Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 1. forduló

2008.08.30. 12:11 _benito

Kezdődik! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Háromszoros. Mint az Inter. A kijelentés élét a Sampdoria hivatott tompítani az első forduló szombati játéknapján, majd lesz egy Derby del Sud is, de hiába volt ez a legjobb meccs tavaly az egész szezonban, mégsem a Roma-Napoli a forduló rangadója. A remekül igazoló Fiorentina ugyanis a gyűlölt Juventust fogadja, természetesen mi is a két BL-reprezentáns meccsével fogunk bővebben foglalkozni. Az újoncok közül az abszolút teher nélkül bemutatkozó Bologna Milánóban, a Lecce pedig Torinóban lép pályára, a Chievónak viszont illene otthon megvédenie a másodosztály bajnokának becsületét a Reggina ellen. Lesz néhány elborzasztó 0-0 is a középmezőny középcsapatai között, de ez senkinek ne szegje kedvét, hiszen újra lehet bírózni, csalózni, fikázni és persze egy kicsit szurkolni is. Hajtás után Serie A, első forduló. Uccu neki!

Fiorentina-Juventus 1-1
A Viola szerintünk tényleg jól igazolt, és lehet, hogy négy jövevény is a kezdőben kap helyet, hogy egyből megszerettesse, vagy megutáltassa magát a szurkolókkal a gyűlöletes Juventus ellen. Zauri és Vargas a védelem két oldalán szinte biztosan, Melo és Gilardino jó eséllyel, Jovetic talán csereként, Almiron csak akkor, ha a 88. percben 4-0-ra vezet valamelyik csapat. A maradásra bírt Mutu könyöksérüléssel bajlódik, de furcsa lenne, ha nem játszhatna, Semioli viszont biztosan nem fog, mert hozott magával eltiltást.
Ahogy Mommo is, így szinte biztosra vehető a közönségkedvenc Poulsen bemutatkozása (egyébkén is így lett volna valószínűleg), párjára több tippünk is van, Marchisio a legesélyesebb. Mögöttük a másik új igazolás, Mellberg lesz a sérült Chiellinit (ezen a tökfelesleges milánói bohóckodáson mindig megsérül egy Juve-játékos) helyettesítő Legrottaglie társa. A harmadik jövevény, Amauri viszont a padon kezd a tavalyi góllövőlista első két helyezettje miatt, és sajnos a csapatban ragadhat Molinaro is.
Donadel és Camoranesi várhatóan már az első félidő derekán összeverekszik, Poulsennek és Kuzmanovicsnak talán még ennyi időre sem lesz szüksége, de láthatunk majd futballszerű összecsapásokat is, elsősorban a Gamberini-Trezeguet és a Legrottaglie-Gilardino duell tehet sokat az elborzasztó 0-0 elkerüléséért, és ha kicsit esélyesebbnek is érezzük a lilákat ezen a mérkőzésen, a Juventus erejét abban látjuk, hogy bár nem tűnnek világverő csapatnak, de hogy megverni rohadt nehéz lesz őket, az biztos.
Tavaly 1-1 lett Firenzében, de a torinói meccsen remek hajrával győzni tudott a Fiorentina, így lenne miért visszavágnia Ranierinek. A másik oldalon azonban a Serie A egyik legjobbnak tartott mestere foglalja el a kispadot, Prandelli pedig nagyon szépen építgeti a csapatát, mely idén többre vágyik még a pompás tavalyi szezonban elérteknél is.
Még valami: a Fiorentina tíz éve nem tudta megverni a Juventust hazai pályán

Roma-Napoli 2-1
124-szer, és idén újra nézők előtt. Erre biztosan mindenki emlékszik, azóta a Napoli egyértelműen erősödött, a Romáról még nem mondanánk véleményt, de egy hazai pontvesztés a nyitányon – egy mégoly remek csapat ellenében is – egyet jelent a rajtnál beragadással. Totti még nem játszhat, viszont megnézhetjük, igaza volt-e Capellónak abban, hogy Cicinho igazából jobbszélső. A Napoli Tankkal jön.

