, de ami a legnagyobb LOL hogy még vmi legszebb gólok közé is beválasztották.
ezt utálom. ha ő csinál vmit (pl. az a béna ollózás a Villarreal ellen anno) az világszám, de mást nem szopkodnak igy ha ugyanazt (vagy még jobban) csinálja.

giacinto 2010.01.20. 10:24:16

vmi milanos irja már meg, Nestának mi baja, játszik-e?

Messi88 2010.01.20. 10:31:09

@giacinto: LOL, ezt te se gondolod komolyan azért...

Althedokan 2010.01.20. 10:38:51

@giacinto: az a kis gond, hogy aki nem a milannak drukkol nagyon nem akarja elhinni, hogy tényleg jó formában van, és hát ennyi, a juvésok irígyek, az interesek félnek, ez van:D Amúgy a csőrnek nem sok köze volt ehhez, tökéletesen helyezte, és ahogy a védőt átverte az is jó volt. Nem kell őt isteníteni, de attól még egy zseniális focista, így is, úgy is.

@AndrásPéter7: én egyébként nagyon szeretem, ahogy Ronaldinho focizik, végre nem csak focizik, de látszik hogy élvezi. Az intereseknek persze hogy fáj, mert nekik senki nem focizik így. De ne igyunk előre a medve bőrére, nehogy elbízzuk magunkat, aztán meg koppanunk egy nagyot... Én azt mondom, meglátjuk és hajrá MILAN!

@giacinto: miért van valami baja? most is játszott, nem is olyan rosszul, mint év elején

Althedokan 2010.01.20. 10:40:38

egyébként a milannak nem a komoly ellenfelekkel szokott meggyűlni a baja, hanem ilyenekkel, mint a Zürich... Ja, és komoly ellenfél? Az Inter kivel játszott most egy 2-2-t?

giacinto 2010.01.20. 10:42:34

@Althedokan: "az interesek félnek"

bevallom, Dinho mosolyától összefostam magam ha csak vasárnapra gondolok....

Zanetti vagy Cambiasso lerendezi.

"Az Inter kivel játszott most egy 2-2-t? "

azzal aki lefocizta a milant a Meazzában.

giacinto 2010.01.20. 10:43:33

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hát ha Nesta tényleg sérült, akkor aztán nincs mitől félnünk sztem.

de gondolom ez csak a szokásos kamu-sérülések egyike.

giacinto 2010.01.20. 10:44:07

Candreva a Juvéban? Hol fog játszani?

Weah_ 2010.01.20. 10:45:11

@Althedokan: én a mai napig a 2005-ös elvesztett bl-döntős csapatot szerettem a legjobban, mert igaz, h abban az évben nem nyertünk serie a-t sem, de azt a csapatot a fiatal Kakástól, Sevástól, stb.stb imádni lehetett, nem mellesleg gyönyörű focit játszottunk.
megértem az arsenalosokat, nem sok trófea kerül a vitrinbe, de szép ahogy fociznak...

Althedokan 2010.01.20. 10:46:28

egyébként az előző rangadó fájóan ég még az agyamban, szóval ha most mi nyernénk hasonló eredménnyel és játékkal akkor kiegyenlítenénk a számlát

Althedokan 2010.01.20. 10:49:56

@Weah_: nem tudom, engem az arsenal idegesít, soha semmit nem nyernek. A Milan azért szerzett ezt-azt. Azt a csapatot én is nagyon szerettem, főleg, amit Seva elől csinált a védelmekkel, nagyon sajnálom hogy elment egy szar csapatba szart pofozni... És a formájából is kijött, nem kicsit, nagyon... Kakát is sajnáltam, de akkor még nem láttam rá esélyt, hogy Ronaldinho felszívja magát, de most kezdek megnyugodni ezügyben, mellesleg, ugyanaz a történet, elment a reálba pénzért és nem mutat sokat...

giacinto 2010.01.20. 10:50:17

@Althedokan: "ha most mi nyernénk hasonló eredménnyel és játékkal akkor kiegyenlítenénk a számlát "

te nem aprózod el a dolgokat :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 10:50:53

@giacinto: Ez hatalmas! :) "bevallom, Dinho mosolyától összefostam magam ha csak vasárnapra gondolok...."

Althedokan 2010.01.20. 10:52:51

@giacinto: miért mondod? El kellene apróznom? Egy unalmas 1-0 elég? Nem hiszem, annál még az is jobb, ha ti nyertek de mondjuk 10-9re:D Bár talán azért az mégsem jobb, de a lényeg, én utálom ha egy meccs "taktikus", és szar... És amugy is a Milan taktikájával muszáj sok gólt lőni, mert ha ilyen szar a védelmed, muszáj lesz elől virítani valamit...Szóval én sok gólos meccsre számítok

Althedokan 2010.01.20. 10:54:00

@giacinto: az interesek félnek amugy nem a mosolyára, hanem a játékára vonatkozott, bár a mosolya, nem mondom hogy nem ijesztő...:D:D:D

csirko pasek 2010.01.20. 10:57:18

@giacinto: Nesta sérülése nem tűnik komolynak, szerintem játszani fog, de az elmúlt 3 év után nem merném kijelenteni, hogy biztos ott lesz a kezdőben. Márpedig ha Favallinak kell Militot vagy SuperMario-t fognia, az tényleg nagyon nagy gáz.

csirko pasek 2010.01.20. 11:00:16

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Jól sejtem, hogy Lotito most télen sem Kolarovot, sem Ledesmat nem fogja eladni?
Abban a meglátásomban meg tudsz erősíteni, hogy ha a Milan és az Inter hasonló ajánlattal áll elő egy Lazio játékosra (pl. Kolarovra), akkor inkább a Rossonerinek adja el, lévén Pandev a Nazionale-be ment, amit gondolom nem vett túl jónéven?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 11:10:43

@csirko pasek: Szerintem Kolarov biztos hogy nem megy el a télen, ahhoz most túlságosan retteg mindenki, hogy még egy pofátlanul jó ajánlat ellenében se hagyják. Ledesma más kérdés, ő így vagy úgy, de 99% hogy távozik, a legvalószínűbb hogy ingyen, mert 26.-án tárgyalja a liga a szerződésének felbontását.
Én biztos vagyok benne, hogy ha teszem azt a Milan és az Inter hasonló ajánlattal állít valamikor be, most nézzük teoretikusan, bárkire, akkor esélyesebb az Inter. Jobbak a klubok közötti kapcsolatok, Lotito és Moratti jóban van, no meg a hagyományok miatt is.

csirko pasek 2010.01.20. 11:20:37

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: kösz. Bár ez elég szomorú. Galliani nem épít rendesen kapcsolatot a római klubokkal, ha a Lazio is meg a Roma is inkább az Internek adna el. Legalábbis 2003 óta, amikor elhoztuk Cafut, senkit nem sikerült igazolni onnan.
Kolarov téli eladásán én is meglepődnék. Ledesma tárgyalása azt jelenti, hogy 26-án megfellebbezhetetlen döntés is születik, és el tud igazolni, vagy előfordulhat, hogy csak február elején lesz jogerős döntés, és meg kell várnia a nyári átigazolási időszakot?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 11:32:27

@csirko pasek: Ha belegondolsz, nem meglepő, kevés klubelnök kedveli Berlusconit, a Laziótól is Oddo volt a legutolsó játékos, aki oda került, és annak is már jó ideje. Az teljesen biztos, hogy jogerős döntés születik még az átigazolási időszak befejezése előtt, és az biztos, hogy akárhogy is, de a papírok csak Ledesma aláírására várnak, az meg csak pár másodperc, ingyen szinte bármelyik klub elfogadna egy ilyen kvalitású játékost, és még a fél év kihagyás sem biztos hogy nyomot hagy rajta, lásd Pandev példáját. Bár egy darab barátságos meccsen játszott Ledesma az ősszel, de ez talán nem nagyon előny. :)
De vicc nélkül, remélem jó csapatot talál magának.

csirko pasek 2010.01.20. 11:37:15

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Pedig Cragnottival, ha jól emlékszem egész spanban volt, legalábbis gondolom nem csak mi fizettünk volna a Védelmi Miniszterért 25 millát :)
Fél év kihagyás sokat számít, de szerintem pár hét alatt formába lehet hozni, ha a leendő edzője okosan csinálja. Azt meg nagyon remélem, hogy nem az Interbe vagy a Juvéba megy Ledesma, mert szvsz mind2 csapatnál a kreativitás a keret legnagyobb gyengesége (már ha az Internél lehet gyengeségről beszélni egyáltalán)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 11:43:10

@csirko pasek: Pedig komolyan csak ez a két csapat merült fel vele kapcsolatban, én a Milan érdeklődéséről nem is hallottam, bár talán a három klub közül oda illene be a legjobban.
Az igaz, hogy Nestáért sokan jelentkeztek, de akkor már a krach is beütött, szóval az első igazán komoly pénzt fizető kaphatta meg. Mondjuk akkor volt is pénz rendesen a Milan háza táján.
Ledesma nagyon hasznos lehet még.

