Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 28. forduló

2008.03.14. 13:00 _benito

Az előző forduló némileg nyugodtabb párosításai után a 28. játéknapon kárpótlást nyújt a sors, hiszen a Roma-Milan szuperrangadó mellett olyan érdeklődéssel várt meccsek lesznek fent, mint a Juve-Napoli, vagy az Inter-Palermo, középen, mint az Udinese-Lazio és persze lent, mint a Livorno-Parma. Tíz forduló van hátra az idényből, lassan már egyik csapat sem, küzdjön akár éremért, akár nemzetközi helyért, akár bennmaradásért, hozakodhat elő a sok-van-még-hátra – panellel, mert egy ilyenkor elkapott hullámvölgy akár az egész éves munkát romba döntheti. A két állva maradt olasz kupacsapat a hétvégére hangolódás közepette sem felejt el a szezonja szempontjából legalább akkora jelentőséggel bíró sorsolásra figyelni, tegyünk hát mi is így, Nyonban egykor kezdődik a mulatság.

Roma – Milan 2-0
Az Inter elleni pontvesztés, úgy tűnt, végleg pontot tett a római bajnoki remények mögé, ám váratlan szövetségesként a Napoli visszavetette a harcba Tottiékat, akik így most ismét közepesen szar pozícióból üldözik a Nerazzurit. A hat pont azonban soknak tűnik még így is, főleg persze úgy, hogy a Roma mindhárom fronton harcban áll még, de formájukra tekintve magunk is az optimisták bordó zászlaja alá gyűlünk. A Milan is nagy tétért küzd, ráadásul Ancelottiéknak nem is kell ekkora távolságot megtenniük az előzéshez, hiszen a Fiorentina csak egy ponttal vezet előttük, hátrafelé pedig már nem nagyon kell pillogatniuk Más kérdés, hogy az UEFA-kupa Milánóban katasztrofális következményekkel járna…
A Romában – és ezért külön jár a taps! – sem eltiltott, sem sérült nincs, tulajdonképpen Spalletti az egész keretére számíthat, amikor kijelöli a kezdőt. Várhatóan pihenőt kap a remek formában játszó Aquilani, Mancini és Vucinic közül előbbi kezd, Taddei pedig Giulyt szorítja ki a csapatból (ez utóbbit nem nagyon értjük…). Tottiról el kell mondanunk, hogy már tizenháromnál jár, ami kifejezetten pofás, ha hozzávesszük, hogy 19 meccsen érte el és csak hármat lőtt büntetőből.
A Milanba visszatér Nesta, Gattuso és Seedorf, a fufus holland istenség játéka pedig magában hordozza az erősen kifakult karácsonyfa-formáció visszatérését is, ami azt jelenti, hogy Pato egyedül lesz kénytelen szembenézni a római védőfallal. Seedorf visszatérése egyébként azért is bír nagy jelentőséggel, mert Kaká, szegény látványosan szenvedett attól, hogy muszáj volt rohannia a labdával, mert a körülötte hasonló mezben tevékenykedőkhöz passzolnia teljesen felesleges lett volna. Magunk is kíváncsian várjuk, milyen formában tér vissza az öreg tizenegyes-ölő, mert a csapatának óriási szüksége lenne arra a játékra, amire kétségtelenül képes.
Ősszel Milánóban is győzni tudott a Roma, Vucinic gólját ráadásul még meg is fejelhették volna eggyel, ha De Rossi belövi a büntetőt, amit Amrosini kiállítása után kaptak. Nem lőtte be, a vendégek önbizalma viszont a hegyeket verdeste, hiszen a San Siróban Totti nélkül nyerni igen szép eredmény, még akkor is, ha a Milan hazai pályán tragikusan teljesített az ősszel (is).
72 eddig lejátszott római meccsük után a Milan áll jobban, 26-szor az összes pontot magával vitte, ezzel szemben csak 21 vereség csúfítja a képet, a gólkülönbség 77-80. Van tehát mit kozmetikázni a hazaiaknak, amire van is esély, hiszen hazai pályán az Inter elleni vereség mellett csak két döntetlent engedélyeztek ellenfeleiknek. És akkor jöjjön a meglepetés-statisztika: a Serie A csapatai közül idegenben a Milan a legeredményesebb, 27 szerzett pontjával, ha kevéssel is, de megelőzi a táblázaton előtte álló csapatokat. Sőt, a gólkülönbségük is nekik a legjobb otthonuktól távol (+15). Ki hitte volna…
Az ilyen meccsek általában döntetlennel zárulnak, mi most mégis a Romára teszünk, hátha ez a szokásos eltökéltséggel ruházza fel a Milant, melynek egyébként szintén nagyon szorítunk, hogy összekapja magát. Ezt muszáj is lesz megtenniük, a célvonalig ugyanis még a Juventussal, az Interrel, a Napolival és az összes kiesőjelölttel meg kell ütközniük, a végéhez közeledve pedig már a kicsik is vért isznak majd a meccsek előtt. A Roma szurkolóit viszont nagyon irigyeljük, rohadt jó kis csapatuk van és ez áll akkor is, ha végül egyik sorozatban sem sikerül győzniük.

