Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Premier League IZÉválogatott 2007/08

2008.06.05. 13:02 pote

Talán a legnagyobb problémát a névválasztás jelentette. Ugye ez köcsögválogatott szokott-volt lenni, de idén nem sikerült tizenegy olyan suttyót találnunk, aki beillene a képbe. Így egy kicsit bővítettük a válogatási elvet és bevettük a lúzereket, bénákat meg a szerencsétleneket is. Persze vannak olyanok, akik majdnem minden kategóriában megfelelnek, neki(k) külön szeretnénk gratulálni. Ismét szubjektív dolgot fogtok látni, amit szintén vállalunk, de megint nem volt könnyű, pedig fikázni bírálni a negatívot látni azért sokkal könnyebb. Azt azért előre leszögezzük, itt direkt maradt le a padról is Fabregas. Hajtsatok, mert a munka nemesít, meg ott láthatjátok a csapatot.

Kapus poszton már gondban is voltunk. Lehmann kézenfekvő lett volna, de semmi olyat nem csinált (cáfoljatok meg minket), ami egyértelművé tette volna tagságát. Robinson tavaly sokkal erősebben teljesített ezen a poszton, így nem maradt más esélyünk, mint választani az egyik hálóőrt a Derbyből. Roy Carroll lett a kapu őrzője. Legfőképpen az Aston Villa elleni vanmensójának köszönhetően. Egy félidő alatt 2 gólpassz meg egy lepke, nem is rossz. Isten hozott Roy!

Lehet, hogy bénák vagyunk, az is lehet, hogy nem értünk hozzá, de egyszerűen nem találtunk jobb bekket, mármint jobb oldalit. Wes Brown kitolt velünk, mint Sasvári Sándor Hajas Lacival. Többet fejlődött egy év alatt, mint a forint. Szinte csak a sokéves rutin miatt nem került be a szuperválogatottunkba. Nem volt más választásunk, három középső védőt toltunk be. Titus Bramble – mint az egyik duplázó – helye megkérdőjelezhetetlen volt, jövőre is berakjuk, akkor is ha gólkirály lesz. Az elmúlt szezonban már végig a Wigant gyengítette, egy ideig szürkén, de aztán volt egy gyönyörű helyzetfelismerése, és emberileg is jelesre vizsgázott. Ami az egész Evertonnak  sokáig nem sikerült, azt ő megtette: gólt rúgatott Johnsonnal.

A második középső védőnk sem emberi tulajdonságai alapján lett oszlopos tagja válogatottunknak. Philippe Senderos jó gyerek, lelkes, de mi az atyaúristent keres az Arsenalban?! Eztet még az Ágyúsok legelvakultabb szurkerei is nehezen válaszolnák meg. Bízunk benne, hogy már az EB nyitómeccsén egy hasonló góllal örvendeztet meg minket, poplacsekeket.

Sajnos a következő játékosnál nem kell semmit sem magyarázni. Szerintünk azért inkább szerencsétlen mozdulat volt Tayloré, mint szándékos lábtörés, de nehéz lesz elfelejteni. A videót igény esetén a kommentek közé beillesztjük, de ide most nem szeretnénk. Bal oldalra pedig az került, aki miatt könnyen lehet nemszeretni a Chelsea-t (nyugi, tudunk több indokot is). Ashley Cole egy hisztis picsa minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami egy vérbeli plázacicához nélkülözhetetlen. Máig nem értjük, hogyan úszhatta meg sokszor csak sárgával vagy néha még azzal sem. Sajnos videót nem találtunk arról, amikor Alan Huttont elütötte, majd a bírófejedelem Mike Riley-nál addig reklamált, míg csak sárgát kapott. Talán jobb is, mert lehet a jobb szélre is beraknánk Ashley-t.

