Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Premier League, 34. forduló - Maradona sem hozott szerencsét

2008.04.15. 16:35 Vendégszerző

Nyugodtan dörzsölheted a szemed, nem csalás, nem ámítás, PL-poszt!!! Úgy gondoltuk, akkor térünk csak vissza, ha már matematikailag sem lehet bajnok a Liverpool, ezzel is tisztelegve ezen poszt védőszentjének. A bajnoki címért folytatott harcban tisztult a kép (bár szerintünk már hetek óta nókvescsön), az elmúlt években megszokott United-Chelsea versengés pillanatait élhetjük át újra majd az utolsó hetekben, de a sajt már Rooney-ék szájában van és nem úgy tűnik, hogy Grant tud énekelni. A középmezőny para nélkül elfocizgat, míg a kiesés elkerülése elleni párharcokban újra szoríthatunk a Fulhamnek és a Boltonnak. Hajtipajti, és mindezekről részletesen olvashatsz, különös tekintettel a Sunderland - ManCity és a Derby - Aston Villa meccsekről.

Persze csak vicceltünk, hiszen a hétvégén minden arról szólt, hogy az Ágyúsok nyerhetnek-e még valamit idén. Röviden: nem. Nagyon röviden: nagyon nem.
De haladjunk időrendben, mert a forduló úgy volt felépítve, hogy először kiesési rangadók voltak, majd az Arsenal sorsáról döntöttek, végül pedig a Chelsea válaszolhatott arra a kérdésre, hogy mennyire gondolja komolyan a bajnoki címet Avram papával.

Akkor először mi is nézzünk a pohár táblázat fenekére.
Szombat délben még úgy tűnt, hogy nincsen kérdés, és mind a Bolton, mind a Fulham szurkolói felkészülhetnek arra, hogy jövőre magyar focistákat fognak bámulni stadionjaikban, de öt órától már újra élt a remény. A Fulhamnek volt nehezebb dolga, mert a még veszélyes zónában tanyázó Reading otthonából kellett elhozniuk mindhárom pontot. A vendégek végig uralták a meccset, a McBride-Bullard tengely nagyszerűen muzsikált, így 581 (!!!) nap után újra idegenbeli győzelemnek örülhettek Dél-Londonban (Reading – Fulham 0-2). A hazaiaktól Hahnemannt lehet dicsérni, aki bravúrok sorát mutatta be, illetve ki kell emelnünk Huntot, aki kivételesen semmilyen kirívóan sportszerűtlen szabálytalanságot nem követett el (de azt még mindig nem értjük, hogyajóbüdöséletbe játszhatott végig minden egyes bajnokit a szezonban egy ekkora tapló).

A Boltonnak a neméppen csúcsformában lévő West Hamet kellett kétvállra fektetnie a további PL-es álmaihoz. A sikert az egyetlen épkézláb támadójuk szállította, Kevin Davies (Bolton – WHU 1-0). Érdekesség, hogy tavaly ugyanebben a párharcban Anelka és Tevez nézett egymással farkasszemet (két hét múlva újra meg fogják tenni, Chelsea-MU), és hiányuk mindkét oldalon érezhető.

Miután a két mór megtette kötelességét, már csak azért kellett szorítaniuk, hogy a Birmingham is lőtávolon belül maradjon. Ebben az Everton lehetett a segítségükre. A hazaiak a sérülésből visszatért McFadden vezérletével végig veszélyesebben játszottak. Nehéz lett volna megmondani, melyik csapat küzd a kiesés ellen és melyiknek vannak voltak BL-álmai. Mégis a liverpooliak szereztek vezetést Lescott közeli fejesével, ez volt a válogatott védő kilencedik gólja a szezonban. Minden elismerésünk az övé, csak az a hajpamacs ne lenne a homlokán. Úgy tűnt, nem érkezik válasz, de jött az ügyeletes csodafegyver, Zarate, aki egy gyönyörű szabadrúgással teljesen megérdemelten kiegyenlített (Birmingham – Everton 1-1).

Négy meccs négy gól, akárhogy nézzük, ez jobb átlag, mint CR-é.
Nem kell nagy jóstehetség megtippelni, hogy ennek a négy csapatnak (Bolton, Fulham, B’ham, Reading) lesz nagyon meleg a pite az utolsó négy fordulóban. Részletes esélylatolgatást ezügyben a pénteki beharangozóban olvashattok, de annyit elárulhatunk, hogy McBride rajongók vagyunk, és a világbéke mellett a Fulham bennmaradásáért imádkozunk.A maradék négy (vazz, mindenhol négy) szombati mérkőzés nem sok izgalommal szolgált, de nézzük sorjában.

Tottenham – Middlesbrough 1-1
Semmi meglepetés nem ért minket. A Boro jó vásárt csinált Alves-szel, és nem csak eredményesen, hanem tetszetősen is játszik a csapat, pedig télen már a Championshipben láttuk őket azokkal a bizonyos lelki szemeinkkel. A másik oldalt meg még Monica Bellucci sem tudná felizgatni a szezon hátralévő részében, az UEFA-kupában már biztosan indulnak, így a fiúk jó pénzért eljátszogatnak. Természetesen még mindig tartjuk magunkat ahhoz, hogy Berbatov a PL legjobb támadója és élcsapatban van a helye jövőre. Ezt mi úgy képzeljük, hogy a Spurs lesz ott a BL-helyek egyikén. Tessék venni nyáron egy kapust! Palop? Esetleg Frey?

Sunderland – Manchester City 1-2
Ilyen meccsek után illene visszafizetni a jegyek árát. 80 percig semmi nem történt, csak Riley hozta a formáját, mint mindig. Aztán Elano jelezte, hogy ha melegszik az idő, akkor tud ő gólt lőni (három kérdés: mit keresett egy kényes brazil Ukrajnában? Mit keres Angliában? Van-e földrajzoktatás Brazíliában?). A hazaiak gyorsan kiegyenlítettek, de mégsem örülhettek pontnak, mert jött Vassell és eltörte a labdát, ami aztán minden fizikai szabályt áthágva átjutott a kapuson, majd átvánszorgott a gólvonalon. Az ilyen gólt normális helyeken nem kérik, Észak-Anglia nem ilyen…
Idegenbeli győzelme ellenére a City kispadja inog. A tájföldi Berlusconi elégedetlen az eredményekkel (tavasszal csak 5 győzelem) és Eriksson kirúgásán gondolkodik. Véleményünk szerint nem a menedzser személyével van gond. Sőt! Tessék jobban adót csalni, majd nyáron vásárolni minőségi játékosokat.

Derby – Aston Villa 0-6
Ez a meccs biztosan része lesz a focitörténelemnek, köszönhetően Stilian Petrovnak, aki 50 méterről nyírt ki egy pókcsaládot.  Maga a mérkőzés érdekes hangulatú volt, hiszen az utolsó két gólt már a hazaiak is ovációval köszöntötték. Persze, minden jóérzésű magyar focidrukker (és Bayern szurkoló, bocs) együtt tud érezni az ottani szurkolókkal, hiszen ebben a szezonban nekik már másodszor kell 0-6-ot átélniük. A Villa még versenyben az Intertoto-s helyezésért, a Derbynek meg a League One-ig kellene zuhannia.

