Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 7. forduló

2008.10.18. 10:31 _benito

A szenvedélyes rangadók hétvégéje következik, ráadásul nem csak az olaszoknál, Pancho hamarosan elénk tárja meglátásait a madridi derbiről, meg ugye lesz egy melegfelvonulásra még nagyon távolról sem emlékeztető River Plate-Boca Juniors is. Nem panaszkodhatunk mi sem, hiszen Szicília két csapata feszül egymásnak a hétvégén (nem sok ijesztőbbet tudunk elképzelni egy dühös szicíliai embernél), a csóringer déliek is reszketve várják kedves északi játszópajtásaikat a San Paolóban, és – ugyan jelen pillanatban kicsit hamisan szólnak a fanfárok – az elmúlt két év bajnoka és kupagyőztese is összecsap a Serie A hetedik játéknapján. Gólokat alacsonyabb számban, kiállításokat viszont dögivel látunk felbukkanni a hétvége horizontján, hajtás után megpróbáljuk kiolvasni a többit az üveggömbből.

Roma-Inter 1-2
Nem is tudjuk hirtelen, melyiküknek fontosabb. Nyilván először a Roma ugrik be mindenkinek, Spallettiék kevesebben vannak, mint Kőszeg védői, Szulejmán pedig most is erős sereggel érkezik. A Roma 14., csak négyen kaptak náluk több gólt, és bár a rúgott gólok száma (8) nem kiemelkedően rossz, ebből ötöt a Reggina-Atalanta kettős ellen szereztek. Totti még mindig nem biztos (ez már a játékosnak és a klubnak is nagyon nagy baj, El Capitano két hete betöltötte a 32-t), Mexés három, Panucci – aki ráadásul a csapat gólvágójává is előlépett – 1 meccsre eltiltott, Baptista sérült, Spalletti így nem véletlenül hasonlít minden korábbinál jobban egy nagyon szomorú bagolyra.
Az Internek több dolog miatt is nagyon kellene a rangadó. Először is, Mourinho még nem győzött meg senkit, a rangadóin rosszul szerepelt, a BL-ben a rapszodikus szónak új értelmet adó Werder is elvitt egy pontot a Meazzából, és kicsit csikorog a gépezet. Ibrahimovic szerencséjükre tartja a frontot, de a játékosok még tanulgatják, mit vár tőlük a portugál. Meg hát ott van az is, hogy a fentieknek köszönhetően az Inter jelenleg csak harmadik, ez pedig hiába csak rosszabb gólkülönbségük miatt van, a nyáron – igen szarul - elköltött közepes vagyon tükrében nem mutat jól.
Okosan költésben a Roma is egy fizetésnapon hipnodeális transzba eső travira emlékeztet, Riise és Loria totális tévedésnek tűnik eddig, Baptista pedig pont azt csinálja, mint eddigi pályafutása során mindenhol: tíz meccsből ötön sérült, kettőn tarthatatlanul, egyen elfogadhatóan és kettőn bűnrosszul játszik. A csapat védelme a legnagyobb gond, az egyetlen stabil pont eddig Panucci volt, most viszont francia párjával együtt eltiltásukat töltik, így a jelentős kihagyás után visszatérő Juan és az előre reszkető Loria kezd a Roma védelmének közepén. Ha van valaki, akiben bízhatnak a Farkasok, az biztosan Aquilani, aki csodálkozó tekintettel ontja a gólokat mindenhol, ahol pályára lép. Megy neki egy sorral feljebb, nem vitás, de ne felejtsük el, kikkel lesz kénytelen megküzdeni vasárnap este.
Roppant kíváncsian várjuk az Inter kezdőjét is, mert a jó csapatok ellen eddig nem nagyon ment úgy, hogy Quaresma és Mancini előtt játszott Ibrahimovic, mert mögöttük viszont rendszerint három védekező középpályás játszott (Mourinho példás lelkesedéssel próbálja magáévá tenni az olasz futball esszenciáját), így eléggé akadoztak az Inter támadásai. Az égre fellőtt Batman-jelre azonban rendszerint felbukkant a jobbszélen Maicon, végigvágtázott a pályán, és vagy gólpasszt adott, vagy beverte ő maga. A Gazzetta szerint ezúttal lesz egy támadásokat is segíteni hivatott játékos a fedezetsorban, méghozzá Sztankovics, aki egy éve már, hogy makacsul nem hajlandó jól játszani.
Erősebb, jobb csapat az Inter, mint a jelenlegi Roma, és ez talán még igaz lenne teljes keretek mellett is, így érzésünk szerint győz Rómában is. Persze nem véletlenül harangoznak 1777 óta egy órával korábban Kőszegen.

Napoli-Juventus 2-1
Buffon, Sissoko, Mellberg, Trezeguet, Camoranesi, Iaquinta és Legrottaglie nélkül indul el az amúgy is rázós túrának ígérkező nápolyi meccsre a Juventus, és ahhoz, hogy ott győzni tudjon, olyan jól kellene játszania, ahogy a nyitóforduló óta egyszer sem tette. A Napoli ellenben már odáig érett, hogy a rangadóit sem csak kamikáze-játékkal tudja izgalmassá tenni. Nehéz estéje lesz Ranieriéknek, a mesternek meg még nehezebb hétfő délelőttje.

Catania-Palermo 2-2
A dülledt szemmel egymásra meredő szicíliaiak közül a hazaiak soha nem látott magasságban várják a meccset, a vendégek pedig még náluk is jobban állnak. A Catania otthon általában nyer, a Palermo meg veszít – mondtuk volna két hete, de már nem mondjuk. Döntetlen, és testvérharc is várható a derbin.

Milan-Sampdoria 3-0
A Milanban érzésünk szerint megkapja a lehetőséget centerben Borriello, és a csapat eddigi legjobb teljesítményt nyújtó támadójának jó játéka már elég lesz a szezont gyalázatosan kezdő Doria ellen. Középhátvédje nincs a Milannak, és Zambrotta is eltiltott, de az a csapat, ahol rendszeresen Franceschininek kell feltűnnie a kapu előtt, nem lehet veszélyes a hazaiakra, akiknek még mindig bőven van hova javulniuk.

Fiorentina-Reggina 2-0
Ez elég simának látszik, még akkor is, ha Prandelliék mindkét arcukat megmutatták már másfél hónappal az idény kezdete után. Gilardino nagyszerű, Mutu egyelőre adós (új helyzet van a csapatnál, fenyegetnek a hitelezők, biztos csaj is van a dologban), de hamarosan elkezd törleszteni. A Reggináról nincs mit mondani, kiesnek.

