Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Daily Africa: Vb-válogatott helyett

2010.07.14. 17:00 _benito

Egyébként sem azokról a sztárokról szólt a vébé, akiktől vártuk, talán nem felesleges beszélni egy poszt erejéig azokról, akik helyettük vitték a show-t. Azokról, akiket valamiért megjegyeztünk. Van a hajtás után található válogatottban olyan, akiről már hallottunk, csak el van rejtve a klubcsapatában, akadnak frissen feltűnt tehetségek, és lesz olyan is, aki már nem is fiatal, de nagyot alakított a tornán. Lesznek posztok, ahol csak a szimpátia irányította a választást, máshol kevésbé szimpatikus, de nagyszerű játékosok tűnnek fel, és van olyan is, aki valószínűleg csak éppen a legjobbkor kapta el élete meccsét. Még komplett cseresor is kijött, úgyhogy tényleg érdemes hajtás után bemondani a kommentek között, ki az, aki miatt hülye barom vagyok, hogy kihagytam.

Richard Kingson (Ghána)
Az a vicc megvan, hogy dumál az afrikai kapus a zsidó bányásszal? Az első fele már nem vicc, a Wigan kapusa nagyon emlékeztet egy jó kapusra. Hozta a rutinvédéseket, voltak bravúrjai, és a kifutásai is jó üteműek, és kellően agresszívek voltak. Kapott gólt a csapata, amiért elő lehetett venni, de összességében nagyot játszott, mindenképpen érdemes megjegyezni a nevét.

Gregory van der Wiel (Hollandia)
Az Ajax jobbhátvédje kellemes meglepetés volt, a védelem újonca meggyőzően hozta le a meccseit. Bírta a strapát, nem nagyon kerültek mögé az érces hangú veteránok sem, a sebességével nincs gond, és a beadásai között is volt egészen használható. Az Ajaxban nyilván többet rohangálhat fel, a hollandoknál inkább védekeznie kellett, és azt jól megoldotta. Ezt egy hollandról el sem kell mondani, de nagyon jóban van a labdával, az látszik azon, ahogy hozzáér. Cseréje: Jerome Boateng (Németország), aki balhátvédet játszott, csak az utolsó meccsen mutathatta meg, hogy igazából milyen jó jobbhátvéd. A balon sem volt vele semmi gond.

Diego Lugano (Uruguay)
Őt sem láttuk sokszor játszani idén, Dél-Afrikában a pályára lépő középhátvédek egyik legjobbjaként tűnt ki. Magas, jól fejel, és a földön sem esik kétségbe, ugyanakkor csapatában azért tartják kulcsszereplőnek, mert ő testesíti meg a küzdőszellemet. Amint kiesett a csapatból, bizonytalanabbá váltak hátul, egy ország imádkozott azért, hogy visszatérhessen a pályára Hollandia ellen. Cseréje: Arne Friedrich (Németország), aki a csont nélkül kiesett Herthából érkezve óriási tanár volt a német védelem közepén.

Stephane Grichting (Svájc)
A 31 éves svájci középhátvéd miatt volt olyan masszív a védelem, amilyen. Nem egy vadlábú tinédzser már, de hiba nélkül helyezkedik, és irányítja a védelmet. A spanyolok elleni meccs azért volt különösen látványos, mert nagyon sok beívelést fejelt emberhez, ha az volt élete nagy meccse, akkor a legjobban időzítette. Az Auxere csak a második profi csapata, hűséges, mint egy bernáthegyi. Cseréje: Simon Kjaer (Dánia), aki még meg sem mutathatta magát igazán, de az a 45 méteres keresztpassza Bendtner gólja előtt magáért beszélt.

Jorge Fucile (Uruguay)
Már a kommentek között is jeleztem, hogy nagyon tetszett, amit az uruguayi balhátvéd (akár a jobb oldalon) csinált. Elképesztő a munkabírása, fegyelmezett, simán vállalja az ütközéseket is. Vele nagyon rendben volt a csapat balszárnya, hiszen valahogy mindig ott tűnt fel, ahol szükség volt rá. Cseréje: Fabio Coentreao (Portugália), aki sokkal jobb játékos az uruguayinál, de most a padra került Fucile mögött. Mert csak.

Kwadwo Asamoah (Ghána)
Schweinsteiger Schokolade, mondhatnánk. Ugyanaz a feladata, mint a németeknél Malackának, és ezen a vébén nem is maradt el olyan sokkal mögötte. Minden meccsen szétfutotta magát, és a villámgyors ghánai kontráknál általában ő volt az, akinek az utolsó(nak szánt) passzokat ki kellett osztania. Az a fajta középpályás, amiből a vébén sem láttunk sokat: mindkét térfélen hasznos a játéka. Cseréje: Ramires (Brazília), akiről azt hittük, csak kihozták turistának, aztán egyszerre azt vettük észre, hogy összebogozta a védők cipőfűzőjét Chile ellen.

Michael Bradley (USA)
Edzőbá csemetéjét csak hülyék vádolják azzal, hogy apu miatt játszik az amerikai válogatottban. Bradley jr. az a játékos, akitől egyetlen csapat sem lesz jó, de egy jó csapatban képes kimagaslóan jól játszani. Az amerikai csapatban nagyon él, a leckéjét maradéktalanul felmondja, és néha még szorgalmit is készít (Szlovénia ellen pont jókor), igazi jó tanuló, jó sportoló. Cseréje: Walter Gargano (Uruguay), aki érthetetlenül keveset játszott, mert amikor a pályán volt, nagyon jól nyomta. Egy Napoli-meccset javaslok mindenkinek, akit érdekel.

Thomas Müller (Németország)
A világbajnokság gólkirálya szeptemberben még a kilincsnek is csókolomot köszönt  a müncheni öltözőben, Dél-Afrikából hazatérve minden bizonnyal a megasztároknak kijáró tisztelet övezi majd (ha már Maradona elhajtotta a vérbe egy sajttájról). Müller gyorsabb már nem lesz, de határozottabb még igen, és már most is rohadt jó. Like! Cseréje: Alexis Sanchez (Chile), fasza gyerek, kár, hogy a nem olyan fasza gyerek Pepe miatt alig játszott Udinében.



