Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Premier League, 33. forduló

2010.04.02. 14:05 pote

Itt a húsvét, itt a nyúl, szombaton meg Cselszi-Mú - skandálhatnánk a faszipántos rímet, ha nem az Old Traffordon rendeznék a forduló rangadóját. Sok mindenről dönthet a koradélutáni összecsapás, de semmiről sem fog. Szerintünk egy döntetlennel mindenki ellenne egy darabig, ráadásul Wengerék is örülnének neki. A többi kilenc meccsen nem sok izgalom várható. Csak két olyan találkozót bonyolítanak le az első kettő csatáján kívül, ahol mindkét félnek életbevágóan fontos a győzelem. Az Arsenalnak otthon a Wolverhamptont, a City-nek idegenben a Burnley-t kell két vállra fektetnie ahhoz, hogy vérmes reményeiket életbe tartsák. Első ránézésre a londoniaknak lesz könnyebb dolguk. Lapozás után megmutatjuk a bajnokesélyesek hátralévő műsorát, és még a Pompey-Rovers meccshez is kaptok egy mondatot

Bajnoki cím
Man Utd - Chelsea 1-2
Arsenal - Wolverhampton 4-0


Gyorsan kigyűjtöttük a dobogósok hátralévő meccseit, hátha ki lehet belőle valamit olvasni.

Man Utd  72p. Chelsea  71p.
Arsenal 68p.
Chelsea Man Utd Wolverh.
Bayern (BL) Aston Villa (FA
Barcelona (BL)
Blackburn Bolton Tottenham
Man City Tottenham Wigan
Tottenham Stoke Man City
Sunderland Liverpool Blackburn
Stoke Wigan Fulham

A félkövérrel jelölt meccseket otthon játsszák a csapatok. (BL elődöntőket, FA-kupa döntőjét nem vettük még figyelembe, mert lehet nem is lesznek. Mármint nem biztos, hogy ezekkel a csapatokkal lesznek megtartva.)

Hat forduló van még vissza. Elmerengve a sorsoláson arra jutottunk, hogy a Chelsea-nek vannak a legnehezebb ellenfelei. Három olyan csapattal (Spurs, Pool, MU) is találkoznak, ráadásul idegenben, akik jövőre a BL-ben is indulhatnak. A Unitednek is három ilyen jut (City, Spurs, Chelsea), de ők kétszer hazai pályán játszhatnak a rangadókon. Wengerék ebből a szempontból még páholyban is érezhetnék magukat (City, Spurs), de nekik meg ott van a tetemes, négy pontos hátrányuk.

El lehet filozofálgatni az esélyeken, de ha a Ferguson-legénység nem kap ki szombaton és utána nyeri minden meccsét, akkor nincs miről beszélni. Ugyanígy a Chelsea-ről is elmondható, hogy ha megnyeri minden meccsét, akkor újra ők a bajnokok. Talán ezért is bosszantó a birminghami pontvesztés minden Arsenal-fannak. Az észak-londoniaknak igazán csak akkor marad esélye a végső győzelemre, ha a hétvégi rangadó döntetlennel ér véget.

Mi azonban nem ikszet tippelünk. Legfőképpen azért nem, mert egyszer meg lettünk vádolva, hogy az NST mindig döntetlent jósol a rangadókra, ezért a vendégekre esküszünk szombaton. Döntésünket természetesen Rooney sérülése támasztja alá leginkább, hiszen azon kevés meccseken, amikor nem sikerült gólt lőnie, akkor is lekötötte legalább két védő figyelmét. Most meg a londoni védőknek az egyszem Berbatovra kell koncentrálniuk. A bolgárról sok mindent el lehet mondani, de hogy a Kengyelfutó Gyalogkakukkal össze lehet téveszteni, azt biztos nem. Az az érzésünk, hogy a Terry-ék megeszik uzsonnára.

A rangadótól különben nem várunk túl sokat. Valami azt súgja, hogy a felek nem itt akarják eldönteni a legfőbb kérdést. Ez persze teljesen szembemegy a tippünkkel, de ugye ikszet csak a gyávák tippelnek.

Az Arsenal hozni fogja a kötelezőt, méghozzá olyan gyorsan, amennyire csak lehet, hogy valamennyire tudjanak pihenni a barcelonai túrára. Elég sanszos, hogy ők beletartoznak abba a kisszámú naív tömegbe, akik elhiszik, hogy a Barca elleni utolsó tízperc növelte a továbbjutási esélyeiket. Végülis igen. Ötről tíz százalékra.
Ja, és a Farkasok ellen is kapnak JOGOS büntetőt.

BL-indulás
Birmingham - Liverpool 0-1
Bolton - Aston Villa 5-0
Burnley - Man City 0-2
Sunderland - Tottenham 1-1

A negyedik helyért folyó harc egy hete már csak háromszereplős. A Villával szánalomból azért még itt foglalkozunk. Tippünket nem kell komolyan venni, csak szeretnénk, ha Milnerékért szorítók is megtudnák, hogy mi következik egy megalázó 7-1-es vereség után. Nem mellesleg, maradjon benn a Bolton.

A Spurs-meccs tippünk is személyes indíttatású. Heinrich kollégánk vette a bátorságot és egy olyan szelvényt játszott meg egy netes portálon, amin eddig minden eredmény bejött (még a Barca-Arsenal iksz is), és ez az utolsó esemény, vendéggyőzelemmel. Jómagam mást nem tudok tenni az ügy érdekébe, mint legendás jóstehetségemet segítségül híva, döntetlenre veszem. Hátha ez is számít.

A Pool egy zaklatott kupameccsről fog beesni Birminghambe, ahol múlt héten az Arsenal is elvérzett. Amilyen szezont produkálnak Benitezék, nincs olyan végeredmény, ami meglepetésként hatna. Nekünk valahogy a vendéggyőzelem beírása esett a legkönnyebben. Mi több, Lucas győztes gólt látunk lelki szemeink előtt. Brrrr.

A City kapta a legkellemetlenebb ellenfelet ebből a csoportból. Azonban Tevez lendülete ki fog tartani, és válogatott csapattársát próbálja követni. Ő is akar nyolc gólt lőni három meccsen.

Itt is gyorsan átfutottok a sorsolást. A Spurs mindhárom dobogóssal találkozik még, így nehéz elképzelni, hogy a hátralévő hat meccsen tíz pontnál többet szerezne. Vagyis sasszemeinkkel azt látjuk, hogy City-Pool versenyfutás lesz a roppant értékes negyedik helyért. Télen a Liverpoolra tettük le a voksunkat. Nagyobb összeget most is rájuk raknánk. A szívünk azonban mást kiált.

Resztli
Portsmouth - Blackburn 2-2
Tudjuk, hogy itt az ünnep, meg minden, de most őszintén, fizetnétek ezért a meccsért?

Kiesés elkerülése
Stoke - Hull 1-1
Everton - West Ham 2-1
Fulham - Wigan 0-0

Ezeknél a párosításoknál csak a vendégcsapatoknak a fontos a pontszerzés (talán egy kicsit még az Evertonnak is). Többé-kevésbé sikerül is nekik.

Várunk tippeket tőletek is. Szeme közé, laposan! bonyolult tippejeivel küzdünk:

Arsenal - Wolverhampton 2-0
Bolton - Aston Villa 2-0
Burnley - Man City 2-0
Man Utd - Chelsea 2-0
Portsmouth - Blackburn 2-0
Stoke - Hull 2-0
Sunderland - Tottenham 2-0
Birmingham - Liverpool 2-0
Everton - West Ham 2-0
Fulham - Wigan 2-0

És persze mindenkinek Kellemes Ünnepeket! Akikkel nem találkoznánk addig, azoknak Boldog Új Évet!

570 komment

Címkék: angol premier league pl beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr871889333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szeme közé, laposan! 2010.04.02. 14:06:25

Arsenal - Wolverhampton 2-0
Bolton - Aston Villa 2-0
Burnley - Man City 2-0
Man Utd - Chelsea 2-0
Portsmouth - Blackburn 2-0
Stoke - Hull 2-0
Sunderland - Tottenham 2-0
Birmingham - Liverpool 2-0
Everton - West Ham 2-0
Fulham - Wigan 2-0

Pig_Bodine 2010.04.02. 14:12:06

Mivel az Arsenal hátránya 4 pont, ezért a United megelégedhet döntetlennel is, míg a Chelsea-nek nyernie kell. Remélem, hogy ez a vörös ördögöknek fog kedvezni - igaz, Rooney nélkül a kontrajáték is nehezebben fog menni, pont Berbatov viszonylagos lassúsága miatt.

vadkutya 2010.04.02. 14:13:35

Pöte back again, kurvajó poszt.

"Az észak-londoniaknak igazán csak akkor marad esélye a végső győzelemre, ha a hétvégi rangadó döntetlennel ér véget."

Egyetértek.

szeme közé, laposan! 2010.04.02. 14:13:51

Bocs az egyszerű tippekért, csak gyorsan kellett valamit, mielőtt itt a húsvét!:)

Republik of Mancunia 2010.04.02. 14:17:54

Egyszerű a képlet.
Nem szabad kikapni otthon.
Ez meg lesz oldva.
Utána meg nyerni kell minden meccset, sőt egy zakó is belefér, mert a Chelsea is ki fog kapni vagy a WHL-en vagy az Anfielden. Szóval orbitális 0-0ra fel.

Everred 2010.04.02. 14:25:35

@Republik of Mancunia: ja, papíron ez szép. A pályán viszont csak az imádkozás jut.... Gólt biztos, hogy kapunk, azaz a győzelem máris kizárt, mert kettőt meg aligha rúgunk. Az 1-1 az, amit szerintem maximálisan ki lehet hozni ebből a meccsből, azt alá is írnám máris.

Szerintem nem Berbatovon megy ez el, hanem a többieken. Berba jó lesz, de ha Carrick nem szedi össze magát, akkor hiába minden, középpályán megesznek. Remélhetőleg az öreg most nem Scholest állítja be (mellesleg rá is ráférne egy ébresztő), hanem Parkot, akkor van némi sanszunk.

És hát Gary Neville-Malouda ügyben is izzadok, talán jobb lenne Rafael... lehet, hogy Hargreaves ott lesz ám a padon!

Pig_Bodine 2010.04.02. 14:27:34

@Everred:
Szeretem olvasni a borúlátó megjegyzéseidet, utánuk szinte mindig csak kellemesen csalódhat az ember.

United82 2010.04.02. 14:30:47

Végre PL poszt.
A Chelsea sorsolása a legnehezebb, de nekik nincs BL+ Unitedben nincs Rooney(legalább két PL meccsre).+ az Arsenalban Fabre végig.
Az OT meccs hiába mondják hogy nem döntő, pedig az, aki vezetni fogja a táblázatot a meccs után az a PL cím kapujába lépett. Ha a United marad elől akkor Rooney nélkül is be lesz húzva a Blackburn meccs, míg a City ellen már a padon lesz, de ha nem akkor is ott akár ki is kaphatunk, mert a Chelsea nem fog a Spurs és a Pool otthonában is nyerni, az egyik helyen minimum X lesz, de ha elérne ott összesen 6 pontot nagyon meglepődnék, ha így lenne megérdemelnék a bajnoki címet. AZ arsenalnak ugyan elviekben a legkönnyebb, de lassan kidől mindenki aki ér valamit.
A szombati meccsen az X-et tartom valószínünek, azt nagyon nehezen tudom elképzelni hogy otthon kikapjunk , de nyerés is sokkal nehezebb így hogy nincs Rooney. Meglátjuk, de bízom Fergiben hogy feltüzeli annyira a fiúkat (+ a közönség is olyan hangulatot teremt) hogy kikapni semmiképpen se kapjunk ki, Sőt!!!

bendeguzzz 2010.04.02. 14:31:23

ManU - Chelsea 1-1
Arsenal - Wolves 2-0
Bolton - Aston Villa 1-1
Pompey - Blackb. 1-2
Stoke - Hull 2-0
Sunderland - Tottenham 1-3
Burnley - Man City 0-2
Birmingham - Liverpool 1-1
Fulham - Wigan 2-1
Everton - West Ham 2-0

Walmer 2010.04.02. 14:36:17

"Most meg a londoni védőknek az egyszem Berbatovra kell koncentrálniuk."

lehet hogy én maradtam le valamiről, de Owent nem lehetne megpróbálni?
Még a BBC sportson is berbát meg machedát(!!!!) emlegették wazza sérülése után. Hogy mennyire pehelysúlyúak hozzá képest.
Owen sérült? vagy eladták? vagy kölcsönben van darlingtonban? vagy mi van?

Everred 2010.04.02. 14:36:27

Amiről nem sok szó esik: tekintve, hogy Own Goal továbbra is parádés formában van, ő mindenképpen egy reménysugár a United számára. Nagyon kíváncsi vagyok, Ancelotti mit talál ki a semlegesítésére - nem szabad, hogy nagyon Berbatovra koncentráljanak, mert akkor Own Goal büntet.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.02. 14:37:34

innentől kezdve csak a matematikusokban bízhatunk. én most aláírnám a bronz érmet. nehogy elbasszuk a 3. helyet is!

ha jön egy angyalka a nyúl helyett és x-re hozza a meccset szombaton a teheneseknél, akkor kívánnék még egy sp?rs elleni idegenbeli és a city elleni hazai győzelmet is. és akkor jöhetne a matematika óra ismét.

legyünk reálisak. Ebben a keretben ennyi van. 1 ponttal sem több.

Everred 2010.04.02. 14:37:36

@Walmer: Owen a Ligakupa-döntőben megsérült, idén már nem léphet pályára.

Arról nem is beszélve, hogy én egy Chelsea ellen akkor sem kezdetném, ha teljesen egészséges lenne.

danesdzsu2 2010.04.02. 14:40:20

"Gyorsan kigyűjtöttük a dobogósok hátralévő meccseit, hátha ki lehet belőle valamit olvasni."

Igen, ki lehet, a Spurs ellen mindegyik játszik, azaz csoda lenne, ha jövőre a BL-ben játszana a csapat.

Walmer 2010.04.02. 14:40:24

amúgy sztem a United nyerni fog. Fletcher, vagy carrick, vagy park, esetleg Gibson lövi majd a gólt/gólokat. Szal olyasvalaki akitől nem biztos hogy várjuk.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.02. 14:41:11

Pöte, az a bizonyos 10% hogyan jön ki?

Walmer 2010.04.02. 14:41:22

@Everred: kösz, beugrott miután leírtam.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.02. 14:43:25

@imici77:
A 3. hely elbaszásához már valami antiűrfoci kéne.
Amúgy holnap szerintem simán fogunk nyerni, bár a helyzetünk nem túl rózsás. A Wolves ellen Campbell simán jó, Fabregas helyére meg bemegy Nasri. Arshavin mindegy. Clichynek és Denilsonnak is van valami kínja. Utóbbi mondjuk annyira nem baj, mert ha senki nem játszana a helyén, akkor sem vennénk észre különösebb változást, de szerencsére ő most alapból is csak csereember. Ha meg Clichy nem lesz, akkor Traore. Csakhogy ő mióta Clichy felépült egyetlen egy meccset sem játszott. Még a tarcsiban sem! Sehol! Ettől függetlenül még hasznot is húzhatunk abból, hogy ő legalább tud beadni, ha már védekezni nem.
Legrosszabb esetben:

Almunia
Eboue-Campbell-Vermaelen-Traore
Song
Diaby-Nasri
Walcott-Rosicky
Bendtner

Everred 2010.04.02. 14:43:37

@danesdzsu2: optimális forgatókönyv: a Spurs a White Hart Lane-en szarrá alázza a Chelsea-t és az Arsenalt, majd az Old Traffordon szépen kiteszi a fehér zászlót és összeomlik. A United bajnok lesz, a Spurs a Cityt is kiporolva negyedik, minden szép, jó, a madarak dalolnak, a kifestőkönyvek maguktól megtelnek színekkel.

United82 2010.04.02. 14:43:53

@Everred:
Azért ne feledd hogy a Chelsea kiesett az Inter ellen, voltak meglepő pontvesztései és vereségei. Ok persze a Villa elleni 7-1 ütős (a Pompey elleni 5-öst ha megbocsátasz nem tartom sokra) de a villában óriási gondok vannak, MON összeveszett a tulajjal és megy a nyáron (állítólag Milnert eladja a Unitednek a tulaj és ezen összeveszett MON-nal), szóval a Villa totál negatív periódusba került. Persze a 7-1 , 7-1, de ez a Chelsea nem a Murinyó féle csapat amelyik ellen tényleg csoda volt hogy gólt lőttél vagy hogy otthon vért izzadva nyertél egy Fletcher fejessel, kb 2x átmenve a térfélen. Ha odateszi magát a csapat, végig hajt küzd és kiad mindent magából (és otthon 76ezer néző előtt ez alap) akkor a vereséget nem tudom elképzelni. Persze lehet túlontúl magabiztos vagyok, de bízom annyira a csapatban hogy otthon nem fogunk kikapni és Rooney nélkül is megnyerhetjük ezt a meccset. Sőt. Az hogy Rooney nélkül vagyunk és hogy mindenki 1 emberes csapatnak hív meg hasonlók, felpaprikázhatja a társaságot és ha mindenki így megy ki a pályára akkor nincs az a Chelsea aki nyerjen az Old Traffordon.

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.04.02. 14:45:41

@imici77:
a valós esélyhez hozzáadtam tizet, asszem ;)

Walmer 2010.04.02. 14:47:38

@pote: :-)
Erre mondják azt, hogy házhoz ment a pofonért:-)
ügyes.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.02. 14:50:22

@pote: jah, vicceskedünk, vicceskedünk :) de ez még így is 10-zel több, mint a romának bajnokságot nyerni :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.04.02. 14:51:35

@imici77:
látod, ebben igazad van.

de csakhogytudd: mindkét esetben a "szintenullának" szurkolok

danesdzsu2 2010.04.02. 14:53:15

@Everred: ha nyáron negyedáron visszaadjátok Berbatovot, akkor ebben meg is egyezhetünk:)

Everred 2010.04.02. 14:54:55

@Rooney82: én az 1-4 óta tudom, hogy bármikor, bárkitől kikaphatunk. Előtte én is úgy voltam vele, hogy voltak meccsek, amikor éreztem, hogy nem kapunk ki, de az alapjaiban ingatta meg a világnézetemet, annyira váratlan volt.

A Villa elfogyott, szétesett, ez rendben van, én is tudom. A baj az, hogy nálunk is vannak gondok: Carrick és Scholes gyenge formája, a jobbhátvéd poszt megoldatlansága, az, hogy a két középső védő még mindig rozsdás egy kicsit.

Ami mellettünk szólhat: Berbatov múlt hét végén remekül játszott, talán most bizonyítani is akar majd, hát lássuk. Aztán ott van Own Goal, meg persze Essien, Carvalho, Ashley Cole és Ivanovic hiánya. Kíváncsi vagyok, hogy Carrick és Fletcher előtt ki játszik, én Parkra szavaznék, Giggs inkább a Bayern-meccsre lenne jó, de ezt majd az öreg tudja. Csak ne Scholes, ha lehet, láthatóan fáradt, pihennie kéne.

