Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

La Liga, 2. forduló - ami még hátravan

2007.12.05. 11:00 pancho_sanza

Antonio Puerta tragikus és értelmetlen halála miatt a második fordulóból elhalasztott Osasuna – Sevilla mérkőzés pótlására kerül sor ma este. A két csapat ellenkező előjelekkel futhat ki a mérkőzésre, míg a pamplonai játékosok önfeledten ünnepelhették a Deportivo ellen elért idegenbeli győzelmet, addig a sevillai csapat az Almería otthonából távozott szomorúan és megtörve. Ennek megfelelően a hazai csapat a Riazorban már eredményesnek bizonyuló felállásban fut ki a Reino de Navarra stadion szent gyepére. A vendégeknek két nagy hiányzója is lesz a mérkőzésen, de míg Kanouté távolmaradása valószínűleg negatívan befolyásolhatja a sevillaiak teljesítményét, addig Daniel Alves esetében ez már nem ennyire egyértelmű. A két csapat egyenlő pontszámmal áll a táblázaton és azzal a tudattal léphet pályára mindkét fél, hogy egy győzelem esetén a kilencedik helyre sikerülne előrelépnie. Diadal esetén a hazaiak gólkülönbsége mindenképpen elmozdul a negatív tartományból, míg a vendégek még egy négygólos vereség esetén is elmondhatják, hogy ugyanannyi gólt lőttek eddig, mint amennyit kaptak.

Várható összeállítások:
Osasuna(4-1-4-1): Ricardo - Azpilicueta, Miguel Flaño, Cruchaga, Monreal - Puñal –Juanfran,  Héctor Font, Pandiani, Plasil – Dady

Sevilla(4-4-2): Palop - Martí, Mosquera, Fazio, Crespo – Jesús Navas, Poulsen, Keita, Adriano – Luis Fabiano, Koné

Ja és hogy mi lesz a végeredmény? Azt majd az olvasók eldöntik, mert a mi üveggömbünk - teljes szolidaritást vállalva a forgatókönyvírókkal - sztrájkba lépett.

5 komment

Címkék: spanyol beharangozó üveggömb la liga

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr33253014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drani 2007.12.05. 16:32:59

biztos hogy nyer a sevilla, mert most nem fogadok rájuk

d3vnull 2007.12.05. 17:36:27

Ez annyira nem biztos, merthogy én történetesen fogadtam rájuk (is) :)

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2007.12.05. 22:40:18

remélem megfogadtad, Képfényező:-)
süti beállítások módosítása