Mesut Özil (Németország)
A németek irányítója leginkább egy mongol kisfiú viseletes babájához hasonlít, de ez azonnal elmúlik, ahogy hozzá kerül a labda. Ezen a poszton sokat számít a rutin – ráadásul a németek elkövették azt a hibát, hogy sok ziccer jött rá ki nagyon -, néha el-eltűnik a mezőnyben, de gyors, okosan passzol, és Ghána ellen azt is bizonyította, hogy jó bal lába van. Cseréje: Honda Keiszuke (Japán), aki a hírek szerint óriási megasztárrá vált hazájában. Nem viccel a szabadoknál, a BL-ben is vágott egy olyat, amilyet Sörensennek.

Mark Gonzalez (Chile)
A CSZKA Moszkva támadóját sokan már megfigyeltük a BL-ben is, most az egyik legszimpatikusabb csapat pajzsot-páncélt ledobó támadógépezetének lelke volt. Svájc ellen a meccs embere volt, és nem csak a győztes gólja miatt. Érthetetlen, miért nem játszatták többet, nagy tornája lehetett volna. Cseréje: Giovanni dos Santos (Mexikó), aki eltűnt a szemünk elől, de nem lett rosszabb játékos, Velával együtt nagyon jók lettek volna, ha van előttük egy normális center.

Asamoah Gyan (Ghána)
Furcsa, hogy Ghána a gyenge helyzetkihasználás miatt ilyen kevés gólt lőtt, mégis Gyant választjuk a csapat centerének. Az afrikai csatárok minden attribútumát becsülettel hordozó játékos a legjobb korban van, hogy valaki megléptesse a Rennes-ből, és ha a vb-n mutatott teljesítménye nem lenne elég jó ajánlólevél, jelezzük, hogy 44 válogatott meccsén 22 gólnál tart. Cseréje: Luis Suárez (Uruguay), aki nyilván nem lenne csere Gyan mögött, de abból a szempontból nem illik a csapatba, hogy azért már valahol játszik. Most láthattuk, hogyan jött ki belőle 35 gól idén.
 

146 komment

Címkék: válogatott vegyes izé vb 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr732150851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árpádka 2010.07.14. 17:15:44

Kingsonnak nincs cseréje:) Gargano helyett meg elnézném inkább Perezt vagy Arevaló Rióst:)

Neil Blender 2010.07.14. 17:16:33

hát érdekes egy összeállítás szó se róla...

Salvatore Bonanno 2010.07.14. 17:20:34

Forlán? Persze, róla nagyon sokan tudták, hogy faszipántos (by Pöte) játékos, de nem sokan hittük (én sem), hogy ekkorát fog játszani ezen a vb-n, pedig az általad is felsoroltak mellett neki is van némi köze ahhoz, hogy Uruguay a négybe jutott, nem?

balu11 2010.07.14. 17:24:09

nagy mértékben egyet értek a csapattal, jó válogatás, köszi!

akiket én nem írtam volna:
- K. Asamoah, Ramires, dos Santos (őt komolyan nem is értem...), Gyan

akiket nem hagytam volna ki:
- AREVALO RIOS, Stekelenburg, Vittek

Árpádka 2010.07.14. 17:29:03

Ha meg mindenáron kell egy mexikói akkor legyen Hernandez, dos Santos helyett

ycool 2010.07.14. 17:46:27

Gregory van der Wielt a Bayern Münchenbe! Ha már Coentreao nem jött össze...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.14. 17:46:34

Kingson cseréjének jó lesz Enyeama.

Jobb hátvédnek a ghánai Inkoom épp jó lenne Van der Viel elé. Középen helyett Grichting valamelyik Mensaht jelölném. A balhátvéd poszt rendben van. Bradley heléyn megadnám a valóban jó Garganot kiszorító Diego Pereznek a lehetőséget. Öröm volt nézni ahogy meszivatta Schweinit az első uru gól előtt.

Egyelőre ennyi.

sh4d0w 2010.07.14. 17:52:10

Én kíváncsi vagyok, Müller vajon képes lesz-e valóban igazi csatársztárként villogni a jövőben, vagy csak a Klose-effektus ismétlődik meg. Szerintem egyelőre a srác nincs Bierhoff-/Klinsmann-szinten.

ycool 2010.07.14. 18:03:56

@sh4d0w: "Szerintem egyelőre a srác nincs Bierhoff-/Klinsmann-szinten."
Ezzel én is egyet értek, bár Bierhoff nem sokkal 30 éves kora előtt lett először válogatott (asszem 28 éves volt), és 70 válogatott meccsén 37 gólt szerzett.. Klinsinek pedig 108 válogatott meccs kellett 47 góljához. Tehát az idő egyértelműen Th. Müllernek dolgozik.. de meglátjuk, hogy mit hoz majd ki belőle.. :)

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.07.14. 18:08:51

Ha már több ghánai szóba került, André Ayew és Annan is nagyot durrantottak, előbbit a Bayern vinné, utóbbit a Lyon.

keshudioo 2010.07.14. 18:11:21

Mi van Carlos Salcidoval?

Orvenyhivo 2010.07.14. 18:22:36

Gargano helyett Arevalo Rios vagy Diego Perez, elore Gyan helyett Forlán, cseréje Suarez helyett Gyan. Cserekapusnak Skeletenburg.

zsakfos 2010.07.14. 18:33:43

Kapusposzton inkább Enyeama mint Kingson, az utóbbi félelmetes módon nem érzi a beadásokat.
Vagy Stekelenburg.
Van der Wieltől én többet vártam, bár lehet csak azért mert láttam már jobban is játszani. Sokkal több is van benne.
Kjaert nagyon nem értem, a kameruni meccsen ő passzolta el a labdát Eto'o gólja előtt, a 2. holland gólnál meg lemaradt Kuytről mint a borravaló.
Gargano helyett inkább Perez nem véletelnül kezdett inkább ő az uruknál.
Ramires helyett inkább Arevallo Rios.
Öziltől én annyira nem voltam elájulva, viszont André Ayew nagy játékos lesz.
És igen Hernandez Giovanni dos Santos helyett.
Na meg Pastorénak is többet kellett volna játszania az argentínoknál.

