Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Premier League, 33. forduló

2010.04.02. 14:05 pote

Itt a húsvét, itt a nyúl, szombaton meg Cselszi-Mú - skandálhatnánk a faszipántos rímet, ha nem az Old Traffordon rendeznék a forduló rangadóját. Sok mindenről dönthet a koradélutáni összecsapás, de semmiről sem fog. Szerintünk egy döntetlennel mindenki ellenne egy darabig, ráadásul Wengerék is örülnének neki. A többi kilenc meccsen nem sok izgalom várható. Csak két olyan találkozót bonyolítanak le az első kettő csatáján kívül, ahol mindkét félnek életbevágóan fontos a győzelem. Az Arsenalnak otthon a Wolverhamptont, a City-nek idegenben a Burnley-t kell két vállra fektetnie ahhoz, hogy vérmes reményeiket életbe tartsák. Első ránézésre a londoniaknak lesz könnyebb dolguk. Lapozás után megmutatjuk a bajnokesélyesek hátralévő műsorát, és még a Pompey-Rovers meccshez is kaptok egy mondatot

Bajnoki cím
Man Utd - Chelsea 1-2
Arsenal - Wolverhampton 4-0


Gyorsan kigyűjtöttük a dobogósok hátralévő meccseit, hátha ki lehet belőle valamit olvasni.

Man Utd  72p. Chelsea  71p.
Arsenal 68p.
Chelsea Man Utd Wolverh.
Bayern (BL) Aston Villa (FA
Barcelona (BL)
Blackburn Bolton Tottenham
Man City Tottenham Wigan
Tottenham Stoke Man City
Sunderland Liverpool Blackburn
Stoke Wigan Fulham

A félkövérrel jelölt meccseket otthon játsszák a csapatok. (BL elődöntőket, FA-kupa döntőjét nem vettük még figyelembe, mert lehet nem is lesznek. Mármint nem biztos, hogy ezekkel a csapatokkal lesznek megtartva.)

Hat forduló van még vissza. Elmerengve a sorsoláson arra jutottunk, hogy a Chelsea-nek vannak a legnehezebb ellenfelei. Három olyan csapattal (Spurs, Pool, MU) is találkoznak, ráadásul idegenben, akik jövőre a BL-ben is indulhatnak. A Unitednek is három ilyen jut (City, Spurs, Chelsea), de ők kétszer hazai pályán játszhatnak a rangadókon. Wengerék ebből a szempontból még páholyban is érezhetnék magukat (City, Spurs), de nekik meg ott van a tetemes, négy pontos hátrányuk.

El lehet filozofálgatni az esélyeken, de ha a Ferguson-legénység nem kap ki szombaton és utána nyeri minden meccsét, akkor nincs miről beszélni. Ugyanígy a Chelsea-ről is elmondható, hogy ha megnyeri minden meccsét, akkor újra ők a bajnokok. Talán ezért is bosszantó a birminghami pontvesztés minden Arsenal-fannak. Az észak-londoniaknak igazán csak akkor marad esélye a végső győzelemre, ha a hétvégi rangadó döntetlennel ér véget.

Mi azonban nem ikszet tippelünk. Legfőképpen azért nem, mert egyszer meg lettünk vádolva, hogy az NST mindig döntetlent jósol a rangadókra, ezért a vendégekre esküszünk szombaton. Döntésünket természetesen Rooney sérülése támasztja alá leginkább, hiszen azon kevés meccseken, amikor nem sikerült gólt lőnie, akkor is lekötötte legalább két védő figyelmét. Most meg a londoni védőknek az egyszem Berbatovra kell koncentrálniuk. A bolgárról sok mindent el lehet mondani, de hogy a Kengyelfutó Gyalogkakukkal össze lehet téveszteni, azt biztos nem. Az az érzésünk, hogy a Terry-ék megeszik uzsonnára.

A rangadótól különben nem várunk túl sokat. Valami azt súgja, hogy a felek nem itt akarják eldönteni a legfőbb kérdést. Ez persze teljesen szembemegy a tippünkkel, de ugye ikszet csak a gyávák tippelnek.