Portsmouth – Newcastle 0-0
Nem sikerült a Keegen gyerekeknek folytatniuk  félelmetes győzelmi sorozatukat, a FA Cup döntős Pompey megállította őket. Vagyis inkább David James, aki a meccs eleji luftja után zöldfestékké változott és mindent fogott. Egyértelműen válogatott szinten véd az utóbbi időben, de bármikor képes óriási bakikra is (a Wembley-ben sem vette észre Anelkát). Szerintünk nem ő a megoldás az angolok konstans kapusproblémájára. Fabio, fiatalíts! Vigyázó szemeid Joe Hartra vessed!

És már itt is vagyunk a vasárnapi menünél:
Előétel: Liverpool – Blackburn, főfogás: MU – Arsenal, desszert hétfőn: Chelsea – Wigan
Titkon abban bíztunk, hogy a Rovers izgalmassá teszi a BL-helyekért való küzdelmet, de nem tette. Pont ellenkezőleg, még ők indították a vörösöket az első két gólnál. Gerrard szokásos gólt lőtt, Torres szezonbeli harmincadikját és Voronin is betalált (már hét ukrán gól esett idén a PL-ben, Bravó Seva, arrivederci!). Santa Cruz lőtt még egy szép kapásgólt (Liverpool – Blackburn 3-1), de az már senkit sem érdekelt, mindenki Manchesterre figyelt.

Az Old Traffordon ünnepséggel fokozták a hangulatot, Ferguson a hónap edzője, C. Ronaldo a hónap játékosa díjat vehette át. Szerkesztőségünk meglepődve vette tudomásul a döntést, mi Paul Jewellt és Alan Smith-t vártuk. Félreértés ne essék, teljesen egyetértünk a döntéssel, márciusban átrobogtak mindenkin a bajnokságban, gólt sem kaptak, CR-ről meg lassan elhittük, hogy akkor is gólt szerez, ha nincs a pályán (ezt a Róma ellen megcáfolta). De engedtessék megjegyezni, hogy még mindig összeszalad a nyál a szánkban, ha meglátjuk őt (különös tekintettel a gólörömeire), és a pályán való viselkedése csak egy újabb bizonyíték a férfi menstruáció létezésére.
Nade a meccs.

A kezdők láttán kicsit megijedtünk, mert Tevezt és Walcottot is oda vártuk, de aggodalmunk alaptalannak bizonyult. Tökéletes előadást láttunk már az első pillanatoktól. A feszültség végig tapintható volt, és nekünk úgy tűnt, hogy az Arsenal a nyugodtabb. Rögtön az elején Wes Brown a saját kapujától 16 méterre adott pontos keresztlabdát Fabregasnak, és az első félidőben többször is egyérintőt játszott a két csapat a United térfelén, érzékeltetve, hogy Vidic távollétében már magával (tudom, nyugodtan tegezhetlek Titeket) a jelenléttel is zavarba hozható a hátsó alakzat (Eto’o! Ugye Te is nézted?!). Igaz, hogy Rooney kétszer is csak Lehmann-nal állt szemben, de a gólnélküli első 45 perc sokkal inkább volt az Arsenalé, és mi Hlebet választottuk a félidő emberének.
A szünetben egyik stratéga sem változtatott, és ennek megfelelően rögtön érkezett a megérdemelt vendég gól. Első blikkre egy sima találatnak tűnt: Sámson megelőzte Ferdinándot és bebólintotta. Ám ennél mókásabb volt a lassítások alapján. Van der Sar megijeszteni és nem kiütni próbálta a lasztit (első potyája az OT-on), Ferdinand valóban lekésett, és ez a két dolog teljesen megzavarta az éppen telefonáló Adebayort, akinek a kezéről egyszerűen bepattant a labda.

Az Arsenal akár meg is nyugodhatott volna (Ferdinand mindent megpróbált ezügyben), de eszükbe jutott, mit is tanultak az Anfielden még kedden: Kunamatata Ade’ góllal miénk a világ, aztán amint lehet, csinálunk egy buta tizenegyest, összezuhanunk, és feladjuk ezt a versengést is. Babel szerepét Carrick, Toureét Gallas játszotta vasárnap. A tizit kétszer is berúgta házikedvencünk, bár Lehmann mindkétszer jó fülest kapott Kahntól az irányra vonatkozólag.

Az egyenlítés után cserék következtek, Anderson jött Scholes helyére (beszédes) és újra összeállt a Quasimodo-Shrek-Kisgeci trió, míg a másik oldalon jött Walcott, véleményünk szerint kicsit későn. A nap hősévé pedig Hargreaves vált, aki megkoronázta szerdai teljesítményét, és 20 méterről, a sorfal fölött gyönyörűen csavart a jobb alsóba. Mindenki Ronaldotól várta a szabadrúgás elvégzését, de a londoniaknak észre kellett volna venni, hogy mekkora műgonddal tette le a labdát a későbbi gólszerző.

Wenger még behozta Bendtnert, két veszélyes fejese volt is (szerintünk ő már ellenünk tartogatja a góljait), de ekkor már ők sem hitték el, hogy fordíthatnak. Hleb elfáradt, Gallas arcán pedig a Birminghamben tapaszt tanácstalanság tükröződött. A lefújáskor Cristiano még eljárt egy kalotaszegit a szögletzászlónál, csakhogy ne felejtsük el, mennyire szeretjük, majd társaival együtt gratulált Fabregaséknak a bronzhoz (Manchester United – Arsenal 2-1). A 7 sárga ellenére sportszerű találkozó volt, és jó volt látni fair play-re vágyó szemeinknek, hogy mennyire tisztelik és becsülik egymást mindkét oldalon.
Áprilisra teljesen elfáradt a Gunners, a sérülteket nem nagyon tudták pótolni, Gallas nem tudott igazi kapitány lenni, Cesc pedig teljesen beszürkült. Nincs mese, nyáron a tárcába kell nyúlniuk, mert jövőre még ennyi esélyük sem lesz.

A MU-t késznek érezzük arra, hogy két serleget is magasba emeljenek májusban, de egy hektikus Barcelonát vagy egy masszív Chelsea-t pont alkalmasnak tartunk arra, hogy ebben megakadályozzák őket. Izgi lesz na, és a Barcának szurkolni is fogunk!

Hétfő estére az is kiderült, hogy picit vagy nagyon lesz-e izgalmas a hajrá. Sajnos csak picit (Chelsea – Wigan 1-1). A Chelsea először átaludta az első félidőt, majd egy teljesen megnyert meccset az utolsó pillanatban kiengedett. A tinédzser Heskey góljával több millió United szurkoló került orgazmus közeli állapotba. A Wigan már másodszor tett nekik nagyon nagy szívességet ebben az évben, ráadásul most nem a saját szántóföldjükön. Apró öröm a londoniaknak, hogy Cech visszatért, és azon sem lennénk meglepődve, ha az új szerkójával jövőre az NFL-ben is látnánk játszani.