Sampdoria-Inter 1-1
Az biztos, hogy Mourinho nem örült a sorsolásnak, a Sampdoria ugyanis félelmetes ellenfél, kivált a Marassiban. Az Internél bemutatkozik a portugál új játékrendszere, meglátjuk tehát, igaza volt-e az okosoknak, miszerint ehhez az olasz foci túl lassú. Játszik Materazzi, a párja pedig Cambiasso lesz középen, ami azért furcsa, mert közben felépült Cordoba.

Milan-Bologna 2-1
A hiszti Kaká sérülésével eltolódik kicsit Milánóban, mert így Seedorf megy be középre, és Ronaldinhoé lesz a balszél, elöl pedig Inzaghi kezd majd. A Flamini-Pirlo-Ambrosini trojkára azért vagyunk különösen kíváncsiak, mert szerintünk ez már végleges megoldásnak tekinthető a Milanban. A Bologna a következő áldozata Di Vaiónak, benne már nem látunk nagy feltámadást.

Udinese-Palermo 2-1
Nem bízunk benne, hogy a Palermo majd idén megmutatja, bár az északiaknak éppen nem nagyon van bevethető középső védőjük, van viszont egy Quagliarella-Di Natale csatársoruk, ami már tavaly is szorgalmasan szállította az eredményeket. A szicíliaiak nem erősítettek nagyon jól, ráadásul kikerült kollektív szívünk csücske, Fontana is a kapujukból. Figyelem! Az Udinese eredményeit tavaly csak a legritkább esetekben sikerült eltalálnunk, simán benne van a 0-5 is!

Cagliari-Lazio 0-0
Kapust már vett magának a Lazio, de a többi erősítés nem tűnik félelmetesnek, a Cagliari ellenben ott kívánja folytatni, ahol tavaly abbahagyta. Nem számítunk gólparádéra, de hangsúlyozzuk, az első forduló előtt halvány fogalmunk nincs, mit várhatunk a csapatoktól. Mindenesetre itt Acquafresca, ott Brocchi nem kezd.

Atalanta-Siena 2-1
Ezt mondjuk a 32. fordulóban is lehetetlen megtippelni, mert a Big Mac által vezérelt csíkos támadásokkal szemben ott van a Doni-Floccari kettős a 4-4-1-1-hez görcsösen ragaszkodó bergamóiaknál. Az Atalanta viszont pont azért lesz középcsapat, mert az ilyen meccseit megnyeri, a Siena pedig azért nem, mert elveszíti őket.

Catania-Genoa 2-0
A tavalyi szezon egyik nagy menekülője, a Catania idén Ledesma játékában látja a bennmaradás kulcsát, a Genoa pedig elég sok fiatallal próbál megkapaszkodni a középmezőnyben, ami nem ígérkezik könnyűnek. A Parma kifosztásánál a genovaiak jól helyezkedve elhozták Gasbarronit, aki ha tehetségéhez méltón játszik, nem lesz rossz évük.

Chievo-Reggina 3-0
Három bizony. Érveket nem nagyon tudunk mellé sorakoztatni, így ezzel nem is kísérletezünk. A Reggina viszont olyan régóta játszik már folyamatosan a tűzzel, hogy idén meglátásunk szerint fáklyaként lángolva zuhannak alá a bordók.

Torino-Lecce 3-0

A Torónál összeáll a reggio calabriai mentőalakulat, a Bianchi-Amoruso kettős mögött pedig a remek Rosina segítségével akár kifejezetten szerethető kis csapat is lehet idén a tavaly arctalanul vagdalkozó Torinóból. A Leccétől egyelőre nem tudjuk, mire számítsunk, de nem látunk bennük nagy fantáziát. Viszont meggyőzhetők vagyunk.

86 komment

Címkék: olasz üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr78640828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

calcio_di_rigore 2008.08.30. 12:22:37

BREAKING NEWS: Trezeguet megsérült, nem játszik holnap. Nézzük csak: Chiellini, Zanetti, Sissoko, Trezeguet... 4 alapember, bár közölük a formák és a helyettesítési lehetőségek alapján Trez a legkisebb veszteség. Így lenne szép nyerni.:)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.30. 12:42:08

Nem tudom eléggé elitélni, a Sport tévét, hogy a Roma-Napoli helyett, a vesebeteg milánói sztárbazár hazai bemutatkozását közvetíti a világszerte rajongott Bologna ellen (halló, döme már vagy tizenöt éve ott hagyta a Bolognát).Így nekem marad az szgép és az akadozó képfoszlányok az Olimpicoból, de így is remélem, hogy ránk ragyog szebben a nap a Derby del Sol után.
Baptistától egyből gólt, gólokat várok! Forza Lupi!