Juventus – Napoli 1-0
Zalazseta hiába fenekedett volt csapata ellen, a szezon végéig kidőlt, ám még nélküle is komoly gondot okozhat az Azzuri a Camoranesi nélkül kifutó Zebráknak. Tiago utolsó esélyét látjuk közeledni.

Inter – Palermo 2-0
Az ilyen meccseket simán hozta eddig az Inter, más kérdés, hogy most van bajuk bőven. A Burdisso-Materazzi kettős középen az egyik ezek közül, ha Amaurinak jó napja van, még meglepetés is születhet. De talán mégsem fog.

Fiorentina – Genoa 1-0
Mutu, Liverani és Papa Waigo nélkül is győznie kell a Violának, mert zsinórban kettőt bukni nem volna ajánlatos a Milannal a seggükben. A Genoa már biztosan bennmarad, ennél többet nem is akartak a szezontól.

Sampdoria – Catania 2-1
A Doria akár a hatodik helyre is feljöhet, sőt, akár már most kényelmes helyzetbe hozhatja magát az UEFA-kupáért folyó versenyben, kivált a kiesés elleni harcra melegítő Catania ellen.

Udinese – Lazio 3-2
A két csapat valamiért mindig jó meccset játszik egymással, nem lesz ez másként most sem. Mindkét csapatnak a támadóiban van bizodalma, ez pedig a semleges nézőket töltheti el a legnagyobb örömmel.

Reggina – Siena 1-1
Ezzel pedig a hazaiak szép csendben alá is szállnak. A Robur nem veszíti el az ilyen fontos meccseket, főleg azután, hogy tartományi derbin ismét óriást öltek és nem szeretnének ismét a hátsó fertályban lökdösődni a végén.

Atalanta – Empoli 1-0
Otthon játszik, úgyhogy valamit mutat majd várhatóan az Atalanta, ráadásul ellenfelük a zsinórban begyűjtött három zakóból érkező Empoli lesz. Saudati visszatér hőstettei színhelyére, de ettől még kinéz a negyedik…

Livorno – Parma 1-1
Hector Cuper bátor ember, mert ha ki talál esni ezzel a kerettel, akkor Parmában Mimmo Di Carlo mellé húzzák fel. Ráadásul ellenfelük közel sem ideális, hiszen a hátsó traktus könyöklésében igencsak érdekelt Livorno ellen kellene eredményes startot produkálni. Egy ikszet már annak veszünk!

Cagliari – Torino 0-0
A Toro száz éve nem kapott ki, viszont elég veszélytelen helyről várja a fordulót, ami akár meg is bosszulhatná magát a végsőkig elszánt Isolani ellen. Ám legbelül már tudják Szardínián, ez a hajó elment, úgy pedig nehéz előre nézni…

61 komment

Címkék: olasz üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr6380505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabez 2008.03.14. 13:22:30

Roma - Mu!

Na most megint beleszaladnak a késbe vagy továbbjutnak ;)

A Milan sztem most jó lesz egy ikszre.

drdugo 2008.03.14. 13:27:19

Azért a Roma a Real után most igazán megérdemelte volna a Schalkét, vagy a Fenert.
A Chelsea, és a Barca megint vicc ellenfelet kaptak.
Gyakorlatilag megerőltetés nélkül jutnak a 4 közé...

