Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Ágyú van, és golyó? - BL, negyeddöntők, 2. láb

2010.04.06. 18:07 nou san trafford

Ma este meglesz a Bajnokok Ligája első két elődöntőse, és bár sokan lefutottnak tekintik mindkét párharcot, az NST meghívott szakértői az esélytelenebbnek tartott csapatok részéről is hihetetlen magabiztossággal nyilatkoznak az esélyekről. Barcelonában az lesz a kérdés, kinél lesz többet a labda, Moszkvában meg az, hogy egy gyors orosz góllal lesznek-e izgalmak egyáltalán, vagy az Inter úgy kinyírja a meccset, mint a huzat. Megjegyezte-e a Barcelona, hogy meddig tart egy meccs? Lesz-e az Arsenalban, aki legalább egyszer szöktetni tudja a Walcottot? Az Inter marad-e az egyetlen csapat Európában, amely mindent megnyerhet? Mit tudnak az oroszok, ha támadni kell? Hajtás után válaszok, nagyképűsködés, és hajrá! Figyelem, Oroszország messze van, 18-15-től CSZKA-Inter!

Hajrá, Barcelona!

Az a csapat fog továbbjutni, ahol több jó játékos játszik, és azért mert többet lesz náluk a labda, több helyzetük lesz, amiből több gólt szereznek. A Barcelona sokkal több jó játékossal rendelkezik. Ez ennyire egyszerű. Jó játékos alatt nem csak a világklasszisokat értjük, hanem a csapaton belüli második vonalat, Bojannal, Pedroval, Maxwellel. A vendégeknél ráadásul három olyan játékos fog hiányozni, akik képesek lehetnének eldönteni egy-egy ilyen nehéz meccset. Van Persie, Fabregas és Arsavin hiányában az Arsenal nem tud felmutatni egyetlen olyan játékost sem, aki legalább a Barcelona kispadjára odaférne. Ez nem az ágyúsok kritikája, hanem pusztán a katalánok erejét mutatja. Jelen helyzetben akkora a különbség a két csapat között, amit szerencsével, jó csapatmunkával, a labda gömbölyűségére történő hivatkozással nem lehet ellensúlyozni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mi innen a karosszékből könnyen fogalmazunk meg a fentiekhez hasonló evidenciákat. Guardiolának azonban most pont ebben rejlik a feladata: már a meccs elejére felpörgetni, a maguktól is lelkes játékosait, hogy csakúgy, mint a Stuttgart ellen, amint lehet, döntsék el a továbbjutás sorsát. Ez így is fog történni, semmi kétségünk. Egyetlen dolgot mindenképpen szem előtt kell tartani azonban a katalánoknak. Az utolsó negyedórára döntő előnnyel érdemes rendelkezni, mert az Arsenal nem csak az odavágón, de legutóbbi 9 meccsén betalált az utolsó 10 percben!
Szóval, hajrá Barca és hajrá továbbra is Európa Anglia ellen!

Hajrá, Arsenal!

Amikor egy üzlet beindul, akkor nincs megállás. Olyan szintű győzni akarás van csapatunkban, hogy elképzelhetetlennek tartjuk, hogy egy latin bagázs ezt meg tudná állítani. Már szerdán megmutattuk nekik, hogy egy focimeccs mindig a hármas sípszóig tart, de szombaton is láthatták, hogyan küzd egy igazán tökös csapat egy igazán kemény csapat ellen. Nekünk hétről-hétre komoly csapatokkal kell küzdenünk, míg ellenfelünknek kislányos focit játszó bohócbrigádokkal. Nem akarjuk itt lefitymálni a Barcát, de a Wolverhampton focistái szombat este nightklubban emésztették a vereséget Bendtner meghívására, mialatt a katalánok a Brokeback Mountain-t nézték a Bilbao játékosaival Xavi pecójában.
A rengeteg sérült/eltiltott miatt abszolut nem túlzó Rosicky latolgatása. A cseh géniuszunk szerint 50 százalék esélye van mindkét csapatnak. Mi már annyira hozzászoktunk legjobbjaink hiányához, hogy érzésünk szerint Fabregas már-már direkt tiltatta el magát és sérült le, hogy ezzel is növelje a többiekben a harci kedvet. Gallast könnyedén pótolhatja Campbell, ráadásul Sol - múltja alapján - az ellen figyelmét is lekötheti kisugárzásával. Cesc helyén Rosicky fog virgonckodni, Walcottól Guardiola is fél, míg Song posztján bárki játszhat, hiszen minek akkor labdát szerezni, amikor nálunk a labda.
Most mindenki azt gondolhatja, hogy ironizálok. Pedig nagyon nem. Csak úgy lesz esélyünk, ha elaltatjuk őket és gyorsan kapunk két gólt, elhitetjük velük, hogy ez tükörsima, aztán az utolsó negyedórában berámolunk nekik hármat, amikor Messi cseréjeként már Henry fogja jelenteni elől a nemveszélyt. Wenger legnehezebb feladata az lesz ma este, hogy meg kell értetnie Bendtnerrel, hogy csak a végén találjon be, ami a tartalékos-felforgatott Barca-védelem ellen nem lesz kis feladat. A lehetséges Touré-Marquez vagy Touré-Milito tengelyről - Valdes-zel a kapuban - egy másik cseh zseni, Hrabal szavai jutnak eszünkbe: Szarból nem lehet ostort fonni, de ha mégis, nem lehet vele pattogtatni.
Mi fogunk pattogtatni az elődöntőben, és kivételesen nem Torzonborz, hanem Nasri lesz a nagy király.

Hajrá, CSZKA!

Két fontos hiányzónk lesz, Aldonyin és Kraszics simán kezdene az Internél is, úgyhogy nem lesz könnyű a feladat, de történelmi példák egész sora mutatja, hogy az ellentámadás a mi igazi asztalunk. Óvatosabbnak kell lennünk, mint Berijának, amikor tanácsokat susmorgott a Vezér fülébe, mert ha gólt kapunk, az Inter kinyírja a meccset, viszont ha sikerülne a meccs elején betalálnunk, taktikus játékkal mi hozhatjuk az eddigi legnagyobb meglepetést. Sajnos közben kicsit kitavaszodott, 10 fok körüli hőmérséklet várható, így a műgyep mellett már csak magunkra számíthatunk. Ráadásul nem is vagyunk játékban, mert a hétvégi bajnokinkat terrorfenyegetésre hivatkozva elhalasztották, pedig jó lett volna a Zenit ellen egy faszipántcski rangadóval melegíteni. Egyébként amikor legutóbb digókkal játszottunk egy európai negyeddöntőben, meg sem álltunk a végső győzelemig (igaz, az a Parma volt, és az UEFA-kupa), most viszont itt van a lehetőség, hogy az abcúg Narodnaja Komanda után mi legyünk a második orosz csapat, amely eljut az elődöntőig.

Hajrá, Inter!

Gyorsan túl kell esnünk ezen, méghozzá minél kisebb áldozatot hozva, mert fontosabb dolgunk is van, mit focisulit tartani a műtarlón. Mivel a holnap kieső Bayern München mellett mi vagyunk jelenleg az egyetlen csapat Európában, amely minden sorozatot megnyerhet, amiben elindult, érthető módon nem tulajdonítunk különösebb jelentőséget ennek a gyülevész orosz társulatnak. Kényelmes helyzetben vagyunk, mert a CSZKA most áshatja be magát a kapuja elé 10 emberrel, ha pedig nekünk jönnek, mosolyogva szétkontrázzuk őket. Egyszer. Aztán ráülünk a labdára, és addig gyömöszöljük, míg ki nem pukkad. Múlt héten megígértük, hogy abramovicstalanítjuk a Bajnokok Ligáját, az első lépést megtettük, most bevégezzük a munkát. Sneijder lehet, hogy nem játszik, vigyázni kell az üveglábúra, mert ha ne adj’ Isten valamelyik muszka rosszul viselné a vereséget, a végén még hiányozna. Mármint nem ennek a meccsnek a végén, persze.

662 komment

Címkék: bl beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr461899523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadkutya 2010.04.06. 18:20:24

Csak fél szemmel nézem. Mármint az első gólig. :)

krai 2010.04.06. 18:29:14

remélem tényleg így lesz, és 1-0-os CSZKA vezetésnél kikapcsolod a tvt:P

vadkutya 2010.04.06. 18:34:36

@krai: Be sem kapcsolom, leginkább azért, mert a másik meccsen az esélytelenebbnek szurkolok... :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 18:35:37

Hajrá Inter, itt az idő, most vagy soha, aztán az elődöntőben le lehet törni a "világ legjobb csapatának" szurkolók jókedvét. :) Persze csak ha ők jutnak tovább.

vadkutya 2010.04.06. 18:36:26

Jól látom,h a CSZKA stadionjában 1 méterenként állnak a biztonságiak?? Bizalomgerjesztő. :)

vadkutya 2010.04.06. 18:37:19

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ez de gonosz volt, Esti úr, nem vót maga ilyen... ;)

Ott a gól!!!

horas 2010.04.06. 18:39:55

vezetünk!!!kicsit potyás de pont leszarom...

vadkutya 2010.04.06. 18:40:31

@_benito: Sztem is, unalmas meccsnek nézünk elébe, de ne így legyen...

"Ágyú van, és golyó?" - Ezért meg hűljön rád a bőr, ha Te voltál... :D

horas 2010.04.06. 18:42:49

Nincs egy szinten a két csapat,még így is az Inter-nél a labda...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 18:43:51

@vadkutya: Nem tagadom, hogy a ma esti főmeccs során az Arsenalhoz lesz közel a szívem.
Én is azt hiszem, hogy innentől kezdve csak a sárnak a dagasztása jön, az egyik nem fog tudni, a másik meg nem akar majd többet, nem baj, pihenjenek csak a fiúk.

giacinto 2010.04.06. 18:44:13

@vadkutya: hamar ki kellett kapcsolnod :)

giacinto 2010.04.06. 18:45:32

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: igy van, alehető legkisebb teljesitménnyel kell továbbmennünk, vár a másik 2 front is.

Árpádka 2010.04.06. 18:47:06

Este nem tudtok egy rendes meccset ahol igazi csaptok játszanak, vagy talán holnap be pótolom. :)

horas 2010.04.06. 18:47:39

Most vamerő vagy reménytelen a CSZKA két 40 méteres szabit is rárugott ez a Honda gyerek...

horas 2010.04.06. 18:49:39

Öülnék valamifajta csodának,ha az Arsenal jutna tovább ellenük lenne sansza az Inter-nek..de hát erre szinte nulla % az esély...

vadkutya 2010.04.06. 18:49:56

@csabber-18: @Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Na végre, csak sikerült realizálni,h nem CSZKA szurkoló vagyok... :)

Ronal-d'oh! 2010.04.06. 18:51:07

Balra húz a japó howitzer, vajon sikerül meccs végére megjavítani?

horas 2010.04.06. 18:52:52

@nekedX: Szerinted nem lesz ez így sok,hogy elvesztettétek az első meccset,ott lesz Robben is nálatok Rooney minusz?

horas 2010.04.06. 18:54:10

Ez meleg volt,CSZKA ziccerszerűség...centiken múlott...

Ferguson 2010.04.06. 18:58:04

"vendégeknél ráadásul három olyan játékos fog hiányozni, akik képesek lehetnének eldönteni egy-egy ilyen nehéz meccset. Van Persie, Fabregas és Arsavin hiányában az Arsenal nem tud felmutatni egyetlen olyan játékost sem, aki legalább a Barcelona kispadjára odaférne." - Valóban kiváló játékosokról van szó, de emlékeim szerint ők sem bizonyítottak még igazán nagy tétnél rendszeresen egymás után. Ennek ellenére hajrá gunners ma este!

vadkutya 2010.04.06. 18:59:03

@horas: Ez az Inter csírájában fojtja meg az oroszok támadásait, olyan szintű a fizikai és technikai fölény. Ha lőne ma az Inter 1 gólnál többet, esküszöm, még tetszene is a játékuk...

calciomax 2010.04.06. 18:59:10

Pandevnek több hely kell.

Ronal-d'oh! 2010.04.06. 18:59:21

@horas: én már csak abban bízom, hogy két szar utána most már egy jó meccsnek kell jönnie. Hogy mire lesz ez elég? Ki tudja. Titkon bízom a történelmi ismétlődésekben, a Roma ellen is így álltunk egy meccs után, aztán 7-1 lett.

De hogy ki tudná ezt nekünk jelenleg megnyerni? Forma alapján senki.

vadkutya 2010.04.06. 19:00:59

@Ferguson: Az Arsenal-nál senki olyan nem tud rendszeresen bizonyítani, akin mondjuk egy meccs múlna. Ugyanis előbb vagy utóbb, de mindenképpen lesérül...

calciomax 2010.04.06. 19:03:22

@nekedX: A legnagyobb Bayern drukkerek most Lyonban élnek.....

horas 2010.04.06. 19:04:14

@vadkutya: Meddő mezőnyfölény,probálnak nyomogatni,de nagyon jól tömörűl az Inter,ami viszont feltünő,hogy nem nagyon tudnak kontrázni...
@nekedX: Kicsit ellett szorakozva az eső meccs,ez annak a fénylben cinkes,hogy alapvetően óriási különbség volt a két csapat között,csak ott lesz plus erő Robben,itt minusz nem is kicsit Rooney.
Bár szerintem az old trafford és az MU masszívsága elég lesz,még Nernatov-al is.Bár lehet Macheda-ban több potenciál lenne és ez most komoly.

rizla 2010.04.06. 19:06:29

"Barcelonában az lesz a kérdés, kinél lesz többet a labda"

úgy tűnik az első meccs sem volt elég arra, hogy megértsétek, ha valami, akkor ez nem lesz kérdés...

horas 2010.04.06. 19:06:43

Snijdeer zseniális passz Milito egy-az-egyben a kapussal majd belebonyolódik a lövőcselbe de még eltudja rúgni,de laposan a kapusba.persze egy óriási rontott orosz helyzet utáni kontrából...

Kövi 2010.04.06. 19:06:56

Ez az Inter-Muszka igazi rúgd és fuss az elmúlt 5 percben. Szinte élvezem :)

rizla 2010.04.06. 19:07:57

song sérülése egyébként nagyon jól jön a barcának. innentől kezdve kötelező győzelem. ahogy alves is mondta, az arsenalnak csoda kell, ami mondjuk picit túlzás. ha wenger kieszel valamit, és sikerül valahogy megnyomniuk az elejét, vagy túlvészelni, akkor.. talán.

Ronal-d'oh! 2010.04.06. 19:08:34

@horas: Szerintem sokat elmond, hogy Macheda 10 perc alatt képes volt egy gólt bekotorni, Berbatov még talán védésre sem kényszerítette Cech-t. Ettől függetlenül Berba hasznosabb lehet, jól tudja megtartani a labdát, többet tud segíteni a többieknek, de ha gáz van, tuti jön majd az ifjú talján.

horas 2010.04.06. 19:09:30

Elkéne dönteni teljesen a továbbjutást nem szeretném,ha Sneijder-t Milito-t vagy Cambiasso-t szétrúgná valaki...

horas 2010.04.06. 19:11:17

@nekedX: Már mondtam a múltkor is én beraknám Valencia-t csatárnak,gyors,erős,jó az egy-az egyekben,a széleketmeg megtudná csinánlni angyjából ugyanúgy Nani is.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2010.04.06. 19:12:57

az Inter meccsen 4-5 sárga lap kéne, a Barca meccsen 2 vagy 3 gól és nyerek is

horas 2010.04.06. 19:13:02

Istenem tavaly elött,azt hiszem magmahoz nyúltam volna ha egy ilyen csapatot látok pályára lépi az Inter-nél,hogy 3 csatár és egy támadó kzöéppályás...

avenger13 2010.04.06. 19:13:21

a sevilla szégyelheti magát. az inter lazán lefocizza az oroszokat, akik se passzolni se lőni se labdát kezelni nem tudnak csak futnak mint a bolondok. ordít a technikai különbség.

vadkutya 2010.04.06. 19:13:27

@nekedX: @horas: Berbatov-nál nem nehéz jobb embert találni a feladatra a MU-nál.

Woland 2010.04.06. 19:13:32

azta mekkora bunko paraszt baromallat ez a Mourinho:

"CSKA have already done something to win - they didn't play on Saturday," said Mourinho. "They used a slightly sad excuse but they did it well. Of course they could just have told the truth. Would I coach in Russia? Only for CSKA, because they have the ability to reschedule matches as they want."

es en meg birtam a fejet...

calciomax 2010.04.06. 19:14:43

Egyébként az Inter saját koefficiensében(hogy jövőre ne legyen B kalapos) mennyit számit ha idén elődöntős? Mondjuk a jövő évibe?

rizla 2010.04.06. 19:15:37

kár hogy ilyen hamar eldőlt ez a meccs. az inter alaposan feltöltődik majd az elődöntőre.

giacinto 2010.04.06. 19:16:18

@Woland: igaza van, az összes többi orosz meccset lejátszották, csak pont a CSZKA meccsét kellett elhalasztani.

horas 2010.04.06. 19:16:19

Egy óriási lövés a jobbhátvédtől, az Inter túl visszahúzodott mintegy 25-ről zavartalanúl lendületből lött Julio Cesar-nak védeni kellett,mutatja is,hogy lépjnek feljebb zavarják az ororszokat lövés közben...

balu11 2010.04.06. 19:16:34

A Camp Nou-ban egy hosszabbítást érzek... Egészen fura meccsen. A hosszabbításban is lesz pl. egynél több gól. 11esek remélem nem, de azt nem látom az üveggömbben :)) (Ahogyan a továbbjutót sem.)

Go Gunners!

(Sztem nem Fabregas, nem Arshavin, nem RvP, de még csak nem is Gallas fog a legjobban hiányozni. Hanem Song. Bár ki tudja, lehet, hogy Denilson lead egy olyan teljesítményt, mint Almunia az első félidőben az odavágón...? Legalább annyira "várható", mint az volt.)

vadkutya 2010.04.06. 19:16:40

@Woland: Nah, Majsztro, megnézted már az emailed?

giacinto 2010.04.06. 19:18:00

@calciomax: semennyit sztem, illetve nehéz kiszámolni. nekünk az kéne hogy a Werder, Lyon, Sevilla, Liverpool 4-esből max 1 jusson be a BL-be, ha ez megtörténik, akkor biztosan első kalaposak leszünk a csoportban.

horas 2010.04.06. 19:19:11

Vége az elsőfélidőnek,nem forog veszélybe a továbbjutás,egy-egy nagyobb CSZKA helyzet,egy rontott Milito kontraziccer.Meddő ororsz főlény,az Inter félkézzel is a földön tarja az ellent.

Titi120 2010.04.06. 19:19:39

Ha ma kiesik az Inter (mint látjuk aligha), akkor is marad legalább holnapig egy csapat, amely még mindent megnyerhet.
Nem mondom melyik. :)

vadkutya 2010.04.06. 19:20:43

@Titi120: Bayern-t sejtetnek a soraid... :)

horas 2010.04.06. 19:21:47

@rizla: Az elődöntőnek akkor lesz igazi éle,ha nem a Barca lesz az egyik résztvevő.Sokat változott a világ de az őszi Barca-Inter-ből nem sok jót nézek ki.

rizla 2010.04.06. 19:24:11

@horas: az inter azóta érettebb, és sok játékosuk most fog először BL-elődöntőt játszani. valószínűleg nagyon akarnak nyerni, akárcsak mourinho. és az inter képes arra, amire az arsenal nem: a legmegátalkodottabb atombunkerfocira.

calciomax 2010.04.06. 19:24:51

@horas: Kb. ott tartunk ahol az Arsenal (talán kicsit előrébb) nagy mázlival kijöhet valami....