Bologna-Lazio 1-1
Itt a meglepetésünk, az öt vereség égő helyével az arcán csatába induló Bologna otthon tart egy pontot a listavezető ellen. Vagy nem. (Vagy hármat?) Szerintünk.

Lecce-Udinese 1-3

Tiribocchi, ill. Di Natale, Sanchez 2 Az erőviszonyoknak ez felel meg a legjobban, a vendégek remek formában vannak, és pont ugyanazt tolják, mint tavaly, úgyhogy ebből is szép év lehet. A Lecce eddig a lepények között aratott, azért áll ilyen jó helyen, most ráadásul otthon nem is állhatnak be bekkelni.

Torino-Cagliari 2-0
A Toro sokkal pofásabb idén, mint korábban bármikor (majdnem), a szardíniaiak viszont pont úgy néznek ki, mint tavaly. Korai még keseregni, egyrészt tavaly is összejött a végére valahogy, másrészt a Milan elleni pontszerzés is előre mutat. A Toro ellen idegenben ez most kevés lesz.

Genoa-Siena 1-0
A hazaiak gyönyörű sorozatot építenek győzelmekből és vereségekből, a sorminta alapján most ki kellene kapniuk, de nem fognak. A Siena hiába veri meg a Romát most már megszokásból, a középcsapatok ellen idegenben általában kikapnak, most is így lesz. Diego Militóért kispolgári ízlésünknek köszönhetően őszintén lelkesedünk

Chievo-Atalanta 2-0
Meglepetés ez is, de egyrészt mondtuk, hogy szemérmetlenül fogjuk tolni a veronaiakat, másrészt az Atalanta ötödik helye egy nagyon rossz vicc, semmi több. Ráadásul a Chievo még igen közel van a kiesőkhöz, itt az ideje elkezdeni a kapaszkodást a középmezőnybe.

127 komment

Címkék: olasz beharangozó üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr51719784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LevyASR 2008.10.19. 11:20:54

Oyle 2008.10.18. 18:01:50
Levy:

1. Pedig van, max. nem szerepel az OKJ-ben.
- OK. Elfogadom ;)

2. Én tudok úgy szurkolni pl. a Lazio-nak, hogy emellett semmi bajom a Romával. Vajon neked milyen problémád lehet, hogy nem tudsz kultúremberként hozzáállni? Gyermekkori trauma? Önértékelési gondok? Péniszirigység?

-DE a Bolognának nem tudsz?!
A kifejezést Te használtad, én csak kölcsönvettem, ha ezért orroltál meg, sorry.
Ha a laziot védelmezed, semmi gond, kinek a pap, kinek a papné, de engedd meg, hogy ne szeressem Őket.
Ha vissza keresed a kevés számú kommentjeimet, meg fogsz róla győződni, hogy az általad felsoroltak közül egyik sem jellemző rám...
Az egyik oka a kevés számú postnak az, hogy a leírt szó könnyen félreérthető, magyarázható, ha nincs mellé mimika, hangsúly, és nincs mögötte az ember.
Kb. ennyit kívánok foglalkozni a problémával, remélem valamelyest sikerült megnyugtassalak :)
Ciao
levy

Hispan07 2008.10.19. 11:29:15

kedves _alerob, egy csapatot az eredményei minősítenek, nem a "mi lenne, ha.." mondatok meg a kifogások keresgélése. a Juve jelenleg egy (még csak nem is túl erős) középcsapat, mert az eredményei és mutatott játéka alapján a legkevésbé sem nagycsapat. és a sérültek pont ezt húzzák alá: egy nagycsapat attól nagycsapat, mert elbírja azt is, ha alapemberei hiányoznak. nézd meg a cselszkit például.

Il Capitano 2008.10.19. 11:30:54

Az elnök urat ismerve akkor SE fog menni Ranieri, ha a Real és a Toro ellen sem lesz meg a három pont...

Nekem már Capello után is Prandelli volt az álmom, de még Deschamps-ot is tökösebbnek tartom, mint ezt a joviális bácsit... Ranieri tényleg egy építkező ember, de az már tavaly megvolt, viszont az "utolsó lépést" (értsd: bajnoki cím, BL-győzelem) megtenni, na az nem az ő műfaja. Mondjuk ezzel a kerettel senki másé sem...

Arról volt szó, hogy kell egy támadó középpályás és egy klasszis védő, erre idehoztunk egy rakat középszerű játékost. Ide még AZ EDZŐ, Marcello Lippi is kevés lenne. De taktikailag és motiváció terén sokkal többet tudna adni, az tuti.

Számomra az az igazán nagy csalódás, hogy míg tavaly volt 10 nagyon jó és 5 borzalmas meccsünk, míg a többi 23-on a Juve a semlegeseket is lenyűgözte a megalkuvást nem tűrő küzdeni tudásával, most a mindent elsöprő akarat sincs meg, Alex pedig kicsit szarik az egészre... Márpedig amilyen a kapitány, olyan a csapat... Alén nagyon látszik, hogy már nem hisz Ranieriben. És az a gyanúm, hogy a bajnokaink nagy része szintén nem. Így meg nem lehet...

drani 2008.10.19. 12:26:23

2 Capitano,

szerintem ADP nem szarik az egészre, nekem ő tűnik a legmotiváltabbnak a csapatból. Az viszont tény, hogy Ranierinek nincs hitele nála. Persze ez nem csoda.

drdugo 2008.10.19. 12:39:33

néha a képek tényleg tudnak beszélni : D

images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2008/10/19/0K8YDV3L--346x212.jpg

vajon mire gondolhatott Ranieri és Sanyi a képen? szerintem a képaláírás kerestetik rovatba is simán beférne a fotó : D

drani 2008.10.19. 12:49:46

drdugo,

azt mondd meg nekem, hogy fogadjak-e ma a milanra? (1,40 az odds)

_alerob 2008.10.19. 12:52:31

Tavaly rosszabb kerettel 3ikak lettünk. Ezt a Napolit így is megkelett volna verni. Hispan07 akkor ilyen alapon senki se nagycsapat ahol előjön a hullámvölgy. Ezek szerint a Milan se volt még év elején nagycsapat, meg a Roma se az. Meg az Inter régebben se volt az. Ugyanmár.... Sok szánalmas elfogult komment. Lehet örülni, amíg a Juve ki nem lábal. Mellesleg a Napoli otthonából megnézem kik viszik majd el a pontokat... Ja és aki ilyet tud írni, hogy a Juve középcsapat....ne comment hát gratulálok. Majd meglátjuk ki nevet a végén ;)

horas 2008.10.19. 14:19:20

Szerintem a Róma behúzza a meccset 3 - 1 re.a Napoli egyre veszélyesebbnek tünik...jó lenne egy kis változás itt is a Bl t érő helyeken év végén.
Forza Udinese,Genoa,Palermo,Napoli,Lazio,Atalanta!!!!!!!!!!!!!