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.08.30. 12:42:40

Időtlen idők óta nem kapott ki bajnoki nyitányon a Juve, az elmúlt másfél évtizedben még a döntetlen is ritka volt. A titok annyi, hogy soha nem kezdtek még ennyire erős ellenfél ellen, pláne nem idegenben.

Holnap flash összefoglalók, kb. 6 és fél hét magasságában a dinovercotti.com oldalon. Mint a youtube, csak nem lehet majd hozzászólni.

BruceWayne 2008.08.30. 12:47:59

samp ellen idegenbe, hááát..... nem túl gyakran nyerünk ott. cordoba a keretben de februárban játszott utoljára. Materazzi 1 hónapja? Rivas még így is kimaradt. Érdekes lesz, tv adja, jó szurkolás Forza Inter! "Így lenne szép nyerni.:) "

BruceWayne 2008.08.30. 12:55:01

popp: valószínüleg nézettség miatt, Ronaldinho, Sevcsenko, gondolták sokan kíváncsiak a debütálásukra, olyan is aki nem néz olasz focit (hiába érdekesebb a roma-napoli)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.30. 13:05:37

Nera, ezt a szempontot értem, sőt megértem, de azért Roma drukkerként hadd puffogjak már.

rexford 2008.08.30. 13:09:26

Nedved se valószínű, h játszani fog. Amúgy ma 36 éves Pali.

drdugo 2008.08.30. 14:07:37

tegnap megkezdődött a serie b is. a parma otthon ikszelt a riminivel (1-1, lucarelli lotte a golt).
mihamarabbi feljutást a parmának...

a milan kp-n sztem ambrosini helye nem biztos. elég gyenge formában van. én inkább arra tippelek hogy flamini veszi át ambro tavalyi helyét. gattuso marad rombolo, flamini szintén védekezobb, de o már joval hasznosabb az osszjátékban, pirlo pedig szervez.
egyébként a bologna ellen sztem 4-4-2-t kéne tolni.

BruceWayne 2008.08.30. 14:48:24

popp nyilván engem is zavart hogy kispest-zete volt az Inter-Roma helyett :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.30. 14:52:46

Na az engem is, pedig születésileg Honvéd drukker volnék.

Count Adyn 2008.08.30. 14:55:12

Na hát kezdődik a móka hamarosan:) Remélem a Juvénak sikerül győzni Firenzébe, kemény meccs lesz.

horas 2008.08.30. 15:01:19

Az tény h nem lehet megjósólni a kezdést,szerintem nem olyan félelmetes a Samp lehet akár otthon is.Én inkább a Milantól várom majd a kínlódást.Roma meg símán megeszi a Napolit.Forza Inter!!

horas 2008.08.30. 15:04:20

Sztem a Derbyt behuzza a Juve,nagy csata lesz az tuti.

_alerob 2008.08.30. 16:37:27

Nagy csata lessz bizony. Én gólgazdag Juve győzelmet várok, tippem Fio - Juve: 2 - 4, szerintem lessz kiállítás, rugdosódás, csípkedés, technika, taktika és még egykis iram is. Nedved egyébként játtszhat, de ott van a helyére Giovinco, aki az év bomba fiatalja lehet (lessz is). Roma - Napoli remélem lessz olyan látványos mint a tavalyi meccsük. Milan szerintem behuzza a meccset, de kínlódni fog.

Itáliainagysándor 2008.08.30. 18:47:46

Robika: Nem cseszegetni akarlak de egy helyesírás szótárat nézzél már át légyszíves...
Az általad lessz-nek titulált szó helyesen lesz...

giacinto 2008.08.30. 19:34:30

jó ómen ha benito x-et jósol nekünk. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.30. 20:22:06

Pedig Cassano betalál ma. Mindenesetre furcsa lesz Amantinot kékfeketében viszontlátni, azért sok szép pillanatot szerzett nekünk. Viszont most remélem, hogy egyike lesz az Interben elkalódott zseniknek.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.30. 21:07:30

Na kezdődik megint, mert ez kéz volt ;-)!