A védekező ötös meg is lenne, jöhet a közepe. A középpálya egy igazi nókvescsönnel indul. Cristiano Ronaldót kihagyni szánalmas, nevetséges és primitív dolog lett volna. Ugorgyunk. Van még egy duplázónk. Joey Barton nem biztos, hogy tud olvasni minket. Reméljük, hogy jó a koszt, és a filmekből ismert 150 kilós feka cellatárs már meg is lepte hátulról. Mi csak köszönettel tartozunk neki, nélküle azért jóval könnyebb volt a City-nek szurkolni.

A középpálya másik oldalára – ismét – személyes tapasztalatok alapján kerülhetett be valaki. Steven Hunt szimpatikus belépőjét élőben láthattuk, pontosan 10 méterre az esettől. Természetesen, ő sem lett kiállítva, mert ugye, ahhoz minimum lábnak kell törnie. Ez az angyali fiatalember egyetlen meccset hagyott csak ki a szezon folyamán, úgy, hogy aki a közelében volt és nem Reading mez volt rajta, abba egyszerűen belerúgott. Ha másért nem, miatta örülünk, hogy kipottyantak a PL-ből.

Úgy érezzük egy ilyen válogatottnak támadó felfogásban kell felállnia, meg igazából könnyebb volt 3 csatárt találnunk, mint a negyedik középpályást. Egy igazi gólzsákkal kezdünk, az év igazolásával. A Newcastle-nél tudtak valamit, amikor Alan Smith-t megvették. Ő minden csatárerénnyel rendelkezik: hidrogénezett haj, nuku agysejt, higgadt agresszív viselkedés. Úgy március elejétől kezdtük komolyabban figyelni a Geordie-k eredményeit, és erősen izgulni, hogy ez az Alan gyerek ne lőjön egy gólt sem. Sikerült és a Fulham sem esett ki, már csak a Körmendnek kellene ma este győzni.

Nehezen döntöttünk, hogy melyik ukránt rakjuk be a kezdőbe, de aztán Voronin mellett döntöttünk. Sokat nem kell magyaráznunk, örülünk, hogy eszünkbe jutott. Anfield népe egy emberként követeli távozását. Előretolt éknek pedig Anelkát választottuk. A szerény zsenit. Mindig furán nézünk, amikor valaki nem ünnepli a volt csapata elleni gólját. Nicolasnak emiatt külön titkárnőt kell tartania, mert ő biztosan nem tudja, hol nem játszott eddig. A világ nyolcadik csodája, hogy Bobo Vierivel még nem voltak csapattársak. És sokan szidták a BL idei döntőjét, de annál szebb büntetőpárbajt nehezen képzel el az ember, mint amikor CR és Anelka is tizit hibáz. E sorok írója az utóbbit meg is érezte, így utólag is elnézést eme nemes ember lespermázásáért.

 

A padra is tudtunk kiket leültetni. A menedzser egyértelműen Sam Allardyce lett, picivel megelőzve Kevin Keegant. Míg a játékosok: Lehmann, Kuyt, Riise, Makelele, van Persie, Sevcsenko, Nani (őt a kezdőbe szerettük volna, de akkor megint azt hinnétek, hogy utájuk a MU-t), Boa Morte, Bowyer, Savage, Kazlauskas, Kálmán, és egy tiszteletbeli: Materazzi, ő ide is befér.

Holnap jelentkezünk az év góljaival, meccsével és lesz egy régen-régen beígért Anfield-i hangulatjelentés is. Ám a változást jogát még mindig fenntartjuk a már sokszor emlegetett kosárdöntő kapcsán.

 

66 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr15504995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.06.05. 14:36:00

Senderos? Jó, nem egy labdazsonglőr, de idén a bajnokságban, mikor játszott rendszeresen, nagyon stabil volt. Volt egy szerencsétlen öngólja amiről kb annyit tehetett mint én. Belerúgták a labdát onnan meg bepattant.

Pune Pál 2008.06.05. 14:39:44

Szegény Savage, kimaradt...