Az Arsenal hozni fogja a kötelezőt, méghozzá olyan gyorsan, amennyire csak lehet, hogy valamennyire tudjanak pihenni a barcelonai túrára. Elég sanszos, hogy ők beletartoznak abba a kisszámú naív tömegbe, akik elhiszik, hogy a Barca elleni utolsó tízperc növelte a továbbjutási esélyeiket. Végülis igen. Ötről tíz százalékra.
Ja, és a Farkasok ellen is kapnak JOGOS büntetőt.

BL-indulás
Birmingham - Liverpool 0-1
Bolton - Aston Villa 5-0
Burnley - Man City 0-2
Sunderland - Tottenham 1-1

A negyedik helyért folyó harc egy hete már csak háromszereplős. A Villával szánalomból azért még itt foglalkozunk. Tippünket nem kell komolyan venni, csak szeretnénk, ha Milnerékért szorítók is megtudnák, hogy mi következik egy megalázó 7-1-es vereség után. Nem mellesleg, maradjon benn a Bolton.

A Spurs-meccs tippünk is személyes indíttatású. Heinrich kollégánk vette a bátorságot és egy olyan szelvényt játszott meg egy netes portálon, amin eddig minden eredmény bejött (még a Barca-Arsenal iksz is), és ez az utolsó esemény, vendéggyőzelemmel. Jómagam mást nem tudok tenni az ügy érdekébe, mint legendás jóstehetségemet segítségül híva, döntetlenre veszem. Hátha ez is számít.

A Pool egy zaklatott kupameccsről fog beesni Birminghambe, ahol múlt héten az Arsenal is elvérzett. Amilyen szezont produkálnak Benitezék, nincs olyan végeredmény, ami meglepetésként hatna. Nekünk valahogy a vendéggyőzelem beírása esett a legkönnyebben. Mi több, Lucas győztes gólt látunk lelki szemeink előtt. Brrrr.

A City kapta a legkellemetlenebb ellenfelet ebből a csoportból. Azonban Tevez lendülete ki fog tartani, és válogatott csapattársát próbálja követni. Ő is akar nyolc gólt lőni három meccsen.

Itt is gyorsan átfutottok a sorsolást. A Spurs mindhárom dobogóssal találkozik még, így nehéz elképzelni, hogy a hátralévő hat meccsen tíz pontnál többet szerezne. Vagyis sasszemeinkkel azt látjuk, hogy City-Pool versenyfutás lesz a roppant értékes negyedik helyért. Télen a Liverpoolra tettük le a voksunkat. Nagyobb összeget most is rájuk raknánk. A szívünk azonban mást kiált.

Resztli
Portsmouth - Blackburn 2-2
Tudjuk, hogy itt az ünnep, meg minden, de most őszintén, fizetnétek ezért a meccsért?

Kiesés elkerülése
Stoke - Hull 1-1
Everton - West Ham 2-1
Fulham - Wigan 0-0

Ezeknél a párosításoknál csak a vendégcsapatoknak a fontos a pontszerzés (talán egy kicsit még az Evertonnak is). Többé-kevésbé sikerül is nekik.

Várunk tippeket tőletek is. Szeme közé, laposan! bonyolult tippejeivel küzdünk:

Arsenal - Wolverhampton 2-0
Bolton - Aston Villa 2-0
Burnley - Man City 2-0
Man Utd - Chelsea 2-0
Portsmouth - Blackburn 2-0
Stoke - Hull 2-0
Sunderland - Tottenham 2-0
Birmingham - Liverpool 2-0
Everton - West Ham 2-0
Fulham - Wigan 2-0

És persze mindenkinek Kellemes Ünnepeket! Akikkel nem találkoznánk addig, azoknak Boldog Új Évet!

570 komment

Címkék: angol premier league pl beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr371889333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bag 2010.04.04. 20:37:08

@imici77: ott voltam azon a meccsen :( vagy talán :)) ?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.04. 20:41:34

@peter135: rájöttem!!!! KosztaJancsi-ról beszélsz! :)

Everred 2010.04.04. 20:58:19

@bag: a visszahúzás még mindig szabálytalan, nem változtatták meg a Liverpool kedvéért.