RoFä 2010.07.14. 18:33:47

Meg egy szavazat Arevalo Riosnak, emlittessek meg Victorino, es bar alig jatszott, Scotti.

ForzaBianconero 2010.07.14. 18:40:07

@zsakfos : Bár különösebben nem izgat Kjaer, de azért megvédem hiszen azt a labdát Poulsen passzolta el, csak valamelyik Somos összekeverte őket.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.14. 18:41:47

@popp: Szóval Grichting helyére jelölném Mensahot, Johnt, de inkább Jonatánt.

Aztán Ayewnek és Annannak, Jesus Navasnak vagy a paraguay-i Verának (őlőőte a torna gólját) azért mindenképpen szorítottam volna helyet.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.07.14. 18:59:57

Nálam Kingson a torna legjobb kapusa díjra is pályázik. Csak ugye Casillas.

pimpalini 2010.07.14. 19:00:52

@sh4d0w:

Azért a Klose-effektus sem rossz (100/52)...:)

Bár értem, hogy arra akartál célozni, hogy a VB-k egyenes kieséses szakaszában is illene több gólt szerezni egy komoly csatárnak.

pimpalini 2010.07.14. 19:11:59

Egyelőre annyit, hogy mindenképp beletenném Landon Donovan-t, aki az amerikai csapat esze és lelke volt.
dos Santos játéka inkább volt ígéretes számomra, mint meggyőző, inkább ültetném a helyére Gyan-t, aki egy húzós baki után olyan büntetőt volt képes rittyenteni, amely azért nem volt hétköznapi.
Gyan helyén inkább jönne nálam Forlán.

Viszont Boateng cserepados helye nem meglepő, ugyanis szerintem elég jól játszott a VB-n. Tőle tartottam, mert különösebben nem ismertem a játékát eddig, de a feladatát elég jól megoldotta.

rizla 2010.07.14. 19:17:06

--villa------------------
-----forlan------müller--
--------iniesta----------
-schweini---busquets-----
lahm-piqué-friedrich-ramos
-------casillas-----------

jó, hát kicsit támadó felfogású, na.

Mala Suerte 2010.07.14. 19:25:15

Stekelenburg - van Bronckhorst, Friedrich, Lugano, Sergio Ramos - Schweinsteiger - Donovan, Honda (Özil), Müller - Forlán, Villa.

pimpalini 2010.07.14. 19:25:31

@rizla:

A támadó felfogás sosem baj... sőt, egy csapat sosem lehet eléggé támadó felfogású...:)

Inkább nyerjünk 7:6-ra, mint 1:0-ra...:)

Mala Suerte 2010.07.14. 19:33:27

Amúgy hivatalos All Star már van? Mert nem találom sehol...

Budlofsky 2010.07.14. 19:44:15

Suárez jó lenne Kingson cseréjének is. :D

pimpalini 2010.07.14. 19:45:33

@matthe07:

Van:
Muslera - Ramos, Bruno Alves, Juan, Zambrotta - Pepe, Felipe Melo - CR, Messi, Podolski - Iaquinta

pimpalini 2010.07.14. 19:46:29

@Budlofsky: Én inkább van Bommelre gondoltam...

sh4d0w 2010.07.14. 19:54:37

@ycool: nem is igazán az eredményessége a kérdéses számomra, hanem inkább az, hogy ő pl. képes lesz-e egymaga lekötni 2-3 védő figyelmét - másik két nevezett úriember esetében ez nem volt kérdéses. Bierhoffnak például nagyon hasznára vált az Udinesében eltöltött idő, német csatártól szokatlan megmozdulások jellemezték a játékát (emléxem, pályafutása vége felé a magyar válogatottnak is rúgott egy olyat, ami német csatártól teljességgel váratlan volt). Klinsmann is sokat profitált az Interes nevelésből.

vizsla_ 2010.07.14. 19:56:28

fény derült arra, hogy mitől is volt annyira jó a némt csapat, amellett hogy a génállományuk szétterjedt volt:

sportgeza.hu/futball/2010/vb/cikkek/tul_sok_a_buzi_a_nemet_valogatottban/

ez részben magyarázat arra is, hogy mitől játszik szép focit a spanyol csapat:DDD

pimpalini 2010.07.14. 20:08:56

@popp:

Kellett egy kivétel, ami erősíti a szabályt.:)

@vizsla_:
Ez megmagyarázná, miért "adták oda" a németek a meccset a spanyoloknak...:) A szerelmét csak nem győzi le az ember...;)

drani 2010.07.14. 20:13:09

Scotti rám is mély benyomást tett, pedig nem sokat játszott, adjunk neki egy esélyt a svájci helyett.

pimpalini 2010.07.14. 20:14:19

Kicsit ugyan off, de vicces:

Bate-Hafnar. BL-selejtező: 5:1 (az utcsó 5 percben 4 gól esett - gondolom lement a nap, s lehetett végre focizni...)

montipájton 2010.07.14. 20:16:37

Forlán, Forlán, Forlán, Forlán, Forlán, Forlán, Forlán, Forlán, Forlán, Forlán, Forlán. Csere: Schweinsteiger.

casaubon 2010.07.14. 20:18:19

csak pár név még, aki nekem meglepően jó volt (főleg, mert nem ismertem őket előtte):
Enyeama, Arévalo Rios, K-P Boateng (ő mondjuk azért, mert kiderült, hogy nemcsak mészárolni tud), Annan és a paraguayi védekező középpályások.

ycool 2010.07.14. 20:23:57

@sh4d0w: Müller pedig a Bayernes neveléséből profitálhat sokat :)

horas 2010.07.14. 20:34:37

Afrikai kapusok Enyeama,Khune vagy hogy hívták a házigazdák kapusát.
Giovani Dos Santos,Bastos,Tshabalala,Prince Boateng,Jonathan Mensah,John Te-Sze,Coentrao,Salcido,Figueroa,Elia

Van még de hirtelen ennyi.

giacinto 2010.07.14. 20:58:59

Legyen Afrika-, Európa-, Dél-Amerika-, Ázsia és CONCACAF-válogatott is (VB alapján)

Lécci-lécci.