Hispan07 2008.10.19. 14:22:43

bocsáss meg, _alerob, de a te kommentjeid a szánalmasan elfogultak. idén még se a Milan, se a Roma nem, és az Inter is csak haloványan mutatta meg, hogy nagycsapat lenne- ugyanis a nagy csapat az, aki otthon nem veszít még pontot se nagyon, a rivális csapatokkal szemben mindig esélyes, az esélytelen csapatok ellen pedig akkor is képes győzni, ha éppen gyengébb formában van. te szerinted fentiek közül melyiket valósította meg eddig a Juventus? pontosan: semelyiket. a Man U., a Chelsea, a Real, a Liverpool - ebben az idényben ők teljesítenek igazi nagycsapatként. a tradicionális olasz óriásklubok pedig dadogva, középszerű eredményeket nyújtva játszanak eddig, otthon és külföldön egyaránt - ergo jelenleg csupán KÖZÉPCSAPATOK. és ha harakirit követsz is el a gondolattól, akkor is barátkozz meg vele: a catania, a palermo, a sampdoria, a BATE, és most a napoli, valamint a 9 megszerzett pontocska az eddigi 7 fordulóban mind azt mutatja, ez a juve minden 2008 októberében, csak nem egy élcsapat. attól persze a múlt dicső, erről a Leeds, a Notthingam vagy akár a Fradi is sokat mesélhet. de akkor is, ahogy utóbbiak ma csak vergődő kiscsapatok, a Juventus pedig sajnos csak egy középcsapat, aminek se íze, se bűze - tessék, le tudok ilyet írni, és ha szerinted ez személyes sértés vagy gúnyolódás, hát gratulálok.

_alerob 2008.10.19. 14:56:35

Ja, tehát szerinted az egész olasz foci szar :) értem. Azért mert a Juvénak van 7-8 olyan sérültje, aki szinte mindig alapember és kikaptunk akkor most a Juve egy középcsapat. (Meg a Roma meg a Milan is. Sőt szerinted még az Inter is. Aha. értem.) Realból hiányozna Casillas, Nistelrooy, Pepe, Ramos, Robben, Diarra, Raul vagy a ManUból Cristiano Ronaldo, Rooney, Vidic, Berbatov, Scholes, Evra és Van Der Saar gondolom ők minden meccset simán behúznának;) Mert hisz ők ettől nagy csapatok... Ja hogy a mu is CSAK Cron nélkül szenvedett? Akkor már látom te az egész olazs focit utálod. Ezt te tudod. Gondolom neked megvan a véleményed és csak az a jó.

_alerob 2008.10.19. 14:58:12

sajnállak. Az olasz bajnokág erőviszonyai között ennyi sérült óriási veszteség. Megnéznék egy Napoli - Real, vagy Napoli-Liverpool meccset.

daneeka 2008.10.19. 15:02:16

Hispan07! Juve drukkerként azt mondom, hogy igazad van.
De a nagyok szenvedését az is okozza, hogy iszonyat erős idén az olasz bajnokság, szinte minden meccs háromesélyes.
Mellesleg én emlékszem még olyan idényre, amikor a Juventusnak nagyon rosszul ment (a "nagycsapatok" közül csak az Inter végzett mögöttük szezon végén), mégis BL-elődöntőig meneteltek. Akkor egész tavasszal kulcsjátékosok hiányoztak, és egy hajszálon múlt a BL-döntőbe jutás, ráadásul a későbbi győztes ellen estek ki.
Szóval én még nem írnám le a Juventust, ehhez túl kevés telt még el az idényből.

_alerob 2008.10.19. 15:12:24

Megfogalmazásoddal van baj. Mert mint egy középcsapat, nem mutat jelenleg többet.(ha a sérülések fontosságát nem vesszük) De mindegy, tegnap nyerni kellett volna, krízis van, nyeri kéne kedden...

tb 2008.10.19. 15:29:52

na, úgy néz ki a felszopólány mára főszerepet kapott...

andree 2008.10.19. 16:11:07

Hispan07: Azért ez az elmélet nagyon sántít. Akkor minden évben van 4 nagy csapat. A többi vetésforgóban váltja egymást. A Barca két évig nem volt az, a Liverpool, mint kis csapat nyerte a BL-t(5-ik lett a bajnokságban), a Man Utd meg az utolsó két meccsén lett hirtelen nagy csapat, szeptemberben még nem volt az. Ugyan! Ez baromság. Azért nagy csapat egy csapat, mert sok szurkolója van világszerte és ez nagyobb anyagi lehetőségeket biztosít számára, a többiekhez képest.

A Juve szarul használta ki ezeket a lehetőségeit, valamint balszerencséje is van.Remélem valahogy kimásznak a gödörből. A sok sérült nem mentség, mert azért igazoltak egy mázsa középszerű játékost, hogy ne okozzon gondot a három frontos szereplés és az esetleges sérültek. A gond az, hogy hiába sérült Camo, vagy haldoklik a meccs végére Nedved(Most komolyan egy félidő erejéig fontos tagja a csapatnak, de a második félidőre egy pontos passza nincs már), Marchionni és Giovinco a padon figyelnek. Azt meg végképp nem értem, hogy hogyan lehet az, hogy Criscito a mi tulajdonunkként játszik stabilan egy kis csapatban, míg Knezevich itt hozza össze sorban a gólokat. Rá kéne ébredni, hogy Legro és Mellberg egy tökéletes második! sor egy Juve szintű csapatban, míg Molinaro és Knezevich normál esetben egy Siena-ban küzd a kiesés ellen.

madbalee 2008.10.19. 16:16:15

NST kis csikós üdvöskéje vezet:)

Hispan07 2008.10.19. 16:26:51

félreérted andree. minden esetben ott volt a JELENLEG kitétel. az egy dolog, hogy kinek mennyi szurkolója, mennyi a zsetonja és milyen dicső a múltja - ezt ugyanis nyilván nem befolyásolja az aktuális szereplés, és mondjuk a milan mindig (de kurvasokáig biztosan) egy nagy klub, nagy csapat lesz.