Titi120 2010.04.06. 19:25:04

@vadkutya:
Közben végigolvastam a posztot, szóval a találos kérdésem innentől kezdve nem ér nyalókát. :)

horas 2010.04.06. 19:25:19

Azért elég vicces,hogy a Sevilla más kalapban volt mint az Inter,az a vicces benne,hogy a Sevilla elöbbi besorolást kapott,látjuk,hogy ezek mögött mennyi van ugye...

rizla 2010.04.06. 19:26:50

@horas: majd jövőre kap jobb besorolást az inter. azért pofára mégsem kéne osztogatni a jobb kalapokat, gondolom te is belátod ezt..

Woland 2010.04.06. 19:29:17

@giacinto:

a CSZKA meccs penteken lett volna, egyedulikent. Moszkvaban szombaton sem volt meccs, vasarnap valoban lejatszottak a Lokomotiv es Saturn hazai meccseit.

szerintem szuksegtelen tahosag volt Jose reszerol. a "slightly sad" meg kulonosen verforralo. a fasznak meg azon is flegmazni?

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.06. 19:29:26

@Titi120: holnap mánkeszterben meglesz az a nyalóka.

horas 2010.04.06. 19:30:36

@rizla: Az akarás nem tényező,az Inter télleg nagyon tud rombolni,de a tavalyi Hiddink féle Chelsea iskola rombolásra nem képes,szal kapott gól nélkül nem fogja lehozni a párharcot...és annyi elég is lehet.
Amúgy szerinted Fabregas-nak lenne komoly szerepe ebben a Barca-ban pontosítva szerinted hiányzik ő onnan,mert szerintem nem.

A kalapbasorolásnál meg lekéne szokni arról,hogy egy UEFA kupás mentelés többet ér vagy annyit mint egy BL-ben a kétszeres UEFA kupa győztes Sevilla a mai apig azokból az eredményekből élnek,látjuk mennyit ér a BL-ben...

rizla 2010.04.06. 19:32:25

@horas: hogyne lenne tényező.

"az Inter télleg nagyon tud rombolni,de a tavalyi Hiddink féle Chelsea iskola rombolásra nem képes,szal kapott gól nélkül nem fogja lehozni a párharcot..."

tehát az inter azért fog gólt kapni, mert ők tudnak rombolni, ellenben a chelsea nem tud, ők azért hozták le a meccseket 1 kapott góllal. te amúgy visszaolvasod néha, amiket írsz?: DDDDD

"Amúgy szerinted Fabregas-nak lenne komoly szerepe ebben a Barca-ban pontosítva szerinted hiányzik ő onnan"

nem hiányzik. egy jó balszélső hiányzik.

rowi 2010.04.06. 19:34:54

amit a másik 3hoz írtatok az most nem ül, de az Arsenalos az napivicc rovat:) nice

meg gondoltam elkezdem a moszkva-intert, de 0-1nél mégse

Titi120 2010.04.06. 19:36:24

@_benito:
Remélhetőleg Fergie fenekébe szúrva. :)

horas 2010.04.06. 19:39:21

@rizla: Erről már volt itt egy kisebb vitám...
Én sem pofára gondoltam,és aztis tudom,hogy teljesen korrekt sorsolás nincs,de azért nagyjából fellehet mérni egy csapat játékerejét,mert azért az is vicces,hogy a Sevilla komolyabb kalapban van mint az Inter meg BL-újonc is AZ is egy kalapban az olasz bajnokkal az Arsenal meg angol negyedikként és elhanyagólható BL-szereplésel meg legmagasabban kiemelt...

Közben piros Odiah-nak aki csereként lépett pályára az első félidőben,köszi fater.

bakító 2010.04.06. 19:41:46

@horas: Ezt az elhanyagolható BL szereplést gondold át mégegyszer.

rizla 2010.04.06. 19:43:32

@horas: valamit érnie kell az uefa-kupa győzelemnek. zsinórban kettő meg hadd érjen már többet, mint zsinórban három (négy?) BL-nyolcaddöntő, ahova a sevillánál (az uefa-kupa győztes sevillánál) jóval gyengébb csapatok jutottak már be.

horas 2010.04.06. 19:43:43

@rizla: Mit nem értesz?Annyit írtam,hogy az Inter annyira nem tud rombolni mint a Chelsea tavaly...ezért fognak gólt kapni...

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.06. 19:43:45

@horas:
Ugye tudod, hogy az Arsenal az elmúlt pár évben döntőzött és elődöntőzött? Valamint 2005 óta csak egyszer nem voltak ott a legjobb 8 között. Szerintem ezt az Inter nem igazán mondhatja el magáról.

Kövi 2010.04.06. 19:45:23

@Titi120: Azért nagyot röhögnék, ha továbbmentek a ManU ellen, aztán meg a Lyon vagy a Bordó ellen búcsúztok.
Szerintem jobb, ha tovább sem mentek :)

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.04.06. 19:45:25

@horas: Eljen a Chelsea aki lerombolja azokat a kocsog iskolakat!

rizla 2010.04.06. 19:47:32

@horas: mit nem értek? hát a sajátos megfogalmazásaidat.

"az Inter télleg nagyon tud rombolni,de a tavalyi Hiddink féle Chelsea iskola rombolásra nem képes"

"Annyit írtam,hogy az Inter annyira nem tud rombolni mint a Chelsea tavaly..."

halihalo 2010.04.06. 19:47:58

@Woland: Ezzel mi a baj? Amit mondott, az igaz.

Titi120 2010.04.06. 19:48:38

@Kövi:
Én a magam részéről bármikor aláírnék egy holnapi továbbjutást, majd az elődöntőben való kizúgást.
Ezt a bármikort persze értsd úgy, hogy ha holnap tovább mennénk, akkor utána már nem. :)

horas 2010.04.06. 19:50:03

@bakító:
2006-döntő
2007 nyolcaddöntő
2008 negyeddöntő
2009 elődöntő(nézd meg az ágat)
ha nem is elhanyagólható,de nem is kiugró sorozat ez,főleg egy állandó 4.ik néha 3.ik bajnoki hellyel...
@rizla: Csak a Sevilla-ra fókuszálva a két Uefa-után volt egy nyolcadöntős bucsú a Fenrtől meg egy csoportbeli búcsú az UEfa-ban vagy mikor.ettől legmagasabban kiemelt a Sevilla.
és AZ mit keres egy olasz bajnok,olasz második és spanyol második között...
Most nema z Inter-re fókuszálva mert télleg gyengén produkáltak az elmúlt években de érzed azért a túlzásokat amikre gondolok...ahog írtam nyílván halálo korrekt sorsolás nincs

Kövi 2010.04.06. 19:50:38

@rizla: "rombolására"-t akart írni sztem...

halihalo 2010.04.06. 19:53:55

Csak engem idegesít ez az állandó fütyülés szurkolás helyett?

giacinto 2010.04.06. 19:56:15

@horas: az Alkmaar mióta volt második kalapos, sztem tükörsimán negyedik kalaposak voltak a hollandok.

horas 2010.04.06. 19:56:51

@rizla: Úgy értettem,hogy tavaly amit a Chelsea csinált a Barca ellen az a rombolásnak egy magas iskolája voltmiskola példája...amire az Inter nem képes bármennyire is jók ők is ebben...

avenger13 2010.04.06. 19:58:41

@giacinto: veled értek egyet. messze sehol nincs az AZ az olaszok közé rangsorolva.

bakító 2010.04.06. 19:59:54

@horas: Ezen tényleg kár vitatkozni. Nagyon régóta van ez a besorolási szabály, és az egyetlen vitatható pontja, hogy ér e ennyit az UEFA kupa. Egyébként idéntől ezt is megváltoztatták, és a BL továbbjutásokért extra bónuszpontok járnak.
Az Inter pedig azért második kalapos, mert gyengén muzsikálnak Európában. A Seria A ebből a szempontból indiferens.

Ronal-d'oh! 2010.04.06. 20:02:06

Akkor most ez negyeddöntő, vagy egy kapusedzés?

horas 2010.04.06. 20:02:36

@bakító: Így van.Én nem akartam vitatkozni csak azért vannak túlzások,úgy értem,és mindig leírtam a mondókámban,hogy teljesen korrekt sorsolás nincs...

BruceWayne 2010.04.06. 20:03:34

azért ez masszív odds:

Barcelona to Win on Penalties 41.00
Arsenal to Win in Penalties 51.00

nem is emlélszem hogy a BL egyenes kieséses szakaszában (döntőket leszámítva) hát 11-es párba volt mondjuk az utóbbi 10 évben.... kb 2-3?
(pool-Chelsea, meg valami fener vagy schalke)

közbe az az orosz pali egy becsúszással két Interest borított. profi.

avenger13 2010.04.06. 20:03:38

@horas: ebből hol jött le neked, hogy az Alkmaar második kalapos?

horas 2010.04.06. 20:03:51

Közben itt van Duli-fuli,vajon betalál-e...

BillyMack 2010.04.06. 20:05:22

Érdekes kezdő lesz ez így: Yaya nem kezd, hátul Milito-Márquez, elől pedig Bojan.

Szerintem nem lesz ez olyan rázós meccs, az odavágótól jobban féltem...

Most viszont szerintem (senkit nem megbántva persze) sima 2 vagy 3 null lesz, remélhetőleg Ibra hiányát nem érezzük meg elől...

Látom az Arsenalos kollégák már összegyűltek:)

Jó szórakozást mindenkinek és Hajrá Barca:)

horas 2010.04.06. 20:09:14

@avenger13: uefa együttható....vagy szerinted a felsorolás egy ilyen hasracsapott és poén jellegű...?

bakító 2010.04.06. 20:12:12

Ismét ajánlanám mindenkinek ezt:

www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/

hivatalos, naprakész és informatív.

horas 2010.04.06. 20:12:13

Na Balotelli elérte,hogy már a szinttiszta faultak se fújják be ellene,megérte fetrengeni meg féregnek lenni ugye...

Althedokan 2010.04.06. 20:20:05

"nem sikerült becsapnia se a kapust, se a csapattársait..."?????

mivan????

Althedokan 2010.04.06. 20:21:54

na akkor most nézzünk egy jó meccset is...

giacinto 2010.04.06. 20:22:47

@bakító: "Egyébként idéntől ezt is megváltoztatták, és a BL továbbjutásokért extra bónuszpontok járnak. "

ja 1 pont, de az az UEFA-ban is jár, szóval tök ugyanaz a pontozás.

avenger13 2010.04.06. 20:23:48

@bakító: én is ott néztem. most az AZ 39. előtte meg 22 volt.

@horas: csak azért lehettek második kalaposak, mert 6 előttük lévő csapat nem jutott be a blbe. messze nem együtt van rangsorolva az interrel. a juve meg az utóbbi 5 évben a második osztályt is megjárta. szerintem a rangsorolás nem teljesen rossz, mert az aki legalább az uefa kupában elér valamit, azt értékelik.

giacinto 2010.04.06. 20:24:05

Sorozatban 5 BL-győzelem....

a többi csapatnál még a 2-es élő szériákat is nagyítóval kell keresni :)

horas 2010.04.06. 20:25:11

ÉS vége!Ez elég sima volt.Szerintem sokan nem vitatják a jogosságát,hogy az Inter ott van a legjobb 4 között.Na innentől kezdve koncentrájunk a bajnokságra a Barca meccs úgy is más kategória.

horas 2010.04.06. 20:27:55

@avenger13: Persze,igazad van,én sem azt mondom,hogyteljesen rossz,csak vannak dolgok amiket nem értek vagy tulzónak találok.és ahogy már leírtam leírom most is,úgy érzem ennél lehetne jobb sorsolási stratégiát is kitalálni,de tőkéletes sorsolás nincs.

Ratttatattta 2010.04.06. 20:28:44

egy nagy Barca parádét várok, mert ez az Arsenal-os ifis/ovis image nekem nem jön be semennyire, és legalább a Barca-Inter izgalmas lesz...

mondjuk így, hogy pár sztár hiányzik nem lesz akkora nagy meccs

nem tudom Henry játszik-e, de nagyon remélem, hogy kézzel üt majd 1 gólt:DDDD

2010.04.06. 20:30:33

túl sok minden szól mellettünk, és már túl régen volt szégyenkezni valónk a csapat teljesítménye miatt, ezért most 1:2 a tippem :(

legutoljára egy atletico elleni zakó előtt voltak hasonló érzéseim

csípem Bojan játékát és ki is álltam mellette mindig, így valószínű ma 0 produkcióval rukkol elő :/

bakító 2010.04.06. 20:30:58

@giacinto: Tévedsz. Nézd meg a tavalyi bónusz pontokat, és az ideiket.

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.06. 20:31:31

Csak azért örülök, hogy nem a CSZKA jutott tovább, mert a múlt héten a rai sporton 15 percig tartott mire leesett, hogy a "csesszeká-a" az nem a Dzsesszikához, hanem a CSZKA Moszkvához van közelebb.

bakító 2010.04.06. 20:33:34

Te jó ég Szilveszter!!!!
Katasztrófa szagot érzek...

Lacóka 2010.04.06. 20:34:00

"arsene wenger nem fogja feladni a támadást" én ma még sírva fakadok ettől az embertől

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 20:35:42

Szép volt Inter! Most pedig figyelő szemeink az Arsenalra vessük.

avenger13 2010.04.06. 20:37:28

@horas: lehet, hogy lehetne, de az alapján, hogy ki milyen bajnokságban szerepel, már van megkülönböztetés. az szerintem pont elég.

toerix_ (törölt) 2010.04.06. 20:38:14

2-0-t tippelt Nagy László.
Sztem legalább 4 gól lesz, és az Arsenal is lő egyet legalább.
És amit várok: 1-3 :D

bög 2010.04.06. 20:41:11

ma kiesik a barcelona, én szóltam.
go gunners

bakító 2010.04.06. 20:42:53

Szilvester és Denilson kettős emberhátrány csak így kezdésre.

Slice 2010.04.06. 20:43:57

Amilyen tekintettel Bendtner nézett a kézfogásoknál a srác szerintem már valami buliban jár..

halihalo 2010.04.06. 20:46:54

Legyen 3:3! :)
Még senki sem mondta, és az is jó eredmény a lényeg szempontjából!

danesdzsu2 2010.04.06. 20:54:12

@montipájton: Egyezzünk ki döntetlenben.

;)

sporttárs 2010.04.06. 20:55:58

Guardiola milyen vicces már ezzel a szakállal, férfinak szeretne látszani, vagy mi? Jó, hogy nem Krkics ragasztott barkót.

Amúgy izgalomra nem sok esélyt látok ma, ez egy kötelező győzelem a Barcelonának.

rowi 2010.04.06. 20:56:58

háát...csak 10 perc telt el, de az Arsenalnak itt (egyelore legalábbis) van keresnivalója ez ellen a Barca védelem ellen

BillyMack 2010.04.06. 20:57:32

@sporttárs: Te mindenbe belekötsz aminek a Barcához van köze?

sporttárs 2010.04.06. 20:57:39

Kicsit érződik az elfogódottság a Barcán, de ez csak az első gólig tart.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.06. 20:57:59

@Artsuhtaraz: a cs(i)esszekappaa-ra gondolsz? :) (ekezetek nelkul)

az inter hozta a kotelezot, most meg megnezem, hogy mire mennek az ugyes torpemakik az ugyes tinik ellen

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 20:58:08

Ölég bizonytalanul kezd a Barca, Messi egyéniből várom az első gól, de nem hiszem, h ma parádé lesz.

sporttárs 2010.04.06. 20:58:25

@BillyMack: Mi bajod, megjósoltam a sima sikert.

BillyMack 2010.04.06. 21:00:55

@sporttárs: "Guardiola milyen vicces már ezzel a szakállal, férfinak szeretne látszani, vagy mi?"

Nem elég férfias vagy mi?:)

bakító 2010.04.06. 21:01:13

Na ne máááááááár...
Nasri is?

sporttárs 2010.04.06. 21:01:37

Érződik, hogy nehéz valamelyest az esélyesség terhe, de ettől még nincs az Arsenalnál a labda.

Biztos, ami biztos, Nasrit még lerúgja Milito, volt még kis penge az Arsenalban, ne legyen.

sporttárs 2010.04.06. 21:02:15

@BillyMack: Van, akinek bejön, én a csajokat preferálom. :)

Eastbay1 2010.04.06. 21:03:28

@bakító: Pedig ilyen belépő 68 van meccsenként a PL-ben, angolfanok szerint le se kell fújni.

Árpádka 2010.04.06. 21:04:02

te ez a bendtner egy szerencsés gyerek

sporttárs 2010.04.06. 21:04:19

Mehe, az ügyetlen Bendtner. :)

dzzzzz 2010.04.06. 21:04:40

Wenger ezért a ronda gólért jól lefogja őket szidni...

Árpádka 2010.04.06. 21:05:01

najó még egyszer Bendtner egy szerencsés gyerek:D

rowi 2010.04.06. 21:05:03

állálá:) mi meccs lesz

de majdnem elbas*ták, és a középpályán lehet az szabálytalan szerelés volt. de leszarom, meccs lesz

avenger13 2010.04.06. 21:05:15

azért ezt is csak így sikerült betenni. vicces mindenesetre.

horas 2010.04.06. 21:05:33

IStenem,de jó lenne,ha az Arsenl jutna tovább...
nagyon lekzelték őket...most emgérdemelné ha szétfújják olyan szinten a meccset mint tvalyi Chelsea-Barca-t...

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 21:05:33

les szerintem biztos nem volt, de nagyon faultnak tűnt elsőre diaby labdaszerzése

Eastbay1 2010.04.06. 21:05:42

10 méterről nem tudja berúgni a b@lf@sz:)

danesdzsu2 2010.04.06. 21:05:58

Ez se tartott sokáig...

sporttárs 2010.04.06. 21:06:20

Überfos a barca, de van egy Messije. Ez a gyerek tíz töketlen kutyával is meccset nyerne.

Greg36 2010.04.06. 21:06:21

Nah, eddig nem uncsi meccs semlegesnek sem, sőt :)

Slice 2010.04.06. 21:06:31

Silvestre gólpassza is megvan..

Domingo 2010.04.06. 21:06:33

Silvestre összecigánykodta azért. :D

drosiii 2010.04.06. 21:06:34

Undorító ahogy dobálják magukat a barca tagok.. bendtnerre meg alves hátulról páros lábbal rácsúszik. az persze semmi.. áhhh

Cadaver!! 2010.04.06. 21:06:46

A védelmek hozzák magukat.

dzzzzz 2010.04.06. 21:06:47

na, ez már szebb gólpassz volt Silvestri-től

bakító 2010.04.06. 21:06:50

Két ilyen kretén védelmet...
Szilvester gólpasst ad Messinek váááz...

Ratttatattta 2010.04.06. 21:06:51

ezt neked kurva szarzenál:D

Messi szép volt...

nagyon alattomos belépőik vannak, Wenger mondjuk rájöhetett, hogy máshogy nem nagyon fognak tudni harcban lenni
lesz pár sárgájuk ha így folytatják...

Árpádka 2010.04.06. 21:06:59

@sporttárs: meg tiz magyar focistával is

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 21:07:08

Milyen szépen bevonta a játékba Messi Silvestrét, gyönyörű kényszerítő volt.

avenger13 2010.04.06. 21:07:08

na láttunk egy rendes gólt is.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 21:07:25

silvestre kényszerítőzik, priceless

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.06. 21:07:31

ez az a Messi, aki nem tud távolról lőni?

Eastbay1 2010.04.06. 21:07:54

@drosiii: Erre fogadni akartam egy haverral, de nem ment bele, mert annyira tuti volt:)

danesdzsu2 2010.04.06. 21:08:03

@drosiii: érdekes, amikor fordítva van, akkor mindig azt hallom, hogy durva favágók rugdosnak eszetlenül...:)

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.04.06. 21:08:46

Már majdnem felébredtem és beírtam, hogy atya ég mi lesz itt, de elfelejtettem, hogy az egyik csapatban nem emberek játszanak... Hihetetlen... Messi értelmetlenné teszi a labdarúgást gyakorlatilag mindenki más számára...