Mascherano, Torres és Carragher is végigjátszhatta azt a meccset, ami a viccek vicce. Innentől nem nagyon van miről beszélni, nagyon olcsón megúsztátok a manchesteri kirándulást.

Everred 2010.04.04. 21:02:42

@bag: egyébként jellemző, hogy egy Liverpool-drukker úgy gondolkodik, hogy a United sújtó bírói tévedések esetén az "elmaradt bírói támogatás" miatt panaszkodunk.

Amiből, ugyebár, logikusan következik, hogy szerinted a korrekt bíráskodás az már támogatásnak minősül a United esetében.

Amúgy meg utoljára mondom, hogy mindenki megértse: NEM azt állítom, hogy tendenciózusan ellenünk fújnak, bár idén többet szoptunk a bírókkal, mint nem. Azt állítom, hogy be kéne már kussolni az állítólagos bírói támogatásunk ügyében, mert ilyen dolog nem létezik, az, aki nézi is a meccseket, az tudja. Már persze ha azt látja, ami van, nem azt, amit látni akar.

Viszlat 2010.04.05. 00:11:27

@Everred 2010.04.04 21:02:42 : +1

vadkutya 2010.04.05. 01:01:06

@imici77: "nincs is kapuskérdés" :DD Muhaha, ez milyen igaz, sosenemvót. Ahogy csatár sem. :) S nézd meg, ezen a héten Manuel és Nicklas brillírozott, erre varrjon gombot aki akar... ;)

vadkutya 2010.04.05. 01:12:59

Mintha bajnokságot nyertük volna meg, komolyan. Milyen erők szabadulhattak fel itt: www.youtube.com/watch?v=e_ciSLA2yDM
:)

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.04.05. 13:02:00

@undertow: óriási!

lehet, h posztocska is lesz belőle :)

bag 2010.04.05. 15:10:15

@Everred: így van, aki nem ért veled egyet az kussoljon, No Comment ez vagy te.

Néha nézd vissza, hogy mit írsz le barátom!

Vesztettek, nem lesztek bajnokok ennyi.

bag 2010.04.05. 15:27:44

@Everred: korrekt bíráskodás = Vidic pályánmaradása a Liga Kupa döntőn (közröhej kategória) persze ez jár nektek.

100+ percig tartó "until we score" meccsek sorozatban

Röhej büntető a Pool ellen

és még sorolhatnánk, de minek...

egyszer nem kaptátok a hátszelet és most sír az egész MU sereg, hogy hülye a bíró

Gyerekek ne már!

értelmetlen_nevű 2010.04.05. 15:45:43

@Anthony (kick-ass): hát az "akár" 12 milliós vételár eléggé vicc kategória.

undertow 2010.04.05. 15:46:21

@bag:
én egyáltalán nem értem most a bírózást. dean kiegyensúlyozottan volt idióta, mindkét oldalra tévedett. ennél többet egy PL reftől mostanában nem nagyon lehet várni...

rokamoka33 2010.04.05. 15:50:41

Graham Pool a dailymail-ben is elég egyértelműen írta le, hogy ő miket döntött volna a rangadón:

Park esete--> 11-es
Anelka vs. Neville--> 11-es
Drogba lesen született gólja--> nem gól
MAcheda kezes gólja--> nem gól

+ ha még hozzávesszük Scholes játékát, ami talán egy BL meccsen sima piros lett volna...

vadkutya 2010.04.05. 15:57:11

@értelmetlen_nevű: Persze, főleg úgy,h ha vki, hát Wenger nem költ ennyi kapusra...

vadkutya 2010.04.05. 16:04:29

@imici77: Épp most akartam... Sux'n'fux, most már kijelenthetjük...