Elnézést, ha kicsit hosszú lett a poszt, de talán a böjt után nem annyira megterhelő.
Pénteken már beharangozóval jelentkezünk, és egyben az előrehozott Everton - Chelsea meccs helyszíni-képes riportjával.
Tippünk pedig 1-3 (sorrendben: Lescott öngól, Lampard, Johnson, Ballack), hogy ne fulladjon unalomba a 26-ai rangadó.

Összefoglalókat itt találhattok.

207 komment

Címkék: angol összefoglaló premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr63426775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bendeguzi (törölt) 2008.04.16. 12:12:08

most oszinten ti nagy szentek: mikor en fociztam meccs heveben kurvara leszartam mit gondolnak rolam en is keresztbe-kasul szopattam az ellent mar ha tudtam. kurvara nem erdekel az ellen lelki vilaga. az erdekel hogy a csapatnak nekem meg annak az 50 nezonek kiraly legyn. ha meg az ellen palyajan voltunk akkor meg azert hogy annak 50 ellennek nagyon rossz. o csak 76 ezernek okoz ott a helyszinen euforikus oromot. remelem meg jo sokszor csinalja. es majd ha jon egy taplo vedo fele remelem felugrik es belelp az arcaba. mert ha velem csinaltk volna vmi hasonlot en tuti azt tettem volna. konnyi itt jatszani a jofiut de ha ott vagy akkor minden teljesen mas.o leszarja en leszartam es ti is leszarjtok csak nem akarjatok bevallani. ne legyetek szentek. az vesse ra az elso kovet aki nemugyan igy csinalna ha megtehetne. kedves roma rajongok totti csinalna hasonlot csovalnatok fejecsketeket?? dehogy. mikor ronaldinnyo csinal hasonlot a barcaban kedves barca fanok ti akkor ot is a kengozos pokolba kivanjatok?? dehogy. csak legyetek mar realisak.
glory mu

troy 2008.04.16. 12:15:33


bende
tök igazad van
apám mondogatta (A szajol SE-ben játszott ám!!!!)
a testi sértésen kívül mindent a győzelemért (akkoriban, 70-es évek eleje a színészkedés még nem volt akkora divat)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.16. 12:34:26

Én nem is kifogásoltam, hogy Cristiano cselezget, megmondom őszintén nem is értem mi ezzel a baj. Biztos jól esik neki megalázni a védőt, aki egész meccsen faragja. Főleg ha előnyben van a csapata valahogy meg kell tartani a lasztát.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.16. 12:40:39

Szerintem meg lehet gyűlölni csapatot, ez is a szurkoláshoz tartozik, a lényeg, hogy humorérzékkel csináld és ne vedd vérkomolyan. Másrészt ne az alapján itéld meg az embereket, hogy kinek szurkolnak. Én például utálom a Lazio-t és a Bayernt, mégis vannak Lazios és Bayernes cimboráim. A politikában is utálom, hogy csak azért mert valaki "jobbos" nem barátkozik "balosokkal" és fordítva. Take it Easy!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.16. 12:45:04

Popp, látod utána kijavítottam magam. :)
Magpie. Hogyan tudnák sértetten picsogni, az én szellemi vezéremre? Akinek a véleményére adok és mostantól az ő véleményét osztom és a kedvenc csapatának drukkolok.

troy 2008.04.16. 12:47:35


popp, szerintem az nem tartozik a szurkoláshoz, hogy a másikat gyűlölöd. ennek semmi köze a szurkoláshoz.
és más egy baráti körben, félrészegen, egy kocsmában lebénafaszozni pl. Gerrardot, és más egy ilyen poszton. sztem.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.16. 12:54:59

troy, nem a szurkolóit gyűlölöm, nem a feltétlenül a játékosait, hanem a klubot (gyűlölet persze erős szó, itt valami olyasmit jelent, hogy akárkinek szurkolok az ellen a csapat akit ..., és nagyon nagy flasht jelent minden egyes veresége).

Henke 2008.04.16. 12:55:32

Basszus, a MU úgy játszik mint a Jóisten maga, vezetik a PL-t ami rohadt erős, benn vannak a BL 4-ben. Nem játszanak antifocit, gyakorlatilag egy embert leszámítva nem lehánynivaló játékosokból áll, és ezt nem csak MU drukkerektől hallom. Elolvasod az o****.hu-t, meg a n**.hu-t, meg a fo********.comot, meg még vagy 80 oldalt, utána nektek nincs olyan szárazság a torkotokban hogy Istenkém, csak hadd olvassak végre valami jókis vicceset, ami nem annyi hogy "A 80dik perc eseménye volt az hogy...blabla". Unitedről meg fikázásról hogy aki komolyan veszi a fikázást az nem nézi a meccseket? Mert akkor tuná hogy valószínűleg vicc akar lenni:)

sh4d0w 2008.04.16. 13:01:32

Ronaldo 94. percbeli cselezgetése az ellenfél szögletzászlaja mellett labdatartás, semmi más. Aki ebben az ellenfél alázását látja, megérdemli.

Egyszer volt erről egy írás vhol, miért is cselezget annyit a meccseken... Azért, mert edzésen nem tud, ugyanis Giggs, Scholes és Neville azonnal felrúgják, mint pipi a lócitromot.

Henke 2008.04.16. 13:02:37

hát igen, a régi motorosok :D

Ronal-d'oh! 2008.04.16. 13:09:13

Great Cornholio 2008.04.16. 09:21:30

A Pool kiejtette az Intert a bl-ből, méghozzá lazán. A két kiállítás meg az Inter nyomora. A Real és a Barca ki a szarabb versenyt játszik a La Ligában, a bl-ben már csak a szerencsés sorsolás tartja a Barcát (MU ellen javíthatnak, akkor bocsánat). Szerintem a Pool kicsit jobb csapat, mint az említett 3.

BruceWayne 2008.04.16. 13:18:52

neked x azt vedd már figyelembe hogy a pool a PL-ben már novemberben elszállt, de lehet korábban, évek óta egyáltalán nem tudnak beleszólni a bajnoki címbe, ráadásul idén a Bl csoportkörből is hogy jutottak tovább??? említett 3 csapat ritkán szokta elszórakozni a szezon első 5 hónapját.....

troy 2008.04.16. 13:19:00


henke
ja, hogy nekem nincs humorérzékem...

akkor megnyugodtam, ez sokkal jobbik eset, mint amire eddig gondoltam :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.04.16. 13:37:09

Chrisjazzingup,
jogos, sorry,
de sztem a Wembleyben sem vette volna eszre ;)

MU fanoknak pedig annyit, ha lehet:
eletem legsokkolobb elo focielmenye volt, amikor az Arsenalt alaztak az FAkupa negyeddontoben.
ilyet addig tv-n sem nagyon lattam (talan Milan-Barca BL-donto),
vagyis ezen poszt iroja is tudataban van annak, h a MU csak veszthet iden,mert ok a legjobbak!
ellenszurkolasunk sokkal inkabb szol az erdekes finisnek, mint a csapat uatlatanak (sot!)