Tika_ 2010.01.20. 11:45:38

@IronRock: ja, tiszta bulvár, pl. azt hazudják, hogy Ibra kapta a Calcio Oscart - még szerencse, hogy @popp: megmondja nekünk az igazat :))

OFF
@Árpádka: "Ha 2006 os Barcából kellene választani embert akkor szerintem Larsson vagy Deco"
ez igen, neked aztán van szemed hozzá ;)
@_Maverick: Barca fanként respect (B)
@gasbert: nekem is árulja el valaki!!
@AndrásPéter7: "amikor a barca megverte mostanában a tenerifét 5:0ra akkor csak ennyit hallottál:húú azért gyerekek ez a barca,azér ez nem semmi,micsoda játék,isteni csapat......."
ez akkora öngól, hogy hiába messze még szilveszter, nem fog kimaradni az összeállításból, ha lesz :)))

csirko pasek 2010.01.20. 11:55:06

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ledesma nem rossz spíler, de penge játékosunk van elég, sztem nem érdemes rámenni. Én inkább csak azt szeretném megúszni, hogy a konkurencia erősödjön.
Nestat deklaráltan azért adta el a Lazio, mert kellett a della, akkor még mi is dúskáltunk az anyagi javakban, de nekem meggyőződésem, hogy Nestat kb. minden top csapat le akarta igazolni (vagy amelyik annyira ostoba volt, hogy nem, az meg is érdemli ;)

ericcartmen 2010.01.20. 12:02:02

@Tika_: Ibra lett a legjobb (illetve a legjobb külföldi), DDR pedig a legjobb olasz játékos. Hol mondott ennek ellent popp?

gasbert 2010.01.20. 12:03:44

@Tika_: Mit is kellene elárulni ? Nem értelek...

blasco 2010.01.20. 12:26:37

@gasbert: az ignore-t, gondolom. engem is érdekelne.

giacinto 2010.01.20. 12:35:08

Nestát mi is le akartuk igazolni ez biztos 2002-ben. Hirek is voltak, sőt még talán pole- pozicióban is mi voltunk. Emlékszem egy Ronaldo interjúra, amiben elmondta hogy Moratti mondta neki akkor nyáron hogy lehetőség van Nestát szerződtetni és tovább erősíteni a csapatot. de ehhez egy picit csökkenteni kéne a fizuját, amibe állítólag Ronaldo bele is ment volna. aztán vmiért hirtelen Nesta amilanmhoz került, Ronaldo lelépett, mi meg a mercato utolsó napjaiban igy rámentünk Cannavarora meg Crespora.

Iustizmord 2010.01.20. 12:42:04

@Mr.AT: ha a család lefeküdt aludni, ilyenkor előtör belőlem a werewolf, és itt rágom a lelkedet.

nagyon normális kis offline életem van, rablásokkal, csalásokkal, itt-ott egy emberöléssel. :o)

Iustizmord 2010.01.20. 12:46:46

@giacinto: szart nem ,valami angol online lapon pont azt olvastam hogy olyan faszát lőtt a kis argentin mont anno ronnie. szóval lehet h ITTHON nem volt hype, de OTT angliában bizony volt hírértéke.

gasbert 2010.01.20. 12:50:19

@blasco: Ja , engem továbbra is érdekel . :)

Tika_ 2010.01.20. 12:54:09

@gasbert: igen, az ingore-t @blasco:
@ericcartmen: jogos, csak félreérthető volt, de mindegy is, nem lényeges

Iustizmord 2010.01.20. 12:54:10

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nem csodáom h berlusconit félig irigylik (kevés csapatnak van quasi-elnökként egy miniszterelnöke), félig utálják.

én, milan szurkerként, a pol. megnyilváénulásai alapján kifejezetten viszolygok tőle, egy sármos populista dzsigoló, korrupt, korrumpál, hatalommal visszaél és össze-vissza beszél. még 1x, ezt politikus énjére mondom.

a milant a szarból húzta ki kb 25 éve (több is), sajna az elmúlt években kicsit hanyagolta, talán éppen pol. ambíciói okán.

jobban tenné ha nem egy seggel ülne meg két lovat, mert kellene egy főállású milan elnök, nem csak egy korlátozott vice-president acting.

Iustizmord 2010.01.20. 12:57:22

@Tika_: szvsz az ignore csak personalban megy, vizuál-nervosis szűrőn át

mickeyknox 2010.01.20. 12:58:18

@giacinto: amikor tevez lőtte azt a bizonyos gólt 2 hete, őt is körbeszopták, az összes hírportálon fenn volt a gólja. ha nem vetted volna észre, még az is fenn van a nso-n vagy az indexen, ha valaki a bhutáni c ligában ollózik egyet, vagy összehugyozza a pályát új-zélandon. internet, tudod.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.20. 13:31:37

@Tika_: A megoldás az, hogy a Calcio Oscart, akár a hollywoodit több kategóriában osztják.

Az idei nyertesek:
Legjobb olasz játékos: Daniele De Rossi (AS Roma)
Legjobb külföldi játékos: Zlatan Ibrahimovics (Inter/Barca)
Legjobb játékos (a legjobb külföldi és legjobb olasz közül): Zlatan Ibrahimovics
Legjobb edző: Jose Mourinho (Inter)
Legjobb fiatal: Alexandre Pato (Milan)
Legjobb védő: Giorgo Chiellini (Juventus)
Legszebb gól: Fabio Quagliarella (Napoli)
Legjobb játékvezető: Roberto Rossetti (Juventus, Inter) ;-)

horas 2010.01.20. 13:33:32

@Hispan07: Kb annyira javítja a Juve eredményeit az Inter elleni győzelme,mint amennyire lehúzza a Milan-ét a Palermo elleni letérdelés.Melyik hamis?
Erre azt ellentmondásra gondolsz?

csirko pasek 2010.01.20. 13:36:29

@popp: "Legjobb játékvezető: Roberto Rossetti (Juventus, Inter) ;-)" LOL

Árpádka 2010.01.20. 13:37:48

Először is nem szeretem az olasz focit inkább német vagy angol legvégső esetben spanyol olasz. Nem irok helyesen és néha hiányzik egy két vessző, van ilyen nem törők szépirói babérokra főleg nem egy blogban ja és nincs hosszú i-m nem tom hogy miért.
@Tika_: Igen a 2006-os Bl győztes csapatnak pont olyan fontos szereplője volt Deco vagy Larsson mint Dinho ( az megint más kérdés hogy mit érzek vele kapcsolatban az hogy nem kedvelem tény és nem fogadom el világklasszisnak sem ha a többi 7 milliárd megteszi akkor sem. Az hogy hogy birja a nagy figyelmet meglátszott 2006 ban a Vb ellőt szinte minden körülötte forgott és no lám )
Aki pedig nem fogadja el azt hogy C klasszis és hogy van olyan játékos mind Dinho az ne támadjon nekem:)
@Iustizmord: Ok
@rizla: Ha igy vesszük Messi is csak VB óta villog igazán. De nem hiszem hogy Dinho képes lenne régi önmagát vissza hozni. És nem véletlenül a 2002 es elődöntővel kezdtem a felsorolást.

calcio_di_rigore 2010.01.20. 13:40:00

@giacinto: van most nekem elég bajom a Juvén kívül is, így aztán főleg nem igazán érdekel, hogy a Milan vagy az Inter játszik szebben. Csak annyit, hogy nem látom ez a Milan hogyan tudná felvenni hosszútávon a versenyt az Interrel, ez a scudetto is a tiétek.

Sőt, továbbra is tartom, hogy szégyen ha ez a Milan előttünk végez a szezon végén, és sajnos nagyon szépen haladunk efelé. Ha a Roma is, az már no comment kategória.

horas 2010.01.20. 13:46:22

@Árpádka: Ronaldinho az aranylabdás évében kb akkora hatással volt a futballra,mint annak idején Ronaldo.Amit lelehet vennia zt látjuk a mai napg,pl' a nem oda nézős passzolás' van amit meg nem lehet.Az utána következő éveben elmaradtak a lélegzet elállító trükkök,de rúgott vagy 30 gólt.
Érzésem szerint Ronaldinho-t egy kicsit Barca-ban tették tönkre,az egész Rijkaard-éra összeomlásának őt tartották a kulcsfigurájának,sztem itt az olaszországi tapasztalatok után Ronaldinho-nak nagyon kell,hogy higgyenek benne.

Akkoriban a Nou Camp népe kimutatta a foga fehérjét,hogy mennyire és minden körülmények között szeretik a csapatukat...

Klárensz 2010.01.20. 13:49:02

@Árpádka: "Az hogy hogy birja a nagy figyelmet meglátszott 2006 ban a Vb ellőt szinte minden körülötte forgott és no lám"

Mit lőt el a VB?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.20. 13:53:27

@raoul_duke: Helyes, győzködje csak Nestát. Egy ilyen formában lévő védelmi minisztert nem nélkülözhet a válogatott. Talán egy nagytornát végre végigjátszik sérülés nélkül.