Vajon ki nyerne egy ilyen 5 fős tornát, ahol mindneki játszana mindenkivel?

giacinto 2010.07.14. 20:59:58

@giacinto: természetesen 5 csapatos, nem fős.

de nyilvánvalóan Európa.

bz249 2010.07.14. 21:02:51

@giacinto: És Óceánia? A vb egyetlen veretlen csapatát adták! :)

giacinto 2010.07.14. 21:04:23

összedobok egy dél-amerikát:

:)

-----------JC-------------
-Maicon-Lucio-Lugano-Fucile-
-----Masche--Arevalo----
--Messi--Forlán----Tevez--
---------Fabiano--------

kicsit orrnehéz, de talán.

giacinto 2010.07.14. 21:04:56

@bz249: azt meghagyom neked :) még az Auszikatis beleveheted hogy nehezebb legyen :D

exeaxe 2010.07.14. 21:10:42

Suarez
az a fickó a foci

horas 2010.07.14. 21:20:20

@giacinto: Nekem nagyon nem tetszik én valami klasszikusat szerettem volna a BL-címvédő szezonra,mint pár éve a BL-meccseken használt keresztbe csíkos www.dnevnik.si/uploads/articles/2008/06/11/325848_0.jpg
,ez a kötött vagy tenisz mellény arculat nagyon nem tetszik...de lehet majd megszokom...

Utoljára ez a mez tetszett 100%.ig.:sladfive.net/FreeTime/BlogSport/wp-content/uploads/2008/11/ibrahimovic.jpg

giacinto 2010.07.14. 21:23:11

@horas: ez a 06-07-es tényleg nagyon jó volt, van is belőle :)

mostanában nem nagyon erőltetika 3. mezt, viszont kapusmezből van 2 is, jó rondák.

az idegenbelink viszont nagyon ütős a kigyóval.

horas 2010.07.14. 21:30:58

@giacinto: Ha esetleg,megnyeri a csapat a világkupát,hova fog elférni az a címer azt nem tudom...
kep.index.hu/1/0/140/1402/14023/1402345_43bac47649ffcc5267e57530476caef9_wm.jpg
Ami középen van...

horas 2010.07.14. 21:35:17

@giacinto:
Én a keresztbe csíkost első számú hazainak gondoltam,kurva jól néz ki és símán lejetne valami rendhagyó a hőn áhított Bl-címvédő szezonra.

Ne is mondd a kapus mez a végtelenül gusztustalan 80-as évekbeli glam-metal örületet jutattja eszembe,írtó csúnya...
www.exclaim.ca/images/up-stry.jpg

ForzaBianconero 2010.07.14. 21:36:43

@horas: Hű, micsoda gondok :)
Amúgy ez a recés stílus honnan jön azt nem tudom, a Juvénak is ilyen lesz.

horas 2010.07.14. 21:44:55

@ForzaBianconero:
Nemtudom gondolom a nike találta,ki valszeg a Juve vissza dobta vagy nem tudom,de télleg tele volt minden ezekkel a mezekkel egy hónapja az ilyen kalóz oldalakon...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.07.14. 22:05:34

Stekelenburg-ot az Arsenal kapujába! :)

csak ne az ausztrált, csak ne...

Szergő 2010.07.14. 22:11:12

@zsakfos : A kamerun elleni meccsen Poulsen adta el a labdát,nem Kjaer

krai 2010.07.14. 22:15:08

a VB felfedezettje nem más mint : Piqué
sportgeza.hu/futball/2010/vb/cikkek/pique_vigan_csulazgat/

komolyra fordítva, Suarez azt adta amire számitottam,
fucile, arevalo, perez hihetetlen impresszíven játszott, de elég sok urugay-i beférne ebbe a kategóriába
Élia játéka is tetszett, kár hogy nem kapott tobb lehetőséget.
Özil és SCHweini játéka meglepetés volt
a spanyolok jók voltak, de senkit nem tudnék kiemelni sem mint meglepetést sem mint aki olyan nagyot játszott volna, esetleg talán villa

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.14. 22:30:15

@krai: Húúú, de csuma részeg a gyerek!

Zolte 2010.07.14. 23:02:35

@matthe07: Ide én tennék még egy szűrőt, a fiatal spanyolban nem érzem még, hogy egyedül lehozna egy meccset. Schweinit meg nem tartom igazán szűrőnek...
Nálam a válogatott:
Stekelenburg - Van Bronckhorst, Friedrich, Lúcio Van der Wiel - van Bommel, Schweinsteiger - Özil - Villa, Asamoah Gyan

Firkánt az aranylabda miatt nem tettem be (+ kellett egy kemény center), Müller meg nem fért be... Bommel pedig erősebb szűrő... meg aljasabb is Sergionál... Neki odalépni kell, nem elhasalni...

Zolte 2010.07.14. 23:07:41

Firkánt az persze Forlán, nem tudom, hogy jött:D

julios 2010.07.14. 23:34:07

Ázsia érdekes kérdés, mert Észak-Korea nemá játsszon benne, Dél-Korea meg Japán dobná össze a csapatot, meg jöhetne Cahill az ozziktól. Nem nagy merítés.

Shunsuke vagy Kengo Nakamura volt jobb? Most látom, hogy alapesetben kettő van belőlük, a kommentátorok nem különböztették meg őket.

balu11 2010.07.15. 09:19:13

@giacinto: látszik, ki ért rá modellt állni :) (b_sszameg Maradona - most meg még 4 évet akarnak neki adni... okos...)

egyébként sokan sima all-star csapatot dobtatok össze, sztem a cikk inkább amolyan üstökös-válogatottról szól (kevésbé ismertek / eddig ekkorát nem villantók)

djemba 2010.07.15. 09:29:10

KJAERT A KEZDŐBE
szerintem kurva jó a srác, voltak hibái, a kameruni gólnál úgy emlékszem, félig ő adta el a labdát, tekintve hogy szar helyre passzolt. amúgy szinte hiba nélkül tolta le a meccseit, és hát igen, az a negyvenmétereskereszt...
az volt a torna gólja

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.07.15. 09:34:33

@balu11: vagy mourinho a hülye, vagy én, vagy khedira

balu11 2010.07.15. 09:38:45

@mocsing: na, várjál, ez most nem világos

vagy mouri - mert Sami nem akkora spíler
vagy te - mert mégis
vagy Khedira - mert ???

jól értem?