Slice 2010.04.05. 16:07:59

Reménykedtem egyholnapi továbbjutásban amire alapból elég silány sanszunk van, de így, hogy Song nem lesz ott teljesen esélytelennek látom. Fabregast még pótolni is lehetett volna szerintem, de Songot nem fogjuk. Egy tisztességes 1 gólos vereséget már most aláírnék..

vadkutya 2010.04.05. 16:11:32

@Slice: Hát igen, Song az pótolhatatlan... :(

vadkutya 2010.04.05. 16:12:50

@vadkutya: Mellesleg az a durva,h Merida, Eastmond és Traoré is az utazó keretben van...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 16:13:13

@vadkutya: már csak az utazó keret a viccesebb ennél a hírnél... félig feladtuk a bl-t...

Slice 2010.04.05. 16:14:11

@vadkutya: Hát igazából nem kéne, hogy az legyen. Legalábbis kéne lennie egy hasonló szintű védekező kpnak a padon. Denilsonnak valami embertelen jó napot kéne kifognia, hogy érjen valamit. Az már önmagában leírja az esélyeket, hogyha abban kell bíznunk,hogy a kis brazil élete meccsét játssza..:D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 16:15:19

már se 2 középső védőnk, se védekező középpályásunk... majd elől tartjuk a lasztit :)

vadkutya 2010.04.05. 16:18:12

@imici77: Így-így, majd dekázgatunk a Barca 16osánál... :)

vadkutya 2010.04.05. 16:19:13

@Slice: Nem is értem Wengert,h miért nem állít ki vmi ligakupás csapatot, ennyi erővel... Simán, hadd bizonyítsanak. :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 16:20:26

@Slice: @vadkutya: @imici77:

Remélem megússzuk 4 kapott gól alatt.
A kezdőből Gallas, Fabregas, Arshavin, van Persie és Song sincs. Fél csapat.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 16:21:00

@vadkutya: eldugjuk a lasztit... :) vagy szétfutjuk őket, megszerezzük a lasztit, aztán jöhet az angol stílus... RÚGDELŐREÉSFUSS! :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 16:22:03

@imici77:
Ha nincs Song, akkor ki szerzi meg? Denilson? :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 16:22:17

@peter135: olyan 4-5 körül lesz, nem a végeredmény :)

nah, mindegy, elindultam vissza pestre... még 1 nap, addig Wenger gondolkozhat :)

Slice 2010.04.05. 16:24:35

@peter135: Hát nem tartom elképzelhetetlennek, hogy most az fog jönni amit a Chelsea és az MU művelt velünk idén.. Bár őszintén szólva amég Song sérüléséről nem tudtam, én tényleg hittem abban, hogy meg tudjuk csinálni.

vadkutya 2010.04.05. 16:27:16

@peter135: @Slice: @imici77: Én vhol egyébként megkönnyebbültem...

Slice 2010.04.05. 16:30:08

@vadkutya: Így legalább már nem úgy ülünk le a TV elé, hogy na talán valami esély..legalábbis én. Nagyot nem csalódhatunk, ha meg jó játékot mutatunk akkor büszkék lehetünk rájuk.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 16:40:45

Legalább Song rápihenhet a Sp*rs ellenire. Az úgyis nagyobb meccs, mint valami Barcelona elleni. :)

Pig_Bodine 2010.04.05. 17:01:59

@bag:
Egyrészt nem sír az egész MU-sereg, többen leírtuk, hogy megérdemelten kapott ki a csapat.
Másrészt Everred arról írt, hogy a United bírói hátszeléről csak akkor lehet beszélni, ha tendenciózusan megfeledkezel az ellenkező előjelű ítéletekről, amely taktikát te aztán gyönyörűen megismételsz a saját hsz-edben.
Persze az ilyen esetekről mindig lehet azt mondani, hogy "most az egyszer nem kapták meg a bírói támogatást".
Vagyis: ha a Unitedet támogatja egy ítélet, az egy összeesküvés része, ha őket sújtja, akkor elszigetelt eset. Gyönyörű, körben forgó, cáfolhatatlan logika.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.05. 17:08:06

már megint az arzenállal van tele a kommentlista. igaz, nyertek. de akkor mér a barcát emlegetik? volt valami meccs a bajnokságban?

bag 2010.04.05. 17:12:13

@Pig_Bodine: "ellenkező előjelű ítéletek": khm hogyis mondjam?
Melyekre gondolsz? Ebben a szezonban tényleg nem nagyon emlékszem ilyenre.