Árpádka 2010.01.20. 13:54:09

@Iustizmord: A hozzá szólásodra.:)
@Klárensz: Azt hogy, hogy birja a nagy nyomást: egy pár kommentben leirták hogy Dinho csak akkor tud jól focizni ha mindenki rá figyel és ő van a középpontben 2006-ban is ott volt.

mickeyknox 2010.01.20. 13:54:18

a legszebb gólt adhatták volna mascarának is

Hispan07 2010.01.20. 13:57:12

@popp: Könyörgök, legalább Te, mint hozzáértő szurkoló ne írd le azt hogy Alexandre Pato. Mint a Ricky Kaká. Az ilyentől feláll a szőr a hátamon. Pato. Ez a bece-művész neve, nem kell elé keresztnév, sőt. Téged se popp Karcsinak írnak majd ki az év Roma rajongója gálaesten. Hívható Pató Pálnak ha nagyon muszáj, esetleg ott Kicsi-kacsa, de egyébként csak: Pato. (És félreértés ne essék, ezt nem basztatásnak szánom, pláne nem cseszegtetésnek, csak mondjuk végre nemet az elhülyülésnek! Le az ájsz teával!)

@calcio_di_rigore: szégyen, bár inkább szánalom, hogy a Chievo elleni meccs után még leírsz egy ilyet.

mickeyknox 2010.01.20. 13:58:50

@popp: nem hát! de az a gól egy szicíliai derbin született, ráadásul idegenben, ezért van különleges bukéja. gondolj bele, ha a lazio-román lőne a ddr ekkorát :D

Hispan07 2010.01.20. 13:59:43

@horas: Jah, a Milannak ultra ciki a Palermo elleni meccs. Az Internek meg a Sampdoria elleni. Folytassuk?

mickeyknox 2010.01.20. 14:01:59

@calcio_di_rigore: mi sem áll távolabb tőlem, mint a milan-szimpatizánsság (huhh), de ezt azért nem értem:

"Sőt, továbbra is tartom, hogy szégyen ha ez a Milan előttünk végez a szezon végén, és sajnos nagyon szépen haladunk efelé. Ha a Roma is, az már no comment kategória"

miben is jobb a juve kerete, mint a milané vagy a romáé?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.20. 14:04:11

@Hispan07: Én a hivatalos lista alapján írtam ezt. Szerintem amúgy szőrszálhasogatás ez, mert lehet, hogy például Kaká, braziliában Kaká, de Olaszországban Ricky Kaká. A társak és a riporterek, de még a legtöbb szurkoló is Ricky-zte, ha tetszik ez neked, ha nem.
Amúgy ezen talán nem veszünk össze.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 14:05:20

@popp: Bizony, együtt vacsoráztak, és bár ez nem meglepő, egyik kedvenc játékosom Nesta, de tartom korábbi véleményem.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.20. 14:05:57

@mickeyknox: Persze, hogy nem lett volna rossz döntés, ha Mascara kapja.

csirko pasek 2010.01.20. 14:08:52

@popp: nagyon kellene Nesta a válogatottba. Nesta a sérülésveszély miatt hagyná ki a vb-t, ezért én már egy olyan kompromisszumos megoldásnak is örülnék, ha Lippi megbeszélné vele, hogy Cannavaro és Chiellini a 2 kezdő és Nesta 1-1 csoport- és egyenes kieséses meccsen játszana, valamint sérülés esetén kellene pályára lépnie. Eltekintve a Juve gyalázatos formájától a Cannavaro-Chiellini páros sztem elég acélos, a legfőbb para, hogy Gamberini meg Legrotagllie a csere, ami az abszolut vállalhatatlan kategória.

Iustizmord 2010.01.20. 14:09:15

@calcio_di_rigore: az a szégyen hogy nem csak a milan fog előttetek végezni.

Iustizmord 2010.01.20. 14:11:18

@popp: a családnak is ricky volt, asszem.

horas 2010.01.20. 14:16:25

@csirko pasek: Ennyire katasztrófa olaszországban a középhátvéd poszt?Ezt nehezmre esik elhinni.

Hispan07 2010.01.20. 14:17:45

@popp: Persze hogy nem veszünk össze, mégeccer: a legkevésbé sem szőrszálhasogatásnól írtam. Egyszerűen csak fáj - mert itt pont hogy nem a szurkolói/családi/stb becézésről van szó, hanem amikor már hivatalosan így írják. (lásd még: médiák, illetékes elvtárs, zsilárdinnyó, ájsz tea, stb.)

Hispan07 2010.01.20. 14:18:50

@csirko pasek: Sztem nemzetközi szinten Cannavaro is pironkodásra ad majd okot. Ne legyen igazam!

csirko pasek 2010.01.20. 14:21:29

@horas: őszinte sajnálatomra én ezt látom. A Ranocchia Bocchetti páros bíztató, de eddig egy jó fél szezont tudnak felmutatni. Egyébként meg sztem Legro-t majdnem biztos viszi a vb-re, és gamberininek is van esélye. De ha nem ő akkor Dainelli. Ő sem jobb... Szóval ha tudsz mondani fain olasz belső védőket, akikről megfeledkeztem, hívd fel rá a figyelmem, de nekem nem jut eszembe nagy ász, aki kimaradt volna.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.20. 14:21:31

@horas: Azért az is benne van, hogy Nesta, szinte úgy tolja, mint fénykorában. A csúcsformában lévő Nestánál meg nem is kell jobb. Megjegyzem, nem is nagyon volt jobb.

csirko pasek 2010.01.20. 14:23:08

@Hispan07: meglátjuk, de bízom a rutinjában és abban, hogy (remélhetőleg 7 meccsre) össze tudja szedni magát.

calcio_di_rigore 2010.01.20. 14:33:12

@Hispan07: miért is?

@mickeyknox: elemezték már a kereteket itt páran, kérdezd tőlük. a Juve jelenlegi szereplése jóval túlmutat a keret milyenségén.

@Iustizmord: az nem szégyen, az gyalázat.

Hispan07 2010.01.20. 14:39:29

@calcio_di_rigore: mert az akkut önértékelési zavar nem menő, inkább sajnálni való.

mickeyknox 2010.01.20. 14:46:00

@calcio_di_rigore: na pont arra gondoltam, hogy a mostani juvénak (keret+forma+morál) nem szégyen a milan meg a roma mögött végezni, hanem a REALITÁS.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.20. 14:55:21

nem hiszem el, hogy erről beszélünk, miközben oktat a palermo, a napoli, a catania, meg a bari és a chievo... ha most kezdődne a bajnokság, a juventusnak igen komoly kiesési gondjai lennének.

ennyire fogalmatlan csapatot ritkán látni, és nem a nagyok között, mert ott jobbára soha, hanem bárhol.

Iustizmord 2010.01.20. 14:55:57

@calcio_di_rigore: az alázat fontos erény, olvtársam. gyakoroljátok. Kyrie eleison.

bár ez akár egy brazil csatár neve is lehetne...

calcio_di_rigore 2010.01.20. 14:59:57

@mickeyknox: én meg arról beszéltem, hogy a mostani Juve szégyen. Akkor mit nem értesz?

mickeyknox 2010.01.20. 15:02:31

@calcio_di_rigore: mindegy, az egyik mondatodat másképp értelmeztük, nem érdekes.

Iustizmord 2010.01.20. 15:05:24

@calcio_di_rigore: nézd, ha nem juventinok értékelnék a csapatot, nagyon megsértődne itt 1-2 ember. vagy min. a lelkére venné.

hispan valszeg arra gondolt, hogy szégyennek nevezni h a milan jó eséllyel előrébb végez, arra utal, hogy ezt nagyfokú igazságtalan méltánytalanságként éik meg a juvésok, merthogy milyen már az.

kérem olyan már, hpgy a juvénak nincs alanyi joga mindig a legfaszábbnak lenni, no.

egy intertől nem szégyen kikapni a milannak, barcának kikapni a realtól sem, stb, az a sportszerűség hogy elismerem hogy a ásik is jó csapat, TEHÁT dicsőség legyőzni.

azzal ha szégyennek nevezed a milan előrébb állását, nem túl sportszerűen lefitymálod. pedig a milan nélkül a juve se lett volna nagy. nagy ellenfelekre mindig szükség van.

calcio_di_rigore 2010.01.20. 15:25:51

@Iustizmord: mindenki tudja, hogy a Milannal elkerülhetetlen a megújulás. Didára, Zambrottára, Pirlora, Seedorfra, Beckhamre, Ronaldinhóra, Ambrosinire és Nestára sem lehet már hosszútávon építeni. A tavalyi Juve már a mentalitásával simán megverte őket, egy gyengébb kerettel. Emlékszünk rá, hogy mennyire dícsértük De Cegliét, aki konkrétan szétszedte Zambrottát. Most meg 3-0-ra kikapunk egy ugyanolyan lagymatag Milantól. Ne haragudj, mondhatsz bármit, de ez akkor is szégyen, hogy ide jutottunk.