Eastbay1 2010.04.06. 21:09:06

@anonim222 [semleges néző]: Nem, ez az a Messi aki csak akkor tud gólt rúgni, ha minimum 4 védő van 1,5 méteren belül.

Árpádka 2010.04.06. 21:09:12

@anonim222 [semleges néző]: 16 volt csak kb mint az almeira ellen

petyace 2010.04.06. 21:09:13

meghúzgálták az oroszlán bajszát, szünetig kapnak vagy hármat...

montipájton 2010.04.06. 21:09:58

@Árpádka: Ja, zseni, 16-ról, szemből, a jobbik lábával belőtte a helyzetet.

Silvestre gólpassza eddig a nap vicce, a Harlem Globetrotters meccsein szokta így visszaadni az ellenfél a labdát a bohócoknak.)))

Szép az Arsenaltól, hogy 1 percig továbbjutásra állt a párharcban.

Árpádka 2010.04.06. 21:10:33

@montipájton: mondj 3 játékost a pályán aki biztos belövi

Lojzi_ 2010.04.06. 21:11:11

@horas: Azt sosem értettem, ha valaki a meccset tönkretévő, rossz játékvezetésért szurkol.

bakító 2010.04.06. 21:11:15

Messi szopkodását most nem értem. Gólpasszt kap a középhátvédtől.

sporttárs 2010.04.06. 21:11:16

@_Maverick: Na most tényleg, szerintem is miatta nincsenek szarban, de ez a gólja speciel azért nem volt anniyra fényűző.
Szerintem látunk még tőle különbet is.

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.06. 21:11:23

@Pályaelhagyó autóversenyző:
Igen, 15 perc után leesett, hogy erről lehet szó :) Előbb arra gyanakodtam, hogy vmelyik hölgyike a stúdióban :)

Olyat már mondott valaki, hogy a Barca egy emberes csapat?:D

Althedokan 2010.04.06. 21:12:16

@montipájton: én sem igazán éreztem a zsenialitást, még ha a Barcának is drukkolok, ez egy egyszerű Messi gól volt, amit az ellenfél védelme hozott össze neki...

sporttárs 2010.04.06. 21:12:27

Pedro és Alves szarbeadás versenyt játszik.

Eastbay1 2010.04.06. 21:12:47

@bakító: Nagyon orálfixált vagy...

Slice 2010.04.06. 21:13:11

Kezd kissé zavaró lenni, hogy a kőkemény spanyol legények minden kis szar után repülnek 3 métert, és a bíró be is fújja rendre.

Domingo 2010.04.06. 21:13:24

@sporttárs: Esélyünk sincs Sagna ellen.

Althedokan 2010.04.06. 21:14:33

azért annyit meg szeretnék jegyezni hogy ebben a stadionban még 6-0ra kikapni is élmény lehet... Nagyon brutálisan néz ki, amikor teltház van... Pláne a CSZKA meccs után, ... találtam egy közöset a két stadionban... mindkettőnél zöld a fű színe...

Eastbay1 2010.04.06. 21:14:48

@Althedokan: De b+, attól még be kellett rúgni 16ról két védőn keresztül.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 21:15:48

kéne egy olyan csapat, amiben Cé a középcsatár, a szélsők meg Robben és Walcott és mehetne is a játék egy dupla hosszúságú pályán

Althedokan 2010.04.06. 21:15:58

@Slice: engem az zavar nagyon, ha a kőkemény angol legények nem bírnak magukkal és szétrúgják azokat, akikhez nem ér fel a tudásuk és mindezt a bíró hagyja... Szerintem eddig jó a vezetés...

sporttárs 2010.04.06. 21:16:05

Egy olyan spanyol bajnokira hasonlít eddig, amelyiken az ellenfél nem feltétlenül esik térdre már az oldalvonalat átlépve bevonuláskor a Nou Campban. Ettől még bedarálja a Barca a végén.

Mondjuk Walcottot felrúgni tudják csak.

Messit nem, de eljátssza. Ez nevetséges sárga volt, argentin fetrengéssel. Rá fog játszani.

bakító 2010.04.06. 21:16:15

cigány nép ez az argentín
szabályos szerelésért sárga...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.06. 21:16:27

Na Messi leszerelése sárgát ér. Húha, szar dolgunk lesz. :((

petyace 2010.04.06. 21:16:39

annyit nem érne az egész, ha megsérülne vki a clasicora...

Domingo 2010.04.06. 21:16:52

Denílson elrúgja a labdát, Messi hempereg hatot, aztán pont erre adnak sárgát. Ugyanmár.

Eastbay1 2010.04.06. 21:16:59

Mondjuk ez a Denilson téma tényleg nem volt semmi.

Árpádka 2010.04.06. 21:17:07

Ez undoritó úgy is nyernek akkor meg minek csalni

avenger13 2010.04.06. 21:17:45

szánalmas ez a bíró. lassan az arsenal csak akkor kap szabadot, ha láb törik. a barca játékosoknak meg elég elesni.

Althedokan 2010.04.06. 21:17:50

@Eastbay1: ez igaz, ebben egyet értek, de azért ehhez nem kell zseninek lenni, ezt sok focista megcsinálja így, csak azt akartam mondani, hogy nem ez az amitől ő a legnagyobb jelenleg is futó focista... hanem pl az a cselsorozat amit az előbb bemutatott...

Slice 2010.04.06. 21:17:52

@Eastbay1: Igen, amikor spanyol legényeket írtam pont rá gondoltam.

@Althedokan: Ja jó a vezetés, Walcottottal azt csinálnak amit akarnak, lap nincs ha a spanoylokhoz érnek hozzá már lap. Nagy bírói hiba ettől függetlenül még nem volt.

rowi 2010.04.06. 21:18:01

hát nálam ez szerelés...de én premier leaguen nevelkedtem

sporttárs 2010.04.06. 21:18:06

Na, ezt például be kellett volna rúgnia a zseninek, ez neki ziccer volt. Főleg egy Silvestre-vel szemben.

horas 2010.04.06. 21:18:25

amúgy Diaby tökéletesen illeszkedne a Barca középpályáájára,amúgy sokkal szellősebb másabb az egész meccs mint a BArca otthoni BL-meccsei...

drosiii 2010.04.06. 21:18:27

@Eastbay1: Most is.. feldobja magát és szabályos szerelésért sárga... biztos megtaposnám az ilyet focipályán ha velem szemben csinálná.. undorító, aljas és köze nincs a sporthoz.

Eastbay1 2010.04.06. 21:18:48

@Árpádka: Mer Arsenal játékos még soha nem dobta fel magát, mi?

Viszlat 2010.04.06. 21:18:50

Vicces ez a bíró... Walcott teljesen egyértelmű akasztásánál gondolkodott pár másodpercig, hogy vajon nagyon gáz ha ezt nem fújom be? A Denilson sárgán szerintem már meg sem lepődött senki.

BillyMack 2010.04.06. 21:18:56

na mi van összegyűlt az etikai bizottság vagy mi?

egy sárga a Barcának aztán már indul is a csalózás...

Lojzi_ 2010.04.06. 21:19:03

Nyihaha.
Ez mekkora suttyóság volt ez a fetrengés a nagy Messitől.
A spori meg még sárgát is ad a szabályos szerelésért.

Slice 2010.04.06. 21:19:20

Ja, hogy Niklas sem volt lesen..

danesdzsu2 2010.04.06. 21:19:34

@Althedokan: az a leginkább mókás benne, hogy ugyanezek a kőkemény angol legények sírós kislányokká változnak, ha elkezdi ellenük a favágást mondjuk egy Stoke City :D

bakító 2010.04.06. 21:19:38

ez sem les
bíró spori ne már!

sporttárs 2010.04.06. 21:20:39

Messi színészkledéseit és a spanyoloknak szóló ítéleteket csak az emlegesse, aki nem fél rizla és Csöncsön haragjától. :)
A Barce eddig legaláb annyi durung szabálytalanságot követett el, mint az Arsenal. MOndjuk egyik csapatnak se ez az eredeti profilja.

Egy baráti intés közben a partjelzőtől.

Eastbay1 2010.04.06. 21:22:19

@drosiii: Ha megtaposnád, akkor 0.7 másodpercen belül az állkapcsodat masszíroznák Busquets stoplijai. És neki lenne igaza:)

Althedokan 2010.04.06. 21:22:21

@Lojzi_: mondjuk az hogy messit felbuktatják egy szabályos szerelés közben és fáj neki egy dolog, ezt Angliában le sem fújják, az hogy itt sárgát ért az már a bíró hülyesége...

Árpádka 2010.04.06. 21:22:39

Faxom pedig már kezdett érdekes meccs lenni :S

sporttárs 2010.04.06. 21:23:08

Messi. Egy zseni, na. Tízről hogy beemelte!!!!!!

:)))))

Az Arsenal védelem nagyban hozzájárul, hogy egyesekben ismét felmerülhessen az űrfoci és a szarrá alázás szerény fogalma.

Domingo 2010.04.06. 21:23:17

Messi lőhette volna akár Silvestre hipotalamuszán keresztül is, klinikai halált beállítva és akkor még azt mondom nincs is akkora baj.

Althedokan 2010.04.06. 21:23:32

azért mindennek ellenére nem rossz a meccs eddig... Pláne a favágó Inter után...

bakító 2010.04.06. 21:23:41

no problemo jó a 2-2 is

Slice 2010.04.06. 21:23:52

Mondjuk a kommentátornak ezt a mondatát nem vágom:"Hát ilyen Messi rosszabbik lába."
5 méterről azért csak-csak illik beverni a rosszabbik lábbal is.

Mourinho már nem a király 2010.04.06. 21:24:03

Silvestre te hulladék! Nem igaz hogy ennyire béna vagy!

Árpádka 2010.04.06. 21:24:12

@Eastbay1: Ki mondta, de ha már egy 120 kilós verekszik egy 60 kilóssal azért nem boxerrel megy bunyozni.

Ratttatattta 2010.04.06. 21:24:25

weheheeee

amúgy kurva sok a szabálytalanság, pedig ezek a csapatok, nem olyanok ám, mi?:D

vége a meccsnek, kb. nem lenne nagyon más a meccs ha játszhatna Fabregas vagy Song vagy ezek, de ha játszhatna Ibra, Iniesta meg hátul Puyol-ék...

labdabirtoklás olyan 70-30%, nem a szarzenál javára:D, nagyon nem...

amúgy fogadtam s a Barca-ra, szóval tessék nem elbaszarintani innetől

Ratttatattta 2010.04.06. 21:25:04

ki igazolta le Silvestre-t, és ki teszi őt be a csapatba?

csak nem Wenger mester?

Eastbay1 2010.04.06. 21:25:33

@Árpádka: Most akkor mit csináljon a Barca, adjon 3 gól előnyt mindenkinek, mert ők úgyis jobbak mindenkinél?

Domingo 2010.04.06. 21:25:41

@Ratttatattta: Nem gondolod, hogy ez a szarzenálozás egy kicsit kurva szánalmas? 8 éves szint.

Slice 2010.04.06. 21:25:57

@Ratttatattta: "nem lenne nagyon más a meccs ha játszhatna Fabregas vagy Song vagy ezek, de ha játszhatna Ibra, Iniesta meg hátul Puyol-ék..."
Ugye te most be vagy baszva? Vagy csak vicceltél.

horas 2010.04.06. 21:26:05

Mikor leforradalmiztam a Barca-t itt fújjoltak itt sokan,csak a padon Ibrahimovic,Henry,Iniesta...
erről ennyit...

Mourinho már nem a király 2010.04.06. 21:26:24

jó ez a Diaby meg Bendner féle labdavezetés: belerúg egy 5-10 métereset aztán rohan utána...

petyace 2010.04.06. 21:26:27

wenger is feladta, visszaült a padra.

Árpádka 2010.04.06. 21:26:46

@Eastbay1: Nem de nem kellene pl Bojanak egy kis fuvalattol aki pl Sagna 40 méterre a kaputól hasra esni

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.06. 21:26:47

faszomba, mire írnék valamit mindig történik valami. messi nem szokott ekkorát rúgni a labdába, lásd 2. gól. biztos felhúzták. Deny sárgája meg az un. ollózás miatt volt, amikor rácsúszott a lábra, hiába rúgta el előtte.
szeretném valamennyi arze szurkeszt Niklas előtt virtuálisan leborulva látni. (de szar labdát kapott ettől a suta Theo-tól, belőle kéne focistát csinálni valahol, mer amúgy talentum, de hol?)

danesdzsu2 2010.04.06. 21:26:56

Mennyit lő ma Messi?

BillyMack 2010.04.06. 21:27:05

eddig ül a 3-1es tippem:D:D:D

Eastbay1 2010.04.06. 21:27:10

Mákos kis argentin g@ci:)

Greg36 2010.04.06. 21:27:45

Ez fájni fog a végére...

Árpádka 2010.04.06. 21:27:59

A barcát csak úgy lehet megverni ha 15 percben lerúgják Messit ennyi ( tom hogy nem fair play de na.....)

Mourinho már nem a király 2010.04.06. 21:28:10

Most nincs űrfoci de van 3 gól. Érdekes.

vadkutya 2010.04.06. 21:28:36

Buzeráns futballcsapat ez a barcelona.

BillyMack 2010.04.06. 21:29:19

@petyace: Tényleg megrángatták az oroszlán bajszát:D:D

danesdzsu2 2010.04.06. 21:29:19

SupaNicknek nem kellett volna felmérgelni a hobbitot:)

Eastbay1 2010.04.06. 21:29:48

Lehet, hogy le kellene hozni Messit a szünetben.

krai 2010.04.06. 21:29:49

de hogy rühellem ezeket a kislány barcásokat... még az arsenal ellen is fetrengenek mint valami ordas kurva

Althedokan 2010.04.06. 21:30:12

@anonim222 [semleges néző]: egyébként meg inkább felkapom a lábam és gurulok 6ot, mint hogy esetleg bent maradjon a lábam valaki igen kemény belépője alatt és kettétörjön...

Mourinho már nem a király 2010.04.06. 21:30:56

nah remélem az Inter megcsinálja őket.

Althedokan 2010.04.06. 21:31:03

@vadkutya: ez a világ legjobb csapata jelenleg, az Arsenal meg enyhén túlértékelt... nem tudom mit keresnek itt...

krai 2010.04.06. 21:31:09

utálom ezt a fos barcát, még egy ilyen lányos csapat ellen mint az arsenal is csak fetrengenek...

gorszky tivadar 2010.04.06. 21:31:24

szegény messi. addig nem nyugszanak angolok(?) amíg hordágyon nem viszik le..

BillyMack 2010.04.06. 21:31:40

@krai: erre csak az utána lévő a komment a válasz

krai 2010.04.06. 21:31:45

remélem az arse az utolsó két percben kettőt vág

Árpádka 2010.04.06. 21:32:00

Mindjárt jön Rizla és Csöncsön Messit szopkodni X( kiváncsi vagyok 0-1-nél mit éreztek.

Domingo 2010.04.06. 21:32:00

@Althedokan: Miért, ki legyen ott, ha nem ők?

Ratttatattta 2010.04.06. 21:32:07

ez az Arsenal a PL-ben bajnokesélyes
beárazás van:DD
undorító szarzenál belépőkkel tarkított meccs

remélem kapnak még egy triplát

amúgy az is érdekes, hogy Messi ennyit sosem tudott még villogni angol csapata ellen a BL-ben
Wenger nélkül ez nem jöhetett volna létre

danesdzsu2 2010.04.06. 21:32:21

"de hogy rühellem ezeket a kislány arsenalsokat... minden PL csapat ellen fetrengenek mint valami ordas kurva"

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.06. 21:33:34

@Althedokan: hátulról gyött Denike, páros lábbal, az sárga, nem kell mérlegelni. hogy ugrott volna el előle, ha nem is látja, szvsz?

Ratttatattta 2010.04.06. 21:33:36

@Árpádka: próbálták ma már párszor, meg is van a "büntetésük":DD

Slice 2010.04.06. 21:33:40

@Ratttatattta: "undorító szarzenál belépőkkel tarkított meccs"
BArca is parasztkodik rendesen ne félj. Amugy meg most kérnélek meg rá, hogy fejezd be ezt a szarzenálozást, vagy ne lepődj meg ha el leszel küldve a faszba.

sporttárs 2010.04.06. 21:33:40

@Anthony (kick-ass): Ezzel össze is foglaltad, miért van hányingerem az állandó hájptól. :) Nem passzolgatni kell, hanem gólt rúgni. :))

De ezek a fetrengések rettentő ellenszenvesek.

Árpádka 2010.04.06. 21:34:03

Baszki és holnap Manu Bayen én szivrohamot kapok

Ferguson 2010.04.06. 21:34:10

Szánalmas, amit ez az arsenal védelem művel, de várható volt :S A világ legjobb játékosa pedig nem messi, hanem az, aki már 18 évesen mesterhármast lőtt az első (!!!) BL meccsén... :D

danesdzsu2 2010.04.06. 21:34:43

@Ratttatattta: tényleg nem kéne szarzenálozni itt.

gorszky tivadar 2010.04.06. 21:34:59

hahaha, wenger és a taktika....megnézném gooners kapura lövéseinek a számát...

bakító 2010.04.06. 21:35:02

Szóval a meccs eleji kettős emberhátrány szépen beigazolódott. Védelmünk szánalmas, amúgy nem lenne itt nagy gond.
Az ún. űrfocitól nagyon messze van a Barca, ha nem lennénk ilyen szerencsétlenek, nem lenne reménytelen a helyzet.

A bíró már megint fogalmatlan. Ez kurvára idegesítő. Ráadásul az űrfocisták elég szemét módon dobálják magukat, köztük a fő-fő űrlénnyel. Kár, pedig tényleg szép focit játszanak, de ilyen alamuszi csapatnak nem lehet szurkolni.

divi · http://weareunited.freeblog.hu/ 2010.04.06. 21:35:10

@Ratttatattta: jaja, beárazás, csak nem azé amit sugallsz. Vagy a spanyol bajnokságot már rég beárazta a Lyon, a CSZKA meg a D csoport? :)

avenger13 2010.04.06. 21:35:47

@anonim222 [semleges néző]: nem hátulról jött oldalról, és rácsúszott egy szabad labdára, ami nem messinél volt. elrúgta a labdát, és utána eltalálta messit is. sehol nem sárga, csak a nou campban ennél a bírónál. undorító, a fél perces fetrengés a legapróbb eset után is. ha tudnak focizni is, akkor ezt mi a fenének?

petyace 2010.04.06. 21:36:04

@Árpádka: semmit, kicsit jobban ismerik ezt a csapatot, mint te. majd pont az arsenal ellen, otthon fossuk össze magunkat... de megvédik ők magukat, nem kellek én ide.

Árpádka 2010.04.06. 21:36:08

@Ratttatattta: ez a Mu előjoga:) és mi nem élünk ezzel forditott esetben ay Arsenal szurker semszar barcáznának szóval inkább az nso-on

divi · http://weareunited.freeblog.hu/ 2010.04.06. 21:36:56

@Árpádka: ja, szokjunk hozzá, BL elődöntő angol(ok!) nélkül...

bakító 2010.04.06. 21:36:59

Egyébkét minden óvodás a Barcának szurkol?

Ratttatattta 2010.04.06. 21:37:06

@Slice: bocs, így helyes: SzArsenal

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.04.06. 21:37:07

@Ratttatattta: faszkalapkám, kérlek, fogd be a redvás pofádat. Megtisztelnél.

Sajnos szétestünk, pedig az első gólig elég jól megoldottuk azt, hogy a birtoklás a Barcáé, letámadásos védekezés megvolt. A bíró meg annak ellenére, hogy német, igencsak latinosan fújja a meccset (Busquetsből például már kifejezetten elegem van, hihetetlen, mennyit ugrál). Ennek ellenére abszolúte nem rajta megy el a meccs, csak két sárgát és egy téves lest lehet számonkérni rajta.

BillyMack 2010.04.06. 21:37:24

@sporttárs: De most te ezt kb. úgy mondod, hogy a Madridban vagy bármelyik másik csapatban ugye nem fetrengenek egyik meccsen se???