a fikazas meg erzesem szerint csak CR-nek szolt (kben a MU nem vasarnap jatszott a legjobban), es a humor oldalarol probalt kozeliteni. Nekem a "kisgeci" inkabb aranyos jelzo (csakugy,mint par kommentben a "seggfej":), mint banto,
bantasra a geciladat hasznalnam:)

troy 2008.04.16. 13:43:23

pote
ajánlanám a geci mellé még a genyó, gedva, ganaj kifejezéseket :)

a humor oldaláról ugye majd másokat is megközelítsesz (Roma, Barca)
várom a vicces megközelítést Ronaldinnyó fejére stb, stb :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.04.16. 13:55:53

troy,

azert akkorat nem akarok mar az elejen hibazni, hogy PL bajnoki osszefoglaloban a Barcara es a Romara terek ki! :)

kben, mult heten az elozo fordulorol kuldtem az NSTnek proba cikket (nem jelent meg a BLfordulo miatt, meg az is lehet, h sz.r volt),
es ott masok voltak a celkeresztben (kozdtuk Fabregas is), ha jol emlekszem.

troy 2008.04.16. 13:59:20


okés, csak húzlak :)

amúgy a legnagyobb poén az Ádenembayor

ja, kéne egy összefoglaló a gúnynevekről, nincs kedved megcsinálni?
hamarosan lesz ráérő időd, a Barcának má nem kell szurkolni a BL-ben :) :)

Andal 2008.04.16. 14:07:21

Üdv!

Jobban örültem volna, ha izgalmasabb a hajrá, persze így is, úgy is a MU érdemli meg a bajnoki címet, nagyon nagyokat alakítanak.

Egyébként Adebayor kezesgólja mellett Gallas kezezése is érdekes volt szvsz. Nem láttam jól a közvetítésen, de nem voltak mögötte eleve ketten is lesen (Park meg még vki)?

A kommentátort nagyon bírtam Hargreaves góljánál, hogy milyen nagylelkű volt CR, amiért átengedte neki. :) CR nagy játékos, de szvsz nagyon irritáló is, nem bírom megkedvelni. Már a 11esnél is be volt szarva, csodálkoztam 2. próbálkozást miért ítélte szabályosnak a bíró; meg szvsz nagyon keveset nyújtott az egész meccsen. Csak a pózolások, pofák, meg a nagyterpesz...

ZenZo 2008.04.16. 14:07:57

Ezért örülök végre egy kicsit (csak hogy legyen öröm az ürömben :| ), hogy a Chelsea csak második, mert így végre leszálltak rólunk, és mivel mindig a legjobbat kell aktuálisan osztani, most ez megmaradt a ManU-nak. Elfelejtettük Drogba színészkedéseit (pedig azt még 1 Chelsea-szurkoló sem nézte jó szemmel), most a téma CRoni. Egyébként hát na, én nem szeretném bántani, mert elismerem, hogy a világ (talán) legjobb formában lévő játékosa jelenleg, de pont beillik az Álmok Színházába... számára egy meccs csak 60 perc meccs, 30 perc show. Már csak röhögni tudok azon, mikor egy szimpla szabadrúgásból is olyan színházat csinál, hogy öröm nézni. Persze mindenkinek megvannak a maga rítusai, keresztek hányása, miegymás, de mikor odaáll a labda mögé, nagyterpesz, feszítés, mint állat, fújtat, mint bika, vergődik, stb, stb... mosolyra fakasztó.

És csak 1 megjegyzés ide a végére: érdekes a Chelsea megítélése itt (és máshol is). Könnyű helyzetben vannak a "divatszurkolózók", pedig a legtöbben tényleg a Zola féle bandába szerettünk bele. De hol gigaklubként emlegetnek, (mint most is), persze más esetekben kis csikócsapat vagyunk, múlt és minden nélkül...

kutyacica 2008.04.16. 14:15:50

ebben a blogban régen az volt a jó, hogy a meccsek előtt (és néha után is) tudott olyat mondani, ami új volt a számtalan hírportál után is még, valamint hogy mindezt szellemes stílusban adta elő és a közösség legnagyobb része pedig értelmes foci szurkolókból állt.

ehhez képest most mi van? a posztok (én az angol vonatkozású dolgokat olvasom(nám) tehát a többire határozottan nem vonatkozik a kritika) nem mondanak kvázi semmit nekem, a kommentezés meg már teljesen átcsapott anyázásba.

bár ez utóbbi talán nem a blog hibája, egyszerűen csak nagyon itt a szezon vége és már csak nagyon kevés csapat szurkolói optimisták a többiek meg mind megkeseredtek. Példa: év elején (jó formában és jó helyen) Fabregasról ugyanúgy a beképzelt ésatöbbi szövegek mentek, ez ma már nincs, mert más minek jöjjön már ezzel, gondolom. (Én például abszolút kevésbé utálom sokkal inkább szánom már ezt a gyereket, na de majd jövőre... not.)

ja és nekem a humor se nagyon jött át. le quasimodózni tevezt például szerintem nettó bunkóság.

na pá.

Glory Man Utd

kutyacica 2008.04.16. 14:16:41

"Már csak röhögni tudok azon, mikor egy szimpla szabadrúgásból is olyan színházat csinál, hogy öröm nézni. Persze mindenkinek megvannak a maga rítusai, keresztek hányása, miegymás, de mikor odaáll a labda mögé, nagyterpesz, feszítés, mint állat, fújtat, mint bika, vergődik, stb, stb..."

aztán bevarrja a gecibe. tényleg, degáz.

Viszlat 2008.04.16. 14:22:03

Vagy csaj koncentrál. Épp az indexen volt egy cikk a szabadrúgásairól, ott van egy felvétel, amit nem meccsen készítettek, ugyanígy készül rá. Ebbe belekötni már tényleg szánalmas...

Leito 2008.04.16. 14:23:30

vagy kihagyja. vagy belepüföli a sorfalba. vagy nagyon berúgja. mikor hogy. ugyanúgy mint a focisták 99%-a.
ez egy onemanshow, semmi köze a technikai tudáshoz. azt pedig sztem senki sem vitatja el krisztitől.

troy 2008.04.16. 14:24:22


catdog

200 méterről árkon-bokron keresztül :)

a humor nálam sem itt kezdődik, erről próbáltam itt fentebb értekezni.
vége a szezonnak, ez is benne van a nihilben
maj jön az eb, bár Anglia nélkül :(

ZenZo 2008.04.16. 14:38:52

Viszlat & kutyacica:
ha ezt belekötésnek veszitek, hát vegyétek, én meg már ezzel nem tudok mit kezdeni... nem értem, miért kell nektek ezt személyes támadásként megélni, mert azért elég véleményes dolog Roniról azt állítani, hogy nem ő az álmok színházának főműsoridős fellépője. Ettől elismertem az előzőkben is, hogy (talán) a világ legjobb formában lévő játékosa jelenleg ő. Ha ez nektek fanoknak nem elég, istenem, ettől többet ne várjatok.

kutyacica 2008.04.16. 14:44:22

ZenZo, nem vettem én belekötésnek, se személyes
támadásnak ... foci kapcsán egy fajta személyes támadást ismerek, amikor a kocsmában nekünk jön az ellentábor.