Ezzel az alanyi joggal és a hasonló butaságokkal meg el vagy tévedve, én pl. a 2004-05-ös szezonról a mai napig vallom, hogy a Milan érdemelte volna a scudettót, nem mi. Úgyhogy címezd az okosságokat inkább az interistáknak, akik még az ajándékba kapott scudettójukról sem hajlandóak ezt elismerni, és inkább Moggi mögé bújnak (tisztelet a kivételnek).
Ennyit erről.

gasbert 2010.01.20. 15:36:26

@calcio_di_rigore: A Milan idén nem verhette a Juvet mentalitással ?
Nem is épit a Milan rájuk , csak fokozatasan és tiszteletteljesen probálják őket visszavonultatni , de amúgy mig Pirlo és Seedorf igy játszik addig maradjanak , nem beszélve Ambro idei szezonjáról , valami fantasztikusat focizik az idén.
A Juve jelen helyzete szégyen de ez semmit sem von le abból h Leo igenis nagyon összekapta ezt a gárdát és fantasztikus amit művelnek ami érzésem szerint nem csak fellángolás .

Iustizmord 2010.01.20. 15:37:27

@_benito: ez a veszprémi cucc hogy is jön ide?????

Iustizmord 2010.01.20. 15:39:10

@calcio_di_rigore: soha nem vitattam h a milannak 2-3 éve jelentős újításon kell átesnie.

okoskodni meg nem okoskodom, ha félreértettelek azt leírhatod, de kioktatni nem akartalak.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.20. 15:52:58

@Iustizmord: próbállak behozni kommentszámban

(posztod utolsó mondata, amúgy)

Iustizmord 2010.01.20. 15:55:33

@_benito: jah, én a kozma-gyilkosságra gondoltam.

horas 2010.01.20. 16:17:10

@csirko pasek: @popp: És ezek a fiatlaok?
Bocchetti a Genoa-ban vagy hogy hívják?
Fiatalabbik Cannavaro?Barzagli?Ezek annyira rosszak én nem vágom azért kérdem.Sztem egy 35 Cannavaro-nál csak lehetne vkit találni aki jobb.
És nem lehetne kiprobálni másokat is,csak most hirtelen az iylen jobb középcsapatok alapemberei,mint Bovo,Gastaldello,ilyenek?Csak kérdem.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.20. 16:19:57

no comment rovatba

"Juventus are hoping they can tempt Genoa into giving Raffaelle Palladino back by offering Paolo De Ceglie in exchange"

horas 2010.01.20. 16:22:20

@calcio_di_rigore: Amúgy az Inter nimbuszán sokkal nagyobbat dobott volna,ha azt a bajnoki címet nem fogadják el.Csak ehhez kellett volna egy kis emberi nagyság is.Ahogy Muhamad Ali is a folyóba dobta az olimpiai aranyat...

csirko pasek 2010.01.20. 16:43:34

@horas: szerintem Bocchettiben és Ranocchiaban is van potenciál, de egyelőre csak egy jó fél szezonjuk van, 0 válogatottság, ami a vb-re rettenetesen kevés. Ettől függetlenül remélem bizonyítják tehetségüket, és akár a válogatottban is eljöhet az idejük, de ehhez sztem le kell, hogy tegyenek vmit az asztalra. Akár már a vb után ki lehet őket próbálni a squadra azzurra-ban, de a vb-re még nagyon korai lenne. Kis Cannavaro sztem sem rossz, de inkább némileg átlag felettinek gondolom, semmint olyannak, aki az olasz válogatotton sokat tudna dobni. Ráadásul neki megvan az az óriási hátránya, hogy bármit csinál, a bratyójához fogják hasonlítani, amiből nem lehet igazán jól kijönni. Bovo és Gastaldello (és ide lehet érteni több más középcsapat belső védőjét) szintén nem rosszak, ha már Paolo Cannavarot megemlítetted sztem hasonló kaliber. Velük valójában az a gond, hogy nincsen sem nemzetközi kupás, sem válogatottbeli tapasztaltuk, ami sztem elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki a vb-n megbízhaóan jó legyen. Esetükben az jelentheti a kiutat, ha eligazolnak olyan csapatba, akik rendszeresen indulnak nemzetközi kupában, vagy az aktuális szövetségi kapitánynak kellene elkezdenie beépíteni őket a csapatba, amiben benne van a hiba lehetősége, de 1-2 év alatt bele lehet tanulni, hogy a következő nagy tornán már megbízhatóan be lehessen őket vetni. Itt az esély megvan, de a kapitány részéről tudatos munkára van szükség (ez Lippi esetében véleményem szerint azért nem valósult meg, mert ő egyértelműen a 2010-es vb-szereplést helyezte mindenek felé, és inkább nem kockáztat, még ha ez az olasz focinak több sikerrel is kecsegtetne, mint a jól ismert, régebben bevált arcok)
Barzagli meg Zaccardo voltak azok, akikkel Lippi korábban próbálkozott, de nem jött be, és tavaly a Wolfsburgban is közepeset domborítottak.
Szóval a lehetőség megvan, hogy jövőre, 2 év múlva masszívabb legyen az olasz belső védő felhozatal a válogatott szempontjából, azonban a vb-ig már csak 3 vagy 4 meccset játszanak, és ennyi idő alatt normálisan senkit nem lehet beépíteni, ráadásul, sztem Lippi nem is fog ezzel próbálkozni, mint ahogy az élmúlt másfél évben sem tette.

calcio_di_rigore 2010.01.20. 17:10:26

Nah, kiváncsi leszek erre a Candreva gyerekre. A Roma ellen nyugodtan kezdhet is. Marchisio, Candreva, Sissoko- Diego.
És megúsztuk Ledesmát.

calcio_di_rigore 2010.01.20. 17:23:30

@daneeka: a Sky szerint aláírta a szerződést, órákon belül hivatalos lehet.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 17:23:52

@calcio_di_rigore: Könyörgöm, mond már el nekem, hogy a Juventus csodálatos, bámulatos középpályásai közül ki az, akinél most nem lenne hasznosabb Ledesma? Nevetséges ahogy viszonyulsz hozzá.

horas 2010.01.20. 17:59:47

@csirko pasek: 'Gyenge csak addig az amíg le nem győzi az erősebbet.'
Ahogy Lukács Laci mondotta volt.
Nemtudom,én nem várok sokat az olasz válogatott-tól.Ölni a focit,lehet fogják tudni hasonló szinten mint eddig,nem ez lenne az baj sztem.Ez a válogatott nem fogja elbírni,hogy Del Piero,Totti és Pirlo messze,messze van már fénykorától,de még a 2006-os formától is...

Candreva-hoz meg annyit,hogy annyi van meg nekem abból a srácból,hogy mindenhonnan kapura lő,meg nagyjából el is találja.A Juve-nál ennél sokkal nagyobb gondok vannak,nem jobb szinte senkinél abban a keretben.Aztán lehet,hogy tévedek.

horas 2010.01.20. 18:02:09

LEdesma?Ide vele!:)

ericcartmen 2010.01.20. 18:02:52

@horas: pláne, hogy úgy néz ki hármuk közül csak Pirlo lesz ott a VB-n

calcio_di_rigore 2010.01.20. 18:05:54

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: mi a baj? Igazoltunk egy 22 éves olasz válogatottat egy 27 éves argentin helyett. Lehet hogy Candreva sem lesz jobb mint Ledesma, ki tudja?:)

_alerob 2010.01.20. 18:19:57

"nem jobb szinte senkinél abban a keretben."
Az ilyen kijelentések sajnos tudjuk mennyit érnek. Ehhez a kerethez csak erősítés.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 18:27:38

@calcio_di_rigore: Csak nem értem ezt a már nem először megnyilvánuló Ledesma ellenességed.

Iustizmord 2010.01.20. 18:35:11

@horas: mintz egy falat kenyérért, úgy áhítoztak érte.

igaz berlusconinak is volt egy "akkor már inkább nekünk" c hülyesége :o(

Piiii 2010.01.20. 18:37:46

@ericcartmen: nana. Totti kell majd Lippinek ha egészséges lesz

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 18:41:49

@Piiii: Ez csak ugyanolyan pletyka, mint ami eddig is volt, és él Nesta esetében, vagy tudsz konkrétumot is?

calcio_di_rigore 2010.01.20. 18:48:31

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hagyjuk inkább, semmi bajom nincs vele, remélem hamarosan visszakerül a Lazióba, és akkor majd árgus szemekkel fogom figyelni.
Csak nem láttam, hogy miért lenne rá szükségünk, vagy akkor minek küldték el Zanettit.

calcio_di_rigore 2010.01.20. 18:49:22

ja és közben Candreva hivatalos.