United82 2010.04.02. 15:05:06

@Everred:
A pool elleni 1-4 előtt volt a nagy sorozatunk, szerintem a csapat is elhitte hogy sérthetetlen. A BL-ben ugyanez volt, Evra nyilatkozta nemrég hogy túlságosan magabiztosak voltunk. Nos holnap ilyen "teher" nem lesz a vállakon, mert nem vagyunk sérthetetlenek, és kedden kaptunk egy kijózanító pofont. Szerintem jön az a bizonyos dolog amit Fergie mindig mondogat egy-egy vereség után, hogy a vereségre adott válasz a legfontosabb egy klubnál, na most ebben a mostani csapat még nem okozott nekem csalódást. Erre alapozom az optimizmusom.
Ami Carricket és Scholesot illeti. Carrick valóban gyengén teljesít. Scholes nem rossz, de sok neki hogy szinte heti kétszer játszik (ezért lenne jó ha Owen H esetleg az utolsó 4-5fordulóra beszállhatna kicsit). De emlékezz tavalyra amikor a Chelsea ellen Carrick,Scholes,Anderson a kispadon ült és Fletcher,Giggsy kezdett középen, és Giggsy élete játékát nyújtva újra csak bizonyította hogy Fergie ennek a sportágnak a mestere és hogy én szidhatom össze-vissza de a végén mindig neki van igaza:)
Ami a jobbhátvéd posztot illeti. Garyt sokszor leírtam én magam is. Valóban már nem gyors, de Dinhot úgy leszedte ahogy akarta, és valljuk meg ha nincs a buta kezezése a Bayern ellen, akkor ott is a jók között kellett volna emlegetni. Persze megint kérdés hogy Ribery után ha megint Ő kezd mennyi ereje marad Maloudára, aki elképesztő formában van. Meglátjuk.

United82 2010.04.02. 15:07:28

@Everred:
A másik meg ahogy írtad is, náluk is gondok vannak a védelemben. Ha nálunk jobbhátvéd problémáról írsz akkor ez náluk is igaz, sőt. Szóval lehet a végén valami elképesztő 4-4 lesz a sok védelmi hiba miatt:)
Plusz az említett Own Goal nevű playerről se szabad megfeledkezni:)

Titi120 2010.04.02. 15:08:20

A posztban leírtakból jutott eszembe, hogy ha az aktív sportfogadók számára lehet egy tanácsom (márpedig lehet:), akkor felejtsétek el a kötésben való fogadásokat ! De nagyon gyorsan.

Domingo 2010.04.02. 15:31:13

Denílson és Clichy rendben vannak, így játszhatnak a Wolves ellen.

krai 2010.04.02. 15:32:43

itt a húsvét itt a nyúl
Mu- chelsea 3-0

progvog 2010.04.02. 15:58:36

@Titi120: ne is mondd, mindkét bl-napra kötéssel fogadtam, egyik se jött be, tanulva a hibából a tegnapi négy európa liga meccset külön-külön tettem meg, és kevés pénzzel, parázva az újabb bukástól. mind a négy végeredményt eltaláltam, ha lett volna bátorságom kötésben fogadni, 18szoros pénzt hoztam volna el :)

Tarfful 2010.04.02. 15:59:00

@Rooney82: ki az az Own Goal? Segítsetek már ki :)

A jobbhátvéd posztra Brown meg Rafael is bevethető? És arról tudtok valamit, hogy Hargreaves milyen állapotban van? Nagyon jót tenne a válogatottnak is, ha felépülne.

Remélem Berbatov összekapja magát, mert most eléggé az ő dolga lesz a gólszerzés, vagy akár csak megtartani és letenni valakinek, aki fellép a középpályáról. Azt nem tudom, milyen a fejjátéka, vagyis hogy ő mennyire lesz gólveszélyes Valencia beadásaiból.

rowi 2010.04.02. 15:59:20

@krai:
fordítva. kb.

egyébként ha a Chelsea nyer az OT-n, akkor utána egy x is belefér a jelenlegi gólkülönbségek miatt, ami ugye most +2, de mondjuk egy 1 gólos győzelem után már +4...

a Pool-Chelsea meccs meg a Vörösöket lehet addigra pont nem fogja érdekelni az EL-döntő elött másfél héttel a 4ik helytől lőtávolon kívülre

asszem kicsit sok a talán, de az OT-n nyerni kell az fix

United82 2010.04.02. 16:03:04

@Tarfful:
Own goal? Ő a hamradik legeredményesebb gólszezőnk idén Roo és Berba után:)
Brown sérült, Rafael pedig szintén sérült volt, és 3hete nem játszott meccset ha jól emlékszem.
Hargeaves elvileg a mai Fergie nyilatkozat alapján akár a padra is ülhet, de én ebben kételkedem. Max a Blackburn ellen lesz a padon. És max 1-2 meccsen fog játszani.Vb-re tuti nem fog menni és sztem a nyáron fog eldőlni marad-e.
Berba a Bolton ellen elég jó volt, de persze a Chelsea az más. Valencia és Nani beadásaiból fejjel Park és Fletcher sokkal veszélyesebb lesz mint Berba, ebben biztos vagyok , de Park bizonyította ezt a Pool ellen, pedig ott Rooney is ott volt előtte-mellette.

Strigo 2010.04.02. 16:11:06

90. perces Macheda gólt érzek, és 3 pontot. De az őszi győztes gól miatt azt is megérdemelnék, ha Own Goal csapna le a hosszabbításban.

United82 2010.04.02. 16:12:04

Csak egy megjegyzés.
Idén Rooney nélkül 9 meccset játszottunk idén.
Ezeken 8gy 1v 16-3-as gólkülönbség.
Például a PL-ben 3meccsen nélküle. 3 győzelem:)
Ok persze nem a Chelsea szintű csapatok ellen, de nélküle is elég jók vagyunk:)

BruceWayne 2010.04.02. 16:13:58

@Titi120: mint aktív sportfogadónak, akkor te milyen fogadást javasolsz?

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.02. 16:28:05

kegyetlenül izgalmas a véghajrá, alulról felfelé haladva sztem a a Hull-Burnley-Pompey trió távozik, legalábbis remélem, WHU kerete alapján jobban illik a PL-be, sokkal több van abban a csapatban, míg a Burnley-ben nem igazán
bár éppen szar formában vannak, Zola& vezetők körüli biszbasz + a sorsolásuk is kemény, Everton, Fulham, Liverpool away, Sunderland, Wigan, Man City home...

adott esetben az is előfordulhat, hogy utolsó fordulóban Tevez gólja miatt esnek ki:), aki benntartotta őket még a WHU színeiben épp a MU ellen, asszem az is az utolsó forduló volt akkor
nem kis dráma lenne:)
(Tevez ősszel is vágott nekik kettőt mondjuk)

4. hely:

1 ponton fog múlni az egész kb.:D, most a Spurs-nek tényleg nagyon át kell menni vesztőbe, különben sajna övék lesz a BL hely
Sunderland ellen benne van a pontvesztés, de a 3 pont is, remélhetőleg Gordon úgy fog védeni, ahogy a City ellen tette

Liverpool-t nem nagyon mondanám, bár a meccseik alapján elég sokat gyűjthetnek még, csak fognak-e, ez a kérdés:)
Birmingham ellen remélem marad az 1 pont max.

Villa tényleg kiszállóban van ebből, és nyakukon az Everton az EL helyért, ha még 1-2 sérülés beüt náluk, akkor a 7. hely is oda lesz nekik, pedig 1.5-2 hónapja még más volt a szitu

City legyen a 4., nem is kérdéses, csak itt is olyan a sorsolás, hogy bármi lehet, nekünk zsinórban lesz, hiszen 18 napon belül MU, Arsenal, Villa, Spurs menet lesz, 4.5 naponta egy sorsdöntő meccs:D, igaz itt a végén ez már a City-nek kb. minden héten kupadöntő jellegű, az Everton elleni legutóbbi vereség nagyon nem volt bekalkulálva, na meg előtte a Sunderland-et is verni lehetett volna simán, ez akárhogy is 5 pont bukó, ami 2 helyet is érhet itt a végén,nemhogy 1-et...

most addig még Burnley idegenben és Birmingham otthon, ez ha nem 6 pont, akkor sztem vége a történetnek, mert feljöhet a Pool is, és elmehet a Spurs is rossz esetben még jobban
Burnley elmúlt 4 hazai meccséből 3-szor kikapott, olyanok ellen mint: Portsmouth, Wolves, Blackburn !!!
ja és továbbra is mindössze 1 pontot (!!!) szereztek idegenben eddig a PL-ben, ami nagyon kevés, hogyhogy nem a Man City ellen még ősszel:DD

ha viszont a Burnley/Birmingham ellen van 6 pont, akkor 62 ponttal vethetjük bele magunkat az utolsó 5 meccsbe és sztem 70 pont biztosan elég a 4. helyhez, talán a 68-69 is...
tehát 5 meccsből kéne 7-8-9 pontot szerezni, ha a Spurs-t verjük otthon, akkor még kevesebb is elég lehet

azért az a Man City- Man Utd piszok nagy derbi lesz, na meg majd a vége előtt a Man City - Spurs:D

az 1. hely pedig a Chelsea-é lesz (legyen), mindent összekalkulálva, de csak akkor érdemlik meg, ha a Spurs-t és Pool-t elverik még idén:)
másrészt elmondhatnánk akkor, hogy a City oda-vissza verte a bajnokot, nem is akárhogy...

Go City!

Everred 2010.04.02. 16:43:05

@Strigo a divatdrukker: az őszi meccs miatt azt is megérdemelnék, hogy egy olyan tizenegyessel nyerjünk, mint amilyet az Arsenal kapott szerdán.

De mondjuk olyan jó lenne, ha végre egyszer nem a bírózásról szólna a meccs után minden...

Tarfful 2010.04.02. 16:53:12

@Rooney82: na, kikerestem, Valencia 5 góllal :)

Nehezen tudom elképzelni, hogy Park menjen fejelni, de a védők lekötésére jó lesz, aztán hátha csurran-cseppen neki is valami. Flether viszont jó lesz oda és most nagyon vezére kell hogy legyen a csapatnak.

"Idén Rooney nélkül 9 meccset játszottunk idén.
Ezeken 8gy 1v 16-3-as gólkülönbség.
Például a PL-ben 3meccsen nélküle. 3 győzelem:)
Ok persze nem a Chelsea szintű csapatok ellen, de nélküle is elég jók vagyunk:) "

Most derül ki, mennyit érnek Rooney nélkül :)

United82 2010.04.02. 17:00:12

@Tarfful:
Nézd meg a Pool elleni meccset. Park 3x is érkezett a beadásra. Harmadikra egy csodaszép gólt fejelt:)

United82 2010.04.02. 17:06:13

@Tarfful:
Nem-nem Valencia.
Own Goal az Own Goal.
Idén (nemcsak a PL-ben, minden sorozatban) összesen 11 öngólt "rúgtunk". "Ő" a harmadik legeredményesebb "játékosunk" Rooney(34) és Berba(12) mögött:)

halihalo 2010.04.02. 17:09:41

"az 1. hely pedig a Chelsea-é lesz (legyen), mindent összekalkulálva, de csak akkor érdemlik meg, ha a Spurs-t és Pool-t elverik még idén:)
másrészt elmondhatnánk akkor, hogy a City oda-vissza verte a bajnokot, nem is akárhogy..."
Legyen igazad ebben. Abban is egyetértünk, hogy "nem is akárhogy", bár szerintem másra gondolunk... :)

Egyébként meg most is azt mondom, amit már korábban is írtam, ha bajnokok akarunk lenni, nyerni kell a meccseket, és nem az ellenfelek könyörületében (balfékségében) kell bízni, hátha ők is vesztenek pontokat. Abban reménykedem, persze, hogy holnap győzünk, de akármi is legyen az eredmény, a legfontosabb, hogy tisztességes meccsen és tisztességes bíráskodás mellett. Akkor a vereséget is könnyebb elviselni.
Tudom, nem fair ilyeneken szomorkodni, mert másokak is van baja, de ha mondjuk a komplett védelmünk nem hiányozna már egy ideje Terry kivételével, és Essien is lenne, akkor nem lenne ilyen izgalmas a véghajrá (miért nem Ballack sérült le 3 hónapra? :) ). Vezetnénk vagy 10 ponttal. Röhej, illetve szomorú, hogy most egy idény alatt (illetve még nincs is vége) kaptunk annyi gólt, amit Murinho alatt a két bajnoki cím során összesen.

United82 2010.04.02. 17:12:57

@halihalo:
No erre hadd jegyezzem meg hogy Rio Vidic és VDs vagyis a komplett védelem 3 legfontosabb tagja összesen 4 PL meccset játszottak együtt idén, általában sérülések miatt (+Riot egyszer 4 meccsre elmeszelték). Azt már nem is mondom hogy a jobbhátvéd poszton kb 8 ember játszott és talán te is emlékszel hogy volt olyan meccsünk ahol Fletcher,Carrick volt a két középső védő. Szóval erre én is mondhatom hogyha komplett védelmünk lett volna végig akkor vagy 10pontal többünk lenne. Ez van, ez egy ilyen év. Nekünk szinte egész évben sérültek voltak az első számú védőink-kivéve Evra, nektek meg most-kivéve Terry.

Everred 2010.04.02. 17:13:56

@Rooney82: és a mi Essienünk másfél éve sérült :-)

Everred 2010.04.02. 17:54:46

@halihalo: Hargreaves :-) Szerencsére a tartalék Essienünk elég jól dolgozott ezen idő alatt.

halihalo 2010.04.02. 18:04:02

@Everred: No offence, de ez azért már majdnem felér egy sértéssel... :)

Titi120 2010.04.02. 18:04:08

@Nerazzurri:
Azokat akiket én ismerek és tudok róla, hogy ők időként ki is szoktak venni pénzt, nem csak betenni, azok rendszerint nem fociban (inkább kézilabda, tenisz) nyomulnak. De az alapszabály akármilyen sportágat is választasz, hogy nincs kötés, mert hosszú távon többet buksz így.

(persze nagyon jól hangzik, amikor valaki azzal dicsekszik, hogy nyert 500 Ft -ból 10 ezret, de azt rendszerint nem teszik hozzá, hogy hányszor ötszázat buktak már el korábban azzal, hogy nagyot akartak szakítani, s egy v két meccsen úszott el a "szelvény").

Everred 2010.04.02. 18:09:03

@halihalo: szerintem nem. Essien kibaszott jó, összességében szerintem is jobb, mint Hargreaves vagy Fletcher, de azért nem olyan nagy a különbség, mint azt sokan gondolják. Csak Fletchert még mindig nehezen hiszik el sokan, mert 1) nem néz ki futballistának, 2) nem a Lyontól lett elhozva huszoniksz millió fontért. Hargreavest meg már mindenki el is felejtette :-)

Egyébként a hasonló szerepkör miatt merészeltem összehasonlítani őket. Mind a három amolyan "all-action" középpályás, nem egyszerű DM, hanem olyan, akitől elvárják, hogy kimozogjon a szélekre is, bekapcsolódjon a támadásokba.

váév építők (törölt) 2010.04.02. 18:16:12

én először így hallottam a népstadionban: itt a húsvét itt a nyúl, magyar brazil 3-0...14 voltam és a lelátón hagytam az előző nap kapott személyimet.

krai 2010.04.02. 18:20:44

essien kb a világ legjobb játékosa a posztján...
(MU fan vagyok)

váév építők (törölt) 2010.04.02. 18:24:17

kétlem, hogy a pool behozná 7 pontos hátrányát a totenhosennel szemben, még ha a vörösök minden meccsüket nyerik(de nem fogják.), akkor sem lesznek 4.-ek.

az utólsó előtti fordulóban fogadják a chelsea-t és az sorsdöntő lesz a bajnoki címért, de lesz bennük becsület és lepofozzák a kékeket a színről és így a mu lehet a bajnok 1 fordulóval a vége előtt.

Everred 2010.04.02. 18:32:39

@krai: ja, szerintem is egyébként.

halihalo 2010.04.02. 18:45:05

@Everred: Fletcher jó, ezen nem fogunk vitatkozni, ha hozzá hasonlítottad volna, akkor szót sem szólok. De H a MU-ban még nem igazán bizonyított. Hogy miért nem, az ebben az esetben lényegtelen.

Everred 2010.04.02. 18:54:26

@halihalo: a Unitedben tényleg nem bizonyított hosszabb távon (bár elég jó volt abban az egy szezonban, amikor játszott, fontos szerepet vállalt a duplázásban), de hát az időszámítás nem is akkor kezdődött, amikor hozzánk igazolt.

Tarfful 2010.04.02. 19:10:59

@Rooney82: vazze, ezt már nem érek rá kikeresni :)
Utolsó próbálkozásként meg betippelem Vidicet.
Na.

WoloW 2010.04.02. 19:14:25

@váév építők:

csak 4 pont a Tottenham előnye a Liverpool szempontjából nézve, az elmaradt meccsük meg éppenséggel a Manchester City-Tottenham, tehát korántsem biztos hogy 7 pont az a 4 pont, átlagolva nézve inkább csak 5-5.5:)
én a Pool-ból kinézem, hogy egy nyerési szériát hoznak össze immáron Torres vezetésével nagyon vékonyan de abszolút nyerhető meccsekkel sikerülhet
az tiszta sor, hogy ha ez elmarad a 4. hely sem lehetséges, mert a City és a Tottenham is előnyben van, tehát pontok vesztése itt már konkrét helyezésbe kerül

@crazy_horse:

ezzel egyetértek teljesen, sztem is megmenekül a végére a WHU, igazából WHU vs. Hull megy a kiesésért, ezt a Burnley-t sztem már semmi nem menti meg
a WHU pedig esett már ki pár éve nem is olyan gyenge kerettel (de gyenge játékkal), Hull-nál pedig volt edzőváltás, ami akár pozitívan is hathat rájuk, de szoros lesz nyilván

bajnoki címre nálam a Chelsea-nek van 40% esélye MU-nak 40% esélye Arsenal-nak 20% esélye, szóval senki sem esélytelen még:)

a 4. helyre azért is a a City-t gondolnám, mert megnézném, hogx a BL-ben mire jutnak Tevez-ék, nekem tetszik a játékuk, játékfelfogásuk, alapvetően támadójátékot próbálnak játszani, és ha egyszerre beindulnak a játékosok, akkor ez egy erős gépezet lehet, ráadásul nem annyira 1-2 emberen múlik, mint a MU-ban vagy Chelsea-ben, csak ehhez mondjuk kéne a jobb forma Adebayor-tól, SWP-től, mert Bellamy és Tevez-t élmény nézni idén, ahogy játszanak, meg ahogy hajtanak, talán még sose volt ilyen jó idényük előző csapataiknál a PL-ben
(meg ez a Johnson gyerek, nekem tiszta Giggs-szerű a játéka:) )

azt mondanám viszont, hogy a Spurs-é lesz a 4. hely, esetleg a Pool-é, de itt is százalékolva kb.: 35% Spurs, 25% Pool, 25% City, 15% Villa talán
de pl. az is érdekes lenne a Spurs esetében, hogy nem-e menne rá a köv. szezonja a Spurs-nek a BL+PL menetelésre(túljutnak-e a csoportkörön?), kb. mint a Wolfsburg a Bundesliga-ban, ők sem voltak felkészülve a BL-re, most meg ott vannak, hogy jövőre se BL, + rossz szereplés a bajnokságban, pedig a keretük nem lett gyengébb
(na jó, edzőváltás az volt, ami nem sikerült)
Liverpool-ra is sötét időszak vár, ha nem jutnak be, pénzügyileg meg fogják érezni, és mi a garancia arra, hogy idén nem sikerült nekik, de majd jövőre fog? semmi
akár az az 1-2 sztár el is igazolhat, amivel nekik befellegezhet pár évre

@Everred:

nekem Fletcher az egyik kedvenc középpályásom:), anélkül hogy MU drukker lennék

saját nevelés, klub hű, hihetetlen nagy fejlődésen ment át, pár éve mikor még fiatal volt csetlő-botló játékos volt, lassú is volt nem illett a MU-ba sehogy sem

mára meghatározó alapember, remek középpályás képességekkel, sztárallűrök nélkül, nagyon kellemetlen ellenfél, gólpasszokat ad, gólokat lő és fejel, akár bevethető 1-2-szer szélen is, szóval nagyon hasznos sztm és a fizetése el sem éri a 100.000-et asszem, tehát még így is "olcsó"
(talán nem is annyira sérülékeny,ami szintén nem egy rossz pont)

bármelyik csapatnak hasznára lenne, de Ferguson fantasztikus húzása volt Fletcher, ezt el kell ismerni

pl. Carrick-et én valamiért nem bírom, Fletcher nálam 10-szer jobb játékos/középpályás kis túlzással
Hargreves-t is bőven jobbnak tartom Carrick-nél, csak ő meg sérülékeny

meg Fletcher már döntött is el asszem Mu-Chelsea meccset, ha jól emlékszem:)

Essien persze "jobb", de valóban annyival többe került, annyival több a fizetése is, és annyival sérülékenyebb is (idei éve pl. botrányos ilyen szempontból, persze nem tehet erről)

mickeyknox 2010.04.02. 19:15:06

@Tarfful: own goal = öngól. így már világos?