Gabez 2008.03.14. 13:31:05

Megérdemelte volna?? Ez a BL - ha te vagy a legjobb, nyerni fogsz, nem igaz? ;)

Tomiie 2008.03.14. 13:48:12

Az inter kit kapott ??? :D:D:D

IronRock 2008.03.14. 14:03:18

Dögöljön meg a Chelsea és a Barca! :-( Nem igaz, mintha minden őket segítené! A többiek késhegyig menő harcot fognak vívni egymással, ezek ketten meg megkapták a leglazább ellenfeleket megint... És ráadásul a következő körben se egy,ást fogják kapni, hogy gebednének meg!...

giacinto 2008.03.14. 14:37:34

könnyű ellenfelet kapott a Barca és a Chelsea? miért nem a 8 legjobb európai csapat jutott a legjobb 8-ba? :))
őszintén reménykedtem egy Schalke-Fener párosításban, hadd legyen még mókásabb a sorozat.
MU-Barca döntőt várok.

_benito, teccik az Inter-es hangnem :) a kezdetek óta sokat javultál e téren.

giacinto 2008.03.14. 14:39:02

elődöntőt, másik ágon Chelsea-Arsenalt.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.14. 14:55:32

Na, de foglalkozzunk a fordulóval, ha Milan ellen és a szerdai derbin begyűjtjük a 6 pontot, akkor semmisem lehetetlen, akár még bajnok is lehet a Roma. Az elismerő szavakat nagyon köszönjük _benitonak, remélem a fiúk nem okoznak csalódást neki. Egyébként magam, már most elégedett vagyok a szezonnal. Grande Roma, Grande Spalletti!

VGL 2008.03.14. 20:13:53

Elcsalták a BL sorsolást? Pff! Biztos a Róma akart egy visszavágót a MU-val a tavalyiért.
A Juve pont az ilyen Napoli félékkel nem szokott otthon bírni. Ezek azok a meccsek, melyeken Nedved hisztizik, a félpályáról is kapura teszi, és a végén begyűjt egy pirosat, és vele 3 meccs pihenőt.

Romanista 2008.03.14. 22:31:50

egyetértek poppal, mint általában, és hát a lehjobbakat meg reméljük

BruceWayne 2008.03.14. 22:55:32

csak összekapar egy ikszet ez a milan remélem, az se baj ha győznek, bár arra kicsi az esély, de szerintem kikapni nem fognak...

giacinto 2008.03.15. 17:26:46

sztem SEM fog kikapni a milan. szurkolok nekik ma este ami azt illeti :) állitolag mexes hiányozni fog, a milanba meg visszatér gattuso és zé

AndrásPéter7 2008.03.15. 18:55:27

Philippe Mexes sérülés miatt hiányzik a keretből, helyén Matteo Ferrari fog játszani Juan párjaként a védelem közepén.
Carletto hiányzói a fordulóban: Serginho, Alessandro Nesta, Marek Jankulovski és Cafú
eltiltott játékos nincs
Alberto Aquilani, David Pizarro, Mirko Vucinic és Daniele De Rossi valamint Kaladze és Nesta(aki ugye nem játszik)
ha lapot kap kihagyja a következő meccset!

FORZA MILAN!!!!!FORZA ROSSONERI!!!!!!!!!!!

giacinto 2008.03.15. 20:12:48

A Serie B-ben gyakorlatilag eldőltek a feljutási remény kérdései, ugyanis a 6. és 7. között már 11 pontnyi különbség van. Viszont hogy ki jut fel egyenes ágon (1-2.) az még izgi lehet, ugyanis az első 6 4 ponton belül van.
1. Chievo 62
2. Albinoleffe 61
3. Bologna 60
4. Pisa 59
5. Lecce 58
6. Brescia 58
7. Rimini 47

sh4d0w 2008.03.15. 21:24:47

Mondja meg vki, hogy Fülöpnek mér' kell meccset közvetítenie? Egészen nyilvánvalóan tisztán látszott, hogy az egyik római nem végezte el a szögletet, hanem a zászlótól egyszerűen elindult a labdával befelé; még ismételték is, de neki ez sem világos... Lassan olyan ... lesz, mint Léderer...

WallyB 2008.03.15. 21:28:15

Internek nyerni kell, nincs vita. Roma-Milan remélem iksz, a BL-ben pedig kék-fekete vér ide vagy oda, de Forza Roma! Remélem Tottiék megmutatják, hogy egyszer volt Manchesterben kutyavásár...
Tomiie... no comment... szánalmas vagy.