C. ronaldo biztos egy meccsen se fetreng...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 21:37:30

@Althedokan: Te mennyi hülyeséget tudsz mondani, atyaisten...

@Ratttatattta: Ennél már nem tudsz szánalmasabb lenni, vagy azért rejtőzik még több is benned? Mennyi idős vagy, 10?

Teljesen már színvonalon focizik a Barca, egyszerűen nem versenytárs az Arsenal. A meccs azért nem rossz, de úgy néz ki hamar eldőlt.

Árpádka 2010.04.06. 21:37:38

@petyace: csak kicsit idegesito hogy másfel éve senki sem veri meg oket szinte X(

drosiii 2010.04.06. 21:37:46

@Eastbay1: Álomvilágban élsz ;))

Slice 2010.04.06. 21:38:29

@Ratttatattta: Szerintem egyik Arsenal szurkoló sincs most épp nyugodt állapotban, szépen megkértelek valamire jó pár emberrel párhuzamban, amit te csak tetézel. Faszagyerek vagy.

divi · http://weareunited.freeblog.hu/ 2010.04.06. 21:38:46

@Ferguson: :) sajnos szerintem is egy hajszállal Messi. De az is sajnos, hogy idén ezt egy sérülés miatt Roo nem tudja bizonyítani a BL-döntőben...

Mr.AT 2010.04.06. 21:39:17

Bár eddig nem hallottam róla, de egész tehetséges gyereknek tűnik ez a Közeli.

Ferguson 2010.04.06. 21:39:38

AMúgy ez a meccs még nincs lefutva. Feltéve persze, h az arsenal nem kap több gólt, ha talál egyet, akkor utána a továbbjutásért mehet... :)

halihalo 2010.04.06. 21:39:47

Bendtner második kiugrása, amikor egyedül ment el, NEM volt les. Denilson szerelése meg abszolút a labda volt. Aztán belépett a lába közé Messi és elgurult. Kicsit hasonló, mint mikor P. Ferreirát állíttatta ki a Bridgen. Mert ő Messi...

BillyMack 2010.04.06. 21:39:49

@bakító: Én nem ovódás vagyok és a Barcának szurkolok.

avenger13 2010.04.06. 21:39:56

@desenvolupador: ki mondta hogy nem? ép ezt próbáltam elmagyarázni, hogy mivel tudnak, ezért rohadtul kár fetrengeni. anélkül is tök sima a meccs.

rizla 2010.04.06. 21:39:58

messimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessi

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.04.06. 21:40:07

@Slice: Tisztelem benned, hogy ilyen hangnemben tudsz vele kommunikálni.

montipájton 2010.04.06. 21:40:44

@bakító: Ez nem így van, most az az űrfoci, hogy gólokat rúgnak. Londonba meg az volt, hogy eldugták a labdát.

A fetrengések meg azért vannak, mert Messi ebben is zseni, és most megmutatja.)))

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.04.06. 21:40:48

@BillyMack: nem azt mondta, hogy mindenki óvodás, aki a Barcának szurkol :)

Árpádka 2010.04.06. 21:40:49

@halihalo: vagy mert a La Caixa.......... ( ez csak vicc)

Slice 2010.04.06. 21:41:04

@dickinson: Felkészültem egy hasonló meccsre, és hasonló kárörvendő emberekre, mint ő..:D

Ratttatattta 2010.04.06. 21:41:37

ne legyen már közötök ahhoz, hogyan hívok 1-1 csapatot, jó?

ami szar azt nem hívhatom nem szarnak, na...
lennétek jók, és akkor nem lennétek szarok

picsog,picsog,picsog...
csukott szemmel lehet tudni, hogy a REMEK Arsenal-ról van szó:DD

bög 2010.04.06. 21:41:43

messi a mesterhármasán kivül az első félidőben semmit nem csinált :)

rizla 2010.04.06. 21:41:58

@halihalo: azért az érdekes volt ahogy denilson összecsukta a lábát reflexszerűen, ahogy messi belépett oda.. maradjunk annyiban, hogy baszott vigyázni a másikra, de ha rosszindulatú akarok lenni, akkor direkt geci is akart lenni. ettől függetlenül a labdát találta el, ez tény. ahogy bendtner sem volt lesen rosicky indításánál. viszont normális kameraállásból nem nézhettük meg az első arsenal gól előtti helyzetet, addig nem akarok mondani semmit, lehetséges, hogy les volt, bár szabályosnak tűnt az egész, sajnos mi ratyiztuk össze az arsenalnak.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 21:42:45

Hahó, Csöncsön, merre jársz? :)

@Slice: Nem érdemes az ilyenekkel foglalkozni, őszintén tisztellek amiért ilyen hangnemben válaszoltál neki. Szarni kell az ilyen kis kárörvendő pöcsökre. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok Arsenal szurkoló, a pofátlan faszkodás viszont dühít.

rizla 2010.04.06. 21:42:49

@montipájton: azért mert egy belépő szabályos, még fájhat a másiknak. denilson összecsukta a lábait, pont ott volt leo bokája.

montipájton 2010.04.06. 21:43:05

@bakító: Ez most a trend, mint a vámpírfilmes csávó a kislányoknál, tudod. )))

Slice 2010.04.06. 21:43:35

@Ratttatattta: Előbb végezd el a 8 általánost, utána várunk vissza.

rizla 2010.04.06. 21:43:45

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: szerintem pedig jó ma az arsenal, wenger belátta, hogy kontrákra kell építeni, amúgy meg védekezni, mint az állat, mert a labdát birtokolni esélyük sincs.

Árpádka 2010.04.06. 21:43:58

Na jó bazd meg Vincze Ottó az elején jól müködött az Arsenal taktikája ezek mit néztek? minimaxot?

BillyMack 2010.04.06. 21:44:20

@dickinson: jogos amit mondassz, 4. sör után nehéz:)

halihalo 2010.04.06. 21:44:25

@rizla: Az a gól biztosan nem volt les. Talán néhány bíró (főleg spanyol és olasz) lefújta volna a szerelést, de szerintem az sem volt szabálytalan.

Slice 2010.04.06. 21:44:48

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Igazad van, de egyszerűen soha nem fogom megérteni az ilyen embereket, bár igazából nem is akarom...
@rizla: Volt perdöntő kameraállás, hogy Walcott lesen volt-e az 1. gólnál. Nem volt.

Domingo 2010.04.06. 21:44:59

@bög: Mekkora egy fos játékos.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.06. 21:45:02

@avenger13: szart. röviden. a két combjával szorította el Messi támaszkodó lábának verőerét, bokamagasságban. sárga.

rizla 2010.04.06. 21:45:19

@halihalo: nem volt szabálytalan szerintem sem. az esetleg lesállásról nem láttam jó replayt, de mondom, nem tűnt annak.

rizla 2010.04.06. 21:46:07

@avenger13: kíváncsi vagyok te mennyi ideig fetrengenél, ha így összecsuknák a támaszkodód ;] kipróbáljuk?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 21:46:29

@rizla: Jó ma az Arsenal, igen, csak teljesen más kávéház, hogy a kedvenc elcsépelt hasonlatommal jöjjek.

r_magpie 2010.04.06. 21:47:10

kulcsmomentumok: Szilveszter, Denilson és Messi.

rizla 2010.04.06. 21:47:30

@anonim222 [semleges néző]: gondolom ez gunyoros hozzászólás, nincs is vele baj, szerintem sem volt fault, de denilson mozdulata, ami a labda elrúgása után egyértelműen arra ment, hogy messinek fájjon, nem volt szép. ezt nem olyan kurva nehéz elismerni.

avenger13 2010.04.06. 21:47:30

@rizla: nem volt les, egészen biztos.

@anonim222 [semleges néző]: nem az. becsúszott, elrúgta a labdát. máskor is előfordult már, hogy a labda elrúgása után valaki viszi a babát is, de mivel a labdát találja el először nem szabálytalan. ez sem volt.

Árpádka 2010.04.06. 21:47:43

@rizla: Nem tom azért amint denilson megkapta a lapját elég hamar meggyogyúlt .

Domingo 2010.04.06. 21:49:50

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Már nem azért, de hogy nevezhetünk jónak az Arsenal teljesítményét, ha ilyen szarul védekeznek?

avenger13 2010.04.06. 21:49:54

@rizla: a fetrengést nem ott kárhoztattam. tényleg elvitte messi lábait is. szerintem nem feltétlen szándékosan, nem volt szép, de szabályos. de az, hogy ha elfutnak mellettük a legkisebb lökésre is fél perc fetrengés, és utána felkelnek mintha semmi sem történt volna. akkor azért annyira ezek az esetek nem fájhattak.

andris` 2010.04.06. 21:51:29

azért annyira nem kell elájulni a Barcelonától, ez a 3-1 nem olyan nagy "alázás". ha játszana legalább Gallas az 5(!) sérültből, szinte biztosan nem ez lenne az eredmény. és ezt Manchester drukkerként jegyezném meg. :)

Árpádka 2010.04.06. 21:51:32

Az lenne az érdekes ha minden maradna és 60 perc környékén Peep bácsi neki fogna cserélni és jönne a londoni áramszünet............

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.06. 21:51:39

@avenger13: hátulról nincs ilyen, egy-két éve betiltotta a fifa vagy az uefa. akik a szabályokat hozzák (szerintem). de nekem nem fontos, hogy igazam legyen.
@rizla: nem neked szólt, sok a komment, oszt egyszerre beszélünk ugyanarról.

Titi120 2010.04.06. 21:52:06

"Wenger legnehezebb feladata az lesz ma este, hogy meg kell értetnie Bendtnerrel, hogy csak a végén találjon be, ami a tartalékos-felforgatott Barca-védelem ellen nem lesz kis feladat."

Ez mekkora telitalálat volt !

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.06. 21:52:15

nem értem, miért félnek az emberek elájulni a barcelonától?

balu11 2010.04.06. 21:52:27

az mindig elképesztően elszomorít, hogy egy jobb (sőt korszakos!) csapat ilyen elképesztően antipatikusan dobálja magát - konkrétan nem lehet úgy Barca-játékos 1 méteres körzetében tartózkodni, hogy ne csináljon egy dupla cukaraharát... nevetséges

arra a kérdésre pedig, hogy mire jó a hype, ez a meccs tökéletesen megadja a választ - látszik, hogy a bírók is emberek, olvasnak újságot (esetleg blogokat): Bendtner egyáltalán nem volt lesen az ordító ziccerénél, a 2. Barca gól ilyen szempontból véleményes, a 3.-at nem is ismételték, Walcottot konkrétan felrúgták, és nem falt, Denilson sárgája vicc - ez egy kicsit sok egy félidőre (amellett, hogy kicsit gyakran eszi meg a primadonna produkciókat)

persze mindez nem számít, mert messimessimessimessim berúgott két ziccert, tehát isten

nem a magyar válogatott kap ki, tehát igazából nem érint komolyan, hogy kiesik az Arsenal jobb ellen, csak hát a módja...

(ja, és Silvestre-t lelövik, ugye?)

avenger13 2010.04.06. 21:53:48

@anonim222 [semleges néző]: nézd meg újra. baromira nem hátulról, hanem oldalról csúszott, és mindketten egy teljesen szabad labdára mentek.

petyace 2010.04.06. 21:54:11

amúgy a (nemannyira)titkos, szuperfegyver walcott hányszor futotta szét abidalt? nem megy az azért olyan könnyen, ha nem a 60-70. percben áll be az ember.

Árpádka 2010.04.06. 21:55:01

@petyace: 1-2 annyi elég is néha

Domingo 2010.04.06. 21:55:34

@petyace: Na, azért Walcottot ne szuperfegyverezzük már le csak azért, mert volt 5 jó meccse életében.

bakító 2010.04.06. 21:56:49

Na mindegy legalább foci van, akárki megmondhassssa...

petyace 2010.04.06. 21:58:01

na, készülünk a clasicora...

bakító 2010.04.06. 21:58:25

Gardiola tanult az első meccsből. Nem kell már a három csatár, mert a 80 perctől ismét jöhet a fizikai összeomlás.

petyace 2010.04.06. 21:59:37

@Rico1: igazából nem ide szólt, csak kijött belőlem, mert angol nyelvterületen egész idő alatt mást se lehetett hallani.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.06. 21:59:56

na, hátha megnyomhatja az arze most. a középpályák érdekesek. egyenlőre messi a különbség. bár ez más csapatokkal szemben is így lenne, asszem.

rizla 2010.04.06. 22:04:36

rosszul cserélt pep szerintem, nekem nem tűnik olyan jó ötletnek átadni a területet, de meglátjuk..

bakító 2010.04.06. 22:04:52

Hej de más lenne ez egy Gallassal RVP-vel, Fabregassal és Songgal.

tbazsi83 2010.04.06. 22:05:05

Itt már az El Classico -ra tartalékol a Barca.... Annyira látszik, teljesen visszavettek...

Ha elhinné az Arsenal, hogy van keresnivalója még érdekes meccs lehetne, bár amíg Messi a pályán van, úgyis elrendezné a fellángolást azonnal....

Domingo 2010.04.06. 22:05:26

Mikor Bendtner megkapja a labdát, rendre felröhögök a tényen, hogy egy ilyen játékos játszik egy Barcelona ellen 4 védő gyűrűjében a BL legjobb 8 között

bakító 2010.04.06. 22:06:02

Ez most hogy is van?
Sagna középhátvéd?

tbazsi83 2010.04.06. 22:06:56

@bakító: Hej de más lenne Ibrával, Iniestaval, Puyollal, Piquevel....

Lojzi_ 2010.04.06. 22:07:53

Hát az mondjuk nem derült ki, hogy valóban Messi-e a világ legjobb játékosa, de ami tény, az tény:
a kapu előtt határozottabb, mint Bendtner.

Domingo 2010.04.06. 22:07:57

@bakító: Én speciel alapból így kezdtem volna. A Barca támadótriójának átlagos 170 centis magassága mellett nem Campbellről és Silvestreről kell gondolkodni, hanem egy olyan védőről, aki sebességben fel tudja venni velük a versenyt. Silvestre erre nem képes, Sagna pedig lazán.

petyace 2010.04.06. 22:08:30

@bakító: hát persze! pique, puyol, iniesta, ibra. még vmi?

Domingo 2010.04.06. 22:09:19

Ez a Busquets egy bohóc.

avenger13 2010.04.06. 22:09:50

busquets egy baromi nagy tapló.

rizla: erről beszéltem.

bakító 2010.04.06. 22:09:56

Egyébként van egy színészet kurzus is a Barca akadémián?

Slice 2010.04.06. 22:10:14

@petyace: Bakító csupán azt állította, hogy más lett volna, nem azt, hogy nyertünk volna. Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni..

Domingo 2010.04.06. 22:10:55

Rosicky kérjen cserét.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.06. 22:11:37

rosicky, b+. megállítod, megnézed, és bevered.

petyace 2010.04.06. 22:11:59

@Slice: és én állítottam vmi mást?:)

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.06. 22:12:13

20 perce a ket csapatbol senkinek sem jutott eszebe meg egyet sem inditani vagy atemelni a labdat a masik oldalra...a labdat korulveszik hatan, es nyomatjak ezeket az egymeteres passzocskakat

mondjuk kozepcsatar az egy darab sincs a palyan, de basszus legalabb 1 inditast...valaki...

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.06. 22:12:14

Ilyen fajta színészkedés az alpári parasztság kategóriába fér csak be nálam.
Legalább oda kapott volna ahova a kezével elérte őt Eboué...

tbazsi83 2010.04.06. 22:12:48

@Slice: Senki nem vitatkozott szerintem.... Csak a másik oldalon is vannak komoly hiányzók ez pedig tény.... De valóban, az Arsenal sokkal jobban megérzi a felsoroltakat, mint a Barca az említett négyest....

vadkutya 2010.04.06. 22:13:07

Rosicky BAZDMEG!! Hova? Legalább ment volna még... Sehol senki nem volt.

Slice 2010.04.06. 22:13:10

@petyace: Lényegében nem, de mást sugalltál vele:D

drosiii 2010.04.06. 22:13:28

@bakító: örülök hogy az a csapat amelyiknek szurkolok nem ilyen szánalmas kislány banda.. nem bírnám elviselni ha ilyen színészkedéssel akarnának mindig, de MINDIG előnyhöz jutni.

Domingo 2010.04.06. 22:13:44

@bakító: Lehet, hogy az iménti szituációt okosabban oldotta volna meg.

petyace 2010.04.06. 22:14:15

@Slice: hát, bakító is sugallt

petyace 2010.04.06. 22:14:53

bendtner........:))))))

Ratttatattta 2010.04.06. 22:15:13

vajon mi lenne, ha a Barca nem állt volna vissza pihenni, hanem erőből küldenék a támadásokat? 8-1?

gyors rövid passzos játékból azért kapnak egy kis oktatást az angolok ( illetve az az 1 szem angol játékos:D), pedig azt hitték eddig, hogy az az ő stílusuk is...
a Hull meg Burnley ellen maximum

petyace 2010.04.06. 22:15:29

bendtner......:)))))))

vadkutya 2010.04.06. 22:16:05

Nicklas... Helyzetek. Legalább.

Mr.AT 2010.04.06. 22:16:38

Idegesítően reménytelen ez a Bendtner. Ha legalább egy gyenge közepes csatár játszana a helyén, fasza kis meccs lehetne.

bakító 2010.04.06. 22:16:48

@Ratttatattta: Te vagy Vincze Otto, ne tagadd!

lük 2010.04.06. 22:16:55

Clichynek max. respect.

Stiel 2010.04.06. 22:17:10

Clichy labdaszedőt játszott... látszik, hogy nekik sürgős. Kicsit megtapsolták érte azért.

drosiii 2010.04.06. 22:17:19

@BillyMack: Vannak netalán szövegértelmezési gondjaid?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 22:17:42

@Rico1: Nézd meg, most, hogy nem nyom a Barca, teljesen korrekt védekezést nyújtanak. Egyszerűen arra a támadásra, amit egy jó formában lévő, játszani akaró és kedvvel előretörő Barca tud, egy csapat sincs felkészülve és egy sem védekezhet ellene. Ez nem szopkodás, de más dimenzió, mondom ezt úgy, hogy alapvetően egy más meccsen nem lenne esélytelen az Arsenal ezzel a játékkal.

Domingo 2010.04.06. 22:17:47

Ez a második félidő valami rettentően szar.

vadkutya 2010.04.06. 22:18:47

@Mr.AT: Azt akarod mondani ezzel,h talán vennünk kéne egy csatárt? ;)

BillyMack 2010.04.06. 22:19:28

@drosiii: nem tudok róla.

"ha ilyen színészkedéssel akarnának mindig, de MINDIG előnyhöz jutni. "

Mindig ilyen színéskedéssel akarnak előnyhöz jutni???

Magyarázd már el légy szíves.

Mindig??? Azaz mást se csinálnak csak színészkednek, vagy hogy kell értelmezni ezt??

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 22:19:29

@Rico1: Ez viszont remek! :D Ha etetjük a trollt, akkor csak visszajön, hadd onanizáljon kedvére, hogy most aztán megmondhatja a frankót, ejj, ez már igazi potensség, mi, ratta haver?

Domingo 2010.04.06. 22:19:30

@vadkutya: Igen, egy igazit, meg mondjuk eladni hármat.

andris` 2010.04.06. 22:20:42

nagyon remélem, hogy holnap a Manchester Rooney nélkül is le tudja gyűrni a Bayern-t, mert ezt a Barcát maximum ők tudnák megállítani (természetesen Rooney-val a soraikban)

bakító 2010.04.06. 22:21:02

@Ratttatattta: Esetleg kérhetnénk ezen nicknév végleges törlését?