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.06.05. 14:43:06

van Persie pedig mit keres a padon egyáltalán? Alig 15 meccset játszott kéremszépen, és nem saját hibájából.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.06.05. 14:45:02

nem köcsögválogatott, ld. első bekezdés

gamtab (törölt) 2008.06.05. 14:49:27

Cristiano Ronaldo mindenhol?Ezt azt jelenti hogy minden fikazasotok ellenere nem tudjatok elkepzelni a PL-t a csavo nelkul.Es milyen igazatok van.
Amugy meg HAJRA KORMEND

r_magpie 2008.06.05. 14:49:32

Keegan miért lett megtalálva, kérdem én.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.06.05. 14:57:29

semmi bajunk Keegannel, de semmivel sem ért el többet a NU-val, mint Allardyce.
statisztikailag meg főleg nem!
sztem a NU megérdemli a szezonja után, hogy ketten üljenek ezen válogatott padján!
p.

BruceWayne 2008.06.05. 15:02:07

ez jó, voltak nagyon vicces részei az írásnak :-)
Alan Smith azért ügyes gyerek volt, csak betett neki hogy sir alkesz kb védekezőközéppályássá butította na meg hogy volt egy nagyon komoly sérülése.

Asidotus 2008.06.05. 15:11:03

Niclas Bendtner hol van?

rizla 2008.06.05. 15:15:17

köcsögválogatottat vissza!!! mi ez a hülye PC hozzáállás?

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.06.05. 15:15:55

ez is jogos...
de jobb bekket írjatok, léccilécci

popp · http://koncertblog.com/ 2008.06.05. 15:17:13

Először is egy kitűnő írás a Hajas-Sasvári affér kapcsán anyátok főszerkesztőjétől: nol.hu/szerda/ .

Vitakozznék a szerzővel, bár nincs Eurosport 2-m és azelőtt is csak a rangadókat néztam a Pl-ből, de így is kötve hiszem, hogy nem lehet egy tisztességes köcsögválogatottat összeállítani.

Ja és off az MTE szurkereknek, remélem leveritek a kupavesztes lúzer Falcot: és éneklitek nekik hogy: "Sose lesztek bajnokok". De megosztok veletek még egy rigmust: "Kálmán Laci Szombathelyen bet and winen játszik,/ eladta a magyar kupát meg a jó anyját is."

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.06.05. 15:17:39

rizla,
ne húzz fel meccs előtt, nem vagyok abban az állapotban
;)

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.06.05. 15:22:54

popp,
azért 7 helyen köcsögök vannak, de a többi tényleg nem ment a suttyókból,
pedig azzal nem lehet minket vádolni, hogy nem láttuk eleget hozzá!

off
MTE, érdemes lesz ma a tv-t nézni, világbajnok szurkolás lesz, ígérem
on

popp · http://koncertblog.com/ 2008.06.05. 15:28:52

Off Pote, azért Szolnokon sem pitlák, kint voltam a tavalyi bajnoki döntőn is, fenomenális volt! Hirtelen nem is emlékszem, kit is vertünk meg ;), de most is nekünk kéne játszani a döntőt! De ha már elorroztátok jogos jussunkat akkor ték-ték-ték piros-feketék! on

bög 2008.06.05. 15:28:54

csatlakoznék a vissza a köcsögválogatottat mozgalomhoz. Hová tartunk így? Jövőre a BL döntő előtt már nem is mocskos MU lesz, hanem abcúg MU?

wendriner úr 2008.06.05. 15:29:58

Nani, Kuyt marmostmegmiaf@szer'? jo, mind a ketto Addams family kompatibilis, de...
szegeny Smith-t sajnalom, valaha focistanak indult. gyanitom Eduardora is ugyanez a sors var.

Ylaya 2008.06.05. 15:39:50

Pote: Lesznek jóslatok az EB-re?, amugy meg tudom hogy city drukker vagy, de nemigazán értem miért került Nani a cserepadra.

Ramon Serrano 2008.06.05. 15:55:41

Ahogy tobben, en sem birom felfogni, hogy nem lehetett egy tisztesseges kocsogvalogatottat osszehozni. Raadasul abbol a bajnoksagbol, ami csak ugy roskadozik a kocsogoktol.