(sztem Khedira nem gondolkozott sokat, de nem is nagyon volt min - Stuttgartból közvetlenül nem sokan kerülnek a világ legnagyobb (/leghíresebb, tökmind1) klubjába...)

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.07.15. 09:45:33

@balu11: hanyag egyenletrendszer amúgy, mert van olyan, ahol ketten is hülyék, szal tisztáznom illett volna, hogy akkor most megengedő, vagy kizáró 'vagy' :)

- sztem hülye mourinho, ha komolyan számol khedirával
- én hülye vagyok, ha khedira mégis real-szintű futballista, mert meg vagyok győződve róla, hogy nem az
- khedira pedig hülye, ha komolyan hiszi, hogy játszani fog a nagyon kevésnél többet real-mezben. hogy nem gondolkodott sokat, abban egyetértünk

NEM SOKAN? igen, csak a legnagyobbak, Ááááádám Szalaiiiiiiiiii :)

Everred 2010.07.15. 09:46:15

@mocsing: még azt sem tartanám kizártnak, hogy a Marca a hülye. Volt már rá precedens...

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.07.15. 09:48:35

@Everred: jajj, igen, nyilván én is úgy gondoltam, hogy HA tényleg igaz minden a hírből

Mala Suerte 2010.07.15. 09:51:26

Na, lelőttek. Amúgy ha igaz a hír és Schweinsteigert is sikerül leigazolniuk, Khedira sorsa meg van pecsételve (mondjuk a válogatottban valószínűleg így is) egy időre mindenképp.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.07.15. 09:56:08

maradva a vb-nél, Henrik, boldog névnapot :)

balu11 2010.07.15. 09:56:21

@mocsing: @matthe07: természetesen számolni kell a hülyesajtó faktorral, az egyértelmű

és naná, hogy Szalai! (de ettől még a "nem sokan" ül...)

HosCincer 2010.07.15. 10:07:37

@balu11: @matthe07: @mocsing: érdekes és nagyon meglepő igazolás (ha igaz), bár Mourinho talán kicsit ért hozzá, egyébként engem Di Maria sem győzött meg a vb alapján (elötte nem láttam sehol).

egyébként ez szintén érdekes és szerintem megdöbbentő, bár Capello is maradhatott:
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/argentina-maradonanak-2014-ig-szolo-szerzodest-kinalt-a-szovetseg-2037126/

balu11 2010.07.15. 10:14:48

@HosCincer: én is láttam, de túl objektíven nem tudom megítélni, mert nálam a Cambiasso(-Zanetti) malőr akkora merénylet volt a futball ellen, hogy én már akkor elküldtem volna Maradonát a ....

A negyeddöntő meg ne legyen már elég a VB talán legcombosabb (na jó, 2-3.) keretével rendelkező válogatottjának!

Maradona valószínűleg olyan jelenség Argentínában, amit mi innen, Magyarországról nem fogunk kb. soha megérteni - én már fel is adtam...

Capello annyiban más eset, hogy ő jól láthatóan felépített valamit az elmúlt években, megtanította nyerni az angolokat. Persze, ebből a VB-n nem sokat mutattak, és nyilván az sokat nyom a latba, de akkor is letett olyat az asztalra az imponáló selejtezőkbeli játékkal, hogy kapjon még egy esélyt. Ezt sokkal védhetőbbnek tartom. (Ráadásul ugye lehet hivatkozni arra, hogy ha a sporti nem vak, akkor minden másképp alakulhatott volna... Persze "hülyeség", de hivatkozási alapnak nem rossz, a kommunikációban benn lehet tartani folyamatosan, és így még indokolhatóbb a maradása.)

donnelly · http://nst.blog.hu 2010.07.15. 10:22:15

Mark Sanchezt én is lájkolom, de őt azért lehetett már ismerni a La Ligából, meg a Liverpoolból :)

Neil Blender 2010.07.15. 10:26:14

@mocsing: Ha a Real megveszi Khedirat akkor vesz még egy Gagot. Egy alapvetően nem rossz, de a világszinvonaltól messze levő játékost. Khedira sok a jó tulajdonsága de semmben sem kiemelkedő.

Nem mondhatnám hogy eddig tetszik amit a nyár hoz, lett egy Di Mariánk, valszeg egy Khediránk... Megértem ha Barca nem fossa össze magát a hírek hallatán...

@donnelly: Mark Sanchez? :)

HosCincer 2010.07.15. 10:28:54

@balu11: lehet, hogy igazad van, de azért megnézném azokat az edzőket (visszamenőleg) akiknek a csapata a vb előtt esélyesként utazik ki és a nyolcad ill. negyed döntőben kapnak 4-et azok közül hány tarthatta meg az állását.

donnelly · http://nst.blog.hu 2010.07.15. 11:02:46

@Neil Blender: Jah nem, őt a New York Jetsből lájkolom, természetesen Gonzalezre gondoltam :D

horas 2010.07.15. 11:07:04

@Neil Blender:
Nevezzük nevén a gyereket.
Ezek eddig nem,hogy nem erősítések hanem visszalépések.
Di Maria-nál szerintem Marcelo is símán jobb akivel nem tudnak már 3 éve mit kezdeni a csapatnál.
Khedria-nál meg nincs ember a jelenlegi keretben aki ne lenne jobb még azok is akik alig játszottak Gago vagy M.Diarra.Elöbb hosszabítotam volna egy évet Guti-val mint Khedira-t leigazoljam.

Én úgy nyitottam volna,hogy Lucho-ért odaadom Gago meg Drenthe duót,ha nem elég ráfizetek valamennyit.

Garcia bőrmester 2010.07.15. 11:11:35

szerintem még a mexikói Barrera elférne azon a listán, akik kurva jók voltak amikor beálltak, de valamiért keveset játszottak, és ő már a felkészülési meccseken is jó volt, persze a mexikóiak még mostanában is lehetnek lutrik Európában, de egy gyors, jól cselező szélső sok csapatban elférne még

Neil Blender 2010.07.15. 11:12:37

@horas: ha nem ius visszalépés, de előrelépés semmiképp.

Nem is értem hogy mi szükség volt egy balszélsőre, hiszen Marci simán megoldja azt a szélt, CR is át szokott jönni, nem mellesleg Kaka is inkabb a balszelrol indul...