MAti 2008.03.15. 22:35:12

Ancelotti egy marha. Képes lenne három Gattuso-t pályára küldeni a középpályán...

Amikor levette az utolsó játszó emberét is (Seedorf), és felállt a Gattuso - Ambrosini - Emerson hármas Pirlo elé, akkor bukta el a meccset az addig irányító Milan...

BruceWayne 2008.03.15. 22:40:59

Ajándékgyőzelem! első félidő kiegyenlített, 45-75. percig a Milan simán a kezében tartott a meccset, még Seedorfnak is volt labdája a 2-0-hoz, erre a végét elbohóckodják, pedig nagyon leeresztett a roma a 2. félidőre... nagyon gáz!

Pato meg egy nagy fing... lehet ha lenne mellette egy csatár, akkor lenne valami, de nem úgy néz ki. ahelyett hogy a kappura lőné a labdát inkább repül egyet....

Pirlo is nulla volt, vicc ez a csapat, mert 30 percig meg kurva jók voltak....

Romanista 2008.03.15. 22:45:10

Sh4d0w: remélem te is láttad hogy el volt végezve az a szöglet....

most már igazi nagy csapat a Roma mert az egész meccsen volt 15 perc összesen amíg jól játszottak és így is nyertek egy nagy(?) csapat ellen.

Doni meg a kanalas gyógyszerből máskor is kérhetne.

BruceWayne 2008.03.15. 22:45:37

shadow: elvileg ugyanezt megcsinálta egy csapat multkor a real ellen. az egyik ember úgy csinál mintha letenné a labdát a másiknak szöglethez, de egy picit ellőrepöccinti, thát ő végzi, így aki most befeleindult vele ő a passzt kapó ember volt, tehát nem volta szabálytalan az ötlet, viszont ott bukik a dolog hogy elvileg akkor érvényes ha a labda kerületének megfelelő távolságot előrehaladt már a labda a szöglet után, itt ugye meg csak pár centire pöccintik előre...
de ezt nyomják alacsonyabb osztályokban is néha, nagy fegyver :-)

Fekete Pákó 2008.03.15. 22:46:41

hát ezt jól elbaszta a Milan, pedig Kakának volt még az a kapufás lövése is, meg Seedorf helyzete, szóval szinte kitömhették volna a Romat. erre egy ilyen fos góllal egyenlítenek, meg hát a másodikat is elnézték erősen.

Romanista 2008.03.15. 22:49:52

kapufás lövééés??? hol volt olyan? az Doni volt barátom

BruceWayne 2008.03.15. 22:51:49

ja, jól belekapott...
azért a végén a paloschi-gilardino-pato csatársor vicces volt, megtámogatva egy emerson-pirlo-gattuso trioval :-)

Romanista 2008.03.15. 22:55:21

hát az teljesen érthetetlen volt.

egyébként meg tényleg az látszott hogy a Milan jó volt de gondolkodásban nagyon lemaradtak a végére. Kakának meg remélem nem súlyos a sérülése.

drdugo 2008.03.15. 22:58:42

koszi carlo hogy 0-1nel lehoztad clarencet emersonra....
a roma onnantol javult fel hogy megszunt a kozeppalyas jatekunk.
siman nyerhettunk vna, meg nekunk volt sanszunk megszerezni a masodik golt.
mindegy, ez egy ilyen ideny...
rosszban a jo, hogy legalabb a roma lenduletben maradt, tovabbra is szorongathatjak az intert.

Romanes eunt domus 2008.03.15. 23:00:04

követelem Emerson szerződésének felbontását. 31 éves, mégis lassú, mint a tetű, körülményes, labdát nem szerez, nézelődik, egyszóval egy nagy kalap dobálnivaló lószar. védekező középpályásként olyan az erőnléte, mint egy ötéves óvodásé, mínusz egy embert jelent a Milan számára. És Costacurta 5-ösét viseli...
szétbasz az ideg, áááááááá....

drdugo 2008.03.15. 23:03:34

egyertelmuen carlo baszta el a meccset, ekkora edzoi szarvashibat.... hihetetlen.
menni kell tovabb, meglehet meg a negyedik hely, de most mar tenyleg baszott nehez lesz.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.03.16. 08:39:38

ezen a pumán annyira kell röhögnöm mindig, van a szomszédunkban egy lompos asszonyság, akinek van egy hatalmas, fekete, szutykos, dagadt disznó kutyája, akit úgy hívnak, hog bagira.

na, nekem ő jut mindig eszembe emersonról. :)

United82 2008.03.16. 11:47:12

(miért van hanyagolva a Premier League?:(...)

giacinto 2008.03.16. 12:00:14

a római produkció kb 3 lóbrokit ért tegnap, de megköszönhetik ancelottinak meg seedorfnak. emerson egyáltalán mikor volt jó?