Titi120 2008.08.30. 21:39:57

Kéz bizony, lassan jöhet a kamu tizi is az Internek. :PP

andree 2008.08.30. 22:05:35

Hát azért előfordul az ilyen kisebb baki. Legközelebb majd sárgát kap érte... Trezeguet

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.30. 22:26:16

Na _benito ezt telibe kaptad, Sampdoria-Inter 1-1. Még a egy Samp győzelem is benne volt ebben, de kis ragyás elbaszta a ziccert.

Titi120 2008.08.30. 22:29:17

Ez bizony igen gyengusz volt az Intertől ...
A 4-3-3 pedig ma totális csődöt mondott, egyszerűen nem volt játéka a kék-feketéknek.

Cassano miatt ellenben érdemes meccset nézni, ma sokat hibázott ugyan, de ha nála van a labda mindig olyan érzésem van, mintha visszamentünk volna a történelemben a régi idők nagy focijához. :)

Count Adyn 2008.08.30. 22:31:46

Hah kamuintergóllal is csak 1-1 re tellett...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.30. 22:33:39

Egyetértek Kommunikációssal, nincs még kész az Inter. Az is igaz, hogy egy fordulóból fölösleges következtetéseket levonni. Annyit azért megjegyeznék, hogy tavaly rengeteg ilyen meccset behúzott az Inter, amikor az ellenfél legalább egy döntetlent megérdemelt volna.

BruceWayne 2008.08.30. 22:38:46

elején tartunk még, tényleg nem sokat mutatott a csapat de hát a samp otthonában nem is könnyű nyerni. tavaly is így kezdtünk, aztán....

Figo nagy csalódás volt, azért odatehette volna magát valamennyire. középpályáról szerintem hiányzik nagyon Cambiasso. Van még mit alakítani...

_benito · www.nst.blog.hu 2008.08.30. 22:46:58

nagyon egyetértek, cambiassót csak elpazarolja a védelem közepén, sokkal hasznosabb középen. figo meg gyalázatos volt, amit művelt, de mancini is szar volt.

nem fognak sokan nyerni a marassiban azért.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.30. 22:49:47

Mondjuk az a Mancini kényszerítő Ibrával nagyon ott volt a gól előtt, bár ezúttal szó szerint értette a lekezelés fogalmát a bosnyák-svéd.

Titi120 2008.08.30. 22:56:31

4-3-3 -nál a középső hármasnak nagyon ott kell lenni a szeren támadásban és védekezésben egyaránt.
A mai nap alapján (ezt azért hangsúlyozni kell) nem úgy néz ki, hogy Muntariból lehet Essien-t, vagy Stankovicsból Lampardot faragni ... Jimenez meg nagy szívfájdalmam lesz az idény során, ha csak epizódista lesz.

_alerob 2008.08.30. 22:57:59

Ha akarok írni helyesen tudok. Bocsánat ha zavart valakit, de kapkodva írok mostanában. A mai mérkőzésről még nem lehet messzemenő következtetést levonni, de ez nem egy jó előjel az internek az biztos.

calciomax 2008.08.30. 23:00:07

Az lehet, hogy az Inter nincs még kész de ennél már 2 hete is előrébb tartottak nem is beszélve a Roma ellen nyújtott első félidei játékról.....mindenképp csalódás a mutatott játék.

BruceWayne 2008.08.30. 23:00:11

ez még nem kéz :-) kis kéz nem kéz, vagy váll vagy mi, na mindegy.

cambiassot meg úgy tűnik muszáj hátul játszatni, mert nincs más. középpálya így nem igazán hatékony a támadásoknál, a szélsőjáték meg erősen visszafogott, tulajdonképp most sehonnan nem működött az előkészítés.