Materazzi megemlitesevel pedig magatokrol allitatok ki szegenysegi bizonyitvanyt. Ahol Joey Barton-fele markas nevek tapossak a liga hirnevet, ra mar semmi szukseg.

nasteey 2008.06.05. 16:04:50

PD szuper/köcsögválogatott tervbe van véve?

Sőt, EB jóslatokra is igényt tartanék. :)

balu11 2008.06.05. 16:39:53

off tisztában vagyok vele, hogy erősen kisebbségben vagyok (egyedül?) de csakazértis sárga-feketék! meglesz már ma, bár nincs nehezebb ellenfél egy otthon játszó Körmendnél (ez rímelt :)) on

Kuyttel kapcsolatban: melyik ok alapján került be? sztem nem köcsög (a top4 csapatok csatárai közül a szimpatikusok közé tartozik - pl. küzd, robotol), nem is teljesen gáz, és nem törte el senkinek semmilyen csontját. szóval...?

ja, és egy észrevétel: a Joey Barton mondatban az utolsó szót nyugodtan zárójelbe lehet tenni, v törölni...

off2: a padon lévő nem-focisták annyi trojkát süllyesztenek ma el, hogy csak győzzétek számolni. egyébként hihetetlen önmérsékletről tesz tanúbizonyságot, hogy csak kispadosok :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.06.05. 16:45:11

Például Bowyernek, Savagenek és Bellamynak márcsak az életműve alapján is a köcsögök közt helye. Márcsak egy embert kell megkereseni.

pepe11 2008.06.05. 16:47:47

És Drogba hol marad???
Voronyin helyére simán beférne.

Strigo 2008.06.05. 17:27:51

Drogba nélkül köcsögválogatott? Még a csapatkapitányi karszalagra is lenne esélye. A cserepadra meg a fél Blackburn leülhetne, természetesen nem más, mint Steve Mclaren mellé.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.06.05. 17:34:40

Azért Steve Mclaren csak másodedző lehet, a menedzseri cím mindenképpen Roy Keane-t illeti.

crouchy 2008.06.05. 18:30:42

a blackburniek miér köcsögök?

crouchy 2008.06.05. 18:33:43

amúgy egész évben fikázzátok a poolt is ilyenkor nem jut eszetekbe Arbeola?

eyeofodin85 2008.06.05. 19:13:48

Számos, de főként a legtöbb helyen vitatkozni szeretnék a csapatról. Nem értem a válogatási elveket, akkor most a személység számít vagy az adott teljesítmény vagy mindkettő summázva? Szerintem inkább az egész éves teljesítményt kellene figyelbe venni, ha már a szezon válogatottjáról beszélünk. Nem értek egyet A. Cole szereplésével, hiszen egész évben kiegyenlített teljesítményt nyújtott, lehet kritizálni a stílusáért meg a pénzéhsége miatt, ahhoz képest, hogy a nagytudású cikkszerző szerint mindent megúsz az Aston Villa ellen jogtalanul állították ki. Ronaldot lehet bírálni a személysége meg néhány stílusbeli hiányossága mellett, de szerintem nem kellett volna berakni. Viszont, ha neked is így eltört volna a lábad mint Alan Smithsnek lehet, hogy felse tudtál volna állni a gép elől nem hogy profi szinten focizni. Voronin ingyen érkezett a poolba és azért voltak jó meccsei. A pados emberekkel egyáltalán nem értek egyet, de mindegy. Makelele a bl döntőn 14 km-t futott le 35 évesen. Érdekes, hogy egy másik posztban meg éppen agyon dicsértéttek, hogy még mindig a legjobb. Ehhez képest.. katasztrófa.