BruceWayne 2008.03.16. 12:01:45

giacinto: a romában...

CsakaCalcio 2008.03.16. 14:34:57

Na lassan kezdődik a délutáni csemege, hajrá Palermo!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.16. 16:08:32

A tegnap esti meccsen kiderült, hogy egyre komolyabb csapat a Roma. Korábban nemigen fordítottunk meg meccseket, most meg a Realt és a Milant is hátrányból vertük meg.

(Egyenlíthetne már a Palermo!)

BruceWayne 2008.03.16. 16:57:52

első félidőnek láttam a felét, hát ezt a Jimenezt nem kezdetni.... remélem alapember lesz lassan....

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.16. 16:58:58

Csak nyert a zInter, de se baj botlani is fog még!

BruceWayne 2008.03.16. 16:59:04

popp: minden tiszteletem a Romáé, de tegnap a Milant a Milan verte meg, az az igaszág hogy a 45. és a 75. perc között nem sok köze volt a rómának a meccshez...

BruceWayne 2008.03.16. 17:03:33

egyébként miért vicces az Intert úgy írni hogy a z betűt a csapat neve elé rakjátok?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.16. 17:16:51

Nerazzuri, nem vitatom, hogy a második félidő nagyrészében jobb volt a Milan, sőt még azt is hogy Guily sípcsontos gólja óriási malac volt, de azért sorolhatnám azokat meccseket, ahol annak ellenére vesztettünk pontot, hogy a játék képe alapján nyernünk kellett volna (például ellenetek). Sőt baromira örülök, mert olyan csapatok ellen fordítunk vesztett helyzetből mostanában, mint a Real, vagy a Milan. Az is király hogy padunkról is képesek vagyunk meccset nyerni.

BruceWayne 2008.03.16. 17:19:17

hát igen, ez a nagycsapatok tulajdonsága. a fiorentian meg nyert, szóval a Milannak így duplán fájhat a tegnapi vereség...

Asidotus 2008.03.16. 18:16:21

A szögletnél nem kellene kijönni a labdának a kis körcikkelyből?
A Roma szombati produkciója nem lesz elég a MUFC ellen, hacsak azok sem a szombati produkciójukat hozzák.

calcio_di_rigore 2008.03.16. 18:25:30

Emerson Capello alatt volt jó. Mind a Rómában, mind a Juvéban kiváló volt. Persze főleg a Juvéban figyeltem, ott abszolút alapember és elképesztően hasznos játékos volt. Blasi, de még Vieira is egy zsák krumpli volt mellette.

calcio_di_rigore 2008.03.16. 18:27:01

Kicsit sok a "volt", de a lényeg érthető.:))

Gabez 2008.03.16. 19:04:17

Na kezd visszatérni az őszi hangulat, a Roma szenved, az Inter simán nyer, jó lesz ez így ;)

Vieira, Figo, Jimenez lassan formába rendülnek, aztán majd jön vissza Cambiasso és a többiek is.

A nagycsapat az, amelyik nyer vmit...nem?

_benito · www.nst.blog.hu 2008.03.16. 19:28:55

mondjuk kupát? és szupert hozzá? idegenben?

Gabez 2008.03.16. 20:07:06

Hehe, látom gyorsan lecsaptad a magas labdát, de vigyázz, lufi: a Roma sztem is nagycsapat, Capello óta. ;)

Viszont idén vagy a kupa megint, vagy semmi...a BL-re kevés az esély.

giacinto 2008.03.16. 20:18:08

igen, popp. valószínűleg botlani fog az INTER még. ezek szerint a Roma nem.persze.a szerdai derbit kihagytad? lesz még Empoli meg Siena meccsetek is :))
lényeg hogy jövő héten mind2 újoncot behúzzuk :)), és ha vasárnap is áll a 6 pont előny, onnan már célegyenes. bajnokság + kupa elég lesz.