Hát persze, hogy kurva látványos amit csinál, egyetértek. Amit a Hoyte-al leművelt azon húsz percet fetrengtem. És ha valaki hát én már milliószor leírtam, h megértem ha egy nem MU rajongónak ellenszenves. Azt is megértem, hogy a húgomnak meg bejön, nekem attól még nem jön be, na érted. (Egyébként ez legnagyobb, mármint húgom akit az egészből csak annyi érdekel, h mikor lesz vége hogy CR levegye a mezét..)

de ez nagyon tetszett: "ugyanúgy mint a focisták 99%-a"

azért nem biztos hogy ugyanúgy tud szabadrúgni mint a focisták 99%-a, nem?

go_manutd 2008.04.16. 14:54:11

sziasztok

gondolom a névből egyért. a hovatartozás, de megpróbálok elfogulatlan lenni:

arsenal: kipukkantak, ennyi. rövid a kispad a PL/BL/FA/LIGA-kupa sorozathoz. nekik van 11-13 "4 frontos" játékosuk a cselzinek 13-14 az isteni ördögöknek :-) meg 14-15
ezen fog múlni a szezon. apróságok, egy-egy fáradtabb Fabregas vagy sérült Cech. nekünk van cserénk nekik nincs. majd lesz jövőre vagy utána és wenger is rájött,illet igyekszik kb. 10 évvel Don Fergi után: elküldi a magukat sztárnak képzelőket-fiatalít-beérik- győzelem. mi most beértünk, ők meg fiatalítanak. ennyi.
CR: az NST-ben gyakorlatilag minden bajnkság, csapat szurkolói jelen vannak. mindenki utálja őt, de valahogy minden csapat szeretné szeretni leigazolni. Real, barca, olaszok, még a bajorok is de már jelzálog van az AArenan :-)
néha genyó? IGEN
néha paraszt? IGEN
mondok még pár nevet: Terry, Mascerano, Totti, Gilberto Silva, Gascoige, Deco, Viera, Vieri, Crespo, Gattuso, Zidane,Kahn, egy komplett űbertajparaszt csapat. és IMÁDJÁTOK ŐKET

go_manutd 2008.04.16. 15:08:16

ja pool:
ha nincs a hispán kisfiú akkor még uefa kupa se lenne. jó lenne a játékosanyag kb.: 9-10 "4 fronos" játékos, de valahogy akpitány nélkül maradtak. gerard vagy jól játszik (idén keveset) vagy felejtős. nincs más aki vinné őket mentálisan. torró mindent megtesz rugdossa a gólokat de nem vezér "csak" végrehajtó. annak mondjuk kibasz.tt jó. és sajna benitez meg túlkomplikálja. szerintem néha már ő sem érti a saját taktikáját. egy O'Leary-vel akár még bármi is lehetne

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.16. 15:41:53

Barnetta "az Arsenal 2004 óta mindössze 18.1 millió fontot költött erősítésekre. Összehasonlításképpen: a Manchester United 75.3, a Liverpool 100.5, a Chelsea pedig 178 millió fontért igazolt játékosokat az említett időszakban."

nekedX 2008.04.15. 17:25:32
"barnetta: és? A Real Madrid, Barca, Inter hármas is rengeteget költött játékosokra, mégse olyan jók, mint mondjuk a Pool. "

Barnetta azt írta, hogy a pool költötte messze a legtöbbet, új játékosokra. Erre te jössz hencegni, hogy milyen jó a Pool. hát ez a LOL.

Mellesleg lefikázni európa "nagycsapatait" mert épp mondjuk úgy hullámvölgyben vannak, azért botorság. Mellesleg rosszindulatúan mondhatnám, mikor volt utoljára a Pl-ben a liverpool nem hullámvölgyben? :))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.16. 15:42:57

Na jó nem a legtöbbet, de a legtöbbet költöttön túl még nem jutottak a BL-ben. :) Ha ott a Chelsea megy tovább, akkor mondhatjuk nagy pénz nagy foci. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.16. 15:48:36

Szerintem kéne egy poszt arról, hogy kit tartunk minden idők legtajparasztabb játékosokból álló csapatának. :DDDD

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.04.16. 15:50:36

mar a kapus poszton vita alakulna ki,
melyik nemetet rakjuk be :)

BruceWayne 2008.04.16. 15:55:44

ha normálisan nézzük a dolgokat Materazzi és Ibrahimovic is rengeteget fejlődött az utóbbi 2 évben...
Mátrixot tavaly egyszer állították ki, mezlevételért, tökéletes védőmunkát végzett, lőtt vagy 10 gólt és egy kirívó szabálytalansága sem volt, Ibrahimovic is nagyon pozitív irányba fejlődött

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.16. 15:58:08

pote, Jens és Oli még azon is összekapnának, hogy melyikük a nagyobb sudri!

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.04.16. 15:58:23

Nera,
nagyon magas labda:
volt honnan fejlodniuk!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.04.16. 15:59:51

nem beszélve dragónerről....

...ez olyan, hogy leülök kommentezni, posztot olvasni az nst-re, de előtte megebédeltem. a szakács kissé elbaszta a gyümölcslevest meg langyos is volt, hát persze, hogy csak a legrosszabbat tudom mondani céről. de ma hideg volt, ahogy szeretem a gyümölcslevest és rühellem az ilyen kinézetű gyémánt fülbevalós kis nyálfiúkat, na de hát ő futbalista és nem akármilyen. nem szeretem a mu-t, de akkor is idén a legjobb csapat, cé a legjobb játékos és a tíz évvel ezelőtti mu-hoz képest 1000szer szebb focit játszanak. nem kérdés, hogy a bl toronymagas esélyese (bár egy bl elődöntőn minden lehet), a pl trófea is az övék és had mondjam el -múlik a gyümölcsleves hatása- rühellem a mu-t, de bárkivel játszanának, rájuk tenném a pénzemet.

kivéve, ha a bilbaoval, de olyan meccs egy ideig még nem lesz:)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.16. 16:00:12

Nera, úgy látszik mostanában minden agressziójukat a kis Balo nevelésére fordítják.

BruceWayne 2008.04.16. 16:00:20

go mantud: Crespo is aztán jó nagy paraszt LOLLL
meg akiket felsoroltál annaka fele nem is passzol a témához, de mindegy....

ha azt kell nézni hogy ki szószerint a legnagyobb PARASZT szerintem camoranesi az No.1

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.16. 16:01:29

Egyébként öregkorára a jó Pavel is el tud durrani.

BruceWayne 2008.04.16. 16:01:39

popp: 17 éves, ráadásul színesbőrű, lehet az utca nevelte :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.16. 16:02:42

Nem éppen a tisztes Balotelli úr fogadta örökbe hátulgombolós korában.