Domingo 2010.04.06. 22:22:53

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Erről nem feltétlenül vagyok meggyőződve. Maradjunk annyiban, hogy az Arsenal nem játszik rosszul, de ilyen alapvető védelmi hibák, elpuskázott ziccerek mellett nem meglepetés, ha egy klasszisokkal jobb Barcelona megveri őket. Egyébként ezzel a játékkal nem hiszem, hogy pl. a Chelsea, MU, Inter trió ellen labdába rúghatnának.

drosiii 2010.04.06. 22:23:05

@BillyMack: Mikor nem próbálnak meg színészkedni?

Alves, Messi, Busquets? Nem előnyhöz akarnak jutni a színészkedéssel?

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.06. 22:23:48

Annyira izgalmas a meccs, hogy lassan betwin-en online lehet majd fogadni arra, kinek az anyukája fog a következő trollkodásban szerepelni.

petyace 2010.04.06. 22:23:55

@bakító: én nem sírnék miatta

Stiel 2010.04.06. 22:25:00

Huh, megint egy kapufa.

Domingo 2010.04.06. 22:25:04

Azt a kurva, 3 játékos lesen...

BillyMack 2010.04.06. 22:26:43

@drosiii: Kiemelem ezt a szót: MINDIG

azaz, mindig színészkednek. Soha nem rúgják le vagy faultolják őket, igaz???

vagy mutass, olyan csapatot ahol nem színészkedik senki, soha és akkor majd újjal lehet mutagatni pl. a Barcára is, hogy színész társulat.

tbazsi83 2010.04.06. 22:27:22

@drosiii: Messi mindig színészkedik ??? Ezt remélem Te sem gondolod komolyan..... Azért mert 6 emberből 5-en akarják felrúgni/lerántani és a hatodiknál egyensúlyát vesztve elesik, nem hiszem, hogy színésznek kellene nevezni.... Én inkább örülök, hogy ilyen focistát élőben láthatok játszani hetente és akkor is így gondolnám, ha nem a Barcával szimpatizálnék....

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 22:28:25

Ratttatattta egy hetes ban, Rico1-nek egy nap. Trollkodás itt nem játszik.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 22:28:45

@Artsuhtaraz: :)

@Rico1: Talán e trió ellen tényleg nem, de ami biztos, hogy borzasztóan rossz a második félidő.

drosiii 2010.04.06. 22:29:27

@BillyMack: Szóval azt állítod, hogy ahányszor csak alkalmuk van rá (megközelíti őket az ellenfél), nem próbálnak meg színészkedni labdavesztésnél vagy reklamálni?

Értem...

avenger13 2010.04.06. 22:29:42

messi önzőbb mint robben... :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.06. 22:29:45

A barca védjegye, hogy szoros emberfogást alkalmaz, és ha az ellen ennek ellenére kicselezi elmegy mellette, MINDIG visszarántja az ellenfelet, a vállánál, karjánál, mezénél fogva, csak annyira hogy a támadó lendületet veszítsen és a védő partiban legyen vele. Ezért nem hogy sárgát soha nem kapnak de még le se fújjál.
Lásd Ebouét visszarántják aki le akarja rázni a védőt, mellen üti majd kap egy sárgát.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 22:29:49

@heinrich: Rico mit csinált? Mert én úgy láttam, hogy az égvilágon semmit.

bakító 2010.04.06. 22:30:00

Naggyá tesszük Messit.

petyace 2010.04.06. 22:30:19

@Rico1: "Egyébként ezzel a játékkal nem hiszem, hogy pl. a Chelsea, MU, Inter trió ellen labdába rúghatnának. "
nem valószínű, h így játszanának. clasico előtt nem kell széthajtani magunkat!

Slice 2010.04.06. 22:30:50

Almunia napi potyája azért megint ott van. Bár már oly mind1.

Lacóka 2010.04.06. 22:30:59

ezt az embert vhogy el kell tiltani a focitól. olyan, mintha vki a félmaratonra biciklit vihetne

Stiel 2010.04.06. 22:31:17

Almuniát sajnálom kicsit, hogy pont bőröst kapott, pedig előtte már egyet megfogott, és hát Messit ennyiszer nem lehet hagyni próbálkozni, mert berúgja.

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.06. 22:31:36

Sok lesz ez már, vettük a lapot srácok, hogy egész jól megy nektek ez a játék :)

sporttárs 2010.04.06. 22:31:38

Jézusom, mi lesz itt meccs után meg holnap.

Stiel 2010.04.06. 22:32:03

@Slice: Ezt én inkább a védelem nyakába varrnám, 3-4-en hűtötték ott a lét.

lük 2010.04.06. 22:32:41

A 4 góljából minimum 3 elkerülhető lett volna...Grat a Barcának!

Slice 2010.04.06. 22:32:57

@Stiel: Hát valahol az összes gól a védőké végülis akárcsak ez, de azért onnan nem illik így gólt kapni.

BillyMack 2010.04.06. 22:33:05

@drosiii: ne térj ezzel ki a válasz elől.

te állítottál valamit, én meg cáfoltam. szerintem.

DE akkor igen azt állítom, hogy ahányszor csak megközelítik őket, akkor nem mindig próbálnak meg színészkedni!

Most komolyan, mondjál már olyan csapatot ahol ne színészkedsz, mielőtt ezen el kezdessz rúgozni...

Stiel 2010.04.06. 22:33:20

@lük: igen, csak hát... itt és most nem sikerült őket elkerülni. Ez van.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 22:33:39

Tehát akkor, amire fel kell készülnünk: Csöncsön elvtelen és határt nem ismerő szerelmi szonettjeire, rizla Verebes mágust idéző halk megjegyzéseire és Tika körülbelül 62 embert egyszerre megszólító válaszaira. :)

Mourinho már nem a király 2010.04.06. 22:33:52

Sajnos az Arsenal tele gatyával ment ki a pályára, 1 percig sem hitték, hogy van esélyük, Azért így nehéz...

Harald hardrode 2010.04.06. 22:34:43

Messi kobiashvili magasságokban

drosiii 2010.04.06. 22:35:10

@BillyMack: Értelmezési gondok #2

Részemről befejeztem, áldozz valamit a barca oltárodon.

grat a továbbjutáshoz.

jóéjt.

lük 2010.04.06. 22:35:51

@Anthony (kick-ass): Én ezt az előző meccsen láttam, mikor mutatták az arcokat az elején. Most inkább leszarós, de hasonló.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 22:36:11

messiről mindig az jut eszembe, hogy spanyolországban, meg a stuttgartnál megvan a kultúrája annak, hogy ok, ő jobb ennyivel, fogadjuk el, ne bántsuk, arsenal-nál dettó - de egy dél-koreainak, vagy görögnek tuti elgurul majd a gyógyszere, ha nagyon ugrál és lesz csontropogás. vhogy van benne vmi rettenetesen idegesítő, amitől a gyengébb védő elpattanhat.

vigvik 2010.04.06. 22:36:36

Beárazás. Minden más porhintés, mellébeszélés.

capor_ 2010.04.06. 22:37:51

@Great Cornholio:

És ezt mindig bátran teszik, hiszen a legtöbb kisnövésű pöcs és ha esetleg elkezd kalimpálni a játékos akkor eljátszák, hogy arconütötték őket ..

A meccs után csak annyit tudok mondani, hogy remélem idén olasz győztese lesz a BLnek :)

Slice 2010.04.06. 22:38:11

A meccs elején sikerült beleszarni a katalán müzlibe, és semmi több. Megérdemelten ment tovább a Barcelona grat nekik.

rizla 2010.04.06. 22:39:04

@mocsing: " vhogy van benne vmi rettenetesen idegesítő, amitől a gyengébb védő elpattanhat." hát igen, elég idegesítő, ha valaki 3 fejjel alacsonyabb, de képtelenség eltolni a labdától

BillyMack 2010.04.06. 22:39:12

@drosiii: F*szság beszélése #2 vagy 3

Szintén befejeztem.

BillyMack 2010.04.06. 22:40:04

Jó lesz ez az Arsenal, csak egy csatár kell majd nekik a nyáron.

Stiel 2010.04.06. 22:40:17

@Slice: elég sok helyzetből bármelyik kapus kap előbb-utóbb olyan gólt, amit 'nem illik'. Szerintem azzal van a baj elsősorban, hogy egy támadás alatt próbálkozhat többször is.

halihalo 2010.04.06. 22:41:09

@bakító: Hát, a második félidőben nem volt foci... Vagy volt más meccs is valahol?

capor_ 2010.04.06. 22:41:11

@rizla:

Eltolni nem is lehet, mert a feje van ott ahol másnak mondjuk a mellkasa. A fejét tolni meg elég feltűnő. :)

Slice 2010.04.06. 22:41:57

@Stiel: Igazából nem Almunián múlott, sem ez a meccs, sem a párharc, ettől függetlenül szerintem mindenképpen kéne egy jó kapus a csapatba, mert az már bebizonyosodott, hogy hosszútávon a spanyol nem életbiztosítás.

Mr.AT 2010.04.06. 22:42:14

@Harald hardrode: Nem, nem...Messi Simone Inzaghis magasságokban! :)

rizla 2010.04.06. 22:42:58

egyébként nekem objektív szemmel abszolút rokonszenves volt az arsenal, sajnálatos módon iszonyatosan szerencsétlenek. mindenesetre most sokkal életképesebb felfogással mentek ki, mint az előző meccsen. nem számít, hogy itt 4et kaptak, mert az előző meccsen akkor is nagyobb volt a különbség a barca javára a játék képe alapján. a bíró valóban kicsit az ágyúsok ellen fújt, bár a meccset ez nem befolyásolta. akik tetszettek a túloldalról: vermaleen tényleg jó, sagna is jól állta a sarat. busquetsre és dani alvesre ilyenkor nem nagyon lehet büszke az ember, dehát ők már csak ilyen javíthatatlanul seggfejek bírnak lenni, hiszti, fetrengés, én azért szeretem őket.

a beárazás mindettől függetlenül természetesen vitathatatlan. legközelebb talán nem egy ilyen csonka csapat jön, és majd akkor máshogy alakul, de sajnos az arsenal ilyen: szerencsétlen. bocs.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 22:43:25

gratulálok, ennyi a reális különbség.

halihalo 2010.04.06. 22:43:42

@Rico1: Ettől függetlenül lőtt gy gól, egyszer ziccerben megállítoták, és fejelt egy kapufát, amit valamilyen rejtélyes okból csak abból a szögből nem ismételtek, ahonnan látszott volna, hogy nem les... (nem azt mondom, hogy világszám, de ha egy ilyen lenézett ezt tudja a Bara ellen, mit tett volna egy valódi világklasszis?) :)

Harald hardrode 2010.04.06. 22:43:48

@Mr.AT: de Simone legalább csatár, de Kobiasvili? Vajon milyen maffia fogadást kötöttek rá.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 22:44:19

@rizla: nem gondolom, hogy a méretéről szólna a dolog. egyébként meg mindegy lesz, h a d-koreai srác mitől kattan be

bakító 2010.04.06. 22:45:03

Az megvan hogy Achilleus kimegy egyedül a Trójai várfal elé és azt mondja: "Gyere ki Paris vívjunk meg!"
Persze egy normális Paris azt mondaná, hogy mássz át a falon vazze, aztán meglátjuk. Persze Arsenal Paris fogja a pajzsát meg a dárdáját, és kimegy Achilleus elé. Egy darabig úgy tűnik, hogy van esély, aztán hősiesen meghal.

Persze az Arsenal trójaiak megspékelték még mindezt annyival, hogy lebontottak egy bástyát, és holmi szilveszteri viccet tettek a helyére.

Ezt látva a meccs vezető (amúgy is elfogult) Zeusz vicceskedik még Achilleus javára, persze az egész nem ezen múlik, de mégiscsak ne már!

Egyébként így születnek a legendák.

Én meg szeretem ezt a csapatot.

GO GUNNERS!

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2010.04.06. 22:45:10

@halihalo: Bendtner ma nagyjából annyira emelkedett ki az Arsenalból, mint Messi a Barcából

rizla 2010.04.06. 22:45:50

@bakító: jaj, igen.
; DDDDDDDDDDDDDDDD

további undorító kommentek várhatóak. mivel a bírónak volt pár arsenalra nézve vitatható ítélete, ezért lesz min siránkozni..
a védelem meg jó hogy balfasz volt, tartalékos, én szóltam előre, mit vártatok?

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.04.06. 22:46:03

Megérdemelten győzött és ment tovább a Barca, bár a 4-et soknak éreztem a mai meccsen. Gratulálok!

Busquets tényleg felháborító. Alapos büntetést kéne neki adni egyszer.

Clichy meg példásan küzdött, le a kalappal előtte.

danesdzsu2 2010.04.06. 22:46:28

Nem volt rossz, de kérdés, hogy mire lenne ez elég egy komoly csapat ellen...

rizla 2010.04.06. 22:46:56

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: egyébként bendtner is tetszett nekem. egy ziccert viszont elekszkavátorkodott, az ciki volt.

rizla 2010.04.06. 22:48:03

@dickinson: busquets egyértelműen a legkínosabb személyiség a pályán a barcában. persze alves is egy hisztikirály, de ő iszonyatosan erős karakter, sergio viszont csak egy kis pöcs egyelőre. majd benő a feje lágya, mindenesetre iszonyat tehetséges játékos.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.06. 22:48:55

@rizla: meglatjuk :) ez a mai meccs ertekelhetetlen volt, az arsenalnak semmilyen jateka nem volt (gondolom a hianyzok miatt), es messi szokasosan jo helyzetkihasznalasa miatt a barca se csinalt semmit.

azert ugyanez a moka nehezebben megy cambiasso, zanetti, samuel vagy lucio mellett... en izgalmas (es nem tul latvanyos) kovetkezo ket meccset varok...

Árpádka 2010.04.06. 22:49:09

asszem a 4 éves angol uralomnak annyi és ez várható volt, remélem ha holnap a Mu ki is esik legalább nem zuhanak össze.
Messit meg a vb csoportkörében tuti hogy lefogják rúgni szerintem.

BillyMack 2010.04.06. 22:49:26

@bakító: ezt most komoly?

4-1nél is a bírót domborítod ki?

de most komolyan kell ez?

andris` 2010.04.06. 22:52:40

@Árpádka: de a MU nem fog holnap kiesni :)

rizla 2010.04.06. 22:52:46

@Pályaelhagyó autóversenyző: "azert ugyanez a moka nehezebben megy cambiasso, zanetti, samuel vagy lucio mellett"

jaj. légyszi még azt is süsd el, hogy a PL-ben nem ugrálna ennyire messi!
az intert a barcelona erősen tartalékos csapattal páholta el a camp nou-ban a csoportmeccsek során könnyedén, röhögve, 2-0ra.
hozzáteszem, most sokkal keményebb meccset várok, kb mint a tavalyi chelsea elleni, de ettől még amit írtál, az vicc.

Harald hardrode 2010.04.06. 22:53:15

már elnézést, de Dani Alves minden Barca meccsen őrjöng, ha nem neki fújják az aktuális szabadot. Szerinte ő maga nem is követhet el szabálytalanságot?

Stiel 2010.04.06. 22:53:21

@Slice: hosszútávon ja, de rövidtávon szerintem elmegy. Nem ott kéne kezdeni.

Bendtner ma nem volt olyan rossz, sztem sokakból az előítélet beszélt.

pytho 2010.04.06. 22:53:33

@bakító: Bocs, de bántotta a szemem: szerintem Hektórra gondoltál. ;)

Amúgy pedig Diegónak igaza volt pár éve. Az utódja megszületett.

Matfu 2010.04.06. 22:54:42

Gratulálok a Barcának. De borzasztó volt arsenalos szemmel. Aki focizott már sokkal erősebb csapat ellen, az tudja milyen érzés...

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2010.04.06. 22:54:42

@rizla: én komolyan nagyra tartom Bendtnert, az ekszkavátorkodás persze benne van a játékában. nagyon jobblábas, az alkata mellett ebből adódnak a sutaságai.

bakító 2010.04.06. 22:54:43

@pytho: És tényleg:)
Ezt teszi 3 sör és 2 pálinka.

Stiel 2010.04.06. 22:55:06

@bakító: abból nekem az jön le, hogy emésztened kéne még kicsit a ma esti eseményeket.

Ferguson 2010.04.06. 22:56:08

Ez idén az angol és az európai nagycsapatok ellen a "férfiak vs. fiúk" hányadik felvonása már? :D Viccet félretéve, az arsenal a körülményekhez képest szerintem jól helytállt. Az első meccsen tényleg földöntúli bravúr volt a döntetlen, itt meg 1-0 után volt egy téves lesbeintés is többek között. Nem ezen múlott persze, de tényleg nüanszok döntenek. Azt viszont rossz volt nézni, h az arsenal védelem megalázza magát messi miatt, pedig az argentin már nem is akart negyediket rúgni, de csak beengedték még egyszer a kapu szájába. Nagyon egy oldalú meccs volt, de még 3-1 után is lehetett volna keresnivalója az ágyúsoknak, ha találnak egy gólt, de csak clichy támadgatott - igaz, eszetlenül ellődözött mindent... :S

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2010.04.06. 22:56:29

@imici77: az egész támadósorotok csődöt mondott, Bendtnert kivéve. túlzásnak talán túlzás, de miért baromság?

Árpádka 2010.04.06. 22:56:53

@andris`: Látva a szombati produkciót meg a Bayern meccset Gelsenkirchenben nem tudom, nincs Rooney , náluk meg lesz Schweini és Robben is asszem. Szóval ........nem tudom nincs tűz a csapatban és általábban Rooney szokott szikrát adni.

halihalo 2010.04.06. 22:56:55

Az lehet, hogy olyan eredmény legen az el classicón, hogy egyik se legyen bajnok utána? :))

papercut 2010.04.06. 22:57:09

Jó meccsek voltak, ezért érdemes focit nézni. Azt hiszem az Arsenal megtette amit ezzel az emberanyaggal meg lehet, játékban is, meg hozzáállásban is. A 4 bekapott gólt kicsit soknak érzem, a 3:1 jobban tetszett volna, de ne legyünk telhetetlenek. Messi a világ legjobbja jelenleg, reméljük még sokáig láthatjuk ahogy hétről hétre bizonyítja. A Barca meg... hát igen. Kínos elképzelni mennyire lennénke verhetetlenek egy David Silva féle balszélsővel meg egy normális kapussal (veretlenül bajnok? idén se volt messze) de ez remélem nem fog bekövetkezni. mi meg remélem bajnokok leszünk, nagyon megérdemelnénk!

Iustizmord 2010.04.06. 22:57:58

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: rájöttem mitől vagy különleges: te blog vagy a blog-ban, egy egyszemélyes built-in lazio-blog.

respect :o))))))

ideis betettem, cimbi :o)

vadkutya 2010.04.06. 22:58:03

@rizla: Megtisztelő komment. Őszintén.

Messi. Drogba. Rooney... -> Ki jön majd, vmi Samak? Végül is, a helyzeteink ma is megvoltak. Jöhet egy újabb "közepes",h elkúrjon, talán kevesebbet. Reméljük.

Mindamellett Uraim, ma komoly leckét kaptunk a futball bizonyos területeiről, Wenger-nek lesznek még erről komolyabb flessbekkjei, nem éppen pozitív hatásúak. Csak ismételni tudom önmagam:

A Barcelona-t nézve az ember ismét ráeszmél,h a futball, a megfelelő képzettségű emberekkel játszatva, valójában egy kurva egyszerű és szép dolog. Ezt senki nem vitathatja el tőlük.

Amúgy meg: @imici77:

Egyetértek.

rizla 2010.04.06. 22:58:51

@Ferguson: " pedig az argentin már nem is akart negyediket rúgni, de csak beengedték még egyszer a kapu szájába."

miről beszélsz? a 4. volt a szokásos szólógólja. az első lövését csak üggyel-bajjal sikerült blokkolni, nem a védelem hibája, hogy visszapattant hozzá, egyszerűen csak pech. a kötény meg gyönyörű volt.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 23:00:00

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: döntő pillanatban hibázott (nem tudta átvenni a labdát), ismét nem tudott 5 méterről üres kapuba fejelni, mindent lefújtak ellen, 1x nem tartotta meg a labdát. Ha ez kiemelkedés messi szinten látva clichy játékát, akkor bátran, hogy a kiemelkedésre vonatkozó megjegyzésed és összehasonlításod hogy is mondjam..."egyik párt a másik"...