Tarfful 2010.04.02. 19:24:37

@mickeyknox: tudom, hogy az az öngól. Azt sejtettem, hogy az öngólokkal együtt a 3. "legeredményesebb" játékos kell.
De nem erőlködnék tovább, mert innentől kezdve minden próbálkozásom lassan nevetség tárgya :)

BruceWayne 2010.04.02. 20:10:46

"essien kb a világ legjobb játékosa a posztján..."

ez a mondat szerintem a kb nélkül is megállná a helyét. A csapat talán legfontosabb láncszeme

Woland 2010.04.02. 20:51:46

@pote:

nem akarom a sorsot kiserteni azzal hogy a Spurs negyedik helyevel foglalkozzak, de a Spurs-Shitty-Villa harmasnak is het meccse van meg hatra (a Pool-nak van csak hat).

szerintem a Shitty-Spurs meccs fog donteni a negyedik helyrol. az igaz hogy a Liverpool-nak elvileg setagalopp a hatralevo hat fordulo a tobbiekehez kepest es Torres is formaba lendult (a Benfica ellen meg az egesz csapat jol mutatott). de peldaul a Birmingham azert nehez falat lesz most es jon meg a Chelsea is nekik is.

ha leverjuk a Sunderlandet holnap akkor az hatalmas lepes lesz (nem mellesleg hatodik gyozelem lenne zsinorban... nem is emlekszem mikor volt ilyen) - de az osszel peldaul teljesen lefociztak minket a WHL-en (ennek ellenere 2-0-ra nyertunk, Bent elhibazott buntetojenek is hala).

szerintem a negy negyedik helyes meccs kozul messze a Birmingham-Pool es a Sunderland-Spurs a legnehezebb, aztan jon a Bolton-Villa. a Burnley olyan regota nem csinalt mar semmit hogy szerintem a Citeh-nek takareklangon is jonni fog a gyozelem.

Most egybol alairnam a negy azonos eredmenyt. barmi legyen is az. csak ne kerulne kozelebb egyik uldozo sem...

poolfanati 2010.04.02. 21:02:26

azért a chelseanél is van még egy adu.
utolsó előtti fordulóban szerintem kitesszük a fehér zászlót, nehogy a mu legyen a bajnok. én még akkor is megtenném ha ez a 4. helybe kerülne.

Woland 2010.04.02. 21:17:12

ooooo basszus... most olvasom hogy King es Woody melle meg Dawson is kidolt. plusz meg Huddlestone es Corluka is. harom kozepso vedo meg ketto veszhelyzetben bevetheto kozepso vedo. marad Bassong es Kaboul. basszus.

Walker - Bassong - Kaboul - Assou-Ekotto/Bale

a jobbhatvedunk a masodik felnott meccset fogja jatszani. Bassong is meg csak tanulja a szakmat, Kaboul inkabb vedekezo kozeppalyas. csak a balhatved poszt oke (de ott meg mindket jatekos nagyon tamado felfogasu).

lehet hogy nagyon jo meccs lesz ebbol, mert nagyon ugy nez ki hogy kapni fogunk egy-kettot de talan lovunk is parat. legalabb a csatarok mind egeszsegesek. es a tamadobb kozeppalyasok is.

Woland 2010.04.02. 21:18:30

@Woland:

"legalabb a csatarok mind egeszsegesek. es a tamadobb kozeppalyasok is."

minusz Lennon... massziv minusz

Everred 2010.04.02. 21:18:51

@poolfanati: gratulálok, új világrekordot állítottál fel kicsinyes pitiánerségből.

poolfanati 2010.04.02. 21:38:53

@Everred: talán újdonság hogy a mu és a pool ellenségek?:D

SamS 2010.04.02. 21:42:30

@poolfanati: Ha lemaradtok a BL-ről, lehet h 3 év múlva a Leedsszel fogtok versengeni a Championshipben, de neked biztosan fontosabb a United sikertelensége ;)

Everred 2010.04.02. 21:52:21

@SamS: pontosan. De lelke rajta. Mondjuk ennél még én is többre becsülöm a Liverpool FC-t, de ezek szerint a szurkolóik önbecsülését kikezdte a két évtized nyomor.

Lásd ugye 1995: akkor a Liverpool számára abszolúte nulla tétje volt az utolsó fordulónak, akkor sem utáltak minket kevésbé, az ellenfél pedig a Blackburn volt, Kenny Dalglish vezérletével...

Mégis megverték a Roverst, nem törődve azzal, hogy így bajnokot csinálhatnak a Unitedből. Nem rajtuk, inkább Mikloskón és Andy Cole-on múlt, hogy akkor nem jött össze zsinórban a harmadik.

krai 2010.04.02. 22:01:54

@poolfanati: ezt ugye te sem gondolod komolyan?
elég erős szellemi elkorcsosulásról tanúskodna a véleményed ellenkező esetben...

donnelly · http://nst.blog.hu 2010.04.02. 22:03:17

@szeme közé, laposan!: Egy skót fordulóban én is beszoptam, amikor valamelyik pihent hat darab 0-0-t tippelt, pedig azért én nem pöte szinten nyomattam ott a tippelést...;)

poolfanati 2010.04.02. 23:09:41

néhány hét múlva amikor a pool v chelsea lesz, egyszerűbb lenne ez a dilemma mert akkor tisztába lennék a helyzetünkkel, de a mostani helyzetbe, hogy nagyon messze vagyunk a negyedik helytől, akkor már nem múlna rajta semmi.

egyébként meg az uefa biztos kitalálna valamit hogy induljunk a BL-be. kellünk mi oda:D

Ferguson 2010.04.02. 23:25:42

"Legfőképpen azért nem, mert egyszer meg lettünk vádolva, hogy az NST mindig döntetlent jósol a rangadókra," - hmmm, nem tudom ki volt ez a személy, én vmennyire magamra ismerek, mert egyszer valóban mondtam, h sokszor hasonlít a tippetek mark lawrenson-éra, a bbc sport állandó szakértőjére és tippelőjére. Na ő tényleg mindig döntetlent szokott tippelni a rangadókra, most sincs ez másképp (1-1). Nagyon becsülöm amúgy a csávó munkásságát, de ez a sablonos tippelése a rangadókra nevetséges... :S

Woland 2010.04.02. 23:26:06

@poolfanati:

"kellünk mi oda:D"

I beg to differ! : )

amugy nem letezik hogy legalabb matematikai eselye ne legyen a Pool-nak a Chelsea-meccs idejen a negyedik helyre.

poolfanati 2010.04.02. 23:27:46

@Woland: 4 ponttal visztek és még van egy elmaradt meccsetek.
de majd meglátjuk.

mitya05 2010.04.03. 00:18:57

sztem 4-1-re győz a Chelsea, Drogba két gól szerez

remélem időben szóltam, hogy mindenki meg tudja fogadni a tippmixen :)

váév építők (törölt) 2010.04.03. 06:56:31

@poolfanati: "szerintem kitesszük a fehér zászlót, nehogy a mu legyen a bajnok" - hát ne tegyük ki...és nem is fogjuk elmondom, ugyanis angliában ez nem szokás, digóföldön simán megtenné bármelyik klub, de angliában felháborodna a nép és én is csalódnék a klubomban. nem is beszélve arról, hogy évtizedekig hallgathatnánk, hohy 1x hogy csaltunk...
ráadásul a chelsea-t sem szeretjük nagyon.

váév építők (törölt) 2010.04.03. 06:57:21

@poolfanati: "szerintem kitesszük a fehér zászlót, nehogy a mu legyen a bajnok" - hát ne tegyük ki...és nem is fogjuk elmondom, ugyanis angliában ez nem szokás, digóföldön simán megtenné bármelyik klub, de angliában felháborodna a nép és én is csalódnék a klubomban. nem is beszélve arról, hogy évtizedekig hallgathatnánk, hohy 1x hogy csaltunk...
ráadásul a chelsea-t sem szeretjük nagyon.

váév építők (törölt) 2010.04.03. 06:58:17

@donnelly: ez a gummersbach hogy jön nálad a képbe, megkérdezhetem?

váév építők (törölt) 2010.04.03. 07:14:22

@poolfanati: "nehogy a mu legyen a bajnok" - hát ne tegyük ki...és nem is fogjuk elmondom, ugyanis angliában ez nem szokás, digóföldön simán megtenné bármelyik klub, de angliában felháborodna a nép és én is csalódnék a klubomban. nem is beszélve arról, hogy évtizedekig hallgathatnánk, hohy 1x hogy csaltunk...
ráadásul a chelsea-t sem szeretjük nagyon.

váév építők (törölt) 2010.04.03. 07:15:18

bocs az ismétlésért...kitörölhető!

chrisred 2010.04.03. 07:53:35

@poolfanati: Szerencsére elenyésző kisebbségben van az ilyen LFC szurkoló. A MU szurkolók és maga Ferguson is definiálhatják saját magukat azzal, hogy hány trófeát nyertek hozzánk képest, nekünk nincs szükségünk ilyesmire. Az önbecsülésünk minimum ott kezdődik, hogy nem csinálunk ilyesmit, amit írtál. Még gondolatban sem, és még a szurkolók sem, nemhogy a csapat a pályán.

Pig_Bodine 2010.04.03. 09:08:35

@chrisred:
Fordítás: "mi jobbak vagyunk, mint a United-szurkolók, mert mi nem hasonlítjuk magunkat hozzájuk". Irónia a köbön.
Na meg aztán:
"5 times", "Come back when you've won 18"...

Azzal persze egyetértek, hogy sportszerűtlen dolog lefeküdni csak azért, hogy a rivális ne nyerjen.

chrisred 2010.04.03. 09:50:50

@Pig_Bodine: Olyan fordítás, amiből elsősorban a fordító véleményét ismerjük meg. De ha a "jobbak" szót kicseréled arra, hogy "mások", már közelebb jársz az értelmezésben. Valóban, Liverpool szurkolónak lenni, főleg a sanyarú kilencvenes évek óta, egészen más belső igényeket elégít ki, mint MU szurkolónak lenni ugyanebben az időszakban.

A "We've won it five times"-t minden ellendrukker valóságos sértésnek érzi, pedig abban a dalban a klub saját magával versenyez egyedül, ugyanis a keletkezésekor még csak 3 times volt. A "Come back" tényleg nagyképű, bunkó duma, a kitalálói azok, akik megérdemelték, hogy be is következzen.

poolfanati 2010.04.03. 10:27:22

@váév építők: tegyük fel, hogy nem adjuk meg magunkat, de a chelsea nyer és azzal bajnok lesz.
de mi mindent megtettünk.
akkor nem lesznek vajon ilyen csalásos vádak?

wil 2010.04.03. 10:43:49

Arsenal-Wolves meccsen érzek némi meglepetést, kedden már mehetnek a Barca meccsre, sok sérült, Wolves kipihenve játszhatja a biztonsági játékát 10-1 veszélyes támadással megspékelve, nincs is rajtuk már nyomás, míg az Arsenal-on abszolút van...

erre 1-1-et tippelnék

MU-Chelsea totál 3esélyes még Rooney nélkül is, ha Ancelotti a saját csapatét leblokkoló stratégiával jön, akkor rákúrhatnak, viszont ugyanúgy meg is nyerhetünk párokos húzással, de lehet hogy a bíró is belenyúl a meccsbe, ki tudja melyik oldalról:)
X-et mondanék:)

Pool sztem nem fog tudni nyerni(X), talán a Villa sem( 1 vagy X), a City&Spurs duó viszont behúzza ezt a fordulót is, így még inkább közöttük fog ez eldőlni

este visszaolvasom mit írtam, kb. 6 tévedésnél nem lesz több:DD

Mourinho már nem a király 2010.04.03. 10:49:16

A Spurs lesz a bajnokcsináló :)
Mind a 3 esélyessel találkoznak még,

Everred 2010.04.03. 11:02:54

@poolfanati: az szerintem viszonylag jól látszik, ha egy csapat mindent megtesz a sikerért, csak nem jön össze.

Szerintem senki nem fog csalásról beszélni, ha a Liverpool odateszi magát, de kikap. És én sem hiszem, hogy ne lenne számukra tétje annak a meccsnek, mert messze a legkönnyebb a sorsolásuk a negyedik helyre hajtó három csapat közül.

Everred 2010.04.03. 11:09:51

enyhe off, de Giles Smith rovata egy gyöngyszemet adott a világnak ma :-)

www.timesonline.co.uk/tol/sport/columnists/giles_smith/article7086076.ece

Pig_Bodine 2010.04.03. 11:21:21

@chrisred:
Ezt már jobban el tudom fogadni, bár még így is fenntartod magadnak a jogot, hogy megítéld, milyen "belső igényeket elégít ki" egy másik csapatnak szurkolni.
Különben tényleg érdekes kérdés, hogy lehet-e jellemző vonásokat társítani egy-egy csapat szurkolóihoz, vagy inkább a véletlenen/körülményeken múlik, ki melyik csapatot választja. Emlékeim szerint Hornby is ír erről, szerinte vannak jellemző vonások: a 80-as években ő a United-szurkolókat a "frustrated grandeur" kifejezéssel jellemezte, a Pool-szurkolók szerinte "simply grand" voltak.
Én a saját választásomban nagyobb szerepet tulajdonítok a "MUFC2" nevű számítógépes játéknak, amellyel a 90-es évek elején játszottam, mint valami sajátos "belső lelki igénynek".

20LEGEND 2010.04.03. 11:23:06

Szerintem nyerhetünk ma. Szvsz a Chelsea és a Bayern ellen Fletcher hiánya sokkal nagyobb érvágás lenne, mint Rooneyé. Meglátjuk. Go Dimi, Go! :D

vadkutya 2010.04.03. 11:28:10

@Everred: Giles Smith kész. :O Roo Boot :))

man city 2010.04.03. 11:57:44

a kisnyuszi Bolton-Sunderland-Birmingham pontszerzést és Man City győzelmet fog hozni

ha nem, akkor a nyuszi szarjon sünt!

azért még 1 Chelsea bravúrt is hozhatna, hogy jól induljon a forduló

apropó a Man U tolja még a GAY (green and yellow) kampányt?
i41.tinypic.com/f06qfo.jpg

ja az Arse meg verje ki már heccből a Barca-t valahogy (kb. sehogy:D), szeretnék nekik egy zsúfoltabb hetet április végére...

Strigo 2010.04.03. 13:03:41

Drogba padon. Hogy lesz így emberelőny? :)

20LEGEND 2010.04.03. 13:09:59

Úristen. Scholes és Park is kezdő, nem sok jóra számítok. : (

rowi 2010.04.03. 13:13:58

@20LEGEND:
és Drogba is...nem vágom CA mit gondol? túl jól ment az első 2 meccsen és nem akar belenyúlni? hmm

sepsta75 2010.04.03. 13:45:37

Anderson a MU-nál van még egyáltalán? milyen jó kis focista volt, aztán már nem látom régóta.

Mourinho már nem a király 2010.04.03. 13:51:22

@vadkutya: nem is viccből mondtam a smile ellenére.

Eddig jó a meccs!

Tika_ 2010.04.03. 13:55:39

stream-et tud valaki?

progvog 2010.04.03. 13:58:37

@sepsta75: sérült, idén asszem már pályára sem léphet

lemaradtam az első 10 percről, volt valami eddig?

Pig_Bodine 2010.04.03. 14:06:22

Ezt szépen csinálták. Elkezdhetne játszani a United is.

badblood 2010.04.03. 14:06:30

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Egy ide!!! Joe Cole!! Gyönyörűűű...!! :))
(de ki nevet a végén?)

poolfanati 2010.04.03. 14:07:23

úgy látom cole hasznosan töltötte a csütörtök estét és megnézte a pool meccset:D
biztos azt gondolta, ha aggernek megy akkor nekem is:D

man city 2010.04.03. 14:07:35

nice

ez a Malouda egyre jobbnak tűnik az elmúlt pár hónap alapján, mintha ősszel még sírt volna, hogy nem kap elég esélyt Ancelotti-tól

Drogba csak azért nem játszik, nehogy gólkirály legyen?

rowi 2010.04.03. 14:07:49

faszom, hogy dolgoznom kell és se stream se tv...

de gól:)

kell gólkülönbség, nem megállni! (:))

d3vnull 2010.04.03. 14:08:11

Anyám, ez alázós volt, Joe Cole kezdi összeszedni magát? Örülnék végre :D

badblood 2010.04.03. 14:10:43

Azt azért már csak megjegyzem, hogy szerintem egy jó Bosingwa, vagy Ivanovic inkább hiányzik, mint Drogba...

Mourinho már nem a király 2010.04.03. 14:11:39

@rowi: stream van amennyit csak akarsz:
www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=70240&part=sports

Az ESPN-es Veetlenek a minősége az szinte olyan mint a tv, de a sopcastosok is mennek simán.

Glory 2010.04.03. 14:13:00

hmmm 11-es elmaradt

Pig_Bodine 2010.04.03. 14:14:02

Kár, hogy Pak olyan nagyot esett. Szabad szemmel tényleg nem látszott 11-esnek.

d3vnull 2010.04.03. 14:14:06

Ha Park nem akarja Nani-t pótolni és megrendezni a cigányoperát akkor ezt befújják és senkinek egy szava sem lehetett volna, mert ez megadható lett volna.

rowi 2010.04.03. 14:14:19

@Anthony (kick-ass):

én tom, én szoktam streameket osztani, de a munkahelyi gépekre csak rendszergazda installálhat, és ebbe a szórásba a p2p tv-k és a PokerStars valahogy nem fér bele...

poolfanati 2010.04.03. 14:15:06

park meg maluda kibaszott lassan cseleznek! csak tologatják a labdát és így verik meg a védőket.
zhirkov is megzavarodott park lassú cselein, fel is rúgta gyors:D
az bizony 11-es volt. és kéne mu gól, mert a chelsea le fog ülni, valahogy fel kéne rázni őket.

Mourinho már nem a király 2010.04.03. 14:15:16

Most majd megint lehet bírózni. Nem mellesleg Giggsnek és Scholesnak is járt volna már 1-1 sárga.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.03. 14:15:22

ugyanmár, nem kell rögtön hasra esni. az igyekezet a lényeg, nem a kézfeldobálás. labdára kéne koncentrálni, nem hasalni...

lószerafin 2010.04.03. 14:16:09

@man city: Ja, nincs Rooney igy nem lenne fair játszatni Drogbát. Eddig jó is így.

lószerafin 2010.04.03. 14:16:43

1-1 meg nem adott jogos tizi. Nembaj. Így egál.

badblood 2010.04.03. 14:17:13

Hová fajul a világ? :)) A MU-nak az OT-n nem fújnak be tizit? Ráadásul egy jogosat... Vagy majd kompenzál a rigó egy kamu befújásával? Csak nem...