BruceWayne 2008.04.16. 16:08:01

viccelsz, nedved a legnagyobb szakmunkás focista

go_manutd 2008.04.16. 16:11:50

Nerazzuri

a téma?
nem az a téma h kik azok akik nem "sztárfocistához" méltóan viselkednek?
vagy: kik azok akik nagyarcok és alázzák az ellenfelet?

Crespo
amíg játszott többször dobta magát mint ahányszor labdád kapott.
nagy játékos nem vitás de esik-kel. CR is lehet, de nem többször mint 100 másik kollégája.

d3vnull 2008.04.16. 16:21:09

Nedved.... idén az egyik legnagyobb vadállat :)

Egyébként ezt a céronáldó témát le kéne már csukni valahogy, mert a tököm kivan már az egésszel, hogy mindenki negyvenedszerre mondja el a véleményét.

Walmer 2008.04.16. 16:23:40

a Vialli-Zola -féle chelsea egy okádék volt. Csak mostanában divat emlegetni azok között, akik szakértőnek szeretnék láttatni magukat. tele volt idegenlégióssal és elég híg focit nyomtak. Bizony popp. De arra fogadni mertem volna, hogy ide is behozod azt a szar Romádat, de nem gondoltam volna, hogy már a legelső kommentedben.

A szerzőknek, meg annyit, hogy a barca faszát a spanyol összefoglalókban, begharangozókban, stb szíveskedjenek szopni.

drosiii 2008.04.16. 16:33:13

walmer, a divatszurkolo-fikazokat fikazod? :D
de neked is meglehet a velemenyed, koszonom. csak ezzel te sem vagy jobb mint barki mas... sőt...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.16. 16:33:16

Walmer, nekem az a Chelsea sokkal szimpibb volt, többek között azért, mert mint tudod veled ellentétben én az olasz focit szeretem leginkább. Hozzátenném Zolát többször választották a liga legjobbjának,talán azért mert kevés kocka és/vagy gyufa fejű brit futógéptől láttak ilyesmit, akiknek újdonság volt a fantázia a foci pályán ;). A Romát meg ha csak tudom megemlítem (imádom őket), csak azért is, hogy ilyen szellemdús kommenteket csaljak ki belőled ;)!

d3vnull 2008.04.16. 16:54:42

walmer : te nem is vagy ennyire suttyó, most miért teszel úgy mintha rizla lennél?

Walmer 2008.04.16. 16:57:37

Jól van na, csak volt egy alpári pillanatom:-))

drosiii 2008.04.16. 16:58:19

pedig mar megijedtem :D

Walmer 2008.04.16. 17:12:34

amúgy tényleg nem szeretem annak a 90 -es évekbeli Chelseanek az ajnározását. Ők (meg Wenger) kezdték számolatlanul hozni a légiósokat. Biztos emlékeztek még egy páran a viccre, hogy az a közös az Interben meg a Chelseaben, hogy mindkettőben 4 olasz játszik. Az, hogy mennyit változott a világ, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a fiatalabbak talán azt sem értik miről szól ez a maga idejében egészen kiváló élc.

bag 2008.04.16. 18:42:15

Semmi gond gyerekek, máris itt vagyok.

Újra elveszem a kedvét a véresszájú arsene-nal drukkereknek a Pool szidástól.

bag 2008.04.16. 18:47:42

ismét bizonyították, amit már többsdzör is írtam,
:
Elhitték magukról, hogy elég a nagy arcukat kitolni a gyepre és mindenki hanyatt vágja magát.
Hát nem, főleg a nagy csapatok ellen, nagyon nem a Pol ellen.

mindenki ellen vezettek, mindenki ellen kikaptak...

d3vnull 2008.04.16. 20:15:27

Rosicky kiesése azért igencsak eret vágott rajtuk (hálistennek), valamint énszerintem azért jópár arc nem akkora játékos mintamennyire látszott pár hónapja. Az a pár hónap viszont jól kijött nekik.

bag 2008.04.16. 20:46:24

kijött, de kik ellen jött ki???

ahol igazi tudásra lett volna szükség, ott csúf zakó lett a vége az arcoskodásnak..

Kipukkadt a lufi...
viszlát arsene-nal, most sem jött össze semmi.
vajon miért???
remélem erősen gondolkoztok rajta!

d3vnull 2008.04.16. 21:45:22

Én nem gondolkodok, mert nekem annál jobb minél nagyobb a zakó a gúnároknak:)

halareaal 2008.04.16. 22:01:43

bag, télleg nem értem miért írsz ilyeneket. vedd már észre, hogy az Arsenal, ez az "arcoskodó fiatal csürhe" simán alázza a Poolt a bajnokságban. egész évben. ugyanazokkal az ellenfelekkel szemben. a BL ben meg kikaptak ugyan, de ott is letolták a pályáról a Poolt. még akkor sem lenne érthető ez a fene nagy pofa, ha MU drukker lennél, nemhogy Pool.

Viszlat 2008.04.16. 22:32:09

halareaal: ezt fejtsd már ki nekem légyszíves, hogy mit jelent az, hogy kikaptak ugyan, de ott is letolták a pályáról a Pool. Köszi.

ericantona 2008.04.16. 22:50:05

a bl-ben a pool-t bendtner lötte avagy védte avagy bénázta tovább ha ő nincs akkor az elsö meccs 2-1 az arsenal nem támad ki a második meccsen 2-2nél ENNYI!
bár ha az elsö meccs 2-1 akkor biztos másképp alakult volna a visszavágó... a pool egyébként egy nagy rakás szerencsétlenség idén egyedül torresnek köszönhetik hogy jövöre is a bl-be indulhatnak és nem az uefába...

ericantona 2008.04.16. 22:53:22

a bl-be meg patkóval a seggükön futnak ki a gyepre...
inter ellen kiállítás aztán bentner... nem ök nyerik a meccseket hanem az ellen veszti el... ha a döntöbe találkozik a uniteddel iskolafocival megint lemossuk őket (rafa még fergit soha nem verte mellesleg:))

kutyacica 2008.04.17. 16:13:51

fejezzétek már be ezt a szar szöveget hogy de béna mákos a pool a bl-ben és a ligában szarrá alázza az arsenal.

nézzetek már rá a tabellára! 5 pont van közte már csak. soroljak még olyan csapatokat, akik között most 5-6-9 stb. pont van, de akár még egy két hete is nagy ellenfeleknek titulálták őket?

a bl-ben meg azért ment tovább a pool, mert megverte az ellenfeleit. ennyi. nem kell az örökös magyarázás meg sírás, hogy most éppen miért kapott ki az arse annak ellenére hogy természetesen jobb csapat. aki 3-ból egyetlen egyszer sem tudja megverni a másik csapatot, az nem jobb csapat, pont.

én meg nagyon remélem, hogy jön a döntőbe a Pool, hogy lenyomhassuk őket!

(mellesleg szerintem ez az egyetlen párosítás ami jó bl döntőre ad kilátást, mármint a MU-'Pool. összefolyik a nyál a számban a hallatán)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.17. 18:03:44

kutyacica, muszáj kötözködnöm, nem lenne rossz egy Barca-Chelsea Bl-döntő sem, részint azok mindig jó meccseket játszanak egymással és legalább, részint meg mégiscsak nemzetközi kupadöntőről van szó.