A Vidic esetre a döntőn, és a 100 perces MU-MC-re viszont mindnyájan emlékszünk. Scholes megtorlatlan ámokfutásairól ne is beszéljünk...

vadkutya 2010.04.05. 17:13:32

@anonim222 [semleges néző]: Ez a PL poszt, itt lehet,h belefutsz 1-2 Arsenal-os kommentbe.

Pig_Bodine 2010.04.05. 17:23:28

@bag:
Ha csak az egyértelműen téves ítéleteket nézem és csak a rangadókról, a Chelsea ellen mindkét meccsen megadtak szabálytalan gólt az ellenfélnek, a Liverpool ellen idegenben nem állították ki Carraghert Owen lerántásáért.
A hosszabbításokról: a Pool ellen odahaza is 5 perc volt a hosszabbítást, pedig a United vezetett. A City ellen, amikor bemondták a hosszabbítást, még ugyancsak hazai vezetés volt, arra a gól és utána az ünneplés miatt tett rá a bíró. Tegnap hasonló történt az Everton-WHU-meccsen (3 percből 5 lett ápolás miatt), senki nem kiabál csalást.

bag 2010.04.05. 17:31:02

@Pig_Bodine: mindegy látom felesleges, magyarázat mindig bőven akad...
ünnep van nem veszekszünk.

Már várom a pillanatot amikor a véreszájú MU szurker barátaim -azok is, akik most durvaságokat írnak-átszellemülten szorítanak Pool sikerért a Chelsea elleni meccsen...)

ZenZo 2010.04.05. 19:35:57

momento24.com/en/wp-content/uploads/2009/11/Evans-Drogba.jpg

Miután itt Evans pályán maradhatott, szerintem bármely MU-s feleslegesen emlegeti, hogy milyen körülmények közt esett a Chelsea gól a Stamfordon.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.05. 20:11:37

@halihalo: azt a k... Gerrard milyen képet vágott. hár ez odabasz.

értelmetlen_nevű 2010.04.05. 20:15:13

@halihalo: ez kurvajó :))) A fejvakarás priceless.

Pig_Bodine 2010.04.05. 20:20:00

@bag: @ZenZo:
1, Evanst ki kellett volna állítani, el is kellett volna tiltani.
2, Ez a jelen kontextusban irreleváns, tekintve, hogy bag kolléga azt sugallta: a szezonban egyetlen bírói ítélet sem sújtotta a Unitedet. Senki nem mondta (én biztosan nem), hogy a Chelsea-t a bírók tették a bajnokság fő esélyesévé. A vita Everrednek abból a kijelentéséből indult, hogy a tegnapi meccs (is) bizonyította: nincs United-párti bírói összeesküvés. Ebből semmilyen módon nem következik, hogy bárki szerint lenne United-ellenes vagy bármilyen más csapatot támogató konspiráció.
(És igen, azon a meccsen valószínűleg a Liverpool győzelméért, de legalább ikszért fogok szorítani én is - a körülményektől függően -, de erre nem leszek büszke :))

vadkutya 2010.04.05. 20:21:10

@halihalo: Gerrard bambulással egybekötött fejvakarásával tökéletesen jellemezte a Pool idei szezonját... :)

Viszlat 2010.04.05. 21:12:20

@undertow: köszi, hogy megosztottad, hatalmas. :D

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.04.05. 22:18:49

@imici77: @Slice: @peter135: @vadkutya:

... amellett, hogy borzasztó rossz hír, annyit had tegyek hozzá, hogy Song a hátvédsorban játszott volna, nem a szokott helyén. Mivel hátvédnek nem az igazi (bár Sol az alternatíva, Messi ellen, hát...), viszont nem szűrt volna amúgy sem, ez már egy eleve szar szitut ront "csak" tovább.......