Klárensz 2008.06.05. 19:19:28

Sevcsenko csak azért került be ide mert nem került be a Chelsea kezdőjébe? Sajna nem tudom, mert ebben az idényben 0 PL-meccset láttam

egy pár érdekesség a fentiektől függetlenül:
-a legutóbbi három olyan bl döntőt, amin tizenegyespárbaj döntött, egyetlen személy köt össze, ez pedig Sevcsenko
-ha pályára lépett volna idén, akkor garantáltan lőtt volna egy gólt, amit a bíró nem ad meg
-az utolsó tizenegyest is biztosan ő lőtte volna, attól függetlenül, hogy Terry vagy Anelka helyett lövi

ha ez teljesült volna az vicces lett volna...ilyenkor fáj igazán, hogy a fociban nincs ha:D

rizla 2008.06.05. 19:58:44

makelele helyett egyértelmű hogy ki kellett volna oda: OBI MIKEL

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2008.06.05. 20:05:36

makelelét nem értem...a többit nemtom, van amelyik egyértelmű, van amelyiken lehet vitázni, de mit tett szegény claude, hogy ide került?

bigchange 2008.06.05. 21:05:00

Azonnal levenni Makélélét!!! Jobbhátvéd: Ferreira, nem is értem, hogy került oda ez a fogalmatlan.

eyeofodin85 2008.06.05. 21:11:04

Igaza van rizlának! Amikor olvastam, hogy bekerült Essien a szezonválogatottba írta a "tudós" hogy viszont egy társa majd bekerül a köcsögök közé. Egyből Obi Mikelre gondoltam, egyrészt számos buta kiállítás fűzödik a nevéhez és az állandó vitája a Nigériai válogatottsággal kapcsolatban. A baj vele, hogy nem találták meg neki a megfelelő posztot, inkább támadó jellegű focista, de számtalanszor vkp volt. Viszont Maka tényleg akkora köcsög, hogy még mindig kényszerítik, hogy válogatott legyen.

geem5 2008.06.05. 21:50:40

p.ferreira, drogba, mascherano - a kezdőbe velük!!!

d3vnull 2008.06.05. 22:00:12

Chelsea szubjektív :
Makélelé : Miért is került be? Megbízhatóan teljesített idén IS, tisztességes játékos.

A.Cole-val nem vitatkozom, a hisztijei miatt tényleg helye van :) Pont emiatt Drogba is bekerülhetett volna.

Bigchange : Ferreira??? Mi a bajod Paulo Ferreira-val?

Bramble kapcsán azért emlékezzünk meg a Liverpoolnak lőtt iszonyat nagy gólról. Nem vitatva persze, hogy a lúzerválogatottban helye van.

d3vnull 2008.06.05. 22:00:46

Tényleg, Mascherano. Hogyhogy kimaradt?

bigchange 2008.06.05. 22:12:30

Csak az, hogy 20 gurigát adott érte a haverja (Mourinho ért a focihoz, szóval biztosan a haverja v. a fiúja, máskülönben nem vitte volna magával), miközben hokibottal üti a labdát. Ballal talán még sosem ért a labdához, lassú, körülményes, életében nem adott be jól. Rossz nézni, ahogy mozog. Az ilyeneket felmentik testnevelésből. Amúgy rendes fiúnak látszik, biztos jó arc is, semmi bajom vele. Csak ne játsszon élcsapatban. Ennyi.

bög 2008.06.05. 22:33:10

/félig/ off

www.guardian.co.uk/football/2008/jun/05/manchesterunited.realmadrid

csak ezt ne... Remélem nem arra pályázik ez a majom, hogy hetesből a Real tízesévé avanzsál. Van egy anekdota, hogy amikor Figót megvette a Real, és megkapta a tízes mezt, Perez azt mondta neki, hogy úgy játssz ebben a mezben, hogy régen puskásé volt. Igazi gyász lenne Ronaldón látni...