LevyASR 2010.01.20. 18:54:22

A Bari és a Bologna is vezet :D

_alerob 2010.01.20. 19:00:29

@Piiii: Mikor mondta ezt Lippi? mert én még nem igazán halottam, hogy Totti visszakerül ténylegesen

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 19:02:36

@calcio_di_rigore: Jó, ezt így értem. Én sajnálom a legjobban, hogy soha többet nem fog a Lazióban játszani.

@LevyASR: Bizony, és Koman a kezdőben!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 19:05:59

No és a négy közé jutásért ma 21:00-kor Fiorentina-Lazio, Sport Klub.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.20. 19:11:15

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ledesmát én is jó játékosnak tartom, és ennek a juventusnak erősítést jelentene egy visszavonulás előtt álló bácsi sanyi is.

csirko pasek 2010.01.20. 19:14:06

@horas: Csapda hell yeah :D
Veled ellentétben sokat várok az olasz válogatottól, benne van, hogy csak a legjobb 16-ba/legjobb 8-ba jutnak, de sztem az olasz válogatottat ugyanúgy nem lehet esélytelennek tartani, mint a németet (csak, hogy a közhely szótárból idézzek ;) Amit fontosnak tartok, és ami miatt van esélyük, hogy nem feltétlen a legerősebb keret nyer, az adott 7 meccsen (sőt a legnagyobb válogatottaknál inkább az egyenes kiesés 4 meccsén) kell domborítani. Márpedig Pirlo, Totti és Del Piero is fel tudja pörgetni majd a vb-re (ha meghívják őket, de sztem Pirlo 99%, hogy megy, nálam Totti is nagyon sanszos, Del Pierot meglátjuk, de amennyire rühellem a Juvet, annyira indokoltnak tartanám elvinni ADP-t cserecsatárnak). Náluk főleg az a probléma, hogy nem tudják már úgy motiválni magukat a kisebb csapatok ellen, de ez a vb-n nem lehet probléma.
Ráadásul a világ legjobb kapusa mellett a Pirlo-Gattuso-De Rossi középpályát hibátlannak tartom. Rinon és DDR-en kegyetlen átmenni, úgy hogy Pirlo a helyezkedésével sok labdát fog gyűjteni. Támadásban pedig Pirlo fantasztikusan tudja diktálni a tempót, és DDR is kimondottan jól osztogat. Amiről már volt szó, a védelem nem olyan acélos, mint amilyen szokott lenni, de az olasz védők a többi csapat hasonló szekciójával összehasonlítva taktikailag nem gyengék, az egész biztos. Csatár poszton lehetnek kérdések, mert onnan hiányzik a világklasszis játékos, de van jó pár olyan támadó, akiben benne van a gól, és azt se felejtsük el, hogy 4 éve is 2 góllal lett házi gólkirály Toni meg Putarazzi.
Szóval a középpálya, Buffon és Lippi olyan extrák, amikkel szvsz vb-t lehet nyerni (bár én attól tartok, hogy Lippi hozza a Juve-ban mutatott formáját, és címvédőként a döntőbe viszi a csapatot, amit elveszít, csakúgy, mint 97-ben a Dortmund ellen a BL-ben.)
A Juve-nél meg szerintem nem a kerettel van a fő gond, hanem teljesen tanácstalanok, hogy mit csináljanak. Ferrara idén már kb 5 féle formációval próbálkozott, ami nyilván nem vezethet sikerre. Ráadásul sztem nem fogják kirúgni év végéig, lévén nem nagyon ugrik be olyan edző, aki jobb lenne, mint ő, mivel a serie a-ban van egy olyan kikötés, hogy 1 edző, 1 szezonban csak egy csapatot irányíthat. Ebben a szezonban ah jól emlékszem már 8 edzőt kirúgtak, ami azt jelenti, hogy 28 edző a legjobbak közül már nem kerülhet oda. Szezon közben külföldi edzőt hozni Olaszországba sztem nagyon rizikós, nekem Hiddinken kívül más nem jut eszembe, aki valóban lendíthetne a Juve-n, de a hollandot úgy néz ki, hogy nem tudják megszerezni.

csirko pasek 2010.01.20. 19:17:43

@_benito: Szted tényleg a kerettel van ekkora gáz? A szezon elején még arról volt szó, hogy ezekkel a játékosokkal a scudettora kell menni. Fél év alatt ennyit gyengülhetnek ugyanazok a játékosok? Nem inkább mentális problémák vannak, ami azzal kezdődött, hogy a Juve idén úgy indult neki a szezonnak, hogy nyernie kell, ami azért elég nagy nyomást jelent?

csirko pasek 2010.01.20. 19:20:38

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Totti többször nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne a válogatottba, és nem felejti el azt a bizalmat, amit 2006-ban kapott Lippitől. Bár hozzátette, hogy ez Lippi döntése.
Vele ellentétben Nesta folyamatosan azt nyilatkozza, hogy nem tér vissza, és tartok is attól, hogy Lippi nem fogja tudni meggyőzni.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.20. 19:24:06

@csirko pasek: nem, szerintem a juve kezdője van olyan erős, mint az interé. de el lett baszva a felkészülésük, és most olyan formában vannak, hogy bárki erősítést jelent.

viszont az ilyen gödörből nem egy játékos fogja kihúzni a szekeret.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.01.20. 19:31:19

@_benito: gomez amauri mezét akarja majd megörökölni. de csak ha nem vonultatják vissza

csirko pasek 2010.01.20. 19:40:48

@_benito: igen, én is így látom. azt hiszem a szakmai stábra férne rá egy jelentősebb vérfrissítés. Nem csak Ferrarara gondolok, akit sztem hosszú évekig épített fel a Juve, nem véletlenül dolgozott sokáig Lippivel és akkor tették a kispadra, amikor már a keretet is elég erősnek érezték. Asszem ezt félnek feladni.

Piiii 2010.01.20. 19:55:18

@_alerob: @Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
semmi konkrét, csak, hogy visszatérne szívesen ha egészséges és Lippinek szüksége van rá. szerintem ha nem lesz semmi baja, Lippi ki is vinné. de ez csak az én személyes véleményem és kívánalmam volt inkább:)

_alerob 2010.01.20. 19:55:49

Na, most ha a szezon előtt lennénk ugyanazt mondanám mint anno, a Juventus simán bajnok és BL esélyes. Hogy mi történt a játékosokkal a kutya sem tudja. Van egy feltevésem, miszerint a fizikumuk elég gyenge szinten van, ami végülis az edzőt és a vezetőséget okolja. (végülis a Chievo szétfutja a Juvét, az kicsit ezt bizonyítja)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.20. 20:03:04

Ez akét döntetlen pon' fasza a két halasztott meccsen Főleg a Genoa-Bari x-e jó, ezek a csapatok így nem közeledtek jelentősen hozzánk.

horas 2010.01.20. 20:18:40

@ericcartmen: ÉS miért nem lesznek ott?

horas 2010.01.20. 20:26:51

@csirko pasek: Nem az lényeg,hogy melyikőjük lesz ott,hanem egyszerűen már nem azt a szintet képviselik amit...utánuk pedig nincsen senki.

horas 2010.01.20. 20:45:39

Szal kb olyan a szitu,mintha a spanyoloknál Valeron-nal Baraja-val Raúl-al kellene kiállni mert nincs aki jobb...

Titi120 2010.01.20. 20:52:13

Futsal EB -ről nem lesz poszt ?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.20. 20:59:37

@Titi120: Majd a világ legjobb futsal blogján. Ráadásul Uli-fejjel az efféle kérdéseket inkább a bundás posztban tedd föl ;-).

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 21:06:59

@_benito: Jó ezt olvasni, ugye hogy jó játékos!

@csirko pasek: Ezt tudom, már korábban mondtam, hogy én jobban örülnék, ha maradna minden úgy ahogy volt, de ez az én véleményem.

@Piiii: Erre szintúgy azt tudom mondani. :)

Közben Lichti is kezdő, Avramov védi a firenzeiek kapuját, talán lehet még itt valami. Szomorú a Lazio ellen látni De Silvestrit.

Titi120 2010.01.20. 21:14:21

@popp:
Volt már az NST-n is futsal poszt, ezért kérdeztem.

daneeka 2010.01.20. 21:17:56

@csirko pasek: Pont ezt látom én is. Már a Napoli elleni bajnokin látszott ez. 2-0-ról 2-3, és már 2-2-nél is látható volt a kétségbeesés az arcokon, hogy most mi lesz.
Emellett ott van az erőnléti hátrány is, a meccsek végén rendszerint gólt kap a csapat. A Chievo ellen kifejezetten csodálkoztam, hogy nem kaptak egyet a végén.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 21:51:26

Summázva, de párszor kitörölve az eredeti szöveget: Zarate egy nagy nulla, mint mostanában mindig, először mondom azt, hogy vigyék el sok pénzért és szívjon vele más. A védelem egy katasztrófa, még Stendardo sem az igazi. Nem egyenlő erők küzdelme ez, szégyen komolyan, szégyen. Remélem hamarosan érkezik a támadás "segítésére" Inzaghi és Makinwa. Én vagyok a hülye hogy ezzel idegesítem magam.