BruceWayne 2008.04.17. 18:44:47

az hogy lehet hogy ma este 8-tól Everton-Chelsea?????
ráadásul úgy hogy a Chelsea az előző fordulóban meg hétfő este játszott?????

"mellesleg szerintem ez az egyetlen párosítás ami jó bl döntőre ad kilátást, mármint a MU-'Pool. "
ezt ugye te sem gondoltad komolyan???

bag 2008.04.17. 18:57:01

Sziasztok,

kösz kutyacica, végre nem egyedül kell küzdenem az irigység vezérelte síránkozókkal. :)

Sajnos sokszor az az érzésem, h aki Pool drukker mer lenni (szerencsére azért vagyunk néhányan...) az nem ért a focihoz , csapatunk szerencse fia
az ellenfeleket nyomják a bírók stb, stb,

miközben messze mi rúgtuk a legtöbb gólt a BL-ben.
az arsene-nal nem tudott legyőzni minket a szezonban. és még bőven beérhetjük őket szerintem is.
Szóval gyerekek egy kicsit szerényebben és talán visszafogottan kellene szidalmazni a Poolt!!!

BruceWayne 2008.04.17. 18:58:03

ti is csak egy nemlétező 11-essel győztétek le őket

bag 2008.04.17. 19:04:39

ugye nem láttad a meccset?

már megint jön a "jobb volt az ellenfél csak..."
duma
3-as tárgykör kettes bekezdés. csak már uncsi.

a jobb csapat szerez a 3 meccsen 2 azaz 2 pontot ugyan már...

BruceWayne 2008.04.17. 19:17:31

a bajnoki meg amúgy is tétnélküli volt az arsenalnak

bag 2008.04.17. 19:25:38

magyarázat az bőven van, mint azt már valamennyien unalomig ismerjük...

és az hogy is van : vezettek minden nagy csapat ellen, de hogy-hogy nem, mindig kikaptok ellenük mostanában???

Ja tudom már, összeesküvés a jó arsene-nal ellen.
4-es tárgykör...

BruceWayne 2008.04.17. 19:31:58

nekem ne írd hogy "vezettek" mert én Chelsea-s vagyok :-)

bag 2008.04.17. 19:39:44

az mindegy,
Pool szidásban az élen jársz ha kell ha nem...

drosiii 2008.04.17. 19:53:35

a bajnoki tét nélküli volt az arsenalnak??? biztos ugyanarrol a bajnoksagrol beszelunk?

ericantona 2008.04.17. 23:07:26

pool, gunners, lokomotiv london annyira mind1 ha mindent a red devils visz...

BruceWayne 2008.04.17. 23:17:53

Chelsea-Arsenal 2-1 után kb. eldőlt hogy az Arsenal kiszállt a versenyből...

ericantona 2008.04.17. 23:47:19


már elötte négy döntetlennel sorozatba...

Viszlat 2008.04.18. 08:03:10

Arséne Wenger nem tervez nagy igazolásokat a következő szezonra: az Arsenal menedzsere csak egy, tapasztalt játékost akar venni. A francia szakember ugyanis nem ért egyet azzal a megállapítással, hogy a keret szűk mivolta okozta csapata elmúlt hetekben látott összeomlását, mint már jeleztük, ő elsősorban a játékvezetőket hibáztatja.
- Az utóbbi néhány hétben többet sújtották ezt a csapatot, mint bármely másikat az elmúlt egy évtizedben - bővítette ki Wenger korábban már idézett véleményét. - Minden egyes döntés bennünket sújtott az utóbbi időben.


NA most ez az amire már nem lehet mit mondani. Ez az ostoba sosem tudott veszíteni, de ez már a szánalom legmagasabb foka amit művel. NE bővítsed a kereted okostojás...

Viszlat 2008.04.18. 08:07:57

Végülis én vagyok a marha, hogy ezen idegeskedem, keserű a szőlő neki, oszt annyi. Sorry az előző posztért.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.18. 10:49:03

"Minden egyes döntés bennünket sújtott az utóbbi időben." - na ezért nem szeretem Wengert, mikor a Bergkamp-Henry érában nem nyertek, akkor is ez a duma jött!

ZenZo 2008.04.18. 13:48:30

Nerazurri: azt, hogy játszhattunk hétfőn és tegnap este is, egy-az-egyben az angol közvetítési jogokat bitorló SkySports-nak köszönhető... mivel lead az FA-nek 900M körüli éves összeget a közvetítési jogokért, úgy rakosgatja a mérkőzéseket, ahogyan ő akarja. Állítólag szerinte így több meccset tudnak majd adni, és többen fogják nézni... kísérleti stádium, de akin vörös mez van, azon nem lehet ilyet, csak kékeken :) (nem megsértődni, vicc volt, csak érdekes). Ezt egyedül azok a szurkolók szopták be, akik megvették előre a meccsjegyet+a repjegyet itthon, és most fogják a fejüket (két haverom járt így...). Egyébként meg is érdemli a Sky, amit kapott, mert ilyen rettenet meccset már rég játszott két PL csapat... egyébként ezért van a Chelsea részéről a Sky felé az interjú-bojkott (a www.skysports.com - on érdemes elolvasni Grant meccs után nyilatkozatát), mert a közvetítési jogokban benne foglaltatnak a kommentek és interjúk is...

halareaal 2008.04.18. 14:38:30

"halareaal: ezt fejtsd már ki nekem légyszíves, hogy mit jelent az, hogy kikaptak ugyan, de ott is letolták a pályáról a Pool. Köszi."
nem fejtem ki, nézd meg a meccset.

"nézzetek már rá a tabellára! 5 pont van közte már csak. soroljak még olyan csapatokat, akik között most 5-6-9 stb. pont van, de akár még egy két hete is nagy ellenfeleknek titulálták őket?"
igazad van, csak hogy a Pool mostanában kúsott közelebb az Arsenalhoz, mikor a csapat teljesen lefáradt, sérültek vannak, mentek a Chelseahez és a MUhoz. ha ez bag szerint azt jelenti, hogy ez az igazi arcuk, a szezon első felében csak véltelnül játszották a legszebb focit és vezették a bajnokságot, a BL címvédő is olyan ellenfél volt, akit a BLben bárki könnyen legyűrt volna, akkor télleg nincs értelme vitatkozni. mert én erre írtam, hogy mielőtt még kiderülne, h az Arsenal nem képes semmire a nagycsapatok ellen, nézzük meg a táblázatot, és látjuk h a Pool ELŐTT van. vagy az nem nagy csapat?

Strigo 2008.04.18. 16:06:14

Ez a vendégszerző, bárki is legyen, több postot ne írjon.

bag 2008.04.18. 18:12:53

halareal:

A te zsigeri utálatod csapatunk iránt minket azért nem tántorít ám el...