a dolog másik oldala viszont, hogy mivel pl a milan az elmúlt egy évben abszolút hullámzóan, gyakran elképesztően gyatrán játszik, igenis azt mondom: lehet akármekkora, mostanság elég középszerűen muzsikál, az eredmények szempontjából nem kiemelkedő, hanem középcsapat. és ez vonatkozik a többi idézett klubra is, szemben mondjuk a man u-val és barátaival, amiknek nem voltak ilyen hullámvölgyeik mostanság.

de valószínűleg igaza van _alerobnak, és nem sikerült jól megfogalmaznom a dolgot :) mentségemre szóljon, hogy két államvizsga tétel között tettem, úh sry mindenkitől :)

ui.: élcsapatként máris vezetünk egy dinnye-tizivel :) ollllé :)

Hispan07 2008.10.19. 16:29:16

és mire bepötyögtem, Ronáldka vállat egy újabbat. ollllé :)

calcio_di_rigore 2008.10.19. 16:32:46

Eddig az összes olasz nagycsapat nemzetközi szinten középcsapat. Sírás lesz a BL-ben.
A vicc az, hogy 11 hiányzóval is simán hozhattuk volna a tegnapi meccset. Erre odaajándékozunk ennek a harmatgyenge Napolinak 2 gólt. Elképesztő.

Hispan07 2008.10.19. 16:39:16

és még annyit _alerob, mielőtt húzok vissza tanulni: én az olasz focit szeretem és fogom is szeretni, de mondj már egyetlen olyan olasz csapatot az elmúlt évekből, amelyik két fronton, két egymást követő idényben jól teljesített. ugye, hogy nincs? ezek tények, ezzel nem szarozom le az olasz focit, pláne nem ezeket a csapatokat, de hogy nincsenek jelenleg a top-on, az tuti.

Il Capitano 2008.10.19. 16:48:19

Hispan, a Barcelonát kihagytad a nagycsapatok közül! ;)

Egyébként Juvésként mondom, hogy sajnos tényleg a középszerűség jellemzi a Juvét leginkább így 2008 őszén. Mert bár én Capellót sosem szerettem, de mégis, a 2006-os Juve-kezdő volt az, ami leginkább méltó a klub hírvevéhez: Buffon, Thuram, Cannavaro, Zambro, Vierira, Emerson, camo, Nedved, Ale, Trezeguet - mindegy, ki volt a balhátvéd, azért ezzel a kezdővel nem nagyon tudták felvenni olaszhonban a versenyt, 2006-ban egy vereségünk volt, és pont magasról tojok rá, hogy Moggi meg miegymás...

Ehelyett van most Buffon, Chiellini, Sissoko, Camoranesi, Trezeguet, Amauri és Del Piero. Ők élcsapathoz méltó játékosok, bár Del Piero őszi teljesítményét figyelembe véve már nem lehet nem észrevenni az elfogultságomat és klubszimpátiát. Hiába, rajta azért meglátszik az idei fokozott terhelés, neki kéne nagyon a csatársor rotálása, mert egy-egy meccsen még azért oktat, de heti kettőn csak szenved.

A fenti névsorhoz remek KIEGÉSZÍTŐ emberek Grygera, Legro, Mellberg, De Ceglie, Poulsen, C. Zanetti, Sali (nekem csak az új Soldatino Di Livio után szabadon),Nedved és Iaquinta. De ők nem klasszisok (Pavel MÁR nem). A fiatalokra (Marchisio, Rossi, Giovinco) pedig még nagyon sok tanulás vár, nekik még szokniuk kell egy ilyen célokért küzdő csapat légkörét. Zebéna, Knezevic, Molinaro, Marchionni és a Juvéban látott formát mutató Tiago pedig egyszerűen nem valók egy dobogós csapat keretébe. Marco a Parmában még húzóember lehetett, de akkor már inkább Brescianót hoztuk volna el onnan...

Szóval ha tetszik, ha nem, a középszerűséggel nem nagyon vitatkozhatunk, de tavaly ehhez jött a Juve-spirit, ami bevitt minket a harmadik helyre. Idén viszont sajnos még egyszer sem láttam... Ale pedig egyedül tegnap tűnt motiváltnak, talán a legjobb meccsét játszotta, és hát valóban sokat faragták, de ha ő nem kért cserét, akkor két hét pihenővel a háta mögött nehogy már nem bírta volna az iramot...

Weah_ 2008.10.19. 16:59:58

Hispan07!

sztem van, méghozzá a Milan, amely csapat ha emlékeim nem csalnak a 2005-2006-os idényekben mindkét fronton "helytállt"...

Klárensz 2008.10.19. 17:11:20

Ronaldinho ma nagyon jó volt, újra megtanult futni. Mindhárom gól mintaszerű támadás végén született (igen, még a 11-es gól is).

Sajnos az angolokkal ellentétben egyetlen épkézláb módon összerakott nagycsapat sincs jelenleg olaszhonban, erre még várni kell legalább egy évet.

Az év poénja lenne, ha a forduló végén a Napoli és a Catania vezetne holtversenyben, de mivel én szeretem a poénokat, ezért ma este a Roma drukkerekhez csatlakozom.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.19. 17:51:31

Oyle barátomnak tisztelettel jelentem, hogy felszopó lánykák ma égszínkékben szaladgáltak és szegénykéknek a sok benyelt gedva mellet a bolognai spagetti is megfeküdte a gyomrát.

Sajnos, este nem leszek gép előtt, úgyhogy most kívánok jó szurkolást, Roma és Inter drukker feleimnek egyaránt. Remélem a fővárosban marad három pötty, főleg , hogy Mirko beígérte gólt!

Gabez 2008.10.19. 18:52:33

a halál neve: Halál: Mindhárom gól mintaszerű támadás végén született

Főleg a harmadik, amikor a védőről pattant vissza a Milanhoz a labda - ez a Milan minta :)

Klárensz 2008.10.19. 19:04:25

Ronaldinho is oda akarta tenni csak nem számított rá hogy ennyire_előzékeny_lesz a védő. :)
Az egyérintő ami azután jött akkor is mintaszerű, aki szerint nem annak túró a fülibe.

Gabez 2008.10.19. 19:17:03

Mintaszerű, de egész életükben mintákat gyakorolnak az edzéseken, és iszonyú sokat keresnek, szóval elvárható tőlük, hogy néha összejöjjön nekik egy-egy meccsen egy-egy minta...

A hátulról beleszállás nem piros lap? Jankulovskyt simán ki kellett volna nyomni.