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 22:20:06

@morphine:
Az a baj, hogy még csak nem is Sol az alternatíva, mert ő meg nem bír 1 hét alatt 2 meccset lejátszani. Silvestre barátunk fog parádézni.

vadkutya 2010.04.05. 22:20:50

Nem tudom,h volt-e már, én ma leltem rá, isteni! :)

www.youtube.com/watch?v=Bi7bTOSaJxA

Slice 2010.04.05. 22:25:23

@morphine: @peter135: Azért még mindig jobban érezném magam egy Songgal a hátvédsorban, mint Silvestrével. Bár alapból az a szomorú dolog, hogy egy ilyen ember neve, mint Silvestre szóba kerülhet nálunk. Az tény, hogy a szar helyzetből kerültünk még szarabba, de én innentől kezdve teljesen reménytelennek látom ezt a párharcot.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 22:30:55

@Slice:
Szilvi balhátvédben még annyira nem is fos. Egy 6-os átlagot ott általában lehoz. Ahogy emlékszem nem volt vele különösebb probléma akkor, mikor az eredeti posztján szerepelt. Ugye tavaly a Villa ellen idegenben, a Plymouth ellen egy 20 perc, idén az a pár meccs amikor Clichy, Traore és Gibbs sem volt. Meg a hétvégi. Középen azért akkora gáz, mert ott ha egyszer hibázik akkor általában nincs aki javítson, meg úgy nagy általánosságban pocsék a helyezkedése és az emberfogása.

Slice 2010.04.05. 22:34:49

@peter135: Ha alapjáraton megnézzük a srácot sehova nem jó. Középhátvédnek elvileg erősnek,magasnak(legalábbis jól fejelőnek) és nem olyan nagyon lassúnak kéne lennie. Na most Silvestre egyiket sem teljesíti.. Balhátvédnek főleg gyorsnak kéne lennie, hát ez a kritérium az ő esetében eleve megbukott. Alapból nem csípem Silvestre-t, de amit nálunk produkál az tényleg eléggé szar kategória szerintem. Egy Barcelona ellen még akkor is nagyobb biztonságban érezném magam, ha a jó öreg Cygan tolná középen:DD

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.04.05. 22:35:55

@peter135: @Slice: Hát ja. Meg merem kockáztatni, hogy Sol kezd, Silvestre meg nem. De sok szempontból tkp. mindegy.

....még bőven a meccs előtt volt az a vitája valakinek Rizlával, hogy hátvédsor így vagy úgy. Hogy a Barca több egyforma erős embert tud kiállítani, mi meg azt a kettőt. Nos, holnap mindkét csapat második vonalat állít hátra - tehát kiderül :-)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 22:39:56

@morphine:
Én most inkább Szilvit tenném be. Láttuk már milyen Campbell ha fáradtan kell játszania. Ugye a Porto meccs után a hull ellen is játszott elég bizonytalanul. Meg úgy 20 perc után már köpködte a tüdejét a nem éppen világszínvonalú Hull támadók ellen. Akkor mi lesz Messiék ellen? Szilvi most kapott egy felhozó meccset, hogy ne legyen annyira meccshiányos. Mondjuk olyan szempontból tényleg mindegy, hogy úgyis kikapunk.

Slice 2010.04.05. 22:42:10

@morphine: "Nos, holnap mindkét csapat második vonalat állít hátra - tehát kiderül :-) "
Ehhez azért annyit hozzátennék, hogy nem mindegy ki rohamozza azt a 2. vonalat pl. Messi vagy Walcott, szóval úgy ténylegesen szerintem nem lesz egyértelmű melyik 2. hátvédsor az erősebb. De azért erősen körvonalazódik.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 22:55:12

@Slice: @peter135: @morphine: játszunk 3 védővel é 6 középpályással, és kész:) ne Szilvizzünk, ez a barcselóna, nem egy charlton...

vadkutya 2010.04.05. 22:57:08

@imici77: Sőt, Vermaelen néha felszaladgálhatna csatárként... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 22:58:59

@vadkutya: 30-ra a kaputól majd kiabáljuk, hogy shoooooooooooooot, verminátor, shooooooot :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 22:59:16

@vadkutya:
Végülis a Wolves ellen az utolsó fél órában már hátra sem ment.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 23:00:16

"But this team has such mental strengths and I believe they can fight against the odds anywhere in the world and I am confident they will do it tomorrow."