calciomax 2008.08.30. 23:02:58

De hogy az Ibra egy labdát nem tudott megjátszani vagy legalább emberhez rúgni....Balotelli sem a megszokott helyén volt sztem. Figo,Mancini gyalázatos volt.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.08.30. 23:04:52

figo, stankovic, már évek óta nem kellene ide, + most meg jött egy mancini.
természetesen kéz volt, hiszen sem a labda útja sem a labda iránya nem változott. Az elképzelhetetlen, hogy kirántotta a kezét a labda útjából, és nem azért düllesztette a mellét, hogy azzal vegye le.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.08.30. 23:06:46

Másrészről, most az inter képes volt a labdát körbejátszani és passzolgatni, megtartani az ellenfél kapujától, 25 méterre, míg tavaly ilyet abszolút nem láttam. Akkor csak előrerúgdosták Ibranak. Várom, hogy mikor esik már le murinhonak, hogy a foci nem arról szól, hogy ki kinek a spanja, ill. melyik ország labdarúgója, hanem, hogy ki milyen játékos.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.08.30. 23:07:24

Mármint elnézést, a labda ereje és irányát akartam írni. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.08.30. 23:10:42

Valaki sorolja már fel a Samp helyzeteit mert én egyet sem láttam, a Cassanoé lett volna, ha nem zavarta volna mikor mellett gurult. :)

BruceWayne 2008.08.30. 23:14:02

3-3 kapuralövés volt össz vissz a statisztika szerint

_alerob 2008.08.30. 23:14:24

Egyébként nyert az Udinese 3-1 re. Én erre sem számítottam volna...

Dr House 2008.08.30. 23:42:26

Forza Sampdoria! Csúsztak másztak harcoltak minden labdáért, és rengeteg futással kompenzálták az Inter technikai fölényét. Ezt a csapatot idén is nehéz lesz megverni ha tartani tudják Cassanoék ezt formát..

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.30. 23:44:06

az Udinese nyerése pedig papírforma, Di Natale meg duplájával ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta, kár hogy már ő is 30+, ha három-négy évvel ifjabb volna eltudnám képzelni a Romában is.

"egyszerűen nem volt játéka a kék-feketéknek." - az tavaly se nagyon volt, az egyéni képességeiket kihasználva hozták meccseket.

GC, konkrét helyzete nem nagyon volt a Sampnak sem, de második félidőben nagyon oda szorult az Inter a kapujához, rengeteget pattogott a tizenhatoson belül a laszti. A döntetlen teljesen igazságos.

_alerob 2008.08.30. 23:54:39

Nekem nem az Udinei sikerrel hanem a 3-1el van a baj. Én 1-0-át tippeltem volna. mindegy végülis nem lényeg. Di natale szerintem meg most is jó lenne a Rómába, habár ha már ottvan Baptista, így már nem annyira szükséges.

andree 2008.08.31. 00:19:49

Csak neten néztem bele a meccsbe(Valami digiális izét kéne vennem, hogy újra legyen sport2 a kábelen.), és az tűnt fel, hogy időnként elég nagy szabad területen tudtak rohangászni a Samp játékosai. Valahogy még nem állt össze ez az új rendszer. Persze ez még nagyon az eleje, és a Samp is van olyan jó, hogy bármelyik nagy ellen hasonló eredményt érjen el otthon.

patomio 2008.08.31. 02:53:16

mondjátok már meg légyszi, hogy hol lehet streambe olasz meccseket nézni!

Woland 2008.08.31. 03:25:17

patomio,

myp2p.eu/competition.php?&competitionid=&part=sports&discipline=football&allowedDays=1&p=2

holnapra itt találsz hét meccset.

SopCast-szoftvert töltsd le ha még nincs, az kell hozzá majd (ingyenes). de ha streameltél már meccset akkor ezt úgyis tudod.

jó szurkolást, csá.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.31. 09:57:30

woland, biztos jó kis meccs lesz a londoni összecsapás, de magamrészéről ködös Albion helyett a napfényes Itáliára szavazok és a Nap derbijére (Derby del Sol), a Roma-Napoli rangadóra, amely délután háromkor indul.

BruceWayne 2008.08.31. 10:52:53

én megnézem mit alkot a milan

Kommunikációs Beszélgetés (törölt) 2008.08.31. 12:09:06

Szerintem csili-vili 3-4 gólos győzelem lesz, tavaly is volt sok ilyen. Aztán jöttek az égések.