Klárensz 2008.10.19. 19:34:58

Azért mintaszerű dolgok viszonylag ritkán jönnek össze, szerintem ezért az ilyeneknek inkább örülni kéne. Nem szeretem az ilyen negatív hozzáállású embereket, amikor egy csapat végre tud szépet is produkálni akkor is nekiáll őket osztani, hogy hát ezt gyakorolják, meg különben is pénzt kapnak érte...

Jankulovski beleszállásáról nem tudok nyilatkozni, mivel arra már nem emlékszem.

drani 2008.10.19. 19:58:53

2. Capitano,

igazad van, hogy a 2006-os keret erősebb volt az ideinél, de vedd figyelembe, hogy akkor volt lé is hozzá. Szerintem most kevesebb pénzből gazdálkodnak, nincs pénzük vieirákra meg ibrahimovicokra (lsd alonso). Ezért tudnak a középszerű játékosok bekerülni a csapatba, ezért nem jönnke az eredmények. A védelemben sincs klasszis (chiellini még nem az szvsz).
És ehhez jön még az edző, aki kevés ehhez a csapathoz. (a tegnapi cseréje szerintem röhejes volt.)

Gabez 2008.10.19. 20:51:25

a halál neve: Halál: negatív hozzáállás? ugyan, csak téged akarlak lehozni a földre...két csel Ronnietól és máris elszálltál - de hát aki magasra megy, nagyot esik ;)

Ibra máris nyomott egyet, elég jó a meccs.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.19. 21:26:36

Na mégis gép előtt vagyok. Ibrahimovics szép gólt lőtt, meg azt sem értem , hogy Doni mi a lótökért kóricált ki, de ez az egész okfejtés értelmetlen lenne, ha ez az ütődött Cicinho nem ragad be. Szerintem nagyon jó meccs mi is jól játszunk. Az Inter is nagyon szép kontrákat vezet, bár azt is meg kell jegyeznem ezek közül legalább három faultból indult. Egyébként is úgy látom - meglehet, hogy elfogultan - a spori kétes esetekben rendre ellenünk dönt. A Capitano meglepően jól játszik ilyen hosszú sérülés után. Még mindig bízom benne, hogy legalább az egyik pontot megszerezzük.

Ja és ez a Maicon egy kibaszott világklasszis.

Forza Lupi!

giacinto 2008.10.19. 21:29:23

olimpiai ezüstérmes nigériai játékos. eddig a Chievoban volt takarékolva, nyáron vissazrendelte az Inter, hogy eladja az Evertonnak, de az utolsó pillnatban nem kapott munkavállalási engedélyt (mert nem számolták bele az olimpiai meccseket) igy a nyakunkon maradt.

calcio_di_rigore 2008.10.19. 21:33:50

Donit sem az eszéért szeretik. Romába sem ártana már egy kapus.

Klárensz 2008.10.19. 21:34:28

én mintszerű dolgokról beszéltem, lásd:

vannak a semleges vagy rossz események, utóbbi időben inkább ezeket tapasztaltam a Milan és Ronaldinho(még a Barcában) részéről is

vannak az én értelmezésemben mintaszerű (jó) dolgok amik után elégedetten bólogat az ember ,hogy igen ezt így kell, ezekből ma sokat produkált az egész Milan, egyébként egy csapat sem tudja ezeket minden meccsen hozni

vannak a zseniális dolgok amik után az ember a Föld másik oldaláról szedi össze az állát, ilyeneket csak kevesen tudnak azok is viszonylag ritkán (ez a rövid eszmefuttatás természetesen csak a focira értendő)


és nem szálltam el csak Milan drukkerként kinéztem a gödörből, és láttam, hogy már akár ki is jöhetek onnan és persze virtuálisan elégedetten bólogattam itt az nst-n

WallyB 2008.10.19. 21:34:48

Sajna a sport tv-k túl sok pókert meg horgászmagazint adnak, mert a riporterek már azzal sincsenek tisztában, hogy mit jelent a vitatott szituációknál a digitálisan meghúzott vonal. No comment. Egyébként jó a Róma, írtam volna, ha Zlatan nem éppen most veri be a másodikat. Jah,, amiért Muntari anno 3 meccset kapott és persze azonnali pirosat, az most Totti esetében tovább...
Ricárdó "Jobbküli" Kvarezsma és Muntari eddig nullaegész nulla nulla. Maicon helyzetét sajnálom. Zlatanról pedig csak ennyi, ha valaki még nem ismerné:
www.youtube.com/watch?v=9kSZgoLSJZo

Klárensz 2008.10.19. 21:36:28

úgy látszik elmarad az év poénja és mégiscsak az Inter lesz a forduló után az első

WallyB 2008.10.19. 21:41:31

Húúú, de nagy gól volt. :)
Stanko végre megtalálta a lábát!

WallyB 2008.10.19. 21:43:42

Atyaúristen! 0-4... szegény Róma.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.19. 21:47:53

Ez nagy zakó! Internek minden bejön, nekünk semmi, pedig esküszöm nem is játszunk rosszul. Ennél már csak jobb lehet. Tottit le kell szedni mielőtt megsérül.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.19. 22:23:36

Gratula az Internek, most nagyon jó csapatuk van. Hozzátartozik a meccshez, hogy Cesar bemutatott három-négy orbitális bravúrt. Nehéz szavakat találni, nem tudom mi lesz így Londonban. Spalletti most megmutathatja mekkora edző, ha ebből a gödörből is kihozza csapatot, akkor nagyon nagy isten.

Titi120 2008.10.19. 22:23:46

Szegény Roma ... De amíg Perrotta és Taddei egyaránt a kezdőben lehet, méghozzá olyan kulcsfontosságú posztokon amelyeken, addig sok jóra nem számíthatnak a farkasok szurkolói szvsz.

BruceWayne 2008.10.19. 22:28:16

1. a DVTK-ujpest izgalmasabb volt, a roma könnyen adta magát.
2.Maicon még mindig a világ legjobb jobbhátvédje
3. Inter edzőközpont, hétfő, José Mourinho: "jólvan srácok, akkor most jöhet a két kapus játék. Ricardo, te gyere ide külön, ma a bal láb használatot fogjuk gyakorolni."

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.10.19. 22:30:29

természetesen a szünetben, remek ritmusban megtettem a a Róma győzelmét, mert hogy, izé, _fantáziát_ láttam a játékukban

Hispan07 2008.10.19. 22:32:59

az eddigiek alapján ENNYIRE nem tűnt erősnek az Inter, szóval ez most durván meglepő... és valami nagy baj lehet Rómában...

ferenckovacs · www.ferenckovacs.com 2008.10.19. 22:33:14

bedobás... hát ez LOL :)

Obbina meg Martins-2 de csak külsőre. Obbina játéka nagyon tetszik.
Nincs mit hozzá tenni, a csapat nagyszerű volt ma. A Roma sem játszott ám rosszul, csak most az mind bepattant ami anno nem.