nincs itt gond, ne picsogjatok :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 23:05:55

legalább ez
Chelsea Ladies 0-4 Arsenal Ladies
Bejutott az FA Kupa döntőjébe Laura Harvey csapata!

vadkutya 2010.04.05. 23:09:20

@peter135: Ezért mondom, jó az öreg Thomas ott elől. :)

@imici77: Kim Little már 34 gólnál jár, ez a nem mind1, lassan felhozhatná Wenger Vela helyére... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 23:12:16

@vadkutya: :DDD Te sem vagy százas... de nem rossz 5let :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 23:14:45

@imici77:
Azért Laura Harveyről is nehezen lehet eldönteni, hogy milyen állat.

vadkutya 2010.04.05. 23:16:41

@imici77: Gyors fejszámolással egybekötött valószínűség-számításom szerint annyi gólt simán rúgna, mint Vela. Walcott-al elkergetnék ott egymást. :D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 23:20:42

@Juan de Keserű, a keselyű: az a milánói meccs... meg a másik... meg a madridi... :)

vadkutya 2010.04.05. 23:23:10

@Juan de Keserű, a keselyű: @imici77: Jahajj, én az AC Milan elleni meccset végig ordítottam. Főként a második gólnál. :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.06. 01:03:40

Rosicky rated as 50:50 for Barcelona tie

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 10:22:36

@Juan de Keserű, a keselyű: .com

Rosicky rated as 50:50 for Barcelona tie
Midfielder adds to Wenger's injury worries ahead of second leg

Lezuzius 2010.04.06. 10:25:24

Hogy valami jo hir is legyen a sok serules mellett:

Arsenal manager Arsene Wenger has completed his first move by signing striker Marouane Chamakh of Bordeaux.

bakító 2010.04.06. 11:23:47

@imici77: Jöjjön Samacs mit bánom én, de vegyünk már egy kapust is könyörgöm.

nils_h 2010.04.06. 11:26:00

@bakító: mér, őt nem a kapuba vette Wenger?

bakító 2010.04.06. 11:28:59

@nils_h: Mondjuk Wengernél sose lehet tudni az már igaz.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 11:32:39

@bakító: komolyan hiszel egy kapus vételében? ne tedd.

vadkutya 2010.04.06. 11:32:57

@bakító: A kapuba Imi megy, hosszas kutatómunka után találtunk afrikai ill. francia felmenőket, le van zsírozva. :D

bakító 2010.04.06. 11:44:28

@imici77: Alapvetően semmilyen vételben sem hiszek, annyit azért már megtanultam Wenger igazolásairól hogy biztos nem az lesz ami a leglogikusabb.
Részemről ez csak egy óhaj volt.

vadkutya 2010.04.06. 11:46:40

@imici77: Nem értem, Te fekete vagy, nem? :DD

vadkutya 2010.04.06. 11:57:49

@imici77: :DDDD Rád van szükségünk, engem megvettél. Mellesleg rendkívül ízléses a mez színkombinációja. :)

nils_h 2010.04.06. 12:25:11

@vadkutya: Wengerhez kicsit idősnek tűnik... (Bocs Imi, nem akartalak megbántani)

vadkutya 2010.04.06. 16:56:35

Semmiképpen sem szeretnék újbóli vitát gerjeszteni Fabregas ügyben, de:

"La Masia may have formed Fabregas but the Premier League has redefined him."

A miértre a válaszok:
www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/european_football/article7078610.ece

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.06. 17:12:35

@vadkutya: nem kell mindent elhinni, amit leírtak... :) de pont az jön ki a cikkből, ami látszik a pályán is: nem hajlandó még 2. se lenni. "Asier Zengotitabengoa" ezen viszont jót röhögtem.

vadkutya 2010.04.06. 17:27:18

@anonim222 [semleges néző]: Nem erről van szó, az utolsó mondatnál nyer értelmet az egész szöveg. Ez a cikk a megfelelő reakció arra a kérdésre,h vajon Barcelonában is "kifejlődött" (jobb szót hirtelen nem tudok) volna a jelenlegi Fabregas...
süti beállítások módosítása