BruceWayne 2008.08.31. 12:28:36

persze, szerintem is most kijön a lépés az egész csapatnak egy nem túl acélos ellenfél ellen, aztán meg bármi rossz jöhet még ezzel a kerettel.

Inter meccshez még annyit: szerintem az volt a leginkább szembetűnő probléma hogy Ibrának nem igazán volt társa ebben a felállásban, miközben ő nem az a tipikus középcsatár aki középen "centerként" várja a labdákat (arra ott van Crespo, Cruz), sokkal többet szokott annál ő a mezőnyben "labdázni", tavaly is sokszor úgy működött a dolog hogy sokkal hátrébbról indult, sokszor a 16-os előteréből hozta helyzetbe a másik csatárt, sok gól előkészített, volt társa, szerintem most ez hiányzik, talán Ha Balotelli kezd jobb szélen, de Figoval ez abszolút nem fog működni Mancinivel meg még akadozik az összjáték, igazából ha lenne mögötte egy fasza irányító akkor könnyebb lenne a helyzet (vagy Ibra játszana balszélen és középen egy befejezőcsatár), vagy nem tudom, hosszabban most nem tudom kifejteni hogyan gondolom, de így ez még bajos lesz :-F

mann 2008.08.31. 16:57:21

Foginnyó villogott, a csapat kikapott, Valiani dropból gebasz nagy gólt akasztott...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.08.31. 16:57:33

Hát érdekes forduló volt. :) Hát a Milanban kellemeset csalódtam. Elég jól támadtak, de a védekezésük, már nem a régi, Mi lesz így, ha csak hatan védekeznek. :)

Gabez 2008.08.31. 19:27:16

Az Samp meccsel kapcsolatban az Internek 3 problémája volt:
1. a Samp nagyon jó otthon
2. idény eleje van még csak
3. rengeteg a sérült, túl sok és Cambiassonak kell hátul jáccania, ami nem nagyon nem jó

Egyébként Ibra úgy sprintelgetett, hogy néha kétszer is meg kellett néznem, hogy tényleg ő az...Mourinho valahogy tudja motiválni. Mancini alatt ilyen nem volt.

Elnézve ezt az első fordulót, igencsak kemény lesz ez a bajnokság. Sztem pár meccs és el lehet felejteni a 4 "nagy" dominanciáját. ;)

Gabez 2008.08.31. 19:29:28

Ja és kösz, dino!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.31. 19:38:00

Mi meg megint kihagytunk egy rakat helyzetet. Mondjuk harmincöt percet emberelőnyben játszottunk úgyhogy illett volna behúzni a meccset. Úgy látom a védelmünk megint a tavalyi év elejét idézi (még szerencse, hogy Doni tartja a tavalyi formáját), nem baj tavaly is összeálltunk, tavasszal már alig kaptunk gólt.

Gabez, abban egyetértünk , hogy visszatérünk a kiegyensúlyozotabb bajnokságokhoz -melyek a nyolcvanas-kilencvenes években jellemezték a Calciot - nem lesz sebezhetetlen csapat, de szerintem a tizedik forduló környékére már az öt nagy keveredik előre (én Fiot vagy a Napolit is ide számolom).

Most már akkor ikszeljen le a szomszéd lila és zebra tehene is és akkor mintha mi se történt volna.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.31. 19:42:14

Jajaja, kösz dino, fasza kis oldalad van, mondjuk az én ízlésemnek kicsit zebra, de sebaj.

Gabez 2008.08.31. 19:46:07

Azért a Napolinak is voltak ziccerei...de tény, hogy több volt a római. Lehetett volna ez 5-3 is. Vagy 4-4 :).

5 nagy? Fiorentina, Napoli, Roma és még? ;)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.31. 19:54:05

a Napoli vagy a Fio, lesz az ötödik, a hagyományos északi nagyok és a drága farkasok mellett -így jó?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.31. 19:56:15

Ja és utaltam a nápolyi ziccerekre, mikor kiemeltem Donit, de hadd ne Levazziék (bár bordósárgában játszana) pöcsét szopkodjam már, ha lehet a saját kapusunkét is ;-).