Mourinho már nem a király 2010.04.03. 14:17:20

@rowi: jah oks. de nem baj, más is kért streamet még az elején :)
Amugy meg kell próbálni stickre felinstalálni. Én pl. arra raktam fel a mozzilát és a flash playert, a rendszergazda meg csináljon amit akar :D

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.03. 14:19:03

@Anthony (kick-ass): béna a gazdid. le kék tiltani az usb-s futtatást, oszt kész van.

poolfanati 2010.04.03. 14:19:57

ez a neville v anelka eset is gyanús volt.

d3vnull 2010.04.03. 14:21:27

Farag az mu is rendesen, csak a kékek nem esnek el a szabadrúgásért.

d3vnull 2010.04.03. 14:23:00

@anonim222 [semleges néző]: Pina. Csapatfüggetlenül. Egyetértek :D

horas 2010.04.03. 14:23:47

Pár héttel talán hónappal ezelött azt mertem mondani,hogy az MU-nak Rooney-n kívül nincs komolyvehető csatára,egy páran nagyon lesavaztak,most valahogy mégis mindenki aggódik egy kicsit...

Nagyon szép volt a Chelsea gól,az MU nagyon tompa ma,nehezen tudom elképzelni,hogy tudjanak váltani,illetve most nem tudnak.

horas 2010.04.03. 14:27:33

Az az érzésem Ancelotti-nak hiányoznak a kreatív emberek a csapatból,Carlo stílusához jobban illene,ez a Chelsea túl fizikális hozzá,sokkal latinosabb Ancelotti stílusa mindenképp igazolni kell egy-egy kreatív embert a nyáron.

Pig_Bodine 2010.04.03. 14:28:38

Tény, hogy Rooney messze a legjobb csatár, de ez a mai meccs egyelőre nem az ő hiányán múlik. Sztem a középpályán sokkal jobb a Chelsea.

lószerafin 2010.04.03. 14:29:32

Azért Ancelottit nem értem, ott van Didier "a világ egyik legjobb csatára" Drogba és Nicolas "unott favágó" Anelka, és az elöbbi ül a padon.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.03. 14:30:31

Berbatov helyett egy vécésnéni fickósabb lenne...

man city 2010.04.03. 14:30:38

@horas: a 40 millió eurós Berbatov nem vehető komolyan?

pedig a kommentátor mondta is róla még az elején, hogy a "hosszú hajjal díszített Berbatov kobakja":D

a MU nem 1 emberes csapat, ezt mindenki tudja

amúgy Giggs, Scholes, Fletcher, Park játéka eddig nyuszifüle, Berbatoszig el sem jut a golyó

közben Scholes és Neville olyanokat faragnak, hogy rossz nézni, meccs végére valamelyik Chelsea játékosból kész lesz a Pinokkió bábu

d3vnull 2010.04.03. 14:33:15

Az isten b...a már meg Anelkát, azért hogy néha megtartsa a labdát amíg a középpályások felérnek talán kicsit luxus játszatni.

poolfanati 2010.04.03. 14:35:34

@man city: scholes-t ki fogják állítani. fergusonnak le kéne cserélnie még előtte.

doktor.dikhed 2010.04.03. 14:35:44

A MU nem konkrétan Rooney hiányát érzi, hanem úgy általában egy csatár hiányát.

Berbatov 4 milliót sem ér, nem hogy 40-et. Megkapja a labdát, megáll és elkezd egy helyben téblábolni. Egyszerűen nem ebbe a csapatba való.

halihalo 2010.04.03. 14:37:09

Egy tiszteletteljes kérdésem van: Hol aMU középpályája? (No, nem mintha hiányozna, de eddig ott dől el a meccs.) :)
Itt volt az idő, hogy J. Cole is csináljon végre az idényben valamit.
@badblood: Nem is beszélve A. Coleról, vagy Essienről. Ha Malouda így játszik, akkor Drogba nem fog annyira hiányozni.

20LEGEND 2010.04.03. 14:37:11

Kész, vége. Három öreg sok egyszerre. Giggs semmit nem csinált, Scholes pedig a következő "szerelésénél" ki lesz állítva. Carricket és Nanit várom szeretettel..bár nem sok esélyt látok az x-re sem.

halihalo 2010.04.03. 14:37:54

@poolfanati: Ne, jó, ha fent van a pályán. Még akkor is jó, ha esetleg nem állítják ki. :))

Szamárka 2010.04.03. 14:38:35

Scholest kezdetni is baromság az ilyen meccseken. Mit ívelget meg csúszkál össze-vissza? Nagycsapatok ellen Scholes már nem ér semmit. Ahogy Giggs se sokat. Neville(!) simán az első 45 perc legjobbja. Az említett két úriember helyett sürgősen be kellene hozni Carricket és Nanit, aztán majd idővel Machedát is Berba mellé.

horas 2010.04.03. 14:38:37

Télleg emberek Anderson-nal mi a bré van?

horas 2010.04.03. 14:40:03

Ez igaz lehat amit az arc mondott,hogy Malouda-val nem akarnak hosszabítani?
Mostmár hetek óta a csapat legjobbja húzó ember...több mint érdekes ez a felvetés...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.03. 14:41:26

itt a Húsvét, it a nyúl,
hát az MU hova nyúl?

horas 2010.04.03. 14:41:37

Ha így van kis túlzással tüzijátékkal várjunk idén nyáron a San Siro-ba.Ebbe az új 4-2-3-1 be tökéletesen passzolna.

20LEGEND 2010.04.03. 14:41:37

@horas: Keresztszalag-szakadás.

horas 2010.04.03. 14:42:57

@20LEGEND: Ja aha,nemtudtam,de neki elötte is kifele állt a szénája nem,úgy rémlik kicsit össze katpak a Sir-rel és,hogy igen csak megakad a csávó a fejlődésben.

Ferguson 2010.04.03. 14:43:01

Ezt a meccset min. döntetlenre kell menteni, nincs mese! Óriásit bukhatunk ma és szerdán a bayern ellen. Két meccsen nem csak a szezont bukhatjuk el, hanem hosszú évek munkáját is. Mondjuk a bajnokságra akkor is látok még esélyt, ha esetleg ma kikapunk, de nem kéne...

Árpádka 2010.04.03. 14:44:12

Barbatov, Scholes, Giggs, Park meg Dean elmehet oda ahonnan kijött. Kurva szarok vagyunk.

halihalo 2010.04.03. 14:45:05

@horas: Szerintem J. Colreról beszélt, nem Maloudáról.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.03. 14:46:29

ha ancelotti nem lesz puhapöcs, 3-0-ra nyer a chelsea. sokkal jobbak, rooney nélkül ez a mu 40 százalékkal gyengébb.

halihalo 2010.04.03. 14:46:55

@Árpádka: Dean eddig következetes volt. 1:1 a meg nem adott 11-esek száma, egyébként meg eddig nem rossz SZVSZ.

Tika_ 2010.04.03. 14:47:53

@Anthony (kick-ass): ez általában igaz, de most 5 percenként nyikkan egyet

horas 2010.04.03. 14:47:56

@halihalo: Az is gáz,ő is jöhet.Miért ennyire nem megy neki vagy mi?Emlékszem,hogy komoly sérülésből jön,de ő azért ennél jobb játékos,hogy csak így ingyen elengedjék...

20LEGEND 2010.04.03. 14:48:24

@halihalo: (Azért az utánrúgás Mikelnél is érhetne lapot.)

halihalo 2010.04.03. 14:48:29

@horas: Egyébként Malouda szerződése még három évig érvényes, tavaly hosszabbította meg 4 évre.

Szamárka 2010.04.03. 14:48:44

Amúgy Berbatovval - aki kétszer találkozott a labdával - mi a baj? Engem speciel Scholes sokkal jobban idegesít.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.03. 14:49:31

hajszárító-üzemmód beindult, az tuti. érdekes,aszittem, modern foci = gyors foci. ez a Malouda-Cole mozdulatsor azért kicsit visszaadta a hitemet, hogy lehet ezt másképp is. Malouda konkrétan bekocogott az alapvonalig (ez volt a trükk!).

halihalo 2010.04.03. 14:49:53

@horas: Jó játékos, kedvencem volt, még az is valamennyire, de idén konkrétan SEMMIT nem csinált akkor sem, amikor lehetőséget kapott. Ez a gól az idénye csúcsa... Ennél többet tud, de valahogy nem megy neki mostanában.

Árpádka 2010.04.03. 14:50:25

@Szamárka: Az hogy lassú és mindig visszafele cselez.A félidő végén volt egy helyzet ahol kapásból rúghatta volna, ehelyett átveszi Terry meg persze hogy szereli:S

Árpádka 2010.04.03. 14:51:33

@anonim222 [semleges néző]: Ja nem engedte hogy Fletch lebirkozza:)

Oarbeaskoa 2010.04.03. 14:51:46

nem biztos hogy az Arsenal ma nyer. Fabregas, Arsavin hiányában, nagyon jó napot kell kifognia a Nasri-Bendtner párosnak. Szerencséjükre a Wolves sem egy megbizható csapat teljes felállásban

horas 2010.04.03. 14:52:39

Amúgy mind két csapatnál vízválasztó lesz az idei nyár,az MU csatár(oka)t kellene vennie meg a középpályát felfújnia,Giggs,Scholes jövőre már nagyon öreg marad Carrick,Fletcher aki MU szint.
A Chelsea általános öregedés van,min 5 játékos kellene.

Ferreira,mit csinálsz...?(amúgy azt hittem sok jobban le van pukkanva az arc),Evra rendesen elaludt tegyük hozzá...Joe Cole...

doktor.dikhed 2010.04.03. 14:53:30

Scholes szerelései lehet életveszélyesek, de még mindig az ő passzjátéka a legösszeszedettebb ma.

horas 2010.04.03. 14:54:23

Berbatov-ot én csípem,szerintem jó játékos,most sajnálom is szegényt,de látványosan nem illik ő ide...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.03. 14:56:43

ezt a meccset 1.0-ra nyerheti meg a chelsea, vagy sehogy. izgi lesz nekik.

horas 2010.04.03. 14:57:09

Amúgy én Valencia-t raknám be csatárnak,azért annyira könnyen leverni se lehet,meg mindenképp jobb mint Berbatov.

Pig_Bodine 2010.04.03. 14:57:56

Scholes nem jó, de Carrick is elég vacak formában van mostanság.

lószerafin 2010.04.03. 14:58:50

Anelka a Chelsea Berbatovja vagy Berbatov a United Anelkája?

horas 2010.04.03. 14:59:17

Amúgy Sneijder gecire illene ebbe az MU-ba...

Lacóka 2010.04.03. 15:00:58

berbatov bazmeg h szaladni sem tud....

@horas: sajnáltam is, h nem mi hoztuk el, kurvára kéne egy olyan játékos

horas 2010.04.03. 15:01:25

Deco nevét konkrétan ma még nem hallottam...de egyszer,elvesztette a labdát...

Árpádka 2010.04.03. 15:02:14

@Lacóka: @horas: Miből, ha mi vinni akrtuk volna madrid biztosan sokat kér

horas 2010.04.03. 15:02:20

@Lacóka: Scholes tökéletes utódja lehetett volna...

man city 2010.04.03. 15:02:24

1-1 vagy 0-2 lesz mindjárt

a Chelsea bármelyiket megérdemelné, mert visszaálltak:D

Árpádka 2010.04.03. 15:03:16

Fletcher a MU legjobbja eddig

toerix_ (törölt) 2010.04.03. 15:04:23

ez egész szép volt, ha Parknak nagyobb lábai vannak (mondjuk, hogy ukrán száramazású), akkor eléri...

horas 2010.04.03. 15:04:30

@Árpádka: Mondjuk Berbatov árából...:) vagy Tevez-éből vagy C.jéből...

Miért kért volna többet az MU-tól mint az Inter-től?
Amúgy ha jól tudom 10-en pár milla volt 14 talán.

Kifogás

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.03. 15:05:41

a chelsea nem akar több gólt rúgni. majd tán Drogbával... kapni se akarnak, de engedik föl a MU-t. vagy meg lesz, vagy nem. :)

horas 2010.04.03. 15:05:45

Valencai mennyibe került?Ennyit erről,hogy nincs pénz...

Árpádka 2010.04.03. 15:07:07

@horas: Tevez ingyen ment lejárt a kölcsön szerződése, Barbatovot C góljainak a helyetesitésére hozta Ferguson Valenciát meg a széljátékhoz. Csak arra senki nem gondolt hogy Berbatov ilyen szar lesz.

Árpádka 2010.04.03. 15:08:45

@horas: 18 milla csak nem tom hogy Font vagy Euró de asszem utóbbi

Pig_Bodine 2010.04.03. 15:09:29

Na ez a bosszantó, hogy miért kellett erre 60 percet várni...

horas 2010.04.03. 15:10:24

@Árpádka: Te a Barca-s BL-döntőn nem játszott Berbatov,vagy nekem vannak agyrémeim?Akkor még volt C ugyanis...

Jó Tevez ingyen ment.de ha többet is kér a Real 20 fölé nem jutott volna a limit,most erre nincsen pénze az MU-nak?Egyszerűen nem akarták megvenni,ennyi.

lószerafin 2010.04.03. 15:10:26

Mér nem jön Drogba, meglenne a 0-2

horas 2010.04.03. 15:10:58

@Árpádka: Meg a C-s biznszbe se lehetet volna bevonni..hagyjuk...

Pig_Bodine 2010.04.03. 15:11:21

@toerix_:
Hogy játszani kezdjen a csapat.

badblood 2010.04.03. 15:12:27

@horas:
A fiatalítás miatt mindenképpen jól fog jönni pár új (fiatal, kb. 22-25 éves) játékos, ez igaz. De én speciel jobban örülnék, ha inkább Carlo "fogadná el" ill. alkalmazkodna ehhez a "csúnya" fizikális focihoz, minthogy a saját képére kezdje el formálni a csapatot.
Ha már fiatalítás: állítólag a Kékek leigazolták Patot. 60M€+Deco... Bár a BBC-n még nem találkoztam ezzel a hírrel...

Pig_Bodine 2010.04.03. 15:12:47

@horas:
Lehet, hogy a Veron-fiaskó miatt nem akar SAF ilyen stílusú játékost.

man city 2010.04.03. 15:13:37

nem kis respektje van Scholes-nak

lószerafin 2010.04.03. 15:14:25

Ez sárga, Neville elöző mókája meg nem? :O

horas 2010.04.03. 15:14:27

Valencia meg 16 m font volt...

vadkutya 2010.04.03. 15:14:38

Nah, lássuk mit tud DD...

Árpádka 2010.04.03. 15:16:35

@horas: az kb 18 millió euró :)

vadkutya 2010.04.03. 15:16:49

Ez két durva csere volt SAF-tól... :)

horas 2010.04.03. 15:17:11

@badblood: Erről hallottam már én is még nyáron.
Deco?Hihetetlen a Milan....

(Úgy tudom,hogy leigazolták,de egy évre ott hagyták,hogy a Milan megtudja találni az utódját vagy mi...)

doktor.dikhed 2010.04.03. 15:19:11

Háát, szerintem még Análka is többet mutat mint Berbatov...

Mourinho már nem a király 2010.04.03. 15:19:13

@horas: kell az a Deco, nehogy lecsökkenjen az átlag életkor :DDD

man city 2010.04.03. 15:21:41

jön Ballack

ejj de kár, hogy Scholes lejött már:DD

lószerafin 2010.04.03. 15:21:43

@vadkutya: :) Az, durván kétségbeesett.

Lacóka 2010.04.03. 15:21:53

@Árpádka: berbatov meg ugye 30... ha belegondolok, h 2 sneijder... sírok

Lacóka 2010.04.03. 15:23:00

na, most biztos sírok

kétméteres les, menjenek a faszba... h van az, h nekünk fújnak a bírók?

lószerafin 2010.04.03. 15:23:08

Uh, mekkora les.
De azért szép gól volt.

d3vnull 2010.04.03. 15:23:30

Na most jogosan bírózhatnak az mu-sok. Nem mintha egy döntetlent is megérdemelt volna az mu, de ez ordas lesgól volt tőlünk.

horas 2010.04.03. 15:23:30

Idő kérdése volt...
Óriási lesnek nem nevezném,de elég egyértelmű volt...
Amúgy az MU egy áthúzott nulla a mai napon...megérdemlik...

vadkutya 2010.04.03. 15:23:38

Várható volt... Mit művelt itt a MU védelme, nézték, ahogy begyalogolnak...

doktor.dikhed 2010.04.03. 15:23:59

Szép gól volt, de akkor is les...

d3vnull 2010.04.03. 15:24:02

@Lacóka: azért a kétméteres az picit vicces, de lesgól volt.

capor_ 2010.04.03. 15:24:17

Mekkora les volt bazz :) Nem baj, megérdemli az MU.

Árpádka 2010.04.03. 15:24:18

@horas: A második félidő alapján ezért egy Xre jók voltunk.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.03. 15:25:12

Nem is mondanám hogy honnan jött és ki nevelte ki Machedát. :)

d3vnull 2010.04.03. 15:25:30

Anyám, Macheda meg kézzel lő gólt. Kabaré a játékvezetés

Lacóka 2010.04.03. 15:25:30

@d3vnull: @Árpádka: akármekkora, ennyi marad, kurvára be leszek pöccenve

Árpádka 2010.04.03. 15:25:39

@Lacóka: Bazzd meg 30 másodperccel késet a stream:d

Árpádka 2010.04.03. 15:26:57

@d3vnull: egy szót nem szólhattok

Mourinho már nem a király 2010.04.03. 15:27:16

naa, legyen X
(és nyerjen az Arsenal)

vadkutya 2010.04.03. 15:27:48

Hihetetlen,h idén a bírók mit művelnek a rangadókon... :S

horas 2010.04.03. 15:27:57

A tégla fejű Rooney...
:)

doktor.dikhed 2010.04.03. 15:28:14

Hát ja, ez meg kéz :D

lószerafin 2010.04.03. 15:28:17

@Árpádka: Nem is arról van szó, én örülök is neki, hogy mindkét oldalra hibázik, így tisztább.

Titi120 2010.04.03. 15:29:47

@vadkutya:
Nem csak a rangadókon és nem csak Angliában.
Egyre többször szembesülhetünk azzal, hogy a 21-dik század focija már elhaladt a mai játékvezetési struktúra mellett.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.03. 15:31:17

@Titi120: Ezzel teljesen egyetértek.

Ám megnézve Macheda gólját, talán érvénytelen, de biztos hogy nem tudatos mozdulat volt.

vadkutya 2010.04.03. 15:31:25

@Titi120: Nem igaz,h ne lennének megoldások a problémák kiküszöbölésére...

horas 2010.04.03. 15:32:15

A Videó biró miért fájna ennyire..?
Biró mikrofonba:Les?
Csávó monitor elött:Igen,ne add meg!
kb 13 másodperc..

Titi120 2010.04.03. 15:32:35

@vadkutya:
Nyilván van, de erről Platinit kéne megkérdezni ...

vadkutya 2010.04.03. 15:34:02

@horas: Én is hasonlóképpen gondolom.

@Titi120: Pedig kellene vmit tenni, nézzük csak meg ezt a versenyfutást a PL címért. Ilyen kiélezett helyzetben nagyon nem mind1,h mi történik egy meccsen...

badblood 2010.04.03. 15:34:12

@horas:
Galliani állítólag örült, hogy egy rutinos, kreatív játékost tudott szerezni xD

horas 2010.04.03. 15:34:42

Berbatov.Katasztrófa szegény,de látszik is rajta,hogy szneved nagyon.(Nani ügyes gyerek,de se C se Figo nem lesz belőle az fix.)