Iustizmord 2010.01.20. 21:56:27

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: én egyre többet gondlkodom rajtad.hogy róm.kat vagy vagy heretikus lazionale. vagy az utóbbi csak egy r.kat irányzat

ilyen galamblelkű hozzászólűsokat, egymás nyektetésének a kerülését, széplelkűséget azóta nem hordotta pálya midőn egy kedves (azóta az EU Bizottságának dolgozó) jogász barátom a saját elkúrtnagy felb@szása után a nekitámadó kapusnak (f@szt dobod fel magad, geciiiii, b+ te kötsög, usw) csak annyit mondott csendesen:

s verset mikor olvastál utoljára?

(amiért a pályán át kergették utóbb, anyázásért csak baz+ járt volna)

:o)))

Iustizmord 2010.01.20. 21:58:04

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: a kis nzaghi még ott van????

emlékszel mit mondott róla d canio?

(oh, di canio. mi a véleményed az öreg fasisztáról? aki 1x kifejtette hogy ő nem náci, ő fasiszta)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 22:05:36

@Iustizmord: Barátom, ez a nap dumája, ezen röhögök, komolyan kiírom az asztalomra. :D
"én egyre többet gondlkodom rajtad.hogy róm.kat vagy vagy heretikus lazionale. vagy az utóbbi csak egy r.kat irányzat"
No de ez a jogász cimborád viszi a prímet, mekkora beszólás ez! :) Nagyon-nagyon üt.
Di Canio számomra körülbelül "A" játékos, nem tudom eleget méltatni. Egyébként fasiszta érzelmű, nem fasiszta, ami ég és föld a nemzetiszocializmusról, de ez hosszú, nagyon hosszú beszélgetés lehetne, amit már régebben meg is ejtettünk itt.
Foggia be, kis remény, büntetem magam tovább.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 22:09:45

Na, csak szidnom kellet Zaratét, na ez az, amit ő tud! Ez van benne!

giacinto 2010.01.20. 22:17:58

Lippi óriási hibája hogy meg sem nagyon próbált új embereket betenni Cannavaroék helyére.

nálam vmi ilyesmi lehetne a legjobb kezdő részben tudás, részben idei forma miatt:

Buffon--Santon-Cannavaro (ha Nesta nincs)-Chiellini-Criscito-Ambrosini-Pirlo-De Rossi-Cassano-Gilardino-Balotelli

Lécci a DP-t a válogatottba szöveget ne kezdjétek el megint.

Piiii 2010.01.20. 22:22:01

@giacinto: ok, nem kezdjük. elég ha Totti Cassano cserélnek. vagy inkább ő menjen előre a kis fekete helyére Totti meg a csatárok mögött:)

rexford 2010.01.20. 22:22:28

@giacinto: Santon idei formájáról mit tudunk? Azt legalább tudjuk, hogy DP szar.

giacinto 2010.01.20. 22:23:42

@giacinto: és ez nem is egy kivénhedt, nem is egy zöldfülű csapat, megfelelő arányban vannak a fiatalok az öregekkel. villanásokra is képes és a védekezés is meg van oldva.

átlagéletkor: 27,6 tökéletes

giacinto 2010.01.20. 22:25:36

@rexford: mondztam hogy részben tudás, részben idei forma alapján. tudás alapján Santon jobb mint bármelyik szélsőhátvéd. és jelen állás szerint végig fogja játszani a tavaszt

Balotelli valóban ellentmondásos figura, de képes meccseket eldönteni és ilyen pepe-féléknél sokkal jobb. totti egyrészt nem biztos hogy megy, ezért nem irtam bele.

Iustizmord 2010.01.20. 22:25:44

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: örülök hgnevettettelek.

én (ÉN) tudom hogy fasizmus =/= náci, de ui van aki nem.

a cimbim meg tényleg magy spíler, pályán (na jó, ott osztottam neki a zsugát rendesen) meg pályán kívül is, és tényleg elhangzott ez a sogenannte "domber" beszólás. és tényleg kergették miatta.

Iustizmord 2010.01.20. 22:29:56

@giacinto: nagyon tisztességes névsor, nekem cassano lóg ki. eseteg egy kvajarella?

rexford 2010.01.20. 22:30:15

@calcio_di_rigore: Nekem is C. Zanetti jutott eszembe.:)

@horas: "Amúgy az Inter nimbuszán sokkal nagyobbat dobott volna,ha azt a bajnoki címet nem fogadják el.Csak ehhez kellett volna egy kis emberi nagyság is.Ahogy Muhamad Ali is a folyóba dobta az olimpiai aranyat..."

Na olyan interessel még nem találkoztam, aki ilyet mondott volna. Nice to meet you! :)

Iustizmord 2010.01.20. 22:32:40

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: szal di canio vissza lazioba, és megítéltek egy tizit. a kis inzaghi akart odamenni lőni de ő elzavarta, mondván h MOGYORÓNYI agyának kell lennie inzaghinak ha azt hszi az Ő LAZIOJABAN hagyja h más végezze el a tizit. :o))) nem kis arc

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 22:34:36

@Iustizmord: Igen, ő Di Canio. :) Ez is Lotito hibája, hogy maradt még 1-2 évig.

Iustizmord 2010.01.20. 22:38:17

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: btw, a szakadárnak nem örültél volna :o)))

látod kánonjogilag is van képzettségem.

gecse gusztáv rulez. :o)))))))))))))

Iustizmord 2010.01.20. 22:40:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: lassan dzsihádot hirdethetnél ha a ius ecclesiasticum hagyná.

lotito antichristus est, igaz?

:o)))

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.20. 22:57:15

@Iustizmord: Komolyan, most te vidítasz fel, baromi jó hogy megjelentél itt a fórumon. :)

Rohadt ideges vagyok. Kis reménycsepegtetés, aztán elkerekedik az ember szeme a borzalomtól. Foggia a borzalom netovábbja. A Fiorentina tette amit kellett, jobb volt egy klasszissal végig, remélem sokáig jutnak még. Ez a 2000-es évek kétségkívül legnagyobb válsága, nem tudom mi a kiút. Csalódott és mérges vagyok, ez .... nem volt méltó a mezhez.

Iustizmord 2010.01.20. 23:02:59

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ost h a fleségem elment duzzogva aludni, örülök h van érző ember a ki min. keresztényi (nem keresztényi !!!) szeretettel van értem :o)

nézd ez csak 1 játék, ha játszod nagyon jó, ha nézed csak ideges leszel, a lényeg e lélek békessége.

és minél többet szívok az életben, annál biztosab,, amit don vito corleone mondott:

a férfi csak asszonyával lehett meghitt.
meg a gyerekeivel.

mit ide ha a milan serie b-s lesz? lazio kiesik? lototi helyett az yesus gil y gil (látod, nevében Jézus) leszaz elnök? sag sohn, szurkolj s légy boldog. idelent. mer lehet s kell.

Iustizmord 2010.01.20. 23:04:29

@Iustizmord: KERESZTYÉNI nem keresztényi.

i mean.

Iustizmord 2010.01.20. 23:06:47

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Komolyan, most te vidítasz fel, baromi jó hogy megjelentél itt a fórumon. :)

BTW EZT KÜLD EL BENITONAK MEG MRAT-NAK, HÖRÖGNEK MAJD. :o)

bocs a capslockét

Iustizmord 2010.01.20. 23:15:24

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: btw, mindég vrespect aki közép-kiscapatnak (márha lazio az) szurkol, mert remény van, de az előbb hal meg, mint a kiugró eredmény, ha meg nagycspatnak szurkolsz (vö én+milan) akkor meg nem lehetsz elég eredményes és kis sikertelenség is nagy kudarc.

aurea mediocritas, hol vagyol? nem a(z) (ir)realnal, nem is a napolinal.

mi hát 1 szurkoló álma: a topfavorit, a lehetséges ász, a közép-de-kiugró, vagy a kiesést-bravúrral-elkerülő?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.20. 23:16:55

@giacinto: Azért azt is tudjuk, hogy Cassanot biztos nem viszi a vébére. Meg kell jegyeznem, hogy Perrotta nagyon jól csűri az utolsó két hónapban. Ha Lippi fejével gondolkodunk ő előbb lesz a csapatban, mint Ambro, mert őt nem állhatja a Mister.

Criscito nagyon gyenge láncszem ű8rengeteg gólt nyel a Genoa), akkor már inkább Antonini, ha úgy tolja, mint az utóbbi hetekben. Ő lehetne az idei Grosso.

A center poszton jó megoldás lenne Gila, de ha Boriello tartja a formáját és Toni fut egy jó tavaszt, akkor lesz választék és még ott van Pazzo is összekaphatja magát.