Ferguson 2010.04.06. 23:00:50

@rizla: bocs, akkor rosszul emlékeztem. A 4. gólnál nem pattant vissza hozzá a labda vkiről? Már félálomban néztem... :S

bakító 2010.04.06. 23:01:40

Egyébként biztos félreérthető voltam. Szóval a dolog profán módon: Nyert a jobb egy olyan meccsen ahol a foci dominált. Ehhez kellett egy ilyen ellenfél. Akik, maradtak már teljesen más focit fognak játszani a Barca ellen.

Éljen a foci és hajrá Arsenal.

vadkutya 2010.04.06. 23:01:47

@imici77: mármint azzal,h ennyi a reális különbség.

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.04.06. 23:02:13

Azon amúgy elgondolkoztatok már, hogy ha a MOL lenne az Inter főszponzora akkor az egyik mezre kiírhatnák, hogy EVO Lúcio?

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 23:02:37

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: kemény volt a locsolkodás, Benő? :)

Kicsinyes fasz vagyok, oké, de tök komolyan személyes sértésnek veszem, hogy Bendtner profi futballista. Magától kellene visszavonulnia, hogy soha többet ne stoppolja mások elől a lehetőséget.

Remélem megveszi a Pool :D

rizla 2010.04.06. 23:02:57

@Ferguson: lehet, hogy én emlékszem rosszul, de kb úgy nézett ki a gól, hogy megkapja a labdát, kicselez egy védőt, aztán jön verma, messi forog, keresi a lövőhelyzetet, belelövi, visszapattan hozzá, a belga már a földön, aztán gól.

andris` 2010.04.06. 23:04:52

@Árpádka: azért szombaton annyira nem voltunk rosszak, igaz nagyon hiányzott Rooney, de így is a Chelsea csak egy méterese lesgóllal tudott nyerni (igaz Macheda is kezelt a góljánál). nem játszott rosszul a MU, és az Old Traffordon senkinek sincsen könnyű dolga.

bakító 2010.04.06. 23:05:34

@rizla: Csak jelezném, hogy a 4.gólnál Eboue úgy beragadt mint megye háromban az ittas KH. Ez egy lesreállítás lett volna, csak senki nem szólt Ebouénak.
Ezt teszi egy össze-vissza védelem.

halihalo 2010.04.06. 23:06:05

@andris`: "a Chelsea csak egy méterese lesgóllal tudott nyerni"
no comment! :) mert OFF lenne.

Iustizmord 2010.04.06. 23:06:22

@heinrich: szigorú vagyol, azze :o)

Árpádka 2010.04.06. 23:07:27

@andris`: jobbak voltak és ennyi itt már kitárgyaltuk. Az hogy berbatov 1 méterre a kaputol se tudja berúgni ez itt a gond.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 23:07:54

@heinrich: "Remélem megveszi a Pool"

ha bárki más, én már akkor felbontok egy pezsgőt, az tuti. mondjuk a bayern adhatna 40et érte, ha gomez 30 volt :)

.apu bedugult orra. 2010.04.06. 23:08:09

@andris`: szerintem meg rosszak voltunk a hétvégén..és a holnapi meccs is necces lesz.

rizla 2010.04.06. 23:08:28

@bakító: csak jelezném, hogy a helyzetet nem az teremtette, hogy messi tök üresen álldogált középen, hanem ő csinálta meg saját magának, mert mire átvette a labdát, már elékerültek.
az összevissza védelemről nem kell beszélni, sajnálom, hogy ezt kell írjam, de én megmondtam előre. így jár egy csapat két darab értékelhető középhátvéddel. ahogy kérem az is jelentkezzen, aki fogadni akart velem a labdabirtoklásban.
wenger érthető módon nem is erőltette a posession-párbajt, ezért tetszett ma az arsenal, érezhetően eleve a kontrákra készültek, jól is csinálták, szerencséjük nem volt.

andris` 2010.04.06. 23:08:49

@Árpádka: igen, ezért is nem értettem, hogy miért nem Macheda kezdett

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.04.06. 23:09:04

Komolyan mondom, félek megnézni a classicot szombaton...

BruceWayne 2010.04.06. 23:09:42

Az arsenal akkor ma felárazta a Primera Divisiont?

Árpádka 2010.04.06. 23:10:53

@imici77: Ha már itt vagyunk ezt utálom a közvetitésekbe , hogy minden idióta kacsa átigazolási hirt bemondanak. Wenger mint a Real madrid trénere .......... , vagy Bendtner Münchenben. El lehet képzelni?

rizla 2010.04.06. 23:11:18

@_Maverick: ugyan. igazából londonban sokkal jobb volt a barcelona csapatszinten, igaz, ma érezhető volt a tudatosság, a biztos vezetés tudatában többet nem akartak beleölni. ugyanakkor a meccs kezdése para volt, meglepetést okozott az arsenal. kellett a szerencse azért.

korxi 2010.04.06. 23:13:08

Nyilván Messi lesz a központi téma, de a meccs után mutattak statisztikákat, ami szerint Xavinak 95 passza volt. Tehát a 20 mezőnyjátékos egyikeként átlagosan percenként passzolt, 90%-os pontossággal.... ez elképesztő. Én ezt teljesítményileg Messi 4 góljával veszem egy kategóriába. Vagy majdnem.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 23:13:20

@Árpádka: én el tudnám:DDD amúgy a közvetítés akkora fos volt, hogy hihetetlen. ha sagna elmenne, sajnálnám, mondjuk amikor a juvét mondta, sírtam a röhögéstől...

Iustizmord 2010.04.06. 23:13:54

off: mi lenne (leett volna) ha claudio gentile fogta volna, vagy főleg (post by post) paolo maldini?

bakító 2010.04.06. 23:13:56

@rizla: Már sokadszor nyomod ezt a posseson párbajt, de senki nem jelentkezik. Lehet hogy valamit félreértettél?
Amúgy mindkét meccsen 60-40 körüli eredmény volt, amit én előre megmondtam.

rizla 2010.04.06. 23:14:42

@korxi: "a meccs után mutattak statisztikákat, ami szerint Xavinak 95 passza volt. Tehát a 20 mezőnyjátékos egyikeként átlagosan percenként passzolt, 90%-os pontossággal.... "

ez szokásos. messi 4 gólja nem az (csak a 3). de tényleg, xavi ezt mindig hozza.

Iustizmord 2010.04.06. 23:14:49

@rizla: szvsz busquets jól nyomja. naggyá lehet mint pep egykoron.

rizla 2010.04.06. 23:16:02

@bakító: mit értettem félre? amikor írtam a sorsolás után, hogy ha valamiben biztos vagyok, akkor az az, hogy az arsenal nincs esélye felvenni labdabirtoklásban a versenyt a barcával, és ezért esélytelenebb (mert ez a természetes játékuk), akkor jött egy csomó szkeptikus arsenal-drukker, hogy majd meglátjuk, és blabla.

rizla 2010.04.06. 23:18:01

@Iustizmord: hát azt kétlem, hogy pep közelébe érhetne, de bizonyos dolgokban valóban elérheti a szintjét.

Árpádka 2010.04.06. 23:18:16

@imici77: Ilyen szinten én is lehetnék kommentátor, bár ami néha a románoknál van................
Én elteszem magam holnapra , remélem éjjel egy angyalka csodát tesz és megtanitja Berbát gólt lönni.

bakító 2010.04.06. 23:18:24

@imici77: Egyébként én sem értem miért nem tudnak disztingválni Hajdúbéék. Az hogy a stúdióbeszélgetés mute üzemmódban megy teljesen alap, de meccs közben azért hülyén jönne ki.

Ezek a Sun és News of The Week szintű pletykák nagyon gázak egy "komoly" riportertől.

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2010.04.06. 23:18:34

@heinrich: ejnye, kicsit nekem kínos, hogy már Alsó-Ammakandarakában is értik a csíziót, de az nst-nél nem mindenki:

bleacherreport.com/articles/360771-bendtner-what-he-brings-to-arsenal

@imici77: én meg remélem, hogy vesztek helyette egy 123. pigmeust, aki 8mp alatt futja a százat és ezret dekázik a farkával. még kiegyensúlyozottabb lenne a csapatotok.

Iustizmord 2010.04.06. 23:19:43

@mocsing: eegen, giordano bruno, nem a mártír, mitt tett volna ha... ? szvsz kasza, kaszagány és a nagy olasz hetesek :o) ki látta messit olasz védők ellen eddig?

kérdés, nem ítélet, nem vélemény. csak találgatás. a fénykori milan (94: tassotti-costatcurta.baresi-maldoni) ellen megnézném. ahogy senyved.

de zsenialitását csak csodálni tudom, maradona eltörpül vazze....

bakító 2010.04.06. 23:20:44

@rizla: Rizla az isten áldjon meg! Senki nem mondta, hogy az Arsenal nyeri a "posession párbajt". Ez csak neked van becsípődve.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 23:20:47

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: legalább a BL-ben indulunk, ha érted mire gondolok... PL aranyhoz meg vegyetek 6 olaszt, sérülten....

Iustizmord 2010.04.06. 23:21:12

@heinrich: de dán hercegnőt kúr, egy milfet és ez mindent visz. mondjuk a csak 1000x gazdagabbb.... egy válás után, ofkórsz.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.04.06. 23:21:17

@rizla: Nem csak emiatt mondom, hanem a londoni, a hétvégi és emiatt együtt... Na meg Messi miatt.

rizla 2010.04.06. 23:21:20

@bakító: te hülye vagy bazmeg. komolyan. igyál valamit szerintem.

rizla 2010.04.06. 23:22:44

@bakító: engem sokkal jobban idegesít az, hogy felváltva kommentátorkodnak, aztán végül az egész sokkal gyengébb lesz, mintha külön lenne az egyik vagy a másik.

korxi 2010.04.06. 23:22:54

@rizla: általában igen, de a gólokat meg gólszerzőket mindig kiírják, ezt meg nem. most, hogy (persze tök joggal) mindenki messiről beszél, megérdemli xavi is hogy megemlítsem ezt.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 23:23:08

@imici77: gomez jobb, mint bendtner, legalább ezt ne vegyük el szegénytől

bakító 2010.04.06. 23:23:32

@rizla: Már ittam.
Most te jössz.

BruceWayne 2010.04.06. 23:23:48

érdekes lesz amúgy az elődöntő.

mindig a mu-real-bayern játszották el egymással hogy aki lealázta a másikat a csoportkörbe, az utána az egyenes kiesésesben kiszívott tőle.
Az Inter elvileg nagyon fogalmatlan a Camp Nouban (basszus tizenvalahány év után én még mindig meg bírok lepődni hogy mekkora kibaszott nagy ez a pálya, és mekkora pluszt jelent ez a Barcának kb. minden meccsen :)
de most nem lesz olyan egyértelmű a helyzet.

Messire már kifogytunk a jelzőkből, jogosan, de az is igaz hogy az űber top szint eléréséhez még túl kell jutnia egy Samuel-Lucio(Cordoba-Mátrix) seregen :)

rizla 2010.04.06. 23:24:37

@korxi: én is gondoltam rá, de ennek igazából tényleg nincs sok hírértéke. xavi ezért a világ legjobb középpályása, egymaga kiteszi a a csapat felét. nélküle nincs barcelona.

Iustizmord 2010.04.06. 23:26:28

@rizla: "hát azt kétlem, hogy pep közelébe érhetne, de bizonyos dolgokban valóban elérheti a szintjét."

adjn neki esélyt mer még fiatal, és így is túlteljesít, ő a barca mr noone-szürke eminenciása, nekem bejön. kedves csalódás. bár lenne a milanban ilyen. szimpi gyerek, és ha már MOST ott van csak jó lehet. bátor aki betette. nemtok mit mondani, tistelet.

BruceWayne 2010.04.06. 23:26:32

@mocsing: nagy dicsőség :)
kb mintha azt mondanád hogy Torghelle jobb mint Kovács Péter (vagy fordítva)

/de amúgy igazad van/

bakító 2010.04.06. 23:27:11

@rizla: Ez amolyan angol stílus. Én egyébként mindkét arcom bírom, magasan a legjobbak a magyar mezőnyben, de a pletykarovat szintű beszólásaikat radikálisan csökkenteni kéne.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 23:28:25

@Nerazzurri: engem senki nem vádolhat azzal, h el lennék ragadtatva gomeztől :)

@imici77: miért pont őt? mert annyit látta gomezt? :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 23:29:38

@mocsing: ő mindenhez ért, nehogy már ne tudja eldönteni.... :) és mindig mindenben igaza is van és megmondja előre! :)

vadkutya 2010.04.06. 23:31:03

Sztem vegyünk kapust is.

rizla 2010.04.06. 23:31:46

@imici77: szerintem gomez túlértékelt, mint a szar. a nagy hype után egy vicc volt, amit a válogatottban művelt. bendtner meg legalább a helyén van kezelve. egyébként nem nézek túl gyakran bayern és arsenal meccseket.

@bakító: de úgy lenne az angol stílus, ha stabilan az egyik közvetítene (mondaná a neveket, számokat, stb), a másik pedig ilyen kiegészítő beszélgetőpartner lenne a számára. mint ahogy az rtl klub erőltette a VB idején, csak rossz emberekkel. vagy az angoloknál is felváltva közvetítenek? szerintem ez fércmunka, rossz koncepció.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 23:35:56

@imici77: ne olyan hevesen, attól, h túlértékelt, még lehet jobb, mint helyén kezelt kollégája :)

vadkutya 2010.04.06. 23:36:36

@imici77: ...őket megelőzően pedig csatárt. :)

Nem tudom, én nem vagyok +győződve arról,h Samak jó vétel lesz.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 23:36:46

@mocsing: a sz?rhoz hasonlította... :) bendtner egyszerűen csak rossz :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 23:38:24

@vadkutya: az nem vezet sehova, ha veszünk 4-5-6 játékost, meg az nem is mi vagyunk... sztem is jó lesz, rosszabb nem lesz a helyzetünk... Senderos meg kölcsönben van, ilyenkor dobok hátast amúgy...

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 23:38:54

@imici77: mindkettő rossz ahhoz képest, ahol játszik. csak gomez kevésbé rossz, de azt hitték róla, h nagyon jó - ettől még bendtner a szarabb

(nyertem)

rizla 2010.04.06. 23:40:10

@vadkutya: vehetnétek egy új orvosi stábot.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 23:40:22

@mocsing: a 2 csapatot össze sem lehet hasonlítani, ahol játszanak... és a 2 bajnokságot sem :)

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 23:42:01

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: nem akarok Bendtner offot, ez mégis csak fociblog :)

Meghivatkozni a Bleachert mint futball-iránytűt elég meredek, gyakorlatilag az ír oda, aki akar, ez a poszt is tele van butasággal a féligazságok mellett.

Again, amit Bendtner tud, azt egy Lenin bronzszobor is tudja.

bakító 2010.04.06. 23:42:10

@vadkutya: Küldjünk mailt Wengernek.
@rizla: ... a másik pedig mondana olyanokat, mint aki lejátszott már 150-200 esetleg több első osztályú meccset, eetleg 20-40 közötti nemzetközi meccset, és esetleg olyanokat tud, amiket mi is szívesen meghallgatnánk.
@imici77: azt is.

vadkutya 2010.04.06. 23:43:11

@imici77: Őszinte leszek, nem sok gólját ill. meccsét láttam, a labdakezelése? Mert Bendtner-nél ezt látom elsődleges problémának, pl a labdaátvétele többször előnytelen, mint nem. Az első labdaérintés, Bergkamp óta tudjuk,h ott dől el minden afelől,h milyen helyzetbe kerülsz...

BruceWayne 2010.04.06. 23:43:41

csatárt a góljai minősítik. Gomeznek volt +20-as szezonja, Bendternek nem. Az más kérdés hogy Gomezt úgy kell meglőni hogy bepattanjon róla, de hát ahhoz is jó helyen kell mindig állnia.

közvetítéshez a megoldás: az egyiket ki kell b*szni a p*csába, mert már év elejétől fájdalmas ez a majomkodás amit leművelnek. Az eurosport2-n és a Digi-n is van egy-egy kommentár, aki nem ilyen felkészült és rutinos, de jobb hallgatni és jobban tudod figyelni mellette a meccset. asszem ez többet jelent a bulvár-lexikális tudás, a semmitmondó statisztikák állandó emlegetése és a nagyzolás....

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.06. 23:44:05

@heinrich: vologyáról bepattant volna 1-2 ma is

vadkutya 2010.04.06. 23:44:10

@rizla: Pont ott. Ennek már én is hangot adtam, nem 1x. Ott szar van a levesben, komolyan...

rizla 2010.04.06. 23:44:32

diaby amúgy ismét igazolta, hogy tehetségesebb, mint amennyire értelmes.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 23:45:31

@Nerazzurri: Bendtner, mint Dánia legjobb játékosa kilőtte a válogatottat a vb-re :) PETER, látod, h Bendtnert védem????? :)

BruceWayne 2010.04.06. 23:46:11

kimaradt egy '.....mint a'

rizla 2010.04.06. 23:46:23

@bakító: hát mivel ilyen szakkommentátort nehéz találni a magyar mezőnyben, szerintem a legjobb az egykommentátoros felállás, és kész. elég lett volna hajdú b. vagy méhes. sajnos elő is hozzák egymásból a legrosszabbat (hülye poénok), persze még így is messze hallgathatóbbak, mint akárki.

a BL-döntőt amúgy ugye nem a digi adja...?

vadkutya 2010.04.06. 23:46:27

@Nerazzurri: Ezzel mélységesen egyetértek.

BruceWayne 2010.04.06. 23:47:30

@imici77: Lukas "1100" Podolski meg a németeket 2évente mindig, és? :)

2010.04.06. 23:48:55

hát ez egy jó szar meccs volt
a csapatból Messi és Xavi játszott a képességeikhez méltóan, a többiektől simán ki is kaphattunk volna
a hétvégén ez nagyon kevés lesz

sporttárs 2010.04.06. 23:49:15

Nem nagyon voltam ma elájulva a Barcelonától, idén már nem először éreztem, hogy Messi hozza a meccset,a többiek meg bíznak benne, hogy így lesz.
Persze összességében a továbbjutás sima volt, de nem is volt kérdés előtte se számomra. Jobb csapat, vagy van egy Messije, tökmindegy.

Négy gólt pedig Szabó Józsi is lőtt nemzetközi kupában egy meccsen, és kábé ennyit is kellett erőlködnie a Partizan ellen '84-ben. :)

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 23:50:13

majdnem elmentem aludni, de látom, előjött poldi, még maradok egy kicsit :)

amúgy Chamakh egy kurva jó csatár, de ennyire irritáló figurát ritkán látni, gyakorlatilag 3 évvel ezelőtti cé, ami a kinézetet és a stílust illeti. az ottani kultúrát ismerve, meg a leendő mezét, hamar törne a lába kettőbe.

bakító 2010.04.06. 23:51:50

@vadkutya: Igen, ez egy kurva nagy rejtély. Egyébként nem hiszem hogy ne lenne pénzünk a legjobb orvosokra, ezen a szinten ez nem tétel (Bendtner 2 havi fizuja).

A dánt ne bántsátok! Ha Eduardo nem olyan off mint idén, akkor Wenger koncepciója megállja a helyét: Van RVP (aki persze állandóan lesérül), van a keselyű Eduardo (aki persze minden csak nem keselyű), és van a torony. Azért egy PL csapatba kell egy torony.

Más kérdés, hogy a legfontosabb meccsekre maradt egy tonyunk.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 23:52:13

@mocsing: don-t kérdeztük egy fél éve, azt mondta, h egy átlagos csatár, szinte senki... akkor most mi a helyzet?

vadkutya 2010.04.06. 23:52:29

@mocsing: Ugyanettől tartok,h a sokadik olyan lesz, aki...