Mourinho már nem a király 2010.04.03. 15:34:54

@vadkutya: Vannak, de állítólag a bírói testület elutasította a videóbírót, ergo a következő 5 évben olyan nem lesz, maximum 2+ fogalmatlan alapvonal bíró. (nem bolondok ők sem, a videóval kevesebb bíróra lenne szükség).
+ ott van a Platini maffia, valahogy a franciák is ki kell jussanak a vb-re...

lószerafin 2010.04.03. 15:34:58

Az a támadás pont majdnem olyan volt, mint az utolsó barca akció Iniesta golja elött, kicsitt belémfagyott a levegő.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.03. 15:35:29

@horas: Pontosan, mindig csak nézek, mikor valaki azt mondja, hogy ez a pár másodperc a foci halála lenne, meg hasonlatossá válna az észak-amerikai sportokhoz. Dehogyis! Csak tisztább és igazságosabb lenne a játék.

vadkutya 2010.04.03. 15:35:38

Húha, ezt ha eltalálja a bolgár... Sok Arsenal szurkolónak szerzett volna kellemes perceket. :)

Titi120 2010.04.03. 15:36:48

SAF már feltette az "until we score" táblát ? :)

Pig_Bodine 2010.04.03. 15:38:14

Gratula a Chelsea-nek, összességében megérdemelték.

Ágyúsfiú 2010.04.03. 15:38:49

@Titi120: nagyszerűen fogalmaztál..:)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 15:39:10

@vadkutya:
Végülis az x mellett ez az eredmény kedvez még valamelyest nekünk.

Arsenal team: Almunia, Sagna, Campbell, Vermaelen, Silvestre, Song, Denilson, Rosicky, Walcott, Eboue, Eduardo. Subs: Fabianski, Clichy, Diaby, Nasri, Eastmond, Bendtner, Vela

Árpádka 2010.04.03. 15:39:24

A Chelsea a bajnok ez van

Ferguson 2010.04.03. 15:39:29

Hehh :) Nem dőlt el ez a bajnokság még szerintem. Megeszem a kalapom, ha a chelsea nyer a tottenham és a pool ellen is idegenben...

man city 2010.04.03. 15:39:35

nem volt rossz meccs, a végeredmény igazságos, de jöjjenek a fontsabb meccsek, mint pl. Bolton-Villa:D

Rottenham bukó is nagyon kéne, meg a Burnley-nek egy pofon, ez a kettő elég is lenne mára

horas 2010.04.03. 15:39:48

KEllett,hozzá egy kis szerencse,de összeségégben megérdemelt...
az MU egy áthúzott nulla volt ma...

Mr. Acid 2010.04.03. 15:39:57

Grat a Chelseanek, tényleg az fog dönteni, hogy hamarabb kiestek a BLből.

halihalo 2010.04.03. 15:41:04

@d3vnull: Igazi rangadó. Két meg nem adott 11-es, lesgól, kézzel szerzett gól... Mi kell még... ????
Azért megköszönhető a MU-nak, hogy adtak egy félidő előnyt. :)

vadkutya 2010.04.03. 15:41:24

@peter135: Persze, de nekünk már nem szabad pontokat veszíteni.

@Ferguson: Egyetértek, lesznek még ponthullajtások.

badblood 2010.04.03. 15:41:26

No, hát mindnetől függetlenül "messze" még a vége... szerintem ugyanúgy lehet még bajnok a MU, mint a Chelsea

20LEGEND 2010.04.03. 15:41:59

@Ferguson: Meg az is, hogy mi nyerünk a Blackburn, a Citeh és a Sunderland ellen idegenben.

Ferguson 2010.04.03. 15:42:26

@20LEGEND: az egy dolog, de az esélyt szerintem megkapjuk még...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.03. 15:43:27

az lenne a történelmi pillanat, ha szerdán a bayern is megcsinálná, amit kell. faja kis meccs volt.

vadkutya 2010.04.03. 15:43:33

@peter135: Most nézem, Silvestre + Denilson. Ellensúlynak ott van Neked Dudu... :))

halihalo 2010.04.03. 15:44:37

@Ferguson: Elképzelhető, de látok egy éles választóvonalat a BL kiesés óta. Előtte nem focizott ennyire céltudatosan és összeszedetten a csapat. Azóta igen. Ha ezt folytatják, meglesz a bajnokság.

szangye puncog 2010.04.03. 15:45:07

mike dean névrokonához hasonlóan dögöljön meg egy porche-ban!!!!!
valaki mondja meg legyen olyan kedves a mu-ban mi a viharvert répáért nincs egy ember aki el tud végezni egy pontrúgást úgy , hogy az veszélyt jelentsen az ellenfelek kapujára.

Ferguson 2010.04.03. 15:45:42

@halihalo: lesz még nektek is kupa... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.03. 15:45:56

a mu rosszabb volt az első félidőben, mint az arsenal a barca ellen tette...

akkor ma bebiztosíthatjuk a bronzot.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 15:46:44

@vadkutya:
Mondjuk fasz se tudja miért nem Traore a balbekk.

20LEGEND 2010.04.03. 15:48:14

@halihalo: Szerdán kiesünk mi is, úgyhogy hasonló beállhat nálunk is. :DD

Ágyúsfiú 2010.04.03. 15:49:07

Off:

Ilyen címet olvasni gézán; csak én nem értek vele egyet?!

"MU-Chelsea, bajnoki döntő ez, nem kell ragozni, a Chelsea-nek nem jó a döntetlen, jól fizet a kevés gól."

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.03. 15:49:20

@peter135: talán, mert Szilvi még nála is jobb... Traoré majd 4 év múlva beérik.... De Bendtner akkor is még csak 25 éves lesz - ez lesz a duma, ha 5 méterről üres kapuba egy fontos meccsen nem tud gólt lőni. :)

SamS 2010.04.03. 15:49:44

@halihalo: "Igazi rangadó. Két meg nem adott 11-es, lesgól, kézzel szerzett gól... Mi kell még... ????"
Lol ez annyira Chelsea, csak nektek jelent ez egy igazi rangadót. Bár ilyen múlttal még ez is bekerül a történelemkönyvekbe ;)

apok 2010.04.03. 15:51:38

Ennél még én is jobb bíró vagyok bazze.

20LEGEND 2010.04.03. 15:53:51

@apok: Kár a bírót pocskondiázni, a mi gólunkat sem lehet szabályosnak nevezni. De azért bekaphatja. :)

szangye puncog 2010.04.03. 15:55:09

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nem, azért mert kopasz, meg alacsony és különben is biztos pedofil.

valakire haragudni kell na...

halihalo 2010.04.03. 15:55:09

@SamS: Ez most miről is szól? Ha nem látod az iróniát, sajnálom.
Egyelőre én nem gyaláztam a MU-t. De ha szeretnéd, tehetem...

sAp 2010.04.03. 15:58:24

Grat a Chelseanek,szerintem azért iksz közeli volt a meccs, a 2. félidőben már nem volt olyan rossz a United, de így támad egy csapat, ha egy darab klasszis támadó sincsen benne (Valencia nem lenne rossz, ha lenne kinek ívelgetnie), emellett a védelem ma is összehozott egy gólt Cole-nak.

És lehet, h kipécéztem magamnak meg minden, de BERBATOV BAZMEG!!! hihetetlenül formán kívül játszik már másfél éve, röhej, h machedáról 10 perc alatt bemegy egy gól, a bolgár balfasz helyzeteiből Rooney mondjuk 1-2-t biztos lőtt volna, de egyet talán Macheda (de Gary Neville) is.

Dean és asszisztensei kva szarok voltak ma, mondjuk Macheda kezezését nehéz lett volna észrevenni, 5 kék gyűrűjében + partjelző a másik oldalon figyelt. Scholes tényleg vicces, h mit megengedhet magának (mondjuk Lampard kétkezes lökéseit is elnézte párszor a spori).
Megint az azérzésem, mint az első Chelsea meccs után, akkora különbség azért nem volt, de támadók nélkül lehetetlen gólokat lőni; ha Macheda kezd, lehet más lett volna, de tökmind1.

Berbatovot többet nem akarom a csapatban látni addig, amíg nem legalább 1-0 ide, eleget bizonyította, hogy SEMMIT nem ér nemelőnyben. A többi meccset muszáj behúzni, az első félidős játék megint olyan gyámoltalan volt, mint a Bayern ellen, visszahúzódva labdaelőrebaszogatás, rendet kéne már rakni a fejekben.

Mr.AT 2010.04.03. 15:58:38

Grat a Chelseanek és pötének a hajszálpontos 1:2es tipphez.

pocak 2010.04.03. 16:00:06

Figyeltétek, hogy bejelentkezéskor a Eurosporton azt írták ki, hogy
Boston-Aston Villa

Tudtam, hogy jól nyomja a Celtics, de hogy ennyire?

man city 2010.04.03. 16:03:21

Bent!!

faszom Sunderland csak most az 1-szer...

vadkutya 2010.04.03. 16:17:41

Walcott egész jó eddig...

Mr. Acid 2010.04.03. 16:21:51

@vadkutya: Már csak egy Drogba kellene nekünk...

vadkutya 2010.04.03. 16:26:46

@Mr. Acid: :))) Szívemből, nem kérdés...

sporttárs 2010.04.03. 16:27:43

Hogy akar az MU Bayernt verni?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.03. 16:31:35

rem, lesz 5 perc hosszabbítás, baszki.

amúgy a meccs rosszabb, mint egy olasz bajnoki.

man city 2010.04.03. 16:38:45

Bent you are my man...

ha a Sunderland megcsinálja, esetleg a Bolton sem kap ki, akkor a City úgy kap ki a Burnley-től, mint a villám:D
a DNS-t nem lehet megtagadni vagy igen?!

vadkutya 2010.04.03. 16:40:49

Nem igaz,h nem tudunk egy kurva gólt begyötörni... :S

man city 2010.04.03. 16:43:13

közben tiszta 11-est kapott a Sunderland és Bent kihagyta

FUCK OFF MY MAN

Mr. Acid 2010.04.03. 16:52:07

@imici77: A srácok a Barca ellen pihennek :-)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 16:54:08

félidő: Arsenal-Wolves 4-0 Eduardo 2, Sagna, Silvestre

ja, nem. ezek csak a 100%-os gólhelyzetek. Walcott tud futni, focizni már annyira nem. Rosicky nagyon sokat ér, ha folyton háttal van a kapunak. Song többet szervez mint ő. Denilson csak van.
Gólt kéne lőni, mert elképesztően nagy lófasz ez a Wolves.

vadkutya 2010.04.03. 16:58:04

@imici77: @peter135: Nagyon impotensek vagyunk ma, pedig lófasz ez a Wolves.

vadkutya 2010.04.03. 17:15:37

Eduardo hihetetlen... :((

vadkutya 2010.04.03. 17:16:29

@imici77: Hónapok óta nem rúgott egy egyeneset a labdába. Nem is értem, komolyan.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.03. 17:17:40

@vadkutya: még 5 perc a 60.percig, akkor kezdődik a meccs :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 17:18:33

kezdek eléggé bicskanyitogató hangulatba kerülni.

vadkutya 2010.04.03. 17:19:18

@imici77: Elég volt már ebből a Barcás helyzetkihasználásból! :D

Woland 2010.04.03. 17:22:51

egy ora telt el, eddig harom tizit fujt be ellenunk a biro.

vadkutya 2010.04.03. 17:23:53

Én már várom a Wolves gólját.

toerix_ (törölt) 2010.04.03. 17:25:39

@Woland: de csak egyet lőttek be. szégyenfal :D

vadkutya 2010.04.03. 17:25:57

Nah, majd SzupaNikkel menni fog... :)

man city 2010.04.03. 17:30:01

Bent a második büntetőjét hagyta ma ki!#&@#&@#@@@@##><

de elvett 1 gólt a bíró Ferdinand-tól, amit jó meg is ünnepelt, pedig szabályosnak tűnt

ritkas az ilyen hülye meccs, de azért volt 2-3 ziccere a Spuds-nak is...

man city 2010.04.03. 17:42:57

most meg 100%-os ziccert rontott a Sunderland háhá

kb. 5-1-nek kéne lennie, ehelyett csak szaros 2-1

ez a Spurs tud valamit, ilyen karma sehol sincsen, ki is nyomtam a meccset, nem nézem meg ahogy megfordítják 3-2-re:D

Bent kb. ma eldönthette volna a gólkirályi címét kis túlzással...

vadkutya 2010.04.03. 17:44:41

Ezt a fostartály futballt, amit ma mutatunk. Komolytalan.

Woland 2010.04.03. 17:46:44

3-1 nagy gol Zendentol. hiaba fogott Gomes ket tizit.

ilyen sosemlatott vedelemmel sajna benne volt a vereseg.

raadasul Defoe es Pav sem volt tiptop gollovo formaban. mindketten lohettek volna egyet-kettot. siman a kapussal szemben.

ez van. csak akkor lehet meg a top4, ha gazolunk a top3 ellen... : /

Mr. Acid 2010.04.03. 17:47:52

Na, ez egy nagyon szar meccs.Már be kellett volna darálni a Wolvest.

Everred 2010.04.03. 17:48:48

gondolkodtam, hogy nektek valami különlegeset vezetek elő, de nincs hozzá erőm, bemásolom, amit az indexfórumra írtam, oszt jóvan.

Ez egy szánalmas produkció volt, abszolút. Nagyon nem védhető, amit csináltunk, sőt, inkább a Chelsea érdemel kritikát, amiért az első 25 perc után visszaállt. Ha nem teszik, ez 0-3 vagy még csúnyább.

Berbatov valóban alkalmatlannak tűnik a centerposztra, de ez a meccs Rooneyval sem alakult volna másképp sajnos: a középpályát teljesen felfalták. Alapból hiba volt Scholest és Giggset egyszerre kezdetni, egyszerűen lassúak és statikusak voltunk. Szegény Fletcher láthatóan az utolsó utáni erőtartalékait használja, őt szerintem ma sem érheti kritika. Ennyiben nagy csapás Anderson sérülése és az, hogy Hargreaves még mindig nem tért vissza: középpályán egyszerűen elfáradtunk. Megértem Carrick kihagyását, csak nem fér bele, mert az egy Chelsea ellen nem megy, hogy Scholes a kezdőkörből akar irányítani. Ahhoz képest még nem is csinálta rosszul, csak hát így állandóan létszámfölényben voltak, gyakorlatilag a pálya minden pontján.

A második félidő eleje-közepe táján volt egy jobb időszakunk, amikor beszorítottuk őket - erre Fergie totálisan elcserélte magát. Nem Nani és Macheda ellen van kifogásom, csak szerintem jobban jártunk volna, ha Giggs és Berbatov vagy Giggs és Scholes jön le. Parkot lehozni nagy hiba volt, ő legalább odalépett, zavart keltett, megakadályozta a labdakihozatalt. A cserék után tkp. végig tökéletesen uralta a középpályát a Chelsea, ragyogóan használták ki az ott adódó üres terülteket. Aztán a végén a Fletcher-Gibson csere... hát arra már nem is tudok mit mondani, az maga volt a katasztrófa. Ha már Gibson, akkor Neville-nek kellett volna lejönnie, Fletchert meg ki lehetett volna tolni jobbra.

Nem érdemtelenül nyert a Chelsea, még úgy sem, hogy két ordas bírói tévedés is kellett a győzelmükhöz. De ez a meccs nem Deanen ment el, hanem SAF-on. Gratulálok a Chelsea-nek a bajnoki aranyhoz. Gondolom, szerdán a Bayern elintézi, hogy a szezon hátralévő részében már ne kelljen izgulnunk.

toerix_ (törölt) 2010.04.03. 17:50:32

lemondhatunk így a bajnokságról...

krysal 2010.04.03. 17:50:46

Tököm, ha előjön a "sok kihagyott helyzet megbosszulja önmagát" tétel, nem elég, hogy elmegy a mixem az Arsenalon, másrészt tényleg agyvérzést kapok tőlük.

Viszont Theo nagyot játszik eddig.

vadkutya 2010.04.03. 17:51:33

@Mr. Acid: Én nem tudom,h ki oktatja ezeknek ezt a fajta futballt, remélem,h nem Wenger. 60 percen keresztül ívelgettünk, pedig ha vmit nem tud ez a csapat... Érthetetlen. Rég ráztam ennyit a fejem egy Arsenal mérkőzésen.

Mr. Acid 2010.04.03. 17:51:37

Nagyon elfogytunk a szezon végére... :-(
Wenger meg közben megfojtja azt a szerencsétlen vizesüveget.

papercut 2010.04.03. 17:54:05

Ennyi :( Wenger bá megint 1 seggel akart megülni 2 lovat.

toerix_ (törölt) 2010.04.03. 17:54:06

@krysal: hát ez azért kicsit lecsusszant neki

papercut 2010.04.03. 17:55:28

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mr. Acid 2010.04.03. 17:55:54

Na, EZT nem hiszem el!

vadkutya 2010.04.03. 17:56:16

NICKLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hihetetlen!!!!!!!!! Megint ő!!

bakító 2010.04.03. 17:57:08

Te atyaúristen, azt a ki....
Ilyen egy gyötrlemes győzelmet.
Bendtner most nagyon sok mindent jóvá tett

krysal 2010.04.03. 17:58:09

@toerix_: viszont én tévében figyeltem, de most látom, mekkora a csúszás. :P Az előző germán "rangadó" miatt volt, bár alig hiszem, hogy megérte. Berndnerek puszi a hasára, megmentette a mixem - meg a csapata becsületét (megint ő, tényleg durva).

toerix_ (törölt) 2010.04.03. 17:58:23

de azért az is szép volt h a végén 5 vs 1-ből se tudtak gólt lőni :D

vadkutya 2010.04.03. 17:58:51

Ez a meccs fizikai és mentális fájdalmakat okozott nekem.

Bendtner előtt le a kalappal. Igen, leírtam. :)

Árpádka 2010.04.03. 17:58:56

Nekem annyi, nincs Isten :(

Ágyúsfiú 2010.04.03. 17:59:46

Nicklas Bendtner the hero!!

vadkutya 2010.04.03. 18:01:03

@peter135: Azám, baszki, még a végén tényleg Neked lesz igazad. Ha már Dudu ügyben nem is... ;)

wan2bee 2010.04.03. 18:02:04

ha kiveri kedden a barcat is :))

Árpádka 2010.04.03. 18:02:06

@Árpádka: Legalább a Newcastle feljutott (legalább is azt hiszem)

Lacóka 2010.04.03. 18:04:54

jöttem hőbörögni, h micsoda rohadt mázlista csapat ez az arsenal :)

Ronal-d'oh! 2010.04.03. 18:05:49

Az élet írja a legnagyobb drámákat, azt hiszem ez a hétközi bl meccsek után kijelenthető. Az MU esélyei a PL és BL címért folytatott küzdelemben 10 másodperc alatt töredékére estek egy sérült boka és egy kései gól okán, az Arsenal előbb visszahozza a sírból a meccset, aztán kiesik a legjobb játékosuk, és most ez az utolsó perces gól... És még hol van a vége?

vadkutya 2010.04.03. 18:06:13

@Lacóka: Az Neked mázli,h több mint 90 percbe telt, mire embert talált egy beadás? :)

Árpádka 2010.04.03. 18:07:27

@vadkutya: Jó de majdnem minden meccsen, akár a tavalyi pool, komolyan :)

vadkutya 2010.04.03. 18:09:08

@Árpádka: Nem is értem,h ma milyen futballt játszottunk. Walcott elszaladgált a szélen és onnan próbált beadni, a többiek meg követték a példáját. 65 percbe telt, mire Wenger rájött,h ez nem a mi játékunk, s beküldte Nasrit...

Lacóka 2010.04.03. 18:09:18

@vadkutya: jájj, kifelejtettem a lényeget: "nem láttam a meccset, de...."

minden, amit mondok, idézet bármelyik topicból, mikot a MU 90+-os góllal nyer :D

bag 2010.04.03. 18:10:17

@Ferguson: A végén még megérjük, h véresszájú MU szurkerek Pool győzelemért szorítanak...:)

Everred 2010.04.03. 18:11:09

@nekedX: a bajnoki esélyeink nem törekédnyire estek vissza, hanem nullára. Ez eldőlt. Csak az a kérdés, hogy mikor húzza be a Chelsea.