Iustizmord 2010.01.20. 23:19:42

@popp: ambrosini IS a must. luca antonini amilanból, ő? jó lenne. boriello jön fel, NÁLAM is, ami nagy szó.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.20. 23:29:07

@Iustizmord: Igen, kifejezetten tetszett a srác Genoa ellen, a Juventus ellen sem volt vele probléma. Ha a MU ellen is megállja a helyét, akkor lehet vele számolni a válogatottban is. Hej, ha Mirko Vucsinics olasz lenne (még inkább lehetne magyar) most simán beférne az Squdrába (és még hogy, a nemzeti tizenegybe).

Iustizmord 2010.01.20. 23:34:51

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nem tűnt eddig fel? már vagy 20 éve. truly rossoneri.

ez már így marad, én gullitékkon nőttem fel.

nekem gullit volt az Ő.

vargamma 2010.01.20. 23:44:35

nálam a jelenlegi legjobb formában lévő olasz center Borriello.

sztem a squadra hiányposztjai a támadni tudó szélsővédő meg az irányító. ezekre kellene megoldást találni leginkább. utóbbira Pirlo-t is próbálták már, de nem hiszem, h ez lenne a megoldás hosszabb távon. és Totti sem tűnik a jövő emberének, ha mindig lesérülget.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 00:16:23

@vargamma: Itt most hosszabb távról nincs szó, csak a vébéről. Arra pedig összetudja még kapni magát Pirlo. A vébé után Lippi meg, az új kapitánynak kell a jövő csapatát fölépítenie. Ja csatár poszton majdnem elfelejtettem Matrit, na ő még versenyben lenne nálam.

mickeyknox 2010.01.21. 09:25:57

@Iustizmord: a legintenzívebb szurkolást az általad "lehetséges ász" csapatoknak lehet folytatni. sok öröm, néha kudarcélmény, az élet sava-borsa. ennek az olasz bajnokságban a leginkább megfelelő a roma, szerintem.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 10:36:09

Van rá sansz, hogy Fabio Simplicio már a téli mercato alatt Rómába költözik Palermoból, hogy bordósárga mezt húzzon. Ha őt leakasztanánk, akkor kábé Franco Sensi fénykora óta a legjobb átigazolási szezont zárnának. Fabio Simplicioval már Pizarronak is lenne alternatívája. Vele kiegészülve már tényleg egész komoly keret lesz a Romáé, amely így minden fronton jó eséllyel harcolhatna.

Piiii 2010.01.21. 12:43:46

@popp: és ott van még Rossi is, sztem ő is beférne, bár ő nem az a kifejezetten csatártípus...

Phuturo 2010.01.21. 13:52:44

@giacinto: azért a keretben még benne lehet az öreg?:)
azért egy Balotelli-Cassano duó nem tudom mit tenne a csapatmorállal...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 14:00:36

@Piiii: Jogos, valamelyik szélről jó lehet G. Rossi is.
@Phuturo: Arról nem is beszélve, hogy Balotellinek valóban vannak zseniális megmozdulásai, de vannak olyan meccsei is mintha a pályán sem lenne. rizikós volna szerepeltetése, szerintem alapból többet ártana, mint amennyit használhatja. Vele ellentétbedn mondjuk Pepe egy átlag teljesítményt azért mindig hoz.

Phuturo 2010.01.21. 14:11:56

egyébként tartok tőle h a vb utánra szertefoszlik a Lippi varázs:(
(bár 4 éve is mindenki csóválta a fejét ilyentájt asszem)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 14:16:17

@popp: Ettől ne féljenek a romanisták, Simplicio ezt a jövök, nem jövök dolgot a Lazióval is végigjátszotta nyáron, aztán ősszel is. Nem sajnálom egyébként, bőven nem tartom olyan nagy számnak mint sokan.

Mr.AT 2010.01.21. 14:18:25

@calcio_di_rigore: Lelkem rajta, de nem sok mindenre emlékszem ebből a Candreva gyerekből, bár az mindenesetre sokatmondó, hogy 22 évesen többszörös olasz válogatottságig vitte a Livorno-ból egy olyan poszton, ahol Itáliában azért van választék rendesen.

Ahogy elnézem, 7 Mio EUR volt, ez a piacot ismerve egész diszkont ár.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 14:23:24

Az Inter megtette utolsó ajánlatát Ledesmáért, mégpedig 6 millió euró, plusz Khrin kölcsönbe, de úgy, hogy ha beválik, könnyű szívvel meg is válnak tőle. Amennyiben Lotito ezt nem fogadja el a nap végéig, a milánóiak többet nem próbálkoznak, csak mosolyogva várják 26.-át.

Mr.AT 2010.01.21. 14:26:22

@giacinto: Cassano-t nem fogja vinni a VB-re, Criscito bűngyenge, Santon utoljára meg tavaly látott labdát.

Arról nem beszélve, hogy Camoranesi úgy fog kelleni ennek a meglehetősen defenzív csapatnak, mint egy falat kenyér, úgyhogy róla ne feledkezz el.

Mr.AT 2010.01.21. 14:33:30

Megszabadultunk Tiagótól meg Molinarótól (ha csak ideiglenesen is), pluszban Ariaudo elment rutint szerezni a Cagliari-ba, és hoztunk helyettük két fiatal olaszt, Paoluccit és Candrevát.

Mondjuk lassan kb. 20 év lesz a csapat átlagéletkora (különösen az 5 VB-győztes öreg nélkül), maholnap olyanok leszünk, mint az Arsenal, már csak a játék hiányzik.

Phuturo 2010.01.21. 14:33:50

birom az ilyen játékosokat mint pl a Pirlo aki tök mind1 mit csinált a csapataiban tuti kezdő

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 15:05:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nekünk nagyon jó lenne. Legalább Pizarro mellé is lenne egy alternatíva. Szerintem egyébként épp elég jó focista.

@Phuturo: Hát pedig nem nagyon akad még egy olyan mélységi irányító. D'Agostino jöhet még szóba, meg talán Cigarino, esetleg a kis Conti, ezeknél meg még mindig jobb Pirlo. Igazi alternatívája Aquilani lehetne, de ő meg örökké sérült.

giacinto 2010.01.21. 15:06:54

@Mr.AT: Camoranesi sérülékenysége meg a forrófejűsége is úgy kellenek a VB-re hogy ihajj. + ez a szezonja eddig értékelhetelen kb.
Cassanot tudom hogy nem viszi ki, én vinném. Criscito szar? ja, Grosso meg világ legjobbja a poszton.
Chivu kidőlésével viszont Santon végig fogja játszani a tavaszt (ha nem lesz sérült).

giacinto 2010.01.21. 15:09:16

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Morattiéknak teljesen elment az esze ha 4-5 nappal az "leárazás" előtt ilyen nevetségesen magas ajánlatot tesznek. A jelenlegi helyzetben örülni kéne, hogy mondjuk Krhint megkapjátok kölcsönbe, nem kell más után nézni. és még igy is jó ajánlat lenne Morattitól.

de remélem tartja magát Lotito a nagyszerű elveihez.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 15:22:38

@giacinto: Szerintem félnek Morattiék, hogyha ingyen igazolhatóvá válik Ledesma mást választ majd.

Criscito egyébként szerintem is reménytelen, Grosso mellett legalább szól a rutin.

Mr.AT 2010.01.21. 15:25:21

@giacinto: Camo mikor játszott, szokás szerint qrva yo volt még ebben a botrányos szezonban is (5 asszisztja van jelenleg), az meg hogy idén már harmadszor sérül meg, alapból egyáltalán nem jellemző rá.

Minőségi támadó középpályása és szélsője alig van az olaszoknak, márpedig rajtuk fog állni vagy bukni a játék. Arra nem lehet bazírozni, hogy majd DDR meg Pirlo mindig megoldja hátulról.

Criscitot meg volt alkalmam kb. 10x látni Juve-mezben is, hát őt gyorsan felejtsük el, mégha az amúgy formásan játszó Genoát nézve úgy is tűnhet, hogy épkézláb játékos. Szar szezon és szar forma ide vagy oda, Grosso még így is két klasszissal jobb nála.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 15:42:26

@giacinto: Ne félj, ha egyszer a főnök elhatározta magát, akkor az úgy lesz, ő még 25.-én is 10 milliót kéne érte. Vicc ez az ember.

@popp: Igen, pont ezért ajánlanak még így is relatíve sokat, ingyen azért lesz pár lehetősége hova menni.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 15:53:25

@Mr.AT: Azért az utóbbi két évben Camo is többet sérült, mint ép, de egy jó Camoranesi szerintem is elférne a válogatottban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 16:05:10

Nem tudom miért, de mikor Camoranesi a döntő után széket hozott a pályára, ahogy levágták a haját, annyira emberi volt az egész örömködésre, a szívembe zártam akkor, szóval örülnék, ha ott lenne a kezdőben.

vargamma 2010.01.21. 16:52:20

a nyári olasz válogatottnál rengeteg lesz a HA.

gattuso, camo, perrotta, totti, toni, rossi, di natale, grosso, zambro.

kiváncsi leszek ezek közül a (többségében világbajnok) játékosok közül, - akiket Lippi egyébként szeret játszatni - ki lesz végül ott és ha ott lesz hozzá tud e tenni valamit a játékhoz, mert jelenleg kevesen vannak köztük nagy formában idén, vagy még régebb óta.

persze nyárig még sok levegő átmegy a vuvuzeelán... :-D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 16:55:39

@vargamma: Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy Gattuso, Toni, Grosso és Zambrotta ott legyen egyidejűleg, persze a szükség nagy úr.

vargamma 2010.01.21. 17:02:01

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hát ezaz, h én sem. de akkor kik igen? én annyiban csalódtam Lippi 2. uralkodásában, h sok új embert nem épített be (legalább is alapembernek)

nekem rossi tetszett mikor néha láttam játszani.