Az mit jelent,h kurvajó csatár?

rizla 2010.04.06. 23:52:47

@sporttárs: rendben van amit írsz, de te mikor vagy elájulva a barcelonától amúgy?

Ferguson 2010.04.06. 23:55:14

@imici77: dánia legjobb játékosa még mindig a jó öreg peter schmeichel... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 23:56:55

@Ferguson: igaz :) rem, holnap továbbjuttok és ezzel elbukjátok a PL-t! sok sikert! :)

vadkutya 2010.04.06. 23:57:10

@bakító: Hullunk, mint a legyek, évek óta.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.06. 23:57:28

@imici77: @vadkutya: jó, én a Bayern elleni két meccsen láttam, meg még vmelyik BL-meccsen, kérdezzétek OJ-t, ő az illetékes elvtárs :)

az biztos, hogy ha összeállna a Dzeko-Chamakh duó, akkor tele lehetne fosni a gatyát mu-, meg chelsea-körökben is (a bosnyákot láttam eleget)

vadkutya 2010.04.06. 23:59:25

@mocsing: Dzeko-t ne is mondd!!!!!!! :)

gorszky tivadar 2010.04.06. 23:59:39

engem végig a szívroham kerülgetett, ha milito és marquez passzolgatott hátul. Hány, de hány gólt kapott a barca ebből a riykaard érában....amúgy nem igazán játszott jól szerintem a barca, ez most éppen elég volt, dehát a real és a klásszikus az más szint...
(meg ugye a real elnök nyerne idén valamit, különben magyarázhat a hitelezőknek, szurkolóknak és a madridi önkormányzatnak..)

jó lehet most barca játékosnak lenni, kifut a gyepre, alibiből futkorászik, messi meg lő néhány gólt..

Ferguson 2010.04.07. 00:00:47

@imici77: megbízható forrásból tudom, h idén az emirates előtt is el fog haladni a united duplázó játékosait szállító, ünneplő konvoj... :D

Lojzi_ 2010.04.07. 00:01:16

@mocsing: @imici77: Én Gomeznek holnap hajlandó lennék sok mindent megbocsájtani a második gólja után...

Azt viszont egy rosszízű tréfának tartom, hogy Bendtner és a Bayern szóba kerülnek egyetlen transfer vonatkozásában.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.07. 00:01:32

@imici77: legalább 30 millió, bár hoeness 40-et szeretne (dieter, nem uli)

biztos, hogy elmegy, talán a bayern sem kizárt, de a wolfsburg nyilván mindent elkövet, h jó messzire menjen. ha BL meglenne, akkor is menne, de így, hogy valszeg EL se...

bakító 2010.04.07. 00:01:35

@desenvolupador: A klasszikus az más szint? A Lyonra gondolsz?

Ferguson 2010.04.07. 00:02:02

@bakító: jó, h mondod eduardo-t. Az az ember iszonyat fogalmatlanul játszik a sérülése óta. Tudom, biztos nagy trauma volt neki, de jó lenne, ha minél hamarabb összeszedné magát, mert önsajnálatból nem fog megélni... :S

bakító 2010.04.07. 00:02:33

@Ferguson: Először és utoljára...

Lojzi_ 2010.04.07. 00:05:18

@Ferguson: A ligakupa az mindössze egy.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.07. 00:06:09

mindegy amúgy, csak a cselszkij ne nyerjen, nem??? :)

Lojzi_ 2010.04.07. 00:06:18

@mocsing: Adni kellene érte Gomezt + egy 10-est. Az pont 40...

Ferguson 2010.04.07. 00:07:36

@imici77: egy pohárral csak, az is citromos volt... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.07. 00:08:55

@Ferguson: gyerek vagy még, Ecsém... gondolom a a Bayer elleni győzelmet már igazi sörrel ünnepelheted :)

Lojzi_ 2010.04.07. 00:10:27

@imici77: Addig pont kiszárad, mire jön a jövő évi csoportkör, ahol összefuthatnak a Bayer-rel.

bakító 2010.04.07. 00:13:27

@Ferguson: Eduardónak ez volt az utolsó előtti idénye. Köv. szezont végig padozza aztán elbúcsúzunk.
Óriási kár érte.
Mondjuk lehet hogy mindenki jobban jár. Saha mit fut most az Evertonban?

BruceWayne 2010.04.07. 00:14:33

:DDD

eddig azt gondoltam hogy ha holnap lő gólt a bayern akkor azt Olic fogja, de ezek után tuti hogy Gomez :D

ferguson miatt meg ne izguljatok mert holnap nem lesz mit ünnepelniük.

rizla 2010.04.07. 00:17:44

keveslem azért a messi-szopkodást. ez volt idén a 4. mesterhármasa. 43 meccsen 39 gólnál tart. ebből talán kettő szabadrúgás, és mindössze 1 tizenegyes. emellé van 10 gólpassza. hamar elfelejtük azt a 42 gólos CR szezont.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 00:19:00

@Mr.AT: ...és tényleg, ő a negyedik Inzaghi, Prso és Sevcsenko után, akinek ez sikerült. Várjunk csak, Nistelrooynak is sikerült talán vagy rosszul emlékszem?

@Iustizmord: Ez igazán jólesett, de mire is értetted?

Ferguson 2010.04.07. 00:19:17

@imici77: ha továbbmegyünk a bayern ellen, akkor nagy ünneplést fogok csapni, az tuti. H miért? Azért, mert a bayern elleni odavágót és a chelsea elleni meccset figyelembe véve a továbbjutás majdnemhogy bravúr kategóriába tartozna...

rizla 2010.04.07. 00:23:09

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: és messi most már szinte biztos, hogy zsinórban másodszor is BL-gólrkiyál lesz. CR kiszállt a versenyből, talán rooney is, de ő már eleve le van maradva 3 góllal.

rizla 2010.04.07. 00:24:32

@Ferguson: Azért, mert a bayern elleni odavágót és a chelsea elleni meccset figyelembe véve a továbbjutás majdnemhogy bravúr kategóriába tartozna... ...ha nem lenne alapból fajsúlyosabb csapat az MU, és nem lenne idegenben rúgott gólja, és mellé csak 1 gólos hátránya. meg lehet azért csinálni.

BruceWayne 2010.04.07. 00:25:27

@rizla: ne örülj, mert mindjárt megkapod valakitől hogy "de a Barca idén még nem találkozott komoly csapattal" :)

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: viszont szerintem az 1., aki nem csoportkörben lő 4-et.
Amúgy Van Bastennek nem volt egy négyese?

Ferguson 2010.04.07. 00:26:39

@rizla: meg lehet persze, de jelen pillanatban nagyon el kell gondolkoznom azon, h mire alapozzam az optimizmusom :S

Ferguson 2010.04.07. 00:27:48

@Nerazzurri: dehogynem, a göteborg ellen emléxem egyre vmikor a 90-es évek legelejéről. Szegény ravelli :) Ollózott is neki egyet... www.youtube.com/watch?v=vb6wcNUYSeo

vadkutya 2010.04.07. 00:33:39

@imici77: Atyaég. Wengeren arcvonásain látszik,h beleöregedett ebbe a meccsbe, szó szerint. Amúgy a nyilatkozat korrekt, valóban.

BruceWayne 2010.04.07. 00:36:03

A BL-BEN EGY MÉRKŐZÉSEN NÉGY GÓLT SZERZŐ JÁTÉKOSOK Marco van Basten (holland) Milan–Göteborg 4–0, 1992. nov. 25.
Simone Inzaghi (olasz) Lazio–Olympique Marseille 5–1, 2000. márc. 14.
Dado Prso (horvát) Monaco–Deportivo La Coruna 8–3, 2003. nov. 5.
Ruud van Nistelrooy (holland) Man. United–Sparta Praha 4–1, 2004. nov. 3.
Andrij Sevcsenko (ukrán) Fenerbahce–Milan 0–4, 2005. nov. 23.
Lionel Messi (argentin) Barcelona–Arsenal 4–1, 2010. ápr. 6.

@Ferguson: ezt is ő lőtte (01:10-nél)?
www.youtube.com/watch?v=Fwzs7Azs_k8

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 00:36:11

@rizla: Ha a világbajnokságon nem buknak nagyot az argentinok, vagy nem játszanak rohadt nagyot az angolok, akkor hosszú idő után Messi lesz az első duplázó Aranylabdás.

@Nerazzurri: Tényleg, ez külön emeli a szintet, hogy kieséses szakaszban érte mindezt el. Mondom, ha ezt így folytatja... Én pedig még azt hittem hogy Zidane volt az utolsó igazán korszakos labdarúgó akit láttam. NEM, nem hasonlítom kettejük, véletlenül sem!

Ferguson 2010.04.07. 00:36:42

@vadkutya: bizony, senkinek sem tesznek jót a folyamatos kudarcok... :S

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 00:37:42

@Nerazzurri: Igen, akkor Basten is megcsinálta. Milyen furcsa, hogy az ezen listán lévő játékosból kettőnek is csak maximum 2 jó szezonja volt.

vadkutya 2010.04.07. 00:38:33

@imici77: Akkor neki végülis jó vót. :)

Ferguson 2010.04.07. 00:39:50

@Nerazzurri: ilyen gólt rivaldo lőtt egyszer a valencia-nak vmelyik spanyol bajnokság utolsó fordulójában, ha jól emléxem... :) www.youtube.com/watch?v=yjVMASe9gYI

Ferguson 2010.04.07. 00:41:23

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: mi az az olvasatodban, h korszakos labdarúgó? Minden korszaknak meglesznek a legjobbjai a jövőben is...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 00:42:53

@Ferguson: Bizony ám és ha jól tudom, pont ez a gól jelentette azt, hogy a Barca indulhatott a BL-ben. Kevés olyan gól van, ami gyönyörű és hihetetlenül fontos is, ez azok egyike.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 00:44:38

@Ferguson: Akkor úgy mondom, hogy olyan, akiről az unokáidnak, akik már csak régi felvételeken láthatják maximum, nekik is álmélkodva idézed fel őket és beleborzongsz abba, hogy te élőben, ha nem is pár száz méterre, de legalább televízióadásban láthattad a mozdulatait.

Kettészakad a pálya középen jön fel a víz 2010.04.07. 00:46:05

Én igenis el vagyok ájulva Messitől és a Barcelonatól egyaránt! Bendtner Hull, Sunderland, Wigan, szintű csatár. Ennyi. 2 év múlva ilyen kaliberű csapatok valamelyikében fog játszani. Inkább menjen a Bayernbe onnan meg 1 év múlva eladják egy Wolfsburgnak.
Ezt a barcat az idén a BL-ben nem lehet megállítani, megszorongatni talán igen.
A spanyol bajnokságot meg behúzza a Real.
Gondolom csak pletyka szint, de Sagnat én speciel szívesen látnám a Romaban!

rizla 2010.04.07. 00:50:29

@Ferguson: sőt, rosszul emlékeztem. messi lövésig cselezte magát, almunia védte, úgy került vissza hozzá a 4. előtt.

Ferguson 2010.04.07. 00:54:39

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: na jah, ezzel egyetértek én is.

@rizla: igen, én is visszanéztem közben. Most nézem a sky sports-on és a BBC-n az interjúkat, szegény arsenal játékosok, végig arról kell beszélniük, h messi milyen szenzációs, mert szinte csak erről kérdezik őket a riporterek. Persze ez természetes, de nagyon kellemetlen lehet egy arsenal játékosnak. Nem irigylem őket ezért... :S

rizla 2010.04.07. 00:57:31

@Ferguson: szerintem meg sokkal kényelmesebb ez, mintha arról faggatnák őket, hogy 6 gólt kapni két meccsen nem sok egy kicsit? egy rakás kellemetlenebb módja van egy vereség feldolgozásának, mint annak az elfogadása, hogy a korszak talán legjobb játékosa az ellenfélnél focizik.

Ferguson 2010.04.07. 01:03:43

Wenger messi-ről: for me he is the best player in the world by a distance. Can you do anything to stop him? Well yes, you can but the difficulty with him is that he is not always in the game but when he is in it, he is really dangerous. Once he is on the run with the ball, he is unstoppable. He is the only player who can change direction with such a pace... (forrás: sky sports)

Kettészakad a pálya középen jön fel a víz 2010.04.07. 01:04:50

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Talán.
Bár én rohadtul parázok a Derbytől, hisz szinte mindig az nyeri amelyik éppen szarabb formában van és már egy döntetlen is alighanem romba dönteni a scudettos álmaimat.
Igen! Én hiszek benne! Igen! Tudom itt elég kevesen vagyunk...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 01:09:44

@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz: Mindenesetre a BL teljesen biztos, ez sem kevés. Egyébként sajnos a szarabb formában lévő győzelme télen sem vált be, meglátjuk, bízom a legjobbakban. Ha hétvégén a Roma megruházza az Atalantát, az mindenesetre sokat segíthet a Lazión.

Kettészakad a pálya középen jön fel a víz 2010.04.07. 01:15:42

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Az élvonalbeli tagság azért szerintem nem forog veszélyben. Az Atalanta meg le lesz zúzva lendületből!
A Laziora visszatérve. Többre hivatott ez a keret, minthogy a kiesés elkerüléséért játszon.
De hát neked mondom pestinek, hogy hol folyik a Lánchíd?
Jövőre jobbak lesztek! Kitartás!

montipájton 2010.04.07. 06:16:48

@rizla: Igen, én is határozottan keveslem a Messi-szopkodást, Csöncsön még nem ébredet fel, úgy látszik.)))

Most komolyan, Messi extraklasszis befejező csatár IS, tegnap mind a négy ziccerét belőtte - de mind a négyhez kellett a totális védelmi betli, úgy kapta ajándékba a labdát ill. úgy hagyták tökegyedül, mint az NB I-ben szokás. Ezek egyáltalán nem zseniális gólok voltak, "csak" profi helyzetkihasználás, egy komoly védelem ellen több kellett volna a zseniből. Majd legközelebb, gondolom.))

Nem fikázásnak szántam, mielőtt jön Tika és lebutáz. )))

vadkutya 2010.04.07. 06:48:22

@imici77: Picit utánanéztem, s hát nem vagyok elájulva ettől a Chamakh-tól. Tény,h remekül emelkedik pl, de a mutatói szerint is csak minden 4. meccsén talál be. Ergo, ő is a sokadik (Adebayor-Vela-Eduardo-)Bendtner-nek tűnik... :S

Dzeko-é már sokkal pofásabb: en.wikipedia.org/wiki/Edin_Dzeko

vadkutya 2010.04.07. 06:57:17

@montipájton: Abszolút egyetértek. A tegnapi meccs pont,h nem tükrözte hűen Messi zsenialitását. 20 perc alatt 3-at vágni egy ilyen képességű futballistának nem nagy ügy, nem először láttunk már tőle ilyet v. hasonlót. Sokkal inkább azt mutatja,h a jelenlegi Arsenal halott Fabregas, Song és Gallas hiányában (a csatárainkról most nem is beszélve). Talán ezért is volt furcsa azt olvasni Ágyús szurkolótársaimtól,h meglepetést éreznek ill. talán lehet esélyünk...

Nincs itt meglepetés, pont egy Messi-nyi a reális különbség a két csapat között. S h ez 4 gólt jelent? Noh, igen, ez a nem mind1...

montipájton 2010.04.07. 07:22:18

@vadkutya: Fel nem tudtam fogni, milyen meglepetést vár bárki a visszavágótól. Jó, láttunk már olyat, hogy hirtelen hanyattesett a papírforma, de ilyen összeállításban egyszerűen nem értettem, ki mit vár az Arsenaltól. (Vagy ahogy Rizla mondaná a Madridról: lehetett tudni, hogy akkor is megnyeri a Barca, ha nem játszik jól, azért mert ilyenek.)

Előrebocsátom, én az Intertől se várok csodát, bár nyilván megy majd előtte a bizakodás.

vadkutya 2010.04.07. 07:29:24

@montipájton: Sima BL címvédés lesz Barca részről, ebben nagyon ne is kételkedjen senki...

sporttárs 2010.04.07. 07:58:36

@rizla: Hát, ha az elájulást az itteni általános mércével mérjük, akkor sose. :))

horas 2010.04.07. 08:38:13

Bendtner-Gomez párhuzamhoz annyit,hogy elöbbi lényegesen labdaügyesebb technikásabb,korukból adódoan,de már a stílusukból is,elöbbi jóval fejlödő képesebb.Bendtner 3 évvel fitalabb mint Gomez,a dán 3 év múlva biztos jobb játékos lesz mint a német,ha talán nem jobb már most is.Gomez fizikai felépítése mellett pozitiív futballista erényéket nem nagon tudok felsoroakoztatni.

Az Inter-nek bravúr kellene ahhoz,hogy kiejtse a Barca-t,hogy úgy mondjam kisebb fajta csoda.Ami ezt összehozhatja az Inter-nek egy kicsit fásult és már nem annyira motivált Barca és nem kis adag szerencse.(Övrebo) :)

avenger13 2010.04.07. 08:43:01

@horas: hát, ez is egy vélemény. én nem örülök egyáltalán gomeznek, és legszívesebben elküldeném a fenébe, de hogy bendtner "labdaügyesebb"???

tegnap amikor hozzákerült a labda, onnantól hamvában holt el minden arsenal támadás. nem tud labdát kezelni, gomeznek legalább néha sikerül, és gólképtelen. lehet 3 év múlva jobb lesz. most ettől baromi messze van. pláne gomez stuttgarti teljesítményét tekintve.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.07. 08:56:17

@horas: gomez 'stílusát', amelyről épp nyilatkozol, a stuttgarti évei alatt figyelted meg?

mickeyknox 2010.04.07. 09:00:12

@horas: az inter veszélyesebb idén a barcára, mint a mu, az elődöntő egyfajta előrehozott döntő lesz. jobban örültem volna ha a két csapat a döntőben találkozik csak.

Glory 2010.04.07. 09:17:11

erdekel vkit??? megyek a mu-bayernre :DDDDD

montipájton 2010.04.07. 09:22:24

@horas: Fásultnak vagy motiválatlannak tűnik a Barcelona? Nekem nem.

Az Internek persze ettől még lehet esélye, mert minden lehet. De előre szólok, irgalmatlan rinyálások lesznek még itt a "Szép Futball vs mocskos játékgyilkosok" témakörben. )))

horas 2010.04.07. 09:23:02

@mickeyknox: Dettó ;) :(
@mocsing: Különösebben nem figyeltem sose,de igazán szerintem vele kapcsolatban stílusról is igen nehezen beszélni...
Bundesliga szinten egy jó befejező ember,de mind technikaliag mind intelligenciában messze van az európai élvonaltól,Bendtner legalább technikaliag képzett,úgyahogy és mindenképp sokoldalúbb és fejlödő képesebb.De mielött félreértés történne nem tartom őt se nagyon sokra,de benne több fantáziát látok a jövőre nézve.

horas 2010.04.07. 09:26:04

@montipájton: Feltételes módban akartam írni,hogy az Inter-nek úgy jöhetne össze,ha a Barca fásultab és motíválatlanabb lenne,de még így is kellene egy nagy adag szerencse.

Viszlat 2010.04.07. 09:31:36

@vadkutya: kolléga, ne túlozzon, ezerszer leírtátok a PL topikban, hogy nagycsapatok ellen nem igazán megy idén (Chelsea-től, tőlünk is hármast kaptatok), szal nem olyan nagy dolog ez a tegnapi meccs. :) Meg különben is, ki tudja mi van, ha nem fújják vissza Bendtnert a nemlesről.