Fel kell tudni ismerni a döntő pillanatokat a futballban, és most nem is olyan bonyolult: öt körrel a vége előtt az előző három bajnokságot megnyerő, domináns csapat átadta a helyét a legerősebb kihívónak. Dramaturgiailag elképzelhetetlen, hogy innen ne a Chelsea legyen a bajnok.

United82 2010.04.03. 18:12:05

Én optimista voltam a meccs előtt mert úgy gondoltam a keddi produkciót nem lehet alulmúlni. Nos 70percig sikerült. Az egy dolog hogy nem megy, de hogy nem is hajtunk. Vaze ez egy PL rangadó vagy mi a szösz. Ez a Chelsea nem megbántva senki az elmúlt 4év leggyengébb chelsea-je és így is bajnok lesz ,hozzáteszem megérdemelten.(ez a többi csapatra is szép fényt vet- bár a BL-ben látszik hogy ebben az évben az angol élcsapatok visszaestek egy kissé, sőt...) Ezt a meccset is teljesen megérdemelten nyerték, mégha a színvonal néha a Soproni ligát idézte is, többnyire a mi jóvoltunkból.
Azt ugye minden United drukker mélyen belevéste az eszébe hogy a végén Gibson,Giggsy volt a belső kpályássor....na ez a nem semmi....komolyan vicc.
A meccs egyetlen pozitivuma Macheda akiről be tud pattani a labda, máris jobb mint Berba. Lehet jobban járnánk ha a Bayern ellen Macheda,Diouf lenne a kezdőcsatárkettős , mert Berba nulla.
A bayernt megverni ezzel a hozzáálással és játékkal miközben Ribery és Robben kontrázgat?..Na persze..de ha tovább is jutunk...nagy cucc...ilyen játékkal a két francia, nem beszélve az interről, plána a barcáról lemos minket...
Ez a két meccs ami kedden és ami ma zajlott teljesen kijózanító volt, hihetetlen mennyire dekoncentráltak, erőtlenek és szarok voltunk. Ha legalább az elejétől küzdünk és hajtunk...
A bajnokság? Lássuk jön 2 idegenbeli meccsünk, ezzel az attitűddell kb 1 pontot összekaparunk vele, a végén bronz lesz belőle, de akkr lehet Fergie felébredne és nyáron kicsit költekezne. Azért nem gondolhatja komolyan hogy a fizikálisan legjobb csapat ellen Gary,Scholes és Giggsy is kezdő legyen.
Ha szerdán nem látom az első 10percben hogy megszakadunk nem fogom tovább nézni a meccset..
Gratula a Chelseanek teljesen megérdemelten és simán nyertek, 20perc játék elég volt hozzá. A bíróról nem mondok semmit mert 4 ilyen hibát elkövetni egy meccsen azért nem semmi (2-2 arányban úgyhogy a végeredményen nem változtatott volna semmin)

BruceWayne 2010.04.03. 18:16:06

@Rooney82: "Ez a Chelsea nem megbántva senki az elmúlt 4év leggyengébb chelsea-je"

na azért ez így nem igaz, lásd például a tavaly tavaszit, vagy a shevchenkosat

vadkutya 2010.04.03. 18:17:57

@Nerazzurri: Egyetértek, nem olyan gyenge az idei Chelsea, pl rengeteg gólt rúgnak...

Everred 2010.04.03. 18:18:49

@Rooney82: a hozzáállással nekem nem volt gondom. Fáradtnak, fásultnak, erőtlennek tűntünk, ami nem is csoda, ha belegondolsz, hogy Fletcher, Carrick (oké, ő ma pont nem volt) és Scholes gyakorlatilag minden meccsen játszik hónapok óta, Giggs meg több mint egy hónapja nem játszott tétmeccset, erre most kap 90 percet...

A Bayern most már toronymagas favorit, ez nyilvánvaló.

BruceWayne 2010.04.03. 18:20:28

Ennek a Chelseanek az egyetlen gyengéje ha Essien nem játszik és helyette Mikel és/vagy Ballack foglal el helyet a kezdőben (viszont ez lényeges hátráltató tényező)

Everred 2010.04.03. 18:22:51

@Nerazzurri: nemtom, pl. a Chelsea-Uniteden Essien játszott, mégis szar volt a Chelsea, ma nem játszott, de ennél jobb vele se lett volna a csapat.

A pontrúgások elleni védekezés is gyengéje a Chelsea-nek, sőt, lassan Cech is azzá válik...

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 18:22:57

A mai teljesítményt én valahol a szánalmas és a vállalhatatlan között tudnám jellemezni. Volt egy valag helyzetünk és csak az utolsó percben sikerült összekaparni egy gólt. Nicky a hős.
Egyébként nem tudom melyik a rosszabb. most gondoljam azt, hogy Walcott ennyire hülye a játékhoz és ezért nem bírt egyszer sem jó megoldást választani, vagy ennyire gyenge technikailag és ezért sikerült neki az a bravúr, hogy talán egyetlen jó középre tett labdája volt. A másik kedvencem tőle továbbra is az, ahogy cselezés közben elhagyja a labdát. Egyszerűen briliáns. Ennél már csak az volt "cukibb" amikor elkezdtük azt játszani, hogy tegyük ki Szilvinek a labdát, aztán ő majd jól beíveli a kapus kezébe. Ügyes meg okos ötlet volt mondhatom.
Azt sem értem, hogy miért Song helyére kellett behozni Nasrit? Nem értem ebben a logikát egyszerűen. Nekem ne mondja senki, hogy pihentetés, mert nem olyan rég pihent két meccsen keresztül eltiltás miatt. Biztos azért, hogy Deni jól meccsben legyen a Barca elleni visszavágó előtt. Egyébként a meccs legszánalmasabb pillanata az volt, amikor a végén 4 az 1 elleni szituációban Deni gyönyörűségesen elbotlott a labdában és belelőtte a kapusba.
Dudut már csak sajnálni lehet. El nem tudom képzelni, hogy mi zajlik le a fejébe.
Vela bejött, de minek?

Almunia 6
Sagna 7
Campbell 7
Vermaelen 6
Silvestre 6
Song 7
Denilson 5
Rosicky 6
Walcott 6
Eduardo 5
Eboue 5
Nasri 7
Bendtner 8
Vela -

SamS 2010.04.03. 18:23:47

@Everred: Itt a lehetőség, hogy fogadj a továbbjutásukra, 1.85ös szorzóval ez nyilván ajándék.

United82 2010.04.03. 18:24:31

@Everred:
főleg amilyen attitűddel ők jönnek.
92.perces győztes gól ellenünk.
10emberrel sima győzelem a legnagyobb rivális otthonában.
Visszatérő Robbennel és formában lévő Riberyvel.
@Nerazzurri:
Lehet túlóztam, de azt tartom hogy ez a chelsea gyengébb a Muri féle bandánál, gyengébb a BL döntőbe jutott együttesnél,és azt is tartom hogy az angol klubcsapatok ebben az évben nyilvánvalóan visszaestek az elmúlt 2-3évhez képest. (lehet a számok mást mutatnak, pl amit felhoztál chelsea lőtt góljai meg hasonlók, de akkor is ez az érzésem)

BruceWayne 2010.04.03. 18:27:31

@Everred: igen az utolsó 2 pont is sajnos áll a csapatra.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 18:32:27

nos Burnley-Man City kezdődik épp most ES2-n, a Spurs kikapott, alig hittem mikor megláttam:), Villa sajna behúzta, ha ma nyerünk felléphetünk a 4. helyre

ugyanaz a szitu, mint az Everton elleni meccs előtt, akkor elkúrtuk, most is?!:)
remélem nem...

Burnley:
Jensen, Mears, Duff, Cort, Fox, McDonald, Alexander, Nugent, Blake, Eagles, Steven Fletcher.
Subs:
Weaver, Carlisle, Paterson, Elliott, Bikey, Thompson, Cork.

Man City:
Given, Onuoha, Toure, Kompany, Sylvinho, Adam Johnson, Vieira, Barry, Bellamy, Adebayor, Tevez
Subs:
Nielsen, Garrido, Wright-Phillips, Santa Cruz, De Jong, Boyata, Nimely.

Sylvinho a kezdőben, ámen...

Go City!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 18:36:02

Adebayor!!!!!!!

előtte meg Johnson kapufát lőtt:)

0-1:)

what a start...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 18:38:11

Tevez gólpassz, Bellamy gól

álmodom vagy ez igaz?

0-2

Go City!

Mr.AT 2010.04.03. 18:39:24

Mondjuk azt nem lehet mondani, hogy a ManCity bentmaradt az öltözőben. :-)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 18:40:08

Tevez

0-3

7 perc sem kellett

don't stop:D

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 18:41:53

Jaa! Denilsonnak volt ám egy kurvanagy becsúszó szerelése. Most olyan büszke vagyok rá. Az mondjuk nem számít, hogy az ezeréves Szilvinek már baszik besegíteni meg úgy egyébként is bármit csinálni, de a kis siker is siker!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 18:45:31

sztem 6 alatt nem fogunk megállni, Adebayor gólokat akar rúgni, Tevez sosem áll le...

de csak a 3 pont kell, bár most a gólkülönbségen is lehetne fényezni kicsit:)

húsvéti ajándék, más oka nem lehet:)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 18:54:01

és akkor már Vieira is szögletből fejes...

0-4 a 20. percben

azért ne feledjük, hogy hazai pályán ez a Burnley legyűrte a MU-t is:))
vagy legalábbis egy ehhez hasonló Burnley:)

Ferguson 2010.04.03. 18:59:51

@crazy_horse: nem feledjük. Meg azt se feledjük, h a MU megverte már ezt a city-t ebben a szezonban, kétszer is... :P

bakító 2010.04.03. 19:01:18

@peter135: Kicsit igazságtalan vagy Walcottal, hiszen ma az egész csapat off volt az egy szem Vermalen kivételével. Nem is értem miért adtál neki 6-ost. A végén már csatárt játszott.
Egyébként az elején szépen befűzte többször is a védőket, csakhát Dudu botrány mit művelt a kapu előtt.

Van egy olyan érzésem, hogy Theo 20-30 percig jó, azután kifogy a tudomány.

paralelokocka 2010.04.03. 19:04:18

ez a Burnley nem csoda, hogy kiesik a PL-ből, ilyen La Liga védekezéssel nehéz elsőosztályúnak lenni Angliában:))

City előtt meg le a kalappal, ilyen bekezdést ritkán láttam még:)
kár volt Mancini-t megszerezni, nagyon defenzív edző:DD

ez a Johnson gyerek honnan jött elő amúgy? most látom kb. 3-adszor, de elég jól tolja...

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 19:04:43

@bakító:
Ahogy mondod. Az első 20 percben jó volt, lefutott mindenkit még néha embert is talált. Persze ott is voltak olyan technikai buktatók, hogy álltóhelyiben középreadás helyett úgy rúgta el a labdát, hogy szinte mögé csavarodott vissza.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 19:24:37

@Ferguson: sajnos:)

@paralelokocka: Johnson-t viszonylag nagyobb meglepetésre szereztük meg még idén januárban, 7 m fontért, M'boro nevelés, elég jó szezont idén januárig náluk, illetve az is bejátszhatott a dologba, hogy a City játszott a Boro-val egy FA-kupa meccset január legelején, ott pedig az Boro legveszélyesebb játékosa volt ellenünk, igaz lesérült 30 perc alatt, de a cseleivel szívatta a védőinket:)

amúgy az utolsó napon (jan 31. vagy febr 01. asszem) délután írt alá, annyira ki volt centizve az átigazolása:)

azóta abszolút jó vételnek bizonyult, és még csak 22 éves, előtte a jövő

---------

közben Adebayor lőtt még egyet, 0-5, de elszaroztunk 2-3 ziccert is, lehetne már 7-8 gólos előny is igazából

remélem párat még beakasztunk a helyére, kell a gólkülönbség is, mert még az is döntő lehet a végén holtversenynél

halihalo 2010.04.03. 19:39:11

@wan2bee: Ennyit igazán megtehetne... :)

Strigo 2010.04.03. 19:42:05

Ez azért botrány, hogy milyen a bíráskodás a rangadókon. Az őszi meccsen is lesgóllal nyertek a kékek. Ennek a meccsnek is iksznek kellett volna lennie. De így kaptak ellenünk 6 pontot. Fasza.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 19:42:15

a Burnley pálya úgy szétázott, hogy alkalmatlan kb. a focira

ami még történhet, hogy a bíró lefújja a meccset és majd máskor kell 0-0-ról újrakezdeni :d
de tényleg, pocsék a pálya, sérülésveszélyes is már talán

halihalo 2010.04.03. 19:43:48

@Everred: Van is róla szó, hogy kap egy erős versenytársat. Valóban az utóbbi időben gyengébb, bár csak saját önmagához. Mert amiiket Hilario produkált, azt azért ő még a leghosszabb napjaiban is nagyon ritkán. Szerintem Turnbull jobb, mint hilario.

halihalo 2010.04.03. 19:45:37

@paralelokocka: Hát, attól függ ki ellen. Ilyen védelem ellen még a családi csapatunk is rúgna gólt. Szaladgálnak, mint pók a falon.

halihalo 2010.04.03. 19:53:16

Azért most így ránézve a fenti táblázatra, és látva a mai Arse meccset, nem biztos, hogy ezek után ki merem jelenteni, hogy az ő sorsolásuk a legkönnyebb.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 19:53:38

@halihalo: miért a Chelsea-Villa és Chelsea-Sunderland meccsen milyen védekezések lehettek?:)

nem láttam, őket csak kérdezem:)

közben a 6. gól is megszületett, szögletből ismét, Kompany bólintott, azért jó lenne ha a szögletekből más meccseken is tudnánk gólt lőni, nem csak ma...

jelenleg a Spurs gólkülönbség már csak 1-gyel jobb, ha minden igaz, délelőtt még 9-cel volt jobb:)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 19:57:18

@kotkodák:
Szerintem a Barca ellen jó volt Denilson. Ott pont szükség volt az alibipasszaira, hogy viszonylagosan átvegyük az irányítást a középpályán.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 20:01:33

amúgy a Burnley hazai pályán ezt nem számítva 16 meccsből csak 5-ször kapott ki még, igaz mostanában szerezték ennek is a többségét, de csak 1 gólos vereségekkel...
gólkülönbségük is csak ma fordult át negatívba hazai pályán

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.04.03. 20:09:12

kotkodák - a minősítgetős kommented kitöröltem.

halihalo 2010.04.03. 20:26:33

@crazy_horse: Ott mindkettőnél a végére fáradt el az ellenfél jobban. Persze azok sem voltak túl acélos védelmek.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 20:33:39

felléptünk a 4. helyre, 1 ponttal a Spurs előtt, nekik most szép kis sorsolás jön + FA-kupa:), vagy elbuknak vagy kegyetlenül feljavulnak, az előbbi azért esélyesebb

Pool-tól holnap kéne vmi kisiklás, mert különben nagyon feljönnek és a sorsolásuk papíron nagyon sima
meg a Villa is ott van még félig

ma Adebayor *2, Bellamy *1, Tevez *1, Vieira *1, Kompany *1 góljaival nyertünk, Johnson kb. 3 gólpasszt osztott ki, bőven lehetett volna 10 gól is a meccsen részünkről, volt két kapufánk meg pár helyzetet lazán elcsesztünk...
na meg ha a pálya nem alakul pocsolyává, akkor talán jobban megnyomjuk a 2. félidőt is

köv. meccsen fogadjuk a Birmingham-et, majd City-MU és Arsenal-City, durva lesz bármi is lesz:)

Go City!

Viszlat 2010.04.03. 21:52:03

Szerintem aki reálisan látta idáig is a csapat teljesítményét, azt ma különösebben nem sokkolta a dolgok fordulása. Legalábbis előttem eddig is teljesen egyértelmű volt, hogy az idei teljesítmény nem elég a bajnoki címhez és csak azért toporgunk még mindig ott, mert a többi esélyes is formán alul teljesített. Nem látni a motiváltságot és a küzdeni akarást, és éppen ezért igazán Rooney hozzáállása és hajtása hiányzik, mintsem egy klasszis csatár kvalitásai.

Persze remény még van, hiszen sem a Chelsea, sem az Arsenal nem áll a helyzet magaslatán, de őszintén szólva, ha mindig te vagy a legjobb, az baromi unalmas.

SamS 2010.04.03. 21:57:37

@Viszlat: "de őszintén szólva, ha mindig te vagy a legjobb, az baromi unalmas."

Valahogy én nem tudok így gondolkodni, pedig néha jó lenne :D

Viszlat 2010.04.03. 22:06:52

@SamS: hogy pontosabban fogalmazzak, ebben látom a motíválatlanság okát. Oké, hogy negyedszer zsinórban, de azért az közel sem olyan erős, mint az x év után újra. Szerintem. :)

rokamoka33 2010.04.03. 22:11:17

@Viszlat: és ehhez mit szólnak majd a vezetők?:D

mert köztudott, hogy a MU van az egyik legnagyobb eredménykényszer alatt a topklubok között...

ha jól tudom előző évben is csak úgy volt nyereséges éppen hogy a klub, hogy ahhoz hozzá volt adva már Ronaldo eladási ára...
(+ már évek óta bajnok + BL-döntők sorban stb.)

sztem a MU többet veszíthet annál, minthogy idén csak 2. lesz és nem 1., meg a BL döntőig nem jut el
és ez sem kevés persze...

mondjuk már én is unom a MU-t, ez tény:)

vadkutya 2010.04.03. 22:21:23

Hát de tényleg... Ilyet még nem baszott Európa, amit az Arsenal művelt pár nap leforgása alatt. S megint Bendtner, megint... :)

Ferguson 2010.04.03. 22:26:22

@Viszlat: @SamS: miért aggódtok már előre? Megnyerjük a bajnokságot, mégpedig azért, mert a chelsea még kétszer leikszel v. egyszer legalább kikap. Mi viszont minden meccsünket nyerjük. A BL-ben tudják a srácok, h ha nem megyünk tovább a bayern ellen, az az utóbbi évek egyik legnagyobb blamája lenne. Kiverjük a bayern-t és kész, nincs apelláta, így kell kimenni a gyepre. Az idény végén lehet gondolkodni azon, h mit hoz a jövő, addig produkálni kell vmit, a szurkolóknak pedig szurkolni, nem pedig az apokalipszist jósolni...

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 22:28:05

@vadkutya:
Mondtam én, hogy jó ez a gyerek. Kurva sok pontot hozott nekünk mióta felépült.