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.06.05. 22:34:02

jaja,

sok helyen támadható, ezzel egyet értek, de ez lett...
abban is igazatok van, h vannak benne elemi hibák (Mascherano, Mikel),
de nálunk most egy világ omlott össze, próbáltam a köcsögválogatottra koncentrálni, de nem sikerült.
mégegyszer bocs,

off
grat a Falconak,
de a vélemény egy fikarcnyit sem változott róluk
on

drdugo 2008.06.05. 22:40:15

Miért húztátok le annyira Joey Bartont?
Ok, forrófejű, balhés csibész srác, de szerintem nagyon jó játékos, szívvel-lélekkel dolgozik. Helye van a taplóválogatottban ez is alap, de azért olyat nem írtam volna, hogy nélküle könnyebb volt szurkolni a Citynek.
Kár hogy ilyen gyengeelméjű, simán alapembere lehetne a válogatottnak is.
Remélem a sitten észhez tér. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.06.05. 22:51:02

bög, ha ez bekövetkezik, akkor jövőre már United rajongók is köcsögözik majd.

pocak 2008.06.05. 22:53:43

De Mascheranónak miért kéne ott lennie? Mert egyszer kiállíttatta magát némi túlzott heveskedéssel? Oké, de ezzel az erővel Sir Alkesz az edző némely meccs utáni bírószidó kommentjei miatt (amiket neki jól elnéznek, Mascheranót meg három meccsre eltiltották). Mascherano meg különben volt annyira jó, hogy a rendes válogatott kispadjára odaférhetett volna akár.

A posztban szereplők közül meg Makelelét és Kuytot nem értem én se.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.06.05. 22:54:09

Off, éjjel kezdődik az NBA döntő, Lakers-Celtic. Olyan ez ott, mint egy Real Madrid-AC Milan BL-döntő lenne az európai fociban. Le is dőlök egy pár órára. Go Celtics, On!

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.06.05. 22:59:55

Makelele
nagyon sokat kerestem, de nem találtam meg, amikor - asszem - Ebouet lemészárolta, minden következmény nélkül.
ezért sem mertem a kezdőbe berakni.
én nagyon nem szeretem, nekem elég sportszerűtlennek tűnik, ennyi.

Kuyt meg béna volt, sztem, a padon ott a helye (ha már nem kimondottan köcsögválogatott lett)

off
popp, bammeg ott meg a Lakersnek szurkolok :),
de én nem fekszem már le addig.
on

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.06.05. 23:03:50

és olyan egyértelmű is lesz az NBA döntő
Simán nyer a lila szín:)

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.06.05. 23:10:02

ebből is kihozta a Realt győztesnek,
besz.rás :D

popp · http://koncertblog.com/ 2008.06.05. 23:11:15

pancho, pote, majd csak lestek, amikor a bostoni zöldek ujjaira húzzák az aranygyűrűket! Úgyfest én sem fekszem le addig :D.

pote azért a legfontosabban egyetértünk: Forza Roma, Forza Lupi!

Asidotus 2008.06.05. 23:16:13

Niclas Bendner?
Szerintem volt egy pár olyan produkciója...

wendriner úr 2008.06.05. 23:16:22

pote,

off: a novered ex-osztalyfonoke ott volt?

rizla 2008.06.05. 23:42:13

az én köcsögválogatottam középpályás sorában egyébként CR helyén egyértelműen valaki más lenne. név szerint EBOUÉ, aki egykor jobb bekként fantasztikusan játszott, viszont középpályásként egy igazi köcsög. önző, béna, durva, agyatlan.

rizla 2008.06.05. 23:43:24

nünü: csatársorban nagyon komoly a rivalizálás. szerintem bendtner mellett adebayor is nagy köcsög, de akkor hova rakjuk anelkát és drogbát?

eyeofodin85 2008.06.05. 23:46:17

Ez nem valami nagy mérce számomra, hogy azért mert nem tetszik. Elhiszem, hogy nincsen teljes mértékű objektivitás, meg, hogy sokszor kilóg a lóláb. DE! Nálad az egész ló lóg ki! Ebouét lemészárolta? Igen? Véletlenül nem Eboué törte el Terry lábát? Kikellett hagynia két hónapot egy sárgáért. Hány hónapra mészárolta le Makelele Ebouét? A mészárosunk 669+68 meccs alatt három piros lapot kapott kb. 15 éves profi karrierje alatt. A PL-ben még nem állították ki. Majd akkor nézz utána, hogy mit jelent a "Makelele-role"!