Lezuzius 2010.04.07. 09:37:06

@vadkutya: ja, de Dzeko 40millio font, samak meg ingyen jon, szerintem jo lesz (lattam youtube best of ot rola :) ). Amugy most eloszor Wenger szerzodes hosszabitasat kell figyelni nyaron, aztan remelem kap penzt + elad par embert es erosit.
Pl. ha jon samak, Dudu es Vela szerintem mennek. Igy is alig jatszanak, plussz bejon valaki elejuk. Bar ha Wenger eladja Bendtner-t akkor egyikuk talan marad.
Walcott-al is kene kezdeni valamit, ha Bentdnert szidjuk hogy labdakezelese hagy kivanni valot maga utan, rola se feledkezzunk meg, amiota megvettuk nem sokat fejlodott, azon kivul hogy megdontotte Henry gyorsasagi rekordjat.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.07. 09:38:58

@horas: értem. hát így nehéz, hogy szerinted kettejük stílusából kifolyólag jobb bendtner, miközben gomez esetében stílus sincs szerinted. és nem is figyelted soha.

ez tanulságos volt.

különösen, hogy kettejüket összehasonlítva az szól bendtner mellett, hogy gomez messze van az európai élvonaltól - felteszem, ezek szerint bendtner képviseli azt.

Republik of Mancunia 2010.04.07. 09:44:51

Tegnapi meccsről:
1- Melyik csapatot nevezik egyemberes csapatnak? Azt hiszem lassan ez a Több mint egy klubra jobban igaz, mint bármelyik másikra.
2- Az Arsenalt idén Chelsea 6-1el a United 5-2vel(PL-ben), tavaly 4-1el(BL-ben) ütötte. Ez a 6-3 semmi különös.

Boodler 2010.04.07. 09:47:52

@Glory:
... Úgyhogy valamikor április közepén várjuk a vendégposztot! :)
Grat hozzá!

Boodler 2010.04.07. 09:51:30

Ja, még valami, szerző Urak!
Estére kérhetnék egy hajrá MU részt OJ-től és egy hajrá Bayern részt benito-tól? :)

Lezuzius 2010.04.07. 09:52:30

@Glory: erdekel valakit? voltam a bayern-mu -n...

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.04.07. 10:05:14

Legelőszőr is: gratulálok a Barcának, a jobb csapat nyert, ez egyértelmű.

Egyébként viszont, (és átolvasva az utóbbi kommenteket, ezzel talán szembe megyek a kollégákkal) én nem vagyok elégedetlen a tegnapi teljesítményünkkel, szerintem jól nyomtuk egy darabig, aztán persze Messi büntetett. Meglepő, de nekem például Niklas megtette, amit egy középcsatártól elvárok. 90 percen át volt veszélyes, a labadakezelése persze lehetne jobb, de legyünk jóindulatúak vele, tegnap este Messi labdakezeléséhez kellett őt mérni, és Lionel ebben a világ legjobbja pl. Ha a fejese bemegy, vagy nem fújják vissza nemlesről, még akár egész más is lehetett volna az ő estéje, szóval én nem bántanám. (persze örülnék, hogy ha nálunk is lenne legalább két nála jobb, varázsló szintű csatár, de nincs)

Aztán Denilson. Nekem ő is kifejezetten pozitív csalódás volt, még pontosan előre passzolni is láttam, belement a játékba. Aztán a védősor: volt három nagy hibájuk (igen Silvi, rád nézek!), ebből lett három Messi gól, a negyedikért őket nem hibáztatnám, Lionelen kívül más barcás meg egyszerűen nem került nagy helyzetbe (vagy talán Busquets egyszer, amikor mellé emelt?). Szóval nem voltak rosszak, Vermaelen meg egész egyszerűen szenzációs volt, hihetetlen, hogy mikre ért oda. Pl az a Messi megindulás, amiből végül nem lett gól, abba is ő lépett bele, estében.

Az is tetszett, hogy Arsenaltól teljesen szokatlanul rugdosással indítottuk az estét, lassítani a Barca játékát. Igen, én is gyűlölölm, amikor ellenünk így játszanak, de ebből legalább látszott, hogy most szó sem lehet arról, hogy megtisztelve az ellenfelet hagyjuk őket elmenni, mint az első meccsen. A meccs (egyik) fordulópontja egyébként az, hogy Diaby bendtnert akarta választani Walcott helyett, megismétlődhetett volna simán az első gól, ha megint jól dönt.

Azt sajnálom, hogy Nasri, Diaby és Walcot estélye nem úgy sikerült, ahogy reméltük.

Végül azonban simán nyert a barca, annyira simán, hogy még rá is pihenhettek a Classico-ra a második féldiőben. Rossz volt látni, de ez van, ez a realitás. Főleg azért sajnálom Diaby hibáját 0-1nél, mert ha akkor 0-2lesz, talán izgalmas lett volna a meccs második fele is.

Mégegyszer: grat a Barcának, a szurkolók pedig élvezzék ki, amíg tart, áldott állapot ez nekik :-)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.07. 10:14:50

@morphine: épp akartam kérdezni, amikor Denilson biztonsági passzmutatója elég jó, most meg a Barca csinálta ugyanezt, akkor mi a helyzet? Denilson tökéletes eleme lenne ennek a katalán csapatnak:)

Azazello007 2010.04.07. 10:44:39

Én koromból kifolyólag Zidane pályafutását követhettem az elejétől a végéig; a szememben Messi már most nagyon közel áll hozzá, hogy felzárkózzon a legnagyobb zsenik közé Zizou mellé.

A Barcát meg csak és kizárólag Mourinho és egy kőkemény Inter tudja megfogni, ha nekik sem sikerül, tuti a duplázás, ezt ki merem jelenteni.

Tika_ 2010.04.07. 10:50:25

A fiúk úgy jöttek ki, mint ha a Xerez lenne az ellenfél, gyorsan be is szerencsétlenkedtek nekik egy gólt. Az Arsenal viszont ezzel csak azt érte el, hogy megcibálta az oroszlán bajszát, és az fölébredt :D. Igen Lion L Messiről van szó, mert tegnapra jogos a kritika, hogy a csapat nem sokkal volt több, mint ő.
Nem gondoltam volna, hogy 3:1-es vezetésnél is tudok ilyen ideges lenni. Kiba bicskanyitogatóan játszottak a fiúk a 2. félidőben. Az megszokott dolog, hogy a szögletet Valdesig sikerül visszajátszani, de tegnap néha a kontráinknak is ez lett az eredménye. Mint ha direkt arra játszottak volna, hogy megismételjék az előző meccset; az ágyúsok találnak egy gólt, aztán behergelik magukat.
Még jó, hogy a végére minden jó :P:D.

bakító 2010.04.07. 11:36:13

Ha másra nem is, de arra mindenképpen jó volt a meccs, hogy Wenger rádöbbenjen, szintlépés ezzel az állománnyal nem lehetséges.

Kellenek olyan arcok is mint Denis, kerüljön akárhány millióba.

vadkutya 2010.04.07. 11:48:20

@Viszlat: Melyik résznél túloztam, Sir?

@Tika_: Meg is voltak azok a helyzetek, csak hát - Heinrich-et tudom idézni: "amit Bendtner tud, azt egy Lenin bronzszobor is tudja." Kissé túlzónak tűnik a kijelentés, de vhol mélységesen igaz.

Tegnap láthattuk a különbséget a helyzetkihasználás ill csatár és csatár között. Ez 4 gól, itt kezdődnek Wenger problémái is...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.07. 11:57:20

@vadkutya: eddig mindenkit kitömtek. tavaly Messi gólt fejelt a BL döntőben. Ez a Messi (és barcselóna) más dimenzió nem Wenger problémája, hanem világ szintű.

chamack bendtnerrel párban lesz a 4-4-2 két tornya és akkor ívelgethetünk sza?rásig, Ti meg majd visszasírjátok a földi focit. :)

Legfontosabb, h Wenger maradjon és a játékosok is! 1 középső védőnek jönnie kell, a többi csak hab lesz a tortán. Senderost vissza!

Tika_ 2010.04.07. 11:58:38

més que un futbolista

vadkutya 2010.04.07. 12:03:27

@imici77: Legyen igazad, Imi, de sztem Chamakh-al is befürdünk, annyira nem jók a mutatói,h benne lássam az Arsenal problémáira a megoldást... :S

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.07. 12:10:42

@vadkutya: fél éve mondom, hogy nem lesz megoldás. de ingyé van, jöjjön. ha itt lesz dzeko, akkor azt sem bánom, ha nem jön védő, mert RvP-vel 5-öket fognak rúgni, nincs az a Silvestre, aki el tudja majd bukni a meccseinket :)

vadkutya 2010.04.07. 12:13:52

@imici77: Pedig tegnap megmutatta az öreg Mikael... :) Mire alapozod ezt a "ha itt lesz Dzeko"-t?

Mr.AT 2010.04.07. 12:19:16

@horas: @mocsing: Valami mocskos, gusztustalan perverzióra emlékeztet az, hogy én (!) egy német (!!) csatár (?) védelmére keljek, pláne Gomezére (!!!), aki ugye Bayern-játékos (!!!!), tehát genetikailag hordozza magában a féregszerű tehetségtelenséget, de abban szerintem nem lehet vita, hogy Gomez jobb Bendtnernél.

Bendtner egyszerűen bosszantóan ügyetlen, Gomez legalább néha át tud venni egy labdát. Ha Bendtner helyén egy technikailag képzett játékos játszik, akkor a tegnapi 5 helyzetéből legalább 2őt biztosan berúg. Egyéni megoldásai egyáltalán nincsenek, megtolni nem tudja a labdát, mert lassú, összjátékban pedig teljesen használhatatlan. Egy Arsenal-szintű csapatban, ahol kifejezetten a játék dominál, egyszerűen bántó, hogy egy ilyen ember játszik kulcspozícióban.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.07. 12:20:13

@vadkutya: ha itt lenne... így akartam. amúgy 0.0% esélyt látok, mert:
-30millió, az 2 arsha ára, és 6 másik játékosé
-2 csatár nem jön, csak, ha vela is megy:DDD

Mondjuk nem bánnám, ha a kupa nélküli évek után jönne egy normális befektető. erre sztem van esély, h jön vki, és azt mondja, itt van 100misi, költsétek el.

Mr.AT 2010.04.07. 12:22:52

@morphine: "Azt sajnálom, hogy Nasri, Diaby és Walcot estélye nem úgy sikerült, ahogy reméltük."

Végül voltál az estélyükön? :-)

vadkutya 2010.04.07. 12:22:59

@Mr.AT: "Egy Arsenal-szintű csapatban, ahol kifejezetten a játék dominál, egyszerűen bántó, hogy egy ilyen ember játszik kulcspozícióban."

Így-így, szó szerint, ez bassza ki nálam a biztosítékot Henry óta. S nem igaz,h ezt csak mi látjuk. :S

@imici77: Vela menjen amerre lát. :)

Tika_ 2010.04.07. 12:45:37

Nagyon kérem a tisztelt posztírókat, hogy egyeztessenek az ilyen posztok előtt. Beszéljék meg a koncepciót. Most akkor igazzy hajrá/mocskos poszt születik, vagy megmarad a tárgyilagosság? Mert így folyton katyvasz jön ki belőle. Konkrétan, már bocsánat, de híg fos ;) (az interes egész jó lett; a műtarlós és az abramovicstalanítós poénon jót vigyorogtam)

Nincs egy olyan szabály, hogy BL meccseket nem lehet futópályás stadionban tartani? Vagy az a vb meccsekre vonatkozik?
Nem értem ezt a hisztit a műfű körül; ha annyira más, miért nem deklarálja az uefa, hogy műfüves stadionban nem lehet BL és EL meccs?

@heinrich: nem kontinentális stílusban vezette az biztos. Engedte akár a keménységet is, nem akart főszereplő lenni. Ratta… kiszórását korrektnek érzem, Rico1 esetét nem láttam, ezért nem tudok nyilatkozni. A magam részéről több szigort várnék, nem értem, hogy sporttárs, drosii és krai hogy maradhattak bent? Meg még pár okos, akik bíróztak, meg fetrengést kiáltottak.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: 62 embert egyszerre KIOSZTÓ, amiből minden negyediknek az a válasz, hogy ezentúl ugrom a kommentjeit – így pontos, igaz? :)))))
Bocs, hogy most erre rácáfolok, és nem egyenként: tényleg nem érdemes a kommenteket olvasni, sok irigység, primitívség – akinek nem inge ne vegye magára!

@rizla: +1
@Nerazzurri: Ebből melyik klasszikus mesternégyes (Seváét kitaláltam…), és melyik egyenes kieséses szakaszban?
@Mr.AT: A meccsen is biztos már az járt a fejükben, hogy az estélyi ruhájuk rendben lesz-e ;)

avenger13 2010.04.07. 13:01:54

@Tika_: néha röhejes vagy. azok akik nem veled értenek egyet, és fetrengést kiáltanak amikor busquets eljátssza a nagyhalált és az arcához kap, amikor hozzá sem értek, azokat mind bannolni kéne? azt, hogy valakit cenzúrázol mert más a véleménye, az diktatúrában szokás. vannak akik nem I love barca szemüvegben nézik a meccseket, és mást is látnak, mint azt, hogy messi milyen zseniális.

Tika_ 2010.04.07. 13:26:45

@avenger13: Na, azért ne már. Ne keverjük a dolgokat. Az a rendszer sem jó, ahol bárki bármit mondhat. Vagyis bárhogy mocskolódhat.
Egyrészt OK, hogy valaki mást gondol. Tartalmilag más, rendben. Viszont bunkó stílussal ezt le lehet nullázni. És ezek nem „visszaütök” helyzetek volt. Többen úgy kezdtek el bunkózni, hogy senki nem szólt be nekik.
Másrészt szerintem a tartalommal is el lehet jutni ide. Ha valaki bőszen agitál, hogy az ég zöld, az hülye… (a legújabb posztban találsz pár ilyet) Azt adom, hogy ezen lehet vitatkozni, hogy ezért jár-e ban. Az előző bekezdésen nem nagyon.
A konkrét eset kapcsán: igen, rájátszott. Ha valaki ezt beírja, semmi gond. Csakhogy itt „gusztustalanul dobálják magukat”, „fúj nekik a bíró”, stb. kommentek voltak. Busquets finoman szólva nem kedvenc a Barca-szurkolók között sem. Ezért is zavaró, ha valaki miatta általánosít az egész csapatra.

montipájton 2010.04.07. 13:32:11

@Tika_: Csak tudnám, mitől van az, hogy te vagy az egyetlen a kommentelők között, aki visszatérően azon témázik, kiket kellene kitiltani a fórumról.

valami hajlam lehet, nézz utána egyszer.

avenger13 2010.04.07. 13:33:35

@Tika_: na ez így máris jobban tetszett. kösz a korrekt választ. aki másokat mocskol azokat lehet azonnal bannolni természetesen, ez nem olyan fórum. heinrich megtette, nem is nagyon tiltakozott senki. aki az ég zöld típusú kommenteket ír, az hülye, ártalmatlan, kár rá kommenteket pazarolni.

azt meg szerintem el kell fogadni, hogy mindenki túloz. messi sem űrlény, de nem is gusztustalanul dobálja magát mindenki, csak dobálja. ez emberi sajátosság. te is túlzol néha, ők is, csak van aki pozitív van aki negatív irányba, mindkettő egyformán idegesítő lehet bárkinek. de szerintem ban nem jár érte.

rizla 2010.04.07. 14:33:48

@montipájton: "Messi extraklasszis befejező csatár IS, tegnap mind a négy ziccerét belőtte - de mind a négyhez kellett a totális védelmi betli, úgy kapta ajándékba a labdát ill. úgy hagyták tökegyedül, mint az NB I-ben szokás. Ezek egyáltalán nem zseniális gólok voltak, "csak" profi helyzetkihasználás, egy komoly védelem ellen több kellett volna a zseniből. Majd legközelebb, gondolom.))
"

én foglak lebutázni, bocs. ziccer? az első gól szerinted ziccer volt? és a negyedik? ott hogy is jutott el addig, hogy közelről belőhette a kapus lábai között? bocs, de nevetséges, amit írsz.

rizla 2010.04.07. 14:35:33

@sporttárs: nem tudom mi az itteni mérce, de most komolyan, mikor írtad utoljára, hogy jól játszott a barcelona?

horas 2010.04.07. 14:39:53

@mocsing: Kötekedsz.Gomez körülményes,röghözkötött,lassúfelfogású,ügyetlen,famozágsú hülye,Bendtner is egy balfasz,de neki ezek a hátráltató tulajdonságai jöhetnek még a korából is,(feltételes mód,nem azt írom,hogy így van!)és továbbra is tartom,hogy technikailag jobb mint Gomez,akinek a játékstílusának kiismerése nem igényel túlzott,rendszeres és aprólékos megfigyelést...

Ha kettő között választani kéne én Bendtner választanám,ami róla ugrik be egyből,hogy fiatal és még fejlődnie kéne,Gomez-ről meg az ugrik be,hogy egy reménytelen bugris...az én kis véleményem...de hagyjuk ezt mert mindekttőjüket magasról vastagon...

rizla 2010.04.07. 14:41:14

@rizla: de persze ratyi volt az arsenal védelem, mint az borítékolható is volt előre. silvestre milyen szépen kényszerítőzött messivel: DDDDDD

vadkutya 2010.04.07. 14:43:09

@rizla: Sztem félre értelmezted a hozzászólást. Vhol nem Messi volt bírálva, gyakorlatilag önmaga csinálta meg a helyzeteit, az pedig,h mindezeket be is rúgta, nem volt kérdés nála.

De azt se felejtsük el,h ugyanez a Messi volt totálisan kikapcsolva az első meccsen, köszönhetően pár, tegnap hiányzó Arsenal játékosnak.

rizla 2010.04.07. 14:48:40

@vadkutya: nem értelmeztem félre. azt írja: "mind a négy ziccerét belőtte". kettő darab ziccert lőtt be, az első és a negyedik gól cseppet sem volt ziccer. az egyiknél egy baromi pontos, és gyors lövés kellett 17 méterről úgy, hogy előtte volt a védelem nagy része, a negyediknél pedig miután megkapta a labdát, három védőt kellett megvernie, akik elékerültek. hogy aztán visszapattant hozzá a lövés után, és az már tényleg ziccer volt.. hát istenem. mindenesetre almuniáról jött vissza a laszti, akinek szimplán peche volt.
azt egy szóval sem vitatom, hogy normális arsenal védelem ellen nem lő messi 4 gólt, de ettől még nem volt mind a négy ziccer, sőt. és akik eddig négyet vágtak a BL-ben, azok még csak nem is a kieséses szakaszban tették.

vadkutya 2010.04.07. 14:56:18

@rizla: Nekünk amúgy sem nagyon lő semelyik csapat sem 4 gólt, legutóbb a City tette ezt, szeptemberben, azelőtt meg talán a Pool még áprilisban, de akkor Ashavin is lőtt annyit.

montipájton 2010.04.07. 15:00:41

@rizla: Az elsőnél 16 méterre a kaputól, szemből, odarakta elé Silvestre, lőjjél pajtás. Innentől szépen megoldotta.
A negyedik meg úgy indult, hogy a térfél közepéről töküresen indulhatott a kapu felé.

Komoly védelemnél ilyen nincs, ezért írtam, hogy nem kellett a zsenialitás. Ja, csinált egy visszacselt, azért az még nem szóló.

De tökmindegy, négy gól az négy gól. A többit meg lásd a "szopkodás" címszó alatt.)))

rizla 2010.04.07. 15:08:32

@montipájton: hát persze, meg lehet magyarázni.

"16 méterre a kaputól, szemből, odarakta elé Silvestre, lőjjél pajtás. Innentől szépen megoldotta."

ettől még ez nem ziccer.

"A negyedik meg úgy indult, hogy a térfél közepéről töküresen indulhatott a kapu felé."

az lehet, csak éppen elékerültek hárman közben..

"Komoly védelemnél ilyen nincs, ezért írtam, hogy nem kellett a zsenialitás"

nézd újra vissza a 4. gól előtti szólót, azt javaslom. komoly védelem ellen természetesen maga az atyaúristen sem lő 4 gólt.

"Ja, csinált egy visszacselt, azért az még nem szóló."

nézd vissza a 4. gól előtti szólót, azt javaslom.
süti beállítások módosítása