Forza INTER!!!

ericcartmen 2008.10.19. 22:34:05

Nera, szerinted egykapuzott az inter?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.19. 22:34:10

Nera maradjunk annyiban, hogy magamat ismételjem, nektek ma minden bejött, nekünk semmi.

Gabez 2008.10.19. 22:34:14

Most a Roma legjobbja Riise volt, mert 0-4nél is úgy robotolt, mint a duracell nyuszi, miközben De Rossi már 2-nél fintorgott - hiába, Angliában nem lehet megállni, ő ahhoz van szokva.

Mi a baj Donival?

Tényleg majdnem minden bejött az Internek, de azért jól is játszottak.

Gabez 2008.10.19. 22:37:43

Nera vegyél vissza, majd ha így megyünk át az egész mezőnyön, akkor lehet ilyeneket mondani.
Addig csak ahogy Döme szokta mondani: hiszek a munkában! ;)
Szóval nem kell elszállni.

rexford 2008.10.19. 22:38:56

Il Capitano, én sem mondhattam volna szebben.:)

A tavalyi Juve-spirit kizárólag a játékosokban volt meg, a vezetőség (Ranieritól Elkannig) semmit nem tett hozzá a tavalyi "meneteléshez". Ez most csapódott le szerintem a játékosokon is, érzik, hogy a főnökök szarban hagyták őket. (Giovincót is összevissza szopatják.) Ehhez jön még a töketlen Ranieri.

Én nem duzzognék egy Spalletti-Ranieri csere miatt. Azzal duplán járnánk jól.

calciomax 2008.10.19. 22:41:06

Obina játéka tetszett??? Kalap szart nem ért.

BruceWayne 2008.10.19. 22:46:45

hát nem tom mi van, akkor se volt egy nagy meccs. a roma nagyon elcseszte magát már az első félidőben. Obinnán meglepődtem hogy mit keres ott, tényleg nem sok vizet zavart a gólján kívül

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.10.19. 22:47:35

Az mondjuk szimpatikus a Rómában, hogy ha szopnak is, akkor is a saját játékukat játszák. Persze lehet, hogy ez a vak ló bátorsága. Mindenesetre 6-7 komoly gólhelyzetük volt, nem igazán reális az eredmény, ugyanakkor persze mindig egy reális eredmény van, a végeredmény.

Riiséről nem tudtam megállapítani, hogy balszélsőt játszott vagy balhátvédet, ha az előbbit, akkor közepes teljesítményt nyújtott (sok elvesztett/eladott labda), ha az utóbbit (és hát szerintem elvileg balhátvéd volt), akkor kritikán alulit, és legalább az egyik gól az övé volt.

calciomax 2008.10.19. 22:48:24

Juve és Roma szar kezdésével kapcsolatban azért megjegyezném hogy nagy csapattal még egyik sem játszott. (illetve a Roma most meg is kapták.) A Juvésok kicsit el vannak szállva, ez nem egy egyszerü hullámvölgy. Ne jöjjenek a sérültekkel amikor ilyenek ellen égnek mint Cattania, Palermo, Samp

Titi120 2008.10.19. 23:00:38

Szerintem a Juve idén "liverpoolozni" akar, és a BL-re gyúrnak. :)

rexford 2008.10.19. 23:02:43

Sajnos még az se derült ki.

Titi120 2008.10.19. 23:03:44

A csoportmeccsek során a Pool is mindig jól titkolta. :D

calcio_di_rigore 2008.10.19. 23:07:25

rexford, Te aztán innen frankón meg tudod állapítani ki mennyit tett hozzá. Ja hogy nem Elkannékat láttad a pályán? Igaz, ők csak kibrusztoltak egy 110 millás tőkeemelést... Giovinco most mondta el, hogy csak a sajtóban kreáltak problémát a szerződéséből, és aláírt 2013-ig. Vannak problémák, de nem kell félteni a szent teheneket sem. DP például már régóta nem úgy viselkedik mint egy kapitány. Csere kell, Buffon vagy Chiellini.

rexford 2008.10.19. 23:08:06

calciomax, annyira azért ne hirtelenkedjünk.

rexford 2008.10.19. 23:11:43

Másik calcio, pont úgy, ahogy Te is sok mindent meg szoktál frankón állapítani. Egyébként a spiritről van szó, nem a lóvéról. És mire költötték a 110 milliót amúgy? Giovinco most írt alá, igen, de előtte mennyi ideig vacakoltak, és mennyit játszott meg játszik?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.10.19. 23:13:10

Azért úgy érzem, nekem is be kell köszönnöm. :)

rexford 2008.10.19. 23:14:31

Ja, és látom magam előtt, ahogy Elkann brusztol.

calcio_di_rigore 2008.10.19. 23:21:51

Amíg Nedved meg Del Piero vágja a pofákat amikor lecserélik őket, akkor ne beszéljünk cserbenhagyásról. Érdekes módon Chiellini vagy Buffon teljesíteni is tud, és még ők védik meg az edzőt és a csapatot is, amikor a legkisebb közük van a jelenlegi helyzethez. Ez a Juve spirit. És egy Juventus játékosnak legyen kurva mindegy hogy Moggi vagy Secco intézi az igazolásokat, nem értük játszik egy olyan helyen, ahonnan már nincs följebb. Ez utóbbit nem tudja felfogni Ranieri, mostmár én is azt mondom. Nem a szakmai tudásával van a baj, egyszerűen még sosem volt ezelőtt "genetikailag" győztes csapatban, ahol a második hely már nem fér bele (ugye Ancelotti?). Tavaly az ismert okok miatt más volt a helyzet, de abból ki is vette rendesen a részét, és jó munkát végzett.

Paul Newman Jr. 2008.10.19. 23:22:17

Emlékszik rá valaki, mikor kapott ki a Juve úgy, hogy előtte vezetett? Én nem nagyon.