Szoval totalisan felesleges igazolas. Persze ne legyen igazam és lepjen meg Di Maria de keves eselyt latok ra.

Khedira detto, vkp poszton most már van Lass, M. Diarra, Gago, XAbi Alonso, Khedira... 2nek mennie kell sztem...

Amúgy komolytalan elméletem szerint Mourinho tényleg kihivast akart a Madridnál uhogy most igyekszik szar játékosokat igazolni, hogy minél nagyobb legyen az a kihívás :)

@donnelly: gondoltam ;)

zsakfos 2010.07.15. 11:18:21

@balu11: @HosCincer:
Mindenesetre Pekermant kirúgták 4 éve, ahol szintén a negyeddöntőben búcsúztak, mondjuk pár fokkal szebben csak tizikkel a házigazda németekkel szemben.
Én arra leszek kíváncsi, ha jövőre a hazai rendezésű Copa Americát sem sikerül behúzniuk akkor mi lesz Maradonával.

horas 2010.07.15. 11:18:44

@Neil Blender:
Valószinüleg Gago vagy M.Diarra szénája kifele áll,Lass körül meg szerintem továbbra is bizonytalan a szitu gondolom a betegsége végett.
De ez így sem kóser mert Khedira inkább Gago szintjén van,de szerintem az egyébként elég csetlő-botló argentín egy gondolattal jobb nála.Diarra meg sokal jobb,bár ő sokkal defenzívebb.

mickeyknox 2010.07.15. 11:20:08

@mocsing: én azt is olvastam több helyen, hogy a chelsea-be megy.

a hét elején reggel arra keltem, hogy valamelyik rádióban mondták be a fenti hírt (khedira-real madrid)

rég volt már ilyen vidám reggelem :)

HosCincer 2010.07.15. 11:20:24

@imici77: egy kacsa jutott róla eszembe :)
azért van Bommel tekintete sem rossz

bz249 2010.07.15. 11:21:10

@horas: eleve Khedira ugy lett a nemet valogatott kezdoje, hogy harom ember kiserult elole... ugyanakkor meg csak 23 eves tehat hosszu idore megoldast jelenthet(ne, ha jo jatekos lenne)

horas 2010.07.15. 11:21:57

@zsakfos :
Számomra,teljesen mindegy,innentől kezdve az argentín válogatott számomra nem létezik.
Ez mi?
Ilyet látott valaha valaki.
Megmondom öszintén szó szerint nevetségesnek tartom egész argentínát a szövetséget az embereket mindekit úgy ahogy van.
Ezeknek nem az a lényeg,hogy mi történik csak Maradona-hoz legyen köze,számomra ez szánalmas.

Neil Blender 2010.07.15. 11:25:01

@zsakfos : semmi. Az AFA elnöke hogy Maradona azt és akkor csinálja amit akar. Ha menni akar megy, de ők ki nem rúgják.

@horas: Állítólag Mourinho M. Diarrara és Gagora számít, míg Lass mehet mert őt jó áron el lehet adni. Egyetlen pozitívuma a transzfernek, hogy RM szinten fillérekért jön, így bukni nem lehet rajta. Sőt, lehet hogy még nyerni is fog vele a klub, ha 2 év múlva mondjuk eladja.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.07.15. 11:25:25

@HosCincer: a tekintete is azt mondja, h "ne szimulálj, Te kisköcsög" :DDD

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.15. 11:26:06

@balu11: Szerintem jogos a bizalom Maradona felé, Argentina megelőzte Brazíliát, hivatalosan ötödik lett míg amazok hatodikak www.telesport.hu/Hirek/2010/07/14/18/Uj_Zeland_is_megelozte_az_olaszokat__Ime_a.aspx . Ezt kapd ki heinrich a poroszos brazil Dungát a helyére rakta az isteni Diego ;-). Van igazság!

Neil Blender 2010.07.15. 11:26:40

@Neil Blender: bammeg azért látszik hogy kő másnapos vagyok, konkrétan szavakat hagyok ki a mondatokból.. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.15. 11:28:12

@horas: Engem ezek a Mancini-Quaresma-féle húzásokra emlékeztetnek a nagy Moutól. Aztán lehet, hogy beválnak.

horas 2010.07.15. 11:29:31

@Neil Blender: Ki az az RM?
Lass-t pedig óriási hiba lene eladni Gago marasztalása legalább akkora.

Neil Blender 2010.07.15. 11:31:19

@horas: RM=Real Madrid

Lasst akkor lenne nagy hiba eladni ha 100%os. Ha nem az, a betegsége akadályozza akkor el kell adni és neki is jobb lesz. Nem kell még egy De La Red (aki állítólag elkezdte a csapattal az edzéseket).

szferi 2010.07.15. 11:31:46

@popp: kívánom hogy olyan jó légy a munkádban, mint amennyire maradona volt jó a vb edzők között ;)

horas 2010.07.15. 11:32:51

@popp:
Jaja de ők elgaláb jó envek voltak,meg azért sokal kevésbé kecsegtettek ekkora buktával.

Egyéb,Mancini-től képtelenség megszabadúlni,nem hajlandó eligazolni pénzért,mondjuk mert nem is kellene senkinek,az ügynöke kijelentette,hogy újabb kölcsön szerződésbe nem mennek bele.
Amúgy úgy vagyok vele,hogyha ennyire lerázhatatlan,talán egy újabb probát megérne.
Ez az új rendszerben lenne posztja és ez a taktika működne,ő azért nem Quaresma kategória,ő évekig a Roma egyik huzóembere volt,amit te nagyon jól tudsz,még jobban is mint én.

horas 2010.07.15. 11:33:59

@Neil Blender:
Jaja.Kár érte egyértelműen jobb mint Granero,Gago,Diarra,Khedira
Még is mennie kell szegény sajnálom,nagyon.

horas 2010.07.15. 11:36:34

@popp:
Na pontosítva Mancini nagyjából azért bukott meg,mert a 4-3-3 ne müködött,részben miatta is,de az egész mint játékrendszer bukta volt.Az eredeti felállásban amire visszaállt az Inter nem volt posztja.
Viszont ebben a 4-2-3-1 ben a két szélen lenne posztja,és ez a rendszer mükődik.