Viszlat 2010.04.03. 22:33:20

@Ferguson: aggódik a fene, nagyon félreértettél, ha ezt vontad le a hozzászólásomból. :) Személy szerint én már így is fantasztikusnak tartom az elmúlt évek eredményeit, így annak adtam hangot, hogy nem tragédia ha idén nem mi nyerjük a bajnokságot. Persze nem fogok sírni ha mégis sikerül. :)

@rokamoka33: sokan beszélnek ilyesmikről, ez tény, de, hogy köztudott lenne azt nem írom alá. Természetesen lehet számokkal dobálózni, de alapvetően erős kétségeim vannak afelől, hogy valaha is teljes belátást nyerünk ilyen szintű klubok gazdasági helyzetébe. És én egyáltalán nem unom a United-et. :)

vadkutya 2010.04.03. 22:40:50

@peter135: Abszolút, no comment, ma is a sírból kapart ki +2 pontot, s már nem ez volt az első, Nick csereként nagyon jó tud lenni, sztem. Fejlődőképes, sosem gondoltam volna,h ezt írom, de csak meg kell nézni az idei szezonját...

vadkutya 2010.04.03. 22:43:23

@vadkutya: De Eduardo-n totálisan ki vagyok bukva. Mintha elfelejtett volna futballozni... :(

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 22:46:46

@vadkutya:
Idén azért már ezt a supersub szerepkört is kezdi kinőni és kezdőként is hasznos a csapatnak. Mondtam már, de érdemes megnézni azokat a meccseket amiken Arshavin volt a középcsatár. Nagyságrendekkel kevesebb helyzetünk volt mint most. Az, hogy ez megváltozott nagyrészt Bendtnernek köszönhető.
Kitudja, talán egyszer imi is megkedveli kicsit. Tényleg csak egy picit. :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 22:49:23

@vadkutya:
Elképesztően szerencsétlen. Szezon elején még ment neki. Ott tényleg voltak kurvajó meccsei, aztán nem tudom ki vuduzta meg, de ma is gólhelyzetben megbotlott meg elcsúszott. Hát basszus.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.03. 22:54:42

@peter135: picit :) de, komolyan. amúgy én most adnám el, mert ennél többet a büdös életben nem fog érni. És nagyon remélem, többet játszani sem, mert jön a francia, rvp felépül, dudu elkapja a fonalat és leigazoljuk dzekot.

amikor denilsonról írsz 1-1 szerelést, akkor ugye meg van, hogy elpattan a laszti hátrafele (3m alsóhangon) a dánunktól és kergeti, h visszaszerezze, ma is láttuk milyen szépen bánik a labdával lábbal... a barcás fejesnél meg üvöltöttem, hogy baszki, oda, ahova karja, de nem sikerült... persze a 2 gólpasszos teljesítményét megsüvegelem, de pl a hazai pudlis győzelemnél a gól előtt is mit akart??? nincs agya az ilyen szintű játékhoz, és képessége sincs meg. de kedvelem a sp?rs elleni fejes gólja óta :)

vadkutya 2010.04.03. 22:56:01

@peter135: Az volt a durva,h mikor Wenger mutatták a gól közben, látszott rajta,h ez volt az egyetlen esély. Fejjel, ezért küldte be Nicket, lábbal nem ment.

Amúgy Te nem érezted azt,h egy órán keresztül egy tőlünk abszolút független futballt akartak megvalósítani?

vadkutya 2010.04.03. 22:57:54

@imici77: "de kedvelem a sp?rs elleni fejes gólja óta"

Az 2 szezonnal előbb volt, vmikor Karácsony tájékán, 2 ünnep közt, nem?

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 22:59:01

@imici77:
Felőlem oda és akkor pattan róla a labda ahova akar, ha gólokat lő meg gólpasszokat ad közben. :)
Milyen francia jön amúgy?

Egyébként azt néztem, hogy ahhoz képest, hogy Dudu milyen fostos idén elég sok gólpasszt adott. Talán 3. vagy 4. a csapaton belül. 10 körül van.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 23:01:17

@vadkutya:
07/08 december 22.
Néha elgondolkozok, hogy az ilyenek miért maradnak meg bennem. :)

vadkutya 2010.04.03. 23:02:59

@imici77: Amit Manuel... Mint a ződ festék, jaj de kacagtam!!! :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 23:03:05

@imici77:
Marokkói az. Mondjuk franciában született, kurválkodott is asszem egy ideig, hogy akkor most hol játsszon.

vadkutya 2010.04.03. 23:04:04

@peter135: Nah, akkor jófelé kapartam, bennem is megmaradt... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.03. 23:06:28

@vadkutya: @peter135: nekem az van meg, hogy hol néztem. Öcsémmel Szegeden, Pláza. Van egy kivetítő és ment az alkudozás, hogy nézhessük. Csak az első félidőt akarták engedni, aztán nézhettük a másodikat is, de csak hang nélkül :)

vadkutya 2010.04.03. 23:09:24

@imici77: Erkín büntije volt a legnagyobb. Amúgy képes vagyok teljesen kussban is végignézni egy meccset (mint pl ma), de Erkín az az ember, aki bármikor ér labdába, ellenállhatatlan vágyat érzek kurvaanyázásra... :D

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.03. 23:18:52

@vadkutya: @imici77:
Ha egyedül nézem a meccset akkor általában csak akkor hallatom a hangom ha gólt lövünk. Egyébként helyzethez képest kétféle arckifejezést lehet felfedezni rajtam:

pcworld.hu/apix/0709/smiley.gif

ghostradio.files.wordpress.com/2009/12/picard-facepalm.jpg

vadkutya 2010.04.03. 23:23:47

@peter135: :)))))) Picard facepalm... Idióta. :D

wil 2010.04.04. 08:46:52

elég kemény szombat volt, kikapott a MU, hát nem tudom, hogy egy normális bíróval mi lett volna a végeredmény, mondjuk mindkét oldalra olyanokat tévedett, hogy az valami szánalom(pl. Scholes 3 sárgája elmaradt, az ő helyére így jöhetett a kézzel gólt szerző Macheda:D, szemben kb. 1 11-essel Park esetében, meg egy lesgóllal Drogba részéről)
érdekes dolgok ezek...

Arsenal döntetlenjét majdnem eltaláltam, bár gondolom többen fogadtam Arsenal győzelemre hétvégén, azoknak is nagy kő eshetett le a szívükről:)

Sunderland meccset nem láttam, de három 11-est kapni és csak egyet berúgni, na az szép, "ügyes" gyerek ez a Bent nagyon, amúgy tényleg ügyes:D

Man City meccsből elég volt az első félidő is:), már-már megsajnáltam a Burnley-t, bár talán olcsón megúszták a hat gombóccal, de azért 2 középkezdés után benyalni a harmadikat is 1 percen belül, ahhoz képest jól helytálltak a későbbiekben:)

MU rendesen leszopta ezt a hetet, BL-ben is max. 60% esélyük lehet, igaz Rooney nincs tehát ez inkább olyan 50-50-es szitu, bénázik-e majd a Bayern ez a kérdés...

bakító 2010.04.04. 09:06:18

Hát a tegnapi szívinfarktust kihevertem. Most hogy visszanéztem a gólt, és az annak következtében kitörő eufóriát, látszott hogy mindenki tisztában volt annak jelentőségével. Ha tegnap nem nyerünk, akkor game over. Így se mi vagyunk a favoritok, de legalább izzasztjuk a másik kettőt.

A MU-sok bánatát értem, de azért még nem dőlt el semmi. Elég húzós meccsei vannak még a dinamónak, fognak még ők pontokat dobálni.

És akkor a mai napra szóló csoda a Times szerint: "Cesc Fabregas yesterday said he hoped to be fit for the Champions League final should Arsenal overcome Barcelona on Tuesday and, possibly, Inter Milan in the semi-finals. Even so, his Premier League season has ended with an impressive list of stats. He has been involved in almost half the 62 league goals Arsenal have hit in the 27 games he has played this season. He scored 15 times, an Arsenal record for a midfielder in the Premier League, and had 15 assists, the most by any player in the top division this season."

danesdzsu2 2010.04.04. 09:53:26

@horas: nem kéne hozzá ember, egy gép már megoldja. És max 1 másodperccel a labda elrúgása után már jelezne a bírónak. És még olcsőbb is lenne, mint egy videóbíró....

A meccs meg,....:(

halihalo 2010.04.04. 11:44:59

@bakító: "should Arsenal overcome Barcelona on Tuesday"
Hát, legyen így, de az esély valahol 1 és 5 % között van....

halihalo 2010.04.04. 11:56:52

Csak a megfogalmazás miatt másolom ide. Nagyon jópofa: "Scholes was lucky to escape a yellow card for a trademark late tackle on Deco "

halihalo 2010.04.04. 11:59:49

Bocs, nem tudommeállni, csak még egy: "Four minutes of Fergie Time were shown."

Everred 2010.04.04. 12:50:03

@halihalo: hihetetlen bazmeg, hogy egy ilyen meccs után is előjönnek ezek, még ha csak poénból is.

Egyszer érném meg, hogy amikor tényleg ordas módon kibasznak velünk a bírók, ahogy tegnap is, akkor legalább kussolna mindenki, de nem, akkor is ki kell hozni, hogy valamiképpen a Unitednek fújtak. Bezzeg amikor a Liverpool kapott öt perc hosszabbítást az Old Traffordon, az nem fájt senkinek. Faszom kivan már ezzel, de tényleg.

vadkutya 2010.04.04. 13:10:01

@Everred: De rossz lábbal ébredtél... ;)

Amúgy a tegnapi játékvezetés BOTRÁNYOS volt.

Everred 2010.04.04. 13:23:46

@vadkutya: csodálod? :-)

Tényleg botrányos volt, de ki ne találja már valaki, hogy a négy perc hosszabbítás miatt.

halihalo 2010.04.04. 13:44:59

@Everred: Nem rosszindulatból írtam, hanem mert így leírva még nem láttam, és tetszett. Csak annyi, hogy ez már összeforrt SAF nevével. Valószínűleg nem véletlenül. Amúgy meg, nem mindenkiről neveznek el valamit is... :) Ez már a nagyság jele.
Azt egyébként továbbra is állítom, hogy a tegnapi meccs a MU részéről nem a bírón ment el. Egyszerűen kb. 70 percig nem voltak a pályán a 97-ből. A bíró tévedéseiből meg nagyjából egyformán kaptunk. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem volt botrányos.
Bocs, ha felzaklattalak. :)

Everred 2010.04.04. 16:03:37

@halihalo: nem, nem a bírón ment el, hanem a fáradtságon és Fergie kezdőcsapat-ötletén, valamint remek cseréin.

@vadkutya: ez hülyeség, bulvárlapos kitaláció. Különben sem lenne értelme, egy húsz százalékos Rooneynál Macheda is jobb.

Strigo 2010.04.04. 16:10:59

@Everred: Én pont az ilyen hangulatom miatt tartózkodtam a kommenteléstől. Nem is szeretek bírózni, de ez a tegnapi botrányos volt. Nem akarok rosszra gondolni, ezért csak szimplán azt hiszem, hogy a partjelző egyszerűen alkalmatlan arra, hogy bármilyen PL-meccsen lengessen. Ez az őszi nemszabi utáni lökés-lesgól kombóval együtt (3 góljukból két les ellenünk, az megvan?) kicsit sok egy bajnoki címért folyó párharcban.

Everred 2010.04.04. 16:19:25

@Strigo a divatdrukker: ja, csak novemberben joggal mondhattuk, hogy jól játszottunk és tényleg a bírón ment el a meccs, most viszont...

De tény, hogy mindkét csúcsrangadón durván belenyúltak a meccs alakulásába. Viszont a hét vereség, az hét vereség, külön-külön meg lehet őket magyarázni, ha nagyon akarjuk, csak így együtt sok az a hét...

capor_ 2010.04.04. 16:30:45

Ez nehéz meccs lesz, Lucas megint a kezdő... Talán a vége felé begyötrünk egy gólt.. (eddig borzasztó a meccse)

Everred 2010.04.04. 16:36:40

A Fulham-Wigan egy igazi büntetés, a gól méltó a játék színvonalához...

Ahogy olvasom, a Birmingham-Liverpool se jobb (nagy meglepetés), szóval nem teljesen értem, mi alapján állították össze a vasárnapi programot az angol tévések. A Sunderland-Tottenham nyugodtan kerülhetett volna inkább mára...

horas 2010.04.04. 16:38:35

@Everred: Ezt én is megakartam kérdezni,hogy érdekel valakit a Fulham-Wigan meccs,rendben Gera okés,de még én inkább a Pool meccset nézném halálos semlegesként britanniában...

chrisred 2010.04.04. 17:04:27

@Everred: Nézz utána, hogy melyik angol csapatok játszottak csütörtökön EL meccset, aztán talán tisztább lesz a vasárnapi program összeállításának oka.

macca17 2010.04.04. 17:20:40

nem tud beadni az insua :(

macca17 2010.04.04. 17:23:21

@Everred: @vadkutya: a tegnapi tényleg röhej volt (csakúgy mint a csütörtöki portugál) - de mind2 csapat kárára egyforma nagyokat tévedett: egy-egy meg nem adott tizi, egy-egy megadott szabálytalan gól

capor_ 2010.04.04. 17:25:22

@macca17:

És emellett még buta is :( Rengeteg rossz megoldása van. Nála már csak Lucas nagyobb kérdőjel számomra.

Ráadásul most Torres is lejött, ki fog gólt lőni??

macca17 2010.04.04. 17:28:33

@capor_: nem tudom :(. insua legalább még fiatal, fejlődhet. alapból nem rossz, az alapjátéka elfogadható, de egy éven belül ezekben nem tud fejlődni az gáz...

Everred 2010.04.04. 17:29:13

@chrisred: attól még a Sunderland-Spurs kerülhetett volna vasárnapra.

Lol, látom, Beníteznek az EL fontosabb, mint a negyedik hely :-)

macca17 2010.04.04. 17:29:21

úgy értem: ha ezekben nem tud fejlődni, akkor az gáz

macca17 2010.04.04. 17:33:18

@Everred: senki nem tudja, mit akar benitez :(

macca17 2010.04.04. 17:35:43

azt hittem gerrard kicsit összeszedi magát a gólja után, de ugyanaz a hígfos :(

man city 2010.04.04. 17:42:12

a majom Bowyer egy X-et már bebiztosíthatott volna simán
ha Gerrard megkapja a 3 meccsét még a Pompey meccs után, akkor konkrétan ma még nem is játszhatott volna
ezért nem tiltották el...

Hart ha beenged még a végén itt egyet, akkor szopacs van
olyan nudli meccseik vannak a Pool-nak vissza, hogy ma muszáj lesz pontokat bukniuk

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.04. 17:42:41

@macca17: johnson mekkora gólpasszt adott már?? :)

macca17 2010.04.04. 17:44:22

@_benito: én is mindig ilyenről álmodom :)))

macca17 2010.04.04. 17:45:32

najó, a büdös életbe nem rúgunk gólt :((((

capor_ 2010.04.04. 17:45:43

@macca17:

Csakhát Insua rengeteg lehetőséget kap, szinte végigjátszotta a szezont, és semmit sem fejlődött és még mindig ott van. A többi fiatal meg nulla lehetőséget kap...
Remélem megnyerjük az ELt, ugyanis ezzel a játékkal az ötödik hely sem lesz meg....

macca17 2010.04.04. 17:48:54

@capor_: hát ngognak több lehetőséget nem adtam volna. darbyékról sok nem derült ki. johnson az egyetlen aki az egész szezonban elfogadhatót nyújt

macca17 2010.04.04. 17:52:01

kampó a negyedik helynek

man city 2010.04.04. 17:53:35

1-1, huh ngog megoldotta a végét...

kellett ez nagyon, vasárnap Hart nélkül jöhetne a Birmingham lefeküdni

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.04. 17:58:20

soha nem akarok olyan szezont, mint a pudlié az idei.

bag 2010.04.04. 19:39:27

@Everred: Az nem fáj a hihetetlen érzékeny lelkednek amikor nektek fújnak? ugye az természetes?
A Pool ellen jogtalan, nem félek leírni, jogtalan büntetőt adott a bíró a OT-n nem hosszabbítást...

Számomra ez nagyon visszás gyerekek!
Sírni az elmaradt, már-már járó bírói támogatás miatt.
Most nem ti lesztek a bajnokok oszt jónapot, hogy egy klasszikussal éljek...:)

bag 2010.04.04. 19:49:00

@macca17: Voltak jó meccsei, a gyengébbek ellen, viszont az Arsenal meccs rajta ment el az Anfielden.-öngól+Arshavin-

bakító 2010.04.04. 19:51:22

@imici77: Hát ez tényleg gyötrelmes. Remélem azért még marad bennük motiváció a Chelsea ellen.

Az ES2-ön nézem az összefoglalót, és azt mondja az ürge, hogy Hannemann ingyé vihető nyáron. Namármost az alapján amit ellenünk leművelt, felér 3 Fabianskival és 2 Almuniával. Meg kéne gondolni...

vadkutya 2010.04.04. 19:58:55

@bakító: Ezen én is elgondolkodtam - Hannemann - de Wenger úgyis elbalfaszkodja... :S

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.04. 19:59:07

@bakító: én nem reménykednék a helyedben, hogy kapust fogunk igazolni. wenger nem olyan.

bakító 2010.04.04. 20:03:00

@vadkutya, @imici77: Basszus most nézem hogy rövidesen tölti a 38-at. A fene egye meg!

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.04. 20:04:09

Tudok ám én egy jó korban lévő, de még fel nem fedezett világklasszis szintű magyar kapusról. Vajon kire gondolhatok.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.04. 20:04:47

@vadkutya: majd jön a statisztikával, meg a mentális erejével és megemlíti a barcás meccset is, meg a rutin. meg az már milyen lenne, ha lenne egy világszinten is elismert kapusunk, miközben soha nem volt? :) pedig - most már én is azt mondom - ez az almunia elég gyönge. de majd a lengyelek :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.04. 20:07:28

@peter135: @bakító: @vadkutya: vasárnap este 8kor az nst-n baszakodunk, tudunk élni :) mondjuk én ma 7 órás bográcson vagyok túl, jelentem, megfőtt az öreg kakas :) "Kakas" - ki emlékszik rá, ha már a kapusokról beszélgetünk?

bakító 2010.04.04. 20:08:56

@imici77: Állítólag ez Szcesnyi gyerek elég ígéretes, pont arra jó hogy Fabianskit elhajtsuk a fenébe. De ettől még nem oldódik mag a kapuskérdés.
Magyar kapust hagyjuk, egy se jó.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.04. 20:09:20

@peter135: ha van vb bronzérme, akkor nem kell, alapvonalkapus ne jöjjön az Arsenalba, egy Dászájevvel nem lennénk előrébb.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.04. 20:10:08

@imici77:
én meg 7 órás sorozatnézésen. nincs is ennél jobb húsvéti program! Gondoltam, hogy megnézem a Birmingham-Liverpoolt de a kezdőrúgásnál mikor megláttam azt az ocsmány fos pályát, inkább megnéztem még pár részt a Skinsből. :)

bakító 2010.04.04. 20:10:18

@imici77: Valahogy nincs kedvem Brizsiz Dzsonsz naplót nézni..

bakító 2010.04.04. 20:15:02

@imici77: Rémlik még az a fej amit Wenger vágott Fabianski legutóbbi produkciójakor? Szerintem a komának reszeltek.
Hátha vesz egy másodikszámút, akiről kiderül hogy jobb mint Almunia.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.04. 20:18:53

@bakító: sztem ezerszer elmondta róla, hogy milyen példás a hozzáállása és mekkora tálentum. amúgy hamarosan a többieknek is kapusgondjaik lesznek.

bag 2010.04.04. 20:22:46

@imici77: Kakas-Jancsika, Judik, Rab, Takács-Ebedli,Nyilasi, Mucha-Murai, Szokolai, Pogány.

Nekem ez. Első meccs ebben az összeállításban 80-ban Dújváros ellen 8-0

bakító 2010.04.04. 20:25:32

@imici77: Most mégis mit mondjon, hogy reménytelen kutyaütő?
Egyébként milyen többieknek? VDS pl.?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.04. 20:30:09

@bakító: a teheneseknek sincs normális második számú kapusuk, a cselszkijnél és a pudlinál sem annyira örülnek, ha nem a kedvencük véd... figyeld csak meg, jövőre lesznek is okos kapusgólok.

bag 2010.04.04. 20:37:08

@imici77: ott voltam azon a meccsen :( vagy talán :)) ?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.04. 20:41:34

@peter135: rájöttem!!!! KosztaJancsi-ról beszélsz! :)

Everred 2010.04.04. 20:58:19

@bag: a visszahúzás még mindig szabálytalan, nem változtatták meg a Liverpool kedvéért.