Ez valóban jóval több, mint hullámvölgy, elhibázott lépések egész sora vezetett ide, amihez a játékosok is hozzátették a magukét, a Borisov ellen pl a csapat fele le sem izzadt. Most legalább a Juvéhoz alsóhangon méltó szellemben játszottak, jobbak is voltunk, mint a Napoli, csak éppen kikaptunk :S

BruceWayne 2008.10.19. 23:24:19

amúgy én az első félidőben azt hittem Quaresma a szögletet is külsővel fogja beadni :-)

ha kicsit jobban koncentrál már az 1. félidőben meg lett volna a 2., egyébként 2-0nál végleg eldőlt, onnantól már csak ráadás volt, igazából jobban is örültem volna ha csak 2 v 3 a vége hogy azért mindenki maradjon a földon

calcio_di_rigore 2008.10.19. 23:25:52

rexford 2008.10.19. 23:14:31
Ja, és látom magam előtt, ahogy Elkann brusztol.


Ha Montezemolon múlik, akkor azt a FIAT pénzt a Ferrariba és Raikkönen fizetésébe ölik.

calcio_di_rigore 2008.10.19. 23:30:32

Ne erőltesd, úgyse érted.

BruceWayne 2008.10.19. 23:36:45

persze tudom, nálunk csak zsoldosok játszanak. de itt mégis van "spirit" nagyon úgy néz ki

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.19. 23:40:08

"ha kicsit jobban koncentrál már az 1. félidőben meg lett volna a 2., egyébként 2-0nál végleg eldőlt" - ühüm, azért kissé elfogultan nézted ezt a meccset. Az első félidő végén igencsak beszorult az Inter, a levegőben lógott az egyenlítő gól, Vucsinics fejesénél például óriási mázlival mentett az Inter. 0-2-nél, annál a Cicinho helyzetnél szintén óriási malaca volt a milánóiaknak, aztán Aquilani löketét hatalmas bravúrral védte Cesar -szerintem ő volt mezőny legjobja. Aztán Sztankovics lövésénél Ibra óriási lesen szaladt keresztbe Doni előtt, kitakarva előle a lövést, szerintem ez nem annyira tétlen. Nem mondom, tényleg jól játszott az Inter és megérdemelten nyert, de ekkora különbség közel sem volt a két csapat között, csak míg az Internek minden bejött, addig nekünk semmi - mondom most már harmadszor.

Electric Joker 2008.10.19. 23:44:26

A Bologna sokkal jobban akarta a győzelmet, mint mi, hát van ilyen. Rossi sajnos limitált edző, már fejből mondja mindenki a cseréket, amiket meghúz. Egyedül Balboa gólja a pozitívum, a védelem (?) egy kib*szott vicc. A nap "felszopója" mégis egy sárga-piros alakulat volt.

BruceWayne 2008.10.19. 23:49:03

persze popp, részben jogos amit írsz, de már az első félidőben is jópárszor úgy vitte rá a labdát az Inter a Romára hogy csak Quaresma /meg 1-2szer más/ töketlenkedésén múlt hogy végül kirúgás lett a dologból vagy még az se. a roma helyzetei is megvoltak na de azért az hogy te kb elméletbe lehozod 3-3ra azért erős, ilyeneket Vágó Attila szokott nyilatkozni, hogy 0-3 után nem lett 0-6 és a végén feljöttek 3-2re a lefújás pillanatban, és akkor tulajdonképpen majdnem X lett :-)))

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.20. 00:04:25

Nera, azt azért nem vitattam, hogy az Inter megérdemelten nyert, de különbség mindenképpen túlzott. És persze, hogy átjöttetek rajtunk párszor az első félidőben, mert szaladtunk az eredmény után és azt is újra megjegyzem, hogy az első félidei kontráitokból legalább három faultból indult.

Electric Joker, majd a derbyn jön el az igazság pillanata, te is tudod, hogy az az igazi felszopó, aki ott szopik!

halareaal 2008.10.20. 00:16:56

előbb utóbb majd csak belejön Quaresma, na akkor lesz brutális az Inter. meg persze ha Adriano csúcsformába lendülne, nemtom Mourinho mit akart ezzel az Obinnyával, miközben a brazil mellett Cruz és Mancini is ott ült a padon.

"amúgy én az első félidőben azt hittem Quaresma a szögletet is külsővel fogja beadni :-)"

mit akarsz, az első félidőben egyszer kapura lőtte ballal, ráadásul Doninak védenie kellett:)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.10.20. 07:45:15

Már vártam mikor alakul ki parázs vita, arról, hogy a meccs valójában x kellett volna hogy legyen. Igaz az első gólnál ibra 2 méterre hátrébb volt a túloldalon ácsorgó védőnél, de matuz a lassítás után lesgólnak aposztrofálta. Az uccsó 2 gólnál is állt bent Inter játékos a "leshatáron" túl. Tehát mind2 les Ibra egyetlen gólja votl szabályos, a Romanak voltak nagy helyzetei, tehát 2-1 Roma győzelem lett volna igazságos. (Irónia)

Mársészről, ha már a gólok Inter faultból? indultak, Riise (páros sípcsonttal csúszok az ellenfélre) Taddei (aládrúgok majd reklamálok), meg sárgát sem kaptak az első 15 percben.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.10.20. 07:48:29

Nem vitaképp, de a bíró szvsz elég jól vezette a meccset, csak agáz, hogy a sárgákat nem akkor osztotta ki mikor tényleg kellett volna, ha nem ilyen "sima" a meccs olyan verekedés lett volna amiatt hogy ihaj. Popp (Totti, meg a többiek műesése azért nem fault, mikor elesés előtt elrúgjuk a labdát)

drani 2008.10.20. 08:40:12

calcio di rigore,
hogy érted hogy ADP nem kapitányként viselkedik? szerintem nem viselkedik másképp mint az elmúlt 10 évben. a cserénél pl nem pofákat vágott, hanem csak kiütközött rajta az értetlenség, amit nem csodálok

kroos 2008.10.20. 09:01:51

Gratulálok az Inter megérdemelt gyözelméhez.Látszik hogy nincsennek rászorulva a kétes biroi döntésekre.
A bajnokság is az övéké.És ez igy is lesz mig a Juve nem fog kellöen megerösödni.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.20. 09:20:36

GC, igaz más volt az aspektusunk, de nemcsak sarkalatos ítéletekkel lehet befolyásolni a meccset, nekem az első félidőben -amikor ugye még nem dőlt el a meccs - az volt az érzésem, hogy kétes szitukban rendre ellenünk ítél a spori. Mert persze mikor Quaresmáék "dobálták" magukat azt rendre lefújta.

nalazo 2008.10.20. 09:34:37

Most olvastam végig a hazai Roma szurkolók honlapjának fórumát a tegnapi meccsről. A 80% szerint a Roma jobban játszott, az Internek szerencséje volt, a bíró a vendégeknek fújt, akik 2 lesgólt szereztek.
Egyetemes emberi tulajdonság, hogy könnyebb a balszerencsére, káros külső befolyásra fogni a kudarcot, minthogy elismerni, az ellenfél jobb volt.
Tisztelet minden szurkolónak, aki nem csak a csapata színeiben képes látni a világot. A Roma meg minél hamarabb szedje össze magát és előzze a Milant és a Juvét!