HosCincer 2010.07.15. 11:36:40

@imici77: 39-es kép: Ramos pólóján Puerta arcképe van?

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.07.15. 11:37:04

@mickeyknox: hogy örülök már a hírnek is, az nem vitás :)

meg annak is, hogy poldi herceget nagyon vinné a milan :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.15. 11:37:19

@szferi: az ötödik legjobb a világon? Köszönöm a jó kivánságot ;).

@horas: Mancini megérdemli a sorsát, amilyen ganaj módon bánt a Romával, amelyik kivakarta geciből. Ti is megérdemlitek őt. Azért sajnálom is, mert nálunk tényleg nagyon nagy szezonjai voltak, míg tisztelte a Roma mezt.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.15. 11:39:40

@horas: Ebben a rendszerben játszott Romában is, mind a két szélen bevethető volt és elvileg védekezni is kellene tudnia, hiszen eredetileg jobbhátvéd volt ( még Cafu helyére vettük), más kérdés, hogy hajlandó-e.

sandinista 2010.07.15. 11:43:44

@balu11: Jogos, meg szo is van rola cikkben: "Azokról, akiket valamiért megjegyeztünk."

En dos Santost megvedenem, szerintem teljesen jogos a (cserepadon) szerepeltetese, benne van a lababan a bugi. Persze, h o, vagy Chicharito, az megint jo kerdes...

horas 2010.07.15. 11:44:56

@popp:
Egyértelmű,hogy egy jellemtelen alak,elment a Milan-hoz kölcsönbe mindeféle hlyeségeket nyilatkozott az Inter-ről,de öszinte leszek engem ez nem érdekel.

Előrefele elférne,ha érezné a bizalmat és újra formába tudna lendülni erőssége lehetne a csapatnak.
Ja tudom,hogy Cafu helyére jött,de túl menő csávó már egy ideje az alázatos mezőny munkához,pedig,ha ahhoz jobban viszonyúlna több lehetőséget kapna és már is más lenne a leányzó fekvése nem meccshiányosan,kicsit félszeg módon kellene pályára lépnie 6-7 fordulónként.

sandinista 2010.07.15. 11:47:24

Mullerrel kapcsolatban egyszer mar kifejtettem, h szerintem abszolute tul van hajpolva a srac. Most nagyon jol jott ki neki a lepes, de ennyi.

Vagy lesz belole egy masodik Klose, szezonokra eltuno "tipikus vb-jatekos", vagy meg annyi se.

Aztan lehet, h jol racafol minderre es a Maracanaban 4 golt vag a dontoben a remenyvesztett braziloknak.

horas 2010.07.15. 11:48:09

@matthe07:
Amúgy egyébként erről a videóról nekem az jön le,hogy látszik,hogy nekik kimaradt az a kajla kamasz-kor amikor részegen az ember minden alávalóságot és ocsmányságot megcsinál...
Mert minden bizonnyal kimaradt...
Nem azt mondom,hogy szép,de hát istenem.

sandinista 2010.07.15. 11:52:02

@balu11: Maradona az argentinok ertelmesebbje szamara ugyanugy egy vallalhatatlan paprikajancsi, mint ahogy a forumozok tulnyomo tobbsege szamara is. A nep viszont (ahol orok torvenyszerusegek szerint nem az ertelmesebbje van tulsulyban) imadja, mert 1) gyakorlatilag istenstatusza van, 2) emocionalis alapon kozeliti meg a jatekot (ami lathattuk, hogy hova vezet), ami a hatalmas mennyisegu idenyszurkolonak bejon.

KoppányiG · http://www.azbennvolt.blog.hu 2010.07.15. 11:57:50

@horas: Diarra tavaly egy megye2-es szintet hozott, persze ha játszatták. Az Alcorcón elleni bohóckodás egyik legborzasztóbb figurája volt, konkrétan sírtam a megmozdulásain.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.07.15. 11:59:00

@HosCincer: bizony am, kesobb fel is vette es abban rohangalt fel-ala. hatalmas arc a srac (ahogy Iniesta is az volt azzal a feliratos alsopoloval)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.07.15. 11:59:54

Ugye ez a Maradona-dolog nem igaz?
Ugye csak jo az argentin humor?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.15. 12:01:10

@horas: na ez jó meglátás. Ez a tipikus gimiből ismert 'úgy sem mered' téma volt. Persze egy jó hangulatú öltözőben megmaradhat az ember gyereknek.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.15. 12:04:56

@csizsikpizsik: Felajánlották neki, mondjuk még nagyobb lenne Diego, ha nem fogadná el.

HosCincer 2010.07.15. 12:05:59

@csizsikpizsik: a 2008-as döntő után is ilyen póló volt rajta.

horas 2010.07.15. 12:08:46

@KoppányiG:
Azért az túlzás lenne,azt állítani,hogy őazt a színvonalat képeviseli.
Mikor a Lyon-ból elhozták Essien-el ők voltak az aktuális szuper kőművesek,míg Essein egy stabil csapatrendszerbe került,állandóság veszi körül addig Diarra felett jöttek mentek az edzők,(mondjuk a Chlesea-nél) és kétszer teljesen kicserélődödtt a csapat.
Szerintem Diarra képességei alapján posztján ott van az élbojban.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.07.15. 12:08:51

@popp: jesszasz.... es ha Diego nemet mond nincs gaz, B-terv tuti Domenech...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.07.15. 12:10:09

@HosCincer: pontosan, ezert hatalmas arc. Nem feledkezett el a jo baratrol.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.15. 12:11:36

@csizsikpizsik: Akkor jöhetne Martino, Bianchi, Simeone vagy sokan mások. Bielsát azért nem mondom, mert ő még nagyobbat bukott 2002-ben.