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.06.05. 23:58:03

attól, h nem állították ki, még nem sportszerű, és nem jelenti, h nem alattomos
(más sportágból simán sorolhatnék, csak a mai nap alapján is, példákat)
ez nemcsak az én véleményem, kben.

és -sztem- egy köcsögválogatottba egy egyértelmű térd fölötti beleszállással, jogosan be lehet kerülni, ld Hunt, Barton.
nekem nehezen állt össze a 11, ha mindenkit beleraknánk, akiket itt kértek, akkor külön bajnokságot is indíthatnánk nekik :)

azt meg nyugodtan leírom, h Makelele az egyik legjobb a posztján, és Real mélyrepülése pontosan akkor kezdődött, amikor ezeket a vízhordókat el kezdték kiszórni a keretből, köztük őt is...

d3vnull 2008.06.06. 01:20:16

bigchange : eléggé máshogy látjuk a dolgokat. Nekem Chelsea fanként valszeg feltűnt volna, ha egy általad leírt figura játszik a poszton.

pote : az rendben, hogy te ilyennek látod Makélelé-t, de úgy fest csak te látod ilyennek, szerintem ezen a ponton nagyot tévedsz, de természetesen tök szubjektív a dolog.

Egyébként ahogy gondolkodtam eszembe jutott még egy tuti név aki csak azért nem szokott szerepelni, mert annyira színtelen-szagtalan a csapata meg ő is : El-Hadji Diouf. Ő sztem. a köcsögválogatottba férne be, bár természetesen csatárposzton iszonyat nagy tolongás van ott.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.06.06. 01:52:02

d3vnull,
lehet igazatok van,
sajnos vele szemben már olyan a szemüvegem,
de ígérem jövőre igyekezni fogok, h reálisabban lássam őt...

Diouf,
gondolkodtam rajta, de idén sztem nem, sőt!
úgy, h tudta h el fog igazolni, benntartotta a Boltont.

d3vnull 2008.06.06. 01:58:32

pote : szubjektív vagy, naná, nincs ebben semmi, jövőre beduzzogok ha bent lesz és megint nem csinált semmi durvát :)

Diouf : az az igazság, hogy nem erre a szezonra értve dobtam be, mert töredelmesen bevallom egy rohadt Bolton meccset nem néztem meg idén. A legutolsó fordulóban ellenünk meg vidéken voltam, de asszem jobb volt nem is látni :)

d3vnull 2008.06.06. 01:59:25

Úgy is mondhatnám, hogy 1000 jobb dolgom van, mint Bolton meccset nézni :) Egyedül Jaskelaainen miatt talán, őt nagy játékosnak tartom. Meg persze Ivan Campo mint jelenség :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.06.06. 02:08:34

én SAJNOS 2x láttam őket élőben.
az egyik egy legendás Bolton-ManCity volt. Azért legendás, mert arra a meccsre rá tudtam mondani, hogy bűnrossz volt. Az élvezeti értéket növelte, hogy a 2. félidőben havas eső esett, és persze hogy az elő sorokba volt jegyem :)

Verebély Iván Campo tényleg jelenség, de az a csapat igazán kieshetett volna, még Hunttal együtt is inkább a Readinget nézném.

d3vnull 2008.06.06. 10:55:31

Egyetértek. A Reading-et természetesen a 06-07-es szezonunk tönkretétele miatt (Cech is, Cudicini is - emlékszünk) utálom, de pl. Steve Coppelt nem tudom utálni. És pl. a Reading-ben Kitson szerintem kitűnő játékos.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.06.06. 11:55:43

Campo az utolsó nyolcvanas évekből ide pottyant futballista még játszik?

Klárensz 2008.06.06. 12:24:42

www.youtube.com/watch?v=7KVOpdkSXgg

erre nem emlékszik senki?

Voronin helyett Crouch

papercut 2008.06.06. 21:12:41

Nekem csak 1 név hiányzik... Crouch, ő minde IZÉ vűlagatottban alapember, mert olyan.. IZÉ!

SamS 2008.06.12. 08:33:05

John Obi Mikel sztem csak véletlenül maradt ki ;)
süti beállítások módosítása