Gabez 2008.10.20. 09:49:49

Quaresmát én kikapnám a kezdőből, valszeg csak azért játszik, mert portugál és qrva drága volt.

nalazo: Roma fórumon mégis mit vársz? ;) Hogy az Inter jobb csapat és jobban is játszottak? Ilyent sosem írnának le - persze fordított esetben sem. Such is football. ;)

Sensi asszonyka azért a meccs végére bedurcizott rendesen :)

nalazo 2008.10.20. 10:02:10

Gabez. Azért volt 20% is, akikre nem vonatkozott, amit írtam. A saját szurkolói fórum sem arra való, hogy mindenki mindenkivel egyetértsen és közös álláspontot alakítsanak ki.

giacinto 2008.10.20. 10:09:26

Az Internek minden bejött??? Micor Maicon kapufát fejel, meg a 10. percben végigrohanva a pályát a rövid felső mellé lőtt... quaresma elbaszott lövései.... stb.

Sztem abban egyetértehtünk hogy a szezon legjobb meccse volt. Mind2 csapat győzni akart és ezért tett is.

mickeyknox 2008.10.20. 10:10:19

maradok továbbra is catania szurker :D

giacinto 2008.10.20. 10:15:23

szaniszló: "Totti visszakönyökölt. Mehet tovább. Neki ezt lehet." Muntari ezért pirosat + 3 meccset kapott.

kroos 2008.10.20. 10:22:22

A roma egyszerüen nem tudott erösiteni.Ez a loria....mindig kapnak rola egy golt.+a baptiasta riise vonal is jelzi hogy csak azokat kapják meg akik sehová se kellenek....igy nehéz.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.20. 10:28:04

"meg a 10. percben végigrohanva a pályát a rövid felső mellé lőtt" - giacinto, na az a kontra például faultból indult.

"Muntari ezért pirosat + 3 meccset kapott" -mondjuk azt, hogy hasonlóért, de kettővel durvábbért, én meg azt hozhatnám föl, hogy Mexest olyan szituért meszelték el három meccsre, amelyben nem is faultolt.

Többet nem írom le, hogy megérdemelten nyertetek, de ennyivel nem vagytok jobbak.

r_magpie 2008.10.20. 11:28:50

Quaresma egy hatalmas nagy kamu, hihetetlen, hogy Mourinho komolyan veszi

kroos 2008.10.20. 11:33:42

fogjátok ti még szeretni is...

drdugo 2008.10.20. 12:01:38

'fogjátok ti még szeretni is... '

egyetértek. sztem is be fog válni Cigano. :)képtelenség, hogy Murinnyó ne hozza ki belőle a maximumot.

más:

www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Primo_Piano/2008/10/20/moviola.shtml

azt írják ebben a hétvégi kétes bírói eseteket is elemző cikkben, hogy Ibra gólja (sajnos) szabályos volt: ) Perrottáé viszont valóban les volt.
A Milan - Sampon is jogos volt a tizi és a piros.
Igaz, Jankulovski faultja is pirosat ért volna.

Vajon nem megfelelő hétközi BL eredmények esetén menesztik Spallettit és Ranierit?
Kiváncsi vagyok meddig tart a türelem a két csapatnál, jelenleg mindkét edzőt teljesen tehetetlennek érzem. Ranieri is úgy bámult ki a fejéből a Napoli meccs végefelé, hogy lerítt róla, hogy fingja nincs arról mit kellene csinálni.
Spalletti ugyanez.
Bár az éremnek ott a másik oldala: ugyan kit tudnának most bajnokság közben hozni a kispadra?
Talán Aldo Dolcettit? : D Kb. minden edző-nagyágyú foglalt most.

kroos 2008.10.20. 12:08:40

Spallettit nélkül szerintem a roma tavaly is igy szerepelt volna.Öt meg kell tartani.Raniéri viszont más kérdés.Jön vissza Didier?

drani 2008.10.20. 12:10:02

"Ranieri is úgy bámult ki a fejéből a Napoli meccs végefelé, hogy lerítt róla, hogy fingja nincs arról mit kellene csinálni."
Ő mindig.

WallyB 2008.10.20. 12:34:41

Olyan mindegy... Muntarit elmeszelték, Totti lapot sem kapott, kár rajta vitázni, a lényegen nem változtat. Az Inter jobb volt, de szerintem nem ennyivel. Tényleg sok minden sikerült, és a Romának sok minden nem. Vigasztalja a Roma-drukkereket, hogy inkább egy csúnya 0-4, mint négy 0-1. A Chelsea ellen bízom a feltámadásban!

_alerob 2008.10.20. 12:45:21

A Juve padján elnézném DD-t újra... vagy akár Reijkard!?! hmm... ha Spalettit is meszelnék, őt is szivesen elnézném. Ranieri egy katasztrófa jelen pillanatban, hogy mit érezhetett akkor, mikor Del Piero helyett felhozta De Cagliet, azt nemtudom. Ez krízis a javából, kikéne láballni, de már nemtudom mi lenne a legjobb megoldás. A sérülések is..

szabika 2008.10.20. 12:47:47

Lehet, hogy a Rómánál megint előszedik Bruno Conti-t az év végéig, szezon után meg jön Ancelotti. A Juve esete viszont nagy talány... El tudják csábítani Prandelli-t?

giacinto 2008.10.20. 12:51:25

Mourinho épp a meccs után nyilatkozta hogy Quaresmának még sokat kell tanulnia, főleg taktikailag. A csapatért kell játszania, úgy mint ahogy Ibra teszi, kihasználva a zsenialitását, de a csapatért. Különben nem fog játszani.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.20. 12:57:22

Spallettit hagyni kell dolgozni, első évében ugyanilyen szarul kezdtünk aztán jött egy nagyon hosszú győzelmi széria. Ebben a Romában sokkal több van és ez időnként tegnap is látszott, meg az is, hogy ha Totti formába lendül kevés csapat játszik olyan stílusosan, mint mi. Tehát a Capitano és a tarr filozófus oldhatja meg helyzetet.

_alerob 2008.10.20. 13:00:42

Nagyon örülnék, ha a Juve összekapná magát végre. Szerintem az oalsz futballnak se tesz jót, ha a riválisok ilyen genygék az interrel szemben.
süti beállítások módosítása