KoppányiG · http://www.azbennvolt.blog.hu 2010.07.15. 12:13:22

@horas: Még 2007-ben hozta az elvárt szintet, azóta évről évre szarabb. Persze, Essien kirobbanthatatlan, és nem akkora ott a nyomás, mint Madridban, de akkor is klasszisokkal jobb, mint Diarra.

horas 2010.07.15. 12:14:25

@KoppányiG:
Amúgy azt adom,évközben még írtam is,hogy Diarra nagyon kocorászosnak,lassúnak tűnik,nem volt ilyen régebben.

horas 2010.07.15. 12:19:43

@popp:
Egy jó hangulat öltözőben biztos,felszabadúlt a légkör,de azokban a körökben amikben ezek az arcok vannak már egészen kiskoruk óta szerintem semmiféle nyegleségnek,gyerekességnek nincsen helye.
Bulizásról meg aztán pláne ne is beszéljünk.

seamus gonzalez 2010.07.15. 12:21:25

@csizsikpizsik:
öhöm, és nyilván Trezeguet lesz a segítője :))

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.15. 12:27:00

@horas: Szerintem azért ez jókora túlzás. Nem apáca zárdában, vannak vagy iskolában a határon. Az lehet, hogy kevesebb a kimaradás és abban egyetértek, hogy Pique-féle cdlog egy ilyen diákkori bebaszós csíny, de abban biztos vagyok, hogy naphosszat hülyéskednek és húzzák egymást a különböző akadémiákon.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.07.15. 12:31:44

@seamus gonzalez: neeem, Trezeguet honositva lesz, ha veletlen nem vallalja Domenech sem es Lippi lesz a befuto :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.15. 12:38:53

@csizsikpizsik: Mondjuk Lippivel szerintem sokra vihetnék az argentinok.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.07.15. 12:39:35

Boruc seals Viola switch

ennek milyen hatásai lesznek?

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.07.15. 12:44:30

@popp: szerintem szinte meg velem is. ha mas nem en sejtem hol kell jatszatni Messit, kiket nem kell a kispadon hagyni, kiket kell a kispadra rakni es kiket nem biztos hogy otthon kell hagyni...

szferi 2010.07.15. 12:49:05

@popp: egy semmit sem számító rangsorban ötödik, de különben mindenki tudja hogy teljesen fogalmatlan? Persze a család szeretete a legfontosabb ;)

Kettészakad a pálya középen jön fel a víz 2010.07.15. 13:07:03

@popp:
Szépek a Roma mezek. Jobbról a 2. tasakfejű az Adriano? Atyaisten van vagy 30 kiló az a bojler a nyakán.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.15. 13:08:42

@csizsikpizsik: Szerintem Messi nem volt olyan rossz helyen, máshol hibázott óriásit az Isteni.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.15. 13:11:08

@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz: Egyelőre nehezen fér bele a mezbe, de szépen lefogy majd a római kánikulában.

Kettészakad a pálya középen jön fel a víz 2010.07.15. 13:13:52

@popp:
Úgy legyen! Egy jó Adriano nagyon elférne a farkasoknál.

HosCincer 2010.07.15. 13:14:26

sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2010/07/15/a_tiz_legrosszabb_dolog_a_vb-n/

hát szerintem itt a MvB-es rész már tényleg túlmegy minden határon

Mala Suerte 2010.07.15. 14:35:07

@HosCincer:

amúgy szerintem elképesztően színvonaltalan az egész sportgéza, szinte hihetetlen, hogy több olvasója van (www.digibiz.hu/nagy-versenyt-hozott-a-2010-es-foci-vb-a-sport-oldalak-kozott/20100712) pl. az nso-nál, mondjuk nyilván az index miatt.

ordenáré stílus, káromkodás, blikk-szintű cikkek (jogi löw és a fikája), helyesírási hibák, nyílt szubjektivitás... ez tök menő, tényleg, csak nem egy országos híroldalon. (nem választják el egyértelműen a "hír" meg a "vélemény" rovatot...)

(persze ez nyilván nem Henrik és az nst ott [is] megjelent irományaira vonatkozik, de ez az egyetlen jó pontjuk.)

halareaal 2010.07.15. 15:09:21

@Neil Blender: Di Maria kifejezetten nagy erősítés, hihetetlenül tehetséges, még ha a vbn nem is sokat mutatott ebből. a Benficában és a pekingi olimpián viszont már tett le komoly dolgokat az asztalra. bár kifejezetten kedvelem Marcelot, szélső kpként nála sztem egyértelműen jobb.
egyébként is hiányposzt a szélső, szal sztem tuti erősebb lesz vele a csapat. az más kérdés, h egy Silvának vagy Navasnak jobban örülhetnénk, de Di Maria sem rossz választás.
Khedira viszont nemtom mit csinál Madridban.

sandinista 2010.07.15. 15:10:00

@HosCincer: @matthe07: Ez a bulvarosodas utja, sajnos.

Szerintem a legalja az volt, amikor valuska laszlo (o irja igy, kisbetuvel) irt valami altalanos iskola otodikes fogalmazast arrol, hogy vebe, foci, meg csapat.

A helyzet az, hogy aki rendes infokat akar, az jon az nst-re, aki meg beeri kevesebbel, az marad a faekenel.

halareaal 2010.07.15. 15:16:05

egyébként a csapatba én Ayewet mindenképp betenném, mondjuk Gonzalez helyett. fantasztikus dolgokat művelt a srác, ha megfelelő helyre kerül nagy játékos lesz belőle.

horas 2010.07.15. 15:17:30

@HosCincer:
Sztálin Hitler egybe sorolás az sok,de arról az emberről nem lehet,teljesen kifejezően negatívumokban beszélni.Mellette még Materazzi is egy rózsaszín zoknis szabad idejében festegető félbuzi ál-művész-lélek divattervezőnek hat.

Mala Suerte 2010.07.15. 17:02:00

na megvan az álomcsapat, csak kérni kellett:

www.nemzetisport.hu/foci_vb_2010/vb-2010-hat-vilagbajnok-kerult-be-a-fifa-alomcsapataba-2037194

Müllernek azért lenne helye szerintem és szövkapnak is inkább Löwöt tettem volna, de nagyjából ez a csapat fedi az igazságot, már ha beszélhetünk ilyenről.

HosCincer 2010.07.15. 17:22:21

@horas: ha a taplóság/bunkóság oldalát nézed akkor lehet hogy igazad van, ha a durvaság oldalát akkor viszont szerintem tévedsz.

egyébként Khedia + Margit:
www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nemetorszag-khedira-ugynoke-es-a-stuttgart-is-cafolja-a-realos-szalat-2037193
süti beállítások módosítása