_alerob 2008.08.31. 21:28:42

Fiorentina - Juventus félidőben 0-1. Ez lehetne 0-3 is, Amaurin és Alexen múlott. A csapat elég jó, habár jobb is lehetne. A Fiorentinának jól jön a szünet....

Juvésok várom a kommenteket --> www.lezebre.blog.hu
(esetleg ha érdekel)
/bocsi a reklámért/

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.08.31. 22:17:00

mind2en a labdára mentek, de poulsen hamarabb elrúgta, majd látványosan meghalt a pályán. Piros rögtön. Bezzeg nedved a pályán van még.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.31. 22:31:32

Szóval ez is x! Nem állom meg, hogy ne idézzem meg Puhl Sanyit: " Ettül szép a fodball.

Off: Mi a vér van a nyár elején beharangozott Szőke Szikla kupával?

BruceWayne 2008.08.31. 22:32:59

hát ez az igazi Gila volt, csak összejött a végén :-)

pedig már a "playboy villa lányai" című agysorvasztásról kapcsoltam vissza, pont a gólörömre.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.08.31. 22:33:43

Na tegnap kicsit rossz érzéssel feküdtem le, dema, jó magyarhoz híven, (dögöljön meg a szomszéd tehene is), kicsit jobban érzem magam. :PP

Kommunikációs Beszélgetés (törölt) 2008.08.31. 22:34:03

Benito ezt is telibetalálta, asszem ez a 3.

calcio_di_rigore 2008.08.31. 22:34:46

GC, LOL.

Egyébként egyértelmű volt, hogy a Fio egyenlíteni fog, nekik ez az év meccse, nem is tudom miért nem rúgták be a ziccereket a srácok. Nembaj, jók vagyunk.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.31. 22:36:14

Nekem is könnyebb így megemészteni a farkasok döntetlenjét :-D! Amúgy Mellberg nem teszi zsebre azt ahogy megszopatta Gilardino, tényleg jó szezonja lehet és ez az olasz válogatott számára is jó, nem árt ha Toni mellett egy másik gólszaró is formába lendül.

calcio_di_rigore 2008.08.31. 22:37:27

Mondjuk az vicc, hogy pont az a bohóc egyenlített. Chiellini hiányzott jobban, nem Mutu.

BruceWayne 2008.08.31. 22:42:25

Chiellininek a tökei alatt lőtte volna el

Titi120 2008.08.31. 22:47:57

De rohadt nehezen engedett be az indapass!

A Milanról akartam megemlékezni, hogy szerintem egész jók voltak, Jar-Jar is kellemes meglepetést okozott, csak még szoknia kell, hogy Messitől eltérően Inzaghinak nem a lábára, hanem a farcsontjára vagy a nyakszirtjére kell adni a labdát. :)

Zambrotta is egész komolyat játszott az újoncok közül.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.08.31. 22:52:18

Meg a bologna is egész komolyat játszott az újoncok közül :PP

calcio_di_rigore 2008.08.31. 22:54:06

Sokan dicsérik Ronaldinhót, pedig egy komolyabb csapat ellen ezzel a tötymörgéssel leszedik a pályáról. A Bologna védők túlságosan tisztelték, úgy védekeztek ellene mint a spanyolok.

Titi120 2008.08.31. 22:58:09

Majd meglátjuk a Poulsen - Sissoko kettőssel mit kezd majd Ronnie. :)

BruceWayne 2008.08.31. 23:19:17

ha Kaká a pályán van azért valószínüleg nem csak Ronnie-ra hárul majd az előkészítés, most szinte csak őt keresték, tőle vártak mindent

drdugo 2008.09.01. 00:57:03

Botrány volt ez a ''dream team". védelem továbbra sincs, 2 gólt nem lehet otthon beszopni egy bolognától.
de az is gond, hogy ennek ellenére ezt a meccset simán lehetett volna hozni 3-2-re, vagy 4-2-re, ha elől jól muzsikálnak. Pippotol ez nagyon kevés volt...
kár hogy Sevának nem ment be az a lövés, pedig jól helyezte. ha ott 2-1, akkor simán meglett volna a meccs.
Seedorf és Pirlo voltak még azok, akik feltünően a tudásuk alatt játszottak. a remélt jó rajt már semmiképp sem lesz meg, ilyen játékkal még a genoátol is van félnivaló.