Gőgös felsőbbrendűség érzeted hangoztatása közben javaslom néha azért nézzél meccseket is.
A BL címvédő idén nem fog bejutni, egykori legyőzése nem különösebb fegyvertény, hétről hétre megteszik ezt derék olasz kis és nagy csapatok is.
Hogy pillanatnyilag előttünk álltok, nos tény de ez nem változtat az égvilágon semmit azon, hogy:
"mindenki ellen vezettetek, mindenki ellen kikaptatok...

bag 2008.04.18. 18:24:22

Sajnos a jó Arsene már-már orvosi eset az üldözési mániájával és a magyarázat gyártásával.
Most tényleg messzire gurult a pirulája:))
Miért nem magában keresi a hibát:
pl miért nem játszik a fiatal (szerintem is zseniális)
walcott?
és
senderos miért igen?
a középcsatár miért magát ünnepli a közönségnek mutogatva obszcénul, és miért nem zárkózik vissza védekezni (abból lett a büntető!)
mit keres még mindig silva a csapat közelében???

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.04.18. 18:35:30

Strigo: de írjon! Nekem nagyon tetszett a poszt, pedig (vagy talán épp azért, mert?...) utálom az angol focit.

A Quasimodo-Shrek-Kisgeci szövegen azóta is nevetek. :-D
Egyszerűen telitalálat.

(Megjegyzem, a Pool vs. Arsenal vitában a Pool mellett állok. Szerintem a BL-negyeddöntőben taktikailag tönkreverték az ágyúsokat.)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.04.18. 18:37:37

Ja, mielőtt valaki megsértődne: fantasztikus focistáknak tartom a fent (át)nevezett hármat. Csak jólesett olvasni az odaszúrást.

bag 2008.04.18. 18:45:49

én is .
és Pool drukker létemre megemelem a kalapom előttük.
Pillanatnyilag a MU a világ legjobb csapata

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.04.18. 18:53:18

A Barcelona után. Esetleg.

[Sorry, kikívánkozott.] :-)

bag 2008.04.18. 18:57:00

minden tisztelet a Barcáé, de sajna most még spanyolhonban sem az.
megelőzi valami real, ami számomra is rémálom...

halareaal 2008.04.18. 19:10:13

"A BL címvédő idén nem fog bejutni, egykori legyőzése nem különösebb fegyvertény, hétről hétre megteszik ezt derék olasz kis és nagy csapatok is."
direkt hangsúlyoztam, h a BLben. ugyanazt a csapatot verték ki simán, amelyik elverte a Poolt. amúgy pedig a BLben nem mérvadó a bajnoki szereplés, ezt neked Pool drukkerként kéne a legjobban tudnod. ha szted a Milan legyőzése nem nagy fegyvertény, csakmert szarok a serie aban, akkor a Chelseanek v a MUnak egyszerű ujjgyakorlat a Pool ennyi erővel.
az meg, h te beszélsz zsigeri utálatról, külön nevetséges. sztem olvasd vissza a kommentjeidet. talán arra is rájössz h nem önszántamból támadtam a Poolt, inkább az Arsenalt védtem.
"Gőgös felsőbbrendűség érzeted hangoztatása közben javaslom néha azért nézzél meccseket is"
látom elfogytak az érveid. mindegy, szükségtelen reagálnod, úgyis csak továbbmennél a személyeskedés útján.

bag 2008.04.18. 19:30:38

nem fogytak el.
az arsene-nalt egyébként nagyra tartom mint minden híres angol csapatot és kevésbé hírest is pl a Bishop-Auckland-et, ahol pártoló tag vagyok '95 -óta.
Szerintem az ágyúsok többet érdemelnek és most egy túledzett, nagyképű társaság benyomását keltik, akiket a média felkapott amikor jólment? nekik. mostmeg dobja őket.
Tudod csak nem szeretem a kioktató hangnemedet, amikor a "hozzáértésedet " fitogtatod, de mindig úgy h a Pool említésekor fröcsögnek a trágárságok.
Na ilyet tőlem nem fogsz hallani öreg.
Megírom ami nem tetszik (te) de nem a visszataszító szavak emlegetésével kívánk kitűnni.
Ennyi

bag 2008.04.18. 19:31:17

nem fogytak el.
az arsene-nalt egyébként nagyra tartom mint minden híres angol csapatot és kevésbé hírest is pl a Bishop-Auckland-et, ahol pártoló tag vagyok '95 -óta.
Szerintem az ágyúsok többet érdemelnek és most egy túledzett, nagyképű társaság benyomását keltik, akiket a média felkapott amikor jólment? nekik. mostmeg dobja őket.
Tudod csak nem szeretem a kioktató hangnemedet, amikor a "hozzáértésedet " fitogtatod, de mindig úgy h a Pool említésekor fröcsögnek a trágárságok.
Na ilyet tőlem nem fogsz hallani öreg.
Megírom ami nem tetszik (te) de nem a visszataszító szavak emlegetésével kívánk kitűnni.
Ennyi

bag 2008.04.18. 19:32:22

nem fogytak el.
az arsene-nalt egyébként nagyra tartom mint minden híres angol csapatot és kevésbé hírest is pl a Bishop-Auckland-et, ahol pártoló tag vagyok '95 -óta.
Szerintem az ágyúsok többet érdemelnek és most egy túledzett, nagyképű társaság benyomását keltik, akiket a média felkapott amikor jólment? nekik. mostmeg dobja őket.
Tudod csak nem szeretem a kioktató hangnemedet, amikor a "hozzáértésedet " fitogtatod, de mindig úgy h a Pool említésekor fröcsögnek a trágárságok.
Na ilyet tőlem nem fogsz hallani öreg.
Megírom ami nem tetszik (te) de nem a visszataszító szavak emlegetésével kívánk kitűnni.
Ennyi

bag 2008.04.18. 19:45:16

bocs, a 3-as ismétlésért de néha nem a legjoobb a netem, sok Pool szidó legnagyobb örömére...:(

drosiii 2008.04.18. 19:50:48

várom a kövi pl posztot :)

bag 2008.04.18. 20:00:37

"Fernando Torres leváltotta az Istent"

olvassátok

végre egy korrekt cikk :)

halareaal 2008.04.18. 20:08:41

bag, vissza olvastam a kommenteket, veled ellentétben, és még mindig nem értem, mitől sértődtél meg ennyire. trágár hangnemet nem használtam, mint ahogy szavakat se, ellenben ahogy te az Arsenalt minősítetted, az nálam már simán kimeríti a minden alapot nélkülöző gyűlölet kinyilatkoztatását, nem éppen normális hangnemben. talán azért vok "kioktató", meg "hozzáértést demonstráló", mert érveket is felhozok veled ellentétben? ha vki itt ok nélkül fröcsög, az te vagy. és fura, h közben épp ezért ítélted az itt fórumozó néhány Arsenal, és egyéb drukkert, aki "szidta" a Poolt. mintha nem lennél teljesen következetes.

"Megírom ami nem tetszik (te)"
mondtam, hogy ilyen jellegű válaszokat nem kérek, mint ahogy az nst sem, zárjuk le ezt a személyeskedést.
süti beállítások módosítása