Mr.AT 2010.01.21. 17:03:47

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Az árnyalja a képet, hogy VKP van dögivel, és csatártéren sem állunk rosszul, de jó, rutinos és egyben formában is lévő olasz szélsőhátvéd nem nagyon van, így ott kényszermegoldás kell.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 17:08:24

@vargamma: Ne legyen igazam, de benne van egy nagy leégés a vb-n. Lippi mióta újra kapitány, semmit, de szinte semmit nem változtatott. Tudom, hogy a Konföderációs Kupa mennyit ér, de riasztó volt látni az olaszokat. Az az egy győzelem sem lett volna meg, ha nincs Rossi, aki talán az egyetlen bevált új ember.

@Mr.AT: Ez igaz, ezért gondolom hogy hogy Grosso és Zambrotta ott lesz, pedig nem szolgáltak rá. Nem is fognak szerintem. Oddo kell oda. :)

vargamma 2010.01.21. 17:15:39

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: szvsz idén is ki kell robbantani egy calciopolit, az mindig beválik ('82, 2006) :-D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 17:16:11

Atyaisten, nem elég, hogy mindjárt vége az átigazolási szezonnak, de komoly esély van rá hogy visszajön Mutarelli.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 17:20:16

@Mr.AT: Mint amilyen Grosso volt 2006-ban, egész jól bejött.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Mutarelli lőtt nekünk gólt egy rossz emlékű derbyn.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.21. 17:34:19

@popp: Csakhogy számomra nem felmentő körülmény egy tragikus játékos esetében az, hogy gólt lő derbin, nem úgy, mint neked Baptista esetében. ;)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.21. 17:49:59

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A derby gyöztes gól mindent üt. Cassetti is nagyot nőtt a szememben, december elején ;-), bár játszathatná inkább Mottát a Claudio.

giacinto 2010.01.21. 17:56:51

@Mr.AT: "Grosso még így is két klasszissal jobb nála"

kezet foghatsz Lippivel.

Piiii 2010.01.21. 18:15:31

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: de az még lúzer Donadonival volt. azért Lippi klasszisokkal jobb.igaz csodát ő sem tud művelni

touristique 2010.01.21. 18:17:02

@giacinto: Ja-ja, Grosso nem szar formában van, ő az Interben is ennyit tudott, töketlen támadásban, hátul átlagos...

horas 2010.01.21. 18:59:11

@rexford: Az évkönyvebe úgy is Inter-t írnak...

horas 2010.01.21. 21:03:00

@popp: Ledesma olaszországon belül,perpillanat az Inter-rel járhat a legjobban.Sztem helye is lesz emrt Stankovic lassan kifele megy,Zanetti meg jó lenne ha kifele menne most már lassan,Muntari-t simán kiszorítja,Quaresma,Mancini szinte 1000%százalék,hogy jövőre már nem lesznek.

Iustizmord 2010.01.21. 22:19:49

@Mr.AT: helyes, jó úton jártok, a fiatalítás jó, csak nem instant eredmény, ha jól emlékszem 95 körül is egy csikócsapatot kezdtek ott összerakni, de et te jobban tudod.

Iustizmord 2010.01.21. 22:24:25

@vargamma: AMBROSINI MIÉRT VAN H FEL SEM MERÜL? nagy szezont fut szvsz.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.22. 09:22:37

@Iustizmord: Ambro és Lippi nem egy csészéből kávézgatnak.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.01.22. 09:46:02

azert a kereteken meg nem latszik az a nagy fiatalitas, a juve kerete ATLAGOSAN oregebb, mint az intere. persze azert az oregfiuk fc vezet, laza 30-as atlaggal (juve: 28,6 inter 28,1) a legfiatalabb iden is az udinese es a cagliari (24,9 25,1) (forras: transfermarkt)

onmagaban 1-2 oreg majdani eladasa nem javit az atlagon, mert kozben a keret 25-28 masik tagja is oregszik 1 evet.

a kezdocsapat mas teszta, de olaszban azt ugyis a dokik allitjak ossze, nem az edzok...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.22. 11:13:55

Ezt muszáj vagyok megosztani veletek, olasz-focibuzi barátaim. Egy perfekt youtube oldal, amely teljes egészében tartalmaz legendás olasz vébémeccseket, például a 82-es olasz-brazilt, de egy csomó egyéb másik '82-es, '94-es, 2006-os olasz meccset. Böngészgessétek egészséggel: www.youtube.com/user/storiadelcalcio08#p/u/295/T4Fc7z8pqWw

horas 2010.01.22. 12:09:34

@Pályaelhagyó autóversenyző: NEmtudom mennyire kapcsolodik ahhoz amit írtál,de az Inter.hu fórumban is írtam,hogy Mourinho odavolt a fiatalaokért meg az utánpotlásért.Ehhez képest Baloteli kap rendszeres játék lehetőséget,de ős is kiugró tehtség a korosztályán belül,Bonucci,Biabian tök ügyesek nem kellenek.Santon számüzött idén,Krhin-nek tök jó sajtója van,én egyszer láttam fociznis emmi extra nem volt,d állítolag nagy tehetség ö sem kap semmi lehetőséget,pedig most rengeteg sérült volt a középpályán,meg fellett hozva Obi is a nagy kerethez,talán még a padon sem volt...Stevanovic játszott 20 percet a Siena ellen de ő is csak azért mert csak primavera volt a padon,meg égett ház és taktikailag váltani kellett...szal vannak érdekes dolgai Mourinho-nak Mancini,Quaresma meg az utolsó után lehetőséget is megkapja,jó mondjuk ők sem játszanak nagyon sokat,de ennyit egy fiatal is hozzátudna tennimint ők.Mindenesetre én kiváncsi lennék rájuk,mert az elmúlt évekbeb elég jó hatásfokkal dolgozik az utánpótlás,PL.:Martins,Pandev,Balotelli,Santon,Bonucci,Vivano,Biabiany...

giacinto 2010.01.22. 14:26:02

@horas: ",Krhin sem kap semmi lehetőséget,pedig most rengeteg sérült volt a középpályán"

éppen ő leginkább sérült az összes középpályás közül. Muntari és Stanko játékára van esély vasárnap, de jelenleg csak Cuchu és Zetor játéka biztos.

horas 2010.01.22. 14:50:22

@giacinto:Nem az a lényeg,oké nemtudtam,hogy sérült volt,de amúgy sem kapott semmi lehetőséget.Sztem nagyobb teret kellene engedni a fiataloknak,látván,hogy milyen jól muzsikálnak kölcsönben és a vagyonokért vett jó nevű játékosaink meg full fosok.És ennek a koncepciónak a gazdasági szempontból is igen kedvező hatásai lehetnek.Nem azt mondom,hogy Arsenal-osodjon el az Inter,de mondjuk Muntari klt atom fos meccse után kapjon lehetőséget Krhin mondjuk.Vagy Mancini és Quaresma totális csődjei után mondjuk Stevanovic kerüljön közelebb a kezdőhöz,bár róla nemtudom biztosan milyen poszton is játszik.
Ha Cambiasso visszatér nyugodt leszk,Zanetti helyett sokkal jobban örülnék Stankovic-nak.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.01.22. 20:06:39

azert ide irom, mert itt kezdtuk el: az utobbi par evben azert a jobb fiatalok kapnak lehetoseget az interben. bar furcsa, hogy pl. kozephatvedet nem sikerult felhozni, meg akkor sem, amikor kb. a kutyus-burdi duo kepviselte az ellenfelek erdekeit hatul.

szerintem pl filkornak lehetett volna eselye a tavalyi interben, iden mar semmi. (jo, a mancini-quaresma duonal gera is klasszisokkal jobb lett volna)

ugyanebben az idoszakban a milannal a tenyleg botranyos vedomunka (tavaly, tavalyelott) ellenere sem epitettek be a fiatalok kozul senkit, pedig silva vagy pato peldaja azt mutatja, hogy nem a korral van problema

Iustizmord 2010.01.22. 21:41:40

@popp: és a prfi mentalitás?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.23. 01:13:49

@Iustizmord: Panuccit például minden emberi számítás szerint ki kellett volna vinnie 2006-ban, de megnyerték Christian nélkül is. Amúgy meg egy edző és egy játékosa közti feszült viszony az egész csapat teljesítményére kihathat.
süti beállítások módosítása