Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - La Liga, 31. forduló

2007.04.22. 05:35 Bede Márton

Real Sociedad - Atlético 2-1
Az Atlético az ilyen meccseket akkor is elveszíti, amikor formában van, most pedig egyáltalán nincs, ez a forduló után már az UEFA-helyezésért is küzdeniük kell. A Real Sociedad ettől még kiesik.

Real Madrid - Valencia 0-1
Mire számítsunk, amikor két olyan csapat találkozik, amelyek egyaránt 42 gólt voltak csak képesek rúgni harminc meccsen? Unalmas és sűrű meccset sok idegeskedéssel, egyetlen, az utolsó percekben szerzett Valencia-góllal. És Morientes szerzi majd, csak hogy jobban fájjon.

Deportivo - Osasuna 2-0
Miután csütörtökön a Sevilla saját közönsége előtt alázta meg a Deport, a kék-fehéreknek muszáj lesz valami értékelhetőt produkálnia a Riazorban. A klub történelmének legfontosabb meccse, az UEFA-elődöntő előtt álló Osasuna pedig tökéletes partner lesz ebben, hiszen nekik a bajnokságban már nincs miért küzdeniük.

Espanyol - Betis 1-0
Luis Fernandez kezdeti lendülete elfogyott, a Betis ismét Spanyolország legtragikomikusabb csapata, értékelhetetlen játékkal és szabályosan elmebeteg klubvezetéssel. Még egy UEFA-elődöntőre készülő, félgőzös Espanyoltól is kikapnak.

Zaragoza - Celta 2-0
A Sztojcskov-effektus igazi próbája, és van egy olyan érzésünk, hogy a Zaragoza túl nagy falat lesz. A múlt héten a Nástic ellen a hazaiak beleszaladtak egy csúnya pofonba, most viszont még a folyamatosan lesérülő Aimar nélkül is simán nyernek.

Levante - Getafe 0-1
Ha egy csapat úgy kap ki, mint szerdán a Getafe a Barcelonától, az mély és lassan gyógyuló sebeket szokott hagyni. Nyilván a Getafe sem egészséges, és Schuster teljesítményével is egzre kevesebben elégedettek, amióta csak arról beszél, hogy ki fogja edzeni jövőre a Madridot. Viszont a Levantét még így is megverik.

Mallorca - Nástic 2-1
Portillo ezúttal hiába fejeli majd be menetrend szerinti gólját, a Nástic számára ez a forduló lesz az út vége. Igaz, hogy múlt héten is ezt jósoltuk, de valami azt súgja, hogy az egyébként rendkívül szimpatikus tarragonaiaknak pont ez a béna, a kiesést szintén megérdemlő Mallorca ellen fogy el a szerencséje.

Recreativo - Racing 1-3
A szezon két meglepetéscsapatának élet-halál harca az UEFA-indulásért. Hiába szimpatikusabbak a hazaiak, akik gyakorlatilag nulla pénzből, kiemelkedő játékosok nélkül, ám remek csapatteljesítménnyel jutottak ide, Zsigicsék hetek óta a fellegekben járnak, és bárkit, bármikot, bárhol képesek megverni. Kivéve, ha a múlt heti balhé után a spanyol bírói kar nem dönt úgy, hogy szopjon csak most a Racing.

Sevilla - Athletic 3-0
A piros sarokban a halálpontos gyilkológép, amelynél idén csak a Chelsea tud hatékonyabb lenni az igazán fontos pillanatokban. A piros-fehér sarokban pedig egy lelkes, ám szörnyen átlagos csapat. Kanouté, Kerzsakov és Alves megosztoznak a gólokon.

Villareal - Barcelona 0-0
A csatársorban újra együtt a R.E.M. hármas, a hét hőse, Messi vezetésével a Barcelona átgázol a gzengécske Villarealon. Dehogy! Az idei szezonban megszokott módon a katalánok megint képtelenek lesznek két jó meccset összehozni, és enyhe mezőnyfölényüket nem tudják gólokra váltani.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr9061870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BBking · http://bbking.blogspot.com 2007.04.23. 07:23:27

ne josoljatok sracok, nem nektek valo! :)

tgabee2 2007.04.23. 10:36:58

Hát tényleg nem!

"Unalmas és sűrű meccs sok idegeskedéssel, egyetlen, az utolsó percekben szerzett Valencia-góllal"

Ehelyett a forduló legizgalmasabb találkozója bomba formákkal és nagy gólokkal.

Szerintem túl kevesek vagytok ti ehez a jóslós dologhoz, inkább ne erőltessétek!
;)
süti beállítások módosítása