Fio - Juvérol: hehe, éreztem hogy Gila ki fog egyenlíteni, megdolgozott azért a gólért. Eddig szerencsére azokat támasztja alá, akik újjászületést vártak tőle a Fioban. A BL selejtezőn is betalált, és az Olasz-Osztrákon is.

andree 2008.09.01. 01:36:41

Jó meccs volt ez nagyon. Sajnos a védelem változatlanul rendelkezik gyenge pontokkal. Nagyon jó volt Marchisio. Ha ilyen töretlenül fejlődik, csatlakozhat a Xabi, Anderson vonalhoz. Imádom az ilyen sokat küzdő, de nagy játékinteligenciával rendelkező középpályásokat. Ahhoz képest, hogy az első bajnokija volt a Juventusban egy alibi paszt sem láttam tőle. Tiagot el lehel végre felejteni örökre. Molinaro nem tudom mit csinál még itt. rengeteget fut, küzd meg ilyeneg, de egyszerűen rossz játékos. A Fiorentinatól kevés csapat fog pontot hozni, szerencsére nekünk sikerült. Én behoztam volna Giovincot, mert a lendületessége jó lett volna a kontráknál, de megértem, hogy Ranieri nem akarta gyengíteni a védekezést.

Romanista 2008.09.01. 07:09:42

amennyit én láttam az első rundból az nagyon sok jót sejtet izgalmak szempontjából idénre. legyen összefoglaló már.


vééégre

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.09.01. 08:06:24

Azért Marchisiónak messze nem ez volt az első bajnokija a Juventusban.

Romanista, ha képi összefoglaló kell, akkor ide is mehetsz:

www.dinovercotti.com

Totta 2008.09.01. 09:47:22

az sslazio köszöni az ismételt bizalmat:) A nem félelmetes erősitésekkel (Zarate,Foggia) együtt :) mi nem szoptunk egyedül az első forduloban

Asidotus 2008.09.01. 10:55:32

Na, más csapat is nyert, nem csak a Lazio!
Tegnap este megint előjöt az olasz foci (és a Juve) hibája, a ráülünk az 1:0-ra. Kár érte, szerintem innen meg lehetett volna verni a Fiorentinát, ha már mi rúgtuk az első gólt. Ha ők, akkor meg szerintem ők nyertek volna.
Nem csatlakozom az előttem szólókhoz, a már minden nagy csapat pontokat veszített, akkor nekünk már igazán nyerni kellett volna!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.01. 11:07:44

Totta, üdvözöllek, mint első Lazio drukkert az nst-n. Kicsit lelomboználak korai az öröm, még az UEFA helyekért sem lesztek harcban, fog még sirdogálni a Curva Nord és nevetni a Curva Sud, mondjuk a derbyk után. Az is jellemző - , hogy nem valamely Lazio idol nevét vélasztottad nicknek, hanem a Capitano nevével viccelődsz ;-). Forza Roma, Forza Lupi!

Totta 2008.09.01. 12:00:16

talán azért választottam ezt a nevet mert hasonloan hivnak (ideképzelj vmicsunyát).... nem viccelődök Francseszkával ne aggodj :D Meglátjuk meglátjuk szerintem az uefás helyekre reális esélyünk van de a juve inter fio milán 4es mögött zerintem nektek is csak arra. Francseszka meg mehet vissza a balettbe ugrálni :D

Totta 2008.09.01. 12:02:04

amugy én is üdvözöllek :) és totának hivnak csak nem engedett ugy regelni

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.01. 12:21:43

Csak nem Tóta W.? És ezerszer inkább egy balettos zseni, mint egy karlengetős baromállat ;-)!

Totta 2008.09.01. 14:42:25

Tóta w.... ez a 2. sértésed volt.... Tóth-nak hivnak Tota a becenevem . Balettos zseni? :D eheh ja hogyne. Ugy könnyü legjobb "csatárnak" lenni egy csapatban ha nincs épkézláb riválisa....na mindegy majd májusban erre visszatérünk de lehet inkább január 1.én amikor mindegyik romanista azért fog sirni hogy igazoljatok pár épkézláb embert meg használhato kispadot.
süti beállítások módosítása