Romanista 2008.03.16. 21:52:49

elvégre a 'Pool ellen is simán fordítottatok.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.16. 22:22:13

Gabez, mindkét ellovas csapat 2-1-re nyert, ráadásul a Milan és a Palermo "kurvára nem ugyanaz a műfaj".

Giacinto, nem mondtam, hogy nem fogunk botlani, meg van rá az esély mert még három sorozatban állunk - bizonyos csapatokkal ellentétben a Bl-ben is :). Azt meg nem gondolod komolyan, hogy a derbyt nem mi nyerjük és légy nyugodt, az Empoli is megkapja a magáét az Olimpicoban. A Sienával pedig a fejlett humorérzéked ellenére sem játszunk már ebben a bajnokságban.

BruceWayne 2008.03.16. 22:24:59

áúúú,juvermerda 88. perc :-(

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.16. 22:27:14

Én is jobban örültem volna döntetlennek.

Romanista 2008.03.16. 22:34:37

Hát azért a legvéresebb szájú juve drukkerek is emelhetnek egy kalapot a kommentátor által kisdélicsapattá degradált Napoli előtt.


popp, ne vedd fel az ilyet, mi már nyertünk idén kupát :D
egyébként meg ők is találkoznak még a Napolival, Parmával.... :D

Alexxxx 2008.03.16. 22:56:20

mondjátok hogy nem volt megérdemelt...
szerintem nagyon jól játszott a csapat :)
Nerazurri: ne kezdjünk merdázni légyszi,senki nem csinálja,vagyis nekem nem tűnt fel :/

Nedved11 2008.03.17. 00:22:59

Inter-Arsenal meccs kellett volna a Bl-ben, egyik csapat keretéről sem mondod meg melyik bajnokságban játszik...bár valószínűleg az Inter örült volna ha 5 alatt kap. Sissoko nagyon hasznos igazolás volt, Secconak egy jó pont.

kroos 2008.03.17. 08:03:20

Valaki azt irta itt a multkor hogy monden római kapitány 10-esben játszott.Nos,szerintem nem,habár csak 2 példát tudok,Tomasi,és B.Conti.Ök biztos nem 10-esben játszottak.

giacinto 2008.03.17. 08:54:55

az h valaki állmég a BL-ben, semmit sem jelent. vagy megnyered vagy nem. ennyi számít. év végén elégedett leszel a 2 ezüst mellé azzal h BL-negyeddöntősök voltatok? kétlem. merthogy a roma nem nyer BL-t az egyszer fix.

nalazo 2008.03.17. 08:57:50

Ha az Inter a továbbiakban is úgy játszik, mint tegnap, akkor a néhány szurkolójánál sokkal szimpatikusabb Roma teljesen mindegy, hogy mit csinál.
Szombaton a rutinos Milan nem éppen egy rutinos csapat benyomását keltette, amikor uralta a meccset, aztán egy kapott góltól simán összeomlott.

Nedved11: A " volna " a gyerekek kedvelt játéka. A Juventus sem úszná meg 5 alatt, ha a Gyirmóttal játszott volna. Volna! Ez a poszt a bajnoksággal foglalkozott volna.

juventino 2008.03.17. 09:22:18

Sziasztok! Most regeltem be, nagyon tetszik ez az oldal és örülök, hogy végre egy fórum ahol nem szidják egymás anyukáját! :)

A Juve megint jelest kap küzdeni akarásból!
Izgalmas meccs volt!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.17. 10:29:13

giacinto, én már most elégedett vagyok a Roma szezonjával. Ha a tegnapi játékotok a Palermo ellen is csak egy 2-1-es gyözelemhez volt elég, akkor buktok még az idén!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.03.17. 11:11:16

popp: pontosan ennyi elég volt a győzelemhez, ha kiosztott volna a bíró 2 pirosat meg 3 sárgát(a burdisso-féle 2. sárgás belépőkért) a palermonak akkor 6-1 lett volna és nem lenne itt miről fröcsögnöd.

Amugy ha az inter így játszik, és bukik, akkor a nem jön át az ellenfél a félpályán játékra gondolsz , vagy az öngólra?

Nedved11 2008.03.17. 15:08:14

"Nedved11: A " volna " a gyerekek kedvelt játéka. A Juventus sem úszná meg 5 alatt, ha a Gyirmóttal játszott volna. Volna! Ez a poszt a bajnoksággal foglalkozott volna."
...oké...nyugi...
süti beállítások módosítása