Mascherano, Torres és Carragher is végigjátszhatta azt a meccset, ami a viccek vicce. Innentől nem nagyon van miről beszélni, nagyon olcsón megúsztátok a manchesteri kirándulást.

Everred 2010.04.04. 21:02:42

@bag: egyébként jellemző, hogy egy Liverpool-drukker úgy gondolkodik, hogy a United sújtó bírói tévedések esetén az "elmaradt bírói támogatás" miatt panaszkodunk.

Amiből, ugyebár, logikusan következik, hogy szerinted a korrekt bíráskodás az már támogatásnak minősül a United esetében.

Amúgy meg utoljára mondom, hogy mindenki megértse: NEM azt állítom, hogy tendenciózusan ellenünk fújnak, bár idén többet szoptunk a bírókkal, mint nem. Azt állítom, hogy be kéne már kussolni az állítólagos bírói támogatásunk ügyében, mert ilyen dolog nem létezik, az, aki nézi is a meccseket, az tudja. Már persze ha azt látja, ami van, nem azt, amit látni akar.

Viszlat 2010.04.05. 00:11:27

@Everred 2010.04.04 21:02:42 : +1

vadkutya 2010.04.05. 01:01:06

@imici77: "nincs is kapuskérdés" :DD Muhaha, ez milyen igaz, sosenemvót. Ahogy csatár sem. :) S nézd meg, ezen a héten Manuel és Nicklas brillírozott, erre varrjon gombot aki akar... ;)

vadkutya 2010.04.05. 01:12:59

Mintha bajnokságot nyertük volna meg, komolyan. Milyen erők szabadulhattak fel itt: www.youtube.com/watch?v=e_ciSLA2yDM
:)

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.04.05. 13:02:00

@undertow: óriási!

lehet, h posztocska is lesz belőle :)

bag 2010.04.05. 15:10:15

@Everred: így van, aki nem ért veled egyet az kussoljon, No Comment ez vagy te.

Néha nézd vissza, hogy mit írsz le barátom!

Vesztettek, nem lesztek bajnokok ennyi.

bag 2010.04.05. 15:27:44

@Everred: korrekt bíráskodás = Vidic pályánmaradása a Liga Kupa döntőn (közröhej kategória) persze ez jár nektek.

100+ percig tartó "until we score" meccsek sorozatban

Röhej büntető a Pool ellen

és még sorolhatnánk, de minek...

egyszer nem kaptátok a hátszelet és most sír az egész MU sereg, hogy hülye a bíró

Gyerekek ne már!

értelmetlen_nevű 2010.04.05. 15:45:43

@Anthony (kick-ass): hát az "akár" 12 milliós vételár eléggé vicc kategória.

undertow 2010.04.05. 15:46:21

@bag:
én egyáltalán nem értem most a bírózást. dean kiegyensúlyozottan volt idióta, mindkét oldalra tévedett. ennél többet egy PL reftől mostanában nem nagyon lehet várni...

rokamoka33 2010.04.05. 15:50:41

Graham Pool a dailymail-ben is elég egyértelműen írta le, hogy ő miket döntött volna a rangadón:

Park esete--> 11-es
Anelka vs. Neville--> 11-es
Drogba lesen született gólja--> nem gól
MAcheda kezes gólja--> nem gól

+ ha még hozzávesszük Scholes játékát, ami talán egy BL meccsen sima piros lett volna...

vadkutya 2010.04.05. 15:57:11

@értelmetlen_nevű: Persze, főleg úgy,h ha vki, hát Wenger nem költ ennyi kapusra...

vadkutya 2010.04.05. 16:04:29

@imici77: Épp most akartam... Sux'n'fux, most már kijelenthetjük...

Slice 2010.04.05. 16:07:59

Reménykedtem egyholnapi továbbjutásban amire alapból elég silány sanszunk van, de így, hogy Song nem lesz ott teljesen esélytelennek látom. Fabregast még pótolni is lehetett volna szerintem, de Songot nem fogjuk. Egy tisztességes 1 gólos vereséget már most aláírnék..

vadkutya 2010.04.05. 16:11:32

@Slice: Hát igen, Song az pótolhatatlan... :(

vadkutya 2010.04.05. 16:12:50

@vadkutya: Mellesleg az a durva,h Merida, Eastmond és Traoré is az utazó keretben van...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 16:13:13

@vadkutya: már csak az utazó keret a viccesebb ennél a hírnél... félig feladtuk a bl-t...

Slice 2010.04.05. 16:14:11

@vadkutya: Hát igazából nem kéne, hogy az legyen. Legalábbis kéne lennie egy hasonló szintű védekező kpnak a padon. Denilsonnak valami embertelen jó napot kéne kifognia, hogy érjen valamit. Az már önmagában leírja az esélyeket, hogyha abban kell bíznunk,hogy a kis brazil élete meccsét játssza..:D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 16:15:19

már se 2 középső védőnk, se védekező középpályásunk... majd elől tartjuk a lasztit :)

vadkutya 2010.04.05. 16:18:12

@imici77: Így-így, majd dekázgatunk a Barca 16osánál... :)

vadkutya 2010.04.05. 16:19:13

@Slice: Nem is értem Wengert,h miért nem állít ki vmi ligakupás csapatot, ennyi erővel... Simán, hadd bizonyítsanak. :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 16:20:26

@Slice: @vadkutya: @imici77:

Remélem megússzuk 4 kapott gól alatt.
A kezdőből Gallas, Fabregas, Arshavin, van Persie és Song sincs. Fél csapat.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 16:21:00

@vadkutya: eldugjuk a lasztit... :) vagy szétfutjuk őket, megszerezzük a lasztit, aztán jöhet az angol stílus... RÚGDELŐREÉSFUSS! :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 16:22:03

@imici77:
Ha nincs Song, akkor ki szerzi meg? Denilson? :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 16:22:17

@peter135: olyan 4-5 körül lesz, nem a végeredmény :)

nah, mindegy, elindultam vissza pestre... még 1 nap, addig Wenger gondolkozhat :)

Slice 2010.04.05. 16:24:35

@peter135: Hát nem tartom elképzelhetetlennek, hogy most az fog jönni amit a Chelsea és az MU művelt velünk idén.. Bár őszintén szólva amég Song sérüléséről nem tudtam, én tényleg hittem abban, hogy meg tudjuk csinálni.

vadkutya 2010.04.05. 16:27:16

@peter135: @Slice: @imici77: Én vhol egyébként megkönnyebbültem...

Slice 2010.04.05. 16:30:08

@vadkutya: Így legalább már nem úgy ülünk le a TV elé, hogy na talán valami esély..legalábbis én. Nagyot nem csalódhatunk, ha meg jó játékot mutatunk akkor büszkék lehetünk rájuk.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 16:40:45

Legalább Song rápihenhet a Sp*rs ellenire. Az úgyis nagyobb meccs, mint valami Barcelona elleni. :)

Pig_Bodine 2010.04.05. 17:01:59

@bag:
Egyrészt nem sír az egész MU-sereg, többen leírtuk, hogy megérdemelten kapott ki a csapat.
Másrészt Everred arról írt, hogy a United bírói hátszeléről csak akkor lehet beszélni, ha tendenciózusan megfeledkezel az ellenkező előjelű ítéletekről, amely taktikát te aztán gyönyörűen megismételsz a saját hsz-edben.
Persze az ilyen esetekről mindig lehet azt mondani, hogy "most az egyszer nem kapták meg a bírói támogatást".
Vagyis: ha a Unitedet támogatja egy ítélet, az egy összeesküvés része, ha őket sújtja, akkor elszigetelt eset. Gyönyörű, körben forgó, cáfolhatatlan logika.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.05. 17:08:06

már megint az arzenállal van tele a kommentlista. igaz, nyertek. de akkor mér a barcát emlegetik? volt valami meccs a bajnokságban?

bag 2010.04.05. 17:12:13

@Pig_Bodine: "ellenkező előjelű ítéletek": khm hogyis mondjam?
Melyekre gondolsz? Ebben a szezonban tényleg nem nagyon emlékszem ilyenre.

A Vidic esetre a döntőn, és a 100 perces MU-MC-re viszont mindnyájan emlékszünk. Scholes megtorlatlan ámokfutásairól ne is beszéljünk...

vadkutya 2010.04.05. 17:13:32

@anonim222 [semleges néző]: Ez a PL poszt, itt lehet,h belefutsz 1-2 Arsenal-os kommentbe.

Pig_Bodine 2010.04.05. 17:23:28

@bag:
Ha csak az egyértelműen téves ítéleteket nézem és csak a rangadókról, a Chelsea ellen mindkét meccsen megadtak szabálytalan gólt az ellenfélnek, a Liverpool ellen idegenben nem állították ki Carraghert Owen lerántásáért.
A hosszabbításokról: a Pool ellen odahaza is 5 perc volt a hosszabbítást, pedig a United vezetett. A City ellen, amikor bemondták a hosszabbítást, még ugyancsak hazai vezetés volt, arra a gól és utána az ünneplés miatt tett rá a bíró. Tegnap hasonló történt az Everton-WHU-meccsen (3 percből 5 lett ápolás miatt), senki nem kiabál csalást.

bag 2010.04.05. 17:31:02

@Pig_Bodine: mindegy látom felesleges, magyarázat mindig bőven akad...
ünnep van nem veszekszünk.

Már várom a pillanatot amikor a véreszájú MU szurker barátaim -azok is, akik most durvaságokat írnak-átszellemülten szorítanak Pool sikerért a Chelsea elleni meccsen...)

ZenZo 2010.04.05. 19:35:57

momento24.com/en/wp-content/uploads/2009/11/Evans-Drogba.jpg

Miután itt Evans pályán maradhatott, szerintem bármely MU-s feleslegesen emlegeti, hogy milyen körülmények közt esett a Chelsea gól a Stamfordon.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.05. 20:11:37

@halihalo: azt a k... Gerrard milyen képet vágott. hár ez odabasz.

értelmetlen_nevű 2010.04.05. 20:15:13

@halihalo: ez kurvajó :))) A fejvakarás priceless.

Pig_Bodine 2010.04.05. 20:20:00

@bag: @ZenZo:
1, Evanst ki kellett volna állítani, el is kellett volna tiltani.
2, Ez a jelen kontextusban irreleváns, tekintve, hogy bag kolléga azt sugallta: a szezonban egyetlen bírói ítélet sem sújtotta a Unitedet. Senki nem mondta (én biztosan nem), hogy a Chelsea-t a bírók tették a bajnokság fő esélyesévé. A vita Everrednek abból a kijelentéséből indult, hogy a tegnapi meccs (is) bizonyította: nincs United-párti bírói összeesküvés. Ebből semmilyen módon nem következik, hogy bárki szerint lenne United-ellenes vagy bármilyen más csapatot támogató konspiráció.
(És igen, azon a meccsen valószínűleg a Liverpool győzelméért, de legalább ikszért fogok szorítani én is - a körülményektől függően -, de erre nem leszek büszke :))

vadkutya 2010.04.05. 20:21:10

@halihalo: Gerrard bambulással egybekötött fejvakarásával tökéletesen jellemezte a Pool idei szezonját... :)

Viszlat 2010.04.05. 21:12:20

@undertow: köszi, hogy megosztottad, hatalmas. :D

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.04.05. 22:18:49

@imici77: @Slice: @peter135: @vadkutya:

... amellett, hogy borzasztó rossz hír, annyit had tegyek hozzá, hogy Song a hátvédsorban játszott volna, nem a szokott helyén. Mivel hátvédnek nem az igazi (bár Sol az alternatíva, Messi ellen, hát...), viszont nem szűrt volna amúgy sem, ez már egy eleve szar szitut ront "csak" tovább.......

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 22:20:06

@morphine:
Az a baj, hogy még csak nem is Sol az alternatíva, mert ő meg nem bír 1 hét alatt 2 meccset lejátszani. Silvestre barátunk fog parádézni.

vadkutya 2010.04.05. 22:20:50

Nem tudom,h volt-e már, én ma leltem rá, isteni! :)

www.youtube.com/watch?v=Bi7bTOSaJxA

Slice 2010.04.05. 22:25:23

@morphine: @peter135: Azért még mindig jobban érezném magam egy Songgal a hátvédsorban, mint Silvestrével. Bár alapból az a szomorú dolog, hogy egy ilyen ember neve, mint Silvestre szóba kerülhet nálunk. Az tény, hogy a szar helyzetből kerültünk még szarabba, de én innentől kezdve teljesen reménytelennek látom ezt a párharcot.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 22:30:55

@Slice:
Szilvi balhátvédben még annyira nem is fos. Egy 6-os átlagot ott általában lehoz. Ahogy emlékszem nem volt vele különösebb probléma akkor, mikor az eredeti posztján szerepelt. Ugye tavaly a Villa ellen idegenben, a Plymouth ellen egy 20 perc, idén az a pár meccs amikor Clichy, Traore és Gibbs sem volt. Meg a hétvégi. Középen azért akkora gáz, mert ott ha egyszer hibázik akkor általában nincs aki javítson, meg úgy nagy általánosságban pocsék a helyezkedése és az emberfogása.

Slice 2010.04.05. 22:34:49

@peter135: Ha alapjáraton megnézzük a srácot sehova nem jó. Középhátvédnek elvileg erősnek,magasnak(legalábbis jól fejelőnek) és nem olyan nagyon lassúnak kéne lennie. Na most Silvestre egyiket sem teljesíti.. Balhátvédnek főleg gyorsnak kéne lennie, hát ez a kritérium az ő esetében eleve megbukott. Alapból nem csípem Silvestre-t, de amit nálunk produkál az tényleg eléggé szar kategória szerintem. Egy Barcelona ellen még akkor is nagyobb biztonságban érezném magam, ha a jó öreg Cygan tolná középen:DD

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.04.05. 22:35:55

@peter135: @Slice: Hát ja. Meg merem kockáztatni, hogy Sol kezd, Silvestre meg nem. De sok szempontból tkp. mindegy.

....még bőven a meccs előtt volt az a vitája valakinek Rizlával, hogy hátvédsor így vagy úgy. Hogy a Barca több egyforma erős embert tud kiállítani, mi meg azt a kettőt. Nos, holnap mindkét csapat második vonalat állít hátra - tehát kiderül :-)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 22:39:56

@morphine:
Én most inkább Szilvit tenném be. Láttuk már milyen Campbell ha fáradtan kell játszania. Ugye a Porto meccs után a hull ellen is játszott elég bizonytalanul. Meg úgy 20 perc után már köpködte a tüdejét a nem éppen világszínvonalú Hull támadók ellen. Akkor mi lesz Messiék ellen? Szilvi most kapott egy felhozó meccset, hogy ne legyen annyira meccshiányos. Mondjuk olyan szempontból tényleg mindegy, hogy úgyis kikapunk.

Slice 2010.04.05. 22:42:10

@morphine: "Nos, holnap mindkét csapat második vonalat állít hátra - tehát kiderül :-) "
Ehhez azért annyit hozzátennék, hogy nem mindegy ki rohamozza azt a 2. vonalat pl. Messi vagy Walcott, szóval úgy ténylegesen szerintem nem lesz egyértelmű melyik 2. hátvédsor az erősebb. De azért erősen körvonalazódik.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 22:55:12

@Slice: @peter135: @morphine: játszunk 3 védővel é 6 középpályással, és kész:) ne Szilvizzünk, ez a barcselóna, nem egy charlton...

vadkutya 2010.04.05. 22:57:08

@imici77: Sőt, Vermaelen néha felszaladgálhatna csatárként... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 22:58:59

@vadkutya: 30-ra a kaputól majd kiabáljuk, hogy shoooooooooooooot, verminátor, shooooooot :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 22:59:16

@vadkutya:
Végülis a Wolves ellen az utolsó fél órában már hátra sem ment.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 23:00:16

"But this team has such mental strengths and I believe they can fight against the odds anywhere in the world and I am confident they will do it tomorrow."

nincs itt gond, ne picsogjatok :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 23:05:55

legalább ez
Chelsea Ladies 0-4 Arsenal Ladies
Bejutott az FA Kupa döntőjébe Laura Harvey csapata!

vadkutya 2010.04.05. 23:09:20

@peter135: Ezért mondom, jó az öreg Thomas ott elől. :)

@imici77: Kim Little már 34 gólnál jár, ez a nem mind1, lassan felhozhatná Wenger Vela helyére... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 23:12:16

@vadkutya: :DDD Te sem vagy százas... de nem rossz 5let :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.05. 23:14:45

@imici77:
Azért Laura Harveyről is nehezen lehet eldönteni, hogy milyen állat.

vadkutya 2010.04.05. 23:16:41

@imici77: Gyors fejszámolással egybekötött valószínűség-számításom szerint annyi gólt simán rúgna, mint Vela. Walcott-al elkergetnék ott egymást. :D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.05. 23:20:42

@Juan de Keserű, a keselyű: az a milánói meccs... meg a másik... meg a madridi... :)

vadkutya 2010.04.05. 23:23:10

@Juan de Keserű, a keselyű: @imici77: Jahajj, én az AC Milan elleni meccset végig ordítottam. Főként a második gólnál. :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.04.06. 01:03:40

Rosicky rated as 50:50 for Barcelona tie

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 10:22:36

@Juan de Keserű, a keselyű: .com

Rosicky rated as 50:50 for Barcelona tie
Midfielder adds to Wenger's injury worries ahead of second leg

Lezuzius 2010.04.06. 10:25:24

Hogy valami jo hir is legyen a sok serules mellett:

Arsenal manager Arsene Wenger has completed his first move by signing striker Marouane Chamakh of Bordeaux.

bakító 2010.04.06. 11:23:47

@imici77: Jöjjön Samacs mit bánom én, de vegyünk már egy kapust is könyörgöm.

nils_h 2010.04.06. 11:26:00

@bakító: mér, őt nem a kapuba vette Wenger?

bakító 2010.04.06. 11:28:59

@nils_h: Mondjuk Wengernél sose lehet tudni az már igaz.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.06. 11:32:39

@bakító: komolyan hiszel egy kapus vételében? ne tedd.

vadkutya 2010.04.06. 11:32:57

@bakító: A kapuba Imi megy, hosszas kutatómunka után találtunk afrikai ill. francia felmenőket, le van zsírozva. :D

bakító 2010.04.06. 11:44:28

@imici77: Alapvetően semmilyen vételben sem hiszek, annyit azért már megtanultam Wenger igazolásairól hogy biztos nem az lesz ami a leglogikusabb.
Részemről ez csak egy óhaj volt.

vadkutya 2010.04.06. 11:46:40

@imici77: Nem értem, Te fekete vagy, nem? :DD

vadkutya 2010.04.06. 11:57:49

@imici77: :DDDD Rád van szükségünk, engem megvettél. Mellesleg rendkívül ízléses a mez színkombinációja. :)

nils_h 2010.04.06. 12:25:11

@vadkutya: Wengerhez kicsit idősnek tűnik... (Bocs Imi, nem akartalak megbántani)

vadkutya 2010.04.06. 16:56:35

Semmiképpen sem szeretnék újbóli vitát gerjeszteni Fabregas ügyben, de:

"La Masia may have formed Fabregas but the Premier League has redefined him."

A miértre a válaszok:
www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/european_football/article7078610.ece

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.06. 17:12:35

@vadkutya: nem kell mindent elhinni, amit leírtak... :) de pont az jön ki a cikkből, ami látszik a pályán is: nem hajlandó még 2. se lenni. "Asier Zengotitabengoa" ezen viszont jót röhögtem.

vadkutya 2010.04.06. 17:27:18

@anonim222 [semleges néző]: Nem erről van szó, az utolsó mondatnál nyer értelmet az egész szöveg. Ez a cikk a megfelelő reakció arra a kérdésre,h vajon Barcelonában is "kifejlődött" (jobb szót hirtelen nem tudok) volna a jelenlegi Fabregas...
süti beállítások módosítása